مشاهده نسخه کامل
: کلوپ موتورولا مایلستون
johnypersian1656
27-02-2010, 14:01
برای منم بفرست بی زحمت
فرستادم عزیز. راستی بچه ها از این رام جدید که کوک شده ورژن 2.1 هست استفاده نکنین چون هم gps ش کار نمیده دیگه و هم camera خیلی Bug داره. من یه دونه دستی کوک شده دارم 2.1 گالری عالی شده. دسکتاپ 3 بعدی و همینطور widget های 2.1 رو داره . خوبه. راستی من یه مدت نیستم. اگه مطلبی مرتبط بود که من جواب ندادم ببخشید دیگه.
سلام جاني آدرس رو برا منم بفرست :31:
اگر هم مياي اصفهان ميتوني با خودت برام بياري پولشم نقد بگيري
داستانه اين ريجيستري چيه ديگه؟
سلام جانی عزیز
با شماره ای که واسم گذاشتی تماس گرفتم گفت dext تموم شده و تو این هفته دوباره میاره
یک دنیا تشکر:20:
johnypersian1656
01-03-2010, 14:34
سلام جانی عزیز
با شماره ای که واسم گذاشتی تماس گرفتم گفت dext تموم شده و تو این هفته دوباره میاره
یک دنیا تشکر:20:
خواهش میکنم عزیز.
QUAKE 3 FOR MOTOROLA MILESTONE
instructions for installation...
. 1Download and install this file:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. Download this file to your PC:
3. Mount your phone to your PC.
4. Extract contents to the root directory of your phone.
5. You should have a folder in your root called "quake3" with a folder inside called "baseq3" which has 9 ".pk3" files.
6. Go back to your app drawer and open kwaak3. (You may have 2, use either one.)
7. Enjoy
*note* - the file is large, like 416mb large
controls for the game...
-Movement: a/s/w/d, up/down arrows
-Look: touch screen, trackball and left/right arrows
-Shooting: Alt / D-pad center / tap on screen / trackball
-Tilde (quake3 console): search button
-Escape: back button
johnypersian1656
01-03-2010, 14:41
firefox running on motorola droid
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 043_n.jpg
johnypersian1656
01-03-2010, 14:48
htc sense ui ported to motorola droid
htc ime keyboard ported to motorola droid
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جاني
اين اينترفيس HTC UI چه موقع واسه ميلستون راه ميفته ؟
فعلا" در حاله تسته آره ؟
acmilan308
01-03-2010, 20:28
سلااااااام
دوستان من هم به مبارکی و میمنت جمع مایلستون داران پیوستم :31:
johnypersian1656
01-03-2010, 21:40
سلام جاني
اين اينترفيس HTC UI چه موقع واسه ميلستون راه ميفته ؟
فعلا" در حاله تسته آره ؟
فایر جان لینک های دانلودش بود اما الان که دیدم برداشتن و گفته تا چند روز آینده میذارن اما 100 درصد جواب میده چون کلی ویدئو و عکس هست که نشون میده میشه بین sense و flash انتخاب کرد.
سلااااااام
مبارکه دوست خوبم. انشاالله به شادی و دل خوش:31: به زودی فایر هم به جمع مایلستونیها اضافه میشه. (حالا یکی dext بخره بیاد بگه چطوریه :31:)
masoudbrg
01-03-2010, 22:59
سلااااااام
چند؟ از کجا؟ رجیستره؟
فایر جان لینک های دانلودش بود اما الان که دیدم برداشتن و گفته تا چند روز آینده میذارن اما 100 درصد جواب میده چون کلی ویدئو و عکس هست که نشون میده میشه بین sense و flash انتخاب کرد.
)
ok very well
پس ديگه تنها مشكل ميلستون كه اينترفيس ساده و خالي بود حل ميشه /
آره ديگه ما هم يه جورايي فردا پس فردا ميله دار ميشيم :20: چه حالي ميده بگيريش دستت
اما من از اين QUENCH هم خوشم اومده و البته از اين backflip و xt800 و xt720 .............. :31:
تبريك به acmilan308 عزيز ان شا اله به پاي هم پير بشين
مشكل ريجيستري احتمالا " مثل آيفون تو برخي مناطقه . اما با ايرانسل و تاليا راحت كار ميده
البته اين كه acmilan308 خريده فكر كنم رجيستر هم شده . آره
several interesting applications for android /milestone
چندين برنامه كاربردي جالب و مفيد براي آندرويد
1-iHome is yet another personalized interface for Android
چندين اينترفيس و منوي جالب با قابليت شخصي سازي و تنظيمات دلخواه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iHome is an enjoyable interface personalization
Talk To Me will certainly appeal to people, who have tried chatting up the cool Spanish-2
girl living next door (and does not know even a word in English).
اين هم يه مترجم عالي كه كلام شما رو ميشنوه و ترجمه ميكنه .و از چندين زبان ساپورت ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Talk to Me translates speech into several languages
Why not have some fun and relax after a busy day at work... shooting ducks in Shoot the Duck-3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Relax playing Shoot the Duck
Three Kingdoms Land Masters offers an interesting way of solving problems coming with the territory-4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Three Kingdoms Lands Masters is pretty hard to master
acmilan308
02-03-2010, 00:16
چند؟ از کجا؟ رجیستره؟
آدرسو از جانی بپرس.. نه فعلا با ایرانسل و تالیا کار میکنه..
سلام
آقا تو بار این هفته دکست نبود فقط مایلستون اونم 660 تومن:3:
جانی دوستت گفت اگه دکست بخوای باید یکی واست سفارشی بیارم:25:
من اگه بشه تا آخر هفته دیگه 100% میخرمش البته اگه بیاد تو بازار
masoudbrg
02-03-2010, 21:37
آدرسو از جانی بپرس.. نه فعلا با ایرانسل و تالیا کار میکنه..
'اگه رجیستر نباشه که فایده نداره . برای رجیستر چه باید کرد. منو به شک انداختی. یه گوشی خوبم که خواستم بگیرم رجیستر نیست.:41:
acmilan308
02-03-2010, 23:05
'اگه رجیستر نباشه که فایده نداره . برای رجیستر چه باید کرد. منو به شک انداختی. یه گوشی خوبم که خواستم بگیرم رجیستر نیست.:41:
سلام
دوستان امروز سیمکارت همراه اول انداختم توش راحت آنتن داد هم توی شهر هم خارج شهر پس حل دیگههههههه...:31:
fire جان ممنون عزیز.. توی خرید مایلستون شک نکن واقعا عالی(فقط موتو)
هرکسی در مورد میله سوالی داشت در خدمتم
سلام
دوستان امروز سیمکارت همراه اول انداختم توش راحت آنتن داد هم توی شهر هم خارج شهر پس حل دیگههههههه...:31:
ok مرسيdear acmilan
بهت كه گفتم مشكل رجيستريش فقط تو بعضي مناطقه / خيلي گوشي هاي جديد اين مشكل رو دارن
از من هم تو راهه احتمالا " فردا برسه
خودت يه بررسي از كل بخشهاي گوشي بزار تو سايت تا بعد نوبت من بشه :10:
سلام
به به ...! به سلامتی....!
من قبلا هم این سوال هارو پرسیدم..! میشه شما یه چک بکنی ...!
اول اینکه رنگ LCD رو میشه تغییر داد...؟چون تو کلیپ که دیدم تصویر droid سبزش زیاد بود ..! البته تو بقیه کلیپ ها این مشکل رو داشت LCD شفافی نداشت منظورم میله ..!
و دوم اینکه وقتی کیبورد گوشی بسته است آیا قسمت بالایی گوشی بازی بازی میکنه ( لق میزنه )؟؟؟؟؟؟ وقتی کیبوردش بازه چی؟
من اینا رو تو کلیپ ها دیدیم ...! میشه یه تست کنید ببنید اینا صحت داره..!
acmilan308
03-03-2010, 18:39
به به ...! به سلامتی....!
من قبلا هم این سوال هارو پرسیدم..! میشه شما یه چک بکنی ...!
اول اینکه رنگ LCD رو میشه تغییر داد...؟چون تو کلیپ که دیدم تصویر droid سبزش زیاد بود ..! البته تو بقیه کلیپ ها این مشکل رو داشت LCD شفافی نداشت منظورم میله ..!
و دوم اینکه وقتی کیبورد گوشی بسته است آیا قسمت بالایی گوشی بازی بازی میکنه ( لق میزنه )؟؟؟؟؟؟ وقتی کیبوردش بازه چی؟
من اینا رو تو کلیپ ها دیدیم ...! میشه یه تست کنید ببنید اینا صحت داره..!
سلام دوست عزیز
والا من چیز پیدا نکردم که بشه رنگ ال سی دی رو عوض کرد..
درمورد لقی باید بگم تا الان گوشی اسلاید به این محکمی ندیدم!!! وقتی که بستس که مثل گوشی های سادس.
وقتی هم که کیبورد بازه هیچ لقی نداره خیالتون راحت... کلا کیفیت ساختش عالیه:46:
acmilan308
04-03-2010, 18:45
سلام خدمت همه ی دوستان
کسی میدونه چجوری میشه روی مموری کارت برنامه یا بازی نصب کرد؟؟؟
من هرچی نصب میکنم میره روی حافظه خود گوشی..!!
ممنون
johnypersian1656
04-03-2010, 19:26
سلام خدمت همه ی دوستان
کسی میدونه چجوری میشه روی مموری کارت برنامه یا بازی نصب کرد؟؟؟
من هرچی نصب میکنم میره روی حافظه خود گوشی..!!
ممنون
سلام عزیز.شما فعلا 2 تا راه دارین (که به نظر من فعلا از هیچکدوم از این راهها استفاده نکنین(توضیح: مشکل هستن و دردسر دارن واسه آیفون هم یادمه کلی طول کشید تا محدودیت هایی که واسه نصب بود برطرف بشه))
راه اول اینه که از برنامه ی app2sd استفاده کنین که لازمه ی این کار اینه که پارتیشن رو به 3 قسمت تقسیم کنین و بعد این برنامه رو با کانفیگ های خاصی اجرا کنین.
راه دوم اینه که با استفاده از روش خاصی cache رو خالی کنین که این کار باعث میشه فضای زیادی (ماکسیمم 198مگا بایت) اضافه بشه.
راه سوم اینه که صبر کنین یه روش stable و بدون مشکل بیاد که اکیدا این روش پیشنهاد میشه.
پی نوشت :ممنون از مجید عزیز بابت تغییر نام تاپیک
سلام
این گوشی از لحاظ پخش موزیک چه طوره؟
چند تا اسپیکر داره؟
نرم افزاری داره که دایویکس پلی بکنه؟
acmilan308
05-03-2010, 21:04
سلام
این گوشی از لحاظ پخش موزیک چه طوره؟
چند تا اسپیکر داره؟
نرم افزاری داره که دایویکس پلی بکنه؟
سلام دوست عزیز
در کل خوبه و راضیتون میکنه.
فکر کنم دو تا اسپیکر باشه که دوتاش کنار هم در پشت گوشی هستش..
دایویکس رو امتحان نکرد امتحان میکنم خبر میدم ولی mp4 و wmv رو راحت پخش میکنه بدون تبدیل...
گوشی خیلی خوبیه . منم میخوام برم بگیرمش
سلام دوست عزیز
در کل خوبه و راضیتون میکنه.
فکر کنم دو تا اسپیکر باشه که دوتاش کنار هم در پشت گوشی هستش..
دایویکس رو امتحان نکرد امتحان میکنم خبر میدم ولی mp4 و wmv رو راحت پخش میکنه بدون تبدیل...
لطف کن کیفیت و بلندی اسپیکرشو با هر گوشی که میتونی مقایسه بکن
گوشی خیلی خوبیه . منم میخوام برم بگیرمش
مباركه / مال منم 4روزه تو راهه !
چرا از اين گوشي انتظار دوربين و پلير عالي داريم ! در حاليكه اين يه اسمارت فونه
acmilan308
06-03-2010, 00:37
خوب با سه گوشی آخری که داشتم مقایسه میکنم یعنی : iphone ...n82 ....5800
در مقابل آیفون که هیچی همه چیز معلومه
در مقابل 82 که به نظر من خیلی صداهاشون شبیه همه با این تفافت که مایلستون مقداری صداش تیز تر و بلندتره
اما در مقابل 5800از نظر کیفیت کم میاره ولی توی بلندی تفات خیلی زیادی ندارند
((((ولی همون طور که فایر عزیز گفت وقتی این گوشی دستتونه به تنها چیزهایی که فکر نمیکنید دوربین و صداست....!!))))
در مقابل آیفون که هیچی همه چیز معلومه
یعنی چی در مقابله iphone همه چی معلومه؟
سلام دوستان من همچنان منتظر اومدن dext هستم ! کسی جدیدا جایی این گوشی رو ندیده؟
اگه تا آخر این هفته پیدا نکنم احتمالا htc hero بخرم:4:
هر کی دیده بگه من این گوشی رو میخوام:40:
another victory for milestone/droid
باز هم نبرد اسمارت فونها و باز هم برتري ميلستون
در آزمايشي كه روي قابليت مالتي تاج گوشي ميلستون و نكسوس انجام شد مشخص شد كه گوشي موتورولا عملكرد بهتري نصبت به رقيب خود از گوگل نشان داده و خيلي دقيق تر نرمتر و روان تر ايفاي نقش كرد /
نكسون هفته پيش هم از نظر كيفيت وضوح تصوير مغلوب آيفون شده /
multitouch on the Motorola Droid was "better" than on the Nexus One, or that the Nexus One's multitouch is "broken
While it actually runs a little more smoothly on the Droid, it doesn't have nearly the same problem tracking multiple points on the Nexus One that Multitouch Visible Test had
you can see the Droid works as we would expect it, but the Nexus One has bugs throughout the testing. Does the Droid actually feature a better touchscreen or does the Nexus One (which features the newer Android 2.1) have a software bug?
surce
يك خبر خيلي خوبه ديگه واسه طرفداراي ميلستون :10::46:
You nominated, over 100,000 people voted over the last month, and the results are in. The winners of the 2009 Engadget Awards are...
ميلستون برترين دستگاه يا وسيله سال 2009 از سوي كاربران سايت معروف engadget انتخاب شد .:40:
در اين راي گيري ميلستون باز هم رقيب خودش آيفون رو تسليم كرد و برترين اسمارت فون دنيا و برترين وسيله الكتريكي سال انتخاب شد
ميلستون پيش از اين هم توسط مجله تايمز و سايت pc world و چند سايت معتبر ديگه به عنوان گوشي سال برگزيده شده .
acmilan308
06-03-2010, 19:47
یعنی چی در مقابله iphone همه چی معلومه؟
خوب یعنی آیفون از نظر صدا در مقابل مایلستون هیچ حرفی واسه گفتن نداره.. :46:
با تشکر بسیار بسیار فراوان از جانی عزیز که در خرید این گوشی به من کمک کردن.
گوشی بسیار عالیی هست,با اینکه دوست ندارم دست کسی ببینمش (:31:) ول به همه دوستان توصیه اش می کنم.
از اون چیزهاییه که از لحظه ی اول عاشقش می شین.مثل هر گوشی دیگه ای بی نقص نیست ولی کامل ترین گوشی موبایل موجوده. milestone هر چیزی که از یک گوشی موبایل انتظار دارید رو در سطح خوب تا عالی به شما ارائه میده و در هیچ زمینه ای نمره متوسط به پایین نمی گیره.مثلا:
messaging:****
multitasking:*****
performance:*****
speed:****
battery:***
camera:***
camera ضعیف ترین بخش این گوشی هست.و multitasking هم بهترن بخشش.milestone مثل roger federer موبایل هاست!قوی ترین نیست,سریعترین نیست ولی کاملترین و بهترینه!البته اینها همه نظر شخصی بنده هست.
حالا بعد از همه ی این تبلیغات برای شرکت اجنبی Motorola ,چند تا مشکل هست که اگه دوستان جهت رفعشون کمک کنن واقعا ممنون میشم:
1.بعد از زوم کردن عکس,عکس دیگه load نمیشه و اندازه و کیفت واقعی عکس رو نشون نمیده.این اتفاق موقع انتخاب عکسی بعنوان background هم پیش میادgallery version: 2.1.
2.یه روش برای اجرای فایل های Java می خواستم.(@Johnnypersian برنامه ای که لینکش رو بهم دادین رو گوشیم هست ولی بازم نمی تونم فایلهای اجرایی java رو به گوشی بشناسونم و نصب کنم).java رو برای نصب Opera Mini 5 Beta و dictionary لازم دارم.
3.اگه یه 3rd party music player مناسب برای android سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
4.چطور میشه فایل های sdcard رو بعنوان صدای زنگ sms,alarm clock,email و... انتخاب کرد؟
5.اگه برامه ای جهت اجرای DivX و Xvid سراغ دارید لطفا اگه معرفی کنید خیلی ممنون میشم.
sorry که بازم زیاد سئوال کردم.
مباركت باشه
از كجا خريدي ؟ چند قيمت ؟
ريجيستر هم هست /
acmilan308
10-03-2010, 01:29
با تشکر بسیار بسیار فراوان از جانی عزیز که در خرید این گوشی به من کمک کردن.
گوشی بسیار عالیی هست,با اینکه دوست ندارم دست کسی ببینمش (:31:) ول به همه دوستان توصیه اش می کنم.
از اون چیزهاییه که از لحظه ی اول عاشقش می شین.مثل هر گوشی دیگه ای بی نقص نیست ولی کامل ترین گوشی موبایل موجوده. milestone هر چیزی که از یک گوشی موبایل انتظار دارید رو در سطح خوب تا عالی به شما ارائه میده و در هیچ زمینه ای نمره متوسط به پایین نمی گیره.مثلا:
messaging:****
multitasking:*****
performance:*****
speed:****
battery:***
camera:***
camera ضعیف ترین بخش این گوشی هست.و multitasking هم بهترن بخشش.milestone مثل roger federer موبایل هاست!قوی ترین نیست,سریعترین نیست ولی کاملترین و بهترینه!البته اینها همه نظر شخصی بنده هست.
حالا بعد از همه ی این تبلیغات برای شرکت اجنبی Motorola ,چند تا مشکل هست که اگه دوستان جهت رفعشون کمک کنن واقعا ممنون میشم:
1.بعد از زوم کردن عکس,عکس دیگه load نمیشه و اندازه و کیفت واقعی عکس رو نشون نمیده.این اتفاق موقع انتخاب عکسی بعنوان background هم پیش میادgallery version: 2.1.
2.یه روش برای اجرای فایل های Java می خواستم.(@Johnnypersian برنامه ای که لینکش رو بهم دادین رو گوشیم هست ولی بازم نمی تونم فایلهای اجرایی java رو به گوشی بشناسونم و نصب کنم).java رو برای نصب Opera Mini 5 Beta و dictionary لازم دارم.
3.اگه یه 3rd party music player مناسب برای android سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
4.چطور میشه فایل های sdcard رو بعنوان صدای زنگ sms,alarm clock,email و... انتخاب کرد؟
5.اگه برامه ای جهت اجرای DivX و Xvid سراغ دارید لطفا اگه معرفی کنید خیلی ممنون میشم.
sorry که بازم زیاد سئوال کردم.
سلام پویان جان
1-گوشیت چه ورژنیه؟ روت کردی؟ چون واسه من مشکلی که گفتی وجود نداره...
2-والا جاوا رو نمیدونم ولی یه opera پایین واست گذاشتم
3-فعلا پلیر خودش بهترینه(به نظر من)
4-توی مزیک پلیر وقتی انگشتتو روی اون آهنگی که میخوای نگه داری یه منو باز میشه که از اونجا میتونی واسه زنگ انتخابش کنی
5-دومی رو دان کن..!
masoudbrg
10-03-2010, 20:52
مال منم رسید .ولی همراه اول کار نمیکنه چطوری رجیسترش کنم؟ همراه اول توش کار نکنه که فایده نداره
مال منم رسید .ولی همراه اول کار نمیکنه چطوری رجیسترش کنم؟ همراه اول توش کار نکنه که فایده نداره
سلام
توی سایت همراه اول ریجسترش کن.( توی قسمت خدمات غیر حضوری )
البته فکر کنم یه چند روزی طول بکشه
masoudbrg
10-03-2010, 21:31
سلام
توی سایت همراه اول ریجسترش کن.( توی قسمت خدمات غیر حضوری )
البته فکر کنم یه چند روزی طول بکشه
سایت برای رجیستر 14 رقم قبول میکنه ولی شماره سریال گوشی من 15 رقمه چیکار کنم دوستان؟
وقتی رقم اول رو حذف میکنم این پیغام رو میده :
از نظر استاندارد جهاني اين گوشي تا امروز مورد تائيد نميباشد لطفا روز بعد مجددا کنترل نماييد
جستجوي مجدد
سلام دوستان
به دلايل مختلف گوشي به من نرسيد :5:
اگه كسي قيمت جديد داره بگه /
از كجا خريدين ؟ پيغام خصوصي بزارين لطفا"
@fire159
665t.آدرس رو از جانی عزیز بگیر.
@acmilan
thnx for ur kindly replay
1.مدل گوشی a853 و firmware 2.0.1 هست,گالری هم که 2.1.
2.ممنون بابت لینکی که گذاشتی ولی این opera 4.2 هست که فعلا تنها mini browser موجوده برای andoid,ولی من opera 5 رو می خوام که اون هم فعلا فقط با فرمت java موجود هست,البته این نسخه ی beta است و احتمالا نسخه ی اصلیش برای android هم میاد.
3.music player خودش ازلحاظ سرعت و روون بودن بهترینه ولی یه سری ایرادات عجیب غریب داره ,مثلا فاقد multi select هست,equalizer نداره,گذینه ی send یا share رو نداره. anyway these are no big deal
4.درسته ولی به این شکل فقط ringtone رو میشه انتخاب کرد نه زنگ sms,email,alarm رو.
5.خیلی خیلی ممنون بابت این برنامه,نصبش کرده بودم ولی نمی دونستم که divx و xvid هم اجرا میکنه.
از توجهت ممنون acmilan جان.
حالا بازم سئوال!!
از دوستان کسی نمی دونه کجا می تونم محافظ صفحه ی خوب برای milestone پیدا کنم؟ همینطور multimedia station؟ هرچند بعید می دونم ایران گیر بیاد.
masoudbrg
12-03-2010, 18:23
630 اگه کسی خواست بگه
سلام دوستان
من بلاخره cliq خریدم ؟ اونم با قیمت 450
یک بنده خدا از آمریکا آورده بود با بلک بری من عوضش کرد!
عجب گوشی توپیه!
من که دارم میرم مسافرت:5:
سال نو خوبی داشته باشین
2-3 روزه که widget هام و تعدادی از برنامه هام مثل,browser, opera mini 5,accuwehter,weatherbug,bbc,cnn, نمی تونن data connection رو برای connect شدن تشخیص بدن در حالی که GPRS فعاله و بعضی برنامه ها مثل messenger,facebook,gmail کار میکنن. با restart گوشی و reinstall برنامه ها هم مشکل حل نشد. Please Help!!
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
acmilan308
12-03-2010, 23:02
سلام
اول از همه تبریک به احمد (بالاخره یه نفر cliq خرید)
یه برنامه تووووپ واسه تنظیم رینگتون و آلارم و...
630 اگه کسی خواست بگه
سلام
من ميخوام
مرسي - آدرس و شماره برام بزارلطفا" :20:
acmilan308
12-03-2010, 23:25
سلام
من ميخوام
مرسي - آدرس و شماره برام بزارلطفا" :20:
فایر بابا عید شد دیگه همین خوبه بگیرش فکر نکنم کمتر از این گیرت بیاد....:46:
پویان اگر وایرلس دم دست داری امتحان بکن ببین همشون کار میکنن.
parasto2
14-03-2010, 10:14
سایت برای رجیستر 14 رقم قبول میکنه ولی شماره سریال گوشی من 15 رقمه چیکار کنم دوستان؟
وقتی رقم اول رو حذف میکنم این پیغام رو میده :
از نظر استاندارد جهاني اين گوشي تا امروز مورد تائيد نميباشد لطفا روز بعد مجددا کنترل نماييد
جستجوي مجدد
بايد رقم اخرراواردنكنيد
يا حق
masoudbrg
14-03-2010, 21:04
بايد رقم اخرراواردنكنيد
يا حق
دوست عزیز من رقم آخر رو هم حذف کردم مشخصات یک گوشی دیگه برام اومد و پیغام زیر رو نوشت
ايــن سـريــال گــوشـي در شرکت ارتباطات سيار به ثبت رسيده است
شما بدون نياز از مراجعه به دفاتر خدمات مشترکين ميتوانيد از اين گوشي در شبکه همراه اول استفاده نماييد
باند فرکانس کارخانه سازنده مدل شماره تائيديه GSM
GSM 1800,GSM 1900,GSM 900,GSM850 (GSM800),HSUPA Motorola Inc. A853 35463503
اگه میشه شما هم امتحان کنید شاید من اشتباه میکنم (شماره سریال : 354635030649789 )
با تشکر
با wireless مشکلی نداره, گفتن با factory reset درست میشه,کردم,بازم نشد گوشی هم که wipeشد!!با BackupPro از همه چیز Back up گرفتم اما حالا که گوشی reset شده explorer ندارم که برنامه رو برای restore کردن نصب کنم.حسابی موندم تو گل...:41:
دوست عزیز من رقم آخر رو هم حذف کردم مشخصات یک گوشی دیگه برام اومد و پیغام زیر رو نوشت
ايــن سـريــال گــوشـي در شرکت ارتباطات سيار به ثبت رسيده است
شما بدون نياز از مراجعه به دفاتر خدمات مشترکين ميتوانيد از اين گوشي در شبکه همراه اول استفاده نماييد
باند فرکانس کارخانه سازنده مدل شماره تائيديه GSM
GSM 1800,GSM 1900,GSM 900,GSM850 (GSM800),HSUPA Motorola Inc. A853 35463503
اگه میشه شما هم امتحان کنید شاید من اشتباه میکنم (شماره سریال : 354635030649789 )
با تشکر
درسته دوست عزیز . برای همه همین مدله . یعنی کلا نرم افزارها و مخابرات مایلستون رو به این اسم میشناسن . اگر با برنامه RSD Lite هم چک کنید می بینید که گوشیتون را با این اسم میشناسه. به نظرم A853 اسم اصلی این مدل باشه .
rasool1417
15-03-2010, 16:41
سلام.
من میخوام این گوشی رو بخرم.ولی تو مشهد پیدا نکردم
از یک سایت اینترنتی به اسم 118موبایل اطلاعات گرفتم/ولی باید اول پول رو به حسابشون بریزم.بعد برام پست میکنند،کسی اطلاع داره این فروشگاه کارش چطوریه،تا حالا کسی ازش خرید کرده؟در ضمن قیمتشم بهم 675000 تومان گفته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم آدرس سایتش
masoudbrg
15-03-2010, 19:18
درسته دوست عزیز . برای همه همین مدله . یعنی کلا نرم افزارها و مخابرات مایلستون رو به این اسم میشناسن . اگر با برنامه RSD Lite هم چک کنید می بینید که گوشیتون را با این اسم میشناسه. به نظرم A853 اسم اصلی این مدل باشه .
پس چرا سیم کارت همراه اول پیغام not registeed on network میده؟
این که فایده نداره.
من کلی برنامه با پسوند apk داونلود کردم طریقه نصبش چطوریه؟
map تو حالت loadig میمونه و هیچ اتفاقی نمیفته .
با gps چطور کار کنم.
با تشکر
mohamadreza666
15-03-2010, 23:42
دوستانی که این گوشی رو دارن لطف میکنن یه ری ویو کامل از این گوشی بنویسن؟؟؟!!!:46:
مرسی!!!:11:
سبز باشین!!.gif
سلام.
من میخوام این گوشی رو بخرم.ولی تو مشهد پیدا نکردم
از یک سایت اینترنتی به اسم 118موبایل اطلاعات گرفتم/ولی باید اول پول رو به حسابشون بریزم.بعد برام پست میکنند،کسی اطلاع داره این فروشگاه کارش چطوریه،تا حالا کسی ازش خرید کرده؟در ضمن قیمتشم بهم 675000 تومان گفته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم آدرس سایتش
سایت نامبرده از معتبرترین فروشگاههای اینترنتی گوشی موبایل هست و بعد از 24 تا 48 ساعت گوشی رو بهت تحویل میده
wallpaper برای میلستون
rozysara
16-03-2010, 17:40
بله تایید میشه ساید گوشی شاپ سایت بسیار معتبری هستش قبلا هم من خودم چند بار اقدام به خریئ گوشی از این سایت کردم اخه با گانتی 18 ماهه میده تازه 30 تومنی هم از گوشی هایی که اینجا تو باز هستش و بدون گارنتی ارزونتره من که همیشه از اونجا خرید میکنم
behnam_n80
17-03-2010, 18:06
اقا قیمت جهانیش 498$ شده
فک کنم بهترین انتخاب با قیمتش
باز هم droid از رقيباش سبقت گرفت
طبق آمار فروش 74 روزه اي كه ارائه شده گوشي نكسوز از گوگل فقط 135 هزار دستگاه فروش داشته
آيفون 3gs فروش خوب 1 ميليون دستگاه رو داشته
و درويد موتورولا 1 ميليون و 5 هزار دستگاه در همين مدت زمان فروخته و اين فقط مربوط به فروش droid هست و ميلستون تو اين آمار نيست .
A few years back Apple announced that the 1 millionth iPhone was sold in just 74 days. This time was enough for Motorola to sell 1.05 million units of their CDMA-only Droid (a.k.a. Milestone). It’s obvious that Google is seriously lagging behind.
Cellphone inventor Marty Cooper uses a Droid
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اينكه مخترع موبايل مارتين كوپر آمريكايي هم از گوشي droid استفاده ميكنه و گوشي قديميش كه يك آيفون بوده رو به نوه اش داده .
acmilan308
18-03-2010, 16:55
سلام دوستان
دوست خوبمون جانی (johnypersian165) گفت که نمیتونه وارد پی سی ورد بشن و از همه معذرت خواهی کردن...
گوشیم خورده زمین روشن نمی شه........ به شارژ زدمش فقط چراغ شارژش روشن میشه حتی باتریش هم گرم نمی شه..دوستان هر جای ایران اگه تعمیرکار خوب سراق دارین که می دونین از milestone سر در میاره لطفا به من معرفی کنین
گوشیم خورده زمین روشن نمی شه........ به شارژ زدمش فقط چراغ شارژش روشن میشه حتی باتریش هم گرم نمی شه..دوستان هر جای ایران اگه تعمیرکار خوب سراق دارین که می دونین از milestone سر در میاره لطفا به من معرفی کنین
oh خاك ور چوك چرا انداختيش زمين پسر !!؟؟حالا اگه قطعه بخواد چي !؟ از نظر ظاهري هم طوريش شده يا نه ؟ ال سي دي ! اگه تهران گيرت بياد . من يكي سراغ دارم اما فكر نكنم از ميلستون سر در بياره . از جاني يه سراغي بگير احتمالا" سراغ داره
آخه اونقدر بدجور نخورد,احتمالاهم قطعه می خواد چون 99% باتریش مشکلی نداره.فکرکنم ...... :41::41::41::41::41:
johnypersian1656
20-03-2010, 20:05
آخه اونقدر بدجور نخورد,احتمالاهم قطعه می خواد چون 99% باتریش مشکلی نداره.فکرکنم ...... :41::41::41::41::41:
سلام. عزیز نگران نباش .ان شاالله که درست میشه. من پستتون رو الان دیدم. الان هم میخوریم به تعطیلات اما دارم همه جا سراغ میگیرم به خدا ببینم کجا مطمئن تره . ان شاالله به نتیجه برسم و جواب میدم.
@fire
هادی جان تو مایلستون رو گرفتی از اونجایی که مسعود میگفت ارزون میده یا نه؟
راستی بچه ها دوشب پیش نسخه ی leaked شده ی ورژن 2.1 رو زدم . سرعت گوشی واقعا بهتر شده . حدودا 1.5 برابر. سرعت مرورگر 4 برابر شده. کیفیت فیلم و عکس عالی شده (رزولوشن واید واسه عکس اضافه شده ) و واسه فیلمبرداری تو شب خیلی بهتر شده و همینطور qvga هم بهش اضافه شده. تنظیمات دوربین خیلی بیشتر شده.گوشی به طور پیش فرض 5 دسکتاپی شده که میشه کمتر یا بیشترش کرد. motocar home اضافه شده . تنها مشکل اینه که هنوز روشی واسه روت کردنش پیدا نکردم .روت های قبلی هم کار نمیدن. یعنی فعلا مشکل فارسی واسش هست که واسه من مهم نیست.
سال نو همگی مبارک
johnypersian1656
22-03-2010, 13:22
دوتا خبر یکی اینکه بالاخره 2.1 هم روت شد. یکی دیگه اینکه در ورژن بعدی واسه مایلستون مطمئنا میشه برنامه ها رو به طور پیش فرض و بدون نیاز به برنامه های جانبی روی مموری کارت نصب کرد.
r_you168
22-03-2010, 17:08
دوتا خبر یکی اینکه بالاخره 2.1 هم روت شد. یکی دیگه اینکه در ورژن بعدی واسه مایلستون مطمئنا میشه برنامه ها رو به طور پیش فرض و بدون نیاز به برنامه های جانبی روی مموری کارت نصب کرد.
میشه منبع خبر رو بگین
acmilan308
22-03-2010, 20:02
سلام
جانی کجایی بابا؟؟؟؟؟
من که الان دارم فایلهای آپ رو میگیرم انشاا... همین امشب آپ میکنم به 2.1...
جانی آموزش روت 2.1 رو میشه لینک بدی؟؟
ممنون
acmilan308
22-03-2010, 21:43
سلام
دوستان به 2.1 آپ شد و باید بگم که مایلستون دیگه ترکونده....
و به توضیحات جانی VOICE DIALLER رواضافه کنم که واسه اجرای فرمانهای صوتیه..
---
پویان چیکار کردی تعمیرکار پیدا کردی شاید مشکل جدی نباشه؟؟ فقط ببر پیش یه آدم کار بلد تا حداقل دیگه چشمشو کور نکنه..
HTC's Sense UI Finally Ported to the Droid
بالاخره ميلستون با sense ui / مثل گوشي هاي htc شده !
حالا ديگه صفحه دسكتاپ خالي نيست / اما motoblur چيزه ديگه ايه
johnypersian1656
23-03-2010, 17:48
سلام
جانی کجایی بابا؟؟؟؟؟
من که الان دارم فایلهای آپ رو میگیرم انشاا... همین امشب آپ میکنم به 2.1...
جانی آموزش روت 2.1 رو میشه لینک بدی؟؟
ممنون
والا نمیدونم چرا نمیشد وارد فروم بشم. شما هم که لطف کردین گفتین اینجا. ممنونم
از اونجایی که نمیشه لینک داد به فروم ها این آموزش مختصر :
1) Apply the 2.1 sbf
2) Then apply the 2.0.1 recovery
3) You finished
اینم لینک واسه دانلود ریکاوری :
فقط دوتا توضیح اینکه از اونجایی که میدونین روت ها به طور طبیعی به صورت .sbf نیستن و این لینکی که دادم از یه فیرمویر نه چندان خوب اکسترکت شده و میتونین تست کنین اما بهتره صبر کنین همین چند روزه روت اصلی واسش میاد . توضیح دوم اینه که این روش روی بوتلودر 90.73 تست شده اما روی بوت لودر 90.78 که جدید هست تست نشده اما هیچ ریسکی نداره یا اجازه ی فلش میده یا نه.
سلام
دوستان به 2.1 آپ شد و باید بگم که مایلستون دیگه ترکونده....
و به توضیحات جانی VOICE DIALLER رواضافه کنم که واسه اجرای فرمانهای صوتیه..
---
پویان چیکار کردی تعمیرکار پیدا کردی شاید مشکل جدی نباشه؟؟ فقط ببر پیش یه آدم کار بلد تا حداقل دیگه چشمشو کور نکنه..
به توضیحات acmilan عزیز live wallpaper رو هم اضافه کنم :31:
تا اونجایی هم که میدونم پویان عزیز قرار شد گوشی رو بفرسته واسه یه نفر که مطمئنه. حالا باز خودش بیاد خبر تکمیلی رو بده.
acmilan308
23-03-2010, 21:18
سلام جانی از نصب روی مموری چه خبر؟؟؟
اینو اگر میشه بلینک.. :31:
سلام دوستان
من همچنان دارم با cliq ور میرم فقط این موتو بلور حالمو حسابی گرفته!
اگه بشه واستون چند تا عکس ازش میذارم
تا حالا که من با همراه اول کار کردم و مشکلی نداشته فقط دلیوری ریپورت واسه پیام کوتاه نداره!
عزیزان برنامه های جاوا رو میشه رو اندروید نصب کرد؟
باز هم برتري ميلستون بر آيفون و نكسوس و ...
ميلستون داراي بهترين ال سي دي دنياي اسمارت فونها
Here's how we rank the phones in screen performance:
رنكينگ برترينها :
Motorola Droid
Palm Pre Plus
Apple iPhone 3GS
HTC Nexus One by Google
Samsung Behold II
منبع :
Phone Name....................... Resolution .........Brightness .......Black Level ........Contrast Ratio
Samsung Behold II........ 320x480 pixels ......310 cd/M2........ 0.0049 cd/m2............. 63265:1
.
Motorola Droid .............480x854 pixels .......410 cd/M 2............ 0.17 cd/m2 ................2412:1
.
Apple iPhone 3GS .........480x320 pixels ........431cd/M2............. 3.31 cd/m2.................. 131:1
.
HTC nexus one ...............800x480pixels .......225cd/m2.......... 0.0049cd/m2 ............46.000:1
.
Palm Pre Plus ................320x480 pixels ......320 cd/M2.............. 0.46 cd/m2 ..................628:1
Motorola Droid :
The Droid achieved an incredibly impressive contrast ratio, given that it's not OLED-based. It also had the most-accurate colors of any of the phones as well as the sharpest text. Also, unlike the Nexus One, the Droid was capable of displaying 24-bit color. Its only glaring mistake was an overly reflective screen when viewed in a sunny, natural environment. Despite that, the Droid is clearly the performance winner, followed fairly closely by the Palm Pre Plus and the iPhone 3GS, which washes out color as a result of its superbright screen. Both the Behold II and the Nexus One have incredibly deep blacks, but they both oversaturate colors to the point that they're inaccurate and sometimes distracting.
ahmad97 @
تو تايپيك dext يه ريويو از گوشيت بزار . خيلي ها منتظرن . مرسي:20:
راستي برد استقلال در ليگ قهرمانان آُسيا رو هم به طرفداراش تبريك ميگم :40:
فوق العادست!!!!!!
دوستان ساکن تهران ارزون ترین قیمت و معتبرترین فروشگاه برای خریدن مایلستون کجاست؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا هر کدوم از دوستان خواست که گوشی بفروشه ما در خدمتیم :دی
johnypersian1656
24-03-2010, 17:53
فوق العادست!!!!!!
دوستان ساکن تهران ارزون ترین قیمت و معتبرترین فروشگاه برای خریدن مایلستون کجاست؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا هر کدوم از دوستان خواست که گوشی بفروشه ما در خدمتیم :دی
یکی از دوستان(مسعود ) انگار 610 سراغ داشتن که میتونین آدرس رو ازشون بگیرین . من 650 آدرسش رو دارم. در مورد دسته دومش هم بعید میدونم کسی حالا حالاها این گوشی رو بفروشه مگه اینکه واسه ارتقا به گوشی های بهتر که بیاد.
خیلی ممنون جانی جان خودم هم 650 سراغ دارم
اگه مسعود خان لطف کنن و آدرس اونجا لطف کنن ممنونشون میشم
راستی هر کدوم از دوستان اگه لطف کنه و یک ریویو خیلی مختصر در رابطه با اینترفیس و موارد کلی گوشی گوشی بزاره ممنونش میشم
johnypersian1656
25-03-2010, 12:37
خیلی ممنون جانی جان خودم هم 650 سراغ دارم
اگه مسعود خان لطف کنن و آدرس اونجا لطف کنن ممنونشون میشم
راستی هر کدوم از دوستان اگه لطف کنه و یک ریویو خیلی مختصر در رابطه با اینترفیس و موارد کلی گوشی گوشی بزاره ممنونش میشم
سعید جان اگه میتونین این ویدئو رو ببینین توش خیلی خوب همه چیز مشخصه:
اگه هم مشکل دارین بفرمایین تا اینو با چندتا ویدئو دیگه یه جای دیگه واستون آپ کنم. در مورد موارد دیگه هم اگه بفرمایید دقیقا کدوم قسمت ها رو توضیح بدم, من در خدمتم.
دوستان طبق وعده ی داده شده از امروز نسخه ی اصلی 2.1 (ورژن spanish امروز هست) منتشر میشه. گفته میشه سرعت بیشتر, stable بودن و برطرف شدن مشکل app ها از ویژگیهای این ورژن هست.(جدی نگیرین ولی طبق گفته ی منابع نا موثق فونت عربی هم توی این ورژن preloaded هست)
بهترین منظره ای که این چند وقت دیدم :31: :
night lord
25-03-2010, 15:39
خدایی گوشیه خوبیه ولی اینتر فیس جالبی نداره باید بیشتر روش کار میکردن . از آندروئید بیشتر انتظار میره . البته این نظر شخصیه.
acmilan308
25-03-2010, 16:08
سلام
جانی من آپدیت از اینجا گرفتم
نسخه جنوب آسیا.این نسخه spanish چجوریه میتونم با اون آپ کنم؟؟؟مشکل آنتن دهی نداره؟؟؟
johnypersian1656
25-03-2010, 16:48
خدایی گوشیه خوبیه ولی اینتر فیس جالبی نداره باید بیشتر روش کار میکردن . از آندروئید بیشتر انتظار میره . البته این نظر شخصیه.
با یه سری برنامه های جانبی یا app های مخصوص تغییر home میشه یه تغییراتی داد تا اون فضای خشک رو نداشته باشه یا حتی اینترفیس htc رو پورت کردن روش یا مثلا از برنامه هایی مثل GDE استفاده کرد تا حالت 3 بعدی بده. ضمن اینکه از اونجایی که واسه xt720 اومدن و motoblur رو که یه اینترفیس واقعا عالی هست و سبک(حالا نمیدونم احمد عزیز با چیش مشکل داره اگه بیاد و بگه عالی میشه) پورت کردن احتمال میره که واسه میله! هم اینجور بشه
سلام
جانی من آپدیت از اینجا گرفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نسخه جنوب آسیا.این نسخه spanish چجوریه میتونم با اون آپ کنم؟؟؟مشکل آنتن دهی نداره؟؟؟
ببین عزیز این آپدیتی که گرفتی درسته ولی خوب اگه ببینی توی about گوشیت این ورژن 2.1 هست اما update 1 یعنی اینکه یه حالتی مثل بتا داره(حالا بماند که همین نسخه که ریلیز نیست هم واقعا گوشی رو دگرگون کرد و مطمئنمون کرد از روت شدن و فارسی شدن) این اسپنیش که من میگم ورژن فاینال هست. واسه ما هم قابل استفاده نیست و باید صبر کنیم ورژن مخصوصمون بیاد.ان شاالله توی ورژن مخصوص ما این فونت عربی یا پارسی هم باشه دیگه عالی میشه.
r_you168
25-03-2010, 19:20
2.1 مشگل نصب نشدن appرو sd card حل شده یا بازم محدود ؟
johnypersian1656
25-03-2010, 19:36
2.1 مشگل نصب نشدن appرو sd card حل شده یا بازم محدود ؟
توی 2.1 که الان داریم یعنی update 1 هنوز این مشکل هست. توی نسخه ی نهایی رو باید صبر کرد/دید
بهترین منظره ای که این چند وقت دیدم :31: :
حال ميكني واسه خودتا ! اين همه ميله كجا گير اوردي
johnypersian1656
26-03-2010, 00:31
از پشت کامیون ریخت جمع کردم. :31: بچه ها استغفرالله و..... این برنامه های آندروید بعضا از مصادیق فحشا هستنا :20:
از پشت کامیون ریخت جمع کردم. :31: بچه ها استغفرالله و..... این برنامه های آندروید بعضا از مصادیق فحشا هستنا :20:
مگه اين برنامه ها چي دارن !!!؟؟؟
نكنه منفيه 18هستن ؟
johnypersian1656
26-03-2010, 12:41
والا یه حالت های خاصین . همون سایت پاندا میتونی ببینی.اینجا نمیشه snapshot بذارم.
acmilan308
26-03-2010, 14:03
والا یه حالت های خاصین . همون سایت پاندا میتونی ببینی.اینجا نمیشه snapshot بذارم.
پس فکر کردین واسه چی اینقدر داره رشد میکنه آندروید :31:
جانی دیکشنری فارسی خوب سراغ داری؟؟؟؟
johnypersian1656
26-03-2010, 15:03
پس فکر کردین واسه چی اینقدر داره رشد میکنه آندروید :31:
جانی دیکشنری فارسی خوب سراغ داری؟؟؟؟
:31: بله یکی از دلایل اصلیش همینه (ac یادته یه آمار دادن که مردها بیشتر از زن ها از گوشی ها ی آندرویدی استفاده میکنن. دلیلش همینه دیگه)
دیکشنری هم pmd ای بدک نیست اگه خواستی بگو واست آپ کنم. من 2تا دیکشنری انگلیسی به انگلیسی دارم که واقعا بینظیرن اونا دیگه از فارسی استفاده نمیکنم. اگه یکمی صبر کنی saradic ورژن جدید هم میاد الان توی سایتش اینو نوشته :
SaraDic 1.5 release soon
Add 5 language support
Use iPhone/Nokia5800 virtual keyboard for touch phones
Suppor for Android phones
Fix some of bugs
اگه نیومد من ورژن قبلیشو تبدیل میکنم واست. فکر نمیکنم بهتر از saradic واسه دیکشنری فارسی باشه.روش تبدیل برنامه های جاوا هم اینه:
كنجكاو شدم چيه ! آدرس بدين ببينيم !
خانومها طرف آندرويد نيان :31:
اين live walpapaer رو كسي تا حالا رو ميلستون نصب كرده .
johnypersian1656
26-03-2010, 18:01
كنجكاو شدم چيه ! آدرس بدين ببينيم !
خانومها طرف آندرويد نيان :31:
اين live walpapaer رو كسي تا حالا رو ميلستون نصب كرده .
fire رو میبینم که فردا رفته آندروید خریده :31: این دوتا رو ببین :
نمیان که چند تا برنامه ی درست و درمون درست کنن.
راستی فایر جان 2.1 خودش live wallpaper داره عزیز.(یعنی اینی که ما الان داریم داره خودش)
واسه اینکه زیاد اسپم ندیم بچه ها این برنامه رو یه تستی بکنین از subtitle هم پشتیبانی میکنه :
acmilan308
27-03-2010, 00:53
جانی قربون دستت پس یه انگلیسی به فارسی بذار که خیلی لازمه...
ممنون
johnypersian1656
27-03-2010, 02:24
جانی قربون دستت پس یه انگلیسی به فارسی بذار که خیلی لازمه...
ممنون
با تشكر از جاني جان :20: كه زحمت همه سوالات رو ميكشه
اما بقيه دوستان هم كه گوشي رو خريدن يه زحمتي به خودشون بدن حداقل سوالات غير تخصصي رو جواب بدن ممنون ميشيم و تايپيك هم فعالتر ميشه . thanks a lot
1- با 2.1 فلش ساپورت ميشه ؟
2- فارسي خوانده و نوشته ميشه ؟
3- داستان ريجيستر شدن به كجا رسيد ؟
johnypersian1656
27-03-2010, 11:52
با تشكر از جاني جان :20: كه زحمت همه سوالات رو ميكشه
اما بقيه دوستان هم كه گوشي رو خريدن يه زحمتي به خودشون بدن حداقل سوالات غير تخصصي رو جواب بدن ممنون ميشيم و تايپيك هم فعالتر ميشه . thanks a lot
1- با 2.1 فلش ساپورت ميشه ؟
2- فارسي خوانده و نوشته ميشه ؟
3- داستان ريجيستر شدن به كجا رسيد ؟
خواهش میکنم عزیز.
1.نه. فلش هنوز در مرحله ی بتا هست.
2. روی این نسخه ی بتا که داریم بله. ولی باید دید روی فاینال هم میشه یا نه. واسه این هم به طور پیش فرض نیست اما بعد از روت و فارسی سازی مشکل کاملا حل میشه.
3.راه حل این مشکل رو فهمیدم اما فکر نکنم درست باشه اینجا بگم. فقط مطمئن باشین مشکل 120 درصد حل شده.اگه کسی این مشکل رو داشت بگه تا واسش روشش رو بگم.
mac_world
27-03-2010, 13:38
سلام دوستلن بنده بین مایلستون و نکسوس واقعا دو یه شک موندم و نمیدونم کدومو بخرم
وچند سوال دارم
1_فرق درویید با مایلستون چیه؟
2_سرعت گوشی در چه حدیه مثلا به hd2 میرسه؟
3_شما فرق کن من رفتم الان از مغازه خریدم خط موبایلم 0912 هست چی کار باید بکنم و این رجیستر جریانش چیه
ممنون
johnypersian1656
27-03-2010, 14:31
وچند سوال دارم
3_شما فرق کن من رفتم الان از مغازه خریدم خط موبایلم 0912 هست چی کار باید بکنم و این رجیستر جریانش چیه
ممنون
سلام عزیز. شما با توجه به بودجت و نیازت میتونی بین این دوتا انتخاب کنی.بهترین راهش هم اینه که تا میتونی review بخونی و ویدئوهاشونو ببینی تا باهاشون آشنا بشی کاملا.
1- دروید نسخه ی cdma هست ولی مایلستون gsm. ما فقط از مایلستون میتونیم استفاده کنیم پس بیخیال دروید. از لحاظ برنامه ها , برنامه های یکسانی دارن ولی این دوتا گوشی کرنل متفاوتی دارن به زبون ساده تر فیرمویرها و آپدیت هاشون متفاوته یعنی از دروید رو نمیشه واسه مایل استفاده کرد یا بالعکس
2- آندروید سیستم عامل سبکیه و اینترفیس مایل هم ساده هستش. خودم کلا تاحالا مشکل سرعت باهاش نداشتم هرچندکه با hd2 هم که کار کردم اونم سرعت خوبی داره.باز بچه ها اگه بیان نظر بدن بهتره.
3- با ایرانسل که اصلا مشکلی نداره. واسه همراه اول هم فقط توی بعضی نقاط مشکل داره یعنی ممکنه شما اونجایی که گوشی رو میخرین خوب باشه بیاین بیرون باز خراب بشه. اما یه پچ هست که این مشکل رو کامل برطرف میکنه. حالا اینکه نمیتونم اینجا بذارم دلیلش اینه که یکی از دوستان خواستن جایی عنوان نشه
وچند سوال دارم
ممنون
90% مشخصات هر دو مدل يكسانه
تفاوت فقط تو cpu و lcd هستش .
كه البته اگه تو صفحات قبلي بخوني ميبيني كه ميلستون از اين لحاظ هم سرتر از نكسوس يا آيفونه
از نظر سرعت تو ويديوهايي كه من ازش ديدم واقعا" عاليه
ميلستون از نظر كيفيت ساخت واقعا عالي تره چون جنس بدنه از يه فلز خاصيه نه از پلاستيك .
كيبورد كامل ميلستون هم يكي از برتري هاي اون به حساب مياد كه خيلي مفيد وكاربرديه
و يه عيب بدي كه نكسوس داره اينه كه دكمه اختصاصي براي عكاسي نداره !!!
داشتن gpu اختصاصي و دوربين بهتر هم از ميلستونه /
و البته اين نظر شخصيه منه از نظر ظاهري اصلا" از قيافه نكسوس خوشم نمياد :5:
ولي ميلستون با گوشي هاي بازار متفاوته و كلاس خاصي داره
داستان ريجيستر شد هم فقط برا ميلستون نيست و در مورد نكسوس /آيفون / و حتي n900 هم من شنيدم كه مشكلاتي داشتن . اما همونطور كه جاني راهنماييت ميكنه قابل حله فقط براي دارندگان موتورولا :31:
سلام به طرفداران موتورولا و جانی عزیز
آقا من یک مشکل پیدا کردم و اونم اینه که wifi گوشی cliq من نمیتونه هیچ شبکه وایرلسی رو پیدا کنه
مایلستون هم این مشکل رو داره؟ فکر کنم tmobile زحمت کشیده و قفلش کرده
آقا این مایلستون دلیوری ریپورت داره؟
عکس ها هم تقریبا آماده شدن تا فردا upload میکنم
johnypersian1656
27-03-2010, 23:43
سلام به طرفداران موتورولا و جانی عزیز
آقا من یک مشکل پیدا کردم و اونم اینه که wifi گوشی cliq من نمیتونه هیچ شبکه وایرلسی رو پیدا کنه
مایلستون هم این مشکل رو داره؟ فکر کنم tmobile زحمت کشیده و قفلش کرده
آقا این مایلستون دلیوری ریپورت داره؟
عکس ها هم تقریبا آماده شدن تا فردا upload میکنم
سلام احمد جان . تا جایی که من میدونم توی cliq ( نه dext) اینجوریه که wifi فقط با برنامه هایی مثل yahoo,aim,.. کار نمیکنه چون t-mobile واسه این کارا یا کارایی مثل بک آپ از کانتکت ها میگه از 3g و data plan خودش استفاده کنین. حالا باز باید این مشکلو تست کنم ببینم چطوریه. مایلستون این مشکل رو نداره اصلا. دلیوری ریپورت هم داره به این صورت که وقتی message رسید به طرف یه علامت ! با دایره دورش میاد. احمد جان منتظر عکس ها هستیم. snapshot گرفتی؟(منظورم با نصب sdk هست). اگه تونستی یه بررسی هم از دید خودت بذار.مشکلا و نقاط قوت. اگه sample از عکس و ویدئو هم بذاری که دیگه عالیه. یه دنیا ممنون.
سلام جانی عزیز
نه هنوز موفق نشدم گوشی رو روت کنم! یکم سخته چون تا حالا کسی تو ایران این کار رو نکرده
البته یکبار امتحان کردم ولی ساعت گوشی از کار افتاد و من بیخیالش شدم
گوشی خوبیه ولی آندروید 1.5 زیاد جالب نیس در کل به بلک بری 9500 نمیرسه(کاش وای فای داشت)
از نظر وزن یکم سنگینه ! دوربینش متوسط و پخش آهنگ نسبت به بلک بری افتضاحه
از نظر تنوع نرم افزاری خیلی خوبه مثل آیفون
gps خوبی داره ! باطریش ضعیفه و پخش فیلمش خوبه
اگه آپدیت 2.1 واسش بیاد بعضی از مشکلاتش حل میشه
اگه سخت افزار wifi رو داشته باشه یعنی نرم افزارشو دست کاری کردن که فقط با شبکه tmobile کار کنه
راستی جانی میشه از firmware گوشی dext برای cliq استفاده کرد؟ چون از نظر سخت افزاری مثل هم هستن شاید هم wifi اینجوری درست بشه
اگه میخوای گوشی تکی داشته باشی و همه بگن گوشیت چیه شک نکن برو cliq یا dext بخر:31: تازه با همه سیم کارت ها کار میکنه ! فقط خط اعتباری توش نذار که به 3 سوووت gprs خالیش میکنه
البته باید با موتو بلور بسازی و بسوزی:27:
johnypersian1656
28-03-2010, 17:02
سلام جانی عزیز
نه هنوز موفق نشدم گوشی رو روت کنم! یکم سخته چون تا حالا کسی تو ایران این کار رو نکرده
البته یکبار امتحان کردم ولی ساعت گوشی از کار افتاد و من بیخیالش شدم
گوشی خوبیه ولی آندروید 1.5 زیاد جالب نیس در کل به بلک بری 9500 نمیرسه(کاش وای فای داشت)
از نظر وزن یکم سنگینه ! دوربینش متوسط و پخش آهنگ نسبت به بلک بری افتضاحه
از نظر تنوع نرم افزاری خیلی خوبه مثل آیفون
gps خوبی داره ! باطریش ضعیفه و پخش فیلمش خوبه
اگه آپدیت 2.1 واسش بیاد بعضی از مشکلاتش حل میشه
اگه سخت افزار wifi رو داشته باشه یعنی نرم افزارشو دست کاری کردن که فقط با شبکه tmobile کار کنه
احمد جان واسه snapshot گرفتن از طریق ویندوز نیازی به روت کردن نیست. اگه بخوای با app ها بگیری نیاز به روت هست. این روند رو دنبال کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد روت کردن اینو امتحان کردی؟ :
اینم واسه unroot کردن :
راستی دقت کن واسه یه سری خاص بوت لودرها روت شدن امکان پذیره ها.
راستش من الان ندارم این گوشی رو واسه همین تست نکردم فکر نکنم تا بعد از تعطیلات هم به دستم برسه. شرمنده نمیتونم کمک کنم.
راستی جانی میشه از firmware گوشی dext برای cliq استفاده کرد؟ چون از نظر سخت افزاری مثل هم هستن شاید هم wifi اینجوری درست بشه
اگه میخوای گوشی تکی داشته باشی و همه بگن گوشیت چیه شک نکن برو cliq یا dext بخر:31: تازه با همه سیم کارت ها کار میکنه ! فقط خط اعتباری توش نذار که به 3 سوووت gprs خالیش میکنه
البته باید با موتو بلور بسازی و بسوزی:27:
نه اینجا میتونی فیرمویرهاشونو ببینی :
البته خیلی خیلی مراقب باش چون الان cliq داری شما نه dext پس ممکنه با فلش فیرمویر اشتباه گوشیتون لاک بشه. در مورد تک بودن واقعا cliq ظاهرش از مایل خیلی سره.
در مورد gprs بهترین راه اینکه که به آخر access pint یه چیزی اضافه کنی. مثلا mtnirancell رو بکنی mtnirancell1 تا دیگه gprs قطع بشه و باز هروقت خواستی برش گردونی به همون حالت. یه برنامه هم هست که همین کار رو انجام میده. نمیدونم چرا اما استانبول واسه مایلستون وقتی اون علامت فلش ها رو غیر فعال میکردی اینترنت قطع میشد اما توی ایران کلا همش وصله. خیلی بده این. ما هم که motoblur نداریم با همین مشکل مواجهیم احمد جان.
mac_world
28-03-2010, 17:19
یه سوال روت کردن چیه؟
johnypersian1656
28-03-2010, 18:06
یه سوال روت کردن چیه؟
چرا باید گوشی خود را Root کنیم ؟
شما نمیدانید :
همیشه وقتی گوشی را روت میکنید را برگشت دارید ، اما گوشی که روت نشده باشد شاید دیگر راه برگشتی نداشته باشد ؛ برای مثال گوشی G1 وقتی به RC29 آپدیت میشود و گوشی روت نشده باشد برای همیشه در RC29 میماند و در این ورپن امکان روت نیست ولی در گوشی روت همیشه راه برگشت هست
روت برای شما چه کارهایی انجام میدهد ؟
کنترل کامل روی گوشی خود دارید
قابلیت دیدن فایل هایی که آندروید با آنها کار میکند ؛ شما میتوانید خیلی از کدهای اصلی را جایگزین کنید :
تم ها
برنامه های اصلی ( نقشه ، تقویم ، ساعت و غیره )
حالت ریکاوری برای انجام کارهای تخصصی ( Recovery Image )
Bootloader
جعبه ابزار ( ToolBox ) که به شما اجازه استفاده از کدهای ساده لینوکس مثل "ls " رامیدهد را میتوانید با (BusyBox ) که امکانات فراتری را دارد تعویض کنید
تعویض تصاویر هنگام بوت شدن گوشی
و اضافه کردن کدهای باینری لینوکس
اجرای برنامه های بخصوصی که نیاز به کنترل بیشتری در سیستم دارند :
Super User ( به شما اجازه میدهد تا تعیین کنید کدام برنامه به روت دسترسی داشته باشد یا خیر )
مدیریت برنامه برای روت ( به شما اجازه میدهد برنامه هایی را ببندید که در حالت عادی قادر به بستن آنها نیستید )
برنامه های جابه جایی
و خیلی موارد دیگر
تهیه Backup از گوشیتون
میتوانید یک پوشه روی SDcard خودتون بسازید و همه APK هایی رو که نصب کرده اید رو درون آن بریزید ؛ اگر خواستید آپدیت کنید دیگر نیازی به نصب و خرید دوباره برنامه ها نیست
تعویض کش Market از آدرس (browser/maps/market) به SDcard
تعویض محل نصب برنامه ها به SDcard
ریبوت راحت گوشی از طریق دستورهای ترمینال (su <enter> reboot <enter>)
وقتی گوشی روت میشود چه چیزهایی را از دست میدم ؟
آپدیت های کارخانه ای که برای گوشی داده میشود ( میتونید آپدیت کنید اما روت را از دست میدهید )
احساس اینکه فرد دیگری گوشی شما را کنترل میکند
احتیاج به یک برنامه مدیریت فایل مسخره که هیچی به شما نشان نمیدهد
و گوشی شما از گارانتی خارج میشود
منبع : ---------.ir
سلام دوباره
آره این سایت رو دیدم ولی اشتباه من این بود که گوشی رو آپدیت کرده بودم و دیگه روت نمیشه(فعلا)
تازه شانس آوردم که یکبار گوشی blue screen of death شد !!!!:18:
یعنی یکبار به خاطر اشتباه تو نصب بوت لودر گوشی خاموش شد و فقط یک خط آبی رنگ ظاهر شد که اگه درست نمیشد گوشی رو باید میفرستادم بره آمریکا ولی شانس آوردم
الان فقط wifi واسم مهمه که بتونم از انروید مارکت نرم افزار بگیرم
johnypersian1656
28-03-2010, 23:36
سلام دوباره
آره این سایت رو دیدم ولی اشتباه من این بود که گوشی رو آپدیت کرده بودم و دیگه روت نمیشه(فعلا)
تازه شانس آوردم که یکبار گوشی blue screen of death شد !!!!:18:
یعنی یکبار به خاطر اشتباه تو نصب بوت لودر گوشی خاموش شد و فقط یک خط آبی رنگ ظاهر شد که اگه درست نمیشد گوشی رو باید میفرستادم بره آمریکا ولی شانس آوردم
الان فقط wifi واسم مهمه که بتونم از انروید مارکت نرم افزار بگیرم
احمد جان آندروید مارکت واسه ایرانیا کار نمیده ها . شما یا باید از مارکت های جایگزین استفاده کنین یا از --- یا از market enabler . اگه فقط wifi رو واسه این کار میخواین به نظر من برنامه ها رو از سایت ها ی دیگه بگیرین یا اسم برنامه ای رو که میخواین بفرمایین من واستون آپ میکنم. یه چیز دیگه به نظرم بد نیست توی سایتهای خارجی هم این مشکل وای فای رو مطرح کنین که کسانی که این گوشی رو دارن هم نظر بدن آخه توی ایران بیشتر dext هست تا cliq که فکر نمیکنم این مشکلو داشته باشه.
پی نوشت : راستی احمد جان من پرسیدم کامل , مشکل wifi طبیعیه و ربطی هم به لاک و آنلاک نداره یعنی وقتی wifi کار میده که سیم رجیستر شده تی موبایل بذارین. روش برطرف کردنش هم اینه که یه فیرمویر کاستوم بزنین اکی میشه.
سلام
راستی من چجوری میتونم عکس آپلود کنم؟
آدرس از فیرمور کاستوم داری من چیزی پیدا نکردم
johnypersian1656
29-03-2010, 15:05
سلام
راستی من چجوری میتونم عکس آپلود کنم؟
آدرس از فیرمور کاستوم داری من چیزی پیدا نکردم
اون یدونه که توی modmymoto هست رو که نمیتونی بزنی نه؟ چون بوت لودرت رو انگار گفتی آپدیت کردی. باید بگردم ببینم چیز دیگه ای هست.
واسه آپلود عکس ها , اول آپلود کن توی یه سایت مثل :
بعد لینک مستقیمش رو وقتی میخوای پست جدید بدی مثل شکل زیر paste کن :
منتظر آپدیت جدید باشید.
acmilan308
29-03-2010, 17:48
منتظر آپدیت جدید باشید.
این مگر همون2.1 که آپ کردیم نیست؟؟؟چه فرقی داره؟؟
johnypersian1656
29-03-2010, 18:03
ac جان گفتم که اینکه ما داریم بتا هست . ota یا همون over the air نسخه ی نهاییه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس های کلیک
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
نمیدونم چرا نمیشه زوم کرد ! دوباره بعدا آپلود میکنم
جانی عزیز امروز تونستم کیبورد فارسی رو نصب کنم فقط چون فونت فارسی نداره امکان خوندن فارسی نیست ولی میشه فارسی ارسال کرد
مشکل blutooth هم رفع شد و تونستم یک برنامه جانبی واسه وای فای پیدا کنم ولی هنوز مشکل کانکت شدن داره
جانی عزیز امروز تونستم کیبورد فارسی رو نصب کنم فقط چون فونت فارسی نداره امکان خوندن فارسی نیست ولی میشه فارسی ارسال کرد
مشکل blutooth هم رفع شد و تونستم یک برنامه جانبی واسه وای فای پیدا کنم ولی هنوز مشکل کانکت شدن داره
احمد جان اگه اين بحث ها رو تو بخش خودش بكني بهتره ها
و
@ احمد و مسعود ac milan و 654321 وبقيه هواداران موتو
حتما" يه سري به اينجا بزنيد و راي خودتون رو به موتو بديد / يادتون نره / :31:
سلام fire عزیز
چون این مدل گوشی موتورولا هنوز نایاب هست و فقط مخصوص امریکاست افراد زیادی ازش اطلاع ندارن و نمیشه تاپیک جدید واسش ایجاد کرد
و این گوشی چون از نظر امکانات و برنامه ها تقریبا مثل مایلستونه مجبورم مشکلاتمو اینجا مطرح و تبادل نظر کنم
بازم ممنون
masoudbrg
30-03-2010, 11:03
مشکل آنتن دهی بد رفته تو مخم راه حل چیست دوستان؟
سلام fire عزیز
چون این مدل گوشی موتورولا هنوز نایاب هست و فقط مخصوص امریکاست افراد زیادی ازش اطلاع ندارن و نمیشه تاپیک جدید واسش ایجاد کرد
و این گوشی چون از نظر امکانات و برنامه ها تقریبا مثل مایلستونه مجبورم مشکلاتمو اینجا مطرح و تبادل نظر کنم
بازم ممنون
عزیزم تاپیکش قبلا" ساخته شده :20: ما اونجا هم هواتو داریم :10:
همون جا در موردش صحبت بشه بهتره چون این تایبیک داره صفحاتش زیاد میشه و سرچ کردن توش واسه افراد جدید سخت میشه
چند تا عکس از خود گوشیت هم اونجا برامون بزار . قیمتش الان چند شده ؟
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
آنتن دهی یا رجیستری ؟
johnypersian1656
30-03-2010, 12:50
یه دیکشنری دیگه (sara dic ) که خودم تبدیلش کردم واسه مایلستون :
لینک دانلود :
johnypersian1656
30-03-2010, 13:09
عزیز با توضیحاتی که شما دادین شما گوشیتون رجیستر نشده و بنابراین با روش نرم افزاری نمیشه درستش کرد.
snapshot هایی از قسمت هایی که توی نسخه ی 2.1 (بتا) نسبت به بقیه تفاوت داشتن.
و چندتا snapshot از قسمت های دیگه
masoudbrg
30-03-2010, 23:54
[QUOTE=johnypersian1656;4795830]عزیز با توضیحاتی که شما دادین شما گوشیتون رجیستر نشده و بنابراین با روش نرم افزاری نمیشه درستش کرد.
دوست عزیز گوشیم اکثر جاها آنتن میده حتی تو سایت همراه اول هم میگه رجیستره .مشکل من بعضی مناطق هست که میگه not register دیگه نمیدونم چیکارش کنم
Microsoft24
31-03-2010, 02:26
یکی از معیارهای مهم هنگام خریدن یک تلفن هوشمند، نمایشگر لمسی آن است. هر قدر که دقت یک نمایشگر در دریافت دستورات لمسی بیشتر باشد کار با آن تلفن همراه راحت تر خواهد بود. همیشه این بحث وجود داشته که واقعا در میان این همه تلفن همراه هوشمند موجود در بازار کدام یک دارای نمایشگر لمسی دقیق تری است؟
حالا سایت موتو به وسیله یک ربات مخصوص تعدادی از مشهور ترین تلفن های بازار را تست کرده است. روش آزمایش به این گونه بوده که یک انگشت رباتیک خطوطی را با دو نوع فشار متوسط و کم روی نقاط مختلف این نمایشگرها رسم می کرده است. هر چه خطوط مستقیم تر و بدون قطع شدن باشد به این معنی است که نمایشگر لمس را بهتر دریافت می کرده و دقت بالاتری داشته است.
حالا تصور می کنید که برنده این رقابت کدام گوشی بوده؟ این تست نشان داده که هنوز دود از کنده بلند می شود و آیفون برنده این تست بوده است. بعد از آن گوشی گوگل Nexus One و HTC Droid قرار گرفته اند که البته هر دو ساخت شرکت HTC هستند.
گوشی Palm Pre در تست فشار متوسط بسیار خوب عمل کرد اما وقتی نوبت به تست با فشار کم رسید اوضاع خراب شد. و تقریبا مشابه این اتفاق برای Blackberry Strom 2 هم افتاد.
بدترین وضعیت هم متعلق به Motorola Driod بود که در هر دو نوع تست بد عمل کرد و شرمنده آزمایش شد.
این آزمایش احتمالا پاسخ افراد زیادی را در رابطه با حساسیت صفحه های لمسی خواهد داد. به طور خلاصه اگر نمایشگر لمسی برایتان مهم است در حال حاضر بهترین انتخاب آیفون است و انتخاب بعدی گوشی های ساخت شرکت HTC است. در ضمن بهتر است سراغ محصولات موتورولا برای داشتن یک نمایشگر لمسی خوب نروید!
به نقل از : نارنجی
منبع : موتو
دوستان تحویل بگیرید!
عزیزانی که ممایلستون دارن با ابعادش و حمل و نقلش مشکلی ندارن؟
حالا micosoft 24 بذار آیفون 4g بیاد ببینیم چه جوریه!
دوستان تحویل بگیرید! ______________________________
با تشکر ،
M24
ال سي دي ميلستون قبلا تو چند آزمايش و مقايسه در سايت هاي مختلف از رقيباش بهتر بوده و قبلا" در موردش صحبت شده . اما حالا اين سايت كه اسمش هم اتفاقا" moto lab هست و البته ربطي به كمپاني موتورولا نداره و اصلا سايت معتبر نيست و كسي تا حالا اسمش نشنيده معلوم نيست اين مقايسه رو واسه چي انجام داده . شايد وابسته به يكي از همين دو كمپاني iphone يا htc باشه !!؟؟
البته من نميگم آيفون 3gs گوشي بديه . نه . خيلي هم خوبه و خودم هم قبلا " مقايسه ال سي ديش رو با نكسوس گذاشتم كه نتيجش هم برتري آيفون بوده .
اما در هر صورت در مقابل ميلستون از هر لحاظ كم مياره .
ميلستون قبلا" چندين بار از چند سايت معتبر جهاني و مجله تايمز كه واسه همه دنيا حرفشون سنده عناوين بهترين گوشي يا اسمارت فون دنيا رو به خودش اختصاص داده /
حتي در آمارگيري هايي كه بوده ميلستون از نظر كاربرها بهتر از آيفون بوده و آمار بالاتري داشته .
خوب حالا با اين اوصاف و با توجه به فروش خيلي خوب ميلستون در سرسر جهان و تاثيرش بر آيفون و فروش بد نكسوس احتمال هر گونه شيطنتي از رقيبان وجود داره .
سلام
خوب اگه یه مقدار به عکسها دقت کنید متوجه میشید که اینا فقط برای طرفداری از یه کمپانی و خراب کردن یکی دیگه است.
جالبه که وقتی برای رسم این خطوط از ربات استفاده شده ، گوشی آیفون نسبت به حالت دستی بهتر عمل کرده ولی برای بقیۀ گوشیها بر عکس شده. ( یعنی از حالت دستی هم بدتر شده ).
اما نکتۀ جالب اینجاست که در موقع استفاده از ربات توی گوشی مایلستون صفحه نمایش سیاهه ، در حالی که برای بقیۀ گوشیها داخل همون صفحۀ سفید تست شده.!!!!!
یه جا خونده بودم که اگه به صفحه نمایش گوشی الکتریسیته وصل کنی ، صفحه نمایشش تاچند دقیقه گیج میزنه و حساسیت تاچش تا حد زیادی افت میکنه.
خوب اینم تصویر گوشی خودمه. خطوط رو هم خودم با دست کشیدم.
masoudbrg
31-03-2010, 23:32
بلک لیست کسی سراغ داره؟آخه بدون بلک لیست سر قرار رفتن ریسکه . مگه نه؟
سلام
از برنامۀ Firewall میتونی استفاده کنی . بنظرم از داخل گوشی موتوری استخراجش کردن. من خودم هم نصب کردمش ولی تا به حال تستش نکردم. در ضمن برای مسیجها هم کاربرد داره.
از برنامۀ GBlocker میتونی استفاده کنی .
دوستان سلام من تازه عضو این وبسایت شدم می خوام موتورولا مایلستون بگیرم خواستم بدونم کسی از قیمتش خبر داره یا جایی میشناسین بفروشه مرسی
اگه میشه درمورد سیستم عاملشم توضیح بدین
نرم افزاراش چجوریه؟رایگانه؟
masoudbrg
01-04-2010, 22:56
میشه رو بعضی قسمتها قفل گذاشت؟مثلا sms یا phone book
دوستان سلام من تازه عضو این وبسایت شدم می خوام موتورولا مایلستون بگیرم خواستم بدونم کسی از قیمتش خبر داره یا جایی میشناسین بفروشه مرسی
سلام
خوش اومدي
آخرين قيمت قبل از عيد حدود 610 هزار بود كه دوست خوبمون masoudbrg زحمت ميكشه و راهنماييت ميكنه . احتمالا" الانم همون حدود قيمته /
اگه میشه درمورد سیستم عاملشم توضیح بدین
نرم افزاراش چجوریه؟رایگانه؟
نرم افزارهاي آندرويد نسبت به بقيه سيتم عاملها مثل آيفو ن يا سيمبين بيشترين مقدار داونلود رايگان رو داره / و پس از ارتقای سيستم عامل موتورولا Milestone به نسخه 2.1 ، اين گوشی از مزايايی مثل دسترسی رايگان به نرم افزارهای موجود در Facebook ، دسترسی رايگان به فايل های به روز رسانی شده Google Maps و چند ويژگی ديگر، بهره مند خواهند شد. كاربران به كمك نرم افزارهای موجود در Facebook می توانند علاوه بر شماره ها ، اسامی اشخاص و تصاوير آنها را بطور مستقيم در قسمت تماس های گوشی خود ثبت كنند.
سيستم عامل آندرويد هم جديد - جذاب - سبك - و هر روز در حال پيشرفت و بهبود و عمومي شدنه /
سلام جانی عزیز
اگه امکان داره یک نرم افزار خوب و حرفه ای برای gps که به درد ایران هم بخوره معرفی کن
خوب آقا masoudbrg منتظر کمکتم
pouya_99999
03-04-2010, 18:22
الان قیمت این گوشی تو تهران چقدره ؟
masoudbrg
03-04-2010, 20:51
خوب آقا masoudbrg منتظر کمکتم
سلام.خوش امدی. راستش من از دوبی آوردم همش تموم شد یعنی روهوا رفت. فکر نمیکنم قیمت ثابتی تهران براش پیدا کنی .بچه ها فکر نکنید اونورم خیلی ارزونه. دوبی 510$ بود. البته چین 450 $ free ship میتونید پیدا کنید.اگرم حوصله دردسر ندارید:31: 600 تا 650 گیر میارید که جانی فکر کنم بتونه کمکتون کنه.
برنامه تا دلتون بخواد موجوده فقط باید روت کردن و کار با android sdk رو آموزش ببینید (سرچ کنید جالبه)
بهترین و کامل ترین برنامه برای gps هم maverick میباشد.
johnypersian1656
04-04-2010, 13:22
یک سوال مهم!
عزیزانی که ممایلستون دارن با ابعادش و حمل و نقلش مشکلی ندارن؟
حالا micosoft 24 بذار آیفون 4g بیاد ببینیم چه جوریه!
راستشو بخوای من که خیلی مشکل دارم . البته قبلش یه مدت hd2 داشتم واسه همین به سایز بزرگ دیگه حسابی عادت کردم :31: بیشتر واسه این میترسم که همش توی دستمه یه ضربه ای چیزی بخوره با اینکه invisible shield هم استفاده کردم اما چیکار کنم خیلی نسبت به گوشی حساسم.
سلام جانی عزیز
اگه امکان داره یک نرم افزار خوب و حرفه ای برای gps که به درد ایران هم بخوره معرفی کن
سلام. احمد جان به نظر من gps بدون گوگل هیچه واسه همین خودم google maps ( ورژن جدید رو که میشه مینیمایز کرد) رو به همه ترجیح میدم. طبق شنیده ها توی ورژن جدید گوگل میخواد نقشه ی راههای ایران رو هم اضافه کنه واسه گوشی های آندروید.
راستی SHOLS_U2_02.31.1 احتمالا تا آخر هفته میاد واسه مایلستون
acmilan308
04-04-2010, 15:46
سلام
جانی هیچ خبری از app2sd نشد؟؟؟به شدت لازمه؟؟؟ توی سایت پاندا پی سی سویئت واسه آندروید هست با اون نمیشه کاری کرد؟
ممنون
johnypersian1656
04-04-2010, 16:11
سلام
جانی هیچ خبری از app2sd نشد؟؟؟به شدت لازمه؟؟؟ توی سایت پاندا پی سی سویئت واسه آندروید هست با اون نمیشه کاری کرد؟
ممنون
خیلی وقته هست!!!!!!!!!!!:18: اگه یادتون باشه خیلی وقت پیشم گفتین من گفتم بهتره صبر کنین یه راه ساده تر بیاد وگرنه app2sd واسش هست. یکمی خیلی سخته فقط :31:
جاني قيمت جديد نداري
كسي جديدن نيورده بار جديد ؟
acmilan308
04-04-2010, 20:40
ببخشید منظورم همین هست!!..یعنی یه راه ساده که بشه روی مموری کارت برنامه نصب کرد؟؟ آخه با این فرم ویر جدید
کمی از حافظه داخلی هم که کم شده....
johnypersian1656
05-04-2010, 11:59
جاني قيمت جديد نداري
كسي جديدن نيورده بار جديد ؟
همون قیمت قبلیه 650!
ببخشید منظورم همین هست!!..یعنی یه راه ساده که بشه روی مموری کارت برنامه نصب کرد؟؟ آخه با این فرم ویر جدید
کمی از حافظه داخلی هم که کم شده....
راهش ساده نیست ولی این مشکلو حل میکنه app2sd. راستی نرم افزار cachemate رو هم امتحان کن , بهش میگی cache مربوط به کدوم قسمت ها رو پاک کنه ببین نتیجه نمیگیری
acmilan308
05-04-2010, 14:59
همون قیمت قبلیه 650!
راهش ساده نیست ولی این مشکلو حل میکنه app2sd. راستی نرم افزار cachemate رو هم امتحان کن , بهش میگی cache مربوط به کدوم قسمت ها رو پاک کنه ببین نتیجه نمیگیری
جانی امکانش هست با فرم ویر جدیدی که میاد این مشکل حل بشه؟؟؟
حداقل یه چیزی مثل آیتونز واسه آیفون اگر داشت عالی می شد...:13:
cashemate هم 2-3 مگ بیشتر آزاد نمیکنه..
ممنون
سلام جانی
آقا میتونی برنامه java runner 1.7.0.2 رو آپلود کنی؟
برنامه بهتر واسه java سراغ نداری؟
در ضمن دوستان گرامی واسه برنامه gps ممنون ولی من یک برنامه offline میخوام که بتونم جایی که ایرانسل آنتن نمیده ازش استفاده کنم
johnypersian1656
05-04-2010, 15:39
جانی امکانش هست با فرم ویر جدیدی که میاد این مشکل حل بشه؟؟؟
حداقل یه چیزی مثل آیتونز واسه آیفون اگر داشت عالی می شد...:13:
cashemate هم 2-3 مگ بیشتر آزاد نمیکنه..
ممنون
قراره توی ورژن بعدی که حالا ممکنه2.2 باشه یا 2.5 یا... (ورژن بعد از 2.1 )این حل بشه.
گوگل هم داره روی یه desktop client واسه آندروید کار میکنه یه چیزی توی مایه های همون آیتونز.
آیا milestone هم مشکلات apple رو داره ؟ (مشکل اپل اینه که برای هر کاری با اپل باید برنامه جدا نصب کنی مثلا اس ام اس و بلوتوث وcaller idوgpsو..... در کل اپل خیلی دردسر داره )
آیا milestone هم مشکلات apple رو داره ؟ (مشکل اپل اینه که برای هر کاری با اپل باید برنامه جدا نصب کنی مثلا اس ام اس و بلوتوث وcaller idوgpsو..... در کل اپل خیلی دردسر داره )
نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين همه مشكل داره ؟
مشكل بلوتوثش رو شنيده بودم اما اينا كه گفتي رو ديگه نه /
يه مشكل ديگه آيفون Multitasking نبودنشه .
ميلستون يه مشكل داشت كه حل شد v2.1 . يكي ديگه هم داره كه حل ميشه :31:
johnypersian1656
05-04-2010, 21:43
سلام جانی
آقا میتونی برنامه java runner 1.7.0.2 رو آپلود کنی؟
برنامه بهتر واسه java سراغ نداری؟
در ضمن دوستان گرامی واسه برنامه gps ممنون ولی من یک برنامه offline میخوام که بتونم جایی که ایرانسل آنتن نمیده ازش استفاده کنم
احمد جان به خدا من از امروز دایل آپ شدم ,حجم این برنامه هم 500 کیلو بایت بیشتر نیست ولی خنده داره هرچی امتحان میکنم 4shared ام باز نمیشه. :31: حالا اگه دوستان دیگه نذاشتن از کافی نت میذارم واستون :41: در مورد gps هم با big planet میتونی نقشه ی شهر دلخواهت رو بریزی توش که دیگه از مموری لود کنه.
راستی بچه ها کسی قطعات مایلستون رو نمیخواد؟ آخه اینجوری که فهمیدم گوشی pooyan عزیز درست نشد حالا اگه کسی رو پیدا کردین بگین تا قطعات اینو مثل باتری و شارژر و... رو واسش به قیمت خوب بفروشیم حداقل زیاد ضرر نکنه (البته به خدا pooyan عزیز از اینکه من اینو عنوان میکنم اینجا خبر نداره ها امیدوارم ازم ناراحت نشه ,من فقط میخوام زیاد ضرر نکنه.)
پی نوشت :
این آپلود شد :
acmilan308
06-04-2010, 01:54
سلام به همگی
جانی منم از امروز دایال آپ شدم خیلی حال داره مگه نه؟؟..:31:
حالا پویان کجاست نمیاد دیگه از این طرفا...فروش قطعاتش فکر خوبی اگر ازش پرسیدی قیمت چند قطعش رو به من پخ کن..
ممنون
سلام دوستان
من اتفاقا دنبال باتری cliq میگردم ! جانی عزیز ببین مدل باتریش bp6x هست یا نه !
در کل پک مایلستونو (هدست و شارژر و باتری) رو چند میده؟
راستی بچه ها کسی قطعات مایلستون رو نمیخواد؟ آخه اینجوری که فهمیدم گوشی pooyan عزیز درست نشد حالا اگه کسی رو پیدا کردین بگین تا قطعات اینو مثل باتری و شارژر و... رو واسش به قیمت خوب بفروشیم حداقل زیاد ضرر نکنه (البته به خدا pooyan عزیز از اینکه من اینو عنوان میکنم اینجا خبر نداره ها امیدوارم ازم ناراحت نشه ,من فقط میخوام زیاد ضرر نکنه.):
]
وای چه بد :41:
مگه میشه درست نشه جانی ! مگه گوشی شکسته !!
سلام.
میشه لطفا از معایب و مزایای این گوشی بگید؟
و مشکلاتی که حل شده و یا حل نشدش رو هم بگید.
ممنون
در مورد مزايا و معايب در صفحات قبل زياد صحبت شده يه نگاهي بنداز /
اما بازم دوستان توضيح ميدن برات
كيفيت ساخت عالي و مونتاژ عالي
جنس بدنه فلزي و نه از پلاستيك و. ..
نازكترين اسمارت فون جهان با صفحه كليد كامل كشويي mm 13.7 - qwerty كه باعث ميشه گوشي تو دست خيلي راحت باشه / در مقايسه n900 يا x2 حدودا" 16-17mm
يكي از بهترين ال سي دي هاي جهان موبايل / بيشترين تعداد پيكسل رو داره
سي پي يو قوي و جي پي يو مجزا براي كارهاي گرافيكي
مالتي تاسك قوي
سيستم عامل آندرويد
يه سري محدوديت هم داشت كه با آندرويد ورژن 2.1 حل شده .
.....
آقا ما چند جا رو توی شیراز گشتیم واسه این گوشی پیدا نشد.
کسی جایی سراغ داره تو شیراز که داشته باشه این گوشی رو؟
قیمت الانشو هم اگه می دونید بگید.
ممنون.
او توضیحاتتون هم ممنون
johnypersian1656
06-04-2010, 21:07
وای چه بد :41:
مگه میشه درست نشه جانی ! مگه گوشی شکسته !!
گوشی بد جاش ضربه خورده !! بورد خراب شده
سلام دوستان
من اتفاقا دنبال باتری cliq میگردم ! جانی عزیز ببین مدل باتریش bp6x هست یا نه !
در کل پک مایلستونو (هدست و شارژر و باتری) رو چند میده؟
والا فکر کنم هرچی بیشتر ,بهتر حالا باز صبر کنم ببینم خود پویان میاد اینجا بگه یا سوال کنم. باتری bp6x هست.
سلام به همگی
جانی منم از امروز دایال آپ شدم خیلی حال داره مگه نه؟؟..:31:
حالا پویان کجاست نمیاد دیگه از این طرفا...فروش قطعاتش فکر خوبی اگر ازش پرسیدی قیمت چند قطعش رو به من پخ کن..
ممنون
خیلی حال میده فقط یه اعصاب فولادی میخواد یا 5تا لیوان چایی که تا میای بخوری p30 باز بشه:31:
ممنون.
او توضیحاتتون هم ممنون
يادش بخير يكي دو سال پيش در به در دنبال z10 يا zn5 بوديم . يه جا آدرسمون دادن گفتن جديدترين مدلهاي موتو رو داره . خلاصه حسابي كيف كرديم گفتيم گوشي دار شديم . وقتي رفتيم به فروشنده گفتيم چيا داري ؟
گفت v3x دارم ! تازه a1200 هم اگه بخواي ميتونم واست جور كنم !!!؟؟ بهش گفتيم اي ول اومديم بيرون :31:
اي بابا من اينجا تو اصفهان از موبايلي ها ميپرسم zn5 دارين ميگن : ها !؟ چيچي
حالا بگم ميلستون كه بماند . فكر ميكنن بمب اتمي چيزيه
سلام.
من یکی از دوستام میخواد مایلستون بخره چند تا سوال دارم:
برای آندروئید فارسی ساز اومده؟
اگه فارسی ساز داره مثل ویندوز موبایل هم تو وب و هم تو مسیجها و کلا همه چی رو فارسی نشون میده یا نه؟:11:
acmilan308
06-04-2010, 22:44
سلام.
من یکی از دوستام میخواد مایلستون بخره چند تا سوال دارم:
برای آندروئید فارسی ساز اومده؟
اگه فارسی ساز داره مثل ویندوز موبایل هم تو وب و هم تو مسیجها و کلا همه چی رو فارسی نشون میده یا نه؟:11:
سلام
بله فارسی ساز اومده براش هم توی مسیج هم توی وب صفحات رو به خوبی نشون میده نه برعکس و نه جدا جدا...
johnypersian1656
07-04-2010, 10:37
سلام.
میشه لطفا از معایب و مزایای این گوشی بگید؟
و مشکلاتی که حل شده و یا حل نشدش رو هم بگید.
ممنون
مزایا رو که فایر عزیز گفتن , معایب هم کیفیت پایین عکسهای گرفته شده بود که با آپدیت به 2.1 خوب شده, یه موردی هم که یکمی اذیت میکنه اینکه به طور پیش فرض فقط برنامه ها و بازی ها رو روی فون مموری میشه نصب کرد(باید از برنامه ی جانبی واسه نصب روی مموری کارت استفاده کرد) , شاید واسه بعضی ها بزرگ بودن گوشی یا کثیف شدن صفحه ی نمایش یکمی اذیت کنه. دیگه اشکال خاصی نمیبینم بازم دوستان شاید چیز دیگه ای اضافه کنن
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
ممنون.
او توضیحاتتون هم ممنون
توی شیراز رو نمیدونم ولی تهران یکی از دوستان همین امروز گفتن 610 پیدا کردن
خوب مثل اينكه وارد كننده هاي موتورولا هم رسما " دست به كار شدن -آخرين قيمت هاي گوشي شاپ
اصلي فيتكو مبلغ : 7,100,000 ریال -- گارانتی : 12ماه
خدمات پارسه مبلغ : 6,600,000 ریال --گارانتی : 18ماه
johnypersian1656
07-04-2010, 17:27
دوستان آخرین قیمتی که امروز گرفتم 630 (با تضمین نداشتن مشکل آنتن دهی)
Anonymous13
07-04-2010, 20:30
دوستان آخرین قیمتی که امروز گرفتم 630 (با تضمین نداشتن مشکل آنتن دهی)
مرسي
ميشه آدرسش رو بزاريد . تهرانه ديگه ؟ . اونجا كه 610 ميگفت چي شد ؟؟!
فقط من موندم اينجا ميلستون بخرم يا برم اونجا درويد ؟! همه كارام قاطي شده :13:
اما 100% ميخرمش
acmilan308
08-04-2010, 00:31
سلام
جانی چه خبر از SHOLS_U2_02.31.1؟؟؟؟
دوستان کسی لایو والپیپر یا والپیپر سراغ داره لطف کنه لینک بده...
ممنون
johnypersian1656
08-04-2010, 02:05
مرسي
ميشه آدرسش رو بزاريد . تهرانه ديگه ؟ . اونجا كه 610 ميگفت چي شد ؟؟!
فقط من موندم اينجا ميلستون بخرم يا برم اونجا درويد ؟! همه كارام قاطي شده :13:
اما 100% ميخرمش
بله تهرانه. واستون آدرس گذاشتم. نمیدونم والا آدرس 610 رو پیدا نکردم.
johnypersian1656
08-04-2010, 02:07
سلام
جانی چه خبر از SHOLS_U2_02.31.1؟؟؟؟
ممنون
فعلا فقط روی گوشی میاد باید صبر کنیم تا فیرمویرش بیاد.مگه این 2.1 چه عیبی داره؟ والا واسه والپیپر شرمندتم دایلم.
johny آدرسو کجا گذاشتی که من نمی بینم واسه ما هم آدرسو بزار طلبم بگیرم
سلام
ممنون
سلام یه سری به اینجا بزن شاید به دردت بخوره
amir008j
08-04-2010, 18:30
سلام دوستان
من امروز 5 شنبه یک گوشی موتورلا مایلستون خریدم گارانتی فیتکو در مورد آنتن دهی مشکل داره توی مغازه طرف به من زنگ زد و امتحان کردیم. بعد از اون یا نمی تونستم تماس بگیرم یا فقط 18 19 ثانیه میشد صحبت کرد بعدش صدا قطع می شد و قتی هم که آوردم خونه و سیمکارت رو در آوردم بعد اینکه دوباره جا زدم دیگه می زد بدون سیم کارت لطفا کمک کنید که مشکل چیه.
ممنون
دوستان بین hd2 و مایلستون به نظرتون کدومو انتخاب کنم
سلام دوستان
من امروز 5 شنبه یک گوشی موتورلا مایلستون خریدم گارانتی فیتکو در مورد آنتن دهی مشکل داره توی مغازه طرف به من زنگ زد و امتحان کردیم. بعد از اون یا نمی تونستم تماس بگیرم یا فقط 18 19 ثانیه میشد صحبت کرد بعدش صدا قطع می شد و قتی هم که آوردم خونه و سیمکارت رو در آوردم بعد اینکه دوباره جا زدم دیگه می زد بدون سیم کارت لطفا کمک کنید که مشکل چیه.
ممنون
سلام مباركت باشه .
با چه سيمكارتي كار ميكني ؟
احتمالا" ريجيستر نيست ؟
اما اگه با گارانتي فيتكو گرفتي عجيبه كه ريجيستر نباشه !!!
اگه مشكل ريجيستريه احتمال زياد درست ميشه زياد نگران نباش
johny آدرسو کجا گذاشتی که من نمی بینم واسه ما هم آدرسو بزار طلبم بگیرم
آدرس برات پيغام خصوصي ميشه .
دوستان بین hd2 و مایلستون به نظرتون کدومو انتخاب کنم
از گوشي چي ميخواي تا بگيم كدوم برات بهتره ؟
دوربین متوسط
تاچ عالی
صفحه تقریبا بزرگ
مولتی تسکینگ پشتیبانی از برنامه زیاد
حوصله سر بر هم نباشه مثل samsung
حالا چی پیشنهادته؟
acmilan308
09-04-2010, 00:14
دوربین متوسط
تاچ عالی
صفحه تقریبا بزرگ
حالا چی پیشنهادته؟
سلام
با توضیحاتی که شما دادین من مایلسون رو پیشنهاد میکنم در کل یه تجربه جدیده....
دوستان من وقتی فیش هندزفری رو از گوشی جدا میکنم موزیک شروع میکنه به پخش شدن..!!!
یه باگ هستش یا تنظیماتی چیزی داره؟؟؟
ممنون
خب من یه مایلستون دست 2 تمیز پیدا کردم 440 تومن که به نظرم قیمتش عالی بود هر کسی خواست آدرس بدم
ضمنا قیمت هم از 610 من قیمت کردم تا 740 تومن
مشکل رجیستری که خیلی راحت حل میشه و گارانتی تو ایران هم بی معنی هست پس به نظرم همون 610 تومنی بخرین به صرفه تر هست
خب من یه مایلستون دست 2 تمیز پیدا کردم 440 تومن که به نظرم قیمتش عالی بود هر کسی خواست آدرس بدم
ضمنا قیمت هم از 610 من قیمت کردم تا 740 تومن
مشکل رجیستری که خیلی راحت حل میشه و گارانتی تو ایران هم بی معنی هست پس به نظرم همون 610 تومنی بخرین به صرفه تر هست
مباركت باشه / بهترين خريد رو كردي / با يه قيمت عالي /
حسابي تست كردي و خريدي ديگه ؟ چون دست دومه ميگم
با گارانتي هم 100% باهات موافقم . چون گوشي هاي موتو كم مشكل پيدا ميكنن . و در صورت مشكل هم گارانتي به هيچ دردي نميخوره و به بهونه هاي مختلف از هزينه ها سر باز ميزنن :13:
دوربین متوسط
تاچ عالی
صفحه تقریبا بزرگ
حالا چی پیشنهادته؟
دقيقا " جواب سوالت ميلستونه
-دوربين كه خوب متوسط رو به خوبه - عكسش رو نميدونم اما فيمبرداريش بهتر از hd2
--تاچش عاليه با قابليت مالتي تاچ ,
--3.7اينچ كه خوب كافيه / نه زياد بزرگ نه كوچك با16ميليون رنگ كه hd2 با 65 هزار رنگ در مقابلش خيلي ضعيفه
--مالتي تسكينگ 100% - برنامه هم تا دلت بخواد داره حدودا" 20-30 هزار برنامه
اضافه ميكنم كيفيت ساخت عالي ميلستون رو نصبت به همه گوشي هاي بازار :31:
corey جان آدرس 610 رو برام پیغام می کنی ؟ مرسی
---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
مرسی fire159 جان پس پیش به سوی مایلستون
خودمم نظرم رو مایلستون بود همه دنیا ازش خوب می گن
لطفا چند تا عکس از مقایسه صفحه نمایش مایلستون و x10 بزارید .
سایت برای دانلود بازی مایلستون سراغ دارید ؟
فایر جان من متاسفانه مایلستون نخریدم و X10 گرفتم
در رابطه با اون گوشی دست دوم هم راستش ظاهر و بدنه گوشی فوق العاده نو بود و کاملا سالم بود و اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه به نظرم 440 واقعا براش مناسب بود
در رابطه با قیمت هم SKUZZ جان راستش تو علائدین بگردین با اون قیمت پیدا میکنید
ولی به نظرم دست دوم هم یه نگاه بهش بندازی بد نباشه
corey جان این ایزد الکتریک که گفتی تو علادینه؟
مرسی fire159 جان پس پیش به سوی مایلستون
خودمم نظرم رو مایلستون بود همه دنیا ازش خوب می گن
واسه اين كه نميتونن بد بگن :46:
اما هر گوشي بالاخره يه كمبودي داره / ولي با اين حال در بازار جهاني ميلستون كاملترين گوشي هست .
سراغ دست دومه ميري حواست جمع باشه . يا با يه آدم وارد برو . واسه تست هم 24تا 48 ساعت با فروشنده شرط كن . يه وقت گوشي ضربه اي نخورده باشه يا مشكلي ديگه .
لطفا چند تا عکس از مقایسه صفحه نمایش مایلستون و x10 بزارید .
سایت برای دانلود بازی مایلستون سراغ دارید ؟
مقايسه از اين دو با هم تا حالا نديدم اما اگه پيدا كردم حتما"
اما خوب ميلستون با توجه به اينكه 16ميليون رنگ ساپورت ميكنه خيلي بهتره . x10 هم با آندرويد 2 بهتر ميشه . اما خوب مالتي تاچ هيچ وقت نداره حتي با آپديت شدن. كه خيلي بده :13:
ال سي دي 4اينچي بدون مالتي تاچ به نظر من به هيچ دردي نميخوره با توجه به اينكه كيبورد خارجي هم نداره كه ديگه بدتر !؟
واسه بازي هم كه خود آندرويد ماركت همه چيز داره . بازهم سايت هست كه بقيه دوستان استفاده ميكنن بهت ميگن
فایر جان من متاسفانه مایلستون نخریدم و X10 گرفتم
چرا متاسفانه !؟ مگه واسه من خريدي :31:
حتما" دوستش داشتي كه خريدي . اون هم گوشي خوبيه . حالشو ببر . به پاي هم پير بشين
Anonymous13
09-04-2010, 19:34
سلام من ديشب گوشي رو ديدم يه تستش هم كردم . واااااااااااااااااااااااا ااااااااااييييييييييييييي ييييي عجب چيزيه
خوب براي 10-20 دقيقه اي كه دستم بود واقعا" عالي بود اصلا" نميخواستم گوشي رو ول كنم ! از بس خوش دسته و احساس خوبي داره كه فكر كنم به خاطر جنسش باشه شايدم به خاطر اينكه قابش فلزيه نميدونم . تا حالا همچين چيزي نديده بودم .بهترين گوشييه كه تا حالا ساخته شده . با كلاس و ابهت خاص و رنگ طلايي قهوه اي كه توري اسپيكرش داره و بلندي صداش هم خوب بود و ال سي ديش هم بيهمتاست .من كه بدون گارانتي ميخرم تا دو روز ديگه 100 تومان كم دارم :31: وقتي بسته هست اين حالت بالا و پاييني كه پايين ال سي دي هست جدا" تكه و گوشي رو متفاوت كرده . در كل موتو گوشي هاش متفاوته .مرسي از همه بچه هاي گل اين تايپيك .شما هم مثل موتورولا تك هستين .
evanescent
09-04-2010, 23:10
با عرض سلام خدمت دوستان آیا کسی میدونه اگر بخوام از دبی بخرم از کجا میتونم تهیه کنم چون هرجارو که گشتم پیدا نکردم فقط توی ویرجین پیدا کردم که به پول ما میشد حدود 760 هزار تومن:18:
Thnx جانی عزیز.خودم از وضعیت گوشی خبر نداشتم!مراحل اولیه تعمیر که جواب نداد دیگه می ترسیدم بزنگم و از گوشی خبر بگیرم,به اندازه ی کافی خبرای نا خوشایند بوده این اواخر! هر چند همون لحظه ای که روشن نشد فهمیدم که مشکلش فراتر از تعمیر شدنه! این مدت هم به اینجا سر می زدم ولی دل و دماغ post دادن نبود,ممنون از همدردی دوستان عزیز.در مورد فروش قطعات هم چون می خوام دوباره Milestone بگیرم شارژر و باتری رو خودم لازم دارم (که البته قیمتی هم ندارن).میمونه قطعات لاشه ی گوشی مثل LCD,CPU,لنز دوربین,... که به درد تعمیر کار و کسی که گوشیش از اون قسمتها دچار مشکل شده می خوره.اگه همین حالا خریدار پیدا شد که فبه المراد!اگر نه خودم نگهش میدارم که اگه خدای نکرده کسی از بچه های topic گوشیش مشکلی پیدا کرد و قطعه به دردش می خورد سر گردون نشه.
در لحظات آخر نزدیک به خرید گوشی هستم.بین این مایلستون پر طرفدار و ان 900.در گیجی غرقه شدم.
این مایلستون خوبه؟ واسه من سخت افزار خیلی خیلی مهمه که واقعا کم نیاره و اسکرول واقعا نرم و روون؟
راستی اف ام ترنسمیتر نداره؟
و آخرین سوال اینکه نصب نرم افزار و بازی چطوری انجام میشه توش؟
johnypersian1656
10-04-2010, 12:45
فعلا که خیالت راحت با این نرم افزار ها و بازی ها هیچ مشکلی نداره ,توی اسکرولینگ هم خیلی روونه. اف ام ترنسمیتر نداره. برنامه ها رو میتونی از مارکت کلاینت هایی که روی گوشیت نصب میکنی بگیری یا اینکه از سایت دانلود کنی بریزی رو گوشی و نصب کنی.
در لحظات آخر نزدیک به خرید گوشی هستم.بین این مایلستون پر طرفدار و ان 900.در گیجی غرقه شدم.
این مایلستون خوبه؟ واسه من سخت افزار خیلی خیلی مهمه که واقعا کم نیاره و اسکرول واقعا نرم و روون؟
راستی اف ام ترنسمیتر نداره؟
و آخرین سوال اینکه نصب نرم افزار و بازی چطوری انجام میشه توش؟
بابا شما كه بيشتر از من تو خريد گوشي وسواس داري :31:
تو تايپيك خريد گوشي هم كه همه دوستان گفتن ميلستون بهترينه . حتي طرفداراي برندهاي ديگه !
واقعا" نميدونم ديگه دنبال چي ميگردي ؟؟؟؟
با عرض سلام خدمت دوستان آیا کسی میدونه اگر بخوام از دبی بخرم از کجا میتونم تهیه کنم چون هرجارو که گشتم پیدا نکردم فقط توی ویرجین پیدا کردم که به پول ما میشد حدود 760 هزار تومن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
قيمتي كه بهت گفتن چرت بوده / آدرسي دبي ندارم اما ميدونم كه يكي از همين وارد كننده ها ميلستون رو از دبي مياره به قيمت حدود 550
سلام من ديشب گوشي رو ديدم يه تستش هم كردم . واااااااااااااااااااااااا ااااااااااييييييييييييييي ييييي عجب چيزيه
خوب براي 10-20 دقيقه اي كه دستم بود واقعا" عالي بود اصلا" نميخواستم گوشي رو ول كنم ! از بس خوش دسته و احساس خوبي داره كه فكر كنم به خاطر جنسش باشه شايدم به خاطر اينكه قابش فلزيه نميدونم . تا حالا همچين چيزي نديده بودم .بهترين گوشييه كه تا حالا ساخته شده . با كلاس و ابهت خاص و رنگ طلايي قهوه اي كه توري اسپيكرش داره و بلندي صداش هم خوب بود و ال سي ديش هم بيهمتاست .من كه بدون گارانتي ميخرم تا دو روز ديگه 100 تومان كم دارم :دی وقتي بسته هست اين حالت بالا و پاييني كه پايين ال سي دي هست جدا" تكه و گوشي رو متفاوت كرده . در كل موتو گوشي هاش متفاوته .مرسي از همه بچه هاي گل اين تايپيك .شما هم مثل موتورولا تك هستين . خوبه
خوش دست بودنش علاوه بر اينكه به خاطر جنس گوشي هست .نازك بودن گوشي هم خيلي مهمه و به همين دليل تو دست خيلي راحته . خوب ميلستون نازكترين اسمارتفون دنياست با صفحه كليد كامل كشويي و وقتي با n900 يا بقيه گوشيها مقايسه كني كار بزرك موتورولا رو ميفهمي .
این مدت هم به اینجا سر می زدم ولی دل و دماغ post دادن نبود,ممنون از همدردی دوستان عزیز.در مورد فروش قطعات هم چون می خوام دوباره Milestone بگیرم شارژر و باتری رو خودم لازم دارم (که البته قیمتی هم ندارن).میمونه قطعات لاشه ی گوشی مثل LCD,CPU,لنز دوربین,... که به درد تعمیر کار و کسی که گوشیش از اون قسمتها دچار مشکل شده می خوره.اگه همین حالا خریدار پیدا شد که فبه المراد!اگر نه خودم نگهش میدارم که اگه خدای نکرده کسی از بچه های topic گوشیش مشکلی پیدا کرد و قطعه به دردش می خورد سر گردون نشه.
سلام پويان جان / خيلي برات ناراحت شديم / بد شانسي اوردي / اما اشكال نداره ضرر مالي رو ميشه جبران كرد . بهش ديگه فكر نكن . منم خودم يكبار z8 خريدم 420 هزار 2ماه بعد شد 220 .
به نظر من گوشي رو فعلا" دست نزن و نگهش دار شايد يه روز شد درستش كرد .
موفق باشي
acmilan308
10-04-2010, 16:23
سلام
کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟؟؟؟
وقتی فیش هندزفری رو از گوشی جدا میکنم موزیک پلیر سرخود شروع میکنه به پخش؟؟؟تنظیماتی چیزی نداره؟؟؟
ممنون
johnypersian1656
11-04-2010, 02:28
دقیقا منم همین مشکل رو دارم . با music player های دیگه هم امتحان کردم این مشکل هست , احتمالا باگ باشه.
acmilan جان این مارکت خیلی عالیه تستش کن عزیز :
اینم یکی دیگه :
Anonymous13
11-04-2010, 13:25
سلام دوستان
ديشب گوشي رو خريدم
از صبح تا حالا هم دارم باهاش ور ميرم . حرف نداره . هر كي ميبينه حسابي كف ميكنه . يه دوستام كه آيفون داشت و خيلي باهاش كلاس ميزاشت وقتي اينو ديد از نزديك زبونش بند اومد :10:
يه دوستام هم كه وارده قراره برام آپديتش كنه . نكته خاصي برا آپديت نميخواد رعايت كنم . ؟
مرسي
باي :11:
johnypersian1656
11-04-2010, 14:18
مبارک باشه عزیز. ان شاالله که واست 10 سالی کار کنه :)
واسه آپدیت فقط حواستون باشه فایل مربوط به خود گوشی رو بگیرین . موقع روت کردن یا فلش با rsdlite هم دقت کنین که نسخه ی مخصوص bootloader گوشی خودتون باشه.
آقا همین الان از دفینه خریدم 590 واقعا حرف نداره عالیه راستی قابل توجه کسایی که x10 می خوان سفید میداد 660 ولی در مقابل مایلستون هیچی نبود واقعا
johnypersian1656
12-04-2010, 01:50
آقا همین الان از دفینه خریدم 590 واقعا حرف نداره عالیه راستی قابل توجه کسایی که x10 می خوان سفید میداد 660 ولی در مقابل مایلستون هیچی نبود واقعا
آقا شما هم مبارکتون باشه ان شاالله که به دل خوش استفاده کنین. اگه امری هم داشتین دوستان اینجا هستن کمک میکنن.
پی نوشت :
دوستان ورژن released و نهایی 2.1 رو الان دارم دانلود میکنم (3 تا فیرمویر thai,germany,o2) حجم هر کدوم هم 100 مگابایت هست . نمیدونم تا صبح تموم بشه یا نه . اما تست میکنم اگه آنلاک بودن کسی سرعتش خوب نیست فیرمویر ها رو بهش برسونم آپ کنه؟ هادی تو نمیتونی؟ راستش لینکا رو از یه کارمند موتو گرفتم و برداشته میشه واسه همین و واسه bandwidth گفته نده به کسی :( میشه توی 4shared بدون دردسر 100 مگ رو آپ کرد؟ کسی امتحان کرده؟ help needed :31:
johnypersian1656
12-04-2010, 02:23
پویان مایلستون جدید مبارکککککککککککککک. فایر فقط تو موندیا.بخر دیگه!:31:
acmilan308
12-04-2010, 02:24
سلام
جانی کاری اگر از دست من بر میاد در خدمتم....
adsl فول شاژ شده. :31:
johnypersian1656
12-04-2010, 03:21
ممنون عزیز . راستش نمیخوام تا وقتی که مطمئن بشم اینا unlock هستن به کسی بدم ! وگرنه الان لینکو واست پ.خ میکردم به خدا. بازم ممنون
مرسی جانی عزیز.هنوز می ترسم دستم بگیرم!!!
این 2.1 نهایی چه فرقی با 2.1های الان داره؟ روتش هم فرق می کنه دیگه؟
johnypersian1656
12-04-2010, 20:13
آقا اگه تونستی یه invisible shield براش بگیر من خودمم همون روز اول گرفتم.
دوستان این ورژن نهایی رو زدم (من نسخه ی thai رو زدم) اول از همه بگم که مشکل آنتن داره اساسی(حتی با ایرانسل) واسه همین باید الان ورژن o2 و german رو امتحان کنم ( معمولا o2 رو دیدم توی فیرمویرهاش برنامه ها ی خوبی هم میذاره ) یه چیز دیگه اینکه ورژنی که زدم نسخه ی سرویس هست یعنی اصلا برنامه های نصب شده پاک نمیشن , یه چیز خیلی مهم دوستان اگه جایی لینکی از فیرمویرهای 2.1 دیدین حتما checksum بگیرین بعد از split کردن CG ها تا گوشیتون خدای نکرده لاک نشه. پویان جان من هیچ فرقی توی ورژن نهایی ندیدم اصلا!!! واسه خودمم عجییبه . روت کردن رو میشه روی ورژن thai امتحان کرد بیخطره اما روی ورژن های دیگه صبر کنین تا تست کنم. روت اصلی رو هم شنیدم اومده طوری که با wifi روت میکنین حالا پیدا کردم کاملشو میذارم اینجا .الان اومدم کافی نت ببینم میشه این دو ورژن رو بگیرم یا نه.
چند تا سوال اساسی :
چکار کنم که موقع وصل کردن به کامپیوتر شارژ نشه گوشی
فایل منیجر چطوری نصب کنم؟به عنوان اولین برنامه چون نمیدونم چطور برنامه نصب کنم
هر کاری می کنم تنظیمان gprs برام نمیاد irancell
گوشی من نه با بلوتوث مشکل داره نه با همراه اول چرا؟
acmilan308
13-04-2010, 01:54
چند تا سوال اساسی :
چکار کنم که موقع وصل کردن به کامپیوتر شارژ نشه گوشی
فایل منیجر چطوری نصب کنم؟به عنوان اولین برنامه چون نمیدونم چطور برنامه نصب کنم
هر کاری می کنم تنظیمان gprs برام نمیاد irancell
گوشی من نه با بلوتوث مشکل داره نه با همراه اول چرا؟
سلام
1-فکر نکم بشه کاری کرد که شارژ نشه...باز دوستان اگر میدونن جواب بدن
2-ورژن گوشیتون چنده؟؟!!!!
3-setting->wireless&network->mobile network-->access point names
بعد منو رو میزنید و new apn رو انتخاب میکنید واین گزینه ها رو تغییر میدین ..بقیه گزینه هام تغییر نمیخواد
name:--------- Irancell_GPRS
apn: -------------- mtnirancell
proxy:------- 10.131.26.138
port:--------------------- 9201
و در آخر data romanig رو از setting-->wireless&network فعال میکنی وگوشی رو خاموش روشن میکنی
منبع:---------.ir
4-مگر باید اشکال داشته باشه؟؟ :31:
johnypersian1656
13-04-2010, 17:21
دوستان ورژن o2 رو هم تست کردم , هیچ تغییری نسبت به نسخه ی leaked نداشت به جز اینکه چون مال o2 آلمان هست جای y وz روی کیبورد فیزیکی عوض شده , آنلاک هم هست با ایرانسل هم مشکل نداشت ولی همراه اول رو تست نکردم.
acmilan عزیز data roaming فقط ماله وقتیه که شما از roaming توی شبکه استفاده میکنین واسه اون موقع هم gprs داشته باشین.
فعلا یه خداحافظی طولانییییییییییی مدت :11:
masoudbrg
13-04-2010, 22:04
از اینکه گوشیتو فدای بدست آوردن اطلاعات مفید میکنی ممنونم اگه نصف مردم ما اینجوری بودن الان ژاپن 100 سال از ما عقب بود.
دستتت درد نکنه.
من به صورت اتفاقی گوشی رو به حالت مولتی مدیا در داک در آوردم.یعنی میتونید تو خونه یه داک با سلیقه خودتون بسازید.امکانات و شمای زیبایی داره. اگه به دردتون میخوره توضیح بدم.
acmilan308
13-04-2010, 23:51
از اینکه گوشیتو فدای بدست آوردن اطلاعات مفید میکنی ممنونم اگه نصف مردم ما اینجوری بودن الان ژاپن 100 سال از ما عقب بود.
دستتت درد نکنه.
من به صورت اتفاقی گوشی رو به حالت مولتی مدیا در داک در آوردم.یعنی میتونید تو خونه یه داک با سلیقه خودتون بسازید.امکانات و شمای زیبایی داره. اگه به دردتون میخوره توضیح بدم.
سلام
چرا که نه ممنون میشم اگر توضیح بدین...
perjixen
14-04-2010, 13:14
سلام
چرا اين تاپيك رو نميبريد توي انجمن پاكت پي سي .؟!؟!؟؟
masoudbrg
14-04-2010, 20:19
سلام.
مایلستون برای تغییر حالت خود به مولتی مدیا و landscape و یا car از سیستم مگنت استفاده میکنه.تنها چیزی که نیاز دارید یک آهن ربای کوچک 1 سانتی هست.حالا اگر آهن ربا رو روی قسمت فرو رفتگی درب باطری بچسبانید متوجه کل قضیه میشید.اگه آهن ربا یکم قویتر باشه به حالت landscape میره/ آهنی بودن درب باطری خیلی کمک میکنه.حالا میتونید یه جا درست کنید که مایلستون توش فیت جا بره و آهن ربا رو پشتش قرار دهید.الان شما یک داک 30 دلاری دارین :p (این یعنی نهایت تکنولوژی).
acmilan308
14-04-2010, 20:48
سلام.
مایلستون برای تغییر حالت خود به مولتی مدیا و landscape و یا car از سیستم مگنت استفاده میکنه.تنها چیزی که نیاز دارید یک آهن ربای کوچک 1 سانتی هست.حالا اگر آهن ربا رو روی قسمت فرو رفتگی درب باطری بچسبانید متوجه کل قضیه میشید.اگه آهن ربا یکم قویتر باشه به حالت landscape میره/ آهنی بودن درب باطری خیلی کمک میکنه.حالا میتونید یه جا درست کنید که مایلستون توش فیت جا بره و آهن ربا رو پشتش قرار دهید.الان شما یک داک 30 دلاری دارین :p (این یعنی نهایت تکنولوژی).
ممنون دوست عزیز
حالا این آهنربا به گوشی که آسیبی نمیزنه؟؟؟
masoudbrg
14-04-2010, 21:46
ممنون دوست عزیز
حالا این آهنربا به گوشی که آسیبی نمیزنه؟؟؟
والا من 1000 بار تست کردم .اصلا شیوه داک هم همینطوریه.ولی مواظب باشید به ال سی دی نخوره
گیم کنترل برای میلستون
The folks over at Game Gripper have come up with an incredibly needed add-on for the droid . This handy-dandy gadget slips over the Droid's keyboard and does the work of pressing the keys for you, bringing the feel of a real controller to you anywhere you are. Not exactly a high-tech solution, but who needs that? Video of it in action after the break
sasan hatami
15-04-2010, 11:29
چیز جالبیه اما جنسش به نظر خوب نیست.
دوستان میلستون دار میتونن یه عکس مقایسه صفحه نمایش با آیفون زیر نور خورشید و یکی هم در محیط خونه بزارن.
ممنون
sasan hatami
16-04-2010, 15:10
چیز جالبیه اما جنسش به نظر خوب نیست.
دوستان میلستون دار میتونن یه عکس مقایسه صفحه نمایش با آیفون زیر نور خورشید و یکی هم در محیط خونه بزارن.
ممنون
دوستان اگه میتونین این عکسو برام بزارین.خیلی برام مهمه :20:
ممنون :46:
pulp_152
16-04-2010, 17:17
گوگل افت کیفیت در ورژن 2.1 اندروید رو تایید کرد برای اطلاعات بیشتر
soheildolatabadi
16-04-2010, 23:59
دوستای عزیز یه راهنمایی لطفاً:
یکی از دوستان گفت N900 داره و باهاش کارکرده. گفت تنها عیبش ضعف باتریشه
حالا باتری Milestone چطوره؟ کم نمیاره؟ (مثلا با استفاده متوسط چند روز شارژ نگه میداره؟)
دوستای عزیز یه راهنمایی لطفاً:
یکی از دوستان گفت N900 داره و باهاش کارکرده. گفت تنها عیبش ضعف باتریشه
حالا باتری Milestone چطوره؟ کم نمیاره؟ (مثلا با استفاده متوسط چند روز شارژ نگه میداره؟)
از لحاظ باتری N900 رو می خوره حداقل 2 روز واسه من دوام میاره
دوستان اگه میتونین این عکسو برام بزارین.خیلی برام مهمه :20:
ممنون :46:
سلام همین چند تا رو یافتم :20:
johnypersian1656
18-04-2010, 16:35
دوستان چند روزی هست که دیگه توی گوگل مپ به راحتی میتونین توی قسمت DIRECTION خیابونا و شهرهای ایران رو هم واسه جستجو وارد کنین, واقعا جالب شده gps گوشی.راستی عکس دومی که فایر گذاشته مقایسه با nexus هست نه آیفون.
سلام جاني
رسيدن به خير -سفر خوش گذشت :46:
اين قابليت gps مگه قبلا" نبود !
احتمالا" به خاطر لغو تحريم اينترتي كاربران ايراني توسط آمريكاست . آره ؟!
johnypersian1656
18-04-2010, 22:35
سلام. :) نه قبلا مکان های ایرانو پیدا نمیکرد. نه اگه یادت باشه گفتم google map داره تکمیل تر میشه و نقشه ی راههای ایرانم اضافه میکنه.
johnypersian1656
19-04-2010, 13:01
دوستان آخرین قیمت 615 تومان امروز پرسیدم ,با آپدیت و به شرط آنتن دهی مطمئن :31: .
این مشکل gprs و edge من حل نشد!! دو تا milestone گرفتم جفتشون این مشکلو دارن,علامتشون میاد ولی data جا به جا نمیشه بجز واسه برنامه های messenger.با چند تا سیم کارت هم امتحان کردم اما نمیشه.هم با irancell مشکل داره هم MCI. کسی به این مشکل بر نخورده دیگه؟جالبیش اینه که قبلا یه مدت کار میکرد یهو از کار افتاد!!:41:
تنظیماتش رو هم همون طور که تو انجمن ها گفته شده وارد کردم,هم با proxy ,هم بدون proxy و فقط با وارد کردن name و apn(قبلا به روش دوم بی دردسر فعال شد).
johnypersian1656
19-04-2010, 14:49
واسه منم روی ایرانسل فقط messenger ها و email ها کارمیکنن و وب بروزر کار نمیکنه, ولی با mci مشکلی نداره (البته با سیم کارت های دائمی امتحان کردم یعنی tci و با اعتباری ها نمیدونم ) واسه هر دو هم نیازی به proxy,port نیست.
masoudbrg
19-04-2010, 18:47
بالاخره با مشکل آنتن دهی چه کنیم؟
دوستان آخرین قیمت 615 تومان امروز پرسیدم ,با آپدیت و به شرط آنتن دهی مطمئن :31: .
ببخشید جانی جان..! این که میگی با کیبورد فارسی هست ...؟
acmilan308
20-04-2010, 00:59
بالاخره با مشکل آنتن دهی چه کنیم؟
فکر نمیکنم دیگه مشکل آنتن دهی وجود داشته باشه؟؟!! گوشی شما مشکل داره؟؟؟
johnypersian1656
20-04-2010, 02:49
ببخشید جانی جان..! این که میگی با کیبورد فارسی هست ...؟
منظورتون حروف فارسی روی کیبورد هست؟ نه
soheildolatabadi
20-04-2010, 08:41
دوستای عزیز من با تاچ خازنی کار نکردم.
1-این مایلستون صفحش به خط و خش خیلی حساسه؟ اگه بخوایم صفحه یه دو سه سال تمیز بمونه برای محافظت چه میشه کرد؟
2-کیف اساسی و مشتی داره تو ایران؟
منظورتون حروف فارسی روی کیبورد هست؟ نه
منظورم همون کیبورد توی صفحه نمایش...!
روی کیبورد اصلیش که نداره...!
Verizon Droid Incredible screenshot gallery
2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<H2>The seven default home screens
What's in the app launcher
<H2>Car Home app and City ID app
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید< >
johnypersian1656
20-04-2010, 12:42
منظورم همون کیبورد توی صفحه نمایش...!
روی کیبورد اصلیش که نداره...!
نهjaxi جان کلا واسه آندروید ها باید از نرم افزار های دیگه واسه فارسی نوشتن استفاده کنی.اینجوری که مثلا برنامه ی مربوط به کیبورد فارسی رو باز میکنی,توش مینویسی .روی on screen keyboard اصلی گوشی فارسی نمیاد.
دوستای عزیز من با تاچ خازنی کار نکردم.
1-این مایلستون صفحش به خط و خش خیلی حساسه؟ اگه بخوایم صفحه یه دو سه سال تمیز بمونه برای محافظت چه میشه کرد؟
2-کیف اساسی و مشتی داره تو ایران؟
1-صفحش ضد خشه. اما اگه خیلی میخواین مراقب گوشی باشین میتونین از invisible shield استفاده کنین که دو نوع داره یه نوعش فقط صفحه رو پوشش میده و نوع دومش کل گوشی رو, اصلا هم مشخص نیست چون این shield ها با تکنولوژی نانو ساخته میشن و مثل چسب میچسبن به گوشی اما اصلا توی چشم نیستن. من نوع دومش که کل گوشی رو محافظت میکنه استفاده میکنم.
2- فکر نمیکنم. باید از کیف گوشی ها ی دیگه که این سایز رو دارن استفاده کنین.
acmilan308
20-04-2010, 15:40
Verizon Droid Incredible screenshot gallery
2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<H2>The seven default home screens
What's in the app launcher
<H2>Car Home app and City ID app
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید< >
سلام
فایر جان داستان این چیه؟؟به درد مایلستون میخوره؟؟
acmilan308
20-04-2010, 15:57
نهjaxi جان کلا واسه آندروید ها باید از نرم افزار های دیگه واسه فارسی نوشتن استفاده کنی.اینجوری که مثلا برنامه ی مربوط به کیبورد فارسی رو باز میکنی,توش مینویسی .روی on screen keyboard اصلی گوشی فارسی نمیاد.
من از فارسی ساز نکسوس استفاده میکنم و در on screen keyboard فارسی میاد.
سلام
بچه ها پس قیمت مایلستون دیگه نمی خواد بیاد پایین؟چند وقتیه روی 620 تومن قفل کرده تکون نمی خوره!منم واسه خریدن این گوشی یه 10 روز میشه دارم سخت کار می کنم به امید اینکه گوشی رو با دستای خودم لمس کنم!:31:
سلام
بچه ها پس قیمت مایلستون دیگه نمی خواد بیاد پایین؟چند وقتیه روی 620 تومن قفل کرده تکون نمی خوره!منم واسه خریدن این گوشی یه 10 روزهمیشه دارم سخت کار می کنم به امید اینکه گوشی رو با دستای خودم لمس کنم!:31:
580 پایتخت میفروخت 590 هم دفینه
سلام
فایر جان داستان این چیه؟؟به درد مایلستون میخوره؟؟
والا كامل نخوندم ببينم چيه اما مال درويد تو ورژن هست و حتما" كار داده كه اين اسكرين شات هاش رو گذاشتن.
اينترنتم شده مثل ديزل - لعنت به خودشون و اينترنتشون
ببينم از شما تا حالا كسي htc sense رو رو ميلستون نصب كرده ! يا يه فيرمور جداست ؟
شايدم اين همون باشه / چون ويدجت weather مثل گوشي هاي اچ تي سي هست
چند وقتیه روی 620 تومن قفل کرده تکون نمی خوره!منم واسه خریدن این گوشی یه 10 روزهمیشه دارم سخت کار می کنم به امید اینکه گوشی رو با دستای خودم لمس کنم!:دی تبريك به اين پشت كارت - ان شالا زودتر ميخريش
گوشي شاپ كه قيمتش از بازار هميشه بالاتره 610 زده بود و در بازار كه دوست خوبمون skuzz توضيح داد قيمت چنده
acmilan308
21-04-2010, 22:33
ببينم از شما تا حالا كسي htc sense رو رو ميلستون نصب كرده ! يا يه فيرمور جداست ؟
شايدم اين همون باشه / چون ويدجت weather مثل گوشي هاي اچ تي سي هست
جانی خبر نداری شما؟؟؟کجایییییییییییییییی یی؟؟
----------------------------------
دلم خوش بود adsl شارژ کردم.فعلا که فرقی با دیال آپ نداره+قطع و وصل فراوون....:41:
کسی نبود بالاخره به ما توضیح بده چطوری اولین برنامه رو تو مایلستون بریزم ؟
این file explor رو چطوری نصب کنم؟
soheildolatabadi
22-04-2010, 07:14
مبارکه دوست عزیز.
پیشنهاد می کنم یه بار این تاپیک رو از صفحه اول بخونی. شاید دو ساعت وقت ببره ولی مطمئن باش ارزشش رو داره. هم جواب سوالتو میگیری و هم کلی نکات به درد بخور در مورد گوشیت دستت میاد
اگر هم حس خوندنش نیست باید صبر کنی دوستان جواب میدن
موفق باشی
Anonymous13
22-04-2010, 08:11
سلام بچه های خوب و دوست دار موتو
آقا یه سایت خوب و مشتی به ما معرفی کنید واسه بازی و برنامه واسه گوشیمون
ازاین آندروید مارکت کسی تا حالا استفاده کرده ؟ چطوره ؟
johnypersian1656
22-04-2010, 15:36
سلام. عزیز تعداد پست ها توی این تاپیک زیاده احتمالا دوستان ندیدن درخواست شما رو , شرمنده. راههای مختلفی وجود داره. اگه از آندروید مارکت میتونین استفاده کنین باهاش یه file explorer بگیرین و بعد دیگه با اون برنامه ها رو نصب کنین. میتونین از SDK استفاده کنین که یکمی سخت تره . میتونین از installer.exe استفاده کنین اما یه راه خیلی ساده تر هست من میگم اگه نتونستین به ترتیب بقیه رو میگم خدمتتون.برین به این لینک و این برنامه رو بگیرین و نصب کنین (برنامه زبانش اول چینی هست اما از اون پایین توی تسک بار میتونین انگلیسیش کنین ):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا گوشی رو به pc وصل کنین و حالت usb رو روی modem &tools بذارین ,از منوی settings گوشی برین به applications , بعد به development و تیک usb debugging رو بزنین. حالا اگه درایور گوشی نصب باشه اون android pc suite که نصب کرده بودین گوشی رو میشناسه. حالا فقط کافیه روی برنامه های با پسوند .apk کلیک کنین توی pc تا روی گوشی نصب بشه. شما فقط root explorer رو نصب کنین و بقیه برنامه ها رو از توی خود گوشی نصب کنین.
سلام بچه های خوب و دوست دار موتو
آقا یه سایت خوب و مشتی به ما معرفی کنید واسه بازی و برنامه واسه گوشیمون
ازاین آندروید مارکت کسی تا حالا استفاده کرده ؟ چطوره ؟
سایت ها زیادن اما یکی از بهترین هاش اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما بهتره از مارکت کلاینت ها استفاده کنی که جایگزین آندروید مارکت هستن مثل اینا :
البته این سومی یه مدت از کار افتاده بود نمیدونم دوباره کار میده یا نه. اگه خواستی سایت ها رو هم میبینم میذارم اما همینا نیازاتو برآورده میکنن.
از مارکت هم استفاده کردم نیاز به v*pn داری و گوشی رو هم باید روی حالت aeroplane mode بذاری. اگه برنامه ای از مارکت خواستین بگین تا من از روی گوشیم بذارم .
من از فارسی ساز نکسوس استفاده میکنم و در on screen keyboard فارسی میاد.
منظورم onscreen keyboard خود گوشی هستا.همه از فارسی ساز nexus استفاده میکنن.
جانی خبر نداری شما؟؟؟کجایییییییییییییییی یی؟؟
----------------------------------
دلم خوش بود adsl شارژ کردم.فعلا که فرقی با دیال آپ نداره+قطع و وصل فراوون....:41:
شهاب جان باز به تو, من هنوزم دایل آپ دارم!!!! sense رو من روی custom rom pulsar داشتم اما بدیش اینا که هم یه سری باگ داره هم اینکه 2.0.1 هست نه 2.1
580 پایتخت میفروخت 590 هم دفینه
عزیز خودت قیمت گرفتی؟ من پرسیدم گفت 650!!!! میشه اونجایی که توی پایتخت 590 میده رو آدرس یا تلش رو بدی؟
سلام. عزیز تعداد پست ها توی این تاپیک زیاده احتمالا دوستان ندیدن درخواست شما رو , شرمنده. راههای مختلفی وجود داره. اگه از آندروید مارکت میتونین استفاده کنین باهاش یه file explorer بگیرین و بعد دیگه با اون برنامه ها رو نصب کنین. میتونین از SDK استفاده کنین که یکمی سخت تره . میتونین از installer.exe استفاده کنین اما یه راه خیلی ساده تر هست من میگم اگه نتونستین به ترتیب بقیه رو میگم خدمتتون.برین به این لینک و این برنامه رو بگیرین و نصب کنین (برنامه زبانش اول چینی هست اما از اون پایین توی تسک بار میتونین انگلیسیش کنین ):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا گوشی رو به pc وصل کنین و حالت usb رو روی modem &tools بذارین ,از منوی settings گوشی برین به applications , بعد به development و تیک usb debugging رو بزنین. حالا اگه درایور گوشی نصب باشه اون android pc suite که نصب کرده بودین گوشی رو میشناسه. حالا فقط کافیه روی برنامه های با پسوند .apk کلیک کنین توی pc تا روی گوشی نصب بشه. شما فقط root explorer رو نصب کنین و بقیه برنامه ها رو از توی خود گوشی نصب کنین.
سایت ها زیادن اما یکی از بهترین هاش اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما بهتره از مارکت کلاینت ها استفاده کنی که جایگزین آندروید مارکت هستن مثل اینا :
البته این سومی یه مدت از کار افتاده بود نمیدونم دوباره کار میده یا نه. اگه خواستی سایت ها رو هم میبینم میذارم اما همینا نیازاتو برآورده میکنن.
از مارکت هم استفاده کردم نیاز به v*pn داری و گوشی رو هم باید روی حالت aeroplane mode بذاری. اگه برنامه ای از مارکت خواستین بگین تا من از روی گوشیم بذارم .
منظورم onscreen keyboard خود گوشی هستا.همه از فارسی ساز nexus استفاده میکنن.
شهاب جان باز به تو, من هنوزم دایل آپ دارم!!!! sense رو من روی custom rom pulsar داشتم اما بدیش اینا که هم یه سری باگ داره هم اینکه 2.0.1 هست نه 2.1
عزیز خودت قیمت گرفتی؟ من پرسیدم گفت 650!!!! میشه اونجایی که توی پایتخت 590 میده رو آدرس یا تلش رو بدی؟
خیلی آقایی مشکل رفع شد در مورد پایتخت هم من از کسی شنیدم میپرسم جاشو بهت می گم
یا علی
soheildolatabadi
24-04-2010, 07:44
دوستای عزیز علت این اختلاف قیمت حدود 90 هزار تومن با گارانتی و بدون گارانتی در مایلستون چیه؟
مایلستون بدون گارانتی دقیقا با همون تجهیزات و بسته بندی و ... انسبت به گارانتی دار رائه میشه؟ (مثلا از نظر باتری و ... میشه اعتماد کرد؟)
johnypersian1656
24-04-2010, 14:36
علت اختلاف فقط همون گارانتی خوب فیتکو هست وگرنه پک هاش فرقی ندارن. هر دو یکی هستن.
acmilan308
24-04-2010, 16:42
سلام جانی
میگم حالا هیچ کاستوم رامی واسه مایلستون 2.1 نیست. ؟؟!! بابا اچ تی سی این همه کاستوم رام داره.....
soheildolatabadi
24-04-2010, 19:35
ممنون johnypersian1656 عزیز
راستی مایلستون ساخت کجاست؟ و به سفارش کجا؟
johnypersian1656
25-04-2010, 00:28
خواهش میکنم عزیز.ساخت چین تحت لیسانس موتورولا. والا اینایی که توی ایران هست فکر میکنم همه سفارش تایلند و south asia باشه از روی build number چون اکثرا همینان.
سلام جانی
میگم حالا هیچ کاستوم رامی واسه مایلستون 2.1 نیست. ؟؟!! بابا اچ تی سی این همه کاستوم رام داره.....
این ویدئو رو ببین عزیز :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاستوم رام هم واسه 2.1 هست (گفته میشه ورژن 1.5 واسه 2.1 هست اما من تست نکردم چون اصلا به کاستوم رام معتقد نیستم توی آندروید ورژن های قبلی هم باگهای زیادی داشتن ).لیست کاستوم رام ها :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته رام های دیگه هم توسط افراد دیگه هست که اگه بخواین لینک میذارم اما تست نشده زیاد و مطمئن نیستم از باگهایی که داره.
پی نوشت : جدیدترین فیرمویر مایلستون که واسه کانادا هست رو الان دارم تست میکنم خدا کنه یه تغییری داشته باشه اگه خوب بود واسه همه ی کسایی که مایلستون دارن پ.خ میکنم چون لینک از خود سایت موتورولا هست اگه کسی هم میخواد زودتر تست کنه بگه تا لینک رو واسش بفرستم.
پی نوشت 2: لینک رو به acmilan عزیز هم دادم , واسه من که ایرانسل آنتن نداد.اما آنلاک بود همین خودش جای شکر داره.
acmilan308
25-04-2010, 00:34
والا این دور و زمونه اگر پشت گردن آدما رو هم نگاه کنیم فکر کنم یه made in china زده باشه....
ولی مایلستون دیزاین و سفارش کشور اجنبی U*S*A هست :46:
دوستان روت اصلی 2.1 هنوز نیومده؟یا اومده من خبر ندارم؟؟؟!
johnypersian1656
25-04-2010, 12:31
نه پویان جان نیومده هنوز.مگه شما با این ورژن مشکل داری که هست؟
ولی مایلستون دیزاین و سفارش کشور اجنبی U*S*A هست :46:
منظورت همون:40: آمريكاي:40: اجنبي عزيز هست ديگه :31:
آقا اين همه ميلستون سوار داريم چرا يه نفر يه رويو شخصي نميزاره با 4تا اسكرين شات /
حالا كه اينطوريه خودم يه رويو از گوشي جديدم ميزارم
acmilan308
25-04-2010, 17:38
منظورت همون:40: آمريكاي:40: اجنبي عزيز هست ديگه :31:
آقا اين همه ميلستون سوار داريم چرا يه نفر يه رويو شخصي نميزاره با 4تا اسكرين شات /
حالا كه اينطوريه خودم يه رويو از گوشي جديدم ميزارم
فایر جان مبارک باشه..چی هست حالا؟؟؟
دوستمون که گوشی رو ازش گرفتم گفت روت نکنم بهتره,منم منتظر روت اصلی موندم.فارسی رو واسه کتابای PDF خیلی لازم دارم.راستی متوجه شدین دکمه های کیبورد milestone بعد از یه مدت برجسته میشن؟!!من گوشی دومی رو که گرفتم فکر کردم سری های جدید کیبوردشون فرق داره و flat هست,یه اپسیلون هم آرایش دکمه ها ناموزون میزد!!کلی تو ذوقم خورده بود.ولی بعد از یه روز پر تایپ دیدم دکمه ها مثل گوشی قبلی منظم و برجسته شدن!!اسلاید گوشی موقع بسته شدن هم منسجم تر شده بود!انگار که آب بندی شده باشه!!
راستی دوستان اگه از home و launcher های مختلف استفاده کردین,لطف کنین بگین کدوم کمتر بهتون پیغام FC میده روی Milestone 2.1؟(خودم از HelixLauncher 1.2a استفاده می کنم,در کل خیلی راضیم ولی در طول روز 3-4 بار FC میشه)
-واقعا این موضوع gprs یه چیز عجیب غریب غیر منطقی شده!دفعه ی قبل gprs من وقتی opera mini 5 beta رو روی اون گوشی نصب کردم ریخت به هم,حالا امروز که همون برنامه رو روی این یکی نصب کردم درست شد!!!!نمیدونم دلیلشو!شاید کاملا اتفاقی بوده و سیستم irancell هم همین امروز با گوشی ما هماهنگ شده!
خلاصه اگه irancell gprs شما هم مثل من ریخته بوده به هم,امتحان کنین شاید خود به خود درست شده باشه,اگرم نه می تونین روش کاملا تجربی و غیر علمی من رو امتحان کنین!
johnypersian1656
26-04-2010, 12:45
پویان جان من نمیدونم چه دلیلی داشته که گفتن برای روت اصلی صبر کنین, شاید ترس از اینکه با ورژن بوت لودر شما مچ نباشه یا مشکلی واسه گوشی پیش بیاد بوده و گرنه اگه خواستی من متن پیغام هایی که با سازنده ی recovery رد و بدل کردم رو میتونم واست بذارم که تضمین کرده به غیر از یکی از بوت لودر ها که تست نشده (که اونم بعدا تست شد) روی همه ی بوت لودرها جواب میده و هیچ مشکلی نداره و هیچ فیدبک منفی نبوده که از این روت گله مند باشن. در مورد helix تا اونجایی که میدونم با آپدیت
گوشی به 2.1 دیگه نباید force close زیادی داشته باشین! شاید بد نباشه home++ (هوم پلاس پلاس ) رو هم یه امتحان کنین, but i prefer stock home screen :)
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
فایر جان مبارک باشه..چی هست حالا؟؟؟
موتورولا e6 راکسسسسسسسسسسسسسسسس :)
به نظر من توی دوران استفاده از گوشی ها ی موتورولا هیچی موتورولا z6 نمیشه حتی مایلستون :31:
johnypersian1656
26-04-2010, 16:24
-واقعا این موضوع gprs یه چیز عجیب غریب غیر منطقی شده!دفعه ی قبل gprs من وقتی opera mini 5 beta رو روی اون گوشی نصب کردم ریخت به هم,حالا امروز که همون برنامه رو روی این یکی نصب کردم درست شد!!!!نمیدونم دلیلشو!شاید کاملا اتفاقی بوده و سیستم irancell هم همین امروز با گوشی ما هماهنگ شده!
خلاصه اگه irancell gprs شما هم مثل من ریخته بوده به هم,امتحان کنین شاید خود به خود درست شده باشه,اگرم نه می تونین روش کاملا تجربی و غیر علمی من رو امتحان کنین!
ممنون پویان جان , چه خبر خوبی, بیشتر از اومدن آندروید 2.1 واسه مایلستون خوشحالم کردی :31: منم الان تست کردم مثل اینکه خود ایرانسل درستش کرده من opera mini ندارم ولی الان کار میکنه gprs. واسه اینکه اسپم نباشه پستم میگم panda home رو هم امتحان کن , بد نیست همینطور gde که سه بعدی میکنه اینترفیس رو (مکعب)
اسپم :
acmilan جان آواتارت خیلی باحاله :11:
acmilan308
26-04-2010, 16:49
باحالی از خودتون جانی جان :31:
راستی جانی تاپیک واسه برنامه و باری آندروید نداریم؟؟؟؟
حیف نیست این همه بازی وبرنامه رو کسی نشناسه؟؟؟ مثلا همین gde که گفتی تازه من الان سرچ کردم و دیدمش....
دوستان یه فکری بکنیم......
موتورولا e6 راکسسسسسسسسسسسسسسسس :)
:31:
نه بابا e6 چيه چرا شايعه پراكني ميكني جاني / من غول 8مگاپيكسلي موتو xt720 خريدم
اما با اين حرفت موافق نيستم جاني . چون e6 از z6 بهتره :21:
شوخي كردم بچه ها همون e6 رو خريدم . ما بچه مستضعفيم رفتيم يه وام از كميته امداد گرفتيم يه e6 برداشتيم اما گوشي با حاليه حال كردم باهاش /
تا كي بشه يه ميلستون بخريم !!!!!!!
اما امسال چون بايد همتمون رو مضاعف كنيم و همچنين كار رو مضاعف كنيم شايد بخرمش :27:
كلاس كلوپ با اين آواتارهاي جديد كلي رفته بالا / ايول
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.