مشاهده نسخه کامل
: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
با سلام
آقا از کجا میتونم نرافزارهای قابل نصب روی این گوشی رو بدست بیارم وکلا بهترین برنامه ها واسه این گوشی چیه؟
ممنون
شما کلا دو تا راه داری یا این که با گوشی به اینترنت دسترسی داشته باشی و یا بخوایی دنبال فایل های .deb نرم افزار ها بگردی.
راه دوم اصلا بدرد نمی خوره و نرم افزار های خوبی فایل deb براشون موجود نیست.
پس فقط راه اول می مونه
وقتی گوشی به نت وصل شد می تونی به قسمت APP manager بری و از قسمت دانلود نرم افزار هایی که تو مخازن موجوده رو دانلود کنی.
و یا با خود گوشی به سایت maemo.org مراجعه کنی اون لیست جالبی از نرم افزار ها موجوده که همون جا می تونی نصب کنی.
اگه با کامپیوتر به اون سایت مراجعه کنی نرم افزار ها رو به صورت فایل .install می تونی دانلود کنی. این فایل رو به گوشی انتقال می دی و گوشی هم باید به نت وصل باشه اون فایل رو اجرا می کنی نرم افزار و پیش نیاز های احتمالیش دانلود و نصب می شن. (فایل .install فقط یه آدرس تو خودش داره برای دانلود نرم افزار اصلی)
موفق باشی
scott_tomes
01-09-2010, 21:07
بچه ها میدونستید موقعی که شارژتون تموم شد میتونید بزارید توی افتات تا انداه قابل استفاده براتون شارژش میکنه :31: برنامشو من دیروز گرفتم خیلی باحاله :27:
aydin_eb7777
01-09-2010, 22:16
بچه ها میدونستید موقعی که شارژتون تموم شد میتونید بزارید توی افتات تا انداه قابل استفاده براتون شارژش میکنه :31: برنامشو من دیروز گرفتم خیلی باحاله :27:
چه ربطی داره! سیستمی که شما می گی سخت افزاریه و نیاز به سخت افزار خودش را داره و ما در عامیانه بهش می گیم باتر خورشیدی اما دیودهای خاصی هستند که کاملا مستح هستند و به صورت 4 تایی کنار هم قرار می گیرن و اکثرا به رنگ بنفش تولید می شن و روی سطح رویی وسیله قرار می گیرن حالا آیا شما همچین چیزی را روی N900 دیدی؟
alenkita
02-09-2010, 15:42
دوستان کسی gps گوشی رو راه انداخته؟
اگه آره ،چطور؟
قابل توجه دوستان ان نهصدی :
[ S60v3 & S60v5 & Maemo 5 ] آموزش اشتراک ( Share ) اینترنت از طریق Bluetooth ، WiFi و کابل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی gps گوشی رو راه انداخته؟
اگه آره ،چطور؟
سلام.
شما هم می تونی از Ovi Maps خود گوشی استفاده کنی .. هم برنامه GPXView رو از مخازن دانلود کنی.
برنامه توپیه .. مثل گوگل مپه .. کل دنیا رو داره ولی باید وصل بشی به اینترنت تا نقشه ها رو دانلود کنه.
یه بار که دانلود کنی دیگه نیاز به نت نداره و با جی پی اس موقعیتت رو نشون میده.
scott_tomes
02-09-2010, 20:39
امروز یه چیز عجیب تجریه کردم بعد از این همه فایلهای تصویری که n900میخونه امروز rmvb رو تست کردم اینم رو هم به راحتی میخونه ! :)) خیلی عجیبه روی کامپیوتر خونه همین فایلو میزارم صدا دارم ولی تصویر نداره روی گوشی همه چیز اوکیه :))) کسایی که با زیرنویس مشکل دارن من الان تمام زیرنویس های فیلها رو دارم البته الان بیشتر فیلم ها زیرنویسش فرمتش srt هست و گوشی خرچنگ قورباقه نشون میده شما میتونید srt رو یه sub تبدیل کنید هر زیرنویس که میخوان توی یک دقیقه .
اینم لینک این برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید البته من تنظیمات کلی رو بگم تا به مشکل نخورید اول زیرنویس رو به صورت دراکن دراپ میکشین روی مربع پایین برنامه که شماره داره تا زیرنویستون بیاد روش و بعد وارد (formating) و بعد change font و به صورت arial و اندازشم 36 کنید اگرم بخواید رنگ زیرنویس رو تقییر بدید سمت راست برنامه قسمت text مربع اول که سفید این رنگ نوشته های زیرنویس رو تقییر میده بهترین رنگ زده . و در اخر هم به قسمت file (بالای برنامه) برید و گزینه ی save vobsub as رو بزنید و هر جایی که دلتون میخواد سیو کنید بعد از یه لود کوتاه یه پنجره ای باز میشه به اسم choose stream که ازتون زبون زیرنویس میخواد اخرین گزینه fr persian رو بزنید و الان شما یه زینویس sub دارید
نکته = حتما زیرنویس باید هم اسم فایل تصویری باشه تا زیرنویس بخونه 2_ حتما باید در همون پوشه ای باشه که فیلم هست .
برای دیدن تمامی فرمت های تصویری برنامه mplayer رو از داخل مخازن دانلود کنید و بعد برنامه sib رو بهترین برنامه پلیر هست زیرنویس هم به راحتی توش بالا میاد البته توی همون قسمت مولتی میدیا مخازن اونایی که برنامه subtitles رو دانلود نکردن دانش کنن و وارد برنامه که داخل سیتینگ هست بشن تیک اول رو بزن و در قسمت encding هم زبون فارسی (persian) رو انتخاب کنن .
حالا گوشیتون امادست تا تمام فرمت های تصویری رو به همراه زیرنوی بهتون نشون بده .
موفق باشید
Flv رو هم بهش اضافه کنید :31:
faridmousavi
03-09-2010, 11:23
سلام
وقتی خواستم آپدیت کنم
فایل اول رو دان کرد ولی دومی رو نکرد
کدوم ورژنflasherباید نصب کنم
سلام
وقتی خواستم آپدیت کنم
فایل اول رو دان کرد ولی دومی رو نکرد
کدوم ورژنflasherباید نصب کنم
جوابتون رو تو تاپیک آموزش دادم:46:
yac1man1
04-09-2010, 15:08
سلام /من گوشیم n900 کسی بلد بگه که واسه ارسال موزیک و ضبط صدا چیکار کنم ؟ نرم افزار هارو از کجا پیدا کنم؟
این قیضه نصب اندروید روی n900 صحت داره.اگه کسی اطلاع داره خواهشنا یه منبع بزاره.البته شنیدم باگ هایی هم داره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
faridmousavi
05-09-2010, 10:56
کسی (تصویر زمینه):11:WALLPAPERمخصوص ان داره بذاره لطفا
کسی (تصویر زمینه):11:WALLPAPERمخصوص ان داره بذاره لطفا
برو اینجا هرجور بخوای میتونی پیدا کنی:
arian_mj
05-09-2010, 16:57
سلام
کیفیت عکسبرداری گوشی چطوره؟
سلام
من تازه واردم :D
یه سوال دارم
مگه نمیشه هر صفحه رو یه بکگراند گذاشت؟
اگه میشه چه لزومی داره که هین عکسا رو سری ای دانلود کرد؟
خوب یکی یکی سیو میکنیم و به ترتیب میذاریم رو هر صفحه دیگه
پشت سر هم میشن دیگه دنگ و فنگ هم ندارن!
و یه چیز دیگه
مک رو این گوشی چطوره؟
میدونم نامربوطه اما یه سوال دیگه
بد جوری بین این گوشی و x10 موندم
از یه طرف x10 با اندروید(که 2.1 هم براش اومد و مالتی تاچ شد) وصفحه خازنیو بزرگش و دوربین 8
از یه طرف n900با مشخصات خودش
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممککککککک
مسیجینگش حالت conversation داره؟ مثل se که مثلا برای یه کانتکت تمام اس ام اسایی که من فرستادم و اون فرستاده رو تو یه صفحه یجا نشون بده؟
faridmousavi
06-09-2010, 11:02
سلام
لطفا :2:یکی بگه بازی angry bird روچه طوری نصب کنم
یکی نیست یه کمکی بکنه به ما؟
faridmousavi
06-09-2010, 18:28
سلام
یکی لیست برنامه های مهمی که باید دان کنیم بذاره لطفا
من آپدیت کردم دیگه بلوتوث هنذفری رو نشناخت چیکار کنم:41:
سلام
من تازه واردم :D
یه سوال دارم
مگه نمیشه هر صفحه رو یه بکگراند گذاشت؟
اگه میشه چه لزومی داره که هین عکسا رو سری ای دانلود کرد؟
خوب یکی یکی سیو میکنیم و به ترتیب میذاریم رو هر صفحه دیگه
پشت سر هم میشن دیگه دنگ و فنگ هم ندارن!
توروخدا جواب مارو هم بدید
scott_tomes
06-09-2010, 22:18
کاری ار : اره مسجاش همینجوری هست که ریلی برای هر شخص پایین میره عین یاهو مسنجر.
فرید: امشب از تمام برنامه ها عکس میگیرم برات میزارم .
arian_mj
07-09-2010, 10:01
اگه زمین بخوره سالم بلند میشه!!!!!!!!!!!!!!!
faridmousavi
07-09-2010, 11:24
اگه زمین بخوره سالم بلند میشه!!!!!!!!!!!!!!!
اگه منظورت گوشی مال من بدون اینکه زمین بخوره ویبرش کار نمی کرد یکمی تکون دادم و بهش ضربه زدم کار کرد
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
کسی تالار گفتمان انگلیسی درباره یn900میشناسه
:5:
yac1man1
07-09-2010, 11:59
دوستان من می خوام نرم افزار ضبط صدا و ارسال موزیک با بلوتوث نوکیا n900 رو دانلود کنم. لطفا لینک دانلودشو برام بذارید. خیلیییییییی احتیاج دارم
soosan khanoom
07-09-2010, 14:05
سلام به همکی
angry bird رو اصلن تو ایران نمیشه نصب کرد چون از طرف ovi پشتیبانی میشه! و اون هم ما رو تحریم کرده.
ضمنا اگه برنامه نویسیتون خوبه و می خواید یه گوشی دهن پر کن داشته باشین فقط همین گوشی رو بگیرین. من خودم گوشی بازم و خیلی راحت میتونم بگم ۵ برابر ایفون کارایی داره. البته iphone mac os. منظورم بود که حتی مولتی تسکینگ نمیشه.
این گوشی قوی ترین بروزر فایر فاکس روشه که یعنی دنیای اینترنت به راحتی در دست شماست
این گوشی حتی یک دیکشنری از گوگل داره که شما هر مطلبی (هر چقدر که باشه) رو از هر جای گوشی که خواستید به هر زبان زنده ای که بخواید تبدیل میکنه.:31:
سونی را با نوکیا اصلا قاطی نکنین چون به شدت با هم از نظر کارایی فرق دارن .
دوربین های نوکیا واقعا بالا ترین رزولیشن ها رو خلق میکنن و از این نظر هیچ برندی مخصوصا سامسونگ باهاش قابل قیاس نیست.
برای مثال یه عکس از pixon 12 را با n86یا n8 مقایسه کنید که فرق رو احساس میکنید. البته اگه بخوام تملق کنم باید بگم که من دوربین ان ۹۰۰ رو با کنون اس ۵۶۰ مقایسه میکنم نه کمتر.
این گوشی از نظر کلاس کاری و منو بندی و ویدجت ها حرف اول رو بین بقیه گوشی ها با سیستم عامل های ضعیفشون میزنه.
پردازشگرش هم که همتون میدونید بر پایه Cortex a8 هست که الان گوشی های خوب همه باهاش هستند. پردازنده hd2 و اکثر اندرویدی ها هم واقعا بده . فقط کافیه چند تا برنامه کار بردی توشون بریزی با یه ویروس اونوقت تا فرمت نکنی گوشیتو بالا نمیاد. با همه اینها واسه ان ۹۰۰ برنامه های اور کلاکینگ هم اومده که دیگه هیچوقت چیزی به اسم کند شدن گوشی رو حس نمیکنید.
سیستم عامل اندروید رو هم مثل ویندوز روش ریختن و خوب هم اجرا کرده فقط نمیدونم چرا هنوز تو ایران کسی رو واسه این کار ندیدم.
مک رو اصلا روش نریزید چون فقط beta رو ساپورت میکنه که کاملا بی ارزش هست.
من برای مقایسه با این گوشی چیزی رو نمیبینم چون دارای سیستم عامل خواصی هست که با همه متفاوته.
یه اعطراف هم میکنم که بعد از این گوشی فقط galaxy s i900 & ipad wifi رو قبول دارم.چ
علت افت شذید قیمت این گوشی تو ایران هم اومدن مارک های مجار و چین هست که دارای رنگ بندی ۶۵ کیلو هستند که افتضاح هست.
پس قدیمی کار های ان۹۰۰ غصه پایین اومدن قیمت رو نخورن.:46:
)-($@at
09359841959 for more information!
excessive
07-09-2010, 19:52
سلام به دوستان عزیز.
من نرم فزار Documents to go premium edition رو برا این گوشی N900 میخواستم. البته خودم این گوشی رو ندارم واسه یکی از دوستام میخواستم.
ممنون.
الان n900 کره نو پیدا میشه؟
یعنی کره ایش 65000 نیست؟ :o
soosan khanoom
08-09-2010, 01:17
نه دیکه اصل کره کارش درسته
ضمنا با تشکر از mazi-z بابت اطلاغ اینکه فایل های دول مورد دارن! باید بکم که سغی کنید از sudo gainroot زیاد برای ریبوت محصوصا بغد از نصب نرم افزار استفادخ نکنید! من خودم ۲ بار کوشیم رو برای همین موضوغ فلش کردم که ۸۰ برام آب خورد!
فلش شما چقدر براتون آب خورد؟
soosan khanoom
08-09-2010, 01:26
ضمنا با تشکر از mazi-z بابت اطلاغ اینکه فایل های دول مورد دارن! باید بکم که سغی کنید از sudo gainroot زیاد برای ریبوت محصوصا بغد از نصب نرم افزار استفادخ نکنید! من خودم ۲ بار کوشیم رو برای همین موضوغ فلش کردم که ۸۰ برام آب خورد!
فلش شما چقدر براتون آب خورد؟
اصل کره واقعآ 16م رنگه؟ :18:
الان آکبند کره ای پیدا میشه؟
انگار تاپیک خیلی خلوت شده.چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استادان گرامی نیستند؟
mr_khodaei2008
08-09-2010, 16:55
دوستان چطوري زبان نوشتاري گوشي را بايد تغير داد البته منظورم تو قسمت مسيج نوشتنه در واقع كليد ميانبرش چيه؟ و يه سوال ديگه : تو قسمت phone گوشي كه ليست تماسها هست چطوري ميشه بفهمي كه مدت زمان مكالمه با شماره هايي كه تماس برقرار شده چقدر بوده من كه هر كاري كردم نشون نداد تو سيستم سمبين يه قسمت داره به نام logo كه ليست تمامي تماسهاو اس ام اس هايي كه تو يك ماه گذشته به گوشي بوده را نشون ميده ايا اين گوشي اين قسمتم داره؟
arian_mj
09-09-2010, 12:03
فارسی میشه؟
آقا بدجوری ملت دارن صفحه این گوشیو میکوبن
یکی ازش تعریف کنه ما یه ذره خوشحال شیم
فارسی میشه؟
بله
شما نرم افزار ukeybord رو که توی مخازن موجود هست.دانلود کن ونصب.
mr_khodaei2008
09-09-2010, 16:39
دوستان چطوري زبان نوشتاري گوشي را بايد تغير داد البته منظورم تو قسمت مسيج نوشتنه در واقع كليد ميانبرش چيه؟ و يه سوال ديگه : تو قسمت phone گوشي كه ليست تماسها هست چطوري ميشه بفهمي كه مدت زمان مكالمه با شماره هايي كه تماس برقرار شده چقدر بوده من كه هر كاري كردم نشون نداد تو سيستم سمبين يه قسمت داره به نام logo كه ليست تمامي تماسهاو اس ام اس هايي كه تو يك ماه گذشته به گوشي بوده را نشون ميده ايا اين گوشي اين قسمتم داره؟
كسي نيست يه جوابي به من بده؟
aydin_eb7777
09-09-2010, 17:30
یک پست بالاتر از پست خودت رو ببین گفته چی را دانلود و نصب کنی
سلام
دوستان من چندتا شرتکات و چندتا بک مارک گذاشتم روی صفحه مو بایلم اما لمس که می کنم نمی یاد؟!؟!؟!؟
چرا؟!؟!؟!؟
در ضمن زمانی که اس ام اس میاد هم هیچ اتفاقی نمیفته نه چرغ نه آلارم خواصی
dc-master
10-09-2010, 01:29
سلام
من دنبال فیلتر شکن برای این گوشی هستم
البته برنامه OpenVPN خودش را نصب کردم ولی نتوانستم روش مشخصات V P N که روی کامپیوتر داشتم را وارد کنم
اکانت های پیش فرض خودش هم که user / password میخواهد که من پیدا نکردم
اگر کسی بلده ممنون مبشم از راهنمائی
Scud_MD2
10-09-2010, 03:10
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم:
1.می خواستم بدونم اونایی که این گوشی رو دارن واقعا ازش راضی هستند؟
2.این گوشی جاوا رو پشتیبانی می کنه یا نه؟
dc-master
10-09-2010, 17:47
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم:
1.می خواستم بدونم اونایی که این گوشی رو دارن واقعا ازش راضی هستند؟
2.این گوشی جاوا رو پشتیبانی می کنه یا نه؟
بستگي داره براي چه كاري بخواهي و چه استفاده اي داشته باشي
من كه تقريبا 6 ماه است خريدم و در كل راضي هستم ازش
براي كارهاي اينترنت عالي است - تقريبا براي همه كارهاي معمول نرم افزارش را خود نوكيا فراهم كرده است
معايب :
- Nokia Map روي گوشي هاي سيمبيان از لحاظ امكانات و راحتي استفاده، بهتر است
- برنامه هاي جاوا را اجرا نمي كند مثل برنامه هاي موبايل بانكي كه بانكهاي ايراني نوشته اند - البته با سايتهاي كه جاوا دارند مشكلي ندارد ( تا آنجايي كه من باهاش كار كردم )
- SMS ها را نمي توان با كامپيوتر Sync كرد
- Backup هاي قبلي ( گوشي هاي نوكيا قبلي ) را نمي توان به اين انتقال داد
- به نسبت به خاطر صفحه بزرگش زود باطري اش تمام مي شود ( براي كارهاي اينترنتي )
mr_khodaei2008
11-09-2010, 16:47
یک پست بالاتر از پست خودت رو ببین گفته چی را دانلود و نصب کنی
دوست عزيز جواب سوال من تو اون پست نيست شما سوال منو درست بخون ميفهمي تازه 2 قسمت هم هست
1-دوستان چطوري زبان نوشتاري گوشي را بايد تغير داد البته منظورم تو قسمت مسيج نوشتنه در واقع كليد ميانبرش چيه؟ گوشيم فارسي داره ولي وقتي ميرم مسيج بنويسم و كيبور د بازه انگليسي مينويسه نميدونم بايد چطوري با كيبورد فارسي بنويسم تو تنظيمات هم كه چيزي نيست . كليد ميانبر تغيير زبان اين گوشي چيه ؟
2- تو قسمت phone گوشي كه ليست تماسها هست چطوري ميشه بفهمي كه مدت زمان مكالمه با شماره هايي كه تماس برقرار شده چقدر بوده من كه هر كاري كردم نشون نداد تو سيستم سمبين يه قسمت داره به نام logo كه ليست تمامي تماسهاو اس ام اس هايي كه تو يك ماه گذشته به گوشي بوده را نشون ميده ايا اين گوشي اين قسمتم داره؟
faridmousavi
12-09-2010, 18:12
برای فیلتر شکن برنامهtor رو نصب کنید
faridmousavi
12-09-2010, 18:21
خوب اولunkey board نصب میکنی در حالی که میخوای فارسی بنویسی کیبورد خود گوشی رو میبندی بعد اونجایی که می خوای بنویسی رو میزنی البته باید برنامه tahi fonts رو هم نصب کنی بعد تنظیمات گو شی رو هم درست کنی
برای آرشیو مکالمات برنامه مخصوص داره(خیلی به درد بخوره)اسمش رو نمید.نم ولی توappmanagerهست
:46:
faridmousavi
12-09-2010, 18:35
یکی برنامه های مهم n900رو معرفی کنه لطفا
حداقل اونایی رو که تجربه کردین
please
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
spo white
fm radio
km player
راستی بعد از آپدیتkm playerمن پاک شد تو appmanagerهم نبود کدک کوشی هم نبود
arash1984
12-09-2010, 19:39
تجربیات من
n900 خودم رو آذر ماه 88 خریدم ، کلی باهاش حال کردم و تمام زیرو بم اون رو در آوردم.
این گوشی برای هر کاری بدردم خورد ، از شتاب سنجش تو دویدن و کوه یا مپ تو مسافتهایی که طی میکردم ...تا نت برداری تو جلسه و امکانات مولتی مدیا که همه جا بدردم خورد و فقط از فیس بوک نتونستم استفاده کنم که میدونید چرا!!!
تا اینکه یه روزی که حدود 3 ماه پیش میشه تو در حالی که تمریناتم رو رو دوچرخه داشتم انجام می دادم که یهو بارونی گرفت که تا بحال اونطوری نبودم و وقتی که رسیدم به خونه گوشی که همچنان زیر اون بارون داشت آهنگ هارو پلی میکرد ، دیدم که از نصف بیشتر زیر lcd آب گرفته و سریع باطری رو خارج کردم تا بعد از 5 روز که از لای سیلیکاژن (رطوبت گیر) درآوردم گوشی چند بار اول داغ بود که فهمیدم هنوز یه رطوبطی توش هست .
بعداز چند روز درست شد و مشکل من با GPS و WIFI شروع شد .
تا دو ماه پیش تمام سعی من از فلش و آپدیت و کامند و گشتن تو کل سایتهای اینترنتی برای درست کردن GPS افاغه نکرد که از یک ماه پیش WIFI اون هم قطع شد و کلی دردسر که نتیجه ایی نداد
تو بعضی کامندها از مصرف زیادی یا داغ کردن باطری میگفتن که چند نفر هم گفتن ایرادش از وایرلس و غیره نیست و یکی گفته بود که بعد از یه مدت باطری کارکردش بهتره میشه !!!! همه میدونن که باطری لیتیوم نیاز به شارژ اولیه و از این حرفها نداره که بعدا بخواد باطری بهتر کار کنه.
و اینکه اگر بعد از کار با وایرلس و کارای مشابه دیدین که باطری خوری داره گوشی بدونید که Task یا اون برنامه موردنظر همچنان در حال کار هست و تو پروسس ها درحال استفاده از شارژ باطری .
در مورد مشکل خودم آخر کار به این نتیجه رسیدم که گوشیم رو بفرستم به گارانتی ، خودم جرات باز کردنش رو ندارم ، احتمال داره همچنان گوشیم رطوبت داشته بشه؟؟؟
همین:31:
dc-master
13-09-2010, 00:36
برای فیلتر شکن برنامهtor رو نصب کنید
1- ميشه يكم بيشتر توضيح بديد
2- چيزي كه من پيدا كردم در برنامه هاي خود گوشي "Tor Status Area Applet" بود ولي توضيخاتش ربطي به V P N نداشت تا آنجائي كه من فهميدم
faridmousavi
13-09-2010, 14:43
ببخشید من رحد نمیدونم چیه
ولی"Tor Status Area Applet
یه فیلتر شکن خوب وراحت کم حجم هست
faridmousavi
13-09-2010, 14:50
یه سوپرایز بزرگ برایN900
نصب دو سیستم عامل رو N900 یعنی میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
faridmousavi
13-09-2010, 14:56
من تو تالار گفتمانی خوندم که میشه آندروید و میمو همزمان تو ان 900 نصب کرد
arash1984
13-09-2010, 16:57
عزیزم این پروژ انجام شده
داکیومنت و توضیحات کامل توسایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nitdroid .com برای نصب اندروید روی n900 هست.
faridmousavi
14-09-2010, 17:32
منظورم اینه که دو تا سیستم عامل باهم میشه
faridmousavi
15-09-2010, 08:33
کمک کمکhelp me please
صفحه گو شی بالا نمی یاد صفحه هیچچیز نشون ننمیده
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
امروز ساعت 9:00زنگ زد کار میکرد ولی از ساعت 9:30lcdبه هیچ وجه کار نمیکنه
faridmousavi
15-09-2010, 13:22
:42::42::42:
dc-master
15-09-2010, 16:53
ببخشید من رحد نمیدونم چیه
ولی"Tor Status Area Applet
یه فیلتر شکن خوب وراحت کم حجم هست
برنامه را نصب كردم - مرسي
براي موضوع فيل تر كار كرد ولي براي مواردي مثل Skype و يا وصل شدن به سرور هاي صوتي كار نكرد
به هر حال از راهنمائي شما ممنون
اگر كسي از دوستان اطلاعاتي در مورد چگونگي كار كردن V P N با اين گوشي دارد ، لطفا راهنمائي كند
soosan khanoom
15-09-2010, 19:42
سلام آقایون
فرید جان این کوشی همینجوریه برای من هم ۲ بار بوت نمیشد
فلش کن ایشاللاه درست میشه
بچه ها کسی با subtitles support کار کرده؟
بلدین که چجوری باید فعالش کرد؟
scott_tomes
16-09-2010, 06:13
جواب توی این پست داده شده .
faridmousavi
16-09-2010, 16:50
همه چیز کار میکنه
وقتی با تی وی کابل میزنم صفحه تو تلوزیون میاد ولی صفحه گوشی کار نمی کنه
:41:
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
در ضمن فلش هم کردم
همه چیز کار میکنه
وقتی با تی وی کابل میزنم صفحه تو تلوزیون میاد ولی صفحه گوشی کار نمی کنه
:41:
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
در ضمن فلش هم کردم
سلام دوست عزیز
دو تا مورد هست اول اینکه قبل از این مشکل از کابل TV استفاده کردی یا نه؟ وقتی مشکل ایجاد شد از کابل TV استفاده کردی؟
مورد دوم باید فلش وانیلا بزنی نه معمولی
arian_mj
16-09-2010, 20:55
چطوری با بلوتوث گوشی آهنگ می فرستن؟
چطوری با بلوتوث گوشی آهنگ می فرستن؟
سلام دوست عزیز
شما اگه با این روش:
گوشیت رو آپ دیت کنی هم این مشکل حل می شه هم کلا همه چی بهتر می شه!
arian_mj
17-09-2010, 10:05
سلام دوست عزیز
شما اگه با این روش:
گوشیت رو آپ دیت کنی هم این مشکل حل می شه هم کلا همه چی بهتر می شه!
سلام
دیشب آپدیتش کردم ولی باز هم نمی دونم باید برای فرستادن آهنگ چی کار کرد
لطفا دقیق توضیح بدین:11:
سلام
دیشب آپدیتش کردم ولی باز هم نمی دونم باید برای فرستادن آهنگ چی کار کرد
لطفا دقیق توضیح بدین:11:
سلام.
از داخل فایل منجر انگشتتو رو آهنگی که می خوای بفرستی نگه دار و share رو بزن بعد بلوتوث رو انتخاب کن.
faridmousavi
17-09-2010, 12:14
کلا همه چیز کار میکنه جز صفحهوقتی تی وی کابل رو وصل میکنم تصویر تو تلوزیون میاد ولی تو گوشی نه فک کنم مشکل سخت افزاری باشه به یکی گفتم گفت یا فلت خراب شده یا lcdبه نظر شما واسه تعمیر بفرستم تهران یا تو شهر خودم بدم (اردبیل) هر جور فلشی هم کردم
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
بله قبل این مشکل استفاده کردم تصویر هم تو tvهم تو گوشی میومد
والا داداش چن روز بعد اون جران اپدیت tor اومد تونستم استفاده کنم
و چون این برنامه رو تو یه بلاگ دیگه دیدم جایزرو انجا دادم
سلام.
برنامه Tor Status Area Applet رو از مخازن دانلود کن.به این پست مراجعه کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد شارژو پ.خ کن برام:31:
بچه ها کسی photoshop یا یه برنامه ادیتور خوب برای این گوشی سراق داره؟
sahelsadaf
19-09-2010, 02:50
سلام دوستان
من حدود 6&5 ماه که گوشی n900گرفتم تا اونجایی که از سیم کارت ایرانسل برای دانلود استفاده کردم که جدیدا هر برناهه ی میخوام دانلود کنم این ارور میده
not enough memory in target location[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم اکنون محتاج یاری سبزتان هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
faridmousavi
19-09-2010, 11:31
این برنا مه خیلی فوق العاده است برای ادیتور
my paint
غضنفر خوابیده بوده ، میان بیدارش کنن
میبینن پین کد میخواد !
ه روز یه پسره به یه دختره میگه با من ازدواج میکنی ؟
دختره میگه نه !
و پسر یک عمر به خوبی و خوشی زندگی کرد !
.
.
فاجعهdisaster از این بزرگتر :گوشیم خراب شده:18::19:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
سلام دوستان
من حدود 6&5 ماه که گوشی n900گرفتم تا اونجایی که از سیم کارت ایرانسل برای دانلود استفاده کردم که جدیدا هر برناهه ی میخوام دانلود کنم این ارور میده
not enough memory in target location[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم اکنون محتاج یاری سبزتان هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای فتنه گر سبز
شارژت تموم نشده؟:31:
یه دفعه ریبوت کن شاید حل شد یه دفعه هم سیمکارتت رو در بیار بعد بذار سر جاش
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
شاید هم بیش از 2گیگ بر نامه دان کردی
faridmousavi
19-09-2010, 11:40
فرم برای n900اومده؟
sadeghpa80
19-09-2010, 12:20
سلام
من امروز یا فردا می خوام برم یه N900 بگیرم .
1.الان قیمتش چنده ؟؟؟
2. الان این گوشی کجاییه ؟؟ کره؟ چین ؟ مجار ؟
3. خداییش چطوره ؟؟
4.فکر میکنید با این پول یعنی حد.د 500 تومن این خوبه یا چیز دیگه بگیرم ؟
Arashmartini
20-09-2010, 00:25
سلام
من امروز یا فردا می خوام برم یه N900 بگیرم .
1.الان قیمتش چنده ؟؟؟
2. الان این گوشی کجاییه ؟؟ کره؟ چین ؟ مجار ؟
3. خداییش چطوره ؟؟
4.فکر میکنید با این پول یعنی حد.د 500 تومن این خوبه یا چیز دیگه بگیرم ؟
468000 تومان
بدون گارانتی
گوشی کار چینه تحت لیسانس نوکیا
خدائیش بی نظیره همچیش یه طرف سیستم عاملش یه طرف من 8 ماه این گوشیو دارم خیلی راضیم
بهترین گوشی نوکیا فعلا همینه مگه صبر کنی e7 یا n8 وارد بازار بشه
Sony Ericsson XPERIA X10
550000 تومان
دوستان چند تا سوال داشتم این اپدیت جدید یعنی RX-51_2009SE_2.2009.51-1_PR_COMBINED_MR0_ARM
هست؟ یا جدید تر هم اومده؟
من نمیتونم اینو نصب کنم وایرلسم هم فعلا در دسترس نیست
فایل رو روی هارد دارم راهی میخوام که اپدیت کنم گوشیو؟
هنوز اپدیتی نیومده برای رابط کاربری عمودی؟
برای امنیت گوشی از لحاظ ویروس و بد افزار لازمه برنامه ای نصب کنم؟
sadeghpa80
20-09-2010, 09:45
[QUOTE=Arashmartini;5431164]468000 تومان
بدون گارانتی
گوشی کار چینه تحت لیسانس نوکیا
خدائیش بی نظیره همچیش یه طرف سیستم عاملش یه طرف من 8 ماه این گوشیو دارم خیلی راضیم
بهترین گوشی نوکیا فعلا همینه مگه صبر کنی e7 یا n8 وارد بازار بشه
Sony Ericsson XPERIA X10
550000 تومان
ممنون
الان یه سوال دارم
شما که 8 ماهه این گوشی رو دارین مال شما کره ایه اما الان چینیه آیا فرقی بین اینا هست ؟؟؟
چون یکی میگفت مال منم چینی بود ولی آپیدیت نتونستم کنم ارور میداد یا نمی دونم عکس میگرفت save نمی شد و از این چرت و پرتا . نظر شما چیه ؟؟؟
خط آخر یعنی ارزش داره X10 بگیرم ؟؟؟
sadeghpa80
20-09-2010, 15:29
حالا یه سوال دیگه
از آنجایی که یه سری آدم از خدا بی خبر N900 چینی رو با عوض کردن لبیل به کره ای تبدیل می کنن . اگه من کره ای پیدا کردم از کجا بدونم کره ایه یا چینیه ؟؟؟
آیا راهی برای تشخیصش هست ؟؟؟
Arashmartini
20-09-2010, 19:03
حالا یه سوال دیگه
از آنجایی که یه سری آدم از خدا بی خبر N900 چینی رو با عوض کردن لبیل به کره ای تبدیل می کنن . اگه من کره ای پیدا کردم از کجا بدونم کره ایه یا چینیه ؟؟؟
آیا راهی برای تشخیصش هست ؟؟؟
دوست عزیز این گوشی اصلا کره ای نداره من هم نگفتم گوشیم کره ایه
این گوشی از روز اول چینی وارد شد و جواب سوال دومتون اینه که اگر دیدی نوکیا n900 رو با لیبل کره میفروشن شک نکن که اون گوشی موجودیت خارجی نداره n900 فقط و فقط و فقط چینی اصله و بس و واقعآ هم از هر لحاظ که فکر کنی خوب کار شده متاسفانه این ذهنیت غلط ایجاد شده که هر جنس چینی تقلبیه اما نوکیا بعضی از محصولاتش رو به علت ارزون بودن کارگر در چین تولید میکنه مانند خیلی از شرکتهای ابر قدرت تجاری دنیا
در پایاین هم بگم اگر بین ایکس بریا و نوکیا دودل هستی تصمیم با خودته باید ببینی چی از گوشیت میخوای عکسبرداری خوب یا سیستم قوی
شما اگر n900 بگیری نمیتونی رو دوربین5 مگاپیکسلیش زیاد حساب کنی اما یه لپ تاپ داری با یه سیستم عامل منبع باز لینوکسی اینو باور کن که در حد یک لپ تاپه
sadeghpa80
20-09-2010, 20:55
این گوشی از روز اول چینی وارد شد و جواب سوال دومتون اینه که اگر دیدی نوکیا n900 رو با لیبل کره میفروشن شک نکن که اون گوشی موجودیت خارجی نداره n900 فقط و فقط و فقط چینی اصله و بس و واقعآ هم از هر لحاظ که فکر کنی خوب کار شده متاسفانه این ذهنیت غلط ایجاد شده که هر جنس چینی تقلبیه اما نوکیا بعضی از محصولاتش رو به علت ارزون بودن کارگر در چین تولید میکنه مانند خیلی از شرکتهای ابر قدرت تجاری دنیا
در پایاین هم بگم اگر بین ایکس بریا و نوکیا دودل هستی تصمیم با خودته باید ببینی چی از گوشیت میخوای عکسبرداری خوب یا سیستم قوی
شما اگر n900 بگیری نمیتونی رو دوربین5 مگاپیکسلیش زیاد حساب کنی اما یه لپ تاپ داری با یه سیستم عامل منبع باز لینوکسی اینو باور کن که در حد یک لپ تاپه
والا نمی دونم چی بگم
من از هر 10 نا N900 که دیدم 9 تاش کره ای بوده ویکیش چینی یعنی همه اون 9 تا تقلبیه اون چینیه درسته ؟؟؟:18:
چی بگم حالا اگه من خواستم بخرم بگم کره ای نمی خوام دنبا چینی بگردم ؟؟؟
حالا اگه کل بازار کره ای بود چی ؟؟؟ نگیرم ؟؟؟
sadeghpa80
20-09-2010, 21:34
دوست عزیز میشه اول پست های 406 و 407 و بعد هم پست های 1277 و 1279 و 1280 رو بخونی
این پستها گفته های شما رو نفی می کنن میگن که اطلش کره ایه نه چینی !!!
sadeghpa80
21-09-2010, 07:28
یه نگاه هم به این سایت بنداز
Arashmartini
21-09-2010, 17:40
من معذرت میخوام حق با شماست تو این مورد اشتباه کردم به خاطر یه مشغله فکری زمانی که داشتم پست میزدم بوده که این با یک گوشی دیگه اشتباه گرفتم
جنس اصل کره ای بدون شک حق با شماست
یه سوال فنی :31:
روی صفحات اصلی میشه برای هرکدوم یه والپیپر گذاشت؟
Arashmartini
22-09-2010, 06:31
والپیپر میشه گذاشت اما تم نمیشه
sadeghpa80
22-09-2010, 08:51
من معذرت میخوام حق با شماست تو این مورد اشتباه کردم به خاطر یه مشغله فکری زمانی که داشتم پست میزدم بوده که این با یک گوشی دیگه اشتباه گرفتم
جنس اصل کره ای بدون شک حق با شماست
این حرفا چیه ما مخلص شما هم هستیم .
حالا یه سوال دیروز رفتم علاءالدین داشتن کره ای هم داشتن اما جایی تو سایت نوکیا نیست که بشه IMEI گوشی رو وارد کرد بعد فهمید کجاییه ؟؟؟
Arashmartini
22-09-2010, 13:41
به نظر من گوشیتو از علاءالدین نخر خیلی گرگ صفتن اگر هم جای ارزون پیدا کردی اگر گفت باید گوشیتو اپدیت کنم بگو نمیخوام چون داره زیرقیمت میده اگر براش نصرفه میگه نمیشه حتمآ باید اپدیت کنم اونجاست که معلوم میشه این اپدیت و اینا همش داستانه خلاصه حواست جمع باشه اونجا خرید میکنی سرت کلاه نزارن
تو همون سایتی که معرفی کردی صفحه قبل یه کد میخواد که پشت باطری گوشی زده همون که دورش خط کشیده
اون کد رو که وارد کنی جدیدترین اپدیت گوشی و بهت میده اگر اپدیت رو داد بدون که کد مورد تائید نوکیاست
من تو چند روز آینده میخوام این گوشیو بخرم
از دوستایی که این گوشیو مدتیه دارن کمک میخوام و چندتا سوال ذارم
1.اگر الان بخواید گوشی بخرید بازم اینو میخرید؟
2.کار باهاش خسته کننده نمیشه؟
3.لوازم مورد نیازش راحت گیر میاد؟ مثلآ محافظ lcd
4.کیفیت lcd در استفاده طولانی مدت با توجه به 65000رنگ بودن چطوره؟
ممنون از کمکتون
SADEGH 7
22-09-2010, 23:16
سلام دوستان
می شه بگین تو کدوم قسمت گوشی می شه password شبکه وایرلس رو بهش داد؟ بعد از دادن password خود به خود کانکت می شه؟اگه نه چجوری باید کانکتش کنم؟
خواهشا انقدر واضح توضیح بدید که من بتونم تلفنی به یه نفر دیگه توضیح بدم.چون تابه حال قسمت نشده با مایمو کار کنم اطلاعاتم راجع بهش صفره.
ممنون
barslona2006
23-09-2010, 01:43
یه سوال فنی :31:
روی صفحات اصلی میشه برای هرکدوم یه والپیپر گذاشت؟
اره داداش اگر میخوای برو تو سایت موبایلستان اونجا اموزشش هست موفق باشی
اره داداش اگر میخوای برو تو سایت موبایلستان اونجا اموزشش هست موفق باشی
مگه والپیپر عوض کردن آموزش میخواد؟؟ :18:
یعنی نمیشه براحتی بکگراند یه صفحه رو عوض کرد؟
یه سوال دیگه
دوست عزیز شما که n900 داری راحت تونستی واسش محافظ lcd پیدا کنی؟
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
محافظ فابریک منظورمه
نه اینکه یه محافظ دیگه رو ببرن و رو گوشی نصف گوشیو بگیره
[QUOTE=kamy_R;5443262]من تو چند روز آینده میخوام این گوشیو بخرم
ببین عزیز جان من این گوشی 2 هفته دستم بود الانم x10دارم الان این رو بفروشم خوب میرم یه مدل بالاتر میخرم مثلا اگه n8بیاد شما گوشی رو میفروشی که یه مدل جدید بخری در موردn900واقعا گوشیه عالی هستش من نظر شخصیم این هست که کیفیت ال سی دیش حتما شمارو راضی میکنه حتی از n97هم به نظر من بهتره درمورد محافظ که تو همه جا ریخته و از همه مهتر برای داشتن این گوشی حتما باید به اینترنت وایرلس دسترسی داشته باشی اونوقت تمام کارایی گوشی برات معنا پیدا میکنه فقط یه مقدار بزرگه یعنی گوشی نیست که بخای بزاری تو جیب شلوار .
من یکی دیگه از گزینه های خریدم x10
کدومو راضی ترید؟
کسی قیمت هدست nokia bluetooth-bh-905 رو میدونه؟?
barslona2006
24-09-2010, 00:32
مگه والپیپر عوض کردن آموزش میخواد؟؟ :18:
یعنی نمیشه براحتی بکگراند یه صفحه رو عوض کرد؟
یه سوال دیگه
دوست عزیز شما که n900 داری راحت تونستی واسش محافظ lcd پیدا کنی؟
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
محافظ فابریک منظورمه
نه اینکه یه محافظ دیگه رو ببرن و رو گوشی نصف گوشیو بگیره
والا دوسته عزیز من محافظ صفحه براش نگرفتم
عکس برایه بکگراند که اسونه ولی قسمتهای منو و وقتی که دکمه کی رو میزنی اونارو میگم که عکسهای جداگانه براشون میذاری
میدونی چی کار کنی تا گوشی مورد نظرتو بگیری دوستات ان900 و ایکس 10 رو ندارن ؟؟ اگر دارند باهش کار کن ببین باب میلته یا نه
شما از گوشیت چه امکاناتی میخوای؟؟ بگو شاید بتونم کمکتون کنم:20:
soosan khanoom
24-09-2010, 01:21
سلام بچه ها
ببینین دنبال یه برنامه میگشتم که در عین حال بشه از وایرلس و جی پی ار اس استفاده کرد. اومده براش؟
ضمنا برنامه tor عالی بود مرسی.
اگر کسی از قیمت صفحه برای این گوشی خبر داره لطفا اطلاع بده. ممنون:20:
don diego
24-09-2010, 02:44
من تو چند روز آینده میخوام این گوشیو بخرم
ممنون از کمکتون
1- 100% میخرمش
2-واسه من که نه
3-تو زنجان که هست:11:
4-توپ
armin2020
24-09-2010, 16:16
سلام من یه مودم وایرلس دار خریدم بعد میخوام با گوشی ازش استفاده کنم گوشی وایرلس شناسایی میکنه ولی سایتی باز نمیکنه میشه کسانی که ای دی اس ال روی گوشی فرستادن مارم راهنمایی بکنن اگه با عکس باشه خیلی عالی میشه با تشکر فراوان
شما از گوشیت چه امکاناتی میخوای؟؟ بگو شاید بتونم کمکتون کنم:20:
امکانات n900 :31:
don diego
26-09-2010, 23:12
سلام من یه مودم وایرلس دار خریدم بعد میخوام با گوشی ازش استفاده کنم گوشی وایرلس شناسایی میکنه ولی سایتی باز نمیکنه میشه کسانی که ای دی اس ال روی گوشی فرستادن مارم راهنمایی بکنن اگه با عکس باشه خیلی عالی میشه با تشکر فراوان
اولش با یه لپ تاپ تست کن ببین مودمت درست نصب شده و اینترنت رو بصورت وایرلس ارسال میکنه یا نه
بعد اگه اوکی بود برنامه connectify رو نصب و اجرا کن.
soosan khanoom
27-09-2010, 19:22
سلام دوستان :41:
من دوباره گوشیم دچار مشکل شده!!!
اینبار گوشیم بوت میشه و سیستم بالا میاد ولی بلافاصله REBOOT انجام میده و همه این مراحل دوباره تکرار میشه!!!:13:
از اونجایی که بچه ها تو پست های قبل به مشکلی مثل این برخورده بودن میخواستم راهنماییم کنن و بگن که چجوری گوشیشون رو درست کردن!!
امیدوارم که مثل دفعه های قبل نباید فلش کنم گوشی رو اونم با قیمت های عجیب: 40 یا 50 تمن!!!!:18:
مطفا کمک کنین دیگه دارم خسته میشم!!!:19:
tNxx:11:
سلام دوستان :41:
من دوباره گوشیم دچار مشکل شده!!!
اینبار گوشیم بوت میشه و سیستم بالا میاد ولی بلافاصله REBOOT انجام میده و همه این مراحل دوباره تکرار میشه!!!:13:
از اونجایی که بچه ها تو پست های قبل به مشکلی مثل این برخورده بودن میخواستم راهنماییم کنن و بگن که چجوری گوشیشون رو درست کردن!!
امیدوارم که مثل دفعه های قبل نباید فلش کنم گوشی رو اونم با قیمت های عجیب: 40 یا 50 تمن!!!!:18:
مطفا کمک کنین دیگه دارم خسته میشم!!!:19:
tNxx:11:
سلام
شما صد در صد از مخازن اکسترا تستینگ برنامه نصب کردین .. همونطور که از اسم این مخازن پیداست برنامه هاش برای تست هستند و مشکلاتی در بر دارند.
تنها راهش فلشه .. شما اگه زودتر مشکلتون رو مطرح می کردید 40-50 تومن دست آدمای بی ... نمی دادید برای یه فلش 2 دقیقه ای.
برای فلش به این تاپیک مراجعه کنید:
مشکلی بود پست های بعد رو مطالعه کنید اگه جوابتون در اون پست ها نبود بپرسید تا بچه ها جواب بدن:46:
سلام من اين گوشي رو دارم مي خواستم بدونم كه از كجا ميتونم نقشه هاشو دانلود كنم و همچنين اگه ميشه لطف كنيد اموزششو هم بزاريد
سلام به همگی
الان 1ماه میشه که خریدم n900 رو اوایل زیاد بد بود
من هیجی رو ازش نمی دونستم
مشکل اصلی من و خیلی های دیگه این بود که اهنگ ها رو نمیشه ارسال کرد
اما الان حسابی دارم باهاش حال میکنم
چیزای هم که کم داشت از اینجا Download کردم
سلام من اين گوشي رو دارم مي خواستم بدونم كه از كجا ميتونم نقشه هاشو دانلود كنم و همچنين اگه ميشه لطف كنيد اموزششو هم بزاريد
سلام.
یه برنامه تو مخازن هست به اسم GpxView اگه اشتباه نکنم.
اونو دانلود و نصب کن بعد بوسله اینترنت هر جای دنیا زوم کنی نقشه اونجا رو واست دانلود می کنه.
nafe-bandar
03-10-2010, 22:31
سلام
امکانش هست که اینترنت کامپیوتر رو به این گوشی وصل کنیم؟!
منظورم ای دی اس ال هستش
با تشکر!
اقا مهدی یک نفر رو دیدم دنبال برنامه می گشت تا بتونه یاهو رو با گوشی اجرا کنه من یک برنامه سراغ دارم
Palringo
برنامه باحالیه
منم میخوام زود بشم از این کاربرها که اگه نباشن جاشون خالیه
باید چیکار کنم؟
صبر کنم؟ :41:
اقا مهدی یک نفر رو دیدم دنبال برنامه می گشت تا بتونه یاهو رو با گوشی اجرا کنه من یک برنامه سراغ دارم
Palringo
برنامه باحالیه
منم میخوام زود بشم از این کاربرها که اگه نباشن جاشون خالیه
باید چیکار کنم؟
صبر کنم؟ :41:
:31:
دستت درد نکنه.
البته Pidgin Internet Messanger هم هست.
باید پستاتون زیاد شه :10:
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
سلام
منظورم ای دی اس ال هستش
با تشکر!
می تونی با مودم وایرلس شیر کنی رو گوشی
سلام
منظورم ای دی اس ال هستش
با تشکر!
[QUOTE=mehdi_brg;5482924]:31:
دستت درد نکنه.
البته Pidgin Internet Messanger هم هست.
باید پستاتون زیاد شه :10:
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
دست شما درد نکنه که اینهمه زحمت می کشید
پس باید حالا حالاها صبر کنم
راستی اقا مهدی شما رو فقط اینجا میشه پیدا کرد؟:20:
scott_tomes
04-10-2010, 12:58
سلام بچه ها کسی ویس میلو راه انداخته کسی میدونه چطور باید راه بندازیم ؟ یا منشی تلفنی ؟
hamed999
04-10-2010, 13:29
سلام دوستان یه چنتایی سوال داشتم در مورد غول نوکیا
1- حساسیت به لمس اون در چه حدی هست ؟ من لجند رو دستم گرفتم و باش کار کردم لمسش از 20 17 بود یعنی عالی حالا این ان 900 با توجه به مقاومتی بودن چطوره باید خیلی فشار بدی؟
2- اگه محافظ بندازی حساسیت تاچ پایین نمیاد؟ حالا اگه ننداختیم صفحش خش میوفته؟
3- سرعت گوشی چطوره ؟ لجند با اون سی پی یو دروپیت که خیلی خوب بود اصلا مکث نداشت اگه هم داشت در حد 1 یا 2 ثانیه
4- سی پی یو را تا چند میشه اور کرد البته بدون مشکل گرم شدن یا صدمه دیدن گوشی
5- با ان900 هم میشه لذتی رو که از یک گوشی آندرویدی میبری (منظورم تنوع برنامه های کاربردی و سرگرمی و بازی ) برد یا نه؟
6- آیا هنوزم عمودی نمیشه تو همه جای گوشی ؟ اخه تو حرکت کار کردن با گوشی فکر کنم تو حالت افقی خیلی سخت باشه
7- فیلم برداری و عکسبرداری گوشی تو روز خوبه یا عالی؟ میتونه اچ دی رو پخش کنه یا نه؟
8 - و آخری اینکه این سیستم عامل های جدید نوکیا سیمباین 3 و میگو برنامه هاش رو ان 900 اجرا میشه یا نه ؟ و اینکه آیا ان 900 به میگو آپدیت میشه یا نه ؟
دوست عزیز n900 تاچ مقاومتیه و این یعنی قابل مقایسه با گوشی هایی مثل iphone , x10, galaxy s,... وبقیه گوشی های خازنی نیست و باید یکم به انگشت مبارک فشار بیاری اما در مقایسه با گوشی های مقاومتی جزء بهترینهاست
صفحه هم چون روش طلقه طبیعتا اگه خشگیر نندازی خط میفته
hamed999
05-10-2010, 13:24
سلام چی شد یعنی اینجا هیچ کی ان 900 نداره ؟
جواب بقیه سوال هام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ninja3000sh
05-10-2010, 20:34
سلام دوستان یه چنتایی سوال داشتم در مورد غول نوکیا
1- حساسیت به لمس اون در چه حدی هست ؟ من لجند رو دستم گرفتم و باش کار کردم لمسش از 20 17 بود یعنی عالی حالا این ان 900 با توجه به مقاومتی بودن چطوره باید خیلی فشار بدی؟
2- اگه محافظ بندازی حساسیت تاچ پایین نمیاد؟ حالا اگه ننداختیم صفحش خش میوفته؟
3- سرعت گوشی چطوره ؟ لجند با اون سی پی یو دروپیت که خیلی خوب بود اصلا مکث نداشت اگه هم داشت در حد 1 یا 2 ثانیه
4- سی پی یو را تا چند میشه اور کرد البته بدون مشکل گرم شدن یا صدمه دیدن گوشی
5- با ان900 هم میشه لذتی رو که از یک گوشی آندرویدی میبری (منظورم تنوع برنامه های کاربردی و سرگرمی و بازی ) برد یا نه؟
6- آیا هنوزم عمودی نمیشه تو همه جای گوشی ؟ اخه تو حرکت کار کردن با گوشی فکر کنم تو حالت افقی خیلی سخت باشه
7- فیلم برداری و عکسبرداری گوشی تو روز خوبه یا عالی؟ میتونه اچ دی رو پخش کنه یا نه؟
8 - و آخری اینکه این سیستم عامل های جدید نوکیا سیمباین 3 و میگو برنامه هاش رو ان 900 اجرا میشه یا نه ؟ و اینکه آیا ان 900 به میگو آپدیت میشه یا نه ؟
1:با توجه به مقاومتی بودن حساسیت خوبی داره و کاملا راضی کننده هستش.
در کل نباید انتظار تاچ خازنی رو از ال سی دی این گوشی داشته باشی.
2:اگه محافظ هم بندازی حساسیت به هیچ وجه پایین نمیاد.محافظ چسبوندن روی گوشی یه امر سلیقه ای هستش عزیز ولی در کل باعث میشه روی ال سی دی خش نیوفته.
3:ببین دوست عزیز لجند سیستم عامل آندروئید داره و n900 هم سیستم عامل مائمو داره به نظرم هر سیستم عاملی واسه خودش یه مزایایی داره.
ولی در کل هنگ و ... در این گوشی دیده نمیشه و سیستم عامل روانی داره.البته سی پی یو گوشی هم یکی از بهترینهاست و عملکرد عالی داره.
4:تا 1.5 فکر کنم میشه اورکلاک کرد ولی با اورکلاک کردن هم پدر باطری در میاد و هم گوشی زودتر کاراییش رو از دست میده.در کل پیشنهاد میکنم اگه خریدی اورکلاک نکنی چون سرعت خودش قابل قبوله.
5:n900 بنظرم برای بازی ساخته نشده و یه گوشی اینترنت تبلت هستش البته بازی براش کم نیست ولی در کل برای بازی ساخته نشده ولی در عوض برنامه های خیلی جذاب و کاربردی داره و به نظرم اینترفیسش فوق العاده جذاب و دوست داشتنی هستش.
حتی با عوض کردن تم تو گوشی گوشی اینترفیسش از این رو به اون رو میشه.
من الان یک سال n900 دارم ولی هنوز از اینترفیسش خسته نشدم.(اگه طریقه کار کردنش دستت بیوفته واقعا خوشت میاد)
6:یه برنامه فکر کنم اومده که میتونی تو حالت عمودی هم استفاده کنی که الان یادم نیست.
ولی بصورت پیش فرض تو حالت dial و web بروزر چند تا برنامه دیگه میتونی تو حالت عمودی باهاش کار کنی.
7:تو روز هم فیلمبرداری و هم عکاسی مطمئن باش راضیت میکنه و کیفیت خیلی خوبی داره.
8:نخیر اجرا نمیشه.
در کل انتظار اینو نداشته باش که n900 به میگو آپدیت بشه.اگه آپدیت هم بشه یه سری باگ خواهد داشت که ارزش آپدیت رو نداره.
تجربیات من
n900 خودم رو آذر ماه 88 خریدم ، کلی باهاش حال کردم و تمام زیرو بم اون رو در آوردم.
این گوشی برای هر کاری بدردم خورد ، از شتاب سنجش تو دویدن و کوه یا مپ تو مسافتهایی که طی میکردم ...تا نت برداری تو جلسه و امکانات مولتی مدیا که همه جا بدردم خورد و فقط از فیس بوک نتونستم استفاده کنم که میدونید چرا!!!
تا اینکه یه روزی که حدود 3 ماه پیش میشه تو در حالی که تمریناتم رو رو دوچرخه داشتم انجام می دادم که یهو بارونی گرفت که تا بحال اونطوری نبودم و وقتی که رسیدم به خونه گوشی که همچنان زیر اون بارون داشت آهنگ هارو پلی میکرد ، دیدم که از نصف بیشتر زیر lcd آب گرفته و سریع باطری رو خارج کردم تا بعد از 5 روز که از لای سیلیکاژن (رطوبت گیر) درآوردم گوشی چند بار اول داغ بود که فهمیدم هنوز یه رطوبطی توش هست .
بعداز چند روز درست شد و مشکل من با GPS و WIFI شروع شد .
تا دو ماه پیش تمام سعی من از فلش و آپدیت و کامند و گشتن تو کل سایتهای اینترنتی برای درست کردن GPS افاغه نکرد که از یک ماه پیش WIFI اون هم قطع شد و کلی دردسر که نتیجه ایی نداد
تو بعضی کامندها از مصرف زیادی یا داغ کردن باطری میگفتن که چند نفر هم گفتن ایرادش از وایرلس و غیره نیست و یکی گفته بود که بعد از یه مدت باطری کارکردش بهتره میشه !!!! همه میدونن که باطری لیتیوم نیاز به شارژ اولیه و از این حرفها نداره که بعدا بخواد باطری بهتر کار کنه.
و اینکه اگر بعد از کار با وایرلس و کارای مشابه دیدین که باطری خوری داره گوشی بدونید که Task یا اون برنامه موردنظر همچنان در حال کار هست و تو پروسس ها درحال استفاده از شارژ باطری .
در مورد مشکل خودم آخر کار به این نتیجه رسیدم که گوشیم رو بفرستم به گارانتی ، خودم جرات باز کردنش رو ندارم ، احتمال داره همچنان گوشیم رطوبت داشته بشه؟؟؟
همین:31:
یعنی به درد نمیخوره:41:
سلام به تمام دوستان. میخواستم ببینم چطوری میشه مدت زمان هر مکالمه در N900 ببینم . در گوشی های سمبین بخش log کامل نشون میداد. اما ظاهرا در N900 فقط در بخش calltimer بطور کلی جمع تمام تماس های دریافتی و گرفته شده رو نشون میده.البته 2 تا نرم افزار هم مربوط به ارشیو مکالمات هم نصب کردم به اسم extended call log و glogarchive . هر دو این نرم افزار ها کامل هستن اما هیچ کدوم زمان مکالمات رو نشون نمی داد. خواستم ببینم راه حلی واسه این مشکل وجود داره یا آیا نرم افزار خاصی وجود داره ؟
GAME-GTR
08-10-2010, 18:44
سلام.
میخواستم بدونم میشه با وایرلس لپتاپ اینترنت ADSL رو شیر کنم طوری که با وایرلس گوشی با اینترنت کار کنم ؟
سلام.
میخواستم بدونم میشه با وایرلس لپتاپ اینترنت ADSL رو شیر کنم طوری که با وایرلس گوشی با اینترنت کار کنم ؟
اگه بتونی شیر کنی بله میشه :46:
سلام.
بله دوست من ، شما ابتدا باید یک کانکشن Ad-hoc در قسمت کانکشنهات بسازی و به کارت شبکه وایرلست هم IP بدی و DNS اون رو هم روی 4.2.2.4 , 192.9.9.3 تنظبم کنی . سپس میری روی کانکشن ADSL و اونو شیر میکنی با کارت شبکه وایر لس اگر هم کانکشن اینترنت نداری و مودمت Auto Connect هستش میری و Local Area Connection رو با کانکشن وایرلس شیر میکنی
سپس روی گوشی یک کانکشن وایرلس میسازی ( در گوشیهای نوکیا در قسمت Destination و یا مقاصد ) اون کانکشن رو در قسمت تنظیمات پیشرفته بهش یه IP از رنج کارت شبکه وایرلست میدی Gateway رو IP کارت شبکه وایرلست میدی و DNS ها رو هم دقیقا مثل کارت شبکه وایرلست میدی
اونقت ابتدا کانکشن Ad-hoc رو در سیستم کانکت میزنی سپس میروی روی گوشی و اون کانکشنی که ساختی رو کانکت میکنی
ssssssaw
10-10-2010, 10:56
چرا من دارم
کلا گوشی جالبیه
با همه گوشیا فرق میکنه :31:
POROMA2008
16-10-2010, 14:39
:8:
:18:گروه خبری GSM: مژده به دارندگان گوشیN900از این پس می توانند بر روی گوشی
خود 2 سیستم عامل داشته باشند.
تیم توسعه دهنده Meego از ارائه آپدیت جدید این سیستم عامل خبر دادند که با استفاده
از آن می توان 2 سیستم عامل را روی گوشی N900 تجربه کرد.
این آپدیت هم اکنون در سایت Meego موجود است اما خبر بد این است که هنوز باگ های
قبلی این سیستم عامل بر طرف نشده است.
faridmousavi
16-10-2010, 16:03
salamگوشیم درست شد!!!!
فایل های debرو میشه همینطوری بدون استفاده از xterminalروش کلیک کنید نصب میشه
یکی دان فایل های debرو بذاره لطفا
MIKADO666
17-10-2010, 18:06
آقا لینک خرابه !!!!!!!!!!!!!!
مثل اینکه del شده !!!!!
:19::18:
ardalan.ha
17-10-2010, 21:13
سلام...من واسه اینکه دانشگاه راحت با موبایل فیلم دانلود کنم رفتم n900 خریدم الانم نمیتونم با ان900 به اینترنته اونجا وصل شم چون جایی توش نیست که وی پی ان pptp باشه و username password رو بنویسم بتونم از اینترنتش استفاده کنم..........................چیکا کنم کمکممممممممممم کنین...........
amir200812
18-10-2010, 01:38
:8:
:18:گروه خبری GSM: مژده به دارندگان گوشیN900از این پس می توانند بر روی گوشی
خود 2 سیستم عامل داشته باشند.
تیم توسعه دهنده Meego از ارائه آپدیت جدید این سیستم عامل خبر دادند که با استفاده
از آن می توان 2 سیستم عامل را روی گوشی N900 تجربه کرد.
این آپدیت هم اکنون در سایت Meego موجود است اما خبر بد این است که هنوز باگ های
قبلی این سیستم عامل بر طرف نشده است.
یعنی مثل کامپیوتری که 2 تا ویندوز داره میشه سیستم عامل رو انتخاب کرد؟
amirpers
18-10-2010, 15:58
يكي از دوستان من اين گوشي رو خريده اما با برنامه هاش مشكل داره.
ميشه نحوه نصب برنامه رو به صورت مستقيم توضيح بديد؟
مي خوام مستقيم فايلهاي deb رو نصب كنم براش.
من 2 تا فايل deb گرفتم اما نصب نشد.
ورژن نرمافزار گوشيش 10 هستش.
ضمنا مي خواستم بدونم آيا امكان داره كه با خود صفحه تاچ اين گوشي sms رو تايپ كرد يا فقط با كيبورد بايد تايپ كرد ؟
ممنون
farzad48
19-10-2010, 00:26
امیر جان در هر دو حالت میشه تایپ کرد موقعی که کیبرد بسته باشه با صفحه تاچ شدنی هست
ninja3000sh
19-10-2010, 11:49
یعنی مثل کامپیوتری که 2 تا ویندوز داره میشه سیستم عامل رو انتخاب کرد؟
بله عزیز تو فریمویو بعدی به n900 میگو هم اضافه میشه.یعنی شما میتونین گوشی رو به راحتی بین دو سیستم عامل مائمو و میگو سویچ کنین.:46:
اونطور که صداش میاد قراره اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر این آپدیت براش بیاد.
يكي از دوستان من اين گوشي رو خريده اما با برنامه هاش مشكل داره.
ميشه نحوه نصب برنامه رو به صورت مستقيم توضيح بديد؟
مي خوام مستقيم فايلهاي deb رو نصب كنم براش.
من 2 تا فايل deb گرفتم اما نصب نشد.
ورژن نرمافزار گوشيش 10 هستش.
ضمنا مي خواستم بدونم آيا امكان داره كه با خود صفحه تاچ اين گوشي sms رو تايپ كرد يا فقط با كيبورد بايد تايپ كرد ؟
ممنون
شما اگه گوشیتون رو به فریمویو آخر آپدیت یا فلش کنین میتونین به راحتی فایلهای deb رو بدون وارد کردن دستور تو برنامه x-terminal رو گوشیتون تنها با یک کلیک نصب کنین.
برای اطلاعات بیشتر در مورد آپدیت به اینجا مراجعه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsms رو هم میتونی با کیبورد نرم افزاری تایپ کنی و هم با کیبورد سخت افزاری.
برای تایپ با کیبورد نرم افزاری باید برنامه ukeyboard رو از مخازن دانلود کنی.
در ضمن یه برنامه به نام vertsms تو مخازن وجود داره که میتونی از گوشی بصورت افقی هم sms بدی که کارت رو راحت میکنه.
amirpers
19-10-2010, 18:20
بله عزیز تو فریمویو بعدی به n900 میگو هم اضافه میشه.یعنی شما میتونین گوشی رو به راحتی بین دو سیستم عامل مائمو و میگو سویچ کنین.:46:
اونطور که صداش میاد قراره اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر این آپدیت براش بیاد.
شما اگه گوشیتون رو به فریمویو آخر آپدیت یا فلش کنین میتونین به راحتی فایلهای deb رو بدون وارد کردن دستور تو برنامه x-terminal رو گوشیتون تنها با یک کلیک نصب کنین.
برای اطلاعات بیشتر در مورد آپدیت به اینجا مراجعه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsms رو هم میتونی با کیبورد نرم افزاری تایپ کنی و هم با کیبورد سخت افزاری.
برای تایپ با کیبورد نرم افزاری باید برنامه ukeyboard رو از مخازن دانلود کنی.
در ضمن یه برنامه به نام vertsms تو مخازن وجود داره که میتونی از گوشی بصورت افقی هم sms بدی که کارت رو راحت میکنه.
دوست من
گوشي رفيق من ورژنش V 10.2010.19-1.002 هستش كه ظاهرا آخرينشه. اما فايلهاي DEB رو نتونستم روش نصب كنم.
آيا حتما بايد از همون X-TERMINAL كه گفتيد استفاده كنم ؟ اين X-TRMINAL مال خود گوشيه يا يه برنامه جداگانه است كه بايد نصب بشه ؟
دوست من
گوشي رفيق من ورژنش V 10.2010.19-1.002 هستش كه ظاهرا آخرينشه. اما فايلهاي DEB رو نتونستم روش نصب كنم.
آيا حتما بايد از همون X-TERMINAL كه گفتيد استفاده كنم ؟ اين X-TRMINAL مال خود گوشيه يا يه برنامه جداگانه است كه بايد نصب بشه ؟
بله آخرین ورژنشه.
فایلها رو بریزید تو مموری کارت و روش کلیک کنید نصب میشه.
ایکس ترمینال هم مثل داس تو ویندوز هست که تو منوی برنامه هاست ولی برای اجرای دستورات باید برنامه Rootsh رو از مخازن دانلود کنید.
scott_tomes
19-10-2010, 22:47
بچه ها من هرچی که از یه گوشی لازم دارم با ان 900 دارم فقط یه چیز که خیلی واجبه ندارم اونم منشی تلفنی برنامه ای براش نیومده با اصلا این اپراتور ها هیچ کدوم ساپورت میکنه اخر هم این قست ویس میلش برای چیه ؟
amirpers
20-10-2010, 14:43
دوستان من از تمام كساني كه جواب من رو مي دند ممنونم اما مشكلم حل نشد.
متاسفانه اطلاعات من راجع به n900 كامل نيست . مثلا نمي دونم مخازن چي هستند.
من مي خوام برنامه رو به كمك pc دانلود كنم و رو گوشي نصب كنم و ديگه به اينترنت بي سيم و ... احتياج نداشته باشم.
جايي خوندم كه از سايت
مي تونم فايلها رو مستقيم بگيرم اما چند تا برنامه رو گرفتم با پسوند deb اما نصب نشد.
يعني موقع نصب ميگه unable to instal ...
ورژن گوشي هم آخرينشه . واقعا نمي دونم مشكلش چيه . يكي از دوستان گفتند براي كار با x-terminal (كه من نمي دونم كارش چه جوريه) بايد rootsh رو بگيرم كه گرفتم اما اون هم نصب نشد.
ninja3000sh
21-10-2010, 00:47
دوستان من از تمام كساني كه جواب من رو مي دند ممنونم اما مشكلم حل نشد.
متاسفانه اطلاعات من راجع به n900 كامل نيست . مثلا نمي دونم مخازن چي هستند.
من مي خوام برنامه رو به كمك pc دانلود كنم و رو گوشي نصب كنم و ديگه به اينترنت بي سيم و ... احتياج نداشته باشم.
جايي خوندم كه از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمي تونم فايلها رو مستقيم بگيرم اما چند تا برنامه رو گرفتم با پسوند deb اما نصب نشد.
يعني موقع نصب ميگه unable to instal ...
ورژن گوشي هم آخرينشه . واقعا نمي دونم مشكلش چيه . يكي از دوستان گفتند براي كار با x-terminal (كه من نمي دونم كارش چه جوريه) بايد rootsh رو بگيرم كه گرفتم اما اون هم نصب نشد.
دوست عزیز اگه کمی وقت میزاشتی و تاپیک رو از اول مطالعه میکردی طریقه کار گوشی دستت میومد.
برای نصب مخازن روی گوشی به اینجا مراجعه کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه مخازن رو روی گوشی نصب کنی و گوشی رو به اینترنت کانکت کنی مخازن آپدیت میشه و نرم افزارها و بازیهای موجود رو میتونی دانلود کرده و نصب کنی(البته از طریق اینترنت وایرلس یا gprs ایرانسل یا همراه اول) شما با 10 تومن میتونی gprs نامحدود همراه اول یا ایرانسل رو فعال کرده و کارات رو راه بندازی.
روش نصب از طریق برنامه x-terminal کمی دنگ و فنگ داره و توصیه نمیشه.
البته تو ورژن جدید فریمویو دیگه وارد کردن دستور لازم نیست.
در ضمن اینم بگم تعداد برنامه ها با فایل deb که بتونی از طریق pc دانلود کنی و به گوشی منتقل کرده و نصبش کنی خیلی کمه.
دوست عزیز نصب برنامه از طریق اینترنت خیلی راحته و خودش به راحتی نصب میشه.
شما برنامه rootsh رو مگه از مخازن نصب نکردی؟؟اگه از طریق مخازن نصب کنی نباید eror بده.
reza1_hellboy3
22-10-2010, 15:16
مشکل در رم 32gb گوشی
وقتی گوشی رو روشن می کنم رم رو نمی شناسه بعضی وقتها مجبورم چندین بار گوشی را خاموش روشن کنم تا رم رو بشناسه از دوستان خواهش می کنم در رابطه به من کمک بکنند
سلام دوستان از کجا بفهمم گوشی ساخت اصل کره است؟
:41:کسی نیست جواب بده؟من یه گوشی5800ساخت چین تحت لیسانس از نمایندگی اصلی خریدم انقدر مشکل داشت که مجبور شدم بفروشمش!!!!
بلاخره کار با گوشی تو حالت عمودی اضافه میشه؟
نینجا جان شما جواب میدی من میخوام یه ان900 بخرم میخواستم بدونم هنوز کره ایش موجود هست اگه هست از کجا تشخیص بدم لیبل نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گروه خبری GSM :بسیاری از طرفداران نوکیا منتظر تلفن های این شرکت مبتنی بر سیستم عامل جدید MeeGo هستند. اما سرانجام مدیرعامل جدید نوکیا آب پاکی را روی دست کاربران ریخت و اعلام کرد اولین دستگاه نوکیا بر اساس پلتفرم جدید از سال ۲۰۱۱ میلادی به بازار می آید. به گزارش نارنجی شایعات فعلی می گوید نخستین دستگاه MeeGo به نام نوکیا N9 خواهد بود. مدیر عامل نوکیا می گوید از پلتفرم جدید مطمئن و هیجان زده است. MeeGo سیستم عاملی بازمتن مبتنی بر لینوکس است که برای ابزارهای موبایل طراحی شده و در ماه فوریه امسال توسط نوکیا و اینتل معرفی شد. باید منتظر بود و دید تا در سه ماهه اول سال آینده میلادی MeeGo نوکیا در مقابل ویندوز فون 7 ، اندروید، بلک بری، WebOS و iOS چه خواهد کرد. به نظر شما سیستم عامل جدید نوکیا تا چه حد می تواند در مقابل بقیه پلتفرم ها موفق عمل کند؟
گروه خبری GSM :بسیاری از طرفداران نوکیا منتظر تلفن های این شرکت مبتنی بر سیستم عامل جدید MeeGo هستند. اما سرانجام مدیرعامل جدید نوکیا آب پاکی را روی دست کاربران ریخت و اعلام کرد اولین دستگاه نوکیا بر اساس پلتفرم جدید از سال ۲۰۱۱ میلادی به بازار می آید. به گزارش نارنجی شایعات فعلی می گوید نخستین دستگاه MeeGo به نام نوکیا N9 خواهد بود. مدیر عامل نوکیا می گوید از پلتفرم جدید مطمئن و هیجان زده است. MeeGo سیستم عاملی بازمتن مبتنی بر لینوکس است که برای ابزارهای موبایل طراحی شده و در ماه فوریه امسال توسط نوکیا و اینتل معرفی شد. باید منتظر بود و دید تا در سه ماهه اول سال آینده میلادی MeeGo نوکیا در مقابل ویندوز فون 7 ، اندروید، بلک بری، WebOS و iOS چه خواهد کرد. به نظر شما سیستم عامل جدید نوکیا تا چه حد می تواند در مقابل بقیه پلتفرم ها موفق عمل کند؟
برا كسايي كه خبر ندارن ميگم اپديت بعدي تو راهه كه از مهم ترين امكاناتش duaL boot شدن به ميگو هست منتظر باشيد
farzad48
24-10-2010, 00:43
دوستان ورژن گوشیم۱۰.۲۰۱۰.۱۹,۱.۰۰۳هست. این ورژن اخریه؟ نیاز به آپدیت داره یا نه؟
soosan khanoom
25-10-2010, 18:37
دوستان عزیز حتما تا حالا روش های استفاده از فیلتر شکن و وی پی ان این گوشی رو یاد گرفتید.
هر کی میدونه که چه جوری میشه widget و messenger و sharing account رو برای facebook تو این گوشی فعال کرد بزاره تو فروم لطفا!!!!
tNnx:31:
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
فرزاد جان آخرین ورژن هست!!!!
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
فرزاد جان آخرین ورژن هست!!!!
سلام دوستان
اپ دیت جدید ارائه شده اما هنوز فقط روی NSU و مخازن میشه آپ دیت کرد هنوز فایل فلش وانیلا ارائه نشده.
اما نه از چرخش صفحه خبریه نه از میگو. بیشتر شبیه یه آماده سازی برای ورود میگو هست تا یه آپ دیت کامل!
منبع:
nafe-bandar
25-10-2010, 19:11
میگم از کجا باید ببینیم ورژن گوشی چنده؟
یه دوستم هست اومده کارش رو راه بندازم ؟!!
میگم از کجا باید ببینیم ورژن گوشی چنده؟
یه دوستم هست اومده کارش رو راه بندازم ؟!!
سلام دوست من
برو به setting بعد برو به About produce اونجا ورژن رو نوشته.
شنیدم با آپدیت جدید می گو هم به صورت دوال بوت اضافه میشه .. دوستان آپدیت کردین واسه ما هم تعریف کنید:46:
farzad48
25-10-2010, 22:51
bad-stu jan baraye nasbe update jasdid baram peyghamec confligting application mide. albate ba goshi inkaro kardam na ba pc. chikar konam
nafe-bandar
25-10-2010, 23:09
آرخرین ورژن چنده؟
مال دوستم اینه:
10.2010.19-1
اگه جدیدتر هست لینک بدین خواهشا
ممنون
موفق باشید :40:
سلام دوستان از کجا بفهمم گوشی ساخت اصل کره است؟
یکی نیست جواببببببببببببب من رو بده؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من با NSU آپ دیت کردم. هیچ تغییر واضحی هم مشاهده نمی شه بجز سرعت بیشتر!
فایل فلش وانیلا برای این ورژن نیومده هنوز به احتمال زیاد هم نمی یاد! فعلن صحبتش هست از وانیلای ورژن قبل برای این ورژن هم استفاده کرد.
کلا این آپ دیت فقط یه آماده باش برای دوال بوت و میگو باید باشه!
bad-stu jan baraye nasbe update jasdid baram peyghamec confligting application mide. albate ba goshi inkaro kardam na ba pc. chikar konam
نمی دونم دوست من پیش نهاد می کنم از NSU استفاده کنی یا کمی صبر کنی که روش فلش وانیلا بیاد برای این آپ دیت.
ویرایش:
این تغییرات رو سهند از مدیران موبایلستان توی آپ دیت جدید پیدا کرده که من نقل قول میکنم:
1-سرعت خیلی بالاتر رفته و سیستم عامل براحتی کار می کنه و خیلی نرم تر از گزشته.
2-رابطه گوشی با ovi suite خیلی بهتر شده و مسیج ها براحتی سینک میشه و سازگاری بیشتری پیدا کرده.
3-چیی که هیچ کس متوجه نشد سیستم برنامه نویسی و یا همون رابط برنامه نویسیه که به QT 4.7 ارتقاء پیدا کرده که با میگو سازگاری داشته باشه.
4-می تونید از ovi music store استفاده کنید.
5-ساپورت دوال بوت که در اینده با میگو شاهدش خواهیم بود.
مگه میگو اومده؟
MeeGo soon to be available for some Nokia N900 dual-booting fun
armin2020
28-10-2010, 01:17
من تو قسمت اپدیت گوشیم اپدیت جدید که حجمش 87.5 ولی میخوام اپدیت کنم میگه بک اپ بگیر هر چی میگیرم نمیزاره اپدیت کنم میشه کمک کنید :11:
این دوال بوت که میگید چی هست؟
این میگو از مائمو چقدر برتره؟
mehdi_mat
29-10-2010, 03:28
برنامه ای برای چرخش صفحه در تمام جهات:
rotatedaemon
mehdi_mat
29-10-2010, 14:58
سلام خدمت همگی عزیزان
دست همگی درد نکنه
من یه سوال و یه مشکل داشتم
سوال اینه که آیا کسی سیستم عامل آندروئید رو گوشیش نصب کرده یا نه ؟ تو سایت nitdroid.com یه توضیحاتی داده منم تا نیمه کار رفتم ولی اونجایی که باید بنویسیYES دیگه ادامه نمیده...
مشکلمم اینه که گوشی من هر کاری میکنم اصلا رم میکرو اس دی رو که 2 گیگه نمیشناسه موندم چیکار کنم...
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
در ضمن یه عالمه برنامه توپ تو گوشی موجوده که بهتره به همدیگه اطلاع بدیم تا همگی حالشو ببریم....
من شنیدم سیستم عامل هایی که به صورت رسمی واسه گوشی معرفی نشده مثل اندروید و مک خیلی باگ داره
به هر حال -- شدس دیگه
میگو رو کی میتونیم روی گوشیامون نصب کنیم؟
:19:
برنامه ای برای چرخش صفحه در تمام جهات:
rotatedaemon
شما استفاده کردی؟ از کجا میشه دانلود کرد؟
mehdi_mat
31-10-2010, 16:07
آره من خودم استفاده کردم من خودم زیاد خوشم نیومد چرخش صفحه خیلی حساسه ولی به هر حال ...
exras- devel تو قسمت desktop حجمش هم 9 کیلو بایته
armin2020
31-10-2010, 20:24
سلام کسی این گوشی اپدیت جدید به وسیله گوشی اپدیت کرده مارو راهنمایی کنه الان برای من یک اپدیت جدید امده که حجمش 87.5 ولی موقع دانلود بک اپ میخواد بک اپ میگیرم اپدیت نمیکنه
دوستان مشکل این گوشی تو 1.حالت عمودی و 2.اعلامه موجودی برای ایرانسل 3.به علاوه مشکل سند و سرچ تو فایل منیجر حل شده یا نه؟
ممنون می شم که به همه سوالها جواب بدید
magi1991
03-11-2010, 23:05
دوستان مشکل این گوشی تو 1.حالت عمودی و 2.اعلامه موجودی برای ایرانسل 3.به علاوه مشکل سند و سرچ تو فایل منیجر حل شده یا نه؟
ممنون می شم که به همه سوالها جواب بدید
بله..
هر سه حل شده..
1.
rotatedeamon
2. و 3.
آپدیت که شد درست شد.. :دی
سلام کسی این گوشی اپدیت جدید به وسیله گوشی اپدیت کرده مارو راهنمایی کنه الان برای من یک اپدیت جدید امده که حجمش 87.5 ولی موقع دانلود بک اپ میخواد بک اپ میگیرم اپدیت نمیکنه
منم همین مشکلو دارم
دوستان راهنمایی کنن لطفا
اپدیت جدید هیچ تغیر مشهودی نداشت
حتی سرعت بیشتر که دوستان گفتن
سلام دوستان مک os X 10.3 براي اولين بار روي يک گوشي اجرا شده،بوت اين کار 2 ساعت زمان برده و سيستم اجرا شده بسيار کنده،اين کار فقط براي اين صورت گرفته که همه دوستان بدونن که n900 يک گوشي هوشمند معمولي نيست لينک فيلم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آندرويد+مائمو+ميگو+مک جديداً براش الل سي ديه multitouch اومده منبع:سايت مبايلستان بزم بگید اپل ..
offlineinternet
11-11-2010, 11:36
سلام
من میخوام یه دست دومشو بخرم میشه بپرسم الان نوش چنده و دست دومش چقدر میارزه
مشکل بخوصوصی که نداره مثلا مثل i9000 سامسونگ که مشکل سه دکمه داره که من هنگام تست بهش توجه کنم
تو پکش چه وسایلی هست
به غیر از ممو چه سیستم عاملهای دیگه ای میشه روش ریخت
یا هر چیز دیگه ای باید بدونم
ممنون
سلام
من میخوام یه دست دومشو بخرم میشه بپرسم الان نوش چنده و دست دومش چقدر میارزه
مشکل بخوصوصی که نداره مثلا مثل i9000 سامسونگ که مشکل سه دکمه داره که من هنگام تست بهش توجه کنم
تو پکش چه وسایلی هست
به غیر از ممو چه سیستم عاملهای دیگه ای میشه روش ریخت
یا هر چیز دیگه ای باید بدونم
ممنون
سلام دوست عزیز
الان نوش460 تومنه دست دومش اگه 2الی 3ماه کار کرده باشه 360 اگه 1یا2هفته400می ارزه هیچ مشکلی نداره همه مشکلاته قبلش حل شده فقط ساخت کره اش موجود هست از نظر ساخت عالیه در کل اگه نخری اشتباه کردی تمام نرم افزاراش هست غیر مائمو:آندرويد+مائمو+ميگو+مک روش نصب میشه تو پکش هم گوشی+باطری+شارژر+دستمال برای تمیز کردنش+کابل اتصال به تی وی+کابل یواس بی.هر سوالی داشتی بپرس تا جواب بدم چون من خودم میخواستم بخرم خیلی دو دل بودم برا همین کلی تحقیق کردم الانم حسابی ازش راضیم عالیه
offlineinternet
13-11-2010, 15:35
ممنون احسان جان
همه میگن باید حتما اینترنت داشته باشی رو گوشی
قضیش چیه این اینترنت
mr_khodaei2008
13-11-2010, 18:40
دوستان من این گوشی را پنج شنبه برا یکی از دوستام خریدم و الان 2 تا مشکل داره :
1- وقتی گوشی زنگ میخوره lcd گوشی روشن نمیشه و فقط صدای زنگ میاد و باید کلید قفل گوشی را بزنی و گوشی را از قفل در بیاری تا روشن بشه و ببینی کیه زنگ میزنه رو حالت سکوت هم همینطوره
2- بلوتوث گوشی روشن میشه و کار هم میده ولی نمیشه اسمش را عوض کرد
حالا دوستا مشکل چیه ایا نرو افزاریه و با اپدیت حل میشه ؟ یا سخت افزاریه ؟
ببرم به فروشنده بگم
ممنون از همتون که کمکم میکنید
ممنون احسان جان
همه میگن باید حتما اینترنت داشته باشی رو گوشی
قضیش چیه این اینترنت
اینترنت برای این لازمه که تمام برنامه هاش رو باید با خود گوشی از اینترنت دانلود کرد جور دیگه برنامه به سختی روش نصب میشه من خودم نه وایرلس دارم نهADSL ولی یه خط ایرانسل دارم که 2000تومن شارژش کردم یه طرح زدم تا24 ساعت نامحدود از اینترنتش استفاده کردم هرچی تم وبرنامه میخواستم دانلودکردم تمام تم ها برنامه ها وبازها تو menu>app.manager آماده دانلوده هیچ کار سختی هم نیست.باز اگه سوالی بود در خدمتیم
mr_khodaei2008
14-11-2010, 18:11
دوستان من این گوشی را پنج شنبه برا یکی از دوستام خریدم و الان 2 تا مشکل داره :
1- وقتی گوشی زنگ میخوره lcd گوشی روشن نمیشه و فقط صدای زنگ میاد و باید کلید قفل گوشی را بزنی و گوشی را از قفل در بیاری تا روشن بشه و ببینی کیه زنگ میزنه رو حالت سکوت هم همینطوره
2- بلوتوث گوشی روشن میشه و کار هم میده ولی نمیشه اسمش را عوض کرد
حالا دوستا مشکل چیه ایا نرو افزاریه و با اپدیت حل میشه ؟ یا سخت افزاریه ؟
ببرم به فروشنده بگم
ممنون از همتون که کمکم میکنید
كسي نميخواد كمك كنه
كسي نميخواد كمك كنه
منم از این اتفاقا برام افتاده
به روش vanila فلش کنی حل میشه مشکلت
mr_khodaei2008جان این مشکل نرم افزاریه وبا آپدیت یا فلش گوشی مشکلش حل میشه من یه 5800 داشتم که زمان قطع تماس یا جواب دادن به تماس باید قفلش رو بازمیکردم آپدیت کردم درست شد.
sajjad kharrazi
15-11-2010, 13:49
سلام
من می خوام این گوشی رو بخرم ولی چند تا سوال دارم؟
1 - آیا برنامه های جاوا رو اجرا می کنه؟
2 - مشکل بلوتوث حل شده؟
3 - صفحه نمایش عمودی میشه؟
4 - برنامه کاربردی برای این سیستم عامل وجود داره؟
سلام
من می خوام این گوشی رو بخرم ولی چند تا سوال دارم؟
1 - آیا برنامه های جاوا رو اجرا می کنه؟
2 - مشکل بلوتوث حل شده؟
3 - صفحه نمایش عمودی میشه؟
4 - برنامه کاربردی برای این سیستم عامل وجود داره؟
سلام دوست عزیز 1:برنامه جاوا رو اجر نمیکنه اگرم اجرا کنه با سختی و مشکلات!
2:مشکل بلوتوث تو همون ورژن اول حل شد.
3:صفحه نمایشش با نرم افزاری که براش اومده عمودی میشه ولی زمانی که بخری انقدرکار کردن با هاش بهت لذت میده که دیگه عمودی یا افقی بودنش فرق نداره من که باهاش مشکل ندارم.
4:هر برنامه>تم>بازی بخوای تو مخازن خود گوشی هست وهیچ کمبودی نداره.
این گوشی دیگه هیچ مشکلی ندار همش حل شده:ضبط صدا>بلوتوث>شارژخط های اعتباری و...
sajjad kharrazi
15-11-2010, 17:39
3:صفحه نمایشش با نرم افزاری که براش اومده عمودی میشه ولی زمانی که بخری انقدرکار کردن با هاش بهت لذت میده که دیگه عمودی یا افقی بودنش فرق نداره من که باهاش مشکل ندارم.
دوست من یعنی میگی باید قید برنامه ها و بازی های جاوا رو بزنم
در ادامه یو اس بی هاستشم فعال شده .. می تونید از مخازن دانلود و نصب کنید.
در ادامه یو اس بی هاستشم فعال شده .. می تونید از مخازن دانلود و نصب کنید.
جدی میگی مهدی جان؟اسم برنامش چیه؟
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
دوست من یعنی میگی باید قید برنامه ها و بازی های جاوا رو بزنم
متاسفانه بله ولی جای نگرانی نیست چون انقدر برا مائمو برنامه وبازی اومده که اندازه نداره میتونی هر برنامه ای که میخوای از مخازن خود گوشی دانلود ونصب کنی
sajjad kharrazi
22-11-2010, 18:15
سلام
من این موبایل رو خریدم
حالا میشه یه سایت توپ معرفی کنید که برنامه دانلود کنم؟
mr_khodaei2008
22-11-2010, 18:29
دوستان يكي از موبايلي ها ميگف ميشه رو ان900 ويندوز موبايل نصب كرد . حقيقت داره ؟
اگه ميشه چطوري؟
سلام
من این موبایل رو خریدم
مبارک باشه.
برنامه هاش رو باید با خود گوشی و قسمت اپ منجر دانلود کنید.
سلام
من این موبایل رو خریدم
سلام دوست عزیز مبارک باشه.
برا دانلود اگه خط ایرانسل یا همراه اول داری باید2000تومن شارژش کنی یه طرح اینترنت 24ساعته نامحدودبزنی تا راحت تر بتونی دانلود کنی بعد تومنوapp.managerبرو وروی download کلیک کن هر برنامه>بازی وتمی که بخوای اونجا هست میتونی دانلو کنی این برنامه هارومن دانلود کردم جالب بوده:
battret-eye,blubbels,crazyparking,custom operator name widget,desktop clock widget,flashlight,fm radio player,km player,recorder,smw,subtitles support,ukeyboard
mr_khodaei2008
23-11-2010, 18:08
دوستان يكي از موبايلي ها ميگف ميشه رو ان900 ويندوز موبايل نصب كرد . حقيقت داره ؟
اگه ميشه چطوري؟
جواب ميخوامممممممممممممممممممم مم ؟؟
sajjad kharrazi
27-11-2010, 08:51
سلام
من که تازه این موبایل رو خریدم چندتا مشکل دارم که می خوام راهنماییم کنید
1 - وقتی اس ام اس میاد چرا صفحه lcd روشن نمیشه؟
2 - وقتی برنامه ای دانلود می کنم و خودش نصب میکنه از کجا باید فایل نصبش رو گیر بیارم که اگه بعدها بخوام بازهم نصب کنم؟
3 - آیا دیکشنری فارسی موجود هست؟
faridmousavi
27-11-2010, 17:32
salam
این میگو واسه ان900 اومده؟
برنامه جدید چی اومده
Farshid72
28-11-2010, 11:23
سلام
من که تازه این موبایل رو خریدم چندتا مشکل دارم که می خوام راهنماییم کنید
1 - وقتی اس ام اس میاد چرا صفحه lcd روشن نمیشه؟
2 - وقتی برنامه ای دانلود می کنم و خودش نصب میکنه از کجا باید فایل نصبش رو گیر بیارم که اگه بعدها بخوام بازهم نصب کنم؟
3 - آیا دیکشنری فارسی موجود هست؟
سلام دوسته عزیز
1-من اول این نکته که این گوشی تبلت هست رو باید به شما یاد آوری کن و اینو بگم که یکی از کارایی های این گوشی تماس تلفنی هست در صورتی که بیس اصلی گوشی های دیگه نوکیا تماس هست پس دلیلی وجود نداره که وقتی اس ام اس میاد صفحه گوشی روشن بشه.شما می تونید هر از چند گاهی کلید خاموش و روشن گوشی رو فشار بدین اونوقت در زید پنل باز کردن قفل تعداد sms یا تماس های تلفنی که زده شده رو می تونید ببینید ( البته اگه آخرین آپ دیت باشه )
2-بازم باید بگم که این گوشی تبلت هست و نرم افزار خام وجود نداره ( شما می تونید shortcut رو با اینترنت از سایت maemo.org که حجم هر فایل حدود 1 کیلو بایت است رو دانلود و سپس با گوشی به اینترنت وصل شده و اون برنامه رو دانلود کنید.)
3-در مورد دیکشنری اطلاعی ندارم.
__________________________________________________ ____
کلیه دوستان دقت کنند که لیت نرم افزار ها در چنر صحفه قبل وجود داره و می تونید از اونجا اسامی نرم افزار های رو بردارید و لذا از نام بردن نرم افزار ها به صورت تکی خودداری کنید و اگه نرم افزار جدیدی پیدا کردید می تونید اون پست رو reply کنید.
با تشکر
salam
برنامه جدید چی اومده
یه قولای دادن ولی هنوز نیومده:27::27::41::41:
Farshid72
28-11-2010, 23:39
salam
برنامه جدید چی اومده
یه تم از میگو تو مخازن هست.
hasani21ae
29-11-2010, 12:40
سلام دوستان آيا میدونید این گوشی دارای یک ف ی ل ت ر ش ک ن فوق العاده میباشد
sajjad kharrazi
29-11-2010, 15:39
یه تم از میگو تو مخازن هست.
آقا یه توضیخ میدین که این میگو چیه؟
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
سلام دوسته عزیز
1-من اول این نکته که این گوشی تبلت هست رو باید به شما یاد آوری کن و اینو بگم که یکی از کارایی های این گوشی تماس تلفنی هست در صورتی که بیس اصلی گوشی های دیگه نوکیا تماس هست پس دلیلی وجود نداره که وقتی اس ام اس میاد صفحه گوشی روشن بشه.شما می تونید هر از چند گاهی کلید خاموش و روشن گوشی رو فشار بدین اونوقت در زید پنل باز کردن قفل تعداد sms یا تماس های تلفنی که زده شده رو می تونید ببینید ( البته اگه آخرین آپ دیت باشه )
2-بازم باید بگم که این گوشی تبلت هست و نرم افزار خام وجود نداره ( شما می تونید shortcut رو با اینترنت از سایت maemo.org که حجم هر فایل حدود 1 کیلو بایت است رو دانلود و سپس با گوشی به اینترنت وصل شده و اون برنامه رو دانلود کنید.)
3-در مورد دیکشنری اطلاعی ندارم.
__________________________________________________ ____
کلیه دوستان دقت کنند که لیت نرم افزار ها در چنر صحفه قبل وجود داره و می تونید از اونجا اسامی نرم افزار های رو بردارید و لذا از نام بردن نرم افزار ها به صورت تکی خودداری کنید و اگه نرم افزار جدیدی پیدا کردید می تونید اون پست رو reply کنید.
با تشکر
شما هم که اول همش یه تبلت چسبوندی و قضیه رو ماسمالی کردی، گوشی های دیگه هم هست که تبلته ها
1 - حالا خیلی خوب شارژ رو نگه میداره.... منم بیام دم به دقیقه هی LCD رو روشن کنم ببینم اس ام اس اومده یا نه...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا یه توضیخ میدین که این میگو چیه؟
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
شما هم که اول همش یه تبلت چسبوندی و قضیه رو ماسمالی کردی، گوشی های دیگه هم هست که تبلته ها
1 - حالا خیلی خوب شارژ رو نگه میداره.... منم بیام دم به دقیقه هی LCD رو روشن کنم ببینم اس ام اس اومده یا نه...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میگو یه سیستم عامل که همه چیز روش اجرا میشه حتی جاوا در مورد اس ام اس هم یه ledکوچیک بالای صفحه هست که هر وقت اس ام اس بیا چشمک میزنه لابد مال شما غیر فعال شده
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
سلام دوستان آيا میدونید این گوشی دارای یک ف ی ل ت ر ش ک ن فوق العاده میباشد
جدی؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
nemesise
30-11-2010, 10:03
یکی به من کمک کنه
اس ام اس و شماره های پاک شده رو میشه بر گردوند؟ ( اس ام اس هایی که روی سیم کارت بودن)
خیلیییییییییییییییییییییی مهمه
خواهشا جواب بدید
نه دوست عزیز نمیشه کاری کرد:41:
میشه عکس از میگو و منوهاش بذارید؟
درسته که باطری کمتر میکشه؟
گوشی من به شدت سرعتش اومده پایین و باطریش هم نصف روز نمیکشه
چیکار کنم؟
Farshid72
04-12-2010, 16:20
1 - حالا خیلی خوب شارژ رو نگه میداره.... منم بیام دم به دقیقه هی LCD رو روشن کنم ببینم اس ام اس اومده یا نه...........!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
دوسته عزیز
هر وقت مشکل داشتی بپرس و هر وقتم متوجه نشدی بازم بگو تا بیشتر توضیح بدیم یا اگه روش دیگه ای بلدین بگیم.
ببینید شما وقتی گوشیتونو میزنید به شارژ یه چراغ زدر رنگ ( LED زرد رنگ ) پایین گوشی سمت چپ روشن میشه.وقتی اس ام اس بیاد اون روشن می شه و چشمک می زنه به زنگه آبی می شه.شما می تونید اونو ببینید.اگه Missed call داشته باشید بازم آبی می شه و اگه گوشی شما مشکل داشته باشه اون رنگش قرمز می شه.
ممکنه که این تنظیمات فعال نباشه.پس شما برید به
Menu>Setting>Notification Light
اونجا شما می تونید واسه SMS received تیکش رو بزنید که فعال بشه.
اگه نیاز بود بگید بازم توضیح می دم
mr_khodaei2008
05-12-2010, 18:34
اگه ميشه چطوري؟
هنوز كسي جواب منو نداده
hadyhoda
05-12-2010, 19:08
دوستان من چند هفته است ميخوام اپديت كنم باnsu وبا سيستم عامل هاي مختلف هم امتحان كردم ولي با اخطار sorry nokia software updater service unavalable please try again later مواجه شدم اگركسي ميتونه كمكم كنه
hadyhoda
05-12-2010, 19:09
[
دوستان من چند هفته است ميخوام اپديت كنم باnsu وبا سيستم عامل هاي مختلف هم امتحان كردم ولي با اخطار sorry nokia software updater service unavalable please try again later مواجه شدم اگركسي ميتونه كمكم كنه
hadyhoda
05-12-2010, 19:11
aydin_eb7777
05-12-2010, 23:40
هنوز كسي جواب منو نداده
بعید نیست
چون این گوشی فراتر از یک گوشی هستش و بیشتر شبیه به لپتاپ جیبی هستش
مطمئن باش اگر از ظاهر این گوشی خوشم میومد 100% می خریدمش چون قابلیتهای بالای داره
و انواع سیستم عامل را هم روش نصب کردن و تست کردن
اما سیستم عاملهای تست شده بر پایه لینوکس بودن
ولی باز دلیل نمی شه ویندوز موبایل روش نصب نشه!
به هر حال باید منتظر باشید
اما به نظر من بهتره سیستم عاملی که خود شرکت تولید کننده برای این گوشی تهیه و توصیه کرده استفاده کنی
موفق باشی
سلام دوست عزیز ورژن گوشیت چنده؟
sajjad kharrazi
09-12-2010, 11:38
سلام
چه طوری میتونم contact های جدیدی که اضافه می کنم به سیم کارت هم اضافه کنم؟
سلام دوستان من یه گوشی ان900 دارم هفته پیش یه هدفن بهش وصل کردم که مال خودش نیست از اون روز به بعد هرچی هدفن خودش رو وصل میکنم کلی باید تکونش بدم تا جواب بده به نظر شما مشکل از کجاست؟
سلام
چه طوری میتونم contact های جدیدی که اضافه می کنم به سیم کارت هم اضافه کنم؟
سلام دوست عزیز توcontactکه وارد میشی بالای صفحه رویAll contactsکلیک کن بعد روی get contacts کلیک کن گزینه کپی رو سیم میاد
sajjad kharrazi
11-12-2010, 09:55
سلام دوست عزیز توcontactکه وارد میشی بالای صفحه رویAll contactsکلیک کن بعد روی get contacts کلیک کن گزینه کپی رو سیم میاد
برای من فقط کپی از سیم کارت داره و کپی روی سیم کارت نداره
سلام لطف کنید اموزش ثبت نام برنامه web2sms را بگذارید. ممنون:20:
سلام ؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
برای من فقط کپی از سیم کارت داره و کپی روی سیم کارت نداره
اون کاری که بهت گفتم انجام دادی؟نشد؟
Farshid72
11-12-2010, 21:43
سلام دوسته عزیز
من که ثبت نام نکردم ولی این برنامه رو که نصب کردم و یه برنامه دیگه که می تونی اول لیست نرم افزار ها رو که گذاشتم تو صفحات قبل بگردی و پیداش کنی و یه نرم افزار دیگه هم هست که شبیه همین عمل می کنه و شما می تونید با داشتن Credit تو این سایت smsm free بفرستین.
شما میباست تو سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کنید
با تشکر
Farshid72
11-12-2010, 21:51
سلام ؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
اون کاری که بهت گفتم انجام دادی؟نشد؟
درسته همچین گزینه ای وجود نداره یا حداقل اینکه ما ندیدیم!
اگه روشی بلدید لطفا توضیح بدید.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
سلام دوستان من یه گوشی ان900 دارم هفته پیش یه هدفن بهش وصل کردم که مال خودش نیست از اون روز به بعد هرچی هدفن خودش رو وصل میکنم کلی باید تکونش بدم تا جواب بده به نظر شما مشکل از کجاست؟
شما به قسمت
Menu>setting>Restore Original Setting
Yashar Cross
12-12-2010, 00:53
سلام دوستان:40:
1- قيمت نوش تو بازار چنده؟
2- اين بهتره يا n97؟
3-سنگيني گوشي اذيت نميكنه؟
4-divx رو پخش ميكنه؟
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان:40:
1- قيمت نوش تو بازار چنده؟
2- اين بهتره يا n97؟
3-سنگيني گوشي اذيت نميكنه؟
4-divx رو پخش ميكنه؟
دوستدار شما ياشار
سلام.
1.حدود 430
2.صد در صد ان900
3.به هیچ وجه
4.بله پخش می کنه
قربان شما.
sajjad kharrazi
12-12-2010, 08:17
[QUOTE=Farshid72;5689450]درسته همچین گزینه ای وجود نداره یا حداقل اینکه ما ندیدیم!
اگه روشی بلدید لطفا توضیح بدید.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
لطفا یه روش دیکه بدید چون چنین گزینه ای نداره
سلام آقا فرشید یعنی شما مشکل گوشی من نرم افزاریه؟آخه هدفون رو که وصل میکنی کی باید جا به جا بشه تا صداش در بیاد هدفون هم تست کردم سالمه ولی هدفون ان95 رو که بهش میزنم چون سرش 2تا شیار داره جواب میده نمیدونم؟؟؟!!!!
alex delpiero
16-12-2010, 17:49
سلام
روی این گوشی آندروید 2.2 نصب میشه ولی میگن چند تا مشکل داره مثل اینکه گوشی از داخل آندروید شارژ نمیشه.می خواستم بدونم این مشکلات هنوز هست یا اگه الان آندروید رو روی n900 نصب کنم سیستم عامل هیچ باگی نداره.
Farshid72
17-12-2010, 20:13
سلام آقا فرشید یعنی شما مشکل گوشی من نرم افزاریه؟آخه هدفون رو که وصل میکنی کی باید جا به جا بشه تا صداش در بیاد هدفون هم تست کردم سالمه ولی هدفون ان95 رو که بهش میزنم چون سرش 2تا شیار داره جواب میده نمیدونم؟؟؟!!!!
بهتره شما گوشیتونو ببرید نمایندگی نوکیا محل سکونت.
rozy_1500
24-12-2010, 12:53
سلام
میگم چطوری میتونم سیستم عامل meego رو تو n900 نصب کنم؟
بچه ها یه خبر جدید؛
حتما میدونید که آندروید 2.2 روی گوشی N900 نصب شده بود، اگر چه یه سری مشکل داشت ولی به هر حال؛
این هم حتما میدونید که آندروید 2.3 رو گوگل قراره برای گوشی جدید خودش یعنی Nexus S اجرایی کنه؛
همه چی رو میدونید که!
خوب فکر کنم بشه حدس زد چه اتفاقی افتاده نه؟
بله.
قبل از اجرایی شدن نسخه جدید آندروید گوگل بر روی گوشی خودش یه گوشی غیر آندرویدی به نام N900 این سیستم عامل رو به روی خودش نصب شده دیده.
اما همچنان یه مشکلاتی داره ولی خوب نه مثل قبل.
مثلا وای فایش، کیفیت صداش و سرعت برقراری مکالمش بهتر شده.
خوبه دیگه!
ali racer
28-12-2010, 00:05
اوپس !!
دوستان من میخوام i8000 رو بفروشم این گوشی رو بخرم نظرتون چیه؟
ازنظر برنامه در چه سطحیه سیستم عاملش؟؟
تاچش چطوره خوبه؟
راستی مشکل عمودی بودنش حل شد منظورم اینه که در حالت پورتریت هم میشه استفاده کرد؟؟؟
فارسی رو کامل ساپورت میکنه؟؟؟؟
کلا مهمترین مشکلاتش چی هست؟؟؟
قیمتشم اگه کسی داره ممنون میشم؟؟؟
Arashmartini
29-12-2010, 00:16
دوستان من میخوام i8000 رو بفروشم این گوشی رو بخرم نظرتون چیه؟
ازنظر برنامه در چه سطحیه سیستم عاملش؟؟
تاچش چطوره خوبه؟
راستی مشکل عمودی بودنش حل شد منظورم اینه که در حالت پورتریت هم میشه استفاده کرد؟؟؟
فارسی رو کامل ساپورت میکنه؟؟؟؟
کلا مهمترین مشکلاتش چی هست؟؟؟
قیمتشم اگه کسی داره ممنون میشم؟؟؟
این یه گوشی نیست یکی از کارهاش تماسه اگر اهل وبگردی و برنامه نویسی هستی این گوشی بهترین گزینست خریدنش تا 1 سال شمارو از تکنولوژی روز بی نیاز میکنه خودت تا اخرش برو دیگه
تاچش در حد ایفون نیست یکم سفته اما نسبت به 5800 خیلی قوی تره
مشکل رابط کاربری عمودی همچنان پا بر جاست اما نوکیا یه قولهای داده رو این سیستم عامل اندروید هم مثل اینکه حل شده عکسی که دوستان گذاشتن اینو میگه
فارسی رو فقط تو نوشتن ساپورت میکنه
مشکل اصلی تو پخش صدا اسپیکر ضعیفه که اونم موقتیه با اپدیتهای جدید که میاد و برنامه اکولیزر حل میشه
کمی سنگینه
دکمهای کیبوردش کوچیکه
انصافآ مشکل خاصی نداره
قیمتشم یکی از دوستان تو چندتا پست بالاتر زده حدوده 430
dc-master
29-12-2010, 00:21
کسی برای این گوشی برنامه ای سراغ داره که بشه VP N کار کرد
من OpenVP N را نصب کردم ولی هر کاری کردم نتونستم باهاش کار کنم
ممنون میشم که کسی یا کار با این نرم افزار را یاد بده و یا برنامه دیگری معرفی کنه
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
این یه گوشی نیست یکی از کارهاش تماسه اگر اهل وبگردی و برنامه نویسی هستی این گوشی بهترین گزینست خریدنش تا 1 سال شمارو از تکنولوژی روز بی نیاز میکنه خودت تا اخرش برو دیگه
تاچش در حد ایفون نیست یکم سفته اما نسبت به 5800 خیلی قوی تره
مشکل رابط کاربری عمودی همچنان پا بر جاست اما نوکیا یه قولهای داده رو این سیستم عامل اندروید هم مثل اینکه حل شده عکسی که دوستان گذاشتن اینو میگه
فارسی رو فقط تو نوشتن ساپورت میکنه
مشکل اصلی تو پخش صدا اسپیکر ضعیفه که اونم موقتیه با اپدیتهای جدید که میاد و برنامه اکولیزر حل میشه
کمی سنگینه
دکمهای کیبوردش کوچیکه
انصافآ مشکل خاصی نداره
قیمتشم یکی از دوستان تو چندتا پست بالاتر زده حدوده 430
من تقریبا کمتر از 1 ساله که دارم باهاش کار میکنم
در زمینه فارسی من که هیچ مشکلی ندارم - وب - ایمیل - sms را کامل ساپورت میکنه
برای اینترنت حرف نداره
فقط از نظر من مشکلش Map است که من برنامه map گوشی هایی مثل |N95 را خیلی کاملتر میبینم
magi1991
29-12-2010, 13:44
کسی برای این گوشی برنامه ای سراغ داره که بشه VP N کار کرد
من OpenVP N را نصب کردم ولی هر کاری کردم نتونستم باهاش کار کنم
ممنون میشم که کسی یا کار با این نرم افزار را یاد بده و یا برنامه دیگری معرفی کنه[COLOR="Silver"]
TOR رو نسب کن..
از وی پی ان بهتره ...
sajjad kharrazi
29-12-2010, 15:22
TOR رو نسب کن..
از وی پی ان بهتره ...
منم خودم خیلی دنبال --- ام
همین برنامه OPEN --- رو منم ریختم ولی نمیتونم باهاش کار کنم
این برنامه TOR رو خواهشا بچه ها امتحان کنن اگه جواب میده و خوبه منم برم دنبالش دانلود کنم
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
TOR رو نسب کن..
از وی پی ان بهتره ...
منم خودم خیلی دنبال VP N ام
همین برنامه OPEN VP N رو منم ریختم ولی نمیتونم باهاش کار کنم
این برنامه TOR رو خواهشا بچه ها امتحان کنن اگه جواب میده و خوبه منم برم دنبالش دانلود کنم
سلام
واقعا خوشحالم که بالاخره تونستم
حدود 1 ماه رو این قضیه کار می کردم !
و این هم نتیجه زحمت 3 شب بیدار بودن من تا ساعت 4 یا 5 صبح و 1 ماه کار کردن روی این قضیه و 3 بار فلش زدن گوشی نازنینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونم که همتون منتظرش بودید
برای n900 که با سیستم عامل مائیمو و open source هست هیچ چیزی غیر ممکن نیست !
وقتی خود نوکیا میگه این گوشی قابلیت bme نداره و امکان usb to host نداره ! اما برنامه نویسا میان براش این قابلیت رو فراهم می کنن به این نتیجه می رسیم که هیچ چیزی برای این گوشی غیر ممکن نیست
منم با این جمله کار خودم رو شروع کردم و بالاخره تونستم توی گوشی با --- کامپیوتری کانکشن بسازم و پیلتر رو کاملا از روی اینترنت گوشی بردارم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان به راحتی وارد ovi و یوتیوب میشم !
لازم هم نیست از مرورگر خود گوشی استفاده کنید ! چون ip تغییر می کنه تمام قسمت های اینترنتی گوشی شما بدون محدودیت و چیلتر میشه
می تونید همین الان اون نرم افزار مسخره onion router یا همون tor یا همون پیاز خودمون رو پاک کنید چون واقعا سرعتش پایینه
می دونید که یه نرم افزار به اسم tor واسه این گوشی هست که توی مخازن موجوده اما واقعا سرعتش پایینه
اما دیگه الان احتیاجی به نرم افزار نیست چون به راحتی می تونید از --- ای که توی کامپیوترتون استفاده می کنید توی گوشی هم استفاده کنید ( بی نیاز به کامپیوتر ) و از سرعت بالای اینترنت روی گوشیتون در کنار یه اینترنت بدون محدودیت و چیلتر استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت شما هم فرق نمی کنه از چه نوع اتصالی باشه
وایرلس یا gprs هیچ فرقی نداره
این آموزش تماما توسط خودم نوشته شده و توی هیچ سایت ایرانی و خارجی نظیرش رو پیدا نمی کنید و سعی کردم مرحله به مرحله عکس بگیرم تا کسی به مشکل بر نخوره
و می دونم که همین الان که این پست رو بزنم تا چند دقیقه بعد کل سایت های ایرانی و فروم ها از سایت موبایلستان و بخش ما copy و past می کنن .
امیدوارم که منبع رو فراموش نکنن .
نکته : تمامی دستورات آموزش از طریق xterm قابل اجراست ولی من همشو از طریق نرم افزار WinSCP وارد کردم و مشکلی وجود نداشت
یعنی می تونید اصلا دردسر تایپ توی xterm گوشی رو به خودتون ندید و همه دستورات رو از نوشته های بنده copy بگیرید و از قسمت terminal نرم افزار WinSCP وارد و past کنید و enter بزنید .
قبل از شروع آموزش یه چیزایی رو بگم که کلا دستتون میاد قضیه این --- گوشی n900 از چه قراره
maemo خودش قابلیت ساپورت چند مدل --- رو داره . از این --- ها میشه به openvpn و vpnc اشاره کرد
( vpnc یه نوع --- سازگار با محصولات سیسکو هست ! بماند ... )
این نوع --- ها رو خیلی راحت می تونید روی n900 استفاده کنید که 100% چشمتون توی مخازن به برنامه هایی مثل openconect یا openvpn برخورده ( همونی که آیکون نارنجی داره )
اما خوب این --- ها به درد ما نمی خوره !
چرا ؟؟
چون ما --- ای که توی کامپیوتر استفاده می کنیم از نوع pptp هست و توسط maemo پشتیبانی نمیشه
همون طور که می دونید 2 تا کرنل داریم
کرنل opmap و کرنل اصلی نوکیا و کرنل power ( همونی که توی مخازن موجوده )
توی کرنل opmap حتی ماژول های اتصال به pptp هم کامپایل نشده .
من تونستم روی این کرنل ماژول های مربوط به --- pptp رو به صورت دستی بریزم و به pptp کانکت بشم ( یه مقدار دستورات دیگه هم داره ! )
اما دیدم اینجوری که به درد نمی خوره ! چرا ؟!! چون الان 99% بچه ها کرنل پاور رو نصب کردن همونی که اورکلاک و هاست مود رو فعال می کنه
بعد من اومدم دیدم Tom Tanner همونی که کرنل پاور رو ساخته این ماژول ها رو توی کرنل ریخته !
متاسفانه اینو دیر فهمیدم و به خاطر اینکه به کرنل صدمه زدم و فایل هاشو replace کردم مجبور شدم 3 بار گوشی خودم رو فلش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با فلش کرنل هم بالا نیومد و مجبور شدم 3 بار گوشیمو با کلی نرم افزار فلش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بالاخره فهمیدم که کرنل پاور خودش ماژول های مورد نیاز برای اتصال به --- pptp رو داره !
فقط شما باید یه سریع فایل های متنی رو ویرایش کنید و یه سری جاهاش با گذاشتن علامت # اون قسمت رو کامنت کنید . ( علامت # باعث میشه اون قسمت رو نادیده بگیره ! کسایی که لینوکس کار می کنن معنی این دستورات و علائم رو می دونن )
خوب بریم سراغ آموزش و سرتون رو بیشتر از این درد نیارم فقط اینا توضیحاتی بود که اگه بدونید خیلی کمکتون می کنه
نکات شروع آموزش :
rootsh نصب باشه
در تمامی مراحل باید در حالت root یا sudo gainroot باشید ( حتی در مرحله اتصال به --- )
تمامی دستورات رو می تونید از همین تاپیک کپی بگیرید و استفاده کنید . احتیاج به تایپ هیچ دستوری نیست ! ( در ادامه متوجه میشید چی میگم )
در تمامی مراحل باید به اینترنت متصل باشید ( بعضی جاها یه مقدار دانلود داره )
فایل های ضمیمه رو با نام 1 و 2 دانلود کنید و به MyDocs یا همون حافظه 32 گیگ منتقل کنید
( شاید این جمله تکراری باشه ولی بازم گوشزد می کنم فایل ها رو در حافظه 32 گیگ بریزید و رد هیچ پوشه ای کپی نکنید - مستقیم توی 32 بریزید ! )
ایکس ترمینال خود گوشی رو باز کنید
دستورات زیر رو به تایپ کنید . ( بعد از هر دستور enter بزنید و حتما هم باید به اینترنت متصل باشید )
كد:
sudo gainroot
حالا enter بزنید و بعد
كد:
apt-get install iproute
حالا بسته iproute دانلود و نصب میشه . صبر کنید تا نصبش تموم شه
کارمون با ایکس ترم خود گوشی تموم شد ! می تونید ببندینش .
حالا نرم افزار WinSCP رو باز کنید و به گوشیتون کانکت بشید
مطابق عکس زیر از منوی commands گزینه open terminal رو بزنید .
حالا مطابق شکل در قسمت Enter command دستور زیر رو وارد کنید ( از همین جا کپی بگیرید و اون قسمت past کنید )
كد:
cd /home/user/MyDocs
[CENTER][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا گزینه Execute رو همون طور که توی تصویر بالا می بینید بزنید
و باز دوباره در همون قسمت Enter command دستور زیر رو وارد کنید
كد:
dpkg -i 1.deb
حالا گزینه Execute رو بزنید و می بینید که فایل با نام 1 شروع میشه به نصب شدن و نشونه نصب شدن فایل رو هم توی عکس زیر نوشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همون قسمت Enter command نام فایل رو به عدد 2 تغییر بدید و بعد مجددا گزینه Execute رو انتخاب کنید که فایل شماره 2 هم نصب بشه
اگه منظورمو نفهمیدید عکس زیر رو ببینید .
حالا کلا این پنجره ترمینال رو با استفاده از گزینه Close ببندید و به صفحه اصلی نرم افزار WinSCP برید و وارد Root گوشی بشید . مطابق تصویر زیر
حالا به مسیر زیر برید ( بنده فرض رو بر این گذاشتم که شما کرنل پاور نصب کردید و الان از هاست مود و اورکلاک استفاده می کنید )
كد:
lib/modules/2.6.28.10power46
اگه مسیر رو درست برید مثل تصویر زیر کلی فایل با پسوند ko. می بینید .
دقت کنید اینا فایل های کرنل گوشیتون هستن به هیچ وجه باهاشون کاری نداشته باشید وگرنه کار گوشیتون به فلش کشیده میشه ! همون بلایی که سه بار سر من اومد
حالا فقط ما می خواستیم وارد این مسیر بشیم تا در این مسیر قرار بگیریم ! ( راحت ترین راه اینجوری بود یعنی سعی کردم دستورات وارده رو کم کنم که واسه شما دردسر کمتری داشته باشه وگرنه با دستور هم میشد به این مسیر وارد شد . ( عکس زیر رو ببینید منظورمو می فهمید )
حالا به ترتیب دستوراتی که براتون میذارم رو دونه دونه در قسمت Enter command وارد کنید و گزینه Execute رو انتخاب کنید
هر دستور رو وارد کنید و بعد Execute رو بزنید . نشونه اینکه درست وارد کردید و مرحله موفقیت آمیز بوده یا نه رو هم توی عکس زیر بهش اشاره می کنم
شروع می کنیم به وارد کردن دستورات :
بازم میگم به ترتیب دستوراتی که براتون میذارم رو دونه دونه در قسمت Enter command وارد کنید و گزینه Execute رو انتخاب کنید . ( دو دستور باهم نداریم ) و همه این دستورات دستور لود کردن ماژول ها هست
توجه کنین این ماژول ها با یک بار لود کردن و وارد کردن دستورات زیر برای همیشه لود میشن حتی اگه گوشی خاموش و روشن بشه اما اگه از Dual boot استفاده می کنید وقتی از یه کرنل به کرنل دیگه میرید مثلا از Maemo به آندروید میرید این ماژول ها آنلود می شن و باید دوباره بیاید و با این دستورات لودشون کنید
پس به نظرم تا ورژن جدید آندروید برسه صبر کنید تا این دردسرها رو هم نداشته باشید . یعنی سعی کنید Dual boot نداشته باشید چون خودتون اذیت میشید
من الان خودمم آندروید ندارم و صبر کردم واسه ورژن جدید که اگه sms و call نداشته باشه اصلا ارزش نصب کردن نداره ( صد البته نظر شخصی ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینم دستوراتی که باید دونه دونه در وارد کنید و بعد
كد:
depmod -a
كد:
insmod slhc.ko
كد:
insmod ppp_generic.ko
كد:
insmod ppp_async.ko
كد:
insmod sha1_generic.ko
كد:
insmod ppp_mppe.ko
خوب وقتی همه دستورات رو وارد کردید تا ماژول های کرنل لود بشن این صفحه رو با انتخاب Close ببندید
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
البته بگم اینو بروبچ سایت موبایلستان طراحی کردن :31:
دوستان کلا حرف میزنم و بگم که ::::::: من گوشی رو خریدم کلا با گوشیهای سیمبیان متفاوت هست مثل یه کامپیوتر ولی با سیستم لینوکس من الان با گوشی دارم تایپ میکنم و گوشیم رو فارسی کردم کلا از نظر نرم افزار هم مشکلی ندارم چون پر هستش تو مخازن و سایتش کسانی هم که انگلیسی بلد نیستند میتونند با مترجم گوگل سایتش رو ببینند در کل گوشی مخصوص اینترنت هست و کاراییش بهتر از گوشیهای دیگست سیستمش هم عالی هست اگه کسی مشکلی داره از لحاظ نرم افزار من در خدمتم در ضمن موقع خرید اگه برای نصب برنامه ها ازتون خاستن پول اضافه حدود ۵۰۰۰۰بدید الکی هست خودتون هم میتونید قیمتش الان ۴۰۰۰۰۰هست پس بیشتر از این نیست در کل فارسی شده و من کمکش میکنم
Majid-6120
02-01-2011, 14:42
سلام
android-2-3-gingerbread یه دو سه روزی هست که برای N900 ریلیزشده...
کسی خواست امتحان کنه الان میتونه! فقط مسئولیتش با خودتون !
چیزایی که به خوبی کار میکنند :
- 3D
- GApps
- accelerometer && orientation policies
- lights HAL
- hardware keyboard%)
- sound
- charging, battery status indication
- modem/data, SMS receiving, USSD, calls/signaling
- A2SD
- wi-fi connectivity
- bluetooth
چیزایی که کار نمیکنند :
- codecs. Sound is almost useless, you can’t listen to music etc.
- voicecalls (wut do you expect — mediaserver crashes when ringtone is played?)
- fakegps
- UMS
اینجا کامل تر همراه با لینک دانلود :
sajjad kharrazi
02-01-2011, 15:25
الان من نفهمیدم
این دوستمون که یه سری آموزش گذاشته باعث چی میشه؟
آیا میشه با VP N به اینترنت وصل شد
من الان که دانشگاهم حتما باید یه VP N داشته باشم که شماره شناسنامه و شماره دانشجویی رو توی اون وارد کنم تا بتونم وصل شم
الان یعنی با این آموزش میشه کاری کرد؟
120m120m
07-01-2011, 16:00
چرادر زمان پخش دی وی دی پیغام نو ساپورت audio codec را می دهد
الان من نفهمیدم
این دوستمون که یه سری آموزش گذاشته باعث چی میشه؟
آیا میشه با VP N به اینترنت وصل شد
من الان که دانشگاهم حتما باید یه VP N داشته باشم که شماره شناسنامه و شماره دانشجویی رو توی اون وارد کنم تا بتونم وصل شم
الان یعنی با این آموزش میشه کاری کرد؟
سلام دوست عزیز با این کار شما میتونی ازVPNاستفاده کنی
Farshid72
08-01-2011, 19:39
سلام دوستان
شرکت palm سیستمی رو بوجود آورده به نام webos که به وسیله اون می شه بازه های مشابه بازی های کامپیوتر رو با کیفیتی متناسب با گوشی بازی کرد ( یه چیزی می گم یه چیزی می شنوید)
خوب حالا می خوام نحوه نصب بازی NEED FOR SPEED UNDERCOVER رو بهتون آموزش بدم :
ببینید این آموزشی که من برای شما قرار می دم استاندارد هست ولی سایت های دیگری چون سایت Mobilestan.net نیز سبک های دیگری از نصب این بازی رو ارائه دادن ولیمن توصیه می کنم که شما ابتدا هردو روش رو خونده و سپس با توجه به میزان مهارت در استفاده از گوشی از این گوشی اقدام به نصب نمایند :
موارد لازم برای نصب :
1-آخرین آپدیت جهت اجرای بهتر بازی.
2-اینتزنت ( من خودم با GPRS ایرانسل نصب کردم )
3-داشتن نرم افزار preenv ( نحوه نصب آموزش داده می شود )
4-همراه داشتن پکیج libgles1* جهت اجرای هرچه بهتر بازی( نحوه نصب آموزش داده می شود )
5-نصب نرم افزار nfsu-installer ( نحوه نصب آموزش داده می شود )
ولی آموزش موارد فوق :
اول بهتره شما دوستان عزیز catalog های گوشی رو به رو و آپدیت کرده
سپس شما برنامه x-treminal رو باز کرده وعبارت root رو تایپ کرده اگه شما به این برنامه دست رسی ندارید می تونید اون رو از مخازن دانلود کنید
کد زیر رو جهت دانلود نرم افزار preenv وارد کنید
apt-get install preenv
این نرم افزار شروع به دانلود شدن می کنه
پس از اون شما باید پکیج libgles1*رو دانلود کنید پس برای اون کد :
apt-get install libgles1*
این فایل هم شروع به دانلود شدن می کنه
مرحله بعد نصب نرم افزار nfsu-installer هست که برای اون شما باید کد :
apt-get install nfsu-installer
با نصب این نرم افزار شما بیشتر کار نصب رو انجام دادین و حالا شما باید گوشی رو reboot کنید
پس از اون شما باید یه فایل 82 MB رو دانلود کنید از سایت زیر :
پس از دانلود اون شما بایستی اون رو توی گوشی بریزید و سپس نرم افزار nfsu-installer رو از منو ( یا game و یا all ) اجرا کنید و در مرحله دوم فایل دانلود شده رو انتخاب کرده و منتظز بمونید تا گوشی اونو unpack کنه
پس از اون شما با زده Finish می تونید به پوشه Game ویا all رفته و بازی رو انتخاب و وارد بازی بشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
tirdad_60
10-01-2011, 18:34
سلام
میخواستم بپرسم با این گوشی sms با صفحه لمسی به راحتی میشه فرستاد یا نه؟ اگر میشه
حساسیت و صفحه کید sms در حالت تاچ چطور هست؟
Farshid72
10-01-2011, 19:43
سلام
میخواستم بپرسم با این گوشی sms با صفحه لمسی به راحتی میشه فرستاد یا نه؟ اگر میشه
حساسیت و صفحه کید sms در حالت تاچ چطور هست؟
بله.چرا که نه. واینم بگم که سیستمش به صورت صندوق ورودی و یا خروجی نیست بلکه مثل چت کردن زیر هم می نویستش.در مورد سوال دومیتون می تونم بگم که اولا سوالتونو متوجه نمی شم ولی می تونم بگم که در حالت معمول هستش.
tirdad_60
10-01-2011, 22:54
ممنون
منظورم این بود که صفحه کلیدی که در حالت لمسی و عمودی استفاده میشه اندازه مناسب داره؟و حساسیت صفحه خوب هست و به راحتی استفاده میشه
من htc viva رو به خاطر همین مشکل فروختم
Farshid72
10-01-2011, 23:17
ممنون
منظورم این بود که صفحه کلیدی که در حالت لمسی و عمودی استفاده میشه اندازه مناسب داره؟و حساسیت صفحه خوب هست و به راحتی استفاده میشه
من htc viva رو به خاطر همین مشکل فروختم
در مورد حالت عمودی چیزی بگم چون من ویندوزم 64بیتی بود واسه همین کامل آپدیت نشد و وسط کار DC شد.
ولی درمورد حساسیتش می تونم بگم خیلی خوبه و منم خیلی راضیم ولی بیشتر ازهمون کیبور خودش استفاده می کنم چون اینطوری سرعت نوششتن بالاتره.
tirdad_60
12-01-2011, 23:08
پشت فرمان ماشین چه باید کرد؟
sajigivilix
14-01-2011, 11:14
سلام به همه هم وطنان عزیز
وقتی گوشیم زنگ میخوره و جواب میدم خود به خود صدای طرف مقابل میره رو اسپیکر البته میدونم که اگه بذارم روی گوشم سنسور جلوی گوشی نمیذاره این اتفاق بیفته و صدا از داخل گوشی شنیده میشه میخواستم ببینم چطور میشه این حالت رو کنسل کرد و صدا نره رو اسپیکر ممنون میشم راهنماییم کنید
alishahvali
15-01-2011, 12:41
سلام به همگی
من می خوام این گوشی را دست دوم بخرم ولی می ترسم گوشی مشکل داشته باشه
از موبایلی ها که می پرسم میگن باید خودت باهاش کار کنی و ببینی مشکلی نداشته باشه
می خواستم بدونم چطوری میشه فهمید که گوشی ضربه خورده یا داخل آب افتاده یا کلا هر مشکل دیگه ای داره یا نه!؟
مثلا 5800 را میگن اگه ضربه بخوره بلوتوثش ضعیف میشه. چطور میتونم امسال این مشکلات را با کار کردن با گوشی بفهمم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
راستی یه توضیحی هم درمورد با سیستم عاملش بدین. چطوریه؟ جذاب و کاربر پسند هست؟ امکاناتش چطوره؟ خسته کننده که نیست!؟
alishahvali
15-01-2011, 18:20
در مورد دوربینش هم یه توضیحی بدین من یه عکس باهاش گرفتم تار شد می خواستم ببینم مشکل از دوربینه یا دست من لرزیده!؟
تو رو خدا یکی جواب بده عجله دارم
Farshid72
15-01-2011, 20:57
در مورد دوربینش هم یه توضیحی بدین من یه عکس باهاش گرفتم تار شد می خواستم ببینم مشکل از دوربینه یا دست من لرزیده!؟
bad nist.yani man ke besurate takhasosi ax ngereftam vali hamintori kr gereftam tarnistan axa.
hasanmotori
15-01-2011, 21:33
خوب حالا می خوام نحوه نصب بازی NEED FOR SPEED UNDERCOVER رو بهتون آموزش بدم :
این کدا رو که فرمودید کجا باید بزنیم ؟
فک کردم اینجا کلوپ ان8 ه :دی
حذف شود
alishahvali
15-01-2011, 21:57
سلام به همگی
می خواستم بدونم چطوری میشه فهمید که گوشی ضربه خورده یا داخل آب افتاده یا کلا هر مشکل دیگه ای داره یا نه!؟
مثلا 5800 را میگن اگه ضربه بخوره بلوتوثش ضعیف میشه. چطور میتونم امسال این مشکلات را با کار کردن با گوشی بفهمم
راستی یه توضیحی هم درمورد با سیستم عاملش بدین. چطوریه؟ جذاب و کاربر پسند هست؟ امکاناتش چطوره؟ خسته کننده که نیست!؟
همچنان منتظر جواب!
این پست هایی که اینجا میدین آب از لب و لوچ آدم راه میندازه شاید بخرم...
سلام به همگی
ببین اینایی که گفتی یه را واسه تشخیصش هست اون این که از فروشنده مهلت تست بگیری!کلا پیشنهاد نمیکنم گوشی کار کرده بگیری من که خیری از بعضی دست دوما ندیدم...
سیستم عاملشم میتونی تاپیک رو یکم مطالعه کنی به نتیج میرسی...ولی باید باهاش کار کنی...
من که عکساشو تو gsmarena دیدم عکسای خوبی گرفته بود...شاسد دست شما لرزیده...!
sajigivilix
16-01-2011, 00:41
وقتی گوشیم زنگ میخوره و جواب میدم خود به خود صدای طرف مقابل میره رو اسپیکر البته میدونم که اگه بذارم روی گوشم سنسور جلوی گوشی نمیذاره این اتفاق بیفته و صدا از داخل گوشی شنیده میشه میخواستم ببینم چطور میشه این حالت رو کنسل کرد و صدا نره رو اسپیکر ممنون میشم راهنماییم کنید
sajigivilix
16-01-2011, 16:05
salam man allan ba goshim omadam net 2 ta soal chejori kiabordamo farsi konam 2 chejoori mishe raft yahoo?
Farshid72
16-01-2011, 21:38
salam man allan ba goshim omadam net 2 ta soal chejori kiabordamo farsi konam 2 chejoori mishe raft yahoo?
سلام دوسته عزیز
شما می تونید نرم افزار ukeyboard رو از مخازن دانلود کرده برای فارسی تایپ کردن و کلید ctrl+space bar سیستم رو فارسی می کنه.
شما برای چت کردن می تونید نرم افزار pidgin Internet رو دانلود کرده و یا اینکه از نزم افزار Fring استفاده کنید برای این کار می تونید وارد x-treminal شده و تایپ کنید :
apt-get install fring
ویا اینکه اونو تو مخازن و یا سایت maemo.org پیدا و نصب کنید
با تشکر
sajigivilix
17-01-2011, 16:02
چرا جواب منو نمیدید؟مگه من چه گناهی کرده بیدم؟هیچکی منو دوست نداره:41:
سلام دوسته عزیز
شما می تونید نرم افزار ukeyboard رو از مخازن دانلود کرده برای فارسی تایپ کردن و کلید ctrl+space bar سیستم رو فارسی می کنه.
شما برای چت کردن می تونید نرم افزار pidgin Internet رو دانلود کرده و یا اینکه از نزم افزار Fring استفاده کنید برای این کار می تونید وارد x-treminal شده و تایپ کنید :
apt-get install fring
ویا اینکه اونو تو مخازن و یا سایت maemo.org پیدا و نصب کنید
با تشکر
تشکر دوست عزیز بابط راهنمایی من piding internet نسب کردم اما کار کردن باهاشو بلد نیستم ایدیم هم بالادنمیاره !
نرم افزارfring هم نسب کردم اما اجرا نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.