مشاهده نسخه کامل
: کلوپ موتورولا مایلستون
من تهران تو علاعدین دیدم داشتن!
میلستون 2 تو علائدین !
چند قیمت میگفتن ؟
soheil508
16-04-2011, 23:13
من تهران تو علاعدین دیدم داشتن!
من پرسیدم هیچکس نداشت ! می گفتن هنوز ایران نیومده !!!
من پرسیدم هیچکس نداشت ! می گفتن هنوز ایران نیومده !!!
میلستون 2 تو علائدین !
چند قیمت میگفتن ؟
علاعدین از در اصلی که وارد میشه یه چندتا مغازه اول بود که مایلستون زیاد داشتن!
یکیشون دو هم داشت!
من چون تو نخش نبودم قیمت نگرفتم!
tagarg_yakh
23-04-2011, 05:32
سلام
نیاز شدید به کمک پیدا کردم امیدوارم که بهم کمک کنین
من یه خورده کنجکاویم گل کرد و یه 1 ساعت پیش گفتم که یه فونت فارسی بریزم رو گوشیم و یه کیبرد فارسی ( پرشین کیبرد) نصب کنم که اینکارم کردم همه چیز خوب پیش میرفت حتی یه اس ام اس فارسی هم فرستادم بد یه چند دقیقه ای که تو منوی اس ام اس بودم از اونجایی که قفل گوشین به صورت پسورد فعال هست بعد از 5 دقیقه گوشیم قفل شد ( تا اینجا همه چیز طبیعی هست) اما وقتی خواستم دوباره به گوشیم مراجعه کنم وقت دکمه پاور و زدم دیدم که پسورد میخواد بازم تا اینجا طبیعی هست اما دیگه کیبرد خود آندروید رو صفحه نمیاد و همون کیبرد فارسی ظاهر میشه که نمیتونم پسوردم و وارد کنم تا گوشی باز فعال بشه :41: خوب منتطقیش اینه که دستم و رو کادری که باید پسورد وارد بشه نگه دارم تا input metod ظاهر بشه و کیبرد آندروید و انتخاب کنم اما اما اما ظاهر نمیشه:18::20:
ممنون میشم که کمکم کنین:10:
در ضمن از هیچ چیز backup نگرفتم:41:
گوشیم موتورولا مایلستون xt720 هست
tagarg_yakh
24-04-2011, 18:57
دوستان مشکل گوشی من برطرف شد
ازمنوی ریکاوری تونستم ریست کارخونه ای انجام بدم و گوشیم به صفحه اصلی وارد شد.:8:
من فهمیدم چرا تالار این گوشی اینقدر کم رونقه!
آخه لامصب این موتورلا هیچ نوع عیبی پیدا نمی کنه و به هیچ برنامه ای نه نمی گه و...
فروم اجنبی هم واسش زیاد هست!
PersiAndroid
05-05-2011, 10:11
رام كاستوم فارسي واسه اين گوشي پيدا ميشه؟
مشکلت اینه که منو ها و همه چیز کلا فارسی باشه یا فقط ساپورت فارسی میخوای داشته باشه؟
:46:
ورژن : Android 2.2 FroYo
برنامه روی مموری
پشتیبانی فارسی
توجه : این رم به صورت Service version می باشد
در این رم می توانید برنامه ها را از مموری گوشی به مموری کارت جابجا کنید
لینک های دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
این رام قبلی کیبورد فارسی خودش داره، با گچ پژ هم مشکل نداره!:46:
ولی رامی که کامل فارسی باشه کاستوم که من ندیدم! ارجینالش بی خیال!
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
راستی شرمنده ها من خودم رو انداختم وسط!
از بس این فروم کسی نمیاد، گفتم ما یه چیزی گفته باشیم در حضور اساتید!
PersiAndroid
05-05-2011, 22:25
مشکلت اینه که منو ها و همه چیز کلا فارسی باشه یا فقط ساپورت فارسی میخوای داشته باشه؟
رام كامل فارسي
در ضمن واسه xt720 ميخواستم اشتباهي اينجا نوشتم ....
اگه هست بهم بگين
این حرفم قبلا واسم یه نظریه بود!
من فهمیدم چرا تالار این گوشی اینقدر کم رونقه!
آخه لامصب این موتورلا هیچ نوع عیبی پیدا نمی کنه و به هیچ برنامه ای نه نمی گه و...
فروم اجنبی هم واسش زیاد هست!
ولی الان دیگه به اثبات رسید!
چررررررررررررررا اینجا هیچکی هیچی نمی گه!:19::19::19::19::19::19:
این حرفم قبلا واسم یه نظریه بود!
ولی الان دیگه به اثبات رسید!
چررررررررررررررا اینجا هیچکی هیچی نمی گه!:19::19::19::19::19::19:
خوب کسی مشکلی نداره !
اگر شما با گوشی مشکلی داری بگو تا راه حلش رو بگیم .
Download: Stock Rooted Gingerbread For The “OG” Droid – GPA15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
آخرين قيمت مايلستون 1 تو بازار چنده؟؟؟
تو سايت هاي اينترنتي تا 440 داره
karbarebichare
24-05-2011, 10:29
سلام،
چطور میشه یه تصویر رو فقط بک گراند یه صفحه قرار داد؟!
wallpaper که میزاری یه عکس رو کلی قرار میگیره و هر دسکتاپ فقط یه قسم از عکس رو نشون میده!
در مایلستون 2.
سلام،
چطور میشه یه تصویر رو فقط بک گراند یه صفحه قرار داد؟!
wallpaper که میزاری یه عکس رو کلی قرار میگیره و هر دسکتاپ فقط یه قسم از عکس رو نشون میده!
در مایلستون 2.
برای میلستون 2 یا میلستون 1 ؟؟
karbarebichare
25-05-2011, 18:25
مایلستون 2.
مایلستون 2.
در تنظیمات آندروید همچین چیزی من ندیدم .
ولی یک لایو وال پیپر هست که این تمکان رو داره که شما هر صفحه رو یک عکس انتخاب کنی .
یک راه دیگه هم این هست که منو رو بزنی و در قسمت add --- widget ---- picture frame یک عکس دلخواه از گالری انتخاب کنی و با سایز دلخواه بزاری رو هر صفحه ای که میخوای
در ضمن گوشی نو مبارک .
یک بررسی هم از گوشیتون بزارید برای دوستان ممنون میشیم
karbarebichare
28-05-2011, 22:34
بررسی کامل:
---
چند مورد که بهش برخوردم:
واسه روت کردن گوشی... z4root،universal&root و با RSDlite نشد! 2تای اول هنگ و از برنامه خارج میشن و روش RSDlite که تو سایت ها بود واسه بوت لودر گوشی که 70.13 هست نبود،و فایل مناسب رو هم نیافتم که ... .
با superoneclick (روت کردن از طریق کامپیوتر) به راحتی روت شده و بعد با Droid2bootstrap میشه بک آپ کامل و نصب رام های جدید و .. داشت.
---
با این که مجهز به motoblur یه مزیت عنوان شده! ولی خیلی گیره! مجموعه ای از سرویس ها و یکپارچه سازی ها و آپشن ها رو در اختیار میزاره ،ولی خب فکر کنم کارایی اش رو بیشتر تو ممالک فرنگی کفار نشین نشون میده :) به خاطر سرعت بالای دسترسی به نت و ارزون بودن اش.
---
مشکل جدا نشون دادن حروف رو تو فارسی داره هنوز ،چند تا فارسی ساز که تو سایت ها بود رو نصب کردم و کپی فونت و ...ولی هنوز مشکل داره،فرصت هم نشده که راه های دیگه رو تست کنم.
---
باطری اش اون طور که میگفتن نیست،شاید هم ما استاندارد استفاده نمی کنیم ازش! تو حالت معمول کار 1.5-2روز،اگه زنگ خور داشته باشی زیاد و کمی کار 1روز.
---
بررسی لینک بالا هم که کامله...
سلام دوستان من اینجا یه مشاوره گرفتم که برم defy بخرم اما پیدا نکردم تو ایران مثل اینکه فقط سونی و سامسونگ و این چرت و پرتا رو بورسه واسه همین milestone گرفتم اما الان یه مشکلی دارم یه فارسی ساز خوب میخوام در حدی ام باشه که فقط بشه باهاش فارسی خوند کافیه
مرسی دوستان :11:
سلام دوستان من اینجا یه مشاوره گرفتم که برم defy بخرم اما پیدا نکردم تو ایران مثل اینکه فقط سونی و سامسونگ و این چرت و پرتا رو بورسه واسه همین milestone گرفتم اما الان یه مشکلی دارم یه فارسی ساز خوب میخوام در حدی ام باشه که فقط بشه باهاش فارسی خوند کافیه
مرسی دوستان :11:
مبارک باشه گلم!!!!!!
من این رام رو ریحتم!
دیگه نیازی به فارسی ساز و کیبورد فارسی هم ندارم!
2.2 هم هستش!
ارجینال هم هست!
با این برنامه میتونید پردازنده موتورولا مایلستون رو تا 1.3 Ghz اوور کنید!
باید دستگاه روت باشه!
آخرین ورژن برنامه هست!
من خودم تست کردم رو مایلستونم!
رامم 2.2 عربیک!
روت کردم!
تغییراتش کاملا مشهوده!
کافیه بازی PES رو اجرا کنید! روون اجرا میشه!
من رو 1000 Mhz گذاشتم!
ضمنا من هیچ مسئولیتی ندارم اگه گوشیتون مشکلی واسش پیش بیاد!
ولی میارزه نصبش!
اگه موتورولاتون هم روت نیست، با برنامه Universial root این کار رو کنید که تو ضمیمه هم میزارمش! با این برنامه به راحتی یه کلیک میشه روت کرد دستگاه رو!!!!!!!!:46:
دانلود برنامه:
دانلود برنامه روت کردن:
خیلی مرسی عزیزم اما چند تا سوال دیگه دارم
این که میگی مسئولیت ندارم و اگه گوشی خراب شد مگه قراره چه اتفاقی بیافته !!!!:31:
و این که احساس میکنم عمر باطریش نسبت به گوشیای دیگه خیلی کمه ؟؟؟؟ درست میگم با این مسئله چیکار کنم ؟
خیلی ممنون میشم کمک کنی:20:
خیلی مرسی عزیزم اما چند تا سوال دیگه دارم
این که میگی مسئولیت ندارم و اگه گوشی خراب شد مگه قراره چه اتفاقی بیافته !!!!:31:
و این که احساس میکنم عمر باطریش نسبت به گوشیای دیگه خیلی کمه ؟؟؟؟ درست میگم با این مسئله چیکار کنم ؟
خیلی ممنون میشم کمک کنی:20:
هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته!
اینو همه جا میگن، گفتم منم بگم کلاس داره!:31:
ولی خوب اگه همش بزاری رو کلاک 1200 Mhz استهلاک گوشیت زیاد میشه! داغ میکنه! باطری مشکل پدا میکنه!
من عادی رو 600 گذاشتم! واسه بازیها هم میارم رو 800 بعد دوباره میارم رو 600 !
....
باطری تمام گوشهای آندروییدی این جوریه!
اگه هنوز رامت 2.1 هست، یکی از دلیلاش همونه! 2.1 باطری زیاد میخوره!
ولی خوب عادت میکنی به شارژ کردن زیاد!
واسه منم اولش سخت بود!:10:
خیلی مرسی
فقط یه کم واضح توضیح بده این که گفتی کلاک رو بزارم رو 600 یعنی چی ؟ چیکار کنم ؟
و یه مشکل دیگه واسه gprs چیکار کنم ؟ ایرانسل دارم الان میخوام تنظیماتش بگیرم #6*3*140* رو میگیرم گوشی رو شناسایی نمیکنه اس ام اسم میدم فایده نداره چیکار کنم ؟
واسه همراه اولم بگو :31:
بستن برنامه های اضافی با تسک کیلر و گذاشتن جستجوی شبکه بروی 2g و نور ال سی دی تاثیر زیادی روی عمر باطری داره . اما فکر کنم میلستون با استفاده عادی 1.5 روز جواب بده .
خیلی مرسی
فقط یه کم واضح توضیح بده این که گفتی کلاک رو بزارم رو 600 یعنی چی ؟ چیکار کنم ؟
و یه مشکل دیگه واسه gprs چیکار کنم ؟ ایرانسل دارم الان میخوام تنظیماتش بگیرم #6*3*140* رو میگیرم گوشی رو شناسایی نمیکنه اس ام اسم میدم فایده نداره چیکار کنم ؟
واسه همراه اولم بگو :31:
خیلی واضح هستش!:46:
برنامه رو که بریزی متوجه میشی یعنی چی! البته الان لازم نیست! اول یه چندتا برنامه بریز! یکم کار کن باهاش! بعد متوجه میشی کارایی این برنامه رو!
.....
برای اینترنت هم من اصلا چک نکردم که اس بدم واسم بفرستن!
خودم دستی درست کردم!
من همراه اول دارم!
واسه همراه اول برو تو
Settings/Wireless & Network/Mobile Networks/Access point names
تو اینجا بزن آپشین رو تا New apn رو ببینی!
اونو که زدی Name و APN رو بنویس!
نام که دلبخواهی هست! ولی تو APN یکی از mci , mcinet , mciwap رو بزن! یه کدوم از این ها رو بزن!
دوباره آپشین رو بزن و save رو بزن!!!!!!
برو تو اینجا Settings/Wireless & Network/Mobile Networks
تو اینجا چک کن تیک Data enabaled خورده باشه!
تـــــــــــــــــمام!
ایرانسل هم باید این جوری باشه! فقط تو اسمه APN ها مهم نیست چیزی بنویسی! همون فقط کانکشین رو بسازی بسه انگار!:10:
:8::11:
thank u very much
کدوم برنامه رو میگی منظورت روت کردن هستش ؟ راستش من میخوام بدم بیرون واسم فارسیش کنن
ما اخر نفهمیدیم جریان این کلاک چی بود قشنگ بگو چیکار باید بکنم تا یه برنامه ای رو باز میکنم باطریش خیلی داغ می کنه:41:
یه سوال دیگه این short cut های روی صفحه رو چه طوری پاک کنم .میان ولی نمیرن:31:
بعدم من هرچی دنبال گزینه های دیگه مثل note یا چیزای کاربردی اینطوری که گوشی های دیگه دارن میگردم پیدا نمیکنم این چیزاش کجاس ؟:5:
thank u very much
کدوم برنامه رو میگی منظورت روت کردن هستش ؟ راستش من میخوام بدم بیرون واسم فارسیش کنن
بعدم من هرچی دنبال گزینه های دیگه مثل note یا چیزای کاربردی اینطوری که گوشی های دیگه دارن میگردم پیدا نمیکنم این چیزاش کجاس ؟:5:
اون لینک دومی که universial Androot هست اسمش!
با اون میتونی راحت روت کنی!
میخوای منو فارسی هم داشته باشی یعنی که میخوای بدی بیرون!!؟
اگه فقط میخوای فارسی رو راحت ساپورت کنه اون رامی که گفتم بریز!
واسه شورتکات هم روشون tap & hold کن(واسه این کار یه معادل فارسی چی میشه؟ مثلا میشه گفت انگشتت رو رو آیکون برنامه نگه دار) بعد همون جور که انگشتت رو نگه داشتی پایین صفحه عکس یه سطل آشغال میاد! ایکون رو ببر رو اون سطل آشغال تا شورتکات پاک شه!
اون برنامه ها هم خیلی هست نمونه اش! بگرد تو نت خیلی پیدا میشه! خودش نداره! خودش یه فایل اکسپلورر نداره پیش فرض! ولی میشه روش ریخت!
thank u very much
یکم وقت بزاری و دقت کنی خودت هم میتونی فارسی سازی کنی. چند تا تایپیک تو موبیلستان در موردش هست . اونجا هم از مدیر بخش میلستون شهاب (acmilan308) سوال کنی کمکت میکنه .
خیلی ممنون از کمک هاتون
:20:
فقط این که اخر کسی نگفت درباره باطری چه کار کنم که کمتر مصرف شه ؟ ؟ ؟
و این که دیشب که داشتم باهاش ور می رفتم دیدم یه دفه دیگه خاصیت rotate رو از دست داد یعنی کجش که می کردم
عکس العملی نشون نمیداد بعد ریستش که کردم درست شد !!! این یعنی چی ؟:13:
خیلی ممنون از کمک هاتون
:20:
فقط این که اخر کسی نگفت درباره باطری چه کار کنم که کمتر مصرف شه ؟ ؟ ؟
و این که دیشب که داشتم باهاش ور می رفتم دیدم یه دفه دیگه خاصیت rotate رو از دست داد یعنی کجش که می کردم
عکس العملی نشون نمیداد بعد ریستش که کردم درست شد !!! این یعنی چی ؟:13:
گفتیم که برنامه ها رو ببند!
نور زمینه رو کم کن!
و . . .
اونم نمیدونم چکارش کردی که اینجوری شده! ولی حالا درست شده دیگه!:31:
منو دعوا کردی :41:
خوب من وقتی از برنامه ای خارج میشم اون برنامه هنوز بازه یعنی home رو که نگه میدارم میبینم برنامش بازه نمیدونم چطور کامل ببندم هر کار میکنم باز اونجا هست خوب:19::19:
خوب من وقتی از برنامه ای خارج میشم اون برنامه هنوز بازه یعنی home رو که نگه میدارم میبینم برنامش بازه نمیدونم چطور کامل ببندم هر کار میکنم باز اونجا هست خوب:19::19:
منننننن!!!!؟!:18::18::18::18:
دعوا!؟!؟!
کی!؟!:18::18:
کجا!!؟:18::18:
.........
وقتی home رو میزنی نگه میداری برنامه های باز رو نشون نمیده!
برنامه هایی که به تازگی باز شده رو نشون میده!
advance task killer ویا advance task manager رو بریز، با اون ها میتونی تنظیم کنی که برنامه هات خودکار بسته شه!
شما کلید home رو که نگه میداری آخرین 6 برنامه ای که اجرا کردی رو نشون میده و ربطی به باز بودن اون برنامه نداره .
برای بستن اتوماتیک برنامه ها و ... برنامه advance task killer رو نصب کن و بزارش رو حالت اتوماتیک .
برای مصرف باطری هم همین برنامه خیلی موثر هست و سرعت گوشی رو هم بهتر میکنه.
برای باطری همونطور که گفتم تو mobile network گزینه use only 2g network رو انتخاب کن .
و نور ال سی دی رو هم بزار رو اتوماتیک .
اون چرخش اتوماتیک صفحه هم توی تنظیمات ال سی دی هست . احتمالا" تیکش رو برداشتی که کار نداده . dispaly setting --- auto rotate screen
البته فعال نباشه هم بهتره . چون همین هم تو مصرف باطری تاثیر داره .
چشم:21::13:
مرسی fire توضیحاتت خیلی کامل بود از جریان rotate هم خیالم راحت شد .فقط اینکه اگه اون برنامه advance task killer رو بریزم همه چی حله؟ اخه وقتی conect میشم به اینترنت اون علامت اینترنت که اون بالاست همش همونجاست نمیره، مشکل نداره ؟
چشم:21::13:
مرسی fire توضیحاتت خیلی کامل بود از جریان rotate هم خیالم راحت شد .فقط اینکه اگه اون برنامه advance task killer رو بریزم همه چی حله؟ اخه وقتی conect میشم به اینترنت اون علامت اینترنت که اون بالاست همش همونجاست نمیره، مشکل نداره ؟
Settings/Wireless & Network/Mobile Networks/Data enabled
هر وقت کار داری تیک Data enabled رو بزن تا نت وصل شی کارت که تموم میشه تیکش رو ور دار تا به نت وصل نشه!
بابا من تیک همه رو برداشتم کلا یه کانکشن الکی هم ساختم اونو انتخاب کردم اما بازم به اینترنت وصل میشه:18:
یعنی چی اخه ؟؟؟؟:31:
بابا من تیک همه رو برداشتم کلا یه کانکشن الکی هم ساختم اونو انتخاب کردم اما بازم به اینترنت وصل میشه:18:
یعنی چی اخه ؟؟؟؟:31:
شما تیک رو ور داری Data enabled وصل نمیشه دیگه!
اگه وصل شد گوشیت خرابهههه!:41::31::27::18::21:
جدا خرابه ؟ ببین با اعصاب من بازی نکنا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18: اخه یکی دیگه گفت باید conection پاک کنم چون در غیر این صورت وصل میشه یا این که با widget قطع و وصل کنم .
بعدم من گزینه data enabled ندارم data roaming هست
و این که خواهشا اون widget connection رو برام بزارید
pleaseeeeeeeeeeeeeeee
جدا خرابه ؟ ببین با اعصاب من بازی نکنا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
بعدم من گزینه data enabled ندارم data roaming هست
نه بابا!
شوخی کردم!:31:
خراب کجا بود!
...
هنوز رامت رو عوض نکردی!؟
شاید به خاطر این که رامت پایینه نداری اون گزینه رو!!!
عزیزم مریضی ؟:31:
ببین من اون uneversal androido ریختم رو گوشی بعد گزینه روت رو زدم بعد یه گزینه user permision تو منو اومد این یعنی روت شده ؟
بعدم اون یکی که واسه کیبورد فارسیه خواستم دانلود کنم خیلی حجمش بالاست چه کنم برادر ؟؟:5:
عزیزم مریضی ؟:31:
ببین من اون uneversal androido ریختم رو گوشی بعد گزینه روت رو زدم بعد یه گزینه user permision تو منو اومد این یعنی روت شده ؟
بعدم اون یکی که واسه کیبورد فارسیه خواستم دانلود کنم خیلی حجمش بالاست چه کنم برادر ؟؟:5:
آره یه چند وقته سر دارد های شدید دارم!:31:
....
الان یعنی گوشیت روت شده دیگه!
حجمش چقدره!؟
کیبورد GO keyboard رو دان کن! فک کنم حجمش 3 مگ باشه!
چرا رمات رو عوض نمیکنیییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی!؟:19:
راستی گوشی قبلیت چی بوده!؟:10:
ببین الان حافظه گوشی زده 125
چرا رمات رو عوض نمیکنیییییییییییییییییییی منظورتو نفهمیدم
گوشی قبلیمم n81 بود
ببین الان حافظه گوشی زده 125
چرا رمات رو عوض نمیکنیییییییییییییییییییی منظورتو نفهمیدم
گوشی قبلیمم n81 بود
منظورش رام جدید بود . الان رام رو گوشی چیه ؟ تو قسمت about phone ببین چیه رام گوشی
زده 2.1update1
ببین من زیاد از اندروید سر در نمیارم فقط چند تا سوال دارم خواهش میکنم به دقت جواب بده
1. جایی خوندم که روت باعث میشه به فایلهای سیستمی گوشی دسترسی پیدا کنی اگه گوشی من روت شده پس مثلا تم هاش کجاست؟
2. اگه نخوام رام جدید بریزم حتما واجبه که بک اپ بگیرم؟
3. اگه واجبه چه طوری باید بک اپ بگیرم ؟
4. بدون روت و یا رام فارسی میشه کاری کرد که بتونه فارسی رو نمایش بده ؟
5. و اخرین سوال اینکه با همین برنامه universal android اگه رام جدیدی نریزم میتونم با استفاده از unroot کردن امکان اینو داشته باشم که گوشیمو اپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم واضح روشن توضیح بده واسه کسی که زیاد از این سیستم سر درنمیاره
خیلی ممنون میشم .
زده 2.1update1
ببین من زیاد از اندروید سر در نمیارم فقط چند تا سوال دارم خواهش میکنم به دقت جواب بده
1. جایی خوندم که روت باعث میشه به فایلهای سیستمی گوشی دسترسی پیدا کنی اگه گوشی من روت شده پس مثلا تم هاش کجاست؟
2. اگه نخوام رام جدید بریزم حتما واجبه که بک اپ بگیرم؟
3. اگه واجبه چه طوری باید بک اپ بگیرم ؟
4. بدون روت و یا رام فارسی میشه کاری کرد که بتونه فارسی رو نمایش بده ؟
5. و اخرین سوال اینکه با همین برنامه universal android اگه رام جدیدی نریزم میتونم با استفاده از unroot کردن امکان اینو داشته باشم که گوشیمو اپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم واضح روشن توضیح بده واسه کسی که زیاد از این سیستم سر درنمیاره
خیلی ممنون میشم .
1- بله روت کردن این قابلیت رو میده . اما برای نصب تم کارهای دیگه ای لازمه و فکر نکنم به دردسرش بیارزه .
برای اینکه بخوای محیط گوشیت رو تغییر بدی بایر از لانچرهای مختلف استفاده کنی . خیلی هم راحته برنامش رو دانلود و روی گوشی نصب میکنی .
2- نه نیازی نیست .
3- برای بک آپ گرفتن برنامه های زیادی هست که کار باهاش راحته . اما بک آپ گرفتن هم مستلزم روت کردن هست .
4- برای مسیج دادن و گرفتن میتونی از برنامه میرسال استفاده کنی .
PersiAndroid
16-08-2011, 01:46
جدا خرابه ؟ ببین با اعصاب من بازی نکنا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18: اخه یکی دیگه گفت باید conection پاک کنم چون در غیر این صورت وصل میشه یا این که با widget قطع و وصل کنم .
و این که خواهشا اون widget connection رو برام بزارید
pleaseeeeeeeeeeeeeeee
masoudbrg
13-09-2011, 20:55
بچه ها من میخوام شماره تلفنهام که تو گوشی ذخیره میشه تو سیم کارت بریزم . چرا پیداش نمیکنم؟کجاست؟
بچه ها من میخوام شماره تلفنهام که تو گوشی ذخیره میشه تو سیم کارت بریزم . چرا پیداش نمیکنم؟کجاست؟
نميشه اين كارو كرد ! فقط ميتوني روي مموري كارت بريزي. شايدم با يك برنامه بشه روي سيم كارت ريخت.
masoudbrg
14-09-2011, 16:59
این که خیلی مسخرست
total_overdose
14-09-2011, 17:38
این که خیلی مسخرست
دوست عزیز اگه گوشیتون این امکان رو خودش نداره با نرم افزار contact 2sim میشه اینکارو کرد:46:
masoudbrg
15-09-2011, 19:13
contuct to sim link
سلام!
این آدرس واسه این گوشی:
evanescent
02-10-2011, 15:07
سلام به همه من امروز بدبخت شدم !!! باطریه مایلستونمو گم کردم کسی میدونه میتونم از کجا تهیه کنم که هم اصلی باشه و هم قیمتش مناسب باشه تو تهران یا تو دبی ؟
منو از این بیموبایلی نجات بدین!:41:
سلام به همه من امروز بدبخت شدم !!! باطریه مایلستونمو گم کردم کسی میدونه میتونم از کجا تهیه کنم که هم اصلی باشه و هم قیمتش مناسب باشه تو تهران یا تو دبی ؟
منو از این بیموبایلی نجات بدین!:41:
فکر کنم تو تهران هم گیرت بیاد . تو دبی هم که نمایندگی موتورولا هست و جای نگرانی نداره .
evanescent
02-10-2011, 19:33
فکر کنم تو تهران هم گیرت بیاد . تو دبی هم که نمایندگی موتورولا هست و جای نگرانی نداره .
فایر جان میشه راهنمایی کنین از کجا بخرم (زحمت معرفی فروشنده ی گوشیم خودت کشیدی از صادق :11: ) تو تهران؟ و اینکه حدود قیمتشو میدونین؟ و یا اگر هم لطف کنی ادرس نمایندگیشو تو دبی بگی من بچه ها رو بفرستم خیلی ممنونت میشم. و چون گم شده اگر نوع مدل باطریشم بگین که دیگه مارو خیلی شرمنده میکنین.
:40::31:
amirfiri
03-10-2011, 09:14
این گوشی تا چه حدی فارسی رو ساپورت می کنه؟
واسه استفاده از بلوتوث محدودیت داره؟
فایر جان میشه راهنمایی کنین از کجا بخرم (زحمت معرفی فروشنده ی گوشیم خودت کشیدی از صادق :11: ) تو تهران؟ و اینکه حدود قیمتشو میدونین؟ و یا اگر هم لطف کنی ادرس نمایندگیشو تو دبی بگی من بچه ها رو بفرستم خیلی ممنونت میشم. و چون گم شده اگر نوع مدل باطریشم بگین که دیگه مارو خیلی شرمنده میکنین.
:40::31:
چشم آدرس نمایندگی رو پیدا میکنم بهت میدم البته اینا نمایندگی فیتکو هست و واسه تعمیراتن . نمیدونم لوازم هم دارن یا نه . آدرس دوبی رو هم فکر کنم پارسا تو کلوپ آتریکس بدونه کجاست .
. اما تو بازار علائدین هم بگردی احتمال زیاد گیرت میاد .
فارسی رو کامل ساپورت میکنه . مسیج. اینترنت . اما منو ها فکر نکنم فارسی بشن . البته برای کمتر کسی منو فارسی مهمه !
بلوتوث هم هیچ محدودیتی نداره
راستی باطریش اینه :
1400 mAh Li-Ion BP6X battery
رام عربیک داره که توش میشه بدون ریختن فارسی ساز ، فارسی داشته باشی!
البته رام سیانوژن داره که منو ها هم فارسی میشه!
بلوتوث هم هیچ محدودیتی نداره!:10:
shervin_blueman
12-10-2011, 16:30
سلااام و خسته نباشید به همه.چند روز پیش مایلستون 2 خریدم.از کف علائدین.500 تومن...
گوشیه خوبیه.با دیزایر اچ دی هم کار کردم.دوربین دیزایر ی چیز دیگست(بایدم باشه.8 کجا.5 کجا)ان 82 هم داشتم.حتی احساس میکنم دوربین و فلش اون(مخصوصا فلشش) از این بهتر بود.... وایرلسش از دیزایر بهتره(ولی نه خیلی) . زیر نور آفتاب بد کم میاره... باتریش از دیزایر بهتر به نظر میرسه... کیبوردش حرف نداره و راحت باهاش تایپ میکنم...
مشکل اساسی که کلا گوشیهای موتورولا دارن اینه که خوب ساپورت نمیشن... گشتم و واسش ورژن عربی رسمی پیدا نکردم...(اگه کسی داره بگه.ممنون.توجه کنید.رسمی باشه) ورژن اندرویدش 2.2 ست... یجا 2.3 رسمی دیدم ولی Build Number اش با Build Number گوشیم نمیخوند و دیگه دانلود نکردمش.
و یک مشکل به شدت اساسی و بدی که داره اینه که به حافظه داخلیش که 8 ته اصلا دسترسی نداری.یعنی داری.ولی عملا چیز خاصی به جز نرم افزار نمیتونی توش بریزی(حداقل من نتونستم)(اگه راهی داره و کسی بلده...بگه)
ی نکته بسیاااار مثبتی که داره(از نظر شخص خودم)اینه که ی دستی هم میشه باهاش کار کرد و اس ام اس فرستاد.دیزایر که داشتم به خطر 4.3 اینچ بودنش نمیتونستم یک دستی باهاش کار کنم
از لحاظ وزنی هم.ای.به نسبت سنگینه و تو دست که میگیره اولین نکته ایه که به ذهنت میاد.
گوشیه که میتونم بگم از 10 نفر شاید 8 نفر ندیده باشنش(نفر که میگم نفر کوچه بازاریا...نه گوشی باز) از نظر خودم این ی مزیت بزرگیه.
کلا گوشیه خوب و خوش ساختاریه... بخری پشیمون نمیشییییی
The Rock 2
12-10-2011, 18:27
کلوپ موتورولا ميلستون 2
masoudbrg
30-10-2011, 20:23
راستی من 2.2.1 رو نصب کردم باطری خیلی کمتر مصرف میکنه ولی سرعت گوشی به شدت اومده پایین مجبور شدم دوباره به 2.1 برگردم . کسی این م7 با اور هم مشکل حل نشد.
زیر 400 هم پیدا میشه .
رام سیانوژن یا miui رو نصب کن . خیلی عالی هستن . نیاز به اورکلاک هم ندارن .
masoudbrg
31-10-2011, 21:19
شما که زحمت کشیدید راهنمایی کردید کاش لینک هم قرار میدادی . کلاس فروم میره بالا:5:
شما که زحمت کشیدید راهنمایی کردید کاش لینک هم قرار میدادی . کلاس فروم میره بالا:5:
سلام من یه مشکل دارم مودم وایرلس دارم میخواستم بدونم اگه بخوام گوشیمو بهش وصل کنم و از wifi استفاده کنم چیکار باید بکنم چون سرچ میکنم اما پیداش نمیکنم اون تیظیمات مربوط به مودم هم همه رو گذاشتم رو اتومات
سلام من یه مشکل دارم مودم وایرلس دارم میخواستم بدونم اگه بخوام گوشیمو بهش وصل کنم و از wifi استفاده کنم چیکار باید بکنم چون سرچ میکنم اما پیداش نمیکنم اون تیظیمات مربوط به مودم هم همه رو گذاشتم رو اتومات
احتمالا تنظیمات وای فای مودم اشکال داره دوست عزیز
من یه کمک می خواستم دوستان اینقدر سادست که ادم از سادگیش عصبی میشه
من نمی تونم یک سری کانتکت رو به صورت دائم حذف کنم از سیم کارتم هر کاریش می کنم نمیشه راه خاصی داره؟
ali_ir_bsd
21-12-2011, 05:31
فارسی رو کامل ساپورت میکنه . مسیج. اینترنت . اما منو ها فکر نکنم فارسی بشن . البته برای کمتر کسی منو فارسی مهمه !
بلوتوث هم هیچ محدودیتی نداره
دوست بزرگوار fire159 خسته نباشی .
عربی چی مشکلی نداره ؟ ( منوها رو می گم )
دوست بزرگوار fire159 خسته نباشی .
عربی چی مشکلی نداره ؟ ( منوها رو می گم )
عربی مشکلی نداره . رام اصلی امارات یا عربی رو که استفاده کنی منو ها هم عربی میشن .
البته نمیدونم رام سیانوژن برای میلستون اومده یا نه . اگر اومده باشه منوها فارسی هم میشن .
آندروید 4 - آیس کریم برای میلستون !!
Alpha Build Of Ice Cream Sandwich Available For Motorola OG DROID
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری فوری
گوشی من روشن نمیشه یعنی وقتی آرم موتورولا میاد صفحه خاموش میشه و دوباره تکرار میشه.
گوشی رو چجوری میشه بصورت دستی ریست کرد که حالت کارخونه بالا بیاد.
کمک فوری
من گوشیم روشن نمیشه یعنی وقتی آرم موتورولا میاد دوباره صفحه خاموش میشه واز اول.
چطوری میشه گوشیو دستی ریست کرد که حالت کارخونه برگرده.
آندروید 4 - آیس کریم برای میلستون !!
Alpha Build Of Ice Cream Sandwich Available For Motorola OG DROID
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نسخه برای دروید هست ها!
نه مایلستون!:10:
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:07 AM ----------
عربی مشکلی نداره . رام اصلی امارات یا عربی رو که استفاده کنی منو ها هم عربی میشن .
البته نمیدونم رام سیانوژن برای میلستون اومده یا نه . اگر اومده باشه منوها فارسی هم میشن .
رام سیانوژن با ساپورت کامل فارسی هست براش!
این نسخه برای دروید هست ها!
نه مایلستون!:10:
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:07 AM ----------
رام سیانوژن با ساپورت کامل فارسی هست براش!
آره برای دروید هست . اما خوب برای اون که بیاد برای میلستون هم قطعا" میاد . چون کاستوم هست
سلام دوستان میخواستم بپرسم میشه با روت کردن گوشی بتونم فونت فارسی بریزم تو گوشیم و دیگه نیازی به رام جدید نباشه ؟؟ اگه میشه لطفا ادرس فونت؟؟
گوشیمم مایلستون 1
سلام دوستان میخواستم بپرسم میشه با روت کردن گوشی بتونم فونت فارسی بریزم تو گوشیم و دیگه نیازی به رام جدید نباشه ؟؟ اگه میشه لطفا ادرس فونت؟؟
گوشیمم مایلستون 1
فونت ريختن و فارسي سازي كه ريسكش بالاتر از رام ريختنه . بهتر رام خاورميانه رو بريزي و خودت رو راحت كني
فونت ريختن و فارسي سازي كه ريسكش بالاتر از رام ريختنه . بهتر رام خاورميانه رو بريزي و خودت رو راحت كني
مرسی از راهنماییت حالا من شنیدم رام cm7 خیلی خوب هستش و سریعه منم همینو میخوام ولی نمیدونم فارسی داره یا نه و اگه نداره چیکار باید بکنم ؟ من یه رام خوب میخوام
اصلا " رام cm7 یعنی فارسی :31:
تو ورژنهای جدیدش حتی منوها هم فارسی میشن . خیلی هم ترجمه ها زیبا و درست هستن
اصلا " رام cm7 یعنی فارسی :31:
تو ورژنهای جدیدش حتی منوها هم فارسی میشن . خیلی هم ترجمه ها زیبا و درست هستن
thank u very much:20:
سلام معذرت میخوام یه سوال دارم توی فیلمبرداری دکمه زوم کردن کدوم هست من هرچی امتحان کردم پیدا نکردم
و همچنین قسمت ضبط صدا کجا هستش خواهش میکنم جواب بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام معذرت میخوام یه سوال دارم توی فیلمبرداری دکمه زوم کردن کدوم هست من هرچی امتحان کردم پیدا نکردم
و همچنین قسمت ضبط صدا کجا هستش خواهش میکنم جواب بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زوم احتمالا با کلیدهای صدا باشه . و یا بصورت تاچ رو همون صفحه ال سی دی باشه موقع عکاسی . البته بسته به نوع رام و برنامه های مختلف فیلمبرداری و عکاسی جاش عوض میشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.