مشاهده نسخه کامل
: ویژه امتحانات نهایی سال سومی ها
درسته ظاهرا بعضی ها از خارج کتاب اومده. ولی این کتاب بهمن بازرگان همه چیز رو برات مثل روز روشن می کنه. از این رو فکر نمی کردم سوال خارج از کتاب اومده باشه.
بعدیه رو بقیه میگن سوختن و میعان میشه !منم نوشتم سوختن و میعان. درسته میعان نیست، ولی تبخیر که هست. چون تبخیر همواره مثبته عکسش که میعانه، همیشه منفیست.
آخه متن کتاب نوشته فقط S من می گم اگه بخوایم بگیم DS تابع حالت هست میشه اینجوریدرسته. تو کتاب ندیدم T باشه. ولی خب می دونیم که دما چون با تغییر انرژی درونی متناسبه، و انرژی درونی تابع حالت است، پس دما هم تابع حالت است. البته دبیرمون گفته بود، کار و گرما تابع مسیر است و دما و آنتالپی و آنتروپی و کلا بقیه تابع حالتند.
e.khafan!
10-06-2010, 10:52
آخه منو ببین چیو غلط نوشتم ! ... هنوز هم به خاطر این ... ! اعصابم به هم ریخته !!! ... 3 بار سوالای محاسباتی رو حل کردم 1 بارم این تشریحی ها رو نگاه نکردم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم !
سوال 14 ب ، سوال المپیادم بوده که سطح سمت راست بالا میاد و چپ پایین میره ، طبیعیم هست چون فضای داخل بستست اشباع میشه و ...
البته شاید کلید چیز دیگه ای باشه منم نوشتم هر دو پایین میروند اما چپ بیشتر .
azimzade
10-06-2010, 10:57
من تو قسمت استرس زبان مشکل دارم. کسی نیست بتونه مختصر و مفید و کاربردی آموزش بده؟من خیلی دنبال قاعده و اینا گشتم.مشکلم حل نشد
فقط فقط فقط یه راه حل داره...اونم خودم کشف کردم:31:.باید با کلمات سیلاب اول و دوم برا خودت 2تا جمله بسازی انقد تکرار کنی ملکه ذهنت شه.البته اگه تستی بیاد یک سیلابم بلد باشی میتونی جواب بدی
لازم به تذکره که کلیه حقوق این شیوه مربوط به من میباشد :31:
اما الان که متن کتاب رو نگاه می کنم 4 صفحه قبل از اینکه فصل 2 تموم بشه نوشته S (آنتروپی) تابع حالت است پس نمی تونم بگیم DS تابع حالته !!! درسته ؟
سوال 1.5 نمره داره وباید 6 تا جواب بدیم.غیر ازین شما چی انتخاب میکنی
نه این فرق داره این برای محدود کننده و ایناست ، یکی از بچه ها گفت یک سال راه حلشو نوشته بودن یا این یا اون . خدا کنه بده مگرنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلم ما که گفت نمره نداره . فقط میشه از اون تناسب تشخیص بدیم که کدوم هست محدود کننده هست با توجه به اون ماده ی فرضی رو اون حساب کنیم که کارمون راحت تر شه
برا محدود کننده 2تا راه داریم
یکی از یکی به یکی دیگه برسیم.یکی مولا رو تقسیم کنیم به ضریب موازنه شده .هردو تو نهایی قابله قبوله.من از هردو راه رفتم
e.khafan!
10-06-2010, 11:05
آقایون قاعده به این ردیفی دادم که خانومام توش موندن بعد راه حل میدین ؟ :دی
یه قاعده ی کلی داره ، او.نم اینکه شما کلمه هارو قسمت قسمت کن یعنی هجی ! مثل اول دبستان ، هر قسمتی که طولانی تر باشه استرس اونجاست. البته قسمتایی که از er , or ,tion تشکیل میشن استرس نمیگیرن ، به جز یکی دو تا استثنا در بقیه موارد این قانون صدق میکنن . فقط حواست به yion باشه بعضی موقع استرس میگیره که تعدادش کمه و حفظ شدنی
لازم به تذکره که کلیه حقوق این شیوه مربوط به من میباشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش جالبی بود ! ایول ، برای بعضیا که بد قلقه میچسبه
آخه منو ببین چیو غلط نوشتم ! ... هنوز هم به خاطر این ... ! اعصابم به هم ریخته !!! ... 3 بار سوالای محاسباتی رو حل کردم 1 بارم این تشریحی ها رو نگاه نکردم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اصلا بارم درس شیمی خوب نیست. رو مقدار عددی به دست اومده خیلی گیر می دن. اگه کسی ماشین حساب یادش رفته باشه، که فاتحش خوندس.
سوال 14 ب ، سوال المپیادم بوده که سطح سمت راست بالا میاد و چپ پایین میره ، طبیعیم هست چون فضای داخل بستست اشباع میشه و ...
نگو؟؟؟؟ من می خواستم توضیح بدم که بعد که اشباع شد و اینا ولی گفتم اصلا تو کتاب در مورد اشباع نداشتیم که بخوام بنویسم و صرف نظر کردم. اگه بخاطر این نمره ازم کم بشه، خیلی حیفه. :18:
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
دوستان کم کم بد نیست، به فکر کنکور باشیم. برای همین یه تاپیک زدم که دوست دارم شما هم شرکت کنید. این تاپیک فقط تا قبل از آخرین مهلت ثبت نام کاربردیه.
موضوع : « گام اول » شرکت می کنید؟؟؟ - ویژه کنکوریای 90 !
لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
azimzade
10-06-2010, 11:18
اقا ما این سوال 14 ب رو دست کم گرفتیم.اینکه قوس داره سقفش یه چیزی هست...نه؟
e.khafan!
10-06-2010, 11:19
نگو؟؟؟؟ من می خواستم توضیح بدم که بعد که اشباع شد و اینا ولی گفتم اصلا تو کتاب در مورد اشباع نداشتیم که بخوام بنویسم و صرف نظر کردم. اگه بخاطر این نمره ازم کم بشه، خیلی حیفه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعیید میدونمن سوال المپیاد رو این طراحا حل کنن ... :دی همون راه حل ما درسته
اینم یه فایل برای محاسبه معدل کل ، معدل کتبی ، ... کلا همه چی !! ... لطفا تستش کنید ! ... وقت نشد تست کنم ! ... اینم بگم که من با استفاده از کارنامه خودم این رو درست کردم ... اگر اشتباه بود لطفا اطلاع بدین !
تجربی ها و انسانی ها و ... هم واحد ها رو تغییر بدن !!! ... ( البته احتمالا مشکلی پیش میاد اگر تعداد درس ها برابر نباشه ... فقط همین جا بگین تا بررسی کنم !!!
اینم لینکا:
07
03
بعیید میدونمن سوال المپیاد رو این طراحا حل کنن ... :دی همون راه حل ما درسته
یعنی هنوز جواب اش مشخص نشد ؟ :31:
من هم از بچه ها که می پرسیدم هیچ کی قطعی جواب نمیداد !
امروز پنج شنبه هست احتمالا پاسخ نامه رو هم مثل هفته پیش دیرتر میذارن روی سایت ...
*PiNk PaNTHeR*
10-06-2010, 11:26
راستی کسی پیدا نشد، استرس کلمات زبان انگلیسی رو خلاصه آموزش بده؟
1- یک کلمه نمیتونه دو استرس داشته باشه.
2- فقط میتونیم مصوتها رو استرس کنیم، نه صامتها رو. بعبارتی استرس روی سیلابهایی هست که مصوتن نه سیلابهایی که صامتن.
قوانین اصلی استرس گذاری اینها هستن. سعی کن کلمه رو توی ذهنت تکرار کنی و استرس رو تعیین کنی.
این جدول تناوبی رو دادن کاغذ مصرف کنن؟
سوال 14 ب توی گاج بود چرا گیج بازی در آوردم نخوندم :13:
1- یک کلمه نمیتونه دو استرس داشته باشه.
2- فقط میتونیم مصوتها رو استرس کنیم، نه صامتها رو. بعبارتی استرس روی سیلابهایی هست که مصوتن نه سیلابهایی که صامتن.
قوانین اصلی استرس گذاری اینها هستن. سعی کن کلمه رو توی ذهنت تکرار کنی و استرس رو تعیین کنی.
عالی بود. البته راهنمایی دوستان هم خیلی خوب بود ولی نمی دونم چرا کلید تشکر نبود ازشون تشکر کنم.
پس کلا تمرین رو پیشنهاد می کنید + راههای پیشنهادی شما. خوبه. ممنون از همه
maghzae-motefaker
10-06-2010, 11:58
اینم یه فایل برای محاسبه معدل کل ، معدل کتبی ، ... کلا همه چی !! ... لطفا تستش کنید ! ... وقت نشد تست کنم ! ... اینم بگم که من با استفاده از کارنامه خودم این رو درست کردم ... اگر اشتباه بود لطفا اطلاع بدین !
تجربی ها و انسانی ها و ... هم واحد ها رو تغییر بدن !!! ... ( البته احتمالا مشکلی پیش میاد اگر تعداد درس ها برابر نباشه ... فقط همین جا بگین تا بررسی کنم !!!
اینم لینکا:
07
03
خيلي خيلي خوب بود.خيلي وقت گذاشتي.ممنون
اگر اين درست باشه من معل كلم ميشه 17.70
e.khafan!
10-06-2010, 12:26
دستت درد نکنه هانی خانوم ، همش درست بود :46:
shah abas
10-06-2010, 12:30
پاسخ:
دستت درد نکنه هانی خانوم ، همش درست بود :46:
:D ... هانی پسره !!! .. هانیه دختر !!!
شما مطمئنی ؟ همش درسته ؟
اگر کسی مشکلی پیدا کرد لطفا همینجا بگه که درستش کنم !!!
اونی که من دانلود کردم مشکل داره ( پاسخ نامه شیمی ! ) برای شما هم اینطوریه ؟
e.khafan!
10-06-2010, 14:10
اگر کسی مشکلی پیدا کرد لطفا همینجا بگه که درستش کنم !!!
:دی همش که نه توی معدل نهایی ( با احتساب ترم 1 و 2 ) مشکل داره ، چون ضریب امتحان نهایی 6 هست و ضریب ترم 1 ، 2 .
در کل امتحان نهایی مهم بود که خوب کار کردی ، در ضمن من به جی افم ( جی اف سابق !) اسمش حانیه ( با ح جیمی ) بود میگفتم هانی !اسم دختره کی گفته پسره ؟؟؟؟
اونی که من دانلود کردم مشکل داره ( پاسخ نامه شیمی ! ) برای شما هم اینطوریه ؟
داشتی سوال 14 رو ؟ برا من درست بود همش .
Parisa-007
10-06-2010, 14:11
واااااااااااای خدای من
امروز یه اتفاقی افتاد که واقعا نزدیک بود سکته کنم
دوستم یه برگه بهم داد
اصلا نخوندمش ... حتی بازشم نکردم .... اما مراقب فهمید
اومد ازم گرفت ... شماره داوطلبی دوتامون رو یادداشت کرد رفت پیش مسئول حوزه
خلاصه ما رو کشوندن دفتر
به خدا اینا مسلمون نیستم
من قسم خدا و پیغمبر و قران رو می خوردم ... دوستم افتاده بود رو زمین داشت التماس می کرد اما عین خیالشون نبود
شانس آوردیم مدیرمون اومد
رفت گفت اینا بچه های خوب مدرسه مون هستن شما ببخشید و از این حرفا
چون خر مدیرمون همه جا می ره گفتن اوکی
اینقدر گریه کردم که دنده هام در گرفتن
کل خیابونی که حوزه مون توش بود فقط به من و دوستم نیگا می کردن
من خودم 20 می شدم
اون دوست خرم یهو برگه داد
من حتی هنوزم نمی دونم روش چی نوشته
*PiNk PaNTHeR*
10-06-2010, 14:25
چرا جدول تناوبی دادن؟ من یکعالمه فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که میخواستن بچه ها رو برای سوال اخر گیج کنن. اینهمه پول خرج یک نمره سوال؟ عجبا.
چرا جدول تناوبی دادن؟ من یکعالمه فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که میخواستن بچه ها رو برای سوال اخر گیج کنن. اینهمه پول خرج یک نمره سوال؟ عجبا.
فقط برای سوال آخر نیست ... برای کل سوال هاست ... شاید بعضی ها نیاز به جدول داشته باشن !!! ...
+ نمیخواستن رسوم رو بشکنن ! ... سوالات شیمی باید بیشترین تعداد صفحه رو داشته باشه !!! ... :D
سئوال 6 پ غلطه.. سئوال 6 ت تو کتاب نیست و سئوال 14 ب هم من هیج جایی ندیدم... راستی کجای کتاب نوشته که T تابع حالت است ؟؟؟
*PiNk PaNTHeR*
10-06-2010, 14:42
سئوال 6 پ غلطه.. سئوال 6 ت تو کتاب نیست و سئوال 14 ب هم من هیج جایی ندیدم... راستی کجای کتاب نوشته که T تابع حالت است ؟؟؟
فکر کنم از سال اول دبیرستان ΔT جلو روتون بوده.
فکر کنم از سال اول دبیرستان ΔT جلو روتون بوده.
خب بقیه سئوالها چی ؟؟ 6 پ و ت / 14 ب ؟؟؟؟
*PiNk PaNTHeR*
10-06-2010, 15:04
6 پ
باید توسط فرمول نقطه انجماد استنباط میکردی.
ت
توی صفحه ی 86-87 هست.
14 ب
قانون هنری.
maghzae-motefaker
10-06-2010, 15:07
خب بقیه سئوالها چی ؟؟ 6 پ و ت / 14 ب ؟؟؟؟
من دقيقا هميارو غلط نوشتم .ميشم 18
باید توسط فرمول نقطه انجماد استنباط میکردی.
توی صفحه ی 86-87 هست.
قانون هنری.
اون وقت 14 ب چه ربطی به قانون هنری داره ؟؟:18: افزایش و کاهش سطح مایع به قانون هنری ( با افزایش فشار انحلال پذیری گازها در آب زیاد میشه ) چه ربطی داره ؟؟:21: اینو جایی نگو بهت میخندن..:10:
shah abas
10-06-2010, 17:03
۴ ت :ما آنتالپی میعان داریم؟ ۲۵.
۸ پ: یکی برای من توضیح میده؟ ۲۵.
۱۰ ب: نوشتم هم فشار:) ۲۵.
۱۲ ب: ۱.۵ نمره نمونه اش رو ندیده بودم و حین امتحان غرورم زیاد بود!:(
۱۴: ب ۵. نمره . اینو انصافا واقع جایی ندیده بودم. اما انصافا تر میشد استنباط کرد
===============================================
۱۷.۲۵ می گیرم. به ۲۰ نزدیکه دیگه؟:31:
*PiNk PaNTHeR*
10-06-2010, 17:15
اون وقت 14 ب چه ربطی به قانون هنری داره ؟؟ افزایش و کاهش سطح مایع به قانون هنری ( با افزایش فشار انحلال پذیری گازها در آب زیاد میشه ) چه ربطی داره ؟؟ اینو جایی نگو بهت میخندن..
قانون هنری من گاز نداشت. :20:
۸ پ: یکی برای من توضیح میده؟ ۲۵.
تغییر آنتالپی یک سامانه ی منزوی صفره چون یک سامانه ی منزوی با محیط بیرون گرما تبادل نمیکنه پس نمیتونه آنتروپیش خود به خود افزایش پیدا کنه.
قانون هنری من گاز نداشت. :20:
تغییر آنتالپی یک سامانه ی منزوی صفره چون یک سامانه ی منزوی با محیط بیرون گرما تبادل نمیکنه پس نمیتونه آنتروپیش خود به خود افزایش پیدا کنه.
داری منو مسخره میکنی ؟؟؟:41::41::41::41:
اون آنتالپی منزوی که آسونه تو حاشیه کتاب قسمت آنتروپی هستش....:27::27:
Parisa-007
10-06-2010, 18:57
یعنی واقعا تو واسه یک نمره این کارا رو کردی ؟؟؟
رفیقت نشسته بود رو زمین التماس میکرد ؟؟؟:18:
چرا شما فکر میکنید اگر ( خدای نکرده ) یک تقلب گرفتند و اصلا صفر شدید ! بدبخت میشید ؟ و آسمون میاد زمین و زمین میره آسمون ؟؟؟
اینو یادت باشه ! هیچ چیزی ارزش این و نداره بخوای غرورت رو جلوی کس دیگه بشکنی ...
نمیخوام واست شعار بدم ولی من اگر بحث مرگم هم باشه حاضر نیستم به هیچکس التماس کنم حتی ...
ببین این امتحانا خیر سرم تو کنکور تاثیر داره
من می خوام برم داروسازی ... شیمی مهمترین درسمه
پس نمی تونم بذارم یه صفر بیاد تو کارنامه ام
در ضمن مسئول اون حوزه می گفت علاوه بر اینکه این نمره تون صفر می شه ، انضباطتون هم صفر می شه ... از امتحان زبان محروم می شین و باید واسه امتحانات دیگه تون تصمیم گیری بشه :41::41::41:
ببین این امتحانا خیر سرم تو کنکور تاثیر داره
من می خوام برم داروسازی ... شیمی مهمترین درسمه
پس نمی تونم بذارم یه صفر بیاد تو کارنامه ام
در ضمن مسئول اون حوزه می گفت علاوه بر اینکه این نمره تون صفر می شه ، انضباطتون هم صفر می شه ... از امتحان زبان محروم می شین و باید واسه امتحانات دیگه تون تصمیم گیری بشه :41::41::41:
من فکر می کردم رییس حوزه ما خیلی سخت گیره که داد و بیداد می کنه و ...
کسی اگه تقلب می کرد فقط می گفت برگه ات رو بده پاشو برو . اگه پا میشد کاری نمی داشت .
مراقب ها هم که از دستی اینور اونور می رفتن که بچه ها سریع تقلب کنن برن :31: (حالا نمی دونم شاید هم یواشکی از حفظ می کردن شماره ها رو تا بعدا بدن, خدا می دونه ... )
امتحان عربی بیشتر سوال ها رو با دوستم از روی بیکاری قشنگ چک کردم !!
فکر کنم قانون اش اینجوری باشه که اگه برگه بگیرن ضمیمه میشه و 1 نوبت امتحان نهایی نمی تونی بدی (دی ماه امتحان میدی) . اما اگه فقط نگاه کردن باشه می تونی شهریور امتحان بدی .
در ضمن مسئول اون حوزه می گفت علاوه بر اینکه این نمره تون صفر می شه ، انضباطتون هم صفر می شه ... از امتحان زبان محروم می شین و باید واسه امتحانات دیگه تون تصمیم گیری بشه
خوب می موندی شهریور امتحان می دادی.
yarane-naghdi
10-06-2010, 20:44
از دوستمون كه برنامه تخمين معدل رو دادند خيلي متشكرم . جزاك الله خير:31:
شيمي هم طبق معمول با اينكه محاسباتيش رو آسون دادن تو سوالات مفهومي انتقامشون رو از ما گرفتن ديگه . كاريش هم نميشه كرد . زبان انگليسي رو انشااله به خير بگذرونيم .
اگه اونم سخت باشه انشالله خدا از رييس مركز سنجش آموزش و پرورش نگذره . من خودم نميبخشمش .
در طول سال دبيران كه برامون صحبت ميكردن ميگفتن كه امتحانات فقط فيزيك خرداد 86 كمي مشكل بوده . بقيه سالها مشكل كم و سوالا روون بودن . خلاصه اون فيزيك 86 خيلي سر زبون بود .
چه كنيم از قضاي بد روزگار كه حالا ديگه ما سر زبونيم . مثلا برا دانش آموزاي دو سه سال بعد ميگن كه خرداد 89 سخت بوده
سر انگشت تحیر بگزد عقل به دندان.....چون تأمل کند این صورت انگشت نما را
آرزو میکندم شمع صفت پیش وجودت........که سراپای بسوزند من بی سر و پا را
چشم کوته نظران بر ورق صورت خوبان.......خط همیبیند و عارف قلم صنع خدا را
همه را دیده به رویت نگرانست ولیکن.........خودپرستان ز حقیقت نشناسند هوا را
مهربانی ز من آموز و گرم عمر نماند.............به سر تربت سعدی بطلب مهرگیا را
هیچ هشیار ملامت نکند مستی ما را........قل لصاح ترک الناس من الوجد سکاری
Plutonium
10-06-2010, 21:03
2 3 ...راستی چرا جدول تناوبی داده بودن؟؟؟(الکی برگه چاپ میکنن!)
سوالی هست که هنوز دارم بهش فکر میکنم !!! :31:
چون استفاده از جدول تو امتحان شیمی مجازه (مثل ماشین حساب) سالای قبل بچه ها به بهانه ی آوردن جدول تقلب سر امتحان می آوردن جدولو دادن تا دیگه کسی نتونه با خودش تقلب بیاره (خب ماشین حسابم میدادن دیگه :31:!!!)
واااااااااااای خدای من
امروز یه اتفاقی افتاد که واقعا نزدیک بود سکته کنم
دوستم یه برگه بهم داد
اصلا نخوندمش ... حتی بازشم نکردم .... اما مراقب فهمید
اومد ازم گرفت ... شماره داوطلبی دوتامون رو یادداشت کرد رفت پیش مسئول حوزه
خلاصه ما رو کشوندن دفتر
به خدا اینا مسلمون نیستم
من قسم خدا و پیغمبر و قران رو می خوردم ... دوستم افتاده بود رو زمین داشت التماس می کرد اما عین خیالشون نبود
شانس آوردیم مدیرمون اومد
رفت گفت اینا بچه های خوب مدرسه مون هستن شما ببخشید و از این حرفا
چون خر مدیرمون همه جا می ره گفتن اوکی
اینقدر گریه کردم که دنده هام در گرفتن
کل خیابونی که حوزه مون توش بود فقط به من و دوستم نیگا می کردن
من خودم 20 می شدم
اون دوست خرم یهو برگه داد
من حتی هنوزم نمی دونم روش چی نوشته من که یه دفعه هم ریسک نکردم و تقلب نمی کنم و کلا سر جلسه خیلی خیلی مثبتیم :31:. گرچه گاهی اوقات تو امتحانات مستمر طول سال به بچه ها تقلب می دم، ولی بهشون می گم که بعدا تو امتحان نهایی ضرر خواهند کرد و الان دارن ضررش رو می بینن ( می گفتم که بعدا وجدانم راحت باشه ). البته آدم حرصش در میاد وقتی که خودت تقلب نکنی ولی مراقب ها هی بپرسن این سوال منظورش چیه، اون یکی منظورش چیه و برن به بقیه بگن ( البته جواب رو نمی پرسن، مثلا می گن فلان سوال از کدوم واکنش از دو واکنش باید استفاده بشه، منظورش چیه و کلا شدیم تقلب ده به مراقبین :31:. خوب یاری به همشهریان هم از واجباته دیگه :46:). با اینکه دیر شده، ولی پیشنهاد می کنم اصلا تقلب نکنید، مخصوصا درس های تخصصی که جبران کردنش خیلی سخته و شما گفته بودین که می خواین برای رشته ای بخونین که شیمی خیلی مهمه. درسته خودتون مقصر نبودین ولی نباید ورقه رو ازش می گرفتی. حالا آخرش چی شد؟ بخشیدنتون یا باید برای دی امتحان بدین؟
راستش رو بخواین تمام سوالات مستقیما می شد از کتاب بهش پی برد ولی تنها سوالی که مشکل داشت، همون سوال 14 قست ب هست که همه هم صداشون در اومده. اون سوال می شد فهمید که به اشباع می رسه ولی راستش اینکه سطح ظرف 2 بالا می آد ، رو نمی شد حدس زد. قانون هنری هم فکر نکنم ربطی داشته باشه. فقط تنها راهی که می شد جواب داد رجوع به دانسته های خودتون از راهنمایی و اول دبیرستان هست. با این حال بازم 20 نشدیم و فکر کنم 19.5 بشم. :41: با اینحال چون خیلیا این سوال رو اشتباه کردن، تو ترازتون چندان تاثیری نخواهد داشت.
راستش ما هم نفهمیدیم : هزینه یک برگ کاغذ ضرب در 500 هزار دانش آموز چقدر می شه؟ می خوام بدونم این برگه رو برای قشنگی داده بودن؟ هر کی از تو سالن بیرون می اومد اولین سوالش همین بود:13:
موفق باشین.
Parisa-007
10-06-2010, 21:34
دوستان عزیز اشتباه نکنین
مشکل من به لطف مدیرمون برطرف شد
من که یه دفعه هم ریسک نکردم و تقلب نمی کنم و کلا سر جلسه خیلی خیلی مثبتیم :31:. گرچه گاهی اوقات تو امتحانات مستمر طول سال به بچه ها تقلب می دم، ولی بهشون می گم که بعدا تو امتحان نهایی ضرر خواهند کرد و الان دارن ضررش رو می بینن ( می گفتم که بعدا وجدانم راحت باشه ). البته آدم حرصش در میاد وقتی که خودت تقلب نکنی ولی مراقب ها هی بپرسن این سوال منظورش چیه، اون یکی منظورش چیه و برن به بقیه بگن ( البته جواب رو نمی پرسن، مثلا می گن فلان سوال از کدوم واکنش از دو واکنش باید استفاده بشه، منظورش چیه و کلا شدیم تقلب ده به مراقبین :31:. خوب یاری به همشهریان هم از واجباته دیگه :46:). با اینکه دیر شده، ولی پیشنهاد می کنم اصلا تقلب نکنید، مخصوصا درس های تخصصی که جبران کردنش خیلی سخته و شما گفته بودین که می خواین برای رشته ای بخونین که شیمی خیلی مهمه. درسته خودتون مقصر نبودین ولی نباید ورقه رو ازش می گرفتی. حالا آخرش چی شد؟ بخشیدنتون یا باید برای دی امتحان بدین؟
راستش رو بخواین تمام سوالات مستقیما می شد از کتاب بهش پی برد ولی تنها سوالی که مشکل داشت، همون سوال 14 قست ب هست که همه هم صداشون در اومده. اون سوال می شد فهمید که به اشباع می رسه ولی راستش اینکه سطح ظرف 2 بالا می آد ، رو نمی شد حدس زد. قانون هنری هم فکر نکنم ربطی داشته باشه. فقط تنها راهی که می شد جواب داد رجوع به دانسته های خودتون از راهنمایی و اول دبیرستان هست. با این حال بازم 20 نشدیم و فکر کنم 19.5 بشم. :41: با اینحال چون خیلیا این سوال رو اشتباه کردن، تو ترازتون چندان تاثیری نخواهد داشت.
راستش ما هم نفهمیدیم : هزینه یک برگ کاغذ ضرب در 500 هزار دانش آموز چقدر می شه؟ می خوام بدونم این برگه رو برای قشنگی داده بودن؟ هر کی از تو سالن بیرون می اومد اولین سوالش همین بود:13:
موفق باشین.
دوستان من میگم که 6 پ غلط است... حالا اثبات میکنم....
هرچه غلظت مولال کمتر باشد یعنی نقطه انجماد بیشتر میشود و ماده دیرتر منجمد میشه....( این رو که قبول دارین ؟ )
حالا NaBr هم که میدونید 2 مول و CaCl2 هم 3 مول ایجاد میکنه....( این هم که واضحه ؟ )
پس با این تفاسیر نقطه انجماد سدیم برمید افزایش می یابد ( یعنی دیرتر منجمد میشه ) این در حالی است که تو سئوال نوشته بود زودتر...
یکم این بحث خواص کولیگاتیو باید روش فکر کرد شما هم یه ذره فکر کنید و نتیجه رو بگید....
shah abas
10-06-2010, 23:23
نمی تونه افزایش پیدا کنه؟
پس چرا این متن درست هست(با توجه به ورقه تصحیح):
آنتروپی یک سامانه منزوی طی یک فرآیند خود به خودی افزایش پیدا می کند.
هرچه غلظت مولال کمتر باشد یعنی نقطه انجماد بیشتر میشود و ماده دیرتر منجمد میشه....( این رو که قبول دارین ؟ )
من اطلاعات زیادی ندارم. اما غلظت مولال بیشتر برار انجماد دیرتر هست یا غلظت مولال کمتر؟
من اطلاعات زیادی ندارم. اما غلظت مولال بیشتر برار انجماد دیرتر هست یا غلظت مولال کمتر؟
ببین دوست من... غلظت مولال و نقطه انجماد عکس یکدیگرند... یعنی
افزایش مولال = کاهش نقطه انجماد = انجماد زودتر
shah abas
11-06-2010, 07:09
این همون حرف اولتون هست که به نوشته زیر از کتاب آقای بهمن بازرگانی نزدیک تر است.با هم می خوانیم:
هرچه غلظت مولال بیشتر===>نزول نقطه انجماد بیشتر====>نقطه انجماد پایین تر
ص۲۵۶-آموزش شیمی ۳-تهران-مبتکران-۱۳۸۹
M O B I N
11-06-2010, 08:52
:18:
دوستان قوانین دنیا عوض شده من خبر ندارم ؟؟؟؟
e.khafan!
11-06-2010, 10:35
بچه ها من الان اومدم یه لحظه فکر کردم موضوع گفتگوی شما فیزیکه ! بس که این شیمی مضخرف بود امسال فیزیک قاطی پاتی ! : دی
بیخیال شیمی دیگه امتحانا تموم شد ، زبانم که کاری نداره ، یه دور از رو کتاب بخونین راحت 18 به بالا میشین 2 دور بخونین 20 .
*PiNk PaNTHeR*
11-06-2010, 10:40
من خودم توی ورقه این رو اشتباه نگرفتم. اما وقتی اومدم بیرون به نظرم رسید. در هر صورت مثل اینکه تفسیر من اشتباه بوده.
دوست من داری اشتباه میگی. غلظت محلول افزایش پیدا کنه، فشار بخار کمتر میشه. اون سوال باید با تعداد ذرات یونی پاسخ میدادید.
نه. کی گفته قبول داریم؟
مشکل اینه شما حواستون جمع نبوده. ببینید وقتی تعداد ذره ها بیشتر باشه، نقطه انجماد پایین تره. پس برای انجمادش، انرژی بیشتری باید از دست بده، پس دیرتر منجمد می شه.
فرض کنید محلول سدیم برمید تو دمای -3 درجه یخ بزنه و محلول کلسیم کلرید تو دمای -5 درجه. خب دیگه واضحه که سدیم برمید زودتر یخ می زنه چون دمای نقطه انجمادش بالاتره.
آنتروپی یک سامانه منزوی طی یک فرآیند خود به خودی افزایش پیدا می کند. من خودم توی ورقه این رو اشتباه نگرفتم. اما وقتی اومدم بیرون به نظرم رسید. در هر صورت مثل اینکه تفسیر من اشتباه بوده.
اینو یه بار توضیح دادم ولی یه بار دیگه هم می گم تا شاید بعدا به دردتون بخوره. البته نمی دونم شما تجربی هستید یا ریاضی، ولی به هر حال یادتونه تو فصل 1 فیزیک فرایند بی دررو داشتیم. اینم همونه. نه دقیقا ولی شبیه همن.یعنی گرما مبادله نمی شه. پس فقط کار صورت می گیره. حالا شما می تونید گاز رو فشرده کنید، حالا اگه پیستون رو رها کنید، کم کم پیستون منبسط می شه. یعنی افزایش حجم. افزایش حجم هم برابر افزایش آنتروپی و می دونیم که منبسط شدن پیستون فرایندی خودبه خودی است. البته راحت از رو انرژی آزاد گیبس هم می شه فهمید. چون برای فرایند خودبه خودی دلتا جی باید منفی باشه، و از طرفی گرما مبادله نمی شه، ( دلتا اچ صفر ) پس تنها عامل که می مونه TdS- است.( d منظورم دلتاست.) خوب پس این عبارت در صورتی منفیه که dS مثبت باشه. ( چون T که همیشه مثبته ). اینم راه حل فرمولیش.
موفق باشید.
maghzae-motefaker
11-06-2010, 11:15
اگر تسلط كامل بر ترجمه و كلمات انگليسي داشته باشيد قول ميدم 15 نمره راحت ميگيريد.
اگر هم قواعد رو بلد باشيد 20 ميشيد.
دوستان من هيچي از قواعد درس 6 نفهميدم.كسي ميتونه توضيح بده؟:11:
امسال امتحانا خيلي سخت بود . من كه معدلم از 18 پايين نيومده بود . الان بازور 15 ميشم . فقط مطمئنم كه زبانو خوب ميدم .
maghzae-motefaker
11-06-2010, 22:34
فردا روز آزادي است.:26:
اشتباه نشه ها.منظورم آزادي از شر اين امتحاناي لعنتي هست.
shah abas
11-06-2010, 22:51
فردا روز آزادي است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نشه ها.منظورم آزادي از شر اين امتحاناي لعنتي هست.
فردا روزی تاریخی است. همه با هم ۲۲ خ-ر۰۹داد بعد از امتحانات ...... یک نفس راحت(خواهیم کشید):دی
سلام دوستان
من جمعا یه ربع زبان خوندم
ایشالله نوب بنویسم
maghzae-motefaker
12-06-2010, 10:05
چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه امتحانا رو دادن رفتن عشق و حال؟؟؟؟؟
يعني واقعا آزاد شديم؟؟؟؟:8:
azimzade
12-06-2010, 10:27
کیا اینجا تابستون میرن مدرسه؟
waterpolo
12-06-2010, 10:38
من میرم از 21 تیر
behnamrizi
12-06-2010, 10:52
خدا را شکر امتحانش سخت نبود.
ما هنوز امتحان مبانی ندادیم دوشنبه داریم!
waterpolo
12-06-2010, 11:02
ما هم امتحان مبانی 26 و امتحان تاریخ 24 خرداد داریم:41::41:
ما قبلا داده بودیم !!! + مثل اینکه قراره از 20 تیر مدرسه ما هم شروع بشه !!!
MRTZ HSV
12-06-2010, 11:16
آسون بود...تو امتحانایی که دادیم جبر و هندسه و زبان آسون بود...فقط اینا رو امید دارم 20 بشم!
راستی سوال 56 چی میشد؟
من no گرفتم...یه سری دیگه می گفتن چون آخرش نقاشی کشیده و... yes میشه!!!(ایندفعه هم شانس نمیارم D:)
azimzade
12-06-2010, 11:18
ما هم امتحان مبانی 26 و امتحان تاریخ 24 خرداد داریم:41::41:
خدا بهت صبر بده.تاریخ خودش 10 تا حسابانه.از ما قبل از امتحان نهاییها گرفتن دیگه نا برا امتحانامون نموند.جو گیر هم شده بودیم که معدل نوبت دومو بترکونیم.نمیدونستیم که نهایی امسال قرار خفن بشه
آسون بود...تو امتحانایی که دادیم جبر و هندسه و زبان آسون بود...فقط اینا رو امید دارم 20 بشم!
راستی سوال 56 چی میشد؟
من no گرفتم...یه سری دیگه می گفتن چون آخرش نقاشی کشیده و... yes میشه!!!(ایندفعه هم شانس نمیارم D:)
من خیلی بی دقتی کردم شاید 19.25 شم.اصلا من بر خلاف سالهای پیش عمومی ها مو خوب ندادم
منم فقط احتمالا جبرو هندسه و فیزیک 20 شم(هندسه شاید 0.25غ باشه،شاید)
راستی شما زبان فارسیو جا انداختی.20 میشدی فک کنم
waterpolo
12-06-2010, 11:21
خدا رو شکر معلم تاریخ ما فقط پرسشهای اخر هر درسو میخاد سوال متن نگفته
EngineeR EhsaN
12-06-2010, 11:25
بچه ها آزادي چه حالي ميده:8:
MRTZ HSV
12-06-2010, 11:26
من خیلی بی دقتی کردم شاید 19.25 شم.اصلا من بر خلاف سالهای پیش عمومی ها مو خوب ندادم
منم فقط احتمالا جبرو هندسه و فیزیک 20 شم(هندسه شاید 0.25غ باشه،شاید)
راستی شما زبان فارسیو جا انداختی.20 میشدی فک کنم
ای کلک...خوب یادته ها!!!
منم هندسه همینطورم...!!!:10:
yarane-naghdi
12-06-2010, 11:33
بالاخره امتحانامون تموم شد . به همه تون و عليالخصوص خودم خسته نباشيد ميگم :20:
الان اينقدر دوستتون دارم بچه ها كه وصفش محاله بخدا . اين همه شور و حال محاله يادم بره:8:
ولي من هيچوقت از گردن طراحاي سوال حسابان و زبان عربي پايين نميام . تا بمونم چون كمي وزنم هم زياده شايد سالهاي بعد فرجي حاصل شد:31:
گزينه دو هم امسال ثبت نام كرديم و رفت . فكر كنم بهش مي ارزه . هر چي جمعمون جمع باشه بهتره . پس ازتون ميخوام يكي بعد يكي بريد و ثبت نام بكنيد . چون من خيلي به شما علاقه دارم :10:
azimzade
12-06-2010, 11:33
ای کلک...خوب یادته ها!!!
منم هندسه همینطورم...!!!:10:
آقا شما نهاییو خیلی خوب دادی.حتما بالا 19 میشی.تیزهوشانی؟
گزينه دو هم امسال ثبت نام كرديم و رفت . فكر كنم بهش مي ارزه . هر چي جمعمون جمع باشه بهتره . پس ازتون ميخوام يكي بعد يكي بريد و ثبت نام بكنيد . چون من خيلي به شما علاقه دارم
نامردا کسی اینجا کانونی نیس؟من میخوام برم کانون.اگه هست کسی خودشو معرفی کنه:31:
MRTZ HSV
12-06-2010, 11:41
آقا شما نهاییو خیلی خوب دادی.حتما بالا 19 میشی.تیزهوشانی؟
نامردا کسی اینجا کانونی نیس؟من میخوام برم کانون.اگه هست کسی خودشو معرفی کنه:31:
معدل نهایی که بد صحیح میکنن 19 نمی شم...حالا معدل کل ببینیم چی میشه!
نچ!
من کانون بورسیم...گزینه دو هم تابستونش شاید برم!
کانون تابستونش اصلا خوب نیست...سوم و پیش هست...دوم و اول نداره
راستی اونایی که برنامه گزینه 2 رو گرفتن بیان بزارن اینجا بچه های دیگه که نتونستن ثبت نام کنن حداقل برنامشو داشته باشن
azimzade
12-06-2010, 11:45
کانون تابستونش اصلا خوب نیست...سوم و پیش هست...دوم و اول ندارهپس اول و دومو با برنامه کانون باید در طول سال خوند؟ما مدرسمون تابستون پایه میخواد کار کنه!!
شما روزی چند ساعت درس نمیخونی؟:31:.یه بار کارنامه کانونتو دیدم کفم برید:31:
عمرا.حتما بالا 19 ی
می خوام بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــال در بیارم :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
بلاخره تمووووووووووووووووووووووو ووووم شد.
فقط 0.25 اون سواله که اولش می خواست بنویسم the businessman wanted to see the doctor رو ننوشتم ولی ادامش رو کامل نوشتم. می خواستم زبان رو 20 بگیرما. مگه می زارن.
ولی خب. یه ده روز باید حسابی حال کنیم که بعدش کم کم باید دوباره بریم تو نخ درس و قضایایش.
ما هم گام اول شرکت کردیم و به جمع شما پیوستیم. راستی دوست داشتم بیاین و نظراتتون ( چه پیشنهاد و چه انتقاد ) خودتون رو در مورد گام اول بگین، تا بقیه هم استفاده کنن. امتحان نهایی دیگه تموم، بریم تاپیک جدید. البته کارنامه هاتون رو وقتی گرفتین همین جا بذارینا. ممنون : « گام اول » شرکت می کنید؟؟؟ - ویژه کنکوریای 90 !
HardWare Professor
12-06-2010, 12:03
برادر کوچکترم اینو میگفت:
واقعا امتحانات امسال سخت بود
M O B I N
12-06-2010, 12:08
دوستان اینرو ببینید جوابی که بچه های ما به سوال شیمی دادن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Plutonium
12-06-2010, 12:12
سلام
آخیییش :26: راحت شدیم
فکر نکنم هیچ کس تو امتحانا نمره هاش به عجیبی نمره های من باشه
حسابان : 20 بقه اختصایامم 18 تا 20
عربی :10 -11 :18: :41: بقیه عمومیامم 16 تا 18
الان من این شکلی ام: :37:
انشاالله خدا شر هرچی درس عمومیه مخصوصا عربی رو از رو زمین بکنه
MRTZ HSV
12-06-2010, 12:15
پس اول و دومو با برنامه کانون باید در طول سال خوند؟ما مدرسمون تابستون پایه میخواد کار کنه!!
شما روزی چند ساعت درس نمیخونی؟:31:.یه بار کارنامه کانونتو دیدم کفم برید:31:
عمرا.حتما بالا 19 ی
حالا اون رتبه 47 کشوری رو نزاشتم وگرنه...:دی
رفیقم سعید البرزی همیشه رتبه بالا بود!کم کم منم کشید بالا!
واقعا خیلی مدیونم به قلمچی...اولا اصلا خوب نبودم ولی کم کم...
باید کارنامه ها بیاد بعدا معلوم میشه!
یه خسته نباشید مشتی به همه دوستان...
همه موفق باشید
شــــــــــــــــــــــــ ـــــهـــــــــــــــــــ ــــــــــریـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــور
:19:
shah abas
12-06-2010, 19:11
برنامه هایی که فکر می کنید از دست دادید(برنامه های تلوزیون) را می توانید از لینک زیر از فردای پخش تا یک ماه ببینید و با برنامه NetXfer دانلودکنید:
e.khafan!
12-06-2010, 19:32
dخوب بچه ها ! من امروز گند زدم ، یعنی حالم دیگه داشت بهم میخورد یک بار بزور از رو کتاب خونده بیودم ... 18 . :| مس که دینیم خیلی بد تصحیح کردن !!!
lohrasbi
13-06-2010, 18:53
پس اول و دومو با برنامه کانون باید در طول سال خوند؟ما مدرسمون تابستون پایه میخواد کار کنه!!
اگه بری کانون ثبت نام کنی میتونی برای تابستون یکی از این دو حالت رو انتخاب کنی (اختیاریه):
1.دوم و سوم _ 2.سوم و پیش. یعنی تو دفترچه سوال، این دو حالت رو جداگانه داره ( مثل همون موازی و اصلی پارسال که تو دفترچه جدا بود). فقط یه مشکل کوچولو که وجود داره اینه که تو تابستون ، فیزیک 1 (نور) تو برنامه نیست. ولی طی سال تحصیلی، کامل دوره میشه. :8:
من رفتم ثبت نام کردم.
به نظرم چه تابستون چه طی سال اگه با برنامش پیش بریم، نتیجه میگیریم. (این نظر خیلی از بچه های پارساله که چه نتیجه گرفتن چه نگرفتن). :27:
سلام
دوستان یه توضیحی در مورد این برنامه گزینه 2 میدید ؟ تو تابستون برنامه اش چیه ؟ بودجه بندی هاش تا کجاها هست ؟ چند تا آزمون داره اصلا
این سایت اش که هیچی پیدا نمیشه توش
سلام
دوستان یه توضیحی در مورد این برنامه گزینه 2 میدید ؟ تو تابستون برنامه اش چیه ؟ بودجه بندی هاش تا کجاها هست ؟ چند تا آزمون داره اصلا
این سایت اش که هیچی پیدا نمیشه توش
اگه این سوال شماست، جوابش رو دقیقا در تاپیکی که لینکش رو دادم می تونید ببینید :
Farshid72
13-06-2010, 20:54
معدل کتبیتون فک می کنید چند می شه ؟؟؟
waterpolo
13-06-2010, 21:31
18.70 تا 19.20
azimzade
13-06-2010, 21:44
منم تقریبا مثل واتر پولو میشم.همه چیز به مصحح دینی بستگی داره
منم تقریبا مثل واتر پولو میشم.همه چیز به مصحح دینی بستگی داره
تایید میشه !!!
shah abas
13-06-2010, 22:18
حدود ۱۷.۵
همه چیز بستگی به مصحح های ورقه ها! و اعتراض هایی که بعدش می کنم داره:)
میگم اعتراض کنیم کم که نمیشه ؟! ... همه رو اعتراض کنم ؟ ... حتی اونی که 20 میشم !؟ :D
shah abas
13-06-2010, 22:51
ممکنه کم بشه. دوست دوستم نمره اش کم شده بود. ولی خیلی کم پیش میاد کم بشه.اکثرا اون طوری که شنیدم زیاد میشه.
yarane-naghdi
14-06-2010, 02:09
ماشاالله همه كه ميگن ما تاييد ميكنيم:20: پس ما هم تاييد ميكنيم .
فقط حسابان رو ببينيم چطوري تصحيح ميكنند :18:
Farshid72
14-06-2010, 09:34
میگم اعتراض کنیم کم که نمیشه ؟! ... همه رو اعتراض کنم ؟ ... حتی اونی که 20 میشم !؟ :D
من پرسیدم گفتن کم نمی شه ولی احتمال اینه زیاد شه هم خیلی کمه.البته اگه پشتت پر باشه می تونی برگتو هم ببینی.یکی از بچه ها پارسال برگشو آوردن تو مدرسه تصحیح کردن:5:
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
دوستان لطف کنید عدد معدل کتبی رو بنویسید آخه می خوام بعد از اینکه معدل ها رو دادن دوباره بیایم و تفوا ها رو احساس کنید !!!!! :D
دوستان لطف کنید عدد معدل کتبی رو بنویسید آخه می خوام بعد از اینکه معدل ها رو دادن دوباره بیایم و تفوا ها رو احساس کنید !!!!! :D
حتما. نه فقط معدل بلکه قرار شد، همه نمره کتبی هر درسشون رو هم بنویسن که اگه دوستان همکاری کنن، به گفته شما می شه تفاوت ها رو احساس کرد. حالا ببینیم تا کی نمره ها می اد.
waterpolo
14-06-2010, 11:02
دوستان گل سوال گذاشتم بفرماید تو تاپیک رفع اشکال
من پرسیدم گفتن کم نمی شه ولی احتمال اینه زیاد شه هم خیلی کمه.البته اگه پشتت پر باشه می تونی برگتو هم ببینی.یکی از بچه ها پارسال برگشو آوردن تو مدرسه تصحیح کردن:5:
:D
فکر نمی کنم همچین چیزی امکان داشته باشه .
دبیرمون تعریف می کرد یه دانش آموز بوده 19.75 شده اما مطمئن بوده 20 میشه , فکر کنم درسش زبان بود
اعتراض اول رو می فرسته بازم همون 19.75 میره از طریق اداره شکایت و کلی اینو و اونور یه دور دیگه می دن به سرگروه زبان استان تصحیح کنه این دفعه 20 میشه :31: اما توی همه ی این مراحل حق دیدن برگه رو ندارن .
حالا حدس بزنید دانش آموز دختر بوده یا پسر ؟
آفرین درست گفتید!
-----
یه سوال : کارنامه رو کی می دن ؟ من از هرکی می پرسم دقیق نمی دونه !
azimzade
14-06-2010, 11:44
یه سوال : کارنامه رو کی می دن ؟ من از هرکی می پرسم دقیق نمی دونه !
تو حوزه ما گفتن شنبه هفته دیگه یعنی 29م.
تو حوزه ما گفتن شنبه هفته دیگه یعنی 29م.
به ماهم همین رو گفتن !!
waterpolo
14-06-2010, 13:32
دقیقا به ما هم همینو گفتن
بابا خیلی زوده
کارنامه رو میخواهیم چیکار اصلا
behnamrizi
14-06-2010, 14:47
به ما گفتن 26 نمرات کتبی و هفته بعد کارنامه اصلی.
Farshid72
14-06-2010, 16:05
یکی از دوستام گفت دوشنبه ولی نمی دونم راست گفته یا دروغ.بچه ها می شه نمرات رو درست کرداااا :P
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
در مورد دیدن برگه می تونم بگم که می شه دیدش همون طور که برگه دانش آموزو از حوزه آوردن تو مدرسه و جلو خود دانش آموز تصحیش کردن.تو مدرسه خوده ما این اتفاق افتاد.
surpriser
14-06-2010, 21:32
سلام.یکی از رفیقام پارسال 3 تا درسشو که 18 گرفته بود 8 داده بودن.باور کنید اقراق نمیکنم.یکیش که زبان بود.اون 2 تاش یادم نیست.خلاصه هرچی اعتراض نوشته بود و مدیرم چون میدونست دانش آموز خوبییه اونم گفته بود ولی گفته بودن درسته.خلاصه دوستم با پدرش(یکم قدرتی بود!) رفتن هوزه و گیر خفنی بهشون دادن تا اونا دیدن بله! 18 رو دادن 8!
من خیییلی میترسم بد تصحیح کنن.آخه اصلا بچه های پارسال(که الان پیشن) اصلا خاطرات خوشی از تصحیح تعریف نکردن!
سلام.یکی از رفیقام پارسال 3 تا درسشو که 18 گرفته بود 8 داده بودن.باور کنید اقراق نمیکنم.یکیش که زبان بود.اون 2 تاش یادم نیست.خلاصه هرچی اعتراض نوشته بود و مدیرم چون میدونست دانش آموز خوبییه اونم گفته بود ولی گفته بودن درسته.خلاصه دوستم با پدرش(یکم قدرتی بود!) رفتن هوزه و گیر خفنی بهشون دادن تا اونا دیدن بله! 18 رو دادن 8!
من خیییلی میترسم بد تصحیح کنن.آخه اصلا بچه های پارسال(که الان پیشن) اصلا خاطرات خوشی از تصحیح تعریف نکردن!
:D بعضی ها هم خاطره خوش دارن ! ...
معمولا اونایی که به بالای 18 فکر میکنن ! ... خاطره ی بد ! و اونایی که به زیر 10 فکر میکنن خاطره ی خوبی دارن !!!
azimzade
15-06-2010, 08:15
آقا مرتضی میشه اون کارنامه ای که رتبت 47 شد رو بذاری؟:10:
Majid_17_206
15-06-2010, 11:19
سلام ...فقط درس هایی رو که میدونید بالاتر میشید رو اعتراض بنویسید...مثلا پارسال رفیقم دینی رو شد 16 ولی مطمئن بود بیشتر میشه واسه همین اعتراض نوشت و شد 20
یا خود من مطمئن بودم شیمی رو 19.5 میشم ولی شدم 17.25 اعتراض نوشتم ولی هیچی اضافه نشد...در کل شیمی و زبان فارسی جزو درس هایی هستند که از اون چیزی که فکر میکنی کمتر میشی
درضمن پارسال توی حوزه خودمون من ندیدم نمره کسی رو کم کنن
امسال هم که باید کنکور بدم وخدا کنه اون رشته ای که میخوام قبول بشم...یه توصیه هم برای سال سومی ها دارم ...توی تابستان زیاد به خودتون فشار نیارید و فقط اون درس هایی که از پایه ضعیف هستید رو بخونید
موفق باشید:11:
معمولا اونایی که به بالای 18 فکر میکنن ! ... خاطره ی بد ! و اونایی که به زیر 10 فکر میکنن خاطره ی خوبی دارن !!!
الان مثلا این روحیه بود به ما دادی :18:
الان مثلا این روحیه بود به ما دادی :18:
این یه واقعیت بود ! ... از چند نفر پرسیدم تایید کردن !
موقع تصحیح اگر ببینن پر کردی ورقت رو سعی میکنن نمره واقعی بهت بدن ! ... حتی کمتر از واقعی ! ... ولی وقتی ببینن زیر ده هستی با دست باز تصحیح میکنن ! که نمرت بیشتر بشه و قبول بشی !
waterpolo
15-06-2010, 12:08
میگم من یه سوال تو تاپیک رفع اشکال مباحث درسی مطرح کردم از دوستان میخام اگه دوست دارن یه گوشه چشمی نازک کنن:19:
میگم من یه سوال تو تاپیک رفع اشکال مباحث درسی مطرح کردم از دوستان میخام اگه دوست دارن یه گوشه چشمی نازک کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک می دادی بهتر نبود؟
e.khafan!
15-06-2010, 12:35
بچه ها من خیلی اضطراب گرفتم ! با این وضعی که شما میگین من معدلم بالای 18.5 که نمیشه که هیج زیر 18 هم میشه .
گفتم بهتون مدرسمون نمره های دینی و چند تا دیگه رو گرفته ، مثل که خیلی بد تصحیح کردن ، فقط 10 تا 20 بوده در حالی که پارسال معدل دینی تو مدرسه ما 19.90 بوده یعنی بالای 30 تا 20 .
pezhmantoop
15-06-2010, 12:40
سلام بچه ها
منم سال سوم همین امسال امتحان نهایی دادم
خیلی سخت بود
ترم اول معدلم 19.12 بود اما حالا 18 را هم به زور میگیرم.
به کی بگیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما شنیده میشه میخوان خیلی دست به بالا تصحیح کنن
سلام بچه ها
منم سال سوم همین امسال امتحان نهایی دادم
خیلی سخت بود
ترم اول معدلم 19.12 بود اما حالا 18 را هم به زور میگیرم.
به کی بگیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما شنیده میشه میخوان خیلی دست به بالا تصحیح کنن
موقع گرفتن کارنامه به شنیده ها تون شک میکنید !!! ... :31:
البته من نمیخوام استرس وارد کنم !!! ... چیزایی که از بچه های پارسال شنیدم رو دارم میگم ! ... شاید امسال فرق داشته باشه !
waterpolo
15-06-2010, 17:34
azimzade
16-06-2010, 01:03
گفتم بهتون مدرسمون نمره های دینی و چند تا دیگه رو گرفته ، مثل که خیلی بد تصحیح کردن ، فقط 10 تا 20 بوده در حالی که پارسال معدل دینی تو مدرسه ما 19.90 بوده یعنی بالای 30 تا 20 .
بابا مگه نشنیدی سال 88 هم دینیش هم حسابانش در حد جلبک بوده.مخصوصا دینی.باور نداری برو تاپیک نهایی پارسال
azimzade
16-06-2010, 01:03
بابا مگه نشنیدی سال 88 هم دینیش هم حسابانش در حد جلبک بوده.مخصوصا دینی.باور نداری برو تاپیک نهایی پارسال
behnamrizi
16-06-2010, 11:08
خوب كارنامه كتبي ما رو دادند.اين هم نمرات كتبي.
تو اينا شيمي اعتراض زدم:
دين و زندگي 20
زبان فارسي 19.75
ادبيات 20
عربي 19.5
زبان 18.75
فيزيك 18.25
شيمي 17.75
جبر 19.5
هندسه 20
حسابان 19
--
معدلم حساب كردم بين 19.25 تا 19.35
قبل امتحانا بالاي 19.5 اميد داشتم اما حالا اينطوري شد ديگه!
azimzade
16-06-2010, 11:26
چه زود!!!!!!!فکر میکردی دینو زندگی چند بشی؟همه رو عین پاسخ نامه نوشته بودی؟!!!
behnamrizi
16-06-2010, 11:54
دقيقا عين پاسخنامه نوشتم و مطمئن بودم 20 ميشم!
من2دور كتاب را خوردم و امتحاناي 85تا88 را هم خونده بودم براحتي به سوالات جواب دادم.
كارنامه كامل را 5شنبه ديگه ميدن اين فقط كارنامه اوليه بود.
azimzade
16-06-2010, 11:57
مهم همینه
درسی بود که از اون چیزی که فکر میکردی بیشتر شده باشی؟مثلا فک میکردی 19.25 بشی ولی 19.5 داده باشن؟
نمره هات که خوب شده. چرا ناراحتی؟
ای کاش نمره های ما هم زودی میومد. چقدر به خودمون بگیم، حالا 19 می گیریم یا 20؟ سخت تصحیح می کنن یا آسون؟
:41:
behnamrizi
16-06-2010, 12:01
آره فيزيك رو 17.5 حساب ميكردم 18.25 شد!
azimzade
16-06-2010, 12:05
آره فيزيك رو 17.5 حساب ميكردم 18.25 شد!
wow.تقریبا 11.5 صدم به نفعت شده.خوش بحالت:46:
behnamrizi
16-06-2010, 12:10
نه ناراحت نيستم!
فقط توقعم بيشتر از اينا بود قبل امتحانات!
زياد نگران نباشيد به نظر من كه نرمال تصحيح شدن.
Farshid72
16-06-2010, 21:18
تو اينا شيمي اعتراض زدم:
دين و زندگي 20
زبان فارسي 19.75
ادبيات 20
عربي 19.5
زبان 18.75
فيزيك 18.25
شيمي 17.75
جبر 19.5
هندسه 20
حسابان 19
--
از کدوم شهری ؟؟؟ 15% واسه کنکور رو آوردیااا!
samereh95
16-06-2010, 21:22
فورمول درصد چه جوريه ؟
فورمول درصد چه جوريه ؟
تو برنامه گزینه جوان که آقای پوردستمالچی می گفتن، اول تراز بندی می شه ، یعنی با بقیه سنجیده می شی بعد در 15 درصد ضرب می شه و روی درس مربوطه تاثیر می ذاره. کلا مستقیما به معدل ربطی نداره و نمی شه حساب کرد، با کل داوطلبا سنجیده می شه.
Farshid72
16-06-2010, 21:57
نقل قول:
نوشته شده توسط behnamrizi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو اينا شيمي اعتراض زدم:
دين و زندگي 20
زبان فارسي 19.75
ادبيات 20
عربي 19.5
زبان 18.75
فيزيك 18.25
شيمي 17.75
جبر 19.5
هندسه 20
حسابان 19
--
__________________________________________________ ____________________________
ببینم این معدل کلته یا فقط معدل کتبیته ؟؟؟
behnamrizi
16-06-2010, 22:16
فقط كتبي كه البته خودم حساب كردم!
Farshid72
16-06-2010, 22:36
یعنی این نمرات تو کارنامه نیست و تو حدس می زنی که اینقدر شی ؟؟؟
behnamrizi
16-06-2010, 23:40
نه عزيز تو كارنامه هست!
فقط معدلو ننوشته كه خودم حساب كردم.
سلام دوستان
کارنامه هاتونو گرفتین؟؟؟
من قبلا فکر می کردم هندسه 19.25 میشم
الان مبینم 14 دادن
البته ماله اکثر دانش آموزای ندرسمون همین طور هست
ماله شما چطوره؟
behnamrizi
17-06-2010, 12:33
من كه 20 شدم!
سلام دوستان
کارنامه هاتونو گرفتین؟؟؟
من قبلا فکر می کردم هندسه 19.25 میشم
الان مبینم 14 دادن
البته ماله اکثر دانش آموزای ندرسمون همین طور هست
ماله شما چطوره؟
معدل چند ؟! ... یه عکس از کارنامت بزار !
* هر کس کارنامش رو گرفت یه عکس بزاره ! ... از کل کارنامه نه فقط بخش پایانی !
من شنبه میرم ببینم چی میشه ؟!
حتما میزارم
این کارنامه اصلی نیس که
اونو یه هفته شاید هم 10 روز بعد میدن
تقریبا 18.10
ScKAT LeFT
17-06-2010, 13:04
جداااااااااااااا ؟؟؟
پس من که گفتم هندسه 11 میشم چند میشم ؟؟؟؟
افتادن تو شاخشه ؟؟؟
به خدا این هندسه رو خیلی خفن تصحیح کردن
behnamrizi
17-06-2010, 16:39
اينم كارنامه من:
ببخشيد بيكيفيته 2م.پيكسل وسعش همينه!
راستي امشب شب آرزوهاست منو از دعاي خيرتون بي نصيب نذاريد.
*لينك اصلاح شد!
اينم كارنامه من:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببخشيد بيكيفيته 2م.پيكسل وسعش همينه!
دوباره آپلود کن رفیق.:46:
behnamrizi
17-06-2010, 17:58
الان امتحان كردم سالمه لينك!
Farshid72
17-06-2010, 19:00
نه خرابه لینک.
ScKAT LeFT
17-06-2010, 21:19
پسر تو چقدر خر خونی ...
اگر من معدلم این بشه خر کیفه میزنم !!! :31: :31:
behnamrizi
17-06-2010, 22:49
مثل اينكه ما سال ديگه بايد كنكور بديما!
اين نهايي سختها در برابر اون هيچه.
**
در ضمن بهتره يه كم هم به ديگران احترام بذاريد (خرخون را ميگم)
رفیق لینک این عکسی که شما آپلود کردی باطل شده. شما هم اگر عکس برایتان لود می شود برای ذخیره شدن در حفظه مرورگرتونه. اگر یکبار رفرش کنید می بینید که لود نمیشه.
رفیق لینک این عکسی که شما آپلود کردی باطل شده. شما هم اگر عکس برایتان لود می شود برای ذخیره شدن در حفظه مرورگرتونه. اگر یکبار رفرش کنید می بینید که لود نمیشه.
جای دیگه اپلود کردم !!!
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
اينم كارنامه من:
ببخشيد بيكيفيته 2م.پيكسل وسعش همينه!
*لينك اصلاح شد!
این که نصف کارنامه بیشتر نیست ! ... بقیش رو هم بزار ! (:
behnamrizi
18-06-2010, 09:06
اين كارنامه اولي است همينجوره معدل و انضباط و اينا توش نيست كلش همينه!
اصليه پنجشنبه مياد.
سلام دوسنان
میدونید که تمام دروس پیش دانشگاهی نهایی شد
منبه:مجله کانون
هر دو تا لینک سالمه و خوب بالا می آد.
میدونید که تمام دروس پیش دانشگاهی نهایی شدخبر داشتیم که قراره بشه، ولی مگه قطعی شد؟؟؟ تو اخبار که چیزی نگفته. :41:
Haniiii می گم برنامه ی به دست آوردن معدلی که گذاشتی که اگه درست باشه، معدل ایشون می شه 19.15.
behnamrizi خودت چند به دست آوردی؟؟؟
در ضمن بهتره يه كم هم به ديگران احترام بذاريد (خرخون را ميگم) بابا خر خون که چیز بدی نیست. داره از شما تعریف می کنه. ان شالله امسال همه از تابستون خرخون بشیم که راه دیگه ای (به گفته ای) بریم بیست شیم، نداریم. :46:
behnamrizi
18-06-2010, 13:23
معدل كل يا كتبي؟
من خودم كتبي را 19.25 و كل را 19.42 بدست آوردم با م.حساب!
..
منم هرچي ميگم لينك سالمه ميگن نه!
Haniiii می گم برنامه ی به دست آوردن معدلی که گذاشتی که اگه درست باشه، معدل ایشون می شه 19.15.
برنامه فعلا تو ورژن الفا هست :D
میگم که من نمونه کارنامه ترم 2 رو ندارم ! ... که با اون این اکسل رو درست کنم ! ... با ترم 1 که چک کردم اوکی بود !
+ به ما گفتن فردا کارنامه رو میدن ! ... گرفتم اون برنامه رو هم به روز میکنم ! برا بچه های سال بعد !!
* نحوه محاسبه معدل کتبی تو اون برنامه اینطور هست : هر درس ضرب در واحد ... کل نمرات ( بعد از ضرب شدن ) جمع میشن و بعد تقسیم بر تعداد کل واحد ها !!!
هر دو تا لینک سالمه و خوب بالا می آد.
خبر داشتیم که قراره بشه، ولی مگه قطعی شد؟؟؟ تو اخبار که چیزی نگفته. :41:
:46:
اگه دقت کنی منبع رو هم گفتم
معدل كل يا كتبي؟
من خودم كتبي را 19.25 و كل را 19.42 بدست آوردم با م.حساب!
..
منم هرچي ميگم لينك سالمه ميگن نه!
شما بدون احتساب واحد حساب کردی ! ؟ ... ( تمام نمرات رو جمع و تقسیم بر 10 ؟ )
behnamrizi
18-06-2010, 14:16
آره!
بنظر من كه هميشه بي واحد حساب ميشه
كارنامه سال قبلتو امتحان كن!
Farshid72
18-06-2010, 14:53
آره!
منم قبلا همین نظرو داشتم:21:ولی الان دیگه نه ...... در ضمن شما تا دو رقم اعشار حساب می کنید ولی کامپیوتر تا ته رو حساب می کنه.
Farshid72
18-06-2010, 14:59
برنامه فعلا تو ورژن الفا هست :D
میگم که من نمونه کارنامه ترم 2 رو ندارم ! ... که با اون این اکسل رو درست کنم ! ... با ترم 1 که چک کردم اوکی بود !
+ به ما گفتن فردا کارنامه رو میدن ! ... گرفتم اون برنامه رو هم به روز میکنم ! برا بچه های سال بعد !!
* نحوه محاسبه معدل کتبی تو اون برنامه اینطور هست : هر درس ضرب در واحد ... کل نمرات ( بعد از ضرب شدن ) جمع میشن و بعد تقسیم بر تعداد کل واحد ها !!!
می گم این برنامه هرو لینک دانلودشو بزار ما هم دانلود کنیم.
با تشکر.
اینم لینکا:
07
03
بفرمایید !
آره!
نه با واحد حساب می شه. پس اون واحدا رو برای چی گذاشتن>؟؟؟ اینم دلیلش :
امروز رفتم ... گفت فردا میدن !
behnamrizi
19-06-2010, 10:13
چرا مال شما را اونقدر دير ميدن؟!
azimzade
19-06-2010, 10:38
من سر صبح رفتم گفتن فردا.ولی بچه ها که دیر رفتن مث که کارنامه ها رسیده بوده.دینی همه میگن هرکی عین کلید نوشته نمره گرفته
منم واسه دینی کتابو 1دور کامل با مرور نوبت 2 خوندم+نمونه سوالای 84 تا 88 که معلممون برای هر درس جدا کرده بود ولی زیاد خوب ندادم:41:
(بی رحمانه تصحیح کنن 18 میشم)
مثلا همون فقیهان چگونه .... که جوابش میشد با پشتوانه ...سال 87شهریور و88 اومده بوده ولی گفته بوده با چه پشتوانه ای.من هرچی تو اون صفحه بود براش نوشتم جز این:41:
tyrannosaurus
19-06-2010, 11:06
من امروز رفتم گفتند هنوز انگلیسی صحیح نشده برو دوشنبه بیا:5:
من هم امروز کارنامه رو گرفتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعدل کتبیم میشه 19.22
بعضی از درسا رو از اونکه فکر میکردم بیشتر و بعضی رو هم کمتر شدم. ولی در کل تصحیح خوب بود و اختلاف نمره با نمره توی فکرم بیشتر از 0.5 نبود
من امروز رفتم گفتند هنوز انگلیسی صحیح نشده برو دوشنبه بیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا به ما هم گفتن زبان تصحیح نشده، دوشنبه بیاین.
Aryana_b
19-06-2010, 12:26
سلام این نمره های منه
دینی 20
زبان فارسی 19.5
ادبیات 20
عربی 18.5
زبان 19.25
فیزیک 18.5
شیمی 19.5
جبر 19.25
هندسه 20
حسابان 20
برای فیزیک و عربی و جبر اعتراض زدم
معدل کلم شد 19.72
عکس رو هم بعدا میزارم:20:
MRTZ HSV
19-06-2010, 12:53
پنج شنبه زنگ زدم گفتن شنبه
امروز زنگ زدم گفتن فردا...خدا کنه تو تیر حداقل کارنامه رو بدن!!!
هر کی که کارنامه گذاشته دینی 20 شده!!!خیلی عجیبه!
اگه مشه اونایی که کارنامه گذاشتن بیان یه ذره توضیح بدن چجوری 20 شدن؟
واقعا همه عین برگه تصحیح نوشته بودن یا بهشون نمره دادن یا ...
به ashjaee هم تبریک میگم خیلی خوب شده نمره هات!
e.khafan!
19-06-2010, 14:00
بچه ها مثل که من گند زدم !
فعلا منتظرم مدرسه زنگ بزنه بگه بیا پروندتو بردار برو ... با این اوصافی که شما میگین :|
دعا کنین معدلم زیر 18.20 نشه ... :(( منم در وض یه کاری براتون میکنم
چرا همه دینی رو 20 شدن ؟! :20:
behnamrizi
19-06-2010, 14:45
چون آسون بود!
هنوز هم نفهميدم چرا همه ميگن سخت بود؟!
پنج شنبه زنگ زدم گفتن شنبه
امروز زنگ زدم گفتن فردا...خدا کنه تو تیر حداقل کارنامه رو بدن!!!
هر کی که کارنامه گذاشته دینی 20 شده!!!خیلی عجیبه!
اگه مشه اونایی که کارنامه گذاشتن بیان یه ذره توضیح بدن چجوری 20 شدن؟
واقعا همه عین برگه تصحیح نوشته بودن یا بهشون نمره دادن یا ...
به ashjaee هم تبریک میگم خیلی خوب شده نمره هات!
ممنون. من 19 نمره یا بیشتر همون مفهوم پاسخ نامه رو نوشتم بقیه هم کمی فرق داشت
سلام این نمره های منه
دینی 20
زبان فارسی 19.5
ادبیات 20
عربی 18.5
زبان 19.25
فیزیک 18.5
شیمی 19.5
جبر 19.25
هندسه 20
حسابان 20
برای فیزیک و عربی و جبر اعتراض زدم
معدل کلم شد 19.72
عکس رو هم بعدا میزارم:20:
رفیق تبریک خیلی خوب شدی.:46:
اما اگه با ضریب حساب کنی معدلت میشه 19.42
ScKAT LeFT
19-06-2010, 21:07
والا ما رو که گفتن 5 شنبه بیاین !
خدا کنه عربی و هندسه قبول شم ... :41:
لطفا هر کس کارنامه گرفت چیزی که فکر میکرد میشه و چیزی که شد رو مقایسه و نتیجه رو اینجا بزاره ! :D
بابا نميدونيد كه ديشب يه خوابي ديدم ، خواب نگو كابوس بود ، خواب ديدم كه تو چند تا از درس ها افتادم . ببينيد ديگه كارم به كجا رسيده كه براي نيفتادن دعا ميكنم در حالي كه سال هاي پيش براي معدل 19 فكر ميكردم .
اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
Farshid72
20-06-2010, 09:56
سلام
من خیلی کم شدم.شما ها چند شدین ؟؟؟؟
من خیلی کم شدم.شما ها چند شدین ؟؟؟؟ کارنامتون رو نذاشتین؟
خب . اینم از کارنامه من :
درس های ادبیات ، عربی ، شیمی و حسابان رو اعتراض نوشتم. معدل کتبی رو هم از رو برنامه Haniiii پایین کارنامه نوشتم. ببینیم تا پنجشنبه نمره هامون بهتر نمی شه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا همه دینی رو 20 شدن ؟! ... من 15.5 !!!
فعلا دارم برنامه اکسل رو بررسی میکنم ! ... معدل کتبی رو درست نشون میده !!!
من همه رو به جز انگلیسی ، فیزیک ، عربی و جبر » اعتراض کردم !!!
* به زودی کارنامه رو میزارم !
azimzade
20-06-2010, 11:22
من هندسم اشتباه تصحیح شده بود.اعتراض زدم.جواب اعتراضا که اومد عکس میذارم.(احتمالا 19.12)
راستی آزمون دانشگاه آزاد کیه؟
shah abas
20-06-2010, 11:34
من نمرات کتبی رو بزارم یه دنیا به زندگی امیدوار میشه.همه رو اعتراض کردم:)
به زودی میزارم.
Farshid72
20-06-2010, 11:43
فعلا دارم برنامه اکسل رو بررسی میکنم ! ... معدل کتبی رو درست نشون میده !!!
من همه رو به جز انگلیسی ، فیزیک ، عربی و جبر » اعتراض کردم !!!
* به زودی کارنامه رو میزارم !
عجب تفاهمی دختر!
منم به جز عربی و انگلیسی و جبر بقیرو اعتراض زدم خدا کنه که ایندفه درست تصحیحش کنه.
امیدوارم نمرا های تو هم درست شن.
معدل نهایی : 17.96 !!! ... 70 صدم با حداقل اون چیزی که فکر میکردم فرق داره !!!!
* یه خرده کارنامه رو مچاله شده تحویل دادن !!! :D
behnamrizi
20-06-2010, 11:46
خب به همتون تبريك ميگم نمراتتون عاليه در حد تيم ملي!
ان شاء الله همه اعتراضها هم جواب بده و نمره ها زياد شه.
عجب تفاهمی دختر!
منم به جز عربی و انگلیسی و جبر بقیرو اعتراض زدم خدا کنه که ایندفه درست تصحیحش کنه.
امیدوارم نمرا های تو هم درست شن.
دختر؟! :31:
ما که نفهمیدیم خوشحالی یا نه. اگه نمراتت خوب شده چرا اعتراض کردی؟
لطفا هر کس کارنامه گرفت چیزی که فکر میکرد میشه و چیزی که شد رو مقایسه و نتیجه رو اینجا بزاره ! :D
من فکر می کردم حسابان و شیمی هر دو می شم 19.5 که شدم 19.25 و برای همین اعتراض کردم.
عربی فکر می کردم 17 به بالا می شم که شد 16.25 . ادبیات فکر می کردم 18.75 به بالا می شم که شدم 18 و اعتراض کردم.
زبان فارسی فکر می کردم 18 بشم که شدم 19 . :31: جبر و هندسه و فیزیک و زبان و دینی هم فکر می کردم کامل می شم که الحمدلله همین طور هم شد و خوشحالم:8:. مخصوصا من که عاشق فیزیکم و تو مسابقات آزمایشگاهی هم رتبه آوردم، افت داشت 20 نشم و دوست داشتم حتما 20 بگیرم که همینطور هم شد. ( کلاس رو حال کردین ؟؟؟ :5: :31:)
این همه واست جای سواله که چند بار پرسیدین؟ بقیه رو نمی دونم ولی من سه روز برای دین و زندگی وقت گذاشتم و کم کم رفتم جلو و کاملا راحت بودم طی این سه روز. برای همین اگه نمرم 20 نمی شد ، شاکی می شدم. خب ببین شما دینی کم گرفتی، در عوض من عربی رو کم گرفتم. حالا کارنامت رو بذار ببینیم این همه ناراحتی ، دلیلی داری یا زیادی حساسی؟؟؟
ولی خب به گفته برنامه گزینه جوان فقط باید از امتحانات درس بگیریم و نتیجه هاش رو فراموش کنیم. بشینین خوب بخونین و تو هر آزمونی ( گام اول - قلمچی - گاج و... ) که شرکت کردین، جدی بگیرین و سعی کنید هر دفعه از دفعه قبل بهتر بشین. در ضمن مهمترین چیز تراز و رتبتون هست و درصد و نمره خام و اینا همش به سختی آزمون بستگی داره.
Farshid72
20-06-2010, 11:50
به زودی میزارم.
چرا همه رو اعتراض کردی دیوونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان اعتراضات که بره واسه بررسی می گن که این کنتراتی :31:همه درسارو زده واسه اعتراض.ببین اگه می تونی حداقل یه چند تاشو حذف کن واسه خودت می گم آخه اینتوری بهتره.
بچه ها بچه ها سرتون تو چاه:31:
می گن اینایی که بالای 12 13 هستن رو خوب تصحیشون نمی کنن.البته اینو از کسی شنیدما.خدا کنه که اینتور نباشه!
behnamrizi
20-06-2010, 11:53
Farshid72
20-06-2010, 11:56
دختر؟! :31:
بابا چقدر گیری حالا هر چی!
shah abas
20-06-2010, 11:58
ببخشید اشتباه شد:من نمرات کتبیم رو بزارم یه دنیا به زندگی امیدوار میشه(یعنی همه به زندگی امیدوار می شوند از بس نمرات من کم شده!:( مخصوصا که یک نفر میاد میبینه شماها همتون ۱۹ ۲۰ شدید!)
چرا همه رو اعتراض کردی دیوونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان اعتراضات که بره واسه بررسی می گن که این کنتراتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همه درسارو زده واسه اعتراض.ببین اگه می تونی حداقل یه چند تاشو حذف کن واسه خودت می گم آخه اینتوری بهتره.
دیدم همش کمتر از حد انتظار شده!:دی به هر حال دیگه نمی تونم تغییر بدم. تو شهر ما سابقه داره که شماره رو اشتباه بزنند و وصل کنند و نمرات همه اشتباه بشه:دی
به هر حال من زیاد تو بحرش نیستم.بیخیال. مهم تجربه بود که من یک عالمه کسب کردم.
behnamrizi
20-06-2010, 11:59
yarane-naghdi
20-06-2010, 12:01
به اطلاع بينندگان جان و مخاطبان وزين پي سي وورد . دوستان معظم ميرساند كه :
پس از دريافت كارنامه مفتضحاتي در دروس زبان فارسي . عربي و هندسه مشاهده شد كه انشاالله پس از اجابت مثبت اعتراضات اينجانب از طرف مصححين گرامي نمره ها اعلام خواهد شد . بقيه دروس در حد تيم ملي بوده است .
:20::20::20::20::20:
Farshid72
20-06-2010, 12:04
ببخشید اشتباه شد:من نمرات کتبیم رو بزارم یه دنیا به زندگی امیدوار میشه(یعنی همه به زندگی امیدوار می شوند از بس نمرات من کم شده!:( مخصوصا که یک نفر میاد میبینه شماها همتون ۱۹ ۲۰ شدید!)
دیدم همش کمتر از حد انتظار شده!:دی به هر حال دیگه نمی تونم تغییر بدم. تو شهر ما سابقه داره که شماره رو اشتباه بزنند و وصل کنند و نمرات همه اشتباه بشه:دی
به هر حال من زیاد تو بحرش نیستم.بیخیال. مهم تجربه بود که من یک عالمه کسب کردم.
خوب ماله منم بعضیاشو شک داشتم ولی گفتم این کارو نکنم خیلی بهتره اینکه سر برگارو اشتباه وصل کردنو یه بار شنیدم اون موقع سوم راهنمایی بودم.
به هر حال امیدوارم معدلت خوب بشه.
موفق باشی.
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
به اطلاع بينندگان جان و مخاطبان وزين پي سي وورد . دوستان معظم ميرساند كه :
پس از دريافت كارنامه مفتضحاتي در دروس زبان فارسي . عربي و هندسه مشاهده شد كه انشاالله پس از اجابت مثبت اعتراضات اينجانب از طرف مصححين گرامي نمره ها اعلام خواهد شد . بقيه دروس در حد تيم ملي بوده است .
:20::20::20::20::20:
فعلا همین کارنامتو بزار تا بعد که بخوای با کارنامه اصلیتو بزاری:31:
yarane-naghdi
20-06-2010, 12:11
وقتي زبان فارسي كه رو 16 حداقل حساب كرده بودم شدم 13 و عربي دور و بر 16 رو دادن 14.30 چطوري بزارم؟؟؟؟
ازتون ميخوام كه دعا كنيد اساتيدمون به هر شيوه و شرايطي نمره هام رو ببرند بالا:41::18::19::41::41:
وقتي زبان فارسي كه رو 16 حداقل حساب كرده بودم شدم 13 و عربي دور و بر 16 رو دادن 14.30 چطوري بزارم؟؟؟؟
ازتون ميخوام كه دعا كنيد اساتيدمون به هر شيوه و شرايطي نمره هام رو ببرند بالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار کارنامتو دیگه :46: بعدا که دوباره تصحیح کردن هم دوباره بذار.
behnamrizi
20-06-2010, 12:17
azimzade
20-06-2010, 12:18
ببین تو بعد امتحان با پاسخ نامه تو سایت چک میکردی؟چون بعضی وقتا آدم فکر میکنه جوابش درسته ولی در اصل یه چیز دیگس جواب
yarane-naghdi
20-06-2010, 12:30
ببین تو بعد امتحان با پاسخ نامه تو سایت چک میکردی؟چون بعضی وقتا آدم فکر میکنه جوابش درسته ولی در اصل یه چیز دیگس جواب
كامل چك ميكردم . دقيقترن هم زبان انگليسي بود . همون كه انتظارم بود شد
:31:
الان بررسی کردم نمرات هم کلاسی ها رو ! ... اونا هم دینی و هندسه و چند درس دیگر رو متعجب بودند ! ... مثل اینکه مصحح مست بود و تصحیح میکرد !!!
میگم اعتراض مرحله 3 که پولی هست هر درس چقدر میگیرن؟ ... مرحله 4 هم داره ؟! ..
Farshid72
20-06-2010, 12:55
پولی هست ولی مزنه بازار تو دستم نیست دقیق فک کنم بالای 200 باشه هر درس.البته اگه سهمیه داشته باشی کمترم حساب می کنن. اگه بتونی با اونی که برگه ها رو شماره می زنه هماهنگ کنی و یه مقدار بزاری تو جیبش و یه مقدارم بهش بدی تا بده به معلمه کارت حله. اعتراض مرحله 4 باید بری آموزش پرورش سر مسئول امتحانات داد بزنی تا بکشه به مرحله چهار. تو مرحله 5 تو مدرسه ما برگرو آوردن جلو رو بچه ها تصحیش کردن ولی خب می گم باید خرت بره.
Farshid72
20-06-2010, 13:03
بعضیا رو من چک کردم بیشتر از اینی می شم که تو کارنامه داده.
بچه ها تک تک بگین ببینم منطقه چند هستین ؟؟؟
بعضیا رو من چک کردم بیشتر از اینی می شم که تو کارنامه داده.
بچه ها تک تک بگین ببینم منطقه چند هستین ؟؟؟
واسه من که هیچکدوم رو بیشتر ندادن !! ... این چه وضع تصحیح هست آخه ؟! ....
منطقه3
Farshid72
20-06-2010, 13:28
واسه من که هیچکدوم رو بیشتر ندادن !! ... این چه وضع تصحیح هست آخه ؟! ....
منطقه3
یه بار دیگه پستمو بخون آخه منظورمو بد فهمیدی.
من گفتم که کمتر بهم دادن نه اینکه بیشتر بهم دادن.
منم سهمیه منطقه 3 هستم.
Aryana_b
20-06-2010, 13:41
رفیق تبریک خیلی خوب شدی.:46:
اما اگه با ضریب حساب کنی معدلت میشه 19.42
مرسی:11: این که نوشتم معدل کلم بود احتمالا اگه فقط نهایی رو حساب کنی همین میشه که شما میگی
راجع به اعتراض زدن یکی گفت وقتی مصحح میخواد صحیح کنه فقط سوالایی رو میخونه که نمرش کم شده ببینه میتونه چیزی از توش دربیاره یا نه پس اعتراض ضرری نداره:31:
در رابطه با دینی هم من 2 دور خوندم ولی توی سال هم خیلی خونده بودم چون معلم خیلی عالی داشتیم همه ی سوالا رو تو طول سال باهامون کار کرده بود ولی خودش میگفت برای دوستاش که تو تیزهوشان بودن امتحان خیلی سخت بوده
اینم شانس منه دیگه دینی و حسابان رو که همه گفتن سخته 20 شدم اون وقت فیزیک و عربی رو شدم 18.5:19:
سلام
من هم امروز نمره هام رو گرفتم .
گند زدم :41: معدل 17.69
فقط هندسه رو فکر می کردم 20 بشم شدم 18 !!
یکی از بچه ها فکر می کرد جبر 20 بشه شده بود 17 از اینجور چیزا زیاد بود اما خیلی کم اعتراض دادن چون گفته بودن سال های پیش هر کی اعتراض داده 1 , 2 نمره پایین تر شده بودن .
تو مدرسه های دیگه که وضع بدتر بود ... شاگرد درس خونشون که معدلش از 19.90 پایین تر نمیومد فکر می کرد شیمی ش رو بشه 17 شده 9.75 :18::18::18: (واسه دلیلش هم می گفت چون اسمش با ی شروع میشه نفر آخر تو صف تصحیح بوده طرف خسته بوده برگه رو .... :27: )
یکی دیگه هم فکر می کرد هندسه خوب میشه شده بود 13
اما باز مدرسه ما وضعش بهتر بود .
azimzade
20-06-2010, 14:12
تو مدرسه های دیگه که وضع بدتر بود
کدوم مدرسه هارو میگی؟:31:
کدوم مدرسه هارو میگی؟:31:
یکیش کاوش بود (بهتر بود جمع نمی بستم :31: )
راستی یادم رفت بگم . دم اون کسی که اون اکسل بدست آوردن معدل رو گذاشت گرم (یوزرش یادم نمیاد) .
فایله رو روی موبایل ریختم بردم معدل بچه ها رو سریع حساب می کردم . فکر می کنم بالاترین معدل مدرسه مون 19 بود البته یه نفر موند که احتمال داره یکم بالاتر بشه ...
یه بار دیگه پستمو بخون آخه منظورمو بد فهمیدی.
من گفتم که کمتر بهم دادن نه اینکه بیشتر بهم دادن.
منم سهمیه منطقه 3 هستم.
:D خب یه سری ویرگول باید میذاشتی دیگه !!! ... البته پستت رو درست نخوندم ! ... اون چیزی که فکر میکردم رو برداشت کردم !! :D
kahkeshan6
20-06-2010, 14:50
امروز کارناممو گرفتم
ولی خیلی نا امید شدم
هندسه رو اگه خیلی بد تصحیح کنن به نظر خودم و با توجه به کلید ۱۸ میگیرم.ولی ۱۶ بهم دادن.که اعتراض کردم.
حسابان رو هم فکر میکردم.۱۹.۲۵ میگیرم که ۱۸.۷۵ گرفتم.زبان فارسی هم که ۱۸.۲۵ میگیرم بهم ۱۷.۵ دادن.فیزیک که خیلی کمتر از اون چیزی که فکر میکردم شدم ۱۸.۷۵ کجا ۱۷.۵ کجا؟؟؟؟؟که اعتراض هم کردم.
ادبیات هم ۱۷.۷۵ شدم که نیم نمره بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم گرفتم.جبر و احتمال هم که ۱۹.۲۵ شدم.و خوب تصحیح شده.زبان هم ۱۸.۲۵ گرفتم.که دقیق تصحیح شده بود.
شیمی هم ۱۸.۷۵ گرفتم.که فقط .۲۵ کمتر از حد انتظارم بود.
و عربی که خودم قبول دارم گند زدم و ۱۶ شدم.دین و زندگی رو هم ۲۰ شدمامیدوارم تعجب نکنین.
یکی از دلایلی که اینقدر بد تصحیح کردن دست خط خیلی بدم هست و خیلی به خط میخی شبیه هست.
من که امسال افت بسیار شدیدی داشتم
و دلیلش این نیست که درسم ضعیف شده دلیلش اینه که خیلی بی دقتی میکنم.و مرض بی دقتی بد موقعی سراغ من اومد
موقعی که جایی واسه جبران نیست.
من خاطره ی خوبی از امتحان نهایی ندارم
ولی بجاش تجربه های خیلی خوبی دارم.
حالا ببینیم با این نمرات دل و دماغی واسه خوندن برام میمونه.
راستی yarane-naghdi تو اهل کجایی؟
فکر کنم هم کلاسی باشیم
اول شک داشتم ولی وقتی نمره هات رو دیدم.مطمئن شدم.
MRTZ HSV
20-06-2010, 15:17
اینم کارنامه ما...
گند زدیم رفت!!!
معدل کتبی فعلا 19.27
behnamrizi
20-06-2010, 15:44
-چقدر زود كارنامه اصلي رو بهتون دادن!
-نمراتت كه خوبه گند چيه شكسته نفسي ميفرماييد!
(+كيفيتو داشته باشN95 8GB !)
MRTZ HSV
20-06-2010, 15:48
-چقدر زود كارنامه اصلي رو بهتون دادن!
-نمراتت كه خوبه گند چيه شكسته نفسي ميفرماييد!
(+كيفيتو داشته باشN95 8GB !)
مدرسه ما حرفه ای دیگه...چیکارش میشه کرد؟
تند تند صحیح کردن نمره هامون این شده وگرنه اگه مثه شما بود که اینجوری نمیشد
یه دونه بیشتر 20 ندارم...خیلی ضایس نه؟
(رو vga گرفتم باهاش...کلی هم با paint روش ور رفتم...می خوای یه عکس بزرام کیفیت خدا!)
Plutonium
20-06-2010, 16:05
یا حسین
این صفحه هارو که می خونم نفسم داره بند میاد قلبم داره از جا کنده میشه
اگه نمرهام کمتر از حدسم بشه حتما سکته می کنم
واااااااااای
Sir Farzad
20-06-2010, 16:28
من امروز کارناممو گرفتم. همش مثله همون چیزی بود که انتظار داشتم. فقط شیمی 18 میشدم بهم دادن 13.75 یعنی 4 نمره اختلاف. امکان نداره !!!!:18:
زبان فارسیم 19.50 میشدم بهم دادن 17.75
حقمو میگیرم تا آخرش میرم ...
معدل کل: 19.10
هممون تا آخرش با هم باشیم.:10::10:
گام اولم ثبت نام کنید ... فکر کنم خوب باشه ...
امیدواره همتون تو کنکور نود موفق شید.
اینم ورژن 3 فایل اکسل :31: ... با کارنامه خودم چک کردم اوکی بود ! ... اونایی که کارنامه اصلی گرفتن هم یه چکی بکنن بد نیست ! ..
اکسل 07 :
اکسل 03:
* تجربی ها و انسانی ها هم اگر کارنامه خودشون رو ( کارنامه اصلی ! ) قرار بدن میتونم برای اونا هم تنظیمش کنم !
** احتمالا این فایل به درد بچه های امسال دیگه نمیخوره ! ... از بازکننده تاپیک میخوام بزارتش پست اول .. شاید بچه های سال استفاده کردن ... !
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
یه چیز دیگه ! ... تو این ورژن 3 نمره سالانه + معدل سال واقعی هم اضافه شده !!! ... اگر با کارنامتون نمره ها رو چک کنید میفهمید چی میگم !
Plutonium
20-06-2010, 17:05
خانوما و آقایون
کارنامه هاتونو اینترنتی بگیرید
از کجا ؟
از اینجا:
behnamrizi
20-06-2010, 17:07
فقط ساكنان تهران
بدرد من كه نميخوره!
Plutonium
20-06-2010, 17:11
فقط ساكنان تهران
بدرد من كه نميخوره!
البته بگم من خودمم نتونستم بگیرم چون مدرسمون کد ملی مو ، رد نکرده بود ولی فامیلمون گرفت:31:
Farshid72
20-06-2010, 17:32
یا حسین
این صفحه هارو که می خونم نفسم داره بند میاد قلبم داره از جا کنده میشه
اگه نمرهام کمتر از حدسم بشه حتما سکته می کنم
واااااااااای
ناراحت نباش
1-بگو ببینم منطقه چندی ؟؟؟
2-فوقش اینه که 12 13 درصد واسه کنکور بیاری دیگه البته اینو هم بگم که نمرات تراز می شه الکی نیستش.
3-واجب شد حتما کارنامتو نشونمون بدی.
Plutonium
20-06-2010, 17:44
ناراحت نباش
1-بگو ببینم منطقه چندی ؟؟؟
2-فوقش اینه که 12 13 درصد واسه کنکور بیاری دیگه البته اینو هم بگم که نمرات تراز می شه الکی نیستش.
3-واجب شد حتما کارنامتو نشونمون بدی.
منطقه 9 آموزش پرورش
بابا بیخیال می خای آبرومو ببری (مثلا مدرسه نمونه دولتی میرم با این وضع نمره ها:41:)
Farshid72
20-06-2010, 17:49
البته بگم من خودمم نتونستم بگیرم چون مدرسمون کد ملی مو ، رد نکرده بود ولی فامیلمون گرفت:31:
دوسته خوب کد ملی همون شماره شناسنامه هستش.نمی دونی بدون:31:
Plutonium
20-06-2010, 17:59
یه سوال برام پیش اومد ؟ من کجا " کد ملی همون شماره شناسنامه هستش" رو تکذیب کردم.:18:
:31:
شما نمیدونی بدون کد ملی همون شماره شناسنامه نیست !
برای ما اینطوری هست ! ... ولی برای قدیمی ها !! چون کد ملی اون موقع وجود نداشت شماره شناسنامه فرق داره ! .. با کد ملی !
* البته اگر دامنه تابع رو فقط ما سومی ها در نظر بگیریم حرف شما درسته ! (:
Farshid72
20-06-2010, 18:22
کدوم تابع در این گونه موارد باید بگی بازه نه دامنه تابع.
در شمن ضمن من از کجا می دونستم که ایشون متولد چه سالی هستن و اینکه آیا 70 به بعدا یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Plutonium
20-06-2010, 18:33
در شمن ضمن من از کجا می دونستم که ایشون متولد چه سالی هستن و اینکه آیا 70 به بعدا یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا :من متولد 71 هستم.
دوما: هنوزم میگم در بازه ی خودمون هم کد ملی مساوی شماره شناسنامه بودنو نغز نکردم .
سوما : اصلا این چه بحث مسخره ایه که راه انداختیم بهتره بیخیال شیم.:31:
چهارما : من دایل آپم دیگه کم کم داره تلفنمون دود می کنه پس بای بای .
گیر الکی نده دیگه. همینی که گفته بود مگه چه مشکلی داشت. دامنه تابع هم می تونه یه بازه باشه.
حالا بگذریم. راستی می خواستم بگم همه منطقه هاشون رو هم تو کارنامه بنویسن، ولی حالا که دیر شد، این کار رو می زاریم برای تاپیک های تابستون، که اونجا دیگه هر کسی معدل کتبیش و منطقه اش رو بگه ها ، اوکی؟؟؟ :46:
حالا ببینیم با این نمرات دل و دماغی واسه خوندن برام میمونه.
راستی yarane-naghdi تو اهل کجایی؟
فکر کنم هم کلاسی باشیم
اول شک داشتم ولی وقتی نمره هات رو دیدم.مطمئن شدم.
همونجوری که گفتم باید نتیجه ها رو فراموش کنی. راستی بهت شک کردم yarane-naghdi رو نشناسی. خودشه ، همونی که گفتی درسته. جمعمون هم جمعه، خودمون خبر نداریم:46:. شما هم اینقدر محافظه کاری نکنید ( با یارانه نقدی هم هستم ) و یه عکس بذارین از رو کارنامتون دیگه. ولی خب می تونی صبر کنی نتیجه نهایی که اومد ، اونوقت بذار.
** احتمالا این فایل به درد بچه های امسال دیگه نمیخوره ! ... از بازکننده تاپیک میخوام بزارتش پست اول .. شاید بچه های سال استفاده کردن ... !
انجام شد.
يه سئوال اساسي داشتم ، اين 15 درصد كه محاسبه ميشه ويا تراز ميشه ، هر كسي تو شهر خودش تراز ميكنن يا تو كل كشور تراز ميكنن.اما نبايد تو كل كشور تراز محاسبه شه ديگه چون خوب معلومه ديگه تهرانيا معلماي خفن دارن و نمره هاشونم بالاست اما ما شهرستانيا بدبخت تمام معلماي متوسط يا گيج. انداختن بهمون.
يه سئوال اساسي داشتم ، اين 15 درصد كه محاسبه ميشه ويا تراز ميشه ، هر كسي تو شهر خودش تراز ميكنن يا تو كل كشور تراز ميكنن.اما نبايد تو كل كشور تراز محاسبه شه ديگه چون خوب معلومه ديگه تهرانيا معلماي خفن دارن و نمره هاشونم بالاست اما ما شهرستانيا بدبخت تمام معلماي متوسط يا گيج. انداختن بهمون.
سهمیه منطقه 1 و 2 و3 هم برای همین هست دیگه !
yarane-naghdi
20-06-2010, 20:04
اینم کارنامه ما...
گند زدیم رفت!!!شكسته نفسي نفرماييد :20:
چرا كارنامت رو اينطور خط خطي كردي؟؟؟؟؟؟؟ ميتونستي عكسش رو ويرايش كني آقاي مرتضي
yarane-naghdi
20-06-2010, 20:20
همونجوری که گفتم باید نتیجه ها رو فراموش کنی. راستی بهت شک کردم yarane-naghdi رو نشناسی. خودشه ، همونی که گفتی درسته. جمعمون هم جمعه، خودمون خبر نداریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم اینقدر محافظه کاری نکنید ( با یارانه نقدی هم هستم ) و یه عکس بذارین از رو کارنامتون دیگه.شانس همه يارانه معمولي دادن مال ما يارانه نقدي . نمره هامون تو زبان فارسي و عربي حتما نياز به يارانه نقدي داره .
فيزيكم رو من شرط ميبندم يا قسم حضرت عباس ميخورم:31: كه دبير خودمون تصحيح نكرده . ولي حسابان و جبرم رو مطمئن كه دبير خودمون بوده . چون اظهر من الشمس است .
من نمره عربي و زبان فارسيم بيشتر نشه غصه ام كمتره تا فيزيك كه از 18 بهم دادن 16.5 . همينطور هندسه كه 15.5 دادن و بررسي ام اين نبوده
راستي با هاني و وحيد و كهكشان و ..... همه منطقه سه هستيم . خودمونيما اگه مسئولان سنجش ببينند تو منطقه سه ايي بودنمون شك ميكنند . ميگن چه منطقه سه ايي هست كه همه اينترنتي دارن كار ميكنند !!! امتياز سهميه مون رو حذف ميكنند ديگه من براتون پارتي بازي نميكنم . گفته باشم:21::18::20:
behnamrizi
20-06-2010, 20:41
داداش كارنامش رو خط خطي نكرده كه،خودش گفت با paint اينجوري كرده!
منم منطقه2 هستم.
ScKAT LeFT
20-06-2010, 23:05
کارنامه اینترنتی واسه خوزستان نیست ؟
همیشه ما جنوبی ها کمبود امکانات داریم ...
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
راستی بچه ها ...
یک سوال ...
من قصد مهاجرت به استرالیا رو دارم ( احتمالا تا شهریور ماه ) حالا خواستم بدونم که امسال اگر قبول بشم دیپلم میگیرم ؟ یا اینکه باید حتما چهارم دبیرستان رو هم بخونم ! ؟
آخه یکی گفت چون پیش دانشگاهی شده چهارم پس دیپلم رو هم چهارم میدن !!!
ضمن اینکه اگر دیپلم رو هم گرفتم و با توجه به اینکه پیش دانشگاهی رو نخوندم توی دانشگاه های اونجا میتونم تحصیل کنم ؟؟
مرسی ! اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه ...
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
راستی بچه ها ...
یک سوال ...
من قصد مهاجرت به استرالیا رو دارم ( احتمالا تا شهریور ماه ) حالا خواستم بدونم که امسال اگر قبول بشم دیپلم میگیرم ؟ یا اینکه باید حتما چهارم دبیرستان رو هم بخونم ! ؟
ضمن اینکه اگر دیپلم رو هم گرفتم و با توجه به اینکه پیش دانشگاهی رو نخوندم توی دانشگاه های اونجا میتونم تحصیل کنم ؟؟
امسال دیپلم میدن ! .. یعنی اگر کارنامت اماده شده .. مدرک دیپلمت هم الان داخل پروندت هست !!!
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
سهمیه منطقه 1 و 2 و3 هم برای همین هست دیگه !
ولی واقعا بازم نامردی هست !!! ...
shah abas
20-06-2010, 23:36
همیشه به غیر تهرانی ها کمبود امکانات دارند:)
ولی واقعا بازم نامردی هست !!! ...
دکمه تشکر کافی نبود.موافقم.
yarane-naghdi
21-06-2010, 00:52
راستی بچه ها ...
یک سوال ...
.
فكر كنم مشكل اصلي بحث خدمت وظيفه نيروهاي مسلح باشه . چون اكثرا در اين سنين اصلا اجازه خروج قانوني به پسرا داده نميشه
Farshid72
21-06-2010, 09:29
راستی بچه ها ...
یک سوال ...
می تونی بری همونجا پیش رو بخونی و بهد وارد دانشگاه بشی البته شما فکر می کنید که اینجا دانشگاهاش به درد نمی خوده و اونجا خوبه باید اینو بهت بگم شما باید یا مدرک تافل و یا IELTS رو داشته باشین و به غیر از اون باید یه امتحان GRE هم باید بدین فک کنم.
در مورد سربازی باید اینو هم بگم که چون شما محصل هستین فک نکنم واستون مشکلی پیش بیاد.
Sorosh MAX
21-06-2010, 09:45
سلام ، من هنوز کارناممو نگرفتم ، بچه ها نحوه ی تصحیحشون چطوریه ؟ لطفا توضیح بدید
راستی بچه ها ...
یک سوال ...
می تونی بری همونجا پیش رو بخونی و بهد وارد دانشگاه بشی البته شما فکر می کنید که اینجا دانشگاهاش به درد نمی خوده و اونجا خوبه باید اینو بهت بگم شما باید یا مدرک تافل و یا IELTS رو داشته باشین و به غیر از اون باید یه امتحان GRE هم باید بدین فک کنم.
در مورد سربازی باید اینو هم بگم که چون شما محصل هستین فک نکنم واستون مشکلی پیش بیاد.
منم یه چند ماه پیش می خواستم برم گذرنامه بگیرم، همه کارهاشو انجام داده بودم، فقط مشکل اینجا بود که یه قانون خیلی جدید، فکر کنم روز قبلش اومده بود و مانع شد. البته اصلا از این موضوع ناراحت نشدم، چون دوست داشتم حتما یکی از دانشگاه های ایران برم و اگه می رفتم خارج اونوقت شاید نمی تونستم به آرزوم برسم. بهترین کار اینه برای ادامه تحصیل بری خارج ( منظورم لیسانس به بالاست ). چون تا لیسانس نداشته باشی کار درست و حسابی گیرت نمی آد و اونجایی که شما می خوای بری هزینه ها بالاست. مگر اینکه خانوادگی بخواین برین که بحثی جداست. البته اگه می خوای بری استرالیا شغل های ساده هم در امد داره ولی فکر نکنم اونوقت بتونی ادامه تحصیل بدی. فقط هر کاری می کنی اول خوب فکر کن ببین می ارزه یا نه. من که می گم اگه عجله نداری بذار برا بعد لیسانس. موفق باشید.
Farshid72
21-06-2010, 10:20
منم یه چند ماه پیش می خواستم برم گذرنامه بگیرم، همه کارهاشو انجام داده بودم، فقط مشکل اینجا بود که یه قانون خیلی جدید، فکر کنم روز قبلش اومده بود و مانع شد. البته اصلا از این موضوع ناراحت نشدم، چون دوست داشتم حتما یکی از دانشگاه های ایران برم و اگه می رفتم خارج اونوقت شاید نمی تونستم به آرزوم برسم. بهترین کار اینه برای ادامه تحصیل بری خارج ( منظورم لیسانس به بالاست ). چون تا لیسانس نداشته باشی کار درست و حسابی گیرت نمی آد و اونجایی که شما می خوای بری هزینه ها بالاست. مگر اینکه خانوادگی بخواین برین که بحثی جداست. البته اگه می خوای بری استرالیا شغل های ساده هم در امد داره ولی فکر نکنم اونوقت بتونی ادامه تحصیل بدی. فقط هر کاری می کنی اول خوب فکر کن ببین می ارزه یا نه. من که می گم اگه عجله نداری بذار برا بعد لیسانس. موفق باشید.
مشاور مدرسه ما هم همینو گفت.می گفت اگه می خواید برید واسه فوق لینسانس و یا بالاتر برید آخه اینجوری اونجا هم راحت تر زندگی میکنید.
اگه شما اول اینجا برید دانشگاه بهتره آخه با جوش آشنا می شی و وقتی واسه مقطع بالاتر بری دیگه با محیط جدیدتری آشنا نمی شی بلکه می گی همون دانشگاه خودمونه فقط زبونشون فرق می کنه.
در مورد کنکور ایرانم نگران نباش فوقش اینه که تهران قبول نشی بالاخره که شیراز یا اسفهان قبول که می شه.
اگه رشتت تجربیه اینو بهت بگم که تا رتبه 5000 هم می تونی بری دندون پزشکی بخونی پس دیگه الکی میخوای بری اونجا چیکار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
behnamrizi
21-06-2010, 10:47
اصفهان درسته نه اسفهان !
Plutonium
21-06-2010, 12:25
سلام
منم کارناممو گرفتم
آخیش راحت شدم :20: اونجوری که فکر میکردم نشد ( بیشتر شدم ) معدلمم 17/63 شده فقط به خاطر عمومی ها مخصوصا عربی و دینی (لعنت به این درسای عمومی)
میگم من فصل 8 آمار رو اصلا نگاه هم نکردم ! ... تو اون چیزی راجع به روش بدست آوردن تراز ننوشته ؟! ....
شاید بشه با چند نمونه کارنامه ( فضای نمونه ای ! ) تراز رو پیش بینی کرد !! :D
behnamrizi
21-06-2010, 13:43
من فرمولهاي تراز را دارم اگه خواستي بگم؟
واسه بدست آوردنش بايد حتما ميانگين نمره را داشته باشي
ScKAT LeFT
21-06-2010, 23:15
خودت که دیگه گفتی واسه چی می خوای بری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیگه ...
حالا کسی اطلاعات کاملتری از استرالیا نداره ؟؟؟
زبانشون همون انگلیسی لهجه امریکا هست دیگه ؟
آخه من کلی به عشق امریکا رفتن انگلیسی کار کردم و تقریبا فول هستم ...
زحماتم به باد نره ...
ضمنا میگم سیدنی ، ساحل های با صفایی هم داره :31:
خب دیگه ...
زحماتم به باد نره ...
ضمنا میگم سیدنی ، ساحل های با صفایی هم داره :31:
فکر کنم بهتر باشه یه تاپیک جداگانه بزنی و توش سوالتو بپرسی , اونجور بهتر نتیجه میگیری چون کسایی هستن اینجا که تجربه اش رو دارن.
مثلا یادمه یکی از کاربرا شرایط اش فکر کنم شبیه ت بود رفته بود ترکیه می خواست از اونجا بره آمریکا و ...
lohrasbi
22-06-2010, 07:57
یه سوال از همه بچه ها
شما بین همکلاسی ها و آشناهاتون درس خون ترین هستید دیگه نه؟!
آخه من واسه این امتحانا خودمو کشتم میشم 18. :wac: ولی خیلی از شما ها میگید 19.999 شدم گند زدم!
Plutonium
22-06-2010, 11:23
یه سوال از همه بچه ها
آخه من واسه این امتحانا خودمو کشتم میشم 18. :wac: ولی خیلی از شما ها میگید 19.999 شدم گند زدم!
نه من که نیستم فک کنم از معدلم معلوم باشه ما درس خون ترین کلاسمون احتمالا معدلش 20 بشه تو گزینه دو هم که امتحان میدیم معمولا رتبش تو کشور تک رقمی میشه و احتمالا کنکور نیز هم .
البته فکر نکنید اختلاف بین بچه های مدرسمون زیاده ( من ته جدولم اونم به خاطر عمومی ها (قبلا گفتم))
yarane-naghdi
22-06-2010, 11:43
یه سوال از همه بچه ها
دوستان ما شكسته نفسي ميفرماند . زياد ناراحت نشو . مثلا آدم داشتيم بعد امتحان ميگفت : كه من نوزده و هفتاد و پنج ميشم واقعا گند زدم نه؟؟؟ . خوب تو اگه بودي چي جواب ميدادي؟ جز شكسته نفسي و تعارف دخترانه نيست ديگه:31:
حالا يه خبر جديد دوستان لينك زير رو ببينند :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه برا ما هم پيشبيني كنند من كه همه روحيه ام رو از دس ميدم
lohrasbi
22-06-2010, 12:24
الان رفتم مدرسه نمره هام رو برام خوندن. به نظرم عالی تصحیح شده. من بعضی از درسا رو حتی دو سه نمره بالاتر از اونی شدم که فکر میکردم. الآن به معدل 19 هم امید دارم. خلاصه خدا رو شکر می کنم.
ولی میدونم که تاثیر بسزایی تو کنکور نداره که بخوایم بخاطر همین نمره ها دیگه کنکور رو بیخیال شیم یا بر عکس روحیمون رو از دست بدیم. پس
««« پیش بسوی نبرد سخت با کنکور نود »»»
behnamrizi
22-06-2010, 12:40
احتمال زياد پيشبيني عمو كاظم بوده!
كسي ميدونه تو چه روزنامه و چه تاريخي چاپ شده؟
yarane-naghdi
22-06-2010, 12:43
كسي ميدونه تو چه روزنامه و چه تاريخي چاپ شده؟
معلومه كه كانون اين پيش بيني رو كرده . فقط
اینکار برا جذب بیشتر تو تابستون هست ! ... قبل از اینکه نتایج بیاد از خودشون نتیجه دادن بیرون !
زحماتم به باد نره ...
ضمنا میگم سیدنی ، ساحل های با صفایی هم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لهجه استرالیایی یه خورده متفاوته و می شه گفت کلمات رو بعضی وقت ها بیشتر از آمریکایی ها ادغام می کنن. بعضی اصطلاحاتشون هم متفاوته. ولی در کل فرقی نمی کنه کدوم لهجه رو تمرین کرده باشی، چون در هر صورت مشکلی نخواهی داشت.
به عشق آمریکا و بعدا می خوای بری استرالیا؟؟؟ :31:
جنوب استرالیا تفاوتی با اروپا نداره. ( شمالش هم تفاوتی با آفریقا نداره :31: ) کسی که می خواد بره می تونه راحت از تو اینترنت اطلاعات جمع آوری کنه. البته بگم سواحل با صفا به گفته شما داره ولی دقیقا نمی دونم کدوم نواحی ولی بعضی جاهاش هم عنکبوت های کشنده داره ( ارتباطش رو خودمم نفهمیدم ). گاهی اوقات این سواحل باصفا هم طوفانی می شه و خسارت می زنه. در ضمن زیر نور آفتاب ایستادن تو استرالیا خطرناکه و زیاد نمی شه تو نور مستقیم ایستاد. البته من یکم پیاز داغش رو زیاد کردما. اینا رو نگفتم که از اونجا زده بشی.
اصلا ببین، اگه اینطوری که من می گم باشه و با این شدت ، این همه جمعیت اونجا چطور زندگی می کنن؟؟؟ فقط گفتم که همه جوانب رو در نظر بگیری.
اصلا بهتره اگه واقعا قصد مهاجرت داری یه تاپیک جداگونه بزنی. اینجا چندان مناسبتی با موضوع نداره و صد در صد میان و پاکش می کنن.
كسي ميدونه تو چه روزنامه و چه تاريخي چاپ شده؟ درسته. فکر کنم خبرگزاری مهر نخواسته اسمشون رو فاش کنه، اطلاعات زیادی نداده. ولی با راهنمایی هایی که کرده راحت می شه به اسم این موسسه پی برد.
اینم واکنش رئیس سازمان سنجش به این آگهی :
lohrasbi
22-06-2010, 14:10
امان از این حاشیه ها ... . من تا خود کنکور هیچ توجهی به این حواشی نمی کنم. چون فایده ای به حالم نداره. نباید روحیه ی ما با این چیزا عوض شه. حالا موضوع اعلام نفرات برتر 89 که کلّا به ما ربطی نداره. من که خاطره ی خوبی از این کارا (حاشیه پردازی) ندارم و میدونم جز درس خوندن هیچ کاری چاره ساز نیست. چقدر زیاد حرف میزنم نه؟! :13:
گاهی اوقات این سواحل باصفا هم طوفانی می شه و خسارت می زنه.
مستند میسازی مگه ؟ :31::31:
من که حوصله نداشتم اون متن رو بخونم توش چیزی ننوشته بود که این کار موسسه خلاف قوانینه و ایناها ؟ (تشویش اذهان کنکوری ها و از اینجور چیزا !! :27: )
یه سوال : به نظرتون امسال حداکثر چه قدر میشه دور و ور اینترنت اومد ؟
مستند میسازی مگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: من که می گم تاپیک جداگونه بزن تا این همه اسپم ندیم.
من که حوصله نداشتم اون متن رو بخونم توش چیزی ننوشته بود که این کار موسسه خلاف قوانینه و ایناها ؟ (تشویش اذهان کنکوری ها و از اینجور چیزا !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اصل خبر رو می گی یا جواب رئیس سازمان سنجش؟ اصلا ولش کن ، برا ما که فرقی نمی کنه.
یه سوال : به نظرتون امسال حداکثر چه قدر میشه دور و ور اینترنت اومد ؟
متاسفانه کسی حداکثری نمی شناسه. ولی حداکثر به نظر من یک ساعت باید در نظر بگیری. فعالیت های دیگه هم باید بذاری برای بعد کنکور. مثلا من که خیلی به الکترونیک و مدار و اینچیزا علاقه دارم، تو این اوقات فراغت طرفش نرفتم تا دوباره معتادش نشم. شما هم اگه فعالیت های غیرضروری دارید، بهتره همینجا بذارینش کنار.
Aryana_b
23-06-2010, 15:24
سلام
چرا دیپلم نمیدن؟؟؟
من یه جا رفتم ثبت نام مدرک تحصیلی رو نوشتم دیپلم ریاضی:31:
ScKAT LeFT
23-06-2010, 18:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قـــــــــــبــــــــــــ ــــــول شــــــــــــــدم بـــــــــــا مـــــــــــعــــــــــــ ـدل 15 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس کارنامه رو ببینید ...
mojtaba-design
23-06-2010, 18:50
منم با معدل 17.02
عمومی هام گند زد تو معدلم
حسابان 17 | جبر 19 | هندسه 19| شیمی 17 |فیزیک 17.75
اما عمومی ها رو داشته باشید
دینی 19.25 | عربی 15 | زبان 15| زبان فارسی 14.75 | ادبیات 13
و به این ترتیب گند نمره امتحانات نهایی یک بنده خدا در آمد .
البته فردا میخوام برم همه عمومی هام رو جز دینی اعتراض بزنم ، اون سیزده منو کشده ، من کلا پایین 15 هیچ امتحانی رو حتی تصور نمی کردم (این نمره 15 تو ذهنم در حد بدبینانه ترین حالت تصحیح + کسر حداقل 1 نمره بود).
ScKAT LeFT
23-06-2010, 18:53
البته معدلم 15.52 هست ها ........................
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.