مشاهده نسخه کامل
: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
MHSH1980
09-06-2010, 22:15
سلام من وقتی میخواهم برنامه اپدیت جدید 1.003 گوشیم را از اینترنت با گوشی بگیرم این پیغام رو میدهد کسی میدونه راهنماییم کنه not enough memory in target location
multierfan
10-06-2010, 17:55
من همیشه از طریقه خوده گوشی آپدیت میکردم،اما از وقتی که شما گفتید آپدیت جدید اومده،گوشیه من چیزی توی قسمته آپدیتش نداره!!!!!؟؟!مشکل از کجاست؟!
یه مشکله دیگه هم دارم،این که الان حدودا دو روزه که گوشیم اس ام اس نمیفرسته،وقتی برای اولین بار میفرستم میزنه failed شد برای باره بعدی که resend میکنم،میزنه incorrect number،کسی میتونه کمکم کنه؟!
دوستان من با nsu هم که خواستم آپدیت بکنم گفت که گوشیه شما آخرین ورژنیه که اومده،در حالی که ورژنه گوشیه من اینه 2.2009.51.1.205.1
کسی میتونه کمکم کنه؟!
r_you168
10-06-2010, 18:19
بهتر بیان به سایت همسایه انجا کامل هست تاپیک ان900 جواب همه این سوالها هست
multierfan
10-06-2010, 18:43
سلام من وقتی میخواهم برنامه اپدیت جدید 1.003 گوشیم را از اینترنت با گوشی بگیرم این پیغام رو میدهد کسی میدونه راهنماییم کنه not enough memory in target location
برایه حل مشکل شما باید مخازن maemo-extras ,maemo-exteras devel غیرفعال بشن!
احتمال زیاد مشکلتون حل میشه!
دوستان من با nsu هم که خواستم آپدیت بکنم گفت که گوشیه شما آخرین ورژنیه که اومده،در حالی که ورژنه گوشیه من اینه 2.2009.51.1.205.1
کسی میتونه کمکم کنه؟!
آموزش آپدیت و فلش کردن نوکیا N900 (آخرین ورژن V 10.2010.19-1.002 )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
armin2020
10-06-2010, 22:01
میدونید نمایندگی نوکیا کجا تهران یا کرج اخه گوشی من بلوتوثش قطع شده روشن نمیشه
MHSH1980
11-06-2010, 04:09
برایه حل مشکل شما باید مخازن maemo-extras ,maemo-exteras devel غیرفعال بشن!
احتمال زیاد مشکلتون حل میشه!
کارهایی که شما گفته بودید انجام دادم ولی باز هم همان پیغام را میدهد در ضمن رم داخلی گوشی من از 227مگابایت فقط 1مگابایت خالی دارد.
سلام مهدی جان خیلی ممنون از اینکه اینقدر فعالیت میکنی برامون می خواستم بدونم که n900 اکولایزر داره ؟
سلام مهدی جان خیلی ممنون از اینکه اینقدر فعالیت میکنی برامون می خواستم بدونم که n900 اکولایزر داره ؟
سلام.
نه بابا چه فعالیتی؟چوب کاری می کنی؟
اگه منظورت موزیک پلیر هست نه نداره...امیدوار بودیم با آپدیت جدید اکولایزر هم اضافه بشه که نشد.
ولی یه برنامه تو مخازن هست به اسم Symfonie که اکولایزر داره...فعلا یه خرده باگ داره ولی به از هیچیه:46:
MHSH1980
12-06-2010, 12:24
سلام-اقا مهدی-من یه سوال کردم که کسی جواب درستی به من نداد_من میخوام این اپدیت صد و سیزده مگابایتی رو بگیرم _البته اپدیت قبلی رو گرفتم_ولی هر بار پیغام نبود حافظه کافی رو میده البته دوستان راهنمایی هایی کرده بودن که جواب نداد_لطفا راهنمایی کنید_خیلی فوری_ممنون
paradox_boy
12-06-2010, 15:01
یه اموزش فوق العاده دیدم تو نت گفتم اینجا هم بگم کسی خواست استفاده کنه:
همون طور که میدونید ایکون ها روی صفحات دسکتاپ N900 یه پس زمینه ای هم دارن که با این اموزش میتونید اون پس زمینه رو محو کنید و دسکتاپ رو فوق العاده کنید :rolleyes:
2 روش برای این کار هست هرکدوم به مزاجتون سازگار هست رو انتخاب کنید:
1- ابتدا برنامه Openssh رو ازکاتالوگ extras دانلود کنید و نصب کنید.بعد برنامه WinSCP که مخصوص ویندوز هست رو از اینترنت دانلود کنید..برنامه فوق مجانی هست
بعد توسط wifi میتونید با کامپیوتر تمام فولدرهای سیستمی N900 رو ببینید و حالا به ادرس زیر بروید:
/usr/share/themes/Actual_Theme/images/ApplicationShortcutAppletPressed.png
فایل پر رنگ شده رو به این نام تغییر بدید:
/usr/share/themes/Actual_Theme/images/ApplicationShortcutApplet.png
و تمام...گوشی رو ریست کنید و حالش رو ببرید
2- برنامه Rootsh رو از کاتالوگ extras روی N900 نصب کنید و
توسط X-terminal در خود گوشی تایپ کنید:
Sudo gainroot
Cd/usr/share/themes/Actual_Theme/images/
Mv ApplicationShortcutAppletPressed.png ApplicationShortcutAppletPressed.png.old
Mv ApplicationShortcutApplet.png ApplicationShortcutApplet.png.old
و بعد گوشی رو ریست کنید و تمام...
تغییرات اینطوری میشه:
قبل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از انجام این عمل:
سلام دوست عزیز درباره روش اول لوتف میکنی بشتر توضیح بدی ؟
روش دوم هم یه توضیح بهتر بده یعنی قدم به قدم
paradox_boy
12-06-2010, 16:17
سلام بر جمیع دوستان
این ادرس سایتی هست که نرم افزاره overcloking توش هست
سلام-اقا مهدی-من یه سوال کردم که کسی جواب درستی به من نداد_من میخوام این اپدیت صد و سیزده مگابایتی رو بگیرم _البته اپدیت قبلی رو گرفتم_ولی هر بار پیغام نبود حافظه کافی رو میده البته دوستان راهنمایی هایی کرده بودن که جواب نداد_لطفا راهنمایی کنید_خیلی فوری_ممنون
سلام.:20:
نه از اون راه و نه از راه nsu گوشی کامل فلش نمیشه.
شما از آموزش این تاپیک استفاده کن...سوالی بود همونجا بپرس:46:
در ضمن آپدیت از طریق گوشی اگه وایرلس نداشته باشی که به صرفه نیست:46:
scott_tomes
12-06-2010, 22:33
سلام به همه برو بچ n900
بچه ها یه سوال کسی بلد هست وایالیس فلشی رو توی ویندوز سون راه بندازه ؟
سلام به همه ، منم خر شدم با حرفا شما رفتم n900 خریدم :31: ( شوخیدم ) بابت برنامه ها دمتون گرم .یه سوال داشتم
این که میگن تونستند مک و آندروید رو روی n900 سوار کنن واقعا راسته ؟ :18: اگه راسته خب این سیستم عامل ها چجوری کار میکنن ؟
آیا اینترفیسشون دقیقا برابر اورجینالش هست ؟ آیا برنامه های خودش ( برنامه های آندروید و مک ) رو میتونه پشتیبانی کنه ؟ آخه اینطوری که بعیده ! این طوری یعنی نکسوز وان و آیفون و ان 900 خودتو تو یه گوشی داشته باشی !!!!! :13:
paradox_boy
13-06-2010, 00:06
سلام به کلیه دارندگان n900
من امروز تووو سایت nokia n900 applications.com دیدم که میشه نرم افزار java هم رو n900 نصب کرد
scott_tomes
13-06-2010, 20:41
اقا اگه کسی رو سون نمیتونه روی اکس پی هم کسی بلده قوبله فقط بگه من کارم بدجوری گیر شده نمیتونم گوشیمو اپدیت کنم :(:41:
اقا اگه کسی رو سون نمیتونه روی اکس پی هم کسی بلده قوبله فقط بگه من کارم بدجوری گیر شده نمیتونم گوشیمو اپدیت کنم :(:41:
سلام.
یه سری سوال و جواب تو این تاپیک شده:
مطالعه بفرمائید...مشکلات آپدیت رو تو تاپیک خودش مطرح کنید....تا جایی که از دستم بر بیاد کمک می کنم.:46:
scott_tomes
13-06-2010, 21:15
ارستی بچه ها من یه چیزایی رو فهمیدم برای نگه داری شازژ گوشی همه برنامه هایی که سیپیو رو مشقول میکنند بندیدن مثل جی پی اس مخصوصا فایندر وایالیس توی قسمت اینترنت کانکشن هم بزارید always ask به این صورت دیگه نمیگرده توی شاخه لوکیشن (location) از منیوی settings برید هر دو تیک رو بردارید اینها از چیزای اصلی و اساسیه که واقعا مصورف باتری 180 درجه تقییر کرده برام البته یک سری کارهای دیگه کردم ولی بعد از اپدید کردن گوشی و تست کردن براتون میزارم .
مرسی مهدی جان .
خواهشا کمکم کنید ! قظیه این برنامه x terminal چیه ؟ برای نصب فایل های dep. هست ؟ لطفا میشه توضیحات کامل و آموزششو پست کنید ؟ بسیارررر ممنون میشم ! :41:
با تشکر از زحماتتون :40::11:
scott_tomes
14-06-2010, 01:19
اره دوست عزیز فایلها رو از توی اینترنت دان میکنی و توی رم اصلی گوشی میریزی و با ایکس ترمینال نصبش میکنی البته این راه یه کمی سخته با وایالیس هم راحتره و هم بهترو سریعتره .
MHSH1980
14-06-2010, 04:26
salam goshi man ram dakhelish ke 274 megabait por shode va nemizare barname download konam kasi midone beghe man chikar konam ya chejori ram ro pak konam
سلام
من ميخوام N900 بخرم ولي يك سوال دارم و اون اينه كه آيا اس ام اس فارسي ميگيره يا نه؟
اگر نمي گيره مي شه نرم افزاري روش نصب كرد كه اين قابليت بهش اضافه بشه؟
ممنون
alamouti
14-06-2010, 09:03
سلام عزیزان
دو تا سؤال:
حدود یک هفته است که هیچ اس ام اسی نمیتونم بفرستم، پیغام incorrect number میده. به جای استفاده از دفتر تلفن، شماره هم وارد میکنم faild میزنه.
هنوز فایل صوتیم بلوتوث نداره. برنامه petrovich باید بعد از rootsh نصب بشه؟ متوجه نمیشم، ساده بگین چجوری فایل های صوتی بلوتوث دار میشن؟
ممنون
alamouti
14-06-2010, 10:15
آره عزیز
هم اس ام اس فارسی میگیره و هم میتونی فارسی تایپ کنی با نرم افزار ukeyboard از توی مخازن گوشی
سلام
یک سوال !
برای ضبط صدا با N900 چیکار باید کرد ؟
برنامه ای واسش هست ؟ کیفیتش با برنامه های ضبط صدا چطوره ؟
اره دوست عزیز فایلها رو از توی اینترنت دان میکنی و توی رم اصلی گوشی میریزی و با ایکس ترمینال نصبش میکنی البته این راه یه کمی سخته با وایالیس هم راحتره و هم بهترو سریعتره .
ممنون اسکات جان ببخشید که این آیکون تشکرم فعال نیست . :20:
فقط لطف میکنی بگی که کار باهاش چطوره ( راستی من وایرلس هم دارما ) ! ؟؟؟؟
ممنوون میشم :31: !
scott_tomes
14-06-2010, 14:11
salam goshi man ram dakhelish ke 274 megabait por shode va nemizare barname download konam kasi midone beghe man chikar konam ya chejori ram ro pak konam
گوشیت چیه n900 هست ؟اگه جواب بله هست که خودش 32 گیگ داره که اپدیتش میکنی 27 گیگ برات میمونه 27 گیگ باقی مونده رو خودت هر چی بخوای میریزی و خودتم پاک میکنی .دست خودته .
سلام
من ميخوام N900 بخرم ولي يك سوال دارم و اون اينه كه آيا اس ام اس فارسي ميگيره يا نه؟
اگر نمي گيره مي شه نرم افزاري روش نصب كرد كه اين قابليت بهش اضافه بشه؟
ممنون
بله دوست عزیز هم متونی از کیبورد مجازی استفاده کنی و هم کنترل اسپیس رو بزنی از کیبورد اصلی استفاده کنی . البته قبلش هم باید برنامه زبان فارسی رو دان کنی .
سلام عزیزان
دو تا سؤال:
حدود یک هفته است که هیچ اس ام اسی نمیتونم بفرستم، پیغام incorrect number میده. به جای استفاده از دفتر تلفن، شماره هم وارد میکنم faild میزنه.
هنوز فایل صوتیم بلوتوث نداره. برنامه petrovich باید بعد از rootsh نصب بشه؟ متوجه نمیشم، ساده بگین چجوری فایل های صوتی بلوتوث دار میشن؟
ممنون
بهترین کار اینه که گوشیتو طبق دستور عملی که مهدی داده فلش و اپدیت کنی .
سلام
یک سوال !
برای ضبط صدا با N900 چیکار باید کرد ؟
برنامه ای واسش هست ؟ کیفیتش با برنامه های ضبط صدا چطوره ؟
اره دوتا برنامه هست که یکیش ریکالیر هست کیفیتشون واقعا عالیه .
scott_tomes
14-06-2010, 15:53
ممنون اسکات جان ببخشید که این آیکون تشکرم فعال نیست . :20:
فقط لطف میکنی بگی که کار باهاش چطوره ( راستی من وایرلس هم دارما ) ! ؟؟؟؟
ممنوون میشم :31: !
oخواهش عزیز اگه وایالیس داری که کارت راحتره
مدم وایالیس داری یا یواس بی وایالیس ؟
اگر مودم داری روی ساعت گوشیت کلیلیک کن عد برو توی شاخه اینترنت کانکشن و در اخر هم روی مودم خوت کلیک کن . به اینترنت وصل میشی .و اگه گوشیتو اپدیت نکردی هنوز برو توی منیوی گوشی و توی قسمت more روی گزینه
app.manager کلیک کن دانلود رو بزنی شروع به چک کردن میکنه اگه اپدیت نکرده باشی گوشی رو بهت اطلاع میده و بعد از اپدیت کردن تمام شاخه ها توی قسمت دانلود مشخصه هر برنامه ای که بخوای دانلود میکنی خودش نصب میکنه . به همین راحتی.
MHSH1980
14-06-2010, 17:29
سلام كسي جواب سوال منو نميدونه همه برنامه ها اجرا ميشه ولي تو قسمت دانلود واپديت كه ميرم هيچ فايلي وجود نداره و پيغام ميده كه حافظه داخلي پر شده من چيكار كنم كسي ميدونه چجوري رم داخلي رو پاك كنم منظورم رم276 مگابايتيه
scott_tomes
14-06-2010, 22:53
سلام كسي جواب سوال منو نميدونه همه برنامه ها اجرا ميشه ولي تو قسمت دانلود واپديت كه ميرم هيچ فايلي وجود نداره و پيغام ميده كه حافظه داخلي پر شده من چيكار كنم كسي ميدونه چجوري رم داخلي رو پاك كنم منظورم رم276 مگابايتيه
دوست عزیز رم داخلی با ریست کردن پاک میشه البته فکر نکنم مشکل از این باشه گوشیتو با یه انتی ویروس قوی مثل کاسپر اسکای 2010 انترنت سکورتی اپدیت رو ویروس یانبی کن اگر باز هم نشد گوشیتو طبق روش مهدی که توی پست بالا لینکشو گزاشتم اپدیت کن درست میشه .
scott_tomes
14-06-2010, 22:58
بچه ها کسی از وایلیس یواس بی و اتصالش به گوشی بلده بهم خبر بده .
مرسی
MHSH1980
15-06-2010, 00:29
سلام و مرسي از جوابتون من ريست كردم حالا مشكل دو تا شد ديگه اس ام اس هم نميفرسته و اگه برنامه storage usage رو نصبش كرده باشيد داخلش سه حافظه مختلف رو نشون ميده كه يكيش rootfs هست كه277.9 جا داره وبه نظرم تم وبعضي برنامه هاي كاربردي اونجا نصب ميشن والان اين حافظه گوشي من پر شده راه حل ديگه اي به جز فلش به نظرتون ميرسه بگيد با تشكر راستي اين روش اقا مهدي كدوم صفحه هستش
دوستان ان 900 رو کلا بهتر دید یا ان 8 رو؟ یه راهنمایی مختصر واسه خرید!
scott_tomes
15-06-2010, 11:21
سلام و مرسي از جوابتون من ريست كردم حالا مشكل دو تا شد ديگه اس ام اس هم نميفرسته و اگه برنامه storage usage رو نصبش كرده باشيد داخلش سه حافظه مختلف رو نشون ميده كه يكيش rootfs هست كه277.9 جا داره وبه نظرم تم وبعضي برنامه هاي كاربردي اونجا نصب ميشن والان اين حافظه گوشي من پر شده راه حل ديگه اي به جز فلش به نظرتون ميرسه بگيد با تشكر راستي اين روش اقا مهدي كدوم صفحه هستش
ببین کسی سیتینگ گوشیتو دست کاری نکرده ؟ از سیتینگت بکاپ نگرفتی ؟ ویروس یابی کردی ؟ اینم بهترین نحوه اپ گرید کردن این رو انجام بدی گوشیت نو میشه .
QUOTE=دوستان ان 900 رو کلا بهتر دید یا ان 8 رو؟ یه راهنمایی مختصر واسه خرید! =QUOTE
دوست عزیز اول باید ببینی چی میخوای از گوشی هر دو مولتی میدیا ولی n900 دوسه پله بالاتره .
از نظر دوربینم که معلومه n8 خیلی سر تره البته توی این گوشی بیشتر روی دوربین زوم شده از امکانات اصلیش همون دوربینه .
سیستم عاملش که سیمبینه که پیش میبو سوسکه . رمشم که 16 تا 32 جا داره برعکس n900
از نظر فایلهای تصوریریn900 میخوردش .MP3/WMA/WAV/eAAC ، WMV/RealVideo/MP4/AVI/XviD/mkv/divix/Dat/mpg/mpg2
این هم فرمت هایی که n8 میخونهAAC, MP3, WMA - H263, H264, MPEG4
توی این لینک میتونی خودت مقایسشونو ببینی .
MHSH1980
15-06-2010, 11:55
درمورد ستينگ كسي دست كاري نكرده و بكاپ گرفتم ولي وقتي برميگردوني حافظه همچنان پر هستش ويروسهم نداره حالا راه حلتون چيه فقط فلش بايد بشه؟
جوابی واسه پست 1034 نمی دین؟
t2download
15-06-2010, 14:38
دوستان n8 نثبت به این گوشی برتری داره یا x6:20:
scott_tomes
15-06-2010, 15:27
دوست عزیز نوکیا n95 جوابت توی پست 1035داده شده کلا n900 سرتره ولی n8 فقط تنها خوبی داره دوربینشه همین .
در مورد اون دوستمون t2 باید بگم
اینجا میتونی مقایسه رو ببینی از همه نظر n900 تقریبا سرتر مخصوصا رم و سی پی یو که خیلی تاثیر داره . در مورد ویژگی های منحثر به فردم خودت بخون متوجه میشی .
در مورد اون دستمون هم mhsh باید بگم وقتی بکاب کار نمیکنه حتما گوشیت یه موردی پدا کرده بهترین کار همون فلشه . البتهمثل من نکن من فراموش کدم از دفترچه تلفنم بکاپ بگیرم حتما بگیر که به دردسر نیوفتی :46:
r_you168
15-06-2010, 15:35
دوست عزیز شما به دلیل استفاده از مخازن extera حافظه rootfs گوشیتونپر شده.پیقام خصوص راهنمایت کردم
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
سلام عزیزان
دو تا سؤال:
ممنون
برای اس ام اس باید سرویس سنتر عوض کنی.اگه به آخرین ورژن آپدیت کنی احتیاج به برنامه petrovich نیست در ضمن برای نصب rootsh نمی خواد
Farshid72
15-06-2010, 16:43
دوست عزیز رم داخلی با ریست کردن پاک میشه البته فکر نکنم مشکل از این باشه گوشیتو با یه انتی ویروس قوی مثل کاسپر اسکای 2010 انترنت سکورتی اپدیت رو ویروس یانبی کن اگر باز هم نشد گوشیتو طبق روش مهدی که توی پست بالا لینکشو گزاشتم اپدیت کن درست میشه .
این گوشی ویروس نمی گیره عزیز
Farshid72
15-06-2010, 16:50
اگه چند وقته اس ام اس نمی فرسته مال اسنه که خط ها مشکل داره و باید همون اس ام اس رو دوباره به همون شماره فوروارد کنی تا بره ماله منم اینجوری شده.در مورد تنظیماتم بگم که شما هر چی برنامه داری پاک کن و بعد restore کن به تنظیمات اولیه کارخونه.
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
بچه ها کسی سایتی سراغ نداره که لوازم جانبی n900 رو بفروشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
scott_tomes
15-06-2010, 19:12
:)) فرشیدجان ایدیتو بده یه چند تا ویروس باحال بهت بدم تست کن ببین ویروسی میشه یا نه :)) یه سرچ کنی توی اینترنت خودت متوجه میشی ;) یه چیزای رو برام بنویس درمورد سیتینگت .
برو توی قسمت فونت phone برام بنویس از بالا به پایین .دقیق.
و بعد هم برو توی قسمت اس ام اس گوشی توی تول بار بالا که نوشته conversations کلیک کن برو توی سیتینگش توی سطر دومش هم برام بنویس چی نوشته .
t2download
15-06-2010, 19:50
دوستان فیلم برداری با این گوشی به چه صورت هست ؟ کیفیت داره ؟:46:
Farshid72
15-06-2010, 20:52
دوستان فیلم برداری با این گوشی به چه صورت هست ؟ کیفیت داره ؟:46:
سلام دوست عزیز
فقط همین رو بهت یگم که satio با 12 مگاپکسل کیفیتش VGA هست و این گوشی با کیفیت عکس 5 و 3.5 عریض کیفیت فیلمش WVGA هست.
Farshid72
15-06-2010, 21:04
:)) فرشیدجان ایدیتو بده یه چند تا ویروس باحال بهت بدم تست کن ببین ویروسی میشه یا نه :)) یه سرچ کنی توی اینترنت خودت متوجه میشی ;) یه چیزای رو برام بنویس درمورد سیتینگت .
برو توی قسمت فونت phone برام بنویس از بالا به پایین .دقیق.
و بعد هم برو توی قسمت اس ام اس گوشی توی تول بار بالا که نوشته conversations کلیک کن برو توی سیتینگش توی سطر دومش هم برام بنویس چی نوشته .
باشه قبول . Parsa_disc_jokey آی دی منه تو واسم بفرست منم می ریزمش رو گوشیم.آخه دوسته خوب برنامه نویسی کامپیوتر چه ربطی به گوشی داره ؟؟؟
در مورد اس ام اس هم اینو بگم که تنظیمات phone درست هست و تو قسمت مکالمه هم USE FROM SIM CARD هست که درسته.پس مشکل از همون خط هاست.
scott_tomes
15-06-2010, 21:12
من این ویروس رو بهت نمیدم چون فلشت اسیب میبینه اگر هم خیلی روی حرفتی برو اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودت بخون و خواستی اون دوتا رو بگر امتحان کن به ما هم خبر بده :46:
راستی برو توی سیتینگ اس ام است اونجا رو هم چک کن . چون برای منم همینجوری شده بود منم رفتم توی فروم های میبیو بهشون گفتم بهم همینو گفتن درست کردم درست شد .
alamouti
15-06-2010, 23:58
بچه ها مشکل اس ام اس من حل شد:
رفتم توی ستینگ conversation و بعد هم کلیک کردم روی SMScenter number و در صفحه جدید روی user defined کلیک کردم و بعد از اون این شماره رو تایپ کردم ( 9891100500+ ) وبعد done و بعد هم save کردم درست شد.
از شماره ( 9891100501+ ) هم میتونید استفاده کنید.
t2download
16-06-2010, 07:35
باشه قبول . Parsa_disc_jokey آی دی منه تو واسم بفرست منم می ریزمش رو گوشیم.آخه دوسته خوب برنامه نویسی کامپیوتر چه ربطی به گوشی داره ؟؟؟
در مورد اس ام اس هم اینو بگم که تنظیمات phone درست هست و تو قسمت مکالمه هم USE FROM SIM CARD هست که درسته.پس مشکل از همون خط هاست.
کسی فیلمی از فیلم برداری این گوشی داره ؟:10:
کسی فیلمی از فیلم برداری این گوشی داره ؟:10:
MHSH1980
16-06-2010, 11:33
r_you168 عزيز تو قسمت پيغام هاي خصوصيم هيچ پيامي برام نذاشتي. لطفا يه راهنمايي خوب كن بزار مشكل ما حل بشه ببينيم چطور ميتونيم اين حافظه rootfs رو خالي كنيم.
scott_tomes
16-06-2010, 11:40
alamoutiجان مثل اینکه مشکلت حل شد خوب خدا رو شکر ولی روی حالت کارخونه ایش بزاری بهتره یعنی هون use from sim card
ای بابا توی فروم به این بزرگی کسی بلد نیست کار با یو اس بی وایلس رو بابا من خودم به همه یاد میدام دو سه تا چیزشو فراموش کردم گیر افتادم .:(
behrouz75
16-06-2010, 17:53
ممنون عزیز بابت حل شارژ کردن ایرانسل رو n900
Farshid72
16-06-2010, 21:16
alamoutiجان مثل اینکه مشکلت حل شد خوب خدا رو شکر ولی روی حالت کارخونه ایش بزاری بهتره یعنی هون use from sim card
ای بابا توی فروم به این بزرگی کسی بلد نیست کار با یو اس بی وایلس رو بابا من خودم به همه یاد میدام دو سه تا چیزشو فراموش کردم گیر افتادم .:(
سلام دوسته عزیز
سوالی که کردی رو باید تو فروم مودم ها بپرسی نه اینجا و اینکه این گوشی USB HOST (HUB( روش کار نمی کنه:21:
دوستان . سرعتی که با PC دانلود میکنید با سرعت دانلود گوشیتون براره ؟ گوشی من که تو PC با سرعت 200kb راحت دانلود میکنه تو گوشی سرعتش به 15 کیلوبیت نمیرسه !!!!! :41:
دوستان . سرعتی که با PC دانلود میکنید با سرعت دانلود گوشیتون براره ؟ گوشی من که تو PC با سرعت 200kb راحت دانلود میکنه تو گوشی سرعتش به 15 کیلوبیت نمیرسه !!!!! :41:
با wifi کانکت میکنی ؟
scott_tomes
16-06-2010, 22:49
@ فرشید برو ناراحت نشو بلد نیستی نپر وست (اونم با ت دو نقطه ) :46: من خودم توی این فرو یاد گرفتم به 4 5 نفر دیگه یاد دادم شما برو یه نگاه بنداز اگرم خونده باشی نوشتم یواس بی وایلیس وسیله ای است برای تبدیل مدل معمولی به مدل وایالس ok
GooooooD
با وایرلس کانکت میکنم ! مشکلم چیه ؟ راستی این هست ==> اگه از internet download manager استفاده کنم با سرعت 200 کیلوبیت راحت دانلود میکنم ولی اکه از دانلودر های خود مرورگر ها استفاده کنم سرعتم به 15 نمیرسه ؟ یعنی چی ؟ یعنی یه نرم افزار انقد تو سرعت اینترنت اثر داره ؟ :13:
alamouti
16-06-2010, 23:47
دوستان عزیز
آیا امکان نصب فیلتر شکن روی این گوشی هست مثل ultrasurf ؟
اگه راهی برای نصب فیلترشکن قوی دارید بنده رو مورد عنایت قرار بدید.
Farshid72
17-06-2010, 10:38
دوستان عزیز
آیا امکان نصب فیلتر شکن روی این گوشی هست مثل ultrasurf ؟
اگه راهی برای نصب فیلترشکن قوی دارید بنده رو مورد عنایت قرار بدید.
تو این گوشیو داری ؟؟؟ پس چرا نیم دونی که باید بری از تو نرم افزار های خود گوشی که واسه دانلود هست بگردی و پیدا کنی ؟؟؟
می تونی به سایت maemo مراجعه کنی و اونجا یه فیلتر شکن گیر بیاری ولی بین نرم افزار های ultrastuff رو ندیدم شاید برنامه دیگه ای باشه.
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
@ فرشید برو ناراحت نشو بلد نیستی نپر وست (اونم با ت دو نقطه ) :46: من خودم توی این فرو یاد گرفتم به 4 5 نفر دیگه یاد دادم شما برو یه نگاه بنداز اگرم خونده باشی نوشتم یواس بی وایلیس وسیله ای است برای تبدیل مدل معمولی به مدل وایالس ok
GooooooD
:weird:بلد برو از هونی که یاد گرفتی دوباره یاد بگیر بعد بیا به ما هم یاد بده.این حرفی که تو می زنی مثل اینه که آدم رانندگی رو یاد بگیره و بعدا دوباره یادش بره:blink:
scott_tomes
17-06-2010, 11:54
@ فرشید: یه کلمه از مادر عروس :)) رانندگی رو ادم همیشه انجام میده اگرم انجام نده هزارتا چیز نداره که بخوای فراموش کنی هر چیزم هر روز اضافه نمیشه همه همه 10 چیز داره :46: ولی کارهایی کامپیوتری یکی دوتا نیستید ببینم اصلا تا حالا با کامپیتوتر کار کردی ؟ میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی . :38:
با وایرلس کانکت میکنم ! مشکلم چیه ؟@ ky2010 : راستش من مودمم adsl از نوع معمولیش بعد برای اینکه منتقلش کنم به گوشی رفتم یه تبدیل گرفتم که اسمش d-link dwa-110 هستش میخواماز طریق این اینترنتو بفرستم برای گوشیم از طریق این مدم گرفتن اسونه و بخوای از طریق این مودم برای کسایی دیگه بفرستی یه کمی دنگو فنگ داره که من همنو میخوام .
alamouti
17-06-2010, 18:11
ممنون Farshid72 عزیز
توی برنامه های مخازن گوشی، فیلترشکن اساسی ندیدم اگه شما فیلترشکنی مثل ultrasurf میشناسی به بنده هم معرفی کنید دانلود می کنم
multierfan
17-06-2010, 18:17
دوستان کسی هست که هنوز توی قسمت update گوشیش update جدید نیمده باشه؟!
من یه جا خوندم که بر اساس سریال هایه گوشی update ها قرار میگیره،ولی هنوز که هنوزه update جدیدی رو گوشیه من نمیشناسه،با nsu هم که میخوام update کنم،میگه که گوشیه شما آخرین ورژن موجوده!
میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل از کجاست یا اینکه کماکان صبر کنم تا شاید update جدید روی گوشیم بیاد؟؟!
armin2020
17-06-2010, 23:03
سلام دانشگاه ما وایلس داره ولی من هر کاری میکنم کانکت نمیشه میگن باید وی پی ان بسازی کسی بلده روش کارشو
Farshid72
18-06-2010, 15:19
سلام دانشگاه ما وایلس داره ولی من هر کاری میکنم کانکت نمیشه میگن باید وی پی ان بسازی کسی بلده روش کارشو
دانشگاه اصلا مثل اینکه سیستمش فرق می کنه تازه از چند نفر شنیدم که می گه سیستمش روش قفل هست.
ببین اگه تونستی با لپ تاپ یا گوشی دوستات وصل شی مثلا گوشی n95 اون وقت اگه اون وصل شد و تو نتونستی وصل شی در این صورت کشکل از گوشی و یا تنظیماتش هست درغیر این صورت سیستم دانشگاه مشکل داره.شرمنده من هنوز دانش آموزن و داشجو نیستم که از کل سیستم سر در بیارم و فقط در همین حد میتونم راهنمایی کنم.
با تشکر.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
دوستان کسی هست که هنوز توی قسمت update گوشیش update جدید نیمده باشه؟!
من یه جا خوندم که بر اساس سریال هایه گوشی update ها قرار میگیره،ولی هنوز که هنوزه update جدیدی رو گوشیه من نمیشناسه،با nsu هم که میخوام update کنم،میگه که گوشیه شما آخرین ورژن موجوده!
میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل از کجاست یا اینکه کماکان صبر کنم تا شاید update جدید روی گوشیم بیاد؟؟!
هیچ آپ دیتی رو نمیشناسه یا فقط آپ دیت گوشی رو می شناسه ؟؟؟ اگه هیچ آپ دیتی رو نمی شناسه باید چند بار رفرش بدی تا حد اقل آپ دیت نرم افزار ها بیاد اون وقت اگه بین اون آپ دیت ها آپ دیت خوده گوشی نبود اونوقته که دیگه باید از روش سوم که همون دانلود آپ دیت و فلش گوشی هست بری.
با تشکر.
Farshid72
18-06-2010, 15:26
@ فرشید: یه کلمه از مادر عروس :)) رانندگی رو ادم همیشه انجام میده اگرم انجام نده هزارتا چیز نداره که بخوای فراموش کنی هر چیزم هر روز اضافه نمیشه همه همه 10 چیز داره :46: ولی کارهایی کامپیوتری یکی دوتا نیستید ببینم اصلا تا حالا با کامپیتوتر کار کردی ؟ میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی . :38:
@ ky2010 : راستش من مودمم adsl از نوع معمولیش بعد برای اینکه منتقلش کنم به گوشی رفتم یه تبدیل گرفتم که اسمش d-link dwa-110 هستش میخواماز طریق این اینترنتو بفرستم برای گوشیم از طریق این مدم گرفتن اسونه و بخوای از طریق این مودم برای کسایی دیگه بفرستی یه کمی دنگو فنگ داره که من همنو میخوام .
منظورت از مادر عروس چی بود ؟؟؟ ( گزارش بدم به مقامات ) ؟؟؟:46:فتو شاپ فرق می کنه من اسم ها یادم نمی ره ولی ممکنه که مثلا یادم بره که LAYER ها کجا بودن.
فکرش رو بکن که هر روز می برم تو My computer تا یادم نره کجا بوده:20:بعضی چیزا فرارن ولی همیشه راهی هست که دوباره یادت بیاد مثل دفترچه راهنما و یا دوستانی مثل شما:13:
امیدوارم مشکلت هر چه زود تر حل بشه!!!.
multierfan
18-06-2010, 20:03
هیچ آپ دیتی رو نمیشناسه یا فقط آپ دیت گوشی رو می شناسه ؟؟؟ اگه هیچ آپ دیتی رو نمی شناسه باید چند بار رفرش بدی تا حد اقل آپ دیت نرم افزار ها بیاد اون وقت اگه بین اون آپ دیت ها آپ دیت خوده گوشی نبود اونوقته که دیگه باید از روش سوم که همون دانلود آپ دیت و فلش گوشی هست بری.
با تشکر.
چرا آپدیت نرم افزار هارو میشناسه،ولی آپدیت گوشی رو نمیشناسه. ورژن گوشیه من اینه 2.2009.51.1.205.1،از بعده این دیگه هیچ آپدیتی برای آپدیت کرده گوشی بهم اعلام نکرده،یه جا خوندم که بر اساس سریال هایه گوشی آپدیت ها میاد،یکم دلمو خوش کرده بودم که خوب بالاخره میاد،اما الان دیگه خیلی ازین آپدیت آخری میگذره،نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scott_tomes
19-06-2010, 00:21
@فرشید
عزیز شما اینو یه بار دیگه با دقت بخونی فکر کنم درست متوجه بشی . : )))
میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی
البته اینم من اضافه کنم بنده ادمی نستیم که هر روز بشینم پشت کامپیوتر روزی 5 ساعت وقتمو هدر بدم راستش من برای خودم برنامه دارم شما رو دیگه نمدونم .
و اینم بگم توی پستهای قبل نوشتی فلان چیزو اینجا ننویس اونجا بنویس من گفتم حتما ادمینی الان که میگی میخوای گزارش بدم ؟!!! اون کار قبلیت میدونی شیبه چی بود مثل این بود که یه عابر پیاده ای داره از " توی یه خیابون " رد میشه به یکی که کنار تابلو ایستادن ممنوع داره پارک میکنه بهش بگه اقا اینجا چرا پارک میکنی جرو بحث بشه بعد هم به دعوا خطم بشه این چیو نشون میده ؟که اون عابر پیاده یا خیلی بیکاره از بیکاری نمیدونه چیکار کنه یا اینکه مریضه پلیس راهنمایی رانندگی رو برای صلوات فرستادن توی خیابون ها نزاشتن این فروم رو هم برای منو تو گزاشتن که کارهامونو انجام بدیم بریم نزاشتن بکه عین این پیره زنها پشت پنجره بشینن کشیک بدن کی چیکار میکنه کی چیکار نمیکنه .
بهت بر نخوره ولی من رشتم روانشناسی مطمعنم یه مشکلی داری اگر بچه شمالی حتما بهم سر بزن خوشحال میشم بهت کمک کنم. البته بهت توهین نکردم که گفتم یه مشکلی داری گفتم بیای با هم یه گپی بزنیم . ادرس دقیقو توی پست خوصوصی برات ارسال میکنم /.
Farshid72
19-06-2010, 10:14
@فرشید
عزیز شما اینو یه بار دیگه با دقت بخونی فکر کنم درست متوجه بشی . : )))
میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی
البته اینم من اضافه کنم بنده ادمی نستیم که هر روز بشینم پشت کامپیوتر روزی 5 ساعت وقتمو هدر بدم راستش من برای خودم برنامه دارم شما رو دیگه نمدونم .
و اینم بگم توی پستهای قبل نوشتی فلان چیزو اینجا ننویس اونجا بنویس من گفتم حتما ادمینی الان که میگی میخوای گزارش بدم ؟!!! اون کار قبلیت میدونی شیبه چی بود مثل این بود که یه عابر پیاده ای داره از " توی یه خیابون " رد میشه به یکی که کنار تابلو ایستادن ممنوع داره پارک میکنه بهش بگه اقا اینجا چرا پارک میکنی جرو بحث بشه بعد هم به دعوا خطم بشه این چیو نشون میده ؟که اون عابر پیاده یا خیلی بیکاره از بیکاری نمیدونه چیکار کنه یا اینکه مریضه پلیس راهنمایی رانندگی رو برای صلوات فرستادن توی خیابون ها نزاشتن این فروم رو هم برای منو تو گزاشتن که کارهامونو انجام بدیم بریم نزاشتن بکه عین این پیره زنها پشت پنجره بشینن کشیک بدن کی چیکار میکنه کی چیکار نمیکنه .
بهت بر نخوره ولی من رشتم روانشناسی مطمعنم یه مشکلی داری اگر بچه شمالی حتما بهم سر بزن خوشحال میشم بهت کمک کنم. البته بهت توهین نکردم که گفتم یه مشکلی داری گفتم بیای با هم یه گپی بزنیم . ادرس دقیقو توی پست خوصوصی برات ارسال میکنم /.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
بهتر نیست بحث تموم شه ؟؟؟؟!!!
__________________________________________________ _______________________
بچه ها من وقتی می خوام با pc suit وصل شم به pc نمی شه من سی دی n73 رو نصب کردم ولی نشد سی دی د85 رو هم می خوام وصل کنم.البته دوستمم که n85 داره نمی تونه با pc suit وصل بشه به pc.
مشکل از کجاست ؟؟؟؟
با تشکر.
Farshid72
19-06-2010, 10:20
چرا آپدیت نرم افزار هارو میشناسه،ولی آپدیت گوشی رو نمیشناسه. ورژن گوشیه من اینه 2.2009.51.1.205.1،از بعده این دیگه هیچ آپدیتی برای آپدیت کرده گوشی بهم اعلام نکرده،یه جا خوندم که بر اساس سریال هایه گوشی آپدیت ها میاد،یکم دلمو خوش کرده بودم که خوب بالاخره میاد،اما الان دیگه خیلی ازین آپدیت آخری میگذره،نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوسته گل آپدیت الان گوشی من اینه v 3.2010.02-8.003 من گوشیمو یک بار آپ دیت کردم اونم همون 16 مگابیتی بده دیگه بعده اون یا قبله اون آپ دیت نکردم.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
بهتر نیست بحث تموم شه ؟؟؟؟!!!
__________________________________________________ _______________________
بچه ها من وقتی می خوام با pc suit وصل شم به pc نمی شه من سی دی n73 رو نصب کردم ولی نشد سی دی د85 رو هم می خوام وصل کنم.البته دوستمم که n85 داره نمی تونه با pc suit وصل بشه به pc.
مشکل از کجاست ؟؟؟؟
با تشکر.
شما برو اینجا اول n900 رو توی اون مدل گوشی انتخاب کن و نسخه pc siute رو دانلود کن ببین درست می شه
:10:
دوسته گل آپدیت الان گوشی من اینه v 3.2010.02-8.003 من گوشیمو یک بار آپ دیت کردم اونم همون 16 مگابیتی بده دیگه بعده اون یا قبله اون آپ دیت نکردم.
خب باید آپدیت کنی:46:
armin2020
19-06-2010, 19:12
شما برو اینجا اول n900 رو توی اون مدل گوشی انتخاب کن و نسخه pc siute رو دانلود کن ببین درست می شه
:10:
منم همین مشکلو دترم باید کجا بریم:13::13::13:
scott_tomes
19-06-2010, 20:44
دوستان کسی تا حالا میدیا باکسو دانلود کرده ؟اگر نکرده حتما همین کارو بکنه یکی از بهترین پلیرها برای پخش فایهای تصویری هستش حتا ( ا ) فایلهای تصویری که توی پوشش بندازی مثل km player کامپیوتر همه رو یکی یکی نشون میده ریپیت برای کل فیلهای صوتی و تصویری داره(یکی و یا کل )ظاهرشم خیلی باحاله .راستی یک سری از فایل هایی که توی میدیا پلیر توی باکسش نمیاد میتونید برید توی فایلمنجیر و بعد روی فایل تصویری کلیک کنید از اونجا ویندوز میدیا پلیرو انتخاب کنید اون فرمتم بالا میاره مثل فرمت های dat و..
اون مشکل وایالیس یواسبی رو هم حل کردم .
بچه ها کسی تاحالا تونسته منشی تلفنی n900 رو راه بندازه؟
من امروز یکی دوتا برنامه گرفتم واقعا عالی بودن یکیش led paterns بود که نور ال ایدی که گوشه سمت چپ هست که رنگی هست هر رنگم یه چیزو نشون میده رو گرفتم با اون میتونید رنگهای که از پیش تنظیم بوده هر جوری که میخواین تنظیم کنید مثلا رنگ اس ام اس با میس کال هر دو ابین ادم نمیتونه متوجه بشه چی اومده راش ولی اونجا میتونی رنگشونو عوض کنی
یه برنامه دیگه هم call forearding بود که همون لیست سیاهه البته با سرویسا کاراهاش عوض میشه .حالا اگر خواستید لیست بهترین برنامه های که توی ان 900 هستو لازمش داریم و با کارایشون براتون میزارم . البته یه پکیجه که بچه های فروم maemo جدیدا گزاشتن اینم ادرسش .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتشکر یادتون نره.
MHSH1980
20-06-2010, 02:04
سلام جواب سوال من در تايپيك 49 رو كسي نداد وكسي ميدونه چجوري حافظه داخلي گوشي rootfs روميشه افزايش داد لطفا سريع جواب بديد اگه راه حلي نداره من ببرم گوشي رو فلش كنم
soheil_messi
20-06-2010, 12:13
سلام دوستان چندتا سوال داشتم اگه تابلو بود شرمنده تو n900 از بیخ عربم.....تو اینجا بحث deb file شد داستانش چیه؟
سلام دوستان چندتا سوال داشتم اگه تابلو بود شرمنده تو n900 از بیخ عربم.....تو اینجا بحث deb file شد داستانش چیه؟
فایل های set up ه ان 900 deb file هستند !
آقا یکی توضیح میده این برنامه cpcm چه بدردی میخوره ؟ من فکر میکردم مبدل بازیهای کامپیوتر بر روی n900 هست که تا گرافیک 32 رو ساپورت میکنه ! :21: :31: نخندین اخه نوشته بود پورت گرافیک 32 برای مائیمو :10: .
Farshid72
21-06-2010, 10:29
سلام بچه ها
یه چند تا برنامه که تازه پیدا کردمو می خوام واستون بزارم :
1-GTEST-----> WRITE ++C
نرم افزار gtest که کارش نوشتن برنامه های ++C هست کسایی که ++C بلدن دیگه نیازی رو کامپیوتر این کارو انجام بدن به راحتی میتونن تو گوشی برنامه هاشونو بنویسن.
2-بازی GWELED کسایی که N97 داشتن می دونن این چه بازی هستش البته تو N97 به شکل میوه هست ولی اسنجا به سبک همون کامپیوتر هستش.
3-نرم افزار بعدی ZBAR هستش که کارش خوندن بارکد هست که بهتون پیشنهاد می کنم دانلود کنید.
Farshid72
21-06-2010, 10:46
چند تا نرم افزار دیگه :
1-نرم افزار headset control بهتون این اجازه رو می ده که باهاش وقتی هدست استفاده می کنید آهنگ رو جلو وعقب کنید.
2-نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزاری هستش که باهاش می تونید پیامک رایگان بفرستید البته اینو هم بگم که شما باید در سایت O2 که فک کنم یه سایت آلمانی هستش عضو باشد.
3-این نرم افزار هم نرم افزاری هست که شما میتونید باهاش پیامک رایگان بفرستید web25ms.
Farshid72
21-06-2010, 10:51
چند تا نرم افزار دیگه :
1-نرم افزار headset control بهتون این اجازه رو می ده که باهاش وقتی هدست استفاده می کنید آهنگ رو جلو وعقب کنید.
2-نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزاری هستش که باهاش می تونید پیامک رایگان بفرستید البته اینو هم بگم که شما باید در سایت O2 که فک کنم یه سایت آلمانی هستش عضو باشد.
3-این نرم افزار هم نرم افزاری هست که شما میتونید باهاش پیامک رایگان بفرستید web25ms.
sahand_20012003
21-06-2010, 16:22
چند تا نرم افزار دیگه :
البته باید بگم که برنامه هدست کنترل فقط اهنگ رو قطع و دوباره پخش می کنه و قادر به جلو و عقب بردن نیست.
randy.evil
21-06-2010, 18:11
لطفا در مورد اپدیت توضیح بدین..من رفتم از داخل خود گوشی اپ دیت جدید 113mb رو بگیرم اول میگه وصل کن به pc بعد هم که میره واسه backup .backup هم که میگیرم دیگه بعدش هیچ اتفاقی نمیفته . ولی سری های قبلی که میرفتم واسه update بعد از backup راحت upate میشد.هر کاری کردم از چیزی سر در نیاوردم.لطفا راهنماییم کنید. راستی من تو خونه wireles ندارم واسه update میرم کافی نت .اگه واسه update جدید به pc نیاز هست بهم بگین که چه چیزایی لازم هست که با خودم ببرم کافی نت
لطفا در مورد اپدیت توضیح بدین..من رفتم از داخل خود گوشی اپ دیت جدید 113mb رو بگیرم اول میگه وصل کن به pc بعد هم که میره واسه backup .backup هم که میگیرم دیگه بعدش هیچ اتفاقی نمیفته . ولی سری های قبلی که میرفتم واسه update بعد از backup راحت upate میشد.هر کاری کردم از چیزی سر در نیاوردم.لطفا راهنماییم کنید. راستی من تو خونه wireles ندارم واسه update میرم کافی نت .اگه واسه update جدید به pc نیاز هست بهم بگین که چه چیزایی لازم هست که با خودم ببرم کافی نت
سلام.
از روشی که تو امضام هست استفاده کنید.
scott_tomes
22-06-2010, 01:22
بچه ها همین شیوه عالی هست هر کیی برنامه خوبی داره معرفی کنه با بقیه شرش کنه که بقیه هم استفاده کنن .
soheil_messi
22-06-2010, 13:32
دوستان سوالی...
من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی نصب برنامه تو گوشی سخته؟
انجوری که mehdi_bgr گفتن وایرلس نداشتم قیدشو بزنم؟آخه جز این هم n97 تو نظرمه که میگن هنگیه....؟؟؟
Mojtaba N87
22-06-2010, 13:36
دوستان سوالی...
من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی نصب برنامه تو گوشی سخته؟
انجوری که mehdi_bgr گفتن وایرلس نداشتم قیدشو بزنم؟آخه جز این هم n97 تو نظرمه که میگن هنگیه....؟؟؟
سخت که نیست زیاد! ولی با گوشی های دیگه تفاوت داره یه مقدار.
این گوشی یه internet tablet هستش! پس اگه به اینترنت وایرلس دسترسی نداری زیاد به دردت نمیخوره! همه کاراییش با اینترنت خودش رو نشون می ده
واسه انتخاب گوشی می تونی تو بخش مشاوره خرید تاپیک بزنی.
خسته نباشید . من یک مصلب از یکی از دوستان خوندم در مورد نصب برنامه از روش matrix . خواستم بدونم تو این روش دیگه نیازی به دانلود اون نرم افزار نیست؟!!!!
خسته نباشید . من یک مصلب از یکی از دوستان خوندم در مورد نصب برنامه از روش matrix . خواستم بدونم تو این روش دیگه نیازی به دانلود اون نرم افزار نیست؟!!!!
سلام.
اون روش بطور کل کنسل شده...تو آپدیت جدید برنامه هایی که فرمتشون deb هست مثل بقیه برنامه ها (sis - exe - cab or jar ) نصب می شن.
armin2020
23-06-2010, 17:42
من برنامه پی سی سویت نوکیا ریختم تو کامپیوتر ولی وقتی گوشی وصل میکنم اتفاقی نمیفته میشه کمکم کنید
من برنامه پی سی سویت نوکیا ریختم تو کامپیوتر ولی وقتی گوشی وصل میکنم اتفاقی نمیفته میشه کمکم کنید
رو صفحه گوشی ازت نوع کانکشن رو می پرسه یا نه؟
سلام به استادان گرامی.
سوالم اینه که آیا میشه با اتصال n900 با کابلusb به کامپیوتر از اینترنت کامپوتر برای نصب نرم افزارها استفاده کنم؟
یا حتما باید از طریق Wireless این کار را انجام داد.
یه سوال دیگه مشکلی با sms فارسی نداره یعنی کاملا sms فارسی را ساپورت میکنه(از نظر خوندن و نوشتن)؟
سلام.
فعلا فقط وایرلس.
مشکل مسیجینگ فارسی هم نداره.
مهدی عزیز gps چی؟مشکلی نداره,نقشه شهرهای ایران داره یا میشه دنلود کرد؟
مهدی عزیز gps چی؟مشکلی نداره,نقشه شهرهای ایران داره یا میشه دنلود کرد؟
Ovi Maps رو داره...می تونید نقشه ایران رو با Maploader دانلود کنید و بریزید ..نقشه تهران و به تازگی چند شهر دیگش کامله.
paradox_boy
24-06-2010, 10:44
سلام اقا مهدی گل امیدارم حالت خوب باشه
اقا راهی هست که بشه ovi دورش زد منظورم اینه که بشه به صورت free ازش down کرد؟
Farshid72
24-06-2010, 21:48
سلام یه چند تا برنامه جدید:
1-TEST DICK & PHOTO REC این نرم افزار دو تا نرم افزار هست با یک SETUP که شما می تونید حافظه رو چک کنید و همچنین عکس هاتون رو برگردونید.کلی هم فرمت عکس ساپورت می کنه ( بیش از 320 فرمت ).
2-بازی SMW یا همون سوپر ماریو که حجمش هم حدود 8 مگابایت هستش خودتون با این بازی آشنایی دارید.البته اینو بگم که بازی SUPER TUNX هم بازی خیلی جالبی هستش و دانلود کنید این دو بازی رو.
3-نرم افزار SUBTITLE SUPPORT نرم افزار بعدی هستش که به معرفیش می پردازم و شما با این برنامه می تونید فیلم با زیر نویس رو مشاهده کنید.این برنامه نیست بلکه به صورت یک DECODER هستش.
همین الان گوشیتونو ور دارید و به دانلود نرم افزار های یاد شده بپردازید.
با تشکر.
Farshid72
24-06-2010, 21:55
1-نرم افزار STOPWATCH نرم افزاری هست که شما با اون می تونید گوشیتونو به یک کرنومتر تبدیل کنید که هم می تونه از صفر شرمع بشه و هم اینکه از عر زمانی که شما بخواید.(به صورت مستقیم و معکوس)
2-نرم افزار situare نرم افزار قطب نما هست.
3-نرم افزار بعدی نرم افزار speedy هست که شما دوستان میتونید سرعت اینترنت رو اندازه گیری کنید.
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
رو صفحه گوشی ازت نوع کانکشن رو می پرسه یا نه؟
بله ماله م که پرسیده می شه ولی اتفاقی نمی افته نه تو موبایل و نه تو صحفه pc.
randy.evil
25-06-2010, 14:57
با سلام خدمت دوستان. .من می خوام گوشیمو از طریق خود گوشی update کنم update113mb .. ولی بعد از اینکه backup گرفت دیگه نمیره واسه update . اولش میگه به pc وصل کن.اما اینترنت وایرلس ندارم تو خونه.میرم کافی نت واسه update.لطفا را هنماییم کنید.مشکل از کجاست؟؟؟؟
Farshid72
25-06-2010, 16:48
گوشیتونو یه RESTORE کنید به تنظیمات کارخونه بعد تست کنید احتما درست شه.
سلام خسته نباشید . من n900 دارم از وقتی که گرفتم خیلی قاطی میکنه ! شاید هر روز حد اقل یک بار رو قاطی کنه . مثلا دو منوی اصلی رو با هام مخلوط میکنه یا هر برنامه ای رو بخوام اجرا کنم کلی طولش میده اخرشم از برنامه خارج میشه میره تو دسکتاپ یا اثلا یه با ویبره و لمسیش از کار افتاد !!!!!!!!!!!!!!!!! همونطور که میدونید غیر ممکن که گوشیم ویروس داشته باشه چون n900 ویروس نمیگیره . البته تمام این مشکلاتی که گفتم با خاموش و روشن کردن گوشی درست میشه . می خوام بدونم شما هم چنین مشکلی دارید ؟ !!! :41:41::13:
MHSH1980
26-06-2010, 01:58
سلام من 2 سوال داشتم 1.چطوري ميشه حافظه ROOT FS را كه 279 مگابايت است را زياد كرد 2.چطوري ميشه برنامه ها را از CUTE EXPLORER پاك كرد با تشكر
aydin_eb7777
26-06-2010, 10:17
سلام خسته نباشید . من n900 دارم از وقتی که گرفتم خیلی قاطی میکنه ! شاید هر روز حد اقل یک بار رو قاطی کنه . مثلا دو منوی اصلی رو با هام مخلوط میکنه یا هر برنامه ای رو بخوام اجرا کنم کلی طولش میده اخرشم از برنامه خارج میشه میره تو دسکتاپ یا اثلا یه با ویبره و لمسیش از کار افتاد !!!!!!!!!!!!!!!!! همونطور که میدونید غیر ممکن که گوشیم ویروس داشته باشه چون n900 ویروس نمیگیره . البته تمام این مشکلاتی که گفتم با خاموش و روشن کردن گوشی درست میشه . می خوام بدونم شما هم چنین مشکلی دارید ؟ !!! :41:41::13:
شما اول از گوشیت backup بگیر از *شماره تلفن و پیامهات *
بعد با کد *#7370#گوشیت را فرمت کن هنگام فرمت از شما رمز می خواد که 12345 بزن
و بعد از این کار بکاپی که گرفتی را restorکن
موفق باشی
شما اول از گوشیت backup بگیر از *شماره تلفن و پیامهات *
بعد با کد *#7370#گوشیت را فرمت کن هنگام فرمت از شما رمز می خواد که 12345 بزن
و بعد از این کار بکاپی که گرفتی را restorکن
موفق باشی
آیدین جان مگه سیمبینه که 7370 بزنه؟:31:
aydin_eb7777
26-06-2010, 11:09
آیدین جان مگه سیمبینه که 7370 بزنه؟:31:
hc h,k[hdd ;i ndnl
با علم به اینکه تمام گوشیهای نوکیا با این کد ریست فرمت می شن فکر کردم که انم اینطور باشه به هر حال اگر اشتباه بود عذر می خوام و شما کد اصلی این گوشی را در اختیار بذارید
موفق باشید
MHSH1980
27-06-2010, 02:02
سلام جواب سوال منو در پست 1103 كسي ميدونه جواب بده لطفا سريع
سلام فرشید جان این برنامه قطب نما رو از کدوم سایت میتونم تهیه کنم اگه میشه لینکش رو واسم بذار ممنون
farzad48
27-06-2010, 13:06
دوستان عزیز اینترنت این گوشی چطوره ? از آیفون بهتره? من یه گوشی نیخوام بخرم که بهترین بروازر اینترنت را داشته باشه
Majid-6120
27-06-2010, 16:29
سلام
تبریک میگم.....پس از اجرای موفقیت آمیز آندروید 2.1 رو N900 امروز خبر رسید که آندروید 2.2 رو هم تونستن روش اجرا کنن!
Farshid72
28-06-2010, 00:04
سلام فرشید جان این برنامه قطب نما رو از کدوم سایت میتونم تهیه کنم اگه میشه لینکش رو واسم بذار ممنون
قطب نما رو برو با خوده گوشی دانلود کن و یا اگه نخواستی برو با گوشی برو از سایت maemo.org دانلود کن.
اقا تو این maemo.org هم هرچی گشتم گیرش نیاوردم
سلام
تبریک میگم.....پس از اجرای موفقیت آمیز آندروید 2.1 رو N900 امروز خبر رسید که آندروید 2.2 رو هم تونستن روش اجرا کنن!
:18::18:
چجوری؟
اینکه خیلی عالیه!
سلام
لطفا چند سایت مناسب برای دانلود برنامه و بازی برای سیستم عامل Maemo5 معرفی کنید... :11:
سلام مهدی جان حاجی من به روشی که شما فرمودید گوشیمو ابدیت کردم ولی گوشیم خاموش شد بعد با نوکیا سافتور ابدیتر زدم امد بالا نمیدونم علتش چی بود
سلام مهدی جان حاجی من به روشی که شما فرمودید گوشیمو ابدیت کردم ولی گوشیم خاموش شد بعد با نوکیا سافتور ابدیتر زدم امد بالا نمیدونم علتش چی بود
سلام.
تو تاپیک خودش می پرسیدید.:46:
خب گوشی باید خاموش باشه دیگه...اول فریمور رو فلش می کنید بعد وانیلا رو...تموم که شد کابل رو می کشید و گوشی رو دستی روشن می کنید.
خودش روشن نمیشه.
دوستان عزیز اینترنت این گوشی چطوره ? از آیفون بهتره? من یه گوشی نیخوام بخرم که بهترین بروازر اینترنت را داشته باشه
در زمینه اینترنت و کاربریش اپل آیفون بهتره
paradox_boy
01-07-2010, 13:23
سلام بر جمیع
یکی انو چک کنه ببینه صحت داره یا نه
aydin_eb7777
01-07-2010, 15:17
سلام بر جمیع
یکی انو چک کنه ببینه صحت داره یا نه
-------------------
با توجه به فیلمایی که توش هست باید حقیقت داشته باشه
حقیقت که داره ولی هنوز کامل نیست و کلی باگ داره:
# Often the WLAN does not work and reboot the phone.
# The screen rotation does not work.
# You can use the Home button to go to task manager and go back (bug of the interface).
# Part of the phone does not work.
# You can not charge the battery
منبع موثق:31:
armin2020
02-07-2010, 15:50
سلام میخواستم بدونم این دستگاه بدون بلوتوثم میشه با کابل به کامپیوتر وصل کرد و چه بزنامه لازم داره با برنامه خود نوکیا نمیشه
Farshid72
02-07-2010, 23:07
در زمینه اینترنت و کاربریش اپل آیفون بهتره
مخالفم.رد می شه!
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
سلام میخواستم بدونم این دستگاه بدون بلوتوثم میشه با کابل به کامپیوتر وصل کرد و چه بزنامه لازم داره با برنامه خود نوکیا نمیشه
بله می شه کابل به همون جای شارژ می خوره و دو حات pc suit و mass strong رو داره.
Farshid72
02-07-2010, 23:15
دوسته عزیز
می شه بگی تغییرات تو روش شما با تغییراتی که با آپدیت از طریق گوشی انجام می گیره چی هستش ؟؟؟و چه تفاوتی داره ؟؟؟
دوسته عزیز
می شه بگی تغییرات تو روش شما با تغییراتی که با آپدیت از طریق گوشی انجام می گیره چی هستش ؟؟؟و چه تفاوتی داره ؟؟؟
تو اون روش کرنل (هسته ) گوشی هم تغییر پیدا می کنه و کامل تر هست.
آپدیت از طریق گوشی فقط تغییرات جزئی رو اعمال می کنه.
amir200812
03-07-2010, 10:16
من N97 دارم و قراره با یک N900 تعویض کنم(البته 60 تومن هم سر میدم)، چند تا سوال داشتم:
1:بنظر شما ارزش داره؟ کار باهاش چطوره N900!
2:اگه امکان داره یه نمونه عکس و ویدئو که باهاش گرفتید بزارید!
3:کار با کیبوردش سخت نیست؟ اخه کلید ها خیلی نزدیک هم هستند!
4:چقدر باطری نگه میداره؟
5:براش راحت تم و گیم و نرمافزار پیدا میشه؟
6:برای نصب نرم افزار حتما باید به اینترنت وصل بود؟
7:تنظیمات گوشی قابل دستکاری هست(h a c k)!؟ مثلا توی N97 میتونسم بیتریت فیلمبرداری رو دستکاری کنم، توی این هم میشه؟
اگه به این سوال ها جواب بدید خیلی خیلی ممنون میشم! خیلی لنگ موندم!
من N97 دارم و قراره با یک N900 تعویض کنم(البته 60 تومن هم سر میدم)، چند تا سوال داشتم:
7:تنظیمات گوشی قابل دستکاری هست(h a c k)!؟ مثلا توی N97 میتونسم بیتریت فیلمبرداری رو دستکاری کنم، توی این هم میشه؟
1.اونقد نسبت به N97 برتر نیست که بشه گفت آره حتما بفروش و بخر.اما در کل برتریش در بعضی خصوصیات محسوسه.
سیستم عامل
حساسیت یه تماس
سرعت
در کل گوشیه خوبیه اما اگه شما زیاد کاربر حرفه ای نباشید از محیطش خسته میشید.
2.فک کنم توی این تاپیک یه چندتا عکس و فیلم دیدم.
3.اصلا سخت نیست و به نظرم خیلی هم راحته
4.تقریبا باتریش افتضاحست مگر روشنایی صفحه رو کم کنی که اونوقت دیگه چیزی نمی بینی که بخوای بهش بگی ال سی دی
5.متاسفانه براحتی خیر
مخالفم.رد می شه!
-
هر کس یه نظری داره
اینجا تاپیک مشاوره نیست ولی مجبورم یه نکاتی رو اضافه کنم.
سی پی یوی ARM Cortex A8 600 MHz در مقابل ARM 11 434 MHz
شتاب دهنده گرافیکی PowerVR SGX530
256 مگ رم
رزولوشن 800x480 که واقعا تو نشون دادن جزئیات موثره(الان نگی ان97 16 میلیون رنگه؟:31:) خودم مقایسه کردم
رزولوشن بالای فیلمبرداری --> 848x480 در مقابل 640x480 ان 97
سیستم عاملشم که خودت گفتی .. واقعا از لحاظ ساپورت نرم افزار یه سر و گردن سر تر از 97 هست.
اینا محسوس نیست؟
اگه MeeGo هم براش بیاد که دیگه ...
البته منظور از این پست اطلاع رسانی بود .. دوستمون هر گوشی دلش بخواد و خوشش بیاد می تونه بخره:46:
من خودمم قبل از n900 رفتم n97 خریدم.خیلی خیلی فرق دارند با هم.گوشی فوق العاده ای هست n900 کلا ربطی به n97 نداره.بنظر من ارزش یکم پول بیشتر رو داره که واسش خرج کنی
amir200812
03-07-2010, 21:34
فقط از طریق اینترنت باید نصب کنیم نرمافزار رو؟ با GPRS میشه؟
فقط از طریق اینترنت باید نصب کنیم نرمافزار رو؟ با GPRS میشه؟
بعضی برنامه ها فایل سورسشم موجوده ( کم حجما) + چند بازی
بقیشم می تونی از داخل گوشی با اینترنت دانلود کنی.
من اوایل با وایرلس دانلود می کردم ولی از وقتی بسته های GPRS ایرانسل نامحدود شده با ایراننسل دانلود می کنم.
با 1000 تومن یه بسته 24 ساعته نامحدود می خری کلی باهاش دانلود می کنی:46:
paradox_boy
04-07-2010, 12:38
سلام اقا مهدی گل
اقا چکار کنم که بتونم از طریق گوشی توو سایت ovi عضو بشم ؟
ip یا چیزی سوراغ داری که بشه دورش زد هم عضو شد هم به صورت free دانلود کرد ؟
:41:
parniyan.1990
04-07-2010, 15:30
طریقه فلش کردن نوکیا N900:
برای هارد ریست کردن نوکیا دو راه وجود داره:
یکی اینکه از طریق NSU گوشی رو به فریمویو خودش ریستور کرد و یا به فریمویو جدید آپدیت کرد.
دیگری هم اینکه از طریق فلاش کردن گوشی رو به تنظیمات کارخانه برگرداند.
تا جایی که اطلاع دارم از طریق 4 تا دکمه نمیشه این گوشی رو هارد ریست کرد.
البته تو قسمت SETTING خود گوشی حالتی بنام RESTORE ORIGINALSETTING هستش که با زدن کد "12345" گوشی فقط تاریخ و ساعت و دیگر تنظیماتش بر میگرده به حالت کارخانه.
برای هارد ریست کلی باید یکی از طرق بالا رو جلو رفت:
هارد ریست که از طریق nsu(nokia software update) لزومی به توضیح نداره.
ولی هارد ریست از طریق فلش:
ابتدا برنامه(e.g. maemo_flasher-3.5_2.5.2.2.exe) رو از سایت زیر دانلود کنید:
از طریق start>Run کلمه cmd رو تایپ کنید.
دایرکتوری رو بصورت زیر تغییر نام بدید.و ok کنید.
cd "c:\Program Files\maemo\flasher-3.5"
تو قسمت استارت منو آیکون برنامه maemo flasher 3.5 باید اضافه بشه.
سپس آخرین فریمویو در دسترس رو میتونید از سایت زیر دریافت کنید که اول IMEI گوشی خود رو میدید و آخرین فریمویو رو دانلود میکنید:
بعد از گرفتن فایل BIN اونو تو قسمت c:\Program Files\maemo\flasher-3.5 ذخیره کنید.
خوب حالا:
باطری باید فول شارژ باشه.
1:گوشی رو خاموش کنید.
2:کلید u رو فشار داده و بطرف پایین نگه دارید.
3:usb رو به گوشی و pc وصل کنید و کلید u رو ول نکنید.
4:هنگامی که گوشی روشن میشه و حالت فلاش باز میشه.در گوشه سمت راست ال سی دی گوشی نشانگر usb میوفته که اونموقع باید کلید u رو ول کنید.
بعد از اجرای دستور زیر :
flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R
گوشی شروع میکنه به فلش شدن که حدود 4 الی 5 دقیقه فلشش طول میکشه.
موفق باشید.
salam
man vaghti be pc vaslesh mikonam mesle vaghti ke khamushe va be sharjer vasl mishe faghat minevise nokia va samte rast alamate usb miad ama vaghti kelide u ro vel mikonam hich etefaghi nemiofte
mishe rahnamaee konid?
parniyan.1990
04-07-2010, 15:41
طریقه فلش کردن نوکیا N900:
برای هارد ریست کردن نوکیا دو راه وجود داره:
یکی اینکه از طریق NSU گوشی رو به فریمویو خودش ریستور کرد و یا به فریمویو جدید آپدیت کرد.
دیگری هم اینکه از طریق فلاش کردن گوشی رو به تنظیمات کارخانه برگرداند.
تا جایی که اطلاع دارم از طریق 4 تا دکمه نمیشه این گوشی رو هارد ریست کرد.
البته تو قسمت SETTING خود گوشی حالتی بنام RESTORE ORIGINALSETTING هستش که با زدن کد "12345" گوشی فقط تاریخ و ساعت و دیگر تنظیماتش بر میگرده به حالت کارخانه.
برای هارد ریست کلی باید یکی از طرق بالا رو جلو رفت:
هارد ریست که از طریق nsu(nokia software update) لزومی به توضیح نداره.
ولی هارد ریست از طریق فلش:
ابتدا برنامه(e.g. maemo_flasher-3.5_2.5.2.2.exe) رو از سایت زیر دانلود کنید:
از طریق start>Run کلمه cmd رو تایپ کنید.
دایرکتوری رو بصورت زیر تغییر نام بدید.و ok کنید.
cd "c:\Program Files\maemo\flasher-3.5"
تو قسمت استارت منو آیکون برنامه maemo flasher 3.5 باید اضافه بشه.
سپس آخرین فریمویو در دسترس رو میتونید از سایت زیر دریافت کنید که اول IMEI گوشی خود رو میدید و آخرین فریمویو رو دانلود میکنید:
بعد از گرفتن فایل BIN اونو تو قسمت c:\Program Files\maemo\flasher-3.5 ذخیره کنید.
خوب حالا:
باطری باید فول شارژ باشه.
1:گوشی رو خاموش کنید.
2:کلید u رو فشار داده و بطرف پایین نگه دارید.
3:usb رو به گوشی و pc وصل کنید و کلید u رو ول نکنید.
4:هنگامی که گوشی روشن میشه و حالت فلاش باز میشه.در گوشه سمت راست ال سی دی گوشی نشانگر usb میوفته که اونموقع باید کلید u رو ول کنید.
بعد از اجرای دستور زیر :
flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R
گوشی شروع میکنه به فلش شدن که حدود 4 الی 5 دقیقه فلشش طول میکشه.
موفق باشید.
سلام
من وقتی گوشیو به pcوصل میکنم مثل وقتی میشه که خاموشه و به شارژر وصل ومیشه و فقط علامت نوکیا میاد و علامت usb در سمت راست و بعئش که u رو ول میکنم هیچ اتفاقی نمی هفته میشه راهنمایی کنید
aydin_eb7777
04-07-2010, 15:52
سلام اقا مهدی گل
---------------
شما باید تو گوشیت از V-P-N استفاده کنی که می تونی از برنامه SymVPN استفاده کنی
این برنامه پولی هستش و آخرین ورژن کرک شده فقط رو گوشی جواب داده که اونم سیمبیانه و بدرد گوشی شما نمی خوره
می مونه یک کار اونم اینکه نسخه مخصوص گوشیت را دانلود کنی و از نسخه Trial 14 روزه استفاده کنی که بعد از نصب و اجرا پیغام Register را بزنی و گزینه Register را انتخاب کنی کمی صبر می کنی به سایتش وصل میشه و رجیستر میشه و می تونی از نسخه محدود استفاده کنی و اگر دیدی وقتش تمو شد تاریخ گوشیت را 10-12 روز بکش عقب به همین راحتی دوباره استفاده کن:31:
بعد از اینکه این کار را انجام دادی به یک اکانت V-P-N احتیاج داری که تهیه کن و تو برنامه استفاده کن که از اونجایی که می دونم تا بحال کسی تو ایران از V-P-N تو گوشیش استفاده نکرده نمی تونه این برنامه را تنظیم کنه که من برات آموزشش را برای اولین بار در ایران تهیه می کنم و می زارم تو همین سایت که ایشالا همگی با تغییر آی پی در گوشیشون از محدودیتهای نوکیا برای ایران عبور کنند و به راحتی از OVI Store هم استفاده کنند
موفق باشی
آموزش حاظر شد به پست زیر سر بزنید
با بسته های gprs همراه اول ویا ایرانسل توی یه روز تقریبا چقدر میشه با n900 دانلود کرد؟
ایا سرعت همراه اول با ایرانسل فرق میکنه؟
سلام اقا مهدی گل
سلام.
سایت ovi چیزی نداره .. می خوای چی کار؟:31:
برنامه Tor Status Area Applet رو از مخازن نصب کن .. بعدد از نصب رو آیکن باطری که کلیک کنی گزینه The Onion Router به منوی ساعت و باطری اضافه شده(عکس یه پیازه) روش کلیک کن و فعالش کن و صبر کنن تا آیکنش سفید بشه. بعد با مرورگر گوشی تو هر سایتی خواستی برو:
سلام
من وقتی گوشیو به pcوصل میکنم مثل وقتی میشه که خاموشه و به شارژر وصل ومیشه و فقط علامت نوکیا میاد و علامت usb در سمت راست و بعئش که u رو ول میکنم هیچ اتفاقی نمی هفته میشه راهنمایی کنید
سلام.
درایورهای کابل رو نصب کردید؟
در ضمن سوالات مربوط به آپدیت رو تو تاپیک مخصوص که تو امضام هست دنبال کنید.
paradox_boy
04-07-2010, 23:56
سلام.
برنامه Tor Status Area Applet رو از مخازن نصب کن .. بعدد از نصب رو آیکن باطری که کلیک کنی گزینه The Onion Router به منوی ساعت و باطری اضافه شده(عکس یه پیازه) روش کلیک کن و فعالش کن و صبر کنن تا آیکنش سفید بشه. بعد با مرورگر گوشی تو هر سایتی خواستی برو:
سلام.
درایورهای کابل رو نصب کردید؟
در ضمن سوالات مربوط به آپدیت رو تو تاپیک مخصوص که تو امضام هست دنبال کنید.
آقا خیلی خیلی ممنون از زحماتی که میکشی
Farshid72
05-07-2010, 22:13
سلام.
ببینم این نرم افزار های سویچ بین کانال های شبکه رو می شه اسمو بگی ؟؟؟ و همینطور اسم اون نرم افزار avaliability کارش چیه و اسم اصلش چیه ؟؟؟
ببینم این نرم افزار های سویچ بین کانال های شبکه رو می شه اسمو بگی ؟؟؟ و همینطور اسم اون نرم افزار avaliability کارش چیه و اسم اصلش چیه ؟؟؟
سوال اول: 3G/2G/Dual Mode Selection Applet
سوال دوم: مربوط میشه به اکانت Ovi که هر وقت کانکت باشم به اینترنت اون چراغش روشن میشه ( لاگین )
The Black Dahlia
06-07-2010, 16:52
سلام!
این سیستم عامل جاوا و S60 V5 رو ساپرت میکنه؟؟؟
سلام!
این سیستم عامل جاوا و S60 V5 رو ساپرت میکنه؟؟؟
جاوا رو با دنگ و فنگ ولی s60v5 رو خیر :46:
Farshid72
07-07-2010, 10:30
دوستانی که حوصله ندارن برن صفحات قبل رو بخونن و نام نرم افزار هارو در بیارن من اینجا یه لیست تهیه کردم که شما می تونید ازش استفاده کنید.
کلیه دوستان اگه نرم افزاری سراغ دارن حتما دقت کنن که برای گفتن برنامه مورد نظرشون حتما این پست و همینطور پست کسی که نرم افزار ارائه داده رو نقل قول کنن بعد نرم افزارشونو بهش اضافه کنن تا دیگه مشکل پراکندگی نرم افزار ها در صفحات رو نداشته باشیم.
این لیست نرم افزار ها تا به امروز هستش :
در مورد بازی :
bounce
crazy parking
smw
درمو در نرم افزار پخش هم این نرم افزار ها :
KM PLAYER
CANOLA
symphonie
در مورد نرم افزار :
1-TEST DICK & PHOTO REC این نرم افزار دو تا نرم افزار هست با یک SETUP که شما می تونید حافظه رو چک کنید و همچنین عکس هاتون رو برگردونید.کلی هم فرمت عکس ساپورت می کنه ( بیش از 320 فرمت ).
2-بازی SMW یا همون سوپر ماریو که حجمش هم حدود 8 مگابایت هستش خودتون با این بازی آشنایی دارید.البته اینو بگم که بازی SUPER TUNX هم بازی خیلی جالبی هستش و دانلود کنید این دو بازی رو.
3-نرم افزار SUBTITLE SUPPORT نرم افزار بعدی هستش که به معرفیش می پردازم و شما با این برنامه می تونید فیلم با زیر نویس رو مشاهده کنید.این برنامه نیست بلکه به صورت یک DECODER هستش.
4-نرم افزار health check که باهاش وضعیت سلامت گوشی رو چک کی کنید.
5-نرم افزار STOPWATCH نرم افزاری هست که شما با اون می تونید گوشیتونو به یک کرنومتر تبدیل کنید که هم می تونه از صفر شرمع بشه و هم اینکه از عر زمانی که شما بخواید.(به صورت مستقیم و معکوس)
6-نرم افزار situare نرم افزار قطب نما هست.
7-نرم افزار بعدی نرم افزار speedy هست که شما دوستان میتونید سرعت اینترنت رو اندازه گیری کنید.
8-نرم افزار headset control بهتون این اجازه رو می ده که باهاش وقتی هدست استفاده می کنید آهنگ رو stop و play کنید.
9-نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزاری هستش که باهاش می تونید پیامک رایگان بفرستید البته اینو هم بگم که شما باید در سایت O2 که فک کنم یه سایت آلمانی هستش عضو باشد.
10-این نرم افزار هم نرم افزاری هست که شما میتونید باهاش پیامک رایگان بفرستید web25ms
دوستان من چون تازه با ان 900 آشنا میشم میخواستم یه معرفی اجمالی بهم بکنید که سیستم عامل این گوشی چه جوریاس و اینکه این گوشی واسه چه منظوری ساخته شد؟ و چرا اینقدر بزرگه؟ قیمتشم حدودا بگید بد نیست. ممنون
Farshid72
08-07-2010, 09:45
دوستان من چون تازه با ان 900 آشنا میشم میخواستم یه معرفی اجمالی بهم بکنید که سیستم عامل این گوشی چه جوریاس و اینکه این گوشی واسه چه منظوری ساخته شد؟ و چرا اینقدر بزرگه؟ قیمتشم حدودا بگید بد نیست. ممنون
شما اولین پست رو اگه مشاهده کنید همه چیو راجع به این گوشی می قهمید.
multierfan
08-07-2010, 17:51
میشه یه نرم افزار برای باز کردن فایل های mkv معرفی کنید؟!
SIB...............
Farshid72
08-07-2010, 19:09
شما می تونید نرم افزار KM PLAYER رو نصب کنید سپس به قسمت app manager برید و اونجا وارد قسمت آپ دیت بشد اونوقت یه آپدیت براتون میاد که به شکل decoder هست و با نصب اون می تونید فرمت MKV رو مشاهده کنید.
دوستان سلام
با پی سی سویئت و NSU میشه به تنظیمات کارخونه برش گردوند؟
ممنون
Farshid72
09-07-2010, 10:24
دوستان سلام
با پی سی سویئت و NSU میشه به تنظیمات کارخونه برش گردوند؟
ممنون
با pc suit شاید بتونید back up ها رو restore کنید.ولی فک نمی کنم بتونید restore to factory کنید.
می تونید برید به منو>>>setting>>>رو سربرگ setting^ کلیک(تاچ)کنید بعد گزینه restore original setting رو فشار بدید سپس کد 5 رقمی و بعدش هم ریستارت و بازگشت به setting کارخونه.
اینو هم اضافه کنم که تنها setting برمی گرده نه چیز دیگه ای.
__________________________________________________ ___________________________
parniyan.1990
11-07-2010, 03:00
دیکشنری نداره؟ من 2 تا dl کردم اما هیچکدوم کار نمیکردن
Farshid72
11-07-2010, 21:34
دیکشنری نداره؟ من 2 تا dl کردم اما هیچکدوم کار نمیکردن
منم چندتا دانلود کردم ولی متاسفانه فک کنم در حالت آفلاین کار نمی کنه.
__________________________________________________ ___________________________
سلام.
اون دیکشنری ها فقط اجرا کننده هستن .. خود دیکشنری رو باید جدا دانلود کنید و از داخل برنامه اجراشون کنید.
سر فرصت تست می کنم خبرشو می دم.
multierfan
14-07-2010, 15:45
SIB...............
شما می تونید نرم افزار KM PLAYER رو نصب کنید سپس به قسمت app manager برید و اونجا وارد قسمت آپ دیت بشد اونوقت یه آپدیت براتون میاد که به شکل decoder هست و با نصب اون می تونید فرمت MKV رو مشاهده کنید.
من هردویه این کارارو کردم،مشکل پخش mkv حل شد،ولی متاسفانه فیلم هارو به صورت حرکت آهسته نشون میده!:31:
توی صدا مشکلی نداره ها،ولی فیلمو اینجوری نشون میده!میشه کمک کنید؟!
سلام به همگی مخصوصا اقا مهدی حاجی بعد از ابدیت کردن گوشیم دیگه ریبوت نمیشه نمیدونم چرا
ninja3000sh
16-07-2010, 13:09
سلام به همگی مخصوصا اقا مهدی حاجی بعد از ابدیت کردن گوشیم دیگه ریبوت نمیشه نمیدونم چرا
دوست عزیز باید برنامه ROOTSH رو از مخازن دانلود کرده و نصب کنی اونوقت میتونی گوشی رو REBOOT کنی.:46:
سلام نینجا جون ممنون چه عجب سری به این قسمت زدی بازم تشکر
یه سوال دیگه هم داشتم این برنامه قطب نما رو داخل مخازن نتونستم پیدا کنم کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم:exclamati
ninja3000sh
18-07-2010, 22:38
دوستان توسط برنامه DRLAUNCH میتونید برنامه ها رو بصورت پرتریت هم تو دسکتاپ ببینید.
و یه سری هم امکانات دیگه.....
تو مخازن EXTRAS-DEVEL هستش.
اینم اسکرین شات:
Scud_MD2
19-07-2010, 13:51
حذف شود...
اشتباه شد...
سلام دوستان
یاد آوری:
گوشی n900 واقعا می تونست یک گوشی فوق العاده باشه اگه سیستم عاملش Meamo 5 نبود این سیستم عامل از نظر پشتیبانی از حافظه 32 گیگابایتی و اجرا شدن برخی از بازی ها و نرم افزارهای ویندوز موبایل واقعا خوبه و دارای یک مولتی مدیا فوق العاده است ولی این سیستم عامل باگهای زیادی داره و منوی اون فقط در حالت افقی کار میکنه و از نظر باطری هم در حد متوسطه.
خیلی ممنون واقعا از این یاد آوریتون:31:
قسمت باگش خیلی جنبه طنز داشت:27:
parniyan.1990
23-07-2010, 15:39
سلام
من وقتی بعضی از بازی هایی رو که دانلود کردم باز میکنم خود به خود از بازی خارج میشه قبل از اینکه شروع بشه
میدونید مشکلش چیه؟
parniyan.1990
23-07-2010, 15:46
راستی یه چیز دیگه
برنامه ی pc connectivity maneger رو قبلا داشتم که باهاش اینترنتی رو که خود نوکیا واسه فقط gps گذاشته و رایگان هست رو راه انداخته بودم اما بعد از فلش و آپدیت گوشی نمی تونم این برنامه رو پیدا کنم و همینطور یه سری دیگه از برنامه ها
چی کار کنم؟
من اینترنت وایرلس دارم و همه کار میتونم با گوشیم کنم فقط یه سوال دارم هر کی مشکلمو حل کنه یه شارز ارانسل بش جایزه میدم
من اکانت v p .n دارم و با ل÷ تا÷م فیس بوک رو وا میکنم
چنتا برنامه واس گوشی هم dl کردم ولی نتونستم vp n بسازم واس گوشیم
کی میتونه کمکم کنه
من اینترنت وایرلس دارم و همه کار میتونم با گوشیم کنم فقط یه سوال دارم هر کی مشکلمو حل کنه یه شارز ارانسل بش جایزه میدم
من اکانت v p .n دارم و با ل÷ تا÷م فیس بوک رو وا میکنم
چنتا برنامه واس گوشی هم dl کردم ولی نتونستم vp n بسازم واس گوشیم
کی میتونه کمکم کنه
سلام.
برنامه Tor Status Area Applet رو از مخازن دانلود کن.به این پست مراجعه کن:
کد شارژو پ.خ کن برام:31:
amirtaker
27-07-2010, 20:52
سلام
میشه بگید معایب این گوشی چیه
مخصوصا باتریش چه جوریه
ممنون
r_you168
27-07-2010, 21:41
......................... حذف شود
سلام
مخصوصا باتریش چه جوریه
ممنون
سلام...
معایب از نظر من نبودن بازی ... (البته به جز ۴ ۵ مورد خاص ) گرافیکی نبودن اکثر برنامه هاش که دارای اینتر فیس جالب توجهی نیستن ... ذخیره باتری نسبت کمش (حداقل نسبت به رقیباش ) و از همه مهم ترش سایز بزرگ و وزن زیادش )
باتریش با استفاده معمولی ( یه کم بیشتر از معمولی ) یه روز کامل جواب میده ...
من که با باتریش کنار اومدم....
با این مصرف :
روزی ۲۰۰ تا ۳۰۰ تا اس ام اس ... نیم ساعتی مکالمه ... ۱ تا ۲ ساعت موزیک با هدست بلوتوث ...
۲ ساعتی هم اینترنت ...
چجوری باید آهنگ با این گوشی بلوتوٍث کنم ؟؟؟
bia2janah
30-07-2010, 12:23
من واسه فروش دارم 450 تومان اصل کره ای پلم
گوشی رو آپدیت کنی همه فایلها رو از اپ منجر می فرسته.
اگر حوصله آپدیت نداری برنامه Petrovich رو نصب کن.
IntelCentrino
31-07-2010, 14:19
آقا این گوشی ما فایلهای تصویری wmv را پخش نمیکنه. باید چکار کنم؟ مال همه اینطوری هستش یا اینکه این یک مشکلی داره؟
سلام دوستان ، این مهدی به ما گفت که برو اینو ان نهصدو بخر !
تا دیروز یکی از بچه ها سر کلاس اینو داشت باهاش کار کردم واو عالی بود واسه من ، من یه گوشی میخام که زود از دستش خسته نشم ، خود مهدی میدونه چی میگم !
یه سه الی چهار ساعتی داشتم باهاش کار میکردم ، فقط مونده برنامه ! من دی اس ال دارم ، رفتم بیرون قیمت کنم گفت که باید بدی خودمون برات بازی نقشه و برنامه بریزیم ! گفتم دی اس ال دارم ! یه 20-30 تومنم میدم مودم وایرلس ، گفت که نه ، کار خودت نیست باس فلش کنیو کابل مخصوص میخادو اینا ! تازه آشنا هم بودا ! گفت چون آشنایی 20 تومن !
بچه ها من میتونم بازی و نرم افزاراشو توی خود کامپیوتر دان و رو گوشی نصب کنم ؟ یا نه باید وایرلس داشته باشم ؟!
یا بدم بیرون ؟ کمک کنید !
اگه گوشیه دیگه ای هم هست پیشنهاد کنید !
aydin_eb7777
03-08-2010, 19:17
تا دیروز یکی از بچه ها سر کلاس اینو داشت باهاش کار کردم واو عالی بود واسه من ، من یه گوشی میخام که زود از دستش خسته نشم ، خود مهدی میدونه چی میگم !
یه سه الی چهار ساعتی داشتم باهاش کار میکردم ، فقط مونده برنامه ! من دی اس ال دارم ، رفتم بیرون قیمت کنم گفت که باید بدی خودمون برات بازی نقشه و برنامه بریزیم ! گفتم دی اس ال دارم ! یه 20-30 تومنم میدم مودم وایرلس ، گفت که نه ، کار خودت نیست باس فلش کنیو کابل مخصوص میخادو اینا ! تازه آشنا هم بودا ! گفت چون آشنایی 20 تومن !
بچه ها من میتونم بازی و نرم افزاراشو توی خود کامپیوتر دان و رو گوشی نصب کنم ؟ یا نه باید وایرلس داشته باشم ؟!
------
کاملا چرت و پرت گفته اگه کمی زرنگ باشی خودت همه این کارارو می تونی انجام بدی
------
کاملا چرت و پرت گفته اگه کمی زرنگ باشی خودت همه این کارارو می تونی انجام بدی
ممنون ،
میشه در مورد برنامه ها و نصبش کامل توضیح بدید و اینکه باید حتما" آپدیت کنم ؟ لطفا" کامل توضیح بدید !
در ضمن نرم افزاری هم اومده که صفحه رو افقی نشون بده ؟
aydin_eb7777
03-08-2010, 19:59
ممنون ،
میشه در مورد برنامه ها و نصبش کامل توضیح بدید و اینکه باید حتما" آپدیت کنم ؟ لطفا" کامل توضیح بدید !
در ضمن نرم افزاری هم اومده که صفحه رو افقی نشون بده ؟
------
والا تا اونجا که من یادمه یک جا خوندم که آپدیت جدید این گوشی افقی هم می شه من زیاد راجع به این گوشی نمی دونم دوستای دیگه توضیح می دن حتما
armin2020
03-08-2010, 20:56
یه سیم کارت ایرانسل بگیر 10000 شارژ کن یه تعرفه نامحدود 1 ماه بگیر هر چقدر دلت میخواد دانلود کن سرعتش تقریبا مثل ای دی اس ال 256 شب مثل 512 میشه خیلی خوبه مثلا من تو او ج ترافیک مصرف اپدیت 103 مگ تو 1 ساعت دانلود کردم همجا میشه استفاده کرد وایرلس فقط تو خونه میشه استفاده کرد
Farshid72
05-08-2010, 13:27
سلام دوسته عزیز
شما میتونی خودت دانلود کنی و می تونی یه مودم ADSL/WIRELESS هم بگیری اینطوری راحت تری و با ایکه همون طور که دوستمون گفت از تعرفه نا محدود ایرانسل استفاده کنی.
چون ای ن گوشی TABLET تشریف داره پس شما باید با خوده گوشی به دانلود بپردازی.البته بدون گوشی هم می شه ولی بهت توصیه می کنم که این کارو نکنی و با همون گوشی به دانلود بپردازی راحت تری.
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
آقا این گوشی ما فایلهای تصویری wmv را پخش نمیکنه. باید چکار کنم؟ مال همه اینطوری هستش یا اینکه این یک مشکلی داره؟
سلام دوسته عزیز
شما می تونی به قسمت APP MANAGER بری و تو قسمت آپدیت یک DECODER هست و اونو دانلود کنی.
IntelCentrino
05-08-2010, 13:37
من یک مشکل دیگه هم دارم.
با این گوشی چطوری میشه فارسی تایپ کرد؟ مثلا یک فرمی را توی وب چطوری میشه بصورت فارسی پر کرد؟
Farshid72
05-08-2010, 14:22
سلام
مخصوصا باتریش چه جوریه
ممنون
سلام...
معایب از نظر من نبودن بازی ... (البته به جز ۴ ۵ مورد خاص ) گرافیکی نبودن اکثر برنامه هاش که دارای اینتر فیس جالب توجهی نیستن ... ذخیره باتری نسبت کمش (حداقل نسبت به رقیباش ) و از همه مهم ترش سایز بزرگ و وزن زیادش )
باتریش با استفاده معمولی ( یه کم بیشتر از معمولی ) یه روز کامل جواب میده ...
من که با باتریش کنار اومدم....
با این مصرف :
روزی ۲۰۰ تا ۳۰۰ تا اس ام اس ... نیم ساعتی مکالمه ... ۱ تا ۲ ساعت موزیک با هدست بلوتوث ...
۲ ساعتی هم اینترنت ...
ارقام این دوستمون زمانی صحیحه که تنها یک عمل با این گوشی در واحد زمان انجام بشه.
Vahid579
05-08-2010, 15:11
ارقام این دوستمون زمانی صحیحه که تنها یک عمل با این گوشی در واحد زمان انجام بشه
یعنی خیلی کمتره ؟؟؟
Farshid72
05-08-2010, 20:54
یعنی خیلی کمتره ؟؟؟
اگه آهنگ گوش بدی و بری تو نت و همزمان چت کنی اگه صبح ساعت 7 پاشی فوقش تا ساعت 2 یا 3 ظهر بکشه.
من یک مشکل دیگه هم دارم.
با این گوشی چطوری میشه فارسی تایپ کرد؟ مثلا یک فرمی را توی وب چطوری میشه بصورت فارسی پر کرد؟
سلام.
برنامه ukeyboard رو از مخازن نصب کنید.
ارقام این دوستمون زمانی صحیحه که تنها یک عمل با این گوشی در واحد زمان انجام بشه.
نخیر دوست عزیز ...
معمولا اکثر برنامه ها در بکگراند باز هستند .... مثل موزیک پلیر . وب بروزر .
منظورتون از این که؛در واحد زمان رو نمی تونم درک کنم به چه منظوری این حرف رو زدید !
قرار نیست ۲ ساعت اینترنت در یه وقت معین انجام بشه و تو اون دو ساعت فقط تو اینترنت چرخید ! در این بین هم موزیک میشه گوش داد هم اس ام اس هم کال داشت ! این مصرف روزانه من بود و با این مصرف شارژ می مونه برام ..
تازه من فراموش کردم از بازی و کلا اپلیکیشن ها نام ببرم...
یعنی خیلی کمتره ؟؟؟
نه ... به هیچ وجه .
اگه آهنگ گوش بدی و بری تو نت و همزمان چت کنی اگه صبح ساعت 7 پاشی فوقش تا ساعت 2 یا 3 ظهر بکشه.
دوستان رو گمراه نکنید خواهشا !
saeed-toni
06-08-2010, 15:14
kami komak dar morede barnameye the onion router
kami komak dar morede barnameye the onion router
سلام.
مشکلتون چیه؟ برنامه رو Enable کنید و صبر کنید تا سفید بشه .. اونوقت می تونید همه سایتهای ف ی ل ت ر رو باز کنید.
sahand_20012003
09-08-2010, 00:58
البته باید تنظیمات ساعتتون و تاریختون هم درست باشه.
Sahand_Si
armin2020
12-08-2010, 16:49
سلام اپدیت بعدی کی میاد
faridmousavi
12-08-2010, 21:12
به غیر از کاتالوگ های تو گوشی گاتولوگ دیگه ای میششه اضافه کرد
مرسی
faridmousavi
12-08-2010, 21:32
سلام
یه سوال به غیر از کاتالوگ های تو گوشی کاتالوگ دیگه ایی هم هست
الان ورژن من300 .8- 3.2010.02
بعد از این آپدیت هست
سلام
یه سوال به غیر از کاتالوگ های تو گوشی کاتالوگ دیگه ایی هم هست
الان ورژن من300 .8- 3.2010.02
بعد از این آپدیت هست
سلام دوستان
من این گوشی رو 2 روز پیش گرفتم! 2 روزم هست زندگیم تعطیل شده! :46:
بله آپ دیت جدید اومده من گوشیم رو با روش وانیلا آپ کردم اینم ورژنش: 10.2010.19.1
کاتالوگ که زیاده! خیلی بیشتر از کاتالوگ های گوشی شما نگفتی دقیقا چی احتیاج داری اگه کاتالوکی می خوایی بگو آدرسشو داشته باشم در خدمتم.
faridmousavi
13-08-2010, 12:29
ممنون
خوب من توگوشیم 2فقط تا کاتالوگ اضافه کردم کاتالوگ خوب داری بگو
یه سوال من وقتی میخوام گوشیمو با خود گوشی آپدیت کنمback up
میخواد
چه کنم:11:
faridmousavi
13-08-2010, 12:50
پر+و+ک+سِ+ی
رو چه طوری تو n900فعال کنم یعنی تولیست چی قرار بدم
ممنون
خوب من توگوشیم 2فقط تا کاتالوگ اضافه کردم کاتالوگ خوب داری بگو
یه سوال من وقتی میخوام گوشیمو با خود گوشی آپدیت کنمback up
میخواد
چه کنم:11:
سلام دوست من
من لیست کاتالگ هایی که اضافه کردم رو جمع می کنم همین جا میزارم تا چند روز دیگه. برای اپ دیت هم اگه با خود گوشی اپ دیت کنی نه نرم افزار هات پاک می شه نه دفترچه تلفن و... اما اگه با گوشی یا با nsu اپ دیت کنی کرنل اپ دیت نمیشه ! این اپ دیت شدن کرنل روی سرعت گوشی و مصرف باتری تاثیر زیادی داره! من حتما توصیه می کنم که از روش فلش وانیلا استفاده کنی تا کرنل آپ دیت بشه البته برای آپ دیت کرنل یه روش هست که با خود گوشی هم کرنل رو آپ می کنن که اون هنوز یه هفته نشده که اومده منم ترسیدم امتحان کنم. همین وانیلا امتحانشو پس داده. روش فلش زدن آموزشش همین جا هست. موفق باشی
پر+و+ک+سِ+ی
رو چه طوری تو n900فعال کنم یعنی تولیست چی قرار بدم
سلام دوست من
با نرم افزار TOR یا the onion router که آشنایی دارین. (یه پروک*سی برای ویندوز بود)
نرم افزاری با همون کار کرد هم برای مائمو وجود داره، این هم عکسش:
کار باهاشم خیلی سادس روش کلیک می کنی صبر می کنی سفید بشه!
دقیق خاطرم نیست اما فکر کنم توی مخزن "extras-level" باید وجود داشته باشه.
faridmousavi
13-08-2010, 18:48
من وقتی گوشی میخریدم با هاش یه محافظ 12هزار تومنی به من فروخت بعد از یه مدت یه محافظ lcd
5هزارتومنی خریدم که به نظرم کمی نازکتره به نظر شما ممکن رو ال سی دی خش بیفته
من وایر لس ندارم میتونم با کامپیوتر به نت وصل بشم بعد با یو اس بی با گوشی هم به اینتر نت وصل بشم؟؟؟
faridmousavi
13-08-2010, 18:53
faridmousavi
13-08-2010, 22:33
یه سوال توروش VANILLAبرنامه هارو با کامپیوتر دان کنیم تو کامپیوتر نصب کنیم
faridmousavi
14-08-2010, 11:39
كمك الان بعضی كاتالوگ ها رو رفرش نمیكنه روش پ/رو/كس/ی هم بلد نیستم برنامه ها هم نیست
من وقتی گوشی میخریدم با هاش یه محافظ 12هزار تومنی به من فروخت بعد از یه مدت یه محافظ lcd
5هزارتومنی خریدم که به نظرم کمی نازکتره به نظر شما ممکن رو ال سی دی خش بیفته
من وایر لس ندارم میتونم با کامپیوتر به نت وصل بشم بعد با یو اس بی با گوشی هم به اینتر نت وصل بشم؟؟؟
من کلا محافظ نذاشتم
یه سوال توروش VANILLAبرنامه هارو با کامپیوتر دان کنیم تو کامپیوتر نصب کنیم
آره درسته
كمك الان بعضی كاتالوگ ها رو رفرش نمیكنه روش پ/رو/كس/ی هم بلد نیستم برنامه ها هم نیست
تحریم ها تو آپ دیت جدید برداشته شده احتیاج به پرو کسی نیست. احتمالا کاتالگ ها اون موقع یه مدت غیر فعال بودن
سلام به همگی بر و بچز ان نهصدی
دو هفته است خریدم، یعنی ان 97 رو دادم و یه چیزی هم اضافه! اولش یه کم تو ذوقم خورد، فکر میکردم که اگه نتونه سیمبیان و جاوا اجرا کنه، ول معطله! یعنی در اصل، من ول معطلم!
اما به محض اینکه به اینترنت وصلش کردم دیدم که عجب چیز آسیه! این دو هفته از دستم نیفتاد! کلا من خوره هستم، و هنوز همه جیک و بوکش رو در نیاوردم، ولی دنبالشم که در بیارم!
این تاپیک رو هم خوندم، بعضی اطلاعات بسیار مفید داشت، اما خوب جند جا هم دوستان گافیده بودند! البته این ناگزیره!
چند قلم از کارهایی که کردم رو اینجا می گذارم، می دونم در برابر تجربیات دوستان چیز مهمی نیست، ولی خوب شاید به درد کسی خورد!
اول از همه gps آفلاین. به این آدرس بروید و پنج تا فایل زیپ رو دانلود کنین، بعد فولدر سیتی رو پاک کنین و با فایل دانلودتون جایگزین کنین. فایل qf رو هم پاک کنین. بعد هم حالشو ببرین! به خصوص به درد کسایی می خوره که اینترنت وایرلس ندارن، و از اینترنت سیم کارت هم استفاده نمی کنن.
دوم اینکه بازیهای زیر باحالن:
100 box: دو روز طول کشید تا حل شد!
kobo
puzzle
alienfighter
mine shooter
سوم اینکه من خیلی وارد نیستم، اما فکر کنم بهتره برای صفحه اش محافظ بگیرین. محافظ مخصوص خودش اومده.
چهارم اینکه از تجربه ان 97 من درس بگیرین و برنامه ای رو نصب کنین که وقتی در دوربین باز مونده باشه، هشدار میده، اینطوری رو لنزتون خط نمی افته و بین پونزده تا شصت تومن پیاده نمی شین.
پنجم اینکه این onion router رو حتما نصب کنین، از نون شب واجب تره.
ششم اینکه یه سری هم به بخش رادیوی اینترنتش بزنین، حال میده.
هفتم اینکه درسته که دو تا تم بیشتر روش نیست، اما وقتی بکگراند ایمیج رو عوض می کنین، عملا همه چیز عوض میشه! برای من تازگی داشت!
هشتم اینکه فرض کنیم دلتون خواست بیشتر در مورد لینوکس بدونین! می تونین از سایت txt.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کتاب ((آموزش لینوکس برای مبتدیان )) رو دانلود کنین و یه ورقی بزنین. البته اگه چیزی سر در اوردین به ما هم بگین، صواب داره.
ببخشید که وسط بحث مهندسین محترم اومدیم گفتیم توک کلنگمون کج شده.
فعلا خداحافظ
ایگو
faridmousavi
16-08-2010, 16:18
سلام
زیرنویس فیلم ها رو چه طوری فعال کنیم
faridmousavi
17-08-2010, 12:43
یکی راهنمایی کنه
آنروید و meego
دیگه چیه
یکی راهنمایی کنه
آنروید و meego
دیگه چیه
سلام به دوستان
فرید جان، این دو تا که گفتی os هستند، یعنی سیستم عامل. مییگو، سیستم عامل جدیدیه که قراره نوکیا بسازه، یا ساخته و رو نمی کنه! آندروید هم مال گوگله. اینطور که من دستگیرم شده، یه عده خواب و خوراکشون رو گذاشتن
کنار و دنبال این افتادن که اینها رو سوار ان نهصدنازنینشون بکنن.
امیدوارم جواب سوالتو گرفته باشی
به امید دیدار
ایگو
دوباره سلام
همونطور که می دونین آفیس تو گو ، برای 30 روز فعال میشه، و برای خریداری کاملش باید 9.9 دلار پیاده بشید. و همونطور که حتما می دونین، فقط می تونین فایلهای آفیس رو توش باز کنین و اجازه نمی ده که ویرایش کنین. حالا فرض کنین که شما راهی داشته باشین که مجانی فایلهای ورد رو باز کنین و مطالعه کنین. تااونجا که من گشتم، نمیشه پسورد رو از اینترنت برداشت. پس راه زیر رو اختراع کردم. برای فایلهای ورد صد در صد جواب می ده، برای بقیه نمی دونم.
فایل مورد نظرتون رو تو آفیس باز کنین، بعد با گزینه save as به صورت فایل htm ذخیره کنین و به موبایلتون منتقل کنین و با فایل منیجر بازش کنین. متن و جدولهاتون همون طور دست نخورده نمایش داده می شن.
قبول دارم که راه دلچسبی نیست، اما اگه راه بهتری پیدا کردین پیشنهاد کنین.
خداحافظ
ایگو
Farshid72
18-08-2010, 18:42
سلام
زیرنویس فیلم ها رو چه طوری فعال کنیم
سلام
اگه طلف می کردین و چند صحفه قبل رو می خوندین دیگه مشکلی نداشتین
شما به قسمت app maneger بعد update برید در اونجا یه DECODER هست و اونو دانلود کنید و نصب کنید و سپس در اننتهایی setting برنامه SUBTITLE رو باز و زبان مورد نظر و تنظیمات رو انجام بدید.
البته فک کنم که به برنامه KM PLAYER نیازدارید.
سلام دوستان من یه مشکل دارم که گوشیم مس مموری رو نمیشناسه این ارور رو میده MEMORY CARD CORRUPTEDکسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
با عرض سلام.من ان 900 دمو از دبی خریدم 1 هفته پیش از دبی خریدم بعد تنها مشکلی که دار اینه که تو بعضی از بازی هاش که میرم یا پشت سرهم رو صفحه میزنم(ریسرت:19:) میشه نمیدونم باید چی کار کنم. از همون روز اول این مشکل رو داشت. حالا نمیدونم باید چی کار کنم؟؟؟؟:41::42:
با عرض سلام. من گوشی ان 900 دمو 1 هفته پیش از دبی خریدم ولی تنها مشکلی که دار اینه که تو بعضی از بازی هاش که میرم یا پشت سر هم رو صفحه میزنم ((((ریسرت)))) میشه از همون روز اول این مشکتل رو داشت اگه میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟:19:
سلام دوستان من یه مشکل دارم که گوشیم مس مموری رو نمیشناسه این ارور رو میده MEMORY CARD CORRUPTEDکسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام ممل
مموری من هم یک بار اینطوری شده بود، گذاشتمش توی خشاب خودش و قفل حافظه اش رو باز کردم، درست شد. امتحانش ضرری نداره.
ایگو
با عرض سلام.من گوسشی n900دمو 1 هفتس خریدم. ولی وقتی باهاش کار میکنم یا تو چند تا از بازی هاش میرم ((ریسرت))میشه از همون روز اول این مشکل رو داشت نمیدونم باید چی کار کنم؟؟:19:
scott_tomes
21-08-2010, 16:34
سلام به همگی چه ا من برای یکی از دوستام هم n900 گرفتم یه مشکل عجیب داره پسورد رو باز نمیکنه همه اصلی ها رو چک کریدم باز نشد کسی نظری نداره
مثل 1234 - 12345 - 0000 -00000 98765 -
aydin_eb7777
21-08-2010, 17:21
سلام به همگی چه ا من برای یکی از دوستام هم n900 گرفتم یه مشکل عجیب داره پسورد رو باز نمیکنه همه اصلی ها رو چک کریدم باز نشد کسی نظری نداره
مثل 1234 - 12345 - 0000 -00000 98765 -
---------
بهترین راه پیدا کردن لاک کد گوشی توسط برنامه NSS است
موفق باشی
eshghe_dvd
22-08-2010, 02:14
---------
موفق باشی
salam ina kodharam bezan male man in bod 1111 ya 11111 ya 9999 ya 99999
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------
با عرض سلام. من گوشی ان 900 دمو 1 هفته پیش از دبی خریدم ولی تنها مشکلی که دار اینه که تو بعضی از بازی هاش که میرم یا پشت سر هم رو صفحه میزنم ((((ریسرت)))) میشه از همون روز اول این مشکتل رو داشت اگه میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟:19:
goshiton moshkele systemi dare ta harde goshiton nasokhte bebarin pishe hamoni ke kharidin vagarne hamechi tamome aziz
scott_tomes
22-08-2010, 15:58
aydin_eb7777 عزیز مرسی از راهنماییت فقط این برنامه چی هست چطوری باخهاش کار میکنن و از کجا باید بگیریمش
eshghe_dvd سلام مرسی این کدها رو زدم باز کار نکرد !
راستی یه نکته دیگه من گوشی رو که گرفتم اپدید قدیمی بود و ساتایتل تولز رو نصب بود زیرنویس رو بالا میاورد ولی بعد از اپدید کردن برنامه رو که نصب کردم دیگه زیرنویس بالا نمیاد توی اپشنش رفتم auto load رو زدم زبونم فارسی کردم باز بالا نمیاد عجیبه !
نکته اخر یکی گفته بود فیم های mkv رو km پلیرتو اپ کنی بالا میاره اینم نشد !
aydin_eb7777
22-08-2010, 18:16
[QUOTE=scott_tomes;5307561]aydin_eb7777 عزیز مرسی از راهنماییت فقط این برنامه چی هست چطوری باخهاش کار میکنن و از کجا باید بگیریمشQUOTE]
--------------------
درست نمی دونم که گوشی N900 را می شه به NSS وصل کرد یا نه ولی اگر بشه می تونی فیلم زیر را ببینی و لاک کد را پیدا کنی
موفق باشی
[QUOTE=scott_tomes;5307561]aydin_eb7777 عزیز مرسی از راهنماییت فقط این برنامه چی هست چطوری باخهاش کار میکنن و از کجا باید بگیریمشQUOTE]
--------------------
درست نمی دونم که گوشی N900 را می شه به NSS وصل کرد یا نه ولی اگر بشه می تونی فیلم زیر را ببینی و لاک کد را پیدا کنی
موفق باشی
سلام دوست من
من تا جایی که شنیدم لاک کد گوشی n900 با هیچ نرم افزاری باز یابی نمی شه. حتی بعد فلش وانیلا هم لاک کد ریست نمی شه تنها راه برای ریست کردنش فلش با باکسه.
لاک کد دیفالت اینه 12345 . اگه این رو می زنید جواب نمی ده حتما کسی تغییرش داده. اگه گوشی رو تازه گرفتین به این توجه کنید.
موفق باشی
---------
موفق باشی
با سلام این برنامه فطب نما و قبله نما n900 کجاست؟ ایا برنامه ای برای اجرای فرمتهای rar و jar برای n900 وجود دارد.ممنون
scott_tomes
23-08-2010, 01:33
سلام مرسی از کمک همه ولی بازم نشد :(
راستی یه چیزی امروز منو این دوستم نشستیم ببینیم که n900 چه نوع فرمتهایی رو میخونه دیدم به نتیجه نمیرسیم گفتیم بشینیم ببینیم کدوم فرمتها رو نمیخونه چون من تمام فرمتهای کامپیوتری رو انتحان کردم تمامشون تا حالا خونده
vob-dat-mpg-mpg2-avi-divix-mkv
زیرنویسم راه انداختم الان تمام فیبلمام با زیرنویس بالا میان البته یه کمی توی srt اذیت میکنه که رفتیم توی کارش اوکیش کردیم خبر میدم .
راستی یه چیز دیگه یه سری فرمتها هست که توی ویدز میدیا پلیر نشون نمیده مثلا dat کافیه بری توی گوشی از توی فایل منیجر فرمتشو به MPG تغییر بدی یا توی کامپیوتر تا توی ویندوز میدیا هم بالا بیاد .
البته اینم اشاره کنم من فیلمهای با کیفیت mkv رو با برنامه sib پلیر بالا اوردم . اگه دیدین بالا نمیاید برای چند لحظه صبر کنید .
زیرنویس ها رو هم توی همین برنامه به راحتی بالا میتونید بیارید .
aydin_eb7777
23-08-2010, 11:05
سلام مرسی از کمک همه ولی بازم نشد :(
یک راه دیگه هست که باید برنامه Flasher 3.5 را همراه 2 فایل کمکی نصب کنی و توسط Command promt یا سیستم عامل داس یک سری دستورات را بنویسی تا هارد ریست کنی و همه چی به حالت اول برگرده متاسفانه گوشی N900 را ندارم وگرنه یک فیلم تهیه می کردم تا بتونی با دیدنش انجام بدی
موفق باشی
سلام دوستان عزیز. هر کار میکنم فیلم یا اهنگ تصویری رو گوشیم اجرا نمیشه. میشه روش اجراشو پله پله واسم بنویسید!!؟باتشکر
سلام.
چرا واسه من کانکت نمی شه؟؟؟؟؟؟
mr_khodaei2008
23-08-2010, 20:25
سلام دوستان
اقا من ميخوام اين گوشي را بخرم ميشه لطف كنيد و معايب كلي و اصلي اين گوشي را بگيد
بعدشم ايا اين گوش مدل هاي مختلفي داره ميشه نام ببريد و بگيد كدوم بهتره و قيمت را هم بگيد خيلي ممنون
لطفا سريع چون عجله اي هست
scott_tomes
24-08-2010, 00:47
ایدین جان ممنونم ازت ولی ما داریم همه شیوه ها رو انجام میدم ببینیم اخرش چی میشه .
برنامه Tor Status Area Applet چرا کار نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mr_khodaei2008
24-08-2010, 12:05
سلام دوستان
اقا من ميخوام اين گوشي را بخرم ميشه لطف كنيد و معايب كلي و اصلي اين گوشي را بگيد
بعدشم ايا اين گوش مدل هاي مختلفي داره ميشه نام ببريد و بگيد كدوم بهتره و قيمت را هم بگيد خيلي ممنون
كسي نيست جواب منو بده
aydin_eb7777
24-08-2010, 12:16
كسي نيست جواب منو بده
-----------
گوشی خوبیه اما پیشنهاد می دم نخری چون اولین تجربه نوکیا بر پایه سیستم عامل لینوکسه و برنامه و بازی هم براش کمه و هنوز هم خیلی از امکاناتش معلوم نیست و حتی گوشیهای دیگه نوکیا که در آینده می خواد بر اساس سیستم عامل لینوکس تولید بشه به اسم میگو هست که با سیستم عامل این گوشی فرق داره به هر حال اگر بازی و برنامه برات مهم نیست گوشی خوبی به نظر میاد
موفق باشی
كسي نيست جواب منو بده
سلام دوست من
این کاملا بستگی به خودت داره اگه یه کاربر حرفه ای گوشی هستی و دوس داری یه گوشی با یه سیستم عامل کاملا آزاد که هر کاری که بخوایی می تونی باهاش انجام بدی حتی اگه دوسش نداشتی ،آندرید نصب کنی روش! حتما N900 بخر اما اگه فقط می خوای کار های روزمره انجام بدی و بازی کنی و از این کار ها اصلا سمت این گوشی نرو که پول هدر دادی.
اما کارهای که گفتم مثل نصب آندرید به طور مثال احتیاج به کسی داره که پیگیر باشه و دنبال یاد گرفتن این کار ها و اصلا آسون هم نیست. گرچه تمام آموزش ها آمادس و میشه قدم به قدم دنبال کرد.
در کل این گوشی کیفیت ساخت بالایی داره و ظاهر زیبا اما وزن و حجمش هم زیاده. به این دقت کن.
کلا گوشی همه پسندی اصلا نیست و کاربر خاص داره. حالا ببین تو کدوم دسته هستی.
ninja3000sh
24-08-2010, 14:07
سلام دوستان
-----------
گوشی خوبیه اما پیشنهاد می دم نخری چون اولین تجربه نوکیا بر پایه سیستم عامل لینوکسه و برنامه و بازی هم براش کمه و هنوز هم خیلی از امکاناتش معلوم نیست و حتی گوشیهای دیگه نوکیا که در آینده می خواد بر اساس سیستم عامل لینوکس تولید بشه به اسم میگو هست که با سیستم عامل این گوشی فرق داره به هر حال اگر بازی و برنامه برات مهم نیست گوشی خوبی به نظر میاد
موفق باشی
ببینید n900 بسته به سیستم عاملش کارایی خاصی داره.اینکه شما میگین برنامه و بازی براش کمه این حرف مال 9 یا 10 ماه قبل هست که گوشی تازه ریلیز شده بود و اون زمان واقعا برنامه براش کم بود و گوشی بدرد نمیخورد حتی خودم که تازه ریلیز شده بود خریدم و چند تا عامل داشت که باعث میشد گوشیو رو دکش کنم بره ولی نگهش داشتم (عواملی از جمله بستن مخازن به روی آی پی های ایران(تحریم) و نداشتن برنامه و شارژ نشدن کارت اعتباری ایرانسل و... توسط dial خود گوشی و داشتن یه سری باگ تو مرورگر گوشی :بخصوص این باگ تو صفحات فارسی خودشو بوضوح مشخص میکرد.:13:و جا نیفتادن سیستم عامل گوشی و...)که انصافا نوکیا تو آپدیتهای گوشی همه نواقص گوشی رو برطرف کرد. و الان تقریبا میشه گفت گوشی مشکلی نداره.الان با گذشت تقریبا 1 سال از ریلیز گوشی خدایی برنامه های خیلی خوبی واسه گوشی بیرون اومده و تو بعضی از زمینه ها واقعا n900 بینظیره.
به عنوان مثال اینترفیس این گوشی یه جوره که به هیچ وجه از محیطش خسته نمیشین و شخصی سازی تو 4 تا دسکتاپ به نحو احسن انجام میگیره.
یا بعنوان مثال به نظرم هیچ گوشی تو اینترنت نمیتونه با این گوشی رقابت کنه چون اولا که روش مرورگری وجود داره که بر پایه فایرفاکس درست شده و سرعت و کاراییش فوق العاده هستش:40: ثانیا شما از مرورگر خود فایرفاکس گرفته تا مرورگر گوگل و اپرا و اپرا مینی و ... رو میتونین سه سوته نصب کنین(در واقع میشه گفت بهترین مرورگرها رو میتونین بدون دنگ و فنگ بهش نصب کنین و حالشو ببرین)
اینم بگم کسی که این گوشی رو میخره نباید زیاد فکر بازی باشه چون اصلا این گوشی واسه بازی کردن ساخته نشده.
من بعضا میبینم تو تاپیک اکثر دوستان میگن این گوشی بدرد کشورهایی میخوره که اینترنت دارن.باید به عرض دوستان برسانم که این گوشی با اینترنت ایرانسل و یا همراه اول هم به خوبی کار میکنه و اصلا مشکلی نداره و تبدیل به یک گوشی کامل میشه.(با 10 تومن میتونین اینترنت یک ماهه بدون محدودیت بگیرین:31:)
قابلیت مولتی تسکینگ این گوشی فوق العاده هستش و من تا بحال تو هیچ گوشی چنین قابلیتی ندیدم.
دوربین گوشی هم تو عکاسی و هم تو فیلمبرداری مطمئنا راضی کننده هست و کم و کسری نداره.
من بشخصه گوشی زیاد عوض میکنم ولی این n900 رو که در عرض 10 یا 11 ماهه که دارم تا الان به هیچ وجه دلمو نزده و هر روز ازش بیشتر خوشم میاد.:31:مطمئنا n9 هم ریلیز بشه که سیستم عامل میگو خواهد داشت زود میخرمش.:40:چون نوکیا واقعا روشون کار کرده.:40:
از لحاظ جنس بدنه هم واقعا سگ جونه و کیفیت ساخت بالایی داره.(البته نمیدونم کیفیت ساخت جدیدا تو چه حدیه)
در کل برای کسانی که میخوان با گوشی وبگردی در حد pc داشته باشن و به بعضی برنامه های خاص نیاز دارن میتونه گزینه خوبی باشه و برای بعضی ها هم ممکنه بعد از 1 روز این گوشی خسته کننده باشه.
حالا باید دید این دوستمون واقعا از گوشی چی میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Vahid579
24-08-2010, 14:17
قابلیت مولتی تسکینگ این گوشی فوق العاده هستش
یعنی چه ؟؟؟
یعنی چه ؟؟؟
یعنی چند تا برنامه رو هم زمان به خوبی برات اجرا می کنه
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطود میشه وارد فولدر روت شد؟
دو روششو بگین: هم از راه کامبیوتر، هم از خود گوشی؟
مرسی:46:
سلام دوستان عزیز. میشه روش اجرای فیلم یا اهنگ تصویری رو پله پله واسم بنویسید!!؟ (کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟؟؟؟)
سلام دوستان عزیز. اگه میشه روش اجرای فیلم رو پله پله واسم بنویسید!؟؟:46:ممنون میشم اگه جوابمو بدین
GAME-GTR
25-08-2010, 09:07
سلام
دوستان گوشی من مدتیه که درست کار انجام نمیده. درواقع میشه گفت گیجه. فیلم ها رو روون پخش نمیکنه. موقع فیلمبرداری همش تیک میزنه.
خلاصه خیلی داره اذیت میکنه. چکارش کنم تا درست بشه ؟ اوائل خیلی روون بود اما حالا همش شده تیک.
لطفا راهنمایی کنید
mr_khodaei2008
25-08-2010, 12:21
خيلي ممنون از همتون
كسي قيمت جديد اين گوشي را داره؟
خيلي ممنون از همتون
كسي قيمت جديد اين گوشي را داره؟
2 هفته پیش دبی 440ت بود قیمت جدید ایرانو نمیدونم
Scud_MD2
25-08-2010, 22:52
سلام دوستان
آیا ممکن که با آپدیت سیستم عامل Maemo 5 این گوشی دارای مولتی تاچ بشه؟ چون واقعا حیف این گوشی همه چیز داره جز مولتی تاچ!!!
GAME-GTR
26-08-2010, 01:54
سلام دوستان
آیا ممکن که با آپدیت سیستم عامل Maemo 5 این گوشی دارای مولتی تاچ بشه؟ چون واقعا حیف این گوشی همه چیز داره جز مولتی تاچ!!!
خیر نمیشه. چون مولتی تاچ یک قابلیت سخت افزاریه و با آپدیت کردن گوشی مولتی تاچ نمیشه.
mr_khodaei2008
26-08-2010, 17:32
دوستان كيفيت صحفه نمايش اين گوشي خوبه يا نه اخه 65 هزاررنگه كم نيست
در حد ان97 هست يا بهتره يا بدتر
ninja3000sh
26-08-2010, 17:56
دوستان كيفيت صحفه نمايش اين گوشي خوبه يا نه اخه 65 هزاررنگه كم نيست
در حد ان97 هست يا بهتره يا بدتر
عزيز كيفيت صفحه نمايش اين گوشي مطمئنا بهتر از n97 هستش.
شما با تعداد رنگ كاري نداشته باش.اينو در نظر داشته باش كه هميشه بيشتر بودن تعداد ارقام دال بر بهتر بودن نيست.
تو زير نو آفتاب هم ال سي ديش كيفيت عالي داره و بوضوح ديده ميشه.
تو اين صفحه مقايسه ال سي دي اين گوشي رو با بقيه گوشيها گذاشتم كه ميتوني ببيني:
farzad48
26-08-2010, 19:27
رزولوژن ان 900 400 *800 هست و ان97 360*640 پس کیفیت ان900 خیلی بهتره
mr_khodaei2008
27-08-2010, 18:18
دوستان خريدمش
يه سوال : گوشيم فارسي نداره و نميشه فارسي بنويسي
چيكار كنم بايد اپديت كنم؟ اخرين ورژن چنده و ميشه لينك فايلهاي اپديت را برام بزارين ممنون
سلام !
یه سوال مبتدیانه و کلیشه ای داشتم.......ممنون میشم جواب بدید....
سرعت این گوشی چطوره ؟
هنگ و اینا داره یا نه ؟
سپاس.....:11:
دوستان خريدمش
يه سوال : گوشيم فارسي نداره و نميشه فارسي بنويسي
چيكار كنم بايد اپديت كنم؟ اخرين ورژن چنده و ميشه لينك فايلهاي اپديت را برام بزارين ممنون
سلام دوست عزیز
احتیاج به آپ دیت یا فلش نیست (البته حتما گوشیت رو آپ دیت کن خیلی بهتر می شه) شما نرم افزار ukeybord رو که توی مخازن موجود هست رو (دقیق خاطرم نیست که کدوم مخزن بود) نصب می کنی بعد از قسمت setting بعد text input زبان اول رو می زاری انگلیسی دومی رو فارسی بعد وقتی کی برد سخت افزاری بستس روی محلی که می خوایی بنویسی کلیک می کنی کی برد باز می شه و می تونی همون جا زبون رو هم انتخواب کنی.
برای آپ دیت هم بیا این جا:
موفق باشی
---------- Post added at 03:48 AM ---------- Previous post was at 03:44 AM ----------
سلام !
یه سوال مبتدیانه و کلیشه ای داشتم.......ممنون میشم جواب بدید....
سرعت این گوشی چطوره ؟
هنگ و اینا داره یا نه ؟
سپاس.....:11:
سلام دوست من
سرعت این گوشی واقعا بالاس و همراه با اون قابلیت مالتی تسکینگ هم بسیار خوب داره. یعنی چند برنامه رو هم زمان با سرعت خیلی خوب برات اجرا می کنه.
هنگ هم خیلی کم داره تو تقریبا دو هفته ای که دسته منه یه بار هنگ کرد اونم وقتی بود که یه نرم افزار نصب کردم بهمش ریخت...
در مجموع اگه نرم افزار های تست شده رو نصب کنی بعییده هنگ یا حتی کند شدن از گوشی ببینی.
alenkita
29-08-2010, 17:37
با سلام
آقا از کجا میتونم نرافزارهای قابل نصب روی این گوشی رو بدست بیارم وکلا بهترین برنامه ها واسه این گوشی چیه؟
ممنون
alenkita
31-08-2010, 17:19
کسی نیست جواب بده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.