PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dead Space 2

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

Danial_4139
08-02-2011, 18:52
نمیشه یه کاری کرد مسیر بازی همینجور بمونه ؟

تا بیای پیدا کنی زود خط میره :41:

779
08-02-2011, 19:03
حالا اگه بازی قبلی رو سیستمت هست برو ببین با دکمه Ctrl مسیر رو نشون می ده بعد ببین کی حرف الکی میزنه ،من هفته پیش شماره یک رو تموم کردم. به علاوه تو هر بازیی بخش tutorial داره از جمله همین بازی. حالا یا به صورت یه بخش مجزا یا در طول مراحل اولیه آموزش میده و هیچ ربطی هم نداره که شماره چندم بازی هست اول یا دهم...
ضمنا زامبی یعنی مرده متحرک، بنابراین میشه نکرومورف ها(نه هر چیزی)رو هم نوعی زامبی به حساب آورد

حاضری شرط ببندی که با B بوده؟؟؟
میخوای از کله افراد تاپیک بپرسیم کسایی که نسخه ی 1 رو بازی کردن؟؟ ( الان میخوای منو قانع کنی که حتمی با Ctrl بود بعد میگی هفته ی پیش تموم کردی؟ مدل جدیده دیگه!! الان که فهمیدی با B بود حتمی میای میگی من Control بازی رو رویه Ctrl میزارم )
Ctrl ماله جاذبه ی 0 بود! ( البته موقعی که رویه حالت هدف گیری میزاری رو معمولیش کاره خاصی نمیکرد تا جایی که یادمه )
کی میگه تو هر بازی ای Tutorial هست؟ مخصوصا نسخه ی هایه بعدی که دیگه زیاد رویه Tutorial مانور نمیدن.
میخوای یک عالمه بازی برات مثال بزنم؟
چه ربطی داره به مرده ی متحرک! مگه اینا مرده ی متحرک اند :18::18::27: با اینکه بیشترشون از انسان مرده درست میشن اما دلیل نمیشه که مرده ی متحرک باشن!!! واقعا با چه فکری به نکرومورف ها میگی مرده ی متحرک؟ ( 100 تا جهش ژنتیکی دارن و ... بعد تو میگی مرده ی متحرک؟:27: )

marmolak kocholo
08-02-2011, 19:50
آقایون دعوا نکنید !
برای نشون دادن مسیر تو نسخه ی قبلی هم کلید Ctrl و هم کلید B برای این کار بود
( در حالت نشونه گیری هم CTRL برای zero gravity بود )
در مورد نکرومورف ها هم با 779 بیشتر موافقم ! این موجودات بر اثر جهش های ژنتیکی به وجود اومدن، نه مثل زامبی ها که از زیر خاک میان بیرون :31:

rezadevilmaycry
09-02-2011, 00:31
دوستان یک لحظه رفتم صفحه ی قبل این تاپیک پدر باز دراومد فهمیدم که بازی چند چاپتر هست نهههههههههه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بچه ها برخلاف اون چیزی که انتظار داشتم بازی خیلی به نسخه ی قبلش شبیه هست که یکی از بزرگترین ایراداتش هست به نظره من تا چاپتر 7 هم که رسیدم به نظرم خیلی کم غول داشته و خیلی آسون بوده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته انصافا از نورپردازی و صحنه های تاریک و روشن بازی نگذریم که فوق العاده کار شده بدون چراغ انداختن بعضی جاها اصلا نمیتونی راهتو ببینی منظورم اول بازیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهرحال امیدوارم چیزای جدیدتری برای عرضه داشته باشه و جالبتر بشه در مراحل بعدی منم برم باقیشو برم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milad dante
09-02-2011, 10:30
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کمککککککک...من اینجا گیر کردم،آسانسور پایین نمیره

havas_1980
09-02-2011, 10:34
کمککککککک...من اینجا گیر کردم،آسانسور پایین نمیره
کپسول ها رو بردارین و به سمت اون مخزنی که بین چاخک ها گیر کرده (کف زمینه نه...) پرتاب کنین...

alex666
09-02-2011, 13:01
دوستان من همون اول بازی که یه یارو میاد یه کمد نشون میده بعد که وسایل برمیدارم دیگه راه نمیره چپو راست میچرخه ولی حرکت نمیکنه بازیم 3 دیویدی بود ولی با نصب دیسک 2 وارد بازی شد و توی دیسک 3 هنوز فلیل 16 17 18 19 بود مشکل از بازی یا باید سر اون کمد کاره خاصی انجام بدم

golmohammadi
09-02-2011, 13:53
دوستان من همون اول بازی که یه یارو میاد یه کمد نشون میده بعد که وسایل برمیدارم دیگه راه نمیره چپو راست میچرخه ولی حرکت نمیکنه بازیم 3 دیویدی بود ولی با نصب دیسک 2 وارد بازی شد و توی دیسک 3 هنوز فلیل 16 17 18 19 بود مشکل از بازی یا باید سر اون کمد کاره خاصی انجام بدم
شما یه عکس بدین از صحنه کرا راحت میشه برای راهنمایی

راستی 4 دی وی دی عجب محل اشغال کرده
ویندوز منم 64 بیتی هست که 17 یا 18 گیگ هم خود ویندوز گرفته که با برنامه های عادی شده 20 گیگ برا ویندوز
با یه رد الرت الان درایو c 50 گیگی پر شده ... :41:
بازی از مرحله 7 به بعد کمی سخت تر میشه
امروز دیگه باید تموم کنم :31:

havas_1980
09-02-2011, 14:20
دوستان من همون اول بازی که یه یارو میاد یه کمد نشون میده بعد که وسایل برمیدارم دیگه راه نمیره چپو راست میچرخه ولی حرکت نمیکنه بازیم 3 دیویدی بود ولی با نصب دیسک 2 وارد بازی شد و توی دیسک 3 هنوز فلیل 16 17 18 19 بود مشکل از بازی یا باید سر اون کمد کاره خاصی انجام بدمسر اون کمد برای برداشتن چراغ و بسته سلامتی (E) رو میزنین و بعدش (Q) برای بهبود خط سلامتی.

alex666
09-02-2011, 16:25
سر اون کمد برای برداشتن چراغ و بسته سلامتی (E) رو میزنین و بعدش (Q) برای بهبود خط سلامتی.

خب منم همین کارو میکنم ولی دیگه راه نمیره فقط دوربین میچرخه

B.3.S.T
09-02-2011, 16:47
خب منم همین کارو میکنم ولی دیگه راه نمیره فقط دوربین میچرخه

احیانآ با pc بازی می کنید؟!اگر آره که مشکل از کرک هست...برید به تاپیک مربوطه کرک فیکس شده قرار دادن دوستان
البته قبل اینکه کرک جایگزین کنید اینم بگم که نباید گیم پدتون وصل باشه برای بازی...فعلآ فقط برای pc با کیبورد امکان بازی هست

playstation 3
09-02-2011, 18:42
سلام دوستان من اینجا گیر کردم لطفا منو راهنمایی کنید

golmohammadi
09-02-2011, 18:51
آخرش چقدر سخت هست
منم حتی یه دونه هم جون ندارم استفاده کنم
فقط میتونم بگم اخرای 14 سعی کنید چند تا جون اضافی داشته باشید

havas_1980
09-02-2011, 19:34
سلام دوستان من اینجا گیر کردم لطفا منو راهنمایی کنید

در همین حالت نشونه گیری, (F) رو بزنین و اون صفحه رو کنار بکشین...

rezakheyri
09-02-2011, 23:59
واقعا جالبه

hamedchtsz
10-02-2011, 11:00
آخرش چقدر سخت هست
منم حتی یه دونه هم جون ندارم استفاده کنم
فقط میتونم بگم اخرای 14 سعی کنید چند تا جون اضافی داشته باشید

آقا لازم نیست همه دشمن هارو تو این چپتر شکست بدی، فقط در حدی که راهت باز شه، سعی کن دشمن هاتو فریز کنی و بعد سریع فرار کنی

golmohammadi
10-02-2011, 13:08
آقا لازم نیست همه دشمن هارو تو این چپتر شکست بدی، فقط در حدی که راهت باز شه، سعی کن دشمن هاتو فریز کنی و بعد سریع فرار کنی
نه بابا
سعی میکنم اون دختره را بزنم
وقتی دختر را میزنم بقیه هم میمیرند
اما چون جونی ندارم وروجکها میریزند سرم و لتوپار میکنند :31:
راستی چند بار باید زد تا بمیره ؟
من فعلا کار دارم نتنستم تموم کنم

Layken
10-02-2011, 14:45
نه بابا
سعی میکنم اون دختره را بزنم
وقتی دختر را میزنم بقیه هم میمیرند
اما چون جونی ندارم وروجکها میریزند سرم و لتوپار میکنند :31:
راستی چند بار باید زد تا بمیره ؟
من فعلا کار دارم نتنستم تموم کنم
v,d ]ه درجه سختی بازی میکنید...
اگه روی نرمال بازی میکنید...
و با اون اسلحه معروف خود ایزیک بزنیدش حتی اگر اپدیت نکرده باشید 4 بار بزنید تمومه..
ولی هر بار بتونید یه حداقل 10 تیر بزنید..
من با اون اسلحه ای که یک تیر میزنه 3 بار زدم یعنی سه ار باز شد 4 تا تیر زدم تمام

metaler-soad
10-02-2011, 17:26
ما هم بازی رو تموم کردیم ... و الان برای بار دوم دارم میرم :)))

Angel Of Darkness
10-02-2011, 21:22
راهی برای آنلاین بازی کردنش پیدا نشده ؟

golmohammadi
11-02-2011, 00:37
v,d ]ه درجه سختی بازی میکنید...
اگه روی نرمال بازی میکنید...
و با اون اسلحه معروف خود ایزیک بزنیدش حتی اگر اپدیت نکرده باشید 4 بار بزنید تمومه..
ولی هر بار بتونید یه حداقل 10 تیر بزنید..
من با اون اسلحه ای که یک تیر میزنه 3 بار زدم یعنی سه ار باز شد 4 تا تیر زدم تمام

بار اول معمولا نرمال میزنم
ورژن قبلی را فکر کنم 3 دور بازی کردم (هارد کور بود چی بود ) خلاصه سختترینشو
اون اصلحه خودش منظورت چیه ؟
الان 4 تا اصلحهدارم
از اولش هم با همین 4 تا بازی کردم تا اخرش
اسمهاش که یادم نیست

یکی اصلحه معمولی هست که اولش میده تک تیر میزنه چند تا هم اپگرید کردم براش
یکی هم عمودی افقی میشه همون که میشه با یه تیر 2 تا پای نکرموفها را قطع کرد
سومی هم تیربار هست که اینم اپگرید کرده ام کمی
4می هم یکی هست میزنی لیزر ایجاد میکنه
این خیلی قویه 90 درصد آپگریدهاشو کرده ام

فکر کنم این آخری بهتر باشه
راستی یه چیزی گفتی هر بار حداقل 10 تیر بزنم ؟
نفهمیدم منظورتو
من وقتی میزنمش بعد صحنه نورانی میشه کمی غیب میشه کجا 10 تا بزنم ؟

Layken
11-02-2011, 01:00
منظورم از هر بار 10 تیر اینه که....
به اون قلبه بزنی...وقتی دختررو میزنی ناپدید میشه و اون عقب یه قلب مانندی باز میشه 10 بار به اون بزنی...
هر یک بار باز و بته شدنشو من منظورم بود...که واسه من 4 بار باز شد متلاشیش کردم..

4می هم یکی هست میزنی لیزر ایجاد میکنه
این خیلی قویه 90 درصد آپگریدهاشو کرده ام
اینجا هم که میگید اپدیت کردید اینو خیلی خوبه..اسلحه قوی هستش...3 تا هر بار بزنید تمومه کارش..

golmohammadi
11-02-2011, 01:28
منظورم از هر بار 10 تیر اینه که....
به اون قلبه بزنی...وقتی دختررو میزنی ناپدید میشه و اون عقب یه قلب مانندی باز میشه 10 بار به اون بزنی...
هر یک بار باز و بته شدنشو من منظورم بود...که واسه من 4 بار باز شد متلاشیش کردم..

اینجا هم که میگید اپدیت کردید اینو خیلی خوبه..اسلحه قوی هستش...3 تا هر بار بزنید تمومه کارش..
سلام
سوتی داده بودم در حد تیم ملی :31:
دیشب همش دختره را میزدم کاری با اون قلب نداشتم ... :27:
قبل از رویت این پست با راهنمایی همون پست قبلی تمومش کردم
راستی فکر کنم بار 3وم که شاید هم چهارم زدم
تیربار هر خشاب 100 تا اپگرید شده پدرشو دراوردم
راستی یه چیزی بگم
اون اصلحه نبود عمودی یا افقش شلیک میشد میگفتم 3 تا پاهای نوکروموفها را قطع میکرد ؟
وقتی اینو در حال نشانه گیری قرار میدادم دکمه اسپیس را زدم
بجاش یه چیز دیگه شلیک میکنه
اینو مثلا میزنم زمین
یه بلور نورانی پدیدار میشه که دورش الکتریسیته مانند ایجاد میکنه
بعد از چند ثانیه منفجر میشه
اگه این بلور در بغل دختر شلیک بشه همون بار اول دختره غیب میشه
در ضمن هرچی وروجک دورش باشه همشو میکشه
اگر از این گلوله 2 تا شلیک کنی این دو تا به هم وصل میشند
و هر چی از بین اینا رد بشه کشته میشه

خلاصه ما هم تموم کردیم
یه بازی بدون نقص از نظر من
قسمتهای اعصاب خورد کن قبلی را حذف کرده اند
مخصوصا اون باطری مانندها که باید از یه جا برمیداشتی میذاشتی یه جای دیگه تا در وصل بشه
در اینجا اکثرا نزدیک بودند

همچنین فضاهای خلاء هم خیلی بهتره شده
در ورژن قبلی رد کردن این فضاها خیلی مشکل بود البته مشکل که نه منظور حال نمیکردیم با این مراحل

گرافیک بازی عالی بود
نور پردازی خیلی خوب بود
نسخه قبلی هم که حرف نداشت
البته سیستم من هم جدید شد و از خوش شانسیم بازی اول که تموم کردم dead space 2 بود خودش خاطره هست
البته الان فوتبال را مینیماز کرده بودم و اینو بازی میکردم:31:

صداگذاری بازی هم که در کل میشه گفت بهترین گیم بود از این لحاظ
یادمه در ورژن قبلی خیلی از گیمها که میومدند و فلانجش ایرادداشت میگفتیم کمی از دد اسپیس یاد بگیرند
واقعا دد اسپیس 2 هم یک گیم قابل احترام و موفق و البته الگو بود

دیگه نمیدونم کی دور دوم را بازی کنم
فعلا کافیه
موفق باشید

playstation 3
11-02-2011, 12:04
سلام من اینجا تو چپتر5 گیر کردم بعد از سردخونه لطفا راهنمایی کنین
اینم عکسش:

havas_1980
11-02-2011, 12:36
سلام من اینجا تو چپتر5 گیر کردم بعد از سردخونه لطفا راهنمایی کنین
اینم عکسش:

حرکت حلقه اولی یعنی خارجی رو با (C) آروم کنین و بعدش بلافاصه دو تا بازو رو, که علامت استفاده از (F) روشون مشخصه, رو به پایین بکشین.
همین روند رو هم برای حلقه های دومی و سومی تکرار کنین...

SMNsoft
11-02-2011, 12:58
سلام

من هم همینجا گیر کرده بودم. ممنون

golmohammadi
11-02-2011, 14:10

B.3.S.T
11-02-2011, 15:54
میگم گلمحمدی جان عزیز دل برادر یک لطفی کن این پست آخریو بزار تو اسپویل کل داستان یه نمه لو رفت!:31:

soliman
11-02-2011, 16:57
لطفا یکی بگه من تو چپتر 7 باید چیکار کنم. اون قسمتی که باید اینه های خورشیدی رو تنظیم کنم. یکیشون رو تنظیم میکنم ولی وقتی کلید b رو میزنم راهنما اون قسمتی رو نشون میده که اصلا اینه نداره و فکر کنم که اینه اش از بین رفته . حالا موندم چیکار کنم؟

rezadevilmaycry
11-02-2011, 17:56
لطفا یکی بگه من تو چپتر 7 باید چیکار کنم. اون قسمتی که باید اینه های خورشیدی رو تنظیم کنم. یکیشون رو تنظیم میکنم ولی وقتی کلید b رو میزنم راهنما اون قسمتی رو نشون میده که اصلا اینه نداره و فکر کنم که اینه اش از بین رفته . حالا موندم چیکار کنم؟
شما همونجا بسوز و وقتی دوباره میای اون آینه ها تعدادشون درسته و جای اونی که الان برای شما خالیه اینه میاد که تنظیم میکنی و تمام

aha2012
11-02-2011, 18:35
من الان چپتر 3 هستم
میخواستم بدونم چرا لباسم مال Dead space 1 هست؟؟
آخه اونجایی که تو مترو بودیم تو دمویی که ازش دید لباسش مال DS2 بود ولی خودم که اونجا رو رد کردم مال DS1 بود
چراا؟؟

havas_1980
11-02-2011, 18:53
من الان چپتر 3 هستم
میخواستم بدونم چرا لباسم مال Dead space 1 هست؟؟
آخه اونجایی که تو مترو بودیم تو دمویی که ازش دید لباسش مال DS2 بود ولی خودم که اونجا رو رد کردم مال DS1 بود
چراا؟؟
تحمل داشته باشین... اون لباس هم اواخر بازی به وقتش میاد. :31:
وقتی بازی رو تموم کنین گزینه ایی براتون باز میشه که میتونین بازی رو با تمامی تجهیزات به جا مونده از سیو قبلی, دوباره شروع کنین... اون دمو مربوط به اون بوده.

Abolfazl3007
11-02-2011, 19:26
سلام دوستان
من یه نکته رو تو داستان کل سری نفهمیدم .
نکرومورف ها از کجا اومدند یا چجوری بوجود اومدند ؟
طبق اون چیزی که من تو DOWNFALL و DEADSPACE 1 فهمیدم - - نکرو ها تو AEGIS بودند و MARKER عاملی بود که جلوی اونها (HIVE MIND ) رو گرفته بود و وقتی MARKER رو برداشتند اونها هم رها شدند و بقیه اجساد رو هم تبدیل کردند و...
ولی الان تو AFTERMATH اینطوری گفته میشه که خود MARKER عاملی هست که بدن اجساد رو تبدیل به نکرو میکنه و ...
لطفا در این باره توضیح بدید .

marmolak kocholo
11-02-2011, 20:08
سلام دوستان
من یه نکته رو تو داستان کل سری نفهمیدم .
نکرومورف ها از کجا اومدند یا چجوری بوجود اومدند ؟
طبق اون چیزی که من تو DOWNFALL و DEADSPACE 1 فهمیدم - - نکرو ها تو AEGIS بودند و MARKER عاملی بود که جلوی اونها (HIVE MIND ) رو گرفته بود و وقتی MARKER رو برداشتند اونها هم رها شدند و بقیه اجساد رو هم تبدیل کردند و...
ولی الان تو AFTERMATH اینطوری گفته میشه که خود MARKER عاملی هست که بدن اجساد رو تبدیل به نکرو میکنه و ...
لطفا در این باره توضیح بدید .

دوست عزیز اینایی که می نویسم مطالبی هستن که خودم در طول بازی(نسخه ی 1و2) متوجه شدم و ممکن هست بعضی جاها اشتباه کرده باشم :
این اتفاقات در چندین قرن آینده اتفاق افتاده، که دیگه منابع زمین رو به اتمام هست و تکنولوژی طوری پیشرفت کرده که
انسان ها قادر به سفر در فضا هستند! در این بین یکی از سفینه های بزرگ به نام یو اس جی ایشیمورا(USG Ishimura)
(که وظیفه ی پیدا کردن و استخراج منابع از سیاراتی که دارای منابع با ارزش هستند رو داشت) می رسه به سیاره ی Aegis 7
که در اون شی ای به نام Marker رو کشف می کنند. این مارکر شروع می کنه تاثیر گذاشتن روی انسان های این سفینه.
تو این بین هم یکی از دانشمندان سفینه شروع می کنه به آزمایش روی انسان ها که به نتایج خیلی ناامید کننده ای می رسه، ولی
به جای این که سریعا آزمایشات رو متوقف کنه آزمایش هارو ادامه می ده که به وجود موجوداتی با نام Necromorphs ختم میشه !
این موجودات پیشروی می کنن به طوری که تقریبا کل سرنشینان سفینه رو آلوده می کنه و...

تو نسخه ی دوم که از تیمارستان شروع میشه، آیزاک متوجه میشه مارکر خیلی بیش از حد انتظار روی انسان ها تاثیر گذاشته به طوری که
فرقه یا مذهبی برای پرستش مارکر به وجود اومده ( Religion Of Unitology )
داستان ادامه دارد...
اساتید اگه جایی رو اشتباه کردم بگید

Abolfazl3007
11-02-2011, 20:38
دوست عزیز اینایی که می گم رو مطمئن نیستم، چیزایی هست که خودم متوجه شدم :
این اتفاقات در چندین قرن آینده اتفاق افتاده، که دیگه منابع زمین رو به اتمام هست و تکنولوژی طوری پیشرفت کرده که
انسان ها قادر به سفر در فضا هستند! در این بین یکی از سفینه های بزرگ به نام یو اس جی ایشیمورا(USG Ishimura)
(که وظیفه ی پیدا کردن و استخراج منابع از سیاراتی که دارای منابع با ارزش هستند رو داشت) می رسه به سیاره ی Aegis 7
که در اون شی ای به نام Marker رو کشف می کنند. این مارکر شروع می کنه تاثیر گذاشتن روی انسان های این سفینه.
تو این بین هم یکی از دانشمندان سفینه شروع می کنه به آزمایش روی انسان ها و به نتایج خیلی ناامید کننده ای می رسه، ولی
به جای این که سریعا آزمایشات رو متوقف کنه آزمایش هارو ادامه می ده که به وجود موجوداتی با نام Necromorphs ختم میشه !
این موجودات پیشروی می کنن به طوری که تقریبا کل سرنشینان سفینه رو آلوده می کنه و...
داستان ادامه دارد...
اساتید اگه جایی رو اشتباه کردم بگید

ممون . ولی تو شماره یک قضیه یه جور دیگه گفته مشه : marker جلوی hive mind رو که نکرو ها در اون بودند و از اونجا تولید و کنتری میشدند رو گرفته بوده ولی وقتی توسط انسانها برداشته شده اونها آزاد شدند - و یکی از اونا به وسیله یک سفینه کوچک (سفینه مهندسی که تو انیمیشن downfall نشون داد ) وارد ایشیمورا میشه و خیلیها رو تبدیل میکنه و...

ما تو downfall میبینیم که اصلا نکروها به هیچ عنوان نمیتونن نزدیک marker بشن (آخر فیلم) . ولی حالا تو شماره 2 گفته میشه که نکروها توسط marker تبدیل شدند ؟؟؟؟

Masoud King
11-02-2011, 20:49
سلام

حامد تو رو هارد کور تموم کردی بازی رو؟

من یه دور تا چپتر سه رفتم می خواستم سیو کنم گفتم نه بعدی سیو میکنم که یهو مردم دیگه نرفتم گفتم بعدا : دی

ehsan_update
11-02-2011, 21:01
دوستان این بازی در چند DVD عرضه شده؟ من یه جا دیدم زده بود 5 تا DVD ! راسته؟

soliman
11-02-2011, 21:09
دوستان این بازی در چند DVD عرضه شده؟ من یه جا دیدم زده بود 5 تا DVD ! راسته؟
من خودم 5 دی وی دی رو خریدم . اما اگه دلت میخواد فروشگاه p30world این بازی رو در سه دی وی دی عرضه کرده

Layken
12-02-2011, 01:34
سلام

حامد تو رو هارد کور تموم کردی بازی رو؟

من یه دور تا چپتر سه رفتم می خواستم سیو کنم گفتم نه بعدی سیو میکنم که یهو مردم دیگه نرفتم گفتم بعدا : دی

اره ولی من بعد یه بار تموم کردن با اپدیت هام رفتم این طوری راحتتره...:31:
الان هم باز دارم میرم ببینم یه موردی داشت هومان اشاره کرد نم یدونم چرا واس من نداشت برم می خوام اونو ردیف کنم.
تو هارد اون مهد کودکه هستش...یه جا میری مثل تئاتر میمونه میریزن اونجاش سخته
بعد یه جا سوار اون ماشین دریل میشی اونجا هم خیلی سخته
اخرش هم اون وروجکها اذیت میکنن .

Reza Azimy_RW
12-02-2011, 08:19
سلام دوستان
بازی فوق العادس ! تو خریدش شک نکنید . من سه چهار روزه بدجور درگیرشم !
یعنی فوق العاده حیجانی . من همه بازیها رو مثله Black Ops و NFS : HotPorsoit رو هنوز تموم نکردم بعده چند ماه ! اصلا اولشو هم نرفتم ولی این بازی رو نمیشه ول کرد !

virus2009
12-02-2011, 11:10
باید بگم بازیش عالیه
با این صداگذاری نصف شب با هدفون بازی کردن خیلی حال میده
بعد از سری Mass Effect این بهترین بازی بوده که تا حالا بازی کردم.

حامدمایا
12-02-2011, 11:56
بابا خداییش 3 - 4 تا chapter آخرش خیلی سخته . خیلی جاهاشو مجبور شدم گازشو بگیرم ردشم. مثل مور و ملخ از در و دیوار می ریزن پائین . قلب :40: آدم وایمیسه .

B.3.S.T
12-02-2011, 15:45
بابا خداییش 3 - 4 تا chapter آخرش خیلی سخته . خیلی جاهاشو مجبور شدم گازشو بگیرم ردشم. مثل مور و ملخ از در و دیوار می ریزن پائین . قلب آدم وایمیسه .
مشکل همینه که بعضی جاها باید حتمآ بزنی ناکارشون کنی تا یه دری واست باز بشه !
راستی دوستان باس هانتر تو این بازی هم هست؟؟؟!تو شماره یک که پدری از من در آورد ...تا الان که ندیدمش جلوم سبز بشه

havas_1980
12-02-2011, 18:07
راستی دوستان باس هانتر تو این بازی هم هست؟؟؟!تو شماره یک که پدری از من در آورد ...تا الان که ندیدمش جلوم سبز بشههانتر که تو قسمت قبل کشته شد و یه نمونه بود و بس. اما یه شبه هانتر هست به نام اوبر مورف (Ubermorph)... با همون قد اما شکلی متفاوت (بیگانه شکل) و با همون انیمیشن ها که اواخر پیداش میشه.

golmohammadi
12-02-2011, 18:08
بعضی جاها باید گازو بگیری و الفرار
بعضی جاها چاره نیست باید بزنی تا راهی باز بشه
بعضی جاها باید فکرتو بکار بندازی
مثلا بعضی جاها در را هر کاری میکنی باز نمیشه یه لیزر میاد اسکن میکنه بدنتو و نمیذاره بری تو
در این گونه موارد باید بری و یک جسد را بیاری بندازی جلوی در تا باز بشه

soliman
13-02-2011, 02:19
اين نسخه رو خيلي خوب ساختند. الان هم من تو چپتر 10 هستم يعني تو ايشيمورا. همينطور كه ايزاك يه چيزهايي رو يادش ميومد من هم خاطرات خودم رو مرور ميكردم يه جوراي رفتم تو حال وهواي نسخه قبلي و رو من تاثير گذاشت. خيلي از جاهاي ايشيمورا برام اشنا بود. خلاصه بگم اين قسمتشو خوب ساختند.

iCe m@n
13-02-2011, 03:13
واقعا بازیش حرف نداشت صدا گذاریش 20 بود گرافیک فوق العاده گیم پلی قشنگ من که واقعا لذت بردم و بعد از مدت ها یه گیم درست و حسابی بازی کردم البته من این رو چند روز پیش تموم کردم
در کل از همه لحاظ عالی بود

rezadevilmaycry
13-02-2011, 05:04
خوب منم تمامیدم بازی رو...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==========
گرافیک و صدا گذاری عالی
مخضوصا اگر به جملات تکه تکه ی آیزاک گوش کنین مثلایکجا وقتی که برای اولین بار دوباره به ایشیمورا برمیگرده و تو بلنگو میگن که داره میره به بخش پپزشکی و اون خیلی طبیعی میگه لعنتی که نشان از به یاد آوردن خاطراتش میشه
(همینطور که دوست عزیز soliman گفتن واقعا وقتی وارد اون سفینه میشی خاطراتت مرور میکنی و از محیط اصلی خود بازی این سفینه قدیمی که تمامه قسمت هاش رو وصله زدن و بستن جذابتر و ترسناکتره برای بازیکن)
نورپردازی همانطور که همتون گفتین و خودم هم اول گفتم و اولین چیزی هم هست که به چشم میاد عالی/کنترل شخصیت و گیم پلی هم نسبت به نسخه ی قبل خیلی خوب شده بود من الان نسخه ی قبل رو که رو سیستمم نصب داشتم باز کردم و مقایسه کردم دیدم واقعا زمین تا آسمون باهم فرق دارن چه در حرکت/چرخش /گرفتن اشیا و سیستم پروازشم که مثل نسخه قبل خسته کننده نبود و با اضافه شدن حرکت به ظرفین جذابتر شده بود..
وقتی تیرهای تیز را به طرف موجودات پرتاب میکنی تو اخرین ضرب به طرف دیوار پرتاب و به اون میچسبن که خیلی باحاله و طبیعی
بهرحال خیلی بازی عالی بود
========
البته این بین مشکلاتی هم داره اولین و بزرگترین مشکلش این بود که بازی خیلی به نسخه ی قبل شبیه بود تفنگ ها/موجودات
به نظره من بهتر بود این بازی را شماره 2 بهش اضافه نمیکردن و فقط عنوانی مثل کرایسییس 1 که دوشماره بود (یکی اینور و یکی اونوره جزیره)براش میزاشتن (من خودم که به شخصه مراحل اول اصلا حس رفتن بازرو از بس تکراری شده بود نداشتم)
و مشکل بزرگ بعدی بازی این بود که خیلی خیلی کوتاه بود
بچه ها ساعت شنی خماری ما شروع شد دوباره رفتیم در انتظار برای نسخه ی بعدی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

playstation 3
13-02-2011, 20:42
سلام دوستان من تو چپتر 6 اون قسمت که در آتیش گرفته گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
اینم عکسش:

hadishi
13-02-2011, 21:03
دوستان من این جا گیر کردم میرم O2 هم میگیرم E میزنم بعد میرم اینجا اتفاقی صورت نمی گیره

Layken
13-02-2011, 21:25
دوست من اول لطفا حجم رو کم کنید..
بعد این ماله شما این صفحات نوری جلوش چرا خالیه....؟ باگه شاید..
یا شاید هم انقدر چرخوندید که اومده طرف خالی نشون میده شما اون صفحه ای که جلو دارید رو باید با صفحه های نوری دیگه طوری برابر کنید که نور خورشید منعکس بشه و اون موقع برگردید به اتقاقک و راه ادامه بدید.

سلام دوستان من تو چپتر 6 اون قسمت که در آتیش گرفته گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
اینم عکسش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز ببین واست مشخص کردم باید اون منبع انرزی هارو در بیاری 3 تا هستن که نشون داد یکی دیده میشه
یکی بالا و اون یکی سمت راست عکس که باید از پشت یه محافظ درش بیاری بعد اتشها خاموش میشه و میتونی بری جلو و یادت باشه که یدونه از اون منبع هارو هم با خودت ببری که لازم میشه

Amir Hossein
14-02-2011, 01:06
سلام
میشه چیز های باز کردنی بازی رو بگین
یعنی چه چیزهایی ممکنه مخفی باشه و امکان باز شدنش باشه
===============
یه چیز دیگه
از بچه ها خواهش میکنم داستان کامل کامل هردوتا نسخشو یا بذارن یا اگه جایی هست بگین من برم نگاه کنم
===============
راستی بازیو تا آخر رفتم ولی خلاصه این که گرافیکش افتضاح بود

skhammari
14-02-2011, 03:20
گرافیکش که خوب بود ، عالی نبود ولی محیط هارو جوری طراحی کرده بودن که آدم بیشتر توجهش میرفت روی جو بازی تا گرافیک ...
بازی سینمایی تر از نسخه قبل شده بود ، من که با خیلی از صحنه هاش حال کردم

golmohammadi
14-02-2011, 11:56
انصاف نیست این حرفتون
شاید گرافیکش عالی نباشه
اما در حد خوب بود

Masoud King
14-02-2011, 14:25
کجای گرافیک بد بود؟
یه عکسی چیزی بزار...

vahidgame
14-02-2011, 18:49
تازگی سطح توقع از گرافیک بازی ها و کلاس گیمر ها بالا رفته به خاطر همین مد شده حتی گرافیک بازی در حد 8-9 از 10 هم باشه میگن خوب نیست! : دی

vegas
14-02-2011, 19:14
کجای گرافیک بد بود؟
یه عکسی چیزی بزار...
بازی گرافیکش بد نیست من قبلا گفتم گرافیکش عالیه ولی الان که تقریبا 10 مرحله از بازی رو رفتم باید بگم که از لحاظ گرافیکی در حد متوسطه تقریبا هیچ پیشرفت نداشته نسبت به نسخه قبلی به خصوص از لحاظ Texture یه مقدار ضعیفه ...

pedram_sad
14-02-2011, 19:53
تازگی سطح توقع از گرافیک بازی ها و کلاس گیمر ها بالا رفته به خاطر همین مد شده حتی گرافیک بازی در حد 8-9 از 10 هم باشه میگن خوب نیست! : دی
دقيقا وحيد جان
اين بازي يكي از قوي ترين lighting و environmental design هايي رو داشت كه تا حالا تجربه كرده بودم
همون اولش كه يارو با چراغ قوه ميزد تو صورت طرف start اش ميخورد تا سكانس پاياني بازي و اون همه effect

Masoud King
14-02-2011, 23:38
بازی گرافیکش بد نیست من قبلا گفتم گرافیکش عالیه ولی الان که تقریبا 10 مرحله از بازی رو رفتم باید بگم که از لحاظ گرافیکی در حد متوسطه تقریبا هیچ پیشرفت نداشته نسبت به نسخه قبلی به خصوص از لحاظ Texture یه مقدار ضعیفه ...
چیزی که من تو بازی ندیدم همین بافت های ضعیف هست!!
فقط این خونش بعضی جاها مربع مربع بود... همین
شما عکس یه جسمی رو بزار که بافتش زشت و ناجور باشه.

Amir Hossein
14-02-2011, 23:43
من رسمآ معذرت میخوام
ترو خدا منو نزنید:31:
ولی خودتون به بازی هایی که هم زمان این بازی منتشر شدن یه نگاه بندازین

(آخرش من نفهمیدم چی شد یوهو دختره بهش گفت:"چیه")؟؟؟

golmohammadi
14-02-2011, 23:50
دقيقا وحيد جان
اين بازي يكي از قوي ترين lighting و environmental design هايي رو داشت كه تا حالا تجربه كرده بودم
همون اولش كه يارو با چراغ قوه ميزد تو صورت طرف start اش ميخورد تا سكانس پاياني بازي و اون همه effect
زده رو خال
اتاقا اول بازی نور پردازی را که دیدم کیف کردم
یک دلیل هست که بعضیها نمیتونند به عظمت گرافیک بازی پی ببرند
دلیلش هم این هست که بازی اکثرا در فضاهای بسته هستش
و فضاهای باز و طبیعی نیست که به چشم بخوره
البته اونی که وارد هست هر فضا باشه میفهمه قضیه را
اما اونایی که مثل من ناشی هستند نمیتونند

vegas
14-02-2011, 23:59
چیزی که من تو بازی ندیدم همین بافت های ضعیف هست!!
فقط این خونش بعضی جاها مربع مربع بود... همین
شما عکس یه جسمی رو بزار که بافتش زشت و ناجور باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من کلا این بازی یک پرت مستقیم از کنسول هست که حتی گزینه تغییر کیفیت Texture در نسخه PC هم نداره به همین دلیل هم هست که حتی بروی سیستم های ضعیف هم خیلی خوب اجرا میشه ...

Layken
15-02-2011, 00:05
من رسمآ معذرت میخوام
ترو خدا منو نزنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خودتون به بازی هایی که هم زمان این بازی منتشر شدن یه نگاه بندازین

(آخرش من نفهمیدم چی شد یوهو دختره بهش گفت:"چیه")؟؟؟

اگه قسمت اول رو بازی کرده باشید...متوجه میشید که درست در اخرین لحظه قسمت اول ایزیک یهو چیز مخوفی رو در سمت راست خودش میبینه که بازی همونجا تموم میشه و مارو در انتظار نگه میداره الان در اینجا درست همون لحظه رو تداعی میکنه دقت کنید چند ثانیه ای دوربین در روی ایزیک میمونه و یهو با نگاه ایزیک برمیگرده به طرف دختره با تعجب چون ایزیک فکر میکرد الان باز یه چیزی میپره وسط..که دختره رو میبینه و اون هم میگه وات
یه چیزی هم بگم من 100 درصد این صحنه رو از اول بازی پیش بینی کرده بودم:31:

Masoud King
15-02-2011, 11:31
به نظر من کلا این بازی یک پرت مستقیم از کنسول هست که حتی گزینه تغییر کیفیت Texture در نسخه PC هم نداره به همین دلیل هم هست که حتی بروی سیستم های ضعیف هم خیلی خوب اجرا میشه .
اتفاقا من تو همین IGN دیدم که به نسخه PC تو گرافیک 0.5 نمره بیشتر داده بود یعنی 9 داده بود.
خوب الان این عکسا نشون داد بافت ها بد هستن؟!؟
الکی بهانه های بنی اسرائیلی نگیرین خواهشا... طراحی های گرافیکی اتمسفر این بازی شاید امسال تو بازی های دیگه نبینین

Masoud King
16-02-2011, 09:42
کسی Dead Space: Aftermath رو دیده؟

playstation 3
16-02-2011, 21:12
سلام دوستان من تو چپتر 7 اونجایی که یارو رو چک میکنه موندم بهش اجاره ی عبور نمیده لطفا راهنمایی کنید

marmolak kocholo
16-02-2011, 21:19
سلام دوستان من تو چپتر 7 اونجایی که یارو رو چک میکنه موندم بهش اجاره ی عبور نمیده لطفا راهنمایی کنید

شما اگه جلوی در هستید یکم برگردید عقب، یه اتاق پشت سرتون هست
از اونجا جسد رو که یکی از کارکنان اونجا هست بردار و برو جلوی در، سیستم امنیتی چک می کنه و در باز می شه...

Niloofar_Hot69
16-02-2011, 21:34
آره.چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Amir Hossein
17-02-2011, 00:39
سلام
Dead Space: Aftermath
چی هستش...

virus2009
17-02-2011, 02:02
سلام
Dead Space: Aftermath
چی هستش...

سلام

mina tina
17-02-2011, 04:12
سلام :11:
چطوری میشه از این فضای بسته بیرون آمد(عکسها رو ببینید ) جهت معلو م شده اما
شیشه هستش لطفاً راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

havas_1980
17-02-2011, 08:27
سلام :11:
چطوری میشه از این فضای بسته بیرون آمد(عکسها رو ببینید ) جهت معلو م شده اما
شیشه هستش لطفاً راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در حالت نشون گیری (نگه داشتن راست کلیک) , یکی از میله های اطراف جسد رو به کمک (F) بردارین و به سمت شیشه های اطراف پرتاب کنین.

Masoud King
17-02-2011, 13:27
آره.چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ �؟
می خواستم ببینم داستانش خیلی مرتبط به نسخه اول و دوم میشه یا نه... یعنی یه واسطه کامل هست یا نه

Niloofar_Hot69
17-02-2011, 15:02
می خواستم ببینم داستانش خیلی مرتبط به نسخه اول و دوم میشه یا نه... یعنی یه واسطه کامل هست یا نه
اولان انیمیشنه بعدشم داستانش هیچ ربطی به داستان بازیش نداره در کل مضخرفه

Electronic-Arts
17-02-2011, 15:32
آره منم دیدم

Masoud King
17-02-2011, 23:56
اولان انیمیشنه بعدشم داستانش هیچ ربطی به داستان بازیش نداره در کل مضخرفه
همین الان دیدمش و واقعا فکر میکنم شما اصلا چیزی یا از داستان بازی نفهمیدی یا از این انیمیشنه.
کاملا خیلی چیزا رو مشخص میکنه.
اینکه استروس کیه و از کجا اومده و چطوری قاطی جریان شده
یا اینکه آیزاک چطوری اومده تو شهر اسپرول. کلا یه رابط خیلی خوب برا نسخه اول و دوم بشمار میاد

کلا برای اینکه از داستان بازی بیشتر بفهمین دیدن این انیمیشن واقعا توصیه میشه.انگاری نسخه در فاصله کمی از پایان انیمیشن شروع میشه.

Layken
18-02-2011, 00:00
مسعود من هی پیش خودم میگفتم امکان نداره این شخصیت ها بدون دلیل ایزیک رو شناخته باشن.
مخوصصا این استر راستی استروس چیه بابا استر ...:31:
واجب شد منم ببینم از داستان سردربیارم.

marmolak kocholo
18-02-2011, 01:15
استروس (استراس) همون دکتری هست که تو نسخه ی 2 میاد و اون بلا رو سر زنه میاره ... :-s

mina tina
18-02-2011, 02:57
سلام
شرمنده باز اینجا گیر کردم تا میخوام برم بیرون در بسته میشه

maziarb
18-02-2011, 03:38
سلام. ، من همين اول بازي گير كردم بهم ميگه شيفتو بگير و و بدو اما كجا؟ چند تا در كه رد ميكنم ، جمعيت آدم خورا ميريزن روم ، ميكشنم!

rezadevilmaycry
18-02-2011, 04:03
سلام. ، من همين اول بازي گير كردم بهم ميگه شيفتو بگير و و بدو اما كجا؟ چند تا در كه رد ميكنم ، جمعيت آدم خورا ميريزن روم ، ميكشنم!
با سلام
خوب عزیزم سعی کن با نهایت سرعت بری زیاد طول نمیکشه این قسمت فقط سعی کن جلوی اون موجودات نری و تو مسیر باز بدوئی تا وقتی که به یکی ازون درها (فکرکنم سومین در باشه که بهش میرسی) میرسی بعد باید دگمه ی E رو پشت سرهم بزنی و بعد تمام(نمیخواستم داستانو لو بدم چون اول بازی هستی خودت ببینی این قسمتو جذابتره...):31:

marmolak kocholo
18-02-2011, 11:57
سلام
شرمنده باز اینجا گیر کردم تا میخوام برم بیرون در بسته میشه

فکر کنم باید به کلید C صحنه رو آهسته کنید بعد از در رد بشید...

havas_1980
18-02-2011, 12:26
همین الان دیدمش و واقعا فکر میکنم شما اصلا چیزی یا از داستان بازی نفهمیدی یا از این انیمیشنه.
کاملا خیلی چیزا رو مشخص میکنه.
اینکه استروس کیه و از کجا اومده و چطوری قاطی جریان شده
یا اینکه آیزاک چطوری اومده تو شهر اسپرول. کلا یه رابط خیلی خوب برا نسخه اول و دوم بشمار میاد

کلا برای اینکه از داستان بازی بیشتر بفهمین دیدن این انیمیشن واقعا توصیه میشه.انگاری نسخه در فاصله کمی از پایان انیمیشن شروع میشه.یه چیزی که نپسندیدمش وجود انیمیشن های متفاوت برای هر کاراکتره که از طرف بازمانده ها بازگو میشه, اینکه مثلا استوراس رو در 5 چهره متفاوت می بینم. ای کاش انیمیشن های گذشته (خاطرات بازمانده ها) یکی بودند...

ولی انصافا دیدن این انیمیشن برای کسی که می خواد بازی رو شروع کنه قبلش حسابی توصیه میشه.

Layken
18-02-2011, 12:31
استروس (استراس) همون دکتری هست که تو نسخه ی 2 میاد و اون بلا رو سر زنه میاره ... :-s
اره همونه...استر استروس حالا هرچی...:31:

mina tina
18-02-2011, 13:16
فکر کنم باید به کلید C صحنه رو آهسته کنید بعد از در رد بشید...

کلید C نمیشه تغییری نکرد لطفاًبه عکس دقت کنید همینکه نزدیک در میرسم در بسته میشه و نمیزاره رد بشم

دوستان اگه میدونید راهنمایی کنید

havas_1980
18-02-2011, 13:29
کلید C نمیشه تغییری نکرد لطفاًبه عکس دقت کنید همینکه نزدیک در میرسم در بسته میشه و نمیزاره رد بشم

دوستان اگه میدونید راهنمایی کنید

اون نشانگر Stasis نیم دایره ایی شکل پشت لباستون خالیه خب... یا شارژتون برای آهسته کردن خالی شده و یا اصلا دستگاه پشت سرتون رو هــک نکردین و یک ضرب اومدین جلوی این صفحه!

اگه شارژتون خالی شده دستگاه های شارژ دو طرف اتاق وجود دارن. اما اگه هــک رو انجام ندادین میرین سر اون دستگاه و موس رو میچرخونین و در صورت آبی شدن کلیک میکنین... بعدش حرکت یه نکروموف رو در حالت نشونه گیری, با زدن (C) آهسته میکنین و قطعه قطعه اش میکنین. بعد این هم میایین سر همین صفحه کنترل و در رو باز میکنین. حرکت در رو آهسته میکنین و قبل از بسته شدنش به سرعت ازش رد میشین.

البته من قبلش پیشنهادم اینه که اول بازی قبلی رو برین و بعد این بازی رو دنبال کنین! مشخصه اولین بارتونه...

S A M S U N G
18-02-2011, 14:02
:دی

Steps-Rap
18-02-2011, 19:45
آقا اون تیکش که از وسط واگن قطار باید بپری و بری تو واگن جلویی.من میپرم E رو هم مگیه چند بار میزنم..بدش یه لحظه دسته ی قطارو میگیره بد ول میشه میمیره..
چی کار باید کنم؟

xxxj
18-02-2011, 20:20
اقای این قوله هست که تو چپتر دو میاد من هرچی به سر و اون بازوهاش میزنم نمیمیره چی کار کنم جای خاصی باید بزنم؟

havas_1980
18-02-2011, 20:28
آقا اون تیکش که از وسط واگن قطار باید بپری و بری تو واگن جلویی.من میپرم E رو هم مگیه چند بار میزنم..بدش یه لحظه دسته ی قطارو میگیره بد ول میشه میمیره..
چی کار باید کنم؟
تو این صحنه زدن (E) رو باید تکرار کنین. راهش همینه.

اقای این قوله هست که تو چپتر دو میاد من هرچی به سر و اون بازوهاش میزنم نمیمیره چی کار کنم جای خاصی باید بزنم؟اشتباه گفتین! تریپاد تو بخش یک میاد نه بخش دو...

فقط و فقط بازوهای نارنجی رنگشو هدف بگیرین... زمان بره این کار. دستگاه های شارژ هم هستن دور و بر... حرکتشو وقتی میخواد روی شما بپره حتما آهسته کنین.

Steps-Rap
18-02-2011, 20:41
تو این صحنه زدن (E) رو باید تکرار کنین. راهش همینه.

من همش E رو پشت سر هم و تند تند میزنم.. راهش همین نیست مگه؟

maziarb
18-02-2011, 21:07

باید با دکمه های طرفین هم سرش رو ببرید به طرف واگن روبرو

marmolak kocholo
18-02-2011, 22:22
منم بالاخره این انیمشن Aftermath رو دیدم !
واقعا به همه مخصوصا اونایی که داستان بازی براشون مهمه و یه چیزایی رو متوجه نشدن در طول بازی پیشنهاد می کنم این انیشمن رو دانلود کنن...
به من که خیلی کمک کرد و خیلی از مسائل رو که برام سوال شده بود روشن کرد...
فقط نمی دونم چرا کاراکترها قیافشون تو طول فیلم عوض میشد D:

maziarb
19-02-2011, 16:06
این راهنمای تمام مراحل به انگلیسی:
mycheats.1up.com/view/superguide/3173607/dead_space_2/pc

hosein ati
19-02-2011, 20:39

سلام منم همین مشکلو داشتم ولی بعد از چند بار امتحان کردن و کار نکردن pc رو خاموش کردم رفتم چند ساعت بعد اومدم درست شد.نمیدونم مشکل از کجاست ولی برای من همینجوری حل شد.

Steps-Rap
19-02-2011, 21:20
سلام منم همین مشکلو داشتم ولی بعد از چند بار امتحان کردن و کار نکردن pc رو خاموش کردم رفتم چند ساعت بعد اومدم درست شد.نمیدونم مشکل از کجاست ولی برای من همینجوری حل شد.

آره.منم یه چند بار تکرار کردم.کار خاصی هم نکردم مثل همیشه e رو میزدم ولی شانسی درست شد :31:

maziarb
19-02-2011, 22:45
توی چتر 9 بعد از کشتن بچه ها میخوام اون که چسبیده به دیوار بکشن اما هیچی تیر ندارم ! چه کنم؟

marmolak kocholo
19-02-2011, 22:51
لینک دانلود انیمشن Dead Space2: Aftemath
( نمی دونم درسته اینجا پست بدم یا نه ... شرمنده )

به صورت پارت پارت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود مستقیم :

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

توی چتر 9 بعد از کشتن بچه ها میخوام اون که چسبیده به دیوار بکشن اما هیچی تیر ندارم ! چه کنم؟

میخ و میله و وسایل دیگه رو می تونی به طرف نکرومورف ها پرت کنی

Steps-Rap
19-02-2011, 23:00
انیمیشنش چه جوریه؟
مثل اون انیمیشن رزیدنت اویله ؟

marmolak kocholo
19-02-2011, 23:15
انیمیشنش چه جوریه؟
مثل اون انیمیشن رزیدنت اویله ؟

انیمشن یه جورایی وقایع بین DS1 و DS2 رو نشون میده، از نظر من انیمشن جالبی بود و ارزش دیدن رو داره.
مال رزیدنت اویل رو ندیدم که مقایسش کنم!

Steps-Rap
20-02-2011, 22:09
آقا من مثلا الان که دارم بازی میکنم جونم کم شدده . بعد جونم ندارم..هرچیم میخوام از زمین از این جونا بردارم مینویسه اینونتوری فول..
چرا؟؟

xxxj
20-02-2011, 22:34
آقا من مثلا الان که دارم بازی میکنم جونم کم شدده . بعد جونم ندارم..هرچیم میخوام از زمین از این جونا بردارم مینویسه اینونتوری فول..
چرا؟؟

برای اینکه وسایلت جاشون پره باید وسایلت رو drop کنی تا بتونی بر داری.

Steps-Rap
20-02-2011, 22:38
چه وسایلی؟؟
چهجروی drop کنم؟

marmolak kocholo
20-02-2011, 22:39
چرا؟؟

چرا نداره خوب ! شما inventory تون فول هست و جا ندارید که چیزی بردارید !!
Tab رو بزنید و چندتا چیز ( مثل تیر یا هرچیز دیگه که فکر می کنید اضافیه ) که لازم ندارید رو دراپ کنید این طوری جا برای جونم پیدا میشه !

چه وسایلی؟؟
چهجروی drop کنم؟

Tab رو بزنید و وسیله ای که می خواید دراپ بشه کلیک کنید 2 تا گزینه میاد یکی Equip یا Use یعنی استفاده کردن یکی هم Drop

Steps-Rap
20-02-2011, 22:45
اون tab رو که میزنم اینونتوری میاد کلی جای خالی اون پایینش هست..ینی فقط دو ردیف بالا پره..پس چرا میگه کلا پره؟

marmolak kocholo
20-02-2011, 22:58
اون tab رو که میزنم اینونتوری میاد کلی جای خالی اون پایینش هست..ینی فقط دو ردیف بالا پره..پس چرا میگه کلا پره؟

اون جاهای به ظاهر خالی که میبینی غیر قعال هستن و با گرفتن Suit های جدید فعال میشن

Amir Hossein
20-02-2011, 23:49
سلام
من بازیو چند بار با سطح های مختلف تا آخر رفتم
فقط اولین بار یه Suit باز شد که اونم شکل بهتر دومین سویت بود
===========
یه چیز جالب :
اگه مثلا nventory شما چهار ردیف باشه با لباس چهارمی شما لباس پنجمی رو بپوشی
میشه پنج ردیف. ولی باز اگه لباس چهارمی رو بپوشی 5 ردیف میمونه
این قضیه برای آرمور هم صدق میکنه

Davood_titan
20-02-2011, 23:56
من خیلی از این بازی خوششم اومد
امتیاز من از 10 9هستش

marmolak kocholo
21-02-2011, 00:26
سلام
===========
یه چیز جالب :
اگه مثلا nventory شما چهار ردیف باشه با لباس چهارمی شما لباس پنجمی رو بپوشی
میشه پنج ردیف. ولی باز اگه لباس چهارمی رو بپوشی 5 ردیف میمونه
این قضیه برای آرمور هم صدق میکنه

شما در واقع تو کل بازی 2 تا Suit باز کردید :O !!؟؟!؟
من فکر کنم 4 5 تا Suit باز کردم !!!

Amir Hossein
21-02-2011, 02:11
شما در واقع تو کل بازی 2 تا Suit باز کردید :O !!؟؟!؟
من فکر کنم 4 5 تا Suit باز کردم !!!

5 تا Suit باز کردم(چند تاي ديگه که باز نميشه ايراد بازيه)
کي گفتم دوتا:20:
شما خودت امتحان کن هر Suit که بپوشي آرمورش يکيه
ولي يکي جديد که باز ميکني بيشتر ميشه ولي اگه Suit قبلی رو بپوشی کم نمیشه:46:
حالا عکس میگیرم میذارم...

marmolak kocholo
21-02-2011, 09:14
5 تا Suit باز کردم(چند تاي ديگه که باز نميشه ايراد بازيه)
کي گفتم دوتا:20:
شما خودت امتحان کن هر Suit که بپوشي آرمورش يکيه
ولي يکي جديد که باز ميکني بيشتر ميشه ولي اگه Suit قبلی رو بپوشی کم نمیشه:46:
حالا عکس میگیرم میذارم...

شما آخه تو پست قبلیتون گفتید :

سلام

prong
21-02-2011, 10:17
سلام بچه ها من با این بازی مشکل دارم.وقتی به سیو دوم میرسم نمیتونم سیو کنم.مشت نمیزنه.پاش رو هم رمین نمیکوبه.اسلحه اش رو هم همیشه روبروش گرفته در صورتی که وقتی کلیک راست میکنم باید aim کنه.لطفا راهنمایی کنید.مشکل از چیه؟؟؟

playstation 3
21-02-2011, 10:31
دکمه ی capslock رو بزنید تا درست شه

Davood_titan
21-02-2011, 10:46
دوستان من الان کپچر11 هستم چقدر دیگه مونده تموم بشه

Steps-Rap
21-02-2011, 10:54

کپچر چیه داداش. ؟ :31:
شما ها چقد تند تند بازی میکنید..اینجوری که حال نمیده بابا بازیو سریع تموم کنید...
من هر هفته 2 یا 3 بار نهایتا بازی میکنم...مثلا دیروز تا چپتر 5 رفتم.
-------------------------
یه سوال...این Suit هارو مثلا از کجا بایدد به دست بیاریم؟

milad dante
21-02-2011, 11:04

4 تا چپتر دیگه مونده تموم کنی(بازی 15 تا چپتره)

Davood_titan
21-02-2011, 13:20
کپچر چیه داداش. ؟ :31:
شما ها چقد تند تند بازی میکنید..اینجوری که حال نمیده بابا بازیو سریع تموم کنید...
من هر هفته 2 یا 3 بار نهایتا بازی میکنم...مثلا دیروز تا چپتر 5 رفتم.
-------------------------
یه سوال...این Suit هارو مثلا از کجا بایدد به دست بیاریم؟

من وقتی از بازیی خوشم میاد دوست دارم تا آخرش برم :46:
ولی اگه بازی زیاد بهم فاز نده کم بازیش میکنم :41:
مثل NFS hot persuit الان دو ماه رو سیستمم نصبه ولی هنوز تمومش نکردم :13:

S A M S U N G
21-02-2011, 17:25
تا چپتر 14 رفتم . فوق العاده اعصابم رو خورد کرده بود . بازی رو با یک دکمه پاک کردم :دی

یعنی چی اینقدر سخت ساختن !

مخلصیم .

marmolak kocholo
21-02-2011, 17:28
تا چپتر 14 رفتم . فوق العاده اعصابم رو خورد کرده بود . بازی رو با یک دکمه پاک کردم :دی

یعنی چی اینقدر سخت ساختن !

مخلصیم .

تا اینجا اومدی 1 چپتر دیگه بری تمومه ! حیف بابا !!!!! آخرشو ببین حال می کنی...
نکن این کارووووو ....
شما 1ـشو بازی کردید ؟ اگه نه که شانس اوردی وگرنه سر همون نسخه ی اول دیوانه می شدی !!!!!!

ali_disslove
21-02-2011, 17:37
من میخوام بازیو شروع کنم بعضیا میگند بازی خیلی سخته من نسخه یکش رو بازی نکردم آسونه اسون بازی کنم یا نرمال ؟؟؟

میترسم نرمال بازی کنم هی گیر کنمو اعصابم خورد شه که نمیتونم ادامه بدم

123list
21-02-2011, 18:02
نه جونم انقدرها هم سخت نیست با همون نرمالش شروع کن:46:

vegas
21-02-2011, 18:39
من میخوام بازیو شروع کنم بعضیا میگند بازی خیلی سخته من نسخه یکش رو بازی نکردم آسونه اسون بازی کنم یا نرمال ؟؟؟

میترسم نرمال بازی کنم هی گیر کنمو اعصابم خورد شه که نمیتونم ادامه بدم
شما هر وقت دیدید سخته میتونید در هر مرحله ای سختی بازی رو تغییر دهید البته باس اخر با Easy هم سخت هست تقریبا روی اعصاب هست ...:19::31:

havas_1980
21-02-2011, 19:30
شما آخه تو پست قبلیتون گفتید :آرین جان! منظور ایشون یکبار دیگه شروع کردن بعد از اتمام بازیه! مختصر عنوان شداز طرفشون. :31:

... البته باس اخر با Easy هم سخت هست تقریبا روی اعصاب هست ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نه دیگه... فقط وقتی کارتون سخت میشه که اسلحه تون برای زدن مارکر, Contact Beam نباشه.

Steps-Rap
21-02-2011, 21:19
آقا الان اینجا باید چی کار کنم؟

ببخشید فهمیدم.باید alt رو میزدم..

123list
21-02-2011, 23:24
یک بازی قمر در عقربی شده نگو 5 دقیقه راه میری هیچکس سراغت نمیاید یک لحظه مثل مور ملخ میریزند توی سرت و ماهم با استفاده از روشهای :devil::32: حالشون را میگریم :21:

Amir Hossein
22-02-2011, 00:43
سلام دارم رو hard core بازی میکنم
میگه سه تا سیو بیشتر نداری!!!:13:
منظورش تا آخر بازیه؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
یا نه چند تا چپتر جلو تر بیشتر میتونم سیو کنم!!!
تازه میگه اگه ببازی از سیو قبلیت میایی!!:18:
============================
اینم عکس هایی که گفته بودم:
به مدل لباس ها نگاه کنید بعد به مقدار آرمور و تعداد ردیف جاها نگاه کنید
همش یکیه!!

Majid-6120
22-02-2011, 12:20
از کاراکتر های دشمن این بچه کوچولو هایی که دستاشون مثه لوگان ( شخصیت ایکس من ) هست اسمشون چیه ؟

صداشون منو یاده اون Wretches های GOW میندازه ! : دی خیلی رو اعصابن !

Davood_titan
22-02-2011, 12:54
از کاراکتر های دشمن این بچه کوچولو هایی که دستاشون مثه لوگان ( شخصیت ایکس من ) هست اسمشون چیه ؟

صداشون منو یاده اون Wretches های GOW میندازه ! : دی خیلی رو اعصابن !

اون نوزاد ها خیلی با حالن وقتی چهاردست وپا راه میرن بعد هی غلت هم میزنه

Majid-6120
22-02-2011, 13:09
میگم Multiplayer نمیشه بازی کرد با PC ؟

من هر کاری میکنم نمیشه !

Davood_titan
22-02-2011, 14:50
دوستان یه کمک فوری
اینو چطوری باید کشت هر کاری میکنم دوباره زنده میشه
تو عکس هست

Amin.P30
22-02-2011, 15:13
توی CHAPTER 8 یک دری هست و از توی یک دریچه میشه کپسول های اتیش زا رو بگیری.

این کپسول ها رو فکر کنم باید جوری قرار بدم و منفجر کنم که با فشارش در باز بشه.
اما هر کاری کردم نشد یا جور دیگه ای باید عمل کرد؟؟؟

Layken
22-02-2011, 15:20
دوستان یه کمک فوری
اینو چطوری باید کشت هر کاری میکنم دوباره زنده میشه
تو عکس هست

ایشون مردنی نیستن باید بزنی پاهاشو دستاشو و فرار را بر قرار ترجیح بدی همین

کاش یه عکس میزاشتی چون دو تا همچین جایی داشتیم...

Davood_titan
22-02-2011, 15:22

کپسول ها رو برو بچسبون به گوشه در بعد از دور بهش شلیک کن تا در باز بشه

Reza Azimy_RW
22-02-2011, 21:39
دوستان یه توضیحاتی در مورده داستانه بازی میدید ؟
مثلا این دختره که تویه بازی هست با یه پسره دیگه کیا هستن ؟ چیکارن ؟ هدفشون چیه ؟
همین دختره که اولین بار که دیدیمش داشت این موجوداتو با سلاحش میکشت بعد یهو میخواست ما رو هم بزنه ؟
بعد اون دختره که هی تویه توحماتش میاد اون کیه ؟ که از چشاش نور میده و ....
کلا من کپچر 8 هستم تا الان هیچی از داستان نفهمیدیم ( بی سوادیه دیگه ! ) اگه یه مختصر توضیحی بدید تا الان چی شده ممنون میشم .

marmolak kocholo
22-02-2011, 22:20
دوستان یه توضیحاتی در مورده داستانه بازی میدید ؟
مثلا این دختره که تویه بازی هست با یه پسره دیگه کیا هستن ؟ چیکارن ؟ هدفشون چیه ؟
همین دختره که اولین بار که دیدیمش داشت این موجوداتو با سلاحش میکشت بعد یهو میخواست ما رو هم بزنه ؟
بعد اون دختره که هی تویه توحماتش میاد اون کیه ؟ که از چشاش نور میده و ....
کلا من کپچر 8 هستم تا الان هیچی از داستان نفهمیدیم ( بی سوادیه دیگه ! ) اگه یه مختصر توضیحی بدید تا الان چی شده ممنون میشم .

شما کار اشتباهی کردی نسخه ی 1 رو بازی نکردی !
برای فهمیدن داستان بازی حتما باید نسخه ی یک رو بازی کنید یا حداقل از تو اینترنت داستانشو بخونید ببینید تو 1 چه اتفاقاتی می افته !
تازه برای بهتر فهمیدن داستان بازی علاوه بر Game چندتا انیمشن هم ساختن که من با دیدنش خیلی چیزا برام روشن شد... ( تازه من نسخه ی 1 هم بازی کردم !!! )
شما تو همین تاپیک یه سرچی بزنید من خودم چندتا پست در مورد داستان بازی دادم دوستان و اساتید دیگه هم زاحمت کشیدن و داستان بازی رو مختصر توضیح دادن

Reza Azimy_RW
22-02-2011, 22:30
ممنون دوسته عزیز ولی من نسخه 1 رو بازی کردم ! اصلا مگه میشه من یه بازی رو بازی نکنم این وسط !؟!:31:
تنها بازی که زبان اصلی داستانشو فهمیدم سری رزیدنت بود .

mina tina
23-02-2011, 12:29
سلام:11: دوستان تو این قسمت بازی موندم هر چی میکشم تموم نمیشه تیر هم کم میارم چیکار کنم:41: در ضمن این چیتر چندوم هستش؟

Majid-6120
23-02-2011, 12:38
سلام:11: دوستان تو این قسمت بازی موندم هر چی میکشم تموم نمیشه تیر هم کم میارم چیکار کنم:41: در ضمن این چیتر چندوم هستش؟

من دیشب اینجا رو رد کردم ! تموم که میشه ولی زیادن ! شما B رو نگه دار و روی خط آبی فرار کن و بعد از گذشتن از اولین در راحت میشی از دستشون ! : دی

دو بار از اینجا میگذریم ! یه بار چپتر 4 یه بار اگه اشتباه نکنم چپتر 6

میگم پایان چپتر 5 عجب چیزه باحالی بود ! : دی

Abolfazl3007
23-02-2011, 12:43
شما کار اشتباهی کردی نسخه ی 1 رو بازی نکردی !
برای فهمیدن داستان بازی حتما باید نسخه ی یک رو بازی کنید یا حداقل از تو اینترنت داستانشو بخونید ببینید تو 1 چه اتفاقاتی می افته !
تازه برای بهتر فهمیدن داستان بازی علاوه بر Game چندتا انیمشن هم ساختن که من با دیدنش خیلی چیزا برام روشن شد... ( تازه من نسخه ی 1 هم بازی کردم !!! )
شما تو همین تاپیک یه سرچی بزنید من خودم چندتا پست در مورد داستان بازی دادم دوستان و اساتید دیگه هم زاحمت کشیدن و داستان بازی رو مختصر توضیح دادن

بازی رو تموم کردم عالی بود
داستان خیلی پیچیده تر از اون چیزی که به نظر میاد هست .
به شدت سر این قضیه black marker و red marker و بوجود اومدن نکرومورف ها گیج شدم . خیلی پیچیدست .

بهترین مطلبی که در مورد توضیح داستان پیدا کردم (البته بازم خیلی ناقصه ) :

. here are simple facts and a nice saying
"Necromorphs don't kill people, people kill people. People made necromoprhs.
-The black marker, found on earth, alien origin. it was marked with necromorph DNA that earth government assembled (spliced with people) and created the 1st necromorph (the infector, which is the bat alien)
-after reverse engineering the marker, they created the red marker, which is on aegis 7 (the one in the game).
-the markers emit a 'dead space' field which causes the necromorph DNA to go dormant (they go to sleep when in close proximity), and they sealed the infector and the red marker in aegis 7.( They did this all covertly to avoid the media, which is why aegis 7 was supposed to be off limits to miners)
- The red marker is on Aegis 7, the black marker is on Earth, the infector got out when Ishimura pulled out the marker, and infected a bunch of people, and started dead space 1.

-the hive mind was created for military purposes, but subsequently sealed on aegis 7 (idk how, it just happened).

) but keep this in mind, who made the markers?

maziarb
23-02-2011, 15:50
1سال بعد! بالاخره تمام شد

marmolak kocholo
23-02-2011, 16:12
1سال بعد! بالاخره تمام شد

eeee ! داشتم جوابتو replay می کردم :31:

Steps-Rap
23-02-2011, 19:19
آقا این بچه کوچولوها تا چپتر چند مارو یاری میکنن؟
تو همه ی چپترا هستن؟

Davood_titan
23-02-2011, 19:53
بلاخره تمومش کردم خیالم راحت شد :5:
کپچر آخرش خیلی قشنگ بود

marmolak kocholo
23-02-2011, 20:55
آقا به خدا چپتر هست نه کپچر !!

Davood_titan
23-02-2011, 21:02
آقا به خدا چپتر هست نه کپچر !!

ببخشید عادت کردم :20:

Masoud King
23-02-2011, 21:38

از دست ندین

mohammad450
24-02-2011, 01:14
یه جایی هست تو هخمون مرحله های اول ...که باید دستتو بکنی تو او دستگاهه ..یه کم که بهش ور میری...بعد یه موجودی از سقف میوفته...نمیدونم باید چطوری بکشمش...اصلا فرصت نمیده بکشیش..اونجا باید چیکار کرد...هی میگهcرو بزن

marmolak kocholo
24-02-2011, 01:17
اقا مرسی مشکل کرک برطرف شد.....حالا بریم سر بازی.....یه جایی هست تو هخمون مرحله های اول ...که باید دستتو بکنی تو او دستگاهه ..یه کم که بهش ور میری...بعد یه موجودی از سقف میوفته...نمیدونم باید چطوری بکشمش...اصلا فرصت نمیده بکشیش..اونجا باید چیکار کرد...هی میگهcرو بزن
شما دستتو می کنی تو اون دستگاه و اون رو -- می کنی بعد یه قابلیت می ده که می تونی اجسام رو
Slow کنی، موقعی که دشمنه با سرعت بهت نزدیک میشه C رو بزن که سرعتش کم بشه بعد بکشش...

Amin.P30
24-02-2011, 14:54
توی CHAPTER 13 این قسمت چی کار باید کرد؟
چند تا لباس هم کنار پشت شیشه هست.
تا از اون منطقه جلو تر میری میگه : AccessDenied
2 تا در یکی سمت راست و یکی سمت چپ هستش که قفل هستند.
همون جایی هستش که تا در رو باز میکنی لیزر ها به طرفت تیر اندازی میکنن و یکم جلوتر میری اینجاست.

Zaghan_13
24-02-2011, 15:08
من یکشو بازی نکردم اول یکو باید بازی کنم تا بفهمم چی به چیه؟

Reza Azimy_RW
24-02-2011, 15:08
خوب 1 رو بازی کنی خیلی بهتره .نسخه 1 رو بازی نکنی از داستان چیزی نمیفهمی . ( من هم که بازی کردم چیزی نفهمیدم ! ) اصلا نسخه 1 هم یه عالمی داشت واسه خودش !

havas_1980
24-02-2011, 16:24
توی CHAPTER 13 این قسمت چی کار باید کرد؟
چند تا لباس هم کنار پشت شیشه هست.
تا از اون منطقه جلو تر میری میگه : AccessDenied
2 تا در یکی سمت راست و یکی سمت چپ هستش که قفل هستند.
همون جایی هستش که تا در رو باز میکنی لیزر ها به طرفت تیر اندازی میکنن و یکم جلوتر میری اینجاست.

یه جسد همون جاست. برش دارین و ببرین جلو تا اسکن بشه...

Steps-Rap
24-02-2011, 21:51
آقا این غولرو چه جوری باید کشت؟

marmolak kocholo
24-02-2011, 22:02
آقا این غولرو چه جوری باید کشت؟

اون جاهای زرد رو بدنشو می بینی، بزن به اونجاها...

Steps-Rap
24-02-2011, 22:18
ممنون...کشتمش..:31:

Amin.P30
25-02-2011, 16:21
اخر تموم شد.
اوج هیجانش اخراش بود.
سیستم من بالا نیست اما این نسخه رو خیلی روون تر از نسخه 1 اجرا کرد .
گیم پلی و همه چیزش عالی بود.

3Dmajid
25-02-2011, 22:59
نسخه ی پی سی این بازی چقدر وقته اومده ؟
فکر کنم جدید باشه ... نه ؟
قشنگه برم بخرم ؟
لامعصب 5تا دی وی دیه 8000تومن مایه شه :31:

Davood_titan
25-02-2011, 23:06
نسخه ی پی سی این بازی چقدر وقته اومده ؟
فکر کنم جدید باشه ... نه ؟
قشنگه برم بخرم ؟
لامعصب 5تا دی وی دیه 8000تومن مایه شه :31:

5 تاااا :18::18::18:
دوست من الان تو بازار 2 تا DVD9 هست یا 4 تا DVD5

بازیه قشنگیه اگه نظر من برات مهمه حتما بگیرش

3Dmajid
25-02-2011, 23:31
5 تاااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من الان تو بازار 2 تا DVD9 هست یا 4 تا DVD5

بازیه قشنگیه اگه نظر من برات مهمه حتما بگیرش

یعنی بیشتر از 5 تا باید باشه ؟ :18:
خب نگفتی بازیش جدیده یا نه ... کی نسخه ی پیسیش اومده ؟
گرافیکش خوبه ؟
مثل این دارک سایدر نباشه این همه تعریفشو شنیدم رفتم خریدم گرافیکش خیلی مزخرفه :2:

Davood_titan
25-02-2011, 23:42
یعنی بیشتر از 5 تا باید باشه ؟ :18:
خب نگفتی بازیش جدیده یا نه ... کی نسخه ی پیسیش اومده ؟
گرافیکش خوبه ؟
مثل این دارک سایدر نباشه این همه تعریفشو شنیدم رفتم خریدم گرافیکش خیلی مزخرفه :2:

بازی جدیده
گرافیکش هم خوبه
من 4 تا دی وی دی گرفتم

BMW.M3_E46
26-02-2011, 22:51
این کرک داداش خیلی 3 هستش کشورهای پیشرفته هم رو کرک بازی کار می کنن؟؟؟
یه دلیل منطقی که من دارم اینه که
برای این دیر میارن چون معماری گرافیکی کنسولا همیشگیه در نتیجه یه بازی رو طوری طراحی میکنن که کنسول راحت اجراش کنن!!پس برای این بازی PC رو دیر میدن بیرون چون از نظر گرافیکی و پردازش میتونن تا حداکثر قدرت برنامه بریزن

چرا حرف خنده دار می زنید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی ها که می بینید برای کنسول زودتر میاد نسخه کپی هستش و نسخه اصلی هم یه تاریخ مشخص داره و دقیقا همون تاریخ منتشر میشه
معماری گرافیکی و اینا دیگه کیلو چنده!!!
برای پی سی هم نسبت به کنسول برای دانلود یکمی دیرتر میاد که خیلی هم فاصله زمانی نیست ولی مسئله اینه که بعد از اون بازی باید کرک بشه که به خاطر همین هم دیرتر میشه اونو بازی کرد و دیرتر می تونید اونو توی مغاره ها ببینید چون باید حتما بازی کرک

آقا وحید این مطالبو یادت هست ؟؟؟ من یادم رفت جواب بدم!!!(تو همین تاپیک بود)

من اصلا به دانلود و نسخه کپیش چی کار دارم من در مورد تاریخی دقیقی که نسخه اصلیش میاد کار دارم

1-
معماری گرافیکی و اینا دیگه کیلو چنده!!!برای شما شاید ولی برا PC Gamer ها بعید میدونم کیلویی باشه
2-
بعد از اون بازی باید کرک بشه حتما بازی کرک شده باشه ؟؟؟؟ باید کرک بشه برای چی باید کرک بشه؟؟؟برای کسی که اورجینالشو میگیره هم باید کرک بشه؟؟؟
یعنی بنظرت برای NA و EU این جاها بخاطر کرک دیر میارن؟؟؟ مثلا Assassin Creed کسی که اوریجشو میخره نیاز به کرک داره؟؟؟
حتما سریال نامبرش طول می کشه درست کنن؟آره!!!!

Masoud King
26-02-2011, 23:18
؟؟؟؟ باید کرک بشه برای چی باید کرک بشه؟؟؟برای کسی که اورجینالشو میگیره هم باید کرک بشه؟؟؟
یعنی بنظرت برای NA و EU این جاها بخاطر کرک دیر میارن؟؟؟ مثلا Assassin Creed کسی که اوریجشو میخره نیاز به کرک داره؟؟؟
حتما سریال نامبرش طول می کشه درست کنن؟آره!!!!
بازی هایی تاریخ انتشار یکسان دارند همه با هم منتشر میشن.
بعضی بازیها به خاطر همین دزدی خیلی زیاد روی pc یه چند ماه دیرتر میدن که فروشش رو بکنه و اومدن نسخه pc زیاد تاثیر خاصی نداشته باشه و اصلا ربطی به کیفیت بازی نداره چون اکثرا از رو همون نسخه کنسولی پورت میشه.

کلا معمولا چون اولین نقد ها مربوط به نسخه های کنسولی میشه ( برای همون فروش) واسه همین نسخه های پایانی که برای ریویو منتشر میشه باعث میشه زودتر لیک بشه... البته چند وقتیه که تا قبل مدیا لیست ها بازیها کمتر لیک میشه.
+
این کرک و -- بازی برای نسخه pc هم مقداری طول میکشه و کار خیلی راحتی نیست.

mina tina
27-02-2011, 13:12
این در باز نمیشه مشکل از کجاست؟

Layken
27-02-2011, 14:45
شما نسبت به همین عکس سمت راستت بیایی یه در هستش میری تو چند تا از اون سویچ ها هستش از منبعشون در میاری تا یه نوع سیستمی فعال شه اون که فعال شد این در رو تو مسیرت که هست باز میکنه..البته این د رهم تند تند بازو بسته میشه که باید اهستش کنی

Steps-Rap
27-02-2011, 20:23
راستی حواستم باشه منبع هارو که در میاری و میزاری تو قسمت اصلیشون یه دفه دو سه تا از این لولوخورخوره ها غافل گیرت میکنن.
من همینجا داشتم آروم واسه خودم قدم میزدم یه دفه یکیشون اومد پشتم یه متر پریدم هوا...

3Dmajid
27-02-2011, 20:49
منم رفتم بازی رو خریدم و نصب کردم ... به نظر میرسه خیلی باحال و ترسناک باشه :20:

این دیگه چیه همون اولش داشتم سکته میکردم :24:

virus2009
27-02-2011, 21:47
به نظر من این بازی رو باید نصف شب ( چراغ خاموش ) و با یک هدست قوی بازی کرد.
خیلی حال میده حتما امتحان کنید ( البته اگه مشکل قلبی ندارید )

3Dmajid
27-02-2011, 21:55

چشم :31:
اگه قصد خودکشی داشتیم حتما امتحان میکنیم :38:

The Rover
28-02-2011, 10:01
تازه میشه همون حسی که 1 تو روز میداد :31:

IranApadana
01-03-2011, 12:58
چپتر 11 یا جایی هست که یک آسانسور هست و دو تا در که از هیچکدومشون نمیشه استفاده کرد و قرمز هستند، باید چیکار کرد که اون قسمت رو رد کنی؟
هرکار کردم نشد.باید جایی رو منفجر کنی؟
در و آسانسور غیر فعالن!!
اینم عکسش البته با گوشی گرفتم و کیفیت نداره.

havas_1980
01-03-2011, 13:22
چپتر 11 یا جایی هست که یک آسانسور هست و دو تا در که از هیچکدومشون نمیشه استفاده کرد و قرمز هستند، باید چیکار کرد که اون قسمت رو رد کنی؟
هرکار کردم نشد.باید جایی رو منفجر کنی؟
در و آسانسور غیر فعالن!!
اینم عکسش البته با گوشی گرفتم و کیفیت نداره.

همون اطراف البته طبقه پایین یه محفظه مکعبی هست که از توش می تونین باتری بردارین. بعدش به سمت مخالف معدن میرین و جای باتری معیوب میزارین...

hp-world
01-03-2011, 15:19
دوستان میشه لینک دانلود یک کرک بدون مشکل رو قرار بدید ؟ الان در مرحله 7 وقتی می خوام وارد یک اتاق بشم از بازی خارج میشم و ارور میده ، لینک اکثر کرک هایی هم که در سایت های مختلف قرار داده شدن مشکل دارن !!!

afceaglee2013
01-03-2011, 16:12

Torch Bearer
01-03-2011, 16:18
دوستان شنیده بودم میشه سیو های نسخه 1 رو وارد این کرد.درسته؟اگه اره میه بگین چجوری؟

3Dmajid
01-03-2011, 16:28
توی بازی وقتی مثلا میگه دکمه ی E رو بزن باید این دکمه رو نگه داشت یا تند تند زد ؟
من هر کاری میکنم زامبیا میخورن منو :31:

3Dmajid
01-03-2011, 16:46
توی بازی وقتی مثلا میگه دکمه ی E رو بزن باید این دکمه رو نگه داشت یا تند تند زد ؟
من هر کاری میکنم زامبیا میخورن منو :31:

فهمیدم باید تند تند بزنم :31:

virus2009
01-03-2011, 21:22
بالاخره تموم شد
بازی خیلی قشنگی بود
ولی حیف آخرش جالب نبود

Masoud King
01-03-2011, 21:27
ولی حیف آخرش جالب نبود
مطمئنی دد اسپیس 2 رو بازی می کردی؟
اولین کسی هست که میبینم این حرف رو میزنه !!

virus2009
01-03-2011, 21:33
مطمئنی دد اسپیس 2 رو بازی می کردی؟
اولین کسی هست که میبینم این حرف رو میزنه !!

من که نمیگم بازیش بده
فقط آخرش نمیدونم چرا منو جذب نکرد
انگار از اول معلوم بود آخرش چی میشه و خیلی هیجان نداشت
ولی در کل بازیش قشنگ بود

3Dmajid
01-03-2011, 21:56
واقعا بازیش خیلی باحاله ...
تا حالا هر چی بازی ترسناک میکردم زیاد نمیترسیدم ولی این ترسناکه :31: مخصوصا اگه صدای هدفونو تا تهش زیاد کنی.

IranApadana
02-03-2011, 16:43
آقا این چپتر 15 آخر بازی جایی که خانمه رو میزنی و دوباره میاد 4 5 بار تکرار کردم اما بازم اومد.هرچی تیر داشتم تموم شد اما نتونستم ردش کنم.
باید چیکار کرد؟
اشتباه که نمیکنم؟ باید زدش آره؟

3Dmajid
02-03-2011, 16:49
چندتا چپتر داره ؟
خدا کنه زود تموم شه طولانی نباشه :20:
من که دیگه صدای هدفونو کم میکنم خیلی ترسناکه :31:

afceaglee2013
02-03-2011, 17:23
آقا این چپتر 15 آخر بازی جایی که خانمه رو میزنی و دوباره میاد 4 5 بار تکرار کردم اما بازم اومد.هرچی تیر داشتم تموم شد اما نتونستم ردش کنم.
باید چیکار کرد؟
اشتباه که نمیکنم؟ باید زدش آره؟

بعد از اینکه دختره رو میزنی و میمیره اون maker ه چیه میترکه وسطش یه قلبه اونو باید بزنی چند بار که تکرار کنی تموم میشه

A.N.A.P
03-03-2011, 12:26
دوستان من متاسفانه درجه سختی روی سخت گذاشتم :31: ! نسخه 360 البته !

من تازه اولاشم یه جایی یه غولی از یه چیز شبیه آهن اوراق میاد بیرون یهو میپره بهت حمله میکنه ! اونجا تیر خیلی کمه و خیلی

زود تیر هام تموم میشه ! در ضمن پشت سرت یه چیز آبی هست که بری اونجا A رو بزنی اون قدرتت شارژمیشه ! امیدوارم متوجه

شده باشین که کجا رو میگم ! خلاصه اینکه اون لامذهبو چه جوری بکشم ؟:31:

rezadevilmaycry
03-03-2011, 13:29
دوستان من متاسفانه درجه سختی روی سخت گذاشتم ! نسخه 360 البته !

من تازه اولاشم یه جایی یه غولی از یه چیز شبیه آهن اوراق میاد بیرون یهو میپره بهت حمله میکنه ! اونجا تیر خیلی کمه و خیلی

زود تیر هام تموم میشه ! در ضمن پشت سرت یه چیز آبی هست که بری اونجا A رو بزنی اون قدرتت شارژمیشه ! امیدوارم متوجه

شده باشین که کجا رو میگم ! خلاصه اینکه اون لامذهبو چه جوری بکشم ؟
با سلام
اون دستگاه مربوط به یکی از قدرت هاتون هست که اول بازی گرفتید همون که آهسته میکنه حرکات رو و با دگمه ی c هم میتونید اعمال کنید و شارژتون هم تموم شد ازون دستگاهی که به دیوار چیسبیده دوباره ریشارژ کنید
حرک اون موجود رو با دگمه ی c آهسته کنید و بعد به کنار گردنش (دست هاش اونجایی که زرد رنگ هست)شلیک کنید یک چندبار اینکارو انجام بدید میمیره و زیاد تیر هم نمیخواد فقط بزن به اونجاهایی از بدنش که زرد رنگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamedchtsz
03-03-2011, 18:52
دوستان dlc جدید واسه این بازی اومده؟

farryad
04-03-2011, 14:23
من همین اولش گیر کردم
یه جایی میرم که یه مرده روی الکتریسیته شناوره بعد اونجا چه غلطی باید کرد؟!
هیچ جایی برای رفتن نیست تو یه اتاق دایره وار همهجا بستست چه باید کرد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!

milad dante
04-03-2011, 16:18
چندتا چپتر داره ؟
15 تا چپتره

havas_1980
04-03-2011, 19:13
من همین اولش گیر کردم
یه جایی میرم که یه مرده روی الکتریسیته شناوره بعد اونجا چه غلطی باید کرد؟!
هیچ جایی برای رفتن نیست تو یه اتاق دایره وار همهجا بستست چه باید کرد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!میرین پای صفحه کنترل سمت چپ و امکان Kinesis رو بدست میارین. بعدش در حالت نشون گیری (نگه داشتن راست کلیک) , یکی از میله های اطراف جسد رو به کمک (F) برمیدارین و به سمت شیشه های اطراف پرتاب میکنین.

resident_evil
04-03-2011, 19:46
دیشب DLC رو دات کردم فقط در حد یه تست کوچیک بازی کردم . یه مُدل نکرومورف جدید اضافه شده که بسیار سریع و وحشی هم هستش . حرکتش به صورت زیگزاگ هستش و بسیار بسیار سریع حرکت میکنه جوری که فکر میکین هِی غیب میشه ظاهر میشه . فعلا در همین حد اطلاعات به دست آوردم از DLC : دی

marmolak kocholo
04-03-2011, 21:28
دیشب DLC رو دات کردم فقط در حد یه تست کوچیک بازی کردم . یه مُدل نکرومورف جدید اضافه شده که بسیار سریع و وحشی هم هستش . حرکتش به صورت زیگزاگ هستش و بسیار بسیار سریع حرکت میکنه جوری که فکر میکین هِی غیب میشه ظاهر میشه . فعلا در همین حد اطلاعات به دست آوردم از DLC : دی

دوست عزیز کدوم DLC رو شما می گید !
من شنیده بودم یه DLC به نام Severed تو تاریخ 1 مارچ اومده بیرون که اونم رو XBL و PSN قرار گرفته!
خبری هم از نسخه ی PC نیست ...
یا من خیلی شوت می زنم یا ...! ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟

havas_1980
04-03-2011, 21:56
دوست عزیز کدوم DLC رو شما می گید !
من شنیده بودم یه DLC به نام Severed تو تاریخ 1 مارچ اومده بیرون که اونم رو XBL و PSN قرار گرفته!
خبری هم از نسخه ی PC نیست ...
یا من خیلی شوت می زنم یا ...! ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟خب مشخصه... صحبت سر Severed هست که برای کنسولا اومده.
اون نکروموفها هم که نوید جان صحبتشو میکنه همون Twitcher ها هستن که تو Dead Space بودن.

marmolak kocholo
04-03-2011, 22:12
خب مشخصه... صحبت سر Severed هست که برای کنسولا اومده.
اون نکروموفها هم که نوید جان صحبتشو میکنه همون Twitcher ها هستن که تو Dead Space بودن.

آخه تو تاپیک هیچ صحبتی در این مورد نشده بود و ایشون یهو اومدن در این مورد پست دادن یه لحظه هنگیدم :31:

ali_disslove
05-03-2011, 00:03
من همون اول بازی گیر کردم که میگه برو جلو و شیفت رو بگیر یه کم که میدم این حیوانات عجیبو غریب یکیشون گیرم میکشه و سرمو میبره

نقشه ای اسلحه ای چیزی نیست ؟از کجا بفهمم کدوم طرف باید برم ؟؟؟

marmolak kocholo
05-03-2011, 00:24
من همون اول بازی گیر کردم که میگه برو جلو و شیفت رو بگیر یه کم که میدم این حیوانات عجیبو غریب یکیشون گیرم میکشه و سرمو میبره

نقشه ای اسلحه ای چیزی نیست ؟از کجا بفهمم کدوم طرف باید برم ؟؟؟

اول بازی باید یکم خلاقیت گیمری به خرج بدی!!!!D: خودت مسیر رو پیدا کن برو جلو به یه در میرسی یه نکرومورف میاد جلوت سریع E رو بزن و از دستش خلاص شو!

ali_disslove
05-03-2011, 14:54
اول بازی باید یکم خلاقیت گیمری به خرج بدی!!!!D: خودت مسیر رو پیدا کن برو جلو به یه در میرسی یه نکرومورف میاد جلوت سریع E رو بزن و از دستش خلاص شو!

ازین خلاقیت ها که قرار نیست تا آخر بازی به خرج بدم ؟

marmolak kocholo
05-03-2011, 15:04
ازین خلاقیت ها که قرار نیست تا آخر بازی به خرج بدم ؟

اول بازی و آخر بازی باید از این خلاقیت ها به خرج بدی :31:

Reza Azimy_RW
05-03-2011, 18:35
سلام دوستان
بالاخره بازی تموم شد ! فقط اینقدر گفتید اخر بازی خون کم میارید که من از اوله بازی رویه درجه سختی دومی با احتیاط رفتم بازی که تموم شد دیدم حدوده 30 تا خون 2 تایی زیاد اوردم !!!:31:
ولی عجب بازی بود ...

ali_disslove
05-03-2011, 19:39
نمیشه زیر نویس اضافه کرد ؟من هر چی تو منو هاش گشتم چیزی پیدا نکردم

برا ما بی سوادا با زیرنویسم مشکل داریم دیگه چه برسه به اینکه زیرنویسم نباشه

havas_1980
05-03-2011, 19:52
نمیشه زیر نویس اضافه کرد ؟من هر چی تو منو هاش گشتم چیزی پیدا نکردم

برا ما بی سوادا با زیرنویسم مشکل داریم دیگه چه برسه به اینکه زیرنویسم نباشهبرای فعال کردن Subtitles میرین: Settings >> Audio

ali_disslove
05-03-2011, 20:31
برای فعال کردن Subtitles میرین: Settings >> Audio

ممنون یه داستانی چیزی نیست که بفهمیم اصلا ماجرا چیه ؟چون من نسخه یکش رو هم بازی نکردم

havas_1980
05-03-2011, 20:38
ممنون یه داستانی چیزی نیست که بفهمیم اصلا ماجرا چیه ؟چون من نسخه یکش رو هم بازی نکردممیتونین در قسمت Single Player رو Previously on Dead Space کلیک کنین تا خلاصه قسمت قبل رو مشاهده کنین... ولی ای کاش قبلی رو بازی کنین و بعد بیایین سراغ این یکی. حیفه!

soliman
05-03-2011, 23:10
راستی کسی نیسن که زحمت بکشه و این دیالوگها رو برامون ترجمه کنه؟
چند سوال برای من پیش اومده.
1-اون مارکر اخری ساخته شده بود ویا همون اصلیه بود چون اون اصلیه خیلی کوچکتر از این بود.
2-ایا نیکول حاصل توهماتی بود که مارکر ایجاد میکرد؟
3-ایزاک برای چی رفت تو اون دستگاه و اون سوزن رو تو چشش فرو کرد

resident_evil
06-03-2011, 13:15

واقعا تو شماره ی 1 بودن ؟ پس چرا من اصلا یادم نبود اینارو ؟ : دی

GameSpot 7/10
GameShark 6/10

مشخص یود همین امتیازهارو میگیره : دی

mina tina
07-03-2011, 13:39
سلام تا اینجا رسیدیم همه چی شناور شده B رو میزنم بالا رو نشون میده آسانسور هم رفته بالا حالا چیکار باید کرد

Reza Azimy_RW
07-03-2011, 13:49
سلام تا اینجا رسیدیم همه چی شناور شده B رو میزنم بالا رو نشون میده آسانسور هم رفته بالا حالا چیکار باید کرد

نمیدونم کجایی فک کنم اولین جایی که میری تو جاذبه 0 .
باید با کلیده Alt از زمین بلند شی و بری اونجا که با B نشون میده .

Davood_titan
07-03-2011, 14:03

من که عکسی نمیبینم

3Dmajid
07-03-2011, 17:44
بازی خیلی جالب و ترسناکی بود :20:
البته ترسناکیه بازی علاوه بر صداگذاری خیلی خوبش به نورپردازی تاریک بازیم ربط داشت.
بعضی جاهاش واقعا خیلی تاریک بود و دشمنا خوب دیده نمیشدن که راحت بکشیشون.
واسه راحت تر شدن کشتن دشمنا میتونید برید تو Option و Brightness رو ببرید بالا تا صفحه روشن تر شه :31:
اینجوری راحت تر میشه رد کرد ولی ترس بازی کمتر میشه.

mina tina
07-03-2011, 20:14

havas_1980
07-03-2011, 21:56

حرکت حلقه اولی یعنی خارجی رو آروم کنین و بعدش بلافاصه دو تا بازو رو, که امکان جابجاییشون هست رو به پایین بکشین. همین روند رو هم برای حلقه های دومی و سومی تکرار کنین...

diablo136499
07-03-2011, 22:35
راستی کسی نیسن که زحمت بکشه و این دیالوگها رو برامون ترجمه کنه؟
چند سوال برای من پیش اومده.
1-اون مارکر اخری ساخته شده بود ویا همون اصلیه بود چون اون اصلیه خیلی کوچکتر از این بود.
2-ایا نیکول حاصل توهماتی بود که مارکر ایجاد میکرد؟
3-ایزاک برای چی رفت تو اون دستگاه و اون سوزن رو تو چشش فرو کرد

سوال 1
مارکر اصلی black marker (مارکر سیاه) هستش که روی زمین در منطقه مکزیکو در بقایای برخورد یک شهاب سنگ به زمین پیدا شد. در شماره اول ما با مارکر قرمز (red marker ) روبرو بودیم. این مارکر توسط دانشمندان از روی نمونه اصلی ( مارکر سیاه ) بوسیله مهندسی معکوس ساخته شد و بعد از اون به سیاره آیجیس 7 اورده شده بود تا روی اون تحقیقاتی به عمل بیاد . بعد از یک سری مطالعات که به یکسری توهمات در دانشمندان و یک سری قتل انجامید, دولت همه تحقیقات رو کنسل کرد و مارکر در سیاره آیجیس 7 دفن کرد. بعد از سالها شرکت استخراج معادن کانکراکس (cec ) در حین یکی از ماموریتهای استخراجش این شی رو پیدا کرد و بقیه وقایع................در آخر با برخورد اون جسم به سفینه ایشیمورا مارکر قرمز نابود شد اما نه به صورت کامل ! یک تکه از اون توسط یک سفینه به ایستگاه اسپرال برده شد و تحقیقات روی اون انجام شد و یه سری مشکلات بخاطر این تکه بوجود اومد که یکی از اونا این بود که stross (شخصیت خل و چل قسمت دوم) زن و بچشو در یک توهم کشت. اون فکر میکرد اونا هیولا هستن. بعد از آن یکی از اعضا اون تکه رو در دستگاه رآکتور هسته ای به کلی نابود کرد. این مارکری که شما در شماره دوم میبینید جدیده و از اطلاعات و کدهای موجود در حافظه آیزک و stross برای ساخت اون استفاده شده.( برای فهمیدن یه سری از اطلاعات بیشتر باید انیمیشنی که برای بازی ساخته شده ببینید)

سوال 2
بله نیکول توهم بود . در حقیقت همون قدرت و نماینده مارکر بود و دیدیم در آخر بازی هدفش چی بود.

سوال3

راستش هنوز به روشنی نمیدونم . فقط اینو میدونم در طی تحقیقات قبلی بر روی آیزک و stross اطلاعات و کدها رو از طریق چشم اونا میگرفتن. اگر دقت میکردین در همون chapter 1 در یک مانیتور یکی از جلسات stross رو میبینید. میبینید اون یارو به stross میگه به نظرم امروز وضعیت چشمات بهتره و stross جواب میده هنوز جراحتهایی داره

mina tina
07-03-2011, 23:18
حرکت حلقه اولی یعنی خارجی رو آروم کنین و بعدش بلافاصه دو تا بازو رو, که امکان جابجاییشون هست رو به پایین بکشین. همین روند رو هم برای حلقه های دومی و سومی تکرار کنین...اینکارو انجام دادم که مانیتور قرمز و همه چی معلق شده انگار خلاء ایجاد شده راه رو ببالا نشون میده اما
چطوری باید بطرف بالا رفت؟

havas_1980
08-03-2011, 00:10
اینکارو انجام دادم که مانیتور قرمز و همه چی معلق شده انگار خلاء ایجاد شده راه رو ببالا نشون میده اما
چطوری باید بطرف بالا رفت؟از زمین کنده بشین و برین دیگه! :eh:

Amir Hossein
08-03-2011, 00:52
سلام
اگه رو hard core تا آخر بریم چیزی گیرمون میاد
می ارزه یه ضرب بازیو بدون مردن تا آخر بریم(اونم رو سخت)

3Dmajid
08-03-2011, 10:07
یکی از قشنگیای این بازی که خیلی باش حال کردم مردن شخصیت اصلی بود :20:
وقتی زامبیا میگرفتنت جرت میدادن :31: خیلی حال میداد :40::10:

havas_1980
08-03-2011, 11:45
سلام
اگه رو hard core تا آخر بریم چیزی گیرمون میاد
می ارزه یه ضرب بازیو بدون مردن تا آخر بریم(اونم رو سخت)بدون مردن که نه... فقط سه بار میشه سیو کرد. (اول کار مشکلی تو سیو کردن بود که پچ اولی برطرفش کرد)

یه لباس جدید باز میشه به اسم Soldier Suit با قدرت صدمه 5%+ برای Seeker Rifle به همراه یه اسلحه مخفی به اسم Hand Cannon, یه دست فومی شکل قرمز رنگ با مهمات نامحدود و صدمه بالا که آیزاک موقع استفاده از اون میگه بنگ بنگ بنگ و در حالت شلیک دوم میگه کیو کیو کیو! :31:

وقتی زامبیا میگرفتنت جرت میدادن خیلی حال میداد نکرموف ها! :whistle:

isol13
08-03-2011, 21:30
بدون مردن که نه... فقط سه بار میشه سیو کرد. (اول کار مشکلی تو سیو کردن بود که پچ اولی برطرفش کرد)

یه لباس جدید باز میشه به اسم Soldier Suit با قدرت صدمه 5%+ برای Seeker Rifle به همراه یه اسلحه مخفی به اسم Hand Cannon, یه دست فومی شکل قرمز رنگ با مهمات نامحدود و صدمه بالا که آیزاک موقع استفاده از اون میگه بنگ بنگ بنگ و در حالت شلیک دوم میگه کیو کیو کیو! :31:

نکرموف ها! :whistle:

جناب میشه یه عکس از چسزایی که گفتین بزارین
مرسی

diablo136499
08-03-2011, 21:47
جناب میشه یه عکس از چسزایی که گفتین بزارین
مرسی

soldier suit

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------
hand cannon

mina tina
08-03-2011, 22:03
بالاخره با هزار زحمت لباس جدید و اسلحه خریدم و به این غول بی شاخ و دم رسیدم من اونهاییکه این بازی رو تمام کردن خدایی تحسین و خسته نباشید میگم بنظر من که
خیلی سخت میاد

Steps-Rap
08-03-2011, 23:21
اه اه...چپتر 10 چه سخته .. خیلی آدم داره...
سومین لباسی که بهمون میده واقا قیافش مضخرفه . اولی از همه بهتر بود..
حالا فایده ی این لباسا چیه؟

3Dmajid
08-03-2011, 23:44
بالاخره با هزار زحمت لباس جدید و اسلحه خریدم و به این غول بی شاخ و دم رسیدم من اونهاییکه این بازی رو تمام کردن خدایی تحسین و خسته نباشید میگم بنظر من که
خیلی سخت میاد

خب رو easy بازی کن ... اسلحه خریدن که زحمت نداره :31:

Amir Hossein
09-03-2011, 01:09
(اول کار مشکلی تو سیو کردن بود که پچ اولی برطرفش کرد)

سلام
متوجه نشدم...

rezadevilmaycry
09-03-2011, 01:39
یه لباس جدید باز میشه به اسم Soldier Suit با قدرت صدمه 5%+ برای Seeker Rifle به همراه یه اسلحه مخفی به اسم Hand Cannon, یه دست فومی شکل قرمز رنگ با مهمات نامحدود و صدمه بالا که آیزاک موقع استفاده از اون میگه بنگ بنگ بنگ و در حالت شلیک دوم میگه کیو کیو کیو!
دوستان لطفا یکی سیوی که این لباس آخر با تفنگ مفخی بازشده باشه رو برا ما بزاره
من که نه حوصلشو دارم و نه وقتشو تا بخوام دوباره برم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

havas_1980
09-03-2011, 11:55
اه اه...چپتر 10 چه سخته .. خیلی آدم داره...
سومین لباسی که بهمون میده واقا قیافش مضخرفه . اولی از همه بهتر بود..
حالا فایده ی این لباسا چیه؟
وقتی اولین بار بازی رو میرین 4 لباس پیدا میکنین. لباس اولی (Engineering Suit)ا5 واحد زره داره که در لباس های بعدی به 10, 15 و 20 واحد ارتقا پیدا میکنه. این لباس که بهش اشاره کردین 15 واحد زره داره. تعداد اسلات ها هم در لباس اولی 10 واحده که در لباسهای بعدی به 15, 20 و 25 واحد ارتقا پیدا میکنه. لباس فعلی شما هم 20 اسلاته. البته اگه لباس رو عوض کنین دیگه تعداد زره و اسلات ها تغییری نمیکنه یعنی همون میزان حداکثر حفظ میشه.

در لباس های دوم به بعد یک امتیاز (جدا از تعداد زره و اسلات) برای هر لباس روی کار میاد: امتیاز لباس دوم (Security Suit) اینه که 5% قدرت صدمه Pulse Rifle افزایش پیدا میکنه. امتیاز لباس سوم (Vintage Suit) اینه که هنگام استفاده از Store تخفیف 10% رو داریم. امتیاز لباس چهارم (Advanced Suit) هم اینه که مدت زمان شارژ Stasis کاهش پیدا میکنه.

بعدش وقتی برای بار دوم بازی رو میرین, لباسهای دیگری به دست میاد که اون ها هم هر کدوم امتیازی برای خودش رو دارن. مثلا یه اسلحه میتونه باعث افزیش قدرت یک اسلحه یا Statis و... بشه. تمام.

سلام
متوجه نشدم...اول کار به خاطر وجود یه باگ, امکان سیو کردن تو Hard Core نبود که حالا این مشکل بعد از کپی اولین آپدیت بازی, برطرف شده. نه اینکه عنوان شد "می ارزه یه ضرب بازیو بدون مردن تا آخر بریم", منم گفتم همچین چیزی دیگه نیس...

mina tina
09-03-2011, 13:05
دوستان از این آتش چطوری میشه رد شد

havas_1980
09-03-2011, 13:43
دوستان از این آتش چطوری میشه رد شد

سه تا باطری رو باید از جاشون بکشین تا آتیش خاموش بشه... دو تا باطری که همین پایینه و یکی هم بالا سرتون.

rezadevilmaycry
09-03-2011, 17:25
نقل قول:یه لباس جدید باز میشه به اسم Soldier Suit با قدرت صدمه 5%+ برای Seeker Rifle به همراه یه اسلحه مخفی به اسم Hand Cannon, یه دست فومی شکل قرمز رنگ با مهمات نامحدود و صدمه بالا که آیزاک موقع استفاده از اون میگه بنگ بنگ بنگ و در حالت شلیک دوم میگه کیو کیو کیو!

دوستان لطفا یکی سیوی که این لباس آخر با تفنگ مفخی بازشده باشه رو برا ما بزاره
من که نه حوصلشو دارم و نه وقتشو تا بخوام دوباره برم...

SA.JJ.AD
09-03-2011, 19:11
دوستان این انیمیشنی که جدیدا اومده و اسمش Dead Space Aftermath هست . مرتبط با داستان همین Dead space خودمونه ؟!
.
اخه خلاصه داستانش اینو نوشته :18::

سال ۲۵۰۹ است و نه تنها زمین ارتباط خود را با Ishimura و Isaac Clarke قطع نکرده است ، بلکه همچنین در حال حاضر USG O'Bannon به عنوان اولین پیشنهاد دهنده برای نجات زمین فرستاده شده است و ...

.
ربطی به بازی داره یا ؟!:31:موضوع چیه ؟!:20:

diablo136499
09-03-2011, 21:30
دوستان این انیمیشنی که جدیدا اومده و اسمش Dead Space Aftermath هست . مرتبط با داستان همین Dead space خودمونه ؟!
.
اخه خلاصه داستانش اینو نوشته :18::

سال ۲۵۰۹ است و نه تنها زمین ارتباط خود را با Ishimura و Isaac Clarke قطع نکرده است ، بلکه همچنین در حال حاضر USG O'Bannon به عنوان اولین پیشنهاد دهنده برای نجات زمین فرستاده شده است و ...

.
ربطی به بازی داره یا ؟!:31:موضوع چیه ؟!:20:
کاملا به بازی ربط داره و اتفاقات بعد از شماره اول بازی رو نشون میده .

USG O'Bannon همون سفینه ای (شاتل) هستش که به خرابه های ایشیمورا میره تا تکه ای از مارکر رو پیدا کنه.

Masoud King
09-03-2011, 21:33
آره خیلی مرتبط هست
حوادث بین قسمت اول و دوم رو نشون میده و از جایی تموم میشه که قسمت دوم DS شروع میشه.. البته نه دقیقا
برخی شخصیت های قسمت دوم رو هم بهتر میتونید به گذشتشون پی ببرید

amir-yeketaz
10-03-2011, 12:53
سلام ... آقا من تازه این بازی رو شروع کردم
تو chapter 4 از round 1 موندم !!!!
locator راهو نشون میده میگه از این در باید بری ولی اصن جلویه در هیچی ننویشته که مثلا e رو بزنمو برم جلو!!!
موندم چیکار کنم!!! دورورمم که هیچی پیدا نمیشه!!

A.N.A.P
10-03-2011, 13:07
دوستان من Chapter 4 گیر کردم یه جا هست دره باز نمیشه وقتی هم میخورم بهش جونم کم میشه !
...
این بازی رو هر چی جای فکری داشت اصلا حوصله فکر کردن نداشتم برا همین پرسیدم !:31:

بازی فکری فقط کاسلوانیا( Castlevania ? ) انصافا همش رو خودم رفتم !:31:

havas_1980
10-03-2011, 14:30
سلام ... آقا من تازه این بازی رو شروع کردم
تو chapter 4 از round 1 موندم !!!!
locator راهو نشون میده میگه از این در باید بری ولی اصن جلویه در هیچی ننویشته که مثلا e رو بزنمو برم جلو!!!
موندم چیکار کنم!!! دورورمم که هیچی پیدا نمیشه!!بخش 4 اش که هیچی اما راند 1 دیگه چیه؟! :blink:
یه عکس بزارین ببینیم کجای کلیسا گیر کردین.

دوستان من Chapter 4 گیر کردم یه جا هست دره باز نمیشه وقتی هم میخورم بهش جونم کم میشه !
...
این بازی رو هر چی جای فکری داشت اصلا حوصله فکر کردن نداشتم برا همین پرسیدم !:31:

بازی فکری فقط کاسلوانیا( Castlevania ? ) انصافا همش رو خودم رفتم !:31:اگه در هی باز و بسته میشه خب حرکتشو اروم کنین...

amir-yeketaz
10-03-2011, 15:13
والا مشکل من همونیه که A.N.A.P دارن!!!

خیلی بیخوده!!! فکر کنم بازی patch میخواد! آره؟

PC°BASE
10-03-2011, 23:31
درود .

من که دیگه نکشیدم !! این چپتر 9 هی این موجود ساه ها از دیوار میزنن بیرون ، نمیشه سریع بهشون شلیک کرد و آدم زود میمیره ! خیلی رو اعصابه . من از کل بازی 20 ،30 بار مردم ، 3 -4 بار توسط در ها ! 10 - 15 بار تو چپتر های قبلی ! 15 بار هم تو همین چپتر 9 !!

آنیستالش کردم D:

diablo136499
11-03-2011, 12:30
درود .

من که دیگه نکشیدم !! این چپتر 9 هی این موجود ساه ها از دیوار میزنن بیرون ، نمیشه سریع بهشون شلیک کرد و آدم زود میمیره ! خیلی رو اعصابه . من از کل بازی 20 ،30 بار مردم ، 3 -4 بار توسط در ها ! 10 - 15 بار تو چپتر های قبلی ! 15 بار هم تو همین چپتر 9 !!

آنیستالش کردم D:
خوب رو easy بازی کن ! شما احتمالا شماره قبلی رو بازی نکردی .

amir-yeketaz
11-03-2011, 15:19
سلام ... اقا یه مرحله هست که این دستگاه که مثه سیستم های هسته ای هست!!!! میچرخه من ایتجاشو رد کردم!!! بعد که آفلاین میشه همه ی اجسام معلق میشن!! الان نمیدونم باید چیکار کرد! باید چیکار کرد؟!!

havas_1980
11-03-2011, 15:33
سلام ... اقا یه مرحله هست که این دستگاه که مثه سیستم های هسته ای هست!!!! میچرخه من ایتجاشو رد کردم!!! بعد که آفلاین میشه همه ی اجسام معلق میشن!! الان نمیدونم باید چیکار کرد! باید چیکار کرد؟!!معلق میشین و میرین اون بالا... مسیر حرکتتون رو که میتونین بیارین.

reza_r
11-03-2011, 18:24
کلا دهنم سرویس.............شد
چپتر 5 رو تموم کردم!دیگه خسته شدم!

A.N.A.P
11-03-2011, 22:51
اگه در هی باز و بسته میشه خب حرکتشو اروم کنین...
نه ... در اصلا باز و بسته نمیشه وقتی هم بهش میخورم جونم کم میشه ! تازه کنار اون دره یه جا واسه شارژ اون نیرو وجود داره !

havas_1980
11-03-2011, 23:06
کلا دهنم سرویس.............شد
چپتر 5 رو تموم کردم!دیگه خسته شدم!
سر چی سرویس و خسته شدین؟

نه ... در اصلا باز و بسته نمیشه وقتی هم بهش میخورم جونم کم میشه ! تازه کنار اون دره یه جا واسه شارژ اون نیرو وجود داره !یه شات میتونین بزارین؟ موندم چطوری در بسته میتونه باعث کم شدن جون بشه!... amir-yeketaz هم همون جایی گیر کرده بود که شما گیر کردین! :blink:
سیوتون رو هم اگه بزارین دیگه بهتر...

A.N.A.P
11-03-2011, 23:39
شرمنده من رو کنسول دارم بازی میکنم !

havas_1980
12-03-2011, 00:01
شرمنده من رو کنسول دارم بازی میکنم !دشمنتون شرمنده!
خب! عکس رو که دیگه میتونین با دوربین بگیرین...

a.salireza
12-03-2011, 11:19
بازی فوق العاده بود !
گیم پلی ، صدا ، گرافیک خلاصه همه چیز همونطوری که باید باشن بودن !
در کل بازی ساده ای هم بود ! جز اون 2تا chapter آخر که دهنه آدمو آسفالت میکرد !
از شماره 1 زیاد خوشم نیمد . همون اولا ولش کردم . اما این شماره نه ! 2 بار رو Pc تمومش کردم ، عیدم ایشالا رو Xbox :31:
فقط 1 نکته تو کله بازی رو اعصاب بود ( کُله بازی ! نه اون غوله چپترای آخر ! ) . اون نکرومورفا که اسید می پاشیدن ! مخصوصآ نوع دومشون ! واقعآ رو اعصاب راه میرفتن . هربار قشنگ 2تا خشاب خالی میکردن
مراحل جاذبه ی صفر هم جالب بودن . اما به نظر من بعد از یه مدت خسته کننده میشدن .
معما ها هم ، بازم به نظره من ، شدیدا راحت بودن ! همون چند لحظه ی اول راه حلش میومد تو ذهن :46:
کلا اولین بازیی که تو 2011 بازی کردم ، بازیه بی نظیری بود . امیدوارم تا آخر امسال بازی اینجوری زیاد ببینیم :46:

mina tina
12-03-2011, 14:08
اینجاروچطوری باید رد کرد

havas_1980
12-03-2011, 14:19
اینجاروچطوری باید رد کرد

دو تا از این "جلو برنده" ها رو برمیدارین و میبرین زیر اسانسور کار میزارین.
بعدش به سرشون (قرمز رنگ) شلیک میکنین تا اسانسور بالا بیاد...

muhammad9
12-03-2011, 15:04
سلام.
من تو chapter 11 گیر کردم.
اینجا هرچی E رو می زنم هیچ اتفاقی نمیوفته و نهایتا منو می کشه.:grrr:

amir-yeketaz
12-03-2011, 22:24
بازم یه مشکل دیگه !!! فکر کنم چپتر 7 باشه یا 8 !!!!
آقا 120 ثانیه وقت داریم تو فضا !!!! (اکسیژن نداریم!) و یه سری شارژ های اکسیژن ...
b میزنم میگه برو سمت اون که نزدیکش یه چیزی تو مایه های آینه های انرژی خورشیدی هست!!! بعد میرم بغلش که آبی رنگه ... e رو میزنم بهش وصل میشه و یه چیزی مثه آهنربا میاد رو نمایشگرش!!! الان نمیدونم چیکار کنم !!! هر کلیدی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!
باید چیکار کرد؟؟؟

amir-yeketaz
12-03-2011, 22:49
بازم یه مشکل دیگه !!! فکر کنم چپتر 7 باشه یا 8 !!!!
آقا 120 ثانیه وقت داریم تو فضا !!!! (اکسیژن نداریم!) و یه سری شارژ های اکسیژن ...
b میزنم میگه برو سمت اون که نزدیکش یه چیزی تو مایه های آینه های انرژی خورشیدی هست!!! بعد میرم بغلش که آبی رنگه ... e رو میزنم بهش وصل میشه و یه چیزی مثه آهنربا میاد رو نمایشگرش!!! الان نمیدونم چیکار کنم !!! هر کلیدی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!
باید چیکار کرد؟؟؟

amir-yeketaz
12-03-2011, 22:58
نه ... در اصلا باز و بسته نمیشه وقتی هم بهش میخورم جونم کم میشه ! تازه کنار اون دره یه جا واسه شارژ اون نیرو وجود داره !

برو اتاق بغلی (بغل lcd!) تو اونحا که زنه رو صندلی مرده بالاش یه چیزه آبی رنگ هست با f بکشش بیرون بیار تو اون یکی که این طرفه اتاق هست!! یعنی باید بکشیش تو اون !!! یه کم ور برو میفهمی چی میگم!!! بعد دره هی باز و بسته میشه که باید آرومش کنیو ...