مشاهده نسخه کامل
: تاپيك طرفداران Philips
bavarian335
30-10-2011, 01:44
سلام
بنده بین خرید 9705 و 7606 اونم با سا یز 40 و 42 اینچ گیر کردم.
به نظر دوستان الان کدامیک بهترین هستند.
بیشتر برای تصاویر HD می خوام
sound.vision
01-11-2011, 23:49
سلام دوستان
مشخصات كامل 9706 سايز 46 اينچ چيه؟ ---- S داره يانه؟ اون مدلي هايي كه ----S داره كدوم هان؟
مدل بعدي و جديدتر از 9705 تي وي 9606 هست يا 9706 ؟
الان آخرين مدل فيليپس سري 9 تي وي 9606 هست يا 9706؟
ببخشید کمی با تاخیر جواب این پست شما داده می شه ... اول از همه باید بگم ریجن آسیایی این محصولات DVBS نداره و یا اگه داشته باشه (بعید می دونم) به صورت رسمی وارد کشور نمی شن.... بیشتر در سری های 7و 8 و 9 امکان DVBS در نظر گرفته می شه ...
مشخصات مدل مورد نظرتو خیلی راحت می تونی با یه سرچ ساده پیدا کنی... برای نمونه لینک زیر رو ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دو مدل های جدیدی هستند (ظاهرا یه مدل هست که تحت دو عنوان وارد بازار کشورهای مختلف شده)
sound.vision
01-11-2011, 23:55
سلام
بنده بین خرید 9705 و 7606 اونم با سا یز 40 و 42 اینچ گیر کردم.
به نظر دوستان الان کدامیک بهترین هستند.
بیشتر برای تصاویر HD می خوام
سلام Bavarian عزیز... اسمت منو یاد BMW 518 دهه 70 انداخت یادش بخیر چه ماشین هایی بودنننننن....!
بببین دوست عزیز سوال شما کمی سخت هست.... به این خاطر که هنوز مدل 7606 به صورت گسترده پخش عمومی نشده و مدلش رو نمی شه تو مغازه ها دید و کیفیتشو چک کرد بنابراین فقط از روی مشخصات روی کاغذ می شه پیشنهادش کرد و یا رد...
به نظر من 9705 به مراتب انتخاب بهتری هست... به چند دلیل :
کیفیت ساخت فوق العاده ای داره... خوبی و بدهای جنس مشخص شده.... افت قیمت خودشو رو کرده و به نازل ترین قیمت می تونی بخری و از همه مهم تر تنها مدل فول ال ای دی از نوع بک لایت هست و به نظر من کیفیت فوق العاده ای داره و بعید می دونم به این راحتی مشابه ای داشته باشه.... بازم پیشنهاد می کنم در صورت امکان مقایسه ای از نزدیک داشته باشی....
amirreza1362
02-11-2011, 12:13
یا سلام خدمت همه دوستان
اولا ممنون هستم که این تاپیک رو زدین دوما من دیروز یدونه بلوری پلیر 5200 فیلیپس رو خریدم ممنون میشم از دوستان اگه منو راهنمایی کنن
bavarian335
02-11-2011, 15:12
سلام Bavarian عزیز... اسمت منو یاد BMW 518 دهه 70 انداخت یادش بخیر چه ماشین هایی بودنننننن....!
بببین دوست عزیز سوال شما کمی سخت هست.... به این خاطر که هنوز مدل 7606 به صورت گسترده پخش عمومی نشده و مدلش رو نمی شه تو مغازه ها دید و کیفیتشو چک کرد بنابراین فقط از روی مشخصات روی کاغذ می شه پیشنهادش کرد و یا رد...
به نظر من 9705 به مراتب انتخاب بهتری هست... به چند دلیل :
کیفیت ساخت فوق العاده ای داره... خوبی و بدهای جنس مشخص شده.... افت قیمت خودشو رو کرده و به نازل ترین قیمت می تونی بخری و از همه مهم تر تنها مدل فول ال ای دی از نوع بک لایت هست و به نظر من کیفیت فوق العاده ای داره و بعید می دونم به این راحتی مشابه ای داشته باشه.... بازم پیشنهاد می کنم در صورت امکان مقایسه ای از نزدیک داشته باشی....
درود
ممنون از شما که جواب بنده را دادید.
به نظر شما مدل 46 اینچ 7605 ارزش خرید داره؟
چونکه می خوام تلویزیون بزرگتر باشه و 40 اینچ کوجک باشه.
در بین پستهایی که در همین تاپیک خوندم یه مطلبی برام جالب بود.
آن هم این که شما بهترین سایز تلویزیون رو 32 اینچ می دانید .می توانم از شما دلیل این انتخاب این سایز کوچک 32 رو بپرسم.
با تشکر :11:
amirreza1362
02-11-2011, 18:14
کسی هست منو راهنمایی کنه؟
بزرگترین مشکلی که من دارم اینه که این خروجی اپتیکال صوتی نداره و کواکسیال داره ولی سینمای خانگی من برعکسه یعنی اپتیکال داره ولی کواکسیال نداره بهم گفتن با اچ دی ام ای وصل کنم به تلویزیون و از خروجی اپتیکال تلویزیون به سینمای خانگی وصل کنم من هم همین کارو کردم ولی متاسفانه صدای دالبی رو ساپورت نمیکنه یعنی صدا میاد ولی استریو هست دالبی نیست
sound.vision
03-11-2011, 15:45
کسی هست منو راهنمایی کنه؟
بزرگترین مشکلی که من دارم اینه که این خروجی اپتیکال صوتی نداره و کواکسیال داره ولی سینمای خانگی من برعکسه یعنی اپتیکال داره ولی کواکسیال نداره بهم گفتن با اچ دی ام ای وصل کنم به تلویزیون و از خروجی اپتیکال تلویزیون به سینمای خانگی وصل کنم من هم همین کارو کردم ولی متاسفانه صدای دالبی رو ساپورت نمیکنه یعنی صدا میاد ولی استریو هست دالبی نیست
دستگاه خیلی خوبی خریدی...مشخصات خوبی داره....:
فقط حیف که خروجی اپتیکال نداره ولی اونم تا اونجایی که من می دونم راه داره و اونم اینکه از یه مبدل کواکسیال به اپتیکال استفاده کنی.... واقعیتش تا حالا دنبالش نبودم که بدونم تو ایران هم هست و احیانا از کجا و به چه قیمتی می شه خرید ولی فکر کنم باشه یه همچین چیزی و بتونی اینجا پیدا کنی.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این لینک ها میشه یه چیزی فهمید.... بازم یه سرچی کن....
راستی دستگاه بلوری رو چند خریدی؟ رضایت داری ازش؟
sound.vision
03-11-2011, 15:54
درود
ممنون از شما که جواب بنده را دادید.
به نظر شما مدل 46 اینچ 7605 ارزش خرید داره؟
چونکه می خوام تلویزیون بزرگتر باشه و 40 اینچ کوجک باشه.
در بین پستهایی که در همین تاپیک خوندم یه مطلبی برام جالب بود.
آن هم این که شما بهترین سایز تلویزیون رو 32 اینچ می دانید .می توانم از شما دلیل این انتخاب این سایز کوچک 32 رو بپرسم.
با تشکر :11:
درود بر شما...
والا این بر می گرده به سلیقه شما.... ولی اگه نظر منو می خوای بدونی در حال حاضر دیگه خریدن 7605 کار خیلی معقولی نیست چون سری جدیدش مشخصات به مراتب بالاتری دارن...
من خودم شخصا سایز 37 و 32 رو بیشتر می پسندم چون ما سورس و یا منابع (فیلم) با کیفیت خوب خیلی نداریم هنوز که هنوز، شبکه ها SD و کم و بیش HD هستن و کمتر شبکه فول پیدا می شه... همین طور فیلم های فول اچ دی هم خیلی به ندرت گیر میاد.... با این تفاسیر هر چی تی وی بزرگتر باشه این کمبود و یا کمی کیفیت بیشتر تو ذوق می زنه.... و ایرادات و اشکالات تصویر بیشتر خودشون رو نشون می دن و این از نظر من خیلی قابل قبول نیست مضافا اینکه باید توجه کرد که از چه فاصله ای می خواهید تی وی نگاه کنید اگر از فاصله های 3 تا 7 متر باشه بازم این سایز معقول تره.... ولی اگه شما فیلم های با کیفیت داری و یا بهشون دست رسی داری می تونی از سایزهای بالا هم انتخاب کرده و لذت ببری.... باید ببینی چه جور می خوای استفاده کنی....
amirreza1362
03-11-2011, 18:41
دستگاه خیلی خوبی خریدی...مشخصات خوبی داره....:
فقط حیف که خروجی اپتیکال نداره ولی اونم تا اونجایی که من می دونم راه داره و اونم اینکه از یه مبدل کواکسیال به اپتیکال استفاده کنی.... واقعیتش تا حالا دنبالش نبودم که بدونم تو ایران هم هست و احیانا از کجا و به چه قیمتی می شه خرید ولی فکر کنم باشه یه همچین چیزی و بتونی اینجا پیدا کنی.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این لینک ها میشه یه چیزی فهمید.... بازم یه سرچی کن....
راستی دستگاه بلوری رو چند خریدی؟ رضایت داری ازش؟
من اینو خریدم 350 هزار تومن بله خیلی راضی هستم هم خیلی شیکه و هم خیلی با امکانات در ضمن hd-dvd رو هم ساپورت میکنه و خیلی چیزهای دیگه ولی خوب دوتا مشکل اساسی داره یکیش همین خروجیشه و یکی هم ساپورت نکردن فیال زیرنویس فارسی که البته اونو با تبدیل به ساب حل میشه کرد
هفته پیش یه 7606 "47 از بانه گرفتم 2450
4 تا از پیچ های پشتش باز بود خودم بستم:41:
رو کارتن نوشته اسمبل شده در مجارستان
تصویرش خوبه
سرعت عمل ریموت کنترل افتضاحه
ریموت کنترلش اصلا خوش دست نیست و خوشبختانه ریموت تلویزیون فیلیپس قدیمی CRT بهش میخوره از اون استفاده میکنیم
لینک کاتالوگ47PFL7606H/12 Philips
سلام دوست عزيز من خيلي وقته دنبال 7606 هستم اما هر جا زنگ ميزنم ندارن. لطفا اگه ممكنه حتما آدرس يا شماره تلفن اون مغازه رو كه تو بانه بود واسم پ.خ كنيد. من نميتونم پ.خ بدم چون تو اين فروم فعاليتم كمه اگه يكي از دوستان لطف كنن واسه اين اقا سعيد به جاي من پ.خ بدن ممنون ميشم چون واقعا عجله دارم
baran77777
06-11-2011, 00:25
سلام دوست عزيز من خيلي وقته دنبال 7606 هستم اما هر جا زنگ ميزنم ندارن. لطفا اگه ممكنه حتما آدرس يا شماره تلفن اون مغازه رو كه تو بانه بود واسم پ.خ كنيد. من نميتونم پ.خ بدم چون تو اين فروم فعاليتم كمه اگه يكي از دوستان لطف كنن واسه اين اقا سعيد به جاي من پ.خ بدن ممنون ميشم چون واقعا عجله دارم
به سايت امير كالا يه سري بزن اگه خريدي ما رو هم خبر كن
amirkala.com
imanhalab
08-11-2011, 22:28
سایت خوبی بود
به سايت امير كالا يه سري بزن اگه خريدي ما رو هم خبر كن
amirkala.com
اتفاقا از اين سايت قرار بود بگيرم. گفته بود تهران ميام تحويل ميدم ولي يكم كار واسم پيش اومد بعد از 4 ، 5 روز كه زنگ زدم گفت تموم كردم ديگه تو انبارم نيست گفت باز تا 15 روز ديگه احتمال داره بيارم . حالا من ميخوام ببينم اين دوستمون كه از بانه گرفته از كجا بوده
amirreza1362
09-11-2011, 11:04
کسی از دوستان از امیرکالا خرید کرده؟؟ مورد اعتماد هست؟
amirreza1362
09-11-2011, 11:10
این قیمت هاش خیلی پایینه نمیشه باور کرد از قدیم هم گفتن چیزی رو که نمیشه باور کرد رو باور نکن
baran77777
18-11-2011, 19:15
از دوستان كسي تا حالا 9706 خريده و يا از نزديك ديده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه كسي ديده در مورد اطلاعات بده
sound.vision
20-11-2011, 14:16
از دوستان كسي تا حالا 9706 خريده و يا از نزديك ديده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه كسي ديده در مورد اطلاعات بده
اگر کمی صبر کنید می تونید تصاویر سری های جدید فیلیپس رو از نزدیک ببنید. چند روز پیش با شرکتی که فیلیپس رو گارانتی می کنه و به صورت رسمی وارد می کنه تماس گرفتم و سراغ تی وی های جدید رو گرفتم، یکی از کارمندهاش گفت که حداکثر تا 3 هفته آینده مدل های جدید قابل دسترس و خرید هستند.
jfjdfkhdd1
24-11-2011, 01:53
من هم شنیدم که فیلیپس مارک خوبیه!
ببخشید اگه اشکالی نداره میخواستم بدونم که فیلیپس بازار مشترک هم داره؟
تقلبی چی؟
موفق باشید
sound.vision
25-11-2011, 11:55
من هم شنیدم که فیلیپس مارک خوبیه!
ببخشید اگه اشکالی نداره میخواستم بدونم که فیلیپس بازار مشترک هم داره؟
تقلبی چی؟
موفق باشید
بلی، درست شنیدی مارک خوبیه!..!..! در واقع براساس تجربه شخصی، همیشه برند فیلیپس و پاناسونیک رو برای تلویزیون ترجیح می دهم...
در مورد ساخت فیلیپس هم باید بگم که سری 8،7و 9 هزار ساخت مجارستان و سری های پایین تر ساخت چین هستند، ولی با این وجود کیفیت ساخت خوبی داره.....
alimusic
29-11-2011, 14:06
سلام شماره نمایندگی فیلیپس و آدرس کسی داره ممنون میشم
sound.vision
30-11-2011, 00:05
سلام شماره نمایندگی فیلیپس و آدرس کسی داره ممنون میشم
درود بر شما
با این شماره تماس بگیر می تونی نزدیک ترین نمایندگی فروش رو پیدا کنی......... 64862 021
شرکت آریا الکترونیک سابق و یا مرکز خدمات پارس الرمس
آدرسش : ضلع جنوبی خیابان انقلاب، حد فاصل استاد نجات الهی و میدان فردوسی، نبش کوچه براتی، ساختمان فیلیپس
تو خیابان ولیعصر بالاتر از بهشتی، خیابان پاسداران و هایپر استار هم نمایندگی فروش داره
اینا رو من می دونستم
موفق باشی
sanaz200
04-12-2011, 22:30
با سلام خدمت دوستان و سپاس
تمام 53 صفحه رو خوندم دنبال خرید شارپ بودم اما کلاس فیلیپس بالاتره الان هم هرجا میریم یا سونی یا سامسونگ وال جی میخوام متفاوت باشم اما سوال
بانه تماس گرفتم 7606 رو میگفت 1750 با دو تا عینک نظر خودم 9705 است چیزهایی که برام مهمه :
1-بالای 200 هرتز باشه
2-سه بعدی باشه
روی usb ضبط کنه
4- --- -s اگر ریسیوره داشته باشه
ممنون از راهنمایی شما
mojtaba54
05-12-2011, 00:07
با عرض سلام به دوستان من سینمای hts3540 خریدم و 2 سوال از محضر دوستان داشتم یکی اینکه تلویزیون بنده خروجی صدای ابتیکال داره و خروجی صدای دیگه ای نداره و سینمای خانگی بنده هم ورودی ابتیکال نداره چطوری میتونم صدای تلویزیون رو به سینما وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه usb فرمتهای تصویری فیلمها رو نمیشناسه چکار کنکم تا با فلش بتونم فیلم تماشا کنم؟
لطفا منو با توضیحات کامل منو راهنمایی کنید.
mojtaba54
05-12-2011, 10:19
سینما خانگی فیلیپس
hts 3540
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sound.vision
05-12-2011, 15:24
با عرض سلام به دوستان من سینمای hts3540 خریدم و 2 سوال از محضر دوستان داشتم یکی اینکه تلویزیون بنده خروجی صدای ابتیکال داره و خروجی صدای دیگه ای نداره و سینمای خانگی بنده هم ورودی ابتیکال نداره چطوری میتونم صدای تلویزیون رو به سینما وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه usb فرمتهای تصویری فیلمها رو نمیشناسه چکار کنکم تا با فلش بتونم فیلم تماشا کنم؟
لطفا منو با توضیحات کامل منو راهنمایی کنید.
درود بر شما،
یادمه دوست دیگه ای همین سوال شما رو پرسیده بود... اگه تو نت کمی سرچ کنی می بینی که یه دستگاه مبدل هست که می تونه مشکلت رو حل کنه.... یحتمل خروجی سینمات کواکسیال هست که می خوای به اپتیکال وصلش کنی.... باید دنبال یه مبدل باشی البته اگه می خوای از صدای دیجیتال استفاده کنی....
باید از فرمت هایی استفاده کنی که با دستگاهت متناسب باشه یعنی ازش پشتیبانی کنه.... تو دفترچه دستگاه رو چک کن ببین چه فرمت هایی ساپورت می کنه
sound.vision
05-12-2011, 15:33
با سلام خدمت دوستان و سپاس
تمام 53 صفحه رو خوندم دنبال خرید شارپ بودم اما کلاس فیلیپس بالاتره الان هم هرجا میریم یا سونی یا سامسونگ وال جی میخوام متفاوت باشم اما سوال
بانه تماس گرفتم 7606 رو میگفت 1750 با دو تا عینک نظر خودم 9705 است چیزهایی که برام مهمه :
1-بالای 200 هرتز باشه
2-سه بعدی باشه
روی usb ضبط کنه
4- --- -s اگر ریسیوره داشته باشه
ممنون از راهنمایی شما
درود بر شما...
هم شارپ و هم فیلیپس تصاویر فوق العاده ای دارند... ولی من خودم به شخصه فیلیپس رو بیشتر می پسندم.... ببنید 9705 یه مدل بی نظیر هست که شک دارم دیگه مشابه اون پیدا بشه (به دلیل چیدمان ال ای دی پشت پنل) اما خوب نسل اول 3 بعدی فیلیپس هست، دوم اینکه مثل مدل های جدید روی فلش فیلم ضبط نمی کنه.... نظرم اینه که اگه واقعا تصاویر فوق العاده و 3 بعدی استاندارد می خوایید از سری های 8 و 9 هزار انتخاب کنید هرچند همون 7606 هم که جزء انتخاب هات بوده تی وی خوبی هست....
در مورد dvbs هم معمولا تی وی های داخلی و حتی مرزی این امکان رو ندارند... مگه بتونید سفارش اروپا و... رو پیدا کنید....( اونم از شهرهای مرزی و بی گارانتی)
7606 با چه سازی این قیمت رو به شما دادند؟؟
روی مدل های 8606 و 9706 هم بررسی کن....
sanaz200
06-12-2011, 07:46
با سلام و سپاس
ممنون از راهنمایی شما
7606 رو بانه همون آقای فرهمند گفت سری 2011 قیمت هم که 1750 مدل 9705 هم گفت نداریم سوال اینکه اولا سری 2011 فرقی میکنه ؟ بعدش هم تو چند تا از سایت ها خوندم که قابلیت 3d این ال ای دی (7606)یه مدل خاصیه و نصف کیفیت مدلهای دیگه است شما خودتون از چه مدلی استفاده میکنید ؟ واقعا تصاویر اون در مقایسه با برندهای دیگه بهتره ؟ میخوام از بانه خریدکنیم شماره ای داری که فیلیپس رو قیمت بگیرم ؟
ممنون از وقت و حوصله شما
kambiz11000
06-12-2011, 09:58
با سلام و سپاس
ممنون از راهنمایی شما
7606 رو بانه همون آقای فرهمند گفت سری 2011 قیمت هم که 1750 مدل 9705 هم گفت نداریم سوال اینکه اولا سری 2011 فرقی میکنه ؟ بعدش هم تو چند تا از سایت ها خوندم که قابلیت 3d این ال ای دی (7606)یه مدل خاصیه و نصف کیفیت مدلهای دیگه است شما خودتون از چه مدلی استفاده میکنید ؟ واقعا تصاویر اون در مقایسه با برندهای دیگه بهتره ؟ میخوام از بانه خریدکنیم شماره ای داری که فیلیپس رو قیمت بگیرم ؟
ممنون از وقت و حوصله شما
تو این آدرسی که فرستاده شد هر مدلی و برندی که بخوای داره انواع و اقسام مدلها آخرین مدلهای فیلیپس هم داره همراه با قیمت.
bavarian335
06-12-2011, 13:14
درود
چرا در تلویزیونهای فیلیپس کابل رابط برق 3 سیم نیست .یعنی سیم ارت (زرد رنگ ) نداره؟ روی قاب تلویزیون برق داره؟
و دوم اینکه این صدای نویز روشن و خاموش شدن led ها رو نمیشه کم کرد.
صداش تقریبا مثل یه سوت زدن میمونه.موقعه ای که تصویر سیاهه صدای نویز شنیده نمی شه ولی در تصاویر چرا.
sound.vision
08-12-2011, 13:14
با سلام و سپاس
ممنون از راهنمایی شما
ممنون از وقت و حوصله شما
درود بر شما،
(آقای فرهمند رو که من نمیشناسم!) ولی خوب اگه این سایت رو چک کنی بد نیست ... اکثر مدلهای فیلیپس رو داره.... چند روز پیش هم با یکی از شماره هایی که تو سایت بود تماس گرفتم در مورد خرید کالایی چند تا سوال داشتم که خیلی خوب جواب گرفتم (09178880035) تا اونجایی که یادمه می گفت که 9705 رو هم موجود داره... فقط نکته این سایت اینه که قیمتی که داده برای عمده فروشی هست و اگه بخوایید تعداد کم و یا یکی بخرید قیمتش کمی بالاتره که باید تماس بگیرید و آمار کالای مورد نظر رو در بیاریید....
این سایت رو در مورد 7606 بخونید... اطلاعات کامل و نقد بسیار خوبی داره... بعد از خواندنش بهتر می تونید تصمیم بگیرید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو سایت ها هم درست خواندید، سری هفت هزار قابلیت 3D داره ولی این نه اون 3D که شما دنبالش هستی... از نوع پسیو هست و اونم خودش داستانی داره....!
پیشنهاد می کنم اگر می تونید هزینه کنید از سری 8 و یا 9 هزار مدلی رو انتخاب کنید (مدل های 2011) و اگر هم که نه همون مدل 9705 به مراتب بهتره.... تنها چیزی مدل 9705 کم داره قابلیت Record کردن هست.... فکر کنم از سایت amirkala.com بتونی مدل 9705 رو با هزینه حمل به تهران کمتر 2 میلیون و 200 هزار تومان بگیری اگر هم از مدل های 2011 بخوای 8606 با سایز 40 هم همین قیمت هست (فقط دقت کن که مدل 2011 رو هنوز کسی کیفیت و جنس تصویرشو ندیده بنابراین اطلاعات من و سایر دوستان فقط از روی کاغذ هست)
سوال آخر هم بلی... واقعا هم تصویر فیلیپس و هم صداش از برندهای دیگه یه سر و گردن بالاتر هست البته بهای بیشتر رو هم باید پرداخت که به نظر من ارزششو داره...
اگر هم دوست داشتی با گارانتی بخری می تونی کمی صبر کنی و کالا رو از نزدیک ببینی و بعد بخری آخرین اطلاعات رو که گرفتم، ظاهرا تی وی های جدید فیلیپس تو گمرک ایرانه...ممکنه یه هفته ممکنه تا 1 -2 ماه دیگه به تهران برسه.....
sound.vision
08-12-2011, 13:22
درود
چرا در تلویزیونهای فیلیپس کابل رابط برق 3 سیم نیست .یعنی سیم ارت (زرد رنگ ) نداره؟ روی قاب تلویزیون برق داره؟
و دوم اینکه این صدای نویز روشن و خاموش شدن led ها رو نمیشه کم کرد.
صداش تقریبا مثل یه سوت زدن میمونه.موقعه ای که تصویر سیاهه صدای نویز شنیده نمی شه ولی در تصاویر چرا.
معمولا کمتر برای این جور دستگاه ها اتصال به زمین تعبیه می کنند، هر چند اگر هم سیم ارت بگذارند کمتر کسی مثل شما به اون توجه می کنه و نکات ایمنی رو مد نظر قرار می ده
این صدایی رو که می گی خیلی عجیبه بهتره به یه تعمیر کار نشون بدی... ولی معمولا این صداهای صوت از منبع تغذیه باید تولید بشه چون این تی وی ها دیگه های ولتاژ مثل قدیم ندارند که تولید صدای صوت کنه.... فقط می مونه همون منبغ تغذیه....
bavarian335
08-12-2011, 14:11
معمولا کمتر برای این جور دستگاه ها اتصال به زمین تعبیه می کنند، هر چند اگر هم سیم ارت بگذارند کمتر کسی مثل شما به اون توجه می کنه و نکات ایمنی رو مد نظر قرار می ده
این صدایی رو که می گی خیلی عجیبه بهتره به یه تعمیر کار نشون بدی... ولی معمولا این صداهای صوت از منبع تغذیه باید تولید بشه چون این تی وی ها دیگه های ولتاژ مثل قدیم ندارند که تولید صدای صوت کنه.... فقط می مونه همون منبغ تغذیه....
درود
من به علت برق داشتن دستگاه حتی نمی تونم به بدنه ی فلزی و دور قاب تلویزیون دست بزنم.
این صدای نویز در پخش تصاویر شنیده میشه و در تصویر کلا مشکی صدایی شنیده نمیشه.
با تشکر از شما بابت پاسخ سوالم:11:
baran77777
12-12-2011, 15:48
از مدلهای جدید خبری نیست ؟؟؟ ایا هنوز به بازار نیومدند؟؟؟
sound.vision
12-12-2011, 17:20
از مدلهای جدید خبری نیست ؟؟؟ ایا هنوز به بازار نیومدند؟؟؟
به صورت غیر رسمی و بدون گارانتی که موجود هست ولی با گارانتی هنوز نه...!!!
من که چند بار تماس گرفتم همش این هفته و هفته بعد می کنند....اگر کسی تمایل داره اطلاع پیدا کنه از وضعیت تی وی های جدید فیلیپس با این شماره تماس بگیره و بگه وصلش کنن به بخش فروش.... بلکه جوابی بتونه پیدا کنه!
021-64862
baran77777
15-12-2011, 22:20
دوستانی که 7606 دارن کیفیت سه بعدی و دو بعدی اون و صداش چطوره؟؟؟ کیفیتش در مقایسه با سایر برندها چطوره ؟؟؟ آیا ارزش خرید بدون گارنتی داره یا یکی از همین تلویزیونهای سامسونگ یا ال جی و یا پانا سونیک رو بگیریم؟؟؟؟
sanaz200
16-12-2011, 19:17
با سلام و سپاس
متوجه نشدم اگه یه ال ای دی فیلیپس با قابلیت 3D خوب و قابلیت رکورد بخوام بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
این مدل 9705 قابلیت 3d اون چه فرقی میکنه ؟ (نسل اول 3 بعدی فیلیپس هست)خوب نیست ؟
9705 رو بانه چند میگن ؟
مدل 9706 چه فرقی با 9705 میکنه ؟ ----s هم داره ؟ رکورد میکنه ؟
ممنون محبت میکنید راهنمایی میفرمایید تا عید میخوام بخرم (انشاءالله)
sound.vision
17-12-2011, 13:24
با سلام و سپاس
متوجه نشدم اگه یه ال ای دی فیلیپس با قابلیت 3D خوب و قابلیت رکورد بخوام بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
این مدل 9705 قابلیت 3d اون چه فرقی میکنه ؟ (نسل اول 3 بعدی فیلیپس هست)خوب نیست ؟
9705 رو بانه چند میگن ؟
مدل 9706 چه فرقی با 9705 میکنه ؟ ----s هم داره ؟ رکورد میکنه ؟
ممنون محبت میکنید راهنمایی میفرمایید تا عید میخوام بخرم (انشاءالله)
درود
1- اگه یه دستگاه خوب می خوای که 3D خوبی داشته باشه و مشخصاتش هم خوب باشه پیشنهاد می کنم 8606 و یا 9706 رو انتخاب کنی....
2- 9705 قابلیت 3D داره ولی از برخی جهات به مدل های جدید نمی رسه (توضیحش در سایت های نقد و بررسی که قبلا لینکشو دادم هست) اما از یه جهت نسبت به مدل های جدید برتر هست اونم اینکه چیدمان ال ای دی پشت پنلی داره....! و الا با توجه به مدل های جدید فیلیپس و مشخصات بهبود و بهینه شده اونا... ترجیحا بهتر مدل های سال 2011 رو انتخاب کنی...
3- از فکر ----s اونم روی تی وی های فیلیپس و از اون محال تر تو ایران بیا بیرون! ولی قابلیت رکورد کردن روی سری های جدید فیلیپس وجود داره که قابلیت معرکه ای هست (روی تی وی های فیلیپس فقط گیرنده ----t همون گیرنده داخلی دیجیتال و ----c گیرنده تی وی کابلی وجود داره ولی در مدل های اروپایی و... کم و بیش ----s هم هست ولی بازم می گم من که تو ایران فیلیپس با گیرنده ----s ندیدم)
در مورد قیمت بانه دقیق نمی دونم ولی فکر کنم بتونید یه 9705 مدل سال 2010 رو 2 میلیون و 200 هزار تومن بخرید (البته اگه این مدل رو در نظر گرفته باشید)
mory1977
25-12-2011, 00:01
بچه ها یه نکته مهم در مورد تلویزیون های ال ای دی فیلیپس اینه که نباید از مخافظ برق برای ائنا استفاده کنید چون دارای محافظ برق داخلی هستنذ و در صورت استفاده ممکنه به مادربورد دستگاه صدمه وارد بشه
Amin-Nasim
25-12-2011, 09:38
سلام با 1میلیون و صد LED فیلیپس میشه خرید
sound.vision
25-12-2011, 14:20
سلام با 1میلیون و صد LED فیلیپس میشه خرید
اگه بانه ای بخری که حتمن می تونی از سری 5 و یا 7 مدلی پیدا کنی اگه با گارانتی هم بخوای، فکر کنم بتونی سری 5 هزار سال 2010 رو بخری.
baran77777
25-12-2011, 19:44
اگه بانه ای بخری که حتمن می تونی از سری 5 و یا 7 مدلی پیدا کنی اگه با گارانتی هم بخوای، فکر کنم بتونی سری 5 هزار سال 2010 رو بخری.
دوست عزیز شما تلویزیون hx 925 sony و vt30 v رو از نزدیک دیدید یا نه ؟ به نظر شما چقدر ارزش داره تا صبر کنیم مدلهای جدید فیلیپس ( البته برای ما جدید چون اروپا داره وارد سال 2012 میشه ما هنوز مدلهای سال 2011 بدستمون نرسیده ) بیان ؟
ایا کیفیت این تلویزونها اونقدر نسبت به مدلهایی که گفتم بالا هستن تا ارزش صبر کردن داشته باشن.؟؟؟؟
کسی تونسته قیمت 46pfl9706 و جایی که اونو بفروشن ئیدا کنه؟
sound.vision
26-12-2011, 11:10
دوست عزیز شما تلویزیون hx 925 sony و vt30 v رو از نزدیک دیدید یا نه ؟ به نظر شما چقدر ارزش داره تا صبر کنیم مدلهای جدید فیلیپس ( البته برای ما جدید چون اروپا داره وارد سال 2012 میشه ما هنوز مدلهای سال 2011 بدستمون نرسیده ) بیان ؟
ایا کیفیت این تلویزونها اونقدر نسبت به مدلهایی که گفتم بالا هستن تا ارزش صبر کردن داشته باشن.؟؟؟؟
ببینید هر سه مدل و برندی که شما انتخاب کردی جزء بهترین های بازار فعلی هستند... و انتخاب از بین این مدل ها قاعدتا کار ساده ای نخواهد بود به خصوص اینکه TVهای جدید فیلیپس هنوز وارد بازار ایران به صورت رسمی نشدن تا بشه صدا و تصویر آنها را در نمایشگاه های فروش از نزدیک مشاهده کرد... اینکه گاها می بینید من روی مدل های فیلیپس بیشتر تاکید می کنم نه برای اینکه برندهای دیگه خوب نیستند بلکه فیلیپس معمولا به جزییاتی توجه می کنه که شاید در نگاه اول و هنگام خرید متوجه آن ها نشوید ولی بعد از خرید و چند روز استفاده تازه متوجه ارزش کالای خریداری شده میشید... (اینو با توجه به تجربه استفاده از تی وی ال سی دی فیلیپس گفتم) روی این حساب من به فیلیپس علاقه بیشتری دارم و مطمئنم که اگه نزدیک به یک سال هست که برای ورود مدل دلخواهم صبر کردم ارزششو داشته... (فقط این شرکت وارد کننده فیلیپس واقعا دیگه شورشو درآورده...! سال 2012 هم اومد هنوز تی وی های سال 2011 وارد بازار این مملکت نشده..معلوم نیست دارند چی کار می کنن...!)
مدلی از سونی که شما ذکر کردی جزء دستگاه های خوب هست که EISA Award هم گرفته... با این وجود من اگه جای شما بودم اولویت خریدم اول فیلیپس دوم پاناسونیک و سوم سونی بود.
baran77777
26-12-2011, 15:37
ببینید هر سه مدل و برندی که شما انتخاب کردی جزء بهترین های بازار فعلی هستند... و انتخاب از بین این مدل ها قاعدتا کار ساده ای نخواهد بود به خصوص اینکه TVهای جدید فیلیپس هنوز وارد بازار ایران به صورت رسمی نشدن تا بشه صدا و تصویر آنها را در نمایشگاه های فروش از نزدیک مشاهده کرد... اینکه گاها می بینید من روی مدل های فیلیپس بیشتر تاکید می کنم نه برای اینکه برندهای دیگه خوب نیستند بلکه فیلیپس معمولا به جزییاتی توجه می کنه که شاید در نگاه اول و هنگام خرید متوجه آن ها نشوید ولی بعد از خرید و چند روز استفاده تازه متوجه ارزش کالای خریداری شده میشید... (اینو با توجه به تجربه استفاده از تی وی ال سی دی فیلیپس گفتم) روی این حساب من به فیلیپس علاقه بیشتری دارم و مطمئنم که اگه نزدیک به یک سال هست که برای ورود مدل دلخواهم صبر کردم ارزششو داشته... (فقط این شرکت وارد کننده فیلیپس واقعا دیگه شورشو درآورده...! سال 2012 هم اومد هنوز تی وی های سال 2011 وارد بازار این مملکت نشده..معلوم نیست دارند چی کار می کنن...!)
مدلی از سونی که شما ذکر کردی جزء دستگاه های خوب هست که EISA Award هم گرفته... با این وجود من اگه جای شما بودم اولویت خریدم اول فیلیپس دوم پاناسونیک و سوم سونی بود.
شما خودتون چه مدلی رو میخواهید بخرید ؟ ویژگیهای با ارزش فیلیپس برای خرید که گفتید مثلا چی هست ؟
sound.vision
26-12-2011, 16:20
شما خودتون چه مدلی رو میخواهید بخرید ؟ ویژگیهای با ارزش فیلیپس برای خرید که گفتید مثلا چی هست ؟
من خودم دنبال 8606 هستم... و باید بگم این مدل رو می پسندم هر چند قبل از انتخاب نهایی حتمن باید کیفیت تصویر و صداش رو بررسی کنم (از نزدیک).... این تلویزیون مشخصات زیادی داره که تو سایت نقد و بررسی Digital Versus به خوبی توضیح داده شده.... اینم لینکش :
ببنید در پست های قبلی هم گفته ام اگه مدل 9705 فیلیپس قابلیت Record کردن برنامه ها رو داشت بی شک تا حالا همین مدل رو خریده بودم اما به هر صورت 8606 با چیزهایی که من مد نظر داشتم گزینه مناسب تری آمد بنابراین نزدیک به یکسال صبر کردم تا دستگاه دلخواهم رو بخرم ولی اگه برای شما قابلیت Record کردن مهم نیست توصیه من اینه که برید سراغ 9705 و مطمئن باشید ناامیدت نمی کنه... (چرا نمی ری از نزدیک تصویرشو بررسی کنی؟ خیابان ولیعصر،پاسداران، هاپیراستار و پاساژ شرکا تی وی های فیلیپس رو می فروشند)
و اما در مورد ویژگی های با ارزش فیلیپس مدا 8605 : (دقت کنید، اینایی که می گم تجربه نکردم فقط از روی کاغذ و نقد و بررسی سایت های معتبر خارجی بازگو می کنم)
1- 800Hz Perfect Motion Rate این یعنی تصویر فوق العاده روان
2- Eu Energy Label power: 66 W شاید از نظر من و شما مصرف برق چندان اهمیتی نداشته باشه ولی تو دنیای امروز داشتن تکنولوژی بالا هست که باعث می شه یه کمپانی قادر به کاهش مصرف انرژی در محصولاتش بشه..
3- پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری از روی حافظه هایی مثل فلش از جمله فرمت دوست داشتنی MKV
4- ----T داخلی
5- Response time (typical): 1 ms
6- USB recording همون چیزی که من خیلی دنبالش یعنی ضبط زنده تصاویر تلویزیونی
7- قابلیت نمایش تصاویر 3بعدی با کیفیت به صورت اکتیو
8- و داشتن قابلیت های دیگه ای مثل ووفر اختصاصی در پایه دستگاه
9- صفحه نمایش ضد انعکاس نور و...
داشتن کنتراست بالا، LAN و ورودی و خروجی های کامل، عدم تداخل تصاویر در حالت 3 بعدی و....
اینا جزئی از آن چیزهایی هست که منو به عنوان یه خریدار متقاعد کرده تا صبر کنم ببینم این تی وی کی به بازار ایران میاد تا پس از بررسی حضوری اقدام به خریدش کنم... حالا شاید دوستان دیگه از جمله خود شما معیارهای دیگه ای رو مد نظر داشته باشید و بتونید اون معیارها رو در تی وی های دیگه و حتی برندهای دیگر پیدا کنید... به هر حال این سلیقه و نگاه اختصاصی شماست که باعث ایجاد تمایل برای خرید دستگاهی می شه و هر فردی هم نگاه و سلیقه متفاوتی داره....
baran77777
26-12-2011, 22:24
من خودم دنبال 8606 هستم... و باید بگم این مدل رو می پسندم هر چند قبل از انتخاب نهایی حتمن باید کیفیت تصویر و صداش رو بررسی کنم (از نزدیک).... این تلویزیون مشخصات زیادی داره که تو سایت نقد و بررسی Digital Versus به خوبی توضیح داده شده.... اینم لینکش :
ببنید در پست های قبلی هم گفته ام اگه مدل 9705 فیلیپس قابلیت Record کردن برنامه ها رو داشت بی شک تا حالا همین مدل رو خریده بودم اما به هر صورت 8606 با چیزهایی که من مد نظر داشتم گزینه مناسب تری آمد بنابراین نزدیک به یکسال صبر کردم تا دستگاه دلخواهم رو بخرم ولی اگه برای شما قابلیت Record کردن مهم نیست توصیه من اینه که برید سراغ 9705 و مطمئن باشید ناامیدت نمی کنه... (چرا نمی ری از نزدیک تصویرشو بررسی کنی؟ خیابان ولیعصر،پاسداران، هاپیراستار و پاساژ شرکا تی وی های فیلیپس رو می فروشند)
و اما در مورد ویژگی های با ارزش فیلیپس مدا 8605 : (دقت کنید، اینایی که می گم تجربه نکردم فقط از روی کاغذ و نقد و بررسی سایت های معتبر خارجی بازگو می کنم)
2- Eu Energy Label power: 66 W شاید از نظر من و شما مصرف برق چندان اهمیتی نداشته باشه ولی تو دنیای امروز داشتن تکنولوژی بالا هست که باعث می شه یه کمپانی قادر به کاهش مصرف انرژی در محصولاتش بشه..
3- پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری از روی حافظه هایی مثل فلش از جمله فرمت دوست داشتنی MKV
4- ----T داخلی
داشتن کنتراست بالا، LAN و ورودی و خروجی های کامل، عدم تداخل تصاویر در حالت 3 بعدی و....
اینا جزئی از آن چیزهایی هست که منو به عنوان یه خریدار متقاعد کرده تا صبر کنم ببینم این تی وی کی به بازار ایران میاد تا پس از بررسی حضوری اقدام به خریدش کنم... حالا شاید دوستان دیگه از جمله خود شما معیارهای دیگه ای رو مد نظر داشته باشید و بتونید اون معیارها رو در تی وی های دیگه و حتی برندهای دیگر پیدا کنید... به هر حال این سلیقه و نگاه اختصاصی شماست که باعث ایجاد تمایل برای خرید دستگاهی می شه و هر فردی هم نگاه و سلیقه متفاوتی داره....
چرا به دنبال 9706 نیستید این تلویزیون از همه لحاظ از نظر مشخصات عالی هست و نسبت به 8606 امکانات بیشتری داره
1- 1200Hz Perfect Motion Rate
3- پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری MKV
4- ----T داخلی
5- Response time (typical): .5 ms
6- USB recording
9- صفحه نمایش ضد انعکاس نور moth eye که فقط در این مدل هست
داشتن کنتراست بالا 1 به 150000000، LAN و ورودی و خروجی های کامل، عدم تداخل تصاویر در حالت 3 بعدی و....
بزرگترین ویژگی این مدل فول ال ای دی بودن این مدل
کلا مدلهای تمام ال ای دی (9706) نسبت به مدلهای با ال ای دی جانبی (8606) کیفیت بی نظیری دارند
همین مدل 925 سونی از نوع تمام ال ای دی هست که این همه روی کیفیتش مانور میدن
اگه قصد خرید داری وتا حالا صبر کردی از بین دو مدل 8606 و 9706 روی 9706 به هیچ عنوان شک نکن
این مدل پیشرفت یافته 9705 هست که قابلیت ضبط رو هم علاوه بر ویژگیهای جدید داره
من چند مدل تلویزیون تمام ال ای دی دیدم که واقعا کیفیتشون عالیه
تنها دلیلی که من هم صبر کردم تا مدل 9706 بیاد همینه وگرنه مدل ارزونتر 7606 رو میخریدم
آخه دیگه اینقدر صبر کردیم که علف زیر پامون سبز شده ... یه کور سوی امیدم نیس.... پارس الرمس می گفت شاید امسال وارد نکنیم. از بانه هم که خبری نیس ... سایتهایی مث امیرکالا و... هم که فقط اسما اونو دارن و وقتی ازشون میخوایم سر کارمون میذارن...
sound.vision
27-12-2011, 01:14
چرا به دنبال 9706 نیستید این تلویزیون از همه لحاظ از نظر مشخصات عالی هست و نسبت به 8606 امکانات بیشتری داره
1- 1200Hz Perfect Motion Rate
3- پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری MKV
4- ----T داخلی
5- Response time (typical): .5 ms
6- USB recording
9- صفحه نمایش ضد انعکاس نور moth eye که فقط در این مدل هست
داشتن کنتراست بالا 1 به 150000000، LAN و ورودی و خروجی های کامل، عدم تداخل تصاویر در حالت 3 بعدی و....
بزرگترین ویژگی این مدل فول ال ای دی بودن این مدل
کلا مدلهای تمام ال ای دی (9706) نسبت به مدلهای با ال ای دی جانبی (8606) کیفیت بی نظیری دارند
همین مدل 925 سونی از نوع تمام ال ای دی هست که این همه روی کیفیتش مانور میدن
اگه قصد خرید داری وتا حالا صبر کردی از بین دو مدل 8606 و 9706 روی 9706 به هیچ عنوان شک نکن
این مدل پیشرفت یافته 9705 هست که قابلیت ضبط رو هم علاوه بر ویژگیهای جدید داره
من چند مدل تلویزیون تمام ال ای دی دیدم که واقعا کیفیتشون عالیه
تنها دلیلی که من هم صبر کردم تا مدل 9706 بیاد همینه وگرنه مدل ارزونتر 7606 رو میخریدم
بلی... نکاتی که در مورد سری 9 هزار فیلیپس اشاره کردین کاملا درست هست فقط نکته ای که وجود داره (حداقل برای من) اینه که قیمت 9706 قاعدتا بسیار بالاتر از 8606 هست با وجود اینکه هنوز تو ایران نیامده ولی می شه حدس زد که چه وضعیتی خواهد داشت.....
baran77777
27-12-2011, 06:07
آخه دیگه اینقدر صبر کردیم که علف زیر پامون سبز شده ... یه کور سوی امیدم نیس.... پارس الرمس می گفت شاید امسال وارد نکنیم. از بانه هم که خبری نیس ... سایتهایی مث امیرکالا و... هم که فقط اسما اونو دارن و وقتی ازشون میخوایم سر کارمون میذارن...
من نهایتا تا عید صبر میکنم به احتمال زیاد هم مجبور میشیم اگه بانه ای گیر بیاد بگیرم چون اگر هم وارد بشه یه قیمت نجومی خواهد داشت
sound.vision
27-12-2011, 11:01
تا اونجایی که من اطلاع دارم سایت هایی مثل امیر کالا سری های جدید رو دارند (من خودم هم تماس گرفتم گفت که مشکلی نیست میفرستیم) فقط 2 تا مشکل هنگام خرید از این سایت ه وجود داره و اونم اینکه هنوز موقعیتی پیش نیامده تا کیفیت دستگاه های مذکور را از نزدیک بررسی کنیم (قبل از خرید) و دوم اینکه قیمت این سایت ها کمی گران تر از آن چیزی است که می بایست باشد...!!!
تا اونجایی که من اطلاع دارم سایت هایی مثل امیر کالا سری های جدید رو دارند (من خودم هم تماس گرفتم گفت که مشکلی نیست میفرستیم) فقط 2 تا مشکل هنگام خرید از این سایت ه وجود داره و اونم اینکه هنوز موقعیتی پیش نیامده تا کیفیت دستگاه های مذکور را از نزدیک بررسی کنیم (قبل از خرید) و دوم اینکه قیمت این سایت ها کمی گران تر از آن چیزی است که می بایست باشد...!!!
من تا حالا چند بار از امیر کالا لوازم خانگی خریدم و خیلی کیفیت خوبی داشته . مثلا مایکرویو پاناسونیکش واقعا از اینکه نمایندگی تو تهران داره بهتره ولی تلویزیون رو الکی گذاشته و وجود نداره !
سعید ی ی
28-12-2011, 23:01
سلام
مساله ای برام پیش اومده،لطفا راهنمایی کنید
در تلویزیون فیلیپس مدل 7606 که مجهز به گیرنده داخلی هست،شبکه های دیجیتال به صورت اتوماتیک جستجو و در بازه کانالی بین 101 تا 127 جای میگیرند.
به صورت دستی هم هیچ شبکه دیجیتالی یافت نمی شود.
شبکه های یافت شده را چطور روی کانال های تلویزیون مرتب سازی کنم؟!
فرکانس رو هم از روی شبکه یافت شده به صورت اتوماتیک یادداشت میکنم و به صورت دستی وارد می کنم اما خطای عدم وجود سیگنال می دهد!
با تشکر
سعید ی ی
30-12-2011, 22:27
سلام
مساله ای برام پیش اومده،لطفا راهنمایی کنید
در تلویزیون فیلیپس مدل 7606 که مجهز به گیرنده داخلی هست،شبکه های دیجیتال به صورت اتوماتیک جستجو و در بازه کانالی بین 101 تا 127 جای میگیرند.
به صورت دستی هم هیچ شبکه دیجیتالی یافت نمی شود.
شبکه های یافت شده را چطور روی کانال های تلویزیون مرتب سازی کنم؟!
فرکانس رو هم از روی شبکه یافت شده به صورت اتوماتیک یادداشت میکنم و به صورت دستی وارد می کنم اما خطای عدم وجود سیگنال می دهد!
با تشکر
جواب رو پیدا کردم و اینجا برای کسانی که ممکنه همین مشکل براشون پیش بیاد مینویسم:
دکمه FIND را روی ریموت کنترل فشار میدیم.پس از باز شدن پنجره نمایش کانالها بصورت منو روی تلویزیون،دکمه Options را روی ریموت فشار میدهیم.از منوی باز شده Reorder را انتخاب و با دکمه OK روی ریموت تایید می کنیم.نشانگر روی منوی کانال ها نمایش داده میشود،نشانگر روی کانال مورد نظر که قصد جابه جایی آنرا داریم برده و OK میزنیم،سپس آنرا روی کانال مقصد که تصمیم به نقل مکان شبکه به آن را داریم برده و دوباره OK میزنیم.از منوی باز شده گزینه Swap یا Insert را انتخاب کرده و OK میکنیم.
کار تمام شده و شبکه جا به جا می شود
از این به بعد هم اگه به راهنمایی درباره تلویزیون احتیاج داشتید،دکمه زرد رنگ روی ریموت رو که فشار بدید،دفترچه راهنمای تلویزیون در اختیار شماست.با رفتن روی منوی ...Search For از لیست راهنمایی های تنظیم شده به ترتیب حروف لذت ببرید.
baran77777
30-12-2011, 23:53
جواب رو پیدا کردم و اینجا برای کسانی که ممکنه همین مشکل براشون پیش بیاد مینویسم:
دکمه FIND را روی ریموت کنترل فشار میدیم.پس از باز شدن پنجره نمایش کانالها بصورت منو روی تلویزیون،دکمه Options را روی ریموت فشار میدهیم.از منوی باز شده Reorder را انتخاب و با دکمه OK روی ریموت تایید می کنیم.نشانگر روی منوی کانال ها نمایش داده میشود،نشانگر روی کانال مورد نظر که قصد جابه جایی آنرا داریم برده و OK میزنیم،سپس آنرا روی کانال مقصد که تصمیم به نقل مکان شبکه به آن را داریم برده و دوباره OK میزنیم.از منوی باز شده گزینه Swap یا Insert را انتخاب کرده و OK میکنیم.
کار تمام شده و شبکه جا به جا می شود
از این به بعد هم اگه به راهنمایی درباره تلویزیون احتیاج داشتید،دکمه زرد رنگ روی ریموت رو که فشار بدید،دفترچه راهنمای تلویزیون در اختیار شماست.با رفتن روی منوی ...Search For از لیست راهنمایی های تنظیم شده به ترتیب حروف لذت ببرید.
جوون از تلویزیونت راضی هستی ؟
تماشای سه یعدی تو اون چطوره و آیا باعث سر درد میشه ؟
سعید ی ی
31-12-2011, 20:57
جوون از تلویزیونت راضی هستی ؟
تماشای سه یعدی تو اون چطوره و آیا باعث سر درد میشه ؟
به صورت کلی که از تلویزیون راضی هستم ولی نکات ضعفی هم داره که امید هست تو آپدیت های جدید نرم افزاری حل بشه.مثل:عدم پشتیبانی از کیبورد فارسی و مشکل در نمایش فایل های فلش در مرورگر اینترنتی
همچنین سرعت عمل پایین ریموت کنترل به شدت محسوس هست
تا حالا سه بعدی باهاش ندیدم
baran77777
01-01-2012, 07:03
دیروز
زنگ زدم یه فروشگاه تو بانه 9706 رو گفت اصلا تو بازار نیست 8606 46 اینچ حدود 3300 و 47 اینچ 7606 حدود 2350 تو بازار 9705 هم بود
sound.vision
02-01-2012, 11:42
دیروز
زنگ زدم یه فروشگاه تو بانه 9706 رو گفت اصلا تو بازار نیست 8606 46 اینچ حدود 3300 و 47 اینچ 7606 حدود 2350 تو بازار 9705 هم بود
با کجا تماس گرفتی؟ من قبلا از امیرکالا پرسیده بودم می گفت که می فرسته فقط یه خورده بیشتر از تی وی های دیگه طول می کشه قیمتشو یادم نیست دقیق ولی خیلی بالا بود....
baran77777
02-01-2012, 15:28
با کجا تماس گرفتی؟ من قبلا از امیرکالا پرسیده بودم می گفت که می فرسته فقط یه خورده بیشتر از تی وی های دیگه طول می کشه قیمتشو یادم نیست دقیق ولی خیلی بالا بود....
من از سایت نارین بانه پرسیدم
قیمت امیر کالا به خاطر افزایش قیمت دلار و درهم خیلی بالا رفته
من که دارم یواش یواش نا امید میشم ازخرید فیلیپس . تلویزیونهای سامسونگ و ال جی با توجه به هدیه های همراهش ظاهرا خیلی به صرفه تر هست
سعید ی ی
03-01-2012, 21:46
سلام
دوستان اگه یادتون باشه من تو چند پست نوشته بودم که سرعت عمل و حساسیت ریموت کنترل تلویزیون فیلیپس مدل 7606 پایینه
اینطور نیست
فقط دکمه های ریموت کنترل رو باید بیش از حد معمول فشار داد(شاید بخاطر نو بودن باشه و به مرور بهتر بشه)
به هر حال برای اشاعه این اطلاع غلط و سوء تفاهم پیش اومده معذرت میخوام:40:
سلام
استفاده ار وای فای در 8605 را با ای دی اس ال و مودم دی لینک 2640u یو توضیح بدین ممنون هستم.
هر کاری میکنم نمی تونم وصل شم.
ممنون از راهنماییتون
oommiidd62
19-01-2012, 23:54
یک تلویزیون 42 سری8000 از بانه اوردم ولی ضربه خورده و تقریبا نصف صفحه تصویر نداره لطفا راهنمایی کنید که کدوم قسمت اسیب دیده و ایا امکان تعمیر وجود داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][
baran77777
20-01-2012, 14:38
فیلیپس تلویزیونها را خاموش میکند
شرکت هلندی فیلیپس اعلام کرد که دیگر قصد تولید تلویزیون نداشته و 70 درصد از سهام بخش تلویزیون خود را به یک شرکت هنگ کنگی به نام TPV واگذار خواهد کرد. TPV یک شرکت سازنده صفحه نمایش است که گفته می شود 33 درصد از بازار جهانی صفحه نمایش کامپیوتر ها را در اختیار دارد.
بخش تلویزیون شرکت فیلیپس از سال 1928 آغاز به کار کرده بود و حالا در سه ماهه اول امسال حدود 87 میلیون دلار ضرر به ثبت رسانده است.
در حال حاضر سه شرکت بزرگ سازنده تلویزیون های LCD در دنیا به ترتیب سامسونگ، LG و سونی هستند که در این میان سامسونگ حدود 18 درصد از این بازار جهانی را در اختیار دارد.
منبع: DailyTech
sound.vision
20-01-2012, 15:12
یک تلویزیون 42 سری8000 از بانه اوردم ولی ضربه خورده و تقریبا نصف صفحه تصویر نداره لطفا راهنمایی کنید که کدوم قسمت اسیب دیده و ایا امکان تعمیر وجود داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F22035129203976515262.jpg)[
چه غم انگیز...! آدم قلبش به درد میاد...! اینو که نمیشه تعمیر کرد، ولی باید بپرسی ببینی نمایندگی فیلیپس می تونه برات پنل عوض کنه و یا نه؟ باید دید هزینه تعویض پنل چقدر هست.... و آیا این کار ارزش داره یا نه....
دست خودت این بلا سرش اومده یا اینکه از بانه خریدی این شکلی بوده؟
دوستان محترم سلام یه سوا دارم اگه ممکنه سریع جواب بدین خیلی مهمه واسم
من مدل 55pfl7606 h/12 بدون گارانتی خریدم ولی هنوز پولشو ندانم آشناس طرف از بانه سفارش داده آوردن من قبل خرید هم بهش تاکید داشتم که همه جا کنتراست داینامیک این مدل رو زدن 1:500000 ولی فروشنده بانه با قطعیت گفته 1:10000000 هیچ جای تلویزیون یا کارتن یا کاتولوگش هم درباره کنتراست چیزی ننوشته یا من هنوز پیدا نکردم خواهشن اگه میدونید یا میتونید پیدا کنید که کنتراستش چنده بهم بگین لطفا خیلی ممنون
سلام
دوستان اگه یادتون باشه من تو چند پست نوشته بودم که سرعت عمل و حساسیت ریموت کنترل تلویزیون فیلیپس مدل 7606 پایینه
اینطور نیست
فقط دکمه های ریموت کنترل رو باید بیش از حد معمول فشار داد(شاید بخاطر نو بودن باشه و به مرور بهتر بشه)
به هر حال برای اشاعه این اطلاع غلط و سوء تفاهم پیش اومده معذرت میخوام:40:
من مدل 55pfl7606 h/12 خریدم فوشنده ادعا داره کنتراستش 1:10000000 ولی هیچ جا من ندیم بنویسه 1:10000000 حتی کاتالوگ یا کارتنش من تو نت این مدل رو با کنتراست 1:500000 دیدم همش پولشو ندادم هنوز آشناس طرف حالا اگه شما میدونید کنتراستش چنده راهنمائیم کنید لطفا
baran77777
21-01-2012, 15:16
من مدل 55pfl7606 h/12 خریدم فوشنده ادعا داره کنتراستش 1:10000000 ولی هیچ جا من ندیم بنویسه 1:10000000 حتی کاتالوگ یا کارتنش من تو نت این مدل رو با کنتراست 1:500000 دیدم همش پولشو ندادم هنوز آشناس طرف حالا اگه شما میدونید کنتراستش چنده راهنمائیم کنید لطفا
کنتراستش همونیه که شما میگید . زیاد به این چیزها اهمیت ندید ببینید کیفیتش چطوره
سعید ی ی
22-01-2012, 17:11
سلام
استفاده ار وای فای در 8605 را با ای دی اس ال و مودم دی لینک 2640u یو توضیح بدین ممنون هستم.
هر کاری میکنم نمی تونم وصل شم.
ممنون از راهنماییتون
سلام
برای فعال کردن وایرلس تلویزیون های فیلیپس،باید آداپتور وایرلس(PTA01/00) مخصوص تلویزیون های فیلیپس رو داشته باشید
Philips Wireless USB Adapter for Philips TV's* PTA01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:The following are compatible TVs produced in 2010 or later
32PFL5806, 32PFL6606, 32PFL6626, 32PFL6636, 32PFL7605, 32PFL7655, 32PFL7665, 32PFL7675, 32PFL7685, 32PFL7695, 32PFL7406, 32PFL7476, 32PFL7486, 32PFL7496, 32PFL7606, 32PFL8605, 37PFL6606, 37PFL7515, 37PFL7605, 37PFL7675, 37PFL7606, 37PFL7676, 37PFL8605, 40PFL5806, 40PFL6606, 40PFL6626, 40PFL6636, 40PFL7605, 40PFL7606, 40PFL8505, 40PFL8605, 42PFL7655, 42PFL7665, 42PFL7675, 42PFL7685, 42PFL7695, 42PFL7406, 42PFL7456, 42PFL7486, 42PFL7606, 42PFL7656, 42PFL7676, 42PFL7696, 42PFL8605*, 42PFL8606D, 46PFL5806, 46PFL6606, 46PFL6626, 46PFL6806, 46PFL7605, 46PFL7655, 46PFL7665, 46PFL7695, 46PFL8505, 46PFL8605*, 46PFL8685, 46PFL9605, 47PFL7456, 47PFL7606, 47PFL7656, 50PFL7956, 50PFL8956D, 52PFL8605*, 55PFL6606, 55PFL7606
*Only available for European and Chinese models.
سعید ی ی
22-01-2012, 17:21
1:500000 درسته
اینم لینک کاتالوگ این تلویزیون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
لطفا تفاوت 9705 9706 و 8606 رو بگید ممنون میشم و اگه قیمت و جدید تر بودن رو هم ذکر کنید بسیار سپاسگزارم
ممنون
sound.vision
30-01-2012, 13:28
سلام
لطفا تفاوت 9705 9706 و 8606 رو بگید ممنون میشم و اگه قیمت و جدید تر بودن رو هم ذکر کنید بسیار سپاسگزارم
ممنون
9606 , 8606 مدل های امسال هستند و جدید.... جدول مقایسه این سه مدل رو می تونی از لینک زیر مطالعه کنی...:
tapesh24
01-02-2012, 18:49
4- ----T داخلی
در مورد USB recording توی سایت فیلیپس خاور میانه با علامت * پائین توضیح داده که ضبط کانالهای دیجیتال و از نوع IP TV فقط امکان پذیره و نیاز به ارتباط اینترنت داره! بنابراین فکر کنم روی ضبط برنامه ها زیاد حساب نکن!
سلام
عینکش چشم رو اذیت نمیکنه؟
سلام
عینکش چشم رو اذیت نمیکنه؟
sanaz200
14-02-2012, 23:56
با سلام و سپاس
بالاخره با کلی تحقیق مدل 8606 رو انتخاب کردم از امیر کالا چطوری میشه خرید کرد ؟ کسی تا حالا خرید کرده ؟
از دوستان کسی اگه این مدل رو داره ممنون میشم در مورد این مدل توضیح بده
15-02-2012, 10:50
سلام دوستان. من دو ماه قبل پس از اینکه کلی در مورد تلویزیون های LED و سه بعدی و کیفیت و امکاناتشون تو سایتهای بررسی تخصصی تلویزیونها جستجو کردم و توی فروشگاهها کیفیتها و امکاناتشون رو از نزدیک دیدم بلاخره برند فیلیپس رو با توجه به اینکه نسبت به بقیه گرونتر بود واقعا پسندیدم! البته هدف من بیشتر روی کیفیت تصویر دو بعدی و امکانات آن متمرکز شده بود و سه بعدی برام خیلی مهم نبود چون اولا: دیدن فیلم سه بعدی اونم با عینک با فرض وجود و فراوانی فیلمهاش برای هر از گاهی خوبه! و استفاده زیاد با عینک چندان خوشایند هیچکس نیست! (تجربه ای که توی این دو ماه کسب کردم!) دوما: تا کمتر از چند سال دیگه با آمدن تکنولوژی سه بعدی بدون عینک و کامل شدن تکنولوژی آن باید به فکر عوض کردن تلویزیونم باشم! اما مهمترین ویژگیهایی که در انتخاب من مهم بودند به صورت زیر بود. (اینها رو برای این مینویسم تا اگر کسی با این ویژگی ها دنبال تلویزیون خوب میگرده کارش راحتتر باشه)
1- کیفیت تصویر دو بعدی عالی و داشتن امکان پخش فیلم با بیشترین فرمتهای رایج از روی USB خصوصا فرمت MKV
2- امکانات DLNA و NetTV و خصوصا داشتن تیونر دیجیتال داخلی(برای صرفه جویی در خرید! Setup Box و اشغال نکردن فضای میز تلویزیون)
3- مصرف برق با توجه به اینکه با آزاد شدن یارانه ها و افزایش قیمت آن در سالهای آینده مهمتر هم میشه! که نهایتا باید انتخابم رو از مدلهای LED انجام میدادم.
تذکر: من این استدلال برخی افراد رو که میگن پلاسما مصرف برقش بیشتره ولی در عوض قیمتش کمتره! ولی LED مصرف برقش کمتره و در عوض قیمتش گرونتره! با عرض معذرت قبول ندارم! چون تلویزیونهای پلاسمای خوب مثل پاناسونیک مدل VT30 و.. قیمتشون برابر با LED تو سایزهای مشابه و شایدم بیشتر باشه! (با صرف نظر از بهتر بودن کیفیت تصویر سه بعدی در تلویزیونهای پلاسما)
4- مسئله مهمتر! مبلغش بود که نمیخواستم با توجه به بودجه ام نهایتا از 2 میلیون بیشتر بشه!
5- داشتن شیشه محافظ در پنل جلوی تلویزیون برای محافظت از پرتاب یا کوبیدن اشیاء مختلف معمول توسط بچه شیطونم! و آسیب ندیدن تلویزیون
6- زمان پاسخ دهی سریع 1 الی 2ms برای کیفیت خوب در صحنه های سریع فیلمها
با توجه به این پارامترها و بررسیها و سقف قیمتی که مد نظرم بود نهایتا به دو تلویزیون شارپ مدل 40LE830M که در ایران مادیران به نام مدل 40LE8300 مونتاژ میکنه و فیلیپس مدل40PFL8605H رسیدم! شارپ نیز تلویزیون خوب و با کیفیتیه منتها مونتاژ ایرانه! و مدل مورد اشاره چون محافظ شیشه ای پنل رو نداشت و اینو از آخر که تلویزیون رو از نزدیک دیدم متوجه شدم، از انتخابم حذف شد! و از طرفی وقتی از نزدیک فیلیپس رو دیدم دیگه حرفی برای گفتن نداشتم! فقط مشکل قیمتش بود که بدون عینک و فرستنده سه بعدی 2/250/000 تومان آب میخورد و با عینک و.. 2/700/000 تومان! که اونم با قیمتی که از بانه گرفتم مشکلم حل شد! خلاصه دو ماه پیش تلویزیون 40 اینچ فیلیپس مدل 8605 رو با دو تا عینک و فرستنده سه بعدی اش که بصورت آپشنال بود از بانه خریدم که با کرایه حمل برام حدود 1/700/000 در اومد (البته بدون گارانتی) و با توجه به اینکه 1 میلیون تومان کمتر از نمایندگیش برام تموم شد! خیلی خوشحال بحالم شد!!!! از خرید و انتخاب و کیفیت تلویزیونم خیلی راضی هستم ولی اگه میخواستم بیشتر هزینه کنم حتما مدل 8606 رو که فکر کنم واقعا عالیه انتخاب میکردم(با توجه به داشتن شیشه محافظ پنل) وگرنه مدل 9705 و 9706 از بقیه مدلهای فیلیپس بالاتر و بهتر و البته گرونتره!
ضمنا اگه کسی سوالی در مورد این مدل 8605 داشت در خدمت دوستان هستم.
tapesh24
15-02-2012, 11:12
با سلام و سپاس
بالاخره با کلی تحقیق مدل 8606 رو انتخاب کردم از امیر کالا چطوری میشه خرید کرد ؟ کسی تا حالا خرید کرده ؟
از دوستان کسی اگه این مدل رو داره ممنون میشم در مورد این مدل توضیح بده
سلام. من مدل 8605 رو دو ماه پیش از بانه و از سایت بانه مارکت بصورت غیر مستقیم! خرید کردم. چون اطلاعات و تحقیقات زیادی کردم به انتخابت تبریک میگم. مدل 8606 مدل 2011 و ارتقا یافته 8605 هستش. کیفیت سه بعدیش از 8605 بهتره و در حد پلاسما است و wifi و فرستنده 3D داخل تلویزیونه و مثل 8605 آپشنال نیست. فقط نکته ای که ممکنه مهم باشه اینه که پنل جلویی تلویزیون مثل 8605 شیشه ای هست که اگه در جای پرنور استفاده کنی ممکنه کمی اذیت بشی. البته در حالت روشن بودن تلویزیون انعکاس نور محیط اصلا به چشم نمیاد و فقط در صحنه های تاریک ممکنه تصویر محیط دیده بشه. اختلاف قیمتش با 8605 خیلی زیاد بود به همین دلیل من 8605 خریدم ولی اگه داشتن شیشه محافظ برات مهمه مثل من! انتخابت عالیه ولی اگه مهم نیست مدلهای 9705 و 9706 از نظر کیفیت تصویر بالاتر هستند.
در خصوص امیر کالا روش زیاد حساب نکن! چون هم قیمتهاش خیلی گرونه و هم به درهم و .. از نظر بهترین قیمت من توی بانه بهتر از سایت بانه مارکت پیدا نکردم. میتونی جستجو و تحقیق کنی. البته دو هفته پیش برای یکی از اقوام تماس گرفتم قیمت ندادند و گفتند منتظر تثبیت قیمت دلار و بازار هستند.
sanaz200
16-02-2012, 22:21
با سلام و سپاس
ممنون از توضیحات مفصل شما دوست گرامی
8605 گزینه خوبیه مبارک باشه سوال واقعا کیفیتش خوبه ؟ نسبت به سونی مقایسه کردید ؟ تله تکست فارسی داره ؟
sanaz200
19-02-2012, 01:14
با سلام و سپاس
امروز برای خرید رفتم اما یه فروشنده آشنا یه جورایی منو از خرید فیلیپس پشیمون کرد سامسونگ D7770 46 رو با برتری هایی نظیر کنتراست یک به 8000.000 در مقابل کنتراست فیلیپس یک به 500.000 جالب نیست ؟ 16 برابر و انطباق تصویر 600 هرتز وکنترل لمسی و سه بعدی با دو تا عینک با حدود قیمت 150 تومن با قیمت بدون هدیه 2400 نظرتون چیه بازهم فیلیپس ؟
sanaz200
19-02-2012, 01:22
با سلام سپاس
امروز برای خرید رفتم اما یه فروشنده آشنا یه جورایی منو از خرید فیلیپس منصرف کرد پیشنهاد سامسونگ D7770 البته 46 اینچ با کنتراست یک به 8.000.000 در مقابل فیلیپس یک به 500.000 جالب نیست 16 برابر و انطباق تصویر 600 هرتز سه بعدی با دو تا عینک و کنترل لمسی بدون هدیه 2400 بازهم به نظر شما فیلیپس ؟به خاطر احترام به شما دوستان نخریدم تا نظر شمارو بدونم
ممنون از وقت و حوصله شما دوستان
tapesh24
19-02-2012, 12:49
با سلام و سپاس
ممنون از توضیحات مفصل شما دوست گرامی
8605 گزینه خوبیه مبارک باشه سوال واقعا کیفیتش خوبه ؟ نسبت به سونی مقایسه کردید ؟ تله تکست فارسی داره ؟
سلام. با عرض معذرت از تاخیر در پاسخ سوالتون، کیفیتش خیلی خوبه و ازش راضیم. نسبت به تلویزیون سونی NX710 که مقایسه کردم بهتره. فیلیپس متاسفانه تله تکست فارسی و پشتیبانی از زبان فارسی رو نداره که فکر نکنم زیاد مهم باشه. از محاسنی که فیلیپس سری 8000 و 9000 نسبت به بقیه تلویزیونها داره یکیش اینه که ریموت کنترل تلویزیون بسیار متفاوت با بقیه است! خیلی شیکه و با کلیدهای خیلی کمی که داره بسیار متفاوت با کنترل برندهایی مثل سونی و سامسونگ و .. هستش که پر از کلیدهای مختلف و گیج کننده هستند و در این حال تمام امکانات به راحتی در دسترسه. یک گزینه خوبی که در فیلیپس دیدم و توی بقیه برندها ندیدم اینه که میشه برای گوش دادن به رادیو دیجیتالی و یا موقع پخش موزیک صفحه تلویزیون رو خاموش کرد که هم باعث مصرف برق خیلی کمتر و هم عمر بیشتر پنل تلویزیون میشه. در کل فیلیپس در محصولاتش علاوه بر کیفیت محصول کاهش مصرف انرژی و زیبایی و راحتی کاربر رو هدف قرار داده.
tapesh24
19-02-2012, 13:04
با سلام سپاس
امروز برای خرید رفتم اما یه فروشنده آشنا یه جورایی منو از خرید فیلیپس منصرف کرد پیشنهاد سامسونگ D7770 البته 46 اینچ با کنتراست یک به 8.000.000 در مقابل فیلیپس یک به 500.000 جالب نیست 16 برابر و انطباق تصویر 600 هرتز سه بعدی با دو تا عینک و کنترل لمسی بدون هدیه 2400 بازهم به نظر شما فیلیپس ؟به خاطر احترام به شما دوستان نخریدم تا نظر شمارو بدونم
سلام. در مورد کنتراست باید به عرض برسونم خیلی از این اعداد و ارقام غیر واقعی است! مثلا 16 برابر عدد کمی نیست و با توجه به اینکه در فروشگاهها تلویزیونها روی بالاترین کنتراست خودشون قرار دارن باید از شدت درخشندگی 16 برابری با بقیه بسیار متفاوت باشن! در صورتی که من موقع خرید همه برندها رو از نزدیک دیدم و کنتراست و درخشندگی فیلیپس با کنتراست 1/16 سامسونگ ذکر شده! منو واقعا مجذوب خودش کرد، حالا میخواد مقدارش یک به 500/000 باشه! مطمئن باش اون فروشنده آشنا اگه فیلیپس میداشت حتما قانعت میکرد فیلیپس بخری! بنابراین زیاد روی حرف فروشنده های حتی آشنا تکیه نکن! و خودت بررسی و مقایسه و انتخاب کن و بعد بخر. البته میدونم انتخاب سخته ولی هرچه قدر بیشتر تحقیق و بررسی کنی مطمئنا از تلویزیونی که میخری راضی تر خواهی بود. ملاکها و سلیقه های افراد مختلف با همدیگه فرق داره بنابراین انتخابهاشون حتی با تحقیق و بررسی نیز متفاوت از همدیگره. امیدوارم تلویزیون باب دلت رو پیدا کنی و بخری
sound.vision
19-02-2012, 18:04
با سلام و سپاس
امروز برای خرید رفتم اما یه فروشنده آشنا یه جورایی منو از خرید فیلیپس پشیمون کرد سامسونگ D7770 46 رو با برتری هایی نظیر کنتراست یک به 8000.000 در مقابل کنتراست فیلیپس یک به 500.000 جالب نیست ؟ 16 برابر و انطباق تصویر 600 هرتز وکنترل لمسی و سه بعدی با دو تا عینک با حدود قیمت 150 تومن با قیمت بدون هدیه 2400 نظرتون چیه بازهم فیلیپس ؟
با سلام سپاس
درود بر شما
به نظر من که سامسونگ قابل قیاس با فیلیپس نیست چه از نظر صدا و چه از نظر تصویر.... من خودم سری 9 هزار خریدم و واقعا از هزینه ای که کردم راضیم.... اون مدلی هم که شما گفتی یعنی مدل 8606 واقعا فوق العاده هستش... اگه ار امیرکالا هم نخواید بخرید و تو تهران باشید می تونید بدون گارانتی تو جمهوری پیدا کنید.... همونطور که دوستمون هم گفتن فیلیپس از تلتکس فارسی پشتیبانی نمی کنه ولی آنقدر صدا و تصویرش خوبهه که جای حرف و یا فکر کردنی رو باقی نمی گذاره..... با اطمینان بهتون می گم فیلیپس یه چیز دیگس
sanaz200
19-02-2012, 19:24
با سلام و سپاس
ممنون از توجه دوستان و عذرخواهی بابت سوال تکراری
اگر براتون مقدوره آدرس یا تلفن جمهوری (برای خرید بدون گارانتی ) را محبت کنید (پیغام خصوصی)
Amin-Nasim
19-02-2012, 21:53
سلام
mp3 player های فیلیپس گارانتی دارن ؟
من یه دونه go gear raga دارم که روشن نمیشه
روی جعبش هم یه برچسب هست که نوشته گارانتی
الان باید چی کار کنم
baran77777
19-02-2012, 23:37
با سلام و سپاس
اگر براتون مقدوره آدرس یا تلفن جمهوری (برای خرید بدون گارانتی ) را محبت کنید (پیغام خصوصی)
اگر ادرس جایی که بدون گارانتی میفروشن رو دارید به ما هم اطلاع بدید
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
به این رده بندی هم یه نگاه بندازید
sound.vision
19-02-2012, 23:57
با سلام و سپاس
پ خ رو چک کنید...
اگر ادرس جایی که بدون گارانتی میفروشن رو دارید به ما هم اطلاع بدید
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
به این رده بندی هم یه نگاه بندازید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] views%2Ftv-reviews%2Fc3-33%2F)
پ خ رو چک کنید
سلام
mp3 player های فیلیپس گارانتی دارن ؟
من یه دونه go gear raga دارم که روشن نمیشه
روی جعبش هم یه برچسب هست که نوشته گارانتی
الان باید چی کار کنم
درود بر شما
دوست عزیز قطعات کامپیوتری، مثل هدفون، اسپیکر، هدست و mp3 پلیر و.... با گارانتی های مختلفی تو بازار عرضه می شن.... باید ببینی وسیله ای که خریدی گارانتی کجاست....
Amin-Nasim
20-02-2012, 17:03
درود بر شما
دوست عزیز قطعات کامپیوتری، مثل هدفون، اسپیکر، هدست و mp3 پلیر و.... با گارانتی های مختلفی تو بازار عرضه می شن.... باید ببینی وسیله ای که خریدی گارانتی کجاست....
سلام
باتشکر
برگه ای که رو جعبش چسبوندن نوشته ضمانت شکوفا سرویس
اون موقعی که خریدمش فروشنده گفت دو سال گارانتی داره:31:
البته این رو هم گفت اینا مستقیم از هلند با کشتی اومدن و دو-سه ماه تو راه بودن:31::31::31:وقتی رفتی خونه بذار شب تا صبح شارژ بشه :31::31: بعدش که از مغازه اومدم بیرون روی خودش نوشته بود made in chine روی جعبش هم نوشته بود :31::31::31:
sound.vision
20-02-2012, 19:31
سلام
باتشکر
برگه ای که رو جعبش چسبوندن نوشته ضمانت شکوفا سرویس
اون موقعی که خریدمش فروشنده گفت دو سال گارانتی داره:31:
البته این رو هم گفت اینا مستقیم از هلند با کشتی اومدن و دو-سه ماه تو راه بودن:31::31::31:وقتی رفتی خونه بذار شب تا صبح شارژ بشه :31::31: بعدش که از مغازه اومدم بیرون روی خودش نوشته بود made in chine روی جعبش هم نوشته بود :31::31::31:
تجربه می گه که هیچ وقت به حرف فروشنده اعتماد نکننننننن..... بهتر بود همون جا امتحان می کردی... هر چند روز هم که تو راه بوده باشه باید یکم باتری حتی خیلی کم هم برای روشن شدن داشت.... به هر حال گارانتی شکوفا سرویس ظاهرا معتبر هست بهتر با شرکت تماس بگیری و مشکلت رو مطرح کنید ایشالله که حل می شه.... لینک زیر رو چک کن :
sanaz200
20-02-2012, 22:52
با سلام و سپاس
ممنون از شما sound.vision دوست محترم
با توضیحاتی که دادید و این آشفته بازار دلار و متاسفانه سوء استفاده بعضا فروشنده های اینچنینی پشیمون شدم
توی سایت امیرکالا با قیمت دلار این مدل رو زده حدود 1900 دلار اما همه شماره های توسایت خاموشه چطور میشه با نماینده فروش ارتباط برقرار کرد؟ قیمتش چطوره - ممکنه شماره نمایندگی فروش فیلیپس رو اگر دارید ارسال کنید ؟
یه سوال یه جایی خوندم که 8606 که قابلیت ضبط داره اما همه برنامه های تلویزیونو ضبط نمیکنه درسته ؟
ممنون از وقت و حوصله شما
sound.vision
21-02-2012, 17:40
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
با سلام و سپاس
ممنون از شما sound.vision دوست محترم
با توضیحاتی که دادید و این آشفته بازار دلار و متاسفانه سوء استفاده بعضا فروشنده های اینچنینی پشیمون شدم
توی سایت امیرکالا با قیمت دلار این مدل رو زده حدود 1900 دلار اما همه شماره های توسایت خاموشه چطور میشه با نماینده فروش ارتباط برقرار کرد؟ قیمتش چطوره - ممکنه شماره نمایندگی فروش فیلیپس رو اگر دارید ارسال کنید ؟
یه سوال یه جایی خوندم که 8606 که قابلیت ضبط داره اما همه برنامه های تلویزیونو ضبط نمیکنه درسته ؟
ممنون از وقت و حوصله شما
درود
پیش تر با چندتا از فروشگاه های مرزی برای خرید تی وی تماس گرفته بودم و تونستم باهاشون صحبت کردم... تنها موردی که منو از خرید ازشون منصرف کرد قیمت های غیرمنطقی ای بود که داشتند ولی اگه در ساعات روز تماس بگیری مطمئنا می تونی اطلاعات و آمار مورد نیاز رو ازشون بگیری.... نمایندگی رسمی فیلیپس که متاسفانه خیلی ضعیف عمل کرده و با این تفاسیر فقط یه راه وجود داره اونم اینکه بدون گارانتی خرید کنید.... ببنید در مورد 8606 هم باید بگم که اونجور که تو دفترچه دستگاه نوشتهف گفته شده که برای ضبط کانال های ----t نیاز به اتصال به اینترنت هست (احتمال به خاطر رعایت قانون کپی رایت و اعمال آن)..... خودتون رو درگیر ضبط و این چیزا نکنید ببنید تصویر تی وی رو دوست دارید یا نه و دوم صداش چطور.... خوبه؟ به نظرم روی این آیتم ها بیشتر تمرکز کنید..... >< پ خ رو چک کنید><
sanaz200
22-02-2012, 23:57
با سلام و سپاس
ممنون از توضیحات و شماره ای که ارسال فرمودید .
bavarian335
23-02-2012, 01:40
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
درود
پیش تر با چندتا از فروشگاه های مرزی برای خرید تی وی تماس گرفته بودم و تونستم باهاشون صحبت کردم... تنها موردی که منو از خرید ازشون منصرف کرد قیمت های غیرمنطقی ای بود که داشتند ولی اگه در ساعات روز تماس بگیری مطمئنا می تونی اطلاعات و آمار مورد نیاز رو ازشون بگیری.... نمایندگی رسمی فیلیپس که متاسفانه خیلی ضعیف عمل کرده و با این تفاسیر فقط یه راه وجود داره اونم اینکه بدون گارانتی خرید کنید.... ببنید در مورد 8606 هم باید بگم که اونجور که تو دفترچه دستگاه نوشتهف گفته شده که برای ضبط کانال های ----t نیاز به اتصال به اینترنت هست (احتمال به خاطر رعایت قانون کپی رایت و اعمال آن)..... خودتون رو درگیر ضبط و این چیزا نکنید ببنید تصویر تی وی رو دوست دارید یا نه و دوم صداش چطور.... خوبه؟ به نظرم روی این آیتم ها بیشتر تمرکز کنید..... >< پ خ رو چک کنید><
درود
لطف می کنید شماره فروشگاه بدونه گارانتی درتهرات برای خرید TV فیلیپس به من پیام دهید.
خود شما چه مدلی و چه سایزی و چه قیمتی خریدید؟:11:
سلام...
من 46d8000رو خریدم ... فیلیپس دیگه از بین رفت ... همه باید قبول کنیم ... بیخود مث من خودتونو معطل نکنید ... یه برند دیگه و معتبر مث سامسونگو انتخاب کنید و از اون لذت ببرید ...
zxcvbnm12
25-02-2012, 23:35
سلام...
من 46d8000رو خریدم ... فیلیپس دیگه از بین رفت ... همه باید قبول کنیم ... بیخود مث من خودتونو معطل نکنید ... یه برند دیگه و معتبر مث سامسونگو انتخاب کنید و از اون لذت ببرید ...
فلیپس مثل این بم بود برام یه چیز متفاوت و دیوانه تو رنگ دم شرکتش گرم تمام سال عمر خودمو با این برندها سپری کردم وقتی برند فلیپسو دیدیم خشکم زد که این برند تو پیکسل چی بود نه کنتراست ی که این پنلهای کره ای دارند که فقط فریب دهنده میباشد وقتی رنگ این برند را می دیدید با شما حرف میزنه تو کف برند میرید تمام نمایشگرهای که با هم روشن بودن درخشندگی و وضوح مخصوصا فلیپس یه چیزدیگه بود تا نینید باورتان نمیشه
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
حتی از فلیپس برندی دیگه ساخته نشه خوشحالم از اینکه یه برند فلیپس خریدم ودارم اونم از نوع اسمارت تی وی
اصلا 3 بعدیش برام مهم نبود و حتی امکاناتش فقط رنگش بود که بتمام برندهای پاینتر از خودش میخندید حتی اونای که شما برتر میدونید
الیته اینو هم بگم شارپ هم عالی بود
sound.vision
26-02-2012, 14:18
درود
لطف می کنید شماره فروشگاه بدونه گارانتی درتهرات برای خرید TV فیلیپس به من پیام دهید.
خود شما چه مدلی و چه سایزی و چه قیمتی خریدید؟:11:
پ خ رو چک کنید.
kia.Tahamtan
27-02-2012, 22:32
دیگ از گوشت خالیست و چغندرها در حال تازیدن هستند
دوستان انقدر خودتون رو سرگرم برندهایی که دنبال حربه های تبلیغاتی هستن تا محصولاتشون رو بفروشن نباشید
پلاسما فقط پایونیر و پاناسونیک
LCD LED هم سونی سری HX ، شارپ ، فیلیپس و JVC
بقیه برندها موردی مدل و پانل با کیفیتی دارند
Sorena_777
28-02-2012, 11:30
دوست عزيز ميتونيد از برند JVC چند مدل خوب و 46 به بالا معرفي بكنيد؟
kia.Tahamtan
29-02-2012, 18:28
دوست عزيز ميتونيد از برند JVC چند مدل خوب و 46 به بالا معرفي بكنيد؟
سری D10 اگه اشتباه نکرده باشم
ببخشید جای پستمو اشتباهی دادم روم سیاه :31:
حالا برا اینکه عریضه خالی نباشه یه جوک میگم :31: :
یه روز یه تمساح میره گدایی میگه به من مارمولک بدبخت کمک کنین :31: هی هی هی
Sorena_777
02-03-2012, 14:07
سری D10 اگه اشتباه نکرده باشم
مشخصاتشون چي هست؟؟چند هرتزن؟چه قيمتي هستن؟؟
بهترين مدلاشون هستن؟؟
و از اين جور چيزا
mehdi811
02-03-2012, 19:39
mersi
farshid k
05-03-2012, 18:16
درود بر شما
به نظر من که سامسونگ قابل قیاس با فیلیپس نیست چه از نظر صدا و چه از نظر تصویر.... من خودم سری 9 هزار خریدم و واقعا از هزینه ای که کردم راضیم.... اون مدلی هم که شما گفتی یعنی مدل 8606 واقعا فوق العاده هستش... اگه ار امیرکالا هم نخواید بخرید و تو تهران باشید می تونید بدون گارانتی تو جمهوری پیدا کنید.... همونطور که دوستمون هم گفتن فیلیپس از تلتکس فارسی پشتیبانی نمی کنه ولی آنقدر صدا و تصویرش خوبهه که جای حرف و یا فکر کردنی رو باقی نمی گذاره..... با اطمینان بهتون می گم فیلیپس یه چیز دیگس
ممنون میشم نشانی رو محبت کنید
sound.vision
06-03-2012, 19:06
mersi
پ خ چک شود
ممنون میشم نشانی رو محبت کنید
پ خ چک شود
sound.vision
09-03-2012, 00:16
باید خبر خوشی رو با همه طرفداران فیلیپس بدم و اون اینکه علی رغم اینکه خیلی ها انتظار داشتند که امسال خبری از تی وی های جدید فیلیپس نشه....! اما بازم فیلیپس شگفت زده کرد همه رو.... و مدل های سال 2012 رو معرفی کرده که این بار حتی سری های 3 و 4 و 5 هزار هم از امکانات ویژه و قابلیت های خاصی برخوردار هستند.... طبق معمول گل سرسبد تی وی های فیلیپس سری های 8 و 9 هزار هستند که البته سایت فیلیپس هنوز سری 9 هزار جدید رو رسما معرفی نکرده و گفته می شه که به زودی این اتفاق می افته.... اگه دوست دارید در مورد شکل و شمایل جدید تلویزیون های فیلیپس و قابلیت های کلی آن ها بیشتر بدونید لینک زیر رو بخونید : (اطلاعات بیشتر در پست های بعدی)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس چند تا از مدل های جدید فیلیپس :
اینم از کنترل جدید تی وی های فیلیپس :
mersi
سلام
اگه قیمت دارید به من هم بگید و آدرس بدید.
ممنون
sound.vision
10-03-2012, 00:56
سلام
اگه قیمت دارید به من هم بگید و آدرس بدید.
ممنون
درود
متاسفانه ورود تلویزیون های فیلیپس به کشور خیلی خیلی محدود هست... و با نوسانات قیمت ارز هم این روزها به این محدودیت افزوده شده... فروشگاهی که قبلا در مورد صحبت شده بود...در حال حاضر تی وی فیلیپس موجود نداره... باز با این وجود امیدوارم راه ورود تی وی های فیلیپس به کشور کاملا بسته نشه... چون خیلی ها از جمله خودم همیشه تکنولوژی و دقت ساخت تلویزیون های این برند رو تحسین کرده و خواهند کرد...
tapesh24
13-03-2012, 10:47
سلام
پدرم يه ال اي دي فليپس مدل 8605 گرفته
من خواستم فيلم سه بعدي رو تست كنم براي همين از يكي شبكه هاي مسير تركبه كه 3d هست استفاده كردم ولي نتونستم تصاوير رو درست ببينم! يعني همونطور قاطي نشون ميداد( با عينك)
مشكل از كجاست؟ البته تو منوها قسمت مربوط به 3d هم غير فعاله و نميشه فعالش كرد.
مرسي
چون مدت زیادی از این سوال دوستمون گذشته و دیدم کسی پاسخشو در انجمن نداده و قطعا این دوستمون پاسخشو پیدا کرده ، بنابراین فقط برای اونایی که ممکنه این مشکل رو پس از خریدن مدلهای 8605 و 9705 فیلیپس داشته باشن میدم. در مدلهای فوق کیت فرستنده سه بعدی بصورت آپشنال هستش یعنی برای استفاده از حالت نمایش سه بعدی تلویزیون ، باید کیت فوق را علاوه بر عینکهاش داشته باشید که معمولا همراهش هست. اگه کابل کیت فرستنده سه بعدی رو به پورت خروجی مربوط به قسمت سه بعدی که در پشت تلویزیون تون هست وصل نکنید گزینه انتخاب سه بعدی در منوها ظاهر نخواهد شد. بنابراین با وصل کردن کابل فوق مشکل برطرف میشود.
sound.vision
15-03-2012, 12:34
چون مدت زیادی از این سوال دوستمون گذشته و دیدم کسی پاسخشو در انجمن نداده و قطعا این دوستمون پاسخشو پیدا کرده ، بنابراین فقط برای اونایی که ممکنه این مشکل رو پس از خریدن مدلهای 8605 و 9705 فیلیپس داشته باشن میدم. در مدلهای فوق کیت فرستنده سه بعدی بصورت آپشنال هستش یعنی برای استفاده از حالت نمایش سه بعدی تلویزیون ، باید کیت فوق را علاوه بر عینکهاش داشته باشید که معمولا همراهش هست. اگه کابل کیت فرستنده سه بعدی رو به پورت خروجی مربوط به قسمت سه بعدی که در پشت تلویزیون تون هست وصل نکنید گزینه انتخاب سه بعدی در منوها ظاهر نخواهد شد. بنابراین با وصل کردن کابل فوق مشکل برطرف میشود.
دقیقا همین طور هست که شما عنوان کردید... تلویزیون های فیلیپس سری 8 و 9 هزار قابلیت پخش تصاویر 3بعدی اکتیو دارند که نیاز به کیت 3 بعدی و عینک اکتیو هست.... (البته در مدل های جدید کیت 3بعدی داخل خود تی وی قرارداده شده و دیگه نیاز نیست اونو بالای تلویزیون نصب کنید).... غیر از این تجهیزات باید یه دستگاه پخش 3بعدی هم داشته باشید که اگر از شبکه های خاصی استفاده کنید باید اون دستگاه هم حتمن 3بعدی را ساپورت کنه و یا یه بلوری پلیر 3بعدی با سورس 3 بعدی داشته باشید...)
نکته جالب این که هر روز به سورس های 3بعدی افزوده می شه و امکاناتش بیشتر در دسترس قرار می گیرند...
ali-1234
25-03-2012, 12:23
سلام خسته نباشید من حدودیکساله به سایت شما سرمیزنم وباخواندن راهنمایی های دوستان فیلیپس 9705رو انتخاب کردم حالا درمورد نحوه اجرای فیلمهای سه بعدی ازروی هارد کامپیوتر برای tvمشکل دارم.موقع خرید کیت سه بعدی هم گرفتم حالا سوالم اینه که برا پخش چه لوازمی غیرازکیت وعینک لازم داره آیاکارت گرافیک باید اچ دی ام آی 1/4داشته باشه؟یااینکه باورژن قدیمی تر هم میشه این کارو کردآیا سیگنال رو میشه از خروجز کامپوننت کامپیوتر به tvارسال کرد؟ممنون
sound.vision
27-03-2012, 11:21
سلام خسته نباشید من حدودیکساله به سایت شما سرمیزنم وباخواندن راهنمایی های دوستان فیلیپس 9705رو انتخاب کردم حالا درمورد نحوه اجرای فیلمهای سه بعدی ازروی هارد کامپیوتر برای tvمشکل دارم.موقع خرید کیت سه بعدی هم گرفتم حالا سوالم اینه که برا پخش چه لوازمی غیرازکیت وعینک لازم داره آیاکارت گرافیک باید اچ دی ام آی 1/4داشته باشه؟یااینکه باورژن قدیمی تر هم میشه این کارو کردآیا سیگنال رو میشه از خروجز کامپوننت کامپیوتر به tvارسال کرد؟ممنون
برای داشتن تصویر 3بعدی علاوه بر اینکه شما به یک سورس 3بعدی نیاز دارید باید از یک دستگاه بلوری پلیر با قابلیت 3بعدی نیز استفاده کنید، مسلما برای ارسال دیتا حتمن باید از آخرین ورژن کابل های hdmi استفاده کنید.
tapesh24
28-03-2012, 04:01
من تلویزیون فیلیپس مدل 8605 دارم، همانطور که دوستان اشاره کردند برای دیدن فیلمهای سه بعدی علاوه بر عینک باید حتما یک فیلم سه بعدی و دستگاه پخش بلوری داشته باشید. اما من چون بلوری پلیر نداشتم و فعلا نیز بخاطر قیمت بالا و کم بودن فیلمهای سه بعدی قصد خرید آنرا ندارم! با یک تکنیک ساده و توسط DVD پلیر معمولی با خروجی HDMI تونستم فیلمها و کلیپهای سه بعدی رو روی تلویزیونم تماشا کنم!؟؟ کیفیت سه بعدی تلویزیون من عالی و فوق العاده بود و فکر میکنم با استفاده از این روش بشه روی سایر برندها هم امتحان کرد(روی مدلهای مختلف فیلیپس قطعا جواب میده). دوستان اگه روی سایر مدلها و برندها امتحان کردند اطلاع بدن.
اما تکنیک مورد استفاده: کافیست فیلم مورد نظرتان را با یک نرم افزار تبدیل فرمت که عمل تبدیل را با کیفیت خوبی انجام دهد به فرمت mpg2 با سایز حداکثر 720*576 تبدیل کنید و فیلم یا کلیپ تبدیل شده را روی فلش ریخته و به DVD پلیرتان وصل کنید و با پخش و تماشای آن حالش رو ببرید!
برای راحتی دوستان در لینک زیریک کلیپ کوتاه سه بعدی از کارتون زیبای یوگی خرسه با فرمت mkv را برای دانلود قرار میدم. فقط تجربه ای که داشتم اینه که با نرم افزارهای مختلف تبدیل فرمت رو انجام بدین تا بهترین کیفیت نمایش رو بتونین پیدا کنید. ضمنا برخی کلیپها و یا فیلمهایی که به صورت سه بعدی در برخی از سایتها گذاشته شده اند متاسفانه سه بعدی واقعی نبوده و توسط نرم افزارهای تبدیل دو بعدی به سه بعدی تولید شده اند که تماشای این فیلمها عمق و کیفیت سه بعدی واقعی را ندارد.
اینم لینک جهت دانلود:
ویا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Bear 2min 3D sample.mkv
تشکر فراموش نشود!
sound.vision
29-03-2012, 20:03
من تلویزیون فیلیپس مدل 8605 دارم، همانطور که دوستان اشاره کردند برای دیدن فیلمهای سه بعدی علاوه بر عینک باید حتما یک فیلم سه بعدی و دستگاه پخش بلوری داشته باشید. اما من چون بلوری پلیر نداشتم و فعلا نیز بخاطر قیمت بالا و کم بودن فیلمهای سه بعدی قصد خرید آنرا ندارم! با یک تکنیک ساده و توسط DVD پلیر معمولی با خروجی HDMI تونستم فیلمها و کلیپهای سه بعدی رو روی تلویزیونم تماشا کنم!؟؟ کیفیت سه بعدی تلویزیون من عالی و فوق العاده بود و فکر میکنم با استفاده از این روش بشه روی سایر برندها هم امتحان کرد(روی مدلهای مختلف فیلیپس قطعا جواب میده). دوستان اگه روی سایر مدلها و برندها امتحان کردند اطلاع بدن.
اما تکنیک مورد استفاده: کافیست فیلم مورد نظرتان را با یک نرم افزار تبدیل فرمت که عمل تبدیل را با کیفیت خوبی انجام دهد به فرمت mpg2 با سایز حداکثر 720*576 تبدیل کنید و فیلم یا کلیپ تبدیل شده را روی فلش ریخته و به DVD پلیرتان وصل کنید و با پخش و تماشای آن حالش رو ببرید!
برای راحتی دوستان در لینک زیریک کلیپ کوتاه سه بعدی از کارتون زیبای یوگی خرسه با فرمت mkv را برای دانلود قرار میدم. فقط تجربه ای که داشتم اینه که با نرم افزارهای مختلف تبدیل فرمت رو انجام بدین تا بهترین کیفیت نمایش رو بتونین پیدا کنید. ضمنا برخی کلیپها و یا فیلمهایی که به صورت سه بعدی در برخی از سایتها گذاشته شده اند متاسفانه سه بعدی واقعی نبوده و توسط نرم افزارهای تبدیل دو بعدی به سه بعدی تولید شده اند که تماشای این فیلمها عمق و کیفیت سه بعدی واقعی را ندارد.
اینم لینک جهت دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F3dtrailers%2FYogi%2520Bear%25202min%25203D%2520 sample.mkv)
ویا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Bear 2min 3D sample.mkv
تشکر فراموش نشود!
سپاس فراوان از شما.... راه حل عجیب ولی خیلی جالبی هست....! دارم فایل مورد نظر رو دانلود می کنم... روش شما رو امتحان می کنم نتیجه اش رو میگم....
sound.vision
31-03-2012, 10:21
دیروز روشی که tapesh24 در موردش توضیح داده بود امتحان کردم و خوشبختانه خیلی خوب جواب داد... در عین حال یه کار ساده تر هم وجود داره اونم اینکه نوت بوک و یا کامپیوتر را از طریق کابل HDMI به تی وی وصل کنید و خیلی خیلی ساده فیلم 3بعدی ببنید.
«Yogi Bear» این نمونه ای که این دوستمون اینجا گذاشتن تصاویر 3بعدی جالبی داره به خصوص چندتا صحنه داره که فوق العاده است.
punish_9
01-04-2012, 01:46
دیروز روشی که tapesh24 در موردش توضیح داده بود امتحان کردم و خوشبختانه خیلی خوب جواب داد... در عین حال یه کار ساده تر هم وجود داره اونم اینکه نوت بوک و یا کامپیوتر را از طریق کابل HDMI به تی وی وصل کنید و خیلی خیلی ساده فیلم 3بعدی ببنید.
«Yogi Bear» این نمونه ای که این دوستمون اینجا گذاشتن تصاویر 3بعدی جالبی داره به خصوص چندتا صحنه داره که فوق العاده است.
سلام
خسته نباشین
ببخشید این حالتی که شما گفتید، با اتصال وایرلس هم امکان پذیر هست ؟
یا فقط همون HDMI که میگید؟
با چه پلیری باید فایل رو اجرا کرد که بشه سه بعدی دید؟ تنظیمات خاصی لازمه؟
البته من اون کیت سه بعدی رو هم نصب کردم
اگه میشه لطف کنید در این زمینه منو راهنمایی کنید، من فعلا بلو ری تهیه نکردم
مدل تی وی هم 9705 هستش
ممنون@};-
darshab.tanha
02-04-2012, 11:06
با سلام ؛ من یک تی وی فیلیپس 8605 دارم اولا با فلش نمیتونم فرمت mkv و avi رو ببینم میخواستم بدونم شما هم چنین مشکلی دارین یا نه ؟ و اینکه آیا از طریق اینترنت بروز رسانی تی وی مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟ و اینکه اگر مشکلی ایجاد میکنه چه نوعی هست این مشکل ؟ و ایا راه حلی هست تا بتونم خواندن فرمتهای فوق را از طریق فلش مموری خل کنم ؟
sound.vision
02-04-2012, 12:50
سلام
خسته نباشین
ببخشید این حالتی که شما گفتید، با اتصال وایرلس هم امکان پذیر هست ؟
یا فقط همون HDMI که میگید؟
با چه پلیری باید فایل رو اجرا کرد که بشه سه بعدی دید؟ تنظیمات خاصی لازمه؟
البته من اون کیت سه بعدی رو هم نصب کردم
اگه میشه لطف کنید در این زمینه منو راهنمایی کنید، من فعلا بلو ری تهیه نکردم
مدل تی وی هم 9705 هستش
ممنون@};-
درود،
تا اونجایی که من امتحان کردم برای پخش فیلم 3بعدی فقط باید از طریف کابل HDMI اقدام کنید.
با هر پلیری که روی کامپیوتر داشته باشید می تونید فایل های 3بعدی رو پخش کنید.... روش کار خیلی ساده است... اول از همه باید کیت 3بعدی را نصب کنید و بعدش نرم افزار مربوطه را از طریق USB (همون نرم افزار 3بعدی همراه کیت 3بعدی) نصب کنید... اگه دستگاه بلوری پلیر 3بعدی ندارید می تونید جهت تست 3بعدی کامپیوتر را از طریق کابل HDMI به تلویزیون وصل کنید... بقیه کار هم خیلی ساده هست فقط باید یه فیلم 3بعدی داشته باشید... از هر پلیری که دارید می تونید فایل رو پخش کنید و تصویری که اول تلویزیون نشون می ده به صورت دو تصویر چپ و راست و یا دو تصویر یکسان بالا و پایین است... اگه فیلمی که دارید فیلم 3بعدی چپ و راست هست گزینه Right-Left رو در بخش تنظیمات 3بعدی فعال کنید و تلویزیون آماده است تا تصاویر 3بعدی پخش کنه و فقط باید عینک رو بزنید و از آن لذت ببرید.
sound.vision
02-04-2012, 12:57
با سلام ؛ من یک تی وی فیلیپس 8605 دارم اولا با فلش نمیتونم فرمت mkv و avi رو ببینم میخواستم بدونم شما هم چنین مشکلی دارین یا نه ؟ و اینکه آیا از طریق اینترنت بروز رسانی تی وی مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟ و اینکه اگر مشکلی ایجاد میکنه چه نوعی هست این مشکل ؟ و ایا راه حلی هست تا بتونم خواندن فرمتهای فوق را از طریق فلش مموری خل کنم ؟
درود،
چنین مشکلی نباید وجود داشته باشه.... چون این سری از تلویزیون های فیلیپس به راحتی این فرمت هایی که شما گفتی رو پخش می کنند... اگر تی وی رو با گارانتی خریداری کردید پیشنهاد می کنم که با شرکت گارانتی کننده تماس بگیرید و از اونا بخواید که مشکل رو برطرف کنند اگر هم بدون گارانتی گرفتی می تونی تی وی رو Update کنی... خیلی مطئمن نیستم که از طریق به روز رسانی این مشکل حل بشه ولی بازم امتحانش ضرر نداره... برای update کردن تلویزیون هم ترجیحا فایل رو از طریق کامپیوتر دانلود کرده و روی فلش بریزید و بعد اقدام به update کنید.... اگه از طریق online بخواید نرم افزار دستگاه رو به روز رسانی کنید احتمال داره در حین انجام کار مشکلی برای اینترنت بوجود بیاد و update نصفه نیمه انجام و باعث خطا در نرم افزار تی وی بشه....
tapesh24
02-04-2012, 19:08
سلام
صرف فرمت mkv یا avi برای دیدن یا ندیدن کافی نیست! به نظر من و تجربه ای که دارم بهتره چند کلیپ دیگه با فرمتهای ذکر شده را امتحان کنید چون در تلویزیون 8605 من نیز برخی فایلهای mkv یا avi یا mp4 و... پخش نمیشوند! و بسیاری نیز پخش میشوند! اگر ریز مشخصات کلیپ یا فیلمهای فوق را در نرم افزارهای پلیر مشاهده کنید متوجه علت خواهید شد! برخی bit/rate ها بالا و یا رزولیشنهای بالا در بعضی فرمتها امکان پخش ندارند و این مختص فیلیپس نیست و این موضوع را روی سایر برندها امتحان کرده ام و فیلیپس خوشبختانه بیشترین فرمتهای قابل پخش را نسبت به سایر برندها تا جایی که من تست کردم دارد.
tapesh24
02-04-2012, 19:19
سلام
از نکته ای که اشاره کردید ممنون هستم. چون من لپ تاپ با خروجی HDMI ندارم ولی قبلا این مسئله رو با لپ تاپ دوستم امتحان کرده بودم و جواب گرفته بودم و به دنبال رفع مشکل با امکانات موجود خودم بودم روش تغییر و تبدیل فرمت به ذهنم رسید و آنرا اجرا و خوشبختانه جواب گرفتم البته جا داشت در مطلبم ابتدا به این روش اشاره و بعد برای کسانی که لپ تاپ ندارند و یا لپ تاپ با خروجی HDMI ندارند تبدیل فرمت را پیشنهاد میدادم که فراموش کردم و دوستمان زحمتش یادآوریش را کشید. از تذکرتان ممنون هستم.
برای یک مهندس هرگز بن بستی نیست! یا راهی خواهد یافت یا راهی خواهد ساخت!
darshab.tanha
03-04-2012, 09:47
[ممنون از راهنمائی تون ولی من جوابمو نگرفتم . البته همین فیلمهائی که دارمو بر روی تی وی های السی دی دوو . سامسونگ امتحان کردم همه اونها این نوع فرمتو خوندن . دوم اینکه تی وی من 52 اینچ 8605 است از کدوم سایت و چگونه باید آپدیتشو بگیرم ؟ و در ثانی زنگ زدم نمایندگیش پارس الرمس گفت: من اگر جای شما باشم آپدیت نمیکنم از طریق اینترنت .
من اینو از بانه گرفتم گارانتی نداره . کاتالوگ نداره اگر کسی کاتالوگشو داره ممنون میشم برام سند کنه . کدوم قسمت تی وی نوشته که کدوم فرمتها رو از طریق یو اس بی ساپورت میکنه ؟
ببخشید اگر سوالاتم زیاده .
فیلمی که من دارم نوشته فقط mkv . و جز این چیز دیگری ننوشته رو پوشه اصلیش . چطور باید برم آن نوع خاص فرمتی که منظورتون هستو پیدا کنم
sound.vision
03-04-2012, 12:50
[ممنون از راهنمائی تون ولی من جوابمو نگرفتم . البته همین فیلمهائی که دارمو بر روی تی وی های السی دی دوو . سامسونگ امتحان کردم همه اونها این نوع فرمتو خوندن . دوم اینکه تی وی من 52 اینچ 8605 است از کدوم سایت و چگونه باید آپدیتشو بگیرم ؟ و در ثانی زنگ زدم نمایندگیش پارس الرمس گفت: من اگر جای شما باشم آپدیت نمیکنم از طریق اینترنت .
من اینو از بانه گرفتم گارانتی نداره . کاتالوگ نداره اگر کسی کاتالوگشو داره ممنون میشم برام سند کنه . کدوم قسمت تی وی نوشته که کدوم فرمتها رو از طریق یو اس بی ساپورت میکنه ؟
ببخشید اگر سوالاتم زیاده .
فیلمی که من دارم نوشته فقط mkv . و جز این چیز دیگری ننوشته رو پوشه اصلیش . چطور باید برم آن نوع خاص فرمتی که منظورتون هستو پیدا کنم
دفترچه راهنما، فایل زیپ برای آپدیت و سایر توضیحات ضروری را می تونید از طریق لینک زیر بدست آورید.
با نرم افزار KM Player می تونید تمام جزئیات فایل تصویری را از جمله فرمت، بیت ریت و... را مشاهده کنید.
darshab.tanha
03-04-2012, 15:52
سلام در کمال مسرت به اطلاعتون برسونم که امروز عصر تونستم فیلم با فرمت ام کا وی رو از طریق فلش مموری به تی ویم ببینم فقط مشکلی که دارم اینه که زیر نویس فارسی رو نشون نمیده .
* سوالم اینه که تو لیست ساب تیتلش نه فارسی بود نه عربی . چیکار باید بکنم آیا راه حلی هست ؟
-* سوال دوم اینه که این فایل زیپ شده بروز رسانی که برام دادین ایا واقعا تاثیری داره ؟ و مفیده ؟ یا ممکنه یه بلائی سر تی وی بیاره خواهشا اگر مشکلی داره بگین تا امتحانش نکردم
sound.vision
04-04-2012, 10:37
سلام در کمال مسرت به اطلاعتون برسونم که امروز عصر تونستم فیلم با فرمت ام کا وی رو از طریق فلش مموری به تی ویم ببینم فقط مشکلی که دارم اینه که زیر نویس فارسی رو نشون نمیده .
* سوالم اینه که تو لیست ساب تیتلش نه فارسی بود نه عربی . چیکار باید بکنم آیا راه حلی هست ؟
-* سوال دوم اینه که این فایل زیپ شده بروز رسانی که برام دادین ایا واقعا تاثیری داره ؟ و مفیده ؟ یا ممکنه یه بلائی سر تی وی بیاره خواهشا اگر مشکلی داره بگین تا امتحانش نکردم
سلام... متاسفانه نمی تونید از زیرنویس فارسی استفاده کنید... تنها راهش تبدیل زیر نویس به بخشی از فیلم اونم از طریق کامپیوتر هست که زمان بر و زحمت داره.... (قید زیرنویس فارسی رو بزن و یا از طریق پلیر زیر نویس ببین)
تاثیر که مطمئنا داره وگرنه فیلیپس این فایل رو قرار نمی داد رو سایتش!! در مورد تی وی شما که 8605 هست اطلاعی ندارم که این فایل آپدیت چقدر می تونه موثر باشه ولی برای تی وی خودم که سری 9 هستش وقتی آپدیت کردم یک سری از مشکلات جزئی مثل فریز شدن روی تصاویر ----t و... را برطرف کرد. در مورد اینکه این آپدیت چه مشکلاتی رو برطرف می کنه در خود سایت از طریق یه فایل PDF به خوبی توضیح داده شده.. مطالعه کنید و ببنید آیا ارزش داره که آپدیت کنید یا نه... در نهایت اگر عملیات آپدیت رو درست انجام بدین فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد.... در هر حال آپدیت کردن رو نه به شما و نه به هیچ کس دیگه ای پیشنهاد نمی کنم و این کار رو با مسئولیت خودتان انجام بدین...
tapesh24
04-04-2012, 11:13
سلام... متاسفانه نمی تونید از زیرنویس فارسی استفاده کنید... تنها راهش تبدیل زیر نویس به بخشی از فیلم اونم از طریق کامپیوتر هست که زمان بر و زحمت داره.... (قید زیرنویس فارسی رو بزن و یا از طریق پلیر زیر نویس ببین)
تاثیر که مطمئنا داره وگرنه فیلیپس این فایل رو قرار نمی داد رو سایتش!! در مورد تی وی شما که 8605 هست اطلاعی ندارم که این فایل آپدیت چقدر می تونه موثر باشه ولی برای تی وی خودم که سری 9 هستش وقتی آپدیت کردم یک سری از مشکلات جزئی مثل فریز شدن روی تصاویر ----t و... را برطرف کرد. در مورد اینکه این آپدیت چه مشکلاتی رو برطرف می کنه در خود سایت از طریق یه فایل PDF به خوبی توضیح داده شده.. مطالعه کنید و ببنید آیا ارزش داره که آپدیت کنید یا نه... در نهایت اگر عملیات آپدیت رو درست انجام بدین فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد.... در هر حال آپدیت کردن رو نه به شما و نه به هیچ کس دیگه ای پیشنهاد نمی کنم و این کار رو با مسئولیت خودتان انجام بدین...
سلام
فايلهاي آپديت سري 8 و 9 تلويزيونهاي فيليپس به خاطر يكسان بودن سيستم اصلي سخت افزاريشون يكسانه و مشكلات و نواقصي رو كه رفع ميكنه در هردو گروه مشترك هستش. آپديت كردن به آخرين ورژن نرم افزاري قطعا لازمه و توسط خود فيليپس توصيه شده. براي اين كاز نيز لازمه فايل مربوطه رو از حالت زيپ خارج كني و بر روي فلشي كه ترجيها خالي باشه كپي كني و در حالت روشن بودن تلويزيون فلش رو به پورت USB وصل كني بقيه كارها رو خودش انجام ميده و پس از اتمام كار پيغام ميده كه تلويزيون رو بايد از طريق كليد پشت تلويزيون خاموش و روشن كني تا ورژن جديد اعمال بشه. فقط در حين كار آپديت كه چند دقيقه بيشتر نيست نبايد هيچ كاري با تلويزيون انجام بدي و به هيچ وجه تلويزيون خاموش نشه! ولي اگه در حين كار برق بره اون ديگه از شانسته! و بسته به مورد ممكنه تلويزيونت ديگه اصلا بالا نياد! و لازمه ببري نمايندگي و هزينه شو بدي تا درست كنن. بنابراين مسئوليتش به عهده خودت هست و از ما فقط راهنمايي و انتقال تجربياتمون. موفق باشي
darshab.tanha
04-04-2012, 17:08
سلام
فايلهاي آپديت سري 8 و 9 تلويزيونهاي فيليپس به خاطر يكسان بودن سيستم اصلي سخت افزاريشون يكسانه و مشكلات و نواقصي رو كه رفع ميكنه در هردو گروه مشترك هستش. آپديت كردن به آخرين ورژن نرم افزاري قطعا لازمه و توسط خود فيليپس توصيه شده. براي اين كاز نيز لازمه فايل مربوطه رو از حالت زيپ خارج كني و بر روي فلشي كه ترجيها خالي باشه كپي كني و در حالت روشن بودن تلويزيون فلش رو به پورت USB وصل كني بقيه كارها رو خودش انجام ميده و پس از اتمام كار پيغام ميده كه تلويزيون رو بايد از طريق كليد پشت تلويزيون خاموش و روشن كني تا ورژن جديد اعمال بشه. فقط در حين كار آپديت كه چند دقيقه بيشتر نيست نبايد هيچ كاري با تلويزيون انجام بدي و به هيچ وجه تلويزيون خاموش نشه! ولي اگه در حين كار برق بره اون ديگه از شانسته! و بسته به مورد ممكنه تلويزيونت ديگه اصلا بالا نياد! و لازمه ببري نمايندگي و هزينه شو بدي تا درست كنن. بنابراين مسئوليتش به عهده خودت هست و از ما فقط راهنمايي و انتقال تجربياتمون. موفق باشي
باسلام و ممنون از راهنمائی هاتون . سوالی که داشتم اینه :
من فایل پی دی اف که نحوه دریافت فایل آپدیت رو داره دانلود کردم . توش انواع و اقسام آپدیت ها که هر کدام در تاریخهای مشخصی صورت گرفته رو نوشته که هر کدام برای حل کردن مشکل خاصی است که جلوی اون ورژن ذکر کرده . حالا من نمیدانم آیا اگر آخرین ورژن را نصب کنم شامل ورژن های قدیمی هم میشه یا نه ؟ و اینکه طبق توضیحات ذکر شده در فایل پی دی اف گویا باید تی وی را روشن سپس فلش را نصب کنیم. و بعد اینو کمتوجه نشدم که آیا باید خودمون تی وی را خاموش کنیم یا اینکه خودش خود بخود خاموش میشود و اون طوری که متوجه شدم نباید تی وی را از خود کلید موجود روی آن روشن کنیم بلکه باید از روی کنترل این کا ررا بکنیم
The TV switches off.
The screen stays black for about 10 seconds.
Please, wait and do not use the power switch on the TV.
(
Press B/POWER on the remote control.
Do not press more than once.
Do not use the power switch on the TV.) به نظر من رعایت این موارد خیلی مهم باید باشه
سوال دیگری که دارم اینه :
اگر این تی وی توسط نمایندگیش با گارانتی تحویل میشه حتما باید فارسی نویس باشه ؟ چرا اینطور نیست ؟ کسی جوابشو میدونه ؟ و آیا نمیشه اینو به طریقی به گوش موسسه فیلیپس رساند که ورژن فارسی رو نیز بزارن تو آپدیتشون
sound.vision
04-04-2012, 17:55
باسلام و ممنون از راهنمائی هاتون . سوالی که داشتم اینه :
من فایل پی دی اف که نحوه دریافت فایل آپدیت رو داره دانلود کردم . توش انواع و اقسام آپدیت ها که هر کدام در تاریخهای مشخصی صورت گرفته رو نوشته که هر کدام برای حل کردن مشکل خاصی است که جلوی اون ورژن ذکر کرده . حالا من نمیدانم آیا اگر آخرین ورژن را نصب کنم شامل ورژن های قدیمی هم میشه یا نه ؟ و اینکه طبق توضیحات ذکر شده در فایل پی دی اف گویا باید تی وی را روشن سپس فلش را نصب کنیم. و بعد اینو کمتوجه نشدم که آیا باید خودمون تی وی را خاموش کنیم یا اینکه خودش خود بخود خاموش میشود و اون طوری که متوجه شدم نباید تی وی را از خود کلید موجود روی آن روشن کنیم بلکه باید از روی کنترل این کا ررا بکنیم
The TV switches off.
The screen stays black for about 10 seconds.
(
Press
B/POWER on the remote control.
Do not press more than once.
Do not use the power switch on the TV.) به نظر من رعایت این موارد خیلی مهم باید باشه
سوال دیگری که دارم اینه :
اگر این تی وی توسط نمایندگیش با گارانتی تحویل میشه حتما باید فارسی نویس باشه ؟ چرا اینطور نیست ؟ کسی جوابشو میدونه ؟ و آیا نمیشه اینو به طریقی به گوش موسسه فیلیپس رساند که ورژن فارسی رو نیز بزارن تو آپدیتشون
مجبور شدم راهنمای آپدیت رو دانلود کنم و دوباره بخونم چون یادم نبود که چطور اینکارو کردم :
اول از همه فایل زیپ رو دانلود کنید، و فایل رو از زیپ خارج کرده و روی فلشی بریزید که هیچ فایل اضافه ای روش نباشه بعدش تلویزیون رو روشن و فلش رو وصل کنید و ادامه کار هم به این شکله :
هشدار : در هنگام آپدیت فلش را از تی وی جدا نکنید و در صورتی که برق قطع شد بازم فلش رو جدا مکرده و منتظر وصل مجدد برق باشید (دستگاه پس از اتصال دوباره برق فرایند آپدیت رو ادامه خواهد داد)
1- تلویزیون را روشن کنید. 2- فلش را به درگاه USB وصل کنید. 3- تلویزیون به صورت اتوماتیک خاموش خواهد شد و صفحه نمایش آن برای حداقل 10 ثانیه خاموش می ماند، لطفا با کلیدهای ریموت و کلیدهای خاموش روشن روی دستگاه کاری نداشته باشید و فقط صبور باشید تا دستگاه فرایند آپدیت را تکمیل کند. 4- فرایند آپدیت انجام می شود. 5- وقتی پیام عملیات با موفقیت انجام شد را دید، فرایند آپدیت کامل و تکمیل شده است. 5- فلش مموری را از دستگاه جدا کنید. 6- کلید روشن شدن دستگاه را از روی ریموت کنترل فقط یکبار فشار دهید. (در این مرحله صبور باشید و کلیدها را مدام فشار ندهید) 6- تلویزیون اتوماتیک وار خاموش خواهد شد و برای چند لحظه خاموش خواهد ماند و دوباره صفحه نمایش خاموش می شود و....... وقتی کار تموم شد فایل آپدیت رو از روی فلش پاک کنید.
در مورد فایل آپدیت هم همه این مواردی که در فایل راهنمای آپدیت آورده شده، در فایل آپدیت وجود داره و پس از بروزرسانی اعمال می شوند.
این جمله هم یعنی اینکه صبور باشید و از کلید روشن و خاموش روی خود دستگاه استفاده نکنید....
darshab.tanha
05-04-2012, 00:53
مجبور شدم راهنمای آپدیت رو دانلود کنم و دوباره بخونم چون یادم نبود که چطور اینکارو کردم :
اول از همه فایل زیپ رو دانلود کنید، و فایل رو از زیپ خارج کرده و روی فلشی بریزید که هیچ فایل اضافه ای روش نباشه بعدش تلویزیون رو روشن و فلش رو وصل کنید و ادامه کار هم به این شکله :
هشدار : در هنگام آپدیت فلش را از تی وی جدا نکنید و در صورتی که برق قطع شد بازم فلش رو جدا مکرده و منتظر وصل مجدد برق باشید (دستگاه پس از اتصال دوباره برق فرایند آپدیت رو ادامه خواهد داد)
1- تلویزیون را روشن کنید. 2- فلش را به درگاه USB وصل کنید. 3- تلویزیون به صورت اتوماتیک خاموش خواهد شد و صفحه نمایش آن برای حداقل 10 ثانیه خاموش می ماند، لطفا با کلیدهای ریموت و کلیدهای خاموش روشن روی دستگاه کاری نداشته باشید و فقط صبور باشید تا دستگاه فرایند آپدیت را تکمیل کند. 4- فرایند آپدیت انجام می شود. 5- وقتی پیام عملیات با موفقیت انجام شد را دید، فرایند آپدیت کامل و تکمیل شده است. 5- فلش مموری را از دستگاه جدا کنید. 6- کلید روشن شدن دستگاه را از روی ریموت کنترل فقط یکبار فشار دهید. (در این مرحله صبور باشید و کلیدها را مدام فشار ندهید) 6- تلویزیون اتوماتیک وار خاموش خواهد شد و برای چند لحظه خاموش خواهد ماند و دوباره صفحه نمایش خاموش می شود و....... وقتی کار تموم شد فایل آپدیت رو از روی فلش پاک کنید.
در مورد فایل آپدیت هم همه این مواردی که در فایل راهنمای آپدیت آورده شده، در فایل آپدیت وجود داره و پس از بروزرسانی اعمال می شوند.
این جمله هم یعنی اینکه صبور باشید و از کلید روشن و خاموش روی خود دستگاه استفاده نکنید....
خیلی ممنون از کمکتون . ولی در مورد اون قسمتی که گفتم انواع اقسام ورژن ها مربوط به تاریخهای مختلف رو اورده که گویا هر کدوم مربوط به رفع اشکال یه قسمتی از مشکلات تی وی هست آیا اخرین ورژت کافیه ؟ یاباید برای مشکلاتی که اونجا ذکر شده باید همه ورژن ها رو به ترتیب نصب کنیم ؟
و سوال دومم که چطور ممکنه نمایندگی اون در ایران فعال باشه برای فارسی شدن تی وی برنامه ائی نداشته باشه ؟
darshab.tanha
05-04-2012, 01:05
حواهشا مشخصات دقیق 8605 را برام بگین ممنون میشم و یا سایتی بگین از اونجا مطالعه کنم
mehdi811
05-04-2012, 09:59
درود
اساتید عزیز من 9704 فیلیپس دارم . از ماه 7 سال 2010 براش هیچ آپدیتی نیامده ، می خواستم بدونم آیا می شه از آپدیت مدل های مشابه استفاده کرد یا نه؟ اگه میشه، از چه مدلی؟
واینکه آیا میشه براش کاری کرد که زبان پارسی یا عربی رو برا باز کردن سایتها تو اینترنت استفاده کرد؟
شرمنده ، چرا تو اینترنت برای تایپ، برخی جاها با دکمه ok کیبرد باز میشه ولی برخی جاها باز نمیشه؟
مرسی.
sound.vision
05-04-2012, 10:26
درود
اساتید عزیز من 9704 فیلیپس دارم . از ماه 7 سال 2010 براش هیچ آپدیتی نیامده ، می خواستم بدونم آیا می شه از آپدیت مدل های مشابه استفاده کرد یا نه؟ اگه میشه، از چه مدلی؟
واینکه آیا میشه براش کاری کرد که زبان پارسی یا عربی رو برا باز کردن سایتها تو اینترنت استفاده کرد؟
شرمنده ، چرا تو اینترنت برای تایپ، برخی جاها با دکمه ok کیبرد باز میشه ولی برخی جاها باز نمیشه؟
مرسی.
درود،
برای آپدیت تلویزیون به هیچ عنوان نمی شه از آپدیت های مدل های مشابه و... استفاده کرد. و در مورد اینکه باهاش از اینترنت استفاده می کنید و زبان فارسی درست نمایش داده نمی شه هم باید بگم که کار پر ریسکی دارید انجام میدید که از طریق تلویزیون اینترنت استفاده می کنید.... ترجیحا از همان PC و یا نوت بوک استفاده کنید. متاسفانه فیلیپس زبان فارسی رو پشتیبانی نمی کنه.
در مورد سوال آخرتون هم جوابش رو نمی دونم چون از اینترنت تلویزیون استفاده نمی کنم.
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
حواهشا مشخصات دقیق 8605 را برام بگین ممنون میشم و یا سایتی بگین از اونجا مطالعه کنم
تو پست قبلی جواب شما داده شده بود.... ولی بازم این لینک رو چک کنید:
darshab.tanha
05-04-2012, 12:46
خیلی ممنون از کمکتون . ولی در مورد اون قسمتی که گفتم انواع اقسام ورژن ها مربوط به تاریخهای مختلف رو اورده که گویا هر کدوم مربوط به رفع اشکال یه قسمتی از مشکلات تی وی هست آیا اخرین ورژت کافیه ؟ یاباید برای مشکلاتی که اونجا ذکر شده باید همه ورژن ها رو به ترتیب نصب کنیم ؟
و سوال دومم که چطور ممکنه نمایندگی اون در ایران فعال باشه برای فارسی شدن تی وی برنامه ائی نداشته باشه ؟
sound.vision
05-04-2012, 13:14
1- آخرین ورژن، بهترین و تکمیل ترین نسخه برای آپدیت کردن تی وی هست و شامل تمامی موارد و مشکلات میشه.
2- متاسفانه نمایندگی پارس الرمس یکی از ضعیف ترین نمایندگی های فعال در زمینه صوتی و تصویری هست وگرنه بازار ایران، بازار کوچکی نیست که برای کمپانی فیلیپس بی اهمیت باشه و زبان فارسی را مد نظر قرار نده و بازم متاسفانه به علت عدم حضور کمپانی های معتبر اروپایی، فضا برای فعالیت بدون رقابت شرکت های کره ای مثل ال جی و سامسونگ باز شده....! اگر نداشتن فارسی در تی وی های فیلیپس خیلی آزار دهنده هست براتون، پیشنهاد می کنم نامه ای هر چند مختصر و کوتاه برای بخش مشتریان فیلیپس ارسال کنید و خواسته خود را مطرح کنید. هر چند شاید تاثیر در کوتاه مدت نداشته باشه ولی شاید در بلند مدت باعث تغییراتی بشه.
darshab.tanha
05-04-2012, 17:31
با سلام مجدد
نمیدونم من که این همه سوال میپرسم از دستم ناراحت میشین یا نه ؟ولی میپرسم امیدوارم ناراحت نشین .
موقع خرید تی وی 8605 از بانه فروشنده بهم دو مطلب گفت نمیدونم ایا واقعیت داره یا نه ؟
1- میخواستم شارپ بگیرم که چهار رنگه . فروشنده گفت فیلیپس هفت رنگه . نمیدونم راست گفته یا نه ؟ و از نظر رنگ کدومش بهتره ؟
2- فروشنده گفت :موقع حرکت سریع تصویر شارپ از خودش پشت تصاویر سایه میزاره ولی در فیلیپس نه حرکت این سایه و کندی را نداره .
3- یک عدد فلش مموری با مارک فیلیپس درون بسته بندی بود که فروشنده گفت موقع راه اندازی دستگاه اونو به تی وی وصل کنم تا اطلاعلتشو بریزه تو تی وی . من اینکارو کردم ولی نمیدونم حاوی چی بوده و الان که به تی وی وصل میکنم میگه خالیه .
ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم مینویسه .
autorun.upg
UPG file
KB74252
خوهشا به کل سولاتم جواب بدین اگر ممکنه
sound.vision
05-04-2012, 22:07
با سلام مجدد
نمیدونم من که این همه سوال میپرسم از دستم ناراحت میشین یا نه ؟ولی میپرسم امیدوارم ناراحت نشین .
موقع خرید تی وی 8605 از بانه فروشنده بهم دو مطلب گفت نمیدونم ایا واقعیت داره یا نه ؟
1- میخواستم شارپ بگیرم که چهار رنگه . فروشنده گفت فیلیپس هفت رنگه . نمیدونم راست گفته یا نه ؟ و از نظر رنگ کدومش بهتره ؟
2- فروشنده گفت :موقع حرکت سریع تصویر شارپ از خودش پشت تصاویر سایه میزاره ولی در فیلیپس نه حرکت این سایه و کندی را نداره .
3- یک عدد فلش مموری با مارک فیلیپس درون بسته بندی بود که فروشنده گفت موقع راه اندازی دستگاه اونو به تی وی وصل کنم تا اطلاعلتشو بریزه تو تی وی . من اینکارو کردم ولی نمیدونم حاوی چی بوده و الان که به تی وی وصل میکنم میگه خالیه .
ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم مینویسه .
autorun.upg
UPG file
KB74252
خوهشا به کل سولاتم جواب بدین اگر ممکنه
خواهش می کنم... اینجا کسی از سوال پرسیدن و جواب دادن بهش ناراحت نمی شه... اینجا دقیقا همون جایی هست که باید پرسید و جواب داد...
1- مطمئن باش... دستگاهی که خریدی جزء بهترین های بازار هست... (اینو نه از روی تعصب بلکه از روی تجربه میگم) خودتو درگیر حرف های بی سر و ته فروشنده های بعضا بی سواد و کم سواد نکن و از خریدی که کردی لذت ببر.
2- درسته....فیلیپس تو تصاویر سریع، خیلی خیلی بهتر عمل می کنه اونم به خاطر رسپانس تایم خیلی خوبش هست.
3- اون فلش مموری برای اپدیت کردن بخش 3بعدی تلویزیون هست و وقتی یکبار اونو آپدیت کردی دیگه نیازی نیست که اونو به دستگاه بزنی ولی جهت اطمینان هم که شده فلش مموری رو نگه دار و به اطلاعاتش کاری نداشته باش.
darshab.tanha
07-04-2012, 01:29
سلام مجدد . من یکبار اشتباها تی وی را راینستال کردم (نصب مجدد ) آیا نیاز هست باز هم اون فلشو بزنم داخل تی وی بریزم .؟ البته اگر خالی نشون نده ؟
ضمنا چون من دستگاه بلوری ندارم نمیتونم از سه بعدی اون استفاده کنم . فقط یکبار قبل از راینستال کردن از دوستم دستگاه بلو ری را قرض کردم تا تی وی را تست کنم و تست کردم و جواب داد . آیا با هربار راینستال کردن ممکنه پخش سه بعدی اون اسیب ببینه ؟ و پاک بشه و نیاز به آپدیت کردن داشته باشه ؟
*- من توسط یک انتن معمولی رو میزی در شهرستان میتونم کانالهای دیجیتال رو بگیرم بجز چند تائیش . البته میاره اسامیشونو و نشون نمیده . از جمله نمایش . ای فیلم . پرس تی وی . العالم . ... حال نمیدونم از ضعیف بودن انتنمه یا نیاز داره به مثلا برنامه ائی جدید مثله آپدیت کردن ؟ چون پیام میده که : canal scrambeled .
no program .
آیا برای شما هم چنین اتفاقی افتاده ؟که نیاز به برنامه داشته باشه ؟
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
ضمنا نفرمودین آیا این هفت رنگ بودن فیلیپس واقعیت داره یا نه ؟
شارپ که میگه رنگ زرئ و اضافه کرده ولی فیلیپسو نمیدونم
parham511
07-04-2012, 01:55
بحق چیزای نشنیده، دوست من مگه مداد رنگیه.
فروشنده می خواسته شوخی کنه گویا:20:
sound.vision
07-04-2012, 14:44
سلام مجدد . من یکبار اشتباها تی وی را راینستال کردم (نصب مجدد ) آیا نیاز هست باز هم اون فلشو بزنم داخل تی وی بریزم .؟ البته اگر خالی نشون نده ؟
ضمنا چون من دستگاه بلوری ندارم نمیتونم از سه بعدی اون استفاده کنم . فقط یکبار قبل از راینستال کردن از دوستم دستگاه بلو ری را قرض کردم تا تی وی را تست کنم و تست کردم و جواب داد . آیا با هربار راینستال کردن ممکنه پخش سه بعدی اون اسیب ببینه ؟ و پاک بشه و نیاز به آپدیت کردن داشته باشه ؟
*- من توسط یک انتن معمولی رو میزی در شهرستان میتونم کانالهای دیجیتال رو بگیرم بجز چند تائیش . البته میاره اسامیشونو و نشون نمیده . از جمله نمایش . ای فیلم . پرس تی وی . العالم . ... حال نمیدونم از ضعیف بودن انتنمه یا نیاز داره به مثلا برنامه ائی جدید مثله آپدیت کردن ؟ چون پیام میده که : canal scrambeled .
no program .
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
نه فکر نمی کنم دیگه نیازی به این کار باشه.... بعدش چه چیز تی وی رو دوباره نصب کردین...!
در مورد کانال های دیجیتال هم باید روی کشورهای مختلف سرچ کنید و بعدش ببنید سیستم منطقه پخش برنامه های تی وی با کدامیک از کشورهای لیست شده مطابقت بیشتری دارد... الان دقیق یادم نیست خودم کدوم کشور رو انتخاب کردم ولی بعد از سرچ بدون مشکل تمام شبکه ها رو گرفت. بنابراین گرفتن یا نگرفتن بعضی از شبکه ها ربطی به آنتن مورد استفاده شما نداره... آنتن خوب باعث ارتقاء سیگنال های دریافتی می شه و می تونه با حدی روی کیفیت شبکه ها تاثیر گذار باشه و نه روی اینکه شبکه ای رو بگیره یا نه.....
darshab.tanha
07-04-2012, 16:30
نه فکر نمی کنم دیگه نیازی به این کار باشه.... بعدش چه چیز تی وی رو دوباره نصب کردین...!
در مورد کانال های دیجیتال هم باید روی کشورهای مختلف سرچ کنید و بعدش ببنید سیستم منطقه پخش برنامه های تی وی با کدامیک از کشورهای لیست شده مطابقت بیشتری دارد... الان دقیق یادم نیست خودم کدوم کشور رو انتخاب کردم ولی بعد از سرچ بدون مشکل تمام شبکه ها رو گرفت. بنابراین گرفتن یا نگرفتن بعضی از شبکه ها ربطی به آنتن مورد استفاده شما نداره... آنتن خوب باعث ارتقاء سیگنال های دریافتی می شه و می تونه با حدی روی کیفیت شبکه ها تاثیر گذار باشه و نه روی اینکه شبکه ای رو بگیره یا نه.....
سلام شاید منظورمو واضحتر نگفتم . در منو تیوی یه اپشنی داره بنام reinstall. من اونو زدم اون تی وی رو دوباره مثل اینکه تازه خریدی شروع میکنه به نصب و راه اندازی . من اونو زدم برای همین میگم شاید آپشن سه بعدیش شاید آسیب دیده باشه و نیاز داشته باشه دوباره برایش این قسمت راه اندازی بشه .
* در مورد سوال بعدیم که شارپ 4 رنگیه . فیلیپس چند رنگیه ؟آیا بگفته فروشنده آیا 7 رنگیه یا نه ؟
* من روی کشور UKنصبش کردم در منو لیست شبکه های نمایش و شما و پرس تی وی ..... را میاره ولی نشون نمیده و پیام هائی رو میده که قسمت بالا گفتم . یکی از فامیلهایمان هم تی وی دوو گرفته مال اونم مثل مال من اسامی این کانالها را میاره ولی نشون نمیده . برای همین گفتم آیا تی وی شما هم مشکلی داره این خصوص یا نه . ونیازی به کار خاصی بوده که بتونه اون کانالها رو بگیره .
* نشون ندادن زیر نویس فیلمها رو متوجه نشدم با چه تکنیکی حل کنم ؟ اگر ممکنه کمی بیشتر توضیح بدین .
sound.vision
08-04-2012, 09:45
سلام شاید منظورمو واضحتر نگفتم . در منو تیوی یه اپشنی داره بنام reinstall. من اونو زدم اون تی وی رو دوباره مثل اینکه تازه خریدی شروع میکنه به نصب و راه اندازی . من اونو زدم برای همین میگم شاید آپشن سه بعدیش شاید آسیب دیده باشه و نیاز داشته باشه دوباره برایش این قسمت راه اندازی بشه .
* در مورد سوال بعدیم که شارپ 4 رنگیه . فیلیپس چند رنگیه ؟آیا بگفته فروشنده آیا 7 رنگیه یا نه ؟
* من روی کشور UKنصبش کردم در منو لیست شبکه های نمایش و شما و پرس تی وی ..... را میاره ولی نشون نمیده و پیام هائی رو میده که قسمت بالا گفتم . یکی از فامیلهایمان هم تی وی دوو گرفته مال اونم مثل مال من اسامی این کانالها را میاره ولی نشون نمیده . برای همین گفتم آیا تی وی شما هم مشکلی داره این خصوص یا نه . ونیازی به کار خاصی بوده که بتونه اون کانالها رو بگیره .
* نشون ندادن زیر نویس فیلمها رو متوجه نشدم با چه تکنیکی حل کنم ؟ اگر ممکنه کمی بیشتر توضیح بدین .
متوجه شدم.. نیازی به نصب دوباره نرم افزار 3بعدی نیست.
در مورد رنگ هم قبلا توضیح داده شده... اگر می بینید شارپ روی رنگ چهارم مانور می ده.. فقط جنبه تبلیغاتی داره و الا من تا حالا تو سایت های نقد و بررسی ندیدم که روی این مورد زوم کنند. در کل من پنل 17 بیتی، 14 بیتی و... شنیدم ولی چهار رنگ فقط مخصوص تبلیغات شارپ هست...
در مورد کانال های شبکه دیجیتال... بله یادم هست وقتی روی یک سری از کشور ها تنظیم می کردم... چنین مشکلاتی وجود داشت.. از جمله همین UK... ولی فکر کنم استرالیا (دقیق یادم نیست) بهتر بود.. باز خودتون امتحان کنید.
در مورد نرم افزار.... اگه می خواید زیر نویس داشته باشید... باید نرم افزاری پیدا کنید که تو کامپیوتر زیرنویس رو تبدیل کنه به عکس و اونو بچسبونه به تصویر.... یعنی در واقع دیگه زیرنویسی وجود نداره.. بلکه قبلا از طریق کامپیوتر جزئی از تصویر و فیلم شما شده.... البته وقتی زیرنویس تبدیل به تصویر بشه دیگه قابلیت تغییر رنگ... بال و پایین بردن و این موارد رو هم نداره... برای حل مشکل زیر نویس باید زمان خیلی خیلی زیادی رو صرف کنید.. اگر بازم مایل هستید می تونید سرچ کنید.. این روش به کرات توضیح داده شده... منم زمانی دنبال این روش بودم ولی چون از طریق کامپیوتر زمان بر بود از خیرش گذشتم و متاسفانه اطلاعات چندانی ندارم که بهتون کمک کنم.
darshab.tanha
08-04-2012, 20:33
Accessories
•Included accessories: Power cord, Quick start guide, Warranty certificate, Remote Control, Batteries for remote control, Legal and safety brochure, Net TV brochure
•Optional accessories: Wireless USB adapter (PTA01), 3D TV extension kit (PTA03), 3D TV starter kit (PTA02)
در بروشوری که محبت کردین و من پی دی اف اونو سیو کردم یکسری لوازم نوشته که یاید همراه تی وی میبود این قسمتی که زیرش خط کشیدم کدومه ؟ آیا همون فلشی که سه بعدی را ریختم درون تی وی .
*- سوال دومم اینه که آیا با وایر لس میتونم از اینترنت تی وی استفاده کنم ؟
*- چه خطراتی داره استفاده از تی وی اینترنت ؟
darshab.tanha
08-04-2012, 20:40
اون قسمتی که میکرو اس دی میخوره برای چیه ؟
آیا میشه با این تی وی ها 8605 ظبط فیلم هم انجام داد ؟
مثل اینکه یه جائی خونده بودم میتونه ادم یه وال پیپیری را (مثلا دوست دارم عکس بچه هامو بزارم )به صفحه اصلی یا اصطلاحا دسکتاپ تی وی بزارم اگر چنین چیزی ممکنه خواهشا راهنمائی کنین
sound.vision
08-04-2012, 21:12
مثل اینکه یه جائی خونده بودم میتونه ادم یه وال پیپیری را (مثلا دوست دارم عکس بچه هامو بزارم )به صفحه اصلی یا اصطلاحا دسکتاپ تی وی بزارم اگر چنین چیزی ممکنه خواهشا راهنمائی کنین
اون قسمت میکرو اس دی برای اینه که وقتی می ری اینترنت و از شبکه های تلویزیون اینترنتی فیلم دانلود می کنی... جایی باشه برای ذخیره کردن فیلم تا وقتی دانلود شد بتونی ببینی.... در مورد تغییر عکس بک گراند تی وی چیزی تا حالا نشنیدم...
در مورد ضبط هم باید بگم اصلا... چنین امکانی نه از نظر سخت افزاری و نه نرم افزاری پیش بینی نشده در این سری.
sound.vision
08-04-2012, 21:48
Accessories
•Included accessories: Power cord, Quick start guide, Warranty certificate, Remote Control, Batteries for remote control, Legal and safety brochure, Net TV brochure
•Optional accessories: Wireless USB adapter (PTA01), 3D TV extension kit (PTA03), 3D TV starter kit (PTA02)
در بروشوری که محبت کردین و من پی دی اف اونو سیو کردم یکسری لوازم نوشته که یاید همراه تی وی میبود این قسمتی که زیرش خط کشیدم کدومه ؟ آیا همون فلشی که سه بعدی را ریختم درون تی وی .
اونی که قرمز کردین یعنی اینکه تلویزیون شما از طریق مبدل wifi می تونه... قابلیت اتصال بی سیم هم داشته باشه...ولی برای این قابلیت باید اون آداپتور یو اس بی بی سیم رو به تلویزیون وصل کنید.
این وسیله رو هم باید جداگانه خریداری کنید و همراه تلویزیون نیست.!!! پس بازم می کم این وسیله یه قطعه جداگانه هست که باید خریداری بشه و ربطی هم به اون فلش ارتقاء 3بعدی نداره.....
بله اگه اون قطعه اضافه رو برای wifi خریداری کنید می تونید با تی وی اینترنت هم برید.
خطرش اینه که تصور کنید یه وقت تلویزیون و نرم افزارهاش بر اثر اینترنت گردی دچار مشکل یا نمی دونم ویروسی بشه اونوقت دیگه نمی شه کاریش کرد.
darshab.tanha
09-04-2012, 00:31
آیا این سه تا لوازمی که نام برده شده هست الان تو بازار ؟شما دارین ؟از قیمتش خبر دارین ؟
* ضمنا تا الان تی وی رو از نظر دریافت کانالهای دیجیتال با همه کشورها مقایسه کردم بازم انگلیس از همه بهتره . ولی نمایش و بقیه رو نمیاره . استرالیا هم توشو نبود
parham511
09-04-2012, 04:04
سلام و خسته نباشید
دوستان تا حداکثر 5 میلیون تو محصولات فیلیپس چه گزینه هایی هست؟
هر چی بزرگتر باشه بهتر، سه بعدی لازم ندارم.
من تو مشهد هیچ نمایندگی فیلیپس نمی شناسم،
این شرکت در ایران سایتی داره که بشه فروشگاهاشو پیدا کرد.
خیلی ممنونم.:40:
parham511
09-04-2012, 04:18
راستی دوستان این مدل PFL8605 جدا ازین که 17 بیته و بنظرم خیلیم خوبه چرا کنتراستش در حد ال سی دی هاست؟
500,000 : 1
؟
darshab.tanha
14-04-2012, 17:47
[سلام ؛ بالاخره تونستم شبکه های دیجیتالی نمایش و مستند و شما و .... را دریافت کنم . اشکال ار آنتن بود که بردمش بالای پشت بام و بالاخره گرفت . مشکلی که دارم اینه که شبکه آی فیلمو عربی نشون میده آیا تنظیماتی داره که بتونم فارسی بکنمش ؟ و میگن زیرنویس فارسی هم به این شبکه اضافه شده برای نشون دادن زیرنویس فارسی چطور ؟ خواهشا اگر میدونین راهنمائی بفرمائین . ممنون
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
راستی دوستان این مدل PFL8605 جدا ازین که 17 بیته و بنظرم خیلیم خوبه چرا کنتراستش در حد ال سی دی هاست؟
؟
منظورتون اینه که کنتراستش خوب نیست ؟ من 52 اینچشو دارم 8605 خواهشا کمی بیشتر توضیح بدین . آیا شما هم 8605 دارین ؟
Razavi Parsa
14-04-2012, 20:46
تو این آدرسی که فرستاده شد هر مدلی و برندی که بخوای داره انواع و اقسام مدلها آخرین مدلهای فیلیپس هم داره همراه با قیمت.
سلام اين آدرس و شماره كجاست؟ميشه به من هم بدين؟
Razavi Parsa
14-04-2012, 21:28
سلام و خسته نباشید
خیلی ممنونم.:40:
سلام
نمايندگي فيليپس تو مشهد توي برج آلتون هست. وارد كه آلتون كه شدي همون طبقه همكف سمت راست. از همون ورودي هم ديده ميشه
البته قيمت هاش گرونه 9705 سايز 40 رو قيمت زده 3390
Razavi Parsa
14-04-2012, 21:29
[سلام ؛ بالاخره تونستم شبکه های دیجیتالی نمایش و مستند و شما و .... را دریافت کنم . اشکال ار آنتن بود که بردمش بالای پشت بام و بالاخره گرفت . مشکلی که دارم اینه که شبکه آی فیلمو عربی نشون میده آیا تنظیماتی داره که بتونم فارسی بکنمش ؟ و میگن زیرنویس فارسی هم به این شبکه اضافه شده برای نشون دادن زیرنویس فارسی چطور ؟ خواهشا اگر میدونین راهنمائی بفرمائین . ممنون
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
منظورتون اینه که کنتراستش خوب نیست ؟ من 52 اینچشو دارم 8605 خواهشا کمی بیشتر توضیح بدین . آیا شما هم 8605 دارین ؟
براي فارسي كردن زبون آي فيلم روي كنترل ست باكس و رسيور يك كليد هست به اسم Lang كه اگه بزني تموم زبان هاي پشتيباني شده از طرف شبكه مياد و راحت ميتوني تغيير بدي
Razavi Parsa
14-04-2012, 21:35
sound.vision عزيز چند سوال داشتم
اينكه شما اينقدر به چيدمان پشت پنلي 9705 تاكيد داريد مي خواستم بدونم يعني 9706 اون چيدمان رو نداره؟ مگه هر دو مدل فول اليدي نيستن؟
2- 9706 wifi داخلي داره يا بايد usb براش تهيه كنيم؟
3- 9706 سايز 46 و ديگر سايزهاش ساخت مجارستانه؟آيا ميشه از بانه ساخت هلند رو گير آورد؟
4- اين مدل(در سايز 46) چه رنگ هاي براي بدنه داره؟ مشكي ، نقره اي؟
5- آيا در 46 اينچ ----s هم گذاشتن؟
6- نوسانات قيمت ارز رو قيمت هاي بانه تاثير داشته يا نه؟ الان 9706 سايز 46 تو بانه چنده؟ سايز 55 هم داره و قيمت اون چنده؟
darshab.tanha
14-04-2012, 23:08
سلام . من توسط خود تی وی قیلیپس 8605 کانالهای دیجیتال رو گرفتم و دگمه زبانی که بهش اشاره کردینو نداره . از طریق ----- میگیرم میتونم زبانشو تغییر بدم ولی الان که با خود تی وی کانالهای دیجیتالو گرفتم نمیدونم باید کجاش برم ؟ ضمنا اگر در مورد تبدیل زیرنویس همین کانال (آی فیلم ) کسی اطلاعاتی داره بمن هم بگه هم روی ----- و هم روی تی وی
Razavi Parsa
15-04-2012, 00:25
دوستان كسي شماره اي از مغازه هاي بانه داره تا 9706 رو قيمت كنم؟ كه سايز 46 موجود داشته باشه
sound.vision
15-04-2012, 11:50
سلام و خسته نباشید
خیلی ممنونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما...
احتمالا بتونید با 5 میلیون PHILIPS 46PFL 9706 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproduct.php%3Fid_product%3D590) را خریداری کنید... سایز 52 هم داره ولی احتمالا باید بیشتر از 5 میلیون قیمت داشته باشه... (با این داستان دلار بهتر از این هم نمی شه)
در مورد نمایندگی تو مشهد اطلاعی ندارم.. البته تو تهران هم نمایندگی چندان فعالی نداره و بهتر بدون گارانتی خریداری کنید... (کیفیت تلویزیون های فیلیپس اونقدر خوب هست که نگرانی بابت خراب شدنش نداشته باشین فقط مهم اینه که موقع خرید چکش کنید )
بازم متاسفانه سایتی که به کار شما بیاد وجود نداره اما شاید از طریق سایت زیر بتونید اطلاعاتی بدست بیارید... (فقط مراقب باشید این سایت کمی گرون فروش هست) amirkala.com
راستی در مورد 3بعدی هم باید بگم که الان روی همه تی وی های معتبر گزینه 3بعدی یه آپشن نیست بلکه یه استاندارد هست....
؟
اگه کنتراست رو دارید با محصولات ال جی مقایسه می کنید باید این نکته رو در نظر بگیرید که شرکت های کره ای به هر راه متوسل می شن تا اعداد و ارقام فضایی و اغراق آمیز اختراع کنند... مطمئن باشید کنتراست با اعداد واقعی فیلیپس و یا سایر برندهای معتبر به مراتب بالاتر از اعداد نجومی شرکت های کره ای هست.
sound.vision
15-04-2012, 12:06
sound.vision عزيز چند سوال داشتم
اينكه شما اينقدر به چيدمان پشت پنلي 9705 تاكيد داريد مي خواستم بدونم يعني 9706 اون چيدمان رو نداره؟ مگه هر دو مدل فول اليدي نيستن؟
2- 9706 wifi داخلي داره يا بايد usb براش تهيه كنيم؟
3- 9706 سايز 46 و ديگر سايزهاش ساخت مجارستانه؟آيا ميشه از بانه ساخت هلند رو گير آورد؟
4- اين مدل(در سايز 46) چه رنگ هاي براي بدنه داره؟ مشكي ، نقره اي؟
5- آيا در 46 اينچ ----s هم گذاشتن؟
6- نوسانات قيمت ارز رو قيمت هاي بانه تاثير داشته يا نه؟ الان 9706 سايز 46 تو بانه چنده؟ سايز 55 هم داره و قيمت اون چنده؟
هر دو چیدمان یکسانی دارند و البته کیفیتی خوب... جای نگرانی نیست.
2- وای فای داخلی داره... نیازی به خریداری وسیله جداگانه نیست.
3- سری 7 و 8 و 9 همگی ساخت مجارستان هستند و فرقی هم نمی کنه که از کجا خریدای یا سفارش داده شوند...
4- رنگ بدنه ثابت هست...
5- در برخی از مدل های سفارش مثلا کشوری چون انگلستان امکان ----s هم وجود داره ولی منطقه آسیا و خاورمیانه نه....
6- در مورد قیمت ها اطلاع دقیقی ندارم ولی چیزی که مشخص قیمت بیشتر این مدل ها چیزی در حدود 30 درصد افزایش داشته....
Razavi Parsa
15-04-2012, 22:38
خوشبختانه امروز هم دلار و هم سكه ارزان شد . اميدوارم خيلي سريع اثرش رو قيمت ها به خصوص در بانه بذاره :26:
tapesh24
17-04-2012, 13:30
no program .
با سلام
می بخشید اگه من گاهی اوقات بصورت هفتگی یا دیرتر به انجمن سر میزنم و پاسخها کمی دیر ارسال میشه. برای اینکه تکراری جواب نداده باشم کلیه مطالب دو هفته اخیر رو خوندم و مطالبی رو که به نظرم نیاز به توضیح بیشتر داشت ودر تکمیل پاسخ دوستان خوب انجمن خصوصا sound.vision طرح میکنم.
1- در تلویزیون های فیلیپس و کلا سیستم پخش دیجیتال کیفیت تصویر تا حدودی به نوع آنتن و کیفیت آنتن ربط دارد ولی فرقی که با پخش آنالوگ دارد اینست که در آنالوگ اگر کیفیت آنتن و دریافت امواج خوب نباشد تصویر بصورت برفکی نمایش داده میشود ولی در دیجیتال باید یک حداقلی از امواج دریافت شود تا تصویر قابل نمایش باشد که این مقدار بصورت کمیت سیگنال به نویز مشخص میشود و اگر نسبت سیگنال به نویز کمتر از حداقل لازم باشد تصویر نمایش داده نخواهد شد و پیام no program.... نشان داده خواهد شد.(در منوی status در کنترل تلویزیون جزئیات اطلاعات سیگنال دریافتی نمایش داده میشود) بنابراین اگر آنتن رو میزی باشد و یا در پشت بام نصب شده باشد اما کیفیت آنتن خوب نباشد و یا طول کابل از آنتن تا تی وی خیلی طولانی باشد سیگنال ضعیفتر شده و تصویر برخی از شبکه ها را ممکن است به همان علت ذکر شده در بالا نشان ندهد.
2- انتخاب کشور مناسب در نمایش و دریافت کلیه کانالها تاثیر داره و من کشور پرتقال رو از بقیه بهتر یافتم بهتره یک امتحانی بکنید.
3- در مورد هفت رنگ بودن فیلیپس باید بگم اصلا چنین چیزی نیست و در کلیه تلویزیونها از سه رنگ اصلی سبز،آبی،قرمز برای تولید تصویر رنگی استفاده میکنند و فقط شارپ از 4 رنگ (بعلاوه رنگ زرد) در مدلهای کواترون استفاده کرده است ولی در سایتهای بررسی تخصصی گفته بودن توی نمایش رنگ زرد در تصاویر کمی غیر واقعیتر میشه. موفق باشید.
tapesh24
17-04-2012, 13:40
سلام
قسمت اول سوالتون رو چون دیدم بقیه قبلا جواب دادن رد میشم ولی در مورد گذاشتن عکس بعنوان wall paper بله فکر کنم چنین چیزی امکان داره چون توی منوی اصلی تلویزیون یک چنین گزینه ای که اصطلاحش یادم نیست رو دیدم. اگه اشتباه نکنم وقتی که تصاویر فلش وصل شده به تلویزیون را نمایش میدید روی تصویر دلخواه Properties رو از روی کنترل زده و گزینه انتخاب بعنوان تصویر صفحه اصلی روی پنجره منویی باز شده با چند گزینه دیگه میاد.
برای پاسخ دقیقتر باید از روی تلویزیون کنترل کنم که فعلا در دسترسم نیست.
tapesh24
17-04-2012, 14:01
Accessories
با سلام
اون سه مورد که زیر یکیش خط قرمز کشیدید امکانات اپشنال هستش. یعنی اینکه همراه تلویزیون نیست و اگه خواستید باید جداگانه بخرید. البته اگه از بانه خریده باشید کیت فرستنده سه بعدی به همراه دو تا عینک آن رو معمولا همراه تلویزیون میدن و من همراه تلویزیونم داشتم. ولی وایرلس رو نداشت و باید بخرید و از فروشگاههای نمایندگیش میشه خرید و یا از وایرلس های USB با مارکهای دیگه که توی بازار هست میشه بخرید و ازش استفاده کنید. کاری که این وایرلسه انجام میده اینه که میتونید بجای استفاده از کابل شبکه برای وصل شدن به اینترنت و یا کامپیوتر(شبکه خانگی) بدون سیم اینکار رو انجام بدید.
من از اینترنت تی وی و البته با استفاده از کابل و مودم adsl استفاده کرده ام و سایتهای فارسی رو نیز بخوبی نمایش میده و مشکلی نیست. یک تعداد سایت از قبل معرفی شده مثل یوتیوب و فیسبوک و... داره و یک مرورگر اینترنت که میشه آدرس هر سایتی رو وارد کرد و اونو باز کرد و یا آدرس اون سایت رو برای استفاده بعدی در لیست علاقه مندیها ذخیره کرد.
اونی که قرمز کردین یعنی اینکه تلویزیون شما از طریق مبدل wifi می تونه... قابلیت اتصال بی سیم هم داشته باشه...ولی برای این قابلیت باید اون آداپتور یو اس بی بی سیم رو به تلویزیون وصل کنید.
این وسیله رو هم باید جداگانه خریداری کنید و همراه تلویزیون نیست.!!! پس بازم می کم این وسیله یه قطعه جداگانه هست که باید خریداری بشه و ربطی هم به اون فلش ارتقاء 3بعدی نداره.....
بله اگه اون قطعه اضافه رو برای wifi خریداری کنید می تونید با تی وی اینترنت هم برید.
خطرش اینه که تصور کنید یه وقت تلویزیون و نرم افزارهاش بر اثر اینترنت گردی دچار مشکل یا نمی دونم ویروسی بشه اونوقت دیگه نمی شه کاریش کرد.
وبگردی و استفاده از اینترنت تی وی خطری نداره و ویروسی نیز نخواهد شد چون ویروسها برای سخت افزار کامپیوترها و سیتم عاملهای کامپیوتر نوشته شده اند و امکان آلوده کردن و اجرا شدن در تلویزیون رو ندارند مگر اینکه ویروس مورد نظر برای مخصوص تلویزیون نوشته شده باشه که من تا حالا چنین چیزی نشنیدم و بعید میدونم منفعتی برای ویروس نویس ها داشته باشه!!!!؟
sound.vision
17-04-2012, 21:52
با سلام
وبگردی و استفاده از اینترنت تی وی خطری نداره و ویروسی نیز نخواهد شد چون ویروسها برای سخت افزار کامپیوترها و سیتم عاملهای کامپیوتر نوشته شده اند و امکان آلوده کردن و اجرا شدن در تلویزیون رو ندارند مگر اینکه ویروس مورد نظر برای مخصوص تلویزیون نوشته شده باشه که من تا حالا چنین چیزی نشنیدم و بعید میدونم منفعتی برای ویروس نویس ها داشته باشه!!!!؟
حرف شما تایید میشه... تنها نکته ای که وجود داره من تو همون پست هم نوشتم.... تصور کنید تلویزیونتون بر اثر وب گردی دچار مشکل حالا ویروسی و یا هر ایراد دیگه ای بشه... یادم هست تو یکی از سایت های نقد و بررسی مطلبی در همین رابطه خوندم... چیزی که من می خوام بگم اینه که من و شما اگه اینترنت adsl داشته باشیم قاعدتا یا نوت بوک یا PC desktop داریم... پس چه کاریه با تلویزیون بریم نت...!
darshab.tanha
19-04-2012, 11:00
اینم لینک جهت دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F3dtrailers%2FYogi%2520Bear%25202min%25203D%2520 sample.mkv)
ویا
تشکر فراموش نشود!
سلام ممنون از راهنمائی هایتان ؛ من از نرم افزار aigosoft video convertor استفاده کردم جواب نداد اگر خواهشا نرم افزار خاصی را که بکار میبرید و از شنتیجه گرفتید حتما برام بگین ممنون میشم .
* در ثانی در تی من هم که 8605 هست تبدیل دویعدی به سه بعدی هست من نمیتوانم از این گزینه استفاده بکنم ایا مورد مصرف خاصی داره ؟ و آیا تونستین ازش استفاده کنین ؟
darshab.tanha
19-04-2012, 11:07
[سلام . سایز تی وی شما 52 هست ؟
مال من 52 اینچ هست . شما تا حالا اپدیتو وصل کرده اید ؟ من خیلی میترسم . میترسم آپدیت کنم و مشکلی ایجاد بشه البته آپدیتو تو فلش ریختم . اگر شما تا حالا این کارو کردین و مشکلی پیش نیومده بگین تا من هم انجام بدم توکل بر خدا .
* ادم باید از کجا بفهمه که اپدیت جدیدی برای تی وی اومده تا بره اونو دانلود کنه ؟
sound.vision
21-04-2012, 10:02
آپدیت کردن تو دستگاه های امروزی، چیز خیلی رایجی هست که معمولا چند وقت بعد از تولید اولین نمونه تو سایت تولید کننده منتشر می شه... خیلی ها هم اینکارو انجام می دن... فکر نمی کنم مشکلی از این بایت باشه... به هر حال تصمیم با شماست.
در مورد ورژن دستگاه هم می تونید برید تو بخش نرم افزار تی وی و اونجا گزینه ای هست که ورژن فعالی دستگاه رو به شما نشون می ده بعدش هم باید برید بخش پشتیبانی از محصولات فیلیپس و ببنید که آیا نسخه جدیدتری از آنچه دستگاه خودتون دارد در سایت منتشر شده یا نه....
sound.vision
21-04-2012, 11:04
سلام ممنون از راهنمائی هایتان ؛ من از نرم افزار aigosoft video convertor استفاده کردم جواب نداد اگر خواهشا نرم افزار خاصی را که بکار میبرید و از شنتیجه گرفتید حتما برام بگین ممنون میشم .
* در ثانی در تی من هم که 8605 هست تبدیل دویعدی به سه بعدی هست من نمیتوانم از این گزینه استفاده بکنم ایا مورد مصرف خاصی داره ؟ و آیا تونستین ازش استفاده کنین ؟
از نرم افزار Total Video Convertor استفاده کنید... در ضمن وقتی تصویر 3بعدی به تی وی بدین اونوقت گزینه 3بعدی تی وی هم فعال می شه و می تونید از تنظیماتش استفاده کنید.
matilda56
29-04-2012, 22:46
دوستان سلام. من میخوام یه مدل فیلیپس بگیرم که احتیاجی به این نمیدونم دستگاههای بلوری نداشته باشه و راحت و فقط با عینک سه بعدی بتونم شبکه های سه بعدی ماهواره رو ببینم آخه من بزور پول جور کردم تا 2500000 میخوام همون مدلی رو بگیرم که دوستان میگن این قضیه سه بعدی داخل خود تی وی هست داشته باشه و فقط از عینک بتونم استفاده کنم آیا مدلی داره ؟
یا من اشتباهای متوجه شدم و این دستگاه پخش بلوری فقط برای نگاه کردن فیلمهای سی دی و .. هستش و برای شبکه های سه بعدی ماهواره احتیاجی به این دستگاه نیست درسته؟
البته میخوام از بانه خرید کنم آشنا دارم توپ
matilda56
30-04-2012, 11:38
دوستان سلام. من میخوام یه مدل فیلیپس بگیرم که احتیاجی به این نمیدونم دستگاههای بلوری نداشته باشه و راحت و فقط با عینک سه بعدی بتونم شبکه های سه بعدی ماهواره رو ببینم آخه من بزور پول جور کردم تا 2500000 میخوام همون مدلی رو بگیرم که دوستان میگن این قضیه سه بعدی داخل خود تی وی هست داشته باشه و فقط از عینک بتونم استفاده کنم آیا مدلی داره ؟
یا من اشتباهای متوجه شدم و این دستگاه پخش بلوری فقط برای نگاه کردن فیلمهای سی دی و .. هستش و برای شبکه های سه بعدی ماهواره احتیاجی به این دستگاه نیست درسته؟
دوستان کسی نیست یه کمکی کنه؟ من میخوام چهارشنبه بانه باشم
sound.vision
01-05-2012, 10:38
از سری 7،8 و 9 هزار فیلیپس که بگیری قابلیت نمایش تصاویر 3بعدی داره ولی ترجیحا از سری 8 یا 9 هزار مدلی را متناسب با بودجه ات انتحاب کنید بهتر است. برای دیدن 3بعدی غیر از داشتن تلویزیونی که این قابلیت را داشته باشد باید یا دستگاه بلوری پلیر 3بعدی و یا گیرنده ----- 3بعدی داشته باشید... . و در نهایت وقتی که تصویر 3بعدی به گیرنده و یا دیسک فیلم 3بعدی داخل بلوری پلیر بزاری می تونی تصاویر 3بعدی از طریق تی وی داشته باشی.....
برای 3بعدی > 1- تلویزیون با قابلیت پخش تصاویر 3بعدی+ 2- عینک مربوطه + 3- فیلم یا سورس 3بعدی + 4- دستگاه پخش تصاویر 3بعدی مثل بلوری پلیر 3بعدی نیاز دارید.
در مورد مدل هم در حال حاضر از قیمت های بانه مطلع نیستم که بتونم مدلی را متناسب با بودجه شما معرفی کنم.... اگر بفرمایید در این رنج قیمت چه مدل هایی از فیلیپس می تونید خریداری کنید...در اون صورت می تونم راهنمایی کنم.
matilda56
01-05-2012, 22:32
دوست عزیز دستتون درد نکنه بله من رسیورم شبکه های 3dوhdرو بخوبی ساپورت میکنه پس مشکلی ندارم خدا روشکر بابت راهنمایتون.
من بیشتر میلم هست که 9706 40یا42 اینچ بگیرم بیشترین حساسیت من روی کیفیت تصویر و پنل قوی این ال ای دی ها هستش.
لالبته دوستان بین دو مدل 9705و 9706 گفتن که فرقی نداره منتهی من توی مشخصات هر دو مدل 9705 و 9706 رو که نگاه میکردم کنتراست 9706 خیلی بیشتر از 9705 بود ببینین:
مدل 9705:
تصویر
نسبت : عکس های دیجیتالی
روشنایی : 500 CD متر مربع
کنتراست صفحه نمایش دینامیکی : 10،000،000:1
زمان پاسخ (معمولی) : 0.5 (BEW equiv) کارشناسی ارشد
زاویه دید : 176 درجه (H) 176 º (V)
اندازه صفحه نمایش قطر (اینچ) : 46 اینچ
اندازه صفحه نمایش : 117 سانتی متر
صفحه نمایش : ال ای دی کامل HD ، 2D تقسیم نور پس زمینه LED
وضوح پنل : 1920 1080p
بهبودکامل تصویر : پیکسل HD ،حرکت طبیعی ، کنتراست عالی ، رنگ عالی ، صفحه نمایش گسترده رنگ حیطه ، کنترل های فعال + حسگر نور ، کاهش سر و صدا 2D/3D ، 400 هرتز پاک کردن ال سی دی ، اسکن نور پس زمینه ، محلی کاهنده نور پس زمینه LED ، سگمنتال نور پس زمینه LED ، نرم افزار روشن ، LED نرم افزار ، سوپر قطعنامه ، تلویزیون 3D آماده
صفحه نمایش ارتقاء : پوشش ضد انعکاس از صفحه نمایش
نسبت Luminance حداکثر : 65 ٪
رنگ پردازش : 2250000000000000 رنگ 17bit RGB
3D : 3D آماده
کابینه رنگ : سیاه عقیق
نسخه Ambilight : 3 طرفه
امکانات Ambilight : Ambilight طیف 3 ، متفرقه نور در حالت آماده باش ، سوئیچ نرم ، دیوار رنگ تطبیقی
تیره تابع : و کتابچه راهنمای کاربر از طریق سنسور نور
Ambilight نور سیستم : LED در سطح رنگ
پشتیبانی از وضوح تصویر
ورودی کامپیوتر : تا 1920 x 1080 60 هرتز
ورودی ویدئو : تا 1920 x 1080p با ، 24 ، 25 ، 30 ، 50 ، 60 هرتز
صدا
قدرت خروجی (RMS) : 2 15 W ، صدای قدرتمند
افزایش صدا : خودکار Leveller دوره ، تقویت صدای باس پویا ، قیمت باور نکردنی -صدای فراگیر ، زیر و بم های کنترل ، از صدای شفاف
انواع بلندگو : 2 tweeters گنبد ، 2 ووفر
سایر ویژگی ها
سهولت نصب : نصب به شبکه ، تنظیمات دستیار جادوگر ، جادوگر اتصال به دستگاه ، دستگاه های خودکار شناسایی فیلیپس ، 1 Wallmount پایه
راحتی در استفاده : بر روی صفحه نمایش کتابچه راهنمای کاربر ،دکمهای لمسی کنترل ، انتخاب برنامه مورد علاقه ، Mozaïc کانال شبکه ، صفحه اصلی
راهنمای برنامه الکترونیکی : در حال حاضر + بعدی EPG ، راهنمای برنامه الکترونیکی
فرمت صفحه تنظیمات : (بدون میله های سیاه و سفید ، Autozoomقالب اصلی) ، (شامل 4:03 ، 14:09 ، 21:09) ، سوپر زوم ، فیلم گسترش 16:09 ، پهن ، unscaled (1080p را توسط نقطه
تله تکست : 1200 صفحه ابرمتن
ارتقا نرم افزار : نرم افزار خودکار جادوگر به روز رسانی ، ارتقا سیستم عامل از طریق USB ، ارتقاء سفت افزار آنلاین
چند رسانه ای : DLNA مرورگر رسانه ها ، خدمات تلویزیون شبکه ، USB مرورگر رسانه ها ، از Wi - Fi MediaConnect
نرم افزار چندرسانه ای
تصویر قابلیت پخش فرمت های : JPEG
پخش موسیقی در فرمت های : MP3 ، WMA (V2 تا v9.2) ، AAC
قالب های پخش ویدئو : : پشتیبانی از Codec های H264/MPEG-4 AVC ، MPEG - 1 ، MPEG - 2 ، MPEG - 4 ، WMV9/VC1 ، ظروف AVI ، MKV
شبکه تلویزیون : شامل
رادیو / پذیرش / انتقال
هوایی ورودی : 75 اهم هم محور (IEC75)
پخش فیلم : NTSC ، SECAM ، PAL
تلویزیون دیجیتال : زمینی --- ، --- - T MPEG4 ، --- - MPEG4 ، MHEG
رادیو باند : Hyperband ، S - کانال ، UHF ، VHF
وروردی و خروجی
لیست 1 اسکارت : صوتی L / R ، CVBS در ، RGB
لیست 2 اسکارت : صوتی L / R ، CVBS در ، RGB
داخلی 3 : YPbPr ، صوتی L / R در
VGA : ورودی کامپیوتر ،
HDMI : 1 HDMI v1.4 (بازگشت کانال صوتی
HDMI 2 : HDMI V1.3
HDMI 3 : HDMI V1.3
HDMI جانبی : HDMI V1.3
جلو / اتصالات جانبی : 2 عدد USB ، اسلات رابط مشترک ، کارت حافظه SD (Videostore)
اتصالات دیگر : از هدفون ، S PDIF از (هم محور) ، ساخته شده در Wi - Fi را 802.11b/g/n-spec ، اترنت RJ - 45 LAN ، 3D اتصال تلویزیون
HDMIاز ویژگی های : بازگشت کانال های صوتی ، Instaport تعویض سریع HDMI
EasyLink (HDMI - CEC)یک تماس بازی ، EasyLink ، به علاوه لینک پیکسل (فیلیپس) ، کنترل از راه دور ، از طریق ،سیستم کنترل صوتی ، سیستم آماده به کار
PCشبکه پیوند دارند : گواهی DLNA 1.5
لوازم جانبی عرضه شده
کنترل از راه دور
دفترچه رانما
عینک -3d-
باطری
پایه معمولی
=========================
9706:
تصویر / صفحه نمایش
نمایش : 2D تقسیم نور پس زمینه LED
اندازه صفحه نمایش مورب (متریک) : 117 سانتی متر
وضوح پنل : 1920 * 1080p را
3D حداکثر 3D ، 2D به 3D تبدیل ، تنظیم عمق 3D ، 2 پخش تمام صفحه انجمن
نسبت تصویر : 16:9
روشنایی : 500 CD / متر مربع
در مقابل صفحه نمایش پویا : 150،000،000:1
زمان پاسخ (معمولی) : 0.5 میلی ثانیه
بهبود تصویر : HD موتور کامل پیکسل ، کنتراست چشم بید فیلتر ، حرکت کامل طبیعی ، ISF کالیبراسیون تصویر ، کنترل های فعال + حسگر نور ، LED های حرفه ای ، حیطه گسترده رنگ صفحه نمایش ، وضوح تصویر سوپر ، محلی کاهنده نور پس زمینه LED ، رنگ عالی ، کنتراست عالی ، اسکن نور پس زمینه ، نرم افزار روشن ، 1200 هرتز حرکت کامل
مشخصات صدا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قدرت خروجی (RMS) : 40 W (2 × 20 W)
افزایش صدا : خودکار Leveller دوره ، از صدای شفاف ، فراگیر باور نکردنی ، زیر و باس کنترل
انواع بلندگو : صدا محوطه ایستاده
نرم افزار تلویزیون هوشمند
کنترل : MyRemote برنامه (IOS و اندیشه) ، USB صفحه کلید و ماوس پشتیبانی
SimplyShare : DLNA مرورگر رسانه ها ، رسانه های مرورگر USB ، Wi - Fi را MediaConnect
تلویزیون خالص : گرفتن تا تلویزیون ، فروشگاه آنلاین فیلم ، مرورگر اینترنت باز کنید ، برنامه های آنلاین
برنامه : تلویزیون مکث ، USB ضبط
تعداد ورودی و خروجی ها
تعداد اتصالات HDMI : 4
HDMI از ویژگی های : 3D ، کانال بازگشت صوتی
EasyLink (HDMI - CEC) کنترل از راه دور عبور ، از طریق ، کنترل سیستم صوتی ، سیستم آماده به کار ، وصل و بازی اضافه کردن به صفحه اصلی ، تغییر خودکار زیرنویس (فیلیپس) ، به علاوه لینک پیکسل (فیلیپس) ، یک تماس بازی
تعداد قطعات در (YPbPr) : 1
تعداد scarts (RGB / CVBS) : 1
تعداد USBs : 2
دیگر اتصالات : آنتن IEC75 ، مشترک رابط به علاوه (CI +) ، اترنت LAN RJ - 45 ، SD کارت حافظه (Videostore) ، از صدای دیجیتال (نوری) ، PC - در VGA + صوتی L / R در ، هدفون ها ، سرویس اتصال
ارتباط بی سیم : Wi - Fi به خبره
نرم افزار چند رسانه ای
قالب های پخش ویدئو : : پشتیبانی Codec های : ، ظروف : AVI ، MKV ، H264/MPEG-4 AVC ، MPEG - 1 ، MPEG - 2 ، MPEG - 4 ، WMV9/VC1
فرمت های پخش موسیقی : AAC ، MP3 ، WMA (V2 تا v9.2)
پشتیبانی از وضوح تصویر
ورودی کامپیوتر : تا 1920 x 1080 @ 60 هرتز
های ورودی : 24 ، 25 ، 30 ، 50 ، 60 هرتز تا 1920 x 1080p را
سایر ویژگی ها
شبکه کامپیوتر پیوند دارند : گواهی DLNA 1.5
راهنمای برنامه الکترونیکی : 8 روز * * * * راهنمای برنامه الکترونیکی
سهولت نصب و راه اندازی : شناسایی خودکار دستگاه های فیلیپس ، کانال نصب جادوگر ، تجهیزات جادوگر اتصال ، نصب شبکه ، تنظیمات دستیار جادوگر ، 2 - در - 1 Wallmount پایه
راحتی در استفاده : یک مرحله دکمه صفحه اصلی ، بر روی صفحه نمایش کتابچه راهنمای کاربر ، لمسی دکمه های کنترل
فرمت صفحه تنظیمات : پرکن ، Autozoom ، فیلم گسترش 16:09 ، سوپر زوم ، Unscaled ، عکس های دیجیتالی
سیگنال نشان می دهد : بله
ارتقا نرم افزار : نرم افزار خودکار جادوگر به روز رسانی ، ارتقا سیستم عامل از طریق USB ، ارتقاء سفت افزار آنلاین
رادیو / پذیرش / انتقال
تلویزیون دیجیتال : --- - C MPEG2 ، MPEG4 --- - C ، --- - T MPEG2 ، MPEG4 --- - T ، --- - T2 ،پخش فیلم : NTSC ، PAL ، SECAM
قدرت
قدرت برق : AC 220 - 240 V 50/60 هرتز
دمای محیط : 5 ° C تا 35 ° C
برچسب انرژی کلاس ها :
انرژی اتحادیه اروپا برچسب ها : 86 W
مصرف انرژی سالیانه : 119 کیلووات ساعت •
مصرف برق آماده به کار : <0.1 W
قدرت صرفه جویی در امکانات : 0 وات برق خاموش ، خودکار خاموش تایمر ، حالت محیط زیست ، محیط زیست منوی تنظیمات ، حسگر نور ، تصویر قطع (برای رادیو)
وجود سرب : بله
کردن حالت قابلیت مصرف انرژی : 0.01 W
ابعاد و وزن
تنظیم عمق : 39 میلیمتر
تنظیم ارتفاع : 660 میلی متر
تنظیم عرض : 1083 میلی متر
تنظیم عمق (با پایه) : 244 میلی متر
تنظیم ارتفاع (با پایه) : 718 میلی متر
تنظیم عرض (با پایه) : 1083 میلی متر
محصول وزن : 16 کیلوگرم
وزن (غرفه +) : 20 کیلوگرم
سازگار دیواری : قابل تنظیم 300 * 200 میلی متر
عرض پایه : 462 میلی متر
لوازم جانبی شامل
سیم برق
کنترل از راه دور
2 عدد باتری CR2032
Tabletop ایستاده مفصل گردنده
راهنمای استفاده سریع
بروشور
دیوار نصب براکت
2-D3 عینک
===========================
دوستان سوال من اینه که الان ایا این همه تفاوت کنتراست واقعیه بین این دو مدل؟
در ضمن سرعت پخش تصویر در 9705 200هرتز هستش که تا 400 هم بالا میره در 9706 چجوریه؟
darshab.tanha
01-05-2012, 23:21
از سری 7،8 و 9 هزار فیلیپس که بگیری قابلیت نمایش تصاویر 3بعدی داره ولی ترجیحا از سری 8 یا 9 هزار مدلی را متناسب با بودجه ات انتحاب کنید بهتر است. برای دیدن 3بعدی غیر از داشتن تلویزیونی که این قابلیت را داشته باشد باید یا دستگاه بلوری پلیر 3بعدی و یا گیرنده ----- 3بعدی داشته باشید... . و در نهایت وقتی که تصویر 3بعدی به گیرنده و یا دیسک فیلم 3بعدی داخل بلوری پلیر بزاری می تونی تصاویر 3بعدی از طریق تی وی داشته باشی.....
برای 3بعدی > 1- تلویزیون با قابلیت پخش تصاویر 3بعدی+ 2- عینک مربوطه + 3- فیلم یا سورس 3بعدی + 4- دستگاه پخش تصاویر 3بعدی مثل بلوری پلیر 3بعدی نیاز دارید.
در مورد مدل هم در حال حاضر از قیمت های بانه مطلع نیستم که بتونم مدلی را متناسب با بودجه شما معرفی کنم.... اگر بفرمایید در این رنج قیمت چه مدل هایی از فیلیپس می تونید خریداری کنید...در اون صورت می تونم راهنمایی کنم.
خواهشا اگر در خصوص رسیورهائی که میتونه کانالهای سه بعدی رو بگیره و نیز اسامی کانالهای سه بعدی اطلاعاتی دارین بگین چون من میخوام یه دونه ----- سه بعدی بگیرم ولی میگن قیمتش بالای دو میلیون تومنه .
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
یعنی ما تا اخر عمرمون نمیتونیم از تله تکست تی وی فیلیپسمون استفاده کنیم . یا از زیر نویس های فارسی ؟
matilda56
01-05-2012, 23:32
دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون و من رسیورم شبکه های hdو3dرو ساپورت میکنه مشکلی نیست.البته من فقط مدل 40 یا 42 رو میخوام.
فقط میومنه چند تا سوال در مورد کنتراست و سرعت پخش تصویر در 9706
در 9705 که سرعت پخش تصویر 200 هرتز عنوان شده که تا 400 هم بالا میره برای 9706 رو نمیدونم؟
ببینین این مشخصات دو مدل 9705 و 9706 البته 46:
9705:
تصویر
بهبودکامل تصویر : پیکسل HD ،حرکت طبیعی ، کنتراست عالی ، رنگ عالی ، صفحه نمایش گسترده رنگ حیطه ، کنترل های فعال + حسگر نور ، کاهش سر و صدا 2D/3D ، 400 هرتز پاک کردن ال سی دی ، اسکن نور پس زمینه ، محلی کاهنده نور پس زمینه LED ، سگمنتال نور پس زمینه LED ، نرم افزار روشن ، LED نرم افزار ، سوپر قطعنامه ، تلویزیون 3D آماده
امکانات Ambilight : Ambilight طیف 3 ، متفرقه نور در حالت آماده باش ، سوئیچ نرم ، دیوار رنگ تطبیقی
پشتیبانی از وضوح تصویر
صدا
افزایش صدا : خودکار Leveller دوره ، تقویت صدای باس پویا ، قیمت باور نکردنی -صدای فراگیر ، زیر و بم های کنترل ، از صدای شفاف
سایر ویژگی ها
سهولت نصب : نصب به شبکه ، تنظیمات دستیار جادوگر ، جادوگر اتصال به دستگاه ، دستگاه های خودکار شناسایی فیلیپس ، 1 Wallmount پایه
راحتی در استفاده : بر روی صفحه نمایش کتابچه راهنمای کاربر ،دکمهای لمسی کنترل ، انتخاب برنامه مورد علاقه ، Mozaïc کانال شبکه ، صفحه اصلی
فرمت صفحه تنظیمات : (بدون میله های سیاه و سفید ، Autozoomقالب اصلی) ، (شامل 4:03 ، 14:09 ، 21:09) ، سوپر زوم ، فیلم گسترش 16:09 ، پهن ، unscaled (1080p را توسط نقطه
چند رسانه ای : DLNA مرورگر رسانه ها ، خدمات تلویزیون شبکه ، USB مرورگر رسانه ها ، از Wi - Fi MediaConnect
نرم افزار چندرسانه ای
قالب های پخش ویدئو : : پشتیبانی از Codec های H264/MPEG-4 AVC ، MPEG - 1 ، MPEG - 2 ، MPEG - 4 ، WMV9/VC1 ، ظروف AVI ، MKV
رادیو / پذیرش / انتقال
وروردی و خروجی
اتصالات دیگر : از هدفون ، S PDIF از (هم محور) ، ساخته شده در Wi - Fi را 802.11b/g/n-spec ، اترنت RJ - 45 LAN ، 3D اتصال تلویزیون
EasyLink (HDMI - CEC)یک تماس بازی ، EasyLink ، به علاوه لینک پیکسل (فیلیپس) ، کنترل از راه دور ، از طریق ،سیستم کنترل صوتی ، سیستم آماده به کار
لوازم جانبی عرضه شده
کنترل از راه دور
دفترچه رانما
عینک -3d-
باطری
پایه معمولی
=======================
9706:
تصویر / صفحه نمایش
بهبود تصویر : HD موتور کامل پیکسل ، کنتراست چشم بید فیلتر ، حرکت کامل طبیعی ، ISF کالیبراسیون تصویر ، کنترل های فعال + حسگر نور ، LED های حرفه ای ، حیطه گسترده رنگ صفحه نمایش ، وضوح تصویر سوپر ، محلی کاهنده نور پس زمینه LED ، رنگ عالی ، کنتراست عالی ، اسکن نور پس زمینه ، نرم افزار روشن ، 1200 هرتز حرکت کامل
مشخصات صدا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افزایش صدا : خودکار Leveller دوره ، از صدای شفاف ، فراگیر باور نکردنی ، زیر و باس کنترل
SimplyShare : DLNA مرورگر رسانه ها ، رسانه های مرورگر USB ، Wi - Fi را MediaConnect
تلویزیون خالص : گرفتن تا تلویزیون ، فروشگاه آنلاین فیلم ، مرورگر اینترنت باز کنید ، برنامه های آنلاین
تعداد ورودی و خروجی ها
EasyLink (HDMI - CEC) کنترل از راه دور عبور ، از طریق ، کنترل سیستم صوتی ، سیستم آماده به کار ، وصل و بازی اضافه کردن به صفحه اصلی ، تغییر خودکار زیرنویس (فیلیپس) ، به علاوه لینک پیکسل (فیلیپس) ، یک تماس بازی
دیگر اتصالات : آنتن IEC75 ، مشترک رابط به علاوه (CI +) ، اترنت LAN RJ - 45 ، SD کارت حافظه (Videostore) ، از صدای دیجیتال (نوری) ، PC - در VGA + صوتی L / R در ، هدفون ها ، سرویس اتصال
نرم افزار چند رسانه ای
قالب های پخش ویدئو : : پشتیبانی Codec های : ، ظروف : AVI ، MKV ، H264/MPEG-4 AVC ، MPEG - 1 ، MPEG - 2 ، MPEG - 4 ، WMV9/VC1
پشتیبانی از وضوح تصویر
سایر ویژگی ها
سهولت نصب و راه اندازی : شناسایی خودکار دستگاه های فیلیپس ، کانال نصب جادوگر ، تجهیزات جادوگر اتصال ، نصب شبکه ، تنظیمات دستیار جادوگر ، 2 - در - 1 Wallmount پایه
راحتی در استفاده : یک مرحله دکمه صفحه اصلی ، بر روی صفحه نمایش کتابچه راهنمای کاربر ، لمسی دکمه های کنترل
فرمت صفحه تنظیمات : پرکن ، Autozoom ، فیلم گسترش 16:09 ، سوپر زوم ، Unscaled ، عکس های دیجیتالی
رادیو / پذیرش / انتقال
تلویزیون دیجیتال : --- - C MPEG2 ، MPEG4 --- - C ، --- - T MPEG2 ، MPEG4 --- - T ، --- - T2 ،پخش فیلم : NTSC ، PAL ، SECAM
قدرت
برچسب انرژی کلاس ها :
قدرت صرفه جویی در امکانات : 0 وات برق خاموش ، خودکار خاموش تایمر ، حالت محیط زیست ، محیط زیست منوی تنظیمات ، حسگر نور ، تصویر قطع (برای رادیو)
ابعاد و وزن
لوازم جانبی شامل
سیم برق
کنترل از راه دور
2 عدد باتری CR2032
راهنمای استفاده سریع
بروشور
دیوار نصب براکت
2-D3 عینک
==========================
دوست عزیز این کنتراست مدل 9706 رو با 9705 ببینین چقدر متفاوته؟!!! ایا واقعیه این اختلاف؟
در ضمن پردازش رنگ در 9706 چنده؟ 17بیتی یا پایینتره؟
matilda56
01-05-2012, 23:45
آقا چرا پستهای من نشون داده نمیشه؟
zxcvbnm12
01-05-2012, 23:46
خواهشا اگر در خصوص رسیورهائی که میتونه کانالهای سه بعدی رو بگیره و نیز اسامی کانالهای سه بعدی اطلاعاتی دارین بگین چون من میخوام یه دونه ----- سه بعدی بگیرم ولی میگن قیمتش بالای دو میلیون تومنه .
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
یعنی ما تا اخر عمرمون نمیتونیم از تله تکست تی وی فیلیپسمون استفاده کنیم . یا از زیر نویس های فارسی ؟
دوست من ----- سه بعدی دومیلیون :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
نه دوست من اگه میخوای یه چیز خوب و ساده و کارای خوب داشته باشه و باهاش ازشیرینگ اینترنتی استفاده کنید اول استرانگ 4902 را بشما پیشنهاد میدم
ولی اگه یه چیز باحال و عالی میخوای ایکس کروز 400 پلاس را بشما معرفی میکنم رسیوری عالی هستش
قیمتها هم ایکس کروز 310 و 4902 استرانگ هم 330 هزارتومان هستش با سی پی یو عالی
در مورد فلیپس اینکه تا خر عمر باید قید تله تکست زا بزنیم بحرحال همینه دیگه درااین مورد بحث شد فراوان هر برندی کابر خودشو میطلبه من اصلا بدنبال امکانات نبودم یه چیز فول با کیفیت عالی میخواستم اونم فلیپس بود که پیداکردم و به رویاهای خودم رسیدیم
ولی شمما اگه شارپ خرید میکردید بد نبود ازامکانات و ویژگیهاش استفاده میکردید برند عالی هستش:40:
sound.vision
02-05-2012, 09:34
دوستان عزیز به دلیل مشکلات احتمالی لطفا در مورد رس * یور صحبت نکنید که تاپیک دچار مشکلی نشود.
matilda56
02-05-2012, 13:05
دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون و من رسیورم شبکه های hdو3dرو ساپورت میکنه مشکلی نیست.البته من فقط مدل 40 یا 42 رو میخوام.
فقط میومنه چند تا سوال در مورد کنتراست و سرعت پخش تصویر در 9706
در 9705 که سرعت پخش تصویر 200 هرتز عنوان شده که تا 400 هم بالا میره برای 9706 رو نمیدونم؟
ببینین این مشخصات دو مدل 9705 و 9706 البته 46:
9705:
تصویر
پشتیبانی از وضوح تصویر
صدا
سایر ویژگی ها
نرم افزار چندرسانه ای
رادیو / پذیرش / انتقال
وروردی و خروجی
لوازم جانبی عرضه شده
کنترل از راه دور
دفترچه رانما
عینک -3d-
باطری
پایه معمولی
=======================
9706:
تصویر / صفحه نمایش
تعداد ورودی و خروجی ها
نرم افزار چند رسانه ای
پشتیبانی از وضوح تصویر
سایر ویژگی ها
رادیو / پذیرش / انتقال
قدرت
برچسب انرژی کلاس ها :
ابعاد و وزن
لوازم جانبی شامل
سیم برق
کنترل از راه دور
2 عدد باتری CR2032
راهنمای استفاده سریع
بروشور
دیوار نصب براکت
2-D3 عینک
==========================
دوست عزیز این کنتراست مدل 9706 رو با 9705 ببینین چقدر متفاوته؟!!! ایا واقعیه این اختلاف؟
در ضمن پردازش رنگ در 9706 چنده؟ 17بیتی یا پایینتره؟
دوستان کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟
parham511
02-05-2012, 13:56
در مورد فلیپس اینکه تا خر عمر باید قید تله تکست زا بزنیم بحرحال همینه دیگه درااین مورد بحث شد فراوان هر برندی کابر خودشو میطلبه من اصلا بدنبال امکانات نبودم یه چیز فول با کیفیت عالی میخواستم اونم فلیپس بود که پیداکردم و به رویاهای خودم رسیدیم
ولی شمما اگه شارپ خرید میکردید بد نبود ازامکانات و ویژگیهاش استفاده میکردید برند عالی هستش:40:
با یه گیرنده دیجیتال مستقل بقیمت 80 تومن هم میتونین با اتصال USB هر نوع فرمت فیلم بهمراه زیرنویس نگاه کنین و هم به تلتکست دسترسی خواهید داشت.
من خودم گیرنده دنای ----T مدل STB327HD رو پیشنهاد میکنم، که خودمون جدیدا خریدیم، پردازشگرش خیلی قویه، رزولوشنش 1080p هست، و همزمان می تونه یه کانالو پخش کنه و یه کانال دیگرو روی USB ضبط کنه.
کیفیت، سرعت و فرمتهای تصویری که ساپورت میکنه واقعا عالیه و برای حل مشکل تلتکست و فرمت های فیلم واقعا عالیه.
همچنین ساخته ایرانه و یکسال گارانتی و 60 ماه پشتیبانی محصول داره.
sound.vision
02-05-2012, 16:34
دوستان کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟
در مورد تفاوت ها باید بگم بلی.. مدل جدیدتر فیلیپس سری 9 هزار مشخصات قوی تری داره ولی از اونجایی که شما گفتی که می خوای سایز 40 یا 42 باشه باید بگم 9706 کوچکترین اندازه اش 46 اینچ است.اگر سایز 40 می خوای باید روی همون 9705 فکر کنی اما اگه سایز 46 و هزینه بیشتر رو می تونی تقبل کنی 9706 گزینه مناسبی هست. در هر حال هر دو مدل مشخصات خوب و تصاویر و صدای فوق العاده ای دارند.
sami_1985
04-05-2012, 20:24
دوستان نظرتون نسبت به ال ای دی مدل "32 PFL5606 چيه؟قيمتش 780 تومان توی بانه!ارزش خريد داره؟
می خوام به عنوان مانيتور ازش استفاده کنم،يعنی همش به کامپيوترم وصل باشه با HDMI
کسی اگه قيمت تهرانش رو داره بگه بی زحمت
darshab.tanha
05-05-2012, 16:24
سلام
اون روز من یه رس*ور از دوستم قرض گرفتم تا امتحانش کنم اچ دی بود ولی آیکونی که برای رس*ور خودم در ex1 تعریف کرده بودم کار نکرد مجبور شدم برای جدیده یه آیکون جدیدی تعریف کنم . حالا میخوام بدونم راه حلی هست که بتونم این آیکون جدید تعریف شده رو حذف کنم . مدل من 8605 است .
sound.vision
05-05-2012, 20:40
دوستان نظرتون نسبت به ال ای دی مدل "32 PFL5606 چيه؟قيمتش 780 تومان توی بانه!ارزش خريد داره؟
می خوام به عنوان مانيتور ازش استفاده کنم،يعنی همش به کامپيوترم وصل باشه با HDMI
کسی اگه قيمت تهرانش رو داره بگه بی زحمت
به عنوان یه تلویزیون و همچنین با در نظر گرفتن آیتم قیمت، انتخاب خوبیه... اما در مورد اینکه چقدر برای یه مونتیور کامپیوتر هم کارایی داشته باشه... موضوع دیگه ای هست... در مورد قیمت هم فکر نمی کنم این مدل در حال حاضر تو تهران موجود باشه..... اگه مونیتورهای فیلیپس رو هم بخوای فکر کنم بتونی تا 24 اینچش رو تو تهران پیدا کنی... یادمه یه مغازه تو پاساژ ایرانیان (میدان ولیعصر) یه سری از اجناس فیلیپس از جمله مونیتور رو هم داره.....
matilda56
08-05-2012, 19:11
دوستان من بالاخره مدل 9705 رو گرفتم واقعا" چیز معرکه ای هستش هیچی کم نداره خدا رو شکری فقط مشکلی که دارم اینه که
1-چطوری تصاویر سه بعدی ببین؟ البته عینک بهم داده اما مثل اینکه نرم افزار میخواد به led اضافه گنی تا بتونی سه بعدی رو ببینی
2- وقتی خواسم ال ای دی رو بگیرم فروشنده یه sound bar هم بهم داد اما من نمیتونم راه اندازی کنم. فیشهای قرمز و سفید رو درست به پشت ledوصل کردم 2 تا فیش دیگه هم داره که یه فیش مشکی coaxial داره که نمیدونم به کجای ledوصل کنم . یه فیش مشکی دیگه هم مال mp3هستش که اونو هم نمیدونم به کجا وصل کنم.
میشه دوستان در مورد این 2 مشکل کمکی کنن.
matilda56
08-05-2012, 19:58
دوستان مشکلم با sound bar حل شد . فقط لطف کنین و بگین که چه نرم افزاری رو باید بریزم روی led فیلیپس مدل 9705 تا بتونم شبکه های سه بعدی رو ببینم؟ البته عینک هم دارم از اونایی که احتیاج به شارژ نداره همچنین ر س ی و ر ایکس کروز 400hdهم دارم که شبکه های 3dرو ساپورت میکنه.
matilda56
09-05-2012, 11:04
دوستان کسی نیست کمکی کنه؟ یکی از دوستان گفت که باید گزینه پهلو به پهلو رو انتخاب کنین تا بتونین شبکه های سه بعدی رو ببینین.
دوستان این گزینه پهلو به پهلو رو باید از کجا تنظیم کرد؟
matilda56
09-05-2012, 19:40
دوستان مشکلم با sound bar حل شد . فقط لطف کنین و بگین که چه نرم افزاری رو باید بریزم روی led فیلیپس مدل 9705 تا بتونم شبکه های سه بعدی رو ببینم؟ البته عینک هم دارم از اونایی که احتیاج به شارژ نداره همچنین ر س ی و ر ایکس کروز 400hdهم دارم که شبکه های 3dرو ساپورت میکنه.
دوستان کسی نیست کمکی کنه؟ یکی از دوستان گفت که باید گزینه پهلو به پهلو رو انتخاب کنین تا بتونین شبکه های سه بعدی رو ببینین.
دوستان یعنی کسی نیست بعد از 2 روز یه راهنمایی کنه دمتون گرم.
matilda56
09-05-2012, 22:17
دوستان من مدل pfl9705h/12 رو گرفتم ارتقائ نرم افزاری رو هم انجام دادم هم انجام دادم اما بازم نمیتونم شبکه های سه بعدی رو ببینم چیکار کنم؟بعضی از دوستان میگن این مدل فقط ready 3d هستش اما وقتی از منو و قسمت help در مورد 3d میخونی نوشته فول ساپورت 3d
اینم عکساش:
sound.vision
10-05-2012, 19:23
درود،
تبریک می گم بابت انتخابی که کردی... یکی از بهترین های بازار رو خریدی.... از اون بهتر که یه Sound Bar هم خریدی.... مدل ساند بار چیه چه قیمتی خریدی؟ در موردش کمی بیشتر صحبت کن.
اما در مورد 3بعدی »
دوست عزیز اگه پست های قبلی رو بخونی به کرات توضیح دادم که برای دیدن تصاویر 3بعدی در تی وی 9705 به چه آیتم هایی نیاز دارید.
نکته : یه جا از صحبت هایی که کردی به نظرم گفتی که عینکی که گرفتی از نوعی هست که نیاز به باتری نداره؟ اتفاقا بر عکسه.... چون تی وی های فیلیپس یعنی سری 8 و 9 هزار و یا همین مدلی که شما داری از اون دسته تی وی هایی هستند که تصاویر 3بعدی را به صورت اکتیو پخش می کنند بنابراین شما نیاز به عینک 3بعدی از نوع
باتری خور یا مثلا یه همچین مدلی داری : PTA-02 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D3 7199)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد گزینه های 3بعدی هم کار بسیار ساده است. وقتی سورس 3بعدی به دستگاه بدی اون وقت گزینه های 3بعدی تلویزیون هم فعال می شه و می تونی از طریق ریموت کنترل پخش 3بعدی رو فعال کنی... اینکه گزینه چپ و راست و یا بالا و پایین رو انتخاب کنی بستگی به سورس 3بعدی داره که قاعدتا اگه تصویر چپ و راست پخش بشه شما هم باید گزینه مربوطه رو انتخاب کنی.
این هم اضافه کنم که برای دیدن 3بعدی حتمن اطلاعات تصویری باید از طریق کابل HDMI به تلویزیون انتقال پیدا کنه.
mohammadehm
12-05-2012, 00:14
khahesh daram ke harchi saritar mano komak konid.
lotfan ye model az philips ke 3D,DLAN,WIFI,SMART,----T.. DASHTE BASHERO TO MAYEHAYE 2000000 TOMAN MOAREFI KONID. LOTFAN AKSESHO BEZARID.
ASLAN MAN MITONAM BE PHILIPS ETMINAN KONAM NESBAT BE SAMSUNG YA SONY??
KHEILI MAMNUN
LOTFAN PEYGHAME KHOSUSI BEZARID
matilda56
12-05-2012, 06:59
دوست عزیز والا اینجا باید شانس بیاری تا زود جوابتون رو بدن . ببین دوست عزیز توی رنج قیمت شما فیلیپس با یه همچین اماکاناتی پیدا نمیشه مگر اینکه برین بانه و از اونجا خرید کنین مثل من . مدلی که شما میخواین با اماکانتی که شما مد نظرتون هست تقریبا" مثل مدل من میافته الابته مدئلهای جدیدتر مثل 8606 و 7606 و 9605 و 9606 هم هست اما یا امکاناتی که شما میخواین و پولی که شما میواین بدین جور در نمیاد. مدلی که الان من گرفتم بهترین برند فیلیپس هستش البته بعد از 9706 مدل که تازه اومده . من توی بانه 9705 مدل 40 اینچ رو به قیمت 2550 گرفتم همراه سوند بار.
حالا تهران رو نمیدونم قیمتش چنده.
دوست عزیز والا اینجا باید شانس بیاری تا زود جوابتون رو بدن . ببین دوست عزیز توی رنج قیمت شما فیلیپس با یه همچین اماکاناتی پیدا نمیشه مگر اینکه برین بانه و از اونجا خرید کنین مثل من . مدلی که شما میخواین با اماکانتی که شما مد نظرتون هست تقریبا" مثل مدل من میافته الابته مدئلهای جدیدتر مثل 8606 و 7606 و 9605 و 9606 هم هست اما یا امکاناتی که شما میخواین و پولی که شما میواین بدین جور در نمیاد. مدلی که الان من گرفتم بهترین برند فیلیپس هستش البته بعد از 9706 مدل که تازه اومده . من توی بانه 9705 مدل 40 اینچ رو به قیمت 2550 گرفتم همراه سوند بار.
سلام
دوست گرامی
شما تازه بانه تشریف برده بودید.
لطفا بفرمایید در بانه مدل 9706 سایز 46 اینچ موجود بود یا نه ؟
و اگر از قیمتش هم اطلاعی دارید ممنون میشم بفرمایید.
با تشکر
matilda56
13-05-2012, 11:50
بله من تازه چند روز پیش برگشتم.نه دوست عزیز هنوز وارد بانه نشده بود گفت احتمال داره تا 1ماه دیگه شاید بیاد اما قیمت 46 رو حدودای 6500 قیمت میدادن. البته 40 یا 42 هم که نداره.
Razavi Parsa
22-05-2012, 05:24
سلام دوست عزيز
شما دقيقا كي بانه بوديد؟ اين قيمتي كه خريد كردين( انشالله مباركتون باشه و خدا نصيب ما هم بكنه!) خيلي نسبت به گذشته افزايش داشته و ظاهرا نوسانات ارز هم خيلي رو قيمت بانه هم تاثير داشته. آخه الان 9705 سايز 40 رو نمايندگي ميده 3300. يادمه همينجا خونده بودم تي وي 9705 سايز 46 رو تو بانه دوستان 2800 قيمت گرفته بودند حالا سايز 40 شده 2550؟
در هر حال لطف مي كنيد شماره اون جايي كه خريد كردين رو بدين مي خوام واسه 9706 سايز 46 و يا شايدم همين 9705 سايز 46 به بالا تماس بگيرم. راستي سوند بار همون 3 تيكه اسپيكر خود فيليپسه كه صفحه اول اين تاپيك عكسهاش هست ديگه نه؟ ممنون
matilda56
23-05-2012, 22:25
نه دوست عزیز قیمتها کلا" تغییر کرده بخاطر نوسانات ارز. مدلهای دیگ
ه هست به قیمتهای پایینتر مثل 8606و 7606 و .. اما بهترین برند فیلیپس که شامل دو مئل 9705 و 9706 میشه قیمت بالایی دارن.من دقیقا" 20 اردیبهشت بانه بودم. قیمتها هم همینه 9706 فقط سایز 46 اون بالای 6 میلیون قیمت میدادن تازه هنوز وارد نشده بود. 9705 هم 2550 بود و 46 رو یادم نیست فکرکنم حدودای 4800 قیمت میدادن.
Razavi Parsa
23-05-2012, 22:55
ممنون
اگه صبر كنيم ممكنه قيمت ها پايين تر بياد؟ نكنه باز اينجوري نجومي بره يالا! آخه من اين همه صبر كردم تا قيمت 9705 يا كلا سري 9 به طور كامل افت كنه يه دفعه اينجوري شد!
Razavi Parsa
25-05-2012, 08:20
امروز تو سايت امير كالا بودم قيمت هاي فيليپس اين جوري بود( با دلار 1779 به گفته خود سايت)
9705 سايز 40 2700
9705 سايز 46 3240
9706 سايز 46 4000
فكر مي كنم اختلاف قيمت با قبل از گراني دلار حدود يك تومان باشه .
اينجا يك مدل توشيبا سه بعدي تبليغ كرده بدون نياز به عينك دوستان لطف كنن با سري 9 فيليپس مقايسه كنن و نظر بدن تا ببينيم كدوم بهتره ( واسه ماها كه هنوز نخريديم!)
Razavi Parsa
27-05-2012, 08:01
من یه 24 ساعت کامل و مفید رو در بانه دور زدم همه چی اونجا دستم اومد.[/QUOTE]
راستي مدلي از فيليپس يا برندهاي ديگه به چشمتون خورد كه --- - S2 داشته باشن؟
cherry20
12-06-2012, 22:57
سلام دوستان
من حدود 2 ماه پیش مدل 8606 سایز 46 رو از بانه خریداری کردم .مشکلی که داره اینه که وقتی تلوزیون رو به برق وصل میکنم واسه چند ثانیه تصویر پرش داره و بعدش نور صفحه کم و زیاد میشه بعد از چند ثانیه مشکلش به خودی خود حل میشه.جالب اینجاست که tv نو هستش و من واسه جهیزیم خریدم و تا حالا 4 یا 5 بار روشنش کردم.با یه تعمیر کار فیلیپس تماس گرفتم گفت اشکال از پاورشه و تعمیر نیاز داره.کسی اطلاعی داره که ممکنه با تعمیر مشکلش حل شه یا لوازمش گیر نمیاد؟چه قدر هزینه داره؟خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.
sound.vision
13-06-2012, 09:06
سلام دوستان
من حدود 2 ماه پیش مدل 8606 سایز 46 رو از بانه خریداری کردم .مشکلی که داره اینه که وقتی تلوزیون رو به برق وصل میکنم واسه چند ثانیه تصویر پرش داره و بعدش نور صفحه کم و زیاد میشه بعد از چند ثانیه مشکلش به خودی خود حل میشه.جالب اینجاست که tv نو هستش و من واسه جهیزیم خریدم و تا حالا 4 یا 5 بار روشنش کردم.با یه تعمیر کار فیلیپس تماس گرفتم گفت اشکال از پاورشه و تعمیر نیاز داره.کسی اطلاعی داره که ممکنه با تعمیر مشکلش حل شه یا لوازمش گیر نمیاد؟چه قدر هزینه داره؟خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.
درود،
دستگاه خیلی خوبی خریداری کردی... فقط از بدشانسی هست که چنین مشکلی پیش اومده... ببنید اول از همه اینکه اگه تهران هستید در صورتیکه مشکلی برای تلویزیون شما پیش آمده بهترین کار مراجعه به همون شرکتی هست که کم و بیش تلویزیون های فیلیپس رو وارد می کنه... اگه قرار باشه کسی بتونه این مدل از تلویزیون ها رو (به خاطر پیچیدگی زیاد) بتونه تعمیر کنه قاعدتا نمایندگی انتخاب معقول تری هست تا تعمیرکارهای متفرقه....
خیلی مطمئئ نیستم که ایراد از منبع تغذیه و یا پاور دستگاه باشه چون نباید بعد از چند ثانیه مشکل برطرف بشه... بله اگه از این تلویزیون های لامپی قدیمی بود که تو مدارهای تغذیه آن ها از های ولتاژ استفاده می شد یه همچین مشکلی شاید توجیه داشت ولی این تلویزیون بعیده.
من جای شما بودم این کارا رو می کردم :
1- با بخش فنی و پشتیبانی تلویزیون های فیلیپس مکاتبه می کردم و مشکل پیش آمده را توضیح می دادم (معمولا وب سایت بخش بریتانیا فیلیپس خیلی سریع و دقیق پاسخ می دن) و از اونا راهنمایی می خواستم
2- تلویزیون رو با آخرین آپدیتی که وجود داره، آپدیت می کردم
3- در صورتیکه این مشکل با چند ثانیه صبوری خود به خود حل می شه ترجیح می دادم که دستگاه رو به دست تعمیر کارایی که از روی شانس و حدس و گمان کاری انجام می دن ندم.
دفتر نمایندگی و تعمیرگاه مرکزی فیلیپس در میدان فردوسی، ساختمان فیلیپس واقع شده.... در مورد لوازم هم باید باشه چون مشکل عمده ای نداره دستگاه شما در صورتیکه که نیاز به قطعه خاصی داشته باشه که این جا موجود نباشه... خود تعمیرگاه مرکزی قطعه مورد نظر رو از اون ور سفارش می ده و همچین مشکلی هم نباید هزینه چندانی داشته باشه... وقتی یه تی وی هزینه بر می شه که ال سی دیش ایراد داشته باشه.
امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه
POORYAII
13-06-2012, 20:36
اینم لینک جهت دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویا
تشکر فراموش نشود!
مال مکن با این روش سه بعدی نشد این کارا رو هم انجام دادم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم خدااااااااا:19::19::37:
1-من کیت سه بعدی رو کاملا نصب کردم و درست هم نصب کردم اما وقتی روش شما رو با کامپیوتر Pc امتحان کردم جواب نداد!! یعنی فایل رو به فرمت های مختلف hd و غیر hd به صورت mpg2 تبدیل کردم ولی متاسفانه تصویر فقط ساید بای ساید بدون سه بعدی هستش و سه بعدی نمیشه! باید چیکار کنم به نظرت؟ (تنظیمات سه بعدی غیر فعال است یعنی یه علامت ممنوع در قسمت 3D Format هستش)
2- خود شما با چه نرم افزاری فیلمت رو تبدیل میکنی به mpg2 اگه مشه اسمشو بهم بگید؟
راستی آپدیتش کردم به ورژن 140.47
POORYAII
15-06-2012, 00:26
اصلا این نرم افزار سه بعدی transmitter همون آپدیتی هست که توی سایت فیلیپس برای درایورهاش انتشار میده یا فرق داره؟؟؟ اگه فرق داره خوب من فایلی رو که روی فلشش بود رو حذف کردم و الان هم بجاش اون آپدیتش رو نصب کردم اگه میشه واسم آپلودش میتونید بکنید؟؟
خیلی ممنان....
sound.vision
15-06-2012, 09:52
اگه شما فایلی رو که روی فلش همراه دستگاه بوده باشه رو حذف کردین، باید بگردین و جایگزینی برای این فایل فلش پیدا کنی تا گزینه 3بعدی تلویزیون شما فعال بشه... احتمال زیاد روش کار رو برای دیدن 3بعدی درست انجام دادی ولی به خاطر اینکه اون آپدیت 3بعدی رو از روی فلش نصب نکردی به مشکل خوردی... در فایل آپدیتی که از سایت فیلیپس برای خود تلویزیون دریافت کردی برای رفع اشکال و ایرادات نرم افزاری دستگاه هست و شامل فعال سازی گزینه 3بعدی نمی شه.....
POORYAII
15-06-2012, 10:53
حالا خاک تو سرم چیکار کنم !!!!! کسی از شما 8605 نداره واسم اپلودش کنه؟؟ خودمم همین احتمال رو زدم ممنون از شما .....ولی خوب ببین یه چیزی بگم: مگه این فایل با فایل اینترنت که هردوتاشون یه اسم دارن (autorun.upg) خوب چه فرقی با هم دارن ...
تو بانه سال 2011 اون فروشنده بهم گفت که ترنسمیتر رو نصب میکنی بالاش یا پایینش بعدش فلش رو میزنی و خودش نصب میکنه هنگام اینستال تلویزیون، بعدش فیلم سه بعدی را رو فلش میریزی!!!!!بعدش عینک ها رو میزنی و سه بعدی میبینی حتی نگفت که قسمت 3D Format داره و خودم فهمیدم ولی روز اول تلویزیون هم اون قسمت غیرفعال بود گفتم شاید با نصب کابل hdmi فعال بشه که نشد شاید فقط با بلوری سه بعدی فعال بشه که من در فکرم که چرا مال شما بدون بلوری انجام شد؟
راستی آخرین برنامه تلویزیون فیلیپس دو روز پیش برای این تلویزیون 8605 در سایتش قرار داده و ورژنش شده 140.48 (اینو نصب کنم ببینم چی میشه)...:9:
حالا خاک تو سرم چیکار کنم !!!!! کسی از شما 8605 نداره واسم اپلودش کنه؟؟ خودمم همین احتمال رو زدم ممنون از شما .....ولی خوب ببین یه چیزی بگم: مگه این فایل با فایل اینترنت که هردوتاشون یه اسم دارن (autorun.upg) خوب چه فرقی با هم دارن ...
تو بانه سال 2011 اون فروشنده بهم گفت که ترنسمیتر رو نصب میکنی بالاش یا پایینش بعدش فلش رو میزنی و خودش نصب میکنه هنگام اینستال تلویزیون، بعدش فیلم سه بعدی را رو فلش میریزی!!!!!بعدش عینک ها رو میزنی و سه بعدی میبینی حتی نگفت که قسمت 3D Format داره و خودم فهمیدم ولی روز اول تلویزیون هم اون قسمت غیرفعال بود گفتم شاید با نصب کابل hdmi فعال بشه که نشد شاید فقط با بلوری سه بعدی فعال بشه که من در فکرم که چرا مال شما بدون بلوری انجام شد؟
راستی آخرین برنامه تلویزیون فیلیپس دو روز پیش برای این تلویزیون 8605 در سایتش قرار داده و ورژنش شده 140.48 (اینو نصب کنم ببینم چی میشه)...:9:
وقتی نرم افزار رو نصب کنی منوی 3d میاد ولی غیر فعاله. هر وقت کابل hdmi وصل کنی فعال میشه
Razavi Parsa
15-06-2012, 15:08
سلام
لينكي هست كه مشخصات 8606 سايز 46 رو به صورت pdf داشته باشه؟
دوستان هم رده فيليپس سري 9 (از لحاظ كيفيت و امكانات)در سايز 46 چه مدل هايي از فيليپس هستش؟ يعني منظورم اينه كه تمام مشخصات سري 9 رو داشته باشه و فقط سه بعدي نباشه اخه اين تكنولوژي هنوز اونجور كه بايد كامل نشده و دردسرهاي خودشو داره و به نظرم اگه بتونم تي وي با همون مشخصات ولي بدون امكان سه بعدي پيدا كنم و هزينه اضافي نكنم بهتره
POORYAII
15-06-2012, 20:26
این صفحه زده برای راه اندازی سه بعدی باید آپدیت فیرمور آپگریت رو نصب کنی که یعنی همون اخرین ورژن هستش و به ورژن قبلی که من نصب کردم ربطی نداره تازه این جدید تر هم هست ولی با نصب کابل hdmi هم
گزینه ی 3d format ظاهر نشد هیچ مشکلی هم نداره تازه چینی هم نیست کیت سه بعدیش ساخت خود Netherland هنلد هستش و خودش هم در مجارستان اسمبل شده دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟
POORYAII
15-06-2012, 20:33
این صفحه زده برای راه اندازی سه بعدی باید آپدیت فیرمور آپگریت رو نصب کنی که یعنی همون اخرین ورژن هستش و به ورژن قبلی که من نصب کردم ربطی نداره تازه این جدید تر هم هست ولی با نصب کابل hdmi هم
گزینه ی 3d format ظاهر نشد هیچ مشکلی هم نداره تازه چینی هم نیست کیت سه بعدیش ساخت خود Netherland هنلد هستش و خودش هم در مجارستان اسمبل شده دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟
sound.vision
16-06-2012, 10:20
حرف های بی پایه و اساس فروشنده ناآگاه شما را به این دردسر انداخته... دوست من به جای اینکه مدام نرم افزار تلویزیون تغییر بدی.......... بهتر بود اول از همه دفترچه راهنما خود تلویزیون رو باید می خوندی... حالا دیگه کار از کار گذشته بهتر بگردی یکی که هم مدل تی وی شما داره پیدا کنی و فایل مورد نظر رو دریافت کنی...
darshab.tanha
16-06-2012, 16:39
سلام . من فیلیپس 52 اینچ 8605 از بانه گرفتم . اون فلشی که روی خود دستگاه بود رو نصب کردم وبا دستگاه بلوری که از یکی از دوستام قرض گرفته بودم تونستم فیلم سه بعدی تماشا کنم . ولی الان که همون فلشو میزنم به تی یوی میگه خالیه . ولی تو کامپیوتر نگاه میکنم یه چیزی نشون میده که تو فلش هست . گویا قابلیت اجرائیشو از دست داده . نمیدونم بپرس اگه بدرت میخوره من برات سند کنم
POORYAII
18-06-2012, 01:00
دوستان خیلی ممنون از کمک های شما ولی همون طوری که گفتم نیاز خاک بر روی سر انداختن نیست!!!!! همون برنامه بهش میگن Upgrade تلویزیون که میتونید از سایت بگیریدش و تمامی درایور های مخصوص رو برای TV داره تازه جدید ترش هم همیشه روی سایت میذارن و فرقی نداره ... اخه من تونستم با PC فیلم سه بعدش ببینم ! وقتی که سیستم رو روشن میکنم علامت 3D format ظاهر شد و کار داد و دیدم.... حالا که مطمئن شدم که کار برنامه درسته ولی یه مشکل دیگه دارم این دفعه با DVD Player Marshal که نمیدونم چرا وقتی که کابل HDMI رو میزنم بهش و روشن هم هستش هر کاری میکنم بازم اون گزینه فعال نمیشه و فقط با pc فعال میشه؟ و تازه من دی وی دی پلیر رو مطابق را روش خود تلویزیون به تلویزیون وصل میکنم و نصب میکنم یعنی توی قسمت Add Device بعدش زدن گزینه ی DVD Player بعدش هم زدن گزینه ی HDMI 1 و میاد تو منو ولی بازم کار نمیده شاید ایراد از پلیر باشه .....!!؟
شما ها خودتون چه نوع DVD Player ی دارید استفاده میکنید؟؟
darshab.tanha
19-06-2012, 00:00
سلام .من همانطوری که قبلا گفتم 52 اینچ 8605 رو دارم .ولی تا حالا نتونستم خودمو قانع کنم که آیدیتش کنم ورژن 2012/06/12 رو الان دانلود کردم زیپ شده است . ولی قبل از دانلود یکسری مطالب به انگلیسی نوشته بود که باید موافقت خودمونو با اون اعلام میکردیم تا اجازه بنده دانلود کنم ترسم از اینه که چون من اینو از بانه خریدم اون اپدیت به مال من نخوره و کلا سیستممو بهم بریزه . و یا اینکه بعد یه مدت که با اپدیت اونا تی وی رو اپدیت کردم ازم بخواد یه جورائی خریدمو قانونی کنم و چون نتونم این کارو بکنم سیستمم بخوابه و از این فکرا که همش تو ذهنمه .و نمیزاره من اپدیتش کنم . تازه تا حالا کسی بهم اینو نگفته که اپدیت کردن باعث چه تغییراتی میشه ؟ ا ایا این تغییرات محسوسه یا نه . ؟ کجا نوشته که این ورژن این امتیازاتو برای گیرندت داره ؟ خواهشا منو راهنمائی کنین
sound.vision
19-06-2012, 11:30
دوستان خیلی ممنون از کمک های شما ولی همون طوری که گفتم نیاز خاک بر روی سر انداختن نیست!!!!! همون برنامه بهش میگن Upgrade تلویزیون که میتونید از سایت بگیریدش و تمامی درایور های مخصوص رو برای TV داره تازه جدید ترش هم همیشه روی سایت میذارن و فرقی نداره ... اخه من تونستم با PC فیلم سه بعدش ببینم ! وقتی که سیستم رو روشن میکنم علامت 3D format ظاهر شد و کار داد و دیدم.... حالا که مطمئن شدم که کار برنامه درسته ولی یه مشکل دیگه دارم این دفعه با DVD Player Marshal که نمیدونم چرا وقتی که کابل HDMI رو میزنم بهش و روشن هم هستش هر کاری میکنم بازم اون گزینه فعال نمیشه و فقط با pc فعال میشه؟ و تازه من دی وی دی پلیر رو مطابق را روش خود تلویزیون به تلویزیون وصل میکنم و نصب میکنم یعنی توی قسمت Add Device بعدش زدن گزینه ی DVD Player بعدش هم زدن گزینه ی HDMI 1 و میاد تو منو ولی بازم کار نمیده شاید ایراد از پلیر باشه .....!!؟
شما ها خودتون چه نوع DVD Player ی دارید استفاده میکنید؟؟
من از دی وی دی پلیر فیلیپس سری 5 هزار استفاده می کنم ولی اگه از برندهای دیگه هم استفاده کنی نباید مشکلی داشته باشه.
sound.vision
19-06-2012, 11:36
سلام .من همانطوری که قبلا گفتم 52 اینچ 8605 رو دارم .ولی تا حالا نتونستم خودمو قانع کنم که آیدیتش کنم ورژن 2012/06/12 رو الان دانلود کردم زیپ شده است . ولی قبل از دانلود یکسری مطالب به انگلیسی نوشته بود که باید موافقت خودمونو با اون اعلام میکردیم تا اجازه بنده دانلود کنم ترسم از اینه که چون من اینو از بانه خریدم اون اپدیت به مال من نخوره و کلا سیستممو بهم بریزه . و یا اینکه بعد یه مدت که با اپدیت اونا تی وی رو اپدیت کردم ازم بخواد یه جورائی خریدمو قانونی کنم و چون نتونم این کارو بکنم سیستمم بخوابه و از این فکرا که همش تو ذهنمه .و نمیزاره من اپدیتش کنم . تازه تا حالا کسی بهم اینو نگفته که اپدیت کردن باعث چه تغییراتی میشه ؟ ا ایا این تغییرات محسوسه یا نه . ؟ کجا نوشته که این ورژن این امتیازاتو برای گیرندت داره ؟ خواهشا منو راهنمائی کنین
درود، آپدیت کردن شما ربطی به این که دستگاه رو از کجا خریدی نداره... منم بدون گارانتی خریداری کردم و آپدیت رو از بخش بریتانیا سایت فیلیپس دانلود کردم.... آپدیتی رو که من انجام دادم به این خاطر بود که تلویزیون رو حالت ----t دارای فیریز تصویر می شد (گاهی) با بخش پشتیبانی فیلیپس مکاتبه کردم گفتن که این آپدیت رو نصب کنی مشکل برطرف می شه و خوشبختانه این اتفاق هم افتاد و دیگه مشکلی ندارم..... بنابراین این مشکل از طریق آپدیت برطرف شد حالا شما اگه مشکلی با تی وی نداری و از بابت آپدیت کردن هم نگران هستی خوب چه لزومی داره این کارو کنی؟؟؟؟
مضافا اینکه همراه آپدیت فایلی وجود داره که توضیح می ده دقیقا آپدیت قرار چه مشکلاتی رو برطرف کنه.....
darshab.tanha
21-06-2012, 16:38
سلام حالا که حضرتعالی این قدر در زمینه فیلیپس فعالیت دارین خواهشا یه نامه ائی به این شرکت بنویسید و از اونا درخواست کنین تا اپدیتی بزارن که بتونه فارسی را پشتیبانی کنه . هم زیر نویس هم تله تکست و هم منو . از دست ما هم اگر کمکی برمیاد بگین . ضمنا اگر امکان داشته باشه متنی انگلیسی تهیه کنین و اونو به همه ما بدین تا اونو همزمان یا با فواصل مشخصی به ادرس الکترونیکی شرکت فیلیپس ارسال کنیم اگر تعداد درخواست کنندگان زیاد باشه حتما به اون پاسخ میدن .
این اصطلاح ----t چیه میشه در موردش توضیح بدین . ممنون
sound.vision
23-06-2012, 21:18
سلام حالا که حضرتعالی این قدر در زمینه فیلیپس فعالیت دارین خواهشا یه نامه ائی به این شرکت بنویسید و از اونا درخواست کنین تا اپدیتی بزارن که بتونه فارسی را پشتیبانی کنه . هم زیر نویس هم تله تکست و هم منو . از دست ما هم اگر کمکی برمیاد بگین . ضمنا اگر امکان داشته باشه متنی انگلیسی تهیه کنین و اونو به همه ما بدین تا اونو همزمان یا با فواصل مشخصی به ادرس الکترونیکی شرکت فیلیپس ارسال کنیم اگر تعداد درخواست کنندگان زیاد باشه حتما به اون پاسخ میدن .
این اصطلاح ----t چیه میشه در موردش توضیح بدین . ممنون
درود،
صحبتی که می کنید در صورتی امکان پذیر بود که حداقل یک نمایندگی حتی نامعتبر! ولی با ارتباط مستقیم با شرکت فیلیپس در ایران وجود داشت! ای کاش با نامه نگاری و مکاتبه می شد این مشکل رو حل کرد ولی داستان خیلی پیچیدست... متاسفانه چند ماه پیش همین روشی که شما بهش اشاره کردین را به شدت پیگیری کردم... پیگیری های بنده و نامه نگاری با بخش ارتباط با مشتریان فیلیپس در نهایت یک نتیجه داشت و آن اینکه شرکت فیلیپس نمایندگی رسمی در ایران ندارد و هر آنچه وارد ایران می شود به صورت واسطه ای و از طریق کشورهای عربی است و اگه بخوام بهتر بگم اونا کشوری رو مشتری می دونن که به صورت مستقیم خرید می کنه و نه با هزار جور واسطه بین المللی، خلاصه جوابی که دادن : از آنجایی که ما مستقیما در بازار ایران فعالیت نمی کنیم؛ نمی توانیم برنامه ریزی جامعی هم برای مشتریان ایرانی داشته باشیم... و تا اطلاع ثانوی نیز امکان ارائه هر گونه آپدیت برای فارسی سازی منوهای تلویزیون ها و یا پشتیبانی از فونت فارسی منتفی است.
ببنید موضوع اینه که من حتی آنلاین هم با یکی از مسوولین مربوطه بخش خاورمیانه این کارخانه هم صحبت کردم که فقط از این بابت که به کاربران ایرانی نمی تونن خدمات شایسته ای بدن اظهار تاسف کرد... خودشون هم به بازار فوق العاده ایران اشراف داشتن ولی به دلیل عدم فعالیت مستقیم...... خدماتی هم به من و شمای ایرانی که پول بابت محصولاتشون می دیم، نمی دن...اینکه چرا نمایندگی فعالی وجود نداره رو احتمالا شما بهتر از من می دونید و بهتره بحث تکراری نکنیم و فقط افسوس بخوریم که ما هم مثل همه مردم دنیا با نتیجه تلاشمون محصولی رو خریداری می کنیم و امیدواریم بتوینیم ازش حداکثر استفاده رو کنیم اما با این تفاوت که حتی از کوچک ترین خدمات و پشتیبانی ها محروم هستیم!!!
دوست عزیز ----t
Digital Video Broadcasting — Terrestrial اختصاری این کلمات است و به معنی همان گیرنده زمینی امواج رادیویی دیجیتال است.
cherry20
23-06-2012, 22:56
دوست عزیز سلام ممنون از راهنماییتون من ساکن اصفهان هستم و با یکی از نمایندگیهای فیلیپس در اصفهان تماس گرفتم و مشکل رو براشون توضیح دادم در جواب بهم گفتند ممکنه اشکال از پاور باشه و قبلا هم چنین موردهایی در مورد تلوزیون فیلیپس داشتن.به هر حال بیشتر تحقیق میکنم تا یه تعمیرکار معتبر و خوب پیدا کنم .بازم ممنون.
cherry20
23-06-2012, 23:32
درود،
دستگاه خیلی خوبی خریداری کردی... فقط از بدشانسی هست که چنین مشکلی پیش اومده... ببنید اول از همه اینکه اگه تهران هستید در صورتیکه مشکلی برای تلویزیون شما پیش آمده بهترین کار مراجعه به همون شرکتی هست که کم و بیش تلویزیون های فیلیپس رو وارد می کنه... اگه قرار باشه کسی بتونه این مدل از تلویزیون ها رو (به خاطر پیچیدگی زیاد) بتونه تعمیر کنه قاعدتا نمایندگی انتخاب معقول تری هست تا تعمیرکارهای متفرقه....
خیلی مطمئئ نیستم که ایراد از منبع تغذیه و یا پاور دستگاه باشه چون نباید بعد از چند ثانیه مشکل برطرف بشه... بله اگه از این تلویزیون های لامپی قدیمی بود که تو مدارهای تغذیه آن ها از های ولتاژ استفاده می شد یه همچین مشکلی شاید توجیه داشت ولی این تلویزیون بعیده.
من جای شما بودم این کارا رو می کردم :
1- با بخش فنی و پشتیبانی تلویزیون های فیلیپس مکاتبه می کردم و مشکل پیش آمده را توضیح می دادم (معمولا وب سایت بخش بریتانیا فیلیپس خیلی سریع و دقیق پاسخ می دن) و از اونا راهنمایی می خواستم
2- تلویزیون رو با آخرین آپدیتی که وجود داره، آپدیت می کردم
3- در صورتیکه این مشکل با چند ثانیه صبوری خود به خود حل می شه ترجیح می دادم که دستگاه رو به دست تعمیر کارایی که از روی شانس و حدس و گمان کاری انجام می دن ندم.
دفتر نمایندگی و تعمیرگاه مرکزی فیلیپس در میدان فردوسی، ساختمان فیلیپس واقع شده.... در مورد لوازم هم باید باشه چون مشکل عمده ای نداره دستگاه شما در صورتیکه که نیاز به قطعه خاصی داشته باشه که این جا موجود نباشه... خود تعمیرگاه مرکزی قطعه مورد نظر رو از اون ور سفارش می ده و همچین مشکلی هم نباید هزینه چندانی داشته باشه... وقتی یه تی وی هزینه بر می شه که ال سی دیش ایراد داشته باشه.
امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه
دوست عزیز سلام ممنون از راهنماییتون من ساکن اصفهان هستم و با یکی از نمایندگیهای فیلیپس در اصفهان تماس گرفتم و مشکل رو براشون توضیح دادم در جواب بهم گفتند ممکنه اشکال از پاور باشه و قبلا هم چنین موردهایی در مورد تلوزیون فیلیپس داشتن.به هر حال بیشتر تحقیق میکنم تا یه تعمیرکار معتبر و خوب پیدا کنم .بازم ممنون.
Razavi Parsa
29-06-2012, 18:43
سلام
در مورد PHILIPS 50PFL7956اطلاعاتي دارين؟ ؟ با توجه به اينكه وضوحش 1080*2560 هستش مگه اين مدل فرمتش 21:9 نيست؟
sound.vision
01-07-2012, 10:07
سلام
در مورد PHILIPS 50PFL7956
اطلاعاتي دارين؟ ؟ با توجه به اينكه وضوحش 1080*2560 هستش مگه اين مدل فرمتش 21:9 نيست؟
درود،
فرمت این تلویزیون همون 21:9 هست و وضوح هم درست گفتید اگه می بینید تراکم پیکسل در این مدل متفاوت از سایر مدل های استاندارد هست به این دلیله که نسبت طول به عرض صفحه نمایش این دستگاه متفاوت است.
/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F5%2F50pfl7956t_12%2F50pfl7956t_12_pss_eng.pdf&ei=Ou_vT7XpFuje4QTV9cz9DQ&usg=AFQjCNHwE7-ETar7GneTyCiqs37F-1pZdg&cad=rja
Razavi Parsa
01-07-2012, 20:06
sound.vision عزير تشكر
ميشه با 9705 و 9706 مقايسش كنين؟ نظرتون نسبت به اين جور مدل ها(با اين طول و عرض) چيه؟ كاربرد اصليش فقط براي فيلم سينمايي هست؟ يا برنامه هاي تلويزيوني رو هم به خوبي ساپورت ميكنه؟
sound.vision
01-07-2012, 20:54
sound.vision عزير تشكر
ميشه با 9705 و 9706 مقايسش كنين؟ نظرتون نسبت به اين جور مدل ها(با اين طول و عرض) چيه؟ كاربرد اصليش فقط براي فيلم سينمايي هست؟ يا برنامه هاي تلويزيوني رو هم به خوبي ساپورت ميكنه؟
خواهش می کنم...
ببنید این مدلی که شما انتخاب کردین مشخصات فوق العاده ای داره به خصوص که نسبت به 9705 دو گزینه قابل توجه داره و اونم قابلیت ضبط برنامه و دیگری FreeView HD.... اما با تمام این تفاسیر اگر قرار بر مقایسه باشه، گوی برنده دست سری 9 هزار هست حالا چه مدل قدیمیش یعنی 9705 و چه مدل جدیدترش یعنی 9706... مشخصات پنل و صدای سری 9 هزار جزء بهتریناست و از طرفی اگه اهل 3بعدی باشی... سری 9 هزار قابلیت های بیشتری داره.... چند نمونه عمده که باعث تفاوت می شن : مثل کنتراست، زمان پاسخگویی پنل، بیت و... هست که در سری 9 هزار این مشخصه ها به مراتب بالاتر هستند.... هر چند که این مدلی هم که شما انتخاب کردی به طور قطع نیازهای هر کاربری رو برطرف و اونو راضی می کنه....
اما در مورد فرمت تصویر 21 به 9 باید بگم که بستگی به نیاز سلیقه خودتون داره... گاهی فیلم های رایجی هم که به دستمون می رسه بالا و پایین صفحه مشکی شده و شاید از اون تصویر کوچیک که مثل یه نوار وسط پنل تلویزیون هست گلایه داشته باشیم (تصاویر ویدیویی عریض!) ... اگه پنل تلویزیون عریض تر باشه قاعدتا با چنین مشکلی مواجه نمی شیم از طرفی به اینم باید توجه کرد که بیشتر تصاویر امروزی فرمت 16 به 9 دارند بنابراین اگه بخواید به صورت فول اسکرین تصاویر رو تماشا کنید دچار پدیده دفمورمینگ می شید و اگر بخواید به صورت استاندارد نگاه کنید کناره های پنل مشکی خواهند موند... در کل به کاربری شخص بستگی داره... ولی اگه کاربریش براتون امکان پذیر باشه... مطمئن باشید لذت تماشا کردن فرمت 21 به 9 فوق العاده بی نظیره
دوستان قابلیت dual view روی این led هایی که الان داخل بازار هستش وجود داره ؟!
دوستان مدل 5507 یا 7606 رو بخرم این مشکل زیرنویس که می گین مگه فونت عربی نداره واسه زیرنویس ؟!
sound.vision
02-07-2012, 16:58
دوستان قابلیت dual view روی این led هایی که الان داخل بازار هستش وجود داره ؟!
روی سری های 8 و 9 هزار جدید فیلیپس این قابلیت وجود داره
دوستان مدل 5507 یا 7606 رو بخرم این مشکل زیرنویس که می گین مگه فونت عربی نداره واسه زیرنویس ؟!
این مشکل کماکان حتی در مدل های جدید هم وجود داره... فکرتون رو مشغول زیرنویس و این چیزا نکنید.... سعی کنید ایتم های مهمتری رو مد نظر قرار بدین
darshab.tanha
08-07-2012, 00:54
من هم بالاخره تونستم با روشی که شما گفتین با استفاده از فلش روی دی وی دی پلیرم فیلم یوگی که گذاشته بودین بصورت سه بعدی ببینم ولی از حدود 3 دقیقه فیلم 50ثانیه شو نشان میداد بعدش هنگ میکرد . مجبور میشدم از برق خارجش کنم تا دوباره بتونه نشون بده .
Razavi Parsa
14-07-2012, 17:13
سلام دوستان
اين فيليپس 5507 اسمارت تازه اومده بازار يا قديميه؟ سه بعديش فكر كنم مثل اون مدل سينماي سه بعدي ال جي باشه و از اين عينك معمولي ها داشته باشه
46 اينچ 5507 با 9705 سايز 40 يك قيمته ( هر دو تي وي 2.700.000 تومان)
دوستان کسی شماره ای از واحد تمعیرات تلویزیون فیلیپس داره تلویزیونم روش یه خط قرمز به صورت عمودی از بالا تا پایین افتاده مدلشم 8606 هستش!!
kindlinessangel
18-07-2012, 09:09
سلام به همه دوستان
کسی میدونه 9706 سایز 46 رو میشه پیدا کرد یا نه؟
و اگه پیدا بشه چه قیمتی داره؟!
Razavi Parsa
19-08-2012, 16:10
سلام به همه
اين تاپيك چر اينقدر بي رونق شده؟
ديگه نه از بحث و گفتگو خبري هست نه معرفي مدل هاي جديد
به نظرم افزايش شديد قيمت دلار باعث شده كه طرفداران فيليپس توي نظر و علايقشون تجديد نظر كنن؟! نكنه از فيليپس برگشتين؟!
darshab.tanha
23-08-2012, 17:03
سلام راست میگه خیلی بی رونق شده . حتی من کمی بالاتر یه نظری رو گذاشتم که در اونجا گفته بودم من بالاخره تونستم با استفاده از تکنیکی که یکی از کاربران گفته بود با تبدیل فرمت فیلم های سه بعدی بتونم توسط یک دی وی دی معمولی اون فیلم ها را توسط فلش ببینم .
فکر میکردم همه کاربران نسبت به این موضوع واکنش نشون بدن و خوشحال بشن ولی مثل اینکه نه
اگر کسی اطلاعی داره آیا ورژن جدید آپدیت تی وی 52 اینج 8605 اومده یا نه منو مطلع کنه
sound.vision
23-08-2012, 23:45
سلام به همه
اين تاپيك چر اينقدر بي رونق شده؟
ديگه نه از بحث و گفتگو خبري هست نه معرفي مدل هاي جديد
به نظرم افزايش شديد قيمت دلار باعث شده كه طرفداران فيليپس توي نظر و علايقشون تجديد نظر كنن؟! نكنه از فيليپس برگشتين؟!
درود،
دوست عزیز حق با شماست، انصافا حیفه که تاپیک طرفداران فیلیپس خاک بخوره... امیدوارم هر چه زودتر مدل های جدید فیلیپس یه راهی و یا روزنه ای در این شرایط.... پیدا کنند و به صورت عمده وارد کشور بشن تا من و شما هم بتونیم از نزدیک مدل های جدید رو ببینیم و مشاهدات و تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بگذاریم.
sound.vision
23-08-2012, 23:48
سلام راست میگه خیلی بی رونق شده . حتی من کمی بالاتر یه نظری رو گذاشتم که در اونجا گفته بودم من بالاخره تونستم با استفاده از تکنیکی که یکی از کاربران گفته بود با تبدیل فرمت فیلم های سه بعدی بتونم توسط یک دی وی دی معمولی اون فیلم ها را توسط فلش ببینم .
فکر میکردم همه کاربران نسبت به این موضوع واکنش نشون بدن و خوشحال بشن ولی مثل اینکه نه
اگر کسی اطلاعی داره آیا ورژن جدید آپدیت تی وی 52 اینج 8605 اومده یا نه منو مطلع کنه
درود،
آپدیت جدید تلویزیون فیلیپس رو می تونید از این لینک دریافت کنید، ضمنا بهتره ورژن نرم افزار تی وی رو با آخرین ورژن منتشر شده در سایت چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2-drp2?t=support
Razavi Parsa
24-08-2012, 21:44
سلام دوستان
مدل 6007 55 اينچ كه جايزه EISA رو به عنوان بهترين توليد 2012-2013 و Green Tv گرفته از سري 9000 هستش؟
مشخصات بيشتري اگه ازش دارين ارئه بدين استفاده كنيم
sound.vision
24-08-2012, 22:00
سلام دوستان
مدل 6007 55 اينچ كه جايزه EISA رو به عنوان بهترين توليد 2012-2013 و Green Tv گرفته از سري 9000 هستش؟
مشخصات بيشتري اگه ازش دارين ارئه بدين استفاده كنيم
مدل مورد نظر شما از سری 6 هزار هست که مشخصات کلی این سری هم به این صورت است :
Slim frame
Pixel Precise HD
400 Hz PMR
Ambilight Spectra 2
Smart TV Premium
Passiv 3D
Two-player full screen
USB recording
Built-in WiFi
اطلاعات بیشتر را می تونید از لینک های زیر پیدا کنید :
Razavi Parsa
25-08-2012, 09:08
ممنون
حالا يك سوال اگه سري 9000 جديدترين سري فيليپس هستش چرا فيليپس هنوز مياد از سري 6000 توليد مي كنه؟ و اگه سري هاي 9000 بهتره چرا اين مدل اين جايزه رو گرفته؟
ميشه يك مقايسه بين اين مدل و 9706 داشته باشين؟
sound.vision
26-08-2012, 22:36
ممنون
حالا يك سوال اگه سري 9000 جديدترين سري فيليپس هستش چرا فيليپس هنوز مياد از سري 6000 توليد مي كنه؟ و اگه سري هاي 9000 بهتره چرا اين مدل اين جايزه رو گرفته؟
ميشه يك مقايسه بين اين مدل و 9706 داشته باشين؟
ببنید موضوع اینه.... وقتی سری 6 هزار به عنوان یکی از بهترین تی وی ها انتخاب شده به این معنی نیست که مثلا 9706 که کد سری 9 هزار هست از مدل مذکور پایین تر هست و بنابراین در این رقابت پیروز نشده بلکه داستان به این صورتکه هر مدل رو با توجه به آیتم های گوناگونی از جمله قیمت، تکنولوژی بکار رفته (مثلا سری 6 هزار از نور پردازی حاشیه ای استفاده می کنه بنابراین تنها قابل قیاس با مدل هایی هست که از این تکنولوژی سود می برند و نه مثلا سری 9 هزار که از نور پردازی منطقه ای استفاده می کنه)
یه مثال دیگه اینکه ما بارها می بینیم که تلویزیون هایی از برندهای فیلیپس و یا مثلا شارپ، پاناسونیک و ... برنده عنوان تلویزیون سال می شن و یا عنوان بهترین رو دریافت می کنند و همین موقع می بینیم که کمپانی معظم bang & olufsen مدل خارق العاده ای رو تولید کرده که در عین تعجب برنده هیچ جایزه ای نشده! می خوام بگم که تلویزیون 10 هزار دلاری این برند به دلیل قیمت بالاش از روند رقابت حذف شده حتی اگه بسیار بسیار از مدل های عمومی بالاتر باشه.... و می بینید که برندهای خاص و یا مدل های خاص رو تحت شرایط ویژه ای آزمایش می کنند و اون وقته که با قابلیت های اونا پی می بریم.
یه مثال دیگه فورد فوکوس هر ساله یه دوجین جایزه رو از موسسات مختلف ایالات متحده درو می کنه در حالی که ممکنه کمپانی فراری این همه اقبال نداشته باشه چون تو رده محصولات عمومی نیست و یا به دلیل اینکه کمتر خریداری می شه کمتر هم مورد توجه نقد نویس های رسانه ها قرار می گیره.
قابل توجه شما که سری 9 هزار و یا مدل 9706 برنده عنوان بهترین خرید از نشریه معتبر Home Cinema شده..... نمی دونم منظورم رو درست گفتم یا نه! کلا اینکه مدل مورد نظر شما در رده تکنولوژی و قیمتی خودش عنوان بهترین رو از آن خودش کرده.
سلام
من قصد خرید تی وی دارم . و از تلویزیون های فیلیپس خوشم اومده . مشکلی ه هست اینه که هیجا این تی وی ها پیدا نمیشه .
اگه فروشگاهی جایی رو میشناسین معرفی کنین لطفا .
من تهران ام .
اگر هم سایت بود و به تهران ارسال داشت بنویسین آدرس اشو. خودم فقط بهنام مارکت رو میشناسم .
مرسی .
Razavi Parsa
29-08-2012, 18:38
سلام
من قصد خرید تی وی دارم . و از تلویزیون های فیلیپس خوشم اومده . مشکلی ه هست اینه که هیجا این تی وی ها پیدا نمیشه .
من تهران ام .
اگر هم سایت بود و به تهران ارسال داشت بنویسین آدرس اشو. خودم فقط بهنام مارکت رو میشناسم .
مرسی .
سلام قبلا سايت Amirkala.com قيمت هاش خيلي خوب بود ولي الان خيلي گرون زده
سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هستش
سلام قبلا سايت Amirkala.com قيمت هاش خيلي خوب بود ولي الان خيلي گرون زده
سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هستش
مرسی
مدل ۶۶۰۷ رو میخام
اگه باشه
HTV 8605مثل بقيه ماركها از طريق flash پورتusb فيلم سه بعدي را پخش ميكنه يا نه
zxcvbnm12
02-09-2012, 19:30
سلام
دوستان یه سوال شبکه انالوگ را میشه در فلیپس جابجا کرد و جای خودش قرارداد
ولی مشکل اینه که چطور میشه شبکه های دیجیتال را در فلیپس 7606 جای عددی قرار داد ایا راهی وجود دارد؟!
zxcvbnm12
05-09-2012, 00:29
دوستان تو اخرین نرم افزار فقط چند رنگ به گزینه تی ان تی اضاف شده . وقابلیت خواندن فرمتها بیشتر شده
دوستان جدیدا این نرم افزار زبان فارسی هم اضاف کرده ولی من دانلودش کردم و خواستم به ال ایدی انتقال بدم اصلا این فایل 73 مگابایت رو قبول نمیکنه جریان چیه ؟
sound.vision
07-09-2012, 08:40
سلام
من تهران ام .
مرسی .
دو تا فروشگاه هستند که تی وی های فیلیپس تو تهران در حال حاضر می فروشن یکی یه مغازه هست تو پاساژ شرکا تو خ جمهوری هست یکی دیگه هم ضلع شمال خیابان جمهوری به سمت ولیعصر که میری نرسیده به همین پاساژ شرکا 10 قدم داخل یه کوچه... اونجا هم تی وی های فیلیپس داره (فقط اسم مغازه الان خاطرم نیست) بازم اگه پیدا نکردی بگو شاید جای دیگه هم بشه گیر آورد.
sound.vision
07-09-2012, 08:42
HTV 8605مثل بقيه ماركها از طريق flash پورتusb فيلم سه بعدي را پخش ميكنه يا نه
بیشتر تلویزیون ها ی موجود در بازار از جمله فیلیپس فیلم های 3 بعدی رو تنها ار طریق وسایلی که با کابل HDMI به تی وی وصل بشن رو می تونند پخش کنند.
sound.vision
07-09-2012, 08:45
دوستان تو اخرین نرم افزار فقط چند رنگ به گزینه تی ان تی اضاف شده . وقابلیت خواندن فرمتها بیشتر شده
دوستان جدیدا این نرم افزار زبان فارسی هم اضاف کرده ولی من دانلودش کردم و خواستم به ال ایدی انتقال بدم اصلا این فایل 73 مگابایت رو قبول نمیکنه جریان چیه ؟
درود
شما از کجا متوجه شدید که این آپدیت جدید قابلیت زیرنویس فارسی رو هم اضافخ کرده؟ من که الان لیست جزئیات آپدیت جدید رو خوندم چیزی از زبان فارسی در اون یافت نکردم اینم لینکش :
*یک پیام خصوصی برای شما ارسال شده است*
zxcvbnm12
07-09-2012, 15:51
ممنون پیغام خصوص شما را خواندم چیزای که ازمن خواستید اماده اش میکنم و ارسال میشه
راستی پیغام خصوصی پاسخ شما را دادم فقط یادم رفت قید کنم مسترکدشو هم برام سوال بفرماید ممنون میشم اونم به تقاضا م اضاف کنید
اما تو همین لینک اول نبود دو روزبعدش فقط همین مدل 42 اینچ زبان پرشین یا فارسی رو اضاف کرد
منم دانلودش کردم ولی تی وی قبول نکرد برای اطمینان لینکو به یکی ازدوستان هم دادم ایشون هم میگه زبان فارسی داره ولی احتمالا سرکاری
شما تواین لینک قسمت ورژن زبان تغییر بدید ببینید که فارسی داره
منم تعجب میکنم
الان لینکی که من دانلود کردم ورژن با پسوند فارسی هستش و انگلیسی دانلود کردم راحت قبول کرد و لی این لینکو نمیدونم داستانش چیه
یه باردیگه بینید
این مدل زبان فارسی داره
42PFL7606T 107 cm (42") Easy 3D ----T2/C with Ambilight Spectra 2 and Pixel Precise HD
با اين حساب يك ويژگي خوب ندارند و بايد هزينه خريد يك دستگاه پخش را نيز براي خريد تلويزيون در نظر گرفت
darshab.tanha
08-09-2012, 13:03
سلام من مدل 52 اینچ 8605 دارم حدود یکساله خریدم تا حالا آپدیتش نکردم . میترسم . الان دانلود کردم نرم افزارو ولی نمیدونم ایا از حالت زیپ شده در بیارم بعد بریزم تو فلش یا همون حالت زیپ شده باشه .
یه سوال محض احتیاط . اگر بهر دلیلی اپدیت وسط کار ناتمام بمونه یا اینکه موفقیت امیز نباشه تی وی کلا از کار میوفته ؟ و چه مشکلی پیش میاد خوشحال میشم منو راهنمائی کنین
zxcvbnm12
08-09-2012, 20:00
دوست من حتما نرم افزار مربوطه را دانلود کنید و انتقال بدبد مشکلی پیش نمیاد
برای اینکه اگه فایل خود ال ایدینباشه قبول نمیکنه
در ضمن برای انتقال فایل پس ازدانلود فایلو ازحالت زیپ خارج کنید و بعدش یه فلش فرمت شده انتقال بدبد
مراحل کار
اول ال ای دی روشن و بعد از روشن شدن فلش و نرم افزار انتقال داده شده را به ال ای دی نصب کنید بشکل خودکار ال ای دی اپدیت میشود پس پایان کار ال ایدی را خاموش کنید و مجدد روشن نمایید
من از ابدیت ال ای دی راضی هستم چراکه فرمتهای که بالاتر هم بودند قابل اجرا شده و گزینه رنگ تغییراتی کرده
اینکه اپدیت کامل انجام نشه هنگام اپدیت کردن مسلما مشکل بوجود میاره!
sound.vision
08-09-2012, 23:23
ممنون پیغام خصوص شما را خواندم چیزای که ازمن خواستید اماده اش میکنم و ارسال میشه
راستی پیغام خصوصی پاسخ شما را دادم فقط یادم رفت قید کنم مسترکدشو هم برام سوال بفرماید ممنون میشم اونم به تقاضا م اضاف کنید
اما تو همین لینک اول نبود دو روزبعدش فقط همین مدل 42 اینچ زبان پرشین یا فارسی رو اضاف کرد
منم دانلودش کردم ولی تی وی قبول نکرد برای اطمینان لینکو به یکی ازدوستان هم دادم ایشون هم میگه زبان فارسی داره ولی احتمالا سرکاری
شما تواین لینک قسمت ورژن زبان تغییر بدید ببینید که فارسی داره
منم تعجب میکنم
الان لینکی که من دانلود کردم ورژن با پسوند فارسی هستش و انگلیسی دانلود کردم راحت قبول کرد و لی این لینکو نمیدونم داستانش چیه
یه باردیگه بینید
این مدل زبان فارسی داره
42PFL7606T 107 cm (42") Easy 3D ----T2/C with Ambilight Spectra 2 and Pixel Precise HD
درود،
سوال شما در مورد موضوع مذکور به بخش پشتیبانی ارسال شد.
در مورد زبان فارسی هم سر فرصت بررسی می کنم ببنیم داستان چیه.
sound.vision
08-09-2012, 23:27
با اين حساب يك ويژگي خوب ندارند و بايد هزينه خريد يك دستگاه پخش را نيز براي خريد تلويزيون در نظر گرفت
چه این ویژگی وجود داشت و چه وجود نداشت برای دریافت کیفیت بهتر صدا و تصویر، به خصوص در تصاویر 3بعدی، خرید یه دستگاه بلوری پلیر جداگانه بشدت توصیه می شه...
darshab.tanha
09-09-2012, 11:46
سلام ممنون از راهنمائیت . گفته بودین بعد از پایان ال ای دی را خاموش و سپس روشن کنید . در صورتی که در دستورالعملش فقط گفته خاموش کنید و نگفته روشن کنید و تاکید کرده که دوباره فشار ندین دگمه پاور را . ممکنه این تفاوت در عملکرد باعث آسیب زدن به تی وی بشه
darshab.tanha
09-09-2012, 11:48
ضمنا جائی ننوشته که اگر آپدیت کردن ناقص بمونه و موفقیت آمیز نباشه چه مشکلی پیش میاد ؟نمایندگیش هم که فعال نیست مخصوصا در شهرستانها
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.