مشاهده نسخه کامل
: جام ملتهای آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
hojjatinho
17-01-2011, 22:54
می بینم که ملت از تحقیر عربستان کلی خوشحالن!:31:
پس ما هم تبریک می گیم این افتخار! رو.
ولی حیف این باید جلو ایران 5 تا می خورد.
pcforlife
17-01-2011, 23:02
نه بابا شانش که نداریم! تو گروه ما می افتاد، از همه اگه 5 تا 5 تا می خورد، جلو ایران شاخ میشد و حیثیتی بازی می کرد !!
آره خداییش! حالا حیثیتی بازی کردنشون یه طرف، گزارش جوات خیالاتی...ee... ببخشید! همون جواد جان خیابانی هم یه طرف!!:31::31::31:
موفقیت و عدم موفقیت تو جام ملتا یه چوب دوسر طلاست
اگه موفق نشیم که دوباره همون جو مرده برمیگرده به فوتبالمون
اگه موفق بشیم پشت سر این عنوان امثال سعیدلو و کفاشیان وقایم میشن و جاشون مستحکم تر میشه و تمام افتضاحاتی که به بار اوردن فراموش میشه
یکی از دلایلی که من هنوز رای ندادم تو این نظرسنجی همینه که نمیتونم خواسته قلبیم یا خواسته عقلیم رو برتری بدم به هم.
منم دقیقا همین تفکر رو داشتم و دارم...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما به نظرم نتیجه گیری ایران و البته ایضا قهرمانیش (ایشالا) از نتیجه نگرفتنمون در این دوره مثل دوره قبل منفعت بیشتری داره...
هر چند کسی که بفهمه، میتونه نتیجه گیری تیم ملی رو از فوتبال تخیلیش تفکیک بده! مثل ایتالیایی ها که قهرمانیشون رو در ورلد کاپ داشتند و بهش افتخار می کردند و از طرفی به سیاهه کالچوپولی واقف بودند...
کسی هم که نفهمه یا خودشو به نفهمی زده باشه، تیم ملی تو مرحله گروهی هم حذف میشد اونو افتضاح نمیدونست و یا شاید اونو نتیجه مثبتی قلمداد می کرد...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر دنبال این عکسه بودم... سایز کوچیکش رو داشتم اما بزرگش رو نه... مرسی! شاد شدیم!:31:
در کل خوشمون اوم پسرانه صحرا تو توفان شن قطر خفه شدن!! .واقعا حق همچین آدمایی که با رفتارشون یه ملت رو تحقیر می کنن (سوای از نتیجه ی فوتبالی) همینه!!:20:
Amir M.ohAma.D
17-01-2011, 23:03
این ژاپن میتونه برامون خیلی مشکل درست کنه
مخصوصا اگه هافبکایه چپو راستش رو ارسالاشون دقتشونو بالا ببرن
اگه به ژاپن بخوریم جنگه خطه میانیو بدجوری بهشون میبازیم.مگر اینکه هافبکامون از جون مایه بزارن
از ضعفه خطه دفاعیه ما مهاجماشون میتونن خیلی خوب استفاده کنن خیلی فرصت طلبن
yashgin128
17-01-2011, 23:19
بابا ما هرچی دنبال این 8 فروردین میگردیم چیز خوبی پیدا نمیکنیم!کاشکی یه فایل تصویری ازش بود...
کمک کنید ممنون میشم....
اما اینو پیدا کردم:دی تیم ملی که شاید نتونه اینطوری کنه اما دم ذوب آهنیا گرم:دی
آخرین نیوز:این تصویر یادگاری به یاد ماندنی پیروزی ذوب آهن در ورزشگاه کینگ فهد است ، زمانی که ذوبی ها با شیطنت برد را با حرکتی جالب جشنمی گرفتند
دوست عزیز 8 فروردین روزی که علی دایی سرمربی تیم ملی بود و با عربستان تو ازادی بازی داشتیم و 1 به 0 هم جلو بودیم .تا اینکه یه گل خوردیم از رو کرنر.ولی حدود دقیقه(اگه اشتباه نکنم)73 74 گل دوم هم خوردیم وباختیم.در انتخابی جام جهانی 2010 .و علی دایی اخراج شدش.
بازیکنان عربستان بعد از برد دقیقا همین حرکات ذوبی ها رو انجام دادند و به خوشحالی پرداختند.
ولی ذوب اهن تو جام باشگاه ها به تیم عربستانی خوردن و تو عربستان این تیم رو شکست دادند.همون بازی که کاپیتان فعلی کره جنوبی اواخر بازی با لگد به عمد کوبید تو پای خلعتبری و اخراج شد.
بعد از بازی ذوبی ها این حرکات (عکس بالا) رو به تلافی حرکات خودشون نجام دادند.
حل ایت؟(sole it)
yashgin128
17-01-2011, 23:27
دل نوشته:بچه ها من هم نسبت به نتیحه تیم ملی ابهام دارم .از طرفی موفقیت در خاک عربها و از طرفی پوشاندن عیب های بزرگ مدیران با موفقیت احتمالی اون هم در خاک کشوری که با تدبیر مسولانشان کولاک کردند و جام جهانی را گرفتند که خواهان گردن کلفتی داشت.نمیدونم شاید این ضرب المثل صدق کنه("جلو ضرر را هر وقت بگیری منفعته").
بهرحال بهترین راه و تنها ترین راه اینه که بشنیم و ببینیم سرنوشت چی حکم میکنه
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
دوستان برای تبدیل انواع مختلف فایل ها مخصوصا فایل های افیس از این سایت استفاده کنید
mohsen_gh1991
17-01-2011, 23:29
آی حال کردم این عربستان اینجوری سوراخ شد...خدا کنه قطر هم با خاک یکسان بشه.:31:
LiverBarca
17-01-2011, 23:32
من هم به نوبه ی خودم پیروزی شکوه مندانه ی عربستان رو تبریک میگم:27::31::27:
فقط یه خورده زیادی باشکوه بود:27:
yashgin128
17-01-2011, 23:39
این هم عکسی که از دل اون لینک (یا فایل اکسل) چند صفحه قبل بیرون کشیده شده امیدوارم ابهامات رو برطرف کنه
caca_caca888
17-01-2011, 23:45
دوست عزیز 8 فروردین روزی که علی دایی سرمربی تیم ملی بود و با عربستان تو ازادی بازی داشتیم و 1 به 0 هم جلو بودیم .تا اینکه یه گل خوردیم از رو کرنر.ولی حدود دقیقه(اگه اشتباه نکنم)73 74 گل دوم هم خوردیم وباختیم.در انتخابی جام جهانی 2010 .و علی دایی اخراج شدش.
بازیکنان عربستان بعد از برد دقیقا همین حرکات ذوبی ها رو انجام دادند و به خوشحالی پرداختند.
ولی ذوب اهن تو جام باشگاه ها به تیم عربستانی خوردن و تو عربستان این تیم رو شکست دادند.همون بازی که کاپیتان فعلی کره جنوبی اواخر بازی با لگد به عمد کوبید تو پای خلعتبری و اخراج شد.
بعد از بازی ذوبی ها این حرکات (عکس بالا) رو به تلافی حرکات خودشون نجام دادند.
حل ایت؟(sole it)
دستت درد نکنه
حلد دیس:دی
ما که درست یادمون نیومد:دی شاید مسافرتی جایی بودیم...
اون قسمت بولد شده جریمش فقط اخراجه؟ مثلا یارو یه لگد بزنه طرفو ناکار کنه(بزنه جای حساس:دی)
راستی عربستان اون موقع که مارو برد شانس صعود داشت؟یا بردش فقط مانع ما شد؟
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
چقدر دنبال این عکسه بودم... سایز کوچیکش رو داشتم اما بزرگش رو نه... مرسی! شاد شدیم!:31:
در کل خوشمون اوم پسرانه صحرا تو توفان شن قطر خفه شدن!! .واقعا حق همچین آدمایی که با رفتارشون یه ملت رو تحقیر می کنن (سوای از نتیجه ی فوتبالی) همینه!!:20:
باز خوبه مفید واقع شد:دی
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
قیافه ی شماره ی 31 خیلی باحاله:31:
کسی اسمای اینارو میگه؟
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
ما هیچی از فوتبال نمیدونیم:دی
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
الانم موقع امتحانات علاقه مند شدم ... وگرنه چیکارش دارم؟!
masoudtr
18-01-2011, 00:19
------------------------
Retired User
18-01-2011, 00:45
سلام
اگر حریف احتمالیمون رو ببریم(استرالیا) به برنده کدوم بازی میخوریم؟
Hossein_128
18-01-2011, 01:17
سلام
اگر حریف احتمالیمون رو ببریم(استرالیا) به برنده کدوم بازی میخوریم؟
ژاپن - قطر
Pejvak61
18-01-2011, 08:40
فکر کنم منظورش اکسل 2003 بود...
بنده خدا! اون فايله خودش قابل خواندن روي اكسل 2003 بود. ديگه نيازي به تبديل نداشت!
Pejvak61
18-01-2011, 09:05
راستی عربستان اون موقع که مارو برد شانس صعود داشت؟یا بردش فقط مانع ما شد؟
من اونطوري كه يادم مياد در اون بازي درصورت پيروزي ايران مقابل عربستان، عربستان عملاً از گردونه خارج ميشد ولي روي كاغذ شانس داشت و ايران جايگاهش در بالاي جدول مستحكم ميشد و با اين باخت ايران با اختلاف 1 امتياز پائين تر از عربستان قرار ميگرفت و چينش بازي هاي بعدي در اون مرحله طوري بود كه ايران بايد با دو كره در زمين حريف بازي ميكرد و فقط با امارات در تهران بازي داشت ولي عربستان با امارات و كره شمالي در رياض بازي داشت و با كره جنوبي هم در كره. و سر آخر همه ديدن كه ايران با 1 امتياز اختلاف نسبت به تيم هاي دوم و سوم حتي موفق به صعود به بازي هاي پلي آف هم نشد.
در واقع با اون شكست تيم نيمه جان عربستان جان گرفت. هرچند اونا در نهايت نتونستن به جام جهاني برسن اما حداقل دست ايران رو از رسيدن به مرحله نهايي جام جهاني كوتاه كردن كه همين براشون كافي بود.
واقعاً اين شخصيتي كه تصوير كردم چقدر تنفر انگيزه! اونا اگه صد بار ديگه برن به جام جهاني باز هم نميتونن كاري بكنن و صرفاً حضورشون برميگرده به رو كم كني امثال ايران. همين! دليل اين مدعا هم برميگرده به حضورشون در جام هاي جهاني البته بعد از سال 1994! هميشه بدترين نتايج رو رقم زدن اما در اوج ذلالت وقتي به ايران ميرسيدن براي ايران حريف دست نيافتني ميشدن.
منكر ضعف و عقده روحي خودمون و مربياني كه تا حالا بر صندلي مربيگري تيم ملي تكيه زدن هم نيستم كه هميشه از عربستان ميترسيديم و ميترسيم ولي قبول كنيد كه اونها هم مقابل ايران هميشه با انگيزه دو چندان وارد ميدان ميشدن.
من هنوز معتقدم كه اونا برميگردن و در مسابقات آينده با تركيبي جديد به خصوص مقابل ايران با انگيزه هميشگي وارد ميدان ميشن و البته سعي ميكنن براي عبور از بحران به عنوان اولين قرباني ايران رو هدف بگيرن. اميدوارم فدراسيون فوتبال براي هدايت اين تيم به فردي شبيه قطبي (از لحاظ تفكر) رو بيارن كه طوري رو تيم كار كنه براي هر بازي برنامه خاص خودش رو داشته باشه و بتونه اين عقده رواني رو باز كنه و براي هميشه از شر اين تفكر خانمان برانداز خلاصمون كنه.
ما كلا هميشه منتظريم يكي بياد مشكلاتمونو حل كنه!
mahdishata
18-01-2011, 10:25
کفاشیان: تروسیه را برای امیدها می خواهیم/ صلاح نیست قطبی در ایران بماند
« خودم به دیدن فیلیپ تروسیه رفتم و با او هم گپی زدم»علی کفاشیان این جمله را می گوید.
رئیس فدراسیون فوتبال در بازگشت از دوحه ساعتی را با خبرآنلاین به گفت و گو نشست . بحث از مسائل مختلف فوتبال که بحث درباره تیم ملی امید یکی از این مسائل بود. اینکه چه کسی روی نیمکت تیم ملی المپیک ایران می نشیند. تیمی که کمتر از دو ماه دیگر مسابقاتش آغاز خواهد شد و فعلا به دلیل نداشتن گزینه ای مناسب بازیکنانش ناچارند حضور دبیر کمیته تیم های ملی را در تمرینات تحمل کنند!
اما چه اتفاقی برای این تیم می افتد؟ این پرسشی است که کفاشیان برایش پاسخ دارد:« ما هدف مان استفاده از مربی با دانش خارجی است. در دوحه که بودم ، دیدم فیلیپ تروسیه در هتل محل اقامت بازیکنان ماست، در هتل شرایتون. یک جلسه با او نشستم و درباره تیم ملی امید حرف زدیم. این تنها کاری بود که کردیم. تنها مذاکره ای که انجام دادم با مربیان خارجی.»
او درباره اینکه یکی از خبرگزاری های خارجی خبراز امضای قرارداد یکساله با این مربی فرانسوی داده بود و اینکه خود تروسیه هم ایران را تیم خود لقب داده بود گفت:« راستش نمی دانم که چرا این اتفاق افتاده و چرا تروسیه تیم ایران را دوست دارد. شنیدم که این حرف را گفته. اما او به عنوان مشاور فوتبال ژاپن برای این مسابقات آمده من هم فقط با او گپی درباره تیم امید زدم. خودم رفتم و با هم صحبت کردیم.محور حرف های مان هم تیم ملی امید بود. خیلی جدی نشدیم که فکر کنید یک مربی حرفه ای مثل او بخواهد این را به معنای پایان کار بداند. ما گپ زدیم و حرف های مان را مطرح کردیم اما رقم پیشنهادی این مربی بقدری بالا بود که من حقیقتش جا زدم. یک رقم هایی می گفت که ما توانایی پرداخش را نداریم.»
البته این به معنای پایان مذاکرات نبوده. کفاشیان می گوید:« حالا این بار که به آنجا برگردم دوباره با تروسیه حرف می زنم نمی دانم شاید این بار شرایط بهتر پیش رفت. »
اگر تروسیه بپذیرد هدایت تیم امید را در دست بگیرد برای دومین بار خواهد بود که یک مربی جام جهانی رفته خارجی می پذیرد تیم ملی ایران را بر عهده بگیرد تا این بار این مرد فرانسوی که او را در آفریقا جادوگر سفید می نامند بتواند رویای حضور در المپیک را برای ایران محقق کند.
کفاشیان در این گفت و گو نکات جالبی را هم درباره قطی گفت. اینکه فشار های زیادی را برای کنار گذاشتن قطبی تحمل کرد و اینکه این رفتارها منجر به عقد قرارداد قطبی با تیمی ژاپنی شد و البته گفت:« معتقدم صلاح نیست قطبی در ایران بماند.»
پ ن:تروسیه یه سوتی انگار داده تو مصاحبه با الجزیره وقتی داشته در مورد ایران حرف میزده گفته تیم ما!:31:
mahdishata
18-01-2011, 10:39
ستایش سرمربی سابق آرژانتین از انصاری فرد/ کریم شاهزاده رویایی تیم های اروپایی!
سرمربی اسبق تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 2006 بار دیگر بازی های تیم ملی ایران در جام ملتها را ستود.
ایسنا در ترجمه تحلیل های پکرمن برای شبکه الجزیره قطر نوشت: خوزه نستور پکرمن با اشاره به قدرت بدنی و فیزیکی تیم ملی ایران گفت:«دو عنصر انضباط و استفاده از قوای بدنی بالای ایرانیها به علاوه خلاقیتهای ذهنی مربی و بازیکنان تیم ملی این کشور، این امکان را به این تیم مدعی آسیایی داد تا اولین تیمی باشد که صعود خود را به مرحله حذفی قطعی کند.»
پکرمن در ادامه با تایید نظرات کارشناسان رسانهای عرب درخصوص انضباط تاکتیکی تیم ملی ایران گفت: ب«ه نظر من بازیکن جوان تیم ملی ایران کریم انصاری فرد، در بازی با کره شمالی بسیار به چشم آمد.این بازیکن این قابلیت را دارد که با توجه به سن کم خود در عرصه بینالمللی فوتبال به یک شاهزاده رویایی خط حمله تیمهای اروپایی تبدیل شود.»
او ادامه داد:« این که یک بازیکن مهاجم با به دست آوردن دو توپ دو گل بزند، در یک بازی بسته تاکتیکی بسیار قابل تامل است.»
شبکه الجزیره قطر با نمایش مکرر گل زیبای کریم انصاری فرد، با تاکید بر این نکته که تیم ملی ایران در حال به دست آوردن یک مهاجم باارزش است، به تمجید از مهاجم جوان باشگاه سایپای کرج پرداخت.
رسانههای عربی امارات متحده عربی هم این احتمال را میدهند، کریم انصاری فرد به زودی شکار باشگاههای اماراتی شود.:2:
خبر ویژه : کامنت های جواد خیابانی از قطر برای خبرآنلاین
ورزش > چهرهها - آنچه می خوانید توضیحی از دوست و همکار خوب مان جواد خیابانی است، گزارشگر صدا و سیما در بازی های جام ملتهای آسیا.
جواد خیابانی دوست و همکار خوب ما که همکاری اش با بچه های گروه ورزش خبر به سال ها قبل حضورش در صفحات سیاسی روزنامه های ورزشی بر می گردد از قطر برای مان کامنت هایی گذاشته و توضیحاتی درباره دو خبر منتشره درباره خود نوشته که بی کم و کاست آنها را برای تان منتشر می کنیم. البته تنها به ما حق بدهید که ایمیل و شماره همراه او را برای تان منتشر نکنیم. جواد این کامنت ها را با اینترنت تلفن همراهش برای مان نوشته و به همین دلیل است که فینگلیش هستند چون فونت فارسی در سیستم خود نداشته.
« سلام ، این ایمیل را دادم و شماره ام در قطر هست.... نوشته بودین که به خبرنگارتان در اینجا گفتم برو هرچی دلتان می خواهد بنویسید... به خدا این انصاف نیست. من هرگز این کار رو نمی کنم ... بخدا من هم یک ایرانی هستم که دلم برای وطنم می تپد... من ایران را و شادی ایران را به دنیا نمی دهم . همه شما را دوست دارم . تلفن بزنید تا باور کنید خودم هستم. در ضمن این عکس مربوط به فینال جام جهانی 1998 فرانسه است.»
Salam. In email ro dada va shomareye man dar qatar ast... Neveshte boo din ke man inja be khabarnegare shoma goftam ke be rid har chi deletoon mikhad az man bad benesisid.... Be khoda ensaf nist... Man hargez in karo nemikonam... Be khoda man ham ye irani has tam ke delay bar aye vatanm mitape.... Man Iran ra va shadiye Iran ra be donya nemidam. Hameye shomara dots daram . Tel bezanid ta bavar konid khodam hastam. Zemnan in ask dar finale world cup 1998 dar france as
کامنتی که برای خبر عکس جوانی های جواد خیابانی منتشر شده و او می گوید این عکس در 35 سالگی اش گرفته شده و آن وقت ها خیلی هم جوان نبوده است.
و خیابانی در کامنتی دیگر برای خبر قهر عادل فردوسی پور برای مان می نویسد:« بخدا این طور نیست ... من از قبل از مرداد ماه حکم ماموریتم برای قطر صادر شده بود. چرا این بی انصافید؟... بخدا همه ما می رویم زیر تلی از خاک آخرش.. دخترم برای این دروغ ، سه روزه که مدرسه نمی ره.... چرا؟
Be khoda intor nist... Man az qabl az mordad mah hokum mamooritam bar aye Qatar sader shod.... Chera inward bi ensafid...?.. Be khoda hame Miri zire tali az khak mikhabim... Dokhtare man be khatere in doorooq madrases
nemire.... Chera ?.. ( javad khiabani has tam dar Qatar
hamed malekpour
18-01-2011, 12:19
امروز ایران بازی داره؟
yashgin128
18-01-2011, 12:26
نه فردا ساعت 16.45
امروز استرالیا -بحرین
امروز ایران بازی داره؟
نه...بازي ايران-امارات فرداست!
خبر ویژه : کامنت های جواد خیابانی از قطر برای خبرآنلاین
خب راست ميگه ديگه!:31: اخه اين انصافه؟ كجاي دنيا همچين گزارش هاي خنده دار و هيجاني رو مفت و مجاني در اختيار مردم قرار ميدن؟:31:
ياد حرف هاي خياباني موقع صحنه گل كريم انصاري فرد كه قبول نشد افتادم!:31:
گل....گل.....
نه نه .....نه.....نننننهه! گل قبول نيست....كريم عصباني نشو !! كريم اين كارو نكن...!:31:
Mohammad
18-01-2011, 13:32
بخدا من هم یک ایرانی هستم که دلم برای وطنم می تپد... من ایران را و شادی ایران را به دنیا نمی دهم . همه شما را دوست دارم
بر منکرش لعنت ! اما توجیهی برای این گزارش های ضعیف نیست ! شاید کلا فراموش کردیم تعریف یه گزارش گر فوتبال چیه !
تیتر روزنامه های امروز هم جالبه !! بجای اینکه در جهت تقویت و حمایت باشه در جهت تخریب و تضعیف !!
Amir_oscar
18-01-2011, 13:56
بذارید خیابانی خوش باشه. احتمالا اگر ایران قهرمان بشه از گزارشگری خداحافظی می کنه...
caca_caca888
18-01-2011, 14:10
من اونطوري كه يادم مياد در اون بازي درصورت پيروزي ايران مقابل عربستان، عربستان عملاً از گردونه خارج ميشد ولي روي كاغذ شانس داشت و ايران جايگاهش در بالاي جدول مستحكم ميشد و با اين باخت ايران با اختلاف 1 امتياز پائين تر از عربستان قرار ميگرفت و چينش بازي هاي بعدي در اون مرحله طوري بود كه ايران بايد با دو كره در زمين حريف بازي ميكرد و فقط با امارات در تهران بازي داشت ولي عربستان با امارات و كره شمالي در رياض بازي داشت و با كره جنوبي هم در كره. و سر آخر همه ديدن كه ايران با 1 امتياز اختلاف نسبت به تيم هاي دوم و سوم حتي موفق به صعود به بازي هاي پلي آف هم نشد.
در واقع با اون شكست تيم نيمه جان عربستان جان گرفت. هرچند اونا در نهايت نتونستن به جام جهاني برسن اما حداقل دست ايران رو از رسيدن به مرحله نهايي جام جهاني كوتاه كردن كه همين براشون كافي بود.
واقعاً اين شخصيتي كه تصوير كردم چقدر تنفر انگيزه! اونا اگه صد بار ديگه برن به جام جهاني باز هم نميتونن كاري بكنن و صرفاً حضورشون برميگرده به رو كم كني امثال ايران. همين! دليل اين مدعا هم برميگرده به حضورشون در جام هاي جهاني البته بعد از سال 1994! هميشه بدترين نتايج رو رقم زدن اما در اوج ذلالت وقتي به ايران ميرسيدن براي ايران حريف دست نيافتني ميشدن.
منكر ضعف و عقده روحي خودمون و مربياني كه تا حالا بر صندلي مربيگري تيم ملي تكيه زدن هم نيستم كه هميشه از عربستان ميترسيديم و ميترسيم ولي قبول كنيد كه اونها هم مقابل ايران هميشه با انگيزه دو چندان وارد ميدان ميشدن.
من هنوز معتقدم كه اونا برميگردن و در مسابقات آينده با تركيبي جديد به خصوص مقابل ايران با انگيزه هميشگي وارد ميدان ميشن و البته سعي ميكنن براي عبور از بحران به عنوان اولين قرباني ايران رو هدف بگيرن. اميدوارم فدراسيون فوتبال براي هدايت اين تيم به فردي شبيه قطبي (از لحاظ تفكر) رو بيارن كه طوري رو تيم كار كنه براي هر بازي برنامه خاص خودش رو داشته باشه و بتونه اين عقده رواني رو باز كنه و براي هميشه از شر اين تفكر خانمان برانداز خلاصمون كنه.
ما كلا هميشه منتظريم يكي بياد مشكلاتمونو حل كنه!
ممنون بابت توضیح کاملت:10: دکمه تشکر نبود...
برای اسپم نشدن:
امروز حریف ایران معین میشه:دی
masoudtr
18-01-2011, 14:13
بحث فنی بیشتر درباره این تیم باشد برای کارشناسانی که اتفاقا در این کشور تعدادشان خیلی هم زیاد است. چیزی که مهم است دانستن این نکته است که در ایران به جز مردم هیچ کس طرفدارقطبی نبوده و نیست.
یک: روزگار غریبی است...
دو: در این مدتی که برای سایت گل یادداشت می نویسم چند نوشته ام به دلیل حمایت از قطبی مجال انتشار نیافته و احتمالا این اتفاق برای بعضی دیگر از دوستان نویسنده نیز افتاده است. دلیلش هم واضح است: مسئول سایت و رسانه تحت مدیرتش به دلیل حمایت از سرمربی تیم ملی فوتبال کشور آن قدر تحت فشار بوده و هستند که برای ادامه کارشان باید ملاحظه هزار چیز نوشته و نانوشته را بکنند. جام ملتهای آسیا آخرین فرصت تلاقی ما خستگان از فوتبالفارسی و دلبستگان افشین قطبی بود و به همین دلیل پیش از آغاز جام یادداشتی با عنوان «مگس ها و سیمرغ ها» نوشتم که باز هم به همان دلایل منتشر نشد.
بعد از بازی با عراق یادداشت دیگری با عنوان «این پنج بازی باقیمانده» نوشتم و در آن به ضرورت بازی خلعتبری به جای شجاعی، پژمان نوری به جای آندو تیموریان و کریم انصاری فرد به جای محمد غلامی اشاره کردم و باز هم داستان همان بود که بود: عدم انتشار به دلیل ملاحظات.
سه: این یادداشت را دارم در شرایطی می نویسم که یادداشت قبلی ام با تغییراتی که به تبدیل شبیهند منتشر شده و این اتفاق خوبی نیست. من نگران تغییرات و اغلاط املایی یادداشت و اعتبار حرفه ای خودم نیستم، بلکه نگران آنم که فشار جریان حاکم بر رسانه ها کاری کرده که حرفه ای ترین و "آنتی فوتبالفارسی ترین"(از جعل این اصطلاح من درآوردی معذورم) رسانه این کشور هم نمی تواند آیینه ای برای طرح نظراتی متفاوت با جریان اصلی باشد.
چهار: تیم افشین قطبی کماکان خوب بازی نمی کند و این خوب بازی نکردن به "ضعف تکنیکی" فوتبالیست های ایرانی هم برمی گردد. اینکه یک بازیکن نمی تواند در یک به یک ها ضربه اول را بزند یا دریبل نخورد، اینکه یازیکنی در خط دفاع براساس تاکتیک مربی موظف شده تا تعویض منطقه بازی را عهده دار شود و از هر ۵ ضربه ای که به توپ می زند ۴تایش به اوت می رود، اینکه یک بازیکن نمی تواند یک پاس چهل متری را استپ کند و مواردی از این دست ربطی به مربی یک تیم در رده های سنی پایین هم ندارد، چه برسد به سرمربی تیم ملی.
ثمره فوتبالفارسی همین است که می بینیم: بازیکنان دیگر کشورها پیشرفت می کنند و بازیکنان ایرانی نه، چون آنها با رصد بالانشینان فوتبالفارسی به نیکی دریافته اند برای بالانشینی در این فوتبال نیازی به پیشرفت فنی ندارند. اما تفاوتی که قطبی با مربیان ایرانی دارد - همانها که برآیند جمعی نظراتشان آن شد که قطبی را مگس بخوانند و خود را سیمرغ- آن است که فوتبال را از یک مسیر درست آموخته، تفاوت درست و غلط را می شناسد و از همه مهمتر اینکه وقتی به درستی چیزی پی برد آن را اجرا می کند و منتظر ملاحظات زید و عمر و صدر و ذیل نمی ماند.
پنج: ظاهرا شجاعی و تیموریان به دلیل بیماری از ترکیب بیرون مانده اند. حتی اگر چنین باشد همه دیدیم که خلعتبری با آنکه در مقابل کره شمالی ۲۰درصد بازی همیشگی اش را هم انجام نداد باز هم از شجاعی بهتر بود و نوری به جز آن پاس گل فوق العاده اش در کارهای دفاعی و جمع کردن توپهای پشت محوطه خودی و توپهای پشت سر حاج صفی هم بی نهایت موفق بود.(هرچند که آندو در بازی اول خوب بود اما فراموش نکنیم آندو در بهترین حالت که همان بازی با عراقش بود باز هم تنها یک بازیکن تخریبی است و توان شوتزنی و پاسهای ریسکی را ندارد که نوری از آنها بهره مند است) کریم انصاری فرد به شوخی خودش را برادر کوچکتر فرناندو تورس می داند، اما بخش جدی این شوخی آن است که انصاری فرد در تمام تاریخ فوتبال ایران اولین مهاجمی است که هم از نظر فنی و هم حتی در چهره و استایل بدنی شبیه مهاجمین اروپایی است.
او دیروز و در حالی که فرصت آنچنانی هم نصیبش نشده بود دو گل سالم زد و بارها و بارها تماشای دقیق ضربه ای که او در بازی دیروز برای دومین بار وارد دروازه کره شمالی کرد می تواند معلوم کند که تفاوت انصاری فرد و بقیه مهاجمین نوک ایرانی چقدر است.
شش: بحث فنی بیشتر درباره این تیم باشد برای کارشناسانی که اتفاقا در این کشور تعدادشان خیلی هم زیاد است. چیزی که مهم است دانستن این نکته است که در ایران به جز مردم هیچ کس طرفدارقطبی نبوده و نیست. شاید حالا و بعد از دو برد پیاپی سکوتی در بین مخالفین ایجاد شده باشد اما آنچه تا پیش از بازی اول در جریان بود از یاد کسی نرفته و نباید هم برود. حالا دیگر تیم صعود کرده و روحیه کسی تضعیف نمی شود، پس بگذارید بگویم که به شخصه در بازی احتمالی با استرالیا و کره جنوبی شانس کمی برای تیم قطبی قائلم اما هر نتیجه ای که در این مسابقات رقم بخورد چیزی که ثابت باقی می ماند واقعیت فوتبال ایران است.
به سرمربیان دو تیم پرطرفدار این کشور نگاه کنید، به پرافتخارترین سرمربی لیگ برتر نگاه کنید و به وضعیت لژیونرهای ایرانی نگاه کنید و واقعیت فوتبال ایران را دریابید. قطبی قراردادش را هم بسته و به زودی به جایی می رود که در آن بتواند کار کند، درست همان کاری که ایویچ و بلاژویچ و دنیزلی و باقی مگس های قبلی وقتی به آنها گفته شد که عرصه سیمرغ جولانگاهشان نیست کردند. او می رود و ما می مانیم و سیمرغ هایی که بالای سرمان پرواز می کنند و اصلا ما را نمی بینند. حرف اول و آخر سیمرغ ها به قطبی یک بیت شعر بود و این یادداشت هم دوست دارد با یک بیت شعر به پایان برسد: ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش باید برون کشید از این ورطه رخت خویش.
caca_caca888
18-01-2011, 14:14
دخترم برای این دروغ ، سه روزه که مدرسه نمی ره.... چرا؟
باعث تاسفه
من که ازش بدم نمیاد....مگه چیکار کرده؟
از فردوسی پور بدم میاد....
LiverBarca
18-01-2011, 14:30
دوستان عادل کجاست،چه بلایی سرش اوردن؟؟؟
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
یعنی دیگه عادل گزارش نمیکنه؟؟؟:19:
من خیلی وقته نمیبینمش...:41:
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
یعنی دیگه عادل گزارش نمیکنه؟؟؟:19:
من خیلی وقته نمیبینمش...:41:
Pejvak61
18-01-2011, 14:55
نه فردا ساعت 16.45
عزيز جان بازي فردا ساعت 19:45 برگزار ميشه نه 16:45 برو تو وب سايت the-afc.com همين الآن نوشته بازيشون ساعت چنده (البته به وقت قطر ميشه 19:15)
Elmira 021
18-01-2011, 14:58
بابا این جواد رو بیخیال شین ممکنه اتفاقی برای خانوادش بیافته با این حرفا . دخترش ترسیده مدرسه نرفته:31:
عادل فردوسیپور در جامملتهای آسیا
سایت گل – در حالی که پخش برنامه نود در ایام جامملتهای آسیا با تصمیم شبکه سوم سیما قطع شد، سیر شایعات به راه افتاده در روزهای اخیر، باعث اتفاقاتی جدیدی در شبکه سوم خواهد شد.
به گزارش گل عادل فردوسیپور که به دلیل محاکمه دزدان منزلش نیز خبر رسانههاست، در روزهای آینده برای پایان دادن به شایعات، به جمع گزارشگران بازیهای جام ملتهای آسیا خواهد پیوست.
از بین گزارشگران مطرح صداوسیما، همه این مسابقات را گزارش کردهاند و تنها عادل فردوسیپور هنوز به جز اجرای پخش زنده در جامجم کار خاصی انجام نداده. منتظر بازگشت عادل هستیم.
Pejvak61
18-01-2011, 15:05
البته من معتقدم خيلي سخت گرفتينا.
خودم هم زياد از خياباني خوشم نمياد ولي اينقدر ديگه حساس نيستم كه به خاطر گزارشش صدا رو كم كنم تا راحت بازي رو ببينم اتفاقاً بعضي جاها كه هيجان به اوج ميرسه اينجور گزارش ها به بيننده روحيه ميده.
اما فردوسي پور برعكسه در كل گزارشش جديه و سعي ميكنه سوتي نده اما در لحظات حساس هم چندان در حفظ آرامش بيننده تأثيري نداره. مثلاً من خودم در سال 2004 و بازي ايران - كره جنوبي كه 4-3 به نفع ايران به پايان رسيد قلبم اومد تو دهنم بس كه از خط دفاعي انتقاد كرد هر چند انتقاد هم داشت و به همون دليل من هم نسبت به خط دفاعي بي اعتماد شدم و هر حمله اي كه اونا ميكردن برام مثل گل خوردن سكته آور بود.
اميدوارم اين جنبه ها رو هم در نظر داشته باشين.
اما واقعاً با اين طرز گزارش، اگر ايران رو قهرمان بدونيم خياباني خيلي قبل ترش به بيمارستان منتقل شده :31: و احتمالاً به نيمه نهايي هم نميرسه.
یعنی دیگه عادل گزارش نمیکنه؟؟؟
الان گزارش میکنه ولی فقط خارجی ...
آخرین گزارشش دربی مادرید بود پنجشنبه شب گذشته ...
caca_caca888
18-01-2011, 16:45
البته من معتقدم خيلي سخت گرفتينا.
خودم هم زياد از خياباني خوشم نمياد ولي اينقدر ديگه حساس نيستم كه به خاطر گزارشش صدا رو كم كنم تا راحت بازي رو ببينم اتفاقاً بعضي جاها كه هيجان به اوج ميرسه اينجور گزارش ها به بيننده روحيه ميده.
اما فردوسي پور برعكسه در كل گزارشش جديه و سعي ميكنه سوتي نده اما در لحظات حساس هم چندان در حفظ آرامش بيننده تأثيري نداره. مثلاً من خودم در سال 2004 و بازي ايران - كره جنوبي كه 4-3 به نفع ايران به پايان رسيد قلبم اومد تو دهنم بس كه از خط دفاعي انتقاد كرد هر چند انتقاد هم داشت و به همون دليل من هم نسبت به خط دفاعي بي اعتماد شدم و هر حمله اي كه اونا ميكردن برام مثل گل خوردن سكته آور بود.
اميدوارم اين جنبه ها رو هم در نظر داشته باشين.
اما واقعاً با اين طرز گزارش، اگر ايران رو قهرمان بدونيم خياباني خيلي قبل ترش به بيمارستان منتقل شده :31: و احتمالاً به نيمه نهايي هم نميرسه.
موافقم
خیلی بزرگش کردید.
فردوسی پور همرو ضایع میکنه.یه بار یکی برگردون زد همه تشویقش کردند بعد گفت این جور حرکات فقط تو ایرانه که مورد تشویق واقع میشه:دی از این جور چیزا زیاد میگه:دی
موافقم
خیلی بزرگش کردید.
فردوسی پور همرو ضایع میکنه.یه بار یکی برگردون زد همه تشویقش کردند بعد گفت این جور حرکات فقط تو ایرانه که مورد تشویق واقع میشه:دی از این جور چیزا زیاد میگه:دی
خوب راست میگه دیگه.......
pcforlife
18-01-2011, 17:25
یه چیز جالب بگم!:31:
تو اوایل بازی ژاپن - عربستان، این احمدی خیلی با علاقه سعی میکرد مثل گزارشگرای خارجی مرادی و پیروانی رو بیاره تو بحث راجع به بازی حین گزارش! تو این قضیه هم خیلی افراط داشت! هی هر چند دقیقه یه بار به جا گزارش بازی بدیهی ترین موارد رو هم می پرسید! یه تیکه یه سوتی داد ترکیدم از خنده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازیکن ژاپن برداشت رو بازیکن عربستان خطا کرد، بعد خیلی سریع بازیکن عربستان ظرف دو ثانیه توپ رو با دستش کاشت و بازی رو سریع شروع کرد! یهو احمدی براشت گفت به نظرتون بهتر نبود ایرماتوف خطا رو اعلام می کرد آقای مرادی؟!! مرادی که قشنگ تعجب از پشت صداش معلوم بود گفت، ایشون خطا رو اعلام کردن و عربستان سریع بازی رو شروع کرده!:31: احمدی هم واسه ماسمالی سریع شروع کرد به ادامه گزارش!!:27:
.
.
.
به نظرم اشکال خیابانی تو گزارشش اینه که افراط و تفریط زیاد داره! گاهی اوقات بی ارزش ترین و بی محتواترین مسائل رو که حتی ذره ای آدم رو احساساتی هم نمیکنه!! به زبون میاره، گاهی اوقات هم کلی ترین مسائل رو نمیگه یا اصلا گزارش نمیکنه! شما همون بازی ایران استرالیای توی تهران اگه خاطرتون باشه، سره تک گل عزیزی از زمانی که اگه اشتباه نکنم استیلی اوت رو پرت کرد تا رسیدن توپ به مهدویکیا و سانترش به عزیزی تو محوطه شیش قدم کلا ساکت بود و گزارش نمی کرد!!! :31: در کل آدمیه که گاهی اوقات با اون هیکل هرکولیش از سوراخ سوزن رد میشه، اما از در دروازه رد نمیشه!!:31:
با این حال من خیلی از اجراهای زندش خوشم میاد!:20: بنده خدا خیلی هم احساسیه! هیچ وقت بغضش (فکر کنم گریه هم کرد) بعد از باخت ایران تو ضربات پنالتی جلوی چین تو جام ملت های 2004 رو یادم نمیره!
چقدر حرفیدم! به امید قهرمانی ایران!:40:
یاعلی:11:
تاجند وفت پیش میگفتین فردوسیپور بهترین و ... الات میاین میگین این واقعا که
Hossein1992
18-01-2011, 18:23
کره هند چند چنده حالا؟
حالا کی میاد تیم اول بالا؟
استرالیا؟یا کره؟
کره هند چند چنده حالا؟
حالا کی میاد تیم اول بالا؟
استرالیا؟یا کره؟
کره 4 هند 1
استرالیا 1 بحرین 0
ما با کره میافتیم { با تیم دوم }
ای کاش می شد ایران تو گروهش دوم بشه.
بالای جدول نسبت به پایین جدول ساده تر هست
Aref_2008
18-01-2011, 18:44
بازم کره :grrr:
این کره میمرد یه گل دیگه میزد ؟!!:19:
بدبخت شدیم رفت ! شنبه شب فقط باید حرص بخوریم !
haddadha23
18-01-2011, 18:48
استراليا 1 بحرين صفر
كره 4 هند1
با اين نتايج ايران در دور دوم بازيها بايد با كره جنوبي باري كنه
mrmaster
18-01-2011, 18:51
تا کی باید بشینیم بازی ها رو ببینیم و دعا کنیم این ببره اون ببازه بلکه تیم ضعیف حریفمون شه؟
بنظر من خوب شد کره حریفمون شد
Pejvak61
18-01-2011, 18:52
هیچ وقت بغضش (فکر کنم گریه هم کرد) بعد از باخت ایران تو ضربات پنالتی جلوی چین تو جام ملت های 2004 رو یادم نمیره!
من فكر كنم گزارش بازي ايران - چين سال 2004 رو سپرده بودن به فردوسي پور احتمالاً منظور شما اين بوده كه خياباني مجري برنامه بوده. اينطور نيست؟
من فقط يادمه كه عادل قرار بود بعد از پايان بازي بره با برانكو صحبت كنه كه بعد از خراب شدن پنالتي يحيي و مسجل شدن باخت ايران گفته بود ديگه رمقي براش نمونده كه بره با برانكو مصاحبه كنه.
ای بابا باز که به کره خوردیم:41:
آقا دست های پشت پرده تو کاره:31:
به نظر مياد كه قراره تيم ملي حذف بشه..
آقاي خياباني ؛ سلام..!
ای بابا باز که به کره خوردیم:41:
آقا دست های پشت پرده تو کاره:31:
ببین بزرگـَـــوار !:31: قرعه قرعه خوبی نبود ! :19:
Pejvak61
18-01-2011, 19:06
وقتي تو راه خونه بودم راديو ورزش بازي ها رو گزارش ميكرد. گزارشگر رو كه به اونصورت نميشناسم ولي كارشناس برنامه هم آشتياني بود و بازي استراليا بحرين با نتيجه 1-0 به نفع استراليا و بازي كره و هند هم با نتيجه 3-1 به نفع كره دنبال ميشد.
اما مسأله جالبي كه اتفاق افتاد اين بود كه در كل زماني كه من تو ماشين بودم و بازي داشت گزارش ميشد اون دو نفر مثل عقب افتاده ها هي ادعا ميكردن با نتيجه بدست اومده در دو مسابقه كره اول ميشه و استراليا دوم و حريف ايران استراليا ميشه:41:
حالا خنده دار تر اينه كه مجريه يه لحظه فهميد اشتباه كرده خواست كه اصلاح كنه گفت البته تيم استراليا تا الآن +5 تفاضلشه اونوقت آشتياني گفت خوب كره هم 5 تا تا الآن گل زده. مجري هم گفت بله حق با شماست :18:.
واقعاً چقدر حواس پرت و بي تسلط هستن بعضي از مجريان. اينا چطوري گزارشگر انتخاب ميكنن؟:13:
masoudtr
18-01-2011, 19:07
حذف شدیم رفت
تمام
pcforlife
18-01-2011, 19:07
من فكر كنم گزارش بازي ايران - چين سال 2004 رو سپرده بودن به فردوسي پور احتمالاً منظور شما اين بوده كه خياباني مجري برنامه بوده. اينطور نيست؟
من فقط يادمه كه عادل قرار بود بعد از پايان بازي بره با برانكو صحبت كنه كه بعد از خراب شدن پنالتي يحيي و مسجل شدن باخت ايران گفته بود ديگه رمقي براش نمونده كه بره با برانكو مصاحبه كنه.
دقیقا! :20: دقت کنی، منم تو جمله قبله جمله ی نقل قولیه شما گفتم اجرای زندش!:10: یادمه اون موقع با بغض گفت خسته شدیم از بس سوم چهارم شدیم...
.
.
ایشالا کره رو می زنیم... بالاخره باید رو در رو می شدیم...:31: راستی مثه اینکه بالاخره معلوم شد با اول شدن ژاپن در صورت صعود در نیمه نهایی به ژاپن میخوریم... چیزی که سایت ها شخصا منو گمراه کردن! دیشب هم خود یوسفی هم، بعد شکست عربستان به ژاپن، گفت تا فینال به ژاپن نمی خوریم... ولی مثه اینکه اونم اشتباه کرده بود!:20:
ویرایش: حالا بالاخره درصورت صعود که بعیده! به برنده ژاپن - قطر میخوریم!؟!؟!:31:
Pejvak61
18-01-2011, 19:12
اي رقيب سنتي، كره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تورا با اون جومونگت (البته جومونگ مال كره شمالي بوده اما سوسانو رفت تو كره جنوبي مستقر شد اما مهم نيست)، يانگومت و هرچي جك و جونور ديگه ميبريم.
چون يكي درميون يا ما برديم يا اونا. حالا هم نوبت ماست. اگر ببازيم عدالت رعايت نميشه.
من تا حالا فكر ميكردم ايران نيمه نهايي ميخوره به ازبك ولي خورديم به ژاپن.
بچه ها بهم خرده نگيرين! من واقعاً نسبت به پيروزي مقابل ژاپن خوشبين نيستم. اونا در مواقع حساس خيلي كم اشتباه ميكنن. تيم ملي خيلي بايد هوشمندانه بازي رو كنترل كنه تا شانسي براي توفيق در اون مسابقه داشته باشه.
برا من یکی برد عراق تو اون حالت یه قهرمانی می ارزید:40
Elmira 021
18-01-2011, 19:15
میخوای سوسانو رو به اسارت بگیریم مجبور بشن ببازن؟:31:
pcforlife
18-01-2011, 19:19
امیدوارم کره رو حذف کنیم، پارک هم سریع برگرده به منچستر!!!:31: (یه تیر دو نشون!):31:
Masoud King
18-01-2011, 19:19
خوب تسلیت بچه ها .. انشا الله دوره دیگه جبران میکنن
عمرا بتونن کره رو ببرن.. با این اتوبانی که تو دفاع هست ضایع حذف نشیم خیلی کاره
به نظر من باید بریم با کره ای ها صحبت کنیم بگیم داداش نوبتی هم باشه نوبته برد ما دیگه جر نزنید:31:
این دفعه رو ما ببریم چهار سال دیگه رو شما :31:
چطور خوب فکری کردم هان:31:
masoudtr
18-01-2011, 19:20
چرا ما باید از سمت سخت جدول صعود کنیم این چه وضعیه:2:
Pejvak61
18-01-2011, 19:24
میخوای سوسانو رو به اسارت بگیریم مجبور بشن ببازن؟:31:
نه بابا يهو ديدي جومونگ اومد هم سوسانو رو ازمون پس گرفت هم كلاس ما رو تعطيل كرد. اونوقت هم بازي رو ميبازيم و هم آبرومون ميره:41:. گر جهنم ميروي مردانه رو شايد جو گرفتت رفتي بهشت:18:
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
با این اتوبانی که تو دفاع هست ضایع حذف نشیم خیلی کاره
هرچي باشه كره براي ايران قابل هضم تر از استرالياست. اگر هم ببازيم ضايع نميكنيم ديگه مثل عربستان و هند كه نميشه.
pcforlife
18-01-2011, 19:25
میگم اینا چه خودشونو می چسبونن به ایرماتوف!! کل آسیا هم داوریش جهانی باشه، ایران رو باید از داوریه قاره فاکتور گرفت! بازی ذوب مس و شاهکارهاشون رو فراموش کردن!!:13:
Aref_2008
18-01-2011, 19:28
ایران دوم میشه!!!
بچه ها من یه چیزی کشف کردم اگه عراق دو تا گل بزنه به کره شمالی و ایران هم یه گل از امارات بخوره ما دوم می شویم و اصلا با کره جنوبی و ژاپن رو در رو نمی شویم
هورااااااااااا :31:
masoudtr
18-01-2011, 19:29
ایران دوم میشه!!!
بچه ها من یه چیزی کشف کردم اگه عراق دو تا گل بزنه به کره شمالی و ایران هم یه گل از امارات بخوره ما دوم می شویم و اصلا با کره جنوبی و ژاپن رو در رو نمی شویم
بازی رو در رو ملاکه:27::27::27::27::27:
جومونگ در برابر:19: رستم ایرانی:40:
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
انسان به اميد زنده ست
و انسان با سختي هاست كه آبديده ميشه
ديدي
شانسي شانسي رفتيم فينال همونطور كه شانسي شانسي كره و عراقو برديم
Elmira 021
18-01-2011, 19:33
اونا میخوان ببازن ببازن چون ما که میبریم:31:
بازيه سختيه
و ل ي
ما ميبريم
جومونگ شروع شد
بريم آناليز كنيم
mahdishata
18-01-2011, 19:42
ماشالا به جو مثبت!
ایشالا میزنیم کره رو میترکونیم!
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
کره حریف ایران در یک چهارم نهایی / سرنوشت همان شد که قطبی می خواست
تیم ملی کره جنوبی حریف ایران در بازی های یک چهارم نهایی شد.
در پایان بازی های گروه سوم دور مقدماتی تیم ملی استرالیا به لطف پیروزی یک بر صفر برابر بحرین و تفاضل گل بهتر نسبت به کره جنوبی بالاتر از این تیم قرار گرفت تا به جای استرالیا ، کره باشد که در بازی یک چهارم نهایی به مصاف ایرن می رود. مسابقه ای که برای سومین بار در 4 دوره اخیر جام ملتها در این مرحله تکرار می شود.
در بازی همزمان با استرالیا ، کره جنوبی با نتیجه 4 بر یک از سد هند گذشت تا با تفاضل گل 4+ ، پایین تر از استرالیا که تفاضل گل 5+ داشت ، در جایگاه دوم گروه خود قرار بگیرد و حریف ایران در بازی های یکچهارم نهایی باشد.
در بازی تیم های کره و هند به خوبی می شد دید که تمام بازیکنان و مربیان کره می کوشند تا با زدن تنها یک گل دیگر به حریف گمنام آسیایی از روبرو شدن با ایران خلاص شوند ام سرانجام تلاش آنها به نتیجه ای نرسید. درحالی که بسیاری از کارشناسان ایرانی بازی با استرالیا را بهتر از مصاف با کر برای ایران می دانستند اما افشین قطبی اصرار داشت بازی با کره بهترین گزینه برای ایران است. او در یک سال گذشته دو بار در سئول مقابل تیمی قرار گرفته که سالها یکی از اعضای کادر فنی اش بوده از این دو رقابت یک برد و یک تساوی بدست آورده است. به همین دلیل هم بود که پارک کاپیتان و ستاره کره آرزو کرده بود در یکچهارم نهایی با ایران مصاف ندهند.
پ ن:کسی بازی کره رو دیده؟کره داشت زور میزد؟:31:
Elmira 021
18-01-2011, 19:43
البته یه روی دیگه سکه اینه که کار به کف دست قطبی کشیده شد:31:
همین چند وقت پیش هم کره رو بردیم تو خود خاک کره !
ولی کره دهنمون رو سرویس کرد تو اون بازی !:19:
دماغشونو بگيري ميميرين
اين چشم بادوميا
Elmira 021
18-01-2011, 19:54
دماغشونو بگيري ميميرين
اين چشم بادوميا
ایشالله که مسئله با دماغ گرفتن فیصله پیدا کنه:31:
LiverBarca
18-01-2011, 19:55
من نمیفهمم با این وضعیت رو در رو شدن تیمها چرا کره ایران رو به تیم دوم ترجیح داد؟؟؟؟؟؟؟:13:
اگه میخواستن ده تا هم به هند میزدن ولی خودشون نخواستن:41:
حالا دیگه خیلی سخت شد قهرمانی...:41:
اگه کره رو هم ببیرم میخوریم به زاپن،اگه زاپن رو هم ببریم میخوریم به استرالیا...:41:
یعنی باید با تمام بزرگان اسیا رو در رو بشیم:41:
من مهمتر از همه نگران سلامتی جواد هستم که فکر کنم اگه کره رو ببریم سکته بکنه:31:
یه بار خواستیم مثل ادم از گروهمون صعود کنیم که اونم این طوری شد....کاش دوم میشدیم...:31:
به امید پیروزی های شیرین...:21:
به نظرم شجاعی باز هم میتونه مرد کلیدی بازی باشه ( اگه دل به بازی بده البته) !
تو هر دو بازی قبلی هم به کره گل زده .
Reza31001
18-01-2011, 19:59
خداییش فکر می کردم به استرالیا بخوریم از یه طرف برد با با اختلاف 4 گل برای کره کاملا در دسترس یود ( شاید به خاطر بارون نتونستن ) از یه طرف دیگه رو بحرین هم حساب می کردم که بتونه مساوی کنه ولی مثل اینکه به قول یکی از دوستان عقد ایران و کره رو تو آسمونا بستن:27:
ولی چیزی که همچنان رو نروم من راه میره اینه که همه جا ملت میگن ایران تو جدول طرف ژاپنه ولی تو سایت بازیا طرف ازبکستان:weird::blink:
از اونطرف به نظرم ازبکستان بیاد فینال ! تیم بهتری داره تا استرالیا ...
البته خدا رو چه دیدی یهو قطر اردن اومدن فینال !:31::8:
از حق نگذريم بازي سختيه
مخصوصا واسه دفاع كند ما و بازي تند و تيز كره
shutdown
18-01-2011, 20:17
خداییش ایران کره رو بزنه راحت 1پای فیناله.....الان شاخ ترین تیم که خوب بازی میکنه و خوب نتیجه میگیره همین کره جنوبی هست
Mohammad
18-01-2011, 20:18
بهله !
جناب كره جنوبي !
فينال جام !
كل فوتبال چند سال اخير ما تويه اين بازي خلاصه ميشه ! فقط ميشه گفت به اميد پيروزي،من به اين تيم خيلي اميد دارم، ببينيم تو زمين چي ميشه !
جام ملتهای آسیا 1996 : مرحله یک چهارم نهایی : ایران 6- کره جنوبی 2
2000 : : ایران 1- کره جنوبی 2
2004 : : ایران 4 - کره جنوبی 3
2007 : : ایران 0 - کره جنوبی 1 ( ضربات پنالتی )
2011 : : ایران ؟ - کره جنوبی ؟
دقت کردین هر وقت ایران برده ، بازی پرگل بوده ؟
shutdown
18-01-2011, 20:21
تیم ما که واقعا تیم خوبیه....
ترکیب پیشنهادی من برای بازی با کره سدجلال عقیلی حاج صفی و حیدری
اندو و جواد رضایی کریم شجایی خلعتبری
کاملا حجومی.....خلعتبری و رضایی هم واسه توپ گیری وسط هم بیان که اجازه بازی سازی ندیم
ببینیم کف دست قطبی اینبار چیکار میکنه:دی
mahdishata
18-01-2011, 20:23
از اونطرف به نظرم ازبکستان بیاد فینال ! تیم بهتری داره تا استرالیا ..
عیارشون تو بازی با چین معلوم شد
واقعا تفاوت فوتبال اروپا و اسیا حتی توی سایتای طراحی شده واسه بازیا هم مشخحصه
هنوز نمیدونیم اگه رفتیم نیمه نهایی به اوزبکا میخوریم یا ژاپن
دفاع هامون سوتی ندن به احتمال زیاد ما برنده ایم:20:
Ultra_Black
18-01-2011, 20:29
دوست داشتم به کره بخوریم...
احساس می کنم کره از لحاظ روانی بیشتر از ما ترس داره تا استرالیا...
در هر صورت کره تیم بزرگیه و با شکست دادنش بیشتر راه قهرمانی طی میشه!
نوبتی هم که باشه نوبت ماست...:46:
دوستان دیگه من یکی که داره از این تکرار تاریخ حالم بهم میخوره:2: بابا ما چقدر باید با این تیم بازی کنیم :41:
LiverBarca
18-01-2011, 20:38
دوستان مهمترین چیز تو بازی با کره دفاعمون هستش که باید حواسشون رو خیلی جمع کنن،تو بازی فردا هم باید از ترکیب دوم استفاده بشه تا بازیکنای اصلیمون استراحت کافی رو کرده باشند،اگه دفاعمون سوتی نده کریم بازم کار خودش رو میکنه و میبریم...:46:
دوست داشتم به کره بخوریم...
احساس می کنم کره از لحاظ روانی بیشتر از ما ترس داره تا استرالیا...
در هر صورت کره تیم بزرگیه و با شکست دادنش بیشتر راه قهرمانی طی میشه!
نوبتی هم که باشه نوبت ماست...:46:
با عرض سلام خدمت دوست عزیز.
دقیقا نظر منم همینه.شانس ما برابر کره بیشتره.
ایران ،استرالیای دوم آسیا هست.یعنی کپی هم هستن فقط اونا بهترن :31: (made in kharej)
LiverBarca
18-01-2011, 20:43
راستی این قرعه مسخرگی فوتبال اسیا رو نشون میده:41:
دوستان مهمترین چیز تو بازی با کره دفاعمون هستش که باید حواسشون رو خیلی جمع کنن،تو بازی فردا هم باید از ترکیب دوم استفاده بشه تا بازیکنای اصلیمون استراحت کافی رو کرده باشند،اگه دفاعمون سوتی نده کریم بازم کار خودش رو میکنه و میبریم...:46:
به نظرم مهمترین قسمت هافبک هامونن.اگر این قسمت را موفق بشیم و گل زود هنگام نخوریم میبریمشون.
ولی از نظر خط دفاع نظر شما را ازین نظر قبول دارم که نقطه ضعف ما این قسمته.واقعا اسیب پذیره.
pcforlife
18-01-2011, 20:45
Pejvak61
18-01-2011, 20:49
یعنی باید با تمام بزرگان اسیا رو در رو بشیم:41:
من مهمتر از همه نگران سلامتی جواد هستم که فکر کنم اگه کره رو ببریم سکته بکنه:31:
تركيدم از خنده :39: در ضمن من هم چنين پيش بيني كرده بودم دوست عزيز :21:
Pejvak61
18-01-2011, 20:58
ولي خودمونيما! اگر تيم ملي با اين وضع قهرمان بشه خيلي شاهكار كرده و فكر كنم من يكي از شدت خوشحالي ديوونه بشم.
هرچي تيم مطرح تو آسيا بوده در صورت قهرماني تيم ملي مقابل ما شكست ميخوره. اين يه افتخار بزرگ براي ما به حساب خواهد آمد.
واقعاً 7 خوان رستم شده (البته اينجا 6 تا بازي هست كه ميشه به عنوان 6 خوان در نظر گرفت اما خوان اول همون پشت سر گذاشتن بحران عدم اعتماد عمومي به تيم ملي بود كه بلافاصله بعد از بازي با عراق تا حدودي حل شد)
با اين اوصاف از 7 خوان 3 خوان رو رد كرديم و خوان چهارم هم تشريفاتي شده از همين الآن بايد به فكر خوان پنجم باشيم (كره).
Pejvak61
18-01-2011, 21:06
دوستان از اونجا كه ما معمولا عادت داريم در مورد يه مرحله بالاتر صحبت كنيم و بحث اينكه در يك چهارم به كي ميخوريم تموم شده بياين بحث كنيم كه تيم ملي در صورت صعود از پس ژاپن برمياد يا نه؟! نميدونم ربطي داشت يا نه. اگر از پس ژاپن برنيايم باخت به كره جندان مهم نيست اما اگر بتونيم ژاپن رو شكست بديم اونوقت باختن به كره خيلي دردناك ميشه. عجب بحث پيچ در پيچي شدا!
Mahdi.p30
18-01-2011, 21:17
ناصر الجوهر براي بار شصتم اخراج شد :31: :
عربستان توي اين جام هر چي نداشت ، چند تا ركورد جابجا كرد
Reza31001
18-01-2011, 21:21
دوستان از اونجا كه ما معمولا عادت داريم در مورد يه مرحله بالاتر صحبت كنيم و بحث اينكه در يك چهارم به كي ميخوريم تموم شده بياين بحث كنيم كه تيم ملي در صورت صعود از پس ژاپن برمياد يا نه؟! نميدونم ربطي داشت يا نه. اگر از پس ژاپن برنيايم باخت به كره جندان مهم نيست اما اگر بتونيم ژاپن رو شكست بديم اونوقت باختن به كره خيلي دردناك ميشه. عجب بحث پيچ در پيچي شدا!
اول باید کفش :31: کنیم به ژاپن می خوریم یا ازبکستان بعد بریم سراغ این بحث :27:
Pejvak61
18-01-2011, 21:28
اول باید کفش :31: کنیم به ژاپن می خوریم یا ازبکستان بعد بریم سراغ این بحث :27:
معقولش اينه كه دو بازي كه برنده شون در نيمه نهايي به هم ميخورن تو يه روز انجام بشه و از اونجا كه در كنفدراسيون فوتبال آسيا ممكنه در هر چيزي اشتباه بشه و يا در لحظه آخر تغيير كنه من هم احتمال ميدم اين جدوله كلاً غلط باشه.
گرافيكار
18-01-2011, 21:33
برخورد دوباره و فراتر از سنتی دوتیمی که از مرده همدیگه هم میترسن
تاریخ تا اینجا عدالت رو رعایت کرده و به خودش متعهد بوده
امیدوارم نامردی نکنه و نوبت برد ایران رو فراموش نکنه
از اینکه میدیدم استرالیا و کره به خصوص کره تمام تلاششون رو کردن برای اینکه به ایران نخورن یه جورایی حال کردم
بازیکنای کره چون به گل زیاد احتیاج داشتن بعد از گل سریع توپ رو برمیداشتن و وسط زمین میکاشتن
ولی از کره به خاطر اینکه توی یه گروه مسخره نتونست اول بشه خیلی بدم اومد
چون من دوست داشتم با استرالیا بازی کنیم
فکر کنم عراق استرالیا رو ببره
کره ایها از ما میترسن در این هیچ شکی نیست
دو تیم از نظر نقاط قوت و ضعف شبیه هم هستن خط حمله خوب
و خط دفاع ضعیف
ولی کره منظمتره
کره از ما گل رو میخوره
اما حرف اینه که ما میتونیم گل نخوریم؟
چندین دوره است که فینال حقیقی جام توی یک چهارم برگزار میشه
به خاطر میزبان نوازی خاص آسیاییها
یکی از دو تیم ازبکستان و اردن توی چهار تیم باشه ولی پنج دوره اس که از بین کره و ایران یکی باید حذف بشه
واقعا بی انصافیه
Reza31001
18-01-2011, 21:34
معقولش اينه كه دو بازي كه برنده شون در نيمه نهايي به هم ميخورن تو يه روز انجام بشه و از اونجا كه در كنفدراسيون فوتبال آسيا ممكنه در هر چيزي اشتباه بشه و يا در لحظه آخر تغيير كنه من هم احتمال ميدم اين جدوله كلاً غلط باشه.
حرف شما متین ولی به نظر من برنامه ای که تو سایت خود بازیهاست از بقیه جاها از جمله football3 معتبرتره
تارتار هم گفته نیمه نهایی به ژاپن می خوریم:
تارتار: ايران به مصاف قوي ترين تيم جام ملت هاي آسيا مي رود
سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهرري گفت: ملي پوشان فوتبال ايران در مرحله يک چهارم پاياني جام ملت هاي آسيا به مصاف قوي ترين تيم اين دوره از رقابت ها مي روند.
''مهدي تارتار'' افزود : تيم هاي ايران و کره جنوبي بهترين عملکرد را در مرحله مقدماتي داشتند و تقابل اين دو تيم در مرحله يک چهارم پاياني بسيار جذاب و ديدني خواهد بود.
وي خاطر نشان کرد : تيم ملي ژاپن نيز با پيروزي پرگل مقابل عربستان نشان داد از ديگر مدعيان کسب عنوان قهرماني جام ملت هاي آسياست که درصورت صعود تيم ايران به مرحله نيمه پاياني، بازيکنان اين تيم نيز مقابل ملي پوشان کشورمان قرار مي گيرند.
ملي پوش اسبق فوتبال ايران ديدار برابر کره جنوبي را بسيار دشوار توصيف کرد و گفت : کوچکترين اشتباه در اين ديدار قابل جبران نيست که اميدوارم بازيکنان هوشيارانه به مصاف کره جنوبي بروند.
وي اظهار داشت: ملي پوشان درصورت پيروزي مقابل کره جنوبي، اقتدار فوتبال ايران را در قاره آسيا به نمايش مي گذارند.
تيم هاي ملي فوتبال ايران و کره جنوبي شنبه هفته آينده در مرحله يک چهارم پاياني جام ملت هاي آسيا برابر يکديگر قرار خواهند گرفت.
Mohammad
18-01-2011, 21:42
انصافا کره تا اینجا بهترین تیم جام بوده ! نظم و تاکتیک تویه بازیش موج می زنه ! جالب بود که استرالیا نیمه دوم کاملا از نظر بدنی افت می کرد و البته خیلی هم دور از انتظار نبود . اگه بحرین تیم بود می تونست امروز حداقل مساوی کنه . دفاعش که افتضاح بود ، اصلا برنامه نداشت واسه بازی !
از این مرحله که بگذریم جدال ایران - کره جدال فوق العاده ای میشه ! هر دو تیم از هم شناخت دارن بسیار ! می تونیم به کره گل بزنیم اما امیدوارم هر چقدر گل می زنیم یه دونه از تعداد گل هایی که می خوریم بیشتر باشه !
به نظر من تیم ما از لحاظ روانی آماده تر از کره هست ، تویه زمین هم با تدابیر مربیان و همت بازیکنان ( که نشون دادن واقعا آماده هستند) می تونیم کره رو شکست بدیم !
از الان می تونم تصور کنم جناب خیابانی چه خوابی واسمون دیده !! :31:
گرافيكار
18-01-2011, 21:43
احتمالا همین نامشخص بودن جدول هم به خاطر استفاده احتمالی میزبان از شرایط بهتره
البته اگه واقعا نامشخص باشه چون هیچ توجیه دیگه ای نداره
گرافيكار
18-01-2011, 21:57
انصافا کره تا اینجا بهترین تیم جام بوده ! نظم و تاکتیک تویه بازیش موج می زنه !
در این شکی نیست
چه از نظر بدنی چه نظر کار تیمی
میشه با اطمینان گفت توی خط حمله دارن تیکی تاکای آسیایی رو اجرا میکنن
جالب بود که استرالیا نیمه دوم کاملا از نظر بدنی افت می کرد و البته خیلی هم دور از انتظار نبود . اگه بحرین تیم بود می تونست امروز حداقل مساوی کنه . دفاعش که افتضاح بود ، اصلا برنامه نداشت واسه بازی !
واقعا خدا خدا میکردم که یا کره یه گل دیگه بزنه یا بحرین بازی رو مساوی کنه
چون استرالیا واقعا برای ما بهتر بود
ولی چه میشه کرد تاریخ هم انگار از این بازی خوشش میاد
من که فکر میکنم اگه عراق بیاد بالا راحت استرالیا رو ببره
از این مرحله که بگذریم جدال ایران - کره جدال فوق العاده ای میشه ! هر دو تیم از هم شناخت دارن بسیار ! می تونیم به کره گل بزنیم اما امیدوارم هر چقدر گل می زنیم یه دونه از تعداد گل هایی که می خوریم بیشتر باشه !
کره توی هر سه بازی گل خورده حتی از هند
دوتاشم پنالتی بوده
این یعنی دفاعشون آماتوره توی فشار پنالتی رو میدن
ما هم که پنالتی گیر زیاد داریم
کلا دفاع کره مثل دفاع خودمونه
به نظر من تیم ما از لحاظ روانی آماده تر از کره هست ، تویه زمین هم با تدابیر مربیان و همت بازیکنان ( که نشون دادن واقعا آماده هستند) می تونیم کره رو شکست بدیم !
منم باهات موافقم
همین که کره ایها میخواستن یه گل دیگه بزنن که به ما نخورن ولی نتونستن براشون از نظر روحی یه باخت خفیفه
از الان می تونم تصور کنم جناب خیابانی چه خوابی واسمون دیده !! :31:
امیدوارم از خواب بیدار شه و دوباره اون جمله تاریخیشو تکرار کنه
خداداد .......گل گل....... باز هم روی زمین باز هم روی زمین.....
entezar1
18-01-2011, 22:01
تبریک عرض می کنم صعود مقتدرانه تیم ایران را.انصافا بهترین نتایج رو در جام تا اینجای کار تیم ایران گرفته و پوز مخالفان خود را زده است.آنهایی که به علت گرایشهای سیاسی آرزوی باخت ایران را می کردند سرشان به سنگ خورد و با قهرمانی ایران بیشتر افسرده می گردند.
pcforlife
18-01-2011, 22:01
امروز ویکیپدیا هم چند بار عوض کرد جدول برخورد تیم ها به هم رو در مرحله نیمه نهایی! خلاصه مسئولسن رقابت ها گرگیجه دادن به همه!!:27:
caca_caca888
18-01-2011, 22:08
فوتبال زنانم باحاله ها:دی
تبریک عرض می کنم صعود مقتدرانه تیم ایران را.انصافا بهترین نتایج رو در جام تا اینجای کار تیم ایران گرفته و پوز مخالفان خود را زده است.آنهایی که به علت گرایشهای سیاسی آرزوی باخت ایران را می کردند سرشان به سنگ خورد و با قهرمانی ایران بیشتر افسرده می گردند.
من که همچن کسیو نمیشناسم...
Elmira 021
18-01-2011, 22:14
از این عکسا بازم داری:31:
اگر 5 دوره اخر رو نگاه کنید میبینید که ایران و کره دقیقا در این مرحله به هم خوردند(داره یه جور سنت میشه)
و یکی در میون بازی ها رو بردند.
نوبتی هم که باشه الان نوبت برد ایرانه
Elmira 021
18-01-2011, 22:23
دمت گرم خیلی خنده دار بود:31:
محصص: از اينكه با استراليا بازي نميكنيم خوشحالم
رئيس کميته آموزش فدراسيون فوتبال گفت: از اينکه در مرحله يک چهارم نهايي با استراليا بازي نميکنيم خوشحال هستم.
مرتضي محصص به عنوان کارشناس کنفدراسيون فوتبال آسيا از جايگاه ويژه ديدار استراليا - بحرين را نظاره ميکرد.
او در پايان مسابقه تصريح کرد: استراليا تيمي است که فيزيکي بازي ميکند و ما مقابل چنين تيمهايي با مشکل مواجه ميشويم. از اينکه در مرحله يک چهارم نهايي با اين تيم بازي نميکنيم خوشحالم.
وي ادامه داد: کره جنوبي تيم خوبي است اما به دليل اينکه بازيکنان کنارياش نفوذ ميکنند فضا را براي بازيکنان ما باز ميگذارند. من اين نکته را به مربيان تيم ملي هم خواهم گفت. ما ميتوانيم از اين فضاها براي برتري برابر کره جنوبي استفاده کنيم.
Kianoosh
18-01-2011, 23:19
ناصر الجوهر اخراج شد
:39::16:
مسئولان فدراسيون فوتبال عربستان تصميم گرفتند تا به همکاري شان با ناصر الجوهر پايان دهند.
تیم ملی عربستان نمایش ضعیفی در رقابتهای مرحله گروهی جام ملتهای آسیا داشت و پس از تقبل شکستی تحقیرآمیز مقابل ژاپن با نتیجه 0-5 خداحافظی تلخی با رقابتهای قطر داشت و بدین ترتیب عربستان با تقبل سه شکست متوالی و بدون کسب امتیازی، به خانه بازگشت
پیش از این ، پسیرو، مربی پرتغالی هدایت تیم ملی عربستان را برعهده داشت ولی با اولین شکست این تیم در رقابتهای مرحله گروهی جام ملتهای آسیا که با نتیجه 1-2 مقابل سوریه رقم خورد، این مربی پرتغالی از سمت خود برکنار شد و ناصر الجوهر جانشین او شد.پس از آن عربستان با نتیجه 0-1 مغلوب اردن شد و در نهایت شکست سنگین مقابل ژاپن، باعث شد تا حضور این بار جوهر برروی نیمکت مربیگری تیم ملی کشورش ، عمر کوتاهی داشته باشد
:thumbsup:
masoudtr
18-01-2011, 23:21
ناصر الجوهر اخراج شد:31::31::31::31:
Elmira 021
18-01-2011, 23:22
به این میگن ثبات تیم ملی:31:
ناصر الجوهر اخراج شد
اینو میبینم یاد بنده خداها فتح الله زاده رو مصطوفی میافتم که هی میان اخراج میشن باز میان:31:
این ناصر خان عروسک خیمه شب بازی عرب های سوسمار خور :27:
hojjatinho
19-01-2011, 00:11
بدون توجه به جدول که انصافا من یکی دیگه کلا گیج شدم! من فکر می کنم اگه از سد کره بگذریم با اعتماد به نفس کسب شده در صورت برد و توجه به این نکته که کره یکی از بهترین تیم های این جام بوده می توانیم بسیار به قهرمانی امیدورام شیم. در واقع من فکر می کنم برنده این بازی قهرمان رو مشخص می کنه .
........
از همین الان این جوهر برای جایگزینی اماده است:31:
ویرایش: با اجازه pcforlife جان این رو بزارم برای امضام تا بازی ایران کره. روحیه بگیریم:31:
pcforlife
19-01-2011, 00:28
بدبختانه ما کره رو هم بزنیم نمیتونیم بریم فینال، چون تاریخ ثابت کرده که برنده این بازی (چه ایران چه کره) تو بازیشون در مرحله نیمه نهایی شکست خوردن و از صعود به فینال باز موندن!!:41: واقعا چرا آخه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
ویرایش: با اجازه pcforlife جان این رو بزارم برای امضام تا بازی ایران کره. روحیه بگیریم:31:
اختیار داری دادا!:10: مخلصیم!:11:
ایشالا کره رو میزنیم! فعلا یه نیم کره رو زدیم، ایشالا این نیم کره رو هم میزنیم!:31:
چون تاریخ ثابت کرده که برنده این بازی (چه ایران چه کره) تو بازیشون در مرحله نیمه نهایی شکست خوردن و از صعود به فینال باز موندن!! واقعا چرا آخه!!!
خب امیدواریم تاریخ تو بازی ایران-کره عادلانه رقم بخوره، ولی بعد از اون تغییر هم کرد، کرد! مهم نیست! :27:
این جوری طبق تاریخ ما کره رو می زنیم و بعدش هم سنت شکنی می کنیم و میریم واسه فینال و جام جهانی! :27:
caca_caca888
19-01-2011, 00:44
خب امیدواریم تاریخ تو بازی ایران-کره عادلانه رقم بخوره، ولی بعد از اون تغییر هم کرد، کرد! مهم نیست! :27:
این جوری طبق تاریخ ما کره رو می زنیم و بعدش هم سنت شکنی می کنیم و میریم واسه فینال و جام جهانی! :27:
ایول:دی باحال بود:27:
شمالیشونو که زدیم.جنوبیشونم میزنیم:دی
caca_caca888
19-01-2011, 00:50
عبدالله عمر، بازیکن خط میانی بحرین پس از شکست تیمش مقابل استرالیا درآخرین دیدار مرحله گروهی رقابتهای جام ملتهای آسیا با دلخوری و ناامیدی از زمین خارج می شود.او در پایان بازی، پیراهنش را با پیراهن یکی از بازیکنان تیم استرالیا عوض کرد و با قیافه ای غمگین، پس از حذف از گردونه رقابتها، از زمین خارج می شود
ای کاش با استرالیا میوفتادیم حداقل یه تنوعی ایجاد بشه !
kasra_khan2003
19-01-2011, 05:33
جنجال بر سر شعار "شاهزاده های پارسی"
عباس ترابیان، سرپرست کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال ایران می گوید، این فدراسیون با انتخاب شعار "شاهزدادگان پارسی" برای توصیف بازیکنان تیم ملی ایران مشکلی ندارد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا، روی اتوبوس هر یک از ۱۶ تیم مرحله نهایی جام ملتهای آسیا، شعاری نوشته است. این شعارها را کاربران اینترنتی این کنفدراسیون پیشنهاد داده اند.
تایید این شعار توسط مدیران فدراسیون فوتبال، در شرایطی است که جواد خیابانی، گزارشگر اعزامی صدا و سیما ایران به قطر، در گفت وگو با روزنامه ورزشی گل، گفته بود: "من هیچ گاه در گزارشهایم از عبارت شاهزاده های پارسی استفاده نمی کنم چون خودم را گزارشگر تلویزیون جمهوری اسلامی می دانم نه تلویزیون سلطنت طلبها یا منافقین."
ترابیان در واکنش به حرفهای خیابانی، گفت: "مگر توهینی در این شعار وجود دارد؟ ما همه ایرانی هستیم و کلمه پارسی به آن اشاره میکند. کلمه شاهزادگان هم به یک مساله تاریخی اشاره دارد. مگر ما می توانیم تاریخمان را انکار کنیم؟"
او در عین حال گفت اگر قرار بود فدراسیون ایران شعار روی اتوبوس را انتخاب کند، احتمالا انتخاب دیگری غیر از شاهزاده های پارسی داشت.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی نیست به این خیابانی<BEEP> بگه تو حرف مفت نزنی کسی نمیگه لالی! تو که جدول ضرب هم بلد نیستی، چه برسه به گزارش گری، پس ببنــــــــــد!
Pejvak61
19-01-2011, 07:45
يادمه خياباني در بازي مقابل آلمان در جام جهاني 98 در زماني كه بازي هنوز بدون گل مساوي ادامه داشت يه لحظه حرفي زد كه همه رو شوكه كرد. اون گفت : "ما ميتونيم آلمان رو ببريم، اين حق ماست :18:"
الآن هم من ميگم ما ميتونيم كره جنوبي رو ببريم چون حق ماست البته نوبت ما هم هست :21:
اما اين كجا و اون كجا :31:
ولی خداییش این خیابانی خوب جو میده به بازی.بقیه گزارش گرها یه جوری گزارش میکنن که آدم خوابش میگیره.
hojjatinho
19-01-2011, 08:15
ولی خداییش این خیابانی خوب جو میده به بازی.بقیه گزارش گرها یه جوری گزارش میکنن که آدم خوابش میگیره.
فقط واسه بازی های ملی اونم اگه خیلی حساس و هیجانی باشه خوبه اما همین هم خیلی ها خوششون نمیاد که شعار حماسی بده و از این جور چیزها...
در کل گزارش گر باب دلی نیست از نظر من بیشتر به درد مجری گری می خوره .
kasra_khan2003
19-01-2011, 08:27
گاهی اوقات هم اونقدر تو حس میره که خودشو جو میگیره!!!!!!!!!!!!! :27:
وین رونی
19-01-2011, 09:05
یکی نیست به این خیابانی .... بگهدمت گرم حاجی.چند وقت بود پست نداده بودم تو فروم.خیلی باحال بود.ترکیدم از خنده ....... :39::16:
به امید برد ایران
hojjatinho
19-01-2011, 09:58
بهبهتو: فقط دایی و مهدویکیا را میشناسم ولی تیم خوبی دارید/شنیدهام ایران برزیل آسیاست!
ورزش > فوتبال ملی - بهبهتو میگوید: «شنیدهام فوتبال ایران در آسیا به برزیل قاره معروف است!»
خوزه روبرتو گاماد اولیویرا، ستاره سابق فوتبال برزیل، که در بین فوتبالدوستان کشورمان با عنوان «بهبهتو» شناخته شده است یکی از حاضران سرشناس در حاشیه جامملتهای آسیاست که به دعوت شبکه تلویزیونی الجزیرهاسپورت به دوحه آمده است.
بهبهتو در مدت کوتاهی که در اختیار خبرورزشی گذاشت در مورد فوتبال ایران گفت: «از فوتبال ایران شناخت زیادی ندارم فقط دایی و مهدویکیا را میشناسم، دایی با حضورش در بایرنمونیخ در فوتبال جهان شناخته شده است البته من بارها از تیمهای خاورمیانه پیشنهاد بازی داشتم که در نهایت چند بازی برای الاتحاد عربستان انجام داد. قطعاً اگر زودتر به عربستان یا امارات میرفتم و فوتبال بازی میکردم الان شناخت بیشتری نسبت به فوتبال شما داشتم.»
بهبهتو درخصوص شرایط تیم فعلی ایران در این رقابتها گفت: «من خلاصه بازی شما مقابل کرهشمالی را دیدم تیم خوبی دارید و مقابل کره در نیمه دوم بهتر کار کردید، من بازی شما مقابل امارات را هم خواهم دید. با توجه به شنیدههایم از افتخارات شما فکر میکنم اگر از مرحله یکچهارم این جام عبور کنید بخت مسلم قهرمانی خواهید بود.»
بهبهتو در واکنش به این خبر که فوتبال ایران طرفداران زیادی دارد، گفت: «متأسفانه تاکنون از این موضوع اطلاعی نداشتم و حالا از این مسئله خیلی خوشحالم، البته قبلاً برخی از دوستانم به من گفته بودند فوتبال برزیل در خاورمیانه خیلی محبوب است و حتی شنیدم در آسیا فوتبال ایران به برزیل قاره معروف است، با این اوصاف امیدوارم برزیلیهایی که به لیگ ایران میآیند بازیکنان خوبی باشند تا نمایندگان شایستهای برای فوتبال برزیل در ایران باشند.»
بهبهتو درخصوص شانس مهاجمان ایرانی برای کسب عنوان آقای گلی جامملتها گفت: «از مهاجمان فعلی شما هیچ شناختی ندارم فقط میتوانم بگویم آقای گلی مهم نیست و بهتر است شما فقط به قهرمانی در این رقابتها فکر کنید.»
منبع : خبر انلاین
Mohammad
19-01-2011, 10:12
بدبختانه ما کره رو هم بزنیم نمیتونیم بریم فینال، چون تاریخ ثابت کرده که برنده این بازی (چه ایران چه کره) تو بازیشون در مرحله نیمه نهایی شکست خوردن و از صعود به فینال باز موندن!! واقعا چرا آخه!!!
این تیمی که الان داریم داره تاریخ رو بازنویسی می کنه ! پس می تونه یه تیم تاریخ ساز باشه . قبلا چی شده و چی نشده مهم نیست، ایشالا همه رو می بریم !
Pejvak61
19-01-2011, 10:15
بهبهتو میگوید: «شنیدهام فوتبال ایران در آسیا به برزیل قاره معروف است!»
من كه تا حالا نشنيدم كسي ايران رو به برزيل آسيا تشبيه كنه و فقط به كريمي ميگقتن مارادوناي آسيا كه اون هم آرژانتينيه (رقيب همين برزيليها)
Mohammad
19-01-2011, 10:17
نگاهي به بيست و چهار جدال ايران و کره
ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و کره جنوبي در مرحله يک چهارم نهايي مسابقات فوتبال جام ملتهاي 2011 آسيا بيست و پنجمين تقابل دو قدرت سنتي فوتبال قاره کهن است.
تیم ملی فوتبال کشورمان عصر شنبه هفته آینده در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام ملتهای 2011 آسیا در ورزشگاه قطر اسپورت شهر دوحه به مصاف ملی پوشان فوتبال کره جنوبی می رود. این بیست و چهارمین جدال تیمهای ایران و کره جنوبی است که بازهم در مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا برگزار می شود.
تیمهای ایران و کره جنوبی تا به امروز 24 بار مقابل هم صفآرایی کردهاند که سهم تیم کشورمان 9 پیروزی بوده و تیم کره جنوبی نیز به هشت پیروزی دست یافته است. جدال دو قدرت سنتی قاره کهن در هفت بازی نیز به نتیجه تساوی انجامیده است.
بازی ایران و کره جنوبی کم کم به یک بازی سنتی در مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا تبدیل می شود. دو تیم از سال 1996 که یازدهمین دوره جام ملتهای آسیا در دوحه امارات برگزار شد، جدال خود در مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا را آغاز کردند که تا به امروز ادامه پیدا کرده است.
در چهار دیداری که تیمهای ایران و کره جنوبی در چهار دوره اخیر جام ملتهای آسیا برای صعود به نیمه نهایی رقابتها برگزار کردهاند، بصورت یک در میان هر کدام از دو تیم پیروزی شدهاند که سهم هر یک از آنها 2 پیروزی است.
از قضا این بار نوبت تیم ملی ایران است که پس از برتری در مرحله یک چهارم نهایی یازدهمین و سیزدهمین دوره جام ملتهای آسیا در پانزدهمین دوره جام ملتهای آسیا از سد "افتخار قاره کهن" - لقب تیم ملی کره جنوبی - عبور کرده و جواز حضور در جمع چهار تیم برتر آسیا قرار بگیرند.
جام ملتهای 1996 - مرحله یک چهارم نهایی
بیست و پنجم آذر 1375
* ایران 6 - کره جنوبی 2، ورزشگاه النصر دبی
گلها: علی دایی (66، 77، 82 و 89 - پنالتی)، کریم باقری (31) و خداداد عزیزی (52) برای ایران و کیم دو هون (11) و سین تائه یونگ (34) برای کره جنوبی
بازیکنان تیم ایران: نیما نکیسا، نعیم سعداوی، افشین پیروانی، محمد خاکپور، فرشاد فلاحت زاده، علیرضا منصوریان (84 - داریوش یزدانی)، مهرداد میناوند، کریم باقری، حمید استیلی، خداداد عزیزی (89 - مهدی مهدویکیا) و علی دایی
سرمربی: محمد مایلیکهن
جام ملتهای 2000 - مرحله یک چهارم نهایی
اول آبان 1381
* ایران یک - کره جنوبی 2، ورزشگاه المپیک بیروت
گلها: کریم باقری (71) برای ایران و کیم سانگ سیک (90) و لی دونگ گوک (99) برای کره جنوبی
بازیکنان تیم ایران: پرویز برومند، سهراب بختیاریزاده، بهروز رهبریفرد، محمدرضا مهدوی، مهرداد میناوند، کریم باقری، علیرضا امامیفر (90 - محمد نوازی)، حامد کاویانپور، مهدی مهدویکیا (89 - علی کریمی)، حمید استیلی (83 - داریوش یزدانی) و علی دایی
سرمربی: جلال طالبی
جام ملتهای 2004 - مرحله یک چهارم نهایی
نهم مرداد 1385
* ایران 4 - کره جنوبی 3، ورزشگاه المپیک شهر چونگ کینگ
گلها: علی کریمی (10، 20 و 77) و پارک جین سئوپ (51 - گل به خودی) برای ایران و سئول کی هیئون (16)، لی دونگ گوک (25) و کین نام ایل (68) برای کره جنوبی
بازیکنان تیم ایران: ابراهیم میرزاپور، یحیی گلمحمدی، حسین کعبی (90 - مهدی امیرآبادی)، ابراهیم تقیپور (17 - ایمان مبعلی)، جلال کاملی مفرد، سیدمحمد علوی، جواد نکونام، ستار زارع، مهدی مهدویکیا، علی کریمی و علی دایی
سرمربی: برانکو ایوانکوویچ
جام ملتهای 2007 - مرحله یک چهارم نهایی
سی و یکم تیر 1386
* ایران صفر (2) - کره جنوبی صفر (4)، ورزشگاه بوکیت جلیل مالزی
ضربات پنالتی: فریدون زندی و غلامرضا عنایتی ضربات اول و سوم ایران را تبدیل به گل کردند اما ضربات مهدویکیا و رسول خطیبی از دست رفت
بازیکنان تیم ایران: حسن رودباریان (120 - وحید طالبلو)، رحمان رضایی، سید جلال حسینی، محمد نصرتی، مهدی مهدوی کیا، مهرزاد معدنچی (62 - فریدون زندی)، علی کریمی، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، وحید هاشمیان (87 - غلامرضا عنایتی) و رسول خطیبی
سرمربی: امیر قلعهنویی
- در زیر نگاهی به دیدارهای ایران و کره جنوبی خواهیم داشت:
سال 1958
* ایران صفر - کره جنوبی 5 (بازیهای آسیایی - توکیو)
سال 1970
* ایران صفر - کره جنوبی یک (بازیهای آسیایی - بانکوک)
سال 1971
* ایران صفر - کره جنوبی 2 (بازی دوستانه - سئول)
سال 1971
* ایران 2 - کره جنوبی صفر (بازی دوستانه - سئول)
سال 1972
* ایران 2 - کره جنوبی یک (جام ملتهای آسیا - بانکوک)
سال 1974
* ایران 2 - کره جنوبی صفر (بازیهای آسیایی - تهران)
سال 1977
* ایران صفر - کره جنوبی صفر (مقدماتی جام جهانی - بوسان)
سال 1977
* ایران 2 - کره جنوبی 2 (مقدماتی جام جهانی - تهران)
سال 1982
* ایران یک - کره جنوبی صفر (بازیهای آسیایی - دهلی نو)
سال 1986
* ایران یک - کره جنوبی یک (در ضربات پنالتی کره با نتیجه 6 بر 5 به برتری دست یافت) (بازیهای آسیایی - سئول)
سال 1988
* ایران صفر- کره جنوبی 3 (جام ملتهای آسیا – دوحه)
سال 1990
* ایران یک - کره جنوبی صفر (بازیهای آسیایی - پکن)
سال 1993
* ایران صفر - کره جنوبی 3 (مقدماتی جام جهانی - دوحه)
سال 1996
* ایران 6 - کره جنوبی 2 (جام ملتهای آسیا - دوبی امارات)
سال 2000
* ایران یک - کره جنوبی 2 (جام ملتهای آسیا - تریپولی)
سال 2001
* ایران صفر - کره جنوبی یک (بازی دوستانه - قاهره)
سال 2004
* ایران 4 - کره جنوبی 3 (جام ملتهای آسیا - جینان چین)
سال 2005
* ایران صفر - کره جنوبی 2 (بازی دوستانه - سئول)
سال 2006
* ایران یک - کره جنوبی یک (مقدماتی جام ملتهای آسیا - سئول)
سال 2006
* ایران 2 - کره جنوبی صفر (مقدماتی جام ملتهای آسیا - تهران)
سال 2007
* ایران صفر - کره جنوبی صفر (در ضربات پنالتی کره با نتیجه 4 بر2 به برتری دست یافت) (جام ملتهای آسیا - کوالالامپور مالزی)
سال 2009
* ایران یک - کره جنوبی یک (مقدماتی جام جهانی - تهران)
سال 2009
* کره جنوبی یک - ایران یک ( مقدماتی جام جهانی - سئول)
سال 2010
کره جنوبی صفر - ایران یک (بازی دوستانه - سئول)
سال 2011
* ایران ؟ - کره جنوبی ؟ (جام ملتهای آسیا - دوحه قطر)
Kianoosh
19-01-2011, 10:18
رائه: ايران تهديدي براي ما نيست؛ از آنها نميترسيم
چو کوانگ رائه، سرمربي تيم ملي کرهجنوبي، معتقد است با وجود اين که آنها از 2 بازي دوستانه مقابل ايران يکي را شکست خورده و ديگري را مساوي کردهاند، اما اين تيم نميتواند تهديدي جدي براي کره باشد و شاگردانش ترسي از ايران ندارند: من بازيهاي گروه چهارم را تماشا کردم. از بابت بازي با آنها خيالم راحت است، ما در يک بازي دوستانه برابر ايران 2 بر 2 مساوي کرديم و اگر توجه کنيد متوجه ميشويد که نسبت به آن موقع خيلي پيشرفت کردهايم.
کره جنوبي موفق شد به راحتي هند را در ورزشگاه الغرافه شکست دهد. اگرچه آنها موقعيتهاي بسيار زيادي را از دست دادند و 2 بار توپ را به تير دروازه کوبيدند و بيشتر از 5 موقعيت را هدر دادند. کره با اين پيروزي به خاطر تنها يک گل خورده بيشتر از استراليا با تفاضل گل کمتر در مکان دوم جاي گرفت و در مرحله حذفي حريف ايران شد.
اگر کره ميتوانست به عنوان تيم اول صعود کند، ممکن بود با تيم راحتتري برخورد داشته باشد، اما مربي آنها معتقد است که در راه قهرماني بايد بهترين تيم مسابقات را از پيش رو برداشت: من خيلي درباره موقعيتهايي که از دست داديم، ناراحت نيستم. به اين دليل که با ايران، يکي از قويترين تيمهاي آسيا بازي داريم و دوست داريم در راه قهرماني آنها را شکست دهيم.
وي عنوان کرد: تنها نگراني من از بابت 3 بازيکن کره است که کارت زرد دارند. من مخصوصا لي جونگ سو را به زمين نفرستادم، همچنين با بازي دادن به چا دو ري و کي سونگ يئونگ در يک نيمه، آنها را براي بازي با ايران حفظ کردم. در مرحله يک چهارم نهايي هيچ تيم ضعيفي وجود ندارد و ما بايد به خوبي خودمان را آماده کنيم.
کوانگ رائه تصريح کرد: از نتيجه بازي مقابل هند کاملا راضي هستم. ما موقعيتهاي زيادي داشتيم، اما از بازيکنانم به خاطر بازي خوبشان ممنونم. آنها خيلي جدي بازي کردند و همه تلاششان را به کار گرفتند. يک پنالتي به حريف داديم که ميتوانستيم اين کار را نکنيم، اما بازيکن ما بيدقتي کرد و ميتوانست بهتر عمل کند.
سرمربي کرهجنوبي افزود: همه خوب بازي کردند و سازمان يافته بودند. موقعيتهاي زيادي براي خودمان ايجاد کرديم. ما هر روز بهتر ميشويم و از نحوه بازي در اين تورنمنت راضي هستم. اگر به همين ترتيب بازي کنيم، حتما در يک چهارم نهايي عملکرد خوبي را به نمايش ميگذاريم.
رائه معتقد است که اگر ميخواهند سومين قهرمانيشان را در جام ملتهاي آسيا تجربه کنند، بايد شاگردان افشين قطبي را در مرحله يک چهارم نهايي شکست دهند.
ديدار ايران و کرهجنوبي شنبه شب آينده برگزار ميشود.
hojjatinho
19-01-2011, 10:22
به نظر من اگه ایران به مراحل بالاتر بره و این انصاری فرد همینجوری بازی کنه حتما پیشنهاد های خوبی از تیمهای اروپایی پیدا می کنه (البته اگه نره امارات!)
خلعتبری هم بعید نیست لژیونر بشه.
hojjatinho
19-01-2011, 10:31
آمار و خرافات می گویند: این بار نوبت برد ایران است برابر کره!
ورزش > فوتبال ملی - آمار حکایت از شانس بالای ایران برای پیروزی برای کره دارند. یک باور خرافی می گوید در دوره قبلی بازی ها که به طور متوالی ایران و کره به مصاف هم رفته اند ، به صورت یکی در میان یک تیم برنده شده و این بار برد ، نوبت ایران است!
از وقتی که جام ملتهای آسیا دارای مرحله یک چهارم نهایی شد، ایران و کره جنوبی یکی از 4 بازی ثابت این مرحله بوده است و در جام 2011 نیز این اتفاق برای پنجمین بار تکرار می شود. این بازی کم کم به یک بازی کلاسیک در جام ملتهای آسیا تبدیل می شود و به جز این 4 بازی، دو تیم در ادوار قبلی نیز 2 بار دیگر باهم روبرو شده بودند و با این حساب بازی ایران و کره جنوبی برای هفتمین بار در جام ملتهای آسیا تکرار می شود که یک رکورد در تاریخ مسابقات است.
از جام ملتهای 1996 تعداد تیم های شرکت کننده افزایش یافت و بنابراین مرحله یک چهارم نهایی در این مسابقات گنجانده شد. در آن دوره ایران و کره جنوبی در یک چهارم نهایی برای اولین بار مقابل هم قرار گرفتند که ایران در یک بازی تاریخی 6-2 کره جنوبی را درهم کوبید. کریم باقری در دقیقه 31، خداداد عزیزی در دقیقه 52 و علی دایی چهار بار در دقایق 66، 78، 83 و 89 مقابل کره جنوبی گلزنی کردند.
در جام 2000 ایران و کره جنوبی بار دیگر در مرحله یک چهارم مقابل هم قرار گرفتند و این بار در شهر طرابلس لبنان نویت کره ای ها بود که ایران را در دقت اضافی شکست دهند. ایران در این بازی با گل زیبای کریم باقری در دقیقه 71 پیش افتاد، اما در دقیقه 90 گل مساوی را خورد و در نهایت با گل طلایی لی دونگ کوک در دقیقه 99 از جام ملتهای آسیا حذف شد.
در جام 2004 دوباره دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی به هم رسیدند. بازی در شهر جینان چین برگزار شد و این بار نویت تیم ملی بود که انتقام دوره قبلی را از کره جنوبی بگیرد. علی کریمی با درخشش فوق العاده خود در این بازی هت تریک کرد و در دقایق 10، 20 و 77 گلزنی کرد و یک گل دیگر نیز توسط مدافع کره به ثمر رسید تا ایران 4-3 کره جنوبی را شکست دهد.
در جام 2007 و در کوالالامپور مالزی، بار دیگر ایران و کره جنوبی در مرحله یک چهارم نهایی بهم رسیدند و بازی دو تیم بر خلاف ادوار قبلی بدون گل بود. بعد از 120 دقیقه در ضربات پنالتی کره جنوبی 4- 2 ایران را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد.
نکته جالب اینکه در 4 دوره قبلی یکی در میان ایران و کره جنوبی برنده شده اند و طبق این روال، این بار نوبت ایران است تا در دوحه انتقام شکست قبلی در سال 2007 را از کره جنوبی بگیرد. نکته دیگر اینکه باخت های ایران مقابل کره جنوبی در وقت اضافی بوده است در حالیکه ایران هر دو بار در دقیقه 90 پیروز شده است!
ترس کره ای ها که به گفته کارشناسان بهترین تیم حاضر در بازی ها هستند از رویارویی با ایران شاید بر گرفته از همین باور باشد. افشین قطبی قبل از بازی ها برای رسیدن به فرصت تقابل با کره جنوبی لحظه شماری می کرد و همه کره ای ها آرزو داشتند با ایران مصاف ندهند. افشین در یکسال اخیر به عنوان سرمربی یک بار کره را برده و یک بار هم با آنها مساوی کرده است.
راستی شما اعتقاد به این باور های خرافی دارید؟
منبع : خبر انلاین
.................................
خدا کنه این دفعه هم مثل اکثر اوقات پیش بینیم اشتباه باشه و بتونیم قهرمان بشیم.
satttanism
19-01-2011, 10:33
دوستان بعد از بازی های امروز نظرسنجی بسته خواهد شد هر کسی رای نداده عجله کنه
Elmira 021
19-01-2011, 10:54
رای ها نشون میده که ایران قهرمان میشه:31:
Pejvak61
19-01-2011, 11:06
رائه: ايران تهديدي براي ما نيست؛ از آنها نميترسيم
چو کوانگ رائه، سرمربي تيم ملي کرهجنوبي، معتقد است با وجود اين که آنها از 2 بازي دوستانه مقابل ايران يکي را شکست خورده و ديگري را مساوي کردهاند، اما اين تيم نميتواند تهديدي جدي براي کره باشد و شاگردانش ترسي از ايران ندارند: من بازيهاي گروه چهارم را تماشا کردم. از بابت بازي با آنها خيالم راحت است، ما در يک بازي دوستانه برابر ايران 2 بر 2 مساوي کرديم و اگر توجه کنيد متوجه ميشويد که نسبت به آن موقع خيلي پيشرفت کردهايم.
کره جنوبي موفق شد به راحتي هند را در ورزشگاه الغرافه شکست دهد. اگرچه آنها موقعيتهاي بسيار زيادي را از دست دادند و 2 بار توپ را به تير دروازه کوبيدند و بيشتر از 5 موقعيت را هدر دادند. کره با اين پيروزي به خاطر تنها يک گل خورده بيشتر از استراليا با تفاضل گل کمتر در مکان دوم جاي گرفت و در مرحله حذفي حريف ايران شد.
اگر کره ميتوانست به عنوان تيم اول صعود کند، ممکن بود با تيم راحتتري برخورد داشته باشد، اما مربي آنها معتقد است که در راه قهرماني بايد بهترين تيم مسابقات را از پيش رو برداشت: من خيلي درباره موقعيتهايي که از دست داديم، ناراحت نيستم. به اين دليل که با ايران، يکي از قويترين تيمهاي آسيا بازي داريم و دوست داريم در راه قهرماني آنها را شکست دهيم.
وي عنوان کرد: تنها نگراني من از بابت 3 بازيکن کره است که کارت زرد دارند. من مخصوصا لي جونگ سو را به زمين نفرستادم، همچنين با بازي دادن به چا دو ري و کي سونگ يئونگ در يک نيمه، آنها را براي بازي با ايران حفظ کردم. در مرحله يک چهارم نهايي هيچ تيم ضعيفي وجود ندارد و ما بايد به خوبي خودمان را آماده کنيم.
کوانگ رائه تصريح کرد: از نتيجه بازي مقابل هند کاملا راضي هستم. ما موقعيتهاي زيادي داشتيم، اما از بازيکنانم به خاطر بازي خوبشان ممنونم. آنها خيلي جدي بازي کردند و همه تلاششان را به کار گرفتند. يک پنالتي به حريف داديم که ميتوانستيم اين کار را نکنيم، اما بازيکن ما بيدقتي کرد و ميتوانست بهتر عمل کند.
سرمربي کرهجنوبي افزود: همه خوب بازي کردند و سازمان يافته بودند. موقعيتهاي زيادي براي خودمان ايجاد کرديم. ما هر روز بهتر ميشويم و از نحوه بازي در اين تورنمنت راضي هستم. اگر به همين ترتيب بازي کنيم، حتما در يک چهارم نهايي عملکرد خوبي را به نمايش ميگذاريم.
رائه معتقد است که اگر ميخواهند سومين قهرمانيشان را در جام ملتهاي آسيا تجربه کنند، بايد شاگردان افشين قطبي را در مرحله يک چهارم نهايي شکست دهند.
ديدار ايران و کرهجنوبي شنبه شب آينده برگزار ميشود.
كاملاً معلوم بود كه بازيكنان كره در بازي با هند چقدر آرامش داشتن و مربي كره هم چقدر از نتيجه راضي بود :31:
اونا بعد از هر گل سريع ميدويدن توپو ميذاشتن مركز زمين تا سريعتر يازي دنبال بشه و بتونن تفاضل گلشونو بهبود بدن تا به عنوان تيم اول صعود كنن و به ايران نخورن.
ميبينين. خالي بندي به اونجاها هم سرايت كرده.
Pejvak61
19-01-2011, 11:17
راستی شما اعتقاد به این باور های خرافی دارید؟
از نظر خرافات كه كره اي ها به مراتب خرافاتي تر از ايراني ها هستن و اينو تو تمام فيلم هاشون ميتونين ببينين و خرافات شديداً بينشون رواج داره و باور ميشه. بنابراين اون تيمي كه بايد به واسطه همين آمار تحت فشار روحي قرار بگيره كره هستش.
به اميد پيروزي بدون خرافات براي ايران :15:
خداييش اگه فوتبال نبود ما چه گلي بايد به سرمون ميگرفتيم و سر چي با كره اي ها كل كل ميكرديم؟
گرافيكار
19-01-2011, 11:58
بدبختانه ما کره رو هم بزنیم نمیتونیم بریم فینال، چون تاریخ ثابت کرده که برنده این بازی (چه ایران چه کره) تو بازیشون در مرحله نیمه نهایی شکست خوردن و از صعود به فینال باز موندن!!:41: واقعا چرا آخه!!!
به نظر من انرژیی که این دو تیم برای هم میزارن
بازیکنارو تخلیه میکنه
از طرفی بردن این بازی مثل بردن یه فیناله کوچیکه که تا حدودی بازیکنارو ارضا میکنه
مصاحبه سرمربی کره رو خوندم
برعکس ادعاش توی واژه واژه اش میشه ترس رو دید ممکنه سه گل هم به ایران بزنن(فوتباله) ولی مشخصا اعتماد به نفسشون پایین اومده
امیدوارم داستان لبنان تکرار نشه و دوباره از تیمی که از ما میترسه نترسیم
خدا بخواد و اتفاق خاصی نیفته(داوری یا مشکل روحی روانی) بهترین کره تاریخ آسیا رو میبریم
این کره برای باختن مقابل ایران به این جام اومده
yashgin128
19-01-2011, 12:22
نگاهي به بيست و چهار جدال ايران و کره
جام ملتهای 2000 - مرحله یک چهارم نهایی
اول آبان 1381
* ایران یک - کره جنوبی 2، ورزشگاه المپیک بیروت
بازیکنان تیم ایران: پرویز برومند، سهراب بختیاریزاده، بهروز رهبریفرد، محمدرضا مهدوی، مهرداد میناوند، کریم باقری، علیرضا امامیفر (90 - محمد نوازی)، حامد کاویانپور، مهدی مهدویکیا (89 - علی کریمی)، حمید استیلی (83 - داریوش یزدانی) و علی دایی
سرمربی: جلال طالبی
دوستان میخوام یه پست بدم بدون تعصبات نژادر خواهشا جبهه نگیرید
به لیست بازیکنان توجه کنید
از یازده نفر اصلی 8 تا پرسپولیسی هست و 3 تا استقلالی .از مجموع 14 نفری که در این مسابقه بازی کردند 5 تا استقلالی 9 تا پرسپولیسی.
دیگه خیلی تیم ملی سرخابی بوده ولی بقیه لیگ دنبال غاز چرونی
البته بازی رو باختیم
A.IvI.I.N
19-01-2011, 12:25
ديشب يه دست pes 2011 زدم با كره تو 120 دقيقه 1-1 مساوي كردم و تو پنالتي بردمش:31:
خدا كنه ببريم:10:
yashgin128
19-01-2011, 12:28
به نظر من انرژیی که این دو تیم برای هم میزارن
بازیکنارو تخلیه میکنه
از طرفی بردن این بازی مثل بردن یه فیناله کوچیکه که تا حدودی بازیکنارو ارضا میکنه
مصاحبه سرمربی کره رو خوندم
برعکس ادعاش توی واژه واژه اش میشه ترس رو دید ممکنه سه گل هم به ایران بزنن(فوتباله) ولی مشخصا اعتماد به نفسشون پایین اومده
امیدوارم داستان لبنان تکرار نشه و دوباره از تیمی که از ما میترسه نترسیم
خدا بخواد و اتفاق خاصی نیفته(داوری یا مشکل روحی روانی) بهترین کره تاریخ آسیا رو میبریم
این کره برای باختن مقابل ایران به این جام اومده
دوست عزیز خیلی وقته که میخوام این پست رو بدم
نمیدنم چرا از شما و پستات یه طور خاصی خوشم میاد
اینو نمیدونم از زمان قهرمانی دو سال پیش استقلال یا موری دیگه بود می خواستم مخصوصا با اون اواتار قبلیت که تصویر یه شخص بود با پیراهن سبز رنگ که منو یاد ناصر خان در زمانی که پیراهن دروازه بانی رنگ سبز تیم ملی می پوشید
در کل از نحوه پست نویسی هات.معمولا احساس کمتری توش دخیل و یه کارشناسی های بمی داره که ادم باهاش حال میکنه
کلا باهات حال میکنم دایی
گرافيكار
19-01-2011, 12:52
دوست عزیز خیلی وقته که میخوام این پست رو بدم
نمیدنم چرا از شما و پستات یه طور خاصی خوشم میاد
اینو نمیدونم از زمان قهرمانی دو سال پیش استقلال یا موری دیگه بود می خواستم مخصوصا با اون اواتار قبلیت که تصویر یه شخص بود با پیراهن سبز رنگ که منو یاد ناصر خان در زمانی که پیراهن دروازه بانی رنگ سبز تیم ملی می پوشید
در کل از نحوه پست نویسی هات.معمولا احساس کمتری توش دخیل و یه کارشناسی های بمی داره که ادم باهاش حال میکنه
کلا باهات حال میکنم دایی
من کوچیک شمام
مثل همه نظراتم رو میگم
شاید پستای خوبم رو خوندین
پستای ضایعم زیاد دارم
اکثر دوستان اینجا یا برای خودشون کارشناسن یا داره روز به روز شناختشون از فوتبال بیشتر میشه و نحوه پست دادنشون پیشرفت میکنه
دوستیا ، دلخوریا ، کل کلا، کری خوندنا
همشون چون در کنار همدیگه ایم قشنگه:10:
راستی در مورد آواتار مطمئنید؟
ایران دوم میشه!!!
نه عزیزم کشفت اشتباهه:31:
بازی های رو در رو رو درنظر میگیرن که ایران عراق رو برده پس در هر حال اولیم:46:
masoudtr
19-01-2011, 14:25
من اون موقع هم حذف تو یک چهارم را رای دادم
الان هم همینو میگم
قطبی کره 2006 را میشناسه نه 2011
ما مشکل گلزنی داریم چون سبک بازی ما طوریه که موقعیت انچنانی خلق نمیشه بجز ضربات ایستگاهی و مهاجم شش دانگ میخواهیم که نداریم
خلاصه کارمون تموم
البته امیدوارم اشتباه بگم
ولی میدونم یک گل تو نیم اول میخوریم
دو تا تو نیمه دوم
اخر بازی هم یکی اش را جبران میکنیم
Mohammad
19-01-2011, 14:46
قطبي: تيمهاي ديگر بايد نگران بازي با ايران باشند
سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: تيمهاي ديگر بايد نگران بازي با ما باشند.
افشين قطبي اظهار داشت: در زندگي کاري را شروع نکردم مگر اينکه به پيروزي فکر کنم. براي من پيروزي تفکر و عادت است و اين انگيزه هميشه در من زنده و بزرگ است. من اعتقاد به خودم دارم، گروهي را جمع کردم که انگيزه هاي بالايي دارند و به بازيکنانم اعتقاد فراواني دارم و هوش آنها را تحسين مي کنم. ما براي قهرماني آمده ايم و اصلا فرقي نمي کند مقابل کدام تيم قرار مي گيريم. تيم هاي ديگر هستند که بايد نگران بازي با ايران باشند.
قطبي شخصيت تيمي ايران را تحسين کرد و گفت: روزي که ابوذر رحيمي را خط زدم، همه چيز را برايش توضيح دادم و او رفتار بزرگي را از خودش نشان داد و پذيرفت. محمد نصرتي مصدوم شده بود و من به نظرم رسيد محسن بنگر بهترين انتخاب است، من هميشه او را زيرنظر داشتم و هميشه جزو ليست من بود. چند بازيکن ديگر هم هميشه در ليست نهايي من وجود داشتند اما امکان حضور وجود نداشت. شما مقابل امارات خواهيد ديد که او چه کيفيتي براي بازي دارد و از چه انگيزه اي برخوردار است.
سرمربي تيم ملي شرايط را بسيار مناسب مي داند و همه چيز را براي قهرماني هموار مي بيند و البته به نکته جالبي اشاره مي کند و مي گويد: قطر براي فوتبالش همه امکانات را مهيا مي کند، از زمين تمرين تا استاديوم و رختکن مناسب تا از اين طريق نمايش ملي از خودش داشته باشد، دولت قطر فهميده تنها از راه ورزش است که مي تواند نام کشورشان را روي زبان ها بيندازند و اين نشان مي دهد که ورزش چقدر مهم است و غرور ملي را بزرگ مي کند.
===
ايران مقابل برنده ژاپن- قطر به ميدان خواهد رفت
به گفته شاهين رحماني، رييس بخش فارسي سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا ايران در صورت صعود به مرحله نيمه نهايي با برنده ديدار تيم هاي ژاپن و قطر رقابت خواهد کرد.
بدين ترتيب در صورت صعود ايران ، بچه هاي تيم ملي کار بسيار سختي را پيش رو خواهند داشت.رويارويي با ميزبان رقابت ها يا تيم قدرتمند ژاپن هيچ کدام ديدار راحتي نخواهد بود.
====
همیشه دوست داشتم سر مربی تیم ملی چنین طرز فکری داشته باشه و اینطوری مصاحبه کنه ! شخصیت قطبی با همگی مربیان ایرانی متفاوته !
malkemid
19-01-2011, 15:47
[B]
همیشه دوست داشتم سر مربی تیم ملی چنین طرز فکری داشته باشه و اینطوری مصاحبه کنه ! شخصیت قطبی با همگی مربیان ایرانی متفاوته !
من بیشتر دوست دارم مربی خوب نتیجه بگیره تا حرفهای قشنگ بزنه...البته اگه هردوش با هم شد که چه بهتر:46:
dehtoday
19-01-2011, 16:13
اوسيك: دوست دارم در فينال با ايران بازي كنيم
هولگر اوسيك، سرمربي آلماني تيم فوتبال استراليا كه تيمش شب گذشته به سختي از سد بحرين صعود كرد تا به عنوان تيم اول راهي مرحله بعد جام ملتهاي آسيا 2011 قطر شود، پس از نشست مطبوعاتي و در حالي كه قصد داشت به سمت اتوبوس برود تا ورزشگاه را ترك كند، در ميكس زون ورزشگاه پاسخگوي سؤالات خبرنگاران ايراني بود.
*در مورد گروه سوم رقابتها چه نظري داريد؟
در گروه سختي قرار داشتيم. تمام تيمهاي اين گروه، حتي هند كه براي اولين بار در اين مسابقات شركت كرده بود، قصد اعاده حيثيت داشتند. بحرين تيم سرسخت و فيزيكي نشان داد كه ميخواست صعود كند و علاوه بر اين 2 تيم، كرهجنوبي در گروه حضور داشت كه توانايي اين تيم بر همگام مشخص است. كرهايها تدارك ويژهاي براي قهرماني دارند، به همين دليل بايد پذيرفت كه از گروه سختي صعود كرديم.
*براي صدرنشيني چه برنامهاي داشتيد؟
بعد از بازي اول مقابل هند و پيروزي پر گل مقابل اين تيم، محور اصلي كار ما روي همين موضوع بود و تمركز كرديم تا به عنوان تيم اول و صدرنشين از گروه سوم صعود كنيم. از ابتدا قصد صدرنشيني داشتيم و با اين هدف و برنامهريزي، ديدارهايمان را سپري كرديم.
*در مقابل بحرين بازي خوبي از استراليا نديديم.
بازي استراليا و بحرين به دليل حساسيتي كه داشت و همچنين به خاطر توان فيزيكي بالاي 2 تيم، بسيار درگيرانه و فيزيكي دنبال شد و براي دقايقي از بازي، شرايط از فوتبال عادي خارج شد. در واقع ما براي 3 امتياز اين مسابقه، دست به هر كاري زديم.
*اما در نيمه دوم عقب نشيني كرديد؟
طبيعي است وقتي تمركز روي 3 امتياز بازي باشد، بايد به دفاع هم فكر كرد. ميخواستيم 3 امتياز را از دست ندهيم، چون با از دست دادن آن، شانس صعود و علاوه بر آن صدرنشيني را هم از دست ميداديم.
*آيا تلاش براي صدرنشيني استراليا براي اين نبود كه با توجه به سرگروهي ايران در گروه چهارم، ميخواستيد با اين تيم در مرحله يك چهارم نهايي رو در رو نشويد؟
خير؛ در چنين تورنمنتهايي هر تيمي ميخواهد قهرمان شود، نبايد به نام تيمهاي مقابل توجه كند. بازي با ايران يا عراق و يا هر تيم ديگر گروه در مرحله حذفي براي ما مهم نبود، بلكه مهم صعود تيم استراليا بود. به هر حال هر تيمي صعود ميكند، نشان از قدرتش دارد.
*براي رسيدن به قهرماني چه فاكتورهايي لازم است؟
اول اينكه يك تيم باشيم، تيمي كه خوب بازي ميكند تا خوب هم نتيجه بگيرد. بايد ساختار تيمي مطلوب و مناسبي داشته باشيم و از ساختار بيروني و دروني خوبي بهره ببريم. علاوه بر آن داشتن مهرههاي كارآمد، بسيار مهم است. بازيكناني كه بتوانند خوب دفاع و خوب از موقعيتهايشان استفاده كرده و توپها را تبديل به گل كنند.
*علاقه داشتيد با ايران در مرحله يك چهارم نهايي رو در رو ميشديد؟
فوتبال ايران را به خوبي ميشناسم و برخي بازيكنان اين تيم براي من شناخته شده هستند. 3 سال پيش در ليگ قهرمانان آسيا با سپاهان بازي كرديم كه چند بازيكن اين تيم در حال حاضر در تيم ملي ايران حاضر هستند.
ايران بازيكنان قدرتمندي دارد كه به خوبي فوتبال بازي ميكنند و تيمي مدعي در اين دوره محسوب ميشود.
*نگفتيد دوست داشتيد با ايران بازي كنيد؟
بله دوست دارم، اما بيشتر از آن دوست دارم كه رويارويي 2 تيم ايران و استراليا در فينال جام ملتهاي آسيا شكل بگيرد.
خبرنگارای ایرانیم یه سوالاتی میپرسنا
خب معلومه طرف نمیاد بگه که مثلا ما از ایران میترسیم یا اینکه میخواستیم صدرنشین بشیم چون نمیخواستیم با ایران بازی کنیم و ........
مازیار ناظمی در وبلاگ خود نوشت: جای شما خالی در رستوران اصفهان بازار واقف قطر، همه خبرنگاران میهمان سفیر ورزشدوست ایران بودند چند تا عكس از این حضور پر شكوه خبرنگاران !:
چكارشون داري بذار حالشونو بكنن
تو رو خدا خياباني رو نگاه...!
اينقدر مي خوره كه بعد سر بازي تيم ملي هذيون مي گه..!
dehtoday
19-01-2011, 19:00
تركيب تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار امشب برابر امارات مشخص شد
تركيب تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار امشب برابر امارات مشخص شد. در اين تركيب اكثر بازيكنان اصلي كه در دو ديدار گذشته برابر عراق و كره شمالي بازي كردند غايب هستند.
ترکیب ایران :
شهاب گردان، فرشيد طالبي، محسن بنگر، احسان حاج صفي، خسرو حيدري، آندرانيك تيموريان، محمد نوري، مسعود شجاعي، آرش افشين، محمد غلامي و قاسم حدادي فر.
در اين ديدار مسعود شجاعي كاپيتان تيم ايران خواهد بود.
Arash4484
19-01-2011, 19:14
مازیار ناظمی در وبلاگ خود نوشت: جای شما خالی در رستوران اصفهان بازار واقف قطر، همه خبرنگاران میهمان سفیر ورزشدوست ایران بودند چند تا عكس از این حضور پر شكوه خبرنگاران !:
تیپهای ورزشکاری داداشامونو:31:
------------------------------
تو رو خدا خياباني رو نگاه...!
اينقدر مي خوره كه بعد سر بازي تيم ملي هذيون مي گه..!
:16::16::16:
این خیابانی کلن نَوَفَهمه روش دوربینه یا عکسشو دارن وَگیرن یا صداش رو مردم میشنون!:34:
Arash4484
19-01-2011, 19:21
آیا اورا میشناسید؟؟
او سبکترین خبرنگار تاریخ است! او چرا خبرنگار شد؟؟؟؟؟:22:
Arash4484
19-01-2011, 19:27
میهمان سفیر ورزشدوست
برادر مازیار! احیانن از جیب پدر محترم سفیر عزیز مهمان بودید؟ یا هزینه سفارت. بهتر نبود میفرمودی میهمان سفارت ملت ایران؟
راستی فراری هم مال سفیره یا مال این شیخ نفتیها؟
Arash4484
19-01-2011, 19:36
مقدماتی تموم شد کسی این رای گیری رو نمیخاد ببنده؟ یکی از گزینه هاش بی معنی شد !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیش بسوی زدن تو حال دوبی و غیره! ما میبریم(شاید هم مساوی کنیم:biggrin:)
گفتگوي قطبي با نصرتي کنار زمين/ رحمتي دروازه بان تيم ملي را گرم کرد
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان دقايقي قبل از گرم کردن بازيکنان با محمد نصرتي به طور اختصاصي کنار زمين گفتگو کرد.
محمد نصرتی که در دیدار با امارات یکی از مردان ذخیره تیم ملی است دقایقی قبل از اینکه بازیکنان وارد زمین شوند و بدنهایشان را گرم کنند به همراه افشین قطبی کنار زمین به گفتگو پرداختند. گفتگوی این دو پنج دقیقهای به طول انجامید.
هنگام کردن کردن بازیکنان اصلی، مردان نیمکت نشین تیم ملی نیز در گوشهای از زمین مشغول کار با توپ بودند. در این میان جواد نکونام تنها بازیکنی بود که تمرین نکرد و کنار افشین قطبی ایستاد. گفتگوی سرمربی تیم ملی با کاپیتان اول این تیم دقایق طولانی ادامه داشت.
سیدمهدی رحمتی که در فهرست اعلام شده دروازه بان دوم ایران است به همراه ابراهیم میرزاپور در حال گرم کردن شهاب گردان برای این دیدار هستند.
خياباني : 1 - 2 - 3 - 4 - 5 و ..... ته خندس
این مربی های ایرانی هیچ وقت نمیفهمن بازی های مهم جای بازیکن کم تجربه و جوان و بازی ندیده نیستش !!
اون دایی و مایلی کهن و قلعه نوعی هم همینطوری مارو توی مقدماتی جام جهانی و ملت های آسیا قبلی ناکام گذاشتن ...
هر چقدر هم بازی بی اهمیت باشه و به امتیازش نیاز نباشه بازم جام ملت های آسیا جای بازی دادن به بازیکن های بی تجربه نیست !!
چرا اینتوری کرد؟؟؟؟؟ { با کف پا زد تو پیشونی بازیکن امارات}{ از نظر مند عمدی بود}
گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگل
REZAt1980
19-01-2011, 21:22
این بی پدر مادر برا چی اخراج کرد؟ مرتیکه آشغال .
اون دروازه بان بی همه چیز، اون طوری سیاه بازی درآورد، داور بی شرف .... کرد ، اخراج کنه. آخه آشغال برا چی اخراج کردی؟ بچه ها اولین پرواز به قطر کی هست؟ برم پدر پدر سوخته اون دروازه بان و داور رو دربیارم.
بعد دو سال نشستیم فوتبال نگاه کردیم، اعصابمون ریخت به هم. قندم رفت رو 400 !
اه .
Reza31001
19-01-2011, 21:24
الان آرش افشین رو چه حساب اخراج شد؟؟ دو تا کارت گرفت هیچ کدومو نفهمیدم رو چه به خاطر چی؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
گل دوم!!!!!!!!!
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
گل دوم!!!!!!!!!
ماشالا . گل دوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
وین رونی
19-01-2011, 21:26
ایول گل دوم.عجب تعویضایی می کنه قطبی اکثراً هجومی
ایول
Mohammad
19-01-2011, 21:33
هيچ چيز مثل بردن اين عرب هاي ... (جاي خالي را با گزينه ي مناسب خودتون بخوانيد!:31:) لذت بخش نيست !
نمي دونم چرا داوري اينطوري بود !!! اعصاب نذاشت !
با اين بازي قدرت ايران به رخ اسيا كشيده شد!تنها تيم ٩ امتيازي !
دلمون واسه همچين تيم ملي واقعا تنگ شده بود !
گل سوووووووم ! مرسي !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــل ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــو م [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
Reza31001
19-01-2011, 21:34
ایران 3-0 امارات .......... امارات به جرگه عربستان و هند پیوست!!
بی باک بی بال
19-01-2011, 21:36
:8::8:iran:8::8:
ایول دمشون گرم... حال دادن ...
pcforlife
19-01-2011, 21:40
ماشالا ایران![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقتدرانه رفتیم واسه بازی با کره! تبریک به همه!:40:
hamidras
خوشحال شدم به خصوص از اینکه حال اون دروازه بان میمون:2: امارات و میمونای دیگشون:2: گرفته شد!
پرچم بالاست !×××! :27:
وین رونی
بچه ها کسی می دونه رضایی چرا اینقدر عصبانی بود؟وقتی گل میزد اصلاً خوشحال نبود.بعد از گل سوم هم سریع رفت توپ را برداشت دوباره محکم زد تو تور.خیلی هم زود از دست آندو خارج شد بازی اول هم همینطور بعد از گلی که زد ناراحت بود.
تبریک میگم
هر چی نیمه اول حرص خوردیم نیمه دوم جبران شد ! امیدوارم مقابل کره جنوبی نیمه اول رو هم درست بازی کنیم و البته با ترکیب درست حسابی بریم تو زمین .
sarukhan
حتی اگه قهرمان هم نشیم، له کردن این سوسمارخورها از هزار تا قهرمانی با ارزش تره
چقدر لذت می برم که این تازی ها این جوری خوار و خفیف میشن.
............
دقت کردین انگار خیابانی تو این بازی خودشو یه مقدار کنترل کرد و زیاد چرت و پرت نگفت !!!
dehtoday
19-01-2011, 21:42
چه حالی میده با تیم دوم این عربا رو اینجوری ببری ! :31:
ولی تیم نیمه دوم همیشه عالی بازی میکنه !
خیابانی : به قول عادل چه میکنه این رضایی ! :31:
خیابانی خیلی سعی کرد سوتی نده ولی از دقیقه 80 به بعد دیگه روی خودش کنترل نداشت :27:
بی باک بی بال
19-01-2011, 21:43
مصاحبه قطبی خیلی خوب و مفید بود :31:
mrmaster
19-01-2011, 21:44
از ته دل به این تیم امیدوارم کره آماده باش که اومدیم :5::5::5:
آندرانيك هم بهترين بازيكن ميدان شد
Reza31001
19-01-2011, 21:45
بچه ها کسی می دونه رضایی چرا اینقدر عصبانی بود؟وقتی گل میزد اصلاً خوشحال نبود.بعد از گل سوم هم سریع رفت توپ را برداشت دوباره محکم زد تو تور.خیلی هم زود از دست آندو خارج شد بازی اول هم همینطور بعد از گلی که زد ناراحت بود.
تبریک میگم
تو بازی اول اعصابش خورد بود که چرا به عراق نمی تونیم گل بزنیم بعد از گل هم خوشحالی نکرد یعنی عراق چیه که کله پاچش باشه :31: امروز هم می خواست کاملا امارات رو تحقیر کنه که چی؟ سوراختون کردیم
( گویا من واسه خودم یه پا روانشناسم خبر نداشتم:27::31:)
pcforlife
19-01-2011, 21:46
مصاحبه قطبی خیلی خوب و مفید بود :31:
Mohammad
19-01-2011, 21:50
خیابانی که همون دقایق اول شروع کرد ! قرار بود اسم تیم دوم رو نیاره دیگه ! :31: فکر کنم دقیقه 5 بود که ...
تویه این بازی غلامرضا رضایی به نظر من بهترین بود ! رویه هر 3 تا گل سهم داشت ، حالا چرا آندرانیک ؟ نمی دونم !
pcforlife
19-01-2011, 21:51
بچه ها این عکس رو تو ویکیپدیا یافتم! آخرین تیم قهرمانیمون در جام ملت های آسیا! به امید اینکه تیم ملی این دوره بعد از سال ها دل یه ملت رو شاد کنن!:40:
Pejvak61
19-01-2011, 21:51
داور خيلي تخم سگ بود. اعصاب همه رو به هم ريخت 90 درصد تصميماتش اشتباه بود:2: افشين بدبخت كاري نكرد كه اخراجش كرد؟ فكر كنم به جاي كره جنوبي مال كره شمالي بوده. بي شرف بي همه چيز و ... (بدترين فحشي كه توذهنتونه جاي اين ... بذارين آخه لايقشه) :angry::thumbsdow:grrr::puke::angry::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr:
روز شنبه پدر هموطناتو در مياريم. طوري دهنتونو سرويس كنيم كه شلوارتونو نتونين بكشين بالا.
شک نکنید قهرمانیم
پ ن:آقا من بدجوری ضایع شدم تو نظر سنجی چون زده بودم ایران از گروهش بالا نمیاد :31:
manreza71
19-01-2011, 21:52
تبریک به همه دوستان
این همون تیمی بود که تو گروهی که با ایران بود ( مقدماتی جام جهانی 2010)تنها 1 امتیاز گرفت که اونم مساوی با تیم ایران بود ( سرمربی دایی )
خوشحالم که ایران مقتدرانه صعود کرد ... خوشحالم که قطبی جواب محکمی به بد خواهانش داد
بله
قطبی تیم رو با 3 برد پیاپی (که البته تنها تیمی بود که 3 برد تو مرحله مقدماتی داشت )رو به عنوان تیم اول تحویل داد
اما بعضی که همه خوب میشناسنشون (دایی) تیم رو بین 5 تیم چهارم تحویل دادن والته امارات هم 1 امتیاز گرفت که همون امتیاز از تیم دایی بود
اما دایی مثل همیشه که به دیگران حمله میکنه تو برنامه 90 به قطبی حمله کرد و البته شهید وجانباز( عزیزانی که برای همه عزیز هستن) رو تو سر قطبی کوبید وسعی در این داشت تا نتایج بسیار بد خودش رو اینجور با گفتن این جملات تو سر قطبی بکوبه( البته یاد ش رفته بود که قبلا خودش چه جوری وبا رابطه با چه کسانی به مربی گری تیم ملی رسیده بود ) ، اما خدا رو شکر قطبی بدون ... بازی جواب دندان شکنی به این اقایون داد که تو مربی گری تمام رکورد های بد رو شکستن.
مطمئناً الان بعضی ها از عصبانیت نمیدونن چکار کنن ولی یاد شون باشه قطبی با اقتدار تیم رو اول کرد نه با ریختن زبان وسیا کردن مردم !!
آفرین به دلیر مردان ایرانی:40:
ولی بچه ها باز هم ما تو دفاع مشکل داریم
:19:
مصاحبه قطبی رو ندیدم . چی گفت مگه ؟!
.
چه خوشگل بردیم عربارو ! :27:
حیف شد افشین رو واسه بازی با کره از دست دادیم میتونست خیلی به تیم کمک کنه !
در مورد شجاعی هم فقط باید بگم :2: !
خوب شد قطبی از ترکیب اصلی استفاده نکرد
چون این داور کرهای به شدت دنبال کارت دادن به بازیکنا ایران بود و یه هدیه خوب هم به تیم کره داد با اخراج افشین که واقعاً امروز خیلی خوب بازی کرد
استیل بازیش منو یاد روبن فنّ پرسی میندازه اگه قدر خودشو بدون و سریع بتونه به فوتبال اروپا برسه بازیکنه کاملی میشه
انصاریفرد هم یکم استایل تورس رو داره.
ولی به شوخی این بنگر بد سوراخه تو لیگ که پشت سر هم به پرسپولیس پنالتی میده سرعت هم که اصلا نداره راحت هم دریبل میخوره کلا هم مستعد اخراج شدن هست
شهاب گردان هم امروز منو یاد غلامپور انداخت نزدیک بود یک گٔل هم مثل همون گلی که از ژاپن خورد از روی خط کرنر که فکر کنم میورا بود بخوره
مصاحبه قطبی رو ندیدم . چی گفت مگه ؟!
.
خیلی طولانی بود صحبتاش وقت تاپیک گرفته میشه وگرنه میگفتم :27:
دودورودودو ایران درودودو ایران:31::31:
ترکوندیم اونم با بازیکنای ذخیره:40::40:
چه میکنه این رضایی :11:
قطبی دوست داریم قطبی دوست داریم
افشین امپراتور افشین امپراتور
کفاشیان برو گمشو :21::21:
اخی خودم را تخلیه کردم:31::31:
Pejvak61
19-01-2011, 21:58
كلا داور آشغالي بود. اعصاب من يكي رو به هم ريخت آخر اين كره ايها زهرشونو بهمون ريختن خدا كنه تو بازي اصلي داور به نفع كره نگيره. در اين بازي فقط منتظر بود يكي از ايران اعتراض يا خطا كنه تا بهش كارت بده و بي شرف آخرش كرمشو ريخت. بدبخت بي همه چيز.
خیلی طولانی بود صحبتاش وقت تاپیک گرفته میشه وگرنه میگفتم :27:
زیرلفظی میخوای :31:؟ خب بگو دیگه . قول میدم اگه خوب بود ، شاباش هم محفوظه برات :27:.بگو دادا ...
.
BEHZAD2007
19-01-2011, 22:00
تبریک میگم ولی خیابانی همچین میگفت قدرت تیم ایران که انگار قهرمان شده بزارید شنبه عیار تیم معلوم میشه ولی
امیدوارم بازی رو ببره تیم کره امارات نیست خیلی حرفه ای بازی میکنن به نظرم بهترین تیم این رقابت هاست
ولی به امید قهرمانی ایران
pcforlife
19-01-2011, 22:01
تبریک به همه دوستان
این همون تیمی بود که تو گروهی که با ایران بود تنها 1 امتیاز گرفت که اونم مساوی با تیم ایران بود ( سرمربی دایی )
خوشحالم که ایران مقتدرانه صعود کرد ... خوشحالم که قطبی جواب محکمی به بد خواهانش داد
بله
قطبی تیم رو با 3 برد پیاپی که البته تنها تیمی بود که 3 برد تو مرحله مقدماتی داشت ، تیم رو به عنوان تیم اول تحویل داد
اما بعضی که همه خوب میشناسنشون (دایی) تیم رو بین 5 تیم چهارم تحویل دادن والته امارات هم 1 امتیاز گرفت که همون امتیاز از تیم دایی بود
اما دایی مثل همیشه که به دیگران حمله میکنه تو برنامه 90 به قطبی حمله کرد و البته شهید وجانباز( عزیزانی که برای همه عزیز هستن) رو تو سر قطبی کوبید وسعی در این داشت تا نتایج بسیار بد خودش رو اینجور با گفتن این جملات تو سر قطبی بکوبه( البته یاد ش رفته بود که قبلا خودش چه جوری وبا رابطه با چه کسانی به مربی گری تیم ملی رسیده بود ) ، اما خدا رو شکر قطبی بدون ... بازی جواب دندان شکنی به این اقایون داد که تو مربی گری تمام رکورد های بد رو شکستن.
مطمئناً الان بعضی ها از عصبانیت نمیدونن چکار کنن ولی یاد شون باشه قطبی با اقتدار تیم رو اول کرد نه با ریختن زبان وسیا کردن مردم !!
دوست گرامی... لطفا دوباره بحث علی دایی رو شروع نکنید...ارتباطی با جام ملت ها نداره...:20: مرسی:11:
یاعلی:11:
دوست عزیز شما هم هر چی میشه میای میگه دایی فلان و فلان
اصلا شما درست میگی بیخیالی طی کن جام ملتها رو بچسب
پنج کرهای بازی ایران -امارات را آنالیز میکنند
ورزش > فوتبال ملی - در بین این 5 کرهای چو کوانگ رائه سرمربی تیم ملی کرهجنوبی نیز حضور دارد.
بازی دو تیم ایران و امارات در حالی آغاز شده که چند نفر از اعضای کادر فنی تیم ملی کره جنوبی در ورزشگاه قطر اسپورت کلاب هستند. از دوحه با توجه به اینکه برخورد دو تیم ایران و کره جنوبی در مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا قطعی است 5 نفر از اعضای کادر فنی تیم ملی کره جنوبی در جایگاه ورزشگاه قطر اسپورت کلاب حضور دارند تا بازی ایران-امارات را از نزدیک ببینند. البته این در شرایطی است که تیم ایران با ترکسیب اصلی خود بازی نمیکند و قطبی فقط 3 بازیکن اصلی خود را در ترکیب قرار داده است.
در بین این 5 کرهای چو کوانگ رائه سرمربی تیم ملی کرهجنوبی نیز حضور دارد که آمده با نقاط ضعف و قوت تیم ایران بیشتر آشنا شود.
زیرلفظی میخوای :31:؟ خب بگو دیگه . قول میدم اگه خوب بود ، شاباش هم محفوظه برات :27:.بگو دادا ...
.
موقع صحبت هاي افشين قطبي ، صداش قطع بود و صداي تماشاگرا و بلندگوي ورزشگاه پخش مي شد
دوستان دارن شوخي مي كنن
sarukhan
19-01-2011, 22:03
.
صدای قطبی قطع شده بود و بجاش صدای یه سوسمارخور از پشت بلندگو میومد.
pcforlife
19-01-2011, 22:04
.
محسن جون! کلا صدا قطع بود!:31: فقط تصویر قطبی رو داشتیم و صدای یه عربی که داشت به انگلیسی می گفت ایران بازی بعدش با کره هستش...:20:
Pejvak61
19-01-2011, 22:04
بيژن ذوالفقار نسب ميگه تيم ملي مديون ليگ ماست. ليگ ما در زمان دايي و قلعه نويي هم همين كيفيت رو داشت و اگر هم الآن به فرض اين آقا ليگ بهتر هم شده باشه نهايتاً 10 درصد فرق معامله است.
با قاطعيت ميگم فقط مديريت قطبي بوده كه تيم رو به اين درجه رسونده. همين و بس.
.
جواد که داشت با قطبی مصاحبه میکرد صدا نداشت و فقط اونایی که لب خونی بلد بودن متوجه شدن :27:
دم بچه های تیم ملی گرم
دم افشین قطبی گرم
حال کردم نیمه دوم تیم 180 درجه فرق کرد و این قدرت یه مربی بزرگ رو می رسونه :40:
میگم این افشین تو کدوم تیمه تا حالا کجا بوده !
توپ رفت به اوت ~~> جواد : توپ به نفع ایران میچرخه !! (یکی اینو معنی کنه :دی)
pcforlife
19-01-2011, 22:08
جواد که داشت با قطبی مصاحبه میکرد صدا نداشت و فقط اونایی که لب خونی بلد بودن متوجه شدن :27:
من فقط حس کردم که هی میگفت تیم ما رو زمین، رو هوا، با یار ذخیره و ... دل شیر داشت و کره با وجود کف دست من و دل شیر بچه ها هیچ غلطی نمی کنه! (شوخی:46:):31:
ضمنا صحبت های خیابانی رو هم میشه بدون تصویر و صدا حدس زد چی بوده و چی پرسیده!:31:
Pejvak61
19-01-2011, 22:09
بابا ولش كنين ديگه. بدبخت هرچي ميگه يكي بهش گير ميده. بي خيال شيد بابا. فعلاً كه بايد تا آخر تحملش كنيم.
بيچاره دخترش از دست همكلاسيهاش چند روزه مدرسه نرفته.
sarukhan
یعنی توپ بین بازیکنای ایران می چرخه
manreza71
دوست گرامی... لطفا دوباره بحث علی دایی رو شروع نکنید...ارتباطی با جام ملت ها نداره... مرسی
یاعلی
سلام حسین :11:
این برد رو در وهله اول به شما و همه دوستان تبریک میگم
اما باید بگم که واقعا ربط داره ... چون الان کسی که رو نیمکت تیم ملی نشسته بد جوری مورد حمله دایی تو بر نامه 90 قرار گرفت... دایی در حمله کردن به قطبی تا جایی پیش رفت که ارزش ها رو بر سر قطبی کوبید ... کاری که خیلی ها امروزه برای منافعشون انجام میدن ... ربطش همینه که دایی با این همه قیافه حق به جانب که میگره وبه قطبی حمبه میکنه با این امارات با زور کریم باقری مساوی میکنه ولیی قطبی با تیم دومش میبردش ..... فرقش اینه که دایی تیم رو چهارم تحویل میده وبه قطبی حمله میکنه ولی قطبی تنها مربی هست که تیمش 3 برد پیاپی داشته .....
اول بازی جواد خیابانی: خوب صعود ایران به دور بعد قطعی شده در هرصورت ولی باز هم فوتبال هست و هزار اتفاق :31:
Pejvak61
19-01-2011, 22:10
وب سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لود نميشه. براي شما هم همينطوره؟
جالبه کسانی اومده اند در جایی بی ربط ، بحث تخریب دایی و حمایت و تحسین قطبی رو پیش کشیده اند که در نظرسنجی همین تاپیک به حذف ایران در مرحله ی گروهی رای داده اند ،
و ذره ای انصاف فقط کافی هست که به یاد بیاریم امثال غلام رضا رضایی و انصاری فر و حاج صفی و ... در زمان همین دایی جدی گرفته شدند در تیم ملی و درخششون در تیم ملی رو مدیون دایی و اعتماد دایی خواهند بود .
خیابانی آخرای بازی :
حالا گل سوم ایرانو ببینین:8: ... گـُــــل:19: ... نه نشد ...:27::27::27:
:31:
Pejvak61
19-01-2011, 22:13
اما باید بگم که واقعا ربط داره ... چون الان کسی که رو نیمکت تیم ملی نشسته بد جوری مورد حمله دایی تو بر نامه 90 قرار گرفت... دایی در حمله کردن به قطبی تا جایی پیش رفت که ارزش ها رو بر سر قطبی کوبید ... کاری که خیلی ها امروزه برای منافعشون انجام میدن ... ربطش همینه که دایی با این همه قیافه حق به جانب که میگره وبه قطبی حمبه میکنه با این امارات با زور کریم باقری مساوی میکنه ولیی قطبی با تیم دومش میبردش ..... فرقش اینه که دایی تیم رو چهارم تحویل میده وبه قطبی حمله میکنه ولی قطبی تنها مربی هست که تیمش 3 برد پیاپی داشته .....
البته دايي فعلاً از تيم حمايت كرده و از وضعيت تيم تعريف كرده. ولي مربيگري با بازيگري زمين تا آسمون فرق داره و قطبي داره اينو اثبات ميكنه.
اول بازی جواد خیابانی: خوب صعود ایران به دور بعد قطعی شده در هرصورت ولی باز هم فوتبال هست و هزار اتفاق :31:
اون موقعیت 100% گلی که داشتن گل نشد جوات قبلش می گفت گل گل توی دربازه وقتی گل نشد گفت
نه نه توی دربازه نشد :31:
اونجای که افشین اخراج شد خیابانی گفت خب به نفع قطبی شد:31:
اونجا جای تماشاگرای تراکتور خالی بود که یه حالی از داور و اماراتی ها بگیرن:21::21::21:
Reza31001
19-01-2011, 22:15
دوستان بی خیال دایی و... به هر حال اونم مربی تیم ملی بود و می خواست تیم ملی رو به یه جایی برسونه حالا اگه نتونست یا تواناییشو نداشت یا... بی خیال بزرگترین مشکله فوتبال ما رو همه می دونن چیه و بحثی هم توش نیست
جام ملت ها رو بچسبین:8:
Pejvak61
19-01-2011, 22:17
يكي بگه the-afc.com چرا باز نميشه؟ شما هم همين مشكلو دارين؟
فكر كنم از برد ايران ناراحت شدن كلاً سايتو بستن:31:
pcforlife
19-01-2011, 22:17
دوست من! علی دایی (خوب یا بد) الان در جام ملت ها رو نیمکت یا در کنار تیم ملی نیست که صحبتش رو می کنید! این حرفای شما از نظر من و خیلی ها ارتباطی با تاپیک نداره (حتی اگه حرفاتون کاملا درست باشه)! حتی اگه ارتباط هم داشته باشه، مربوط به پیش از شروعه جام ملت ها بوده که تو اوایل این تاپیک و تاپیک تیم ملی، مطرح شده و خیلی وقته تموم شده! حالا اگه شما دوست دارید بحث کنید خودت میدونی...:20:
راستی اسم شما علی بود؟!:20:
Aref_2008
19-01-2011, 22:18
وب سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لود نميشه. براي شما هم همينطوره؟
برای من باز میشه :)
آپدیت هم شده:happy:
manreza71
19-01-2011, 22:19
جالبه کسانی اومده اند در جایی بی ربط ، بحث تخریب دایی و حمایت و تحسین قطبی رو پیش کشیده اند که در نظرسنجی همین تاپیک به حذف ایران در مرحله ی گروهی رای داده اند ،
بنده نعوذ بالله خدا نیستم که هر چی بگم درست در بیاد... منم مثل عموم مردم که فکر نمیکردن تیم بالا بیاد به اون گزینه رای دادم ولی خوشحالم که پیش بینیم غلط درومد تا بعضی ها از این نتایج ... بشن
البته دايي فعلاً از تيم حمايت كرده و از وضعيت تيم تعريف كرده. ولي مربيگري با بازيگري زمين تا آسمون فرق داره و قطبي داره اينو اثبات ميكنه.
با زبون میشه همه کار کرد ، با زبون میشه ادعا داشت که بهترین مربی هستی ولی تو عمل هیچی نیستی
با زبون میشه از کسی یا چیزی حمایت کرد ولی تو عمل برخلا فش رو انجام داد و به همه چیز گیر داد
Pejvak61
19-01-2011, 22:19
برای من باز میشه :)
آپدیت هم شده:happy:
بله اشكال از مرورگرم بود با فايرفاكس باز ميشه. مرسي.:31:
آرش افشين روي اين صحنه با راي داور کارت دوم را گرفت و از بازي اخراج شد.داور در اين صحنه تحت تاثير حرکات گلر امارات قرار گرفت
pcforlife
19-01-2011, 22:20
اونجای که افشین اخراج شد خیابانی گفت خب به نفع قطبی شد:31:
حتی مرادی هم میتونست بفهمه اون صحنه افشین خطا نکرد!:31::46: داور واقعا... اه اه!:2:
خیابانی هم با این حرف زدنش!:31: اینو که گفت من برای چندمین بار!! طی بازی، بلند زدم زیر خنده!!:27:
Reza31001
19-01-2011, 22:21
يكي بگه the-afc.com چرا باز نميشه؟ شما هم همين مشكلو دارين؟
فكر كنم از برد ايران ناراحت شدن كلاً سايتو بستن:31:
مشکلی نداره باز میشه .....
اونجا جای تماشاگرای تراکتور خالی بود که یه حالی از داور و اماراتی ها بگیرن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohandes e ekhraji
19-01-2011, 22:22
قطبی دایی من تو همه فدای یک متر خاک این سرزمین!
masoudtr
19-01-2011, 22:23
برای بازی بعدی بعد از خدا و دعای هموطنان چشممون به کف دست قطبیه که ببینیم چیکار میکنه:31:
قطبی دایی من تو همه فدای یک متر خاک این سرزمین!
این جمله رو باید با آب طلا نوشت:10:
manreza71
19-01-2011, 22:25
دوست من! علی دایی (خوب یا بد) الان در جام ملت ها رو نیمکت یا در کنار تیم ملی نیست که صحبتش رو می کنید! این حرفای شما از نظر من و خیلی ها ارتباطی با تاپیک نداره (حتی اگه حرفاتون کاملا درست باشه)! حتی اگه ارتباط هم داشته باشه، مربوط به پیش از شروعه جام ملت ها بوده که تو اوایل این تاپیک و تاپیک تیم ملی، مطرح شده و خیلی وقته تموم شده! حالا اگه شما دوست دارید بحث کنید خودت میدونی...:20:
راستی اسم شما علی بود؟!:20:
آره الان اون رو نیمکت نیست نیست ومطمئناً الان قلباً از این نتایج قطبی عصبانی هست ..... این بحث ها صرفا چهت یاد اوری بود که یادمون باشه هون کسایی که دیروز شهید وجانباز عزیز رو تو سر قطبی میکوبیدن خودشون با تیمشون چه کار کردن والبته بعد اون چه رکوردهایی با تیم باشگاهیشون زدن
شما میتونید منو علی محمد رضا صدا کنید
دم بچه های تیم ملی گرم
دم افشین قطبی گرم
حال کردم نیمه دوم تیم 180 درجه فرق کرد و این قدرت یه مربی بزرگ رو می رسونه :40:
میگم این افشین تو کدوم تیمه تا حالا کجا بوده !
تو فولاد بازی میکنه دیگه ! یادت نیست چطوری استقلالو لوله کرد تو اهواز ؟:27:!
masoudtr
19-01-2011, 22:27
چطور مصاحبه اش را نشنیدید؟از دبی اسپورت پخش کرد
قطبی گفت این کف دستو این دل شیر و اینم من
کره آماده باش که اومدیم:31:
چقدر این دوره بازیها حال داد
عربا همشون دارن حذف میشن
دمه بچه ها گرم خیلی خوب بازی کردن
اگه کره رو هم ببرن کولاک کردن بعدشم زاپن
masoudtr
19-01-2011, 22:28
تورور خدا بحث این دایی را نکنید کیفمون کوکه خراب میشه
خدا کنه بعد بازی با کره کره ای ها از عصبانیت اینجوری بشن:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).jpg
powerslave
19-01-2011, 22:31
تبریک میگم. بازی رو خوب ندیدم اما به نظر میرسه همدلی و امیدواری خوبی در تیم وجود داره. بازم تبریک.
pcforlife
19-01-2011, 22:35
خدا کنه بعد بازی با کره کره ای ها از عصبانیت اینجوری بشن:31:
اینا خوشحالن دادا!!:31: دارن گرگم به هوا میزنن!!:31:
mohandes e ekhraji
19-01-2011, 22:36
اگه ایران نباشه علی دایی افشین قطبی من و تو معنایی نداریم!چرا همه با دایی بدن؟
yashgin128
19-01-2011, 22:36
سلام
منم به نوبه خودم این برد شیرین رو تبریک میگیم.
این برد برای من بسیار شیرین حتی شیرین تر از دو بازی قبلی بود.
چند نکته از بازی امشب به ذهنم رسید که اونو می نویسم:
1.حضور بسیار زیاد تماشاگران ایرانی نسبت به اماراتی ها.دوستان بسیاری از اقوام نزدیکمان انجا زندگی می کنن.اونجا کشوری هست که برخلاف ایرانی های امارات جمعیت ایرانی مسن تری حضور دارند واکثرا هم برای کار اونجا هستن.معمولا جمعیت مسن وقت کمتری رو برای این کارها می ذارن ولی باز میبینید که حضور بسیار خوبی دارند
2.اولا ترکیب کاملا تغییر کرده بود که ابتدا من بازیکنان رو تحلیل میکنم
2.1:گردان: امروز مث دیگر بازیکنان عالی نبود اما جاهایی که لازم بود حضور داشته باشه حضور داشت.اون چالاکی رو نداشت.
2.2:حدادی فر : یکی از بهترین بازیکنان امروز ما .واقعا خوب بازی کرد مخصوصا پاس های کوتاه که در دفاع می داد و کمتر شاهد
زیر توپ زدن این بازی بودیم
2.3:ارش افشین:یکی از بهترین بازیکنانی که امروز نوید یه مهاجم شش دانگ رو به تیم ملی داد.واقعا عالی دریبل میداد اما عاملی که باعث شد کمتر موفق باشه کمبود تجربه بود طوری که سر کارت زرد اول کفر منو در اورد.جام جهانی اینده از او بیشتر خواهیم شنید
اما اندرانیک:اما گل سرسبد امروز از لحظه ای که وارد بازی شد من یه کلاس بازی اروپایی ازش دیدم . اون وسط زمین با پاس های کوتاش و پاس های کوتاه ترکیبی به ادم لذت خاصی رو میداد .خیلی وقت بود از یه بازیکن ایرانی همچین بازی رو ندیده بودم..اگه دقت کرده بودیم نیمه دوم وسط زمین بطور کامل دست ایران بود.
3.اما گلها :من بیشتر از اینکه از گلها لذت ببرم از پاس های گل لذت بردم .سه پاس گل با کلاس اروپایی .پاس هایی که اکثرا با فواصل زیاد و البته زمینی بود.روی زمینی تاکید دارم.فوتبال ما تکنیکی هست پس روی زمین بیشتر موفق خواهیم بود.
4.برد امروز به این دلیل برای من شیرینتر بودکه ترکیب کاملا عوض شده بود.من شخصا فک میکردم بازی بسیار سختی با امارات خواهیم داشت اما این بازیکنان چیزی کم از بازیکنان اصلی نداشتند مگر تجربه.شما دیدین در نیمه دوم تیم حتی از نیمه دوم های بازی های قبلی بهتر بود.چیزی که نیمه اول باعث شد بازی پایاپای باشد تجربه بازیکنان امارات بود.
5.من قبل از جام خیلی به تیم و افشین قطبی اعتقاد نداشتم البته به نوع مربی گری ایشان و نوع بازی بازیکنان.اشتباه نشود من
شخصیت ایشان را همیشه می ستودم و یکی از با شخصیت ترین مربی های ایرانی بوده از روز اول ورود به ایران تا الان.اما الان یه کم دیدم نسبت به افشین از لحاظ فنی بیشتر شده
6.اما برسیم به جواد خان
1.گزارش خوبی داد .امروز نکاتی را که ذکر می کرد خیلی پخته تر بود و کارشناسی بهتری نسبت به گزارش های قبلی ارائه داد.
2."تعداد تماشاگران حدود 5هزار و 12 نفر هست."
3.نمیدونم من بد شنیدم یا :"بازی بعدی 10 دقیقه دیرتر برگزار میشه یعنی االان که یه ربع به 8 هست بازی بعدی میشه 10 دقیقه به 8".
4."اگه ما توی این بازی هم گل نخوریم توی این سه مسابقه هیچ گلی رو دریافت نکرده ایم" .ایران2-عراق 1
5.اما بزرگترین و بامعنا ترین گنده حرفی که جواد زد"به قول عادل چه میکنه این غلامرضا رضایی" که در دقیقه اخر بازی گفت.این نوع عادل گفتن بسیار با صمیمیت و دوستی بیان شد اون هم در زمانی که که شما از مصاحبه ها و اخبار و حواشی این روز های گزارشگران اگاه هستید.
7.امروز روز بسیار خوبی برای من بودش اول که از صبح بارون زد همون صبح یه امتحان خوب دادم و همشو نوشتم .دو تا از نمره هامو دیدم یکی 20 یکی 19(_دم استاد ها گرم) امشب هم برد پر گل .
8.امروز جناح راستمون خیلی خوب کار کرد و تقریبا تمام حرکات من جمله سه گل رو از جناح راست زدیم که به خاطر بازیکنان اماده تر و ایذا ضعف دفاع های چپ امارات بود
9.یکی از نکات بارز امروز عوض کردن عالی و چند ده متری و دقیق جناح های بازی بود که فضا های زیادی رو به بازیکنان ما میداد
10.مربی کره که بازی رو میدید من مطمئنم از این بازیکنان به اصطلاح ذخیره بیشتر ترسید
11.افشین قبل از بازی حرف قشنگی رو زد اون هم اینکه "از عبارت ذخیره استفاده نکنیم"
12.وحشی گری دروازه بان امارات که به نظر من بازیکن خودشون افشین رو کمی شارژ کرد و همین باعث اون برخورد شد
13.نکته سیزدهم ونحس رو از یکی از بزرگترین عیب های بازیکنانی ایرانی و اون هم کارت های زردی که بیمورد هست.امروز کارتهای زرد ما همش از روی بی تجربگی بازیکنان داده شد ونه از روی باز فنی بازی
14.دفاع تیم باز هم منو ترساند مخصوصا نیمه اول .باز هم میگم این دفاع در مقابل بزرگان بیشتر نمود خواهد داشت
شرمنده.
به امید قهرمانی
به دلم افتاده قهرمانی
Retired User
19-01-2011, 22:37
نیمه اول رو که دیدم از بس افتضاح بودیم پا شدم رفتم
حیف شد پس :31:
----
امیدوارم اون 72 نفر ( از جمله خودم) ضایع شن:10:
گل دوم یه گل کلاسیک سالنی بود:8:
Pejvak61
19-01-2011, 22:43
به اميد پيروزي در بازي شنبه :15:
بايد كرهايها رو سكته بديم :thumbsdow
5.من قبل از جام خیلی به تیم و افشین قطبی اعتقاد نداشتم البته به نوع مربی گری ایشان و نوع بازی بازیکنان.اشتباه نشود من
شخصیت ایشان را همیشه می ستودم و یکی از با شخصیت ترین مربی های ایرانی بوده از روز اول ورود به ایران تا الان.اما الان یه کم دیدم نسبت به افشین از لحاظ فنی بیشتر شده
اتفاقا از همون موقعی که قطبی اومد به پرسپولیس و بعد تیم ملی من گفتم که این می تونه کاری برای فوتبال مریض ما بکنه !!!
4."اگه ما توی این بازی هم گل نخوریم توی این سه مسابقه هیچ گلی رو دریافت نکرده ایم" .ایران2-عراق 1
جوات گفت بعد از باز عراق از نیمه دوم تا الان :13:
7.امروز روز بسیار خوبی برای من بودش اول که از صبح بارون زد همون صبح یه امتحان خوب دادم و همشو نوشتم .دو تا از نمره هامو دیدم یکی 20 یکی 19(_دم استاد ها گرم) امشب هم برد پر گل .
بابا درس خون احیانا شما اینجا رو با دفترچه خاطرات تون اشتباه گرفتید :31:
caca_caca888
19-01-2011, 22:49
تبریک میگم...
حقمون قهرمانیه...
کلا فوتبال امارت اندازه شپشم نبود با بیشتر بازیکن های ذخیر تحقیر بدی شدن
راستی ما الان اولین تیمی هستیم که 9 امتیاز کامل گرفتیم درست؟ :31:
Benyamin100
19-01-2011, 23:07
نیمه اول رو که دیدم از بس افتضاح بودیم پا شدم رفتم
حیف شد پس :31:
----
منم نیمه ی اول رو دیدم
حیف اون وقتی بود که واسه نیمه اول گذاشتیم:31:
ولی بازی با کره همیشه قشنگ بوده،این یکی ارزش دیدن داره
البته طبق جوابی که دو هفته پیش به نظرسنجی دادم ایران باید تو این بازی ببازه(البته خدانکنه:31:)
Reza31001
19-01-2011, 23:09
کلا فوتبال امارت اندازه شپشم نبود با بیشتر بازیکن های ذخیر تحقیر بدی شدن
راستی ما الان اولین تیمی هستیم که 9 امتیاز کامل گرفتیم درست؟ :31:
اولین و تنها تیم ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.