مشاهده نسخه کامل
: تاپيك طرفداران Philips
darshab.tanha
09-09-2012, 11:52
شرکت فیلیپس فیس بوک داره ؟کسی خبری داره ؟
zxcvbnm12
09-09-2012, 12:09
من روشی که برای اپدیت ال ای دی خودم اجرا کردم را بازگو کردم
اما بازم میگم ممکنه نصفه کاره برق قطع شه یا هر اتفاقی بیفته مشکلی بوجود نیاد و یا حتی مکنه با توجه بشرایط خود دستگاه فلش بپرونه
کلا به همین روش اپدیت کردم چون خودکار شروع به اپدیت کرد و سپس گزینه پس ازلود شدن و اتمام کار ایست کردند ولی چیزی خارج نشد منم برایاحتیاط ال ای دی رو خاموش کردم و سپس روشن همه چیزاوکی شد
حتی مدل من زبان فارسی هم مشکوک اضاف کرده منم دانلود کردم زدم قبول نکرد همیشه تو اپدیت کردن دستگاه خانگی نترس بودم بیخیال دستگاه چی میشه یا بروز باش یا نباش:31:
darshab.tanha
14-09-2012, 15:26
سلام بالاخره من هم آپديت كردم تي وي خودمو . ممنون از همه كساني كه بهم جرات اين كارو دادن . البته نميدونم چه تغييراتي درش بوجود امده . از كجا ميشه فهميد چه تغييراتي در ال ائي دي من داده شده ممنون ميشم پاسخ مرا بدهيد . مدل تي وي من 50 اينچ 8605 است
darshab.tanha
14-09-2012, 15:32
كسي در مورد فرمت avi , mkv اطلاعاتي داره ؟ من بعد از آپديت كردن تو فلشم سريال قرينجو داشتم يكسريش mkv بود يكسريش avi
mkvرو پخش كرد وقتي بلافاصله زدمش رو قسمت كه با فرمت aviاست اونو پخش نكرد چند لحظه منتظر موندم پخش نكرد فكر كردم اين نوع فرمتو پشتيباني نميكنه ولي وقتي فلش مموري رو در اوردم و مجددا به تي وي وصل كردم همون قسمت از سريال كه فرمت avi داشت رو بخوبي پخش كرد .
نميدونم چرا ؟
ولي همچنان از زير نويس فارسي پشتيباني نميكنه
خواهشا اگر كسي اطلاعاتي در خصوص فيس بوك فيليپس داره به من هم بگه تا اونجا ازشون بخواهيم آپديت مربوط به پشتيباني از زبان فارسي رو روش بزارن
darshab.tanha
14-09-2012, 15:34
از كساني كه تي وي فيليپس دارن ميخواهم بيايند كمي به اين تاپيك رونق ببخشند ممنون از همتون منتظرم
zxcvbnm12
15-09-2012, 21:21
دوستان یه سوال
کسانی که فلیپس دارند میتوند شبکه های دیجیتال و جابجای انجام بدن و بدلخواه مرتب کنند
تو قسمت انالوگ انجام میشه ولی دیجیتال نمیشه
کسی تجربه دارد؟!
sound.vision
16-09-2012, 13:48
سلام بالاخره من هم آپديت كردم تي وي خودمو . ممنون از همه كساني كه بهم جرات اين كارو دادن . البته نميدونم چه تغييراتي درش بوجود امده . از كجا ميشه فهميد چه تغييراتي در ال ائي دي من داده شده ممنون ميشم پاسخ مرا بدهيد . مدل تي وي من 50 اينچ 8605 است
درود،
ببنید تمام تغییراتی که با آپدیت کردن برای تی وی شما اتفاق میافته... داخل یه فایل pdf کنار فایل آپدیت منتشر می شه... اگه به همون صفحه ای که فایل آپدیت رو ازش دانلود کردید مراجعه کنیدف متوجه می شید.
sound.vision
16-09-2012, 13:51
كسي در مورد فرمت avi , mkv اطلاعاتي داره ؟ من بعد از آپديت كردن تو فلشم سريال قرينجو داشتم يكسريش mkv بود يكسريش avi
mkvرو پخش كرد وقتي بلافاصله زدمش رو قسمت كه با فرمت aviاست اونو پخش نكرد چند لحظه منتظر موندم پخش نكرد فكر كردم اين نوع فرمتو پشتيباني نميكنه ولي وقتي فلش مموري رو در اوردم و مجددا به تي وي وصل كردم همون قسمت از سريال كه فرمت avi داشت رو بخوبي پخش كرد .
نميدونم چرا ؟
ولي همچنان از زير نويس فارسي پشتيباني نميكنه
خواهشا اگر كسي اطلاعاتي در خصوص فيس بوك فيليپس داره به من هم بگه تا اونجا ازشون بخواهيم آپديت مربوط به پشتيباني از زبان فارسي رو روش بزارن
تلویزیون های فیلیپس تمام این فرمت هایی که شما ازشون اسم بردین رو به راحتی پخش می کنند اگه دیدید هنگام پخش مشکلی وجود داشته یا مشکل از کدک های خود فایل تصویری بوده که یحتمل غیر استاندارد کانورت شده و یا تی وی قاطی کرده بوده... یه بار فلش رو فرمت کن و بعد فایل های مورد نظر رو امتحان کن.
sound.vision
16-09-2012, 13:53
دوستان یه سوال
کسانی که فلیپس دارند میتوند شبکه های دیجیتال و جابجای انجام بدن و بدلخواه مرتب کنند
تو قسمت انالوگ انجام میشه ولی دیجیتال نمیشه
کسی تجربه دارد؟!
دوست عزیز همونطور که خودت هم اشاره کردی این کار در مورد کانال های دیجیتال امکان پذیره ولی فکر نکنم آنالوگ رو بشه کاری کرد.. هر چند مگه با وجود گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون های فیلیپس باز هم از گیرنده آنالوگ استفاده می شه؟؟؟؟!!
zxcvbnm12
16-09-2012, 21:27
دوست عزیز همونطور که خودت هم اشاره کردی این کار در مورد کانال های دیجیتال امکان پذیره ولی فکر نکنم آنالوگ رو بشه کاری کرد.. هر چند مگه با وجود گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون های فیلیپس باز هم از گیرنده آنالوگ استفاده می شه؟؟؟؟!!
ببخشید من منظورمو دقیق بیان نکردم سوالمو یه باردیگه طرح میکنم
گیرنده دیجیتالو نمیشه کانالشو مرتب کرد انالوگ به اسانی انجام میشه؟!
sound.vision
16-09-2012, 22:06
ببخشید من منظورمو دقیق بیان نکردم سوالمو یه باردیگه طرح میکنم
گیرنده دیجیتالو نمیشه کانالشو مرتب کرد انالوگ به اسانی انجام میشه؟!
خوب، کانال رو یعنی ترتیبشون رو که می تونید در بخش گیرنده دیجیتال تنظیم کنید... کار سختی نبود... الان دقیق یادم نیست چه جور این کار رو کردم ولی یادمه مثلا شبکه خبر رو که کمتر نگاه می کنم انداختم رو شماره های آخر در مورد ترتیب کانال ها، انتخاب با شماست.... نحوه انجام کار تو دفترچه شرح داده شده.
zxcvbnm12
18-09-2012, 20:36
خوب، کانال رو یعنی ترتیبشون رو که می تونید در بخش گیرنده دیجیتال تنظیم کنید... کار سختی نبود... الان دقیق یادم نیست چه جور این کار رو کردم ولی یادمه مثلا شبکه خبر رو که کمتر نگاه می کنم انداختم رو شماره های آخر در مورد ترتیب کانال ها، انتخاب با شماست.... نحوه انجام کار تو دفترچه شرح داده شده.
ممنون بسیار منحصربفرد و جالب شبکه ها با اسم نام گذاری کردم و جابجا شد
واقعا همه چیز این فلیپس عالیه
سرچ کانالها چه انالوگ و دیجیتال سریع و حتی جابجای کانلها چقدر جالب و سریع
ممنون
zxcvbnm12
25-09-2012, 22:14
دوستان اخر متوجه نشدم چرا فقط مدل 42 زبان پرشین اضاف شد ولاغیر مدل واقعا جای تعجب
من این زبان فارسی رو دانلود کردم ولی ال ای دی اصلا فایلو نشناخت عجب سرکاری بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sound.vision
26-09-2012, 00:15
دوستان اخر متوجه نشدم چرا فقط مدل 42 زبان پرشین اضاف شد ولاغیر مدل واقعا جای تعجب
من این زبان فارسی رو دانلود کردم ولی ال ای دی اصلا فایلو نشناخت عجب سرکاری بود
منم لینکی که دادید رو نگاه کردم عجیبه که فقط یه جا برای انتخاب زبان فارسی هست ولی نه در دستور العمل و نه در توضیح فایل دانلود، در هیج کدوم حرفی از زبان فارسی زده نشده، حالا داستان چیه هنوز متوجه نشدم ولی می تونیم اینو یه حرکت مثبت هرچند ناقص از طرف کمپانی فیلیپس بدونیم که داره به زبان فارسی فکر می کنه و شاید روزی برسه که زبان فارسی رو هم رو تلویزیون های فیلیپس ببینیم.
zxcvbnm12
03-10-2012, 23:05
دوستان فکر کنم نرم افزار جدید برای مدل 42 سری 7000 امده
نرم افزار قبلی که تو رنگ و فرمت گزینه ها بیشتر شده بود و امکانات
zxcvbnm12
05-10-2012, 09:42
دوستان نرم افزار جدید با گزینه فارسی دانلود شد اینبار این نرم افزار قابل شناسای برای ال ایدی میباشد و انتقال داده شد
اما زبان فارسی به گزینه اضاف نشده
بقول دوستمون یه حرکتیداره میشه
kamal2004
08-10-2012, 09:07
سلام دوستان من یکسینمای فیلیپس مدل3578خریدن اما خالا صداش قطع شده میخواستم بدونم نمایندگی که بتونه اونو درست کنه یا قطعات رو برام گیربیاره بهم معرفی کنین ممنون
tapesh24
10-10-2012, 12:31
دوستان نرم افزار جدید با گزینه فارسی دانلود شد اینبار این نرم افزار قابل شناسای برای ال ایدی میباشد و انتقال داده شد
اما زبان فارسی به گزینه اضاف نشده
بقول دوستمون یه حرکتیداره میشه
منم به لینک داده شده رفتم و برای اکثر مدلهای سری 7000 تا سال 2011 زبان فارسی به همراه تعداد زیادی از زبانهای دیگر کشورها اضافه شده بود. امیدواریمان به فیلیپس برای پشتیبانی زبان فارسی بیشتر شد! لطفا شما و بقیه دوستان اگه موفق شدید زبان فارسی رو روی تی وی تون داشته باشید تجربه تون رو برای بقیه هم اطلاع رسانی کنید.ممنون میشم
kamal2004
05-11-2012, 17:42
سلام
دوستان کسی نمایندگی تعمییر لوازم صوتی و تصویر فیلیپس رو میدونه ممنون میشم کمکم کنید
tapesh24
19-11-2012, 14:33
سلام دوستان
مثل اینکه همزمان با افزایش شدید قیمت ارز و افزایش قیمت تلویزیونها و نایاب شدن اکثر مدلها و برندها خصوصا برند محبوب فیلیپس این تایپیک خیلی کم حال و بی رمق شده! امیدوارم وضعیت اینجوری نمونه و با بهتر شدن وضع بازار و مردم و ورود مدلهای جدید باز هم شاهد رونق مجدد این تایپیک خوب باشیم.
و اما اول یک مطلب: تی وی من سری 8000 فیلیپسه و اخیرا پخش دیجیتال تو شهر نزدیکمون راه اندازی شده. و از برکت و صدقه سری! شهر همجوار امواج دیجیتال بصورت ضعیف به شهرمون میرسه. اما خوشبختانه تی وی من براحتی شبکه ها رو دریافت و پخش میکنه در صورتیکه سایر تلویزیونهای دوستان و اقوام نتونستند حتی یک شبکه رو بصورت ناقص بگیرند! حتی همسایه واحد پائینی که سونی داره نیز نتونست نه با تی ویش و نه حتی با ست آپ باکس بگیره! و برای اطمینان بیشتر چون فکر میکرد آنتن ما بهتره! ست آپ باکسش رو آورد و با آنتن ما چک کرد ولی بازم کانالی دریافت نشد! که برای من هم کمی عجیب بود! البته ست آپ باکسش کاملا سالم و تست شده بود منتها خیلی مدل بالا نبود ولی به خوبی جای دیگه کار میکرد. بهرحال اینم یک مزیت دیگه فیلیپس به سایر برندها از نظر کیفیت که احتمالا باید بعلت قوی تر بودن گیرنده دیجیتالش حتی از ست آپ باکس باشه.
و اما یک سوال: دوستانی که بصورت دیجیتال شبکه ها رو دریافت میکنند آیا تله تکس و راهنمای الکترونیکی برنامه ها EPG رو هم بروی شبکه های دیجیتالی دریافت میکنند؟(من نتونستم دریافت کنم) و آیا بصورت فارسی نمایش داده میشه؟(چون شنیدم بصورت گرافیکی نمایش داده میشه) و سوال دومم اینه که شبکه ورزش که بصورت HD پخش میشه چرا در تی وی ام نمایش داده نمیشه؟ (البته فکر کنم یا بخاطر ضعیف بودن سیگناله چون یک همچین پیامی .....Scrape نیز نمایش میده، و یا ممکنه هنوز بطور کامل روی فرستنده اون شهر راه اندازی نشده باشه) ممنون میشم کسی پاسخ بده.
sound.vision
20-11-2012, 15:19
سلام دوستان
مثل اینکه همزمان با افزایش شدید قیمت ارز و افزایش قیمت تلویزیونها و نایاب شدن اکثر مدلها و برندها خصوصا برند محبوب فیلیپس این تایپیک خیلی کم حال و بی رمق شده! امیدوارم وضعیت اینجوری نمونه و با بهتر شدن وضع بازار و مردم و ورود مدلهای جدید باز هم شاهد رونق مجدد این تایپیک خوب باشیم.
و اما اول یک مطلب: تی وی من سری 8000 فیلیپسه و اخیرا پخش دیجیتال تو شهر نزدیکمون راه اندازی شده. و از برکت و صدقه سری! شهر همجوار امواج دیجیتال بصورت ضعیف به شهرمون میرسه. اما خوشبختانه تی وی من براحتی شبکه ها رو دریافت و پخش میکنه در صورتیکه سایر تلویزیونهای دوستان و اقوام نتونستند حتی یک شبکه رو بصورت ناقص بگیرند! حتی همسایه واحد پائینی که سونی داره نیز نتونست نه با تی ویش و نه حتی با ست آپ باکس بگیره! و برای اطمینان بیشتر چون فکر میکرد آنتن ما بهتره! ست آپ باکسش رو آورد و با آنتن ما چک کرد ولی بازم کانالی دریافت نشد! که برای من هم کمی عجیب بود! البته ست آپ باکسش کاملا سالم و تست شده بود منتها خیلی مدل بالا نبود ولی به خوبی جای دیگه کار میکرد. بهرحال اینم یک مزیت دیگه فیلیپس به سایر برندها از نظر کیفیت که احتمالا باید بعلت قویتر بودن گیرنده دیجیتالش حتی از ست آپ باکس باشه.
و اما یک سوال: دوستانی که بصورت دیجیتال شبکه ها رو دریافت میکنند آیا تله تکس و راهنمای الکترونیکی برنامه ها EPG رو هم بروی شبکه های دیجیتالی دریافت میکنند؟(من نتونستم دریافت کنم) و آیا بصورت فارسی نمایش داده میشه؟(چون شنیدم بصورت گرافیکی نمایش داده میشه) و سوال دومم اینه که شبکه ورزش که بصورت HD پخش میشه چرا در تی وی ام نمایش داده نمیشه؟ (البته فکر کنم یا بخاطر ضعیف بودن سیگناله چون یک همچین پیامی .....Scrape نیز نمایش میده، و یا ممکنه هنوز بطور کامل روی فرستنده اون شهر راه اندازی نشده باشه) ممنون میشم کسی پاسخ بده.
درود، بلی حق با شماست مدتی هست که تلویزیون های خوب و مطرح در بازار کم و نایاب شدن... امیدوارم هر چه زودتر مصرف کننده ها محصولات با کیفیت بتونن بخرند
اما در مورد سوال شما باید بگم شما تلتکست و یا امکاناتی که به زبان فارسی در ارتباط باشه رو نمی تونید ازش استفاده کنید هر چند چیزی که اهمیت هم داره همون گرفتن شبکه های دیجیتال هست
در مورد شبکه های جدید مثل ورزش و یا سلامت مشکل از دستگاه شما نیست احتمالا هنوز به طور کامل در محلی که شما هستید ارسال امواج دیجیتال راه اندازی نشده انشالله به زودی این امکان برای شما هم برقرار بشه
zxcvbnm12
26-11-2012, 19:31
ورژن جدید سری 7000 و مدلهای دیگه هم همینطور
سایز 42 امد
HbbTV application is not working. (Only applicable to country, Czech Republic)
USB recording resume function is not working.
TV turns off and on by itself when EasyLink is enabled.
ازویژگیهای جدید
daneshjoo28
30-11-2012, 16:04
باسلام .من یه تلویزیون 8605 فیلیپس دارم .اول اینکه کدمنومخفی اونویادم رفته اگه لطف کنیدواینکه من دوسال اینوگرفتم تایه ماه پیش کلا سه یاچهارباراز3dاین استفاده کردم .ولی دیشب یه فیلم خواستم ببینم تمام گزینه هاش درسته وبه حالت 3dدرمیادولی عینک کارنمیکنه.من دویا سه باراستفاده کردم میشه ازباطریش باشه؟واگه تست کردم وازاون نبوداحتمال ایرادازکجاس؟واینکه به غیرازسایت خودفیلیپس سایت مرجع دیگه که ایران روهم ساپورت کنه هست؟ممنون
zxcvbnm12
30-11-2012, 18:12
کد مخفی فلیپس
123654
بله باطری هم میتونه باشه تستش کنید
Razavi Parsa
01-12-2012, 17:08
سلام
كاربرد اين كد مخفي چيه؟ ساعت كاركرد پنل رو هم نشون ميده؟ تو همه مدل ها جواب ميده؟
zxcvbnm12
01-12-2012, 19:53
سلام
كاربرد اين كد مخفي چيه؟ ساعت كاركرد پنل رو هم نشون ميده؟ تو همه مدل ها جواب ميده؟
بله ممکنه ولی کلا توهمه برندها نمیدونم!
Razavi Parsa
03-12-2012, 21:30
بله ممکنه ولی کلا توهمه برندها نمیدونم!
دوست منظورم همه برندها نبود منظورم تمام مدل هاي فيليپس بود مثل سري 8000 و 9000 و يا قديمي تر
اين كد در همه تي وي هاي فيليپس جواب ميده؟
zxcvbnm12
03-12-2012, 21:37
دوست منظورم همه برندها نبود منظورم تمام مدل هاي فيليپس بود مثل سري 8000 و 9000 و يا قديمي تر
اين كد در همه تي وي هاي فيليپس جواب ميده؟
دراین مورد نمیتونم دقیق پاسخگو باشم از تجربه دوستمون sound.vision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید استفاده کرد
ولی برای من بله هنگام خرید فروشنده این کد و وارد کرد و نمایش و سریال کارتون فلیپس با برند یکی بود
sound.vision
04-12-2012, 12:44
دراین مورد نمیتونم دقیق پاسخگو باشم از تجربه دوستمون sound.vision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید استفاده کرد
ولی برای من بله هنگام خرید فروشنده این کد و وارد کرد و نمایش و سریال کارتون فلیپس با برند یکی بود
ببنید یه سری کد هستش که برای دسترسی به منو مخفی در نظر گرفته شده... به خاطر دوستمون zxcvbnm12 که دنبال مستر کد و یا همچین چیزایی بود خیلی گشتم متاسفانه اطلاعات چندانی وجود نداره ولی همون کدی رو که بالا هم بهش اشاره شده یعنی 123654 ظاهرا رو اکثر دستگاه های فیلیپس جواب میده.. من که امتحان کردم جواب داد... یه سری کد هست که این پایین می گذارم... ولی به شدت توصیه می کنم اگه در این مورد تخصص ندارید استفاده نکنید که دچار مشکلات بعدی نشین...
Enter : 062596+ Info or Press Ok
062596Menu
این کدها هم از یه سری سایت خارجی پیدا کردم اینا هم تست شده و کار می کنن ولی درباره کاربردشون اطلاعی ندارم.
sound.vision
04-12-2012, 12:47
باسلام .من یه تلویزیون 8605 فیلیپس دارم .اول اینکه کدمنومخفی اونویادم رفته اگه لطف کنیدواینکه من دوسال اینوگرفتم تایه ماه پیش کلا سه یاچهارباراز3dاین استفاده کردم .ولی دیشب یه فیلم خواستم ببینم تمام گزینه هاش درسته وبه حالت 3dدرمیادولی عینک کارنمیکنه.من دویا سه باراستفاده کردم میشه ازباطریش باشه؟واگه تست کردم وازاون نبوداحتمال ایرادازکجاس؟واینکه به غیرازسایت خودفیلیپس سایت مرجع دیگه که ایران روهم ساپورت کنه هست؟ممنون
احتمال زیاد مشکل شما از تموم شدن و یا فاسد شدن باطری هستش... با توجه به اینکه می گین دو سال هم هست تی وی رو خریداری کردین... تموم شدن باتری خیلی محتمل هست... باتری رو عوض کنید احتمالا مشکل حل شه.
matilda56
04-12-2012, 17:10
دوستان من مئدل 9705 رو دارم . چند روز پیش یه فلیم دانلود کردم با فرمت mkv متاسفانه وقتی فلش رو به تلویزیون وصل میکنم تصویر نوشن میده اما صدا نداره. همون فلش رو به ----- وصل میکنم و از طریق اون فیلم رو میبینم هم صدا دارم هم تصویر.
راهی داره تا بتونم صداش رو هم بیارم؟
نرم افزار تلویزیون هم مال آخرین تاریخ یعنی 13/6/2012 هستش.
sound.vision
04-12-2012, 20:20
دوستان من مئدل 9705 رو دارم . چند روز پیش یه فلیم دانلود کردم با فرمت mkv متاسفانه وقتی فلش رو به تلویزیون وصل میکنم تصویر نوشن میده اما صدا نداره. همون فلش رو به ----- وصل میکنم و از طریق اون فیلم رو میبینم هم صدا دارم هم تصویر.
'گاهی این مشکلی که شما بهش اشاره کردین به خاطر کانورت کردن غیر استاندارد هست... فکر نمی کنم مشکل از تی وی شما باشه چون چنین چیزی سابقه نداشته مضافا اینکه نرم افزار دستگاه شما هم آپدیت هست
matilda56
04-12-2012, 21:45
اگه منظورتون کانورت کردن شخصی بوده که نه من انجام ندادم. من انیمیشن عصر یخبندان 4 رو از سایت ایران فیلم دانلود کردم .میگم فلش رو به ----- میزنم با صدا پخش میکنه اما همون فلش رو به TV وصل میکنم بدون صدا میشه و فقط تصویر نشون میده.
پس راهی نداره؟
tapesh24
05-12-2012, 13:19
باسلام
این مشکلی که شما دوست عزیز اشاره کردید مختص تلویزیون شما یا برند فیلیپس و.. نیست. در تمام برندهای تلویزیون و در همه مدلهای مختلف همه فرمتهای صوتی و تصویری پشتیبانی و یا بعبارت بهتر قابل پخش نیستند. در مشخصات فنی هر مدل از هر برندی لیست فرمتهای قابل پخش مثل mkv,mp4,avi,mp3 و... ذکر شده است. علاوه بر این حتی اگر فرمت مورد نظر در تلویزیون شما قابل پخش ذکر شده باشد باز هم ممکن است کلا پخش نشود و یا مثل این مشکل مورد اشاره صدا نداشته باشد و یا بالعکس صدا داشته باشد و تصویر نداشته باشد! نکته ای که به آن کمتر در مشخصات فنی تلویزیونها اشاره میشود اینست که علاوه بر فرمت فایل باید به مشخصات صوتی و تصویری آن نیز برای پخش توجه کرد. مهمترین مشخصات تصویری یک ویدئو علاوه بر نوع کدک Bit rate,Frame rate,Width,Height و مهمترین مشخصه صوتی Format صوت و Bit rate آن میباشد. برای دیدن مشخصات گفته شده در هنگام پخش ویدئو در نرم افزارهای پخش مانند Kmplayer یا VLC می توان از منوی نرم افزار گزینه Media Info را انتخاب کرد. حال برگردیم به مشکل شما، در مورد فوق علت پخش نشدن صدا از روی USB تلویزیون و پخش شدن آن از روی ----- اینست که احتمالا یا فرمت صوتی فایل ویدئوتان قابل پخش نیست و یا Bit rate آن زیاد است در صورتیکه این مشخصات توسط رسیورتان قابل پردازش و پخش میباشد بنابراین با ----- مشکلی ندارید. این مشکل حتی ممکن است برای رسیورتان و یا هر نوع دستگاه پخش دیگری مثل DVD و... برای برخی فرمتها و فایلها پیش بیاید و مختص تلویزیونها نیست! بنابراین راه حل مشکل شما اینست که یا باید از همان رسیورتان برای پخش استفاده کنید و یا فیلمتان را با نرم افزارهای تبدیل به همان فرمت MKV ولی با تغییر فرمت صوتی یا کاهش Bit rat آن تبدیل کنید تا قابل پخش مستقیم از تلویزیونتان باشد.
امیدوارم راهنمائیم به شما و سایر دوستان این فروم در خصوص این مشکل کمک کرده باشد.
zxcvbnm12
31-12-2012, 21:57
دوستانی سوالی داشتم
از اول که برند فلیپس رو داشتم پس زمینه مختلفی از عکسهای مختلف و زیبا وجود داشت بعد از اپدیت این پس زمینه ها فعال نمیشه دیگه؟
و سوال بعدی اینکه ظاهرا میشه یه سری عکسو برای پس زمینه انتخاب کردش و عکسها میتونه شخصی باشه من موفق میشم فقط یه عکس رو وارد ال دی کنم اونم تا روش کلیک میکنم الدی خودکار میره رو تی وی چون عکس شخصی تار میفته برای تنظیم رنگ باید برم تو منو ولی نمیشه!
این داستانش چیه؟
سلام
من با ال ای دی های فیلیپس آشنا هستم. تجربه کار با مدلهای 9704 و 9705 رو دارم.
الان میخوام یک مدل جدید بگیرم. اما بانه و جمهوری و بندر و خلاصه همه جا رو زیرو رو کردم اما بیشتر از مدل 6007 نتونستم گیر بیارم. حتی اربیل رو هم ادم فرستادم و نبود.
مد نظرم 9707 هست که ظاهرا تو منطقه خاورمیانه اصلا معرفی نشده و نیست و حتی تو دبی هم نیست.
9706 هم تو دبی نیست.
فقط بهم گفتن شاید بشه 8007 رو تهیه کنن. با هد افیس فیلیپس در دبی صحبت کردم گفت اخرین پارتی که اوردیم مال 2 ماه پیش هست و تو 20 روز تموم شد و حتی گفت همه رو به صورت تک و خورده فروشی رد کردیم و تقاضا به قدری زیاد بود که نتونستیم شرکای تجاری منطقه رو جواب گو باشیم.
همین صحبت رو هم از فروشنده های بانه هم شنیدم. میگن اصلا تا الان یک دونه هم نیومده بانه و نیست که ما تهیه کنیم.
مدلی که من تو دبی دیدم 46pfl 8007 k/12 بود.
این مدل گیرنده س ت ل ا ی ت رو خودش داره اما خیلی ساده هستش و مناسب ایران و فاقد تجهیزات باز کردن کانالهای کارتی به سبک ما ایرانی ها از قبیل شرینگ و غیره هست.
متاسفانه تیونر دیجیتالشم hd نیست. منظورم همین گیرنده های دیجیتال شبکه های ایرانه .
حالا موندم این مدل مناسب من هست؟
بعد از تجربه 9704 و 9705 فکر میکنید این مدل میتونه از نظر کیفیت تصویری ادم رو ارضا کنه؟
تمام ریویو های خارجی رو هم خوندم. تنظیمات و کالیبره و غیره...
فقط برای تست میترسم وارد سرویس منوش بشم. یعنی درست بلد نیستم کدوم گزینه ها رو باید چک کنم و چه تنظیماتی رو بهش بدم و کجا دنبال ساعت کاکرد و تست و غیره بگردم؟
بخاطر نبودن 9707 یکم نظرم رو سونی hx855 رفت اما وقتی تصویرش رو تو دبی دیدم و تصویر 8007 رو هم دیدم نظرم برگشت.
خیلی سخته که به تصویر فیلیپس عادت کنی و بعد بخوای بری سراغ برند دیگه. حتی 6007 فیلیپسم بنظرم بهتر از سونی بود. البته فقط در حد مقایسه رنگ ها و طبیعی بودن و رو شنایی و شارپ بودن تصاویر نه مقایسه تک تک امکانات.
در کل دوستان این مدل 8007 رو تایید میکنند؟ به نظر شما انتخاب مناسبیه؟
ممنون میشم راهنمایی سریع بفرمایید چون شدیدا وقتم کمه برای انتخاب.
سپاسگذارم.
zxcvbnm12
03-03-2013, 22:27
این مدلو رو چه قیمتی سوال کردیددر حال حاضر؟؟/
مدل 6007
در ضمن رنگ فلیپس برتری مطلق داشت به تمام برندها من خودم بانه بودم کلا همه برندها با هم نمایش میدادندرنگ فلیپس بغیر روشنای وزنده بودنش چیزی که منو شیفته خودش کرد
حرکت پیکسلها که سایه نمیزد تمام برند ها به نوعی داشتند جز فلیپس
تا 2 هفته پیش تو جمهوری سایز 47 اینچ 5600000 تومان.
اما این سایز رو تموم کرده و الان 55 اینچ داره حدود 8 میلیون.
اما فکر کنم تو بانه بشه 47 رو پیدا کرد.
البته دلار داره پایین میاد و حتما تاثیر میزاره.
zxcvbnm12
04-03-2013, 21:02
تا 2 هفته پیش تو جمهوری سایز 47 اینچ 5600000 تومان.
اما این سایز رو تموم کرده و الان 55 اینچ داره حدود 8 میلیون.
اما فکر کنم تو بانه بشه 47 رو پیدا کرد.
البته دلار داره پایین میاد و حتما تاثیر میزاره.
من سری 7000 رو 42 خریدم از بانه 1750000 و 47 اینچو رفیقم خرید 230000 دوسال پیش
ماشالله چه همه چیز گرون شده
راستش پشیمونم چرا اونروز تاچ بود خرید نکردم الکی عشق سه بعدی داشتیم
یادم نیست چند اینچ بود ولی 55 فکر کنم بود 2500000 تومان بود
خلاصه اگه میخوان لذت ببرید هرچی این مارکو بزرگتر خرید کنید بهتر چون اینقدر رنگش عالیه و پیکسلها باشما حرف میزنن پشیمون میشد چرا 55 خریدنکردید
البته این مدلها سری 7000 فکر کنم تا 47 موجود بود ولی مارکهای دیگه هم بود از فلیپس که ارزش خرید داشت
a.moradian
05-03-2013, 16:11
با سلام
دوستان با حدود 3/5 تا 4 ميليون كدام مدل فيليپس را بگيرم.
ممنون
zxcvbnm12
05-03-2013, 19:29
با سلام
دوستان با حدود 3/5 تا 4 ميليون كدام مدل فيليپس را بگيرم.
ممنون
از فلیپس هر مدلی بگیری پشیمون نمیشی فقط اگه مارک اصلی باشه چه بهتر در ضمن بستگی بخودت دارد که چه امکاناتی داشته باشه
Majid! Bana
05-03-2013, 19:37
با درود وسپاس بی پایان من تلویزیون فیلیپس سری 9000 مدل 9705 دارم ولی متاسفانه یو اس بی همراه تی وی را که آبدیت تری دی رو داشته فرمت کردم وبا بیرون آوردن فیش کیت تری دی گزینه تری دی آن غیر فعال شده از استادان محترم استرعا دارم نرم افزار داخل یو اس بی را برام بزارن یا برام ایمیل کنند بخدا کلی دعا براشون میکنم کمکم کنید لطفا قشنگ داشتن کانالهای تری دی را تماشا میکردم که غیر فعال شد کمک کنید دارمتون با تشکر
zxcvbnm12
05-03-2013, 22:41
Philips 9705 series Smart LED TV
شما اینچ رو قید نکردید از همنجا فایل مربوط را دانلود کنید
a.moradian
06-03-2013, 09:32
از فلیپس هر مدلی بگیری پشیمون نمیشی فقط اگه مارک اصلی باشه چه بهتر در ضمن بستگی بخودت دارد که چه امکاناتی داشته باشه
مارك اصلي باشه يعني چي؟ از كجا بگيرم كه مطمئن باشه؟
من اصفهان هستم. اگه لازم باشه تهران، شيراز يا هر جائي ميرم تا مارك اصلي بگيرم.
مي خواهم 46 اينچ باشد و سري 7 به بعد.
البته به قول دوستان فيليس هرچي بزرگتر باشد لذتش هم بيشتر است. لذا حاضرم اسمارت و 3D نباشد و بزرگتر 52 اينچ بگيرم.
حالا نمي دانم سري 7 به بعد مدلي داره كه 3D و اسمارت نداشته باشه!
zxcvbnm12
06-03-2013, 12:28
راستش سری 7000 تا 47 موجود بود من الان اطلاعاتی ندارم که اگه اسمارت نباشه چه مدلی هستش ولی کمی بیشتر تحقیق کنید و سرچی بزنید مدلهای خاص به پستتون خواهد خورد
اونروز که من میخواستم 47 و 42 بگیریم تاچ هم بود ای کاش تاچ میگرفتم هم اینچ بزرگ هم چه قیمت مفتی خدا پشیمونم چرا نگرفتم:n28::n27:
اره هرچه بزرگتر بهتر دوست من
a.moradian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n12:
a.moradian
07-03-2013, 09:38
راستش سری 7000 تا 47 موجود بود من الان اطلاعاتی ندارم که اگه اسمارت نباشه چه مدلی هستش ولی کمی بیشتر تحقیق کنید و سرچی بزنید مدلهای خاص به پستتون خواهد خورد
اونروز که من میخواستم 47 و 42 بگیریم تاچ هم بود ای کاش تاچ میگرفتم هم اینچ بزرگ هم چه قیمت مفتی خدا پشیمونم چرا نگرفتم:n28::n27:
اره هرچه بزرگتر بهتر دوست من
a.moradian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n12:
كنترلش لمسي بود يا خود تلويزيون لمسي؟!
اگر تلويزيون لمسي بود نمي داني كدام مدل بود؟
zxcvbnm12
07-03-2013, 12:57
كنترلش لمسي بود يا خود تلويزيون لمسي؟!
اگر تلويزيون لمسي بود نمي داني كدام مدل بود؟
راستش مدلش یادم نیست ولی فقط با پنلش ور میرفت لمسی شاید هم حسی اخه حتی به صفحه پنلم زیا دستش نزدیک نمیشد نمیدونم ولی زیبا بود و عالی فکر کنم 55 بود
اشتباه کردم اونروز فقط عشق سه بعدی داشتیم
از این مدلی که دارم راضیم خیلی ولی الان که مینیم 42 یا 47 خیلی کوچکه باید 70 باشه:n19:
در کل وقتی سایز کوچتر هستش پیکسلها زیباتر نمایش میده ولی فلیپس اینچ بالا هم زیباو منحصبفرد هستش
a.moradian
12-03-2013, 08:57
با سلام
دوستان كسي آدرس يا تلفن فروشگاهي كه فيليپس مدل 9704 - 9705 را داشته باشه در تهران يا شيراز دارد؟
اصفهان كه نيست :n03:
مدلهای 9705 یا 9704 دیگه توی بازار پیدا نمی شه ، ولی شما می تونید از مدلهای مثل 6007 و 8007 که خیلی جدید تره و یا 5507 تهیه کنید
a.moradian
12-03-2013, 10:43
مي خواستم سري 9000 باشه
قيمت 40 و 46 اين مدلها را مي دانيد؟
يعني هيچ جا نميشه پيدا كرد، ته انبار، مغازه؟!
ممنون
sniper-u571
20-03-2013, 01:28
باسلام خدمت دوستان بنده قبلاًیکی ازطرفداران سرسخت فیلیپس بودم اما ازوقتی که یک ال ای دی 40 مدل pfl 5507گرفتم تقریباًپشیمون شدم.چون اولاً از زبان فارسی تله تکست و EPGفارسی و زیرنویسها ی فارسی پشتیبانی نمیکنه ودرکل منوی فارسی هم نداره.ثانیاً سطح صدای پائینی نسبت به بقیه تلویزیونها داره مثلاً لول صدای 35 این بالول صدای 10 ال جی های جدید برابره.ثالثاً شناسوندن پلیرها پدرآدمو درمیاره .رابعاً کلیدهای کنترل خشک وکند عمل می کنند.راستی کسی تازه گیهاتلویزیونشو آپدیت کرده ببینه زبان فارسی اضافه شده یا نه؟اگرهم روش شناساندن دی وی دی پلیر ونصب کابلها رو توضیح بده ممنون میشم.موفق باشید.:n03:
zxcvbnm12
20-03-2013, 10:15
باسلام خدمت دوستان بنده قبلاًیکی ازطرفداران سرسخت فیلیپس بودم اما ازوقتی که یک ال ای دی 40 مدل pfl 5507گرفتم تقریباًپشیمون شدم.چون اولاً از زبان فارسی تله تکست و EPGفارسی و زیرنویسها ی فارسی پشتیبانی نمیکنه ودرکل منوی فارسی هم نداره.ثانیاً سطح صدای پائینی نسبت به بقیه تلویزیونها داره مثلاً لول صدای 35 این بالول صدای 10 ال جی های جدید برابره.ثالثاً شناسوندن پلیرها پدرآدمو درمیاره .رابعاً کلیدهای کنترل خشک وکند عمل می کنند.راستی کسی تازه گیهاتلویزیونشو آپدیت کرده ببینه زبان فارسی اضافه شده یا نه؟اگرهم روش شناساندن دی وی دی پلیر ونصب کابلها رو توضیح بده ممنون میشم.موفق باشید.:n03:
من الجی داشتم ساعات اول بردم خونه خوشم نیومد پس دادم چون اشنا بود شانس اوردم از من پس گرفت
سونی انواع مدل داشتم همشون مدل بالا و چه الجی و سونی هیچکدم صدای خوبی نداشتند ولی کیفیت تصویر سونی از بقیه مارکها بهتر بود
فلپیس خریدم سری 7000 بسیار عالی و پر کفیت سه بعدی هم هستش یه ساب وفور داخلی با صدای بیس عالی و دو اسپیکر کوچک داخلی صدای منحصبفرد زیبا به این برند داده بسیار هم از این جنس راضیم
تصویری بسیار عالی که اصلا تو سه بعدی و همچنین تصاویر عادی جذاب بوده و سایه و نمیدونم مشکلاتی که بقیه کالاها کاملا احساس میشه در این برند دیده نمیشه
تنها نفص که منوی فارسی هم هستش و توگزینه ها اضاف شده و دوسه بار اپدیت کردم که هنوز زبان فارسی اضاف نشده مشکل این برند هستش
باید منتظر موند و دید تغییری داده میشه
اما فرمت های که از طریق یو اس بی این کالا اجرا میکنه عالی هستش تا اینجا بری من بیشتر فرمتهای معروف رو اجرا کرده
در کل عالیه
راستی کی و چند خرید کردید؟
sniper-u571
21-03-2013, 00:31
باسلام خدمت دوست عزیزم
راستش 40 روزپیش ازبانه خریدم 2.900.000تومن تاده روزپیش هم حدود 3.140.000 بود الان نمیدونم ارزون شده یانه.راستی دوست عزیز وقتی آپدیت زدی هیچ تغییری احساس نکردی؟اگه آپدیت روزدیم وسیستم بکلی بهم ریخت تکلیف چیه؟راستی این تلویزیونها ویروسی هم میشن؟DvD رو چطور نگاه میکنی؟فکرکنم بدون کابل HDMIامکان نداشته باشه من که هرکاری کردم تاحالا موفق نشدم چون ورودی AVکه نمیشناسه هیچ، از ورودی Ypbprهم نتونستم. اگرمیشه تواین زمینه ها کمک کنید.موفق باشی.
zxcvbnm12
21-03-2013, 10:19
باسلام خدمت دوست عزیزم
راستش 40 روزپیش ازبانه خریدم 2.900.000تومن تاده روزپیش هم حدود 3.140.000 بود الان نمیدونم ارزون شده یانه.راستی دوست عزیز وقتی آپدیت زدی هیچ تغییری احساس نکردی؟اگه آپدیت روزدیم وسیستم بکلی بهم ریخت تکلیف چیه؟راستی این تلویزیونها ویروسی هم میشن؟DvD رو چطور نگاه میکنی؟فکرکنم بدون کابل HDMIامکان نداشته باشه من که هرکاری کردم تاحالا موفق نشدم چون ورودی AVکه نمیشناسه هیچ، از ورودی Ypbprهم نتونستم. اگرمیشه تواین زمینه ها کمک کنید.موفق باشی.
من سری 7000 دارم که امکاناتش ممکنه بیشتر باشه بنسبت برند شما
ورودی دی وی دی هم دارد
ولی کلا حساس هستم به کیفیت یعنی باید بهترین تصویر و سیستم به برند خودم نصب باشه تا لذت ببرم
در کل مشخصات برند شما را دیدم
کابل دی وی دی هم نصب میشه!!!
منتها کابل مخصوص خودشو میخواد که میتونید خریداری کنید
اپدیت هم هر وقت میاد به همرا نرم افزار چه امکاناتی اضاف شده داخل فایل براتون قرار میدن
در کل برای اپدیت از فلش فرمت شده وپرسرعت و قابل اطمینان استفاده کنید.
هنگام اپدیت تلوزیون رو حالت استنبای قرار بدید و فلش نصب باشد و سپس تلویزیون را روشن کنید و خودش خودکار شروع به اپدیت میکند.
فقط یادتان باشد فایل دانلود شده از حالت زیپ خارج باشد.
اگه فایلو خودکار نصب کرد که هیچ والا از شما پیغامی خاص خواست بخونید
و دانلود انجام شد تی وی رو خاموش کنید و سپس روشن نماید
تغیرات انچنانی نه فقط دموی که مانور میداد بسبک خاصی تغییر نمایش داد
در کل منوی بسیار جذاب و پیشرفته دارد
کاملا سبک پیشرفته
فرمتهای پخش خوبی دارد
اگه فارسی میشد با زیر نویس حال میکردیم
من همچنان منتظر نرم فزار فارسی این برند هستم
ویروس کاری به سخت افزار این برند ندارد فکر نکنم باید از متخصص این تاپیک سوال کنید
نمیدونم چی بگم کلا برند عالیه ولی شما نتونستید با تنظیمات دقیق و منو خاص این برند به عمق این برند برسید
مخصوصا که تیونر دیجیتال این برند هم عالیه
کنترل دستگاه هم از جنس مقاومی هستش کلا کالای اروپای کنترلی این سبکی دارند ودوام وعمر این کنترلها بالا میباشد
در ضمن متونید برای راحتی از کنترل همه کاره استفاده کنید که راحتر هم میباشد و کنترل اصلی هم جون کم پیداست جای امنی بزارید برای تنظیمات هر وقت خواستید استفاده کنید
اینم لینک برند شما
در ضمن اگه برند شما اخرین نرم افزار بهش اپدیت شده دیگه فایلی که شناسای شده تشیخیص نمیده
Razavi Parsa
31-03-2013, 16:36
سلام دوستان
ميشه يك مقايسه اي بين مدل هاي 6007 و 8007 با 9705 و سري 9000 داشته باشين؟ از نظر ويژگي ها و مشخصات فني
zxcvbnm12
28-05-2013, 23:29
برای فونت فارسی فلیپسها یه حرکتی تو سط یکی از کاربران ماهر و استاد فن
انجام شد ولی نتیجه نداشت متاسفانه
امیدوارم بزودی زود شاهد منوی فارسی لوازم فلیپس باشیم
mehdi0312
04-10-2013, 20:10
سلام دوستان دو روز پیش یه مدل 55 pfl 6008 به قیمت 7.300 خریدم البته قیمتش توی بانه 7 تومن بود
همه چیزش عالیه فقط نداشتن منوی فارسی منو نا امید کرد همینطور نداستن ورودی s -a -t .
یک ساعت پس از نصب به امید فارسی کردن شروع کردم به آپدیت که سه ساعتی طول کشید ولی همچنان
از منوی فارسی خبری نبود .
Razavi Parsa
18-10-2013, 14:38
سلام دوستان
مدل هاي4008 و 4208 چه مشخصاتي دارند؟
واي فاي داخلي هم دارند؟
6008s چي ؟ ----s2 فكر كنم داشته باشه؟
سلام به همگی
خواهشا راهنمایی کنید
بهترین تلویزیون فیلیپسی که میتونم تا 6 تومن بگیرم چیه؟ چه از تهران چه بانه گارانتی برام مهم نیست
اول از همه کیفیت تصویر واقعا بیش از حد برام مهمه
دوم قابلیتهای مختلف مثل ورودی و خروجی های مختلف. توانایی پخش فرمتهای مختلف. گیرنده دیجیتالDVB-T. اسمارت بودن. استفاده بی دردسر پخش بی دردسر از طریق USB مثلا mkv با زیر نویس فارسی. به روز رسانی و اتصال راحت به نت...
سوم کیفیت صدا
سه بعدی بودن خوبه ولی واقعا اگه تی ویی باشه که تو این رنج به جای سه بعدی بودن کیفیت تصویر داشته باشه از سه بعدی بودن صرف نظر میکنم
بعضی از دوستا و آشناها کل کل میکنن که فقط سونی ولی چون قبلا کیفیت فیلیپسو دیدم واقعا چشمو گرفته اونموقع اشتباه کردم پاناسونیک سه بعدی گرفتم و با ضرر فروختم با اینکه جزو بهترین تی وی های دنیا بود
خلاصه نمیخوام وقتی گرفتم یکی بیاد بگه تو این رنج مثلا سونی یا سامسونگ یا شارپ یا ال جی میگرفتی بهتر بود چون یه بار اشتباه کردم میخوام دهن کسی بیخودی باز نشه
ممنون از لطف همه
sanaz200
26-12-2013, 06:47
با سلام و سپاس
به نظر من نگیری بهتره
الان ال جی مدل la86000با گارانتی حدود 4 تومنه امکانات فول با ماشین زمان و حافضه داخلی دوربین اسکایپ و همه فرمتهارو هم میخونه امکانات فارسی هم داره با گارانتی
بعید میدونم فیلیپس همچین امکاناتی رو داشته باشه مضاف بر اینکه تو کیفیت تصاویر اونقدری فرق نمیکنه که شما 2 تا 3 میلیون بیشتر بدی
سلام به همه دوستان
اگه کسی جواب منو بده خیلی ممنون میشم. خواهشا اگر مطمئن هستید یا اطلاعات درستی در موردش دارین راهنماییم کنید
الآن بین چند مدل موندم خیلی زود میخوام خرید کنم
مدلهایی که تا الآن انتخاب کردم ایناست:
1-W904 سونی که میگن تصویر خیلی عالیی داره و برنده تلوزیون سال هست
2-F8880 سامسونگ که اونم بهترین اسمارت تی وی شناخته شده و همه فن حریفه کیفیت تصویر نسبتا خوبی داره
3-PFL8008 فیلیپس که من خودم قصد خرید W904 رو داشتم صاحب فروشگاه که آدم منصفی به نظر میرسید گفت کیفیت W904 عالیه و بگیر ولی تا در مورد این مدل فیلیپس سوال کردم گفت محشره کیفیت تصویرش از W904 بهتره و 1400 هرتزه و --- اس هم داره و دوربین خوبی هم داره اگر کسی در مورد این تی وی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه که اینو بگیرم یا نه. آیا این مدل هم مشکل زیر نویس فارسی رو داره؟ آیا واقعا --- اس داره و کار میکنه؟...
اگه بشه یه ایمیل هم به شرکت مربوطه بزنیم درخواست رفع مشکل زیرنویس فارسی رو بکنیم هم بد نیست اگر سایتی میشناسید که ممکنه ترتیب اثر بدن معرفی کنید بهش ایمیل بزنیم
البته من میخوام 46 اینچ این مدلا رو بگیرم چون بودجم به 55 نمیرسه اگر 55 خوب تو این رنج که نسبت به این مدلا ارزش داشت هم میدونستید هست اطلاع بدید ممنون میشم
خیلی ممنون از راهنماییاتون
موفق باشید
سلام به همه دوستان
اگه کسی جواب منو بده خیلی ممنون میشم. خواهشا اگر مطمئن هستید یا اطلاعات درستی در موردش دارین راهنماییم کنید
الآن بین چند مدل موندم خیلی زود میخوام خرید کنم
مدلهایی که تا الآن انتخاب کردم ایناست:
1-W904 سونی که میگن تصویر خیلی عالیی داره و برنده تلوزیون سال هست
2-F8880 سامسونگ که اونم بهترین اسمارت تی وی شناخته شده و همه فن حریفه کیفیت تصویر نسبتا خوبی داره
3-PFL8008 فیلیپس که من خودم قصد خرید W904 رو داشتم صاحب فروشگاه که آدم منصفی به نظر میرسید گفت کیفیت W904 عالیه و بگیر ولی تا در مورد این مدل فیلیپس سوال کردم گفت محشره کیفیت تصویرش از W904 بهتره و 1400 هرتزه و --- اس هم داره و دوربین خوبی هم داره اگر کسی در مورد این تی وی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه که اینو بگیرم یا نه. آیا این مدل هم مشکل زیر نویس فارسی رو داره؟ آیا واقعا --- اس داره و کار میکنه؟...
اگه بشه یه ایمیل هم به شرکت مربوطه بزنیم درخواست رفع مشکل زیرنویس فارسی رو بکنیم هم بد نیست اگر سایتی میشناسید که ممکنه ترتیب اثر بدن معرفی کنید بهش ایمیل بزنیم
البته من میخوام 46 اینچ این مدلا رو بگیرم چون بودجم به 55 نمیرسه اگر 55 خوب تو این رنج که نسبت به این مدلا ارزش داشت هم میدونستید هست اطلاع بدید ممنون میشم
خیلی ممنون از راهنماییاتون
موفق باشید
کسی نیست جواب بده؟
فیلم مقایسه W905 و PFL8008 رو تو یوت.. دیدم عجب درخشندگی و رنگی داره PFL از بس درخشندس که برقش بیش از حد بنظر میاد انگار رنگ سفید نشت داره ولی فکر میکنم بخاطر دوربینیه که از این 2 تی وی فیلم برداری کرده نظر شما چیه؟ میخواستم فیلیمو آپ کنم نشد.کارایی دیگش رو نمیدونم چطور باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 936912%2C936910%2C923305%2C936913%2C907231%2C90724 0%2C921090&expire=1388507319&source=youtube&sparams=id%2Cip%2Cipbits%2Citag%2Cratebypass%2Csou rce%2Cupn%2Cexpire&mv=m&ipbits=0&signature=D8FB8FF10E1B18C2C593968EC969CB0CE96FC7F0 .A00337DF918F8932ED21CADCDF46BCAB8DF15EB1
sanaz200
31-12-2013, 15:54
با سلام و سپاس
مطمئن باش به لحاظ کیفیت فیلیپس از همه بهتره و من خودم تقریبا یکسال دنبال 9705 فیلیپس بودم ولی چند تا مشکل داره
اولا" تو بحث ساپورت فارسی و زیرنویس وشاید تله تکست از سونی هم بدتره و کلا" فارسی رو باید بیخیال بشی مگر اینکه جدیدا" درست شده باشه
دوما" یه چیزی بگیر که اگر خدای نکرده یه عیبی پیدا کرد لااقل قطعاتش باشه تا اونجایی که من میدونم گارانتی و خدمات درست و حسابی نداره مضاف بر اینکه برند ناشناسی هم هست
سوما" جدیدا" میگن از پنل های ال جی استفاده میکنه که اگه اینطور باشه بعید میدونم فرقی با اون داشته باشه
ولی در کل من چند وقت پیش جمهوری بودم البته برای خرید دوربین به نمایندگی canon رفتم اونجا یه فیلیپس قدیمی فکر کنم 40 اینچ بود برای تبلیغات کنون البته ال سی دی یا ال ای دی بود ناخداگاه به خاطر زیبایی و تصویر فوق العاده اون همونجا ایستادم و فقط نگاه میکردم واقعا" کیفیتش بالاست
درضمن شما این مدل رو از کجا و به چه قیمتی میخواهید تهیه کنید ؟ بعد میدونم فیلیپس نمایندگی داشته باشه
ممنون از وقت و حوصله شما
با سلام و سپاس
مطمئن باش به لحاظ کیفیت فیلیپس از همه بهتره و من خودم تقریبا یکسال دنبال 9705 فیلیپس بودم ولی چند تا مشکل داره
اولا" تو بحث ساپورت فارسی و زیرنویس وشاید تله تکست از سونی هم بدتره و کلا" فارسی رو باید بیخیال بشی مگر اینکه جدیدا" درست شده باشه
دوما" یه چیزی بگیر که اگر خدای نکرده یه عیبی پیدا کرد لااقل قطعاتش باشه تا اونجایی که من میدونم گارانتی و خدمات درست و حسابی نداره مضاف بر اینکه برند ناشناسی هم هست
سوما" جدیدا" میگن از پنل های ال جی استفاده میکنه که اگه اینطور باشه بعید میدونم فرقی با اون داشته باشه
ولی در کل من چند وقت پیش جمهوری بودم البته برای خرید دوربین به نمایندگی canon رفتم اونجا یه فیلیپس قدیمی فکر کنم 40 اینچ بود برای تبلیغات کنون البته ال سی دی یا ال ای دی بود ناخداگاه به خاطر زیبایی و تصویر فوق العاده اون همونجا ایستادم و فقط نگاه میکردم واقعا" کیفیتش بالاست
درضمن شما این مدل رو از کجا و به چه قیمتی میخواهید تهیه کنید ؟ بعد میدونم فیلیپس نمایندگی داشته باشه
ممنون از وقت و حوصله شما
سلام ممنونم ار راهنماییتون
بعید میدونم پنلش ال جی باشه چون کیفیت تصاویری که ازش هست اصلا قابل مقایسه با ال جی نیست.
شما اون فیلمی که تو پست قبلی گذاشتم رو دیدین؟ انقدر تصویر زنده و پر نوره که دوربینی که ازش فیم گرفته نورش فیلمشو خراب کرده البته من اینطور فکر میکنم که مشکل از دوربینه.
راستش منم از کیفیت تصویرش خیلی خوشم اومده و الان انتخاب اولمه بعد از اونم w905
قیمتش رو از بانه مارکت و بانه ویترین گرفتم حدود 5 و 300
دارم به این فکر میکنم که اگر تی وی باشه که سه بعدی نباشه ولی کیفیتش بالا باشه رو بگیرم اگر چیزی میشناسید معرفی کنید ممنون میشم
لینک مقایسه مشکل داشت
sanaz200
31-12-2013, 22:46
سلام ممنونم ار راهنماییتون
بعید میدونم پنلش ال جی باشه چون کیفیت تصاویری که ازش هست اصلا قابل مقایسه با ال جی نیست.
شما اون فیلمی که تو پست قبلی گذاشتم رو دیدین؟ انقدر تصویر زنده و پر نوره که دوربینی که ازش فیم گرفته نورش فیلمشو خراب کرده البته من اینطور فکر میکنم که مشکل از دوربینه.
راستش منم از کیفیت تصویرش خیلی خوشم اومده و الان انتخاب اولمه بعد از اونم w905
قیمتش رو از بانه مارکت و بانه ویترین گرفتم حدود 5 و 300
دارم به این فکر میکنم که اگر تی وی باشه که سه بعدی نباشه ولی کیفیتش بالا باشه رو بگیرم اگر چیزی میشناسید معرفی کنید ممنون میشم
لینک مقایسه مشکل داشت
با سلام و سپاس
ببینید من از نزدیک تلویزیون فیلیپس رو دیدم البته حدود دو سال پیش تو جمهوری اون موقعی که دنبال 9705 با قاب سفید بودم یه جا بیشتر نداشت یعنی فقط یه نمایندگی اینو داشت (الان جمع شده )اون موقع همه دنبال سونی و سامسونگ و ال جی بودن من میخواستم متفاوت باشم یا لااقل یه چیزی باشه که تو فامیل تک باشه کاری به تصویرش نداشتم ولی با یکم تحقیق دیدم کیفیت همه اون برندها در مقابل فیلیپس افتضاح بود و فیلیپس بهترین ال ای دی تو بازار بود تصویرش عالی کنتراست بالا و جالبه تبلیغات شارپ رو که خیلی ازش تعریف میکنن اگر دقت کرده باشی زوم کرده روی 4 رنگ بودنش و جالبتر این که فیلیپس روی مدلهای پایین تر از اون چیزی که میخواهید بخرید 6 رنگه و این فوق العاده است ولی هیچ تبلیغی نداره شک نکنید به لحاظ تصویر فیلیپس از همه سرتره من یه کلیپ تبلیغاتی تو سری های 5000 فیلیپس دیدم اصلا با هیچ برندی قابل مقایسه نیست ال جی سامسونگ و ... رو نباید با اون مقایسه کرد فقط سونی اونهم مدلهای بالای اون درضمن اون فروشنده ای که گفته از سونی بهتره چون میتونه تصاویر رو مقایسه کنه شما اگه وارد یه مغازه تو جمهوری بشی فقط وقتی میتونی مقایسه کنی که همزمان تصویر دوتا تی وی رو با هم مقایسه کنی نه این که همه اش الجی یا سامسونگ باشه در ضمن کیفیت قطعات بکار رفته یک برند اروپایی (ساخت مجارستان تحت لیسانس هلند) قطعا" بهتر از یه برند آسیایی است و خرابی به مراتب کمتری داره ولی در هرصورت باید این احتمال رو بدید که اگر خراب شد به عنوان مثال به صورت کاملا" اتفاقی پنلش سوخت آیا برا تعمیرش یا اینکه اصلا" پنلش رو دارن ؟ این چیزیه که من از خریدش منصرف شدم اگر بتونید یه نماینگی یا درهرصورت جایی که تعمیرات اون رو قبول کنن پیداکنید برای خریدش شک نکنید
در مورد بحث نداشتن 3D اشتباه نکنید معمولا" پنلهایی که بتونن 3D رو جواب بدن قطعا" از کیفیت بالاتری برخوردارن ولی 3D فیلیپس از نوع پسیو بوده و دقیقا" مثل الجی
فیلمی رو که گذاشتید رو دانلود کردم اما متوجه چیز خاصی نشدم مقایسه کرده ولی اسم تی وی مشخص نبود
در هرصورت فیلیپس دقیقا" نتیجه تحقیقات مشکل پسندان و کسانی که دنبال یه برند فراتر از سونی و ... کیفیت تصویر متفاوتی را مد نظر دارن
ممنون از وقت و حوصله شما
با سلام و سپاس
ببینید من از نزدیک تلویزیون فیلیپس رو دیدم البته حدود دو سال پیش تو جمهوری اون موقعی که دنبال 9705 با قاب سفید بودم یه جا بیشتر نداشت یعنی فقط یه نمایندگی اینو داشت (الان جمع شده )اون موقع همه دنبال سونی و سامسونگ و ال جی بودن من میخواستم متفاوت باشم یا لااقل یه چیزی باشه که تو فامیل تک باشه کاری به تصویرش نداشتم ولی با یکم تحقیق دیدم کیفیت همه اون برندها در مقابل فیلیپس افتضاح بود و فیلیپس بهترین ال ای دی تو بازار بود تصویرش عالی کنتراست بالا و جالبه تبلیغات شارپ رو که خیلی ازش تعریف میکنن اگر دقت کرده باشی زوم کرده روی 4 رنگ بودنش و جالبتر این که فیلیپس روی مدلهای پایین تر از اون چیزی که میخواهید بخرید 6 رنگه و این فوق العاده است ولی هیچ تبلیغی نداره شک نکنید به لحاظ تصویر فیلیپس از همه سرتره من یه کلیپ تبلیغاتی تو سری های 5000 فیلیپس دیدم اصلا با هیچ برندی قابل مقایسه نیست ال جی سامسونگ و ... رو نباید با اون مقایسه کرد فقط سونی اونهم مدلهای بالای اون درضمن اون فروشنده ای که گفته از سونی بهتره چون میتونه تصاویر رو مقایسه کنه شما اگه وارد یه مغازه تو جمهوری بشی فقط وقتی میتونی مقایسه کنی که همزمان تصویر دوتا تی وی رو با هم مقایسه کنی نه این که همه اش الجی یا سامسونگ باشه در ضمن کیفیت قطعات بکار رفته یک برند اروپایی (ساخت مجارستان تحت لیسانس هلند) قطعا" بهتر از یه برند آسیایی است و خرابی به مراتب کمتری داره ولی در هرصورت باید این احتمال رو بدید که اگر خراب شد به عنوان مثال به صورت کاملا" اتفاقی پنلش سوخت آیا برا تعمیرش یا اینکه اصلا" پنلش رو دارن ؟ این چیزیه که من از خریدش منصرف شدم اگر بتونید یه نماینگی یا درهرصورت جایی که تعمیرات اون رو قبول کنن پیداکنید برای خریدش شک نکنید
در مورد بحث نداشتن 3D اشتباه نکنید معمولا" پنلهایی که بتونن 3D رو جواب بدن قطعا" از کیفیت بالاتری برخوردارن ولی 3D فیلیپس از نوع پسیو بوده و دقیقا" مثل الجی
فیلمی رو که گذاشتید رو دانلود کردم اما متوجه چیز خاصی نشدم مقایسه کرده ولی اسم تی وی مشخص نبود
در هرصورت فیلیپس دقیقا" نتیجه تحقیقات مشکل پسندان و کسانی که دنبال یه برند فراتر از سونی و ... کیفیت تصویر متفاوتی را مد نظر دارن
ممنون از وقت و حوصله شما
سلام بازم ممنون
منم شبیه شما حدود سه سال پیش تو یه فروشگاه بودم تمام تی وی ها رو داشت و یه فیلم تو همشون پخش میشد دیدم یه تی وی با بقیه متفاوته بعد فهمیدم که PFL9705 و به عنوان بهترین ال سی دی سال شناخته شده حالا دیگه نمیدونم این PFL8008 هم با همون تناسب بهبود پیدا کرده یانه چون سالهای بعد 9706 و 9707 و 9708 برنده شدن که البته 9708 UHD هست.
توی اون فیلم تی وی که اول نشون میده و سمت راسته PFL8008 هست و آخری که سمت چپ هست W905 که از شکل پایه ها میشه تشخیص داد
من خودم انتخاب اولم همون 8008 هست چون اون سال رفتم پاناسونیک گرفتم با همون قیمت و بعد از 70 ساعت استفاده با نصف قیمت برگردوندم نمایندگی تو ذهنم موند. امیدوارم شانس بیارم البته اگه سالم تحویل بگیرم احتمال خرابیش خیلی کمه
فروشنده میگفت خودمون 100 تومن میگیریم گارانتی میکنیم حالا نمیدونم فایده ای داره یانه
یه چیز دیگه ای که گفت اینکه پک این تی وی طوریه که نمیتونیم بازش کنیم اگر باز کنیم کاملا مشخصه وقتی تحویل دادیم باز میکنیم و براتون تو منزل تست میکنیم ولی یه جای دیگه میگفت ما قبل اینکه بفرستیم باز میکنیم تست میکنیم سالم باشه جنس معیوب نفرستیم موقع تحویل هم باز شده به دستتون میرسه ولی تو منزل هم تست میکنیم حالا نمیدونم وسایل جانبیش هم کش میرن یا نه چون 2 تا کنترل داره که یکیش کیبورد داره ویا مثلا کابلی چیزی تعویض میشه یا نه
یه مورد دیگه، تو این رنج یکم بالا تر میتونم بجای 46 اینچ سامسونگ 55 اینچ F7500 بگیرم نظرتون چیه؟ کیفیتش میگن تقریبا در حد F8880 هست و 4 هسته ای
من خودم نظرم به ترتیب اولویت اینا هست شما هم نظر بدید ممنون میشم
1- PFL8008 فیلیپس " 46 با امید به شانس که خراب نشه زیرنویس هم مهمه ولی گفتم دیگه یه پلیر میگیرم که یو اس بی اون زیر نویس فارسی رو خوب ساپورت کنه
2-F7500 سامسونگ"55 -کیفیتش به پای بقیه نمیرسه ولی قابلیتاش خوبه و سایزش عالیه من 55 رو خیلی ترجیح میدم به 46 از لحاظ سایز
3-W904 سونی "46- بعد از فیلیپس بهترین تصویر رو داره
4-F8000 سامسونگ "46 تصویر خوب و قابلیتهای عالی
5-LM9600 ال جی " 46 تازه mosicr77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز معرفی کرده هنوز چیز زیادی در موردش نمیدونم ولی فکر میکنم کنترل جادویی داره
بازم ممنون از توجه و راهنماییتون انگار اینجا به غیر از شما بقیه فقط نظاره گرن
موفق و شاد باشید
sanaz200
01-01-2014, 15:50
سلام بازم ممنون
منم شبیه شما حدود سه سال پیش تو یه فروشگاه بودم تمام تی وی ها رو داشت و یه فیلم تو همشون پخش میشد دیدم یه تی وی با بقیه متفاوته بعد فهمیدم که PFL9705 و به عنوان بهترین ال سی دی سال شناخته شده حالا دیگه نمیدونم این PFL8008 هم با همون تناسب بهبود پیدا کرده یانه چون سالهای بعد 9706 و 9707 و 9708 برنده شدن که البته 9708 UHD هست.
توی اون فیلم تی وی که اول نشون میده و سمت راسته PFL8008 هست و آخری که سمت چپ هست W905 که از شکل پایه ها میشه تشخیص داد
من خودم انتخاب اولم همون 8008 هست چون اون سال رفتم پاناسونیک گرفتم با همون قیمت و بعد از 70 ساعت استفاده با نصف قیمت برگردوندم نمایندگی تو ذهنم موند. امیدوارم شانس بیارم البته اگه سالم تحویل بگیرم احتمال خرابیش خیلی کمه
فروشنده میگفت خودمون 100 تومن میگیریم گارانتی میکنیم حالا نمیدونم فایده ای داره یانه
یه چیز دیگه ای که گفت اینکه پک این تی وی طوریه که نمیتونیم بازش کنیم اگر باز کنیم کاملا مشخصه وقتی تحویل دادیم باز میکنیم و براتون تو منزل تست میکنیم ولی یه جای دیگه میگفت ما قبل اینکه بفرستیم باز میکنیم تست میکنیم سالم باشه جنس معیوب نفرستیم موقع تحویل هم باز شده به دستتون میرسه ولی تو منزل هم تست میکنیم حالا نمیدونم وسایل جانبیش هم کش میرن یا نه چون 2 تا کنترل داره که یکیش کیبورد داره ویا مثلا کابلی چیزی تعویض میشه یا نه
یه مورد دیگه، تو این رنج یکم بالا تر میتونم بجای 46 اینچ سامسونگ 55 اینچ F7500 بگیرم نظرتون چیه؟ کیفیتش میگن تقریبا در حد F8880 هست و 4 هسته ای
من خودم نظرم به ترتیب اولویت اینا هست شما هم نظر بدید ممنون میشم
1- PFL8008 فیلیپس " 46 با امید به شانس که خراب نشه زیرنویس هم مهمه ولی گفتم دیگه یه پلیر میگیرم که یو اس بی اون زیر نویس فارسی رو خوب ساپورت کنه
2-F7500 سامسونگ"55 -کیفیتش به پای بقیه نمیرسه ولی قابلیتاش خوبه و سایزش عالیه من 55 رو خیلی ترجیح میدم به 46 از لحاظ سایز
3-W904 سونی "46- بعد از فیلیپس بهترین تصویر رو داره
4-F8000 سامسونگ "46 تصویر خوب و قابلیتهای عالی
5-LM9600 ال جی " 46 تازه mosicr77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز معرفی کرده هنوز چیز زیادی در موردش نمیدونم ولی فکر میکنم کنترل جادویی داره
بازم ممنون از توجه و راهنماییتون انگار اینجا به غیر از شما بقیه فقط نظاره گرن
موفق و شاد باشید
با سلام و سپاس
خواهش میکنم چون خودم با راهنمایی دوستان اقدام به خرید میکنم دوست دارم شما هم خرید خوبی داشته باشید
اینکه طرف از بانه تی وی رو گارانتی میکنه خیلی جالب نیست الان حدود فقط 100 تات 120 تا میگیرن که تی وی رو بیارن درواقع هزینه حمل میگیرن و مطمئن باش اگر اتفاق غیرمنتظره ای نیفته معمولا" تو سال اول و دوم خرابی نداره ولی یکی از دوستام سونی از بانه گرفت همون سال اول پنلش سوخت حدود 600000 تا برای یه پنل 1000000تومنی هزینه کرد ولی 10 تا 12 نفرهم الان درحال استفاده حدود 4 تا 5 سال هستند (ال سی دی)و ال ای دی مشکلی نداشته
درمورد تست درست میگن درواقع میارن داخل منزل تست میکنن و هزینه و یا مابقی پولشونا میگیرن و دقیقا" همون چیزهایی که توی سایت فروش بهش اشاره شده داخل کارتنش هست و این نگرانی نداره
در مورد سامسونگ f7500 اطلاعاتی رو ندارم اما خالم یه مدل 7770 سامسونگ رو پارسال خرید 3 تومن تصویرش به لحاظ قیمتش نمی ارزه 3d اونهم افتضاح بود به صورتی که چشم من 10 دقیقه هم نتونست تحمل کنه در واقع اگر شما تصویر سونی و یا فیلیپس رو ببینید از خرید سامسونگ ال جی و بقیه برندها پشیمون میشید اما فکر پلیر فکرخوبیه در کنار فیلیپس
اینطوری بگم فیلیپس رو اگر خاموش هم باشه به خاطر کیفیتش از دیدنش لذت میبرید
سونی مدل 904 رو تصویرش رو ندیدم ولی مدلهای ex رو دیدم یکی از بستگانم ex 720 رو حدود یکساله خریده تصویرش در مقابل سامسونگ بهتره ولی از سری hx که من دیدم پایینتره
اما الجی سری LM سری قدیمی ولی 1000 هرتز و سری جدید LA اومده که 800 هرتز البته تومدل 86000 و دو تیونر و ماشین زمان و ... امکانات بدردبخور و خوبی داره که طبیعتا" سلیقه ایه معمولا" امکانات خوب با تصویر خوب رو یکجا نمیشه باهم داشت ویکی از دلایل خرید منهم این امکانات خوبش بود البته یکی دو تا از این امکانات بدردبخوره در هرصورت اولویت بندی خود شما کاملا" منطقی و درسته و مابقی برمیگرده به بودجه و ... شما که پاناسونیک رو پس دادیدی دلیلتان چی بود ؟ چه چیزش شمارو راضی نکرد ؟ امکانات یا تصویر اون ؟
در ضمن تو همیت تایپیک من شاید به همه کسانی که فیلیپس رو داشتن پیام خصوصی گذاشتم و از معایب و محاسنش پرسیدم هیچکودومشون از خراب شدنش نگفت و بعضا" مشکل عدم ساپورت فارسی رو عنوان میکردند
در هرصورت امیدوارم خرید خوبی داشته باشید
ممنون از وقت و حوصله شما
با سلام و سپاس
خواهش میکنم چون خودم با راهنمایی دوستان اقدام به خرید میکنم دوست دارم شما هم خرید خوبی داشته باشید
اینکه طرف از بانه تی وی رو گارانتی میکنه خیلی جالب نیست الان حدود فقط 100 تات 120 تا میگیرن که تی وی رو بیارن درواقع هزینه حمل میگیرن و مطمئن باش اگر اتفاق غیرمنتظره ای نیفته معمولا" تو سال اول و دوم خرابی نداره ولی یکی از دوستام سونی از بانه گرفت همون سال اول پنلش سوخت حدود 600000 تا برای یه پنل 1000000تومنی هزینه کرد ولی 10 تا 12 نفرهم الان درحال استفاده حدود 4 تا 5 سال هستند (ال سی دی)و ال ای دی مشکلی نداشته
درمورد تست درست میگن درواقع میارن داخل منزل تست میکنن و هزینه و یا مابقی پولشونا میگیرن و دقیقا" همون چیزهایی که توی سایت فروش بهش اشاره شده داخل کارتنش هست و این نگرانی نداره
در مورد سامسونگ f7500 اطلاعاتی رو ندارم اما خالم یه مدل 7770 سامسونگ رو پارسال خرید 3 تومن تصویرش به لحاظ قیمتش نمی ارزه 3d اونهم افتضاح بود به صورتی که چشم من 10 دقیقه هم نتونست تحمل کنه در واقع اگر شما تصویر سونی و یا فیلیپس رو ببینید از خرید سامسونگ ال جی و بقیه برندها پشیمون میشید اما فکر پلیر فکرخوبیه در کنار فیلیپس
اینطوری بگم فیلیپس رو اگر خاموش هم باشه به خاطر کیفیتش از دیدنش لذت میبرید
سونی مدل 904 رو تصویرش رو ندیدم ولی مدلهای ex رو دیدم یکی از بستگانم ex 720 رو حدود یکساله خریده تصویرش در مقابل سامسونگ بهتره ولی از سری hx که من دیدم پایینتره
اما الجی سری LM سری قدیمی ولی 1000 هرتز و سری جدید LA اومده که 800 هرتز البته تومدل 86000 و دو تیونر و ماشین زمان و ... امکانات بدردبخور و خوبی داره که طبیعتا" سلیقه ایه معمولا" امکانات خوب با تصویر خوب رو یکجا نمیشه باهم داشت ویکی از دلایل خرید منهم این امکانات خوبش بود البته یکی دو تا از این امکانات بدردبخوره در هرصورت اولویت بندی خود شما کاملا" منطقی و درسته و مابقی برمیگرده به بودجه و ... شما که پاناسونیک رو پس دادیدی دلیلتان چی بود ؟ چه چیزش شمارو راضی نکرد ؟ امکانات یا تصویر اون ؟
در ضمن تو همیت تایپیک من شاید به همه کسانی که فیلیپس رو داشتن پیام خصوصی گذاشتم و از معایب و محاسنش پرسیدم هیچکودومشون از خراب شدنش نگفت و بعضا" مشکل عدم ساپورت فارسی رو عنوان میکردند
در هرصورت امیدوارم خرید خوبی داشته باشید
ممنون از وقت و حوصله شما
سلام از لطف و حسن توجهتون بازم ممنونم
در مورد پاناسونیک که پرسیدین دلیلش چی بود، از لحاظ شفافیت و رنگ آمیزی و سه بعدی و صدا خیلی خوب بود ولی از اونجایی که تصویر تو حالت داینامیک زنده تره من همیشه تو این حالت تماشا میکردم ولی چشمو زود خسته میکرد مشکل دوم تو تصاویری که زمینه سفید زیادی داشتن بود و مشکل سوم تو زمینه های مشکی سایه روشن خوب مشخص نبود مگر کنتراست رو پایین میووردی.
من تصمیمو گرفتم همون 8008 رو میگیرم میدونم اگه چیز دیگه ای بگیرم تو ذهنم میمونه بهم نمیچسبه ولی خوب یکم ریسک داره دیگه حالا باید بگردم دنبال یه پلیر خوب تا 1 تومن که همه چیزی رو پخش کنه و کیفت صداش خیلی بد نباشه و حد اقل دو تا باند عقبی وایرلس باشن اگر چیزی رو میشناختید معرفی کنید ممنون میشم اینبار کارایی در درجه اوله و کیفیت صدا در درجه دوم البته چه بهتر که اونم خوب باشه البته میدونم با این هزینه گزینه های زیادی ندارم. تو چندتا سایت میگفتن از لحاظ صدا سامسونگ و الجی خوب نیستن و پایونیر و سونی بد نیستن ولی خوب سونی و پایونیر احتمالا تو پخش فرمتها مشکل داشته باشن
خیلی خوبه که گفتین اونایی که فیلیپس دارن مشکل نداشتن خیالم راحت تر شد ممنونم
در مورد ساپورت زیرنویس فارسی از طریق سایتشون ایمیل زدم و درخواست کردم تو آپگریدهای بعدیشون این رو درنظر بگیرن و در مورد گیرنده داخلی که واقعا کار میکنه یا نه هم پرسیدم که امیدوارم جواب بدن البته با یه تعمیرکار فیلیپس هم صحبت کردم گفت اون برای اروپا کار میکنه ولی ----T کار میکنه
موفق و سلامت باشید و از راهنمایی ها ممنون
sanaz200
02-01-2014, 01:26
سلام از لطف و حسن توجهتون بازم ممنونم
در مورد پاناسونیک که پرسیدین دلیلش چی بود، از لحاظ شفافیت و رنگ آمیزی و سه بعدی و صدا خیلی خوب بود ولی از اونجایی که تصویر تو حالت داینامیک زنده تره من همیشه تو این حالت تماشا میکردم ولی چشمو زود خسته میکرد مشکل دوم تو تصاویری که زمینه سفید زیادی داشتن بود و مشکل سوم تو زمینه های مشکی سایه روشن خوب مشخص نبود مگر کنتراست رو پایین میووردی.
من تصمیمو گرفتم همون 8008 رو میگیرم میدونم اگه چیز دیگه ای بگیرم تو ذهنم میمونه بهم نمیچسبه ولی خوب یکم ریسک داره دیگه حالا باید بگردم دنبال یه پلیر خوب تا 1 تومن که همه چیزی رو پخش کنه و کیفت صداش خیلی بد نباشه و حد اقل دو تا باند عقبی وایرلس باشن اگر چیزی رو میشناختید معرفی کنید ممنون میشم اینبار کارایی در درجه اوله و کیفیت صدا در درجه دوم البته چه بهتر که اونم خوب باشه البته میدونم با این هزینه گزینه های زیادی ندارم. تو چندتا سایت میگفتن از لحاظ صدا سامسونگ و الجی خوب نیستن و پایونیر و سونی بد نیستن ولی خوب سونی و پایونیر احتمالا تو پخش فرمتها مشکل داشته باشن
خیلی خوبه که گفتین اونایی که فیلیپس دارن مشکل نداشتن خیالم راحت تر شد ممنونم
در مورد ساپورت زیرنویس فارسی از طریق سایتشون ایمیل زدم و درخواست کردم تو آپگریدهای بعدیشون این رو درنظر بگیرن و در مورد گیرنده داخلی که واقعا کار میکنه یا نه هم پرسیدم که امیدوارم جواب بدن البته با یه تعمیرکار فیلیپس هم صحبت کردم گفت اون برای اروپا کار میکنه ولی ----T کار میکنه
موفق و سلامت باشید و از راهنمایی ها ممنون
با سلام و سپاس
در مورد پلیر اطلاعات ندارم چون نه دیدم نه استفاده کردم
ممنون میشم اگر انشاء الله فیلیپس رو خریدید در مورد کیفیتش اطلاع رسانی کنید من خودم هم هنوز نخریدم البته بودجه من محدودتره تا 3.5 ولی میتونم صبرکنم
ممنون
zxcvbnm12
05-01-2014, 20:17
:n12::n12::n12:
کسی تو تهران جایی رو میشناسه تلویزیون فیلیپس داشته باشه؟
من فقط یجا دیدم تو یه کوچه باریک تو جمهوری. رفتم 8008 بگیرم یه دمو داشت که حرکت دوربین توش زیاد بود ولی دائم تصویر جا میموند و بعضی جاها هم شطرنجی میشد اصلا نا امید شدم بعد فوتبال نشون داد بازم تصویر تو سرعت های بالا جامیموند. با همکارم بودم اونم گفت بد جور جا میمونه. فروشنده میگفت مشکل از فیلمبرداری و دوربین فیلم برداری بوده ولی سه ساله که من این دمو رو تو اون فروشگاه دیدم داره گفتم نمیتونستی تو این سه سال عوضش کنی که تلویزیون رو ضایع نکنی؟
خلاصه میخوام احتمالا 46 اینچ W904 رو بگیرم یا با همون هزینه 55 اینچ W804 . از نزدیک دیدم تصویرشون تفاوت محسوسی نداشت ولی نمیدونم چرا W804 اصلا تعریفی تو سایتای خارجی ازش نشده و خیلی جاها امتیاز خیلی کمی داره HX850 رو هم باید درموردش یه تحقیقی بکنم
اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه بخصوص در مورد جایی تو تهران که فیلیپس داشته باشه
sanaz200
08-01-2014, 18:39
با سلام و سپاس
من تمام جمهوری رو گشتم هیچ جا فیلیپس ندارن ولی یه جا تو پاساژ شرکا که محصولات خانگی فیلیپس رو داشت گفت سفارشی میاره یه مدل 5705 فکرکنم بود رو داشت
این مدل 8008 رو چند میگفت ؟ آدرس دقیقش کجا بود ؟ اگه بشه ببینیم
فعلا روی کاغذ هیچ مدلی بالاتراز کیفیت این مدل نیست نمیدونم نظر شما که دیدید چی بود ؟
ممنون
کسی تو تهران جایی رو میشناسه تلویزیون فیلیپس داشته باشه؟
من فقط یجا دیدم تو یه کوچه باریک تو جمهوری. رفتم 8008 بگیرم یه دمو داشت که حرکت دوربین توش زیاد بود ولی دائم تصویر جا میموند و بعضی جاها هم شطرنجی میشد اصلا نا امید شدم بعد فوتبال نشون داد بازم تصویر تو سرعت های بالا جامیموند. با همکارم بودم اونم گفت بد جور جا میمونه. فروشنده میگفت مشکل از فیلمبرداری و دوربین فیلم برداری بوده ولی سه ساله که من این دمو رو تو اون فروشگاه دیدم داره گفتم نمیتونستی تو این سه سال عوضش کنی که تلویزیون رو ضایع نکنی؟
خلاصه میخوام احتمالا 46 اینچ W904 رو بگیرم یا با همون هزینه 55 اینچ W804 . از نزدیک دیدم تصویرشون تفاوت محسوسی نداشت ولی نمیدونم چرا W804 اصلا تعریفی تو سایتای خارجی ازش نشده و خیلی جاها امتیاز خیلی کمی داره HX850 رو هم باید درموردش یه تحقیقی بکنم
اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه بخصوص در مورد جایی تو تهران که فیلیپس داشته باشه
من حرفمو تصحیح میکنم دوباره رفتم همون فروشگاه با صاحب فروشگاه خیلی صحبت کردیم بنده خدا یه تی وی w804 و HX850 سونی رو هم وصل کرد و همون دمو رو پخش کرد تو اونا هم همون مشکل وجود داشت ولی از لحاظ کیفیت تصویر فلیپسه از هر دو شون بهتر بود
در مورد w804 و W904 هم باید بگم رفتم یه فروشگاه تمام دموهاش رو برام گذاشت واقعا W904 سر تر بود چه تو وضوح چه از لحاظ رنگ خیلی بهتر بود وقتی با دقت کامل نگاه کردم و تمام تصاویر رو دیدم متوجه شدم
موفق باشید
dada_zebel
16-01-2014, 13:45
sسلام دوستان \سر دایی من رفته از بانه مدل ۶۰۰۸ را گرفتهبعد که آورده و نصب کرده بعد از اینکه یه ساعتی تلویزیون کار میکنه حدود یه چند دقیقه ای تصویر میره بعد بر میگرده و این اداها رو در میاره زنگ زده به فروشگاهاول گفته اینا دوشاخه \ریز مخصوص دارن و اونو براش فرستاده اما باز هم درست نشدهبعد گفته از برنامه اش هست این چهارشنبه دوباره تی وی رو بردن بانه بهش برنامه زدهبرگردونده باز بعد از چند یه روز همون اداها رو در میاره تلویزیون الان دوباره زنگ زده یارو همون اشکال اول رو بهش میگه خلاصه مواظب باشید کلاهبردارن به شدت تلویزیون رو فروختن الان دارن از سرشون وا میکنن طرف رو اگر خواستین فاکتورش رو هم براتون اسکنش رو میزارم تا نگین دروغ میگه
sسلام دوستان \سر دایی من رفته از بانه مدل ۶۰۰۸ را گرفتهبعد که آورده و نصب کرده بعد از اینکه یه ساعتی تلویزیون کار میکنه حدود یه چند دقیقه ای تصویر میره بعد بر میگرده و این اداها رو در میاره زنگ زده به فروشگاهاول گفته اینا دوشاخه \ریز مخصوص دارن و اونو براش فرستاده اما باز هم درست نشدهبعد گفته از برنامه اش هست این چهارشنبه دوباره تی وی رو بردن بانه بهش برنامه زدهبرگردونده باز بعد از چند یه روز همون اداها رو در میاره تلویزیون الان دوباره زنگ زده یارو همون اشکال اول رو بهش میگه خلاصه مواظب باشید کلاهبردارن به شدت تلویزیون رو فروختن الان دارن از سرشون وا میکنن طرف رو اگر خواستین فاکتورش رو هم براتون اسکنش رو میزارم تا نگین دروغ میگه
سلام دوست عزیز بذار فارکتورش رو تا همه بدونن و به خودش هم بگو وقتیکه یه تی وی سالم تحویلم دادی به همه اعلام میکنم که تی وی سالم تحویل دادی درغیر اینصورت این واقعیت در معرض عموم باقی میمونه مطمئن باش که اگر واقعا خودت مشکلی برای تی وی بوجود نیووردی اینجوری بهتر به حقت میرسی
من تو این جند روز با کلی فروشنده های بانه صحبت کردم خیلیاشون کلی باهام گپ زدن ولی یکم دقت میکنی میبینی خیلیاشون ته هفت خطن البته منظورم همه نیستن ولی خیلیاشون تا زمانی که تی وی رو بگیری و متوجه چیزی نشی که بهتون گرون دادن یا کالای برگشتی تحویل دادن یا کالای مورد دار ... خیلی خوب و مهربونن ولی به محض اینکه متوجه بشین که یه جای کارشون میلنگیده از این رو به اون رو میشن مگر شانس بیارین که بعیده
من خودم با یه فروشنده صحبت کردم قیمت یه نی وی رو که فکر نمیکرد من بخوام رو عالی گفت که فکر کنم قیمتاش همه خوبه و کارش درسته پرسیدم که دارین دیگه گفت بله گفتم مطمئنین گفت بله مطمئن گفتم تا 2 ساعت دیگه تموم نمیشه که گفت نه گفتم یبار دیگه چک کن ببین دقیقا همین مدله اونیکی مدل نیست گفت درسته درسته البته تا اینجای قضیه فکر میکرد که من یه مدل دیگه میخوام. آقا نیم ساعت دیگه زنگ زدم شناخت گفتم همون مدل میخوام گفت نداریم گفتم باهم صحبت کردیم اینهمه گفت یادم نمیاد شما؟ گفتم تو این نیم ساعته حادثه برات پیش نیومده خودشم فهمیده بود که داره به شعور طرفش توهین میکنه
جهت اطلاع همه بانه خرید هم بود
خلاصه تو خرید از بانه به شدت حواستون رو جمع کنید این بانه مارکت هم که بعضیا تعریف میکنن تو یکی از فرومها زده بود تی وی رو دیر وقت اوردن براش فقط حواسش به تصویر بوده فرداش دیده که فریم یا بدنه مشکل اساسی داره اولش من خودم فکر کردم که بانه مارکت چون بهتر و مطمئن تره قیمتاش از بقیه بانه ای ها بالاتره ولی چند مورد اینطوری در موردش دیدم
یه چیز دیگه فیلیپس از بانه اصلا معقول نیست دنبال فیلیپس از بانه نباشید من خودم با فروشگاههای مختلف بانه هی تماس میگرفتمدر مورد فیلیپس میپرسیدم اولش التماس میکردن بگیر تخفیفم میدیم بعد از 2 رو 300 گرون شد بعد از 5 رو 1 میلیون گرون شد بس که بی جنبن فکر کردن اوه چه خبره الان همه دنبال خرید فیلیپسن
حالا از 30ام که برخی از تحریم ها برداشته میشه ایشا... یه تکونی این قیمتا رو بده تا این دندون گردا یکم حالشو ببرن به طرف بانه خرید از لجم گفتم تحریما کم بشه قیمتا هم ممکنه بیاد پایین میگه نه میره بالا میگم چرا بخاطر اینکه تحریما کم میشه؟ یا بعضی بی شر.. بازیا؟ میگه تحریما ور داشته بشه چجوری اثر داره گفتم حالا به بازیای دیگه کاری ندارم به من بگو وقتی تحریما رو گذاشتن چی شد؟ حالا که بردارن مطمئن باش همونا کم میشه حالا یکم بازیم دربیارن به هر حال بی اثر نیست شک نکن..
خلاصه این بانه ای ها به شدت از این آشفته بازار سوء استفاده میکنن که حواستون حسابی جمع جمع باشه بس که لی لی به لالاشون گذاشتیم قیمتاشون رو هم نسبت به قدیما بالا بردن و جنسای مورد دار تحویل میدن
هر کسی هم موردی داشت حتما اعلام کنه این کار اگر همه گیر بشه اوناهم یکم از این تاخت و تازشون کم میکنن
موفق و سلامت باشید
dada_zebel
16-01-2014, 16:35
شب میرم خونه \سر داییم واسه بازرسی تی وی فاکتورش رو میزارم تا بدونید که نباید گول این خریدارها رو بخورید
zxcvbnm12
20-01-2014, 23:21
:n12::n12::n12:
سلام به همگی
جایی یا کسی هست که 9707 رو داشته باشه خیلی دوست دارم این تی وی رو داشته باشم یا دیگه 9706 رو 9705 هم دیگه خیلی قدیمیه ولی وقتی اون دوتا پیدا نشن شاید اگر 9705 هم سالمش پیدا بشه بگیرم البته باقیمت مناسب. 55اینچ 9705 یا 9706 اگر جایی یا کسی داشته باشه حتی کارکرده تمیز ازش میخرم البته فکر کنم اگر اشتباه نکنک 9706 سایز 52 داره مطمئن نیستم
mehdi0312
24-01-2014, 23:39
در مورد کیفیت تصویر فیلیپس جای هیچ شکی نیست من مدل plf 6008 رو مدتیه دارم تصویر خیلی
خوبی داره ولی کمی کند عمل میکنه مخصوصا تو منوی smart ولی امکانات خوبی داره از جمله سیستم
Ambilight که خیلی عالیه در ضمن من اینو از طریق یه واسطه مطمئن از بانه خریدم و چون این واسطه
حداقل هفته ای 10 تا تلوزیون از بانه سفارش داشت بهش اطمینان داشتم .
سلام
دو تا سوال:
1. این مدل 6008 ساخت چه سالی هست؟
2. برای فارسی کردن تله تکسش چکار باید کرد؟
ممنون از پاسخ دوستان
mehdi0312
30-03-2014, 11:32
سلام
دو تا سوال:
1. این مدل 6008 ساخت چه سالی هست؟
2. برای فارسی کردن تله تکسش چکار باید کرد؟
ممنون از پاسخ دوستان
در حال حاضر هیچ راهی نداره مگر اینکه توی آپدیتهای
بعدی این اتفاق بیفته
باسلام منهم یک تی وی55اینچ مدل8007فول امکانات خریدم امامتاسفانهبعلت بیسوادی دارم دیوانه میشم تشنه لب چشمه نشستم
ازشما عزیزان خواهشمندم منوراهنمایی کنید تایه حدی حاظرم مخارجشو تامین کنم من3تاخواسته دارم یادفترچه راهنمای فارسی
دوم نرم افزار فارسی کردن تلویزیون سوم آقا اصلا یکی ازم خریداریکنه فدای شما خسرو
من حرفمو تصحیح میکنم دوباره رفتم همون فروشگاه با صاحب فروشگاه خیلی صحبت کردیم بنده خدا یه تی وی w804 و HX850 سونی رو هم وصل کرد و همون دمو رو پخش کرد تو اونا هم همون مشکل وجود داشت ولی از لحاظ کیفیت تصویر فلیپسه از هر دو شون بهتر بود
در مورد w804 و W904 هم باید بگم رفتم یه فروشگاه تمام دموهاش رو برام گذاشت واقعا W904 سر تر بود چه تو وضوح چه از لحاظ رنگ خیلی بهتر بود وقتی با دقت کامل نگاه کردم و تمام تصاویر رو دیدم متوجه شدم
موفق باشید
بامن تماس بگیرk123t123@gmail.com اگرواقعاخریداری
55pf8007
javad1360
07-06-2014, 14:11
سلام من تازه یه فیلیپس مدل 46pfl5008d/56 خریدم .با اینکه UTF-8 رو در منوی سابتایتل داره اما زیر نویس های فارسی رو درست نمایش نمی ده . آیا راه حلی وجود داره ؟ ممنونم
matinpour
07-06-2014, 21:44
سلام من تازه یه فیلیپس مدل 46pfl5008d/56 خریدم .با اینکه UTF-8 رو در منوی سابتایتل داره اما زیر نویس های فارسی رو درست نمایش نمی ده . آیا راه حلی وجود داره ؟ ممنونم
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید ببینید انجام می شود
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
javad1360
09-06-2014, 08:40
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید ببینید انجام می شود
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید
فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ی را
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م
مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم
ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
، برنامه کمحجم و کاربردی
Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
ممنون که پاسخ دادین . بنظرم حرفتون کاملا درسته . ابزارش رو دانلود کردم . تست میکنم و خبر میدم . ممنون
لطفا مرا راهنمایی کنید.نظر شما در مورد ال ای دی فیلیپس5507-40اینچ چیه ؟خوبه؟با 3میلیون کدام مدل را میشه خر ید؟از کدام برند؟پیشنهاد شما چیه؟
matinpour
19-08-2014, 19:17
لطفا مرا راهنمایی کنید.نظر شما در مورد ال ای دی فیلیپس5507-40اینچ چیه ؟خوبه؟با 3میلیون کدام مدل را میشه خر ید؟از کدام برند؟پیشنهاد شما چیه؟
دوست عزیز
تایپیکهای اینجا را ببینید
hatef123
28-12-2014, 11:51
سلام من یه تلویزیون فیلیپس مدل 47pfl6008h/12 دارم .با اینکه UTF-8 رو در منوی سابتایتل داره اما زیر نویس های فارسی رو نمایش نمی ده .
با تغییر فرمت subtitle به UTF-8 هم اتفاقی نیافتاد و حروف بصورت مربع یا ناخوانا نمایش داده می شود . همچنین این مدل فاقد کلید tools بر روی ریموت می باشد
آیا راه حلی وجود داره ؟
matinpour
28-12-2014, 18:39
سلام من یه تلویزیون فیلیپس مدل 47pfl6008h/12 دارم .با اینکه UTF-8 رو در منوی سابتایتل داره اما زیر نویس های فارسی رو نمایش نمی ده .
با تغییر فرمت subtitle به UTF-8 هم اتفاقی نیافتاد و حروف بصورت مربع یا ناخوانا نمایش داده می شود . همچنین این مدل فاقد کلید tools بر روی ریموت می باشد
آیا راه حلی وجود داره ؟
دوست عزیز
از پست بالای همین صفحه و مخصوصاًاز نرم افزار ارائه شده در آن بهره ببرید.
hatef123
30-12-2014, 11:36
دوست عزیز
از پست بالای همین صفحه و مخصوصاًاز نرم افزار ارائه شده در آن بهره ببرید.
تست کردم جواب نداد
سلام بنده تلوزیون مدل 42pdl7906h/12 دارم سفارش اروپاست.
خود به خود خاموش شد و هنگام روشن شدن تصویر مجددا ریست میشه یعنی پشت سره هم خاموش میشه روشن میشه میخواد بیاد بالا دوباره خاموش میشه و همین پروسه ادامه داره من فکر میکنم از ایپرام باشه... ولی مطمئن نیستم و نمیدونم باید چه کاری کنم اگر کسی هست که بنونه کمکم کنه ممنون میشم.تشکر.
virgin_spring
07-02-2015, 17:34
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام ، بین 2 تا مدل موندو ، خواهشا راهنماییم کنین
PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600
با تشکر
tohid_abi
08-02-2015, 22:24
سلام دوستان قصد خرید تی وی اسمارت دارم ترجیحا 50 اینچ و بالاتر
بودجه از 3 تا 4 میتونم هزینه کنم ممنون میش اگر کسی با فیلیپس کار کرده بگه چه مدلی بگیرم ایا خریدش ارزش داره چون کیفیت تصویر خیلی برام مهمه
Razavi Parsa
04-04-2015, 12:11
سلام من دنبال جدیدترین مدل فیلیپس در سایز 32 اینچ هستم که علاوه بر امکانات روز ، ----S2 و ----T2 داخلی هم داشته باشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟
masoud2554
24-04-2015, 15:52
دوستان کسی میدونه تو مدلهای سری 6 زیرنویس srt فارسی رو چجوری میشه اجرا کرد
masoud2554
24-04-2015, 16:04
دوست عزیز مشکلت حل شد ؟ من تمام این مراحل رو رفتم ولی کار نکرد
vahid8973
15-05-2015, 17:34
با سلام ، دوستان من تازه عضو انجمن شدم و یه سوالی دریاره تلویزیون فیلیپس داشتم
من یه مدل 55PUS7809 دارم که از نظر کیفیت تصویر حرف نداره و خیلی عالیه 4K هستش ولی یه مشکلی که داره وقتی کانالهای ----- رو بالا و پایین میکنم صدای تلویزیون کلا قطع میشه و واسه برگشت صدا tv رو خاموش و روشن میکنم تا مجددا صدا پخش بشه . میخواستم ببینم کسی به این مورد بر خورده و میتونین راهنماییم کنید ممنون میشم
hamed_ps3x
30-06-2015, 10:51
سلام دوست عزیز منم تازه یکی از همین 7809 گرفتم ولی مشکل شما رو ندارم عوضش واسه وقتی تو لیست کانال های ماهواره میرم بشدت کند هستش کلا خیلی تاخیر داره ینی لیستو میزنی 4 ثانیه بعد باز میکنه بعضی موقع ها هنگ میکنه با این که سی پی یو چهار هسته ای داره خیلی عجیبه که اینطوریه اعصاب منو بهم ریخته تی وی قبلی اصلا اینطوری نبود شمام همچین مشکلی داری یا فقط واسه من اینطوریه
دوستان لطفا جواب بدن
hamed_ps3x
30-06-2015, 11:53
سلام دوست عزیز منم تازه یکی از همین 7809 گرفتم ولی مشکل شما رو ندارم عوضش واسه وقتی تو لیست کانال های ماهواره میرم بشدت کند هستش کلا خیلی تاخیر داره ینی لیستو میزنی 4 ثانیه بعد باز میکنه بعضی موقع ها هنگ میکنه با این که سی پی یو چهار هسته ای داره خیلی عجیبه که اینطوریه اعصاب منو بهم ریخته تی وی قبلی اصلا اینطوری نبود شمام همچین مشکلی داری یا فقط واسه من اینطوریه
دوستان لطفا جواب بدن
hamed_ps3x
30-06-2015, 12:23
دوستان عزیز خواهشن جواب بدید اگه تلوزیون من مشکل داره برم پسش بدم لامصب خیلی کنده اصن میری تو لیست کانالا هنگ میکنه کلا سرعتش خیلی پایینه انگار نه انگار سی پی یوش 4 هسته ایه
با سلام و خسته نباشید
من یکدستگاه PHILIPS LED 3D TV FULL HD 47PFL7109 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تهیه کردم که هم DVBT , ِDVBS داره. مشکل من الان در قسمت رسیورش هست که بعد از کانال یابی نمی تونی کانال های اضافی رو پاک کنی
چنین گزینه ای نداره
لطفاا دوستان اگر آشنا هستند راهنمایی بفرمایید.
ممنونم
با سلام و خسته نباشید
من یکدستگاه Ultra-Slim Smart Full HD LED TV 47PFK7109/12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تهیه کردم که هم DVBT , ِDVBS داره. مشکل من الان در قسمت رسیورش هست که بعد از کانال یابی نمی تونی کانال های اضافی رو پاک کنی
چنین گزینه ای نداره
لطفاا دوستان اگر آشنا هستند راهنمایی بفرمایید.
ممنونم
hamed_ps3x
19-07-2015, 22:26
اخر یکی جواب ما رو نداد این لامصب خیلی کنده
hamed_ps3x
19-07-2015, 22:28
دوست عزیزی که 7109 داری شما تلوزیونت کند نیست تو لیست کانال ها یا جاهای دیگه
سلام
چرا کند هست
مخصوصا بعد از اینکه تلویزیون رو روشن میکنی باید چند ثانیه صبر کنی تا لیست لود شه و بعد بتونی کار کنی
چند بار هم هنگ کرده
ولی در کل چون تجربه کار با تلویزون های هوشمند و hd رو داشتم راضیم
از لحاظ کیفیت صدا و تصویر و .... فوق العادس
الان تنها مشکل من تنظیم و چیندن کانال ها است که چیزی به عنوان channel edit برای پاک کردن کانال های اضافی نداره
اگر دوستان آشنا هستند لطفا راهنمایی کنند.
hamed_ps3x
20-07-2015, 10:08
پس همش همینطوریه لامصب
من با ال جی و سامسونگ کار کردم به هیج وجه مثل این نیستن ولی کیفیتش خوبه انصافا
مثلا سی پی یو 4 هسته ای داره
اعصاب ادم خورد میشه
دوستان سلام کسی فیلیپس مدل 8209 داره میتونه منو راهنمایی کنه که سونس دبلیو 800 بی بهتره یا فیلیپس 8902
نادری123
24-08-2015, 10:57
سلام خدمت همه دوستان اطلاعات کاملی درمورد انواع تلویزیون ها وانواع برند های تجاریشون دارم تلویزیون فیلیپس یه مارک تجاری پرطرفداره که تولید وسیله نمیکنه مگر اینکه توش بهترین فن اوری باشه
درمیان همه محصولات تلویزیون های فیلیپس نمره 1رو دارن چون بهترین قطعات وبهترین وبروزترین تکنولوژی ها درونش قرار داده شده
نکته مهم وقابل عرض اینکه متاسفانه درکشور ما تقلب این وسایل زیاد شده وبیشتر تجار از این برند سو استفاده میکنن مثال براتون بزنم تلویزیون فیلیپس کامل چین هست تو بازار کامل مصر هست توبازر مشترکشم هست تو بازار اصل لهستانشم هست توبازار به هیچ وجه شما متوجه نمیتونید بشید بین اصل وبدل چون عین کپی برابر اصل زده شده ولی قطعات داخلی اون بی کیفیت هستن وزود امکان خراب شدنش هست
پیشنهاد من اینه اگه میتونید از بانه خریداری کنید این برند تلویزیون رو البته باید حتما اشنا داشته باشید
من خودم مدل US7809تلویزیون ال ای دی تریدی با قابلیت فور کی و......خریدم تو تهران بالای8میلیونه تو بانه هم از سه میلیون هشتصد شروع میشه تا که چینی مصری و لهستانیش هست
اگر کسی خاصت یه اشنای مورد اطمینان دارم که با دو سال گارانتی معتبر از تهران بهتون این جنس رو میده
این ایمیل منه هرکسی هر وسیله ای خاست من درخدمتش هستم
mahdi_abuo_2010@yahoo.com
هر سوالی بود من درخدمت شما هستم
نادری123
24-08-2015, 11:21
7809فیلیپس بردار تکنولوؤی فور کی وامکانات فول وبی نظیر
قیمتشم4600000
baradar ehsan
30-08-2015, 01:04
الان فیلیپس توی بازار موجوده؟ چرا توی دیجی کالا موجود نیست ؟
نادری123
30-08-2015, 09:48
سلام برادر احسان فیلیپس تو بازار ایران خیلی کم وبه ندرت موجوده.اونم توی تهران ویکسری شهر های بزرگ سایت دیجی کالا نمیتونه کد کالایی بانه رو بزنه یا کد سری های که تو ایران نیست دیجی کالا با برند کار میکنه فقط یکسری برند های خاص
که معتبر اسمی هستن تو دنیا مارک فیلیپس رو در قسمت تلویزیون های فوق پیشرفتش یه شرکت ژاپنی بر عهده داره که تحت لیسانس کامل شرکت لهستانی میزنه البته چین هم درجه پایین ترش رو هم میزنه من مونتاژ مصر فیلیپس رو هم دیدم
من دوستی دارم که خودش وارد ککنده این تلویزون هاست وکارش برند فیلیپس وشارپ وتوشیباست با ضمانت دوساله هم بهت میده بنده خودم ازش گرفتم.اگر خاستین به ایمیل من که تو پست های قبلی گزاشتم پیام بدین تا راهنماییتون کنم وبراتون هر مدل تلویزون خاستین فراهم کنیم
یا حق
virgin_spring
03-09-2015, 11:17
سلام دوستان ، نظرتون راجع به تلوزيون 55PFS8209 چيه؟ كيفيتش چجوريه؟ زيرنويس فارسي رو سلپورت مي كنه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين چون شنبه ميخام از بانه بگيرم
نادری123
05-09-2015, 11:54
سلام خوبید
مدل خوبیه این تلویزیون احساس میکنم زیاد تکنولوژی روزبراتون مهم نیست
امکانات این مدل تلویزیونی که گفتین خوبه کیفیت تصویرشم فوق العادست فقط برای خرید از بانه لطفا با من مشورت کنید تا
سرتون براحتی کلاه نره گول قیمت ارزون بعضی ها رو نخورید وفیلیپس چینی بهتون نندازن
من درخدمت شما هستم
سلام اقای نادری کیفیت تصویرش به سونی w900 یاw905a البته اینها جفتش یکی هست میرسه 8209 با 8109 چه فرقی داره
Mehrdad092000
06-09-2015, 03:30
سلام دوستان ، نظرتون راجع به تلوزيون 55PFS8209 چيه؟ كيفيتش چجوريه؟ زيرنويس فارسي رو سلپورت مي كنه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين چون شنبه ميخام از بانه بگيرم
فارسی اصلا
مگر اندریودی باشه
shahryar84
06-09-2015, 16:38
فیلیپس های قبل از ۲۰۱۴ ----t2 ننوشتند، اونوقت یعنی irib HD نمیشه گرفت؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نادری123
07-09-2015, 08:20
سلام باورکنید من همه مدلهای تلویزیون رو هم زمان با هم تست کردم سونی ال جی پاناسونیک شارپ فیلیپس یه تفاوتهایی داره که اصلا ادم عادی هم متوجه تفاوت ها میشه
مثال یه کلیپ تست هرتز از اینترنت دانلود کنید برید تو یه مغازه به صاحب مغازه بگید براتون بزاره تو همه تی وی هاش اون وقته خودتون متوجه ضعف وکیفیت برندها میشید
تلویزیون های سونی وال جی بشدت دارای پرش تصویر میشن تو این نوع فیلم ها چون هرتز واقعی ندارن درمورد گیرنده دیجیتال هم باید بگم تلویزیون های فیلپس از سری7به بعد دارن ودیجیتال ایران رو براحتی جواب میدن حتی روی فرکانس11880عرب ست هم جواب میدن .سوال دیگه ی بوددرخدمتم فیلیپس واقعا معرکست
virgin_spring
08-09-2015, 07:00
ممنون از جوابتون
ولی منظورتون رو از این که تکنولوژی روز زیاد براتون مهم نیست نفهمیدم ، این مذل یکی از پیشرفته ترین های دنیاس.
سلام خوبید
مدل خوبیه این تلویزیون احساس میکنم زیاد تکنولوژی روزبراتون مهم نیست
امکانات این مدل تلویزیونی که گفتین خوبه کیفیت تصویرشم فوق العادست فقط برای خرید از بانه لطفا با من مشورت کنید تا
سرتون براحتی کلاه نره گول قیمت ارزون بعضی ها رو نخورید وفیلیپس چینی بهتون نندازن
من درخدمت شما هستم
virgin_spring
08-09-2015, 07:03
من بالاخره مدل 55PFS8209 رو از بانه گرفتم
قیمت : 5 تومن
فوق العادس ، عالیه
در ضمن زیرنویس فارسی رو هم باز میکنه
نادری123
08-09-2015, 14:49
با این قیمت عالی گرفتین فقط به من بگید از کدوم مغازه تو بانه خریدید بهتون بگم اصله یا چینی یا مال مصره
- - - Updated - - -
منظورم تکنولوژی روز دنیاست که تکنولوژی4Kنام داره
استاد شیفو
08-09-2015, 14:55
با این قیمت عالی گرفتین فقط به من بگید از کدوم مغازه تو بانه خریدید بهتون بگم اصله یا چینی یا مال مصره
- - - Updated - - -
اقای نادری تاپیک های قبلی شما رو دیدم که شما فرمودید کیفیت philips خیلی عالی هست .
درسته . اما تنها مشکل فیلیپس کندی منو ها ، تاخیر در تعویض کانال ها ، نداشتن نمایندگی در ایران ، عدم گارانتی در ایران ، عدم پشتیبانی زبان فارسی هست .
مثلا کنترل تلویزیون خراب بشه باید از سایت های خارج ازایران خریداری کرد .
نادری123
08-09-2015, 15:03
8209از سیستم اکتیو استفاده میکنه وباید عینک های 3Dاون شارژی باشن دارای سیستم عامل اندروید وسی پی یو قدرت مند4هسته ای مبارکتون باشه تلویزیون خوبی گرفتید فقط بگید از کدوم مغازه از بانه گرفتید ادرسش رو بهم بگید بهتون بگم اصله یا فرعه
نادری123
08-09-2015, 15:16
استاد شیفوی عزیز حرف شمار رو قبول دارم ولی حرفهاتون یه جواب های قانع کننده داره
درمورد نداشتن منوی فارسی:این نشون دهنده اینه تلویزیون شما سفارش اروپاست نه اسیا چون اگه اسیا باشه حتما توش زبون فارسی هست
نکته بعدی درمورد نمایندگی:اولا تو ایران چیزی به نام گارانتی بی معنیه چون خودم کارم خیلی بهشون خورده ولی بینتیجه رهاش کردم ولی تلویزیون فیلیپس توی ایران نمایندگی رسمی داره خیلی هم عالی شما شهرتون رو بگو من شماره تلفن نمایندگیتو بهت بدم
ولی درمورد کندی منو ها ببینید عزیز یه توضیحی بهت بدم ایران اومده متور پیکان رو انداخته رو پژو اسمش رو گزاشته پژو خب کیفیتش چی؟؟درحد چاه فاضلاب تلویزیون فیلیپس هم همینه بالا توضیح دادم به رفیقمون که تازه تی وی 8209خریده گفتم بگو از کدوم شخص خریدی تا بهت بگم چون فیلیپسها توش تقلب زیاده مدل چینی اون همینچور که شما میگید هست منوی کند و ضعیفی داره
shahryar84
08-09-2015, 19:25
یه مدل هم ساخت چین و هم مصر نمیشه قاعدتا
virgin_spring
09-09-2015, 00:39
- - - Updated - - -
دوست عزیز، 4k در حال حاضر به هیچ دردی نمیخوره، ما کانال های خودمون SD پخش میشه، بقیه کانال ها هم در بهترین حالت HD هست، و شما بهتر میدونین که تصاویر SD,HD,FULL HD تو تلوزیون full hd کیفیت بالاتری داره تا تلوزیون 4k
virgin_spring
09-09-2015, 00:43
8209از سیستم اکتیو استفاده میکنه وباید عینک های 3Dاون شارژی باشن دارای سیستم عامل اندروید وسی پی یو قدرت مند4هسته ای مبارکتون باشه تلویزیون خوبی گرفتید فقط بگید از کدوم مغازه از بانه گرفتید ادرسش رو بهم بگید بهتون بگم اصله یا فرعه
مغازه تامی،
shahryar84
09-09-2015, 08:12
من بالاخره مدل 55PFS8209 رو از بانه گرفتم
قیمت : 5 تومن
فوق العادس ، عالیه
در ضمن زیرنویس فارسی رو هم باز میکنه
مبارک باشه
Immunology
09-09-2015, 09:20
پارسال برای دوستم از بانه فیلیپس 6008 گرفتیم.تمام سونی و سامسونگو ال جی رو میذاشت تو جیبش.
در ضمن دوستانی که میگن منو فارسی نداره میتونید تلویزیون رو با فایل نسخه فارسی که تو سایتش هست فلش بزنید و کلا فارسی میشه.
در سایت زیر قسمت software upgrate پرشین رو انتخاب کنید و فایل مورد نظر رو فلش بزنید.البته هر تلویزیون فایل مخصوص خودشو داره.
نادری123
09-09-2015, 14:53
سلامی دوباره یا من اطلاعاتم ضعیفه یا.......
عزیز من تعریف تکنولوژی 4kیه جملست چهار برابر فول اچ دی
عزیز من شما هیچوقت فول اچ دی رو با فورکی مقایسه نکن چون قابل مقایسه نیستن
تراکم پیکسل تو کیفیت تصویر مهمترین چیزه شما تراکم تصویر فول اچ دی رو ببین بعد بیا فور کی رو ببین من احساس میکنم البته جسارت نباشه خدمتتون اطلاعات شما یا از مغازه داره یا تعمیر کار ویا از سایت های که اطلاعات غلط میدن شما کمی بیشتر تحقیق کنید شرح ماجرا براتون مشخص میشه ادرس جایی رو که خریدین بگید کجاست خدمت برادر عزیزم که میگه یه تلویزیون رو دو کشور نمیزنن باید عرض کنم امروز اسمبل کردن قطعات کار بسیار ساده ای شده وبا یک سری امکانات ساده بیشتر تکنولوژی ها قابل اسمبل کردن هستن
Mehrdad092000
10-09-2015, 01:50
سلام باورکنید من همه مدلهای تلویزیون رو هم زمان با هم تست کردم سونی ال جی پاناسونیک شارپ فیلیپس یه تفاوتهایی داره که اصلا ادم عادی هم متوجه تفاوت ها میشه
مثال یه کلیپ تست هرتز از اینترنت دانلود کنید برید تو یه مغازه به صاحب مغازه بگید براتون بزاره تو همه تی وی هاش اون وقته خودتون متوجه ضعف وکیفیت برندها میشید
تلویزیون های سونی وال جی بشدت دارای پرش تصویر میشن تو این نوع فیلم ها چون هرتز واقعی ندارن درمورد گیرنده دیجیتال هم باید بگم تلویزیون های فیلپس از سری7به بعد دارن ودیجیتال ایران رو براحتی جواب میدن حتی روی فرکانس11880عرب ست هم جواب میدن .سوال دیگه ی بوددرخدمتم فیلیپس واقعا معرکست
دوست عزیز هرتز واقعی ندارن این حرف خنده داره ها :D
shahryar84
10-09-2015, 08:58
تو ایران ۶۳۰۰ اومده؟
نادری123
12-09-2015, 08:56
سلامی دوباره
برادر مهرداد استاد ما هستن من علاقه ای به توضیح زیاد نداره چون امروز اطلاعات همه خیلی زیاده وبگی ف میرن فرح اباد وبرمیگردن
یه توضیح کوچیک درمورد Refresh rate
یا همون هرتز بدم قابل توجه اقا مهرداد
نرخ انطباق یا Refresh rate یعنی تعداد تصاویری که در مدت ۱ ثانیه تلویزیون ها میتوانند نشان دهند و با واحد هرتر Hertz نشان داده میشود که اگر نرخ انطباق تصویر ۱۲۰Hz باشد یعنی تلویزیون میتواند ۱۲۰ تصویر را در یک ثانیه نشان دهد . البته این عدد همیشه با دروغ هایی از طرف سازنده های تلویزیون همراه است که سعی میکنند این عدد را بالاتر ببرند ، بالاترین میزان هرتر تلویزیون ها ۱۲۰ و ۲۴۰ هرتز است و شرکت های تولید کننده تلویزیون از روش های غیر مستقیم برای بالا بردن این عدد استفاده میکنند و سعی میکنند با روش های خاصی از پدیده تاری تصاویر سریع که در پنل های LCD و LED میبینیم کم کنند ، البته باید این نکته را هم بگیم که انطباق تصویر بالا مثل ۱۲۰ یا ۲۴۰ هم در خیلی از موارد با تلویزیون های ۶۰ هرتز فرقی ندارند .
m.moghaniyan
12-09-2015, 16:19
دوستانی که
55PUS7809 55PFL7909دارند بیشتر توضیح بدهند در مورد سه بعدی این تلوزیون
دوستان یه مغازه خوب و قابل اطمینان برای خرید تلوزیون فیلیپس به من معرفی کنید با شماره تلفن من تهران هستم
نادری123
13-09-2015, 09:17
سلام مهران جان بهم زنگ بزن درخدمت هستیم این ایمیل مشتری منه ارزان ترین قیمت میاد دم در خونت باگارانتی وبشرط اصل بودن
mahdi_abuo_2010@yahoo.com هرمدل خواستی به اسم خودت ایمیل بزن بهم تا برات بفرستم دم در خونت تحویل بگیری
نادری123
13-09-2015, 09:19
من خودم 7809دارم همجاشم تست کردم به نظر من بگیری این مدل رو خوبه البته 7909هم عالیه
فقط اینو بدون خوب مارکی انتخاب کردی لذتش رو خواهی برد
m.moghaniyan
13-09-2015, 20:09
شما فروشنده هستید
یه شماره بدهید بزنگم
Mehrdad092000
14-09-2015, 07:04
سلامی دوباره
برادر مهرداد استاد ما هستن من علاقه ای به توضیح زیاد نداره چون امروز اطلاعات همه خیلی زیاده وبگی ف میرن فرح اباد وبرمیگردن
یه توضیح کوچیک درمورد Refresh rate
یا همون هرتز بدم قابل توجه اقا مهرداد
نرخ انطباق یا Refresh rate یعنی تعداد تصاویری که در مدت ۱ ثانیه تلویزیون ها میتوانند نشان دهند و با واحد هرتر Hertz نشان داده میشود که اگر نرخ انطباق تصویر ۱۲۰Hz باشد یعنی تلویزیون میتواند ۱۲۰ تصویر را در یک ثانیه نشان دهد . البته این عدد همیشه با دروغ هایی از طرف سازنده های تلویزیون همراه است که سعی میکنند این عدد را بالاتر ببرند ، بالاترین میزان هرتر تلویزیون ها ۱۲۰ و ۲۴۰ هرتز است و شرکت های تولید کننده تلویزیون از روش های غیر مستقیم برای بالا بردن این عدد استفاده میکنند و سعی میکنند با روش های خاصی از پدیده تاری تصاویر سریع که در پنل های LCD و LED میبینیم کم کنند ، البته باید این نکته را هم بگیم که انطباق تصویر بالا مثل ۱۲۰ یا ۲۴۰ هم در خیلی از موارد با تلویزیون های ۶۰ هرتز فرقی ندارند .
سلام
عزیز میدونم چی میگی اما این حرف شما خنده داره که میگی واقعی نیست
مثلا این tv 950ufپنل اصلی 200 هست بعد شما میگی الکیه !و mci 800داره
مهم پنل اصلیه که توی سایتشم نوشته اما شرکتا دیگه اکثرا فقط اون کامپیوتریو مینیویسا
اتفاقا فیلیپس علاقه بیشتری به این دروغ داره همین هرتز مجازی که شما میگی من دیدم تا 1600 اینا هم نوشته :n02:یا پاناسونیک
من نمیگم فیلیپس بده ال جی خوبه یا فعلانی خوبه
من منظورم کلا با حرف شما بود که همچین چیزی گفتی برای یک برند که واقعی نیستن درست نیست خراب کردن یک برند برای فروش یه محصول دیگه
موفق باشین
نادری123
14-09-2015, 08:28
با سلام خدمت شما اقا مهرداد شما بزرگوارید وحرف شما سند ولی من فقط یه چیز میگم
یه فیلم تست هرتز بزار تو دی وی دی بعد وصلش کن به تی وی های برند سونی ال جی پاناسونیک فیلیپس وشارپ
شرح ماجرا خودش مشخص میشه من توی مغازم روزی 50بار این تست رو انجام میدم به قول شاعر که میگه به عمل کار برآید به سخن دانی نیست هر برندی یه عدد مینویسه باید چیپ داخلش تست بشه
امروز عصر تکنولوژیه برادر مهرداد درجهت عکسش هم عصر کپی بداری عین جنس اصلی هست امروزه هیچ کارخونه تی وی سازی یا وسیله الکترونیک نیست که بگه همه وسیله هارو خودش میزنه بعضی از قطعات رو از چین وارد میکنن برای خودشون
اون دیگه بستگی داره به وجدان سازنده که فکر سود دهی بیشتره یا فکر کیفیت وبرند خودش من دوبار به چین سفر کردم برای خرید جنس چیزهای دیدم که قابل گفتن ویا شاید جسارت نباشه قابل درک نیست
از شرکت تولیدی با مساحت 30متر گرفته تا.........هروقت هم خواستین من حرفم رو که گفتم چیپ های هرتز دستکاری میشن با مدرک معتبر بهتون ثابت میکنم
درپناه حق باشید
نادری123
14-09-2015, 08:30
برادر moghaniyanمن فروشنده هستم به ایمیل من پیام بدین با ایمیل شخصی خودتون شماره منو اونجا میتونید دریافت کنید ودرخدمت شما هستم هربرندی وهر مارکی به شرط اصل تحویل درب منزل با ضمانت معتبر
m.moghaniyan
14-09-2015, 18:13
آقای نادری قیمتاتون خیلی بالاست
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی اشنا داره یا مغازه دار مطمئن که ازش خرید کنیم ؟
با تشکر
نادری123
15-09-2015, 07:51
سلام خدمت دوستان بخصوص اقای moghaniyanمن همیشه به خریدارن اجناسم یه نصیحت برادرانه میکنم چون من مشتری های خاص خودم رو دارم وسیستم مدیریتی من هم فروش زیاد وسود کمه .من دیروز براتون مثال بزنم سه تا سفارش شهرستان داشتم فرستادم ودو تا هم نقدی مغازه فروختیم .حالا بگذریم از این حرفها نصیحت من به شما اینه بخاطر هزار تومن کمتر بیشتر یا حتی صد هزار تومن کمتر بیشتر کیفیت جنستون رو به خطر نندازید .همین تلویزیون 7809رو تو همین شهر بانه دارن 3800000هم میفروشن ولی اون مال چینه نه اصل.من شمارو اجبار نمیکنم که حتما از من خرید کنید ولی به عنوان برادر کوچکتر میگم جنس اصل بخرید به هرقیمتی.
دیشب هم اخبار رو حتما دیدین نرخ دلار بالا رفته ما اینجا با دلار کار میکنیم نه پول ایران پس دلار یک تومن هم بالا بره چون ما روزانه بار میخریم روی قیمت هامون تاثییر داره
درپناه خدای منان باشید
Mehrdad092000
15-09-2015, 08:11
با سلام خدمت شما اقا مهرداد شما بزرگوارید وحرف شما سند ولی من فقط یه چیز میگم
یه فیلم تست هرتز بزار تو دی وی دی بعد وصلش کن به تی وی های برند سونی ال جی پاناسونیک فیلیپس وشارپ
شرح ماجرا خودش مشخص میشه من توی مغازم روزی 50بار این تست رو انجام میدم به قول شاعر که میگه به عمل کار برآید به سخن دانی نیست هر برندی یه عدد مینویسه باید چیپ داخلش تست بشه
امروز عصر تکنولوژیه برادر مهرداد درجهت عکسش هم عصر کپی بداری عین جنس اصلی هست امروزه هیچ کارخونه تی وی سازی یا وسیله الکترونیک نیست که بگه همه وسیله هارو خودش میزنه بعضی از قطعات رو از چین وارد میکنن برای خودشون
اون دیگه بستگی داره به وجدان سازنده که فکر سود دهی بیشتره یا فکر کیفیت وبرند خودش من دوبار به چین سفر کردم برای خرید جنس چیزهای دیدم که قابل گفتن ویا شاید جسارت نباشه قابل درک نیست
از شرکت تولیدی با مساحت 30متر گرفته تا.........هروقت هم خواستین من حرفم رو که گفتم چیپ های هرتز دستکاری میشن با مدرک معتبر بهتون ثابت میکنم
درپناه حق باشید
دوست عزیز بحث جنس سالم از نا سالم جدا بحث برندو مدل هم جدا شما همه چیو با هم قاطی نکنین
توی تست هم منم تست کردم خریدم
همیشه توی اینجور فروشگاه ها 2تا تلویزیون که هم رده هم اصلا نیستن با هم تست میشن
فکر کن پراید با زانتیا تست بزنی خوب عزیزه من هر چی یه کلاسی داره باید 2تا تی وی هم رده هم تست شه
بعدشم جریان چین اصلا چیزه جداییه الان به جرعت میشه گفت 90 درصد اسمبل همه چی توی چینه دلیل بر خرابی یا بدرد نخور بودن وسیله نیست
بعدشا اقای نادری من با شما یا بزند فیلپس.مشکل ندارم یا تعصب روی برند خاص ندارم که اتفاقا خودمم توی لیست خریدام بود اما یه چی دگه گرفتم
بحث اینجاس که شما فقط به قصد تخریب برندا دیگه میرین برای فروش محصول خودتون که این کار خیلی بده به نظرم با اینکه فروش توی فروم هم ممنوعه شما باید یکم رعایت کنید قوانینو
ممنون
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
Mehrdad092000
15-09-2015, 08:14
آقای نادری قیمتاتون خیلی بالاست
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی اشنا داره یا مغازه دار مطمئن که ازش خرید کنیم ؟
با تشکر
من که بانه بودم چنتا کارت فروشگاه فلیپس برداشتم خواستی بگو شماره بدم باز قیمت کن
نادری123
15-09-2015, 13:58
خدمت دوست عزیزم برادر مهرداد
سلام
فدای تو بشم من نمیدونم چطور توضیح بدم به شما ولی این جور که از شواهد بر میاد هرکسی با تفکر خودش از مطالب من برداشت میکنه من همه برند هارو کار کردم فروختم ووارد کردم چون ما خودمون شرکت بازرگانی واردات داریم در مورد واردات نمیتونم توضیح زیادی بدم در پست قبلی هم عرض کردم چیزهای هست که قابل باور برای کسی نیست من پراید و زانتیا رو با هم مقایسه نکردم وقتی من پراید تولید کنم 20میلیون تویوتا هم تولید کنم 20میلیون باید با هم مقایسه بشن چون پول پرداختی که یکیه کیفیت ها هم با هم برابره پس جنس چینی که اکثر بازرگانان ما وارد میکنن پراید وجنی اصلی که اغلب بازرگانان ما وارد میکنن تویوتاست.خیلی دیگه کوچه بازاری براتون توضیح دادم
من تو فروشگاهم تلویزیون های هم ردیف دارم که با هم مقایسه میکنم با کاتالوگ به مشتری میدم میخونه امکانات رو بعد تست عملی انجام میدم من دوست دارم مشتریم با ایمان از من وصیله بخره
یک نکته قابل عرض هم اینکه من به نیت فروش تو این سایت نیستم اینجا تایپینک طرفداران فیلیپسه ما هم در مورد فیلیپس حرف میزنیم
درکل اقا مهر داد همه برند ها برای من محترم هستن و قابل احترام چون با همشون کار میکنم فقط نکته اینجاست که همه برند های اصل نه کپی تمام قد چینی اون
درپناه خدا با شید
m.moghaniyan
15-09-2015, 16:03
با سلام
جناب آقا نادری اخه شما هزینه ارسالتونم خیلی بالاست اون که دیگه چینی و لهستانی نداره شما 500 هزینه کرایه می خواهید که خیلی بالاست
اقا نادری این سایت دیقیقا همه چیرو توضیح داده 7809 رو هم داره که 4000.0000 می فروشه ولی تو خوده سایت هم نوشته که چینی هست و 55PFL7909هم دارد که اینو گفت لهستان 4600.000
سایت بانه مارکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هزینه ارسال هم 200 تومان می باشد پول رو هم بعد دریافت کالا و تست کامل می دهد و تا 7 روز قابلیت برگشت داره این سایت دارای نماده اعتماد ملی هست
m.moghaniyan
15-09-2015, 16:14
- - - Updated - - -
ممنون میشم دوست عزیز شماره هارو بهم بدین تا بیشتر اطلاعات بگیرم
55PFL7909 این مدلو می گن لهستان و مدهای لهستان با pfl شروع میشه
من که بانه بودم چنتا کارت فروشگاه فلیپس برداشتم خواستی بگو شماره بدم باز قیمت کن
استاد شیفو
15-09-2015, 19:04
سلام
فدای تو بشم من نمیدونم چطور توضیح بدم به شما ولی این جور که از شواهد بر میاد هرکسی با تفکر خودش از مطالب من برداشت میکنه من همه برند هارو کار کردم فروختم ووارد کردم چون ما خودمون شرکت بازرگانی واردات داریم در مورد واردات نمیتونم توضیح زیادی بدم در پست قبلی هم عرض کردم چیزهای هست که قابل باور برای کسی نیست من پراید و زانتیا رو با هم مقایسه نکردم وقتی من پراید تولید کنم 20میلیون تویوتا هم تولید کنم 20میلیون باید با هم مقایسه بشن چون پول پرداختی که یکیه کیفیت ها هم با هم برابره پس جنس چینی که اکثر بازرگانان ما وارد میکنن پراید وجنی اصلی که اغلب بازرگانان ما وارد میکنن تویوتاست.خیلی دیگه کوچه بازاری براتون توضیح دادم
من تو فروشگاهم تلویزیون های هم ردیف دارم که با هم مقایسه میکنم با کاتالوگ به مشتری میدم میخونه امکانات رو بعد تست عملی انجام میدم من دوست دارم مشتریم با ایمان از من وصیله بخره
یک نکته قابل عرض هم اینکه من به نیت فروش تو این سایت نیستم اینجا تایپینک طرفداران فیلیپسه ما هم در مورد فیلیپس حرف میزنیم
درکل اقا مهر داد همه برند ها برای من محترم هستن و قابل احترام چون با همشون کار میکنم فقط نکته اینجاست که همه برند های اصل نه کپی تمام قد چینی اون
درپناه خدا با شید
تصویری ، کلیپی و ... که برتری تلویزیون فیلیپس رو نشون بده . قرار بدین.
m.moghaniyan
15-09-2015, 22:47
تصویری ، کلیپی و ... که برتری تلویزیون فیلیپس رو نشون بده . قرار بدین.
دوست عزیز شما سه بعدی این uf850 رو چک کردی مشکل تاری تصویر داره یا نه
من فقط بخاطر سه بعدی فیلیپس که تو سایتای خارجی بهترین نمرم رو گرفته می خوام بخرم
ub850 رفتم دیدم هنوز سه بعدیش مشکل تاری و دو تایی شدن داشت
نادری123
16-09-2015, 08:22
سلامی دوباره خدمت دوستان
من به هیچکس نگفتم بیاین از من بخرین اینجا هم جای تبلیغات فروشگاه من نیست اینجا تایپینگ تی وی های فیلیپسه جای بحث و تبادل نظر.
چند تا توضیح بدم راجب قیمت ها در بانه کسی که میگه کرایه حمل تا تهران200تومان حق داره چون روزی دو تا وبیشتر ماشین با بار میفرسته از بانه به تهران اونم تو یه ماشین سواریش چهار تا 6تا تی وی جا میده که من 10تا رو هم دیدم
اگه اینجوریه من اینجوری مجانی میفرستم برای طرف شما نخریدید ودرجریانش نیستین هیچوقت دم خونت تحویل نمیدن میگن بیا فلان ادرس ما ایستادیم بیا بگیر خب اونجا تو خیابون جای تست داری تلویزیونت اگه مشکلی داشت تست کنی میبری خونه میبینی مورد داره هیچکس پاسخ گوت نیست باز هم میرسیم به عرض بنده که گفتم جنس اصل ویا هرچیز خوبی رو فدای 50یا صد تومن پول کمتر یا بیشتر نکنید
اینی که من میگم 500میگیره به اندازه دو برابر پول تی وی شما به من صفته میده میاد تی وی رو تحویل میده دم در خونتون شما تست میکنی اوکی که بود من کرایش رو بهش میدم وگرنه شما دوبرار پول تی ویت پیش ما صفته داری
m.moghaniyan
19-09-2015, 16:25
دوستان کسی راجب این مدل اطلاعاتی دارد 8509 فیلیس ساخت کشور هلند
Mehrdad092000
20-09-2015, 06:50
سلام
درپناه خدا با شید
دوست عزیز من این مدت کل پست های شمارو دنبال کردم اولش شما دنبال تلویزیون بودید برای خرید بعد گفتین یکی از اشناهتتون فروشگاه داره کسی خواست شماره بدم الان میگین که ما وارد کننده هستیم قیول کنید حرفاتون نمیخونه
همه ی پستاتونم تخریب برند های دیگه بوده و بالا بردن فیلیپس اونم فیلیپس فروشگاه خود شما هرکی چیزیم.نوشته گفتین شما نمیدونین پشت پرده چی هست !
ولی بازم به نظر من اینجا جای تبلیغات برای فروش نیست اونم به این روش که پیش گرفتین
موفق باشین
Mehrdad092000
20-09-2015, 06:51
- - - Updated - - -
ممنون میشم دوست عزیز شماره هارو بهم بدین تا بیشتر اطلاعات بگیرم
55PFL7909 این مدلو می گن لهستان و مدهای لهستان با pfl شروع میشه
دوست عزیز شماره دادم تلگرام ادد کن براتون بفرستم.شماره هارو با گوشیم امکان اپ عکس سخته برام
Mehrdad092000
20-09-2015, 06:53
دوست عزیز شما سه بعدی این uf850 رو چک کردی مشکل تاری تصویر داره یا نه
من فقط بخاطر سه بعدی فیلیپس که تو سایتای خارجی بهترین نمرم رو گرفته می خوام بخرم
ub850 رفتم دیدم هنوز سه بعدیش مشکل تاری و دو تایی شدن داشت
دوست عزیز بهترین روش تست حضوریه
بعدش حواستون به این قظیه باشه که میگین تاری عینک 850 پسیو هستش قاعدتا باید کیفیت یکم افت کنه
اکتیو و پسیو جریانا فرق دارن هر کدوم معایب و مزایا خاصی دارن
Mehrdad092000
20-09-2015, 06:55
دوستان کسی راجب این مدل اطلاعاتی دارد 8509 فیلیس ساخت کشور هلند
pft8509
یا
put8509
بعد فکر کنم جفتشم لهستانه
نادری123
20-09-2015, 09:24
خدمت برادر عزیز مهرداد سلام
اینجا انجمن تلویزیون های فیلیپسه من هم اول ورودم سوال پرسیدم در مورد یک مدل از تی وی های فیلیپس که کسی جوابی نداد یعنی علتش چی بود نمیدونم من تو بانه فروشگاه دارم وتوش همه برند تلویزیون سینمای خانواده بلوری میفروشم خودم وبرادرم هر دو وارد کننده تی وی هستیم من تو فروشگاه هستم وبرادرم وارد کنندست از سلیمانیه و اربیل وقتی بهتون میگم پشت پرده خبرهای هست بدونید حتما هست شما ها شاید متوجه نشین ولی متوجه شدن شما زمانی هست اومدین تی وی گرفتین از بانه به اسم اصلی با پول نسبتا کم یا بلعکس به اسم اصلی بیشتر بعد میبرید خونه موقع استفاده متوجه عرض بنده میشید که به قول معروف اون موقع دیگه دیره من نمیگم بیاین از من بگیرید ولی بیاد از فروشگاه من نیز تو بانه دیدن کنید عملی با هم بحث کنیم بهتره تا اینکه بیایم با کاتالوگ یا اسم برند با هم صحبت کنیم.اینجا به قول خودتون تایپینک فیلیپسه پس انتظار نداشته باشید که بیاین از فلان برند اینجا تعریف کنن کسانی که میان تو این تایپینک اینجور که من دیدم اکثریت میخوان برند فیلیپس بخرن یا خودشون دارن این برند رو.در کل برادر من سرت رو درد نیارم تا از نزدیک چیزی رو نبینی هزارتا توضیح هم بهتون بدم متوجه نخواهید شد.
m.moghaniyan
20-09-2015, 14:52
pft8509 یا put8509 بعد فکر کنم جفتشم لهستانه Sent from my LG-D380 using Tapatalk این دو مدل فرقشون چیه دوست عزیز من این مدلو دیدم put8509 58 اینچ تلگرام ندارم دوست عزیز لطفا تو نامه خصوصی شماره هارو بهم بدهید امکان دیدن حضوری ندارم دوست عزیز من تهرانم تا بانه خیلی راه خیلی لطف کردید
shahryar84
20-09-2015, 15:01
pft8509
یا
put8509
بعد فکر کنم جفتشم لهستانه
فکر کنم، f از full hd باشه و u از ultra hd
m.moghaniyan
20-09-2015, 17:46
فکر کنم، f از full hd باشه و u از ultra hd Sent from my Nexus 4 using Tapatalk بله درسته دوست عزیز من بین 7909 و 8509 گیر کردم اگه کسی اطلاعاتی داره به من بده با تشکر
نادری123
21-09-2015, 14:45
سلام برادرmoghanianوقت بخیر در مورد این تو تلویزیون باید خدمت شما عرض کنم من مشخصات و امکانات هر دو رو براتون پایین نوشتم ولی به نظر من اگه مدل 7909 رو بردارین خیلی بیشتر به نفعتونه.علت هاش هم میشه به سی پی یو 4هسته ای قوی کیفیت تصویرفور کای ور.دی های یو اس بی و اچ دی ام ای بیشتر و..... اشاره کرد حالا باز هم نظر خود شما مهم هست .
تلویزیون ال ای دی سه بعدی اسمارت فورکای فیلیپس TV LED 3D SMART 4K PHILIPS 55PUT8509 تلویزیون ال ای دی سری 2014 مدل 58PUT8509 یک ال ای دی فول امکانات با آخرین فاوری روز دنیا می باشد که توسط کمپانی فیلیپس در سال جدید در اختیار مشتریان خوش ذوق تلویزیون های فیلیپس قرار گرفته است. تصاویر این تلویزیون فوق العاده شگفت انگیز و با کیفیت عالی ارائه ی شود تصاویر طبیعی وزنده ارائه می شود.دارای امکانات اتصال به اینترنت و دسترسی به اسکایپ است صدایی واضح و رسا که شما در نهایت حس یک سینمای واقعی را در منزل خود تجربه خواهید کرد.قابلیت پخش سه بعدی رادارد بدین ترتیب شما قادر خواهید بود فیلمای جذاب دنیا راکه با فرمت سه بعدی تولید شده اند با کیفیتی عالی و کاملاً واقعی مشاهده کنید. دارای گیرنده دیجیتال می باشد .ورودی و خروجی های مختلف نیز برای اتصال دستگاه های دیگر در tv تعبیه شده است
در این تلویزیون 3 ورودی HDMI و 2 در گاه USB وجود دارد که امکان اتصال هارد اکسترنال و حافظه های فلش را برای شما فراهم مینماید. همچنین این تلویزیون دارای امکان اتصال به اینترنت از طریق Wi-Fi و یا کابل LAN را نیز دارا است. شما میتوانید به دنبال برنامه محبوب خود در اینترنت باشید و یا سریال مورد علاقه خود را از پخش کننده های محتوا در سرتاسر جهان بخرید و به تماشا بنشینید. حجم قابل توجهی برنامه به زبان فارسی برای رابط هوشمند فیلیپس وجود دارد که در کنار مجموعه بزرگ بازیهای قرار گرفته در هاب هوشمند فیلیپس بسیار سرگرم کننده است
دارای پنل 400 هرتز با واکنش فوق سریع مگا کنتراست و مصرف انرژی A
با تفکیک رنگ تا 2250 trillion و پردازشگر دو هسته ای
پردازشگر دیجیتال صدا با قدرت 20 وات RMS و ساب ووفر داخلی
2 ورودی USB با امکان ضبط و پخش تصاویر ،موزیک،فیلم
گیرنده دیجیتال با امکان پخش کانالهای استانی
3 ورودی HDMI و اینترنت WIFI ,و دو جفت عینک سه بعدی
قابلیت دریافت و انتقال تصویر SKYPE ,ریموت کنترل هوشمند به همراه کیبورد
تلویزیون ال ای دی سه بعدی اسمارت اولترا فورکای فیلیپس TV LED 3D SMART ULTRA 4K PHILIPS 55PUS7909فیلیپس در چند سال اخیر در کنار کیفیت محصولات ارائه شده در چرخه های مختلف تولیدی خود، توجهی دو چندان به زیبایی داشته است. سری 97 محصولات فیلیپس همیشه پرچمداران بی چون و چرای این تولید کننده کره ای در زمینه ارائه تصاویر با کیفیت در کنار انبوهی از امکانات بودهاند.امسال پرچم دار شماره 7 فیلیپس همانند سالهای گذشته بسیار زیبا است و در کنار زیبایی قادر یکی از معدود تلویزیونهای موجود در بازار است که قادر به نمایش تصاویر با کیفیت 4K است.
این تلویزیون که یکی مهمترین تولیدات سری سینمایی فیلیپس است، قادر به نمایش تصاویر سه بعدی با راهکار Active فیلیپس است. این تلویزیون هوشمند بوده و به سادگی به اینترنت متصل میشود و شما قادر خواهید بود تا از محتوای موجود در اینترنت و دنیای سه بعدی الجی استفاده نمایید. یکی از لذت بخش ترین امکانات این تلویزیون هوشمند امکان کنترل تلویزیون توسط نسل تازه ریموت کنترل هوشمند فیلیپس است که به شما این امکان را خواهد داد تا با صدا، حرکت دست و یا دکمه های قرار گرفته بر روی سطح صیقل خورده آن به هدایت تلویزیون خود بپردازید.
این تلویزیون برای اتصال به اینترنت نیازی به سیم ندارد و شما قادرید تا از طریق Wi-Fi به نت متصل شوید. در کنار این اتصال امروزی شما 3 ورودی HDMI و سه ورودی USB خواهید دید که توسط مهندسان کره ای به زیبایی در سطح پشتی سیاه رنگ الجی قرار گرفتهاند، در کنار این دو درگاه، خروجی صدای دیجیتال و وردی تصویر کامپوننت جای گرفتهاند.
نادری123
21-09-2015, 15:16
برادرmoghanianیک نکته یادم رفت بگم خدمت تون به عنوان برادر کوچیکتر درحال حاضر از بانه تلویزیون یا هروسیله دیگه ای نخرید چون دلار رفته بالا چند روزیه بیشتر از یک هفته الان دلار قیمتش بالا کشیده اینجا کمی صبر کنید تا قیمت ها فروکش کنه توفیق قیمتی زیاده وگرنه میگفتم بگیرید هر تلویزیونی از600تا1میلیون میتونه پایین تر بیاد.
درپناه خداوند برزگ باشید یا حق
m.moghaniyan
21-09-2015, 23:13
برادرmoghanianیک نکته یادم رفت بگم خدمت تون به عنوان برادر کوچیکتر درحال حاضر از بانه تلویزیون یا هروسیله دیگه ای نخرید چون دلار رفته بالا چند روزیه بیشتر از یک هفته الان دلار قیمتش بالا کشیده اینجا کمی صبر کنید تا قیمت ها فروکش کنه توفیق قیمتی زیاده وگرنه میگفتم بگیرید هر تلویزیونی از600تا1میلیون میتونه پایین تر بیاد.
درپناه خداوند برزگ باشید یا حق
با تشکر
آقای نادری فیلیپس 7809 توانایی پخش تصاویر سه بعدی و فورکا رو با usb دارد بخصوص فیلم های mkv
نادری123
22-09-2015, 09:00
سلام بله داره من خودم همین تلویزیون رو دارم هم قابلیت پخش وهم ضبط تصاویر 4kازطریق درگاه usbوهمچنینHDMIهم دارد قابلیت وصل هارد اکسترنال نیز ازمزیت های این مدل هست
m.moghaniyan
23-09-2015, 07:28
سلام بله داره من خودم همین تلویزیون رو دارم هم قابلیت پخش وهم ضبط تصاویر 4kازطریق درگاه usbوهمچنینHDMIهم دارد قابلیت وصل هارد اکسترنال نیز ازمزیت های این مدل هست
با تشکر
من امروز دارم میام بانه
دیگه حضوری باید تصمیم بگیرم:n05:
Mehrdad092000
27-09-2015, 03:03
خدمت برادر عزیز مهرداد سلام
اینجا انجمن تلویزیون های فیلیپسه من هم اول ورودم سوال پرسیدم در مورد یک مدل از تی وی های فیلیپس که کسی جوابی نداد یعنی علتش چی بود نمیدونم من تو بانه فروشگاه دارم وتوش همه برند تلویزیون سینمای خانواده بلوری میفروشم خودم وبرادرم هر دو وارد کننده تی وی هستیم من تو فروشگاه هستم وبرادرم وارد کنندست از سلیمانیه و اربیل وقتی بهتون میگم پشت پرده خبرهای هست بدونید حتما هست شما ها شاید متوجه نشین ولی متوجه شدن شما زمانی هست اومدین تی وی گرفتین از بانه به اسم اصلی با پول نسبتا کم یا بلعکس به اسم اصلی بیشتر بعد میبرید خونه موقع استفاده متوجه عرض بنده میشید که به قول معروف اون موقع دیگه دیره من نمیگم بیاین از من بگیرید ولی بیاد از فروشگاه من نیز تو بانه دیدن کنید عملی با هم بحث کنیم بهتره تا اینکه بیایم با کاتالوگ یا اسم برند با هم صحبت کنیم.اینجا به قول خودتون تایپینک فیلیپسه پس انتظار نداشته باشید که بیاین از فلان برند اینجا تعریف کنن کسانی که میان تو این تایپینک اینجور که من دیدم اکثریت میخوان برند فیلیپس بخرن یا خودشون دارن این برند رو.در کل برادر من سرت رو درد نیارم تا از نزدیک چیزی رو نبینی هزارتا توضیح هم بهتون بدم متوجه نخواهید شد.
سلام
دوست عزیز شما کلا میخواین همه چیو بپچونین به هم
من نمیگم اینجا تاپیک فلیپس نیست
منظورم اینه شما توی همه تاپیک ها که بودین بحصتون همین بوده
شما هم اول ورودتون اصلا حرفی از فروشگاه و اطلاعاتتون راجب فلیپس نزدین من از اول پست های همرو نگاه میکنم شما از اول برای رهنمایی اومدین بعدش این چنین شد داستان ....
نمیخوام بحص الکی کنم ولی کاره شما درست نیست یعنی چنتا کارتون
1.خراب کردم برند های دیگه
2.خراب کردن ذهن بچه های فروم راجب فروشندگان دیگه اینکه همه چینی میارن و شما اصلی
این فروم به منظور مشاوره و بالا بردن اطلاعات دوستانه نه کسب و کار درامد شخصی
بازم ممنون دوست عزیز
Mehrdad092000
27-09-2015, 03:07
این دو مدل فرقشون چیه دوست عزیز من این مدلو دیدم put8509 58 اینچ تلگرام ندارم دوست عزیز لطفا تو نامه خصوصی شماره هارو بهم بدهید امکان دیدن حضوری ندارم دوست عزیز من تهرانم تا بانه خیلی راه خیلی لطف کردید
سلام
عکس کارتو براتون پیام کردم
نادری123
27-09-2015, 09:25
سلام اقای moqganiyan بفرمائید بالای سر درخدمت شما هستیم
نادری123
27-09-2015, 09:26
سلام برادر مهرداد
من همه اشتباهتی که شما به من نسبت میدین رو میپذیرم و تصمیم گرفتم پست های شمارو دیگه جواب ندم خیال هردوتامون راحت هرچی شما هم میگید درسته ومن میگم اشتباه
Mehrdad092000
29-09-2015, 01:17
سلام برادر مهرداد
من همه اشتباهتی که شما به من نسبت میدین رو میپذیرم و تصمیم گرفتم پست های شمارو دیگه جواب ندم خیال هردوتامون راحت هرچی شما هم میگید درسته ومن میگم اشتباه
سلام
دوست عزیز من اینجا نه دعوا دارم نه چیزی
اما خودتونم فکر کنم متوجه اشتباهتون شدین
با تشکر
موفق باشین
استاد شیفو
29-09-2015, 13:12
سلام برادر مهرداد
صحبت های مهرداد جان تایید میشه .
آقای نادری باید ببخشید ولی این صحبت های شما برای بیشتر کاربران انجمن مثل شوخی میمونه .
اینکه خدا برند فیلیپس رو از آسمون نازل کرده ...این حرف فروشندگانش هست .
هر برند تلویزیون از قبیل سونی ، سامسونگ ، پاناسونیک و ... مدل هایی تولید میکنند که کاملا رقابتی هستند .
نادری123
29-09-2015, 13:58
سلام برادر شیفو عزیز
بخدا من ایرانی هستم و دارم ایرانی حرف میزنم نمیدونم چطور میحرفم متوجه منظور من نمیشید خیلی روشن دارم حرف میزنم به قول برادر زاده من که کسی دروغ بزرگی میگه میگه طرف ضرب در6کرده حرفاشو الان شما شدید درتوصیف حرفهای من
همه برند ها محترم هستن سونی ال جی سامسونگ همشون مدلهای خوب وبد دارن من هیچوقت نگفتم خدا از اسمون فیلیپس رو نازل کرده بنده دارم ماهی چند میلیون پول اجاره فروشگاهم رو میدم نیازی به خرید شما دوستان ندارم چون بیشتر فروش
ما عمده و به فروشگاه های بزرگ تهران تبریز و شماله واقعا نمیدونم درجواب حرف شما چی بگم من میگم بیشتر برند ها امروزه از پول برندشون واسمشون نون میخورن سامسونگ مدلهای عالی داره همچنین سونی وسری UBوUFال جی که فوقالعاده
هستن.اینجا تایپینک فیلیپسه پس باید حق داد از فیلیپس بیشتر تعریف بشه البته اونم به شکل درستش باورکنید من تو فروشگاه همه برند هارو دارم ولی مشتری تا نیاد خودش از ته دل راضی نباشه برای مدلی که میخواد وقانع نشه من چیزی بهش نمیفروشم بارها شده مشتری اومده توضیح دادم قانع نشد رفت تلویزیون خرید ازهمین بانه خیلی بیشتر از قیمت من شماره منو داشت بهم زنگ زد وابراز پشیمونی میکرد.بنده استاد شیفو عزیز علامه دهر نیستم یکی هستم مثل شما کمی اطلاعات
دارم دوست دارم همه شما ها از اطلاعات من استفاده کنن خدارو شاهد میگیرم قصد من فروش اجناسم نیست شما یه روز دم فروشگاهم باشید بهتون ثابت میشه نیازی به تک فروشی ندارم
درپایان باز منو ببخشید اگر کلامی گفتم که شما وبرادر مهرداد ناراحت شدین
من در خدمت شما هستم یا حق
استاد شیفو
29-09-2015, 14:55
سلام برادر شیفو عزیز
بخدا من ایرانی هستم و دارم ایرانی حرف میزنم نمیدونم چطور میحرفم متوجه منظور من نمیشید خیلی روشن دارم حرف میزنم به قول برادر زاده من که کسی دروغ بزرگی میگه میگه طرف ضرب در6کرده حرفاشو الان شما شدید درتوصیف حرفهای من
همه برند ها محترم هستن سونی ال جی سامسونگ همشون مدلهای خوب وبد دارن من هیچوقت نگفتم خدا از اسمون فیلیپس رو نازل کرده بنده دارم ماهی چند میلیون پول اجاره فروشگاهم رو میدم نیازی به خرید شما دوستان ندارم چون بیشتر فروش
ما عمده و به فروشگاه های بزرگ تهران تبریز و شماله واقعا نمیدونم درجواب حرف شما چی بگم من میگم بیشتر برند ها امروزه از پول برندشون واسمشون نون میخورن سامسونگ مدلهای عالی داره همچنین سونی وسری UBوUFال جی که فوقالعاده
هستن.اینجا تایپینک فیلیپسه پس باید حق داد از فیلیپس بیشتر تعریف بشه البته اونم به شکل درستش باورکنید من تو فروشگاه همه برند هارو دارم ولی مشتری تا نیاد خودش از ته دل راضی نباشه برای مدلی که میخواد وقانع نشه من چیزی بهش نمیفروشم بارها شده مشتری اومده توضیح دادم قانع نشد رفت تلویزیون خرید ازهمین بانه خیلی بیشتر از قیمت من شماره منو داشت بهم زنگ زد وابراز پشیمونی میکرد.بنده استاد شیفو عزیز علامه دهر نیستم یکی هستم مثل شما کمی اطلاعات
دارم دوست دارم همه شما ها از اطلاعات من استفاده کنن خدارو شاهد میگیرم قصد من فروش اجناسم نیست شما یه روز دم فروشگاهم باشید بهتون ثابت میشه نیازی به تک فروشی ندارم
درپایان باز منو ببخشید اگر کلامی گفتم که شما وبرادر مهرداد ناراحت شدین
من در خدمت شما هستم یا حق
سلام
ما هم نمیگیم فیلیپس بده ، اتفاقا مدل هایی داره که در قیمت یکسان کیفیت بسیار بهتری رو از رقبا دارند .
منظور من پست های قبلی شما بود که گفتید فیلیپس از سونی و سامسونگ و ال جی بهتر هست .
اگه باعث ناراحتی تون شدم معذرت میخوام .:n40:
نادری123
29-09-2015, 17:32
برادرشیفو عزیز سلام ادمی هستم که اهل ناراحتی نیستم
منظورمنم از پست های قبلیم مدلهای خاص ازفیلیپسه که مقایسه کردم با ال جی وسامسونگ وگرنه با کلیات برند من کاری ندارم
اطلاعات بروزی دارم دوست دارم که همه از اطلاعات من استفاده بکنن
درمورد حرف اقا مهرداد که میگه من وارد این سایت وتایپینگ شدم خودم رو ادم عادی و خریدارجا زدم ببینم اطلاعات گروه در چه حدی هست وگرنه قصد بی احترامی به کسی رو نداشتم دوست مون اقا مهرداد که ستاره های زیادی داره از حرف و منظور
من بدشون اومد بنده نیت بدی نداشتم همین اگه بتونم اطلاعاتی بدم بهتون خوشحال میشم
درپناه حق باشید
سلام به همه بچه ها
اگر کسی مدلی از فیلیپس رو میشناسه که کیفیت تصویر خیلی خوب داشته باشه و مشکل خاصی نداشته باشه رو معرفی کنه ممنون میشم. 55 اینچ قیمت از حدود 4 تا 8 البته درسته بازه زیاده ولی مهم نیست اگر واقعا بیارزه میگیرم البته قیمت مناسب با کیفیت تصویر خوب رو ترجیح میدم
در حال حاضر تی وی های چینی فیلیپس و کشورهای درجه 2 3 اروپایی زیاد شده. هلندش که تو ایران نیست ولی میخوام مجارستان باشه.
چند مدل تو تهران دیدم بنظرم اومد مدلهای قدیمیش سری 9 تصویرشون بهتر بود حتی 9109 جدید رو که 4k هم هست دیدم مثل 9704 قدیمی به چشم نیومد جالبه که همون دموی قدیمی رو پخش میکرد و دموی 4k هم نبود خب به هر حال در حال حاضر هم محتوای 4k زیادی وجود نداره و اکثرا FullHD رو استفاده میکنیم
آقای نادری عزیز هم که هر چی مزاحمشون شدم و زحمت پاسخ دادن رو کشیدن ولی مدلی معرفی نکردن البته نمیدونم پی ام آخری رو دیدن یا نه
خیلی دوست داشتم میشد مدلهای سونی رو با فیلیپس مقایسه کرد مثلا sony X8504 رو با همین philips 9109
ممنون از همگی
سلام به همه بچه ها
اگر کسی مدلی از فیلیپس رو میشناسه که کیفیت تصویر خیلی خوب داشته باشه و مشکل خاصی نداشته باشه رو معرفی کنه ممنون میشم. 55 اینچ قیمت از حدود 4 تا 8 البته درسته بازه زیاده ولی مهم نیست اگر واقعا بیارزه میگیرم البته قیمت مناسب با کیفیت تصویر خوب رو ترجیح میدم
در حال حاضر تی وی های چینی فیلیپس و کشورهای درجه 2 3 اروپایی زیاد شده. هلندش که تو ایران نیست ولی میخوام مجارستان باشه.
چند مدل تو تهران دیدم بنظرم اومد مدلهای قدیمیش سری 9 تصویرشون بهتر بود حتی 9109 جدید رو که 4k هم هست دیدم مثل 9704 قدیمی به چشم نیومد جالبه که همون دموی قدیمی رو پخش میکرد و دموی 4k هم نبود خب به هر حال در حال حاضر هم محتوای 4k زیادی وجود نداره و اکثرا FullHD رو استفاده میکنیم
آقای نادری عزیز هم که هر چی مزاحمشون شدم و زحمت پاسخ دادن رو کشیدن ولی مدلی معرفی نکردن البته نمیدونم پی ام آخری رو دیدن یا نه
خیلی دوست داشتم میشد مدلهای سونی رو با فیلیپس مقایسه کرد مثلا sony X8504 رو با همین philips 9109
ممنون از همگی
یه تاپیک طرفداران فیلیپس هست اونم کاملا خلوت. کسی هم که جوابی نمیده فکر کنم با این اوصاف و نداشتن نمایندگی و گارانتی و ... کلا باید قید فیلیپس رو زد نمیدونم بانه ایها چرا اینو وارد میکنن. ولی واقعا حیف این برند خوب البته نمیدونم نارضایتی از تی وی هاش هست یا جدیدا وارد کنندها تی وی های نا مناسب پخش کردن یا اینکه کیفیتاشون بد شده ....
نادری123
03-11-2015, 16:50
سلام
دوستان پست های قبلی رو بخونن میتونن اطلاعات خوبی بگیرن همه توضیحان در مورد تی وی فیلیپس ومدلهاش داده شده
باز هم سوالی بود من درخدمت هستم
ببخشید چند وقتی نبودم کشور دوست وبرادر چین بودم
machoool
04-11-2015, 04:01
سلام
دوستان فيليپس ٤٧مدل ٦٥٨٩/١٢ دارم اين تي وي حدوده ٢ماهه نا مشخص ري استارت ميشه اونم نه هميشه ممكن ٤٨ساعت نشه اما تو ١روز چند باري اين اتفاق بيوفته هر كي يه چيزي ميگه
گفتن ويروسه!!!يكي گفت پاوره خلاصه موندم خواهش ميكنم اگه كسي از دوستان به اين مشكل برخورده راهنماييم كنه ممنون
amirmelli
12-12-2015, 10:45
سلام خدمت شما دوست عزیز
یه سوالی داشتم در صورت امکان میخاستم راهنمایی کنید
یه تلویزیون فیلیپس مدل 49pux7908 از بانه خریدم از کیفیت تصویرش خیلی راضیم ولی 2 تا مشکل داره که اذیت میکنه
اولین مشکلم اینه که که صدای کانالهای HD قطع و اون اقایی که برای وصل کردن تلویزیون از طرف شرکتی که گارانتی کرده بود هم همینو بمن گفت که صدای کانالای HD قطع هستش اولش جدی نگرفتم چون فکر کردم فقط کانال اچ دی که بصورت ازمایشی پخش میشه قطع ولی حالا متوجه شدم صدای کل کانالای اچ دی قطع هستش.
خاستم خودم اپدیت کنم راستش ترسیدم خراب بشه نمیدونم چکار کنم اگر شما میدونید چجوری میشه این مشکل رو حل کرد لطفا منو راهنمایی کنید.
دومین مشکلم مربوط میشه به تعویض کانالها که خیلی کند انجام میشه میخاستم بونم که قابل حل هست یا نه جالبه که همون اقا هم گفت که این تاخیر از عیوب این تلویزیونه.
مرسی
shahryar84
14-12-2015, 17:11
اگر دیوایس را از طریق منوی خودش آپدیت کنیدِ مشکلی پیش نمییاد.
میشه مدل تلوزیونتون را بگید؟
سلام خدمت شما دوست عزیز
یه سوالی داشتم در صورت امکان میخاستم راهنمایی کنید
یه تلویزیون فیلیپس مدل 49pux7908 از بانه خریدم از کیفیت تصویرش خیلی راضیم ولی 2 تا مشکل داره که اذیت میکنه
اولین مشکلم اینه که که صدای کانالهای HD قطع و اون اقایی که برای وصل کردن تلویزیون از طرف شرکتی که گارانتی کرده بود هم همینو بمن گفت که صدای کانالای HD قطع هستش اولش جدی نگرفتم چون فکر کردم فقط کانال اچ دی که بصورت ازمایشی پخش میشه قطع ولی حالا متوجه شدم صدای کل کانالای اچ دی قطع هستش.
خاستم خودم اپدیت کنم راستش ترسیدم خراب بشه نمیدونم چکار کنم اگر شما میدونید چجوری میشه این مشکل رو حل کرد لطفا منو راهنمایی کنید.
دومین مشکلم مربوط میشه به تعویض کانالها که خیلی کند انجام میشه میخاستم بونم که قابل حل هست یا نه جالبه که همون اقا هم گفت که این تاخیر از عیوب این تلویزیونه.
مرسی
amirmelli
15-12-2015, 12:27
سلام دوست عزیز مدل تلویزونو که نوشته بودم-49PUX7908
shahryar84
16-12-2015, 01:01
سلام دوست عزیز مدل تلویزونو که نوشته بودم-49PUX7908
آخه من این مدل هرچی سرچ میکنم پیدا نمیکنم.فکر کنم اشتباه نوشتی
ممنونم میشم دوستان راهنمایی کنید
یه دستگاه پخش بلوری فلیپس BDP3280/12 گرفتیم مشکل نمایش زیرنویس دارم میشه راهنمایی کنید
خیلی شکلهای عجیبی برای فرمت SRT نشون میده چیکار باید کرد؟
rasoul..
26-12-2015, 21:28
با سلام
تلوزیون فیلیپس مدل 9109. 65اینچ دارم میخوام ببینم چطوری میتونم فیلم 4k ببینم.میزنم میگه not format support لطفا راهنمایی کنین .و این ک با ----- خودش شبکه 4k توو ماهواره مختلف پخش نکرد.هر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
18-01-2016, 11:27
سلام . از دوستان کسی هست فروشنده tv برند فیلیپس باشه ؟
tapesh24
18-01-2016, 15:43
با سلام ، دوستان من تازه عضو انجمن شدم و یه سوالی دریاره تلویزیون فیلیپس داشتم
من یه مدل 55PUS7809 دارم که از نظر کیفیت تصویر حرف نداره و خیلی عالیه 4K هستش ولی یه مشکلی که داره وقتی کانالهای ----- رو بالا و پایین میکنم صدای تلویزیون کلا قطع میشه و واسه برگشت صدا tv رو خاموش و روشن میکنم تا مجددا صدا پخش بشه . میخواستم ببینم کسی به این مورد بر خورده و میتونین راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام. به نظر من ممکنه با آپدیت کردن به جدیدترین نسخه نرم افزار تلویزیونتون مشکل حل بشه. برای اینکار به سایت فیلیپس قسمت پشتیبانی مدل تلویزیونتون مراجعه کنید.
tapesh24
18-01-2016, 15:45
دوستان لطفا جواب بدن
سلام. به نظر من ممکنه با آپدیت کردن به جدیدترین نسخه نرم افزار تلویزیونتون مشکل حل بشه. برای اینکار به سایت فیلیپس قسمت پشتیبانی مدل تلویزیونتون مراجعه کنید.
tapesh24
18-01-2016, 15:49
با سلام
تلوزیون فیلیپس مدل 9109. 65اینچ دارم میخوام ببینم چطوری میتونم فیلم 4k ببینم.میزنم میگه not format support لطفا راهنمایی کنین .و این ک با ----- خودش شبکه 4k توو ماهواره مختلف پخش نکرد.هر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
سلام. من فکر میکنم تلویزیون شما قابلیت پخش 4k رو فقط از روی دستگاه بلوری و ورودی HDML داره و از روی USB و یا گیرنده خود تلویزیون قابل پخش نیست. چون در مدلهای قدیمی تر فیلیپس پخش 3D نیز به همین شکله.
moeeeinz
19-01-2016, 01:40
سلام دوستان
بنده هم مدل 9109 _ 65 اینچ رو دارم...
برای اطلاعات دوستان این مدل نسخه به روز شده مدل 9809 هست و تقریبا جز مدل های 2015 حساب میشه ( اخرین ماه های 2014 معرفی و عرضه شد. )
بعد از ماه های تحقیق به این مدل رسیدم و اینو بگم فقط سری 8 سامسونگ و سونی سری X8500C و X9500C توان رقابت با این مدل رو دارن...
پنل بسیار بسیار با کیفیت و شفافیت باورنکردنی!!! مشکی با عمق بسیار بالا...
داخل جعبه یک ساب ووفر بی سیم هم داره که چون سینما دارم فعلا ازش استفاده نکردم
در ضمن خوده تی وی ساخت لهستان هست و ساب ووفرش ساخت چین
در مورد پخش محتوای UHD یا 4K باید توجه داشته باشین که این در کمال ناباوری کدک H.265 یا همان HEVC رو پشتیبانی نمیکنه... پس اگر میخواید از طریق خوده دستگاه پخش کنید موقع دانلود حواستون به کدک فیلم باشه... البته قبل از خرید این موضوع رو میدونستم ولی ترجیه دادم کیفیت داشته باشم تا پشتیبانی HEVC
ازونجایی که این مدل HDMI 2.0 داره در اینده میشه ----- و یا پلیر های 4K رو بهش متصل و به راحتی هر نوع محتوایی رو استریم یا پخش کنید...
خیلی تاسف خوردم که این برند با این کیفیت پنل فوق العاده تو ایران استقبال نمیشه ازش...
moeeeinz
19-01-2016, 02:04
سلام دوستان
بنده چند روزی میشه پس از ماه ها تحقیق و خوندن بررسی های تخصصی و بازدید حضوری مدل 9109 _ 65 اینچ رو خریدم!
یک ساب ووفر 50 وات یی سیم هم داخل جعبه داره!
فقط اینو بگم سامسونگ SUHD سری 8 و سونی سری X85C و X95C توان رقابت با این مدلو دارن...
شفافیت و کیفیت پنل این مدل بسیار بسیار فوق العاده هست...کنتراست و عمق رنگ مشکی واقعا عالی!!!
ازونجایی که کنتراست و عمق رنگ مشکی خیلی برام مهم بود UF85 و UF95 الجی همون اول از تو لیستم خط خورد تو این مورد بیش از حد انتظار ضعیف عمل کردن...
---
در مورد دوستمون که گفتن فیلم UHD / 4K پخش نمیکنه باید ببینید کدک فیلمتون چی هست.. اگر H.265 یا همون HEVC باشه پشتیبانی نمیکنه و باید با کدک H.264 دانلود کنید.
ولی جای نگرانی نیست ازونجایی که این مدل HDMI 2.0 داره میتونید بعدا با فراگیر شدن پلیر های 4K / UHD به راحتی هرنوع محتوای 4K یا UHD رو تماشا کنید...
behnam53
11-02-2016, 12:14
سلام من چند ساله تلویزیون lcd lng
42PFL5604H_12
رو دارم استفاده می کنم
نسبت به رقبا واقعا امکانات و پشتیبانی ضعیفی داره
الان 6 ساله هیچ اپدیتی براش بیرون نداده
و حتی هارد اکسترنال رو هم باز نمی کنه
کنترل تلویزیون و منوها واقعا افتضاحه
تلتکست فارسی نداره و هزاران معایب دیگه
اگر از دوستان کسی اپدیت نرم افزار غیر شرکتی برای این مذل داره که معایبش رو کمتر کنه ممنون میشم به اشتراک بزاره
amirmelli
16-02-2016, 09:06
سلام خدمت دوستان من یه فیلیپس مدل 49pus7809 دارم که کانالهای اچ دی صدا نداشت فکر کردم بروزرسانی بشه حل میشه خودم ترسیدم انجام بدم بردم نمایندگی 120 هزار تومن از من گرفت برای بروز زسانی مشکلم که حل نشد هیچی تازه یه مشکل جدید پیدا شده وقتی کانال عوض میکنم چند ثانیه اول صدا ندارم وقتی هم که صدا میاد -صدا چند ثانیه از تصویر عقبتر هست با نمایندگی تماس گرفتم میگه طبیعی هست و چرتو پرت گفتن-میخاستم بدونم کسی میدونه این مشکل من چجوری حل میشه ؟ایا میتونم نسخه قدیمی رو نصب کنم؟واقعا کلافم کرده اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
سلام خدمت دوستان من یه فیلیپس مدل 49pus7809 دارم که کانالهای اچ دی صدا نداشت فکر کردم بروزرسانی بشه حل میشه خودم ترسیدم انجام بدم بردم نمایندگی 120 هزار تومن از من گرفت برای بروز زسانی مشکلم که حل نشد هیچی تازه یه مشکل جدید پیدا شده وقتی کانال عوض میکنم چند ثانیه اول صدا ندارم وقتی هم که صدا میاد -صدا چند ثانیه از تصویر عقبتر هست با نمایندگی تماس گرفتم میگه طبیعی هست و چرتو پرت گفتن-میخاستم بدونم کسی میدونه این مشکل من چجوری حل میشه ؟ایا میتونم نسخه قدیمی رو نصب کنم؟واقعا کلافم کرده اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
جدیدا با یه نفر آشنا شدم ایشون جاهایی که تو تهران فیلیپس دارن رو خوب میشناسه هفته دیگه میرم برای خرید حتما در مورد مشکل شما هم میپرسم
میشه بگید این تی وی رو از کجا تهیه کردید؟ و به کدوم نمایندگی بردید؟ واقعا اینکارا جز دزدی و کلاهبرداری چی میتونه باشه؟
خواهشا بفرمایید تا هم دیگران گرفتار نشن هم شاید با زبون خوش بشه قانعشون کرد که مشکل شما رو برطرف کنن یا حداقل معرفیتون کنن به کسی که اطلاعات کافی در این زمینه داره بدون اینکه از شما هم ناراحت بشن
amirmelli
18-02-2016, 01:43
ادرس نمایندگی واقع در خیابان صابونچی میباشد که به خیابان مطهری و مصلا نزدیک هست
saaber65
19-02-2016, 18:03
سلام دوستان
من فیلیپس PDL8908 خریدم. چند پست قبل تر میخوندم که گفته بودید فیلیپسهایی که کندی سرعت در منوها دارند چینی هستن. درسته؟
تلویزیون من هم کندی سرعت داره. از کدوم قسمت میتونم ببینم ساخت چه کشوری هست؟
سوال بعدی م اینه که من بعد از آپدیت تلویزیون نمیتونم به smart TV متصل بشم. توی فرومهای خارجی خوندم بعضی کاربرهاهم این مشکل داشتن و گفته بودن با نصب fimrware 100 قابل حله. اولا من نتونستم این فریم ور پیدا کنم ثانیا نمیدونم از کدوم قسمت میتونم فریم ور دستگاه مشخص کنم. ممنون میشم راهنمایی م کنید.
steve jobs
23-02-2016, 16:07
سلام
دوستان یه سوال
الان تلویزیون های ۲۰۱۵ فیلیپس با چه کدی شروع میشه؟
اینایی که تو بانه هست سفارش کجاست، و اینکه تو مشخصاتش تیونر ماهواره ----S داره. آیا واقعیت داره؟
الان مدل ۹۱۰۹ فول ترین مدل ۲۰۱۵ هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
tapesh24
24-02-2016, 09:45
سلام
خدمت دوستانی که نیاز به اطلاعات و پشتیبانی مدلهای مختلف تلویزیونهای فیلیپس دارند آدرس سایت خاورمیانه تلویزیونهای فیلیپس رو در لینک زیر قرار دادم. میتونید پس از انتخاب سری تلویزیون در صفحات بعدی مدل آنرا انتخاب کرده و در صفحه مربوطه اطلاعات فنی و دانلود کاتالوگ و دفترچه راهنما و همچنین دانلود آخرین نسخه فریمور نرم افزار تلویزیون تون رو مشاهده و دانلود کنید(فایل zip هستش که باید باز بشه و فایل داخلش توی حافظه فلش ریخته و به پورت usb تلویزیون در حالت خاموش بودن وصل بشه و بعد تلویزیون رو روشن کرده ،خودش آپدیت میکنه. ضمنا چی نامردی بوده اون نمایندگی که 120 هزار تومان بابت این کار ساده گرفته!) و حتی در گزینه Release Notes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اطلاعات نسخه جدید نرم افزار و ایراداتی رو که برطرف میکنه رو ببینید.همچنین ایرادات تلویزیون تون رو میتونید به خود فیلیپس ایمیل کنید تا در آینده رفع بشه!
البته چون تا الان ایران تحریم بوده متاسفانه نمایندگی رسمی نداشتیم و متاسفانه زبان فارسی و کشور ایران پشتیبانی نمیشده! انشاءالله از این به بعد شاهد پشتیبانی بهتری از فیلیپس باشیم. ضمنا تلویزیونهای فیلیپس معمولا تا دو سال پس از تولیدشون از نظر نرم افزار فریمور و ارائه نسخه های جدید پشتیبانی میشن و فرض بر اینه که هر ایرادی داشته باشن طی این دو سال از طرف خریداران منعکس و رفع میشه و پس از آن دیگه نسخه جدیدی ارئه نمیشه!!؟ بقیه برندهای تلویزیونها رو نمیدونم که تا چه مدت پشتیبانی دارن؟ اگه دوستان اطلاعاتی دارن جهت اطلاع بقیه بگن.
اینم لینک سایت خاورمیانه تلویزیونهای فیلیپس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=SOUND_AND_VISION_GR%3AT ELEVISIONS_CA
در پاسخ یکی از دوستان که پرسیده بود نسخه فریور تلویزیونم رو از کجا بفهمم چنده؟ تو قسمت setup تلویزیون میتونید از نسخه فریور مطلع بشید.
Mehrdad092000
25-02-2016, 04:20
سلام
دوستان یه سوال
الان تلویزیون های ۲۰۱۵ فیلیپس با چه کدی شروع میشه؟
اینایی که تو بانه هست سفارش کجاست، و اینکه تو مشخصاتش تیونر ماهواره ----S داره. آیا واقعیت داره؟
الان مدل ۹۱۰۹ فول ترین مدل ۲۰۱۵ هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
تو فلیپس چند اینچ میخوایدو تا چقدر میخواین هزینه کنید
saaber65
26-02-2016, 08:53
دوستان برای مشکل من راه حلی ندارید؟
تلویزیون من به قسمت smart نمیره
Sent from my SM-E500H using Tapatalk
steve jobs
27-02-2016, 09:14
تو فلیپس چند اینچ میخوایدو تا چقدر میخواین هزینه کنید
من بین ۳ تا ۴ میلیون. از طرفی میخام بدونم سری های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۴ با چه کدی هستن تا بتونم مقایسه کنم باهم. اگه از نظر امکانات و کیفیت تصویر خوب باشه شاید بتونم بیشتر هزینه کنم. برام داشتن ----S مهمه
یا اگه زیاد گرون باشه برم سمت مدلهای سونی. چون سونی مشخصا مدل های هر سالش و مقایسش راحته.
Mehrdad092000
28-02-2016, 06:59
من بین ۳ تا ۴ میلیون. از طرفی میخام بدونم سری های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۴ با چه کدی هستن تا بتونم مقایسه کنم باهم. اگه از نظر امکانات و کیفیت تصویر خوب باشه شاید بتونم بیشتر هزینه کنم. برام داشتن ----S مهمه
یا اگه زیاد گرون باشه برم سمت مدلهای سونی. چون سونی مشخصا مدل های هر سالش و مقایسش راحته.
بین بیخیال شین:n02: اخر بودجرو با سایز بگین چون 1میلیون فاصلس
خوب طعبیاتا هرچی بیشتر هزینه کنید کیفیت بهتر و امکانات بهتری دارین
--- ..sروی تی وی ها نمیدونم به چه صورته زیاد چیز جالبی نیست اما یه برتری دارن مستقیم به تیوی وصله و کابل وصل نمیشه اما فکر نکنم در سطحی باشه که بخواین هزینه کنید براش ولی اکثر کدل های فبلیپس بنا به سفارش منطقه خاصی دارن نداشتم میتونید برای کاربری خونگی و معمولی یکی تهیه کنید بهترینش تا 250الی 300 با شی ری نگ وارد این بحث نمیشم
سونی فبلیپس یا برند های دیگه همه خوبن مونده توی بازار چی هستو شما چی میخواین
سازم بگین +بودجه خیلی مهمه+4kباشه یا نه
saaber65
01-03-2016, 07:18
سلام. دوستان برای مشکل من راه حلی ندارید؟
Sent from my SM-E500H using Tapatalk
steve jobs
04-03-2016, 13:29
بین بیخیال شین:n02: اخر بودجرو با سایز بگین چون 1میلیون فاصلس
خوب طعبیاتا هرچی بیشتر هزینه کنید کیفیت بهتر و امکانات بهتری دارین
--- ..sروی تی وی ها نمیدونم به چه صورته زیاد چیز جالبی نیست اما یه برتری دارن مستقیم به تیوی وصله و کابل وصل نمیشه اما فکر نکنم در سطحی باشه که بخواین هزینه کنید براش ولی اکثر کدل های فبلیپس بنا به سفارش منطقه خاصی دارن نداشتم میتونید برای کاربری خونگی و معمولی یکی تهیه کنید بهترینش تا 250الی 300 با شی ری نگ وارد این بحث نمیشم
سونی فبلیپس یا برند های دیگه همه خوبن مونده توی بازار چی هستو شما چی میخواین
سازم بگین +بودجه خیلی مهمه+4kباشه یا نه
ممنون از پاسختون
سایز ۵۰ یا ۵۵ ، بودجه هم ۴ تومن
فکر میکنم مدل های جدید فیلیپس تو این قیمت اکثرا 4k هستن.
بیشتر میخواستم کدهای فیلیپی رو بدونم که تو ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ کدوما هستن، مثلا پرچمداراش و دوتا بعدیاش، و اینکه آیا میدونین کدوم مدلای فیلیپیس direct led.
فقط بین سونی و فیلیپس میخام مقایسه کنم، از طرفی هم سونی 4k تو اون قیمت نمیتونم بخرم و فقط مدل هی گرونش direct led هست و بقیه edge led هستن
Mehrdad092000
18-03-2016, 01:36
ممنون از پاسختون
سایز ۵۰ یا ۵۵ ، بودجه هم ۴ تومن
فکر میکنم مدل های جدید فیلیپس تو این قیمت اکثرا 4k هستن.
بیشتر میخواستم کدهای فیلیپی رو بدونم که تو ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ کدوما هستن، مثلا پرچمداراش و دوتا بعدیاش، و اینکه آیا میدونین کدوم مدلای فیلیپیس direct led.
فقط بین سونی و فیلیپس میخام مقایسه کنم، از طرفی هم سونی 4k تو اون قیمت نمیتونم بخرم و فقط مدل هی گرونش direct led هست و بقیه edge led هستن
تا بودجه 4 تومن سایز 50 یا 55 چنتا انتخاب دارین
فیلیپ ساین قیمت 1080 هم داره
سونی هم میتونید 4kبگیرین اما نه در کیفیت بالایی ها
sony تا 55 میتونید 1080 مدل w800cبگیرین
یا مدل 4k سایز 49 بگیریم قیمت 4500 مدل 8500c
یا مدل 4k سایز 49 بگیریم قیمت 4000مدل 8300c
فیلیپس مدل 48PFS8109 اما 1080 هستش قیمت هم 4 تومن تی وی خوبیه
49PUS7150 قیمت حدودا 4
اما پیشنهاد من اینه روی پولتون بزارین یا 55 سونی مدل 8500 c بگیرین یا فیلیپس مدل 55PUS8909C مدل خوبیه
steve jobs
21-03-2016, 15:58
تا بودجه 4 تومن سایز 50 یا 55 چنتا انتخاب دارین
فیلیپ ساین قیمت 1080 هم داره
سونی هم میتونید 4kبگیرین اما نه در کیفیت بالایی ها
sony تا 55 میتونید 1080 مدل w800cبگیرین
یا مدل 4k سایز 49 بگیریم قیمت 4500 مدل 8500c
یا مدل 4k سایز 49 بگیریم قیمت 4000مدل 8300c
فیلیپس مدل 48PFS8109 اما 1080 هستش قیمت هم 4 تومن تی وی خوبیه
49PUS7150 قیمت حدودا 4
اما پیشنهاد من اینه روی پولتون بزارین یا 55 سونی مدل 8500 c بگیرین یا فیلیپس مدل 55PUS8909C مدل خوبیه
خیلی ممنون
راستش خودمم یه سری تحقیق کردم به مدل فیلیپس pus 7600 رسیدم
تلویزیون خوبیه
منتها قیمت دقیق ازش ندارم از ۴۸ اینچش
درمورد این مدل نظری ندارین؟
تقریبا تا ۷۰ درصد به این مدل مایلم، ۳۰ درصد هم سونی w8500
Mehrdad092000
23-03-2016, 03:33
خیلی ممنون
راستش خودمم یه سری تحقیق کردم به مدل فیلیپس pus 7600 رسیدم
تلویزیون خوبیه
منتها قیمت دقیق ازش ندارم از ۴۸ اینچش
درمورد این مدل نظری ندارین؟
تقریبا تا ۷۰ درصد به این مدل مایلم، ۳۰ درصد هم سونی w8500
اون مدل که میخواین سایز 55 قیمتش نزدیکا 6500 هستش
پیشنهاد من به شما اگه فیلیپس میخواین تا4 تومن
برای 1080 مدل
48PFS8109
برای 4k مدل 49PUS7150
steve jobs
24-03-2016, 23:06
اون مدل که میخواین سایز 55 قیمتش نزدیکا 6500 هستش
پیشنهاد من به شما اگه فیلیپس میخواین تا4 تومن
برای 1080 مدل
48PFS8109
برای 4k مدل 49PUS7150
سایز ۴۴ هم داره
قیمت ۴۴ رو ندارین؟
جایی پیداش نکردم
اون مدلی که شما فرمودین هم خوبه
Mehrdad092000
25-03-2016, 01:22
سایز ۴۴ هم داره
قیمت ۴۴ رو ندارین؟
جایی پیداش نکردم
اون مدلی که شما فرمودین هم خوبه
دوست عزیز اون مدل سایز 48 داره 55 و 65
قیمتشو ندارم
پیشنهاد که دادم اونا خوبه مدل های جدید
سلام
بهترین کیفیت تصویر بین فیلیپسها تا سال 2015 مربوط میشه به مدل 9600 از مزایای بزرگش نیت بسیار بالاشه و اچ دی آر و نکته خیلی مهم فول ال ای دی هست نه اج
مدل 8700 منحنی هم تصویرش رو تو یوتیوب دیدم عالیه ولی فکر نمیکنم در حد 9600 باشه
مدل بعدی هم که خیلی خوبه 8901 هست که امبیلوکس داره فکر نکنم حالا حالاها بیاد ایران چون مدل 2016 هستش
از این سه مدل هر کی داشته باشه خریدارم بخصوص 9600 رو. اگر کسی میدونست کجا دارن لطفا خبر بده. حتی جایی که بشه سفارش داد بیارن البته نه شرکتهایی که کالا وارد میکنن قیمتشون دو باربر تا سه برابر میشه
اون دوستمون که در مورد مدل 7600 پرسیدن قیمتش حدود 6500 براتون در میاد ولی تلویزیون خیلی خوبیه
اگر بودجه کافی نبود 7100 هم خوبه
بازم جواب دوستمون در مورد سالهای ساخت. اونهایی که به 0 ختم میشن مدل 2015 و اونهای که به 9 ختم میشن مدل 2014 هستن و مدلهایی که به 1 ختم میشن مدل 2016
سلام
بهترین کیفیت تصویر بین فیلیپسها تا سال 2015 مربوط میشه به مدل 9600 از مزایای بزرگش نیت بسیار بالاشه و اچ دی آر و نکته خیلی مهم فول ال ای دی هست نه اج
مدل 8700 منحنی هم تصویرش رو تو یوتیوب دیدم عالیه ولی فکر نمیکنم در حد 9600 باشه
مدل بعدی هم که خیلی خوبه 8901 هست که امبیلوکس داره فکر نکنم حالا حالاها بیاد ایران چون مدل 2016 هستش
از این سه مدل هر کی داشته باشه خریدارم بخصوص 9600 رو. اگر کسی میدونست کجا دارن لطفا خبر بده. حتی جایی که بشه سفارش داد بیارن البته نه شرکتهایی که کالا وارد میکنن قیمتشون دو باربر تا سه برابر میشه
اون دوستمون که در مورد مدل 7600 پرسیدن قیمتش حدود 6500 براتون در میاد ولی تلویزیون خیلی خوبیه
اگر بودجه کافی نبود 7100 هم خوبه
بازم جواب دوستمون در مورد سالهای ساخت. اونهایی که به 0 ختم میشن مدل 2015 و اونهای که به 9 ختم میشن مدل 2014 هستن و مدلهایی که به 1 ختم میشن مدل 2016
من هم دنبال این سه مدل هستم اگر کسی میشناسه به من هم خبر بده
ahoora00080
17-06-2016, 20:05
من هم دنبال این سه مدل هستم اگر کسی میشناسه به من هم خبر بده
دوستان سلامِ...الان در حال حاضر کاملترین مدل 65 اینچ فیلیپس ک هم فول امکانات باشه ..و هم زبان فارسی رو ساپورت کنه ..و هم فیلمهای سه بعدی و فورکی رو از طریق فلش و همینطور ----- داخلیش نشون بده کدومه ..قیمتش اصلا برام مهم نیست ..
دوستان سلامِ...الان در حال حاضر کاملترین مدل 65 اینچ فیلیپس ک هم فول امکانات باشه ..و هم زبان فارسی رو ساپورت کنه ..و هم فیلمهای سه بعدی و فورکی رو از طریق فلش و همینطور ----- داخلیش نشون بده کدومه ..قیمتش اصلا برام مهم نیست ..
سلام
راستش من زياد گشتم متاسفانه مدل هاي 2015 فيليپس كم هستند تو بازار و 2016ها هم كه اصلا نيست
تو 2015 هايي كه تو بازار بود 65 نديدم ولي خوب 65pus9109 بالاترين مدل 65 بود كه تو بازار ديدم مال اخر 2014 هست و امكاناتي رو كه گفتي داره ولي ادج ال اي دي هست و فول ال اي دي 65pus9809 رو هم باز هم نياودند
Sent from my iPhone using Tapatalk
ahoora00080
18-06-2016, 12:54
سپاس از پاسخگوییتون
یعنی 9109 توانایی پخش زیرنویس فارسی و فیلمهای سه بعدی و فورکی از طریق یو اس پی و رسبور داخلی هست ؟؟؟و اینکه چون تا حالا فیلیپس نداشتم متوجه منظورتون از ادج نشدم ...ادج یعنی فول ال ای دی نیست یا منظورتون چیز دیگه س ؟؟
فول اليدي نيست درست متوجه شديد
يعني نور پس زمينه دورتادور پنل هست
ببينيد اندرويد چهار فارسي رو پشتيباني ميكنه در همه سطح و اين مستقل از فيليپس يا سوني بودنشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
ahoora00080
18-06-2016, 22:52
فول اليدي نيست درست متوجه شديد
يعني نور پس زمينه دورتادور پنل هست
ببينيد اندرويد چهار فارسي رو پشتيباني ميكنه در همه سطح و اين مستقل از فيليپس يا سوني بودنشه
Sent from my iPhone using Tapatalkباز هم ممنون ..
یعنی فقط اندروید 4 فارسی رو ساپورت میکنه ..و اندرویده 5.1 نه ؟؟؟و بنظرتون منتظر بمونم تا مدل های 2016 ش بیان ...یا برم سراغ 65js9990 و 65js10000 سامسونگ ؟؟؟کیفیت 9990 رو هز نزدیک دیدم ..واقعا بینظیره ..اما چون فیلیپس و ندیدم هز نزدیک و خیلی ها از کیفیت تصویر فوق العادش میگن ..بدجور گیر کردم این وسط ..از طرفی سامسونگ محدودیت نداره از لحاظ زبان فارسی و نشون دادن فیلمهای فورکی و سه بعدی ..و همچنین کیفیت بسیار خوبی هم داره ..از اون طرفم فیلیپس ی تجربه جدید و قشنگه با اندروید و ----- فورکی و کیفیت فوق العادشو همچنین نور پردازی پشت تلوزیون ... شما چه پیشنهادی بهم میدید ؟
ahoora00080
19-06-2016, 13:43
چرا آخه برند ب این خوبی و با امکاناتی و کیفیت تصویر خارق العادش نمایندگی رسمی نداره ..فروشگاه نداره تو هر استان ک راحت بریم ببینیم و با گارانتی معتبر خرید کنیم ؟؟بانه هم ک مدل های جدیدش نیست
ahoora00080
19-06-2016, 13:46
از دوستان اگه کسی دقیق اطلاع داره ک مدل های 2016 کی وارد بازار ایران میشن اطلاع بده ممنونم
Mehrdad092000
29-06-2016, 05:22
از دوستان اگه کسی دقیق اطلاع داره ک مدل های 2016 کی وارد بازار ایران میشن اطلاع بده ممنونم
فقط باید با فروشندگان بازار های مرزی صحبت کنی که اونم الان که با قاچاق مبارزه میکنن فکر کنم خیلی کم بشه
sorena_hi
04-07-2016, 02:14
سلام. نظر شما راجع به تیوی اندروید ال ای دی 4K فیلیپس سری PUT6800 با صفحه 50 اینچ چیه؟
البته من میخواستم ایکس ویژن بخرم چون سریهای جدید ظاهرا خوبن و تو دیجی کالا هم تعریفاشونو خونده بودم ولی این مدلو البته یه ماه کارکردشو جایی میده دو و هفتصد و البته میگه پونزده ماه از گارانتیش مونده ( از همین گارانتیهای متفرقه بانه ای)
فقط یه مشکلی، اونم اینکه منوهاش فارسی نیس. به نظرتون این مورد چقدر مهمه؟ ضمنا کیفیت تصویر و صدا برام مهمتر از همه اس و کند نبودن تعویض کانالها. ممنونم
Mehrdad092000
04-07-2016, 05:59
سلام. نظر شما راجع به تیوی اندروید ال ای دی 4K فیلیپس سری PUT6800 با صفحه 50 اینچ چیه؟
البته من میخواستم ایکس ویژن بخرم چون سریهای جدید ظاهرا خوبن و تو دیجی کالا هم تعریفاشونو خونده بودم ولی این مدلو البته یه ماه کارکردشو جایی میده دو و هفتصد و البته میگه پونزده ماه از گارانتیش مونده ( از همین گارانتیهای متفرقه بانه ای)
فقط یه مشکلی، اونم اینکه منوهاش فارسی نیس. به نظرتون این مورد چقدر مهمه؟ ضمنا کیفیت تصویر و صدا برام مهمتر از همه اس و کند نبودن تعویض کانالها. ممنونم
با سلام
قیمت این تیوی نهایت ۳ تومنه اصلا قیمتی که میده نمیارزه پیشنهادم نمیشه بخرین کار کرده
نسبت یه قیمتش بد نیست اندریود ۵ داره و ۸گیگ حافظه داخلی
منو چیز مهمی نیست اما اگه اذیتتون میکنه نگیرین ببینید عربی داره برای زیرنویس به مشکل نخورید
پنلشم فکر کنم ۱۲۰ باشه اگه اینطور باشه خوبه
راجب پنلش و اینکهusb3داره یا نه تحقیق کن فکر کنم نداره
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
sorena_hi
04-07-2016, 18:47
نمیشه منوهاشو فارسی کرد؟ با یه نرم افزاری مثلا؟ ضمنا کسی نظر دیگه ای نداره؟ در مقایسه با مدل 48ju6980سامسونگ از نظر کیفیت صدا و تصویر کدوم بهتره؟ فیلیپس مدل بالا یا سامی؟ ضمنا اون فیلیپسو چه قیمتی بده خوبه؟ و آیا اگه خراب شه تعمیرکار فیلیپس هست؟
فیلیپس برند خوبی هست . و محصولات بسیار خوبی داره .
منتها اگر پنل ضربه ای ببینه و یا دچار مشکل سخت افزاری بشه . به هیچ عنوان نمیشه تعمیرش کرد مگر اینکه پنل خاص ان را از خارج از کشور سفارش داد که هزینه ان بسیار بسیار بیشتر می شود . پس به ناچار باید قید تی وی رو زد.
koroush_rahimi
04-07-2016, 19:21
سلام تلویزیون من 50pfk 6510 هستش در مدل خاورمیانه نیست در محدوده انگلستان و تولید لهستان هستش منوی فارسی ندارد . دارای ----s , ----s2 هستش. فریمورش دانلود کنم ممکنه فارسی بشه
DJ POLESTAR
04-07-2016, 23:57
کشور سازنده محصولات فیلیپس کجاست؟
sorena_hi
05-07-2016, 12:47
منتها اگر پنل ضربه ای ببینه و یا دچار مشکل سخت افزاری بشه . به هیچ عنوان نمیشه تعمیرش کرد مگر اینکه پنل خاص ان را از خارج از کشور سفارش داد که هزینه ان بسیار بسیار بیشتر می شود . پس به ناچار باید قید تی وی رو زد.
یه سوالی. اگه تیوی پنلش ضربه بخوره قابل تعمیر هست اصلا و اینکه هیچکدوم از گارانتیهای ایران خرابی پنل رو تحت گارانتی دارن؟ واینکه اگه پنل خراب شه فکر کنم کلا باید قید تیوی رو زد و در اینجا بحث تعمیر اصلا مطرح نیس چه فیلیپس چه سامسونگ و الجی. درسته؟
واقعا تعمیرکار فیلیپس نیس؟
koroush_rahimi
07-07-2016, 17:45
کشور سازنده محصولات فیلیپس کجاست؟ برای کشور لهستان برای کشور ترکیه وارد میشود . چند روز پیش firmware جدیدش را با ساپورت فارسی
با تغییر زبان از ترکی به فارسی فایل به حجم 774.5 MB
zms.morteza
19-07-2016, 20:51
با سلام خدمت همه دوستان
من پارسال یه تلویزیون فیلیپس مدل 40PFH4509/88 خریدم تا یه ماه پیش هم هیچ مشکلی نداشت
ولی متاسفانه یک دفعه بیشتر قسمت های تلویزیون از کار افتاد و هیچ کای باهاش نمیتونم بکنم
تنظیمات تلویزیون بالا نمیاد
قسمت conect to network بالا نمیاد
خاموش نمیشه و .................
کنترلش هم هیچ مشکلی نداره ولی در کل دیگه هیچ کارایی نداره
چند جا پرس و جو کردم میگن بید آپدیت شه که مشکلش حل شه
ولی نمیدونم آپدیت آخرشو از کجا بگیرم سایت فیلیپس هم گشتم نتونستم لینک دانلودی چیزی پیدا کنم دستگاه هم خودش به اینترنت وصل نمیشه چون اون قسمتش از کار افتاده
دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنم ممنونش میشم:n03:
سلام خسته نباشيد
يه مشكل بزرگ : دفترچه راهنماي فارسي فيليپس پيدا ميشه خيلي سخته تنظيمات ؟
مدل 7150:n36:
masoud2554
27-10-2016, 23:54
با سلام من یک تلویزیون 42 اینچ 6800 فیلیپس دارم که متاسفانه زبان فارسی رو توی زیرنویس نمیاره و ضمنا چند ماهه که نمیتونم تو قسمت اسمارتش برم و تحقیقی که کردم یک عده میگن که فیلتره و عده دیگه میگن تحریمیم. کسی هست که در مورد این دو مشکل منو راهنمایی کنه. ممنون میشم :n41::n41::n03::n03:
masoud2554
27-10-2016, 23:57
به نظرم با توجه به کیفیت عالی که این تلویزیون داره ولی تو ایران بخاطر تحریم و فیلترینگ اصلا بدرد نمیخوره
masoud2554
28-10-2016, 00:02
شمارتو برام بفرست تا یک نفری که در زمینه تلویزیون فیلیپس فعالیت میکنه را بهت معرفی کنم
shahryar84
18-11-2016, 05:03
تلویزیون ال ای دی هوشمند فیلیپس مدل 55PFT6609 سایز 55 اینچ
را در دیجیکالا ببین.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سلام دوستان
نظرتان در مورد تلویزیون فیلیپس مدل 43pus6501 چیه؟ از دوستان کسی این مدل رو داره؟
فروشگاه فیلیپس تهران توی جمهوری فقط مدل 49 اینچش رو داره و فضای من هم جواب بالاتر از 43 اینچ رو نمیده.
غیر از بانه جای دیگری هم این مدل گیر میاد ؟
من خودم ساکن شیراز هستم.
با تشکر - محمد
سلام
چرا تلویزیون های فیلیپس اینقدر گرون هستند ؟ به خاطر این نور پس زمینه پشت تلویزیون هست ؟
koroush_rahimi
03-01-2017, 18:45
کیفیت ساخت و مصرف در کشور های اروپایی دلیل گران بودن ان است
سلام دوستان
ممکنه نشانی چند تا فروشگاه در تهران که تلویزیون فیلیپس میارند رو بدین ؟
باتشکر
koroush_rahimi
16-01-2017, 17:58
دوست عزیز اگر امکانش هست برو بانه بگیر اختلاف قیمت بیش از 400 هزار تومان است . امکان تست و تعویض هم داری
سلام نظر شما در مورد مدل 497101 و کسی این مدل را داره و ابنکه مدل بهتری هم هست ممنون
koroush_rahimi
17-01-2017, 21:00
من 50pfk6510 دارم برای دوستم 55pfk7109 خیلی عال 4k دارای ----s ----s2 ----t , 4k هستش
دوست عزیز اگر امکانش هست برو بانه بگیر اختلاف قیمت بیش از 400 هزار تومان است . امکان تست و تعویض هم داری
ضمن تشکر آیا توی بانه فروشگاهی که در زمینه فروش تلویزیون های فیلیپس بلحاظ کاری جای مطمئنی باشه سراغ دارید؟
البته توی تهران هم آدرسی باشه برای دیدن و مقایسه خوبه.
سلام دوستان ریموت کنترل فیلیپس از کجا میشه خرید ( اصلی):n13:
refresh_human
14-02-2017, 22:15
سلام دوستان قصد خرید فیلیپس 7150 دارم کسی ازش اطلاعات داره؟ فروشگاه معتبر جهت خرید؟ کسی استفاده کرده ازش؟مشکل کندی منو یا هنگ کردن داره؟تیونر ----- و گیرنده استانی اون کار میکنه؟ ممنون میشم اطلاعات بدید
hamid_hmmh
28-02-2017, 17:04
سلام
من چند ماهی هست که 49pus7101 دارم
hagijoon
02-03-2017, 00:29
سلام
من چند ماهی هست که 49pus7101 دارم
سلام میشه در مورد کیفیت تصویرش بگید که چطوره؟از نظر سرعت و روانی سیستم عاملش و همچنین کیفیت بدنه و ال ای دی های پشت تی وی که تو نور روز هم مشخص میشه و همچنین در مورد ر س ی و رش ایا کانالهای ۴ کی رو هم میتونه نمایش بده؟
hamid_hmmh
04-03-2017, 07:02
سلام میشه در مورد کیفیت تصویرش بگید که چطوره؟از نظر سرعت و روانی سیستم عاملش و همچنین کیفیت بدنه و ال ای دی های پشت تی وی که تو نور روز هم مشخص میشه و همچنین در مورد ر س ی و رش ایا کانالهای ۴ کی رو هم میتونه نمایش بده؟
کیفیت تصویر خوبی دارهدر مورد روان بودن سیستم عامل هم من مشکل خاصی ندیدم می تونم بگم کند نیست
کیفیت ساختش عالیه بدنه ی بسیار باریکی داره
هنوز از رس یور ش استفاده نکردم
در مورد 4k هم خودش یه دمو داره که کیفیت اون بی نظیره
آمبیلایت (نور پشت) این بیشتر سلیقه ای و شخصی هستش به نظر من خیلی عالیه بسیار خوب کار می کنه و
مود های مختلفی داره
اگه از پنجره نور خورشید بتابه واضحه که خیلی دید نداره اما میزان نورش تقریبا مثل فیلم تبلیغاتی
که براش ساختن هستش وعالی هستش بسیار سریع نسبت به تصویری که پخش می شه تغییر می کنه
توصیه ی من اینه که بدون گارانتی معتبر نخرید (گارانتی رسمی فیلیپس نه گارانتی بانه ای)
چون اگه اتفاقی براش بیفته نمایندگی رسمی(شکوفا الکتریک) تعمیرش نمی کنه (خودم زنگ زدم پرسیدم)
سلام، همین الان که دارم این مطلب را مینویسم تلویزیون فیلیپس مدل 6008 تو تعمییرگاه پاساژ آلمینیوم(خ.جمهوری) هست. فقط نزدیک سه سال کارکرد و از همون سال اول مشکلاتش شروع شد:
صدا داشت تصویر نداشت
تنظیماتش خودبخود میپرید
روشن نمیشد
خودبخود روشن میشد
منو هاش کند بود
و محدودیت های نرم افزاری (که اونا بماند)
ساپورت افتضاح نرم افزاری و فروم پشتیبانی داغووون
حالا هم که به مشکل خورده اصلا هیچ تعمییرکاری دست نمیزنه، این بنده خدا هم 350هزار تومان بابت ریبال چیپ گرفته ( که کاش حداقل ریبال کرده بود! ) وقتی اوردم خونه فقط 3 روز کار کرد، دوباره بردم تعمییرگاه و کلی دردسر...
با خرید tv فیلیپس زحماتی که برای بدست آوردن پولتون کشیدینو هدر ندین، سه سال پیش 3800 از بانه خریدمش که تو تهران تقریبا مدل مشابهش 4500 بود، خیلی اشتباه کردم، شما نکنید
برای من هیچ نفعی نداره که دوستان چه برندی بخرند یا نخرند؛ الان ساعت دوازده و نیم شبه فقط بخاطر عشقی که به این فروم دارم این پیامو نوشتم... کامیاب باشید
توصیه ی من اینه که بدون گارانتی معتبر نخرید (گارانتی رسمی فیلیپس نه گارانتی بانه ای)
چون اگه اتفاقی براش بیفته نمایندگی رسمی(شکوفا الکتریک) تعمیرش نمی کنه (خودم زنگ زدم پرسیدم)
سلام دوستان
از کجا میشه تلویزیون فیلیپس با گارانتی معتبر خرید؟
hamid_hmmh
08-03-2017, 08:10
سلام دوستان
از کجا میشه تلویزیون فیلیپس با گارانتی معتبر خرید؟
دیجیکالا داره
با گارانتی شکوفا الکتریک
البته اینایی که دیجی کالا داره مدل های قدیمی تره
فیلیپس سنتر تو جمهوری هم هست اما نمی دونم گارانتی داره یا نه
توصیه من اینه که دنبال مدل های اندروید دار نباشید چون خیلی کاربردی نیست
مدلی که من دارم آمبیلایت 3 طرفه داره که من واقعا لذت می برم
یه گزینه داره Demo me که یه ویدیو 4کا پخش می کنه کیفیت اون ویدیو بی نظیره
در کل خرید بدون گارانتی ریسک خیلی سنگینیه
hamid_hmmh
08-03-2017, 08:14
کسانی که تلویزیون فیلیپس دارن در مورد آپدیت و تنظیمات و اشکالات و تجربیاتشون حتما مطلب بزارن
در مورد این برند واقعا اطلاعات کمی وجود داره
hamid_hmmh
08-03-2017, 08:29
کشور سازنده محصولات فیلیپس کجاست؟ برای کشور لهستان برای کشور ترکیه وارد میشود . چند روز پیش firmware جدیدش را با ساپورت فارسی
با تغییر زبان از ترکی به فارسی فایل به حجم 774.5 MB
مي شه بيشتر توضيح بديد
چطور متوجه شدید که فارسی داره؟
خود فيليپس زبون فارسي رو گذاشته ؟
کسي اين آپديت رو تست کرده؟
سلام
اگه امكان داره طريقه آپديت تلوزيون فيليپس رو توضيح بدين
توي سايت خاور ميانه فيليپس نتونستم چيزي پيدا كنم
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.