ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

masoudtr
12-01-2011, 23:01
تغییر چهره محسوس مدافع تیم ملی فوتبال!!
سید جلال حسینی مدافع تیم ملی که در بازی با عراق فیکس بود، تغییر چهره محسوسی داده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این چی زده به موهاش؟

manreza71
12-01-2011, 23:29
احتمالا پول ریخته وموهاش رو کاشته والانم داره برداشت میکنه !!!

arash66_2m
12-01-2011, 23:40
اگه ما تو گروهمون اول بشیم با دوم گروه c بایستی بازی کنیم دیگه آره ؟

Elmira 021
12-01-2011, 23:53
اقا شماره این حسینی رو ندارین ببینیم کی براش موکاشته؟:31:

hjoooker
13-01-2011, 00:01
ما قهرمانیم

manreza71
13-01-2011, 00:02
اگه از گروه بالا بیایم یا به استرالیا میخوریم یا کره که هردو مخوفن

hjoooker
13-01-2011, 00:09
دوسته من مخوفن چیه؟مگه پلی استیشنه؟میانگینه سنیه استرالیا خیلی زیاده!کره هم قطبی مثل کف دست میشناسه!ندیدی پارک چی گفته؟گفته دوست نداریم به ایران بخوریM

Elmira 021
13-01-2011, 00:14
همین کف دست خیلی جاها مشکل ساز شده برامون:31:

masoudtr
13-01-2011, 00:28
این موضوع از صعود تیم ایرانم مهم تره
یکی بگه ببینم چجوری این همچین مویی در آوردهاخه کاشت مو که اینقدر سریع و زیاد جواب نمیده

Arash4484
13-01-2011, 00:34
یکی بگه ببینم چجوری این همچین مویی در آوردهاخه کاشت مو که اینقدر سریع و زیاد جواب نمیده

$$$$$زده:31:

Mahdi.p30
13-01-2011, 01:28
از سال 96 تا حالا ، هر جام توي يك چهارم به كره خورديم كه يه جام در ميان ، برديم
اگه به كره بخوريم ، نوبت برد ايرانه:31:

hojjatinho
13-01-2011, 03:54
سلام
این چینم که نتونست این قطری ها رو بفرسته تو با قالیها !
ولی ازبک همچین بگی نگید خوب تیمیه !
خب حالا بیاید از صعود حرف بزنیم!:31:
تو 1/4 به کی بخوریم خوبه ؟
من می گم این استرالیا زیادی پیره ! بعد اگه با اینا بازی کنیم بچه ها جو می گردشون و می خوان یه حماسه دیگه بسازن کلا از لحاظ روحی بهتره و البته از لحاظ فنی . جواد جان هم که هستن و کلا همه چی جوره....:31:
حالا اگه صعود نکنیم...(اااا زبونت رو گاز بگیر :31:)

وین رونی
13-01-2011, 08:30
lما اکثراً مقابل تیمهای بزرگ خوب بودیم-گیر ما مقابل تیمهای عربی بوده
پارک هم گفته بود خدا کنه مرحله بعد به ایران نخوریم

Pejvak61
13-01-2011, 08:47
سلام
من می گم این استرالیا زیادی پیره ! بعد اگه با اینا بازی کنیم بچه ها جو می گردشون و می خوان یه حماسه دیگه بسازن کلا از لحاظ روحی بهتره و البته از لحاظ فنی . جواد جان هم که هستن و کلا همه چی جوره....:31:

البته كمي زوده كه حدس بزنيم تيم دوم اون گروه كدومشونه:31: چون فقط كره بود كه مقابل بحرين عيار خودشو نشون داد و گرنه هند ضعيف تر از اينهاست كه لياقت حضور در جمع 16 تيم اول آسيا رو داشته باشه و فقط به مدد اون كاپ مسخره تيم هاي درجه 3 آسيايي تونسته بياد بالا و برد استراليا مقابل هند رو نميشه ملاك برتري اونها دونست. بايد منتظر بود و فردا بازي استراليا با كره رو ديد اونوقته كه خيلي از مسائل روشن ميشه. به نظر من فعلا برد كره مقابل بحرين با ارزش تر از برد استراليا مقابل هنده.

اما ميتونيم از اول شدن خودمون در گروه 4 با اطمينان بيشتري صحبت كنيم. شنبه با پيروزي مقابل كره شمالي صرفنظر از كسب هر نتيجه اي غير از پيروزي امارات مقابل عراق ميتونيم ضمن صعود به دور بعد صدرنشيني خودمونو مسجل كنيم.

به قول خياباني "واي كه چه حالي ميده" اگر ايران كره شمالي رو ببره و عراق و امارات مساوي كنن. اونوقت صدرنشيني ما قطعي ميشه و با توجه به اينكه در روز چهارشنبه هفته آينده بازي آخر انجام ميشه و بازي 4/1 نهايي هم بلافاصله در جمعه برگزار ميشه و تيم ملي در صورت صعود وقت كمي براي استراحت داره ميونه در بازي آخر به بازيكنان اصلي تيم استراحت بده تا بازي آخر مثل يه تمرين معمولي بشه و دردسري براي اونها ايجاد نكنه.

Pejvak61
13-01-2011, 09:09

خب اگر شانس بياريم اين دوره زياد به عربهاي شاخص نميخوريم حداقل تا نيمه نهايي

من يك بررسي مختصر انجام دادم
در گروه 1 اگر صعمود ازبكستان رو به عنوان تيم اول فرض كنيم كه احتمالش بسيار بالاست تيم دوم هم ميتونه قطر يا چين يا حتي كويت باشه ولي شانس قطر بيشتره
در گروه 2 من هنوز فكز ميكنم ژاپن ميتونه اول بشه و تيم دوم هم بين سه تيم باقيمونده فعلاً سوريه وضعش بهتره ولي بذارين اينجا استثنائا بگيم عربستان چرا كه ممكنه اين تيم برگرده و در ضمن حالش بيشتره!
در گروه 3 هم كه معلومه يا كره يا استراليا
در گروه 4 اگر ايران رو به عنوان شانس اول در نظر بگيريم تيم دوم ميتونه عراق يا امارات باشه كه البته زياد مهم نيست ولي من عراق رو در نظر ميگيرم!

با اين اوصاف در مرحله 4/1 نهايي بازي هاي به ترتيب ميشه :
1- قطر - ژاپن
2- ازبكستان - عربستان
3- استراليا - عراق
4- ايران - كره جنوبي:18: (باز هم خورديم به كره براي پنجمين بار پياپي)

در نيمه نهايي هم برنده بازي 1 با برنده بازي 3 و برنده بازي 2 هم با برنده بازي 4 بازي ميكنه.

به فرض اگر ايران بتونه در 4/1 نهايي كره جنوبي:31: رو ببره (با توجه به اينكه يكي در ميان برده و باخته و الآن نوبت ايرانه كه ببره) باز هم ممكنه بخوره به عربستان:18::41:

حالا تا چه حد اين پيش بيني درست از آب در بياد الله اعلم!

hjoooker
13-01-2011, 10:18

دوسته عزیز موهای سید جلال همونه!خوذتو گول نزن عکساش جاهای دیگه هست گیر دادی به این عکس؟

---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------

همین کف دست خیلی جاها مشکل ساز شده برامون:31:
اره ولی ایندفه فرق داره همه پشته همن

---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------

سلام
چین با ازبک مساوی میشه قطر به کویت میبازه همه چی شیر تو شیر میشه!با اینکه کویت شانسم داره اما نمیدونم چرا میگن حذف شد!اگه ۴تا به قطر بزنه ازبک چینو ببره جالب میشه

---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------

عربا دیگه خیلی ضعیف شدن!باید بازیای بعدی رو از ایران دید تا بفهمیم میتونه قهرمان شه یا نه!

Fusi0n
13-01-2011, 10:40
4- ايران - كره جنوبي (باز هم خورديم به كره براي پنجمين بار پياپي)
مثل سوسک له میشن خلعتبری میندازیم به جون دفاع خودش گل پس از دیگری میزنه :39:

sAeEd_kHaAn
13-01-2011, 11:24
با يك بازي چطور نظر همه برگشت اول تاپيك همه ميگفتن تو گروه خودمون چهارم ميشيم حالا همه حرف از قهرماني ميزنن :7:

mahdishata
13-01-2011, 11:29
با يك بازي چطور نظر همه برگشت اول تاپيك همه ميگفتن تو گروه خودمون چهارم ميشيم حالا همه حرف از قهرماني ميزنن :7:

ایرانیا کلا یا از اینور پشت بوم میفتن یا از اونورش

MZN84
13-01-2011, 11:43
البته نظر من اینه که با کره مساوی کنن ولی اماراتو 6 تا بزنن این جیگرمون حال بیاد.:31:

Pejvak61
13-01-2011, 11:57
پارک جی سونگ به من لطف داشت/قطبی:بازی عراق بازی در حد انتظار من نبود

موفقیت با تیم ایران در جام ملتها از مقام چهارمی با کره برایم خیلی باارزش‌تر است. ایران کشور خودم است و بزرگ‌ترین آرزوی هر فردی این است که با تیم کشورش قهرمان شود

سایت گل - افشین قطبی یک روز بعد از پیروزی مقابل عراق تیمش را با همان انگیزه روزهای قبل تمرین می‌دهد. از مدل حرف زدن او پیداست که این برد او را مغرور نکرده و ترجیح می‌دهد که برای شادی کردن تا آینده صبر کند. آینده‌ای که ارزش شادی کردن و فخر فروختن را داشته باشد. او در گفتگو با خبرنگاران ایرانی بعد از تمرین امروز گفت که باید از این به بعد بازی با کره شمالی فکر کرد.

آقای قطبی یک روز بعد از برد مقابل عراق شما چطور به آینده نگاه می‌کنید؟
از نظر من دیگر آن بازی تمام شد و باید تمام تمرکزمان را روی بازی با کره شمالی بگذاریم.

به نظر می‌رسد شما یک مانع بزرگ را پشت سر گذاشتید.
بازی با عراق به خاطر مسائل تاریخی و خصوصیات منحصر به خودش با احساسات همراه بود و همین باعث شد که ما آن بازی‌ای که دوست داشتیم ارائه کنیم را نتوانیم انجام دهیم. این احساسات روی تیم ما تاثیر گذاشته بود اما من مطمئنم که در بازی‌های بعدی فوتبال بهتری انجام خواهیم داد.

شما بازی کره‌شمالی-امارات را دیدید؟ فکر می‌کنید تیم‌های خطرناکی هستند؟
به نظر من هردو تیم خوب هستند.امارات بازی ترکیبی خوبی انجام می‌دهد و مهاجمان خطرناکی دارد. کره هم تیم منسجمی است و به ویژه در دفاع خوب عمل می‌کند و فرصت زیادی به حریف نمی‌دهد.آنها سازماندهی خوبی دارند و در ضدحمله خیلی خطرناک هستند.

ولی به نظر می‌رسد هر دوی آنها از عراق ضعیف‌تر هستند.
خیلی سخت است در بین 16 تیمی که به اینجا آمده‌اند تیم ضعیف پیدا کرد. همه آمده‌اند که نتیجه بگیرند و این کار را برای حریفانشان سخت می‌کند.

حضور خلعتبری در بازی نشان داد که او می‌تواند در بخش هجومی موثرتر باشد. شما به اعمال تغییرات در ترکیب تیم فکر نمی‌کنید؟
ما 23 بازیکن داریم که همه می‌توانند مفید و موثر باشند.هر بازیکنی که آماده باشد می‌تواند برای ما بازی کند.

اما ممکن است اصرار شما روی بازیکنانی مثل شجاعی به ضرر تیم شود.
تمام اصرار ما برای موفقیت تیم ملی ایران است.

می‌توان گفت که برد مقابل عراق مهمترین برد تاریخ مربیگری شما بوده؟
بهتر است تا بازیهای بعدی صبرکنیم.

ما در مورد گذشته تا حال صحبت می‌کنیم.
من اینطوری قضاوت نمی‌کنم.فقط می‌توانم بگویم که برد خیلی مهمی بود و سه امتیاز ارزشمند داشت که گرفتیم.

پارک جی سونگ چند روز قبل از شما خیلی تعریف می‌کرد.
ما 5 سال کنار هم بودیم و یک جام جهانی و یک جام ملتها را با هم تجربه کردیم.او بازیکن بزرگی است و خیلی لطف داشته که این حرفها را در مورد من زده است.

به عنوان آخرین سوال،قهرمانی در جام ملتها برای شما مهم‌تر است یا چهارمی در جام جهانی با کره؟
موفقیت با تیم ایران در جام ملتها برایم خیلی باارزش‌تر است. ایران کشور خودم است و بزرگ‌ترین آرزوی هر فردی این است که با تیم کشورش قهرمان شود.

منبع

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hjoooker
13-01-2011, 12:34
ایرانیا کلا یا از اینور پشت بوم میفتن یا از اونورش
ما که تازه پست دادیم!از اول پستمم فقط گفتم اییییییراااان

pcforlife
13-01-2011, 12:44
امروز یه سری زدم به جدول ها و بازی ها گفتم مقادیری بیام بنظرم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گروه A:
برای شروع یه سوال!
اگه تو بازی آخر چین ازکستان رو ببره و قطر کویت رو، پس ما سه تیم 6 امتیازه خواهیم داشت که به صورت چرخشی همدیگه رو بردن... درسته؟ خوب پس نحوه صعود طبیعتا باید رو تفاضل گل باشه نه رو بازیه رو در رو... درسته؟ با این حساب هنوز صعود ازبکستان قطعی نشده...!
ولی به احتمال زیاد تیم اول این گروه (مثل همین الانش) ازبکستان و تیم دومش قطر بید.:20:
گروه B:
نمیدونم با شرایط پیش اومده سوریه رو باید تیم صعود کننده بدونیم یا نه!! ولی احتمالش کم نیست! چون اونا سه امیتاز از دو بازی میخوان واسه صعود قطعی... با این اوصاف یکی از دو تیم ژاپن یا عربستان پــــــر... :31:
حالا بیاین فرض رو رو این بزاریم که بازی امشب رو عربستان و ژاپن میبرن... خوب ژاپن میشه 4 امتیازی... عربستان میشه 3 امتیازی! تو بازی آخرشون طبیعتا زور سوریه به اردن میرسه... پس سوریه با 6 امتیاز تموم کرد! اونور ژاپن و عربستان چی کار می کنن من نمیدونم! از طرفی ژاپن با یه امتیاز به عنوان تیم دوم میره بالا! از طرفی عربستان برد میخواد و اون هم ببره میشه تیم دوم.. چون بازی رو در رو را به سوریه باخته... با کمال تعجب یه چیزی به من میگه ما حذف عربستان رو نمیبینیم... چون بی شرفا! عربستان صعودی هستند!!
فکر کنم تیم اول سوریه - تیم دوم عربستان!

گروه C:
بازی فردا شب کره و استرالیا یه جورایی خیلی برای ما مهمه! چون اصولا اگه ما خودمون رو تو گروهمون اول بدونیم، با تیم برنده این مسابقه، در مرحله 1/4 بازی نخواهیم کرد!
طبیعتا چون بحرین میتونه هند رو ببره، پس استرالیا خیلی براش مهمه که کره جنوبی رو ببره... از طرفی کره میدونه با برنده شدن استرالیا هم شرایط صعودش به خطر میفته و هم شرایط اولیش!
نمیدونم چرا احساس می کنم این بازی مساوی میشه به نفع بحرین! چون در صورت تساوی بازی آخر استرالیا و بحرین با روحیه ای که بحرینی ها دارند میتونن تیم صعود کننده باشن....
در کل
با برد استرالیا، به نظرم تیم اول گروه تیم اول رو استرالیا میینم و تیم دوم رو کره!
با برد کره، تیم اول گروه کره هست و تیم دوم به احتمال قوی بحرینه!
با تساوی این بازی، تیم اول کره جنوبیه و تیم دوم استرالیا!

گروه D:
در کل هم دوست دارم تیم اول گروه باشیم و هم فکر می کنم تیم اول گروه باشیم... امیدوارم بتونیم تو دو بازی آیندمون حداقل 4 امتیاز بگیریم که البته محتمل هم هست....!! تیم دوم هم با نتیجه گیری ما در دو بازی آیندمون به احتمال زیاد عراق خواهد بود!
پس مخلص کلام اینکه:
تیم اول گروهمون خودمونیم یعنی ایران (ایشالا)
تیم دوم عراق!
.
.
.
پیشگوییم چطور بود؟!:31:

Retired User
13-01-2011, 12:45
ما که تازه پست دادیم!از اول پستمم فقط گفتم اییییییراااان
کلا ایرانیا این مدلین
احساس نه منطق و تفکر
----
بردو تبریک میگم اما این تیم اگه به ژاپن , استرالیا و حتی کره بخوره قطعا بازنده ست

malkemid
13-01-2011, 12:48
بچه ها کره و ژاپن و عربستان تیمهای اصلیشونو آوردن یا زیر 23 سال رو؟

pcforlife
13-01-2011, 12:51
بچه ها کره و ژاپن و عربستان تیمهای اصلیشونو آوردن یا زیر 23 سال رو؟
اینجا رو ببین! هم اسامی بازیکنای تیم ها توش موجوده هم سن و سالشون و هم تعداد بازی ملی شون!:20:

hjoooker
13-01-2011, 12:57
امروز یه سری زدم به جدول ها و بازی ها گفتم مقادیری بیام بنظرم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گروه A:
برای شروع یه سوال!
اگه تو بازی آخر چین ازکستان رو ببره و قطر کویت رو، پس ما سه تیم 6 امتیازه خواهیم داشت که به صورت چرخشی همدیگه رو بردن... درسته؟ خوب پس نحوه صعود طبیعتا باید رو تفاضل گل باشه نه رو بازیه رو در رو... درسته؟ با این حساب هنوز صعود ازبکستان قطعی نشده...!
دیدی اشتباه کردی دوسته من!ازبک هم چین هم قطرو برده پس اوله!هرجور حساب کنی ولی به احتمال زیاد تیم اول این گروه (مثل همین الانش) ازبکستان و تیم دومش قطر بید.:20:
گروه B:
نمیدونم با شرایط پیش اومده سوریه رو باید تیم صعود کننده بدونیم یا نه!! ولی احتمالش کم نیست! چون اونا سه امیتاز از دو بازی میخوان واسه صعود قطعی... با این اوصاف یکی از دو تیم ژاپن یا عربستان پــــــر... :31:
حالا بیاین فرض رو رو این بزاریم که بازی امشب رو عربستان و ژاپن میبرن... خوب ژاپن میشه 4 امتیازی... عربستان میشه 3 امتیازی! تو بازی آخرشون طبیعتا زور سوریه به اردن میرسه... پس سوریه با 6 امتیاز تموم کرد! اونور ژاپن و عربستان چی کار می کنن من نمیدونم! از طرفی ژاپن با یه امتیاز به عنوان تیم دوم میره بالا! از طرفی عربستان برد میخواد و اون هم ببره میشه تیم دوم.. چون بازی رو در رو را به سوریه باخته... با کمال تعجب یه چیزی به من میگه ما حذف عربستان رو نمیبینیم... چون بی شرفا! عربستان صعودی هستند!!
(اخ گفتی!!!!!اما عربستان حذف نمیشه زرنگه!اگه حذف شه ایران ژاپن فینال)فکر کنم تیم اول سوریه - تیم دوم عربستان!

گروه C:
بازی فردا شب کره و استرالیا یه جورایی خیلی برای ما مهمه! چون اصولا اگه ما خودمون رو تو گروهمون اول بدونیم، با تیم برنده این مسابقه، در مرحله 1/4 بازی نخواهیم کرد!
طبیعتا چون بحرین میتونه هند رو ببره، پس استرالیا خیلی براش مهمه که کره جنوبی رو ببره... از طرفی کره میدونه با برنده شدن استرالیا هم شرایط صعودش به خطر میفته و هم شرایط اولیش!
نمیدونم چرا احساس می کنم این بازی مساوی میشه به نفع بحرین! چون در صورت تساوی بازی آخر استرالیا و بحرین با روحیه ای که بحرینی ها دارند میتونن تیم صعود کننده باشن....
در کل
با برد استرالیا، به نظرم تیم اول گروه تیم اول رو استرالیا میینم و تیم دوم رو کره!
با برد کره، تیم اول گروه کره هست و تیم دوم به احتمال قوی بحرینه!
با تساوی این بازی، تیم اول کره جنوبیه و تیم دوم استرالیا!

کره خواهدبرد با این که عاشق استرالیام! گروه D:
در کل هم دوست دارم تیم اول گروه باشیم و هم فکر می کنم تیم اول گروه باشیم... امیدوارم بتونیم تو دو بازی آیندمون حداقل 4 امتیاز بگیریم که البته محتمل هم هست....!! تیم دوم هم با نتیجه گیری ما در دو بازی آیندمون به احتمال زیاد عراق خواهد بود!
پس مخلص کلام اینکه:
تیم اول گروهمون خودمونیم یعنی ایران (ایشالا)
تیم دوم عراق!
.
.
.
پیشگوییم چطور بود؟!:31:

عالیییییی برادر

teza
13-01-2011, 12:58
کلا ایرانیا این مدلین
احساس نه منطق و تفکر
----
بردو تبریک میگم اما این تیم اگه به ژاپن , استرالیا و حتی کره بخوره قطعا بازنده ست

قطعا اونم تو فوتبال!!!!!!!!!!!!!
کره از بحرین 2-1 برد و ژاپن با اردن مساوی کرد استرالیا هم که هنوز بازی نکرده البته اگه بازی با هند حساب بشه بازی کرده خوب پس ما بهتر بازی کردیم از اینا رو چه معیاری میگی قطعا میبازیم رو سوابق :31:چون اگه اینجوری بود عراق چهار سال قبل قهرمان نمیشد چون کره و... تو اون جام هم حاضر بودند من نمیگم فوق العاده هستیم و قطعا جلوی هر تیمی برنده میشیم چون قطعا تو فوتبال وجود نداره اگه خواستید میتونم هزاران بازی را نام ببرم که با منطق میشد برنده را حدس زد ولی اشتباه شد :46::46:

pcforlife
13-01-2011, 13:00
به نظرم اگه دفاعمون بتونه خودش رو یه سرو گردن بالاتر از این چیزی که هست نشون بده، تیم ملی مون در مرحله 1/4 که منم مثل خیلی ها قبل از جام ملت ها تو این تاپیک پیش بینی کردم که حذف میشه، حذف نخواهد شد و میره بین چهار تیم و شاید هم بازی فینال و قهرمانی! ولی متاسفانه دفاعمون تو بازی عراق پر اشتباه بود!:20:

teza
13-01-2011, 13:03
گزارش ویژه: پس لرزه های گل ایمان مبعلی/مربی عراق استعفا کرد؛ ایران مدعی قهرمانی شد!
یک شب بعد از باختن به ایران، اردوی عراق کماکان آبستن حوادث است. ضربه ایستگاهی ستاره خوزستانی تیم ملی علاوه بر آن که سه امتیاز طلایی برای ایران در پی داشت، مدافع عنوان قهرمانی را نیز وارد بحران کرد.

چهارشنبه شب؛ ساعاتی بعد از جلسه طولانی رییس فدراسیون فوتبال عراق با اعضای این تیم که نتیجه آن فراموشی باخت به ایران و تلاش برای صعود به دور بعدی اعلام شد، استعفای ناظم شاکر دستیار اول سیدکا بعد از درگیری لفظی با سرمربی آلمانی، بحران را در تیم ملی عراق کاملا نمایان کرد.

باسم عباس مدافع چپ باشگاه قونیا اسپور ترکیه، دقایقی بعد از بازی با ایران استارت حاشیه ها را زده و روبروی دوربین های تلویزیونی گفته بود: «من را از ترکیه آورده اند تا بعد از سال ها بازی در تیم ملی روی نیمکت بنشینم و یک هافبک راست را بعنوان مدافع چپ بازی بدهند. سیدکا با من مشکل دارد و بخاطر مسائل شخصی مرا بازی نداد.»

این مصاحبه سوژه شبکه های تلویزیونی شد و بحث های زیادی را بدنبال داشت تا جایی که یونس محمود کاپیتان عراق سه شنبه شب روی خط تلفنی شبکه الکاس قطر آمد و شبکه های ورزشی کشورهای منطقه را متهم به حاشیه سازی و تخریب این تیم کرد. این بار اما، بدون دخالت رسانه های گروهی و در محدوده هتل شرایتون اتفاق بزرگتر رخ داد.

ناظم شاکر ملی پوش اسبق عراقی ها ضمن علنی کردن اختلافش با سرمربی آلمانی، اعلام کرد بدلیل عدم توجه به نظرات فنی اش و خود محوری سیدکا که نتیجه آن باختن به ایران بود، حاضر به ادامه همکاری نیست. ناظم شاکر چهارشنبه شب و بعد از ترک هتل شرایتون محل اقامت تیم ملی عراق گفت: «احساس می کنم ادامه حضورم به ضرر تیم ملی است؛ ترجیح دادم استعفا کنم تا سیدکا راحت تر به کارش ادامه بدهد. وقتی قرار است به نظراتم اهمیت داده نشود و تیم ملی نیز ببازد، بهتر است در این باخت ها شریک نباشم. روبروی ایران مغلوب اشتباهات و خودخواهی سیدکا در اتخاذ تصمیم های نادرست شدیم؛ الان وقت مناسبی برای گفتن همه حرف ها نیست و بعدا همه متوجه مسائل خواهند شد.»

افشین قطبی تا الان کجا بوده؟!

در اردوهای سایر تیم ها اما، دیدگاه ها در خصوص تیم ملی ایران تغییر کرده و حالا در بین اسامی تیم های کاندید قهرمانی می توان اسم ایران را نیز دید و شنید.

تیمی که تا پیش از بازی سه شنبه شب مقابل عراق، حتی در بین فوتبالدوستان کشورش نیز تیم کم شانسی برای رقابت با سایر مدعیان قهرمانی تلقی می شد، شرایط متفاوتی یافته و اکنون از ایران بعنوان یکی از شانس های قهرمانی نام می برند. چهارشنبه در کنفرانس مطبوعاتی بازی ازبکستان و کویت، وادیم آبراموف سرمربی ازبکستان در پاسخ به سئوالی مبنی بر احتمال قهرمانی تیمش از وجود مدعیان جدی برای کسب این عنوان صحبت کرد و از ایران در کنار استرالیا، کره جنوبی و ژاپن بعنوان مدعیان قهرمانی نام برد.

قبل از شروع بازی ازبکستان و کویت نیز روزنامه نگاران کویتی حاضر در میدیا سنتر ورزشگاه الغرافه، از تیم ملی ایران و بازیخوانی افشین قطبی تمجید می کردند. احمد أیاد نویسنده روزنامه الوطن می گفت: «افشین قطبی تا الان کجا بوده؟! خیلی خوب بازی را اداره کرد؛ اگر مربی کویت می توانست مثل قطبی بازیخوانی کند، الان اوضاع تیم ما هم مثل ایران خوب بود!» سعید نبیل نماینده روزنامه القبس کویت هم اعتقاد داشت اگر لژیونرهای ایران «مشخصا مسعود شجاعی» مثل بازیکنان شاغل در لیگ داخلی بدون ترس از مصدومیت و با تمام وجود بازی کنند، تیم ایران می تواند بعد از سال ها به جام قهرمانی برسد.

به هر حال پیروزی سه شنبه شب باعث شده فعلا کفه ترازو به سود قطبی سنگینی کند و همه به تمجید از تیم ملی ایران و سرمربی آن بپردازند. در جامی که تیم های عربی منطقه اسیر مسائل حاشیه ای و مجادله با شبکه های تلویزیونی شده اند و بازیکنان غالبا شاغل در لیگ های اروپایی تیم های شرق آسیا نیز در اندیشه حفظ ساق هایشان هستند، شاید قطبی و تیمش بتوانند ضمن ادامه روند بازی با عراق به جامی دست پیدا کنند که تا چند روز پیش حتی در ایران نیز کمتر کسی برای آن ها شانس تصاحب آن را قائل می شد.

Retired User
13-01-2011, 13:14
قطعا اونم تو فوتبال!!!!!!!!!!!!!
کره از بحرین 2-1 برد و ژاپن با اردن مساوی کرد استرالیا هم که هنوز بازی نکرده البته اگه بازی با هند حساب بشه بازی کرده خوب پس ما بهتر بازی کردیم از اینا رو چه معیاری میگی قطعا میبازیم رو سوابق :31:چون اگه اینجوری بود عراق چهار سال قبل قهرمان نمیشد چون کره و... تو اون جام هم حاضر بودند من نمیگم فوق العاده هستیم و قطعا جلوی هر تیمی برنده میشیم چون قطعا تو فوتبال وجود نداره اگه خواستید میتونم هزاران بازی را نام ببرم که با منطق میشد برنده را حدس زد ولی اشتباه شد :46::46:
الان همه تو جو بردن و نظر مخالف دادن عواقبی هم داره :31:
مثل پست پائین
اما من نگفتم که کدوم تیم قهرمان میشه
بلکه ایران با این دفاع تیمی و بی تاکتیک بودن (کلمه فعلا رو از عمد بولد کردم , قطبی هنوز فرصت اصلاح داره) مقابل تیمایی که ذکر کردم کم میاره
به خصوص ژاپن
تعجب میکنم که بازی اول رو ملاک قرار میدید
اسپانیا هم بازی اولشو باخت

شما برو به سیاوش کچل نمازتو اقتدا کن!مرگ بر منافق
:31:

به نظرم اگه دفاعمون بتونه خودش رو یه سرو گردن بالاتر از این چیزی که هست نشون بده، تیم ملی مون در مرحله 1/4 که منم مثل خیلی ها قبل از جام ملت ها تو این تاپیک پیش بینی کردم که حذف میشه، حذف نخواهد شد و میره بین چهار تیم و شاید هم بازی فینال و قهرمانی! ولی متاسفانه دفاعمون تو بازی عراق پر اشتباه بود!:20:
دقیقا حرف من
اگه بتونه دفاعش رو درست کنه + پرس تیمی در توپهای هوایی ، میتونه موفق باشه(حتی قهرمان)
اما اگه بتونه

hjoooker
13-01-2011, 13:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطبي در گفت‌وگو با سايت AFC :
قبل از رفتن مي‌خواهم آينده‌ي خوبي براي فوتبال ايران بسازم
سرويس: جام ملتهاي آسيا
1389/10/23
01-13-2011
13:01:06
8910-15552: كد خبر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جام ملتهاي آسيا

افشين قطبي به پايگاه رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا گفته است مي خواهد ميراثي پايدار را براي آينده‌ي فوتبال ايران پس از رفتنش از تيم ملي به جاي بگذارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا، سايت AFC به تازگي گفت‌وگويي را با سرمربي تيم ملي ايران انجام داد و با ا و در مورد اهدافش پس از رفتن از تيم ملي ايران و همچنين خاطرات قبلي او در ايران صبحت كرد.
قطبي به سايت AFC گفت: فكر مي‌كنم فوتبال ايراني فراز و نشيب‌هاي بسيار زيادي در 30 سال گذشته داشته است كه اگر به آن نگاه كنيد استعدادها و هيجان‌هاي زيادي را براي بازي كردن مي‌بينيد اما اين احساسات در واقع به يك سيستم تبديل نشده‌اند تا بازيكنان را بسازند و با آنها يادگيري درست را انجام دهند.
قطبي ادامه داد: آن شرايطي كه بايد براي تربيت مربيان با تحصيلات مناسب وجود داشته باشد در نظر گرفته نشده است اما به صورت اميدوار كننده‌اي همانطور كه روزنه‌هاي مختلف براي فوتبال ايران باز مي‌شود آنها از تحصيلات و تكنولوژي بيشتري بهره مند مي‌شوند كه در سراسر جهان وجود دارد و در نتيجه بازيكنان و مربيان جوان ايراني كه در خارج از كشور بازي كرده‌اند مي‌توانند تجربه‌هاي خود را براي كمك به فوتبال ايران به اين كشور بياورند.
وي ادامه داد: ايران در طول تاريخ سه بار در جام جهاني حضور داشته و تنها يكي از بازي‌هاي رسمي خود را در اين رقابت‌ها برده است. بنابراين ما در حوزه بين المللي آن نتايجي را كه بايد براي موفقيت كسب مي‌كرده‌ايم تاكنون بدست نياورده‌ايم. مي‌خواهيم اين وضعيت را در جام ملت‌هاي آسيا تغيير دهيم.
سرمربي تيم ملي در ادامه به زمان مربي‌گري‌اش در تيم ملي كره جنوبي اشاره كرد وگفت: هنگامي كه در كره كار مي‌كردم دو جام جهاني و يك جام ملت‌ها را با اين تيم تجربه كردم و همچنين به مدت دو سال مربي تيم سوون سامسونگ بودم. خيلي به مردم كره نزديك شده بودم و احساس خوبي از بودن در كنار تيم ملي كره جنوبي و بازيكنان اين تيم داشتم. اما در كنار آن بايد بگويم كه كار كردن در ايران براي من بسيار متفاوت است چرا كه من در اينجا متولد شده‌ام و يك رابطه عميق را ميان خود و مردم ايران و همچنين تيم ملي احساس مي‌كنم. بنابراين كارژكردن در تيمي كه در آنجا متولد شده‌ام و اصل و نسبم از آنجاست براي من يك افتخار است.
قطبي در مورد بازگشتش پس از 30 سال به ايران هم گفت: اين يك احساس بسيار جالب بود كه پس از 30 سال كه همه چيز را كمي متفاوت ديده بودم به ايران بازگردم.
كشور و فرهنگ مردم عوض شده بود حتي در زبان من تاثير كوچكي از زبان عربي را در آن مي‌ديدم اما با داشتن يك احساس عميق از ايراني بودن بلافاصله يك ارتباط خوب را با مردم ايران برقرار كردم و مربي‌گري در بزرگترين تيم باشگاهي ايران، پرسپوليس و همچنين داشتن 18 بازي بدون شكست با اين تيم واقعا انرژي بالا و وضعيت بسيار خوبي را براي من بوجود آورده بود و در ادامه رابطه‌ي من با مردم ايران عميق‌تر شد كه يكي از عوامل آن اين بود كه من شيوه‌ي جديدي از مربي‌گري و شخصيت را به فوتبال ايراني معرفي كردم. علاوه بر آن پيروز شدن در بازي‌ها احساس بسيار خوشايندي را ميان من و ايراني‌ها ايجاد مي‌كرد.
سرمربي تيم ملي فوتبال در مورد ستاره‌هاي جوان ايران هم گفت: احساس من اين است كه بعضي مواقع بسيار سخت است كه اين ستاره ها را بر پايه‌ي يك قاعده اصولي ساخت اما اين درست همانجايي است كه تحصيلات در فوتبال خود را نشان مي‌دهد. چرا كه از اين طريق مي‌توان استعدادهاي درست را شناسايي كرد و به آنها فضا و يادگيري مناسب را هم براي پيشرفت داد و بنابراين يك رقابت را در ميان گروه ايجاد و همچنين رابطه‌اي خوب را ميان باشگاه‌ها و تيم ملي برقرار كرد.
قطبي ادامه داده است: اين يك موضوع زمان‌گير است اما من در 21 ماهي كه سرمربي تيم ملي فوتبال ايران بوده‌ام سعي كرده‌ام اين مسائل را با رييس فدراسيون و كميته‌هاي فني به بحث بگذارم تا بتوانيم از اين طريق آينده‌ي فوتبال ايران را بسازيم.اگر شما به فهرست من نگاه كنيد مي بينيد بازيكناني دارم كه در تيم اميد حضور دارند. بيشتر مربي‌ها به آنها شانس حضور در ميدان را نمي‌دهند اما شيوه من كمي تفاوت دارد. همانطور كه سعي مي‌كنم تيم ملي كنوني را بسازم به آينده هم فكر مي‌كنم. اگرچه پس از جام ملت‌ها ديگر عضوي از تيم نيستم و به ژاپن خواهم رفت اما بدين خاطر كه ايران كشوري است كه در آن متولد شدم به آن اهميت مي‌دهم و مي‌خواهم يك آينده خوب را براي آن بسازم.
انتهاي پيام

كد خبر: 8910-15552
نظرتون راجبه حرفاش چیه؟

teza
13-01-2011, 13:24
بار دیگر تیمی که دوستش دارم

سالیان سال است که از فوتبال ملی فاصله گرفته ام... علتهای مختلفی هم داشته است اما فقط من نیستم كه چنین دیدگاه منفی نسبت به تیم ملی كشورم پیداكرده ام... بدون تعارف خیلی از مردم به همین احساس مبتلی شده اند!... بازی های تیم ملی راهم جدی دنبال نكرده ام و اگرهم درمقاطعی بیننده بودم برای بردوباخت هایش حرص و جوش نخورده ام!...
البته چرا ، یك استثنا هم وجودداشت كه در جام ملتهای دوره قبل و در بازی با كره احساساتم برانگیخته شد و به شانس بدمان در ضیافت ضربات پنالتی لعنت فرستاده ام!...

ازكودكی و از سالیان قبل حساسیتی درمقابل تیم ملی بعضی از كشورها داشتم كه یكی از مهمترین آنان همین عراق بود... چه در زمان جنگ و یا قبل ازآن و یا قبل تر ازآن و یا زمان بعداز جنگ و سرنگونی رژیم سابق عراق و یا در زمان حال ، باخت در مقابل این كشور را یك " تحقیربزرگ " به حساب می آوردم.

در جام ملتهای 96 كه دربازی اول مغلوب عراق شدیم احساس خیلی بدی داشتم اما تیم ملی ایران دربازی های بعدی موفق عمل كرد و باشكست رقبا به نیمه نهایی هم رسید كه با یك بدشانسی كامل به عربستان درضربات پنالتی باختیم و یكی ازبهترین فرصت ها را برای اولین قهرمانی جام ملتها در مقطع بعدازانقلاب برباددادیم... در آن سالها با فوتبال ملی بیگانه نبودم و مانند بسیاری ازمردم با بردهایش به وجد می آمدم و با ناکامی هایش به غم می نشستم...

بگذریم... امشب هم طبق سنت های چندسال اخیر حس وحال دیدن بازی را نداشتم اما وقتی بازی شروع شد خواه ناخواه جذب آن شدم... هرچه بازی جلوتر می رفت مشتاق تر میشدم تا اینكه گل خوردیم اما بازهم احساس ناراحتی چندانی نكردم!... با خودگفتم این بازی را هم می بازیم و یاحداکثر مساوی می کنیم و بازهم این همسایه همیشه مزاحم برایمان کری می خواند!...

بعداز گل عراق احساس می كردم كه ایران یك بازی منظم تر و بابرنامه تری را دردستوركار قراردارد و بازیكنان را جدی تر و با عرق ملی غلیظ تری نسبت به سابق و بازی های ملی دیدم... بازی ادامه داشت و من باكمال تعجب مشاهده می كردم كه وقت گذاشته ام و بازی را می بینم تااینكه گل مساوی را زدیم.

درنیمه دوم هرچه بازی جلو می رفت یك احساس قدیمی گمشده و خفته در وجودم بیدار می شد... احساس عجیبی بود!... احساسی كه با طعم دلپذیر و مبهم سالیان طلایی گذشته ها مخلوط شده بود و مرا به تونل زمان رجعت می داد... به همان سالیانی كه با تیم ملی فوتبال كشورمان در آسیا سروری می كردیم و...

دیگر احساس می كردم كه درزمان سابق هستم و از بازی چشم برنمی داشتم... خیلی عجیب بود!... انگار این بار تیم ملی شورجوانی را دروجودم زنده كرده بود... باهرفرصتی كه ازدست می رفت ازجای برمی خاستم و با هرخطری كه تهدیدمان می كرد خودم را مچاله می كردم!...

كاربه جایی رسید كه هرآئینه درانتظار گل دوم بودم تا وقتی كه این گل را به ثمر رساندیم ازجای برخاستم و از حنجره فریادشادی كشیدم!

بقیه بازی را درحالت اضطراب و ایستاده دنبال می كردم تا وقت بازی به اتمام رسید و من ماندم و یك نشاط ناشی از بازی غرور انگیز تیم ملی كشورم و یك حس قدیمی گمشده كه اکنون آن را یافته بودم و... و یك حریف مغلوب از كشوری كه از زمان كودكی نسبت به آن احساس بدی داشتم.

واقعا به یاد ندارم كه آخرین بار چه زمانی و یا درچه بازی برای تیم ملی فوتبال كشورم بی تابی كرده ام اما امیدوارم كه این بازی سرآغاز یك تحول اساسی در فوتبال ملی كشور ماباشد و متولیان امور ورزش كشور و خصوصا فوتبال برای آنچه برسرفوتبال ملی مان آمده و یا آورده اند جبران مافات نمایند.... انشاالله.

امیدواریم که بچه ها بااین بازی دچار غرور و خودبینی نشوند و تیم ملی کشورمان در ادامه بازی ها با اتحاد و همبستگی تاریخی غرور پایمال شده فوتبال مارا در قاره کهن آسیا زنده کرده و اگر به قله هم صعود نکند باتمام توان برای اعاده حیثیت بجنگد و مردم کشورمان را به آینده امیدوار نماید... انشاال

hjoooker
13-01-2011, 13:31
الان همه تو جو بردن و نظر مخالف دادن عواقبی هم داره :31:
مثل پست پائین
اما من نگفتم که کدوم تیم قهرمان میشه
بلکه ایران با این دفاع تیمی و بی تاکتیک بودن (کلمه فعلا رو از عمد بولد کردم , قطبی هنوز فرصت اصلاح داره) مقابل(اقا خجالت بکش بیتاکتیک بودن چیه؟دو تا هافبک دفاعی میشه تخریبی!بازی تخریبی همینه!تا حالا فوتبال نگاه کردی؟) تیمایی که ذکر کردم کم میاره
به خصوص ژاپن
تعجب میکنم که بازی اول رو ملاک قرار میدید
اسپانیا هم بازی اولشو باخت

کدوم ژاپن؟ژاپن با ذاکرونی فقط فکر دفاعه!استرالیا با تاکتیکه نخریبی ایران تو دقیقه ۳۰کم میاره!تازه کره هم هافبکه خوبی نداره!فقط پارکه که اونم هجومیه!برا اینجور تاکتیکا تیم حریف باید ۲تا بازی ساز داشته باشه

دقیقا حرف من
اگه بتونه دفاعش رو درست کنه + پرس تیمی در توپهای هوایی ، میتونه موفق باشه(حتی قهرمان)
اما اگه بتونه
کلا مخالفی دیگه

alone_boy
13-01-2011, 13:32
شما ها کلا دوست دارید ایران ببازه دست گدایی به امریکا دراز کنید

چرا بحثو 30یا30 میکنی؟!
فوتبال چه ربطی به استکبار جهانی(!) داره
همه دارن نظرشون رو میگن
کسی بی احترامی نکرد جز شما . . .
از پست کسی خوشتون نمیاد نخونیدش
واسه این که اسپم(!)نشه:31::
صدر حرف جالبی زد
گفت اولین باریه که هیچکس به تیم ملی امیدی نداره

hjoooker
13-01-2011, 13:35
چرا بحثو 30یا30 میکنی؟!
فوتبال چه ربطی به استکبار جهانی(!) داره
همه دارن نظرشون رو میگن
کسی بی احترامی نکرد جز شما . . .
از پست کسی خوشتون نمیاد نخونیدش
واسه این که اسپم(!)نشه:31::
صدر حرف جالبی زد
گفت اولین باریه که هیچکس به تیم ملی امیدی نداره
اقا من خودم مخالف بودم چون ازسبکه بازی تیم ملی بیزارم چون میترسیدم اسیایا مثل جام جهانی باشن!اما وقتی دیدم با این تاکتیکم میشه برد چرا دیگه نا امید باشم؟

بردیا
13-01-2011, 13:37
میبینم که جناب moderat یا entezar با سومین یوزرشون تشریف آوردن

فکر میکنم اگه صعود بکنیم توی یک چهارم به استرالیا بخوریم بهتر باشه از کره
تیم کند و پیری هستن و زیادی مغرورانه بازی میکنن و میشه از پسشون برومد.

nw_nk
13-01-2011, 14:04
« قوانین و توصیه های انجمن خبر » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

5 - بر سر موضوعات خبری با هم بحث و جدال بی مورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است.

8 - از ارسال اخبار سیاسی و مذهبی و بحث درباره این موضوعات جدا خودداری کنید.

hjoooker
13-01-2011, 15:17
« قوانین و توصیه های انجمن خبر » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ترکیب تیم ملی ۳تا اشکال داره!مبعلی نه اما ممد نوری جاش وایسه عالیه!جای غلامین نوروزی که اقای گله تقریبا بهتره که!تازه اگه شجاعیم بخواد عفه بیاد خلعتبری بهتره!تازه اگه ایران تو اسیا با قدرت تیمی اصلیه تیمها روبه رو میشد بهتر بود!چون الان این تیمای مسخررو با هر تاکتیکی میشه برد!

گرافيكار
13-01-2011, 15:43
wow ...
مثل اینکه بحث یک چهارم نهایی و نیمه نهایی و فینال و استقبال از جام ملتها در فرودگاه مهرآباده
دوستان اجازه بدین ابتدا صعود کنیم بعد به استرالیا و کره فکر میکنیم
........

ولی من فکر میکنم اگه دوم بشیم بهتره
توی نیمه نهایی حریف بهتری گیرمون میاد
درنتیجه راحت میریم فینال و چون زیاد هم خسته نشدیم جام رو میاریم تهران:31:
اینم ذات ایرانی من

farshidshd
13-01-2011, 15:48
مرحله بعد به هر تیمی بخوریم ( چه کره چه استرالیا ) ، مطمئنا" پیروز میشیم و از اون به بعد تا قهرمانی راه آسونی در پیش هست...

سخت ترین بازی ، بازی مرحله بعد هست

Elmira 021
13-01-2011, 15:51
اگه تو ده دقیقه پایانی 4 تا گل نخوریم کره تیمی نیست:31:

farshidshd
13-01-2011, 16:10
اگه تو ده دقیقه پایانی 4 تا گل نخوریم کره تیمی نیست:31:
اونا امید بودن ، و بین بازیکنای امید و بزرگسالان فرق هست از زمین تا ناکجا !!

.

masoudtr
13-01-2011, 16:13
جالبه قبل از بازی با عرق فقط 6 نفر گفته بودن قهرمان میشیم حالا 40 تا
جــــــــــــــــــــــــ و گیری

caca_caca888
13-01-2011, 16:18

اون موقع جلوش یه تعجب بود! :دی تازه یه : دی هم جلوش بود:دی

من که زدم قهرمان...........

تو جام جهانی یادمه از کره شمالی خیلی بد میگفتن! میگفتن که مردمش حتی فوتبال خودشونو زنده نمیبینن! هنوز هم اینطوریه؟ یا شایعه بود؟

mahdishata
13-01-2011, 16:43

32 نفر تا قبل بازی با عراق:46:

Aref_2008
13-01-2011, 16:50

بابا تو جوگیری شدی من یه هفته قبل از بازی زده بودم قهرمانی اون موقع هم یه 17 نفری زده بودن

اصلا هم باور نداشتم که ایران قهرمان میشه فقط بخاطر اخلاق و وجودی که دارم همیشه بهترین آرزو رو برای کشورم دارم
( البته اگه این ج.اس... بزاره ) :31:

Erfan64
13-01-2011, 16:53
من زده بودم حذف در مرحله 1/4 ام نهایی الان هم همین نظرو دارم ! :دي

Kianoosh
13-01-2011, 17:09
ماشالا بروبچس چه جوی گرفتن با یه برد >>> دیزی صناری :دی

اشتباه کنفدراسيون فوتبال آسيا در اعلام زمان تمرين تيم ملي

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر، مسئولان بخش خبری کنفدراسیون فوتبال آسیا از ابتدای رقابتهای جام ملت های آسیا برنامه تمرینی تیم های ملی تمامی کشورهای شرکت کننده را برای تمامی خبرنگاران عضو " مدیا" ارسال می کنند.

در میان برنامه همه تیم ها، برنامه تمرینی روزانه تیم ملی فوتبال ایران نیز وجود دارد که البته تا به حال چند بار از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اشتباه اعلام شده است. همین امر مشکلاتی را برای خبرنگاران این کشور ایجاد کرده است.

امروز پنجشنبه نیز در حالی که بنا بر اعلام خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی تمرین ملی پوشان ساعت 19 برگزار خواهد شد، کنفدراسیون فوتبال آسیا زمان تمرین ایران را ساعت 11 صبح اعلام کرده است.

تیم ملی فوتبال ایران در دومین دیدار از مرحله گروهی پانزدهمین دوره رقابتهای جام ملت های آسیا روز 25 دیماه و از ساعت 16:15 دقیقه به وقت قطر در ورزشگاه قطر اسپورت به مصاف تیم ملی کره شمالی خواهد رفت.

Aref_2008
13-01-2011, 17:28
عربستان گل خورد :39:

man war
13-01-2011, 17:38
چه گولیم خرد :27::27:

sAeEd_kHaAn
13-01-2011, 17:46
پايان نيمه اول
عربستان 0-1 اردن
:31: چه حالي ميده عربستان اوت شه

Pejvak61
13-01-2011, 18:10
تا دقيقه 67 همچنان 1-0 به نفع اردن.

بردن اين اردن در نيمه نهايي:18: براي ما خيلي سخت ميشه ها:31:

dehtoday
13-01-2011, 18:37
عربستان پَـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــر ! :31:

بی باک بی بال
13-01-2011, 18:49
از بین تیم های عربی از هم بشتر از عربستان متنفرم :31:که اونم پر شد :21:

masoudtr
13-01-2011, 18:51
عربستان پَـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــر ! :31:
منم همین را میخواستم بگم
:31::31::31:
کدوم کانال بازی ها را با گزارش انگلیسی پخش میکنه؟

گرافيكار
13-01-2011, 18:56
عربا حسابی افتاده بودن به جون هم
چه لذتی داشت دیدن حرص خوردنشون
خودشونم از فوتبال تاخیری خودشون حالشون به هم میخوره
دچار یه پارادوکس اخلاقی شدن
این اردن چه جوندار دفاع میکرد

yashgin128
13-01-2011, 18:58
دوست داشتم عربستان بیاد بالا تا تو مرحله بعدی یکم بازی ها جوندارتر بشه ولی
این عربها حقشونه فعلا که گنده لاتشون حذف شد تا برسیم به بعدی ها

ALI-17
13-01-2011, 19:15
حذف عربستان رو تبریک میگم!:21:

LiverBarca
13-01-2011, 19:18
بین عربها فقط میخواستم این عربستانیها و عراقیهای بیشرف اوت شن که فعلآ 50% تکمیل شد:31:...
به امید برد سایر عربها مقابل چشم بادومیها:31:

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

مخصوصآ قطر:40:

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

راستی محمد نوری رو هم دعوت نکرده افشین؟؟؟؟:18:

HardWare Professor
13-01-2011, 19:19
از حذف عربها بسی لذت بردیم.
تبریک به همه

masoudtr
13-01-2011, 19:27
کدوم کانال بازی ها را با گزارش انگلیسی پخش میکنه؟

Pejvak61
13-01-2011, 19:38
البته عربستان هم مثل ايران تو بد مخمصه اي افتاده اما فعلاً ما يه خورده اميدوارتريم كه از اين مخمصه خلاص بشيم اما اونا فعلاً هشتشون گرو نهشونه.

يه نكته رو هم نبايد فراموش كرد كه گروه عربستان هم به نظر تيم هاي گردن كلفتي داره ها من فكر نكنم ژاپن هم مقابل سوريه بازي آسوني پيش رو داشته باشه خدا رو چه ديدي شايد ژاپن و عربستان با هم حذف شدن!

سوريه و اردن به نظر ميرسه اگر رو فرم باشن دقيقاً مثل عراق يك بازي سراسر درگيرانه نياز دارن كه بشه بردشون. در كل جنس فوتبال اين سه كشور عين همه و فعلاً دور دور ايناست كه البته ما فعلاً يكيشونو زديم.

وین رونی
13-01-2011, 19:43
البته عربستان هم مثل ايران تو بد مخمصه اي افتاده ا
می تونید تشابهات مخمصه ایران و عربستان را بیان کنید؟
منکه هرچی فکر می کنم منظور شما را نمی فهمم!

Pejvak61
13-01-2011, 19:48
رسماً عربستان اوت شد.
بسيار مسرور شديم. اما به جاش يك تيم قدر بالا مياد خواهشاً گول نخورين و دست كم نگيرين.

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------

می تونید تشابهات مخمصه ایران و عربستان را بیان کنید؟
منکه هرچی فکر می کنم منظور شما را نمی فهمم!

منظورم اين بود كه هردو تيم جام جهاني رو ازدست دادن و بعد از اون در افتي محسوس قرار گرفتن. تيم ما تونسته در اين چند ماه يك ريكاوري نسبي داشته باشه ولي عربستاني ها همچنان تيره روزيهاشون ادامه داره الآن هم كه حذف شدن و ...

وین رونی
13-01-2011, 19:52
رسماً عربستان اوت شد.
بسيار مسرور شديم. اما به جاش يك تيم قدر بالا مياد خواهشاً گول نخورين و دست كم نگيرين.

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------

منظورم اين بود كه هردو تيم جام جهاني رو ازدست دادن و بعد از اون در افتي محسوس قرار گرفتن. تيم ما تونسته در اين چند ماه يك ريكاوري نسبي داشته باشه ولي عربستاني ها همچنان تيره روزيهاشون ادامه داره الآن هم كه حذف شدن و ...
اوکی گرفتم البته الآن وضعیت ما خیلی خوبه.بالاخره اسمی هم باشه قهرمان دوره قبل رو زدیم
از بازی کند و ساکن عربها که بگذریم موضوع آزار دهنده دیگه وقت کشی های بی مورد و نامردانه(!)این تیمهاست دست بازیکن می خوره یه شکم طرف،صورتش می چسبه میافته زمین انگار به قول معروف شمشیر دو سر خورده!
من این مورد رو تو تیمهای شرق آسیا ندیدم

Dark Shine
13-01-2011, 19:54
عرب ها حذف شدن ولی بازم از یه عرب دیگه باختن !
چی میشد هیچ عربی سعود نمیکرد ؟ :31:

Pejvak61
الآن كه تلويزيون رو نگاه ميكردم حاجي لو اومد پشت خط و گفت 4 -5 تا از بازيكنان تيم ملي آنفلوآنزا گرفتن ولي جاي نگراني نيست چون همگي داريم ميريم سر تمرين! اون چه جور آنفلوآنزاييه كه سريع خوب ميشه؟

pcforlife
آخ جون!! حذف عربستان مبارک!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OSEN
13-01-2011, 20:17
منم حذف عربستان رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

masoudtr
13-01-2011, 20:19
کدوم کانال بازی ها را با گزارش انگلیسی پخش میکنه؟ :31:

BEHZAD2007
13-01-2011, 20:20
سلام دوستان با یه بازی نمیشه قطعا گفت که فوتبال ایران چقدر قدرت داره و یا اصلا قدرت داره؟
من توی 20 سال عمری که از خدا گرفتم نتیجه ای که از فوقبال ایران گرفتم اینه که یه بازی خیلی عالی بازی میکنن بازی دیگه اونقدر بد بازی میکنن که حالم به هم میخوره

imanpod
13-01-2011, 20:40
ایران واقعا امسال تو هافبک و حمله مشکلی نداره . فقط دفاع و دروازه سوتی اند .
لطفا به این لینکها سر بزنید و حال این عربهای کثیف رو بگیرید :

powerslave
13-01-2011, 20:42
سلام دوستان با یه بازی نمیشه قطعا گفت که فوتبال ایران چقدر قدرت داره و یا اصلا قدرت داره؟
من توی 20 سال عمری که از خدا گرفتم نتیجه ای که از فوقبال ایران گرفتم اینه که یه بازی خیلی عالی بازی میکنن بازی دیگه اونقدر بد بازی میکنن که حالم به هم میخوره

الان منظورت اینه که تو بازی قبلی خیلی عالی بود؟؟؟؟!!!!!!!!
بابا دفاع تیم خیلی درزه. اون عقیلی که همش عشق دریبل داره اون هم از وضع نصرتی که همیشه خرابکاری میکنه. از انصاف نگزریم. موقعیت های عراق خیلی بیشتر بود. ولی به مربیش باخت. نیمه اول 10 دقیقۀ اول تیم ما افتضاح بود و 20-25 دقیقه آخر نسبتاً خوب بود. نیمه دوم هم که انصافاً تا 20 دقیقه عراق خیلی سر تر بود و فقط 15 دقیقۀ آخر تیم ما حمله کرد و اون هم به خاطر تعویض های خوب اما دیر هنگام بود. حالا باز هم فکر میکنی خیلی عالی بود؟؟؟!! این که تیم های دیگه دارن گند میزنن دلیل نمیشه بگیم تیم ما عالی بود.

ESTEGHLAL 67
13-01-2011, 20:51
کدوم کانال بازی ها را با گزارش انگلیسی پخش میکنه؟ :31:

دوست عزیز فکر میکنم کانال 10 الجزیره اسپورت به صورت فری داره پخش میکنه

ضمنا بسی حال کردیم با حذف عربستان

Dark Shine
13-01-2011, 20:53
ژاپن همه که نیمه اول رو برد ! :41:

Arash4484
13-01-2011, 21:02
دوسته عزیز موهای سید جلال همونه!خوذتو گول نزن عکساش جاهای دیگه هست گیر دادی به این عکس؟[COLOR="Silver"]

آقا این سیّد بزرگوار جلال(رفیقیت با هم؟:31:) مو کاشته ! خفن تابلوه! شما قبلن یک بار به سری که تازه مو کاشته باشه نگاه کرده باشی متوجّه میشی! چیز بدی نیست که دفاع میکنی!
حالا فکر نکنی خودم مو کاشتم فهمیدم! موهای خودم مثل گرگه!:7:

دوست عزیز فکر میکنم کانال 10 الجزیره اسپورت به صورت فری داره پخش میکنه
ضمنا بسی حال کردیم با حذف عربستان

مگه کانال 10 الجزیره فری شده؟

hamidras
13-01-2011, 21:04
ای جیگرم خنک شد از حذف عربستان بد جور:دی

aluminum
13-01-2011, 21:21
دوستان به نظرتون آفساید نبود.
مشخص نبود ژاپنی توپ رو زد یا سوریه ای
عجب بد شانس هستند داورهای ایرانی

man war
13-01-2011, 21:24
عجب بازیی شده

منکه میگم افساید بود

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

لول

واقعا بد شانسن

پنالتی برای ژابن:31:

پنالتی بود؟؟

گل شد

OSEN
13-01-2011, 21:33
پنالتی سوریه که به نظرم آفساید بود اصلا . مرادی فکر کرد مدافع ژاپن توپ رو داد عقب . فکر کنم اشتباه کرد :41:.
پنالتی ژاپن هم میتونس گرفته نشه . شاید خواست جبران پنالتی اول رو بکنه .
ایشالا دور بعدی بازی بدن بشون با این اوضاع .

.

man war
13-01-2011, 21:38
لول چی میکنه

boy iran
13-01-2011, 21:42
خوب تیم داوری ایران آبروی همه رو حسابی برد

انشا الله فینال جام جهانی رو بهشون میدن

بی باک بی بال
13-01-2011, 21:43
افساید نبود اخه مهاجم پشت دروازبان بود

man war
13-01-2011, 21:46

گل گفتی حواسم نبود کاملا درسته

HardWare Professor
13-01-2011, 21:47
گل افساید+جنجال+اشتباهات پیاپی و نداشتن تسلط در بازی در دقایق پایانی=:27::18:
فقط تو بازیی که تیم داوری ایرانین اینطور شده فعلا=:21:
از همین الان ترکی رو حذف شده بدونید=:2:

OSEN
13-01-2011, 21:49
تا اونجایی که من میدونم آخرین بازیکن توی زمین مدنظر هست ، صرف نظر از پست بازیش :46:.

.

man war
13-01-2011, 21:49
گل افساید+جنجال+اشتباهات پیاپی و نداشتن تسلط در بازی در دقایق پایانی=
فقط تو بازیی که تیم داوری ایرانین اینطور شده فعلا=
از همین الان ترکی رو حذف شده بدونید=

عجب!!!

الان داره کارشناسی میکنه ببینیم چه میکنن

HardWare Professor
13-01-2011, 21:51
اگر مساوی میشد سوریه/اردن 4 امتیازی میشدن و میتونستن با یک تبانی(که از عربا بعید نیست:31:)بازی بعدشون که با همه
رو مساوی کنن که اینطور رسما زاپن حذف میشد و شدیدا در مراحل بعد به نفعمون بود!

mahdishata
13-01-2011, 21:51
سلام
من یه چیزو متوجه نشدم
بازیکن سوریه که نمیخواست به توپ ضربه بزنه.فقط داشت تلاش میکرد که دست دروازه بون به توپ نرسه!اینم افسایده؟کمک داور هم افساید گرفته بود ولی ترکی با دستش اشاره کرد که نه و پرچمو بیار پایین

Reza31001
13-01-2011, 21:55
به به جام ملت ها هم یکی از اون داوری های ناب (!)ایرانی رو دید! به آقای عنایت تبریک میگم (گرچه استعفا کرده)

فقط فرض کنین این بازی داخل ایران بود بعید بود نا بازیکنا و لیدرا و هوادارا و.... داور رو زنده بذارن!

مطمئنی همچین قانونی وجود داره من که فکر نکنم چون اگه بود مزدک حتما می گفت

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

سلام
من یه چیزو متوجه نشدم
بازیکن سوریه که نمیخواست به توپ ضربه بزنه.فقط داشت تلاش میکرد که دست دروازه بون به توپ نرسه!اینم افسایده؟کمک داور هم افساید گرفته بود ولی ترکی با دستش اشاره کرد که نه و پرچمو بیار پایین

بازکن سوری می خواست توپ رو بگیره که بعد بزنه تو گل صد درصد افساید بود حتی اگه اون چیزی بود که شما میگی به دلیل ایجاد مزاحمت برای دروازه بان آفساید بود

man war
13-01-2011, 21:57
گفتن 2تا پنالتیا استباه گرفته

بی باک بی بال
13-01-2011, 21:59
کاش حداقل اون پنالتی ژاپن نمی گرفت تا ژاپن حذف شه :31:
ولی من هنوزم فکر می کنم چون پشت اخرین مدافع حریف بود پس افساید نیست

Reza31001
13-01-2011, 22:00
فکر کنم همین امشب ترکی رو برگردونن به ایران!

Mohammad
13-01-2011, 22:02
اینم از شانس داور ایرانیه ! کدوم بازی تا حالا اینقدر داوریش سخت بود ؟ :31:
اما ترکی بد قضاوت کرد ! تویه پنالتی ژاپن دیدش خوب بود اما به اشتباه اعلام پنالتی کرد ! تویه پنالتی سوریه هم من بعد از بازی دیدم می گفتن کامرانی فر پرچم زده ، چرا نظرش رو قبول نکرد ؟!!
شانسش برای قضاوت خیلی کم شد !! اگه از این امتحان سربلند بیرون میومد بازی های بهتری هم بهش می رسید ! بیچاره کامرانی فر ! :31:

powerslave
13-01-2011, 22:03
اوووووووووووووههه. عجب گندی زد این ترکی . مثل همیشه. فکر میکنه قاطعیت = درست بودن هست. کمک داورش آفساید گرفته، بازیکن سوریه هم که تو موقعیت آفساید بوده، فقط میمونه این که کی به توپ ضربه زده باشه. از روی احتمال هم باید آفساید میگرفت. اما افسوس مثل همیشه غرورش کار دستش داد. این بابا فقط مثل دیوونه ها به طرف بازیکن ها میاد و موقع کارت دادن انگار دعوا داره. مثل نقل و نبات هم که بازیکن اخراج میکنه. سالها قبل باید جلوشو میگرفتن ولی اینقدر رو اشتباهاش سرپوش گذاشتن که حالا همچین گند بزرگی رو زد. هاها

Reza31001
13-01-2011, 22:04
کاش حداقل اون پنالتی ژاپن نمی گرفت تا ژاپن حذف شه :31:
ولی من هنوزم فکر می کنم چون پشت اخرین مدافع حریف بود پس افساید نیست

پشت آخرین مدافع که مصداق کامل آفسایده ! ولی اون چچیزی که من می دونم و البته فکر میکنم درسته اینه که اگه یه مدافع عقبتر از دروازه بان باشه دروازه بان رو به عنوان آخرین نفر در نظر می گیرنند یعنی اگه اول دروازه بان باشه بعد مهاجم و بعد مدافع آفسایده( البته فکر کنم)

masoudtr
13-01-2011, 22:06
اینم از بهترین داور ایرانی ها
من تو دبی اسپورت دیدم بازیکن ها و مربی سوریه حمله کردن به ترکی که پارش کنن نیروهای امنیتی جلوش را گرفتن
بعد ببنید لیگ ما با این داور ها چی میکشه
دو تا پنالتی اشتباه
دو تا اخراج اشتباه

Pejvak61
13-01-2011, 22:06
مهمترين دليل اينكه تركي در پنالتي عليه ژاپن اشتباه كرده اين بود كه بازيكنان سوريه بعد از اعلام شدن پنالتي عليه خودشون آنچنان اعتراضي نكردن و معلوم بود كه ميدونستن اوضاع از چه قراره!

aluminum
13-01-2011, 22:07
سلام
من یه چیزو متوجه نشدم

فکر کنم تلاش برای رسیدن به توپ و تاثیر موثر افساید باشه
ولی هنوز معلوم نیست دقیقا!
ولی به نظرم پنالتی دوم درست بود مردای اشتباه میکرد

Mohammad
13-01-2011, 22:08
ما ها که بهتر از کامرانی فر قوانین آفساید رو نمی دونیم ، اگه اون آفساید اعلام کرده پس آفساید بوده . من در جریان بازی ندیدم ، نمی دونم چه اتفاقاتی افتاده کامل . تویه تصویر آخر کاملا مشخص بود بازیکن سوریه توپ رو زده .
جالب اینکه موقع کارت دادن هم دنبال بازیکن می رفت !! کدوم داور (بجز داوران ایرانی البته!) اینکار رو می کنن ؟ سوت می زنن ، بازیکن رو فرا می خونن و بهش کارت میدن ! نهایتا چند قدم دنبالش برن !

powerslave
13-01-2011, 22:13
این قضیه آفساید که دارین بحث میکنید اینجا اصلاً وارد نیست. این صحنه کاملاً آفساید بود (اگر قبول کنیم که بازیکن مهاجم ضربه رو زده).

این قضیه که دارین روش بحث میکنه این رو میگه که فرق نمیکنه بازیکن آخر تیم مدافع دروازهبان باشه یا یکی از بازیکن ها. فقط اگه یک نفر بین مهاجم و دروازه باشه (یعنی دو نفر نباشه) اونوقت آفسایده. و کاملاً مشخص هست که وقتی 1<2 بنابراین 0<2 هست. کلاً بحث دیگه جایز نیست.

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

این بابا فقط مثل دیوونه ها به طرف بازیکن ها میاد و موقع کارت دادن انگار دعوا داره.

جالب اینکه موقع کارت دادن هم دنبال بازیکن می رفت !! کدوم داور (بجز داوران ایرانی البته!) اینکار رو می کنن ؟ سوت می زنن ، بازیکن رو فرا می خونن و بهش کارت میدن ! نهایتا چند قدم دنبالش برن !

دقیقاً . سالهاست که این حرکت اشتباه و توهین آمیز رو انجام میده. ولی فقط ازش حمایت کردن. شما دااور های انگلیسی رو ببینید. بازیکن رو قانع میکنن که دیگه مشکلی هم پیش نیاد. مگر این که چی بشه.

Reza31001
13-01-2011, 22:15
حداقل برای پنالتی دوم میشه گفت مشکوک بود به هر حال ژاپنی بین دو بازکن گیر کرد و افتاد حالا خودشو زمین زد یا بهش تنه زدن یکم مشکوک بود .... ولی فکر کنم هدف ژاپنی ها دقیقا همین بود که پناتی رو بگیرن چون می دونستن داور میدونه اشتباه کرده و آمادست براشون پنالتی بگیره!!

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

این قضیه آفساید که دارین بحث میکنید اینجا اصلاً وارد نیست. این صحنه کاملاً آفساید بود (اگر قبول کنیم که بازیکن مهاجم ضربه رو زده).

این قضیه که دارین روش بحث میکنه این رو میگه که فرق نمیکنه بازیکن آخر تیم مدافع دروازهبان باشه یا یکی از بازیکن ها. فقط اگه یک نفر بین مهاجم و دروازه باشه (یعنی دو نفر نباشه) اونوقت آفسایده. و کاملاً مشخص هست که وقتی 1<2 بنابراین 0<2 هست. کلاً بحث دیگه جایز نیست.

100% ... آفساید که قطعی بود ... فقط یکی از بچه ها یه چیزی گفت منم خواستم شما رو از اطلاعاتم !! بهره مند کنم:31:

powerslave
13-01-2011, 22:18
ولی حالا خودمونیم. عجب جام عجیبی شد!! هیچی مطابق پیشبینی ها نشده.

گرافيكار
13-01-2011, 22:20
هرچند نیمه دوم یه نیمه سخت بود
اما به نظر من هر دوی پنالتیها درست بود
کارشناس داوری دبی اسپورت هم گفت هر دو پنالتی درست بود
کار خوب ترکی این بود که روی صحنه پنالتی سوریه دید که توپ رو مدافع ژاپن زد و به همین خاطر با قاطعیت به کامرانی فر گفت من دیدم پرچم رو بیار پایین
روی پنالتی ژاپن هم که انصافا مدافعای سوری بازیکن ژاپن رو ساندویچ کردن
حتی کارشناس داوری عرب هم گفت که پنالتی درست بوده
تنها صحنه ای که اشتباه بود به نظر من اخراج بازیکن سوری بود چون بازیکن ژاپنی پاشو گذاشت روی توپ و تکونش داد
من برعکس نظر دوستان فکر میکنم ترکی بد قضاوت نکرد

Kianoosh
13-01-2011, 22:22
من ندیدم بازی رو داور ایرانی بود گند زد؟

شايعه وجود ويروس همه‌گير در اردوي تيم‌ملي تكذيب شد

شايعه وجود ويروس همه‌گير در اردوي تيم‌ملي در حالي مطرح مي‌شود که تنها 3 بازيکن به نام هاي آندرانيک تيموريان، سدجلال حسيني و مسعود شجاعي سرما خورده‌‌اند که البته وضعيت جسمي آنها حاد نيست.
دکتر شهاب، پزشک تيم ملي با تکذيب وجود ويروس در تيم ملي به خبرنگار فارس گفت: سرماخوردگي 3 بازيکن تيم ملي خفيف و دوره‌اش کوتاه است. آنها قطعاً به مسابقه با کره‌شمالي مي‌رسند و بازي کردن آنها به نظر کادرفني بستگي دارد.
والي‌زاده، مدير رسانه‌اي تيم‌ملي هم در مورد سرما خوردگي بازيکنان گفت: 3 الي 4 بازيکن هستند که سرما خورده‌اند که آنها نيز به زودي خوب مي‌شوند و جاي نگراني وجود ندارد.
نکته جالب اينکه وقتي خبرنگاران از تيموريان ‌خواستند مصاحبه کند وي با گفتن اين جمله که "مي‌ترسم شما هم سرما بخوريد "، صحبت نکرد.

aluminum
13-01-2011, 22:24
به نظر من هم باید صبر کنیم مقامات رسمی اعلام نظر کنن.چون واقعا هیچ چیز مشخص نیست
در مورد پا گذاشتن روی توپ هم دقیقا نمی دونم قانونش چیه.ولی میشه کارت زرد رو برای رعایت نکردن فاصله در نظر گرفت

Reza31001
13-01-2011, 22:29
رو پنالتی اول اون چیزی که میشد دید این بود که مهاجم سوریه توپ رو زد ... مدافع ژاپن هم در حالتی بود که می خواست نذاره توپ به مهاجم برسه و می خواست توپ رو رد کنه بنابراین حتی اگر هم ژاپنیه توپ رو زده باشه نباید اون قدر جلو می رفت اونم به طرف دروازۀ خودشون... گرچه بازم تصویری که من دیدم از نزدیک نبود که بشه دقیق گفت

گرافيكار
13-01-2011, 22:32
مدافع ژاپن توپ رو زد اما چون تحت فشار مهاجم سوری توپ رو زد توپ به اون جهت رفت
در هر صورت ترکی از همه نزدیکتر بود
و اونجوری که به کامرانی فر میگفت پرچم رو بیار پایین مشخص بود روی تصمیمش مطمئنه
درکل بهتر از داور کره و بحرین بود که معلوم نبود چرا بازیکن کره ای رو اخراج کرد

Reza31001
13-01-2011, 22:35
چطوره حالا بریم سراغ بازی های آینده به نظرتون کره - استرالیا و ایران - کره چی میشه ... راستی حذف عربستان هم مجدد و البته با تاخیر تبریک:8:

hamed malekpour
13-01-2011, 22:38
عربستان باخت خوشحال شدم.

Lamanta
13-01-2011, 22:38
به نظر من فردا کره-اسرالیا هر کدوم ببازه ما باهاش بازی داریم که من میگم استرالیا میبازه....:d

powerslave
13-01-2011, 22:43
رو پنالتی اول اون چیزی که میشد دید این بود که مهاجم سوریه توپ رو زد ... مدافع ژاپن هم در حالتی بود که می خواست نذاره توپ به مهاجم برسه و می خواست توپ رو رد کنه بنابراین حتی اگر هم ژاپنیه توپ رو زده باشه نباید اون قدر جلو می رفت اونم به طرف دروازۀ خودشون... گرچه بازم تصویری که من دیدم از نزدیک نبود که بشه دقیق گفت

مدافع ژاپن توپ رو زد اما چون تحت فشار مهاجم سوری توپ رو زد توپ به اون جهت رفت
در هر صورت ترکی از همه نزدیکتر بود
و اونجوری که به کامرانی فر میگفت پرچم رو بیار پایین مشخص بود روی تصمیمش مطمئنه
درکل بهتر از داور کره و بحرین بود که معلوم نبود چرا بازیکن کره ای رو اخراج کرد

من پیشاپیش عذر میخوام که این جمله رو میگم اما حرف هر دوتاتون خنده داره.
یعنی چی مدافع ژاپن نباید جلو میرفت؟ کی همچین قانونی رو وضع کرده؟؟؟!!!! و در مورد شما گرافیکار ، مگه تصویر پشت دروازه رو ندیدی؟ مهاجم سوریه توپ رو زد.
در واقع قضیه اینطوریه که اگه اون مهاجم توپ رو مستقیماً میزد تو دروازه، آفسایدی در کار نمیبود، چون اونیکی مهاجم سوریه پشت سر دروازه بان بود و مزاحمتی برای دیدش ایجاد نمیکرد. برای همین مدافع ژاپن رفت روی پاش و سعی کرد جلوش رو بگیره. مدافع توپ رو نزد و مهاجم زد اما فشاری که دفاع ژاپن روی بدن فوروارد آورد (مثلاً خوردن تنه یا هل دادن با دست) باعث شد که توپ به جای رفتن به سمت دروازه به سمت اون دو تا بازیکن بره چون که مهاجم سوریه توپ رو با نوک پاش زد که دقتش کم هست.

Reza31001
13-01-2011, 22:51
من که نگفتم مدافع ژاپن نباید جلو میرفت ... من میگم اگر هم مدافع توپ رو زده با توجه به حالتی که داشت توپ نمی تونست با اون شدت به طرف دروازه بره .. در واقع منم فکر میکنم مهاجم با نوک پا توپ رو زده

بی باک بی بال
13-01-2011, 22:53
به نظر من فردا کره-اسرالیا هر کدوم ببازه ما باهاش بازی داریم که من میگم استرالیا میبازه....:d
مساوی شد چی :31:

mahdishata
13-01-2011, 22:56
نصیرزاده: پنالتی درست بود اما اخراج نداشت!

هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری از تصمیم جنجالی محسن ترکی دفاع کرد.

نصیرزاده در این باره به خبرآنلاین گفت :« در آن صحنه چون پاس به عقب را بازیکن ژاپنی انداخته بود دیگر نمی توان گفت آفساید و تصمیم ترکی درست بوده است. به همین دلیل فکر می کنم اگر کامرانی فر پرچم زده ، اشتباه کرده است و داور خودش در این صحنه تصمیم بهتری داشته. اما درباره کارت قرمزی هم که به گلر ژاپنی داد فکر می کنم چون مهاجم سوری پشت به دروازه بود شاید می توانستند کارت زرد هم بدهند و اتفاقی نیفتد. »

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

اعتراض شدید سرمربی سوریه /حلقه‌ نیروهای امنیتی دور ترکی

در پی اعتراض کادر فنی و بازیکنان تیم سوریه به قضاوت محسن ترکی، نیروهای امنیتی حاضر در ورزشگاه به دور ترکی حلقه زدند، تا او را به سلامت از زمین خارج کنند.

قضاوت محسن ترکی در دیدار تیم‌های سوریه و ژاپن با حاشیه‌هایی همراه بود.ترکی در این دیدار دو پنالتی اعلام کرد و یکی از بازیکنان دو تیم را اخراج کرد. ژاپن در پایان این دیدار را با پیروزی پشت سر گذاشت.

سرمربی تیم ملی سوریه در پایان دیدار با اعتراض شدید به سمت ترکی حمله‌ور شد که بازیکنان سوریه مانع او شدند.

در پایان دیدار که دو تیم برای مراسم پایانی میانه‌ی میدان جمع شده بودند، نیروهای امنیتی مقابل ترکی و کمک‌هایش قرار گرفتند تا بازیکنان سوریه مشکلی برای ترکی به وجود نیاورند.

شبکه‌ی تلویزیونی دوبی اسپورت در پایان بازی چندین بار صحنه‌ی پنالتی ژاپن را به نمایش گذاشت که تصاویر آهسته‌ی تلویزیونی نشان داد که مدافع ژاپن پاس را ارسال کرده و صحنه نمی توانسته آفساید باشد.

یارو سنگ پا قزوینو رد کرده:31:

hojjatinho
13-01-2011, 22:59
سلام
مثل اینکه ترکی خبر ساز شده !
بازم من بازی دوم رو ندیدم و هایلایت هاش رو دیدم .
به نظرو اخراج سوری اشتباه بود و نیز پنالتی سوریه . تصویر اخری معلوم شد سوری زده نه ژاپنی پس افساید .
پنالتی ژاپن هم به نظرم یه جورایی پنالتی می شد گرفت .
در کل باید صبر کرد دید نظر ای اف سی و کارشناسا رو .
راستی باخت عربستان هم بر هم میهان عزیز مبارک و فرخنده باد:31:

راستی یه سوال: بعد از دور 1/4 تیم ها چه جوری به هم می خورند؟؟
کسی جدولشو داره . اخه دیدم اینجا بحث شده که با اون طرف جدول می خوریم ولی اگه اشتباه نکنم بازم می گم اگه اشتباه نکنم یه جایی دیدم که با همین گروه کره اینا:31: تا قبل از فینال هستیم و به اونطرفی ها نمی خوریم ؟ یکی روشن کنه قضیه رو مرسی.

Reza31001
13-01-2011, 23:01
نصیرزاده: پنالتی درست بود اما اخراج نداشت!

هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری از تصمیم جنجالی محسن ترکی دفاع کرد.

نصیرزاده در این باره به خبرآنلاین گفت :« در آن صحنه چون پاس به عقب را بازیکن ژاپنی انداخته بود دیگر نمی توان گفت آفساید و تصمیم ترکی درست بوده است. به همین دلیل فکر می کنم اگر کامرانی فر پرچم زده ، اشتباه کرده است و داور خودش در این صحنه تصمیم بهتری داشته. اما درباره کارت قرمزی هم که به گلر ژاپنی داد فکر می کنم چون مهاجم سوری پشت به دروازه بود شاید می توانستند کارت زرد هم بدهند و اتفاقی نیفتد. »

وااااااااای!! پشت به دروازه بود ولی پشتش خالی خالی بود حتی دروازه بانم نبود من به این موقعیت میگم موقعیت 200% گل! یعنی چی اخراج نداره طرف توپ رو گرفته بود یه ثانیه بعد توپ تو گل بود جالبه والا!!

hojjatinho
13-01-2011, 23:02
مساوی شد چی :31:
به نظر من اگه مساوی بشه هم تیم دوم استرالیا می شه !
اگه بحرین استرالیا رو نبره:31: ولی بدم نمی بازه اون وقت یه کره هست و یه هندوستان!!!

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

وااااااااای!! پشت به دروازه بود ولی پشتش خالی خالی بود حتی دروازه بانم نبود من به این موقعیت میگم موقعیت 200% گل! یعنی چی اخراج نداره طرف توپ رو گرفته بود یه ثانیه بعد توپ تو گل بود جالبه والا!!
اره از نصی بعید بود!

Reza31001
13-01-2011, 23:03
راستی یه سوال: بعد از دور 1/4 تیم ها چه جوری به هم می خورند؟؟
کسی جدولشو داره . اخه دیدم اینجا بحث شده که با اون طرف جدول می خوریم ولی اگه اشتباه نکنم بازم می گم اگه اشتباه نکنم یه جایی دیدم که با همین گروه کره اینا:31: تا قبل از فینال هستیم و به اونطرفی ها نمی خوریم ؟ یکی روشن کنه قضیه رو مرسی.

گروه یک با گروه دو و گروه سه با گروه 4 بازی میکنه یعنی در صورت صعود ایران با همون کره اینا برمیخوریم

hojjatinho
13-01-2011, 23:05
گروه یک با گروه دو و گروه سه با گروه 4 بازی میکنه یعنی در صورت صعود ایران با همون کره اینا برمیخوریم
ممنون پس درست دیده بودم یه جایی:31:
این جوری خوش به حال اونوری ها
اواتارت هم باحاله!

ferdfe
13-01-2011, 23:13
اول اینکه هنوز از باخت عربستان خوشحالم ولی این ترکی اعصابمون رو ریخت به هم !!!!!

فقط خدا کنه کارشناس های afc مهر تایید بزنن به قضاوتش :5:

REZAt1980
13-01-2011, 23:14
/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه/
از تمجيد يك تصميم شجاعانه تا حمله سرمربي سوريه به "تركي "

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه، شبكه تلويزيوني الجزيره اسپرت پس از بازي تيم‌هاي ژاپن و سوريه كه با پيروزي سامورايي‌ها همراه شد، صحنه‌هاي داوري را به كارشناسي گذاشت.
با پخش تصاوير آهسته‌ ضربه پنالتي به سود سوريه، ابتدا آفسايد نبودن اين موقعيت مورد تأييد قرار گرفت و سپس پنالتي گرفته شده از سوي تركي را كارشناسان تأييد كردند.
كارشناس داوري اين شبكه تلويزيوني، تركي را مورد تمجيد و تحسين قرار داده و تصميم وي را شجاعانه خواند.
در ادامه كارشناسان روي صحنه پنالتي ژاپن به جمعبندي نرسيده و تأييد يا عدم تأييد آن را لازمه بررسي بيشتر دانستند.
تركي در اين بازي جنجالي، 2 كارت قرمز به بازيكنان ژاپن و سوريه نشان داد.
اما اين همه ماجرا نبود و با سوت پايان بازي، كادر فني تيم ملي سوريه و در رأس آنها سرمربي اين تيم، تيتا والري به سمت تركي حمله‌ور شدند كه اين مسأله منجر به آن شد تا نيروهاي حفاظتي و امنيتي حاضر در ورزشگاه القطر با اسكورت داور و كمك‌هاي وي، آنها را از زمين بازي خارج كنند.
همچنين زماني كه در پايان بازي، بازيكنان براي انجام بازي جوانمردانه در ميانه ميدان جمع شدند، برخي از بازيكنان سوريه به تركي اهانت كردند.

ferdfe
13-01-2011, 23:19
اول سوتی فوتبال 3 رو داشته باشید :27:

برتري ژاپن مقابل سوريه

تيم ملي فوتبال ژاپن که در نخستين ديدار با گل دقايق تلف شده از شکست مقابل اردن گريخته بود، در دومين ديدار مقابل سوريه به برتري 2 بر يک دست پيدا کرد. قضاوت اين ديدار را محسن ترکي بر عهده داشت و حسن کامراني فر و رضا سخندان هم او را در امر قضاوت ياري کردند.

شاگردان زاکروني در نيمه‌ي نخست توسط "هاسه به" به گل برتري رسيدند و با همين اندوخته ي يک گل راهي رختکن شدند.

ژاپن در نيمه‌ي دوم هم تيم مسلط ميدان بود، اما اين سوريه بود که توانست به گل مساوي برسد.

مهاجم اردن پس از چند بار رفت و برگشت توپ در آستانه‌ي دروازه صاحب توپ شده بود که خطاي دروازه بان مانع از گلزني شد. محسن ترکي ابتدا در سوت خود دميد و اعلام پنالتي کرد

، اما پرچم کامراني فر باعث شد تا در تصميم خود تجديد نظر کند.

بازيکنان ژاپن به شدت به تصميم ترکي معترض بودند، اما در نهايت ترکي تصميم اوليه‌اش را تاييد و دروازه‌بان ژاپن را اخراج کرد تا سوريه صاحب يک ضربه‌ي پنالتي شود. نيشي کاوا که که به جاي کاواشيما درون دروازه قرار گرفته بود جهت ضربه را تشخيص داد، اما ضربه‌ي پنالتي الخطيب در دقيقه‌ي 76 به گل تبديل شد. پيش از ضربه کارگردان تلويزيوني بر روي چهره‌ي عکاس سوري که زوم کرد که اين عکاس از شدت هيجان در حال گريه کردن بود.

ژاپن که 3 امتياز اين بازي را هم از دست رفته مي ديد، به حمله ادامه داد و اين بار ترکي به سود ژاپن پنالتي اعلام کرد و "کيسوکه هوندا" گل برتري را در دقيقه‌ي 82 به ثمر رساند.

اردن بعد از دريافت گل دوم چند حمله‌ي خطرناک انجام داد که سودي نداشت و اين بازي در پايان با برتري ژاپن به پايان رسيد.

**ترکيب دو تيم

ژاپن: کاواشيما، اوچيدا، يوشيما، کونو، ناگاتومو، اندو، هاسه‌به، ماتسوي، هوندا، کاگاوا (اوکازاکا)، مائدا (نيشي گاوا) .

سوريه: بلهوس، عبدالدايم، دياب، دکا، صباغ، الحسين، اسماعيل، الحسين (العقا)، اوعاد (الخطيب) ، عيان، الزينو (مالکي)

کارت زرد: اوعاد و العقا، صباغ از سوريه. اوچيدا، يوشيما و ماتسوي از ژاپن

کارت قرمز: کاواشيما از ژاپن و صباغ از سوريه

در پايان دومين روز از گروه B ژاپن و اردن در مکان هاي اول و دوم گروه قرار گرفتند. سوريه به 3 امتياز در مکان سوم ايستاد و عربستان بدون امتياز در انتهاي گروه قرار گرفت.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرافيكار
13-01-2011, 23:20
کد خبر : 32280 زمان ارسال خبر : پنج‌شنبه 23/10/1389 ساعت : 22:47

حمايت دوبي اسپورت و الجزيره از تصميم تركي/تصميم تركي صحيح و شجاعانه بود

شبکه تلويزيوني دوبي اسپورت با چندين بار پخش تصاوير آهسته‌ي پنالتي سوريه، تصميم ترکي را تاييد کرد.

کارشناس داوري شبکه‌ي دوبي اسپورت درباره‌ي صحنه پنالتي سوريه که مورد اعتراض شديد ژاپني‌ها قرار گرفته بود، عنوان کرد: «براي نظر دادن درباره‌ي صحنه‌ي پنالتي سوريه، بايد مشخص شود مدافع ژاپن به توپ ضربه زده يا مهاجم سوريه.»

پس از اين اظهار نظرکارشناس داوري، تصاوير مربوط به صحنه‌ي پنالتي بارها به صورت آهسته پخش شد. تلويزيون شبکه دوبي اسپورت با کشيدن داير‌ه‌ي قرمز دور توپ، نشان داد که مدافع ژاپن به توپ ضربه زده و اين صحنه آفسايد نبوده است.

شبکه‌ي تلويزيوني الجزيره هم با حمايت از ترکي، تصميم داور ايراني بازي را "شجاعانه" توصيف کرد.

محسن ترکي که قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت، دو پنالتي براي هر يک از دو تيم اعلام کرد و با نشان دادن دو کارت قرمز، دو تيم را ده نفره کرد تا جنجالي‌ترين ديدار جام پانزدهم را تا پايان ششمين روز رقابت‌ها سوت زده باشد.

منبع

گرافيكار
13-01-2011, 23:30
من پیشاپیش عذر میخوام که این جمله رو میگم اما حرف هر دوتاتون خنده داره.
یعنی چی مدافع ژاپن نباید جلو میرفت؟ کی همچین قانونی رو وضع کرده؟؟؟!!!! و در مورد شما گرافیکار ، مگه تصویر پشت دروازه رو ندیدی؟ مهاجم سوریه توپ رو زد.
در واقع قضیه اینطوریه که اگه اون مهاجم توپ رو مستقیماً میزد تو دروازه، آفسایدی در کار نمیبود، چون اونیکی مهاجم سوریه پشت سر دروازه بان بود و مزاحمتی برای دیدش ایجاد نمیکرد. برای همین مدافع ژاپن رفت روی پاش و سعی کرد جلوش رو بگیره. مدافع توپ رو نزد و مهاجم زد اما فشاری که دفاع ژاپن روی بدن فوروارد آورد (مثلاً خوردن تنه یا هل دادن با دست) باعث شد که توپ به جای رفتن به سمت دروازه به سمت اون دو تا بازیکن بره چون که مهاجم سوریه توپ رو با نوک پاش زد که دقتش کم هست.

اینکه حرف من به نظرتون خنده دار اومده نظر شخصی شماست نیازی به عذرخواهی نیست

در مورد اون صحنه هم اکثر شبکه های عربی به خوبی نشون دادن که مدافع ژاپن ضربه رو زد
دیگه کسی روی اینکه کی به توپ ضربه زده بحثی نداره

Grand
13-01-2011, 23:32
آخ جون عربستان حذف شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza31001
13-01-2011, 23:35
واقعا حظ میکنم جدول گروه دو رو میبینم کی فکرشو میکرد اردن و سوریه پشت سرهم عربستان رو ببرن؟!

Grand
13-01-2011, 23:56
واقعا حظ میکنم جدول گروه دو رو میبینم کی فکرشو میکرد اردن و سوریه پشت سرهم عربستان رو ببرن؟!

من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

powerslave
14-01-2011, 00:05
من که نگفتم مدافع ژاپن نباید جلو میرفت ... من میگم اگر هم مدافع توپ رو زده با توجه به حالتی که داشت توپ نمی تونست با اون شدت به طرف دروازه بره .. در واقع منم فکر میکنم مهاجم با نوک پا توپ رو زده

my bad

اینکه حرف من به نظرتون خنده دار اومده نظر شخصی شماست نیازی به عذرخواهی نیست

در مورد اون صحنه هم اکثر شبکه های عربی به خوبی نشون دادن که مدافع ژاپن ضربه رو زد
دیگه کسی روی اینکه کی به توپ ضربه زده بحثی نداره

من تلوزیون های عربی رو ندیدم. اما از سه زاویه ای که ایران نشون داد از دو تاش مشخص بود که مهاجم زده. در مورد اینکه گفتی ترکی از همه نزدیک تر بود، زاویش رو هم تحت نظر بگیر. با اون زاویه شدیدی که ترکی داشت که حدود مثلا! 150 درجه ساعتگرد بادو تا بازیکن ها بود، تشخیصش خیلی سخته و همین زاویه ممکنه (صد در صد) باعث اشتباهش شده. پای ژاپنی به سمت توپ رفت تا جلوش رو بگیره، سوری توپ رو زد، دید ترکی پوشیده بود (با بدن و پای ژاپنی) توپ هم حرکت کرد. نتیجه این شد که ترکی دید ژاپنی توپ رو زد. اگه اشتباه نکنم کفش سوری هم سفید بود که کار ترکی رو سخت تر کرد. اینکه قاطعیت داره هم که قبلاً گفتم. تو لیگ خودمون هم خیلی قاطعیت نشون میده. تا جایی که اکثر اوقات رفتارش زننده هست. ولی اکثر اوقات هم اشتباه میکنه.

اون دسته از دوستانی هم که میگن باید منتظر AFC شد یادشون باشه که همیشه فدراسیون های ملی یا قاره ای یا جهانی از داورها حمایت میکنند. خیلی کم پیش میاد که انتقاد مستقیم بکنن.

Erfan64
14-01-2011, 00:05
من تازه صحنه هارو دیدم
به نظرم اولی آفساید بود ! از رنگ کفش بازیکنا هم میشد فهمید بازیکن سوریه توپ و زده !
دومی هم پنالتی نبود !

hojjatinho
14-01-2011, 00:10
my bad

من تلوزیون های عربی رو ندیدم. اما از سه زاویه ای که ایران نشون داد از دو تاش مشخص بود که مهاجم زده. در مورد اینکه گفتی ترکی از همه نزدیک تر بود، زاویش رو هم تحت نظر بگیر. با اون زاویه شدیدی که ترکی داشت که حدود مثلا! 150 درجه ساعتگرد بادو تا بازیکن ها بود، تشخیصش خیلی سخته و همین زاویه ممکنه (صد در صد) باعث اشتباهش شده. پای ژاپنی به سمت توپ رفت تا جلوش رو بگیره، سوری توپ رو زد، دید ترکی پوشیده بود (با بدن و پای ژاپنی) توپ هم حرکت کرد. نتیجه این شد که ترکی دید ژاپنی توپ رو زد. اگه اشتباه نکنم کفش سوری هم سفید بود که کار ترکی رو سخت تر کرد. اینکه قاطعیت داره هم که قبلاً گفتم. تو لیگ خودمون هم خیلی قاطعیت نشون میده. تا جایی که اکثر اوقات رفتارش زننده هست. ولی اکثر اوقات هم اشتباه میکنه.

اون دسته از دوستانی هم که میگن باید منتظر AFC شد یادشون باشه که همیشه فدراسیون های ملی یا قاره ای یا جهانی از داورها حمایت میکنند. خیلی کم پیش میاد که انتقاد مستقیم بکنن.
اره مستقیم که کم پیش می اد اما غیر مستقیم میشه
باید دید
در هر صورت امیدوارم بازم به ترکی بازی بدن!

اینو الان یادم امد بگم که الجزیره اسپورت +10 تا پایان جام فری شده و می تونید اونجا بازی ها رو با گزارش انگلیسی ببینید.

گرافيكار
14-01-2011, 00:21
my bad

برعکس شما من شبکه های عربی رو دیدم
ابوظبی اسپرت اینقدر قشنگ با تصاویر کامپیوتری صحنه رو نشون داد و جلو برد که اصلا جای هیچ حرفی نزاشت
پنالتی ژاپن هم که کاملا توجیه پذیر بود گرفتنش
گفتم تنها اشتباهش اخراج بازیکن سوری بود
شما وقتی صحنه های آهسته رو از شبکه های دیگه ندیدی چطور اینقدر قاطعانه قضاوت میکنین

powerslave
14-01-2011, 00:23
اینو الان یادم امد بگم که الجزیره اسپورت +10 تا پایان جام فری شده و می تونید اونجا بازی ها رو با گزارش انگلیسی ببینید.

گزارشگر های اونا هم مثل عمو جواد جک میگن؟؟؟!! اگه نه که من ترجیح میدم همونو ببینم!!!!:27: بیچاره اینقدر جو میگیرتش که با بازیکنا حرف میزد.

Mahdi.p30
14-01-2011, 01:17
گزارشگر های اونا هم مثل عمو جواد جک میگن؟؟؟!! اگه نه که من ترجیح میدم همونو ببینم!!!!:27: بیچاره اینقدر جو میگیرتش که با بازیکنا حرف میزد.
بازي ايران عراق ، يه صحنه بازيكن عراق توپو از راه دور شوت زد كه تقريبا ميشه گفت روي تير دروازه فرود مي اومد و گل نميشد ولي رحمتي اونو به كرنر فرستاد ، در همون لحظه اين افاضات از دهان جواتي خارج شد:
""رحمتي داره از عقيلي مي پرسه كه توپ گل ميشد؟! ، آره مهدي اگه تو نمي گرفتي حتما گل ميشد""

hojjatinho
14-01-2011, 03:48
اره این جواد همیشه روی اعصاب بوده ولی این بار جو زدگیش بد نیست حداقل مزه می ده. البته فقط برای بازی ای ملی!
فکر کنید دوباره ایران استرالیا دوباره جواد خیابانی !
خوبی الجزیره هم اینه که از قبل از بازی حواشی رو نشون میده وقتی اتوبوس بازیکنان می اد و ... خیلی چیزهای دیگه

بازي ايران عراق ، يه صحنه بازيكن عراق توپو از راه دور شوت زد كه تقريبا ميشه گفت روي تير دروازه فرود مي اومد و گل نميشد ولي رحمتي اونو به كرنر فرستاد ، در همون لحظه اين افاضات از دهان جواتي خارج شد:
""رحمتي داره از عقيلي مي پرسه كه توپ گل ميشد؟! ، آره مهدي اگه تو نمي گرفتي حتما گل ميشد""
:16:اینو با سبک خیابانی برای خودتون بگید:31:
من کلی خندیدم!
ایول!

aligol172
14-01-2011, 04:39
به نظر من آقای جواد خیابانی بهترین گزارشگر برای بازیهای تیم ملی جمهوری اسلامی ایران میباشد/:31:

mahdi7610
14-01-2011, 08:40
محرومیت فردوسی پور از گزارش بازی***های ایران

پس از خروج برنامه 90 از کنداکتور شبکه سوم سیما این بار نوبت به خود عادل فردوسی پور رسید تا شانس گزارش بازی های ایران را در جام ملت های آسیا از دست دهد.

خبرهای رسیده از جام جم حکایت از آن دارد که از طرف سیما جواد خیابانی عازم قطر شده است تا بازی های ایران را در جام ملت های آسیا گزارش کند.

بدیت ترتیب عادل فردوسی پور محبوب ترین گزارشگر سیما شانس گزارش بازی های ایران را در جام ملت های آسیا نخواهد داشت.

این موضوع صحت داره ؟؟

iceweek
14-01-2011, 09:36
این موضوع صحت داره ؟؟

اعتمادی بهش نیست.به شایعه بیشتر می خوره.تنها راه مطمئن اینه که بشینیم ببیبنیم لیگ شروع شد برنامه 90 هست یا نه.

mahdi7610
14-01-2011, 09:43
اعتمادی بهش نیست.به شایعه بیشتر می خوره.تنها راه مطمئن اینه که بشینیم ببیبنیم لیگ شروع شد برنامه 90 هست یا نه.
به نظر من اگه برنامه نودی هم باشه توی اون فردوسی پوری نخواهد بود .

هر چند کارگردان نود این طور که به نظر میاد خود فردوسی پور هستش .

اما نبود فرودسی پور توی جام ملتها به دلیل برخورد او با نماینده اراک بوده .

پس نباید انتظار داشت که توی 90 هم باشه .

اما جام ملتها بدون فردوسی پور هیچی لطفی نداره .

نبود فردوسی پور توی جام ملتها مثل نبودن یک بازیکن ستاره توی بازیها هست .

sAeEd_kHaAn
14-01-2011, 11:11
به نظر من اگه برنامه نودی هم باشه توی اون فردوسی پوری نخواهد بود .

هر چند کارگردان نود این طور که به نظر میاد خود فردوسی پور هستش .

اما نبود فرودسی پور توی جام ملتها به دلیل برخورد او با نماینده اراک بوده .

پس نباید انتظار داشت که توی 90 هم باشه .

اما جام ملتها بدون فردوسی پور هیچی لطفی نداره .

نبود فردوسی پور توی جام ملتها مثل نبودن یک بازیکن ستاره توی بازیها هست .

عادل تهيه كننده و مجري برنامه نوده كارگردان نيست
خيلي با دل و جرات به خدا حيف واقعا ظلمه اگه ديگه نود و نبينيم يا ديگه گزارش هاي جذاب عادل و نشنويم

sAeEd_kHaAn
14-01-2011, 11:17
به نظر من آقای جواد خیابانی بهترین گزارشگر برای بازیهای تیم ملی جمهوری اسلامی ایران می باشد.

منظورتون همون جواد سوتيه خودمونه ؟ :31::34:

Mahdi.p30
14-01-2011, 11:36
عادل تهيه كننده و مجري برنامه نوده كارگردان نيست
خيلي با دل و جرات به خدا حيف واقعا ظلمه اگه ديگه نود و نبينيم يا ديگه گزارش هاي جذاب عادل و نشنويم

این موضوع صحت داره ؟؟
كدوم موضوع؟
اگه منظورتون فرستادن جوات به قطره ، كه خب معلومه صحت داره و طبيعتا كسي كه قطر رفته بازيا رو گزارش ميكنه نه كسي كه تهرانه

ولي در مورد 90 ، قبلا هم گفتن كه تا پايان جام ملتها از كنداكتور حذف شده
مسلما نماينده اراك از علي آبادي كه گنده تر نيست
ضمنا بعد از همه اون حرف و حديثا در مورد گزارش عادل ، فردوسي پور اون هفته بازي منچستر رو گزارش كرد و البته بازيهاي جام ملتها هم اكثرا در حدي نيست كه اون گزارش كنه

ضمنا بحث در مورد جام ملتهاست

Reza31001
14-01-2011, 11:53
اگه امشب بازی کره استرالیا رو عادل گزارش کرد که معلومه همش شایع است وگرنه احتمالا عادل رو از جام ملت ها کنار گذاشتن ( که خیلی عجیب میشه) ... بعد از اون برنامه ای که بحث نماینده مجلس بود بازم 90 پخش شد بنابراین برای برنامه 90 مشکلی نباید به وجود اومده باشه

وین رونی
14-01-2011, 12:22
شنیدم چندتا بازیکن سرما خوردن؟!خوب معلومه بعد از بازی با عراق لخت شدن باید هم سرما می خوردن

pcforlife
14-01-2011, 13:00
میخواستم الان امضامو عوض کنم عکس پایین رو بزارم، ولی حیفم اومد!! گفتم عکسرو بزارم اینجا مقادیری شاد بشیم!!:31:

:27:

LiverBarca
14-01-2011, 13:11
دستت درد نکنه،کلی حال کردم:27::27::27::21::21::21:

گرافيكار
14-01-2011, 13:12
میخواستم الان امضامو عوض کنم عکس پایین رو بزارم، ولی حیفم اومد!! گفتم عکسرو بزارم اینجا مقادیری شاد بشیم!!:31:

:27:

جان من یه دو روز افتخار بده بزار امضات باشه

یه کم گرافشم ببر بالا عربستانشم برجسته کن یه عکس از یه تماشاگر مغموم عرب هم بزار تا یاد نگیرن به آمریکا بگن به ایران حمله کنه

powerslave
14-01-2011, 13:41

یه کم گرافشم ببر بالا عربستانشم برجسته کن یه عکس از یه تماشاگر مغموم عرب هم بزار تا یاد نگیرن به آمریکا بگن به ایران حمله کنه

ایول اینو خوب اومدی. امیدوارم اونایی هم که باید اینو بفهمند (البته امیدی هم بهشون نیست) بفهمن.

guzga
14-01-2011, 13:52
:27::27::21:
ای ول خیلی حال کردم

marvel_malayer
14-01-2011, 14:05
با حذف عربستان مسابقات تازه جالب شد
فقط یه سوال دارم چرا ایران هر وقت از گروهش میاد بالا باید با کره بازی کنه ؟؟؟؟؟

malkemid
14-01-2011, 14:12

چون دیگه از اون بالاتر نره!!

M3HRD@D
14-01-2011, 14:23
دیگه اگه امسال هم به کره بخوریم شورش در میاد خدا کنه به استرالیا بخوریم یه بازی حماسی میشه:31:

OSEN
14-01-2011, 14:25
نه بابا کره بهتره . قطبی کره رو عین کف دستش میشناسه آخه :31::27:.

.

pcforlife
14-01-2011, 14:33

مرسی علیرضا! وسوسم نکن! امضای الانم رو هر سری نگاه میکنم این احساس های منفی ای که تو این چند ساله درباره تیم ملی داشتم مقادیری تبدیل میشه به احساس مثبت و غرور! کاش این غرور به گذشته امسال هم با قهرمانی تیم ملی در AC به وجود بیاد!:20:
اما واقعا میگن چوب خدا صدا نداره یه حقیقتیه!
خود عرب ها اگه فکر می کردن خوشحالی به سبک پایین و تحقیقر یه ملت اینقدر واسشون گرون تموم میشه، هیچ وقت از این غلطا نمیکردن:

حذف از جام جهانی با مسخره ترین شکل ممکن با گل دقیقه 93 بحرینی ها!:27:

تکرار تاریخ کمتر از دو سال بعد در ریاض!!:31:

و حالا:biggrin::

foa.neh
14-01-2011, 14:52
:31::27::27::27::27::31:

طی تماس تلفنی که یکی از اعضای سایت داوران در ساعت ۱۲ به وقت تهران با محسن ترکی برقرار کرد، مشخص شد تمامی تصمیمات داور بازی در دیدار تیم های سوریه – ژاپن از سری مسابقات جام ملت های آسیا درست بوده است.

در جلسه ای که امروز صبح با حضور تیم داوری بازی دیشب، ناظران، کارشناسان و مسئولین ای اف سی برگزار گردید، مشخص شد تمامی تصمیمات در صحنه های حساس توسط داور به درستی اتخاذ شده است.

همچنین در این جلسه تیم داوری خصوصا داور وسط مورد تشویق و تجمید ناظران و مسئولان AFC قرار گرفت.

لازم به ذکر است که داوران ایرانی در شرایط بسیار خوب و طبق روال عادی مشغول تمرینات خود هستند.

منبع:

:18:

Naeim
14-01-2011, 15:06
کسی جدول بازی ها رو داره بشه پرینت گرفت ؟

Reza31001
14-01-2011, 15:18
راستی این مسابقات مثل بازیهای آسیایی یه سایت رسمی نداره ؟

pcforlife
14-01-2011, 15:22
سایت رسمیشون تو خود سایت afc هستش که البته لازم به ذکر زبان فارسی رو هم ساپورت می کنه (با کلی تاخیر در آپدیت شدنش):

caca_caca888
14-01-2011, 16:00
من خیلی فوتبالی نیستم...
اما مگه اینجا چطوری دارن خوشحالی میکنن؟!
مگه همیشه چطوریه؟

درست نفهمیدم چی چی شد؟!

بی باک بی بال
14-01-2011, 16:25
مگه همیشه چطوریه؟
اینها توی ایران بعد از برد ایران این کار ها انجاممی داندن

Kurosh
14-01-2011, 16:27
مگه همیشه چطوریه؟

درست نفهمیدم چی چی شد؟!عزیزم جلو 100 هزار تماشاچی ایرانی، وسط زمین عربی رقصیدن و پریدن رو هوا (عذر می خوام) باسن هاشون رو به هم زدن !!‌ (فلان فلان شده ها)
تحقیر از این بالا تر؟!

caca_caca888
14-01-2011, 16:31
آهان
خوب نمیدونستم قضیه چیه؟!

باختن بعد اینطوری کردن؟!کی بوده؟
کسی لینک یوتوبشو داره؟

farshidshd
14-01-2011, 16:37
بازیکنان سوریه بعد از سوت پایان مسابقه به سمت ترکی رفته و اعتراضات شدیدی به قضاوت وی داشتند؛ اعتراضاتی که با دست زدن برای ترکی و تمسخر وی همراه شد.

اولین قضاوت تیم داوری ایران در جام ملت های آسیا با جنجال و دخالت نیروهای امنیتی همراه شد. اتفاقاتی که شاید حذف تیم داوری بازی سوریه و ژاپن را نیز به دنبال داشته باشد.

بازیکنان سوریه خصوصا «علی دیاب» بعد از سوت پایان مسابقه به سمت ترکی رفته و اعتراضات شدیدی به قضاوت وی داشتند؛ اعتراضاتی که با دست زدن برای ترکی و تمسخر وی همراه شد تا این داور ایرانی با کارت های زرد بازیکنان معترض را جریمه کند. «تیتا والریو» سرمربی رومانیایی تیم بازنده اما واکنش خشن تری داشت تا جایی که نیروهای امنیتی ورزشگاه مجبور به مداخله شده و داوران ایرانی را بسوی رختکن اسکورت کردند. والریو در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی درباره این حرکات توضیح داد: «داوری بسیار ضعیف بود. پنالتی ژاپن و اخراج ندیم صباغ بازیکن سوریه اصلا درست نبود و داور می خواست پنالتی درستی که بسود ما گرفت را بدین شکل برای ژاپنی ها جبران کند.»

جرقه جنجال در دقیقه 75 بازی زده شد. در شرایطی که پرچم حسن کامرانی فر به نشانه آفساید مهاجم سوریه بالا رفته بود، محسن ترکی که قضاوت خوبی را تحت فشار خرد کننده ی هواداران پر تعداد سوری حاضر در ورزشگاه «سحیم بن حمد» داشت، با رد کردن نظر کامرانی فر اعلام پنالتی کرد و به دروازه بان ژاپن کارت قرمز نشان داد. بعد از این تصمیم که به گل تساوی سوریه انجامید، کمک مربی ژاپن بدلیل توهین به ترکی اخراج شد.

«آلبرتو زاکرونی» مربی سرشناس ژاپن در کنفرانس مطبوعاتی تقصیر کامرانی فر را بیشتر از ترکی دانست و گفت: «آن موقعیت آفساید بود؛ کمک داور ابتدا آفساید گرفت اما در ادامه نظرش را تغییر داد. اگر کمک داور روی تصمیم خود اصرار می کرد، این حوادث پیش نمی آمد و به اعتقاد من کمک داور بیشتر از داور تقصیر داشت.»

محسن ترکی به پنالتی جنجالی سوریه بسنده نکرد و با گرفتن پنالتی دقیقه 82 بسود ژاپن، اعتراضات گسترده سوری ها و اتفاقات پایان بازی را موجب شد. «فاروق سریه» رئیس فدراسیون فوتبال سوریه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: «داور باعث باخت سوریه شد؛ پنالتی ژاپن و اخراج بازیکن ما اصلا درست نبود اما از داور ایرانی شکایت نمی کنیم چون می دانیم شکایت نتیجه ای بدنبال ندارد و آقایان هر طور بخواهند تصمیم می گیرند. به صراحت می گویم که داور تیم سوریه را سلاخی کرد!»

غیر از رئیس فدراسیون و سرمربی سوریه، بازیکنان این تیم نیز علیه محسن ترکی مصاحبه کردند و داور ایرانی را عامل باخت تیمشان دانستند. «عدنان الحافز» یکی از بازیکنان معترض سوریه بود که گفت: «داور بسیار ضعیف قضاوت می کرد؛ این داور در سطح مسابقات جام ملت ها نیست و مسئولان باید به اشتباهات این داور رسیدگی کنند.»
شبکه های تلویزیونی منطقه نیز شب گذشته به انتقاد از قضاوت ترکی پرداخته و از آن بعنوان نقطه تاریک داوری جام پانزدهم یاد کردند.

caca_caca888
14-01-2011, 16:45
کامرانی فر همونی بود که توی جام جهانی کمک داور بود.
و خیلی کارش درست بود؟ که هی حرفشو میزدن؟

عجب...

Reza31001
14-01-2011, 16:49
بازیکنان سوریه بعد از سوت پایان مسابقه به سمت ترکی رفته و اعتراضات شدیدی به قضاوت وی داشتند؛ اعتراضاتی که با دست زدن برای ترکی و تمسخر وی همراه شد.

اولین قضاوت تیم داوری ایران در جام ملت های آسیا با جنجال و دخالت نیروهای امنیتی همراه شد. اتفاقاتی که شاید حذف تیم داوری بازی سوریه و ژاپن را نیز به دنبال داشته باشد.

بازیکنان سوریه خصوصا «علی دیاب» بعد از سوت پایان مسابقه به سمت ترکی رفته و اعتراضات شدیدی به قضاوت وی داشتند؛ اعتراضاتی که با دست زدن برای ترکی و تمسخر وی همراه شد تا این داور ایرانی با کارت های زرد بازیکنان معترض را جریمه کند. «تیتا والریو» سرمربی رومانیایی تیم بازنده اما واکنش خشن تری داشت تا جایی که نیروهای امنیتی ورزشگاه مجبور به مداخله شده و داوران ایرانی را بسوی رختکن اسکورت کردند. والریو در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی درباره این حرکات توضیح داد: «داوری بسیار ضعیف بود. پنالتی ژاپن و اخراج ندیم صباغ بازیکن سوریه اصلا درست نبود و داور می خواست پنالتی درستی که بسود ما گرفت را بدین شکل برای ژاپنی ها جبران کند.»

جرقه جنجال در دقیقه 75 بازی زده شد. در شرایطی که پرچم حسن کامرانی فر به نشانه آفساید مهاجم سوریه بالا رفته بود، محسن ترکی که قضاوت خوبی را تحت فشار خرد کننده ی هواداران پر تعداد سوری حاضر در ورزشگاه «سحیم بن حمد» داشت، با رد کردن نظر کامرانی فر اعلام پنالتی کرد و به دروازه بان ژاپن کارت قرمز نشان داد. بعد از این تصمیم که به گل تساوی سوریه انجامید، کمک مربی ژاپن بدلیل توهین به ترکی اخراج شد.

«آلبرتو زاکرونی» مربی سرشناس ژاپن در کنفرانس مطبوعاتی تقصیر کامرانی فر را بیشتر از ترکی دانست و گفت: «آن موقعیت آفساید بود؛ کمک داور ابتدا آفساید گرفت اما در ادامه نظرش را تغییر داد. اگر کمک داور روی تصمیم خود اصرار می کرد، این حوادث پیش نمی آمد و به اعتقاد من کمک داور بیشتر از داور تقصیر داشت.»

محسن ترکی به پنالتی جنجالی سوریه بسنده نکرد و با گرفتن پنالتی دقیقه 82 بسود ژاپن، اعتراضات گسترده سوری ها و اتفاقات پایان بازی را موجب شد. «فاروق سریه» رئیس فدراسیون فوتبال سوریه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: «داور باعث باخت سوریه شد؛ پنالتی ژاپن و اخراج بازیکن ما اصلا درست نبود اما از داور ایرانی شکایت نمی کنیم چون می دانیم شکایت نتیجه ای بدنبال ندارد و آقایان هر طور بخواهند تصمیم می گیرند. به صراحت می گویم که داور تیم سوریه را سلاخی کرد!»

غیر از رئیس فدراسیون و سرمربی سوریه، بازیکنان این تیم نیز علیه محسن ترکی مصاحبه کردند و داور ایرانی را عامل باخت تیمشان دانستند. «عدنان الحافز» یکی از بازیکنان معترض سوریه بود که گفت: «داور بسیار ضعیف قضاوت می کرد؛ این داور در سطح مسابقات جام ملت ها نیست و مسئولان باید به اشتباهات این داور رسیدگی کنند.»
شبکه های تلویزیونی منطقه نیز شب گذشته به انتقاد از قضاوت ترکی پرداخته و از آن بعنوان نقطه تاریک داوری جام پانزدهم یاد کردند.

این جاست که معلوم میشه فوتبال کدوم کشور حرفه ایه
تو این بازی پنالتی اول که برای سوریه گرفته شد و باعث اخراج دروازه بان ژاپن هم شد خیلی مشکوک تر از پنالتی دوم و همچنین اخراج دفاع سوری بود حالا شما برخورد ژاپنیا رو با سوری ها مقایسه کنید (البته شاید چون در آخرش ژاپن برد زیاد اعتراض نکردن!)

powerslave
14-01-2011, 17:12
این کره جنوبی داره پدر استرالیا رو در میاره که. پووووووووف

Fusi0n
14-01-2011, 17:18
یک گل زد کره موقع گل باید به فکر ایرانم میفتاد :31:

powerslave
14-01-2011, 17:20
یک گل زد کره موقع گل باید به فکر ایرانم میفتاد
منظورت دقیقاً چیه؟؟

Alireza_SA
14-01-2011, 17:24
اصلا فک نمیکردم نتایج نظرسنجی اینجوری باشه ...

اونا که گفتن چهارم سوم نایب قهرمان قهرمان چقدر دلشون خوشه ...

powerslave
14-01-2011, 17:27
استرالیا دو تا موقعیت به دست آوردن که هر دو تاش رفت بیرون و خورد به بطری آب کنار دروازه.:27: البته دومیش رو دفاع از جلوی پای تیم کی هیل زد بیرون.

Pejvak61
14-01-2011, 17:47
البته لازم به ذکر زبان فارسی رو هم ساپورت می کنه (با کلی تاخیر در آپدیت شدنش)

اين يكي رو فوق العاده خوب اومدي!

Pejvak61
14-01-2011, 18:01
به اين صدا و سيما هيچ اطميناني نيست. چون اينقدر تنظيم زمان پخش تبليغاتش ناجوره كه ممكنه چندين و چند ثانيه از شروع بازي بگذره و تازه اونا متوجه بشن كه بايد بازي رو ببرن رو آنتن!

من نميدونم چرا مثل عربها و البته ساير نقاط دنيا حاشيه هاي بازي رو از پياده شدن بازيكنان از اتوبوس، نشون دادن رختكن خالي و ... گرفته تا سوت آغاز بازي و بعداز اون رو پخش نميكنن؟ من هميشه در حسرت تماشاي بازي ها به اينصورت موندم.

man war
14-01-2011, 18:04
رفت تو گل کره

powerslave
14-01-2011, 18:07
به اين صدا و سيما هيچ اطميناني نيست. چون اينقدر تنظيم زمان پخش تبليغاتش ناجوره كه ممكنه چندين و چند ثانيه از شروع بازي بگذره و تازه اونا متوجه بشن كه بايد بازي رو ببرن رو آنتن!

من نميدونم چرا مثل عربها و البته ساير نقاط دنيا حاشيه هاي بازي رو از پياده شدن بازيكنان از اتوبوس، نشون دادن رختكن خالي و ... گرفته تا سوت آغاز بازي و بعداز اون رو پخش نميكنن؟ من هميشه در حسرت تماشاي بازي ها به اينصورت موندم.

ای بابا. احتمال دیده شدن یک خانم یا یک تبلیغ که پولش رو نگرفتن رو فراهم کنن؟؟ مگه یادتون نیست با اون وزنه بردار بیچارمون حسین توکلی چه رفتاری کردن؟؟ فقط و فقط برای اینکه اون دختره بهش نزدیک شده بود و داشت براش دست میزد. هم اون و هم رضا زاده تو یه روز قهرمان المپیک شدن ولی چون اون شاد بود و قبلی که گفتم اصلاً بهش نرسیدن و رضا زاده هم که همتون میدونید. بیچاره توکلی ول کرد همه چیز رو و باز عاقبت رضا زاده رو هم که میدونید :27:

وین رونی
14-01-2011, 18:08
چه بازی می کنه کره
کسی می دونه آیا پارک جی سونگ نسبتی با کیم جو سونگ داره؟همون بازیکنی که تو پکن عابدزاده با سر زد به صورتش و جفتشون کلشون را باندپیچی کردن

caca_caca888
14-01-2011, 18:11
آسفالت:دی

..........

powerslave
14-01-2011, 18:14
چه بازی می کنه کره
کسی می دونه آیا پارک جی سونگ نسبتی با کیم جو سونگ داره؟همون بازیکنی که تو پک عابدزاده با سر زد به صورتش و جفتشون کلشون را باندپیچی کردن
با این اسمای اینا توقع داری که بشناسیمشون؟:27: همشون یا پارک هستن یا کیم یا بستنی قیفی

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

آسفالت
آره بیچاره خودشم خندش گرفت

hamidras
14-01-2011, 18:14
آسفالت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روح جواد سوتی بر این بازیا حاکمه:دی××

وین رونی
14-01-2011, 18:20
این قضیه آسفالت چیه؟یوسفی سوتی داده؟گفته دهن کسی آسفالت شده؟ :31:

hamidras
14-01-2011, 18:26
این قضیه آسفالت چیه؟یوسفی سوتی داده؟گفته دهن کسی آسفالت شده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آفسایدو گفت اسفالت:دی

powerslave
14-01-2011, 18:35
آفسایدو گفت اسفالت:دی

نگو دوباره خندمون گرفت.

ولی خودمونیما. نه استرالیا اونقدر که فکر میکردم دست و پا بسته بود و نه کره اون قدر قوی.

sAeEd_kHaAn
14-01-2011, 18:43
كره و استراليا هم كه مساوي كردن احتمالا دور بعد ميخوريم به كره :5:

گرافيكار
14-01-2011, 18:48
اینجوری که بوش میاد باید برای پنجمین بار پیاپی در یک چهار با کره بازی کنیم
مگر اینکه کره یه هفت هشت گل به هند بزنه که بعید میدونم

Lamanta
نه بابا به آفساید گفت آسفالت !! :31:

گرافيكار
نوشته شده توسط marvel_malayer
فقط به خاطر ترس میزبانها از این دو تیمه جدولو جوری میچینن که این دو تیم به هم بخورن یکیشون حذف بشه
این دو تیم هم که همیشه یکیشون دوم میشه یکیشون اول
الان جدولو نگها کنید
از بین استرالیا و ایران و کره و عراق و کره شمالی که سه تاش توی جام جهانی بوده فقط دو تا تیم میره نیمه نهایی
از اونور از بین ژاپن و قطر و ازبکستان و اردن و سوریه دوتاشون میره نیمه نهایی
تقریبا قرعه کشی نبوده با دست چیدن جدولو برای تیم قطر

Pejvak61
14-01-2011, 18:52
خوب با اين وضع هنوز نميدونم به كره ميخوريم يا استراليا به نظرم احتمال خوردن به استراليا بيشتر از كره است چون بحرين به احتمال فراوان هند رو ميبره و 3 امتيازي ميشه و در تعقيب استراليا با 4 امتياز قرار ميگيره و در بازي آخر هر دو تيم با انگيزه جلوي هم مي ايستن كه ممكنه بحرين بتونه استراليا رو متوقف كنه ولي باز هم استراليا بالا مياد.

با اين حال كره هم براي اطمينان از صعود بايد با تفاضل 4 گل يا بيشتر هند رو ببره كه كمي بعيد به نظر ميرسه. چون خوب بازي كردن هيچ ربطي به خوب گل زدن نداره و در بعضي اوقات ممكنه تيم هاي بزرگ در مواجهه با تيم هاي از پيش باخته كارشون به مشكل بخوره و نتونن به برتري كه نياز دارن دست پيدا كنن.

از نظر من همه چي ممكنه پيش بياد و نميشه از الآن پيش بيني كرد.

hamidras
14-01-2011, 18:52
آفسایدو گفت اسفالت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه بابا به آفساید گفت آسفالت !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه فرقی میکنه :دی!!×××

Pejvak61
14-01-2011, 18:56
نحوه تعيين جايگاه تيم ها در مرحله گروهي

دوحه: در حالی که سرنوشت حداقل دو گروه کاملا مبهم به نظر می رسد، سایت ویژه جام ملتهای آسیا، نگاهی دارد به قوانین حاکم بر مرحله مقدماتی و نحوه صعود تیمها به مرحله یک چهارم نهایی.
در مسابقات مرحله گروهی، رده بندی تیمها به این ترتیب مشخص می شود:
1) بیشترین امتیازات کسب شده در کل مسابقات
2) اگر دو یا چند تیم از نظر معیار یاد شده برابر باشند، جایگاه آنها از روش زیر تعیین می شود:
الف) بیشترین امتیازات کسب شده در مسابقات انجام شده بین تیمهای مورد نظر
ب) تفاضل گل حاصل از مسابقات انجام شده بین تیمهای مورد نظر
ج) تعداد گلهای بیشتر به ثمر رسیده در دیدارهای بین تیمهای مورد نظر
د) تفاضل گل در کل مسابقات گروهی
ه) تعداد گلهای بیشتر به ثمر رسیده در همه مسابقات گروهی
و) ضربات پنالتی اگر دو تیم از همه نظر برابر باشند و با یکدیگر بازی داشته باشند
ز) امتیازات کمتر از نظر تعداد دریافت کارتهای زرد و قرمز در مسابقات گروهی
ح) قرعه کشی

منبع:

بند "ز" و "ح" منو كشته :31:

powerslave
14-01-2011, 19:02
به طرز عجیبی همتون دارین فرض میکنین تیم ما تو گروه اول میشه. امکان داره که دوم هم بشه.

Pejvak61
14-01-2011, 19:12
مربي كره شمالي : مقابل ايران اول دفاع سخت بعد ضد حمله

دوحه: جو تونگ سوپ، سرمربی کره شمالی در آستانه بازی تیمش مقابل ایران تاکید کرد این بازی برای صعود به دور بعد مسابقات اهمیت زیادی دارد.
کره شمالی در اولین بازی اش در گروه D مقابل امارات به تساوی بدون گل رسید و برای همین از بازی با ایران به 3 امتیاز نیاز دارد تا شانسش برای صعود به دور بعد بالا برود.
در عوض ایران با یک بازی خوب عراق را 2 بر یک شکست داده و با 3 امتیاز سرگروه است.
مربی کره شمالی در این باره گفت:«ما تنها یک بازی در گروه انجام دادیم پس بازی دوم برای ما اهمیت زیادی دارد چون می تواند برای صعود به یک چهارم نهایی سرنوشت ساز باشد. ما مقابل امارات خوب بازی نکردیم. تساوی بدون گل نتیجه ای نبود که ما می خواستیم. ما بازی اول خودمان را مورد بررسی قرار داده ایم تا مشکلاتمان را برای بازی های بعدی حل کنیم. امارات برای ما مشکلاتی فراهم آورده بود. آن ها بیشتر روی دفاع تاکید داشتند تا بازیسازی و حمله.»
کره شمالی تا کنون هیچ وقت ایران را شکست نداده و جود تاکید دارم تیمش می تواند این نوار را پاره کند:«این که ما هیچ وقت ایران را نبرده ایم می تواند تاثیر روانی روی بازیکنان بگذارد اما الان بازیکنان من به لحاظ روانی آماده اند. آن ها اعتماد به نفس بالایی دارند و آماده اند این روحیه را در عمل هم داشته باشند. ما مقابل ایران روی به ضد حمله خواهیم آورد. به این معنی که به سختی دفاع خواهیم کرد و از ضد حملات استفاده خواهیم کرد. ما بازی ایران مقابل عراق را دیده ایم. آن ها خیلی خوب بازی کردند و به لحاظ بدنی کاملا آماده بودند. ایران تیم خوبی است. آن ها از عرض زمین به خوبی استفاده می کنند و توپ را به هر دو سمت زمین می برند. ما هم تاکتیکی خواهیم داشت که بتوانیم جلوی حملاتشان را بگیریم.»

منبع :

پيشاپيش از سرمربي كره شمالي پوزش ميخوام.
دقت كردين اسم مربي كره شمالي چي بود؟
سوپ جو توي تنگ :31: :16:

گرافيكار
14-01-2011, 19:37
به طرز عجیبی همتون دارین فرض میکنین تیم ما تو گروه اول میشه. امکان داره که دوم هم بشه.

راست میگی انصافا
فکر میکنم بستگی به کره داره اگه اول بشه روز بعد ما حتما دوم میشیم
اگه دوم بشن روز بعد ما حتما اول میشیم
آخه عقد این دو تیم رو توی آسمونا بستن:31:
حالا اگه گفتین شوهره کیه؟:21:

M3HRD@D
14-01-2011, 19:58
حالا اگه گفتین شوهره کیه؟
شوهر این دوره باید ایران باشه :31:
به امید اینکه ایران باشه:31:

man war
14-01-2011, 20:01
لول تا دقیقه 15 بازی هند و بحرین 2 1

بحرین 2 هند 1 { همین الان گل زد}{بحرین}

man war
14-01-2011, 20:06
شد 3 1 بحرین گل زد

Kurosh
14-01-2011, 20:07
بستکبال بازی می کنن؟!‌ :دی

man war
14-01-2011, 20:09
یه جورایی :31::31: { البته گل اول بحرین پنالتی بود}:31:

man war
14-01-2011, 20:28
شد 4 1 لول

Kurosh
14-01-2011, 20:28
شد 4-1 بگو ماشاالله! :دی

man war
14-01-2011, 20:35

ماشاالله:31:

caca_caca888
14-01-2011, 20:56
چرا تلوزیون فوتبالو نشون نمیده؟!

Kurosh
14-01-2011, 21:00
خب مسلماً بیننده ای نداره چنین بازی ای ...

هند چیه کله پاچه اش باشه؟! :دی
صدا و سیمای ما هم که فقط به فکر بیننده است !! :-"

ولی خب کلاً دور از اخلاق حرفه ایه که یه بازی رو این وسط پوشش ندن!

ferdfe
14-01-2011, 21:07
شوهر این دوره باید ایران باشه :31:
به امید اینکه ایران باشه:31:

لول تا دقیقه 15 بازی هند و بحرین 2 1

بحرین 2 هند 1 { همین الان گل زد}{بحرین}

شد 3 1 بحرین گل زد

شد 4 1 لول

ماشاالله:31:

اینجا اسپم کده ست یا اتاق چت :31:

شد 4-2 ماشالله هند :31:

Pejvak61
14-01-2011, 21:11
ولي بازي تا الآن 4-2 به نفع بحرينه. درسته هند تيم قوي نيست اما گل هاي رد و بدل شده بدك نبودن. هرچي باشه 6 تا گل داشته تا الآن!
ولي خداييش اين هنديا چقدر عقب افتاده هستنا. يكي از بازيكنان بحرين يه برخورد عادي با دروازه بان هند داشت كه البته عمدي نبود ولي يكي از بازيكنان هند چنان به بحرينيه پرخاش كرد كه انگار زده لت و پارش كرده.
يكي هم يه خطاي بد رو بحرينيه انجام داد و وقتي داور خطا گرفت چنان به داور حمله ور شد كه انگار خونه خاله شونه. جالبه كه داور هم سعي داشت هندي ها رو آروم كنه!

fandak
14-01-2011, 21:14
بحرين بايد 2 تا ديگه بزنه تا اميدوار بشه

Honradez
14-01-2011, 21:15
به نام خدا.

نکته فلسفي‌اي که در جام ملتهاي آسيا وجود داره و اون رو متمايز ميکنه از جام ملتهاي اروپا و آمريکاي جنوبي، اينه که اصولا تيمها حداکثر يک فوق ستاره دارند. يا به عبارتي تمام آن چيزي که تعيين کننده است، سبک بازي است.

اتفاقي که در جام ملتهاي قبلي افتاد اين بود که عراق با کمي خوش‌شانسي مقابل تيمهايي قرار گرفت که نقطه قوتشان تاکتيکشان بود. پس توانست با بستن تاکتيک مناسب به مقابله با آنها بپردازد.

اين بدين معناست که تقابل با تيمهاي برتر از حيث ستاره - مثل ايران يا ژاپن - ممکن بود به قهرماني تيم ديگري منجر شود.

در جام 2011 اما کره جنوبي مشکل مصدوميت ندارد و ايران هم فرصت بيشتري براي آمادگي داشته. ضمن اينکه تاکتيک دو تيم نيز پيچيده‌تر شده. به همين خاطر نمي‌توان از اين جام انتظار معجزه داشت و با تقريب خوبي مي‌توان گفت قهرمان نهايي از بين ايران، استراليا، ژاپن و کره جنوبي خواهد بود.

از ديد بازيکن اين چهارتيم تقريبا مساوي‌اند: يعني دو-سه ستاره باتجربه و مطرح دارند. به نظر هم نمي‌رسد تفاوتي بين مربيها باشد. اما مربي ايران بيشتر از همه روي نيمکتش بوده و کره جنوبي هم با انتخاب مربيان داخلي ثباتش را حفظ کرده.

اين همه آن چيزي بود که روي کاغذ وجود دارد. اردن و سوريه بخاطر بردن عربستان و قطر بدليل ميزباني، اعتماد به نفسي دارند که نمي‌توان دست کمشان گرفت.

Reza31001
14-01-2011, 21:29
یه سوال : الان اگه مثلا تیمای اول و دوم گروه 4 بازیه یک چهارم رو ببرن باز می خورن به هم یا یکیشون میره اونطرف جدول:

fandak
14-01-2011, 21:31
تا دقيقه 82
بحرين 5 . هند 2

Pejvak61
14-01-2011, 21:36
الآن 5-2 به نفع بحرين و دقيقه 86 بازيه.
و مسخره تر از همه اينكه اسماعيل عبداللطيف از بحرين در اين بازي 4 تا گل زده و الآن در صدر جدول گلزنانه.

هميشه در چنين جامهايي بايد جلوي حضور تيمهايي مثل هند رو گرفت. اصلاً چه معني داره كه قهرمان كاپ مسخره اي به نام چلنج كاپ به اين بازي ها بياد؟ دوره قبل هم ميزباني رو دادن به 4 تا كشوري كه غير از تايلند بقيه آرزوي حضور در دور نهايي جام ملتها رو تو خواب ميديدن!

fandak
14-01-2011, 21:38
بازي تموم شد

MORINIO
14-01-2011, 21:38
مسخره تر از همه اينكه اسماعيل عبداللطيف از بحرين در اين بازي 4 تا گل زده و الآن در صدر جدول گلزنانه.

هر چی باشه بهتر از این یارو کره ایه هست !:2:

Pejvak61
14-01-2011, 21:40
یه سوال : الان اگه مثلا تیمای اول و دوم گروه 4 بازیه یک چهارم رو ببرن باز می خورن به هم یا یکیشون میره اونطرف جدول:

نه برو به آدرس زير همه چيرو متوجه ميشي :

Reza31001
14-01-2011, 21:42
الآن 5-2 به نفع بحرين و دقيقه 86 بازيه.
و مسخره تر از همه اينكه اسماعيل عبداللطيف از بحرين در اين بازي 4 تا گل زده و الآن در صدر جدول گلزنانه.

هميشه در چنين جامهايي بايد جلوي حضور تيمهايي مثل هند رو گرفت. اصلاً چه معني داره كه قهرمان كاپ مسخره اي به نام چلنج كاپ به اين بازي ها بياد؟ دوره قبل هم ميزباني رو دادن به 4 تا كشوري كه غير از تايلند بقيه آرزوي حضور در دور نهايي جام ملتها رو تو خواب ميديدن!

وقتی میان قهرمان و تیم دوم و سوم رو بدون حضور در مرحلۀ مقدماتی میفرستن تو جام و سرگروهشون هم میکنن...

وقتی جام باشگاه های اسیا تا وسطای فصل بعدی ادامه داره ... وقتی ....

فوتبال آسیا همینه دیگه کاریش نمیشه کرد:41:

pcforlife
14-01-2011, 21:43
پيشاپيش از سرمربي كره شمالي پوزش ميخوام.
دقت كردين اسم مربي كره شمالي چي بود؟
سوپ جو توي تنگ :31: :16:

Reza31001
14-01-2011, 21:50
نه برو به آدرس زير همه چيرو متوجه ميشي :

دکمه تشکر نیست باید پست بدم برا تشکر tnx

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پس با این حساب برنامه اینطور میشه: یک چهارم: ایران - استرالیا نیمه نهایی: ایران - ازبکستان فینال : ایران - کره :31::31:

خیلی خوب بریم خونمون دیگه تا دو هفته دیگه که فیناله :31::31: ( حالا عمرا اگه ایران صعود کنه شانس ندارم که من!)

Pejvak61
14-01-2011, 22:05
دکمه تشکر نیست باید پست بدم برا تشکر tnx

خواهش ميشه!

اتفاقاً من هم ميخواستم همينو بگم خيلي جاها پيش اومده ميخواستم تشكر بكنم ولي اون تاپيك اصلاً دكمه تشكر نداشت مثل همين تاپيك.

البته شايد اينجا جاش نباشه ولي مثل بعضي از وب سايت ها به نظرم بهتره امتياز دهي به هر پست هم راه بيفته مثل سايت Goal.com تا بفهميم چند نفر با يه پست موافقن و چند نفر هم مخالف. خيلي عالي ميشه كه اينطوري بشه. البته ميدونم مرسوم نيست ولي جالبه.

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

شخصا به بازي تهاجمي علاقه دارم / قطبی :دوست دارم مثل عراق 2007 باشیم

آخرين سوالي كه از قطبي پرسيده شد، روزهاي گذشته بارها تكرار شده است؛ اين كه او دوست دارد تيمش در مرحله بعد با استراليا بازي كند يا كره جنوبي:« همه تيمها خوب هستند. اين مهم نيست كه با چه تيمي روبرو مي‌شويم. تيمي كه مي خواهد قهرمان شود بايد همه بازي‌هايش را ببرد.»

سایت گل - ايران در بازي اول در جام ملت‌هاي آسيا به پيروزي رسيد و شايد به همين دليل است كه افشين قطبي، سرمربي اين تيم امروز با اعتماد به نفس بالايي در كنفرانس خبري حاضر شد؛ اعتماد به نفسي كه وعده قهرماني در جام را دارد.
افشين قطبي در نشست مطبوعاتي پيش از ديدار برابر كره شمالي با اشاره به حضور خبرنگاران در اين نشست گفت: خيلي خوشحالم كه چهره شما را مي‌بينم. خيلي خوشحالم كه توانستيم بازي اول را با پيروزي پشت سر بگذاريم. بازي سخت و سرنوشت‌سازي برابر كره شمالي پيش رو خواهيم داشت. وي در پاسخ به اين سوال كه چه تيم‌هايي از اين گروه صعود مي‌كنند، گفت: من از علاقه‌ام و فكر و ذكرم تنها صعود ايران است.
قطبي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيده بود آيا بازي كره شمالي برابر برزيل را آناليز كرده‌ايد، گفت: ما در 20 ماه اخير دو بار با كره شمالي بازي كرده‌ايم. يكي در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني و ديگري در قطر. كره شمالي تيمي است كه در جام جهانتي حضور داشته و من بازي‌هاي آن‌ها را از نزديك تماشا كردم. فيلم بازي‌هاي اين تيم را بارها ديده‌ام و آن‌ها را آناليز كردم. نسبت به تفكر و نوع بازي‌شان شناخت دارم. بازي با كره شمالي براي تمام تيم‌ها حتي براي تيم پرقدرتي چون برزيل دشوار است. آن‌ها در ضد حمله خوب كار مي‌كنند و سعي مي‌كنند از اين طريق به حريف ضربه بزنند.
وي در پاسخ به اين سوال كه پس از پيروزي برابر عراق چقدر سخت بود كه تمركز بازيكنان را به حالت اول بازگردانيد گفت: وقتي انتظار قهرماني داريم، بازيكنان بايد با اين شرايط كنار بيايند. آن‌ها حرفه‌اي هستند و بايد اين شرايط را بپذيرند. ما براي قهرماني بايد 6 بازي را انجام دهيم. تيم من اين كيفيت را دارد و بسته به نوع حريف، تركيب‌مان را مي‌چينيم.
قطبي درباره سرماخوردگي تعدادي از بازيكنان تيم ملي هم گفت: من خودم هم چنين شرايطي دارم و البته رفته رفته شرايطم خوب شده است. چند تن از بازيكنان بيماري خفيفي دارند كه با تلاش پزشكان، سعي مي‌كنيم كه آن ها را به بازي فردا برسانيم.
وي درباره استفاده از دو هافبك دفاعي در تركيب تيم ملي در ديدار برابر عراق گفت: من شخصا به بازي تهاجمي علاقه دارم اما اول بايد كنترل بازي را در دست بگيريم، بعد براي گلزني از فرصت‌ها استفاده كنيم. با اين حال شرايط در جام ملت‌ها متفاوت است. بايد همان قدر كه خوب دفاع مي‌كنيم همان قدر هم در حمله موفق باشيم. بايد سرعت دفاع و حمله را بالا ببريم و از تكنيك بازيكنان‌مان استفاده كنيم. موفق‌ترين مربيان در جهان كساني هستند كه با برنامه‌ريزي و چينش بازيكنان به هر سه خط توجه دارند.
سرمربي تيم ملي ايران در پاسخ به اين سوال كه با توجه به پيشرفت فوتبال كشورهايي چون هند و چين آينده فوتبال آسيا را چطور مي‌بينيد گفت: دنيا مانند دهكده‌اي كوچك است كه سرعت تبادل اطلاعات در آن بالا رفته است و همه سريع از اتفاقات آگاه مي‌شوند. فوتبال آسيا آينده خوبي دارد اما بايد در زمينه‌هاي مختلف سطح خود را بالا ببرد. ليگ اروپا سطح بالايي دارد اما مي‌بينيد ليگ آسيا چنين شرايطي ندارد. سازماندهي و تيم پشت تيم در فوتبال آسيا به خوبي وجود ندارد و بايد در اين زمينه كار شود.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه آيا به تركيب تيم برنده دست مي‌زنيد گفت: ما در همه پست‌ها بازيكنان خوبي داريم و رقابت سختي بين بازيكنان وجود دارد. براي من و ديگر مربيان انتخاب تركيب 11 نفر دشوار است چرا كه همه بازيكنان در شرايط خوبي قرار دارند اما با توجه به بازي مقابل كره شمالي، بهترين بازيكنان را انتخاب مي‌كنم.
وي در پاسخ به اين سوال كه منتقدان شما كه روزي از شما سرسختانه انتقاد مي‌كردند، پس از پيروزي برابر عراق حامي شما شدند، نظرتان چيست، گفت: اين خاصيت فوتبال حرفه‌اي است. من پس از 30 سال به ايران بازگشتم و مردم استقبال بسيار گرمي از من داشتند. من دوست دارم قهرماني را به مردم ايران هديه كنم و همان طور كه عراق با قهرماني در سال 2007 موجب اتحاد و همبستگي در بين مردمش شد، من اين آرزو را براي مردم ايران دارم.
قطبي درباره حريف ايران در مرحله حذفي هم گفت:‌بر خلاف آنچيزي كه در رسانه‌هاي ايراني از قول من نوشته بودند كه من دوست دارم كه ايران با در مرحله بعد با كدام تيم بازي كند، واقعيت اين است كه براي من تفاوتي نمي‌كند با كدام يك از اين دو تيم روبه‌رو شويم چرا كه هر دو تيم قدرتمند هستند.
وي در پايان گفت: اميدوارم همان طور كه كره شمالي مقابل امارات باز بازي كرد، مقابل ما هم از چنين شيوه‌اي استفاده كند. كره شمالي دفاعي بازي مي‌كند و چشم به ضد حمله دارد. آن‌ها بعد از تساوي مقابل امارات براي صعود به مرحله بعد به گرفتن امتياز از ما نياز دارند و همين بازي فردا را مشكل خواهد كرد.

Reza31001
14-01-2011, 22:07
الان شرایط هند و عربستان مشابه همه فقط تفاضل هند یک کم کمتره:27::27:

ferdfe
14-01-2011, 22:10
هري کيول پس از تساوي يک بر يک تيم هاي ملي فوتبال استراليا و کره جنوبي در گروه سوم جام ملت هاي آسيا گفت: بازي مقابل تيم‌هاي بزرگ آسيا مثل ايران برايم خيلي لذت‌بخش است و دوست دارم دوباره چنين آزمايشي را در زندگي‌ام داشته باشم. عاشق فوتبال هستم و به همين دليل با هيجان و انگيزه بالا در تمامي مسابقه‌ها شرکت مي‌کنم. مسابقه دادن با تيم‌هايي مثل ايران، ژاپن و کره که از بزرگان فوتبال آسيا هستند، براي هر تيم و هر بازيکني لذت‌بخش است. هيچ وقت بازي مقابل ايران در سال 97 را فراموش نمي‌کنم. در آن بازي ايران با پشت سر گذاشتن استراليا به جام جهاني فرانسه رفت و با خوشحالي زيادي که براي مردم ايران به ارمغان برد، آن بازي را براي مردم ايران تاريخي کرد. آن بازي براي من فراموش‌شدني نيست.

هري کيول درباره بازي در برابر کره جنوبي نيز گفت: بازي خوبي بود و خودم از بازي بسيار لذت بردم. نتيجه مساوي شد و به نظر من نتيجه بدي نيست. يک امتياز باارزش را گرفتيم و با اين امتياز مي‌توانيم جايگاه خودمان را در جدول حفظ کنيم و با خيالي راحت‌تر در بازي بعد براي صعود بجنگيم. اگر به ماهيت اين نتيجه نگاه کنيم، هم براي ما و هم براي کره نتيجه خوبي بود اما دو تيم مستحق پيروزي بودند. حالا اين بازي تمام شده و با همه اتفاق‌هايي که داشت، ما بايد سعي کنيم که به بازي بحرين فکر کنيم.

وي افزود: بازي بسيار مشکلي با تيم بحرين داريم و نمي‌دانم در آن بازي چه اتفاقي خواهد افتاد. بحرين تيمي غير قابل پيش‌بيني است فقط بايد راحت و آسوده باشيم که بازي با کره را به اين تيم واگذار نکرديم.

کيول در ارتباط با احتمال رويارويي با ايران در دور بعدي مسابقه‌ها نيز بيان کرد: دوست ندارم از هم اکنون روي بازي با ايران تمرکز کنم. اگر از اين گروه صعود کنيم و با ايران روبه‌رو شويم، راحت‌تر مي‌توانم درباره بازي با ايران صحبت بکنم. پس بهتر است پس از مشخص شدن تکليف‌مان براي صعود به مرحله يک چهارم روي آن بازي تمرکز کنيم.

وي ادامه داد: بخش عظيمي از احتمال رويارويي ايران و استراليا در مرحله يک چهارم جام پانزدهم ملت‌هاي آسيا به بازي بعدي ما با تيم بحرين بستگي دارد و اميدوارم ما بتوانيم در آن بازي به پيروزي برسيم و با خيالي راحت‌تر به دور بعدي مسابقه‌ها فکر کنيم اما به نظر من بازي دوباره با تيم ملي ايران بسيار لذت‌بخش و پرهيجان مي‌شود.

منبع : football3.ir

Pejvak61
14-01-2011, 22:21
نصرتی هم مثل قطبی بین المللی شد

وقتی خبرنگار ایرانی در کنفرانس مطبوعاتی از محمد نصرتی سئوالی پرسید، این بازیکن آهسته به قطبی گفت:«انگلیسی جواب بدم دیگه؟» و قطبی هم با تکان سر حرفش را تایید کرد.

سایت گل-هنوز بحران بزرگ میان خبرنگاران ایرانی انگلیسی حرف زدن سرمربی تیم ملی است، خیلی ها دوست ندارند قطبی انگلیسی حرف بزند و عتقاد دارند او باید به زبان کشورش حرف بزند.
اما نکته جالب زمیان بود که محمد نصرتی هم شروع به انگلیسی حرف زدن کرد و پاسخش را به زبان انگلیسی داد. وقتی خبرنگار ایرانی در کنفرانس مطبوعاتی از محمد نصرتی سئوالی پرسید، این بازیکن آهسته به قطبی گفت:«انگلیسی جواب بدم دیگه؟» و قطبی هم با تکان سر حرفش را تایید کرد.
نصرتی هم انگلیسی حرف زد تا باز هم خبرنگاران «نچ» بلندی داشته باشند.
اما یک نکته قابل اغماض نیست، حالا تیم ملی بعد از برد کره برای خودش «کلاس» دارد و همه این را فهمیده اند. معمولا در کنفرانس های مطبوعاتی از سرمربی ها درباره بازی آینده می پرسند و سئوالات سطحی پرسیده می شود، نظیر اینکه در بازی بعد چه می کنید و دوست دارید در مرحله بعد با چی تیمی بازی کنید و کدام تیم ها شناس صعودند اما خبرنگاران خارجی هم جنس قطبی را تشخیص داده اند و وسط کنفرانس ناگهان خبرنگار شبکه ای آر دی درباره آینده فوتبال آسیا می پرسد:«شما یک مربی بین المللی هستید، فکر می کنید آسیا بتواند در آینده پیشرفت کند؟» و افشین قطبی پاسخ می دهد:« دنيا مانند دهكده‌اي كوچك است كه سرعت تبادل اطلاعات در آن بالا رفته است و همه سريع از اتفاقات آگاه مي‌شوند. فوتبال آسيا آينده خوبي دارد اما بايد در زمينه‌هاي مختلف سطح خود را بالا ببرد. ليگ اروپا سطح بالايي دارد اما مي‌بينيد ليگ آسيا چنين شرايطي ندارد. سازماندهي و تيم پشت تيم در فوتبال آسيا به خوبي وجود ندارد و بايد در اين زمينه كار شود.» ...

===================

نميدونم چرا بعضي ها فكر ميكنن نصرتي مدافع خوبيه! من هنوز وقتي به نصرتي فكر ميكنم ياد ترديدهاش در تصميم گيري و دخالت هاي ناقص روي توپها و در كل غير اعتماد بودنش ميفتم.
هرچند الآن چند وقته كه از اون اشتباهات وحشتناك ازش نديدم.

بی باک بی بال
14-01-2011, 22:46
من که به بحرین امیدوارم :31: دوم بشه

Pejvak61
14-01-2011, 22:55
هري کيول پس از تساوي يک بر يک تيم هاي ملي فوتبال استراليا و کره جنوبي در گروه سوم جام ملت هاي آسيا گفت: بازي مقابل تيم‌هاي بزرگ آسيا مثل ايران برايم خيلي لذت‌بخش است و دوست دارم دوباره چنين آزمايشي را در زندگي‌ام داشته باشم. عاشق فوتبال هستم و به همين دليل با هيجان و انگيزه بالا در تمامي مسابقه‌ها شرکت مي‌کنم. مسابقه دادن با تيم‌هايي مثل ايران، ژاپن و کره که از بزرگان فوتبال آسيا هستند، براي هر تيم و هر بازيکني لذت‌بخش است. هيچ وقت بازي مقابل ايران در سال 97 را فراموش نمي‌کنم. در آن بازي ايران با پشت سر گذاشتن استراليا به جام جهاني فرانسه رفت و با خوشحالي زيادي که براي مردم ايران به ارمغان برد، آن بازي را براي مردم ايران تاريخي کرد. آن بازي براي من فراموش‌شدني نيست.

هري کيول درباره بازي در برابر کره جنوبي نيز گفت: بازي خوبي بود و خودم از بازي بسيار لذت بردم. نتيجه مساوي شد و به نظر من نتيجه بدي نيست. يک امتياز باارزش را گرفتيم و با اين امتياز مي‌توانيم جايگاه خودمان را در جدول حفظ کنيم و با خيالي راحت‌تر در بازي بعد براي صعود بجنگيم. اگر به ماهيت اين نتيجه نگاه کنيم، هم براي ما و هم براي کره نتيجه خوبي بود اما دو تيم مستحق پيروزي بودند. حالا اين بازي تمام شده و با همه اتفاق‌هايي که داشت، ما بايد سعي کنيم که به بازي بحرين فکر کنيم.

وي افزود: بازي بسيار مشکلي با تيم بحرين داريم و نمي‌دانم در آن بازي چه اتفاقي خواهد افتاد. بحرين تيمي غير قابل پيش‌بيني است فقط بايد راحت و آسوده باشيم که بازي با کره را به اين تيم واگذار نکرديم.

کيول در ارتباط با احتمال رويارويي با ايران در دور بعدي مسابقه‌ها نيز بيان کرد: دوست ندارم از هم اکنون روي بازي با ايران تمرکز کنم. اگر از اين گروه صعود کنيم و با ايران روبه‌رو شويم، راحت‌تر مي‌توانم درباره بازي با ايران صحبت بکنم. پس بهتر است پس از مشخص شدن تکليف‌مان براي صعود به مرحله يک چهارم روي آن بازي تمرکز کنيم.

وي ادامه داد: بخش عظيمي از احتمال رويارويي ايران و استراليا در مرحله يک چهارم جام پانزدهم ملت‌هاي آسيا به بازي بعدي ما با تيم بحرين بستگي دارد و اميدوارم ما بتوانيم در آن بازي به پيروزي برسيم و با خيالي راحت‌تر به دور بعدي مسابقه‌ها فکر کنيم اما به نظر من بازي دوباره با تيم ملي ايران بسيار لذت‌بخش و پرهيجان مي‌شود.

منبع : football3.ir

بنده خداها اين چند وقته كه به آسيا اومدن چندان با تيم هاي مطرح آسيايي بازي نكردن و بيشتر با تيم هاي درجه دو و سه بازي داشتن و اون موقع هم كه جزء آسيا نبودن قويترين رقيبشون نيوزيلند بود حالا هم حق دارن كه از بازي با ايران، كره و ژاپن لذت ببرن.

tak2750
14-01-2011, 22:59
امید وارم در مرحله بعد به کره بخوریم
چون این یه رسم که در این مرحله ایران و کره به هم بخورند
و همیشه هم باری ها رو یکی در میون بردن.
حالا هم نوبت ایرانه که از کره ببره.
پس بیخود واسه استرالیا خوشحال نشید جون اگه تو مرحله بعد بهش بخوریم حذف میشیم

M3HRD@D
14-01-2011, 23:18
صحبت های هری کیول من رو یاد اون بازی حماسی ملبورن انداخت یادش بخیر دوستان کسی لینکی از گل خداد تو اون بازی رو نداره

LiverBarca
15-01-2011, 11:39
به نظرتون چندتا به شمالی میزنیم؟؟؟:31:

Mohammad
15-01-2011, 11:48
سلام ...

به نظر من با فرض اینکه بعنوان تیم اول صعود کنیم احتمال اینکه به کره بخوریم خیلی کمتر هست .
اگه امروز اتفاق خاصی نیافته و کره شمالی رو ببریم و شانسمون رو برای صعود بعنوان تیم اول بالا ببریم ، از اونور کره چنوبی بازی آخر با هند داره که میشه پیش بینی کرد حداقل 4-5 تا گل خواهد زد . از اونور بحرین و استرالیا با هم بازی دارن که هر دو تا مدعی صعودن ! شاید استرالیا اسیر بازی کثیف بحرین بشه و بازی رو ببازه ! اونوقته که شاید حتی به بحرین بخوریم !!!

فعلا بازیه امروز رو ببریم تا بعدش !
+ اینکه استرالیا و کره و بحرین هیچ فرقی ندارن !! تیمی که می خواد قهرمان بشه باید همه رو ببره یعنی باید این توانایی رو داشته باشه ، حالا بازی تاریخی ملبورن و نوبت برد کره و ... همشون گذشته هستن !

pcforlife
15-01-2011, 12:26
صحبت های هری کیول من رو یاد اون بازی حماسی ملبورن انداخت یادش بخیر دوستان کسی لینکی از گل خداد تو اون بازی رو نداره
خدمت شما:

sAeEd_kHaAn
15-01-2011, 12:47
سلام ...

به نظر من با فرض اینکه بعنوان تیم اول صعود کنیم احتمال اینکه به کره بخوریم خیلی کمتر هست .
اگه امروز اتفاق خاصی نیافته و کره شمالی رو ببریم و شانسمون رو برای صعود بعنوان تیم اول بالا ببریم ، از اونور کره چنوبی بازی آخر با هند داره که میشه پیش بینی کرد حداقل 4-5 تا گل خواهد زد . از اونور بحرین و استرالیا با هم بازی دارن که هر دو تا مدعی صعودن ! شاید استرالیا اسیر بازی کثیف بحرین بشه و بازی رو ببازه ! اونوقته که شاید حتی به بحرین بخوریم !!!

فعلا بازیه امروز رو ببریم تا بعدش !
+ اینکه استرالیا و کره و بحرین هیچ فرقی ندارن !! تیمی که می خواد قهرمان بشه باید همه رو ببره یعنی باید این توانایی رو داشته باشه ، حالا بازی تاریخی ملبورن و نوبت برد کره و ... همشون گذشته هستن !

احتمال برد استراليا برابر بحرين خيلي بيشتره پس كره دوم ميشه و مرحله بعد ميخوره به ما

در مورد حريف بعدي هم هميشه تو تورنومنت ها تيم هاي بزرگ هم دنبال قرعه بهترن اين نيست كه بگن هر تيمي شد فرقي نداره اينو ميگن طرض فكر حرفه اي

گرافيكار
15-01-2011, 12:49
امروز مقابل کره شمالی
مهم گل اول که اگه زود بزنیم کره شمالی باخته مثل بازی با پرتغال
ولی اگه گل اول رو زود نزنیم یا حداقل توی نیمه اول نزنیم
چنان بازی رو تو دهنمون تلخ میکنن که همیشه یادمون بمونه
مثل بازی با برزیل
اینکه توی همه روزنامه ها و تلویزیون دائم میگن کره شمالی هیچوقت نتونسه مارو ببره
منو میترسونه
مگه یه تیم چقدر میتونه نبره
هر رکوردی برای شکستنه
که البته امیدوارم اینجور نشه
بعدا یه بازی دوستانه میزاریم اجازه میدیم مارو ببرن:20:

Pejvak61
15-01-2011, 12:57
كمتر از 4 ساعت ديگه به شروع بازي مونده. :21:

hompoil
15-01-2011, 13:02
یک احساسی میگه ایران برنده است:5:

pcforlife
15-01-2011, 13:03
آره! موافقم! گل اول خیلی میتونه تاثیر گزار باشه! امثال کره شمالی و عراق تیم هایی هستند که با زدن یک گل زود هنگام تمام احساس امیدواری و حس بزرگ بینی شون سریع فرت میشه!:31:
بعد مزیتی که این بازی داره اینه که کره شمالی برای تساوی نمیاد! برای برد ایران میاد! چون برد ایران سوای شکستن اون رکورد، میتونه صعودشون رو تضمین کنه! رو این حساب کره بسته بازی نخواهد کنه و نتیجه بسته بازی نکردن دفاع باز هستش...! اگه مهاجمای سرعتی ایران مثل خلعتبری تو زمین باشن قطعا تیم ملی میتونه از ضد حمله ها نتی عالی ای رو بگیره...:20:

Mohammad
15-01-2011, 13:07
احتمال برد استراليا برابر بحرين خيلي بيشتره پس كره دوم ميشه و مرحله بعد ميخوره به ما
چرا کره دوم بشه ؟! یعنی کره نمی تونه مثل بحرین 5 تا گل بزنه ؟ بعید می دونم زیر 5 تا بزنه به هند ! در ثانی ، بحرین واسه استرالیا تیم کمی نیست ! با فرض اینکه استرالیا با اختلاف یک گل هم ببره کار میکشه به تفاضل با کره ! هر دوتا 7 امتیاز ! پس خیلی هم واضح نیست کی اول میشه کی دوم !
به نظر من طرز فکر حرفه ای (یا شاید حرفه ای تر ! )اینکه با هر حریفی برخورد کردی با برنامه باهاش بازی کنی و ببریش ! از الان دعا کنیم به این تیم نخوریم به اون تیم بخوریم تا کی ؟ 1/4 ؟ نیمه ؟ فینال ؟

بعدا یه بازی دوستانه میزاریم اجازه میدیم مارو ببرن

A.IvI.I.N
15-01-2011, 13:53
گل اول رو که بزنیم دیگه دفاع کره میشه اتوبان :5:

Retired User
15-01-2011, 14:27
گل اول رو که بزنیم دیگه دفاع کره میشه اتوبان :5:
یادتون باشه که این همون کره ای که با برزیل 2-1 کرد و تیم ما با ذخیره های برزیل 4-0
هر چند خیلی چیزها عوض شده

ramin1988
15-01-2011, 14:39
بازی سخته ولی تا حالا به کره شمالی نباختیم .....

REZAt1980
15-01-2011, 14:42
آقایون نظر کمیته ی داوران ای اف سی در مورد داوری ترکی اعلام نشد؟

LiverBarca
15-01-2011, 14:42
بازم این چشم بادومیها رو میبریم...:46:

satttanism
15-01-2011, 14:47
Ariensport.com: سید مهدی رحمتی دروازه بان تیم ملی کشورمان در وب سایت رسمی خود یادداشتی به جا گذاشته که پرده از حرکات زشت تماشاگران و بازیکنان عراقی برداشته است.

دروازه بان باشگاه سپاهان پس از پیروزی 2-1 تیم ملی ایران مقابل قهرمان دوره قبلی جام ملت های آسیا در وب سایت رسمی خود نوشت:« اول بازی که از همه حاضرین خواسته شد به احترام جان باختگان پرواز تهران - ارومیه سکوت کنند ، نصف تماشاگران عراقی حاضر در ورزشگاه، دست به یک کارخیلی کثیف زدند و شروع به مسخره بازی درآوردند و دوباره بچه های ما را جری کردند.»

رحمتی می گوید این اولین باری نیست که تماشاگران عراقی به تیم ملی ایران توهین کردند، او در ادامه مطلب خود نوشت:« در بازی قبلی هم مقابل عراق که در اردن برگزار شد، هنگام پخش سرود ایران ، تماشاگران عراقی ما را هو کردند و با دستان خود به ما علامت های زشتی می دادند! خوب طبیعی بود بچه ها با حسی خاص بازی را شروع کنند و ما هر 2 بازی را بردیم.»

او همچنین از بازیکنان تیم ملی عراق هم گلایه کرد و در این مورد نوشت:« بازیکنان عراق هم که فوتبال را کاملا ناجوانمردانه بازی می کنند و شباهت زیادی به تیم بحرین دارند . یک جا موی هادی (عقیلی) را کشیدند ، یک جا با دست به صورت خلعتبری زدند، شجاعی را چند بار ناجوانمردانه زدند . به نظر من اگر تیم ما 100 بار دیگر هم با این شرایط با عراق بازی کند بازی را می برد.»

ضمن اینکه رحمتی در پایان مطلب خود تیم ملی کره شمالی را تیم بسیار خوبی دانست و ابراز امیدواری کرد که با کسب پیروزی در دو بازی آینده تیم ملی ایران بتواند با 9 امتیاز از گروه خود صعود کند.

Pejvak61
15-01-2011, 14:54
2-1 كره با برزيل كجا و 3-0 ايران و برزيل كجا؟!
در ضمن 7-0 با پرتغال و 3-0 با ساحل عاج رو يادتون رفتا:24:
تازه جام جهاني حدود 6 ماهه مه تموم شده و در بهترين شرايط اگر كره ايها 100 درصد آمادگي جام جهاني رو هم داشته باشن باز هم ايران ميتونه ببردش. (البته نميدونم اينو با كدوم معيار سنجيدم. ولي اين يك اعتقاد قلبي بود)

به اميد پيروزي :15:

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

آقایون نظر کمیته ی داوران ای اف سی در مورد داوری ترکی اعلام نشد؟
البته در اين تاپيك فكر كنم خانم ها هم حضور دارن!
تمام تصميماتشو تأييد كرد و حتي درخواست ژاپني ها براي بخشيده شدن كارت قرمز دروازه بان و مربيشون به علت نهايي دونستن تصميم داور بازي رد شد.

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

كمتر از 2 ساعت ديگه مونده. :21:

Fusi0n
15-01-2011, 15:31
چیزی که میترسیم دفاع و کمی هواس پرتی های بازیکن ها که اگر مثل بازی قبل باشه امید گل زنی هست :31:

REZAt1980
15-01-2011, 15:46
البته در اين تاپيك فكر كنم خانم ها هم حضور دارن!
تمام تصميماتشو تأييد كرد و حتي درخواست ژاپني ها براي بخشيده شدن كارت قرمز دروازه بان و مربيشون به علت نهايي دونستن تصميم داور بازي رد شد.

جدا؟ خوب پس یالله.

حالا تو سایت ای اف سی لینکی چیزی نداره؟؟ من ببینم؟

hojjatinho
15-01-2011, 15:58
/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه/
تركيب تيم ملي فوتبال ايران مشخص شد
خبرگزاري فارس: تركيب تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار با كره شمالي اعلام شد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از دوحه افشين قطبي تركيب زير را براي اين ديدار كه از ساعت 16:45 به وقت ايران آغاز مي‌شود در نظر گرفته است:
مهدي رحمتي، محمد نصرتي، هادي عقيلي، احسان حاج صفي، خسرو حيدري، جواد نكونام، ايمان مبعلي، سيد جلال حسيني، پژمان نوري، محمدرضا خلعتبري، كريم انصاري فرد

A.IvI.I.N
15-01-2011, 16:02
یادتون باشه که این همون کره ای که با برزیل 2-1 کرد و تیم ما با ذخیره های برزیل 4-0
هر چند خیلی چیزها عوض شده

قبول دارم رفیق ولی به نظرم اون 2-1 اتفاقی بود و دلیلش هم میتونه:
1)انگیزه بالای بازیکنان کره مقابل برزیل
2) بازیکنان برزیل خیلی کره رو دست کم گرفتن
3)برزیل فکرش هم نمیکرد کره با 10 نفر جلوش دفاع کنه
4)شانس

ولی خدا رو شکر ما تو چند وقت اخیر زیاد با کره شمالی بازی کردیم و یه جورایی دستشون برامون رو شده:5:

Retired User
15-01-2011, 16:08
قبول دارم رفیق ولی به نظرم اون 2-1 اتفاقی بود و دلیلش هم میتونه:
1)انگیزه بالای بازیکنان کره مقابل برزیل
2) بازیکنان برزیل خیلی کره رو دست کم گرفتن
3)برزیل فکرش هم نمیکرد کره با 10 نفر جلوش دفاع کنه
4)شانس

ولی خدا رو شکر ما تو چند وقت اخیر زیاد با کره شمالی بازی کردیم و یه جورایی دستشون برامون رو شده:5:
من نگفتم میبازیم ولی دست کمم نگیریدش
همین کره بود که نذاشت ما بریم جام جهانی و البته عربستان:19:

hamsah
15-01-2011, 16:11
دقیقا من این ترکیب رو حدس زده بودم.حالا به نظر شما خوبه یا بده؟؟؟؟؟؟؟؟

Pejvak61
15-01-2011, 16:15
جدا؟ خوب پس یالله.

حالا تو سایت ای اف سی لینکی چیزی نداره؟؟ من ببینم؟
آدرس لينك در وب سايت the-afc.com :

Fusi0n
15-01-2011, 16:23
اشتباه شد پاک شود

Pejvak61
15-01-2011, 16:28
ربطي به بازي نداره ولي توي تبليغات قبل از بازي ديدم.
آگهي جذب سرمايه گذاري آزاد راه رشت به ساري رو كه از روي درياي خزر ميگذره :18::18::18: رو ديدين؟ چه شود؟

به اميد پروزي ايران :15:

Aref_2008
15-01-2011, 16:53
دقیقا من این ترکیب رو حدس زده بودم.حالا به نظر شما خوبه یا بده؟؟؟؟؟؟؟؟

منم همین حدس رو زده بودم.:tongue:
آره بابا این:weird:غلامی:weird: اصلا بدرد نمی خورد بهتر که خلعتبری فیکس شد :):happy:

R O O T
15-01-2011, 17:14
گل گل نه نه نه :31: این خیابانی هم کشت مارو