ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ موتورولا مایلستون

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

johnypersian1656
27-04-2010, 00:32
اما با اين حرفت موافق نيستم جاني . چون e6 از z6 بهتره :21:

فایر سریع هرچی بنچمارک و برنامه ی بدرد بخور از e6 سراغ داری نصب کن اسنپ شات بذار تا این مسئله شفاف سازی بشه. منم واسه z6 میذارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كلاس كلوپ با اين آواتارهاي جديد كلي رفته بالا / ايول

خواهش میکنم خوبی از خودته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی یکی از این xt ها اومده حالا نمیگم کدوم تا ببینم میشه ببینمش از نزدیک

راستی جانی تاپیک واسه برنامه و باری آندروید نداریم؟؟؟؟
حیف نیست این همه بازی وبرنامه رو کسی نشناسه؟؟؟ مثلا همین gde که گفتی تازه من الان سرچ کردم و دیدمش....
دوستان یه فکری بکنیم......
نه اینجا نداریم. راستش خیلی وقته قراره یه تاپیک واسه گوشی های آندرویدی راه بیفته ولی هنوز که هنوزه خبری نیست . الان مثلا x10 هم تاپیکش توی قسمت پاکت پی سی هست!

Po0yAn
27-04-2010, 01:12
من فکر کنم وقت نکردن روتش کنن!:31: خودمم چون یه ذره زیاد ترسو شدم دست و دلم به روت نمیره!!
home++ رو روی 2.0.1 استفاده میکردم خیلی هم loved it ولی live wallpaper نداره.:41: home اصلی هم که overview نداره!خیلی نق میزنم نه؟!:31: anyway از راهنماییت ممنون جانی جان.

johnypersian1656
27-04-2010, 03:31
من فکر کنم وقت نکردن روتش کنن!:31: خودمم چون یه ذره زیاد ترسو شدم دست و دلم به روت نمیره!!
home++ رو روی 2.0.1 استفاده میکردم خیلی هم loved it ولی live wallpaper نداره.:41: home اصلی هم که overview نداره!خیلی نق میزنم نه؟!:31: anyway از راهنماییت ممنون جانی جان.
حالا اگه نیاز داری ورژن بوت لودرت رو بگو و روت کن بعدش, نترس اتفاقی نمیفته. در مورد fc بیش از حد آخه این مسئله هم هست که :

Apparently it does cause issues with non-rooted phones as it shares an id with the default launcher app and changing to 5 or 7 screens creates an issue as it modifies the data file that both use. This creates force closes and issues with Astro

واسه هوم پلاس پلاس هم میشه از لایو والپیپر استفاده کنی , کافیه ورژن 0.8.0.8رو از سایتش دانلود کنی و بعد والپیپر اسکرول رو غیر فعال کنی, بعد از اون لایو والپیپر هم به کار میفته

rozysara
27-04-2010, 11:15
جانی جان زودتر بگو کدوم اومده و قیمتش چنده من دیگه طاقت ندارم ببینم میتونم بگیرمش مرسی

soheildolatabadi
27-04-2010, 15:11
دوستای عزیزی که دارین با این مایلستون صفا می کنید یه راهنمایی لطفا: :13:
1- از نظر صدای اسپیکر ها و صدای هندز فری چطوره؟ :8:
2- از نظر آنتن دهی در عمل چطوره؟ مخصوصا با سیمکارت 919(آخه از قدیم تو دهن ملت افتاده که نوکیا بهترین آنتن دهی رو داره!!)

acmilan308
27-04-2010, 17:05
دوستای عزیزی که دارین با این مایلستون صفا می کنید یه راهنمایی لطفا: :13:
1- از نظر صدای اسپیکر ها و صدای هندز فری چطوره؟ :8:
2- از نظر آنتن دهی در عمل چطوره؟ مخصوصا با سیمکارت 919(آخه از قدیم تو دهن ملت افتاده که نوکیا بهترین آنتن دهی رو داره!!)
سلام دوست عزیز
امیدوارم شما هم زودتر با این گوشی صفا کنی :31:
از نظر صدا اگر بخوام مثلا با 5800 نوکیا مقایسه کنم میشه گفت از نظر بلندی باجی به هم نمیدن ولی از نظر کیفیت
یه مقدار از 5800 کم میاره مثلا اگر 5800 رو 10 فرض کنیم مایلستون 8 میگیره(نظر شخصی)
2-از نظر آنتن دهی خیالتون راحت باشه مشکلی نداره
اون حرفم واسه چند سال پیش هست الان دیگه همه برندها در یه سطحه آنتن دهیشون.
موفق باشید

Po0yAn
28-04-2010, 01:00
@johnny
اون کارا رو کردم ولی live wallpaper رو home++ فعالن شد.بیخیال این Helix که عالیه,home++ منو یاد گوشی فقیدم میندازه!...
راستی کسی نمیدونه speech to text که رو 2.1 nexus هست رو روی Milstone عزیز چطور میشه فعال کرد؟

acmilan308
28-04-2010, 01:19
@johnny
اون کارا رو کردم ولی live wallpaper رو home++ فعالن شد.بیخیال این Helix که عالیه,home++ منو یاد گوشی فقیدم میندازه!...
راستی کسی نمیدونه speech to text که رو 2.1 nexus هست رو روی Milstone عزیز چطور میشه فعال کرد؟
سلام پویان جان
والا فکر کنم v*p*n بخواد چون میخواد از مارکت بگیرش....حالا یه سرچی میزنم ببینم چیزی پیدا میکنم

Po0yAn
28-04-2010, 16:42
Thnx جانی جان.راستی بچه ها با Opera mini5 beta می تونین بدون مشکل ..... تو web بگردین!حتی لینکای دانلودتون بهش بدین براتون DL می کنه.کاش Market رو هم میشد از طریق اون گشت :41:.

بچه ها اگه ممکنه کسی که گوشیش روت شده است این برنامه که تو لینک زیر هست رو امتحان کنه ببینه مشکل مارکتش بدون V*P*N حل میشه یا نه,خود برنامه هم ,هم بصورت QR هم لینک دانلود تو همون لینک هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

johnypersian1656
29-04-2010, 11:51
پویان جان فکر میکنم میخواستی از acmilan عزیز تشکر کنی, من برنامه ی text to speech رو دارم ولی نیاز به wifi یا اینترنت داره که من ندارم واسه همین تاحالا امتحان نکردم, فقط نصب کردم و برنامه هم اجرا میشه :) (زحمت کشیدم واقعا!!! ) این برنامه رو هم اگه کسی امتحان کنه عالیه, من والا دایل آپم .با اینکه حجمش 1.7 مگ هست ولی برنامه های قبلی که کار نمیدادن.

jaxi
29-04-2010, 12:39
راستی یکی از این xt ها اومده حالا نمیگم کدوم تا ببینم میشه ببینمش از نزدیک

!
مشخص نشد جانی جان که کدوم XT هست..!؟ اگه قیمتش هم یگی که دیگه آخرشه

در ضمن...! چرا پشت بعضی از گوشی های میلیستون آرم Google رو زده ؟؟؟

acmilan308
29-04-2010, 13:53
پویان جان فکر میکنم میخواستی از acmilan عزیز تشکر کنی, من برنامه ی text to speech رو دارم ولی نیاز به wifi یا اینترنت داره که من ندارم واسه همین تاحالا امتحان نکردم, فقط نصب کردم و برنامه هم اجرا میشه :) (زحمت کشیدم واقعا!!! ) این برنامه رو هم اگه کسی امتحان کنه عالیه, من والا دایل آپم .با اینکه حجمش 1.7 مگ هست ولی برنامه های قبلی که کار نمیدادن.
سلام
جانی برنامه رو از چی سایتی گرفتی من که چندتا گرفتم کار نمیکرد فکر کنم مال نسخه 1.6 باشه...

پویان جان میشه در مورد tor یه توضیح بدی..فعال میشه ولی بازم سایتا ف*ی*ل*تر هستن.من از tor واسه firefox استفاده
میکنم خیلی عالیه؟؟

Po0yAn
29-04-2010, 17:49

sorry آواتارهاتون تو مایه همه,منم که کم هوشم!
جانی جان من speech to text یا همون STT رو می گما,نه text to speech, یا TTS.ایشالا زودتر از dial up نجات پیدا کنی!
@acmilan
من tor رو روی pc امتحان کردم,سایتها رو باز میکنه ولی سرعتش از ultrasurf خیلی پایینتره.واسه همین دیگه زیاد باش کار نکردم با اینکه کاملتر به نظر میاد,به درد یه آدم حوصله دار می خوره که باش ور بره و ازش سر در بیاره.
ولی روی android تنها برنامه ای بود که واسه proxy surfing هست. واسه اینکه گوشیت از اون ------ برنامه ی Tor استفاده کنه باید تنظیماتش رو همون طوری که تو سایتش گفته HTTP Proxy:127.0.0.1 و port:8118 تغییر بدی.ولی رو android به صورت پیش فرض راهی برای تغییر proxy نیست!برنامه ی proxysurf هست که این امکان رو اضافه می کنه ولی متأسفانه فقط رو android 1.6 به قبل کار میمنه و برا 2 به بالا هنوز نیومده و طبق خود سایت tor واسه andriod 2 به بالا گوشی اگی روت شده باشه خود برتامه Orbot بطور اتوماتیک تمام ترافیکهای شبکه تو گوشیتون رو از مسیر proxy خودش راه اندازی می کنه.حالا من گوشیم روت نیست که همه ی اینا رو در عمل امتحان کنم.اگه امتحان کردی و نشده ممکنه برنامه سر کاری باشه,یا مثلا با روت شما سازگار نباشه یا اصلا با روت milestone 2.1 کار نکنه یا ... خودت که می دونی اینجور برنامه ها چه لوسن!

-بازم سئوال! Rom ها و theme هایی که برای Motorola Droidهست روی Milestone هم بدون مشکل کار می کنن؟

fire159
30-04-2010, 15:14
sorry -بازم سئوال! Rom ها و theme هایی که برای Motorola Droidهست روی Milestone هم بدون مشکل کار می کنن؟

فكر نكنم كار بده / چون حتي آپديت هاشون هم فرق داره با هم

johnypersian1656
30-04-2010, 17:18
فكر نكنم كار بده / چون حتي آپديت هاشون هم فرق داره با هم
دقیقا همینطوره , اصلا و به هیچ وجه از رام های دروید واسه مایلستون استفاده نکنین چون این دو گوشی کرنل های متفاوتی دارن, اما برنامه هاشون یکسانه.

sorry آواتارهاتون تو مایه همه,منم که کم هوشم!
جانی جان من speech to text یا همون STT رو می گما,نه text to speech, یا TTS.

منم منظورم speech to text هست, شرمنده اشتباه نوشتم, برنامه هم اینطوری عمل میکنه که هم یه حالت voice search اضافه میکنه واسه سرچ از طریق گوگل و هم اینکه بعد از هربار که اس ام اس میاد میگه میخوای با استفاده از speech to text جواب این اس ام اس رو بدی؟ ولی اگه ok کنی نیاز به دسترسی به اینترنت داره که من دیگه امتحان نکردم.

سلام
جانی برنامه رو از چی سایتی گرفتی من که چندتا گرفتم کار نمیکرد فکر کنم مال نسخه 1.6 باشه...

فکر کنم از خود مارکت گرفتم , من چون تاحالا چند بار گوشی رو wipe کردم از کل apk ها بک آپ دارم واسه همین دیگه جدیدا دانلود نکردم که یادم باشه از کجا گرفتم .

مشخص نشد جانی جان که کدوم XT هست..!؟ اگه قیمتش هم یگی که دیگه آخرشه

در ضمن...! چرا پشت بعضی از گوشی های میلیستون آرم Google رو زده ؟؟؟

والا من خودم هنوز نرسیدم برم ببینم واسه همین میترسم دوباره مثل قضیه ی backflip بشه که این میگفت backflip هستن بعد معلوم شد cliq بوده .شرمنده

jaxi
30-04-2010, 17:52
دوستان بالاخره گویا خدا داره قسمت میکنه و دارم میرم تهران که این گوشی رو بگیرم..! از دوستانی که می دونن این گوشی را میشه از کجا ارزونتر گیر اورد خواهش میکنم آدرسش رو برام بزارن....!
راستی کسی از دوستان جایی سراغ داره که بتونم واسش Multimedia Station رو گیر بیارم....!؟؟؟

johnypersian1656
30-04-2010, 18:44
مبارککککککککککککککککههههه jaxi جان. آخرین قیمتی که من دارم 605 هست , صبر کن احتمالا دوستایی که تا 580و590 هم دیده بودن بیان و آدرس رو بدن . در مورد اون داک!!!! آخرین بار من 80 تومن دیدم که خیلی گرونه واسه این.راستی اون گوشی هم که گفتم xt701 هست :)

fire159
30-04-2010, 20:35
جاني سلام xt701 چند قيمت هست ؟ از نزديك ديدي ؟ چندتا آورده ؟

johnypersian1656
30-04-2010, 23:13
سلام دادا.خوبی؟ نه والا ندیدم, قیمت رو هم فردا تا جایی که بشه ازش قیمت روز رو میگیرم.احتمالش هست نجومی باشه چون تازه اومده. کی میشه motoroi بیاد :(

hesam68
01-05-2010, 18:32
سلام
یک سوال:
این گوشی همون درویده؟

johnypersian1656
02-05-2010, 15:43
سلام.دوستان اون موتو که گفتم xt701 با قیمت 720 تومن هست (5تا آورده )quench هم 520 که فکر کنم quench قیمتش خیلی خوبه, نظر شما چیه؟

سلام
یک سوال:
این گوشی همون درویده؟

بله ولی دروید واسه شبکه های cdma هست و مایل واسه gsm

fire159
02-05-2010, 20:37
سلام.دوستان اون موتو که گفتم xt701 با قیمت 720 تومن هست (5تا آورده )quench هم 520 که فکر کنم quench قیمتش خیلی خوبه, نظر شما چیه؟
gsm
قيمت ها براي شروع خوبن
بخصوص quench كه گوشي خوبيه / اگر كه بصورت عمده وارد ميشد خيلي افت قيمتشون سريع ميشد /
خودم تابستون يكي از اين جديد جديدا ميخرم /

jaxi
05-05-2010, 17:16
سلام دوستان ..!
میشه آدرس هارو برام بزارید که من تهران از کجا می تونم این گوشی رو به صورت مطمئن و همچنین با کمترین قیمت پیدا کنم ؟؟؟
در ضمن جانی جان اون Invisbale shild قخ از کجا تهییه کردی...!؟
از همه دوستان متشکرم

fire159
06-05-2010, 10:23
تو علائدین برو گیرت میاد
قیمت حدودا" 580 هزار

johnypersian1656
08-05-2010, 13:31
سلام دوستان ..!
میشه آدرس هارو برام بزارید که من تهران از کجا می تونم این گوشی رو به صورت مطمئن و همچنین با کمترین قیمت پیدا کنم ؟؟؟
در ضمن جانی جان اون Invisbale shild قخ از کجا تهییه کردی...!؟
از همه دوستان متشکرم
شرمنده jaxi عزیز دیر جواب میدم. واسه قیمت که نمیدونم چرا دوستان قیمت پایین میگن ولی بعد آدرسش رو به بقیه نمیدن!! اما در مورد shield من از یه نفر که با نام کاربری vahid و یه چیزی در ادامه توی موبایلستان عضوه خریدم البته یه مدت طول میکشه تا واست سفارش بده اما مطمئنه خودش هم اصفهانه اگه خواستی آدرس منو بده تا با پیک بفرسته من بگیرم بعد واست پست کنم.

راستی طبق آخرین اخبار :31: ورژن 2.2 واسه مایلستون هم ok شده و توی نیمه ی دوم امسال میاد . مهمترین تغییر هم نصب برنامه ها به طور پیش فرض روی مموری کارت هست بدون نیاز به app2sd .

Po0yAn
09-05-2010, 00:49
آقا یه روش خوب برا فارسی ساز 2.1 milestone یکی به ما معرفی کنه!هر کدومو رفتیم یه ایرادی داشت.بهترینش این بود که همه جا کار می کرد فقط توی browserحروف جداست.اگه راهی هست که این مشکلم نداره من پیدا نکردم, Please Help

johnypersian1656
11-05-2010, 14:08
پویان جان بهترین روش همون استفاده از فارسی ساز nexus هست. توی ایمیل ها هم بالعکس مینویسه؟ لایبرری ها رو دستی کپی کردین؟

نمایی از دسک تاپ آندروید 2.2 که ویدئوش توسط یکی از کارمندان شرکت adobe روی یو تیوب قرار گرفت (توضیح : flash 10.1 با ریلیز شدن FroYo منتشر خواهد شد ) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون چیزی که از تصاویر مشخصه یه launcher جدید,android tutorial و global search box از مشخصه ها ی این دسک تاپ جدید هستن .

Some of the rumored features for Android 2.2 include:

JIT compiler
Free additional RAM
OpenGL ES 2.0 enhancements
Flash 10.1 support
Fixed problem with “crazy screen” / Resolution of cross multitouch
Activation of Color Trackball
Enable FM radio

یه سری توضیحات اضافه هم اینا هستن :

Additional free RAM should come thanks to the new Linux kernel being used in Froyo. Google is moving from 2.6.29 to the newer 2.6.32 which makes it possible to address the extra RAM

Flash 10.1 is coming .It is entirely possible it could be tied to a future Android firmware and be included with an OTA update.

When is it Android 2.2 coming out

Circle May 19th on your calendar. This is the opening day of Google I/O and I’m anticipating the release of Android 2.2 (and maybe the Flash 10.1 beta) will be tied to this event. Google has provided every developer attending the event a free Droid or Nexus One, so it is possible to see a simultaneous release on both devices

به نظر میرسه که گوگل به همه ی کارمندان شرکت adobe یدونه nexus one رایگان داده (خوش به حالشون :31: ).

godaze
13-05-2010, 21:58
با سلام
اینجا چرا اینقدر خلوت شده؟یه سوال:با آندروید میشه به رادیوهای اینترنتی گوش داد؟من با سیمبین نتونستم.چون نتونست پلی لیست که رادیوها دارن رو باز کنه.خواهش تست کنید جواب بدید.اینم لینک یه رایو با سرعت خیلی خوب:

البته آهنگ های ترکی پخش ممیکنه.

Po0yAn
14-05-2010, 05:08
ممنون,درست شد.فکر می کنم فایل lib با نام libskia.soکه گوشی رو restart می کنه, آخر از همه و بعد از font و 2 فایل lib دیگه کپی کنید, اینجوری نوشته های web هم برای من سر هم شد.
sorry جانی جان که دیر جواب دادم,دسترسی درست و حسابی به نت نداشتم که فایل ها رو امتحان کنم زودتر.ممنون از پیگیریت

fire159
14-05-2010, 08:03
بازي زيبا و با گرافيك قوي Quake III هم روي ميلستون قابل اجرا شد . و جالبتر اينكه با يك گيم پد كنترل از راه دور به نام Zeemote JS1 controller . Zeemote JS1 براي كاربران نوكيا شناخته شده هست و خوشبختانه حالا براي آندرويد و ميلستون هم ارائه شده و خيلي هم به خوبي كار ميكنه / عكسش رو نتونستم بزارم By now we've all seen some of the great 3D PC games ported over to the smaller screen , but we haven't seen this trick. Youtube user has the classic first person shooter Quake III running on a [ Motorola Milestone and has a Zeemote JS1 controller running the controls. Zeemotes are fairly popular with Nokia users, as well as gamers on that other iPlatform, so it's great to see they are offering an Android version. It's even better that it seems to be working as well as it does. Hit the break for one very cool video</p>

evanescent
14-05-2010, 19:42
با سلام به همه منم آخر سر تصمیم گرفتم موتو رو بگیرم 5شنبه رفتم بازار موبایل ایران و علائدین که فقط تو علائدین یه مغازه تو همکف داشت میگفت 625 پایینترم نمیومد و میگفت ورژنش 2.1 منم تصمیم گرفتم از خود فیتکو بگیرم که مثله اینکه 620 میده ولی نمیدونم به شخص هم میفروشه یا نه کسی میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم و از کجا مطمئن بخرم که آکبند باشه وتمام فامیل طرف باهاش دور نزده باشن:33::46:

fire159
15-05-2010, 12:36
.
[ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
2009

با سلام به همه منم آخر سر تصمیم گرفتم موتو رو بگیرم 5شنبه رفتم بازار موبایل ایران و علائدین که فقط تو علائدین یه مغازه تو همکف داشت میگفت 625 پایینترم نمیومد و میگفت ورژنش 2.1 منم تصمیم گرفتم از خود فیتکو بگیرم که مثله اینکه 620 میده ولی نمیدونم به شخص هم میفروشه یا نه کسی میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم و از کجا مطمئن بخرم که آکبند باشه وتمام فامیل طرف باهاش دور نزده باشن
مبارک باشه
یه سری هم به طبقات بالای علائدین میزدی / چون تهران نیستم بیشتر اطلاع ندارم
از گوشی شا÷ هم میتونی بخری که مطمئن هم هست /

jaxi
15-05-2010, 18:20
با سلام به همه منم آخر سر تصمیم گرفتم موتو رو بگیرم 5شنبه رفتم بازار موبایل ایران و علائدین که فقط تو علائدین یه مغازه تو همکف داشت میگفت 625 پایینترم نمیومد و میگفت ورژنش 2.1 منم تصمیم گرفتم از خود فیتکو بگیرم که مثله اینکه 620 میده ولی نمیدونم به شخص هم میفروشه یا نه کسی میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم و از کجا مطمئن بخرم که آکبند باشه وتمام فامیل طرف باهاش دور نزده باشن:33::46:

سلام
من همین چهارشبه از علائدین گرفتم 590
باید بگردی و خوب هم تخفیف بگیری :31:
دوستان میتونن کمک کنن و راهنمایی کنن که من از کجا و چه طوری میتونم فارسی ساز پیدا کنم و روی گوشی نصب کنم
ضمننا اگه کسی بازی لینک بازی داره برام بزاره plz
دوباره در ضمن چه شکلی برای زنگ sms و غیره رو میشه از آهنگ های که تو گوشی میریزیم استفاده کنیم..!؟ این کار فقط برای زنگ خود گوشی عملیه

evanescent
15-05-2010, 18:57
با سلام به همه و تشکر از راهنمایی هاتون تصمیم گرفتم از خود فیتکو بگیرم 625 تومان چون قانونی اومده و ریجیستر مخابرات شده (دیدم واسه 20 30 تومان ارزش نداره بدون گارانتی بگیرم) زنگ زدم آدرس یه مغازه تو پاساژ قائم رو داد. کسی میدونه که خدمات فیتکو چطوریه ؟یا همون بدون گارانتی بگیرم کمتر حرص میخورم:31:

fire159
15-05-2010, 22:35
تصمیم گرفتم از خود فیتکو بگیرم 625 تومان چون قانونی اومده و ریجیستر مخابرات شده / کسی میدونه که خدمات فیتکو چطوریه ؟
(

ok به نظر من اين قيمت خوبيه با گارانتي فيتكو / بدون گارانتي هم كه jaxi جان خريده 590 شيريني هم نداده :31:
/ فيتكو هم در حال حاضر بهترين گارانتي و خدمات رو براي گوشي هاي موتورولا ارائه ميده / هر چند در نهايت همه گارانتي ها در ايران سر و ته يكي هستن !

Anonymous13
16-05-2010, 08:13
با سلام به همه و تشکر از راهنمایی هاتون تصمیم گرفتم از خود فیتکو بگیرم 625 تومان چون قانونی اومده و ریجیستر مخابرات شده (دیدم واسه 20 30 تومان ارزش نداره بدون گارانتی بگیرم) زنگ زدم آدرس یه مغازه تو پاساژ قائم رو داد. کسی میدونه که خدمات فیتکو چطوریه ؟یا همون بدون گارانتی بگیرم کمتر حرص میخورم:31:
آقا ما که یکی دو ماه پیش بدون گارانتی خریدیم 620 تا حالا هم هیچ مشکلی نداشته

فقط یک مشکل بزرگ که داره اینه که همش میخوای گوشی دستت باشه و باهاش کار کنی و هیچ وقت خسته کننده نمیشه :46:

fire159
16-05-2010, 10:36
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این عکس مربوط به همون کنترل از راه دور میلستونه controls. Zeemotes --Quake III

این هم بررسی گیم ÷د مخصوص میلستون
Review: Game Gripper game pad for the Motorola Droid

این گیم ÷لیر در حال حاضر با قیمت $14.99 در این سایت موجود هست

johnypersian1656
16-05-2010, 11:32
سلام
من همین چهارشبه از علائدین گرفتم 590

دوستان میتونن کمک کنن و راهنمایی کنن که من از کجا و چه طوری میتونم فارسی ساز پیدا کنم و روی گوشی نصب کنم
ضمننا اگه کسی بازی لینک بازی داره برام بزاره plz
دوباره در ضمن چه شکلی برای زنگ sms و غیره رو میشه از آهنگ های که تو گوشی میریزیم استفاده کنیم..!؟ این کار فقط برای زنگ خود گوشی عملیه

jaxi عزیز مبارکت باشه. گوشی رو آپدیت کردی به 2.1؟ (جدیدترین فیرمویر , فیرمویر کانادایی هست که متاسفانه مشکل آنتن داره بعدش فیرمویر o2 هست که مشکل کیبورد هست که qwertz میشه یعنی جای y,z عوض میشه.) روت کردی؟(شنیدم یه روت جدید هم اومده ولی نشد سرچ کنم و ببینم همون روت قبلی رو که باید فلش کرد بزن) اگه اینکارارو کردی اینم فارسی ساز:

برای استفاده از فارسی ساز هم اول روت اکسپلورر رو نصب کن و حالت r/w رو توش فعال کن. دوتا فولدر توش هست که یکی font هست که فونت داخلش رو کپی کن توی فولدر font خود گوشی و lib رو هم , لایبرری های داخلش رو کپی کن توی پوشه ی lib خود گوشی بعد از این گوشی یه بار ری استارت میشه و دیگه اس ام اس و وب و ایمیل و... بدون هیچ مشکلی فارسی میشه و دیگه مشکل فارسی بودن هم نیست. بازی ها رو از همون سایت پاندا بگیر عزیز:

اگه به wifi هم دسترسی داری از اون دوتا مارکت که قبلا لینک داده بودم هم میتونی بگیری که خیلی به روز هست.واسه زنگ برنامه ی ringo pro رو بگیر یه برنامه ی فوق پیشرفته واسه مدیریت زنگ تماس و اس ام اس و... هست اگه پیدا نکردی بگو واست آپ کنم (چون دایل آپم الان آپ نکردم )

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

jaxi جان این لینک اون دوتا مارکت :

یه سری از برنامه ها رو هم از روی گوشی خودم بک آپ گرفتم ولی چون ممکنه اطلاعات شخصیم توش باشه واست توی پیغام خصوصی میفرستم .

acmilan308
16-05-2010, 12:12
سلام اول تبریک میگم بهevanescent عزیز بابت گوشی جدید.:11:
نمیدونم اینجا مطرح شده یا نه ولی یه راه ساده واسه کسانی که بابت زنگ اس ام اس و رینگتون مشکل دارن هست:
فقط کافیه یه پوشه جدید به نام((ringtones)) واسه زنگ گوشی بسازین و یه پوشه به اسم((notifications)) واسه اس ام اس ها.
حالا آهنگهایی رو کی دوست دارین توی اونا کپی کنین و تمام.
راستی آسفالت5 کواک3 رو بازی کردین؟؟؟!!؟؟؟؟آخر گرافیکن!!..

jaxi
16-05-2010, 15:17
jaxi عزیز مبارکت باشه. گوشی رو آپدیت کردی به 2.1؟ (جدیدترین فیرمویر , فیرمویر کانادایی هست که متاسفانه مشکل آنتن داره بعدش فیرمویر o2 هست که مشکل کیبورد هست که qwertz میشه یعنی جای y,z عوض میشه.) روت کردی؟(شنیدم یه روت جدید هم اومده ولی نشد سرچ کنم و ببینم همون روت قبلی رو که باید فلش کرد بزن)

سلام johny جان..!
میرسی آقا..! نه آپدیتش نکردم ، البته تو About phone قسمت Firmeware version نوشته 2.1update1 آیا این یعنی همون 2.1 ؟؟؟؟؟
و تو قسمت bulid number نوشته SHOLS_U2_02.31.0

واسه بقیه زحمتها هم کلی میرسی ..! فقط کیبورد فارسی نکسوس رو باید بریزم ؟

johnypersian1656
16-05-2010, 16:51
سلام عزیز. بله آقا آپدیت به 2.1 هست . اون ورژن o2 هم که من خودم استفاده میکنم به جای 2.31.0 الان 2.34.0 هست که البته زیاد فرقی ندارن. خواهش میکنم کاری نکردم. واسه کیبورد من خودم از برنامه ی arabic keyboard استفاده میکنم ولی میتونی از برنامه های دیگه هم استفاده کنی.راستی باید واسه فارسی روت کرده باشیا.توی همون روت اکسپلورر ببین مثلا میتونی فونت کپی کنی توی فولدر فونت خود گوشی؟ اگه شد روت شده (بعد از فعال کردن rw توی روت اکسپلورر)

acmilan308
16-05-2010, 17:22
سلام johny جان..!
میرسی آقا..! نه آپدیتش نکردم ، البته تو About phone قسمت Firmeware version نوشته 2.1update1 آیا این یعنی همون 2.1 ؟؟؟؟؟
و تو قسمت bulid number نوشته SHOLS_U2_02.31.0

واسه بقیه زحمتها هم کلی میرسی ..! فقط کیبورد فارسی نکسوس رو باید بریزم ؟
سلام
jaxi جان شرمنده اصلا حواسم نبود:40: گوشی جدید مبارک باشههههههههههههههه:31:
آپدیتم همینجور که جانی گفت دست بهش نزن که درسته....
-----------------------
راستی جانی این فرمویر o2 مشکل آنتن نداره؟؟؟؟
اون باگ موزیک پلیر درست شده یا نه؟؟؟خیلی رو مخه.:19:

jaxi
16-05-2010, 17:35
سلام
jaxi جان شرمنده اصلا حواسم نبود:40: گوشی جدید مبارک باشههههههههههههههه:31:
آپدیتم همینجور که جانی گفت دست بهش نزن که درسته....
-----------------------
راستی جانی این فرمویر o2 مشکل آنتن نداره؟؟؟؟
اون باگ موزیک پلیر درست شده یا نه؟؟؟خیلی رو مخه.:19:

مرسی دوستان..!
jony دستت درد نکنه..! آره روتش کردم و الان مشکل فارسیم حل شد
ضمنا این موزیک پلیر من باگ نداره ..! :31:
فقط یه چیزی عصاب خورد کنه این که هر برنامه ای که نصب میکنم باید به اینترنت متصل بشه :19:

Po0yAn
17-05-2010, 15:33
@acmilan

میلانی عزیز چرا از music player های دیگه استفاده نمی کنی که این باگ رو ندارن؟
من خودم از bTunes (اگه با iPhone خصومتی نداری ;) ) و Meridian که به نظر من یکی از کاملترین Media Player ها برای موبایله و امکانات زیادی مثل folder player داره استفاده می کنم.هر دو هم با playlist های برنامه ی اصلی sync میشن.
به بخش multimedia بعضی از فورومها بری می تونی پیداشون کنی.:31:
شرمنده که نتونستم برات up کنم فایلها رو.هرچند شایدم خودت فقط با player اصلی حال می کنی!;)

acmilan308
17-05-2010, 19:23
سلام پویان جان.
b tunes رو دارم ولی مشکل اینکه وقتی هدفونو در میارم موزیک پلیر خود گوشی شروع میکنه به پخش...!!
بعضی فرومها رو خوب اومدیا:31:
مخلصیم
------------------------------
راستی دوستان مایلستونی بازیهای جدید گیم لافت رو دان کردید؟؟؟
فعلا هم فقط روی مایلستون کار میکنه.....

jaxi
17-05-2010, 20:18

عزیز چه بازی گرفتی ..؟
من فقط Aspalt 5 و Sandstorm رو تونستم بگیرم و بازی کنم که انصافا خیلی توپه..!
اگه بازی دیگه به طور کامل سراغ داری میشه آدرس بدی ؟؟؟

Po0yAn
18-05-2010, 08:59
سلام پویان جان.
b tunes رو دارم ولی مشکل اینکه وقتی هدفونو در میارم موزیک پلیر خود گوشی شروع میکنه به پخش...!!
بعضی فرومها رو خوب اومدیا:31:
مخلصیم

اونم راهش اینه که تو music player اصلی گوشی, قسمت Now playing, هیچ آهنگی نمونه. playlist رو از تو now playing باز کن و clear playlist رو بزن و با خیال راحت از یه پلیر دیگه استفاده کن.هر چقدرم خواستی فیش handsfree رو بزار و در بیار!
من خودم چون صبح تا شب دارم آهنگ گوش میدم خیلی این موضوع اعصابمو خط خطی کرده بود.

BLACK_SUN
18-05-2010, 13:32
دوستان من قصد خریده گوشی دارم و یکی از گزینه هام milestone هست اگه میشه منو تو این تاپیک که میزارم راهنمایی کنید!و موارده مثبت و منفی ای گوشی رو بگید مرسی:10::11:

Vahid579
19-05-2010, 12:02
آقا اسپیکر این گوشی خوبه ؟؟؟ از نظر بلندی و کیفیت ؟؟ الان من 5800 دارم .

evanescent
19-05-2010, 20:10
با سلام به همه امروز رفتم پاساژ قائم طبقه پنجم نمایندگی فیتکو که بالاخره گوشی رو بگیرم اولش که میگفت 635 بعد بهش گفتم الان پای تلفن گفتی 625 گفت ok بعد تیغ انداخت مثلا پلمب جعبه رو باز کرد دیدم گوشی پر خط و ایناس و پلاستیکای محافظ روی گوشی تبله کرده و جدا شده حتی نقش و نگارهایی که روی پلاستیکا کشیده شده بود تو بعضی جاها رفته بود! طرف میگفت نوی نوی... دست خالی برگشتم :41::19:
میخواستم بپرسم همه همینجوری تحویل گرفتن گوشی شونو؟ :5:

masoudbrg
19-05-2010, 23:07
اینم داک من:46:.بیکاریه دیگه.حداقل کار راه اندازه.با چند تکه چوب داک ساختم به این میگن کار آفرینی:31:

acmilan308
20-05-2010, 01:38
با سلام به همه امروز رفتم پاساژ قائم طبقه پنجم نمایندگی فیتکو که بالاخره گوشی رو بگیرم اولش که میگفت 635 بعد بهش گفتم الان پای تلفن گفتی 625 گفت ok بعد تیغ انداخت مثلا پلمب جعبه رو باز کرد دیدم گوشی پر خط و ایناس و پلاستیکای محافظ روی گوشی تبله کرده و جدا شده حتی نقش و نگارهایی که روی پلاستیکا کشیده شده بود تو بعضی جاها رفته بود! طرف میگفت نوی نوی... دست خالی برگشتم :41::19:
میخواستم بپرسم همه همینجوری تحویل گرفتن گوشی شونو؟ :5:
سلام دوست عزیز خوش اومدین.
آقا قائم رو بیخیال شو یا از پایتخت بگیر یا گوشی شاپ.
-------------------------
آقا وحید از نظر بلندی صدا تقریبا مثل هم هستند ولی از نظر کیفیت 5800 یه کوچولو بهتره. از بابت صدا خیالتون راحت خودمم 5800 داشتم.
-----------------------
مسعود جان منم یدونه میخواااااام :19:
یه توضیح میدی چجوری درست کردی؟؟؟

jaxi
20-05-2010, 10:06
اینم داک من:46:.بیکاریه دیگه.حداقل کار راه اندازه.با چند تکه چوب داک ساختم به این میگن کار آفرینی:31:
آقا ایول...! بنظر من بزن تو ساخت انبوه
حالا میشه لطف کنی چه شکلی این کار رو انجام دادی ؟

BLACK_SUN
20-05-2010, 11:05
دوستان میشه بگید این گوشی چه چیزایی باهاشه؟اگه عکس هم بزارید که چه بهتر:31:
راستی این روت کردن چطوریه؟اموزشش تو کدوم تاپیک هست؟برای milestone!
قیمت امروز 89/2/30 چنده دوستان؟

masoudbrg
20-05-2010, 15:19
آقا ایول...! بنظر من بزن تو ساخت انبوه
حالا میشه لطف کنی چه شکلی این کار رو انجام دادی ؟

والا اگه قصد درست کردنش رو داری باید بگم یه چیزی تو مایه های داک من درست کن تا بعدش بگم چیکار کنی بره رو حالت multimedia . تو فکر یه داک برای ماشین هستم .

مثل این

johnypersian1656
20-05-2010, 16:55
سلام .ممنون از دوستان بابت مطالب مفیدشون فقط مسعود جان اگه ممکنه عکسها رو ری سایز کنین تا ما دایل آپی ها هم بتونیم صفحه رو راحت باز کنیم. دوستان دوتا خبر خوب, یکی اینکه موتورولا فیرمویر جدیدی رو با پشتیبانی فارسی و عربی به طور پیش فرض و بدون نیاز به روت داده که من امروز, فردا تست میکنم و اگه شانسمون بگه و مشکل آنتن دهی نداشته باشه آپ میکنم چون بازم مشکل قبلی رو دارم که لینک از خود سایت موتورولا هست :( خبر دوم اینکه همونجور که بارها گفته شده jit compiler با ریلیز نسخه ی 2.2 واسه آندروید میاد و تاثیر غیر قابل انکاری هم روی اجرای بازیها میگذاره, حالا شما میتونین اون رو روی مایلستون 2.1 هم داشته باشین ! اینم روندی که باید انجام بدین که دیگه من به زبان اصلی میگذارم :

Download the needed files: VMLibs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Create 2 folders on your sdcard: “jit” & “dalbk”
Extract the vmlibs.zip to the “jit” folder on your sdcard
Using ADB pull your build.prop

ADB pull /system/build.prop C:\build.prop

Add the following line to the end of the build.prop: dalvik.vm.execution-mode=int:jit
Save it & push it back to your “jit” folder on the sdcard

ADB push C:\build.prop /sdcard/jit/build.prop
ADB shell
$ su
# mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system
# cp /system/build.prop /sdcard/dalbk/
# cp /system/bin/dalvikvm /sdcard/dalbk/
# cp /system/lib/libdvm.so /sdcard/dalbk/
# cp /system/lib/libnativehelper.so /sdcard/dalbk/
# cd /sdcard/jit/bin
# cp -f dalvikvm /system/bin/
# busybox chmod 755 /system/bin/dalvikvm
# cd /sdcard/jit
# cp -f libdvm.so /system/lib/
# cp -f libnativehelper.so /system/lib/
# cat build.prop >/system/build.prop
# chmod 644 /system/lib/libdvm.so
# chmod 644 /system/lib/libnativehelper.so
# chmod 666 /system/build.prop
# sync
# mount -o remount,ro /dev/mtd/mtdblock6 /system
# reboot

فایل مورد نیاز رو هم میتونین از اینجا بگیرین :

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------

اما یه خبر دیگه که واقعا عالی بود اینه که مایلستون رو همگی میتونین عملا تا 1200 مگاهرتز اورکلاک کنین(قبلا فقط خبرش گفته شده بود) و از سرعت 800 مگاهرتز عملا بهترین بنچمارک ها رو بین آندرویدی ها داره!!! یه سری نتایج بدست اومده :

@ 1200 MHz
MFLOPS: 9.144
TIME: 0.59

@ 1000 MHz
MFLOPS: 8.202
TIME: 0.66

@ 800 MHz
MFLOPS: 6.578
TIME: 0.82

@ 600 MHZ
MFLOPS: 4.915
TIME: 1.1

این اعداد برای گالکسی به این صورت هست :
Galaxy Spica (procesor core up to 800 MHz)
@ XXX MHz
MFLOPS: 3.016
TIME: 1.79
وبرای نکسس mflops برابر 6 هست!
دوستان فایلهای مورد نیاز برای انجام این کار رو به زودی آپلود میکنم چون نیاز به وی-پی ان داره(البته اگه مشغله ی کاری اجازه بده )

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

feri rose
21-05-2010, 01:21
سلام من يكي از گزينه هاي خريدم مايلستون هست چند تا سوال داشتم .ممنونم راهنمايي بفرماييد
1- دوام باطري چطوره؟
2- كيفيت LCD و تاچش چطوره
3- گوشي هنگ نميكنه؟
4- صفحه كليدش چطوره ؟ نرم و روانه؟

corey
21-05-2010, 10:42
با اجازه از دوستا مایل دار
1- باطریش خوبه و هیچ مشکلی نداره ولی خب کلا آندو یه ذره باطری خور هست
2-خیلی خوبه و حتی زیر نور شدید هم هیچ مشکلی نداره اگه معیار صفحه نمایش آیفون بزاریم میشه گفت که مایل از آیفون کاملا بهتره تازه amoled همنیست!!!!!!!!!
3- آندو اصلا هنگ نداره
4- صفحه کلیدش خوبه ولی با توجه به صفحه بزرگ و تاچ و کیبوردهایی مجازی که داره معمولا کتر پیش میاد که از کیبورد خود گوشی استفاده کنی

در کل گوشی تقریا بدون عیب و ایرادی هست و نباید تو خریدش شک کرد

Po0yAn
21-05-2010, 11:15
اما یه خبر دیگه که واقعا عالی بود اینه که مایلستون رو همگی میتونین عملا تا 1200 مگاهرتز اورکلاک کنین(قبلا فقط خبرش گفته شده بود) و از سرعت 800 مگاهرتز عملا بهترین بنچمارک ها رو بین آندرویدی ها داره!!! یه سری نتایج بدست اومده :

---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

جانی جان منم چند روزیه پیگیر این برنامه ی overclock هستم.نصب کردم مثلا overclock هم کردم,ولی فکر نمی کنم با همین برنامه به تنهایی overclock بشه setCPU هم باید نصب کنی؟من هیچ تغییری رو احساس نکرذم!تو توضیحاتشم گفته بود برای تنظیمات بیشتر setCPU رو نصب کنین.کلا از کجا بفهمم سرعت CPU تغییر کرده؟

jaxi
21-05-2010, 15:08
دوستان برای استفاده از اینترنت یکی از این accrss point ها گرفتم ( از این wireless USB ) همه گوشی ها می تونن پیداش کنن ولی ماله من اصلا search هم نمیکنه که پیداش نمیکنه..! :41:می تونین راهنماییم کنین چه شکلی می تونم به اینترنت متصل بشم...؟؟؟؟؟
در ضمن...! در حالت فیلم برداری قابلیت Zoom نداره ...!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

acmilan308
21-05-2010, 15:18
سلام
جانی جان خوش خبر باشی..ما منتظرییییییییییم......
این اورو کلاک روی باطری و سی پی یو تاثیر منفی نداره؟؟؟کلا در این ضمینه اگر لینک مقاله یا توضیحی هست ممنون میشم بذارید
ممنون

evanescent
21-05-2010, 19:51
روز گذشته گوگل نسخه جدید سیستم عامل اّندروید اش را به نام Froyo یا Android 2‪.‬2 رسما معرفی کرد. اما معنی Froyo چیست؟ و قابلیت های ویژه آن چه هستند؟ در این مقاله که در واقع سایت گیزمودو منتشر کرده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بررسی نسخه جدید سیستم عامل موبایل گوگل می پردازیم تا متوجه شوید نسخه جدید دل بسیار از کاربران را تصرف خواهد کرد و رقیبی فوق العاده برای بقیه پلتفرم های تلفن هوشمند خواهد بود.

یک پلتفرم موبایل؟
فرویو، نام اصلی آخرین نسخه از پلتفرم موبایل گوگل است. در واقع، آخرین نسخه فعلی سیستم عامل موبایل گوگل. اگر شما به تازگی یک گوشی آندرویدی خریده اید، به احتمال زیاد با فرویو کار خواهد کرد.

با تغییراتی اندک در ظاهر:
کاربران اندروید هنگام روشن شدن گوشی، آیکون آن را بر روی گوشی مشاهده می کنند، اما کاربران فرویو علاوه بر آن یک ویجت جدید را در گوشی مشاهده می کنند. همچنین تغییرات زیبای دیگری مانند انیمیشن های چشم نواز، محیط کاربری را زیباتر جلوه می دهند. اما کاربران Nexus One که از اَندروید ۲٫۱ استفاده می کنند، همه این تفاوت ها را احساس نمی کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پشتیبانی از اشتراک اینترنت از طریق USB و استفاده به عنوان هات اسپات
بر طبق شنیده ها فرویو به شما اجازه می دهد گوشی خود را به یک هات اسپات تبدیل کنید. بدین ترتیب شما برای استفاده همه ی دستگاه های خود از جمله iPad اینترنت خواهید داشت. البته این قابلیت فعلاً فقط برای آندرویدهایی که از AT‪&‬T به عنوان اپراتور استفاده می کنند، امکانپذیر است، اما برای فرویو در همه شبکه ها قابل استفاده خواهد بود. یعنی گوشی آندرویدی شما میتواند تبدیل به یک اکسس پوینت بی سیم وای فای بشود و به ابزارهای دیگر به صورت بی سیم اینترنت بدهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بسیار سریعتر از نسخه قبلی
اَندروید ۲٫۲ تا پنج برابر سریعتر از اَندروید ۲٫۱ است. فرویو این سرعت را مدیون استفاده از کامپایلر just‪-‬in‪-‬time است که در آن استفاده شده. همچنین گوگل ادعا کرده فرویو سریعترین مرورگر موبایلی جهان را دارد. همه سرعت را دوست داریم...

پشتیبانی از فلش نسخه ۱۰٫۱
اَندروید ۲٫۲ (فرویو) از فلش نسخه ۱۰٫۱ پشتیبانی می کند. این قابلیت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چرا که این ویرایش از فلش به صورت اختصاصی برای موبایل طراحی شده. مهمتر از آن این مورد شکاف عظیمی بین گوگل و اپل پدید خواهد آورد. شکافی که گوگل و ادوبی در یک طرف و اپل در طرف دیگر آن خواهند بود.
به هر شکل این مساله می تواند نشان دهد که خارج کردن فلش از مرورگرهای موبایل آنقدر هم ایده خوبی نیست ولی باید دقت کرد که در نهایت انتخاب با کاربران است.

به روز رسانی خودکار اپلیکیشن ها و آهنگ ها
با استفاده از فرویو، وقتیکه شما اپلیکیشنی را در کامپیوتر خود دانلود می کنید، نیازی نیست که حتماً گوشی خود را به آن وصل کنید تا آن را داشته باشید. به جای آن، برنامه مورد نظر، به صورت اتوماتیک از طریق WiFi برروی گوشی شما نصب می شود. همین اتفاق برای موزیک هایی که خریداری می کنید می افتد.

استریم موسیقی:
می توانید موسیقی های کتابخانه آی تیون را روی فرویو استریم کنید.

قابلیت های جدید در برنامه های فرویو
فرویو سخت افزارهای گوشی را در اختیار نرم افزارها قرار می دهد. برای مثال از طریق مرورگر می توان به دوربین دسترسی داشت. یا اینکه نقشه روی مرورگر می تواند از قطب نمای تلفن استفاده کند. از دیگر قابلیت های فرویو، تشخیص صدا به منظور جستجو و استفاده از مترجم گوگل است. همچنین قابلیت ترجمه مکالمه هم در این نسخه آندروید وجود دارد. ضمن اینکه مدیریت برنامه ها و به روز رسانی آنها در پس زمینه، هم امکانپذیر است.

چه کسانی فرویو خواهند داشت
کاربران Nexus One می توانند خوشحال باشند که اولین کسانی هستند که می توانند آپدیت فرویو را دریافت کنند. بقیه دارندگان گوشی های آندروید اما باید منتظر باشند تا سفت افزار (Firmware) مربوط به گوشی آنها عرضه شود که این مورد به اپراتور آنها و شرکت سازنده گوشی مرتبط است. برخی از افراد که از نسخه های قدیمی تر از اَندروید ۲٫۱ استفاده می کنند، می توانند احتمالا گوشی خود را به این نسخه ارتقا دهند. اما سایر کسانی که از گوشی های آندرویدی که اخیراً روانه بازار شده استفاده می کنند، باید برای داشتن فرویو منتظر به روز رسانی های احتمالی که در ماه های آینده عرضه خواهد شد، باشند.

نقل از وبلاگ نارنجی:31:

johnypersian1656
22-05-2010, 02:41
بدون شرح :

Po0yAn
22-05-2010, 11:22
یه سوال؟
مگهcpu clock در Milestone رو 600Mhz نیست؟!
ولی من به مسیر زیر که میرم:
/sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq
و فایل cpuinfo_max_freq رو که باز می کنم عدد 550000 رو نشون میده؟در حالی که باید 600000 باشه قاعدتا؟
تو شک افتادم که شاید از برنامه ی milestone overclock اینطوری شده, آخه با تغییر فایل های این قسمت سرعت های مختلف رو واسه cpu تعریف می کنه,هر چند هنوز مطمئن نیستم که کلا با تغییر در این فایل ها سرعت cpu هم تغییر می کنه یا نه؟
از دوستان مایلستونی کسی که برنامه ی milestone overclock رو نصب نکرده,اگه لطف کنه به مسیر بالا بره و ببینه عدد پیش فرض اصلی چند هست ممنونش میشم.

johnypersian1656
22-05-2010, 11:41
یه سوال؟
مگهcpu clock در Milestone رو 600Mhz نیست؟!
ولی من به مسیر زیر که میرم:
/sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq
و فایل cpuinfo_max_freq رو که باز می کنم عدد 550000 رو نشون میده؟در حالی که باید 600000 باشه قاعدتا؟
تو شک افتادم که شاید از برنامه ی milestone overclock اینطوری شده, آخه با تغییر فایل های این قسمت سرعت های مختلف رو واسه cpu تعریف می کنه,هر چند هنوز مطمئن نیستم که کلا با تغییر در این فایل ها سرعت cpu هم تغییر می کنه یا نه؟
از دوستان مایلستونی کسی که برنامه ی milestone overclock رو نصب نکرده,اگه لطف کنه به مسیر بالا بره و ببینه عدد پیش فرض اصلی چند هست ممنونش میشم.
نه پویان جان کلاک پیش فرض روی 550 هست, اکثر گوشی های بازار اینجورین که پایینتر از کلاک سی پی یو کار میکنن, این برنامه ی اور کلاک رو هم شرمنده هنوز وقت نکردم اسنپ شات و توضیحاشو آماده کنم.

BLACK_SUN
22-05-2010, 13:22
دوستان milestone دار یه سوال!
من رفتم و روشه روت کردن رو به کمک دوست خوبم johnyperisan دیدم! اما راستش به نظرم سخت اومد!
واقعا سخته؟اونایی که انجام دادن لطفا نظر بدید!

johnypersian1656
22-05-2010, 13:40
من رفتم و روشه روت کردن رو به کمک دوست خوبم johnyperisan دیدم! اما راستش به نظرم سخت اومد!
حالا بقیه ی دوستان هم میان نظر میدن ولی به نظر من اصلا سخت نیست اما چون الان گوشی جلوتون نیست ممکنه سخت به نظر بیاد, وگرنه هیچ چیز خاصی نداره

پی نوشت: ببخشید پویان جان پست شما رو ندیدم, منم پست دادم. در ضمن هنوز نتونستم یه فایل بزرگ رو آپ کنم رفتم کافی نت ولی روی 30 درصد موند :31:

Po0yAn
22-05-2010, 13:40

آسونترین کار دنیاست!!! و از دانلود فایلها که بگذریم,خود روت بیشتر از 4min طول نمی کشه! کلا روت گوشی های 2.0 به بالا خیلی ساده و بی خطر شده.با خیال راحت روت کن دوست عزیز.

اتفاقا جانی جان فکر کنم شما چند ثانیه زودتر از من پست دادی!
راستی این پلت فرم های Emulator رو خارج از SDK نمیشه گیر آورد؟ 2.2 API8 هم اومده:41: من هنوز تو نصب 2.1 API 7 هم موندم!خیلی کنجکاو شدم یکم باش سرو کله بزنم. با v...p...n میشه از تو SDK گرفتشون؟ یا بازم وسط نصب قطع میشه؟

acmilan308
22-05-2010, 14:44
سلام دوست عزیز
بعد از روشن کردن گوشی آسون ترین کار روت کردن هست :31:
به قول جانی چون گوشی پیشتون نیست فکر میکنید مشکله وگرنه طبق آموزش وقتی یکی یکی مراحل رو
جلو برین خیلی راحته..

johnypersian1656
22-05-2010, 15:50
سلام دوست عزیز
بعد از روشن کردن گوشی آسون ترین کار روت کردن هست :31:

باحال بود :31:

آنتی اسپم :

راستی توی 2.2 به این صورت واسه نصب برنامه ها کمک میگیره که اول کار ازتون میپرسه چقدر از مموری رو واسه برنامه ها میخواین اختصاص بدین , و با جدا کردن اون قسمت دیگه موقع mass storage هم مشکلی پیش نمیاد.

jaxi
22-05-2010, 16:40

دوستان عزیز گفتن..! به نظر سخت می یاد ولی شما که کاری انجام نمیدی جز وصل کردن به گوشی ...!
به نظر من از نصب کردن بازی رو کامپیوتر خیلی خیلی آسون تره..!

Anonymous13
22-05-2010, 16:46
سلام دوستان خوب و با حال موتويي

آقا اين لوازم جانبي ميلستون رو ميشه جايي گير اورد يا بيخيال شيم :31::31:
يه جا موبايلي برا تو ماشين ميخوام

Po0yAn
22-05-2010, 19:25
اگه بگم که خرید این گوشی از بهترین تصمیمای زندگیم بوده بیخود نگفتم! هیچ وقت فکر نمی کردم که CPU یک وسیله ی الکترونی هوشمند رو به این راحتی بشه overclock کرد! اون هم در حین استفاده و بدون reboot کردن!
در واقع برای این کار شما فقط به یه مایلستون روت شده نیاز دارین و یه برنامه ی 68.5kb!! به نام MilstoneOverclock10 که از لینک زیر میتونین بدون دردسر مارکت رفتن و ... بگیرید, هم شامل توضیحات برنامه است هم لینک دانلود,با اجازه و تشکر از Tiago Sousa سازنده ی برنامه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از گرفتن این برنامه و نصبش رو مایلستون عزیزتون و باز کردنش و فعال کردنش در superuser, که همه ی این کارا 45 ثانیه هم طول نمی کشه,شما گوشی ای دارین که با یک تپ, می تونه سریعترین cpu رو در دنیای smart device های قابل حمل داشته باشه. با ماکزیمم کلاک cpu در 1.2GHz و در واقع 200MHz سریعتر از iPad! با این تفاوت که اگه شما از این سرعت سرسام آور خسته شدید می تونید در عرض 5 ثانیه سرعت clock رو روی حالت معمول یا یکی از سه حالت 600,800,1000MHz بر گردونید تا باتریتون با خیال راحت تری انرژیش رو حفظ کنه!
من که به شخصه تجربه ی هیجان انگیزی رو داشتم و مثل این بود که با یه tap موتور ماشینو از 240hp به 600hp رسوندم! یعنی یه maxima رو کردم Carrera GT!
قشنگی این فرایند به ساده بون و تحت کنرل بودنشه.
مواردی که کاملا با تغییر کلاک به 1.2GHz مشهود بود:
-حداقل 2 برابر شدن سرعت باز شدن صفحات web. سریعتر از سرعت کامپیوترم,من سیستم خفنی ندارم ولی قبل از overclock سریعتر از گوشیم page ها رو باز میکرد.
-راه اندازی برنامه ها با حداقل تاخیر
-رسیدن lag های گوشی به تقریبا 0. بخاطر این می گم تقریبا چون هیچ چیز مطلق نیست!
-روون تر شدن گوشی
-بهتر اجرا شدن live wallpaper های سنگین.
-load شدن سریعتر menu وقتی لانچرتون رو restart می کنین.
-load شدن سریعتر all video و Gallery 3D
-load شدن سریعتر عکس ها ی با رزولوشن بالا.
-سریعتر شدن screen orientation بخصوص در Home Screen و load شدن خیلی سزیعتر widgetها
-در مورد بازی من Asphalt5 رو امتحان کردم که چون قبل از اینم بی نقص اجرا میشد تغییری مشاهده نکردم.

در آخر باید بگم که چون من از گوشی زیاد کار می کشم و مثلا 7 تا صفحه دسکتاپ دارم پر از widget با یه Live Wallpaper خرکی(که برش داشتم چون رم خورک داره)و نزدیک 4000 تا عکس و بیش از 150 ویدیو تغییرات سرعت توی HomeScreen,Gallery و All Video برام کاملا محسوس بود.در واقع سرعت گوشی شد مثل وقتی که اولین بار روشنش می کنین و کاملا لخته.
این توضیح هم بدم دفعه ی قبل که برنامه رو نصب کردم گوشی تازه wipe شده بود و در واقع هیچ چیز خاصی نبود که تغییرات رو ببینم بخاطر همین فکر کردم اصلا گوشی overclock نشده!بنابر این اگه از گوشی استفاده ی سنگینی نمی کنین اصلا این کار سودی براتون نداره وتغییر خاصی نمی بینین.
به همه ی مایلستون دارای عزیز داشتن این برنامه رو پیشنهاد می کنم. کمترین کاربردش زدن پوز iPhone,Nexus ,HD2 دارهاست! هر چی باشه گوشیتون الان از همه ی اونا سریعتره! :46:

***مسئولیت انجام این کار و عواقبش به عهده ی انجام دهنده است***

evanescent
22-05-2010, 19:34
سلام جانی جان من به اونی که شما زحمتشو کشیده بودی زنگ زدم گفت گوشیاش تو گمرک گیر کرده باید صبر کنم ریلیز بشن:41:
ولی واقعا هرچی بیشتر میگذره بیشتر ار این گوشی خوشم میاد:11:

Anonymous13
23-05-2010, 01:05
خوب ميبينم كه دارين حسابي با اين گوشي هاتون حال ميكنين :10:
يه خبر خوب هم بهتون بدم كه به زودي ميلستون يا درويد 2 معرفي ميشه
اين يه عكس جديد از اين گوشي افسانه ايه كه لو رفته
ظاهرش كه خيلي خوفه :31:

might this be the next droid

fire159
23-05-2010, 01:18
خبر تكراري بود حذف شد اما عكسش رو دلم نيومد پاك كنم :31::40:

acmilan308
23-05-2010, 01:43
پویان جان خیر ببینی که یه حال اساسی دادی امشب:10:
ممنون

mohammadj54
24-05-2010, 04:16
سلام
اگر کسی نحوه آنلاک کردن موتورولا مایلستون را می دونه لطفا" راهنمایی کنه (یعنی با سیم کارتهای ایرانی کار نمی کنه)

BLACK_SUN
24-05-2010, 15:09
دوستان عزیزه خودم من میخوام این گوشی رو بگیرم و در خریده گوشی بی تجربه نیشتم اما در خریده گوشی موتورولا و سیستم عامل اندرویید کاملا بی تجربم:31:(شما لطف دارید)
حالا بگید در خریده این گوشی به چه مواردی دقت کنم که یه پیکان مدل 46 رو به جای مایلستون بهم نندازن:31:؟

amiro-amiro
24-05-2010, 15:57
سلام به خدمت همگی
من سه روزه که این گوشیو خریدم.کسی میدونه چطوری میشه روش تم ریخت؟؟؟؟؟
:40:

amiro-amiro
24-05-2010, 19:26
دوباره سلام
آقا پویان(اگر درست گفته باشم) در مورد اورکلاک میشه لینک بشتر بدید؟؟سی پیو خراب نمیشه؟داغ نمیکنه؟؟؟

Po0yAn
24-05-2010, 21:56
دوباره سلام
آقا پویان(اگر درست گفته باشم) در مورد اورکلاک میشه لینک بشتر بدید؟؟سی پیو خراب نمیشه؟داغ نمیکنه؟؟؟

مشخصا CPU داغ می کنه و بهش فشار میاد وبیشتر مستهلک میشه.البته بالاترین دمایی که من رسیدم تو سرعت 1.2GHz , حدود 43C بوده که وقتی با سرعت معمول هم از گوشی زیاد کار کشیده بودم تا این حدود داغ شده بود.به هر حال OverClock کردن ممکنه عوافبی داشته باشه که در صورت استفاده ی بیش از حد و مستمر احتمال پیش اومدنشون هست.اگه می خواین این کارو بکنین فقط وقتی به سرعت بیشتر نیاز دارین مثل زمان وب گردی و یا بازی, کلاک رو بالا ببرین بعد که کارتون تموم شد به حالت اولیه برش گردونین.این کار بیشتر ازچند ثانیه طول نمی کشه.
البته من تو انجمن های مربوط به Motorola Droid که گشتم اکثرا Droidهاشون رو بطور ثابت روی 800-1000 MHz کلاک کرده بودن,پس اگه خیلی خطرناک بود این همه آدم این کارو نمی کردن! ولی خوب احتیاط شرط عقله و این یه مزیته که تغییر سرعت گوشیمون به این راحتی تحت اختیارمونه,پس چرا ازش استفاده نکنیم؟!
در مورد چه چیزش لینک می خواین؟ اون لینکی که گذاشتم کاملترین لینکیه که میشناسم.

fire159
25-05-2010, 07:59
سلام
اگر کسی نحوه آنلاک کردن موتورولا مایلستون را می دونه لطفا" راهنمایی کنه (یعنی با سیم کارتهای ایرانی کار نمی کنه)
گوشی هایی که تو ایران هستن آنلاکن دیگه که با سیم کارتهای ایران هم کار میکنن

fire159
25-05-2010, 09:25
میلستون هم به زودی به آندروید 2.2 آپدیت میشه

'Motorola says Droid getting Froyo 'in the near future

The Motorola Droid's getting the Android 2.2 Froyo update "in the near future." Which makes sense, because we don't have it at the moment, and we can't get it in the past. So the future makes sense, right? As for the "near future?" Heh. We've heard that before, right? Here's the actual quote from Moto:

“We’re excited to see Google’s news of the next version of the Android operating system and look forward to integrating it on our Android-based devices as it’s made available to the open source community.”
While I can’t comment on specifics, we do expect DROID by Motorola users will receive Android 2.2 as a software upgrade in the near future.”

johnypersian1656
25-05-2010, 10:35
سلام
تنها راهش فقط خریدن کد هست که البته وقتی کد رو میخرین حدودا 10,15روز بعد فعال میشه . در ضمن اون دروید هست که شما میخواین آنلاک کنین, نه مایلستون.

دوستان عزیزه خودم من میخوام این گوشی رو بگیرم و در خریده گوشی بی تجربه نیشتم اما در خریده گوشی موتورولا و سیستم عامل اندرویید کاملا بی تجربم:31:(شما لطف دارید)
حالا بگید در خریده این گوشی به چه مواردی دقت کنم که یه پیکان مدل 46 رو به جای مایلستون بهم نندازن:31:؟

اول از همه اینکه با فروشنده شرط کنین که اگه مشکل آنتن دهی داشت گوشی رو بتونین پسش بدین. وسایل توی باکس رو هم چک کنین, چیزایی مثل شارژر, مموری 8 گیگ, سی دی . اگه با گارانتی میخواین بخرین فقط فیتکو و پول اضافی واسه گارانتی های دیگه یا بعضا برنامه های جانبی و فارسی ساز و .... ندین.واسه مایل چک کنین مثلا بدنش سالم باشه و اسلاید لقی نداشته باشه و بقیه موارد که واسه هر گوشی یکسانه. در آخر مهمترین نکته اینه که بعد از خریدش به همه ی بچه های کلوپ یه شیرینی بدین :31:

سلام به خدمت همگی
من سه روزه که این گوشیو خریدم.کسی میدونه چطوری میشه روش تم ریخت؟؟؟؟؟
سلام. مبارکتون باشه. عزیز شما میتونین از launcher های مختلف یا home های مختلف استفاده کنین. نمونش pandahome یا home++ هستن. همین طور با تغییر live wallpaper ها هم میتونین تنوع ایجاد کنین

johnypersian1656
25-05-2010, 10:48
دوباره سلام
پویان عزیز فراتر از کامل توضیح دادن ممنون ازش فقط یه چیزی که لازمه اضافه کنم اینه که توی دیتاشیت این سی پی یو صریحا گفته شده که تا 1.2 میتونه کلاک بشه و در واقع کاری که ما انجام میدیم اورکلاک نیست بلکه افزایش کلاک هست پس خیلی خطرناک نیست اما مطمئنا روی سی پی یو تاثیر داره (قابل توجه کسایی که خیلی از سر گوشی میترسن :) ) اینم یه مقایسه ی بنچمارک دروید با گالکسی سامسونگ واسه اینکه قدرت دروید معلوم بشه(بنچمارک با نرم افزار linpack)

BLACK_SUN
25-05-2010, 12:22
با فروشنده شرط کنین که اگه مشکل آنتن دهی داشت گوشی رو بتونین پسش بدین.
مگه مشکل انتن دهی دازه؟

گه با گارانتی میخواین بخرین فقط فیتکو
نه گارانتی نداره
الان قیمت بدونه گارانتیش چنده؟:19:

Anonymous13
25-05-2010, 12:33
گارانتی میخوای چیکار ما که بی گارانتی داریم کار میکنیم بدون هیچ مشکل
مشکل آنتن دهی هم نداشتم تا حالا

BLACK_SUN
25-05-2010, 13:05
الان قیمت بدونه گارانتیش چنده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

johnypersian1656
25-05-2010, 13:58
مگه مشکل انتن دهی دازه؟

نه گارانتی نداره
الان قیمت بدونه گارانتیش چنده؟:19:
از این لحاظ که ممکنه رجیستر نشده باشه گوشیه میگم. فکر کنم بچه ها تا 590 هم دیدن.من خودم 610 دیدم.

pulp_152
25-05-2010, 14:13
جانی جان سلام ..

منظورت galaxy s هستش یا galaxy spica ؟

BLACK_SUN
25-05-2010, 14:27
الان قیمت بدونه گارانتیش چنده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jaxi
25-05-2010, 23:12
اگه بگم که خرید این گوشی از بهترین تصمیمای زندگیم بوده بیخود نگفتم! هیچ وقت فکر نمی کردم که CPU یک وسیله ی الکترونی هوشمند رو به این راحتی بشه overclock کرد! اون هم در حین استفاده و بدون reboot کردن!
در واقع برای این کار شما فقط به یه مایلستون روت شده نیاز دارین و یه برنامه ی 68.5kb!! به نام MilstoneOverclock10 که از لینک زیر میتونین بدون دردسر مارکت رفتن و ... بگیرید, هم شامل توضیحات برنامه است هم لینک دانلود,با اجازه و تشکر از Tiago Sousa سازنده ی برنامه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از گرفتن این برنامه و نصبش رو مایلستون عزیزتون و باز کردنش و فعال کردنش در superuser, که همه ی این کارا 45 ثانیه هم طول نمی کشه,شما گوشی ای دارین که با یک تپ, می تونه سریعترین cpu رو در دنیای smart device های قابل حمل داشته باشه. با ماکزیمم کلاک cpu در 1.2GHz و در واقع 200MHz سریعتر از iPad!

***مسئولیت انجام این کار و عواقبش به عهده ی انجام دهنده است***

سلام دوست عزیز..!
من ورژن 1.2 رو دانلود و نصب کردم..! ولی وقتی اجراش می کنم می نویسه :
Overclock module not loaded
باید چی کار کرد..!؟
ضمنا اون Superuser که گفتی توش فعالش کنین چی چی ..!؟ تا حالا بهش بر نخوردم..!؟

acmilan308
26-05-2010, 01:26
jaxi جان اینو امتحان کن من تستش کردم کار میکنه...

jaxi
26-05-2010, 10:22
jaxi جان اینو امتحان کن من تستش کردم کار میکنه...

سلام دوست من...!
اتفاقا من این رو هم دانلود و نصب کردم ولی باز هم اجرا نمیشه...!؟
فقط باید نصبش کرد دیگه...!؟ کار دیگه که نمی خواد کرد..!؟

من با Apps Installer نصبش کردم و وقتی اجراش میکنم ، نرم افزار که اجرا میشه این می یاد

Overclock module not loaded.
maximum frequency: Unknow
Maximum voltage selection : Unknow

زیرش 2 تا دکمه هست یکی Refresh و دیگری LOad module که وقتی Load رو میزنم میگه

( Faield to load modul(you need root

و زیر اینا هم نوشته

Selected frequency :550 MHz, 56 vsel(Defult

دیگه نمی دونم چی کار کنم..!
البته من گوشیم رو روت کردم..!

acmilan308
26-05-2010, 15:31
جانی دفعه اولی که وارد برنامه میشی و module رو میزنی باید سوپر یوزر فعال بشه ..شده؟؟؟؟
اگر نه یه بار پاکش کن دوباره نصب کن.

jaxi
26-05-2010, 17:49
جانی دفعه اولی که وارد برنامه میشی و module رو میزنی باید سوپر یوزر فعال بشه ..شده؟؟؟؟
اگر نه یه بار پاکش کن دوباره نصب کن.

نه دوست عزیز فعال نمیشه..! میگه ( Faield to load modul(you need root
دوباره هم نصبش کردم ولی فرقی نکرد

Po0yAn
26-05-2010, 19:05
@jaxi

ببخشید دوست عزیز اگه دیر جواب دادم.شیراز نیستم.
شما گوشیتون رو روت نکردین. برای اینکه این برنامه کار کنه باید گوشیتون روت باشه.چون به 2.1 update کردین روت گوشیتون هم از بین رفته. برنامه ی superuser هم پس از روت خود به خود روی گوشیتون نصب میشه و به یک سری از برنامه ها مثل همین MilestoneOverclock اجازه ی تغییر فایل های سیستمی روی ROM رو میده و در واقع اونا رو از حالت read only در میاره.

*من با توجه به کارایی که خودم کردم راهنماییتون کردم,اگه مشکلی برای گوشیتون پیش اومد,مسئول انحام دهنده هست*

jaxi
27-05-2010, 01:03
متشکرم دوستان مشکلم حل شد...! مشکل هم از این بود که فریمور جدید ریخته بودم و باید دوباره روتش می کردم که اینو نمی دونستم...!
ضمنا ..! من توی کلیپ ها دیدم که Live wallpaper نسبت به لمس کردن صفحه حساس بودن ...!
اما من هر چی Live wallpaper نصب میکنم ، اجرا میشه ولی نصبت به لمس صفحه حساس نیستن...!؟:41: اینو مشکل رو میشه بر طرف کرد ؟

mohammadj54
27-05-2010, 14:23
گوشی هایی که تو ایران هستن آنلاکن دیگه که با سیم کارتهای ایران هم کار میکنن

با تشکر، من این گوشی را از خارج خریدم واسه همین تیاز به آنلاک داره. اگه اطلاعاتی دارید و کسی را سراغ دارید که آنلاک کنه لطفا معرفی کتید.

fire159
27-05-2010, 23:20
@ mohammadj54 سلام
پس احتمالا " گوشيتون درويد از اپراتور ورژن باشه نه ميلستون /يا هر اپراتور ديگه !؟
يه كد ميخواد تا آنلاك بشه و با سيم كارتهاي معمولي كار بده يه بار اين سايت رو ديدم كه كدهاي آنلاك گوشي هاي موتورولا رو ميداد / اما آدرسش رو الان نميدونم / اگه يه سرچي تو گوگل بكني شايد گيرش بياري
اما قبل از هر كار با يه نفر كه وارد باشه مشورت كن
والا من كه كسي رو سراغ ندارم اما شايد جاني يا بقيه دوستان بتونن كمكت كنن /
به نظرم به سايت موبايلستان هم يه سر بزن و مشكلت رو بگو شايد كمكت كنن اونجا پاتوق موتوفن هاي قديمي و گل هست :5::11:

masoudbrg
28-05-2010, 10:31
مایلستون live wallpaper داره؟ اگه داره چطور فعال میشه؟

fire159
28-05-2010, 10:44
آندرويد2.1 خودش live wallpaper داره

acmilan308
28-05-2010, 11:18
مایلستون live wallpaper داره؟ اگه داره چطور فعال میشه؟
Menu-->settings-->wallpaper-->live wallpapers.

jaxi
28-05-2010, 12:57
دوستان Livepaper های شما نصب به لمس صفحه حساسه..!؟
چون ماله من نصبت به لمس صفحه حساس نیست..!

Po0yAn
28-05-2010, 13:08
بچه ها کسی نمی دونه چرا توی سایت xda-developers بخش ویژه ی Milestone وجود نداره؟!!

fire159
28-05-2010, 14:35
بچه ها کسی نمی دونه چرا توی سایت xda-developers بخش ویژه ی Milestone وجود نداره؟!!
مهم نيست پويان جان
خودم ميرم اونجا يه بخش ويژه براش راه ميندازم :31:

acmilan308
28-05-2010, 17:14
دوستان Livepaper های شما نصب به لمس صفحه حساسه..!؟
چون ماله من نصبت به لمس صفحه حساس نیست..!
سلام
نه مال منم نیست.ولی چندتا دارم که این امکان رو دارند.براتون میذارمشون.

masoudbrg
28-05-2010, 22:00
Menu-->settings-->wallpaper-->live wallpapers.

من تو setting گزینه wallpapers ندارم چه برسه به live wallpaper مشکل از کجاست؟

jaxi
28-05-2010, 22:47
من تو setting گزینه wallpapers ندارم چه برسه به live wallpaper مشکل از کجاست؟

دوست عزیز این راه رو امتحان کن :
1- تو صفحه اصلی ، کلید منو رو بزن ، سپس wallpaper و بعد هم Live wallpaper

2-یا اینکه تو صفحه اصلی دستت را رو صفحه نگه دار تا پنجره Add to home screen باز بشه بعد هم گزینه wallpaper و سپس Live wallpaper

masoudbrg
31-05-2010, 18:16
دوست عزیز این راه رو امتحان کن :
1- تو صفحه اصلی ، کلید منو رو بزن ، سپس wallpaper و بعد هم Live wallpaper

2-یا اینکه تو صفحه اصلی دستت را رو صفحه نگه دار تا پنجره Add to home screen باز بشه بعد هم گزینه wallpaper و سپس Live wallpaper

دوست عزیز نبود. راستی تو about وزژنش 2.0.1 هست درسته؟

johnypersian1656
01-06-2010, 14:35
مسعود جان باید آپدیت کنی به 2.1 تا live wallpaper اضافه بشه .

بنچمارک مایلستون در حالت معمولی و آورکلاک (با ورژن 2.1 آندروید )

Po0yAn
01-06-2010, 16:22
جانی جان کجایی پیدات نبود؟! مال من cpu score روی 1GHz برابر با 769.5637 شد.
راستی بنچمارک shadow رو چجوری گرفتن؟! گوشی بعدی منه ها!!!!! بدون 2.2 ترکونده با 2.2 دیگه چی میشه!!
این Froyo معلوم نیست کی می خواد برای مایلستون بیاد؟

johnypersian1656
01-06-2010, 16:35
جانی جان کجایی پیدات نبود؟! مال من cpu score روی 1GHz برابر با 769.5637 شد.
راستی بنچمارک shadow رو چجوری گرفتن؟! گوشی بعدی منه ها!!!!! بدون 2.2 ترکونده با 2.2 دیگه چی میشه!!
این Froyo معلوم نیست کی می خواد برای مایلستون بیاد؟

سلام .خوبی عزیز؟ منم هستم در خدمتتون. البته این بنچمارک ها با quadrant هستن پویان جان , من تست کردم ولی چون نتایجو آنلاین چک میکنه و اینترنتم ضعیفه جواب نداد , اسکرین شات هاشم توی کلوپ گالکسی گذاشتم. shadow توی verizon دیگه تایید رسمی شده و یه نفر این بنچمارک ها رو با نسخه ی prototype گرفته اینجوری نیست که دست همه باشه. 2.2 رو من همین امروز از همین دوستم که فیرمویر میده پرسیدم گفت خیلی زود :31: منم منتظرم , خدایی اگه چیز باحالی نبود غصشو نمیخوردیم ولی خیلی خداس.

acmilan308
01-06-2010, 19:00
سلام
جانی ما منتظریم... نصب برنامه روی مموری کارد حله دیگه؟؟؟؟ اونوقت سرعتش پایینتر نمیاد نسبت به زمانی که روی حافظه گوشی نصب میشد؟؟؟
ممنون

johnypersian1656
01-06-2010, 19:56
سلام
جانی ما منتظریم... نصب برنامه روی مموری کارد حله دیگه؟؟؟؟ اونوقت سرعتش پایینتر نمیاد نسبت به زمانی که روی حافظه گوشی نصب میشد؟؟؟
ممنون
اینجوری که شنیدم گوگل خود برنامه سازها رو موظف کرده که این قابلیت رو توی برنامه بذارن که بشه توی مموری نصب بشه, احتمالا هم اول کار مموری کارت رو تقسیم کنه به چند قسمت یه قسمت رو بذاره واسه این که برنامه توش نصب بشه, برنامه ها معمولا کم حجم هستن واسه همین مشکلی پیش نمیاد ولی الان مثلا با app2sd بنچمارکها یکمی نتایجشون ضعیف میشه, باید دید.

evanescent
01-06-2010, 23:57
با سلام به همه من بالاخره امروز گوشی رو خردیدم(با تشکر از راهنمایی جانی جان!) دوستمونم زحمت کشید تمام برنامه ها رو ریخت فقط یه سوال که واسه من پیش اومده اینه که چراغ دوربین کی روشن میشه؟:31: پویان جان اون برنامه ها که واسه موزیک دادی تو پاندا پیدا نمیشه از کجا گیر بیارم؟ آخه منم مثل خودت اگه موزیک گوش ندم بدن درد میگیرم:8:

johnypersian1656
02-06-2010, 01:41
با سلام به همه من بالاخره امروز گوشی رو خردیدم(با تشکر از راهنمایی جانی جان!) دوستمونم زحمت کشید تمام برنامه ها رو ریخت فقط یه سوال که واسه من پیش اومده اینه که چراغ دوربین کی روشن میشه؟:31: پویان جان اون برنامه ها که واسه موزیک دادی تو پاندا پیدا نمیشه از کجا گیر بیارم؟ آخه منم مثل خودت اگه موزیک گوش ندم بدن درد میگیرم:8:
مبارکت باشه عزیز. والا فلش گوشی با گزینه ی flash on اون سمت راست توی گزینه ها روشن میشه . موزیک پلیر رو هم نمیدونم پویان عزیز چی معرفی کردن, خودشون میاد میگن ولی فعلا اینا رو داشته باشید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون 3 رو هم اگه پیدا کنی عالیه موزیک پلیرش

پی نوشت :

بچه ها این رو هم تست کنین خیلی باحاله :

Po0yAn
02-06-2010, 16:24
:31: پویان جان اون برنامه ها که واسه موزیک دادی تو پاندا پیدا نمیشه از کجا گیر بیارم؟ آخه منم مثل خودت اگه موزیک گوش ندم بدن درد میگیرم:8:

بفرمایید دوست عزیز, آخرین ورژن هست جفتشون:

bTines:

Meridian:

من از هر دو استفاده می کنم, ولی meridian رو خیلی قبولش دارم.

fire159
02-06-2010, 21:44
با سلام به همه من بالاخره امروز گوشی رو خردیدم:8:

مباركت باشه عزيز
خيرش رو ببيني :31:

HHHHHHHHHHHHHH
03-06-2010, 11:17
سلام بچه ها من تازه وارد هستم میخواستم گوشی بخرم نظرم بین milestone و n900 هست
یه کمک بهم کنید ممنون

acmilan308
03-06-2010, 16:07
یه کمک بهم کنید ممنون
سلام دوست عزیز خوش آمدید.
شما در خرید مایلستون شک نکن.
از هر لحاظ مایلستون نسبت به ان 900 برتر هست.(صفحه نمایش..کیفیت ساخت..امکانات...بازی و برنامه پذیری...و..)

acmilan308
03-06-2010, 16:12
با سلام به همه من بالاخره امروز گوشی رو خردیدم

مبارک باشه دوست من :11: مطمئن باش پشیمون نمیشی.

fire159
03-06-2010, 22:44
یه کمک بهم کنید ممنون

فقط يه كلام ميگم . ال سي دي ميلستون به تنهايي به كلn900 ميارزه /
-
-
-
-
-

بچه ها ظاهرن 2.2 هم به زودي برا گوشياتون مياد خوش به حالتون :46:

Motorola will notify you about Android 2.2 for your Droid – when it's ready

The Motorola support forums are letting people sign up to receive an e-mail notification of when the highly anticipated Froyo 2.2 update is available for the Droid. Although it’s unlikely that this update will come out tomorrow or the day after -- or even this week for that matter -- it’s still a good sign that we can expect the update to be released ... eventually.

jaxi
04-06-2010, 11:03
دوستان عزیز..!
می خواستم بدونم این MotoBlur رو به هیچ وجه نمیشه روی مایلیستون داشت...!؟

johnypersian1656
04-06-2010, 13:31
نه تا خود کمپانی توی آپدیت جدید پورت نکنه , نمیشه, فعلا هم که خبری ازش نیست و انگار توی گوشی های جدید ninja blur میخواد بیاد

jaxi
05-06-2010, 11:10
نه تا خود کمپانی توی آپدیت جدید پورت نکنه , نمیشه, فعلا هم که خبری ازش نیست و انگار توی گوشی های جدید ninja blur میخواد بیاد

خیلی نامردیه..! یکی ار دلایلی که من دو دل بودم بین مایلیستون و Dext همین MotoBlur بود...!
نمیشه یه جور کمپانی رو ترغیب کرد واسه مایلیستون ارائه بده ؟:27:

fire159
05-06-2010, 12:58
Android Quick App - Aquarium Live Wallpaper

قابل نصب روي آندرويد 2.1 و بالاتر

fire159
06-06-2010, 18:10
خوب دوستان اين هم آندرويد 2.2 روي موتو درويد / ميلستون

Motorola Droid gets early Android 2.2 ROM, ready to download... now

What shall we call this, Frodroid or Droyo? Either way, an Android 2.2 update has been made available for Motorola's all-conquering slider, and it awaits eager firmware upgraders at the download link below. Produced by the good folks at My Droid World, this includes almost everything you'll need to get your Froyo on in style, though it excludes WiFi support at this stage. Such is the way with unofficial upgrades, but if you really need consolation, there's a whole set of superuser privileges to explore as this bad boy comes pre-rooted. You could of course skip this whole community business and wait for Moto's official update, but that company's idea of the "near future is about as precise as the length of a piece of string

fire159
07-06-2010, 12:19

perjixen
07-06-2010, 12:21
خو بينم ، كسي تست كرده.!؟

johnypersian1656
07-06-2010, 12:38
رضا میخوای گوشی های مارو dead کنی؟ :31: این واسه درویده نه مایلستون . تازه کوک شده هم هست به درد نمیخوره. مایلستون هنوز Norsa نشده بوت لودرش واسه همین نمیتونن واسش کوک شده بسازن, اونایی هم custom rom واسه 2.0.1 بود حدودا 1ساعت کار میبرد نصبش روی گوشی.

perjixen
07-06-2010, 12:56
بهونه نيار ! بگو بلد نيستم !!!! :34:

ولي خوب اين ميله هم ميره تو ليست خريدم !
تا الان براي خريد يكي موج سامي و گاگولش رو انتخاب كرده بودم ... اين چند روزه اينقدر از خوبي اين ميله شنيدم ... گفتم اينم اضافه كنم.

جاني ، آندريود با فارسي كه مجلي نداره.؟!

johnypersian1656
07-06-2010, 13:33
بهونه نيار ! بگو بلد نيستم !!!!
:31:

جاني ، آندريود با فارسي كه مجلي نداره.؟!
بستگی داره رضا. الان مایلستون تنها گوشیه ایه که فیرمویر عربی (با پشتیبانی فارسی به صورت پیش فرض) داره, بعضی ها رو (مثل نکسس بعد از روت کردن باید فارسی کرد)) بعضی ها مثل x10 که روت ندارن هنوز رو با برنامه های جانبی فقط واسه اس ام اس میشه خوند و نوشت, ولی توی بروزر مشکل داره, بعضی هم روت دارن مثل هیرو ولی هنوز مشکل فارسی چپ به راست رو دارن . بعضی هم مثل گاگول هنوز نیومده و نمیشه اظهار نظر نمود.

perjixen
07-06-2010, 13:45
پس با اين تفاسير ، فقط يه ميله‌ست كه فارسي رو كاملتر از بقيه داره !!!

بي‌ادب ... امضات رو هم درست كن ... اينجا خانواده مياد و ميره ! :3:

johnypersian1656
07-06-2010, 13:53
نه رضا نکسس هم توی مرورگر مشکلی نداره ولی مثلا اگه بخوای از Opera mini استفاده کنی بازم مشکل داره! اما مایل بدونه مشکله توی opera mini هم.امضا رو الان تصحیح میکنم :31:

johnypersian1656
08-06-2010, 21:34
Verizon Cameraphone Comparison Q4 2009

Test 1a: Pictures taken outside during broad daylight

The phones’ performance, sorted from 1st to 6th place:

1) Motorola DROID: The DROID had the best daytime images, with neutral colors, proper exposure, and good detail.
2) HTC Imagio: The colors produced by the Imagio are a bit over-saturated, but images still look good and are properly exposed.
3) LG enV Touch: Images are sharp and in-focus, but colors are still over-saturated.
4) Samsung Rogue: A few of the outside images were a bit underexposed.
5) HTC DROID ERIS: Images are not as sharp and there is some loss in fine-detail.
6) Samsung Omnia II: Color matching is a problem, as well as images being overexposed and showing purple-fringing.

Test 1b: Videos recorded outside in broad daylight:

Even though recording videos via a cameraphone is more of a novelty than a necessity, we thought it would be interesting to see how the six models would compare, even though we are not including this in our final score. The Motorola DROID produced the best looking video with good colors and smooth playback, as it can record at 720x480 resolution with 25FPS. The Samsung Omnia II also records at 720x480 resolution, but videos aren’t as smooth and colors are “blotchy” looking. The HTC Imagio, LG enV Touch, and Samsung Rogue are all capable of recording at 640x480 resolution, but the enV Touch had the smoothest playback at 25FPS, while the Imagio was a bit choppy at 19FPS, and the Rogue was limited to only 14FPS. Lastly, the HTC DROID ERIS had the worst looking video out of the bunch, as it could only record at 325x288 resolution with 15FPS. Keep these results in mind if you are planning to use the video recording feature.

Test 2: Nighttime pictures taken outside

1) Motorola DROID: When using the “night portrait” mode, images at night came out the best, with plenty of light, accurate colors, and being in-focus.
2) HTC Imagio: Night images are bight and in-focus, but some have a warm hue.
3) HTC DROID ERIS: Almost the same as the Imagio, but brightly lit areas can be overexposed.
4) LG enV Touch: Night images are darker than we’d like, but are still in-focus.
5) Samsung Rogue: Night images look a bit blurry, but grain isn’t too bad.
6) Samsung Omnia II: Images are blurry and look out of focus and show a lot of grain. The “nigh mode” is unusable.

Test 3a: Pictures taken indoors under a variety of inside lighting conditions, including color charts

1) Motorola DROID: The DROID produced the most accurate colors and had proper white balance and exposure while used under a variety of artificial indoor lighting.
2) LG enV Touch: Colors weren’t as accurate as with the DROID, but still looked acceptable, and images were in-focus.
3) Samsung Rogue: Images aren’t as sharp as the enV Touch.
4) HTC Imagio: Has issues with the Auto White Balance under artificial light.
5) Samsung Omnia II: Also has issues with color matching and the Auto White Balance.
6) HTC DROID ERIS: Images have the most color matching issues and look lifeless.

Test 3b: Flash images taken indoors

Out of the six phones, the only two that do not include a flash are the HTC DROID ERIS and Imagio. The remaining four phones come equipped with an LED flash, with the Motorola DROID actually containing two LEDs. Flash images taken indoors of the dark kitchen (at 12 feet distance) by the Motorola DROID and Samsung Omnia II are quite good considering the source, though the Omnia II does produce more of a warm hue. The flash image by the Samsung Rouge’s is more blurry, while the flash image produced by the enV Touch is the darkest out of the four.

Test 4: Macro

The phone’s performance, sorted from 1st to 6th place:

1) Motorola DROID: Out of the six phones, the DROID had the best Macro images and with finest detail.
2) HTC Imagio: Almost as good as the DROID, but not as much fine detail.
3) Samsung Rogue: Slightly more in-focus than the remaining phones.
4) HTC DROID ERIS: Just barely beats the Omnia II, but not by much as some Macro images were blurry.
5) Samsung Omnia II: Slightly more blurry and less detail than the DROID ERIS.
6) LG enV Touch: All of the Macro images were the least in-focus out of the six phones.

لینک مطلب کامل بعلاوه ی sample ها و نتیجه گیری :

johnypersian1656
09-06-2010, 00:56
مقایسه ی Texas Instruments 65nm OMAP3430 vs 45nm OMAP3630

و برتری مطلق 3630. این از این نظر مهمه که یکی سی پی یو مایلستون هست و دیگری هم گفته میشه سی پی یو shadow یا droid 2 خواهد بود و نشون میده این دو بی تفاوت هم نیستن

fire159
09-06-2010, 13:36

بچه ها يه سوال داشتم ؟

تايپيك( droid 2 يا shadow مساله اين است ) رو پاك كردن ؟ نيستش ؟؟؟؟؟!!!

-

fire159
10-06-2010, 09:09
Google Maps Navigation adds 11 nations

]Today, Google expanded its Google Maps Navigation system to cover 11 more countries: Austria, Belgium, Canada, Denmark, France, Germany, Italy, the Netherlands, Portugal, Spain and Switzerland for Android devices running (Android 1.6) and higher

fire159
10-06-2010, 09:18
این هم مقایسه سرعت وای فای گوشی جدید htc با میلستون و نکسوس که نا امید کننده به نطر میاد !!

Anonymous13
10-06-2010, 10:33
مقایسه ی Texas Instruments 65nm OMAP3430 vs 45nm OMAP3630

و برتری مطلق 3630. این از این نظر مهمه که یکی سی پی یو مایلستون هست و دیگری هم گفته میشه سی پی یو shadow یا droid 2 خواهد بود و نشون میده این دو بی تفاوت هم نیستن

هر روز بیشتر به گوشیم افتخار میکنم :40:

Vahid579
10-06-2010, 11:00
بچه ها اگه الان گوشی رو بخری رو گوشی Os 2.1 نصب هست ؟ یا Os 2.0

johnypersian1656
10-06-2010, 11:31
بچه ها اگه الان گوشی رو بخری رو گوشی Os 2.1 نصب هست ؟ یا Os 2.0
سلام. دوست عزیز کاملا بستگی به فروشنده داره, یعنی ممکنه به 2.1 آپدیت شده باشه, ممکنه نه . ولی خودتون در عرض 10 دقیقه میتونین آپدیت و روت کنین, کار راحتیه.

Google Maps Navigation adds 11 nations

]Today, Google expanded its Google Maps Navigation system to cover 11 more countries: Austria, Belgium, Canada, Denmark, France, Germany, Italy, the Netherlands, Portugal, Spain and Switzerland for Android devices running (Android 1.6) and higher

مرسی فایر جان. ولی فکر کنم تا بیاد ایران رو پوشش بده (اگه پوشش بده ) دیگه ما زنده نباشیم :31: خدا پدر و مادر maps(brut رو بیامرزه :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

evanescent
10-06-2010, 11:50
سلام جانی جان این چه برنامه ایه؟:11:

BLACK_SUN
10-06-2010, 12:03
دوستان چندتا ویدیو از مایلستون میزارید؟از youtube نباشه لطفا:11:

johnypersian1656
10-06-2010, 12:24
دروید همچنان پرفروش

droid sales still strong despite the competition

from Android Phone Fans by Kevin Krause

With the release of the HTC Droid Incredible on Verizon, you would think that demand for the flagship Motorola Droid would decline, but today Moto’s Sanjay Jha revealed that they too are suffering from manufacturing shortages due to high demand. While no information was discerned about the components that may be causing the shortages, Jha offered, “If I could build more, I’d sell more.” I’m sure it doesn’t hurt that Verizon has been offering the phone as a buy-one-get-one-free deal and that Cellular South is launching the device shortly under the Motorola Milestone name.

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

سلام جانی جان این چه برنامه ایه؟:11:

سلام دوست گلم. از این لینک دانلودش کنین:

بعد از نصبش, یه گوگل مپس + NAVIGATION توی برنامه های منوتون اضافه میشه.

Vahid579
10-06-2010, 17:37
بچه ها من تا حالا گوشیی با این سیستم عامل نداشتم. می خوام بدونم نرم افزار واسه این گوشی زیاده ؟؟؟ بعد نصب نرم افزار ها آسان هست یا مثل سیمبین دردسر داره ؟ حساسیت صفحه نمایش مثل ایفون هست ؟ ممنون

johnypersian1656
10-06-2010, 18:03
می خوام بدونم نرم افزار واسه این گوشی زیاده ؟؟؟
بیشتر از حد نیازتون هستن برنامه هاش.
یه نگاه به اینجا بکنین, اینا یه سری از برنامه هاشه :

مارکتهای زیادی هم هست که میتونین روی گوشی نصب کنین و از اونا هم استفاده کنین.

بعد نصب نرم افزار ها آسان هست یا مثل سیمبین دردسر داره ؟ چیزی به اسم ساین, -- و حتی کرک یا سریال نامبر نیست, کرک شده ها طوری هستن که کرک رو شما نمیبینین , بقیه هم که معمولی نصب میشن .اون اولین بار یکمی سخته چون فایل منیجر و اینستالر روی گوشی ندارین ولی اونم بچه ها ی همین جا راهنمایی میکنن مطمئن باشین, بعد از نصب فایل منیجر هم که تنها کاری که میکنین فایلها رو توی مموری کارت میریزین و با فایل منیجر باز ونصب میکنین.

حساسیت صفحه نمایش مثل ایفون هست ؟ ممنون
حساسیتش عالیه,بیشتر از این توضیح نمیدم اینو بهتره خودتون کار کنین .

r_you168
10-06-2010, 18:16
johnypersian1656 عزیز این برنامه راهنمای صوتی هم داره؟
راجب پیقام خصوصیت بگم عجله کردم به موتو خیانت کردم n900 خریدم و پشیمونم :41:ایشلاه چند ماه دیگه کانادام یه shadow با قرار داد میگیرم با سرعت دانلود 1.5 مگابایت .تا با چشمای خودم 3g نبینم رو موبایل باورم نمیشه :d
فقط موتو اونم v3 تنها گوشی که از سال 78 که موبایل داشتم بین این همه گوشی که داشتم خستم نکرد هنوز دارمش

johnypersian1656
10-06-2010, 18:24
این برنامه راهنمای صوتی هم داره؟
بله یه حاج خانم داره توش :31: قابلیت rerouting هم به نظر من خیلی خوب کار میکنه.

راجب پیقام خصوصیت بگم عجله کردم به موتو خیانت کردم n900 خریدم و پشیمونم
به خدا یادم نمیاد پیغام رو ولی این انتخابتون هم خوب بوده , n900 هم گوشی خوبیه ان شاالله مبارک باشه. نگین خیانت, تنوعه دیگه. خوبه به هرحال

r_you168
10-06-2010, 18:40
راجی فارسی ساز پرسیدم که میشه یا نه :11:

Po0yAn
10-06-2010, 22:10
سلام دوستان عزیزم, ما رفتیم تو یه نقطه ی کور نمی تونیم زیاد اینجا سر بزنیم دلمون براتون تنگ شده.
سلام جانی جانم,چطوری؟خوبی؟ داداش تو که Italy fan هستی! منم که یه anti italy زشت! هستم کل کلو! به به!

اون اولین بار یکمی سخته چون فایل منیجر و اینستالر روی گوشی ندارین .
جانی مگه QuickOffice با 2.1 بصورت پیش فرض روی گوشی نیست؟ با همون apk ها نصب میشن دردسری نداره دیگه؟

راجی فارسی ساز پرسیدم که میشه یا نه :11:

به جرعت می تونم بگم بین گوشی هایی که بطور پیش فرض فارسی روشون نیست و باید نصب کرد, چه آندرویدی چه غیر آندرویدی, Milestone از همه بهتر و راحت تر قابلیت فارسی رو می تونه پشتیبانی کنه.با تشکر مخصوص از Moto و Johnyجان!! :46:

johnypersian1656
10-06-2010, 22:27
سلام دوستان عزیزم, ما رفتیم تو یه نقطه ی کور نمی تونیم زیاد اینجا سر بزنیم دلمون براتون تنگ شده.
سلام جانی جانم,چطوری؟خوبی؟ داداش تو که Italy fan هستی! منم که یه anti italy زشت! هستم کل کلو! به به!

سلام جناب مدیر . خیلی مخلصیم .نیستی داداش گل. دیگه تحویل نمیگیری مارو مثل قدیما, رک و راست میگی برو دیگه سراغ من نیا :31: ایتالیا اصلا امید قهرمانی نداره, ولی از روی عادت چون juventus ی بودم ایتالیا رو هم دوست دارم. آرژانتین نیز. تو چی؟

جانی مگه QuickOffice با 2.1 بصورت پیش فرض روی گوشی نیست؟ با همون apk ها نصب میشن دردسری نداره دیگه؟
آره عزیز. سوال دوستمون کلی بود ببین :

بچه ها من تا حالا گوشیی با این سیستم عامل نداشتم. می خوام بدونم نرم افزار واسه این گوشی زیاده ؟؟؟ بعد نصب نرم افزار ها آسان هست یا مثل سیمبین دردسر داره ؟
گوشی هایی مثل x10 هستن که این quick office رو ندارن.

به جرعت می تونم بگم بین گوشی هایی که بطور پیش فرض فارسی روشون نیست و باید نصب کرد, چه آندرویدی چه غیر آندرویدی, Milestone از همه بهتر و راحت تر قابلیت فارسی رو می تونه پشتیبانی کنه.با تشکر مخصوص از Moto و Johnyجان!! :46:
با تشکر از موتو, با تشکر از پویان. :11: پویان مایلستون xt گوشی بعدیته یا نه؟ :31:

Vahid579
10-06-2010, 22:32
بچه ها من واقعا بین این گوشی و htc Desire موندم . نظر شما که این گوشی رو دارید ؟؟؟ به نظر شما مشکل اصلی این گوشی چیه ؟ و برتری های این گوشی.
این Wallpaper Live چیه ؟؟؟ رو پوشی نصب یا باید خودمون نصب کنیم ؟

johnypersian1656
10-06-2010, 22:38
بچه ها من واقعا بین این گوشی و htc Desire موندم . نظر شما که این گوشی رو دارید ؟؟؟
نمیخوام از روی تعصب نظر بدم ولی این ویدئو رو ببین عزیز, متوجه میشی که همیشه عدد بالتر سی پی یو و رم و.... کانفیگ بهتر رو نمیده :

به نظر شما مشکل اصلی این گوشی چیه ؟ و برتری های این گوشی.
مشکلات :
نداشتن فلش زنون (چیکار کنیم دیگه مایلستون ایکس تی معرفی شد :31:) - دوستان کمک کنند بهتره من چیزی به ذهنم نمیرسه فعلا

این Wallpaper Live چیه ؟؟؟ رو پوشی نصب یا باید خودمون نصب کنیم ؟
حالت زنده و متحرک والپیپر هست, بعضی هاشونم نسبت به تاچ حساسن, به نظر من چیز خاصی نیست بیشتر خوشکله.وقتی به ورژن 2.1 آپدیت کنین خودش اتوماتیک این قابلیت رو پیدا میکنه.

jaxi
10-06-2010, 22:46

خسته نباشی دوستا عزیز..!
جانی جان این برنامه ای که گذاشتی نقشه ها رو بصورت آفلاین ساپورت میکنه ....!؟
و اینکه Navigation دوباره به اینترنت و Wifi محتاجه یا اینم آفلاینم ساپورت میکنه ؟

johnypersian1656
10-06-2010, 22:52
خسته نباشی دوستا عزیز..!
جانی جان این برنامه ای که گذاشتی نقشه ها رو بصورت آفلاین ساپورت میکنه ....!؟
و اینکه Navigation دوباره به اینترنت و Wifi محتاجه یا اینم آفلاینم ساپورت میکنه ؟
سلامت باشی عزیز. نه jaxi جان آفلاین ساپورت نمیکنه ولی من الان گذاشتم روی حالت Map mode, خودت میدونی که street view خیلی سریع لود میشه(تازه گوگل مپس که از cache استفاده میکنه و محدودیت نداره) اما خیلی کامله حالتهایی واسه دیدن بانک, خودپرداز و.. داره. یا مثلا مسیریابی که میکنه مثلا از نقطه ی a تا b اگه 10 تا مسیر باشه همه ی مسیرها رو مسافت یابی میکنه و زمانش رو هم مینویسه, بعد انتخاب میکنی خودت. میتونی بگی که بزرگراهها و عوارضی ها رو هم نادیده بگیره و مسیرو از اونجاها نده.

fire159
10-06-2010, 23:53
johnypersian1656
بگم عجله کردم به موتو خیانت کردم n900 خریدم و پشیمونم :41:ایشلاه چند ماه دیگه کانادام یه shadow با قرار داد میگیرم با سرعت دانلود 1.5 مگابایت .تا با چشمای خودم 3g نبینم رو موبایل باورم نمیشه :d

من چقدر به كسايي كه بين اين دو گوشي 2دل بودن گفتم ميلستون يه چيز ديگه است
با حرف جاني هم كه ميگه اونم گوشيه خوبيه كاملا" مخالفم :31:
من براتون 10 تا سايت معتبر ميارم كه تويه همشون ميلستون بهترينه. اما حتي يه سايت هم چيزي از خوبيه
ن900 نكفتنه /

فقط موتو اونم v3 تنها گوشی که از سال 78 که موبایل داشتم بین این همه گوشی که داشتم خستم نکرد هنوز دارمش
وااااي نگو كه دلم لك زده واسه يه v3 مشكي صفر كيلومتر :19:يادش به خير چه دوراني باهاش داشتيم

بچه ها من واقعا بین این گوشی و htc Desire موندم . نظر شما که این گوشی رو دارید ؟؟؟
ما هر چي بگيم ميلستون بهتره آخر ميرين كار خودتون رو ميكنيد بعدم ميايد ميگين پشيمون شدين :41:
اما در كل هر دو خوبن :20:
اما ميلستون بهتره :31:

@جاني
ميبينم كه نقشه خيابونهاي اصفهان رو هم داري / من رو هم ميبيني دارم برات دست تكون ميدم :46:

Vahid579
11-06-2010, 00:28
ما هر چي بگيم ميلستون بهتره آخر ميرين كار خودتون رو ميكنيد بعدم ميايد ميگين پشيمون شدين

عمو دمت گرم یعنی ما ... :46:
یک سوال دیگه از نظر بلندی صدا ؟؟؟ چه اسپیکر چه هندزفری ؟؟ اخه تو اکثر سایت ها نوشته متوسطه.

fire159
11-06-2010, 01:08
بچه ها اين خبر رو داشته باشين
باز هم برتري ميلستون خودمون در برابر گوشي هاي اچ تي سي nexus و evo و incredible در نبرد گرافيكي :21:

Motorola Droid Takes Down Nexus One, EVO, Incredible in Graphics Battle

Using an app from GLBenchmark, the guys over at Android and Me] have taken the 4 big dogs of the Android world and matched them up in a head-to-head battle over graphics performance. When I say the big dogs, I mean the EVO 4G, Nexus One,"]Droid Incredibleand the 7 month old Motorola Droid. Who wins? Your Motorola Droid of course. Even with a meager 550MHz processor and just 256MB of RAM, our baby is still the best thanks to a fantastic GPU that HTC products can’t seem to compete with.
Video action:
-
در اين آزمايش كه ويدئوش هم در منبع هست آزمايشي روي برترين آندرويدهاي جهان انجام شده و هر چهار مدل در كنار هم يك برنامه رو اجرا كردن و بنچ مارك گرفته شده براي نشون دادن عملكردهاي گرافيكي .
در حاليكه به نظر مياد گوشي هاي htc خيلي قوي تر باشن اما اين ميلستون/درويد بود كه حتي با اينكه 7ماه بزرگتر از رغيباشه در اين نبرد پيروز شده !؟
بله ميلستون شما با 550mhz سي پي يو و 256مگابايت رم هنوز بهترينه و از پس 1گيگاهرتزي هاي htc به خوبي بر مياد
-

So if the original Droid can still hang with the best of them, what about the Droid 2 and Xtreme that should be out next month? Can you say, “Moto Takeover”
Oh and feel free to download the GL Benchmark app and run your own tests. Let’s see what kind of scores we can put up with our new Froyo Droids
خوب حالا كه ميلستون هنوز توانايي رقابت با بهترينها و جديدترينها رو داره پس droid2 و shadow/ xtreme ديگه چه خواهند بود!!! كه احتمالا" ماه آينده ميان بيرون .

johnypersian1656
11-06-2010, 14:16
با حرف جاني هم كه ميگه اونم گوشيه خوبيه كاملا" مخالفم :31:
به نظر من که n900 بهترین گوشی نوکیا بوده و شاید حالا حالا ها هم بهترین باشه.

@جاني
ميبينم كه نقشه خيابونهاي اصفهان رو هم داري / من رو هم ميبيني دارم برات دست تكون ميدم :46:

آره اتفاقا دیشب دم موبایل فروشی دیدمت :31:

عمو دمت گرم یعنی ما ... :46:
هادی شوخی میکنه, به هرحال نمیشه بگیم سلیقه ها باید یکی باشه .

یک سوال دیگه از نظر بلندی صدا ؟؟؟ چه اسپیکر چه هندزفری ؟؟ اخه تو اکثر سایت ها نوشته متوسطه
از نظر بلندی صدا از x10 خیلی صداش بیشتره, کیفیت صداش هم خوبه.

fire159
11-06-2010, 17:02
عمو دمت گرم یعنی ما ...
نه وحيد جان منظور خاصي نداشتم . منظورم اينه كه نظر آخر رو خود شخص بايد بده حالا من هر چي بگم كدوم بهتره يا بدتره .
مثلا" ما چقدر به يه بنده خدا گفتيم x10 نگير . اما آخر كار خودش رو كرد . خوب حالا ببين ميلستون كجاست و x10 كجاست !
n900 يا نكسوس همينطور
از نظر مشخصات كلي حتي تركيب n900 و x10 هم به اندازه ميلستون كارايي ندارن چون هيچكدوم قابليت مالتي تاچ ندارن .

اين رو هميشه بدونيد كه اعداد و ارقام بالاتر هميشه دليل بهتر بودن نيست كه نمونه اش همين پست قبلي منه .
snapdragon=slowdragon

r_you168
11-06-2010, 19:24
وااااي نگو كه دلم لك زده واسه يه v3 مشكي صفر كيلومتر :19:يادش به خير چه دوراني باهاش داشتيم

بیچاره نقرای بود وقتی خریدم الان مشکی دوبار قاب واسش عوض کردم ولی عجیب باش حال میکنم

evanescent
11-06-2010, 21:10
سلام به همگی من امروز میخواستم یه اهنگ واسه یکی بلوتوث کنم ضایع شدم میخواستم بدونم چطوری میشه این کار رو کرد از برنامه هایی مثل باید استفاده کرد یا به صورت پیش فرض وجود داره ؟ :46:Bluetooth File Transfer v2.70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Vahid579
11-06-2010, 22:26
نه وحيد جان منظور خاصي نداشتم . منظورم اينه كه نظر آخر رو خود شخص بايد بده حالا من هر چي بگم كدوم بهتره يا بدتره

ما کوچیک شمایم. شوخی کردم عمو. من هم احتمالا تا 2 هفته دیگه می رم این گوشی رو می خرم. من تا حالا 20 تا گوشی عوض کردم که همه نوکیا بوده ، حالا می خوام یک مارک دیگر رو تجربه کتم. از سونی اریکسون متنفرم ، بین موتورولا و htc مونده بودم. که الان فقط به موتورولا فکر می کنم.

Anonymous13
12-06-2010, 08:21
، بین موتورولا و htc مونده بودم. که الان فقط به موتورولا فکر می کنم.
موتورولا یک برند خاص برای افراد خاص:11:

fire159
12-06-2010, 11:44
:5: بدون شرح :

SAEED_BARCELONA
12-06-2010, 13:45
از نظر مشخصات كلي حتي تركيب n900 و x10 هم به اندازه ميلستون كارايي ندارن چون هيچكدوم قابليت مالتي تاچ ندارن .

کم کم باید با برادران موتورولایی هم وارد جنگ و جدل بشیم:دی
یعنی فقط به دلیل نداشتن مولتی تاچ این 2 تا گوشی به پای مایلستون نمیرسن؟ هیچ برتری نسبت به مایل ندارن؟

johnypersian1656
12-06-2010, 13:58
یعنی فقط به دلیل نداشتن مولتی تاچ این 2 تا گوشی به پای مایلستون نمیرسن؟ هیچ برتری نسبت به مایل ندارن؟

ببین کی اینجاس. سعید یه نفره همش میگی only milestone. کی بود؟ تو نبودی؟ نه واقعا نمیشه بگی به خاطر نداشتن مولتی تاچ به پای مایلستون نمیرسن (البته خود هادی میاد از خودش دفاع میکنه ها :31: ) اینم با وجود اینکه جدای از بروزر و گالری که نیاز به مولتی تاچ دارن ولی یه نیاز اصلی نیست, من خودم فعلا یه بازی با گرافیک قابل قبول دیدم که مولتی تاچ نیاز داشته, بقیه بازی و برنامه ها اکثرا بیخود بودن , ضمن اینکه قبلا هم گفتم n900 نسبت به مایل هم برتری هایی داره ! (بویژه توی وب بروزینگ ) , x10 هم اینترفیس باحالتر, ال سی دی بزرگتر داره که نمیشه ازش گذشت

پی نوشت : جمع کن این آواتارو بینیم :31:

SAEED_BARCELONA
12-06-2010, 14:46
جانی واقعا نمیشه گفت چون مولتی تاچ نداره پس به پای ریجل و n900 نمیرسه. حالا n900 به درک:دی ولی ریچل بابا دمت گرم خیلی باحالی:دی
البته برتری های دیگه ای هم داره از جمله cpu خرتر:دی

پی نوشت به قول جانی:دی
یه دوره گذاشتیم حال کنید دیگه پررو بازی درنیار:دی

johnypersian1656
12-06-2010, 15:06
جانی واقعا نمیشه گفت چون مولتی تاچ نداره پس به پای ریجل و n900 نمیرسه. حالا n900 به درک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی ریچل بابا دمت گرم خیلی باحالیمنم که حرف خودت رو تایید کردم!

البته برتری های دیگه ای هم داره از جمله cpu خرتر
never! even dont't think about that,baby :31:

یه دوره گذاشتیم حال کنید دیگه پررو بازی درنیاربرو بچه اسپم نده اینقدر .آواتارتم عوض کن.

t2download
12-06-2010, 16:42
دوستان گوشی های جدید تاچ موتورولا کی وارد بازار ایران میشن و آیا نمایندگی تو ایران داره و گارانتی چی ؟:46:

SAEED_BARCELONA
12-06-2010, 17:01
منم که حرف خودت رو تایید کردم!
تیکه آخر رو با فایر بودم:دی

never! even dont't think about that,baby
تینک نمیکنم:دی یقین دارم!!!

برو بچه اسپم نده اینقدر .آواتارتم عوض کن.
تو 20تومنتو آماده کن!!!:دی

fire159
12-06-2010, 22:19
آخه مولتي تاچ خيلي چيزه خوبيه :31::31:

ضمن اینکه قبلا هم گفتم n900 نسبت به مایل هم برتری هایی داره ! (بویژه توی وب بروزینگ ) , x10 هم اینترفیس باحالتر, ال سی دی بزرگتر داره که نمیشه ازش گذشت

تو 20تومنتو آماده کن!!! قضيه 20 تومان چيه‌؟
بوي خيانت مياد . دارن رو مغز بچه مردم رو شستشو ميدن .
جاني بايد يه تست بگيرم ازت ببينم درصد موتو فن بودنت پايين نيومده باشه ! فكر كنم يه آپديت بخواي :27:

فعلا به مناسبت جام جهاني,جنگ من با هر دوي شما سر اون آواتارهاتونه .

جانی واقعا نمیشه گفت چون مولتی تاچ نداره پس به پای ریجل و n900 نمیرسه. حالا n900 به درک:دی ولی ریچل بابا دمت گرم خیلی باحالی:دی
منظورتون رو نفهميدم ؟ ريچل چيه ؟
-- اما خودمونيم n900 مثل آجره / حالا باز هم به x10

johnypersian1656
12-06-2010, 23:16
قضيه 20 تومان چيه‌؟
واسه شرط بندی بازیهای جام جهانی , عضوم میگیریم :31:

فكر كنم يه آپديت بخواي
قربونت یه آپدیت به froyo بکنی بد نیست.

همان x10.

اما خودمونيم n900 مثل آجره
بهترین گوشی نوکیا تا الان :31:

SAEED_BARCELONA
13-06-2010, 01:42
آخه مولتي تاچ خيلي چيزه خوبيه
بر منکرش لعنت ولی نبودنش دلیل بر *** بودن گوشی نمیشه که!

کد نیم X10 ریچله

فعلا به مناسبت جام جهاني,جنگ من با هر دوي شما سر اون آواتارهاتونه .

آلمان؟ بابا بیخیال:دی
اون 20تومن هم چیز خوبیه. به قول جانی عضو هم میگیریم:دی

massna
13-06-2010, 12:23
سلام من مدت زياديه اين تاپيكو مي خونم بالاخره تصميم گرفتم مايلستون بخرم فقط چندتا سوال دلرم اگه كسي لطف كنه جواب بده ممنون مي شم:
قيمتي كه خودم دارم از 560 تا 720 560 كه ميگم يه مغازست تو پايتخت قيمتش با توجه به جاش يك مشكوك نيست؟معمولاً ارزون ترين قيمت توي پايتخت نيست تازه گارانتيم داره!!
2-بدون اينترنت اين نوع گوشيا چقدر كارايي دارن؟و اينكه به طور متوسط هزينه استفاده از اينترنت به (معمولي)چقدر ميشه واسه موبايل؟

Anonymous13
13-06-2010, 12:26
آلمان؟ بابا بیخیال:دی

:46:

گري لينه كر(مهاجم سابق تيم ملي انگليس و آقاي گل جام جهاني 1986):
"فوتبال بازي ساده اي است:22 نفر براي 90 دقيقه دنبال يك توپ مي دوند و در نهايت آلماني ها مي برند."

fire159
13-06-2010, 17:06
سلام من مدت زياديه اين تاپيكو مي خونم بالاخره تصميم گرفتم مايلستون بخرم فقط چندتا سوال دلرم اگه كسي لطف كنه جواب بده ممنون مي شم:
قيمتي كه خودم دارم از 560 تا 720 560 كه ميگم يه مغازست تو پايتخت قيمتش با توجه به جاش يك مشكوك نيست؟معمولاً ارزون ترين قيمت توي پايتخت نيست تازه گارانتيم داره!!
2-بدون اينترنت اين نوع گوشيا چقدر كارايي دارن؟و اينكه به طور متوسط هزينه استفاده از اينترنت به (معمولي)چقدر ميشه واسه موبايل؟

سلام / پيشاپيش مباركت باشه .
1-آخرين قيمتي كه من از چند وقت پيش داشتم 590 بود . 560 به نظرم قيمت معقوليه .
قيمتهاي جهاني با توجه به ورود گوشي هاي جديدتر موتو طبيعتا" بايد پايين اومده باشه .
اونهايي كه بالا ميگن كه فكر كردن اينجا سر گردنه است .
اما براي اينكه با خيال راحت خريد كني با يكي كه وارد تره برو يا با كسي كه اين گوشي رو داره كه چه بهتر . خودت هم ميتوني همون جا خوب بهش ور بري و همه جا رو كنترل كني . من تهران نيستم وگرنه خودم باهات ميومدم.
حالا با چه گارانتي 560 ميگه ؟
2-اينترنتم والا چون استفاده نميكنم خبر ندارم / موفق باشي :11:

پي نوشت:31: : آلمان رو امشب دعا كنيد :40:

fire159
17-06-2010, 09:33
Motorola Droid Owns a Third of the Android Market]

دروید/ میلستون موتورولا همچنان در صدر
تصویر گویای همه چیز هست / موتورولا نصف سهم بازار آندروید در آمریکا رو به خودش اختصاص داده

fire159
17-06-2010, 22:17
Android Cup: Motorola Droid vs. Dell Streak

به ميلستون راي بديد :

------------------------------------------

پايه مالتي مدياي آي پد براي ميلستون !

iPod Dock Hacked to Work with Motorola Droid

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

johnypersian1656
18-06-2010, 23:54
سلام :31: دوستان نمیدونم از open recovery های g.o.t تاحالا استفاده کردین یا نه, ورژن های مختلفی از اون تاحالا اومده اما اینجا معرفی نشد (راستش دلیل اصلیش هم ترس از اینه که مشکل واسه گوشی کسی بوجود بیاد) اما امروز دیدم ورژن جدید اون با 2 قابلیت جدید یعنی app2sd,flac support معرفی شده , بد ندیدم توی این کسادی اخبار , یه اسکرین شات ازش قرار بدم و اینکه ان شاالله اگه بدون مشکل تونستم روی گوشی پیادش کنم لینک دانلود با توضیحات کامل رو هم قرار میدم so :
look at this :

و این هم یه سری از قابلیت هاش:

nandroid backup system
root your phone
wipe /data and /cache also wipe dalvik-cache
G.O.T. Modding Menu, where you can install various modifications such as memhack, apps2sd, overclocking, FLAC support, G.O.T. Theme, modified build.prop etc.

فیرمویر جدیدی هم معرفی شده که اونم تست میکنم و درصورتی که lock نبود لینک میدم که این باگ ها تا الان تایید شده که برطرف شده :

Media Player resumes and plays music without being user-initiated is fixed
Spontaneous reboots did not occur during our testing.
Wake-up Alarm and other scheduled events now work properly. Confirmed with the alarm tester the infamous nadlabak has created (many thanks for that)
Issues that although WiFi is active the MS cannot connect to authorised APs fixed.
Camera displays 7pixel-wide streak on the right hand side when in Widescreen Mode – not fixed
Settings widget displays GPS enabled although Navigation and GPS fix no longer required – works as designed to alarm user that GPS functionality remains active in the background
Notification LED only lights up when in standby mode (screen disabled) – works as designed

و این قابلیت ها هم اضافه شده :

New Application: Xing
- Camera settings modified slightly
- New security setting, “security lock timeout”

johnypersian1656
19-06-2010, 10:08
دوستان ریکاوری رو تست کردم و عالی کار میکنه , فعلا نمیتونم ازش snapshot بذارم چون بعد از فلش کردن فیرمویر جدید گوشی روی لوگوی بوت مونده و نه بالا میاد نه پایین میره :31: فیرمویر جدید هم آنلاک هست ولی هنوز بالا نیومده ببینم چی داره(بعد از 2بار فلش کردن و حدود نیم ساعت) این فیرمویر هم روت رو به طور پیش فرض و بدون نیاز به فلش کردن چیزی در خودش داره, اون ریکاوری هم app2sd به خوبی کار میده مثل قابلیت های دیگه که توی پست قبلی نوشتم ولی کاملا مراقب باشین چون با split کردن مموری کارت, کلیه ی اطلاعات روی مموری کارت پاک میشه پس حتما بک آپ بگیرین . مسئولیت عواقبش هم با خودتون :31:

لینک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنحوه ی استفاده : 2 فولدر موجود رو روی روت مموری کارت قرار بدین و مثل حالتی که میخواین گوشی رو با update.zip فلش کنین عمل کنین, همین.

johnypersian1656
19-06-2010, 10:24
دوستان این هم لینک فیرمویر که uk edition هست و تست کردم آنلاک هست, قبلا در مورد تفاوتهاش صحبت کردم, نکاتی هم که در مورد فلش باید مد نظر داشته باشین نوشتم, اما باز هم با مسئولیت خودتون فلش کنین

لینک دانلود :

متاسفانه نتونستم ورژن central europe رو دانلود کنم, واسه همین از آنلاک بودنش مطمئن نیستم (هرچند احتمال قریب به یقین آنلاک هست) ورژن مخصوص آسیا هم به زودی منتشر خواهد شد, و دیگه نیازی به روت های پیچیده نیست.

RANDOM error: Although these are service files (means your data should remain intact), we have had some non-reproducable instances with these files where a battery take-out/place back in is required to boot the device (up to 2 times) also with the original Motorola sbf files.
If you are stuck at the Motorola logo or the Android loading screen after a considerable amount of time (5 minutes)
- Take out the battery, then reinstall the battery (cold reboot)
- Try whether the device now boots. If not, repeat once more.
- If the device still does not boot, boot straight into recovery and perform a data wipe.
- You can then restore your previously taken /data image from nandroid after the initial boot

اسکرین شات هایی از این فیرمویر که نشون میده با اینکه برنامه های زیادی نصب کردم به خاطر قابلیت app2sd همچنان available space زیادی باقی مونده و برنامه ها توی مموری کارت نصب شدن:

تم مخصوص این فیرمویر :

jaxi
19-06-2010, 12:13
ایول جانی جان..!
حاجی اگه ما تورو نداشتیم چی کار میکردیم..!
ولی 2 تا سوال ..!
اول اینکه خودت چطوری..!؟ خوبی..؟:31:
دوم اینکه من متوجه نشدم اون پست اولیت رو نصب کنم یا دومی یا هر دوتاش یا هیچکدمش..!؟:46:
ضمنا این فریمور مشکل آنتندهی نداره و اینکه اگه این نصب کنیم اون فریمور عربی به ف نمیره ؟ دوباره بروزر ها به مشکل نمیخورن ..؟

johnypersian1656
19-06-2010, 12:37
اول اینکه خودت چطوری..!؟ خوبی..؟سلام. قربانت عزیز. بد نیستم .شما خوبی؟ :31: xt701 اومده ذوق کردم :31:

دوم اینکه من متوجه نشدم اون پست اولیت رو نصب کنم یا دومی یا هر دوتاش یا هیچکدمش..!؟عزیز اون اولی فقط open recovery رو نصب میکنه , یعنی اینکه شما میتونین ازش روی هر فیرمویری استفاده کنین حتی اون فیرمویر عربی!!! روی فیرمویر عربی من خودم تست کردم, جواب میده فقط یه توصیه اینکه اصلا اون تم مخصوص این فیرمویر رو نصب نکنین. اون لینک دوم هم که گذاشتم فیرمویر جدیدی هست که باز leak شده و هنوز رسما نیومده , فقط این ریکاوری هم داخلش گنجونده شده, به نظر من فیرمویر سریعتری هست, اون باگها هم که گفتم توش برطرف شده

ضمنا این فریمور مشکل آنتندهی نداره و اینکه اگه این نصب کنیم اون فریمور عربی به ف نمیره ؟ دوباره بروزر ها به مشکل نمیخورن ..؟ نه جکسی جان توی اسنپ شات ها هم ببینین مشکل آنتن دهی نداره , هیچ کدوم, البته لینک central europe رو واسه این نذاشتم که نتونستم دانلود کنم , اگه کسی دانلود کرد با sbf recalc یه تستی بکنه که لاک نباشه . باید دوباره از فارسی ساز واسه این فیرمویره استفاده کرد.

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

راستی حتما یه nandroid backup بگیرین چون احتمالش هست که نیاز به wipe داشته باشین.

jaxi
19-06-2010, 13:01
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

راستی حتما یه nandroid backup بگیرین چون احتمالش هست که نیاز به wipe داشته باشین.

فدات آقا..! حالا قیمتش چند هست...!؟؟؟؟:27:
راستی نمی دونم چرا لینک فریمور رو نشون نمیده...!؟ میگه باید وارد شید...! خوب منم که وارد شدم..!
راستی 2 تا سوال دیگه با عرض پوزش :31:
این nandroid backup و wipe چه شکلی میشه انجام داد ؟؟؟؟
خیلی شرمنده ها :11:

johnypersian1656
19-06-2010, 13:36
فدات آقا..! حالا قیمتش چند هست...!؟؟؟؟
چون تازه آورده هنوز قیمت نگرفتم. الان دارم عکسهاشو آپلود میکنم.

راستی نمی دونم چرا لینک فریمور رو نشون نمیده...!؟ میگه باید وارد شید...! خوب منم که وارد شدم..!
الان تصحیح میکنم, عجیبه , واسه خودمم سواله چرا اینطوریه.

راستی 2 تا سوال دیگه با عرض پوزش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این nandroid backup و wipe چه شکلی میشه انجام داد ؟؟؟؟
خیلی شرمنده ها
شما 200 تا سوال بپرس عزیز, من در خدمتم. اون دوتا فولدر که توی recovery هست رو دانلود کنین و هردو رو روی روت مموری کارت بریزین , حالا همونطور که قبلا گوشی رو آپدیت میکردین ( با گرفتن کلید پاور و کمراو....) وارد قسمت ریکاوری بشین و update جدید رو بزنین, اینجوری وارد این صفحه ی ریکاوری جدید میشین که میتونین بک آپ بگیرین یا روت کنین!!!(بدون نیاز به فلش) اورکلاک روی 720مگاهرتز انجام بدین, app2sd , wipe,backup رو انجام بدین, همه ی گزینه هاش اونجا موجودن. اگه گوشی روی بوت موند اون توضیح بالا رو بند به بند انجام بدین.

acmilan308
19-06-2010, 18:16
سلااااام
به به جانی میبینم که ترکوندی امروزززز:31:
رفتم واسه دانلود. راستی جانی چرا اون تم رو نصب نکنیم؟؟مشکلش چیه؟؟؟
-------------------------------
با این بازیا فکر کنم بازم ایتالیا قهرمان بشه..:31:

johnypersian1656
19-06-2010, 18:31
راستی جانی چرا اون تم رو نصب نکنیم؟؟مشکلش چیه؟؟؟سلام شهاب جان. خوبی عزیز؟ راستش به نظر میرسه که باگ داره, هم توی فارسی(که بعد از نصبش اصلا زبان عربی فیرمویررفت!!!) وهم واسه app2sd البته من یک بار اونم سر فرصت نبود , تست کردم ولی تم قشنگیه, به فونتها هم یه حالت شفاف میده.

با این بازیا فکر کنم بازم ایتالیا قهرمان بشه..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شک نکن !

دوستان فقط تورو خدا احتیاط کنین, چیزایی مثل شارژ گوشی و کابل یو اس بی استاندارد و... رو رعایت کنین تا خدای نکرده به مشکل نخورین, البته ماشاالله اینجا همه حرفه این, یه بار دیگه هم میگم با spilit کردن مموری کارت , همه ی اطلاعات روی مموری کارت پاک میشه چون باید یه پارتیشن ext2 ایجاد بشه, پس حتما از مموری خودتون پشتیبان تهیه کنید.

jaxi
19-06-2010, 19:46
شما 200 تا سوال بپرس عزیز, من در خدمتم. اون دوتا فولدر که توی recovery هست رو دانلود کنین و هردو رو روی روت مموری کارت بریزین , حالا همونطور که قبلا گوشی رو آپدیت میکردین ( با گرفتن کلید پاور و کمراو....) وارد قسمت ریکاوری بشین و update جدید رو بزنین, اینجوری وارد این صفحه ی ریکاوری جدید میشین که میتونین بک آپ بگیرین یا روت کنین!!!(بدون نیاز به فلش) اورکلاک روی 720مگاهرتز انجام بدین, app2sd , wipe,backup رو انجام بدین, همه ی گزینه هاش اونجا موجودن. اگه گوشی روی بوت موند اون توضیح بالا رو بند به بند انجام بدین.

جانی جان شرمنده اینقدر اذیتت میکنیم..! ولی یه جور هایی گیر کردم..!
میشه توضیح بدی باید دقیقا چی کار کرد..!؟
چون من ابتدا اون rcovery رو نصب کردم و خوب ابتدا nandroid کردم...!
بعدش هم asp2sd رو install کردم و بعدش هم اون گزینه که sd cart رو تقسیم بندی میکنه رو زدم..!
که البته خیلی error داد و میگفت نمیتونه پارتیشن در خارج از مموری درست کنه ..! ولی بعد از همه این erro ها خودش done زد...! بعدش هم گوشی رو روی 720 iverclock کردم و بعدش هم روت...!
ولی یعد از reboot کردنش گوشی روی آرم ابتدایی میموند...!
ایندفعه فریموری که داده بودی رو ریختم...! و بهدش اون recovery رو نصب کردم و دوباره همه کار ها رو کردم و nadnroid restore کردم..!
ولی باز هم برنامه ها رو در مموری نصب میکنه..!
میشه مراحل کا رو راهنمایی کنی تا ما تازه کار ها هم راه بیفتیم :40:
در ضمن آیا برنامه ای اضافه میشه که توسط اون میشه روی sd نصب کرد و یا موقع نصب خودش می رسه ؟ چون نه برنامه خاصی اضافه شده و نه موقع نصب می پرسه

johnypersian1656
19-06-2010, 22:27
جانی جان شرمنده اینقدر اذیتت میکنیم..! ولی یه جور هایی گیر کردم..!
میشه توضیح بدی باید دقیقا چی کار کرد..!؟
چون من ابتدا اون rcovery رو نصب کردم و خوب ابتدا nandroid کردم...!
بعدش هم asp2sd رو install کردم و بعدش هم اون گزینه که sd cart رو تقسیم بندی میکنه رو زدم..!
عزیز به خدا من خوشحالم میشم اگه بتونم کمکی بکنم, این چه حرفیه. ببین جکسی جان اشتباهت این بوده که اول باید مموری رو split میکردی و بعد app2sd رو نصب میکردی. در واقع شما همه ی کارهای روت و بک آپ و اورکلاک و پارتیشن و.... رو بکن وبعد app2sd رو نصب کن! در آخرین مرحله.

ولی یعد از reboot کردنش گوشی روی آرم ابتدایی میموند...!
این مشکل طبیعیه و اگه با در آوردن باتری و ریبوت حل نشد با wipe صد درصد حل میشه.

در ضمن آیا برنامه ای اضافه میشه که توسط اون میشه روی sd نصب کرد و یا موقع نصب خودش می رسه ؟ چون نه برنامه خاصی اضافه شده و نه موقع نصب می پرسه نه عزیز فقط یه super user بعد از روت اضافه میشه. واسه app2sd چیزی اضافه نمیشه, گوشی به طور اتوماتیک برنامه ها رو میریزه روی مموری کارت (اون قسمتی که جدا کردین)

jaxi
19-06-2010, 23:40
واقعا دستت مرسی..!
درست شد عزیز..! یه فضولی..! این برنامه HD wallpaper که توی برنامه هات هست چیه..!؟
بد جوری منو به فکر فرو برده:31: هر جا هم گشتم پیدا نکردم

johnypersian1656
20-06-2010, 12:01
این برنامه HD wallpaper که توی برنامه هات هست چیه..!؟
بد جوری منو به فکر فرو برده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر جا هم گشتم پیدا نکردم
از مارکت گرفتم, یه سری والپیپر داره,چیز خاصی نیست ولی آپلود کردم واست :

acmilan308
20-06-2010, 16:29
سلام
جانی دایال آپ شدم.:19:
جانی مارکت جدید چیزی سراغ داری؟؟؟
ممنون

jaxi
20-06-2010, 19:33
جانی جان خیلی متشکرم..! کلی حال دادی..!:11:
ولی چرا تیمتون اینطوری کرد...!؟:31:
زشته...!

johnypersian1656
20-06-2010, 20:48
جانی دایال آپ شدم
خدا بهت صبر بده :31:

جانی مارکت جدید چیزی سراغ داری؟؟؟
ممنون
app brain market رو استفاده کردی؟ اگه میخوای واست آپ کنم, اگه چیزی هم از مارکت اصلی میخوای بگو.

جانی جان خیلی متشکرم..! کلی حال دادی..!

فدات عزیز . راستی بچه ها احساس نکردین سرعت این فیرمویره خیلی بیشتره؟به نظر من این خیلی سریعتره , نظر شما؟

ولی چرا تیمتون اینطوری کرد...!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زشته...
تقصیره شهابه :31: ولی خوب خداروشکر گروه مضخرفیه شاید صعود کنه :31:

acmilan308
20-06-2010, 22:11
سلام
جانی اگر زحمتی نیست مارکت رو بذار..
فردا میرم کافی نت فیرمویر رو بگیرمش لینک مستقیمه دیگه؟؟؟
---------------------------------------
موافقم.واقعا گروه باحالیه:31:.خدا بگم این کاناوارو با کامورانزی رو چیکار کنه:19:
چرا پیرلو رو بازی نمیده؟؟؟؟

johnypersian1656
20-06-2010, 22:55
شهاب ,مارکت . مارکت, شهاب :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه های xt701 رو هم درآوردم ببینم کارمیکنه یا نه.لینک اولش مستقیمه اما بقیه غیر مستقیم.

پی نوشت : راستی بچه ها منتظر فیرمویر فارسی مایلستون و ورود مایلستون ایکس تی هم باشین

acmilan308
22-06-2010, 00:09
راستی بچه ها احساس نکردین سرعت این فیرمویره خیلی بیشتره؟به نظر من این خیلی سریعتره , نظر شما؟
آره خیلی بیشتره.:18: ورژن عربی رو وقتی روی 800 هم اورکلاک میکردم این سرعتو نداشت:21:
جانی من وی..p..ان ندارم بنچمارک این رو گرفتی ؟؟؟؟

johnypersian1656
22-06-2010, 11:12
جانی من وی..p..ان ندارم بنچمارک این رو گرفتی ؟؟؟؟
آره شهاب جان .زیاد تفاوت نداشتن توی بنچمارک/

acmilan308
22-06-2010, 18:29
جانییی جانیییی :31:
جانی من نتونستم app2sd رو فعال کنم :19:
اگر حوصله داری واسه ما cpu پایینا مرحله به مرحله بگو...
شرمنده...
آوتارشو......:21:

johnypersian1656
22-06-2010, 18:58
جانییی جانیییی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانی من نتونستم app2sd رو فعال کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر حوصله داری واسه ما cpu پایینا مرحله به مرحله بگو...
شهاب جان نکته ی خاصی نداره عزیز فقط دقت کن که آخرین آخرین مرحله app2sd رو انجام بدی, جکسی عزیز هم همین مشکلو داشت بعد آخرین مرحله انجام داد درست شد. مموری رو قبلش split کن.

آوتارشو......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

johnypersian1656
22-06-2010, 19:38
دوستان اینم ورژن جدید g.o.t open recovery که change log اون به این شرح اعلام میشه :

- New install and uninstall options for the modifications and tweaks
- Modified handling of build.prop (no longer self-installs)
- Updated G.O.T. Theme

این لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی همونطور که انتظار میرفت تم موجود باگهای زیادی داشت که ورژن جدیدش ریلیز شد و با نصب این open recovery میتونین از اون هم استفاده کنین (اگر کسی خود تم رو جداگونه خواست بگه تا بذارم )
اینم change log های این تم :

- Improved and faster framework-res – 10% smaller
- New services.jar
- LauncherPro replaces Standard
- New AlarmClock with transparent widget
- New Genie Widget with transparent widget
- New CalendarProvider with transparent widget
- New DownloadProvider for white download notifications
- New Fonts for improved readabilty
- New colour coordinated Progress Bar
- New battery icons
- More colour coordination in the main theme
- Update to Facebook 1.2 and bugfix in widget
- New white Status Symbols for MMS/SMS and Facebook

اسکرین شات ها :

خبرهای جدید اینکه همین فیرمویر با ورژن .36 واسه آسیا هم (تایلند و ....) ریلیز شد که چون واسه اپراتورها هست احتمال میدم لاک باشه و دیگه بیخیالش میشیم! ورژن .38 هم که من شخصا خیلی منتظرشم (چون توی این فیرمویر از فایلهای مخصوص فیرمویر telus کانادا استفاده شده که فیرمویری واقعا عالیه) تا چند روز دیگه ریلیز میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبرهای تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد, همکارم xxx و خبرهای ورزشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

johnypersian1656
23-06-2010, 12:51
دوستان چون ممکنه مشکلی در روند نصب فیرمویر یا ریکاوری داشته باشین این توضیحات رو (البته به زبان اصلی ) میذارم :
Install via SBF
Requirements:
USB Drivers
RSD Lite
Our current release
OpenRecovery G.O.T. Edition
At first: You do this all on your own risk!
Make sure that you have a working nandroid backup on your SD card.

Procedure:

Charge your device! It’s never wrong to have a full battery, but we recommend at least 50% before you initiate the upgrade.
Shut down the device and start into bootloader mode (d-pad up + power)
Connect the Milestone and install the USB Drivers if not already installed
Start RSD Lite. DO NOT MODIFY ANY SETTINGS!
Flash our SBF-file.
The phone will reboot automatically after RSD has finished.
The initial reboot may take very long, be patient and don’t touch the phone!See below if you are stuck at the M or in a reboot loop
Root your phone like you did in the older releases by applying the update.zip either via the root update.zip or the faboulous OpenRecovery[/URL] from Skrilax_CZ.
We recommend our OpenRecovery G.O.T edition (see below) to modify and root your device.

Now you are good to go with your new firmware version… [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RANDOM error: Although these are service files (means your data should remain intact), we have had some non-reproducable instances with these files where a battery take-out/place back in is required to boot the device (up to 2 times) also with the original Motorola sbf files.
If you are stuck at the Motorola logo or the Android loading screen after a considerable amount of time (5 minutes)
- Take out the battery, then reinstall the battery (cold reboot)
- Try whether the device now boots. If not, repeat once more.
- If the device still does not boot, boot straight into recovery and perform a data wipe.
- You can then restore your previously taken /data image from nandroid after the initial boot.
OpenRecovery G.O.T V1.0
If you want to unleash your Milestone, you should apply our OpenRecovery G.O.T. Mod
This will enable the following:

Overclocking in mot_boot_mode.
Memhack
Change of the build.prop to allow market access.
Simple screen with G.O.T. wallpaper and black notification bar adapted to the new framework which was introduced with SHOLS_U2_02.36.

Install the included update.zip in the root directory of your SD card. The included OpenRecovery folder must be copied to your SD card also (note: you may have to delete a previously installed version of OpenRecovery first by deleting the folder on your SD card)
DISCLAIMER: Use at your own risk. G.O.T will and cannot take any responsibility for any issues or damages to your device. If you are unsure, uncertain or not able to recover from any issues that may arise during the installation, do not use this release.

jaxi
23-06-2010, 14:15
دستتت خیلی خیلی مرسی
آقا این که گذاشتی ریکاوریه دیگه نه..!؟ آخه طریقه نصب فریمور گذاشتی شک کردم..!
فقط یه سوال ...! این ریکاوری جدیدو که گذاشتی نصب کنیم برنام ها و app2sd دوباره باید نصب کنیم..!؟
یا اینکه تغییری ایجاد نمیکنه و فقط آپدیت میشه و مشکلات بر طرف میشه و میشه از Theme ش استفاده کرد..!:8:

راستی یک سوال دیگه..!
من توی یکی از فیلما دیدم که منوی اصلی برنامه ها که توش هست 3بعدی شده بود و مثل رول حرکت میکرد مثل نکسوس...! البته diroid بود اون هم قبل از اومدن FOYO
می خواستم ببینم شما میدونی چه شکلی میشه اینطوریش کرد..!؟

johnypersian1656
23-06-2010, 23:36
آقا این که گذاشتی ریکاوریه دیگه نه..!؟ آخه طریقه نصب فریمور گذاشتی شک کردم..!
بله ریکاوریه . چون اون فیرمویره رو هم گذاشته بودم آموزشش رو هم گذاشتم عزیز.

فقط یه سوال ...! این ریکاوری جدیدو که گذاشتی نصب کنیم برنام ها و app2sd دوباره باید نصب کنیم..!؟
اگه کامل فیرمویرجدید بزنین و... بعد از روت باز دوباره باید app2sd نصب کنین ولی تم جداگونه رو امتحان نکردم. به نظر من خیلی تفاوت زیاد نیست که ارزش کار دوباره رو داشته باشه.

من توی یکی از فیلما دیدم که منوی اصلی برنامه ها که توش هست 3بعدی شده بود و مثل رول حرکت میکرد مثل نکسوس...! البته diroid بود اون هم قبل از اومدن FOYO
می خواستم ببینم شما میدونی چه شکلی میشه اینطوریش کرد..!؟
والا منظورت رو دقیقا نفهمیدم اگه شد یه اسنپ شات بذار , ولی با gde حالت مکعبی پیدا میکنه . بازم نمیدونم منظور شما اینه یا نه

jaxi
24-06-2010, 11:23
حاجی منظورم اینه..!؟
که گفتی با gde درست میشه..! حالا این gde رو از کجا میشه پیداش کرد..!؟ و چه شکلی نصبش کرد..!؟

johnypersian1656
24-06-2010, 12:09
عزیز این helix launcher خودمونه که اینجا واست آپ کردم الان :

نصبش هم مثل بقیه ی برنامه ها هست, طریقه ی استفادش هم اینه که وقتی home رو بزنی یه همچین صفحه ای میاد :

که البته واسه شما همون 2تا گزینه هست (هوم معمولی گوشی و این helix. چون بقیه رو نصب نکردین ) روی هر کدوم که بزنین همون هوم میاد , اگه هم بخواین هربار سوال نکنه که اون تیک رو بزنین

vroom
24-06-2010, 12:38
سلام دوستان:20:
کسی از آخرین قیمت این گوشی خبر داره؟
ممنون:46:

johnypersian1656
24-06-2010, 12:53
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام عزیز. تهران تا 580 قیمت دارم ولی شیراز تا 550

hamed999
25-06-2010, 12:00
خداییش چنتا سوال دارم از دارندگان این گوشی که با گوشی های نکسس وان و x10 هم کار کردن؟ خواهشا بدون جانب داری بگین

تو سرعت کدوم از این سه تا بهتره ؟ تو پردازش گرافیکی بازی ها کدوم؟ و تو پخش فیلم با رزولیشن و بیت ریت بالا کدومشون موفق تره؟ و تو حساسیت تاچ کدوم حساستره/؟ خواهشا اگه جواب میدین از رو تجربه کار با این سه تا گوشی باشه نه از اطلا عات آماری تو سایت ها

و اینکه سی پی یو میلیستون رو تا چند میشه اورلاک کرد که به گوشی و خود سی پی یو هیچ آسیبی نزنه (یعنی کاملا بی خطر ) و چطوری میشه این کار رو کرد؟؟

صدای میلستون تو اسپیکر راضی کننده هست؟

fire159
25-06-2010, 15:50
سلام دوستان:20:
ممنون:46:
به به :20:. سلام دوست ژرمن . خيلي ارادت داريم . تبريك ميگم برد آلمان رو . گوش رو برا خودت ميخواي ؟
-----
راستي به جاني هم بايد تسليت بگيم بابت ايتاليا

acmilan308
25-06-2010, 18:30
راستي به جاني هم بايد تسليت بگيم بابت ايتاليا

باشه باشه ..موقع تسلیت ما هم میرسه....:31:

johnypersian1656
27-06-2010, 12:24
ورژن جدید open recovery :

Changelog:
- Seperate Menu for overclocking and various speeds (all locked at VSEL 56, the max voltage for stock)
- Fixed busybox installation bug
- Included warnings for APPS2SD
- Facebook sync fix für UK/RTEU included in build.prop
- Enhanced restore menu for all modifications
- Included nadlabaks keyboard chart change into G.O.T
- Modified G.O.T Theme (and added a special treat, the Droid X Multitouch softkeyboard) and battery load indicator for 10% increases (so you will see 100%, 90% 80%, 70% etc from mattmaso and he_stheone64 from Android-Hilfe.de

لینک دانلود :

massna
27-06-2010, 12:58
بچه ها اگر ورژن اندرويد گوشي كه مي گيرم 2 باشه براي آپگريد كردن به نسخه هاي بالاتر آيا بايد root كنم گوشيو؟واينكه كسايي كه اندرويد 2.1 دارن نسبت به 2 واقعاً عملكرد گوشي بهتر شده(مثلاً كيفيت عكس و..)؟

johnypersian1656
27-06-2010, 13:16
اگر ورژن اندرويد گوشي كه مي گيرم 2 باشه براي آپگريد كردن به نسخه هاي بالاتر آيا بايد root كنم گوشيو؟
نخیر.

سايي كه اندرويد 2.1 دارن نسبت به 2 واقعاً عملكرد گوشي بهتر شده(مثلاً كيفيت عكس و..)؟
صد و بیست درصد بله.

jaxi
27-06-2010, 13:56
عزیز این helix launcher خودمونه

آقا کلا دستت یه دنیا مرسی...!
فقط این بنده خدا بدجوری گوشیم رو کند کرده...! رامین جان هم گفتن از 1.2 استفاده کن که خوب این شکل 3بعدی رو نداره..!
لانچر سبک و سریع دیگه که این طوری باشه سراغ نداری حاجی..!؟:5:

johnypersian1656
27-06-2010, 22:26
خواهش میکنم عزیز. والا به نظر من همه ی این launcher ها توی سرعت گوشی تاثیر منفی دارن! اما چندتایی هستن اگه بخوای آپ میکنم (ضمن اینکه یه سری بدجور force close میدن ) راستی بچه ها کیبورد مولتی تاچ droidx که توی تاپیکش هست رو هم نصب کنین باحاله.

jaxi
27-06-2010, 22:59
خواهش میکنم عزیز. والا به نظر من همه ی این launcher ها توی سرعت گوشی تاثیر منفی دارن! اما چندتایی هستن اگه بخوای آپ میکنم (ضمن اینکه یه سری بدجور force close میدن ) راستی بچه ها کیبورد مولتی تاچ droidx که توی تاپیکش هست رو هم نصب کنین باحاله.

مرسی عزیز..! LuncherPro رو گرفتم همون حالت رو داره سرعتش هم خوبه..!:8:
درمورد اون کیبورد..! آره خیلی باحال بود ولی بهش عادت ندارم اشتباه تایپی زیاد دارم باهاش:27:

johnypersian1656
28-06-2010, 17:25
دوستان ورژن .38 فیرمویر هم واسه ایتالیا و اسپانیا اومد. از لحاظ آنلاک بودن یا نبودن تا حد زیادی اطمینان به آنلاک بودن هست ولی هنوز تست نکردم!!!! اگر کسی تست کرد خبر بده, لینک های دانلود به ترتیب ورژن ایتالیایی و اسپانیایی (به محض تست کردن سعی میکنم changelog رو هم بذارم ) :

هر دو فیرمویر سرویس ورژن هستن و شامل vulnerable recovery هم هستن .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed999
28-06-2010, 22:56
جواب پست 713 ما رو کسی نداد؟ چرا ؟ چرا؟

fire159
28-06-2010, 23:16
خوب اينجا چندتا از منابع معتبر جهاني رو ميزارم كه راي به برتري ميلستون يا درويد بر اكثر اسمارت فونهاي رقيب به خصوص آيفون و نكسوس هست كه فن بوي هاي برندهاي ديگه خواستن بدونن /

سايت مجله معتبر تايمز :

سايت معتبر engadget :

سايت cnet :

سايت top 10 :

و
.
.
.

ادامه دارد :46:

johnypersian1656
29-06-2010, 09:31
فیرمویر اسپانیایی رو تست کردم و آنلاک هست.

fire159
29-06-2010, 12:04
Rumor: Google Sending Froyo OTA to Motorola DROID Test Group
آندروید 2.2 برای میلستون !

We just received word that an internal testing group at Google has been receiving Android 2.2 OTA updates for the Motorola Droid 1.

acmilan308
29-06-2010, 13:45
ایتالیا رو هم من تست کردم آنلاک هست.:10:

massna
29-06-2010, 14:14
سلام لطف مي كنين يه مغازه با قيمت مناسب به من معرفي كنيد؟جايي كه قرار بود برام بياره ميگه نيست تو بازار فعلن
شماره تلفنم اگر داريد و گارانتيشو ممنون ميشم.بد رفته تو مخم جاييم گيرش نميارم اين مايلستونو

jaxi
29-06-2010, 16:16
فیرمویر اسپانیایی رو تست کردم و آنلاک هست.

ایتالیا رو هم من تست کردم آنلاک هست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستای گلم..! لطف میکنید و بگید این فریمور ها چه مزیتی به قبلی ها دارن...!
با کلی تشکرجات:11:

johnypersian1656
29-06-2010, 21:16
دوستای گلم..! لطف میکنید و بگید این فریمور ها چه مزیتی به قبلی ها دارن...!
با کلی تشکرجات:11:

As stated previously, we were unable to find any obvious differences to the SHOLS_U2_02.36.0 version. It appears this FW may include modifications to the locale that we cannot test as we are not represented in these countries and therefore cannot check these in full.
Contains the vulnerable recovery

fire159
29-06-2010, 22:07

Download:FRF84B-Released.zip

Instructions…
1. Download the FRF84B-Released.zip file to your SD card.
2. Open ROM Manager and choose “Install ROM from SD card.”
3. Navigate to the location you just downloaded the file to.
4. Tap on the file.
5. Check the box to create a backup in case something happens with the install.
6. No need to wipe data and cache if coming from another Froyo ROM.
7. Allow your phone to boot into recovery and work some magic.
8. First reboot could take a while so be patient.
9. Enjoy!
Drop your comments, questions or issues below!
We’ll have more coming as we have some time to play around with this new build.

Source: MyDroidWorld

jaxi
30-06-2010, 00:11
چرا 2 تا نکسوس داره..!؟
ضمنا آیا این بنچ مارک با overclock یا نه..!؟
آخه توی 2.1 با overclock که میله جون بالاتر بود..! ولی نکسوس با 2.2 خیلی کنده رفته بالا...!
روی Droidانتظار افزایش قدرت بیشتری رو داشتم:5:
راستی کسی خبری نداره که کی قراره واسه آقا میله بیاد...!؟

fire159
30-06-2010, 08:25
نکسوس ÷ایینی با آندروید 2.1 هست و بالایی با 2.2 . اشتباه نوشته و هر دو رو 2.2 زده .
در ضمن این تصویر اصلا " موثق و واقعیت نیست چون شادو رو هم با 2.2 ضعیفتر از نکسوس 2.2 نشون داده .
این فقط میتونه بفهمونه که با آ÷دیت به 2.2 چقدر سرعت میتونه بره بالا !
میله همه اینها رو میخوره نگران نباش jaxi :5:

Po0yAn
30-06-2010, 13:37
نکسوس ÷ایینی با آندروید 2.1 هست و بالایی با 2.2 . اشتباه نوشته و هر دو رو 2.2 زده .
در ضمن این تصویر اصلا " موثق و واقعیت نیست چون شادو رو هم با 2.2 ضعیفتر از نکسوس 2.2 نشون داده .
این فقط میتونه بفهمونه که با آ÷دیت به 2.2 چقدر سرعت میتونه بره بالا !
میله همه اینها رو میخوره نگران نباش jaxi :5:

fire جان عزیز تصویر کاملا درسته و هیچ اشتباهی در کار نیست و رکوردهای گرفته شده با برنامه ی Quadrant هست.
دوستان اگه دقت کنین می بینین که بنچمارک های با 2.1 رو بصورت " 2.2>نام گوشی " نشون داده.بخاطر همین دو تا Nexus هست که دومی با 2.1 بنچ گرفته شده.
جالبترین نکته ی این مقایسه, نتایج فوق العاده shadow با Android 2.1 هست که در واقع بهترین رکورد برای این سیستم عامله. shadow در اینجا حکم cpu ای که روی Droid X و Droid 2 نصب هست رو داره, و مشخصا گوشی بعدی من Droid 2 خواهد بود!!!

راستی در مورد مایلستون عزیز دلم بگم که این نتیجه ای که ازش می بینین بدون اورکلاک وبا سرعت 550MHz هست و مطمئن باشین که روی کلاک 1GHz با Froyo نکسوس رو قورت میده!

fire159
30-06-2010, 20:09
fire دوستان اگه دقت کنین می بینین که بنچمارک های با 2.1 رو بصورت " 2.2>نام گوشی " نشون داده.بخاطر همین دو تا Nexus هست که دومی با 2.1 بنچ گرفته شده. !

2.1 رو بصورت " 2.2> نشون داده // به اين دقت نكرده بودم ! درسته :10:
و در مورد اينكه شادو يا درويد ايكس به راحتي اين گوشي ها رو ميزنه كنار شكي ندارم . آخه يك گيگاهرتزي omap كجا و يك گيگاهرتزي اسنپ دراگون كجا :27:

Vahid579
02-07-2010, 23:56
آقا اگه گوشی رو به OS 2.1 آپدیت کنی. دیگه نیازی به روت کردن نیست ؟؟؟
یه سوال دیگه، این Os 3 اگه بیاد واسه مایلستون هم میاد ؟:31:

johnypersian1656
03-07-2010, 00:04
آقا اگه گوشی رو به OS 2.1 آپدیت کنی. دیگه نیازی به روت کردن نیست ؟؟؟چرا بازم نیازه.البته اگه چیزایی مثل فارسی ساز و app2sd و.... (کلا امکاناتی که با روت میخوای رو نیاز داشته باشی) واسه فارسی هم میتونی از فیرمویر عربی که توسط بچه های همین جا توی سایتهایی مثل موبایلستان(توسط شهاب عزیز) و آندروید . آی آر(توسط پویان و جلیل عزیز)معرفی شده استفاده کنی و دیگه روت نیاز ندارین.

یه سوال دیگه، این Os 3 اگه بیاد واسه مایلستون هم میاد ؟
اینجور که گفته شده 2.2 تا آخر این ماه میاد.واسه 3 هم اگر چیزی که گفته شده (و فعلا گفته شده در حد شایعه هست) درست باشه نه چون رم کافی رو نداره (شاید بعدا unofficial بیاد) باید دید منابع رسمی حداقل سیستم مورد نیاز رو چی اعلام میکنن.

پی نوشت: بچه ها هادی چرا بن شده؟ کسی خبر نداره؟

jaxi
03-07-2010, 11:39
اینجور که گفته شده 2.2 تا آخر این ماه میاد.

ایشالا......!:31:
بچه این یه کیبورد خیلی خیلی باحاله که می دونم همتون میشناسیدش..!
این ورژن واسه میله جون هست که مشکل رزولوشنش حل شده...!
اگه یاد بگیرین باهاش کار کنین خیلی کارتون سریع میشه :5:

acmilan308
03-07-2010, 11:42
پی نوشت: بچه ها هادی چرا بن شده؟ کسی خبر نداره؟
:18::18::18:

golikalte
04-07-2010, 15:19
سلام بچه ها من از گنبد کاووسم میخوام بیام تهران یه میل بخرم . جنس خوب تو علاالدین بیام یا بازار موبایل ایران بعدشم ورژنشو میخوام 2.2 بکنم تا سه بعدی بشه آیا همونجا واسم انجام میدن وهزینش چقد میشه که سرم کلاه نره. ایول همگیتون

johnypersian1656
04-07-2010, 16:57
سلام بچه ها من از گنبد کاووسم میخوام بیام تهران یه میل بخرم . جنس خوب تو علاالدین بیام یا بازار موبایل ایران بعدشم ورژنشو میخوام 2.2 بکنم تا سه بعدی بشه آیا همونجا واسم انجام میدن وهزینش چقد میشه که سرم کلاه نره. ایول همگیتون

سلام دوست عزیز, خوش اومدی به این فروم. فکر میکنم بازار موبایل بهتر باشه تا اونجایی که میدونم مغازه دارای علاءالدینی چطور آدمایی هستن(همه نه ). ولی بازم صبر کن بچه هایی که تهران هستن نظر بدن. در مورد 2.2 هنوز نیومده واسه مایلستون و باید صبر کنین, اگه منظورتون 2.1 هست, بیشتر موبایلی ها دیدم که دیگه با 2.1 میفروشن ولی اگه نباشه هم خیلی راحت خودت میتونی آپدیت کنی. در مورد هزینه ی آپدیت هم دست خودشونه, قیمت مشخصی نیست ولی طبعا اگه آپدیت باشه نباید پولی بگیرن بازم میگم بهتره خودتون آپدیت کنین.فدات:11:

massna
05-07-2010, 07:27
سلام من ديروز رفتم خريدم از سر شيخ هادي تا علاءالدين مغازه ها و پاساژهارو رفتم قيمت پرسيدم بازار موبايل كه نيست چون اونجا فقط گارانتي اصلي مي فروشند كه موتو گارانتي نداره بالاخره از يه مغازه اوايل ورودي علاء الدين خريدم 600 تومان 15 تومانم براي برنامه ها و فريم ور دادم البته اين مدل داكت هم روش بود و اين كمترين قيمتي بود كه گير اوردم اينم بگم ديگه همه علاء الدين رو نگشتم.قبلاً هم 560 پايتخت قيمت داشتم كه تموم كرد و ديگه نياورد اندرويدمم گفتند كه 2.1 حالا بايد دوستان لطف كنن بگن از كجا چك كنم

massna
05-07-2010, 07:44
بچه ها چندتا سوال دارم اگه جواب بدين ممنون مي شم:
1-فهميدن نسخه اندرويد و فريم وير(گوشيم فارسيو ساپرت مي كنه)
2-معمولاً گوشي ها ساخت كجان؟
3-يه مشكل كه دارم وارد هر application كه مي شم و بعد خارج مي شم باز مي مونه يعني توي ليست برنامه هاي بازم هستن هرچيم مي گردم نميدونم از كجا بايد بستش
4-نرم افزار از كجا گير بيارم و نصبشم اگر روش خاصي چيزي داره
مرسي از همه

massna
05-07-2010, 09:39
استفاده از gprs همراه اول يادم رفت!!!

jaxi
05-07-2010, 14:17
اول از همه مبارک باشه ..! ا:5:

1-فهميدن نسخه اندرويد و فريم وير(گوشيم فارسيو ساپرت مي كنه)
برای فهمیدن نسخه آندروید و فریمور باید مسیر زیر رو بری
setting-> About phone که اونجا اطلاعات گوشیت رو نوشته

معمولاً گوشي ها ساخت كجان؟
همشون ساخت چین هستن

يه مشكل كه دارم وارد هر application كه مي شم و بعد خارج مي شم باز مي مونه يعني توي ليست برنامه هاي بازم هستن هرچيم مي گردم نميدونم از كجا بايد بستش
میتونی از برنامه هایی از قبیل AdvancedTask Manager و یا ----------- استفاده کنی و برنامه های در حال اجرا رو ببندی..!

نرم افزار از كجا گير بيارم و نصبشم اگر روش خاصي چيزي داره
نرم افزار ها رو می تونی از مارکت یا سایت های مختلف بگیری...!
برای نصب برنامه ها هم که روی کامپیترت دانلود کردی می تونی دفعه اول از برنامه Quickoffice که روی گوشیت هست استفاده کنی و یک فایل منیجر خوب از قبیل Root explorer و یا Astro file manager نصب کنی و برای دفعه های بعد از اونها استفاده کنی...! که اگه توی همیت تاپیک بگردی پیدا میکنی..!

استفاده از gprs همراه اول يادم رفت!!!

اینو نمی دونم ولی هرکی اطلاع داره نسخه ایرانسل رو هم بگه :31:

massna
05-07-2010, 14:37
مرسي رفيق ممنون از راهنماييت ،اما روي جعبه گوشي من نوشته packed in india و لي توي گوشي چين احتمالاً جديداً هندم مي زنه به هر حال گرفتيم ديگه هر چه بادا باد
براي نصب نرم افزار بايد از MOTOROLA Media Link استفاده كنم يا اينكه بايد توي فولدرهاي درايو removable كه توي my computer مياد بريزمو نصب كنم؟
و يه سوال ديگه بايد براي اجراي mp4 يا .. codec نصب كنم؟چون 2 تا mp4 ريختم اجرا نكرد!!

johnypersian1656
05-07-2010, 14:51
دوست عزیز مبارک باشه. ممنون از jaxi عزیز که همه ی سوالا رو جواب دادن.

واسه سوال سوم از این برنامه استفاده کنین :

بعد از menu>add>widget بذارینش روی صفحه .حالا هربار که از برنامه ها خارج بشین روی این بزنین کل برنامه ها رو میبنده. یه چیزی که هست این فقط واسه مدیریت بهتر مصرف باتری هست وگرنه خیلی ها میگن از task manager واسه بستن برنامه ها استفاده نکنین چون بعضی از process های مورد نیاز آندروید رو هم میبنده

در مورد سوال چهارم , jaxi عزیز روشش رو گفتن میتونی از این سایت استفاده کنی :

برین به قسمت آندروید, ضمن اینکه یه نگاهی هم به این لینک و کلا این سایت بکنین , خیلی از سوالاتون جواب داده شده (پویان واست تبلیغ میکنما :31:) :

در مورد gprs والا الان گوشی دستم نیست ولی فکر میکنم این مسیر بود که باید به منو بعد settings میرفتین بعد wireless.... بعد به قسمت mobile networks بعد تیک 2g رو فعال کنین, واسه تنظیمات هم , چه ایرانسل و چه همراه اول فقط نیاز به وارد کردن نام کانکشن (مثلا irancell-gprs یا mci wap gprs و وارد کردن access point هست مثل mtnirancell یا mcinet ) دیگه تنظیمات خاصی نمیخواد,همینا رو save کنین دیگه وصل میشه.

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

اینم برنامه های root explorer , astro file manager:

johnypersian1656
05-07-2010, 14:58
براي نصب نرم افزار بايد از MOTOROLA Media Link استفاده كنم يا اينكه بايد توي فولدرهاي درايو removable كه توي my computer مياد بريزمو نصب كنم؟
همون روش دوم رو استفاده کنین, یعنی وقتی کابل usb رو وصل میکنین , گوشی رو در حالت مموری کارت قرار بدین و بعد برنامه ها رو کپی کنین داخلش و بعد گوشی رو با قرار دادن روی حالتcharge only جدا کنین و بعد از همون quick office استفاده کنین و برنامه ها رو نصب کنین.

و يه سوال ديگه بايد براي اجراي mp4 يا .. codec نصب كنم؟چون 2 تا mp4 ريختم اجرا نكرد!!
نه نیازی به نصب codec! روی گوشی نیست, فایلها رو convert کنین و بعد بریزین, میتونین از پلیرهای ویدئویی که توی این زمینه هست هم توی گوشی استفاده کنین.

massna
06-07-2010, 09:58
بچه ها واقعاً ممنون-من يه پيشنهاد دارم براي دوستاني كه فعالاً توي فروم چرا يه manual فارسي از موتو مايلستون درست نمي كنيد؟فقطكافي اين چيزايي كه مي دونيدو مرتب كنيد ...

Po0yAn
08-07-2010, 12:06
ااااا.... سلاااام!!! دیروز پریروز p30 اف بود چرا!!!!؟؟؟؟ ترسیده بودم!

بچه ها واقعاً ممنون-من يه پيشنهاد دارم براي دوستاني كه فعالاً توي فروم چرا يه manual فارسي از موتو مايلستون درست نمي كنيد؟فقطكافي اين چيزايي كه مي دونيدو مرتب كنيد ...

عزیز ایرانی هستیم دیگه! تا کسی چیزی نپرسه چیزی بروز نمی دیم!
هرچند من خودم می خواستم یه همچین کاری بکنم,یه راهنمای استفاده ی فارسی , همراه با تجربیات دوستان و خودم در مورد اینکه چطور با چند تا کار ساده می شه نواقص Mile رو به راحتی رفع کردو به بهترین نحو حتی قوی تر از گوشیهایی که دارن میان و حد اقل در حد اونا ازش استفاده کرد.
ولی واقعا وقت و کار می بره.از یه طرفم Android اینقدر روونه, که با یه eng دست و پا شکسته و کمی کنجکاوی و وقت گذاشتن توی انجمن های این ور و اونور,می تونی تا حد لزوم توش پیشرفت کنی.در نتیجه حس می کنی که به زحمتش نمی ارزه! نمی دونم دیگه, فعلا که بی خیال شدم!