مشاهده نسخه کامل
: Gears of War 3
resident_evil
18-09-2011, 20:31
اووووو .... حالا چه شلوغیش کردین.... بازی خفنی هست ولی نه دیگه در این سطح که بیاد تو خواب آدم...
زین پس خواب هام رو از فیلتر شما عبور میدم خواستی اجاره بده ما ببینیم نخواستی هم از همون جا بفرستش بره خونشون .
اینکه چه میزان بازی خفن است برای من فکر نمیکنم به شما و بقیه ربطی داشته باشه .
mehdi30nema
18-09-2011, 20:53
بچه ها میشه بگید اوریجینال بازی را از کجا و چند گرفتید ؟
و اینکه من lt+1.91 را ندارم . اگه اوریجینال بازی را بگیرم میتونم بازی کنم یا باید lt+1.91 را حتما نصب کنم ؟
Alireza.M67
18-09-2011, 21:46
بچه ها میشه بگید اوریجینال بازی را از کجا و چند گرفتید ؟
و اینکه من lt+1.91 را ندارم . اگه اوریجینال بازی را بگیرم میتونم بازی کنم یا باید lt+1.91 را حتما نصب کنم ؟
آقا اینکه اگه نریزی چه اتفاقی میفته خودش یه بحثه . ولی شما اول بده برات آپدیت کنن بعد اوریجینال رو بذار بازی کن .
Vahidking.75
19-09-2011, 04:03
دوستان خبری از lt+2 نشده ؟ این بیاد میشه بازی کرد ؟
arashpr9
19-09-2011, 09:23
دوستان خبری از lt+2 نشده ؟ این بیاد میشه بازی کرد ؟
c4 داره روش کار میکنه کم کم داره حاضر میشه احتمالا 1 یا 2 هفته بعد از انتشار بازی LT+ 2 هم بیاد و اونموقع میشه بازی کرد
احتمال نیومدنش نزدیک به صفره چون هر روز تو نت خبری ازش منتشر میشه
Mool Tee
19-09-2011, 10:30
آخ جون من امیدوار شدم:8:
ALI&SOAP
19-09-2011, 11:46
خوش به حالتون که x360 دارین
یه سوال دارم ببخشید اینجا جاش نیست
سال دیگه با windows 8 میشه اینو تو پی سی زد؟
halflife g
19-09-2011, 12:20
کل نمرات بازی تا حالا(یکی از بچه ها از bc گذاشته) :
Joystiq 10/10
The Koalition 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
G4TV 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
Games365 (Italian) 10/10
EGM 10/10
The Guardian 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Official xbox magazine 10/10
Planet xbox 360 10/10
GamingBolt 10/10
Shoptonews 10/10
Msxbox 10/10
EGM 10/10
Gamerfuzion 10/10
Magazine360 10/10
ITF Gaming 10/10
GotGame 10/10
Gamerstemple 9.9/10
StacjaKultura 9.8/10
BeingNerdy 9.8/10
Xbox360 achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Gamepur 9.5/10
HardwareHeaven 9.5/10
Gamespot 9.5/10
SPOnG 9.5/10
GameZone 9.5/10
Meristation 9.5/10
Totally360 9.5/10
AusGamers 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
Gametrailers 9.4/10
GamrReview 9.3/10
Gaming XP 9.2/10
Player Affinity 9.2/10
Electronic Theatre 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
1up 9.1/10
Gamereviews 9.1/10
JPS 9/10
TheSixthAxis 9/10
IGN 9/10
CheatCC 9/10
Gamereactor UK 9/10
VideoGamer.com 9/10
GamePro 9/10
Everybody Plays 9/10
OXM UK 9/10
Gamers Globe 9/10
Gamer365 (Hungarian) 9/10
XboxLife (Danish) 9/10
GAMER.nl 9/10
Cheat code central 9/10
EURO GAMER SPAIN 9/10
GameArena 9/10
EDGE 9/10
CVG 9/10
Everyeye.it 9/10
GamesRadar 9/10
gamesTM 9/10
ClickOnline 9/10
Complex 9/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
GamersHell 8.5/10
Destructoid 8/10
Eurogamer 8/10
The Escapist 8/10
میانگین 94....(البته در متا امتیازش 91 هستش یعنی اینکه فعلا همه این امتیازا اونجا ثبت نشده و شاید بعضیاش اصلا ثبت نشه)
بازی تا حالا 23 تا نمره کامل گرفته و 47 تا نمره 9 به بالا
.
.
.
.
hosseincode2008
19-09-2011, 16:06
میانگین 94....(البته در متا امتیازش 91 هستش یعنی اینکه فعلا همه این امتیازا اونجا ثبت نشده و شاید بعضیاش اصلا ثبت نشه)
هرچند به نظرم زير 9 دادن به اين بازي اصلا انصاف نيست و كليف بي حق داره اونها رو متنفر خطاب كنه ولي اگه قرار باشه امتيازهايي كه تو متاكريتيك ثبت نميشه رو هم نوشت و ميانگينش رو گرفت بايد نمرات ديگه اي هم كه خبرگذاري ها خبرشو گذاشته بودن هم اعمال ميشد مثل اون امتياز خودنمايانه 7.5 MSN كه به نظر مياد اون دوستمون تو بازيسنتر كه اين ليست رو تهيه كرده امتياز اين سايت رو نديده يا نخواسته ببينه.
halflife g
19-09-2011, 16:59
هرچند به نظرم زير 9 دادن به اين بازي اصلا انصاف نيست و كليف بي حق داره اونها رو متنفر خطاب كنه ولي اگه قرار باشه امتيازهايي كه تو متاكريتيك ثبت نميشه رو هم نوشت و ميانگينش رو گرفت بايد نمرات ديگه اي هم كه خبرگذاري ها خبرشو گذاشته بودن هم اعمال ميشد مثل اون امتياز خودنمايانه 7.5 MSN كه به نظر مياد اون دوستمون تو بازيسنتر كه اين ليست رو تهيه كرده امتياز اين سايت رو نديده يا نخواسته ببينه.
کاملا حرفت دسته حسین جان........ .
معیار ما همون متا یا سایتای درستو حسابی امتیازدادنه.....این که لیست کردن امتیازا رو و ازش میانگین گرفتن بیشتر جنبه آگاهی بخشی و نشون دادن همه امتیازا بوده...... .:31:
گرنه خیلی از سایتای همین لیست من و یا همون سایتی که تو گفتی که 7.5 داده اصلا تو سایتی مثه meta وارد نمی شن(یعنی سایت meta قبولشون نداره.....)
+
راستی به نظر میرسه این بازی تا حالا تنها سه گانه این نسل بوده که هر سه تا امتیازشم بالا 90 بوده و تنها رقیبش احتمالا masseffect خواهد بود که اونم ایشالله شماره 3 اش میترکه و نمیرسه به 90:31:......(mw هم هست اگه بشه حسابش کرد)
.
.
.
.
.
amirpers
20-09-2011, 17:31
دوستان مال من هم رسید و چند دقیقه کوتاه بازی کردم.
گرافیک خوبی داره و اولش که حدودا شبیه به همون شماره 1 که تو PC بازی کردمه.
از جایی شروع میشه که مارکوس تو زندانه و بعدش که میاد بیرون درگیر میشه و اتفاقی که برای پدرش میفته رو نشون میده
squall12
20-09-2011, 18:04
من خواستم این بازی رو بگیرم فروشنده گفت فقط 60 70 تومن باید بدی واسه اپدیت ایکس باکست تا این بازی رو اجرا کنه! شما ها واسه بازی کردنش اینکارو کردین؟
من خواستم این بازی رو بگیرم فروشنده گفت فقط 60 70 تومن باید بدی واسه اپدیت ایکس باکست تا این بازی رو اجرا کنه! شما ها واسه بازی کردنش اینکارو کردین؟
اشتباه کرده
بازی ارجیناله آپدیت فریمویر نمی خواد دیگه
البته ممکنه آپدیت داشبورد خود بازی رو نصب کنی فریومیر استوک شه.
شایدم منظورش برای jtag کردن بودن که نسخه لیک رو بازی کنی.
من اینقدر منتظر بودم نشستم با داداشم Geow 1 و 2 رو رو Co-op تموم کردم :دی
خب اینم پک بازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Vahidking.75
21-09-2011, 05:34
رئیس اپیک یعنی کلیف بلیزینسکی اعلام کرد : DLC های بازی GEARS 3 که در اینده عرضه میشوند هیچ کدام از شخصیت های اصلی بازی یعنی دام,مارکوس و کل را دارا نمیباشند."ما در گذشته هم گفتیم که در حال کار بر روی DLC هایی برای این بازی هستیم.یکی از این DLC ها به زودی نیز عزضه خواهد شد.ولی تنها چیزی که به طور قطع میتوانم بگویم عدم حضور کل و دام و مارکوس در این DLC ها است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Leon-117
21-09-2011, 10:49
لینک های سالم و قابل رایت لیک شدن.........فعلا فقط با X360key قابل اجراست و باید منتظر LT 2 بمونیم.............
کسی وبسایت برای فروش اورجینال بازی سراغ نداره.
moh3en_sh
21-09-2011, 11:37
15 لحظه فراموش نشدنی از Gears of War
دیشب Gears of War 3 به صورت جهانی عرضه شد. در این مقاله به 15 لحظه به یاد ماندنی از بازی كه باعث محبوبیت آن شده، اشاره می كنیم.
كشتار با اره برقی
این لحظه ای است كه این سری را تعریف می كند. اره برقی های زیر اسلحه شما كه با سوخت كار می كنند، خیلی سریع می چرخند، صدای بلندی دارند و وقتی چیزی را با آن ها قطع می كنید، تصویر می لرزد و صفحه پر از خون می شود. این اره برقی آنقدر محبوب شد كه مدل واقعی آن به صورت آنلاین فروخته می شود و حتی کلیف بلسزینسکی (Cliff Bleszinski) با این اسلحه Gears of War 2 را در GDC 08 معرفی كرد. كشتن با این اسلحه خیلی ارضا كننده و كشته شدن توسط آن بسیار زجر آور است. استفاده از این اسلحه در بخش چندنفره واقعاً اعتیاد آور است و شما همیشه دوست دارید دشمنان را اره كنید تا اینكه با گلوله بكشید!
سقوط ساختمان ها
در هر نسخه از Gears of War یك سری صحنه های خیره كننده تكنیكی وجود دارند كه واقعاً نفس گیر هستند. در نسخه دوم، در یكی از مراحل به نام Tenuous Footing وقتی ماركوس (Marcus) و دام (Dom) وارد منطقه ای می شوند كه ساختمان ها در حال سوختن هستند، ما با یكی از این صحنه ها روبرو می شویم. در این مرحله با Brumak و تعدادی زیادی از Lucastها مبارزه می كنید و در همین حین ساختمان های اطراف شروع به فروپاشی می كنند و كمی جلوتر شما وارد یك ساختمان می شوید و در حالیكه داخل آن هستید، ساختمان با خاك یكسان می شود. نكته جالب این است كه Epic در Cut-Sceneها این صحنه ها را نشان نمی دهد و تمام آن ها به صورت Real-Time اتفاق می افتند.
داخل یك كرم
در Gears of War 2، ماركوس و دام متوجه می شوند كه یك كرم غول پیكر شهرها را می خورد! مشكل این است كه چگونه باید این جانور را كشت؟ پس از ورود دلتا به داخل بدن این كرم، آن ها تصمیم می گیرند قلب او را پیدا كنند و به این شكل این هیولا را بكشند. ماجراهای زیادی داخل بدن این كرم اتفاق می افتند كه تمام آن ها در خاطرمان است. این مرحله خونین ترین مرحله Gears of War است، طوری كه در استخری از خون غرق می شوید و بدنتان كاملاً قرمز می شود.
Hammer of Dawn
اسلحه Hammer of Dawn یكی از قدرتمندترین سلاح های Gears of War است كه استفاده از آن هم بسیار لذت بخش است. به خاطر همین قوی بودن، Epic تصمیم گرفت كه در طراحی مراحل آن را محدود كند. مثلاً نتوانید از آن در فضاهای داخلی استفاده كنید و یا اینكه این اسلحه فقط وقتی كه ماهواره آن روشن بود، كار می كرد.
مرگ كارماین ها!
کارماین (Carmine) در نسخه اول، سربازی بود كه كلاهخود به سر داشت و در حالیكه اسلحه اش گیر كرده بود، تیری به سر او شلیك شد و مرد. صحنه مرگ او خیلی سریع و هولناك بود و هیچ گاه از یاد نمی رود. در نسخه دوم، برادر او به دلتا پیوست و او هم مرد. در نسخه سوم Epic یك نظرسنجی از این كه او زنده بماند یا نه گذاشت.
Berserker
در نسخه اول بازی با یك هیولا به نام Berserker روبرو می شویم كه داخل یك كلیسا است. او كور است و با گلوله هم نمی میرد. شما در این مرحله می بایست او را خیلی با احتیاط با ایجاد صدا به بیرون ببرید تا با استفاده از Hammer of Dawn ترتیبش را بدهید. مبارزه با این هیولا با آن صدای كر كننده اش واقعاً هولناك بود.
قطار کول
در Gears 2 وقتی به دنبال ملكه Lucastها می گردید، كول (Cole) كه همیشه در حال حرف زدن و بلند بلند صحبت كردن است، میكروفون Lucastها را می گیرد و با كل آن ها اینطور صحبت می كند: "جوخه دلتا اومده خونتون كودن ها... شنیدید چی گفتم؟ شما كرمای كثیف پایین خواهید رفت... خیلی پایین... آخر پایین! انقدر پایین كه دیگه نمی دونید چطور بیاید بالا. مثل بچه های فسقلی پیش ملكتون گریه خواهید كرد... اوه مامان، نذار این آدم بدا به ما صدمه بزنند! بدبختتون می كنیم... حساب ملكتون رو می رسیم." كول در این صحنه مثل مجری های برنامه های زنده میكروفون را در دست گرفته و با آب و تاب صحبت می كند که یكی از خنده دارترین صحنه های بازی را خلق کرده است.
دریاچه یخ
در Gears 2 با ماشین خود وارد یك دریاچه یخ می شوید كه در حال فروپاشی است. این مرحله هیجان زیادی دارد و بمب های Lucastها بر سر شما فرو می ریزند. پس از رد كردن این دریاچه، برد (Brad) می گوید: "اوه... نزدیك بود... دریاچه بعدی خودم پشت فرمون می شینم." ماركوس با آن صدای كلفتش می گوید: "دریاچه بعدی شنا خواهی كرد."
مرگ ماریا
پس از جستجویی طولانی، دام بالاخره همسر خود را پیدا می كند، خیلی خوشحال هستیم كه سرانجام آن ها به هم می رسند، ولی ناگهان متوجه می شویم که ماریا (Maria) آنقدر شكنجه دیده كه دیگر شبیه به قبل نیست و در حال مرگ است. او حافظه اش را از دست داده و همانند یك مرده ای است كه فقط نفس می كشد. در این صحنه دام باید همسر خود را بكشد تا او را از درد و رنج خلاص كند. با صحنه ای بسیار دراماتیك روبرو بودیم.
مبارزات تك تیرانداز
استفاده از اسلحه Snipe در بازی ها خیلی هیجان انگیز است، ولی در Gears of War این موضوع متفاوت تر است. لذت زیادی در استفاده از سلاح های تك تیراندازی Gears of War وجود دارد و در بخش چندنفره این موضوع خیلی مهم است، چون یك نفر با یك Sniper می تواند در مكانی پنهان شده و تعداد زیادی از دشمنان را از پا درآورد.
كشتار ژنرال رام
هر بازی نیازمند یك شخصیت منفی است. در Gears of War 1 یك Lucast بزرگ به نام ژنرال رام (RAAM) زحمت ایفای نقش شخصیت منفی را كشید! در یكی از صحنه های بازی، رام فرمانده كیم (Kim) را به طور وحشیانه ای می كشد كه این صحنه بسیار خاطره انگیز و تكان دهنده بود. همچنین كشتن خود رام در انتهای بازی هم به یاد ماندنی است.
اره برقی در مقابل اره برقی!
در Gears 2 شما ملكه Lucastها را پیدا می كنید، ولی او موفق می شود كه فرار كند و یكی از سربازانش را كه یك چوب دستی بزرگ و دارای اره برقی دارد را به سراغ شما می فرستد. دوئل اره برقی با او خیلی سینمایی بود و جاخالی دادن از ستون های در حال سقوط بسیار هیجانی بود.
Brumak سواری!
در Gears of War اولین حركت شما در مواجه با Brumakها، چگونه زنده ماندن بود. در Gears 2 در اواخر بازی همه چیز تغییر كرد. شما می بایست سوار یك Brumak بشوید و در داخل غارهای Lucastها تاخت و تاز كرده و همه را از پا درآورید. شلیك راكت و سپس بزرگ شدن Brumak و حمله به هلیكوپتر دلتا واقعاً نفس گیر بود.
Headshotها!
آیا بازی دیگری به خوبی Gears of War حس خوبی در Headshotها دارد؟ كنده شدن كامل سر و جمجمه و جاری شدن خون با آن صدای دوست داشتنی، واقعا لذت بخش است. این صدا در كنار صدای اره برقی یكی از دلنوازترین صداها در این بازی است! در جا ماندن Lucastها پس از Headshot شدن خیلی خنده دار بود.
Kryll
در بعضی از مراحل Gears of War اگر وارد تاریكی شوید، Kryllها كه همانند كلاغ می مانند به شما حمله می كنند و كمتر از یك ثانیه شما را همانند گوشت های داخل قصابی تکه تکه می كنند! چگونگی پیشروی در بازی و روشن كردن محیط و مقابله با آن ها واقعاً به یاد ماندنی است.
moh3en_sh
21-09-2011, 11:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 46125_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98120_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 46589_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 68612_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 018345_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52043_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 47054_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 76969_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 486136_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 06715_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 26622_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ، دقیقا این jtag که میگید چیه ؟؟!!
مرسی از محسن عزیز بابت تصاویر قشنگی که گذاشت
ادم قند تو دلش اب میشه حداقل کاش اونجا بودیم فقط نگا میکردیم.
mahdi.pars
21-09-2011, 14:45
ناممردا برای pcنزدن:13:
pooriya_hp
21-09-2011, 18:00
ناممردا برای pcنزدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه بازی انحصاری 360 هست و برای PC یا PS3 منشتر نمیشه !
دوم اینکه اوج لذتــــ این بازی روی 360 هست !
سوم اینکه این بازی از عناوین برتر 360 هست !
چهارم اینکه زنده باد 360 و زنده باد Gears OF War !
ALI&SOAP
21-09-2011, 18:12
اول اینکه بازی انحصاری 360 هست و برای PC یا PS3 منشتر نمیشه !
دوم اینکه اوج لذتــــ این بازی روی 360 هست !
سوم اینکه این بازی از عناوین برتر 360 هست !
چهارم اینکه زنده باد 360 و زنده باد Gears OF War !
ببین ویندوز و x360 برادرن ولی بابا ماکروسافت تبعیض قاعل میشه بین این دوتا pc عقده ای شده :41:بمیرم براش
:31::31::31::31:
amirpers
21-09-2011, 18:21
من امروز یه خورده دیگه بازی کردم.
واقعا بازی خوبیه. البته گرافیکش علی رغم این که خوبه اما به بازیهایی مثل کرایسیس و ... نمیرسه مخصوصا با دایرکت اکس 11.
من امروز یه خورده دیگه بازی کردم.
واقعا بازی خوبیه. البته گرافیکش علی رغم این که خوبه اما به بازیهایی مثل کرایسیس و ... نمیرسه مخصوصا با دایرکت اکس 11.
بازیو اوریج خریدی؟چند؟
amirpers
21-09-2011, 20:24
بازیو اوریج خریدی؟چند؟
بله.
پیش خرید کردم. 82 تومن. روز سه شنبه یعنی روز عرضه جهانی رسید دستم.
pooriya_hp
21-09-2011, 21:42
ببین ویندوز و x360 برادرن ولی بابا ماکروسافت تبعیض قاعل میشه بین این دوتا pc عقده ای شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بمیرم براش
در برادر بودنشون شکـــــی نیست ! :دی
اما بحثـــ کنسول با pc جدا هست که اگر قرار بود بین عناوین windows و 360 اشتراک وجود داشت اون وقت چیزی بنام انحصاری 360 وجود نداشت و این خودش ضعف در مقابل کنسول رقیب یعنی ps3 هست !
پس همچین انتظاری از ms دور از عقل سلیم هست !
موفق باشید
دوستان کنار خونه ی ما کپی می فروشیه 3 هزار تومان میگین بگیرم یا سرکاری؟؟
Leon-117
22-09-2011, 08:08
دوستان کنار خونه ی ما کپی می فروشیه 3 هزار تومان میگین بگیرم یا سرکاری؟؟ ممکنه همین نسخه ی قابل رایتی که 2-3 روز پیش لیک شد باشه ولی نمیشه اجرا کرد فعلا..........
resident_evil
22-09-2011, 18:23
امروز رسید دستم 5,6 ساعتی بکوب بازی کردم . فوق العادست . بهترین تجربه ی Gears بوده برای من . سرعت بازی رو افزایش دادن هیجان 2 برابر شده . Single اصلا بازی نکردم فقط با بچه ها Multi زدیم شدیدا فاز داد . کلا همون شاهکاری که انتظار داشتم و واقعا ارزش 75000 تومن رو داشت !
sin2x=2sinxcosx
22-09-2011, 20:48
میگم این شخصیت هایی که تو کاور بودن مگه تو نسخه 1 بعضیاشون کشته نشدن ؟؟
این مایکروسافت هم خیلی مضخرفه ها ....
نسخه 1 رو برای پی سی هم داد تا پی سی بازها هم طعمشو بچشن بعد نسخه های بعدی رو انحصاری کرد که بعضیاشونو به ایکس باکس بکشونه ...
ولی کور خونده . نمی خرم که :31:
halflife g
22-09-2011, 21:32
یا خدا....... .
بازی من یک شنبه میرسه دستم ولی امروز به عشق گیرز رفتم مغازه دوستم یه مقداری بازی کردم...... .واقعا جای تحسین داره که یه کنسول کلا داره همچین گرافیکی رو بالا میاره :
سیستم ذرات عالی....نورپردازی دینامیک(بالاخره از اون نورپردازی مستقیم شماره های قبلی خلاص شدیم)....انفجارهای عالی....و کلا میشه گفت به همراه crysis2 تا حالا اوج گرافیک تو یه کنسول رو مشاهده کردیم...... .
( DG هم در نقدگرافیک بازی از اینکه تونستن فریم رو تقریبا ثابت نگهدارن و بریدگی تصویر هم نسبت به شماره قبلش خیلی کمتر و تقریبا نامحسوس خوشش اومده بود)
انتظار بعدی برای بهترین گرافیک کنسولی rage و uncharted3 و ryse هستن ببینیم اونا چه می کنن....... .
+
گیم پلی و داستان هم عالی(البته داستانو خیلی بازی نکردم بفهمم).............کلا اپیک واقعا یه درجه بازی رو برده بالا ....احسنت بهش
+
راستی راستی :
حتما حتما حتما بخش ashes to ashes رو بازی کنید تا ببینید چه اتمسفری داره این مرحله ادم اصلا کف می کنه اونقدر جالبه
.
.
..
resident_evil
23-09-2011, 00:03
مُراد 1 شنبه بازی رسید دستت بریز با Bot بازی کن خداست این بازی . اگر تونستی ردیف کنی بیا با بچه ها بزنیم خیلی بیشتر حال میده . این Sawed-Off Shotgun عجب چیز خریه ! فقط باید از فاصله ی شدیدا نزدیک بزنی . Reloadـش هم خیلی طول میکشه ! با Retro خی لی حال نکردم البته الان تو آنلاین به کار نمیاد فقط شاتگان ! همچنان سینگل بازی نکردم . گرافیک فوق العادست . بهترین گرافیکی که رو کنسول دیدم . گیم پلی هم کاملا با اطمینان میتونم بگم برای من بی نظیره
halflife g
23-09-2011, 09:31
مُراد 1 شنبه بازی رسید دستت بریز با Bot بازی کن خداست این بازی . اگر تونستی ردیف کنی بیا با بچه ها بزنیم خیلی بیشتر حال میده . این Sawed-Off Shotgun عجب چیز خریه ! فقط باید از فاصله ی شدیدا نزدیک بزنی . Reloadـش هم خیلی طول میکشه ! با Retro خی لی حال نکردم البته الان تو آنلاین به کار نمیاد فقط شاتگان ! همچنان سینگل بازی نکردم . گرافیک فوق العادست . بهترین گرافیکی که رو کنسول دیدم . گیم پلی هم کاملا با اطمینان میتونم بگم برای من بی نظیره
ای بابا دست رو دلم نزار نوید....:19:لایو انشالله اسفند ماه اینا میام(واسه هیلو هم نمیتونم بیام).... .
ولی حتما با bot ها تست می کنم.(البته تا یکشنبه باید سماق بمکیم:2:)
+
راستی این که واسه بازی horde و beast کد میخواد ولی واسه بقیه mode ها نه درسته؟؟؟؟امتحان کردی خودت؟؟؟
.
.
Leon-117
23-09-2011, 09:42
Gears of war 3 - xbox360 -clone - uncut-xgd2 ripیه نفر توی X360iso یه همچین تاپیکی زده،فعلا کسی دانلود نکرده ولی احتمالا تا 1 ساعت دیگه معلوم میشه فیک هست یا نه..........
ویرایش:فیک بود!
squall12
23-09-2011, 10:31
یعنی واسه بازی کردنش باید 75000 تومن پول بدیم ؟ کرک نمیشه؟
Mostafa NBA
23-09-2011, 11:46
یعنی واسه بازی کردنش باید 75000 تومن پول بدیم ؟ کرک نمیشه؟
فعلاً شخصی که تا الان باعث شده این همه بازی های جدید رو بازی کنیم(c4va) داره روی قفل بازی یعنی XGD3 کار میکنه بلکه بتونیم سعادت پیدا کنیم تجربه ی این شاهکار هم بدست بیاریم...
amir_k2m
23-09-2011, 12:19
یه جا بازیو 80تومان میده یه جا 85تومان یه جا 110تومان!!!:13:خب یعنی چی اونوقت؟:13:چه فرقی داره؟به نظرتون صبر کنم کپی خورشو بازی کنم یا اورج بخرمش؟:19:اگه تا اومدن فورزا4 این جریان کپی خور درست نشه دیگه فورزا رو نمیتونم تحمل کنم باید اورج بگیرم:46:
نه... اینو مطمئن باشید سخت ترین قفل ها قابل -- شدن هستن... حتی اون پلی استیشن 3 هم با اون همه ادعا -- شد... از قدیم گفتن دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره... صددرصد تا یک ماه آینده -- میشه...
در مورد قیمت بازار ایرانه دیگه... وقتی هیچ قیمت پایه ای نیست همینه دیگه! بازی باید 75 باشه ، ولی خب چون بازی خفنیه میدن 110!!!! خب کسی نیست چیزی بهشون بگه... مشتری هم دارن...
resident_evil
23-09-2011, 18:59
راستی این که واسه بازی horde و beast کد میخواد ولی واسه بقیه mode ها نه درسته؟؟؟؟امتحان کردی خودت؟؟؟
نه بابا کد نمیخواد کی گفته ؟
امروز Beast رو هر 12 Waveـش رو رفتم وای خدا بهترین Mode بود برای من . 2 تا Wave آخر Berserker برداشتم نابودشون کردم عجیب فاز داد
Horde هم تا 20 رفتم که اولین boss در Wave 10 همین Berserker هستش بعدش در Wave 20 میشه Lambent Berserker ک ه هر 2 دهن صاف کن هستن !
رنکمون هم 34 شد انشااله امشب 40 میشه : دی
pooriya_hp
23-09-2011, 19:43
باو این نوید رو بن کنید :دی
دلیل :
1. آب کردن دل افرادی که منتظر LT2.0 هستن
2. شتر سواری بروی اعصاب افراد تو کف
3. رعایت کردن حق کپی رایت و خرید بازی اورجینال
:دی
-----------------
نوید جان مبارکت باشه !
ما هم می شینیم تا LT2.0 بیاد حالا یا این جمعه یا اون جمعه :دی
البته من که فعلا دستا و بالم تعطیل هست ( فقط انگشت ها کار میکنن :دی ) پس زیاد تو کفـــ نیستم !
-------------------
mehdi30nema
24-09-2011, 16:19
بچه ها اونایی که بازی را تمام کردند ، کسی هست بخاد بازیش را با Halo 3 اوریجینال معاوضه کنه ؟ البته مابالتفاوتش را هم میدم .
halflife g
24-09-2011, 18:12
خوب بازی ما هم امروز رسید.........دو سه ساعتی فقط مدهای انلاین رو بازی کردم.. .
شدیدا سریع شده بازی - خیلی خیلی این سریع تر شدنش به افزایش هیجانش کمک کرده - گرافیک رو که قبلا تعریفش شده - اسلحه hammerbrust با اون زوم جدیدش خیلی بدردبخور - اون اسلحه تیغه یاretro هم بد نیس -
فقط یه عیبی که دیدم : درسته اسلحه های شاتگان و مخصوصا این جدید که اضافه شده خیلی عالین ولی دیگه بیش از حد قوین مخصوصا اسلحه شاتگان اولی رو خیلی قویتر از گذشته کردن و کلا بازی کمی شاتگان محورتر شده ..... .
انشالله تا چندروزدیگه بقیه بچه ها هم بازی می کنن تا ببینن چطوریه...... .مرسی:11:
.
.
jericho-sina
24-09-2011, 20:09
دوستان یه سوال
من arcade کپی خور دارم
میخوام ببینم برا آنلاین بازی کردن گیرز چی نیاز دارم؟ یعنی میخوام ببینم ارزش داره اورجینالشو بگیرم؟ غیر خوده بازی دیگه چی میخواد؟ اینترنت با چه سرعتی؟ کلا؟
Alireza.M67
24-09-2011, 22:25
دوستان یه سوال
من arcade کپی خور دارم
میخوام ببینم برا آنلاین بازی کردن گیرز چی نیاز دارم؟ یعنی میخوام ببینم ارزش داره اورجینالشو بگیرم؟ غیر خوده بازی دیگه چی میخواد؟ اینترنت با چه سرعتی؟ کلا؟
آپدیت دستگاه به LT+ 1.91
اینترنت با حداقل سرعت 128 و پینگ پایین یعنی پینگت نباید بره بالای 300 - 400
همین ...
دوستان یه سوال
من arcade کپی خور دارم
دوست عزیز شما دو راه دارید:
یا اینکه صبر کنید LT+2 بیاد و با بازی کپی برید لایو یا اینکه برید بازی اوجینال بگیرید و LT +1.92 رو بریزید تا بتونه بازی اورجینال رو اجرا کنه و برید لایو.
سرعت هم زیاد مهم نیست با یه 128 هم میتونید برید لایو مهم پینگ هست که اونم بستگی به منطقه ای که هستید و اینکه با کدوم کشور بازی میکنید داره.همچنین چون دستگاه شما آرکید هست پس برای لایو باید یه اکانت گلد بخرید (سه ماهه دوروبر تومن28000)
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم:46:
سلام به همگی من این متن رو تو سایت c4 خوندم :
Successful testing of LT 2.0 with new LT-MAX feature for DVD R DL. XGD3 ixtreme isos playing fine from DVD R DL disc and/or install to HD
فکر کنم موفق شده:21:
Leon-117
25-09-2011, 14:11
سلام به همگی من این متن رو تو سایت c4 خوندم :
Successful testing of LT 2.0 with new LT-MAX feature for DVD R DL. XGD3 ixtreme isos playing fine from DVD R DL disc and/or install to HD
فکر کنم موفق شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]درسته،اینو هم گفته:
# <c4eva> Successful testing of LT 2.0 with new LT-MAX feature for DVD R DL. XGD3 ixtreme isos playing fine from DVD R DL disc and/or install to HD
<EnigmaFX> does this Mean we can use or regular dual layer media / burners and layer break 1913760? Or has that changed ?
<c4eva> regular DL media, yes!
<supakilla> c4eva is the layer break still the same
<c4eva> more details soon!
<c4eva> normal blanks, normal burner!
<c4eva> XGD3=defeated! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
#c4e <c4eva> LT Max=Maximum capacity!
resident_evil
26-09-2011, 20:34
بعد ار ساعت ها بازی کردن تمام Modeهای بازی واقعا مشکلی ندیدم و اصلا هم خسته کننده نبوده برام . Beast یکی از بهترین تجربه های من بوده واقعا این قسمت رو به بهترین شکل ساختن که اجازه میده در نقش قویترین دشمنانتون ظاهر بشین !
Horde هیجان بازی چند برابر شده . ازون سادگی خارج شده . میتونین یه قسمت خاص از مَپ رو کاملا مجهز کنین به جنگ تعداد بسیار زیادی از Locust ها و Lambent ها برین است
این Death Match هم که جدید اضافه کردن فوق العادست
قسمت داستانی هم حرفی توش نیست . گرافیک گیم پلی داستان هیجان همه جیز به بهترین شکل داشت ! چند تا سکانس واقعا تاثیر گذار داشت . پایان بازی هم فوق العاده زیبا بود
Cole و Baird برای من تو این شماره شدیدا دوست داشتنی تر شده بودن مخصوصا Cole که کشته منو با اون حرف زدنش
اون صحنه ی مرگ دام واقعا داغونم کرد . خیلی بد مُرد . آهنگی که برای اون قسمت گذاشته بودن فوق العاده بود . همینطور جَوی که اونجا حاکم بود . پایان بازی و مرگ پدر مارکوس و همچنین عکس العمل مارکوس واقعا عالی دست شده بود . کاملا میشد احساسش رو درک کرد
کلا در یک کلام " بی نظیر "
10/10
halflife g
26-09-2011, 21:33
امروز داشتیم horde میزدیم تو مپ hotel تو wave 10 یه brumak جلومون سبز شد..:31:بیا واینو بکش......عجب شیر تو شیری شده بود........ .یه نکته مثبت دیگه ای که horde نسبت به سماره قبل داره اینه که تعدد دشمنا زیاده .....مثلا تو شماره2 تو لول های 10...20...30...40.50.. همیشه فقط اون اسب سوارا میومدن ولی این بار کلا متنوع شده غولا و هر بار یکی میاد خداس کلا... .
+
من به اندازه نوید از beast mode نیومد ولی واقعا عاشق مد horde این شماره شدم.....شدیدا عالی شده .شدیدا.با این اسلحه retro هم دارم خو می گیرم.کلا اگه کسی پاتکشو بتونه کنترل کنه خیلی قویه ..... .
+
تنها ایرادی که نسبت به بازی دارم اینه که نباید شاتگان gnasher یا همون شاتگان قدیمی رو اینقدر قوی می کردن ...تو شماره قبلی مثلا شکم یا سینه یا پا و سر طرف منفجر میشد ولی تو این شماره یارو کلا به 20 تکه تقسیم میشه :31:
==============
در کل به همه توصیه میشه مدهای انلاینو بازی کنن حداقل با هوش مصنوعی و bot ها......واقعا عالیه.......
.
.
.
خب از اونجایی که lt2 هنوز نیومده و نمیتونیم بازی رو 2 تومن بخریم:31: ،اقدام به خرید بازی اوریج کردم که وسط راه پشیمون و بیخیالش شدم:31:
پس همون بهتر که منتظر بمونیم:31:
خوش بحال اوریج بازا.............بابا نامردا به ما هم بدید بازی کنیم:31::31:
اقا اخر این بازی برای pc اومده یا نیومده (هم 2وهم 3)
اگر اومده سیستمشم بگید
والسلام :12:
اقا اخر این بازی برای pc اومده یا نیومده (هم 2وهم 3)
اگر اومده سیستمشم بگید
والسلام :12:
نه دوست عزیز نیومده خود کنسول دارها تو بازی کردنش موندن دی
خب اینم از lt2،ولی فعلا منتشر نشده:
تبریک....
پس از سال ها تلاش بلاخره ...شد!!
ashk1377
28-09-2011, 14:54
این بازی خیلی فوق العاده ست من همین دیروز گرفتم خیلی توپه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
آقا اوريج گرفتي؟ ما كه تو كفيم تا كپي بياد
قضیه ی این xbox key چیه؟؟
Sam Fisher 11
29-09-2011, 00:40
منم دیگه نتونستم دووم بیارم خر شدم 85خریدمش
قرار بود 80بگیرم طرف گرون شدن دِرهمو بهونه کرد...دلمون خوشه واحد پول داریم...روز ب روز بی ارزش تر میشه هی قطعات و چیزا دیگه خارجی گرون تر...
بازیش مِدین جرمنیه.جالبه گیرز دو تو آلمان ممنوع شد حالا سه تو آلمان پک شده: دی
یه ست برچسب هم توشه که اگه منم نمیچسبونمش! هنوز اریگامیه هوی رینو هم تا نکردم: دی
resident_evil
29-09-2011, 02:12
خوب رفتم رو مُخت تا بخریش حسین : دی
amirpers
29-09-2011, 15:45
دوستان میشه در مورد گزینه های منوی بازی یه توضیحی بدید .
من چون زیاد XBOX بازی نمی کنم و مالتی هم تا حالا بازی نکردم نمیدونم این گزینه ها چی هستن.
ashk1377
29-09-2011, 17:02
منم دیگه نتونستم دووم بیارم خر شدم 85خریدمش
قرار بود 80بگیرم طرف گرون شدن دِرهمو بهونه کرد...دلمون خوشه واحد پول داریم...روز ب روز بی ارزش تر میشه هی قطعات و چیزا دیگه خارجی گرون تر...
بازیش مِدین جرمنیه.جالبه گیرز دو تو آلمان ممنوع شد حالا سه تو آلمان پک شده: دی
یه ست برچسب هم توشه که اگه منم نمیچسبونمش! هنوز اریگامیه هوی رینو هم تا نکردم: دی
از کجا خریدی؟
Sam Fisher 11
29-09-2011, 23:55
خوب رفتم رو مُخت تا بخریش حسین : دی
مطمئنی فقط روش رفتی؟: دی
جا نوید وینچستر باس بت بگیم وکیل مدافع شیطان: دی
اینم داشته باشین;)
از کجا خریدی؟
اهواز پاساژ نخل...بلدی؟: دی
من چون زیاد XBOX بازی نمی کنم و مالتی هم تا حالا بازی نکردم نمیدونم این گزینه ها چی هستن.
کدوم گزینه ها؟منو گیرز یا خوده ایکس باکس؟
.:PAR3A:.
30-09-2011, 00:15
دسته دو کسی سراغ نداره؟؟؟ دارم میمیرم از بی Geow3 ــی :((
حسین جان این فیگور هارو داشتی یا کنار geow 3 خریدی..؟ فکر کنم داشتی چون برا نسخه دومش هستن.
منم عین همون فیگور Dom رو دارم + یدونه فیگور لوکست و یدونه هم اون یارو رفیقمون که تو شکم کرم کشته میشه اسمش یادم رفت اونم دارم .
اون پیرهنه هم خیلی قشنگه
Sam Fisher 11
30-09-2011, 00:38
حسین جان این فیگور هارو داشتی یا کنار geow 3 خریدی..؟
نه ماله دوسال پیشن...یکیش گیرز یکه(دام) یکیشم گیرز دو
منم عین همون فیگور Dom رو دارم + یدونه فیگور لوکست و یدونه هم اون یارو رفیقمون که تو شکم کرم کشته میشه اسمش یادم رفت اونم دارم .
ایشالا خیرشونو بیبینی: دی
اون پیرهنه هم خیلی قشنگه
اون تی شرته هم خودم طراحیدم که اونم قدیمیه...موقع ریلیز گیرز دو سره جو گیری زدمش
amirpers
30-09-2011, 00:57
کدوم گزینه ها؟منو گیرز یا خوده ایکس باکس؟
منوی خود گیرز رو میگم.
ashk1377
30-09-2011, 14:51
اهواز پاساژ نخل...بلدی؟: دی
اره بابا ما خودمون این کاره ایم
halflife g
30-09-2011, 20:48
خوب دیگه کل بازی رو جویدم:31:
نقد کوچولوی بازی رو میذارم تا دوستان بخونن و بیشتر با بازی آشنا شن:
داستان : 9/10
برای اولین بار در سری بازی gears با قسمت داستانی موجه هستیم که دیگه ضعیف نیست و اتفاقا خیلی هم خوب کار شده......سازندگان بازی به خوبی مهمترین ضعف بازی نسبت به شماره قبل رو جبران کردن و تونستن بخش داستانی منسجمی بسازن .
بازی صحنه های احساسی نسبتا خوبی داره و دیالوگای خوبی هم رد و بدل میشه و کات سنس های بازی مهم هستن و خوب کار شدن .
بازی کردن و انجام یک ماموریت از دید دو تیم مختلف هم از زیبایی های بخش داستانی هست و البته وجود لمبنت ها که تنوع خیلی خوبی به بازی داده و البته لوکیشن های مختلف و مناسب بازی هم که به لطف داستان خوب در بازی گنجونده شدن قابل تقدیره... .
البته داستان بازی در سبک خودش بهترین نیست(یعنی در حد halflife 2 یا بایوشاک و ...نیست)ولی خیلی خوب.. .
خود موضوع رو هم توضیح نمیدم چون حتما اکثر دوستان میدونن و یا خواهند دونست.
گیم پلی : 10/10
گیم پلی نسخه 3 =gears of war های قبلی + سرعت دو برابر + تجهیزات دو برابر + خشونت چند برابر
اضافه شدن خرواری از سلاح ها و امکانات و موجودات جدید خیلی خیلی به نو شدن گیم پلی کمک کردن.......هر اسلحه execution مخصوص به خود رو داره و هر کدومشون کاربرد خاص و جالبی دارن .(البته اگه فقط قسمت داستانی رو بازی کنید مطمینا این تنوع رو درک نخواهید کرد یا به کارتون نخواهد اومد)
گیم پلی شدیدا سریعتر شده و این به نظر من بهترین تفاوت گیم پلی این نسخه هست...گیم پلی این بازی اونقدر عالی و متنوع ساخته شده که برای چندین سال طرفداران رو سیراب خواهد کرد.
موزیک و صدا گذاری : 10/10
موزیک بازی هم در این نسخه بهتر از نسخه های قبلی کار شده و لحظات احساسی و غمگین بازی رو به خوبی همراهی می کنه ....
دوبلور های شخصیتها هم خیلی خوب کار شده و به خوبی اونها رو جوندار کرده ...... .
گرافیک : 9.7/10
واقعا عالی کار شده ......موتور بازی با اینکه موتور انریل هستش ولی کاملا رنگارنگ و متونع کار شده ......فریم بازی خیلی خیلی خوب حفظ میشه .
نورپردازی بازی متحیر کنندس و بافتها هم کیفیت خارق العاده ای دارن و واقعا گرافیک بازی به نظر من فعلا برای کنسول بهترین....
فقط تنها ایرادی که باعث میشه نتونیم به گرافیک نمره کامل بدیم گهگاهی دیر لود شدن تکسچرها و مشکل کمبودن aa بخصوص در بعضی صحنه هاس.
مولتی پلیر :10/10
گل سرسبد gear of war 3 ...مدهای اصلی بازی مثل team deathmatch و king of the hill مثل گذاشته عالی و بی نقصند.......مد horde کاملا پیشرفته شده و با خرج پول میتونید برای خودتون تجهیزات و موانع دفاعی بسازین ...beast mode هم بهتون اجازه میده تا د قالب موجودات دشمن بازی کنید که تجربه لذت بخش و عالی هستش.....
در کل gears of war 3 بدون تجربه بخش مولتی پلیر مثل خوردن چلو کباب بدون گوجه و برنج:31:
در نهایت به همه دوستان توصیه میشه این بازی عظیم رو از دست ندند. بدون هیچ شکی این نسخه از بازی بهترین "شوتر سوم سخص" این نسل هستش و همه چیز بازی در حد بالا و فوق العادس....... .
امتیاز نهایی: 9.7
.
.
moh3en_sh
01-10-2011, 12:24
کسی میدونه نمره ی gamespot به بازی چند بوده؟
سلام
خدا بگم چکار نکنه مراد که فقط می یای اینجا دل بچه ها رو آب میکنی.
این تیم عزیز هم معلوم نیست که کی می خواد LT 2 بده بیرون . آقا شما که تست کردید سالمه بزارید ملت حالشو ببرن.
راستی حدودا چند ساعت گیم پلی بخش داستانی داره؟
halflife g
01-10-2011, 14:14
کسی میدونه نمره ی gamespot به بازی چند بوده؟'گیم اسپات به بازی 9.5 داده....... .
البته اگه نقدشو بخوونین کلا ایراد خاصی پیدا نکرده از بازی ولی خوب دیگه بازی چون در حد 9.6 یا 9.7 ایناس در نتیجه 10 نداده(یکی هم اینکه 10 دادن از طرف گیم اسپات خیلی سحت)
سلام
خدا بگم چکار نکنه مراد که فقط می یای اینجا دل بچه ها رو آب میکنی.
مسلم جان آخه ادم مجبور میشه تعریف کنه.......لامصبا واقعا بازی عالی ساختن....من خودم از مخالفای ساخته شدن شماره 3 بازی بودم و می گفتم تکراری میشه ولی اونقدر پیشرفت داشته بازی ار هر لحاظ که واقعا جالبه......
هر قسمتشم پیشرفت شدیدی داشته:
گرافیک واقعا عالیه و نورپردازی بازی در اوج و باعث مباهات کنسول....
قسمت داستانی کلا زیر و رو شده و با اضافه شدن قسمت ارکید قابلیت تکرار پذیری بالایی داره.... .
گیم پلی سریع شده و اگه کسی به گیم پلی شماره 2 عادت کرده باشه شماره 3 واسش جدید به نظر میاد......
اسلحه ها و فینیشر ها اونقدر متنوع و پرتعداد هستن که آدم تعجب می کنه اینهمه اسلحه و حرکت جدید رو اینا چطور پیدا کردن .......
مولتی پیلر هم که فوق العاده شده و میشه گفت ..چی بگم اخه.:31:
راستی حدودا چند ساعت گیم پلی بخش داستانی داره؟
بخش داستانی طولانی و کاملا متنوعی داره(10 ساعت اینا ).......کات سنساشم قشنگ درست شده و میل ادم به دیدنشون زیاده.... .
.
.
موقع execution ها دیگه کله طرف نمیره تو دیوار؟ آخه یک اشتباه فاحش توی 1 و 2 بود که وقتی execution می خواستی کنی و طرف کنار دیوار بود صاف میشد می رفت تو دیوار :دی
Masoud King
01-10-2011, 15:24
مسلم جان آخه ادم مجبور میشه تعریف کنه.......لامصبا واقعا بازی عالی ساختن....من خودم از مخالفای ساخته شدن شماره 3 بازی بودم و می گفتم تکراری میشه ولی اونقدر پیشرفت داشته بازی ار هر لحاظ که واقعا جالبه......
یادته مثه اون بنده خدا تو کارتون گالیور هی موج منفی می دادی؟ : دی
منم احتمالا تا آخر هفته بازی دستم برسه و این صبر سه ساله برا نسخه سوم بالاخره تموم بشه..
+
امروز داشتم صفحات اول تاپیک رو می خوندم خیلی جالب بود ... کلی بحث الکی و پست پاک شده : دی
Sam Fisher 11
01-10-2011, 20:07
خوب دیگه کل بازی رو جویدم
تو یه هفته جویدیش؟: دی حالا درسه کنتور نداره انجمن ولی دیگه شما کوتا بیا ...: دی
دیشب تمومید...
به لحاظ بصری که واقعا زیبا بود و متنوع... تکسچرها خوب بودن ولی همه عالی نبودن اما نور در تمام بازی فوق العاده بود و از نور آتش اسلحه بگیر تا نور مهتاب و چراغها و نور خورشید همه عالی بودن.
اما به نظرم گرافیک دو نسبت به یک بیشتر جهش داشت تا 3نسبت به دو .
تعداد و تنوع دشمنا دوبرابر قسمت دوم بود که باعث شد از تمام بازی لذت ببرم و خسته نشم.
یکم بازی به نظرم آسون بود...رو هاردکور مثل نرمال بود. هاردکوره دو سخت تر بود به نظرم...
در کل قشنگ بود ولی با داستان دو بیشتر حال کردم تا سه اون فراز و نشیبش بیشتر بود...این قابل پیش بینی بود بعضی جاهاش ولی دو صحنه های میخکوب کننده بیشتر داش...
beast هم جالبه ولی اصلا به horde نمیرسه...
halflife g
01-10-2011, 20:50
تو یه هفته جویدیش؟: دی حالا درسه کنتور نداره انجمن ولی دیگه شما کوتا بیا ...: دی
دیگه فکر کنم رسیدن به لول 17 و انجام 137 wave قسمت horde و 30 wave beast و 50 versus match و یه بار تموم کردن قسمت داستانی رو بشه یه جورایی رسیدن به تسلط در بازی(یا حالا به شوخی جویدن) قلمداد کرد...... .
+
در مورد کنتور هم ip های تبریز کنتور داره ولی مثه اینکه ip های اهواز کنتور نداره...... .:46:
.
.
.
بالاخره LT+ 2 برای ما کپی باز ها هم عرضه شد . هوووووووووووورررررااااااا ا ! اولین جایی هم که انجام میده pinata ست .
البته فعلا برای درایو های Lite-On و samsung و benq عرضه شده .
برای درایو های Lite-On نسخه های 1071 - 0401 - 0225 - 9504 و درایو hitachi در حال تست هست .
(مال من Lite-On ه . همین امروز میرم ردیفش می کنم :8: )
سلام
ببخشید وقتخوندن تاپیک های قبلی رو نداشتم و سوالم رو اینجا مطرح کردم .
آیا این ورژن قابلیت کوپ آفلاین هم داره ؟
حب LT 2هم اومد ریختیم تو کنسول احتمالا همین بازی رو باز میکنه دمشون گردم زود حک کردن
سلام
ببخشید وقتخوندن تاپیک های قبلی رو نداشتم و سوالم رو اینجا مطرح کردم .
آیا این ورژن قابلیت کوپ آفلاین هم داره ؟
فکر کنم داشته باشه !
M-I-L-A-D
04-10-2011, 14:16
آها پي سي گيمر يعني كسي كه از باززيهاي كنسول بدش بياد و چيز خاصي توشون نبينه....
گيرز 2 همونطور كه قبلا هم در يك چيز خيلي عالي داشت وو اون هم گرافيك بود كه ign بهرتين گرافيك 2008 رو در بين اون همه عنوان ديگه بهش ميده... چيزي كه برا بايوشاك 2 اتفاق افتاد و نسخه دوم اصلا مثه نسخه اولي نبود ومطمئنا بازي سال نميشه... حالا چون نسخه دوم نشد نسخه اول هم شانسي شده؟!!
گيرز 1 هم واقعا نو بود و كلا جديد بود...سيستم كاوري رو عرضه كرد كه خيلي از بازيها دارن ازش استفاده ميكنن...نسخه اول واقعا بديع بود... از اكثر جهات نو بود.... كسل كنندگيش رو اگه توضيح بدي خوب ميشه, مي خوام بدونم چه چيزي بوده كه گفتي خيلي كسل كننده بوده..
خوب ما هم LT 2.0 زدیم تاامروز فردا بهتون ملحق میشیم.
یکی ادرس یه جای درست برای خرید کارت گلد بده.
آقا این بازی فوق العادست بی نظیره شاهکاره نمی دونم دیگه چی بگم چون الان واقعا هیجان زدم و .... یکی از دلایل این هیجان زدگیم احتمالا به خاطر مدت زمان معطل بودن برای این بازی بوده در هر صورت خیلی عالیه من هیچ نقدی یا چیزی نمی گم چون اساتید به اندازه ی کافی در موردش صحبت کردن اما نصیحت میکنم که برید حتما بازی کنید.
آقا چی شد این سایت ؟ راستی من یه اکانت رایگان دیگه فکر کنم داشته باشم فقط نمی دونم این فریم ویر برا لایو امن هست یا نه یا که بازی پچ شده ؟
Alireza.M67
04-10-2011, 19:29
منم بلاخره گرفتم .
دیگه اگه بگم فوق العادست کلیشه ای و تکراری میشه :31:
فقط میتونم بگم این از اون بازیاست که یک سالی میتونه آدمو سرگرم کنه .
Sam Fisher 11
04-10-2011, 19:37
خوب ما هم LT 2.0 زدیم تاامروز فردا بهتون ملحق میشیم.
یکی ادرس یه جای درست برای خرید کارت گلد بده.
g*ame-ir.com
*رو بردار...
پوینت هم میده...من یه سری کش واسه psnازش خریدم...
اول یه اکانت درست میکنی و اون میزانی که میخوای با کارت پارسیان یا سامانت توش پول میریزی بعد با توجه به پولی که تو حسابت تو این سایت داری از سایت خرید میکنی...
اگه گیم اسکور واست زیاد مهم نیست هر سهماه دستگاهتو اول استفاده کن الکی پول نده پا لایو...من دستگا قبلیمو هر سه ماهشو استفاده کردم الانم با اکانت فری باز لایوم...
+
این horde لامصب عجب چیزی شده...واقعا اسم horde2 برازندشه...انصافا استودیو به این میگن...بازی ساختن در حده قهرمانی...
همه جور جونوری توش ریختن.چقدر شلوغ تر و خر تو خر تر شده...
مپها هم خیلی متنوع و جذابن...دمشون گرم پرش کردن مپ، نکردن نصفش کنن با dlcبدن بیرون...
+
g*ame-ir.com
*رو بردار...
پوینت هم میده...من یه سری کش واسه psnازش خریدم...
اول یه اکانت درست میکنی و اون میزانی که میخوای با کارت پارسیان یا سامانت توش پول میریزی بعد با توجه به پولی که تو حسابت تو این سایت داری از سایت خرید میکنی...
اگه گیم اسکور واست زیاد مهم نیست هر سهماه دستگاهتو اول استفاده کن الکی پول نده پا لایو...من دستگا قبلیمو هر سه ماهشو استفاده کردم الانم با اکانت فری باز لایوم...
+
این horde لامصب عجب چیزی شده...واقعا اسم horde2 برازندشه...انصافا استودیو به این میگن...بازی ساختن در حده قهرمانی...
همه جور جونوری توش ریختن.چقدر شلوغ تر و خر تو خر تر شده...
مپها هم خیلی متنوع و جذابن...دمشون گرم پرش کردن مپ، نکردن نصفش کنن با dlcبدن بیرون...
+
سلام
مرسی بابت راهنمایی .
اره یدونه گلد دیگه دارم نه چون بازی از صفر می خوایم شروع کنیم اسکور مهم نیست.
mehdi30nema
04-10-2011, 22:09
منم بالاخره امروز lt+2 را ریختم و موفق شدم تا چپتر دوم بازی کنم .
راستش گیم پلی بازی همون چیزی هست که تو دو تا نسخه قبلی هم دیدیم اما گرافیک بازی یه جورایی بهتر شده و از اون بهتر اینکه هم محیط بازی از نظر بصری زیبا شده و هم اینکه سرعت بازی خیللی بیشتر شده .
البته فعلا بیشتر نمیشه صحبت کرد باید کمی بیشتر بازی کنم تا بعد .
سلام
چرا این تاپیک خوابیده چرا کسی نمیاد از این شاهکار صحبت کنیم.
بیا از این لامبنت های عوضی بگیم که کشتنشونم مایه دردسره و با ترکیدنشون بت اسیب میزنن و بعضیاشون ادمو یاده زامبی های اویل 4 میندازن که با لاس پلاگاس الوده شده بودن و جوری شد که با دیدن اولین لوکاست ها خیلی خوشحال شدم اونجا که خوده braid هم خوشحال شد و گفت لوکاست ها به شهر برگشتن.
از retro lancer بگم که واقعا چرته نه به خاطر اینکه ازش بدم بیاد به خاطر اینکه لذت تکه پاره کردن با لنسر خودمون حالی میده که هیچ سلاحی نداره.
از جو گیر شدن cole و یا خیلی اتفاقای دیگه....
من تازه فرستادم تهرون ابدیت کنن من هیچی از این بازی نکردم بیام بگم فلان هست...
سلام
ما که اون همه راهنمایی کردیم بعد فرستادی تهران؟
می نشستی پاش خودت درستش میکردی. کاری نداشت. اون وقت الان میومدی از بازی میگفتی.
Alireza.M67
05-10-2011, 16:26
چقدر این قسمت جالب بود :
اون قسمت از بازی که کول کلاه راگبی میذاره سرش و میره بمب رو بر میداره و کار میذاره واقعا عالی بود .
خداییش حق این بازی امتیاز زیر 95 نیست .
چقدر این قسمت جالب بود :
اون قسمت از بازی که کول کلاه راگبی میذاره سرش و میره بمب رو بر میداره و کار میذاره واقعا عالی بود .
منم منظورم از جو گیر شدن همین بود دیگه. این بازی پره از صحنه های احساسی
95 هههه دادش من زیره 99 نمی دم. هیچ ایرادی نمی تونم بش بگیرم.اگه من تصمیم گیرنده باشم این بازی باید گوتی بشه. ( فکر نکنم تو سه ماهه اخر امسال رقیبی براش بیاد حتی با وجود BF3 MW3 ویا ACR و حتی ES v
من دلم برا پرسکات سوخت ادم بدی نبود اما خوب کارکترا ما هم چندان میونه ی خوبی هم باش نداشتن مخصوصا مارکوس
amir_k2m
05-10-2011, 22:11
3 بازی که عاشقشم:
1:Gears of War
2:halo
3: Forza Motorsport
3 بازی که عاشقشم:
1:Gears of War
2:halo
3: Forza Motorsport
به ما چه:31::31::31:
.
.
.
.
.
ناراحت نشو همینطوری گفتم:46::46:
خسته نباشید . با الان با LT.2 میشه gears3 رو توی لایو بازی کرد؟ مشکلی نداره؟
mehdi30nema
06-10-2011, 08:01
چقدر این قسمت جالب بود :
این قسمت از بازی شاهکار بود ، مخصوصا با اون موسیقی بی نظیرش .
دیشب موفق شدم اکت یک را تمام کنم .
بازی از همه نظر عالی شده ، گرافیک بی نظیر ، گیم پلی فوق العاده ، ضرب آهنگ سریع و ... واقعا PS3 میخاد با چه عنوانی با این بازی رقابت کنه ؟
matrix_3s
06-10-2011, 11:19
بازی از همه نظر عالی شده ، گرافیک بی نظیر ، گیم پلی فوق العاده ، ضرب آهنگ سریع و ... واقعا PS3 میخاد با چه عنوانی با این بازی رقابت کنه ؟
آره واقعا بیچاره سونی..........!!!!!!!!!!!:41:
Leon-117
06-10-2011, 11:29
الاناس که یه جنگی چیزی در بگیره اینجا!:31:
+
منم امروز یکمی بازی کردم،الان چی بگم؟!:31:
همه تعریفا رو که دوستان کردن دیگه چیزی برا ما نمونده بگیم!:31:
این قسمت از بازی شاهکار بود ، مخصوصا با اون موسیقی بی نظیرش .
دیشب موفق شدم اکت یک را تمام کنم .
مهدی جان سونی چیه دیگه اصلا مگه همچین چیزی وجود داره ..؟ یا مگه چطور استدیویی هستش من که تا حالا اسمشو نشنیدم یه توضیحی در موردش بده به ما..؟ اصلا مگه PS3 عنوان داره که بخواد رقابت بکنه
کل بازی های دنیا یک طرف این بازی یک طرف اصل باید با طلا نوشتش گذاشت توی موزه سوئیس من که شاهکار استادانه ای جز این بازی تا حال بازی نکردم درجه یک نامبر وان بی نقص از همه لحاظ....
woooooooooooooooooooow
وای این چه بازیه خفنیه.
تو بازی زامبی کشی نداشتیم که الان داریم و شما با موجوداتی تو مایه های زامبی مواجهه میشی البته انسان های لمبنت .که به بهترین شکل ممکن تو بازی قرار داده شده و از هرچی l4d و یا dr قشنگتره حتی از این اویل های آخری. و چیزی که همین الان منو کلی تکون داد احساسی ترین و زیباترین صحنه ای که من تو دوران 20 ساله ی گیمریم دیدم و اونم پایان اکت سوم بود ( خودتون ببینید ) برازنده ی نامش Brother to the end . باور کنید من اشکم دراومد. خدایی میگم تا حالا اینقدر تحت تاثیر یه صحنه تو یه بازی قرار نگرفته بودم .
Spaniuly
06-10-2011, 16:32
مهدی جان سونی چیه دیگه اصلا مگه همچین چیزی وجود داره ..؟ یا مگه چطور استدیویی هستش من که تا حالا اسمشو نشنیدم یه توضیحی در موردش بده به ما..؟ اصلا مگه PS3 عنوان داره که بخواد رقابت بکنه
کل بازی های دنیا یک طرف این بازی یک طرف اصل باید با طلا نوشتش گذاشت توی موزه سوئیس من که شاهکار استادانه ای جز این بازی تا حال بازی نکردم درجه یک نامبر وان بی نقص از همه لحاظ....
حامد بیخیال قبول کن که Geow 3 تا حالا پوز هر عنوانی از PS3 هست رو مالیده دیگه فن باز نبودی تو اینقدر بابا... کسی منکر خفن بودن عناوینی مثل آنچارتد و کیلزون و ... نیست ولی دیگه کنسول چه ربطی به بازی انحصاری داره که براشون میاد... به فرض PS3 یه کنسولی هست خیلی خیلی سر تر از XBOX360 ولی دیگه این رو به بازی هایی که براشون ساخته میشه که نمیشه تعمیم داد! Geow 3 سونامی راه انداخته توی عرصه گیم... نمی گم بهتر از این نمیشه که اصلا حرف درستی نیست ولی خوب تا حالا بازی به این مرغوبی نداشتیم
Killzone2
06-10-2011, 17:05
حذف شود....
Spaniuly
06-10-2011, 17:44
نه چرا پاک پاک بشه سهیل جان
والا نمی دونم چی بگم... می دونی باید قبول کرد هر کس چیزی رو که داره می پرسته بخصوص اینکه اون رو راحت به دست نیاره... باید منتظر بهترین عنوان سال باشیم که من به شخصه آنچارتد و Geow رو فینالیست می دونم یکی از اینها این عنوان رو به نظرم به دست خواهند آورد (نظر شخصیمه فقط)
داستان Geow در کل خیلی تاثیر گذار تر از عناوین شاخی مثل آنچارتد و ... هست شاید به این دلیل هست که خیلی ستایش نمی شن بازی های غولی مثل آنچارتد (منظورم از طرف عموم هست وگرنه محاله کسی آنچارتد رو ببینه و تحسینش نکنه)
کلا بی فایده اس مقایسه های انحصاری ها چون می گم هرکس داشته های خودش رو دوست داره و قبولش داره من عناوین اختصاصی PS3 رو فقط می تونم برای ساعاتی کوتاه اونم توی محیط نا آرام کلوپ تجربه کنم... شایدم به این دلیل باشه... به هر حال جهل نمی کنم... باید منتظر بود...
یه چیز یگه بابا من فن نیستم به پیر به پیغمبر فن نیستم اگه کار تمام وقت نبود الان یه PS3 اورجینال می خریدم با دیسک بازی های گاد آف وار 3 آنچارتد و کیلزون 3 ولی وقت ندارم بخدا!!! این ایکس باکسم به زور می رسم بازی کنم
Killzone2
06-10-2011, 17:54
حذف شود.....
mehdi30nema
06-10-2011, 19:29
در مقایسه با عناوینی که تو سبک Gears هستند هیچ کدوم از عناوین ps3 نمیتونه با گیرز رقابت کنه . درسته سونی گاد آف وار را داره که من خودم هر دو نسخه psp را بار ها بازی کردم و شکی در عظمتش ندارم .
ولی باید قبول کرد تو TPS ها هیچ عنوانی به پای gEARS نمیرسه .
آنچارتد 2 میانگین 96 گرفت به این میگن سونامی نه عنوانی که سه شماره داده میانگین 91 داره!
چرا Resustance را مثال نمیزنید ؟ مگه 3 شماره بیرون نداده ؟ میانگین امتیازاتش به 90 هم نرسیده
با این همه سر و صدا اومد ولی بعد از چهار هفته طبق آمار vgchartz هنوز 500 هزار نسخه هم نفروخته .
ولی کلا قبول دارم که تو سبک H a ck & Slash و Action Adventure عناوین PS3 شاید بهتر باشن ولی تو TPS و FPS نمیتونن با 360 رقابت کنن .
بابا عجب بازی خفنیه آدم بازی کردنی میگورخه:d
خلاصه بازم ترکوند به خصوص گیم پلی اش خیلی پیشرفت کرده
Killzone2
06-10-2011, 19:52
حذف شود....
هر چی هم بگی یه چیز دیگه میگن برا همینه : دی
halflife g
06-10-2011, 20:17
شما که این رو میگی چرا به این اشاره نمیکنی که مایکرو این همه تبلیغ برای گیرز میکنه ولی میانگین بالایی نسبت به آنچارتد و دیگر عنوان ها نداره! خوب اگه اینطوریه که این هم 91 گرفت پس آنچارتد برترین هست(کلی منظورم هست).
بابا تازه تاپیک بغلی اینهمه بحث کردیم که اینا مثه هم نیستن سبکشون و تبلیغم اینجورسی و اونجوری هست......حرف مارو در مورد سبکا قبول ندارین برین ببینین سایتای معتبر چی میگن..... .
+
gears of war یک عنوان بدون رقیب و بی همتا و بهترین هستش و سونی هم عنوانی نداره تا با gears مقابله کنه(که البته مساله مقابله و اینا به نظرم بچه گونس مقابله کنه نکنه به من وشما چی میرسه)
یعنی ربطی نداره مثلا چون بازی فلان تو pc عالی بگیم انچارتد 96 پس از همه عالی تر......هر کسی تو سبک خودش باید بهترین باشه.... .
اگه اینجوری باشه پس heavy rain عالی نیس چون امتیاز forza 4 مقدار 93 هست و از اون بهتر.... .
همونطور که uncharted و gow همچین جایگاهی رو برای ps3 دارن یعنی بی رقیب در دنیای بازیهای رایانه ای هستن و میشه گفتن برای سونی اس به حساب میان........ .
halo و forza و the last guardan و kinect و move و..............هم همینطورن.
+
ول کنین این بحثای 10000 من یه غازو...... .
halflife g
06-10-2011, 20:36
اول که من اصلا بحث اون نیست بعد اینکه من با آرمین بودم جواب اون عزیز رو هم دادم در جریان باشه فک نکنم برای هر کی میاد اینجا باید یه جوابی داد! یا باید جواب داد؟! ببین مراد کلا اینجا جای مقایسه عنوان ها هست؟
ببین مراد خودت داری میگی دیگه هر کدوم رو کنسول خودش جایگاه خودش رو داره اما وقتی میان میگن این برتر از اون هست در حالی که نیست نمیشه چیزی نگفت بعد اینکه وقتی میان تو این تاپیک که اصلا ربطی به بحث و کل کل درباره عنوان ها نیست مسخره میکنن پس؟؟؟؟؟؟؟
درباره اون بی رقیب بودن گیرز هم نظر شماست...
ببین مراد چیزی که من گفتم رو کامل بخون بعد بگو دیگه! من کلی میگم....
اون پست های من رو هم با این حذف کنید که فن های عزیز ناراحت نشن هر چی هم با اینا درست صحبت میکنی آخر هم یه چیز دیگه بهت میگن میدونی کلا من فن شما دوستان با منطق:11:
پستای قبلیتو پاک نکن ببیم آخه چی گفتی.استراتژی جدیدی یه پستو که میدی قبلی پاک میشه؟:31:
+
اتفاقا برتر هست.من منطقی می پرسم یه کلمه جواب بده:
شوتر سوم شخص سونی چی هست؟؟؟؟؟این برتر از gears3 هست یا نه؟؟؟؟
اگر gears3 بی رقیب نیست رقیبش چیه؟؟؟؟
این دو تا رو جواب بده قبلیرم پاک نکن به نتیجه برسیم دیگه.....
+
این همه هم فن و منطق نکن هم تو بحث دیروز و هم امروز چند بار گفتی فن و بی منطق و به زور تبلیغات و .....فهمیدیم دیگه........حواشی سازی نکنیم که بحث کنیم
.
.
.
HESAM_5700
06-10-2011, 20:38
خب منم بازی رو گرفتم آخرش : دی
فعلاً 1اکت بازی کردم فقط میتونم بگم خداس :ایکس !
قیافه دام خیلی باحال شده :دی
در مقایسه با Space Marine خیلی گرافیکش بهتره ! ولی این یارو Space Marine هم میتونه رقیبی برا گیرز باشه ها : دی
خب منم بازی رو گرفتم آخرش : دی
فعلاً 1اکت بازی کردم فقط میتونم بگم خداس :ایکس !
قیافه دام خیلی باحال شده :دی
در مقایسه با Space Marine خیلی گرافیکش بهتره ! ولی این یارو Space Marine هم میتونه رقیبی برا گیرز باشه ها : دی
خط آخری که نوشتی یه کم گنگه:31::31:
پسر خوب به نظرت اینا رقیب هم میتونن باشن؟؟
البته space marine هم من خیلی خیلی خوشم اومد ولی gears یه چیز دیگس.
halflife g
06-10-2011, 21:09
ببین کسی که تو این تاپیک میگه سونی عنوانی نداره که با عنوان های مایکرو رقابت کنه یعنی چی؟ که چی؟! که بعد یه سری بیان بگن اره واقعا درست بگی و بعد هم پستش حذف میشه در حالی که طرف اصلا عنوان های سونی رو نمیدونه چی هست! و واقعا هم اینطوریه! البته این رو که میگم کسی ناراحت نشه اشاره به شخص خاص نیست:11: حالا به نظر خودت مراد یعنی سونی عنوان هاش از بازی های مایکرو انحصاری پایین تر هست؟ ببین واقعا کلی در نظر بگیر... بعد اینکه هر کدوم رو پلتفرمش برای خودش جایگاه داره...
+
خوب ببین اگر فقط سوم شخص باشه اره من خودم میگم GOW یا آنچارتد ولی اگر بخوایی این رو بگی که یک بازی با اون روند گیم پلی و محیط ها باشه نه چون دیگه این رو همه میدونن گیرز تو این نوع سبک خودش بازی ها میان ازش
البته شرمنده من از طرف mehdicinema جواب میدم ولی ایشون گفت سونی با چه عنوانی میخواد با این بازی رقابت کنه که کاملا درست گفته :
بازیهای سوم شخص سونی : socom 4 ........mgs4..........uncharted
هستن که از بین اینا tps یا third person shooter فقط وفقط socom 4 هست........ایا این بازی واقعا هم سطح بازی gears هست؟؟؟؟؟؟؟
تمو شد دیگه................. .
در مورد این که gears پوز همه عنوانهای ps3 رو زده به کسی مربوطه که این حرفو زده ولی اگه از دیدگاه محبوبیت سری شوتر و اکشن و فروش و اینجورچیزا شاید گفتن ایشون یا مثلا از دیدگاه بازیهای شوتر(چه اول و چه سوم شخص) و یا تاثیر گذاری بین شوترها گفتن که آره درسته ولی بقیشو نمیدونم باید ایشون بگن.......... .
و البته اینکه گفتن سونامی ایجاد کرده کاملا موافقم .......تنها 3..4..تا ip این نسل اینقدر موفق و تاثیر گذار بودن که یکیش همین gears هستش... .
.
.
.
mehdi30nema
06-10-2011, 21:15
نه مراد وقتی میبینم اینطوریه پاک میکنم که دیگه بحث پیش نیاد آخه هر کی میاد یه چیزی میگه باید به همه جواب بدی بیشتر هم معلوم نیست هدفشون چی هست:31:
بعد اینکه مراد باو میدونم تو کلا خوب بحث میکنی یعنی اگر حرف درستی بزنی خودت هم دیدی که قبول دارم یا اگر من بگم به این صورت به هرحال....
ببین مراد این جواب من رو بده اونا رو هم میگم:31:
ببین کسی که تو این تاپیک میگه سونی عنوانی نداره که با عنوان های مایکرو رقابت کنه یعنی چی؟ که چی؟! که بعد یه سری بیان بگن اره واقعا درست بگی و بعد هم پستش حذف میشه در حالی که طرف اصلا عنوان های سونی رو نمیدونه چی هست! و واقعا هم اینطوریه! البته این رو که میگم کسی ناراحت نشه اشاره به شخص خاص نیست:11: حالا به نظر خودت مراد یعنی سونی عنوان هاش از بازی های مایکرو انحصاری پایین تر هست؟ ببین واقعا کلی در نظر بگیر... بعد اینکه هر کدوم رو پلتفرمش برای خودش جایگاه داره...
+
خوب ببین اگر فقط سوم شخص باشه اره من خودم میگم GOW یا آنچارتد ولی اگر بخوایی این رو بگی که یک بازی با اون روند گیم پلی و محیط ها باشه نه چون دیگه این رو همه میدونن گیرز تو این نوع سبک خودش بازی ها میان ازش کپی برداری میکنن ولی همین عنوان های سونی بیشتر به عنوان سبک ساز هستن که خود همین سبک ساز بودن رو بهش میگن شاهکار... بعد اینکه شوتر میگی دیگه ها؟... اهان یکی هست کوانتوم تئوری :31: دیدی هست البته نابود شده بود اون :31: این کوانتوم تئوری رو همینطوری گفتم باز نگی این چی بود؟:31:
ولی اگر شوتر سوم شخص با این تم نه نیست ولی همونطور که گفتم فقط سوم شخص رو بخوایی اون دو عنوان به نظر من برتر هستن:11:
+
اخه مراد تو باشی چی میگی؟؟ بهت میگن فن! بهت میگن بی منطق در حالی که اصلا اینطوری نیست من نمیدونم چجوری باید این رو بیان کرد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:31: من میگم اگر چیزی هم گفته میشه با منطق و درست بیان بشه نه اینکه طرف بیاد از خودش اینا رو بگه موضوع اینه....
دوست عزیز شما یه مقدار افت کلام را هم رعایت کنی فکر کنم بد نباشه ، لغت هایی مثل (( هر کی )) و (( طرف )) و... فکر نمیکنم همچین خوشایند باشه .
البته تو پستت نوشتی فرد خاصی رو خطاب قرار ندادی ولی کاملا مشخصه منظورت به منه .
اولا شما از کجا میدونی من عنوان های سونی را نمیشناسم ؟ شما رو نمیدونم چند سالته ولی من 26 سال سن دارم و از 5 سالگی هم آتاری و میکرو و سگا و ps1 و ps2 و psp و 360 و PC را به مرور داشتم و اکثر عناوینش را هم بازی کردم ، پس مثل بچه های 14 ساله فروم نیستم که اولین کنسوله عمرشون یا 360 باشه یا ps3 .
پس خواهشا ندونسته پیش داوری نکنید .
هم 360 عناوینی داره که بهشون میباله هم PS3 . اگه دقت بکنی من تو پست قبلیم اومدم از GOD OF WAR و uNCHARTED تعریف کردم ولی شما اومدی اینجوری جواب میدی .
به هر حال ما با عناوین 360 خودمون حال میکنیم شما هم با عناوین PS3 خودتون .
Killzone2
06-10-2011, 21:20
دوست عزیز شما یه مقدار افت کلام را هم رعایت کنی فکر کنم بد نباشه ، لغت هایی مثل (( هر کی )) و (( طرف )) و... فکر نمیکنم همچین خوشایند باشه .
اولا شما از کجا میدونی من عنوان های سونی را نمیشناسم ؟ شما رو نمیدونم چند سالته ولی من 26 سال سن دارم و از 5 سالگی هم آتاری و میکرو و سگا و ps1 و ps2 و psp و 360 و PC را به مرور داشتم و اکثر عناوینش را هم بازی کردم ، پس مثل بچه های 14 ساله فروم نیستم که اولین کنسوله عمرشون یا 360 باشه یا ps3 .
هم 360 عناوینی داره که بهشون میباله هم PS3 . اگه دقت بکنی من تو پست قبلیم اومدم از GOD OF WAR و uNCHARTED تعریف کردم ولی شما اومدی اینجوری جواب میدی .
من برای همون این رو گفتم انگار شما ناراحت شدی ولی امیدوارم باور کنی اصلا با شما نبودم:11:
در مورد اون بچه هم من خودم اینا رو تجربه داشتم ...
اگر احساس میکنی من چیزی به شما گفتم یا با شما بودم نه چون مورد هایی بوده به این صورت حالا طوری شد اینجا بگم و واقعا یه مقدار طوری بود که اصلا جالب نبود ولی به هیچ عنوان با شما منظورم نبود ولی فقط اینکه اون حرف رو زدی تا یه سری بیان حرف بزنن بعد هم پستشون پاک شه زیاد درست نبود...
اینجا هم بحث مقایسه نبود چون این چیزی که شما گفتی بیشتر برای مسخره کردن بود به نظر من که خواستی بگی سونی عنوان نداره!
خب یه ساعتی تونستم بازی کنم
گرافیک بازی اونی نبود که فکر میکردم
سرعت بازی بینهایت بالا رفته و هیجانی تر شده
اولش رو که دیدم فکر کردم بازی رو انداختن بهم چون تو زندان بود :31:
مهدی جان حرفت حقه..؟ پس اون پستت رو برام معنی کن کجای اون پست ما و شما رو جدا میکنه..؟
با بازی خودت حال کردی هر کاری می خواهی بکن ولی این که بیایی روی کنسول ما و این که چه عناوینی داره مانور نباید بدی پس این حرفت درست نیست.
حامد بیخیال قبول کن که Geow 3 تا حالا پوز هر عنوانی از PS3 هست رو مالیده دیگه فن باز نبودی تو اینقدر بابا... کسی منکر خفن بودن عناوینی مثل آنچارتد و کیلزون و ... نیست ولی دیگه کنسول چه ربطی به بازی انحصاری داره که براشون میاد... به فرض PS3 یه کنسولی هست خیلی خیلی سر تر از XBOX360 ولی دیگه این رو به بازی هایی که براشون ساخته میشه که نمیشه تعمیم داد! Geow 3 سونامی راه انداخته توی عرصه گیم... نمی گم بهتر از این نمیشه که اصلا حرف درستی نیست ولی خوب تا حالا بازی به این مرغوبی نداشتیم
ارمین جان خدای نکرده من از این بازی بدگویی کردم.؟ هنوز فعلا تازه 1 ساعت بیشتر بازی نکردم کار دارم حالا حالا با این بازی :31:
دیگه سالی دو تا عنوان میده بیرون اونم خفن نباشه :31:
Hunter lord
06-10-2011, 22:08
gears of war یک عنوان بدون رقیب و بی همتا و بهترین هستش و سونی هم عنوانی نداره تا با gears مقابله کنه
دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای Uncharted چیز دیگر نگیرد گرچه gears بالاتر است .
تو خواب ببینی uncharted 3 که قراره بیاد یا God of war 3 با اون عظمت مرحله اولش که من دسته تو دستم خشک شده بود جلوی این بازی کم بیاره .
اگر gears3 بی رقیب نیست رقیبش چیه؟؟؟؟
uncharted 3 نمونه بارز رقیبش هست . Kill zone 3 که البته اعتراف می کنم به پای Gears of war نمی رسه .
سونی تو سبک سوم شخص فقط همین 2 عنوان انحصاری رو داره که قابل رقابت باشه
halflife g
06-10-2011, 22:11
دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای Uncharted چیز دیگر نگیرد گرچه gears بالاتر است .
تو خواب ببینی uncharted 3 که قراره بیاد یا God of war 3 با اون عظمت مرحله اولش که من دسته تو دستم خشک شده بود جلوی این بازی کم بیاره .
uncharted 3 نمونه بارز رقیبش هست . Kill zone 3 که البته اعتراف می کنم به پای Gears of war نمی رسه .
سونی تو سبک سوم شخص فقط همین 2 عنوان انحصاری رو داره که قابل رقابت باشه
چی کار کنم تا بدونین سبک gears با uncharted فرق داره؟؟؟؟؟؟بزنم سردر تاپیک؟؟؟؟؟برم کلیفی بی رو بکشم؟؟؟برم ناتی داگ رو اتیش بکشم؟؟؟؟؟:31:
اگه شما به اینکه دوربین هر دو سوم شخص می گین رقیب پس laoire و metalgear و deadspace هم رقیب gears میشن دیگه...... .
بهخدا کمی از رو اطلاعات حرف زدن بد نیس... .
.
.
.
اقا جدا شدن سبکا مرادی تو سبک انچارتد یدونه تو 360 نشونمون بده..؟
این پستها عوارض اینه که به یاهو نمیای وگرنه اونجا حل میکردیم :31:
mehdi30nema
06-10-2011, 22:13
خب یه ساعتی تونستم بازی کنم
گرافیک بازی اونی نبود که فکر میکردم
سرعت بازی بینهایت بالا رفته و هیجانی تر شده
اولش رو که دیدم فکر کردم بازی رو انداختن بهم چون تو زندان بود :31:
مهدی جان حرفت حقه..؟ پس اون پستت رو برام معنی کن کجای اون پست ما و شما رو جدا میکنه..؟
با بازی خودت حال کردی هر کاری می خواهی بکن ولی این که بیایی روی کنسول ما و این که چه عناوینی داره مانور نباید بدی پس این حرفت درست نیست.
من پست آخرم را در باره این موضوع میزنم و دیگه در این مورد دوست ندارم بحث کنم .
شما خودت فن سونی هستی و میایی خیلی راحت بازی 360 را میکوبی ، الان این جملتون که گفتید گرافیک اونی نبود که فکر میکردید یعنی چی؟ یعنی گرافیک بده ؟
خوب این گرافیک که نسبت به بازی قبلی در حده وحشتناکی پیشرفت کرده خوب یعنی شما چی فکر میکردی که الان اون نیست ، مثلا باید در حد فیلم های هالیوودی میشد .
کاملا مشخصه با این جملتون دارید بازی را میکوبید .
اولا من یه نصفه جمله به طور کلی در مورد سونی گفتم ، نه از عنوانی حرف زدم نه چیزی که شما اومدی تو یه پست متلک گونه گیرز رو طلا کردی و بردی تو موزه !!! ، خوب این چه معنی داره ؟ اصلا من این جوری گفته بودم که شما این جوری جواب دادی ؟ .
والا ما با بازی خودمون داریم حال میکنیم ، شما سونی ها اومدید پست های ما رو نقل قول کردید ، ما به کسی کاری نداشتیم که . غیر از اینه ؟
الان ما مایکروسافتی ها به شما کار داریم یا شما اومدی تو تاپیک ما داری بحث راه میندازی . حداقل بزارید از پست قبلیتون 5 دقیقه بگذره بعد حرف خودتون رو نقض کنید
سلام
توروخدا فن بازی و بحث رو تموم کنید بیاید از بازی بگید...
وای خدای من اون صحنه ای که مردم تو شهر به صورت خاکستر در اومدن واقعا تاثیر برانگیزه اون حالتهایی که همدیگه رو بغل کردن یا بچه هاشونو تو آغوش گرفتن. جگر آدم کباب میشه.
ولی جدا بس کنید بحث های فن بازی رو. من خودم عشقم این بازیه اما دارم میام صحنه ها و ویژگی های احساسی این بازی رو مطرح میکنم با هیچ بازی مقایسه هم نمیکنم.
والا ما با بازی خودمون داریم حال میکنیم ، شما سونی ها اومدید پست های ما رو نقل قول کردید ، ما به کسی کاری نداشتیم که . غیر از اینه ؟دقیقا غیر از اینه مهدی جان...
میگم مهدی جان برم یه تاپیک دیگه بزنم اونجا نظرمو بگم..؟ بنویسم کسانی که طرفدار سونی هستن بیان انونجا نظرشون رو بگن
من نظرمو گفتم میدونی به نظر من گرافیکش اونی نبود که انتظار داشتم ممکنه یکی خوب ببینه یکی بد این دیگه به میل و سلیقه افراد برمیگرده شما کاربر فهمیده ای هستید فکر کنم الان اون حرف منو درک کردید که نظرم بود و برای چیزی یا کسی تحمیل نکردم
ولی شما تو پستت حرفی زدی که منم تصدیقش کردم غیر از اینه..؟ بعد پستتون میبینید که من چی گفتم اینم غیر از اینه..؟
در پست بعدیم هم به صورت یک تذکر گفتم که اون حرف شما دلیلی میشه بر این بحث ها که نمونش از حرف دوستمون
الاناس که یه جنگی چیزی در بگیره اینجادر ضمن این حرف رو شما گفتید ما ها اینجا شما ها اونجا یا هر چی درست هست یا نه..؟ منم گفتم حرف رو شروع نکنید ما و شما رو نداشته باشم
من پست آخرم را در باره این موضوع میزنم و دیگه در این مورد دوست ندارم بحث کنم . :46:
اونوقتی که 90 درصد کاربرای اینجا اهمیت نمیدادن من تاپیک بازیهای تراز اول سال 2011 رو زدم و بازیها رو بر اساس سبک بندی که گیم اسپات و بقیه سایتا انجام دادن انجام دادم...... .
تاپیک تو یکی از ارزشمند ترین تاپیک های فروم هستش بر منکرش لعنت
تنها بازی هم سبک gears تو ps بازی socom هستش و بازی uncharted همتایی از لحاظ انحصاری در x360 نداره..... .
سوکوم رو من بازیش کردم درسته واقعا نمی تونه به سطح گریز برسه حرفت حقه :46:
halflife g
06-10-2011, 22:35
این پستها عوارض اینه که به یاهو نمیای وگرنه اونجا حل میکردیم :31:
اونوقتی که 90 درصد کاربرای اینجا اهمیت نمیدادن من تاپیک بازیهای تراز اول سال 2011 رو زدم و بازیها رو بر اساس سبک بندی که گیم اسپات و بقیه سایتا انجام دادن انجام دادم...... .
اونجا مشهودا نوشتم که کدوم بازیها هم سبک این بازیها هستن......... .
اگر به زاویه دوربین باشه که گفتم باید splintercell و metalgear و lanoire و infamos و بقیه بازیها هم سبک gears باشه... .
تنها بازی هم سبک gears تو ps بازی socom هستش و بازی uncharted همتایی از لحاظ انحصاری در x360 نداره..... .
+
البته اگه منظورت از اینکه :
اقا جدا شدن سبکامنظور دیگه ای باشه گفتم که من سال قبل تو تاپیکش نوشتم که سبک اینا چیه......... .البته اگه میخواهین یکی حساب کنین هم فرقی نداره.... .
دو تا بازی هستن و ارزش خاصی برای من ندارن اصلا بگین هر دو ورزشی هستن
.
.
منو باش که به یک PC که دارم دلم خوشه می یام اینجا ببینم گیرس عزیز چه کارها کرده اونوقت آقایان سر ایکس باکس و پلی شون درگیرند دارند به رخ همدیگه میکشند انگار ارث اب و اجدادیشونه که دارن ازش دفاع می کنند بشینید درباره بازی حرف بزنید ببینیم چه ها داره لذت ببریم
منو باش که به یک PC که دارم دلم خوشه می یام اینجا ببینم گیرس عزیز چه کارها کرده اونوقت آقایان سر ایکس باکس و پلی شون درگیرند دارند به رخ همدیگه میکشند انگار ارث اب و اجدادیشونه که دارن ازش دفاع می کنند بشینید درباره بازی حرف بزنید ببینیم چه ها داره لذت ببریم
بازی سراسر هیجانه انگار که قسمت های قبلیرو تا حالا ندادن و این اولین قسمت این بازیه انقدر که گیم پلی لحظه به لحظه ادرنالین بازیباز رو کم و زیاد میکنه
حتما به دوستان توصیه میکنم ادرنالین همراهشون داشته باشن که نیاز هستش
کلا هر چیزی که فکر میکنی به یه بازیباز لذت میده این داره
تمام شد انشالله ؟!
3 صفحه نظاره کردم همه ی باقالی ها به خاطر 2 تا جمله ی فیلسوفانه کاشته شد:
واقعا PS3 میخاد با چه عنوانی با این بازی رقابت کنه ؟
آره واقعا بیچاره سونی..........!!!!!!!!!!!
کمی جنبه داشته باشید وقتی یک بازی با این همه فاکتور در سطح عالی دارین تجربه می کنین نیاین به این شکل پست تهاجمی و ترول گونه بدین جو آروم یک تاپیک رو تخریب کنین ;)
siavashjal
07-10-2011, 10:43
بالاخره ما نفهمیدیم این تایپیک درباره geow3 هست یا درباره مقایسه بین xbox و sony.
بهتر نیست به جای این حرف های تکراری کمی درباره خود بازی و گرافیک و گیم پلی و نحوه انجام دادن مراحل بازی بحث کنیم؟؟؟
دیشب بعد از موارد فوق که رخ داد :31: چی میچسبید ؟ مطمئنا هیچ چیز جز این بازی اون لحظه فاز نمیداد
تا ساعت 3 صبح بازی کردم به کوب یک ضرب انقدر گیم پلی بازی عالی هستش ادم فکر میکنه نیم ساعت هستش بازی کرده
مخصوصا که همه شخصیت ها یه حسی به ادم میدن انگار داریم فدایی همدیگه میشیم
فعلا تا اینجا فوق العاده باید گفت به این بازی
matrix_3s
07-10-2011, 15:28
کمی جنبه داشته باشید وقتی یک بازی با این همه فاکتور در سطح عالی دارین تجربه می کنین نیاین به این شکل پست تهاجمی و ترول گونه بدین جو آروم یک تاپیک رو تخریب کنین ;)
شما این پست رو ندیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه ندیدی!!!!!
خب چه دلیلی داره یکی بیاد درمورد بازی اینطوری حرف بزنه........!!!!جز فن بازی.....
سلام
تموم شد ... بازی که این همه منتظرش بودم تموم شد ( البته بخش داستانی بازی ) ولی خیلی حیف شد واقعا بی نظیر بود اون سکانس های آخر که دیگه ترکوند.
یکی از بی نظیر ترین بازی های عمرم رو تجربه کردم ( تا بریم ببینیم کی دیگه مثل این بازی بیاد)
mehdi30nema
07-10-2011, 15:56
دیشب یه سره نشستم پای بازی تا وسط های Act 4 رفتم ، فوق العاده بود . مخصوصا Act 3 (اونایی که بازی کردن میدونن برای چی میگم )
دوستانی که بازی را تمام کردن خواهشا چیزی از جزییات بازی نگن .
فقط یه سوال : بازی چند تا act داره ؟
S@nti@go_s&k
07-10-2011, 16:06
5 acts
30 chapters
halflife g
07-10-2011, 16:21
یه چند تا نکته کوچولو در مورد بازی بگم شاید بعضی ها انجامش نداده باشن.......
اما قبل اون اینو بگم که دوستان حتما حتما حتما بخش horde و multi رو تست کنن.... حداقل با هوش مصنوعی(برین تو قسمت versus یا horde و از طریق private با هوش مصنوعی ها بازی کنین)واقعا لذت بخش انلاین و horde بازی چندین و چند برابر بیشتر از بخش داستانی هست...... .
اما اون چند تا نکته :
وقتی دشمن افتاده رو زمین اگر روش y رو نگهدارین فینیشر هر اسلحه رو می تونین انجام بدین ولی اگه فقط y رو لحظه ای بزنید همون حرکت شماره قبل رو می بینین........
تو بخش داستانی همه این فینیشرها ازاد ولی تو بخش مولتی و هرد باید تعداد مشخصی از هر کس رو با اسلحه بکشین تا فینیشر اون اسلحه باز بشه....... .
برای استفاده از اسلحه digger هم باید روی کاوری که دشمن کنارشه یا روی بدن دشمن زوم کنین(چون واسه بعضی ها گنگ بوده این اسلحه واسه همین گفتم)
در مورد احساسی ترین صحنه بازی هم :
صحنه پودر شدن پدر مارکوس خیلی عالی بود در حد فوق العاده ای جالب بود و البته صحنه راگبی کردن cole هم جالب بود.
ولی کلا در مورد شوتر احساسی فکر نکنم هیچی جای halo reach و اون پایان افسانه ایش رو بگیره.... .
.
.
.
Leon-117
07-10-2011, 19:12
من امروز تا act 4 رفتم..................
دوستانی که تا act 4 رفتن بخونن:
اون صحنه ای که Dom خودشو فدا کرد خیلی ناراحت شدم!کاراکتر از این بدبخت تر تو بازی وجود نداشت!ولی بعدش که مارکوس پرید پایین حالت صورتش خیلی جال بود،قشنگ آدم ناراحتی رو تو صورتش میدید!
+
نمیدونم چرا من از این retro lancer اینقد خوشم اومده!اکثرا بخاطر لگد زیادی که داره از اسلحه خوششون نمیاد ولی من لگدشم دوس دارم!:31:
Alireza.M67
07-10-2011, 19:19
سلام
تموم شد ... بازی که این همه منتظرش بودم تموم شد ( البته بخش داستانی بازی ) ولی خیلی حیف شد واقعا بی نظیر بود اون سکانس های آخر که دیگه ترکوند.
یکی از بی نظیر ترین بازی های عمرم رو تجربه کردم ( تا بریم ببینیم کی دیگه مثل این بازی بیاد)
بخش Horde رو اگه بازی نکردی حتما بازی کن .
اصلا یه چیز میگم یه چیز میشنوی :31: خیـــــــــــلی عالیه .
resident_evil
07-10-2011, 22:04
دوستانی که هنوز به Act 5 نرسیدن باید بگم که اوج عظمت و قدرت بازی تو اون Act هستش شدیدا لذت خواهید برد !
امروز امتیازات بخش Arcade رسید به 6000000 دیگه واقعا نمیکشم : دی
همون طور که دوستان هم گفتن حتما Horde رو بازی کنین همینطور Beast . البته به نظر من Beast تنهایی یه جورایی اذیت میکنه و سخت هستش اما Horde نه
اون Mutatorهارو هم آزاد کنین بازی شدیدا فان و سرگرم کننده میشه و لذت رو 2 برابر میکنه
امروز Big Head Mode اضافه شده و به مدت 3 روز هستش
آنلاین بازی هم برای من و خیلی های دیگه اصلا جالب نبوده چون 90% بازیکن ها Lancer به دست از دور ول میدن و به شکل بسیار زشتی میکشنت ! ای کاش یه Mode برای بازی میذاشتن که فقط توش میشد با شاتگان بازی کرد
Sam Fisher 11
08-10-2011, 03:37
ای کاش یه Mode برای بازی میذاشتن که فقط توش میشد با شاتگان بازی کرد
نگووو منو که میشناسی جزء همون قشر زشت اره کشم: دی
گیرز این مشکل لگش حل شه خیلیا اره ها رو غلاف میکنن
کلا سروراش هیچوقت به خوبیه خوده بازی نبودن...تو cod یا کیلزون یا بدکمپانی هر موقع سرچ کنی سریع بی معطلی میری تو بازی تو گیرز همیشه باس کلی معطل شی آخرم خیلی وقتا باس بیخیال شی...
+
تو همه بازیا یه ضعفی هس که یه عده شورشو درمیارن...تو کیلزون دو هم یادمه بعضی وقتا انقد آر پی جی میزدن که اصلا نمیفهمیدی چی به چیه کجا به کجاس...بعدا یه سری رومها با اسمهایی مثل no rpg ایجاد شد دیگه فقط تو اونا بازی میکردم...
Beast تنهایی یه جورایی اذیت میکنه
تو همین beast با نوید رفتیم نوید berserker میشد آخرش من mauler ...آی میخندیدیم: دی این mauler واقعا اسمش برازندشه: دی
halflife g
08-10-2011, 09:44
گیرز این مشکل لگش حل شه خیلیا اره ها رو غلاف میکنن
کلا سروراش هیچوقت به خوبیه خوده بازی نبودن...تو cod یا کیلزون یا بدکمپانی هر موقع سرچ کنی سریع بی معطلی میری تو بازی تو گیرز همیشه باس کلی معطل شی آخرم خیلی وقتا باس بیخیال شی...
حسین جون مشگل لگ نداره انصافا این شماره سروراشم اختصاصی هستش.مشگل لگ واسه ماآسیایی ها هستش که دور و بر مملکتمون یه سرور نذاشتن که از طریق اون وصل شیم لگ نداشته باشیم..... .وگرنه خود امریکایی و اروپایی ها و ......از انلاین این شماره خیلی راضین ( و اکثرا هم اونا اره یا تیغه می کنن:31:)
یکی از بچه ها می گفت قرار تو هندوستان یه سرور بذارن تا ماها هم بتونیم از طریق اون وصل شیم ولی مثه اینکه خبری نشده......... .
+
این انلاینش خیلی خیلی خداس ولی همونطور که بچه ها گفتن ملت سواستفاده می کنن مثه کاری که تو cod یا killzone3 می کردن(اونجا عشق کمپ و اینجور چیزا بودن)اینجام یا اره می کنن یا یکی با اسلحه retro اره میاد تو صورتت تا تیغشو فرو کنه بهت:31:
از بین این همه بازی شوتر فقط انلاین halo به نظرم خوب هستش تعادل نسبتا خوبی داره .....همین battlefirled3 هم شده کمپر خونه(battlefield2 خوب بود)
ولی با این همه بازم عالی و فوق العادس........
+
راستی یه چیزی هم در مورد گرافیک بازی بگم :
گرافیک بازی رفته رفته بهتر میشه یعنی هر مرحله گرافیکش نسبت به مرحله قبلی بهتر...........در نتیجه کسایی که اول بازی هستن عجله نکنن و کمی برن جلو تا لذت ببرن.. .
بازی هم در طول بازی لودینگ نداره و لودینگاش به هنگام پخش کات سنسا انجام میشه و با وجود اینکه نسبت به شماره قبل وسیعتر و شلوغتر فریم رو 30 تقریبا قفله که واقعا جای تحسین داره......... .
.
.
M-I-L-A-D
08-10-2011, 11:01
خبر جدید برای اونهایی که می گن این بازی نوآوری نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سه جبهه نبرد در GeOW 3 وجود خواهد داشت.......................
در شمارهی سوم در کنار انسانها و لوکاستها گروه سومی تحت عنوان لمبنتها حضور خواهند داشت که دشمن هر دو طرف بشمار میروند. در تصاویر منتشر شده لمبنتها را میتوان در شمایل هیولاهای غولپیکر با چنگالهای بسیار بلند که تا عمق جانپناه شما نفوذ خواهند کرد مشاهده کرد.
در مجموع اینطور که بنظر میرسد در شمارهی سوم از مجموعه بازیهای GeOW شاهد شلوغترین درگیریها در تاریخ این مجموعه خواهیم بود. شایعاتی نیز در خصوص پشتیبانی GeOW3 از بازی گروهی 4 نفره در بخش داستانی بهگوش میرسد که در صورت تایید چهار بازیکننده می توانند در نقشهای مارکوس، دام، برد و کول از بخش داستانی بازی لذت ببرند.
بار احساسی بازی خیلی بالاست داستان رفته رفته گیمر رو احساسی میکنه
من فکر میکردم بعد از تایتانیک و این سریال ستایش همچین بار احساسی جایی نبینم که این زده رو دستشون دی شوخی..
+
حیف که دست و دلم نرفت نسخه اورجینالشو بخرم یه مدت بگذره ارزونتر بشه اوریجشو میخرم میام لایو
نشون میدم یه من ماست چقدر کره میده :31: خودم هم اهل بازی جوانمردانم هد شات :5:
دیگه داره داستان لو میره ها.ما هنوز بازی نکردیم.حواستون باشه
حامد تو ستایش میبینی؟؟؟متاسفم:31:خیلی آشــــــغاله که:31:
در ضمن داری یه جوری داستانو میگیا.الاناس که برم به مدیریت بگم:31::31::31:
شوخی کردم حامد خودت یه پا مدیری:31:
jericho-sina
08-10-2011, 16:27
دوستان کیا اینجا gears 3 رو live بازی میکنن؟ بگن که ما رو هم تو لیستشون بزارن
دوستان کیا اینجا gears 3 رو live بازی میکنن؟ بگن که ما رو هم تو لیستشون بزارن
اگه میزنی من هستم
mehdi30nema
08-10-2011, 19:14
خوب این بازی هم بالاخره تمام شد .
بعد از اتمام بازی اینقدر درگیره جو احساسانه بازی شده بودم که تا نیم ساعت تو فکرش بودم .
همه چی عالی بود ، بهتر از همه گرافیک بی نظیره بازی و اکشن فوق سریع بازی بود که اصلا قابل مقایسه با دو عنوان قبلی نیست . مدت گیم پلی بازی هم به نظرم نسبت به نسخه های قبلی کوتاه تر شده . ( گیرز 1 و 2 فکر میکنم بالای ده ساعت نیاز داشت تا تموم شه ولی این یکی هفت هشت ساعته تموم شد) .
داستان بازی سوای احساسانه بودنش به نظر من که قوام دو عنوان قبلی را نداشت و می تونست خیلی بهتر باشه ولی با این حال بازم بی نظیره بی نظیر بود .
فوق العاده ترین قسمت بازی صحنه فدا شدن دام بود ، به نظرم از تمام صحنه های بازی زیبا تر از کار در اومد . پایان بازی میتونست خیلی اشک آور تر باشه ، هر چند مرگ پدر مارکوس ناراحت کننده بود ولی به شخصه فکر میکردم خوده مارکوس هم میمیره که خوب نمرد .
با حال ترین صحنه بازی هم کشتن ملکه توسط مارکوس اونم به شیوه کشتن کریم آب منگل به دست قیصر بود ، خیلی با این صحنه حال کردم مخصوصا وقتی گفت :
This is for Dom bitch and everyone that you have killed
خلاصه اینکه تجربه انجام این بازی یکی از بهترین تجربه های بازی در تمام عمرم بود ولی منم مثل یکی دیگه از دوستان نظرم اینه که پایان Halo reach حماسی تر و زیبا تر بود .
خبر جدید برای اونهایی که می گن این بازی نوآوری نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سه جبهه نبرد در GeOW 3 وجود خواهد داشت.......................
در شمارهی سوم در کنار انسانها و لوکاستها گروه سومی تحت عنوان لمبنتها حضور خواهند داشت که دشمن هر دو طرف بشمار میروند. در تصاویر منتشر شده لمبنتها را میتوان در شمایل هیولاهای غولپیکر با چنگالهای بسیار بلند که تا عمق جانپناه شما نفوذ خواهند کرد مشاهده کرد.
در مجموع اینطور که بنظر میرسد در شمارهی سوم از مجموعه بازیهای GeOW شاهد شلوغترین درگیریها در تاریخ این مجموعه خواهیم بود. شایعاتی نیز در خصوص پشتیبانی GeOW3 از بازی گروهی 4 نفره در بخش داستانی بهگوش میرسد که در صورت تایید چهار بازیکننده می توانند در نقشهای مارکوس، دام، برد و کول از بخش داستانی بازی لذت ببرند.
بابا این بازی که ریلیز شده و همه قضیه لمبت هارو میدونن این که خبر داغی چیزی نیست حتی تو آخر هایGOW2هم لمبت ها سر و کلشون پیدا شده بود(نمیخوام بگم نو آوری خیلی هم خوب داره)فقط بحثم اینه که ازGOW2 میدونستیم اینو
Her is Good Character
so hot
Samantha Byrne
کار دوبله و صداگذاری این شخصیت رو خانم
Claudia Black
انجام داده.
تو یه نظر سنجی هم داخل یکی از فروم های خارجی شخصیت sam نسبت به انیا اول بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fthreads%2F833235-Anya-or-Sam)
البته منم به سام رای میدم دی
M A X I M U M
08-10-2011, 22:27
ما که هنوز قسمت نشده بازی کنیم
ان شالله تا یه هفته آینده نصیب ما هم میشه
از بس تعریف کردن ازش دهنمون آب افتاد
HESAM_5700
08-10-2011, 22:30
ســام یه جورایی خشن تر و ایناس :دی
کلاً هــات تر از آنیاس ، ( از بلوند بودن آنیا نباید گذشت :-" :> : دی ! )
اقا این جریان چیه همیشه اول گیرز تو زندان شروع میشه ؟ : دی !
گیرز 1 هم اولش تو زندان بود ! 3هم یه جایی تو همون مایه ها بود مارکوس ! داستان چیه ؟!
Alireza.M67
08-10-2011, 23:15
اون روزی که بازیو خریدم یادم رفت اینو بگم ، الآن میگم یکم شاد بشید :31:
رفتم توپخونه بدم LT+2 بریزن بعد رفتم یه مغازه ای
گفتم: آقا Gears of war 3 و Rise of nightmare رو داری ؟
فروشنده گفت : بله بازیهامون 3 تومنه بجز Gears 3 که 5 تومنه .
گفتم : اونوقت چرا گرون تره .
فروشنده به صورت خیــــلی منطقی برگشت گفت : آخه ما همه بازیامون DVD 9 هست ولی این بازی روی DVD 10 رایت شده !!!!!!
آقا منو میگی اینجوری :18: شدم .
البته دیگه به روی فروشنده نیاوردم که داره شر و ور میگه و میخواد جنس بندازه به ملت ، راهمو کج کردم رفتم از یه جا دیگه خریدم :20:
Sam Fisher 11
08-10-2011, 23:54
اقا این جریان چیه همیشه اول گیرز تو زندان شروع میشه ؟ : دی !
گیرز 1 هم اولش تو زندان بود ! 3هم یه جایی تو همون مایه ها بود مارکوس ! داستان چیه ؟!
به خاطر سرپیچی از دستور مافوق تو یک میبینیم که تو زندانه ولی چون بهش احتیاج داشتن دام میاد دنبالش و...
تو این هم یجورایی خواست گیمر رو ببره به حال و هوای آغاز شماره یک که موفق هم بود... البته اینجا از تو زندان درنیومد از تو اتاقش تو کشتی درومد که شبیه به یه سلول بود...
این دیگه چیزی نبود که بذاریش تو اسپویلر;)
اینجا لیستی از ترک موزیک های بازی هستش البته اسمشون
من هر چه قدر گشتم که اون موزیک Live for Me رو پیدا کنم نشد
سلام
چند وقت پیش که پورتال 2 منتشر شده بود مسائلی پیش اومد نظرات منفی و مثبتی بین دوستان اهل فن پیش اومده بود مبحثهایی که واقعا منطقی پیش میرفت که اخرش باعث شد من شایان هومن و مراد در یک کنفرانس در یاهو این مبحثو ادامه بدیم و صد البته به نتایجی هم رسیدیم که برای خود من شخصا تجربه خوبی بود بنابراین من یه درخواست و خواهش از دوستان اهل فن اساتید رفقا دارم بین یاهو یه مناظره ای داشته باشم گفتمانی بکنیم چون که من یه 10 ، 15 تا نکنه منفی پیدا کردم می خوام این موارد رو با دوستان در میون بذارم و اگر در اون قسمت از یاهو باشیم مطمئنن بدون حاشیه و بدون نظر خارجی پیش خواهد رفت واقعا مشتاقم و منتظر اگر هم مشتاق نباشید من خودم به مرور نکات منفی رو خواهم گفت برداشت خودمه دیگه چه کنم. دی
مرسی. :46:
halflife g
09-10-2011, 15:00
سلام
چند وقت پیش که پورتال 2 منتشر شده بود مسائلی پیش اومد نظرات منفی و مثبتی بین دوستان اهل فن پیش اومده بود مبحثهایی که واقعا منطقی پیش میرفت که اخرش باعث شد من شایان هومن و مراد در یک کنفرانس در یاهو این مبحثو ادامه بدیم و صد البته به نتایجی هم رسیدیم که برای خود من شخصا تجربه خوبی بود بنابراین من یه درخواست و خواهش از دوستان اهل فن اساتید رفقا دارم بین یاهو یه مناظره ای داشته باشم گفتمانی بکنیم چون که من یه 10 ، 15 تا نکنه منفی پیدا کردم می خوام این موارد رو با دوستان در میون بذارم و اگر در اون قسمت از یاهو باشیم مطمئنن بدون حاشیه و بدون نظر خارجی پیش خواهد رفت واقعا مشتاقم و منتظر اگر هم مشتاق نباشید من خودم به مرور نکات منفی رو خواهم گفت برداشت خودمه دیگه چه کنم. دی
مرسی. :46:
ژاپنی جان:31:همینجا بنویس به نظر بهتره چون شاید عده زیادی از دوستان میخوان وارد بحث شن..... .
در کل اگه "لحن مسخره کردن بازی یا شخص یا پستای دو لبه" نباشه خیلی خوب میشه بحث کرد(کلی گفتم(حتی خودم) با کس خاصی نبودم)...........حالا از این 14 تا یه 10 تاشو بگو ببینیم چین.... .
.
.
.
09-10-2011, 15:53
تو یه نظر سنجی هم داخل یکی از فروم های خارجی شخصیت sam نسبت به انیا اول بود
منم به سامانتا رای میدم :دی آنیا یه جوریه ، ماسته :دی
ســام یه جورایی خشن تر و ایناس :دی
کلاً هــات تر از آنیاس ، ( از بلوند بودن آنیا نباید گذشت :-" :> : دی ! )
آره باو یه اخمی داره از مارکس خفن تر :دی
Leon-117
09-10-2011, 17:50
امروز بازی رو تموم کردم...................
یه سوال در مورد آخر بازی:
epic قبلا گفته بود ممکنه زودتر از 20 سپتامبر یه نسخه از گیرز 3 لیک بشه برا همین 2 تا پایان برا کارماین گذاشتن که پایان اصلی توی نسخه ای هست که 20 سپتامبر عرضه میشه.
اگه میشه بیاید بگید پایان کارماین شما چجوری بوده!:31:
برای من همون پایانی بود که آخر بازی کلاه خود کارماین افتاده و بعد خود کارماین میاد کلاه خودشو تمیز میکنه و میزاره رو سرش.........
مود Horde رو هم تا ویو 9 رفتم(تنها)ولی نتوستم ویو 10 رو رد کنم!بهترین نقشه برا تکنفره رد کردنش چیه؟فقط بخاطرavatar Awardـش میخوام..........
از یه چیز ناراحت شدم اینکه وقتی به جسد ها میخوری دیگه اون حالتی که تو 2 و 1 بود نداره اون حالت ژله ای .
از صدای Boomer ها خوشم میاد .مخصوصا اونجایی که میگه کی* :دی
resident_evil
09-10-2011, 20:51
امروز تنها تا Wave 26 رفتم دیگه حوصله ام سر رفت اومدم بیرون کلی هم پول گیرمون اومد حال داد : دی
رنکمون هم شد 70 تا 100 رو خدا بخیر کنه : دی
زودتر 1 nov بشه dlc بازی بیاد یکم تنوع ایجاد شه کف کردیم !
Alireza.M67
09-10-2011, 21:53
مود Horde رو هم تا ویو 9 رفتم(تنها)ولی نتوستم ویو 10 رو رد کنم!بهترین نقشه برا تکنفره رد کردنش چیه؟فقط بخاطرavatar Awardـش میخوام..........
یه زمین هست که توی استادیومه .
توی جایگاه ویژه تماشاچیا :31: میتونی یه بیس بسازی .
اونجا بعد از ساختن بیس 2 تا از این تیربار ها هم میتونی در دو موقعیت کاملا استراتژیک بسازی .
من اونجا ردش کردم و خیلی راحت هم رد شد . حالا شمام یه امتحان بکن . :10:
بله موافقم اما mass effect 3 با تریلرش نا امیدم کرد شک دارم بهش...
من به دلیل مشغله زیاد تازه بازی رو شروع کردم حدودا نصف بخش تک نفره رو رفتم فقط یه نظر کلی بدم فعلا.
اینکه کاش پای زن جماعت به قسمت مبارزه و جنگ مستقیم باز نمیشد.یه جورایی فضای قدیم رو نداره.فانتزی شده
و اینکه اعصابم خرد میشه وقتی بازوهای عظیم کارکترها با لبه لباسشون یه درهم کنش بی وقفه و پایان ناپذیری داره و ای کاش یکم بیشتر کار میشد.
باگ بسیار است و بس...
Sam Fisher 11
10-10-2011, 05:39
دیروز بالاخره با شگردی که دوستان میگفتن تونستم چندبار جوین شم برم رنکد مچ بازی کنم(اول رفتن تو کوییک مچ و سرچ کردن، وقتی کوآلیتیه 7یا8ئه کنسل کردن و رفتن تو رنکد مچ سرچیدن) تو مد جدید big head mode.
لگ هم نداشتم حسابی شد کیل بگیریم... این مٌد بیگ هِد ماد هم جالب بود تنا فرقش با تیم ددِ مچ هم همینه که کله هاشون گندس و کاریکاتورین. خیلی بامزه درآوردنشون صداهاشونم نازک کردن: دی
+
یه بار دیگه با نوید و یکی از دوستان hordeرو از اول تا آخر از ساعت یک تا 2بامداد رفتیم خیلی چسبید...
+ خیلی سعی کردم در مجموع 50تا و ِیو بیشتر نوید پوینت بگیرم ولی نشد : دی کلا نوید به معنای واقعیه کلمه یه حرفه ایه :40:
یه 7-8 باری هم Beastرو رفتیم که اونم بد فاز داد...beastتنایی زیاد حال نمیده ولی با آشنا کلی فانه...
مود Horde رو هم تا ویو 9 رفتم(تنها)ولی نتوستم ویو 10 رو رد کنم!بهترین نقشه برا تکنفره رد کردنش چیه؟فقط بخاطرavatar Awardـش میخوام.......... واسه تنایی رفتن Gridlock (همون که شبه) خیلی مناسبه...
بعدم وقتی رو ویوی میبینی خیلی گیر کردی و زیادی سخت شده بیا بیرون دوباره از همون ویو برو آسون میشه.
رنکمون هم شد 70 تا 100 رو خدا بخیر کنه : دیمن الان 21ام نوید 71...تفاوت تا به کجا واقعا: دی
+
اینم 7امین گیمرتگ من از اولین باری که ایکس باکس گرفتم و 5مین اکانت لایوم(ئـــه نوید نخند: دی)
ژاپنی جان:31:همینجا بنویس به نظر بهتره چون شاید عده زیادی از دوستان میخوان وارد بحث شن..... .
در کل اگه "لحن مسخره کردن بازی یا شخص یا پستای دو لبه" نباشه خیلی خوب میشه بحث کرد(کلی گفتم(حتی خودم) با کس خاصی نبودم)...........حالا از این 14 تا یه 10 تاشو بگو ببینیم چین....
.
.
.
چشم مراد جان مشکل برا من همینه من جواب یکی رو بدم دو نفر رو بدم جم میشید با هم نمیشه :31: برا همین اینجا هم که افراد همفکر من یا نیستن یا کمن کلا 3 نفر میشیم برا همین حالا.....(البته علتش قابل درکه )
اول این که فعلا بازی رو تموم نکردم اروم اروم بازی میکنم دیر تموم بشه تا لذت بیشتری ببرم.
1-در بحث گرافیک از چهره ها شروع کنیم فقط اون نفرات مهم و شخصیت های اصلی روی چهرشون کار شده یعنی زیاد کار شده باقی ضعیفه خیلی عادی هستن.
2-افکت های اتش ضعیفن انگار یه پارچه هستش که اونجا بالا پایین میشه البته تو برخی صحنه ها خوبه ولی نمیتونه این ایرادات رو برطرف کنه
3-قبلنا که یه لوکست میکشتیم باز طوری بود پامون میخورد بهش تکون میخوردن مثلا یه غول بیابون رو میزدیم لاشش به راحتی وقتی بهمون برخورد میکرد تکون میخورد الان دیگه از توش رد میشن یارو پاش تا زانو رفته تو شکم یه جسد (البته این قابل چشم پوشیه موافقم)
4-بازی راحتتر شده واقعا اون حساسیت قسمت اول مخصوصا دوم رو نمیده انگار گیم پلی بازی از کاور گیری فاصله گرفته بیشتر سمت و سوق بازی بولت استروم رو گرفته یدونه Leash هم اضافه میکردن یارو رو می کشیدیم طرف خودمون دیگه جالب تر میشد کلا من خودم شخصا نیاز کاور گیری رو کمتر میبینم تو این قسمت همینطوری سر پا میرم جلو شاید رو درجه سختی بالا کمی محسوس تر میشه
5-اون جونورهای تازه وارد به جز اون مینی باس فایت که از دور اتشه چیه پرت میکنه جالب نیستن لوکست ها یه جذابیت خاص خودشو داشتن میتونم بگم تا ACT 3 همینطوری الکی شد بازی و این منفجر شدنشون هم خیلی ستم شده یهو از تو زمین یه کرمی چیزی میزنه بیرون
6- نمی دونم چرا از اول گریز تاکید داره که بیشتر مهمات بده تا خود اسلحه خیلی جالب میشد که بعضا تو مکان هایی هم این اسلاید های اسلحه هم وجود داشت تا ادم تغییر سلاح میکرد خیلی تاکید داره که بازیباز با اسلحه های غیر دلخواهش ادامه بده
7-هوش مصنوعی قبلنا بهتر نبود..؟ تو اواخر ACT 2 بود مارکوس اطلاعات دقیق پدر رو اسپویل نشه میبینه اونجا که دشمنا حمله میکنن رسما براد رفته بود پیش اونا نشسته بودن کنار هم برام خیلی تعجب اور بود که همچین بازی که تو نسخه های قبلی با اون هوش مصنوعی های شاهکارش اینبار تودل همدیگه هستن
8-داستان بازی تا نصفه یه جورایی در جستجوی پدر هستش ملت بیکارن دارن دنبال پدر مارکوس میگردن اسپویل
9- شخصا برای این که برام ثابت بشه با افرادی نزدیک 20 نفر که تعدادیشون از گیمر های هم دانشگاهیم بودن به این نتیجه رسیدم که گرافیک بازی کیلزون 3 به مراتب سر تر از گریز 3 هستش در بافت ها ، اتش چهره ها بلور ها محیط ، و باگ و انمیشن های رفتاری کیلزون 3 سر بود و گرافیک گریز 3 رو با رسیستانس 3 برابر میدونم در این قسمت لازم میدونم دوستانی که تجربه کیلزون و رسیستانسو دارن جواب بدن :46:
اقا دیگه 10 می رو گیر ندید یه چی گفتم..:31:
sam_sali
10-10-2011, 13:11
چشم مراد جان مشکل برا من همینه من جواب یکی رو بدم دو نفر رو بدم جم میشید با هم نمیشه :31: برا همین اینجا هم که افراد همفکر من یا نیستن یا کمن کلا 3 نفر میشیم برا همین حالا.....
اول این که فعلا بازی رو تموم نکردم اروم اروم بازی میکنم دیر تموم بشه تا لذت بیشتری ببرم.
1-در بحث گرافیک از چهره ها شروع کنیم فقط اون نفرات مهم و شخصیت های اصلی روی چهرشون کار شده یعنی زیاد کار شده باقی ضعیفه خیلی عادی هستن.
2-افکت های اتش ضعیفن انگار یه پارچه هستش که اونجا بالا پایین میشه البته تو برخی صحنه ها خوبه ولی نمیتونه این ایرادات رو برطرف کنه
3-قبلنا که یه لوکست میکشتیم باز طوری بود پامون میخورد بهش تکون میخوردن مثلا یه غول بیابون رو میزدیم لاشش به راحتی وقتی بهمون برخورد میکرد تکون میخورد الان دیگه از توش رد میشن یارو پاش تا زانو رفته تو شکم یه جسد (البته این قابل چشم پوشیه موافقم)
4-بازی راحتتر شده واقعا اون حساسیت قسمت اول مخصوصا دوم رو نمیده انگار گیم پلی بازی از کاور گیری فاصله گرفته بیشتر سمت و سوق بازی بولت استروم رو گرفته یدونه Leash هم اضافه میکردن یارو رو می کشیدیم طرف خودمون دیگه جالب تر میشد کلا من خودم شخصا نیاز کاور گیری رو کمتر میبینم تو این قسمت همینطوری سر پا میرم جلو شاید رو درجه سختی بالا کمی محسوس تر میشه
5-اون جونورهای تازه وارد به جز اون مینی باس فایت که از دور اتشه چیه پرت میکنه جالب نیستن لوکست ها یه جذابیت خاص خودشو داشتن میتونم بگم تا ACT 3 همینطوری الکی شد بازی و این منفجر شدنشون هم خیلی ستم شده یهو از تو زمین یه کرمی چیزی میزنه بیرون
6- نمی دونم چرا از اول گریز تاکید داره که بیشتر مهمات بده تا خود اسلحه خیلی جالب میشد که بعضا تو مکان هایی هم این اسلاید های اسلحه هم وجود داشت تا ادم تغییر سلاح میکرد خیلی تاکید داره که بازیباز با اسلحه های غیر دلخواهش ادامه بده
7-هوش مصنوعی قبلنا بهتر نبود..؟ تو اواخر ACT 2 بود مارکوس اطلاعات دقیق پدر رو اسپویل نشه میبینه اونجا که دشمنا حمله میکنن رسما براد رفته بود پیش اونا نشسته بودن کنار هم برام خیلی تعجب اور بود که همچین بازی که تو نسخه های قبلی با اون هوش مصنوعی های شاهکارش اینبار تودل همدیگه هستن
8-داستان بازی تا نصفه یه جورایی در جستجوی پدر هستش ملت بیکارن دارن دنبال پدر مارکوس میگردن اسپویل
9- شخصا برای این که برام ثابت بشه با افرادی نزدیک 20 نفر که تعدادیشون از گیمر های هم دانشگاهیم بودن به این نتیجه رسیدم که گرافیک بازی کیلزون 3 به مراتب سر تر از گریز 3 هستش در بافت ها ، اتش چهره ها بلور ها محیط ، و باگ و انمیشن های رفتاری کیلزون 3 سر بود و گرافیک گریز 3 رو با رسیستانس 3 برابر میدونم در این قسمت لازم میدونم دوستانی که تجربه کیلزون و رسیستانسو دارن جواب بدن :46:
10-این همه منتقد نمیفهمن و به بازی 9.5-10 میدن و فقط شما میفهمی و اینهمه ایراد رو میبینی! ایول یه شما!
halflife g
10-10-2011, 13:35
چشم مراد جان مشکل برا من همینه من جواب یکی رو بدم دو نفر رو بدم جم میشید با هم نمیشه :31: برا همین اینجا هم که افراد همفکر من یا نیستن یا کمن کلا 3 نفر میشیم برا همین حالا.....(البته علتش قابل درکه )
یکی یکی جواب میدم :
1-اینکه رو چهره همه خیلی زیاد کار بشه که نمیشه انتظار داشت.همیشه تو اکثر بازیهای این سبکی(بکش برو جلو) رو چهره شخصیتهای اصلی مطلوب کار کنن کافی دیگه اینجور بازیها معمولا مدت زیادی کات سنس ندارن حالا این شماره کات سنس زیادی داره و اپیک هم تا جایی که میتونسته زور زده تا کات سنسا با کیفیت باشن... .
البته جا داشت رو بعضی جزییات بیشتر کار کنن مثل موی آنیا یا بعضی جزییات ریز ولی در کل واسه سبک بازی قابل قبول به نظر(سایتا هم ایرادی از کیفیت کات سنسا و چهره ها نگرفته بودن)
2-به نظر من و اکثر بچه ها که کیفیت فوق العاده ای دارن حالا نظر تو هستش چیزی نمیشه گفت..... .
3-این موردو خودم متوجه شدم.....من خودم دوست داشتم گوشتی باشن و بعد مردن هم بشه حرکتشون داد ولی احتمالا چون گرافیکو ارتقا دادن واسه همین دیگه واسه محاسبه اجساد مرده نمیشه از دستگاه زور کشید
4-این که ایراد نیس حامد جان...........سختی بیشتر میخوای : برو رو درجه سختی بالاتر بازی کن...چون تیم 4 نفره شده و هوش مصنوعی بهتری هم دارن و زود زنده می کننت در نتیجه کمی ُآسونتر شده...... .
در کل نمیشه بهش ایراد گفت....... .مدتی پیش کلیفی گفته بود که 60 درصد پلیرهای شماره قبل بازی براشون سخت بوده و در نتیجه نتونستن بازی رو به اتمام برسونن در نتیجه واسه همین بازی اسونتر شده.......
5-این کاملا سلیقه ای هست........به نظر من که وجودشون شیرین و قسمت سینگل و هورد رو بهتر می کنه(سایتا هم ازشون بدشون نیومده بود)
6-کلا بازی گیرز تعداد اسلحه زیادی داره ولی تو قسمت داستانی شما محدود به استفاده هستین.اینم برمیگرده به level desigh مراحل .مثلا اگه وسط یه مرحله اسون بهت digger بده کل اون مرحله رو جویدی.در نتیجه سعی می کنه اون مرحله رو نسبت به اسلحه مناسب با سطح دشمن بده.....
7- هوش مصنوعی در کل بهتر شده بود حتی تو نقد فک کنم گیم اسپات هم بود که به خاطر بالاتر رفتن هوش مصنوعی بازی کمی اسونتر شده ............
اگه میخوای واقعا ببینی هوش مصنوعی چقدر بهتر شده برو مد versus با bot ها بازی کن ببین چیکارت می کنن...... .
8-علت اینکه دنبال پدر می گردن اینه که ایشون راه متوقف کردن لمبنت ها رو میدونه و همین باعث میشه برن دنبالش و شهر "ازورا" رو هم ملکه پیدا کرده و کلا یه رقابتی بین cog و ملکه هست..... .
9-این قسمت دیگه یکم تند رفتی.......... .اگه نقد "دیجیتال فاندری" که به طور تخصصی گرافیک بازیها رو نقد می کنه بخوونی می بینی که گفته همچین چیزی برای x360 یه استاندارد جدید هست واسه x360 ای که بازی مثه کرایسیس 2 رو اجرا کرده........ .
نورپردازی کاملا دینامیک........در مورد بافتا که فک کنم همه بدونن بافتا در موتور انریل در چه وضعی هست ....فریم رو 30 تقریبا قفله........بازی لودینگ نداره(ما بین کات سنساس) و....... . . در کل یه کلسکسیون از افکتاس........ .
در کل در مورد گرافیک خیلی از سایتا اومدن گفتن گرافیک کرایسیس 2 به این دلایل و .....بهترین رو کنسول هست ولی خیلی از دوستان هنوزم میگن بازی کیلزون3 بهترین تو گرافیک کنسولی هست.................یعنی اگه بخواهیم نقد سایتای اینکاره رو قبول کنیم که هیچ(پس باید همه چیشونو اعم از امتیاز و .. رو هم قبول کنیم) و گرنه به نظر شخصی باشه احتمالا هرکی به هر چیزی تمایل داشته باشه اونو بهترین میدونه..........
(راستی تو دانشگاه شما 20 نفر کیلزون3 و گیرز3 رو بازی کردن؟؟)
==================================
در نهایت به نظر خود من به غیر از اندک مقداری(جزیی) نکاتی که بهتر بود در مورد انیمیشنها و موها و حرکت و اینجورچیزا رعایت بشه بازی ایراد خاصی نداره و بقیه اشکالایی که گرفتی بیشتر حالت سلیقه ای دارن .......
.
.
.
یکی یکی جواب میدم :
1-اینکه رو چهره همه خیلی زیاد کار بشه که نمیشه انتظار داشت.همیشه تو اکثر بازیهای این سبکی(بکش برو جلو) رو چهره شخصیتهای اصلی مطلوب کار کنن کافی دیگه اینجور بازیها معمولا مدت زیادی کات سنس ندارن حالا این شماره کات سنس زیادی داره و اپیک هم تا جایی که میتونسته زور زده تا کات سنسا با کیفیت باشن... .
البته جا داشت رو بعضی جزییات بیشتر کار کنن مثل موی آنیا یا بعضی جزییات ریز ولی در کل واسه سبک بازی قابل قبول به نظر(سایتا هم ایرادی از کیفیت کات سنسا و چهره ها نگرفته بودن)
2-به نظر من و اکثر بچه ها که کیفیت فوق العاده ای دارن حالا نظر تو هستش چیزی نمیشه گفت..... .
3-این موردو خودم متوجه شدم.....من خودم دوست داشتم گوشتی باشن و بعد مردن هم بشه حرکتشون داد ولی احتمالا چون گرافیکو ارتقا دادن واسه همین دیگه واسه محاسبه اجساد مرده نمیشه از دستگاه زور کشید
4-این که ایراد نیس حامد جان...........سختی بیشتر میخوای : برو رو درجه سختی بالاتر بازی کن...چون تیم 4 نفره شده و هوش مصنوعی بهتری هم دارن و زود زنده می کننت در نتیجه کمی ُآسونتر شده...... .
در کل نمیشه بهش ایراد گفت....... .مدتی پیش کلیفی گفته بود که 60 درصد پلیرهای شماره قبل بازی براشون سخت بوده و در نتیجه نتونستن بازی رو به اتمام برسونن در نتیجه واسه همین بازی اسونتر شده.......
5-این کاملا سلیقه ای هست........به نظر من که وجودشون شیرین و قسمت سینگل و هورد رو بهتر می کنه(سایتا هم ازشون بدشون نیومده بود)
6-کلا بازی گیرز تعداد اسلحه زیادی داره ولی تو قسمت داستانی شما محدود به استفاده هستین.اینم برمیگرده به level desigh مراحل .مثلا اگه وسط یه مرحله اسون بهت digger بده کل اون مرحله رو جویدی.در نتیجه سعی می کنه اون مرحله رو نسبت به اسلحه مناسب با سطح دشمن بده.....
7- هوش مصنوعی در کل بهتر شده بود حتی تو نقد فک کنم گیم اسپات هم بود که به خاطر بالاتر رفتن هوش مصنوعی بازی کمی اسونتر شده ............
اگه میخوای واقعا ببینی هوش مصنوعی چقدر بهتر شده برو مد versus با bot ها بازی کن ببین چیکارت می کنن...... .
8-علت اینکه دنبال پدر می گردن اینه که ایشون راه متوقف کردن لمبنت ها رو میدونه و همین باعث میشه برن دنبالش و شهر "ازورا" رو هم ملکه پیدا کرده و کلا یه رقابتی بین cog و ملکه هست..... .
9-این قسمت دیگه یکم تند رفتی.......... .اگه نقد "دیجیتال فاندری" که به طور تخصصی گرافیک بازیها رو نقد می کنه بخوونی می بینی که گفته همچین چیزی برای x360 یه استاندارد جدید هست واسه x360 ای که بازی مثه کرایسیس 2 رو اجرا کرده........ .
نورپردازی کاملا دینامیک........در مورد بافتا که فک کنم همه بدونن بافتا در موتور انریل در چه وضعی هست ....فریم رو 30 تقریبا قفله........بازی لودینگ نداره(ما بین کات سنساس) و....... . . در کل یه کلسکسیون از افکتاس........ .
در کل در مورد گرافیک خیلی از سایتا اومدن گفتن گرافیک کرایسیس 2 به این دلایل و .....بهترین رو کنسول هست ولی خیلی از دوستان هنوزم میگن بازی کیلزون3 بهترین تو گرافیک کنسولی هست.................یعنی اگه بخواهیم نقد سایتای اینکاره رو قبول کنیم که هیچ(پس باید همه چیشونو اعم از امتیاز و .. رو هم قبول کنیم) و گرنه به نظر شخصی باشه احتمالا هرکی به هر چیزی تمایل داشته باشه اونو بهترین میدونه..........
(راستی تو دانشگاه شما 20 نفر کیلزون3 و گیرز3 رو بازی کردن؟؟)
==================================
در نهایت به نظر خود من به غیر از اندک مقداری(جزیی) نکاتی که بهتر بود در مورد انیمیشنها و موها و حرکت و اینجورچیزا رعایت بشه بازی ایراد خاصی نداره و بقیه اشکالایی که گرفتی بیشتر حالت سلیقه ای دارن .......
.
.
.
1- مو رو که شدید موافقم ببین مثلا موه های اسنیک یادت باید باشه دونه دونه هر کدوم حرکت می کردن مقایسه نمیکنم تنها اسنیک هم نبود اتکان نائومی ومپ اسلات رایدن اینا حرکت موهاشون هنوز هم همتا نداره همون چهره میشه :31:
2- نه موافق نیستم من اتش های باکیفیت تری رو نسبت به این دیدم
3- بنا به قدرت کنسول ربط بدی موافقم اینو در کل موافقم به هر حال قبلیه بیشتر حال میداد
4-روی درجه سختی بالا بازی میکنم ولی نسبت به قبلی ها میگم اسونتر شده اون درجه سختی hARD کجا این کجا 60درصد :18: یا خدا پس ....هیچی ولش :31:
5- والا چی بگم به سلیقه ربط میدی
6- نه منظورم این نیست که مثلا راکت لانچر رو همون اول بده ببین مثلا توکیلزون هم جعبه مهمات داشتیم هم اسلات های مخزن اسلحه به درجه همون مرحله من از اسلحه LUNCHER خوشم میاد وقتی گلولش تموم میشه تو کفش میمونم مخصوصا رو درجه سختی بالا یا باید مهمات پیدا کنم یا مجبورا با اسلحه دیگه ای عوضش کنم
در حالی که تو کیلزون بودن اسلاید هایی که اسلحه های نیروی های الفا و مردمی بودن میتونستی تعویض کنی و برداری
7- این هوش مصنوعی رو صد در صد باید تموم کنم بازی رو تاکید کنم ولی همین حرفو گیم اسپات برا کیلزون به گفته بود اونا هوششون بالاتر به نظرم میرسید
8- میدونم ولی جالبر تر میشد اگر روایت رو بهینه تر پیش ببرن
9- نه تند نرفتم من خودم چند ساله تو کار طراحی و بافت هستم البته مدتیه بی خیالش شدم کاری با کرایسیس ندارم کلا اونو نه تنها من همه قبول داریم گرافیکشو تحسین میکنم شکی نیست من تو کنسول و انحصاری های این دو مقایسه میکنم و میگم امتیاز رو قبول دارم مگر امتیاز گرافیک کیلزون 3کم از گریز هستش..؟
نه بابا میگم تعدادیشون تو دانشگاه بودن تند تند خوندی ها 4 نفر بودن
halflife g
10-10-2011, 14:14
1- مو رو که شدید موافقم ببین مثلا موه های اسنیک یادت باید باشه دونه دونه هر کدوم حرکت می کردن مقایسه نمیکنم تنها اسنیک هم نبود اتکان نائومی ومپ اسلات رایدن اینا حرکت موهاشون هنوز هم همتا نداره همون چهره میشه :31:
2- نه موافق نیستم من اتش های باکیفیت تری رو نسبت به این دیدم
3- بنا به قدرت کنسول ربط بدی موافقم اینو در کل موافقم به هر حال قبلیه بیشتر حال میداد
4-روی درجه سختی بالا بازی میکنم ولی نسبت به قبلی ها میگم اسونتر شده اون درجه سختی hARD کجا این کجا 60درصد :18: یا خدا پس ....هیچی ولش :31:
5- والا چی بگم به سلیقه ربط میدی
6- نه منظورم این نیست که مثلا راکت لانچر رو همون اول بده ببین مثلا توکیلزون هم جعبه مهمات داشتیم هم اسلات های مخزن اسلحه به درجه همون مرحله من از اسلحه LUNCHER خوشم میاد وقتی گلولش تموم میشه تو کفش میمونم مخصوصا رو درجه سختی بالا یا باید مهمات پیدا کنم یا مجبورا با اسلحه دیگه ای عوضش کنم
در حالی که تو کیلزون بودن اسلاید هایی که اسلحه های نیروی های الفا و مردمی بودن میتونستی تعویض کنی و برداری
7- این هوش مصنوعی رو صد در صد باید تموم کنم بازی رو تاکید کنم ولی همین حرفو گیم اسپات برا کیلزون به گفته بود اونا هوششون بالاتر به نظرم میرسید
8- میدونم ولی جالبر تر میشد اگر روایت رو بهینه تر پیش ببرن
9- نه تند نرفتم من خودم چند ساله تو کار طراحی و بافت هستم البته مدتیه بی خیالش شدم کاری با کرایسیس ندارم کلا اونو نه تنها من همه قبول داریم گرافیکشو تحسین میکنم شکی نیست من تو کنسول و انحصاری های این دو مقایسه میکنم و میگم امتیاز رو قبول دارم مگر امتیاز گرافیک کیلزون 3کم از گریز هستش..؟
نه بابا میگم تعدادیشون تو دانشگاه بودن تند تند خوندی ها 4 نفر بودن
2- من نگفتم بهترین آتش ولی کم نظیر و عالی هست.....حالا نظرا متفاوته شاید یکی خوشش نیاد...... .
4-این که کلا اسون شده گفتم به خاطر اینکه چهار نفر شدی مثه شماره های قبل یارات خیلی کمتر میرن تو شکم دشمن........یارات برخلاف شماره قبل سریع میان زندت می کنن(دیگه مثه شماره های قبل یادشون نمیره:31:) و ....... .
کلا اینا باعث شده اسون بشه قبول دارم.....ولی همونطور که گفتم خود سازنده ها گفتن جون شماره های قبل رو اکثریت نتونستن به خاطر سختی تموم کنن در نتیجه بازی رو اسونتر می کنیم(یعنی خودشون گفتن)
5-مطمینا سلیقس.......چون مثلا تو halo خیلی ها از دشمناش بدشون میاد و میگن چرا مثلا دشمنا خشن وفلان نیستن ولی خوب بعضی ها خوششون میاد.......نمیشه گفت که پس بدن....... .
ولی لوکاستا خون داره بدنشون و خشن و اینان..... .
7-یه مقاله قبلا تو گیم اسپات بود که به هومان هم نشون داده بودم .........بهترین هوش مصنوعی ها مال بازی halo reach و killzone2 و fear1 بودن.......این سه تا بهترینن.مخصوصا fears 1 و gears 3 به اینا نمیرسه ولی خیلی خوب و عالیه...... .
8-اینم دیگه نظر شخصیه.......گیم اسپات میاد مدال داستان رو میده به بازی (که خیلی خیلی کم به یه بازی شوتر میده)یکی میگه ای کاش حماسی میشد....یکی میگه این هندی شد....یکی میگه اخرش خیلی خوب بود.....و.....
9-والله امتیاز گرافیک کیلزون رو فقط تو با گیرز 3 مقایسه کردی:31:مگه میشه مقایسه کرد؟؟ اگه به مقایسه هست فعلا امتیاز گرافیکی forza4 بالاس(که خوب نشون میده مقایسه بی ربطی هست)
کسی این دوتا رو مقایسه نکرده و نمیشه نشست جز به جز مقایسه کرد ولی سایتای تخصصی فقط گرافیک یا حتی کلی مثه گیم اسپات یا هر چی اکثرا میگن جزو بهترین ها و گهگاهی بهترینو یه استاندارد جدید و ........هست.
این مقایسه ای که می کنی واسه ماها بیشتر حالت بصری داره و مقایسمون بصری هست و این ممکنه واسه هر کسی متفاوت باشه ولی سایتای معتبر و تخصصی علاوه بر مقایسه بصری مقایسه تکنیکی هم می کنن که خوب همین وجه تمایز مقایسه ماها با اوناس....... .
==============================================
.
.
نه دقیق با کیلزون 3 مقایسه نمی کنم چون هر دو تو یک سال هستن برا همین پیش میکشم وگرنه موافق اون المان ها و تاکتیک های جدیدی هستم که ارائه میدن
والا من گراف کیلزون 3 رو شخم زدم رفتم تا اون موتور گواردیلا رو ریختم رو زمین تکنیک و تاکتیک و بصری همشو رفتم تا اخر
به هر حال بحث خیلی جالب بود یعنی عالی بود مراد جان لذت بردم
+
یه مورد دیگه
البته من یه چیزی به حرفای صحبت های قبلیت اضاف کنم هیچ پایانی در همه بازی ها به اندازه هیلو ریچ نمیشه تنها بود تنها اومد و رفت و تکرار نمیشه اون بازی البته نه پایانش کل بازیش تکرار نشدنی بود
ارادتمندم.
mehdi30nema
10-10-2011, 14:30
میگم شما خودتم بدت نمیاد بیای شر به پا کنی ها :31:.
حداقل ده تا از پستاتون این بود که چرا من نوشتم سونی میخاد با چه عنوانی با گیرز 3 رقابت کنه که اینو کردید پیرهن عثمان و گفتی چرا با عنوان های سونی کار دارید .
حالا خیلی راحت اومدید تو تاپیک گیرز و دارید میگید گرافیک کیلزون 3 بهتره . الان توقع دارید فن های گیرز بشینن نگاه کنن ؟
مثل اینکه دوست دارید آتیش بندازید تو خرمن کاه .
resident_evil
10-10-2011, 15:25
یه بار دیگه با نوید و یکی از دوستان hordeرو از اول تا آخر از ساعت یک تا 2بامداد رفتیم خیلی چسبید...
حسین دیشب اگه قطع نمیشدم 50 رو هم تموم میکردیم یه Ribbon میگرفتیم که نشد متاسفانه : دی
حالا امشب میریم که رکورد بزنیم و بریم توی 1000 نفر اول در قسمت Beast : دی
HESAM_5700
10-10-2011, 19:23
بازی چند اکت داره کلا ؟! رسیدم به Act IV Chapter 6 زیاد مونده ؟ :دی
ولی واقعاً آخرای چپتر قبلی اشکم دراومد : (( خیلی آهنگ متن اون صحنه هم جالب بود ( همون صحنه دیگه : دی اسپویل میشه : دی )
حسین دیشب اگه قطع نمیشدم 50 رو هم تموم میکردیم یه Ribbon میگرفتیم که نشد متاسفانه : دی
حالا امشب میریم که رکورد بزنیم و بریم توی 1000 نفر اول در قسمت Beast : دی لایو میزنین ؟ :دی
( خوش به حالتون :|| من یه بار گیرز 1 زدم لوله شدم کلاً : دی !! )
mehdi30nema
10-10-2011, 21:34
بازی چند اکت داره کلا ؟! رسیدم به Act IV Chapter 6 زیاد مونده ؟ :دی
ولی واقعاً آخرای چپتر قبلی اشکم دراومد : (( خیلی آهنگ متن اون صحنه هم جالب بود ( همون صحنه دیگه : دی اسپویل میشه : دی )
)
5 تا اکت داره . ولی اکت آخری خودش یه 2 ساعتی فکر کنم طول بکشه .
اون قسمتی که اشاره کردی اونقدر تاثیر گذار بود که امروز اون تیکه بازی را با کیفیت HD و حجم حدوده 200 مگ از یوتیوب دانلود کردم و پنج شش باری هم تا حالا نشستم نگاه کردم .
آدم سیر نمیشه ، انگار نه انگار که بازی کامپیوتری داری میبینه ، از بس تاثیر گذاره فکر میکنی داری یه فیلم سینمایی میبینی .
رو Hardcore تموم کردیم ایشالله رو Insane ! تنها بازی ای هست که آدم هرچی تمومش کنه خسته نمیشه لامذهب ! :دی من 2 رو 5 6 بار تموم کردم تازه این اولیش بود :دی
HESAM_5700
10-10-2011, 21:52
موافقم علی : دی منم الان رسیدم چپتر 3 از اکت آخر :( : دی
انشاالله قسمت بشه لایو بزنیم با بچه ها : دی
موافقم علی : دی منم الان رسیدم چپتر 3 از اکت آخر :( : دی
انشاالله قسمت بشه لایو بزنیم با بچه ها : دی
ایشالله ولی پچ کردن XGD3 رو بلد نیستم . بلدی حسام ؟
دوستان این وبلاگ تموم آهنگ های این بازی رو داره :
وای نــــــــــــــــــــه ...
ِDom :37::37::37::37::37::37::37:
سلام
ميشه لينك دانلودشم بزاريد Gears of War 3 !!
امروز تو خیابون داشتم میرفتم اونور خیابون یکی از رفقام منو دید داد زد سلام چطوری گریز 3 بازی میکنی کجایی
یهو گفت...من رسیدم اونجایی که..
اونجایی که دام میمیره...
پاهام سست شد می خواستم هد شاتش کنم ولی ازش گذشت کردم فکر میکنم اون شخص دیگه برام جایی نداشته باشه میون دوستام :20: اسپویل به این بزرگی ثبت میشه تو تاریخ
samad_sr
11-10-2011, 21:29
میدونید بازی گرافیک فوق العاده ای داره ولی نمیدونم چرا مثلا افکت های آبش اینقدر سطح پایینه خیلی عجیبه برام بازیی با این گرافیک با این نور پردازی توپ چرا آخه باید اینطوری باشه مخصوصا اولش توی کشتی خیلی خیلی بد بود
Sam Fisher 11
11-10-2011, 23:20
میدونید بازی گرافیک فوق العاده ای داره ولی نمیدونم چرا مثلا افکت های آبش اینقدر سطح پایینه خیلی عجیبه برام بازیی با این گرافیک با این نور پردازی توپ چرا آخه باید اینطوری باشه مخصوصا اولش توی کشتی خیلی خیلی بد بود
اونجا آره یکم تو ذوق میزنه...اما جلوتر توی جزیره یا وقتی میرن زیر آب...محشره آبش...یکی از مپ ها هم هست یه رودخونه ی خیلی زیبا داره با آب زلال که دلت میخواد .
تا قبل از این بهترین مرحله زیر آبی که دیده بودم MW2 بود ولی این بازی کلا سطح توقعمو بالا برد. فضای زیر ابش خیلی خیلی زیباست.زنگزدگیا و پوسیدگیا و جلبکا و بخصوص اون نور روی کف دریا که از شکستگی نور روی سطح آب بوجود میاد...
+
Damon Baird در واقعیت : دی
HESAM_5700
12-10-2011, 09:57
Damon Baird در واقعیت : دی
تفنگشو خیلی قشنگ در آوردن : دی !
اون عکس آخرم چه حرکتی زده :27: .
با این پایان ــه داستان گیرز 4 ــی در کار نیست ! درسته ؟!
resident_evil
12-10-2011, 13:16
Sawed-Off و Retro Lancer مضخرفترین سلاح های بازی که واقعا حال منو بهم میزنن و فقط به افزایش نوب در بازی کمک کردن : دی
Pessimist
12-10-2011, 13:22
خب بالاخره منم کنسول خودمو آپدیت کردم و تونستم گیرز 3 رو بازی کنم.
تقریبا میشه گفت بازی نسبت به قبل یه مقدار متنوع شده مثل همونجایی که ما در نقش اون سیاه پوسته که اسمشو یادم نیست ظاهر میشیم و وقتی لمبنت ها کشته میشن میترکن درست برعکس سری قبلی.
نوع سنگرگیری هم تفاوتی با قبلی نداره اما گرافیک و گیم پلی فوق العادست.
البته من هنوز وقت نکردم این بازی رو تموم کنم وقتی تموم شد نظر خودمو به صورت کامل تو همین تاپیک میذارم.
samad_sr
12-10-2011, 20:28
]اونجا آره یکم تو ذوق میزنه...اما جلوتر توی جزیره یا وقتی میرن زیر آب...محشره آبش...یکی از مپ ها هم هست یه رودخونه ی خیلی زیبا داره با آب زلال که دلت میخواد .
تا قبل از این بهترین مرحله زیر آبی که دیده بودم MW2 بود ولی این بازی کلا سطح توقعمو بالا برد. فضای زیر ابش خیلی خیلی زیباست.زنگزدگیا و پوسیدگیا و جلبکا و بخصوص اون نور روی کف دریا که از شکستگی نور روی سطح آب بوجود میاد...
اره زیر ابش واقعا قشنگه .آخ گفتی توی جزیرهه واقعا کف کردم وقتی که از اب در اومدن انگار واقعا خیس شدن رنگ بندی سبزه ها و سنگهای توی ساحل تکسچرهای فوق العاده اون مرحله من رو نابود کرد اصلا من اون مرحله کسی رو نمی کشتم فقط محیط زیباش رو نگاه میکردم!:گاهی اوقات اصلا رنگ بندی هاش مثل عناوین دیگه ای که با انریل انجین 3 ساخته شدن نبود مثلا بعضی مراحلش که توی شهر بود خیلی شبیه به انچارتد شده بود.
ولی بازم مراحل آخر (نه مرحله آخر) گرافیک بازی افت میکنه نمیدونم یعنی با کمبود بودجه مواجه شدن یا می خواستن به موقع منتشرش کنن یا اصلا خسته شدن!.در کل بازیه خیلی خیلی بزرگیه دوستش دارم خیلی زیاد.این بازی تمام فنهای xbox رو سر بلند کرد وقدرت xbox رو به همه نشون داد .تازه کلیف بلزینسکی گفت اگه کسی بگه از تمام قدرت کنسول های نسل حاضر اسفاده کرده یه دروغ محض گفته!!!
halflife g
12-10-2011, 22:13
آخ گفتی توی جزیرهه واقعا کف کردم وقتی که از اب در اومدن انگار واقعا خیس شدن رنگ بندی سبزه ها و سنگهای توی ساحل تکسچرهای فوق العاده اون مرحله من رو نابود کرد اصلا من اون مرحله کسی رو نمی کشتم فقط محیط زیباش رو نگاه میکردم
اون جایی که از آب دراومدن بیرون خدای خدا بود.......اون قطرات اب روی عضلات کارماین برجسته بود.
ولی بازم مراحل آخر (نه مرحله آخر) گرافیک بازی افت میکنه نمیدونم یعنی با کمبود بودجه مواجه شدن یا می خواستن به موقع منتشرش کنن یا اصلا خسته شدن!
اخرین مرحله و کلا یکی دو مرحله اخر(مخصوصا مرحله اخر)تعداد دشمنا بیش از حد و وسعت مبارزات بیش از توان پردازشی بود به نظرم و واسه خاطر حفظ فریم فک کنم کمی گرافیک رو پایینتر از مراحل دیگه کردن ولی به جز مرحله آخر و مبارزه پایانی خیلی مشخص نبود....... .
Sawed-Off و Retro Lancer مضخرفترین سلاح های بازی که واقعا حال منو بهم میزنن و فقط به افزایش نوب در بازی کمک کردن : دی
یادته نوید تو اس ام اس بهت گفتم این شاتگان خیلی قویه......در حد بمب اتمه:31:ولی هر دوی اسلحه ها واقعا عالی و انتیک هستن مثه خود لنسر اصلی.......
.
.
.
منم بازی رو تموم کردم
پایانش هم خوب بود و هم بد فقط خیلی تو ذوقه که دیگه نمیتونم این بازی رو بایز کنم چون دیگه داستان تموم شد
راستی دو سوالanyaخواهر مارکوس بود یا نه همینجوری تو جوخشون بود?
اون بابای مارکوس چرا خودشو لوکاست کرد؟؟
ميشه بگيد چه گرافيكي واسش لازمه تا بگيرم !!
ميشه بگيد چه گرافيكي واسش لازمه تا بگيرم !!
جان بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بازی فقط و فقط به طور انحصاری برایXBOX360اومده و شما فقط باید این کنسول رو داشته باشه رو PCفقط نسخه یک این بازی هست و بس2و3روX360اومده دوست من
منم بازی رو تموم کردم
پایانش هم خوب بود و هم بد فقط خیلی تو ذوقه که دیگه نمیتونم این بازی رو بایز کنم چون دیگه داستان تموم شد
راستی دو سوالanyaخواهر مارکوس بود یا نه همینجوری تو جوخشون بود?
اون بابای مارکوس چرا خودشو لوکاست کرد؟؟
فکر کنم نامزدش بود !
آره واقعا سلاح چرتیه قبول دارم :دی
_Night_Mare_
13-10-2011, 22:21
راستش انتظار بیشتری ازش داشتم ... بیشتر منو یاد گیم پلی خشکه GeOW1 انداخت .
باگ هم زیاد داشت ... مثلا وقتی دشمنی اطرافمون نبود یکی از یار هام یهو یه بمب مینداخت زیر پام من می مردم .
GeOW شروع خوبی داشت ولی پایان خوبی نداره... منم همون اول که رفتم تا ACT1 CHAPTER4 دی وی دیش رو شکوندم انداختم کنار و حسرت اون 3 تومنی که براش دادم رو خوردم ( بعد خریدن Dead Island هم اینقدر حسرت نخورده بودم )
ولی Retro Lancer خیلی خوب damage میداد.فقط باید تقه میزدی تا خوب بزنه:31:
وقتی باهاش rush میکنی خیلی حال میده.گریه در میاره:31:
اره واقعا اون rush شش خیلی میچسبده ادم جیگرش حال میاد
راستش انتظار بیشتری ازش داشتم ... بیشتر منو یاد گیم پلی خشکه GeOW1 انداخت .
باگ هم زیاد داشت ... مثلا وقتی دشمنی اطرافمون نبود یکی از یار هام یهو یه بمب مینداخت زیر پام من می مردم .
GeOW شروع خوبی داشت ولی پایان خوبی نداره... منم همون اول که رفتم تا ACT1 CHAPTER4 دی وی دیش رو شکوندم انداختم کنار و حسرت اون 3 تومنی که براش دادم رو خوردم ( بعد خریدن Dead Island هم اینقدر حسرت نخورده بودم )
من دارم حسرت میخورم که چرا اوریج نخریدم ...
jericho-sina
14-10-2011, 00:38
آقا من دیگه واقعا کلافه شدم.....
آقا یکی لطفا بهم بگه علت اینکه اینقدر match پیدا کردن تو live برا من سخته چیه آخه؟ کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟ چجوری پس بازی میکنین شما تو live ؟:41:
سلام رفقا .
یه سوال نسبتا بیربط داشتم .
میگم حالا که گیرز ۳ هم اومد و تموم شد، بنظرتون امکانش هست که بیان و در آینده شماره ی ۲ و ۳ رو برای پی سی هم بدن بیرون ؟؟
.
سلام رفقا .
میگم حالا که گیرز ۳ هم اومد و تموم شد، بنظرتون امکانش هست که بیان و در آینده شماره ی ۲ و ۳ رو برای پی سی هم بدن بیرون ؟؟
.
این جور مسائل به هیچ وجه معلوم نمیشه یهو دیدی مثلا 5 سال دیگه گفتن میاد
یهو هم دیدی کلا اصلا هیچ وقت نیومد
کلا به اون بالا دستیه ربط داره شب بخوابه صب بلند بشه خوشش اومد میزنه در واقع الان با قاطعیت نمیشه گفت بله میاد یا نمیاد
mehdi30nema
14-10-2011, 17:44
سلام رفقا .
.
فکر نکنم روی pc بیاد . چون الان بحث عناوین اختصاصی کنسول ها خیلی داغه و بعیده مایکروسافت یه همچین کاری بکنه .
تموم شد یک کلمه ختم کلمات فوق العاده .
اونجا که مدال بابای مارکوس میوفته تو دستش واقعا ادمو تحت تاثیر قرار میده
مارکوس زین پس در بین شخصیت های محبوبم قرار میگیره
مخصوصا که وقتی اون هد بندشو در میاره واقعا تو دل برو تر میشه و دوست داشتنی
دمشون گرم موزیک و صداگذاری بازی هم جز برترین ها بود
نقدی مینویسم کیفشو ببریم.
CATALONIA
15-10-2011, 18:46
یه دو سه روزی هست دارم بازی میکنم ولی سعی میکنم خیلی هر روز بازی نکنم که زود تموم نشه :31:
فعلا رسیدم به ACT III باید بگم تا اینجا بازی فوق العاده بوده ... یعنی اصلا انتظار نداشتم این قدر بازی خوب بشه ..
از لحاظ جلوه های بصری که انصافا خیلی پیشرفت کرده ... البته یه سری هستن که کلا از موتور و بافت بازی و به طور کل بیس گرافیک بازی خوششون نمیاد .. که اونها جای خود دارن ..
گیم پلی بازی فرقی نکرده .. البته من خودم کلا با عوض شدن گیم پلی تو هر نوع بازی مخالفم .. اینم به همون شکل ... من به شخصه ارتقایی هم توی گیم پلی ندیدم .. یعنی نکته ی جدیدی نبود ..
مهم ترین بخش مورد تغییر یافته ی بازی بدون شکل داستان بازی هست .. که بدون شک فوق العاده شده ... صحنه های احساسی توی بازی بیشتر شده .. خیلی بیشتر .... واین عالیه ...
در یک کلام به قول G4TV بهترین و تاثیر گذار ترین فرنچایز این نسل از بازی ها ...
Killzone2
15-10-2011, 19:56
من هم بازی رو یه مقدار انجام دادم البته یکی از دوستان بازی رو گرفت که خوب یه مقدار تونستم بازی کنم باید بگم بازی بسیار زیباست کلا شماره دوم هم عالی بود این دیگه کلا زیباتر شده بود گرافیک بازی از رنگ های جالبی استفاده کرده که مخاطب رو جذب میکنه و البته جزئیات خیلی خوبی هم داشت مناطق البته مراحل اول بازی...
یه سری مکان ها ولی به نظر میاد میشد بهتر هم روش کار بشه یعنی کمبود آبجکت داشت ولی در کنار اون طراحی های عالی میشه گفت چیزی نیست که به چشم بیاد.
مارکوس هم که کلا استایل خودش رو داره و چیز جالبی که تو این شماره دیدم این بود که اسلحه مارکوس اینبار اره و شلیک و شمشیر هست! یعنی جالب بود که میشه به عنوان شمشیر هم از بازی استفاده کرد که یکی از لوکاست ها رو میگیری میزنی بعد با اسلحه شبیه شمشیر سرش رو میزنی! : دی
سیستم کاور بازی هم که کلا مثل شماره های قبل بسیار زیبا بود... این روند بازی هم طوری هست که مثل شماره قبل واقعا میری تو حس مناطق خیلی خوبه من هم یه مقدار بازی کردم واقعا عالی بود حالا باید بریم بقیه رو هم بازی کنیم چون داستان بازی بهتر از شاره قبل بود و همینطور افکت های صدا تو بازی کیفیت خوبی داشت ...
marmolak kocholo
16-10-2011, 15:51
قبل از اینکه برم سفر دستگاه رو به همراه 20 تومن دادم به یه بنده خدایی که ببره برای LT، آخه گفته بود یکی دو روز اینا ممکنه طول بکشه منم از این موقعیت استفاده کردم. امروز هم با عجله رفتم هم دستگاه رو گرفتم هم اولین کاری که کردم GEOW 3 رو گرفتم...
یکم رفتم جلو نکاتی که سریع به ذهنم رسید رو بهتون میگم.
اولین چیز گرافیک فوق العاده بازیه که نسبت به بازیه های دیگه کنسول یه سرو گردن بالاتره، مخصوصاً نور پردازی و کیفیت بافت ها و بعضی از افکت ها که تو بیشتر جاها قشنگ کار شده، DD بازی هم جلوه خاصی داره، یه نکته ای هم که متوجش شدم اینه که فضاهای بازی مثل نسخه های قبلی زیاد خشک به نظر نمیرسن و نسبتاً متنوع تر شدن، دیر لود شدن تکسچرها و افت فریم ها هم تا حدی نسبت به شماره دوم بهتر شده ولی هنوز هم بعضی جاها شاهد این مشکلات هستیم، مخصوصاً دیر لود شدن تکسچرها.
گیم پلی بازی هم نسبت به 2 نسخه قبلی خیلی سریع تر و اکشن تر شده، ولی به نظرم از سختی بازی کم شده و مثل قبل نیست، این لترو لنسر هم واسه خودش راکت لانچریه لا مصب :| ! D:
داستان بازی هم همونجور که از دیالوگ ها و کاتسنس ها مشخصه نسبت به شماره های قبلی خیلی حماسی تر و جذاب تر شده از نظر من، البته فعلا اولای بازیم...
در کل فعلا که بازی با اکشنی که داره و گرافیک بی نظیرش خیلی داره میچسبه، فقط امیدوارم مثل نسخه قبلی از وسطاش به بعد تکراری نشه که به نظرم نمیشه.
بزرگتر ، بهتر ، خشنتر
نسل جدید کنسول های خانگی جدید و کنسول کمپانی بزرگ ماکروسافت با عرضه کنسول محبوب Xbox 360 خود نگرشهارو تغییر داد و سازندگان و ایدهلوژی های متفاوتی رو برای ارائه ایده های نو ایجاد کرد در همین روزها بود که جلسه ای بین روئسای ماکروسافت و افرادی که طرح ساخت بازی Gears of war رو داشتند که با موافقت ماکروسافت روبرو نشد شب همان روز طی یک گفتگوی تلفنی دلیل موضوع این گفته شده بود که مبلغ درخواستی برای ساخت بازی بسیار بالا بود اما فقط یک جمله باعث شد که ما امروز تغییر رو ببینیم ان هم این که به مسئول ماکروسافت گفته شد شما با ارائه چند میلیون دلار چند میلیارد سود خواهی کرد این بود که باعث شد بهترین بازی سال 2006 ساخته بشه و لقب بهترین سوم شخص بهترین گرافیک و بهترین گیم پلی رو از ان خود کنه این شروع کاری بود برای کارگردان که الان بسیار نامی شده کلیف بیلزینسکی که کارگردان بازی بود سبکی نو برای خود و بازی و جامعه گیم ارائه کرد او به محبوبیت بسیاری دست یافت و این محبوبیت در نمایشگاه سال 2007 که با ارئه برقی خود وارد صحن سن شد تا قسمت دوم بازی رو معرفی کند بسیار زیاد شد
Gears of war سیستم عالی کاور گیری رو بنا نهاد البته بنا نه این که قبلا نبود ولی ایده لوژی کاورگیری رو به بهترین شکل که تا اون لحظه نبود و هنو زهم بازی نبوده که به این خوبی این سیستم رو با گیم پلی همراه سازه و کنار هم بزاره امسال هم بعد از 2 سال انتظار نسخه سوم Gears of war منتشر میشه و با فروش بی نظیر حتی در پیش فروش ها در تاریخ ثبت میشه و پیشی میگیره از همه بازی ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PrhoG-N9bsAa3HJEvBX
NEXT
گیم پلی..:
یک سیستم کاملا اشنا که حتی بدون تغییرات و نواوری ارائه میشد باز جذابیت همیشگی خودش رو خواهد داشت از بحث کاورگیری و سبک خاص تیراندازی بازی بگذریم که نیاز به توصیف ندارد و المان های خاص یک شوتر سوم شخص رو دارا هستش و این بار یک سیستم بسیار خوب به بازی اضافه شده که سرعت عمل بالا هستش واقعا سرعت بازی افزایش یافته و گیمر داخل درگیری ها سرعت عمل رو به خوبی درک میکند این موضوع حتی باعث میشه که همکاری های بسیار موثری فی مابین دوستان داخل بازی ایجاد بشه و بازیباز همیشه در حاشیه امنیت تصمیم گیری های خودش رو برای پیش برد هر چه بهتر حرکات خودش انتخاب میکنه ما همچنان سیستم بسیار موثر و ناب تعویض خشاب رو داریم که منحصر هستش این سیستم نیز در داخل پارانتز سرعت قرار گرفته و لذت بخش هستش این بار تجهیزات و سلاح هامون دو برابر نشده چند برابر شده کلکسیونی از متفاوت ترین سلاح های حاضر سبک سنگین که هر کدوم با توجه به بازه مرحله ای خود به خود به گیمر داده میشه وجود سالح جدید رترو لانچر مینی شاتگان جدید + امکان همراهی کردن مراحلی با مینی ماشین های جنگی که بسیار عالی و فوق العاده ساخته شدن ما میتونیم این بار مینی ماشنی هایی رو سوار بشیم که قدرت تخریب بیشتری دارن و میتونن مینی باس فایت های سخت رو به راحتی از پیش رو بردارن
برمیگردیم به سیستم کاور گیری که کاملا به فیزیک و گیم پلی وابسته هم هستند مدت زمان زیادی نمیشه پشت کاور های نا امن ایستاد و باید هر چه سریع تصمیم خود مبنی بر تعویض مکان رو اتخاذ کنیم چه بسا که در موقعیت های حساس و نبود یک مکان مورد قبول حساسیت کار بالا رفته و این حس رو میده که به دل دشمن زده و از سیستم های Mele خاص چرخ دنده ای استفاده کرد مثل همیشه حر سلاحی حالت خاص mele خود رو دارن که این بار + اره مخصوص ما میتونیم با یک جهش سریع با اسلحه Retro Luncher سرنیزه محکمی که روی سر این اسلحه هستش رو وارد بدن بخت برگشته لوکشت ها کرده و دو متری از زمین بلندشون کنیم تا خشم خودمون رو بهتر نشون بدیم این حالت با سلاح های متفاوت یک فینیشر جالب نیز برای خود دارن لوکست هایی که روی زمین نیمه جان افتادن و التماس میکنن میشه فینیشر هایی به زیبایی فینیشرهای Undertacker زد که واقعا حس خشونت جالبی رو القا می کنن
امتیاز..: 9.5
Luncher
این سلاح جز بهترین سلاح های دوران بازی های شوتر هستش که دارای سیستم کاملا خارق العاده ای هستش
قدرت تخریب بالا تعویض خشاب سریع و هدف گیری بسیار بالا که به هنگام تیراندازی بسیار به ندرت به دور از هدف شلیک میکند
بنابراین اکثر گلوله های پر شماری که در خشاب پرتعداد او قرار میگیرد در هدف قرار میگیرد
مهمترین اولویتی که این سلاح رو متمایز کرده وجود یک سیتم اره مانند جلوی این سلاح هستش که جز حالت دوم به شمار می رود
که به هنگام کار می توان دشمن بخت برگشته رو قلو قم کرده و به چند تیکه تبدیل کند و بسیار برنده هستش
Medic
موزیک و صدا..:
یکی از بهترین صداگذاری هایی که تا به حال وجود داشته هم رده با اثار بزرگ صداگذاری ،صداگذاری نه تنها عالی هستش بلکه با استفاده از افکت های نو و کاملا جدید همراه هستش میشه گفت اکثر افکت های صدا در قسمت قبلی کنار گذاشته و المان های نو با بهترین کیفیت ممکن در بازی قرار گرفتن دوبله بازی و شخصیت های ان نیز بسیار تحسین برانگیز شده و دیالوگ های ردو بدل شده اون حس واقعی موضوع رو به حد کمال میرسونن در این میان موزی بازی نیز بهینه شده از موزیک منو گرفته تا درگیری های میان بازی نسبت به محیط و تغییر ان بنا به تفاوت هر سانس که ایده ال هستش توانایی برانگختن احساسات گیمر به بهترین شکل ممکن که باعث میشه بهترین امتیاز ممکن رو از ان خودش کنه
امتیاز..: 10
گرافیک ..:
اولین چیزی که نمایش های اولیه بازی به چشم خورد وجود رنگ پردازی های فوق العاده بود این بار با توجه به تکراری بودن لوکیشن ها و استفاده بیش از حد از رنگ های سیاه و قرمز تغییر صورت گرفته و شادابی خاصی توام با درد و عذابی که لوکست ها وارد سرزمین سرا کردند هستش لوکیشن های متعدد در هر مرحله به وضوح دیده می شود و یک نواختی مراحل به کلی وجود ندارد مراحل زیر اب مرحله میان کوهستان پر از درخت و گیاه که شادابی خاصی رو به بازی بخشیده است
موتور اشنای انریل این بار بهینه تر شده و تمام و کمال در اختیاز این بازی قرار گرفته در همون وحله اول نورپردازی زیبا به چشم می خورد استفاده از نورهای با کیفیت بالا بازی رو همرده با بهترین های این زمینه قرار میده بافت های بازی با بهترین سیستم طراحی شده اند چند برابر نسبت به نسخه قبلی افزایش یافته و این موضوع در کنار طراحی چهره ها نیز دیده می شود حتی می توان گفتچهره شخصیت براد از خود مارکوس هم با جززیات و زیبا طراحی شده استفاده از تکلونوژی بهینه شدن بافت ها باعث شده که این بار بسیار کم شاهد بازگشتن بافت های با کیفیت باشیم که بعضا عذاب اور بودن + وجود قدرت بصری و زیبای بازی فیزیک نیز بسیار پیشرفت کرده و اثارش با گیم پلی بازی ترکیب شده و لذت بخش هستند ستونی که تکه تکه میشه و موانعی که با چند تیر خورد می شوند اما در این میان بعضا تکسترهای نامرغوب و بافت های بی کیفیت د رکنار باگ هایی وجوددارند رفتن بازوی مارکوس داخل سینش یا داخل دیوار شدن دوستان همراه بعضا باگ هایی رو به ندرت دیده می شوند بافت های اتش در برخی مراحل دقت کافی نشده و بیشتر بافت هایی که بازیباز باهاش درگیر هستش عالی کار شدن
نماهای دور زیبا و فضای بزرگ بازی رو به زیبایی تمام به رخ می کشند
امتیاز..:9
Brother to the end
داستان و هیجان..:
داستان بازی روایت تکراری که پیش زمینه اکثر بازی های کامپیوتری بوده رو داره انسان ها در معرض حمله موجودات فضایی یا مافوقی قرا رمیگیرند و در صدد از بین بردن انها هستن اما در این میان شاخ و برگ بخشیدن با داستان بازی و نحوه روایت ان نیز از اولویت خاصی برخوردار هستش Geow 3 این المان رو د رحد قابل قبولی رعایت کرده که مخصوصا در قسمت سوم به حد علای خودش رسانده پدر مارکوس که پروفسور فینیکس هستش بعد از سال ها پیدا شده و این بار راز از بین بردن لوکست ها و جبه سومی که تشکیل شده رو در دست دارد باید او را یافت و این راه موانعی رو دارد که..
همه شخصیت های بازی این بار گرد هم اومدن و حتی یک مرحله از بازی نیز با شخصیت دیگری که ول هستش ادامه پیدا میکنه و روایت ساعت های درگیری رو از طری دیگر بیان میکند وجود بار احساسی و ترکام سانس های رفتاری بین شخصیت ها و روابطی که با بازیباز ایجاد میکند از نقطه عطف های این قسمت به شمار می رد مخصوصا که این بار دو شخصیت زن نیز با ما همراه شدن و روابط موجود خالی از لطف نیست در این بین مثل همیشه مد انلاین و مولتی بازی به بهترین شکل ممکن با مد هایی که تازه وارد و از قبل بهینه شده روش های نوینی رو ارائه میدن وجود بخش های team deathmatch وking of the hill که در میان وجود قسمت های انلاین و افلاین horde و بست که هر بار لول هایی جذاب در اختیار گیمر قرا رمیدهد که لذت دو چندانی رو ایفا میکند کاش باس فایت brumak حضور پررنگتری داشت ولی دریغ شده بود برخلاف قسمت قبل که باس فایت اخر بازی بسیار پوچ بود اینبار جنگ با باس فایت اخری بسیار لذت بخش و جذاب بود
امتیاز..: 9
ممکن هستش که این قسمت دیگه وداعی باشد با سری بازی های چرخ دنده که در این نسل مارو با رویکردهای بسیار لذت بخشی روبرو کرد و اشنا ساخت که بیشتر باید مدیون کارگردان این اثر کلیف باشم
امتیاز کل...:9
تصاویر زیر هم سایز خوبی دارن زیبا هستن
vahidgame
17-10-2011, 15:33
حامد دستت درد نکنه نقد خیلی خوبی بود
فقط حیف شد نسبت به کیلزون 3 که 9.5 داده بودی به اون 0.5 نمره کمتر دادی و با این اوصاف کلیف بنده خدا دیگه هیچ شانسی نداره که تو بازیش رو به عنوان بهترین شوتر سال انتخاب کنی :دی
17-10-2011, 20:15
با وجود امتحان های فراوان (و نمره کم آوردنای فراوان :|) اصن نمیتونم بیخیال این شم :دی 2 روزه گرفتمش ، خودمو نصف کردم باهاش :دی
کامـــلا شاهکار بود ، کامــــلا :دی
برعکس نسخه های قبل که از کارماین ها حرصم میگرفت ، از کارماین این نسخه خیلی خوشم اومد... فکر میکردم بالاخره این کارماین زنده میمونه :| واقعا صحنه مرگش دلخراش بود :| شبیه Fatality اگه اشتباه نکنم QuanChi توی MK4 بود :دی
راستی یه سوال : (من الان Act 3 چپتر 3 هستم اگه جواب سوال اسپویل میکنه چیزی رو خواهشا جواب ندین :دی)
این Azura چیه دقیقا؟؟؟
Mool Tee
17-10-2011, 21:47
اگه بازی رو بدونه اینکه بدم برام آپدیتش کنم بزارم تو دستگاه چی میشه؟
Leon-117
17-10-2011, 21:54
با وجود امتحان های فراوان (و نمره کم آوردنای فراوان :|) اصن نمیتونم بیخیال این شم :دی 2 روزه گرفتمش ، خودمو نصف کردم باهاش :دی
کامـــلا شاهکار بود ، کامــــلا :دی
برعکس نسخه های قبل که از کارماین ها حرصم میگرفت ، از کارماین این نسخه خیلی خوشم اومد... فکر میکردم بالاخره این کارماین زنده میمونه :| واقعا صحنه مرگش دلخراش بود :| شبیه Fatality اگه اشتباه نکنم QuanChi توی MK4 بود :دی
راستی یه سوال : (من الان Act 3 چپتر 3 هستم اگه جواب سوال اسپویل میکنه چیزی رو خواهشا جواب ندین :دی)
این Azura چیه دقیقا؟؟؟
میگم پارسا میتونی صحنه مرگ کارماین رو توصیف کنی؟!
اگر به اون مرحله جنگل رسیدی بخون :
اگه اونی رو میگی که یه لوکاسته دستشو میکنه و میکوبونه به سرش باید بگم اون کارماین نیست..............
Arrowtic
17-10-2011, 21:55
من که Xbox ندارم ولی شنیدم از دوستام پیغام میده آپدیت کنم یا نه اگه بزنی آره فاتحش خوندس!(فکر کنما!)
HESAM_5700
17-10-2011, 22:19
پارسا منظورت از اون اسپويل اول خط اخر توي گيرز ٢ هست ديگه ؟! چون اونجا بود كه اون يارو غول ه كه تو شكمش بوديم ..... :31:
تو ٣ اتفاقي نيوفتاد براش :-؟
( با ايپادم اسپويلر نمياد :| )
-------
منم خيلي وقت پيش كه تموم كردم : دي ، خدا بود :)
فقط اگه ميشه يه نفر خلاصه و اصل داستان كل گيرز ها رو بزاره ، دقيق نغهميدم چي شد از اول تا :31:
هیچی . اصلا بازی Load نمیشه !
حامد دستت درد نکنه نقد خیلی خوبی بود
فقط حیف شد نسبت به کیلزون 3 که 9.5 داده بودی به اون 0.5 نمره کمتر دادی و با این اوصاف کلیف بنده خدا دیگه هیچ شانسی نداره که تو بازیش رو به عنوان بهترین شوتر سال انتخاب کنی :دی
مرسی عزیز..اقایی
وحید داداش من سبکی انتخاب میکنم تو شوتر اول شخص برا اون رقیبی نمیبینم و تو شوتر سوم شخص برا این بازی به هر حال مولتی بودن افته دیگه ادم طعم همه نوع بازی رو میچسشه انتخاب سخت میشه:10:
smallfrank
17-10-2011, 23:42
بزرگتر ، بهتر ، خشنتر
این که شعار WWE 12ــه:31::31::31:
یکم ابتکار به خرج بده....:31:
havas_1980
18-10-2011, 00:32
این که شعار WWE 12ــه:31::31::31:
یکم ابتکار به خرج بده....:31:اشتباه نکنین. حامد شعار Gears 2 رو دوباره به کار برده نه WWE ’12...
شعار WWE ’12 هست بزرگتر, بدتر, بهتر (Bigger, Badder, and Better) که مشخصه تیم سازنده اش اقتباس کرده از شعار Gears 2 که اونم بود بزرگتر, بهتر, خشنتر (Bigger, Better, More Badass)
amaranth_silent
18-10-2011, 10:23
من از دیروز دارم بازی میکنم تا chapter5 مرحله اول پیش رفتم فقط اینو میخوام بگم که geow2 خیلی حماسیتر شروع میشه مخصوصا که اونجا طرف داره سربازارو فرا میخونه , وهمون موسیقیه حماسیشم در حال اجرا بود ولی اینیکی از همون اولش یه ضرب وارد جنگ میشه که من نپسندیدم....و تا به اینجاشم چیز خیلی نو اورانه ای ندیدم تا اینجا که بازی خیلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نبوده البته نسبت به نسخه قبلیش حالا بینیم چی پیش میاد..:46:
دوستان من Horde رو تا Wave 16 با داداشم رفتم . الان دوباره از ادامش برم از ادامه محسوب میشه ؟
pooriya_hp
20-10-2011, 12:21
خب من هم تاره بازی رو شروع کردم ( بنا بر یکسری مشکلاتـــ کمی دیر وارد عمل شدم )
این دیسک های XGD3 هم که فعلا ما رو سرویس کردن .... همشون خرابـــ رایت میشن !
اما فعلا داریم با بدبختی بازی می کنم .... از روی دیسک هم اجرا می کنم روی هارد بریزم هنگــــ میکنه :دی
در مورد بازی هم که ففط = فوق العاده هست !
سلام
دوستان من نتونستم تمام صفحات رو بخونم، این بازی برای PC هم اومده یا قرار نیست بیاد؟
p3yman_xl
20-10-2011, 18:47
سلام
دوستان من نتونستم تمام صفحات رو بخونم، این بازی برای PC هم اومده یا قرار نیست بیاد؟
بازی انحصار Xbox 360 هست، نــه .
pooriya_hp
21-10-2011, 00:53
خب رسیدم ACT IV . Chapter 2 .... درجه سختی هم طبق معمول روی نرمال هست (هارد اصلا نمیرم :دی )
واقعا Epic+MS ترکوندن ... دمشون گرم !
لعنتی کشتن با این اره برقیش + اون اسلحه که سرش نیزه داره ، یه چی دیگس !!
من نمی دونم چرا با این تند راه رفتنش مشکل دارم .... اصلا یه جورایی بدم میاد انگار داره پا مرغی میره :دی
صداگذاری/موزیک هم فوق العاده اس ... انفجار ها عجب حالی میده .... من تو کف این گرد و خاک ام :دی
------------------------------
هدف بعدی هم بعد از به اتمام رسوندن این شاهکار حمله به بتمن هست :دی
بعد هم در کف ماندن آنچارتد :دی
CATALONIA
21-10-2011, 20:47
WOOOOOOW
تموم شد !
والا دلم نمیومد بازی کنم و تمومش کنم ..
وقتی هم که بازی تموم شد و صفحه سیاه شد که سازندگان و اینا بیاد واقعا داشت اشکم میگرفت ... باورم نمیشد این فرنچایز تموم شد ..
عجب تریلوژی بود .. محشر .. با پایانی تلخ و شیرین ...
ولی خدایی خیلی با احساسات مردم بازی کردن ... البته خوبه که مثل
فیلم ایرانی ها نشد که همش آخر همشون به خوبی و خوشی تموم میشه و یهو دیدی مرده هاشم زنده شدن ...
نمیدونم والا .. این که از قبل از انتشار بازی هم مشخص بود که بازی پایان بازی خوب تموم نمیشه .. ولی باشه اینم از اسپویلر
پایانی عالی بر بهترین شوتر سوم شخص این نسل ...
نسبت به نسخه ی قبل واقعا داستان خیلی عالی بود .. و من اصلا باورم نمیشد که توی همچین بازی ای داره اشکم در میاد .. بازی به این خشنی در کنار صحنه های احساسی فراوان که با موزیک زیباش هم یه حس دیگه ای داده بود به آدم ...
به قول معروف از اون بازی هایی که تا مدت ها وقتی یادش میوفتی یه چیزی تو دلت احساس میکنی ..
resident_evil
21-10-2011, 22:09
امروز Hordcore Mode به مدت 3 روز فعالیت خودش رو آغاز کرد . فقط Gnasher Shotgun و Snub Pistol دارین . خیلی جالب است حال کردیم . اون خط Active Reloade رو هم برداشتن و فقط اون خط Prefect Active Realode رو گذاشتن ( چی گفتم ) هیچ چیز دیگه ای هم تو مپ نیستش
با اینکه لگ دارم اما خیلی خوبه حداقل از شر جماعت نوب راحتیم تا 3 روز . ای کاش این mode رو دائمی میکردن !
بچه ها اين قسمت horde احتياج به انلابن بودن و هم تيمي داره؟؟نميشه يه نفره بدون هم تيمي رفت?
Mostafa NBA
22-10-2011, 00:11
WOOOOOOW
ولی خدایی خیلی با احساسات مردم بازی کردن ... البته خوبه که مثل فیلم ایرانی ها نشد که همش آخر همشون به خوبی و خوشی تموم میشه و یهو دیدی مرده هاشم زنده شدن ...
.
احساس نکردی این قسمت نیاز به اسپویلر داشته باشه و نباید اینطوری لو بره ؟ :13:
WOOOOOOW
نسبت به نسخه ی قبل واقعا داستان خیلی عالی بود .. و من اصلا باورم نمیشد که توی همچین بازی ای داره اشکم در میاد .. بازی به این خشنی در کنار صحنه های احساسی فراوان که با موزیک زیباش هم یه حس دیگه ای داده بود به آدم ...
به قول معروف از اون بازی هایی که تا مدت ها وقتی یادش میوفتی یه چیزی تو دلت احساس میکنی ..
بابا تو که قوی بودی این همه احساسی نبودی قند عسلم :31: تو را چه شده
resident_evil
22-10-2011, 19:07
بچه ها اين قسمت horde احتياج به انلابن بودن و هم تيمي داره؟؟نميشه يه نفره بدون هم تيمي رفت?
میشه اما هم سخت میشه هم خیلی حال نمیده
بچه ها من يه مشكلي دارم. جريان اينه مريم قسمت horde. Standard رو ميزنم شروع ميكنه به سرچ تا صبح هم وايسم هي سرچ ميكنه. اما قسمت مولتيشو راحت بازي ميكنم. اما اين چرا اينطوره
بعد از 20 مین وصل شد به شبکه ...تا لول 10 رفتیم خیلی حال داد ..بعد یهو باس مود شروع شد دهنمون صاف شد...تا لول 17 بزور ادامه دادیم اما همه رفتن...واقعا مود جالبیه
amir2011
23-10-2011, 23:17
ببخشید میخواستم یه سوالی بپرسم, من یک ایکس باکس ارکید دارم برای ریختن بازیها روی دستگاه یک فلش 16یا32 گیگ بخرم ایا دستگاه ساپورت میکنه و هیچ مشکلی پیش نمیاد لطفا کمکم کنید.... .
:11::11::10:
Greatone
24-10-2011, 15:29
در یک کلام:
بهترین بازی شوتر سوم شخصی که تا حالا دیده بودم
من هارد رفتم و واقعا لذت بردم
اون جایی که توی آزورا مردم در اخرین لحظه هاشون خشک شده بودن واقعا ابتکار قشنگی بود
اکشن بازی تقریبا بی نظیره , یعنی من تا حالا بازی ندیده بودم که انقدر اکشنش ادم رو درگیر کنه
از یه طرف هم به حال خاصی دارم که بروبچ سونی دستشون تو حناست :31: حالا برن همون آنچارتد بازی کنند که کپی پیست splinter cell:دی
سلام
منم بلاخره بعد از گرفتن بازی طی یه هفته اونم به زور تونستم خودم رو بگیرم بازی نکنم تازه کینکت هم خریدم با اون هم سرگرم کردم خودم رو ولی کی حوصله داشت تا گیرز وایساده کینکت چیه وای روزی بیاد با کینکت بازی کنیم مثلا برای لگد زدن ب سرشون در حین مردن خوت لگد بزنی همچین میزنمشون از اونور تلویزیون برن بیرون وای عجب بازی بود لامصب خدایش این اره مارو میبره تو داخل بازی فقط با اره داشتم قصابی راه مینداختم که دیگه اووووووو تموم شد عجب کیفی داشت ولی خدای مردن دووم یه حسی به من داد اول خیلی خیلی ناراحت شدم بعد خشمگین اولین نفر رو در چپتر بعدی با این اره خوشگل سلاخی کردم و کباب کردم با اسلحه اتش زنههههه
واقعا موزیکش در حد المپیک شاهکار
گرافیکش.و نگوووووووووووو
از این صدای مارکوش خوشم میاد خیلی صدای خشن و بمی داره ادمو میترسونه
خدایتیکه اخر بازی رو حال کردم نزاشت با اسلحه بمیره یه نایف باحال رو این زنیکه ه ر زه بوق بوق بوق زد دیگ فشار عصبیم خالی شد ایول
در اخر هم از شما تشکر میکنم که نظر کوتاهی رو جملاتم کرده اید
با سپاس
یه سوال برای مولتی من هرچی میرم تو قسمت horde standard mode هر چی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه..شابد دو ساعت گذاشتم سرچ کرد اما نه... ده بار امتحان کردم..چطوریه؟؟؟
Sam Fisher 11
24-10-2011, 22:52
یه سوال برای مولتی من هرچی میرم تو قسمت horde standard mode هر چی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه..شابد دو ساعت گذاشتم سرچ کرد اما نه... ده بار امتحان کردم..چطوریه؟؟؟
والا یه روشی نوید به من گف من کلا بخوام مولتی پابلیک بزنم اونطوری میرم که یبارم گفتم. اول میرم تو رنکد مچ میذارم بسرچه...وقتی شروع کرد چک کردن کوآلیتی هر وقت عدد سمت چپی به 7یا 8 رسید کنسل میزنم میرم تو کوییک مچ اونجا میسرچم...با این روش یا بار اول پیدا میکنه یا بار دو سوم...
این دو سه روز یه مد هاردکور اضافه شده بود که فقط شاتگان بهت میداد و پیستول و هیچ سلاح دیگه ای هم تو مپ نبود نوع بازی هم همون اِکزکیوشن... خیلی چسبید... کلا خیلی حال کردم با این مد حتی بیشتر از بیگ هِد . چون دیگه میدونسی طرفت چی دستشه و فقط به مهارت و شانس بستگی داش+میزان لگ: دی
الن تیم دس مچ با این روش که گفتی میتونم برم اما horde mode که رنکد سرچ نداره که؟؟ اون خیلی حال میده اخه
resident_evil
25-10-2011, 14:14
الن تیم دس مچ با این روش که گفتی میتونم برم اما horde mode که رنکد سرچ نداره که؟؟ اون خیلی حال میده اخه
آره متاسفانه Horde & Beast رو اینجوری نمیشه بازی کرد . اگذ لایو هستی خُب چه کاریه با بچه های خودمون بازی کن
LiverBarca
25-10-2011, 14:25
منم دو روز پیش تمومش کردم،واقعا خدای بازی بود!!!:40:
خوب شد اخرش anya نمرد،اگه میمرد بازی اصلآ حال نمیداد...
اخه من تو geow2 همون اول بازی پیش بینی میکردم کارماین بمیره که وسطای بازی مرد،تو این شماره هم فک میکردم انیا بمیره که خدا رو شکر نمرد!!!:دی
Mostafa NBA
25-10-2011, 14:50
کاربر محترم LiveBarca عمل سخیفی به نام " محتوای مخفی " وجود داره فکر کنم !!!!
کلی نفرینت کردم که آخر بازی رو لو دادی... واقعا متاسفم به خاطر نداشتن...که اینطوری لو میدید همه چیزو !
خوب من كه از خدامه با ايراني جماعت بازي كنم اما گيمترك كسيو ندارم. اگه گيم ترك كسايو كه ميشناسيد بگيد من ادد كنم. مرسي
خدا لعنت کنه کسیرو ک نزاشت این بازی واسه pc هم بیاد !
Sam Fisher 11
25-10-2011, 17:53
خوب من كه از خدامه با ايراني جماعت بازي كنم اما گيمترك كسيو ندارم. اگه گيم ترك كسايو كه ميشناسيد بگيد من ادد كنم. مرسي
گیمرتگتو تو اینجا بزن گیمرکارتتو بگیر بذار تو امضات تا کسایی که لایو بازی میکنن بشناسنت:
این مال من:
+
بــِرد جونم: دی
resident_evil
25-10-2011, 19:10
:اش تمام مشکلات همینجوری بود . بیا عزیزم NaViDi
: دی
اینم آمار کلی ما : دی
LiverBarca
25-10-2011, 21:12
کاربر محترم LiveBarca عمل سخیفی به نام " محتوای مخفی " وجود داره فکر کنم !!!!
کلی نفرینت کردم که آخر بازی رو لو دادی... واقعا متاسفم به خاطر نداشتن...که اینطوری لو میدید همه چیزو !
اااااااا
شرمنده به خدا...
من اصلآ یادم نبود(یعنی فکر میکردم دیگه همه تمومش کردن)....
راستی چیز زیادی نگفتم!!!
شرمنده...
نويد تورو نميتونم ادد كنم ميگه فرند ليستت پره
يه مود جديد رومده اسنايپو بمب ههه خيلي باحاله.
resident_evil
29-10-2011, 01:19
باشه تو گیمرتگتو بنویس من یکی رو پاک میکنم .
Sam Fisher 11
29-10-2011, 13:18
اتفاقا من با این اِونت جدیده حال نکردم... دیشب چندبار زدم رو مد تیم دِد مچ هم هست. قر و قاطی بود...اگر کلا فقط اسنایپ یا فقط بوم شات بود خیلی بهتر میشد. اما دیشب تو مپ هتل تا راند شروع شد یه بوم شات هوایی وِِل دادم سمت بــِس حریف شانسی خورد تو سر یه نگون بخت خیلی خنده بود: دی
+
دیشب واسه اولین بار کپچر دِ لیدر پابلیک بازی کردم خیلی حال داد...فکر میکردم الکی باشه... گیرز قبلی دوتا مد داشت یکی باس یه سیویله بی طرفو میگرفتی گروگان یه مدت و یه مد دیگه بود که باید لیدر تیم حریفو میکشتی که بصورت نوبتی هر بار یکی از تیم ها لیدر داشت و دفاع میکرد و قایم میشد و تیم مقابل حمله(که تو خیلی از بازیا مشابهش هست) حالا این دوتارو ترکیب کردن چیز جالبی درومده چون حالا لیدر میشی قایم نمیشی و رفقات دورت بگیرن...اینجا چون باید همزمان هم به عنوان لیدر گیر نیفتی هم لیدر حریفو دان کنی با بقیه هم تیمیات باشی خیلی بنفعته. یجا قایم بشی دان که شدی و گروگان گرفتنت ممکنه تا رفقات به دادت برسن دیر بشه.... واس همین مد جذاب و هیجان انگیز و پر تحرکی شده.
به نظرم بعد از تیم دِد مچ و اکزکیوشن از بقیه بهتره...
amirpers
29-10-2011, 14:48
دوستان کسی موسیقی منوی بازی رو داره بذاره تا دانلود کنیم ؟
خب دیروز برا بار دوم تا اواسط بازی روی درجه سختی اینسنس رفتم اما اینبار با هزار زحمت و اجازه روی Tv و به صورت 3D
تو اون صحنه فوق العاده بازی وقتی که دام میگه ( قبل این که من برسم بپرین پایین تو اون صحنه منم ناخوداگاه پریدم اونور حال و جایی دنبال کاور گرفتن بودم
کلا تجربه این مدلی باعث میشه ادم مبلمان و کاناپه رو بیارو جلو دستش و پشتش کاور بگیره و بازی کنه. دی
+
اینجا به صورت OST همشون هستن ولی شولتره ..
نويد گيم ترك من اينه mili joon85478
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.