ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تیم ملی هلند

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

arfnpm
06-07-2010, 23:55
هلند با کمک داور فینالیست شد.

Masоud
06-07-2010, 23:56
تبریک به تمام هلندی ها . اول به خودم : دی

:40::40::40:
:40::40:
:40:

Netherland

:40:
:40::40:
:40::40::40:

a.z.p.z
06-07-2010, 23:57
حقتون نیست قهرمان بشید ...
تیمی که با نامردی میره فینال حقش نیست قهرمان بشه یا آلمان یا اسپانیا کمرتون رو خورد میکنه ...
کمر کسایی که با نامردی اومدن فینال ...
خدا لعنت بکنه اون داور احمق رو ... مطمئن باشید دهنش رو صاف میکنن ...

و تبریک به اروگوئه و تسلیت به هلند ... چون پیروز واقعی میدان اروگوئه بود نه هلند ! ...

با اینکه از المان بدم میاد ...

arfnpm
06-07-2010, 23:58
پس تبریک به داور چی؟

SAMAN-JEEZY
06-07-2010, 23:58
تبریک میگم.خیابانی ر** تو اعصابم البته

Amirdb
06-07-2010, 23:59
با نامردی رفتید فینال ولی بدونید اونجا اسپانیا شکست سختی بهتون خواهد داد!!

djmilad_mrb
07-07-2010, 00:01
تبریک میگم من که فکر نکنم بتونم امشب بخوابم

---------- Post added 07-07-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 06-07-2010 at 11:59 PM ----------

گل کاملا صحیح بود

titanium_zarin
به همه هلنديا تبريك ...
انشالله فينال خوبي باشه ...

abc2
فینال

ترکوندیم ما . داور بی همه چیزو خیابانی فلان فلان شده هم نتونستن کاری بکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

caca_caca888
07-07-2010, 00:02
تربيك عرض مينمايم
بيايد بالا اسپانيا ميخوردتون

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------

تربيك عرض مينمايم
بيايد بالا اسپانيا ميخوردتون

RONN!E
07-07-2010, 00:03
آقــا تبـــــریک تبــــریک .رفتیم فینــــال :rambo:

றД ĵ ĭ Đ
07-07-2010, 00:03
چقدر شانسی !

A.M.D.D.E.V.I.L
07-07-2010, 00:04
بعضی خطا ها بود که اشتباه شدن اگه نمیشدن میشد 4-2 یا 4-3

mx_2dar
07-07-2010, 00:05
نامردی کجا بود اقا نوش جونتون:31: بسیار بازی زیبا بود و هلند هم مستحق قهرمانی :31: داور هم انقدر سوت نزد تا اروگوئه گل بزنه
این هلندی ها فقط یه مشکلی دارند وقتی جلو می افتن انگیزه واسه گل زدن ندارن دروازه خالی هم بدن میزنن بیرون

arfnpm
07-07-2010, 00:05
فینال

ترکوندیم ما . داور بی همه چیزو خیابانی فلان فلان شده هم نتونستن کاری بکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل آفساید !!!!
ایول قدرشناسی

abc2
07-07-2010, 00:07
حقتون نیست قهرمان بشید ...
تیمی که با نامردی میره فینال حقش نیست قهرمان بشه یا آلمان یا اسپانیا کمرتون رو خورد میکنه ...
کمر کسایی که با نامردی اومدن فینال ...
خدا لعنت بکنه اون داور احمق رو ... مطمئن باشید دهنش رو صاف میکنن ...

و تبریک به اروگوئه و تسلیت به هلند ... چون پیروز واقعی میدان اروگوئه بود نه هلند ! ...

با اینکه از المان بدم میاد ...

با نامردی رفتید فینال ولی بدونید اونجا اسپانیا شکست سختی بهتون خواهد داد!!

شما بیا دلایل نامردی رو بگو و مارو بسی آگاه کن . لطفا از این پستهای بی مورد ندید .
شما که همچین حرفی می زنی یه سر هم به بازیهای قبلی اروگوئه بزن بعد بیا اینجا پست بده .

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

گل آفساید !!!!
ایول قدرشناسی

برادر توپ اصلا به پای فن پرسی نخورد بعد اون چیزی هم شما داشتی نگاه میکردی شوت به دروازه بود عزیزم نه پاس . اصلا هم به کارشناسی احتیاج نداره . رو چه حساب این حرفو میزنی .

Masoud-Susa
07-07-2010, 00:08
تبریک می گم...همچنین نائب قهرمانیتون رو از همین حالا...

اسپانیا قهرمان میشه...

arfnpm
07-07-2010, 00:09
شما بیا دلایل نامردی رو بگو و مارو بسی آگاه کن . لطفا از این پستهای بی مورد ندید .
شما که همچین حرفی می زنی یه سر هم به بازیهای قبلی اروگوئه بزن بعد بیا اینجا پست بده .

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

برادر توپ اصلا به پای فن پرسی نخورد بعد اون چیزی هم شما داشتی نگاه میکردی شوت به دروازه بود عزیزم نه پاس . اصلا هم به کارشناسی احتیاج نداره . رو چه حساب این حرفو میزنی .
باز شروع نکن این اطلاعاتتو نشون بده
به سمت توپ حرکت کنی میشه آفساید وان پرسی خواست توپو بزنه
تو که قانون آفسایدو نمیدونی بهتره خودتو ضایع نکنی.
:27: پس سکوت کن عزیز تا مطئن نشیم از فوتبال چیزی نمیدونی
ما نمیدونستیم آفساید تبصره پاس و شوت هم داره
پس یه کیلومتر سنج بزاریم ببینیم پاس بود یا شوت (حالا چند تا باشه پاسه چند تا شوت حتما شما بهتر می دونی)
چه عقلی دارن اینا بابا.

Masоud
07-07-2010, 00:09
تبریک می گم...همچنین نائب قهرمانیتون رو از همین حالا...

اسپانیا قهرمان میشه...
مگه تو خواب ببینی

a.z.p.z
07-07-2010, 00:10

به بازی قبلی چی کار داری پسر خوب ...
یه گل 100% افساید با یه پنالتی 100% رو نگرفت !... من نمیدونم شما به این چی میگی !
این یعنی نا حقی ...
شما هم از اون فن های هلند هستی ... من طرفدار هر تیمی هم باشم اگه به ناحقی رفته باشه بالا
اینقدر مرد هستم که بیام بگم ! ....

هرجوری دوست داری فک کن ...

Kaptian Black
07-07-2010, 00:12
تبریک میگم خیلی با هلند حال میکنم :31:

kotlet110
07-07-2010, 00:17
دوستان فینالیست شدن تیمتون رو تبریک عرض میکنم .:46:

Masоud
07-07-2010, 00:18
پس یه کیلومتر سنج بزاریم ببینیم پاس بود یا شوت (حالا چند تا باشه پاسه چند تا شوت حتما شما بهتر می دونی)
چه عقلی دارن اینا بابا.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک مهاجم (A) در موقعیت آفساید قرار گرفته است. این بازیکن به سمت توپ میدود در حالیکه هم تیمی او (B) نیز به سمت توپ میدود. بازیکنی که به توپ زودتر میرسد بازیکن B است که در آفساید نبوده.
این بازی آفساید نیست. چون بازیکنی که در موقعیت آفساید بوده (A) توپ را لمس نکرده است.

S@nti@go_s&k
07-07-2010, 00:20
گل آفساید نبود چون نه به پاش خورد نه قصد پاس داشت

دمشون گرم بردن تبریک به همه هلندیای عزیز

xmehr
07-07-2010, 00:22
گل آفساید !!!!
ایول قدرشناسی

چه افسایدی؟!

رفتن به چشم پزشک برای شما الزامیست :blink:

abc2
07-07-2010, 00:24
آقا جون کارشناس برنامه یک جهان یک جام گل رو کاملا سالم اعلام کرد . این تهمتها به ما نمیچسبه برید به یکی دیگه بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arfnpm
07-07-2010, 00:28

یک مهاجم (A) در موقعیت آفساید قرار گرفته است. این بازیکن به سمت توپ میدود در حالیکه هم تیمی او (B) نیز به سمت توپ میدود. بازیکنی که به توپ زودتر میرسد بازیکن B است که در آفساید نبوده.
این بازی آفساید نیست. چون بازیکنی که در موقعیت آفساید بوده (A) توپ را لمس نکرده است.

شما خودتو ضایع نکن عزیزم
قانون من در آوردی در نیار.
تا حالا فکر کردی پس چرا بازیکن توی آفسایده و نفر دیگه ای به طرف توپ نمیره و بازیکن در آفساید هم حرکت نمی کنه آفساید میگیرن حتی اگر بازیکن آفساید به طرف توپ حرکت نکنه!!
قانونو من در آوردی نکنید.
با این قانونی که گذاشتی میتونی فوتبال جدیدی اختراع کنی.
بازیکن در آفساید بخواد کوچک ترین نقشی داشته باشه آفساید اعلام میشه.

malkemid
07-07-2010, 00:30
من رو گل دوم هلند کاملا دقیق شدم...100% آفساید بود.

بخاطر اینکه دقت کنید به دروازه بان...اولش فکر کرد که اون بازیکنه که تو آفساید بودتوپ رو استپ می کنه...به همین خاطر به سمت گوشه دروازه حرکت نکرد...ولی بعد یهو توپ از بازیکن هلند رد شد و دیگه اون موقع شیرجه زد و دیر شده بود.

Masоud
07-07-2010, 00:32
قانون من در آوردی در نیار.
تا حالا فکر کردی پس چرا بازیکن توی آفسایده و نفر دیگه ای به طرف توپ نمیره و بازیکن در آفساید هم حرکت نمی کنه آفساید میگیرن حتی اگر بازیکن آفساید به طرف توپ حرکت نکنه!!
قانونو من در آوردی نکنید.
با این قانونی که گذاشتی میتونی فوتبال جدیدی اختراع کنی.
بازیکن در آفساید بخواد کوچک ترین نقشی داشته باشه آفساید اعلام میشه.
من درآوردی ؟؟؟ پس بهتره بری یبار قوانینو بخونی.

من میخواستم این لمس رو متوجه بشی که متاسفانه نشدی

S@nti@go_s&k
07-07-2010, 00:33
آها با اون سرعت توپ میخواسته استپ کنه بعدش داور مثه شما فکر بازیکنا رو نمیخونه

فکر کنم یه کم بیشتر دقت کنی میگی خورده به تیرک

abc2
07-07-2010, 00:35
من رو گل دوم هلند کاملا دقیق شدم...100% آفساید بود.

بخاطر اینکه دقت کنید به دروازه بان...اولش فکر کرد که اون بازیکنه که تو آفساید بودتوپ رو استپ می کنه...به همین خاطر به سمت گوشه دروازه حرکت نکرد...ولی بعد یهو توپ از بازیکن هلند رد شد و دیگه اون موقع شیرجه زد و دیر شده بود.
شما که اینقدر دقت کردی ندیدی که اصلا افساید نبود فن پرسی کاملا با مدافع تو یه خط بودن و فقط یه کوچولو (واقعا عرض میکنم) جلوتر بود . این صحنه اگه افساید گرفته نشه هیچ اشتباهی وجود نداره . لطفا کارشناس بازی از خودتون در نیارید و این حرفارو نزنید . تازه قبل شما یه نفر هم کارشناسی کرد کارو ولی متاسفانه اصلا پستها نمی خونید میاد فقط پست مدید :

آقا جون کارشناس برنامه یک جهان یک جام گل رو کاملا سالم اعلام کرد . این تهمتها به ما نمیچسبه برید به یکی دیگه بزنید

amirarsalaan
آقا تبریک به همگی :11:
دوستان طعم قهرمانی رو نگذارید آدم هایی که از فوتبال مدرن سر در نمیارن خراب کنند نمونه اش خیابانی که هیچی از فوتبال نمی فهمه خاطرات مامان بزرگشو تعریف می کنه ، اینجا هم که یه سری ازین طرفدارای تیم های خز ریختن و ازینکه تیم های محبوبشون خرد شدن ناراحتن
پس دوستان برای جشن قهرمانی خودتون رو آماده کنید
عشق است هلند

nafas
تبریک برو بچ هلندی

حالا ببینیم فینال کی میاد

malkemid
07-07-2010, 00:36
آها با اون سرعت توپ میخواسته استپ کنه بعدش داور مثه شما فکر بازیکنا رو نمیخونه

فکر کنم یه کم بیشتر دقت کنی میگی خورده به تیرک

اگه منظورت منم که باید بگم توپش 2 بار خورد به پای مدافعها وانقدرم سریع نبود.

ولی خوب به کمک داور نمیشه پرید...خیلی سخت بود.

nafas
07-07-2010, 00:37
فوتبال مدرن سر در نمیارن خراب کنند نمونه اش خیابانی که هیچی از فوتبال نمی فهمه

دقیقا رو اعصابم بود

زدم شبکه الجزیره بازی رو نگاه کردم

مسی حذف شده بود گیر داده به فورلان

Bergkamp
07-07-2010, 00:39
قهرمانی زودرس هلند رو به خودم و بر بچز هلند تبریک میگم:7:نه ببخشید هل شدم...صعود غرور امیز رو تبریک میگمک5:رو قلب من نوشته برت فن مارویک رو عشقه

اون گل دوم هم که نشان از ذکاوت اسنایدر داشت کاملا درست بود:46::12:چند بار روز اول طرفدارای هلند گفتن از پنج ستاره ها و چهار ستاره ها نترسین ولی از نارنجی پوشان بترسید تو گوشتون فرو نرفت که نرفت:96::5:

amirarsalaan
07-07-2010, 00:40
تنها یک قدم تا قهرمانی
بچه ها تبریک

malkemid
07-07-2010, 00:42
شما که اینقدر دقت کردی ندیدی که اصلا افساید نبود فن پرسی کاملا با مدافع تو یه خط بودن و فقط یه کوچولو (واقعا عرض میکنم) جلوتر بود . این صحنه اگه افساید گرفته نشه هیچ اشتباهی وجود نداره . لطفا کارشناس بازی از خودتون در نیارید و این حرفارو نزنید . تازه قبل شما یه نفر هم کارشناسی کرد کارو ولی متاسفانه اصلا پستها نمی خونید میاد فقط پست مدید :

عزیزم من پستهارو خوندم ولی اینی که گفتم رو کاملا دقیق دیدم.منظورت از یه کوچولو چیه؟تو آفساید بودنش که واضح بود بحث رو اینه که تو بازی تاثیر داشت یا نه ...این پستم بخون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Bergkamp
07-07-2010, 00:44
5 ستاره ها ترسی ندارن از نارنجی پوشان بترسید

S@nti@go_s&k
07-07-2010, 00:46
به هر حال برد رفت فینال حالا با آفساید با خطا با تبانی توسط علی دایی :دی

اگر بخوایم اینجوری بحث کنیم گل برزیل به ساحل یکیش هند بود اونجوری تفاضل میشد یکی ساحلیا بهتر بازی میکردن

(همون حرفی که انگلیسیا برای آلمانیا میزنن ) و خیلی چیزای دیگه مثه صعود اروگوئه مقابل غنا وووووو

amirarsalaan
07-07-2010, 00:48
نمیدونم حالا همه چرا گیر دادن به این گل
مطمئنن این گل هم اگه آفساید اعلام میشد هلند یه جور دیگه گل سوم رو میزد خیالتون تخت
مو لا درز برنامه ریزی هدفمند اونها نمیره طوری بازی رو پیش می برن که به اونچه که بخواهند می رسند
لطفن دوستان زیادی به خودشون فشار نیارن هلند الان در پیش چشمان میلیاردها آدم فینالیست معتبر جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی

abc2
07-07-2010, 00:49
عزیزم من پستهارو خوندم ولی اینی که گفتم رو کاملا دقیق دیدم.منظورت از یه کوچولو چیه؟تو آفساید بودنش که واضح بود بحث رو اینه که تو بازی تاثیر داشت یا نه ...این پستم بخون

دوست عزیز فقط یک کوچولو پاش جلوتر بود اصلا کمک داور به نظر من نمی تونست ببینه برا همین هیچ وقت به خاطر اینجور آفسایدها اگه آفساید گرفته نشه هیچ مشکلی نداره . شما چرا اینقدر اصرار داری رو این قضیه ITV مال کجا آباد هست اگه رسانه دشمنه که باید هم همچین حرفهایی بزنن چون بعضی از قسمتهای بدنشون داره شدیدا میسوزه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لازم هم نیست در مورد اینجور چیزا صحبت بشه چون اگه پاش بیوفته هم آلمان و هم اسپانیا خودشون خیلی وضعشون از ما بدتره .

abc2
07-07-2010, 00:54
طرفداران اصیل لطفا بیان تو این گروه و اونجا تبریکات رو ادامه بدین اونجا بهتره :

arfnpm
07-07-2010, 00:56
دوست عزیز فقط یک کوچولو پاش جلوتر بود اصلا کمک داور به نظر من نمی تونست ببینه برا همین هیچ وقت به خاطر اینجور آفسایدها اگه آفساید گرفته نشه هیچ مشکلی نداره . شما چرا اینقدر اصرار داری رو این قضیه ITV مال کجا آباد هست اگه رسانه دشمنه که باید هم همچین حرفهایی بزنن چون بعضی از قسمتهای بدنشون داره شدیدا میسوزه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لازم هم نیست در مورد اینجور چیزا صحبت بشه چون اگه پاش بیوفته هم آلمان و هم اسپانیا خودشون خیلی وضعشون از ما بدتره .
اگر بند کفششم توی آفساید باشه، آفسایده
پس چرا قانونو انقدر دقیق نشوتند اگر قرار پاشو نبیینن؟!!
چرا هرکس یه تبصره درست می کنه؟

toadstool
07-07-2010, 01:01
ایول رفتیم فینال

از همین الان کاپ رو میتونم توی دستای
فن برونکهورست ببینم

toadstool
07-07-2010, 01:01
پست تکراری
...................

Bergkamp
07-07-2010, 01:02
حس خیلی خوب نارنجی بهم دست داده:4::96:

میخوام سرتاپا نارنجی بشم

این کلیپ 31 دقیقه highlight های بازی به همراه خوشحالی برو بچز هلندی و علاقمندای این تیم رو نشون میده:34:

تو این فروم چقدر هوادارای غنا خوشحالن:4:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirarsalaan
07-07-2010, 01:09
ولی آقا عجب گلی زد جیووانی
دهنم کش اومد
این گل به تمام تاریخ جام جهانی ها می ارزه :40:

abc2
07-07-2010, 01:11
اگر بند کفششم توی آفساید باشه، آفسایده
پس چرا قانونو انقدر دقیق نشوتند اگر قرار پاشو نبیینن؟!!
چرا هرکس یه تبصره درست می کنه؟

از نظر منو خیلیهای دیگه گل هیچ مشکلی نداشت حالا شما نمیخوای قبول کنی مشکل خودته . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین که شر آمریکای جنوبی از جام کنده شد اندازه برنده شدن جام خوشحالم اگرم هلند تو بازی بعدشم بیازه هیچی از ارزشهاش کم نمیشه . با این تیم گمنامش از هزار تا تیم پر ستاره و ادعا بهتر بازی کرد و همه بازیهاش رو هم برد حتی یه مساوی هم نداشت .

Bergkamp
07-07-2010, 01:11
دهنم کش اومد

دیگه عشق دوران کودکی منه:40:

yuseph
07-07-2010, 01:13
آقا مبارک باشه....امیدوارم بازی فینال یه بازی قشنگ وجذاب وبدوراز حواشی باشه.

Bergkamp
07-07-2010, 01:19
ژرمنها یا ماتادورها حریف لاله ها نمیشن:10:

amirarsalaan
07-07-2010, 01:19
همین که شر آمریکای جنوبی از جام کنده شد اندازه برنده شدن جام خوشحالم اگرم هلند تو بازی بعدشم بیازه هیچی از ارزشهاش کم نمیشه .

آخ که گل گفتی آفت فوتبالن

آقا مبارک باشه....امیدوارم بازی فینال یه بازی قشنگ وجذاب وبدوراز حواشی باشه.

ممنون :11: قشنگ میشه :40:

yuseph
07-07-2010, 01:29
بچه ها فقط ببخشید یموقعه کمه...شرمندم...ولی بهنر از هیچیه دیگه....از خود شیرازه لامصب!!!
نوش جان....

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------

*Batman*
07-07-2010, 01:31
سلام.
تبریک تبریک تبریک.

کاملا مشخص بود هلند خودش رو برای بازی فینال خسته نمیکنه.وگرنه اوروگوئه تیکه پاره شده بود.
نیمه دوم دوتا فشار اوردیم دوتا گل زدیم!
تیمی که با هندکردن بیاد بالا اینجوری میترکه.

Hamid Hamid
07-07-2010, 07:24
چه عقلی دارن اینا بابا.
يعني شما از مظفري زاده داورتري؟؟؟؟!!!!؟؟؟!!!!؟؟!!!!!!!!!! !!!!!!!!؟؟؟!!!؟؟؟!؟؟!؟؟!؟؟!؟؟!
ايشون گفتن گل كاملآ صحيح بود.
1سري ها 1كم ميسوزن ميان چرت ميگن فقط.انصافتون كجاست آخه!؟

Hamid Hamid
07-07-2010, 07:35
دهنم کش اومد
اين جيوواني تنها يادگار جام جهاني 98 هست.
يادش بخير.
اسطوره ي تيممونه

Arrowtic
07-07-2010, 07:39
تبريك ميگم.اميدوارم تو فينال مقابل اسپانيا بيفتيد!(آخه خودم طرفدار اسپانيام)

holandi
07-07-2010, 08:46
سلام به همه ی دوستان.فینالیست شدن هلند رو به همه ی طرفداران هلند تبریک میگم.این که بعضی ها میان و میگن با نامردی رفتین فینال مثل اینکه یادشون رفته اسپانیا هم با همین اشتباه اومده بالا وگرنه تو دور یک هشتم بایستی بره خونه و بازیکناش بشینن پلی استی شن بازی کنن یا اینکه آلمان توپ نیم متر پشت دروازش افتاد ولی گل نگرفتن پس اونایی که می خوان برد هلند رو کم ارزش کنن با انصاف حرف بزنن. من فکر میکنم اونا زورشون میاد که هلند تا حالا نباخته ولی تیم های اونا تو این دوره باختن

Mohammad Hosseyn
07-07-2010, 08:56
ایول به هلند ... به کوری چشای کسانی که میگفتن هلند میخوره ... ایشالله فینالم میبره جام رو میبریم بالا دستمون .

اصلا شما گوش کن صداشو ...

نمی شنوی ؟؟ یه خورده دقت کن .... داره میگه : هلند بیا منو بگیر ... بیا منو بگیر .

شک نداریم . هلند با برنامه ترین تیم و از همه بیشتر استحقاق قهرمانی رو داره ...

S0R3N4
07-07-2010, 09:36
سلام به فینال

djmilad_mrb
07-07-2010, 09:52
شوخی شوخی رفتیم فینال انگار هیچ تیمی حریفمون نشد

بچه ها به نظرتون به آلمان بخوریم بهتره یا اسپانیا؟:31:

من که به یاد ندارم تو هیچ تورمنتی در این 20 ساله هلند به فینال رسیده باشه :20: خدا کنه حالا که رسیده جامو بگیره :5:

SAMAN-JEEZY
07-07-2010, 10:09
عجب گلی زد جیووانی........ 10 دیقه فکم افتاده بود پایین .بعد فورلان گل زد اومد بالا

abc2
07-07-2010, 10:14
این ویدئو رو هم میزارم که یه سری ها که ندیده میان اینجا نظر میدن حداقل ببینن صحنه گل رو :

djmilad_mrb
07-07-2010, 10:18
عجب گلی زد جیووانی........ 10 دیقه فکم افتاده بود پایین .بعد فورلان گل زد اومد بالا

من که سر گل دوم به این وضع دراومدم اول فکر کردم گل مردوده اما بعدش بابام از خواب پرید:31:

abc2
07-07-2010, 10:27
شوخی شوخی رفتیم فینال انگار هیچ تیمی حریفمون نشد
:5:

شوخی شوخی چیه . به این خوبی بازی کردیم همه بازیهامون رو بردیم . ما هم کلی حرص و جوش خوردیم بابا حقمون بود دیگه .

SAMAN-JEEZY
07-07-2010, 10:39
ولی اگه مث 2008 بازی میکردیم خیلی حالش بیشتر بود.البته اگه اونجوری بازی میکردیم احتمالا به خاطر خستگی تا اینجا نمیرسید.به هر حال از الان قهرمانیو تبریک میگم.

frnsh
07-07-2010, 10:49
سلام!
منم تبریک میگم شدید، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsannirvana
07-07-2010, 10:57
ما دیشب بازی رو سینما آزادی دیدیم
کل سینما 7-8 نفر اروگوئه ای بودن که اینجور که تحقیق کردیم اینا طرفداره تیمایی بودن که هلند لهشون کرده :دی
اینقدر سرشون داد زدیم یارو هیچی نمیشنید آخرا :دی
اون شعاره تیمم و تیمم و تیمم و... و میدادیم سانسور میکردیم به خاطر خانوما ! :دی

در مجموع تبریک میگم به همه ی طرفدارا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

steps
07-07-2010, 11:11
رفتیم فینال:31:

نمی دونم چرا فن پرسی رو که اماده نیست تعویض نمیکنه.

Facon_Archi
07-07-2010, 11:17
تبریک تبریک بابت فینالیست شدن تیمتون
امیدوارم اگه خدای نکرده فینال به آلمان خوردید ،آلمان رو ببرید و قهرمان بشید:دی

Mohammad Hosseyn
07-07-2010, 11:18
ولی اگه مث 2008 بازی میکردیم خیلی حالش بیشتر بود.البته اگه اونجوری بازی میکردیم احتمالا به خاطر خستگی تا اینجا نمیرسید.به هر حال از الان قهرمانیو تبریک میگم.
مطمئنم خود فن مارویک نمی زاره ... یه جایی ازش خونده بودم که میگفت علت حذف هلند تو یورو همین بیش از حد خوب بازی کردنش بود که باعث شد بازیکنا مغرور بشن و روسیه رو دست کم بگیرن ... به نظر من مربی بدی نبوده ... گفته جام رو به تیمی که خوب بازی نمی کنه نمی دن . دیگه وقت قهرمانیه . شاید ایده ی نتیجه گرایانه باشه ، ولی در عمل اینطور نیست . در عمل باعث شده تاکتیکی رو تو زمین پیاده کنه که بازی رو کنترل کنن و برای هر تیم چه ضعیف و چه قوی یه برنامه داشته باشن .

فینال هم هر کدوم بیان هیچ مشکلی نداره هلند . درسته یکی قوی تر به نظر میرسه ... ولی واسه ما فرقی نداره :5:

armin321
07-07-2010, 12:02
عجب اين هلند قدرت عجيبي داره

ميزاره يكم حريف اميدوار بشه بعد دوباره نابود ميكنه حريف رو

arash s.b
07-07-2010, 17:22
ONLY NETHERLAND IS HERO

abc2
07-07-2010, 18:54
ما دیشب بازی رو سینما آزادی دیدیم
کل سینما 7-8 نفر اروگوئه ای بودن که اینجور که تحقیق کردیم اینا طرفداره تیمایی بودن که هلند لهشون کرده :دی
اینقدر سرشون داد زدیم یارو هیچی نمیشنید آخرا :دی
اون شعاره تیمم و تیمم و تیمم و... و میدادیم سانسور میکردیم به خاطر خانوما ! :دی

در مجموع تبریک میگم به همه ی طرفدارا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم می خواستم این بازی رو برم سینما (سینما فلسطین) ولی نشد . می خواستم بدونم فینال رو می ذارن سینماها . دوم اینکه شما رفتی شلوغ بود ؟ سوم اینکه پولی بود یا مجانی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا به تعداد صندلی ها راه میدن یا کله ایه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein_0907
07-07-2010, 19:41
به امید طلایی شدن لاله های نارنجی

javadlf
07-07-2010, 19:45
تو فینال می بینیمتون .

nafas
08-07-2010, 10:43
تو فینال می بینیمتون .

شرمنده !

حریفمون کسی دیگه شد

:27::27::27:

armin321
08-07-2010, 10:55
حیف شد ، هلند میخواست تو فینال آلمان رو بزنه حالا مجبوره اسپانیا رو بزنه

در هر صورت هلند قهرمانه این جام هست

abc2
08-07-2010, 11:02
آقا اینقدر سر گل اشنایدر یه سریها اومدن بحث کردن که اصلا یادمون رفت راجع به گل فن برونگهورست صحبت کنیم واقعا گلش فوق العاده بود و به نظر من بهترین گل جام خواهد شد .

Vahid_1990
08-07-2010, 11:05
خیلی بد شانسید که به اسپانیا خوردین...

Mohammad Hosseyn
08-07-2010, 11:31
خیلی بد شانسید که به اسپانیا خوردین...
هر جور حساب کنی ، اسپانیا نسبت به المان و ارژانتین اسونترین حریف ما می تونست باشه :31: ... یه تیمی که گل زن نیست زیاد ... نمی تونه مقابل ما دووم بیاره .

Vahid_1990
08-07-2010, 11:37
هر جور حساب کنی ، اسپانیا نسبت به المان و ارژانتین اسونترین حریف ما می تونست باشه :31: ... یه تیمی که گل زن نیست زیاد ... نمی تونه مقابل ما دووم بیاره .
چه استدلال جالبی:31:
تیمی که به این زیبایی بازی می کنه و میشه گفت منتخب بارسا و رئال هست آسونتره!
این تیم فعلی اسپانیا فقط برای قهرمانی ساخته شده. بعد از یورو 2008 نوبت جام جهانیه که قهرمان بشه.

19baby91
08-07-2010, 11:53
هر جور حساب کنی ، اسپانیا نسبت به المان و ارژانتین اسونترین حریف ما می تونست باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif ... یه تیمی که گل زن نیست زیاد ... نمی تونه مقابل ما دووم بیاره . :27:
قشنگ بود،به نظر من یه تاپیک جک بزنید این نظراتتون رو اونجا هم اعلام کنید،قشنگ ترین جک های تاریخ میشه:31:

nafas
08-07-2010, 11:53
این تیم فعلی اسپانیا فقط برای قهرمانی ساخته شده. بعد از یورو 2008 نوبت جام جهانیه که قهرمان بشه.

امسال که اسپانیا تیمای لیگش کاری نکردن

اگه بخوای بدونی اون اینتر و بایرن بودن که اومدن فینال

اونم با کمک روبن و اسنایدر و ون بومل

جام ماله ماههه هر طور حساب کنی

:27::27::27::27:

SAMAN-JEEZY
08-07-2010, 11:55
نمیدونم چجوری برخی از دوستان شانسی واسه اسپانیا قائل میشن؟واقعا واسه من خیلی تعجب انگیزه!

nafas
08-07-2010, 11:55
قشنگ بود،به نظر من یه تاپیک جک بزنید این نظراتتون رو اونجا هم اعلام کنید،قشنگ ترین جک های تاریخ میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز
جوابتونو

داد

تاپیک رو خراب نکنین

اینجا هم جای نیست جوابتون رو بدم

ولی جک بودن رو توی زمین نشونتون میدیم

Vahid_1990
08-07-2010, 12:23
چه قدر اعتماد به نفس دارید شما:31:
بازیکنای دو تیم رو با هم مقایسه کنید حساب کار دستتون میاد:31:

xmehr
08-07-2010, 12:37
نمیدونم چجوری برخی از دوستان شانسی واسه اسپانیا قائل میشن؟واقعا واسه من خیلی تعجب انگیزه!

بعد بازی میبینیم همدیگرو دوست عزیز:21:

اسونترین فینال پیش روی ماست یک فینال یکطرفه:5:

xmehr
08-07-2010, 12:38

خوب باز خوبه اعتماد بنفس دارن قول میدم از دقیقه 60 به بعد هیچ کدام از این دوستان در دسترس نیستن و همشون متواری میشن:21:

Mohammad Hosseyn
08-07-2010, 12:50
اخه عزیز ، اینکه اسپانیا برای هلند خطرناکتر از اون دوتا نیست مشخصه . اون دوتا تیم های تهاجمی بودن . اسپانیا اینطور نیست و با بازی تدافعی تر اومده . خوب امار گل داره حرف میزنه دیگه . اسپانیا تو گروهش که یکی از اسونترین ها رو داشت . یه بازی هم که پاراگوئه بود که اونم قوی نبود. با این وجود نتونست امار گل زنی بالایی داشته باشه ... این یعنی ضعف . پذیرفتنش سخت نیت ...

عوضش هلند با برنامه بازی میکنه ... مطمئن باش هلند تکیه بر خلاقیت های فردی نداره ... تیم ذخیرش هم بیاد تو خوب بازی می کنه ... گذشت اون زمونه که بگیم تیم ما بازیکنای خوب داره ، پس قوی تره . اصل تاکتیک و برنامست . بعد بازیکن.

armin321
08-07-2010, 12:50

آها از این نظر که بازیکن انفرادی اسپانیا بهتر داره منم قبول دارم

ولی در فوتبال تیم مهمه که فقط تیم هلنده که بسیار هولناک ظاهر شده

و هلند هم شک نکن که قهرمانه

abc2
08-07-2010, 12:52

حالا خوبه اسپانیا یه بازی درست حسابی جلو آلمان کرد وگرنه شما طرفدارای اسپانیا چیزی داشتید که بگید . والا تو بازیهای قبلیش که چیز خاصی این تیم نداشت اگه داشت بیاد بگید که ما طرفداران هلند هم مطلع بشیم از پاراگوئه و پرتغال که واقعا به زور بردید داور هم ماشاالله هواتونو تو این سه تا بازی آخر خیلی داشته . البته از آقا هشت پاهه هم باید قدردانی کنید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vahid_1990
08-07-2010, 13:09
اخه عزیز ، اینکه اسپانیا برای هلند خطرناکتر از اون دوتا نیست مشخصه . اون دوتا تیم های تهاجمی بودن . اسپانیا اینطور نیست و با بازی تدافعی تر اومده . خوب امار گل داره حرف میزنه دیگه . اسپانیا تو گروهش که یکی از اسونترین ها رو داشت . یه بازی هم که پاراگوئه بود که اونم قوی نبود. با این وجود نتونست امار گل زنی بالایی داشته باشه ... این یعنی ضعف . پذیرفتنش سخت نیت ...

عوضش هلند با برنامه بازی میکنه ... مطمئن باش هلند تکیه بر خلاقیت های فردی نداره ... تیم ذخیرش هم بیاد تو خوب بازی می کنه ... گذشت اون زمونه که بگیم تیم ما بازیکنای خوب داره ، پس قوی تره . اصل تاکتیک و برنامست . بعد بازیکن.
اسپانیا هم بازیکن داره هم تاکتیک و برنامه.
این که تیم ها رو با تعداد گل کم برده دلیل نمیشه تیم هجومی نیستش.آمار گلزنی فقط مهم نیست.
اسپانیا بازی با هلند هم می تونه با یه گل اونو ببره و قهرمان بشه. بعدش دیگه تعداد گل و این حرفا مهم نیست.
این بحثارو ترجیم میدم که توی تاپیک مربوط به دیدار فینال انجام بدیم:46:

Mohammad Hosseyn
08-07-2010, 13:17
اسپانیا هم بازیکن داره هم تاکتیک و برنامه.
این که تیم ها رو با تعداد گل کم برده دلیل نمیشه تیم هجومی نیستش.آمار گلزنی فقط مهم نیست.
اسپانیا بازی با هلند هم می تونه با یه گل اونو ببره و قهرمان بشه. بعدش دیگه تعداد گل و این حرفا مهم نیست.
این بحثارو ترجیم میدم که توی تاپیک مربوط به دیدار فینال انجام بدیم:46:
باشه ... اونجا در خدمتون هستیم ... بحث میکنیم ، مشخص میشه شانس هلند بیشتره ... گرچه منم قبول دارم اسپانیا با برنامه بازی میکنه .

frnsh
08-07-2010, 13:22
سلام!
منم بهتون میپیوندم! :5:

djmilad_mrb
08-07-2010, 13:32
سلام!

آقا جون من شما برو طرفدار اسپانیا شو :31:

از امضات معلومه چه شانسی داری:31:

Vahid_1990
08-07-2010, 13:36
سلام!
منم بهتون میپیوندم!
خیلی عالی شد.شما طرفدار هر تیمی باشی می بازه:31: هشت پا هم بره طرفدار اسپانیا دیگه تمومه:31:

*Batman*
08-07-2010, 13:49
خیلی عالی شد.شما طرفدار هر تیمی باشی می بازه:31: هشت پا هم بره طرفدار اسپانیا دیگه تمومه:31:

ما افتخار می کنیم که طرفدارهای جدید به جمع ما اضافه میشن.
از اول هم گفتم اگه اون اختاپوس خوش تیپ فینال رو هم درست پیش بینی کنه اعتقادی بهش ندارم.
فردا دنیا فوتبال زیبا رو تماشا میکنه.

yashgin128
08-07-2010, 14:55
همه میگن اسپانیا جام رو می بره چون هم تیم تره هم بازیکن های بزرگتری داره وهم تجربه بیشتر

اما ما میگیم هلند میبره چون به قلب و احساساتمون اعتقاد داریم.

Bobby Sands
08-07-2010, 16:19
تبریک به همه هلندی ها

S0R3N4
08-07-2010, 16:49
چیزی که واضع هست هیج تیمی جلوی هلند ونمارویک شانس حتی مساوی گرفتن هم نداره
پیش به سوی قهرمانی...

ali racer
08-07-2010, 17:12
یه خبر جالب

خانه به دوشی فینالیست جام جهانی
هلندی‌ها که فکر نمی‌کردند به فینال جام جهانی برسند، برای تیم ملی خود هتل رزرو نکرده‌اند.
اسپانیا یا آلمان در فینال جام جهانی 2010 با حریفی خسته بازی خواهند داشت. نارنجی‌ها اگر چه در نیمه نهایی اروگوئه را 3 بر2 از پیش رو برداشته و راهی دیدار پایانی شده‌اند، اما اکنون با دردسری بزرگ رو به رو هستند.

تیم ملی هلند به رهبری برت فان مارویک مجبور است هتل محل اقامتش را در آفریقای جنوبی تغییر دهد. به نوشته روزنامه هلندی NRC با پایان یافتن زمان اقامت این تیم در هتل محل اقامتش در ژوهانسبورگ و عدم امکان تمدید زمان حضور در این هتل و رزرو بودن تمام اتاق‌ها آنها چاره‌ای جز جا به جایی ندارند.
این مشکل از جایی بروز کرد که سران فدراسیون فوتبال هلند در برآوردهای خود احتمال نمی‌دادند، تیم ملی کشورشان در جام جهانی به دیدار پایانی برسد و از همین رو در رزرو اتاق‌ها دچار اشتباهی فاحش شدند. با کمک اکسل هاوزر، مدیر آلمانی هتل کنونی هلندی‌ها توانستند یک شب را بیشتر در هتل اقامت داشته باشند و اکنون با رسیدن به دیدار پایانی باید به فکر سقفی تازه برای خود باشند.
فدراسیون فوتبال هلند باید هر چه زودتر فکری به حال اعتماد نداشته‌اش به نارنجی‌ها بکند؛ البته پس از یافتن سرپناهی تازه برای آنها.
منبع : خبرآنلاین

لذت بردن جام به همین چیزاست دیگه:31:

♥ NiloofaR ♥
08-07-2010, 17:20
به امید قهرمانی تیممون :40:

Hamid Hamid
08-07-2010, 17:55
سلام!
فرنوش جان نميشه اين دفعه شما بري طرفدار اسپانيا بشي؟:46:
بعد كه باختن دوباره بيا هلندي شو.

armin321
08-07-2010, 18:16
باتلاق هلند آماده پذیرایی از اسپانیاست

هیچ تیمی شانسی برای فرار از این باتلاق را ندارد

ورود به باتلاق هلند یعنی باخت

از همین الان تبریک میگم به خودم و تمامی هلندی های عزیز

றД ĵ ĭ Đ
08-07-2010, 18:22
باتلاق هلند آماده پذیرایی از اسپانیاست

هیچ تیمی شانسی برای فرار از این باتلاق را ندارد

ورود به باتلاق هلند یعنی باخت

از همین الان تبریک میگم به خودم و تمامی هلندی های عزیز

آلمانام خیلی از این حرفا زدن :27::27:

armin321
08-07-2010, 18:32

حرف رو ولش کن تصویر گیر کردن اسپانیا در باتلاق هلند رو ببین

خوشحالی طرفدارهای هلند بعد از ورود اسپانیا به باتلاق مرگبار هلند

اینم از عکس آخر که پایان کار اسپانیاست

موفق باشی

nafas
08-07-2010, 18:32

شما برو به برزیلت برس

:21:

armin321
08-07-2010, 18:38
شما برو به برزیلت برس

خب برزیلشون حذف شده اونم بدست هلند ، چاره ندارن

றД ĵ ĭ Đ
08-07-2010, 18:39
شما برو به برزیلت برس

باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

armin321
08-07-2010, 18:44
باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخی تیمتون رو ما حذف کردیم!!!!

آخی الان تاپیکتون سوت و کوره:31:

frnsh
08-07-2010, 19:51
آقا جون من شما برو طرفدار اسپانیا شو :31:

از امضات معلومه چه شانسی داری:31:

فرنوش جان نميشه اين دفعه شما بري طرفدار اسپانيا بشي؟:46:
بعد كه باختن دوباره بيا هلندي شو.

: دی : دی : دی
چقدر مهمان نوازینا! : دی :31:

19baby91
08-07-2010, 20:35
کدوم یکی از شما هلندیا حاضرید رو تیمتون شرط ببندید؟؟؟؟؟؟
من میگم با اختلاف 2تا میبازید:27::27:

SAMAN-JEEZY
08-07-2010, 20:37
من رو برد هلند میبندم.هر چقد تو بگی!frnsh جون هر کی دوس داری امضاتو عوض کن!

Hamid Hamid
08-07-2010, 21:12
شوخي كرديم:46:
ايشالا اين دفعه ميبريم و طلسمت شكسته ميشه:11:

armin321
08-07-2010, 22:09
کدوم یکی از شما هلندیا حاضرید رو تیمتون شرط ببندید؟؟؟؟؟؟
من میگم با اختلاف 2تا میبازید:27::27:

ما سر برزیل شرط بستیم و الان این بازی اصلا ارزش نداره بخوایم شرط ببندیم
آخه اسپانیا مگه میتونه جلوی هلند واسته

Milad4171
08-07-2010, 22:11
من چون اطمینان داشتم که هلند میبره دیگه نیومدم تبریک بگم. شما ببخشید.
م از الان واسه کسانی که احتمالا ممکنه بهشون بر بخوره بگم که هلند بااطمینان داره میره که ببره.
مسابقه ی اس ام اس شبکه سه!
کدام تیم برنده است؟
1 ) هلند برنده است------------- 2) اسپانیا بازنده است--------------- 3)گزینه ی 1----------------- 4 ) گزینه ی 3
:31:

A.M.D.D.E.V.I.L
08-07-2010, 22:18
دلتانه خوش نوکینید شوما که ودانید اسپانیا بردن کرداهه! هلند به خانه ی عموش رفتا هه

djmilad_mrb
08-07-2010, 22:25

شوخی کردیم نهایتا 50-50 است

یا میبریم یا میبازیم :31:

فقط اگه باختیم شما طرفدار کدوم تیم میشی؟:31:

اگه دوست داری بیای تو جمعمون امضاتو عوض کن مثل من یا بقیه بزار:46:

میگم یکی از بچه ها زحمت بکشه عامل نفوذی شه (امضاشو عوض کنه مثل اسپانیشا بزاره:31:)

جو اونجا رو به هم بریزه و کلا نا امیدشون کنه (جنگ روانی:27:)

خیلی موثره ها :31:حیف که من قبلا لو رفتم و گرنه خودم این وظیفه خطیر رو به عهده میگرفتم:31:

Macushla
08-07-2010, 22:33
من طرف هر تيمي رفتم ، با سرعت نور حذف شد ، حالا طرفداران هنلد اجازه ميدن به جمعشون بپيوندم ؟؟؟ :31:

djmilad_mrb
08-07-2010, 22:51
من طرف هر تيمي رفتم ، با سرعت نور حذف شد ، حالا طرفداران هنلد اجازه ميدن به جمعشون بپيوندم ؟؟؟ :31:

اشکال نداره شما هم بیا:10: :27:
فقط امضاتو عوض کن :46:

پس با این حساب(طرفدارایه جدیدالورود:31:) شانسمون واسه قهرمانی از 100 درصدم بیشتر شد:31:

pinchingholian
09-07-2010, 14:18
توی فینال اسپانیا رو هم بیس هیچ میبریم. ما قهرمانیم.

---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

چرا اینجا فیلتر شده/؟

I3 E L O \/ E D
09-07-2010, 14:28
توی فینال اسپانیا رو هم بیس هیچ میبریم. ما قهرمانیم.

---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

چرا اینجا فیلتر شده/؟
:18::18::18::18::18:
باز مارادونا گفته بود ده به یک... ولی بیست هیچ....! :18:

pinchingholian
09-07-2010, 16:25
کوئیت: مثل آلمان،با ترس مقابل اسپانیا بازی نخواهیم کرد

ستاره هلندی در صحبتهایی اعلام کرده که او و هم تیمی هایش امیدهای زیادی به قهرمانی در رقابتهای جام جهانی دارند

سایت گل- درک کوئیت ستاره باشگاه لیورپول و تیم ملی هلند در صحبتهایی اعلام کرده که او و هم تیمی هایش مانند آلمانی ها با ترس در مقابل شاگردان دل بوسکه قرار نخواهند گرفت.
کوئیت معتقد است که آلمانی ها با ترس مقابل اسپانیایی ها به میدان رفتند.
هلندی ها در 25 دیدار اخیر خود تن به شکست نداده اند و با رکورد 14 پیروزی پیاپی به مصاف اسپانیا می روند.
درک کوئیت درصحبتهایی به گاردین گفت:« ما اصلا نمی ترسیم. شما دیدید که آلمانی ها از اسپانیا ترسیده بودند.آنها سعی در حمله کردن نمی کردند ولی ما حمله خواهیم کرد و بعد خواهید دید که نقاط ضعف اسپانیایی ها رو خواهد شد. اگر بخواهی مثل آلمان مقابل اسپانیا بازی کنی، قطعا شکست خواهی خورد. ما بازیکنانی نداریم که از اسپانیایی ها ترسیده باشند و خود رادر مقابل حریفان بزرگ، کوچک ببینند. احترام هست ولی ترس اصلا!»
این ستاره هلندی با اشاره به موفقیتهای تیمش دراین دوره از رقابتها به این نکته اشاره کرد که نارنجی ها می خواهند شکستهای فینالهای 1974 و 1978 را به دست فراموشی بسپارند و گفت:«فوتبال هلند همیشه قدرتمند بوده و در هر تورنمنتی که ما بازی می کنیم، توانایی هایمان را به رخ جهانیان می کشیم ولی دراین تورنمنت نشان دادیم که علاوه بر کیفیت بالای فوتبال، باور زیادی هم داریم.ما نشان دادیم که می توانیم تک تک حریفان رااز مقابل برداریم.صبر لازمی برای این کار داریم. مقابل برزیل 0-1 از حریف عقب بودیم ولی در عمل ثابت کردیم که می توانیم به پیروزی برسیم.»
کوئیت در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« در دیدار مقابل اروگوئه در مرحله نیمه نهایی آنها بازی را به تساوی کشیدند ولی در نهایت ما برنده میدان بودیم.در حال حاضر هم تمرکزمان را حفظ کرده ایم.ما به توانایی هایمان باور داریم.»

pinchingholian
09-07-2010, 16:32
فان‌پرسی: پوستر مارادونا را به دیوار اتاقم زده‌ام

او امیدوار است هلند به دستاوردی برسد که در سال‌های 74 و 78 به آن نرسیده بود.

سایت گل – روبین فان‌پرسی امیدوار است هلند سرانجام به رویای قهرمانی در جام جهانی برسد.

آنها پس از پیروزی سه بر دو مقابل اروگوئه به فینال رسیدند و فان‌پرسی می‌گوید دوست دارد مانند دیه‌گو مارادونا، اسطوره آرژانتین فاتح جام شود.
او می‌گوید: «پوستر مارادونا را روی دیوار اتاقم دارم. آن پوستر عکسی باورنکردنی از مارادونا را به تصویر می‌کشد که جام جهانی را در دستانش گرفته است. او روی دوش هم‌تیمی‌هایش قرار دارد و می‌توانید شور و غرور را در چهره‌اش ببینید. اگر ما قهرمان شویم، همان عکس را می‌خواهم اما در حالی که خودم جای مارادونا را گرفته باشم!»

Armin 7
09-07-2010, 17:22
واقعا که خوب شعاری رو برای این دوره انتخاب کردن.

5 ستاره ها ترسی ندارند از هلند بترسید
افرین بر غیرتتان مردان نارنجی
پیش به سوی قهرمانی

golmohammadi
09-07-2010, 17:43
سلام بچه ها
هلند میبره تا هشت پا هم معلوم بشه درست پیش بینی نمیکنه

errmii
09-07-2010, 18:46
خوبه هلند قهرمان بشه
اسپانیا شخصیت قهرمانی نداره

moeinhoseyni
09-07-2010, 19:00
امید وارم بدتون نیا ولی تیمی که جلوی اسپانیا حمله کنه میبازه

H A M A S
09-07-2010, 19:26
من طرفدرا تیم هلند نیستم

اما واقعا دوست دارم تیم هلند قهرمان بشه
چون با تربیت اینهمه مربی بزرگ و داشتن تیم های باشگاهی بازیکن ساز
قهرمانی جهان حق مسلمش هست
امیدواریم قهرمانی دست تیم های تازه به دوران رسیده نرسه

xmehr
09-07-2010, 20:05
من طرفدرا تیم هلند نیستم

اما واقعا دوست دارم تیم هلند قهرمان بشه
چون با تربیت اینهمه مربی بزرگ و داشتن تیم های باشگاهی بازیکن ساز
قهرمانی جهان حق مسلمش هست
امیدواریم قهرمانی دست تیم های تازه به دوران رسیده نرسه

این تیمای تازه به دوران رسیده!!!!

عجب مطمئا باش ارزوت به حقیقت نمیپیونده

در اصل سرابی بیش نیست :27:

P.1052
09-07-2010, 23:14

شوخی نکن:19: یعنی الآن جدی گفتی؟؟؟:27:
هلند از بزرگترین آکادمی های بزرگ جهان رو داره.اون وقت هلند تازه به دوران رسیده ست؟؟!!
تازه به دوران رسیده اون اسپانیاست که به سوییس میبازه.

abc2
09-07-2010, 23:23

اگه ما تازه به دوران رسیده ایم شما هم باید تا به فینال رسیده باشید چون تو عمرتون تا 1/4 هم نرسیدید و این اولین بار از زمان پیدایش فوتبال اسپانیاس . پس فکر کنم برعکس گفتی اون موقعا که ما هی می رفتیم فینال از بدشانسی حذف میشدیم شما حتی از گروهتون هم صعود نمیکردید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xmehr
09-07-2010, 23:35
اگه ما تازه به دوران رسیده ایم شما هم باید تا به فینال رسیده باشید چون تو عمرتون تا 1/4 هم نرسیدید و این اولین بار از زمان پیدایش فوتبال اسپانیاس . پس فکر کنم برعکس گفتی اون موقعا که ما هی می رفتیم فینال از بدشانسی حذف میشدیم شما حتی از گروهتون هم صعود نمیکردید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماها حالتتون بده البته دست خودتون نیست جو زده شدین:27:

من جواب اون دوستو دادم که اسم تیمای مارو زده تیمای تازه به دوران رسیده
کمی دقت چاشنی کارتون کنید:21:

*Batman*
09-07-2010, 23:58
پس این اختاپوس خان باز پیش بینی کرد!
اگه 10 تا جام دیگه رو هم درست پیش بینی کنه من بهش اعتقادی ندارم.

به امید قهرمانی.

Dr.Afzali
10-07-2010, 03:01
دلم از اول ميخواسته هلند ببره و الانم ميخواد.ولي نميدونم چرا فكر ميكنم دستهايي در كاره كه ميخواد اسپانيا رو اول كنه!اون پيش بيني ها يه كلكي درش هست.سياستي پشتش هست.دقت كردين اسپانيا چقدر با اشتباهات! داوري بالا اومده؟!گلهاي آفسايد و خطا..رد كردن گل صحيح حريف و بازيه مشكوك و غير عاديه شيلي كه كاملا برخلاف بازيهاي قبلش بود و ميتونست به حذف اسپانيا در همون مرحله مقدماتي منجر بشه!و در مرحله بعدش با قبول پنالتي صحيح تيم پاراگوئه و اخراج بازيكن اسپانيا ميتونست به صعود تيم پاراگوئه منجر بشه و حتي مربيشون هم منتظر عذر خواهي فيفاست و....و الانم پيش بينيه هشت پا و تضعيف كردن روحيه ي هلنديا(كه خيلي اصل مهميه!) و كمكهاي پشت پرده اي كه تاثيرش رو در داوري بازي بايد ببينيم.
خدا كنه اينبار رو اشتباه كرده باشه اين هشت پا(يعني ادستهائي كه ميخواستن اين رو بگه كه...)

pinchingholian
10-07-2010, 12:49
دلم از اول ميخواسته هلند ببره و الانم ميخواد.ولي نميدونم چرا فكر ميكنم دستهايي در كاره كه ميخواد اسپانيا رو اول كنه!اون پيش بيني ها يه كلكي درش هست.سياستي پشتش هست.دقت كردين اسپانيا چقدر با اشتباهات! داوري بالا اومده؟!گلهاي آفسايد و خطا..رد كردن گل صحيح حريف و بازيه مشكوك و غير عاديه شيلي كه كاملا برخلاف بازيهاي قبلش بود و ميتونست به حذف اسپانيا در همون مرحله مقدماتي منجر بشه!و در مرحله بعدش با قبول پنالتي صحيح تيم پاراگوئه و اخراج بازيكن اسپانيا ميتونست به صعود تيم پاراگوئه منجر بشه و حتي مربيشون هم منتظر عذر خواهي فيفاست و....و الانم پيش بينيه هشت پا و تضعيف كردن روحيه ي هلنديا(كه خيلي اصل مهميه!) و كمكهاي پشت پرده اي كه تاثيرش رو در داوري بازي بايد ببينيم.
خدا كنه اينبار رو اشتباه كرده باشه اين هشت پا(يعني ادستهائي كه ميخواستن اين رو بگه كه...)
مطمئن باش که هشت پا اشتباه کرده چون منم یه دو پا میشناسم که نتیجه رو بیس هیچ به سود هلند پیش بینی کرده.

غضنفر مدل 88
10-07-2010, 12:56
آقا هلندته :31:
هشت پا كه هيچ هشتاد پا هم باشه باور نكنيد :31:
امسال با قهرمان جام جهاني آشنا بشين:

armin321
10-07-2010, 13:01
شماها حالتتون بده البته دست خودتون نیست جو زده شدین:27:

من جواب اون دوستو دادم که اسم تیمای مارو زده تیمای تازه به دوران رسیده
کمی دقت چاشنی کارتون کنید:21:

آخی ، حالا چرا بن شدی؟؟:21:

خیلی اسپانیا دوست داری؟؟؟:31:

اسپانیا هم تو رو دوست داره:31:

pedramharmonica
10-07-2010, 13:05
من هوادار سرسخت اینگلیس بودم که خوب حذف شد اما اندک علاقه و ارادتی هم به فوتبال هلند دارم . امیدوارم تیم هلند با شایستگی جام رو امسال ببره خونه !

malkemid
10-07-2010, 14:20

من اینو قبول ندارم...خود هلند هم با گل آفساید بازی اوروگوئه اومد بالا...چه ربطی داره بابا...

اگه روحیه بازیکنها بخواد با پیش بینی هشت پا تضعیف بشه که باید فاتحه اون تیمو خوند...اینا همش خرافاته

19baby91
10-07-2010, 14:23

بابا این هشت پا هم فهمیده اسپانیا قهرمان میشه،شما هم تا دیر نشده نظرتون رو عوض کنید،بعد بازی دیگه پشیمونی فایده ای نداره ها

P.1052
10-07-2010, 14:34
بابا این هشت پا هم فهمیده اسپانیا قهرمان میشه،شما هم تا دیر نشده نظرتون رو عوض کنید،بعد بازی دیگه پشیمونی فایده ای نداره ها
آخی کارتون به هشت پا و استخاره و شاه عبدالعظیم این چیزا افتاده؟؟؟:27::27:

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------

آخی کارتون به هشت پا و استخاره و شاه عبدالعظیم و این چیزا افتاده؟؟؟:27::27:

19baby91
10-07-2010, 14:47
آخی کارتون به هشت پا و استخاره و شاه عبدالعظیم و این چیزا افتاده؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
شما که حسودیتون شده رفتید یه طوطی پیدا کردید براتون برد هلند رو پیش بینی کنه :دی
فردا شب بعد باخت هلند معلوم نیست کار شما به کجا بیفته،آخی :دی

دوستان هلندی به دل نگیرید این حرفارو ها،ما یه چیزی میگیم دور هم باشیم

nafas
10-07-2010, 14:51
اولندش که من به این 8پا متعقد نیستم بعدشم شما مال اینه دلتون میخواد هلند ببازه !

شمام نصفتون بعد یورو 2008 طرفدار اسپانیا شدین

عمرا کسی گیر بیاد از 10 سال پیش طرفدار این تیم بوده باشه

خب حقم دارن مگه تاحالا یه سومی داشته تو جام جهانی ؟ :دی

شمام برو تاپیک تیم خودت

بعدشم این پرچم اسپانیا نزدیک ترش بود رفت توش این که دیگه کاری نداره

abc2
10-07-2010, 15:02
اخه این موجود چندش کی هست که بگه هلند شکست میخوره (به نظر من فقط می تونه بازیهای المان رو درست پش بینی کنه میگی نه نگاه کن) تا خدا نخواد هیشکی هیچکاری نمیتونه بکنه حتی هلند . ولی میدونم که خدا پاداش زحمات این تیم , صبر این تیم توی این 30 سال رو خواهد داد چون این جام بیشتر از اینکه حق اسپانیا باشه حق ماست . مطمئنم هیچکس مخالف این حرف نیست .

19baby91
10-07-2010, 15:04
اولندش که من به این 8پا متعقد نیستم بعدشم شما مال اینه دلتون میخواد هلند ببازه !

شمام نصفتون بعد یورو 2008 طرفدار اسپانیا شدین

عمرا کسی گیر بیاد از 10 سال پیش طرفدار این تیم بوده باشه

خب حقم دارن مگه تاحالا یه سومی داشته تو جام جهانی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

شمام برو تاپیک تیم خودت

بعدشم این پرچم اسپانیا نزدیک ترش بود رفت توش این که دیگه کاری نداره_
اولندش که ما دلمون نمیخواد هلند ببازه،مت مطمئنیم که هلند میبازه:دی
مام هممون قبل از یورو اسپانیا رو دوست داشتیم،شما یه جوری حرف میزنی انگار هلند 10بار قهرمان جهان شده:27:

nafas
10-07-2010, 15:25
اولندش که ما دلمون نمیخواد هلند ببازه،مت مطمئنیم که هلند میبازه:دی
مام هممون قبل از یورو اسپانیا رو دوست داشتیم،شما یه جوری حرف میزنی انگار هلند 10بار قهرمان جهان شده:27:
میبینمت تو فینال !

راستی چارتا اسطوره اسپانیا هم بعدا بگو من بیام بیدونم کی بوده
انگار یوهان کرایف یا نیسکنز یا برکمپ یا کلایورت یا رود گولیت یا فن باستن یا فرانک رایکارد کدوم از اینا داشتین ؟ :27:

عزیز ما هرچی بودیم توی دهه هفتاد میلادی بهترین تیم جهان بودیم پشت سرهم رفتیم فینال
بعدشم به میزبان ها خوردیم سال 2002 کره چجوری اومد بالا !؟

بعدشم شما برو یه یوزر دیگه برا خودت بساز ! :27:

19baby91
10-07-2010, 15:38
میبینمت تو فینال !

انگار یوهان کرایف یا نیسکنز یا برکمپ یا کلایورت یا رود گولیت یا فن باستن یا فرانک رایکارد کدوم از اینا داشتین ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

عزیز ما هرچی بودیم توی دهه هفتاد میلادی بهترین تیم جهان بودیم پشت سرهم رفتیم فینال

بعدشم شما برو یه یوزر دیگه برا خودت بساز ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
شما بار اولته جام جهانی میبینی،آره؟
4تا اسم حفظ کردی حالا اومدی کلاس میذاری که چی؟فینال رفتن که هنر نیست،تا حالا قهرمان شدید؟حالا این بار که به میزبان نخورده هلند ببینم بعد از باخت به اسپانیا چه بهونه ای میارید:27:
در ضمن سال 2002 که کره جنوبی امد بالا یادم نمیاد هلند جزو 4تا تیم اومده باشه،شما یادته؟؟؟؟؟هرکس یادشه بیاد بگه:27::27:

scali
10-07-2010, 16:08

اینجاهاش واقعا خنده داره . :31:

اگه دیشب برنامه یک جهان یک جام رو میدیدی میفهمیدی که گل پاراگوئه آفساید بود و فیفا هم اعلام کرده بود .

( کامرانی فر گفت ) .

بازی مشکوک شیلی ؟ فیلم زیاد نگاه میکنی ؟ :31:

گل های آفساید و خطا ؟ حالا خوبه همه اعلام کردن که تو این جام 6 7 تا پنالتی واسه اسپانیا نگرفتن و خیلی به

ضررش تموم شده .

حتما آلمان رو هم دست های پشت پرده تو قوطی کرده بود که نتونه جلوی اسپانیا کاری بکنه ؟

شبیه قلعه نوعی حرف میزنی . همیشه دست هایی پشت پرده هست . :31:

pinchingholian
10-07-2010, 16:19
یاپ استام: هلند برای قهرمانی،باید هجومی بازی کند

مدافع سابق نارنجی ها معتقد است این تیم از شانس بالایی برای پیروزی در دیدار فینال برخوردار است

سایت گل- یاپ استام، مدافع سابق تیم ملی هلند، اعلام کرد که نارنجی ها از شانس خوبی برای شکست دادن اسپانیا و فتح جام جهانی برخرودارند.

او در مصاحبه با سایت گل گفت:" من فقط می توانم بگویم که امیدوارم فینال برای هلند خوب پیش برود. باید بگویم که اسپانیا من را بسیار تحت تاثیر قرار داد. آنها در خط دفاعی بسیار منسجم هستند و هافبک های آنها یک لحظه ساکن نیستند. ضمن اینکه مهاجمان آنها نیز دائما در حال جا عوض کردن هستند. اما هلند دلیلی برای ترسیدن از اسپانیا ندارد. ما از شانس بالایی برای قهرمانی برخورداریم.
عقب نشستن و اجازه دادن به اسپانیا که جریان بازی را در دست داده باشد، اصلا کار درستی نیست. من فکر می کنم انجام یک بازی هجومی و تحت فشار قرار دادن خط دفاعی اسپانیا، آنها را با مشکل مواجه خواهد کرد. نباید اجازه داد که آنها بازی خودشان را به نمایش بگذارند. اطمینان به قابلیت های خط حمله می تواند بهترین گزینه باشد."
در نگاه اول این تیم هلند نسبت به تیم جام جهانی 1998 بهتر به نظر نمی رسد و استام نیز چندان تحت تاثیر بازی های آنها قرار نگرفته است.
" شیوه بازی آنها چندان من را تحت تاثیر قرار نداده است اما آنها چند نتیجه فوق العاده به دست آورده اند. فن بومل اخیرا اعلام کرد که از زمان بازی در لیگ های خارجی به اهمیت پیروزی پی برده است. من نیز در دوران بازی ام چنین تجربه ای داشته ام. در هلند همه در مورد شیوه بازی صحبت می کنند اما در بقیه کشورها به پیروزی اهمیت می دهند."

nafas
10-07-2010, 16:52
4تا اسم حفظ کردی حالا اومدی کلاس میذاری که چی؟فینال رفتن که هنر نیست،تا حالا قهرمان شدید؟حالا این بار که به میزبان نخورده هلند ببینم بعد از باخت به اسپانیا چه بهونه ای میارید:27:
در ضمن سال 2002 که کره جنوبی امد بالا یادم نمیاد هلند جزو 4تا تیم اومده باشه،شما یادته؟؟؟؟؟هرکس یادشه بیاد بگه:27::27:
ماله خودت چیزی نداری زورت گرفته
تو خیال کن اولین جام جهانی هست که مبینیم

روت زیاده دیگه

از تاپیک...............

فهمیدی ؟

آقای باهوش مثال برات زدم که کره هم میزبان بود با داوری اومد بالا

armin321
10-07-2010, 17:05

برو به تاپیک خودتون رونق بده داره خاک میشینه

اومدی تو تاپیک هلندی ها داری رجز خونی هم میکنی داداش؟

هر وقت قهرمان شد این اسپانیا ، قهرمانی رو بزار رو سرت بیا اینجا حلواحلوا کن

تنها میری پیش قاضی ، خوشحال برمیگردی!!!!!!

pinchingholian
10-07-2010, 17:07

abc2
10-07-2010, 17:08
آقا این اسپانیایی ها تشریف ببرن تاپیک خودشون . مگه این چند وقته ما اومدیم تو تایپک شما . هرچی هم دلتون خواسته نوشتین ولی ما نیومدیم جواب بدیم . لطفا شما هم نیاید اینجا جواب بدید تا بعد از بازی فردا شب . :46:

Hamid Hamid
10-07-2010, 17:14
سلام دوستان.
فقط خواستم از صميم قاب آرزو كنم كه اين لاله هاي زيباي نارنجي با اين فوتبال زيباشون ايشالا اولين جامشون رو ميبرن تا به حقشون برسن.
ما تو 3 جام 74.78 و 98! بايد قهرمان ميشديم.

armin321
10-07-2010, 17:19
آقا این اسپانیایی ها تشریف ببرن تاپیک خودشون . مگه این چند وقته ما اومدیم تو تایپک شما . هرچی هم دلتون خواسته نوشتین ولی ما نیومدیم جواب بدیم . لطفا شما هم نیاید اینجا جواب بدید تا بعد از بازی فردا شب . :46:

بنده یک تذکر سفت و سخت دادم

abc2
10-07-2010, 17:20
آقا من از الان استرس گرفتم و همش به فردا فکر میکنم که اصلا میتونم بشیم پای تلویزیون بازی ببینم یا نه . دوستان هلندی تنها چیزی که باعث قهرمانی میشه امیده هرگز ناامید نباشین مخصوصا فرداشب چون اگه به خودتون تلقین کنین که می بازین حتما می بازین .

5 ستاره ها ترسی ندارند از هلند بترسید

دوستان ما با این شعار تیم 5 ستاره رو شکست دادیم مطمئن باشید این تیم رو هم شکست میدیم . جکوبونیتو دربرابر ما دوام نیاورد تیکی تاکا هم نخواهد آورد . مثبت فکرکنید . :40:

pinchingholian
10-07-2010, 18:12
این هم چهره هواداران هلند بعد از گل فن برونکهورست

*Batman*
10-07-2010, 19:39

اگه دیشب برنامه یک جهان یک جام رو میدیدی میفهمیدی که گل پاراگوئه آفساید بود و فیفا هم اعلام کرده بود .

( کامرانی فر گفت ) .

گل های آفساید و خطا ؟ حالا خوبه همه اعلام کردن که تو این جام 6 7 تا پنالتی واسه اسپانیا نگرفتن و خیلی به

ضررش تموم شده .

حتما آلمان رو هم دست های پشت پرده تو قوطی کرده بود که نتونه جلوی اسپانیا کاری بکنه ؟

آفرین به تو بچه ی خوب.
حالا بدو برو تو تاپیک خودت.
بدو ماشااله ...

P.1052
10-07-2010, 21:46
دوستان یه پیشنهادی برای جشن قهرمانی ندارید؟مثلا اگه قهرمان شدیم بعدش چی ؟همین طور میشینیم به هم تبریک میگیم؟

S@nti@go_s&k
10-07-2010, 21:56
دوستان یه پیشنهادی برای جشن قهرمانی ندارید؟مثلا اگه قهرمان شدیم بعدش چی ؟همین طور میشینیم به هم تبریک میگیم؟

دسته جمعی میریم زیارت :31: خوبه؟

armin321
11-07-2010, 00:20

یه هلندی با مرام ما رو دعوت کنه آمستردام ، کلاب انرژی تیستو

abc2
11-07-2010, 00:24
آقایون اگه موافق بودن جشن قهرمانی رو اینجا برگزار کنیم که میشه یه جمع خودمونی :

این تاپیک هم باشه برای بچه های دیگه که بیان تبریک بگن .

frnsh
11-07-2010, 02:02
من رو برد هلند میبندم.هر چقد تو بگی!frnsh جون هر کی دوس داری امضاتو عوض کن!

پس فردا عوض میکنم :31: : دی

شوخي كرديم:46:
ايشالا اين دفعه ميبريم و طلسمت شكسته ميشه:11:

هم طلسم من هم طلسم هشت پا.
یه کم کار سختیه اما همچنان میگم: هیچ چیز غیر ممکن نیست! :11:

شوخی کردیم نهایتا 50-50 است

یا میبریم یا میبازیم :31:

فقط اگه باختیم شما طرفدار کدوم تیم میشی؟:31:

اگه دوست داری بیای تو جمعمون امضاتو عوض کن مثل من یا بقیه بزار:46:

میگم یکی از بچه ها زحمت بکشه عامل نفوذی شه (امضاشو عوض کنه مثل اسپانیشا بزاره:31:)

جو اونجا رو به هم بریزه و کلا نا امیدشون کنه (جنگ روانی:27:)

خیلی موثره ها :31:حیف که من قبلا لو رفتم و گرنه خودم این وظیفه خطیر رو به عهده میگرفتم:31:

نه دیگه، این آخرین تیم بود! دیگه تیمی نیست که برم طرفدارش بشم!
ایشالله سال دیگه در کنار Paul جونم :40: پیش بینی بازیها رو بر عهده میگیریم! : دی :31:

Dr.Afzali
11-07-2010, 05:09

( کامرانی فر گفت ) .

ضررش تموم شده .

هر وقت خنده هات تموم شد برو تاپيك خودتون:31:

SAMAN-JEEZY
11-07-2010, 08:39
آقای scali واقعا با خودت چه فکری کردی؟ نه واقعا با خودت چه فکری کردی که میگی اسپانیا قهرمانه؟

armin321
11-07-2010, 09:36
آقای scali واقعا با خودت چه فکری کردی؟ نه واقعا با خودت چه فکری کردی که میگی اسپانیا قهرمانه؟

بزار تو رویاهای خودشون خوش باشند

چند ساعت بیشتر به شکستن رویای اسپانیا نمونده

Hamid Hamid
11-07-2010, 10:03
اشكال نداره دوستان.ناراحت نشيد.بزاريد رويا ببينه اينو ازش نگيريد بزاريد تو روياهاش قهرمان بشه:31:

MOHAMMAD2010
11-07-2010, 10:09
به دلیل اینکه از اسپانیا به شدت بدم میاد امیدوارم هلند ببره !

Vahid_1990
11-07-2010, 10:13
نظر همه شما محترمه. ولی واقعیت رو باید قبول کنید.اسپانیا قهرمانه.

P.1052
11-07-2010, 10:39
دوست عزیز مگه شما خودت تاپیک نداری.
چرا آرزو های دست نیافتنیت رو این جا میگی؟

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

اشكال نداره دوستان.ناراحت نشيد.بزاريد رويا ببينه اينو ازش نگيريد بزاريد تو روياهاش قهرمان بشه:31:
آخه رویای زیاد دیدن بده عوارض جانبی داره.:31:

armin321
11-07-2010, 10:39

میگم چقدر این تاپیک اسپانیا سوت و کوره که شما در تاپیک هلند بیشتر دیده میشی

منم میدونم باید واقعیت رو قبول کرد که هلند قهرمانه

فقط امشب بازی ببین ، ستاره های اسپانیا در باتلاق مرگبار هلند گیر میفتند و شکست تمام عیار از هلند میخورند

من که 4-1 به نفع هلند رو پیش بینی کردم

Vahid_1990
11-07-2010, 10:48
دوست عزیز مگه شما خودت تاپیک نداری.
چرا آرزو های دست نیافتنیت رو این جا میگی؟
متاسفانه هنوز تاپیکی رو به نام خودم نزدم:31:

فقط امشب بازی ببین ، ستاره های اسپانیا در باتلاق مرگبار هلند گیر میفتند و شکست تمام عیار از هلند میخورند

بابا بی خیال.با وجود کاسیاس و پیکه و پویول می خواید 4 تا گل برنید:27:
باشه من از تاپیک شما میرم.ولی بعد از بازی شمارو خوهم دید:31:

pinchingholian
11-07-2010, 11:17
بابا بی خیال.با وجود کاسیاس و پیکه و پویول می خواید 4 تا گل برنید:27:

4 تا که چیزی نیست. هلند بیس هیچ میبره

Bergkamp
11-07-2010, 11:27
میبینمت تو فینال !

انگار یوهان کرایف یا نیسکنز یا برکمپ یا کلایورت یا رود گولیت یا فن باستن یا فرانک رایکارد کدوم از اینا داشتین ؟ :27:

بعدشم شما برو یه یوزر دیگه برا خودت بساز ! :27:

ایول گل گفتی...سال 1978 که همه میدونن ارژانتین چجوری قهرمان دنیا شد و هلند شایسته دستش از قهرمانی باز موند...اصلا تو مراسم اهدای مدال ما هلندیها شرکت نکردیم که جواب دندان شکنی به اون مدل قهرمانی ارژانتین بود

رو قلب من نوشته برت فن مارویک سلطان عشقه

Bergkamp
11-07-2010, 11:30
سال 1978 که همه میدونن ارژانتین چجوری قهرمان دنیا شد و هلند شایسته دستش از قهرمانی باز موند...اصلا تو مراسم اهدای مدال ما هلندیها شرکت نکردیم که جواب دندان شکنی به اون مدل قهرمانی ارژانتین بود

رو قلب من نوشته برت فن مارویک سلطان عشقه

امیدوارم جام رو امشب تو دستای کاپیتان فن برونکهورست ببینم...قهرمانی پس از 19 دوره کمترین حق ماست:5:

Bergkamp
11-07-2010, 11:34

این تصویر احساس برانگیزنده ترین صحنه جامه(البته تا قبل از بازی امشب):31:

toadstool
11-07-2010, 11:34

من 3 - 1 پیش بینی کردم آخه بیچاره ها گناه دارن یه بار اومدن فینال بخوایم 4 تا بهشون بزنیم
دیگه قهر می کنن اصلا نمیان جام جهانی :31:

toadstool
11-07-2010, 11:52
جنگنده اف-‪ ۱۶‬تيم ملي فوتبال هلند را اسكورت خواهد كرد

وزارت دفاع هلند روز شنبه اعلام كرد كه يك هواپيماي جنگنده اف-‪۱۶‬ تيم ملي فوتبال اين كشور را هنگام بازگشت به هلند در روز دوشنبه پس از پايان جام جهاني اسكورت خواهد كرد.

وزارت دفاع هلند خاطرنشان كرده است: هنگامي كه هواپيماي تيم ملي هلند كه بايد يكشنبه شب در ديدار پاياني جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جهاني در مقابل اسپانيا قرار گيرد،
وارد حريم هوايي هلند شود،يك حنگنده اف-‪ ۱۶‬كه به رنگ نارنجي، رنگ ملي اين كشور در آمده است در كنار هواپيما پرواز خواهد كرد
تا اينكه در فرودگاه شيفول آمستردام به زمين بنشيند.

يك بالگرد نظامي از نوع چينوك، بازيكنان هلند را به هتلي خواهد برد تا در اين هتل به خانواده هايشان بپيوندند.
وزارت دفاع هلند مشخص نکرده است که که علت این نوع برخورد احترام و تکریم است یا حفاظت؟!

منبع : پارس فوتبال

S@nti@go_s&k
11-07-2010, 11:56
همش زیر سر 8 پاست

pinchingholian
11-07-2010, 12:15
همش زیر سر 8 پاست
لعنت به این هشت پای کذایی

sina1415
11-07-2010, 12:20
امیدوارم اسپانیا رو نابود کنین ...... عاشق روبن هستم ... چون بایرن رو برد فینال اروپاه ..... امیدوارم روبن از اون گل های زیباش برنه

Bergkamp
11-07-2010, 12:24
اگه امشب روبن رو اوج باشه به راحتی نسخه اسپانیا رو میپیچیم:10:

بعد از حق خوری سال 1978 حالا برگشتیم تا حق مون رو پس از 32 سال بگیریم:46:

Bergkamp
11-07-2010, 12:26

بیشک قهرمان هشتم تاریخ جام جهانی هلنده

steps
11-07-2010, 12:31
دوستانی که تو کار فوتوشاپ هستند یک چیزی درست کنن که نشون بده هلند قهرمان شده و همه بزاریم امضا تا بازم متحد بشیم.
مثل العان که امضا اکثر بچه ها یک چیز هست بعد از قهرمانی هم امضا هامون مثل هم بشه

armin321
11-07-2010, 12:47
نه فوتوشاب نمیخواد همین الان هم هلند قهرمانه

steps
11-07-2010, 12:53
نه فوتوشاب نمیخواد همین الان هم هلند قهرمانه

منظورم متوجه نشدید منظورم این هست که لوگوی قهرمانی هلند رو یکی درست کنه تا همه بزاریم امضامون باشه

biostar
11-07-2010, 12:56
قبل از شرع جام جهانی می گفتم هلند قهرمانه ، همه بهم می خنیدیدن ...
امشب ایشالا من به همشون می خندم:34:

I3 E L O \/ E D
11-07-2010, 12:58
امیدوارم اسپانیا رو نابود کنین ...... عاشق روبن هستم ... چون بایرن رو برد فینال اروپاه ..... امیدوارم روبن از اون گل های زیباش برنه
دوستان هلندی گول این حرفای شیرین اینا رو نخورید! :31:
اگه الان به فرض محال اسپانیا رو برده بودن نه روبن یادشون بود نه کس دیگه فقط میومدن میگفتن هیتلر و رایش سوم و بیسمارک و مسوت اوزیل و محمد خان قاجار! :31: تا کور شود هر آنکه نتواند دید این دو تیم به فینال برسن! :27:

Hamid Hamid
11-07-2010, 13:19
اگه هلند امشب ببره و قهرمان بشه فكر كنم من تا 1 هفته از شوقم خوابم نبره

armin321
11-07-2010, 13:19
دوستان هلندی گول این حرفای شیرین اینا رو نخورید! :31:
اگه الان به فرض محال اسپانیا رو برده بودن نه روبن یادشون بود نه کس دیگه فقط میومدن میگفتن هیتلر و رایش سوم و بیسمارک و مسوت اوزیل و محمد خان قاجار! :31: تا کور شود هر آنکه نتواند دید این دو تیم به فینال برسن! :27:

آلمان تیم شایسته بود و اگر مولر بود الان هلند باید با آلمان بازی میکرد
البته بازم هلند اول میشد

I3 E L O \/ E D
11-07-2010, 13:24
تو چیه میای تاپیک ما خودشیرینی میکنی

آلمان تیم شایسته بود و اگر مولر بود الان هلند باید با آلمان بازی میکرد
البته بازم هلند اول میشد
من فقط جند نمونه حرفایی که آلمانیا الان به شما میزدنو میگم بفهمید :
هلند اگه عرضه داشت تو 2 تا فینال قبلی میبرد
بازم هلندو میترکونیم
هلند تیم نیست با گل بخودی اومده بالا
هشتا به هلند میزنیم
....
من اومدم اینو میگم که سو استفاده نشه! حالا شمااسمشو هرچی میخوای بذار...

pinchingholian
11-07-2010, 13:42
بازم هلندو میترکونیم
هشتا به هلند میزنیم
....

هلند افتخار میکند که فینال را با اسپانیا بازی میکند نه تیم دیگری

Mohammad Hosseyn
11-07-2010, 21:34
وای ... بچه ها از همین الان دارم میبینم که هلند اسپانیا رو تیکه پاره میکنه میفرسته مادرید ... عجب چیزی بشه ... هلند جامو میبره ... شک نکنید .

2lombe
11-07-2010, 21:40
دو را دور قهرمانی هلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــنـــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــد جشن می گیرم.

با امید فراوان

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

بازم هلندو میترکونیم
هشتا به هلند میزنیم
....

حرف نباشه برزیل کف کرد

Vahid_1990
11-07-2010, 21:42
وای ... بچه ها از همین الان دارم میبینم که هلند اسپانیا رو تیکه پاره میکنه میفرسته مادرید ... عجب چیزی بشه ... هلند جامو میبره ... شک نکنید .
به شما قول میدم که برعکس این اتفاق می افته:46:

ali racer
11-07-2010, 21:43
به شما قول میدم که برعکس این اتفاق می افته:46:

قبل بازی با برزیل هم از قول ها زیاد شنیدیم :31:

armin321
11-07-2010, 21:45
امشب شب گیر کردن اسپانیا در باتلاق مرگبار هلنده

هلند قهرمانی

vroom
11-07-2010, 21:52
ببینم امشب چیکار میکنید
امیدوارم هلند برنده از زمین بیرون بیاد

golmohammadi
11-07-2010, 22:52
فعلا که نمیه اول مساوری تموم شد
ولی بازی بدجوری خشن شده
احتمالا اخراجی داشته باشه
که خیلی بد میشه واسه گیرنده کارت قرمز

abc2
11-07-2010, 22:53
هلند نیمه اول خوب کار دقیقا همون کاری رو کرد که باید میکرد تمام بازیهای کلیدی اسپانیا رو مهار کرد . باید ببینیم نیمه دوم چطوری میشه نیمه دوم همیشه نیمه هلند بوده تو تمام 6 بازی گذشتش نشون داده . امیدوارم الانم اینطور باشه . چون معمولا هلند نیمه اول تیم رو ارزیابی میکنه . فقط امیدوارم کار به پنالتی نکشه چون واقعا کار ما تمومه . کاسیاس پنالتی گیر خفنیه ولی استکلنبرگ بی هیچ عنوان .

Mohammad Hosseyn
11-07-2010, 22:58
هلند بازی رو میبره ... نشون داد قابلیت کنترل بازی رو داره ... ایشااله گل میزنه این نیمه . 2 تا کافیشونه نه ؟:31:

golmohammadi
11-07-2010, 23:20
این فردوسی پور خیلی به نفع اسپانیا گزارش میکنه
کاملا مشخصه که طرفدار تیم اسپانیا هست
حالم بهم میریزه از این گزارشی که میکنه

Mohammad Hosseyn
11-07-2010, 23:38
این نیمه داره بد بازی میکنه هلند ... انتظار بیشتر بود

یه حمله ترتیب بده میتونه گل بزنه .

Mohammad Hosseyn
11-07-2010, 23:44
اگه هلند ببازه روبن رو من خفه میکنم :19:

Masоud
11-07-2010, 23:45
اگه هلند ببازه روبن رو من خفه میکنم :19:
انشاالله میبره نگران نباش :46:

Mohammad Hosseyn
11-07-2010, 23:51
انشاالله میبره نگران نباش :46:
حیف شد ... هلند بازی رو کنترل کرد . اما گل نزد ... در حالی که موقعیت داشت . ایشالله هلند بازی رو میبره ...

golmohammadi
11-07-2010, 23:54
با این روال بازی کنند میتونند گل بزنند
روبن هم الکی اعتراض کرد به داور و یه کارت گرفت

Mohammad Hosseyn
12-07-2010, 00:05
این فردوسی پور خیلی به نفع اسپانیا گزارش میکنه
کاملا مشخصه که طرفدار تیم اسپانیا هست
حالم بهم میریزه از این گزارشی که میکنه
چون برزیلی بود اون بازی ... باخت الان سوختگی داره ...

parisa6628
12-07-2010, 00:09
مادر جان! اگه پنالتی بکشه بعید میدونم ببریم !

خدایااااااااااااااااااااا ااااااااا

s-a-l-i-m
12-07-2010, 00:19
وای
......................این روبن اگه گلش می کرد........قلبم داره می ترکه

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

اخراج.......یا خدا.....:41:

s-a-l-i-m
12-07-2010, 00:28
:42:یا خدا............

HoJJaT_007
12-07-2010, 00:29
چه گل قشنگی خوردین

ahriman323
12-07-2010, 00:29
تسلیت....:31:

Masоud
12-07-2010, 00:32
هلند هیچ وقت شانس نداشت . این یکی هم روش :13:

parisa6628
12-07-2010, 00:38
ای وااااااااااااااااااای

ولی عیبی نداره جفتشون قشنگ بازی کردن!

shabkard
12-07-2010, 00:40

mojtaba-civil
12-07-2010, 00:42
چه بد شانسی ای آوردیم.
خیلی زورم گرفت.

*Batman*
12-07-2010, 00:43
کثافت عوضی عین خر طرف اسپانیا رو گرفت.بدبخت میسوخت که برزیل حذف شد.
الکی شلوغش میکنه که چرا داور اون صحنه رو پنالتی نگرفت.

عیبی نداره.ما ددر عین شایستگی جام رو از دست دادیم.
همیشه بدشانسی میاریم سر بازی فینال.

Ssarshar
12-07-2010, 00:43
دوستان قبل از ضربه ي اينيستا پاس تورس آفسايد محض بود به همين دليل هم هلندي ها به كمك داور اعتراض كردن كه گند زده شدشو

توي اسكوربورد ببينه

يكبار ديگه اشتباهات كثيف داوري ....

abc2
12-07-2010, 00:46
دوستان از دادن هرگونه فحش رکیک به روبن دریغ نکنین اولیاش رو هم خودم میدم : ک.........م..........خ..........

اصلا نمی تونم هیچی بنویسم :37::37::37::37::37::37::37:

بازم آفساید اشتباه آدم مثل مرد ببازه با گل افساید برنده نشه .

steps
12-07-2010, 00:46
خاک بر سر داور .
کرنر به اون تابلویی رو ندید که ادامه اون ندیدنش باعث شد هلند گل بخوره.
توپ همه دیوار دفاع خورد هم به کاسیاس اما این داور ما.. به خطا ندید

Bad mother Howard Webb

nafas
12-07-2010, 00:52
دوستان فحش ندید

هر چی بود دوم شدیم
خیلی هم خوب بودیم
شایسته بودیم تا اینجا رسیدیم

هلند برای همیشه

ناریجنی برای همیشه

لاله ها شاید 4 سال دیگر

بازی فوتباله دیگه برد باخت داره

---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------

اصلا نمی تونم هیچی بنویسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیخیال رفیق

زندگی ادامه داره

داوری که داغون بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

steps
12-07-2010, 00:53
دوستان از دادن هرگونه فحش رکیک به روبن دریغ نکنین اولیاش رو هم خودم میدم : ک.........م..........خ..........

اصلا نمی تونم هیچی بنویسم :37::37::37::37::37::37::37:

بازم آفساید اشتباه آدم مثل مرد ببازه با گل افساید برنده نشه .

نمی دونم چرا روبن اینطوری کرد:41:
اما مهم نیست درسته هلند به حقش نرسید اما خوب بود .

البته نا گفته هلند 1% ار بازی هایی که تو یورو انجام میداد رو پیاده نکرد

shifter
12-07-2010, 00:56
دست دادن هلندیا بعد از دادن جام به اسپانیا با اونا خیلی قشنگ بود!
ایول...:46:

nafas
12-07-2010, 00:57
البته نا گفته هلند 1% ار بازی هایی که تو یورو انجام میداد رو پیاده نکرد

آره یک درصدش هم اجرا نکردیم

واقعا توتال فوتبال نبود بازیمون

کاشکی توتال فوتبال بازی میکردیم ولی میباختیم

P.1052
12-07-2010, 00:58
عیب نداره دوستان...
ما تیم خوبی بودیم.مستحق قهرمانی اما دست روزگار با ما نبود.
خوشحالم که که خوب بازی کردیم و ثابت کردیم هلند مثل باتلاقی برای اسپانیا بود که به سختی ازش گذشتند(باکمک داور):2:.(و این تیکی تاکای اون هارو هم نابود کردیم:21:)
خوش باشید.

*Batman*
12-07-2010, 01:00
به نظر من بدترین بازی جام رو انجام دادیم
باور کنید اگه مثل یورو2008 بازی میکردن وضع اینجوری نمیشد.
خیلی دفاعی بازی کردن.
منم نمیدونم چی باید بگم.
فقط همینو بگم که:

ما به خودمون باختیم نه به اسپانیا

SAMAN-JEEZY
12-07-2010, 01:05
فقط بگم خاک توسر روبن-ون مارویک -داور و تیم داوری-فردوسی پور و اون کسایی که به برنامه sms دادن(چه ربطی داشت؟)

golmohammadi
12-07-2010, 01:08
خاک بر سر داور .
کرنر به اون تابلویی رو ندید که ادامه اون ندیدنش باعث شد هلند گل بخوره.
توپ همه دیوار دفاع خورد هم به کاسیاس اما این داور ما.. به خطا ندید

Bad mother Howard Webb

احتمالا اگه کرنر میگرفت جریان بازی عوض میشد
در هر صورت گفتم یگه اخراجی داشته باشه کار سخت میشه
که اخراج مال هلند بود و همین دلیل هم باعث باختش شد
مهم اینه که هر دو تیم لیاقتشو داشتند تا اینجا اومدند

Milad4171
12-07-2010, 01:08
متاسفم. برای همه برای تیم برای بازیکن ها.
هیچ وقت هلند رو اینقدر داغون ندیده بودم انقدر شلوغ و دست پاچه.
هیچ وقت فکر نمیکردم هلند با اون همه ستاره الان تبدیل به این تیمی بشه که یه فوروارد درست حسابی نداره که این ون پرسی رو بندازه بیرون.
بهر حال دووم شدیم.
هیچی که نه همه فهمیدن داوری افتضاح بود.
پرسینگ هلند توی نیمه ی اول و اوایل نیمه ی دوم فوق العاده بود...

steps
12-07-2010, 01:15
دیگه هرچی بود تموم شد رفت حالا وقت انتقاد هست :31:
امیدوارم مربی هلند عوض بشه وکسی دیگه ای بیاد یا اگرم مارویک موند توتال فوتبال بازی کنه.
راستی قبل از خواب 3 مرتبه به مادر وخواهر و تمام اقوام مونث هاوارد سلام برسونید.

نمی دونم چرا اصلا از سبک بازی 2 تیم اسپانیا و بارسلونا خوشم نمیاد:2:

Hadi King
12-07-2010, 01:17
تسلیــــت دوستان هلنــــدی دیدید همین گاو بازهای که میگفتید چجوری اشکتون رو در آوردن :27:

hossein_0907
12-07-2010, 01:22
حالم از این داورکچل احمق به هم میخوره:2:
حالم از فردوسی پور که مثل ... طرفاسپانیا را گرفته بود به هم میخوره:2:

Mohammad Hosseyn
12-07-2010, 01:23
ما به هلند افتخار می کنیم ... حریفمون قوی بود . شکست خوردیم . اما یک جام خوب رو پشت سر گذاشتیم ...

Macushla
12-07-2010, 01:23
روبن ديوانه اگر تك به تك رو گل ميكرد به اينجا نمي رسيديم :41:

تبريك به طرفداران اسپانيا:11:
و تسليت به خودم كه بايد يه ملتي رو شام بدم :31:

farhad200
12-07-2010, 01:26
ميبينم که کش اومدين قابل توجه batman خان:27:

Masоud
12-07-2010, 01:26
تسلیــــت دوستان هلنــــدی دیدید همین گاو بازهای که میگفتید چجوری اشکتون رو در آوردن :27:
هادی تو که تیمت حذف شد ... بیخودی نپر وسط : دی

Hadi King
12-07-2010, 01:29
هادی تو که تیمت حذف شد ... بیخودی نپر وسط : دی
مسعــــود جووون من همون اول اسپانیایی بودم عزیـــزدلم همه اینو میدونن چجوری شما نمیدونید :31::13:

Masoud-Susa
12-07-2010, 01:32
نائب قهرمانی هلند رو به طرفداراش تبریک میگم.:11:

Masоud
12-07-2010, 01:32
مسعــــود جووون من همون اول اسپانیایی بودم عزیـــزدلم همه اینو میدونن چجوری شما نمیدونید :31::13:
ای قربون اون جووونت برم هادی جون : دی

شوخی کردم :31:

قهرمانی مبارکتون باشه عزیز :40:

scali
12-07-2010, 01:42
منم به دوستان عزیز هلندی تسلیت میگم .

هلند تیم دوم من بود ولی بالاخره یه تیم باید قهرمان میشد .

از این خوشحالم که دو تیم شایسته اسپانیا و هلند به فینال اومدن .

Mojtaba N87
12-07-2010, 01:49
برای بار سوم طلسم فینال هلند شکسته نشد...

لیاقت حداقل 1 دوره قهرمانی رو داشت...ولی اسپانیا هم ازون طرف...

Mr.Crow
12-07-2010, 01:59
تسلیت میگم دوستان !
ولی زیباترین صحنه بازی اونجا بود که هلند میخواست بازی جوانمردانه انجام بده ولی انقدر محکم به توپ ضربه زدن که کاسیاس بنده خدا نتونست بگیره !!! یه کم این ورتر بود گل میشد lol دم هلندی ها گرم ! یه کاری کردین که اسپانیا توی تاریخ به عنوان تیمی که هر بازی فقط یه گل به زور زده قهرمان بشه :دی

Dr.Afzali
12-07-2010, 03:09
اسپانيائي ها رو بگو چطور فيلم ميومدن يه نوك پا كه بهشون ميخورد!داوره هم سريع جو گير ميشد ميديد به خودش ميپيچه سريع كارت در مياورد..يا اون كرنر كه نديد رو بگين..اين كارتها خيلي روي روند بازيه بازيكنا تاثير ميزاره چون همينطور با احتياط بازي ميكنن ديگه.ولي اون كارت قرمزه حكم تير خلاص داشت!
هلند اين بدترين بازيش توي اين جام بود بنظر من..اسپانيا هم بعد اينكه الكي الكي اومد بالا با كمك داورها..تازه شد اسپانيائي كه انتظار ميرفت و از بازيه قبليش خوب شد.
بهرحال تموم شد و تسليت به خودم و ديگر طرفدارهاي هلند و تبريك ميگم به طرفداران اسپانيا
ولي خدائيش ببينيد چي به سرمون اومده!ايرانه به اون ابهت و بزرگي و اقتدار..حالا رسيديم كجا كه ايرانيا بشينن دلشون به برد تيمهاي كشورهاي ديگه خوش باشه!حتي تيممون راه پيدا نكرد چه برسه به جائي برسه.كه البته با اين وضعيت ايران فعلي و اين تيم و بازيكنا خيلي خوشحالم كه نرفتيم جام:2:

Farbod2
12-07-2010, 04:54
اينم از ستارگان هلند بترسيد:31:

hadi665
12-07-2010, 07:22
طرفدار هلند نبودم اما بازی واقعا مهیج بود
روی یه شرت بندی ، خیلی دوست داشتم هلند این بازیو ببره

واقعا بازی دو طرفه بود
هلند به نظرم اگه نگیم بهتر ، مساوی بازی کرد

.
کاش گل اون لحظه نمیخورد
به هر حال به طرفدارای هلند مقام دومو تبریک میگم :x

Hamid Hamid
12-07-2010, 07:28
اما مشكلات تيم رو فراموش نكنيم:
1_ جان هايتينگا
2- عدم تمركز داخل محوطه ي جريمه ي حريف
اين 2 مساله حل بشه قهرمانيم.رو گل هم هايتينگا مقصر بود.داشت اون جلو گل ميچيد:21:

سلام دوستان.اين پست من مربوط به بعد از بازي برزيله.
ديشب خيلي بد بود.آقاي فنپرسي اصلآ در حد مهاجم چهارم تيم هم نيست.جان هايتينگا هم خيلي بي حال بود.
روبن هم كه 2 تا تك به تكو گل نكرد.
و ما باز هم در حسرت جام