PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dead Space 2

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

mohammad_twe
25-01-2011, 22:24
شما 2 تا پروفسور ( محمد و شایان) دارید بازی رو روی چه لولی بازی میکنید ؟
من که رو نرمال بازی میکنم و این سختی رو یه جورایی احساس میکنم ...
اما واقعا موندم چرا دیسک اول بعد از 3/4 ساعت تموم شد ...
گفتیم 11 ساعتی گیم پلی داره حداقل !

4870x2
25-01-2011, 22:32
اقا گیم پلی این بازی یه دفعه رفتن بازی نیست که
یه دور با درجه سختی نرمال میری + یه دور با درجه سخای Hard
مجموع این 2 تا میشه طول گیم پلی بازی: دی

779
25-01-2011, 22:54
من رویه هارد دارم میرم ( البته اسمش فکر نمیکنم هارد باشه )
مشکل تیر رو تویه Chapter 6 به وضوح داشتم که سبک بازیمو از اون به بعد تغییر دادم.
مثلا سبک بازی اینطوری شده که به اعضایه بدنه یارو یک تیر میزنم مثلا پاش بیوفته بعد پاشو بر میدارم میزنم به خودش.
در بیشتر مواقع هم فرار تنها راهه :دی

Alireza.M67
26-01-2011, 11:31
من رویه هارد دارم میرم ( البته اسمش فکر نمیکنم هارد باشه )
مشکل تیر رو تویه Chapter 6 به وضوح داشتم که سبک بازیمو از اون به بعد تغییر دادم.
مثلا سبک بازی اینطوری شده که به اعضایه بدنه یارو یک تیر میزنم مثلا پاش بیوفته بعد پاشو بر میدارم میزنم به خودش.
در بیشتر مواقع هم فرار تنها راهه :دی

یعنی الآن داری روی هارد میری ، جاییش برات اونقدر سخت نیست که گیر کنی یا مثلا بزنی رو یه لول پایین تر بری ؟

Masoud King
26-01-2011, 12:17
سایت گیم اسپات به نسخه PS3 بازی نمره 9 رو داده!

این نیم نمره بیشتر هم 100 درصد به خاطر وجود Dead Space Extraction هسش!

Hunter lord
26-01-2011, 15:07
من نسخه ی PS3 بازی رو دارم انجام می دم . دیروز انقدر توی بازی غرق شدم 5 ساعت پشت سر هم رفتم و اصلا به Net سر نزدم .

بازی در یک کلام فوق العاده است . باورم نمی شه Dead space 2 انقدر باحال باشه .

گرافیک بازی شاهکاره . کاملا می شه تغییر گرافیکی عالی رو تو بازی حس کرد . دیگه خبری از رنگ های مرده بازی قبلی نیست و رنگ های طبیعی و عالی به کار برده شده . بافت های بازی پیشرفت داشتند و از همه مهمتر طراحی شخصیت ها به خصوص ایزک فوق العاده عالی و طبیعی هستش .

در این شماره آیزک هم صورتش دیده می شه و هم زبونش باز شده ! :31:

گیم پلی بازی از همه جهت پیشرفت داشته و مینی گیم H a c k کردن در یا دستگاه اضافه شده .
تنها مشکلی که بازی دارد کم شدن میزان ترس هستش ولی انصافا دو جا از ترس از جا پریدم .
دشمنان هم تنوعشون بیشتر شده .

صحنه های سینمایی بازی شما رو تو جاتون میخ می کنه . تنها بازی که از شدت هیجان ناگهان تو خونه داد زدم و همه به عقلم شک کردن Call of duty 4 بود ولی حالا Dead space باعث شد چشمام از حدقه بیرون بزنند .

حالا تغییری توی بازی های مورد علاقه من به وجود آمد :

Resident evil series
God of war series
Dead space 2

مصمین باشید اگر بازی رو نقد کنم کمتر از 9.5 به آن نخواهم داد .

* DeMoN *
26-01-2011, 15:37
من دیروز بازی رو گرفتم ...
در یک کلام محشر بود ... از نسخه اولش خیلی پیشرفت کرده بود
به من که بیشتر از نسخه اول چسبید

کلی بهمون حال داد

aramesh_61
26-01-2011, 16:17
آقا من 3 روز بازیو خریدم ولی میترسم نصبش کنم!!! آخه تو خونه تنهام کسی نیست میترسم پای xbox سکته کنم! چه کنم؟!!!

Hunter lord
26-01-2011, 16:57
آقا من 3 روز بازیو خریدم ولی میترسم نصبش کنم!!! آخه تو خونه تنهام کسی نیست میترسم پای xbox سکته کنم! چه کنم؟!!!

به هیج وجه توصیه نمی شه . اصلا دور بازی رو خط بکش مثل اینکه شما از مرگ خودت خبر داری :

یک روز در این فاصله‌ها خواهم مُرد... :31:!!!؟؟؟:31: چه کسی این خبر غم انگیز رو به شما داده ؟

به دور از شوخی بشین بازی کن فعلا تا Chapter 8 که زیاد ترسناک نیست بعدش بازی خسته کننده می شه ولی به شدت ترسناک تر می شه و سخت تر . تا این مرحله بازی بیشتر هیجانی هستش تا ترسناک بعد ...

مثل اینکه این بازی هم ریتم خودش رو نمی تونه حفظ کنه و میزان هیجانش یک افت شدید داشته . فعلا Chapter 8 , Chapter 9 چیز جالبی نداشته و در این مورد به Gamespot حق می دم .

گیم پلی هم به جز سرعت ایزاک و درگیری ها و همین مینی گیم ( کجاش مینی گیمه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پیشرفت خاصی نداشته که ! دوربین هم مثل قبل کمی اذیت میکنه گیم پلی بازی قبل خیلی خسته کننده بود فقط باید در باز می کردی و نکروموف می کشتی / این یکیش --- این همه سلاح و دشمن جدید + صحنه های سینمایی + داستان بهتر به همراه شخصیت پردازی بهتر پیشرفت نیست .

گرافیک بازی خوب هست اما شاهکار نیست ! زیاد با نسخه فبل فرق نداره که بگیم شاهکار شده , فقط کمی جزئیات و رنگ ها دقیقتر شدن ...
همینطور محیط ها بزرگ شدن , اما واقعا نمیشه گرافیک شاهکاری رو احساس کرد !

در مورد گرافیک هم به نظر من خیلی بهتر از نسخه قبل هستش هر چند نسخه قبل خیلی خوب بود . رنگ های طبیعی تر - محیط های عظیم تر - کاراکتر های بسیار طبیعی تر نسبت به نسخه قبل + افزایش قابل قبول کیفیت بافت ها

mohammad_twe
26-01-2011, 16:59
گرافیک بازی شاهکاره . کاملا می شه تغییر گرافیکی عالی رو تو بازی حس کرد
گرافیک بازی خوب هست اما شاهکار نیست ! زیاد با نسخه فبل فرق نداره که بگیم شاهکار شده , فقط کمی جزئیات و رنگ ها دقیقتر شدن ...
همینطور محیط ها بزرگ شدن , اما واقعا نمیشه گرافیک شاهکاری رو احساس کرد !

گیم پلی بازی از همه جهت پیشرفت داشته و مینی گیم H a c k کردن در یا دستگاه اضافه شده
گیم پلی هم به جز سرعت ایزاک و درگیری ها و همین مینی گیم ( کجاش مینی گیمه ؟ :دی ) پیشرفت خاصی نداشته که ! دوربین هم مثل قبل کمی اذیت میکنه
اما هیجان بازی و ترسی که بوجود میاره 2 برابر قبل شده ! با اون صدای جیییییییغ موجودایی که داره موهای تن هم سییخ میشه

Amir Hossein
26-01-2011, 18:19
سلام
چرا همیشه بازی ها اول برای کنسول میاد بعد برای pc

aha2012
26-01-2011, 18:50
برای اینکه گردن کلفتره:20::31:

R.P.G
26-01-2011, 21:31
سلام
چون پول تو قنسوله :دي

منم باید برم یکی جور کنم اینطوری نمیشه :دي

برای اینکه گردن کلفتره:20::31:
نــــه بابا ؟ :O :دي

779
26-01-2011, 22:51
یعنی الآن داری روی هارد میری ، جاییش برات اونقدر سخت نیست که گیر کنی یا مثلا بزنی رو یه لول پایین تر بری ؟

جا که زیاده اما اینقدر نوب نیستم که بخوام درجه سختی رو بیارم پایین ! 2 3 بار میمیرم یا فوقش 5 6 بار :دی
صبور باید باشی... اینطوری وحشت بازی 2 برابر میشه!

Alireza.M67
26-01-2011, 23:08
جا که زیاده اما اینقدر نوب نیستم که بخوام درجه سختی رو بیارم پایین ! 2 3 بار میمیرم یا فوقش 5 6 بار :دی
صبور باید باشی... اینطوری وحشت بازی 2 برابر میشه!

با اینکه از نسخه 1ش خوشم نیومد ولی انقدر تعریف کردید که آخرش خام شدم رفتم اینو خریدمش .
حالا از بخت بد ما این جلوی چشممه ولی وقت نمیکنم بازی کنم . (خدا این شرایطو نصیب گرگ بیابون نکنه ):31:

MILIN3M
26-01-2011, 23:25
به بچه های ایفون و ایپاد دار پیشنهاد میکنم نسخه dead space رو برا دستگاشون بگیرن معرکس اینقدر باهاله 300 مگه
تو این نسخه هم ترسناکه لعنتی
بچها شماره دو اولش چجوری شروع میشه ؟؟؟؟نسخه xbox360

779
27-01-2011, 00:13
به بچه های ایفون و ایپاد دار پیشنهاد میکنم نسخه dead space رو برا دستگاشون بگیرن معرکس اینقدر باهاله 300 مگه
تو این نسخه هم ترسناکه لعنتی
بچها شماره دو اولش چجوری شروع میشه ؟؟؟؟نسخه xbox360

اوله بازی یک یارو داره معاینتون میکنه بعد یک سیخ از تو مغزش رد میشه و بعدشم شما فقط باید فرار کنید.

MILIN3M
27-01-2011, 00:38
پس داستان بازي ايفون جوره ديگس اسمشم ايزاك نيست ولي صدا گذاريش گرافيك كنترلش عالي كار شده ماله الكترونيك ارتزه

mosolim
27-01-2011, 13:28
سلام
بازی رو گرفتم تو همین اول بازی خیلی خوب کار شده بود و توجهم رو جلب کرد. نسبت به شماره اول خیلی عالی شده بود. من شماره یک رو صرفا برای اینکه بازی کرده باشم گرفتم و بازی کردم بدک نبود اما اونطوری نبود که خیلی خوشم بیاد اما این شماره واقعا جالب حداقل تا اینجا که خوب بوده و گیم پلی روون تری نسبت به شماره یک داشته. راستی منم با اکثر دوستان در مورد گرافیک موافقم اونم اینکه گرافیک شاهکار نیست و تنها کمی نسبت به قبلی بهتر شده. ولی در کل خوبه من پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید. به وقت گذاشتن روش و هزینه ای که میکنید میارزه ( انگار چقدر پول میدیم:31:)

hosseincode2008
27-01-2011, 13:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Coming Soon

halflife g
27-01-2011, 14:13
من تا حالا تا پایان چپتر 6 رفتم......... .

نظر یا نقد کلی فعلا زوده ولی نکات مثبت و منفی که تا حالا دیدمو میگم:

+
بازی سینماتیک تر شده و این خیلی خوبه
حرکت در جاذبه 0 خیلی بهتر شده...... .
بازی نرمتر شده و معما ها و مبارزاتش خیلی روونتر هستن و رو اعصاب نیستن...... .
تنوع نکروموف های بهتر شده
بازی به نسبت آسون شده
بازی هیجانی شده
تا حالا که خسته کننده نبوده

_

گیم پلیش تغییرات زیادی نسبت به شماره 1 نداشته و تا حالا که بیشتر شبیه DEADSPACE 1.5 بوده.... .
فقط و فقط با همون سلاح اول بازی میشه بازی رو به جلو برد
تنوع سلاح باز کمه
ترس باز هم کمتر شده و رفته رو فاز هیجان
تنوع لوکیشن بازم نداره
گرافیک تغییر چندانی نکرده فقط کمی نورپردازی و اینا بهتر شده
داستان خیلی عالی نیس......

بازی رو تموم می کنم انشالله یه نقد و نظری هم میدیم......
.
.

B.3.S.T
27-01-2011, 14:34
ترس باز هم کمتر شده و رفته رو فاز هیجان

وااااااای چه عالی !:31:
شماره ی یکش نکبت پدر منو در آورد از بس شوک وارد می کرد چی بود خدایی!:31:

مراد یعنی گیم پلی و نوع قرار گیری دوربین همون شماره یک هست؟!

halflife g
27-01-2011, 14:45
وااااااای چه عالی !:31:
شماره ی یکش نکبت پدر منو در آورد از بس شوک وارد می کرد چی بود خدایی!:31:

مراد یعنی گیم پلی و نوع قرار گیری دوربین همون شماره یک هست؟!

نه........نه.......... ترس از نوع شوک اتفاقا بلوغ پیدا کرده و بیشتر و بهتر شده..........ولی اتمسفر ترسناک نشده(ترس از اینکه یکی بپره جلوت هست ولی ترس تو محیط پیرامون نیس اصلا)......موجوداتم ترسناک نیستن....فقط اون المان ترس ناگهانی مثه وقتی که میری تو اسانسور یکی می پره جلوت و این حرفا بیشتر شده....... .

+

شماره قبل سه تا ایراد بزرگ داشت:

یکی کندی حرکت و کندی کنترل بود که به نظر من اون تو این شماره رفع شده

مشکل دوم به پایان بردن بازی فقط با یک اسلحه بود که متاسفانه تو این شماره هم پابرجا مونده که هیچ بدتر هم شده چون تو شماره 1 از اون اسلحه اولیت دچار کمبود می شدی و میرفتی سراغ اسلحه های دیگه ولی چون تو این شماره بیشتر خشاب میده اصلا کمبودی در کار نیس..... .

ایراد سوم هم تکراری شدن روند بازی بود که تا اینجای کار خوب بوده هر وقت خواسته تکراری بشه اتفاق جالبی افتاده و رنود بازی رو عوض کرده...ببینیم در ادامه چی میشه..... .

+

قرار گرفتن دوربین هم که خوب بود شماره یک ............مثه اون مونده دیگه..... .

+

بیشتر از این نظر نمیدم تا بازی رو تموم کنم......دیدی یهو اینایی گفتم تا اخر بازی عوض شدن..... .:31:

.
.

Layken
27-01-2011, 15:36
خب ما هم بالاخره امروز تونستیم استارت این بازی رو بزنیم..
تا این جا که خیلی عالی هستش...رفتیم واسه ادامه...البته شب فقط در زیر نور چراغ خواب تنها پشت درهای بسته بازی رو ادامه خواهم داد.

Hunter lord
27-01-2011, 16:30
رسما حالم از بازی بهم خورد. اون چیزی که نباید تو بازی اتفاق می افتاد افتاد . بدترین چیزی که می شد به بازی اضافه کرد و منم بازی اول رو به خاطرش نصفه ول کردم .

بازگشت به ایشیمورا لعنتی

در کل خیلی ضد حال بدی بود . حداقل برای من !!!

mohammad_twe
27-01-2011, 17:34
در کل خیلی ضد حال بدی بود . حداقل برای من !!!
به نظر من اون قسمت یکی از نقاط قوت داستان شماره 2 به حساب میاد !

SamGun
27-01-2011, 18:40
منم چپتر 5 و نیمم :31: واقعا زیباست !! فقط همونطور که مراد جان گفت یکی از ایراداش کم شدن ترس تو بازی هست و بالا رفتن هیجان !!

اگه محیط بازی رو مثل Doom 3 طراحی میکردن ( اون حال و هوای درب و داغون ) خیلی بهتر میشد .

لباساش هم پدرسوخته قشنگ شده !!! :31: وقتی میره عوض میکنه آدم فکر میکنه داره Fashion TV نگاه میکنه !! :31:

BMW.M3_E46
27-01-2011, 18:45
سلام

میدونی چرا
چون کنسولا فروش نمیره همیشه اول بازیای کنسول میارن که گیمرو تحریک کنن بره کنسول بخره!!
اگه کنسول بازی انحصاری نداشت دیگه وضعش معلوم بود

pedram_sad
27-01-2011, 18:49
میدونی چرا
چون کنسولا فروش نمیره همیشه اول بازیای کنسول میارن که گیمرو تحریک کنن بره کنسول بخره!!
اگه کنسول بازی انحصاری نداشت دیگه وضعش معلوم بود
عجب دليلي !

اكثر بازي ها تاريخ Release شون يكسان هست
لينك هاي بازي هاي كنسول معمولا سريعتر leak ميشن براي همين رو 360 زودتر مياد
از اون سمت هم pc مشكل crack و اين داستان ها رو داره كه همين طولاني تر ميكنه پروسه عظيم و مقدس pirate شدنش رو

BMW.M3_E46
27-01-2011, 19:32
عجب دليلي !

اكثر بازي ها تاريخ Release شون يكسان هست
لينك هاي بازي هاي كنسول معمولا سريعتر leak ميشن براي همين رو 360 زودتر مياد
از اون سمت هم pc مشكل crack و اين داستان ها رو داره كه همين طولاني تر ميكنه پروسه عظيم و مقدس pirate شدنش رو

این کرک داداش خیلی 3 هستش کشورهای پیشرفته هم رو کرک بازی کار می کنن؟؟؟
یه دلیل منطقی که من دارم اینه که
برای این دیر میارن چون معماری گرافیکی کنسولا همیشگیه در نتیجه یه بازی رو طوری طراحی میکنن که کنسول راحت اجراش کنن!!پس برای این بازی PC رو دیر میدن بیرون چون از نظر گرافیکی و پردازش میتونن تا حداکثر قدرت برنامه بریزن

vahidgame
27-01-2011, 19:48
چرا حرف خنده دار می زنید؟ :31:
این بازی ها که می بینید برای کنسول زودتر میاد نسخه کپی هستش و نسخه اصلی هم یه تاریخ مشخص داره و دقیقا همون تاریخ منتشر میشه
معماری گرافیکی و اینا دیگه کیلو چنده!!!
برای پی سی هم نسبت به کنسول برای دانلود یکمی دیرتر میاد که خیلی هم فاصله زمانی نیست ولی مسئله اینه که بعد از اون بازی باید کرک بشه که به خاطر همین هم دیرتر میشه اونو بازی کرد و دیرتر می تونید اونو توی مغاره ها ببینید چون باید حتما بازی کرک شده باشه

reza_r
27-01-2011, 20:33
دوست عزیز واسه 360 زودتر اومد!اونم ریلیز اصلی نیست!در مورد pc هم معماریش فرق داره!یکم صبر کنین میاد!

779
27-01-2011, 21:55
دوستانی که حرف از زیادی تیر میزنن!!!
بازی رو رویه هارد برین! تا از مغزتون در درگیری استفاده ی بیشتری شود :دی
چون تویه هارد والا من از میز و صندلی و رادیو هم برایه کشتن موجودات استفاده میکنم :دی
فضایه بازی هم یکم برین جلو... فقط بزارین بازی رو تموم کنین. ( من که به ... خوردن افتادم این مراحل آخر دهنتونو سرویس میکنه البته رویه هارد که اینطوری بود طوری که من 2 بار کلا از سیو قبلیم اومدم واسه کمبود جون و پول و ... )

Hunter lord
27-01-2011, 21:58
ترس بازی به شدت زیاد شده . توهمات آیزک خیلی زیاد شده و دلیلش هم صفحه قبل توی محتوی مخفی گفتم .

کاشکی بازی همون روند هیجانی Chapter 1 تا Chapter 8 رو داشت حالا ترسناک بودنش هم بیشتر می شد .

بازی داره هر چه بیشتر به ترسناک بودن نسخه اول بازی می ره و هیجانش افت می کنه .

اگر اون غول لعنتی شماره 1 که نمی مرد دوباره تو بازی برمی گشت توی مرحله ایشیمورا عمرا بازی رو ادامه می دادم .

mohammad_twe
27-01-2011, 23:17
خوب بازی تموم شد
گفتم یه چندتا نکته رو بعد از پایان هم بگم :
1.داستان : بر عکس نسخه 1 بازی این نسخه داستان قویتر و گیراتری داره , تا پچتر 7 شاید کمی خسته کننده باشه و نشه گفت داستان عالی داره اما بعد از چپتر 7 داستان کم کم میره رو اوج خودش و خیلی عمقی و گیرا میشه , طوری که اخرای بازی شاید انگشت به دهن بمونید ! البته در کنار هیجان بالایی که داره میخکوب میکنه رو صندلی و نمیزاره تکون بخورین
پایان بازی از نظر من واقعا عالی بود , هنوز هم تو کف پایانش هستم بعد از halo : reach توی این 4/5 ماه همچین پایان زیبایی رو ندیده بودم , که همین پایان زیبا نقطه قوت داستان DS2 هست ....
واقعا که هیجان تو چپتر آخر خیلی بالا بود ..
امتیاز این قسمت : 9

2.گرافیک : فوق العاده نبود , اما بد هم نبود . به خوبی تمام جزئیات رو میشد احساس کرد و همین وسعت یافتن مکان های بازی به خوبی کار شده بود و مثل نسخه 1 همش تو 1 جا نیستیم ....اما اگه کمی گرافیک رو بالاتر میبردن که بشه واقعا فرق چشم گیری رو دید شاید بهتر از اینا هم میشد ....
امتیاز این قسمت : 8

3.گیم پلی : سرعت بازی و خود ایزاک بیشتر از قبل شده و همین 1 ضعف نسخه قبل رو از بین میبره , اما بعضی جاها دوربین واقعا اذیت میکنه ! مراحل متنوع و اون ( مینی گیم :دی !! ) ه-ک ها هم جالب بودن و بازی رو از خشکی در میاوردن ... و بعضی کارهایی که باید انجام میدادیم ( نمیگم کدوم تا دوستانی که بازی نکردن ناراحت نشن ...) نسبت به قبل خیلی بهتر شده بود و اینم نقطه قوتی بود که از روند یک جور بازیرو در بیاره ....
امتیاز این قسمت : 8.5

4.صداگذاری : اومدیم سره قسمتی که ترس و هیجان رو به مویرگ های تن میرسونه ! :دی صداگذاری بازی واقعا عالی بود ,صدای طپش , صدای جک جونورا , و همینطور صدای صحبت ایزاک با دیگران ...
هیجان بالای موزیک تو بعضی قسمت ها طپش قلب عجیبی رو برای من ایجاد میکرد که موهای تنم رو هم سیخ میکرد ! ( البته من با یه هدفون بسیار قوی بازی میکردم : دی )
زیاد نمیتونم در مورد صدا گذاری نظر بدم ,بهتره تجربش کنین ...
امتیاز این قسمت : 9

و در آخر امتیاز کل من : 8.6
خوب دیگه حرفی نیست :دی توصیه میکنم همه این بازی زیبا رو تجربه کنین ....

Layken
28-01-2011, 00:32
دوستان من چاپتر 4 رو الان تموم کردم اومدم بگم..که دنبال یه چیز کاملا خاص تو بازی میگردم..
واقعا خیلی کمبود هستش اونم ترس همه جور شرایط واسه خودم ایجاد می کنم بترسم که نمیشه..

B.3.S.T
28-01-2011, 00:32
نه........نه.......... ترس از نوع شوک اتفاقا بلوغ پیدا کرده و بیشتر و بهتر شده
اوه....پس کلآ پشیمان شدیم!:31:

یکی کندی حرکت و کندی کنترل بود که به نظر من اون تو این شماره رفع شده
اتفاقآ می خواستم در رابطه با این مسئله هم ازت سوال کنم که خودت گفتی دیگه!من کلآ تو شماره یک از کندی حرکت دوربین و یا آیزاک خیلی شاکی بودم مثل اینکه بهش رسیدن...خب خدا رو شکر

قرار گرفتن دوربین هم که خوب بود شماره یک ............مثه اون مونده دیگه..... .
اصلآ با این قضیه دوربین بازی حال نمی کنم!

چون تویه هارد والا من از میز و صندلی و رادیو هم برایه کشتن موجودات استفاده میکنم
شما کارت درسته...حالا از دست نری با سر حد بزنی تو مانیتور اشتباهی!:31:

توی این 4/5 ماه همچین پایان زیبایی رو ندیده بودم , که همین پایان زیبا نقطه قوت داستان DS2 هست ....

محمد جو گیر شدی باز تو!!!:31: خب عزیز دلم تو این 4/5 ماه کلهم 3تا بازی درست حسابی نیومد که بشه گفت داستانش آس و از این حرفا بوده!
محمد دلبندم بیا و یه زحمتی بکش این ادامه ds1 رو واسه من برو تا اون موجود آخریش که رسید بده خودم تمومش می کنم!جونه تو نا ندارم دیگه بترسم!!!:31:

توصیه میکنم همه این بازی زیبا رو تجربه کنین ....
الان می خواستم یه چیزی بهت بگم...!:31:

779
28-01-2011, 00:37
نامرد بازی رو تموم کردی...:دی
من رویه این چپتر آخر هنگ کردم!!!
غلط کردم یکبار درجه سختی بالا رفتم ( Zealot ).
از من شنیده اصلا و ابدا نزدیک این درجه سختی نشین که یک بدبختی داره که نگو! اصلا حتی فکره اینکه این درجه سختی رو بردارید نباشید! ( از پسته قبلیم تا حالا سره یک جا موندم که آخرش تونستم رد کنم! حالا جونم قرمزه سیو کردم :دی )
الانم دارم استراتژی واسه این درجه سختی میخونم! ( موندم اون درجه سختی دیگش دیگه چیه!!!!!!!! )
در ضمن محمد جان حداقل صداگزاریه بازی خداییش 9.5 رو میخواست دیگه ! یکم کم لطفی نکردی در مورده گرافیک و صداگزاری؟

من موندم چجوری درجه ی سختیه Hardcore رو گزاشتن! فقط میتونید 3 تا سیو داشته باشید( در کله بازی!! ) و اصلا Checkpoint هم نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! مغزتون بهنگه!!! تنها فرقه Hardcore با Zealot هم در همینه فکر کنم!!!

Hunter lord
28-01-2011, 12:11
بازی تموم شد !!! نامردا من می خواستم اول تموم کنم !!! :31:

انتهای بازی کابوس بازی برگشت . منظورم محتوی مخفی پست بالاییم هستش .

از نظر گیم پلی انتهای بازی عالی بود ولی از نظر داستانی کمی چرت بود و اصلا انتظار چنین پایان متوسطی رو نداشتم .

خیلی از اجزای گیم پلی بازی قبلی از این بازی حذف شده بود . یکیش شلیک با دستگاهی بود که توی شماره قبل 2 - 3 جا ازش استفاده می شد . Boss fighting ها رو که گند زدن رفته . یک دونه هم تو بازی نبود .

نقد کاملم رو امروز ظهر می ذارم تا دوستان فیض ببرند .

gap
28-01-2011, 14:56
Dead Space 2

بالاخره بازی یک بار روی zealot ، یک بار روی casual و در آخر هم روی Hardcore تموم شد. یک بار دیگه هم روی casual شاید برم تا achievment هارو کامل کنم!این بازی یه چیز دیگه هم داشت،یک معتاد واقعی به گیم رو کشف کردم!روزی که بازی اومد داشتم بازی میکردم (ساعت های 2-2:30 نصف شب وقت این رفیقمون بود و حدودا 4-5 صبح ما بود،) invite کرد منو به Private chat، گفت قول میدم با اینکه بازیو صبح میخرم،ولی از تو زودتر تموم کنم(من چپتر 6 بودم و روی زیلوت بودم) منم گفتم خواهیم دید! یه دفعه آف شد!30 دقیقه بعد آن شد و داشت بازی می کرد!کفم برید!نصف شبی رفت خرید دیوانه! فرداش ساعتای 6 بعد از ظهر بهم گفت بازیو تموم کردم!(رو casual )!!خلاصه 6-7 ساعت بعدش من هم تموم کردم،ولی اون برد. اما با هم چندتا achievment رو به دست آوردیم که در آخر گفتم:

-Single player:

گرافیک: 9.5/10 (واقعا گرافیک جالبی داشت،روی محیط واقعا کار شده بود،مخصوصا نورپردازی)

صداگذاری: 9.8/10 (0.2 نمره کم کردم،چون اگر شما چند بار rb رو بزنید(با پاش روی زمین بکوبه) درآخر حدود 3-4 ثانیه صدای خود ایزاک میاد در حالی که شما هیچکار نمی کنید. صداگذاری محیط و موسیقی بازی فوق العاده هستش!به قول محمد جان واقعا باید بازی کنید تا متوجه شید،مثلا بعضی وقتا،هیچکی اطراف نیست،ولی از بالای سرت صدای رد شدن نکرو ها رو میشنوی،بیشتر اوقات به خاطر ترسی (که خیلی وقتا کاذب هست) با aim را بری و برای همین کمی طول میکشه،البته روی casual و normal فقط باید بدویی،چون با 1-2 تا تیر دشمنت میمیره،و تیر هم خیلی داری،اما در zealot و مخصوصا hardcore اینطور نیست و هم تیر کم داری،هم خیلی سخت میمیرن!!چپتر 14 داشتم انصراف میدادم از روی hardcore تموم کردن و سیو هم روی چپتر 12 بود!بیچاره میشدم اگه بیخیال میشدم: د ی)

داستان: 9/10 (خیلی جالب تموم نشد،اما در کل داستان فوق العاده ای داشت)

گیم پلی: 9.5/10 (خیلی جالب بود،و به مرور هم بهتر میشد،اما از چپتر 6-7 به بعد پیشرفتی نداشت.در کل خوب بود)(به نظر من سخت ترین نکرو بازی، Stalker بود که اگه حواست نبود با یه ضربه میکشتت(میدونید که زرنگ ترین نکرو هم همینه)!)
میانگین: 9.45

-Multi player:

خب دیگه...سیاست کثیف ea همینه...داره همه بازیهاشو پولی میکنه...اما تو 2 روز trial من که واقعا خوشم اومد از مولتیش!مد هاش خیلی زیاد نبود و همینطور مپ هاش،اما خودش جالب بود!مثلا وقتی از نکرو ها بودی، از هرجای مپ میتونی respawn شی و مثلا از پشت human میومدی و پدرشو در میاوردی! class های نکرو ها واقعا جالب بود!مثلا necro kid میشدی و همش دشمنو دور میزدی!یا lurker میشدی و آروم از بالای سر دشمن پدرشو در میاردی!!) ( 8/10 )
________
اما برای کنسول،3 تا archievment بود که برای خودم کمی سخت بود،برای شما هم میگم شاید نیازتون شد!
1: یکی از secret ها هستش : توی چپتر 7یا 6 بود،وقتی میرید بالا سلول های خورشیدی رو درست کنید،کمی قبلش(بزرگترین آسانسور بازی،اونی که توش از پنجره ها از اون نکرو بزرگ ها میان) باید همشونو بکشید قبل از اینکه آسانسور به بالا برسه)
2: Peng treasure:
در چپتر 7، تو mainframe، اتاق چپ (جایی که necro حمله میکنه) بعد از اینکه puzzle رو دست کردید طبق نقشه کف زمین(جزو مرحله هست) بعدش دیوار روبرو یه نقشه دیگه هم هست،طبق اون هم درست کنید و یه کنترلر باز میشه تا کانالی که وارد شدید رو تغیر بده،باهاش تغیر بدید و وارد یک اتاق میشید که حدود 2-3 تا PN داره و یه مجمسه هم هست که وقتی برش دارید(قیمتش 10000 هست) بهتون 20 تا GS میده.
3: Lightspeed boy statue :
در چپتر 3،در balcony ، (جایی که تا وارد شدید یه Necro kid میپره و فرار میکنه) وسطش یه مجسمه هست که دور خودش میچرخه (یه پسر هستش که دستشم یه توپ هست) به سرش تیر بزنید و 10 تا GS میده)

halflife g
28-01-2011, 15:51
یه نقد مختصر از بازی رو میذارم..ولی هیچ قسمتی از داستان بازی رو ننوشتم تا لو نره......... .

Dead space 2

در پی موفقیت شماره یک این بازی شرکت visceral سازنده بازی ادامه ساخت این ip محبوب رو تایید کرد و شماره دوم این بازی به همراه تغییرات ریز و درشت و بخش انلاین عرضه شد... .

در ادامه نیم نگاهی به بازی و ویژگی های این شماره می اندازیم:

داستان
به خاطر اینکه خیلی از دوستان بازی رو انجام ندادن در مورد داستان چیزی نمی نویسم .....ولی در کل از نظر داستانی و روایت به نظر این شماره بهتر از شماره قبل عمل کرد و محیط متنوعتری رو برای بازی رقم زد..... .

امتیاز این بخش:9/10

گیم پلی:
در این شماره اکثر ایرادات شماره قبل به نحو احسن رفع شده اند و این مورد قابل تحسین هست ولی مشکل اینجاس که نکته زیادی به گیم پلی اضافه نشده...... .

دقیقا بعد از شروع بازی همه چیز برای شما آشناس........مثل اینکه این نسخه را قبلا بازی بازی کرده اید......
تغییرات در گیم پلی محدود به حرکتهای نرمتر آیزاک ....حرکت در کانال های تهویه.....حرف زدن آیزاک و چند مورد ریز دیگر هستش........ .
تنوع نکرموف ها و انواعشون بیشتر شده و بازی رو چالش برانگیزتر کرده .........
سازندگان سعی زیادی کردن تا در حیطه داستان تنوعی به لوکیشن های بازی بدن که میشه گفت تا حدودی موفق بوده اند و با سینمایی شدن بازی(مخصوصا اوایل بازی) و پیچ و خم های داستانی بازی رو از یکنواختی بیرون بیارن.

تنوع اسلحه خیلی زیاد نیس و مشکل اساسی در اینجاس که با همان اسلحه اولیه بازی و یک مسلسل معروف بازی میتوان بازی را به پایان برد که این به نوعی ضعف بازی در بالانس اسلحه ها را نشان می دهد...... .

زره های ایزاک این بار تنوع بصرری زیادتری داند و مثل قبل از جذابیت های بازی هستند....... .

مبارزات بازی به لطف نرمتر شدن بازی دلپذیرتر شده و سازنگان هم به خوبی نکات اعصاب خرد کن شماره قبل را تشخیص و آن را بهبود بخشیده اند...... .معما ها خیلی ساده و اکثرا در جاذبه 0 اتفاق می افتد که ان هم به لطف بهبودش آسانتر شده....... .

نکته مهم در مورد گیم پلی بازی ترس آن است....از لحاظ ترس روانی این نسخه هم مثل نسخه قبل حرفی برای گفتن ندارد......ولی از لحاظ ترس لحظه ای و شوک آور به مراتب بهتر و قویتر عمل می کند.....موجودات دیوانه تر و سریع تر شده اند و حرکت های ناگهانی دشمنان در این شماره بهتر از قبل شده اند.

اگر شرکت سازنده علاوه بر حذف ایرادات شماره قبل(که تا حدود زیادی موفق بوده)به ایجاد نکات جدید و مثبت زیادی هم می پرداخت مطمینا گیم پلی این بازی یکی از بهترین های سال بود.

امتیاز این بخش:9/10

صدا گذاری:
همان صداگذاری درخشان شماره قبل....صدای نکرموف ها ...شلیک...خشاب گذاری همه و همه عالی هستند .مطمینا صدا گذاری این بازی یکی از بهترین صدا گذاری های سال است.

امتیاز این بخش:9.5/10

گرافیک:
سازندگان سعی زیادی در بهبود بخشیدن به گرافیک انجام نداده اند فقط کمی نورپردازی بهتر شده است و البته طراحی کاراکتر ها و موجودات هم طبیعی تر و زیباتر شده..

امتیاز این بخش:8.5/10

در نهایت بازی dead space 2 به عنوان یک بازی مستقل موفق عمل کرده است ولی به عنوان یک ادامه می توانست بهتر از این باشد.

امتیاز کلی:9/10
.
.

Hunter lord
28-01-2011, 17:36

Dead space 2 REVIEW
The king of horror games

Game profile
developed by EA
Published by Visceral games
Released on 2011
ESRB +M

ALSO ON : PC , X360

Review

داستان :

داستان بازی در ادامه شماره قبل می باشد زمانی که آیزک از ایشیمورا نجات یافته و توسط روان شناسان مورد بررسی قرار می گیرد . همچنین آیزک دچار توهم شده و در بازی Nicole شخصیت زن شماره قبل عشق آیزک را مشاهده می کند و در انتها باید با توهمات خود یعنی Nicol بجنگد . داستان به عنوان ادامه یک بازی عالی است ولی در انتها کاملا شما را ناامید می کند و شما باید چند سال دوباره منتظر شماره بعدی بازی باشید .
در شماره قبل موجودی به نام Marker عامل به وجود اومدن نکروموف های موجود در ایشیمورا شده بود که در شماره در انتها دوباره این موجود را ملاقات خواهید کرد . شاید وجود شخصیت های جدید و جالبتر نصبت به شماره قبل را بتوان یک نقطه قوت دانست . Eline , Diana و بیمار دیوانه ای که شست و شوی مغزی شده بود سه شخیت بازی هستند که هر کدام در قسمتی از داستان از شما جدا می شوند . به عنوان یک گیمر انتظار داشتم آیزک در این شماره بمیرد . بازی هم در انتها همین گونه پیش می رفت ولی در انتها یار تازه شما eline به کمکتان می آید و در یک سکانس هیجانی از Goverment sector فرار می کنید . داستان در انتها مبهم می ماند و توضیحی درباره زنده ماندن آیزک در شماره قبل نمی دهد .

گیم پلی :

اگر به خواهم گیم پلی بازی را توصیف کنم نصف آن هیجانی و نصف آن ترسناک و خسته کننده می باشد . درست مثل اینکه سازندگان بازی در وسط های بازی عوض شده اند . بازی تا Chapter 8 عالی است ولی درست بعد از آن انقدر خسته کننده می باشد که حالتان از جنگیدن با نکروموف های لعنتی به هم می خورد . چند سلاح جدید به بازی اضافه شده که هیچ کاربردی خاصی ندارند و شما از همان تفنگ های آشنا شماره قبل استفاده خواهید کرد.
یکی از اضافات عالی بازی تنوع لباس ها در طرح ها و رنگ های مختلف می باشد و شما رو بیشتر شبیه قورباغه خواهند کرد . گیم پلی H A C K کردن در به بازی اضافه شده که در ابتدا جالب به نظر می رسند ولی به شدت خسته کننده می شوند . دشمنان جدید هم شامل نکروموف اسید پاش , خزنده و بچه نکروموف ها می باشند .
صحنه آشنا کشته شدن انسان ها به دست خودشان هم در بازی وجود دارد . جالب است که فقط تا chapter 8 این صحنه ها وجود دارند و کلا از بازی در ادامه حذف می شوند . معما ها هم به قوت خودشان باقی مانده اند و متنوع تر شده اند . چیزی که در بازی خیلی اذیت می کند حذف شدن Boss fighting هاست که ضد حال بزرگی برای همه است . مراحل جاذبه هم کمتر شده و حالت پرواز به آن ها اضافه شده است . از نظر گیم پلی انتها بازی عالی و پر محتوی می باشد .

گرافیک :

مثل بخش های قبلی افت شدیدی در بخش پایانی دارد در حالی که در ابتدا بازی بسیار عالی می باشد . چهره آیزک بسیار عالی طراحی شده همچنین بقیه شخصیت ها که آن ها را می بینیم . دیگر خبری از رنگ های مرده بازی قبلی نیست و رنگ های طبیعی و شادتری در بازی به کار رفته . نورپردازی و سایه هم پیشرفت خوبی داشته اند . گرافیک بازی قبل به اندازه ای خوب بود که اگر بازی را بدون تغییر بیرون می دادند باز هم قابل تحمل بود .

صدا گذاری و موسیقی :

در یک کلام عالی . دیگر همه می دانند سازنده های بازی استاد صداگذاری بر روی بازی هستند . صدای نکروموف های که به آرامی راه می روند . لوله ها و وسایلی که روی زمین می افتند و .... همگی عالی هستند . موسیقی بازی هم شاهکار است و تا خودتان نشنوید معنای متن گفته شده را نخواهید فهمید . بازی فقط در بخش صدا گذاری کمی پسرفت داشته و خبری از آن همه صدای ترسناک بازی قبلی نیست ولی در عوض صدا گذاری آیزک و سایر شخصیت ها بسیار عالی و طبیعی کار شده است .

نتیجه نهایی :

توصیه می شه بازی رو حتما انجام دهید حتی اگر از ترس بیهوش شوید یا دچار بیماری روانی شوید !!! :31:

امتیاز کل : 9/10

از دوستان خواهش می کنم اگر مشکلی توی نقد می بینند فقط یک P.M. به من بدن تا ......... .:11:

Leon-117
28-01-2011, 18:31
از ديروز بازي رو شروع كردم،بايد بگم واقعا از بازي لذت ميبرم!مدت ها بود يه بازي ترسناك درست حسابي بازي نكرده بودم و اينكه با اين شوك هاي ناگهاني بازي خيلي حال كردم!فقط اگه اين وسط از ترس يه چيزيمون شد جواب ما رو كي ميده؟!

hunter lord عزیز خیلی عالی بود شما کل داستان بازی رو لو دادی رفت. خدا بیمورزه داستانی رو که من با هیجان داشتم دنبال میکردم.
خدارو شكر من نقد ايشون رو نخوندم!

mosolim
28-01-2011, 19:47
سلام
hunter lord عزیز خیلی عالی بود شما کل داستان بازی رو لو دادی رفت. خدا بیمورزه داستانی رو که من با هیجان داشتم دنبال میکردم.

Layken
28-01-2011, 20:37
ممنون هانتر لرد جان بابت نقد ولی لطفا حجم اون عکس بزرگ رو بیار پایین من با این سرعت سیستم داشت میرفت
دیال اپ بیاد ملت نمیتونه ببینه.
مسلم جان اگه نگفته بودی داشتم داستان رو می خوندم دیدم که میگی لو میره نخوندم.:31:

779
28-01-2011, 22:38
منم بازی رو تموم کردم.
حوصله ی نقد نوشتن رو ندارم ( چون ارزششو نداره ) اما نمرم به بازی 9.4 هستش چون بسیار واسه من گیرا و سخت!! بود.
امیدوارم بازی واسه PC بیاد و همه بتونن این بازی رو تجربه کنند.

Hunter lord
28-01-2011, 23:35
دوستان من چیزی از داستان رو نگفتم که !!!

داستان بازی در انتها انقدر پیچیده است که یک صفحه می شه.

بعد اون قسمت از نقد اسمش داستان هستش و چند اشاره کوچک به داستان اصلی شده بود .

بسوزه حس کنجکاوی که شما داستان رو خوندی . :31:

اول اسم مراحل رو در شماره اول بازی اگه به هم می چسبوندید در می اومد : Nicol is dead

کسی این شماره رو امتحان نکرده ؟؟؟

Elmira 021
28-01-2011, 23:37
چجوری بازی رو تموم کردین؟ کرک از کجا اوردین؟

Mostafa NBA
29-01-2011, 00:04
چجوری بازی رو تموم کردین؟ کرک از کجا اوردین؟

نسخه ی کنسول رو بازی میکنن :46:

SamGun
29-01-2011, 00:31
نامرد بازی رو تموم کردی...:دی
من رویه این چپتر آخر هنگ کردم!!!
غلط کردم یکبار درجه سختی بالا رفتم ( Zealot ).
از من شنیده اصلا و ابدا نزدیک این درجه سختی نشین که یک بدبختی داره که نگو! اصلا حتی فکره اینکه این درجه سختی رو بردارید نباشید! ( از پسته قبلیم تا حالا سره یک جا موندم که آخرش تونستم رد کنم! حالا جونم قرمزه سیو کردم :دی )
الانم دارم استراتژی واسه این درجه سختی میخونم! ( موندم اون درجه سختی دیگش دیگه چیه!!!!!!!! )
در ضمن محمد جان حداقل صداگزاریه بازی خداییش 9.5 رو میخواست دیگه ! یکم کم لطفی نکردی در مورده گرافیک و صداگزاری؟

من موندم چجوری درجه ی سختیه Hardcore رو گزاشتن! فقط میتونید 3 تا سیو داشته باشید( در کله بازی!! ) و اصلا Checkpoint هم نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! مغزتون بهنگه!!! تنها فرقه Hardcore با Zealot هم در همینه فکر کنم!!!

آقا همه ی هیجان بازی همون درجه ی سختش هست که بازی رو طبیعی میکنه !! وگرنه Issac که غول بیابونی نیست که خیلی راحت جلو اون همه غول تشن :31: بتونه مقاومت کنه !!!

فقط من یه باگ از هوش مصنوعی این بازی دیدم که کلی خندیدم اگه این اینترنت ما رو زود تر نصب کنن حتما براتون میزارم کلی میخندین !!

اون درجه سختی آخر هم به این خاطر هست که وقتی شما تا آخرین مرحله که میری و سلاحاتت رو Update میکنی برای شروع بازی دیگه آماتور نیستی 1 !! , و 2 اینکه با همان سلاح های تقویت شده بازی رو دوباره شروع میکنید نه از صفر !!

aramesh_61
29-01-2011, 08:25
سلام دوستان، بچه ها به نظرتون من نسخه ی xbox رو بگیرم یا pc رو؟ کدوم از نظر گرافیک بهتره یا فرقی نمیکنه؟ ممنون

Erfan.
29-01-2011, 08:45
سلام دوستان، بچه ها به نظرتون من نسخه ی xbox رو بگیرم یا pc رو؟ کدوم از نظر گرافیک بهتره یا فرقی نمیکنه؟ ممنون

از نظر گرافیکی معمولا در بازی ها همیشه PC قویتره...

این بازی رو نمیدونم!

havas_1980
29-01-2011, 10:39
پی سی باز ها! لطفا معرفی کرک و مسائل نصب و اجرا رو فقط تو تاپیک مشکلات نصب و اجرا - Dead Space 2 مطرح کنین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا فقط و فقط در مورد بازی صحبت میشه.

ممنون!

golmohammadi
29-01-2011, 11:01
سلام
ای بابا دهنم آب افتاد
ورژن قبلی را 2 یا 3 دور تموم کردم
امیدوارم این نسخه را pc من بکشه
ورژن قبلی را براحتی جواب داد اینو بعید میدونم
واقعا یک گیمی هست که از هر نظر نگاه کنی عالی کار شده
تو هیچ گیمی به اندازه dead space نترسیدم
تا جایی که بعضی مواقع از ترس اسپیکر را اف میکردم :ی

vahidgame
29-01-2011, 12:13
دوستان ببخشید اینو میگم ولی واقعا توی این چند صفحه اگه هر کی بگرده تقریبا کل داستان بازی رو می تونه پیدا می کنه!
تازه بیشتر این پستا که داستان بازی رو لو میده اسپویلر هم ندارن!
فکر نکنم این کار خوبی باشه. می خواید بازی رو یکمی نقد کنید داستان بازی رو حداقل بهش اشاره نکنید
فقط خودتون رو نبینید. در نظر بگیرید که یه سری ها حتی هنوز بازیو بازی نکردن....

mosolim
29-01-2011, 12:41
دوستان ببخشید اینو میگم ولی واقعا توی این چند صفحه اگه هر کی بگرده تقریبا کل داستان بازی رو می تونه پیدا می کنه!
فکر نکنم این کار خوبی باشه. می خواید بازی رو یکمی نقد کنید داستان بازی رو حداقل بهش اشاره نکنید

وحید جون خدا از زبون بشنوه. دوستان یکی مثل ما علاقه ای به فرتی تموم کردن نداره و اصلانم براش افتخار نیست که هنوز بازی نیومده تموم کنه بنده شخصا دارم اسه اسه میرم تازه رسیدم چپتر 7 ( همه جا را میگردم از اینور به اونور وول میخورم و کلا خیلی اروم بازی میکنم ) از دوستان عزیز خواهشمندم که لطف کنید از داستان بازی چیزی نگید یا حداقل از اسپویلر استفاده کنید .

بازم ممنون. ( البته ببخشید با این پستم قصد توهین به کسی رو نداشرم سوء تفاهم نشده باشه )

mohammad_twe
29-01-2011, 13:04
وحید درست میگه !
اون عزیزی که تو نقدش کمی هم داستان رو لو داده بود , یه ویرایشی کنه و تو اسپویلر بزاره اون قسمت های داستان رو ! اینطوری حس و حال بازی کردن از خیلیها گرفته میشه

S A M S U N G
29-01-2011, 13:37
تائید میشه پست وحید عزیز .

من تا ببینم دوستان دارن بازی رو تعریف میکنن سریع صفحه رو میبندم :دی امروز تازه میخوام شروع کنم !

مخلصیم .

mosolim
29-01-2011, 14:33
سلام
دوستان یه لعنت میفرستم شما بگید بش باد. لعنت به EA من موندم این شرکت چقدر می خواد سره یه محصول بخوره. چه معنی میده که برای انلاین بازی کردن یه بازیش یه باره دیگه پول بدیم . یعنی چی که فقط دو روز میشه بازی انلاین بزنی و بعد باید وجه واریز کنید. از یه طرف مایکروسافت می یاد اکانت گلد میفروشه دیگه بعد این EA این وسط چی میگه . میخوام ببینم کم سره خوده بازی سود میکنه . حالا ما هیچی که کرک شده میخریم اون بابایی که نزدیک 50 دلار پول میده باید بیاد برای انلاین هم یه پول دیگه بده تازه اگه اکانت گلد هم داشته باشه. چقدر یه شرکت میتونه حریص باشه.

gap
29-01-2011, 15:39
آقا همه ی هیجان بازی همون درجه ی سختش هست که بازی رو طبیعی میکنه !! وگرنه Issac که غول بیابونی نیست که خیلی راحت جلو اون همه غول تشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بتونه مقاومت کنه !!!

فقط من یه باگ از هوش مصنوعی این بازی دیدم که کلی خندیدم اگه این اینترنت ما رو زود تر نصب کنن حتما براتون میزارم کلی میخندین !!

اون درجه سختی آخر هم به این خاطر هست که وقتی شما تا آخرین مرحله که میری و سلاحاتت رو Update میکنی برای شروع بازی دیگه آماتور نیستی 1 !! , و 2 اینکه با همان سلاح های تقویت شده بازی رو دوباره شروع میکنید نه از صفر !!
روی درجه hardcore، نمیتونید NEW GAME+ بازی کنید( یعنی با اسلحه ها و آپگرید های قبلی) و باید از اول اول بازی کنید.اما روی بقیه میشه بعد از هر بار تموم کردن با همون اسلحه های قبلی بازی کنید.(و آپگرید های قبلی)!جالب اینجاست که لباس هایی که Round2 بهتون میده (دفعه دوم بازی) خیلی جالب تر و باحال تر هست و اگر achievement اینکه با همه اسلحه ها دشمن بکشید رو میخواین باید دوباره تا چپتر 4-5 برید تا Force gun رو پیدا کنید. (به نظر من بهترین لباس بازی Elite advanced هست که آخرین لباس بازی هم هست.

سلام
دوستان یه لعنت میفرستم شما بگید بش باد. لعنت به EA من موندم این شرکت چقدر می خواد سره یه محصول بخوره. چه معنی میده که برای انلاین بازی کردن یه بازیش یه باره دیگه پول بدیم . یعنی چی که فقط دو روز میشه بازی انلاین بزنی و بعد باید وجه واریز کنید. از یه طرف مایکروسافت می یاد اکانت گلد میفروشه دیگه بعد این EA این وسط چی میگه . میخوام ببینم کم سره خوده بازی سود میکنه . حالا ما هیچی که کرک شده میخریم اون بابایی که نزدیک 50 دلار پول میده باید بیاد برای انلاین هم یه پول دیگه بده تازه اگه اکانت گلد هم داشته باشه. چقدر یه شرکت میتونه حریص باشه.
اونایی که اریج بگیرن،توی باکسشون یه کدی هست که باید بزنن. ما هم باید 800 تا پوینت بدیم و کدشو بگیریم!یعنی 10 هزار تومان تقریبا!به نظر من حق Ea هست. (در ضمن،اگه live خیلی از psn بیشتر میگیره واسه خدماتش هست.شما اصلا روی PSN همچین خدماتی نمیبینی! به نظر من لایو این بازی 15-20 دقیقه فقط میارزه!

SamGun
29-01-2011, 15:52
وحید جون خدا از زبون بشنوه. دوستان یکی مثل ما علاقه ای به فرتی تموم کردن نداره و اصلانم براش افتخار نیست که هنوز بازی نیومده تموم کنه بنده شخصا دارم اسه اسه میرم تازه رسیدم چپتر 7 ( همه جا را میگردم از اینور به اونور وول میخورم و کلا خیلی اروم بازی میکنم ) از دوستان عزیز خواهشمندم که لطف کنید از داستان بازی چیزی نگید یا حداقل از اسپویلر استفاده کنید .

بازم ممنون. ( البته ببخشید با این پستم قصد توهین به کسی رو نداشرم سوء تفاهم نشده باشه )

آقا قربون دهنت, من نمیدونم این زود تموم کردن بازی چیه که افتاده تو جون این Gamer ها !!؟؟ طرف بازی رو میگیره بعد میزاره رو درجه ی Under Amature بعد از 6 ساعت میاد پست میده که بله دیگه من بازی رو اول همه تموم کردم :31:

بابا قربونتون برم قشنگ بشینید با خونسردی کامل از بازی لذت ببرید !! مثل اینکه طرف تو جاده چالوس با 300 تا مثل اسب رانندگی کنه و برسه به شمال بعد خوشحالم هست که چقدر زود رسیده !! بابا همه ی مسافرت شمال به همون جاده چالوسه نه شهرش !!

یکی به من گفت Modern warfar II رو تو 5.5 ساعت تموم کرده !!! من شاخ در آوردم !! خودم با Hardcore یه هفته طول کشید تا تموم کردم !!

تائید میشه پست وحید عزیز .

من تا ببینم دوستان دارن بازی رو تعریف میکنن سریع صفحه رو میبندم :دی امروز تازه میخوام شروع کنم !

مخلصیم .

من که هنوزم نفهمیدم داستان بازی چیه !! :31:

روی درجه hardcore، نمیتونید NEW GAME+ بازی کنید( یعنی با اسلحه ها و آپگرید های قبلی) و باید از اول اول بازی کنید.اما روی بقیه میشه بعد از هر بار تموم کردن با همون اسلحه های قبلی بازی کنید.(و آپگرید های قبلی)!جالب اینجاست که لباس هایی که Round2 بهتون میده (دفعه دوم بازی) خیلی جالب تر و باحال تر هست و اگر achievement اینکه با همه اسلحه ها دشمن بکشید رو میخواین باید دوباره تا چپتر 4-5 برید تا Force gun رو پیدا کنید. (به نظر من بهترین لباس بازی Elite advanced هست که آخرین لباس بازی هم هست.

آره !! اینجوریاست !!؟؟ بابا خیلی نامردیه که !! :31:

من الان Force Gun رو دارم واقعا نجات دهندس !!

آره دیگه همیشه آخرین لباس بهترینه !! ولی کار قشنگی کردن فرم لباس هارو تغییر دادن , اون مدل قبلی آدم رو خسته میکرد .

ببینم راستی داستان بازی جایی برای شماره 3 گذاشته ؟ آخه با این گند کاری هایی که Capcom سره RE در آورده به نظره من این بازی میتونه رتبه ی 1 رو تو Horror داشته باشه .

SH که کلا سبکش فرق میکنه و قابل مقایسه نیست.

Layken
29-01-2011, 16:09
من با این اسلحه اره مانندش خیلی حال میکنم.
در قسمت اول هم زیاد از این استفاده میکردم اینجا هم این رو زیاد اپدیت میکنم و جلو میرم.
خیلی سلاح توپیه..بده اهسته قشنگ قصابیشون کن.

papilo
29-01-2011, 16:53
تو چپتر 5 اونجا که چنتا دایره تو در تو دارن باسرعت می چرخن. اونجا باید چیکار کرد

vegas
29-01-2011, 17:07
گرافیک بازی حداقل برای PC خیلی بهتر شده نسبت به نسخه قبلی ....
کلا گرافیکش عالیه !:46:
به خصوص با رزولوشن Full HD و تمام تنظیمات گرافیکی بازی هم روی حداکثر ...

gap
29-01-2011, 17:37
ببینم راستی داستان بازی جایی برای شماره 3 گذاشته ؟ آخه با این گند کاری هایی که Capcom سره RE در آورده به نظره من این بازی میتونه رتبه ی 1 رو تو Horror داشته باشه .

SH که کلا سبکش فرق میکنه و قابل مقایسه نیست.

والا آخرش که زنده می مونیم با Eline فرار می کنیم دیگه! نمیدونم شاید مثلا بیماری بعدا روی زمین بیاد! : د ی ولی نباید دیگه بازی رو کش بدن،فکر کنم بازی تموم شده باشه بهتر باشه.

کلا گرافیکش عالیه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصه!همیشه همینطور بوده!!

من با این اسلحه اره مانندش خیلی حال میکنم.
در قسمت اول هم زیاد از این استفاده میکردم اینجا هم این رو زیاد اپدیت میکنم و جلو میرم.
خیلی سلاح توپیه..بده اهسته قشنگ قصابیشون کن.
آره،اتفاقا یکی از achievemnet هاش هم مال همینه! 4 نفر رو با یک تیغ بکشید => 10 تا gs

تو چپتر 5 اونجا که چنتا دایره تو در تو دارن باسرعت می چرخن. اونجا باید چیکار کرد
Sp رو بخونید!
شما باید اول با آسانسور برید پایین (جایی که 3 تا حلقه می چرخن) اونجا بالای همون به قول شما دایره ها،یه چیزایی هست که علامت آهنربا داره،اونارو با B به پایین بیارید(2 تا روبروی هم هستن) سریع باید انجام بدید. بعدش تا 2 تا دیگه فعال میشه. این 2 تا رو اول اون دایره ها رو با y کند کنید بعدش با b علامت های آهنربا رو پایین بیارید( این 2تا هم رو بروی هم هستن)، بعدش 2 تا دیگه هم میاد که این 2 تا هم همینطور) (فقط خیلی سریع) بعدش هم برید و پای اون کنترلر سمت چپتون که الان آبی هست،فعالش کنید و Gravity غیر فعال میشه و با ls در هوا غوطه ور شید.

vegas
29-01-2011, 17:39
سلام
خوب دیگه اون پولی که مایکروسافت میگیره بابت شبکه Xlive یک سنتشم به جیب EA یا هر پابلیشر دیگه نمیره ...
اون فردی که بازی رو 60 دلار میخره دیگه نیاز نداره به خاطر انلاین پول بده فقط سریال بازیش رو وارد میکنه در واقع EA فقط اون افرادی که بازیش رو روی 360 و Ps3 به صورت غیر قانونی استفاده میکنند و Pirate (دزدی ) میکنن مجازات میکنه و نمیزاره همین طور مفتی انلاین بازی کنند ... !:31:

halflife g
29-01-2011, 18:05
کلا گرافیکش عالیه !:46:

گرافیک که واقعا فوق العادس(البته من تجربمو رو کنسول میگم)ولی مساله اینجاس که درصد پیشرفت گرافیکیش نسبت به شماره قبل کمه........... .

میانگین نمرات بازی:

ps3:
90.27%

xb360:
90.14%

pc:
88.60%

.
.

SamGun
29-01-2011, 21:53
گرافیک که واقعا فوق العادس(البته من تجربمو رو کنسول میگم)ولی مساله اینجاس که درصد پیشرفت گرافیکیش نسبت به شماره قبل کمه........... .

میانگین نمرات بازی:

ps3:
90.27%

xb360:
90.14%

pc:
88.60%

.
.

قابل توجه PC Fan های محترم !! :

pc:
88.60%

=============
مراد جان یه چند تا مقایسه تر و تمیز از تفاوت گرافیکی کنسول و PC این بازی بزار برای بچه ها تا دیگه تا دیگه حرفی نمونه .

راستی تفاوت PS3 و Xbox تو چیه که انقدر کمه !؟ نور پردازی یا فریم ؟

halflife g
29-01-2011, 22:15

pc:
88.60%

=============
مراد جان یه چند تا مقایسه تر و تمیز از تفاوت گرافیکی کنسول و PC این بازی بزار برای بچه ها تا دیگه تا دیگه حرفی نمونه .

راستی تفاوت PS3 و Xbox تو چیه که انقدر کمه !؟ نور پردازی یا فریم ؟

وای.........:31:

سعید جان.....جان من بی خیال شو:31: ...........قصد من از گذاشتن این اعداد یه آمار دهی کلی بود اصلا قصد مقایسه در بین نیس چون سرانجام خوبی نداره

( و البته نمیشه گفت این اختلاف امتیاز از چی بوده باید نقدا رو خووند)

+

والله ps3 با x360 که فرقی ندارن ......این اختلافشون به 1 درصد هم نرسیده ولی یکی دو تا از سایتا به خاطر یه نسخه مخصوص بازی به نام deadspace Extraction که تو ps3 بوده امتیاز بالاتری بهش دادن ..... .

این بازی deadspace Extraction همون نسخه wii بازی هستش که جریانات متفاوتی از شماره 1 رو نشون میده و البته بازی بصورت ریلی هستش(یعنی کاراکتر خودش حرکت می کنه و شما فقط شلیک می کنید)این نسخه برای ps3 با قابلیت استفاده از سنسور حرکتی move بوده...... .

.
.

hosseincode2008
29-01-2011, 22:45

pc:
88.60%
اگه شما دیدی که یه سایت به نسخه PC کمتر از نسخه کنسول امتیاز داد اونوقت قابل توجهه نه اینکه میانگین کمتر باشه . دلیلشم واضحه ولی من هم یادآوری میکنم . فرض کنیم دو تا سایت مربوط به PC بازی رو ریویو کنن و یکی 10 و یکی 8 بده . با توجه به اینکه دیگه این سایت ها نسخه کنسول رو ریویو نمیکنن میانگین برای PC تو متاکریتیک 9 ثبت میشه . از طرف دیگه هم دو تا سایت مربوط به کنسول به بازی برای مثال 10 و 9 بدن بازم با توجه به اینکه نسخه PC رو ریویو نمیکنن میانگین کنسول هم 9.5 ثبت میشه .
به نظر شما این دلیل بهتر بودن بازی رو یه پلتفرم خاص هست؟
در ضمن حتی اگه شما منظوری هم نداشته باشید ولی این پست شما تحریک کننده هست...

SamGun
29-01-2011, 22:50

سعید جان.....جان من بی خیال شو:31: ...........قصد من از گذاشتن این اعداد یه آمار دهی کلی بود اصلا قصد مقایسه در بین نیس چون سرانجام خوبی نداره

+

والله ps3 با x360 که فرقی ندارن ......این اختلافشون به 1 درصد هم نرسیده ولی یکی دو تا از سایتا به خاطر یه نسخه مخصوص بازی به نام deadspace Extraction که تو ps3 بوده امتیاز بالاتری بهش دادن ..... .

این بازی deadspace Extraction همون نسخه wii بازی هستش که جریانات متفاوتی از شماره 1 رو نشون میده و البته بازی بصورت ریلی هستش(یعنی کاراکتر خودش حرکت می کنه و شما فقط شلیک می کنید)این نسخه برای ps3 با قابلیت استفاده از سنسور حرکتی move بوده...... .

.
.
:31:
مراد جان خودت که میدونی من چقدر از این بحث کدوم بهتره متنفرم !! تو فروم خودمون هم که دیدی هرکی تا میخواد از این پست ها بده با من روبه رو میشه !!

ولی تو این چند صفحه ی اخیر دوستان زیاد از PC شون تعریف کردن دیگه میخواستم یکم کوتاه بیان !! والا بخدا چیزی خاصی نیست که

انقدر آب و تابش میدن , الان دیگه یه اسکیمو هم تو کلبه یخیش یه PC داره :31: !!

میگم آخه فرقی ندارن :31:

راستی اون عکس هارو هم اگه تونستی بزار خیلی دوست دارم فرقشون رو ببینم .

اگه شما دیدی که یه سایت به نسخه PC کمتر از نسخه کنسول امتیاز داد اونوقت قابل توجهه نه اینکه میانگین کمتر باشه . دلیلشم واضحه ولی من هم یادآوری میکنم . فرض کنیم دو تا سایت مربوط به PC بازی رو ریویو کنن و یکی 10 و یکی 8 بده . با توجه به اینکه دیگه این سایت ها نسخه کنسول رو ریویو نمیکنن میانگین برای PC تو متاکریتیک 9 ثبت میشه . از طرف دیگه هم دو تا سایت مربوط به کنسول به بازی برای مثال 10 و 9 بدن بازم با توجه به اینکه نسخه PC رو ریویو نمیکنن میانگین کنسول هم 9.5 ثبت میشه .
در ضمن حتی اگه شما منظوری هم نداشته باشید ولی این پست شما تحریک کننده هست...

عزیزم حرف شما کاملا مورد تائید بنده و متین ولی حرفی که من زدم نسبت به همون سطح نظر دوستان بود نه واقعیت !!

کلا PC رو کنار بزاریم بین خوده PS3 و Xbox 360 هم کم مشکل نیست !! مثل IGN که یه جورایی پشتوانه ی MS هست و همیشه Xbox 360 رو تائید میکنه و نمره ی بالاتر میده.

در کل حرف من اینه که همه از هرچی که دارن لذت ببرن , هم PC دارها و هم Consol دار ها .

Amir Hossein
29-01-2011, 23:31
مگه بازی برا پی سی اومده
اگه نیومده کی میاد

B.3.S.T
29-01-2011, 23:35

انقدر آب و تابش میدن , الان دیگه یه اسکیمو هم تو کلبه یخیش یه PC داره !!
اعتماد به نفس چیز خوبیه..آفرین![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف باز بحث تکراری و بیخود مقایسه کنیم ولی نوع حرفهایی که می خواین بزنید رو اصلاح کنید لطفآ!

marmolak kocholo
29-01-2011, 23:54
مگه بازی برا پی سی اومده
اگه نیومده کی میاد

بله دوست عزیز
برای PC امروز با کرک اومد. ( تاریخ نسخه ی اصلی PC چند روز پیش بود )

djmd
30-01-2011, 00:09
بله شبکه Xfire هم روی جدیدترین آپدیتش این بازی رو اضافه کرده :

Finished
1970-01-01 03:30

Update Description
This file updates the games supported by Xfire. It has been automatically installed and will later be automatically removed.

Description
New support for:
Dead Space 2
DC Universe Online
RIFT
Monday Night Combat
Magicka
Kaptain Brawe: A Brawe New World
APOX
Road Rash
Duke Nukem: Manhattan Project
Twisted Metal 2
Crazy King (Xfire Arcade)
Fixes:
Minecraft: Fixed client support
Land of the Dead: Enabled one-click join
Bloodline Champions: Fixed support
Audition: Added South East Asian Version support

SAMCRO
30-01-2011, 00:28
خوب ! منم 5 شنبه بازی رو گرفتم ! تا امروز چند درصدیش رو رفتم !
فرق زیادی با یکش نداره ! چرا ؟ بعد از این مدت انتظار داشتم فرق داشته باشه زیاد ( نمی دونم چرا ! )
وقتی رو تمومش کردم PC ش هم می گیرم بازی می کنم ببینم چه فرقی داره شما هی بحث می کنین سرش !
راستی کرکش درسته ؟ یا باید وایستیم چند تا کرک بیاد بعد درستش بیاد ؟ :دي

halflife g
30-01-2011, 00:46

البته دور از بحث بیهوده مقایسه ...........در مورد سیستم امتیاز دهی دیگه اینطوریم نیس که اینا جدا از هم باشن.

مثلا اگه بازی رو 50 تا منبع معتبر نقد کنه و امتیاز بده شاید 10 تاش 15 تاش اختصاصی کنسول خاصی یا کلا کنسول یا pc باشه و در بقیه حدود 40 یا 35 مورد اون سایت هر سه رو نقد می کنه و تقریبا نتیجه چیز منسجمی میشه)..... البته اگه سایتی هم فقط بیاد نسخه کنسولی بازی رو بهش امتیاز بده حتما به هنگام امتیاز دهی به وضعیت بازی در pc اش هم توجه می کنه....... .

در نتیجه وقتی مثلا امتیاز ایکس باکس بازی دراگون ایج 1 در بین سه پلتفرم پایین ترین هستش یعنی نسخه ایکس باکسش کیفیت پایینتری داره.......... .
یا وقتی امتیاز شماره خاصی از cod رو ایکس باکس بهتر میشه یعنی تجربه اون بازی روی اون پلتفرم جذابتره........

مثلا نسخه pc بازی مافیا 1 در زمان خودش از لحاظ میانگین نمره خیلی از نسخه کنسولیش بهتر بود این یعنی تجربه نسخه pc اون جذابیت بیشتری داشت.........

حالا در مورد deadspace هم نمیشه گفت که سایتهای امتیاز دهنده جداگانه امتیاز میدن در نتیجه امتیاز این 3 رو میشه با هم مقایسه کرد .
.
.

Layken
30-01-2011, 01:30
من خودم شخصا تا یه بازی رو نبینم و در مقایسش تامل نکنم زیاد واسم این موارد و امتیاز دهی ها ملاک نمیشه.
الان مثلا منتظرم تا نسخه pcبه دستم برسه یه مرور کلی از لحاظ گرافیکی داشته باشم. ازش.
ولی چیزی رو که دیدم اینه که نسخه کنسولی هر دو اصلا تفاوت هایی ندارن هر دو نسخه رو دیدم روی سونی و ایکس باکس و هر دو خوب بودن که البته سونی نظرم رو زیاد جلب کرد چون به هر حال کم میشه سونی بتونه
در بازی های مولتی خیلی خوب مثل ایکس باکس باشه در اکثر موارد یه ایراداتی میداد که این بار تو این بازی که عالیه
هردو کنسول
خیلی دلم به حال الی سوخت اون نامرد مرتیکه نفهم چششو بد جوری دراورد
دو سه بار جنازشو له کردم خفن

Angel Of Darkness
30-01-2011, 02:22
سلام کدوم نسخه رو باید دانلود کرد از 7 گیگ تو تورنت و ....... هست تا 17 گیگ کدومش کامله ؟

SamGun
30-01-2011, 08:10
اعتماد به نفس چیز خوبیه..آفرین![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف باز بحث تکراری و بیخود مقایسه کنیم ولی نوع حرفهایی که می خواین بزنید رو اصلاح کنید لطفآ!

لطف داری شما ولی ربطش به این بحث ها چی بود !؟

دوست من تمام Process مغز انسان بر پایه ی Compare کردن محیط اطراف خود هست !! چرا مقایسه کردن رو چیز بیخودی میدونید !!؟؟

اون عکس ها هم میتونه یه نکته ی آموزشی توش باشه که متاسفانه دوستان سطحی بهش نگاه میکنن !!

من نباید حرف زدنم رو اصلاح کنم برادر گلم , دوستان باید کمی فرهنگ جنبه داشتن رو ارتقا بدن.

موفق باشید.

سلام کدوم نسخه رو باید دانلود کرد از 7 گیگ تو تورنت و ....... هست تا 17 گیگ کدومش کامله ؟

والا نسخه ی کنسول 12.5GB هست حالا ممکنه برای PC بین 11.5 تا 13 باشه.

vegas
30-01-2011, 08:50

.
امتیاز PC بر اساس 14 نقد بوده امتیاز 360 براساس 54 نقد بوده امتیاز Ps3 هم بر اساس 44 نقد بوده در واقع شرایط یکسان نیست که مقایسه ای صورت بگیره و بگیم مثلا چرا امتیاز PC کمتر بوده به هر حال با PC میشه با حداکثر جزئیات و همچنین به صورت FULL HD بازی کرد بدون هیچ افت فریمی ...:31:

hosseincode2008
30-01-2011, 09:17
البته دور از بحث بیهوده مقایسه ...........در مورد سیستم امتیاز دهی دیگه اینطوریم نیس که اینا جدا از هم باشن.

مثلا اگه بازی رو 50 تا منبع معتبر نقد کنه و امتیاز بده شاید 10 تاش 15 تاش اختصاصی کنسول خاصی یا کلا کنسول یا pc باشه و در بقیه حدود 40 یا 35 مورد اون سایت هر سه رو نقد می کنه و تقریبا نتیجه چیز منسجمی میشه)..... البته اگه سایتی هم فقط بیاد نسخه کنسولی بازی رو بهش امتیاز بده حتما به هنگام امتیاز دهی به وضعیت بازی در pc اش هم توجه می کنه....... .یعنی مراد تو میگی وقتی OXM این بازی رو ریویو کرده به نسخه PC هم توجه داشته؟ یا مثلا سایت PCGamer به نسخه کنسولی هم توجه کرده و اونو تو امتیازش تاثیر داده ؟

در نتیجه وقتی مثلا امتیاز ایکس باکس بازی دراگون ایج 1 در بین سه پلتفرم پایین ترین هستش یعنی نسخه ایکس باکسش کیفیت پایینتری داره.......... .
یا وقتی امتیاز شماره خاصی از cod رو ایکس باکس بهتر میشه یعنی تجربه اون بازی روی اون پلتفرم جذابتره........

مثلا نسخه pc بازی مافیا 1 در زمان خودش از لحاظ میانگین نمره خیلی از نسخه کنسولیش بهتر بود این یعنی تجربه نسخه pc اون جذابیت بیشتری داشت.........

حالا در مورد deadspace هم نمیشه گفت که سایتهای امتیاز دهنده جداگانه امتیاز میدن در نتیجه امتیاز این 3 رو میشه با هم مقایسه کرد .نه من قبول ندارم . هروقت یک سایت و یک منتقد به یه نسخه پلتفرم خاص امتیاز کمتری داد من اون موقع قبول میکنم که بازی تو اون پلتفرم کیفیت کمتری داره و یا مشکلاتی داره . هر موقع داده ها و شرایط یکسان باشه میانگین رو میشه برای برتری یه چیز معیار قرار داد ...

shab_2008
30-01-2011, 10:51
HI

بازی رو یه دست رو کنسول تمومیدم و حالا خواستم روی PC برم ببینم گرافیک و ایناش رو PC چطوریه !

ولی نمیدونم چرا سیستم نمیکشه!!؟:31:

من همه بازیا رو در حالت Full HD حداقل 50 فریم میگیرم ( البته منظورم Crysis و Metro 2033 و .. نیستا!:31:) ولی این عمه ننه رو حداکثر 50 فریم بهم میده!!:31:

مجید دادا کوجای که سیستم زیر این بازی 10 قلو زاید!!:31:

ولی خداییش عجب بازی هستش!! من شماره یکشو بازی نکردم ولی این دوش خیلی توپه! والبته ترسناک!:31:

من که بین بازی هر 15 دقیقه یه دست به آب میرفتم!:31: ( نه اینو دیگه اغراق کردم!)

منم یه Mini Review از بازی میزنم ::31:

نور پردازی توی بازی خیلی زیباست و صدا گذاری هم عالیه!

Angel Of Darkness
30-01-2011, 12:08
به این دو عکس دقت کنید یه چیزی خیلی توش عجیبه جفتش مال فایلای بازین یکیش 17 گیگ و دومیش 10 گیگ
اولی تا DS2DAT9.DAT داره و دومی تا DS2DAT5.DAT
ولی جالب ترش اینه که جفتشو نوشتن فضای لازم هارد 10 گیگ
اونایی هم که 17 گیگی رو دانلود کردن نگفتن فایلای fake داره حالا یکی برام توضیح بده داستان چیه ؟

Layken
30-01-2011, 12:20
HI

بازی رو یه دست رو کنسول تمومیدم و حالا خواستم روی PC برم ببینم گرافیک و ایناش رو PC چطوریه !

ولی نمیدونم چرا سیستم نمیکشه!!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من همه بازیا رو در حالت Full HD حداقل 50 فریم میگیرم ( البته منظورم Crysis و Metro 2033 و .. نیستا![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی این عمه ننه رو حداکثر 50 فریم بهم میده!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجید دادا کوجای که سیستم زیر این بازی 10 قلو زاید!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی خداییش عجب بازی هستش!! من شماره یکشو بازی نکردم ولی این دوش خیلی توپه! والبته ترسناک![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که بین بازی هر 15 دقیقه یه دست به آب میرفتم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( نه اینو دیگه اغراق کردم!)

منم یه Mini Review از بازی میزنم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک رو بازی می کردی ترس رو از این قسمت بهتر درک می کردی...این بازی تنها چیزی که نداره ترس هستش.

به این دو عکس دقت کنید یه چیزی خیلی توش عجیبه جفتش مال فایلای بازین یکیش 17 گیگ و دومیش 10 گیگ
اونایی هم که 17 گیگی رو دانلود کردن نگفتن فایلای fake داره حالا یکی برام توضیح بده داستان چیه ؟

دوست من والا ما هم موندیم یکی 12 گیگ دانلود کرده ..یکی 17دانلود کرده...
تو یکی 12 میاره واسه یکی نمیاره برای یکی 17 میاره و واسه یکی نمیاره...
برید از بیرون بخرید تموم دیگه.....

Angel Of Darkness
30-01-2011, 12:48
دوست من والا ما هم موندیم یکی 12 گیگ دانلود کرده ..یکی 17دانلود کرده...
تو یکی 12 میاره واسه یکی نمیاره برای یکی 17 میاره و واسه یکی نمیاره...
برید از بیرون بخرید تموم دیگه.....

من مشکلی با خریدش ندارم من فقط نمیدونم فرقشون چیه یعنی تو اون 17 گیگیه چیه که تو اون 10 گیگیه نیست ؟
من میترسم از بیرونم بخرم نسخه ناقص باشه
مثل darksiders
:41:

vegas
30-01-2011, 12:56
من مشکلی با خریدش ندارم من فقط نمیدونم فرقشون چیه یعنی تو اون 17 گیگیه چیه که تو اون 10 گیگیه نیست ؟
من میترسم از بیرونم بخرم نسخه ناقص باشه
مثل darksiders
:41:

مشکلات نصب و اجرا - Dead Space 2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mosolim
30-01-2011, 13:10
سلام
من که بازی رو با حجم 5 گیگ دانلود کردم و کامله کامله . تا الان کلی بازی کردم. اینم بگم که نسخه 360 رو هم دارم بازی میکنم که طبق مقایسه چیزی کم و کسر نداره.

حامدمایا
30-01-2011, 13:26
همین الان رفتم خریدمش . دو تا dvd 9 .
شب نصبش می کنم .
از کف اومدیم بیرون ............!!!!!!:31:

B.3.S.T
30-01-2011, 14:46
لطف داری شما ولی ربطش به این بحث ها چی بود !؟
ربطش این بود که pc گیمرها رو یه جورایی خواستی تحریک کنی!منم گفتم درست نیست واسه بازیی که تاریخ عرضش فقط 1 هفته با کنسولی فرق داره اینجوری ضد و نقیض بحث کرد و هنوز هیچی نشده بحث مقایسه پیش بکشیم!همین:)

دوست من تمام Process مغز انسان بر پایه ی Compare کردن محیط اطراف خود هست !! چرا مقایسه کردن رو چیز بیخودی میدونید !!؟؟
مقایسه هم من نگفتم خوب نیست میگم بهتر بود اینگونه بحثها رو میزاشتین بازی واسه pc هم بیاد بعد این بحث کلیشه ای رو شروع می کنیم مثل اینکه یه عده از دوستان هم خوششون اومده!;)

من نباید حرف زدنم رو اصلاح کنم برادر گلم , دوستان باید کمی فرهنگ جنبه داشتن رو ارتقا بدن.
ما بی جنبه شدیم دیگه...![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

offlineinternet
30-01-2011, 15:55
اقا ما یه مشکلی داریم
البته نخریدم
دانلود کردم
الان وقتی میریزم یه جویه
مثلا وقتی وارم منو میشی انگار مثلا جازبه نداره{چی گفتم:31:}
منو صاف نیست انگار بازی افتادس
اگه بخوام برم تو بازی باید هی موسو بیارم پایین تا برسم به منو و برم تو بازی
تو بازی کلش همش پایینه {اون غوله هم که هنوز بازی شروع نشده میاد ما رو میکشه:31:}

کسی میدونه چطوری مشکل حل میشه

hadi-dindar
30-01-2011, 18:02
سلام
اگه کسی از دوستان این گیم رو بازی کرده تو همین اول بازی که بایذ بدوه و از کنار یه هیولا که کنار در با ویلچر نشسته به محض رد شدن هم منو میکشه
هر جور کردم نشد از کنارش رد بشم و میخام راهنمایی کنید؟

mosolim
30-01-2011, 18:14
سلام
اگه کسی از دوستان این گیم رو بازی کرده تو همین اول بازی که بایذ بدوه و از کنار یه هیولا که کنار در با ویلچر نشسته به محض رد شدن هم منو میکشه
هر جور کردم نشد از کنارش رد بشم و میخام راهنمایی کنید؟

سلام جواب شما رو تو پ خ دادم اما اینجا میگم برای دوستانی که ممکنه ندونن . شما اونجا باید سریع کلید E رو بزنید ( بلافاصله که شما رو گرفت و زاویه دوربین عوض میشه ) اگر رو کنسول هست باید کلید A رو سریع بزنید.

abbas_p
30-01-2011, 18:14
تو بازی کلش همش پایینه {اون غوله هم که هنوز بازی شروع نشده میاد ما رو میکشه}

وقتی اون هیولا گرفت شمارو از رو کیبورد دکمه E رو باید تند تند بزنی تا اونجا رد بشه:46:

حامدمایا
30-01-2011, 19:33
وقتی اون هیولا گرفت شمارو از رو کیبورد دکمه E رو باید تند تند بزنی تا اونجا رد بشه:46:

آقا دمت گرم از این راهنمایی . من فکر کردم خودم فقط گیر کردم ، نگو بروبچ همه اول بازی مشکل داشتن .:46:

رفتیم واسه ترکوندن ..........!!!

mosolim
30-01-2011, 20:08
اقا ما یه مشکلی داریم
البته نخریدم
دانلود کردم
الان وقتی میریزم یه جویه
مثلا وقتی وارم منو میشی انگار مثلا جازبه نداره{چی گفتم:31:}
منو صاف نیست انگار بازی افتادس
اگه بخوام برم تو بازی باید هی موسو بیارم پایین تا برسم به منو و برم تو بازی
تو بازی کلش همش پایینه {اون غوله هم که هنوز بازی شروع نشده میاد ما رو میکشه:31:}

سلام
این که مشکلی نیست شما گیم پد روی سیستم نصب دارید که باید اونو جدا کنید ( گیم پد USB )

marmolak kocholo
30-01-2011, 22:04
تو PC هم تمومش کردم !! وایییی چه قدر بازی قشنگی بود !

حیف این بازی رو آدم ول کنه ! یکم استراحت کنیم ببینیم Hard Core چه جوریاست D: ( فکرشم آدمو نابود می کنه D: )

happyfeat
30-01-2011, 22:29
سلام به همه
دوستان اوایل بازی بعد چند تا سیو وقتی میری یه دستگاه رو با حرکت دست و عقب جلو کردن یه دایره -- میکنی و قتی دستگاه -- میشه یه موجود بزرگ به سمت آدم حمله ور میشهو اون پایین می نویسه aim and prees c اونجا رو باید چه جوری ردش کنم
من c رو می زنم و دکمه شلیک موس رو اما هی میمیرم باید چیکار کنم این مرحله رو رد کنم ؟؟

marmolak kocholo
30-01-2011, 22:35
سلام به همه
دوستان اوایل بازی بعد چند تا سیو وقتی میری یه دستگاه رو با حرکت دست و عقب جلو کردن یه دایره -- میکنی و قتی دستگاه -- میشه یه موجود بزرگ به سمت آدم حمله ور میشهو اون پایین می نویسه aim and prees c اونجا رو باید چه جوری ردش کنم
من c رو می زنم و دکمه شلیک موس رو اما هی میمیرم باید چیکار کنم این مرحله رو رد کنم ؟؟

شما کلیک راست موس رو نگه دارید و نشانه رو به سمت اون موجود ببرید بعد کلید C رو بزنید
این کار باعث میشه اون موجود آهسته حرکت کنه و آروم تر به شما نزدیک بشه ! ( شما می تونید از این قدرت برای آهسته کردن اشیا نیز استفاده کنین )
بعد راحت به سمتش شلیک کن !

SamGun
30-01-2011, 23:04
دوستان اگه کسی تونسته این بازی رو با درجه ی HARD CORE بره و تموم کنه بگه براش یه چشم روشنی بگیریم :31:

ربطش این بود که pc گیمرها رو یه جورایی خواستی تحریک کنی!منم گفتم درست نیست واسه بازیی که تاریخ عرضش فقط 1 هفته با کنسولی فرق داره اینجوری ضد و نقیض بحث کرد و هنوز هیچی نشده بحث مقایسه پیش بکشیم!همین:)

مقایسه هم من نگفتم خوب نیست میگم بهتر بود اینگونه بحثها رو میزاشتین بازی واسه pc هم بیاد بعد این بحث کلیشه ای رو شروع می کنیم مثل اینکه یه عده از دوستان هم خوششون اومده!;)

ما بی جنبه شدیم دیگه...![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه داداشم من همچین جسارتی نکردم :31: :10:

در مورد مقایسه هم بله درسته , منم خودم باید بگیرم و بازی کنم نسخه ی PC رو تا با هم بتونیم مقایسه کنیم .

HI

ولی نمیدونم چرا سیستم نمیکشه!!؟:31:

من همه بازیا رو در حالت Full HD حداقل 50 فریم میگیرم ( البته منظورم Crysis و Metro 2033 و .. نیستا!:31:) ولی این عمه ننه رو حداکثر 50 فریم بهم میده!!:31:

مجید دادا کوجای که سیستم زیر این بازی 10 قلو زاید!!:31:

ولی خداییش عجب بازی هستش!! من شماره یکشو بازی نکردم ولی این دوش خیلی توپه! والبته ترسناک!:31:

من که بین بازی هر 15 دقیقه یه دست به آب میرفتم!:31: ( نه اینو دیگه اغراق کردم!)

منم یه Mini Review از بازی میزنم ::31:

به بـــــــــــــــــــــــه شهاب بابا !! :31: تو بخش بازی های فوق ترسناک شرکت می کنی داداش :31:

در یک کلام بهت بگم که شماره 1 بازی لذت نهایی ترس بود !! حتما بگیر بازی کن. البته یکم برات سخته چون شماره یک یکم مشکل کندی داره و کلا به گروه عظما ملحق میشی :31:

offlineinternet
30-01-2011, 23:25
سلام
این که مشکلی نیست شما گیم پد روی سیستم نصب دارید که باید اونو جدا کنید ( گیم پد USB )

حل شد ممنون:11:

Layken
30-01-2011, 23:31
خب الان تمومش کردم.....
اولین بازی 2011 با ترس اغاز شد و هیجانی درونی...توضیحاتی بسیار مفصل در نقد بازی. خواهم داد.
صحنه اخر که ایزیک سوار سفینه میشه و فکر میکنه یه دفعه برمیگرده و با تعجبی توام با ترس به کنارش نگاه میکنه دقیقا مثل صحنه پایانی قسمت اول که اونجا ایزیک با یه موجود غریب روبرو میشه
شدید به الی نگاه میکنه و الی هم با تعجب میگه ...what خیلی جالب بود.
موسیقی پایانی هم خوب بود.

mahyarSAMSUNG
30-01-2011, 23:55
میبینم که همه کرک رو گیر اوردن

اینم یکی دیگه با حجم 23 مگابایت

Masoud0911
31-01-2011, 02:50
میشه یه سایت معرفی کنین که تریلر این بازی وبازی های دیگه توش باشه؟

capitan black
31-01-2011, 10:24

توی یوتوب سرچ بفرمایید هست دوست من:20:

E Z I O
31-01-2011, 10:38
gametrailers.com

البته فیلتره با V P N برو حالشو ببر!

Layken
31-01-2011, 11:22
خب عزیز دل از صفحه اول این تاپیک بیای پره از تریلر.

shahabprince
31-01-2011, 12:37
پسر بازیه ردیفیه.
چپتر اول و همون اول بازی هنوز شروع نشده رفیقت رو که با اون وضع میکشن بعدشم هنوز با محیط بازی اشنا نشدیم از در و دیوار میریزن و باید فرار کنیم.
یه قسمت هم که تو یه اتاق میری و چراغ قوه دستت هست و وقتی از کنار یه مانیتور رد میشه یهو مانیتور روشن میشه تو اون لحضه چیزی نمونده بود شلوارمو خیس کنم:31:

Konami_Pc
31-01-2011, 13:13
بیشترین ترس تو این بازی واسه زامبی های که شکل بچه هستن هستش یکدفعه حمله میکنن جیغ میزنن بخدا موهای تن ادم سیخ میشه واقعا این شاهکاره که با یه بازی کامپیوتری بشه طرف رو تا حد مرگ ترسوند خفنه واقعا بازیش

Masoud King
31-01-2011, 18:15
سلام

دو شبی میشه بازی رو تموم کردم و هنوز درگیرش هستم

واقعا Dead Space 2 یه چیزی بیشتر از بازیه.... رو من یکی خیلی تاثیر گذاشت.

صحنه های وحشت و دلهره رو نمیگم چیزی که خیلی منو مشغول خودش کرد داستان و جو بازی بود. خیلی عجیبه

همه چیزش عالی بود و مخصوصا پایانش !!

بی صبرانه منتظر نسخه سوم هستم که ببینم بالاخره این مهندس آیزاک چی میشه داستانش و به کجا میرسه

review in progress

marmolak kocholo
31-01-2011, 18:58
سلام

دو شبی میشه بازی رو تموم کردم و هنوز درگیرش هستم

واقعا Dead Space 2 یه چیزی بیشتر از بازیه.... رو من یکی خیلی تاثیر گذاشت.

صحنه های وحشت و دلهره رو نمیگم چیزی که خیلی منو مشغول خودش کرد داستان و جو بازی بود. خیلی عجیبه

همه چیزش عالی بود و مخصوصا پایانش !!

بی صبرانه منتظر نسخه سوم هستم که ببینم بالاخره این مهندس آیزاک چی میشه داستانش و به کجا میرسه

review in progress

دقیقا همین جمله هارو من داشتم به یکی از رفیقام می گفتم !
بازی رو که تموم کردم تا چند ساعت هنگ بودم !!!!
از اون روز تا الان هم درگیر داستان بازیم!
بعضی از صحنه های بازی بود که آدم رو به طور عجیبی درگیر بازی می کرد و نمی زاشت داستان روند خشکی داشته باشه
به نظر من اوج بازی 2 تا چپتر آخر بازی بود که دیگه ترکوند ! هم از نظر داستان ،هم از نظر سختی و
هم از نظر هیجان.

shahabprince
31-01-2011, 19:07
ببخشید دوستان تو چپتر اول یه در هست که هنوز بهش نزدیک نشدی unlock هست ولی وقتی بهش نزدیک میشی lock میشه.بهد هم گیر میکنم و نمیدونم باید چیکار کنم.کمکم کنید

pedram_sad
31-01-2011, 19:28
مطابق معمول دير تز از همه من بازي رو گرفتم :31:
گفتني ها رو دوستان ريز و درشتش رو ريختن رو دايره

شماره اولش يكي از بهترين بازي هاي ساخته شده بود
دومين شماره با حفظ همون روند و اصالت فوق العاده به همراه يك سري نكات جديد قوي تر هم شد

همين شخصيت دادن به issac و نشون دادن چهرش تا نيمه هاي Chapter اول
در كنار اون تاريكي زياد محيط خودش كافي هست براي كشش gamer

داستان بسيار زيباي هم داره
سيستم shortcut استفاده از health هم واقعا كار امده
اين دشمن ها هم كه هنوز مثل قديم خون به پشه نميدن در حالت عادي و بايد حتما بهشون لگد بزني بتركن نم پس بدن يك item بندازن :31:

خلاصه اين كه اگه تك و توك هستن دوستاني كه هنوز نگرفتن بازي رو بجنبن :31:

marmolak kocholo
31-01-2011, 20:52
ببخشید دوستان تو چپتر اول یه در هست که هنوز بهش نزدیک نشدی unlock هست ولی وقتی بهش نزدیک میشی lock میشه.بهد هم گیر میکنم و نمیدونم باید چیکار کنم.کمکم کنید
اگه ممکنه یه عکس بزار

Layken
31-01-2011, 21:44
دقیقا همین جمله هارو من داشتم به یکی از رفیقام می گفتم !
بازی رو که تموم کردم تا چند ساعت هنگ بودم !!!!
از اون روز تا الان هم درگیر داستان بازیم!
بعضی از صحنه های بازی بود که آدم رو به طور عجیبی درگیر بازی می کرد و نمی زاشت داستان روند خشکی داشته باشه
به نظر من اوج بازی 2 تا چپتر آخر بازی بود که دیگه ترکوند ! هم از نظر داستان ،هم از نظر سختی و
هم از نظر هیجان.

به نظر من هم همون 2 چپتر پایانی خوب بودن.
و در کل بازی هم همون 2 چپتر خوب بودن. مراحل اولیه تا چپتر 10 چیز خاصی نداره بازی چه بسا که اگر روند عالی چپتر های
اخری نبود من به بازی 7 یا 6.5 میدادم. حالا با جززیات در نقد

shahabprince
31-01-2011, 23:21
اگه ممکنه یه عکس بزار

اینم عکس:

الان در قفل هست در حالی که قبلا باز بوده و وقتی من بهش نزدیک شدم قفل شد.
وقتی قفل میشه یه صدایی میاد که انگار میگه برگرد به انجینیرینگ.

Masoud King
31-01-2011, 23:38
به نظر من هم همون 2 چپتر پایانی خوب بودن.
و در کل بازی هم همون 2 چپتر خوب بودن. مراحل اولیه تا چپتر 10 چیز خاصی نداره بازی چه بسا که اگر روند عالی چپتر های
اخری نبود من به بازی 7 یا 6.5 میدادم. حالا با جززیات در نقد
برو بابا : دی

به نظر من از همین الان باید جایزه های طراحی صدا و اتمسفر رو برای این بازی رزرو کرد.

یک رو بازی می کردی ترس رو از این قسمت بهتر درک می کردی...این بازی تنها چیزی که نداره ترس هستش.
A Heart-Pounding Journey Into The Mouth Of Madness یا Survival horror has a new gold standard
این جمله الکی نیست حامدی یا مگه اینکه بگی IGN و گیم اینفورمر یه چرتی از خودشون در کردن.
بعدشم بازی یه جورایی آدم رو ذله می کرد.. مثلا تو کلی اتاق تاریک میرفتی ولی بهت حمله ای نمی شد. ترس از مردن اینطوری واقعا عذاب میده آدمو. کلا همه سایتای معروف و معتبر به این نکته اشاره داشتن که بازی ترسناک تر هم شده حتی!!
+
گرافیک بازی هم خیلی خوب بود. اصلا من یه آبجکت که ناجور باشه ندیدم. همشون خیلی خوب بودن.
+
با این داستان عالی حداقل نمره بازی 7 هست!
واقعا من احساس کردم داستانش رو... یه جورایی حس کردم همچین موضوعی اتفاق افتاده و بر اساس واقعیت اینو ساختن.
شاید بقیه همچین حس رو نداشته باشن.
سرنوشت آیزاک مثه کتابی می مونه که اولش کلی سوال برات پیش میاد و وقتی این پیوستگی و ارتباط موضوعات رو میبینی حیرت زده میشی. سوالات پاسخ داده میشن تو طول بازی و سوالات جدید جاشون رو میگیرن. تقریبا به سوالات مهم و اساسی نسخه اول پاسخ داده شد ولی سوالات جدید جاش رو گرفتن.
مطمئنا حداقل یه بار دیگه بازی رو تموم میکنم چون کامل سردر نیاوردم از داستانش. یعضی جاها اینقدر سرگرم و دشمنا و ترس بودم اصلا دیالوگ ها توجه نمی کردم و فقط فرار می کردم.
+
صدا گذاری بازی هم اصلا جای حرفی نداره
فقط اینکه به قول یه منتقدی وقتی صدا رو میبندی احساس میکنی یه بازی دیگه جلوت هست!!

SamGun
01-02-2011, 00:56
برو بابا : دی

به نظر من از همین الان باید جایزه های طراحی صدا و اتمسفر رو برای این بازی رزرو کرد.

A Heart-Pounding Journey Into The Mouth Of Madness یا Survival horror has a new gold standard
این جمله الکی نیست حامدی یا مگه اینکه بگی IGN و گیم اینفورمر یه چرتی از خودشون در کردن.
بعدشم بازی یه جورایی آدم رو ذله می کرد.. مثلا تو کلی اتاق تاریک میرفتی ولی بهت حمله ای نمی شد. ترس از مردن اینطوری واقعا عذاب میده آدمو. کلا همه سایتای معروف و معتبر به این نکته اشاره داشتن که بازی ترسناک تر هم شده حتی!!
+
گرافیک بازی هم خیلی خوب بود. اصلا من یه آبجکت که ناجور باشه ندیدم. همشون خیلی خوب بودن.
+
با این داستان عالی حداقل نمره بازی 7 هست!
واقعا من احساس کردم داستانش رو... یه جورایی حس کردم همچین موضوعی اتفاق افتاده و بر اساس واقعیت اینو ساختن.
شاید بقیه همچین حس رو نداشته باشن.
سرنوشت آیزاک مثه کتابی می مونه که اولش کلی سوال برات پیش میاد و وقتی این پیوستگی و ارتباط موضوعات رو میبینی حیرت زده میشی. سوالات پاسخ داده میشن تو طول بازی و سوالات جدید جاشون رو میگیرن. تقریبا به سوالات مهم و اساسی نسخه اول پاسخ داده شد ولی سوالات جدید جاش رو گرفتن.
مطمئنا حداقل یه بار دیگه بازی رو تموم میکنم چون کامل سردر نیاوردم از داستانش. یعضی جاها اینقدر سرگرم و دشمنا و ترس بودم اصلا دیالوگ ها توجه نمی کردم و فقط فرار می کردم.
+
صدا گذاری بازی هم اصلا جای حرفی نداره
فقط اینکه به قول یه منتقدی وقتی صدا رو میبندی احساس میکنی یه بازی دیگه جلوت هست!!

مسعود من فکر میکنم علت اینکه بچه ها از جمله خودم این نظر رو داریم که بازی با افت ترس همراه بوده شاید تجربه ی تلخ نسخه ی پیش هست :31: که عده ای یا تیمارستانی شدن یا موجی :31:

یکی از بچه ها حرف از Headset زد من یاد Headset خودم افتادم :31: !! وصل کردم به دستگاه تازه تونستم جزئی ترین صدا هارو تشخیص بدم .

بیشترین ترس تو این بازی واسه زامبی های که شکل بچه هستن هستش یکدفعه حمله میکنن جیغ میزنن بخدا موهای تن ادم سیخ میشه واقعا این شاهکاره که با یه بازی کامپیوتری بشه طرف رو تا حد مرگ ترسوند خفنه واقعا بازیش

دقیقا بیشترین ترس بازی همین بچه ها هستن !!! مخصوصا اون قسمتی که یه مادر بچه ی Dead شدش رو بقل میکنه و میترکه !!

B.3.S.T
01-02-2011, 03:49
مسعود من فکر میکنم علت اینکه بچه ها از جمله خودم این نظر رو داریم که بازی با افت ترس همراه بوده شاید تجربه ی تلخ نسخه ی پیش هست که عده ای یا تیمارستانی شدن یا موجی

انصافآ اینو به طرز عجیبی تایید می کنم!:31:
یکی از هیچی خبر نداشته باشه بهش بگیم بازی اصلآ ترسناک نیست وسطاش باید جنازه موج گرفته ی طرفو جمع کنی از پشتش!!:31:

EXTREME
01-02-2011, 09:02
نسخه ی اول بازی ترسش خیلی بیشتر بود ولی این نسخه کمتره

حامدمایا
01-02-2011, 09:29
من بازیو دادم به داداش کوچیکم ، بدبخت اینقدر ترسیده که روزها بازی می کنه . :4:
شبها نمیتونه باهاش کنار بیاد . :27::27::27:

*Ali*
01-02-2011, 14:52
سلام دوستان
ببخشید روی مشخصات زیر میتونم تعداد فریم مطلوب رو بگیرم ؟
و یه سوال دیگه اینکه به غیر از PC و PS3 و Xbox 360 روی پلتفرم iOS هم هست یا نه ؟ (iPod , iPad ...)

marmolak kocholo
01-02-2011, 15:41
سلام دوستان
و یه سوال دیگه اینکه به غیر از PC و PS3 و Xbox 360 روی پلتفرم iOS هم هست یا نه ؟ (iPod , iPad ...)

Dead Space 2 Minimum System Requirements
CPU: 2.8 GHz processor or equivalent (any Pentium 4 2.8 GHz or better, AMD Athlon64 3000+ or better, any Athlon64 X2 or Core Duo processor)
RAM: 1 GB (XP), 2 GB (Vista or Win7) or more
DISC DRIVE: 8x speed or faster CD/DVD drive
HARD DRIVE: At least 10 GB of free space
VIDEO: 256 MB Video Card and Shader Model 3.0 required. NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements) ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)

ali_disslove
01-02-2011, 15:56
لینک دانلودشو همین جا باید درخواست بدم؟

من یه لینکی میخوام سالم و تست شده (قبلا دانلود شده باشه) مستقیمم نباشه مهم نیست بهترم هست (چون معمولا لینک مستقیما سرعتش خوب نیست خودم مستقیم کنم بهترین سرعت رو داره)

ممنون

shahabprince
01-02-2011, 16:10
کسی سیو چپتر دوم رو داره؟

mosolim
01-02-2011, 16:27
لینک دانلودشو همین جا باید درخواست بدم؟

من یه لینکی میخوام سالم و تست شده (قبلا دانلود شده باشه) مستقیمم نباشه مهم نیست بهترم هست (چون معمولا لینک مستقیما سرعتش خوب نیست خودم مستقیم کنم بهترین سرعت رو داره)

ممنون

سلام
تو صفحه ی 4 مشکلات نصب بازی dead space 2 من لینک دانلود با حجم 5 گیگ رو گذاشتم خودمم دانلود کردم که گذاشتم اونجا مطمئن هست و مشکلی هم نداره. با خیال راحت دان بزن.

ali_disslove
01-02-2011, 16:35
سلام
تو صفحه ی 4 مشکلات نصب بازی dead space 2 من لینک دانلود با حجم 5 گیگ رو گذاشتم خودمم دانلود کردم که گذاشتم اونجا مطمئن هست و مشکلی هم نداره. با خیال راحت دان بزن.

بعد چه جوری کم حجم شده از فیلم هاش یا کیفیتش که نزدند ؟

و سوال دوم اینکه به چپتر 7 رسیدید ؟کرش نکرد ؟

miladddd
01-02-2011, 19:21
به نظر بازیه بیخودی میاد
البته گرافیک خوبی داره
تا اینجا که اینطوری بوده، گیم پلیش خیلی یکنواخت و خسته کنندس، خیلی مثل doom 3 میمونه
چند تا سوال دارم
1- آیا مثل mass effect 2 که دوستامون تو مرحله ها کمکمون میکردن، اینجا هم دوستی پیدا میکنیم؟
2- من یه 3 سلعتی بازی کردم، مراحل بازی متنوع تر میشه، یا مثل همن همشون(فضای بسته و مواجه شدن با جونور ها هر چند دقیقه یک بار!)

Layken
01-02-2011, 19:24
سلام دوستان
شاید نتونی اونی که باید مطلوب باشه رو بگیری احتمالا یه جزییاتی رو باید کم کنی...
گرایکتون خیلی پایینه و باس های رمتون هم احتمالا 800 هستش که اونم کمه..
و فقط واسه سه پلتفرم هستش واسه باقی نیومده هنوز

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

به نظر بازیه بیخودی میاد
البته گرافیک خوبی داره
تا اینجا که اینطوری بوده، گیم پلیش خیلی یکنواخت و خسته کنندس، خیلی مثل doom 3 میمونه
چند تا سوال دارم
1- آیا مثل mass effect 2 که دوستامون تو مرحله ها کمکمون میکردن، اینجا هم دوستی پیدا میکنیم؟
2- من یه 3 سلعتی بازی کردم، مراحل بازی متنوع تر میشه، یا مثل همن همشون(فضای بسته و مواجه شدن با جونور ها هر چند دقیقه یک بار!)

1-نه کلا سبک با اون فرق میکنه...تا اخر تنها هستید.
2-تقریبا مشکل بازی همینه کمی زیاد کراری هستن اون تنوع مراحل قسمت اول رو ندارن

halflife g
01-02-2011, 19:47
دو روز نبودم نتم نابود شده بود الان برگشتم........ .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امتیاز PC بر اساس 14 نقد بوده امتیاز 360 براساس 54 نقد بوده امتیاز Ps3 هم بر اساس 44 نقد بوده در واقع شرایط یکسان نیست که مقایسه ای صورت بگیره و بگیم مثلا چرا امتیاز PC کمتر بوده به هر حال با PC میشه با حداکثر جزئیات و همچنین به صورت FULL HD بازی کرد بدون هیچ افت فریمی ...:31:

اولا این امتیازا که من گذاشته بودم از گیم رنکینگ بود یعنی pc 10 تا xbox 32 و ps3 هم 32 نقد............ .

دوما دوست من چه ربطی به گرافیک داره این بحث من و حسین ..........؟؟؟؟؟

تا کی فروم ما باید داغون بمونه؟؟؟؟

من با حسین دارم در مورد سیستم امتیاز دهی بازی بحث می کنم شما اومدی تیکه میندازی میگی با pc با آخرین تنظیمات بازی می کنم انگار ما pc نداریم یا مثلا صاحب شرکتهای کنسول هستیم و شما صاحب سهام pc ........... .

بسه دیگه .......... .

یعنی مراد تو میگی وقتی OXM این بازی رو ریویو کرده به نسخه PC هم توجه داشته؟ یا مثلا سایت PCGamer به نسخه کنسولی هم توجه کرده و اونو تو امتیازش تاثیر داده ؟

نه من قبول ندارم . هروقت یک سایت و یک منتقد به یه نسخه پلتفرم خاص امتیاز کمتری داد من اون موقع قبول میکنم که بازی تو اون پلتفرم کیفیت کمتری داره و یا مشکلاتی داره . هر موقع داده ها و شرایط یکسان باشه میانگین رو میشه برای برتری یه چیز معیار قرار داد ...

ببین حسین جان اگه مثلا pc 10 تا نقد داشته باشه و مثلا ps3 30 تا نقد درسته شرایط یکسان نیسن ولی بازم میشه در یک حدود تلرانسی این امتیاز این دو رو با هم مقایسه کرد.......... .

اگه بازی در pc خیلی برتر باشه از نسخه کنسولیش و این فرق محسوس باشه حتی با 10 نقد هم میشه تاثیرشو دید........... .

مثلا بازی dragon age با اینکه تو pc 13 تا نقد کمتر از نسخه xbox داره ولی 4 امتیاز بیشتر............می بینید؟؟

پس به تعداد نقد خیلی ربطی نداره..........(یه تلرانسی رو میشه قایل شد ولی دیگه اینکه بیاییم بگیم اصلا قابل مقایسه نیس درست نیس)

.
.
.

hosseincode2008
01-02-2011, 20:18
مثلا بازی dragon age با اینکه تو pc 13 تا نقد کمتر از نسخه xbox داره ولی 4 امتیاز بیشتر............می بینید؟؟
خب مراد جان خیلی از سایت ها به نسخه PC درگون ایج بیشتر از نسخه کنسول رای دادن . همین گیم اسپات به PC 9.5 داد و به x360 8.5 ، من در این مورد قبول دارم که با میانگین میشه برتری یه نسخه خاص رو سنجید ولی این بازی چی؟ همه سایتها به PC و Xbox360 نمره یکسان دادن پس نمیشه به میانگین اعتماد کرد...
در ضمن بهتره این بحث اینجا ادامه داده نشه، خواستی تو پروفایلم جواب بده دوستان بیشتر از این ناراحت نشن !

vegas
01-02-2011, 20:19
دو روز نبودم نتم نابود شده بود الان برگشتم........ .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولا این امتیازا که من گذاشته بودم از گیم رنکینگ بود یعنی pc 10 تا xbox 32 و ps3 هم 32 نقد............ .

دوما دوست من چه ربطی به گرافیک داره این بحث من و حسین ..........؟؟؟؟؟

تا کی فروم ما باید داغون بمونه؟؟؟؟

من با حسین دارم در مورد سیستم امتیاز دهی بازی بحث می کنم شما اومدی تیکه میندازی میگی با pc با آخرین تنظیمات بازی می کنم انگار ما pc نداریم یا مثلا صاحب شرکتهای کنسول هستیم و شما صاحب سهام pc ........... .

بسه دیگه .......... .

ببین حسین جان اگه مثلا pc 10 تا نقد داشته باشه و مثلا ps3 30 تا نقد درسته شرایط یکسان نیسن ولی بازم میشه در یک حدود تلرانسی این امتیاز این دو رو با هم مقایسه کرد.......... .

اگه بازی در pc خیلی برتر باشه از نسخه کنسولیش و این فرق محسوس باشه حتی با 10 نقد هم میشه تاثیرشو دید........... .

پس به تعداد نقد خیلی ربطی نداره..........(یه تلرانسی رو میشه قایل شد ولی دیگه اینکه بیاییم بگیم اصلا قابل مقایسه نیس درست نیس)

.
.
.
عزیز مثل اینکه این موضوع برای شما قابل فهم نیست ما وقتی نقد ها رو مقایسه میکنیم که مثلا سایتی مثل Gamespot به نسخه 360 امتیاز 9 بده ولی به PC امتیاز 8.5 بده و مشکلات نسخه PC و یا برتری های 360 هم یگه !
کلا امتیاز های این بازی بین 8 تا 9 بوده و خیلی از سایت ها هم به PC امتیاز ندادن ...
ضمنا من طرفدار متعصب هیچ پلتفرمی نیستم اگه نسخه PC مشکل داشت خیلی راحت قبول میکردم و خودم هم میگفتم این مشکلات رو داره !

shahabprince
01-02-2011, 20:38
کسی سیو چپتر دوم رو داره؟

بابا یکی به داد من برسه :19::19:

halflife g
01-02-2011, 20:53
خب مراد جان خیلی از سایت ها به نسخه PC درگون ایج بیشتر از نسخه کنسول رای دادن . همین گیم اسپات به PC 9.5 داد و به x360 8.5 ، من در این مورد قبول دارم که با میانگین میشه برتری یه نسخه خاص رو سنجید ولی این بازی چی؟ همه سایتها به PC و Xbox360 نمره یکسان دادن پس نمیشه به میانگین اعتماد کرد...
در ضمن بهتره این بحث اینجا ادامه داده نشه، خواستی تو پروفایلم جواب بده دوستان بیشتر از این ناراحت نشن !

به نظر من با همین تعداد امتیازهای محدود واسه نسخه pc هم اگه تفاوت زیادی بود میشد نتیجشو دید(من خودم قبول می کنم تفاوت هست ولی میگم این تفاوت رو میشه حس کرد حتی اگه منبع نمرات و تعداد با هم یکسان نباشه-حاالا با نمره deadspace32 کاری ندارم من کلی میگم...شاید یکی دو نمره بالا پایین باشه ولی در کل میشه نتیجه ای گرفت)

حالا این نظر شخصیه منه..........بقیه بحث اگه باشه انشالله در پروفایل:11:

عزیز مثل اینکه این موضوع برای شما قابل فهم نیست:41:
---------------------------------

پس این چه ربطی به گرافیک خفن و فریم بالا و ...داره که شما تو پست قبلی پیش کشیدی؟؟

بقیه بحث هم با شما انشالله در پروفایل............. .

.
.

Killzone2
01-02-2011, 21:09
سایتی مثل Gamespot به نسخه 360 امتیاز 9 بده ولی به PC امتیاز 8.5 بده و مشکلات نسخه PC و یا برتری های 360 هم یگه !

دوست عزیز کجا گیم اسپات به 360 xbox نمره 9 داده! بهش 8.5 داده نمره 9 مربوط به PS3 بوده!

pedram_sad
01-02-2011, 23:36
من تا اخر هاي chapter 6 اومدم
اين اخر chapter 5 عجب نفسگير بيود !

كاش ميشد بدون aim هم flashlight كار كنه مثل silent hill
اينطوري خيلي بهتر ميشد محيط و طراحي رو ديد

راستي دوستان بعضي در ها كه قفل هست و power node ميخواد براي باز كردن
شما براي اين در ها مصرف ميكنيد يا نه ؟

vegas
01-02-2011, 23:41
دوست عزیز کجا گیم اسپات به 360 xbox نمره 9 داده! بهش 8.5 داده نمره 9 مربوط به PS3 بوده!
برای مثال گفتم ....:19::31:

Masoud King
02-02-2011, 00:00
راستي دوستان بعضي در ها كه قفل هست و power node ميخواد براي باز كردن
شما براي اين در ها مصرف ميكنيد يا نه ؟
آره بعضی جاها مثه مکان های پزشکی بری توشون پر آیتم های سلامتی هست.
البته اونا یه جور اتاق های اورژانسی هستند ... مثلا وقتی به پیسی می خوری میری و یکم تیر و سلامتی میگیری

hadi h
02-02-2011, 00:01
سلام به همه
یه سوال
این بازی واقعا 5 تا DVD هست ؟؟؟؟؟؟
دم خونه آورده 5 تا دی وی دی هست !!!!!!!!!!:18::18::18::18:

aha2012
02-02-2011, 01:04
سلام به همه
یه سوال
هادی جون نسخه 360ه بازی 2 دی وی دیه
برای pc بله 5 تا دی وی دیه

Layken
02-02-2011, 01:25
سلام به همه
یه سوال
یکی 4 تا داره میفروشه
یکی 3 تا
یکی هم 5 تا..هر کی هرکیه..

golmohammadi
02-02-2011, 02:15
سلام
منم گرفتمش
از خوش شانسی دد اسپیس این گیمو در سیستم جدیدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بازی میکنم
به حساب اولین بازی در سیستم جدیدم میشه
در حال نصب هستم
4 دی وی دی تموم نمیشه که :ی
ببینیم چی میشه

Masoud King
02-02-2011, 02:41
سلام
منم گرفتمش
از خوش شانسی دد اسپیس این گیمو در سیستم جدیدم بازی میکنم
البته بهتره بگیم از خوش شانسیه سیستم جدیدت هست که پذیرای همچین بازی ای است : دی
+
بچه ها تا حالا کسی هارد کور رو تست کرده؟

golmohammadi
02-02-2011, 03:02
البته بهتره بگیم از خوش شانسیه سیستم جدیدت هست که پذیرای همچین بازی ای است : دی
+
اره اینطوری بهتره بود :ی
الان داره تموم میشه نصبش
اوه 40 دقیقه کشید :ی

ویرایش :

بازی با کرک خودش که 60 مگ بود اجرا شد
اول بازی که باید فرار کنیم
فعلا حالشو ندارم
فردا میزنیم

Leon-117
02-02-2011, 08:41
پدر آدمو در مياره!:31:خيلي خيلي سخت ميشه بازي اصلا نميشه رفت...

mosolim
02-02-2011, 10:46
سلام
منم بازی رو تموم کردم. یه سری نکات از دیدگاه من وجود داره که بد نیست بگم اول اینکه بازی در کل خوب بود و قابل تامل اما خوب یه معایبی بود مثل تکراری بودن محیط ها که زیاد به مزاق ادم خوش نمیاد یا تکراری بودن دشمنا در کل فکر کنم 5 تا دشمن داشت ( حالا یکی دو تا بیشتر یا کمتر ) اما اینکه میدونی قراره با چی روبرو بشی یه خورده ادمو اذیت میکنه. بازی دارای گرافیک ان چنانی نبود یعنی حداقل انتظار میرفت پیشرفتش خیلی خیلی بیشتر از نسخه ی یک باشه با توجه به مدت زمان طولانی نسبت به قسمت اول اما با این وجود جزییات بیشتر محیط باعث شده بود که گرافیک تو ذوق نزنه . گیم پلی بازی خیلی عالی شده بود روونتر شدن حرکت ها و تعامل با محیط باعث شد که گیم پلی بازی خیلی خوب باشه . اما دو مورد خیلی به بازی کمک کرد تا این بازی یه بازی نسبتا عالی باشه اول دومی رو میگم که صدا گذاری عالی محیط هست شما اگه با اسپیکر های خیلی حساس گوش کنید مثلا هد فون های قوی متوجه کوچکترین صدا ها و جزیی ترین صدا ها میشید که واقعا حس ترس رو تو شما القا میکنه و این باعث میشه که هیجان ادامه بازی دو چندان بشه اما بهترین قسمت بازی داستان بود که باعث شد بازی رو تا انتها ادامه بدم در واقع گیمر ها با هر قسمت بازی مشکل داشته باشن داستان باعث میشه که بازی رو پیگیری کنن و تا اخر برن تا بفهمند بالاخره سرنوشت ایزاک کلارک چی میشه .

در کل بازی با تمام فراز و نشیب هاش خوب بود و میشه امیدوار بود که تو بخش هایی کاندید دریافت جایزه بهترین بازی سال بشه .

در اخر هم یه چیزی بگم : دوستان این بازی هم برای من تموم شد اما بازم باید حالا تو خماری بمونیم تا یه بازی جدید بیاد با اینکه این بازی رو من یه هفته طول دادم اما الان باز دارم فکر میکنم برم چی بازی کنم.

milad dante
02-02-2011, 11:21
اول بازی چجوری باید فرار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر چی می دوم این یارو هی کلمو میکنه........

Layken
02-02-2011, 11:42
پدر آدمو در مياره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خيلي خيلي سخت ميشه بازي اصلا نميشه رفت... علی جان من در هارد کوره شروع کردم....چشم به هم زنی رسیدم چاپتر 4 ...خیلی هم بازی راحتیه.:31:

اول بازی چجوری باید فرار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر چی می دوم این یارو هی کلمو میکنه........
دکمه فرار رو فشار بده دو..وای نسا..مسیرشم دیگه تابلو هستش

havas_1980
02-02-2011, 12:36
تکراری بودن دشمنا در کل فکر کنم 5 تا دشمن داشت ( حالا یکی دو تا بیشتر یا کمتر )5 تا؟... این بازی به طور دقیق شامل 21 گونه نکروموفه که نسبت به بازی قبلیش 10 نکروموف اضافه تر داره.

گونه های استاندارد
Brute • Crawler • Cyst • Divider • Exploder • Guardian • Infector • Leaper • Lurker • Nest • Pack • Pregnant • Pods • Puker • Slasher • Spitter • Stalker • Swarmer

رئیس ها
Tripod • Tormenter • Ubermorph

علی جان من در هارد کوره شروع کردم....چشم به هم زنی رسیدم چاپتر 4 ...خیلی هم بازی راحتیه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اره! خیلی!... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بار دیگه بازی رو میری اما این بار با تمامی تجهیزاتت...

mosolim
02-02-2011, 12:43
5 تا؟... این بازی به طور دقیق شامل 21 گونه نکروموفه که نسبت به بازی قبلیش 10 نکروموف اضافه تر داره.

گونه های استاندارد
Brute • Crawler • Cyst • Divider • Exploder • Guardian • Infector • Leaper • Lurker • Nest • Pack • Pregnant • Pods • Puker • Slasher • Spitter • Stalker • Swarmer

رئیس ها
Tripod • Tormenter • Ubermorph

درسته این اسمایی که گفتی رو شامل میشد اما بخوایم در نظر بگیریم یه جورایی همه شبیه هم بودند ( شاید برای من اینطور بوده ) میگم مثلا تنوعی تو طراحیشو نبود. شکل خاص و تفاوتی چندانی نسبت به هم نداشتن. ( نظر شخصیم بود و یه جور برداشتم از بازی دنبال بحث نیستم )

مرسی...

MILAD2799
02-02-2011, 13:23
واقعا بازیه خوبیه ولی به نظرم از نسخه 1 اسونتره ولی استرس بیشتر به ادم وارد میکنه :دی
راستی چندتا چپتر داره ؟ من چپتره 10 هستم چقدر دیگه مونده تا تموم شه ؟

xero.1992
02-02-2011, 14:15
آقا این نسخه قشنگه ؟ ارزش بازی داره ؟

آخه چون من به دلایلی شماره 1 بازیو نصفه رفتم نتونستم کل بازی رو ببینم، در ضمن اگر یه نفر تو 1 خط بگه آخره نسخه 1 چی شد ممنون میشم :31:

marmolak kocholo
02-02-2011, 14:17
واقعا بازیه خوبیه ولی به نظرم از نسخه 1 اسونتره ولی استرس بیشتر به ادم وارد میکنه :دی
راستی چندتا چپتر داره ؟ من چپتره 10 هستم چقدر دیگه مونده تا تموم شه ؟

به نظر من نسخه ی اول ترسناک تر بود ولی خوب این ds2 خیلی برتری های دیگه نسبت به نسخه ی اول داره
من که با ds2 بیشتر حال کردم !

بازی 14 تا چپتره!

Leon-117
02-02-2011, 14:20
علی جان من در هارد کوره شروع کردم....چشم به هم زنی رسیدم چاپتر 4 ...خیلی هم بازی راحتیه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كجاش راحته؟:31:من تا چپتر 5 رفتم ديگه اصلا نميتونم برم!

marmolak kocholo
02-02-2011, 14:25
آقا این نسخه قشنگه ؟ ارزش بازی داره ؟

آخه چون من به دلایلی شماره 1 بازیو نصفه رفتم نتونستم کل بازی رو ببینم، در ضمن اگر یه نفر تو 1 خط بگه آخره نسخه 1 چی شد ممنون میشم :31:
از اون سوالااااااااااااااااااا بودااااااااااااا !!!
حتما بازی رو بگیر ضرر نمی کنی به خدا ! خیلی قشنگه بازیش ! 100% ارزش بازی رو داره که هیچ ! ارزش سه بار تموم کردن هم داره !!!
ببین وقتی DeadSpace2 رو بیریزی تو قسمت New Game یه گزینه هست Previously On DeadSpace داره که به صورت فیلم از اول، اتفاقات گذشته رو بهت می گه !
تو نسخه ی اول آخرای بازی شما متوجه می شید که همسرتون خودکشی کرده. بعد می رید سراغ Red Marker و اونو نابود می کنید ! این وسط چند نفر هم تو نسخه ی 1 به شما خیانت می کنن ( که همشون هم می میرن:31: )
آخر آخر نسخه ی یک هم شما یه غول بزرگ رو نابود می کنین، سوار صفینه می شید و Red Marker هم نابود میشه !

SAMCRO
02-02-2011, 15:13
تموم شد ! :((
بازیش آسون تر از ورژن یکش بود ! و البته داستانش جالبتر بود !
دم EA گرم ! :دي

درسته این اسمایی که گفتی رو شامل میشد اما بخوایم در نظر بگیریم یه جورایی همه شبیه هم بودند ( شاید برای من اینطور بوده ) میگم مثلا تنوعی تو طراحیشو نبود. شکل خاص و تفاوتی چندانی نسبت به هم نداشتن. ( نظر شخصیم بود و یه جور برداشتم از بازی دنبال بحث نیستم )

اره خوب یکی سریع نر می رفت اون یکی تف می کرد ! ( :( ) اون یکی تیره تر بود ! راستی قیافه های بعضیاشون عوض شده بود این هیولاها ؟ :)

من رو همین که می گی تمومش کردم بازیو ! :دي ( یه جوری بخون خندت بگیره ! :دي )

راستی این زیرو گرویتیش خیلی بهتر از نسخه ی یکش بود !
کپسولها هم جالب بودن !
من بازی می خوام سریع تر 3 ش رو بسازن بازی کنیم ! :دي

Layken
02-02-2011, 16:13
هر کی اومده متفوق القول گفته بازی نسبت به نسخه اول ضعیف بوده امار پستها و گفته ها که تا بدین حال این ور میگه..
:31:
چاپتر 7 هارد کوره را رد کردیم...:5: من همچین دلم یه باس درست و حسابی می خواد.
اون لباسی که روی بازوهاش نوشته police خیلی قشنگه..تیپش خوبه..

اره! خیلی!... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بار دیگه بازی رو میری اما این بار با تمامی تجهیزاتت... انقدر حال میده ....
یارو کلشو میکوبه به درودیوار داد بیداد..هوار...باش به هم میخوره با کله میاد رو زمین خلاصه با هزار بدبختی خودشو به من میرسونه منم که اپدیت همه چی هه هه هه مخشو با میندازم دور...

درسته این اسمایی که گفتی رو شامل میشد اما بخوایم در نظر بگیریم یه جورایی همه شبیه هم بودند ( شاید برای من اینطور بوده ) میگم مثلا تنوعی تو طراحیشو نبود. شکل خاص و تفاوتی چندانی نسبت به هم نداشتن. ( نظر شخصیم بود و یه جور برداشتم از بازی دنبال بحث نیستم ) اسمن زیادن و شکلکن همشون یکی هستن...
یکی مثلا شلوار ابی تنش بود نکوروموف شده اون یکی با لباس خواب بود نکوموروف شده..
یکی پدر بزرگ بوده یکی هم جوان بوده نوکوموروف شدن. بچه هاش جدیدا..:31:
سیاه پوست هم داشتن نژاد پرستی میکردند اونجا...:31:

xero.1992
02-02-2011, 16:51
از اون سوالااااااااااااااااااا بودااااااااااااا !!!
حتما بازی رو بگیر ضرر نمی کنی به خدا ! خیلی قشنگه بازیش ! 100% ارزش بازی رو داره که هیچ ! ارزش سه بار تموم کردن هم داره !!!
ببین وقتی DeadSpace2 رو بیریزی تو قسمت New Game یه گزینه هست Previously On DeadSpace داره که به صورت فیلم از اول، اتفاقات گذشته رو بهت می گه !
تو نسخه ی اول آخرای بازی شما متوجه می شید که همسرتون خودکشی کرده. بعد می رید سراغ Red Marker و اونو نابود می کنید ! این وسط چند نفر هم تو نسخه ی 1 به شما خیانت می کنن ( که همشون هم می میرن:31: )
آخر آخر نسخه ی یک هم شما یه غول بزرگ رو نابود می کنین، سوار صفینه می شید و Red Marker هم نابود میشه !

آقا دمت گرم، پس حتما میاد روی هارد گرامی :31:

golmohammadi
02-02-2011, 17:11
مسیر که مشخص هست فرار کن
آخرش میرسی یه جا که یه خوخان بهت حمله میکنه :ی
اونجا E را تند تند بزن

راستی آخر مراحل مثل قبلی نیست
در قبلی اونجا که قطار بود میرفتیم مرحله بعدی
این اینطوری نیست
من همینطور داشتم میرفتم یهو دیدم چپتر 3 هستم
تازه متوجه شدم که مثل قبل نیست
هی میگفتم چپتر 1 عجب طولانی هست :31:

halflife g
02-02-2011, 18:55
امروز بعد شارژ گلد رفتیم یه سر انلاین این بازی رو زدیم........بد نبود ولی چنان عالی هم نبود ........اول باید چند نفری به عنون آدم بریزید تو مپ و بقیه هم به عنوان نکروموف حاصر میشن شما باید به کاری رو انجام بدین(مثه دکمه زدن یا نابود کردن چیزی یا انتقال چیزی) و نکروموف ها هم باید جلوی شما رو یگرین............ .

تو راند دوم جای شما با نکرموف ها عوض میشه و شما میشید نکروموف..کنترلشونم بدک نیس جالبه........... .

همین دیگه............. .در کل بدک نبود هیجانی بود ولی دیگه اونقدر ارزش نداره که مثهcod یا halo یا gears یا killzone یا bf پاش وقت بذاری.
.
.

Masoud King
02-02-2011, 19:02
(Dead Space 2 Review(X360
More Than a Game

by Masoud

اولین بازی ای که در سال 2011 انجام دادم با ترس و هیجان بی اندازه ای همراه بود. حدود دو سال از انتشار اولین Dead Space می گذرد, عنوانی که روح تازه ای به ژانر Survival horror بخشید و توانست با طراحی های فوق العاده خود همه را بترساند. امسال نیز Visceral Games بار دیگر توانست ترس را در وجود گیمر ها زنده کند.

Dead Space 2 با حفظ اصالت نسخه اول ( عنوانی ترسناک و اکشن به همراه عناصر تخیلی ) و اندکی بهبود همانند نگینی در میان اسامی بزرگ ( بازیها) امسال بدرخشد. شاید پیشرفت های بازی کم باشد ولی هنوز نکات مرموز و فرینده ی بسیاری در بازی نهفته است که می تواند شما را بارها مجبور کند که دوباره آنرا بازی کنید.

سه سال از حوادث نسخه اول می گذرد و تیره بختی های آیزاک پایانی ندارد و این بار وارد مخمصه ای حتی وحشتناک تر از قبل شده است که او را با چالش های بسیاری مواجه خواهد کرد. در اوایل بازی آیزاک در یک فضای شبیه به بیمارستان در ابر شهر Sprawl که بر روی Titan بزرگترین قمر زحل ساخته شده دیده می شود. ویدئویی از نیکل در حال پخش است و شخصی در حال پرسیدن سوالهایی از اوست که آیزاک دچار توهماتی می شود و از هوش می رود. سپس شخصی به اسم فرانکو او را پیدا و آزاد میکند. سپس آیزاک می بایست از دست necromorph ها فرار می کرد. صحنه های ابتدایی بازی به خوبی پیوستگی و ارتباط بین نسخه های اول و دوم رو نمایان می کند و تا حدودی نکات مهم نسخه قبل را برای گیمر در قالب جدیدی بیان میکند و یک شروع بسیار عالی محسوب می شود و البته پایان بازی نیز خیلی خوب کار شده و از نسخه اول خیلی بهتر به نظر می رسد.
بر خلاف نسخه قبل که آیزاک شخصیتی ساکت بود اکنون دارای دیالوگ های زیادی در بازی است. که نقش او را پر رنگ تر از قبل کرده است و حضورش در بازی بیشتر حس می شود.
نکته ای که از همه بیشتر مرموز و چالش برانگیز محسوب می شود سرگذشت تاریک آیزاک است.

آیزاک در Sprawl به دنبال چیست؟

رخداد ها و حوادث بازی شما رو غرق در خود می کنند. پیوستگی های نکات کلیدی بازی چیزی است که همیشه شما را با سوالات جدید مواجه می سازد. برخی از این پیوستگی موضوعات برای آیزاک بسیار تلخ به شمار می رود. او درک درستی از گذشته ی خود ندارد و کارهایی که انجام داده را از یاد برده است. در اوایل بازی با شخصی رو به رو می شود که این جمله را به شما می گوید:
"Isaac, we're all going to burn for what we did to you"
مگر آنها قبلا چکاری کرده اند که حالا باید بسوزند و از بین بروند؟!
همانند نسخه قبل قسمتی از جزئیات داستان در log های صوتی و تصویری و نوشتاری قرار دارند که با پیدا کردن و خواندن آنها پی به موضوعات مهمی خواهید برد.
همانطور که در ابتدا گفتم آیزاک دچار توهماتی می شود که در اغلب آنها دوست دختر مرده اش نیکول حضور دارد. این توهمات حاصل شیء ای به نام Marker است.
در خلال بازی شما با شخصیت های خوب و بد دیگری نیز آشنا می شوید. که هرکدام مستقیم یا غیر مستقیم تحت تاثیر کارهای گذشته ی آزاک قرار دارند. همانند نسخه اول برخی جملات در بازی زیاد تکرار می شوند که هرکدام مفهموم خاص و ویژه ی خود را دارند.
Dead Space 2 به خوبی به ابهامات نسخه اول جواب می دهد و در عین حال ابهامات دیگری نیز در آخر برای گیمر به ارمغان می آورد و تنها چیزی که می شود از این ابهامات برداشت کرد وجود ادامه ای بر این بازی است.

گیم پلی کلی بازی همانند نسخه اول باقی مانده است و همچنین تمام اسلحه های نسخه اول نیز در بازی وجود دارند به علاوه چند سلاح جدید مانند Javelin Gun که چیزی شبیه به میله را پرتاب می کند و می تواند در برخورد با دشمنان آنها را تا مسافت های طولانی پرتاب کند و یا به دیوار بچسباند همانند این سلاح را در Gears of War تجربه کرده اید و همچنین می تواند تاثیرات الکتریکی برا اطراف داشته باشد. Detonator از اسمش پیداست منفجر کننده هست و می شود به عنوان grenade luncher نیز استفاده شود. سلاح جالب دیگر Seeker Rifle نام دارد که دارای زووم است. در مجموع سلاح های خوب و جالبی به بازی اضافه شده اند و همچنین همانند نسخه قبل می توان اسلحه ها را تا مقدار معینی به وسیله ی Node هایی که در بازی پیدا می کنید آپگرید کنید.

برجی محیط های جدید احساسات شما را به چالش می کشند

دیگر امکانات جدید آیزاک که نوع پیشرفته شده ی Kinesis است که یک نوع سلاح محسوب می شود, توانایی پرتاب اجسام مانند میله ها یا چنگال های necromorph های مرده به سوی دشمنان که راهکاری بسیار مفید برای حفظ مهمات به شما می رود.
علاوه بر اینها در برخی محیط ها پنجره های وجود دارد که در صوت شکستن آنها تمام موجودات داخل اتاق حتی شما به بیرون کشیده می شود. اگر در فرصت معین به قسمت قرمز رنگ بالای پنجره شکلایک کنید یه در محافظ ظاهر می شود و پنجر بسته می شود و سالم می مانید و اگر نتوانید به آن شلیک کنید توسط در محافظ از وسط دو نصف خواهید شد. کلا راه های متفاوتی برای کشتن و خلاص شدن از دست دشمنان وجود دارد.

دشمنان تازه ای نیز در نسخه دوم پدیدار می شوند که عظیم و دلهره آورند. برخی از این دشمنان جدید که شبیه کودکان زامبی مانند هستند به صورت گروهی حمله می کنند ولی بسیار آسیب پذیرند. نوع دیگر نوزادنی هستند که تبدیل به necromorph شدند و یک کیسه ی زرد رنگ قابل انفجار در پشت خود دارند. برخی دیگر Puker نام دارند و با پرتاب مایعی از دور سرعت شما را بسیار کاهش می دهند. گونه ی دیگر slasher monk نام دارد که دارای دو تیغه بسیار بلند است و دارای حملات ناگهانی با سرعت زیاد است. در مجموع ازنظر تنوع دشمنان بازی در سطح بسیار عالی ای قرار داد.

علاوه بر دشمنان و سلاح های جدید Suit های جدید نیز در بازی قرار داده شدند و امکاناتی مانند کفش های مغناطیسی برای پرواز آزادانه در گرانش صفر را دارا هستند. البته نباید از با ابهت بودن برخی از اونها نیز چشم پوشی کرد.

همانند دیگر بازی های اکشن و شوتر شما عملا HUD خاصی را نمی بینید و این باعث می شود دائم حواستان مشغول به آن نباشد ولی خوب لباس آیزاک در حکم یه HUD عمل می کند و اطلاعات ضروری را به شما می دهد.

از دیگر بهبود های بازی می شود به حرکت آزادانه در فضای های بدون گرانش اشاره کرد. در نسخه ی قبل شما باید دوربین را به سمت مقصد می بردید و سیس با پریدن به آن نقطه می رفتید ولی اکنون آیزاک به لطف کفش های مغناطیسی لباسش می تواند آزادنه و در هر جهت در فضای بدون جاذبه حرکت کند. مینی گیم های -- نیز در بازی قرار دارند که برای باز کردن درها و به کار انداختن بعضی وسایل استفاده می شود. در مجموع مراحلی که در محیط های بدون جاذبه قرار دارند معمایی تر هستند. ماموریت های بازی نیز نسبت به نسخه اول متنوع تر شدند. شما در جایی باید یه ماشین بزرگ حفاری را به راه بیاندازید یا آینه ها را برای باطری های خورشیدی تنظیم کنید و برخی وسایل را تعمیر کنید و کلا مامویت ها دیگر تکراری و خسته کننده به نظر نمی رسند. تا اینجا یکی از بزرگ ترین ایرادات نسخه اول برطرف شده.

با پایان رساندن بازی یک Suit و درجه سختی Hard Core نیز باز می شود. و کلا چیز همه چیز برای دوباره بازی کردن Dead Spase 2 مهیاست.

بازی همچنین دارای مد آنلاین چند نفره نیز هست که در آن شما می توانید در نقش انسان یا necromorph به نبرد با دوستانتان بپردازید.

طراحی های گرافیکی و دیداری اتمسفر بازی واقعا عالی است

یکی از نگرانی ها من در مورد ترس در بازی بود. فکر می کردم نحوه ی ترساند گیمر تکراری شده و اون حس ترس نسخه اول کمی از بین رفته. ولی ترس و وحشت این نسخه با طراحی های بی نظیر صدا و اتمسفر حتی فراتر از نسخه قبل رفته است. حملات ناگهانی بیشتر شده و همچنین سرعت گیم پلی بازی نیز افزایش یافته که خود اینها عواملی برای ترس و هیجان بیشتر بازی شده اند.

محیط های بخار گرفته و صدا های ناهنجار necromorph ها همیشه دست شما رو روی LT نگه خواهد داشت تا مواظب آنچه که قرار است رخ دهد باشید. طراحی اتمسفر و جو بازی همانند نسخه اول عالی کار شده و حس تنها بودن در محیط Sprawl و همچنین وحشت و ترس را بخوبی به گیمر القا می کند. نسخه اول در سفینه ی ایشیمورا جریان داشت اما نسخه دوم چون در Sprawl جریان دارد دارای محیط های متفاوت و جوی متفاوت نیز هست. برخی محیط ها مانند مهد کودک و دیدن نوزاد هایی تغییر یافته به necromorph و همچنین اتاق های تاریک و مه گرفته احساساتی متفاوتی رو در شما به وجود می آورند. برخی اوقات در این مکان های ترسناک به شما حمله ای صورت نمی گیرد ولی شما همیشه در ترس از حمله به سر می برید که این موضوع واقعا آزار دهنده است. همیشه ترس از مردن از خود مردن بدتر است و شما به خوبی این را در بازی می بینید. اتمسفر یکی از نکات عالی بازی به شمار می رود. اشیاء و کاراکتر ها نیز از جزئیات بالایی برخوردار هستند و اصلا زشت و ناجور به نظر نمی رسند. در مجموع ویژگی های بصری بازی در سطح بسیار خوبی قرار دارد.

تکمیل کننده اتمسفر بازی چیزی نیست جز صداگذاری های عالی و بی نظیر. طراحی صدا واقعا عالی کار شده و یکی از موضوعاتی که ترس را دو چندان می کند یه صداگذاری عالی است. موزیک بازی نیز بسیار خوب و احساس برانگیز است مخصوصا موزیکی که هنگام پایان یافتن بازی پخش می شود.

نظر نهایی

بازی بیشتر از اون چیزی بود که انتظارش را می کشیدم خوب بود. اکشن بالا به همراه دلهره و ترس زیاد به علاوه ی داستان درگیر کننده و بر طرف کردن مشکلات نسخه قبل قسمت کمپین بازی را با ابهت تر از گذشته کرده. Dead Space 2 بازی ای خارق العاده است و یک ادامه ی عالی برای نسخه اول به شمار می رود. مطمئنا هنگام عرضه ی نسخه اول کسی فکرش را نمی کرد که EA بذر همچین درخت تنومندی را کاشته اشت. Dead Space 2 به خوبی تمام ویژگی های ژانر خود را بر دوش دارد و اکنون همه این را به عنوان یکی از بزرگان ژانر وحشت می شناسند. این بازی برای من چیزی بیشتر از یک گیم بود. بعد از تمام اتفاقات رخ داده در بازی و اتمام آن یه حس گیج بودن داشتم. انگاری همه این اتفاقات برای خودم افتاده. واقعا حس قریبی در فضای بازی نهفته است. در مجموع Dead Space 2 توانست انتظارات من را برآورده کند و جایی در لیست بهترین بازی های امسالم داشته باشد.

نمرات بازی:

معرفی» 9
داستان» 9.25
گرافیک» 9
صدا و موسیقی» 10
گیم پلی» 8.75
جذابیت» 9.25
-------------------
نمره کل: 9.1/10

yashar_silverboy
02-02-2011, 19:20
فوق العاده بووووووووووووودد...توووووو وووووووپ بود..تمومشم کردم بازم تو ک بازی بودم ....با خودم هی می گفتم بازی بود یا فیلم بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
خیلی باحال بودش.....EA بازی میسازه ایرانی هام بازی میسازن...گرشاسب.... ها ها هاهاااااااااااااااااا

Reza Azimy_RW
02-02-2011, 20:45
فوق العاده بووووووووووووودد...توووووو �وووووووپ بود..تمومشم کردم بازم تو ک بازی بودم ....با خودم هی می گفتم بازی بود یا فیلم بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
خیلی باحال بودش.....EA بازی میسازه ایرانی هام بازی میسازن...گرشاسب.... ها ها هاهاااااااااااااااااا رفیقه شفیق Dead Space رو با اون همه هزینه و پشتیبانی و سود بالا با گرشاسبه در به در مقایسه میکنی ؟! با این بودجه کم خارجیا مینی گیم هم نمیسازن !:31:

Masoud King
02-02-2011, 20:52
امروز داشتم یه گشتی میزدم تو IGN دیدم به نسخه PC تو گرافیک 0.5 نمره بیشتر داده بود

DJ POLESTAR
02-02-2011, 21:09
سلام علیکم و رحمت الله و برکات:31:
یه پست در حد اسپم بدم::31:
میگم من خوره بازی های ترسناک و استرس زا و بقول معروف سکته ای هستم:31:
این بازی شنیدم اینطوره اما بنظر شما اونطوری هست؟

iCe m@n
02-02-2011, 21:45
سلام دوستان من توی آخرای چپتر هفت اونجایی که 8 تا مدار رو باید از کار بندازیم یه هو صفحه رنگ هاش با هم قاطی میشه و جوری که نمیشه بازی کرد کسی میدونه دلیلش چی هست و چه جوری درست میشه:13:
ممنون:11:

marmolak kocholo
02-02-2011, 21:45
سلام علیکم و رحمت الله و برکات:31:
یه پست در حد اسپم بدم::31:
میگم من خوره بازی های ترسناک و استرس زا و بقول معروف سکته ای هستم:31:
این بازی شنیدم اینطوره اما بنظر شما اونطوری هست؟
سلام دوست عزیز
بله ! شما یه نگاه به این تاپیک و پست های بچه می کردید می فهمیدید!:10::11::40:

resident_evil
02-02-2011, 22:10
این بازی نیز تمومید . اوایل بازی برام خیلی خسته کننده و یکنواخت بود اما از اوسط بازی به بعد هم داستان هم گیم پلی جذابتر و نفسگیرتر شد .
در مورد ترس و استرس هم اصلا مثل نسخه ی قبل نبود برام به طوری که از یه جایی به بعد کاملا عادی میشد و فقط یه سری اتفاقات غیر قابل پیشبینی یه شوک کوچولو وارد میکرد ( خواهشا نیایین بگین برو ال سی دی 70 اینچ بخر و 40 50 تا باند و اسپیکر بخر بچین دورت صدا رو هم ببر تا 100 برق ساختمون رو هم قطع کن تا بفهمی ترس یعنی چی چون تمام این عملیات با موقفیت انجام شد اما اصلا مثل نسخه ی قبل نبود برام)
گرافیک هم پیشرفت کرده بود . سلاح های جدید هم همگی عالی بودن البته اسلحه ی مورد علاقه من همچنان Pulse Rifle . . Suitها خیلی قشنگ طراحی شدن . صدا گذاری و اتمسفر عالی بود . شخصیت آیزاک هم خیلی بهتر شده بود با توجه به اینکه زبون باز کرده بود و ریختش هم میشد دید !
صحنه های کشته شدنش هم خیلی جالب و دردناک بود
یه چیز خوبی که این بازی داره و بسیار هم خوبه اینکه که میشه چندین بار تموم کرد و یعنی بدون اینکه خسته بشی بازی رو تموم کنی چند بار هم به خاطر اچیومنت و هم آپگرید ها !

خلاصه اینکه 8.5/10

779
02-02-2011, 23:09
نوید چون نسخه ی قبل رو بازی کردی دیگه این بازی واسط جون نداره... وگرنه اینم مثله همون نسخه ی قبل تازه شوک آور ترم هست...

Layken
02-02-2011, 23:39
چاپتر 10 هارد هم تمام شد کی بود می گفت چش روشنی میده
سعید تو بودی...

resident_evil
03-02-2011, 00:02
نوید چون نسخه ی قبل رو بازی کردی دیگه این بازی واسط جون نداره... وگرنه اینم مثله همون نسخه ی قبل تازه شوک آور ترم هست...

آره . البته اینم بگم که منظورم این نبود که بازی اُفت کرده یا بگم یکی از نکات منفی بازی هستش اما چون نسخه ی قبل برام تازگی داشت خیلی ترس و استرس بیشتری داشتم وگرنه الان این نسخه رو برای بار دوم هم دارم تموم میکنم کلی اچیو هم گرفتیم ازش در اوج لذت .
فقط این آپ کردن 4 تا اسلحه یکم برنامه ریزی میخواد که بدونی باید چه کنی چون مثلا من الان اون RIG و Stasis رو آپ کردم میتونم تمام 30 Node رو برگردونم اما همچنان به آپگرید بودن اون 2 تا نیاز دارم . در حالت عادی هم بخواد 4 تا اسلحه آپگرید کنی طول میکشه یکم . الان فقط Pulse Rifle رو آپ کردم تا ته

golmohammadi
03-02-2011, 00:46
سلام
البته یه چیز هم در نظر داشته باشید
مطمئنا نسخه قبلی که اولی بود ترسناکتر از این میبود
چرا که بار اول بود بازی میکردیم
الان در این نسخه خیلی صحنه ها تقریبا عادی شده برامون
پس کسی که نسخه 1 را بازی نکنه و از 2 شروع کنه مطمئنا مای بیبی هم باید کنارش باشه :ی
نکته بعدی اینکه گیم طوری هست که تمام هواس ادمی را جذب خودش میکنه
من الان متوجه این موضوع شدم
پفک خریدم تا یواش یواش بخورم در حالی که تا چپتر 6 رفتم بعد خلاصه اومدیم بیرون تنوع باشه بعد متوجه شدم پفک نخوردم اصلا یادم نیفتاده ...

H M R 0 0 7
03-02-2011, 12:25
رفتیم تا آخریش توی 2 روز پیا پی :دی
کیف داد
ولی زیاد با نسخه 1 فرق نکرده بود. یه جورایی ادامش بود (بدتر نبود از نسخه 1 )
و اینکه جای چند تا غول درست حسابی خالی بود که نفس آدم رو بند کنه که متاسفانه نبود چیزی
آها .. جای اون چیزا که یهویی پای آدمو میگرفتم میکشیدن هم خالی بود(الته چند تا فلش بک نشون داد ازشون)

golmohammadi
03-02-2011, 14:15
رفتیم تا آخریش توی 2 روز پیا پی :دی
کیف داد
ولی زیاد با نسخه 1 فرق نکرده بود. یه جورایی ادامش بود (بدتر نبود از نسخه 1 )
و اینکه جای چند تا غول درست حسابی خالی بود که نفس آدم رو بند کنه که متاسفانه نبود چیزی
آها .. جای اون چیزا که یهویی پای آدمو میگرفتم میکشیدن هم خالی بود(الته چند تا فلش بک نشون داد ازشون)
سلام بر کمیاب آنلاین
خوبی ؟ چه خبر؟
من تا مرحله 6رفته ام
2 یا سه بار از اونا که پاهاتو میگیره بعد باید به دستش که جای زرد داره شلیک کنی، را دیده ام
چطور ندیدی ؟
اما قبول اگه غولهایی داشت باحال میشد
یا مثل بقیه گیمها هر مرحله آخرش با یک غول تموم میشد ...
2 روزه راحت میشه تموم کرد
امروز وقت ندارم احتمالا فردا تموم کنم

H M R 0 0 7
03-02-2011, 14:21
سلام بر کمیاب آنلاین
خوبی ؟ چه خبر؟
من تا مرحله 6رفته ام
2 یا سه بار از اونا که پاهاتو میگیره بعد باید به دستش که جای زرد داره شلیک کنی، را دیده ام
چطور ندیدی ؟
اما قبول اگه غولهایی داشت باحال میشد
یا مثل بقیه گیمها هر مرحله آخرش با یک غول تموم میشد ...
2 روزه راحت میشه تموم کرد
امروز وقت ندارم احتمالا فردا تموم کنم

درود بر تو ای گل محمدی ، دوست عزیز و همکار قبلی من :دی
نه از اونا رو که میگی نمیگم.
منظورم اون دست های بزرگی که از یه سوراخ کوچیک در میاد و یهو میکشه طرف خودش و باید به بزوش شلیک کنی
خود کارکاترش دیده نمیشه و فقط دستشه. آخرای بازی یه فلش بک نشون میده ازش

Masoud King
03-02-2011, 14:44
سلام حسین موبایلی خودمون : دی

غوله رو که بازی اول کشتیم رفت پی کارش

تو اینم از اون دشمن گنده ها زیاد داشت ولی همینکه چپترهاش بهم پیوسته بودن خوب بود. بیشتر می رفتی تو بحر بازی

پفک خریدم تا یواش یواش بخورم در حالی که تا چپتر 6 رفتم بعد خلاصه اومدیم بیرون تنوع باشه بعد متوجه شدم پفک نخوردم اصلا یادم نیفتاده .
: دی
پفک بخوری وسط بازی میزنه فاتحه کیبورد رو می خونه : دی

MobinS
03-02-2011, 18:30
بچه ها تبلیغ بازی رو توی گیم اسپات دیدین؟ خیلی توپه

اول عکس یک زن رو نشون میده که چشماشو گرفته و ترسیده می نویسه یک ، بعدش یک زن دیگه می نویسه 2 ، همین طور تا 5 ، بعدش صفحه سیاه میشه می نویسه :
5 تا از 5 مادر از بازی deadspace 2 ترسیدند و از بازی متنفرند. برای این که بفهمید چرا کلیک کنید
:دی خیلی باحال بود :دی بعدش روش کلیک می کنیم این میاد :

:دی

golmohammadi
03-02-2011, 18:51
درود بر تو ای گل محمدی ، دوست عزیز و همکار قبلی من :دی
نه از اونا رو که میگی نمیگم.
منظورم اون دست های بزرگی که از یه سوراخ کوچیک در میاد و یهو میکشه طرف خودش و باید به بزوش شلیک کنی
خود کارکاترش دیده نمیشه و فقط دستشه. آخرای بازی یه فلش بک نشون میده ازش
تو این ورژن از روشهای زیادی میشه برای شکست خوخانها استفاده کرد
من یه بار تیر کم آوردم بعدا قدر تیرها را دونستم
بعد با ایتفاده از وسایل موجود تمام تیرهامو ضخیره کردم :31:

سلام حسین موبایلی خودمون : دی

غوله رو که بازی اول کشتیم رفت پی کارش

تو اینم از اون دشمن گنده ها زیاد داشت ولی همینکه چپترهاش بهم پیوسته بودن خوب بود. بیشتر می رفتی تو بحر بازی

: دی
پفک بخوری وسط بازی میزنه فاتحه کیبورد رو می خونه : دی
اره اینم خوبه
پفک خوردن چه ربطی به فاتحه کیبوردداره ؟
البته 5 شنبست ربط داره فاتحه خوندن ثوابه
اما شکستنش چطور ؟
راستی زین پس به جای واژه

سلام حسین موبایلی خودمون : دیاز غول موبایلی استفاده کنید :ی*2

بچه ها تبلیغ بازی رو توی گیم اسپات دیدین؟ خیلی توپه

اول عکس یک زن رو نشون میده که چشماشو گرفته و ترسیده می نویسه یک ، بعدش یک زن دیگه می نویسه 2 ، همین طور تا 5 ، بعدش صفحه سیاه میشه می نویسه :
5 تا از 5 مادر از بازی deadspace 2 ترسیدند و از بازی متنفرند. برای این که بفهمید چرا کلیک کنید
:دی خیلی باحال بود :دی بعدش روش کلیک می کنیم این میاد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:دی
داره لود میشه
جالب بود :ی

راستی یه چیز
اسپیکر من با اینکه باس زیادی داره و ترسناکتر میکنه گیم را اما هدفون خیلی ترسناکتر میکنه
مخصوصا نصف شب که تهناباشی
خلاصه فکر کنم ایزی لایف با دد اسپیس قرارداد داره
و کمی باج بهش میده :ی

Danial_4139
03-02-2011, 19:29
اقا آخر این بازی چند گیگ حجم داره ؟

من دارم یکی دانلود میکنم 12 گیگ هست ، نکنه ناقص باشه ؟

golmohammadi
03-02-2011, 20:22

ایول
12 گیگ را دانلود میکنی
4 دی وی دی هست حساب کن
نهایتا هر کدوم کمی خالی
تقریبا 14 یا 15 گیگ
اما اگه فشرده بشه شاید 12 گیگ بشه
پس دعا کن

S A M S U N G
03-02-2011, 20:29

عزیز 12 گیگ چرا ؟ نسخه 5 گیگ رو دانلود کن :

مخلصیم.

golmohammadi
03-02-2011, 20:51
عزیز 12 گیگ چرا ؟ نسخه 5 گیگ رو دانلود کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم.
5 گیگ ؟ :18:
یعنی این 5 گیگ تمام مراحل و دموها را داره ؟

H M R 0 0 7
04-02-2011, 00:13
من یه بار تیر کم آوردم بعدا قدر تیرها را دونستم
بعد با ایتفاده از وسایل موجود تمام تیرهامو ضخیره کردم
یک روش قدیمی و خیلی خوب برای گرفتن تیر اضافی (توی رزیدنت اویل 4 و 5 زیاد استفاده کردم)
مثلا مسلسلت 150 تا جای خشاب داره.اول این 150 تارو روی دشمنا خالی میکنی ولی ریلود نمیکنی
بعد میری ظرفیت خشاب رو افزایش میدی که میشه 175
اینجوری 175 تا فشنگ مفت گیرت میاد :دی

golmohammadi
04-02-2011, 04:19
یک روش قدیمی و خیلی خوب برای گرفتن تیر اضافی (توی رزیدنت اویل 4 و 5 زیاد استفاده کردم)
مثلا مسلسلت 150 تا جای خشاب داره.اول این 150 تارو روی دشمنا خالی میکنی ولی ریلود نمیکنی
بعد میری ظرفیت خشاب رو افزایش میدی که میشه 175
اینجوری 175 تا فشنگ مفت گیرت میاد :دی
خب اینو که میدونستیم
lool
اما موضوعاینه که دستگاه آپگرید اصلحه همه جا نیست که هست ؟
بعدشم این روش برای صلاحهایی خوبه که فشنگهاش کمیاب باشه مثل کیلر در اویل
تیربار اینا که همه جا خشابش پره ریخته زمین

راستی بچه ها بهترین صلاحها کدوما هستند ؟
یه صلاح هست لیزر میزاره جلو کسی خورد منفجرش میکنه این بهتره یا اونی که نارجک مانند میندازه منفجر میشه ؟

milad dante
04-02-2011, 12:12
این پولها به چه دردی میخوره؟؟؟؟اسلحه میخری؟؟؟؟؟از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

EXTREME
04-02-2011, 12:17
با پولها میتونید هم ماسک و لباس جدید بخرید هم اسلحه های جدید جون و .......
معمولا قمستهایی که برای سیو بازی هست یه قسمت هست که میشه اینکارو کرد معلومه

xzero
04-02-2011, 12:30
سلام !

تقریبا اوایل بازی یه غول هست که تو شکمش بچه داره! اونو باید چجوری کشت ؟!

هرچی تیر داشتم خالی کردم توش ولی نمیمیره و تیرم هم تموم میشه و میاد منو میکشه!

B.3.S.T
04-02-2011, 12:39
خب با یک هفته تاخیر منم بازی رو تجربه کردم !
اول از همه اینو بگم که گرافیکش به نظر من خیلی بهتر شده(حالا شاید رو pc اینجوری مشخصه)
دوم اینکه گیم پلی بازی هم بسیار روون تر و سریعتر شده
صداگذاری هم بسیار عالی و خوف ساخته شده...(مخصوصآ وقتی تو یه محیط تاریک هستین)
نوع قرار گیری دوربین هم که تو شماره یکش خیلی رو اعصاب بود بهتر شده
فعلآ همین دیگه...

marmolak kocholo
04-02-2011, 13:09

شما می تونید با Creditها ( پول ) وسایل مختلفی از فروشگاه ( Store ) بخرید
مثل :
Suits ( همون لباس ها )، Weapons ( اسلحه )، Medicine ( دارو )، Ammo ( مهمات ) و ...

شما اگه این نسخه(2) رو بازی می کنی کلید B رو نگه دار و لغزنده ی موس رو تکون بده،
این طوری اون مسیری که بهت نشون می ده از Objects به Store تغییر می کنه، شما اون مسیر رو دنبال کن به Store می رسی.

S A M S U N G
04-02-2011, 13:33
دوستان به نظرتون CD Key بازی رو بخرم ؟

من هنوز وقت نکردم خود بازی رو انجام بدم . یکی توضیح میده آنلاینش چطوره ؟ مثلا چیکارا باید انجام داد !

مخلصیم .

mehdi30nema
04-02-2011, 16:20
همین الان نسخه xbox360 را تمام کردم .
کلا حدود هفت ساعت زمان برد تا بازی تموم بشه .
اصلا فکر نمیکردم بازی اینقدر زیبا بشه .
سه چپتر پایانی بازی فوق العاده بود و دیگه با خیال راحت نمیتونید دشمن ها رو بکشید ( بعضی جا ها آدم مجبور میشه فقط فرار کنه ) .
گیم پلی بازی فوق العاده سینمایی و زیبا بود و همچنین گرافیک بازی هم بی نظیر بود .

xzero
04-02-2011, 20:26
سلام !

تقریبا اوایل بازی یه غول هست که تو شکمش بچه داره! اونو باید چجوری کشت ؟!

هرچی تیر داشتم خالی کردم توش ولی نمیمیره و تیرم هم تموم میشه و میاد منو میکشه!

دوستان کسی اطلاع نداره ؟!!

AlexMercer
04-02-2011, 21:05
دوستان کسی اطلاع نداره ؟!!

ببین جایی از بدنش زرد نیست؟ اونجا رو باید شلیک کنی:46:

Layken
04-02-2011, 21:47

امسال بازی های ترسناک زیادی نداریم بعد هجوم قسمت های دنباله دار معروف ترین سری بازی های ترسناک در این چند سال پیش مانند Evil 5،سایلنت هیل 5،سایرن ،انچنان بازی ترسناک خوبی نداشتیم که در اون میان dead space منتشر شد و توانستد یک سرو گردن از رفقای گردن کلفت خود پیشی بگیرید. چه بسا که ان بازی ها
در ژانر خود تنوانستند ان ماهیت اصلی خود را نشان دهند. dead space 2هم بهانه ای شد تا نگاهی به سیر تکامل بازی های ترسناک بندازیم

بازی تنها در تاریکی 1 و اویل 1 رو می توان پایه گذار سبک ترسناک دانست اما ریشه های این بازی ها به گذشته های دور و دهه 80 زمان اتاری 2600 برمی گردد بازی hunted house را باید اولین بازی ترسناک تاریخ بازی های رایانه ای دانست در این بازی باید در یک خانه پر از ارواح قرار می گرفتیم و ایتم هایی رو جمع اوری میکردیم.
که در این بازی چیزی به نام خون و مبارزه وجود نداشت که این امر با انتشار Splater House در سال 1988 بود که ان زمان هنوز سیستم ESRB معرفی نشده بود اسپلاتر با نشان دادن صحنه های مبارزه و خون در قالب یک داستان ترسناک را بسیار عالی نشان داد (که البتهنسخه جدید ان موق نشد) در سال 1989 capcom یک بازی جدید
ترسناک ساخت Sweet Home یک بازی نقش افرینی ترسناک که بر روی کنوسل SNES بود. که پایه بسیاری از خصوصیات اویل در ان بنا شده بود مخصوصا صحنه باز شدن درها در سری اویل. در سال 1992 اینفوگرامز به سراغ ازی های ترسناک رفت و با استفاده از گرافیک های سه بعدی تنها در تاریکی را ساخت تنها در تاریکی جزییاتی از قبیل زاویه دوبین ثابت ، ترکیب ایتم ها ، خواندن یادداشت ها و دفتر خاطرات ، را پایه گذاری کرد که هنوز هم در همه بازی های ترسناک مورد استفاده قرار میگیرد

در همان سال sega یک بازی نیمه ترسناک به نام Night trap نتشر کرد که مورد توجه بسیاری از منتقدان قرار گرفت ان زمان مصادف بود با دوران اوج فیلم های ترسناک پس بازیسازان هم گام به گام پیش میرفتند که فاتازماگوریا (phatasmagoria) در سال 95 اشاره کرد یک بازی ترسناک در سال 95 که هنوز هم میتواند شما را از روی صندلی فراری دهد. همزمان با فاتازماگوریا استدیو human ژاپنی یک بازی ترسناک و به شدت هیجان انگیز به نام کلاک تاور Clock tower برای SNES منتشر کرد و سپس برای ps1 و pcساخت کلاک تاور سرعت و هیجان را وارد دنیای ترس کرد و این ترکیب سال بعد در بازی Capcom استفاده شد و ان چیزی نبود جز رزیدنت اویل 1 (Resident Evil 1)که در سال 1996 به بازار امد و موفقیت های زیادی کسب کرد و عنوان Survival Horror عنوانی بود که ان زمان به سبک ترسناک داده شد. موفقیت اویل 1 چشم گیر بود و بازی های فراوانی به تقلید از ان ساخته شدند که می توان به بهترین تقلید ها به دینو کریسیس و night mare اشاره کرد.

در سال 1999 در حالی که دنیا داشت ادامه های سری اویل را بازی می کردند (اویل 2، اویل 3) این جا بود که Konami با سایلنت هیل (silent Hill) وارد میدان شدسایلنت هیل درست زمانی که همه فکر میکردند دیگه راهی برای ترس نیست منتشر شد تحول ایجاد کرد و با وارد کردن بحث های روانشناسانه و روایت داستانی بسیار حرفه ای کیفیت بازی های ترس ناک را به درجه 3 و 2 رساند و نشان داد برای ترساندن فقط خون و مبارزه کافی نیست در همان سال بود که قسمت دوم سیستم شاک وارد بازار شد و نمونه کامل یک ترس غربی بود.

PS2

با ورود ps2 سایلنت هیل در رقابتی تنگاتنگ با رقیب خود اویل کمی جلو رفته بود ، اولین بازی اویل در کنسول جدید اویل کد ورونیکا بود که ابتدا روی دریم کست بعد روی ps2 منتشر شد سایلنت هیل 2 در سال 2001 روی پلی استیشن امد و موفقیت بی حدی کسب کرد همه دنیا ،منتقدان بازی را به خاطر داشتن جو تاریک و روایت داستان عالی ستایش کردند و هنو زهم سایلنت هیل 2 به عنوان نمونه های سبک ترسناک شناخته می شود.
سیل بازی های ترس ناک بیشتر و بیشتر میشد کلک تاور 3 با بهبود گرافیک و روند ترسناک جدید روی کرسی بود اما باز در این میان بود که یک بازی ترسناک دیگه منتشر شد بله فاتال فریم (Fatal Frame) در سال 2001 منتشر شد و با خلق فضاهای بسیار وهم انگیز مخاطب را راهی تیمارستان میکرد در این بازی نه مانند اویل و سایلنت هیل دست به اسلحه بودیم و نه مثل کلاک تاور دائم در حال فرار بودیم. فاتال فریم تا سال 2005 سه عنوان موفق روانه بازار کرد.

ژاپن حاکم مطلق سبک horror بود تنها عناوین محدودی از غرب منتشر میشد که تنها در تاریکی 4 بود که نتوانیت موفق شود. در سال 2003 سونی با استخدام کارگردان اصلی سایلنت هیل 1 بازی جدیدی به نام siren سایرن ساخت. یک بازی ترسناک جدید که با سیستم عجیب نفوذ در فکر شیبیتوها (دشمنان) حال و هوای عجیبی را به بازی کننده ها القا میکردقسمت دوم در سال 2006 منتشر شد و بهتر بود.
اما غرب ترس انها بیشتر بر پایه خون و خشونت بود و خون ریزی خیلی بیشتر از دیالوگ برای انها اهمیت داشتو با بازی هایی مثل ابسیکوره و سایفرینگ قدمی در این راه برمیداشتند بعد از بازی های فوق موفق دیگری چون سایلنت هیل 3 و 4 که بازیبازان به ترس های عظیم عادت پیدا کرده بودن کم کم بازی های جدید نتوانست ان طور که باید باشد ژاپن روند تکراری و غرب با همان تقلیدات خود به جلو میرفتند که ازجمله به Cold fear می توان نام برد
تا این که در میانه های سال 2004 و 2005 دو بازی از دو عنوان شرق و غرب منتشر شدند DOOMIII که ترس را درپدر اول شخص با تاریکی به رخ کشید و پریدن از روی صندلی بار دیگر تکرار شد و شرق با اویل 4 سبک گیم پلی متفاوت کرده و نگرشی جدید را ارائه کرد اما doom باعث تقلیداتی خوب شد که از جمله به بازی های خوبی مثل
Fear و Bioshock نام برد.نسل جدید کنسول ها خالی از مهمانان قدیمی بود تا این که تا این که در سال 2008 سایلنت هیل 5 منتشر شد اما.....در سال 2009 اویل 5 امد اما.....
هر دو ابر بازی ترسناک بودن خود را به شیوههای نوین داده بودن چه بسا که ترسی نوین باید به نسلی جدید القا کرد.

سایلنت هیل عنوان های spinoff بر روی psp منتشر کرد و اویل هم عناوینی روی wii منتشر کرد تا هر کدام تا حدودی حفظ اصالت کنن.در همان کشاکشهای سال 2008 و 2009 بود که Dead spase منتشر شد یک horror کامل و متفاوت با داستانی جذاب و گیم پلی هم سبک با اویل 4 ترسی کاملا غربی که امسال در سال 2011 خواهیم دید و بازی جدید سایلنت هیل که downpor نام دارد و منتظریم تا اصالت قدیم را بازگرداند
بازی های ترسناککاملا سیر نزولی به خود گرفته اند در هر حال در لابه لای تاریخ بازی هایی ماجراجویی مانند Black Mirror و دراکولا اورجین دیده ی شود در دنیا هیچ وقت هیچ یز پایدار نیست وو دوران طلایی رزیدنت ها، سایلنت هیل ها ،فاتال ها،..دیگر به پایان رسیده و به نوعی منقرض شده است.ترس یک حسی بود که گیمر در دوران گذشته با اون خو گرفته درگیر شده و دیگه هیچ وقت اتاق سیو های اویل ، Nemesis ، ارواح سایلنت هیل 4 که فقط با اشمع از بین می رفتندتکرار نمی شود و ما با یاد و خاطرات انها خواهیم موند.

:40:درود بر دنیای گیم و بازی های کامپیوتری:40:

offlineinternet
04-02-2011, 22:02
من تازه بازی رو شروع کردم
آونجا که برا اولین بار یه جلیقه میخری و مثل آدم اهنی میشی و میری یه غول رو میکشی بعدش یه کارت به دست میاری ولی نمیدونم باید چیکار کنم
کسی یادشه چیکار باید کرد اونجا

marmolak kocholo
04-02-2011, 22:10
آونجا که برا اولین بار یه جلیقه میخری و مثل آدم اهنی میشی و میری یه غول رو میکشی بعدش یه کارت به دست میاری ولی نمیدونم باید چیکار کنم

واقعا از این بهتر نمی شد توضیح داد D:
یکم واضح تر توضیح بدید !! تو این بازی شما همش دارید غول می کشید :31:
یه عکس بزار...

Layken
04-02-2011, 22:18

مواظب باش اگه یک قدم دیگه جلو بری چند تا موجود عجیب غریب واستادن تا تو رو که دیدن تکه تکه کنن و هر کدومشون برای زود کشتن تو عجله خواهند دارندحالا به خودت بستگی داره می خوای این قدم رو برو جلو یا از بازی بیا بیرون با خیال راحت به زندگی ادامه بده ادرنالین خونت زده بالا و طپش قلبت تند تر شده فشار خون نداری و سکته رو در لابه لای ذهنت مرور میکنی نمیشه که تا اخر عمر اینجا واستاد وسوسه میشی بری جلو اولین قدم برمیداری دومی....سومی خبری نشد..کمی اروم شدی..ای بابا کلک خوردم کسی نیست ..ای چه ادمیم من باز قول حرفهای مردم رو خوردم..یه دفعه همه جا تاریک میشه و چند تا موجور میریزن سرت که بزرگترین تیکه از بدنت که گوشهات باشه رو دارن خوشحال خوشحال میبرن بله روند تکراری ترس که این بار Dead space 2 امده تا با ایجاد فضاهایی بهتر با اتفسمر هیجانی فراترش کند. و ادامه ای بر قسمت فوق العاده اول ان باشد.

ترس در جو گم شد

گیم پلی ..: مهمترین عاملی که در DS1 مورد نظر منفی منتقدان بود روند نسبتا خطی ds1 بود بازی بیشتر از نقطه a به نقطه B خلاصه میشد اما DS2 با جوی بسیار خاص سعی کرد تا این مورد را پوش دهد ولی باید گفت که کمی هم خرابتر شده DS2 خیلی زود بازیباز را با همه چی اشنا می کند وانگار که بازیبازان دیسک بعدی نسخه اول رو انداختن برای نسب. حتی ارژی های جذب کردن و اهسته کردن هم به طوری زود به هنگام و عجله به بازیباز داده می شود. در این مورد تغییر خوبی نداریم.سیستم -- جدید با روشی کاما جذاب به بازی اضافه شده اما اسان ، کنترل ایزیک همان هستش ولی با کمی جوهره دقت بالا و سرعت عمل بیشتر در تیراندازی.
تنوع سلاح ها به غیر از 4 اسلحه اصلی که تکرار شدن اسلحه های دیگر هم کمی با تغییر ظاهر روبرو شدن و تحول انچنانی در نوع سلاح دیده نمیشه. سیستم اپدیت و ارتقا خیلی خوب بازی همچنان پایدار هستش و قوت تکرار چند باره بازی را بسیار بالا میبرد که باز این بار با NOD هایی صورت میگیرد مهمترین سلاح ایزیک که اکثر گیمرها از ان استفاده میکنن به کم کاربردترین سلاح هم تبدیل شده و ان کارکرد خوب را ندارد همان طور که می دونید DS1 به نبود Hud در فضای اسکرین بازی مشهور هست و تمامی اطلاعات بازی از موجودات و امکانات در لباس ایزیک به خوبی گنجانده شده است. سلامتی ایزیک همانند خط نخایی در پشت او دیده می شود و اپدیت و پیشروی ان خیلی سخت به چش میادسیستم اهسته کردن و جذب رابطه مستقیمی با گیم پلی دارد و معماهای زیادی با این موارد حل شده و باید گفت که زیاد جای فکر کردن و فسفر سوزاندن سلولهای مغزی ندارد
معماها اسان هستش. تغییر قابل توجه دیگه امکان حرکت در فضلی جو خالی از جاذبه هستش در Ds1 این مورد بسیار مشکل بود که این بار با امکان حرکت 360 درجه کار را راحت کرده...تنوع دشمنان واقعا تشابه زیاد دشمنان مشکل در تشخیص نمونه های مختلف می کنه تکراری و چند عنوان جدید که اکثرشون بسیار کم کار هستن.
امتیاز..: 8.5

ایزیک حرف میزند.

صدا و موزیک..: یک بازی ترسناک اول از همه تکیه بر موزیک خود دارد و این موضوع در DS2 کاملا رعایت شده.
اول این که ایزیک این بار حرف میزند و میتواند احساسات خود را به خوبی بروز دهد و همزاد پنداری کند به علاوه صدا گذاری چند شخصیت جدید و اندک بازی هم خوب هستند
موزیک بازی کاملا در خور توجه هستش هیجانی و جوی بسیار گیرا بسیار عالی و اذت بخش افکت های عالی و تکراری قسم اول موزیک بازی قابل تحسین خواهد بود
امتیاز..: 9

تنها د رکهکشانی دور

گرافیک..: اول از هم اوج سینمایی بودن بازی بسیار زیباست این امر درکنار انمیشن های نرم و روان که فوق العاده برای ایزیک هستند کار شده د رکنار ان طراحی بسیار بالای چهره شخصیت ها و ایزیک جلوه احساسات ایزیک بسیار بالا رفته و زیباست ظراحی دشمنان هم با این که تونع خاصی نداردند اما با جززیات بسیار بالا هستند تک تکشون با طراحی های کار شده و متفاوت هستن در کنار ان خود لباس ایزیک و لباس های متنوع ان ریز ریز کار شده اند اما بازی محیط های بزرگ فراموش شده و کمی کوچک شده اند نورپدازی بسیار بالا و دیدنی انتظار گردش در محیط کهکشان را در بازیباز زیاد میکند و لذت بخش.رنگ پردازی خاص با زرات ریز د رمحیط خلا واقعا دیدنی هستش..
امتیاز..: 9

یا مرگ یا زندگی

داستان و هیجان..:

ایزیک کلارک کسی که در DS1 به زحمت خود را به رهای رانده بود که با رویدادهای عجیب دیگری روبرو می شود. عذاب از دست دادن دوست دختر خود و این که دچار فراموشی میکند هم او را عذاب میدهد که تا به ود امد دوستانش را دید که نکوروموف شده و اینجاست که ایزیک راه پرخطر دیگه ای د رپیش دارد داستان بازی شاخ و برگ خای ندارد کاملا سرراست ب هدف بازی بازیباز را یک جور در حالت معلق نگه میدارد نه حس مبارزه داریم نه فرار ایزیک امده بود تا مبارزه کند نه این که تا چاپتر 10 فرار کنه بعد از ان هیجان پیدا کنه و بی تکلیف هستش دشمنان هم تا ان مراحل هم درگیرانه حمله نم یکنن و بعد از ان هست که با جنم میشن باید گفت DS2 همون 3 چاپتر پایانی بود.
امتیاز..: 8.5
این بار صدای ایزیک کار رو عای کرده بود صحنه های احساسی بسیار زیبا شده. او خود را مقصر اشتباهاتش میکند و خود را حق بر مردن میداند

امتیاز کل..: 8.5

AlexMercer
04-02-2011, 22:23

iهرجا گیر کردی b رو بزن راه رو نشون میده:46:

Masoud King
04-02-2011, 22:47
ایزیک کلارک کسی که در DS1 به زحمت خود را به رهای رانده بود که با رویدادهای عجیب دیگری روبرو می شود. عذاب از دست دادن دوست دختر خود و این که دچار فراموشی میکند هم او را عذاب میدهد که تا به ود امد دوستانش را دید که نکوروموف شده و اینجاست که ایزیک راه پرخطر دیگه ای د رپیش دارد داستان بازی شاخ و برگ خای ندارد کاملا سرراست ب هدف بازی بازیباز را یک جور در حالت معلق نگه میدارد نه حس مبارزه داریم نه فرار ایزیک امده بود تا مبارزه کند نه این که تا چاپتر 10 فرار کنه بعد از ان هیجان پیدا کنه و بی تکلیف هستش دشمنان هم تا ان مراحل هم درگیرانه حمله نم یکنن و بعد از ان هست که با جنم میشن باید گفت DS2 همون 3 چاپتر پایانی بود.
واقعا اینو نتونستم طاقت بیارم : دی

آیزاک کجا سردرگم بود؟!
تقریبا همون اول بازی هدفش (نابود کردن marker) رو پیدا کرد و از اونجا با افرادی مثه Daina برخورد کرد که کلا هدفش با آیزاک فرق می کرد و آیزاک هم جز اطمینال بهش راه دیگه ای نداشت. یا اون Stross بیمار که البته تا حدودی کمک کرد بهش... بعد Ellie رو یافت و تنها شخصی که بهش کمک کرد همین Ellie بود واسه همین تو چپتر های نهایی بازی حس کردی آیزاک بی تکلیف نیست. بعدش اون داشت به marker نزدیک می شد پس دشمنا هم باید خیلی بیشتر تهاجی بشن... در نتیجه شد آنچه شد

779
04-02-2011, 22:56
مسعود تو هم خیلی گیجی ها :دی
آخه مرده مومن فکر کنم چپتر 4 یا 5 بود که دست از فرار کردن کشیدیم ! اوله بازی که همش داشتیم فرار میکردیم و به فکر نجات دادن خودمون بودیم که بعدش ایزاک فهمید که فرار فایده نداره و باید marker رو نابود کنه.
راستی اون نواری که تویه Stross بود رو گوش دادی؟ من دلم براش سخوت این بلا رو Marker سرش آورده بود Stross اصلا مریض نبود... آخره بازی واقعا فوق العاده کار شده بود مخصوصا جمله ی Isaac , Make us Whole نیکول هنوز تو گوشمه یا زمانی که Ellie رو نجات دادیم واقعا داشت گریم میگرفت از این ایزاک بدبخت آخر بازی هم گفتم مرد اما خدا کمک رسوند :دی واقعا داستان جایه بحث سنگینی داره مثلا جمله ای که بعده Credit بازی ( درس نوشتم؟ :دی ) گفت من داشتم اعصابمو درست میکردم نفهمیدم چی شد :دی ولی فکر کنم یه جاش گفت ما Marker رو از دست دادیم نمی دونم چی شد!
راستی کسی Log هایه بازی رو دیده ؟ خیلی جذاب بودن بعضی هاش یا بعضی از Audio Log اش هم قشنگ بود کلا این Log ها یا در مورده اون تیکه ی چپتره یا هم در مورده جزئه خیلی کوچیک از داستان.
بشه که داستان بازی رو چپتر به چپتر با Log ها و Audio Log ها بزارم فیض ببریم :دی

M A X I M U M
05-02-2011, 01:42
خب بازی به دستم رسید و شروع کردم
با نام و یاد خدا میرم برای نابودی بدی ها :دی
اینقدر از ترس این بازی تعریف کردن که نتونستم خودمو قانع کنم انجامش ندم
راستی دوستان من نسخه 1 رو بازی نکردم برای فهمیدم داستان بازی در نسخه ۲ دچار مشکل میشم ؟

ali_disslove
05-02-2011, 04:48
من از امشب دیگه تصمیم گرفتم دانلودش کنم-فقط یه سوال از این بازی های معمایی که ندونی کجا باید بریو چی کار کنیو سردرگم باشی که نیست ؟اخه یه fallout دانلود کردم همین جوریه داره حالمو بهم میرنه ؟تیرو اینا هم که کم نمیاری هی ؟

golmohammadi
05-02-2011, 07:35
من از امشب دیگه تصمیم گرفتم دانلودش کنم-فقط یه سوال از این بازی های معمایی که ندونی کجا باید بریو چی کار کنیو سردرگم باشی که نیست ؟اخه یه fallout دانلود کردم همین جوریه داره حالمو بهم میرنه ؟تیرو اینا هم که کم نمیاری هی ؟
نه دد اسپیس یک بازی نقش آفرینی و یا معمایی نیست
اما برای گذشتن از مراحل بعضی جاها باید کارهایی بکنی
که گیمرهای معمولی هم میتونند براحتی پاس کنند
باز هر جا گیر داشتین میتونین همیجا بپرسین

milad dante
05-02-2011, 12:12

اون کارت فقط واسه اینکه بفروشیش تا پول بگیری...
یه در اونجا هست برو تو از پله ها برو پایین میرسی به یه دری که یه عکس از آهنربا روشه ،بعد موس رو سمت در ببر راست کلیک رو بزن وبعد f رو بزن تا اون دررو بکنه

Masoud King
05-02-2011, 12:48
آخه مرده مومن فکر کنم چپتر 4 یا 5 بود که دست از فرار کردن کشیدیم ! اوله بازی که همش داشتیم فرار میکردیم و به فکر نجات دادن خودمون بودیم که بعدش ایزاک فهمید که فرار فایده نداره و باید marker رو نابود کنه.
چپتر چند با Daina آشنا شد همون اولای بازی بود دیگه.
همونجا Daina بهش گفت بیا جا من کارت دارم : دی
آیزاک هم رفت که گرفتنش و Daina بهش گفت تو مسئول ساخت marker هستی و می خوایم بیشتر بسازیم. خلاصه یهو نیروهای حفاظتی Sprawl رسیدن و تیر اندازی کردن که کله او تو نگهبانی که آیزاک رو گرفته بود پرید. بعدش آزاک در رفت.
تو این بین که بیاد جا Daina با Stross هم آشنا شده بود. اونم مثه آیزا دچار بیماری روانی شده بود .. مریض بود شایان ... منظورم ایدز و اینا نیست اونم دچار نوعی ییماری روانی شده بود : دی
بعدش Stross با تمام مخل تعطیلش یادش بود که همه این گند ها رو آیزاک و خودش با ساخت marker زدن و گفت میشه marker رو از کاربیندازن.
خلاصه رفت و رفت و رفت تا به Ellie رسید. اول قبول نکرد به آیزاک کمک کنه ولی بعدش دیگه یه تیم شدن.
بعدش خلاصه کلی مشکل پیش اومد و مثلا Tiedmann برقا رو قطع کرد و اینام مجبور شدن برن باطری خورشیدی کار بندازن و ...

Stross وضعش ناجور میشه و در نهایت آیزاک میکشدش. بعدش طی یه صحنه بسیجی وار و از خودگذشتگی:دی آیزاک Ellie رو می فرسته میره.

بعدش آدما Tiedmann می خواستن آیزاک رو بگیرن یا بکشن که میره در هایی که مانع رسیدن necromorph ها به marker میشه رو باز میکنه و اونا هم میریزن و کل سرباز Tiedmann رو میکشن. بعدش واسه همین حامد اون آخرش پر دشمن بود.

خلاصه دیگه بعدش نیکول میاد کمکش و مسیر رو نشونش میده ...

بعدش این آیزاک میرسه جا marker که بسیار عظیم بود. بعدش یه مبارزه با Tiedmann هم داره که اونو میکشه.
اون تصورات نیکول دوباره میاد و اونجا هم marker رو میزنه.
وقتی اینا تموم میشه دیگه آیزاک با کوله باری از غم در حال نظاره کردن مرگ خویش است.
برقی در آسمان می درخشد و فرشته نجات آیزاک نمایان می شود . بله او Ellie است.
خلاصه دیگه کل اون ابر شهر Sprawl میره رو هوا و اونا هم فرار میکنن.

بعدش منظور از اونطور نگاه کردن آیزاک به Ellie در آخرن صحنه ی بازی رو نفهمیدم چی بود. که بعدش Ellie با حالتی لبخند به لب میگه چیزی شده؟

و دیگه تموم میشه.

آخرش هم دو نفر داشتن با هم حرف میزدن.
یکی گفت Titan Station و marker نابود شدند. بعدش اون یکی گفت بقیه بایگاهها باید" pick up the pieces "

اینم یک خلاصه بسیار کوتاه از داستان قسمت دوم بود. داستان بازی خیلی ریز کاری های دیگه ای هم داره.

خوب حالا بشینین تو کف نسخه سوم :27:

hosseincode2008
05-02-2011, 14:33
دوستان لطفا دقت کنید . هر گونه کرک مرک و ترینر و مشکل تو نصب و اجرا رو در تاپیک خودش مطرح کنید...

Mostajab
05-02-2011, 15:27
امروز رفتم بازار رضا تهران بالاخره آورده بود
ولی جالب اینجا هست که 5 تا DVD هست:18:

marmolak kocholo
05-02-2011, 15:46
خب بازی به دستم رسید و شروع کردم
با نام و یاد خدا میرم برای نابودی بدی ها :دی
اینقدر از ترس این بازی تعریف کردن که نتونستم خودمو قانع کنم انجامش ندم
راستی دوستان من نسخه 1 رو بازی نکردم برای فهمیدم داستان بازی در نسخه ۲ دچار مشکل میشم ؟

من که نسخه ی 1و2 رو 2 دفعه تموم کردم تازه داره یه چیزایی حالیم میشه :31:
شما اگه برات خیلی مهمه برو سرچ کن داستانشو بخون...

امروز رفتم بازار رضا تهران بالاخره آورده بود
ولی جالب اینجا هست که 5 تا DVD هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای منم 5 دی وی دی هست !
شما بگرد دنبال نسخه ی DVD9 که 2 تا DVD9 بشه
ارزون تر برات در میاد

MILIN3M
05-02-2011, 17:38
بچه ها يه سوال فوق تكراري نزنين منوها .نسخه ٣٦٠ دي ويدي شماره ٢رو چطور نصب كنم اخه مثل فروزا تو منوهاش نصب ديسك دوم نداره

offlineinternet
05-02-2011, 18:08
سلام
من اینجا گیر کردم
این عکسشه

این مال اولای بازی هست
که تازه اون جلیقه رو میپوشه
وقتی قول رو میکشم یه کارت میده ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کنم

کمک کنید :31:

resident_evil
05-02-2011, 18:14
انصافا خیلی زیباست بازی . کمتر بازی هستش که من بشینم برای گرفتن اچیومنت باهاش ور برم اما اینو برای دومین بار نیز تمومیدم تمام اچیوهای فرعی و خورده ریز رو گرفتم فقط مونده Zealot و Hardcore که این 2 تا رو هم اگه عمری باقی باشه بعدا میرم !
یه باگ هم دیدم تو بازی ! یه جا از بازی یه قسمت از راهرو سیاه شده بود رفتم توش ببینم جریان چیه دیدم افتادم پایین مُردم : دی
کلا به نظر من در تماما زمینه ها پیشرفت داشته نسبت به نسخه ی قبل . امیدوارم همین پیشرفت رو تو نسخه ی بعد هم ادامه بدن .

بعدش منظور از اونطور نگاه کردن آیزاک به Ellie در آخرن صحنه ی بازی رو نفهمیدم چی بود. که بعدش Ellie با حالتی لبخند به لب میگه چیزی شده؟

مسعود فکر کنم منتظر بود یه اتفاقی مثل اتفاقی که در پایان نسخه ی 1 افتاد اینجا هم بیفته : دی

golmohammadi
05-02-2011, 19:48
سلام
من اینجا گیر کردم
این عکسشه

این مال اولای بازی هست
که تازه اون جلیقه رو میپوشه
وقتی قول رو میکشم یه کارت میده ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کنم

کمک کنید :31:
آخرش نفهمیدیم اینجا گیر کردی یا نا
اخه میگی غول را کشتی
پس مشکل چیه ؟
این کارتها هم برای فروش هست
کارتها و چیزهایی که از غولها میاد بیرون معمولا لذیذ هستند چون با قیمت بالاتری فروش میرند :11:

Atayr
05-02-2011, 20:09
من رسيدم غولش بايد چيکارش کنم که بميره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M A X I M U M
05-02-2011, 20:18
دستاشو بزن و فرار کن همینطور ادامه بده

pedram_sad
05-02-2011, 20:25
بچه ها يه سوال فوق تكراري نزنين منوها .نسخه ٣٦٠ دي ويدي شماره ٢رو چطور نصب كنم اخه مثل فروزا تو منوهاش نصب ديسك دوم نداره
لازم نيست از تو خود بازي نصب كني
برو تو dashboard مثل همون dvd اول اين رو هم install بزن

golmohammadi
05-02-2011, 21:06
من رسيدم غولش بايد چيکارش کنم که بميره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید دقت کنی هر کدوم تو قسمتهایی از بدن مخصوصا دست مانند اینا قسمتهای زرد رنگی داره
اینا را باید بزنی
میتونی از اون آهسته کن استفاده کنی و خشابها را خالی کنی روش
اینطوری راحت میمیره

Layken
05-02-2011, 21:35
هارد کور هم تمومید...باس اخرش اعصابمو با اون جونورهای کوچولو خراب کرد که کشتمش..
تنوع لباس حال نداد....

از اونجایی که ایزیک دچار حملات خفنی میشد خودش هم نمی دونست چی کارمیکنه.
دیگه تابلو هستش به دیالوگهاش توجه کنیم تا اون لحظه ای که میره و diana رو میبینه کلا ایزیک نمی دونه اوضاع از چه قرار هستش..حتی یه جایی با دیانا درگیر میشه و ارتباط رو دیانا قطع می کنه که ایزیک عذر خواهی میکنه و میگه که باشه بهت اعتماد دارم این یعنی چی..؟ مگه چقدر ایزیک بود هی میگفت تو کی هستی..؟ تا 3 چاپتر همینطوری میگفت ه اخرش هم دیانا لتو پاره شد خیلی هم یه جورایی بیهود لتو پاره شد و از اون همه تیراندازی یه گلوله هم به ایزیک نخورد ...جالبه...عوض این که پشیمون بشه باز به استر اطمینان کرد که اون زد چشو چال دختر مردم رو دراورد ....
حالا میگید چرا خب ادم اطمینان میکنه خب این معنی این رو میده که ایزیک نمی دونسته کجاست و رویدادها از چه قراره...و ما این بار اومده بودیم که با این اوضاع مبارزه کنیم نه این که خاطرات دوران DS1 رو مرور کنیم.

مسعود انقدر رفتی تو کف بازی ساده ترین قسمتو نفهمیدی..:31:

offlineinternet
05-02-2011, 22:10
آخرش نفهمیدیم اینجا گیر کردی یا نا
اخه میگی غول را کشتی
پس مشکل چیه ؟
این کارتها هم برای فروش هست
کارتها و چیزهایی که از غولها میاد بیرون معمولا لذیذ هستند چون با قیمت بالاتری فروش میرند :11:

چی میگی تو :31:

غول که کاری نداره
من این درو نمیدونم باید چیکار کنم
اینم عکسش

marmolak kocholo
05-02-2011, 22:15

غول که کاری نداره
اینم عکسش

اییییی بابا ! این که کاری نداره !!! F رو بزن رو اون علامت آهن ربا بکش این طرف اون طرف !!!!

hosseincode2008
05-02-2011, 22:32
Dead Space 1 - چپتر اول - تازه وارد ها قسمت اول

در حال به روز رسانی...

یو اس جی کلیون در راه ایجس سیستم

اعضای اصلی ماموریت

آیزک کلارک - مهندس و متخصص سیستمهای کشتی فضایی
کندرا دنیلز - متخصص کامپیوتر
زک هموند - مامور ارشد امنیتی

هدف اول: پیدا کردن کشتی فضایی مخصوص حفاری، یو اس جی ایشیمورا
هدف دوم: عیب یابی و تعمیر وسایل ارتباطی ایشیمورا

زمان رسیدن به هدف: 3 دقیقه

( تصویر از پیغام ویدیویی نیکول شروع میشود )
نیکول: آیزک، منم. کاش میتونستم باهات صحبت کنم. متاسفم. در مورد همه چیز متاسفم. کاش میتونستم با یکی صحبت کنم. همه چی اینجا داره نابود میشه. نمیتونم باور کنم اون چیزی که داره اتفاق میوفته رو... خیلی عجیبه... یه چیز کوچیک...
( ویدیولاگ قطع میشود، تصویر به عقب کشیده میشود و محوطه اصلی کلیون را میبینیم )
کندرا ( به آیزک): چند بار تاحالا اونو پیغام ویدیویی رو دیدی؟ حتما خیلی دوسش داری. نگران نباش، تقریبا رسیدیم. میتونی وقتی اونجا رسیدیم پیداش کنی. اینطور که به نظر میاد شما دو تا کلی کار با هم دارین!
هموند: خیلی خب، تقریبا رسیدیم.
کندرا: همه ی این مشکلات از اون تیکه سنگ بلند میشه.
هموند: معدن کاری تو فضا یه تجارت پردرآمده خانم دنیلز. طبق گزارشات مسئول معدن ایجس 7 یه معدن طلاست، کبالت، سیلیکون، اسمیوم... خب حالا اون کجاست؟ اوناهاش. داریم میبینیمش.
کندرا: پس ایشیمورا که میگفتن اینه؟ جالبه.
هموند: یو اس جی ایشیمورا. بزرگترین معدنکاو تو سبک خودش. اینطور که به نظر میرسه اونا همین الانم کارشون رو انجام دادن.
کندرا: چرا همه جاش تاریکه؟ هیچ روشنایی توش دیده نمیشه.
هموند: سرجوخه، مارو نزدیک تر ببر و باهاشون ارتباط برقرار کن. از میدان شهاب سنگها دور بمون. ما اومدیم سفینه اونا رو تعمیر کنیم نه اینکه شهاب سنگها رو بچینیم کنار هم!
سرجوخه چن: یو اس جی ایشیمورا، تیم اورژانسی پشتیبانی یو اس جی کلیون به پیغام خطر شما پاسخ میده. ایشیمورا جواب بدین.
کندرا: اگه فکر میکنی قدرتشون ضعیفه باید سیگنال رو تقویت کنی.
هموند: خودم میدونم. سیگنال رو تقویت کن. بیشتر.
کندرا: تا حالا ندیده بودم تو یکی از این سفینه ها وسایل ارتباطی قطع شده باشن. فکر میکنی از بین هزار نفری که تو سفینه هستن کسی جواب مارو میده؟
( از ایشیمورا پیغام نا مفهمومی به کلیون فرستاده میشود )
سرجوخه کلیون: اون دیگه چی بود؟
کندرا: همونطوری که فکر میکردم وسایلشون ارتباطیشون خرابه. به نظر میاد تو مبدلشون مشکل دارن. شما مارو ببرید پایین تا من و آیزک درستش کنیم. فوقش تو 48 ساعت.
هموند: خوبه، صدای خانم رو شنیدید. ما رو ببرید ایشیمورا تا ببینیم چی رو میخوان درست کنن.
سرجوخه جانستون: بازوهای جاذبه آمادند. سیستم پارکینگ خودکار در حال شروع...
( یو اس جی کلیون دچار برخورد شدید و ناگهانی میشود )
سرجوخه چن: چی شده؟
سرجوخه جانستون: قربان! سیستم اتوماتیک برخورد-
هموند: سیستم برخورد اتوماتیک چی؟
سرجوخه چن: ما از مسیرمون خارج شدیم. داریم با ایشیمورا برخورد میکنیم!
هموند: سپرها رو فعال کنید! سیستم پارکینگ اتوماتیک اونا آسیب دیده! همین الان به دستی تغییرش بدین.
کندرا: میخوای توی میدان مغناطیسی این کارو بکنی؟ دیوونه شدی؟ کنسلش کن.
هموند: نه! میتونیم اینطوری فرود بیایم. سرجوخه بهت دستور میدم...
سرجوخه چن: اوه! میدان خیلی قویه!
( صفحه سفید میشود، صداهای برخورد به گوش میرسد و همه چیز سیاه میشود . نور کم کم ظاهر میشود و سیستمهای کلیون که به سختی و با آسیب فرود آمد دوباره روشن میشوند. سپرها دوباره جمع میشوند )
هموند: همه حالشون خوبه؟
کندرا: چی؟ پیش خودت چی فکر کردی؟ میخواستی هممون رو به کشتن بدی؟
هموند: من فقط شما رو نجات دادم خانم دنیلز! اگه ما با اون فاصله و سرعت کنسل میکردیم، درست میرفتیم توی ایشیمورا. حالا پیاده شید و به کارتون برگردید. سرجوخه گزارش بده!
( آیزک کلاه لباس مخصوص خود را رو سرش میگذارد )
سرجوخه چن: من هیچ دریافتی ندارم و تقریبا ارتباطمون قطع شده. درست کردنش زمان میبره.
هموند: خوبه، بیاید چند نفر رو از قسمت پرواز ایشیمورا واسه کمک بیاریم.
( کندرا رو به آیزک میکند )
کندرا: آیزک یکم صبر کن. دارم سیستم RIG لباس همه رو با ایشیمورا هماهنگ میکنم. خوبه، تموم شد . سلامتی همه رو تا ته پر کردم!
( آیزک اعضای کلیون را میبیند که وارد ایشیمورا میشوند و دوربین 180 درجه میچرخد و لباس RIG آیزک را میبینیم )
کندرا: تو نیروی تقویت کننده رو از دست ندادی. تو خودشو به کل نابود کردی! باور نکردنیه.
هموند: فکر کنم همه جا برق قطع شده. آیزک بیا اینجا و درو باز کن.
کندرا: به نظر میاد همه خیلی عجله داشتن.
هموند: باید اینجا گزارش جزئیات حفاظتی باشه.
کندرا: خوب اینجا که چیزی نیست. اینجا اصلا کسی نیست. هیچ فعالیتی نمیبینم.
هموند: اون میزفرمان حفاظتی هنوز کار میکنه. آیزک، برو اونجا و ببین چی پیدا میکنی. کندرا تو آسانسور رو درست کن.
کندرا: برق قطع شده. من نمیتونم.
هموند: پس اون برق لعنتی رو از یه راه دیگه برگردون... ببینید، اگه ما هممون همکاری کنیم، میتونیم زودتر بفهمیم چی شده. آیزک برو دنبال اون میزفرمان.
( بعد از اینکه آیزک میز فرمان را فعال میکند )
جانستون: اوه، اوضاع خیلی خوب به نظر نمیاد. خیلی آسیب دیده.
هموند: سیستم مترو غیرفعاله. اینطوری جابه جا شدن تو ایشیمورا خیلی سخت میشه. به نظر هوا دوباره جریان پیدا میکنه. این یه شروعه!
( قرنطینه اتاقی که هموند، کندرا و دو سرجوخه هستند شروع میشود و آیزک خارج از این اتاق آنها را میبیند )
کندرا: اون دیگه کدوم خری بود؟
هموند: حتما قرنطینه اتوماتیک وقتی سیستم فیلترینگ دوباره روشن شد فعال شده. همه آروم باشید...
کندرا: اون چی بود؟ صداشو شنیدی؟!
هموند: مطمئن نیستم...
( یه چیزی از سقف در پشت سرجوخه جانستون فرود میاد )
جانستون: اون چی بود؟
کندرا: نمیدونم! یه چیزی با ما تو اتاقه!
( موجود جهش یافته از پشت جانستون رو تکه تکه میکنه )
هموند: یا عیسی مسیح! شلیک کنید! شلیک کنید!
هموند: کندرا! برق رو برگردون!
( یه موجود دیگه اینبار پشت سرجوخه چن میپرد )
هموند: کندرا...!
کندرا: بیا... بیا.. درستش کردم!
( هموند و کندرا از اتاق فرار میکنند )
هموند: آیزک، از این جهنم فرار کن!
کندرا: در باز شد، فرار کن!
کندار ( از پیغام صوتی ): بدو آیزک! از این جهنم فرار کن!
( آیزک اسلحه را برمیدارد )
صدای ناشناس: کسی اونجا هست؟ سلام؟
( وقتی آیزک در را باز میکند یکی از موجودات جهش یافته مرد ناشناس را تکه تکه میکند و آیزک او را میکشد )
پیغام صوتی باقی مانده از اعضای قبلی ایشیمورا - 1
بنسون: من بنسونم. همه گوش بدین. اونا از دریچه ها استفاده میکنن! اینطوری تو قسمت های مختلف ایشیمورا حرکت میکنن! از دریچه ها دور باشید...
یکی از افراد گروه: مواظب باش!
بنسون: برید عقب! برید عقب!
( صدای نکرومورف یا همان موجودات جهش یافته شنیده میشود. بنسون و اعضای گروهش فریاد میزنند )
پایان پیغام صوتی - 1
کندرا ( از پیغام ویدیویی): آیزک؟ آیزک! خدا، باور نمیکنم که موفق شدی!
هموند: آیزک، تو راهمون با چند تا دیگه از اون موجودات برخورد کردیم. حال تو خوبه؟
کندرا: منظورت از اون موجودات چیه؟ اونا دیگه از کدوم جهنمی اومده بودن؟ اونا اعضای ایشیمورا بودن؟!
هموند: صداتو بیار پایین! هر چی که هستن، طرف ما نیستن! نصف راه های ایشمورا به خاطر قرنطینه بسته شدن. حالا باید به طرف پل بریم، اما اول، اول باید سیستم مترو رو تعمیر کنیم.
کندرا: تو دیوونه ای هموند. میخوای هممون رو به کشتن بدی؟
هموند: اگه به حرفام گوش کنی، تو رو زنده از اینجا بیرون میبرم. حالا ببینیم کجای سیستم مترو خرابه.
کندرا: صفحه اطلاعات سوخته اما احتمالا یدونه یدکی باید تو پشتیبانی باشه. یدونه واگن خراب دیگه هم تو تونل ها هست که باید تعمیر بشه. لعنتی، همه ی اینا اونطرفه، ما نمیتونیم بهش دسترسی داشته باشیم.
هموند: ما نمیتونیم ولی تو میتونی. آیزک اگه بتونی به طرف پل بری، من میتونم به فایل های شخصی دسترسی داشته باشم. تو به ما کمک میکنی سیستم مترو رو درست کنیم، منم کمکت میکنم به نیکول برسی.

پایان قسمت اول چپتر 1

چون داستان نسخه 1 هست و اینجا تاپیک نسخه 2 نیازی نمیبینم تو اسپویلر بذارم.

golmohammadi
05-02-2011, 22:43

غول که کاری نداره
اینم عکسش

ای بابا فکر نمیکردم اماتور باشی تا این حد
اهاف فهمیدم
حتما نسخه قبلی را بازی نکردی
با این حساب چند تا جای دیگه هم گیر خواهی کرد :31:

offlineinternet
05-02-2011, 22:50
اییییی بابا ! این که کاری نداره !!! F رو بزن رو اون علامت آهن ربا بکش این طرف اون طرف !!!!

ایووووووووووووووول:31:

یه چیز بدتر الان هر رمزی میذارم بعد از ۱۵ دقیقه میپره از بازی بیرون
چیراااااااااااااااااااااا :31:

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------

آهان یه چیز دیگه قضیه این کرک بازیا چیه :31:
از ما اصلا کرک نداشت همینجوری رفت تو بازی

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

ای بابا فکر نمیکردم اماتور باشی تا این حد
اهاف فهمیدم
حتما نسخه قبلی را بازی نکردی
با این حساب چند تا جای دیگه هم گیر خواهی کرد :31:

آره نسخه قبلی رو بازی نکردم
اگه میارزه برم بازی کنم
البته آماتور هم نیستم :31:

marmolak kocholo
05-02-2011, 22:52
ایووووووووووووووول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه چیز بدتر الان هر رمزی میذارم بعد از ۱۵ دقیقه میپره از بازی بیرون
چیراااااااااااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------

آهان یه چیز دیگه قضیه این کرک بازیا چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ما اصلا کرک نداشت همینجوری رفت تو بازی

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

اگه میارزه برم بازی کنم
البته آماتور هم نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورت چیه از "هر رمزی می زارم بعد از 15 دقیقه میپره از بازی بیرون" !؟

----------

شما به احتمال زیاد وقتی به چپتر 7 برسی از بازی میای بیرون و بازی کرش می کنه
باید آخرین کرک یا همون کرک فیکس رو نصب کنی( تو پست اول تاپیک مشکلات نصب و اجرا )
برای منم بازی با کرک نصب شد...

---------
به نظر من حتما نسخه ی یک رو بگیر و بازی کن، ضرر نمی کنی

MILIN3M
05-02-2011, 23:44
لازم نيست از تو خود بازي نصب كني
برو تو dashboard مثل همون dvd اول اين رو هم install بزن
سلام
ببین دیسک 1 نصب میشه دیسکه دوم موقع 25 درصد اررور میده و نمیشه نصبش کرد
به نظرت ممکنه موقع بازی وقتی وارد اون چپتری شدم که احتیاج به گذاشتن دیسک دوم باشه اونجاها بازی گیر کنه؟؟

B.3.S.T
05-02-2011, 23:52
اگه میارزه برم بازی کنم
حتمآ بهت توصیه می کنم شماره یکش رو بازی کنی...و الی از داستانش چیزی سر در نمیاری(بیشتر ترس بازی تو شماره یک بهت وارد میشه)

منظورت چیه از "هر رمزی می زارم بعد از 15 دقیقه میپره از بازی بیرون" !؟
فکر کنم منظورش ترینر باشه!:31:
الان اخه ترینر درست حصابی هم نمیاد واسه بازی چون هنوز تازه اومده(البته ترینر تو ds کلآ معنی نداره چون وقتی قرار باشه نصف بشی از وسط دیگه ترینر تاثیری نداره!: دی)

hamedchtsz
06-02-2011, 00:02
بچه ها این سایت رو ببینید حتما خیلی جالبه، واکنش چند تا زن نسبتا مسن به صحنه هایی از بازی هستش:
yourmomhatesthis.com

779
06-02-2011, 01:13
دوستان یک بحث هایی اینجا میکنن که آدم بهشون شک میکنه... یکی که کنترلر بازی رو بلد نیست میاد میگه چیکار کنم ما باید بهش حتمی بگیم که دکمه ی B رو بزن راهو بهت نشون میده... بعضی ها هم که هم یک در باز نمیشه به جایه 1 دقیقه فکر کردن میان P30 ... ماشالله 90% تاپیکم شده چیت و ترینر...
بعد وحید بگو تاپیک کنسول بده... حداقل نوب بازی نیست توش :دی
اگه لطف کنین که هرکسی یکم فکر کنه به جانه خودم ضرری نمی بینین. در ضمن بحث دانلود بازی رو هم اگه بشه تویه همون تاپیک مشکلات دنبال بشه ممنون می شیم.
اصلا فکر نمیکردم سطح تاپیک اینقدر پایین بیاد... ( تو فروم هایه خارجی دارن بحث داستان DS3 و لوگ هایه بازی رو میکنن اینجا ما داریم بحثه کشیدن یک میله به پایین و ترینر و راه و در باز نمیشه و .. میکنیم !! )

offlineinternet
06-02-2011, 06:50
دوستان یک بحث هایی اینجا میکنن که آدم بهشون شک میکنه... یکی که کنترلر بازی رو بلد نیست میاد میگه چیکار کنم ما باید بهش حتمی بگیم که دکمه ی B رو بزن راهو بهت نشون میده... بعضی ها هم که هم یک در باز نمیشه به جایه 1 دقیقه فکر کردن میان P30 ... ماشالله 90% تاپیکم شده چیت و ترینر...
بعد وحید بگو تاپیک کنسول بده... حداقل نوب بازی نیست توش :دی
اگه لطف کنین که هرکسی یکم فکر کنه به جانه خودم ضرری نمی بینین. در ضمن بحث دانلود بازی رو هم اگه بشه تویه همون تاپیک مشکلات دنبال بشه ممنون می شیم.
اصلا فکر نمیکردم سطح تاپیک اینقدر پایین بیاد... ( تو فروم هایه خارجی دارن بحث داستان DS3 و لوگ هایه بازی رو میکنن اینجا ما داریم بحثه کشیدن یک میله به پایین و ترینر و راه و در باز نمیشه و .. میکنیم !! )

بابا ایول به شما حرفه ای
خوب چه انتظاری داری وقتی من نمیدونم مثلا دکمه ای مثل b اون کار رو میکنه {تقصیر از سازنده بازیه که آموزش نمیده اول بازی :31:}

راستی ds3 کی میاد ؟:31:

779
06-02-2011, 10:48
عزیز اصولا هر بازی ای که شروع میکنین اولین چیزی که باید برین دنبالش Contoller بازی هست و اولین کاری که باید بکنین برین دکمه هایه بازی رو یاد بگیرین!! خیلی از بازی ها Tuturial ندارند مخصوصا نسخه هایه 2وم...

hamedchtsz
06-02-2011, 11:07
عزیز اصولا هر بازی ای که شروع میکنین اولین چیزی که باید برین دنبالش Contoller بازی هست و اولین کاری که باید بکنین برین دکمه هایه بازی رو یاد بگیرین!! خیلی از بازی ها Tuturial ندارند مخصوصا نسخه هایه 2وم...

البته یه چیزی بگم وقتی یه زامبی میگیردت رو صفحه می نویسه دکمه E رو بزن اما در مورد زامبی اول بازی این دکمه E خارج از کادره یعنی در زاویه ای که بازی دوربین رو قرار می ده (بعد از اینکه زامبی پرید رو سرت) اون نماد دکمه E رو نمی بینی و باید دوربین رو بچرخونی تا ببینیش...(این یه اشکال کوچیکه)
در مورد کاربرد بقیه دکمه ها هم تو طول بازی بهت توضیح می ده مثلا کاری که الان دکمه B انجام می ده قبلا با دکمه Ctrl انجام می شد پس ربطی به بازی قبلی نداره

golmohammadi
06-02-2011, 11:26
بابا ایول به شما حرفه ای
خوب چه انتظاری داری وقتی من نمیدونم مثلا دکمه ای مثل b اون کار رو میکنه {تقصیر از سازنده بازیه که آموزش نمیده اول بازی :31:}

راستی ds3 کی میاد ؟:31:
نخیرم
اتفاقا اوایل بازی اینا را آموزش میده
چون من خودم هم نمیدونستم b اینکارو میکنه
در قبلی هم فکر کنم کنترل بود که دوتمون گفتند
البته بعد از سالها ادم ممکنه دکمه ها را فراموش کنه
به ه حال اموزش را خودش میده
بهونه قبول نیست :27:

pedram_sad
06-02-2011, 12:07
سلام
ببین دیسک 1 نصب میشه دیسکه دوم موقع 25 درصد اررور میده و نمیشه نصبش کرد
به نظرت ممکنه موقع بازی وقتی وارد اون چپتری شدم که احتیاج به گذاشتن دیسک دوم باشه اونجاها بازی گیر کنه؟؟
بله
dvd دوم بازيت خرابه مشكل داره
به اون قسمتي كه تو درصد 25 در حال نصبش بود برسه error ميده قفل ميكنه
اين قضيه دقيقا براي castlevania كه خريده بودم پيش اومد dvd دومش مشكل داشت سر 45 درصد اررور ميداد موقع نصب

bayern
06-02-2011, 12:58
سلام
عجب بازی باحالیه
چیزی از قسمت اولش کم نداره.همه چیزش عالیه
فقط کاشکی اسلحه هاش یه نموره قوی تربودن.

hosseincode2008
06-02-2011, 13:12
اول قسمت اول چپتر 1 را بخوانید:

Dead Space 1 - چپتر اول - تازه واردها قسمت دوم

کندرا: به نظر میاد اون دره خرابه، آیزک. از استاتیست استفاده کن تا درو آهسته کنی.
( بعد از رسید آیزک به بخش تعمیر مترو )
کندرا (از پیغام صوتی): از استاتیس کمک بگیر تا بتونی اون دو بازو رو بیاری سر جاشون.
پیغام صوتی باقی مانده از اعضای قبلی ایشیمورا
بنسون: بنسون، مهندس مترو صحبت میکنه. فکر کنم فهمیدیم! اسمیت یکیشونو کشت! گوش کن، اینکه به بدنشون شلیک کنی رو فراموش کن، تو باید اعضای بدنشونو قطع کنی. یه چیز تیز بردار و تیکه تیکه شون کن!
پایان پیغام صوتی
( بعد از تعمیر مترو )
کندرا ( از پیغام ویدیویی): آیزک، درستش کردی! اون واگن کل سیستم مترو رو مختل کرده بود. اگه بتونی کامپیوتر رو دوباره آنلاین کنی، میتونی مترو رو از اتاق کنترل به حرکت در بیاری. هرچه سریع تر بهتر... دارم صدایی اون دور و ور میشنوم...
کندرا (از پیغام صوتی): آیزک، دارم سیستم های امنیتی رو -- میکنم، یکمی کار داره، اما فعلا تونستم در اتاق پشتیبانی رو باز کنم. اون صفحه اطلاعات باید یه جایی تو اونجاها باشه.
( آیزک وارد آسانسور میشود )
کندرا (از پیغام صوتی): آیزک، منم کندرا. به نظر میاد در انبار بسته باشه. حتما یه کلیدی چیزی تو اتاق پشتیبانی باید باشه.
( بعد از پیدا کردن کلید و صفحه اطلاعات )
کندرا (از پیغام ویدیویی): خودشه آیزک! اون صفحه اطلاعات رو به اتاق کنترل مترو ببر و بذار سر جاش. اینطوری حتما سیستم مترو آنلاین میشه.
( سیستم مترو درست میشه و بلندگو میگه که قرنطینه تموم شد )
هموند (از پیغام ویدیویی): خوبه، ما تو مترو هستم و داریم به سمت پل میریم. کارت عالی بود!
کندرا: عجیبه... قرنطینه همینطوری یهو قطع شد...
هموند: هر چیزی که تو بخش پرواز بود حتما اونجا رو ترک کرده. شانس اوردیم. آیزک برو به طرف کلیون و اونو برای برگشت آماده کن. ما هم ببینیم از تو پل چی پیدا میکنیم و بعدا بهت تو کلیون ملحق میشیم.
کندرا: اگه تا اون موقع زنده بمونیم. تو از حد خودت داری خارج میشی هموند. این کار خودکشیه! ما حتما اونجا میمیریم.
هموند: نداشتن اطمینان به من کاملا تو وجودت موج میزنه خانم دنیلز، اما من یه ماموریتی بر عهده دارم که باید تمومش کنم و این کارایی که الان میکنم دقیقا همون کاره. با تو یا بی تو. همدیگرو درک میکنیم؟
کندرا: فقط مارو زنده از اینجا بیرون ببر.
( وقتی آیزک به بخش پرواز برمیگرده )
هموند (از پیغام صوتی): آیزک، ما به پل رسیدیم. اینجا یه جهنمیه واسه خودش. هیچ کس زنده نمونده. ما داریم سعی میکنیم به اتاق فرمان برسیم. برامون دعا کن.
( وقتی آیزک عیب یاب کلیون رو فعال میکنه با پیغام خطر سفینه مواجه میشه و باید سریع تر از سفینه بیاد بیرون چون کلیون چند لحظه بعد سقوط میکنه )
هموند (از پیغام ویدیویی): اون پایین داره چه اتفاقی میوفته؟ کلیون چی شد؟
کندرا: ما میخواستیم با اون برگردیم خونمون... اون تنها راه فرار از ایشیمورا بود...
هموند: کندرا...
کندرا: نه هموند! این همه چیزو عوض میکنه!
هموند: فقط اجازه بده فکر کنم! میتونی به کامپیوتر فرمان دسترسی داشته باشی؟
کندرا: شرایط اصلا خوب نیست. کاپیتان بنیامین ماتیوس. محل...بخش پزشکی. وضعیت... مرده.
هموند: چی؟ آخه چطوری؟
کندرا: نمیتونم به این اطلاعات وارد بشم. برو پیش کاپیتان و لباس RIG اون رو پیدا کن. با کدهای دسترسی اون، میتونم این کامپیوتر رو بیشتر -- کنم و اطلاعات بیشتری به دست بیارم.
هموند: لعنتی! آیزک، من مترو رو برمیگردونم جایی که تو هستی. برو به بخش پزشکی و اون RIG رو هر چه سریعتر پیدا کن.
کندرا: اون چی بود؟
هموند: لعنتی! بیا... بیا بریم.

پایان چپتر اول

hadishi
06-02-2011, 17:51
:31:دوستان من در این قسمت بازی گیر کردم باید چه کرد

Vahid67
06-02-2011, 17:56
من امروز بازی رو با حجم 4.8 گیگ دانلود کردم خیلی خوفه:18:!!!!!!!!!!! فقط اولش زبانش روسی بود که یه آموزش توی همون سایت بود زدم انگلیسی شد :31:

بچه هایی که میخوان بازی رو با لینک مستقیم دانلود کنن می تونن برن اینجا

hamedchtsz
06-02-2011, 18:26
:31:دوستان من در این قسمت بازی گیر کردم باید چه کرد

یه باطری هایی هست (مثل باطری لپ تاپ) به شکل یه جعبه هست که روش نوار های آبی روشن داره، که اگه این نوار ها قرمز باشن یعنی باطری خرابه. از اونجا که آسانسور با باطری کار می کنه، یه سوراخ به عنوان جای باطری نزدیک در آسانسور هست. باید ازو اطراف یه باطری پیدا کنی، با دکمه ی F برش داری به بذاری تو جای باطری تا آسانسور راه بیوفته (کلا یه کار الکی تو شماره قبل هم بود واسه اینکه یه نفسی بخوری وسط بازی)
اینم عکس:

779
06-02-2011, 19:24
البته یه چیزی بگم وقتی یه زامبی میگیردت رو صفحه می نویسه دکمه E رو بزن اما در مورد زامبی اول بازی این دکمه E خارج از کادره یعنی در زاویه ای که بازی دوربین رو قرار می ده (بعد از اینکه زامبی پرید رو سرت) اون نماد دکمه E رو نمی بینی و باید دوربین رو بچرخونی تا ببینیش...(این یه اشکال کوچیکه)
در مورد کاربرد بقیه دکمه ها هم تو طول بازی بهت توضیح می ده مثلا کاری که الان دکمه B انجام می ده قبلا با دکمه Ctrl انجام می شد پس ربطی به بازی قبلی نداره

اولا این موجودات اسمشون زامبی نیستند و نکرومورف هستند! ( نمیدونم مد شده به هر موجودی دیگه میگن زامبی!! )
دوما برا باره دوم دارم میگم که بازیکن به خودش زحمت 2 دقیقه بازی کردن رو نمیده! خوب اگه دکمه دیده نمیشه یک بار میمیری باره دوم که میتونی پیدا کنی که!! ( اولین بار که نیست دوستان دارن بازی میکنن! )
سوما نسخه ی قبلی هم با B نشون میداد چرا الکی حرف میزنین؟ ( 2همین 2 هفته پیش بازی رو تموم کردم دوباره ها! )

hosseincode2008
06-02-2011, 19:40
Dead Space 1 - چپتر دوم - مراقبت های ویژه

زن ناشناس ( با چشمان بسته شده در حالی که فکر میکنه جنازه تیکه تیکه کناریش مک کوی هست ): ششش، ششششش، مک کوی همه چیز رو به راهه... اون اینجاست... دیگه لازم نیست بترسی... میدونستم که میای آیزک... همونطوری که بهم قول داده بودی... من، من اینو برای تو نگه داشتم... حالا میتونم برم؟ مک کوی میخواد... منو ببره به سفینه...
( آیزک کینسیس را از این زن میگیرد و زن آخرین نفسش را میکشد و تمام میکند )
کین: تو رو خدا بگین اینجا داره چه اتفاقی میوفته؟
بنیامین متیوس: من فکر میکنم دقیقا نکته همینجاست دکتر. این کار خداست.
کین: مطمئن نیستم... باید اینطوری فرض کنیم که مشکلات این سیاره یه جورایی به The Maker مربوط میشه.
متیوس: تو میتونی هر چی میخوای فرض کنی. من این کارو نمیکنم. The Maker شگفت انگیز و مقدسه، تو- تو اینو میدونی.
کین: خدا کارهای عجیبی میکنه.
متیوس: به هر حال، ما فردا The Maker رو میاریم تو سفینه. تو میتونی در هر موردی که میخوای اونو بررسی کنی. چرا اینقدر نگرانی؟
کین: نگران؟ کاپیتان، مردم دارن اونجا میمیرن. دارن همدیگرو میکشن. این دیوونگی همون دگرگونی هست که Unitology بهمون یاد داده؟
متیوس: دکتر... کین ترنس... همیشه وقتی شرایط بغرنج میشه ریسک کار هم بالا میره. اینجا هم همینطوره. اون میتونه همه چیزو تغییر بده.
کین: این همون چیزیه که منو نگران میکنه.
پایان پیغام صوتی
هموند( از پیغام ویدیویی): آیزک؟ هنوز اونجایی؟ بهمون حمله کردن! کندرا رفته! اون همونجا بود، سرمو که برگردوندم... اوه باورم نمیشه از دستش دادم. ما هنوزم میتونیم کارمون رو تموم کنیم. کدهای لباس RIG کاپیتان متیوس رو برام بیار تا بعدش نیکول رو پیدا کنیم. اینطور که به نظر میاد اعضای قبلی سفینه در اتاق اورژانس رو بستن. تو باید اونو بترکونی تا بتونی به اونجا بری. از انبار پزشکی چند تا سیم جوشکاری پیدا کن بعدش از قسمت جاذبه صفر برو تا چاشنی ها رو پیدا کنی. باید پایین راهرو باشه. ای خدا... وسایل ارتباطی تو این سفینه به درد نخوره دیگه...
پیغام متنی باقی مانده از اعضای قبلی ایشیمورا
یادداشت شخصی کین، مامور ارشد دانشمندان: پیغام های ویدیویی دریافت شده از سیاره کیفیت مطلوبی ندران، اما اون شیء به نظر میاد همون The Maker اصلی باشه، اولین میکر تو تاریخ 200 ساله یونیتولوژی. خیلی مشتاقم اونو تو سفینه بیارم تا بتونم همه چیزشو بررسی کنم.
پتانسیل اینجا خیلی بالاست. درسته که من دهه ها بوده این روز رو آرزو میکردم ولی نه فقط شخصا برای من پتانسیل بالاست، بلکه برای بشریت، و مخصوصا کلیسای یونیتولوژی.
میکر میتونه شروع کننده ی یه عصر جدید برای بشریت باشه، و من نقش خودمو تو برآورده کردن این رویا بازی خواهم کرد. من میدونم که کلیسا خیلی خوشحال خواهد شد، اما این خوشحالی در حقیقت از طرف کل بشریت خواهد بود . اون موقع ما رو ستایش خواهند کرد.
پایان پیغام متنی
( بعد از رسیدن آیزک به آزمایشگاه بچه )
مرد ناشناس: بیا بیا، منو بیار بیرون! نههههههههههههه...
( مخ مرد ناشناس روی شیشه پخش میشود و چند قدم جلوتر آیزک سیم جوشکاری را پیدا میکند )
هموند: خوبه، اون سیم جوشکاری که پیدا کردی میتونه اون درو ذوب کنه، از چاشنی استفاده کن تا بتونی آتیشش بزنی. خداکنه بتونم این موقعیت رو حفظ کنم، دارم صدای یه حیوون بزرگی رو میشنوم.
مرسر: بالاخره تونستم یورگنس رو متقاعد کنم که اون پیغام ویدیویی مربوط به سیاره رو نشونم بده. اونی که من دیدم خیلی باشکوه بود. نفس گیر. باید در موردش بیشتر بدونم. دانشمندا باید راز و رمز اونو کشف کنن . باید رو یکی از اینها تحقیق کنم... یکی از این... نکرومورف ها. همونطوری که کین اونا رو با این اسم صدا میزنه.
پایان پیغام صوتی
( بعد از پیدا کردن چاشنی )
هموند ( از پیغام صوتی ): عالیه، تو چاشنی رو پیدا کردی، اونا با سیم جوشکاری ترکیب کن تا بتونی اون درو بترکونی. لعنتی، دارم صداهای بیشتری از اونا میشنوم، دارن از دریچه ها حرکت میکنن. مراقب خودت باش آیزک!
مرسر: اون پایین یه چیزی پیدا کردی، درسته؟
کین: اره... یه چیزی پیدا کردیم.
مرسر: پس همه پیغام های متنی تا حالا درست بودن.
کین: در مورد اونا مطمئن نیستم. اون چیزی که من دیدم مقدس نبود.
مرسر: باید اینو با آغوش باز بپذیریم. ما اولین کسایی هستیم که این رو میبینیم.
کین: متیوس هیچ کس رو نمیذاره برن سیاره. اونجا تا چیزای بیشتری پیدا نکردیم قرنطینه هست.
مرسر: متیوس بره گم شه! اون و هر کس دیگه ای باید بدونن که این موضوع خیلی با ارزش تر از خودشون و کل این عملیات و حتی خود شرکت هست. این رستگاری ماست!
کین: صدای لعنتیت رو بیار پایین. مردم دارن اون پایین میمیرن.
مرسر: فقط اونایی میمیرن که بی ارزشن و ایمان ندارن. اما من ایمان دارم. تو چی ترنس؟ تو ایمان داری؟
پایان پیغام صوتی
پیغام متنی باقی مانده از اعضای قبلی ایشیمورا
دکتر وارویک، مامور ارشد روانشناسی: بیمار مورد نظر: هریس . هریس الان خوابه، بعد از یه مسکن خیلی قوی. اون بدون دارو نمیتونه بخوابه. خیلی ها دیگه بعد از 50 ساعت بیدار بودن نمیتونن دووم بیارم و خوابشون میبره. اما هریس اینطوری نیست.
اون چیزایی که هریس در مورد سیاره میگه خیلی عجیبه و به نظر میاد هذیان باشه. گناهی که اون مرتکب شده ثابت شدست، دو مامور اونو دیدن که چارلو رو گروگان گرفته و هم پرستار ایوانس رو کشته . هریس این کاراشو قبول داره. اما اصرار میکنه که هیچ جرمی نکرده و احساس گناه هم نمیکنه.
به نظر میاد این یه نوع رفتار ضدجامعه ای باشه ولی بقیه رفتارهاش این رو تایید نمیکنن . اون مهربان و دوستانه رفتار میکنه، میتونه به سوالات عادی پرسیده شده ازش پاسخ بده . اما وقتی در مورد قتل ازش سوال میکنی بدرفتار و ساکت میشه و رفتار جنون آمیز از خودش نشون میده. بعضی وقتا توهم میزنه و مثل سایر افرادی که از سیاره برگشتن میشه . هریس مدعی شده که برای این به دکتر حمله کرده چون" باید رویاها و اون افراد رو از بین میبرده" و پرستار رو کشته به این خاطر که " باید اونارو دور هم جمع میکرده" . اینا چه معنی میده هنوز متوجه نشدیم . یه مورد مشکوک...
پایان پیغام متنی
( بعد از منفجر کردن و عبور از در )
هموند ( از پیغام صوتی): خوبه، از در عبور کردی. از اینجا میتونی به دکتر متیوس برسی. یادت باشه، کدها تو بدن کاپیتان متیوسه.
پیغام ویدیویی باقی مانده از اعضای قبلی ایشیمورا
نیکول: من مامور ارشد پزشکی نیکول هستم و دارم این پیغام رو به سراسر سفینه میفرستم. ما کمک بیشتری نیاز داریم. ما منابع کافی برای رسیدگی به همه رو نداریم. هیچ کس نمیگه چه اتفاقی افتاده. این زخمها... ما برای رویارویی با این مسائل اماده نشده بودیم...
( در پس زمینه صدای فریاد درد میاد )
نیکول ( به پرستار کناریش ): خدا... اونو ببر رو میز... نگهش دار. پرستار! اونو رو میز نگهش دار! یا عیسی مسیح! پایان ضبط
پایان پیغام ویدیویی
هموند ( از پیغام صوتی): اون نیکول بود، درسته؟ از اینجا نمیتونم بگم که اون پیغام کی ضبط شده. مطمئنم نیکول یه جایی همینجاهاست.
ایلین: سلام؟ کسی صدامو میشنوه؟ اسم من ایلین فیسکه، من الان از خواب بیدار شدم و دیدم همه رفتن. من نمیدونم چی شده. چرا همشون اینجا رو ترک کردن؟ باید بگردم یکیو پیدا کنم. اگه این پیغام رو میشنوی، لطفا بیا دنبالم... دارم صدای کشیدن ناخن رو دیوارا رو میشنوم...
هریس: ارقققققق
ایلین: سلام؟؟؟ کی اونجاست؟ تو یه دکتری؟ چرا همه... یه لحظه صبر کن! من تو رو میشناسم. تو هریس هستی، اونی که از سیاره برگشته. تو اون پرستارو کشتی... کمک... یکی کمکم کنه... لطفا...
پایان پیغام صوتی
( بعد از برداشتن کدها از لباس RIG کاپیتان متیوس )
هموند ( از پیغام صوتی): کدها رو دریافت کردم، خیلی به کارمون اومد، ازت ممنونم. دارم سعی میکنم به فایل های کاپیتان متیوس دسترسی پیدا کنم. برو به مترو. اونجا دوباره باهات تماس میگیرم. باید بفهمم چه بلایی سر این سفینه اومده.
کین: پیغام علمی از ترنس کین؛ مشکلات مربوط به سیاره منو خیلی درگیر خودش کرده. شکی ندارم که اونا یه جورایی به کشف The Maker مربوط میشن، اما این ارتباط چیه هنوز نمیدونم. تقریبا 40 درصد کسایی که به سیاره رفتن دچار جنون شدن. نشانه های بارز این جنون افسردگی بیش از حد، بیخوابی و توهمه. همچنین خشونت و حتی قتل و به دنباش هذیان گویی هم مشاهده شده. مرسر میگه چند تا از اونها رو بیاریم برای مطالعه. ولاند، روانپزشکمون گفته که بررسی هاش بی نتیجه موندن. دو دل موندم که در این مورد به مرسر گوش بدم یا نه، اما به هر حال به مهارتهاش احتیاج دارم. ما راه حل میخوایم و این راه حال ها باید زودتر پیدا بشن .
پایان پیغام صوتی
هموند (ازپیغام ویدیویی): آیزک! یکی از اونا یه جوری یه راهی به اتاق کاپیتان پیدا کرده! من اونو گذاشتم تو اتاقک اضطراری فرار. اینطوری قفلها آزاد شدن... منم پیغام های سفینه رو پیدا کردم... هر چی که اینجا داره اتفاق میوفته، از اون سیاره ای اومده که اونو حفاری کردن. اول تو کل سیاره پخش شده، حالا هم رسیده به سفینه. آیزک، این از آلودگی نمیتونه باشه. این شاید بیگانه ها باشن! لعنتی! ما مشکلات بزرگتری پیدا کردیم. موتورهای سفینه غیر فعال شدن! هرچه سریع تر برو به اتاق مهندسی، منم اینجا میگردم ببینم مشکل چیه.

پایان چپتر دوم

offlineinternet
06-02-2011, 23:31
اولا این موجودات اسمشون زامبی نیستند و نکرومورف هستند! ( نمیدونم مد شده به هر موجودی دیگه میگن زامبی!! )
دوما برا باره دوم دارم میگم که بازیکن به خودش زحمت 2 دقیقه بازی کردن رو نمیده! خوب اگه دکمه دیده نمیشه یک بار میمیری باره دوم که میتونی پیدا کنی که!! ( اولین بار که نیست دوستان دارن بازی میکنن! )
سوما نسخه ی قبلی هم با B نشون میداد چرا الکی حرف میزنین؟ ( 2همین 2 هفته پیش بازی رو تموم کردم دوباره ها! )

اینقدر جوش نزن واست خوب نیست:31:

alex666
07-02-2011, 10:18
دوستان من اول بازی که باید فرار کنیم تا برسه به یه یارو که میگه از کومد وسایل بردار میرم ولی دیگه هیچ کاری نمیکنه وسایلم ور میدارم ولی بازم حرکت نمیکنه همش همونجا واساده

AC_POP
07-02-2011, 12:38
سلام.من فکر کنم به آخر بازی رسیدم.chapter 14 هستم . اون یارو کچله به هیولا تبدیل شده بود رو کشتم بعد isac رفت پیش دوس دخترش نشست و بغلش کرد و یهو رفت توی توهم . حالا اینجا هی دختر رو میزنم بعد این marker باز میشه و یه قلب بزرگ اونجا هست هرچقدر اون قلب رو شلیک میکنم نمی میره.این جن های کوتوله مشکی هم هی میان منو میزنن.چه راهی رو پیشنهاد میکنین ؟ الان 2 روزه همین جا گیر کردم :41:

hosseincode2008
07-02-2011, 13:03
برای شما Multi Language هست نسخه انگلیسیش فقط حدود 4 گیگه !

بله بازی که نصب بشه حجم زیادی رو اشغال میکنه :41:

شما فقط زبان روسی انگلیسی رو دانلود کریدی ولی اون همه زبونهاشو دانلود کرده:31:

چه خبره !!!!! 11 گیگ !!!!! :18:من 4 گیگی دانلود کردم مشکلی هم نداشت...:10:

بازی رو دانلود کردم اولش 11 گیگ بود از حالت زیپ درش آوردم شد 19 گیگ :18:
فقط میشه اظهار تاسف خورد . اینطوری پیش بره من داستان رو ادامه نمیدم :)
شما چطوری این تاپیک رو میبینید ولی تاپیک مربوطش رو که هر دوتا هم کنار همن رو نمیبینید ؟

Layken
07-02-2011, 16:31
دوستان من اول بازی که باید فرار کنیم تا برسه به یه یارو که میگه از کومد وسایل بردار میرم ولی دیگه هیچ کاری نمیکنه وسایلم ور میدارم ولی بازم حرکت نمیکنه همش همونجا واساده

منظورتون اینه که وایساده یا کلا راه رو پیدا نمیکنید برید..؟
اگه راهه که با فشار RS مسیر رو نشون میده

سلام.من فکر کنم به آخر بازی رسیدم.chapter 14 هستم . اون یارو کچله به هیولا تبدیل شده بود رو کشتم بعد isac رفت پیش دوس دخترش نشست و بغلش کرد و یهو رفت توی توهم . حالا اینجا هی دختر رو میزنم بعد این marker باز میشه و یه قلب بزرگ اونجا هست هرچقدر اون قلب رو شلیک میکنم نمی میره.این جن های کوتوله مشکی هم هی میان منو میزنن.چه راهی رو پیشنهاد میکنین ؟ الان 2 روزه همین جا گیر کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنها ارهش همینه که بزنی اون قلبه...فقط سریع باش با اسلحه های قوی کار کن.
همین.

alex666
07-02-2011, 19:27
منظورتون اینه که وایساده یا کلا راه رو پیدا نمیکنید برید..؟
اگه راهه که با فشار RS مسیر رو نشون میده

تنها ارهش همینه که بزنی اون قلبه...فقط سریع باش با اسلحه های قوی کار کن.
همین.

نه وایساده انگار باید کاره خاصی انجام بدم ولی نمیدونم چیه

pedram_sad
07-02-2011, 23:13
امروز عصري chapter 15 بازي رو تمام كردم و بازي تمام شد ( اخر همه :31:)
چند chapter اخر بازي واقعا عالي بود
چيزي كم نگذاشته بودن
گرافيك و lighting و محيط واقعا عالي كار شده بود
موسيقي و صدا گذاري هم تاثير خودش رو قشنگ گذاشت رو بازي
داستان هم كه جاي بحث باقي نگذاشت
خيلي پيشرفت داشت

همه جوره عالي بود

بسي لذتيتيم !:31:

hazare
07-02-2011, 23:35
من هركاري ميكنم با دسته بازي كنم نميشه دوربين ميچرخه خواهشن بگيد چيكار كنم:41:

779
07-02-2011, 23:58
پدارم از تو بعید بود!!!!
بابا اسپویلی چیزی... شانس آوردی حسین نبود! وگرنه معلوم نبود چی میشه!
سریع این تعداد چپتر ها رو بزار تو اسپویل تا بچه ها نکشتنت :دی

pedram_sad
08-02-2011, 02:00
پدارم از تو بعید بود!!!!
بابا اسپویلی چیزی... شانس آوردی حسین نبود! وگرنه معلوم نبود چی میشه!
سریع این تعداد چپتر ها رو بزار تو اسپویل تا بچه ها نکشتنت :دی
كي ؟ چي ؟
چي شده اصلا ؟
مگه هنوزم هم كسي هست كه ندونه چند تا چپتره بازي ؟ :31:
من فكر كردم فقط منم كه تمامش نكردم حالا ميگين يك سري هنوز تعداد چپتر رو هم نميدونن ؟ :31:

ولي خداييش فوق العاده بود
همه اين امتياز هاي شاخ و اين فروش حقش بود
سكانس اخرش و بعدش اون موزيك زيبا خيلي خوب بود

hamedchtsz
08-02-2011, 17:07

حالا اگه بازی قبلی رو سیستمت هست برو ببین با دکمه Ctrl مسیر رو نشون می ده بعد ببین کی حرف الکی میزنه ،من هفته پیش شماره یک رو تموم کردم. به علاوه تو هر بازیی بخش tutorial داره از جمله همین بازی. حالا یا به صورت یه بخش مجزا یا در طول مراحل اولیه آموزش میده و هیچ ربطی هم نداره که شماره چندم بازی هست اول یا دهم...
ضمنا زامبی یعنی مرده متحرک، بنابراین میشه نکرومورف ها(نه هر چیزی)رو هم نوعی زامبی به حساب آورد