مشاهده نسخه کامل
: جام ملتهای آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
نکونام با اون پاس های اشتباش باعث اخت ایران شد:41:
بچه ها نترسین 8 سال دیگه وقتی نصل ما بره تو زمین غوغا میکنیم :31:
pouya_99999
22-01-2011, 22:31
بازی ایران = چند پاس بین حسینی و عقیلی رد و بدل بشه و یکیشون به قید قرعه توپو بکشه جلو . متاسفام برای همچین بازی . یک حمله درست نداشتیم
hamed malekpour
22-01-2011, 22:31
من میخام فحش بدم کییی پایه هست فحش بدیم؟
تو دلت فحش بده مثل من .......................
120 دقیقه وسط زمین یدونه بازیکن نداشتیم !! تیمی که وسط زمین رو نداشته باشه همینه دیگه ...
خاک بر سر مربی که توی 120 دقیقه اینو نفهمید ! اصلا کره بازی نکرد تیمی نیست که بخواد جلو ایران وایسه . سر حماقت مربی ها و بد بازی کردن جواد نکونام باختیم ... از مهدوی کیا بازی ملیش بیشتره نصف اون هم بازی بلد نیست ! دقیقاً نقطه مقابلش پارک جی سونگ ترکوند ... خداوکیلی مهدوی کیا و بافری بودن دهن کره ای ها رو سرویس میکردن (6 تا زدن به کره آسفالتشون کردن اون سال)
sarukhan
22-01-2011, 22:32
واقعا از قطبی بعید بود که یه مهره ی سوخته (شجاعی) رو بیاره تو زمین
شجاعی تو بازی های قبلی امتحانشو پس داده بود ...
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
واقعا از قطبی بعید بود که یه مهره ی سوخته (شجاعی) رو بیاره تو زمین
شجاعی تو بازی های قبلی امتحانشو پس داده بود ...
hamidras
به قولی :
زرشک!
:41:
mehdi30nema
کی میشه دوباره بریزیم تو خیابونا ایرانو تشویق کنیم ها؟ پس کی اون روز میرسه؟:45::45::45::45:
هی خدا:37::37::37::37::37:
دیگه اون دوران تموم شد .
الان یه مشت بی غیرت تو تیم هستند که فقط فکر پر کردن حساب بانکیهاشونن .
کجایید علی دایی ها ، کجایید خداداد عزیزی ها ، کجایید کریم باقری ها .... تیم ملی از دست رفت ، بازیکنان قدیمی با غیرت ... تیم ملیمون از دستمون رفت :41::41:
hichkas9
22-01-2011, 22:33
این باخت رو به افشین قطبی بخاطر تعویض های زیباش و جواد نکونام بخاطر بازیسازی های عالیش رضایی بخاطر شوت های دقیق و عدم خودخواهیش و مسعود شجایی بخاطر بازی باغیرتش و همینطور سعیدلو و کفاشیان و دارو دستشون بخاطر مدیریت هایی که از دل جان دارند و همینطور ما مردم جوگیر تبریک میگم
ترس کره ای ها کاملا از بازیشون مشهود بود و قطبی کاملا درست گفته بود
خوب ظاهرا سنت دیرینه یکی درمیون هم شکسته شد
ظاهرا پیشبینی ما هم درست در اومد پیشبینی که به نظر من احساسی نبود مثل بیشتر مابقی پیشبینی ها که بخاطر بازی های قبلی کاملا از روی احساسات داده شد
جملت قشنگ بود:40::18:
تو لژیونر مفت خور نشه داریم:2:
که نکونام با پاس گلش به کره ای کار رو تموم کرد
من جای نکونام بودم از بازی های ملی خدا حافظی میکرد:41:
LiverBarca
22-01-2011, 22:33
خیلی بد بازی کردیم،فقط برای احسان ناراحتم ....:41:
manreza71
22-01-2011, 22:34
همانطور که بنده بار ها گفته بودم عیار بازی ما تو این بازی مشخص میشه، عیار بازی ما مشخص شد... تیم ما هیچ حرفی برای گفتن نداشت هیچ حرفی ، حتی به فکر وقت کشی هم بود... من ااصلاً ندیدم توپی رو به مهاجم برسونن چون نه ابزارشو داشتن نه بر نامشو .... در هر صورت باید از این بچه ها والخصوص قطبی تمجید کرد که حداقل تو گروه آبروداری کردن چیزی که خیلی ها از فکر میکردن تو گروه هم بالا نمیان
اما بدترین بازیکنان کل تو رنومنت از نظر من
1- نکونام
2- شجاعی
( تو هر 3 بایز خیلی خیللی بد بود وتمام توپها رو لو داد- تو این بازی ه مروی پاس اشتباه نکونام گل خوردیم )
بهترین بازیکنان تورنومنت
1- سید جلال حسینی
2- سید مهذدی رحمتی
3- هادی عقیلی
دیگه بازیکن خوب نداشتم ..
برم امضامو عوض کنم... یارو کره ایه تعویض کرد، تعویضش تبدیل به یه گل شد! امپراتور ما هم شجاعی نا آماده رو آورد که خودشو بزنه زمین، اکستراتایم اول یه دقیقه زیاد بشه تا گل بخوریم... اه اه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كه بعد از نيمه اول به نيم دوم اميد داشتي...بعد از نيمه دوم هم ميگقتي كه به اكسترا ! تايمز اميد داري..چي شد پس؟
------------
خاك بر سر عقيلي و حسيني كه يه جو عقل نداشتن...تيم داشت حذف ميشد اينا 2دقيقه تو دفاع پاسكاري ميكنن بعدش هم ميكشيدن زيرش كه شانسكي به يكي برسه !!
شجاعي هم كه كلا معلوم نبود براي چي تو زمينه....گند زده بود به بازي !! بيخودترين ادم همين شجاعي بود...!
ارزوي قهرماني اسيامون رفت كه 38 ساله بشه...:2::13:
خاک بر سرشون اعصاب نذاشتن واسه ما .
خدایی فقط یه سری بازیکن تو این تیم ملی هست که حقشون تو تیم باشن.
LiverBarca
22-01-2011, 22:35
قطبی هم تو این بازی خیلی ترکیب بدی گذاشت،باید رضایی یا خلعتبری رو نیمه دوم میاورد،اون جنگلی رو هم بازی نمیداد(پزمان نوری)
در این که تیم ما نیمه اول افتضاح بود شکی نیست. نیمه دوم تلاششون رو کردن ولی کره یکم بهتر بود. اما ..
ایرماتوف تو نیمه دوم و خصوصاً وقت های اضافی پدر تیم رو در آوورد. پنالتی رو که نگرفت. به پارک جی سونگ که هند عمد کرده بود کارت نداد. پدر مسعود شجایی رو در آوردن. 4 دقیقه مونده که نیمه تموم شه. بیچاره رو زدن مصدومه. داشت از زمین میرفت بیرون، بهش کارت داد. آخرشم خودش 2 دقیقه وقت اضافه گرفته بود، فقط 1:34 ثانیش رو نگه داشت. خیلی بد بودو.
بیخیال بابا حالا تقصیر داور بود ما باختیم ؟!! :18: شما هم که شدی مثل مربی های لیگ برتری ....
این باخت رو به افشین قطبی بخاطر تعویض های زیباش و جواد نکونام بخاطر بازیسازی های عالیش رضایی بخاطر شوت های دقیق و عدم خودخواهیش و مسعود شجایی بخاطر بازی باغیرتش و همینطور سعیدلو و کفاشیان و دارو دستشون بخاطر مدیریت هایی که از دل جان دارند و همینطور ما مردم جوگیر تبریک میگم
ظاهرا پیشبینی ما هم درست در اومد پیشبینی که به نظر من احساسی نبود مثل بیشتر مابقی پیشبینی ها که بخاطر بازی های قبلی کاملا از روی احساسات داده شد
دمت گرم
manreza71
نکونام وشجاعی بدترین بازیکنان تورنومنت به خصوص نکونام افتضاح بود افتضاح
hamed malekpour
فکر کنم دیگه از شر قطبی خلاص شدیم..
pedram_sad
22-01-2011, 22:36
همانطور که بنده بار ها گفته بودم عیار بازی ما تو این بازی مشخص میشه، عیار بازی ما مشخص شد... تیم ما هیچ حرفی برای گفتن نداشت هیچ حرفی ، حتی به فکر وقت کشی هم بود... من ااصلاً ندیدم توپی رو به مهاجم برسونن چون نه ابزارشو داشتن نه بر نامشو .... در هر صورت باید از این بچه ها والخصوص قطبی تمجید کرد که حداقل تو گروه آبروداری کردن چیزی که خیلی ها از فکر میکردن تو گروه هم بالا نمیان
..
تاييد ميشه
پست مفيد و به حقي دادي
من داشت خوابم ميگرفت از بازي تيم ملي
جالب اون 77 تايي كه گفتن قهرماني !
خاک تو اون سر این افشین قطبی حیف که نمیشه اینجا فحش ناموسی داد.
اینجا هم که شده چت روم:18:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 66 (63 کاربران و 3 مهمان)
iman0007
22-01-2011, 22:36
من...بخورم دوباره فوتبال ملی نگاه کنم...
دلم میسوزه که الان زبون کسایی مثل عزیزی و مظلومی و ناصر ابراهیمی و .... درمیادش دوباره.
دلایل باخت:1.نکونام2.نکونام3.شجاعی
mrmaster
22-01-2011, 22:37
ای سرم خداااا یعنی چی آخه
دستام میلرزه نمیتونم تایپ کنم:41:
Reza31001
22-01-2011, 22:37
خوشم میاد مثل همیشه بازار انتقاد داغه داغه !!
ولی انصافا باید گفت نکونام و شجاعی تیم ملی رو به گند کشیدن !! دلم برا رضایی و حاج صفی و حیدری و و و می سوزه
عملکرد مربیان کره ای هم از ایرانیا بهتر بود
سلام/ واقعا متاسفم که به این تیم امیدوار بودم و جوگیر شده بودم/ در ضمن تاکتیک تیم ما هم مشخص شد: "بکش زیرش"
manreza71
22-01-2011, 22:38
من موندم این نکونام چه گلی به سر فوتبال ما زده که اینجور تیم رو بهم ریخته ...شما بازی اول واین بازی نکونام رو ببینید از یک بازیکن آماتور هم آماتور ته
از اونور هم شجاعی ماشالله فقط خودش رو گیج می کنه
بازيكن مفت خور و پول پرست و شكم پرست بيشتر از اين نمي شه
toolhelp
22-01-2011, 22:38
قطبی هم تو این بازی خیلی ترکیب بدی گذاشت،باید رضایی یا خلعتبری رو نیمه دوم میاورد،اون جنگلی رو هم بازی نمیداد(پزمان نوری)
----------:31:
toolhelp
22-01-2011, 22:40
فکر کنم دیگه از شر قطبی خلاص شدیم..
فكر نكن مطمئن باش !
manreza71
دلایل باخت:1.نکونام2.نکونام3.نکونا 4. نکونام 5. نکونام 6. نکونام 7.نکونام 8. نکونام 9. نکونام 10. نکونام 11. شجاعی
ما که تو نظر سنجی گزینه درست رو انتخاب کردیم :دی
دفاع ایران این بازی واقعا واقعاً عالی بود . رحمتی هم که واسه تیم ملی نعمته ! همیشه باید چوب مهاجم و خط میانی رو بخوریم !
بچسبیم به همون فوتسال حداقل هر سال قهرمان آسیا میشه :دی
hichkas9
-----------------------------------------------------------------------
این هم جواد و شانس آوریش برای ایران:[/QUOTE]
با اجازه اینو با اسم خودم اسمس کردکم:8:
Kianoosh
یعنی وقتی خوشحالی دخترهای کره ای رو میدیدم اعصابم داغون می شد نمی دونم چی شد تی وی ایران که پیرزن 90 ساله رو تو لیگ اروپا نشون میده سریع سانسور می کنن قشنگ گذاشتن پخش بشه این تصویر خوشحالی
کفاشیان چی کار کرد تو این فوتبال به گند کشیدن لیگ برتر عدم صعود به جام جهانی از دست دادن کرسی اجرایی AFC به خاطر سعیدلو که اونم رای نیاورد و حالا حذف در یک چهارم جام ملتها اگه وجود داشته باشی همین امشب استعفا میدی مزدور
این حرفهایی بود که ما از 6 ماه پیش میزدیم منتها یه عده عقب افتاده ذهنی میان میگن طرف منافع سیاسی داره تخریب می کنه سیاه نمایی می کنه ببینید اقایون فوتبال ایران داره کاملا نابود میشه سرتونو نمی تونید بکنید زیر برف کره جنوبی امارات و عراق نیست که ببریم بشیم قدرت آسیا!!!
ولی بازم به اون عزیزانی که رای به قهرمانی و یا صعود به مرحله بعد داده بودن تبریک میگم برای حس میهن دوستی و غرور ملیشون اما تا کی با احساسات مردم میشه بازی کرد!؟تا کی یک شو من بیاریم یک میلیارد بدیم برای اینکه به مردم قول قهرمانی بده و بعد یواش یواش بزنه زیرش و در آخر هم فقط از گروه بیاد بالا !؟تا کی پشت اسم مربی ها قایم بشیم اصلا فردا مارادونا بشه سرمربی فوتبال ایران مشکلی حل میشه بی کفایتی های عزیزمحمدی و کفاشیان درست میشه؟
خاک بر سر اون دوتا لژیونرمون کنن
ولی کره رو هم میزدیم از ژاپن میخوردیم
دوستان عزیزان به اعصاب خودتون مسلط باشید!:31::31:
هیچ اتفاقی نیفتاده !فقط یه کوچولو ایران باخته!! :31::31:
Reza31001
فقط بدی این باخت اینه که امثال کفاشیان همچنان سر جاشون باقی می مونن اون وقت تمام کاسه کوزه ها سر افرادی مثل قطبی ( قبول دارم امروز خوب نبود) که حداقل یه جون تازه ای به فوتبال ما داد شکسته میشه
pcforlife
22-01-2011, 22:41
شما كه بعد از نيمه اول به نيم دوم اميد داشتي...بعد از نيمه دوم هم ميگقتي كه به اكسترا ! تايمز اميد داري..چي شد پس؟
آفرین به شما که از همون اول ناامید بودی... اگه یه خورده دقت کنی من پیش از مسابقات به حذف تیم ملی تو این مرحله رای دادم... اما از شروع جام ملت ها امیدوار بودم که رایی که منطقا قبولش داشتم، به حقیقیت نپیونده... از همون روز اول هم خوب تیم ملی رو گفتم هم بدشو...
حالا مشکل شما چیه... اینو نمیدونم!
پول يامفت مي ريزن تو شكمهاي اينها بهتر از اين نمي شه
وقت کشی کجا بوده
اون شجاعی پرمدعا که اشتباهات خودش با زمین زدن میخواست توجیه کنه
پارک تو منچستر بازی میکنه و تقریبا همه تیمشون دارن تو اروپا بازی میکنن خودشون برای تیم ملیشون میکشن
اون وقت این 2 بچه رفتن تو اوساسونا بازی میکنن انقد ادعا دارن و با غرور تو زمین راه میرن
تو این تاپیک و همه جا صحبت از حذف تیم ملی بود
تا 2 تا بازی خوب کردیم توقع ها رفت بالا
بازم دست قطبی درد نکنه که فوتبال ایران از اون وضع داغونش درآورد
الان تكليف مردم چيه ؟!
به چي دلمون رو خوش كنيم...!؟
وقت کشی کجا بوده
اون شجاعی پرمدعا که اشتباهات خودش با زمین زدن میخواست توجیه کنه
پارک تو منچستر بازی میکنه و تقریبا همه تیمشون دارن تو اروپا بازی میکنن خودشون برای تیم ملیشون میکشن
اون وقت این 2 بچه رفتن تو اوساسونا بازی میکنن انقد ادعا دارن و با غرور تو زمین راه میرن
ایول...حرف حساب همینه !
sarukhan
22-01-2011, 22:41
خب دیگه ...
تاپیک افتاد دست اقایون "من می دونستم", ما بریم دنبال زندگی مون
mrmaster
22-01-2011, 22:42
دلایل باخت:1.نکونام2.نکونام3.نکونا 4. نکونام 5. نکونام 6. نکونام 7.نکونام 8. نکونام 9. نکونام 10. نکونام 11. شجاعی
دقیقا این دوتا گ....ه زدن به تیم
البته از حق نگذریم تیموریان خیلی مردونه بازی کرد درود به غیرت همچین بازیکنایی
جون ماردتون با فونت درشت ننویسین کور شدم !!!! :18:
پرچم سوريه ميان هواداران كره اي در جريان بازي ديده ميشد.
manreza71
خاک بر سر فوتبال ما که دلمون به لژیونر هامون خوش بود... خاک ب رسرشون ...بی غیرتهای مفت خور... حتی نون دادن به شما حرام هست .... بابا من نمیدونم چرا وقتی این نکونام وشجاعی بازی رو داغون کردن به خصوص نکونام چرا بازیشون میدن.... نکونام ننگ بر تو
ذلایل باخت که نکونام و شجایی نیستش.کلا تیم تاکتیک نداره هیچ برنامه ای برای حمله نداره ندیدین که رضایی با این که میدونست توپش گل نمیشه توپ شوت کرد .تا کره مارو تحت فشار قرار میداد ایران سوتی میداد همشم که میزدند زیر توپ فکر کنم بهترین چیزی که بازیکنان به دست آوردن همین گالاکسی تب ا بود فکر کنم اصلا واسه همین رفتن قطر.:31:
REZAt1980
بنده الان از زمانی که بازی تموم شده، همش دارم رفرش میکنم تا ببینم که صحبت های احساسی دوستان کی تموم میشه تا بتونم یه تحلیل عقلانی از بازی بذارم.
درسته. حق دارید. اما فکر کنم دیگه کافی باشه.
این حرفهای فحش میخوام بدم و خاک تو سر ... و مفت خور و پول پرست و .... دردی رو دوا نمیکنه.
(راستی پیش بینی ام درست دراومد، در یک چهارم حذف شدیم.):41:
همچنان منتظریم.
satttanism
بحث ها داره شدیدا به حاشیه میره و کم کم به توهین میرسه
و به دلیل ازدیاد پست ها کنترل تاپیک برای من سخت هست
همه ناراحتن فعلا تاپیک قفل باشه تا آروم بشیم
satttanism
22-01-2011, 23:02
دوستان کمی صبر کنید تا نظر سنجی جدید رو بسازم و اضافه کنم تا اونجا نظر بدید و از مباحث بیجا خودداری کنید
satttanism
22-01-2011, 23:07
این هم نظرسنجی جدید
آمار نظرسنجی قبلی رو هم به صورت عکس پیوست کردم
satttanism
22-01-2011, 23:14
تاپیک باز شد
دوستان لطفا از مباحث بیمورد و توهین آمیز خودداری فرمایید
Reza31001
22-01-2011, 23:15
فقط من یکم نظرسنجی رو تصحیح می کنم تا دوستان راحت تر نظر بدن: 1- سعیدلو 2- کفاشیان 3- قطبی 4- نکونام & شجاعی
mrmaster
22-01-2011, 23:16
هر چهار گزینه البته اشاره دوستمون به نکونام و شجاعی برای بازیکنان بسیار بجا بود
وین رونی
22-01-2011, 23:17
من یه سوال دارم.لطفاً یکی جواب بده
رئیس فدراسیون فوتبال عربستان یکی دو روز پیش برکنار شد.
پس چرا میگن اگه به کفاشیان دست بزنیم ایران تعلیق میشه؟مثل زمان دادکان؟
باختن ما توش شکی نبود!!
وقتی به خاطر بردن امارات و عراق اونجوری خوشحالی میکرد تیم،مشخص بود که سطح امادگیش کجاس!!
وقتی برای بدن این دو تیم،که اصلا تیم ندارن و اصلا نمیدونن فوتبال چیه!! اونجوری جون میکندن که گل بزنن،مشخص بود که چی میشه...
پیش بینی میشد،و بردن کره ی شمالی هم این پیش بینی ها رو تقویت کرد که جمهوری اسلامی تیم نفرستاده!!
قطبی هم که ظاهرا کف دستش رو خوب نمی شناسه!!
fishdilo
22-01-2011, 23:18
فوتبال ایران هر چی تا حالا ضربه دیده و هر چی ضربه خواهد دید، از دست مدیریت فوتبال است. فدراسیون، سازمان تربیت بدنی که از امروز شد وزارت
خدا جواب اینا رو بده
اینقدر پول بیت المال رو حیف و میل میکنن
omid-p30
22-01-2011, 23:20
چو ایران از قطر امشب برون شد
دلم از غصه همچون کاسه خون شد
ندانم کز چه رو از این کره باخت
چه رفتش بر سر و این گونه چون شد
با تشکر از satttanism ناظر انجمن که تاپیک رو باز کردن و امیدوارم دوباره نبندش :دی
به هر حال دلایل باخت واضحه ! کاش اینجا کره شمالی بود تا مصببین باخت رو محکوم به کار در معدن میکردن :27:
Reza31001
22-01-2011, 23:21
فوتبال ایران هر چی تا حالا ضربه دیده و هر چی ضربه خواهد دید، از دست مدیریت فوتبال است. فدراسیون، سازمان تربیت بدنی که از امروز شد وزارت
خدا جواب اینا رو بده
اینقدر پول بیت المال رو حیف و میل میکنن
آی گفتی !! حرف دل منو زدی !!!
حیف ... حیف که این مشکلات حالا حالاها دست از سر ما بر نمیدارن
fishdilo
22-01-2011, 23:22
Only TEYMOORIN
تو نظر سنجی نمیشه به بازیکنان رای داد چون همشون بد نبودن که
به نظرم باید گزینه نکونام و شجاعی هم اضافه شه
که نود درصد عامل باختمون نکونام بود:41:
وین رونی
22-01-2011, 23:23
نسل طلایی سالهای پیش فوتبال ما تموم شده.بهتره واقع بین باشیم
نکونام حتی در زمان اوجش،خلعتبری و ...هرگز نمی تونن جای باقری ها،دایی ها،زرینچه ها،عزیزی ها و کریمی ها رو بگیرن
الآن پول تو دست و بال اینها زیاد شده،پول این بازیکنان را داغون کرده.به خاطر...زیاد فوتبالیست ها را از نزدیک می بینم،اکثرشون خیلی خیلی مغرور هستن.خدا را بندگی نمی کنن
اینها بخصوص لژیونرها فوتبال بازی نمی کنن.فقط به فکر حاشیه و مصاحبه و دوربین هستن
با باخت ما عدالت برقرار شد متاسفانه . افتضاح بازی کردیم . فقط شانس آوردیم که تو وقت قانونی و با اختلاف حداقل ۲ تا نباختیم . حیـــــــــــــــــــــــ ــــــــف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جا داره از همین تریبون تشکر کنم از برادران پخش شبکه ی ۳ که بلافاصله بعد از پایان بازی رفتن برا پخش پیام بازرگانی و یادی کنم از آبا و اجداد تک تک این عزیزان :2:.
.
masoudtr
22-01-2011, 23:25
جالبه نکونام 90 درصد توپ هایی که دستش میامد لو میداد
همون موقع گفتم اینجوری میبازیم که شد
fishdilo
22-01-2011, 23:26
آخه بازیکن بد بخت چیکار کنه! بالاخره یه روز بازیش میگیره، یه روز نمیگیره. خیلی کم هستند بازیکنانی که عمدا" بخواهند تو تیم ملی بد بازی کنند.
اما این مدیریت فوتبال، چون فوتبال دغدغه ی اصلی شون نیست و نگاه ابزاری به فوتبال دارند، به خاطر همین همیشه با سیاست گذاری های اشتباه و ندانم کاری هاشون ضربه هایی به فوتبال این مملکت زده اند که حالا حالا ها وضمون همینی هست که هست.
mrmaster
22-01-2011, 23:26
حیف با غیرتایی مثل تیموریان
دلم واسه خلعتبری سوخت واقعا حق داشت که به لیگ های اورپایی بره ولی..........:41::41:
دیگه فوتبال ایران برای همیشه تموم شد تا وقتی کره وژاپن با برنامه هایی که واسه فوتبال خودشون دارن ایران هیچی نیست.....
یک آه سوزناکی هم میکشیم و ........................
..
.
.
.
.
.
.
.
.
و ....................... پایان
واقعا از نسل طلایی خبری نیست دیگه اون از جوانان و نوجوانان اینم از بزرگسالان
تیم 2007 قلعه نویی خیلی بهتر از این تیم بود باخت اما اینطوری بازی نکرد
Retired User
22-01-2011, 23:29
بردو تبریک میگم اما این تیم اگه به ژاپن , استرالیا و حتی کره بخوره قطعا بازنده ست
حیف شد
قطبی بر خلاف دو بازی قبل تاکتیک تیم رو کاملا اشتباه چیده بود
نوری نباید بازی میکرد , رضای باید تعویض میشد , خلعتبری نیمه دوم میومد و به جای نکونام حدادی فر ثابت قرار میگرفت
چینش این ترکیب عجیب بود از قطبی
اما بازی فوق العاده عقیلی و حسینی رو نمیشه نا دیده گرفت
مدتها بود همچین دفاعی رو از ایران ندیده بودم
وقتی طرف دیپلمشو نگرفته داره سالی حداقل 500-600 میلیون پول مفت میگیره (اندازه حقوق 110 سال من) فکر میکنی براش فرقی میکنه من و تو نشستیم تو خونه تموم امیدمون به اونه ؟ بلانسبت شما مارو چیزش هم حساب نمیکنه ...
masoudtr
22-01-2011, 23:29
تو نظر سنجی یک گزینه نکونام و شجاعی هم بگذار نه بازیکنان
چون فقط همین دو نفر مقصرن
fishdilo
22-01-2011, 23:30
یادم می آد چند سال پیش که ژاپن و کره شاخ شدند و تیمشون رو جوون کردند، وهمون طوری که وضع اقتصادی کشورشون خوب بود، وضع فوتبالشونم سر و سامون دادند، یه نکته ای بود که شدیدا" منو به دلهره انداخت که نکنه فوتبال کشورمون دیگه کلا out بشه، که فعلا" تو این 10 سال اخیر out شده ایم!!!
هنوز بغض تو گلومه با چه شوق و ذوقی نشتسیم به امید برد ایران :45:
ولی از همون دقیقه اول لوله بودیم خیلی ایران بد بازی کرد
کاش قلم پای سعید لو دار و دسته اش با اون قدم نحسشون می شکست ...
من نمی دونم این کفاشیان می خواد چیکار کنه ایا می تونه این پست رو هم تو قبرستون ببره !!!!!!!!
بهترین نسل طلایی فوتبال ایران فقط زمان خاتمی و دادکان بود !
بازم عادت داریم باخت و بندازیم تقصیر یه بازیکن ! این تیم 15 نفره هم با کره بازی میکرد بازم می باخت
hojjatinho
22-01-2011, 23:33
قبل از بازی ها خیلی ها فکر میکردن اصلا صعود نکنیم ولی بعدش اکثرا امیدوار شده بودند.
قبل از بازی ها به حذف در 1/4 رای داده بودم ولی بعد واقعا امیدوار شده بودم .
من فقط واسه این ناراحتم که چرا ما نباید یک بار فقط یک بار با فوتبال دل مردم رو شاد کنیم ! ناراحتم واسه غروری که شکسته شده در واقع شکستن!
من در نظر سنجی به سازمان و فدراسیون رای دادم چون عقیده دارم ناکامی فقط در این بازیها نبود.
شجاعی و نکونام .... هیچی . فکر می کردیم لژیونر داریم خدا را شکر می کردیم از اون همه لژیونر حداقل 2 تاش مونده ولی...
ترکیب قطبی به نظرم بد نبود خب یه جور سلیقه هست یک مربی دوست داره هجومی بازی کنه یک مربی هم با 3 هافبک دفاعی !! ولی تعویض ها به جز خسرو که اون هم باید از اول بازی می کرد می شه گفت واقعا بد بود.
نصیر زاده که حرف جالبی زد : " قطبی کره رو خوب شناخت ولی تیم خودش رو نه!"
تنها چیزی که شاید یک مقدار ارومم کنه استعفای دسته جمعی دار و دسته فدارسیونه و امید ناامیدی که به تغییر سازمان به وزارت خونه دارم.
من دلم برای شادی فوتبالی برای غرور ملی فوتبالی تنگ شده....!
از مدیران درخواست دارم گزینه نکونام و شجاعی رو هم اضافه کنند
چون پست ها رو که میخونیم بیشتری ها با این کار موافقن
Ebi ShahrAshoob
22-01-2011, 23:34
دلیل اصلی کلی تر از این گزینه هاس! وقتی 32 ساله که قهرمان آسیا نشدیم حساب کار دستمون میاد که گیر کار از کجاس!
در ضمن دوستان دلیل باخت رو نندازن به گردن نکونام و .....وقتی که یه تیمی با 3 تا هافبک دفاعی و بدون بازیکن طراح بازی میکنه خوب طبیعیه که هافبک های دفاعی نمیتونن درست بازی کنن.تفکرات افشین قطبی در این بازی فوق العاده تدافعی بود و هیچ طرحی برای حمله نداشتیم.
REZAt1980
22-01-2011, 23:34
بسم الله
ببینید دوستان با این حرفهایی که در این چند صفحه گفته شده به هیچ جا نمیریسیم. سعی کنید که احساسات رو کنترل کنید.
بنده به عنوان کسی که حالا چند روزی توپ زده و حداقل تو سطح استانی و کشوری بازی کردم و... نظرم رو عرض میکنم.
ببینید در بازی های قبلی چه اتفاقی افتاد؟ آیا نکونام اشتباه نکرد؟ آیا دیگر بازیکنان اشتباه نکردند؟
چرا اشتباه کردند ، اما مشخصه که اشتباه تو این بازی بیشتر رو اعصاب ها میرفت.
البته در مورد بازیکنانی مثل رضایی و کارهایی که میکرد و یا نوری، باید گفت که بهترین عبارت اینه که " اینها از لحاظ شخصیت
فوتبالی در حد این بازی و شرایطش نبودند"
توجه داشته باشید که وقتی تیم در این وضعیتی که دیدید 45 دقیقه در فشار مطلق هست، این نتیجه ی اشتباه یه بازیکن یا مفت
خوری دیگری و .... نیست. این یه مساله ی واضحه دوستان.
راحت ترین کار در این شرایط اینه که سریع قضاوت کنیم و بگیم فلانی مفت خوره و دیگری فلانه. اما آیا درسته؟ البته حق دارید که
اینگونه برخورد کنید. چون به هر حال دلبسته هستید به این تیم کشورمون. حالا....
دوستانی هم که میان میگن کفاشیان و سعید لو و ... بازهم چندان درست رفتار نکردند.
خوب این تیم در بازی های قبلی اش، فوق العاده بود، عراقی رو که ما با راحتی بردیم و کاملا سر بودیم، دیدیم که استرالیا به سختی برد و در بخشی از بازی کاملا عراق غالب بر بازی بود.
پس این حرف دوستان هم غلطه که بگن کره جنوبی عراق و ... نیست. مگه عراق کم تیمی بود؟ مگه بد بازی کرد؟ نخیر. عراق در
حد خیلی خوبی درخشید و با این وجود ما بردیمش.
حالا پس مقصر کیست؟
(این نظر منه)
برای کسانی که چند سالی در عرصه ی فوتبال بوده باشند، و یا چیزی از متون کلاسیک مربیگری فوتبال خونده باشند، مشخصه که
اشتباه سرنوشت ساز رو کسی کرد که تیم رو چید. یعنی شخص آقای قطبی. ایشون تیم رو به شکلی چید که منجر به اون 45 دقیقه فشار شد که واقعا تحقیر آمیز و ویران کننده بود برای ما.
توجه کنید در این شرایط که تیم نود درصد تایمش زیر فشار، کسی نباید از نکونام که نقش کلیدی رو در بازیسازی داره ، گله کنه،
چرا که بازی دست ما نبود که بخواد ساخته بشه. از طرفی حتی اگر قبول کنیم که اشتباهاتش زیاد بوده، باز هم در مقابل فشاری که اونها روشون هست، ناچیزه.
دوستان بهتره انقدر سریع قضاوت نکنند، توجه کنید بر اساس تجربه میگم که وقتی می بینید بازیکنی مثل نوری هنوز توپ رو
استوپ نکرده، خودش رو به سمت توپ دراز میکنه و اون شوت بی حاصل رو میزنه، از روی مفت خوری و بی غیرتی نیست دوستان. این از روی استرس زیاد و عدم تسلط کافی بر روی بازی هست( در کل تیم عرض میکنم)
قطبی اشتباه بزرگ رو کرد. اگر قراره بر سر کفاشیان حرفی بزنیم ( که باید بزنیم اما دستمون بستس، چون اگر تربیت بدنی بخواد کاریش بکنه، کلا تحریم شدیم رفته) باید بر سر انتخاب و پافشاری اش روی فردی مثل قطبی حرف بزنیم.
چرا که قطبی در حد این بازی ها نبود.
وقتی که اسمی مثل کره وسط میاد، اونجاست که مربی هزاران شک و تردید در ذهنش جاری میشه و فردی مثل قطبی که بیشتر همون شومن هست، نمیتونه اون تصمیمی رو بگیره که درسته.
تیم ما میتونست کره رو ببره، هم پتانسیلش رو داشت ، و هم توانایی فنی اش رو. اما مربی تیم در حدش نبود.
بر عکس دوستان بنده معتقدم اگر ما بر کره پیروز میشدیم، 70 درصد راه قهرمانی رو رفته بودیم و ژاپن و استرالیا بسیار برامون راحت تر بودند.
این رو بازی های آینده مشخص میکنه که کره در چه سطحی هست و ژاپن و استرالیا در چه سطحی .
علی ای حال .
توجه کنید که گاهی یه اشتباه مربی میتونه، تمام توانایی های فنی بازیکنان ما رو حبس کنه..
در بازی های گذشته ایران عالی درخشید، چون قطبی تونست همون چیزی که تنها در همون هم تبهر داره، و اون انرژِی دادنه، رو برای تیم داشته باشه و با یه چیدمان مشخصا، هجومی که باز هم تو اون بازی ها ما نون بازیکنانمون رو خوردیم، بتونه توانایی های تیم رو بروز بده.
اما جایی که ما حریفی مثل کره جنوبی داریم ، مشخصه که تا یه استراتژِی و تفکر با تیم نباشه، نمیشه موفق شد . این رو هم بدونید که ترس کره ای ها خیلی بیشتر از ما بود.
به هر حال اینها نظرات شخصی منه. و به نظرات همه دوستان احترام میذارم.
mohammadi4net
22-01-2011, 23:35
من حذف ایران رو خیلی بدتر از این پیش بینی می کردم ولی اگه منطقی باشیم باید خوشحال هم باشیم که تونستیم عراق و امارات رو ببریم و آبرومندانه در برابر کره حذف بشیم . واقعیت فوتبال ما همینه به خاطر ژنتیک خدادادی می تونیم خودمونو نشون بدیم ولی به دلیل نداشتن خیلی چیزها نمی تونیم بهترین باشیم.
من خیلی خوشحال با این بازیکنان(بیزینش من ها) و این سرمربی (دلال) و این مدیریت (!) آبرومندانه حذف شدیم !
شما چطور ؟
وین رونی
وقتی طرف دیپلمشو نگرفته داره سالی حداقل 500-600 میلیون پول مفت میگیره (اندازه حقوق 110 سال من) فکر میکنی براش فرقی میکنه من و تو نشستیم تو خونه تموم امیدمون به اونه ؟ بلانسبت شما مارو چیزش هم حساب نمیکنه ...
چاغال جان این جملتو باید با طلا نوشت
فقط خوشم اومد پارک جی سونگ به نکونام نشون داد فوتبال کری خوندن نیست.همینه که سرآلکس فیکس تیمش میذاره.یه دونه توپ لو نداد(البته با اندکی اغماض)
نمدونستم تو رنکینگ فیفا 65 هستیم !! الان دیدم ...
یکم دیگه اینجوری کار کنیم ایشالا به ترینیداد و توباگو میرسیم :دی
Kianoosh
*(@%&(@*%^*@&% رو ببین ها :2:
كفاشيان: استعفا نميكنم؛ براي جامجهاني به دنبال يك مربي خارجي هستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي كفاشيان پس از شكست يك بر صفر برابر كره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من از رياست فدراسيون فوتبال استعفا نميكنم و يك سال ديگر در فوتبال ميمانم. رئيس فدراسيون بر اساس انتخابات مجمع تعيين ميشود.
وي در مورد وضعيت افشين قطبي گفت: او از امروز ديگر سرمربي تيم ملي ايران نيست و با ما خداحافظي كرد و از فوتبال ايران جدا شد. از فردا به دنبال جذب يك مربي بزرگ خارجي براي حضور در جام جهاني آينده هستيم.
كفاشيان در مورد ديدار امروز برابر كره جنوبي گفت: تيم ملي خوب بازي كرد و در دقايقي تيم برتر ميدان بود. در لحظاتي نيز كره جنوبي برتر از ما بود. در مجموع بازي پاياپاي انجام شد ولي اين كرهايها بودند كه توانستند پيروز ميدان شوند.
دیدین گفتم؟؟باز می خوان بازی با اسمها رو شروع کنن که ضعف خودشون مشخص نشه پشت مساله انتخاب مربی قایم شدن تا کی؟فرافکنی از این تابلو تر؟!؟!؟؟!
بیچاره مردم ...
satttanism
22-01-2011, 23:36
دوستان باز هم دارید میرید توی خاکی
مراعات لطفا
من یکی دیگه نه فوتبال تیم ملی ، داخلی حتی تیم شهرمون مس کرمان رو هم بکشن نگاه نمی کنن
حیف وقتی رو که صرف این مفت خورها بکنیم !!!!!!!!!!
fishdilo
22-01-2011, 23:37
امروز هر چهار گزینه مقصر بودند
اما در کل مقصر مدیریت فوتبال است
وین رونی
22-01-2011, 23:37
جان من یکی جواب بده
چطور رئیس فدراسیون عربستان عوض میشه اما اگه برای ما عوض بشه تعلیق میشیم؟
fishdilo
22-01-2011, 23:39
من یکی دیگه نه فوتبال تیم ملی ، داخلی حتی تیم شهرمون مس کرمان رو هم بکشن نگاه نمی کنن
حیف وقتی رو که صرف این مفت خورها بکنیم !!!!!!!!!!
از هر چی شرط ببندی هستم
چون فوتبالشون رو مطمئنم خواهی دید :31:
A.IvI.I.N
22-01-2011, 23:39
حاضرم سر زندگیم روی بازیه فردا شرط ببندم :31:
2-1 می بریم:46:
خدا وکیلی تیمی که چند ماه پیش تو کره بازی کرد و برد کجا تیم الان کجا....!!!؟؟؟؟:24:
90% دلیل شکست ایران استرس بود:41:
fishdilo
22-01-2011, 23:40
همین سه ساعت وقتی هم که تلف کردیم بسه مونه!!!
ما رفتیم برسیم به کارامون
یا علی دوستان
Mahdi.p30
22-01-2011, 23:41
يه بنده خدايي بود بعد از هر برد تيم ملي ميومد اينجا شعر ميگفت ، نمي بينم ايشونو؟!:31:
حیف شد
قطبی بر خلاف دو بازی قبل تاکتیک تیم رو کاملا اشتباه چیده بود
نوری نباید بازی میکرد , رضای باید تعویض میشد , خلعتبری نیمه دوم میومد و به جای نکونام حدادی فر ثابت قرار میگرفت
چینش این ترکیب عجیب بود از قطبی
اما بازی فوق العاده عقیلی و حسینی رو نمیشه نا دیده گرفت
مدتها بود همچین دفاعی رو از ایران ندیده بودم
اما بدترین بازیکنان کل تو رنومنت از نظر من
1- نکونام
2- شجاعی
( تو هر 3 بایز خیلی خیللی بد بود وتمام توپها رو لو داد- تو این بازی ه مروی پاس اشتباه نکونام گل خوردیم )
بهترین بازیکنان تورنومنت
1- سید جلال حسینی
2- سید مهذدی رحمتی
3- هادی عقیلی
دیگه بازیکن خوب نداشتم ..
آخه كدوم مدافع احمقي دو قدمي دروازه خودي، مهاجم حريف رو دريبل ميزنه كه شما ميگيد بهترين؟؟
چا توي نيمه اول با يه حركت 3 تا مدافع ايران رو جا گذاشت!
اين دفاع بود؟؟
انصافا توي بعضي صحنه ها مهاجماي كره بد كار كردن!
احسان حاج صفي رو تقريبا ميشه گفت بهترين مدافع ايران توي اين بازيا ،البته اونم بصورت نسبي!
و در مورد بدترينها كاملا موافقم + نصرتي!
من واقعا فلسفه بازي و وجود نصرتي توي تيم ملي رو نميدونم!!
خدا وکیلی تیمی که چند ماه پیش تو کره بازی کرد و برد کجا تیم الان کجا....!!!؟؟؟؟:24:
90% دلیل شکست ایران استرس بود:41:
حاجی تو همون بازی هم ایران دقیقا همین سبک بازی کرد با 3تا هافبک دفاعی و 2تا بال و یه تک مهاجم با یه بازی دفاعی.
این بازی هم به همون سبک بود و قرار بود از اشتباهات احتمالی کره ای ها استفاده بکنیم که نتونستیم و باختیم
حیف حیف و واقعا حیف چه امیدی به این تیم داشتیم
از دقیقه یک بازی استرس داشتیم
بخصوص دوتا لژیونرمون که بجای اینکه تکیه گاه تیم باشن ویبراتور تیم بودن
masoudtr
22-01-2011, 23:43
جان من یکی جواب بده
اصلا تعلیق نمیشیم مگر اینکه بزور بخوان بگذارنش کنار یا مثل اون زمان که علی ابادی معاون م بود بخواد خودش بیاد بشه رئیس که میشه دخالت دولت در فوتبال
REZAt1980
جان من یکی جواب بده
به دلیل اینکه عربستان با اونها یکی هست. عزیزم عربستان و امارات و قطر سالهاست که کمیته ی داوران و مجمع اصلی ای اف سی رو به فساد کشوندند .
اگر ایران اینکار بکنه، میگن که سیاست در ورزش دخالت داده شده و ای اف سی هم نه، بلکه فیفا اینکار رو میکنه. چرا ؟ و.. ولش کن. اگر بگم، بحث سیاسی میشه.
مشکل اونها از جای دیگست.
-===================
قطبي: هميشه مقابل كره مشكل داشتيم اما مستحق شكست نبوديم
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از دوحه افشين قطبي پس از شكست يك بر صفر ايران برابر كره جنوبي اظهار داشت: درست است كه در نيمه اول بازي در اختيار كره جنوبي بود اما ما توانستيم در بين دو نيمه با بازيكنان صحبت كنيم و در نيمه دوم فشار زيادي روي دروازه كره جنوبي آوريم.
وي ادامه داد: فوتبال خوبي بازي كرديم و در نيمه دوم شرايط براي ما فرق كرد. در اين ديدار مستحق شكست نبوديم و متاسفانه در اواخر نيمه اول وقتهاي اضافه گل دريافت كرديم و به علت اينكه بازيكنان ايران احساسي هستند نتوانستيم اين نتيجه را جبران كنيم.
قطبي اين تورنمنت را جالب دانست و خاطرنشان كرد: تجربه خوبي داشتيم اما متاسفم كه در اين مرحله از كره جنوبي شكست خورديم و از دوره رقابتها حذف شديم ولي در مجموع بازيهاي خوبي انجام داديم.
وي گفت: فوتبال ايران و كره جنوبي دو سبك كاملا متفاوت است و هميشه برابر اين تيم مشكل داشتهايم همانطور كه در ليگ قهرمانان آسيا نيز ذوب آهن برابر سئونگنام كره جنوبي متوقف شد.
قطبي درباره قرارداد با باشگاه شيميزو ژاپن عنوان كرد: قرار بود كه از اول فوريه به اين كشور بروم اما حال كه تيم ملي ايران از دور رقابتها حذف شده مجبورم زودتر به ژاپن بروم و كار خود را در اين باشگاه آغاز كنم.
خیلی ممنون. آقای عشق مردم...!
اگه بخوایم مشکل رو تو این بازی پیدا کنیم باید بگم مشکل از استفاده ی نادرست بازیکنا بود!!!
مثلا نوری باید بجای نکونام بود.بجای شجاعی باید همون غلامی میومد.پژمان هم باید زودتر میرفت بیرون.
اگه یکم هم قطبی بازی رو تو زمین خودمون نگه میداشت و با پاسکاره از زیر پرس در میومدیم که ایران شانس خیلی بیشتری داشت!
هر کی با من موافق هست و نیست بگه و بگه چرا.
مرسی..
mahdishata
اونجا هم تعلیق میشه به شرطی که رئیس فدراسیون استعفاش رو تایید نکنه.اگه تایید کنه مشکلی پیش نمیاد.فیفا به نماینه هاش اعتماد داره
Reza31001
22-01-2011, 23:44
من با نظر بعضی از دوستان کاملا مخالفم به نظر من بیشتر 23 بازیکنی که در این جام بودن + 4-5 بازیکن خوب دیگه ای که داریم می تونن دوباره یک دوره خیلی خوب رو در فوتبال ایران شروع کنند ( با توجه به اینکه سنشون هم بالا نیست ) من هنوز هم می خوام تاکید کنم که برد مقال عراق و کره شمالی همچین راحت هم نبود ( امروز دیدید عراق چقدر برای استرالیا مشکل ساز شد- تیم 23 ام جهان-)
امروز بازیکنان ما ( به جز یکی دو نفر) بازنده نبودن بلکه کادر فنی ( نه فقط قطبی که آنالیزورها مربیان و...) بازی رو واگذار کرد
خیلی ها از رضایی انتقاد کردن بعضیا میگن خلعتبری بازی همیشگیشو نداشت اما چرا؟ سادست چون به وسیلۀ کره ای ها کنترل شدن ( شوت رضایی صرفا از روی احساسات و کاملا به همین خاطر بود) امروز تیم ملی ایران باخت به خطر اشتباهات کادر فنی
اما متاسفانه تیم ملی ما سالهاست که میبازد به خاطر مدیران نالایق
پ ن: خیلی دوست دارم امیدوارانه بنویسم که این بازکنان میتونن تیم ما رو دوباره به اوج برسونن ولی افسوس که می دونم با این مدیریت محاله!!
يه بنده خدايي بود بعد از هر برد تيم ملي ميومد اينجا شعر ميگفت ، نمي بينم ايشونو؟!:31:
فلسفش وجود بند پ
masoudtr
22-01-2011, 23:44
همین سه ساعت وقتی هم که تلف کردیم بسه مونه!!!
ما رفتیم برسیم به کارامون
یا علی دوستان
me too..........
malkemid
22-01-2011, 23:45
حاجی تو همون بازی هم ایران دقیقا همین سبک بازی کرد با 3تا هافبک دفاعی و 2تا بال و یه تک مهاجم با یه بازی دفاعی.
این بازی هم به همون سبک بود و قرار بود از اشتباهات احتمالی کره ای ها استفاده بکنیم که نتونستیم و باختیم
دقیقا...اوندفعه هم بازیکن کره سوتی داد وگرنه...
آقا اصلا چه اصراریه که ما کره رو ببریم؟ اگه ببریم که اصلا فوتبال مدرن و برنامه ریزی و همه چی زیر سوال میره!!
A.IvI.I.N
22-01-2011, 23:47
قطبی بر خلاف بازی های قبلی خیلی تیم رو بد ارنج کرد و یه جورایی نشون داد که هنوز تجربه کافی نداره.
حالا خدا به دادمون برسه سره انتخاب سرمربی:18:
fishdilo
22-01-2011, 23:49
دقیقا...اوندفعه هم بازیکن کره سوتی داد وگرنه...
آقا اصلا چه اصراریه که ما کره رو ببریم؟ اگه ببریم که اصلا فوتبال مدرن و برنامه ریزی و همه چی زیر سوال میره!!
آقا داشتم میرفتم، اما قبل رفتن با این یه پستت کلی حال کردم: :31::31::31:
"""" آقا اصلا چه اصراریه که ما کره رو ببریم؟ اگه ببریم که اصلا فوتبال مدرن و برنامه ریزی و همه چی زیر سوال میره!! ""
رائه: فوتبال ايران بين آسيا و اروپا مانده است
ايران بازيكنان خوبي دارد و در مرحله مقدماتي بهترين نتيجه را كسب كرد اما به نظر من آنها در سطح فوتبال آسيا و اروپا ماندهاند يعني نه به صورت تيمهاي اروپايي بازي ميكنند و نه به شكل تيمهاي آسيايي.
منصوريان تاكيد كرد: امروز كره جنوبي و ژاپن از سطح فوتبال آسيا فاصله گرفتهاند و در رقابت با تيمهاي شرق آسيا ديگر شانس اين را نداريم كه بگويم هميشه تيم برتر آسيا هستيم.
وي افزود: در بازي امشب اشتباه جواد نكونام و البته مسعود شجاعي منجر به گل كرهايها شد. شجاعي جام را با بدشانسي شروع كرد و در ابتدا سرما خورده و در ادامه كتفش نيز آسيب ديد.
منصوريان تصريح كرد: تيم ملي به مديريت نكونام در زمين احتياج داشت اما حتي در جام هاي جهاني و در تورنمنتهاي بزرگ هم تيم ملي اشتباه ميكند و امروز روز نكونام نبود.
ragbar12
22-01-2011, 23:51
كلا همه با اون سه تا برد جو گير شده بودن همه شده بودن خياباني! (جواد خياباني)
تلوزيون كه سرود قهرمانانو پخش ميكرد و...
اخرش هم كه هيچي به هيچي
hojjatinho
22-01-2011, 23:51
قبل از بازی ها خیلی ها فکر میکردن اصلا صعود نکنیم ولی بعدش اکثرا امیدوار شده بودند.
من فقط واسه این ناراحتم که چرا ما نباید یک بار فقط یک بار با فوتبال دل مردم رو شاد کنیم ! ناراحتم واسه غروری که شکسته شده در واقع شکستن!
من در نظر سنجی به سازمان و فدراسیون رای دادم چون عقیده دارم ناکامی فقط در این بازیها نبود.
شجاعی و نکونام .... هیچی . فکر می کردیم لژیونر داریم خدا را شکر می کردیم از اون همه لژیونر حداقل 2 تاش مونده ولی...
ترکیب قطبی به نظرم بد نبود خب یه جور سلیقه هست یک مربی دوست داره هجومی بازی کنه یک مربی هم با 3 هافبک دفاعی !! ولی تعویض ها به جز خسرو که اون هم باید از اول بازی می کرد می شه گفت واقعا بد بود.
تنها چیزی که شاید یک مقدار ارومم کنه استعفای دسته جمعی دار و دسته فدارسیونه و امید ناامیدی که به تغییر سازمان به وزارت خونه دارم.
یک مطلبی هم اضافه کنم : با توجه به این بازی از شجاعی و نکونام اون حرف و حدیث های قبل از شروع جام منو به فکر فرو برده که شاید بازیکنان حق داشتند.
masoudtr
22-01-2011, 23:54
یاد پتی بخیر که بعد از حذف از جام جهانی خطاب به رئیس فدراسیون شون گفت اگه نره با تی پا میندازیمش بیرون
fishdilo
22-01-2011, 23:55
نگو نگو!!
غرور ملی
شادی
هی ...................... (آه کشیدم)
من هم دلم برای شادی فوتبالی برای غرور ملی فوتبالی تنگ شده....!
کاش این حرف رو مدیریت فوتبال هم می فهمید! فهم کافی نیست باید درک کنه!
واقعا انتظار داشتید ایران از کره ببره ؟ : )))))))))))))))
pcforlife
22-01-2011, 23:56
به نظر من:
سازمان تربیت بدنی زیاد مقصر نیست! دلیل:
الان عملکرد اکثر فدراسیون های ورزشی در حد خوب به بالا هستش... اینو به عینه تو گوانگژو دیدیم! پس مشخصا این سازمان (خیلی ببخشید) اینقدر احمق نیست که با وجود جو سی؟اسی اجتماعی کشور و طبیعتا تو چشم بودن ورزش، واسه فدراسیون های مختلف بودجه کافی رو نده و برای موفقیتشون باهاشون همکاری نکنه...
فدراسیون فوتبال: مطمئنا یکی از مقصر هاست (شک نکنید)! شاید هم مقصر شماره یک! بعد از جام جهانی 2006 و حذف تیم ملی در مرحله گروهی، تو این 5 سال چی کار واسه فوتبال ملی این مملکت انجام داده! ما تو دو جام ملت ها تو مرحله یک چهارم حذف شدیم و به جام جهانی هم نرفتیم (حتی به پلی آف!!!) تو مسابقات آسیایی هم در دو دوره اخیرش، فوتبالمون از قهرمانی هاش دفاع نکرد - المپیک پکن هم نرفت... تیم ملی جوانانمون (زیر بیست سال) هم هیچ عنوان خاصی نیاوردیم و فرت فرت تو مرحله گروهی مسابقات آسیایی حذف شدیم...
کل افتخار فدراسیون فوتبال تو این 5 ساله، فقط میتونه به تیم ملی نوجوانان و قهرمانیش در سال 2008 در آسیا و صعودش به ورلد کاپ 2009 و صعود از مرحله گروهی هستش...
مخلص کلام، تو این 5 ساله تو هر رده ملی فوتبالیمون یه نتیجه مثبت نگرفته این فدراسیون فوتبال.
کادر فنی: به نظرم مقصر شماره دو کادر فنیه... به نظرم فدراسیون حداقل با برگذاری بازی های تدارکاتی نسبتا خوب و سازمان لیگ با همسو کردن تیم ملی و لیگ، واقعا برادری شون رو ثابت کردن... تمام بازیکنان هم تو اوج آمادگی شون در باشگاهاشون به تیم ملی اومدن...اما...
یه مربی و کادر فنیش باید بر اساس ابزاری که دارن، برنامه هاشون رو پیاده کنه و ادعای نتیجه گیری کنه... متاسفانه تاکتیک تیم ملی تو این 4 بازی، بیش از اینکه رو زمین باشه، رو بازی های هوایی بودش... این در حالیه که اکثر بازی کنان تیم ملی ما قد کوتاه، و ریز نقش هستند و قدرت سرزنی و بعضا قدرت بدنی رو ندارند... وقتی تیم ملی تو دادن پاسای پشت دفاع و قطری افراط می کنه، باید بازیکانی رو داشته باشه که قدرت کنترل توپ و حمل توپ و تمام کنندگی بالا رو داشته باشند... اما وقتی این موضوع مشاهده نمیشه، چرا ما باید رو بازی هوایی افراط کنیم و بالای 80 درصد بازیه رو زمینمون، تو یک سوم دفاعیمون باشه؟؟
بازیکنان: من به شخصه تو این تورنومنت بازیکنان رو هم سر حال دیدم هم با تعصب و باغیرت... البته بازیکنای کم فروغ هم بوددن مثل همین شجاعی که از ابتدای شروع بازی ها یکی از متوسط ترین و یا شاید ضعیف ترین مهره های ما بود... اما در کل اگه تو این بازی ها امثال شجاعی یا نکونام یا... ضعیف بودن، بیشتر به نظر من بابت تفکر کادر فنی بود تا خود بازیکنا... شاید اگه سرمربی ما یه فرد دیگه بود، ما کره رو میزدیم...
در کل من مقصر اول رو فدراسیون فوتبال و مقصر دوم رو کادر فنی میدونم... به این دو تا رای میدم...:20:
در پایان امیدوارم دوباره تیم ملی سال های 96 و 2004 رو ببینیم...:20:
یاعلی:11:
fishdilo
22-01-2011, 23:57
یاد پتی بخیر که بعد از حذف از جام جهانی خطاب به رئیس فدراسیون شون گفت اگه نره با تی پا میندازیمش بیرون
شما هم دلتون نمی آد تاپیک رو ترک کنی؟
حق دارید وقتی دلمان برای شادی فوتبالی برای غرور ملی فوتبالی تنگ شده....!
چاره ای نیست همین جا باید خودمون رو سرگرم بکنیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][COLOR="Silver"]
powerslave
22-01-2011, 23:58
آخه بازیکن بد بخت چیکار کنه! بالاخره یه روز بازیش میگیره، یه روز نمیگیره. خیلی کم هستند بازیکنانی که عمدا" بخواهند تو تیم ملی بد بازی کنند.
اما این مدیریت فوتبال، چون فوتبال دغدغه ی اصلی شون نیست و نگاه ابزاری به فوتبال دارند، به خاطر همین همیشه با سیاست گذاری های اشتباه و ندانم کاری هاشون ضربه هایی به فوتبال این مملکت زده اند که حالا حالا ها وضمون همینی هست که هست.
100%
عزیز اون بیچاره ها کم فروشی نکردن. نکونام بد بازی کرد. مخصوصاً نیمه اول ولی کم فروشی نکرد. یکی اگه آماده نیست مربی باید تشخیص بده و تعویضش کنه. در مورد مسعود شجایی بیچاره هم میگم خیلی مقصر نیست. وقتی بیمار باشی همین میشه. تعویضشم تیری در تاریکی بود که شاید یه جرقه ای چیزی بزنه. و + اینکه کره ایه مسعود رو کشت. با زانو زد پس سرش بعد هم با تمام وزنش با باسن افتاد رو کتفش. بابا بیچاره 50 کیلو هم وزن نداره. مرد بیچاره.
ببینید در بازی های قبلی چه اتفاقی افتاد؟ آیا نکونام اشتباه نکرد؟ آیا دیگر بازیکنان اشتباه نکردند؟
چرا اشتباه کردند ، اما مشخصه که اشتباه تو این بازی بیشتر رو اعصاب ها میرفت.
توجه کنید در این شرایط که تیم نود درصد تایمش زیر فشار، کسی نباید از نکونام که نقش کلیدی رو در بازیسازی داره ، گله کنه،
چرا که بازی دست ما نبود که بخواد ساخته بشه. از طرفی حتی اگر قبول کنیم که اشتباهاتش زیاد بوده، باز هم در مقابل فشاری که اونها روشون هست، ناچیزه.
دوستان بهتره انقدر سریع قضاوت نکنند، توجه کنید بر اساس تجربه میگم که وقتی می بینید بازیکنی مثل نوری هنوز توپ رو استوپ نکرده، خودش رو به سمت توپ دراز میکنه و اون شوت بی حاصل رو میزنه، از روی مفت خوری و بی غیرتی نیست دوستان. این از روی استرس زیاد و عدم تسلط کافی بر روی بازی هست( در کل تیم عرض میکنم)
اما جایی که ما حریفی مثل کره جنوبی داریم ، مشخصه که تا یه استراتژِی و تفکر با تیم نباشه، نمیشه موفق شد . این رو هم بدونید که ترس کره ای ها خیلی بیشتر از ما بود.
به هر حال اینها نظرات شخصی منه. و به نظرات همه دوستان احترام میذارم.
من با این جمله هایی که از دوستمون نقل کردم تا حد زیادی موافقم. استرس داشت از سر ررو روی تیم میبارید
من حذف ایران رو خیلی بدتر از این پیش بینی می کردم ولی اگه منطقی باشیم باید خوشحال هم باشیم که تونستیم عراق و امارات رو ببریم و آبرومندانه در برابر کره حذف بشیم . واقعیت فوتبال ما همینه به خاطر ژنتیک خدادادی می تونیم خودمونو نشون بدیم ولی به دلیل نداشتن خیلی چیزها نمی تونیم بهترین باشیم.
موافقم.
*(@%&(@*%^*@&% رو ببین ها :2:
علي كفاشيان پس از شكست يك بر صفر برابر كره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من از رياست فدراسيون فوتبال استعفا نميكنم و يك سال ديگر در فوتبال ميمانم. رئيس فدراسيون بر اساس انتخابات مجمع تعيين ميشود.
وي در مورد وضعيت افشين قطبي گفت: او از امروز ديگر سرمربي تيم ملي ايران نيست و با ما خداحافظي كرد و از فوتبال ايران جدا شد. از فردا به دنبال جذب يك مربي بزرگ خارجي براي حضور در جام جهاني آينده هستيم.
كفاشيان در مورد ديدار امروز برابر كره جنوبي گفت: تيم ملي خوب بازي كرد و در دقايقي تيم برتر ميدان بود. در لحظاتي نيز كره جنوبي برتر از ما بود. در مجموع بازي پاياپاي انجام شد ولي اين كرهايها بودند كه توانستند پيروز ميدان شوند.
دیدین گفتم؟؟باز می خوان بازی با اسمها رو شروع کنن که ضعف خودشون مشخص نشه پشت مساله انتخاب مربی قایم شدن تا کی؟فرافکنی از این تابلو تر؟!؟!؟؟!
بیچاره مردم ...
آقا من وقتی صحبت تروسیه شد گفتم. اینا باید برن چند تا مثلاً 15-20 تا مربی فوتبال پایه رو با زور پول (مثل عرب ها) بیارن به کشورمون و بزارنشون که رو جوون ها کار کنن و ددستیار ایرانی مطیع همون مربی ها هم باهاشون باشن تا یاد بگیرن و بعد از دوره طولانی جای اونا رو بگیرن. اون ها که دیگه مثل مربی های بزرگسالان 3 ملیون دلار در سال نمیخوان. 10 سال بعد اصلاً دیگه از این مشکلات نخواهیم داشت
در کل من فکر نمیکنم کسی کم فروشی کرده باشه. نکونام خوب نبود. به شجایی امیدی نبود از اول ولی مصدومیتش کار مضاعف دستمون داد تیموریان وضایفش رو انجام داد اما همه دیدن که دقیقه 118 توپ تو پاش بود گوشه 18 قدم ولی استرس نمیذاشت تصمیم بگیره. آخر هم توپ رو زد بیرون. پژمان نوری تلاشش رو کرد ولی اواخر کم آورده بود و استرس هم امونش رو بریده بود. واقعاً از همون بازی اول نبود یک هافبک وسط بازیگردان مشخص بود. تعویض نوری باید انجام میشد ولی من انتظار داشتم یا مبعلی یا اونیکی نوری رو بیاره.
hojjatinho
22-01-2011, 23:58
واقعا انتظار داشتید ایران از کره ببره ؟ : )))))))))))))))
ای کاش نداشتیم ای کاش ایران در مرحله گروهی امیدوارمون نمی کرد ...
حداقل این جوری کمتر اه و حسرت می کشیدیم.
سرخوردگی و غم اولین حس بعد از شکست است.به اشکهای این دختر بچه ایرانی نگاه کنید.عکس ، عکس تلخی است
[/COLOR][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
powerslave
23-01-2011, 00:02
ضمناً من 10 -15 صفحه قبل یه پست راجع به داوری دادم. یکی اومد بهم اعتراض کرد (اون موقع تاپیک بسته بود و نمیشد نقل قول کرد)
من بازم میگم. ایرماتوف بد اشتباهاتی رو در حساس ترین موقع داشت. ما به خودمون باختیم اما این اشتباهات وجود داشتن. پارک جی سونگ به خاطر هند عمد و خطا روی رضایی باید دو تا کارت زرد میگرفت و اخراج میشد. دفاع کره دقیقه 117 توپ رو تو 18 با دست کنترل کرد که 100% پنالتی بود. آخرشم 2 دقیقه وقت اضافی اعلام کردن ولی 1:34 گرفت. بای شخص من این ها + دو سه تا موقعیتی که ما هم داشتیم باعث میشه فکر کنم میتونستیم پیروز بشیم.
هر چند نیمه اول واقعاً آبرومون رفت
ای کاش نداشتیم ای کاش ایران در مرحله گروهی امیدوارمون نمی کرد ...
حداقل این جوری کمتر اه و حسرت می کشیدیم.
آخه رو چه حسابی ؟ رو چه کتابی؟ اگه ایران از کره می برد که دیگه ایران نبود ! اونا نمودار پیشرفتشون صعودیه مال ما نزولی ! چه انتظاراتی دارید واقعا !
caca_caca888
23-01-2011, 00:03
آقا : دی و علامت تعجب رو میتونی دوباره جلوی "قهرمان" بذاری :دی زننده تاپیک
یادداشت بعد از شکست - ایران به کره باخت و نکو به پارک
هنگامی که پارک جی سونگ، با حرکت هایش یک تنه تیمش را رهبری می کرد و قدرتش را به رخمان می کشید ما بدنبال کسی می گشتیم تا حقمان را در زمین بگیرد.
سایت گل - تمام آرزوهایمان را جمع کرده و چشم به ساقهایش دوخته بودیم. او قرار بود جای همه آنهایی که با آنها در تیم ملی خاطره داشتیم و دلمان برایشان تنگ شده بود را برایمان زنده کند. او قرار بود ستاره باشد.
او قرار بود مرد روزهای سخت باشد و قرار بود در خاطره هایمان در این تورنمنت بزر گ جایی برای خود اشغال کند و از همه مهمتر او قرار بود کاپیتان باشد. نکونام و نمایش دلسرد کننده اش روبروی عراق در پس پیروزی تیم ملی، گل طلایی ایمان مبعلی و البته و صد البته دوندگی های تمام ناشدنی آندرانیک تیموریان پنهان شد هر چند همان روز هم نوشتیم که شماره 6 آنی نبود که توقع داشتیم، سرد بازی می کرد و هرگز شوری نداشت برای جلو آمدن و اضافه شدن به حمله وران و گل زدن اما نکونام عراق، روبروی کره شمالی نه تنها پیشرفتی نداشت که حتی در جا هم نزده بود و نمایشی کاملا مایوس کننده داشت.
سه بازی مرحله مقدماتی را به فراموشی سپردیم و چشم انتظار بازی با کره بودیم. از ستاره منچستر یونایتد نمی ترسیدیم و هنگامی که صحبت از او به میان می آمد سینه مان را سپر می کردیم و می گفتیم آنها اگر کاپیتان « پارک جی سونگ» را دارند ما هم کاپیتان « نکو» را داریم. اگر «آن» همه کاره منچستر است «این» هم ستون اوساسوناست. کلی خط و نشان کشیدیم و رویا آفریدیم که امشب نبرد میان دو کاپیتان را چه کسی به سود خود پایان خواهد داد.
در این بازی غیبت کاپیتان بیش از همیشه دلمان را به درد آورد. هنگامی که پارک جی سونگ، با حرکت هایش یک تنه تیمش را رهبری می کرد و قدرتش را به رخمان می کشید ما بدنبال کسی می گشتیم تا حقمان را در زمین بگیرد اما... خسته شدیم آن قدر چشم گرداندیم ، آن قدر منتظر شدیم تا نکونام هم به خودش بیاید و بشود ستاره و در یک لحظه شادی را به اردوی ایران بیاورد اما... سوت پایان بازی زده شد، کره ای ها در آغوش همدیگر پیروزی و صعودشان را جشن می گرفتند و ما همچنان به دنبال گمشده مان بودیم. باورمان نمی شد.
آن چیزی که از باخت برایمان سنگین تر بود کم آوردنمان در زمین بود. برد کاپیتان کره ای بود و باخت کاپیتان خودمان.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hojjatinho
23-01-2011, 00:04
به نظر من:
سازمان تربیت بدنی زیاد مقصر نیست! دلیل:
الان عملکرد اکثر فدراسیون های ورزشی در حد خوب به بالا هستش... اینو به عینه تو گوانگژو دیدیم! پس مشخصا این سازمان (خیلی ببخشید) اینقدر احمق نیست که با وجود جو سی؟اسی اجتماعی کشور و طبیعتا تو چشم بودن ورزش، واسه فدراسیون های مختلف بودجه کافی رو نده و برای موفقیتشون باهاشون همکاری نکنه...
.:20:
یاعلی:11:
قبول ولی یادمون باشه همین سازمان با دخالت های بی جا با انتخاب کاملا دیپلماسی! کفاشیان این بلا رو سر فوتبال اورد.
iman_abi
23-01-2011, 00:04
خدایی خداداد عزیزی یه حرف قشنگ قبل از شروع بازیها زد:
اگه با این وضع فوتبال قهرمان بشیم حق کره و ژاپن رو خوردیم!
واقعا این تیما هم نظم دارن هم بازیکناشون از ما بهترن هم با جون و دل بازی می کنن...
در کل مدیریت نالایق همین میشه نتیجش
بعد از برد دوم آقای رئیس سازمان باد در غبغب انداخت و گفت نتیجه گیری تیم ملی نتیجه برنامه ریزی دقیق سازمان تربیت بدنیه!:31:
mf.designing
23-01-2011, 00:05
جدا یا دوران دائی و کریمی و مهدوی کیا و عزیزی بخیر :41: چقدر باحال بودا، یادتونه، حتی میباخت هم با بازیش حال میکردیم
ضمناً من 10 -15 صفحه قبل یه پست راجع به داوری دادم. یکی اومد بهم اعتراض کرد (اون موقع تاپیک بسته بود و نمیشد نقل قول کرد)
من بازم میگم. ایرماتوف بد اشتباهاتی رو در حساس ترین موقع داشت. ما به خودمون باختیم اما این اشتباهات وجود داشتن. پارک جی سونگ به خاطر هند عمد و خطا روی رضایی باید دو تا کارت زرد میگرفت و اخراج میشد. دفاع کره دقیقه 117 توپ رو تو 18 با دست کنترل کرد که 100% پنالتی بود. آخرشم 2 دقیقه وقت اضافی اعلام کردن ولی 1:34 گرفت. بای شخص من این ها + دو سه تا موقعیتی که ما هم داشتیم باعث میشه فکر کنم میتونستیم پیروز بشیم.
هر چند نیمه اول واقعاً آبرومون رفت
وقت اضافه ای که گرفته بود یه دقیقه بود
اون 34ثانیه رو اضافه تر گرفت
ولی پارک باید اخراج میشد کلا
همش داشت خطا میکرد
از باخت تیم زیاد ناراحت نشدم ایندفه چون نیمه اول رو که دیدم آمادگیشو داشتم که این اتفاق بیفته مثل کسی که یه خبر بد رو بهش یواش یواش بدن تا شک بهش وارد نشه !
واقعا هم حق کره ای ها بود
ضعف مفرط خط هافبک و نبود بازیساز و کلا تاکتیک ! از اصلی ترین دلایل بودن
از بازیکنای کلاسیک ایرانی که بتونن یکتنه نتیجه رو عوض کنن مثل کریمی , دایی , عزیزی هم که خبری نبود
اما اشتباه بزرگ رو قطبی با نیوردن مبعلی به زمین انجام داد
آخه یکی نیست بگه که شما که تاکتیک ندارید و دلتونو خوش کردین به ارسال توپ رو دروازه حد اقل یه سانتر درست و حسابی بیار توزمین
ولی خط دفاع خیلی خوب کار کرد عقیلی , حاج صفی و حسینی
حیدری هم بد نبود
خط هافبک هم افتضاح بود
خط حمله هم که بیچاره ها چیزی بهشون نرسید که ببینیم چیمیکنن
برنامه این یارو کوثری رو داره بازی امارات نشون میده
همین امارات هم چند سال دیگه ایران رو میبره:41:
manreza71
23-01-2011, 00:11
اکثر دوستان بعد از بازیهای مرحله مقذماتی که 3 برد پیایپی آوریدم احساسات رو وارد کردن و گفتن ما قهر مانیم چیزی که تو نظر سنجی هم مشخص بود... اما بنده از اولش گفتم این تیم یکی مثل عربستان میشه وآبروریزی میکنه که خدا روشکر نکرد وبرایهمین قضیه هم شده باید از قطبی ممنون باشیم که تکونی به فوتبال فلک زده ملی دا. اما وقتی از گروه بالا اومدیم بنده گفتیم عیار فوتبال ما تو این باز مشخص میشه چون تیمهای کره شمالی و امارات بدون گل زده رکورد دار شدن که هردو تو گروه ایران بودن... بنده هیچ از تیم انتظار نداشتم تا این مرحله بالا بیاد اما اومد ودست قطبی هم درد نکنه ....
اما میرسیم به مقصرین
بازیکنان تیم خیلی تو این جریان مقصر به خصوص به خصوص نکونام که واقهاض تو این تورنومنت سرافکندمون کرده با پاس های اشتباه ( بازی اول برابر عراق و این بازی خیلی بد بود ) شجاعی هم همینطور ولی هیچ کس به اندازه نکونام بد نبود...
سازمان تربیت بدنی : تو ایران همه کاره تربیت بدنی هست و فدراسیو همون کشک خودمون هست.. نمونه بارز کشک بودن فدراسیون این بود که تو دور اول 5 گزینه داخلی رو انتخاب کرد( قطبی، قلعه نویی، ذوالفقار نصب ، جلالی، مایلی کهن) و اخر سر کس دیگه مربی تیم ملی شد چون با رئیس تربیت بدنی به گفته خودش شام خورده بود ... ایندر حالی بود که بین 5 گزینه فدرسیون نبود .. الانم دقیقآض همینطور بود... اینا میان تو قبل از شروع جام علناض اعلا م میکنن قطبی رو بعد از جام نمیخوایم همین امر بعث میشه بازیکنا از مربی ابایی نداشته باشن نمونه حرکت شجاعی بعد تعویض شدنش تو بازی با عراق بود که همه در جریانش هستید
3- فدراسیون ... فدراسیون مقصر هست فقط به این دلیل که استقلالی نداره وهمه کس در موردش نظر میده الا مسئولین خودش ، اگه هم نظر خودشون وبخوان بگن مثل دادکان کنار زده میشن
4- قطبی : قطبی مقصر هست چون تیم در این بازی آخر که اتفاقاً معیار اصلی محک تیم بود نشون داد در برابر تیمهای درجه آسیایی حرفی برای گفتن نداشت ( هر چند ابزار مورد نظر که هون بازیکنان مطلوب باشن رو نداشت ) ولی ما در این مسابقه تا کتیک به خصوص یاز تیم ندیدم به خصوص در فاز حمله که هیچ توپی به مهاجم ما نرسید و همانطور که شاهد بود 115 دقیقه ایران زیر فشار بود وکوچکترین خطری برای دروازه کره ایجاد نکرد.
:16::15::26::14::39:
خیلی تنکس =)))))))))))))))))))))))
دلم برا مبعلی سوخت که داشت توپ رو برای پرتاپ حاج صفی خشک میکرد
excessive
23-01-2011, 00:13
از زحمات دو جواد در این دوره از رقابت ها تشکر میکنم:
1-جواد نکونام(بویزه در بازی آخر، که زحمت کاپیتانیه تیم رو داشت)
2-جواد خیابانی (که تو این بازی قد قد نکرد)
میگم در جهت آرامش یافتن بریم بازیه بارسا رو ببینیم لذت ببریم.
vahid0801
برا کسی که ناظر انجمن برا این پستش متاسفم:41:
زیاد خودتو ناراحت نکن.
ما که میریم کل محلو شیرنی بدیم......:10:
fishdilo
:31::39::26::16::26::thumbsup::38::16:
دلم برا مبعلی سوخت که داشت توپ رو برای پرتاپ مبعلی خشک میکرد
چییییییییییییی؟
Reza31001
23-01-2011, 00:16
سیستم ایران و تعویض هاش برای من هنوز جای سواله ... اونقدر تهاجمی بودیم اونقدر قطبی تعویض های شجاعانه داشت ولی امروز ترکیب اولیه دفاعی بود ( 4-3-2-1 به جای 4-2-3-1 ) و از اون طرف تعویض های قطبی شجاعانه و حساب شده نبود ( غیر از خسرو) و شاید بگم فقط می خواست یه تعویضی کرده باشه ( نوری و مبعلی شاید بهتر می بودن)
با اینکه تو این چند شال قطبی رو قبول داشتم امشب فهمیدم قطبی هنوز کم تجربه هست ( حداقل برای بازیهای بزرگ)
البته اینا حرف و حدیثای بعد باخته اگه میبردیم این حرفا هم کمتر میبود
Amir M.ohAma.D
23-01-2011, 00:17
نمیدونم از کجا شروع کنم
وقتی لیسته تیم ملی اعلام شد من از همون موقع از این تیم نا امید شدم
تا وقتی که به این تایپیک اومدمو با وجوده اینکه تو 3 بازیه اول به این تیم امید نداشتم( تازه با توجه به برداش)
با جوی که دوستان درست کرده بودن منم امیدوار شدم
قبلا هم گفته بودم عیاره تیمه ما با بازی با کره و ژاپن مشخص میشه(برایه من تو بازی با تیمه دومه برزیل مشخص شده بود)
همه مقصریم نه تنها نکونامو شجاعی هممون حتی منو شما
بعضی از دوستان نمیخوان قبول کنن نصفه بیشتر این بازیکنا در حد تیم ملیه ایران نبودن به قران نبودن
تیمه 2007 با اون همه پروازایه خسته کننده کررو لوله کرده بود ولی این کره مارو لوله کرد
یکی کم خوردیم به خدا کم خوردیم
چرا مبعلی که پایه هایه اصلیه برد مقابله عراق بود باید تو این بازی نقشه توپ جمع کنه تیمو داشته باشه؟(دقایقه اخر داشت توپایی که میرفت بیرونو مینداخت تو زمین)
از انالیزور بیشتر از این توقع میره؟هافبکارو از بازی خارج کرد مدافعا بکش زیرش میکردن علی الاهی توپ میفته زیره پایه یکی شاید گل بزنه
خسرو حیدریو گذاشته کناره غلام رضایی اخه مرده حسابی این دوتا چه هماهنگی باهم داشتن؟
رضاییه خودخواه نیمه اول باید میومد بیرون
تیمه بکش زیرش به خدا بهتر از این نمیشه
با همین بازیکنا هم پتانسیله بردنه کره ی خسته ی میشه گفت بی تجربرو داشتیم ولی سرمربیمون ماست بود
علی منصوریانم بدتر از اون یکی از یکی بدتر یه تغییر تاکتیک ندادن
باید بارو از رو دوشه خسرو کم میکرد تا بهتر توپارو میفرستاد رو دروازه ولی خسرو باید همش طوله زمینو طی میکرد وقتی میخواست سانتر کنه جونی واسش نمیموند
با اوردنه مبعلی و نگه داشتنه انصاری فر و اوردنه غلامی که حیدریو مبعلی توپارو بره این مهاجما بفرستن میتونستیم کررو ببریم
خلعتبریو نکونامم پشته 18 باید وایمیسادن از ریواندا استفاده میکردن
چییییییییییییی؟
کوثری و ناصر حجازی نشستن شبکه دو دارن بازی رو تحلیل میکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناصر حجازی رو انگار از خواب بیدار کردن آوردنش تو برنامه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza31001
23-01-2011, 00:18
منم از کفاشیان یه جورایی نفرت دارم اما این کار شما اصلا صحیح نیست
نمیدونم از کجا شروع کنم
وقتی لیسته تیم ملی اعلام شد من از همون موقع از این تیم نا امید شدم
تا وقتی که به این تایپیک اومدمو با وجوده اینکه تو 3 بازیه اول به این تیم امید نداشتم( تازه با توجه به برداش)
با جوی که دوستان درست کرده بودن منم امیدوار شدم
قبلا هم گفته بودم عیاره تیمه ما با بازی با کره و ژاپن مشخص میشه(برایه من تو بازی با تیمه دومه برزیل مشخص شده بود)
همه مقصریم نه تنها نکونامو شجاعی هممون حتی منو شما
بعضی از دوستان نمیخوان قبول کنن نصفه بیشتر این بازیکنا در حد تیم ملیه ایران نبودن به قران نبودن
تیمه 2007 با اون همه پروازایه خسته کننده کررو لوله کرده بود ولی این کره مارو لوله کرد
یکی کم خوردیم به خدا کم خوردیم
چرا مبعلی که پایه هایه اصلیه برد مقابله عراق بود باید تو این بازی نقشه توپ جمع کنه تیمو داشته باشه؟(دقایقه اخر داشت توپایی که میرفت بیرونو مینداخت تو زمین)
از انالیزور بیشتر از این توقع میره؟هافبکارو از بازی خارج کرد مدافعا بکش زیرش میکردن علی الاهی توپ میفته زیره پایه یکی شاید گل بزنه
خسرو حیدریو گذاشته کناره غلام رضایی اخه مرده حسابی این دوتا چه هماهنگی باهم داشتن؟
رضاییه خودخواه نیمه اول باید میومد بیرون
تیمه بکش زیرش به خدا بهتر از این نمیشه
با همین بازیکنا هم پتانسیله بردنه کره ی خسته ی میشه گفت بی تجربرو داشتیم ولی سرمربیمون ماست بود
علی منصوریانم بدتر از اون یکی از یکی بدتر یه تغییر تاکتیک ندادن
باید بارو از رو دوشه خسرو کم میکرد تا بهتر توپارو میفرستاد رو دروازه ولی خسرو باید همش طوله زمینو طی میکرد وقتی میخواست سانتر کنه جونی واسش نمیموند
با اوردنه مبعلی و نگه داشتنه انصاری فر و اوردنه غلامی که حیدریو مبعلی توپارو بره این مهاجما بفرستن میتونستیم کررو ببریم
خلعتبریو نکونامم پشته 18 باید وایمیسادن از ریواندا استفاده میکردن
هم درست میگی هم غلط ( مثلا طبق حرف شما لازم بود یکی پشت سر خسرو باشه که اون خسته نشه ولی اینجوری خسرو میشد هافبک مهاجم و طبیعتا رضایی نمی تونست بازی کنه و...)
ولی حرفات بدجور بوی استقلال میده !! لطفا کمی بی طرفانه تر !
Aref_2008
23-01-2011, 00:19
خریدارم :31:
Ship Storm
23-01-2011, 00:19
من علاقه ایی به فوتبال ندارم ولی تعریفهای یک کیلومتری توی اخبار بعد از برد بازیهای قبلی نه فقط ابلهانه بود بلکه بیننده استنتاج میکرد که ویراستار خبر یک بچه است.
حالا تصور منید ایران میبرد چیکار که نمیکرد از گزارش تلوزیون دولغوزستان هم قرار بود نقل قول کنه.
shutdown
23-01-2011, 00:20
حق کره بود....قشنگ بازی کرد....تمام قدرت ایران یا زیر توپ زدن بود...یا بدن جواد خراب کنه!!!
علت باختش نکونام و شجایی بودن...
مامان کفاشیان 20هزار تومن:39::39::39::39::15::دی:دی
masoudtr
23-01-2011, 00:20
کلا تموم شد رفت ژاپن هم با قهرمانی عملا 4 دوره قهرمان میشه و پر افتخار ترین تیم اسیا
ضمنا با ترکیب شدن ورزش و جوانان کیفیت ما در 4 سال بعد پایین تر هم می یاد
چون بودجه فوق العاده کم میشه
خلاصه اینکه الان که تو 8 تا تیم اسیا بودیم خودش نعمتیه برای سال های بعد که باید بهش افتخار کنیم
منم از کفاشیان یه جورایی نفرت دارم اما این کار شما اصلا صحیح نیست
ایشان بنوعی وابسته به سپاه صحابه هستند و از هفت مملکت آزاد بهش گیر ندین.
اون ناظر های درب و داغون بیان از این ناظر های باحال یکم چیز یاد بگیرن :دی دمتون گرم ...
mahdi7610
23-01-2011, 00:22
آدم اونجاش بدجوری می سوزه که چطور پول یامفت مملکت را دارن میلیاردی خرج می کنند .
300 میلیون تومان برای هر بازیکن به خاطر سعود از دوره گروهی
نمیدونم 100 میلیون تومان هم برای پیروزی مقابل کره جنوبی
یک سری ادم های بدبخت و بیچاره واسه گرفتن یه وام باید کلی ضامن و اعتبار جور کنند تا بتونند یه وام 5 میلیونی بگیرن . تازه اینقدر سخت می گیرن که بنده خدا پشیمون میشه که وام بگیره .
باید به حال فوتبال ایران ، فدراسیون ایران ، بازیکنان ایران فقط و فقط گریست .
اشتباه عجیب داور باتجربه
روشن ایرماتوف در چند صحنه داوری اشتباهاتی داشت که نظر دادن درباره آنها از صلاحیت نگارنده خارج است، اما نکته ای که از دید کارشناسان داوری و تلویزیونی خارج ماند؛ در شرایطی که در نیمه اول وقت های اضافه، داور یک دقیقه وقت تلف شده اعلام کرده بود، گل کره در 14 ثانیه پس از اتمام این یک دقیقه به ثمر رسید و داور باید پیش از اینکه این صحنه حادث شود،سوت پایان بازی را می زد.
علی پروین الان تو تلویزیون در باره فوتبال ما : اونا با جمبو جت دارن میرن ما با موتور گازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطبی :استرس کارایی مارا کاهش داد
سایت گل - افشین قطبی که پس از شکست تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره جنوبی در نشست خبری شرکت کرده بود ضمن بیان این مطلب افزود: می دانم که الان مردم ایران به خاطر این شکست ناراحت هستند. ما در نیمه اول بازی خوبی را ارائه نکردیم و بازیکنان خواستههایم را در زمین پیاده نکردند.
وی ادامه داد: در نیمه دوم اما موقعیتهای زیادی روی دروازه حریف خلق کردیم اما نتوانستیم از این موقعیتها استفاده کنیم و در نهایت در وقت دوم اضافه گل را خوردیم. با این حال اعتقاد دارم که تیم ملی ایران بازیکنان بسیار خوبی دارد که میتوانند در رویدادهای آینده به موفقیت برسند.
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد ضعفهای این تیم گفت: اگر شما به مسابقات نگاه کنید می بینید که چهار تیم به نیمه نهایی صعود کردند که هیچکدام از غرب آسیا نیستند. شرقیها سازماندهی خوبی دارند و مدارس فوتبالی دارند که بازیکنان خوبی به تیم ملی می دهند.
وی در مورد بازگشتش به فوتبال ایران گفت: در فوتبال هیچ وقت نمی شود گفت که بازگشتی وجود ندارد. ایران کشور من است و اگر موقعیتی داشته باشم حتما به آن فکر می کنم.
قطبی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه "عملکرد نکونام و شجاعی خوب نبود، چرا آنها را تعویض نکردید؟"، گفت: من فقط اجازه سه تعویض داشتم. اگر می خواستیم تاکتیکی تیم را به طور کلی عوض کنیم غیرممکن بود. ما با تعویض نصرتی و آوردن حیدری قدری به بازی سرعت دادیم.
وی افزود: در مورد نکونام و شجاعی هم باید بگویم که این دو بازیکنان باتجربه هستند. نکونام در بازی تجربه بالایش را به کار برد و شجاعی را هم در نیمه دوم به میدان فرستادیم.
سرمربی تیم ملی کشورمان در مورد نقاط ضعف فوتبال ایران گفت: شما در مسابقات اخیر دیدید که تیم تحت رهبری من بسیار خوب عمل کرد و در مقابل عراق و کره عملکرد خوبی داشتیم اما باید پذیرفت که فوتبال ایران نیاز به بازیکنان بزرگتر و بهتری دارد که مسئولان فوتبال باید برای برطرف کردن این مشکل تلاش کنند. باید نقاط ضعف فوتبال ایران را پذیرفت و به فکر برطرف کردنش بود.
افشین قطبی در ادامه نشست خبریاش در پاسخ به این پرسش که چرا در نیمه اول ایران با استرس بازی کرد گفت: این خاصیت دیدارهای حساس است. تیم کره تیم بزرگی است که آنها هم در نیمه دوم استرس زیادی داشتند. با این حال ما در نیمه دوم بهتر شدیم اما کره با در دست گرفتن جریان نیمه دوم بهتر کار کرد.
وی تصریح کرد: بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران برای آنکه قهرمانی را به مردم ایران هدیه کنند استرس داشتند و این امر اجازه نداد تا بتوانند عملکرد همیشگی شان را داشته باشند. با این حال خوب بازی کردند و باید از آنها و همه رسانههایی که در این مدت از تیم ملی حمایت کردند تشکر کنیم.
manreza71
23-01-2011, 00:27
فوتبال ایران به رحمت ایزدی پیوست... روحش شاد ویادش گرامی
وای اگر ایران میبرد چه خوشحالی رو میتونست بعد از سالها به مردم بده
ولی با برد ایران مقابل کره فوتبال مدرن به چالش کشیده میشد
moraddad
23-01-2011, 00:28
بازیکن مقصر نیس بابا ! ! الکی انقد جواد جواد نکنین !! بگیر نگیر داره بازیکن ! چون نکونام بین ایرانیا بالانس ترین بوده همیشه حالا زیاد تو چشم اومده افتش !
چقد مگه میشه انفرادی و با استعداد ذاتی جلو رفت....زیر ساخت وقتی خراب باشه همینه دیگه.... زوری و کیلویی که نمیشه پیشرفت کرد !!
آدم اونجاش بدجوری می سوزه که چطور پول یامفت مملکت را دارن میلیاردی خرج می کنند .
یک سری ادم های بدبخت و بیچاره واسه گرفتن یه وام باید کلی ضامن و اعتبار جور کنند تا بتونند یه وام 5 میلیونی بگیرن . تازه اینقدر سخت می گیرن که بنده خدا پشیمون میشه که وام بگیره .
درسته الان وقت کوبیدنه ولی دیگه دروغ نگو واسه کوبیدن
300میلیون رو به کلشون دادن نه به هرکدوم
هر چند همینم زیادشون بود
deadman3
23-01-2011, 00:28
به امید خدا ، جام جهانی 2014 این ناکامی رو جبران می کنیم . بچه ها همت کنن رو سکو رفتن دور از دسترس نیست . اون غروب رویایی رو توی ریودوژانیرو با تمام وجودم حس میکنم . اشک های شوق دلاور مردامونو . فقط بر و بچه ها یکم محکمتر بزنن زیر توپ بد نیست خصوصا آقا هادی و آقا سد جلال ... گرچه زحمت الکیه محکمم نزدن زیرش نزدن .. چه کاریه حالا با دو تا گل کمتر میبریم.
هیجا نمیریم همینجا هستیم ما منتظر معجزه هستیم
:31:
manreza71
23-01-2011, 00:29
تقدیم به تیم ملی
چشم ما دیده به سویت نگران هست هنوز .............. غم نابردن تو بار گران هست، هنوز
گرچه در باختن تو دیده ما گریان است ...................... تاریخ تو همه جا ورد زبان است هنوز ( اقتدار جام ملتهای 19996 و 2004)
فوتبال ایران به رحمت ایزدی پیوست... روحش شاد ویادش گرامی
فوتبال ایران چند ساله به رحمت ایزدی ملحق شده :دی
powerslave
23-01-2011, 00:30
آخه كدوم مدافع احمقي دو قدمي دروازه خودي، مهاجم حريف رو دريبل ميزنه كه شما ميگيد بهترين؟؟
همین رو بگو. من رو اون صحنه چنان دادی زدم که مادر بنده خدام یک متر پرید هوا. تازه تو بازی های قبل هم همین کار رو کرده بود. در مورد نصرتی هم با اینکه قبل از بازی من گفتم بهتره نصرتی بازی کنه تا حیدری اما من اشتباه میکردم. حیدری که اومد تیم کارش عوض شد
اگه بخوایم مشکل رو تو این بازی پیدا کنیم باید بگم مشکل از استفاده ی نادرست بازیکنا بود!!!
مثلا نوری باید بجای نکونام بود.بجای شجاعی باید همون غلامی میومد.پژمان هم باید زودتر میرفت بیرون.
اگه یکم هم قطبی بازی رو تو زمین خودمون نگه میداشت و با پاسکاره از زیر پرس در میومدیم که ایران شانس خیلی بیشتری داشت!
هر کی با من موافق هست و نیست بگه و بگه چرا.
مرسی..
من با شما موافقم. نکونام رو نمیشد از اول بیرون گذاشت اما نیمه اول واقعاً افتضاح بود. من فکر میکردم تعویضش کنه که نکرد. پژمان نوری ه م بیچاره حدش همینه. زحمتش رو کشید. و به نظرم باید زودتر عوض میشد و یه هافبک تهاجمی میاورد. نمیدونم چرا اصرار به سه مهجمه بازی کردن داشت. وقتی فوروارد نوک خوب نداری. میتونست یکی از سه تا فوورواردمون رو بیاره هافبک و دو تا مهاجم ها میتونستن بازی ترکیبی حد اقل یکی دو تا یک و دو کنن با هم . اینطوری نزدیکتر میبودن به هم.
مشکل اینجاست که وسطای نیمه اول که قطبی رو از نزدیک نشون داد، قیافش ترسیده بود. من همونجا دلم هری ریخت. ولی بازم امیدوار بودم. افسوس ...
پ ن: خیلی دوست دارم امیدوارانه بنویسم که این بازکنان میتونن تیم ما رو دوباره به اوج برسونن ولی افسوس که می دونم با این مدیریت محاله!!
160%. مشکل ما مدیریتی هست. همیشه بوده همیشه خواهد بود. مدیران تو کشوری مثل چین اگه رشوه بگیرن اعدامشون میکنن!! من نمیگم همچین خشن باشیم. ولی وقتی یکی کار خلاف میکنه و گندش در میاد دیگه نباید بهش مقام بالاتری داده بشه.!!!! مثل بعضی ها که رئیس فدراسیون شدند، درست بعد از اینکه آبروی ایران رو بردندف چون بعضی ها اون شخص رو دوست داشتند.
یک مطلبی هم اضافه کنم : با توجه به این بازی از شجاعی و نکونام اون حرف و حدیث های قبل از شروع جام منو به فکر فرو برده که شاید بازیکنان حق داشتند.
میشه توضیح بدی؟؟ کدوم حرف و حدیث؟
منظورت کی بود دقیقاً ؟ هافبک قدیمیه فراسه رو میگی؟
وقت اضافه ای که گرفته بود یه دقیقه بود
اون 34ثانیه رو اضافه تر گرفت
ولی پارک باید اخراج میشد کلا
همش داشت خطا میکرد
من هنوزم فکر میکنم گوشه پائین زیر کادر تایمر نوشته بود 2 دقیقه. اما حالا شما میگی من به شک افتادم.
من فکر میکردم میخواد بیارش تو بازی. شاید میتونست یه کاری بکنه.:13::41:
manreza71
23-01-2011, 00:31
فوتبال ایران چند ساله به رحمت ایزدی ملحق شده :دی
آره از سال 2007 به بعد به تاریخ پیوست....
قطبي:تاريخ درباره عملكرد من در فوتبال ايران قضاوت ميكند
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران ميگويد تاريخ درباره عملکرد او در فوتبال ايران قضاوت خواهد کرد.
افشين قطبي پس از نشست مطبوعاتي بازي ايران و کرهجنوبي در جمع خبرنگاران گفت: من از همه تشکر ميکنم که در اين سه سال اخير حمايت زيادي از من کردند. من تجربههاي فراموش ناشدني را در فوتبال ايران به دست آوردم و هر کجا که باشم مردم ايران انگيزه من براي کار خواهند بود. سعي ميکنم در هر جاي دنيا که هستم افتخارشان باشم.
وي افزود: متاسفم تيم ملي نتوانست هديهاي که مد نظر همه ما بود را به مردم يران بدهد، اما واقعيت اين است که بازيکنان ما در چهار بازي عملکرد بسيار خوبي داشتند. جام ملتهاي آسيا نقاط مثبت بسياري داشت و نشان داد که فوتبال ايران آينده روشني پيشرو دارد. فوتبال ايران در حال حاضر دو تيم کامل دارد، دو تيمي که ميتوانند فوتبال ايران را به موفقيت برساند. متاسفانه در اين بازي اتفاقات فوتبالي پشت ما نبود و کمي بدشانسي آورديم به ويژه در نيمه اول که عملکرد خوبي نداشتيم، اما در نيمه دوم فکر ميکنم بهتر از کرهجنوبي بوديم.
قطبي در پاسخ به اين سوال که آيا به فوتبال ايران باز خواهيد گشت؟ گفت: در فوتبال هيچ وقت درها بسته نميشود. از شما ميخواهم به من اجازه بدهيد تا تجربه جديدي را در نقطه ديگري از دنيا پشت سر بگذارم، اما مطمئنا هيچ وقت دور از ايران نخواهم بود و سعي ميکنم جاده را براي مربيان ديگر ايران باز کنم.
وي در پاسخ به اين سوال که چرا ايران نتوانست عملکردي را که در سه بازي گذشته ارائه داده بود، در اين بازي به نمايش بگذارد گفت: من تنها حرف شما را در مورد نيمه نخست قبول دارم. ما در نيمه اول خوب نبوديم و نتوانستيم فضاها را از کرهايها بگيريم، اما در نيمه دوم عملکرد بهتري داشتيم و حتي فکر ميکنم در نيمه دوم از کرهايها بهتر بوديم. اين را هم بايد بدانيم که وقتي دو تيم بزرگ برابر هم بازي ميکنند نميتوان انتظار داشت که يک تيم 90 دقيقه بازي را تحت کنترل داشته باشد. آنها از اشتباه ما استفاده کردند، اما بازيکنان ما هم در 15 دقيقه آخر از جانشان مايه گذاشتند.
قطبي در پاسخ به اين سوال که آيا باز نگشتنتان به ايران به خاطر مشکلات مالياتيتان است، گفت: اصلا اينطور نيست من به مسئولان باشگاه ژاپني قول دادم که بعد از پايان جام ملتها به تيمشان بروم اما مطمئنا براي ديدار با مردم و خانوادهام در آينده به ايران ميآيم.
وي در پاسخ به خبرنگار ايسنا که پرسيده بود آيا خود را مربي پيروز ميدانيد يا بازنده، گفت: اجازه بدهيد تاريخ درباره من قضاوت کند اما مسئوليت باخت با من است و مسئوليت پيروزي هم با مردم و بازيکنان است.
قطبي در ادامه با بيان اينکه ترديد ندارم تيم فعلي ايران ميتواند به جام جهاني صعود کند گفت: ما تيم بسيار خوبي در اختيار داريم که به اندازه کافي دقت، قدرت و سرعت دارند و هر کس به عنوان سرمربي بعدي ايران انتخاب شود ميتواند از کار کردن با اين تيم لذت ببرد.
میشه توضیح بدی؟؟ کدوم حرف و حدیث؟
یه خبر مخابره شده بود که بازیکنا اعتصاب کردن گفتن نکو و شجاعی نباید بازی کنن
چون خودشونو تافته جدابافته میدونن و حتی دیرتر از همه ملحق شدن به اردوی تیم ملی تو قطر
mrmaster
23-01-2011, 00:34
چون خودشونو تافته جدابافته میدونن و حتی دیرتر از همه ملحق شدن به اردوی تیم ملی تو قطر
جدی میتونید لینکی چیزی بدید ببینیم؟
سرمربي كره جنوبي: تيم ما بازي برتري ارايه كرد
سرمربي تيم ملي فوتبال کره جنوبي؛ گفت: با ارايه يک بازي برتر در طول 120 دقيقه، شايسته پيروزي برابر ايران بوديم.
''چو کوانگ رائه'' در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: بازي هاي مرحله يک چهارم نهايي هميشه از حساسيت ويژه اي برخوردار است چرا که تيم بازنده بايد به کشورش بازگردد.
وي افزود: ما بهتر بازي کرديم و تيمي که بابرنامه تر است بايد برنده مسابقات حساس شود.
سرمربي کره جنوبي با تجليل ازعملکرد بازيکنان خود گفت: بازيکنان کره جنوبي با ارايه يک بازي هوشمندانه و در اختيار گرفتن کنترل بازي توانستند ايران را که يکي از تيم هاي قدرتمند آسيا است از پيش روي بردارند.
وي در خصوص تيم ملي ايران گفت : ايران بازيکنان خوبي در اختيار دارد که در مرحله گروهي بهرتين عملکرد را داشتند، اما معتقدم که فوتبال ايران چند سالي است که در يک سطح مانده است.
''کوانگ رائه'' در مورد ديدار کره جنوبي و ژاپن در مرحله نيمه نهايي گفت: هيچگاه در دوران بازيگري و مربيگري خود در برابر ژاپن شکست نخورده ام و مطمئن باشيد تيم ما در ديدار نهايي حضور خواهد داشت.
گفتني است، تيم ملي کره جنوبي شنبه شب با برتري يک بر صفر برابر ايران به مرحله نيمه نهايي رسيد.
جدی میتونید لینکی چیزی بدید ببینیم؟
تکذیبیشو فعلا پیدا کردم
در حالي كه گفته ميشد بازيكنان تيم ملي به خاطر تاخير يك روزه جواد نكونانم اعتصاب
كردهاند،مهدي محمد نبي،دبير كل فدراسيون فوتبال گفت كه انتشار چنين اخباري صحت ندارد.
نبي در اين باره به سايت فدراسيون فوتبال گفت:« ما در حال پیگیری انتشار این شایعه هستیم و من به عنوان رئیس کاروان ایران در قطر این موضوع را به شدت تکذیب می کنم و این خبر را کذب محض می دانم .
مطمئنا کسانی که این شایعه را منتشر کردند، هدف مشخصی داشتند.ما به بخش حقوقی فدراسیون دستور دادیم تا این موضوع را پیگیری کنند و بدانند چه کسانی و با چه هدفی این موضوعات را مطرح می کنند. من و کفاشیان از نزدیک به کار تیم ملی نظارت داریم و جو دوستانه و صمیمانه ای بر کادر فنی و بازیکنان حکمفرماست و در کل شرایط خوبی وجود دارد. خواهش می کنم دوستان رسانه ای اخبار غیرواقعی را منتشر نکنند چرا که همه باید یکدل برای پیروزی تیم ملی تلاش کنند و همه باید کمک کنند تا تیم ملی در رقابتهای جام ملتهای آسیا موفق باشد. چرا که شرایط برای نتیجه گیری در بازی اول فراهم است. »
او گفت كه بازيكنان تيم ملي از لحاظ آمادگي در وضعيت خوبي قرار دارند:« تست هایی که روی بازیکنان در اردوی 10 روزه اخیر در قطر و همچنین این روزها انجام شده نشان از این دارد که تست ها جواب داده و خوشبختانه بازیکنان از لحاظ درصد چربی که 12 تا 13 درصد بوده به 6 تا 8 درصد رسیده اند. آنها ضربان قلب خوبی دارند و خوشبختانه به لحاظ آمادگی جسمانی مشکلی وجود ندارد و تمرینات بسیار خوب دنبال می شود . همه منتظر نتیجه گیری در اولین دیدار مقابل عراق هستیم.»
Amir M.ohAma.D
23-01-2011, 00:38
اون تیم ژاپنیه چه بدبختیه قطبیرو پیش خرید کرده
یه گندیم اونجا میزنه یه چرتو پرته این طوریم میگه و تموم
mahdi7610
23-01-2011, 00:39
درسته الان وقت کوبیدنه ولی دیگه دروغ نگو واسه کوبیدن
300میلیون رو به کلشون دادن نه به هرکدوم
هر چند همینم زیادشون بود
همون :46:
اونم زیاده
hojjatinho
23-01-2011, 00:40
تکذیبیشو فعلا پیدا کردم
اینم خبرش توی ایپنا:
تو بالاترین یارو زده =از دست خیابانی زدم شبکه خارجی فوتبال رو ببینم...از استودیوی بغلی باز صدای اقا جواد میاد :27:
تیم ملی که هیچ هافبکو مهاجمی از بهترین خطه حمله لیگ توش نبود
تیم ملی که بهترین هافبکی که همراش بودو بازی نداد
در اخر
تیمه بی استقلالی همینه همینه
تفکرات شما هنوز توی دوران لیگ آزادگان مونده.
خیابانی: عادت تیم ما این بوده که یک نیمه به حریف بده!!:27:
Arash4484
23-01-2011, 00:43
دیگه اون دوران تموم شد .
الان یه مشت بی غیرت تو تیم هستند که فقط فکر پر کردن حساب بانکیهاشونن .
کجایید علی دایی ها ، کجایید خداداد عزیزی ها ، کجایید کریم باقری ها .... تیم ملی از دست رفت ، بازیکنان قدیمی با غیرت ... تیم ملیمون از دستمون رفت :41::41:
5792926]بازيكن مفت خور و پول پرست و شكم پرست بيشتر از اين نمي شه[/SIZE]
نسل طلایی سالهای پیش فوتبال ما تموم شده.بهتره واقع بین باشیم
نکونام حتی در زمان اوجش،خلعتبری و ...هرگز نمی تونن جای باقری ها،دایی ها،زرینچه ها،عزیزی ها و کریمی ها رو بگیرن
الآن پول تو دست و بال اینها زیاد شده،پول این بازیکنان را داغون کرده.به خاطر...زیاد فوتبالیست ها را از نزدیک می بینم،اکثرشون خیلی خیلی مغرور هستن.خدا را بندگی نمی کنن
اینها بخصوص لژیونرها فوتبال بازی نمی کنن.فقط به فکر حاشیه و مصاحبه و دوربین هستن
هنوز بغض تو گلومه با چه شوق و ذوقی نشتسیم به امید برد ایران :45:
ولی از همون دقیقه اول لوله بودیم خیلی ایران بد بازی کرد
کاش قلم پای سعید لو دار و دسته اش با اون قدم نحسشون می شکست ...
من نمی دونم این کفاشیان می خواد چیکار کنه ایا می تونه این پست رو هم تو قبرستون ببره !!!!!!!!
بهترین نسل طلایی فوتبال ایران فقط زمان خاتمی و دادکان بود !
جدا یا دوران دائی و کریمی و مهدوی کیا و عزیزی بخیر :41: چقدر باحال بودا، یادتونه، حتی میباخت هم با بازیش حال میکردیم
کجاست علی دایی چندتا از اون گل مفتها بزنه؟
گزارشگر عرب الجزیره هم یادش کرد-تماشاچی ها هم یادش کردن(یحتمل)
ما ایرانیها به موقعیت شناسی و شناخت دروازه میگیم مرده خوری....
روی گردنش چرخید تا مارو سوم 96 کنه،طحالش 92 پاره شد،همیشه ابروش پاره بود،فقط بخاطر دواشتباه (بازی در 2006 -مربیگری) همه فحشش میدادن
چه قلدری و همیتی داشت...چه همکارهای بودن دایی-باقری-عزیزی/چه دوندگی داشت مهدوی کیا/چه شجاعتی داشت عابدزاده/قایقران دقیقه120/.....
نسل طلایی ما اینها بودن که حقشون رو هم گرفتن
کار ندارم بعدش چی شدن
البته امثال تیموریان باعث حفظ آبرو است
دیگه تموم شد! برگردیم سر زندگی کوفتیمون!
یه سری بزنید بد نیست :دی
Arash4484
23-01-2011, 00:45
من علاقه ایی به فوتبال ندارم ولی تعریفهای یک کیلومتری توی اخبار بعد از برد بازیهای قبلی نه فقط ابلهانه بود بلکه بیننده استنتاج میکرد که ویراستار خبر یک بچه است.
حالا تصور منید ایران میبرد چیکار که نمیکرد از گزارش تلوزیون دولغوزستان هم قرار بود نقل قول کنه.
خدایی خداداد عزیزی یه حرف قشنگ قبل از شروع بازیها زد:
اگه با این وضع فوتبال قهرمان بشیم حق کره و ژاپن رو خوردیم!
واقعا این تیما هم نظم دارن هم بازیکناشون از ما بهترن هم با جون و دل بازی می کنن...
در کل مدیریت نالایق همین میشه نتیجش
بعد از برد دوم آقای رئیس سازمان باد در غبغب انداخت و گفت نتیجه گیری تیم ملی نتیجه برنامه ریزی دقیق سازمان تربیت بدنیه!:31:
واقعن درسته.بعضی پررو میشدن وسوءاستفاده تا....
مشکل همینجا بود...دست قطبی رو بود
شبه سرده برو استراحت کن...
همون :46:
اونم زیاده
درین باره تقریبا همه فوتبال دوستای دنیا موافقن
چند وقت پیش سایت گل بین الملل یه مصاحبه از بوفون چاپ کرده بود که گفته بود پولی که فوتبالیستا(اونم تو اروپا نه ایران)میگیرن زیاد نیست و ازین حرفا
نود درصد بیشتر کامنتا فحش به بوفون بود به خاطر حرفی که زده بود
ولی در کل خودتونو ناراحت نکنید
اگه یادتون باشه چند روز پیش گفتم منطقم بهم میگه ایران نباید تو این مسابقات موفق بشه وگرنه تمام اصول مدیریت و برنامه ریزی میره زیر سوال و امثال کفاشیان و سعیدلو پشت موفقیت ایران خودشونو قایم میکنن با اون همه افتضاحات
الانم خوشحال نیستم ولی اصلا هم ناراحت نیستم از حذف ایران.
خیابانی : حالا در تعداد برد با کره برابر شدیم !
mahdi7610
23-01-2011, 00:48
جوات بیابونی فکر کنم می دونست ایران قراره ببازه
چون از اول که شروع به گزارش کرد کاملا یاس و ناامیدی از صداش مشخص بود .
یعنی خیلی اروم گزارش می کرد . انگار ایران همون دقیقه اول 2 بر صفر عقب بود .
Golbarg01
23-01-2011, 00:48
خیابانی : حالا در تعداد برد با کره برابر شدیم !
خوب اینکه حرف غلطی نیست!شما هم دیگه هر چی این بنده خدا میگه گیر میدین بهش :13:
Mohammad
23-01-2011, 00:51
تو بالاترین یارو زده =از دست خیابانی زدم شبکه خارجی فوتبال رو ببینم...از استودیوی بغلی باز صدای اقا جواد میاد :27:
:31::31:
نمی دونم تویه این چندین صفحه چه صحبت هایی شده اما خب نظر خودم رو می گم ...
قابل حدس بود که ایران بعد از 3 تا برد و با یک باخت دوباره همه همه چیز رو فراموش کنن !! قطبی بشه مربی آماتور و آنالیزور و ... بازیکنان بشن بی غیرت و .... !! انگار نه انگار همین تیم 9 امتیاز گرفته بود !
امروز تیم ما 0.1 تیم همیشگی نبود ! دلیلشم این بود که کره واقعا عالی بود !! همه فضا ها رو بسته بود ، بسیار دقیق بازی کرد . از طرفی قبول دارم بازیکنان ما هم مثل بازی های قبل با طراوت نبودن . نکونام ضعیف ترین بود و فقط اون ضربه آزاد رو خوب زد . تیم ما تاکتیک داشت اما نتونست پیادش کنه و کسی کم کاری نکرد ، همه زحمت کشیدن اما با هر مربی تویه این شرایط از پس این کره بر نمی اومدیم ! رویه کاغذ و قبل از بازی همه امیدوار بودن اما دیدیم که تویه میدان شرایط چطوری رقم خورد !
کره عالی بود !
بیایم اگه قرار فوتبالمون پیشرفت کنه از خودمون شروع کنیم ! حرفه ای فکر کنیم ! حرفه ای رفتار کنیم !
من مقصر نا کامی های ایران رو طبق نظر سنجی فوق فدراسیون فوتبال می دونم ! تا وقتی آدمی به این پوست کلفتی مثل کفاشیان با خیال راحت به صندلی خودش تکیه زده و به خیال راحت حرف می زنه فوتبال ما به جایی نمی رسه ! فکر می کنن با آوردن مربی خارجی همه مشکلات فوتبال ما حل میشه ! تا وقتی زیر ساخت ها درست نشه ، تا وقتی برنامه ریزی ها ، تا وقتی نگرش ها تغییر نکنه همین آش و همین کاسه !
Kianoosh
23-01-2011, 00:53
سی و سه سال از آخرین باری که ایران قهرمان جام ملتهای آسیا شد می گذرد . امروز با باخت یک بر صفر مقابل کره جنوبی امیدهای ایرانیان به باد فنا رفت . بقول ظریفی که می گفت وقتی ایران قهرمان جام ملتهای آسیا شد که ایران ایر یکی از بهترین و معتبرترین خطوط هوایی جهان بود . به این جمله که بیشتر فکر می کنم می بینم دریایی از معنا در آن نهفته است : آری ! باید همه چیزمان به همه چیزمان بیاید . نمی شود شاهد این همه فقر و فساد و اعتیاد و بیعدالتی و گرفتاری و بدبختی بود و برای پیروزی تیم ملی هورا کشید
از همه بچه ها و همه طرفداران تیم ملی پوزش می خواهم ولی باید بگویم " عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ...
تاکتیک بازی ایران !
moraddad
23-01-2011, 00:55
مرسی Mohammad
جالبه هیشکی اینجا نمیگه کره خوب بازی کرد !
کره عالی بود !! عاااالی !!
با این وضعیت کثیفی که تو فوتبالمون هست همینم که یکی بیشتر نخوردیم خیلیه !
Amir M.ohAma.D
23-01-2011, 00:57
تفکرات شما هنوز توی دوران لیگ آزادگان مونده.
متاسفانه مشکل ما اینه که نمیخوایم حقیقتو باور کنیم
همون به قوله شما (دوره ی لیگ ازادگان)تیم ملیه اون موقع کجا و این موقع کجا؟
هممون داریم حسرته اون موقرو میخوریم
حسن روشنا علی پروینا حشمت مهاجرانیا سیروس قایقرانا برادرانه بیانی مجتبی محرمیا
اینا همشون از قرمزو ابی بودن که داریم حسرتشونو میخوریم
ایا شما دلت نسوخت مبعلی توپ پخش میکرد تو زمین؟
نیمه اول رضایی توی چندتا حرکت گند زد! اقای نکونام هم که ماشاالله! حرف از انصاریفر و مسعود هم نزنیم بهتره!
فقط سید جلال و خسرو و احسان خوب بازی کزدند.
ان شاالله توی جام جهانی حذف بشیم!
powerslave
23-01-2011, 00:57
ضمنا با ترکیب شدن ورزش و جوانان کیفیت ما در 4 سال بعد پایین تر هم می یاد
چون بودجه فوق العاده کم میشه
خلاصه اینکه الان که تو 8 تا تیم اسیا بودیم خودش نعمتیه برای سال های بعد که باید بهش افتخار کنیم
اوه اوه به شدت موافقم. بعد میان تو تلوزیون به یونان و ایتالیا و ایرلند و اسپانیا گیر میدن. ما در بهترین شرایط سی و چند سال گذشتمون استاندارد زندگیمون خیلی پائین تر از شرایط مثلاً بحرانی الان این این چند تا کشور هست. اینا میخوان همه چیز رو فشرده کنن. کم کم داارم فکر میکنم بیچاره بچه های ما تو این مملکت چی باید بکشن؟؟
بازیکن مقصر نیس بابا ! ! الکی انقد جواد جواد نکنین !! بگیر نگیر داره بازیکن ! چون نکونام بین ایرانیا بالانس ترین بوده همیشه حالا زیاد تو چشم اومده افتش !
چقد مگه میشه انفرادی و با استعداد ذاتی جلو رفت....زیر ساخت وقتی خراب باشه همینه دیگه.... زوری و کیلویی که نمیشه پیشرفت کرد !!
100%
الان خوندمش. فکر نکنم حقیقت داشته باشه. تیم کاملاً یک دل بود. ولی حالا باخته دیگه...
سرمربي تيم ملي فوتبال کره جنوبي؛ گفت: با ارايه يک بازي برتر در طول 120 دقيقه، شايسته پيروزي برابر ايران بوديم.
''چو کوانگ رائه'' در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: بازي هاي مرحله يک چهارم نهايي هميشه از حساسيت ويژه اي برخوردار است چرا که تيم بازنده بايد به کشورش بازگردد.
وي افزود: ما بهتر بازي کرديم و تيمي که بابرنامه تر است بايد برنده مسابقات حساس شود.
سرمربي کره جنوبي با تجليل ازعملکرد بازيکنان خود گفت: بازيکنان کره جنوبي با ارايه يک بازي هوشمندانه و در اختيار گرفتن کنترل بازي توانستند ايران را که يکي از تيم هاي قدرتمند آسيا است از پيش روي بردارند.
وي در خصوص تيم ملي ايران گفت : ايران بازيکنان خوبي در اختيار دارد که در مرحله گروهي بهرتين عملکرد را داشتند، اما معتقدم که فوتبال ايران چند سالي است که در يک سطح مانده است.
''کوانگ رائه'' در مورد ديدار کره جنوبي و ژاپن در مرحله نيمه نهايي گفت: هيچگاه در دوران بازيگري و مربيگري خود در برابر ژاپن شکست نخورده ام و مطمئن باشيد تيم ما در ديدار نهايي حضور خواهد داشت.
گفتني است، تيم ملي کره جنوبي شنبه شب با برتري يک بر صفر برابر ايران به مرحله نيمه نهايي رسيد.
متاسفم که حرفی رو که سالهاست مردم خودمون میگن حالا باید از زبان یک بیگانه بشنویم. جمله قرمز رنگ گویای تمام حقیقت هست. یه بار گفتم. شدیم مثل وسط های دهه 60
الان این جکه ؟! فحشه؟! توهینه؟! چیه؟
یکی منو روشن کنه
این خبره-میدونی خبر یعنی چی؟
mahdi7610
23-01-2011, 01:03
الان وقت کوبیدنه
فقط بکوبید :31:
tajrobenik
23-01-2011, 01:03
تقدیم به تمام ورزشکاران
گرافيكار
23-01-2011, 01:06
[QUOTE=گرافيكار;5782774]
مصاحبه سرمربی کره رو خوندم
برعکس ادعاش توی واژه واژه اش میشه ترس رو دید ممکنه سه گل هم به ایران بزنن(فوتباله) ولی مشخصا اعتماد به نفسشون پایین اومده
امیدوارم داستان لبنان تکرار نشه و دوباره از تیمی که از ما میترسه نترسیم
باختیم به همین سادگی
باختیم چون سرمربی ما به اندازه تمام دوران مربیگریش ترسید
با سه هافپک دفاعی به تیمی که بیش از همیشه از ما میترسید اعلام کردیم که نترس چون ما بیشتر میترسیم
آقای قطبی ترسو ترین تیم تاریخ ایران رو به زمین فرستادی تیمی که از اعتماد به نفس تخلیه شده بود تیمی که از چهره های بازیکناش مشخص بود توجیه نشده وارد زمین شدن تیمی که بازیکناش به بازی کردن با سه هافپک دفاعی نه عادت داشتند و نه خوشبین بودند
هیچ هافپکی نداشتیم که جلوی هافپک های دفاعی ایران بتونه صاحب توپ بشه و بازکنای کناری رو راه بندازه
جای خالی مبعلی و محمد نوری 120 دقیقه در حال فریاد زدن بود و آقای قطبی نشنید
نکونام....... 120 دقیقه درون سرم 120 چرا بود ؟
اینکه این نکونام چرا باید بازی میکرد؟
بازی رو به زمین خودمون کشوندیم که چی؟
که دفاع شکننده کره که با معدود حمله های ( شبه حمله های) ایران به راحتی وا میداد نفس راحتی بکشه؟
و اینکه به نظر من خط هافپک امروز ایران در نیمه دوم
در کنار بازی با یوگوسلاوی در سال 98 و بازی 6 بر 2 معروف در مقابل کره البته اونهم در نیمه دوم
بهترین و باشخصیت ترین خط هافپک بعد از انقلاب بود
نوری ، آندو و حدادی فر خیلی خوب همدیگرو کامل میکردن
به خصوص تعویض جای آندو و حدادی فر که به صورت کاملا حرفه ای و به روزی به نوبت وظیفه رسوندن توپ به نوری و حمایت از اون برای حمله کردن و همینطور تعین نوع حمله رو انجام میدادن که برای من پیامهای زیادی داشت و بسیار لذت بخش بود و نشوندهنده این بود که آندو چیزهای زیادی رو در انگلیس یاد گرفته و حدادی فر هم در ذوب آهن و زیر نظر ابراهیم زاده فوتبال مدرن رو تا حدودی یاد گرفته
من به شخصه به دور از هر گونه احساساتی
این ترکیب رو به ترکیب
نکونام ، پژمان نوری و مبعلی ترجیح میدم
به دلیل اینکه مبعلی رو چندان آماده ندیدم
نکونام هم همینطور
و از همه مهمتر اینکه این دوتا هنوز به روشی کاملا کلاسیک و کلیشه ای بازی میکنن
نکونام با تمام خوبیهاش در جا بازی میکنه
و به هافپک کناری زیاد اعتماد نمیکنه تعویض جا رو انجام نمیده توی یه خط طولی ثابت حرکت میکنه (که این باعث میشه فوتبال ایران به شدت قابل پیشبینی بشه)
و مبعلی هم با توجه به بازی درجای نکونام قدرت انتخاب زیادی براش نمیمونه ضمن اینکه آماده هم نیست
میمونه پژمان که هر چند آماده و خوبه اما به نظر من نمیتونه مثل حدادی فر و آندو که درک بهتری از فوتبال مدرن دارن بازی کنه
فکر میکنم بازی این سه نفر در نیمه دوم کادر فنی ما رو به شدت به فکر فرو ببره
واقعا این سه نفر در مقابل کره باید بشینن روی نیمکت؟
به نظر من با این بازی مرزهای از پیش تعیین شده تیم اول و تیم دوم در ذهن کادر فنی فرو ریخته
که این هم از عواقب نداشتن بازی تدارکاتی مناسبه که این موقع از جام تازه لایه های پنهان تیم ایران شناسایی میشه
کی فکرش رو میکرد میشه در تیم ایران ترکیب میانیه آندو ، حدادی فر و نوری اینقدر با هم جفت و جور بشه و همخوانی تاکتیکی داشته باشه
چیزی که سالهاست گمشده میانه زمین ایرانه
من به شخصه فکر میکنم
حداقل قطبی باید با شجاعت نکونام و شجاعی رو در مقابل کره بازی نده
امیدوارم کادر فنی به خصوص بیوتر و قطبی پیامهای صریح این بازی رو دریافت کرده باشن
تیمی که ستاره هاش( بخونید شبه ستاره هاش) رو پس میزنه
به نظر من تیم فعلی ایران از نظر ساختاری و نوع شخصیت بازیکناش
تبدیل به تیمی یه دست شده که حتی برانکو هم آرزوشو داشت و برای به دست آوردنش خیلی صبر کرد(که البته تا حدودی بهش رسید)
تیم فعلی ایران داره تبدیل به یه رنسانس در تاریخ فوتبال همیشه متکی به ستاره ایران میشه
و امتحان اصلی کادر فنی ایران اینه که در این گردنه حساس تاریخی تصمیم درست رو درباره ساختار و ترکیب تیمشون بگیرن
آیا کادر فنی میتونه شرایط ایران رو به خوبی درک کنه؟؟
آیا میتونه تشخیص بده که تفکر و حرکات جمعی بازیکنای ایران فعلا نیازی به ستاره هایی مثل نکونام و شجاعی نداره؟؟
آیا کادر فنی جسارت برداشتن گام نهایی در جهت تیم تر شدن ایران رو داره ؟؟
جواب دادن به این سوالات ارتباط مستقیمی به چگونگی ثبت شدن نام و کارنامه قطبی در تاریخ فوتبال این سرزمین داره
آقای قطبی اینجا سرزمین همراهان نیمه راهه
به نام ها فکر نکن
به کارنامه خودت فکر کن
به تغیراتی که حدادی فر پس از سالها در خط هافپک قابل پیش بینی ایران به وجود آورد فکر کن
جسارت خصوصیت مشترک تمام کسانیست که درتاریخ مانده اند
جسارت داشته باش
آقای قطبی جسارت نداشی
بازیکنای آماده رو روی نیمکت نشوندی به بهانه تجربه بیشتر بازیکنای نا آماده
با فاصله فقط سه روز یکی از بهترین خطوط هافپک ایران رو تبدیل به یکی از بدترین خطوط تاریخ فوتبال ایران کردی
جسارت نداشتی و با ترکیب بیش از محتاطت جسارت رو از بازیکنانت هم گرفتی
تا نتونن به تیمی که یکی از ضعیفترین دفاعهای این دوره رو داره و حتی از هند هم گل خورده بود گل بزنن
ترسوها رستگار نمیشن
آقای قطبی فقط یه سوال؟؟؟؟
واقعا این تیم رو برای بردن چیده بودی؟؟؟
آقای قطبی این تیم تدارکات خوب نداشت قبول
این تیم مدیر خوب نداشت قبول
فدراسیون بی برنامه بود قبول
اما ضربه آخر رو شما با ترکیب صد در صد اشتباهت به ریشه این تیم زدی
تیمی که با تمام نداشته هاش نشون داد میتونه
دلم نمیخواد مثل کسایی که منتظر باخت قطبی بودن بهش حمله کنم
به همین خاطر باقی حرفا باشه برای بعد
خسته نباشی آقای قطبی
برو و مارو با بغضی که چهار سال دیگه هم برای سنگین تر شدن بهش هدیه کردی تنها بزار
powerslave
23-01-2011, 01:07
دوسنت من سیروس قایقران هیچ وقت تو استقلال یا پرسپولیس بازی نکرد. ملوان بود بعد رفت قطر بعد هم کشاورز تهرانم. :19: راستی یادش به خیر. وقتی توپ افتاده بود زیر پای پژمان نوری من یه لحظه یاد سیروس افتادم و تو دلم گفتم پژمان یاد سیروس رو زنده کن ولی ضربه پای راست خیلی ضعیفی زد.. یادش به خیر.
نیمه اول رضایی توی چندتا حرکت گند زد! اقای نکونام هم که ماشاالله! حرف از انصاریفر و مسعود هم نزنیم بهتره!
فقط سید جلال و خسرو و احسان خوب بازی کزدند.
ان شاالله توی جام جهانی حذف بشیم!
100% موافقم. تعجب میکنم چرا اینقدر از عقیلی تعریف میشه. یکی متوجه شد که کارای خطرناکش میتونست کار دست ما بده.
Arash4484
23-01-2011, 01:08
خیابانی: عادت تیم ما این بوده که یک نیمه به حریف بده!!:27:
دو جواد براین مرز وبوم تاختند / یکی گیس برسرها نگذاشتند
یکی کرده سرکیسه اوساسونا / دگری تیغ میزند بر صداوسیما
(اقتباسی در دو! ببخشید که وزن و قافیه نداشت-فی البداهه بود، بهترش میکنم:31:)
Mahdi.p30
23-01-2011, 01:09
تقدیم به تیم ملی
چشم ما دیده به سویت نگران هست هنوز .............. غم نابردن تو بار گران هست، هنوز
گرچه در باختن تو دیده ما گریان است ...................... تاریخ تو همه جا ورد زبان است هنوز ( اقتدار جام ملتهای 19996 و 2004)
ببخشيد ، ولي من تيم 2004 رو از لحاظ فني قبول نداشتم
چون مثل تيم فعلي ، تاكتيك خاصي نداشت
اون تيم فقط يه بازي با كره خوب بازي كرد و تمام!
همین رو بگو. من رو اون صحنه چنان دادی زدم که مادر بنده خدام یک متر پرید هوا. تازه تو بازی های قبل هم همین کار رو کرده بود. در مورد نصرتی هم با اینکه قبل از بازی من گفتم بهتره نصرتی بازی کنه تا حیدری اما من اشتباه میکردم. حیدری که اومد تیم کارش عوض شد
من از سبك بازي بعضي بازيكنا بيزارم ولي بازم بهشون اميدوارم ، چون مشكل اونا پايه اي هست ، ولي نصرتي رو هيچوقت بهش اميدي نداشته و ندارم و فقط در حد ليگ ايرانه
تقريبا ايشون درست ميفرمايند
فوتبال ايران زمان برانكو توي يه سطحي فريز شد و نه پيشرفتي بود و نه پسرفتي!
ولي از زمان قلعه نويي به بعد ،فقط پسرفت بوده
گهگاهي هم يه برداي شانسي اي هم بوده!
راستي سايت گل نوشته قراره كفاشيانو استعفا بدن
احتمالا مجمع فردا صبح با استعفاش موافقت ميكنه و عصرش كفاشيان استعفا ميده!!!:31:
Kianoosh
23-01-2011, 01:09
نه کوبیدن تموم شد الان وقت سیاه نمایی هست فردا هم طبق برنامه تخریب داریم بعد هفته دیگه هم که قهرمان مشخص شد مراسم افسوس خوردن و تو سر زدن داریم در ادامه یهو همه چیز فراموش می کنیم و درگیر بحث شیرین انتخاب سرمربی میشیم حالا اصلا نمی خوام منحرفتون کنم ها ولی سرمربی خارجی باشه یا داخلی !؟
آيا كفاشيان استعفا مي كند ؟
به گزارش ايسنا، علي کفاشيان پس از حذف تيم ملي فوتبال ايران از جام ملتهاي آسيا، اظهار کرد: با وجود چنين نتيجهاي از سمتام استعفا نميدهم و تا يک سال ديگر در فوتبال ايران خواهم بود. فدراسيون فوتبال مجمع دارد و آنها در انتخاباتشان تعيين ميکنند که چه کسي رئيس آينده فدراسيون خواهد بود.
کفاشيان با بيان اينکه افشين قطبي از وي و بازيکنان تيم ملي خداحافظي کرده است، گفت: قطبي ديگر با ما نيست، او پس از بازي با کرهجنوبي با ما خداحافظي کرد. ما از فردا (يکشنبه) به دنبال سرمربي خارجي جديدي براي تيم ملي خواهيم بود تا بتوانيم به جام جهاني 2014 صعود کنيم.
رييس فدراسيون درباره عملکرد تيم ملي در بازي با کرهجنوبي نيز اظهار کرد: تيم ايران بازي خوبي انجام داد. هر دو تيم فوتبال پاياپايي را مقابل يکديگر انجام دادند، در دقايقي تيم ما بهتر از حريف بود و در دقايقي کرهايها عملکرد بهتري داشتند در نهايت کرهجنوبي پيروز شد و ما بايد از فردا به فکر آينده باشيم.
به گزارش سايت گل با وجود این که کفاشیان در مصاحبه ای بعد از بازی اعلام کرد که استعفا نخواهد داد اما طبق اخبار شنیده شده اتفاق دیگری در راه است. مجمع فدراسیون فوتبال قرار است جلسه ای با کفاشیان تشکیل داده و او را وادار به استعفا کنند. این طور که شنیده می شود مهدی تاج نیز قرار است جای کفاشیان در راس فدراسیون فوتبال را بگیرد. اگرچه کفاشیان اعتقاد دارد که با قدرت به کارش ادامه خواهد داد اما بعید به نظر می رسد که شکست تیم های ملی در رده های مختلف چنین اجازه ای را به او بدهد.
Arash4484
23-01-2011, 01:12
دلیلشم این بود که کره واقعا عالی بود !! همه فضا ها رو بسته بود ، بسیار دقیق بازی کرد . از طرفی قبول دارم بازیکنان ما هم مثل بازی های قبل با طراوت نبودن . نکونام ضعیف ترین بود و فقط اون ضربه آزاد رو خوب زد . تیم ما تاکتیک داشت اما نتونست پیادش کنه و کسی کم کاری نکرد ، همه زحمت کشیدن اما با هر مربی تویه این شرایط از پس این کره بر نمی اومدیم ! رویه کاغذ و قبل از بازی همه امیدوار بودن اما دیدیم که تویه میدان شرایط چطوری رقم خورد !
کره عالی بود !
برخلاف نظر شما همونطور که تو پستهای پیش گفتم(در حین بازی) کره اگر تیم پرقدرتی بود ، بردن تیم درهم و بی برنامه و بیجان ایران 120 دقیقه برایش طول نمیکشد .
بازی ایران بشدت من رو یاد بازی با بحرین2002 انداخت...
excessive
23-01-2011, 01:14
هیچ اتفاق خاصی نمیفته قطبی که از اولش معلو بود که میره، یه مدتی بحث جام ملتها داغ میمونه بعد بین یه چند تا گزینه ی تابلوئه داخلی اونی که کمترین استحقاقو داره انتخاب میکنن بعد به جام جهانی نمیریم میرن پی مربی خارجی تا تو جام 2015 نتیجه بگیرن بعد تو اون جام نتیجه نمیگیریم میرن دوباره سراغ یه مربی داخلی نا بریم جام جهانی 2018 که دوباره...........
و این چرخه ادامه دارد.
کلا همه چیمون باید به همه چیمون بیاد:41:
من جای جواد نکونام بودم از بازی های ملی خداحافظی میکردم
Mohammad
23-01-2011, 01:17
تیم ایران اگه بی برنامه بود از این کره همون 6 تایی رو می خورد که ما بهش زدیم !
مگه کم دفاع کردند ؟ مگه کم موقعیت مسلم گل رو نجات دادن ؟! با این بازی که از کره دیدین هنوزم می گین این تیم پر قدرت نبود ؟!
کره امروز عالی بود ! اما مسلما ایران هم ایران نبود !! در این شکی نیست !
بعد از 3 تا بازی معتقدم قطبی نشون داده بود که تصمیماتش حساب شدست ! مسلما برای این بازی هم برنامه داشت ! مسلما این بازی رو هم آنالیز کرده بود ! حالا اشکال کار دقیقا کجا بود نمی دونم !
جلسه ای با کفاشیان تشکیل داده و او را وادار به استعفا کنند. این طور که شنیده می شود مهدی تاج نیز قرار است جای کفاشیان در راس فدراسیون فوتبال را بگیرد
به به ! چه شود ! کفاشیان بره ، تاج بیاد !!!!
از الان همه می تونن حدس بزنن قرار چه خبرهایی بشه ! بازی با اسم ها شروع میشه ! آخرش هم به همون چیزی ختم میشه که خودشون از اول می خواستن !!!
Amir M.ohAma.D
23-01-2011, 01:18
دوسنت من سیروس قایقران هیچ وقت تو استقلال یا پرسپولیس بازی نکرد. ملوان بود بعد رفت قطر بعد هم کشاورز تهرانم. :19: راستی یادش به خیر. وقتی توپ افتاده بود زیر پای پژمان نوری من یه لحظه یاد سیروس افتادم و تو دلم گفتم پژمان یاد سیروس رو زنده کن ولی ضربه پای راست خیلی ضعیفی زد.. یادش به خیر.
.
کلی گفتم
سیروس قایقران کجا و پژمان نوری کجا
دلم خیلی گرفته انگار همه چی ضده ما بود
کره از ما برتر بود ولی فوتباله کثیفیو بازی کرد مخصوصا شماره 13 واااااااای وااااای
چرا تحقیر شدیم؟جلویه چشم بادومیا:41:
پ.ن
داداش شما بچه انزلی ای؟
Reza31001
23-01-2011, 01:18
100% موافقم. تعجب میکنم چرا اینقدر از عقیلی تعریف میشه. یکی متوجه شد که کارای خطرناکش میتونست کار دست ما بده.
دریبل تو محطه جریمه خودی ( گاهی وقتا تو شیش قدم :18: ) عادته عقیلیه ! ولی این دفعه توپ رو لو نداد برا همین صرفا میشه گفت حرکتش خطرناک بود ولی اشتباه که نکرد برای همین به نظر من هم برعکس بیشتر بازیهای تیم ملی تو این چهار بازی خط دفاعی و مخصوصا حسینی و عقیلی خوب بودن
این خبره-میدونی خبر یعنی چی؟
اینجا جاش نیست ...
powerslave
23-01-2011, 01:23
[QUOTE]
که دفاع شکننده کره که با معدود حمله های ( شبه حمله های) ایران به راحتی وا میداد نفس راحتی بکشه؟
آقای قطبی جسارت نداشی
بازیکنای آماده رو روی نیمکت نشوندی به بهانه تجربه بیشتر بازیکنای نا آماده
با فاصله فقط سه روز یکی از بهترین خطوط هافپک ایران رو تبدیل به یکی از بدترین خطوط تاریخ فوتبال ایران کردی
جسارت نداشتی و با ترکیب بیش از محتاطت جسارت رو از بازیکنانت هم گرفتی
تا نتونن به تیمی که یکی از ضعیفترین دفاعهای این دوره رو داره و حتی از هند هم گل خورده بود گل بزنن
ترسوها رستگار نمیشن
آقای قطبی فقط یه سوال؟؟؟؟
واقعا این تیم رو برای بردن چیده بودی؟؟؟
آقای قطبی این تیم تدارکات خوب نداشت قبول
این تیم مدیر خوب نداشت قبول
فدراسیون بی برنامه بود قبول
اما ضربه آخر رو شما با ترکیب صد در صد اشتباهت به ریشه این تیم زدی
تیمی که با تمام نداشته هاش نشون داد میتونه
دلم نمیخواد مثل کسایی که منتظر باخت قطبی بودن بهش حمله کنم
به همین خاطر باقی حرفا باشه برای بعد
خسته نباشی آقای قطبی
برو و مارو با بغضی که چهار سال دیگه هم برای سنگین تر شدن بهش هدیه کردی تنها بزار
کاملاً درست میگی دوست گرامی. حتی من هم باید به همون اندازه محتاط شده باشم..!! چون من هم با پست هایی که از خودت نقل قول کردی و خصوصاً جمله هایی که قرمزشون کردی مخالفت کردم. ولی شما درست میگفتی. یا حد اقل احتمال درست در اومدن حرفات خیلی بالا بود.
این دو تا جملۀ شما که آبیشون کردم حقیقت محض هستن و به همون اندازه دردناک. واقعاً که همینطوره.:41:
غمیگنتر از همیشه میشوم.
Arash4484
23-01-2011, 01:24
تیم ایران اگه بی برنامه بود از این کره همون 6 تایی رو می خورد که ما بهش زدیم !
مگه کم دفاع کردند ؟ مگه کم موقعیت مسلم گل رو نجات دادن ؟! با این بازی که از کره دیدین هنوزم می گین این تیم پر قدرت نبود ؟!
کره امروز عالی بود ! اما مسلما ایران هم ایران نبود !! در این شکی نیست !
بعد از 3 تا بازی معتقدم قطبی نشون داده بود که تصمیماتش حساب شدست ! مسلما برای این بازی هم برنامه داشت ! مسلما این بازی رو هم آنالیز کرده بود ! حالا اشکال کار دقیقا کجا بود نمی دونم !
عزیز من به این موضوع شک دارم!
اشکال کار به نظر من همونطور که گفتم(ودیگردوستان) در برنامه تکراری ایران و رودست خوردن قطبی از مربی کرهای+نداشتن روحیه برد در ایران(مرضی که بصورت دورهای تیم ملی رو میگیره و قطبی فکر میکرد میکروبش رو کشته)+همونطور که شما میگی زیربنای ویران و عدم پایداری در فوتبالسازیه
ضمنن همین که کره 6 تا نزد نشون میده ضعیف بود. حرفی هم نیست ،بازیهای بعدی میشه بررسی کرد کره چقدر قدرت داره
manreza71
23-01-2011, 01:25
[/SIZE
کجاست علی دایی چندتا از اون گل مفتها بزنه؟
گزارشگر عرب الجزیره هم یادش کرد-تماشاچی ها هم یادش کردن(یحتمل)
ما ایرانیها به موقعیت شناسی و شناخت دروازه میگیم مرده خوری....
روی گردنش چرخید تا مارو سوم 96 کنه،طحالش 92 پاره شد،همیشه ابروش پاره بود،فقط بخاطر دواشتباه (بازی در 2006 -مربیگری) همه فحشش میدادن
چه قلدری و همیتی داشت...چه همکارهای بودن دایی-باقری-عزیزی/چه دوندگی داشت مهدوی کیا/چه شجاعتی داشت عابدزاده/قایقران دقیقه120/.....
نسل طلایی ما اینها بودن که حقشون رو هم گرفتن
کار ندارم بعدش چی شدن
البته امثال تیموریان باعث حفظ آبرو است
یکی از کله گند ها رو جا گذاشتی
علی کریمی ملقب به مارادونای آسیا... آخرین بازیکن ایرانی که جایزه بهترین بازیکن آُسیا رو برد
خداددعزیزی 1996
دایی 1999
مهدویکیا 2003
کریمی 2004
ضمن اینکه آخرین درخشش ایران در جام ملت های آسیا مرهون زحمات علی کریمی هست...
ایران تو مرحله گروهی با تیمهای تایلند و ژاپ نو عمان همگروه بود
بازی اول باتایلند تا دقیقه 73 بازی بدون گل بود که کریمی با دریبل 3 مدافع تایلندی پنالتی گرفت
بعدش با دریبل 5 نفر از مدافعان توپ ودروازه خالی رو به عنایتی سپرد تا اون بازش کنه
( بهترین بازیکن زمین علی کریمی)
بازی دوم با عمان دقیقه 63 کریمی گل زد
بازی سوم با ژاپن علارقم تمام موقعیت هایی که برای مهاجمان ساخنت هیچکدومشون گل نشدن ( بهترین بازیکن زمین علی کریمی )
بازی مرحله یک چهارم نهایی با کره علی کریمی 3 گل زد ( بهترین بازیکن زمین علی کریمی)
بازی نیمه نهایی با چین : رسانه های منطقه از علی کریمی به عنوان زلزله 8 ریشتری برای دیوار چین یاد کردن .. تو اون بازی علی کریمی بازه مدرخشید وتو یه صحنه 3 مدافع چینی رو جا گذاشت که با تکل از پشت مواجه شد.. این درحالی بود که در مصاف تک به تک با دروازه بان چین قرار داشت... ضمن اینکه تو اون بازی داوری یکجانبه به نفع چین میزبان بود
توبازی رده بندی با بحرین با دریبل 3 مدافع پنالتی گرفت ویک گل هم زد ( بهترین بازیکن زمین علی کریمی)
کریمی تو اون دوره همراه هوبیل بخحرینی مشتکا با 5 گل آقای گل شد این در حالی بو که کریمی در بازی آخر همانند بازی اول پنالتی گرفته بود واگه به فکر خودش ورکورد بود با 7 گل به تنهایی آقای گل میشد .اما تو بازی اخر با بحرین پنالتی رو با بزرگی به دایی داد تا از انتقادات از دایی بکاهد
ضمن اینکه کریمی فنی ترین وتکنی کیترین بازیکن تاریخ آسیاست
fishdilo
23-01-2011, 01:25
100% موافقم
کاش این تحلیل گر ها هم اندازه مردم و مخصوصا" برو بچ این فروم تحلیل بلد بودند.
Arash4484
23-01-2011, 01:34
یکی از کله گند ها رو جا گذاشتی
علی کریمی ملقب به مارادونای آسیا... آخرین بازیکن ایرانی که جایزه بهترین بازیکن آُسیا رو برد
خداددعزیزی 1996
دایی 1999
مهدویکیا 2003
کریمی 2004
جا نذاشتم. کریمی تو نسل مورد نظر من نیست. اون هم مثل تیموریان هم تیمی های خوبی نداشت و تک ستاره بود.من گفتم نسل نه فرد. برخلاف نظر شما عزیزی-دایی-مهدویکیا در یک دوره همزمان عالی بودن
-----------------------------------------------------------------------------
واقعن جناب گرافیکار هم از لحاظ فنی هم احساسی، بهترین پستها رو میزنه و حرفی برای گفتن باقی نمیزاره:11::
powerslave
23-01-2011, 01:35
تا حالا کلمه Icarus به گوشت خورده؟ ماجراش رو میدونی؟؟
کلی گفتم
سیروس قایقران کجا و پژمان نوری کجا
دلم خیلی گرفته انگار همه چی ضده ما بود
کره از ما برتر بود ولی فوتباله کثیفیو بازی کرد مخصوصا شماره 13 واااااااای وااااای
چرا تحقیر شدیم؟جلویه چشم بادومیا:41:
پ.ن
داداش شما بچه انزلی ای؟
آره
آره
نداشتن روحیه برد در ایران(مرضی که بصورت دورهای تیم ملی رو میگیره و قطبی فکر میکرد میکروبش رو کشته)+همونطور که شما میگی زیربنای ویران و عدم پایداری در فوتبالسازیه
آقا این مرض مختص به فوتبال نیست. وقتی نظریه های دانشمندای بزرگ جهان رو که برای پیشگیری از افسردگی مردم ارائه شدن رو مهندسی معکوس کنن و تو جامعه پیاده کنن، این مرض (که واقعاً وجود داره و مثلاً یه تشبیه از سوی دوست ما نیست) در جامعه گسترش پیدا میکنه. و نه فقط در فوتبال یا ورزش. ترسویمان کردند رفت!
بدون شرح
خدایا چرا ما را عاشق فوتبال کردی
در سرزمینی که فوتبالش نیست مالی
بابا از این فوتبال ایرانی توقع بی جا داریم این تمام دارایی ماست در فوتبال
نه بازیکن خوبی داریم نه مربیان کار بلد داریم
فدراسیون هم یک رئیس داره که فقط نیشش بازه
فقط نمی دونم چرا این قدر ادعا میکنن که ما بهترین تیم آسیا هستیم
بابا به پیر به پیغمبر ایران تو فوتبال هیچ حرفی برای گفتن نداره
متاسفانه مشکل ما اینه که نمیخوایم حقیقتو باور کنیم
همون به قوله شما (دوره ی لیگ ازادگان)تیم ملیه اون موقع کجا و این موقع کجا؟
هممون داریم حسرته اون موقرو میخوریم
آره دوست عزیز درست میگی
ولی اینکه بگی تیم ملی که استقلالی توش نباشه همینه
میشه تفکرات رنگی
.
.
.
.
.
فوتبال ما اگه میخواد موفق بشه باید از آبدارچی فدراسیون تا رئیس فدراسیون همه برکنار بشن و فقط کارگر و کارمند و مدیرای اروپایی اونم از نوع آلمانیش بیارن استخدام کنن بلکه نجات پیدا بکنیم.:31:
manreza71
23-01-2011, 01:43
صحبت فرد پس نیست صحبت نسل هست
همین نسل مورد نظر شما 1996 با پلی اف ومعجزه به جام جهانی 98 رفت با 11 نفر
تو جام ملتهای 1996 بازیش رو با باخت شروع کرد و تو نیمه نهایی با پنالتی به عربستان باخت وتو رده بندی با کویت باز هم رو پنالتی برنده شد.....
اما نسل کریمی
تو جام ملتهای 2004 با اقتدار هر چه تمام تر وحق کشی داورها به نفع چین تودیدار نیمه نهایی به چین میزبان در پنالتی باخت و تو رده بندی با اقتدار سوم شد ( تیم 10 نفر داشت چون مهاجم نداشت )
این تیم راحت وبدون دردسر به جام جهانی 2006 رفت نا با معجزه و... اما متاسفانه باز هم مثل جام ملتهای 2004 با 10 نفر تو جام جهانی 2006 حاضر شد چون تیم ماهجم نداشت
مقایسه خیلی راحت هست نه ...
تو جام ملتهای 1996 بازیش رو با باخت شروع کرد و تو نیمه نهایی با پنالتی به عربستان باخت وتو رده بندی با کویت باز هم رو پنالتی برنده شد.....
اما نسل کریمی
تو جام ملتهای 2004 با اقتدار هر چه تمام تر وحق کشی داورها به نفع چین تودیدار نیمه نهایی سوم شد ( تیم 10 نفر داشت چون مهاجم نداشت )
این تیم راحت وبدون دردسر به جام جهانی 2006 رفت نا با معجزه و... اما متاسفانه باز هم مثل جام ملتهای 2004 با 10 نفر تو جام جهانی 2006 حاضر شد چون تیم ماهجم نداشت
حاجی تورو هر کی میپرستی بیخیال بالا بردن کریمی و کوبیدن دایی بشو این وسط.
fishdilo
23-01-2011, 01:45
بورکی باشا قویان گرک بوکونه ده بیر یاراشا
استاد شهریار
اما نسل کریمی
تو جام ملتهای 2004 با اقتدار هر چه تمام تر وحق کشی داورها به نفع چین تودیدار نیمه نهایی سوم شد ( تیم 10 نفر داشت چون مهاجم نداشت )
اونجام که سوم شد چون مربیش خارجی بود
manreza71
23-01-2011, 01:47
حاجی تورو هر کی میپرستی بیخیال بالا بردن کریمی و کوبیدن دایی بشو این وسط.
بنده کسی رو بالا نبردم وکسی رو هم پایین نیاوردم ..برای تمام حرفام دلیل دارم .. هر کی میخواد تا دلایلم رو عنوان کنم
بنده کسی رو بالا نبردم وکسی رو هم پایین نیاوردم ..برای تمام حرفام دلیل دارم .. هر کی میخواد تا دلایلم رو عنوان کنم
من دلایل شما رو بهتر از خودت میدونم رفیق
ولی الان این وسط اصلا جای مناسبی برای مطرح کردنش نیست.
deadman3
23-01-2011, 01:56
همین الان خب رسید که برادران ما موفق به رمزگشایی نتیجه ای که ساعاتی پیش برای فوتبال ما رقم خورد شدن. اطلاعات اولیه حاکی از اینه که دست استکبار جهانی و آمریکای جهانخوار و سایر متحدای امپریالیستش تو کاره ( خصوصا اون سارکوزی یتیم که نقش پر رنگی داشته ) . اینطور که از شواهد و قرائن پیداست سناریوی این بازی در دالان های سرد و تاریک کاخ سفید نوشته شده .
همین الان هم یه عکس چهارنفره از سپ بلاتر ، افشین قطبی ، روزولت و مایک تایسون به دست من رسید که خودش تمام و کمال گویای واقعیته . البته عکس یخورده بد ظاهر شده و گوشش خیلی روشنه . ولی ظاهرا در یه جای مخوفی نشستن و دارن نقشه های شیطانی میکشن . اووو! بله این گوشه عکس هم رفلکس نور از کله منصوریان .
خبر تکمیلی هم در مورد حادثه ای که دیشب اتفاق افتاد متعابقا اعلام میشه . فقط از عزیزان یه خواهشی دارم چون هنوز از صحت و سقم کامل این اطلاعات مطمئن نیستیم این مطلب سکرت بین بچه های انجمن بمونه . چون اگه جایی درز پیدا کنه این ژولیان آسانژ زرتی ورمیداره بدون هماهنگی میذاره تو سایتش میگه اول من گفتم .
گرافيكار
23-01-2011, 01:58
سرخوردگی و غم اولین حس بعد از شکست است.به اشکهای این دختر بچه ایرانی نگاه کنید.عکس ، عکس تلخی است
[/COLOR][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بدونی با این عکس چقدر فضای خونه مارو متاثر کردی
نابودم کردی پسر خوب.........
manreza71
23-01-2011, 01:59
من دلایل شما رو بهتر از خودت میدونم رفیق
ولی الان این وسط اصلا جای مناسبی برای مطرح کردنش نیست.
اره ... ماتو این زمینه خیلی بحث کردیم ... فقط صرفاً جهت اطلاع گفتم وگرنه به قول شما جاش اینجا نیست ولی اگه شرایط ایجاب کرد میشه دوباره اون بحث قدیمی رو اینجا باز کرد ...... خلاصه بگذریم ...فعلاً باخت تیم ملی منو از کار وزندگی انداخته ... تا فرداصبح باید 100 صفحه تایپ کنم وگرنه کارمو از دست میدم
Arash4484
23-01-2011, 02:00
اما نسل کریمی
ببین دوست عزیز، من با شما بحثی ندارم چون هر جا حرف از دایی بشه خودت رو موظف از پاسخگویی وحمله میدونی.
حالا مساله چیه من نمیدونم، چون کاربر فعال انجمن ورزشی نیستم.
فقط اینو بدون که من کریمی رو دوست دارم و خیلی قبلتر از بعضیها اونو میشناختم و حتا توی فتح که بود حدس میزدم آینده عالیی داره . خدا میدونه توی بازی شهرداری-پرسپولیس گفتم مارادونای ایران بدنیا آمد. اما کریمی با اون مشتی که توی دهن داور ویتنامی توی اوجش زد و یک سال رفت بخابه منو ترسوند که از استعدادش بشیوه مولر و مارادونا و...میخاد استفاده کنه.همینم شد. شما نمیخاد کریمی رو به من معرفی کنی و لیست بازیاش رو بزاری.
ضمنن مقایسه اصلن راحت نیست شما فقط میخای جواب بدی و گرنه حماسه 96-98 توی تاریخ ایران حتا زمان شاه هم ما نداشتیم(ازنظر بار فکریش رو مردم)واونی که شما معجزه میدونی همیّت بود.
شما کار تعصب رو به جایی رسوندی که همدوره های دایی و کریمی رو هم مقایسه میکنی .
پ.ن: من پستهای بعد پست ایشون رو ندیدم و پست دادم.الان دیدمشون. شرمنده دوستان بعلت ادامه دادن این بحث بی سرانجام .
خدایی حرفی واسه گفتن نداشتیم...
تنها هنرمون خراب کردن بازی حریف بود!
Amir M.ohAma.D
23-01-2011, 02:04
آره دوست عزیز درست میگی
ولی اینکه بگی تیم ملی که استقلالی توش نباشه همینه
میشه تفکرات رنگی
.
.
.
.
.
فوتبال ما اگه میخواد موفق بشه باید از آبدارچی فدراسیون تا رئیس فدراسیون همه برکنار بشن و فقط کارگر و کارمند و مدیرای اروپایی اونم از نوع آلمانیش بیارن استخدام کنن بلکه نجات پیدا بکنیم.:31:
اونو که عصبانی بودم گذاشتم امضا که بشه پاکش کرد:31:
فوتباله ما بیماره با این وضع هم درست بشو نیست
2007 قلعه نوییه بدبختو انقد کوبیدن تیم ملی پیشرفت کرد؟بهتر شد یا بدتر شد؟
هیچکی دلش به حاله ما مردم نمیسوزه هرکیم بیاد همین اشه و همین کاسه
مگر اینکه به قوله شما::کارمند و مدیرای اروپایی اونم از نوع آلمانیش بیارن استخدام کنن بلکه نجات پیدا بکنیم
مادر بزرگه بابایه من:31:الان 90 سالشه ولی علی دایی و عابدزاده و علی پروینو میشناسه ببینین اونا تو دله مردم چه جایی داشتن اینا چه جایی؟این تیم مشکلش این بود جایی تو قلبه مردم باز نکرد....
اگه بدونی با این عکس چقدر فضای خونه مارو متاثر کردی
نابودم کردی پسر خوب.........
خودم هم با دیدن این عکس فقط اشک ریختم:41:
بعد از بازی هنوز هم تا الان که پشت کامپیوترم یه بغضی دارم که نگو:41:
واقعا حیف شد چه امیدی بهشون داشتیم
گرافيكار
23-01-2011, 02:11
خودم هم با دیدن این عکس فقط اشک ریختم:41:
بعد از بازی هنوز هم تا الان که پشت کامپیوترم یه بغضی دارم که نگو:41:
واقعا حیف شد چه امیدی بهشون داشتیم
این امید به بازیکنان یا تیم نیست
این کورسوی عرق ملیه که هنوز با تمام بلاهایی که سرش آوردن داره به سختی نفس میکشه
اما قطعا نمیمیره
من امروز به سی و دومین سال زندگیم وارد شدم
و انصافا بدترین تولد من شد:41:
manreza71
23-01-2011, 02:12
ببین دوست عزیز، من با شما بحثی ندارم چون هر جا حرف از دایی بشه خودت رو موظف از پاسخگویی وحمله میدونی.
شما یه پست منو بزار که بی دلیل از دایی انتقاد کرده باشم...منم دایی رو از خیلی وقت پیش وقت تو بانک تجارت بود میشناختم... دایی خیلی خوب بود ولی خودش این اواخر بازیگریش کارهایی کرد که باید نمیکرد
فقط اینو بدون که من کریمی رو دوست دارم و خیلی قبلتر از بعضیها اونو میشناختم و توی فتح که بود حتا حدس میزدم آینده عالیی داره . خدا میدونه توی بازی شهرداری-پرسپولیس گفتم مارادونای ایران بدنیا آمد. اما کریمی با اون مشتی که توی دهن داور ویتنامی توی اوجش زد و یک سال رفت بخابه منو ترسوند که از استعدادش بشیوه مولر و مارادونا و...میخاد استغاده کنه.همینم شد. شما نمیخاد کریمی رو به من معرفی کنی و لیست بازیاش رو بزاری.
پس حتماً از اتفاقات سالن سال 75 هم خبر داری و اتفاقاتی که بین کریمی ودایی پیش افتاد
ضمنن مقایسه اصلن راحت نیست شما فقط میخای جواب بدی و گرنه حماسه 96-98 توی تاریخ ایران حتا زمان شاه هم ما نداشتیم(ازنظر بار فکریش رو مردم)واونی که شما معجزه میدونی همیّت بود.
مقایسه از باب نحوه کسب مقامها ورسیدن به جام جهانی بود نه از نظر تاثیر گذاری رو مردم... بنده هیجان انگیز ترین لحظه زندگیم همون بازی ایران واسترالیا بود ... شما آمادگی فنی همون شخص خاص تو جام ملتهای 1996 و جام جهانی 1998 رو با آمادگی فنی همون فرد تو جام ملتهای 2004 و جام جهانی 2006 مقایسه کنید همه چیز مشخص میشه.... این کجا وآن کجا ...بدیهی هست که همین عدم نا آمادگی وتمام انتقادات نشوندهنده درستی مطالب بنده هست.
Aref_2008
23-01-2011, 02:12
اما نسل کریمی
تو جام ملتهای 2004 با اقتدار هر چه تمام تر وحق کشی داورها به نفع چین تودیدار نیمه نهایی به چین میزبان در پنالتی باخت و تو رده بندی با اقتدار سوم شد ( تیم 10 نفر داشت چون مهاجم نداشت )
عجب گیری کردیما خسته نشدی اینقدر در مورد کریمی و دایی نوشتی؟:weird:
با اینکارت داری بیشتر علی کریمی رو خراب می کنی تا محبوب , اینو می دونستی؟:mellow:
اما قطعا نمیمیره
انسان به امید زنده اس رفیق
ولی مشکلات ما ریشه ایست و به این زودی ها حل نمیشه
ولی باز هم امیدوار میمانیم:10:
راستی تولدت رو هم تبریک میگم اگرچه امسال مصادف با روز تلخی شده:11:
manreza71
23-01-2011, 02:24
باشه
منم خودم خسته شدم ... ولی وقتی دوستان این بحث رو وسط میکشن ما چه بکنیم ... از نظر من تموم شدس مگه کسی کش بده
قربون همگی :11:
powerslave
23-01-2011, 02:25
اما قطعا نمیمیره
آقا از طرف من هم تبریک. هر چند دیر شده باشد. اینکه دوستانی مثل شما پیدا کردم خودش یک حسن این روز ها بود.
fishdilo
23-01-2011, 02:30
بازیکن مقصر نیست. بالاخره یه روز بازیش میگیره، یه روز نمی گیره،
فوتبال حرفه ای یه پایش اقتصاده، چه بخواهیم و چه نخواهیم
امروز:
1- اگه ایران کره رو می برد، دیگه یعنی برنامه ریزی، سازماندهی، مدیریت صحیح و کلا" فوتبال حرفه ای زیر سوال می رفت. ما باید حالا حالا ها بدوییم تا به کره و ژاپن برسیم.
2- آخه چه دلیلی داره که فوتبالمون خوب باشه؟ فوتبالمون دقیقا" به اقتصادمون می آد، اقتصادمون به فرهنگ مون، خلاصه همه چی مون به همه چی مون می آد. این ژاپنی ها تا ده سای پیش فقط فوتبالشون به پیزی دیگه شون نمی خورد که دیگه اونم ردیفه. کره که وضعش خوب بود خوبتر هم شده!
3- در عین خنده دار بودن آخر تحلیل بازی امروزه:
3- 100 درصد موافقم که مشکل بزرگ بایکنا و کادر مربیگری:
گرافيكار
23-01-2011, 02:41
انسان به امید زنده اس رفیق
ولی مشکلات ما ریشه ایست و به این زودی ها حل نمیشه
ولی باز هم امیدوار میمانیم:10:
راستی تولدت رو هم تبریک میگم اگرچه امسال مصادف با روز تلخی شده:11:
آقا از طرف من هم تبریک. هر چند دیر شده باشد. اینکه دوستانی مثل شما پیدا کردم خودش یک حسن این روز ها بود.
مرسی دوستان عزیز:10::11:
امیدوارم همه همیشه تولدشون روز خوبشون باشه
کیک زیاد مونده کسی نخورد
جرات هم نداشتم برای همسایه ها ببرم
همه کفری بودن
Arash4484
23-01-2011, 03:04
شما یه پست منو بزار که بی دلیل از دایی انتقاد کرده باشم...منم دایی رو از خیلی وقت پیش وقت تو بانک تجارت بود میشناختم... د
پس حتماً از اتفاقات سالن سال 75 هم خبر داری و اتفاقاتی که بین کریمی ودایی پیش افتاد
مقایسه از باب نحوه کسب مقامها ورسیدن به جام جهانی بود نه از نظر تاثیر گذاری رو مردم... بنده هیجان انگیز ترین لحظه زندگیم همون بازی ایران واسترالیا بود ... شما آمادگی فنی همون شخص خاص تو جام ملتهای 1996 و جام جهانی 1998 رو با آمادگی فنی همون فرد تو جام ملتهای 2004 و جام جهانی 2006 مقایسه کنید همه چیز مشخص میشه.... این کجا وآن کجا ...بدیهی هست که همین عدم نا آمادگی وتمام انتقادات نشوندهنده درستی مطالب بنده هست.
باشه
منم خودم خسته شدم ... ولی وقتی دوستان این بحث رو وسط میکشن ما چه بکنیم ... از نظر من تموم شدس مگه کسی کش بده
قربون همگی :11:
کسی این بحثو نمیکشه وسط ...شما همه چی رو بهش مربوط میکنی
مگه میشه راجع فوتبال ایران بگیم اما اسم کریمی و دایی نیاریم تا شما هوایی نشی..امکان نداره..اسم این دوتا توی ورزش ما حک شده
دوست من به عنوان دوستدار کریمی بهت میگم :یک دفاع غلط آسیب رسانتر از حمله صحیحه.
-----------------------------------------------
شما پستها رو نمیخونی . فقط هر جا حرفی از دایی و کریمی باشه عکس العمل نشون میدی، لطفن توجه کن:
تکرار حرف خودم:
دایی خیلی خوب بود ولی خودش این اواخر بازیگریش کارهایی کرد که باید نمیکرد
تکرار حرف خودم:
. شما آمادگی فنی همون شخص خاص تو جام ملتهای 1996 و جام جهانی 1998 رو با آمادگی فنی همون فرد تو جام ملتهای 2004 و جام جهانی 2006 مقایسه کنید همه چیز مشخص میشه.... این کجا وآن کجا ...بدیهی هست که همین عدم نا آمادگی وتمام انتقادات نشوندهنده درستی مطالب بنده هست.
برداشت کاملن معکوس (بحث غیرت و تاثیر برمردم بود نه افتخارات و عناوین):
مقایسه از باب نحوه کسب مقامها ورسیدن به جام جهانی بود نه از نظر تاثیر گذاری رو مردم... بنده هیجان انگیز ترین لحظه زندگیم همون بازی ایران واسترالیا بود ...
از همه بدتر اینکه در پستی که بحث ازش شوع شد (قضیه نسل و...) من از کریمی بعنوان ستاره تنها یاد کردم . اما شما اونو نخوندی و فکر کردی وقتی من میگم کریمی هم تیمی های خوبی نداشت ومثل دوره دایی تیم ایران پرستاره نبود یعنی کریمی بده دایی خوبه:31:.پست من:
اون هم مثل تیموریان هم تیمی های خوبی نداشت و تک ستاره بود.من گفتم نسل نه فرد
Reza31001
23-01-2011, 08:18
اگه کره و ژاپن برنامه ریزی و مدیریت صحیح دارن ما هم در این فکر بودیم که ایرانیها هم بازیکن باغیرت دارن که از جون مایه میذارن و ضعفهای موجود رو برطرف میکنن اما متاسفانه باید گفت دیشب کره ای ها از ایرانیا باتعصب تر بودن :41:
Lady parisa
23-01-2011, 08:58
مرسی دوستان عزیز:10::11:
امیدوارم همه همیشه تولدشون روز خوبشون باشه
کیک زیاد مونده کسی نخورد
جرات هم نداشتم برای همسایه ها ببرم
همه کفری بودن
سلام.منم تبريك مي گم.:31:
من كه خستگي يه رورز كاري بهم موند
فوتبالی که همه با پارتی توش وارد میشن معلومه بهتر از نمیشه
همش به خاطره این دلالاس که یه بازیکن درس نمیارن :31:
Kianoosh
23-01-2011, 10:55
mahdishata
23-01-2011, 11:09
یادش به خیر...
یه زمانی به قول همشهری جوان بهش میگفتیم امپراشیر ولی دیشب خیلی ترسید این امپراتور... خیلی....
hamidras
23-01-2011, 11:11
امیدوارم کره قهرمان بشه :دی حداقل میتونیم اونوقت دلمونو به این خوش کنیم که قهرمان ما رو حذف کرد:41:
mohandes e ekhraji
23-01-2011, 11:16
خداوکیلی یکی به من بگه تاکتیک تیم دیشب برا گرفتن پارک چی بود؟با استرس بازی کردیم با احتیاط با شل بودن بازیکنامون خوب معلومه مالدیوم باششه میبره
خداوکیلی یکی به من بگه تاکتیک تیم دیشب برا گرفتن پارک چی بود؟با استرس بازی کردیم با احتیاط با شل بودن بازیکنامون خوب معلومه مالدیوم باششه میبره
تاكتيك ديروز اين بود كه با ترس بريم كف دست رو ببينيم!! و از دفاع توپ رو بكشيم زيرش بندازيم به غلامرضا رضايي و اون هم توپ رو لو بده !! و تاكتيك زيباي ما كه يكي از هيجان انگيزترين تاكتيك هاي مدرن روز دنياست اينه كه دو بازيكن تاپ و خوش استيلمون رو يعني نكونام و شجاعي رو بزاريم تو زمين و اون ها هم به بهترين نوع بازي خودشون توپ رو تقديم بازيكنان باعقل و سرحال كره جنوبي كنن . و يكي از بازيكنان موثر ما پژمان نوري بود كه اگر فقط و اگر نبود در بازي ديروز ، وسط ميدان خالي مي بود!!!!!
vahidgame
23-01-2011, 11:33
امیدوارم کره قهرمان بشه :دی حداقل میتونیم اونوقت دلمونو به این خوش کنیم که قهرمان ما رو حذف کرد:41:
این آخه شد دل خوشی؟! :31:
ژاپن که به نظر من کره رو می بره
اصلا انتظار همچین بازی ضعیفی رو از ایران نداشتم تیم خیلی افتضاح بود شجاعی .... احمق احمق هم که افتضاح بود من بعد از بازی با عراق گفتم ارش افشین خیلی بهتر از شجاعی هست ولی حیف که مربی جرات ریسک نداشت و فقط بازیکن ها رو به خاطر اسمشون دعوت کرد.
نکونام هم دیشب افتضاح بود با اون وضع بازی مردنش قطبی هم که یک ترکیب عجیب شروع کرد و یک هافبک بازی ساز تو زمین نزاشت به جاش اون 2 تا کله خر رو گذاشت هافبک دفاعی.
البته من فکر کنم تو نظر سنجی زدم حذف تو 1/4(درست یادم نیست) اما قبل از بازی با عراق به این تیم امید نداشتم اما بعد از بازی با عراق خیلی به تیم امیدوار شدم اما .
دیشب بابام از نیمه دوم فوتبال رو میدید از نیمه دوم تا اخر به شجاعی و نکونام وهر از گاهی هم به چندتای دیگه فش میداد از من می پرسید اسم فلان شماره چیه منم می گفتم. خلاصه دیشب داستانی داشتیم در اخر هم بابام گفت باید همشون رو شلاق بزنن:31: به غیر از تیموریان.
دیشب ناراحت شدم ولی نه به اندازی باختن هلند به اسپانیا
Mohammad
23-01-2011, 11:38
شاید بهتر باشه واسه مدتی این فوتبال رو اصلا نگاه نکنم !! بعضی وقت ها در عین علاقه میگم این عمرمون که پای این فوتبال داره هدر میره !!!
خسته شدیم واقعا ! این از تیم ملی ! اون از فدراسیون ! اون از رسانه ها ! اونم از اوضاع لیگ و داوری و ... !
" خداحافظ امپراطور وعده ها !! " چقدر از این تیتر متنفرم ! چقدر ناراحت شدم وقتی دیدمش !! چقدر این جو فوتبال مسمومه !!
امیدوارم هیچ مربی درست و حسابی تا وقتی امثال آقایان به ظاهر دلسوز فوتبال هستند پاش رو اینجا نذاره !!
با این شرایط بعید می دونم نوه من هم قهرمانی ایران رو تویه جام ملت ها ببینه !! اینجا با یک گل بهار میشه، با یک برگ خزان !
hamidras
23-01-2011, 11:45
این آخه شد دل خوشی؟!
دیگه باید خودمونو گول بزنیم دیگه:دی×××
Masoud-Susa
23-01-2011, 11:48
گزارش روز:اشک های کرمانی مقدم در تلویزیون قطر!/کفاشیان: تقصیرات را گردن قطبی نمی اندازیم!
کفاشیان بعد از شنیدن سئوال می گوید: «صد در صد مسئول است! قطبی سه بازی را برده بود و برای بردن کره جنوبی هم انگیزه داشت. به هر حال او هم زحمت کشیده و الان نمی شود باخت را گردن قطبی انداخت! البته آقای قطبی هم مسئول است اما نمی شود همه تقصیرات را گردن وی انداخت!» گزارشگر هاج و واج می ماند و ترجیح می دهد با کفاشیان خداحافظی کند.
سایت گل- کفاشیان بعد از شنیدن سئوال می گوید: «صد در صد مسئول است! قطبی سه بازی را برده بود و برای بردن کره جنوبی هم انگیزه داشت. به هر حال او هم زحمت کشیده و الان نمی شود باخت را گردن قطبی انداخت! البته آقای قطبی هم مسئول است اما نمی شود همه تقصیرات را گردن وی انداخت!» گزارشگر هاج و واج می ماند و ترجیح می دهد با کفاشیان خداحافظی کند.
1. زمان زیادی طول نمی کشد تا تماشاگران حاضر در کم تماشاگرترین بازی مرحله یک چهارم نهایی، ورزشگاه سحیم بن حمد و خیابان «الاستقلال» در منطقه الخویر دوحه را ترک کنند. طبق معمول شب های گذشته، بعد از پایان هر بازی در مستطیل سبز نوبت به شبکه های تلویزیونی منطقه می رسد تا با پخش برنامه های زنده به بررسی حواشی مسابقات بپردازند.
2. ساعت نزدیک به 11 شب است که خالد جاسم مجری برنامه المجلس شبکه الکأس قطر از برقراری ارتباط با شهر سئول خبر می دهد. دور یک میز در یک رستوران، چند کره ای نشسته و به زبان خودشان سرود پیروزی می خوانند و کف می زنند. گزارشگر این شبکه در کره جنوبی اعلام می کند که آنجا ساعت حوالی 5 صبح است و حاضران در محل چند روزنامه نگار کره ای هستند که از ساعت 1:30 بامداد به وقت محلی به تماشای مسابقه نشسته و قید خواب را زده اند. خبرنگاران کره ای به تمجید از تیم خودشان می پردازند و یک خانم میانسال بیش از دیگران پیروزی کره را به رخ ایرانی ها می کشد.
3. دوربین به تهران منتقل می شود. علی الپاشا گزارشگر شبکه الکأس در دفتر باشگاه داماش حضور دارد و چهره های نام آشنایی مثل امیر عابدینی، محمد پنجعلی، مرتضی فنونی زاده، ادموند بزیک، مرتضی کرمانی مقدم، اسماعیل حلالی و فرشاد فلاحت زاده دور میز کنفرانس نشسته اند. عابدینی به رسم کسوت شروع می کند: «علت باخت خیلی ساده است؛ روز خوب فوتبال ما نبود و در 90 دقیقه بیش از 75 دقیقه تحت فشار کره جنوبی بودیم. در وقت اضافی نیز خیلی دیر فهمیدیم که یا باید پیروز شویم یا خداحافظی کنیم؛ برای تماشاگران ایرانی ناراحتم و کادر فنی خصوصا سرمربی را مسئول حذف تیم ایران می دانم.»
4. محمد پنجعلی و مرتضی فنونی زاده نیز به ترتیب درباره علت حذف ایران و عملکرد تیم صحبت می کنند و نظراتشان را می گویند تا نوبت به مرتضی کرمانی مقدم می رسد. دوربین روی قطرات اشک بازیکن اسبق پرسپولیس و تیم ملی زوم می کند؛ این اشک ها البته نه از ناراحتی حذف تیم ملی بلکه از شوق دیدن تصویر همبازیان و دوستان قدیمی اش در استودیوی برنامه المجلس سرازیر می شود! کرمانی مقدم از خاطرات 4 سال حضورش در فوتبال قطر و خونگرمی و مهمان نوازی قطری ها می گوید؛ همان نکته هایی که پنجعلی نیز به آن ها اشاره کرده بود تا بالاخره بحث تیم ملی شروع می شود: «افشین قطبی تیم ایران را برای مساوی و ضربات پنالتی که شانس پیروزی 50-50 است به زمین فرستاده بود؛ من صد در صد سرمربی تیم را مقصر می دانم و طبیعی است که وقتی تیم نتیجه نگیرد، سرمربی باید پاسخگو باشد.»
5. نوبت رئیس فدراسیون فوتبال ایران است تا در هتل شرایتون دوحه پاسخگوی سئوالات تلویزیون قطر باشد. عبدالعزیز الیوسف که به زبان فارسی تسلط دارد، برای بینندگان توضیح می دهد که می خواهم نظر رئیس فدراسیون فوتبال ایران را درباره انتقاد کارشناسان ایرانی از افشین قطبی بپرسم و از وی سئوال کنم که آیا با آنان هم عقیده است یا خیر. کفاشیان که شال گردن منقش به پرچم ایران را روی گردن انداخته، قبل از اینکه گزارشگر قطری سئوال را به فارسی ترجمه کند می گوید: «متوجه سئوالتان شدم؛ افشین قطبی از همین جا خداحافظی می کند و می رود ژاپن برای مربیگری در یک تیم ژاپنی! از فردا که رفتیم ایران، برای سرمربی جدید صحبت می کنیم.»
6. گزارشگر به کفاشیان توضیح می دهد سئوالش چیز دیگری بوده است. کفاشیان بعد از شنیدن سئوال می گوید: «صد در صد مسئول است! قطبی سه بازی را برده بود و برای بردن کره جنوبی هم انگیزه داشت. به هر حال او هم زحمت کشیده و الان نمی شود باخت را گردن قطبی انداخت! البته آقای قطبی هم مسئول است اما نمی شود همه تقصیرات را گردن وی انداخت!» گزارشگر هاج و واج می ماند و ترجیح می دهد با کفاشیان خداحافظی کند.
7. ایران و عراق از گردونه مسابقات خارج شده اند؛ همان طور که امارات و کره شمالی بدون گل زده با مسابقات وداع کردند. گروه چهارم که کمترین تعداد تماشاگر را در مرحله گروهی داشت، تنها گروهی است که هیچ نماینده ای در نیمه نهایی ندارد. این همان گروهی است که کارشناسان مجله ویژه جام ملت های آسیا در خاتمه مرحله گروهی فقط 3 بازیکن آن را در بین 22 بازیکن منتخب مرحله گروهی قرار دادند. این ها شاید سرنخ هایی باشد برای شروع تجزیه و تحلیل عملکرد تیمی که هنگام پیروزی های مرحله گروهی، سرمربی و بازیکنانش را به عرش بردیم و حالا با یک شکست آن ها را به فرش آورده ایم. همان طور که در روزهای گذشته با گسترش دادن توهم توطئه کشورهای منطقه علیه فوتبال ایران، دشمنان فرضی را در ذهن فوتبالدوستان ایرانی ترسیم کردیم تا توپ را در زمین دیگرانی بیندازیم که جز تحلیل فنی و نقد و تعریف بدون افراط و تفریط و البته احترام به تیم ملی ایران و هوادارانش، چیز دیگری در صفحات روزنامه هایشان دیده نمی شد. صفحاتی که مکتوب هستند و موجود!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5A6D629B9DFEE80C2F537944563EAB84E30A760B0D811297
Iran's midfielder Andranik Teymourian li
Amir M.ohAma.D
23-01-2011, 11:55
کفاشیان زده زیر حرفش گفته سرمربیمون حتما خارجی نیست به احتمال زیاد ایرانیه
باتوجه به دعوته امیر خانو ابراهیم زاده به قطر
به احتماله بسسسسیار زیاد مربیانه تیم ملی قلعه نویی-ابراهیم زاده
باتمامه احترامی که بره امیرخان قائلم ولی اشتباهه خیلیم اشتباهه (در تواناییه این دو شکی نیست بهترین گزینه داخلین ولی تجربه موفقه بین المللی ندارن)
بازم بازی با اسما...مارادونا...اریکسون.....
کفاشیان حیا کن صندلیو رها کن:31:(که تاج بیاد یکی بدتر از تو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masoudtr
23-01-2011, 11:55
فردا که برگردن احتمالا میگن ما همش ماکارونی میخوردیو اشپز ذائقه مارو میدونست که گند زدیم
Pejvak61
23-01-2011, 11:58
اينو هميشه بدونين كه دموكراسي با پيشرفت رابطه مستقيم داره.
حالا اگر نخواهيم خيلي كلي در اين مورد بحث كنيم حداقل در ورزش بايد دموكراسي به طور اصولي برقرار باشه (هرچند كساني دموكراسي را درست پياده ميكنند كه در همه ابعاد اجتماعي دموكراسي را پياده كرده اند). اون از وضع انتخابات رياست فدراسيون فوتبال كه فقط يك كانديدا داشت (عين انتخابات رياست جمهوري مصر و سوريه و امثالهم) و اون هم از طرز پاسخ دادن رئيس منتخب (بخونين منتسب) فدراسيون مربوطه كه در مورد اخراج دايي گفته بود اصلاً هيچ اختياري در آوردن يا بردن دايي نداشته.
فوتبال مملكت داره كج دار و مريز پيش ميره و فقط ميخواهيم بگيم فوتبال داريم مثل ساير صنايعمون كه بيمار گونه و بسيار پراشتباه و كم كيفيت چرخ صنعت رو ميچرخونن و دلمون خوشه كه چرخ صنعت داره ميچرخه!
فوتبال هم از اين قاعده مستثني نيست. تمام تيم ها فراز و نشيب دارن اما اون زماني كه ستاره داشتيم بايد فكر اين روزها رو ميكرديم و فقط به علت نتيجه گيري در كوتاه مدت دلمون خوش بود كه پيشرفت كرديم اما آينده سازي نداشتيم و حالا هم به اين روز در اومديم.
البته من آنچان اوضاع رو سياه نميبينم. همونطور كه بعضي از دوستان نوشتن عقل حكم ميكرد كه ايران در همين مرحله كارش در جام ملت ها خاتمه پيدا ميكنه اما واقعاً فكر نميكردم كه با اين كيفيت به دور دوم صعود كنيم و همين شد كه انتظاراتمون زياد شد و با اين بازي بسته ادامه تلاش براي تصاحب جام رو از دست داديم.
هميشه اينو يادتون باشه كه كره ايها اگر اشتباه نكنم 8 دوره هستش كه در جام جهاني حضور داره گرچه اوايل براي اكثر تيمها زنگ تفريح بود اما از 2002 به اينطرف سير صعودي قابل توجه داشته و يادتون نره كه در همين جام جهاني 2010 به چه شكلي مقابل اروگوئه بازي كرد و تقريباً پاياپاي باهاش پيش رفت ولي در وقت اضافه بازي رو واگذار كرد. در همين جام ملتها هم با كيفيتي مشابه همون بازي ها به ميدان رفت و منطقاً پيروزيش در مقابل ايران محتمل بود اما ما فكر ميكرديم ميتونيم با تك موقعيت جلوي اين تيم رو بگيريم.
تفاوت يكي كه راه گل زدنو بلده با كسي كه منتظر ميمونه يكي اشتباه كنه و بعد گل بزنه در اين مواقع مشخص ميشه. هرچند معتقدم ديروز روز بد فوتبال ما بود و شايد اگر از لحاظ روحي در وضع ديگري بوديم موفق تر بازي ميكرديم. الله اعلم.
خب ظاهراً تیم جمهوری اسلامی ایران هم حذف شده:دی
چقدر این تاپیک پست میخوره مگه شما به وضعیت این تیم و کلاً فوتبال ایران عادت نکردین هنوز؟!
کفاشیان حیا کن صندلیو رها کن:31:(که تاج بیاد یکی بدتر از تو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.