ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Gears of War 3

صفحه ها : 1 [2] 3 4

Lamanta
04-03-2011, 15:39
کاورو که دادن هی گشتم گشتم دیدم خبری از بیرد عزیزم نیس نگو بیچاره تو عکس نیفتاده : دی

سایت gameinformer برداشته ته توی این آرت ورک زیبارو درآورده راجبه هرکدوم یه نیمچه توضیحی داده...

روی عکس زیر بکلیکید تا به صفحه مورد نظر برید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fp%2Fgears.aspx)

عکس 1080 اینو کسی داره ؟

CATALONIA
04-03-2011, 16:16
عکس 1080 اینو کسی داره ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fi%2F%3Fxdgdf8vgggveb2x)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fi%2F%3Fxdgdf8vgggveb2x)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1600x1200 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1920x1080 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اينا رو بچه ها تو فروم بازيسنتر گذاشته بودند .

hosseincode2008
04-03-2011, 17:57
کلیف بلیزینسکی گفته که یه Easter Egg تو بازی هست که اگه سالها نه، ماه ها طول میکشه تا بشه پیداش کرد ! گفته اگه طرفدارای بازی نتونن پیداش کنن خودمون بعدا لوش میدیم .
سخن رانی کلیف هم که همه انتظارش رو میکشیدن امروز انجام گرفته و طبق انتظار بدون حاشیه هم نبوده ! وقتی صحبت از PR بوده کلیف گفته که دلیلی که سازنده ها به خاطر اون به PR توجه نمیکنن اینه که "ما هممون احمق های لعنتی هستیم" یا همون “we are all fucking assholes" و نکته جالب اینه که وقتی میگه we به سمت بینندگان عزیز اشاره میکنه !
وی جی گزارش کامل سخن رانی کلیف رو نوشته و حتی این جمله کلیف رو به صورت صوتی هم گذاشته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahidgame
06-03-2011, 04:18
دو تا ویدئو جدید از بازی که مربوط به GDC هستن:

دومی البته حجمش بالائه و کلیف رو نشون میده

SA.JJ.AD
08-03-2011, 22:33
Gears of War 3 Wallpapers
:8:
4 والپیپر جدید و بسیار زیبا از این بازی با کیفیت Full HD :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1920 - 1080

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:8::20::8::20::8:

mohammad_twe
14-03-2011, 13:32
بچه ها انگار بازی 10/12 ساعتی گیم پلی داره ! اینطوری خیبی فوق العاده میشه که :40:
دیگه نخواستم کل خبر رو از اون سایت کپی کنم بزارم , بد میشد :دی

Masoud King
14-03-2011, 13:44
کلی ویدئو از بتای بازی اومده و هرچی من دیدن از مانیتور فیلم گرفته بودن
یه مقداریش رو اینجا می تونید ببینید:

کسی یه لینک درست و حسابی نداره که از مانتیور نباشه؟

بچه ها انگار بازی 10/12 ساعتی گیم پلی داره ! اینطوری خیبی فوق العاده میشه که
آره 10-12 ساعت زمان خیلی متعادلی هست

moh3en_sh
14-03-2011, 14:31
عجب بازی توپیه عاشقشم:40:

halflife g
14-03-2011, 14:49
کلی ویدئو از بتای بازی اومده و هرچی من دیدن از مانیتور فیلم گرفته بودن
یه مقداریش رو اینجا می تونید ببینید:کسی یه لینک درست و حسابی نداره که از مانتیور نباشه؟

آره منم دیدم مسعود...........کلا چیز جدیدی نداره یعنی همه مواردشو قبلا تو تریلرهای قبلی دیدیم..........همشونم offscreen هستن(از رو مانیتور)فقط :

یه چیزیش شدیدا منو گرفت اونم گرافیکشه واقعا فوق العاده کار شده نورپردازی بی نظیرتر از قبل شده ادم کف می کنه...... .
.
.

Pessimist
15-03-2011, 12:27
بچه ها من به خاطر درس یه مقدار از اخبار دنیای بازی عقب افتادم دقیقا به من بگید این بازی کی عرضه میشه؟یا عرضه شده و من بی خبرم.

Layken
15-03-2011, 13:02
پست اول رو بخونید امار دستتون میاد..........
20 سپتامبر

Pessimist
15-03-2011, 19:39
تصاویر جدیدی از گیرزآووار3

Layken
17-03-2011, 01:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.bmp.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pooriya_hp
21-03-2011, 22:08
اینم کاور روی دیسک :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Leon-117
21-03-2011, 22:43
اینم کاور روی دیسک :
به احتمال خيلي زياد اين فيك هست....
اين عكسه كاور Gears 1ـه!فقط يه عدد 3 و چند جمله بهش اضافه شده.....

pooriya_hp
21-03-2011, 23:24
والا من این کاور رو تو سایت Consol-cover دیدم که سایت نسبتا معتبری هست !!

حالا دیگه نمیدونم !!!

mohammad_twe
22-03-2011, 10:59
تو گیرز 3 دام ریشاش رو اندازه ریشایه آقا بلند کرده اما تو این کاور مثل نسخه 1 جوون و 6 تیغه :دی

MobinS
22-03-2011, 18:08
صددرصد فیکه!
هر چی توی نت گشتم پیدا نکردم ، رفتم خودم با گوشی از بازی دیسک خودم عکس گرفتم :دی کیفیت کمه ولی توجه کنید. با فتوشاپ فقط یک 3 رو از لوگو خود بازی کپی کردن ، و زیرش گذاشتن . ( احتمال وجود این کاور دیسک 20 درصده ، شاید خودشون تنبلیشون کرده یکی جدید بسازن )

MobinS
22-03-2011, 21:33
درضمن یک نکته ی دیگه! توی دیسک کاور بازی ، کلمه ی LIVE نوشته نشده :دی خودمون یه پا خانوم مارپل هستیم ، خودمون خبر نداریم :دی

Layken
22-03-2011, 21:42
اصلا تابلو بود فیکه فکر نمیکردم دوستان دنبال سند مدرک بگردن....:31:

4870x2
23-03-2011, 11:59
چه حوصله ای دارین شما: دی
بابا دام یه متر ریش داره اینطوری نیست که: دی

Pessimist
25-03-2011, 16:39
وای خدا دیگه نمیتونم تحمل کنم دلم میخواد همین الان بگیرم بخوابم و موقعی بیدار بشم که بازی گیرز 3 به بازار اومده باشه
با تک تک مرحله ی شماره ها ی قبلیش خاطره دارم.
راستی بچه ها برای اجرای این بازی باید ایکس باکس آپدیت بشه؟

pooriya_hp
25-03-2011, 16:40
100% آپدیت میخواد !!

البته ما که LT + 1.1 داریم !!:31:

2lombe
26-03-2011, 12:32
دوستان این بازی با قابلیت کینکت است یا نیست؟؟

pooriya_hp
26-03-2011, 12:45
هنوز که اطلاعی بر این مبنا درز نشده ...

ولی احتمالش وجود داره !!

A.N.A.P
01-04-2011, 02:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-gears3.JPG

A.N.A.P
01-04-2011, 03:09
یک فیلم از صحنه بازی :

halflife g
06-04-2011, 11:43
دو خبر:

1- یه ویدیویی اومده که جنبه های تکنیکی جدید اضافه شده به موتور آنریل رو نشون میده .خیلی جالبه.البته بعضی هاشون مال DX11 ولی اکثرشون مربوط به تکنولوژی فعلی هستش و چند موردش هم در بازی gears3 استفاده خواهد شد(که نشون داده شده تو ویدیو) مثه edge motion blur که شدیدا جای خالیش تو شماره 2 احساس میشد.. .

اینم لینک ویدیو:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم دو عکس از ویدیو که مربوط به گیرز3 هستش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- تهیه کننده بازی آقای فرگوسن گفتن که داستان مارکوس فنیکس در شماره 3 تموم خواهد شد ولی بعد از اون باز هم سری گیرز ادامه خواهد داشت.....
ایشون گفتن ما نمیخواهیم مثه کسایی باشیم که به دوستداران بازی خیانت می کنن و خیلی سوالا رو اخر بازی ها بی جواب مبذارن....ما سرنوشت مارکوس رو در این شماره مشخص خواهیم کرد ولی بعد از اون باز هم دنیای گیرز ادامه خواهد اشت.

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
.

mohammad_twe
06-04-2011, 14:28
فقط یک کلام , نورپردازی فوق العاده شده ! ویدیو رو هم دیدم , کلا بازیرو یه دستمال کشی درست حسابی دارن میکنن به گمونم .
edge motion blur هم خوب پایه گزاری میکنه برای بازی :40:

Masoud King
13-04-2011, 13:31
Dedicated Execution Developer Diary

SD...25MB

HD...56MB

Sam Fisher 11
16-04-2011, 08:45

Team Deathmatch Beta Gameplay HD

Capture the Leader Beta Gameplay HD

King of the Hill Beta Gameplay

یکی از مپهای بازی تو شهر اهوازه: دی

شات های رندوم از هر سه تا ویدئو:

hosseincode2008
24-04-2011, 20:11
اينم براي كساني كه از قيافه ماركوس خوششون نمياد!

البته شوخي كردم اين "سر خرگوشيها" درواقع ايستر اگ سورپريزي بود كه اپيك گفته بود امروز تو بتا نشون داده ميشه و اين تصاوير هم مربوط به بخش تيم دث مچ هست.

ويرايش: عكس ها رو بريد از منبع ببينيد اينطوري نميدونم چرا نشون نميده :-?

Leon-117
29-04-2011, 08:02
به گزارش سایت ویجی چارتز پیش فروش بازی عظیم Gears of War 3 در 22 هفته مانده به لانچ به 449000 عدد تنها در آمریکا رسیده که برای مقایسه با بازی های بزرگ دیگر در مدت زمان مشابه مثل HALO :REACH و COD :BLACK OPS روی کنسول XBOX 360 این مقدار پیش فروش بسیار بیشتر و حتی شگفت آور است .

برای مثال بازی HALO REACH دقیقا در همین مدت زمان مانده به لانچ یعنی 22 هفته تنها 103000 عدد پیش فروش داشته و در جدول سریع ترین فروش بازی ها در جهان فقط روی یک کنسول درهفته اول (در حقیقت 5 روز اول ) در جایگاه پنجم با 4.049.971 کپی بوده یعنی بیش از 240.000.000 دلار در یک هفته....

در مقایسه دیگری با بازی COD : BLACK OPS که دارای رکورد سریع ترین فروش تنها در یک هفته دربین سرگرمی هاست بازی GEOW 3 بسیار جلوتر است
بازی COD : BO دقیقا در مدت زمان مشابه یعنی 22 هفته مانده به لانچ فقط 78000 پیش فروش روی X360 داشته و در جدول فروش سریع ترین فروش جهانی در هفته اول فقط روی یک کنسول در مقام اول با 5.841.414 روی XBOX 360 بوده این یعنی حدود 350.000.000 دلار در یک هفته.
لازم به ذکر است اگر میزان فروش روی کنسول PS3 را هم به این عدد اضافه کنیم به عددی بیش از 615.400.000 دلار در یک هفته میرسیم
با توجه با اعداد و ارقام 449000 پیش فروش ( تنها در آمریکا) در 22 هفته مانده با لانچ در مقایسه با اعداد بالا خبر از یک واقعه رکورد زنی وحشتناک تنها روی XBOX 360 در جدول سریع ترین فروش ها روی یک کنسول در هفته اول را میدهد

در حال حاضر GEOW 3 از 2 بازی از 5 بازی برتر در جدول سریع ترین فروش ها در هفته اول سبقت گرفته است و حداقل رده آن سومی است یعنی حدود 5.000.000 کپی تنها در یک هفته که حدود 300.000.000 دلار است . قطعا ( بنظر بنده حقیر ) فروش آن بیش از این اعداد و ارقام خواهد بود زیرا پیش فروش آن در هر هفته نسبت به هفته قبل حدود 10 درصد رشد داشته است.
منبع:بازی سنتر...

Layken
30-04-2011, 13:22
سلاح های جدیدی از بازی در قسمت مولتی پلیر بازی که در نسخه پتاش وجود داشت در این ویدئو های زیر نمایش داده میشه...ببینید جالبن.

Digger Launcher
Sawed Off Shotgun
Sawed Off Shotgun
Retro Lancer

Gears of War 3: Weapons Guide For The Multiplayer Beta

Layken
07-05-2011, 14:07
Comedy Gears Of War Explained:31:

این ویدئو رو ببینید جالبه...

pooriya_hp
21-05-2011, 13:17
تریلر بازی چرخ های جنگ 3 در فینال قهرمانی اروپا

شرکت مایکروسافت اعلام کرد که تریلر بازی چرخ های جنگ 3 در بین دو نیمه فینال قهرمانی اروپا پخش خواهد شد. این تریلر از کانال های ITV1 و Skysports 1 پخش خواهد شد و به گفته مایکروسافت داستان کمپین قسمت سوم این بازی در همین تریلر رونمایی می شود. البته در حال حاضر مایکروسافت به تازگی یک تیزر و تصویری از قسمت سوم را پخش کرده است که مربوط است به پایان قسمت دوم و اگر می خواهید که داستان لو نرود، این تیزر را نبینید!
بازی چرخ های جنگ 3 روز 29 شهریو در تمام دنیا منتشر خواهد شد.

منبع : dbazinews

Pessimist
21-05-2011, 13:23
من پارسال شنیده بودم قراره یه فیلم از روی بازی gears of war بسازن ظاهرا میخوان از سوپراستارهای کشتی کج به جای شخصیت های بازی استفاده کنن.
کسی در این مورد چیزی میدونه؟:19:

pooriya_hp
24-05-2011, 11:23
شما هم اگر پول بدهید مارکوس فنیکس می شوید + عکس

اگر از طرفداران دو آتشه سری بازی چرخ های جنگ هستید و فکر می کنید خون مارکوس فنیکس در رگ هایتان جریان دارد... شرکت Gamestop برایتان یک سورپرایز دارد. این شرکت یک مدل پلاستیکی از تفنگ معروف Lancer را تولید کرده است که Retro Lancer نام دارد. این مدل در جنگهای Pendulum و Lambent استفاده شد و بعد از حمله لوکاست ها هم دوباره به خدمت گرفته شد.

قیمت مدل عادی این تفنگ 160 دلار و نوع Epic آن 230 دلار است که شامل یک سری محتوای رایگان دیگر خواهد بود. البته از 13 سپتامبر به بعد قیمت تفنگ به تنهایی 100 دلار خواهد بود. رنگ امیزی این تفنگ با دست انجام شده است و اگر ماشه را فشار دهید صدای واقعی Lancer پخش خواهد شد!

منبع : dbazinews

Malware
25-05-2011, 22:47

vahidgame
29-05-2011, 04:03
خب اون تریلر کمپین هم برای دانلود اومدش:

دانلود با حجم 17.6 مگ

دانلود با حجم 4.4 مگ

خیلی کوتاه ولی قشنگ بود
اون آهنگ قشنگی هم که توی اون پخش میشد از Black Sabbath بود : دی

Leon-117
29-05-2011, 10:05
خب اون تریلر کمپین هم برای دانلود اومدش:وحید فکرکنم این لینک های Gamespot مشکل دارن...
لینک های دانلود از Gametrailers
HD (MP4)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHD (Quicktime)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچندتا عکس از تریلر:
سایز اصلی:

(عکس سوم مقایسه این تریلر با تریلر E3 پارساله)

kortol
29-05-2011, 22:02
واوووووووووو پسر چه گرافیکی داشت ...کف کردم ...من لینک اولی رو گذاشتم برای دانلود و وقتی دانلود تموم شد بازش کردم و دیدم کفم برید !!!!!!!! چه کرده بودند ... نور پردازیش هم حرف نداشت ... افکت آتش هم همین طور ...شخصیت های بازی خیلی روشون کار شده ... ترکونده اپیک با این بازیش...

خداییش این بازی بود که من همیشه چند بار تا آخرش رفتم.بقیه بازیها رو بعد از یه بار تموم کردند دیگه رقبتی به بازیش نداشتم اما این یه چیز دیگه است ...مخصوصا نسخه شماره اولش رو با pc زدم چه حالی می داد ..نسخه شماره 2 رو هم در کلوپ زدم و یک ماه چتر بودم اونجا برای این نسخه دیگه باید یه 360 دست و پا کنم!!!!!!!!!!!
تاریخ دقیق انتشار بازی هم همون سپتامبر هستش دیگه یا به تعویق افتاده ؟؟؟؟تا اون موقع به فکر یه 360 باشم که خداییش ناکام از دنیا نرم!!!

Leon-117
29-05-2011, 22:06
تاریخ دقیق انتشار بازی هم همون سپتامبر هستش دیگه یا به تعویق افتاده ؟؟؟؟تا اون موقع به فکر یه 360 باشم که خداییش ناکام از دنیا نرم!!!
تاریخ انتشار بازی همون 20 سپتامبر هست.(29 شهریور)

Soul Eater
29-05-2011, 22:38
خیلی منتظر این بازی هستم
با 2 خیلی هال کردم
این بهترین اکشن امسال میشه

amirpers
29-05-2011, 22:58
من که تازه XBOX خریدم و منتظرم حک بشه تا این بازی رو زمانی که اومد بازی کنم. یکش رو که با PC بازی کردم ، خیلی خوب بود.

A.N.A.P
29-05-2011, 23:10
یه تریلر هست قشنگه نمیدونم دیدین یا نه ، عنوانش اینه : Gears of War 3 gameplay from E3

کیفیت HD 720p . منبع Eurogamer.net

Leon-117
30-05-2011, 08:38
یه تریلر هست قشنگه نمیدونم دیدین یا نه ، عنوانش اینه : Gears of War 3 gameplay from E3
این تریلر برای E3 پارساله................

A.N.A.P
30-05-2011, 12:15
این تریلر برای E3 پارساله................
در کل قشنگ بود دیگه گیر نده !:31:

Mool Tee
01-06-2011, 17:50
من 2 رو بازی کردم-البته 1 رو هم بازی کردم ولی خوشم نیومد.اصلا کلا من عشق gears of war هستم چون اولین بازی بود که با xbox بازی کردم.راستی این آخرین نسخشه؟اگه باشه من می میرم

amaranth_silent
06-06-2011, 15:23
من 2 رو بازی کردم-البته 1 رو هم بازی کردم ولی خوشم نیومد.اصلا کلا من عشق gears of war هستم چون اولین بازی بود که با xbox بازی کردم.راستی این آخرین نسخشه؟اگه باشه من می میرم

منم اولین بازیی که با xbox کردم همین gow 1 بود یادش بخیر:20:

aha2012
06-06-2011, 16:49
آخرین نسخه که نه ولی این نسخه پایان داستان مارکوسه:13:

resident_evil
09-06-2011, 16:40

این قسمت Horde بازی هستش که شدیدا پیشرفت کرده در تمام زمینه ها خودتون ببینین ! من که نابود شدم با دیدنش : دی
حسین اره را تیز کن : دی جالبه یه جا از تریلر شمشیر به دست بود داشت همه رو نصف میکرد

Sam Fisher 11
09-06-2011, 23:39

شدیدا پیشرفت کرده شدیدا تایید میشه!

پول واردش کردن!
حالا نوید مادر خرج کی باشه؟: دی تو تریلر که فقط من داشتم خرج میکردم: دی

خیلی حرفه ای شده...با آبجکت های متنوعی که میشه در محیط قرار داد بخش استراتژیکش تقویت شده...الان مطمئنن خیلی از تیمای گیم سازی رفتن تو فکر تقلید از این بخش...شکی نیست که خیلی سرگرم کننده تر از hord قبلیه...

حسین اره را تیز کن : دینه نمیتیزمش که با زجر بیشتری لاششونو بذاره: دی کثافت کاریشم بیشتر میشه: دی

چند اسکرین شات از Horde 2

Gears of War 3 Horde: Ca$h, challenge waves and boss battles..., oh ... WTF

resident_evil
09-06-2011, 23:47

این خیلی وحشیه . یه جا از تریلر فقط میدوئید به سمت افراد تیم اصلا یه جا بند نمیشد . خیلی خفن بود .
آخر تریلر هم شاهد حضور Brumark در قسمت Horde بودیم : دی

حالا نوید مادر خرج کی باشه؟: دی تو تریلر که فقط من داشتم خرج میکردم: دی

کار خودته حسین . البته باید برای به دست آوردن Anya سنگ کاغذ قیچی برگزار کنیم : دی

نه نمیتیزمش که با زجر بیشتری لاششونو بذاره: دی کثافت کاریشم بیشتر میشه: دی

منم که با همون ShotGun خودم میام : دی
کلا موجودات سگجون توش زیاد شده خیلی چالش برانگیز شده بازی

Layken
10-06-2011, 00:00
اوه اوه پسر چه جونورهای سخت جونی داره...
اینطو رکه میبینم اینو باید اورجینال خردیش...چون بسی ارزش نسخه اورجینالشو داره.

Sam Fisher 11
10-06-2011, 11:17
این خیلی وحشیه . یه جا از تریلر فقط میدوئید به سمت افراد تیم اصلا یه جا بند نمیشدفکر میکنی بتونی به اینم گِرنید بچسبونی؟ : ))

کار خودته حسین . البته باید برای به دست آوردن Anya سنگ کاغذ قیچی برگزار کنیم : دی
از الان به نفع تو میکشم کنار: دی اینو بردارم تمرکزمو تو بازی از دست میدم مگر دید اول شخصم به بازی اضافه کنن: دی

من همچنان به برد وفادار میمونم: دی

+
میگم این آیس تی هم بدجور با این لنسر حال میکنه...
هر جا و هر برنامه ای میره این لنسره باهاشه...تو برنامه g4 که دیگه داشت خودشو خفه میکرد و عین بچه ها باش بازی میکرد: دی
البته خوبم داره تبلیغ میکنه از این بابت دمش گرم: دی
اگه اعلام کنن روز لانچ بازی زنشم حضور داره صفها شلوغ تر میشه: دی حتی فنای کیلزونم خودشونو میرسونن: دی

Layken
10-06-2011, 12:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x367.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احساس میکنم خیلی سربه زیرتر شده مارکوس تو اکثر عکسها سرش پایینه داره فکر میکنه تو کاورش هم داره فکر میکنه
کلا فکر زیاد میکنه این بار...:31:

resident_evil
10-06-2011, 12:19
فکر میکنی بتونی به اینم گِرنید بچسبونی؟ : ))

سعیمان را میکنیم : دی یادش بخیر به هر بدبختی بود میدوئیدیم دنبال یارو گرنید بچسبونیم بهش یوهو 10 نفر میریختن میزدن میترکوندنمون : دی
میگم حسین حالا که بحث خاطرات اومد وسط اینم بگم . شب آخر یادته Friendly Fire رو ON کردیم بعد حامد جلوی من بود تو اومدی اونو بزنی من که یار خودت بودمو هدشات کردی ؟ : دی هرموقع یادش میفتم میترکم از خنده

اگه اعلام کنن روز لانچ بازی زنشم حضور داره صفها شلوغ تر میشه: دی حتی فنای کیلزونم خودشونو میرسونن: دی

داستان زنش چیه ؟ خفنه ؟ : دی

اون اون تریلر Horde من با اون شمشیر خیلی حال کردم . میزد نصف میکرد با اون صدا خفنش میگفت Nice : دی

marmolak kocholo
10-06-2011, 15:57
کلیف تو مصاحبه ای که با CVG داشته، گفته بخش تکنفره ی بازی بین 10 تا 12 ساعت طول خواهد کشید...
Gears of War 3 در 20 سپتامبر به صورت انحصاری برای ایکس باکس 360 منتشر خواهد شد...

منبع:

Leon-117
10-06-2011, 16:13
کلیف تو مصاحبه ای که با CVG داشته، گفته بخش تکنفره ی بازی بین 10 تا 12 ساعت طول خواهد کشید...
اینو که قبلن هم گفته بودن!

E Z I O
10-06-2011, 18:31
عکس هایی از کاراکتر های بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

resident_evil
10-06-2011, 18:47
ماشاالله چقدر کاراکتر یه بازی فایت هم میتونن بسازن

amaranth_silent
11-06-2011, 22:00
اگه اعلام کنن روز لانچ بازی زنشم حضور داره صفها شلوغ تر میشه: دی حتی فنای کیلزونم خودشونو میرسونن:

آییییییییی گفتی کفم برید اون حتما باید بیاد[
[]

داستان زنش چیه ؟ خفنه ؟ : دی

این اسمشه nicole coco
خودت ببین قضاوت کن
فقط آب روغن قاطی نکنی:31:

resident_evil
11-06-2011, 22:55

این اسمشه nicole coco
خودت ببین قضاوت کن
فقط آب روغن قاطی نکنی

عجیبه تاحالا ندیده بودمش . عجب ... : دی

کامت های اینجارو هم بخونین . ملته BOobS دوست : دی

Layken
16-06-2011, 00:22
Gears of War 3 Boss Battle On Jimmy Fallon

این ویدئو جدیده یارو جیمی مثل این که درگیر شده با یک باس فایته
برا من نشون نداد باز مثل این که سیستم قاطیده..حالا فردا ردیفش میکنم ملت ببینید من بعدا

ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] feed%2Fblog%2Fpost%2F713695%2Fgears-of-war-3-boss-battle-on-jimmy-fallon%2F)

F l o w e r
17-06-2011, 19:20
Cliff Bleszinski گفته که بازی فروش بالای 6 میلیون رو هدف گرفت
دو شماره قبلی در مجموع 12 میلیون فروخته بود..

resident_evil
29-06-2011, 20:55

Pessimist
29-06-2011, 21:05
بچه ها من زیاد پیگیر بازی ها نیستم یکی به من بگه این بازی دقیقا چه تاریخی عرضه میشه(فقط تاریخ رو به هجری شمسی بگید)
پیشاپیش تشکر :40:

marmolak kocholo
29-06-2011, 21:14
خدا بگم چی کارت کنه :18::18::18::18::18::18:
این چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــیه دیگه!!! مغزم له شد یه لحظه :31:!!
داشتم چت می کردم، بهو اینو دیدم واسه 2 دقیقه هنگ کردم :18::18:

resident_evil
29-06-2011, 21:50
بچه ها من زیاد پیگیر بازی ها نیستم یکی به من بگه این بازی دقیقا چه تاریخی عرضه میشه(فقط تاریخ رو به هجری شمسی بگید)
پیشاپیش تشکر :40:

اگر اشتباه نکنم 29 شهریور میشه دوست عزیز

خدا بگم چی کارت کنه :18::18::18::18::18::18:
این چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــیه دیگه!!! مغزم له شد یه لحظه :31:!!
داشتم چت می کردم، بهو اینو دیدم واسه 2 دقیقه هنگ کردم :18::18:

من خودم نابود شدم . من که هیچی هرکی که دیدی . بی نظیره

Leon-117
29-06-2011, 22:02
من خودم نابود شدم . من که هیچی هرکی که دیدی . بی نظیره
یه چیز اونورتر بی نظیره..................
اصلا نابود میکنه آدم رو.....................

halflife g
01-07-2011, 19:04
هر کس این دو تا ویدیو رو ندید کلا دیگه نیاد فروم.......:31:
خارق العادس همه چی ........ویدیو اول مربوط به معرفی یه کاراکتر جدید هستش به نام griffin و ویدیو دوم مربوط به beast mode هستش که یه جورایی بر عکس مد horde هستش(دیدن هر دوش 1000 درصد توصیه میشه ...حتما ببینین مخصوصا اولی):

کاراکتر گریفین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدbeast mode :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعا اینهمه دارن رو بخش مولتیش کار می کنن شدیدا انتظارو بالا بردن.........کم کم میشه از لحاظ وسعت انلاین این بازی رو با halo مقایسه کرد........ .

فقط جی پی ان لازمه چون لینکا از یوتیوپه
.
.
.

MobinS
01-07-2011, 20:51
بابا این کیه دیگه :دی خیلی خره :دی
این حرکتی کهمی دوئه بعدش فرو می کنه تو سینش خیلی جالب بود :دی ولی خب هیچ راهی نیست جلوشو بگیری؟ اینطوری راحت می تونه همه رو درو کنه... آخه باید یک راهی باشه ( مثلا B رو بچسبی نبرد اره نمیشه؟)

بچه می گم حالا که همه هستیم پولا رو جمع کنیم ، یک ماه دیگه برای همدیگه از این تی شرتا و ایکس باکسای گیرز هدیه بگیریم :دی .. این ایکس باکسش که پیدا نمیشه... ولی تی شرتش که میشه :دی

Masoud King
03-07-2011, 13:00
دیروز خبری منتشر شده بود مبنی بر اینکه GEARS 3 از طریق تورنت لیک شده. اما این نسخه لیک شده رو فقط میشه با کنسول JTAG شده بازی کنید و البته با اینکه قسمت کمپین رو کامل داره ولی پر از باگ هست و نسخه نهایی بازی نیست.

AMIR.KIK
03-07-2011, 16:12
بازی واسه 360 xbox آمده
اینجا میتونین دانلود کنین

halflife g
03-07-2011, 19:26
wow چند تا وبدیو از بازی اومده تو یوتیوب که فقط یکیش مال بخش داستانی هس.......گرافیک خارق العادس...اگه این حجم گرافیک پارگی تصویر و افت فریم زیادی نده مطمینا به جز rage از هر بازی دیگه ای در زمینه گرافیک امسال سرتر خواهد بود..... .
لینک ویدیو رو هم نمیذارم تا چیزی واسه دوستان لو نره اگه خیلی دلشون خواست خودشون ببینن تا با میل خودشون بازی واسشون لو بره.......:31:

+

بازی واسه 360 xbox آمده
اینجا میتونین دانلود کنین

دوست عزیز مسعود که یه پست بالاتر از شما پست داده بود بادمجون واکس نمی زد که:31:بازی نسخه dev اش به بیرون درز پیدا کرده که در نتیجه شما فقط میتونی با کنسولای j tag بازی کنی که اونم فکر نکنم تو کل دنیا تعداد قابل توجهی ادم باشه که کنسولشو اینجوری کرده باشه چه برسه به فروم خوشگل ما.... .:31:

در نتیجه دانلودش به درد هیشکی نمیخوره.......

/
.
.

MobinS
03-07-2011, 19:34
دوستان جی-تگی ، دانلود کنین نوش جونتون ، فقط فحش گذاشتم :دی صبر کنین همه باهم بریم ...
البته تو بازی سنتر هم گریه می کردن ، بهشون گفتم که شما سر پیازین ته پیازین؟ اپیک سود خودشو می کنه... بیشتر از حد هم می کنه.... این لیک شدن هم تاثیری نداره...
داستان هم اگه گوشاتونو بگیرید لو نمیره... داستان گیرز هم همچین تحفه ای نیست :27:
فقط تنها مشکلی هست اینه که با این عمل آبروی اپیک و مایکروسافت دود شد رفت هوا... با این امنیت *****

matrix_3s
03-07-2011, 21:33
این بازی منو تحریک می کنه برم یه x360 هم بگیرم.........!!!!!!!:20:
(خوبه اینترنت پر سرعت ندارم ویدیوهارو ببینم اونوقت 100درصد میگرفتم)

MobinS
03-07-2011, 22:21
خوبه ویدئو ندیده اینقدر خوشت اومد... اگه ببینی دیگه چی میشی!!!

matrix_3s
03-07-2011, 23:09
من اساسا از تجربه ی دوستان p30world برای بازیا استفاده میکنم و هر بازی رو خودم تجربه نمی کنم.......... .
و از تعریف دوستان که معلومه دیگه این چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم ندیدن ویدیو یه مزیتی رو هم داره و اون اینه که چیزی از بازی ندیدم و همه چیز هنگام بازی کردن واسم تازگی داره......

Masoud King
03-07-2011, 23:42
فقط تنها مشکلی هست اینه که با این عمل آبروی اپیک و مایکروسافت دود شد رفت هوا... با این امنیت *****
نسخه دوم هم یادمه یه ماه قبل انتشار رسمی منتشر شده بود که البته اون نسخه کامل بود!!

---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

نسخه دوم هم یادمه یه ماه قبل انتشار رسمی منتشر شده بود که البته اون نسخه نهایی بود و احتیاج به کنسول jtag شده نداشت!!
که با همون حال تو ماه اول خیلی خیلی فروخت....

matrix_3s
03-07-2011, 23:46
نسخه دوم هم یادمه یه ماه قبل انتشار رسمی منتشر شده بود که البته اون نسخه کامل بود!!

سیاست خودشون نباشه........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:31:

MobinS
04-07-2011, 00:20
شاید باشه... ولی خب دلیلی دیده نمیشه واسه این کار... واسه اونا که هیچ تفاوتی نمی کنه!

Masoud King
04-07-2011, 23:36
امروز 10 دقیقه اول بازی رو دیدم و از گرافیک بازی واقعا متحیر شدم نسبت به نسخه دو خیلی بهتر شده و واقعا فکر نمی کردم اینقدر بشه گرافیک نسخه دو رو بهبود داد !!

همون اول بازی هم واقعا عالی شروع میشه و خیلی مشتاق دیدن ادامه بازی شدم. فکر کنم با داستان پربار تری مواجه هستیم.

سینماتیک های بازی هم خیلی خوب کار شده و بعضی جاها یه جوری وارد اونا میشه که گیمر متوجه نمیشه... واقعا بازی نسبت به قبل سینمایی تر شده و همچنین کیفیتشون هم خیلی بیشتر شده.

در مجموع با دیدن این 10 دقیقه خیلی خیلی بیشتر مشتاق بازی شدم

halflife g
06-07-2011, 20:40
خوب بچه ها من تا حالا 4 تا walkthrough از بازی رو دیدم(حدود 50 دقیقه اول بازی) همچنین بازی رو کنسول جی تگ دوست مغازه دارم هم کمی بازی کردم و سر اخر اینکه پایان بازی رو دیدم........ .

هر کی میخواد بدونه اخرش چی میشه و کلا چطور بود بازی سطرای زیر رو بخوونه.فقط اگه نمیخواهین نخوونید که داستان واستون لو نره......... :

"
در پایان بازی dom شهید میشه........قبل اونم ژنرال پرسکات فرمانده ارتش cog میمیره....بیشتر از این کسی از افراد معروف نمیمیره....البته مثه اینکه ملکه هم به هلاکت رسید.......هافمن و پدر مارکوس هم تو سکانس پایانی نبود....حالا چه بلایی سرشون اومده نمیدونم...

در پایان بازی یه اشعه ای چیزی از یه دستگاهی ساطع میشه که باعث میشه همه لوکاستا و لمبنتا در حین مبارزه وهر جایی که در سیاره سرا هستن یهو بیفتن زمین و بمیرن..... .
در پایان هم همه دوستان دور هم جمه میشن و شادی می کنن که مارکوس در غم فراق دوستش میره کنار ساحل می شینه و انیا میاد بهش دلداری میده....... .

نکته متفاوت و بارز بازی در کل تنوع مراحل و کلا بزرگتر شدن محیط بازی بود.......همه جور محیطی تو بازی بود..........گرافیک هم خارق العاده پیشرفت کرده.......قبلا هم گفتم اگه این گرافیک پارگی تصویر یا افت فریم نده تو کنسول به غیر از rage رقیب دیگه نداره....... .

ولی یه چیزی که یه جوری بود واسم کلا تکراری شدن روند بازی بود البته تا اونجایی که دیدم تو یوتیوب و بازی کردم که البته اونم وایمیسم کل بازی رو ببینم بعد نظرکامل بدم....... .البته همین تکراری هم فعلا در بهترین سطح ورقیب نداره

در کل پایان بازی به نظر من ضعیف بود و تو بازیهای حماسی چند وقت اخیر هنوز هم که هنوز پایان بازی Halo reach بی نظیره.......... . "

همین دیگه.......موفق باشین..
.
.
.

marmolak kocholo
06-07-2011, 20:44
واقعا چه طور تونستی چنین کاری کنی O: !!! چه طور دلت اومد آخه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Leon-117
06-07-2011, 21:27
هر کی میخواد بدونه اخرش چی میشه و کلا چطور بود بازی سطرای زیر رو بخوونه.فقط اگه نمیخواهین نخوونید که داستان واستون لو نره......... :
از خطرناک ترین پست های تاریخ انجمن بازی!:31:

MobinS
06-07-2011, 22:13
من که گفتم یکمشو بخونم چیزی نمیشه....
مراد همون جمله ی اول رو خوندم Alt+f4 زدم....

Sam Fisher 11
06-07-2011, 22:16
خوب بچه ها من تا حالا 4 تا walkthrough از بازی رو دیدم(حدود 50 دقیقه اول بازی) همچنین بازی رو کنسول جی تگ دوست مغازه دارم هم کمی بازی کردم و سر اخر اینکه پایان بازی رو دیدم........ .
خواهشا پست 335 پاک بشه...

کاری میکنید آدم میترسه بیاد تو تاپیکا!!!

من نمیدونم چه لذتی داره آدم بدونه آخر بازی چی میشه...یاد دخترا میفته آدم که دوس دارن بدونن آخر سریالای تینیجری چی میشه!

هر کی باعث بشه من قبل از بازی کردن بفهمم آخر بازی چی میشه خونش پا خودشه;)

بحث راجع به پایان بازی ممنوع

خواهشا هر پستی در این ارتباط پاک بشه نه اینکه زیرش تشکر زده بشه!

halflife g
06-07-2011, 22:31
خواهشا پست 335 پاک بشه...

کاری میکنید آدم میترسه بیاد تو تاپیکا!!!

من نمیدونم چه لذتی داره آدم بدونه آخر بازی چی میشه...یاد دخترا میفته آدم که دوس دارن بدونن آخر سریالای تینیجری چی میشه!

هر کی باعث بشه من قبل از بازی کردن بفهمم آخر بازی چی میشه خونش پا خودشه;)

بحث راجع به پایان بازی ممنوع

خواهشا هر پستی در این ارتباط پاک بشه نه اینکه زیرش تشکر زده بشه!

من انداختمش تو اسپویل......... .:11:

ولی هیچ اشکالی نداره اگه تو اسپویل یا به حالت مخفی کسی قسمتی از داستان رو بگه..........شما اگه بری فروم خود شرکت epic همچین تاپیکی هس که کلا در مورد اخر داستان حرف میزنن......... .

بالاخره کسایی کنجکاوترن یا شما اسمشو هر چی میخوای بذار :دخترن.....شنگولن....مرادن......د وس دارن زودتر بفهمن چی به چیه...... تو هیچ جایی نوشتن داستان بازی اگه با رعایت اسپویل یا مخفی کردن پست باشه مشکلی نداره...... .
.
.
.

vegas
07-07-2011, 21:45
این همه بازی رو به تاخیر انداختن تا بازی چند ماه قبل ریلیز لیک شد ....:31:
و بعد هم بیافتن دنبال پاک کردن ویدئو ها و عکس های لیک شده ....
کلا Epic گند زیاد میزنه ...

halflife g
07-07-2011, 21:55
این همه بازی رو به تاخیر انداختن تا بازی چند ماه قبل ریلیز لیک شد ....:31:
و بعد هم بیافتن دنبال پاک کردن ویدئو ها و عکس های لیک شده ....
کلا Epic گند زیاد میزنه ...

به نظر من که شک نکنید عمدیه و کار خود ناشر بازی یعنی مایکروسافت هستش.....چرا؟؟؟

چون هیلو 3 ....هیلو odst .......هیلو reach.......و gears 2 همشون چند هفته ای قبل از انتشار به بیرون درز کردن.

یعنی مایکروسافت که ناشر بازیه اینقدر خنگه که یه اشتباهو 5 بار تکرار کنه؟؟؟اونم روی یه بازی بزرگی مثه این؟؟؟جالبه همه این نسخه هایی که از بازی ها لو رفتن اکثرا از نسخه jtag بودن که فقط یه عده محدود میشه گفت ضد اوریجینال:31: بازیش می کنن....فعلا همین لیک شدن بازی کلی توجه و هایپ واسه بازی ایجاد کرده که فقط به نفع بازیه.

سابقه هم نشون داده رو فروششون تاثیری نداره...چون کسی که بخواد اروجینال بگیره اورجینال می گیره(تاثیرم بذاره تو 7 ...8 میلیون فروش 1000 تا تاثیری نداره)

در نتیجه اصلا بعید نیس این لیک شدن عمدی باشه ....
.
.

halflife g
09-07-2011, 13:21
در تایید پست بالایی خودم :

منبع این نسخه دردزی رو پیدا کردن (منبع انتشارش) که فهمیدن به صورت سهوی و غیر عمدی توسط خود مایکروسافت به بیرون درز پیدا کرده :

According to Mathieulh, the recent build of Gears of War 3 that appeared on torrent sites earlier this month may have been inadvertently leaked by Microsoft themselves. A Google query for “codify.com xbox” will reveal Microsoft’s Xbox 360 Codify page which may have, at one point, offered up Gears of War 3 for grabs. The offending pages and files have been taken offline, however Google Cache has record accessible GOW3 files on the site.

The incriminating results included a page that revealed the directory for the Gears of War 3 files, only marking it “confidential” in the folder name and providing no other securities against unauthorized access. Yet another page revealed game assets. It’s unclear if this was the source of the leak, however it is a possibility given that the Gears of War 3 “Confidential” directory was accessible at one time by the average joe."

منبع :

+

همینطور که دیدین خود مایکروسافت عامل انتشار این نسخه دزدی بوده و اینکارو سر اکثر بازهای معروف انحصاری خوش تو این نسل انجام داده که الحق هم تاثیر خوبی در hype و ایجاد حواشی واسه بازی داره.. .
.
.
.

HESAM_5700
10-07-2011, 00:06
يه سوال پيش اومد برام :31:

ليك شدن بازي چه بدي داره ؟؟؟

كسي نخواد فيلم هارو نميبينه و نميخونه اسپويل ها رو بعد كه ريليز شد ميره ميخره !!
تازه مگه ميشه همه كنسولارو جي تگ كرد ؟ :31:

پس مايكرو ضرري نميكنه !! ( خيلي ها هم كه ليك شدشو بازي ميكنن ميرن ميخرن بعد از ريليز )

Sam Fisher 11
10-07-2011, 17:15
گیم اینفورمر یه بخش داره به اسم casting call که واسه بازیهایی که زمزمه ی فیلم شدنشون به گوش میرسه و اساسا هم اکثرا تطابق خوبی دارن: دی
چند وقت پیش هم واسه آنچارتد یه لیست ردیف کرده بود....حالا واسه gears یه سری بازیگر و ورزشکار و خواننده انتخابیده که در زیر عکس و اسمشون رو میبینید:

Marcus Fenix - Dave Bautista

Dominic Santiago - That Biker Dude From Raising Arizona

Augustus Cole - Lester Speight

Damon Baird - Paul Walker

Richard Prescott - Bryan Cranston

Samantha Byrne - Elsa Pataky

Anya Stroud - Scarlett Johansson

Jace Stratton - Ludacris

Queen Myrrah - Lena Headey

Adam Fenix - Iron Man Jeff Bridges[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dizzy Wallin - True Grit Jeff Bridges

Clayton Carmine - Kenny McCormick

پ.ن: با این انتخاب آخریش خیلی حال کردم: دی

AMIR.KIK
13-07-2011, 14:36
دوستان معلوم نیست که بازی کی بیاد؟

Leon-117
13-07-2011, 15:26
دوستان معلوم نیست که بازی کی بیاد؟
20ام سپتامبر-29 شهریور

Sam Fisher 11
22-07-2011, 08:02
SDCC 11: Multiplayer Gameplay (Cam) HD
Take on the Horde in this cam gameplay from the show floor!

HD-205MB

SD-37MB

hordeرو بازم نمایش دادن...این ناکسا هی غرایز مارو قلکلک میدن...تا بازی بیاد هزار بار به اوج رسیدیم: دی

halflife g
22-07-2011, 14:12
تریلر جدید بازی اومده توصیه می کنم همه ببینن.قسمتیش dev diary هستش بقیه صحنه های خارق العاده ای از بازی .حتما ببینن دوستان:

راستی یادم رفت بگم واسه دیدنش نیاز به قیلتر شکن دارید.. .

.
.
.

resident_evil
26-07-2011, 23:09

حرف خاصی نیست فقط ببینین کف کنین : دی

A.N.A.P
08-08-2011, 06:19
20ام سپتامبر-29 شهریور ]
اینا مگه نمیدونن تابستون ما کی هست ؟ یا اینکه خیلی میدونن ما رو بچزونن !

Leon-117
08-08-2011, 11:26

Marcus Doo-Rag
(Complete campaign on any difficulty)
Horde T-Shirt
(Earn 'Welcome to Horde Mode' achievement)

Locust Drone Mask
(Earn 'Welcome to Beast Mode' achievement)

resident_evil
08-08-2011, 16:00
ما که همین الان آواتارمون رو کلی مجهز کردیم با لباس های این بازی : دی

Leon-117
08-08-2011, 18:34
ما که همین الان آواتارمون رو کلی مجهز کردیم با لباس های این بازی : دی
من بیشتر شیفته ی اون لنسر 320 پوینتی ـه شدم!:31:

MobinS
08-08-2011, 21:59
نه بابا! آواتار های گیرز خز شده! اون لنسر هم یکدفعه ای میبینی 80 درصد بچه های لایو می خرن.... کلا از چیزهای خز بدم میاد... مثل ماسک ghost کال آو :27:

halflife g
09-08-2011, 19:49
یه ویدیو از نسخه در حال ساخت بازی اومده که مپ معروف gridlock رو در شب نشون میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنورپردازی بازی بی نظیر هستش.........رو کنسول من فقط نورپردازی alanwake رو در این حد دیدم......مخصوصا وقتی ماه از لابه لای دیوارا یا تیر چراغ برق میزنه بیرون.........توصیه می کنم هر کی در مورد گرافیک بازی کنجکاو اینو ببینه ...ویران کنندس. .
.
.
.

Layken
10-08-2011, 12:32
همينطوري ديدم...خوشم اومد روزليشن بالايي داره...
از اينجا دانلودش كنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.com%2Fart%2FGears-of-War-3-158412968%3Fq%3Dsort%253Atime%2Bfavby%253AStevenTy son%26qo%3D0)

اينم عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t%2Ffs70%2Ff%2F2010%2F084%2Ff%2Fb%2FGears_of_War_3 _by_Halcylon.jpg)

Masoud King
13-08-2011, 23:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.:PAR3A:.
13-08-2011, 23:56
همينطوري ديدم...خوشم اومد روزليشن بالايي داره...
از اينجا دانلودش كنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.com%2Fart%2FGears-of-War-3-158412968%3Fq%3Dsort%253Atime%2Bfavby%253AStevenTy son%26qo%3D0)
مارکس رو خیلی لاغر در آورده باحال نیس : دی
اينم عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t%2Ffs70%2Ff%2F2010%2F084%2Ff%2Fb%2FGears_of_War_3 _by_Halcylon.jpg)

خدا بخواد اینو میخرم : دی

HESAM_5700
14-08-2011, 20:07

خدا بخواد اینو میخرم : دی

خدا بخواد يكي هم برا من ميخري :31:

دوستان امكانش نيست مايكرو دلش به حالمون بسوزه زودتر بازي رو ريليز كنه يه دنيا حال كنن ؟! :31:

Sent from my iPod touch using Tapatalk .

14-08-2011, 20:17
خدا بخواد يكي هم برا من ميخري :31:
بزار ببینم مث اتریکس مسخره بازی در نیاره :-ال اگه در نیاورد 2 تا میارم یکی واس تو : دی فقط 5 تومن زیر قیمت بازار ایران میدم :-" (به هر حال باید واس خودمم یه چیزی بمونه : دی)

دوستان امكانش نيست مايكرو دلش به حالمون بسوزه زودتر بازي رو ريليز كنه يه دنيا حال كنن ؟! :31:
خیلی واس ما لازمه هااا : دی دقیقا میافته شروع مدرسه ها :-ال

moh3en_sh
15-08-2011, 02:41
چه شود گرز بازی کردن با این:31:
فکر میکنید قیمتش حدودا چند باشه؟

Leon-117
19-08-2011, 22:15

به مناسبت Gold شدن بازی...............
لینک عکس:

resident_evil
19-08-2011, 23:06
30 روز شاید کمتر یا بیشتر به انتشار بازی مونده اصلا باورم نمیشه تریلرهای بازی که شدیدا دیوانه کرده مارا .
این بازی به همراه FM4 , Rage و Halo از بازی های شدیدا خفن من میباشند امسال : دی

moh3en_sh
21-08-2011, 00:42
نسخه بتا بازی اومده؟

resident_evil
21-08-2011, 20:18
نسخه بتا بازی اومده؟

نسخه بتا چند ماه پیش اومد و رفت دوست عزیز .

moh3en_sh
21-08-2011, 22:42
نسخه بتا چند ماه پیش اومد و رفت دوست عزیز .
من دیروز بازی BULLETSTORM رو گرفتم که گوشه کاورش نوشته بود GEARS of WAR3 beta من BULLETSTORM رو داشتم زیادم ازش خوشم نمیومد:13:
ولی اینو بخاطر این گرفتم که فکر کردم نسخه بتا گیرزه 3 ... ولی نبود :31:.

CATALONIA
21-08-2011, 23:15
من دیروز بازی BULLETSTORM رو گرفتم که گوشه کاورش نوشته بود GEARS of WAR3 beta من BULLETSTORM رو داشتم زیادم ازش خوشم نمیومد:13:
ولی اینو بخاطر این گرفتم که فکر کردم نسخه بتا گیرزه 3 ... ولی نبود :31:.
:31:
دوست عزیز نسخه ی بتا بازی ها که میگن با خرید بازی دیگه میتونید کدش رو دریافت کنید برای خریدن بازی های اوریجینال هست نه این بازی های کپی :31:
به قول معروف میگن 2 - 3 تومان دادین میخواین ... :31:

MobinS
22-08-2011, 02:21
این به مناسبت گلد کردن یعنی چی؟

resident_evil
22-08-2011, 02:24
این به مناسبت گلد کردن یعنی چی؟

ساخت بازی کاملا به اتمام رسیده بچه ها جشن گرفتن

moh3en_sh
22-08-2011, 02:32
:31:
دوست عزیز نسخه ی بتا بازی ها که میگن با خرید بازی دیگه میتونید کدش رو دریافت کنید برای خریدن بازی های اوریجینال هست نه این بازی های کپی :31:
به قول معروف میگن 2 - 3 تومان دادین میخواین ... :31:
:31::31::31:
پ چرا اپیک گرزه 3 رو زده رو کاور BULLETSTORM؟:31:
البته رو کاور نوشته BULLETSTORM EPIC EDITION

Layken
22-08-2011, 14:37
:31::31::31:
پ چرا اپیک گرزه 3 رو زده رو کاور BULLETSTORM؟:31:
البته رو کاور نوشته BULLETSTORM EPIC EDITION

برای این که اون کده روی این بازی اومده بود ولی نه کپیش نسخه اورجینالش...
الان این کاورهایی -- که روی نسخه های کپی هست من دراوردی هستش
من دیدم کاور 360 هستش گوششو با فتوشاب کار کردن یدونه game for win اضاف کردن دادن بیرون.

22-08-2011, 15:01

به مناسبت Gold شدن بازی...............
لینک عکس:
تازه جالبش اینه که اون تیکش که تو این عکس بریده شده رو با چاقوی اون لنسر جدیده بریدن : دی

A.N.A.P
22-08-2011, 23:57
ساخت بازی کاملا به اتمام رسیده بچه ها جشن گرفتن

تموم شده بدن بیرون دیگه تو تابستونی بازی کنیم :دی . مرض دارن به خدا :دی

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

HESAM_5700
23-08-2011, 09:13
تموم شده بدن بیرون دیگه تو تابستونی بازی کنیم :دی . مرض دارن به خدا :دی

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

اي گفتي !! الان مهمترين دغدغه من اينه كه بايد اول مهر اينو بگيرم بازي كنم :||
تموم شده بدين بيرون ديگه ! ١ دونه بدن بيرون ٣ سووت كپي ميشه ميريزه تو بازار :31::31:

matrix_3s
23-08-2011, 14:14
اي گفتي !! الان مهمترين دغدغه من اينه كه بايد اول مهر اينو بگيرم بازي كنم :||
تموم شده بدين بيرون ديگه ! ١ دونه بدن بيرون ٣ سووت كپي ميشه ميريزه تو بازار :31::31:

دغدغه ی منم قبل این بازی اینه که 360 بگیرم...............!!!!!!!!!!!

MobinS
23-08-2011, 18:20
خب الان باگ داره... شاید خیلی قسمتاش عوض بشه... وی این یک ماه میدن صدها تستر تست کنن بازی رو اشکالات بازی رو یک صدم می کنن.... اتفاقا هر چی روی این مرحله وقت بذارن بهتر در میاد بازی ... بازی کاملا بی نقص... مرض ندارن که بازی رو پیش خودشون نگه دارن تا مردم رو 1 ماه زجر بدن.... ساخت بازی تموم شده ... منظور دیزاین مراحل + داستان و بخش مولتی و ... تموم شده... وگرنه رفع اشکالات بازی هم جزء مراحل ساخت بازی محسوب میشه...

HESAM_5700
23-08-2011, 18:27
دوستان کاور اصلی بازی چه شکلیه ؟!

میشه یه عکس بزارید ؟!

Leon-117
23-08-2011, 19:41
نه مبین الان دیگه ساخت بازی کاملِ کامل شده.یعنی مشکلات بازی هم رفع شده و میره برای کپی شدن.

halflife g
23-08-2011, 20:17
این تاپیک باید الان در حد انفجار باشه.....بعد اونوقت نشستین دارین در مورد مطالب فانی صحبت می کنین:31: ..... .

دهها عکس و تریلر از بازی اومده که واقعا ادم رو هر لحظه تشنه تر از قبل می کنه....

یکی از بچه ها یه پیشنمایش عالی و کم نظیر از بازی گذاشته تو بازی سنتر که پیشنهاد می کنم حتما بخوونید تمام ویزگیهای بازی و همه داستان بازی........ .

من یه قسمتیش رو که مربوط به اسلحه های جدید و شخصیتهای جدید هس میذارم اینجا :

اسلحه های جدید ی که اضافه شدن :

Butcher Cleaver

Digger Launcher

Incendiary Grenade

One Shot

Retro Lancer

Sawed-Off Shotgun

Silverback

Multi-Turret

Vulcan Cannon

شخصیتهای جدید که اضافه شدن :

Samantha Byrne

Bernadette Mataki

Clayton Carmine

Jace Stratton

Adam Fenix

+

حیف که من وقت نخواهم کرد بازی رو انجام بدم(به غیر از چند دست بازی با bot ها) و گرنه تو انلاین این نوید رو با شاتگان جدید پخشش می کردم رو دیوار..... .:31:

حیف.حیف.......
.
.
.

resident_evil
23-08-2011, 20:34
حیف که من وقت نخواهم کرد بازی رو انجام بدم(به غیر از چند دست بازی با bot ها) و گرنه تو انلاین این نوید رو با شاتگان جدید پخشش می کردم رو دیوار..... .

خدایی من با شاتگان کل کل ناپذیرم اما با بقیه سلاح ها میتونی منو بپاشونی رو در و دیوار : دی

Layken
23-08-2011, 21:05
پس رفقا یادتون باشه قرار میزاریم...ببینم اصلا میتونید به من نزدیک بشید.:5:

halflife g
23-08-2011, 21:35
خدایی من با شاتگان کل کل ناپذیرم اما با بقیه سلاح ها میتونی منو بپاشونی رو در و دیوار : دی

نوید جوون تو داری با کسی صحبت می کنی که نزدیک به 80 هزار آدم کشته تو gears 2.......اچیو 1999 بازی آنلاین رو هم گرفته.......در نتیج بترس .....بترس از خشم مراد:31:(البته نمیدونم امار تو چطور شاید خفنتر)
+
راستی امیدوارم تو شماره جدید پروفایلا پاک نشن یا leaderboard قاطی نکنه.....من دو بار کلا هر چی امار داشتم برگشت اول...... .

الان داداشم که میخواد بره تو بازی هر وقت پروفایل اون میاد تو بازی بازی هنگ می کنه و اگه منم قبلش in شده باشم پروفایلم پاک میشه....:18:
خدا کنه اینو درس کنن.................. .
.
.
.

MobinS
24-08-2011, 16:07
منم هستما... تابستون سرم شلوغه... ولی پاییز بشه خلوت تر میشه سرم... کارمم تغییر دادم self employee شدم دیگه راحت وقتمو تنظیم می کنم... ما هم واسه خودمون شاخیم.... حریف می طلبیم به قول معروف :دی

امروز یک ایمیل اومده برام از طرف گیرزیا... یک کد هایی قرار دادن به نام COG-Code که باید از فروم ها و کامیونیتی ها از لایو و ایکس باکس موبایل یا ایمیل لایو این کد هارو گیر بیاری... با استفاده از این کد ها عکس و آیتم و آیکون و چیز های دیگه یگیرز رو بدست میاره!
الان من یکیشو وارد کردم! پوستر گیرز گرفتم! عکسی بود خدا! با حجم 18 مگابایت :دی :دی:18:
اینم از این ... گفتم بچه ها از زمونه عقب نمونن :دی

resident_evil
24-08-2011, 16:30
راستی امیدوارم تو شماره جدید پروفایلا پاک نشن یا leaderboard قاطی نکنه.....من دو بار کلا هر چی امار داشتم برگشت اول...... .

نه امکان نداره این مشکلات باقی مونده باشه در بازی . توی Gears 2 از اول این سیستم رنک دهی نبود وقتی هم اضافه شد با کلی مشکل اضافه شد . من خودم چندین بار 1 شدم : دی
در ضمن من 30000 کشتم و اون 1999 هم که خیلی وقته گرفتیم : دی
خیلی خوبه این بازی با Bot هم بازی کنی بهت حال میده شدیدا

اینم از این ... گفتم بچه ها از زمونه عقب نمونن

یه لینکی چیزی بده : دی

halflife g
24-08-2011, 18:38
نه امکان نداره این مشکلات باقی مونده باشه در بازی . توی Gears 2 از اول این سیستم رنک دهی نبود وقتی هم اضافه شد با کلی مشکل اضافه شد . من خودم چندین بار 1 شدم : دی

اره شنیدم این شماره اپیک خیلی رو سرورای حفظ اطلاعات مردم کار کرده و دیگه اطلاعات یهو ناپدید نمیشه.....

در ضمن من 30000 کشتم و اون 1999 هم که خیلی وقته گرفتیم : دی
خیلی خوبه این بازی با Bot هم بازی کنی بهت حال میده شدیدا

یکی هستیم پس تقریبا.....چون من با داداشم خیلی با bot ها بازی می کنیم....در نتیجه از این 80000 حدود 40000 یا 50000 هزاری مربوط به bot ها میشه...شایدم بیشتر(جدی میگم)... .
+
اره هوششون خوبه انصافا.....خیلی مواقع هم از بازی با ادما بهتر....نمیگن از این اسلحه استفاده نکنین یا....:31:با این لگی هم که شماره 2 داش کلا بازی با bot ها بیشتر توصیه میشد(مخصوصا که میشد دو نفره بازیش کرد)
+
راستی ای کاش یه سیستم ضبط هم به بخش horde اضافه می کردن مثه همونی که واسه halo reach بود .....یادش بخیر کل چند ساعت بازیتو تو firefight ضیط می کرد.....بعدش میتونستی راحت بشینی مثه فیلم تماشاش کنی.....سوم شخصیم میتونستی بکنی........
.
.
.
.
..
.

MobinS
25-08-2011, 00:05
لینک نمی تونم بدم :پی آخه باید اولین کد رو پیدا کنی تا با اکانت فیس بوقت فعال بشی... اون لینکه توش کده بود ، اینو می ذارم :

ولی خب به دردی نمی خوره! خالیه! بدون کد! :(

legolas 224
25-08-2011, 06:06
یه سوال مسخره:دی
این بازی حداکثر رزولیشنش 720p هست؟:41:
:دی

moh3en_sh
25-08-2011, 14:48

vahidgame
28-08-2011, 03:25
عکس هایی جدید از بازی که در اون کیفیت بازی از لحاظ گرافیکی کاملا مشخصه....

Layken
02-09-2011, 22:50
دیگه چیزی به انتشار بازی نمونده ...فقط امیدوارم از این قفل رها بشیم و بشه این چرخ دنده های جنگ رو با زندگیمون مخلوط کنیم

فک کنم این دیگه اخرین تصویری باشه که از بازی میاد....وای باز قراره ملت لوکست نصف کنیم.

gta6767
02-09-2011, 23:57
یکی به من بگه چرا این بازی را دیگه برا pc نمیزنن.

moh3en_sh
03-09-2011, 02:22
یکی به من بگه چرا این بازی را دیگه برا pc نمیزنن.
چون انحصاری ایکس باکسه و ماکروسافت به این دلیل نسخه اول این بازیو برا PC زد که هرکی از بازی خوشش بیاد بره 360 بگیره و کنسولش فروش کنه:31:

Sam Fisher 11
03-09-2011, 12:57
یه تریلر جدید از بازی منتشر شد!
محشری به پاست: دی

Dust to Dust

HD-25MB

SD-8.8Mb

youtube-1080

Leon-117
03-09-2011, 13:04
لینک مستقیم کیفیت 1080p تریلر Dust to Dust:

توصیه میکنم 1080p رو دانلود کنید.................

Sam Fisher 11
03-09-2011, 17:34
به قول باب راس من عـــــــــــاشق سینماتیک های گیرزم...: دی
موزیکشون همیشه خاصه...همیشه هم در عین نا امیدی نهایت تلاش رو برای بقا نشون میده... چه اون اولی با نام mad world که واسه شماره یک ساختن و مارکوس تو کوچه پس کوچه ها فرار میکرد و میپرید تو یه ساختمون و روبروش لوکاس هارو میدید(همین تریلر باعث شد حشری بشم و 360 بگیرم: دی) چه تریلر last day همه یه حاله مشترکی دارن...اونم نا امید نشدنه...

توصیه میکنم 1080p رو دانلود کنید.................
به توصیش گوش بدید: دی چون جزییات بی شماره...آدم فک میکنه پیتر جکسون این چند ثانیه رو ساخته: دی قدیمی شدن سریع مکان ها و حرکت دوربین و شلوغی codوارش فوق حرفه ایه...
ایشالا رو ایکس باکس بعدی یه گیرز با این جزییات بازی کنیم: دی

smallfrank
03-09-2011, 18:30
ایشالا رو ایکس باکس بعدی یه گیرز با این جزییات بازی کنیم: دی

ببخشید منظورتون چیه ؟
ینی XBox 720 ؟:31:

moeenn
03-09-2011, 21:20
به نظر شما این بازی میتونه با Battlefield 3 در زمینه ی گرافیک رقابت کنه؟

Mool Tee
03-09-2011, 21:28
به نظر شما این بازی میتونه با Battlefield 3 در زمینه ی گرافیک رقابت کنه؟

شاید!!!:27::40: اولا هیچ بازی نمی تونه در گرافیک و فیزیک (الان) با Battlefield 3 رقابت کنه .
دوما bf3 FPS هست هیچ ربطی به این بازی نداره:27:

moeenn
03-09-2011, 21:54
شاید!!!:27::40: اولا هیچ بازی نمی تونه در گرافیک و فیزیک (الان) با Battlefield 3 رقابت کنه .
دوما bf3 FPS هست هیچ ربطی به این بازی نداره:27:
داداش چه فرقی میکنه من فقط از نظر گرافیک گفتم(ولی شما هم فن بازی در نیار)

Mool Tee
03-09-2011, 21:57
داداش چه فرقی میکنه من فقط از نظر گرافیک گفتم(ولی شما هم فن بازی در نیار)

خوب منم می دونسم دوست گل. من فن Gears of war هم هستم و گفتم که نمی تونه برسه این نظر من بود عزیز گل وایسا کسایه دیگه هم نظر بدن:10::10::40::40:

halflife g
03-09-2011, 22:28
داداش چه فرقی میکنه من فقط از نظر گرافیک گفتم

اخه شما رو چی میخوای مقایسه کنی؟؟؟؟

اگه بخوای بتلفیلد رو با یه pc قدرتمند و dx11 اجرا کنی و gears3 رو با کنسول x360 مشخصه که بازی بتلفیلد گرافیک بیشتری خواهد داشت... .
ولی اگه بتلفیلد رو با یه pc عادی یا با کنسول اجرا کنی مشخصا کیفیت بصری gears3 بهتر خواهد بود..... .

+

هر کی خواست ببینه گرافیک بازی در چه حدیه(البته این هنوز قسمت آنلاین هستش و نسبت به داستانی در حد پایینیه)این ویدیو رو دانلود کنین تاشگفت زده بشین:(دانلودش توصیه میشه)

.
.
.

moeenn
03-09-2011, 23:20
اخه شما رو چی میخوای مقایسه کنی؟؟؟؟

اگه بخوای بتلفیلد رو با یه pc قدرتمند و dx11 اجرا کنی و gears3 رو با کنسول x360 مشخصه که بازی بتلفیلد گرافیک بیشتری خواهد داشت... .
ولی اگه بتلفیلد رو با یه pc عادی یا با کنسول اجرا کنی مشخصا کیفیت بصری gears3 بهتر خواهد بود..... .

+

هر کی خواست ببینه گرافیک بازی در چه حدیه(البته این هنوز قسمت آنلاین هستش و نسبت به داستانی در حد پایینیه)این ویدیو رو دانلود کنین تاشگفت زده بشین:(دانلودش توصیه میشه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
.
.
من منظورم مقایسه ی این دو بازی برو روی کنسول 360 بود نه pc

halflife g
04-09-2011, 08:39
من منظورم مقایسه ی این دو بازی برو روی کنسول 360 بود

پس اونوقت از لحاظ گرافیکی بازی gears3 در وضعیت بهتری خواهد بود....از تریلرهایی که تا حالا از بازی اومده اینا مشهوده(ولی فقط رو کنسول)

من خودم چند ماه پیش beta ی بازی gears رو هم انجام دادم که گرافیک واقعا خارق العاده ای داشت.
.
..
.

.
.

A.N.A.P
04-09-2011, 14:09
دوستان دعا کنید فعلا این بازی رو قفل امنیتی جدید مایکروسافت لیک نشه بعدا جنجال به پا کنید :دی

Pessimist
04-09-2011, 20:26
باورم نمیشه که این بازی تا چند روز دیگه میاد!
یادم میاد بهار سال 88 بود که گفتن این بازی فروردین 89 عرضه میشه اما یه دفعه ای شش ماه تاخیر خورد!
یکی از بهترین بازی های انحصاری ایکس باکس همینه و واقعا ازش خوشم میاد.

Pessimist
05-09-2011, 19:17
کلیف بی : برای بازی کردن گیرز 3 نیازی به انجام دو شماره قبل ندارید

برای بسیاری از شما که تازه 360 گرفته اید یا این که تا حالا با فرنچایز Gears of War آشنا نبوده اید شاید از این که بخواهید به یک باره شماره ی آینده ی آن را بازی کنید کمی نگران شده باشید اما باید بدانید برای بازی کردن Gears of War 3 لازم نیست هیچ چیزی از دو قسمت قبلی بازی بدانید. هر چند ما پیشنهاد می کنیم که دو بازی قبلی را حتما بازی کنید چون بازی های زیبایی هستند.
کلیف بی کارگردان بازی در صفحه ی توییتر خود در این مورد توضیح می دهد: “اگر تا به حال یک بار هم Gears of War را بازی نکرده اید می توانید شماره ی سوم را شروع کنید. من شخصا بازی های Burnout و GTA را تا قبل از شماره ی سوم آن ها بازی نکرده بودم.”
بنابراین نگران نباشید چون لازم نیست حتما بازی های قبلی این سری را بازی کرده باشید هر چند بهتر است حتما آن دو بازی را هم انجام دهید تا کمی بیشتر با داستان، جو و دنیای کلی Gears of War آشنا شوید.
Gears of War 3 در 20 سپتامبر 2011 به طور انحصاری بر روی ایکس باکس 360 منتشر خواهد شد.

Layken
05-09-2011, 19:55
کلیف بی کارگردان بازی در صفحه ی توییتر خود در این مورد توضیح می دهد: “اگر تا به حال یک بار هم Gears of War را بازی نکرده اید می توانید شماره ی سوم را شروع کنید. من شخصا بازی های Burnout و GTA را تا قبل از شماره ی سوم آن ها بازی نکرده بودم.”

ماشالله چه بازی هایی هم از دست داده اصلا داستانشون مرتبط با هم دقیق :31:
GTA رو اصلا از هر قسمتی بازی کنی فرق نداره انقدر دقیق بوده ربط داده گریز رو با GTa افرین کیلی :31:

MobinS
05-09-2011, 21:21
آره... مشخصه برای فروش بیشتر این حرف رو زده...

Pessimist
06-09-2011, 13:16
آره... مشخصه برای فروش بیشتر این حرف رو زده...

با نظرت کاملا موافقم.
کلا سیاست مایکروسافت طوریه که برای بازیهاش خیلی تبلیغ میکنه طوریکه حتی اگه بازی به درد نخور هم باشه آدم بازم بهش علاقه مند میشه مثل همین سری بازی های halo که من خودم تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتم در حالیکه اصلا اونطور که به نظر میرسید نبود.
البته سری گیرز واقعا حرف نداره و ای کاش مایکروسافت به جای halo واسه این بازی تبلیغ میکرد.

vahidgame
06-09-2011, 13:51
با نظرت کاملا موافقم.
کلا سیاست مایکروسافت طوریه که برای بازیهاش خیلی تبلیغ میکنه طوریکه حتی اگه بازی به درد نخور هم باشه آدم بازم بهش علاقه مند میشه مثل همین سری بازی های halo که من خودم تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتم در حالیکه اصلا اونطور که به نظر میرسید نبود.
البته سری گیرز واقعا حرف نداره و ای کاش مایکروسافت به جای halo واسه این بازی تبلیغ میکرد.
این یه چیز طبیعیه که شرکت هایی مثل مایکروسافت و سونی برای بازی های انحصاری و مهم خودشون تبلیغ زیادی کنن ولی مهم اینه که در عمل چی کار می کنن

در مورد هیلو هم توی شماره آخرش خیلی موفق بود و مثلا اگه بازی خیلی پر تبلیغی هم بوده باشه حداقلش اینه که میانگین امتیازی بالای 9 تونست داشته باشه و از خیلی سایت ها به عنوان نامزد بهترین بازی سال بود و از اکثر سایت های بهترین شوتر سال شد... ولی در مقابل مثلا یه سری بازی های انحصاری منتشر شدن که خیلی تبلیغات و سر و صدا و اینا داشتن ولی در عمل به سختی تونستن میانگین امتیازی بالای 8 داشته باشن و در آخر سال هم شانس حتی کاندید شدن توی سبک خودشون هم خیلی زیاد نیست!

یعنی در کل اگه یه بازی تبلیغات زیادی داشته باشه و در عمل موفق باشه کسی نمی تونه خرده بگیره که همین گیرز 3 هم خیلی بعیده در عمل نتونه خیلی موفق باشه و اگه نتونه میانگین امتیاز 9 به بالا داشته باشه جزو عجایب هفت گانه ست :دی

halflife g
06-09-2011, 19:11
با نظرت کاملا موافقم.
کلا سیاست مایکروسافت طوریه که برای بازیهاش خیلی تبلیغ میکنه طوریکه حتی اگه بازی به درد نخور هم باشه آدم بازم بهش علاقه مند میشه مثل همین سری بازی های halo که من خودم تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتم در حالیکه اصلا اونطور که به نظر میرسید نبود.البته اتفاقا بازی halo کمی هم بهتر از gears هست به خاطر :

داستان قشنگتر
انلاین به مراتب بهترش

در عوض گیم پلی هر دو عالیه و البته گرافیک گیرز بهتر..... ..

مشکل عمده gears اینه که روایت داستان خیلی گیرایی نداره بر عکس halo ..... .
+
علت اینکه halo تو ایران محبوب نیس گرافیک و فضای فانتزی هستش که داره........البته halo 3 گرافیکش پایین بود به وسعت نامی که داشت ولی halo reach گرافیکشم خوب بود ولی باز بهرحال فانتزی بود که باب میل اکثر ایرانیها نیس...... .

یعنی در کل اگه یه بازی تبلیغات زیادی داشته باشه و در عمل موفق باشه کسی نمی تونه خرده بگیره که همین گیرز 3 هم خیلی بعیده در عمل نتونه خیلی موفق باشه و اگه نتونه میانگین امتیاز 9 به بالا داشته باشه جزو عجایب هفت گانه ست :دی
وحید اگه gears3 میانگین 90 نیاره خداییش باید کل شرکت اپیک برن بمیرن....:31:حالا نمیگم موفقیت شماره قبلی رو تکرار کنه و 93 بیاره(چون تعداد سایتای امتیاز دهنده و همینطور سخت گیریشون بیشتر شده) ولی اینکه پایین 90 بیاد واسه اپیک و شرکت سازندش یه فاجعس...... .
.
.

Layken
06-09-2011, 22:06
این یه چیز طبیعیه که شرکت هایی مثل مایکروسافت و سونی برای بازی های انحصاری و مهم خودشون تبلیغ زیادی کنن ولی مهم اینه که در عمل چی کار می کنن

وحید جان همه حرفات صحیح ولی سونی هیچ وقت تبلیغ انچنانی نداشته این ماکروسافت بوده که همیشه نصف بیشتر درامدشو خرج تبلیغ میکنه و یه جورایی داره نون تبلیغشو میخوره
سونی از بازیهاش مطمئن هستش و هیچ وقت نیازی به تبلیغ انچنانی نداشت و نمیکرد چه بسا که این اواخر کمی امار تبلیغات بالا رفته و باز یک در مقابل هزار ماکروسافت هستش.
زمان انتشار هیلو 3 کم مونده بود که روی سفینه فضایی ناسا بنویسن halo یارو میرفت رستوران هات برگر بخوره بهش هیلو برگر میدادن
اما در مقابل سونی فقط به یک چیز استوار هستش سرگرمی ناب و ایجاد فضا و بستر عالی برای لذت بردن از یک گیم و نیازی به تبلیغات فضایی رو نداره.

halflife g
06-09-2011, 22:42
سونی از بازیهاش مطمئن هستش و هیچ وقت نیازی به تبلیغ انچنانی نداشت و نمیکرد چه بسا که این اواخر کمی امار تبلیغات بالا رفته و باز یک در مقابل هزار ماکروسافت هستش.

یعنی هر کی بیشتر تبلیغ کنه یعنی به کیفیت جنس خودش مطمین نیست؟؟؟این حرف تو توجیه کم کاری سونی در قبال تبلیغ مناسب برای بازیهاش هست(البته کیفیت خیلی هاشونم هم number one نیس که مخاطب خود بخود جذبش بشه).

اما در مقابل سونی فقط به یک چیز استوار هستش سرگرمی ناب و ایجاد فضا و بستر عالی برای لذت بردن از یک گیم و نیازی به تبلیغات فضایی رو نداره.:31::31:
.
.
.

amin 2010
06-09-2011, 22:55
من عاشق اینجور بحثام !!:31:
دو طرف بحثم که حامد و مرادن ! چه شود !!!
میخوام روش بحث کردن به روشی جدید رو به شما اموزش بدم !!!دی:
:
+
حالا این بحثا یه ور ولی حامد دیگه این قضیه تبلیغارو زیاد بزرگ کردیا ! این که ارزش بده به محصولش و تبلیغش کنه یعنی محصول ضعیفی داده ؟ یا این که سونی حال نمیکنه با تبلیغ یعنی بازیاش خیلی بزرگن ؟:5:
البته بزرگن دیگه کاریشم نمیشه کرد !:21:
+
الان یاد یچی افتادم ! حامد چی میگی تو ؟؟؟!!!:8:باو همین چند وقته اخیر Resistance TV راه افتاده بعد تو میگی تبلیغ نمیکنن !!!:21::31:
از یه طرفم راست میگه دیگه این ناسا خیلی سه بود !!!
+
اقا این GEOW که بیاد که قفل داره نمیتونیم بازی کنیم ، بریم بجاش RS3 رو له و لورده کنیم بعد بیایم سراغ این !:26:

Killzone2
06-09-2011, 23:00
یعنی هر کی بیشتر تبلیغ کنه یعنی به کیفیت جنس خودش مطمین نیست؟؟؟این حرف تو توجیه کم کاری سونی در قبال تبلیغ مناسب برای بازیهاش هست(البته کیفیت خیلی هاشونم هم number one نیس که مخاطب خود بخود جذبش بشه)..
.
اول بگم عذر میخوام اگر همینطور وارد بحث میشم ولی...
مراد جان شما GOW یا GT و Uncharted رو یادت رفت؟! اینا number one نیستن؟!
مراد حالا نمیدونم ولی اینطور متوجه شدم کلا شما هر چی هم بشه طرف مایکرو رو میگیری:31:
سونی که کم کاری نکرده تو کارش یا بازیی نداده مخاطب نتونه باهاش ارتباط برقرار کنه یا کیفیت پایین بوده باشه نمونه همین GOW که کلا خودش یه پا سبک شده برای کپی رو بازی های دیگه و اون کریتوس و اون باس ها رو تو عنوان های ایکس باکس هم نخواهید دید و همین نشون میده که اونطور هم که شما میگی نیست! حالا خودت برو رو بقیه عنوان ها یه مقدار بررسی کن یا همین GT به نظر من فورزا رو نابود کرد البته این رو هم بگم فورزا3 رو زیاد باهاش بازی نکردم ولی GT کلا چیز دیگریست در سبک خودش!
+
نمیخوام توهین کنم و خواهشا نگید توهین کردی ولی ببین مراد عنوان مثل GEOW واقعا شماره یکیه؟! اون هم فقط برای مارکوس فنیکس و دام و گیم پلی اش؟! بازیی که فقط میکشی میری جلو یه اره با اسلحه دستت وسط هم یه چند تا فحش میدی همین! حالا کاری با اون داستان و طراحی هنری ندارم ولی باز طراحی هنری خیلی برتر از این طور بازی ها تو عنوان های ps3 وجود داره که حتی GEOW رو بزنه کنار!!!

amin 2010
06-09-2011, 23:06
همین GT به نظر من فورزا رو نابود کرد البته این رو هم بگم فورزا3 رو زیاد باهاش بازی نکردم ولی GT کلا چیز دیگریست در سبک خودش!

!!!??? جان !!؟؟؟ فرزا رو نابود کرد !!؟؟؟ بعد از دو سال که اومد همه طرفدارای بازی یامائوچی رو به فحش کشیدن بعدا میگی نابود شده !!!
در مورد تخریب که بازی همچین چیزی نداره ، گرافیک بازی بعد از اون همه هایپ از فرزا با این که دو سال بعدش عرضه شده بود ضعیف تره و ...
سهیل باز این همه بازی هست یکیو مثال زدی که از همه خراب تر کرده بین بازی های انحصاری !!

نمیخوام توهین کنم و خواهشا نگید توهین کردی ولی ببین مراد عنوان مثل GEOW واقعا شماره یکیه؟! اون هم فقط برای مارکوس فنیکس و دام و گیم پلی اش؟! بازیی که فقط میکشی میری جلو یه اره با اسلحه دستت وسط هم یه چند تا فحش میدی همین! حالا کاری با اون داستان و طراحی هنری ندارم ولی باز طراحی هنری خیلی برتر از این طور بازی ها تو عنوان های ps3 وجود داره که حتی GEOW رو بزنه کنار!!!

این بخش حرفاتم توهین نمیگیرم !!!:31: ولی خیلی باحال میبینم !!!
باو دیگه یه بازیایی رو مثال میزنی که خوده فنای SONY هم ارزوشونه رو کنسولشون ببیننش !
+
خب بکش بکش باشه که کریتوس هم از اول تا اخر فقط میکشه میره جلو!!

+
اقایون بیخیال این بحث بشیم بنظرم . بیشتر ما ها هر دو کنسول رو داریم و با هر دوشون هم کار میکنیم این بحثا به کارمون فکر نکنم بیاد

Killzone2
06-09-2011, 23:12
!!!??? جان !!؟؟؟ فرزا رو نابود کرد !!؟؟؟ بعد از دو سال که اومد همه طرفدارای بازی یامائوچی رو به فحش کشیدن بعدا میگی نابود شده !!!
در مورد تخریب که بازی همچین چیزی نداره ، گرافیک بازی بعد از اون همه هایپ از فرزا با این که دو سال بعدش عرضه شده بود ضعیف تره و ...
سهیل باز این همه بازی هست یکیو مثال زدی که از همه خراب تر کرده بین بازی های انحصاری !!
جان؟!:31:
اره باو نابود کرد! بعد اینکه اگر جایی دیدی یامائوچی رو به فحش کشیدن به ما هم بگو!
گرافیک ضعیف بود؟! بعد از کل لایسنس ها مراحلش رو برو ببین واقعا زیباست! دیگه گرافیک میخوایی حتما کرایسیس بشه! مناطق کویری GT کلا منفجر کرد با اون نور آفتاب تو غروب از داخل کابین ماشین دیگه این یه مقدار داره نشون میده شما به GT کم لطفی میکنید.
بعد اینکه مکانسیم و سیستم فیزیک بازی دیوانه وار حرفه ای بود دیگه چی میخوایی از این نوع فیزیک و دیگر موارد بگو برات قرار بدن بعد از طریق یه کالکتور ادیشن برات بفرستن!:31:
اون تیکه آخری منظورت همین GT بود خراب کرد؟! پس برو یه بار دیگه بازیش کن یا که با Dirt اشتباه گرفتیش!!!!

این بخش حرفاتم توهین نمیگیرم !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خیلی باحال میبینم !!!
باو دیگه یه بازیایی رو مثال میزنی که خوده فنای SONY هم ارزوشونه رو کنسولشون ببیننش !
+

+
اقایون بیخیال این بحث بشیم بنظرم . بیشتر ما ها هر دو کنسول رو داریم و با هر دوشون هم کار میکنیم این بحثا به کارمون فکر نکنم بیاد
ما که از این عنوان های شما لذت نمیبریم چون بهتر از اینا رو داریم برای بازی کردن!!! البته نه فقط بازی بلکه زندگی کردن!!!
کریتوس باز یه داستان حماسی داره که GEOW توش گم میشه ... یه محیط های بزرگ داره که GEOW بره با کلیفی در خواب ببینه!!! و دیگر موارد که نیاز به گفتن هم نداره.

Layken
06-09-2011, 23:13
دو طرف بحثم که حامد و مرادن ! چه شود !!!
میخوام روش بحث کردن به روشی جدید رو به شما اموزش بدم !!!دی:

از یه طرفم راست میگه دیگه این ناسا خیلی سه بود !!!
کی من :19: با مراد...

سه نبود چهار بود کم مونده بود صب وقتی از خواب پا میشیم به جای خورشید تو اسمون حلقه halo رو ببینیم :31:
بباا تبلیغه دیگه همون تعدا طرفداران کمی هم که تو ایران داره باز تحت تاثیر همین تبلیغات هستش چه برسه به ممالک خارج
همین ملت روسیه و شوروی و کشورهای کناریش اصلا با این تیپ بازیها حال نمیکنن که علت فروشش هم همین تبلیغات زیاد هستش میدن به خورد مردم اقا خوبه اله فلانه تا بخرن پول به جیب بزنن
ارمین میدونی هدف باید رضایت مشتری و ایجاد همون فضای صحیح یک بازی و گیم باشه همین
نه پول نه ثروت نه سرمایه بازیباز و گیمر

الان یاد یچی افتادم ! حامد چی میگی تو ؟؟؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باو همین چند وقته اخیر Resistance TV راه افتاده بعد تو میگی تبلیغ نمیکنن !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ارمین ببین من اشاره کردم که این اواخر کمی زیادتر شده چوت تبلیغات مقاومت رو دیده بودم اینو گفتم ولی برمیگردیم به عقب
نه خیلی دو نه خیلی نزدیک

مراد جان شما GOW یا GT و Uncharted رو یادت رفت؟! اینا number one نیستن؟!
مراد حالا نمیدونم ولی اینطور متوجه شدم کلا شما هر چی هم بشه طرف مایکرو رو میگیری

سهیل اینا که number one نیستن تا اونجایی که یادمه تعداشون هم کم نبود یه 10 ، 15 تا بازی number x رو سونی داره که اصلا مخاطب انچنانی هم نداره همشون درجه n :31:

amin 2010
06-09-2011, 23:19
جان؟! بادمجان![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اره باو نابود کرد! بعد اینکه اگر جایی دیدی یامائوچی رو به فحش کشیدن به ما هم بگو!
گرافیک ضعیف بود؟! بعد از کل لایسنس ها مراحلش رو برو ببین واقعا زیباست! دیگه گرافیک میخوایی حتما کرایسیس بشه! مناطق کویری GT کلا منفجر کرد با اون نور آفتاب تو غروب از داخل کابین ماشین دیگه این یه مقدار داره نشون میده شما به GT کم لطفی میکنید.
بعد اینکه مکانسیم و سیستم فیزیک بازی دیوانه وار حرفه ای بود دیگه چی میخوایی از این نوع فیزیک و دیگر موارد بگو برات قرار بدن بعد از طریق یه کالکتور ادیشن برات بفرستن!:دی
اون تیکه آخری منظورت همین GT بود خراب کرد؟! پس برو یه بار دیگه بازیش کن یا که با Dirt اشتباه گرفتیش!!!!

اقا دیگه از حامد فن ترم مگه هست !!! حامد تو خودت بیا این قضیه رو شفاف سازی کن ! باو سهیل یچیزی میگی که حتی فنای سونی هم نمیگن !
+
سیستم فیزیک دیوانه وار ؟؟!! با تو هم مارو گرفتیا ! تخریب فیزیکی همون دیرتی که گفتی هم از GT خیلی خیلی بالاتره !!
+
فیزیک بخش های ماشین هم که باید 1 و خرده ای دانلود میکردیم تا اضافه بشه !
+
اقا حرفه میزنی !!! تو فقط کویرشو دیدی ؟ پیست نوربرگرینگ المان تو هر دو بازی هستش . انصافا برو هر دو تا رو بازی کن ببین نظرت چیه !!!
+
اون همه لایسنسو قبول دارم تعدادشون ضعیف بود اما کیفیتشون فاجعه !!! از 1000 تا ماشین به زور میشد بگیم 100 تاش اساسی ساخته شدن بقیشون خیلیاش ماشینای نسخه های قبلی ( نسل پیش ) بودن که بصورت HD وارد بازی شدن و کیفیتشون از بدترین بازی های ریسینگ هم بدتر بود !

halflife g
06-09-2011, 23:21
همین GT به نظر من فورزا رو نابود کرد البته این رو هم بگم فورزا3 رو زیاد باهاش بازی نکردم ولی GT کلا چیز دیگریست در سبک خودش!

:16::16:عالی بود... .

ولی ببین مراد عنوان مثل GEOW واقعا شماره یکیه؟! اون هم فقط برای مارکوس فنیکس و دام و گیم پلی اش؟! بازیی که فقط میکشی میری جلو یه اره با اسلحه دستت وسط هم یه چند تا فحش میدی همین
:16::16::16:این از قبلی هم عالیتر بود........ .
+
فداییان شرکت سونی این قسمتو یه لحظه بخوونین بعد پستای جالب از خودتون ارسال کنین:
بحث ما سر اینه که هر کسی در تبلیغ کردن ازاده ولی این که بگیم تبلیغ می کنی پس حتما مزخرفه که تبلیغ می کنی حرف کلا عجیب و غریبیه و کلا از یه پنکه سونی برمیاد.... .
+
پس وقتی سونی واسه خاطر کیلزون 46 میلیون هزینه ساخت گذاشت(که می گفتن میشه halokiller) یا اینهمه event واقعی واسه gt5 گذاشت تبلیغ نبود؟؟؟؟
ولی چون از اونا نتیجه نگرفت صداش درنمیاد....... .

ولی مایکروسافت اونهمه واسه halo خرج کرد ولی چندین برابر اون سود دراورد...... .

+

در مورد number one : همونایی که تو نام بردی نامبر وان هستن به اضافه متال گیر و لیتل بیگ پلنت........و گرنه کیلزون ....اینفیموس....رزیستنس و .........از لحاظ فروش و امتیاز هشتشون گروی 9 اشون هس...(واسه مایکرو هم هستا که انحصاری ضعیف داره...زیادم هست)

.
.

.
.
.

Killzone2
06-09-2011, 23:26
:16::16:عالی بود... .

:16::16::16:این از قبلی هم عالیتر بود........ .
+
فداییان شرکت سونی این قسمتو یه لحظه بخوونین بعد پستای جالب از خودتون ارسال کنین:
بحث ما سر اینه که هر کسی در تبلیغ کردن ازاده ولی این که بگیم تبلیغ می کنی پس حتما مزخرفه که تبلیغ می کنی حرف کلا عجیب و غریبیه و کلا از یه پنکه سونی برمیاد.... .
+
پس وقتی سونی واسه خاطر کیلزون 46 میلیون هزینه ساخت گذاشت(که می گفتن میشه halokiller) یا اینهمه event واقعی واسه gt5 گذاشت تبلیغ نبود؟؟؟؟
ولی چون از اونا نتیجه نگرفت صداش درنمیاد....... .

ولی مایکروسافت اونهمه واسه halo خرج کرد ولی چندین برابر اون سود دراورد...... .

+

در مورد number one : همونایی که تو نام بردی نامبر وان هستن به اضافه متال گیر و لیتل بیگ پلنت........و گرنه کیلزون ....اینفیموس....رزیستنس و .........از لحاظ فروش و امتیاز هشتشون گروی 9 اشون هس...0واسه مایکرو هم هستا که انحصاری ضعیف داره)

این همه خندیدی ولی واقعیت داره یا حالا عالی بود هر چی مراد جان!!!:27:
تبلیغ که دیگه مثل مایکرو خودشون رو پاره نمیکنن نمیدونم برن یه پوستر از سر لس آنجلس تا نیویورک بزنن اون هم برای فن ها و یه سری افراد برن این رو ببینن شاید کنسول بخرن!
شاید از یه پنکه مایکرو بر بیاد ولی تا اونجایی که میدونم همین ایکس باکسی ها خودشون آخر پنکه هستن!!!
+
چرا میگی نتیجه نگرفت؟! چرا؟! بعد اینکه شما دیگه بزرگ کردی موضوع رو!
+
شما فک کن هشتشون گرو نهشون باشه مورد نداره جیگر برو حال کن پس الان ایکس باکس اومد ps3 رو نابود کرد آفرین خیلی قشنگ گفتی :27:

amin 2010
06-09-2011, 23:33
این همه خندیدی ولی واقعیت داره یا حالا عالی بود هر چی مراد جان!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
تبلیغ که دیگه مثل مایکرو خودشون رو پاره نمیکنن نمیدونم برن یه پوستر از سر لس آنجلس تا نیویورک بزنن اون هم برای فن ها و یه سری افراد برن این رو ببینن شاید کنسول بخرن!
شاید از یه پنکه مایکرو بر بیاد ولی تا اونجایی که میدونم همین ایکس باکسی ها خودشون آخر پنکه هستن!!!
+
چرا میگی نتیجه نگرفت؟! چرا؟! بعد اینکه شما دیگه بزرگ کردی موضوع رو!
+
شما فک کن هشتشون گرو نهشون باشه مورد نداره جیگر برو حال کن پس الان ایکس باکس اومد ps3 رو نابود کرد آفرین خیلی قشنگ گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

ببین ناراحت نشیا ولی بنظرم باید هر دو کنسول رو داشت تا بشه نظر داد ، الان هم حامد هم مراد هم من هر دو رو داریم و با تجربه داریم میگیم کدوم بهتره . اینی که توی میگی فقط یسری طرفداری بچه گونست که دلیلی نداره و چون از اول PS1 بعدش PS2 داشتی حالا یجور احساس دلبستگی به این کنسول داری !!!:41:
+
همه میگن واقعیت نداره تو میگی داره ؟!!

Killzone2
06-09-2011, 23:37
ببین ناراحت نشیا ولی بنظرم باید هر دو کنسول رو داشت تا بشه نظر داد ، الان هم حامد هم مراد هم من هر دو رو داریم و با تجربه داریم میگیم کدوم بهتره . اینی که توی میگی فقط یسری طرفداری بچه گونست که دلیلی نداره و چون از اول PS1 بعدش PS2 داشتی حالا یجور احساس دلبستگی به این کنسول داری !!!:41:
+
همه میگن واقعیت نداره تو میگی داره ؟!!
من از رو هوا بر نمیدارم بیام اینجا چیز از خودم بگم اگر میگم چون یه تجربه ای داشتم رو ایکس باکس بعد اینکه شما بگو بچه گونست چون چیز دیگه نداری بگی!!!
شما شاید اینطور باشی اول یه کنسول داشتی بعد یه کنسول دیگه داشتی طرفدارش شدی اورین! ما اینطور نیستیم نمیدونم چی شد این رو گفتی ولی اشتباه کردی کلا چون ما اینطور نیستیم حالا شاید شما اینطوری هستی دیگه اون از خودت من هم دیگه جواب نمیدم چون داره بحث از روال عادی خارج میشه!

Layken
06-09-2011, 23:38
میدونی ارمین من و تو این انحصاری هارو بازی کردیم میدونیم چطوریاست و از روی نمره نتیجه و امتیاز حرف نمیزنیم (دقیقا باید تجربه کرد بعد نظر داد )
در ضمن ارمین سهیل تجربه همه این بازیهارو داره و این که از روی بی اطلاعی حرفی میزنه نیست.
تجربه ای که از بازی های انحصاری سونی داری رو حتما خوب میدونی. به هر حال تجربه کردن جا یخود دارد حرف زدن بدون دیدن جا یخود همین شنیدن کی بود مانند دیدن هستش.
حالا بحث فیزیک میزیک هم بسه دیگه کلیف یه تبلیغی کرد تموم شد
هنوز مثل این که جا نیوفتاده که هزینه ساخت با هزینه تبلیغ فرق داره خیلی هم فرق داره
به هر حال این همه مدت د رکنار هم امومختم که خیلی راحت و تو ام با حفظ رعایت کلمات موضوع رو ادامه بدم که چون فعلا به جای کلمه طرفدار کلمه دیگه ای هم کاربرد میشه کمی موضوع رو کنار میزنه به هر حال بحثو تموم بکنیم بهتره مرسی
موفق باشید

marmolak kocholo
06-09-2011, 23:55
100 امتیاز مثبت به مراد !!
من با مراد موافقم ! اصلا اینی که می گید چون سونی از بازی هاش مطمئنه به خاطر همین تبلیغ نمی کنه خیلی حرف عجیب و به قول سهیل حرفِ چیزی هست D: !
حالا حامد بزار من یه برداشت دیگه از این بتلیغ نکردن سونی بکنم!!
مایکروسافت روی هیلو تبلیغ کرد خیلیم تبلیغ کرد، ولی به جاش مطمئن بود که چندین برابر پول این تبلیغات رو در میاره !
همین الانم ای اِی داره کلی برای بتلفیلد 3 تبلیغ می کنه و مطمئنه فروش بازی اونقدر هست که دیگه پول تبلیغات به چشمش نیاد ! ( از همین پیش فروشا مشخصه ! )
حالا می رسیم به سونی، تو گفتی سونی از بازی هاش مطمئنه به خاطر همین تبلیغ نمی کنه، ولی من می گم چون از بازی هاش مطمئن نیست تبلیغ نمی کنه، چون میترسه اونقدر فروش نکنه که بتونه اون همه پول تبلیغات رو جبران کنه !!( بازی هایی مثل اینفیموس یا رزیستنس! ) اینم یه برداشت ـه ! نظر شخصی خودم بود D: !!
نه حرف تو درسته نه جمله های بالا ! این هارو با توجه به گفته های خودت گفتم که ببینی شاید خیلی ها هم باشن که این طوری فکر کنن نه اون طوری !!
کاری به بقیه پست ها هم ندارم، چون یه سری زدن تو جاده خاکی.
این قسمت از حرفای مراد هم از اون سخنان تاریخیه که باید با آب طلا نوشت !

MobinS
07-09-2011, 00:48
این پنکه سونی همون sony fan هست دیگه؟ :دی

Erfan.
07-09-2011, 10:39
سلام... من هم نظرمو بگم، البته جواب شخص خاصی نیست و به طور کلی میگم:

تبلیغات یک بخش خیلی بهم انتشار یک محصول هست، RDR که یادتونه، اول فیلم های پرفروش اون زمان تریلرشو میزاشتن... روی ساختمون های نیویورک پوسترشو زده بودن و ... خوب با فروشش و در کل GOTY شدنش کاملا اون تبلیغات رو جبران کرد + شد یکی از قوی ترین عنوان های RockStar.... (شایدم قویترین!)

حالا یه شرکت بیشتر تبلیغ میکنه یکی کمتر به خودش مربوطه! ممکنه یه شرکت با تبلیغی خیلی کمتر از شرکت های دیگه به فروش نجومی برسه، دلیلش هم اعتبار و کیفیت محصول اون شرکته...

حالا بحث فروش، اگه گیمی زیاد بفروشه، میشه گفت بین عموم مردم محبوب تره و در کل بازی خوبیه، ولی آیا این همیشه صدق میکنه...؟
قطعا نه...!

امتیاز ها هم ملاک خیلی خوبی برای خرید بازی هستن و نمیشه گفت الکین... ولی خوب سلیقه‌ی افراده که در نهایت ارزش بازی رو مشخص میکنه...
حالا ممکنه یکی از یک بازی که میانگین ریتینگش بالای 90 هست خوشش نیاد، ولی این همیشگی نیست و معمولا ریتینگ بازی ها نشون دهنده‌ی ارزش کلی اون بازی هستند...

توی بحث بین PS3 و X360 هم زیاد وارد نمیشم فقط بگم که جفتشون عنوان های خیلی قوی دارن، ولی خوب فکر میکنم دیگه عمر این کنسول ها تموم شده و خیلی ارزش بحث ندارن (الآن همه میریزید سرم :31::11: )
جدا دیگه عنوان های خیلی قدرتمند انحصاری برای این کنسول ها کم شده...

بین عنوان های PS3 و X360 هم به نظرم PS3 یک پله بالاتر قرار میگیره، به دلیل GOW 3 و Heavy Rain و عنوان های دیگه... حالا این بخش دیگه سلیقه ای هست و ممکنه افراد دیگه نظرشون این نباشه!:46:

موفق باشید.

Layken
07-09-2011, 14:01
**

اولا که به هیچ وجه نیازی نیست که من بیام ناظممو نمیدونم چی رو اثبات کنم و برام مهم هم نیست کسی می خواد بشناسه نشناسه نمی خواد هم باز مهم نیست.
خشت اول رو هم با تمام احترامات نهادم و وقتی چیزی میگم همیشه امادم تا انتقادی هم باشه قبول کنم چه بسا که اگر هر کسی میامد و جواب میداد و هر چی میگفت من با روی باز می پذیرفتم ولی این که کاربری حرفه ای و قدیمی بیاد این چنین مسخره کنه اصلا مورد قبول نیست.
من اصلا حرفه ای نیستم و یک گیمر عادی و اماتور هستم پس زین پس حرفامو در مورد نظریات بازی ها نادیده بگیرید بسیار اسونتر خواهد بود و هضمش هم راحتتر میشه.
+
در مورد سوال مبین جان هم باید بگم که کلمه پنکه رو من هیچ وقت جرات نمیکنم به کسی بگم و به خودم اجازه بی احترامی به کسی نمیدم همه دوستان و رفقای من هستن ولی مثل این که دیدگاه های طرفین متفاوت هستش
+

تا پست های دیشب رو پاک نکردم ولی امروز به بعد رو پاک میکنم چون از بحث تاپیک منحرف شد.

Layken
07-09-2011, 22:10
یه سری پست ها پاک شدن مجموعا هم این طور شد تاپیک به روال عادی گذشته برمیگرده
مرسی از دوستان

Black Vengeance
07-09-2011, 22:23
Gears of War 3 screen shots ! a

یک سری اسکرین شات مربوط به تاریخ 14 آگوست هست که ندیدم توی تاپیک باشه.(کل تاپیک رو گشتم)
گفتم بذارمش بد نیست! (با توجه به اینکه کیفیت تصاویر بالاست حتی اگر چند تاشم تکراری باشه ارزش دوباره دیدنو داره)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

halflife g
08-09-2011, 08:16
پیش فروش این بازی تا کنون بین بازیهای x360 بیشترین مقدار رو داشته و تونسته حدود 1.3 میلیون نسخه پیش فروش داشته باشه.... .

سایت IGN هم اماری از بتا بازی که چند ماه پیش انجام شده رو گذاشته که دیدنش واقعا جالبه....(البته بتای بازی برای همه باز نبود و عده خاصی اجازه بازی داشتن ولی با این حال امار خیلی جالب):

.
.

resident_evil
08-09-2011, 15:08
اگر این بتا به صورت رایگان در اختیار عموم قرار میگرفت آمار 100 برابر تاریخی تر میشد : دی

Mostafa NBA
08-09-2011, 19:44
پیش فروش این بازی تا کنون بین بازیهای x360 بیشترین مقدار رو داشته و تونسته حدود 1.3 میلیون نسخه پیش فروش داشته باشه.... .

واقعاً شگفت انگیزه این فروش ! به پول ما ایرونیا میشه چیزی حدوده 75 میلیارد تومن اونم فقط برای پیش فروش :31::18:

halflife g
09-09-2011, 12:15
واقعاً شگفت انگیزه این فروش ! به پول ما ایرونیا میشه چیزی حدوده 75 میلیارد تومن اونم فقط برای پیش فروش :31::18:
درسته....مخصوصا اینکه بازی واسه یه پلتفرم هستش و علاوه بر اون بازی هستش که به خاطر خشونت خیلی زیادش تو بعضی کشورها هم ممنوع هستش(مثلا شماره 3 اش تازه تو المان مجوز گرفت)..... .

در نتیجه رسیدن به این فروش خیلی خیلی عالیه.....رکورد هیلو ریچ رو زد تو پیش فروش.... .

+

countdown to Gears of war 3

خوب دوستان 10 روز تا عرضه بازی مونده انشالله هر روز علاوه بر اینکه روزشمار بازی رو خواهم گذاشت اطلاعاتی هم از بازی خواهم گذاشت...... .

امروز فقط روز شمار ولی از فردا انشالله با عکس و اطلاعات در خدمت خواهیم بود...... .

.
.
.

Mostafa NBA
09-09-2011, 12:34
خوب دوستان 10 روز تا عرضه بازی مونده انشالله هر روز علاوه بر اینکه روزشمار بازی رو خواهم گذاشت اطلاعاتی هم از بازی خواهم گذاشت...... .

امروز فقط روز شمار ولی از فردا انشالله با عکس و اطلاعات در خدمت خواهیم بود...... .

.

حالا این روزشماری که میزاری فایده داره ؟ :31: یعنی مطمئن باشیم که روی بازی قفل XGD3 رو نمیزارن ؟ :41:

havas_1980
09-09-2011, 13:37
یه سری بیانات تو این تاپیک بودش که دو روز پیش دیدم و خوشبختانه به همراه سعید صحبتهای مراد و حامد رو دیدیم... فرداشم یه صحبت دیگه ای هم داشتم... البته باید همون موضع میگفتم که امکانش نشد.

در اینکه حامد شروع کننده این بحث بود شکی نیست و طرف اونو نمیگیرم. به خودشم این قضیه رو گفتم... این از این... اما متاسفانه من فقط به طور ضمنی متوجه شدم ریشه این صحبتا برمیگرده به عقب تر. یعنی یه پیش زمینه بوده!! امیدوارم این قضیه بتونه حل بشه... اما مراد جان هم یه صحبتی کرد که اصلا به دل من نچسبید. یعنی چی اخه بگیم کیفیت خیلی از بازیهای سونی number one نیست؟ این صحبت هم مشکل زا بود. صحبتهای سهیل هم مبنی بر نابود شدن فورزا به دست جی تی و برتر بودن گاد آو وار به گیرز آو وار هم مواردی بود که وضعیت رو بدترین حالت ممکنه رسوند که البته اینم ادامه پست مراد بود!

خلاصه اگه بین هر دو طرف - در کل میگم - مشکلی هست باید بین خودشون اونو تو پشت صحنه حلش کنن. اگه هم به هیچ وجه حل شدنی نیست که باید بگذرین از صحبتهای طرف مقابلتون... مقابله به مثل نکنین که اصلا توجیه پذیر نیست.

مرسی!

Alireza.M67
09-09-2011, 13:41
حالا این روزشماری که میزاری فایده داره ؟ :31: یعنی مطمئن باشیم که روی بازی قفل XGD3 رو نمیزارن ؟ :41:

یعنی دقیقا می خواستم همینو بگم ، اومدم پایین دیدم گفتی :31:
متاسفانه قفل جدید اومده و احتمال 99% هم روی این بازی هست .
امیدوارم که تا اون موقع یه -- جدیدی ، جی تگی ، چیزی اومده باشه !

halflife g
09-09-2011, 16:58
اما مراد جان هم یه صحبتی کرد که اصلا به دل من نچسبید. یعنی چی اخه بگیم کیفیت خیلی از بازیهای سونی number one نیست؟

کل صحبت رو که مدیر کردن و حرفشون حجت....... .

من فقط یه توضیح بدم در مورد خودم نه هیشکی دیگه : به نظر بنده(نظر شخصی) در حیطه گیم بازی که میانگینش تقریبا از 90(حالا یکی دو هم پایینتر)پایینتر باشه دیگه درجه یک یا به اصطلاح نامبر وان نیس...... .

این شامل همه پلتفرما و فیلما و کلا صنعت و نمره تو کلاس و .....میشه.... .مثلا من بازی الن ویک رو وقتی که از لحاظ نمره نتونست در اون حدی که باید موفق بشه بشه دیگه نامبر وان نمیدونم.حالا هر چقدر ازش لذت ببرم... .
یا مثلا من ساعتها کینکت اسپورت بازی کردم و از خیلی از بازیهای نامبر وان ازش بیشتر لذت بردم ولی هیچوقت بهش یه بازی درجه یک نمی گم........ .
یا مثلا عاشق بازی fable هستم ولی هرگز بهش درجه یک نمی گم...... .

اگه همین گیرز 3 میانگینش اومد مثلا 87 من هر چقدرم ازش لذت ببرم اونو نامبر وان نمیدونم.... .

در نتیجه از نظر من هر بازی که از حدود 90 پایینتر باشه به نظر من دیگه نامبر وان نیس....... .شرمنده که زیادی حرف زدم........خواستم سو تفاهم نشه........اگرم باعث اختلال و کلا ناملایمتی شدم از جانب خودم از مدیر و کاربرا معذرت می خوام:11::11::11:

حالا این روزشماری که میزاری فایده داره ؟ :31: یعنی مطمئن باشیم که روی بازی قفل XGD3 رو نمیزارن ؟ :41:بابا شما چقدر نا امیدین؟؟؟c4eva که کنسول x360 رو -- می کنه در مورد این قفل نوشته In progress و کلا نشانه های امید هست......:31:
امیدوار باشین...... .
.
.

halflife g
10-09-2011, 14:44
Countdown to Gears of war 3

کاراکترها :

Marcus Fenix

Anya Stroud

به عنوان اپراتور و خدمت کننده در بخش اتاق کنترل پا به عرصه جنگ نهاد.ولی با ازمحلال تدریجی COG مجبور شده تا اسلحه به دست وارد میدان نبرد شود.او به نوعی معشوقه مارکوس نیز حساب می شود.

Griffin
شخصیتی که هنوز مشخص نیز در بخش داستانی خواهد بود یا نه ولی برای انتخاب او به عنوان شخصیت قابل بازی در قسمت آنلاین باید توسط اکانت فیس بوک خود کدی را در شبکه لایو وارد می کردید و محتوای شخصیت او را دانلود می کردید.

Clayton Carmine
بزرگترین برادر از بین سه برادر خانواده کارماین دو برادر او به ترتیب در نسخه های یک و دو بازی کشته شدند حال او برای گرفتن انتقام خون انها برگشته است.

Dominic Santiago

Damon Baird

Adam Fenix

Richard Prescott
رییس حزب COG البته حالا با وخیم شدن وضعیت وضعیت او نیز چندان باثبات نیس و ان گونه که باید به او به عنوان رهبر به او احترام گذاشته نمی شود.

Samantha Byrne
با اینکه جزو اعضای دخترگروه به شمار می رود ولی خشونت زیادی در گفتار و رفتارش وجود دارد و همانطور که در سینماتیک منتشر شده از بازی می بینیم وظیفه خالکوبی کردن گروه را بر عهده دارد.

Jace Stratton

.
.

marmolak kocholo
10-09-2011, 15:01

برای کسایی که می خوان این بازی رو روی هارد اینستال کنند باید فضایی معادل 7.5 GB روی هاردشون داشته باشند.
قابل ذکر است که بازی GeOW3 یکی از نخستین بازی هایی هست که از فرمت دیسک جدید Xbox 360 یعنی XGD3 استفاده می کنه که باعث شده 1 گیگ فضای اضافی برای بازی ها محیا بشه.
بااین فرمت جدید، دیسک ها توانایی ذخیره سازی 7.9 گیگ حجم را دارند، این در حالی است که دیسک های قدیمی دارای حجمی معادل 6.8 گیگ بودند.

منبع:

-------------
خب دیگه رسما تایید کردن که گیرز 3 هم این قفل جدید رو داره! :(

shab_2008
10-09-2011, 15:14
کل صحبت رو که مدیر کردن و حرفشون حجت....... .

من فقط یه توضیح بدم در مورد خودم نه هیشکی دیگه : به نظر بنده(نظر شخصی) در حیطه گیم بازی که میانگینش تقریبا از 90(حالا یکی دو هم پایینتر)پایینتر باشه دیگه درجه یک یا به اصطلاح نامبر وان نیس...... .

این شامل همه پلتفرما و فیلما و کلا صنعت و نمره تو کلاس و .....میشه.... .مثلا من بازی الن ویک رو وقتی که از لحاظ نمره نتونست در اون حدی که باید موفق بشه بشه دیگه نامبر وان نمیدونم.حالا هر چقدر ازش لذت ببرم... .
یا مثلا من ساعتها کینکت اسپورت بازی کردم و از خیلی از بازیهای نامبر وان ازش بیشتر لذت بردم ولی هیچوقت بهش یه بازی درجه یک نمی گم........ .
یا مثلا عاشق بازی fable هستم ولی هرگز بهش درجه یک نمی گم...... .

اگه همین گیرز 3 میانگینش اومد مثلا 87 من هر چقدرم ازش لذت ببرم اونو نامبر وان نمیدونم.... .

در نتیجه از نظر من هر بازی که از حدود 90 پایینتر باشه به نظر من دیگه نامبر وان نیس....... .شرمنده که زیادی حرف زدم........خواستم سو تفاهم نشه........اگرم باعث اختلال و کلا ناملایمتی شدم از جانب خودم از مدیر و کاربرا معذرت می خوام:11::11::11:

.
.

مراد راستشو بخوای من با نظرت در مورد نامبر وان بودن یه بازی بر اساس امتیاز سایت ها موافق نیستم!

نامبر وان بودن یه بازی یا نبودن یه چیزه سلیقه ای هست! سایتی که میاد یه بازی رو نقد میکنه و امتیاز میده و بعد نقدش رو مینویسه بر اساس سلیقه شخصی بیشتر نظر میده (حالا هر چقدر هم که فنی بررسی کنه!)! نقاد مورد نظر یه وقت از گیم پلی خوشش میاد و بهش امتیاز بالایی میده و یه وقتی هم از گیم پلی خوشش نمیاد و امتیاز پایینی بهش میده! آیا میشه گفت چون یه نفر یا دو نفر یا مثلا 5 نفر گفتن گیم پلی خوب نیست آیا بقیه کسانی هم که بازی کردن و دخلی در امتیازات مربوطه ندارن بر این باورند!؟ قطعا نمیشه گفت! هر بازی که برای خود شخص لذت داشته باشه و از گیم پلیش لذت ببره حتی اگه اون بازی گیم پلیش امتیاز 2 هم از سایت های معتبر گرفته باشه باز هم برای اون شخص یه گیم پلی نامبر وان محسوب میشه! همین بازی گیرز رو من خیلی هارو میشناسم که دیوونش هستن و X360 خریدن فقط به امید سه نسخه این بازی و بس و طرف هیچ بازی دیگه نمیرن! از طرفی کسایی رو میشناسم که اصلا طرف این بازی هم نمیرن! یا مثلا هیلو ! لذت بردن از بازی هیلو حد وسط نداره! یعنی یا شما از بازیش لذت تمام رو میبری یا حالت از گیم پلیش بهم میخوره! یا مثل منی ، که ODST رو 5 بار (با اینکه همه میگفتن یکی از ضعیف ترین سخه های هیلو بوده!) تموم میکنی:31: یا اصلا طرفش هم نمیری!!

من خودم هیچ وقت امتیازاتی که نقادان به بازی میدن رو معیار خوب یا بد بودن بازی نمیدونم! فقط دو چیز رو معیار نامبر وان بودن یا خوب بودن و یا بد بودن یه بازی میدونم :

1:سلیقه شخصی که اون بازی رو انجام میده.

2:امتیازاتی که گیمر ها به بازی میدن!

10-09-2011, 15:14
بهترین راه واسه خودکشی که سریع بکشه چیه؟؟؟ :|||||||||||||||
رفتم نت 20 گیگ گرفتم که حتی صبر نکنم شب ها مجانی دانلود کنم ، به محظ اینکه اومد تو همون روز دان کنم :| حالا :||||||

saeed_cpu_full
10-09-2011, 15:20
تــســلــیــت مــیــگــم :41:

جایی هست اورجینالش رو با قیمت پایین تر از 80 تومن بفروشه ؟!

marmolak kocholo
10-09-2011, 15:24
مراد راستشو بخوای من با نظرت در مورد نامبر وان بودن یه بازی بر اساس امتیاز سایت ها موافق نیستم!

نامبر وان بودن یه بازی یا نبودن یه چیزه سلیقه ای هست! سایتی که میاد یه بازی رو نقد میکنه و امتیاز میده و بعد نقدش رو مینویسه بر اساس سلیقه شخصی بیشتر نظر میده (حالا هر چقدر هم که فنی بررسی کنه!)! نقاد مورد نظر یه وقت از گیم پلی خوشش میاد و بهش امتیاز بالایی میده و یه وقتی هم از گیم پلی خوشش نمیاد و امتیاز پایینی بهش میده! آیا میشه گفت چون یه نفر یا دو نفر یا مثلا 5 نفر گفتن گیم پلی خوب نیست آیا بقیه کسانی هم که بازی کردن و دخلی در امتیازات مربوطه ندارن بر این باورند!؟ قطعا نمیشه گفت! هر بازی که برای خود شخص لذت داشته باشه و از گیم پلیش لذت ببره حتی اگه اون بازی گیم پلیش امتیاز 2 هم از سایت های معتبر گرفته باشه باز هم برای اون شخص یه گیم پلی نامبر وان محسوب میشه! همین بازی گیرز رو من خیلی هارو میشناسم که دیوونش هستن و X360 خریدن فقط به امید سه نسخه این بازی و بس و طرف هیچ بازی دیگه نمیرن! از طرفی کسایی رو میشناسم که اصلا طرف این بازی هم نمیرن! یا مثلا هیلو ! لذت بردن از بازی هیلو حد وسط نداره! یعنی یا شما از بازیش لذت تمام رو میبری یا حالت از گیم پلیش بهم میخوره! یا مثل منی ، که ODST رو 5 بار (با اینکه همه میگفتن یکی از ضعیف ترین سخه های هیلو بوده!) تموم میکنی:31: یا اصلا طرفش هم نمیری!!

من خودم هیچ وقت امتیازاتی که نقادان به بازی میدن رو معیار خوب یا بد بودن بازی نمیدونم! فقط دو چیز رو معیار نامبر وان بودن یا خوب بودن و یا بد بودن یه بازی میدونم :

1:سلیقه شخصی که اون بازی رو انجام میده.

2:امتیازاتی که گیمر ها به بازی میدن!
این حرف تو درسته تا وقتی که فقط 2 3 تا نقدو نگاه کنی! اگه دقت کنی مراد تو پستش نوشته میانگین، فکر می کنم دیگه 30 40 تا نقد مختلف با سلیقه های کوناگون معیار کاملا مناسبی برای سنجش نامبر وان بودن هست ! درسته!؟
به قول مراد ما باید یه معیار برای خودمون در نظر بگیریم دیگه! که بیشتریا اونو قبول دارن، می تونیم فروش رو در نظر بگیریم یا امتیازات یا ... ! هیچ وقت نظر من و تو نمی تونه یه بازی رو نامبر وان کنه، به جز این که این نظرات اون قدر تعدادشون
بالا بره تا یه میانگین ازش دربیاد، اون موقع نظر شخصی من و تو قسمت کوچیکی از این فرآیند رو تشکیل میده که میشه یه معیار مناسب در غیر این صورت چون ممکنه درصدی از اون امتیازا از روی فن بازی و چشم بسته باشه نمیشه اصلا بهش اتکا کرد.

resident_evil
10-09-2011, 15:26
تــســلــیــت مــیــگــم :41:

جایی هست اورجینالش رو با قیمت پایین تر از 80 تومن بفروشه ؟!

من 2 نفر میشناسم نهایت قیمتشون 80 هست خواستی بگو بگم

Mool Tee
10-09-2011, 15:42
اینهمه شور شوق به باد رفت.:44::44::37::37:

shab_2008
10-09-2011, 15:45
این حرف تو درسته تا وقتی که فقط 2 3 تا نقدو نگاه کنی! اگه دقت کنی مراد تو پستش نوشته میانگین، فکر می کنم دیگه 30 40 تا نقد مختلف با سلیقه های کوناگون معیار کاملا مناسبی برای سنجش نامبر وان بودن هست ! درسته!؟
به قول مراد ما باید یه معیار برای خودمون در نظر بگیریم دیگه! که بیشتریا اونو قبول دارن، می تونیم فروش رو در نظر بگیریم یا امتیازات یا ... ! هیچ وقت نظر من و تو نمی تونه یه بازی رو نامبر وان کنه، به جز این که این نظرات اون قدر تعدادشون
بالا بره تا یه میانگین ازش دربیاد، اون موقع نظر شخصی من و تو قسمت کوچیکی از این فرآیند رو تشکیل میده که میشه یه معیار مناسب در غیر این صورت چون ممکنه درصدی از اون امتیازا از روی فن بازی و چشم بسته باشه نمیشه اصلا بهش اتکا کرد.

اولا که هیچ وقت 30 40 سایت معتبر ما نداریم که به نقدشون بخوایم تکیه کنیم! ما بیشتر 5 یا 6 تا سایت هست که به نقداشون بیشتر اعتماد داریم و البته معتبر هستن! بقیه سایت ها هم بر اساس نقد های سایت های معتبر دیگه بیشتر نقد هاشون رو مطرح میکنن!

اگه واقعا یه بازی نامبر وان باشه و امتیازات بالایی هم داشته باشه پس اون بازی باید برای همه نامبر وان باشه و عالی! اصلا همچین چیزی با عقل جور در میاد!؟ چون 30 الی 40 نفر گفتن فلان بازی گیم پلیش خوب نیست پس مثلا 1 ملیون نفر دیگه هم که اون بازی رو انجام میدن بر این اعتقاد هستن که اون بازی بی خوده!؟

این سایت ها هیچ وقت نقد هاشون و امتیازاشون رو برای تحمیل کردن نظراتشون به دیگر گیمر ها قرار نمیدن! بلکه تنها نظر شخصی هست! یه وقتی یکی خوشش میاد و یه وقتی هم یکی خوشش نمیاد!

نامبر وان بودن یا نبودن یه بازی برای هر شخص رو باز هم میگم فقط خود شخص میتونه تشخصی بده!!

من منظورم نامبر وان بودن یه بازی از لحاظ نو آوری و بحث های فنی نیست که شما اون پاسخ رو به من دادین ! من منظورم از نظر هر شخص هست!

marmolak kocholo
10-09-2011, 16:12
اولا که هیچ وقت 30 40 سایت معتبر ما نداریم که به نقدشون بخوایم تکیه کنیم! ما بیشتر 5 یا 6 تا سایت هست که به نقداشون بیشتر اعتماد داریم و البته معتبر هستن! بقیه سایت ها هم بر اساس نقد های سایت های معتبر دیگه بیشتر نقد هاشون رو مطرح میکنن!

اگه واقعا یه بازی نامبر وان باشه و امتیازات بالایی هم داشته باشه پس اون بازی باید برای همه نامبر وان باشه و عالی! اصلا همچین چیزی با عقل جور در میاد!؟ چون 30 الی 40 نفر گفتن فلان بازی گیم پلیش خوب نیست پس مثلا 1 ملیون نفر دیگه هم که اون بازی رو انجام میدن بر این اعتقاد هستن که اون بازی بی خوده!؟

این سایت ها هیچ وقت نقد هاشون و امتیازاشون رو برای تحمیل کردن نظراتشون به دیگر گیمر ها قرار نمیدن! بلکه تنها نظر شخصی هست! یه وقتی یکی خوشش میاد و یه وقتی هم یکی خوشش نمیاد!

نامبر وان بودن یا نبودن یه بازی برای هر شخص رو باز هم میگم فقط خود شخص میتونه تشخصی بده!!

من منظورم نامبر وان بودن یه بازی از لحاظ نو آوری و بحث های فنی نیست که شما اون پاسخ رو به من دادین ! من منظورم از نظر هر شخص هست!
دوست عزیز اگه 30 40 تا سایت منتقد بیشتر نداریم پس شما یه توضیح علمی به من بده این که نوشتن based on 66 Critics یعنی چی :13:؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن این حرف شماست که میگید 5 6 تا بیشتر سایت منتقد نیست که همه بهش اعتماد دارن!! هر سایتی که نمره به یه بازی میده معیارای خاص خودشو داره و وقتتی و نمرش تو MetaCritic ثبت میشه یعنی یه جورایی معتبره!
این از این!!
در مورد قسمت دوم حرفت هم پدیده ای به نام میانگین رو مطرح کردم که از بین 1000 تا نمره مختلف می تونه به ما یه نمره ثابت بده که در واقع با توجه به 1000 تا سلیقه مختلف بدست اومده !! این رو شما نمی تونید بگید که من قبولش ندارم!! ( برای این هم به طور مثال مراجعه کنید به قسمت user critic سایت Gamespot )
+
منم تو پست قبلی نگفتم اینا نظر شخصی نیستن، ولی وقتی این نظرات میانگینشون به دست بیاد اون موقع یه معیاری برای سنجش کیفیت بازی به دست میاد!!

بزار یه مثال بزنم برات! فرض کن شرکت BMW یه مدل جدید زده و می خواد اونو وارد بازار کنه و به رخ همه بکشه!
یه معیاری باید برای کیفیت این ماشین وجود داشته باشه دیگه؟ نمی تونید به حرف اینو اون گوش کنیم که(اینجا اون معیار رو نمره در نظر بگیر!) ممکنه من کاملا متنفر باشم از این مدل BMW دلیلم اینه که طرفدار بنز هستم یا اصلا چراغاش به دلم نمیشینه، این نظر من آیا می تونه کیفیت اون محصول رو ببره زیر سوال !؟ یا مثلا عنوان نامبر وانی رو ازش بگیره؟ جواب نه هستش! چون ممکنه خـــــــــــیلی های دیگه باشن که از این مدل خوششون بیاد،
پس اینجا میایم به نظر میلیون ها نفر گوش می کنیم تا یه یه اتفاق نظر برسیم!
(زیاد به این مثال گیر ندید :-w )
-----------
منظور مراد هم فکر می کنم همین بوده باشه که در واقع نامبر وانیه یه بازی تو یه مجموعه بزرگ مشخص شده باشه نه تو یه خونه بین من و تو !
بله درسته، ممکنه من از یه بازی مثل آلیس خوشم بیاد با میانگین نمره 6 ولی اونو میگیریم بازی می کنم خیلی هم باهاش حال می کنم، ولی آیا این بازی به صورت بین المللی و بین صدها بازی دیگه نامبر وان محسوب میشه!؟

امیدوارم متوجه شده باشی...

halflife g
10-09-2011, 16:17
بترکین بابا:31:مطلب من در مورد روز شمار gears3 رفت اون ته که........فوقش اوریج می گیرین دیگه:31::31:

ولی جدا از شوخی مساله سختیه ولی باید باهاش کنار اومد...... .:31:

+

شهاب جان نمیتونم بگم حرفت اشتباه هست..... چون اون نظر تو هستش و واسه خودت معتبر......ولی برای شخص من و بعضی از دوستان معیار میانگین معیار معتبریه...و اکثر سایتا معتبر هستن و سابقه نشون داده اکثر اوقات میانگین با شایستگی بازی جور در میاد...... .

الان تو خودت برو ببین ......ناظم بازی در مورد بازی جدید زلدا از میانگین برای نشون دادن شایستگیش استفاده کرده:31:
+

یه مورد هم اینکه همیشه باید معیاری واسه کیفیت یه چیزی باشه معیار اگه فقط بشه شخص مراد در نتیجه کاملا میشه معیار شخصی........مثلا من عاشق کینکت اسپورت هستم پس بهترین بازی امسال دیگه نه؟؟؟؟
یه معیار مثه نمره کلاس اینا........:31:

+

در کل بحث بحث طولانی هست و نمیتونم بگم تو راس میگی یا اشتباه میگی....ولی من به نظرم اون معیار میانگین رو قبول دارم........ .
کلا حرفی هس که میشه روش مثه چند کاربر متعالی بحث کرد :31::31:ولی اگه بحث کنیم این شمارش معکوس من میره ته....مصیبت جدید قفل هم که وارد شده از هر طرف تاپیک آشوبی میشه..:11:
.
.

Killzone2
10-09-2011, 16:18
صحبتهای سهیل هم مبنی بر نابود شدن فورزا به دست جی تی و برتر بودن گاد آو وار به گیرز آو وار هم مواردی بود که وضعیت رو بدترین حالت ممکنه رسوند که البته اینم ادامه پست مراد بود!
اول اینکه یه عذر خواهی از دوستان بسیار خوب که این بحث بوجود اومده طوری شد که روند تاپیک هم عوض بشه!:11:
هومان جان والا این بحث ها و این حرفا کلا کاری ندارم حالا اولش بحث سر آمار فروش بود و اینا که بعد اون بحث نامبر وان بودن پیش اومد که خوب اومدم یه سوالی کردم در همین مورد و جواب درستی هم داده نشد!!!
ادامه اینکار اومد رو بحث جی تی و فورزا که خوب دیگه خودتون بهتر میدونید... یه مقدار میدونم حرفام شاید جالب به نظر نیومد و همون قضیه نابود شدن و اینا که اصلا بیخیال شیم هم بهتره که این از همون بحث نامبر وان بودن اومد ....
اون بحث GOW با GEOW هم که با آرمین عزیز بود که خوب یه مقایسه ای بود که آرمین انجام داد و در ادامه هم من هم مقایسه ای کردم که البته زیاد هم جالب نبود.این رو هم باید دید که بیشتر فن بازی شده بود بحث تا روند درست داشته باشه!

در کل این رو میگم که اون بحث بیشتر شده بود فن بازی تا بحث منطق البته بعد از اون بحث تبلیغات...
حرفایی که زده شد و چیز هایی که گفته شد کلا واقعا به نظرم مسخر شده بود به طوریکه واقعا این بحث ها نشون میده که کسی حرف دیگری رو قبول نداره و کاری هم ندارم اصلا چه توهین هایی شد و چه چیز های گفته شد چون اگر بخواییم با این حرفا چیزی رو به دیگری بگیم همون بهتر که چیزی نگیم...من خودم اون چیزی رو که درمورد GEOW گقتم مثل همون چیزی بود که در باره نامبر وان بودن عنوان های سونی مطرح شد چیزی که خودتون هم دیدید حرف سایت ها نبود و یک نظر کاملا شخصی بود و این رو که گفتم اومدن کار رو به مسخره کردن و اینا کشوندن ولی...من هیچ وقط نگفتم GEOW یک عنوان جالب نیست بلکه یک شاهکار بزرگ و شخصیت های دیدنی از جمله دام که خودم خیلی از رفتار و استایلش خوشم میاد هست ولی اگر هم نظر کلی داشته باشم که این عنوان واقعا نامبر وان نیست یا به نظر خودم مسخره هم باشه بیان نمیکنم چون نتیجه اش میشه همین بحث نامبر وان بودن! اگر از روی سایت ها و منابع هم باشه که خوب تو همین بحث ها هم بهش اشاره شده بود بهتر بود تا بیشتر رفت به سوی نظر شخصی و ...
+
یه بحث آمار فروش هم بود که خب نظرات داده شد ولی...
اگر مایکرو رو در نظر بگیریم یا سونی این حالت ها وجود داره که مایکرو پول داره و خرج میکنه تا یه عنوان بزرگ رو برای فروش بیشتر نشون بده و چند برابر اون رو هم درمیاره از فروش بازی و البته برای جذب مخاطب جدید که کار درستی هم به نظر میاد و از طرف دیگه این بحث وجود داره که اگر مایکرو به عنوان های خودش از جمله اینایی که سری میده اطمینان داشته باشه اینطور دیگه تلبلیغ هم نیاز نیست مثلا همین گیرز دیگه طرفدار های خودش رو داره حالا مخاطب جدید میخواد؟درست میخواد ولی دیگه هر کی بگن یه اکشن سوم شخص عالی میخوام بهش گیرز رو تو ایکس باکس معرفی میکنن و اینکه داستانش و شخصیت هاش طوری هست که باعث میشه مخاطب هر شماره رو بگیره و جذب اون بشه پس این همه تیلیغات هم زیاد جالب به نظر نمیرسه مثلا یه مثال میزنم...

این رو که میگم شاید زیاد منطقی نباشه ولی خب نظر شخصی من هست فقط برای اون مثال بالا میگم:
cod دیگه عنوانی هست که کسی نیست بگه کال چیه؟ حتی عنوان های اول شخص به خصوص تو مدرن کردن بازی ها ازmw هم یه چیز هایی رو گرفتن و حالا علت تبلیغ نکردن زیاد mw3 در مقابل bf 3 چیه؟! دو حالت داره اینجا یکی اینکه خوب اکتیویژن و اینفینیتی به محصول خودشون اطمینان دارن و میدونن موفق میشه و نیازی به تبلیغ گسترده نداره و اینکه کال هم عنوانی نیست بخواد کم بیاره چه در فروش و چه در کیفیت اوضاع گیرز هم اینطوریه که عنوانی نیست بخواد خراب کنه یا کم بیاره! حالا یه علت دیگه اش هم اینه که اصلا برنامه ای جدید ندارن بخوان تبلیغات کنن و حالا bf3 با تغییرات و جزئیات جدید اومده و برای آشنایی گیمر باید تبلیغات وسیعی داشته باشه که تو گیمز کام و e3 هم نشون داد چه تبلیغاتی رو از این بازی به نمایش گذاشت!

اون بحث تلیغات سونی هم شاید از مطمئن بودن عنوان هاش است یا که نه میگه چیز جدید برای ارائه نداره پس تبلیغات وسیع نیاز نیست که البته عنوان هاش هم که منتشر میشه نشون میده تا چه حد شاهکار هستن! ولی عنوانی مثل infamous که شماره اول عالی بود اما شماره دوم که اوایل بازی عالی بود ولی در آخر کلا نشون داد عنوان موفقی نیست و اینکه خوب با دیدی منطقی هم میبینم نمرات داده شده به این بازی هم درست بود و من هم خودم اینطور بحث رو با دوستان انجام دادم ولی متاسفانه حالا یا بد برداشت شد یا خواستن مسخره کنن یا هر چی گفته شد پیش خودت نشستی دیدی کدوم بهتره یا بدتر و اسم یه عنوانی هم آورده شد که حالا اینا رو هم بیخیال... فقط خواستم بگم اگر هم چیزی گفته بودم نظر شخصی نبود به غیر اون بحث فورزا و جی تی که علت اون نانمبر وان بودن بود و اینا رو گقتم که بد برداشت نشه!
+
شرمنده از دوستان عزیز که مزاحم شدم
با تشکر :11:

Leon-117
10-09-2011, 19:22
نسخه کامل بازی لیک شد که متاسفانه XGD 3 هستش!:31:
فعلا باید صبر کنیم تا LT 2 بیاد.............

shab_2008
10-09-2011, 19:50
دوست عزیز اگه 30 40 تا سایت منتقد بیشتر نداریم پس شما یه توضیح علمی به من بده این که نوشتن based on 66 Critics یعنی چی :13:؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن این حرف شماست که میگید 5 6 تا بیشتر سایت منتقد نیست که همه بهش اعتماد دارن!! هر سایتی که نمره به یه بازی میده معیارای خاص خودشو داره و وقتتی و نمرش تو MetaCritic ثبت میشه یعنی یه جورایی معتبره!
این از این!!
در مورد قسمت دوم حرفت هم پدیده ای به نام میانگین رو مطرح کردم که از بین 1000 تا نمره مختلف می تونه به ما یه نمره ثابت بده که در واقع با توجه به 1000 تا سلیقه مختلف بدست اومده !! این رو شما نمی تونید بگید که من قبولش ندارم!! ( برای این هم به طور مثال مراجعه کنید به قسمت user critic سایت Gamespot )
+
منم تو پست قبلی نگفتم اینا نظر شخصی نیستن، ولی وقتی این نظرات میانگینشون به دست بیاد اون موقع یه معیاری برای سنجش کیفیت بازی به دست میاد!!

(زیاد به این مثال گیر ندید :-w )
-----------
منظور مراد هم فکر می کنم همین بوده باشه که در واقع نامبر وانیه یه بازی تو یه مجموعه بزرگ مشخص شده باشه نه تو یه خونه بین من و تو !
بله درسته، ممکنه من از یه بازی مثل آلیس خوشم بیاد با میانگین نمره 6 ولی اونو میگیریم بازی می کنم خیلی هم باهاش حال می کنم، ولی آیا این بازی به صورت بین المللی و بین صدها بازی دیگه نامبر وان محسوب میشه!؟

امیدوارم متوجه شده باشی...

میدونید بزرگترین مشکل این جور بحث ها چیه!؟ اینه که یکی از طرفین ممکنه منظور اصلی طرف دیگر مناظره رو به درستی متوجه نشه!

دوست من ، من کی گفتم 30 الی 40 تا سایت منتقد وجود نداره!؟ من گفتم 5 الی 6 تا سایت معتبر وجود داره که ما میتونم به امتیازاتشون و معیار هاشون تکیه کنیم! metacritic هم یه سایت هست که فقط امتیازات سایت های دیگه رو میانگین گیری میکنه ! حالا توی لیستش یه زمانی 20 تا سایت به عقیده خودش معتبر هست یه وقت 1000 تا ! ولی آخرش چه من چه شما و چه بقیه چند تا سایت مثل : Game spot و IGN و Euro Gamer و ... رو معتبرتر از بقیه میدونیم و روی نقدهاشون مانور میدیم!

در مورد میانگین که به نظر شما یه پدیده هست باید بگم که بنده کاری اصلا به میانگین امتیازات ندارم! من دارم میگم اگه یه بازی به نظر شخص شما یا من بهترین گیم پلی رو داشته باشه آیا اگر سایتی مثل گیم اسپات به اون بازی امتیاز پایین بده ما سلیقمون عوض میشه و میگیم خوب حالا که من اون امتیاز پایینی که گیم اسپات به بازی داده ( یا حالا میانگینش) رو دیدم پس نپرم رو عوض میکنم و میگم اصلا این بازی خوب نبود!!؟ فقط به خاطر این که چند تا سایت امتیاز قابل قبولی به بازی ندادن!!

همه این ها سلیقه ای هست!

برای مثال بازی مثل Toy Soldiers: Cold War میانگینش از نظر سایت ها 85 از 100 شده ولی از نظر کاربران امتیاز 4.5 از 10 گرفته! آیا این بازی آخرش خوبه یا بد!؟ تا زمانی که خودتون بازی نکنید و نظر ندین میتونین حرفی بزنین!؟

بزار یه مثال بزنم برات! فرض کن شرکت BMW یه مدل جدید زده و می خواد اونو وارد بازار کنه و به رخ همه بکشه!
یه معیاری باید برای کیفیت این ماشین وجود داشته باشه دیگه؟ نمی تونید به حرف اینو اون گوش کنیم که(اینجا اون معیار رو نمره در نظر بگیر!) ممکنه من کاملا متنفر باشم از این مدل BMW دلیلم اینه که طرفدار بنز هستم یا اصلا چراغاش به دلم نمیشینه، این نظر من آیا می تونه کیفیت اون محصول رو ببره زیر سوال !؟ یا مثلا عنوان نامبر وانی رو ازش بگیره؟ جواب نه هستش! چون ممکنه خـــــــــــیلی های دیگه باشن که از این مدل خوششون بیاد،
پس اینجا میایم به نظر میلیون ها نفر گوش می کنیم تا یه یه اتفاق نظر برسیم!
بحث فن بودن رو خواهشا پیش نکشین! این یه انگ به ما نمیچسبه!:31:

من کاری به این چیزا کلا ندارم ولی میگم که درسته که امتیازات سایت های معتبر یه جور معیاره برای تشخیص خوب یا بد بودن یه بازی ولی تنها و مهمترین معیار نیست! البته به نظر من!:31:

بترکین بابا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مطلب من در مورد روز شمار gears3 رفت اون ته که........فوقش اوریج می گیرین دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی جدا از شوخی مساله سختیه ولی باید باهاش کنار اومد...... .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

شهاب جان نمیتونم بگم حرفت اشتباه هست..... چون اون نظر تو هستش و واسه خودت معتبر......ولی برای شخص من و بعضی از دوستان معیار میانگین معیار معتبریه...و اکثر سایتا معتبر هستن و سابقه نشون داده اکثر اوقات میانگین با شایستگی بازی جور در میاد...... .

الان تو خودت برو ببین ......ناظم بازی در مورد بازی جدید زلدا از میانگین برای نشون دادن شایستگیش استفاده کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+

یه مورد هم اینکه همیشه باید معیاری واسه کیفیت یه چیزی باشه معیار اگه فقط بشه شخص مراد در نتیجه کاملا میشه معیار شخصی........مثلا من عاشق کینکت اسپورت هستم پس بهترین بازی امسال دیگه نه؟؟؟؟
یه معیار مثه نمره کلاس اینا........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

در کل بحث بحث طولانی هست و نمیتونم بگم تو راس میگی یا اشتباه میگی....ولی من به نظرم اون معیار میانگین رو قبول دارم........ .
کلا حرفی هس که میشه روش مثه چند کاربر متعالی بحث کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی اگه بحث کنیم این شمارش معکوس من میره ته....مصیبت جدید قفل هم که وارد شده از هر طرف تاپیک آشوبی میشه..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.

ببین مراد من نمیگم این امتیازات معیار نیست! من میگم یکی از معیارهاست ولی مهمترینش قطعا نیست! مهمترین معیار برای تشخیص خوب یا بد بودن بازی خود شخص گیمر هست! یه بازی برای تو بهترین ولی برای من بدترین! حالا تو بر اساس سایت ها و میانگین امتیازات میگی من بر اساس سلیقه شخصی ! و بالعکس! البته این نظره منه و تو هم نظر خودت رو داری و من نمیتونم نظرم رو به تو تحمیل کنم!

10-09-2011, 19:51
نسخه کامل بازی لیک شد که متاسفانه XGD 3 هستش!
فعلا باید صبر کنیم تا LT 2 بیاد.............
LT+ 2.0 مهم نیست ، فقط ایمیج بگیرن ازش :|||||

halflife g
10-09-2011, 20:26
اول اینکه یه عذر خواهی از دوستان بسیار خوب که این بحث بوجود اومده طوری شد که روند تاپیک هم عوض بشه!:11:
هومان جان والا این بحث ها و این حرفا کلا کاری ندارم حالا اولش بحث سر آمار فروش بود و اینا که بعد اون بحث نامبر وان بودن پیش اومد که خوب اومدم یه سوالی کردم در همین مورد و جواب درستی هم داده نشد!!!
ادامه اینکار اومد رو بحث جی تی و فورزا که خوب دیگه خودتون بهتر میدونید... یه مقدار میدونم حرفام شاید جالب به نظر نیومد و همون قضیه نابود شدن و اینا که اصلا بیخیال شیم هم بهتره که این از همون بحث نامبر وان بودن اومد ....
اون بحث GOW با GEOW هم که با آرمین عزیز بود که خوب یه مقایسه ای بود که آرمین انجام داد و در ادامه هم من هم مقایسه ای کردم که البته زیاد هم جالب نبود.این رو هم باید دید که بیشتر فن بازی شده بود بحث تا روند درست داشته باشه!

ببین سهیل جان برای اینکه سو تفاهمی فقط بین من و شما نباشه اجازه می خوام این پستو بدم و شما هم بخوونی .......امیدوارم اگه مشکلی هست حل شه.. یهو دیدی افتادم مردم اون دنیا گریبانمو نگیری:31: :

بحثی که من با ناظم انجمن شروع کردم و حرفایی که بین من و ایشون رد و بدل شد به این پست ربطی نداره .....با مدیر صحبت کردیم و تموم شده(یعنی نمیخوام در مورد محتوای اونا دفاع یا انتقادی کنم)
ولی در مورد پستایی که بین من و شما رد و بدل شد میخوام اینا رو بخوونی:

پستی که شما به من دادی پیرو بحث در تاپیک به نظر من عجیب اومد حتی تا حدی بود که کاربر عزیز amin 2010 هم خودشون یه جورایی متعجب شدن :

+
بعدشم که گفتی من فنم و همیشه از بازیهای ماییکرو حمایت می کنم و فلان ظنم بیشتر شد که شما پست تحریک کننده به من دادی و هدف مسخره کردن منو داشتی واسه همین بنده هم با اون شکلکا جوابتو دادم(اگه بدونین من در این چند سال هیچگاه اینجوری جواب کسی رو ندادم)

1-حالا نمیدونم واقعا قصدتوت از اون پستا چی بوده؟؟؟اگه واقعا نظر شخصی بود و پست تحریک کننده نبوده.....من از شما عذر میخوام که اونجوری جواب دادم:11::11::11::11:

2-ولی اگه اون لحظه هم قصد شیطنتی داشتین و باعث شده من اونجوری جواب بدم هم باز بی خیال و امیدوارم به دوستیمون خدشه وارد نشه باشه و من از شما معذرت می خوام خیالی نیس....:11::11:

.
.

Killzone2
10-09-2011, 20:48
ببین سهیل جان برای اینکه سو تفاهمی فقط بین من و شما نباشه اجازه می خوام این پستو بدم و شما هم بخوونی .......امیدوارم اگه مشکلی هست حل شه.. یهو دیدی افتادم مردم اون دنیا گریبانمو نگیری:31: :

بحثی که من با ناظم انجمن شروع کردم و حرفایی که بین من و ایشون رد و بدل شد به این پست ربطی نداره .....با مدیر صحبت کردیم و تموم شده(یعنی نمیخوام در مورد محتوای اونا دفاع یا انتقادی کنم)
ولی در مورد پستایی که بین من و شما رد و بدل شد میخوام اینا رو بخوونی:

پستی که شما به من دادی پیرو بحث در تاپیک به نظر من عجیب اومد حتی تا حدی بود که کاربر عزیز amin 2010 هم خودشون یه جورایی متعجب شدن :

بعدشم که گفتی من فنم و همیشه از بازیهای ماییکرو حمایت می کنم و فلان ظنم بیشتر شد که شما پست تحریک کننده به من دادی و هدف مسخره کردن منو داشتی واسه همین بنده هم با اون شکلکا جوابتو دادم(اگه بدونین من در این چند سال هیچگاه اینجوری جواب کسی رو ندادم)

1-حالا نمیدونم واقعا قصدتوت از اون پستا چی بوده؟؟؟اگه واقعا نظر شخصی بود و پست تحریک کننده نبوده.....من از شما عذر میخوام که اونجوری جواب دادم:11::11::11::11:

2-ولی اگه اون لحظه هم قصد شیطنتی داشتین و باعث شده من اونجوری جواب بدم هم باز بی خیال و امیدوارم به دوستیمون خدشه وارد نشه باشه و من از شما معذرت می خوام خیالی نیس....:11::11:

.
.
مراد جان فک نکنم برای یه صحبت ساده و دوستانه بخواد جای مشکلی باشه یا اینکه بخواییم سو تفاهمی داشته باشیم و به شخصه من که با شما مشکلی ندارم و اینکه شما عزیز ما هستی :40:
این ها همه یه بحث بود با تم خشونت!!:31: حالا یه مقدار تند صحبت کردیم این هم میزاریم بابت باحال شدن بحث:20:
چرا میگی این رو آخه سو تفاهم چیه؟!:31::10:
+
اون بحث شما با حامد جان که من کاری ندارم...ولی در رابطه با اون بحث....

واقعا این طور برداشت کردی؟! دمت گرم مراد!!! واقعا من اینطوری هستم؟! پست تحریک کننده!!!!:19:
باور میکنی من خوشم نمیاد کسی رو مسخر کنم؟! باور میکنی منظوری نداشتم؟! این چیز هایی رو که گفتم شاید یه مقدار تند بود حرفام ولی باور کن قصد توهین ندارم اصلا هم دوست ندارم اینطوری فک کنی که ناراحت میشم:20:
آقا این چی بود برداشت کردی؟!:31:
+

نه باو من که قصد جسارت نداشتم پست تحریک کننده ندادم و همونطور که تو اون پست گفتم بیشتر برای اون قضیه نامبر وان که به نظر تحریک کننده نیز بود جواب دادم همین...

والا مراد جان اگر گفتم طرف مایکرو رو میگیری اصلا این کجاش قصد مسخره کردن داشت؟! بعد اینکه خوب من دیده بودم که بیشتر طرف مایکرو رو میگری که گفته بودی ایکس باکس کنسول برتره و ... که البته حالا درست و نادرست اش رو کار ندارم چون جان کارمک هم گفته ایکس باکس اوله و بعد اون ps3 دوم هست تو کنسول ها به نظر من اینا فقط نظر شخصیه و چون جان کارمک گفته دلیل نمیشه حرف اون رو برای برتری یه کنسول دونست و به بقیه این رو تحمیل کرد بلکه نظر کارمک حالا شاید روش معیار هایی داشته این رو گفته و یا شما آمار فروش رو یه بار که گذاشته بودی تو بخش فروش بازی ها ملاک برتر بودن دونستی که نظر شما هم قابل احترامه و اینکه بحث جدایی داره که در حد این تاپیک و مربوط به اینحا هم نیست ولی به هر حال...

اینکه قصد من از این پست ها فقط این بود که بگم آقا این عنوان هایی که گفتی حالا به دور از هر گونه مقایسه واقعا شماره یک هستن دیگه این رو خودت بهتر میدونی دیگه حالا چی شد این رو گفتی یه مقدار برای من جای تعجب داشت؟؟؟!!! و اینکه اگر من چیزی گفتم به هر حال ناراحت شدی که میدونم هم ناراحت شدی بنده از شما عذر میخوام و ممنون از اینکه گفتی این برداشتی که از حرفای من داشتی چون واقعا اگر نمیگفتی اینجا یه دلخوری بی جهت و بی اساس پیش میومد و اینکه باز هم میگم قصدی از اون حرفا نداشتم.
:11::40::10:

amin 2010
10-09-2011, 21:16
اقا بازم شد فیلم فارسی که !!!:31:
همه چی در پایان با گفتن من فدای تو چاکرم نوکرم به خوبی و خوشی تموم شد بعد میگن ما ها جنبه بحث نداریم !!! ببینین چقدر دوستانه حل شد مشکل !!!:31:
+
اقا من حالیم نیست بحثم کاری ندارم ولی تو قضیه فرزا و GT نظرم عوض نشده ها ! در جریان باشید کلا !:5::31:
+
سهیل وسط بحث واقعا میدیدمت خفت میکردم !اینم در جریان باش !:31:
+
مراد عجیبه من شدیدا در سلیقه بهت نزدیکم ( بجز یه چی که گفتی بهترینFPS پی اس 3 RS هستش ( باو کیلزون من خیلی خوشم امد !!))در کل بهت تبریک میگم ، خوش سلیقه ای !!!:31:
+
اقا یه سوال من داشتم . ما ها که بازی کپی کردیم اگه بازی اوریج بخریم بازی کنیم (انلاین) امکان داره بن شیم ؟

shab_2008
10-09-2011, 21:24
اقا بازم شد فیلم فارسی که !!!:31:
همه چی در پایان با گفتن من فدای تو چاکرم نوکرم به خوبی و خوشی تموم شد بعد میگن ما ها جنبه بحث نداریم !!! ببینین چقدر دوستانه حل شد مشکل !!!:31:
+
اقا من حالیم نیست بحثم کاری ندارم ولی تو قضیه فرزا و GT نظرم عوض نشده ها ! در جریان باشید کلا !:5::31:
+
سهیل وسط بحث واقعا میدیدمت خفت میکردم !اینم در جریان باش !:31:
+
مراد عجیبه من شدیدا در سلیقه بهت نزدیکم ( بجز یه چی که گفتی بهترینFPS پی اس 3 RS هستش ( باو کیلزون من خیلی خوشم امد !!))در کل بهت تبریک میگم ، خوش سلیقه ای !!!:31:
+
اقا یه سوال من داشتم . ما ها که بازی کپی کردیم اگه بازی اوریج بخریم بازی کنیم (انلاین) امکان داره بن شیم ؟

اگه بازیتون اوریج باشه که دیگه بن شدن در کار نیست!:31:

برین آنلاین بزنین جای مارو هم با دو تا هد شات پر کنین!!:37:

halflife g
10-09-2011, 22:00
پس خدا رو شکر حل شد مشکل......... .:31::31:

اینکه قصد من از این پست ها فقط این بود که بگم آقا این عنوان هایی که گفتی حالا به دور از هر گونه مقایسه واقعا شماره یک هستن دیگه این رو خودت بهتر میدونی دیگه حالا چی شد این رو گفتی یه مقدار برای من جای تعجب داشت؟؟؟!!!والله من گفتم دیگه مثلا به نظر من بازیهای fable-alnwake-killzone-resistance-infamous-Gt5-heavy rain نامبر وان نیستن......هر کدوم ایرادایی دارن که باعث میشن بهترین نباشن...... .
البته واقعا لذت می برم از بازی باهاشون و خارق العادن و عالین ولی به عنوان یه بازی درجه یک بهشون نگاه نمی کنم...... .

در عوض متال گیر-گاد او وار-لیتل بیگ پلنت-انچارتد-فورزا-گیرز-هیلو به نظرم درجه یک و عالی هستن.......بازیهای دیگه ای هم هستن که خیلی خوشم میاد و ساعتها پاش وقت میذارم ولی بین بازیهای این دو کنسول ابن جوری ترجیح میدم...... .

در مورد بازیهای PC هم که فقط و فقط بازیهای بلیزارد بقیه خیلی در توجه من نیستن.... .

والله کلا به نظر من اگه کیلزون 3 اون گرافیکو نداشت دیگه کلا وضعش درام میشد......:31:ولی رزیستنس درسته بازی جنریکی نیس و کلا گیم پلی ابداع کننده ای نداره ولی در مجموع شدیدا مفرحه..... .
.
.

Layken
10-09-2011, 23:11
سلام
اول اینکه واقعا مثل اینکه بازی دارای قفل جدید هستش و امروز هم بین رفقا نشسته بودم و از این که بازی این قفل رو داره ناراحت و غم الود یه گوشه نشسته بودن و دست دعا میکردن که زود مشکل برطرف بشه منم برگشتم گفتم هوادار بازیت هستی پس برو اورجینالشو بخر و حالش رو هم چند برابر ببر.
منم تماس گرفتم یه فروشنده ای بود گفت 85 تومن برات ردیف میکنم این اما فعلا مانی وجود نداره و تازه 350 تومن دادم برا 4 تا بازی ps3 و مانی نموند.
+
منم یه سوئتفاهمی رو برطرف کنم من هیچ وقت با کاربر Halflife g هیچ گونه بحثی نداشتم و اصلا و ابدا هم نه پستهاشون رو نقل وقول کردم و نه قرار بود نسبت به ایشون و پست های ایشون بحثی داشته باشم پست ها کاملا موجود هستش و میتونید مراجعه کنید هر بار کاربر amin 2010 پست میداد من سر صحبتهام با ایشون بود. ولی نمیدونم چی شد که هی مارو به هم چسبوندید....
علتش هم اینه که من یک گیمر بسیار ساده و اماتور هنوز خودم رو در اون حدی ندونستم که با ایشون بحث کنم و سر صحبت باز کنم فعلا به اون درجه که بتونم صحبت های ایشون رو نقد کنم نرسیدم.و خیلی کوچیکتر از این حرفام این از این
+
در مورد بازی ها و امتیازاتش که بحثی الان به وجود امده من شدید با دوستم شهاب موافقم و حرفهای ایشون بسیار برام قابل قبول هستش یه بندی من دو سال پیش نوشته بودم میتونید با مراجعه به اون بند نظرات من رو هم مرور کنید روند شناخت یک شاهکار از دید خودم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
امیدوارم بحثاتون با خوبی و خوشی ادامه پیدا کنه.
مرسی

marmolak kocholo
11-09-2011, 10:08
به خدا بعضیا اصلا پست رو نمی خونن،
من و کاربر shab داریم دو تا چیز متفاوت و بیان می کنیم، ایشون دارن در مورد یه شاهکار از نظر 1 شخص صحبت می کنن، ولی من دارم در مورد سنجش یک شاهکار بین همه صحبت می کنم!!
این آخر پست منم انشاالله خوندید دیگه؟

11-09-2011, 10:33
بحث از Geow کشیده به نامبر وانیت :|| تو رو خدا بیخیال شین :||

دوستان تا کی دسته دوم اوریجش میاد تو بازار؟؟؟

halflife g
11-09-2011, 11:48

سلاحها بخش اول :

5 سلاح اصلی بازی(3 primary و 2 secondary ):

assult rifle lancer

همان سلاح معروف بازی که از شماره یک همراه ماست ....تغییراتی که این سلاح در gears of war 3 خواهد داشت اجرای finisher جدیدی است وقتی دشمن شما بر روی زمین قرار دارد.... .

retro lancer
...NEWحزب COG ابتدا از این سلاح برای مقابله با لوکاستا استفاده می کرد ولی بخاطر ضخیم بودن پوست لوکاستا استفاده از این سلاح منسوخ شده و به سراغ لنسر اره رفتند.
ولی حالا با وضع پیشامده و کمبود سلاح و مهمات این اسلحه شدیدا خشن دوباره روی کار امده...این اسلحه یک حرکت B مانند مانند اسلحه اره دارد و یک finisher هم برای وقتی که دشمن شما روی زمین افتاده... .

hammerbrust
اسلحه اصلی لوکاستها...در شماره های قبل این سلاح به خاطر پاتک زیادش زیاد مورد توجه قرار نمی گرفت ولی در این شماره بخاطر زوم SCOPE جدیدی که سازندگان بازی برایش در نظر گرفته اند و البته finisher دیدنی اش(پشت سر هم کوبیدن اسلحه به سر دشمن تا ترکیدن جمجمه اش)مطمینا بیشتر مورد توجه قرار خواهدگرفت.

swedoffshotgun
...NEWکلا شاتگان در بازی gears of war یعنی همه چیز....این نسخه هم با اضافه کردن یک شاتگان نیرومندتر به بازی این جمله را معنی بیشتری بخشیده.
این شاتگان جدید قدرت شلیک چند برابری نسبت به gnasher shotgun دارد ولی در عوض زمان لود کردن زیادی هم می خواهد.
finisher این اسلحه هم لود کردن اسلحه وقتی است که گردن دشمن بین گلوگاه تفنگ است.

gnasher shotgun
شاتگان اولیه بازی که از شماره یک موجود بوده اسلحه ای محبوب بین همه گیرز بازان....مطمینا در این شماره هم این اسلحه نقش زیادی در بازی خواهد داشت.
finisher جدیدی به این اسلحه اضافه نشده.
.
.
.

Alireza.M67
11-09-2011, 14:19
این تیریپ قفل جدید مایکروسافت مگه اینجوری نیست که نمیشه ایمیج گرفت ؟
پس چطور میگن GEOW 3 لیک شده ؟ الآن یعنی ایمیج باز اومده ؟

پ.ن :
واقعا به همه دوستان تبریک میگم به دلیل داشتن سه قلم جنس نایاب ( اعصاب پولادی ، صبر ایوب ، دله خوش ) :10:

Leon-117
11-09-2011, 14:24
این تیریپ قفل جدید مایکروسافت مگه اینجوری نیست که نمیشه ایمیج گرفت ؟
پس چطور میگن GEOW 3 لیک شده ؟ الآن یعنی ایمیج باز اومده ؟درسته نمیشه ایمیج گرفت.
این ایمیج هایی که پخش شدنو فقط روی کنسول های Jtag اجرا میشن با یه کنسول Jtag گرفته شدن...................

halflife g
12-09-2011, 11:50

سلاحها بخش دوم :

ButcherCleaver
...NEWساطور butcher های بازی این بار قابل دسترس برای بازیکن ها البته در قسمت horde2 است.تکه تکه کردن دشمنان و finisher زیبای آن(خردکردن گردن) فقط گوشه ای از خشونت های این سلاح است.

silverback
NEW....در این نسخه حزب COG برگ برنده خود یعنی این آدم آهنی ها را رو می کند.دارای دو نوع شلیک مسلسل و موشک است و finisher مخصوص به خود را داراست(له کردن سر دشمن زیر پای آدم اهنی)

Boomshot
در این نسخه این اسلحه هم صاحب finisher مخصوص به خود شده است.

oneshot
NEW.....دوربین دار جدید بازی که علاوه بر دوربین دار قبلی به بازی اضافه شده..از نامش پیداست که فقط یک شلیک برای نابود کردن دشمن(از قویترین گونه اش)کافی است...... .

longshot
به لذت بخشترین هد شات بازیهای رایانه می توان توسط این اسلحه دست یافت.این اسلحه نسبت به نسخه قبلی خود بدون هیچ تغییری وارد نسخه جدیدی شده.

morter
اسلحه morter از اسلحه های مهم بازی به شمار می رود مخصوصا در قسمت آنلاین ....در این نسخه برای این اسلحه finisher مخصوصی هم تعبیه شده که سر اسلحه رو به سر دشمن نگون بخت می کوبد.

chain gun
برای این اسلحه نیز در این شماره finisher قرار داده شده .

scorcher
finisher اضافه شده به این اسلحه دیدنی ست و قابل توضیح نیست..... .

torque bow

hammer of dawn

snub pistol

gorgon pistol
پیستول مخصوصا لوکاستها که finisher جدیدی در این شماره دارد نگهداشتن دست دشمن و کوبیدن اسلحه به سر دشمن.

Diggerlauncher
NEW....اسلحه جدید اضافه شده به بازی ....گلوله اسلحه موجودیست که زمین را می کند و زوزه کشان به سمت دشمن رفته و جلوی پای دشمن از زمین بیرون امده و منفجر می شود و اگر مستقیم به دشمن شلیک شود دشمن را می خورد.

multi turret
NEW......همان turretای که در تمامی بازیها و جنگها استفاده می شود با این تفاوت که می توان چند اسلحه را روی ان نصب کرد مثلا 4 اسلحه lancer...... .

Vulcancannon
NEW....اسلحه ای که دو نفر برای استفاده نیاز دارد ....یکی باید خشاب را نگهدارد و دیگری شلیک کند....قدرت تخریب اسلحه فوق العاده بالاست...مسلسلی ویرانگر که همه چیز را به طلی ار خاک تبدیل می کند.

boolshield
همان سپر معروفی که در شماره قبل قابل استفاده بود.در این شماره نوع finisher این سلاح تغییر یافته و سر دشمن به زمین افتاده رو می برد.

نارنجک ها :

smoke

inka grenade

frag grenade
نارنجک معروف بازی که تکه های بدن دشمن را تا چندین متر به انطرفتر پرتاب می کند.در این شماره وقتی دشمن را می گیرید می توانید نارنجک را به او وصل کرده و پیش دوستانش بفرستید و چند ثانیه بعد بارانی از تکه های بدن را در هوا ببینید.

incendiary grenade
NEW......نارنجک جدید اضافه شده به بازی ....کارکرد این نانجک دقیقا مانند کوکتل مولوتف است و آتشین است و به محض برخورد منفجر می شود

.
.
.

halflife g
13-09-2011, 12:32

مپ های10 گانه بازی :

gridlock

chekout

drydock

hotel

mercy

old town

overpass

sandbar

trashball

Trenches

.
.
.

Layken
13-09-2011, 14:15
از دوستانی که اوریج گرفتن یه چند تا سوال داشتم..:
الان نسخه اورجینالی که خریدید Pal هستش یا Free ..؟
و این که کنسولهای الیت تا کی این شارژ گلدشون باقی میمونه..؟ تا اونجایی که یادم میاد تاریخ انقضا داشتن..؟

amaranth_silent
13-09-2011, 23:26
این که کنسولهای الیت تا کی این شارژ گلدشون باقی میمونه..؟ تا اونجایی که یادم میاد تاریخ انقضا داشتن..؟

معمولا شارژ رایگان 1 ماهه میباشد

halflife g
14-09-2011, 13:28

دشمنان :

در پایان شماره 2 با زیر آب رفتن شهر جاکینتو و کلا نابود شدن مقر اصلی انسانها و همینطور لوکاستا و ظهور دشمن سومی به نام لمبنتها هر دو جبهه انسانها و لوکاستا به شدن تضعیف شدن.
در نتیجه در قسمت داستانی به مانند دو شماره اول این سه گانه از اول تا اخر خبری از لوکاستها نخواهد بود و در قسمت داستانی افراد گروه دلتا با هر دو دشمن لوکاستا و لمبنتها برخورد خواهندکرد... .
البته در قسمت انلاین و horde و beast mode هم تمام گونه های دشمن از شماره یک حضور خواهند داشت.

در کل در بازی gears of war با 9 گونه دشمن روبرو هستیم که هر کدام نیز چند زیر شاخه برای خود دارند این دشمنان عبارتند از :

Brumak
Corpser
Lambent
Locust
Reaver
Savage Locust
Shrieker
Ticker
Wretch

اما مواجوداتی که در شماره 3 برای اولین بار علاوه بر دشمنان لیست بالا ظهور و حضور خواهند داشت عبارتند از :

siege beast

منجنیق های جدیدی که لوکاستا رو کرده اند تاکنون تصویر واضحی به جز این تصویر از این منجنیق های عظیم الچه ندیده ایم.

Savage Grenadier

Lambent Stalks

ساقه‌هایی بسیار عظیم‌الجثه که با سرعت انفجاری از زیر زمین به بیرون حمله می‌کنند و منبع تغذیه آنها امولسیون می‌باشد. آنها 16 ماه پس از غرق جاسینتو پدیدار شدند. این ساقه‌ها به خودی خود خطری ندارند ولی در واقع مانند یک نوع وسیله نقلیه هستند. آنها می‌توانند انواع مختلف Lambentها را با خود به سطح زمین بیاورند و در میدان نبرد منتشر کنند.
همانطور که شما در گذشته با دیدن چاله‌های Emergence Holes بر روی زمین، باید منتظر مبارزه با لوکاست‌ها بودید، حالا با دیدن این ساقه‌ها باید خود را برای مبارزه با انواع Lambentها آماده کنید.

Lambent Berserker
حتما Berserker را از شماره اول Gears of War به یاد دارید. آنها(به همراه ملکه) تنها موجودات مونث در سیاره Sera می‌باشند. آنها بازگشته‌اند، اما این بار از نوع Lambent هستند. حدود 18 ماه پس از غرق جاسینتو، این موجودات پدیدار شدند. قدرت، سرعت و خشونت Berserkerهای سابق با شدت بیشتری در این نوع نیز وجود دارد.

Polyp
از نظر ظاهری شبیه خرچنگ هستند و 8 پا دارند. پوستی سخت و سیاه رنگ‌ داشته و می‌توانند از در و دیوار بالا بروند، یا از روی سقف بر روی سر شما سقوط کنند. آنها همچنین می‌توانند خون را به لوکاست‌ها بچسبانند، امولسیون را وارد بدن آنها کرده و لوکاست‌ها را به Lambent تبدیل کنند.

Lambent Leviathan
مبارزه با Leviathan در Gears 2 را حتما به یاد دارید؟ موجود عظیم‌الجثه‌ای که در دریاچه زندگی می‌کرد. در Gears 3 با نوع جدیدی از این موجودات روبرو خواهیم شد که به Lambent تبدیل شده‌اند

Drudge
اگر یک لوکاست معمولی(Drone) در معرض امولسیون قرار گیرد به Drudge تبدیل می‌شود.

Digger Boomer
این موجود نوعی از گونه قدرتمند Boomerهاست که 18 ماه پس از غرق جاسینتو برای اولین بار پدیدار شد. سلاحی که استفاده می‌کنند، Digger Launcher می‌باشد. این سلاح می‌تواند یک موجود کوچک و انفجاری به نام Digger را پرتاب کند که شبیه به یک ماهی با دندانهای تیز است.

Armored Kantus
Kantusها در Gears 2 فراوان دیده می‌شدند. نوع جدید آنها Kantus زرهی می‌باشد.

Savage Theron & savage kantus

این موجودات همان Theron Guardها هستند که از غرق شدن جان سالم به در بردند و دیگر تحت فرمان ملکه نیستند. زره‌های جدید و همچنین تاکتیک‌های مبارزه جدیدی دارند و از نوع معمولی خود فوی‌ترند.
Savage Kantus‌ها نیز از نظر ظاهری با Kantusهای معمولی تفاوت بارز دارند و از کاراکترهای اختصاصی مولتی‌پلیر به شمار می‌آیند.

Shrieker

این موجودات هم خودشان نوع کاملا جدیدی هستند که برای اولین بار در Gears 3 حضور خواهند داشت. ربات‌هایی کوچک که می‌توانند در میان هوا شناور بمانند و از مسلسل به عنوان سلاح خود استفاده می‌کنند. بخاطر حرکت در هوا، نشانه‌گیری‌ آنها کاری نسبتا دشوار است و اگر در بالای سر شما قرار بگیرند براحتی می‌توانند با مسلسل قدرتمند خود، شما را از پای در آورند. اگر به آنها شلیک کنید منفجر می‌شوند.

**(در این قسمت از سایت بازیسنتر به عنوان رفرنس استفاده شده که ازشون نهایت تشکر رو داریم)
.
..
.
.

Black Vengeance
15-09-2011, 07:27

فقط یه چیز میشه گفت
بازی ترکوند !

Game Spot : 9.5

همه چیزآمادس برای یک شاهکار . . .

------------------
مروری بر نمرات نسخه های قبلی

Gears of War
تاریخ انتشار : 7-17 نوامبر 2006 Xbox 360
تاریخ انتشار : 6-15 نوامبر 2007 Microsoft Windows

میانگین نمرات نسخه ی Xbox 360
Metacritic : 94
Game Rankings : 93.87

میانگین نمرات نسخه ی PC
Metacritic : 84
Game Rankings : 87.29

نمره ی Game Spot
9.6/10 (Xbox 360)
9.0/10 (PC)

Gears of War 2
Only on Xbox 360
تاریخ انتشار : 7 نوامبر 2008
میانگین نمرات
Metacritic : 93
Game Rankings : 93.32

نمره ی Game Spot
9.0/10
------------------

یک ویدیو جدید هم توسط گیم اسپات در این لحظات پایانی منتشر شده با عنوان A Bluffer's Guide to Gears of War
در توضیحاتش اومده : هر چیزی که می خواهید در موردGears of War بدانید.
گفته شده ویدیو شامل اسپویل هست (داستان نسخه ی اول و دوم )
خوب این ویدیو به طور کامل به مرور نسخه های قبلی می پردازه و در مورد همه چیز از جمله داستان و گیم پلی و ... توضیح داده شده
در این ویدیو همچنین توضیحی در مورد نسخه ی سوم داده میشه
تصاویری از این ویدیو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک مشاهده با کیفیت SD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مشاهده با کیفیت HD

Leon-117
15-09-2011, 07:47
سایت BeingNerdy هم بازی رو نقد کرده و امتیاز 9.8 داده به بازی................

imi imi
15-09-2011, 10:30
دوستان خبری نیست که بازی از قفل جدید استفاده کرده یا نه؟ :41:

marmolak kocholo
15-09-2011, 10:41
گیم اسپات به بازی نمره 9.5 از 10 داد به همراه 8 تا مدال...
( این دقایق آخر هیجان زده شده بودم D: )
خیلی جالبه! تنها نکته منفی که از دید گیم اسپات این بازی داشته:

No tutorial for Beast mode.

IGN هم نمره 9 رو به این بازی داد.

متای بازی از 14 نقد 90 هست فعلا

halflife g
15-09-2011, 11:09
بازی واقعا خوش درخشید..... .

چند نکته جالبه تو نقدا :

برای اولین بازی تو کل این سری اکثر سایتا از داستان عالی بازی تعریف کردن که نشون میده بالاخره داستان بازی تو این شماره از اون حالت ضعیفش بیرون اومده که عالیه...... .

گیم اسپات 8 تا مدال داده که فوق العادس...تقریبا ایراد خاصی هم به بازی نگرفته .......تو اکثر نقد سایتای دیگه هم از همه چی بازی تعریف شده ......
فقط میمونه IGN .من خودم فکر می کردم اون بیشتر از همه بده و بیشتر از همه از بازی تعریف کنه که تقریبا بر عکس شده...با اینکه به بازی 9 داده ولی کلا کمتر از انتظار ظاهر شد و مثلا برعکس سایتای دیگه.... .ولی خوب نظرشه و کاریش نمیشه کرد(ما قبول می کنیم)

ولی در کل ما راضی هستیم و میانگینش هم فعلا 92 هست که عالیه.....نوش جون طرفدراش.... .
.
.

Layken
15-09-2011, 12:27
سایت G4Tv امتیاز کامل 5/5 رو داده
و از نکات منفی ..
هم تیمهامون نسبت در موقع اسیب دیدگی حمایت نمیشه و نمیشه کمک کرد
داستان بازی نست به نام Brothers to the End زیاد ربط داده نشده
No solo Beast mode

+
نکات مثبت که..:
از یکی از بهترین گرافیک های موتور Unreal Engine بهره میبره.
مولتی پلیر بازی بسیار زیبا و بی نقصه
و این که ارزش این بازی از ارزش پولی که برا خریدش میدید بیشتره

resident_evil
15-09-2011, 12:35
Joystiq 10/10
The Koalition 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
PlanetXbox360 10/10
G4TV 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10

BeingNerdy 9.8/10
X360A 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Gamespot 9.5/10
SPOnG 9.5/10
Gametrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
Electronic Theatre 9.1/10

JPS 9/10
TheSixthAxis 9/10
IGN 9/10
CheatCC 9/10
Gamereactor UK 9/10
VideoGamer.com 9/10
GamePro 9/10
Everybody Plays 9/10
OXM UK 9/10

Strategy Informer 8.5/10
Destructoid 8/10
Eurogamer 8/10
The Escapist 8/10

اونایی که زیر 9 دادن 100% مشکلات روحی روانی عقلانی جسمانی داشتن : دی

Leon-117
15-09-2011, 13:16
Giantbomb 10/10
G4TV 10/10اصلا انتظار نداشتم این 2 تا امتیاز کامل بدن!
+

Destructoid 8/10
Eurogamer 8/10اصلا انتظار نداشتم این 2 تا زیر 9 بدن!:31:

halflife g
15-09-2011, 19:09
خوب دوستان از 34 تا نقد بازی میانگین متای 92 داره .... .. .

من یکی دو تا از نقدارم خووندم که گزیده مینویسم:

از قسمت داستانی بازی خیلی تعریف شده تا حدی که گیم اسپات ازش به عنوان masterpiece یاد کرده و کلا اونو کاملا عاطفی و جالب توصیف کرده(مخصوصا با اضافه شدن خانومها به گروه)
گیم اسپات از لوکیشنهای متنوع قسمت داستانی به شدت خوشش اومده و کلا گفته که بازی خیلی معنادار و زیبا لوکیشنها رو طراحی کرده و محل سکونت لوکاستا و انسانها کاملا زیبا نشون داده شده...... .از شروع قسمت داستانی هم خیلی خوشش اومده.
به عنوان یه بازی با قابلیت بازی چند نفره خیلی ازش تعریف شده

از گرافیک بازی هم زیاد تعریف شده و گفته شده یکی از بهترین گرافیکا رو داره ولی اینکه مثه crysis2 بهش لقب "بهترین گرافیک کنسولی" رو بدن من ندیدم و مثه اینکه فعلا این لقب هنوز در انحصار بازی crysis2 تا بحال خواهد ماند.ببینیم بازهای آینده چه می کنن از این لحاظ.
البته گفته شده(فک کنم ویدیوگیمر گفته) که در یکی از act ها افت فریم ناراحتشون کرده که خوب اونم باید بازی کرد و دید... .

در مورد انلاین بازی هم خیلی خیلی خیلی تعریف شده و همه خوششون اومده..... .

+

در کل من خودم تصور قسمت آنلاین قدرتمند رو داشتم .ولی اینکه قسمت داستانیش هم اینقدر قوی ظاهر شده واقعا جای خوشحالی مضاعف داره و نشون میده حتی بیشتر از قبل رو بازی کار شده.... .

انشالله تا چندروز دیگه بازی می کنن دوستان حالشو می برن .......دیگه فکر نمی کنم واسه روز شمار گذاشتن منم نیازی باشه.......ممنون:11:
.
.
.

resident_evil
15-09-2011, 22:32
اصلا باورم نمیشه بازی هفته دیگه میاد ! انشاالله LT2 بیاد بر و بچ همه بازی کنن لذت ببرن ازین بازی بی نظیر

Mostafa NBA
16-09-2011, 14:33
در ادامه ی صحبت های مراد جان >>10 نقد اضافه شده >> از 44 تا نقد بازی میانگین متای 91 داره...

مراد جان شما میگی داستان بازی قوی ترین بخش بازیه از نظر منتقدان، اما خب من همیشه نقد های Gametrailersرو خیلی قبول داشتم و دارم اما دقیقا GT کمترین امتیازو به بخش داستان بازی داده ! خوده منم همیشه با داستان این بازی مشکل دارم نمیدونم چرا :31:

marmolak kocholo
16-09-2011, 15:00
شرکت سازنده بازی آنچارتد (Naughty Dog) طی خبری به تیم سازنده بازی گیرز آو وار (Epic) به خاطر موفقیت بزرگی که کسب کردند تبریک گفت، در ادامه نیز Amy Hennig اضافه کرد: "نمی توانم برای انجام این بازی صبر کنم!" کلیف هم در پاسخ به این جمله "تشکر کرد"
متن کامل خبر رو می تونید از لینک زیر بخونید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقابل توجه دوستان عزیز.

amirpers
16-09-2011, 15:09
من که نفهمیدم اجرای این بازی چه جوریه و هنوز هم دستگاهم رو -- نکردم.
تصمیم گرفتم که اوریجینال بگیرم.

Layken
16-09-2011, 15:18
من که نفهمیدم اجرای این بازی چه جوریه و هنوز هم دستگاهم رو -- نکردم.
تصمیم گرفتم که اوریجینال بگیرم.

کلا بازی ارزش اورجینال گرفتنشو داره.
حالا حک هم میشد باز ارزششو داشت چون بازیی هستش که باید در گنجینه ارشیو یک گیمر قرار بگیره

halflife g
16-09-2011, 16:35
در ادامه ی صحبت های مراد جان >>10 نقد اضافه شده >> از 44 تا نقد بازی میانگین متای 91 داره...

پایین اومد؟؟بترکی با این خبر دادنت:31:......یه چند تا 9 دادن صبحش باعث شد بیاد پایین میانگین عوضش الان چندتا 9.5 و بالاتر اومده بذا ببینیم اونا میتونن بر گردوننش به 92.....(کلا عجب تفریحی شده این بالا پایین رفتن میانگین مثه سازمان بورس شده:31::39:)

مراد جان شما میگی داستان بازی قوی ترین بخش بازیه از نظر منتقدان، اما خب من همیشه نقد های Gametrailersرو خیلی قبول داشتم و دارم اما دقیقا GT کمترین امتیازو به بخش داستان بازی داده ! خوده منم همیشه با داستان این بازی مشکل دارم نمیدونم چرا :31:

در مورد داستان بازی والله من نقد گیم اسپاتو گفتم....همشو که نخووندم بالاخره هر کدوم نظری دارن و نظرات متفاوته(البته گیم اسپات هم فکر نکنم هر چقدر داستانش خوب باشه در حد گیم پلی و گرافیکش بهش نمره بده)
+

در مورد متفاوت بودن نظرات همین بس که سایتی مثه ign در مورد گرافیک بازی بهش 9 میده و میگه:

Slick, beautiful, disheveled and garishly bloody, this is one seriously good looking game.ولی سایتای دیگه ای معتبری هم میان دیوونه گرافیک بازی میشن و میگن:

he degree of refinement and technical polish across every facet of Gears 3 is enough to make most other games look tatty
It maximizes the hardware's horsepower یعنی ببین چقدر اختلاف نظر هست....... .داستانش هم فکر کنم همین مورد واسش پیش اومده نظرات متفاوته کلا .......ولی چیزی که مشخصه اینه که در کل نظر همه سایتا رو جلب کرده و اینش واسه یه خریدار کافیه.

.

jericho-sina
17-09-2011, 21:56
آقا قضیه چیه؟ هر بازی بود واسه 360 تا حالا دیگه اومده بود دستمون
چرا اینجوری دیر کرده؟

amin n & i series
17-09-2011, 22:28
سلام دوستان
مثل اینکه سایت دانلود ها لینک دانلودشو گذاشته همچنین گفته بازی به صورت Region Free و تنها قابل اجرا بر روی کنسول های دارای JTAG می باشد
اگه کسی دانلود کرد و سالم بود بگه تا ما هم بگیریمش
اینم لینکش

bad_guy
17-09-2011, 22:31
با ایکس باکس های LT هم نمشه بازی کرد؟برای بازی چه آپدیتی روی کنسول باید باشه؟

Mostafa NBA
17-09-2011, 22:38
آقا قضیه چیه؟ هر بازی بود واسه 360 تا حالا دیگه اومده بود دستمون
چرا اینجوری دیر کرده؟

به خاطر قفل جدیدی هست که روی بازی های اخیر گذاشته میشه به نام XGD3 که هنوز هَک نشده اما این قفل هم از دست c4va جون سالم به در نمیبره و مطمئناً چند روزه آینده میشه بازی های دارای این قفل رو هم بازی کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alireza.M67
18-09-2011, 00:09
اه ........
اگه این لعنتیا انقدر مسخره بازی در نیاورده بودن الآن مثل آدم میشستیم بازی میکردیم !
آخه یکی نیست به این بروبچه های مایکروسافت بگه بابا شما که آخر ه ک میشید چرا الکی هم خودتون و هم مارو میندازین توی زحمت !؟

resident_evil
18-09-2011, 12:23
ما که خریدیمش رفت اصلا نمیشد صبر کرد تا lt2 بیاد دوستان دیگه هم اندکی صبر سحر نزدیک است باو . انشاالله زود حل میشه بازی میکنین همه : دی
یکی یعنی اگر طولانی ترین انتظارهای عمرمه . 5شنبه لامذهب نمیاد ! 2 شب پیش خواب دیدم دارم بازی میکنم : دی. رفتم تو لایو به بقیه بچه ها گفتم اونام خواب دیده بودن در این شب های عزیز : دی

Layken
18-09-2011, 13:58
اه ........
اگه این لعنتیا انقدر مسخره بازی در نیاورده بودن الآن مثل آدم میشستیم بازی میکردیم !
آخه یکی نیست به این بروبچه های مایکروسافت بگه بابا شما که آخر ه ک میشید چرا الکی هم خودتون و هم مارو میندازین توی زحمت !؟

علی فک کن نتونن درست کنن دیگه معنیش اینه که فنا از اون طرف اپدیت های حک ps3 نمیاد از این طرف هم
این اینطوری شده :31:
اقا یه ادرس بدید ما یه کارت گرافیک خوب بخریم مثل این که باید هجرت کرد :31:

Pessimist
18-09-2011, 14:02
مصائب بازی gears of war 3 +تصویر منوهای این بازی

با توجه به دیسک های جدید ایکس باکس 360 یعنی XGD3 فعلا باید حسرت Gears of War 3 را بخوریم. هر چند کسانی که کنسول شان Jtag شده است خیلی راحت خواهند توانست این بازی را اجرا کنند. در واقع کنسول های Jtag شده اجازه ی ریپ کردن این دیسک ها را می دهند. تنها کافی است دیسک اصلی را گذاشته و بازی را نصب کنیم. حتا این نصب می تواند بر روی یک فلش انجام شود. بعد از نصب می توان محتوای نصب شده را با استفاده از برنامه ای همچون Xtaf v44 استخراج و با برنامه ی God2iso از آن ISO ساخت و بازی را اجرا کرد.
اما کسانی که کنسول هایشان فلش شده (فرم ور LT دارند) قادر نخواهند بود نسخه ی کپی این بازی را اجرا کنند. البته مشکلی هم در اجرای نسخه اصلی نخواهند داشت. در حال حاضر تنها باید منتظر نسخه ی LT+2 باشیم که طبق گفته ها امکان اجرا و ریپ کردن دیسک های XGD3 را محیا می کند.
خلاصه ی امر این که دو حالت بیش تر وجود ندارد. یا باید صبر کنید تا C4eva فرم ور LT+2 را بدهد بیرون یا این که بروید و نسخه ی اصلی Gears of War 3 را بخرید. انتخاب با خودتان است!

MobinS
18-09-2011, 14:41
اووووو .... حالا چه شلوغیش کردین.... بازی خفنی هست ولی نه دیگه در این سطح که بیاد تو خواب آدم...

Alireza.M67
18-09-2011, 18:16
علی فک کن نتونن درست کنن دیگه معنیش اینه که فنا از اون طرف اپدیت های حک ps3 نمیاد از این طرف هم
این اینطوری شده :31:
اقا یه ادرس بدید ما یه کارت گرافیک خوب بخریم مثل این که باید هجرت کرد :31:

آره واقعا احساس میکنم اگه بریم مثل بچه های PC Gamer یه سیستم خفن جمع کنیم بعد برای اومدن بازیها روی کامپیوتر دعا کنیم بیشتر جواب بگیریم .
حداقل در مورد بازی FABLE 3 که دعاشون مستجاب شد ، شاید در مورد این بازی هم بشه :31:
بدبختی بازیهای Resident Evil و PES 2012 هم هفته دیگه میان ، اونا هم همین وضعیتو دارن :41:

Mool Tee
18-09-2011, 18:36
ای بمیره ماکروسافت.میرم خفش می کنم کسی این کارو کرده:9::9::4:مارو به حسرت gow 3 گذاشت.Pes 2012 و Resident Evill به درک میریم واسه PC رو می خریم ولی این...

Mool Tee
18-09-2011, 18:45
این بازی اومده یا نه؟

Leon-117
18-09-2011, 19:07
این بازی اومده یا نه؟
بله نسخه کامل بازی لیک شده ولی روی کنسول های عادی نمیشه اجرا کرد و کنسول Jtag شده میطلبه!:31:

FOURTH RETURN
18-09-2011, 19:13
براي پي سي هم اومده؟

Black Vengeance
18-09-2011, 19:15
براي پي سي هم اومده؟
خیر دوست عزیز
انحصاری Xbox 360 هست