ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Gears of War 3

صفحه ها : 1 2 3 [4]

MobinS
29-10-2011, 20:24
امروز رفتم لایو بازی کنم همش می نوشت No suitable match found .... ای بابا! مشکل چیه؟
بعدش این execution هاش عوض شده دکمه هاشا! با X طرف رو سپر کرد... تو 2 با A بود... دقیقا دکمه هاش چطوری شده؟

resident_evil
29-10-2011, 20:29
امروز رفتم لایو بازی کنم همش می نوشت No suitable match found .... ای بابا! مشکل چیه؟
بعدش این execution هاش عوض شده دکمه هاشا! با X طرف رو سپر کرد... تو 2 با A بود... دقیقا دکمه هاش چطوری شده؟

امروز بازی کردم مشکلی نبود !
با X برمیداره Y رو هم نگه داری Execution میکنه

MILIN3M
30-10-2011, 01:25
هه هه هه رفتممودhorde با يه گروه بور خوردم تا لول 50 رفتيم. اقا يه مصيبتي. كشيديم رسيديم به لول اخر. جاتون خالي لول اخر نزيك يك ساعتو نيم جنگيديم هر كار تونستيم كرديم نشد لول و رد كنيم فك كنم لول ٥٠ رو شايد چهل بار رفتيم. در اخر همه تسليم شدن و رفتن. پنج نفر بوديم خنده اي بودا يه دو ساعت و نيم فك كنم شد شايدم بيشتر

resident_evil
30-10-2011, 13:32
هه هه هه رفتممودhorde با يه گروه بور خوردم تا لول 50 رفتيم. اقا يه مصيبتي. كشيديم رسيديم به لول اخر. جاتون خالي لول اخر نزيك يك ساعتو نيم جنگيديم هر كار تونستيم كرديم نشد لول و رد كنيم فك كنم لول ٥٠ رو شايد چهل بار رفتيم. در اخر همه تسليم شدن و رفتن. پنج نفر بوديم خنده اي بودا يه دو ساعت و نيم فك كنم شد شايدم بيشتر

بیا با هم رو Insane بریم Horde را : دی
من دیروز تموم کردم حال داد : دی

LiverBarca
30-10-2011, 14:09
دوستان چطوری این بازی رو انلاین میرنید؟؟؟
خطر بن شدن نداره؟؟؟چون قفل xd3 یا یه هچین چیزی داره!!!
من تازگیا میام لایو ولی اصلآ حال نمیده چون با اینکه سرعتم 512 و پینگم هم پایینه ولی اکثرا تو بازیها یا نمیتونم وارد شم و یا dly دارم....

MILIN3M
30-10-2011, 14:56
بیا با هم رو Insane بریم Horde را : دی
من دیروز تموم کردم حال داد : دی

من پايه ام. اما دو نفري كم نيست اونم رو اون درجه. يكي ديگرم جور كن بريم. كلي ميخنديم

MobinS
30-10-2011, 15:39
منم میام... فقط نوید لیست فریندز هات پره... اون اکانت MobinS ام هم بن شد... الان با اکانت MR khademi میام لایو...
فقط چیش خنده داره هی می گی کلی می خندیم؟ مگه لورل هاردی نگاه می کنی؟ :دی

MILIN3M
30-10-2011, 15:46
خوب شديم سه تا يكي دي گهه هم يياد قرار بزاريم. ولثالا خندش به اينه كه يه دونه ازون بومبرها بود دو تا از يارها جلو پاش رو زمين افتاده بودن من هم مثل زبل خان از فاصله دو سانتي يه بمب زدم بهش هم خودش مرد هم من هم او دوستان مظلومم ازين سوتيا زياد ميدادم بعد اينها هي فحشم ميدادن هر هر :دي

amirpers
30-10-2011, 18:03
من دنبال موسیقی بازی بودم که خودم پیدا کردم.

کل موسیقی متن بازی با حجم 164 مگ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسوورد : sonixgvn

MILIN3M
01-11-2011, 12:24
دیشب داشتم انلایم میزدم همشون کله کدویی شدن به مناسبت هالوین هه ه ه ه ه ه ه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Layken
01-11-2011, 15:11
بچه ها فکر کنم اینو دیده باشید تو مرحله ای که کول میریم خیلی جالب میشه کلا حس دیگه ای تو بازی میده به ادم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A.N.A.P
01-11-2011, 17:22

گیمرتگ ؟°°°°°

resident_evil
02-11-2011, 13:42
وای پسر این Blood Drive لعنتی خیلی خفنه بدجور حال داد دیشب .
Azura گرافیک فوق العاده ای داره با لبات بازی میکنه !
Rustlung هم اون اول که Respawn میشی کافیه از پنجره بیرون رو نگاه کنی صحنه ی جالبی رو مشاهده میکنی ! خیلی خوبم طراحی شده . البته اولش گم میشی تو هر 2 مپ اما فوق العادن !
شخصیت های جدید هم فقط Onyx Gaurd آقا بسیار سرد و خشن . کاملا بد دهن Big Rig Dizzy هم خیلی با مزه است . بارنی پیر زد مو قشنگ هم خوشم نمیامد از همون اول
Skinهای جدید هم من با Plasma خیلی حالیدم !

Sam Fisher 11
02-11-2011, 18:58
وای پسر این Blood Drive لعنتی خیلی خفنه بدجور حال داد دیشب .
Azura گرافیک فوق العاده ای داره با لبات بازی میکنه !
Rustlung هم اون اول که Respawn میشی کافیه از پنجره بیرون رو نگاه کنی صحنه ی جالبی رو مشاهده میکنی ! خیلی خوبم طراحی شده . البته اولش گم میشی تو هر 2 مپ اما فوق العادن !
همش تایید میشه
البته من نخریدم dlcرو از برکت وجود نوید تونستم این مپ های خوشگلو ببینم...
یادش بخیر تو این blood drive تو گیرز2 کلی خاطره داریم...البته اینجا یکم تغییر کرده و دیگه خبری از اون اتاقکای دریچه دار نیست که از توشون حریفو بزنی: دی
این بازی با این dlcهایی که تو راه داره حالا حالاها متنوع و جذاب باقی میمونه...

underworld
06-11-2011, 00:05
سلام بچه ها
من تازه کنسول رو ه ک کردم و این بازیو گرفتم
همون ثانیه اول بازی که شروع میشه بعد از اینکه نشون میده یه دختره به اسم Anya میاد از یه جا مثل سلول زندان درت میاره و یه حرفی راجع به پدرت میزنه و بعدش غیبش میزنه
و بعد یه لودینگ میکنه و دوباره میره توی بازی منتها من هیچ حرکتی نمیتونم بکنم
یعنی هیچ دکمه ای کار نمیکنه و هیچ حرکتی هم انجام نمیده
فقط تصویر نشون میده که یه مجسمه که فکر کنم سر نداره جلوته و ساختمونهای اطراف در حال فروپاشی و دوباره بازسازی هستن...همینطور اینجا موندم و هیچکاریم نمیتونم انجام بدم
شما چطوری اینجا رو رد کردین؟!

aha2012
06-11-2011, 02:46
سلام بچه ها
من تازه کنسول رو ه ک کردم و این بازیو گرفتم
همون ثانیه اول بازی که شروع میشه بعد از اینکه نشون میده یه دختره به اسم Anya میاد از یه جا مثل سلول زندان درت میاره و یه حرفی راجع به پدرت میزنه و بعدش غیبش میزنه
و بعد یه لودینگ میکنه و دوباره میره توی بازی منتها من هیچ حرکتی نمیتونم بکنم
یعنی هیچ دکمه ای کار نمیکنه و هیچ حرکتی هم انجام نمیده
فقط تصویر نشون میده که یه مجسمه که فکر کنم سر نداره جلوته و ساختمونهای اطراف در حال فروپاشی و دوباره بازسازی هستن...همینطور اینجا موندم و هیچکاریم نمیتونم انجام بدم
شما چطوری اینجا رو رد کردین؟!
سلام
کاراکترت اصلا تکون نمیخوره؟یعنی نمیتونی تکونش بدی بری این طرفو اون طرف؟
اگه نه باید بری جلو و کاور بگیری از پایین هی آدم میاد باید تیر بزنی بهشون:20:

S0R3N4
08-11-2011, 05:48
دوستان 360 باز...
من DVD این بازیو تازه گرفتم برای ایکس باکس...
تا وقتی که بازی رو نصب نکردم خیلی خوب و خوشگل بازی اجرا میشه از رو DVD
ولی وقتی میخوام بازی رو روی هارد نصب کنم میگه که دستگاه نمیتونه دیسک رو بخونه...DVD حتی کوچیک ترین خط و کثیفی روش نیست و کاملا نو هست...مشکل چیه؟

MILIN3M
08-11-2011, 09:50
دوستان 360 باز...
من DVD این بازیو تازه گرفتم برای ایکس باکس...
تا وقتی که بازی رو نصب نکردم خیلی خوب و خوشگل بازی اجرا میشه از رو DVD
ولی وقتی میخوام بازی رو روی هارد نصب کنم میگه که دستگاه نمیتونه دیسک رو بخونه...DVD حتی کوچیک ترین خط و کثیفی روش نیست و کاملا نو هست...مشکل چیه؟
سلام ممکنه دی وی دی موقع رایت مشکل داشته باشه.الان اجرا بشه اما وسطای بازی هنگ کنه

siavashjal
08-11-2011, 11:22
من روی هارد نصب کردم و مشکلی هم نداشتم تا حالا.

Abolfazl3007
08-11-2011, 22:52
دوستان من یکی آخر بازی رو برام لو داده اصلا نمیتونم بازی کنم ...:41: چیکار کنم ؟؟:41: هر سری طرفو میبینم اصلا یجوری میشم از بازی میام بیرون :41:
ترفندی چیزی ندارید کمک کنید ؟؟

Hadijooon
17-11-2011, 20:28
دوستان من یکی آخر بازی رو برام لو داده اصلا نمیتونم بازی کنم ...:41: چیکار کنم ؟؟:41: هر سری طرفو میبینم اصلا یجوری میشم از بازی میام بیرون :41:
ترفندی چیزی ندارید کمک کنید ؟؟

برو دخل اون کسی که بازی رو لو داده بیار تا حسابتون صاف شه:31:

Amin4All
07-12-2011, 20:00
دوستان توی GOW2 و همین GOW3 وقتی میرم تو بازی دو نفره هستش.
یکی بالا و یکی پایین.
چطوری میتونم تکنفره ـش کنم؟

aha2012
07-12-2011, 21:56
دوستان توی GOW2 و همین GOW3 وقتی میرم تو بازی دو نفره هستش.
یکی بالا و یکی پایین.
چطوری میتونم تکنفره ـش کنم؟

باید پروفایل دوم را sign out کنی.

Amin4All
08-12-2011, 08:17
باید پروفایل دوم را sign out کنی.

یعنی دو پروفایل با هم بالا اومدن؟
از توی بازی یا از داشبورد؟
بیزحمت دقیق بگو کجاست پیداش نمیکنم.

Layken
08-12-2011, 10:46
یعنی دو پروفایل با هم بالا اومدن؟
از توی بازی یا از داشبورد؟
بیزحمت دقیق بگو کجاست پیداش نمیکنم.

این موقع وقتی حاصل میشه که کنترل دومی هم روشن باشه وقتی کنترل دومی رو خاموش کنید خود به خود بازی تک نفره میشه

resident_evil
08-12-2011, 10:47
4 روز تا RAAM'S Shadow وای خدا !
جاتون خالی هفته پیش بالاخره مراد رو فرستادم گلد بگیره با هم بازی کنیم : دی

Abolfazl3007
08-12-2011, 13:57

DLC رایگان هستش ؟

resident_evil
08-12-2011, 21:24
DLC رایگان هستش ؟

رایگان برای دارندگان Season Pass . برای کسانی هم که ندارن 1200 پوینت

halflife g
08-12-2011, 21:37
آره رفتیم با نوید بازی.......حال داد خیلی مخصوصا اون horde اش چون من haorde mapack رو نداشتم چیزای خوف جدیدی دیدم:31:
فقط این مشکل سرورای ایران نمیزاره راحت وصل شیم به دنیا و بیشتر مجبوریم private بازی کنیم(البته private اش هم حال میداد:31:تو teamdeathmath یکی نوید برد یکی من ولی تو wingman اکثرشو نوید برد)

+

راستی نوید از این نارنجک اتشین خیلی استفاده می کردی ها نقطه ضعفمو پبدا کرده بودی:31::31:
.
.
.

resident_evil
08-12-2011, 21:58
راستی نوید از این نارنجک اتشین خیلی استفاده می کردی ها نقطه ضعفمو پبدا کرده بودی

عجیب اونو دوست دارم . به نظر من از Frag خیلی بیشتر به کار میاد ! کشتن باهاش لذتبخش تر است : دی
خلاصه تونستی گلد بگیر بیاد شبا با بچه ها هستیم بازی میکنیم 8 الی 10 نفریم

resident_evil
09-12-2011, 14:15
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تریلر RAAM's Shadow حتما ببینین
اون Hammer Of Dawn چقدر جالب شده بود ! کلا صبرمون شدیدا کاهش یافت برای این DLC
این Barrick خیلی باحال است . Alicia هم اصلا به قشنگی عکس ها نبود ! Tai هم که همه جا قشنگ است
RAAM هم که جای خود دارد !

resident_evil
14-12-2011, 12:37
خب RAAM's Shadow تموم شد . فوق العاده بود . باید بازی کنین تا متوجه بشین ! بازی کردن با RAAM یه تجربه ی بسیار خاص و فراموش نشدنی تو این بازی بود . بازی شدیدا شلوغتر و اکشن تر شده بود . کلا بد حال داد

amirpers
14-12-2011, 23:53
خب RAAM's Shadow تموم شد . فوق العاده بود . باید بازی کنین تا متوجه بشین ! بازی کردن با RAAM یه تجربه ی بسیار خاص و فراموش نشدنی تو این بازی بود . بازی شدیدا شلوغتر و اکشن تر شده بود . کلا بد حال داد

شما چه جوری بازی کردی؟
مگه میشه دی ال سی رو هم بازی کرد؟اوریجینال باز هستی؟

resident_evil
15-12-2011, 22:16
شما چه جوری بازی کردی؟

بلی با اجازتون . من Season Pass گرفتم خودمو راحت کردم کلا : دی

hosseincode2008
15-12-2011, 23:27
امتيازات RAAM's Shadow:

GameSpot - 7 out of 10
Destructoid - 7.5 out of 10
Gaming Target - 8.4 out of 10
GameTrailers - 7.9 out of 10
Official Xbox Magazine - 8 out of 10
UGO - A-
IGN - 7.5 out of 10
Eurogamer - 8 out of 10
Official Xbox Magazine UK - 6 out of 10
GameShark - B+

+
نويد يه تريلر ازش بده كه توش اين RAAM حرف بزنه، من عاشق صداشم :)
هنوز اون ديالوگهاي پايان 1 تو ذهنمه

Sam Fisher 11
16-12-2011, 00:11
یادته میگفتی چه حالی میده خفاشا دورت باشن با رام بازی کنی...به آرزوت ریدی: دی
ویدئو ریویوپادشو از گیم تریلرز دیدم... خشگل سر قطع میکنه... کثافتیه: دی

جا منم بازی کن ما که از یه ماه و نیم پیش که دیگه لایو نقره داغمون کرد نرفتیم...رنکمم رو همون 52 مونده...الان باس کمه کم 80 میبود

این وارژورنال هم همچنان خله نوید... تو وِرساس مد زده کیله من 1934 و ماله تورو زده 1162 ولی مستطیلت از من خیلی طویل تره...آبرومونو برده با این سرورش: دی

halflife g
16-12-2011, 00:27
جا منم بازی کن ما که از یه ماه و نیم پیش که دیگه لایو نقره داغمون کرد نرفتیم...رنکمم رو همون 52 مونده...الان باس کمه کم 80 میبود

یه خوبی ویژه ای که این بازی داره اینه که همیشه در حال مدال یا ریبون گرفتنی همیشه در هر جای بازی که باشی یه ایتمی هست که بازش کنی....... .
منم الان لول 52 هستم(امارم تو امضامه) چند تا هم مدال خفن طلاییم کم مونده باز شن در نتیجه داداشم پروفایل خودشو ول کرده نشسته داره با پروفایل من شبانه روز بازی می کنه تا اون مدالا رو من بگیرم:31:

واقعا ارزش تکرار بازی در حد لالیگا هست:31:

+

یه skin هم چند روز پیش گرفتم واسه اسلحه ها که اسمش bloody set هستش به نظر من بهترین skin واسه اسلحه هاست..اگر خواستین skin بخرین این بیشتر از بقیه پیشنهاد میشه

.
.
.

resident_evil
19-12-2011, 12:04

البته تعداد Chapterهایی که در قسمت آرکید بازی کردم فکرکنم 712 باشه

اینم lvlهایی که با DLC اضافه شدن رو ثبت نکرده ! مثلا SilverBack lvl 5 هستش !

: دی

king pooya
19-12-2011, 23:06
بازیش چطوری هست ؟ منظورم اینه که بازی جالبی هست ؟ یا نه؟ راستی اپداته lt+ 2 :20: میخاد؟

Sam Fisher 11
20-12-2011, 00:10
نوید دست درد نمیگیره اینقد پرچمتو بالا میگیری؟: دی

یه skin هم چند روز پیش گرفتم واسه اسلحه ها که اسمش bloody set هستش به نظر من بهترین skin واسه اسلحه هاست..اگر خواستین skin بخرین این بیشتر از بقیه پیشنهاد میشه
اسکین خریدن اشتباهه...dlcاولیو بگیر خودش چندتا اسکین داره... من یه صورتی خوشگل فقط خریدم یه گلم روشه تا وقتی میمیرم برای دشمنم یه گل باقی بذارم: دی

یه خوبی ویژه ای که این بازی داره اینه که همیشه در حال مدال یا ریبون گرفتنی همیشه در هر جای بازی که باشی یه ایتمی هست که بازش کنی....... .
منم الان لول 52 هستم(امارم تو امضامه) چند تا هم مدال خفن طلاییم کم مونده باز شن در نتیجه داداشم پروفایل خودشو ول کرده نشسته داره با پروفایل من شبانه روز بازی می کنه تا اون مدالا رو من بگیرم
دیدم امضاتو
آره بخصوص وِرساس اصلا تکراری نمیشه...من با وجود لگم همیشه ورساس میرفتم ...

CRIS Joon CR7
26-12-2011, 16:24
بازیش چطوری هست ؟ منظورم اینه که بازی جالبی هست ؟ یا نه؟ راستی اپداته lt+ 2 :20: میخاد؟
من چی بگم آخه به تو؟

بازی جالبی هست ؟
من باش زندگی کردم فقط اینو میتونم بت بگم:46:

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------

بهترین اسحه چیه؟
من خودم با لنسر حال میکنم حالا اگه بهتر سراغ دارید دریغ نکنید

A.N.A.P
26-12-2011, 17:23
من چی بگم آخه به تو؟

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------

بهترین اسحه چیه؟
تو همیشه اینجوری زود جواب میدی ؟:31:

Lancer بهترینه !

MobinS
26-12-2011, 21:31
من چی بگم آخه به تو؟

بهترین اسحه چیه؟

مشخصا لنسر...
خیلی بده لگ دارم... اصلا ورسس حال نمیده این طوری! رفتم یک دست بازی کنم مثلا تیر که میزدم ده ثانیه بعدش تیر می زد... با 0 کیل آخر شدم : دی تحقیر بزرگی واسه من بود ، تصمیم گرفتم دیگه لایو بازی نکنم! :(

resident_evil
27-12-2011, 13:23
برای عادت کردن به این لگ باید خیلی بازی کنین کلا . من خودم با Gnasher Shotgun بازی میکنم تاحالا چیز دیگه رو امتحان نکردم در قسمت آنلاین . شما نیز یه تستی بزنین .

FOURTH RETURN
30-12-2011, 19:23
عجب بازي اي بود ورژن يكش نسخه 3 براي پي سي نيومده؟

CRIS Joon CR7
30-12-2011, 20:15
عجب بازي اي بود ورژن يكش نسخه 3 براي پي سي نيومده؟
باع تازه میگه لیلی زن بود یا مرد یا شیم...:31::31:
برادر من این به همراه چندتا بازی دیگه انحصاری یعنی فقط و فقط و فقط و ... واسه کنسول XBOX 360 هست:19::19::18::27:

FOURTH RETURN
30-12-2011, 22:09
باع تازه میگه لیلی زن بود یا مرد یا شیم...:31::31:
برادر من این به همراه چندتا بازی دیگه انحصاری یعنی فقط و فقط و فقط و ... واسه کنسول XBOX 360 هست:19::19::18::27:

اشكال نداره اينهمه بازي باحال براي پي سي اومده بيخيال:27:

hosseincode2008
10-01-2012, 23:15
يه چيپس پيدا كردن كه شبيه RAAMـه!

راستيه RAAMـه چپيه چيپس :دي

mjorh
16-01-2012, 13:02
عرضه DLC جدید چرخ‌های جنگ ۳ در هفدهم ژانویه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بسته ی الحاقی و محتوای اضافه ی قابل دانلود بازی انحصاری کنسول مایکروسافت تاریخ خورد. این DLC که “fenix rising” نام دارد شامل ۵ نقشه و ۴ شخصیت جدید برای انتخاب در بخش چند نفره خواهد بود. این نقشه‌ها به نام‌های:

Slap
Anvil
Academy
Depths
Escalation

معرفی‌ شده‌اند و به گفته سازندگان یکی‌ از این نقشه ها شامل قصر خانوادگی مارکوس فنیکس خواهد بود. هم چنین در این DLC ویژگی‌ همانند حالت پرستیژ در سری ندای وظیفه به بازی اضافه خواهد شد که سبب میشود بازیکن‌ها در صورت چندین بار رسیدن به مرتبه آخر(۱۰۰) جوایزی مانند مدالها و رنگهای جدید برای اسلحه‌ها دریافت کنند.
چهارمین DLC چرخهای جنگ ۳ “fenix rising” همزمان با عرضه DLC جدید رقیب خود یعنی‌ آنچارتد ۳ در تاریخ هفدهم ژوئن و با قیمت ۸۰۰ امتیاز مایکرسافت در شبکهٔ لایو در دسترس خواهد بود.
تصاویری از نقشه ها:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mjorh
17-01-2012, 20:36
DLC جدید Gears of War 3 اکنون در دسترس است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرکت Epic Games امروز بسته الحاقی جدید عنوان انحصاری Xbox 360 یعنی Gears of War 3 را با نام Fenix Rising منتشر کرد.این بسته الحاقی دارای محتوای زیادی مانند ۵ نقشه برای بخش چند نفره،۴ لباس و پوسته جدید دیگر برای شخصیت های بازی میباشد.همچنین در آن سیستمی وجود دارد که باعث میشود شما بتوانید هر چه بیشتر LEVEL خود را در بازی افزایش دهید.
.
قیمت این بسته معادل ۸۰۰ امتیاز مایکروسافت میباشد و لازم به ذکر است که برای کاربران Season Pass holders رایگاه خواهد بود.
.
لیست اچیومنت های این بسته به شرح زیر است:

Now They Begin to Understand ۲۰
Complete all 12 waves of Beast on all Fenix Rising maps.
Defending the Past ۲۵
Complete all 50 waves of Horde on any of the Fenix Rising maps.
Come to Poppa! ۱۵
Win a Versus multiplayer match as a team of five Recruit Claytons (any mode).

Locust, Forever! ۱۵
Win a Versus multiplayer match as a team of five Savage Marauders (any mode).
Time to Re-up! ۵۰
Achieve level 100 and choose to re-up for another tour of duty.

Again! ۵۰
Achieve level 100 a second time and choose to re-up for another tour.

I’ve Done it All! ۷۵
Earn at least one of each of the original 132 combat ribbons

.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

resident_evil
18-01-2012, 12:42
مپ ها و کاراکترهای جدید هم اومدن . 2 تا از کاراکترها گه تکراری هستن میشد از طریق بازی کردن نسخه ی بتا یا پیش خرید بازی اونارو داشت . Recruit Clayton هم که کلا چیز خاصی نیست دقیقا مثل Carmine هستشن . اون یکی هم اسمش یادم نیست اما چیز جالبی است
مپ های بازی رو هم زیاد چرخ نزدم توشون اما به طور کلی مثل همیشه طراحی بسیار زیبایی دارن .
وقتی هم رنکت رو Re-Up گنی یه اسکین میده

SAMCRO
25-01-2012, 13:43
شما چه جوری بازی کردی؟

فک کنم بشه ...
اگه هارد داشته باشین البته ...
خودم امتحان می کنم اگه شد براتون اموزشش رو می زارم ...

CRIS Joon CR7
29-01-2012, 17:20
کی تموم میشه؟
چند تا act داره؟
هر کدوم چند تا چپتر داره؟:19:

Spaniuly
30-01-2012, 09:14
کی تموم میشه؟
چند تا act داره؟
هر کدوم چند تا چپتر داره؟:19:
روحیه گیمریت منو کشته! یعنی چی کی تموم میشه؟ کاش اصلا تموم نمیشد! با این وضعیت امیدی نیست که بری هورد مود و بیست مود رو بزنی تا روشن شی! زیاد توصیه نمی کنم که از قبل بدونی چقدر از بازی مونده مگه اینکه بخوای بازیش کنی فقط به خاطر اینکه بازیش کرده باشی...

CRIS Joon CR7
30-01-2012, 09:53
روحیه گیمریت منو کشته! یعنی چی کی تموم میشه؟ کاش اصلا تموم نمیشد! با این وضعیت امیدی نیست که بری هورد مود و بیست مود رو بزنی تا روشن شی! زیاد توصیه نمی کنم که از قبل بدونی چقدر از بازی مونده مگه اینکه بخوای بازیش کنی فقط به خاطر اینکه بازیش کرده باشی...
آره این پست رو قبل از این دادم که به یه مراحلی نرسیده بودم ولی بعدش فهمیدم کاش تموم نشه:31:
ولی حالا لطف کنید چند تا اکت و هر کدوم چند تا چپتر داره:11:

روحیه گیمریت منو کشته!
کار و زندگی دارم خداییش:27:

Sam Fisher 11
29-02-2012, 14:01

چون سالگرد عرضه xbox توی اروپاس این هفته تخفیف های خوبی روی game add onهای gears گذاشته شده.

dlc های gears و چندتا از آیتم ها و پک اسلحه هاش تخفیف خوردن. البته این تخفیف ها برای کاربرهای گلدِ لایو هستش:

RAAM’s Shadow: Pack 2
1200 بود شد 800 مایکروسافت پوینت

Horde Command Pack
800 بود شد 560mp

Weapon Skin Collection - Launch Collection
از 3600 شد 1800mp

Weapon Skin Bundle - Haze Set
از 240 شد 160mp

Weapon Skin Bundle - Thunderstorm Animated Set
کاهش قیمت از 320 به 160mp

این دوتا آیتم های مربوط به آواتارها هستن:

Cover Barrier
320 بود شد 200mp

Berserker Pet
کاهش قیمت به 120mp

resident_evil
29-02-2012, 14:31
خوش به حال تو شد حسین : دی

majidli
29-02-2012, 22:28
بچه ها این بازی چیجوریه؟
تو مایه های کال آف چه بازی ای رو پیشنهاد میدین؟

Mool Tee
29-02-2012, 23:09
من این بازی رو وسطاش رفتم ولش کردم
چون خیلی تکراری بود شما این حس رو ندارین؟(نظر شخصی) اگه خوب میشه تا آخرش یه امید بدین برم بازی کنم:31:

Layken
29-02-2012, 23:18
بچه ها این بازی چیجوریه؟
تو مایه های کال آف چه بازی ای رو پیشنهاد میدین؟

تو مایه های کال اف نیستش ...فقط تو مایه های بازی خودش هستش همچین سبکی با این سیستم نداریم تو بازی دیگه

اگر دنبال بازی دیگه ای هستید سوالتون رو اینجا مطرح کنید...

درخواست معرفی بازی ها
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من این بازی رو وسطاش رفتم ولش کردم
چون خیلی تکراری بود شما این حس رو ندارین؟(نظر شخصی) اگه خوب میشه تا آخرش یه امید بدین برم بازی کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکراریشو نمی دونم ولی همه بازی ها تا اخر تکراری هستن...
شما درجه سختیشو یدونه بنداز بالا احتمالا حس میده بهت...:46: فقط جلوتر یه اسلحه خوب بهت میده خیلی جالبه

Sam Fisher 11
01-03-2012, 13:36
خوش به حال تو شد حسین : دی

RAAM’s Shadow: Pack 2 گرفتم و گیم پلی 3-4ساعتیش رو یه بار رفتم. شاید عجیب به نظر بیاد ولی به نظرم از 3 باحال تر بود... با زتا هم آشنا میشیم و سردستشون بریک. همچنین نحوه ورود جِیس ِ یتیم به صحنه ی نبرد.
میتونیم در نقش جنرال راام هم بازی کنیم که تجربه ی به یادماندنی هستش.

در کل هم سختیش عالی بود هم اکشنش ناب و درگیر کننده بود. گرافیک هم بسیار چشمگیر...

من 9 میدم بهش.

امیدوارم در آینده یه پک از شماره سه بدن و RSرو هم درش قرار بدن تا همه ی طرفدارای این بازی بتونن اینو تجربه کنن.

MILIN3M
24-10-2012, 17:03
بچه ها من بعد مدتي خواستم انباين بزنم. چرا نميشه ديگه. قسمتhordo رو مگه قبلا رو ٩ ميومد كنسل بعد دوباره ميزدي ديگه. الان چي كارش كنم چجور وصل شم

MILIN3M
25-10-2012, 15:04
نبود؟.........

mahyarSAMSUNG
26-10-2012, 16:43
شما کنسول دارها خوب حال میکنید برا خودتونا ... خیلی بازی قشنگیه ... عشقم اون تفنگه بود که مثل تیر کمون باید میکشیدیش تا نشونش یه خط مستقیم میشد اون وقت به سرعت میرفت تو بدن طرف و بووووووووووم منفجرش میکرد.. هنوزم این تفنگ تو بازی هستش ؟

moh3en_sh
26-10-2012, 19:51
شما کنسول دارها خوب حال میکنید برا خودتونا ... خیلی بازی قشنگیه ... عشقم اون تفنگه بود که مثل تیر کمون باید میکشیدیش تا نشونش یه خط مستقیم میشد اون وقت به سرعت میرفت تو بدن طرف و بووووووووووم منفجرش میکرد.. هنوزم این تفنگ تو بازی هستش ؟
بله هنوز هستش

nois3
16-01-2013, 18:44
دوستان اول بازی یه قول میادا بعدش یه سیاهچاله درست می‌شه قول رو میکش تو خودش
بعدش نمیدونم باید کجا برم?!

Reza31001
16-01-2013, 19:00
فکر کنم تو همون محوطه که هستی باید بری تو اتاق و زمینه رو برای فرود یه هیلیکوپتر آماده کنی

nois3
17-01-2013, 00:28
فکر کنم تو همون محوطه که هستی باید بری تو اتاق و زمینه رو برای فرود یه هیلیکوپتر آماده کنی

راستش بازی رو ۱کی‌ از دوستان داره میره (بنده خدا ۱ماهه گیر کرده)

بعد از این که از اتاق بیرون میره تو اون محوطه باز بعد از جریان قول سیاهچاله ,هر طرف میره راهی‌ نیست که بازی رو ادامه بده ,بعضی‌ جاها هم سنگ میاد جلوشو می‌بنده،نمیذاره مسیرو بره
میگه اول بازی هست