مشاهده نسخه کامل
: ویژه امتحانات نهایی سال سومی ها
ای بابا این زبان فارسی هم که بازم سخت بود... این چه وضعشه ؟؟ اون از زیست و ریاضی 3 این هم از این...
واقعا سئوالات امسال نسبت به خرداد 88 کلا سختتر بوده است.. برید و سئوالات پارسال رو ببینید...
چرا میگین آسون بوده ؟؟
maghzae-motefaker
01-06-2010, 13:02
بـــــــــــــــــلــــــ ـــــــــــــــــــه !!!
بن شدیم ... رفـــــــــــــــــــــــ ـت !!!
تبریک میگم به خودم :31: ...
اما بابا ایول به این رئیس حوزه ما ...
جای صندلی ها رو عوض کرده ...
پسر نمیدونی چه جایی افتادم !!!
دور تا دورم خر خون ...
امروز امتحان زبان فارسی باورت نمیشه 6-7 نمره زدم ...
دیگه خستم شد از تقلبی ...
آخرای امتحان به مراقب گفتم اینجا گرمه برم جلو بشینم گفت برو ...
رفتم جفت یک زرنگ دیگه نشستم و جواب هام رو باهاش چک کردم
فکر کنم 18-19 تو شاخشه ...
خوب شد !
دیگه نیازی نیست بخوام هندسه بخونم
باورم نمیشه همچین جایی گیرم اومده باشه ... :31:
آخيش.دلم برات تنگ شده بود متقلب.:11:
ديدي گفتم بن ميشي؟حالا بازم از اين حرفا بزن. بابا به خدا ما هممون از اين قضايا با خبريم نياز نيست اننقدر تابلو جار بزني:46:
حالا ولش كن اين موضوع رو.
تو علاوه بر استعداد در تقلب ياري خدا و شانس زياد هم داري.خوشا به حالت
بغل من 4 تا شاسگول افتادن .:41:
M O B I N
01-06-2010, 13:45
دوستان نمره بین 18.5 و 19 چطوره ؟ :41:
با توجه به این که من هیچی نخوندم اصلا لا مذهب حس درس خوندن نمیاد !
پیش به سوی هندسه ! :31:
Untouchable
01-06-2010, 18:48
من حسابان که همه میگفتن سخته 19.5 میشم اون به خاط اون بازه ها ! ولی این ادبیات و زبان فارسی که همه میگن آسون بوده افتضاح دادم @! برم هندسه رو بچسبم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iranian boy10
01-06-2010, 19:18
سلام ، زبان تخصصي ( رشته كامپيوتر ) رو چطوري نوشتيد ؟؟
من خوب بود :46:
جوابها اومدن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد :11:
M i L @ D
01-06-2010, 21:37
سلام ، زبان تخصصي ( رشته كامپيوتر ) رو چطوري نوشتيد ؟؟
من خوب بود :46:
زیادی خوب نبودم ... فکر کنم تقریبا 17 میشم !
ولی خوبه مستمرم ، 19 یا 18 هستش !
خوش بحالت !
[QUOTE=NaKhoda KaFFka;5010129]فصل 4 هندسه چند نمره داره ؟؟؟[/QUOTEهر فصل 5 نمره
shah abas
02-06-2010, 09:36
پاورپوینت های هندسه٬ زمین شناسی٬ و جامعه شناسی:
امروز هم برنامه در مورد کنکوری ۹۰ و تاثیر معدل هست.
من یه دور کردم ولی وقتی نمونه سوال سال قبل رو گذاشتم جلوم دیدم هیچی بلد نیستم
خدا کنه فقط تو امتحا فردا قبول بشم
نمره بالا رو نخواستم
e.khafan!
02-06-2010, 21:55
:دی
بکس الان 11 شبه و من کم و بیش هندسه خوندم نه برای 20 ، وللی امید وارم بالای 19 بشم ...
اینو نوشتم فردا که اومدم با دیدنش روحیه بگیرم ، هیییییییی خدا بخیر کنه :19: ، اصلا اثباتای فصل 4 رو نمیشه خوند ! این آخه ریاضیه یا ادبیات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
خدا کنه معدلم بالای 18.90 بشه مگرنه باید قید ....
maghzae-motefaker
02-06-2010, 22:11
چرا پس تموم نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه رو كه نميشه حفظ كرد.چيكار كنيم؟؟:19:
kamran987456
03-06-2010, 09:29
هندسه با این که راحت بود ولی من یسوال 16 رو به روش عمود اثبات کردم
که به نظرم غلط میگیرن
میشم 18
یا علی
بد نبود ! ...
تا تعامد بیشتر نرسیده بودم !!! ... شانس اوردم یه دونه از بعدش اومد اونم یه جور اثبات کردم که 100 درصد درسته ..
ولی از بس استرس داشتم سر همین که سوال های فصل 4 چی هستن... Sin60 رو نوشته 0.5 و Cos60 رو رادیکل 3 روی 2
فکر کنم 1 نمره غلط داشته باشم کلا !
به خیر گذشت !!! ... فکر میکردم با نخوندن تعامد به بعد یه 3 نمره ای رو از دست بدم !
e.khafan!
03-06-2010, 09:56
دمشون نیمه گرم ، هندسه آسون بود ، خدا کنه 20 بده ( آؤزو بر جوانان عیب نیست ! )
ولی احتمالا بشم 19.5
- شکل تعریف تجانس رو نکشیدم : ( -25)
- سوال 14 رو یجور دیگه حل اثبات کردم ، یکی از روشای کتاب بود ولی نه برای این سوال ، پرس و جو کردم گفتن نمررو میده ، اما شایدم 5 نمره یا 25 کم کنه .
در هر حال من رو 18 حساب کرده بودم که این شد ، راضیم :10:
از صبح نگران این تجربیام ، باور کنین سذ امتحانم همش به زمین فکر میکردم ، حجم درسشون وحشتناک بود برا 1 روز و نیم ، امیدوارم خوب داده باشن .
behnamrizi
03-06-2010, 09:56
امتحان خوب بود!
مگه برای تجانس باید شکل هم بکشیم؟ اگه اینطوره منم 0.25-
امتحان خوب بود!
مگه برای تجانس باید شکل هم بکشیم؟ اگه اینطوره منم 0.25-
شکل نمیخواد که ! ... سوال 3 بخش داشت ... الف و ب تجانس و ویژگیش ... برای شکل بارمی نمیمونه !
از بین این امتحان های باقی مونده فقط نگران عربی هستم ... ! + طراحی آزمایش فیزیک ! ...
e.khafan!
03-06-2010, 10:03
مگه برای تجانس باید شکل هم بکشیم؟ اگه اینطوره منم 0.25- تو یه امتحان نهایی که نگا کردم دیدم شکل کشیده بود برا شکلم 25 گذاشته بود . حالا شاید امسال فرق کنه . هنوز کلید نیومده
شکل نمیخواد که ! ... سوال 3 بخش داشت ... الف و ب تجانس و ویژگیش ... برای شکل بارمی نمیمونه !
عزیز سوال که فقط 2 قسمته ؟
الف ) تعریف + شکل
ب) یک ویژگی
shah abas
03-06-2010, 10:05
تجانس شکل داشت؟
منم به ۲۰ امید ضعیف دارم به بالای ۱۸ امید بسیار قوی.امروز صبح ۷:۴۰ دقیقه تموم کردم و ۵ دقیقه قبل امتحان رسیدم:دی
تو یه امتحان نهایی که نگا کردم دیدم شکل کشیده بود برا شکلم 25 گذاشته بود . حالا شاید امسال فرق کنه . هنوز کلید نیومده
عزیز سوال که فقط 2 قسمته ؟
الف ) تعریف + شکل
ب) یک ویژگی
تعریف تجانس خودش 2 بخشه ! ... + ویژگیش که میشه 3 تا 0.25
سوال مگه 0.75 نداره ؟!
بچه های امسال درس خون هستند .
سال قبل بعد از امتحان همه از شهریور حرف می زدند اما امسال خبری نیست.
یه پیشنهاد برای کسایی که میخوان 10 رو بگیرن جزوه های بنی هاشمی رو بخونن به امید خدا 10 رو می گیرن.(می دونم به کار کسی نمیاد ولی گفتم بدونید )
M O B I N
03-06-2010, 10:14
سلام بین 18.5 و شایدم 20 !
امتحانش انصافا اسون بود من که واسه قبولی رفته بودم این نمره رو آوردم :31:
ولی من میگم فیزیک سخت میشه :46:
e.khafan!
03-06-2010, 10:15
تعریف تجانس خودش 2 بخشه ! ... + ویژگیش که میشه 3 تا 0.25
سوال مگه 0.75 نداره ؟!
بله ! همه ی حالتا رو حساب کردم جز اینکه تعریفو 2 قسمت کنه ، ممنون خوشحالم کردی :دی
ولی یه اشتباه دیگمم پیدا کردم ، تو سوال 15 ننوشتم عمود مشترک ، نوشتم " عمود بر 2 خط "
اینو نمره میدن ؟
yarane-naghdi
03-06-2010, 10:29
ولی یه اشتباه دیگمم پیدا کردم ، تو سوال 15 ننوشتم عمود مشترک ، نوشتم " عمود بر 2 خط "
اینو نمره میدن ؟
نمره نميدن قطعا :20:
انشالله همه طراحاي هندسه در بهشت برين با من محشور بشن :31:
خيلي بچه ها رو خوشحال كردن
Untouchable
03-06-2010, 10:34
منم ایشالا بالای 19.5 میشم ! ولبی نمیدونم چه طور میگید آسون بود ؟ من که دهنم سرویس شد تا تونستم همشو بنویسم !
من ساعت 3 شب تموم کردم + 2.5 خواب + 1ساعت صبح ،حل نمونه سوال 88
ولی خب برا هندسه نمونه سوال خیلی تاثیر نداره.
منم می گم سوالا خوب بود و خیلی خوشحالم که فصل چهار سوالای مفتیش رو داده بودن. اوایل امتحان یکم خودم رو گم کردم و وقت از دست دادم ولی خب به هر حال تونستم 20 دقیقه آخر امتحان وقت زیادی بیارم. فکر کنم اگه مصحح ها گیر الکی ندن ، 19.5 به بالا بگیرم. اگه نمرم کمتر بشه اصلا ارزش این همه خوندن و نوشتن رو نداشت. آخرای امتحان دستم فلج شده بود.( 5 صفحه کامل نوشتم ).
تجانس هم فکر نکنم بخواد شکل بکشیم. ولی کلا با توجه به این وقت کم نباید هم از این سخت تر باشه. سوال در سطح 88 بود. دستشون درد نکنه. :46:
حجم درسشون وحشتناک بود برا 1 روز و نیم ، امیدوارم خوب داده باشن .
؟؟؟ نمی دونستم زمین شناسیشون اینقدر حجیم باشه . چون تو کنکورشون فکر نکنم خیلی تاثیر داشته باشه ، گفتم حتما کتابش حجیم نباشه . ولی اگه اینطوره واقعا مثل خودمون این دو روز براشون جهنم بوده.چ
خب به هر حال اینم گذشت. ( ولی چقدر سخت گذشت. )
خدا کنه عربی آسون باشه :41:، بقیه درس های باحالین:5:.
دست طراحاش درد نکنه . نه به اون طراح های دین و زندگی نه به اینا . خدا پدر مادرشونو بیامرزه .
azimzade
03-06-2010, 10:48
بچه ها شما سوال 17 رو با برهان خلف حل کردین یا خط عمود؟من هردو رو یاد داشتم ولی دیدم خط عمود هندسی تره ازین راه رفتم.درسته؟
yarane-naghdi
03-06-2010, 10:51
نه . اگه خواستن كه امتحاناي بعدي رو سخت بدن من با توجه به اسمم يارانه نقدي رو به طراحاي امتحانات بعدي نميدم:46:
MRTZ HSV
دمشون گرم...20 میشیم ایشالله!
نگران 0.25 ونباشید زیاد بنویسید نمره میدن...طرف بیکار نیست که بشینه همه چزئیات رو روش زوم کنه!والا!
معلم ما سوال 17 رو از عمود کردن رفته بود گفت دسته...بروبچ نگران نباشید
e.khafan!
خدا کنه عربی آسون باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، بقیه درس های باحالین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از شیمیم میترسم ، فیزیک که اگه اشتباه لپی نکنیم و خوب بخونیم 20 قطعا ، زبانم مفته 20 ، شیمی من رو 19.5 حساب کردم عربیم 17 البته فکر کنم عربی 15 اینا بشم ... باید یه راه پیدا کنم برا عربی خوندم بیشتر از 30 دقیقه نمیتونم بخونم باید هر 30 دقیقه به 30 دقیقه زنگ تفریح یک ساعته بدم مگرنه حالم بد میشه ! :19:
نمره نميدن قطعا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایشاللا میدن !
شرمنده شرمنده ، این قسمت حذف شد !
maghzae-motefaker
03-06-2010, 10:53
امتحان خيلي خوب بود.
ولي مطمئنم تجانس شكل نمي خواست
surpriser
03-06-2010, 10:54
منم خوب دادم.منم فکر میکنم اگه گیر الکی ندن نمرم 18.5 تا 20 بشه.البته اشتباه الکی ندارم و فرض رو گزاشتم مثلا یه جا بی دقتی کرده باشم که امیدوام هم پیش نیاد.راستی جواب اون تا جا خالی اولیش میشد چند ضلعی محاطی و دومیش هم میشد عمود مشترک؟
اما فیزیک ( ریاضی و تجربی ) و تاریخ ایران و جهان ( ادبیات )
با توجه به وقت خوبی که برای این امتحان ( فیزیک ) دادن، دو مورد رو باید توجه کنیم:
1- احتمال دارد فیزیک مانند هندسه و جبر آسان نباشد، چرا که وقت به اندازه کافی برای مطالعه گذاشتن.
2- حالا که وقت دارین، نباید وقت رو تلف کرد چون رقیبان زیادی هستند که از روز اول می خونن و احتمال زیاد نمرشون خیلی بالا بشه و به همین خاطر هر 1 نمره شاید چند هزار تراز شما رو پایین بیاره. و به گفته آقای پوردستمالچی ، ملاک تراز است و نه نمره، پس مثل یه مسابقه ای است که نسبت به بقیه سنجیده می شیم.
پس این امتحان رو دست کم نگیریم.
خوشبختانه دبیرمون تموم آزمایش های امتحانات چند سال اخیر رو با جواب برامون نوشتن ولی خب شما می تونید نمونه سوالات سال های اخیر رو بخونید و آزمایش هاش رو بلد باشین و به نظر من خیلی متفاوت نخواهد بود ( زیاد نگران نباشید ). اگر اسکنر داشتم حتما براتون اسکن می کردم. البته اگه به نظرتون خیلی ضروریه برم اسکن بگیرم؟
تاریخ ایران و جهان : خوشبختانه که ما تاریخمون کشوری نیست و تاثیری رو کنکور نداره چون این همه مطالب حفظی خیلی سخته حفظ کردنش و از درس تاریخ خوشم نمی آد ( خود تاریخ بد نیست ولی درسش خیلی سخته ). برا همین نظری ندارم.
azimzade
03-06-2010, 10:57
کلا امتحان مامانی بود:31:.باز اگه 0.25 های الکی به بعضی قسمتا نداده باشن خوبه
e.khafan!
03-06-2010, 11:04
هنوز یک عدد تجربی هم نیومده !
پریسا کوش الان ؟؟
خدا رحمتشون کنه . :|
منم خوب نوشتم
ایشالله بالای 18.5 شاید هم 20
دبیر شیمی ما واقعا استاد بود از شیمی اصلا نمیترسم
زبان هم دیگه هیچ
میمونه فیزیک و عربی
e.khafan!
03-06-2010, 11:12
منم خوب نوشتم
ایشالله بالای 18.5 شاید هم 20
دبیر شیمی ما واقعا استاد بود از شیمی اصلا نمیترسم
زبان هم دیگه هیچ
میمونه فیزیک و عربی
مال ما اسمش تهرانی بود ،استادم که نبود حداقل معلم بود نیمه خوب ! اما فقط مشکلش این بود که صداش زیادی ملایم بود بخاطر همین من و رفقا یا خواب بودیم سذ کلاساش یا داشتیم عدد بازی میکردیم ، وای که چه بازی ایه ! فقط 2 ماهه اول گوش دادم بدرسش که اونم یچ فایده ای نداشت چون تناسب درس داد که تو امتحان نهایی مورد قبول نیست و یسری درسای پارسال :| :19:
yarane-naghdi
03-06-2010, 11:18
دبير شيمي ما هم استاد والا مقاميه:5:
maghzae-motefaker
03-06-2010, 11:45
اما فیزیک ( ریاضی و تجربی ) و تاریخ ایران و جهان ( ادبیات )
با توجه به وقت خوبی که برای این امتحان ( فیزیک ) دادن، دو مورد رو باید توجه کنیم:
1- احتمال دارد فیزیک مانند هندسه و جبر آسان نباشد، چرا که وقت به اندازه کافی برای مطالعه گذاشتن.
2- حالا که وقت دارین، نباید وقت رو تلف کرد چون رقیبان زیادی هستند که از روز اول می خونن و احتمال زیاد نمرشون خیلی بالا بشه و به همین خاطر هر 1 نمره شاید چند هزار تراز شما رو پایین بیاره. و به گفته آقای پوردستمالچی ، ملاک تراز است و نه نمره، پس مثل یه مسابقه ای است که نسبت به بقیه سنجیده می شیم.
پس این امتحان رو دست کم نگیریم.
خوشبختانه دبیرمون تموم آزمایش های امتحانات چند سال اخیر رو با جواب برامون نوشتن ولی خب شما می تونید نمونه سوالات سال های اخیر رو بخونید و آزمایش هاش رو بلد باشین و به نظر من خیلی متفاوت نخواهد بود ( زیاد نگران نباشید ). اگر اسکنر داشتم حتما براتون اسکن می کردم. البته اگه به نظرتون خیلی ضروریه برم اسکن بگیرم؟
تاریخ ایران و جهان : خوشبختانه که ما تاریخمون کشوری نیست و تاثیری رو کنکور نداره چون این همه مطالب حفظی خیلی سخته حفظ کردنش و از درس تاریخ خوشم نمی آد ( خود تاریخ بد نیست ولی درسش خیلی سخته ). برا همین نظری ندارم.
كل امتحانات سوم دبيرستان 1000-2000 تراز داره.چطور شما ميگي چند هزار فقط براي فيزيك؟؟؟؟:18:
e.khafan!
03-06-2010, 11:57
بله منم موافقم ، کلا ماکزیمم تراز 7500 ! چند هزار بسیار زیاده بدم اینکه جون من این حرفا رو نزنین من از زندگی سیر میشم بعد آه و ناله خانواده میگیرتتون ...
ادبیاااااااااااااااااات ! اه
كل امتحانات سوم دبيرستان 1000-2000 تراز داره.چطور شما ميگي چند هزار فقط براي فيزيك؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تو همین درس و تو همین امتحانات منظورمه نه تو کنکور.
yarane-naghdi
03-06-2010, 12:09
حالا يه نظر سنجي :
بدترين دبير امسالتون مربوط به چه درسي بود؟؟
حتما جوابم رو بديد
maghzae-motefaker
03-06-2010, 12:14
حالا يه نظر سنجي :
حتما جوابم رو بديد
درست نيست اسم بگيم.
ولي بدترين من حسابان و هندسه بود.از هيچي سر در نمياورد.
بچه ها جوالا اومده.ولي براي من باز نميشه.براي شما هم اينطوريه؟
fouad-pes
03-06-2010, 12:18
زمین شناسی وای که چقدر آسون بود....
دمشون گرم. خیلی حال کردم.
بدترين دبير امسالتون مربوط به چه درسي بود؟؟جبر و احتمال. اول معلم هندسه بود چیزی نمی فهمید عوضش کردیم شد معلم جبر و احتمال .تو جبر هم چیزی حالیش نبود. علاوه بر اون انتقال مطالب و حرف زدنش هم به درد خودش می خورد. بیچاره فوق لیسانس می خوند :27: . ولی خوب شد که دبیر حسابانمون چند جلسه برامون کلاس تقویتی گذاشت و مشکلاتمون تو جبر رفع شد.
اما بد نبود می پرسیدین بهترین دبیرتون ، دبیر کدوم درسه. به جز درسی که گفتم بقیه دبیرامون خوشبختانه همشون هم مسلطن و هم خوب درس می دن. ولی بهترین دبیرمون دبیر حسابان و هندسه، و همچنین دبیر فیزیک که هر دو تو کارشون مسلطن. ( و خوشبختانه این درسها هم از بقیه مهمترن. )
e.khafan!
03-06-2010, 12:29
بدترين دبير امسالتون مربوط به چه درسي بود؟؟نمیدونم واللا ! همشون خوب بودن فکر کنم ، اونایی که بد بودن احتمالا من سر کلاس بازی چیزی میکردم نفهمیدم ، شاید عربی ولی بازم نمیدونم !
زمین شناسی وای که چقدر آسون بود....
دمشون گرم. خیلی حال کردم.
آقا دمت گرم خیلی حال دادی ، این گزینه دویی که گفت سخت میدن ترسیدم ... کتابتون خیلی بد فرمه ها ! عمیقا خوشحالم ازین که آسون بود :46:
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
ر بچه ها جوالا اومده.ولي براي من باز نميشه.براي شما هم اينطوريه؟
مال منم باز نمیشه !
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
جواب زمین :
( سالمه ! )
یه کلید میخوان بدن ! اه !
من دو بار دانلود کردم هر دو دفعه مشکل داشت. با اینکه باز می شه ولی بعضی صفحات عکس هاش کامل لود نمی شه. حتما مشکل از فایلشونه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن دو بار دانلود کردم هر دو دفعه مشکل داشت. با اینکه باز می شه ولی بعضی صفحات عکس هاش کامل لود نمی شه. حتما مشکل از فایلشونه.
چقدر زود گذشتا .. 6 تا امتحان رو دادیم !!!
به همین سریعی هم میرسیم به کنکور ! ?!
پ.ن: نمیدونم چرا نقل قول کردم پست بالا رو !
e.khafan!
03-06-2010, 13:17
چقدر زود گذشتا .. 6 تا امتحان رو دادیم !!!
به همین سریعی هم میرسیم به کنکور ! ?!
پ.ن: نمیدونم چرا نقل قول کردم پست بالا رو !
والا برای من که یکی از بهترین زمانهای تحصیلم همین ایام امتحانات بوده ( چون میخوردم و میخوابیدم ! ) الان واقعا افتضه ! اصلا زود نمیگذره ... اه ! تاز اون روزی که کارنامه میدن اندازه 100 روز میشه !
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
اااااااا !
سوال 6 رو یک طرفه اثبات کردم ، نگفته بود دو طرفه که ؟ -25 !
تجانس -25
عمود مشترک -25
( تکمیل شکل تالس در فضا !) -25 شاید کم نکنه ، من شکلو کشیدم فقط پاره خطر Ac رو اضافه کردم. حالا کم میکنه یا نه نمیدونم
من این درسو اعتراض میدم ، غلط کرده منو زیر 19 بده :41:
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
برای سوال 1 - الف شکل کشیدین یا زاویه دادین ؟!!!!!!
والا برای من که یکی از بهترین زمانهای تحصیلم همین ایام امتحانات بوده ( چون میخوردم و میخوابیدم ! ) الان واقعا افتضه ! اصلا زود نمیگذره ... اه ! تاز اون روزی که کارنامه میدن اندازه 100 روز میشه !
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
اااااااا !
سوال 6 رو یک طرفه اثبات کردم ، نگفته بود دو طرفه که ؟ -25 !
تجانس -25
عمود مشترک -25
( تکمیل شکل تالس در فضا !) -25 شاید کم نکنه ، من شکلو کشیدم فقط پاره خطر Ac رو اضافه کردم. حالا کم میکنه یا نه نمیدونم
من این درسو اعتراض میدم ، غلط کرده منو زیر 19 بده :41:
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
برای سوال 1 - الف شکل کشیدین یا زاویه دادین ؟!!!!!!
کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...
برای سوال 1 دو زاویه مکمل رو مییگم میشد متوازی الاضلاع کشید؟
Parisa-007
03-06-2010, 18:33
زمین می شم 18 ... اخه چرااااااااااااااااااااا؟ :(((((((((((((((((
maghzae-motefaker
03-06-2010, 18:39
ايول.كي فكرشو مي كرد فربد هندسه 20 بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :26:
من فقط جاخالي دوم رو نوشتم عمود ننوشتم عمود مشترك.اگر نمره بده 20 ميشم:26:
lohrasbi
03-06-2010, 19:17
سلام بچه ها. من نمراتم تا حالا خوب بوده، شاید معدلم تا حالا 18.60 باشه (شایدم بیشتر و شاید کمتر!!!)
من از روی کلید به خودم نمره میدادم و البته نیم نمره هم کمتر از اونی که نوشتم نمره دادم. میترسم وقتی کارنامم رو میدن، ببینم که این مصححا.... .
راستی اگه توی یک درس نمرم مثلا 16 شده باشه و اعتراض کنم، اصلا رسیدگی می کنن؟؟
saeedsamiri
03-06-2010, 19:46
سلام بچه ها. من نمراتم تا حالا خوب بوده، شاید معدلم تا حالا 18.60 باشه (شایدم بیشتر و شاید کمتر!!!)
من از روی کلید به خودم نمره میدادم و البته نیم نمره هم کمتر از اونی که نوشتم نمره دادم. میترسم وقتی کارنامم رو میدن، ببینم که این مصححا.... .
راستی اگه توی یک درس نمرم مثلا 16 شده باشه و اعتراض کنم، اصلا رسیدگی می کنن؟؟
آره حتما حتما حتما اعتراض بذارید
پارسال من خیلی خیلی پشیمون شدم که فقط یه درسم رو اعتراض گذاشتم و درسای دیگه نذاشتم که یه نمره بهم تو اون درس اضافه شد
از دوستام هرکس اعتراض می ذاشت حداقل یک نمره و حداکثر 3 نمره بهش اضافه میشد.
اونایی هم که نمرشون 9 میشه مطمئن باشید 100% اگه اعتراض بذارید نمرتون رو 10 می کنند.مطمئن باشید
اونایی هم که نمرشون 11 اینا میشه اصلا ریسک نکنید و اعتراض نذاریدچون ممکنه برگتون دست یه مصحح ...... بیفته و کار رو خراب کنه.
اینایی که بهتون گفتم جدی بگیرید.
حالا يه نظر سنجي :
حتما جوابم رو بديد
جبر و احتمال و هندسه و فیزیک !
خدایی جبر و احتمال امسال رو خودم از کتاب، هندسه هم از کتاب و فیزیک رو کلا از مبتکران فیزیک 3 خوندم .
این یه فیزیک رو خوب بدم دیگه ترسی ندارم .
e.khafan!
03-06-2010, 21:54
من از روی کلید به خودم نمره میدادم و البته نیم نمره هم کمتر از اونی که نوشتم نمره دادم. میترسم وقتی کارنامم رو میدن، ببینم که این مصححا.... .منم خیلی میترسم ، مال منم در پایین ترین حالت که حساب کردم تا الان 18.48 بوده که با اون 5تای بعدی بر اساس پیش بینی ها باید بره روی 19 و بالاتر !
ايول.كي فكرشو مي كرد فربد هندسه 20 بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط جاخالي دوم رو نوشتم عمود ننوشتم عمود مشترك.اگر نمره بده 20 ميشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تبریک من رو بپذیر رفیق ! اگر به منم نمره بده منم 20 میشم بلا هم میریم بیرون ! :دی
زمین می شم 18 ... اخه چرااااااااااااااااااااا؟ :((((((((((((((((( 18 باز خوبه ! امروز یکی اومد اینجا گفت آسونه بعد که گزینه 2رو دیدم ... مثل که وحشتناک بوده از یه معلم زمینم پرسیدم گفت 18 19 اگر بیارن جای سجده شکر داره . ;)
برای سوال 1 دو زاویه مکمل رو مییگم میشد متوازی الاضلاع کشید؟بله میشه ، من نوشتم مثلا زاویه 45 درجه و 135 درجه مکملند اما قایمه نیستند ... اگر نمره نده خیلی خنگه .
کارنامه ها رو کی میدن ؟! ... نمیدونم ولی مثل که زود میدن ، تا الان باید تصحیح همه ی برگه ها تموم شده باشه و فقط حسابان و زبان فارسی شاید تصحیح دومش مونده باشه . ( البته هندسه که دیگه واضحه هیچ برگه ای تصحیح نشده !)
yarane-naghdi
03-06-2010, 22:03
هر كي معدلش بالا 17 بشه ممتازه و دلخور نشه:46:
e.khafan!
03-06-2010, 22:07
یادش بخیر پارسال چه حالی کردیم تو این پی 30 ، حیف ... دیگه تموم شد طلیی ترین دوران زندگیمون ، از این تابستون کنکور ، بعدشم زن و بچه و کار ، اصلا برای کیف و حال وقتی نمیمونه ، اوناییم که میبینید الان با داشتن اینا کیف و حال میکنن یا نمیدونن کیف و حال چیه یا میدونستن و در گذر ایام فراموش کردن .
یاد 22 ، 25 ، 18 ، 26 بخیر چه روزایی بودن و رفتن و همچنین 30م که نزدیک بود کشته بشم ! هیییییییییییی
فصل جدیدی از زندگی من آغاز شد... :mellow:
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
هر كي معدلش بالا 17 بشه ممتازه و دلخور نشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممتازه ولی یه چه درد میخوره ؟ من بالای 18.5 نشم کلام پسه ...
surpriser
03-06-2010, 23:23
بچه ها یه سوال فیزیک: تو چرخه اتو تیکه خم منهنی بیدررو ه یا همدما؟
جبر و احتمال و هندسه و فیزیک !
خدایی جبر و احتمال امسال رو خودم از کتاب، هندسه هم از کتاب و فیزیک رو کلا از مبتکران فیزیک 3 خوندم .
این یه فیزیک رو خوب بدم دیگه ترسی ندارم .
کجا معلممون بد بود؟؟ D:D:D
بچه ها یه سوال فیزیک: تو چرخه اتو تیکه خم منهنی بیدررو ه یا همدما؟
بی در رو
کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...
2هفته بعد از اخرین امتحانتون...وقتی ببینینش باورتون نمیشه!!!!
maghzae-motefaker
04-06-2010, 14:01
چرا باورمون نميشه؟
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
میگم دوستان خدایی واقعا 18 به نظر شما کمه که اینقدر میگید 18 شدم و ناراحتید ؟؟؟
من اگر 18 میشدم الان عروسی بودددد خونمون ...
مطمئني خونتون عروسي بود؟:31:
چرا باورمون نميشه؟
برای اینکه نمره هات یه چیزی میشن که اصلا فکر نمیکردی بشن ! :31:
maghzae-motefaker
04-06-2010, 16:22
برای اینکه نمره هات یه چیزی میشن که اصلا فکر نمیکردی بشن ! :31:
چرا جفتتون نيمه كاره ميگيد؟؟؟؟؟؟؟
يعني كم ميشه يا زياد ميشه؟جونم به لبم رسيد:44:
دوستان به نظر شما کدوم امتحان ها سخت بود؟؟؟
e.khafan!
04-06-2010, 19:19
توروخدا نگو که پایین تر میشه ...
بستگی به مصحح داره بعضی ها کیلویی نمره می دن و بعضی ها به 0.25 هم رحم نمی کنن.
m.behnam
04-06-2010, 19:32
دوستان به نظر شما کدوم امتحان ها سخت بود؟؟؟
حسابان نامردا چی چی بود این سوال :19:
خدا کنه فیریک رو هم مثل هندسه و جبر مثل آدم سوالاشو بدن
چرا جفتتون نيمه كاره ميگيد؟؟؟؟؟؟؟
يعني كم ميشه يا زياد ميشه؟جونم به لبم رسيد:44:
معلومه که کم میدن . من تا حالا نشنیدم که بخوان زیاد کنن .
اصلا خدایی خودت رو بزار جای مصحح ها !
نشستی یهو 1000 تا برگه میندازن جلوت میگن تصحیحشون کن !
مثلا چقدر میخوان به اون مصحح بدن که طرف بخواد دلسوزی کنه . تازه میخواد زودتر کارشو تموم کنه بره !
فیزیکککککککککککک :worried::worried:
معلممون 3 جلسه نیومد!
بعد از عید همیشه 20 دقیقه تاخیر داشت!
زنگ ثابت و تگ زنگ هم تو یه روز بودن و اگه اون روز تعطیل می شد دو جلسه پر!
تو کل سال هم فقط یکی دوبار امتحان گرفت و به غیر از اون فقط درس می گفت!
حالا موندم چی کار کنم؟؟؟:37::37:
M . Sayid
04-06-2010, 23:01
مثل اینکه حسابانتون رو می برن زیر نمودار
maghzae-motefaker
04-06-2010, 23:36
ساعت 00:35 بامداد و من فقط فصل 1 و 2 رو خوندم.الان هم ميرم 3 روبخونم .فقط خدا كنه بتونم تموم كنم
ساعت 1:05 بامداد و من فقط فصل 1 و 2 رو خوندم.
یکم ا 2 مونده هنوز:31:
sepehr_x50
05-06-2010, 09:43
سلام.
دوستانی که سوال 14 شهریور 86 رو کامل متوجه شدند ممنون میشم توضیح بدند...
چرا تموم نمیشه این فیزیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییک :2:
maghzae-motefaker
05-06-2010, 11:51
کسی بارم فیزیک رو داره؟؟
فصل 1 :4.5 نمره
فصل 2: 4.5 نمره
فصل 3: 3.5 نمره
فصل 4: 4.5 نمره
فصل 5: 3 نمره
GENERAL_RAAAM
05-06-2010, 13:03
یه نفر ضریب درسا و نحوه محاسبه معدل دیپلمو توضیح بده ممنون
فصل 3: 3.5 نمره
فصل 3 مگه فصل این باتری ها لعنتی نیست پس چرا نمرش کمه؟
آها راستی این سال چهارم تو مجلس تصویب شد؟
امسال دیپلم می گیریم یا سال بعد؟
ممنون
maghzae-motefaker
05-06-2010, 15:47
والا ضريباي رشته ها خوب با هم فرق داره.
ولي نحوه ي حساب معدل ديپلم رو يه توضيح كوچيك ميدم
1-نمره ي مستمر رو را ضربدر 1 ميكنن
2-نمره دي ماه رو ضربدر 2 ميكنن.
3-نمره ي مستمر پاياني رو ضربدر 1 ميكنن.
4-نمره ي خرداد رو هم ضربدر 6 ميكنن.
5-اين نمراتت را جمع كرده تقسيم بر 10 ميكنن.
:11:
فصل 3 مگه فصل این باتری ها لعنتی نیست پس چرا نمرش کمه؟
آها راستی این سال چهارم تو مجلس تصویب شد؟
امسال دیپلم می گیریم یا سال بعد؟
ممنون
سال چهرم تصويب نشد و امسال ديپلم ميدن
والا ضريباي رشته ها خوب با هم فرق داره.
ولي نحوه ي حساب معدل ديپلم رو يه توضيح كوچيك ميدم
1-نمره ي مستمر رو را ضربدر 1 ميكنن
2-نمره دي ماه رو ضربدر 2 ميكنن.
3-نمره ي مستمر پاياني رو ضربدر 1 ميكنن.
4-نمره ي خرداد رو هم ضربدر 6 ميكنن.
5-اين نمراتت را جمع كرده تقسيم بر 10 ميكنن.
:11:
این نحوه ی محاسبه ی معدل کارنامه هست.
معدل دیپلم => جمع نمرات امتحانات نهایی تقسیم بر تعداد
شاید واحدها هم حساب شدن ، اونجاشو نمی دونم.
واحدها تو معدل کارنامه حساب میشه اینو می دونم :دی
فکر کنم امشبه رو تا صبح بیداریم . !
maghzae-motefaker
05-06-2010, 18:12
این نحوه ی محاسبه ی معدل کارنامه هست.
معدل دیپلم => جمع نمرات امتحانات نهایی تقسیم بر تعداد
شاید واحدها هم حساب شدن ، اونجاشو نمی دونم.
واحدها تو معدل کارنامه حساب میشه اینو می دونم :دی
نه.فكر كنم معدل ديپلم اينجور كه من گفتم حساب ميشه.
معدل كتبي اونجوري كه شما گفتيد حساب ميشه
البته مطمئن نيستم:13:
نه.فكر كنم معدل ديپلم اينجور كه من گفتم حساب ميشه.
معدل كتبي اونجوري كه شما گفتيد حساب ميشه
البته مطمئن نيستم:13:
زیر کارنامه رو نگاه کنی نوشته .
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
فکر کنم امشبه رو تا صبح بیداریم . !
من که نا امید شدم .
دیروز مشکل پیش اومد نتونستم بخونم ، البته 1 فصل خوندم به زحمت
امروزم خوندم اما چون زیاده قاطی می کنم :41:
GENERAL_RAAAM
05-06-2010, 19:01
پس بی زحمت ضریب درسای رشته ریاضی را یه نفر بگه
amir_rahmani
05-06-2010, 19:03
بچه ها چند روز نبودیم:دی
هندسه را خوب دادم
فیزیک را هم امیدوارم که همگی خوب بدهیم
ساعت 1 . من تازه رسیدم فصل 5 !
اصلا نمیدونم این فصل راجع به چی هست ؟ !
چون قبلا نخوندمش !
maghzae-motefaker
06-06-2010, 00:26
ساعت 1:30 من بدبخت بي چاره تموم كردم .حالا اومدم نمونه سوال حل كنم.فقط نميدونم اين سوالا از كجا اومده:19:
yarane-naghdi
06-06-2010, 09:35
اينكه ميگن يه اختصاصي و يه عمومي رو مشكلش ميكنند احتمالا راست باشه . چون من فيزيك رو برا خودم خيلي خوب و متوسط رو به آسون ديدم:46:
maghzae-motefaker
06-06-2010, 09:40
فيزيك آسون نبود كه.ولي خيلي سختم نبود.
من كه بد دادم.چون كم خونده بودم.فقط خدا كنه بالاي 16 بشم
surpriser
06-06-2010, 09:40
سلام رفقا.اینم از فیزیک! به نظر من با اینکه سوالاتش بیشتراز سالهای قبل مفهومیتر بود ولی امتحان سختی نبود.من تا حالا که با بچه ها چک کردم حدود 0.75 غلط داشتم.
امتحان خوبی بود !!! ... منتظرم جوابا بیاد چی ببینم چی میشه !! ... سوال های مفهمویش رو نمیشه با بچه ها چک کرد ! ... شاید همه اشتباه نوشته باشن !!! :D
شانس اوردم آزمایش سخت ندادن ! .... اصلا رو آزمایش تمرین نکرده بودم ! .. اینایی هم که دادن آسون بودن !
+ اون فرایند که توش آب و یخ داشت رو چی نوشتین ؟ ... به نظر من که همدما هست ! ... و نکته انحرافی سوال اون اصطکاک ناچیز هست...
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
یه چیزی ! ... من ترم دوم عربی خوب نخوندم ... به نظرتون از ترم 2 شروع کنم بهتره یا نه ؟!
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
+ اصلا فصل 5 فیزیک رو تا دیروز خوب نخونده بود ... دیشب تازه فهمیدم چی میگه !!! :31: خوشبختانه از این فصل سوالای سخت ندادن !
maghzae-motefaker
06-06-2010, 09:51
امتحان خوبی بود !!! ... منتظرم جوابا بیاد چی ببینم چی میشه !! ... سوال های مفهمویش رو نمیشه با بچه ها چک کرد ! ... شاید همه اشتباه نوشته باشن !!! :D
شانس اوردم آزمایش سخت ندادن ! .... اصلا رو آزمایش تمرین نکرده بودم ! .. اینایی هم که دادن آسون بودن !
+ اون فرایند که توش آب و یخ داشت رو چی نوشتین ؟ ... به نظر من که همدما هست ! ... و نکته انحرافی سوال اون اصطکاک ناچیز هست...
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
یه چیزی ! ... من ترم دوم عربی خوب نخوندم ... به نظرتون از ترم 2 شروع کنم بهتره یا نه ؟!
اون همون سرنگ در آب بود.ميشد تراكم همدما.
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (7 کاربران و 2 مهمان)
MR Cracker*, /.,mnb, e.khafan!, maghzae-motefaker, Peji2010, surpriser, yarane-naghd
e.khafan!
06-06-2010, 09:53
خوشبختانه امتحان خیلی آسون بود اگر از تعریف تسلا و این فراِنده که نوشتم هم دما کم نکنه 20 میشم قطعا .
هم دماست چون در یک منبع گرمایی ثابت و خوب قرار گرفته ولی اوناییم که نوشته بودن هم فشار کم نبودن . حالا کلید ملاکه .
من اصلا از دوم راهنمایی به بعد عربی نخوندم :دی
shah abas
06-06-2010, 09:55
مطمئنین؟هم فشار بود ها!
من هم ساعت ۷:۳۵ دقیقه صبح فقط از روی کتاب خوندن و تمرین کتاب حل کردن رو تموم کردم.۱۰ دقیقه هم به روش نگاه انداختم. بعد با سرعت نور با دوچرخه رفتم به جلسه که وقت شروعش یعنی ۸ رسیدم.
چون با کم شدن دما(اگر دمای سرنگ قبلا زیاد بوده) سر سرنگ هم به تناسب حرکت کرده و تناسب حجم و دما باعث میشه فشار ثابت بمونه
------------------------------------------------
متوسط بود.
e.khafan!
06-06-2010, 09:58
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (7 کاربران و 2 مهمان)
MR Cracker*, /.,mnb, e.khafan!, maghzae-motefaker, Peji2010, surpriser, yarane-naghd
منم خیلی دوست دارم قلعه حیوانات اورول رو بخونم ولی وقت نمیکنم ... پیشنهاد میکنم سینوحرم بخونی ، بینظریه + هزاران نکته ی زیبا در زندگی و ...
سوالها یه جوری بودن اصلا آدم نمی خواست حل کنه
سخت نبود ولی دلچسب هم نبود فکر کنم فرم سوالات با سالهای قبل فرق می کرد, درسته؟؟
Untouchable
06-06-2010, 10:00
همدما ! اگه هم فشار منظورش بود دیگه آب و یخ نمی گفت ! اب کافی بود
sepehr_x50
06-06-2010, 10:03
سوالاش استاندارد و آسون بود. من بالای 18 میشم...
همدما ! اگه هم فشار منظورش بود دیگه آب و یخ نمی گفت ! اب کافی بود
منم نوشتم هم دما. به دلیل وجود دمای تعادل بین آب و یخ.
------
اون عقربه هم میشد سمت راست.
آخری میشد 2 رادیکال 3 دیگه؟!
خدا رو شکر . سوالا خوب بود .
نسبت به سالای قبل به خصوص 86 و 87 خیلی بهتر بود .
بریم گزینه 2 ببینیم جوابیه اومده یا نه ؟
------
هردو آره
آقا چه خبره؟؟؟؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان)
MR Cracker*, amir_rahmani, behnambazi, e.khafan!, Haniiii, maghzae-motefaker, shah abas, sina3000m, surpriser, Untouchable, yarane-naghdi
yarane-naghdi
06-06-2010, 10:08
من نوشتم همفشار . چون وقتي كه دما به وسيله يخ كم ميشه فشار گاز هم كم ميشه . اين كاهش بوسيله فشاري كه پيستون مياره جبران ميشه .
به علاوه كه نص صريح كتابه كه در فرآيند هم فشار پيستون آزادانه حركت ميكند
خدا كنه همين درست باشه:18::41:
خدا رو شکر . سوالا خوب بود .
نسبت به سالای قبل به خصوص 86 و 87 خیلی بهتر بود .
بریم گزینه 2 ببینیم جوابیه اومده یا نه ؟
قبل از گزینه 2 تو سایت رسمی ارزشیابی و سنجش میاد :
معمولا ساعت 12 تا 1 میاد !
maghzae-motefaker
06-06-2010, 10:09
اگر ميگفت مخزن در آب و يخ هست شايد ميشد گفت هم فشار.
ولي گفته وارد آب و يخ ميكنيم.پس نميتونه هم فشار باشه.زيرا زير آب فشار بيشتره
yarane-naghdi
06-06-2010, 10:11
ضمنا من ناسلامتي تو جماران ساكنم . هتك حرمت آيت الله حاج حسن خميني رو هم محكوم ميكنم
ضمنا من ناسلامتي تو جماران ساكنم . هتك حرمت آيت الله حاج حسن خميني رو هم محكوم ميكنم
:27::27::27:
e.khafan!
06-06-2010, 10:16
بله
جوابای من : ( چک کنیم باهم )
3- الف ) چپ(بسته میشود) ب) هم دما
4- عین همین نمودار با تفاوت جهت چرخه و جای abc
5- الف : 240 هزار ژول ب)4 اتمسفر
6- 20% - 400
7-امپر سنج زیاد میشه بیعد صفر
8- میدان 500 انرژی 24 ژول
9- 120
10- مقاوت درونی باتری کم است
11-معلوم
12- 10 ولت - 24 تولیدی ( 22 ولت مفید !)
13 به طرف سیم روی منحنی میره
14 راست
15- 4000
16- 30
17- ساعتگرد
18- 0.06
19- 1/10 - 2 رادیکال 3
بچه ها یه چک بکنید مخصوصا سوال 5 الف درسته ؟
amir_rahmani
06-06-2010, 10:17
اون همون سرنگ در آب بود.ميشد تراكم همدما.
سوالاش استاندارد و آسون بود. من بالای 18 میشم...
منم نوشتم هم دما. به دلیل وجود دمای تعادل بین آب و یخ.
------
هم فشار هستش فکر کنم!
آخری هم درسته
اگر ميگفت مخزن در آب و يخ هست شايد ميشد گفت هم فشار.
ولي گفته وارد آب و يخ ميكنيم.پس نميتونه هم فشار باشه.زيرا زير آب فشار بيشتره
به نظر من ربطی نداره
آخه توی همه جا فشار هستش!
حالا که توش قرارگرفته یعنی دیگه کلا فشارش ثابت میشه
چه زیاد باشه چه کم. ولی ثابته
الف : 240 هزار ژول
فکر کنم یکی دوتا صفر این ور و اون ور شده
e.khafan!
06-06-2010, 10:21
ضمنا من ناسلامتي تو جماران ساكنم . هتك حرمت آيت الله حاج حسن خميني رو هم محكوم ميكنم me 2 :41:
مهم اینجاست که "اسراییل مثل شگ دروغ میگوید !" ( با لحجه بخونید )جا داشت همه میگفتن e!!!
خط امامیاشون این باشن وای به حال غیر خط امامیاشون ! :41:
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
فکر کنم یکی دوتا صفر این ور و اون ور شده
من نوشتم 24 در ده به توان 5 ! درسته ؟
Reza_994
06-06-2010, 10:25
سلام
من سال دومم
به نظر من چه تو کنکور چه تو امتحانات مدرسه ای وقت فکر کردن نیست و فقط وقت نوشتنه ( منظورمو میفهمید که ؟ ) باید خرخون باشید !
مثلا ما امروز امتحان داشتیم ( فیزیک )
سه تا شاگرد اول کلاس (که همیشه تو کارنامه جزو سه نفر اول بودند ) انقدر قشنگ حفظ کرده بودن که حتی صفحه ای که سوالات امتحان ازش اومده بود رو حفظ بودند !
e.khafan!
06-06-2010, 10:28
به نظر من چه تو کنکور چه تو امتحانات مدرسه ای وقت فکر کردن نیست و فقط وقت نوشتنه ( منظورمو میفهمید که ؟ ) باید خرخون باشید !
تو کنکور رو نمیدونم ولی من همیشه تو کنکورای آزمایشی اول از همه تموم میکردم میرفتم همه ی سوالارم حل میکردم ( حالا بماند که رتبمم زیاد خوب نمیشد ولی وقت هست )
ولی تو امتحانات نهایی مخصوصا سراسری چرا وقت هست زیادم هست . نگران نباش.
من نوشتم 24 در ده به توان 5 ! درسته ؟ فکر کنم 2400 باشه
سوال 10 رو نمیتونیم بنویسیم ولت سنج مقاومت نداره ( خرابه ! یا ایده ال نیست ) ؟
اصلا حواسم به پایین مداره نبود فقط بالا رو نگاه کردم !!!
amir_rahmani
06-06-2010, 10:32
ولی جالبه
وقتش خیلی کم بود
تعداد سوالات زیاد!
yarane-naghdi
06-06-2010, 10:37
واقعا ميتونستن سخت تر بدن . امروز تو قسمت مفهومي ها خوب پيچونده بودن ولي تو قسمت محاسباتي ها دلشون برامون به ترحم افتاده بود
e.khafan!
06-06-2010, 10:40
سوال 10 رو نمیتونیم بنویسیم ولت سنج مقاومت نداره ( خرابه ! یا ایده ال نیست ) ؟
بعید میدونم !
مگه سطح زیر نمودار = w نیست ؟ (12-24) * 200000
وایییییییییییییییی ! حواسم به لیتر نبود ! این به لیتر داده بود : :41:-0.5
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
اصلا کدوم انسانی میاد با پاسکال لیترو بده ؟ همیشه یا اتمسفر لیتر میدن یا پاسکال متر مکعب
اَه !
amir_rahmani
06-06-2010, 10:41
بابا چرا می پیچونید
سوال 5 الف را اگه می گید که میشه
12*10^-3
بعد این عدد را ضربدر 2*10^5 می کردید
که فکر کنم می شد 2400
e.khafan!
06-06-2010, 10:45
بابا چرا می پیچونید
سوال 5 الف را اگه می گید که میشه
12*10^-3
بعد این عدد را ضربدر 2*10^5 می کردید
که فکر کنم می شد 2400
حل شد ... حال مام خراب شد ، گفتم این عددش چرا اینقدر بزرگ شدا ! ولی دیدم عددای بقیشم همین بود گفتم پس هیمنه مثلا 0.06 ولت هم اختلاف پتانسیله ؟
به نظر من ربطی نداره
آخه توی همه جا فشار هستش!
حالا که توش قرارگرفته یعنی دیگه کلا فشارش ثابت میشه
چه زیاد باشه چه کم. ولی ثابته
منم مثل شما نوشتم . ولی حالا می فهمم چرا اشتبا نوشتم. چون گفته درون مخلوط آب و یخ می زاریم. یعنی اول بیرون بوده. پس اینجا هم فشار منتفی شد. ولی از طرفی هم دما هم نمی شه !!!! . چون دمای گاز اول مثلا 25 درجه سانتی گراد بوده و بعد به 0 درجه رسیده. که هم دما بودن رو منتفی می کنه. چون در فرایند هم دما باید با منبع گرما در تماس باشد. ( دقیقا تو کتاب اشاره کرده ) که مخلوط آب و یخ منبع گرما نیست. اِ . کم کم دارم پی می برم که درست نوشتم. و کم کم که دارم می رم جلو داره درست می شه. خودم اول فکر کردم اشتباه نوشتم و الان که توضیحش رو نوشتم به جواب خودم رسیدم :20:
8- میدان 500 انرژی 24 ژول
من 24x10^-6j به دست آوردم. میدان هم 600N/C
5- الف : 240 هزار ژول ب)4 اتمسفر
2400 ژول.
17- ساعتگرد
بهتر بود مشخص می کردی از N به M. با این حال پادساعتگرد می شه.
بقیه فکر کنم مثل هم باشه. ولی خب اشتباهات جزئیه.
yarane-naghdi
06-06-2010, 10:51
حالا بچه ها عربي رو بچسبيد . من خودم ميدونم:31: كه مرگ بچه هاي رياضي تو درس عربيه و زبان فارسي
مگه سطح زیر نمودار = w نیست ؟ (12-24) * 200000 منم می خواستم مساحت زیر نمودار رو حساب کنم ولی گفتم این چه کاریه و فرمول w=-p(v2-v1) باید یه جا ازش استفاده کرد یا نه؟؟؟
من که از این اشتباهها کردم و چوبش رو هم خوردم، خوبیش اینه که دیگه از این به بعد به جای نمودار واحد هاش رو فقط می بینم ! . درکل محاسباتیا خیلی راحت دادن فقط تبدیل واحد داشت.
ببینیم کی پاسخنامه می اد، ببینیم آخرش هم دما بود یا هم حجم؟
yarane-naghdi
06-06-2010, 10:58
آخرش نفهمیدیم هم دما بود یا هم حجم.
اگه دوست من به عقل سليم رجوع كنند . اين فرآيند نميتونه هم حجم باشه:5::8:
e.khafan!
06-06-2010, 10:59
توان 10 هش یادم نیست ولی فکر کنم درست نوشتیم . تو اینجا 24 نوشتنم مگرنه توی برگه میکرو کولن و اینارو حساب کردم .
ساعتگرده ، بعدم شکلو توی پاسخ نامه کشیدم . در هر حال سوال غلط بود چون نوشته بود قاب روکش نداره پش لامپ روشن نمیشه اختلاف پتانسیل همه جا صفر میشه . اما هر جور حساب میکردی ساعتگرد بود
MRTZ HSV
06-06-2010, 11:04
هم دماست...شک نکنید!
این قدر نمیان ملت رو بپیچونن...این پیستون گرما میده به آب و یخ
اگه دوست من به عقل سليم رجوع كنند . اين فرآيند نميتونه هم حجم باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا حواسم نبود. قبلا توضیحش دادم که هم فشاره یا هم دما. سریع هم ویرایشش کردم ولی شما تو هوا زدیش :)
شما ها روزی چقدر میخوابین ؟ ... من که سابقه نداشته کمتر از 8 ساعت بخوابم موقع امتحانا .. ولی این نهایی ها ... حسابان و هندسه و فیزیک فقط شبش 2 ساعت خوابیدم !!! ....
البته احتمالا وضع من بهتر از شماها هست !!! ؟؟؟
هم دماست...شک نکنید!
این قدر نمیان ملت رو بپیچونن...این پیستون گرما میده به آب و یخ
گرما بده به آب و یخ که دماش کم می شه و اونوقت هم دما نیست. !!!
ساعتگرده
مطمئنی؟؟؟ الان شار داره افزایش پیدا می کنه، در نتیجه باید میدان جریان القایی خلاف جهت میدان اصلی باشه که می شه برون سو. در نتیجه با قاعده دست راست میشه پایین به بالا یا همون N به M. جهت حرکت هم به سمت راسته.
در هر حال سوال غلط بود چون نوشته بود قاب روکش نداره پش لامپ روشن نمیشه اختلاف پتانسیل همه جا صفر میشه
منظورتون رو نفهمیدم.
Farshid72
06-06-2010, 11:17
در کل می شه گفت امتحان خوبی بود.سال های قبل همش p-t و v-t می دادن امسال p-v خیلی حال کردم باهاشو.من سوال آخر تو جزوم بود ولی نخوندمش سر امتحان ننوشتم.در کل می گم امتحان خوبی بود.
شما ها روزی چقدر میخوابین ؟ ... من که سابقه نداشته کمتر از 8 ساعت بخوابم موقع امتحانا .. ولی این نهایی ها ... حسابان و هندسه و فیزیک فقط شبش 2 ساعت خوابیدم !!! ....
2 ساعت؟؟؟؟ چجوری امتحان میدی اونوقت؟؟؟
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
2 ساعت؟؟؟؟:18::18: چجوری امتحان میدی اونوقت؟؟؟:18:
amir_rahmani
06-06-2010, 11:21
منم مثل شما نوشتم . ولی حالا می فهمم چرا اشتبا نوشتم. چون گفته درون مخلوط آب و یخ می زاریم. یعنی اول بیرون بوده. پس اینجا هم فشار منتفی شد. ولی از طرفی هم دما هم نمی شه !!!! . چون دمای گاز اول مثلا 25 درجه سانتی گراد بوده و بعد به 0 درجه رسیده. که هم دما بودن رو منتفی می کنه. چون در فرایند هم دما باید با منبع گرما در تماس باشد. ( دقیقا تو کتاب اشاره کرده ) که مخلوط آب و یخ منبع گرما نیست. اِ . کم کم دارم پی می برم که درست نوشتم. و کم کم که دارم می رم جلو داره درست می شه. خودم اول فکر کردم اشتباه نوشتم و الان که توضیحش رو نوشتم به جواب خودم رسیدم :20:
2400 ژول.
پادساعتگرد میشد!
توان 10 هش یادم نیست ولی فکر کنم درست نوشتیم . تو اینجا 24 نوشتنم مگرنه توی برگه میکرو کولن و اینارو حساب کردم .
ساعتگرده ، بعدم شکلو توی پاسخ نامه کشیدم . در هر حال سوال غلط بود چون نوشته بود قاب روکش نداره پش لامپ روشن نمیشه اختلاف پتانسیل همه جا صفر میشه . اما هر جور حساب میکردی ساعتگرد بود
پاد هستش:دی
e.khafan!
06-06-2010, 11:24
والا من که به جز دوتا امتحان بقیرو ساعت 9 - 10 خوابیدم ، فیزیکم سر جمع 7 ساعت نشد مطالعم تو این 3 روز .
اصلا دوست ندارم به خاطر نمره سلامتیمو به خطر بندازم :دی
amir_rahmani
06-06-2010, 11:26
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
منم خب 2 ساعت می خوابم:دی
e.khafan!
06-06-2010, 11:33
پاد هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگو !!!!!!
مطمئنی؟؟؟ الان شار داره افزایش پیدا می کنه، در نتیجه باید میدان جریان القایی خلاف جهت میدان اصلی باشه که می شه برون سو. در نتیجه با قاعده دست راست میشه پایین به بالا یا همون N به M. جهت حرکت هم به سمت راسته.عزیز خوب پایین به بالا میشه ساعتگرد دیگه ! ساعت از چپ به راست میچرخه ، ترسیدم ! :19: :دی
من تو پاسخ نامه نوشتم ساعتگرد رو شکلم پایین به بالا کشیدم درسته دیگه ؟
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
بله تو پاسخ نامه هم نوشته از n به m، فکر کنم شما مدارتونو اون قاب گرفتین که میگین پاد ، مدار اصلی همون مدار لامپه که روشن میشه . و ساعتگرده .
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
فرآیند هم فشار است !
-5 + -25
اگر تعریف های کاملمو کم نکنه ، 19.25 . اگر بکنه 18.75 .
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
فرآیند هم فشار است !
-5 + -25
اگر تعریف های کاملمو کم نکنه ، 19.25 . اگر بکنه 18.75 .
نوشته هم فشار که !!!
این چه وضعشه ؟ ... این همدما هست !!! ... اشتباه نکنید ! :D
بقیه سوال ها به جز سوال 10 که راه حل خودم رو گفتم درست نوشتم ! ...
حداکثر نمره که میتونن کم کنن 1.25 ! ...
من هر کاری کنم، وقت زیاد بیارم ، بازم تا ساعت 3.5 بیدارم. دیشب ساعت 2 و خورده ای کتاب رو تموم کردم، ( البته بیشتر از رو جزوه خوندم ) و بعد هم فقط نمونه سوال 86 رو حل کردم و با اینکه مبهم داده بودن حدود 19.5 شدم. خلاصه 2 ساعت الی 2 ساعت و نیم خوابیدم. فکر کنم بعد امتحانا مثل اصحاب کهف یه چند سالی خواب بتونه جبران کنه. ( راستی شما سریال مردان آنجلس رو نگاه می کنین؟؟؟ - اسپم از این تابلو تر دیدی بودی تا حالا؟)
:D
اولین امتحانی که 2 ساعت خوابیدم حسابان بود ... تازه فهمیدم که چرا میگن شب امتحان خوب بخوابید ! ... اصلا حال نداشتم ! .. شاید اشتباهم تو لیمیت هم به خاطر همون بود !
دومی هندسه بود اوتو 1.5 ساعت خوابیدم ... تازه چشمام میکشید ولی دستم خسته شد ... !!! ... ( Sin60=0.5 از جمله دستاورد های این بیخوابی بود !!! )
سومی هم که این فیزیک بود ... اینو بهتر از بقیه حواسم جمع بود و اشتباه محاسباتی نداشتم !
e.khafan!
06-06-2010, 11:40
این چه وضعشه ؟ ... این همدما هست !!! ... اشتباه نکنید ! :D
خدا کنه نمرشو بدن ، 5 نمره داشت !
میگم چه حوصله ای داری یک ساعت کیبوردو فینگلیش میکنی بعد میزنی : D : دی
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
GUYS !
ّامتحان تموم شد همه باید از کارنامه هاشون عکس بزارنا ! گفته باشم ...
MRTZ HSV
06-06-2010, 11:42
19.5 میشیم...اه!
مسخره ها مجبور بودن آب رو ب یخ بدن؟
یه لحظه گفتم همفشاره...بعدش گفتم انقدر که نمیان بپیجونن!
وای عربی!!!
هیچی بلد نیستم...معلم ما سر کلاس فقط از 30یا30 و ... حرف میزد درس نمیداد!
خدا کنه نمرشو بدن ، 5 نمره داشت !
میگم چه حوصله ای داری یک ساعت کیبوردو فینگلیش میکنی بعد میزنی : D : دی
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
GUYS !
ّامتحان تموم شد همه باید از کارنامه هاشون عکس بزارنا ! گفته باشم ...
عادت کردم !!! ... اگر دقیق نگاه کنی میبینی که تعداد "!" ها هم زیاده تو پستام ... اگر راهی میشناسی ترک کنم این عادت "!" رو ، حتما بگو !
+ نامردا سوالای محاسباتی رو آسون دادن ... همه میتونستن حل کنن ... سوال 6 که مسخره بود !!! ... یه لحظه فکر کردم اشتباه دارم حل میکنم ... 2 بار دیگه هم حلش کردم !!! ...
+ امتحان حسابان هم دیدم سوالا کمه دنبال صفحه سوم میگشتم !!! ... :D
بله تو پاسخ نامه هم نوشته از m به n ، فکر کنم شما مدارتونو اون قاب گرفتین که میگین پاد ، مدار اصلی همون مدار لامپه که روشن میشه . و ساعتگرده .
نزدیک سکته هرو زدم. تو پاسخنامه که نوشته از N به M.
e.khafan!
06-06-2010, 11:49
عادت کردم !!! ... اگر دقیق نگاه کنی میبینی که تعداد "!" ها هم زیاده تو پستام ... اگر راهی میشناسی ترک کنم این عادت "!" رو ، حتما بگو !
هیچ راهی نیست ... هیچی ، فقط باید سعی کنی دیگه به چیزی معتاد نشی اینام خود به خود کم میشن ، منم ! رو زیاد میدم مخصوصا برای جی اف که صداش درومده دیگه : دی :40:
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
نزدیک سکته هرو زدم. تو پاسخنامه که نوشته از N به M.
:دی دوست من من همون موقع ویرایش کردم نمیدونم شما چه جوری دیدی اونو ! :18: اره از n به m ، البته یه جورایی حقته ها ! منم سکته دادی ... ولی خوشبختانه درست نوشتم .
راستی اگر میخواین حال کسیو قبل امتحان بگیرین بهش بگین : اِ ! راستی کارتت رو زمین افتاده بود برداشتی ؟ مثل که نیاوردی : دی )!
amir_rahmani
06-06-2010, 11:50
من 19 می شوم!
حیف شد
سوال 16 گفته بود 500 دور من سوال 18 را هم به خاطر کمبود وقت 500 دور گرفتم
خدارا شکر به فرمول 0.5 می دهند:دی
فدای سر همه بچه های گل اینجا!
کارنامه هم می گذاریم:دی
sepehr_x50
06-06-2010, 11:51
3 ریاضی - فیزیک
هم فشار...
ّامتحان تموم شد همه باید از کارنامه هاشون عکس بزارنا ! گفته باشم ... من از امتحان عربی می ترسم و دبیرمون طول سال امتحاناتش اینقدر سخت می گرفت که روحیه رو از دست دادیم. سوال می داد تستی ، می گفت اگه کامل درست بزنید، کنکور رو 80 درصد حتما می زنید. برای همین نمی دونم امتحان نهایی چطوریه. قرار شده امروز بریم، کتاب رو تو چند ساعت برامون یاد آوری کنه. ببینیم می شه یا نه. اگه امتحانات به همین شکل پیش بره، خوبه، و کارنامه هامون رو می تونیم بذاریم، در غیر این صورت :41:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
راستی یکی از دوستان نوشته بودن " 24 w تولیدی( 22 وات مفید) " می خواستم بگم، موظب باشین که بعضی مصحح ها سخت گیرن و بهشون بر بخوره که بگن یه دانش آموز می خواد سر ما رو کلاه بذاره !!!! :31: . نه شوخی کردم این برای آنتی روحیه بود.
خب عربی چیکار کنیم؟؟؟؟ من تمام امتحانا پیشنهاد می دادم، ولی این دفعه اصلا نمی دونم باید چیکار کنیم. اصلا شما می خواید چیکار کنید؟ Help us , plz
Untouchable
06-06-2010, 12:12
سوالاش به غیر از سوال 3 مشکلی نداشت ! ولی بارم بندیش خیلی فاجعه ست ! تا ببنیم چه طوری تصیح میشه
amir_rahmani
06-06-2010, 12:14
آقایون و خانوما من تقریبا عربیم اگر تعریف از خود نباشه عالیه
اگر کمکی چیزی خواستید در خدمتم
آقایون و خانوما من تقریبا عربیم اگر تعریف از خود نباشه عالیه
اگر کمکی چیزی خواستید در خدمتم
شما جزوه ای چیزی نداری؟؟؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 10 (8 کاربران و 2 مهمان)
MR Cracker*, amir_rahmani, behnambazi, m.behnam, smallfrank, Untouchable, vahid-p
از صبحه تو این تاپیک هستید؟؟؟
بیکارا!:27::27:
maghzae-motefaker
06-06-2010, 12:31
بچه ها اگر فيزيك 9.5 بشم 10 ميدن؟؟؟:31:
فكر ميكردم 18-17 ميشم.خدا كنه خوب صحيح كنه.خوب صحيح كنه شايد 16 بشم.بد صحيح كنه 14-15
amir_rahmani
06-06-2010, 12:34
شما جزوه ای چیزی نداری؟؟؟
از صبحه تو این تاپیک هستید؟؟؟
بیکارا!:27::27:
جزوه که نه
ولی خب من تقریبا در طول سال عربی را خوب خوندم
تقریبا مشکلی با قواعد اینا ندارم
یه مرور به ترجمه بندازم عربیم تمومه
GENERAL_RAAAM
06-06-2010, 12:48
با معدل 18.70 تا 18.90 دیگه امیدی به رتبه زیر 2000 تو کنکور هست؟
masih eia
06-06-2010, 12:54
کسی را میشناسم که با معدل15 رتبش500شد
yarane-naghdi
06-06-2010, 13:00
خيلي ها معدلشون حتي حدود پونزده شده . رتبه هاي خيلي عالي آوردن مثلا ششصد
azimzade
06-06-2010, 14:18
اگه بخاطر زیاد نویسی نمره کم نکنن 20 میشم فیزیکو.من حتی برا سوالای 0.25 نمره ای هم 2خط دلیل مینوشتم
وای بعدیو بگو...عربی
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یک جزوه خلاصه عربی گذاشته ولی خودم دان نکردم ببینم خوبه یا نه.
پیشنهاد خودم گاج سبزه
Rainy eye
06-06-2010, 15:34
یکی از دوستای من با معدل کتبی17.30 تو رشته ریاضی ،رتبه 76 تجربی شد!!!
زیاد ربطی به این معدل نهایی نداره اگه درصدای کنکورت خوب باشه
معدل چه دخلی به کنکور داره؟؟؟
چرا اینجا همه اینقد درس خونن؟؟:18:
شما واقعا اینقد درس میخونین یا بلف میکنین؟؟؟؟؟
کم کم دارم از خودم نا امید میشم :9::23:
درود خدمت دوستان عزیز.
کورش هستم و رشته ی تجربی.
سوال در مورد عربی دارم:
- برای اعراب و ... عبارت "یا مصطفی" باید چی بگیم؟ (مصطفی اعرابش تقدیری هست و منادای علم محلی)
- در "یا ایها الطالب" ، "ایـ" منادای نکره مقصوده هست و مبنی بر ضم و محلا منصوب یا چیز دیگه ای؟
پیـــروز باشید.
معدل چه دخلی به کنکور داره؟؟؟
چرا اینجا همه اینقد درس خونن؟؟:18:
شما واقعا اینقد درس میخونین یا بلف میکنین؟؟؟؟؟
کم کم دارم از خودم نا امید میشم :9::23:
تو واقعا نمیدونی معدل امتحان نهایی 15 درصد تو کنکور تاثیر داره !!؟
سلام بچه ها
من فکر کنم بدترین امتحانی که نوشتم همین فیزیک بود
بالاخره او هم دماست یا هم فشار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
shah abas
07-06-2010, 15:00
معنی این چی میشه؟:(درس ششم عربی ۳-ص ۸۶)
فهو ان زاد مع الشیب نقص
=====================
در ضمن اینجا مدیر داره که فکر بکنم به تاپیک ها سر بزنه. اگر کسی هم کسی رو گزارش کنه به خاطر ترسیدن از زدن بعضی سخنان نیست به خاطر ترسیدن از رفتن رو هوای انجمن هست.
============================
در ضمن دوستانی که تقلب می کنند:
همه در همه ی حورزه ها امکان تقلب ندارند.همه جا هتل نیست.همه جا دوست و آشنا نیست. همه جا کنار آدم زرنگ نیست و ...
شما هم که تقلب می کنی زحمت نکشیده تراز ۱۵ درصدت میاد از تقلب نکرده میره بالا. رتبه هم به همین صورت کمی تاثیر می گزاره و در نهایت همه به حقشون نمی رسند و شما با تقلب دارید به صورت وحشتناکی حق بقیه را می خورید. با این که ۳ تا امتحان مونده ولی باز هم سعی کنید این ۳ تا رو حداقل رعایت کنید.
کسانی هم که به گناه و ... اعتقاد دارند باید بدونند که شغل و پول به دست آمده از تقلب حرام است.مثلا شغل و پولی که از رتبه کنکور و به تناسب از دانشگاه و رشته تون به دست می آورید.
sepehr_x50
07-06-2010, 17:21
معنی این چی میشه؟:(درس ششم عربی ۳-ص ۸۶)
فهو ان زاد مع الشیب نقص
که اگر (مدت عمر) با پیری زیاد شود، نقصان و کاهش می یابد!!
دوستان اگه کسی نتونست درسی رو پاس کنه ، کلاس های تابستون ضروری هست ؟
babak2002
07-06-2010, 18:25
دوستان اگه کسی نتونست درسی رو پاس کنه ، کلاس های تابستون ضروری هست ؟
اگه درسی رو خرداد پاس نکنی می ره واسه شهریور که می تونی یا بری کلاس یا بدون رفتن کلاس فقط بری امتحان بدی.
اگه کلاس تابستونه بری بهت نمره مستمر می دن که اگه بتونی با معلم کنار بیایی (:31:) بهت مستمر 19 یا 20 بده توی شهریور با 7.5-8 قبول می شی. :27:
اما اگه کلاس های تابستونه رو نری نمره مستمر بهت نمی دن واسه همین تو شهریور باید 10 بگیری تا قبول شی. :46:
اگه درسی رو خرداد پاس نکنی می ره واسه شهریور که می تونی یا بری کلاس یا بدون رفتن کلاس فقط بری امتحان بدی.
اگه کلاس تابستونه بری بهت نمره مستمر می دن که اگه بتونی با معلم کنار بیایی (:31:) بهت مستمر 19 یا 20 بده توی شهریور با 7.5-8 قبول می شی. :27:
اما اگه کلاس های تابستونه رو نری نمره مستمر بهت نمی دن واسه همین تو شهریور باید 10 بگیری تا قبول شی. :46:
گرفتم ، ممنون :40:
فقط یه سوال نحوه ی محاسبه ی قبولی چطوره ؟
یعنی میانگین مستمر با امتحان رو میگیرن یا چی ؟ !!!
maghzae-motefaker
07-06-2010, 23:06
ساعت 00:00
خدا كنه آسون بدن.خيلي اين عربي بي همه چيز سخته.:19:
تو واقعا نمیدونی معدل امتحان نهایی 15 درصد تو کنکور تاثیر داره !!؟
اونو میدونستم:31:
راحت شدیم ! ... دیگه 2 تای دیگه چیز سختی نیستن ! ...
1.00 غلط دارم !!! ... آزمون خوبی بود ! ...
shah abas
08-06-2010, 09:13
از نظر سختی اگر ۵ از ۱۰ متوسط باشد من ۶.۵ شاید هم ۷ می دهم.
نهایی باید این طور باشد.
(عجب سخن گفتنی!)
lohrasbi
08-06-2010, 09:22
امتحان چطور بود؟ نمیخوام جو بدما ولی به نظر من از دینی هم سختتر بود. این بدترین امتحانم بود. تازه یه چی بگم کف کنید من قواعد عربی 1 و 2 رو خوندم! با این حال... .
حالا که کلید نیومده ولی فکر کنم 16 بشمم :41:
کلید کی میاد؟
e.khafan!
08-06-2010, 09:30
امتحان خیلی آسونی بود ، یعنی اونایی که خوندن باید بالای 18.5 بشن .
من کلن متن درسارو یک بار خوندم اونم سر سری و قواعدو + قسمت کلمات امتحانات نهایی قبل : ذی
امیدوارم 17.0 بشم ولی گویا بین 15 و 16.5 میشم . ( 15 بدترین حالت )
=
شیمی !!!!!!
maghzae-motefaker
08-06-2010, 09:34
امتحان خیلی آسونی بود ، یعنی اونایی که خوندن باید بالای 18.5 بشن .
من کلن متن درسارو یک بار خوندم اونم سر سری و قواعدو + قسمت کلمات امتحانات نهایی قبل : ذی
امیدوارم 17.0 بشم ولی گویا بین 15 و 16.5 میشم . ( 15 بدترین حالت )
=
شیمی !!!!!!
امتحان خدايي خيلي متفاوت با سالهاي پيش بود.و شايد بشه گفت سختتر.من ديشب از خودم خرداد 88 و 87 رو امتحان گرفتم.تقريبا 19 شدم.ولي اينو فكر كنم 17-18 بشم.
yarane-naghdi
08-06-2010, 09:35
واقعا تو عربي از همه مون انتقام گرفتند :41::19::2:
maghzae-motefaker
08-06-2010, 09:36
من عاشق شيميم . شايد به خاطر معلمم خوبمون باشه.ولي خيلي دوسش دارم.تاحالا نمره زير 18 نداشتم.فقط ميخوام 20 بگيرم.20-20-20
زبانم ميشه 18-17 گرفت.
بعدشم:26::26:
منم به نظرم خوب نوشتم حالا باید بررسی کنم
منم به شیمی خیلی علاقه دارم حتی اگه به خاطر معلممون هم که شده باید 20 بشم
آخه دبیرمون واقعا زحمت کشیده
شیمیم همیشه بالا 18 بوده(الیته امتحان های دبیرمون در حد المپیاده) و تو کانون هم همیشه بالای 80 % میزدم
امیدوارم 20 بشم
waterpolo
08-06-2010, 09:49
پروردگارا متشکرم که ما رو از عربی دور کردی لا اقل واسه 3هفته
میگم این سوال 10 قسمت ب چی خواسته بود
MRTZ HSV
08-06-2010, 09:53
فوق سخت...ترکونده بودن!
من خودم خوب دادم...بیچاره دوستام که معدلشون 19.5 به بالائه اونا همشون 16 17 میشن!
کلماتش که خشی اصلا یادم نیومد چی چی بود چه برسه به مترادفش!
سوال 5 الف ب چی چی بود داده بودن!!!
الف اگه فعلش رو حساب میکردی 1 میشد ولی اگه از نظر مفعول مطلق نوعی حسابش میکردی 2 میشد!
اگه 5 رو درست زده باشم....19 به بالائم وگرنه 18.5
e.khafan!
08-06-2010, 09:56
خطا رو مشخص کنید ، ازون 3 تا دوتاش تو جمله درست بود یکیش غلط .
بچه ها میگم اگر این عربی رو انتخابی میکردن مثل زبان خارجه ، مثلا میشد بین عربی و آنگولایی و پرتقالی یکیرو انتخاب کرد ! من حتما یا پرتقال بودم یا آنگولا حتی حاظر بودم زمان کلیک قبیله ی کلیک که توی آفریقان رو یاد بگیرم اما عربی نخونم ! ( کلیک یه زبانه مثل زبان پرنده ها با زدن زبون به سقف دهن صحبت میکنن خیلی ردیفه ! )
-
تراز اومیم زیر 4000 ، فقط دینی رو خوب دادم و زبان رو هم 20 میشم همین ، بقیشون رو زیر 17 دادم . : |
maghzae-motefaker
08-06-2010, 09:56
!WARNING کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 14 (14 کاربران و 0 مهمان) !WARNING
-
azimzade
08-06-2010, 09:57
سوال 5 الف ب چی چی بود داده بودن!!!
الف اگه فعلش رو حساب میکردی 1 میشد ولی اگه از نظر مفعول مطلق نوعی حسابش میکردی 2 میشد!
منم همینو اشتباه کردم.ولی بچه ها میگفتن مفعول مطلق نوعی ارجعیت داره به فعل!!!!!!!!
e.khafan!
08-06-2010, 10:02
ای تو روح عربی و هر چه عربه ...
من خودم عربی هیچ پخی نبودم اینا هم اینقدر سخت گرفتن !!!
حالا اینقدر تقلبی کردم که چشام داره در میاد !
آخرش هم نمیدونم 10 میگیرم یا نه !
خدا کنه که بگیرم !
اگر نگیرم هم کم کمش 6-7 میگیرم و با تک ماده قبول !!!
اما میخواستم کار به اونجا نکشه !!
به هر حال خواستم صد سال سیاه عربی یاد نگیرم که بخوام قرآن بخونم !!!
والا ...
واللا !
ناخدا جان امضات فوق العدست ، دمت گرم. موفق باشی :46:
yarane-naghdi
08-06-2010, 10:02
فكر كنم بچه ها اكثرا قبول داشته باشن كه شيمي 3 از شيمي 2 آسونتره . امسال من بر خلاف پارسال راستيتش از شيمي لذت ميبرم . دبيرمون هم بسيار دبير نمونه و خوبيه .
از اول سال هر امتحاني ازمون گرفتند . با بي دقتي نمرم شد هجده و برا خودم هم جالبه كه نمره هام همه مثل هم ميشد . بغير از يك بار سه دفعه بعدي همش از بي دقتي خودم ضرر كردم .
سوالات دوقسمتي . يا الف و ب و ج بعد از مطلوب است اوليه خيلي باعث ميشه دانش آموزا بي دقتي كنند . من الان همتون رو انزار ميدم كه حواستون به اين سوالات باشه
ضمنا قسمت هاي مفهومي مثل فصل دو و تا حدودي سه را كه كمتر محاسباتي هستند ياد بگيريم بهتره. مفهومي بخونيم يعني . چون با وضعي كه امسال پيش اومده بعيد نيست شيمي كه هرسال سوالاتي مشخص به دانش آموز ميدادند رو هم بپيچونند
منم همینو اشتباه کردم.ولی بچه ها میگفتن مفعول مطلق نوعی ارجعیت داره به فعل!!!!!!!!
آخه یعنی چی؟جمله اونوقت غلط میشه
azimzade
08-06-2010, 10:12
آخه یعنی چی؟جمله اونوقت غلط میشه
منم نمیدونم
اگه میشه یکی جواب 5 ب رو با دلیل توضیح بده
e.khafan!
08-06-2010, 10:19
اونوقت به جای اینکه بخواهیم بنویسم : (( محمد بن ابی طالب همچون پدری مهربان با کودکان رفتار میکرد )) و البته پدرانشان را به جرم مسلمان نبودن میکشت و مادرانشان را به جرم بدحجابی سنگسار میکرد !!!
اینیکی خیلی تنده ! البته هر کس عقیده ای داره ، با بقیشم موافقم ، امیدوارم هزینه هایی که دادم و دادیم اثر کنه ... که قطعا میکنه اما شاید دیر .
-
ضمن اینکه برادرای ارزشی حتما سریعا برن و گزارش بدن !!!
آخه حرامه که یک محارب و مرتد بخواد بیاد اینجا صحبت کنه ...
ما هستیم ..
-
فكر كنم بچه ها اكثرا قبول داشته باشن كه شيمي 3 از شيمي 2 آسونتره . امسال من بر خلاف پارسال راستيتش از شيمي لذت ميبرم . دبيرمون هم بسيار دبير نمونه و خوبيه .
بنظرم بر عکسه ، امسال یک فصلش کامل فیزیک اونم نه فیزیکی که خوندیم فیزیک به زبان مغولی ف خیلی ضایست ولی من بالای 19 مِشم ! (باید بشم ! )
MRTZ HSV
08-06-2010, 10:19
منم نمیدونم
اگه میشه یکی جواب 5 ب رو با دلیل توضیح بده
من که شانس ندارم هر چی بنویسم غلطه!
من 2 زدم
Untouchable
08-06-2010, 10:38
نسبت به اینکه عربیم خیلی ضعیفه خوب بود ! بین 17.75 - 18.25 میشم
اگر متضاد نقص که نوشتم اکمَلَ رو غلط نگیره + یه 0.25 دیگه که درسته ! همون 1 نمره رو غلط دارم !!! حداکثر 1.5 نمره با اون 2 تا .... جالبه چیز هایی که فکر میکردم غلطن درست در اومد و اونایی که فکر میکردم درستن غلط !!!
باورم نمیشه عربی رو انقدر خوب دادم !!! :D تازه دیشب بود که درس 6و7 رو برای اولین بار میدیدم !!!
0.5 ترکیب رو غلط نوشتم ! 0.25 لغت - 0.25 سوال 11
* سوال 10 اولی تو پاسخ نامه معلوم نیست چیه ! ... ؟!
Farshid72
08-06-2010, 11:19
امتحان خوبی بود.من خیلی خوب دادم و فک می کنم که حد اکثر 1 نمره تا 1.5 غلط داشته باشم.
صدمین پستمه
همه به من تبریک بگن :8::7::26::15:
EngineeR EhsaN
08-06-2010, 11:33
ميگم سنجش گفته 80 درصد داوطلبايي كه حسابانو(:2:) امتحان دادن زير 10 گرفتن!:18:
صحت داره؟
خیلی سخت بود من عربیم همیشه 20 بود حالا 18 میشم
این چه وضعشه؟؟؟؟مگه سوال 5 قسمت اول حال نداریم که حال ترجمه کرده اخه
بابا من از بیخ عرب نیستم باید چی کار کنم
اون از فیزیک اینم از عربی .هندسه هم معلممون 2تا سوال رو اشتباه گفته بوده گفت حد اکثر میشین 18/5 این همه درس بخون اخرشم به خاطر معلمت نمرت کم بشه
میترسم معدلم کم بشه خدااااااااااااااااااااااا ا اون وقت هیبتم جلو معلما از بین میره اخه من چی کار کنممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:19:
surpriser
08-06-2010, 11:43
سلام.من هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا سوال 5 ب گزینه 1 میشه!اگر کسی دونست به ما هم بگه! واقا آدم با امید 19-20 میاد بیرون بعد که پاسخ نامه رو میبینه چیز های عجی توش پیدا میشه! مثل همون هم فشار فیزیک که از کل کلاس ما فقط یه نفر نوشته بود هم فشار اونم بیچاره هیچ دلیلی پیدا نکرده بود شانسی نوشته بود که درست از آب در اومد!
من شیمی نمیخونم چون حتما معاممون یه چیزایی رو اشتباه گفته تازه بازم یه سوال میدن که اشکت دراد نخونی بهتره حداقل شب راحت میخوابی
دیگه خسته شدم میخواستم معدلم بالای 19.90 شه حالا باید دعا کنم 18 نشه:41:
لطفا منو دلداری بدید:10::41: خواهش میکنم:19:
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
سلام.من هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا سوال 5 ب گزینه 1 میشه!اگر کسی دونست به ما هم بگه! واقا آدم با امید 19-20 میاد بیرون بعد که پاسخ نامه رو میبینه چیز های عجی توش پیدا میشه! مثل همون هم فشار فیزیک که از کل کلاس ما فقط یه نفر نوشته بود هم فشار اونم بیچاره هیچ دلیلی پیدا نکرده بود شانسی نوشته بود که درست از آب در اومد!
چون سمعتها ها داره یعنی مونث.بنابراین تقول مفرد مونث غایب که میشه میگفت
EngineeR EhsaN
08-06-2010, 11:53
[QUOTE=surpriser;5034174]سلام.من هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا سوال 5 ب گزینه 1 میشه!QUOTE]
اگه منظورت همونيه كه حضرت نوحم توش بود به خاطر اينه كه دَعا از ريشه دعو هست به معني دعوت كرد چون دعو فعل ماضي سادست نه استمراري!:46:
صدمین پستمه
همه به من تبریک بگن :8::7::26::15:
ما که خودمون تازه واردیم ولی تبریک:20:
[QUOTE=surpriser;5034174]سلام.من هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا سوال 5 ب گزینه 1 میشه!QUOTE]
اگه منظورت همونيه كه حضرت نوحم توش بود به خاطر اينه كه دَعا از ريشه دعو هست به معني دعوت كرد چون دعو فعل ماضي سادست نه استمراري!:46:
ولی اخه یه جوری معنی کرده اونو انگار حاله (دلسوزانه)خوب حال دیگه یعنی چی اخه:41:
یه دلیلش فعلش هست + دلسوزانه رو میشه معادل همچون دلسوزان گرفت ...
*PiNk PaNTHeR*
08-06-2010, 12:05
اون ترجمه ی جمله ها جمله ی سومی دوتا لغتش رو اصلا نخونده بودم جمله بندی رو طوری کردم که لغتهایی که بلد بودم اول افتاد و لغتهایی که بلد نبودم و از خودم در آوردم دوم افتاد. امیدوارم نصف نمره بدن.
سه تا کلمه داده که دوتاش توی جمله صدق میکنه بجز یکی. اونی که صدق نمیکنه رو باید بنویسی توی پاسخنامه. اولی کلمه ی منصوب در جمله صدق نمیکرد، دومی چون منادا مضاعف بود نباید مضموم میبود. البته من دومی رو ربَنا نوشتم نه ربُنا. اشتباه لپی احمقانه ای بود.
شیمیم همیشه بالا 18 بوده(الیته امتحان های دبیرمون در حد المپیاده) و تو کانون هم همیشه بالای 80 % میزدم
اگه گاج میخونی همین الان شروع کن که خیلی زیاده و وقت هم کمه.
چرا سوال 10 اولیش تو پاسخ نامه ساکن گذاشته ؟؟؟؟تو گزینه ها ساکن نداره که!!!خودشونم نمیدونن چی کار میکنن
دوستان به مقداری پول نیازه بریم وسیقه بزاریم جناب ریگی رو ازاد کنیم ترتیب این طراحارو بده یه ملت راحت شن
یکی میگفت طراح فیزیک همونیه که سال 86 رو طرح کرده بود یه بار جستی ملخک 2بار....
چرا سوال 10 اولیش تو پاسخ نامه ساکن گذاشته ؟؟؟؟تو گزینه ها ساکن نداره که!!!خودشونم نمیدونن چی کار میکنن
دوستان به مقداری پول نیازه بریم وسیقه بزاریم جناب ریگی رو ازاد کنیم ترتیب این طراحارو بده یه ملت راحت شن
یکی میگفت طراح فیزیک همونیه که سال 86 رو طرح کرده بود یه بار جستی ملخک 2بار....
شما سوالای 86 فیزیک رو با 89 مقایسه میکنی ؟! .... اون سوالا اصلا قابل مقایسه نیستن ! ...
سلام
دیدم این تاپیک ماله امتحان نهایی اومدم توش , ولی صفحه آخر رو که خوندم هیچ چیش ربطی به امتحان نهایی نداشت :31:
حالا بیخیال , امتحان عربی تقریبا سخت بود !!
من متضاد نقص رو اکمل نوشتم به نظرتون درست میگیره ؟
EngineeR EhsaN
08-06-2010, 13:18
سلام
دیدم این تاپیک ماله امتحان نهایی اومدم توش , ولی صفحه آخر رو که خوندم هیچ چیش ربطی به امتحان نهایی نداشت :31:
حالا بیخیال , امتحان عربی تقریبا سخت بود !!
من متضاد نقص رو اکمل نوشتم به نظرتون درست میگیره ؟
جالبه از هركي ميپرسيدم ميگفت اكمل من خودمم اينو نوشتم ولي كلاً فقط شاگرد اولمون درست نوشته بود!
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
سلام
شما اسلام رو قبول نداری اما امام و نوه اش رو قبول داری؟!
خیلی ناراحت شدم از جمله ات راج به حضرت محمد.
در این که زرشت انسان بی نهایت خوبی بوده شکی نیست.
اما باور داشته باش که حضرت محمد بهترین انسان طول تاریخه.
پیامبر متعلق به عربستان نیست! دلیل ظهورش توی عربستان این بوده که اون موقع جاهل ترین مکان اون جا بوده و حضرت محمد می خواسته جهل رو از بین ببره.
بیشتر فکر بکن دوست من.:11:
سبز باشی...
آره منم موافقم ، تو يه از قرانم اشاره شده كه عربا :2:چون زيادي جاهل بودن اگه پيامبر جاي ديگه اي ظهور ميكرد امكان هدايت از عربا كلاً صلب ميشد ، باور كن
جالبه از هركي ميپرسيدم ميگفت اكمل من خودمم اينو نوشتم ولي كلاً فقط شاگرد اولمون درست نوشته بود!
نقص 2 تا معنی داره ... کاهش و ناقص - کاهش میشه زاد - ناقص هم اکمل
به نظر من هر 2 درستن !!!
این 10 الف تو پاسخ نامه ساکن گذاشتن ! ... بعد درستش رو چطوری به اطلاع مصحح ها میرسونن ! ... اصلاحیه میدن ؟
چطوری از این اصلاحیه ها با خبر بشیم ؟ ... شاید فیزیک هم فرایند همدما هم درست بگیرن !!! ... تو کتاب بدون یخش هم فشار هست ... با یخ همدما میشه دیگه !!!
دوستان تو سوال 8 حال مگه (فهم ارفع الناس شانا)نمیشه؟
آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااا؟
M O B I N
08-06-2010, 15:49
دوستان تو سوال 8 حال مگه (فهم ارفع الناس شانا)نمیشه؟
آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااا؟
دوست من شما اگه دقت میکرین جمله حالیه همون یرزقون هست
انی که شما میگی ارفع اومده ارفع یک صفت بر وزن افعل هست و بعد از اون حتما تمیز نسبت میاد!
نه این نمیتونه حال باشه
نمره من بالا 18 برآورد میشه ! بین 18 و 19 :46: :11:
Plutonium
08-06-2010, 16:14
به به به چه خبره اینجا :31:
اگه میدونستم از اول امتحانا می اومدم
! توجه !
! پاسخنامه تمام امتحانات !
پاسخنامه ی امتحان عربی:
برای دیدن جواب بقیه درسا هم به آدرس زیر برید
و از سمت چپ صفحه "سوالات و پاسخ امتحانات اردیبهشت و خرداد 89" رو انتخاب کنید بعد از زیر مجموعه ای که باز میشه " سال سوم متوسطه خرداد ماه 1389" رو انتخاب کنید
لینک مستقیم ندادم چون به دلایل نا شناخته ای کار نمی کنه
Plutonium
08-06-2010, 16:20
راستی یه چیز دیگه :
یه جونمرد پیدا نمیشه واحدای هر درس تو کارنامه رو بزاره اینجا تا من و بقیه دوستان بتونیم معدلمونو حدس بزنیم:46:!؟
برای خودم تو یه فایل اکسل درست کرده بودم ... فقط کافیه نمره هر درس رو عوض کنید .... خودش حساب میکنه ! ( برای رشته ریاضی ) ... تجربی ها و انسانی ها هم میتونن واحد هاش رو تغییر بدن و ... !
اکسل 07 :
اکسل 03 :
واحد ها رو هم از روی کارنامه نوشتم !
shah abas
08-06-2010, 17:59
اخوی! نمیشه این مستمر رو هم روش اثر بدی؟ روی این اکسل
سوال 13 "جدّا" چطور می تونه مفعول مطلق باشه؟؟؟ اصلا، مصدر کدوم فعل داخل جملست؟
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
آها فهمیدم حتما مثل همون "شکرا" و... است که خودش به تنهایی هم می تونه مفعول مطلق باشه نه؟ اصلا حواسم نبود.
اخوی! نمیشه این مستمر رو هم روش اثر بدی؟ روی این اکسل
چرا میشه ! ... وقت کردم درست میکنم کل ترم 1 و 2 رو میزارم ! ( احتمالا پنجشنبه بعد از شیمی وقت میشه !!! ) :20:
تا حالا 10 صفخه بیشتر نخوندم !!! ... باید فردا زیاد فشار بیارم !! :31: ... خوبیش اینه که شیمی رو خوب خوندم تو طول سال ! ... فقط فصل 3 برام جدیده بعضی جاهاش !
* از این امتحان هایی که دادیم چند تا رو 20 میشین ؟ ( اگر 20 نمیشین بالاترین نمره رو بگین ! )
خدارو شکر بچه های اینجا همه معدل بالای 19 دارن !!!
با این فرض => هرچی فیلسوف خواهیم داشت از اینجا خواهد بود .!!!
اگه حرفا راست باشه !!!!
shah abas
08-06-2010, 21:32
20? کامپیوتر:دی
بالاترین هم احتمالا ۱۹.
معدل کتبی هم حدود ۱۷.۵
maghzae-motefaker
08-06-2010, 22:22
من هندسه و جبر و 20 ميشم.كمترين هم يا ديني يا حسابان حدود 12-14 ميشم
EngineeR EhsaN
09-06-2010, 11:19
من بالاترین رو میدونم زبان میشم ! احتمالا 20
ادبیات و زبان فارسی و دین و زندگی و جبر رو هم خوب دادم ! در حد 17
حسابان احتمالا 13-14
هندسه به زور 11
عربی گند زدم ! فکر کنم 9 بشم ! :41:
در کل عربی نوبت اول 12 گرفتم ! مستمر نوبت اول هم 17 بود !
یعنی 12*2 + 17 = 41
مستمر نوبت دوم هم بهم 16 داد !
41 + 16 = 57
پس 43 نمره دیگه میخوام واسه قبولی عربی ! که میشه
57 تقسیم بر 6 میشه 7.5 !!
پس با این وجود اگر عربی 7.5 بگیرم قبول میشم !!!
خدا کنه ...
خوش به حالتون من همه امتحانامو بالاي 18 ميشم به جز فيزيك و حسابان و هندسه
هندسه و فيزيك و ميشم 13-14 ولي حسابانو به گفته ناظممون از هر كلاس فقط 3-4 نفر قبول شدن منم دارن به قبول شدن ميانديشم!:37:
Untouchable
09-06-2010, 11:44
من که حسابان بهترین امتحانم بود 19.5 میشم اون نیم نمره واسه اون بازه ها ! چرا میگید سخت بوده ؟
ولی زبان فارسی و ادبیات خراب کردم
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
حس شیمی خوندن نیست
yarane-naghdi
09-06-2010, 12:31
يه سوال :
با سلام خدمت همه بچه ها . ميگم ما كه كنكور دانشگاه آزاد رو ثبت نام كرديم . سوالاتش رو مخصوص دانش آموز سال سومي ميدن يا ما هم بايد همون امتحان بقيه رو بديم؟؟؟؟؟؟؟:13::11::18:
shah abas
09-06-2010, 16:12
با سلام خدمت همه بچه ها . ميگم ما كه كنكور دانشگاه آزاد رو ثبت نام كرديم . سوالاتش رو مخصوص دانش آموز سال سومي ميدن يا ما هم بايد همون امتحان بقيه رو بديم؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوص سال سومی می دن.ماهارو نگه می دارن یه کنار که بقیه امتحان رو بدن بعد یواشکی سوال های پیش رو با مداد حذف می کنند و می گن بقیه اش رو بزنید:31:
(معلومه که عین بقیه. فقط تو این کتاب تست بازرگان نوشته هر وقت تو شیمی گزینه بود با این حالا که تمام گزینه های قبل اونو بزنید.اکثرا درست در می آید)
shah abas
09-06-2010, 17:57
یک سوال شیمی. من از روی کتاب می خونم. می خواستم ببینم ΔS رو چگونه می دهند.یعنی ΔS یک عدد خاص است یا همان تفاضل مول های دو طرف واکنش؟مثلا میشه ΔS این واکنش را دمای اتاق محاسبه کرد؟:
2H(2) g + O(2) g ====== 2H(2)O L
تو همین کتاب بازرگان (البته آموزشش) هست ولی تو خارج از محدوده یعنی نمی دن.
maghzae-motefaker
09-06-2010, 20:49
یک سوال شیمی. من از روی کتاب می خونم. می خواستم ببینم ΔS رو چگونه می دهند.یعنی ΔS یک عدد خاص است یا همان تفاضل مول های دو طرف واکنش؟مثلا میشه ΔS این واکنش را دمای اتاق محاسبه کرد؟:
2H(2) g + O(2) g ====== 2H(2)O L
نه عدد نميدن.
مثلا ميدن ميگن بگو مثبت هست يا منفي.:46:
Untouchable
09-06-2010, 22:54
پیش به سوی بیست
Mr cracker? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قلعه حیوانات برای جورج اورول هست، نه جورج اوول:46:
در کل کتاب خیلی جالبیه، کتاب مورد علاقع منم هست
maghzae-motefaker
09-06-2010, 23:13
باورم نميشه.
يعني اگر فردا اينو بديم ديگه راحتيم؟:20:
زبانو كه ديگه همه بالاي 18 ميشيم.قول ميدم
خدا كنه فردا سوالا متفاوت نباشه
قلعه حیوانات برای جورج اورول هست، نه جورج اوول
در کل کتاب خیلی جالبیه، کتاب مورد علاقع منم هست
آره می دونم ولی کی حوصله داره بیاد 16 تا عکس رو از اول بنویسه:31:
maghzae-motefaker
10-06-2010, 09:06
اول.
سلام.
فقط بگم خيلي سخت بود.من بهش از 10 نمره 8 ميدم از نظر سختي.
آخه يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من 1 ماه دير بدنيا اومدم:37:
اگر شتباهات فردي نكره باشم 18 ولي اگر اشتباه فردي كرده باشم 12-13:31:
behnamrizi
10-06-2010, 09:15
ای بابا امان از این بی دقتی!
سوال12 ب را برعکس نکردم 1-
سوال 14 قسمت ب 0.75-
امتحانش استاندارد بود(شیمی3)
M O B I N
10-06-2010, 09:27
سلام دوستان امتحان بسیار آسون بود ولی من 19.5 میشم ! اون سوالی که گزینه درست رو انتخاب کنین من اصلا دیگه توجه نکردم یکی رو نوشتم و 2 تا رو ننوشتم 0.5 کم شد 1
سوال خیلی خوب بود و اگر در محاسبات از روی حواس پرتی اشتباه نکرده باشم، چیز دیگه ای به نظرم نمی آد که بلد نباشم.
ولی کلا مثل سال 88 بود و خیلی عالی بود. این یکی رو حال کردم واقعا.
حالا زبان داریم. من تو قسمت استرس زبان مشکل دارم. کسی نیست بتونه مختصر و مفید و کاربردی آموزش بده؟
کم کم که داره انرژیمون تموم می شه ، امتحانا هم داره تموم می شه. ولی چه انرژی بگیریم روز شنبه :8:
سلام دوستان امتحان بسیار آسون بود ولی من 19.5 میشم ! اون سوالی که گزینه درست رو انتخاب کنین من اصلا دیگه توجه نکردم یکی رو نوشتم و 2 تا رو ننوشتم 0.5 کم شد 1
منم !!! ... ... 2 تا سوال رو ( یکیش همین ) + سوالی که تصعید بود !! .. اصلا شکل رو نگاه نکردم که فرایند چیه !!!
19 میشم !!! ... امتحان آسون بود ! ... ... !
سلام
امتحان استاندارد بود مثله سالهای قبل
ولی من اشنباه کردم
فکر کنم 19.25 میشم
maghzae-motefaker
10-06-2010, 09:56
اول.
سلام.
فقط بگم خيلي سخت بود.من بهش از 10 نمره 8 ميدم از نظر سختي.
آخه يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من 1 ماه دير بدنيا اومدم:37:
اگر شتباهات فردي نكره باشم 18 ولي اگر اشتباه فردي كرده باشم 12-13
پس چرا براي من سخت به نظر اومد؟؟؟
شايدم آسون بود.حالا جوابا بياد ميفهمم آسون بود يا نه:31:
shah abas
10-06-2010, 09:56
من از ۱۰ نمره ۵ می دم. آسون بود. امیدوارترین به ۲۰ در این امتحان در بین امتحان های قبلی.
سلام
امتحان خوب بود فقط من هم بی دقتی کردم .
دوستان دو تا سوال بود من میگم مشکلشو شما بگین من درست می گم یا نه : (با توجه به متن کتاب)
گفته بود کدام یک تابع حالت است . T , DS , و یک چیز دیگه که یادم نمیاد .
من که چون کلا سوال اشتباه خوندم فکر کردم گفته فقط یک گزینه درسته نه گزینه ها
اما الان که متن کتاب رو نگاه می کنم 4 صفحه قبل از اینکه فصل 2 تموم بشه نوشته S (آنتروپی) تابع حالت است پس نمی تونم بگیم DS تابع حالته !!! درسته ؟
یکی دیگه هم ماله همین سوال . گفته بودم آنتالپی کدام منفی هست همواره . من نوشتم سوختن فقط اما بچه ها می گفتن میعان هم میشه .
اما مشکل اینه که اصلا آنتالپی استاندارد میعان تو کتاب نداریم یا حداقل تو کتاب نگفته که آنتالپی استاندارد واسه سایر تغییر حالت های فیزیک هم صدق می کنه و . .. پس سوال خارج کتاب میشه !!
هنوز جوابا که نیومده ببینیم چی هست جواب اصلی ممکنه هرچی این بالا گفتم چرندیاتی بیش نباشه (:31: ) اما حداقل یه نگاه به کتاب بندازید با توجه به متن کتاب یه کمی درست می گم !
ممنون :20:
e.khafan!
10-06-2010, 10:06
dبچه ها خیلی سخت بود ، خیلی ، حل کردنیاش آب خوردن ولی حفظیا و مفهومیاش مضخرف بود .
اَه ! تا الان 17.5 تا 18 ، البته اگر سوال 14 - ب رو اشتباه ننوشته باشم ، یکی از دوستام که المپیادی گفت این چند سال پیش تو المپیاد اومده بود و جوابش میشه از آب خالص تبخیر و در آب و شکر میعان میشود یعنی سطح آب خالص پایین میاد و لاونیکی بالا میره : |
یه سوال اگر سوال آخر ب رو از روش کتاب که یعنی در نظر گرفتن یک واکنش به عنوان محدود کننده نریم و از تناسب بریم نمره کم میکنن ؟
خیلی سخت بود !
سوالاتی که کم شدم :
1- الف ( خریتم !) پ ( حماقتم !)
2- پ ( از تنبلیم !) 4- 2 تا نیم نمره که اکثرا کم شدن + Dg
6- ت ( نمیدونستم !)
shah abas
10-06-2010, 10:08
گفته بود کدام یک تابع حالت است . T , DS , و یک چیز دیگه که یادم نمیاد .
دلتا S و T و q . اتفاقا چرا می تونیم بگیم دلتا S تابه حالت است. حالا جواب این چی می شد؟ من گفتم T و دلتا S.
یکی دیگه هم ماله همین سوال . گفته بودم آنتالپی کدام منفی هست همواره . من نوشتم سوختن فقط اما بچه ها می گفتن میعان هم میشه .
جواب ۹۹ درصد سوختن هست.فکر کنم متن کتاب باید باشه.
waterpolo
10-06-2010, 10:12
امتحانش اسون بود ولی همین سوال بالا که که behii گفت رو اشتباهی فکر کردم میگه یک گزینه درسته
shah abas
10-06-2010, 10:14
یه سوال اگر سوال آخر ب رو از روش کتاب که یعنی در نظر گرفتن یک واکنش به عنوان محدود کننده نریم و از تناسب بریم نمره کم میکنن ؟
در برگه تصحیح معمولا سال های قبل می نوشتند به تناسب نمره ندهید:(
e.khafan!
10-06-2010, 10:16
2 گزینه درست هست ، سوختن و میعان .
با این که ساده داده بودن، بازم حس می شد که رو جنبه های حفظی تاکیدشون زیادتر شده بود. مثلا همون بنزین. ولی از اونجا که این درس ، شیمیه ، اگه از اول سال چند دور خونده باشین، حتما می تونستید جواب بدین. مثلا اون فرایند خودبه خودی سامانه منزوی از حاشیه کتاب بود که البته می شد از رو فرمول انرژی آزاد گیبس هم بدست آورد.
راستی کسی پیدا نشد، استرس کلمات زبان انگلیسی رو خلاصه آموزش بده؟
Untouchable
10-06-2010, 10:19
سوالاش خوب بود به غیر از 14 قسمت ب
MRTZ HSV
10-06-2010, 10:23
2 3 تا سوالش خارج کتاب بود...وقتی دیدمشون کپ کردم...ولی قربون بهمن بازرگان برم همه رو خونده بودم!
سوال 6 قسمت ت خارج کتاب بود...همین میعان خارج کتاب بود...اون شکله خارج کتاب بود
غیر استاندارد...اینا این سوالا رو میدن یعنی آقا بهت بیست نمیدیم خودتو نکش!
راستی چرا جدول تناوبی داده بودن؟؟؟(الکی برگه چاپ میکنن!)
e.khafan!
10-06-2010, 10:26
راستی کسی پیدا نشد، استرس کلمات زبان انگلیسی رو خلاصه آموزش بده؟ یه قاعده ی کلی داره ، او.نم اینکه شما کلمه هارو قسمت قسمت کن یعنی هجی ! مثل اول دبستان ، هر قسمتی که طولانی تر باشه استرس اونجاست. البته قسمتایی که از er , or ,tion تشکیل میشن استرس نمیگیرن ، به جز یکی دو تا استثنا در بقیه موارد این قانون صدق میکنن . فقط حواست به yion باشه بعضی موقع استرس میگیره که تعدادش کمه و حفظ شدنیه .
در برگه تصحیح معمولا سال های قبل می نوشتند به تناسب نمره ندهید:(
نه این فرق داره این برای محدود کننده و ایناست ، یکی از بچه ها گفت یک سال راه حلشو نوشته بودن یا این یا اون . خدا کنه بده مگرنه ... :19:
دلتا S و T و q . اتفاقا چرا می تونیم بگیم دلتا S تابه حالت است. حالا جواب این چی می شد؟ من گفتم T و دلتا S.
آخه متن کتاب نوشته فقط S من می گم اگه بخوایم بگیم DS تابع حالت هست میشه اینجوری
DS2-DS1 :31:
بعدیه رو بقیه میگن سوختن و میعان میشه !
اما بحث من اینه که اصلا چیزی به عنوان آنتالپی استاندارد میعان در کتاب نداریم پس خارج از کتاب حساب میشه دیگه .
شاید دانش آموز فکر کنه چون این آنتالپی تو کتاب نیست یعنی اصلا همچین آنتالپی استانداردی وجود نداره که بخود منفی باشه .
نه این فرق داره این برای محدود کننده و ایناست ، یکی از بچه ها گفت یک سال راه حلشو نوشته بودن یا این یا اون . خدا کنه بده مگرنه ... :19:
معلم ما که گفت نمره نداره . فقط میشه از اون تناسب تشخیص بدیم که کدوم هست محدود کننده هست با توجه به اون ماده ی فرضی رو اون حساب کنیم که کارمون راحت تر شه
اون سوال 14 ب سوال کنکور بود ! ... معلممون گفته بود !!! ... همون تفاوت سرعت تبخیر سطحی هست که باعث پایین اومدن سطح مایع چپی میشه ... نسبت به سمت راستی بیشتر پایین میاد !
* فرایند های تغییر فاز ( ذوب ، تبخیر ، تصعید ) گرماگیر و برعکسشون گرماده هستند !
* DS هم تابع حالت هست !
( این 2 مورد * دار رو منم فکر کردم یه دونست ننوشتم !!! )
آخه منو ببین چیو غلط نوشتم ! ... هنوز هم به خاطر این ... ! اعصابم به هم ریخته !!! ... 3 بار سوالای محاسباتی رو حل کردم 1 بارم این تشریحی ها رو نگاه نکردم ! :19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.