PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپيك طرفداران Philips

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

t_tanhayam
06-02-2011, 10:34
نظررتون راجب مدل 5604 سایز 52 چیه لطفا قیمت را بگین

---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------

نظررتون راجب مدل 5604 سایز 52 چیه لطفا قیمت را بگین :20:

-فكر ميكنم اگر سراغ 5605 برين گزينه بهتري هست
-با توجه به اينكه 5604 مدل قديمي تري هست وميشه گفت شاخصه هاي تصويري خوب فيليپس رو كمتر درش ميبينيم
قابليت هايي مثل ambilight رو هم نداره
-لي مدل اپديت شده اون يعني 5605 حرف هاي زيادي براي گفتن داره بك لايت led ‌و نكات مثبتي كه ذكر ميشه
مصرف انرژي خيلي پايين
-كنتراست خوب
-بازتوليد رنگ مشكي عالي
-ساپورت divx از usb
و..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-در مورد قيمت هم متاسفانه اطلاعي ندارم عزيز

baran77777
06-02-2011, 20:08
با سلام دوستان گرامي كسي 8605 داره ؟ چطور تلويزيوني هست؟ با بررسي در سايت هاي بانه و گارانتي دار ظاهرا اختلاف زيادي در قيمت هم ندارند د ربانه 2700 و در سايت چاره باگارنتي 2900 زده اگه كسي داره لطفا در مورد كيفيت و عملكردش توضيح بده . توي سايت فيليپس زده mkv رو هم ساپورت ميكنه

ebi6630
06-02-2011, 20:13
کمک فوری...
از کجا بفهمم Philips 9705 آکبنده و اصلا استفاده نشده؟؟؟؟؟؟
خیلی فوریه......

t_tanhayam
06-02-2011, 21:19
با سلام دوستان گرامي كسي 8605 داره ؟ چطور تلويزيوني هست؟ با بررسي در سايت هاي بانه و گارانتي دار ظاهرا اختلاف زيادي در قيمت هم ندارند د ربانه 2700 و در سايت چاره باگارنتي 2900 زده اگه كسي داره لطفا در مورد كيفيت و عملكردش توضيح بده . توي سايت فيليپس زده mkv رو هم ساپورت ميكنه

-والا پنل هاي فيليپس يكجورايي خاص هستند
-تصوير زيبايي دارند رنگ ها خيلي دلنشين هست
-ديزاين كلاسيك خودشون رو دارند
-در مورد فرمت mkv ‌گويا نميتونه اجرا كنه توي flatpanelshd كه اينطور عنوان شده ولي بعضي كاربران حرف هايي ميزنند

-براي انتخاب هم يك رويو خوب :

و يك ترد خوب كه ميتونيد بيشتر نظر يوزرهاي اين پنل رو ببينيد:

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------

کمک فوری...
از کجا بفهمم Philips 9705 آکبنده و اصلا استفاده نشده؟؟؟؟؟؟
خیلی فوریه......

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

ebi6630
08-02-2011, 14:22
من 9705 گرفتم:8: با کیت عینک 3d و upgrade کردم.
ولی اصلا کار نمیکنه.چند تا فایل با پسوند های mkv avi mpeg باز کردم.2 تا تصویر همزمان سمت چپ و راست نشون میده. ولی وقتی میزنم رو 3d اصلا کار نمیکنه.کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای سه بعدی حتما باید blu ray dvd نگا کنم یا اینکه هر فیلمیو بریزم رو usb flash میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamidrezars
09-02-2011, 23:44
دوستان سلام کسی میدونه چرا قیمت فلیپس سه بعدی مدل 46pfl8605h وسه بعدی بامدل 46pfl9705hنزدیک به یک میلیون تومان فرق می کنه من قیمت گرفتم قیمت مدل سه بعدی مدل 46pfl8605h تقریبا سه میلیون صد تا دویست تومان وقیمت وسه بعدی بامدل 46pfl9705h تقریبا جهار میلیون دویست تومان می باشد درحالی که با توجه به خصوصیتشان در سایت فلیپس ظاهرا به جز بلنگو جلوی مدل 9705 فرق دیگری با هم ندارند .

t_tanhayam
10-02-2011, 10:26
دوستان سلام کسی میدونه چرا قیمت فلیپس سه بعدی مدل 46pfl8605h وسه بعدی بامدل 46pfl9705hنزدیک به یک میلیون تومان فرق می کنه من قیمت گرفتم قیمت مدل سه بعدی مدل 46pfl8605h تقریبا سه میلیون صد تا دویست تومان وقیمت وسه بعدی بامدل 46pfl9705h تقریبا جهار میلیون دویست تومان می باشد درحالی که با توجه به خصوصیتشان در سایت فلیپس ظاهرا به جز بلنگو جلوی مدل 9705 فرق دیگری با هم ندارند .

-بزرگوار تفاوت عمده اين دو مدل كه اين اختلاف قيمت رو توجيه ميكنه مربوط ميشه به تفاوت در نوردهي و بك لايت پنل
9705 بر اساس local dimming نوردهي داره وبخاطر اين كنتراست فوق العاد ه خوبي رو 10000000 و مشكي عالي رو ميتونيد ازش ببينيد
-همينطور سري 9 در واقع LED Pro هستند كه كنتراست وبرايتنس بي نظيري رو ارائه ميكنند
8605 يك edge led هست وكنتراست پايين تري داره
-همينطور سري 9 پنل 400 هرتز هست و پنل 8 مقدار 200 هرتز
-همينطور زمان پاسخ دهي متفاوت 1 و 0.5 ميلي ثانيه
و..

8605:

9705:

-ميتونيد ترد خوب زير رو هم مطالعه كنيد :

khansalar
01-03-2011, 12:42
سلام
ضمن تشکر از راهنماییهای ابی عزیر
کسی تجربه philips46 8605 رو داره و به نظر شما نسبت به 40 9704 که 3d نیست اما Full Led هست و یک سری برتریها نسبت به 8605 داره - کدوم بگیرم منطقی تره قیمت بدون گارانتی 46 8605 بانه :2500 و 40 9704 2100 واسه فضای حدود 35 تا 40 متر میخوام
ممنون میشم

homaan
03-03-2011, 15:30
با عرض سلام
دوستان عزیز من میخوا هم یک led 32 بخرم .مارک فیلیپس اینجا فقط 5605 و 3605 هست و سری9705 و8605 سایز 32 ندارند از دوستان میخواستم راهنمایی کنند بین مدل 32 اینچ 5605 و سونی 32 اینچ ex710 و 32 اینچ سامسونگ 6960 کدوم از نظر کیفیت تصویر و کارایی بهتره بخصوص دوستان اگه فیلیپس 5605 دارند در مورد کیفیت اون توضیحی بفرمایند ممنون میشم

homaan
04-03-2011, 11:50
با عرض سلام
دوستان عزیز من میخوا هم یک led 32 بخرم .مارک فیلیپس اینجا فقط 5605 و 3605 هست و سری9705 و8605 سایز 32 ندارند از دوستان میخواستم راهنمایی کنند بین مدل 32 اینچ 5605 و سونی 32 اینچ ex710 و 32 اینچ سامسونگ 6960 کدوم از نظر کیفیت تصویر و کارایی بهتره بخصوص دوستان اگه فیلیپس 5605 دارند در مورد کیفیت اون توضیحی بفرمایند ممنون میشم

سلام دوستان لطفا اگه اطلاعاتی دارن میشه لطفا منو راهنمایی کنند

t_tanhayam
04-03-2011, 12:39
سلام دوستان لطفا اگه اطلاعاتی دارن میشه لطفا منو راهنمایی کنند

-فكر ميكنم رويو خوبي كه وجود داره ابهامات شما رو بر طرف كنه :

-همونطور كه ميبينيد ميشه مزايا رو اين طور گفت:
-بلك لول خوب اين پنل
-نداشتن مشكل ابري شدن كه اكثر edge lit ها درگير هستند باهاش
-صداي خوب اين پنل

-در مورد معايب هم :

-رفلكشن زياد پنل
-پردازش تصوير زياد خوبي نداره چه sd و چه hd
-نداشتن ambilight ( سري هاي ارزان قيمت فيليپس)

homaan
04-03-2011, 14:41
سلام
خیلی از راهنمایی و معرفی رویو که گفتید ممنون هستم حالا میخواستم ببینم از دوستان که 5605 دارند در موردش نظرشون را بفرمایند اگه میتونن مقایسه ای هم با سونی ex710 و سامسونگ 6960 از نظر کیفیت تصویر بفرمایند بسیار سپاسگزار م

-فكر ميكنم رويو خوبي كه وجود داره ابهامات شما رو بر طرف كنه :

-همونطور كه ميبينيد ميشه مزايا رو اين طور گفت:
-بلك لول خوب اين پنل
-نداشتن مشكل ابري شدن كه اكثر edge lit ها درگير هستند باهاش
-صداي خوب اين پنل

-در مورد معايب هم :

-رفلكشن زياد پنل
-پردازش تصوير زياد خوبي نداره چه sd و چه hd
-نداشتن ambilight ( سري هاي ارزان قيمت فيليپس)

sound.vision
04-03-2011, 21:01
با عرض سلام

سلام بر شما... راهی که شما داری می ری من چند وقت پیش رفتم و به غیر از سامسونگ و سری 3 هزار فیلیپس اونای دیگه مدل های انتخابی من برای خرید یه TV 32 بودند.
فی الواقع مدل مورد علاقه من اول از همه سری 9 هزار و بعدش سری 8 یا 7 فیلیپس بود ولی از اونجایی که تو ایران سایز 32 این تی وی ها پیدا نمی شد به همون 5605 رضایت دادم و انصافا کیفیت تصویر خوبی داره و صداش هم نسبت به LCD LED TV های امروزی خیلی بهتر و بالاتر هستش.... اگه دنبال یه تلویزیون خوب تو این سایز هستی من بهت همین مدل 5605 رو پیشنهاد می کنم و البته تنها مشکلی که داره این هست که گیرنده داخلی دیجیتال نداره --- در حالی که اگه از سری های 9 یا 8 هزار فیلیپس در سایز 32 پیدا می شد این مشکل هم وجود نداشت... در کل اگه با نداشتن گیرنده دیجیتال مشکلی نداری من بهت پیشنهاد می کنم همین مدل فیلیپس رو بخری...چون قبلا خودم دربارش خیلی تحقیق کردم تنها علتی که نخریدمش به خاطر نداشتن ----t بود... در مورد سونی هم مدل خوبی انتخاب کردی هر چند به نظر من به فیلیپس به هیچ وجه نمی رسه اما در کل مشخصات و کیفیت نسبتا خوبی داره مضافا اینکه گیرنده داخلی دیجیتال هم داره... اما بهت توصیه می کنم حتمن صداش رو تست کنی ببینی می پسندی یا نه....

دوست عزیز اگه راهی پیدا کردی که مدل های بالای فیلیپس رو بشه در سایز 32 خریداری کرد منم با خبر کن...سپاس

موفق باشی

ANIEL
05-03-2011, 12:21
با سلام
دوستان گرامي اينجانب تا چند روز آينده از بين مدلهاي 9704و8605 يكي را جهت خريد انتخاب خواهم كرد ولي چند سئوال دارم اگر لطف كنيد و اينجانب را راهنمايي فرماييد:
1- با توجه به كامل نبودن تكنولوژي سه بعدي و ضعف تلوزيونهاي فيليپس نسبت به رقبا در اين زمينه آيا مدل8605 ر اشما پيشنهاد ميكنيد؟
2-به جز بحت زيبايي پنل 9704 آيا كيفيت تصوير و ساير مشخصات9704 از 8605 بالاتر است يا فرق آنچناني نميكند؟
3- مدل 9704 ر ادرتهران و بانه چه قيمتي است ؟
4-تلوزيون 9704 بودن گارانتي را شما پيشنهاد ميكنيد؟

t_tanhayam
05-03-2011, 13:28
با سلام
دوستان گرامي اينجانب تا چند روز آينده از بين مدلهاي 9704و8605 يكي را جهت خريد انتخاب خواهم كرد ولي چند سئوال دارم اگر لطف كنيد و اينجانب را راهنمايي فرماييد:
1- با توجه به كامل نبودن تكنولوژي سه بعدي و ضعف تلوزيونهاي فيليپس نسبت به رقبا در اين زمينه آيا مدل8605 ر اشما پيشنهاد ميكنيد؟
2-به جز بحت زيبايي پنل 9704 آيا كيفيت تصوير و ساير مشخصات9704 از 8605 بالاتر است يا فرق آنچناني نميكند؟

1- در مورد 3d ‌از نظر من الان دست نگهداريد بهتر هست
2-سري هاي 9 از نظر تصويري برتر هستند مخصوصا سيستم نوردهي local dimming كه برتري هاي خودش رو نسبت به edge led ‌ها داره

-توصيه من به شما خواندن رويو هاي خوبي كه از هر دو پنل وجود داره هست:

8605 :

9704:

sound.vision
05-03-2011, 15:09
با سلام

صد البته که سری 9 هزار با 8 هزار متفاوت است... هم از نظر قیمت و هم از نظر مشخصات با هم تفاوت های نسبتا زیادی دارند... اگه می خوای یک انتخاب منطقی انجام بدی همونطور که استاد عزیز t_tanhayam گفته اول از همه سایت هایی که ریویو انجام دادن رو مطالعه کن و بعدش با توجه به بودجه ای که در نظر گرفتی انتخابت رو انجام بده.... سری هشت با سری 9 در یک اینچ مشابه با هم چند صد هزار تومان تفاوت قیمتی دارند...بنابراین مقایسه اصولی نمی شه کرد چون مبنای قیمتی مشابه ای ندارند... در ضمن مدل 9705 با توجه به جدیدتر بودنش ارجحیت داره به 9704...
من اگه جای شما بودم و قیمت هم برام مسئله ای نبود انتخاب هام به ترتیب اینجور بودن :
9705
9704
8604

فقط توجه داشته باش سری 9 هم پردازنده قوی تری داره و هم اینکه صداش به مراتب بهتر از سایر مدل هاست و از همه مهمتر اینکه LED Pro هستش که دیگه مشکلات تی وی های دور ال ای دی رو باهاش مواجه نمی شی. . به قول معروف هر چی پول بدی آش می خوری....

* با توجه به اینکه مدل 9705 جایگزین مدل 9704 شده مطمئن نیستم که به راحتی پیدا بشه ولی باز شما بپرس
*در مورد خرید بدون گارانتی هم بستگی به این داره که آدم مطمئنی رو بشناسی یا نه و اینکه چقدر می توینی ریسک کنی...

در کل فیلیپس درسته که گرون تر هستش اما ارزش بهای پرداختی رو داره...(تجربه و نظر شخصی)

khansalar
06-03-2011, 11:19
با سلام

سلام دوست عزیز
من تقریبا بین این دو مدل و یه مدل از یه برند دیگه تحقیق کردم و اتفاقا دیروز از نزدیک پنل 9704 رو هم تو نمایندگی فیلیپس تو خ ولیعصر بالاتر از عباس آباد دیدم - خیلی عالی بود البته دیروز مدل 8605 رو نداشت ولی با تحقیقی که من کردم و با فروشنده هم صحبت کردم تفاوت زیادی با سری 9000 داره هم از نظر ظاهر و هم کیفیت - مدل 9705 هم خوب 3d هست ولی به نظر من ارزش اختلاف قیمت با 9704 رو نداره و البته یه مسئله سلیقه ای هست از نظر قیمت هم مدل 9704 سایز 40 تو بانه 2150 من قیمت گرفتم و نمایندگی 2700 و مدل 8605 سایز 46 تو بانه 2500 ولی اینجا نداشت پس:
1-به نظر من نه
2-تفاوت قابل ملاحظه
3- سایز 40 بانه 2150 تهران 2700
4-بستگی به ریسک پذیری خودتون داره و اگر 2150+100 بابت هزینه حمل =2250 اختلاف 450 هزارتومنی ارزش داره یا نه به نظر خودتون بستگی داره

deltadie
06-03-2011, 14:20
سلام دوست عزيز
بنده 6 ماهه 9704 دارم فوق العاده است. هركدام ار فاميل كه ديدند عاشقش شدند.
كلا نگرش دوستان من از برندهاي ديگه به فيليپس كشيده شده. تصوير و صداي فوق العاده داره.
بن نظر من با توجه به اينكه تكنولوژي 3D تازه اومده فعلا جاي كار داره.
سال 83 كه اولين lcd ها وارد بازار شد من نگرفتم چرا كه اون موقع مشكلات زيادي داشت ولي خيليها به خاطر كلاسش با
قيمتهاي گزافي ميخريدند در حالي كه شما همون ها رو الان مفت هم نمي خري. lcd هاي سه بعدي هم همينطور هستند
و چند سال ديگه به اوج شكوفايي و قيمت مناسب ميرسند.
در ضمن بگم انتخاب 9704 من حاصل 6 ماه تحقيق و بالا و پايين كردن جمهوري و ريوي هاي سايت هاي معتبره.
اگه پولشو داري مدل 9705 رو بگير نه بخاطر سه بعدي بودنش بلكه بخاطر امكانات و كيفيت تصوير بهترش البته در فيلمهاي full HD

sound.vision
08-03-2011, 12:10
دوستان عزیز از اونجایی که یه مدتی هست که فیلیپس مدل های جدید رو به بازار معرفی نکرده امروز یه سرچی کردم و یه سری نتایج جالب بدست اومد که البته به صورت رسمی منتشر نشدن ولی خوب شاید دونستنشون جالب باشه...

xxPFL9706
- ----T/T2/C
- Tuners: 2x ----T, 2x ----T2, 2x ----C
- 400 Hz
- 3D Ready
- AmbiLight Spectra 3
- 4x HDMI
- --- Recording with 32GB internal FLASH (USB support)
- Wi-Fi via integrated WLAN chip
- Net TV with Full Internet

xxPFL8606
- ----T/C
- 200 Hz
- 3D Ready
- AmbiLight Spectra 2
- 4x HDMI
- --- Recording with 16GB internal FLASH (USB support)
- Wi-Fi via integrated WLAN chip
- Net TV with Full Internet

xxPFL7606
- ----T/C
- 200 Hz
- 3D Ready
- AmbiLight Spectra 2
- 4x HDMI
- --- Recording with no internal FLASH (USB support)
- Net TV

این ها ظاهرا مدل های سال 2011 فیلیپس هستند که هنوز به صورت رسمی اعلام نشدن و در بعضی از فروم ها (به خصوص کشورهای حوزه اسکاندیناوی) توسط کاربران معرفی شدن و علی الظاهر تبلیغاتشون تو یه سری از کشورها شروع شده... همین جوری که مشخصات جالبی دارند به خصوص داشتن هارد اینترنال و رکوردینگ و.... باید دید کی این دستگاه ها سر از ایران در میارن...(عجیبه سونی....پناسونیک و خیلی از برندهای دیگه مدل های جدیدشون رو چند وقتی هست که به صورت رسمی اعلام کردن اما فیلیپس هنوز به صورت رسمی حرکتی نکرده)

t_tanhayam
08-03-2011, 16:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

PHILIPS 2011 - 9000 Series Smart LED TV

-البته ميتونيد توي Newscenter هم سرچ كنيد:

sound.vision
08-03-2011, 16:55

تو این قسمت که ظاهرا اینجور نوشته که تی وی های جدید در ماه های April May به بازار عرضه می شن یعنی یه چیزی تو بهار سال آینده....یه چند ماهی هم می کشه تا سر از ایران در بیارن!

sound.vision
10-03-2011, 15:41
همونطور که تو پست های قبلی گفته شده بود فیلیپس تلویزیون های LED جدیدی را معرفی کرده که مشخصات خوبی دارند اونایی که دوست دارند مشخصات این دستگاه ها رو ببینن می تونن لینک های زیر مراجعه کنند....

در سری 9 هزار کد 9606

در سری 7 هزار کد 7606

در سری 3 هزار با کد 3606

و در سایر سری های شش، هشت و پنج هم مدل های جدیدی را معرفی کرده...فقط تنها نکته ای که باعث نگرانی هست اینه که تو مشخصات این تی وی های جدید نوشته شده که دارای ----S/T/C هستند اون چیزی که آدم رو نگران می کنه اینه که نکنه یه وقت به خاطر داشتن ----S این مدل ها وارد نشن و یا اینکه به کل بگیرند سیستم --- رو از روی تی وی های جدید از بیخ و بن حذف کنن....!

t_tanhayam
10-03-2011, 16:48
متاسفانه فيليپس توي ايران خيلي ضهيف كار ميكنه
-برند خاصي هست مدل هاي 2010 رو هنوز نميتونيم پيدا كنيم چه برسه به 2011
-اين شيفتي كه بين زمان توليد وورود محصولات سال هاي مختلف و جود داره نگران كنندست براي خريداران

sound.vision
10-03-2011, 17:26
متاسفانه فيليپس توي ايران خيلي ضهيف كار ميكنه
-برند خاصي هست مدل هاي 2010 رو هنوز نميتونيم پيدا كنيم چه برسه به 2011
-اين شيفتي كه بين زمان توليد وورود محصولات سال هاي مختلف و جود داره نگران كنندست براي خريداران

دقیقا همینطور هست... فیلیپس نزدیک به چندین دهه هست که تو ایران فروش داره و متاسفانه نباید وضعیت این چنینی داشت... فکر می کنم 30 یا حتی 40 سال است که ساختمان مرکزی و نمایندگی فیلیپس تو خیابان انقلاب نزدیک میدان فردوسی تهران است اینقدر برای خودش بین مردم اعتبار داشت که وقتی می خواستند آدرس بدهند می گفتند روبروی ساختمان فیلیپس یا همون جایی که ساختمان فیلیپس هست... اما بخش فروش و بازاریابی اینقدر بد کار کردن که کمتر این برند طرفدار داره.... اسم نمایندگیش شرکت آریا الکترونیک بود قبلا (اگه اشتباه نکنم) حالا هم که شده پارس الرمس... نه درست جنس وارد می کنن و نه تبلیغات حسابی می کنند که مردم یه برند حسابی رو بشناسند..... کل نمایندگی های فروش فیلیپس از انگشتان دست هم فراتر نمی ره... خوب معلومه دیگه برندی مثل ال جی فرمانروایی برای خودش راه بندازه تو ایران....! اگه درست کار کرده بودن همون آریا الکترونیک باید سایت مونتاژ محصولات صوتی تصویری فیلیپس رو تو خاورمیانه از آن خودش کرده بود نه اینکه دست و پا شکسته اونم با کلی تاخیر و قیمت بالا چند تا دونه دستگاه وارد کنه....!

{همین کارا رو می کنن که آدم می ره جنس از مرز بدون گارانتی میاره}

Razavi Parsa
11-03-2011, 06:18
سلام من هم طرفدار پرپاقرص فيليپس هستم. تصميم گرفتم برم بانه يك 9704 بيارم . البته شايد هم 9705 ولي چون هنوز سه بعدي مشكلات خاص خودشو داره بيشتر نظرم رو 9704 است. توي شهر ما (مشهد) فكر نمي كنم فيليپس پيدا بشه. كسي مي تونه كمكم كنه كه اگه رفتم بانه چيكار كنم سرم كلاه نره؟
منوي مخفيشو چي جوري بيارم كه ببينم چقدر كار كرده؟
ربه طور كلي چه تست هايي رو تي وي انجام بدم و بعد بخرمش؟
قيمت ها در بانه و اينجا چي جوريه؟ صرق مي كنه برم بانه؟

Razavi Parsa
11-03-2011, 06:28
سلام من هم طرفدار پرپا قرص فيليپس هستم. تصميم گرفتم برم بانه 9704 بگيرم. يا شايد هم 9705 البته نظرم رو 9704 است چون سه بعدي هنوز خيلي مشكلات داره. توي شهر ما ( مشهد) هم فيليپس پيدا نميشه.
حالا مي خوام منو راهنمايي كنين اگه رفتم بانه منوي مخفي تي وي رو واسه ساعت كاركردش چي جوري بيارم؟
كلا چي تست هاي رو تي وي انجام بدم كه سرم كلاه نره؟
اصلا ارزش داره برم بانه خريد كنم؟
9704 46 اينچ تو بانه و اينجا چنده؟

Razavi Parsa
11-03-2011, 06:32
اسمارت ال اي دي فيليپس با ال اي دي پرو چه فرقي مي كنه؟

t_tanhayam
11-03-2011, 12:32
سلام من هم طرفدار پرپا قرص فيليپس هستم. تصميم گرفتم برم بانه 9704 بگيرم. يا شايد هم 9705 البته نظرم رو 9704 است چون سه بعدي هنوز خيلي مشكلات داره. توي شهر ما ( مشهد) هم فيليپس پيدا نميشه.
حالا مي خوام منو راهنمايي كنين اگه رفتم بانه منوي مخفي تي وي رو واسه ساعت كاركردش چي جوري بيارم؟

-عزيز مشهد التون نمايندگي فيليپس هست ميتونيد برين اونجا ومقايسه اي داشته باشين
-در مورد خريد هم گير منوي مخفي نباشين
-تست هاي پيكسل سوخته و ضربه نخوردن سالم بودن پنل رو تنها انجام بدين
-و احيانا چك كردن شماره سريال دستگاه با باكس

40PFL9704‎ 2900

t_tanhayam
11-03-2011, 12:42
اسمارت ال اي دي فيليپس با ال اي دي پرو چه فرقي مي كنه؟

-خوب smart منظورش بيشتر در مورد نحوه كنترل وپردازش نقاط نوردهي هست كه هوشمندانه انجام ميشه و مخصوصا مقدار مصرف انرژي رو تا 50 % كاهش ميده
و در مورد led pro هم بايد گفت علاوه بر اين با موتور پردازش تصوير قدرتمدن اين پنل و همينطور افزايش نقاط نوردهي (فكر ميكنم 224 نقطه بود ) و كنترل بك لايت بازتوليد رنگ مشكي رو در حد عالي دارين ( سياه رو سياه تر و سفيد رو سفيد تر دارين )

mehdy55
11-03-2011, 18:45
سلام به دوستان ارجمند
از بین مدلهای موجود فیلیپس مناسبترین انتخاب با توجه به اولویتهای ذیل چیست ؟
1- upscaling مناسب برای تصاویر sd
2- کیفیت عالی تصاویر از نظر زمان پاسخدهی، کنتراست و ...
3- دارا بودن پورتهای مختلف از قبیل usb و sd memory card و ساپورت تجهیزات جانبی از جمله هارد اکسترنال و ...
4- کیفیت مطلوب در زمان استفاده از بازیهای کامپیوتری
5- مصرف بهبنه انرژی
6-دارای گیرنده دیجیتال
7- طراحی ظاهری مناسب و کیفیت بدنه

از عزیزانی که لطف می کنند و در این خصوص راهنمایی میفرمایند صمیمانه سپاسگذارم

t_tanhayam
11-03-2011, 20:50
سلام به دوستان ارجمند
از بین مدلهای موجود فیلیپس مناسبترین انتخاب با توجه به اولویتهای ذیل چیست ؟
1- upscaling مناسب برای تصاویر sd
2- کیفیت عالی تصاویر از نظر زمان پاسخدهی، کنتراست و ...
3- دارا بودن پورتهای مختلف از قبیل usb و sd memory card و ساپورت تجهیزات جانبی از جمله هارد اکسترنال و ...
4- کیفیت مطلوب در زمان استفاده از بازیهای کامپیوتری
5- مصرف بهبنه انرژی
6-دارای گیرنده دیجیتال
7- طراحی ظاهری مناسب و کیفیت بدنه

از عزیزانی که لطف می کنند و در این خصوص راهنمایی میفرمایند صمیمانه سپاسگذارم

-سري هاي 9 فيليپس ميتونه گزينه مورد نظر شما باشه مثل : 9704
-و اگر 3d هم ميخواين مدل هايي مثل : 9705

Razavi Parsa
11-03-2011, 23:22
از شما t_tanhayam صميمانه تشكر مي كنم. من نمي دونم اختلاف قيمت 9704 و 9705 چقدره به نظر شما ارزش داره من كه قصد استفاده از فناوري سه بعدي رو ندارم ( البته فعلا) فقط به خاطر كيفيت تصوير بالاتر9705 به جاي 9704 برم بانه 9705 بگيرم؟ ممنون

Razavi Parsa
11-03-2011, 23:28
راستي بالاخره من نفهميدم اسمارت ال اي دي بهتره و فناريش جديدتره يا ال اي دي پرو؟
من تو خريد خيلي وسواس دارم الان كه تو تاپيك اين مطلبو خوندم كه اسمارت ال اي دي هاي جديد 9000 فيليپس با ----s اومدن ديگه حتي نظرم از 9704 هم يه خورده برگشته. حالا اين ها اصلا توليد شدن يانه؟ 9704 بهتره يا اين مدل ها؟ اختلاف قيمتش چقدره؟

t_tanhayam
12-03-2011, 01:09
راستي بالاخره من نفهميدم اسمارت ال اي دي بهتره و فناريش جديدتره يا ال اي دي پرو؟
من تو خريد خيلي وسواس دارم الان كه تو تاپيك اين مطلبو خوندم كه اسمارت ال اي دي هاي جديد 9000 فيليپس با ----s اومدن ديگه حتي نظرم از 9704 هم يه خورده برگشته. حالا اين ها اصلا توليد شدن يانه؟ 9704 بهتره يا اين مدل ها؟ اختلاف قيمتش چقدره؟

-شما سري هاي 9 رو بگيرين هر دو فن اوري رو دارند( زياد سخت نگيرين )
-در مورد وجود ----s هم مدل هاي داخلي رو زياد حساب نكنيد چون قابليت هايي برداشته ميشه حتي ----t چه برسد به ----s

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

از شما t_tanhayam صميمانه تشكر مي كنم. من نمي دونم اختلاف قيمت 9704 و 9705 چقدره به نظر شما ارزش داره من كه قصد استفاده از فناوري سه بعدي رو ندارم ( البته فعلا) فقط به خاطر كيفيت تصوير بالاتر9705 به جاي 9704 برم بانه 9705 بگيرم؟ ممنون

40PFL9704‎ 2900
40PFL9705‎ 3450

-در مود 3d نظر شخصي من اينه كه سراغش نرين به علت هاي متفاوت
-به نظرم همون 9704 رو تهيه كنيد گزينه خوبيه وبيشتر توجيه خريد داره

---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------

40PFL9704‎ 2900
40PFL9705‎ 3450

-در مود 3d نظر شخصي من اينه كه سراغش نرين به علت هاي متفاوت
-به نظرم همون 9704 رو تهيه كنيد گزينه خوبيه وبيشتر توجيه خريد داره

t_tanhayam
12-03-2011, 10:45
Philips’ 2011 TV line-up

Philips Cinema 21:9 Gold

50PFL7956K سايز در دسترس

Philips 9000 LED

Philips 9606K (9706K) will be available in 32, 37, 40, 46 and 52 inches called 32PFL9606K, 37PFL9606K, 40PFL9606K, 46PFL9707K and 52PFL9606K.

Philips 8000 LED

Philips 8606K will be available in 37, 40 and 46 inches called 37PFL8606K, 40PFL8606K and 46PFL8606K.

Philips 7000 LED

Philips 7606K will be available in 32, 37, 42, 47 and 55 inches called 32PFL7606K, 37PFL7606K, 42PFL7606K, 47PFL7606K and 55PFL7606K.

Philips 6000, 5000, 4000 and 3000 ranges

-در محصولات 2011 دو نوع تكنولوژي 3d رو ميبينيم :

-3D Max كه تكنولوژي گران قيمت تري هست ومربوط ميشه به داشتن Active shutter glasses
-Easy 3D كه مربوط ميشه به مدل هاي ارزان تر و عينك هاي passive 3D مشابه بعضي مدل هاي ال جي امسال

-يك قابليت خيلي جالب كه اضافه شده كه براي گيمر ها خيلي بايد جالب باشه اين هست كه زماني كه شما گيم رو در حالت multiplayer دارين بازي ميكنيد ميتونيد تصوير رو تمام صفحه داشته باشين نه دو تكه (بالا -پايين يا چپ-راست)
-هر بازيكني ميتونه يك تصوير كامل رو داشته باشه البته با استفاده از عينك هاي 3d و البته تنها در حالت دو بعدي

-قابليت هايي مثل dlna -sharing با گوشي هايي مثل apple ,android هم محيا شده
-همينطور قابليت هايي مثل ركورد بر روي هارد و حافظه هاي جانبي

vahid1991
12-03-2011, 11:57
سلام. چجوری میشه صدای تلویزیون 40pfl8605h/12 رو به سینمای hts3540 وصل کرد؟ من از HDMI استفاده کردم ولی وقتی از قسمت setup بخش speakers گزینه amplifier رو انتخاب میکنم این پیغامو میده:Failed! tv speakers active

t_tanhayam
12-03-2011, 13:09
سلام. چجوری میشه صدای تلویزیون 40pfl8605h/12 رو به سینمای hts3540 وصل کرد؟ من از HDMI استفاده کردم ولی وقتی از قسمت setup بخش speakers گزینه amplifier رو انتخاب میکنم این پیغامو میده:Failed! tv speakers active

- عزيز قاعدتا اين كار انجام نميشه حتما توي منو ها دنبال گزينه هاي خروجي صدا بگردين

mehdy55
13-03-2011, 09:08
با سلام و احترام

عزيزان آيا جايي رو سراغ دارين كه philips pfl 9704 رو بدون گارانتي با قيمتهاي نزديك به بانه داشته باشه؟
لطفادر صورت اطلاع در اين خصوص راهنمايي بفرماييد.

mehdy55
13-03-2011, 22:11
سلام، نظرتون در مورد Philips pfl 8605 چیه؟ به نسبت سری 9 قیمتش مناسبتره و از لحاظ مشخصات فنی هم در سطح قابل قبولی قرار داره؟
در مقایسه با سایر مارکهای دیگر از جمله سونی، شارپ، ال.جی و سامسونگ در این رده قیمتی اونو چطور ارزیابی میکنید.
متشکرم

mehdy55
13-03-2011, 22:21

سلام دوست عزیز
آیا موفق شدید مدل مورد نظرتون رو از بانه تهیه کنید؟
حدود قیمتی این مدل در بانه چنده ؟(البته اگر قیمت گرفتین)
در مورد سری 8 هم اگر دوستان اطلاعی دارند لطفا ما رو بی نصیب نذارن.
از الطفاتتون ممنونم

t_tanhayam
13-03-2011, 22:26
سلام، نظرتون در مورد Philips pfl 8605 چیه؟ به نسبت سری 9 قیمتش مناسبتره و از لحاظ مشخصات فنی هم در سطح قابل قبولی قرار داره؟
در مقایسه با سایر مارکهای دیگر از جمله سونی، شارپ، ال.جی و سامسونگ در این رده قیمتی اونو چطور ارزیابی میکنید.
متشکرم

-خوب نميشه يك edge lit رو با يك led pro local dimming مقايسه كرد به هر صورت سري هاي 9 برتري هاي خودشون رو دارند
-ولي 8605 هم گزينه شايد معقول تري از نظر هزينه و امكانات باشه نه از لحاظ picture quality (البته حرفي كه هميشه خدمت دوستان عزض ميشه اين تفاوت در كيفيت تصوير شايد براي خيلي از يوزرهاي خونگي قابل تمييز واهميت نداشته باشه )
-به هر صورت فيليپس تصوير وپردازنده هاي با بيت هاي بالاي خودش رو داره و ميشه گفت خاص هست
-بيشتر به سليقه شما بستگي داره

Razavi Parsa
14-03-2011, 00:14
سلام من تلفني از بانه 9704 چهل اينچ رو قيمت گرفتم گفت دو ميليون و پنجاه هزار
هنوز نرفتم ولي شاسد تا قبل تابستون برم - تصميم قطعي هم نگرفتم با اين مدل هاي جديد هم كه...!

Razavi Parsa
14-03-2011, 00:16
سلام خدمت t_tanhayam عزيز عرض كنم كه كنم من اول اول قصد خريد full led شارپ همون مدل دو مگاپيكسلي 700m رو داشتم. بعد از آشنا شدن با فيليپس كلا به اين برند علاقه مند شدم. بعد واسه خريد بين 9704 و 9705 و Philips Cinema 21:9 Gold مونده بودم. باز با تحقيق بيشتر 9704 رو انتخاب كردم ولي هنوز Philips Cinema 21:9 Gold رو دوست دارم.
بامعرفي Philips’ 2011 TV line-up و خصوصا 46PFL9707K با اين قابليت USB Recording باز هم دو دل شدم! ميشه يه مقابسه اجمالي بين 9704 و Philips 9606K (9706K) will be available in 32, 37, 40, 46 and 52 inches called 32PFL9606K, 37PFL9606K, 40PFL9606K, 46PFL9707K and 52PFL9606K و Philips Cinema 21:9 Gold و كيفيت اين سه مدل نسبت به هم داشته باشين؟
قيمت هاي 46PFL9707K يا 40PFL9606K و Philips Cinema 21:9 Gold چندن؟
شما از بين 9704 و Philips Cinema 21:9 Gold و 46PFL9707K يا 40PFL9606K به ترتيب كدام رو پيشنهاد مي كنيد؟

t_tanhayam
14-03-2011, 09:48
سلام خدمت t_tanhayam عزيز عرض كنم كه كنم من اول اول قصد خريد full led شارپ همون مدل دو مگاپيكسلي 700m رو داشتم. بعد از آشنا شدن با فيليپس كلا به اين برند علاقه مند شدم. بعد واسه خريد بين 9704 و 9705 و Philips Cinema 21:9 Gold مونده بودم. باز با تحقيق بيشتر 9704 رو انتخاب كردم ولي هنوز Philips Cinema 21:9 Gold رو دوست دارم.
بامعرفي Philips’ 2011 TV line-up و خصوصا 46PFL9707K با اين قابليت USB Recording باز هم دو دل شدم! ميشه يه مقابسه اجمالي بين 9704 و Philips 9606K (9706K) will be available in 32, 37, 40, 46 and 52 inches called 32PFL9606K, 37PFL9606K, 40PFL9606K, 46PFL9707K and 52PFL9606K و Philips Cinema 21:9 Gold و كيفيت اين سه مدل نسبت به هم داشته باشين؟
قيمت هاي 46PFL9707K يا 40PFL9606K و Philips Cinema 21:9 Gold چندن؟
شما از بين 9704 و Philips Cinema 21:9 Gold و 46PFL9707K يا 40PFL9606K به ترتيب كدام رو پيشنهاد مي كنيد؟

عزيز در مورد cinema 21:gold كه تنها در سايز 50 توليد ميشه
-در مورد سري هاي ...k ‌هم كه هنوز وارد بازار نشدند فكر نميكنم به اين زوديها سرو كلشون پيدا بشه 1 سالي طول خواهد كشيد همينطور هنوز رويو نشدند
-برتري سري هاي 2011 در پردازش گرهاي سيگنال هاي بيت بالا هستند (10-16)

-مشخصات سري هاي 9 اكثرا شبيه هم هستند با اين تفاوت كه 3d ‌ها :

-كنتراست دايناميك فوق العاده اي دارند نزديك 2 برابر
-بلك لول بهتري دارند

ANIEL
14-03-2011, 12:30
parsa لطف ميكنيد شماره تلفن بانه را اعلام كنيد . قيمت9704 را خوب داده چون من قيمت گرفتم2250

mehdy55
14-03-2011, 14:05
parsa لطف ميكنيد شماره تلفن بانه را اعلام كنيد . قيمت9704 را خوب داده چون من قيمت گرفتم2250

من هم فكر مي كنم قيمتش بد نيست، اگر شماره رو به من هم بدين ممنون مي شم.

Razavi Parsa
14-03-2011, 23:51
سلام دوستاني كه شماره خواسته بودند : من يكي از دوستام بانه رفته بود منم بهش گفتم برام از مغازه ها كارت بياره اونم كارت اين فروشگاه رو آورد كه من زنگ زدم: فروشگاه فرهمند شعبه 1 4232188-0875 , شعبه 2 4231766 - 0875 يادم نيست كدومشون اون قيمت رو داد ولي به هر دوتا شون زنگ زدم. بچه ها اگه زنگ زدين اعلام كنيد منم آخرين قيمت رو داشته باشم. بيكار بشم حتما ميرم بانه

Razavi Parsa
14-03-2011, 23:58
من به گفته جناب t_tanhayam همين امشب رفتم آلتون . الان تازه از اونجا اومدم و نمايندگي فيلپس رو هم ديدم. 9704 كه نداشت و ولي 9705 40 اينچ داشت و قيمت 40 اينچ رو هم 3200 مي گفت. (البته بدون كيت 3 بعدي) قيمت 9704 رو هم حدود 2950 گفت . كيفيت تصوير واقعا در 9705 محشر بود خصوصا كه شخصا براي من قابليت 400 هرتز 9705 رو با تي وي بالاش مقايسه كرد تا متوجه فرقشون بشم. حلا سوالم اينه كه اين اختلاف قيمت 2950 تا 3200 مي ارزه كه من باز هم 9704 بگيرم ولي پانل 200 هرتز با 1 ميلي ثانيه داشته باشم؟
البته اينم بگم كه من در هر صورت از بانه خريد مي كنم و اصلا پول مفت به جيب اين نمايندگي ها نمي ريزم!

t_tanhayam
15-03-2011, 10:15
من به گفته جناب t_tanhayam همين امشب رفتم آلتون . الان تازه از اونجا اومدم و نمايندگي فيلپس رو هم ديدم. 9704 كه نداشت و ولي 9705 40 اينچ داشت و قيمت 40 اينچ رو هم 3200 مي گفت. (البته بدون كيت 3 بعدي) قيمت 9704 رو هم حدود 2950 گفت . كيفيت تصوير واقعا در 9705 محشر بود خصوصا كه شخصا براي من قابليت 400 هرتز 9705 رو با تي وي بالاش مقايسه كرد تا متوجه فرقشون بشم. حلا سوالم اينه كه اين اختلاف قيمت 2950 تا 3200 مي ارزه كه من باز هم 9704 بگيرم ولي پانل 200 هرتز با 1 ميلي ثانيه داشته باشم؟
البته اينم بگم كه من در هر صورت از بانه خريد مي كنم و اصلا پول مفت به جيب اين نمايندگي ها نمي ريزم!

-پارسا جان اختلاف قيمتش بدون كيت 3d ‌كمه
-ميشه گفت شايد بدون اين كيت قيمت معقولي داشته باشه وتهيه اون در اولويت باشه

t_tanhayam
16-03-2011, 17:21
Two different images on the same TV with Philips

-خوب مثل اينكه فيليپس زودتر از سوني موفق به اينكار شده
-ديدن دو تصوير متفاوت همزمان از يك hdtv
-البته فعلا براي ps3 اين قابليت فراهم هست (بخاطر ساپورت بازي هاي 3d )

sound.vision
17-03-2011, 12:07
Two different images on the same TV with Philips

-خوب مثل اينكه فيليپس زودتر از سوني موفق به اينكار شده
-ديدن دو تصوير متفاوت همزمان از يك hdtv
-البته فعلا براي ps3 اين قابليت فراهم هست (بخاطر ساپورت بازي هاي 3d )

میشه بیشتر توضیح بدی که داستان چیه؟
نتونستم یوتیوب رو ببینم.

سپاس

t_tanhayam
17-03-2011, 12:35
میشه بیشتر توضیح بدی که داستان چیه؟
نتونستم یوتیوب رو ببینم.

سپاس

-حيف شد
-همونطور كه قبلا صحبتش بود فيليپس توي مدل جديدش تونسته (همزمان )دو تصوير كامل (متفاوت )رو نمايش بده
-مثلا دارين بازي ميكنيد حالت multiplayer نرمال اينطوريه كه hdtv ‌نصف ميكنه تصوير رو (چپ-راست يا بالا-پايين)
-اينجا با استفاده از عينك هر دو كاربر ميتونند تصوير كامل داشته باشند همزمان

Razavi Parsa
17-03-2011, 23:18
سلام كسي از بانه قيمت سري 9 فيليپس رو نگرفته جديدن؟ راستيس قيمت هاي اين سري مثل 9705 روز به روز كاهش پيدا مي كنن يا افزايش؟ آخه قبلا توي يكي از اين تاپيك ها خوندم 9704 افزايش قيمت هم داشته

Razavi Parsa
17-03-2011, 23:27
بچه ها بي زحمت اگه كسي اطلاع داره قيمت 9705 46 اينچ رو بذاره -( بدون كيت 3d ) خصوصا در بانه

t_tanhayam
18-03-2011, 10:21
سلام كسي از بانه قيمت سري 9 فيليپس رو نگرفته جديدن؟ راستيس قيمت هاي اين سري مثل 9705 روز به روز كاهش پيدا مي كنن يا افزايش؟ آخه قبلا توي يكي از اين تاپيك ها خوندم 9704 افزايش قيمت هم داشته

40PFL9705 3430
به هر صورت با ورورد مدل هاي جديد قطعا كاهش قيمت بايد داشته باشند

sound.vision
18-03-2011, 11:06

سلام... اون افزایش قیمتی که در 9704 تجربه شد و گاها دیده می شه به خاطر نایاب شدن و جایگزینی با مدل های جدید هست که طبیعی هم هستش اما 9705 هم جدا از اینکه الان دم عید هستش و خوب بعضی از این فروشنده ها خرجشون می ره بالا می خوان مخارجشون رو از جیب مصرف کننده تامین کنن نباید افزایش قیمتی داشته باشه بلکه باید دیگه قیمتش یا کم بشه یا حداقل تثبیت بشه...

Razavi Parsa
18-03-2011, 23:24
جناب t_tanhayam اين قيمتي 40PFL9705 3430 كه دادين در اينجا است يا بانه؟ با كيت 3d است يا بدون كيت؟

Razavi Parsa
18-03-2011, 23:28
40PFL9705 3430 قيمت نمايندگي هاي اينجاست يا قيمت بانه؟ اين قيمت با كيت 3d است يا بدون كيت؟

و يك سوال ديگه اينكه 9705 در سايزهاي 42 و 46 اينچ هم موجود هست؟ يعني اصلا ساخته شده؟ خصوصا 46 اينچ ولي با حفظ همين ويژگي ها مثل 400 هرتز و 0.5 ميلي ثانيه و ديگر قابليت ها

mehdy55
19-03-2011, 00:56
40PFL9705 3430
به هر صورت با ورورد مدل هاي جديد قطعا كاهش قيمت بايد داشته باشند

با سلام
من قیمت گرفتم در تهران با گارانتی اصلی (فکر می کنم الرمس : 3 سال گارانتی پنل) 9705 سایز 40 اینچ : 2800
البته نمی دونم آیا کیت سه بعدی هم داره یا خیر؟

Razavi Parsa
19-03-2011, 07:45
با سلام
من قیمت گرفتم در تهران با گارانتی اصلی (فکر می کنم الرمس : 3 سال گارانتی پنل) 9705 سایز 40 اینچ : 2800

9705 40 اينچ 2800؟؟؟؟ مطمئني؟ اونم با 3 سال گارانتي؟ نو نمايندگي مشهد كه 9704 رو مي گفت 2950 اونم با 18 ماه گارانتي- 9705 40 اينچ رو هم 3200 بدون كيت قيمت داد:18:

sound.vision
19-03-2011, 09:52
40PFL9705 3430 قيمت نمايندگي هاي اينجاست يا قيمت بانه؟ اين قيمت با كيت 3d است يا بدون كيت؟

و يك سوال ديگه اينكه 9705 در سايزهاي 42 و 46 اينچ هم موجود هست؟ يعني اصلا ساخته شده؟ خصوصا 46 اينچ ولي با حفظ همين ويژگي ها مثل 400 هرتز و 0.5 ميلي ثانيه و ديگر قابليت ها

سری 9 هزار فیلیپس در سایزهای 32،40 و 46 اینچ تا اونجا که من می دونم تولید می شه... شما به اینچ توجه نکن در مورد مشخصات اگه مثلا کد 9705 باشه در هر اینچی که تولید بشه مشخصاتشون یکسان هست و تنها اینچ و مصرف برق تغییر می کنه....

با سلام

مطمئن هستی که قیمت درست داده؟ 2 میلیون 800 هزار تومن یه خورده دور از ذهن هست برای 9705.

mehdy55
19-03-2011, 13:03
سری 9 هزار فیلیپس در سایزهای 32،40 و 46 اینچ تا اونجا که من می دونم تولید می شه... شما به اینچ توجه نکن در مورد مشخصات اگه مثلا کد 9705 باشه در هر اینچی که تولید بشه مشخصاتشون یکسان هست و تنها اینچ و مصرف برق تغییر می کنه....

مطمئن هستی که قیمت درست داده؟ 2 میلیون 800 هزار تومن یه خورده دور از ذهن هست برای 9705.

بله كاملا مطمئنم چون تقريبا از حدود 4 تا 5 جاي مختلف قيمت گرفتم و قيمتها مختلفي دادند 3400، 3200، 2980، 2950 و كمترين اونها كه 2800 بود البته يه جايي هم هست كه باهاش طي كردم كه 100 تومن زير قيمت بازار مي ده كه با اين حساب بايد تا 2700 بياد پايين (البته اين رو مطمئن نيستم) ولي هنوز هم به نظر من قيمت اين تلويزيون نسبت به موارد مشابه هم رده اش از ساير برندها گرونتره. حالا تا نظر ساير دوستان چي باشه؟
فقط در مورد كيتسه بعدي قيمت نپرسيدم

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

9705 40 اينچ 2800؟؟؟؟ مطمئني؟ اونم با 3 سال گارانتي؟ نو نمايندگي مشهد كه 9704 رو مي گفت 2950 اونم با 18 ماه گارانتي- 9705 40 اينچ رو هم 3200 بدون كيت قيمت داد:18:

من روز پنج شنبه حدود سه چهار ساعت براي گشتن توي بازار وقت گذاشتم و متاسفانه متوجه شدم كه وضعيت بازار واقعا آشفته است، خودم در يك خيابون دو تا قيمت با 600 هزارتومان اختلاف گرفتم 2800 و 3400 و شرايط گارانتي و باقي قضايا هم كاملامشابه بود

subliz
19-03-2011, 13:25
با سلام
من خودم به شخص یک بار هم اسم برند فیلیپس رو نشنیده بودم تا این که ...
تا این که اتفاقی تو سه راه جمهوری به مغازه دار شریف برخوردیم که هم فیلیپس هم سونی و هم ساسونگ داشت و کاملا بی طرف بود.
با مقایسه کامل صدا و تصویر متوجه شدم که 7605 فیلیپس هم از نظر صدا هم تصویر خیلی بهتر ex710 سونی و سری 6 و 7 سامسونگ بود.
علی الحساب یه دی وی دی پلیر 3588 فیلیپس خریدیم ( 110 تومن ) که خیلی سر تر از 728 سونی بود
تصویر عالی داره امکانات و فرمت هاشم که فول اند. زیرنویس فارسی هم کاملا ساپورت میکنه. به 98 آخر مدل توجه کنین که تلفن ایرانه.
دیروز هم که برا عموم یه سینمای خانگی مدل خریدیم (350). واقعا معرکه است خیلی بهتر و سرتر از dz610 سونی بود 4 تا بلندگوی استاده + کوچک سنتر + یه ساب توووپ که 1000 قدرت داره.
دی وی دی و فلش عالی اند ولی حیف و صد حیف که رسیورمون 5.1 ساپورت نمیکنه و برای شنیدن صدای ----- 2تای جلو کار میکنه که بازم در کل خیلی بهتر از صدای ال ای دی سامسونگمونه

sound.vision
19-03-2011, 13:28
بله كاملا مطمئنم چون تقريبا از حدود 4 تا 5 جاي مختلف قيمت گرفتم و قيمتها مختلفي دادند 3400، 3200، 2980، 2950 و كمترين اونها كه 2800 بود البته يه جايي هم هست كه باهاش طي كردم كه 100 تومن زير قيمت بازار مي ده كه با اين حساب بايد تا 2700 بياد پايين (البته اين رو مطمئن نيستم) ولي هنوز هم به نظر من قيمت اين تلويزيون نسبت به موارد مشابه هم رده اش از ساير برندها گرونتره. حالا تا نظر ساير دوستان چي باشه؟

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

من روز پنج شنبه حدود سه چهار ساعت براي گشتن توي بازار وقت گذاشتم و متاسفانه متوجه شدم كه وضعيت بازار واقعا آشفته است، خودم در يك خيابون دو تا قيمت با 600 هزارتومان اختلاف گرفتم 2800 و 3400 و شرايط گارانتي و باقي قضايا هم كاملامشابه بود

واقعا اگه بتونی 2700 فیلیپس 9705 سایز 40 و با گارانتی اصلی پارس الرمس خریداری کنی عالی هست...!
تو خرید این تی وی اصلا شک نکن اگه دنبال تلویزیون متفاوت هستی باید پول متفاوت هم بدی... درسته گرون تره اما ارزششو داره...(نظر شخصی) شاید به بعضی ها بر بخوری که بهت بگن بیا به یک میلیون بده یه تلویزیون ال جی 42 اینچ ببر حال کن...! اما شک نداشته باش فیلیپس اونم سری 9 هزار کجا و بقیه کجا....

فقط مطمئن شو که حتمن با گارانتی دارن بهت می دن... (البته اگه دنبال جنس با گارانتی هستی)

mehdy55
19-03-2011, 15:33
واقعا اگه بتونی 2700 فیلیپس 9705 سایز 40 و با گارانتی اصلی پارس الرمس خریداری کنی عالی هست...!
تو خرید این تی وی اصلا شک نکن اگه دنبال تلویزیون متفاوت هستی باید پول متفاوت هم بدی... درسته گرون تره اما ارزششو داره...(نظر شخصی) شاید به بعضی ها بر بخوری که بهت بگن بیا به یک میلیون بده یه تلویزیون ال جی 42 اینچ ببر حال کن...! اما شک نداشته باش فیلیپس اونم سری 9 هزار کجا و بقیه کجا....

فقط مطمئن شو که حتمن با گارانتی دارن بهت می دن... (البته اگه دنبال جنس با گارانتی هستی)

سلام
راستش من خودم هم خيلي به اين تلويزيون علاقه مندم و خوب ريويوهاي مختلفي هم در موردش خوندم ولي خوب همونطور كه ميدونيد نمي شه خيلي قاطعانه هم راي به برتري اين تلويزيون نسبت به ساير رقبا داد و در ريويوها هم نظرات متفاوت و بعضا متناقضي هم مطرح شده و يكسري ايرادات هم در عملكرد اين دستگاه در تصوير سه بعدي و ... ذكر شده ضمن اينكه با توجه به اين قيمت و اين موضوع كه توي بانه هنوز نتونستم اين مدل رو قيمت كنم گزينه هاي ديگه اي هم مطرح هست مثلا samsung 46c8000 كه از بانه با حدود 2400 مي شه خريداري كرد همينطور sony 40HX800 كه به همراه عينك و يكدستگاه بلوري پلير به قيمت 2600 مي شه خريد (بدون گارانتي) كه در ريويوها تقريبا در همين سطح مورد توجه قرار گرفته اند. از ساير دوستان ممنون مي شم كه نظر بدن و در تصميم گيري به من كمك كنند.
سپاسگذارم

subliz
19-03-2011, 23:52
درود بر همه فيليپسي ها
پست قبليم رو چون با عجله نوشتم فراموش كردم مدل سينما رو بنويسم
مدلش 3540 بود كه 350 خريدم
مژده هم اين كه 2تا كوچه پايين تر از خونمون نمايندگي فيليپس هست و فردا با طرف صحبت ميكنم اگه قبول كنه ليست قيمت هاي قانوني رو ازش ميگيرم و رو وب ميذارم البته اگه با قوانين سايت تناقض نداشته باشه و اگه مايل باشيد
پس لطف كنيد بگيد اگه ميخوايد مطرح كنيد فردا باهاش صحبت كنم .

Razavi Parsa
20-03-2011, 00:04
[QUOTE=sound.vision;5949127]سری 9 هزار فیلیپس در سایزهای 32،40 و 46 اینچ تا اونجا که من می دونم تولید می شه... شما به اینچ توجه نکن در مورد مشخصات اگه مثلا کد 9705 باشه در هر اینچی که تولید بشه مشخصاتشون یکسان هست و تنها اینچ و مصرف برق تغییر می کنه....

نه عزيز 9705 32 اينچ كلي فرق مي كنه با 40 اينچ. در 32 قابيلت 3d برداشته شده همچينين پنل 200 هرتز هست.

Razavi Parsa
20-03-2011, 00:19

سلام زحمت ميكشي از اين جاي با حال! قيمت 9705 46 اينچ رو بگيري؟

Razavi Parsa
20-03-2011, 00:25
امروز ظهر زنگ زدم بانه ( همون شماره اي كه قبلا اعلام كرده بودم و الانم هست) گفت 9705 سايز 40 بعدازظهر يا فردا صبح برامون مياد. هر كارش كردم قيمت نداد گفت بايد بياد بعد. دوستان مي تونن تماس بگيرن و قيمت رو همينجا اعلام كنن

sound.vision
20-03-2011, 21:54
نه عزيز 9705 32 اينچ كلي فرق مي كنه با 40 اينچ. در 32 قابيلت 3d برداشته شده همچينين پنل 200 هرتز هست.

درود بر همگی و نوروز باستانی بر همه دوستان عزیز مبارک

حق با شماست سایز 32 در سری 9 هزار تفاوت هایی با سایز 40 و 46 دارد...ممنون که تصحیح کردی...

در واقع سرعت Response در سایز 32 1 میلی ثانیه ولی در سایزهای بزرگ تر نیم میلی ثانیه هستش و دوم اینکه همونطور که خودت گفتی پنل 32 اینچ 200 هرتز و سایزهای بزرگ تر 400 هرتز هستند و همچنین کنتراست سایز 32 یک به 5 میلیون هست در حالی که در سایز بزرگ تر یک به 10 میلیون هستش و دیگه اینکه سایز 32 قابلیت سه بعدی نداره و در نهایت قدرت خروجی سایز 32 در مجموع 20 وات هستش که در سایز بزرگ تر مجموع 30 وات رو داریم.... و آخرین نکته :

مصرف برق :

سایز 32 : 75 وات (با تنظیمات نرمال)

سایز 40 : 92 وات (با تنظیمات نرمال)

سایز 46 : 100 وات (با تنظیمات نرمال)

یکی از افتخارات فیلیپس همین مصرف کم برق هستش....

sound.vision
20-03-2011, 22:00
درود بر همه فيليپسي ها
پست قبليم رو چون با عجله نوشتم فراموش كردم مدل سينما رو بنويسم
مدلش 3540 بود كه 350 خريدم
مژده هم اين كه 2تا كوچه پايين تر از خونمون نمايندگي فيليپس هست و فردا با طرف صحبت ميكنم اگه قبول كنه ليست قيمت هاي قانوني رو ازش ميگيرم و رو وب ميذارم البته اگه با قوانين سايت تناقض نداشته باشه و اگه مايل باشيد
پس لطف كنيد بگيد اگه ميخوايد مطرح كنيد فردا باهاش صحبت كنم .

درود بر شما دوست فیلیپسی ما...

البته که استقبال می کنیم از این کاری که در نظر داری انجام بدی... از زحمتی که می کشی پیشاپیش قدردانی میشه :)

mehdy55
21-03-2011, 01:50
سلام زحمت ميكشي از اين جاي با حال! قيمت 9705 46 اينچ رو بگيري؟

خیابون جمهوری- در مجموع 7 تا 8 مغازه است که جنسهای فیلیپس رو دارن من الان دسترسی ندارم که مجددا قیمت بگیرم.....ضمنا طرف خیلی هم با حال نیست، قیمتش همینه اون هم حتما با سود جنسشو می فروشه ولی نمی دونم ما چرا خودمون دوست داریم قیمتو ببریم بالا، البته برای کسانی که دوست دارن با نرخ بالاتری خرید کنند هم مغازه هایی بودن که از 100 تا 600 تومان گرانتر قیمت گذاشته بودن.

Razavi Parsa
22-03-2011, 00:12
خیابون جمهوری- در مجموع 7 تا 8 مغازه است که جنسهای فیلیپس رو دارن من الان دسترسی ندارم که مجددا قیمت بگیرم.....ضمنا طرف خیلی هم با حال نیست، قیمتش همینه اون هم حتما با سود جنسشو می فروشه ولی نمی دونم ما چرا خودمون دوست داریم قیمتو ببریم بالا، البته برای کسانی که دوست دارن با نرخ بالاتری خرید کنند هم مغازه هایی بودن که از 100 تا 600 تومان گرانتر قیمت گذاشته بودن.

اشكال نداره هر وقت تونستي قيمت بگير هيمنجا اعلام كن. منتظرم:11: ممنون

mehdy55
22-03-2011, 15:16
اشكال نداره هر وقت تونستي قيمت بگير هيمنجا اعلام كن. منتظرم:11: ممنون

سلام، سال نو مبارک
راستی اگر خبری از قیمت این تلویزیون در بانه هم گرفتین لطفا اعلام کنید. ببینیم می شه این تلویزیون رو زیر 2 تومن :5: از بانه بخریم.

Razavi Parsa
22-03-2011, 22:42
سلام، سال نو مبارک
راستی اگر خبری از قیمت این تلویزیون در بانه هم گرفتین لطفا اعلام کنید. ببینیم می شه این تلویزیون رو زیر 2 تومن :5: از بانه بخریم.

آخ...! اگه بشه كه چي ميشه! منم خودم مي خوام همينكارو بكنم . خيلي وقته وايستادم ببينم مي تونم زير 2 تومن اينو بگيرم يا نه.
مخصوصا دنبال سايز 46 هستم . نمي دونم تو بانه چنده به نظرم خيلي سخت گير بياد حتي تو بانه :20:

mehdy55
23-03-2011, 00:21
آخ...! اگه بشه كه چي ميشه! منم خودم مي خوام همينكارو بكنم . خيلي وقته وايستادم ببينم مي تونم زير 2 تومن اينو بگيرم يا نه.
مخصوصا دنبال سايز 46 هستم . نمي دونم تو بانه چنده به نظرم خيلي سخت گير بياد حتي تو بانه :20:

بله خیلی سخت گیر می یاد حقیقتش من تا حالا نتونستم این مدل رو از بانه قیمت قابل استنادی بگیرم، همیشه فروشنده ها قول چند روز آینده رو دادن که متاسفانه تا حالا که عملی نشده، البته تقریبا غیر ممکنه که 46 رو بشه زیر 2 تومن خرید به نظر من زیر 2.5 هم باشه معرکه است (البته اینم بعید می دونم) حالا در هر صورت امیدوارم به قیمت مناسب گیرتون بیاد اگر خبری گرفتین لطفا ما رو هم بی خبر نگذارین. ممنونم

mehdy55
24-03-2011, 13:10
سلام
با یکی از دوستان صحبت کردم می گفت که امروز 9705 سایز 40 رو از بانه قیمت گرفته حدود 2500-2550 البته در مورد اینکه این قیمت با احتساب کیت سه بعدی است یا نه اطلاعی ندارم، اصولا نمی دونم کیت سه بعدی در داخل جعبه 9705 وجود داره یا بایستی جداگانه تهیه بشه، لطفا اگر سایر دوستان اطلاعی در این مورد دارند، اعلام کنند.
البته با این حساب آرزوهای ما هم برای خرید زیر 2 تومن این دستگاه نقشه بر آب شد و به نظرم همون قیمت 2800 با گارانتی بیشتر می ارزه (البته اگر طرف همچنان روی حرفش مونده باشه)

noia
25-03-2011, 11:57
درود،
نظرتون درمورد Philips HTS3540 چیه؟ (روی کاغذ نسبت به قیمتش خوب به نظرمیاد!)
حتماً می خوام فیلیپس باشه چون تلویزیون هم، همین مارکه.

sound.vision
25-03-2011, 20:47
درود،
نظرتون درمورد Philips HTS3540 چیه؟ (روی کاغذ نسبت به قیمتش خوب به نظرمیاد!)
حتماً می خوام فیلیپس باشه چون تلویزیون هم، همین مارکه.

درود بر شما،
ببنید همونطور که خودت هم اشاره کردی مشخصات روی کاغذ این سیستم خوب هست ولی پیشنهاد می کنم که صدای چند مدل از سینماهای فیلیپس تو این رنج قیمت رو بشنوی و بعد اقدام به خرید کنی چون در بحث صدا سلیقه خیلی می تونه مهم باشه ولی خوب از نظر پخش فرمت و ... می شه به مشخصات دستگاه اعتماد کرد... از نظر پخش فرمت ها مختلف و کیفیت صدا (با توجه به ضریب شکستگی و ...) این سینمای خانگی در رنج معمولی قرار می گیره اما خوب از نظر قیمت بسیار مناسب هست و با کمتر از 400 هزار تومن نباید انتظار بیش تر از این را نیز داشت....

قاعدتا این سیستم با مشخصاتی که داره بهترین نیست اما با توجه به قیمتش می تونه انتخاب معقولی باشه ولی فراموش نکنید که با چند سیستم دیگه هم مقایسه رو انجام بدین و سپس اقدام به خرید کنید.

subliz
27-03-2011, 23:08
سلام خدمت عزيز
اول بابت اينكه ليست قيمت هارو نتونستم آپ كنم شرمنده فعلا درگير دوران طلايي كنكورم ولي اولين فرصت رو چشمم
دوست عزيز ما 2 هفته اي ميشه كه 3540 فيليپس رو 350 خريديم بعلاوه يه كابل اچ دي ام آي و يه كابل مشتي صدا كه متاسفانه اسمش رو نميدونم شد 370 تومن
با اين قيمت تو 4 تا برند فيليپس سوني سامسونگ و ال جي بهتر از اين گيرت نمياد پس نگرد چون گشتم
هم خوشگله هم صداش عاليه هم فرمتاي خوبي ساپورت ميكنه مثل avi mkv wmv wma و ...
باز اگه سوالي باشه دوستانه در خدمتم
يا علي

Razavi Parsa
27-03-2011, 23:13
سلام خبر جديدي از 9705 نيست؟! خصوصا سايز 46....

khansalar
28-03-2011, 17:40
شما با این شماره تماس بگیر:4220439-0875

Razavi Parsa
28-03-2011, 22:44
ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟ 46 اينچ داره؟ قيمتش نسبت به بقيه فروشگاه ها تو بانه چه جوريه؟

mehdy55
29-03-2011, 12:19
سلام و روز به خير

من از مغازه اي كه معرفي شده قيمت گرفتم كه به اين شرح بود :

Philips 46Pf 9705 : 3350
Philips 46Pfl 8605 : 2450

هنوز قيمتها خيلي بالاست و شايد براي خريد توجيه نداشته باشه.

TAMY
30-03-2011, 00:14
لطفا" نحوه ارتباط یا شبکه کردن 9705 فیلیپس با لب تاپ یا کایوتر را توضیح دهید. متشکرم.

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

لطفا" نحوه ارتباط یا شبکه کردن 9705 فیلیپس با لب تاپ یا کامپیوتر را توضیح دهید. متشکرم.

Razavi Parsa
30-03-2011, 23:21
سلام و روز به خير

من از مغازه اي كه معرفي شده قيمت گرفتم كه به اين شرح بود :

Philips 46Pf 9705 : 3350
Philips 46Pfl 8605 : 2450

هنوز قيمتها خيلي بالاست و شايد براي خريد توجيه نداشته باشه.

اين قيمتي كه واسه 9705 گفته با كيت سه بعدي بوده يا بدون اون؟
من خودم خيلي دوست دارم 9705 46 اينچ بگيرم و مي خوام صبر كنم تا قيمتش خيلي افت كنه و بعد بگيرم فقط مي ترسم يا ديگه توليد نشه يا اصلا 46 گيرم نياد

seyed_01
01-04-2011, 14:24
سلام میخواستم قیمت کف با گارانتی 40 اینچ رو بدونم خودم مدل های زیر رو از بانه قیمت گرفتم . چند تا سوال هم دارم

1.به نظرتون می ارزه بدون گارانتی خرید کنم.

2.نظر خودم روی 9704 هست به نظرتون تا چند ماه دیگه مدل بهتری از این میاد یا همینو الان بگیرم.

3.تا 2 میلیون ال ای دی 40 اینچ بهتر از این از برند های دیگر وجود داره.

4.اونجا 3.5 درصد میگیرن و تلویزیونو به عنوان گارانتی به مدت یک سال بیمه دانا میکنن به نظرتون این بیمه بدرد میخوره.ممنون

مدل 9705 با دوتا عینک سه بعدی: 2550 - مدل 9704 : 2050 - مدل 8605 با کیت سه بعدی : 2050

t_tanhayam
01-04-2011, 14:31
1-خوب اختلاف ها خيلي وسوسه كنندست
2-گزينه خيلي خوبيه با اين وضع محصولات فيليپس در ايران ونمايندگي هاي فروش اميد زيادي نداشته باشين
3-ميتونيد le8500 ال جي رو هم نگاهي بندازين
4-من فكر نميكنم

40PFL9705 3400
40PFL9704‎ 2900
46PFL8605‎ 3270

mehdy55
04-04-2011, 11:55
سلام میخواستم قیمت کف با گارانتی 40 اینچ رو بدونم خودم مدل های زیر رو از بانه قیمت گرفتم . چند تا سوال هم دارم

1.به نظرتون می ارزه بدون گارانتی خرید کنم.

2.نظر خودم روی 9704 هست به نظرتون تا چند ماه دیگه مدل بهتری از این میاد یا همینو الان بگیرم.

3.تا 2 میلیون ال ای دی 40 اینچ بهتر از این از برند های دیگر وجود داره.

4.اونجا 3.5 درصد میگیرن و تلویزیونو به عنوان گارانتی به مدت یک سال بیمه دانا میکنن به نظرتون این بیمه بدرد میخوره.ممنون

مدل 9705 با دوتا عینک سه بعدی: 2550 - مدل 9704 : 2050 - مدل 8605 با کیت سه بعدی : 2050

سلام دوست عزيز

به نظر من اگر بتونيد قيمتهاي كف با گارانتي (سه سال گارانتي پنل الرمس) رو پيدا كنيد خيلي بهتر از اينه كه بدون گارانتي خريد كنيد چون اختلاف قيمت اونقدرها هم زياد نيست.

subliz
04-04-2011, 13:28
با سلام خدمت دوستان
اون عزيزاني كه پست 316 حقير رو خوندن در جريانن كه گفتم تنها نماينده فيليپس و هاير تو شهرستان قدس 2 تا كوچه با ما فاصله داره و قرار شد ليست قيمت نهايي فروش قانوني شركت رو ازش بگيرم. طرف تو عيد نبود و حسابي شرمنده دوستان شدم تا امروز كه طرف بود و گرفتم ازش.
حالا نميدونم ميتونم اينو با شماره و آدرس طرف براتون پست كنم يا نه ؟
منظورم اينه كه تناقضي با قوانين سايت داره يا نه ؟
اگر اينو بهم بگين منم هم ليست و هم جريان اختلاف قيمت هاي نجومي 2 محصول مشابه رو از زبون طرف براتون نقل ميكنم .
علي الحساب بگم قيمت 9705 40 اينچ بدون كيت 3 بعدي و با در نظر گرفتن 5% نمايندگي 3050 و 46 اينچ با شرايط بالا 4050 هست كيت 3 بعدي هم يه مدلش 350 تومن هستش
اگه قيمت ها هم امكانش نبود حتما توضيحاتي كه داد رو ميگم چون برا خودم كه خيلي خيلي مفيد بود و همش منطقي
فعلا يا علي

mehdy55
04-04-2011, 14:53
با سلام خدمت دوستان
اون عزيزاني كه پست 316 حقير رو خوندن در جريانن كه گفتم تنها نماينده فيليپس و هاير تو شهرستان قدس 2 تا كوچه با ما فاصله داره و قرار شد ليست قيمت نهايي فروش قانوني شركت رو ازش بگيرم. طرف تو عيد نبود و حسابي شرمنده دوستان شدم تا امروز كه طرف بود و گرفتم ازش.
حالا نميدونم ميتونم اينو با شماره و آدرس طرف براتون پست كنم يا نه ؟
منظورم اينه كه تناقضي با قوانين سايت داره يا نه ؟
اگر اينو بهم بگين منم هم ليست و هم جريان اختلاف قيمت هاي نجومي 2 محصول مشابه رو از زبون طرف براتون نقل ميكنم .
علي الحساب بگم قيمت 9705 40 اينچ بدون كيت 3 بعدي و با در نظر گرفتن 5% نمايندگي 3200 و 46 اينچ با شرايط بالا 4200 هست كيت 3 بعدي هم يه مدلش 350 تومن هستش
اگه قيمت ها هم امكانش نبود حتما توضيحاتي كه داد رو ميگم چون برا خودم كه خيلي خيلي مفيد بود و همش منطقي
فعلا يا علي

سلام دوست گرامي- اگر سري به جمهوري بزنيد و چونه هم باهاشون بزنيد مي تونيد قيمتهاي پايينتري هم خريد كنيد (شايد حدود 300 تا 400 تومن كمتر)

subliz
04-04-2011, 15:58
ميشه بفرماييد پس اين اختلاف قيمت دليلش چي ميتونه باشه ؟ چطور ميشه يه مغازه اي از نمايندگي ارزونتر بده اونم 300 400 تومن ؟
اون بنده خدا قبل شما همين موضوع رو توضيح داد به من
حالا يه سوال
ميشه بگيد چه مدت از گارانتي محصول تو مغازه طرف هدر رفته و ما بايد گارانتي كه استفاده نكرديم پول پرداخت كنيم ؟ در حالي كه نماينده جنسش رو به روز مياره !
آيا مغازه دار بعد فروش مسئوليتي قبول ميكنه ؟
نميدونم شايد حرف شما درست باشه ولي قيمتاش تو 2 محصولي كه خودم از جمهوري گرفتم ( دي وي دي پلير 3588 و سينماي خانگي 3540 ) يا ارزونتر بوده يا برابر
شايدم من حال گشتن يا چونه زدن نداشتم
به هر حال من به قولم عمل كردم
يا علي

Razavi Parsa
04-04-2011, 23:37
سلام بچه ها اين تي وي هاي فيليپس هشمون مجارستاني هستن؟ من يك كاتالوگ از نمايندگي مشهد گرفتم واسه بعضي از مدل ها نوشته بود ساخت اروپا و واسه بقيه چيزي ننوشته بود . حالا مي خوام ببينم ميشه 9705 46 اينچ غير مجارستاني و يا بعضا اصلي(هلندي و يا ترجيحا ساخت كشور معتبرتري) پيدا كرد؟ چه اينجا و چه در بانه

Razavi Parsa
04-04-2011, 23:46
راستي mehdy55 قرار بود زحمت بكشي برام از اون جايي كه اينقدر گفتي ارزون ميده قيمت 9705 سايز 46 بگيري..... گرفتي؟! نگرفتي؟ بگير ديگه!!
:41:

mehdy55
05-04-2011, 08:38
يكبار توي تعطيلات نوروز رفتم جمهوري ولي اون مغازه تعطيل بود از يكي ديگه (كه البته قيمت 40 رو دفعهپيش گرونتر از اين مغازه گفته بود) قيمت گرفتم 46 رو گفت 4 تومان مي ده البته من چونه باهاش نزدم اگر خواستي از تهران خريد كني بگو آدرس دو تا مغازه رو بهت توي پيغام خصوصي بهت بدم كه به نظرم منصف تر بودن. ببينيد قيمت مصرف كننده 9705 سايز 40 مطابق ليست شركتي حدودا 2990 هستش كه بعضي ها زير اين قيمت مي فروشن حالا نميدونم از سود خودشون كم مي كنند يا كلك ديگه اي مي زنند.

hamed8470
05-04-2011, 14:52
سلام بچه ها اين تي وي هاي فيليپس هشمون مجارستاني هستن؟ من يك كاتالوگ از نمايندگي مشهد گرفتم واسه بعضي از مدل ها نوشته بود ساخت اروپا و واسه بقيه چيزي ننوشته بود . حالا مي خوام ببينم ميشه 9705 46 اينچ غير مجارستاني و يا بعضا اصلي(هلندي و يا ترجيحا ساخت كشور معتبرتري) پيدا كرد؟ چه اينجا و چه در بانه
با سلام 9705 فقط ساخت مجارستانه و مونتاژ كشور ديگه اي نيست اگه منظور شما از اصل بودن ساخت هلند باشه تو بازار پيدا نميكني حتي توي خود اروپا با تشكر

mehdy55
05-04-2011, 15:12
با سلام 9705 فقط ساخت مجارستانه و مونتاژ كشور ديگه اي نيست اگه منظور شما از اصل بودن ساخت هلند باشه تو بازار پيدا نميكني حتي توي خود اروپا با تشكر

سلام و روز به خير

اگر اشتباه نكنم روي 8605 هم "ساخت مجارستان" رو ديدم:20:

subliz
05-04-2011, 23:10
همون طور كه دوستمون Mehdy55 هم گفتن قيمتي كه شركت به نمايندگي ميده 2990 ديگه طرف 100 تومنم زير قيمت نميده كه !
احتمالا بنا به دلايلي مجبورن اينجوري بفروشن مثلا مدتي از گارانتي گذشته يا نتونسته بفروشه ميخواد ردشون كنه
در هر صورت وقتي قيمت شركت 2990 بايد به قيمت 2700 يا 2800 شك كرد

subliz
05-04-2011, 23:20
راستي وقتي ليست قيمتاي شركت رو ميديدم به چيز جالب برخوردم كه بايد راجب بهش تحقيق كنم اونم اينكه جلوي مثلا 9705 زده 2PCS + HTS 5550 Free !
يعني 2 تا از شركت بخره يه سينماي 500 تومني FREE ؟!

mehdy55
06-04-2011, 07:59
راستي وقتي ليست قيمتاي شركت رو ميديدم به چيز جالب برخوردم كه بايد راجب بهش تحقيق كنم اونم اينكه جلوي مثلا 9705 زده 2PCS + HTS 5550 Free !
يعني 2 تا از شركت بخره يه سينماي 500 تومني FREE ؟!

اگر اينطور باشه مي شه يك جورايي قيمتهاي 2700 يا 2800 رو توجيه كرد، ضمنا من فكر مي كنم اون قيمت 2990 قيمت مصرف كننده باشه نه قيمتي كه شركت به نمايندگي ها ميده معمولا قيمتي كه به نمايندگي ها مي دن 5 تا 8 درصد زير اين قيمت بايد باشه.

subliz
06-04-2011, 08:42
اگر اينطور باشه مي شه يك جورايي قيمتهاي 2700 يا 2800 رو توجيه كرد، ضمنا من فكر مي كنم اون قيمت 2990 قيمت مصرف كننده باشه نه قيمتي كه شركت به نمايندگي ها ميده معمولا قيمتي كه به نمايندگي ها مي دن 5 تا 8 درصد زير اين قيمت بايد باشه.

نميدونم شايد ولي با اون يارو كه صحبت ميكردم ليست رو نشونم داد كه توش 2990 زده بود و گفت اجناس زير 2 تومن رو %5 و اجناس بالاي 2 تومن رو %3 ميكشيم روش يعني حدودا 3050 .
و براي قيمت هاي پايين هم از لفظ زير فروشي استفاده ميكرد
فرق اين دو رو پرسيدم گفتم جنسشون فرقي نميكنه ولي تو زير فروشي
1 فروشنده هيچ مسئوليتي نداره
2 احتمالا مدت قابل توجهي از گارانتي گذشته
3 به اين سادگي ها هم گير نمياد
در كل اون طرف اصلا توصيه نميكرد

halistar
07-04-2011, 12:54
سلام
دوستان اینجا کسی هست که dvd player Philips 3588 داشته باشه؟
می خوام بدونم این دستگاه فرمت mkv پخش می کنه ؟

subliz
07-04-2011, 18:46
سلام
دوستان اینجا کسی هست که dvd player Philips 3588 داشته باشه؟
می خوام بدونم این دستگاه فرمت mkv پخش می کنه ؟

خير پخش نميكنه ولي كيفيت خوبي داره و ميشه اين مشكل رو با تبديل حل كرد
من خودم به شخصه به خاطر يه پسوند فيليپس رو با ال جي يا سامسونگ عوض نميكنم

tati63
09-04-2011, 20:06
سلام دوستان
من یه LCD 7409-98 دارم می خواستم اپدیتش کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

t_tanhayam
09-04-2011, 20:49
سلام دوستان
من یه LCD 7409-98 دارم می خواستم اپدیتش کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

-معمولا براي سري هاي قديمي اپديتي نمياد
در ضمن با اپديت اتفاق خاصي نميوفته (توصيه ميكنم بهش فكر نكنيد)
-بايد توي سايت خودش سرچ كنيد با اين حال خدمت شما:

MAPNAZ
10-04-2011, 15:04
قیمت های بانه :

40 : 8605 سه بعدی : 000/020/2 تومان
46 : 8605 سه بعدی : 000/720/2 تومان
52 : 8605 سه بعدی : 000/170/3 تومان

اگر کسی محل فروش را خواست بگوید تا پخ بگذارم

sound.vision
10-04-2011, 22:29
قیمت های بانه :

40 : 8605 سه بعدی : 000/020/2 تومان
46 : 8605 سه بعدی : 000/720/2 تومان
52 : 8605 سه بعدی : 000/170/3 تومان

اگر کسی محل فروش را خواست بگوید تا پخ بگذارم

دوست عزیز! 2 تای آخری رو نمی دونم اما قیمت 8605 سایز 40 تو تهران با گارانتی 3 ساله پارس الرمس هم همین قیمت 2 میلیون 100 هزار تومن هست!!! این دیگه چه جور قیمتی بوده که فروشنده بهت داده...! مگر اینکه آپشن خاصی داده باشه که بازم این قیمت غیر منطقی هستش.(مثلا کیت سه بعدی و از اینجور چیزا)

t_tanhayam
10-04-2011, 22:41
46PFL8605‎ 3270

MAPNAZ
11-04-2011, 08:13
دوست عزیز! 2 تای آخری رو نمی دونم اما قیمت 8605 سایز 40 تو تهران با گارانتی 3 ساله پارس الرمس هم همین قیمت 2 میلیون 100 هزار تومن هست!!! این دیگه چه جور قیمتی بوده که فروشنده بهت داده...! مگر اینکه آپشن خاصی داده باشه که بازم این قیمت غیر منطقی هستش.(مثلا کیت سه بعدی و از اینجور چیزا)

من هم که نوشته ام سه بعدی است

mehdi811
11-04-2011, 13:39
اساتید، دلیل اینکه تو سایت flatpanelshd فیلیپس 9704 رو اینقدر کوبیده چیه؟
در ضمن زده 8 بیتی، مگه 17 بیتی نیست؟
ممنون

t_tanhayam
11-04-2011, 14:10
اساتید، دلیل اینکه تو سایت flatpanelshd فیلیپس 9704 رو اینقدر کوبیده چیه؟
ممنون

-خوب نقد ها و ديدگاهها متفاوت هستند
-البته زياد هم مورد خاصي نبوده مگر توي sd شايد نقطه ضعف اين پنل بيشتر به چشم بياد
-با اين حال رويو هاي ديگه اي هم هستند حالا با اعتبار كمتر ويا بيشتر كه نظرات مثبت تري دارند :

tati63
11-04-2011, 23:50
سلام دوستان
فایل PDF دفترچه فارسی راهنمای LCD فلیپس مدل 42PFL7409/98 را می خواستم ممنونم
با تشر

mehdi811
12-04-2011, 11:59
مرسی

آیا اون 12/ که آخر مدل آمده فرق خاصی ایجاد میکنه؟ اونجا فقط نوشته
46PFL9704H در ضمن سایز 46 رو نقد کرده.

t_tanhayam
12-04-2011, 13:22
مرسی

آیا اون 12/ که آخر مدل آمده فرق خاصی ایجاد میکنه؟ اونجا فقط نوشته
46PFL9704H در ضمن سایز 46 رو نقد کرده.

فكر نميكنم بايد پنل 8 بيتي باشه توي سري هاي 2011 ما اين اعداد رو بيشتر ميبينيم
-نه تفاوت خاصي ايجاد نميكنه

mehdi811
13-04-2011, 13:42
فكر نميكنم بايد پنل 8 بيتي باشه توي سري هاي 2011 ما اين اعداد رو بيشتر ميبينيم
-نه تفاوت خاصي ايجاد نميكنه

راستش به خاطر این میگم، 17 بیتیه

Philips 40PFL8664H/12 LCD HDTV Information
Manufacturer Philips Manufacturer Part # 40PFL8664H/12 Production Status Shipping

Philips 40PFL8664H/12 LCD HDTV Specifications

Display Screen Size 40.0 in. Display Type LCD Resolution 1920x1080 Display Capability 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p Contrast Ratio 500000:1 Aspect Ratio 16:9 Brightness 500 cd/m² Response Time 3 ms Comb Filter 3D Viewing Angle 176º Number of Colors 4 Trillion Colors Analog Format NTSC, PAL, SECAM Tuner Features UHF, VHF, CATV, Hyper Additional Features Dynamic Contrast Ratio
Active Control + Light Sensor
Digital Noise Reduction
Dynamic Contrast Enhancement
Luminance Transient Improver
Progressive Scan
2D/3D Noise Reduction
Anti-Reflection Coated Screen Size Dimensions (WxHxD) 37.7 in. x 22.8 in. x 1.5 in.
(95.76 cm x 57.91 cm x 3.81 cm) Weight 52.9 lbs. (24 kg) Input HDMI Interface 3 x HDMI Interface Composite Video 1 x Composite Video Composite Audio 1 x Composite Audio S-Video 1 x S-Video Component Video 1 x Component Video Component Audio 1 x Component Audio PC / VGA 1 x PC / VGA PC / VGA Audio 1 x PC / VGA Audio Cable / Antenna 1 x Cable / Antenna Ethernet 1 x Ethernet USB 1 x USB Scart 2 x Scart Audio Output Mode Nicam Stereo Output Power 10W Number Speakers 2 Convenience Features Parental Lock Yes Closed Caption Yes Auto Sleep Yes Auto Off Yes Cinema 3:2 Pull Down 3:2, 2:2 Operation Power Supply 220 ~ 240 V / 50 ~ 50 Hz Maximum Power 104W Standby Power 0.2W Operating Temperature 41°F ~ 95°F (5°C ~ 35°C) Other Bezel Color Black In The Box Items Tabletop Stand
Power Cord
Quick Start Guide
Warranty Certificate
Remote Control
Batteries
Safety Instructions

میدونید قیمتش تو بانه چنده؟
ممنون

t_tanhayam
13-04-2011, 14:36
من توصيه ميكنم قبل خريد ترد خوب زير رو در Avforums بخونيد كامل :

میدونید قیمتش تو بانه چنده؟
ممنون

-در مورد قيمت هم صفحات قبل صحبت شد ميتونيد از دوستاني كه اطلاع دارند هم توي پ. خ بپرسيد

tati63
14-04-2011, 13:29
سلام دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید سوال چند پست بالاترم را عرض می کنم اگه موجود یا نه بفرمایید
با تشکر از همه اساتید

sound.vision
14-04-2011, 13:52
سلام دوستان
فایل PDF دفترچه فارسی راهنمای LCD فلیپس مدل 42PFL7409/98 را می خواستم ممنونم
با تشر

سلام... فکر نمی کنم دفترچه راهنمای فارسی تلویزیون شما پیدا بشه اونم PDF ولی اگه User manual به زبان انگلیسی رو بخوای هستش....

tati63
14-04-2011, 19:58
سلام دوست گرامی
ممنون میشم اگر انگلیسی را بذارید
با تشکر

t_tanhayam
14-04-2011, 20:17
سلام دوست گرامی
ممنون میشم اگر انگلیسی را بذارید
با تشکر

sound.vision
16-04-2011, 10:54
سلام
الان داشتم تو سایت خاورمیانه فیلیپس گشتی می زدم ببینم که مدل های جدید ازشون خبری هست یا که دیدم بله! تو سایت خاورمیانه سری 6 هزار با کد 6606 معرفی شده و از اونجایی که هر مدلی که تو سایت خاورمیانه باشه تو ایران هم پیدا می شه... می تونید امید داشته باشید که این مدل هم تا مدتی دیگه سر از ایران در بیاره البته یحتمل کدهای 7 و 8 و 9 هزار جدید هم بزودی پیداشون می شه....
یه چیز جالب اونم اینکه مصرف برق این مدل تو سایز 40 رو اینجور زده : Eu Energy Label: 48 W
از این Eu که من چیزی نفهمیدم ولی اگه 48 وات مصرف کنه خیلی خوبه!

t_tanhayam
16-04-2011, 11:25
كلا فيليپس ها خيلي مصرف انرژي پاييني دارند
خبر خوشحال كننده اي هست اميدوارم نمايندگي هاي ايران باز كما في سابق نباشند ...

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

در مورد eu هم همون سطح مصرف انرژي و lable هاي مربوط به اون در اروپا هست :

sound.vision
16-04-2011, 11:29
بله اگه این پارس الرمس یکم به Feedback های بازار توجه کنه هم کلی سودآوری داره براش و هم اینکه مصرف کننده به اون چیزی که می خواد می رسه... یه چیز که شاید کمی نگران کننده بود در سری های جدید فیلیپس این بود که نکنه یه وقت ----s بزاره رو تی وی ها اونوقت دیگه نمی شد امیدی به وارد شدنشون به ایران داشت...ظاهرا مثل سابق همون ----t , c رو گذاشتن براش که همون هم برای ما کفایت می کنه.

با این تفاسیر این مصرف انرژی واقعا عالیه... 48 وات برای 40 اینج!!!! مونیتور من همین وات رو برای 19 اینچ مصرف می کنه!

t_tanhayam
18-04-2011, 14:15

Philips to stop TV production

گويا مشكلات مالي و عدم سوددهي مناسب در بخش hdtv ها اين برند رو دچار درد سر كرده
70% سهم اين شركت در بخش tv رو به TVP فروخته و 30% باقيمانده مربوط به فيليپس هست
همونطور كه چند سال پيش بخش مانيتور هاي خودش رو با ال جي به اشتراك گذاشته بود
شايد ديگه اسمي تحت عنوان فيليپس در hdtv ها نداشته باشيم

sound.vision
18-04-2011, 15:41
ای بابا خبر از این بدتر نمی شد...>! حالم گرفته شد یعنی که چی سود آوری نداشته! ابی جان لینکی که گذاشتی خوندم نوشته 10 سال هست که دارن کار می کنن رو تی وی که سود آور بشه ولی نشده....! چرا؟

Bloomberg says that Philips will sell the TV division to TPV Technology, which will continue to produce TVs under the Philips brand

یه قسمت دیگه هم گفته که اسم برند فیلیپس رو تی وی از بین نمی ره بلکه با تکنولوژی TPV ولی با برند فیلیپس تولید تلویزیون ادامه پیدا می کنه...! به نظر من اگه این اتفاق بیافته دیگه فیلیپس لطفی نخواهد داشت...حالا سری سال 2011 وارد ایران می شن یا نه ؟ نظر شما چیه؟

t_tanhayam
18-04-2011, 15:54
-والا چي بگم توي گوگله سرچ كنيد كلي مطلب عنوان شده در اين مورد

خوب علته اي متفاوتي ميتونه داشته باشه
هدف گيري قشر خاصي از يوزرها
-بالا بودن قيمت پنل ها
-مشكلات اقتصادي كه از گذشته داشته
-فعاليت هاي گسترده اي كه در ساير لوازم الكترونيكي ميكنه
و....

خودشون هم عنوان كردند معلوم نيست والا با اين اوضاع من هم نميدونم :41:

sound.vision
19-04-2011, 11:41
خبر توقف تولید تلویزیون های فیلیپس که خبرگزاری معتبر رویترز هم اونو منتشر کرد خیلی عجیب بود...با یه دوستی صحبت می کردم که نکته جالبی گفت.... به قول این رفیقمون اگه قرار بود توقف تولید تی وی با این سرعت عملی بشه قاعدتا نباید مدل های سال 2011 رو تولید می کردن و برنامه ریزی های گسترده روش انجام میدادن از طرف دیگه... احتمالا این واگذاری تی وی به یک شرکت ثالث مدت زیادی باید باشه که مطرح هست و اخیرا رسانه ای شده...... چون فکر نمی کنم اون ها هم مثل ما شب بخوابن صبح تصمیم به انجام کاری بگیرن..... خلاصه کلام اینکه برای کسب اطلاعات بیشتر امروز رفتم سایت بریتانیا فیلیپس و از گزینه سرویس چت آنلاینCustomer Online service استفاده کردم...(منبع خیلی معتبری نیست ولی خوب بهتر هم پیدا نمی شه و تنها دریچه کسب اطلاعات بود) این کارمند بخش تلویزیون های فیلیپس که من باهاش چتی صحبت کردم که می گفت به این زودی ها قرار نیست که این اتفاق بیافته...در مورد مدل های 2011 هم می گفت اگه کمی صبر کنید به منطقه خاورمیانه می رسه و احتمالا تمام این مدل های جدید تا آخر تابستان امسال در سراسر دنیا پخش می شن ولی زمان دقیق پخش در کشورهای مختلف متفاوته......

mehdi811
26-04-2011, 11:55
اون شماره فرهمند رو زنگ زدم 9704 نداشت . همه 9705 دارن.
اطلاعات جدید قیمت میخوام، 40 اینچ . شماره دیگه ای از بانه دارید؟
منتظرم ، مرسی.

hbalaboland
27-04-2011, 20:39
من هفته پیش 7605 رو از بانه خریدم 1440 اصلا ازش راضی نیستم
می خوام بفروشمش

t_tanhayam
28-04-2011, 00:56
Philips’ 2011 TVs to arrive as planned

خبر خوب براي طرفداران اين برند گويا hdtv ها بدون تغيير و با شرايط اعلام شده براي فروش عرضه خواهند شد :

sound.vision
28-04-2011, 14:33
خبر خوبی بود ابی جان ممنون... من الان چند تا از این مدل های جدید رو تو گوگل سرچ کردم ظاهرا به دست یه سری از مصرف کننده ها تو کشورهای فرانسه، رومانی و خود هلند رسیده البته چون با زبانشان آشنایی نداشتم نتونستم اطلاعات بیشتری کسب کنم.. این لینکی هم که شما گذاشتی توش نوشته که تی وی های جدید حداکثر در 2 الی 3 ماه آینده در دسترس عموم خواهند بود (البته در اروپا یحتمل به زودی به ایران هم برسه)... جالب که سری 6 هزار جدید زودتر از همه جا در سایت خاورمیانه فیلیپس قابل عرضه شده...

hbalaboland
28-04-2011, 15:37
تو تاپیک طرفداران فیلیپس گفته بودید که از 7605 ناراضی هستید ممنون می شم که دلیل عدم رضایتتون رو به من هم بگید بلکه تجربه شما به کارم بیاد...

سپاس[/QUOTE]
bebakhshid fingilish minevisam
dar kol tv ke kharidam az nazare rang bandi kheili khoobe
design zibai dare
contrast khoobi nadare
tooye tasavire tire mesle shab asare boloori shodan dare
100htz khoobi ham nadare
too in range gheimat gozinehaye behtari hast
dar kol philips too lcd behtar az led kar karde
man pishnahadam lcd haye philipse
albate age az nazare mali moshkeli nadari modelhaye akharesh kheili behtare

mehdi811
30-04-2011, 07:11
اون شماره فرهمند رو زنگ زدم 9704 نداشت . همه 9705 دارن.
اطلاعات جدید قیمت میخوام، 40 اینچ . شماره دیگه ای از بانه دارید؟
منتظرم ، مرسی.

لطفا یه نفر جواب بده.:41:

Razavi Parsa
01-05-2011, 13:30
سلام به نظرتون من صبر کنم سری 9000 مدل های 2011 بیاد یا الان 9705 46 اینچ بگیرم؟ عجله ای برای خرید ندارم فقط تفاوت قیمت برام خیلی مهمه میخام وقتی ب
گیرم که 9705 قیمتش به کف رسیده باشه و آخرین افتش رو کرده باشه - نمیدونم الان سری 9000 جدید چند هستن ؟تو بانه اومده یا نه

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

راستی تفاوت عمده ی سری 9000 جدید با 9705 46 چیه؟ اختلاف فاحشی دارن یا نه؟ چه تو کیفیت و چه امکانات

دوستان لطف کنن آخرین قیمت 9705 46 اینچ رو که از بانه قیمت گرفتند بذارند

t_tanhayam
01-05-2011, 14:31
سلام به نظرتون من صبر کنم سری 9000 مدل های 2011 بیاد یا الان 9705 46 اینچ بگیرم؟ عجله ای برای خرید ندارم فقط تفاوت قیمت برام خیلی مهمه میخام وقتی ب
گیرم که 9705 قیمتش به کف رسیده باشه و آخرین افتش رو کرده باشه - نمیدونم الان سری 9000 جدید چند هستن ؟تو بانه اومده یا نه

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

راستی تفاوت عمده ی سری 9000 جدید با 9705 46 چیه؟ اختلاف فاحشی دارن یا نه؟ چه تو کیفیت و چه امکانات

دوستان لطف کنن آخرین قیمت 9705 46 اینچ رو که از بانه قیمت گرفتند بذارند

-توي سري هاي جديد خيلي روي امكانات هم كار شده :

ركورد روي usb
-قابليت هاي اينترنتي net tv
همينطور Dual View mode with 3D glasses كه بحثش بود
Ambilight Spectra XL البته در سايزهاي 40 به بالا
و همينطور Pixel Perfect HD Engine
كه توضيحات مختصري داده شده :

(specifications, unconfirmed)

oommiidd62
02-05-2011, 21:38
با سلام خواسم ببینم مدل 9000سایز 32 در بازار تهران یا بانه موجوده وقیمتش چنده؟

t_tanhayam
02-05-2011, 22:30
با سلام خواسم ببینم مدل 9000سایز 32 در بازار تهران یا بانه موجوده وقیمتش چنده؟

متاسفانه تا جايي كه اطلاع دارم 32 توي بازار موجود نيست هم اينكه خيلي كم مياد ايران اين اندازه

hbalaboland
14-05-2011, 20:40
من یه 40-7605 دارم حدود یه ماهه خریدم.
می خوام بفروشم 1350

homaan
23-05-2011, 10:45
سلام
از دوستانی که مدل 8605 دارند میشه لطف کنید اطلاعاتی در مورد امکانات وکیفیت تصویر اون و اگه مقایسهای با مدلهای برندهای دیگه و یا با فیلیپس 9705 داشته اند بفرمایید.ممنون

sound.vision
23-05-2011, 12:04
سلام
از دوستانی که مدل 8605 دارند میشه لطف کنید اطلاعاتی در مورد امکانات وکیفیت تصویر اون و اگه مقایسهای با مدلهای برندهای دیگه و یا با فیلیپس 9705 داشته اند بفرمایید.ممنون

درود...
اول از همه باید بگم که نمی شه بین 9705 و 8605 مقایسه انجام داد چون هر کدوم از یه گروه و مدل هستند به عنوان نمونه 8605 دور ال ای دی هست در حالی که 9705 تمام ال ای دی.... و دیگه اینکه تفاوت قیمتی بسیار فاحشی باهم دارند ولی انصافا هر دو از بهترین TV های بازار محسوب می شن (به کرات هر دو رو مقایسه تصویری و پخش صدا کردم) ولی اگر بودجه می رسه قاعدتا 9705 بهترین گزینه و بعدش 8605 مقرون به صرفه ترین گزینه برای خرید یه تی وی خواهد بود.... البته اخیرا شنیدم که قیمت تی وی های فیلیپس کاهش زیادی داشتند (گارانتی دارها) به همین دلیل شاید بهترین زمان برای خرید تی وی های سال 2010 فیلیپس همین حالا باشه چون دیگه از این پایین تر نخواهند اومد.... در مود 9705 می تونم به جرات بگم که من مشکل خاصی توش ندیدم همچنین 8605 ......فقط تو 8605 مقداری رفلکس نور وجود داره که اونم به خاطر صفحه شفاف پنل هست....اگه تو جایی استفاده می کنی که سورس نور مستقیم نمی تابه از این بایت هم مشکلی نخواهی داشت... چندتا نقد و بررسی از یه سری سایت معتبر می گذارم بخون حتمن به کارت میاد و تصمیم گیری رو برات راحت تر می کنه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنقد سایت فلت پنل اچ دی جامع تر و کامل تر هستش...

یه چیزی که در مورد 8605 وجود داره اینه که با وجود اینکه نور پس زمینه اش حاشیه ای هست ولی مشکلی از بابت ابری شدن تصاویر تیره نداره و این خیلی مهم هست چون اکثر تی وی های امروزی از برندهای دیگه مشکل ابری شدن رو در ال ای دی حاشیه ای دارا هستند

homaan
25-05-2011, 10:58
با سلام و تشکر از دوست عزیز بابت توضیحات خوبشان
عرض دیگری هم دارم اینکه کسی از دوستان مقایسه ای بین 8605 و سونی nx710 داشته؟ وهمچنین ایا مدل 8605 فیلیپس با گارانتی زبان فارسی داره و همچنین دفترچه راهنمای فارسی داره ؟ از راهنمایی دوستان ممنون هستم

homaan
26-05-2011, 13:50
لطفا دوستان کسی میتونه سریعا راهنمایی کنه من میخام امروز خرید بکنم

عرض دیگری هم دارم اینکه کسی از دوستان مقایسه ای بین 8605 و سونی nx710 داشته؟ وهمچنین ایا مدل 8605 فیلیپس با گارانتی زبان فارسی داره و همچنین دفترچه راهنمای فارسی داره ؟ از راهنمایی دوستان ممنون هستم

sound.vision
26-05-2011, 15:19

سلام...
خوب انتخاب سختی هست... من در مورد کیفیت سونی و اینکه الان در چه رنجی قیمتی هست نمی تونم توصیه ای بکنم و اطلاع کاملی هم ندارم چراکه به غیر از چند بار اونم تو فروشگاه این تی وی رو ندیدم و از کارکردهایش بی اطلاع هستم.... در مورد اینکه فیلیپس با گارانتی دارای زبان فارسی باشه با درصد 95% می تونم بهت بگم نداره یعنی خبری از منو فارسی نیست همچنین دفترچه فارسی هم احتمالا نخواهد داشت البته اینم بگم من اخیرا چند تا دستگاه از برند فیلیپس و با گارانتی الرمس خریدم که با کمال تعجب دارای دفترچه راهنمای فارسی هم بود....! در کل من که باهاش مدتی پیش کار کردم منوهای ساده و معمولی داشت و در کاربری دچار مشکل خاصی نبودم که نیاز به دفترچه فارسی باشه شما اگه یکم هم انگلیسی بلد باشین برای کار کردن با این تی وی کفایت خواهد کرد...فقط به نکته ای که تو پست قبل گفتم توجه کنید هنگام خرید تی وی با پنل براق مراقب باشید که از قبل حساب انعکاس نور را کرده باشین و اینجور نباشه که بیاریید خونه ببینید که انعکاس نور تمام لامپ های خونه! در و پنجره تو صفحه تی وی افتاده و حالتون گرفته بشه!
من به شخصه فیلیپس رو ترجیح می دم (نظر کاملا شخصی و نه الزاما علمی!!)
در مورد سونی هم این تی وی که شما انتخاب کردی یادم هست مدتی به خاطر شکل و شمایل متفاوت و زیبایی که داشت خیلی مورد توجه بود و خوب تعریف هایی هم ازش می کردن که من از صحتشون بی اطلاع هستم الان هم که شما گفتی سرچی کردم ولی مشخصات کامل و یا اینکه نقد و بررسی معتبری پیدا نکردم که با فیلیپس مقایسه کنم فقط دیدم که 100 هرتز هست و خوب این یعنی فیلیپس با 200 هرتز اینجا برتر هستش و مطئنا باز فیلیپس تو مقوله صدا از سونی قوی تر خواهد بود چراکه این مدل از سونی به شدت باریک و نازک هست و قاعدتا مشکل پخش و کیفیت صدا رو هم پیش رو دارید چون جایی برای قرار دادن بلندگوهای مناسب وجود نداره (مگر از بلندگوهای خارجی استفاده کنید)

توصیه: قبل از خرید حتمن صدای تی وی رو چک کنید ببنید از صدای کدوم خوشتون میاد همون قدر که تصویر مهمه صدا هم برای یه تی وی با اهمیت هست...(چیزی که اصلا بهش توجه نمی شه)

در کل می خوام بگم که داشتن دفترچه فارسی و یا منوی فارسی خوبه اما نمی تونه جای کیفیت بالا و مشخصات عالی رو بگیره و بهتره که فکرتو درگیر فارسی بودن و...نکنی

homaan
27-05-2011, 02:48
با سلام و تشکر از توضیحات ارزشمند شما
ببخشید من سوالات دیگری هم برام پیش امد که مزاحم شدم اینکه
در این تایپیک و قبلی به رفلس نور در این مدل اشاره کردین .ایا رفلکس نور در اطاق با نور معمولی در روز در صورتی که تی وی بطرف پنجره یا حیاط نباشه ویا شب زیرنور چراغ بازتاب نور زیاد و اذیت کننده ای دارد؟
ایا این رفلکس نور فقط در تصویرهای با زمینه سیاه دیده میشه یا همه تصویرها؟
و درکل در مقایسه با پلاسما این رفلکس نور بیشتره یا کمتر؟ خیلی سپاسگزارم

سلام...
خوب انتخاب سختی هست... من در مورد کیفیت سونی و اینکه الان در چه رنجی قیمتی هست نمی تونم توصیه ای بکنم و اطلاع کاملی هم ندارم چراکه به غیر از چند بار اونم تو فروشگاه این تی وی رو ندیدم و از کارکردهایش بی اطلاع هستم.... در مورد اینکه فیلیپس با گارانتی دارای زبان فارسی باشه با درصد 95% می تونم بهت بگم نداره یعنی خبری از منو فارسی نیست همچنین دفترچه فارسی هم احتمالا نخواهد داشت البته اینم بگم من اخیرا چند تا دستگاه از برند فیلیپس و با گارانتی الرمس خریدم که با کمال تعجب دارای دفترچه راهنمای فارسی هم بود....! در کل من که باهاش مدتی پیش کار کردم منوهای ساده و معمولی داشت و در کاربری دچار مشکل خاصی نبودم که نیاز به دفترچه فارسی باشه شما اگه یکم هم انگلیسی بلد باشین برای کار کردن با این تی وی کفایت خواهد کرد...فقط به نکته ای که تو پست قبل گفتم توجه کنید هنگام خرید تی وی با پنل براق مراقب باشید که از قبل حساب انعکاس نور را کرده باشین و اینجور نباشه که بیاریید خونه ببینید که انعکاس نور تمام لامپ های خونه! در و پنجره تو صفحه تی وی افتاده و حالتون گرفته بشه!
من به شخصه فیلیپس رو ترجیح می دم (نظر کاملا شخصی و نه الزاما علمی!!)
در مورد سونی هم این تی وی که شما انتخاب کردی یادم هست مدتی به خاطر شکل و شمایل متفاوت و زیبایی که داشت خیلی مورد توجه بود و خوب تعریف هایی هم ازش می کردن که من از صحتشون بی اطلاع هستم الان هم که شما گفتی سرچی کردم ولی مشخصات کامل و یا اینکه نقد و بررسی معتبری پیدا نکردم که با فیلیپس مقایسه کنم فقط دیدم که 100 هرتز هست و خوب این یعنی فیلیپس با 200 هرتز اینجا برتر هستش و مطئنا باز فیلیپس تو مقوله صدا از سونی قوی تر خواهد بود چراکه این مدل از سونی به شدت باریک و نازک هست و قاعدتا مشکل پخش و کیفیت صدا رو هم پیش رو دارید چون جایی برای قرار دادن بلندگوهای مناسب وجود نداره (مگر از بلندگوهای خارجی استفاده کنید)

توصیه: قبل از خرید حتمن صدای تی وی رو چک کنید ببنید از صدای کدوم خوشتون میاد همون قدر که تصویر مهمه صدا هم برای یه تی وی با اهمیت هست...(چیزی که اصلا بهش توجه نمی شه)

در کل می خوام بگم که داشتن دفترچه فارسی و یا منوی فارسی خوبه اما نمی تونه جای کیفیت بالا و مشخصات عالی رو بگیره و بهتره که فکرتو درگیر فارسی بودن و...نکنی

sound.vision
27-05-2011, 14:47
با سلام و تشکر از توضیحات ارزشمند شما
ببخشید من سوالات دیگری هم برام پیش امد که مزاحم شدم اینکه
در این تایپیک و قبلی به رفلس نور در این مدل اشاره کردین .ایا رفلکس نور در اطاق با نور معمولی در روز در صورتی که تی وی بطرف پنجره یا حیاط نباشه ویا شب زیرنور چراغ بازتاب نور زیاد و اذیت کننده ای دارد؟
ایا این رفلکس نور فقط در تصویرهای با زمینه سیاه دیده میشه یا همه تصویرها؟
و درکل در مقایسه با پلاسما این رفلکس نور بیشتره یا کمتر؟ خیلی سپاسگزارم

خواهش می کنم...حقیقتا خودم که با این تی وی کار می کردم مشکل آنچنانی از نظر بازتاب نور نداشتم... جا با جا فرق می کنه... نمی شه 100 درصد اظهار نظر کرد... البته بازتاب نور فقط مختص این تی وی نیست بلکه هر پنلی که دارای سطح براق باشه این مشکل رو تا حدی داره حالا تو بعضی پنل ها بیشتر و تو بعضی کمتر...! قاعدتا اگه نور مستقیم نباشه مشکلی نخواهد بود... این مشکلی رو که من بهش اشاره کردم نتیجه خواندن نقد و بررسی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست که در کنار تمام مزایایی که گفته شده از این تی وی... مشکل آن را نیز گفته است...اینم که گفتم نه برای اینکه شما را از خرید این تی وی دلسرد کنم بلکه می خوام با دید باز خرید انجام بدین وگرنه به من شخصه تو پست های قبل نظرم رو گفتم.

اینم همون عکسی هست که سایت فلت پنل اچ دی در موردش صحبت کرده می بینی که نور به صورت مستقیم می تابه و نتیجه هم معلومه....در کل اگه همون تی وی سونی هم دارای پنل براق باشه با همین مشکل روبرو هست.
توصیه : حتمن مطالب سایت های نقد و بررسی رو قبل از خرید مطالعه بفرمایید.

mehdi811
09-06-2011, 09:42
درود

بچه ها لطف کنید، کسایی که بلدن بگن چه جوری میشه زمان کارکرد تلویزیون های فیلیپس (9705 ) رو کنترل کرد؟

مرسی.

mehdi811
11-06-2011, 07:23
درود

بچه ها لطف کنید، کسایی که بلدن بگن چه جوری میشه زمان کارکرد تلویزیون های فیلیپس (9705 ) رو کنترل کرد؟

مرسی.

لطف می کنید اگر جواب بدید.

Razavi Parsa
11-06-2011, 17:24
سلام چه خبر جديد از 9705 ؟ چه خبر از قيمتش؟ ارزون شد كه بالاخره ما بريم بخريم يا نه؟!

sound.vision
11-06-2011, 18:21
سلام چه خبر جديد از 9705 ؟ چه خبر از قيمتش؟ ارزون شد كه بالاخره ما بريم بخريم يا نه؟!

سلام...
ارزون که چند وقت پیش تا حدی شده بود ولی از همین روزا باید آرام آرام منتظر سری های جدید سال 2011 باشیم.

sound.vision
11-06-2011, 23:12
خبر! Philips’ first 2011 TVs in stores now
اولین سری تلویزیون های جدید سال 2011 فیلیپس به بازارهای اروپا عرضه شد.
به گفته سایت فلت پنل اچ دی اولین سری از مدل های متوسط یا همون سری های 5 هزار و 6 هزار با کد 5606 و 6606 سال 2011 در حال حاضر به بازارهای کشورهای اروپایی راه یافته است.
طبق اعلام قبلی کمپانی فیلیپس هم قرار بر این بود که ابتدا سری 5 و 6 و سپس سایر مدل ها به بازار عرضه شوند احتمالا در ماه آینده مدل های جدید نیز قابل دسترس خواهند بود.

همونطور که قبلا هم گفته بودم سری 6 سال 2011 مدتی قبل از عرضه عمومی..... در سایت خاورمیانه فیلیپس موجود بود... اگه شرکت وارد کننده فیلیپس طبق معمول تنبلی نکنه می شه امیدوار بود که به زودی سر و کله مدل های جدید فیلیپس سر از ایران هم دربیارن....مشتاقانه منتظر نقد و بررسی تی وی های سال 2011 فیلیپس در سایت های معتبر هستیم.

اینم لینک خبر :

Razavi Parsa
12-06-2011, 09:39
سري 6000 مدل 2011 كيفيتش از 9705 مدل 2010 بالاتره ؟ چي امكانات بيشتري داره نسبت به اون؟

sound.vision
12-06-2011, 11:08
سري 6000 مدل 2011 كيفيتش از 9705 مدل 2010 بالاتره ؟ چي امكانات بيشتري داره نسبت به اون؟

سری 9 هزار هیچ وقت قابل قیاس با سری های دیگه فیلیپس نیست حتی اگه یک سال قدیمی شده باشه!

مشخصات سری 6 جدید رو از اینجا چک کن :

compi
13-06-2011, 09:42
با درود به همه
میشه در مورد مدلهای جدید فیلیپس و امکاناتشون توضیحی بدین

mehdi811
13-06-2011, 12:26
درود

مرسی.

لطف می کنید اگر جواب بدید.

لطف می کنید اگر جواب بدید

sound.vision
13-06-2011, 13:25
با درود به همه
میشه در مورد مدلهای جدید فیلیپس و امکاناتشون توضیحی بدین

Philips 2011 TVs

Philips has unveiled their new 2011 flat panel TVs and we take a look at the new features. Later in this article you can find specs for each model range and pictures. The prices will be updated into this article soon.

Philips has announced a new cheaper TV in the extra wide 21:9 format called Cinema 21:9 Gold. This TV will supplement the Cinema 21:9 Platinum released in 2010. The new Gold edition comes in 50 inches while the Platinum comes in larger formats.

Philips 2011 TVs

The new flagship model is the 9000 range (called 9606K & 9706K) that comes with the most advanced picture technology from Philips. Philips is still using the Perfect Pixel HD engine in 2011 and the Natural Motion picture circuits have been integrated as well to create smooth motion

Philips 2011 TVs

In 2011 Philips plans to release two different 3D technologies called 3D Max and Easy 3D. The first is an active 3D technology with shutter glasses and the latter is a passive 3D technology that utilizes the cheaper polarized 3D glasses. LG also introduced passive 3D in their Cinema 3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) range recently.

By giving uses the choice Philips believes that they have a more versatile 3D product line-up in 2011. As a new feature Philips has also integrated a two player full-screen function. Basically this means that you can play multiplayer games from a PlayStation 3 in full screen (and not in split-screen or top/bottom split-screen). Player 1 will only see his picture in full screen and player two will see an entirely different picture in full screen – on the same TV. Obviously 3D glasses are required and this is only possible in 2D.

Philips is also extending their Smart TV features and in 2011 they will focus on four different areas; SimplyShare, Control, Net TV and Program. Basically this means that you have access to a range of on-demand services and that you can add new Apps later on. The Smart TV system also incorporates DLNA and you can control everything with Apple and Android smartphones and tablets.

Philips is also introducing USB recording in their 2011 TVs. If you connect an external USB stick or a USB hard drive you can record TV shows onto this device or you can pause live TV streams and return to the show an hour later without having to miss anything.

Ambilight is naturally still a key factor for Philips and most mid-range and high-end models come with Ambilight backlighting that adapts to the pictures on the screen.

Philips 2011 TVs

Below is an overview of the new TV ranges from Philips.
The most expensive models are listed first and then the cheaper. Prices will be updated into this article later.

Philips releases a new TV in the extra wide 21:9 aspect ratio called Cinema 21:9 Gold. This is a supplement to the Cinema 21:9 Platinum

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

21:9 format
Easy 3D (passive 3D)
Dual View mode with 3D glasses
Ambilight Spectra 2
Pixel Precise HD Engine
100 Hz Clear LCD
Edge LED
Smart TV with SimplyShare, Control, Net TV and Program
Multiview
USB Recording

Philips Cinema 21:9 Gold will be available in 50 inches called 50PFL7956K.

Philips 9000 LED

Philips’ 9000 series is the flagship model in the normal widescreen TV format. It comes with Philips Ambilight, LED local dimming and the most advanced picture systems from Philips

Philips 9606K

3D Max (active 3D)
Pixel Perfect HD Engine
Ambilight Spectra XL
400 Hz Clear LCD
LED Pro with local dimming
Perfect Natural Motion
USB Recording
Moth Eye filter (only 9706K)

Philips 9606K (9706K) will be available in 32, 37, 40, 46 and 52 inches called 32PFL9606K, 37PFL9606K, 40PFL9606K, 46PFL9707K and 52PFL9606K.

Philips 8000 LED

Philips’ 8000 series is the step down from the 9000 series. It still comes with 3D and the Smart TV functionality but not with all the advanced Philips picture circuits.

Philips 8606K

3D Max (active 3D)
Pixel Perfect HD Engine
Ambilight Spectra 2
200 Hz Clear LCD
Edge LED
Perfect Natural Motion
USB Recording

Philips 8606K will be available in 37, 40 and 46 inches called 37PFL8606K, 40PFL8606K and 46PFL8606K.

Philips 7000 LED

Philips 7000 is a mid-range TV with Smart TV and Easy 3D with the cheap polarized 3D glasses

Philips 7606K

Easy 3D (passive 3D)
Ambilight Spectra 2
Pixel Precise HD Engine
100 Hz Clear LCD
HD Natural Motion
Edge LED
Smart TV with Net TV
USB Recording

Philips 7606K will be available in 32, 37, 42, 47 and 55 inches called 32PFL7606K, 37PFL7606K, 42PFL7606K, 47PFL7606K and 55PFL7606K.

Philips 6000

این جدول آخری خلاصه ای از مشخصات مدل های جدید سال 2011 فیلیپس هستش.

علاوه بر این مشخصات باید منتظر بررسی تخصصی سایت های معتبر باشیم تا بهتر با جزئیات تی وی های جدید فیلیپس آشنا بشیم. ولی من خودم چند مشخصه رو که چک کردم عالی بودند مثل مصرف برق (48 وات برای 40 اینچ!!!)، پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری به صورت فول، قابلیت سه بعدی اصلاح شده، قابلیت ضبط همزمان برنامه های تلویزیونی(جدید)، گیرنده داخلی دیجیتال و....

sound.vision
16-06-2011, 23:35
اینم از سری 7 جدید در Philips uk

samdeath
17-06-2011, 18:08
با بودجه 1.8 چه مدل غیر 3D از فیلیپس رو در سایز 40 میشه خرید؟

mehdi811
18-06-2011, 09:12
درود

مرسی.

sound.vision
18-06-2011, 16:30
با بودجه 1.8 چه مدل غیر 3D از فیلیپس رو در سایز 40 میشه خرید؟

مشخصات سری 7 و 8 فیلیپس رو چک کن با کدهای 7605 و 8605 اینا به رنج قیمتی شما می خوره البته کمی بالاتر هستن و مدل سال 2010 ...در ضمن در آینده نزدیک مدل های سال 2011 هم از راه خواهند رسید.

Amir_Ariamehr2003
21-06-2011, 23:25
سلام دوستان من راستش نمیدونم کجا زندگی میکنید ولی یه زحمت واستون دارم ایشالا بتونم جبران کنم.
لیست قیمت LCD,LED,3D های 40 اینچ به پایین برند محبوب فیلیپس رو واسم گیر بیارید
آخه بابام اینا توی کنگان کار میکنن و یه مدل از فیلیپس میگن اونجا گذاشته به همراه دی وی دی پلیر و باند و از این چیزا که همه رو روی هم مثل اینکه گفته 550 و یا 570 تومان دقیق یادم نیست
به نظر من که چنین چیزی واقعیت نداره و یه نکته ای باید داشته باشه . بهر حال ممنون میشم لیست قیمت رو واسم گیر بیارید
ماشالا که سرچ گوگل همش شده سایت های اسپم والا که مزاحم شما نمیشدم
پ.ن: دقیقا همین رو واسه یکی از دوستان پیام خصوصی دادم و دیدم اینجا هم درخواستم رو مطرح کنم ضرری نداشته باشه و اینکه امیدوارم دوستی که بهش خصوصی پیام دادم از دستم ناراحت نشده باشه

mehdi811
22-06-2011, 07:20
من دیروز بانه بودم یه 9704 در اوج ناباوری گیر آوردم 1750000 خریدم ، مجارستانه.

9705 رو 2150000 یه مغازه میداد.

sound.vision
22-06-2011, 09:52
سلام دوستان من راستش نمیدونم کجا زندگی میکنید ولی یه زحمت واستون دارم ایشالا بتونم جبران کنم.
لیست قیمت LCD,LED,3D های 40 اینچ به پایین برند محبوب فیلیپس رو واسم گیر بیارید
آخه بابام اینا توی کنگان کار میکنن و یه مدل از فیلیپس میگن اونجا گذاشته به همراه دی وی دی پلیر و باند و از این چیزا که همه رو روی هم مثل اینکه گفته 550 و یا 570 تومان دقیق یادم نیست
به نظر من که چنین چیزی واقعیت نداره و یه نکته ای باید داشته باشه . بهر حال ممنون میشم لیست قیمت رو واسم گیر بیارید
ماشالا که سرچ گوگل همش شده سایت های اسپم والا که مزاحم شما نمیشدم
پ.ن: دقیقا همین رو واسه یکی از دوستان پیام خصوصی دادم و دیدم اینجا هم درخواستم رو مطرح کنم ضرری نداشته باشه و اینکه امیدوارم دوستی که بهش خصوصی پیام دادم از دستم ناراحت نشده باشه

فیلیپس های موجود در بازار فعلی بیشتر شامل سری های 9 هزار،8 هزا،7 هزار، 5 هزار و 3 هزار هستند در مورد سایز 32 هم متاسفانه سایز 32 خیلی رایج نیست تو ایران بنابراین فقط از سری های 5 و 3 می تونی سایز 32 پیدا کنی که خوب مشخصاتشون به سری های بالاتر به هیچ وجه نمی رسه.... ولی در مورد قیمت هم باید بگم که با 500 یا 600 هزار تومن نمی شه ال ای دی ال سی دی خرید اونم از برند فیلیپس! ارزون ترین های فیلیپس حداقل در سایز 32 بین 700 هزار تا 1 میلیون 100 هزار تومن قیمت دارند.... در مورد این کیس شما هم احتمالا باید از مدل های دست دوم و کارکرده برای چند سال قبل باشه وگرنه این قیمت با هیچ منطقی سازگار نیست مراقب باش کلاه سرت نره...

اینم یه سایت تا قیمت تی وی های فیلیپس رو ببینی :

sound.vision
22-06-2011, 09:58
من دیروز بانه بودم یه 9704 در اوج ناباوری گیر آوردم 1750000 خریدم ، مجارستانه.

9705 رو 2150000 یه مغازه میداد.

تبریک می گم مبارک باشه مدل خوبی رو خریدی و البته به قیمت مناسب... ولی چقدر قیمت ها پایین اومده!

mehdi_08
22-06-2011, 21:42
سلام
دوستا این ال سی دی های فیلیپس کیفیتشون چه جوریه؟
در مقایسه با سونی و سامسونگ در چه حدی اند؟
قیمت 46 اینچ از چند شروع می شه؟
البته با گارانتی

sound.vision
22-06-2011, 23:17
سلام
دوستا این ال سی دی های فیلیپس کیفیتشون چه جوریه؟
در مقایسه با سونی و سامسونگ در چه حدی اند؟
قیمت 46 اینچ از چند شروع می شه؟
البته با گارانتی

سلام
اینکه من بگم کیفیت ال سی دی های فیلیپس فوق العاده و قابل قیاس با خیلی از برندهای دیگه بازار نیستند شاید کمی اغراق آمیز به نظر برسه برای همین به شما پیشنهاد می کنم که حتمن تصویر تی وی های فیلیپس رو از نزدیک ببینی اونوقت دیگه با هر تی وی و هر تصویری نمی تونی کنار بیای...اصلا سطح توقع ات رو می بره بالا...!

به نظر من ( تجربه شخصی) تی وی های فیلیپس به هیچ وجه قابل قیاس با برندهایی مثل سونی و سامسونگ نیستند! شاید بهتر بود برای فیلیپس رقیب های قدرتری مثل پاناسونیک و یا شارپ انتخاب می کردی.

اما در مورد قیمت... یه لینک از یه فروشگاه اینترنتی برات می گذارم که می تونی قیمت ها رو از اینجا چک کنی :

shiapics
23-06-2011, 11:02
خدمت همه دوستداران فیلیپس سلام عرض میکنم ، یه خواهش دارم:11:

میخواستم ببینم فیلیپس زیر یک ملیون و دویست هزار تومن چیز به درد بخوری داره یا نه؟

ممنونم:40:

sound.vision
23-06-2011, 11:32
خدمت همه دوستداران فیلیپس سلام عرض میکنم ، یه خواهش دارم:11:

میخواستم ببینم فیلیپس زیر یک ملیون و دویست هزار تومن چیز به درد بخوری داره یا نه؟

ممنونم:40:

سلام عزیز
والا بستگی داره چه مشخصاتی رو بخوای ولی یه مدل هست از سال 2010 که نقدهای بسیار مثبت و خوبی از سایت های نقد و بررسی معتبر دنیا گرفته به علاوه اینکه ال ای دی هست ولی از نوع ال ای دی های حاشیه ای که مشکل ابری شدن در تصویر رو داشته باشن یعنی ال ای دی ها پشت پنل به صورت یکسان کار گذاشته شده اند تصویر و صدای فوق العاده ای داره (به نظر من) و اینکه با توجه به مبلغ پرداختی...کالای ارزشمندی هست. مدلش Philips 5605 که قیمتش هم در سایز 32 با گارانتی یک میلیون تومن هست (البته قبلا گرون تر بود)
برای اینکه تعریف و تمجید من از این مدل برداشت شخصی یا تعصب نباشه لینک زیر رو براتون می گذارم که بخونید از یه سایت معتبر که این مدل رو بررسی کرده :

در ضمن حالا که تمام خوبی هایش رو گفتم باید تنها کمبود این تی وی رو هم بگم اونم اینکه این دستگاه گیرنده داخلی دیجیتال نداره و اگر دنبال دریافت دیجیتال شبکه های داخلی هستی باید یه ----T هم بخری...

shiapics
23-06-2011, 14:56
از شما دوست گرامی بی نهایت تشکر دارم

با اجازت چند تا سوال دارم:

اول اینکه این مدل از اون تکنولوژی پخش کردن نور روی دیوار پشت تلوزیون هم پشتیبانی میکنه؟
دوم میخواستم ببینم بین این مدل و مدل 7409 شما کدوم رو بیشتر میپسندی (یا توجه به اینکه 7409 lcd هست)
و دست آخر اینکه با خرید این تلوزیون dvdplayer هدیه هم تعلق میگیره ؟

ویرایش: ببخشید نظرتون راجع به این فروشگاه چیه؟
میتونم بهش اطمینان کنم و سفارش بدم؟

خیلی خیلی تشکر میکنم

یا حق

gla021
23-06-2011, 19:18
سلام
من مدت ها قبل پیش فامیلامون تعریف فیلیپس میکردم ولی همشون بهم میخندیدند البته حقم داشتند چون آگاهیشون کم بود بعضیاشون که فقط یه مارک میشناختن اونم سونی بود بعضی هاشونم که نسل جدیدی بودند شیفته سامسونگ!!!!(البته به سلیقه همه باید احترام گزاشت و حق انتخاب با خودشون هست)
همین چندوقت پیشم میخواستن دی وی دی پلیر بگیرن هر چی گفتم من سرچ زدم فیلیپس عالیها !!آخر رفتن 120 تومان دادن سونی گرفتند که مبارکشون باشه

یه سوالی که واسم پیش اومد اینه که یه سایت درست حسابی واسه نمایندگی فیلیپس شما سراغ ندارید؟
آخه ما شیرازیم اینجا فقط هر جا چشم بندازید سه تا برند هست سونی سامسونگ و ال جی!!!
دنباله نمایندگی شیرازش هستم

یه سوالی دیگه هم داشتم این مدله LED 3D PHILIPS 40 8605 با وجود سه بعدی بودنش چرا این قدر تو سایتی که دوستمون معرفی کردند ارزونه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمت با گارنتیش الان چنده ؟(این بانه که یه سفر قندهاره به نوبه خودش نمیصرفه!!!)
با تشکر از پاسخ گوییتون:11:

sound.vision
24-06-2011, 11:22
از شما دوست گرامی بی نهایت تشکر دارم

با اجازت چند تا سوال دارم:

اول اینکه این مدل از اون تکنولوژی پخش کردن نور روی دیوار پشت تلوزیون هم پشتیبانی میکنه؟
دوم میخواستم ببینم بین این مدل و مدل 7409 شما کدوم رو بیشتر میپسندی (یا توجه به اینکه 7409 lcd هست)
و دست آخر اینکه با خرید این تلوزیون dvdplayer هدیه هم تعلق میگیره ؟

ویرایش: ببخشید نظرتون راجع به این فروشگاه چیه؟
میتونم بهش اطمینان کنم و سفارش بدم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی خیلی تشکر میکنم

یا حق

سلام، نه این مدل اون آپشنی که شما می خوای نداره در حال حاضر فقط سری 7 و 8 و 9 چنین قابلیتی دارند. والا بین این مدل و 5605 کمی انتخاب سخت خواهد بود چون از طرفی اون سری 7 هست این یکی سری 5 و در مقابل این 5605 ال ای دی هست و مدل سال 2010 ....تا حدی سلیقه و این که شما خودت کدوم رو بپسندی مطرح هستش ولی من خودم ال ای دی رو ترجیح می دم یعنی همون 5605 چون تصویرشو دیدم ولی از 7409 چیزی ندیدم مضافا اینکه نقدی هم ازش پیدا نکردم , و از همه مهم تر ال ای دی ها کنتراست بهتری دارن..... تو سایز 42 اون مدلی که شما دیدی حدود 220 وات مصرف برق داره! در حالی که این یکی با ال ای دی بودنش مصرفش کمتر از 70 وات هستش... در مورد هدیه هم من اطلاعی ندارم گاهی تو جشنواره ها یه چیزهایی میدن ولی الان رو نمی دونم.... در مورد این سایت هم که آدرسشو گذاشتی نم تونم اظهار نظری کنم چون تجربه خرید ازشون رو ندارم.

سلام
من مدت ها قبل پیش فامیلامون تعریف فیلیپس میکردم ولی همشون بهم میخندیدند البته حقم داشتند چون آگاهیشون کم بود بعضیاشون که فقط یه مارک میشناختن اونم سونی بود بعضی هاشونم که نسل جدیدی بودند شیفته سامسونگ!!!!(البته به سلیقه همه باید احترام گزاشت و حق انتخاب با خودشون هست)
همین چندوقت پیشم میخواستن دی وی دی پلیر بگیرن هر چی گفتم من سرچ زدم فیلیپس عالیها !!آخر رفتن 120 تومان دادن سونی گرفتند که مبارکشون باشه

یه سوالی که واسم پیش اومد اینه که یه سایت درست حسابی واسه نمایندگی فیلیپس شما سراغ ندارید؟
آخه ما شیرازیم اینجا فقط هر جا چشم بندازید سه تا برند هست سونی سامسونگ و ال جی!!!
دنباله نمایندگی شیرازش هستم

یه سوالی دیگه هم داشتم این مدله LED 3D PHILIPS 40 8605 با وجود سه بعدی بودنش چرا این قدر تو سایتی که دوستمون معرفی کردند ارزونه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمت با گارنتیش الان چنده ؟(این بانه که یه سفر قندهاره به نوبه خودش نمیصرفه!!!)
با تشکر از پاسخ گوییتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول در مورد نمایندگی : متاسفانه نمایندگی فیلیپس تو ایران خیلی خوب عمل نمی کنه و بخش ناچیزی از بازار رو در اختیار داره و اسم نمایندگیش هم پارس الرمس هست که بین یک تا سه سال تی وی ها رو گارانتی می کنه (همون آریا الکترونیک سابق) آدرسش تو میدان فردوسی هست....در مورد نمایندگی می تونی با خودشون تماس بگیری ببینی تو شهرتون جایی دارند یا نه اینم شماره تماسش : 64862-021 (نمایندگی فیلیپس -پارس الرمس)

اگر هم خواستی می تونی از این سایت یه سری قیمت ها رو چک کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرنج قیمت این مدل هم تا جایی که یادم هست با گارانتی (بدون عینک فکر کنم) حدود دو میلیون و 100 هزار تومن بود ولی از قیمت فعلیش اطلاع ندارم.

mrm10
24-06-2011, 18:45
سلام
اینکه من بگم کیفیت ال سی دی های فیلیپس فوق العاده و قابل قیاس با خیلی از برندهای دیگه بازار نیستند شاید کمی اغراق آمیز به نظر برسه برای همین به شما پیشنهاد می کنم که حتمن تصویر تی وی های فیلیپس رو از نزدیک ببینی اونوقت دیگه با هر تی وی و هر تصویری نمی تونی کنار بیای...اصلا سطح توقع ات رو می بره بالا...!

به نظر من ( تجربه شخصی) تی وی های فیلیپس به هیچ وجه قابل قیاس با برندهایی مثل سونی و سامسونگ نیستند! شاید بهتر بود برای فیلیپس رقیب های قدرتری مثل پاناسونیک و یا شارپ انتخاب می کردی.

سلام دوست عزیز
در اینکه فیلیپس زیبا و با کیفیته بحثی نیست اما زیاده روی در طرفداری هم باعث میشه از جاده انصاف منحرف بشیم. برای نمونه دو ساله که برند های شارپ و پاناسونیک (و یک پله پایین تر از اونا سامسونگ و ال جی و حتی سونی) از سوی سایت معتبر Flatpanelshd که شما هم قبولش دارین و در مطالبتون بهش استناد میکنین، توصیه میشن .در حالی که چندان خبری از فیلیپس نیست و تنها محصول ستایش شده از شارپ یه مدل از سال 2009 هست و به نظر میرسه فیلیپس کمی از قافله عقب مونده. البته این به این معنی نیست که تولیداتش بی ارزش یا معمولی باشند ولی دیگه در این حدی که شما فرمودین هم نیستند. امیدوارم از بیان بی غرضم ناراحت نشده باشید. من هم تا چند سال پیش شیفته سونی بودم ولی الان شیفته بهترین محصول در هر کلاسم حال چه مال صنام خودمون باشه چه مال Eizo شیطان بزرگ.

sound.vision
24-06-2011, 22:35
سلام دوست عزیز
در اینکه فیلیپس زیبا و با کیفیته بحثی نیست اما زیاده روی در طرفداری هم باعث میشه از جاده انصاف منحرف بشیم. برای نمونه دو ساله که برند های شارپ و پاناسونیک (و یک پله پایین تر از اونا سامسونگ و ال جی و حتی سونی) از سوی سایت معتبر Flatpanelshd که شما هم قبولش دارین و در مطالبتون بهش استناد میکنین، توصیه میشن .در حالی که چندان خبری از فیلیپس نیست و تنها محصول ستایش شده از شارپ یه مدل از سال 2009 هست و به نظر میرسه فیلیپس کمی از قافله عقب مونده. البته این به این معنی نیست که تولیداتش بی ارزش یا معمولی باشند ولی دیگه در این حدی که شما فرمودین هم نیستند. امیدوارم از بیان بی غرضم ناراحت نشده باشید. من هم تا چند سال پیش شیفته سونی بودم ولی الان شیفته بهترین محصول در هر کلاسم حال چه مال صنام خودمون باشه چه مال Eizo شیطان بزرگ.

سلام بزرگوار...حرف شما متین و منطقی هست اول از همه باید بگم که بله به برند فیلیپس علاقه مند هستم اما از اون مهم تر اینکه اینجا تاپیک طرفداران فیلیپس هست!!! اگه تاپیک دیگه ای بود حتمن مدل های دیگه از برندهای دیگه مثل پاناسونیک و شارپ و... در صورت مناسب بودنشون معرفی می کردم....
به برند فیلیپس علاقه دارم ولی تعصب نه (مثالش اینه که تا حالا تجربه استفاده از یک مدل از ال سی دی های فیلیپس و یک مدل از پانی رو دارم)

فیلیپس در اولویت اول منه ولی اگه احیانا اون مشخصاتی رو که می خوام تو برندهای دیگه حتی سامی هم پیدا کنم برام کیفیت در درجه اول و بعد برند مطرح خواهد بود... اما در مورد سایت های نقد و بررسی.... من به سایت های نقد و بررسی اونقدر تکیه می کنم که فقط راهنمای خریدم باشن و نه اینکه منو مجبور به خرید مدل و برند خاصی کنن (برای همینه که همیشه تو پست هایم گفتم که برید از نزدیک تست کنید) مثال چندی پیش که قصد تعویض تی وی رو داشتم می خواستم دستگاهی بخرم که هم گیرنده دیجیتال داخلی داشته باشه و هم اینکه ال ای دی باشه چندمدلی تو برند سونی پیدا کردم و اتفاقا نقدهای مثبتی از سایت های معتبر گرفته بود ولی وقتی از نزدیک صدا و تصویرشو چک کردم نپسندیدم (شاید شخص دیگه بپسنده ولی مورد قبول من نبود) بنابراین چه در این تاپیک ها و چه در سایت های نقد و بررسی تنها باید دنبال جمع آوری نظرات و اطلاعات باشیم و در نهایت با سلیقه خودمون انتخاب کنیم.

اما در مورد فیلیپس.... مدتی هست که قیمت هایی که برای محصولاتش داره خیلی اور هست و این گران بودن محصولات باعث می شه که نتونه در رنج مشخصات یکسان با سایر برندها رقابت کنه در حالی که اگه ارزون تر بود هم فروشش بیشتر و هم اینکه بیشتر در دسترس قرار می گرفت و اینطوری من و شما هم بیشتر ازش مطلب می دیدیم
نکته دیگه ....نظرت در مورد برند bang-olufsen چیه؟ آیا چون کمتر تو سایت های نقد و بررسی ازش مطلب می بینیم پس در حد سامی و ال جی نیست؟ مثال خیلی خوبی نیست فقط خواستم منظورم رو برسونم...

و نکته آخر این که حق با شماست شاید طرفداری زیادی باعث بشه که آدم از حدود انصاف خارج بشه ولی خوب این تاپیک عنوانش اینه : تاپیک طرفداران فیلیپس....... تو تاپیک های دیگه می شه از سایر برندها هم صحبت و جهت تایید و یا رد کردشون اظهار نظر کرد ولی اینجا !:20:

همونطور که در تاپیک پاناسونیک بارها از مدل های مطرح این برند و اون هایی که به چشم دیدم طرفداری کردم مثل سریِ ِD25

به هر حال از اظهار نظر شما ممنونم ببخشید طولانی شد......

shiapics
25-06-2011, 22:02
سلام علیکم

آقا من میخواستم بدونم این کارت --- که روی تلوزیون نصب میشه چی هست؟

یعنی دیگه لازم نیست گیرنده دیجیتال برای تلوزیون بخریم؟

و اینکه قیمت این کارت ها چند هست؟

ممنونم

mehdi811
26-06-2011, 07:33
درود
اساتید محترم کسی میدونه 9704 ضبط روی فلش داره یا نه؟
من خونده بودم داره اما بعد از خرید چیزی تحت این عنوان توش پیدا نکردم.

sound.vision
26-06-2011, 08:37
سلام علیکم

آقا من میخواستم بدونم این کارت --- که روی تلوزیون نصب میشه چی هست؟

یعنی دیگه لازم نیست گیرنده دیجیتال برای تلوزیون بخریم؟

و اینکه قیمت این کارت ها چند هست؟

ممنونم

سلام
دوست عزیز سوالت رو اینجا مطرح کنی سریع تر به جواب می رسی (تاپیک گیرنده دیجیتال)

درود
اساتید محترم کسی میدونه 9704 ضبط روی فلش داره یا نه؟
من خونده بودم داره اما بعد از خرید چیزی تحت این عنوان توش پیدا نکردم.

درود
تا آنجایی که من اطلاع دارم و قبلا هم مشخصات این مدل رو چک کرده بودم چنین امکانی برای این مدل در نظر گرفته نشده....در واقع قرار هست مدل های سال 2011 برای اولین بار چنین قابلیتی رو داشته باشن.

mrm10
26-06-2011, 12:05
سلام بزرگوار...حرف شما متین و منطقی هست اول از همه باید بگم که بله به برند فیلیپس علاقه مند هستم اما از اون مهم تر اینکه اینجا تاپیک طرفداران فیلیپس هست!!! اگه تاپیک دیگه ای بود حتمن مدل های دیگه از برندهای دیگه مثل پاناسونیک و شارپ و... در صورت مناسب بودنشون معرفی می کردم....
به برند فیلیپس علاقه دارم ولی تعصب نه (مثالش اینه که تا حالا تجربه استفاده از یک مدل از ال سی دی های فیلیپس و یک مدل از پانی رو دارم)

فیلیپس در اولویت اول منه ولی اگه احیانا اون مشخصاتی رو که می خوام تو برندهای دیگه حتی سامی هم پیدا کنم برام کیفیت در درجه اول و بعد برند مطرح خواهد بود... اما در مورد سایت های نقد و بررسی.... من به سایت های نقد و بررسی اونقدر تکیه می کنم که فقط راهنمای خریدم باشن و نه اینکه منو مجبور به خرید مدل و برند خاصی کنن (برای همینه که همیشه تو پست هایم گفتم که برید از نزدیک تست کنید) مثال چندی پیش که قصد تعویض تی وی رو داشتم می خواستم دستگاهی بخرم که هم گیرنده دیجیتال داخلی داشته باشه و هم اینکه ال ای دی باشه چندمدلی تو برند سونی پیدا کردم و اتفاقا نقدهای مثبتی از سایت های معتبر گرفته بود ولی وقتی از نزدیک صدا و تصویرشو چک کردم نپسندیدم (شاید شخص دیگه بپسنده ولی مورد قبول من نبود) بنابراین چه در این تاپیک ها و چه در سایت های نقد و بررسی تنها باید دنبال جمع آوری نظرات و اطلاعات باشیم و در نهایت با سلیقه خودمون انتخاب کنیم.

اما در مورد فیلیپس.... مدتی هست که قیمت هایی که برای محصولاتش داره خیلی اور هست و این گران بودن محصولات باعث می شه که نتونه در رنج مشخصات یکسان با سایر برندها رقابت کنه در حالی که اگه ارزون تر بود هم فروشش بیشتر و هم اینکه بیشتر در دسترس قرار می گرفت و اینطوری من و شما هم بیشتر ازش مطلب می دیدیم
نکته دیگه ....نظرت در مورد برند bang-olufsen چیه؟ آیا چون کمتر تو سایت های نقد و بررسی ازش مطلب می بینیم پس در حد سامی و ال جی نیست؟ مثال خیلی خوبی نیست فقط خواستم منظورم رو برسونم...

و نکته آخر این که حق با شماست شاید طرفداری زیادی باعث بشه که آدم از حدود انصاف خارج بشه ولی خوب این تاپیک عنوانش اینه : تاپیک طرفداران فیلیپس....... تو تاپیک های دیگه می شه از سایر برندها هم صحبت و جهت تایید و یا رد کردشون اظهار نظر کرد ولی اینجا !:20:

همونطور که در تاپیک پاناسونیک بارها از مدل های مطرح این برند و اون هایی که به چشم دیدم طرفداری کردم مثل سریِ ِD25

به هر حال از اظهار نظر شما ممنونم ببخشید طولانی شد......

با سلام
کاملا با مطالب شما موافقم. واقعا همه اونها درسته و از تجارب ارزشمند شما حکایت میکنه. مخصوصا اون قسمت که فرمودین همه بررسیها یک طرف و برانداز کردن محصول از نزدیک طرف دیگه. این هم کاملا حق با شماست که تو این تاپیک بخواهید از برند مورد علاقه خودتون طرفداری کنین. شاید من به نوعی (غیر مستقیم) میخواستم از نامناسب بودن قیمت گذاریهای فیلیپس شکایت کنم. اما تصدیق میفرمایید که روی کاغذ در رنج قیمتهای فیلیپس، انتخابهای بهتری هم میشه داشت. حالا اجازه بدین از تخصصتون کمک بگیرم و بپرسم که شما موفق شدین مثلا 8605 رو با LE820 وVT20 و HX800 کنار هم مقایسه کنین و اگر جواب مثبته بدون در نظر گرفتن میل باطنی ، کدوم رو انتخاب میکنین و بطور کلی اولویت بندی خودتون رو اعلام.(ملاک بررسی هم قیمتهای ب ان ه باشه).
شاید بهتر بود این پرسش رو تو این تاپیک مطرح نمیکردم ولی گفتم شاید بقیه هم استفاده کنند. اگه صلاح نیست تو پیام خصوصی پاسخ بدین.
با سپاس از حسن برخورد شما.

gla021
26-06-2011, 13:53
با سلام
کاملا با مطالب شما موافقم. واقعا همه اونها درسته و از تجارب ارزشمند شما حکایت میکنه. مخصوصا اون قسمت که فرمودین همه بررسیها یک طرف و برانداز کردن محصول از نزدیک طرف دیگه. این هم کاملا حق با شماست که تو این تاپیک بخواهید از برند مورد علاقه خودتون طرفداری کنین. شاید من به نوعی (غیر مستقیم) میخواستم از نامناسب بودن قیمت گذاریهای فیلیپس شکایت کنم. اما تصدیق میفرمایید که روی کاغذ در رنج قیمتهای فیلیپس، انتخابهای بهتری هم میشه داشت. حالا اجازه بدین از تخصصتون کمک بگیرم و بپرسم که شما موفق شدین مثلا 8605 رو با LE820 وVT20 و HX800 کنار هم مقایسه کنین و اگر جواب مثبته بدون در نظر گرفتن میل باطنی ، کدوم رو انتخاب میکنین و بطور کلی اولویت بندی خودتون رو اعلام.(ملاک بررسی هم قیمتهای ب ان ه باشه).
شاید بهتر بود این پرسش رو تو این تاپیک مطرح نمیکردم ولی گفتم شاید بقیه هم استفاده کنند. اگه صلاح نیست تو پیام خصوصی پاسخ بدین.

سلام ببخشید میدونم طرف سوالتون من نیستم ولی چون منم دارم تحقیق میکنم در مورد این مدل ها شاید بتونم کمکتون کنم شما میتونبد یه ریویو کامل را تو لینک های زیذ از این مدل ها ببنید:

8605:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدle820:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدvt20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHX800 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه البته این تجربه تئوری هیچگاه مثل تجربه عملی و از نزدیک دیدن نمیشه ولی بازم با مقایسه عکسها میشه یه چیزایی رو فهمید مثلا:

8605:

le820:

vt20:

HX800:

یه سوال واسم پیش اومد که چرا 8605 با این کنتراست پایین همچین کیفیت بالایی را داره؟کسی میتونه جواب بده!:11:

sound.vision
26-06-2011, 16:21
با سلام

سلام....
اول از همه باید بگم مدل هایی که شما انتخاب کردی شامل هم ال ای دی و هم پلاسما هست و این مقایسه و انتخاب رو کمی مشکل می کنه چون اون تصویری رو که پلاسما داره با تصویر ال ای دی خیلی تفاوت داره و گاها اونایی که پلاسما رو می پسندن از جنس تصویر ال ای دی ها خیلی خوششون نمیاد...از همه مهم تر پلاسما رو باید با پلاسما مقایسه کرد... برای همین پشنهاد می کنم برای راهنمایی بهتر سوالتون رو یا تو این تاپیک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا تو تاپیک پلاسماها مطرح کنید....

اما اگه از پاناسونیک فاکتور بگیریم می مونه یه مدل سونی یکی شارپ و یکی هم فیلیپس.... بدون تعصب می گم اگه این فیلیپس مشکل انعکاس نور رو نداشت بدون تردید انتخاب اول بود...ولی از اونجایی که برای خود من انعکاس مهمه بنابراین نمی تونم توصیه کنم مگر اینکه با این موضوع مشکل نداشته باشی....
در مورد شارپ و این مدلی هم که شما انتخاب کردی باز هم مشکل رفلکس وجود داره و این مشکل تا اونجایی که من دیدم و سایت های نقد هم گفتن خیلی جدی هست (باید ببینی محل قرار گیری تی وی نور مستقیم تابیده می شه یا نه!)
ببین باید خودت تصمیم بگیری مثلا تو این مورد رفلکس من اصلا نمی تونم باهاش کنار بیام یه وقت دیدی شما یا دوست دیگه اصلا با این موضوع مشکل نداشته باشه

اما در کل صرف نظر از مشخصات این تی وی شارپ هم تا اونجایی که من تصویرشو چک کردم بسیار تصویر زنده و خوبی داره و از اون مهم تر با وجود ال ای دی بودن مشکل ابری شدن تصاویر رو هم نداره در حالیکه این مدل از سونی این مشکل رو تا حدی داره.....البته اون جور نیست که به چشم بیاد.... در کل انتخاب بین این مدل ها انصافا کار سختی هست چون همه شون از بهترین های بازار فعلی هستن... گزینه راحت تر اینه که یه سری 9 فیلیپس بگیری و خودت رو راحت کنی (جزء معدود دستگاه هایی هست که جایزه ESIA رو گرفته) البته این دوستمون هم زحمت کشیدن نقدهای مرتبط رو پیدا و اینجا گذاشتن

من اگه بخوام تی وی بگیرم حتمن دنبال این مشخصات می رم :
1- ال ای دی و بدون ابری شدن
2- رسپانس پنل عالی
3- صدای اسپیکر معقول
4- کنتراست
5- قابلیت ----T و اگه باشه ----s
6- مصرف برق پایین!
7- قابلیت پخش انواع فرمت ها از USB
8- حداقل 200 هرتز
9- قابلیت رکورد کردن
بعد از تصویر دلخواه این موارد بالا برای من اولویت داره حالا اگه چیز دیگه هم اضافه داشت که بهتر

sound.vision
26-06-2011, 16:36
gla021 عزیز
سوال شما هم پاسخ داده شد پ.خ رو چک کن.

mrm10
26-06-2011, 18:10
با تشکر از gla021 عزیز
طبیعیه که من این بررسی که شما زحمت کشیدین آدرسش رو دادین و بررسی سایتهای معتبر دیگه رو در مورد این مدلها خوندم اما عرضم این بود که مشکل من اینه هیچ کدوم رو از نزدیک ندیدم ونتونستم با هم مقایسه کنم. از طرفی شما چقدر جرئیات و اطلاعات تو این نمونه های تصویری میبینید که بتونید با هم مقایسه کنید؟
و اما در پاسخ به پیشنهاد خرید 9705 باید عرض کنم اگر 50% از پولش رو به عنوان وام بلاعوض هبه بفرمایید با کمال میل حاضرم.
از شوخی گذشته آخه این مدل چطور تو اون کلاس قرار میگیره؟ اینو باید با HX929 و LE930 و VT30 مقایسه کرد . در کل اطلاعی از قیمت سایز 46 تو مرزها دارین؟
چرا 200 هرتز؟ چشم که فرق بین 100 و 200 رو نمیتونه تشخیص بده .

sound.vision
27-06-2011, 07:03
با تشکر از gla021 عزیز
طبیعیه که من این بررسی که شما زحمت کشیدین آدرسش رو دادین و بررسی سایتهای معتبر دیگه رو در مورد این مدلها خوندم اما عرضم این بود که مشکل من اینه هیچ کدوم رو از نزدیک ندیدم ونتونستم با هم مقایسه کنم. از طرفی شما چقدر جرئیات و اطلاعات تو این نمونه های تصویری میبینید که بتونید با هم مقایسه کنید؟
و اما در پاسخ به پیشنهاد خرید 9705 باید عرض کنم اگر 50% از پولش رو به عنوان وام بلاعوض هبه بفرمایید با کمال میل حاضرم.
از شوخی گذشته آخه این مدل چطور تو اون کلاس قرار میگیره؟ اینو باید با HX929 و LE930 و VT30 مقایسه کرد . در کل اطلاعی از قیمت سایز 46 تو مرزها دارین؟
چرا 200 هرتز؟ چشم که فرق بین 100 و 200 رو نمیتونه تشخیص بده .

بله می گن که از نظر تئوری چشم قادر به تشخیص اختلاف بین 100 و 200 هرتز نیست ولی من خودم هر بار که تصاویر 200 رو دیدم با 100 (از یه سورس یکسان و در شرایط برابر) تصویر 200 هرتز رو بیشتر پسندیدم (حالا نمی دونم شاید فقط تصور من باشه شاید هم واقعا می شه این تفاوت رو تشخصی داد)
در مورد مقایسه با در نظر گرفتن قیمت های مرزی نمی شه درست قضاوت کرد چون بعضی از این مدل ها آخرین روزهای حضورشون در بازار هست و به دلیل اینکه تا چند ماه آینده با مدل های جدیدتر جایگزین خواهند شد بنابراین ممکن قیمتشون خیلی پایین و یا حتی به علت کمیاب شدن خیلی بالا بره... مضافا اینکه شما اول از همه باید قیمت ها رو دربیاری اگه ملاک خریدت قیمت هست

در مورد وام هم باید بگم اگه شما از این وام های بلاعوض یا در عوض! یا هر چیز دیگه پیدا کردی منم پیدا کردم! شما که دنبال سایز 46 هستی که نباید حرف از وام بزنی!

در کل و در صورت امکان تصویر این مدل هایی که انتخاب کردی قبل از خرید به صورت حضوری چک کن...تا بعدا موجب پیشمانی نشه هیچ چیز مثل تجربه شخصی نیست.... به عنوان مثال می گم من همیشه موقع خرید تلویزیون از مشخصات و قیمت مدل های مختلف سونی خوشم اومده ولی وقتی که از نزدیک اونا رو تست کردم ناامید شدم..! همیشه مشخصاتش و حتی اسم و رسمی که داره خیلی بالاتر از تصویر و کیفیت واقعی اش هست...

sound.vision
03-07-2011, 13:48
سلام به اونایی که اخبار تی وی های جدید فیلیپس رو دنبال می کنن
از قرار و طبق معمول بازم سایت خاورمیانه فیلیپس تو معرفی مدل های جدید پیش تاز هستش و قبل از اینکه سایر سایت های منطقه ای مدل های جدید رو برای عرضه تو سایتشون قرار بدن این سایت اینکارو کرده، مدل هایی جدیدی که در سایت خاورمیانه می تونید در حال حاضر مشاهده کنید شامل : قبلا در مورد سری های 6 و 7 هزار صحبت کرده بودم ولی اخیرا سری 5 جدید و 4 جدید هم به گروه اضافه شدن... با کد 5606 و 4606.... نکته قابل توجه اینه که سری 5 هزار جدید دیگه مثل مدل سال 2010 ال ای دی های پشت پنل چیده نشده اند و این مدل هم دور ال ای دی هست....خوشبختانه قابلیت ----t در تمامی مدل های سال 2011 وجود داره

نکته دیگه اینکه مدل های 2010 سری 8 هزار هم از روی سایت برداشته شدن و یحتمل به زودی مدل های جدید سری 8 و 9 هم روی سایت قرار می گیرن....

amirtp
11-07-2011, 13:39
با سلام خدمت دوستان
من یک فروند 9705 اینچ46 از بانه به قیمت 2800000 خریدم تلوزیون خوبی هستش ولی نمیتونم از قابلیت brows pc استفاده کنم کابل lan , کراس رو مستقیم وصل کردم نشد کارت وایر لس به pc وصل کردم wifi media conect وصل شد ولی نمی تونم brows pc رو وصل کنم لطفآ اگر دوستان موفق شدن ما رو هم راهنمایی کنن:31:

shiapics
11-07-2011, 20:36
خدمت دوستان فیلپسی سلام عرض میکنم

دئستان خواستم بپرسم تلوزیون 5605 قابلیت ضبط تصاویر تلوزیون (pvr) رو داره یا نه؟

متشکرم

sound.vision
13-07-2011, 10:33
با سلام خدمت دوستان
من یک فروند 9705 اینچ46 از بانه به قیمت 2800000 خریدم تلوزیون خوبی هستش ولی نمیتونم از قابلیت brows pc استفاده کنم کابل lan , کراس رو مستقیم وصل کردم نشد کارت وایر لس به pc وصل کردم wifi media conect وصل شد ولی نمی تونم brows pc رو وصل کنم لطفآ اگر دوستان موفق شدن ما رو هم راهنمایی کنن:31:
مبارک باشه عزیز دستگاه واقعا عالی و خوبی خریدی و البته به قیمت خیلی خوب....

خدمت دوستان فیلپسی سلام عرض میکنم

دئستان خواستم بپرسم تلوزیون 5605 قابلیت ضبط تصاویر تلوزیون (pvr) رو داره یا نه؟

متشکرم

سلام عزیز.... این مدل از تلویزیون فیلیپس قابلیتی که شما دنبال هستی رو نداره.

keivansat2020
21-07-2011, 00:58
سلام به اساتید محترم میخواستم بدونم چطوری میشه ال سی دی 3605 رو آپ گرید کرد ؟ من نرم افزار و از سایتش گرفتم ولی نشد با تشکر

sound.vision
21-07-2011, 09:34
سلام به اساتید محترم میخواستم بدونم چطوری میشه ال سی دی 3605 رو آپ گرید کرد ؟ من نرم افزار و از سایتش گرفتم ولی نشد با تشکر

منم نگاه کردم چیز خاصی پیدا نکردم ولی احیانا باید تو دفترچه دستگاه چیزهایی نوشته شده باشه یکبار دیگه نگاه کنید. مضافا اینکه معمولا برای اینجور دستگاه ها فلش رو کاملا خالی می کنی و بعد فایل آپ رو می ریزی تو فلش و بعدش خود دستگاه فایل مربوطه را می شناسه و کارو انجام می ده.... فقط اگر نیاز ضروری به آپ هست یا مطمئن هستید که با آپ کردن دستگاهی که دارید بهتر کار می کنه اینکارو انجام بدین چون خالی از دردسر نیست.

anaconda
25-07-2011, 14:05
دوستان ببخشید بهترین مدل فلیپس که سه بعدی نباشه در حال حاضر چه مدلی هست سایز بین 40 تا 46 led هم باشه چه بهتر

sound.vision
26-07-2011, 21:28
دوستان ببخشید بهترین مدل فلیپس که سه بعدی نباشه در حال حاضر چه مدلی هست سایز بین 40 تا 46 led هم باشه چه بهتر

اگر کمی صبر کنی مدل های جدید 2011 فیلیپس به بازار راه پیدا می کنند و اون وقت بهتر می شه جواب سوالت رو داد.

sound.vision
06-08-2011, 14:17
اینم از سری 9 هزار فیلیپس با کد 9606 که به تازگی به سایت خاورمیانه این کارخانه اضافه شده...انصافا عجب مشخصات اعجاب آوری داره.... فکر کنم دیگه وقتشه یواش یواش پارس الرمس به فکر وارد کردن مدل های سال 2011 فیلیپس باشه

1000Hz Perfect Motion Rate
اینم لینک مشخصات این سری 9 هزار :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخ داشت یادم می رفت سری 8 هزار جدید هم بالاخره پیداش شد... مژده به اونایی که برای خرید تلویزیون فیلیپس و مدل های جدیدش صبر کردن....یکی از دوستان از نمایندگی آمار گرفته ظاهرا به زودی مدل های جدید وارد می شن...به قول یکی ارزش صبر کردن را داشته... اینم مشخصات 8606

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط مشخصات رو چک کنید حال کنید!

sound.vision
08-08-2011, 15:29
بالاخره یکی از سایت های معتبری که همیشه نقد و بررسی های خواندنی آماده می کنه درباره یکی از تلویزیون های سری جدید سال 2011 فیلیپس مطلب جدیدی رو منتشر کرده....
این بررسی درباره تلویزیون سری 6606 سال 2011 هست که چند روز پیش منتشر شده و اگه حالشو داشته باشید و تا آخر بخونیدش مطالب مفیدی درباره این تی وی و قابلیت هاش نوشته.....

اگه بخوام به طور خلاصه بگم معایب این تی وی در این ها خلاصه می شه :
1- مقدار بسیار جزئی از ابری شدن تصاویر (نوشته که خیلی کمه و چندان مهم نیست)
2- تنظیمات پیش فرض کارخانه
3- و.....

مزایا :
1- تصویر با کیفیت و عالی برای این رده از تی وی (منظور تلویزیون های سطح متوسظ است)
2- عمق رنگ مشکی و زنده بودن رنگ ها
3- صدای عالی با وجود اینکه قاب بسیار باریکی دارد
4- مصرف برق پایین
و......

اینایی که بالا گفتم یه سری از کلیات این تی وی هست بهتره خودتون هم مشخصات و ویژگی هایش رو در سایت flatpanelshd بخونید :

infernal_a
09-08-2011, 12:03
سلام.
يه سئوالي داشتم در مورد گارانتي هاي فيليپس ... رفتم پاساژ شركاء از نمايندگي در مورد گارانتي پرسيدم گفت الرمس ه !!!! مگه موبايله ! آيا گارانتي درست درموني هست ؟ از 118 شماره نمايندگي هاي فيليپسو خواستم گفتن ندارن و فقط يه شماره بود كه دادن و معلوم شد تعميرات همه جوره دستگاها رو انجام ميده يعني تخصصي TV نيست ممنكه جارو برقي هم درست كنه . ازشون پرسيدم گفت فيليپس نمايندگي نداره !!! كسي اطلاع دقيقتري داره ؟؟؟
قيمت 9605 الان چنده ؟ 3D ش خوبه ‌؟‌ قيمت 8605 هم بگين ممنون ميشم .

hamed8470
09-08-2011, 15:30
سلام.
يه سئوالي داشتم در مورد گارانتي هاي فيليپس ... رفتم پاساژ شركاء از نمايندگي در مورد گارانتي پرسيدم گفت الرمس ه !!!! مگه موبايله ! آيا گارانتي درست درموني هست ؟ از 118 شماره نمايندگي هاي فيليپسو خواستم گفتن ندارن و فقط يه شماره بود كه دادن و معلوم شد تعميرات همه جوره دستگاها رو انجام ميده يعني تخصصي TV نيست ممنكه جارو برقي هم درست كنه . ازشون پرسيدم گفت فيليپس نمايندگي نداره !!! كسي اطلاع دقيقتري داره ؟؟؟
سلام دوست عزيز نمايندگي فيليپس همون الرمس هستش

sound.vision
10-08-2011, 13:04
سلام.

گارانتی اصلیش پارس الرمس هست و چندتا فروشگاه هم محصولاتش رو دارن...یکیشون که خیلی هم بزرگ هست به نسبت...کمی بالاتر از تقاطع بهشتی و ولیعصر هستش که سمت شرق خیابان ولیعصر قرار گرفته... تا اونجایی هم که می دونم برای تلویزیون هاش 3 سال گارنتی داره... من یه دستگاه خریده بودم از برند فیلیپس یه ایراد پیدا کرد بردم شرکتش که میدان فردوسی هست (همان ساختمان فیلیپس یا آریا الکترونیک) یکم نق زدن وقت گرفتن ولی مشکل رو حل کردن....در کل بد نبود به نسبت گارانتی های دیگه ایرانی.... شما بهتر بود از 118 شماره آریا الکترونیک خ انقلاب میدان فردوسی رو می گرفتی تا بهتر به نتیجه برسی....در مورد مدل های سری 9 هزار فیلیپس تی وی بسیار عالی هستن تازه اگر دوست داشته باشی می تونی صبر کنی تا مدل های 2011 هم پیداشون بشه....قیمت رو هم می تونی از این سایت ببینی :

saeedjiji
15-08-2011, 00:19
سلام دوستان

چند وقت پیش رفتم بانه ، تمام شهر رو دنبال مدل 5606 سایز 32 گشتم ولی نبود که نبود... همه اینچی داشتن به جز اونی که من میخواستم!!

خلاصه اینکه دیوانه شدم ، البته کرج نمایندگی شاه عباسی فیلیپس داشت ولی 250 هزار تومن گرون تر میده یعنی میگه 1250

چند روز دیگه دارم میرم تهران ، خواستم از دوستان خواهش کنم آدرس جایی که 32 اینچ این مدل رو با قیمت حدود یک تومن داشته باشه معرفی کنن و من و رو از این بلاتکلیفی نجات بدن (ترجیحاً اگر سمت جمهوری باشه خیلی عالیه)

نمیدونید چقدر خوشحال میشم

دستتون درد نکنه

sound.vision
15-08-2011, 12:21
سلام دوستان

چند وقت پیش رفتم بانه ، تمام شهر رو دنبال مدل 5606 سایز 32 گشتم ولی نبود که نبود... همه اینچی داشتن به جز اونی که من میخواستم!!

خلاصه اینکه دیوانه شدم ، البته کرج نمایندگی شاه عباسی فیلیپس داشت ولی 250 هزار تومن گرون تر میده یعنی میگه 1250

چند روز دیگه دارم میرم تهران ، خواستم از دوستان خواهش کنم آدرس جایی که 32 اینچ این مدل رو با قیمت حدود یک تومن داشته باشه معرفی کنن و من و رو از این بلاتکلیفی نجات بدن (ترجیحاً اگر سمت جمهوری باشه خیلی عالیه)

نمیدونید چقدر خوشحال میشم

دستتون درد نکنه

درود

قیمت این مدل در حال حاضر نباید با گارانتی بیش از یک میلیون و 50 هزار تومن باشه (تازه بعضی جاها ارزون تره!)

اگه می خوای می تونی از این سایت بخری و راحت تحویل بگیری :

اگر هم می خوای بری حضوری بخری می تونی به خ ولیعصر بالاتر از تقاطع بهشتی و ولیعصر بری...اگر اونجا هم پیدا نکردی یه سر برو خ جمهوری یه گشتی بزنی پیدا می کنی....ولی راه راحتش خرید از سایت و یا همون خ ولیعیر هست.

kambiz11000
15-08-2011, 13:00
سلام.

سلام پلاسما که داری می خوای بفروشی ؟ فیلیپس بگیری؟ اگه موردی داره بگو ما هم با خبر بشیم.

infernal_a
15-08-2011, 14:41
سلام پلاسما که داری می خوای بفروشی ؟ فیلیپس بگیری؟ اگه موردی داره بگو ما هم با خبر بشیم.

:27:
سلام.
نه دوست عزيز اشتباه نكن من از tvم راضيه راضي ام ، خدا ازش راضي باشه :31:
يكي از دوستان توو هايپر ، فيليپس ديد و خوشش اوومد داريم براي اوون پيگيري ميكنيم كه بيشتر با گارانتيش مشكل داره كه با راهنماييه دوستان قرار شد بره توو وليعصر رو ببينه ... و در اينكه فيليپس يكي از بهتريناي بازاره شكي نيست بخصوص 9605 رو كه خودم تو پاشاژ شركا ديدم خيلي حال كردم باهاش . ولي من اگه بخوام عوض كنم بازم پلاسما و اين سري Vt30 رو ميگيرم .
شما خودتو ناراحت نكن عزيز .

shiapics
16-08-2011, 16:07
من همون saeedjiji هستم ، رمزم رو فراموش کرده بودم

از sound.vision عزیز بابت کمکشون تشکر میکنم ، والا این سایت چاره گفتن واسه ارسال تلوزیون واسه کرج 35 هزار تومن میگیرن

خواستم از دوستان باز هم خواهش کنم اگر نمایندگی یا مغازه ای توی تهران میشناسن که تلوزیون philips 32' 5605 رو با قیمت مناسب داره ممنون میشم معرفی کنید ،

واقعاً دیگه خسته شدم بس که گشتم

متشکرم

sound.vision
17-08-2011, 20:20
من همون saeedjiji هستم ، رمزم رو فراموش کرده بودم

از sound.vision عزیز بابت کمکشون تشکر میکنم ، والا این سایت چاره گفتن واسه ارسال تلوزیون واسه کرج 35 هزار تومن میگیرن

خواستم از دوستان باز هم خواهش کنم اگر نمایندگی یا مغازه ای توی تهران میشناسن که تلوزیون philips 32' 5605 رو با قیمت مناسب داره ممنون میشم معرفی کنید ،

واقعاً دیگه خسته شدم بس که گشتم

متشکرم

خواهش می کنم عزیز....اگه کرج هستی فکر کنم بری هایپراستار راحت تر باشی چون اونجا بهت نزدیک تر هست از طرفی تا اونجایی که یادم هست همیشه 5605 سایز 32 داشت...اگر هم که نه می تونی بری همون نمایندگی فیلیپس بالاتر از تقاطع بهشتی و ولیعصر......

shiapics
17-08-2011, 23:49
خواهش می کنم عزیز....اگه کرج هستی فکر کنم بری هایپراستار راحت تر باشی چون اونجا بهت نزدیک تر هست از طرفی تا اونجایی که یادم هست همیشه 5605 سایز 32 داشت...اگر هم که نه می تونی بری همون نمایندگی فیلیپس بالاتر از تقاطع بهشتی و ولیعصر......

sound.vision عزیز جریان این هایپر استار چیه؟

sound.vision
18-08-2011, 06:17
sound.vision عزیز جریان این هایپر استار چیه؟

یه فروشگاه بزرگه که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد داره (تو غرب تهرانه)...اگه آدرسشو پیدا نکردی بگو برات تو پیغام خصوصی بگذارم.

shiapics
18-08-2011, 13:14
آره الان یه سرچی زدم آدرسش رو از سایتش در اوردم

آقا تشکر / دعات میکنم

midnight1234
18-08-2011, 14:13
به نظرم از سامسونگ الجی و سونی این برند سر تره من که رفتم نمایندگیش کیفیت تصویرها رو می دیدم کیف کردم منتهی چون دنبال خرید تی وی سه بعدی هستم ..این برند قیمت به مراتب بالاتری داره مثلا ارزون ترین سه بعدیش 2400 بود! در صورتی که ال جی با 1800 می شه بخری...ولی برای کسی که دنبال کیفیته پیشنهاد می شه یه بار از نزدیک کیفیت رو ببینه!

Razavi Parsa
22-08-2011, 15:48
با سلام خدمت دوستان

سلام ميشه آدرس و شماره تلفن اونجايي كه ازش خريد كردي بدي؟ منم مي خوام بخرم قيمتش خيلي خوبه

oghyanoos
22-08-2011, 16:29
آدرس اینترنتی هایپر استار چیه؟

sound.vision
22-08-2011, 17:12
چند لحظه پیش داشتم سایت ESIA رو چک می کردم ببینم چه مدل هایی تونستن، اخیرا AWARD این موسسه را دریافت کنند که بازم طبق معمول چشمم خورد به یه مدل از سری 9 هزار فیلیپس European 3D TV 2011-2012 - Philips 46PFL9706

این مدل تونسته تو بخش Video Awards 2011-2012 انتخاب بشه.... اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری داشته باشید به لینک زیر مراجعه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایت گفته این مدل از فیلیپس یکی از بهترین تلویزیون های 3 بعدی بازار فعلی هست.

یه نقد و بررسی دیگه هم از سایت تخصصی trustedreviews در مورد این مدل پیدا کردم که خوندنش خالی از لطف نیست...اینم لینکش :

amjad2
03-09-2011, 18:06
سلام

پدرم يه ال اي دي فليپس مدل 8605 گرفته
من خواستم فيلم سه بعدي رو تست كنم براي همين از يكي شبكه هاي مسير تركبه كه 3d هست استفاده كردم ولي نتونستم تصاوير رو درست ببينم! يعني همونطور قاطي نشون ميداد( با عينك)
مشكل از كجاست؟ البته تو منوها قسمت مربوط به 3d هم غير فعاله و نميشه فعالش كرد.

مرسي

pourya_bo2pmc
03-09-2011, 18:16
به نظرم از سامسونگ الجی و سونی این برند سر تره من که رفتم نمایندگیش کیفیت تصویرها رو می دیدم کیف کردم منتهی چون دنبال خرید تی وی سه بعدی هستم ..این برند قیمت به مراتب بالاتری داره مثلا ارزون ترین سه بعدیش 2400 بود! در صورتی که ال جی با 1800 می شه بخری...ولی برای کسی که دنبال کیفیته پیشنهاد می شه یه بار از نزدیک کیفیت رو ببینه!

من از لحاظ کیفیت خیلی فیلیپس رو قبول دارم اما با توجه به قیمتهای خیلی بالاش نسبت به برندهای دیگه ، هیچ وقت جزو انتخابهام نبوده اما میدونم که یه چیز دیگس

خدا برسونه پولشو:5:

gsm3123
04-09-2011, 17:59
سلام ميشه آدرس و شماره تلفن اونجايي كه ازش خريد كردي بدي؟ منم مي خوام بخرم قيمتش خيلي خوبه

با سلام دوست عزیز . من هم یه 9705 46" دارم adsl رو به صورت روتر با کابل لن بهش وصل میکنم راحت به اینترنت وصل میشه.واقعآ تلویزیون عالیه.من سونی سری z و سامسونگ سری 7000 داشتم. اصلآ این lcd با اونا قابل قیاس نیست .

سعید ی ی
07-09-2011, 03:36
هفته پیش یه 7606 "47 از بانه گرفتم 2450
4 تا از پیچ های پشتش باز بود خودم بستم:41:
رو کارتن نوشته اسمبل شده در مجارستان
تصویرش خوبه
سرعت عمل ریموت کنترل افتضاحه
ریموت کنترلش اصلا خوش دست نیست و خوشبختانه ریموت تلویزیون فیلیپس قدیمی CRT بهش میخوره از اون استفاده میکنیم

لینک کاتالوگ47PFL7606H/12 Philips

pourya_bo2pmc
07-09-2011, 21:53
تصویرش خوبه
ریموت کنترلش اصلا خوش دست نیست و خوشبختانه ریموت تلویزیون فیلیپس قدیمی CRT بهش میخوره از اون استفاده میکنیم

دوست عزیز مبارکت باشه
HDMi نسخه ی 1.3 هستش یا 1.4 ؟؟
از مغازه گرفتی یا از اونطرف واست اختصاصی آوردن؟ چیزهایی که گفتنش مفیده به نظرت خوشحال میشیم بگین دربارش

سعید ی ی
09-09-2011, 15:21
دوست عزیز مبارکت باشه
HDMi نسخه ی 1.3 هستش یا 1.4 ؟؟
از مغازه گرفتی یا از اونطرف واست اختصاصی آوردن؟ چیزهایی که گفتنش مفیده به نظرت خوشحال میشیم بگین دربارش
ممنون
داخل کاتالوگ،در مورد ویژگی پورت های HDMI نوشته: 3D, Audio Return Channel و تاجایی که من اطلاع دارم این ویژگی نسخه 1.4 هست.
از فروشگاه گرفتم.
حساسیت دکمه های لمسی رو پنل بالاست.
به راحتی با مودم روتر ارتباط LAN برقرار میکند
کیبورد و موس معمولی کامپیوتر که بهش وصل میکنم پیام ساپورت نشدن میده.
صفحه کلید مجازی کامل موقع جستجوی اینترنت و استفاده از net tv خوب عمل میکنه.
مرورگر اینترنت از فایل های فلش پشتیبانی نمیکند

pourya_bo2pmc
10-09-2011, 15:26
ممنون
داخل کاتالوگ،در مورد ویژگی پورت های HDMI نوشته: 3D, Audio Return Channel و تاجایی که من اطلاع دارم این ویژگی نسخه 1.4 هست.
از فروشگاه گرفتم.
حساسیت دکمه های لمسی رو پنل بالاست.
به راحتی با مودم روتر ارتباط LAN برقرار میکند
کیبورد و موس معمولی کامپیوتر که بهش وصل میکنم پیام ساپورت نشدن میده.
صفحه کلید مجازی کامل موقع جستجوی اینترنت و استفاده از net tv خوب عمل میکنه.
مرورگر اینترنت از فایل های فلش پشتیبانی نمیکند

بله اگه اینجوری نوشته حتما 1.4 هستش دیگه
سعید جان
1-رنگش رو آلومینیومی گرفتی یا مشکی ؟ اگه نقره ای گرفتی مشکیش هم بودش
2- فیلیپس قیمتش نسبت به پنلهای دیگه خیلی بالاتره ، حالا سوالی که واسم پیش اومده اینه که شما که گرفتی نسبت به تفاوت قیمتی که پرداخت کردی نسبت به پنلهای همترازش در ال جی و سامسونگ ، تفاوت کیفیت خیره کننده ای داره یا نه ؟ چجوری حسش کردی ؟
3- عینک روش بود ؟

سعید ی ی
10-09-2011, 19:59
بله اگه اینجوری نوشته حتما 1.4 هستش دیگه
سعید جان
1-رنگش رو آلومینیومی گرفتی یا مشکی ؟ اگه نقره ای گرفتی مشکیش هم بودش
2- فیلیپس قیمتش نسبت به پنلهای دیگه خیلی بالاتره ، حالا سوالی که واسم پیش اومده اینه که شما که گرفتی نسبت به تفاوت قیمتی که پرداخت کردی نسبت به پنلهای همترازش در ال جی و سامسونگ ، تفاوت کیفیت خیره کننده ای داره یا نه ؟ چجوری حسش کردی ؟
3- عینک روش بود ؟
رنگش رو آلومینیومی گرفتم،تا جایی که متوجه شدم مشکی این مدل نبود ولی سری 8000 چرا
از نظر طراحی ظاهری که سری 7000 و 8000 و 9000 فیلیپس با بقیه برند ها زمین تا آسمون تفاوت داشتن،شجاعت فیلیپس تو طراحی نوین و ضد مُد تحسین بر انگیزه...البته سامسونگ و شارپ هم در طراحی ظاهری خوب عمل کرده بودن
در مورد کیفیت تصویر هم مدل و برند های زیادی کنار هم روشن بودن(متاسفانه به صورت جزئی و ذکر نام و تراز برند یادم نیست)ولی در کل مدل های بالای قیمت 2400 فیلیپس از همه اونا که کنارش روشن شده بود سر تر بودن.
"وضوح تصویر بالا" و "کیفیت رنگ واقعی" از خصوصیات رده های بالای فیلیپس بود.
2 عدد عینک سه بعدی ساده(نه شارژی و نه باتری)با کیفیت ساخت بالا + کیف جداگانه برای هر عینک

sound.vision
10-09-2011, 22:35
رنگش رو آلومینیومی گرفتم،تا جایی که متوجه شدم مشکی این مدل نبود ولی سری 8000 چرا
از نظر طراحی ظاهری که سری 7000 و 8000 و 9000 فیلیپس با بقیه برند ها زمین تا آسمون تفاوت داشتن،شجاعت فیلیپس تو طراحی نوین و ضد مُد تحسین بر انگیزه...البته سامسونگ و شارپ هم در طراحی ظاهری خوب عمل کرده بودن
در مورد کیفیت تصویر هم مدل و برند های زیادی کنار هم روشن بودن(متاسفانه به صورت جزئی و ذکر نام و تراز برند یادم نیست)ولی در کل مدل های بالای قیمت 2400 فیلیپس از همه اونا که کنارش روشن شده بود سر تر بودن.
2 عدد عینک سه بعدی ساده(نه شارژی و نه باتری)با کیفیت ساخت بالا + کیف جداگانه برای هر عینک

سری 7 هزار همشون رنگ آلومینیومی هستن.... دقیقا همینطور هست... وقتی تلویزیون های فیلیپس رو کنار تلویزیون های دیگه از سایر برندها میبینید تازه متوجه اختلاف فاحش و کیفیت فوق العاده فیلیپس میشید.

rainiman
11-09-2011, 13:07
دوستان من میخوام 1تلویزیون 3بعدی بخرم,واقعا موندم چی بخرم؟
بین این چند مدل گیر کردم,اگر میشه راهنمایی کنید:
samsung 46d7770
philips46pfl9706(ya 9705
sony 46nx720

سعید ی ی
11-09-2011, 14:21
دوستان من میخوام 1تلویزیون 3بعدی بخرم,واقعا موندم چی بخرم؟
بین این چند مدل گیر کردم,اگر میشه راهنمایی کنید:
samsung 46d7770
philips46pfl9706(ya 9705
sony 46nx720
فعلا فیلیپس از همه بهتره
برو تو یه فروشگاه که هر سه رو کنار هم با یه تصویر واحد روشن کرده باشه،تفاوت محسوسه

kiaelectro
11-09-2011, 15:09
به نظر من:
1-philips 46pfl9705
samsung 46d7770-2
sony 46nx720-3
البته این رده بندی از لحاظ کیفیت تصویر می باشد اما اگر به امکانات اهمیت می دهی برتری با برند سامسونگ می باشد.

pourya_bo2pmc
11-09-2011, 21:52

بهتر بود فیلیپس رنگ مشکیش هم بزنه هر چی باشه مشکی خیلی لوکس تره در لوازم خانگی
پس سه بعدی شما پسیو هستش و عینکهای سبک که داره به همین خاطره و این نوع سه بعدی دیگه درش از سردرد و سرگیجه خبری نیست

سعید ی ی
11-09-2011, 23:00
بهتر بود فیلیپس رنگ مشکیش هم بزنه هر چی باشه مشکی خیلی لوکس تره در لوازم خانگی
پس سه بعدی شما پسیو هستش و عینکهای سبک که داره به همین خاطره و این نوع سه بعدی دیگه درش از سردرد و سرگیجه خبری نیست
رنگ مشکی هم قشنگه ولی به نظر من مد چیز بدیه،یه سال نقره ای مد میشه،یه سال قرمز مد میشه،یه سال سیاه مد میشه...همه شرکت ها میان %99 محصولاتشون رو به رنگ مد تولید میکنن!...اونوقته که همه مجبور میشن رنگ مد رو بخرن و سلیقه و احساسات شخصی بی اهمیت میشه

homaan
12-09-2011, 15:20
سلام و با تشکر از دوستان برای نظرات و راهنمایی ها
من مدتی قبل با راهنمایی دوستان 8605 40 اینچ گرفتم و ازش خیلی راضی هستم حالا میخواستم برای یکی از بستگان یک tv و ترجیحا فیلیپس بگیرم. از دوستان که 9705 دارند میحواستم راهنمایی بفرمایند بدون توجه به امکانات و کیفییت ساخت 9705 که بهتر هست ایا کیفیت تصویر این دو مدل با هم فرق زیادی داره؟و ایا از دوستان سری جدید این دو مدل 8606 و 9706 را داره؟ ایا بجز ضبط usb تفاوت فاحش دیگه ای با مدل قدیمی خود دارند؟ ممنون

baran77777
12-09-2011, 22:49
46 اينچ 9706 ----------------- 2800 تومان خوبه

amirhosein261
13-09-2011, 03:42
اساتيد به نظرتون تا 1200-300 که راحت میشه یه led خرید خرید lcd فیلیپس منطقی.
من قیمت 42 سری 5 هزارو 1400 دارم حدودن.

amirhosein261
13-09-2011, 03:57
از دوستانی که تلوزیون فیلیپس دارن خواهش میشه اگه براشون امکان داره عکس tv شونو در تاپیک زیر بزارن تا کیفیت نمایش فیلیپس بر همگان اثبات شه

سعید ی ی
13-09-2011, 12:38
از دوستانی که تلوزیون فیلیپس دارن خواهش میشه اگه براشون امکان داره عکس tv شونو در تاپیک زیر بزارن تا کیفیت نمایش فیلیپس بر همگان اثبات شه
کسی که عکس تصویر فیلیپس رو تو مونیتور PC ببینه چطور متوجه کیفیتش میشه؟!
واضحه که داره کیفیت مونیتور خودش رو میبینه

کیفیت تصویر فقط با چشم غیر مسلح قابل مشاهدست

pourya_bo2pmc
13-09-2011, 18:49
46 اينچ 9706 ----------------- 2800 تومان خوبه

شما این قیمتو از کجا دارین ؟

amirhosein261
14-09-2011, 18:03
سلام به همه دوستان
من میخام یه تلوزیون 40-42 اینچ بگیرم انتظارمم فقط کیفیت تصویر بالاست و بعد امکانات جانبی.
خودم بین LED 3D SONY 40HX800 و LCD PHILIPS 42" 8404 گیر کردم به نظر شما کیفیت lcd فیلیپس به led های 3d سونی وسامسونگ میرسه وخرید اون با توجه به قیمت بالایش معقولانست؟

سوال دومم اینه که led سری 5 هزار فیلیپس از lcd سری 8000 اون بهتره؟

قیمتها از سایت بانه مارکت

sound.vision
17-09-2011, 20:10
سلام به همه دوستان
من میخام یه تلوزیون 40-42 اینچ بگیرم انتظارمم فقط کیفیت تصویر بالاست و بعد امکانات جانبی.
خودم بین LED 3D SONY 40HX800 و LCD PHILIPS 42" 8404 گیر کردم به نظر شما کیفیت lcd فیلیپس به led های 3d سونی وسامسونگ میرسه وخرید اون با توجه به قیمت بالایش معقولانست؟

سوال دومم اینه که led سری 5 هزار فیلیپس از lcd سری 8000 اون بهتره؟

قیمتها از سایت بانه مارکت

مطمئن باش که کیفیت تصویر و صدای فیلیپس به سایر برندها ارجحیت داره... اما در مورد این مدلی که شما صحبتشو کردی باید بگم که دیگه 8404 مدل خیلی قدیمی شده...! اصلا از کجا می خوای پیدا کنی این مدل رو...!؟

سوال آخرت جوابش نه هست...! سری 8 به مراتب کیفیت بالاتری نسبت به سری 5 هزار داره.

amirhosein261
17-09-2011, 22:39
دوست عزیز ممنون از پاسختون تا حدود1300-400 چی پیشنهاد میدین که 40-42 باشه و تو این رنج بهترین.البته میخام از بانه بگیرم چون قیمت نمایندگیش به نظرم خیلی پرته.
بازم تشکر:D

sound.vision
18-09-2011, 12:04
دوست عزیز ممنون از پاسختون تا حدود1300-400 چی پیشنهاد میدین که 40-42 باشه و تو این رنج بهترین.البته میخام از بانه بگیرم چون قیمت نمایندگیش به نظرم خیلی پرته.
بازم تشکر:D

اگه از بانه بخوای بگیری می شه گفت که 7605 و بعدش 5605 گزینه های بدی نباشند... (البته اینا فقط تو برند فیلیپس هست) ولی در کل باید بگی تو بانه چه مدل هایی رو می تونی تو این رنج قیمت پیدا کنی تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

amirhosein261
19-09-2011, 23:02
سلام از مدلای زیر کدومو پیشنهاد میدین
Philips 7605
Sony nx710 , nx720
Samsung d5950
بیشتر برای دیدن dvd و dvbt میخام.
با تشکر از توجه شما

sound.vision
20-09-2011, 09:42
سلام از مدلای زیر کدومو پیشنهاد میدین
Philips 7605
Sony nx710 , nx720
Samsung d5950
بیشتر برای دیدن dvd و dvbt میخام.
با تشکر از توجه شما

دوست عزیز اینجا تاپیک طرفداران فیلیپس هست! و پرسیدن در مورد برندهای دیگه خیلی نتیجه بخش نیست!
اما برای اینکه سوالت خیلی هم بی جواب نماند در مورد تجربه شخصی خودم از NX می گم...تصویر خوبی داره ولی صدای جالبی نداره....

mr_rayan
25-09-2011, 02:08
کسی خبر از دبی نداره؟مدلای جدید وارد دبی شدن؟فکر کنم "46 9706 رو بشه از دبی با 9000 درهم خرید.

sound.vision
25-09-2011, 14:32
کسی خبر از دبی نداره؟مدلای جدید وارد دبی شدن؟فکر کنم "46 9706 رو بشه از دبی با 9000 درهم خرید.

یعنی 9706 اونم سایز 46 رو می شه کمتر از 3 میلیون خریداری کرد؟! اگه همچین قیمتی داشته باشه که خیلی عالیه... متاسفانه امسال فیلیپس خیلی با تاخیر مدل های جدید رو وارد بازار کرده... از طرفی با توجه به سیاست فروش فیلیپس... مبنی بر اینکه اول مدل های ارزان قیمت رو پخش عمومی می کنه و بعد می ره سراغ مدل های گران قیمت...... برای همین هم سری 8 و 9 فیلیپس آخرین سری های عرضه شده در بین سری 4و5و6، 7 هزار خواهند بود. قاعدتا اگر تو شهرهای مرزی این مدل ها پیدا بشن می شه رو خریدشون از جاهای دیگه هم حساب کرد... ولی فکر نمی کنم زمان زیادی تا پیدا شدن مدل های جدید فیلیپس در ایران مونده باشه چون تا سال 2012 زمان زیادی باقی نیست و این ها باید قبل از سال نو میلادی در سراسر دنیا عرضه شده باشن....

mr_rayan
25-09-2011, 21:27
یه چیز خیلی جالب دیدم.9706 سایز 46 به قیمت 8300 درهم یعنی دور و بر 2800.:18:

من دنبال 40 هستم ولی 40 گویا گیر نمیاد اصلا.

mehdi-abi
26-09-2011, 00:53
یکی از کاربرا تو پستهای قبلی گفته فیلیپس 3588 گرفته و همه فایلهای تصویری رو نشون میده اون هم با زیرنویس
ولی من امروز رفتم این دی وی دی رو خریدم ولی متاسفانه تمام فایلهای تصویری رو که تو tv lg ه میبینم نشون نمیده
هیچکدوم از فایلهای تصویری اچ دی رو ساپورت نمیکنه

sound.vision
26-09-2011, 14:40
یه چیز خیلی جالب دیدم.9706 سایز 46 به قیمت 8300 درهم یعنی دور و بر 2800.:18:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن دنبال 40 هستم ولی 40 گویا گیر نمیاد اصلا.

آره سایت رو چک کردم... واقعا که قیمت خوبی داره البته فکر کنم باید حدود 2 و نیم میلیون بشه (درهم 300 تومنه؟ درسته؟)
فقط چندتا نکته
اونم اینکه این قیمت با تجهیزات 3D هست و یا بدون اونا (عینک و...)
دیگه اینکه سایز 46 خیلی غول پیکر میشه و اشکال و ایراد تصویر رو خیلی واضح و حتی فاحش نشون می ده که این خیلی خوب نیست... به نظرم شما که اینقدر صبر کردی (منم برای سری جدید چندماهی هست که منتظرم) یه خورده دیگه صبر کن و سایز دلخواه رو بگیر....
و نکته آخر اینکه این سایت ها مطمئن هستن؟

یکی از کاربرا تو پستهای قبلی گفته فیلیپس 3588 گرفته و همه فایلهای تصویری رو نشون میده اون هم با زیرنویس
ولی من امروز رفتم این دی وی دی رو خریدم ولی متاسفانه تمام فایلهای تصویری رو که تو tv lg ه میبینم نشون نمیده
هیچکدوم از فایلهای تصویری اچ دی رو ساپورت نمیکنه

دوست عزیز شما به جای اینکه به حرف های دیگران استناد کنید بهتر بود یه سرچ ساده کرده و مشخصات دستگاه مورد نظر را از اینترنت می گرفتید.... قاعدتا نه این دستگاهی که شما خریداری کردی و نه هیچ دستگاه دیگری وجود نداره که همه فرمت ها رو ساپورت کنه به نظر من که این دستگاهی که شما خریدی دستگاه خوب و استانداردی هست....

mr_rayan
26-09-2011, 21:06
آره سایت رو چک کردم... واقعا که قیمت خوبی داره البته فکر کنم باید حدود 2 و نیم میلیون بشه (درهم 300 تومنه؟ درسته؟)
فقط چندتا نکته
اونم اینکه این قیمت با تجهیزات 3D هست و یا بدون اونا (عینک و...)
دیگه اینکه سایز 46 خیلی غول پیکر میشه و اشکال و ایراد تصویر رو خیلی واضح و حتی فاحش نشون می ده که این خیلی خوب نیست... به نظرم شما که اینقدر صبر کردی (منم برای سری جدید چندماهی هست که منتظرم) یه خورده دیگه صبر کن و سایز دلخواه رو بگیر....
و نکته آخر اینکه این سایت ها مطمئن هستن؟

COLOR]

من زنگ زدم صحبت کردم.در هم دور و بر 340 تومنه.میشه دور و بر 2800.
در مورد تجهیزات سه بعدی سوال نکردم.مطمئنا هرچی توی کارتن باشه به شما میدن و بقیه رو نمیدونم.
در مورد قیمت پایینش سوال کردم گفت کار ما عمدست و اصلا تک فروشی نداریم و بعضا توی یک سری از مدل ها تک فروشی داریم.
در مورد اعتبار سایتش هم چیزی نمی دونم و تجربه ای ندارم.

sansa
26-09-2011, 21:12
فیلی÷س ها مدل های فوق العاده کیفیت بالایی هستند اما در ایران کسی قادر به تعمیر انها نیست.

mr_rayan
26-09-2011, 23:48
فیلی÷س ها مدل های فوق العاده کیفیت بالایی هستند اما در ایران کسی قادر به تعمیر انها نیست.

چرا نیست؟پس برای چی نمایندگی داره؟
نمایندگی فیلیپس اگر اشتباه نکنم پارس الرمس هست.
شما مطمئن باش که قابل تعمیر هم هست.

baran77777
04-10-2011, 10:09
تصویرش خوبه

دوست عزيز كيفيت تلويزيون چطوريه ؟ در مقايسه با ساير برندها كيفيتش بهتره يا نه ؟
به جاي اون 9706 بخريم چطوره ؟؟؟

سعید ی ی
04-10-2011, 19:59
دوست عزيز كيفيت تلويزيون چطوريه ؟ در مقايسه با ساير برندها كيفيتش بهتره يا نه ؟
به جاي اون 9706 بخريم چطوره ؟؟؟
کیفیت تصویرش در برابر سایر برند ها خیلی بهتره
کیفیت تصویر 9705 هم از این بهتر بود،حالا اگه 9706 بهتر از 9705 نباشه بدتر که نیست

baran77777
06-10-2011, 11:16
کیفیت تصویرش در برابر سایر برند ها خیلی بهتره
کیفیت تصویر 9705 هم از این بهتر بود،حالا اگه 9706 بهتر از 9705 نباشه بدتر که نیست

من در بين انتخاب nx720 سوني و lw6500 ال جي و 9706 فيليپس موندم
9706 توي يك سايت با قيمت 2800 مي فروشن
به نظر شما كدام انتخاب بهتره ؟
ايا در مورد خريد فيليپس در مورد خدمات پس از فروش مشكلي در همه شهرها نيست ؟
ويژگي ambilight فيليپس چقدر كاربرد داره ايا پس از يه مدتي خسته كننده نميشه كه بخواهيم خاموشش كنيم ؟
كيفيت پخش تصاوير سه بعدي 7606 كه پسيو هست چطوره ؟
كيفيت صداش چطوره ؟
در مورد پخش فرمتهاي تصويري چه فرمتهايي رو ساپورت ميكنه ؟
زاويه ديدش چطوره ؟
ايا شما برندهاي ديگه رو از نزديك با فيليپس مقايسه كرديد؟

سعید ی ی
06-10-2011, 15:06
من در بين انتخاب nx720 سوني و lw6500 ال جي و 9706 فيليپس موندم
9706 توي يك سايت با قيمت 2800 مي فروشن
به نظر شما كدام انتخاب بهتره ؟
ايا در مورد خريد فيليپس در مورد خدمات پس از فروش مشكلي در همه شهرها نيست ؟
ويژگي ambilight فيليپس چقدر كاربرد داره ايا پس از يه مدتي خسته كننده نميشه كه بخواهيم خاموشش كنيم ؟
كيفيت پخش تصاوير سه بعدي 7606 كه پسيو هست چطوره ؟
كيفيت صداش چطوره ؟
در مورد پخش فرمتهاي تصويري چه فرمتهايي رو ساپورت ميكنه ؟
زاويه ديدش چطوره ؟
ايا شما برندهاي ديگه رو از نزديك با فيليپس مقايسه كرديد؟
در مورد کیفیت ساخت که سونی ژاپن عالیه و فیلیپس هلند(و هیچ کدوم از این ها گیر نمیاد مگه کسی برات از مبدا بفرسته)
در مورد کیفیت تصویر هم من که تو بانه خرید کردم،فیلیپس از همه مدل ها و برند هایی که کنارش روشن شده بودند قابل تمایز بود.خصوصا مدل های 0005 و 0006 فیلیپس.
خدمات پس از فروش هم اگه برات مهمه،تحقیق کن ببین شهر شما داره یا نه.
Ambilight رو که من خاموش کردم،چون دستگاه رو به دیوار نمیزنیمش و ارزش روشن بودن نداره.
تا به حال از سیستم 3D دستگاه استفاده نکردم
کیفیت صداش هم خوبه ولی نه در حد LCD های قدیمی و چند برابر سنگین وزن تر از این.(فکر میکنم همه تلویزیون های LED اینطور باشن،چون سعی شده نازک و سبک طراحی بشن)
به قول سازنده فرمت های تصویری زیر رو ساپورت میکنه:
AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
در مورد زاویه دید که من تا حدود 170 درجه دیدم مقدار خیلی کمی صفحه تاریک میشه ولی زیاد محسوس نیست

alex60
07-10-2011, 10:26
سلام دوستان
من دوتا ال اي دي ديروز گرفتم 40pfl 8605 و 46pfl 9705
هارد اكسترنال وصل كردم mkv هم پخش كرد با كيفيت خوب ولي رسيور ماهواره وصل ميكنم سياه و سفيد نشون ميده
كابل رسيور به تل را عوض كردم جواب نداد.....
سيم آنتن به رسيور را كوتاه كردم بازم نشد..
چكار بايد بكنم؟
ممنون

mr_rayan
07-10-2011, 22:10
سلام دوستان
من دوتا ال اي دي ديروز گرفتم 40pfl 8605 و 46pfl 9705
هارد اكسترنال وصل كردم mkv هم پخش كرد با كيفيت خوب ولي رسيور ماهواره وصل ميكنم سياه و سفيد نشون ميده
سيم آنتن به رسيور را كوتاه كردم بازم نشد..
چكار بايد بكنم؟
ممنون

مشکل شما ربطی به کابل نداره.رسیورتون چیه؟قدیمیه؟
احتمالا به سیستم پخش رسیورتون بر می گرده.

alex60
07-10-2011, 22:23
مشکل شما ربطی به کابل نداره.رسیورتون چیه؟قدیمیه؟
احتمالا به سیستم پخش رسیورتون بر می گرده.
بابت جوابتون ممنون
استار ست xr230
آخه تلویزیون قبلی مشکلی نداشت البته تل قبلی سی ار تی بود.

alex60
09-10-2011, 11:36
سلام دوستان
من دوتا ال اي دي گرفتم 40pfl 8605 و 46pfl 9705
سيم آنتن به رسيور را كوتاه كردم بازم نشد...
9705 هم رفيقم چك كرده با يه رسيور ديگه همين مشكلو داشته
كسي ميتونه كمك كنه؟
ممنون

Razavi Parsa
14-10-2011, 08:45
سلام دوستان
مشخصات كامل 9706 سايز 46 اينچ چيه؟ ---- S داره يانه؟ اون مدلي هايي كه ----S داره كدوم هان؟
مدل بعدي و جديدتر از 9705 تي وي 9606 هست يا 9706 ؟
الان آخرين مدل فيليپس سري 9 تي وي 9606 هست يا 9706؟