مشاهده نسخه کامل
: Dead Space 2
sasanjfr
26-04-2012, 20:44
این اسم مسم ها رو از کجا میاری ... Transport Hub.Unitology boosting ... :31: ما که این بازی رو تموم کردیم رفت نفمیدم قضیه چیه ... واقعا چطور میشه موقع بازی فهمیدم قضیه چیه ؟ من زبان انگلسیم در حد متوسط ...
وقتی تو مود هاردکور اینجاها می مردی و مجبور میشدی بری 3-4 چپتر قبل،انگلیسی که هیچ اگه به زبان چینی هم بود اسمش رو یاد میگرفتی!!:31:
حالا جدا از شوخی تو تماس های رادیویی آیزاک با Diana ، Ellie و Tiedemann اسم این محل ها برده میشه
کلیسای Unitology محل وقوع حوادث چپتر 4 و 5 هست.برای مثال اولین بار تو چپتر 4 تو یکی از بخش های این کلیسا با Stalker ها مواجه میشی.
Transport Hub اون جایی هست که برای اولین بار با Brute مبارزه می کنی.Tiedemann برق رو قطع میکنه و آیزاک مجبور میشه بره قسمت کنترل انرژی خورشیدی(solar energy) و از این طریق برق رو دوباره وصل کنه تا قطاری که تو Transport Hub هست راه بیفته.بعد از اینکه آیزاک اشعه خورشیدی رو روی مبدل های انرژی متمرکز کرد باید برگرده به Transport Hub.اگه یادت باشه آیزاک بایستی بدون برخورد با موانع موجود در فضا خودش رو وارد کانال منتهی به Transport Hub میکرد که این همون boosting ای هست که گفتم.اینجا هست که آیزاک به موقع به قطار نمیرسه و بعد از یک مبارزه دشوار با تعداد زیاد و متنوعی نکرومورف،وارد قسمت CEC میشه.
mahyarSAMSUNG
27-04-2012, 01:34
بازی رو که تموم کردم اومدم هاردکور برم تا همون اول بازی اومدم سیو کنم دیدم گفت : داداش 3 بار بیشتر نمیتونید سیو کنیا are you sure brother ؟ منم گفتم نه دادش بی خیال بازی میشم :31:
گفتم بعدا سر حوصله بازی میکنم ... آخه وقتی یاد اون جونور میوفتم که هرچی بهش تیر میزنی درست و پا دوباره در میاره انگیزم از بین میره که بخوام هاردکور بازی کنم . توی زیلوت بزور ردش کردم . ولی البته ناگفته نماند که اون بچه خورده ها رو که اخر بازی میریزن سرت رو نتونستم روی زیلوت تمام کنم ... 30 40 بار هم رفتم ولی نتونستم . مجبورم شدم بازی رو با art money -- کنم و تیرم نزارم تمام بشه و بازی رو تمام کردم .. یاد اینا که میوفتادم بی خیال هارد کور میشدم ..
واقعا هوش مصنوعی توی هاردکور از زیلوت بیشتر ؟ چون زیلوت که من بازی میکردم واقعا سخت بود ...
sasanjfr
27-04-2012, 10:05
بازی رو که تموم کردم اومدم هاردکور برم تا همون اول بازی اومدم سیو کنم دیدم گفت : داداش 3 بار بیشتر نمیتونید سیو کنیا are you sure brother ؟ منم گفتم نه دادش بی خیال بازی میشم :31:
گفتم بعدا سر حوصله بازی میکنم ... آخه وقتی یاد اون جونور میوفتم که هرچی بهش تیر میزنی درست و پا دوباره در میاره انگیزم از بین میره که بخوام هاردکور بازی کنم . توی زیلوت بزور ردش کردم . ولی البته ناگفته نماند که اون بچه خورده ها رو که اخر بازی میریزن سرت رو نتونستم روی زیلوت تمام کنم ... 30 40 بار هم رفتم ولی نتونستم . مجبورم شدم بازی رو با art money -- کنم و تیرم نزارم تمام بشه و بازی رو تمام کردم .. یاد اینا که میوفتادم بی خیال هارد کور میشدم ..
واقعا هوش مصنوعی توی هاردکور از زیلوت بیشتر ؟ چون زیلوت که من بازی میکردم واقعا سخت بود ...
واسه اون regenerator که هربار که میکشیش دوباره زنده میشه بهترین تاکتیک استفاده از alt fire اسلحه Line Gun هستش.به این ترتیب که statis اش میکنی بعد با alt fire اسلحه Line Gun منهدمش میکنی و وقتی منهدم شد درجا دوباره statis اش میکنی و از مهلکه میگریزی!:31:
اون بچه ها(pack ها) که آخر بازی همراه نیکول میریزن سرت هم تاکتیکش اینه که سریع نیکول رو با alt fire اسلحه Line Gun از بین ببری و تمرکزت رو نیکول باشه نه pack ها.با از بین بردن نیکول،pack ها هم از بین میرن و marker آشکار میشه.بعد با primary fire اسلحه Contact Beam به مارکر شلیک کن.3-4 بار این کار انجام بشه تمومه.
خط سلامتی نکرومورف ها و آسیبی که به آیزاک وارد می کنن تو مود هاردکور از Zealot کمتره و اگه میشد تو مود هاردکور هم مثل Zealot هر وقت دلت بخواد save بکنی و از همون ابتدا آپگریدهای playthrough های قبلیت قابل استفاده بودن،هاردکور از Zealot آسون تر می بود.
peyman-yasi
13-05-2012, 00:16
سلام . دوستان من تو یه جای این بازی خیلی وقته موندم !
یه جایی هست که باید بری تو فضا ماهواره ها رو جا به جا بکنی . تو اونجا ماهواره رو هر چقد اینورو اونور میکنم . هیچی نمیشه !
میارم روبروی اونیکی ماهواره که آفتاب بیفته توش اما هبچ اتفاقی نمیفته
میشه کمکم بکنید بگین دقیقا باید چیکار بکنم ! :40:
peyman-yasi
13-05-2012, 23:01
یکی نیست به سوال بالاییم جواب بده ؟!! :13:
سلام . دوستان من تو یه جای این بازی خیلی وقته موندم !
یه جایی هست که باید بری تو فضا ماهواره ها رو جا به جا بکنی . تو اونجا ماهواره رو هر چقد اینورو اونور میکنم . هیچی نمیشه !
میارم روبروی اونیکی ماهواره که آفتاب بیفته توش اما هبچ اتفاقی نمیفته
میشه کمکم بکنید بگین دقیقا باید چیکار بکنم ! :40:
دو تا از صفحات خورشیدی رو باید تنظیم کنین. جایی که باید نور برخورد کنه کاملا مشصخه...
اگر یک نکروموف بزرگ هم اونجا مزاحمت ایجاد کنه و به طرفت شلیک کنه اون نکروموف رو هم میتونین بکشین که اذیت نشین.
DaRiOuShJh
05-01-2013, 17:26
دوستان من ورژن بلک باکسش رو گرفتم ولی یه بار بیشتر تو بازی نرفته:n02:
هی اجرا میکنم انگار گیر میکنه
مشکلش چیه؟
alivild2
17-03-2020, 16:17
دوستان من یه جایی گیر کردم تو بازی فضای مرده۲
من میخوام برم سمت در که باز کنم eرو که میزنم یهو میپره بیرون از بازی مراحل وسطاشه چپتر۱۰هست فکر کنم کمکم کنید
دوستان من یه جایی گیر کردم تو بازی فضای مرده۲
من میخوام برم سمت در که باز کنم eرو که میزنم یهو میپره بیرون از بازی مراحل وسطاشه چپتر۱۰هست فکر کنم کمکم کنید
دو حالته یا درایور گرافیکت رو آپدیت کن درست می شه یا باید بازی رو دوباره از جایی تهیه کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.