مشاهده نسخه کامل
: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
microcosm
09-03-2010, 16:06
با سلام.
یک نکته !
از کجا بفهمم که ورژن گوشیم چنده؟
2-یک سایت خوب برای برنامه های گوشی؟
3-تلفظ صحیح Maemo چیست؟
4-سلامتی....؟!؟
ممنون
AYMA:31:
2-یک سایت خوب برای برنامه های گوشی؟
3-تلفظ صحیح Maemo چیست؟
2- Maemo.org
3. ماعِمو
valapeji
10-03-2010, 15:22
این که می گن سیستم عاملش تو حالت افقی کار می کنه یعنی چی؟
hadyhoda
10-03-2010, 18:37
سلام دوستان
من به اشتباه catalog اولیه گوشیمو پاک کردم اگر کسی میتونه catalog های اولیه رو با ادرساش قرابده
valapeji
10-03-2010, 22:32
لطفا جواب می دید
randy.evil
11-03-2010, 00:50
سلام خسته نباشین.من الان برنامه PYQT4 FULL INSTALL رو نصب کردم حالا که می خوام برنامه USSD-PAD رو نصب کنم این ارور رو میده UNABLE to installussd-pad.some application packagerequired for the intallation are missing. لطفا راهنمایی کنید جه کار باید کنم؟؟ من خیلی به برنامه ussd -pad نیاز دارم واسه شارز ایرانسل. ترو خدا زودتر کمکم کنید.
randy.evil
11-03-2010, 00:55
نینجا جان خسته نباشی .من یک برنامه می خوام که بتونم فایل های تو گوشیمو از قبیل صوتی . تصویری. .عکس رو یا مخفی کنم یا بتونم روشون پسورد بزارم. لطفا راهنماییم کن.
دیکشنری انگلیسی به فارسی هم اگه هست لطفا بزار.
scott_tomes
13-03-2010, 04:16
سلام بابا یکی جواب بده ترو خدا این برای سومین باره الان دو دفعه دارم کل این صفحهات این تایپینگو میخونم امشبم تا 55 اومدم دیگه خسته شدم ول کردم :((
بابا من اینترنت ای دی اس ال دارم ولی وایالس نیست معمولی من بخوام اپدیت گوشی رو دانلود کنم چیکار باید بکنم اخه هر برنامه ای رو بخوام وصل کنم ارور میده همون پیغام اپدیت میده اقا ترو خدا میخوای جواب بدی باز نگو برو صفحه فلان :| بابا بروتولثش هنوز راه نیوفتاده یک ماه خریدم :(( فایل صوتی رو نمیتونم بلوتوث کنم .
راستی سوال اخر این پلیرش چند تا کدک داره یعنی اون کدها رو بدی فایل های دت با ام کا وی رو میخونه ؟ یا باید از کا ام استفاده کرد ؟
RAY-MILAD-007
ninja3000sh
amin n & i series
mehdi_brg
ali racer
از اکتیواینا یکتون جواب بده ترو خدا تا عمر دارم دعاتون میکنم :31:
برای داشتن اینترنت روی گوشی یا باید مودم ADSL وایرلس دار بخرید...80-90 تومنه..
یا یه دونه از این کارت شبکه های وایرلس که میخوره به USB بخرید که حدود 20-30 تومن هست...بعد راحت میتونید همه کاری بکنید..
در مورد دیدن MKV هم اینجا من نوشتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Tottenham
13-03-2010, 14:22
میخواستم بدونم کیفیت هندزفری گوشی در مقایسه با n97 و n86 چطوره؟
Arashmartini
13-03-2010, 14:50
با سلام.
یک نکته !
از کجا بفهمم که ورژن گوشیم چنده؟
AYMA:31:
برو قسمت تنظیمات قسمت general گزینه about product
Arashmartini
13-03-2010, 15:13
این که می گن سیستم عاملش تو حالت افقی کار می کنه یعنی چی؟
یعنی گوشیو نمیتونی مثل گوشهای دیگه بطور معمول در حالت عمودی دستت بگیری مگر در حالت گرفتن تماس در بقیه موارد باید گوشی و افقی نگه داری تا به صفخه نمایش مسلط باشی البته نوکیا یه قولهای داده که این عیب رو برطرف کنه
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
سلام خسته نباشین.من الان برنامه PYQT4 FULL INSTALL رو نصب کردم حالا که می خوام برنامه USSD-PAD رو نصب کنم این ارور رو میده UNABLE to installussd-pad.some application packagerequired for the intallation are missing. لطفا راهنمایی کنید جه کار باید کنم؟؟ من خیلی به برنامه ussd -pad نیاز دارم واسه شارز ایرانسل. ترو خدا زودتر کمکم کنید.
با نصب اخرین فریمور خودش برنامه مورد نظر رو نصب میکنه
پیشنهاد میکنم گوشیتو اپدیت کنی
Arashmartini
13-03-2010, 15:59
سلام دوستان
من به اشتباه catalog اولیه گوشیمو پاک کردم اگر کسی میتونه catalog های اولیه رو با ادرساش قرابده
maemo extras-devel
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fremantle
free non-free
mozilla catalog
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@maemo/multi
chinook
release
mozil fa catalog
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@maemo/multi)/maemo/fa
chinook
release
nokia applications
/.
nokia system software updates
/.
ovi
/.
maemo.org
fremantle
free non-free
موفق باشید
randy.evil
13-03-2010, 16:21
گو شیمو اپدیت کردم ولی موقع نصب برنامه این ارور رو می ده . UNABLE to installussd-pad.some application packagerequired for the intallation are missing لطف ا راهنماییم کنید چه کار کنم؟:41:
scott_tomes
13-03-2010, 22:42
سلام من امروز wireless g usb adpter (D-Link خریدم وولی نمیتونم بازم کانیکت بشم یه راهنمایی میکنید !
scott_tomes
14-03-2010, 03:57
همین جا از eshghe_dvd عزیز تشکر میکنم که دقیقا همه چیزو بهم یاد داد خوشحال میشم که مثل این باشم و به بقیه کمک کنم البته نه مثل بعضی ها ....
مرسی eshghe_dvd عزیز .:40:
Paker Shah
14-03-2010, 11:16
سلام من امروز wireless g usb adpter (D-Link خریدم وولی نمیتونم بازم کانیکت بشم یه راهنمایی میکنید !
1) نرم افزار wireless manager رو از روی دیسک همراه آداپتور نصب کنین. 2) اتصال اینترنت رو Share کنین (موقع Share کردن گزینه wireless network رو انتخاب کنین.) 3)توی تب دوم نرم افزار wireless manager گزینه new رو انتخاب کنین و یک اتصال ad-hoc بسازین.4)حالا توی گوشی هم یک اتصال ad-hoc رو بسازین و به راحتی به اینترنت وصل بشین.
خیلی وارد جزییات نشدم اگه سوالی دارین بپرسین.
mhshaker71
14-03-2010, 13:57
سلام دوستان
لمسی این گوشی از چه نوع هست؟
مقاومتی یا خازنی؟
و در کل برای چه استفاده هایی خوب نیست؟
در مورد باتری هم یه توضیحی بدین
ممنون
سلام دوستان
لمسی این گوشی از چه نوع هست؟
مقاومتی یا خازنی؟
و در کل برای چه استفاده هایی خوب نیست؟
در مورد باتری هم یه توضیحی بدین
ممنون
مقاومتی ... سوال دومتون رو خوب متوجه نشدم ..
باتریشم نینجا میگه با حذف پردازش های اضافی بهتر میشه
فعلا تنها ایراد اساسی N900 نداشتن بازی های متنوع و جالب هست...اگر نه هیچی کم و کسر نداره خدایی...
همه چی داره...
scott_tomes
14-03-2010, 16:51
بچه ها به نظر من از این به بعد هر کسی برنامه خوبی توی جایی پیدا کرد اینجا بزاره تا همه استفاده کنن.
راستی من پکیج اپدیت ویندوز میدیا رو گرفتم اپش کردم ویندوز میدیا من دیگه هیچی رو نمی خوند مجور شدم دوباره انیستالش کنم کا ام پلیرم اونجوری فکر میکردم نیست باید منتظر ورزن های جدید باشیم .
راستی کسی بازی باحال سراغ نداره یا برنامه هر چی :3:
mhshaker71
14-03-2010, 18:28
مقاومتی ... سوال دومتون رو خوب متوجه نشدم ..
باتریشم نینجا میگه با حذف پردازش های اضافی بهتر میشه
منظورم کار هایی هست که با گوشی میشه انجام داد
مثلا همین محدوده ی نرم افزاری
کیفیت دوربین (در مقایسه با n82)
بعدش منظور من از باتری این بود که حدودا چند ساعت میره؟
Farshid72
14-03-2010, 20:29
سلام بچه ها
من گوشی مو آپ دیت کردم همون 16 مگابایتیه ولی یه چیزی
1-تا رفتم تو آپ دیت اون 16 مگابایت اومد منم آپ دیت کردم پس اون 20 و 90 مگه چی شد ؟؟؟؟ مگه نگفتین که اول باید اونارو بریزم ؟؟؟
2-بچه ها من کاتالوگام رو می خوام اضافه کنم یا بهم بگینشون یا آدرس صحفه کاتالوگا تو همین جا رو بدین که برم ببینم.
3-من بازی bounce رو دیگه تو بازی هام نمی بینم چطوری باید دانلودش کنم ؟؟؟
ببخشی اگه به جای یه چیز شد چند تا چیز
scott_tomes
15-03-2010, 06:14
بچه ها یه سوال کسی میدونه بخوایم بچتیم با یاهو باید چیکار کنیم :-?
^ خسته نباشی...بازی های جالب که میگی تو این جا هستن؟ این کاتالوگ ها رو که همه میشناسن و ادرس هاشون رو دارن..
کدومشون جالبه مثلا؟
نمیگم بازی خوب نداره N900..چرا یه 3-4 تایی رو میشه بازی خطاب کرد...الباقی بازی حساب نمیشن...
اون بازی های جالب که گفتی 40 تا هست و 20 تاش خوبه کدومها هست؟
اسم ببری خوبه...
-----------------------------
توصیه: از extras-devel سعی کنید چیزی دانلود نکنید...ممکنه مجبور شید گوشی تون رو فلش کنید...
Majid393
15-03-2010, 18:47
تمامی پستهای فینگیلیش حذف شد.
دوستان قوانین رو رعایت کرده و فارسی تاپیک کنید.
----------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که فونت فارسی ندارن از کیبوردهای مجازی فارسی که بعضی سایتها ارائه میدن، استفاده کنن.
Farshid72
15-03-2010, 20:06
بچه ها یه سوال کسی میدونه بخوایم بچتیم با یاهو باید چیکار کنیم :-?
سلام دوست عزیز
می تونی نرم افزار Pidgin Internet رو از مخازن دانلود کنی و اونجا آی دی تو وارد کنی و وارد یاهو شی:11:
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
^ خسته نباشی...بازی های جالب که میگی تو این جا هستن؟ این کاتالوگ ها رو که همه میشناسن و ادرس هاشون رو دارن..
کدومشون جالبه مثلا؟
نمیگم بازی خوب نداره N900..چرا یه 3-4 تایی رو میشه بازی خطاب کرد...الباقی بازی حساب نمیشن...
اون بازی های جالب که گفتی 40 تا هست و 20 تاش خوبه کدومها هست؟
اسم ببری خوبه...
-----------------------------
توصیه: از extras-devel سعی کنید چیزی دانلود نکنید...ممکنه مجبور شید گوشی تون رو فلش کنید...
می شه بگین چرا نباید از Extra-Devel دانلود کرد ؟؟؟
برای این از extras-devel نباید دانلود کنید چون برنامه هایی که اونجا هستن همگی در حال تکمیل شدن و رفع عیب و باگ هستن...بعضی ها بدون مشکل هستن ولی خیلی هاشون هم بلاهایی سر گوشی میارن که مجبور به فلش میشید...
تو خود سایت maemo هم دقیقا گفتن که اگراز extras-devel دانلود کردید و برای گوشی مشکلی پیش اومد تمام ش به گردن خودتون هست و مقصر خودتون هستید....
حالا دوست دارید دانلود کنید...بفرمایید...کسی سد راهتون نیست...فقط یه توصیه بود.
randy.evil
15-03-2010, 23:04
گو شیمو اپدیت کردم ولی موقع نصب برنامه این ارور رو می ده . UNABLE to installussd-pad.some application packagerequired for the intallation are missing لطف ا راهنماییم کنید چه کار کنم؟
eshghe_dvd
17-03-2010, 14:50
گو شیمو اپدیت کردم ولی موقع نصب برنامه این ارور رو می ده . UNABLE to installussd-pad.some application packagerequired for the intallation are missing لطف ا راهنماییم کنید چه کار کنم؟
aziz barname ussd-pad ro nasb kon dorost mishe
ali racer
18-03-2010, 01:58
سلام به ان 900 دارای عزیز
امروز داشتم اکسسوری های 900 رو چک میکردم یه پایه دوربین فوق العاده دیدم
لینک خرید واسه دوستانی که خوششون اومده
scott_tomes
18-03-2010, 18:20
سلام
اول از فرشید عزیز تشکر میکنم برنامش کارو خیلی راحت میکنه .
بچه ها من به مشکل عجیب برخوردم جدیدا وقتی میخوام یه فایل تصوری رو لود کنم وقتی میخوام صفحه رو بندم اون کیلیپم پوز میشه ! میدونید مشکل از کجاست ؟
راستی نمیشه همه فایلهای صوتی به ترتیب بخونن حرص ادم در میاد هر کیلپی میزاری میره توی منیو باز باید بعدی رو انتخاب کنی یا مثلا رپیت اصلا نداره .
سوال اخر م من شاید باهورتون نشه هنوز بلوتوث من راه نفتاده :)) فایل های صوتی رو نمیتونم انتقال بدم بقیه فایل ها رو با کلک این وو اون ور میشه ولی فایل صوتی اصلا نمیشه . :-؟؟
راستی از بچه ها شنیده بودم میتونیم از جی پی اس موقعی که افلاین هستیم استفاده کنیم این راسته ؟ :-؟
Arashmartini
18-03-2010, 19:18
سلام
اول از فرشید عزیز تشکر میکنم برنامش کارو خیلی راحت میکنه .
بچه ها من به مشکل عجیب برخوردم جدیدا وقتی میخوام یه فایل تصوری رو لود کنم وقتی میخوام صفحه رو بندم اون کیلیپم پوز میشه ! میدونید مشکل از کجاست ؟
راستی نمیشه همه فایلهای صوتی به ترتیب بخونن حرص ادم در میاد هر کیلپی میزاری میره توی منیو باز باید بعدی رو انتخاب کنی یا مثلا رپیت اصلا نداره .
سوال اخر م من شاید باهورتون نشه هنوز بلوتوث من راه نفتاده :)) فایل های صوتی رو نمیتونم انتقال بدم بقیه فایل ها رو با کلک این وو اون ور میشه ولی فایل صوتی اصلا نمیشه . :-؟؟
راستی از بچه ها شنیده بودم میتونیم از جی پی اس موقعی که افلاین هستیم استفاده کنیم این راسته ؟ :-؟
در مورد مشکل اولت برنامه canola کارتو راه میندازه فعلا قوی ترین و با امکانات ترین پلیر همینه
در مورد مشکل دومت با یه سیم کارت ایرانسل بلوتوث خیلی راحت فعال میشه فقط کافیه چند کیلوبایت دانلود کنی
scott_tomes
18-03-2010, 20:08
ارش جان سیم کارت ربط داره به بلوتوث ؟! اگه باید فایلی رو دانلود کنم از اینترنت اسمشو بگو تا دانش کنم
مرسی در مورد برنامه اول .
soosan khanoom
18-03-2010, 20:34
سلام به دوستای عزیز
چند تا سوال اساسی در رابطه با این گوشی داشتم:
1.اینفرارد ان 900 کجاها کاربرد داره؟
2.اکوایزر براش اومده؟
3.صفحه ان900 من دیگه داره خیلی خش می گیره برای شما چطور؟
4.کسی راه درستی برای ریبووت اساسی گوشی داره؟
البته من حدود 2 ماه این گوشی فوق العاده سنگین(از همه نظر) رو دارم
بازم مرسی:27:
ارش جان سیم کارت ربط داره به بلوتوث ؟! اگه باید فایلی رو دانلود کنم از اینترنت اسمشو بگو تا دانش کنم
برنامه petrovich رو از مخزن extras بگیرید.
Farshid72
19-03-2010, 22:49
سلام به دوستای عزیز
چند تا سوال اساسی در رابطه با این گوشی داشتم:
1.اینفرارد ان 900 کجاها کاربرد داره؟
2.اکوایزر براش اومده؟
3.صفحه ان900 من دیگه داره خیلی خش می گیره برای شما چطور؟
4.کسی راه درستی برای ریبووت اساسی گوشی داره؟
البته من حدود 2 ماه این گوشی فوق العاده سنگین(از همه نظر) رو دارم
بازم مرسی:27:
سلام دوسته عزیز
1-انفرار قابلیت ارسال فایل رو نداره فقط می شه ازش برای کنترل به عنوان مثال برای تغییر کنال های تلویزیونی یا مشابه استفاده کرد.
2-در مورد اکوالیزر اطلاعی ندارم.
3-به قول یکی از دوستان می تونی براش یه برچسب ال سی دی PSP بگیری با این تفاوت که از بالا و پایین یه مقداری کم میاد:31:من هنوز وقت نکردم بگیرم ولی اگه گرفتیو راضی کننده بود بگو که ما هم بگیریم.
3-منظورت از ریبووت اساسی چیه ؟
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
سلام
بچه ها کیفیت عکس من چندان جالب نیست قضیش چیه ؟؟؟
سلام
بچه ها کیفیت عکس من چندان جالب نیست قضیش چیه ؟؟؟
رو حالت های مختلف تست کنید ... مایکرو - لنداسکیپ یا ...
در ضمن فک کنم با یه 5 مگای دیگه مقایسه کنید به نتیجه می رسید !
soosan khanoom
20-03-2010, 22:53
ممنون فرشید جان خیلی مفید بود:20:
برای وارد شدن به اینترنت از طریق این گوشی یه بار به وایرلس وصل شدم ولی مثل اینکه آِی پی آدریسم مشکل داشت
می خواستم بدونم برای همه سایت ها همینه؟
(البته من لینک های خود وب رو می خواستم باز کنم!!!):13:
Arashmartini
21-03-2010, 10:52
من فکر کدم دیگه اسمشو میدونی اینقد که اینجا عنوان شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه رو دانلود کن رو گوشی بریز اگه گوشیت اپدیت باشه خودشم میره واسه نصب اگه نبود از روی سیمکارت ایرانسل وصلشو به gprs برو تومخازن petrvich و دانلود کن
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
ممنون فرشید جان خیلی مفید بود:20:
برای وارد شدن به اینترنت از طریق این گوشی یه بار به وایرلس وصل شدم ولی مثل اینکه آِی پی آدریسم مشکل داشت
می خواستم بدونم برای همه سایت ها همینه؟
(البته من لینک های خود وب رو می خواستم باز کنم!!!):13:
نه دوست عزیز خود من خیلی از اوقات که حال ندارم پای کام بشینم رو مبل لم میدم وب گردی میکنم:46: احتمالا کانکشن رو درست نساختی
scott_tomes
21-03-2010, 15:22
سلام به همگی دوستان عید همتون مبارک من به یه مشکل جدید برخودم خیلی بده !
سیستم گوشی هیچیش کار نمیکنه انگار همه چیز میزنه حالت تریال ! توی قسمت سیتینگم توی توی سربرگ اول که قبلا فقط ریستور ارجینال سیتینگ بود الان یه گزینه دیگه اومده Enter for unlocking sim card کسی میتونه کمک کنه :( :41:
ali-1991
21-03-2010, 15:43
سلام. n900 فقط در حالت landscape کار میکنه؟ یعنی افقی نمیشه باش کار کرد؟
شاد باشید و سبز
Farshid72
21-03-2010, 20:15
سلام به همگی دوستان عید همتون مبارک من به یه مشکل جدید برخودم خیلی بده !
سیستم گوشی هیچیش کار نمیکنه انگار همه چیز میزنه حالت تریال ! توی قسمت سیتینگم توی توی سربرگ اول که قبلا فقط ریستور ارجینال سیتینگ بود الان یه گزینه دیگه اومده Enter for unlocking sim card کسی میتونه کمک کنه :( :41:
خوب وقتی رفتی روش چی اومد ؟؟؟ببین اگه سیم کارتت ایرانسله یه شماره ای رو که روی سیم کارتت هست رو اونجا وارد کن ببین درست نمی شه ؟؟؟؟
ببینم Back up از گوشیت نداری ؟؟؟ من چند تا Back up دارم اگه دیدی خیلی وضعیت وخیمه بگو اونارو بهت بدم تا ستینگو برگردونی.
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
شاد باشید و سبز
سلام
دوست عزیز این گوشی تنها حالت افقی برای کار کردن داره و حالت عمودی تنها در حال تماس هستش.
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
سلام بچه ها
چند برنامه واسه گوشی :
1- برای برنامه VOICE RECORDER می تونید نرم افزار Recorder رو از Multimedia دانلود کنید.
2-برای استفاده از هندسفری پلیر دار می تونید نرم افزار Shake2control رو از Multimedia دانلود کنید (خودم هنوز نصبش نکردم ولی توضیحاتشو خوندم)
3-اینم یه برنامه که باهاش می تونید دوربین جلو رو تبدیل به یه آینه کنید (((کیفیت رو ببینید بعد حتما نظرتونو راجب دوربین جلو بهم بگید.باشه ؟؟؟؟)))این برنامه اسمش Mirror که من اونو از توی All دانلود کردم.
4-نرم افزار Pidgin Internet که باهاش می تونید وارد اکنت یاهوتون بشید و مثل خوده یاهو بچتید در ضمن می تونید وارد چت روم هم بشید.
5-بازی Carzy parking که قبلا بچه ها هم گفته بودن از بازی های خوبه که کیفیت خوبی داره و می تونه سر گرم کننده باشه.
6-نرم افزار KMPLAYER رو هم که دیگه همتون می شناسین ولی اینو هم بگم که می تونید به جای نصب این برنامه یعنی KMPLAYER می شه برنامه Extra Decoders Support رو نصب کنید و همه ی فرمت هارو از همون Media player گوشی اجرا کنید.
7-دوست عزیزمون نینجا هم یه برنامه به اسم Custom opera Name Widget رو معرفی کردن که می تونید باهاش لوگوی IR-MCI یا Irancell رو بردارید و هر اسمی که خواستید و با هر رنگی هم که خواستید به جاش بگذارید.
اگه سوالی داشتید در خدمت هستم:11:
scott_tomes
21-03-2010, 20:42
سلام 0911 هست عجیبه ! :-؟ من دوتا چیز مد نظرم بود یکی اینکه ورد رو باید بخری یا اینکه رایگانه؟ بعد من وقتی یه برانامه رو باز کردم این مشکل پییش اومد برنامه sideshow to go رو ! نم دونمونم دیگه چیکار کنم
Farshid72
22-03-2010, 11:42
سلام 0911 هست عجیبه ! :-؟ من دوتا چیز مد نظرم بود یکی اینکه ورد رو باید بخری یا اینکه رایگانه؟ بعد من وقتی یه برانامه رو باز کردم این مشکل پییش اومد برنامه sideshow to go رو ! نم دونمونم دیگه چیکار کنم
چون ندیدمش نمی تونم دقیق بگم اگه Back up داری خب Restore کن اگه نداری هم بگو تا Back up اولیه خودمو بهت بدم تا تنظیماتو بر گردونی یا هم برنامه هرو پاک کن ویا اینکه گوشیتو به فریموبر جدید آپ دیت کن.
Farshid72
22-03-2010, 11:54
سلام
اون نرم افزاررو پاکش کردی ؟؟؟ ببین اونو پاک کن اگخ درست نشد می تونی به فریموبر جدید آپ دیت کنی اینجوری شاید درست بشه و یا می تونی گوشیتو فلش کنی اگه خواستی من یه Back up دارم می تونم بهت بدم تا Restore کنی شاید اینطوری درست شه.
شاد باشید و سبز
البته قراره این مشکل در فریمور های بعدی حل بشه !
ninja3000sh
22-03-2010, 23:15
مقایسه صدا تو اسپیکر و هدفون گوشیهای N900 و N97 و N97 MINI.
صدای اسپیکر:
تو صدای اسپیکر صدای N97 MINI از همه بلندتر هستش.و N97 و N900 تقریبا با هم برابرند.
پس:
1:N97 MINI.
2:N900 و N97 .
صدای هدفون:
تو صدای هدفون هم N97MINI و هم N97 صدای یکسانی دارن و واقعا صداشون تو هدفون بیس خوبی داره.
N900 هم صداش تو هدفون بلندتر از هر دو تای بالاست ولی مدیا پلیر خودش اکولایزر نداره و با برنامه ای که جدیدا بهش بیرون دادن و میتونین اکولایزرا رو تنظیم کنین صداش فوق اعاده بلند میشه تا جایی که به هیچ مجه نمیشه صدا رو تا آخر بلند کرد.:دی
پس تو هدفون :
1:N900.
2:N97 MINI و N97.
چند تا برنامه جالب دیگه:
دوستان فکر کنم حدود 2 یا 3 هفته میشه که اکولایزر SYMFONIE برای این گوشی اومده و شما میتونین از مخزن EXTRAS-DEVEL دانلود کنین.
همانطوری که میدونید CALL RECORD خود N900 تا 30 روز میتونه تماسها رو تو گوشی نگه داره و بعد از اون پاک میشن با برنامه EXTENDED CALL LOG میتونین هر چقدر خواستین تعداد تماسها رو روی موبایلتون نگه دارین.
مثلا من تو تنظیماتش تا 1 ملیون تا گذاشتم.:31:
اینم میتونین از مخزن MAEMO.ORG و یا EXTRAS-DEVEL دانلود کنین.
scott_tomes
24-03-2010, 12:46
نه فرشید جان بکاپ ندارم داری برام بزار عجیبه ورد هم تایم گذاشته برای اکتیو شدن کد میخواد کدش دو قسمتی نمیدونم سصریالو گوشی رو میخواد چیه ولی اینو نوشته
registration Number زیرشم دوتا کادر داره از هم جدان !
scott_tomes
24-03-2010, 13:22
اقا با ریستور کردن همه چی درست میشه ؟ راستی من ریستور کنم فایلام پاک نشه مثل کامپیوتره فقط exe برمگرده یا همه چیز ؟ حتی فایهای صوتی تصورزی دفتر چه تلفن !
egoldfars
24-03-2010, 13:54
سلام و تبریک سال نو
من گوشی n900 خریدم روش سیم کارت ایرانسل گذاشتم ولی زمانی که میخوام سیم کارتمو شارژ کنم پیغام incorrect number میده حتی زمانی که کد #1*141* میزنم این پیغام رو میده.
لطفاً راهنمایی کنید.
scott_tomes
24-03-2010, 17:52
توی صفحه های قبل نوشتههای نینجا رو مرور کن یه برنامه معرفی کردهخ اونو دانلود کن نصبش کن اوکی میشه ./
:31:
باز هم برتري ميلستون بر آيفون و نكسوس و ...
ميلستون داراي بهترين ال سي دي دنياي اسمارت فونها
Here's how we rank the phones in screen performance:
رنكينگ برترينها :
Motorola Droid
Palm Pre Plus
Apple iPhone 3GS
HTC Nexus One by Google
Samsung Behold II
منبع :
کد:
Phone Name....................... Resolution .........Brightness .......Black Level ........Contrast Ratio
Samsung Behold II........ 320x480 pixels ......310 cd/M2........ 0.0049 cd/m2............. 63265:1
.
Motorola Droid .............480x854 pixels .......410 cd/M 2............ 0.17 cd/m2 ................2412:1
.
Apple iPhone 3GS .........480x320 pixels ........431cd/M2............. 3.31 cd/m2.................. 131:1
.
HTC nexus one ...............800x480pixels .......225cd/m2.......... 0.0049cd/m2 ............46.000:1
.
Palm Pre Plus ................320x480 pixels ......320 cd/M2.............. 0.46 cd/m2 ..................628:1
Motorola Droid :
The Droid achieved an incredibly impressive contrast ratio, given that it's not OLED-based. It also had the most-accurate colors of any of the phones as well as the sharpest text. Also, unlike the Nexus One, the Droid was capable of displaying 24-bit color. Its only glaring mistake was an overly reflective screen when viewed in a sunny, natural environment. Despite that, the Droid is clearly the performance winner, followed fairly closely by the Palm Pre Plus and the iPhone 3GS, which washes out color as a result of its superbright screen. Both the Behold II and the Nexus One have incredibly deep blacks, but they both oversaturate colors to the point that they're inaccurate and sometimes distracting.
البته n900 تو هيچ زمينه اي به اين گوشي هاي بالا نميرسه و اين فقط براي اطلاع رساني به دوستان بود
راستي برد استقلال در ليگ قهرمانان آُسيا رو هم به طرفداراش تبريك ميگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
total_overdose
25-03-2010, 15:11
:31:
باز هم برتري ميلستون بر آيفون و نكسوس و ...
ميلستون داراي بهترين ال سي دي دنياي اسمارت فونها
Here's how we rank the phones in screen performance:
رنكينگ برترينها :
Motorola Droid
Palm Pre Plus
Apple iPhone 3GS
HTC Nexus One by Google
Samsung Behold II
منبع :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]OCmoreStories.0[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Phone Name....................... Resolution .........Brightness .......Black Level ........Contrast Ratio
Samsung Behold II........ 320x480 pixels ......310 cd/M2........ 0.0049 cd/m2............. 63265:1
.
Motorola Droid .............480x854 pixels .......410 cd/M 2............ 0.17 cd/m2 ................2412:1
.
Apple iPhone 3GS .........480x320 pixels ........431cd/M2............. 3.31 cd/m2.................. 131:1
.
HTC nexus one ...............800x480pixels .......225cd/m2.......... 0.0049cd/m2 ............46.000:1
.
Palm Pre Plus ................320x480 pixels ......320 cd/M2.............. 0.46 cd/m2 ..................628:1
Motorola Droid :
The Droid achieved an incredibly impressive contrast ratio, given that it's not OLED-based. It also had the most-accurate colors of any of the phones as well as the sharpest text. Also, unlike the Nexus One, the Droid was capable of displaying 24-bit color. Its only glaring mistake was an overly reflective screen when viewed in a sunny, natural environment. Despite that, the Droid is clearly the performance winner, followed fairly closely by the Palm Pre Plus and the iPhone 3GS, which washes out color as a result of its superbright screen. Both the Behold II and the Nexus One have incredibly deep blacks, but they both oversaturate colors to the point that they're inaccurate and sometimes distracting.
البته n900 تو هيچ زمينه اي به اين گوشي هاي بالا نميرسه و اين فقط براي اطلاع رساني به دوستان بود
راستي برد استقلال در ليگ قهرمانان آُسيا رو هم به طرفداراش تبريك ميگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فایر جان:31::11:
ببخشید این پستتون الان چه ربطی به تاپیک ان900 داشت؟؟؟:18:
در ضمن شما از کجا میدونی ان900 در هیچ زمینه ای به گوشی های بالا نمیرسه؟:31:
DariushGreat
25-03-2010, 17:31
نوکیا رو دست کم نگیرین... اگه می بینین 3 ساله که عقبگرد کرده، برای اینه که به شرکتای خرده پا مانند HTC، سامسونگ، ال جی و اپل و... فرصتی بده تا خودی نشون بدن و همه چیزشون رو روی کنن و مبدل به شرکت های بزرگ در زمینه موبایل بشن، تا این که بالاخره یه روز با یه ضربه از میدون به درشون کنه! :21:
هنوز فراموش نکردم که نوکیا چطور با عرضه مدل 6600 در سال 2005، N70 در پایان 2005، N73 و 3250 در سال 2006 و دست آخر N95، N95-8G و N82 در سال 2007 عرصه رو بر تولیدکنندگان گوشی تنگ کرده و شرکت هایی مانند پنتک، زیمنس، فیلیپس و ... رو از میدون به در کرد!
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
ninja3000sh
27-03-2010, 14:54
یک تم زیبا برای n900.
deb فایل رو دانلود کرده و به حافظه خود گوشی کپی کنید.
سپس روش کلیک کنید تا نصب کنه.:46:
لینک دانلود:
johnypersian1656
27-03-2010, 16:27
فایر فکر کنم همینجوری چرخ میزنه توی تاپیک های دیگه این پست رو میذاره :31:
واقعا n900 بهترین گوشی نوکیا بوده که تاحالا باهاش کار کردم . وب بروزرش که واقعا روی هرچی آندرویده کم کرده. خیلی دلم میخواد این fennec واسه آندروید پورت بشه. سیستم عاملش هم که واقعا خوبه خدا کنه نوکیا ساپورتش رو قطع نکنه مثل اپن سورس های موتو که الان یتیم موندن :31:
فایر فکر کنم همینجوری چرخ میزنه توی تاپیک های دیگه این پست رو میذاره :31:
.....و یه سری کاربر به اصطلاح فعال هم آماده ان که بیان نظرات خودشون رو تحمیل کنن و سنگ سامسونگو ال سی دیهایی که تولید می کنه رو به سینه بزنن بدون توجه به اینکه کلوپ مختص ان900 یا هر گوشی دیگه ای هست:13:
به موقعش درست میشه
OMID_TANHA
27-03-2010, 19:03
سلام میخوام n900 بخرم میگن صفحه نمایشش کیفیت نداره؟:18:
ninja3000sh
28-03-2010, 00:32
سلام میخوام n900 بخرم میگن صفحه نمایشش کیفیت نداره؟:18:
امید جون تو صفحات قبل مقایسه ال سی دی n900 با بقیه گوشیها هستش.
اگه حوصله مرور کردن صفحات قبلی رو نداری من بهت میگم که ال سی دی n900 عالیه و حرف نداره.:31:
OMID_TANHA
28-03-2010, 08:05
امید جون تو صفحات قبل مقایسه ال سی دی n900 با بقیه گوشیها هستش.
اگه حوصله مرور کردن صفحات قبلی رو نداری من بهت میگم که ال سی دی n900 عالیه و حرف نداره.:31:
نینجا جان خیلی ممنون بابت جواب.خیالم راحت شد.یه سوال دیگه:46::
میخوام بدونم بین N97 و N97min کدوم واسه خرید بهتره دلیل نمیخوام نظرت برام سنده:10:
سلام
میدونم ربطی نداشت :31: فقط واسه اطلاع رسانی بود :11:
نا سلامتی اینا معروفترین اسمارت فونهای دنیا هستن و اگه n900 واقعا" گوشی خوبیه کسی نباید ناراحت بشه
اما چیزی که برام عجیبه اینه که تو هیچ سایت معتبری از n900 حرفی در میون نیست و اکثر مقایسه ها حول میلستون /آیفون و نکسوس میگرده - حتی از نظر فروش جهانی هم خبریش نیست .
من خودم فقط 5 دقیقه با n900 برادر دوستم کار کردم و یه چیزای خوب و جدیدی توش دیدم اما یه کم کار باش سخت بود /البته 5 دقیقه کار کردن قابل قبول نیست . دوربینش به نظرم خیلی خوب بود - ال سی دی بد نیست - صداش هم خوبه - ضخامت گوشی مثل اکثر مدلهای نوکیا نا امید کننده است . و صفحع کلید در 3 ردیف و خیلی فشرده است
به هر حال امیدورام که بلایی که سر n97 اومد گریبان n900 رو نگیره
اما قبول کنید که بهترین اسمارت فون دنیا میلستونه :5:
یکی از بچه ها قراره این گوشی رو بخره.فقط چند تا سوال از محضرتون داشتم:
هیچ مشکل و نقطه ضعف خاصی نداره؟واسه استفاده از آیرانسل میخواد.(از نظر سازگاری رادیوئی)
آخرین قیمتش چنده؟(با گارانتی)
ninja3000sh
28-03-2010, 14:32
نینجا جان خیلی ممنون بابت جواب.خیالم راحت شد.یه سوال دیگه:46::
میخوام بدونم بین N97 و N97min کدوم واسه خرید بهتره دلیل نمیخوام نظرت برام سنده:10:
امید جون اینو اگه تو تاپیک مشاوره خرید گوشی میپرسیدی خیلی بهتر میشد.
چون اینجا باعث میشه نظم تاپیک بهم بخوره.
من به صفحات قبلی نگاه کردم تو مقایسه عکسها مثل اینکه سایت آپلود عکس رو فیلتر کردن.
به هر حال من یه مقایسه ای بین ال سی دیهای htc hd2 و i8910 hd و s8000 jet و n97 و n97 mini و n900 انجام دادم که میتونه بهت کمک کنه.
تو عکسهای بالا اگه دقت کنی میبینی که ال سی دی n97 mini کیفیتش بهتر از n97 معمولی هستش.
در کل دکمه های کیبورد n97 mini هم بهتر و راحتر از n97 هستش.
راستی تو مقایسه ال سی دی ها هم اونی که طرف چپ هستش n97 mini و اونی که طرف راسته n97 هستش.
یکی از بچه ها قراره این گوشی رو بخره.فقط چند تا سوال از محضرتون داشتم:
هیچ مشکل و نقطه ضعف خاصی نداره؟واسه استفاده از آیرانسل میخواد.(از نظر سازگاری رادیوئی)
آخرین قیمتش چنده؟(با گارانتی)
فعلا این گوشی با گارانتی اصلی وارد بازار نشده و هنوز معلوم نیست گارانتی اصلی نوکیا کی میاره.قیمتش هم فکر کنم حدود 550 تومن باید باشه.
منظورتون از سازگاری رادئویی چیه؟؟
منظورش اینه که رادیوش با ایرانسل مشکل نداره؟؟؟
خودت که ایرانسل انداخته بودی روش( چون روش شارژ کردنشو توضیح داده بودی) پس مشکل نداره
scott_tomes
29-03-2010, 02:13
سلام بچه ها کسی منشی برای ان 900 داره راستی این ورده گیر داده داره محلتش تموم میشه ! اول زده بود تریال ورژن برای 30 روز الانم که 13 روزش رفته !
Arashmartini
31-03-2010, 14:47
دوستان یک امولاتور بسیار عالی با قابلیت کامل تنظیمات کیبورد و تاچ اسکرین برای بازیهای سگا اومده پیشنهاد میکنم حتمآ دانلود کنید
شورش 3 رو این گوشی سونیک کومیکس تمام خاطراتمو زنده کرد
egoldfars
31-03-2010, 23:00
دوست عزیز شما اول برنامه PYQt4 full install رو از مخزن extras-devel پیدا کرده و دانلود کن.
سپس برنامه ussd-pad رو میتونی از سایت زیر دانلود کنی:
بعد از اینکه دانلود کردی به حافظه 32 گیگ گوشی کپی کن:
و سپس برنامه X TERMINAL رو اجرا کن و دقیقا به شکل زیر تایپ کن:
فقط تو تایپ کلمات دقت کن چون برنامه به بزرگی و کوچکی حروف حساسه.
خب سپس کلید ENTER رو بزن تا نصب کنه.
بعد از اینکه نصب شد:
یه با گوشی رو reboot کن:
طریقه ریبوت هم :
برنامxterminalرو باز کن و بصورت زیر تایپ کن:
sudo gainroot
سپس enter رو بزن و حالا کلمه reboot رو تایپ کن و اینتر رو بزن تا گوشی ریستارت بشه و الان میتونی براحتی با برنامه ussd-pad استفاده کنی.
من این کارو انجام دادم و آیکن ussd-pad امده در قسمت more ولی وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افتد لطفا راهنمایی کنید.
راستی فایلهای که از این طریق نصب میشه چه جوری uninstall میشه .
ninja3000sh
31-03-2010, 23:12
من این کارو انجام دادم و آیکن ussd-pad امده در قسمت more ولی وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افتد لطفا راهنمایی کنید.
راستی فایلهای که از این طریق نصب میشه چه جوری uninstall میشه .
عزیز شما برنامه PYQT4 FULL INSTALL رو هم نصب کردی یا نه؟؟
اگه نصب کردی یه بار گوشی رو ریبوت کن ببین باید درست بشه.
فقط دقت کن که باید برنامه بالا رو نصب کنی.
طریقه ریبوت هم بصورت زیر هستش:
وارد برنامه xterminal میشی:
تایپ میکنی:
sudo gainroot
ENTER رو بزن.
و باز تایپ کن REBOOT
ENTER رو بزن تا ریبوت بشه.
حالا باید وارد برنامه USSD-PAD بشه.
دل و روده n900.
total_overdose
01-04-2010, 01:01
سلام
نینجا جان این میگو رو امتحان بکن ببینیم که به صبرانه منتظریم:31:
egoldfars
01-04-2010, 08:15
عزیز شما برنامه PYQT4 FULL INSTALL رو هم نصب کردی یا نه؟؟
اگه نصب کردی یه بار گوشی رو ریبوت کن ببین باید درست بشه.
فقط دقت کن که باید برنامه بالا رو نصب کنی.
طریقه ریبوت هم بصورت زیر هستش:
وارد برنامه xterminal میشی:
تایپ میکنی:
sudo gainroot
ENTER رو بزن.
و باز تایپ کن REBOOT
ENTER رو بزن تا ریبوت بشه.
حالا باید وارد برنامه USSD-PAD بشه.
دل و روده n900.
ممنون اما مشکل همچنان باقی است.
نرم افزار PYQT4 FULL INSTALL رو نصب کردم ریبوت هم کردم ولی نشد.
میگم از اول انجام بدم راستی این فایل های deb. که از طریق xterminal نصب میشن چه جوری پاک میشند.
لطفا راهنمایی کنید.
راستی طریقه فلش کردن n900 هم بگین به چه صورتی است.
تفاوت این 2 تا باهم چی هست
ussd-widget
ussd-pad
ninja3000sh
01-04-2010, 13:26
سلام
نینجا جان این میگو رو امتحان بکن ببینیم که به صبرانه منتظریم:31:
تا جایی که اطلاع دارم این هنوز نسخه اصلی نیستش.
و نسخه اصلی 1 ماه دیگه یعنی ماه می واسه n900 ریلیز میشه.
The first release of MeeGo will be in May, so you can be getting ready for a new experience with your N900
ممنون اما مشکل همچنان باقی است.
نرم افزار PYQT4 FULL INSTALL رو نصب کردم ریبوت هم کردم ولی نشد.
میگم از اول انجام بدم راستی این فایل های deb. که از طریق xterminal نصب میشن چه جوری پاک میشند.
لطفا راهنمایی کنید.
راستی طریقه فلش کردن n900 هم بگین به چه صورتی است.
تفاوت این 2 تا باهم چی هست
ussd-widget
ussd-pad
عزیز شما اگه مراحل بالا رو درست برین جلو مطمئن باشین بدون مشکل کار میکنه.
در ضمن اگه گوشیتون به آخرین فریمویو دانلود باشه فایلهای deb رو بدون وارد کردن دستور تو برنامه X TERMINAL میتونین با یک کلیک نصب کنین.:46:
برای پاک کردن برنامه هم باید بری:APP MANAGER<UNINSTALL و از اونجا برنامه هایی که بنظرت اضافه هستن رو پاک کنی.
ali racer
01-04-2010, 19:53
نینجا جون من رفتم سایت اصلی می گو خبری در این رابطه ندیدم
مثل این که نسخه اورجیناله :31:
MeeGo Repositories and Images
برای ان900
اینم لینک واسه
نت بوک های مبتنی بر اتم
و همچنین گوشی های مبتنی بر پردازنده اتم اینتل که میتونن آپ کنن
ویرایش
تو این متن که دیشب همزمان با خبر ریلیز می گو منتشر شده
ببینید چی نوشته
Today is the culmination of a huge effort by the worldwide Nokia and Intel teams to share the MeeGo operating system code with the open source community. This is the latest step in the full merger of Maemo and Moblin
نه بابا نینجا اصلیه این نسخه :10:
دوستان توجه کنید این نسخه Meego فقط به درد developer ها میخوره...اونم تازه developer های OS نه حتی Developer های Application...
نه خبری از GUI هست نه رابط گرافیکی نه هیچی...فقط یکسری کدنویسی هست که توسط خط فرمان میتونید باهاش کار کنید..یعنی یه چیزی تو مایه های DOS...اینه که اصلا و ابدا طرفش نرید فعلا که به درد ماها نمیخوره....
ninja3000sh
02-04-2010, 00:33
نینجا جون من رفتم سایت اصلی می گو خبری در این رابطه ندیدم
مثل این که نسخه اورجیناله :31:
MeeGo Repositories and Images
برای ان900
اینم لینک واسه
نت بوک های مبتنی بر اتم
و همچنین گوشی های مبتنی بر پردازنده اتم اینتل که میتونن آپ کنن
ویرایش
تو این متن که دیشب همزمان با خبر ریلیز می گو منتشر شده
ببینید چی نوشته
Today is the culmination of a huge effort by the worldwide Nokia and Intel teams to share the MeeGo operating system code with the open source community. This is the latest step in the full merger of Maemo and Moblin
نه بابا نینجا اصلیه این نسخه :10:
ممنون علی جان.
ولی این نسخه فعلا برای کاربران ریلیز نشده.
برای کاربران نسخه نهایی طبق اخبار منتشر شده ماه می ریلیز میشه.
MEE GO project is making progress. We opened the MeeGo distribution infrastructure and the operating system base. It is not on official or tested release, but the opening of the public development of the MeeGo OS layer. So, it is an invitation for hackers who want to participate in MeeGo development, not for end users ;-)
The first release of MeeGo will be in May, so you can be getting ready for a new experience with your N900
scott_tomes
02-04-2010, 01:45
سلام به همگی از این که جواب سوال های منو میدین خیلی ممنونم واقعا ذوغ زده میشه ادم سوالو ننوشته جواب میاد :)) ;)
در هر صورت بچه ها کسی میدونی کلید عوض شدن زبون توی گوشی چیه ؟مثلا برای کامپیوتر التو شیفتو میزنی فارسی به اینگلسی و برعکس میشه توی n900 کسی میدونه چه کلید های انجام میدن !؟
اگر در تنظیمات گزینه ی فارسی رو فعال کرده باشید با ctrl+space تغییر می کنه زبان برای کیبورد سخت افزاری...
aminzohouri
02-04-2010, 23:21
با عرض سلام
لطفا کمک کنید
صفحه کلید مجازی من کار نمیکنه یعنی با قلم نمیتونم چیزی بنویسم
راهنمایی فوری میخواهم
persavosh
03-04-2010, 17:00
رفقا هیچ اطلاعی دربارهی گارانتی اصلی ندارید؟معلوم نیست کی میاد؟اصلاً میاد؟نمیدونم بخرم یا منتظر گارانتی اصلی بمونم.
aminzohouri
03-04-2010, 21:51
کمک کمک
دوستان: من با قلم نمیتوانم چیزی بنویسم یعنی وقتی با قلم در جایی که قبلا میتوانستم بنویسم دیگر صفحه عکس العمل ندارد
و فقط با صفحه کلید خود گوشی باید نوشت.خواهشا راهنمایی کنید
ninja3000sh
04-04-2010, 00:20
با عرض سلام
لطفا کمک کنید
صفحه کلید مجازی من کار نمیکنه یعنی با قلم نمیتونم چیزی بنویسم
راهنمایی فوری میخواهم
عزیز شما برین تو قسمت SETTINGS>TEXT INPUT تو قسمت USE VIRTUAL KEYBOARD کلیک کنید تا تیک ظاهر بشه و الان میتونید براحتی از کیبورد نرم افزاری استفاده کنی.:46:
رفقا هیچ اطلاعی دربارهی گارانتی اصلی ندارید؟معلوم نیست کی میاد؟اصلاً میاد؟نمیدونم بخرم یا منتظر گارانتی اصلی بمونم.
عزیز فعلا با گارانتی اصلی نیومده.
معلوم هم نیست کی بیاد ممکنه فردا بیاد و یا ممکنه 3 ماه دیگه بیاد.
به نظر من که بخرین چون از لحاظ ساپورت زبان فارسی مشکلی نداره.
scott_tomes
04-04-2010, 03:06
مرسی از die_fff و نینجای عزیز .
aminzohouri
04-04-2010, 08:38
عزیز شما برین تو قسمت SETTINGS>TEXT INPUT تو قسمت USE VIRTUAL KEYBOARD کلیک کنید تا تیک ظاهر بشه و الان میتونید براحتی از کیبورد نرم افزاری استفاده کنی.:46:
عزیز فعلا با گارانتی اصلی نیومده.
معلوم هم نیست کی بیاد ممکنه فردا بیاد و یا ممکنه 3 ماه دیگه بیاد.
به نظر من که بخرین چون از لحاظ ساپورت زبان فارسی مشکلی نداره.
واقعا ممنون
mostafa_khan001
05-04-2010, 13:02
اقا N900 اورکلاک شده دیده بودین؟
بفرمایید این هم اورکلاک شده اش که سی پی شو شده 1GHz
مثل این كه بچه های طالبان اورش كردن!
بعد به عنوان بمب انتحاری یه بازی اجرا می كردن می دادن دست ملت بعدش منفجر میشد: دی
برنامه اجرای بازی های پلی استیشن هم برای N900 اومده؟؟؟؟؟
با کیبوردش خیلی بازی کردن حال میده
اگه میشه قرار بده تا دانلود کنم
سلام دوستان.
من هم قراره تا هفته ی دیگه به جمع ان 900 داران اضافه بشم.
حالا چنتا سوال داشتم.
آیا سرعت کنتیک اسکرولش خوب هست؟ یعنی بین صفحات نرم جابجا میشه؟
از لحاظ سخت افزاری کم نمیاره؟
و اینکه قیمت تو شیراز چند هست؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟
نمایندگی چیزی وجود داره که ادم با خیال راحت بره بخره؟
و سوال آخر هم اینکه برای شروع کار چه نرم افزار هایی رو باید دانلود کنم؟ حجمش اصلا مسئله ای نیست.
ممنون میشم همشو جواب بدید.
بدون مشکل بین صفحات جا به جا میشه...
سخت افزار عالی داره...بدون مشکل..
قیمت شیراز رو نمیدونم ولی تهران حدود 570 هست...
اول از همه باید اپدیت کنید...با نسخه جدید امکانات زیادی بهش اضافه شده
Mojtaba N87
06-04-2010, 22:04
سلام بچه ها خسته نباشید.
من یه جایی شنیدم رو ان900 یه سیستم عامل آندرونودئید هم نصب کردن با هــک کردن! راسته؟
------
ویرایش : تو گوگل تحقیق کردم ، راسته :دی
میشه یکی یه لیست کامل از برنامه های ضروری برای نصب کردن رو بزارید.و اینکه هر کودوم چی کار می کنه.(مثل اینکه کد های ایرانسل رو نمی شه زد ولی با یه نرم افزار درست شده بود)
ممنون میشم.
یه سری بازی باحال رو هم بگید.
یه سوال دیگه اونم اینکه بازیو نرم افزارو باید با گوشی دانلود کرد یا تو نت هم هست؟
esi n900
07-04-2010, 18:33
سلام به n900 یاش اگه خدا قبول کنه منم اضافه شدم
مموری گذاشتم رو گوشی ولی باز نمیشه چه کار کنم؟
راستی فرستنده fm ش هم خیلی با حاله:10:
eshghe_dvd
08-04-2010, 22:13
میشه یکی یه لیست کامل از برنامه های ضروری برای نصب کردن رو بزارید
tyrannosaurus
08-04-2010, 22:52
من میخوام این گوشی رو برا داداشم بخرم
توقعاتش
صدا تو هنسفیری بالا باشه اگه میشه با n95 8gb مقایسه کنید
برنامه و بازیش چطوره
قابل حمل هست یا نه
صدای اسپیکراش چطوره نسبت به n95 8gb
قیمتش چنده
تو پکش چه چیزایی هست
شنیدم باید حتما انترنت پر سرعت اشته باشی آیا درسته یا نه}برا راهتی کار با گوشی{
total_overdose
08-04-2010, 23:01
من میخوام این گوشی رو برا داداشم بخرم
توقعاتش
صدا تو هنسفیری بالا باشه اگه میشه با n95 8gb مقایسه کنید
برنامه و بازیش چطوره
قابل حمل هست یا نه
صدای اسپیکراش چطوره نسبت به n95 8gb
قیمتش چنده
تو پکش چه چیزایی هست
شنیدم باید حتما انترنت پر سرعت اشته باشی آیا درسته یا نه}برا راهتی کار با گوشی{
سلام:31:
دوست عزیز این گوشی بیشتر برایه کسایی که خوبه با اینترنت سرو کار دارن و یجورایی با گوشی زیاد ور میرن:31:
کلا اگه برادرتون ازین آدمایی که میره با گوشی سر کارو میاد و فقط زنگ میزنه پیشنهاد میکنم نخر.
در کل :
صداش تو هدفون ان95 8 گیگ رو میخوره:31:
اما تو اسپیکر صدایه ان 95 8 گیگ کمی بیشتره.
tyrannosaurus
09-04-2010, 11:16
دوست عزیز این گوشی بیشتر برایه کسایی که خوبه با اینترنت سرو کار دارن و یجورایی با گوشی زیاد ور میرن:31:
کلا اگه برادرتون ازین آدمایی که میره با گوشی سر کارو میاد و فقط زنگ میزنه پیشنهاد میکنم نخر.
در کل :
صداش تو هدفون ان95 8 گیگ رو میخوره:31:
اما تو اسپیکر صدایه ان 95 8 گیگ کمی بیشتره.
پس یعنی نخرم براش پس شما یه گوشی بهم معرفی کن:19:
داداشه زیاد آهنگ گوش میکنه و میخواد حتما لمسی باشه گوشی جواد هم نباشه
راستش من میخاستم x10 بگیرم ولی الان کسایی که خریدن میگن صداش زیاد مالی نیست:19:
چیکار کنم
esi n900
09-04-2010, 13:02
یكی به داد ما برسه
مموری میكرو گذاشتم رو گوشی
ولی باز نمیشه چی كار كنم.
ali racer
09-04-2010, 14:51
یكی به داد ما برسه
مموری میكرو گذاشتم رو گوشی
ولی باز نمیشه چی كار كنم.
یه بار با پی سی فرمتش کن بعدا بنداز رو گوشیت:46:
total_overdose
09-04-2010, 15:27
پس یعنی نخرم براش پس شما یه گوشی بهم معرفی کن:19:
داداشه زیاد آهنگ گوش میکنه و میخواد حتما لمسی باشه گوشی جواد هم نباشه
راستش من میخاستم x10 بگیرم ولی الان کسایی که خریدن میگن صداش زیاد مالی نیست:19:
چیکار کنم
دوست عزیز یعنی فقط همین دوتا فاکتور مهمه:31:
خوب x6 16 گیگ بخر.صفحه لمسی با تاچ خازنی.
کیفیت صدا چه در اسپیکر و چه در هدفون خوب.
دوربین 5 مگا.
قیمتم دور بر 420 الی 430 هست.
دوست عزیز یعنی فقط همین دوتا فاکتور مهمه:31:
خوب x6 16 گیگ بخر.صفحه لمسی با تاچ خازنی.
کیفیت صدا چه در اسپیکر و چه در هدفون خوب.
دوربین 5 مگا.
قیمتم دور بر 420 الی 430 هست.
اخوی اینجا رو کردی بخش مشاوره؟:31:
دوست عزیز شما تو این بخش تاپیک بزن و نظر بقیه رو جویا شو:
tyrannosaurus
09-04-2010, 16:08
x6 زود جواد میشه
تازه x6 قشنگم نیست چیز دیگه ای نیست از برند دیگه هم بود طوری نیست
دوستان اون سوال ما رو که جواب ندادید.
می خواستم ببینم من adsl دارم.اینکه میگید آدم باید اینترنت پر سرعت داشته باشه واسه چیه؟
یعنی فقط نرم افزار باید با گوشی دانلود کرد؟ یا میشه از تو نت دانلود کرد ریخت رو گوشی؟
خواهشا جواب بدید.
scott_tomes
10-04-2010, 01:48
اینرتنت پرسرعت برای اپدیت کردن گوشی هستش و دانلود برنامه هاش از توی اینترنتم به وسیله pc فقط میتونی فایل کم حجم رو بگیری بعد با گوشی کلشو دان کنی اینترنت 128 هم داشته باشی برای اپدیدت برنامه های n900 کافیه .
در مورد سوال دوم هم جوابتو دادم اره باید با گوشی دانلود کنی البته اونجوری هم میتونی دانلود کنی ولی نصبش خیلی سخت میشه . باید کپی کنی توی مموری اصلی گوشی و از طریق داس گوشی برنامه رو نصب کنی .
البته اینو هم بگم حتما باید اینترنتتو تبدیل به وایلیس کنی .
scott_tomes
10-04-2010, 01:48
اینرتنت پرسرعت برای اپدیت کردن گوشی هستش و دانلود برنامه هاش از توی اینترنتم به وسیله pc فقط میتونی فایل کم حجم رو بگیری بعد با گوشی کلشو دان کنی اینترنت 128 هم داشته باشی برای اپدیدت برنامه های n900 کافیه .
در مورد سوال دوم هم جوابتو دادم اره باید با گوشی دانلود کنی البته اونجوری هم میتونی دانلود کنی ولی نصبش خیلی سخت میشه . باید کپی کنی توی مموری اصلی گوشی و از طریق داس گوشی برنامه رو نصب کنی .
پس یعنی بدون داشتن اینترنت وایرلس کاری نمیشه کرد؟
از اون طریق داس رو هم میشه یه توضیحه کوتاهی بدید؟
من الان چنتا فایل گرفتم با فرمت install. اینا رو چطوری میشه نصب کرد؟
داس یعنی چی؟!!!
این گوشی بر پایه لینوکس هست....داس که مال مایکروسافته...بی خیال...
داس یعنی چی؟!!!
این گوشی بر پایه لینوکس هست....داس که مال مایکروسافته...بی خیال...
منظورشون ترمینال هست که بشه کد بنویسی
بله منم منظورشون رو میدونم...ولی خب باید بگن ترمینال نه dos...چون اصلا از زمین تا اسمون فرق دارن با هم...
scott_tomes
11-04-2010, 03:31
اره بدون اینترنت وایالیس کاری نمیتونی بکنی دو راه داری اول مودم والیس بگیری و یا کارت های شبکه ی وایلس که مدل های مختلف و سرعت های مختلف داره بهترین کار اینه که یکی از یوسبی وایلس دار ها رو بگیری هم ارزون تره هم بسرفه تره .
sadeghpa80
11-04-2010, 11:41
با سلام خدمت دوستان گلم.می خوستم بدونم کسی از شما OpenGL es 2.0 را روی گوشیش نصب کرده.این راه انداز گرافیکی بزای نصب خیلی از بازی ها نیازه.تا نباشه هم نصب نمیشن.مثلا Frozen bubble 2,Gltron,....
خریداری شد به قیمت 558 هزار تومان
مبارکم باشه.خیلی حال میده کار کردن باهاش.
راستی یه سوال: نرم افزار قطب نما هم داره؟
و اینکه یه برنامه که بشه باهاش آفلاین از جی پی اس استفاده کرد رو میگید؟
و اینکه این مخازن که هستن تا وقتی disable نباشن برنامه هایی که داخلشون هستن رو می تونیم ببینیم دیگه.آره؟
randy.evil
12-04-2010, 22:51
اقااا من همچنان با شارژ نگه داشتن باطری مشکل دارم.نها یت 1 روز بیشتر شارژ ندارم.چه کار کنم؟؟ همه کارهایی هم که تو صفحات قبلی دوستان گفته بودن انجام دادم ولی بازم زود خالی میکنه.:41:
armin2020
14-04-2010, 23:45
سلام من یه سوالی دارم
دانشگاه ما مودم وایلس داره موبایل منم وایلسو پیدا میکنه ولی هیچ سایتیو باز نمیکنه مثل اینکه به اینترنت وصل نیستی
سلام اسم من ابراهیمه من تازه با این سایت آشنا شدم و خوشحالم
که کسایی هستند که میتونن کمکم کنن راستش منم این گوشی رو خریدم ولی
چون زیاد با ریزه کاریهای کام÷یوتر آشنا نیستم اگه
براتون امکان داره برای دانلود برنامه ها راهنماییم کنید (از صفر صفر)
ممنون میشم
soosan khanoom
16-04-2010, 20:04
سلام به همه بچه های این فروم
شرمنده من تو این دو سه تا پست فقط سوال كردم.
ولی چه میشه كرد؟ سیستم عامل مامو جدید اومده دیگه
١-دوربین جلو فقط برای ویدیو كال هست؟
2-بازی bounce بیشتر به دمو می خوره به نظرتون جز ورزن ١٥ مگابایتی ورزن دیگه ای داره؟
٣-حالا واقع میشه روی این دستگاه سیستم mac os نصب كرد؟
٤-این گوشی از نظر سخت افزاری همه جوره با iphone 3gs رقابت میكنه به نظرتون میتونه از نظر بازی با هاش رقابت كنه؟
٥-برنامه هایی مثل master gear یا pico drive برای این گوشی اومده میخواستم بدونم كه ابن برنامه ها این گوشی را تبدیل به یك دسته بازی میكنه یا برنامه ای برای اجرای بازی های سگا و پلستیشن هست؟
خوب حالا ٢ تا سوال اختصاصی دارم برای گوشی خودم:
6- من حدودا چند وقت پیش تصویر یكی از ٤ صفحه آغازی گوشی را عوض كردم ولی دیگه تغییر نكرد همه كار هم كردم . می خواستم بدونم كسی نظری داره؟(این موضوع برام خیلی مهمه)
٧-من با مرورگر این گوشی به این سایت میام و یك مشكل بد داره اونم اینه كه بعضی از وب سایت های فارسی مثل این سایت و چندتای دیگه را كامل باز نمیكنه یعنی از بغل كامل باز نمیشه و وقتی كه یه جا زوم میكنی از اون جایی كه زووم كردی به یه جای دیگه منتقل میشه برای اینكه این مشكل را حل كنم چه نظری دارید؟
٨-اون برنامه ای كه از طریقش میشد *# را فعال كرد چی بود؟
خیلی سوال كردم نه؟
:19:
ninja3000sh
18-04-2010, 21:05
سلام من یه سوالی دارم
دانشگاه ما مودم وایلس داره موبایل منم وایلسو پیدا میکنه ولی هیچ سایتیو باز نمیکنه مثل اینکه به اینترنت وصل نیستی
عزیز شما اول باید مطمئن باشید که روی وایرلس دانشگاه کد گذاری نشده.
در ضمن اصلا ممکنه اکسس پوینت باز باشه و اینترنتی تو کار نباشه که شما بهتره اول بدونید اینترنت time out و ... نداشته باشه.
سلام اسم من ابراهیمه من تازه با این سایت آشنا شدم و خوشحالم
که کسایی هستند که میتونن کمکم کنن راستش منم این گوشی رو خریدم ولی
چون زیاد با ریزه کاریهای کام÷یوتر آشنا نیستم اگه
براتون امکان داره برای دانلود برنامه ها راهنماییم کنید (از صفر صفر)
ممنون میشم
پیشنهاد میکنم یه بار این تاپیک رو مرور کنی تا همه چیز دستت بیاد.:46:
سلام به همه بچه های این فروم
شرمنده من تو این دو سه تا پست فقط سوال كردم.
ولی چه میشه كرد؟ سیستم عامل مامو جدید اومده دیگه
١-دوربین جلو فقط برای ویدیو كال هست؟
2-بازی bounce بیشتر به دمو می خوره به نظرتون جز ورزن ١٥ مگابایتی ورزن دیگه ای داره؟
٣-حالا واقع میشه روی این دستگاه سیستم mac os نصب كرد؟
٤-این گوشی از نظر سخت افزاری همه جوره با iphone 3gs رقابت میكنه به نظرتون میتونه از نظر بازی با هاش رقابت كنه؟
٥-برنامه هایی مثل master gear یا pico drive برای این گوشی اومده میخواستم بدونم كه ابن برنامه ها این گوشی را تبدیل به یك دسته بازی میكنه یا برنامه ای برای اجرای بازی های سگا و پلستیشن هست؟
خوب حالا ٢ تا سوال اختصاصی دارم برای گوشی خودم:
6- من حدودا چند وقت پیش تصویر یكی از ٤ صفحه آغازی گوشی را عوض كردم ولی دیگه تغییر نكرد همه كار هم كردم . می خواستم بدونم كسی نظری داره؟(این موضوع برام خیلی مهمه)
٧-من با مرورگر این گوشی به این سایت میام و یك مشكل بد داره اونم اینه كه بعضی از وب سایت های فارسی مثل این سایت و چندتای دیگه را كامل باز نمیكنه یعنی از بغل كامل باز نمیشه و وقتی كه یه جا زوم میكنی از اون جایی كه زووم كردی به یه جای دیگه منتقل میشه برای اینكه این مشكل را حل كنم چه نظری دارید؟
٨-اون برنامه ای كه از طریقش میشد *# را فعال كرد چی بود؟
خیلی سوال كردم نه؟
:19:
در مورد مرورگر متاسفانه این مشکل وجود داره (هم تو مرورگر خودش و هم تو مرورگر فایرفاکس) ولی تو مرورگر گوگل که جدیدا واسه n900 ریلیز شده این مشکل برطرف شده.
پیشنهاد میکنم مرورگر گوگل رو روش نصب کنی.
اونم میتونی از اینجا دانلود کرده و نصب کنی:
اسم اون برنامه هم که میتونی از طریقش کارت ایرانسل رو شارژ کنی ussd pad هستش.
MHSH1980
19-04-2010, 03:46
سلام من نمیتونم از رابید شیر برنامه شارز رو دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام من نمیتونم گوشیم رو فارسی کنم یا حتی اس ام اس فارسی بنویسم راهنمایی کنید اگه میشه با عکس
MHSH1980
20-04-2010, 01:55
ایا برنامه های jar هم ساپوورت میکنه اگه ساپورت میکنه طریقه نسبش رو توضیح بدین با تشکر از سایت خوبتون
ایا برنامه های jar هم ساپوورت میکنه اگه ساپورت میکنه طریقه نسبش رو توضیح بدین با تشکر از سایت خوبتون
نه .سیستم عاملش جاوا رو ساپورت نمی کنه
M @ j i d
20-04-2010, 15:48
باز این خارجکی ها دست به کارای خطرناک زدن..........همون 1Ghz بس بود بابا.........نیگا........کردنش 1700 مگاهرتز سی پی یو بدبختو!
حالا فردا میان میگن شد 5 Ghz : دی !
در اينده نزديك خبر ميرسه يك عدد گوشي n900 و به روش ln2 تا 10ghz اور كردن: دی
yosef_podine
21-04-2010, 18:28
میشه یکی یه لیست کامل از برنامه های ضروری برای نصب کردن رو بزارید
این چند تا برنامه رو من نصب کردم خوبه
GPXView
برای کار با GPS و نقشه (گوگل مپ هم داره)
Dataplan Mpnitor
یک widget هست که مقدار مصرف اینترنت رو میده
Custome Operator Name Widget
وقتی نسب شد از قسمت seting میتونی اسم اپراتور عوض کنی
catorize
برنامه هارو تو منوی اصلی پوشه بندی می کنه
Flashlight
وقتی کاور دوربین باز باشه از قسمت status menu فعال میشه
gtranslate
ترجمه گر گوگل ، برای ترجمه اینترنت باید وصل باشه
Simple Brightness Applet
برای کنترل نور صفحه از قسمت status menu
The Milky Way Wallpaper
یک پانوراما از کهکشان راه شیری برای عکس دسکتاپ
ukayboard
زبان فارسی رو هم تو قسمت کیبورد مجازی و هم کیبورد فیزیکی اضافه میشه
فقط باید در قسمت text input ، زبان دوم رو persian انتخاب کنی
چرا این انقدر شارژش زود تموم میشه؟ادم جرات نمیکنه باهاش کار کنه شارژ خالی میکنه تند تند.الان 2 هفتس دارمش همینجوریه.به روز نمیکشه خالی میشه.کاش 5800 نفروخته بودم :41:
چرا این انقدر شارژش زود تموم میشه؟ادم جرات نمیکنه باهاش کار کنه شارژ خالی میکنه تند تند.الان 2 هفتس دارمش همینجوریه.به روز نمیکشه خالی میشه.کاش 5800 نفروخته بودم :41:
سلام.
شما یه بار بذار کلا خالی بشه بعد فول شارژش کن...باطریها معمولا بعد از چند بار شارژ و دشارژ دوامشون بیشتر میشه.
احتمالا برنامه ای رو باز نذاشتی که شارژ باطری رو خالی کنه؟
MHSH1980
21-04-2010, 21:44
سلام گوشی من یک دفعه قفل کرد البته از صبح سنگین شده بود وبعضی از برنامه ها رو باز نمیکرد یا دیر باز میکرد کسی میدونه بگه من چیکار کنم راستی جواب سوالهای قبلی منو در مورد راپید شیر وتایپ فارسی اس ام اس رو ندادید
هرکاری که فکرشو بکنید کردم حتی خواستم با ماشین باطری به باطریش کنم که بچه ها نزاشتن :31: ولی با استفاده عادی به یه روزم نمیرسه شارژش.خستم کرده.حیف پولی که بابتش دادم.فقط کلاس داره هرکی میبینتش :18: میشه(البته با کمی اغراق)
هرکاری که فکرشو بکنید کردم حتی خواستم با ماشین باطری به باطریش کنم که بچه ها نزاشتن :31: ولی با استفاده عادی به یه روزم نمیرسه شارژش.خستم کرده.حیف پولی که بابتش دادم.فقط کلاس داره هرکی میبینتش :18: میشه(البته با کمی اغراق)
والا کسی تا حالا مشکل شما رو نداشته.
باید صبر کنی اونایی که گوشی رو دارن من جمله نینجای عزیز بیان جواب بدن:46:
شاید این جمعه بیاید شاید.من که الان دارم با 1100 کارامو میکنم اینم یه ایرانسل انداختم توش.خیلی ستمه که کسی که n900 داره از 1100 بیشتر راضی باشه :13:
آقا من همه چيشو قبول دارم
فقط چند سوال:
من با gps خيلى کار دارم
تهران هم نيستم
برنامه اى داره که بشه نقشه کاليبره شده شهر خودمون رو بهش داد؟(مثل garmin)
البته رايگان و آفلاين باشه!
مشکل wifi که روشن مى موند حل شده؟
باتشکر
ninja3000sh
22-04-2010, 20:41
عزیز شما گوشیتون بدون استفاده شارژ تموم میکنه یا با استفاده زیاد؟؟؟؟
اگه بدون استفاده شارژ رو زود تموم کنه به احتمال زیاد وقتی وایرلس گوشی رو روشن میکنید حتی با خاموش کردنش هم میشه گفت cpu رو درگیر میکنه و فقط سرچ میکنه و واقعا پدر باطری رو در میاره.
راه حلش هم اینه که برنامه Wi-Fi switcher رو از طریق مخازن دانلود کرده و نصب کنید و از طریق او برنامه وایرلس گوشیتون رو disable کنید.
اگه با نصب این برنامه هم درست نشد ممکنه مشکل از باطریتون باشه چون بدون استفاده از گوشی و تو حالت استند بای مصرف باطریش راضی کننده هستش.
آقا من همه چيشو قبول دارم
مشکل wifi که روشن مى موند حل شده؟
باتشکر
برنامه ای که بالا گفتم رو نصب کن تا مشکلت حل بشه.
نه گوشی وقتی که باهاش کار میکنم زود خالی میکنه شارژش رو.بطور استفاده عادی یعنی روزی 1 ساعت ور رفتن با گوشی و نیم ساعت اس ام اس بازی و نیم ساعت موزیک با اسپیکر گوشی.باید چقدر دوام بیاره؟واسه من فکر کنم تو 1 ساعت شارژش تموم میشه
MHSH1980
23-04-2010, 02:44
چرا کسی جواب سوالهای منو نمیده
برنامه gps که بشه نقشه بقيه شهرها رو بهش داد معرفى کنيد
باتشکر
salam be hamegi...man n900 kharidam nemitoonam ahang send konam ...age mishe komakam konin
hamed999
23-04-2010, 22:07
اقا کسایی که گوشی رو دارن میشه یه چنتا عکس از محیط های مختلف گوشی بزارین بزارن ببینیم محیطش چطوریاس جذابه یا خشک؟
یه سوال دیکه هم داشتم تو فریمور جدید که واسش اومده حساسیت تاچش چه قدر فرق کرده ایا به نسبت مقاومتی بودنش میشه با کمی اغماض حساسیت اونو مثل خازنی دونست یا نه ؟ و اینکه سیستم عامل این گوشی با امدن mego چی میشه ؟آیا این گوشی به اون سیستم عامل جدید نوکیا و اینتل اپدیت میشه یا نه ؟ و اوضاع gps تو این گوشی چطوری هست ؟مثل سیمبین نرم افزار خوبی مثل گارمین واسه این گوشی هست که بشه نقشه ریخت و آفلاین از gps استفاده کرد؟ و اینکه کیفیت فیلمبرداری اون چطوریست با وجود 25 فریم کیفیتش آیا بالا هست؟ و آخرین سوال سرعت گوشی چطوریست تا به حال هنگ یا تاخیر _همان لگ )تو کارش مشاهده شده
randy.evil
23-04-2010, 22:13
با سلام خدمت دوستان . لطفا نحوه استفاده از gps offline رو توضیح بدین. نقشه شهر ها رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
soosan khanoom
24-04-2010, 20:29
سمنی علیکم
من میخواستم بدونم چه بلایی سر گوشیم اومده که دیگه نه با ماتریکس نه با ایسی دبین فایل های .deb رو پخش نمیکنه
چه کار کنم؟
دوربین جلو فقط برای ویدیو كال هست؟
حالا واقع میشه روی این دستگاه سیستم mac os نصب كرد؟
برنامه هایی مثل master gear یا pico drive برای این گوشی اومده میخواستم بدونم كه ابن برنامه ها این گوشی را تبدیل به یك دسته بازی میكنه یا برنامه ای برای اجرای بازی های سگا و پلستیشن هست؟
من حدودا چند وقت پیش تصویر یكی از ٤ صفحه آغازی گوشی را عوض كردم ولی دیگه تغییر نكرد همه كار هم كردم . می خواستم بدونم كسی نظری داره؟(این موضوع برام خیلی مهمه)
مممممنون:31::27:
با سلام خدمت همه دوستان
من میخوام یه اکانت adslبرا خون بگیرم تا هم کام÷یوترم فیض ببره هم گوشیم اگه یه روتر وایرلس adsl بگیرم عملیه و میتونم باهاش اینترنت رو برا گوشیم هم شیر کنم؟
اگه جواب آره است چه مارکی بهتره ؟
از همه کسایی که وقت گذاشتن برا راهنمایی بقیه ممنونم
randy.evil
24-04-2010, 23:10
ببخشید یکمی در مورد سیستم mac os توضیح بدین.چه جوریاست ؟
سلام
من به اینترنت وایرلس دسترسی ندارم پس لصفا
1-آدرس دانلود rootsh .
2. آدرس دانلود petrovich.
راستی برای نصب نرم افزار petrovich فقط داشتن rootsh کافیه؟
ممنون
hamed999
25-04-2010, 11:43
اقا کسایی که گوشی رو دارن میشه یه چنتا عکس از محیط های مختلف گوشی بزارین بزارن ببینیم محیطش چطوریاس جذابه یا خشک؟
یه سوال دیکه هم داشتم تو فریمور جدید که واسش اومده حساسیت تاچش چه قدر فرق کرده ایا به نسبت مقاومتی بودنش میشه با کمی اغماض حساسیت اونو مثل خازنی دونست یا نه ؟ و اینکه سیستم عامل این گوشی با امدن mego چی میشه ؟آیا این گوشی به اون سیستم عامل جدید نوکیا و اینتل اپدیت میشه یا نه ؟ و اوضاع gps تو این گوشی چطوری هست ؟مثل سیمبین نرم افزار خوبی مثل گارمین واسه این گوشی هست که بشه نقشه ریخت و آفلاین از gps استفاده کرد؟ و اینکه کیفیت فیلمبرداری اون چطوریست با وجود 25 فریم کیفیتش آیا بالا هست؟ و آخرین سوال سرعت گوشی چطوریست تا به حال هنگ یا تاخیر _همان لگ )تو کارش مشاهده شده
چرا اونایی که گوشی رو دارن کم لطفی میکنن و جواب نمیدن
Farshid72
25-04-2010, 16:30
سلام بچه ها
من می خوام یه مودم ADSL بخرم می خواستم بدونم که کابلی که باید به روتر وصا بشه اسمش چی هست ؟؟؟
دوستان من 2 هفته هست که گوشی رو خریدم حالا میخوام برم خدمت هرکسی گوشی رو میخواد بهم پیام خصوصی بده
scott_tomes
26-04-2010, 02:53
اقایونی و خانومهایی که پیغام میزارید و سوال میکنید لطف کنید اول اصفحهات قبل رو بخونید بعد سوال کنید من جواب یه سوالو توی سه صفحه پیش دادم دوباره الان یکی دیگه همون سوالو میکنه ! خوب معلومه دیگه جوابی هم در اون مورد نمیگیری عزیز .
با تشکر
دوستان من 2 هفته هست که گوشی رو خریدم حالا میخوام برم خدمت هرکسی گوشی رو میخواد بهم پیام خصوصی بده
سلام دوست من
لطفا قیمت رو هم اعلام کنید. ممنونم. اگر دوست داشتید پیام خصوصی بفرستید یا به آی دی یاهو kingparsa21118 ارسال کنید.
ممنونم
رفیق نرم افزار اسکرین شات ندارم اما در این حد توضیح بدم محیط ساده و جالبی داره.خیلی در هم نیست اما کار باهاش یکم وقت گیره
یه سوال دیکه هم داشتم تو فریمور جدید که واسش اومده حساسیت تاچش چه قدر فرق کرده ایا به نسبت مقاومتی بودنش میشه با کمی اغماض حساسیت اونو مثل خازنی دونست یا نه ؟
حساسیت تاچش بهتر از N97 و 5800 هستش.اگه منظور از خازنی شبه اپل آیفون باشه باید خدمتتون عرض کنم در حد اپل نیست اما در نوبه خودش خوبه اما بازم ایرادات داره
و اینکه کیفیت فیلمبرداری اون چطوریست با وجود 25 فریم کیفیتش آیا بالا هست؟ و آخرین سوال سرعت گوشی چطوریست تا به حال هنگ یا تاخیر _همان لگ )تو کارش مشاهده شده
کیفیت فیلمش خوبه و راضی کننده است.سرعتش خیلی عالی هستش توی این سه روز اصلا هنگ نداشته.
اما در کل باتریش خیلی ضعیفه
زود هم لک میگیره و کثیف میشه مخصوصا صفحش.
سوالی دیگه بود در خدمتم
Farshid72
26-04-2010, 19:36
سلام دوست عزیز
1-در مورد عکس می تونی به صفحات اولیه مراجعه کنی.
2-تو فریمور جدید فقط باگ ها رفع شده و یکمم سرعت سیستم عامل بالا تر رفته.
3-سیستم عامل MeeGo فعلا واسه متخصصاس که واردنو از این حرفا ولی واسه کاربران خنوز ریلیز نشده ولی این گوشی امکان آپگرید به MeeGo رو داره ولی در مورد آپگرید به مک اطلاعی ندارم.
4-Nokia Map loader میتونه تا حدی کمکتون کنه.
5-فیلم برداریش با کیفیت WVGA صورت می گیره و در حد خودش می شه گفت عالیه.
6-اگه درست از گوشی استفاده بشه هنگ نمی کنه و اگه با عجله بخوایین کار کنین خوب هر گوشی باشه هنگ می کنه ولی در حالت عادی هنگ تو کارش نیست.
در کل گوشی شیک و ساده ای هست ولی در عین سادگی خیلی پیچیدس.
با تشکر:11:
***7-دوستان اگه کسی تازه وارده این تایپک شده و حوصله و یا وقت واسه خوندن صفحات قبل رو ندارن می تونن سوالاتشون رو مطرح کنن،خودم یا چندتا دیگه از دوستان حتما کمک خواهیم کرد.
Farshid72
26-04-2010, 19:58
سلام
نرم افزار Canola یه مدیا پلیر باحاله یعنی یه جورایی می شه گفت که گوشیو تبدیل به یه MP4 یا دستگاههای مشابه می کنه که توصیه می کنم دانلود کنید.
نرم افزار Health Check نرم افزار دیگه ای هست که پیشنهاد می کنم دانلود کنید که با این برنامه می تونین از سلامتی کامل گوشیتون با خبر شید.
armin2020
27-04-2010, 07:14
سلام
1-دانشگاه ما اینترنت وایلس داره من موبایلم وایرلس میگیره ولی کار نمیکنه من چی کار کنم
2-دیروز زیاد بلوتوث فرستادم 4 5 بارم گوشیمو خاموش روشن کردم الان دیگه مویایلم بولوتوث نمیفرسته اسم میخواد منم بهش اسم میدم ولی سیو نمیکنه تو رو خدا کمکم کنید:19:
armin2020
27-04-2010, 08:34
سلام
من بلوتوثم از دیروز خاموش شده دیگه روشن نمیشه . ریبوتم کردم درست نشد
از من اسم میخواد منم اسم منویسم سیو نمیکنه چی کار کنم من به بلوتوث خیلی احتیاج دارم
کمکم کنید:19::41:
2-دیروز زیاد بلوتوث فرستادم 4 5 بارم گوشیمو خاموش روشن کردم الان دیگه مویایلم بولوتوث نمیفرسته اسم میخواد منم بهش اسم میدم ولی سیو نمیکنه تو رو خدا کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
رفیق با چه وسیله ای بلوتوث بازی کردید؟
armin2020
27-04-2010, 16:01
من هیچی نگرفتم فقط چند تا عکس برای 1 لپ تاب و 2 تا موبایل فرستادم
سلام
دوستانی که این موبایل رو دارند از نظر ضربه پذیر بودن بدنه و صفحه نمایش اون رو چطور ارزیابی می کنند؟ آیا اگر مثلا ۱۰ بار از ارتفاع نیم متری روی آشفالت بیفته دچار مشکل می شه؟
ایا کسی از دوستان سی پی یو گوشیشون رو به ۹۰۰ مگاهرتز اورکلاک کردن؟ اگر جواب مثبته ایا گوشی هنگ نمی کنه؟ زیاد داغ نمیکنه؟ مصرف باتری چقدر تغییر کرده؟
سلام
دوستانی که این موبایل رو دارند از نظر ضربه پذیر بودن بدنه و صفحه نمایش اون رو چطور ارزیابی می کنند؟ آیا اگر مثلا ۱۰ بار از ارتفاع نیم متری روی آشفالت بیفته دچار مشکل می شه؟
اقا اینم سواله میپرسی ؟؟؟ اگه 10 بار سنگم بندازی زمین میشکنه اونوقت میگی اگه 10 بار بیفته مشکل میخوره یا نه؟واقعا که :19:
سوال که هست. چون من از نوکیا گوشی ۶۶۳۰ رو داشتم که هفته ای یکی دو بار وقتی از ماشین پیاده می شدم شوت می شد وسط خیابون. هنوز هم سالمه. از ارتفاع ۵۰ سانتی فکر میکنم اغلب گوشی ها ضربه پذیر هستند.
armin2020
28-04-2010, 18:05
چجوری زبان عوض کنم از اینگیلسی به فارسی من برنامه فعال کردم برنامه دانلود کردم فقط نمیدونم چجوری زبان عوض کنم
راستی سوال قبلیم جواب ندادین:13:
armin2020
28-04-2010, 18:06
چجوری زبان عوض کنم از اینگیلسی به فارسی من برنامه فعال کردم برنامه دانلود کردم فقط نمیدونم چجوری زبان عوض کنم
من هیچی نگرفتم فقط چند تا عکس برای 1 لپ تاب و 2 تا موبایل فرستادم
دوست من شما ریستور کردی گوشیتو؟
سلام
سوالات فنی رو لطفا مطرح بفرمایید.
سوال که هست. چون من از نوکیا گوشی ۶۶۳۰ رو داشتم که هفته ای یکی دو بار وقتی از ماشین پیاده می شدم شوت می شد وسط خیابون. هنوز هم سالمه. از ارتفاع ۵۰ سانتی فکر میکنم اغلب گوشی ها ضربه پذیر هستند.
دوست عزیز گوشی 600 تومنی برای سهل انگاری نیست
6630 رو می زنی به N900؟
در ثانی شما افتادن گوشی هاتون قرار دادیه؟
سلام بچه ها قیمتش چنده
دوست عزیز فک کنم 560 تا 590 در نوسانه
برنامه زبان فارسی رو دانلود کردید؟
soosan khanoom
02-05-2010, 22:16
سلام به همه
من دیکه حالت ماتریکس برام کار نمی کنه!
یکی از صفحه هام هم هنرز خرابه!
راهنمایی کنید لطفا":20:
سلام به همه
من دیکه حالت ماتریکس برام کار نمی کنه!
یکی از صفحه هام هم هنرز خرابه!
راهنمایی کنید لطفا":20:
سلام کدوم یکیشون؟
yosef_podine
03-05-2010, 20:18
armin2020
03-05-2010, 22:44
1_ریستور یعنی چی ؟
2_ اره برنامه فارسی دانلود کردم فقط نمیدونم چه جوری زبان از انگیلیسی به فارسی تبدیل کنم؟
3_بلوتوث من روشن نمیشه چی کار کنم از من اسم میخواد اسم میدم ولی روشن نمیشه کمک کنید الان 2 هفته بلوتوث ندارم
yosef_podine
04-05-2010, 14:53
با سلام خدمت دوستان . لطفا نحوه استفاده از gps offline رو توضیح بدین. نقشه شهر ها رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
یک نرم افزار خوب برای استفاده از GPS گوشی ، GPXView هست.
این نرم افزار با استفاده از GPS داخلی گوشی موقعیت جغرافیایی شما را پیدا می کند و بر روی نقشه های
OpenStreetMap , Google Maps نشون میده
البته Google Maps رو من استفاده میکنم خیلی خوبه
نقشه جادههای ایران، نقشه کامل تهران ، اصفهان ، شیراز ، مشهد و اکثر شهرها رو داره
فقط برای اولین بار استفاده باید اینترنت وصل بشید
اگه وایرلس ندارید بهتره از GPRS ایرانسل استفاده کنید فقط کافی بسته 50 مگی GPRS بگیرید خیلی ارزون می افته
باید اجازه بدین نقشه ها در زوم های مختلف ئانلود بشه
اینم چند تا عکس از محیط برنامه
yosef_podine
04-05-2010, 15:11
اره برنامه فارسی دانلود کردم فقط نمیدونم چه جوری زبان از انگیلیسی به فارسی تبدیل کنم؟
باید از قسمت Settings بعد Text input ، قسمت 2nd Language رو Persian انتخاب کنی
برای تغییر زبان هم اگه از کی بورد اصلی استفاده می کنی باید Ctrl+Spase رو بزی زبان عوض می شه
اگه از کی بورد مجازی استفاده می کنی یک قسمت داره که اونجا زبان عوض میشه
عکسای زیر بهت کمک میکنه
armin2020
05-05-2010, 18:33
باید از قسمت Settings بعد Text input ، قسمت 2nd Language رو Persian انتخاب کنی
برای تغییر زبان هم اگه از کی بورد اصلی استفاده می کنی باید Ctrl+Spase رو بزی زبان عوض می شه
اگه از کی بورد مجازی استفاده می کنی یک قسمت داره که اونجا زبان عوض میشه
عکسای زیر بهت کمک میکنه
واقعا خیلی خیلی ممنونم :11::11::11::40::40:
1 سوال دیگه داشتم من بلوتوثم غیر فعال شده از من اسم میخواد ولی اسم میدم سیو نمیکنه اصلا روشن نمیشه
ریستور یعنی چی ؟
مسیر Settings >>>> Restore original setting رو طی کن
armin2020
05-05-2010, 21:54
میخوام ریستور کنم کد میخواد چه کدی باید بزنم راستی اگه این کارو بکنم چه اتفاقی میفته
ایا بلوتوث من درست میشه تقریبا 1 هفته قطع هر کاری میکنم روشن نمیشه
armin2020
05-05-2010, 22:05
یه سری برنامه مفید دانلود کردم اسم میگم شاید شما به درد شما بخوره
orrery :کهکشان نشون میده و حرکت زمین به دور خورشید نشون میده
piding internet : برنامه برای چت کردن
extended call log:مکالمه هارو نشون میده
petrovich :برنامه ارسال بلوتوث
fm radio :برای گوش دادن به رادیو اف ام
m clock ;ساعتی خیلی زیبا
dataplan monitor:مقدار دانلود نشون میده
recaller:برنامه ضبط مکالمه
سلام دوست من میتونم بپرسم زبان فارسی رو چطوری اضافه کردی
و دوم اینکه اون جمله هیجکس تنها نیست همراه اول چیه اون بالا
اگر لطف کنی به این ایمیل جواب بده erfansh8160@gmail.com
سلام بچه ها.:10:
منم دیروز به جمعتون اضافه شدم.:20:
یه موزیک پلیر خوب با اکولایزر معرفی کنید...پلیر خودش تعریفی نداره.
پ.ن: علی تو پست 643 یه لینک داده:
اجرای بازیهای پلی استیشن3 نیست...مچ کردن دسته پلی استیشن3 با ان900 هست.
این برنامه 184 کیلوبایتی رو نصب کنید(البته این فقط آدرس فایل هست) اسم برنامه SIXAXIS هست.
اینم مراحل مچ کردن با دسته(قسمت usage )
من دسته پلی استیشن3 ندارم..هر کی داره تست کنه..باید جالب باشه.
Vahid579
08-05-2010, 13:43
این آپدیت جدید کی میاد ؟؟؟ مشکل شارژ سیم کارت و عمودی نشون دادن حل شه
میخوام ریستور کنم کد میخواد چه کدی باید بزنم راستی اگه این کارو بکنم چه اتفاقی میفته
ایا بلوتوث من درست میشه تقریبا 1 هفته قطع هر کاری میکنم روشن نمیشه
پیش فرض نوکیا پسوورد 12345 یا 0000 هستش
MHSH1980
09-05-2010, 01:33
سلام من نمیتونم گوشیم رو فارسی کنم یا حتی اس ام اس فارسی بنویسم راهنمایی کنید اگه میشه با عکس ومن نمیتونم از راپید شیر برنامه فارسی ساز رو دانلود کنم راهنمایی کنید
Vahid579
09-05-2010, 09:11
یک سوال این گوشی مثل گوشی های سیمبین نیاز به -- و ساین کردن نداره ؟؟؟؟
یک سوال این گوشی مثل گوشی های سیمبین نیاز به -- و ساین کردن نداره ؟؟؟؟
نه نیاز به ساین و کرک نداره.
ولی برنامه هاشو باید با خود گوشی و با اینترنت گوشی دانلود کنی(یا با اینترنت ایرانسل یا با وایرلس) و نصب کنی.
V4HID.ir
09-05-2010, 17:57
سلام دوستان
خسته نباشید
من قصد خرید این گوشی رو دارم (اگه خدا بخواد) ولی با مرور تاپیک یه سوال برام حل نشده موند!!
وقت خرید چطوری از ورژن سیستم عامل نصب شده روی گوشی مطلع بشم!؟
البته تاپیک رو با درصد 70٪ کامل خوندم!
شخصا شیفته ی همه امکاناتش هستم خصوصا لینوکسش!:8:
اگر خریدم قول میدم مشکل حل نشده ای براش باقی نزارم! :21:
سلام من نمیتونم گوشیم رو فارسی کنم یا حتی اس ام اس فارسی بنویسم راهنمایی کنید اگه میشه با عکس ومن نمیتونم از راپید شیر برنامه فارسی ساز رو دانلود کنم راهنمایی کنید
لینکشو بده یه جا دیگه آپ کنم برات....راهنمای تصویری هم صفحه قبلی هست.
نه نیاز به ساین و کرک نداره.
ولی برنامه هاشو باید با خود گوشی و با اینترنت گوشی دانلود کنی(یا با اینترنت ایرانسل یا با وایرلس) و نصب کنی.
در ادامه اضافه کنم که بعضی از برنامه های کم حجمشون با فرمت deb موجود هست که می ریزید تو گوشی و با اجرا کردنشون نصب می شن(البته از آخرین آپدیت اینجوری شده قبلا باید از طریق x terminal نصب می شدن)
scott_tomes
10-05-2010, 03:42
سلام به همه برو بچ N900 بچه ها توجه کردین بعد از اپدیت گوشی پلیر خد گوشی وقتی فایل تصوری پخش میکنه صفحه نمایش رو خاموش کنی فیلم هم استوپ میخوره !
پلیر از جمله مشکالاتی که داره اینه که فایلهای تصوری رو ریپیت نمیکنه یا اینکه کل فایلها رو نمگیره پخش کنه !
(اگه کسی پلیر باحالی سراغ داره یه خبری بده ممنون میشم .
کا ام پلیر میتونه فایلهای با فورمت DAT و mpg رو بخونه ولی من که نتونستم کاری کنم که زیر نویسم بخونه .
دوستانی که با اضافه کردن مخازن مشکل دارن از این فایلها استفاده کنن:
Extras
Extra-Testing
Extra-Devel
سلام
یه راهنمای می خوام.
من وقتی می خوام نرم افزارا رو نصب کنم از داخل مخازن ها.خیلی هاشونو به خاطر نداشتن پکیج های مختلف نمی تونم نصب کنم.راهی نیست که همه ی این پکیج ها رو بتونم نصب کنم اول؟
soosan khanoom
12-05-2010, 18:34
سلام به همه بحه ها فقط خاستم بکم اجرا مررر کر خربی برا این کرشی است:5:
M @ j i d
13-05-2010, 14:03
سلام
بعد از اجرای سیتم عامل Mac oS روی این گوشی و اورکلاک پردازندش تا 1700 مگاهرتز...........حالا خبر خفنگی رسیده که تونستن روی این گوشی سیستم عامل Android 2.1 رو اجرا کنند..........الحق که این N900 داره یواش یواش ترسناک میشه.........پایه شدم بگیرمش.......
خوش باشید
روی مقاومتی 2.1 مثل اینه که توی روی 1100 کرایسیس پرت کنن: دی
بخواب دختر بابا:
Vahid579
15-05-2010, 22:44
سلام . اصلی ترین معایب این گوشی چیه ؟؟؟؟
باطری
باطریش که بچه ها می گفتن خوب میشه با حذف کردن پروسس های اضافی
Vahid579
17-05-2010, 13:18
آقا این که میگن نرم افزار این گوشی کمه ، درسته ؟
بعد نوکیا بیشتر تلاش خودش رو سیستم عامل Meego گذاشته و احتمالا اکثر گوشی های نوکیا با سیستم عامل Meego تولید میشه ، نظر شما ؟؟؟
آقا این که میگن نرم افزار این گوشی کمه ، درسته ؟
بعد نوکیا بیشتر تلاش خودش رو سیستم عامل Meego گذاشته و احتمالا اکثر گوشی های نوکیا با سیستم عامل Meego تولید میشه ، نظر شما ؟؟؟
خیلی هم کم نیست.اونای که خود نوکیا زده کم هستش ولی یه جامعه (community) هستش واسه مائمو 5 که خود اعضاش نرم افزار و بازی درست می کنن واسه این پلتفورم.الان تو مخازن تقریبا برای هر قصدی یه نرم افزار هست.
بازی هاش یه خورده کم هست و چیزای که سرگرم کننده باشه.
میگو هم دارن روش کار می کنن.حتی می خوان آندروید رو هم پورت کنن براش.
ورژن جدید فیرموایرش هم داره میاد که بهبود می بخشه بهش.
بلوچ مرد (زابلي)
18-05-2010, 15:06
سلام بچه ها.:10:
پ.ن: علی تو پست 643 یه لینک داده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداجرای بازیهای پلی استیشن3 نیست...مچ کردن دسته پلی استیشن3 با ان900 هست.
این برنامه 184 کیلوبایتی رو نصب کنید(البته این فقط آدرس فایل هست) اسم برنامه SIXAXIS هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم مراحل مچ کردن با دسته(قسمت usage )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن دسته پلی استیشن3 ندارم..هر کی داره تست کنه..باید جالب باشه.
داداش لطف کن اگه میشه خودت به زبون فارسی برامون . نخوه نصبش رو توضیح بده ..
مدیونت میشم .. خیلی حیاتیه ..:42:
armin2020
18-05-2010, 15:12
سلام تو رو خدا یکی به من کمک کنه الان 2 هفته بلوتوثم قطع شده هم ریبوت کردم وهم به تنظیمات کارخانه برشگردوندم ولی درست نشد . نمیدونم داشتم برای یه گوشی بلوتوث میفرستادم که وسطش هنگ کرد منم گوشی خاموش کردم بعد دیگه روشن نشد الان از من اسم میخواد اسم میدم ولی سیو نمیکنه اصلا روشن نمیشه جای میشناسید از این گوشی سر دربیاره ببرمش انجا کمک کنید:19::19:
armin2020
18-05-2010, 15:36
یه سوال دیگه داشتم من یه سری برنامه هارو تو مخازنام ندارم مثل فایرفوکس ..... میشه یه لطفی بکنید اسم مخزن های به درد بخور بنویسید خواهش میکنم
بلوچ مرد (زابلي)
18-05-2010, 15:55
اقا یکی جواب مارو بده:33:
یه سوال دیگه داشتم من یه سری برنامه هارو تو مخازنام ندارم مثل فایرفوکس ..... میشه یه لطفی بکنید اسم مخزن های به درد بخور بنویسید خواهش میکنم
فایرفاکس که داخل مخازن نیست.باید با خود گوشی برید تو سایت فایرفاکس قسمت موبایل و اونو دانلود کنید.
به غیر از مخازن خود گوشی این 2 تا مخازنم ادد کنید خوبه.
و
Name: My-Maemo.com
URL: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Distribution: fremantle
Components: user
بلوچ مرد (زابلي)
18-05-2010, 23:11
:whistle: یکی جواب پستهای قبلی ماره بده // پیر شدیم .. اگه وارد نیستید بگید که . الاف نشم ..
r_you168
19-05-2010, 13:17
:whistle: یکی جواب پستهای قبلی ماره بده // پیر شدیم .. اگه وارد نیستید بگید که . الاف نشم ..
دادش باید فلش کنی راحتم هست 5 دقیقه تمام میشه
armin2020
19-05-2010, 19:31
فایرفاکس که داخل مخازن نیست.باید با خود گوشی برید تو سایت فایرفاکس قسمت موبایل و اونو دانلود کنید.
به غیر از مخازن خود گوشی این 2 تا مخازنم ادد کنید خوبه.
و
Name: My-Maemo.com
URL: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Distribution: fremantle
Components: user
میشه مخازن کامل بنویسی اخه هر چی میزنم ارور میده:13:
میشه مخازن کامل بنویسی اخه هر چی میزنم ارور میده:13:
دوست عزیز مخازن به غیر از اونایی که توی خود گوشی هست چنتا بیشتر نیست.
ولی اون 2 تا که گفتم و اونای که روی خود گوشی هست برنامه های تست شده و مطمئن رو دارن.
2تای دیگه هست که اونا رو اونایی که برنامه می نویسن برنامه های تازشونو می زارن اونجا برای تست و ممکنه اگه که برنامه رو از این مخازن نصب کنید گوشی مشکل پیدا کنه.
شما اینکه چجوری مخازن رو اضافه کنید بلدید؟
کجا ارور میده؟
armin2020
20-05-2010, 22:01
دوست عزیز مخازن به غیر از اونایی که توی خود گوشی هست چنتا بیشتر نیست.
ولی اون 2 تا که گفتم و اونای که روی خود گوشی هست برنامه های تست شده و مطمئن رو دارن.
2تای دیگه هست که اونا رو اونایی که برنامه می نویسن برنامه های تازشونو می زارن اونجا برای تست و ممکنه اگه که برنامه رو از این مخازن نصب کنید گوشی مشکل پیدا کنه.
شما اینکه چجوری مخازن رو اضافه کنید بلدید؟
کجا ارور میده؟
مرسی . من یه سوال دیگه داشتم من بلوتوثم قطع شده همه کارم کردم درست نشده.:41: جایی سراغ دارین که از این گوشی سر در بیاره ببرم پیشش
مرسی . من یه سوال دیگه داشتم من بلوتوثم قطع شده همه کارم کردم درست نشده.:41: جایی سراغ دارین که از این گوشی سر در بیاره ببرم پیشش
نه متاسفانه.
شما برید تو این سایت:
بعد ثبت نام کنید و توی فروم(maemo talk) مشکلتونو بگید ببینید اونا راهی سراغ دارن.
mansour_nokia
22-05-2010, 20:20
سلام
من وقتی میخوام ussd-pad رو نصب کنم ارور میده که پایتون نصب نیست چاره کار چیه ؟
سلام
من وقتی میخوام ussd-pad رو نصب کنم ارور میده که پایتون نصب نیست چاره کار چیه ؟
برنامه rootsh ر از مخازن نصب کنید.
برید تو اکس ترمینال و تایپ کنید
root
apt-get install python-notify python-numeric python-cairo
apt-get -f install
بعد دوباره برید نصب کنید یو اس اس دی پد رو
mansour_nokia
23-05-2010, 20:44
سلام
همین کارو کردم ولی باز همون ارور رو میده
mansour_nokia
23-05-2010, 20:58
جالب اینجاست که پایتون رو پیدا کردم و وقتی خواستم پایتون 2.5 رو نصب کنم ارور داد که پایتون مینیمال نصب نیست وقتی خواستم مینیمال رو نصب کنم ارورو داد که pymaemo-optify نصب نیست انگار داره بازی درمیاره فقط میخوات گیر بده خواهش میکنم کمک کنید
جالب اینجاست که پایتون رو پیدا کردم و وقتی خواستم پایتون 2.5 رو نصب کنم ارور داد که پایتون مینیمال نصب نیست وقتی خواستم مینیمال رو نصب کنم ارورو داد که pymaemo-optify نصب نیست انگار داره بازی درمیاره فقط میخوات گیر بده خواهش میکنم کمک کنید
ببینید این چیزی که میگید بهش می گن وابستگی (البته ترجمشه) بعضی از فایلهای پایتون اینجورین.
شما اول باید این چنتا رو قبل از نصب کردن ussd pad نصب کنید:
ussd-common
pexpect
ussd-widget
از اینجا می تونید دانلود کنید و نصب کنید:
طریقه نصب کردن فایل های دب رو بلدید؟
mansour_nokia
24-05-2010, 20:03
واسه نصب همه اینها که گفتین باز ارور میده که پایتون نصب نیست
بله بلدم خودم چندتا برنامه رو با فرمان زیر تو ایکس ترمینال نصب کردم
rootsh dpkg -i MyDocs/example.deb
واسه نصب همه اینها که گفتین باز ارور میده که پایتون نصب نیست
بله بلدم خودم چندتا برنامه رو با فرمان زیر تو ایکس ترمینال نصب کردم
rootsh dpkg -i MyDocs/example.deb
میشه بگید که چیا رو می گه نصب نیست؟
mansour_nokia
25-05-2010, 10:26
سلام واسه نصب pexpect ارور زیرو داد
~ $ rootsh dpkg -i MyDocs/pexpect_2.3.0-1_all.deb
(Reading database ... 22770 files and directories currently installed.)
Preparing to replace pexpect 2.3.0-1 (using MyDocs/pexpect_2.3.0-1_all.deb) ...
Unpacking replacement pexpect ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of pexpect:
pexpect depends on python2.5; however:
Package python2.5 is not configured yet.
dpkg: error processing pexpect (--install):
dependency problems - leaving unconfigured
Errors were encountered while processing:
pexpect
و واسه نصب پایتون ارور زیرو داد
~ $ rootsh dpkg -i MyDocs/python2.5.deb
Preparing to replace python2.5 2.5.4-1maemo5 (using MyDocs/python2.5.deb) ...
Unpacking replacement python2.5 ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of python2.5:
python2.5 depends on python2.5-minimal (= 2.5.4-1maemo5); however:
Package python2.5-minimal is not configured yet.
dpkg: error processing python2.5 (--install):
python2.5
~ $
و واسه نصب پایتون مینیمال ارور زیر
$ rootsh dpkg -i MyDocs/python2.5-minimal_2.5.4-.deb
Preparing to replace python2.5-minimal 2.5.4-1maemo5 (using .../python2.5-minimal_2.5.4-.deb) ...
Unpacking replacement python2.5-minimal ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of python2.5-minimal:
python2.5-minimal depends on pymaemo-optify; however:
Package pymaemo-optify is not installed.
dpkg: error processing python2.5-minimal (--install):
python2.5-minimal
~ $
واقعا ممنونم که دارین کمک میکنید هنوز که هنوزه دارم واسه شارژ سیم کارتو توی گوشی دیگه میزارم که شارژش کنم
سلام واسه نصب pexpect ارور زیرو داد
~ $ rootsh dpkg -i MyDocs/pexpect_2.3.0-1_all.deb
Preparing to replace pexpect 2.3.0-1 (using MyDocs/pexpect_2.3.0-1_all.deb) ...
Unpacking replacement pexpect ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of pexpect:
pexpect depends on python2.5; however:
Package python2.5 is not configured yet.
dpkg: error processing pexpect (--install):
pexpect
و واسه نصب پایتون ارور زیرو داد
~ $ rootsh dpkg -i MyDocs/python2.5.deb
Preparing to replace python2.5 2.5.4-1maemo5 (using MyDocs/python2.5.deb) ...
Unpacking replacement python2.5 ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of python2.5:
python2.5 depends on python2.5-minimal (= 2.5.4-1maemo5); however:
Package python2.5-minimal is not configured yet.
dpkg: error processing python2.5 (--install):
python2.5
~ $
و واسه نصب پایتون مینیمال ارور زیر
$ rootsh dpkg -i MyDocs/python2.5-minimal_2.5.4-.deb
Preparing to replace python2.5-minimal 2.5.4-1maemo5 (using .../python2.5-minimal_2.5.4-.deb) ...
Unpacking replacement python2.5-minimal ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of python2.5-minimal:
python2.5-minimal depends on pymaemo-optify; however:
Package pymaemo-optify is not installed.
dpkg: error processing python2.5-minimal (--install):
python2.5-minimal
~ $
واقعا ممنونم که دارین کمک میکنید هنوز که هنوزه دارم واسه شارژ سیم کارتو توی گوشی دیگه میزارم که شارژش کنم
خواهش می کنم.حالا من مشکلتونو جای دیگه بپرسم.
راستی شما می تونید به جا اینکه بزارید توی یه گوشی دیگه.با گوشیتون زنگ بزنید 700 بعد که زنه داشت حرف میزد روی صفحه یه دکمه هست بزنید یه صفحه میاد بالا بعد 4 رو بزنید با همون صفحه بعد شماره شارژ رو وارد کنید و مربع رو بزنید و شارژ کنید.
mansour_nokia
25-05-2010, 10:54
ممنون از لطفتون منتظر میشم ببینم چی میشه
soosan khanoom
25-05-2010, 11:51
سلام به همگی اول بگم بهتره همه برید اپرا دانلود کنید
بعدا من الان گوشیم 2 هفته هست که موقع روشن شدن لود میشه ولی سیستم عاملش بالا نمیاد
هر چی فایل فلش بود روش اجرا کردم ولی اثر نکرد
میخوام بدونم میشه برا فلش کردنش همین فایل فلش آندروید یا mac os روش انجام داد؟
حالا اگه میدونید باید چه کنم راهنمائیم کنید. tnx
نوکیا اعلام کرد که میگو بطور رسمی برای ان900 منتشر نخواهد شد ولی آپدیت جدید v1.2 (V10.2010.19-1) تو راهه و به زودی ریلیز میشه.
persepolis228
26-05-2010, 21:44
آقا منظور از کد یعنی چه؟
Arashmartini
26-05-2010, 22:15
اقا این اپدیت جدید ریلیز شده 113 مگابایته
اما وقتی میخوای شروع کنی میگه باید بک اپ بگیری وقتی هم که بک اپ میگیرم هیچ اتفاقی نمیفنه؟
اقا این اپدیت جدید ریلیز شده 113 مگابایته
اما وقتی میخوای شروع کنی میگه باید بک اپ بگیری وقتی هم که بک اپ میگیرم هیچ اتفاقی نمیفنه؟
سلام.
من الان استارت زدم واسه آپدیت...اما بک آپ نگرفت...حجم فریمور هم 187.9 مگ هست..چطور مال شما 113 مگ بود؟
shahriardp
27-05-2010, 16:22
مال منم 113 می گه باید بک اپ بگیری وقتی میگیرم اتفاقی نمی افته باز همون بک اپ؟؟؟؟؟؟؟
مال منم 113 می گه باید بک اپ بگیری وقتی میگیرم اتفاقی نمی افته باز همون بک اپ؟؟؟؟؟؟؟
والا من آپدیت کردم بک آپ نگرفت...حجمشم بالا گفتم...نمی دونم قضیه چیه...کاری که کردم:
آخرین ورژن NSU رو دانلود و نصب کردم..باطری فول شارژ...گوشی رو به حالت پی سی سوئیت وصل کردم و آپدیت کردم..بک آپ هم نگرفتم...فقط برنامه ها پاک شدن...اس ام اس ها و کانتکت ها و کال لوگ تکون نخوردن.
ninja3000sh
28-05-2010, 14:35
والا من آپدیت کردم بک آپ نگرفت...حجمشم بالا گفتم...نمی دونم قضیه چیه...کاری که کردم:
آخرین ورژن NSU رو دانلود و نصب کردم..باطری فول شارژ...گوشی رو به حالت پی سی سوئیت وصل کردم و آپدیت کردم..بک آپ هم نگرفتم...فقط برنامه ها پاک شدن...اس ام اس ها و کانتکت ها و کال لوگ تکون نخوردن.
مهدی جون n900 مبارکت باشه.:46:
منظور دوستان از 113 مگ آپدیت از طریق خود گوشیه.
از طریق خود گوشی 113 مگ هستش ولی از طریق nsu حجمش همون حدود 187 هستش.
من خودم هم از طریق nsu آپدیت کردم.:46:
مهدی جون n900 مبارکت باشه.:46:
منظور دوستان از 113 مگ آپدیت از طریق خود گوشیه.
از طریق خود گوشی 113 مگ هستش ولی از طریق nsu حجمش همون حدود 187 هستش.
من خودم هم از طریق nsu آپدیت کردم.:46:
به به نینجای عزیز پارسال دوست امسال آشنا:46:
ممنون...بله منم بعد از اینکه به موبایلستان سر زدم متوجه شدم...حالا اونجا می گن با nsu کامل آپدیت نمیشه و باید یه بار هم با وانیلا فلش بشه...نمی دونم قضیه چیه اگه اینطوری باشه پس چرا روش nsu رو گذاشتن؟؟
حجم وانیلا هم 240 مگ هست...دارم پیگیر می شم.
Arashmartini
28-05-2010, 23:21
عجیبه....!!
هیچ رقمه فریمور اپدیت نمیشه!
shahriardp
29-05-2010, 01:37
بچه ها داستان nsu چیه؟! 113 مگ رو چی کار کنیم؟!
عجیبه....!!
هیچ رقمه فریمور اپدیت نمیشه!
بچه ها داستان nsu چیه؟! 113 مگ رو چی کار کنیم؟!
فایلهای فریمور رو جدا بگیرید و با maemo flasher فلش کنید....روشش تو موبایلستان و بخش مایمو هست
MOHAMMAD2010
29-05-2010, 14:45
چند تا سوال داشتم دربارش :
1 - کیفیت صفحش چه جوریه ؟ در مقایسه با 5800
2 - صداش تو اسپیکر خوبه ؟
3 - برنامه ها و بازی هاش رو نمیشه با pc دانلود کرد و ریخت رو گوشی بعد نصب کرد ؟ ( چون یه جا دیدم نوشته بودین فقط باید با خودش دانلود کرد )
4 - نمایشگر باترش دقیقه ؟ ( یا الکی درصد باتری رو میزنه ؟ )
5 - اگه سیم کارتمون ایرانسل شاژی باشه نمیشه باهاش شارژش کرد !!!؟
ممنون
چند تا سوال داشتم دربارش :
1 - کیفیت صفحش چه جوریه ؟ در مقایسه با 5800
2 - صداش تو اسپیکر خوبه ؟
3 - برنامه ها و بازی هاش رو نمیشه با pc دانلود کرد و ریخت رو گوشی بعد نصب کرد ؟ ( چون یه جا دیدم نوشته بودین فقط باید با خودش دانلود کرد )
4 - نمایشگر باترش دقیقه ؟ ( یا الکی درصد باتری رو میزنه ؟ )
5 - اگه سیم کارتمون ایرانسل شاژی باشه نمیشه باهاش شارژش کرد !!!؟
ممنون
1-کیفیتش به خاطر رزولوشن بالاش خوبه...با 5800 مقایسه نکردم.
2-صداش در حد ان97 هست وضعیفه
3-بعضیهاشون رو میشه ولی هنوز معدودن
4-نمایشگر باطریش هم دقیقه
5-با فریمور قبلی نمی شد و باید برنامه نصب می کردی ولی با فریمور جدید می گن میشه تست نکردم.
خواهش
armin2020
29-05-2010, 23:00
تو اپدیت جدید چی بهش اضافه شده
تو اپدیت جدید چی بهش اضافه شده
1-بخش ovi store قابل دسترس میشه
2-بازیهای جدید بخش او وی آی و لول های جدید بازی Angry Birds
3-قابلیت چت فیس بوک اضافه شده
4-اضافه شدن Video Call به اسکایپ
5-قابلیت عمودی شدن وب بروزر
6-اضافه شدن کشور ایران به لیست کشورها
7-اضافه شدن Voice Mail
8-کدهای Ussd هم عمل می کنن و براحتی می تونید سیم کارت ایرانسل رو شارژ کنید
9-در قسمت دوربین Night Mode اضافه شده
10-در قسمت منو گزینه More حذف شده و تمام برنامه ها تو یه لیست قرار می گیرن
11-از فایل منجر می تونید همه فایلها رو بلوتوث کنید و نیاز به برنامه ندارید
12-سرعت گوشی هم عالی شده و تاچشم نرمتر کار می کنه شارژ گوشی هم بهینه شده.
MOHAMMAD2010
30-05-2010, 14:54
lcd این گوشی 16 میلیون رنگ هست یا 65 کیلو ؟
total_overdose
30-05-2010, 17:06
lcd این گوشی 16 میلیون رنگ هست یا 65 کیلو ؟
65 هزار رنگ.
ولی به مراتب بهتر از 5800 و ان97 هست.تو مایه 5530 هست:46:
vampire3250
30-05-2010, 19:13
سلام
من می خوام این گوشی رو بگیرم ولی میترسم دنگ و فنگش زیاد باشه...:13:
از عکسایی که گذاشتین خیلی با منو های ان900 حال کردم...:8:
در کل از این گوشی راضی هستین ؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین ...:11:
سلام
من می خوام این گوشی رو بگیرم ولی میترسم دنگ و فنگش زیاد باشه...:13:
از عکسایی که گذاشتین خیلی با منو های ان900 حال کردم...:8:
در کل از این گوشی راضی هستین ؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین ...:11:
اگه تو خونه وایرلس نداری اصلا طرفش نرو :46:
سلام!
آقا منم گوشی N900 دارم! ولی از این حرف های شما! فلش کردن وانیلا و اینا سر در نمیارم! میشه یه کم توضیح بدین؟
من امروز خواستم با nsu آپدیت کنم ولی نشد!
پیغام میده:
nokia software updater has detected a configuration error
حالا چیکار کنم!؟ (من nsu رو همین امروز دانلود و نصب کردم)
سلام!
آقا منم گوشی N900 دارم! ولی از این حرف های شما! فلش کردن وانیلا و اینا سر در نمیارم! میشه یه کم توضیح بدین؟
من امروز خواستم با nsu آپدیت کنم ولی نشد!
پیغام میده:
nokia software updater has detected a configuration error
حالا چیکار کنم!؟ (من nsu رو همین امروز دانلود و نصب کردم)
سلام.
nsu رو کلا بی خیال شو...من به زودی واسه آموزش کامل آپدیت ان900 تاپیک می زنم.
paradox_boy
31-05-2010, 18:29
سلام .آیا فلش واسه گوشی ضرری هم داره؟
paradox_boy
31-05-2010, 18:38
سلام دوست عزیز وقتی که این نوشترو وارد میکونم (rootsh dpkg -i MyDocs/ussd-pad_2010.01.07_armel.deb)
not found میده چه باید کرد ؟ من چند بار دقیق تایپ کردم
سلام .آیا فلش واسه گوشی ضرری هم داره؟
سلام دوست عزیز وقتی که این نوشترو وارد میکونم (rootsh dpkg -i MyDocs/ussd-pad_2010.01.07_armel.deb)
not found میده چه باید کرد ؟ من چند بار دقیق تایپ کردم
فلش کردن نه تنها ضرر نداره بلکه فایده هم داره که صفحه قبل بهش اشاره کردم.
شما صبر کن آموزش آپدیت رو بذارم دیگه نیازی به این جنگولک بازیها نیست..فایل دب رو از فایل منجر اجرا می کنی و خودش نصب میشه.
در ضمن دیگه نیازی به نصب این برنامه نداری راحت می تونی سیم کارتتو شارژ کنی.
man_utd_4ever
01-06-2010, 07:48
سلام دوستان یه سوال داشتم این سیستم عامل جدید یعنی میگو که می خواد بیاد روی همین N900 نصب میشه با نه؟ ممنون میشم سریع جواب بدین
سلام دوستان یه سوال داشتم این سیستم عامل جدید یعنی میگو که می خواد بیاد روی همین N900 نصب میشه با نه؟ ممنون میشم سریع جواب بدین
سلام.
فعلا هیچی معلوم نیست...یه بار گفتن میشه یه بار گفتن نمیشه یه بار گفتن میشه ولی رام آفیشیال نیست و کوک شده هست.:13:
باید منتظر موند
پ.ن:
آموزش آپدیت و فلش کردن نوکیا N900 (آخرین ورژن V 10.2010.19-1.002 )
sahand_20012003
01-06-2010, 14:38
اولین نسخه میگو تا 6 ماه دیگه با رابط گرافیکی ریلیز میشه و برای این گوشی ارایه خواهد شد...
johnypersian1656
01-06-2010, 15:45
اولین نسخه میگو تا 6 ماه دیگه با رابط گرافیکی ریلیز میشه و برای این گوشی ارایه خواهد شد...
ممنون, عزیز کاش یه منبعی چیزی هم میدادی , این خبر هم دیروز توسط nokia experts منتشر شد :
Nokia has said that MeeGo won’t be officially released for the device. So while that N900 development version of Meego from late March[/URL] may have been promising, it’s a promise only of what we’ll see on a future device.
MHSH1980
02-06-2010, 13:20
سلام طریقه بلوتوث کردن اهنگهای صوتی رو کسی بلد هست بگه و ایا برنامه ای شبیه x-plorer برای این گوشی وجود داره در ضمن من نمیتونم اس ام اس فارسی بنویسم و بفرستم راهنمایی کنید
سلام طریقه بلوتوث کردن اهنگهای صوتی رو کسی بلد هست بگه و ایا برنامه ای شبیه x-plorer برای این گوشی وجود داره در ضمن من نمیتونم اس ام اس فارسی بنویسم و بفرستم راهنمایی کنید
سلام.
بعد از آپدیت هر فایلی رو می تونید از فایل منجر بلوتوث کنید. بدون آپدیت با برنامه Petrovich
واسه تایپ فارسی هم Ukeyboard رو از مخازن دانلود کنید و از قسمت Setting>Text input این تغییرات رو اعمال کنید:
reza.iran1991
05-06-2010, 17:45
برادرا این گوشی تشخیص دست خط داره؟
نرم افزاراش پیدا میشه؟
میشه ویندوز روش نصب کرد؟
هر کی میتونه برام پیام خوصوصی بنویسه
alinaserifar
06-06-2010, 09:33
بچه ها گوشـی خوبیه برنامه هاش گیر میاد میشه از کامیپوتـر انداخت یا باید با نت خود گوشـی وصل شد ؟ مرسسی :46:
بچه ها گوشـی خوبیه برنامه هاش گیر میاد میشه از کامیپوتـر انداخت یا باید با نت خود گوشـی وصل شد ؟ مرسسی :46:
یه فایل با حجم خیلی کم هست که میتونی با pc دان کنی و به گوشی انتقال بدی ... مراحل نصب اصلی برنامه باید تو خود گوشی و با نت انجام بشه !
hamed999
06-06-2010, 12:11
سلام به دوستان-- میخواستم بدونم برد ترنسمیتر اون به 5 متر میرسه ؟
2- حجم برنام های اون در چه حده ؟(دیگه آخرش چند مگه ؟ منظورم از این سوال این است که میشه با این سرعتgprs برنامه ها رو از نت گرفت و نصبید؟و تا همین الان نوکیا چه قدر از این ممو حمایت کرده چنتا نرم افزار و بازی داره؟ نرم افزار سرگرمی هم داره ؟و ایا بازیهاش مالی هست؟
3- مشکل کار کردن با گوشی در حالت عمودی حل نشده ؟
4- سیستم عامل گوشی و دنگ و فنگ های گوشی خیلی پیچیده هست یا نه به راحتی میشه همشو یاد گرفت؟ مثلا تو یه هفته
armin2020
06-06-2010, 23:31
2- حجم برنام های اون در چه حده ؟(دیگه آخرش چند مگه ؟ منظورم از این سوال این است که میشه با این سرعتgprs برنامه ها رو از نت گرفت و نصبید؟و تا همین الان نوکیا چه قدر از این ممو حمایت کرده چنتا نرم افزار و بازی داره؟ نرم افزار سرگرمی هم داره ؟و ایا بازیهاش مالی هست؟
4- سیستم عامل گوشی و دنگ و فنگ های گوشی خیلی پیچیده هست یا نه به راحتی میشه همشو یاد گرفت؟ مثلا تو یه هفته
حجم برنامه هاش متفاوت از 14کیلوبایت داره تا این اپدیت اخریش که 113 مگ بود با جی پی ارس ایرانسل سرعتش خیلی خوبه میشه برنامه هاشو گرفت ولی اگه بخواهی اپدیتش کنی باید 15000 تومان شارژ بخری تا اپدیت بشه پس نمیسرفه .حمایت نوکیا بد نیست روزی 2 .3 تا برمامه اضاقه میشه اکثر برنامه به درد بخور داره ولی بازیاش زیاد مال نیست اصلا گرافیک نداره یعنی به بازی اپل نمیرسه .
اره 3 روز میشه یادش گرفت اصلا هنگ اینا تو کارش نیست
البته اگه adsl دارید بهتره یه مودم وایرلس بخرید و باهاش برید فضا:31:
Farshid72
08-06-2010, 09:39
برادرا این گوشی تشخیص دست خط داره؟
نرم افزاراش پیدا میشه؟
میشه ویندوز روش نصب کرد؟
هر کی میتونه برام پیام خوصوصی بنویسه
خیر قابلیت تشخیص دست خط نداره.
همه جور نرم افزار واسش پیدا می شه و باید با خود گوشی دانلود کنی.
میشه ویندوز 98 روش نصب کرد.
Farshid72
08-06-2010, 09:47
1-اگه منظور شما FM Transfer هست خیر باید بزاریش پیش ظبط تا بگیره البته اگه آنتن بالا باشه فک می کنم تا همون 5 متر بگیره.
2-بازیهاش خخیلی خفنن بازی از 10 کیلئبایت داره تا 298 مگابایت.
3-نه هنوز هنوز به طور افقی هستش.
4-تقریبا تقریبا می شه گفت آره ولی من هنوز همه ی کلید های ترکیبی رو یاد نگرفتم.
با تشکر
multierfan
08-06-2010, 23:12
من همیشه از طریقه خوده گوشی آپدیت میکردم،اما از وقتی که شما گفتید آپدیت جدید اومده،گوشیه من چیزی توی قسمته آپدیتش نداره!!!!!؟؟!مشکل از کجاست؟!
یه مشکله دیگه هم دارم،این که الان حدودا دو روزه که گوشیم اس ام اس نمیفرسته،وقتی برای اولین بار میفرستم میزنه failed شد برای باره بعدی که resend میکنم،میزنه incorrect number،کسی میتونه کمکم کنه؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.