مشاهده نسخه کامل
: آرشیو درخواست کـانورتور ها
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
snow chem
24-01-2007, 01:11
مرسي WooKMaN عزيز
واقعا خسته نباشي . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cully_4u
25-01-2007, 16:33
من دنبال یه برنامه میگردم که فایلهای تصویری Divx رو با این برنامه به Vcd یا همون Mpeg1 تبدیل کنم.
این دفعه پنجمیه که یه همچین تاپیکی میزنم و تو دفعه های قبلی هم به نتیجه ای نرسیدم.
تو تاپیکهای قبلی یه سری برنامه واسه این کار معرفی شد , ولی کیفیت فایل Mpeg-1 خروجی خیلی خیلی پایینه ...
کسی هست که قبلا خودش یه همچین کاری رو کرده باشه و به نتیجه ی خوبی رسیده باشه ؟
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه ...
cully_4u
25-01-2007, 20:02
یعنی کسی از اعضای این سایت تا حالا نخواسته که یه فیلم Divx رو به Vcd تبدیل کنه ؟
پس مدیرای این انجمن نرم افزار کجان که کمک کنن ؟
cully_4u
25-01-2007, 22:51
wookman جون
دستم به آواتارت ...
فقط تویی که شاید بتونی کمک کنی تا یه همچین برنامه ای پیدا کنم.
.
.
.
البته برنامه واسه این کار که زیاده , ولی برنامه ای که خروجی خوب VCD بده کمه ...
یعنی کسی از اعضای این سایت تا حالا نخواسته که یه فیلم Divx رو به Vcd تبدیل کنه ؟
پس مدیرای این انجمن نرم افزار کجان که کمک کنن ؟
Okoker AVI/DIVX/MPEG/RMVB/WMV to DVD VCD Converter & Burner 2.9
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8.8MB
cully_4u
26-01-2007, 00:58
ووکمن جون نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم.
خیلی ممنون .
ولی میشه لطف کنی و کرکش رو هم واسم بزاری ؟
من کرک این ورژن که2.9 رو نتونستم پیدا کنم...
ووکمن جون نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم.
خیلی ممنون .
ولی میشه لطف کنی و کرکش رو هم واسم بزاری ؟
من کرک این ورژن که2.9 رو نتونستم پیدا کنم...
عزیزدل اولا ناقابل بید ... دوما اگه توجه کرده باشی من هیچ وقت توی معرفی نرم افزارها کرک نمیزارم ... ;)
cully_4u
26-01-2007, 13:28
ممنون ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم کرکش رو پیدا کردم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم برادر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندی پیش درخواست کانورتور avi به vcd کرده بودم فهمیدم نرم افزار winmpg و ivediomax برای اینکار هست اما وقتی اون نرم افزار را از بازار خریدم یا از اینترنت دانلود کردم هر دو یه مشکل داشت winmpg یه cd فیلم رو 90 درصد تبدیل می کرد بهد کارش همانجا تموم می شد ivediomax هم که unlock code می خواست که با دادن کد هم درست کار نمی کرد اگه کسی تبدیل را انجام داده کلید lock را بگه یا نرم افزار دیگه معرفی بشه
Cucusoft MPEG/RM/AVI to VCD / AVI to DVD/VCD/SVCD - Video Converter Lite 7.07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
120KB
AdriftSlave
27-01-2007, 01:59
سلام
لطفا" یه برنامه برای تبدیل بالا معرفی کنید
با تشکر
farid ejay
27-01-2007, 09:48
کسی میدونه چه جوری می شه فایلهای تصویری بازی هارو مثل carbon که فایلی به نام vp6 file است را به فرمت mpege دراورد
يه برنامه براي بالا بردن كيفيت صدا مي خواستم اگر فرمتش رو عوض كنه مهم نيست.
بهترين برنامه براي اين كار چيه؟
ممنون
کاوه رسولی
27-01-2007, 20:34
یه خبر جالب
هفته پیش دوستم یک کارت tv internal خرید نرم افزار نصب اون کارت . یکی از کارهاش تبدیل avi به vcd بود خودم دیروز یه فیلم رو تبدیل کردم به نظرم تمام کارتها این نرم افزار با هاشو ن داده می شه
درخواست كنورتور تست شده تبديل Swf به Avi يا امثال اون رو دارم
يك كنورتور تبديل Swf به Avi دارم كه درست كار نمي كنه.
با تشكر
سلام
لطفا" یه برنامه برای تبدیل بالا معرفی کنید
با تشکر
YASA VOB to AVI Converter 3.2.39a
3.3MB
کسی میدونه چه جوری می شه فایلهای تصویری بازی هارو مثل carbon که فایلی به نام vp6 file است را به فرمت mpege دراورد
مبدلش رو پیدا نکردم اما میتونی با این codec این نوع فایل ها رو ببینی ...
Storm Codec 6.11
23.8MB
يه برنامه براي بالا بردن كيفيت صدا مي خواستم اگر فرمتش رو عوض كنه مهم نيست.
بهترين برنامه براي اين كار چيه؟
ممنون
DFX Audio Enhancer 7.5
;)
یه خبر جالب
هفته پیش دوستم یک کارت tv internal خرید نرم افزار نصب اون کارت . یکی از کارهاش تبدیل avi به vcd بود خودم دیروز یه فیلم رو تبدیل کردم به نظرم تمام کارتها این نرم افزار با هاشو ن داده می شه
کانورتور میخوای ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست كنورتور تست شده تبديل Swf به Avi يا امثال اون رو دارم
يك كنورتور تبديل Swf به Avi دارم كه درست كار نمي كنه.
با تشكر
من اینو نتستدیم اما ببین بکارت میاد ...
ADShareit SWF to AVI VCD DVD SVCD Converter Pro 5.3
3.0MB
WooKMaN سلام
كولاك كردي دارم برنامه رو دانلود مي كنم خيلي زحمت كشيدي
من مي تستمش
AdriftSlave
29-01-2007, 01:25
سلام wookman جون
دستت ندرده:rolleye: :rolleye: :rolleye: .
دارم دانلودش می کنم
ارادتمند
DVD Rip Factory 6.9.0.2
2.2MB
آقا ممنون!
کرک لطفا...
divoonejoon
30-01-2007, 16:00
آقا ممنون!
کرک لطفا...
برای درخواست کرک به انجمن کرک برید دوست عزیز........
برای درخواست کرک به انجمن کرک برید دوست عزیز........
DFX Audio Enhancer 7.5
;)
سلام دوست عزيز و فعال انجمن
غير از مسئله كرك و سريال اين برنامه كه نتونستم بدستش بيارم گزينه اي براي ضبط كردن صداهايي كه كيفيتشون رو بالا مي بره وجود نداره كه به نظر من فايده لازم رو نداره.
اگر نرم افزاري سراغ داري كه هم كيفيت رو بالا ببره هم همون رو ذخيره كنه ممنون مي شم معرفي كني.
با تشكر از تلاشهاي بي دريغ شما
جناب wookman!
این برنامه رو دانلود کردم نسخه کرک شده ش ... 10 دقیقه رو تبدیل می کنه اما کیفیت فیلم پایین می آد می خواستم ببیننم برنامه دیگه ای برای این کار دارین که کیفیتش مثل dvd rip های تو نت باشه و اصلا پایین نیاد؟؟
ممنون
برنامه دیگه ای برای این کار دارین که کیفیتش مثل dvd rip های تو نت باشه و اصلا پایین نیاد؟؟
این غیرممکنه ... ;)
raminmousavi
01-02-2007, 23:31
ميشه يه كنورتور واسه تبىيل فايل هاي تصويري كه رو pc اجرا ميشن رو براي تبديلشون به فايل اجرايي بر روي مبايل بزاريد؟
مرسي
raminmousavi
01-02-2007, 23:35
سلام
لطفا یه نرم افزار معرفی کنید که باهاش بتونم Dvd به Vcd تبدیل کنم. با توجه به اینکه میخوام یه کنسرت رو تبدیل کنم کیفیت صدا واسم مهمه و همینطور اینکه ابعاد صفحه کشیده نشه (حدالمقدور میخوام عین نسخه Dvdدربیاد و اینکه چند تا سی دی بشه اصلا مهم نیست)
راستی خواهشا یه برنامه معرفی نکنید که تو بازار نشه پیداش کرد
ممنون
نه نميشه شرمنده
ميشه يه كنورتور واسه تبىيل فايل هاي تصويري كه رو pc اجرا ميشن رو براي تبديلشون به فايل اجرايي بر روي مبايل بزاريد؟
مرسي
عزیزدل رو موبایل باید پسوند 3gp داشته باشه ...
که قبلا معرفی شده ، سرچ کنید ...
;)
AdriftSlave
02-02-2007, 01:39
سلام
در پست شماره 765 بنده درخواست کانورتر vob to avi کردم و دوست عزیزمان ووک من yasa vob to avi رو
معرفی کردند ولی این برنامه رجیستر نشده .
من تو تاپیک "درخواست کرک " سریال یا کرک برنامه رو درخواست کردم ولی تا حالا هیچ کس جوابی نداده
حالا ووک من جون اگه کرک برنامه رو داری لطف کن بذار .
با تشکر از تمامی دوستان
ارادتمند
adriftslave
farid ejay
02-02-2007, 10:16
کسی نبود:puke:
سلام
در پست شماره 765 بنده درخواست کانورتر vob to avi کردم و دوست عزیزمان ووک من yasa vob to avi رو
من تو تاپیک "درخواست کرک " سریال یا کرک برنامه رو درخواست کردم ولی تا حالا هیچ کس جوابی نداده
با تشکر از تمامی دوستان
ارادتمند
adriftslave
نه عزیزدل متاسفانه کرکش رو ندارم ... ;)
کسی نبود:puke:
خب عزیزدل پسوند فایل هاش رو پیدا کن تا واست بسرچم ... ;)
VSO ConvertXToDVD 2.1.12.214
حجم: 6.27 MB
کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rar pass: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه فرمت های زیر رو به دیویدی تبدیل می کنه و می تونه اونا رو رایت کنه:
Xvid, MOV, VOB, Mpeg, Mpeg4, MP4, AVI, WMV, DV
McFunSoft Video Convert Master 7.9.5.1
حجم: 13.8 MB
Rar pass: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه فرمت های زیر رو بهم تبدیل می کنه:
AVI, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, VCD, DVD, SVCD, RMVB, RM, WMV
این برنامه قابلیت چسباندن ، بریدن و رایت کردن این فرمتها رو هم داره.
سلام
با تشکر از تمامی دوستان
ارادتمند
adriftslave
نمی دونم همین نرم افزار هست یا نه ولی
یه سر به اینجا بزنید شاید بدرد خورد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] J3lhc2Egdm9iIGF2aScsTGlua3NGLlJTKSBhcyBEZXNjcmlwdG lvbiBmcm9tIExpbmtzLCBMaW5rc0Ygd2hlcmUgbWF0Y2goRGVz Y3JpcHRpb24pIGFnYWluc3QoJ3NpbHZlcicgSU4gQk9PTEVBTi BNT0RFKSBhbmQgTGlua3NGLkVudHJ5SUQgPSBNT0QoTGlua3Mu TGlua0lELDIwKSBvcmRlciBieSBMaW5rSUQgZGVzYw%3D%3D&z=yasa+vob+avi+CRACK
اینم انگار برای نسخه ی فولشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] J3lhc2Egdm9iIGF2aScsTGlua3NGLlJTKSBhcyBEZXNjcmlwdG lvbiBmcm9tIExpbmtzLCBMaW5rc0Ygd2hlcmUgbWF0Y2goRGVz Y3JpcHRpb24pIGFnYWluc3QoJ3NpbHZlcicgSU4gQk9PTEVBTi BNT0RFKSBhbmQgTGlua3NGLkVudHJ5SUQgPSBNT0QoTGlua3Mu TGlua0lELDIwKSBvcmRlciBieSBMaW5rSUQgZGVzYw%3D%3D&z=Full+yasa+vob+avi
Samad_GH
04-02-2007, 23:02
سلام
برنامه ای رو می خواستم که بتونم باهاش mpeg رو به dat تبدیل کنم. معمولا Nero این کار رو میکرد اما این سری نشد.
اگی قبلا معرفی شده. فقط اسمش رو بگید تا search کنم.
مرسی...
سلام
برنامه ای رو می خواستم که بتونم باهاش mpeg رو به dat تبدیل کنم. معمولا Nero این کار رو میکرد اما این سری نشد.
اگی قبلا معرفی شده. فقط اسمش رو بگید تا search کنم.
مرسی...
فکر کنم فرمت DAT که به VCD معروفه در اصل یه نوع CODEC از فرمت MPEG هست
برای همینه که معمولا توی کانورتر ها فرمتی به نام DAT وجود نداره و بیشتر VCD , MPEG و یا MPEG VCD
نرم افزار Mpeg4 video convertor توی قسمته کانورت به MPEG/VCD ، دقیقا به همون MPEG ای تبدیل می کنه که Nero قبل از رایت تبدیل می کنه.
این برنامه توی همین تاپیک معرفی شده ، البته برای این تبدیل نرم افزار زیاده.
farid ejay
05-02-2007, 10:07
خب عزیزدل پسوند فایل هاش رو پیدا کن تا واست بسرچم ... ;)
من که گفتم فایلی با نام VP6 File است ممنون میشم اگه پیدا کنی:happy:
دوستان از برنامه Video Convert Master استفاده کنید این برنامه هون کاری رو که میخواستین و بسیاری از کارای دیگه رو براحتی واستون انجام میدهه و حجم برنامه هم بسیار کم هست و البته سرعت انجام کار در برنامه فوق العاده بالاست و افت کیفیت بسیار ناچیزی هم داره.
یه سری اطلاعات در مورد فرمت یا کدک VP6 :
VP6 یه تکنولوژی برای فشرده سازی تصویره که شرکت Macromedia برای محصولات فلش خودش اونو عرضه کرده.
این کدک یه کدک معمول و در دسترس برای کامپیوترهای شخصی و خونگیه که امروزه یکی از بهترین کدک های تصویری موجود در بازاره.
این کدک ، کیفیت تصویر بالاتر ، دی کد سریعتر ، نسبت به H.264, Windows Media 9 , RealVideo 10 , QuickTime MPEG-4 داره .
این کدک که بهتر از 9 Windows Media بنظر میرسه ، جلوه ی طبیعی تری از تصویر نشون میده و همچنین جزئیات بیشتری رو نسبت یه Real 10 و یا H.264 نگه میداره.
من زیاد جستجو نکردم و چیزه خاصیم پیدا نکردم ولی اینا می تونه کمکتون می کنه :
---------------------------------------
یه نرم افزار که فایل های FLV را به بقیه فرمت های تصویری تبدیل کنه(با کرک) کسی سراغ داره؟
چنتا از جمله replay converter دانلود کردم اما کرکش نیست
یه نرم افزار که فایل های FLV را به بقیه فرمت های تصویری تبدیل کنه(با کرک) کسی سراغ داره؟
Moyea Flv to Video Converter
5.9MB
با اجازه از ووكمن عزيز
دوست من با Imtoo3gp convertor مي توني اين فرمت رو به فرمتهاي رايج ديگه تصويري تبديل كني
كمي بگردي توي همين انجمن پيداش مي كني
نرم افزار TotalVideoConvertor یه کانورتر خیلی خیلی خوبه که تبدیلی که شما می خواید رو هم انجام میده و توی
همین تاپیک همراه با کرک معرفی شده.
Moyea Flv to Video Converter
5.9MB
دستتون درد نکنه.من همین نرم افزار را دانلود کردم.اما کرکش را پیدا نکرد.در قسمت درخواست کرک هم پست دادم اما کسی کمکی نکرد:sad:
bahal20 و Mbt925 از راهنمایی شما ممنون
farid ejay
07-02-2007, 14:45
یه سری اطلاعات در مورد فرمت یا کدک VP6 :
VP6 یه تکنولوژی برای فشرده سازی تصویره که شرکت Macromedia برای محصولات فلش خودش اونو عرضه کرده.
این کدک یه کدک معمول و در دسترس برای کامپیوترهای شخصی و خونگیه که امروزه یکی از بهترین کدک های تصویری موجود در بازاره.
این کدک ، کیفیت تصویر بالاتر ، دی کد سریعتر ، نسبت به H.264, Windows Media 9 , RealVideo 10 , QuickTime MPEG-4 داره .
این کدک که بهتر از 9 Windows Media بنظر میرسه ، جلوه ی طبیعی تری از تصویر نشون میده و همچنین جزئیات بیشتری رو نسبت یه Real 10 و یا H.264 نگه میداره.
من زیاد جستجو نکردم و چیزه خاصیم پیدا نکردم ولی اینا می تونه کمکتون می کنه :
---------------------------------------
اینا که هیچ کدوم کار نمیکنه که:blink:
اینا هیچ کدوم این فایلو ساپورت نمیکنند
یه برنامه میخوام که فایل های Mpeg2 رو به Mpeg 1 یا VCD تبدیل کنه و افت کیفیتش هم خیلی کم باشه و فایل رو کامل تبدیل کنه چون بعضی از برنامه ها یه فایل 1 ساعته رو 2 سه دقیقه بیشتر تبدیل نمیکنه
اینا که هیچ کدوم کار نمیکنه که:blink:
اینا هیچ کدوم این فایلو ساپورت نمیکنند
شما دانلود کردی یا فقط چیزایی که نوشته بود رو خوندی؟
دانلود کن و تست کن !!!!
یه برنامه میخوام که فایل های Mpeg2 رو به Mpeg 1 یا VCD تبدیل کنه و افت کیفیتش هم خیلی کم باشه و فایل رو کامل تبدیل کنه چون بعضی از برنامه ها یه فایل 1 ساعته رو 2 سه دقیقه بیشتر تبدیل نمیکنه
Mpeg4 Direct Maker این کارو انجام میده ولی شما Total video convertor رو هم تست کن ، اگه اون جواب بده ، کار باهاش خیلی راحت تره.
هردو توی همین تاپیک معرفی شدن.
Mpeg4 Direct Maker این کارو انجام میده ولی شما Total video convertor رو هم تست کن ، اگه اون جواب بده ، کار باهاش خیلی راحت تره.
هردو توی همین تاپیک معرفی شدن.
Total خوبه اما کیفیت رو خیلی میاره پایین و فایل Mpeg2 رو که mpeg 1 تبدیل میکنم صدا رو نمیزنه حتی توی تنظیمات تیک کنار Disable Audio هم برداشته شده
farid ejay
08-02-2007, 10:13
شما دانلود کردی یا فقط چیزایی که نوشته بود رو خوندی؟
دانلود کن و تست کن !!!!
دانلود کردم ولی فایلو ساپورت نمی کنه
همه فایلی رو داره فقط فایلvp6 را نداره
دانلود کردم ولی فایلو ساپورت نمی کنه
همه فایلی رو داره فقط فایلvp6 را نداره
منم گفتم شاید کمکتون کنه .
در اولین فرصت یه جستجوی اساسی می کنم.
cyrus_achamenian
09-02-2007, 17:09
برنامه ای می خواستم که بتونه صدا رو از فایل های تصویری با فرمت Mp3 ذخیره کنه
خیلی ممنون
این رو هم می خوا ستم :
لطفا یه نرم افزار سریع معرفی کنید که بطونه فایلهای vob از یک فیلم که به صورت جدا الز هم هستند را
بتونه به هم بچسبونه
با تشکر...
یه نرم افزار برای تبدیل dvd به vcd میخوام
خودم از 1dvd ripair استفاده میکنم ولی تقریبا اندازه زمان فیلم طول میکشه تا تبدیل کنه
لطفا یه نرم افزار سریع معرفی کنید که بطونه فایلهای vob از یک فیلم که به صورت جدا الز هم هستند را
بتونه به هم بچسبونه
ممنون
DVD to MPEG VCD Converter 2.0
2.1MB
javadbka
09-02-2007, 23:06
MP3/WAV/CD to midi Converter
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم كه خيلي از دوستان هميشه تقاضاي مبدل صوت رو به midi دارند :
WAV to MIDI, MP3 to MIDI, CD to MIDI
فريد جون دمت گرم كار منو راه انداختي. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نرم افزار سراغ دارین که فایل های ASF رو به فرمتی تبدیل کنه که بشه توی کامپیوتر دید؟؟؟
خواستم جستجو کنم ولی سیستم کلمات سه حرفی رو جستجو نمی کنه.
موفق باشید
سلام
نرم افزار سراغ دارین که فایل های ASF رو به فرمتی تبدیل کنه که بشه توی کامپیوتر دید؟؟؟
موفق باشید
#1 Video Converter
Super Video to Audio Converter v3.7
Asf رو ساپورت می کنن و توی همین تاپیک معرفی شدن.
farid ejay
10-02-2007, 18:46
منم گفتم شاید کمکتون کنه .
در اولین فرصت یه جستجوی اساسی می کنم.
جستجو نكردي
:angry: :angry: :angry:
#1 Video Converter
Super Video to Audio Converter v3.7
Asf رو ساپورت می کنن و توی همین تاپیک معرفی شدن.
Mbt925 جان ممنون بابت راهنماییت...
موفق باشی
Mehran*Architector
11-02-2007, 01:09
سلام...گشتم نبود شما بگرد شاید باشه
نرم افزاری برای تبدیل dat به mpeg می خواستم
شاد باشید
شاد باشید
سلام.
نیاز به کانورتور تا اونجا که من میدونم نیست.
فایل رو رینیم کنید آخرش یک mpeg لضلفه کنید البته اگه فایلتون تصویری دیگه !
pinkpanther
11-02-2007, 04:02
سلام
برنامه SUPER به نظر من قوی ترین کانورتوری است که به عمرم دیدم هر فایلی با هر نوع کدی که فکر کنی تبدیل میکنه با اختیارات بالا اگه هم نتونه تبدیل کنه حتما پخشش میکنه .
این هم لینک ساینش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Something For Nothing
سلام
بچه ها لطف کنید اگه نرم افزاری برای پخش فایلهای vp6 مثلا فیلمهای MOST WANTED هست بگید
من ON2 و VFWVP6 Codec رو امتحان کردم جواب نداد
Persian.Boy
12-02-2007, 03:36
سلام
موفق باشید
Blaze Video Magic 2
Serial
Convert Video: You can convert *.RM , *.RMVB , *.AVI , *.WMV , *.ASF , *.MPG , *.MPEG , *.MPE , *M1V , *MPV2 , *.MP4 , *.DAT , *.MOV , *.VOB file to AVI-MPEG4 , ASF-MPEG4 , MP4-MPEG4, PSP-MPEG4, 3GP-MPEG4, AVI-DIVX file. You can also split a large file into smaller video clips to fit your device memory.
Convert Music: You can convert all files with audio to MP3 format. You can directly convert audio file, or extract sound tracks from video and save as MP3 format.
Convert Photo: You can convert pictures such as *.BMP, *.JPG, *.GIF, *.TIF, *.PNG to JPEG format.
شاد باشید
Advanced X Video Converter 4.7.1.3
حجم: 6.15 MB
سلام
بچه ها لطف کنید اگه نرم افزاری برای پخش فایلهای vp6 مثلا فیلمهای MOST WANTED هست بگید
من ON2 و VFWVP6 Codec رو امتحان کردم جواب نداد
Zoom Player 5.00
این برنامه فرمت های زیر رو پخش می کنه:
AVI, Matroska (MKV), QuickTime (MOV), Cellphone 3GPP (3GP), Flash(SWF), RealMedia (RA/RM/RMVB/RAM), Windows Media Format (ASF/WMV/WMAincluding DRM with WMV Professional version), OGG Movie (OGM), MPEG1(MPG/VCD), MPEG2 (MPG/SVCD/VOB), MPEG4 (DIVX/XVID/ISO), VP3-VP6, MPEGLayer 3 (MP3), Vorbis Audio (OGG), Dolby Digital (AC3), Advanced AudioCoding (AAC), MusePack Audio (MPC), FLAC Audio (FLAC), OptimFROG Audio,Monkey Audio (APE), Wave Audio (WAV), CD-Audio.
Zoom Player WMV Professional allows you to play Windows Media VideoDigital Rights Management files (Copy protected WMV files).
واسه تبدیل دایویکس به دیگر فرمت ها
که سرعت خوبی هم داشته باشه
ممنون از شما
barnameye a one dvd ripper hamrahe crack lotfan
ba tashakor
==
sharmandeh windowsam farsi nadare
farid ejay
15-02-2007, 09:51
Zoom Player 5.00
این برنامه فرمت های زیر رو پخش می کنه:
AVI, Matroska (MKV), QuickTime (MOV), Cellphone 3GPP (3GP), Flash(SWF), RealMedia (RA/RM/RMVB/RAM), Windows Media Format (ASF/WMV/WMAincluding DRM with WMV Professional version), OGG Movie (OGM), MPEG1(MPG/VCD), MPEG2 (MPG/SVCD/VOB), MPEG4 (DIVX/XVID/ISO), VP3-VP6, MPEGLayer 3 (MP3), Vorbis Audio (OGG), Dolby Digital (AC3), Advanced AudioCoding (AAC), MusePack Audio (MPC), FLAC Audio (FLAC), OptimFROG Audio,Monkey Audio (APE), Wave Audio (WAV), CD-Audio.
Zoom Player WMV Professional allows you to play Windows Media VideoDigital Rights Management files (Copy protected WMV files).
با این برنامه فایل vp6 رو باز میکنی این ارور رو میده:sad:
ba tashakor
==
#1 DVD Ripper 5.3
حجم:1.72 MB
ba tashakor
==
#1 DVD Ripper 5.3
#1 DVD Ripper 5.3
BA SEPASE FARAVAN AZ SHOMA
AMMA BARNAMEYE KE MAN MIKHAM
INE::
"A-ONE DVD RIPPER VER 4.63 "
WITH CRACK PLZ
BA TASHAKOR
pesar_tanha
16-02-2007, 13:27
سلام
دنبال نرم افزاری برای طراحی درب و پنجره ویا برنامه ای که بتونم مدل های گوناگونی باش طراحی کرد
سپاسگزارم اگر مرا راهنمائی کنید
با تشکر از تمامی دوستان
BA SEPASE FARAVAN AZ SHOMA
AMMA BARNAMEYE KE MAN MIKHAM
INE::
"A-ONE DVD RIPPER VER 4.63 "
WITH CRACK PLZ
BA TASHAKOR
دوسته عزیز کرک این ورژن رو نتونستن پیدا کنم.
پس فکر نکنم لینکه دانلود فایده ای داشته باشه.
armin_goooodboy
19-02-2007, 01:59
سلام به همه عزیزان
دوستان من میخوام چند تا شو رو بریزم تو گوشی با فرمن 3gp
با برنامه های Xilisoft 3GP Video Converter 3 و Blaze Video Magic هم کار کردم
اولی حجم یه فایل 45 مگی رو بعد از تبدیل به 3gp میکنه 4 مگ و مشکل بزرگی که داره اینه که صدا و تصویر بعد از تبدیل با هم نمیخونه
دومی هم که همش اشکاله
حجم فایل بعد از تبدیل حدود 10 مگ شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و باز هم صدا و تصویر همخونی نداره
یه برنامه خوب واسه اینکار معرفی کنید ممنون میشم
سلام
کسی می دونه چطوری می تونم mp4 رو به VCD تبدیل کنم؟
مرسی
Ultra MP4 Video Converter 1.8.2
3.7MB
سلام به همه عزیزان
اولی حجم یه فایل 45 مگی رو بعد از تبدیل به 3gp میکنه 4 مگ و مشکل بزرگی که داره اینه که صدا و تصویر بعد از تبدیل با هم نمیخونه
دومی هم که همش اشکاله
حجم فایل بعد از تبدیل حدود 10 مگ شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و باز هم صدا و تصویر همخونی نداره
Mobile 3gp convertor
با سلام لطفا یک نرم افزاری میخواستم که بتوان با آن فرمت های مختلفی از کارت کپچر خودم را که اکسترنال هست بشناسد وبتوان کپچر نمود اون نرم افزاری که مال خودش است فقط فرمت mpeg را ذخیره میکند من میخواهم با divx مثلا ذخیره کنم
سلام يه برنامه براي تبديل 3ج پي به انواع فرمت هاي كامپيوتري ميخواستم خيلي فوري اگه ميشه ...؟
3GP Converter 2007 1.1
11.1MB
farid ejay
22-02-2007, 09:27
اقا کسی که جوابه مارو نداد :sad:
یه درخواست دیگه بهترین برنامه برای تبدیل swf به vcd رو میخواستم:laughing:
armin_goooodboy
22-02-2007, 09:56
Mobile 3gp convertor
سلام دوست عزیز
من اینو دانلود کردم
اما این فقط 3gp رو به فرمتهای دیگه تبدیل میکنه
اما من برعکسشو میخوام
می خوام یه شو رو بدون مشکل به 3gp تبدیل کنم
درخواستمو دوباره میذارم
ممنون
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سلام به همه عزیزان
دومی هم که همش اشکاله
حجم فایل بعد از تبدیل حدود 10 مگ شد و باز هم صدا و تصویر همخونی نداره
سلام دوست عزیز
من اینو دانلود کردم
اما این فقط 3gp رو به فرمتهای دیگه تبدیل میکنه
اما من برعکسشو میخوام
می خوام یه شو رو بدون مشکل به 3gp تبدیل کنم
درخواستمو دوباره میذارم
ممنون
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
نه دوست عزیز .
یه اشتباه کوچیک کردم ، منظورم این بود که از Imtoo 3gp video convertor استفاده کنید.
ببخشید.
armin_goooodboy
22-02-2007, 10:34
اشکالی نداره عزیز
پیش میاد
مرسی
اقا کسی که جوابه مارو نداد :sad:
یه درخواست دیگه بهترین برنامه برای تبدیل swf به vcd رو میخواستم:laughing:
Amor SWF to Video Converter 2.3.9
این برنامه بهترین نیست ولی خوب تبدیل می کنه ، تست شدست.
سلام....
بنامه ای برای تبدیل mp4 به vcd یا چیزی که کامپیوتر بتونه باز کنه در ضمن کیفیت خیلی برام مهمه.
بازم ممنون
pesar_tanha
22-02-2007, 23:47
يه در خواست هم ما داشتيم ها چي شد ؟
اقا من یه برنامه می خوام که باهاش بتونم wmv رو تبدیل به فرمتی کنم که قابل قبول برای dvd باشه
و اون روی روی dvd بریزم!
با تشکر
سلام.
برنامه هايي براي :
1. تبديل Dvd فيلم به Vcd
2. تبديل Dvd بازي به Cd
فقط با كرك باشند.
با تشكر از همه.
;)
Ahmad-Ra
26-02-2007, 19:09
لطفا برنامه ای جهت تبدیل فایلهای تصویری Avi به Rm یا همون ریل پیر معرفی کنید.
ممنون خیلی.
اقا من یه برنامه می خوام که باهاش بتونم wmv رو تبدیل به فرمتی کنم که قابل قبول برای dvd باشه
و اون روی روی dvd بریزم!
با تشکر
#1 Video Converter
VSO ConvertXToDVD
که توی پست های قبل معرفی شدن.
Okoker All Video Converter And Burner Pro v3.2
لینک دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه اکثر فرمت های ویدئویی رو به MPEG, AVI, WMV, DVD, VCD and SVCD تبدیل می کنه و می تونه اونا رو بر بصورت DVD, VCD, SVCD رایت کنه.
لطفا برنامه ای جهت تبدیل فایلهای تصویری Avi به Rm یا همون ریل پیر معرفی کنید.
ممنون خیلی.
نرم افزار Total video convertor توی همین تاپیک معرفی شده
نرم افزار Konvertor رو هم خود سایت معرفی کرده.
سلام....
بنامه ای برای تبدیل mp4 به vcd یا چیزی که کامپیوتر بتونه باز کنه در ضمن کیفیت خیلی برام مهمه.
بازم ممنون
Total video convertor , Mpeg4 direct maker
توی همین تاپیک معرفی شدن.
کیفیت به خیلی چیزا بستگی داره ولی اینکه توقع داشته باشین کیفیت هیچ تغییر نکنه غیر ممکنه
Amor SWF to Video Converter 2.3.9
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Keygen-CRD.rar)
این برنامه فرمت های AVI, DivX, XviD, MPEG, WMV, MOV, RM to AVI,DivX, XviD, VCD, DVD, SVCD, MPEG1, MPEG2, WMV, RealMedia, MOV رو بهم تبدیل می کنه.
sia_2006
28-02-2007, 10:53
سلام من يه كدك ASF واسه اين كه تو نرمافزار Vitualdubmod بتونم خروجي رو مستقيماً به asf تبديل كنم.
با تشكر;) ً
سلام من يه كدك ASF واسه اين كه تو نرمافزار Vitualdubmod بتونم خروجي رو مستقيماً به asf تبديل كنم.
با تشكر;) ً
اگه فرمت خروجیش از فرمت های رایجه به نظر من اگه بعد از دریافت خروجی ، خروجی را با کانورترای ASF تبدیل کنید بهتره (که توی همین تاپیک زیاد معرفی شده)
برای کدک هم شاید این بدردتون بخوره :
من یه سری فیلم فشرده با فرمت divx دارم که هرکدوم رو یه سی دیه حالا میخوام اولا دو تیکش کنم که بشه رو دوتا سی دی زد و دوما به فرمت dat تبدیل بشه لطفا یکی کامل به من بگه باید چیکار کنم و از چه نرم افزارهایی استفاده کنم اگه شد لینک اون نرم افزارهارو هم بزاره
ممنون از همه فعلا"
من یه سری فیلم فشرده با فرمت divx دارم که هرکدوم رو یه سی دیه حالا میخوام اولا دو تیکش کنم که بشه رو دوتا سی دی زد و دوما به فرمت dat تبدیل بشه لطفا یکی کامل به من بگه باید چیکار کنم و از چه نرم افزارهایی استفاده کنم اگه شد لینک اون نرم افزارهارو هم بزاره
ممنون از همه فعلا"
شما اول با کانورترای Mpeg یا VCD فرمت فیلمتونو به وی سی دی تبدیل کنید.
اکثر کانورترا شروع و پایان کانورت رو هم دریافت می کنن که می تونین ابتدا نصف اول فیلم رو کانورت کنید و بعد نصف دوم رو.
کانورتر خیلی زیاد برای این کار معرفی شده میتونین تستشون کنید و هر کدوم که ازش راضی بودین رو انتخاب کنید.
مثل : Total Video Convertor , Mpeg4 Direct Maker , #1 Video Converter,ImTOO 3GP Video Converter,WinAVI Video Converter 7.7
پست 817 :
پست 744 :
پست 511 :
پست 467 :
پست 696 ,698 :
بقیه ی کانورترایی که گفتم رو خودتون پیدا کنید.
cyrus_achamenian
28-02-2007, 18:35
برنامه ای می خواستم که بتونه صدا رو از فایل های تصویری با فرمت Mp3 ذخیره کنه
خیلی ممنون
با تشکر...
خیلی می بخشید دوباره پست می دم...ولی همچین برنامه ای نبود؟؟؟
ممنون
javadbka
01-03-2007, 00:58
با سلام
من دنبال يه نرم افزار ميگردم كه mp3.wmv. و........رو به mmfتبديل كنه.البته من Mp3 to ringtone Gold رو دارم،ولي فايلهايي كه به mmf تبديل ميكنه حجمسش از 24 كيلو بايت بيشتر نميشه.ميخوام تقريبا حجم فايلي كه ميسازه 100--150 كيلو باشه.
cully_4u
03-03-2007, 02:25
دنبال یه برنامه واسه تبدیل Dvd به Divx میگردم ... ولی میخوام موقع تبدیل تنظیم کنم که فایل Divx خروجی چند مگابایت باشه ...
(مثلا فایل خروجی 700mb باشه تا بشه روی Cd رایتش کرد )
نرم افزاری برای تبدیل flv به mwv که مشکل کرک و سریال نامبر نداشته باشه چیه؟
خیلی می بخشید دوباره پست می دم...ولی همچین برنامه ای نبود؟؟؟
ممنون
از نرم افزار Total video convertor استفاده كنيد.
فيلمتونو بهش بديد و فرمت خروجي رو Mp3 انتخاب كنيد.
salam
az dustan khahesh mikonam narm afzari moarefi konan ke ba un beshe az CD,DVD haye ghofl gozashte shodeh kopi gereft.
Kheili mamnun misham age serialnumber dashteh bashe
ba tashakor
dokhtaroneh
03-03-2007, 19:28
اگه كسي مي تونه اين برنامه رو با كرك براي دانلود بزاره ممنون مي شم ازش. قربونتون برم.
در ضمن اين برنامه براي جداسازي صدا از فيلم هاست و به صوت mp3 يا wav ... ذخيره كردن.
KING iMAN
04-03-2007, 09:45
سلام.ممنون از تایپیک خوب و مقیدت.مبدل Mp3 به Mp4 وجود داره؟اگه داره بذار لطفاً
آقا ! :)
آقا!!!!!!!!!!!!!
یعنی تو این فوروم یه نفر نیست که یه برنامه بتونه به ما بده که dvd رو به divx تبدیل کنه بدون افت کیفیت؟!!:sad: :sad:
عجیبه....:blink: :blink:
آقا ! :)
آقا!!!!!!!!!!!!!
یعنی تو این فوروم یه نفر نیست که یه برنامه بتونه به ما بده که dvd رو به divx تبدیل کنه بدون افت کیفیت؟!!:sad: :sad:
عجیبه....:blink: :blink:
یه چیز میگینا !!!!!!
چیزی که میگین غیر ممکنه ، وقتی VCD یه DIVX تبدیل میشه کلی کیفیتش افت می کنه ، دیگه DVD که جای خودشو داره.
برنامه برای این تبدیلی که گفتین تا دلتون بخواد توی این تاپیک هست.
من اولین باری که توی این تاپیک اومدم ، اول از همه کل صفحه های تاپیک رو زیر و رو کردم.
سلام.ممنون از تایپیک خوب و مقیدت.مبدل Mp3 به Mp4 وجود داره؟اگه داره بذار لطفاً
قبلا معرفی شده.
اگه كسي مي تونه اين برنامه رو با كرك براي دانلود بزاره ممنون مي شم ازش. قربونتون برم.
در ضمن اين برنامه براي جداسازي صدا از فيلم هاست و به صوت mp3 يا wav ... ذخيره كردن.
کدوم برنامه !!!!!!!!!!!1
برای جدا سازی صدا از فیلم راه زیاد وجود داره ولی راهی که مربوط به این تاپیک میشه اینه که فیلمتونو بدید به کانورتر وفرمت خروجیتونو Mp3 یا هر چی که دوست دارین انتخاب کنید.
کانورترای زیادی که توی همین تاپیک معرفی شدن این کارو می کنن ، من Total Video Convertor رو پیشنهاد می کنم.
salam
az dustan khahesh mikonam narm afzari moarefi konan ke ba un beshe az CD,DVD haye ghofl gozashte shodeh kopi gereft.
Kheili mamnun misham age serialnumber dashteh bashe
ba tashakor
ورودتون رو خوش آمدید می گم دوست عزیز
سوالتون رو توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید ، حتما دوستان جوابتونو می دن.
نرم افزاری برای تبدیل flv به mwv که مشکل کرک و سریال نامبر نداشته باشه چیه؟
اگه منظورتون WMV هست قبلا معرفی شده.
درخواست نرم افزار تبدیل wma به mp3
کسی از دوستان داره
WMA to MP3 Plus 1.0
732KB
یه چیز میگینا !!!!!!
چیزی که میگین غیر ممکنه ، وقتی VCD یه DIVX تبدیل میشه کلی کیفیتش افت می کنه ، دیگه DVD که جای خودشو داره.
برنامه برای این تبدیلی که گفتین تا دلتون بخواد توی این تاپیک هست.
من اولین باری که توی این تاپیک اومدم ، اول از همه کل صفحه های تاپیک رو زیر و رو کردم.
آقا ..!!!
شما یه چیزی می گی ها..
مگه شما تا حالا فیلم دی وی دی ریپ ندیدی؟؟
shina_20
05-03-2007, 19:06
doste man barnameye ace high converter crack nadare?ya registration key?age bezary dige khili khili hal dadiiiiiii
cdplayer
05-03-2007, 22:16
WMA to MP3 Plus 1.0
732KB
بچه این برنامه تا رجیستر نشه اجرا نمیشه راه حل چیست؟
javadbka
05-03-2007, 22:25
با سلام
من دنبال يه نرم افزار ميگردم كه mp3.wmv. و........رو به mmfتبديل كنه.البته من Mp3 to ringtone Gold رو دارم،ولي فايلهايي كه به mmf تبديل ميكنه حجمسش از 24 كيلو بايت بيشتر نميشه.ميخوام تقريبا حجم فايلي كه ميسازه 100--150 كيلو باشه.
كسي نيست كمك كنه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vjkomaro
06-03-2007, 01:44
سلام
یکی از بهترین تبدیل کنندهای mpeg2 را معرفی کنید که با بهترین کیفیت ممکن انها را به vcd تبدیل کنه.
ممنون
shina_20
06-03-2007, 20:00
ace high coverter chy shud crackeh?
ویرایش پست توسط الفین-دی
دوست عزیز
فارسی نویسی جزو قوانین هست
لطفا رعایت بفرمایید
مخلصیم
arash the archer
07-03-2007, 12:20
Blaze Video Magic 2
Serial
Convert Video: You can convert *.RM , *.RMVB , *.AVI , *.WMV , *.ASF , *.MPG , *.MPEG , *.MPE , *M1V , *MPV2 , *.MP4 , *.DAT , *.MOV , *.VOB file to AVI-MPEG4 , ASF-MPEG4 , MP4-MPEG4, PSP-MPEG4, 3GP-MPEG4, AVI-DIVX file. You can also split a large file into smaller video clips to fit your device memory.
Convert Music: You can convert all files with audio to MP3 format. You can directly convert audio file, or extract sound tracks from video and save as MP3 format.
Convert Photo: You can convert pictures such as *.BMP, *.JPG, *.GIF, *.TIF, *.PNG to JPEG format.
اگه کسي سريال درستي براي اين برنامه داره لطفا بگه
hossein-p30-f
07-03-2007, 23:52
سلام
من یه نرم افزار می خوام برای تبدیل عکس (( با پسوندهای متداول Jpg,Bmp و...)) به WMF
ممنون:happy:
يه برنامه ساخته نشده كه اكثر فرمتهاي صوتي وتصويري و عكس رو به هم تبديل كنه يكي براي همه كارها والسلام ختم كلام همينكه اكثر فرمتهاي معروف رو ساپرت كنه بسه ديگه
كنترل كيفيت هم خيلي مهمه
هستش يا نه؟؟؟؟؟؟/
جوابه منو يكي بده مرسي
نه ساخته نشده.
تبدیل 2 نوع فرمت به همدیگه بدون اشکال به این راحتیا که فکر می کنید نیست
nima-crazy-3000
10-03-2007, 02:26
to site man pore [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arash_iran11
10-03-2007, 23:02
بهترین نرم افزارهای تبدیل دی وی دی به وی سی دی که در ان بعد از تبدیل تصویر و صدا هماهنگی داشته باشد ؟ بجز مجیک دی وی دی زود و خوب اگر تصویر فیلم را در هنگام تبدیل نشون نده وکارو زودتر تموم کنه بهتره اگه یه کو چیک اموزش بدین که ممنوننم
بهترین نرم افزارهای تبدیل دی وی دی به وی سی دی که در ان بعد از تبدیل تصویر و صدا هماهنگی داشته باشد ؟ بجز مجیک دی وی دی زود و خوب اگر تصویر فیلم را در هنگام تبدیل نشون نده وکارو زودتر تموم کنه بهتره اگه یه کو چیک اموزش بدین که ممنوننم
Color7 Video Converter
خوب و سریعه
دیویدی رو اد کنید و از دکمه های بالا To Wmv رو انتخاب کن و بعد کانورت رو بزنین
-------------------------
Kingdia Video Converter
هم خوبه
برای خروجیش تنظیمات بیشتری داره
دیویدی رو انتخاب کنید و بعد تیکه گزینه ی To Mpeg/VCD رو بزنید و کانورت رو کلیک بزنید
Mehran*Architector
11-03-2007, 01:06
سلام
من برنامهای برای تبدیل فایل های wmv mpeg به 3gp
خیلی ممنون
سلام
من برنامهای برای تبدیل فایل های wmv mpeg به 3gp
خیلی ممنون
Imtoo 3gp video convertor خیلی خوبه
arash_iran11
12-03-2007, 10:05
ayval barnamro vase download mizari Color7 Video Converter
فكر كنم توي همين تاپيك معرفي شده باشه .
shahin666
13-03-2007, 21:24
خواهشا من شديدا به يه كانورتور براي تبديل mp3 يا wav يا wma به mid رو نياز دارم
بلاخره يه چيزي باشه كه آخرش به فرمت mid تبديل كنه
اگر تو اين تاپيك معرفي شده ممنون ميشم بگيد صفحه چند بوده؟
مرسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
javadbka
14-03-2007, 00:31
خواهشا من شديدا به يه كانورتور براي تبديل mp3 يا wav يا wma به mid رو نياز دارم
بلاخره يه چيزي باشه كه آخرش به فرمت mid تبديل كنه
اگر تو اين تاپيك معرفي شده ممنون ميشم بگيد صفحه چند بوده؟
مرسي
تو اين تاپيك كسي جواب ما رو نميده ولي با اجازه بقيه
اينم نرم افزار MP3 to ringtone gold ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجمش هم فكر كنم 3.5 مگا بايت باشه.
موفق باشي.....
shahin666
14-03-2007, 11:42
javadbka جان مرسي عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم دانلود ميكنم ممنون
shahin666
14-03-2007, 12:51
javadbka جان دوست عزيز برنامه رو دانلود كردم نصب كردم ولي اين برنامه اصلا فرمت mid رو كه ساپورت نميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا من شديدا به يه برنامه نياز دارم كه mp3 يا يا wav يا wma يا هر فرمتي رو به mid تبديل كنه
خواهشا من شديدا نياز فوري دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
javadbka
14-03-2007, 19:49
javadbka جان دوست عزيز برنامه رو دانلود كردم نصب كردم ولي اين برنامه اصلا فرمت mid رو كه ساپورت نميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا من شديدا به يه برنامه نياز دارم كه mp3 يا يا wav يا wma يا هر فرمتي رو به mid تبديل كنه
خواهشا من شديدا نياز فوري دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد شاهين جون من فكر كردم براي تبديل به MMF و mp3 ميخواي؛
به هر حال خدمت شما :
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(البته اينو استاد عزيزمون farid007 گذاشته بود اگه صفحه اول رو نگاه ميكردي پيداش ميكردي)
اميدوارم كارت راه افتاده باشه;)
shahin666
14-03-2007, 22:07
مرسي javadbka جان دارم دانلود ميكنم
اين دفعه كه ديگه كار ميكنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه كار كنه دعات ميكنه نمي دونم طفلك اين فرمت mid خيلــــــــــــي از برنامه ها اصلا فرمت حسابش نميكنن
حتي برنامه Total Video Converter كه شونصد تا فرمت رو از ناشناخته ترين فرمت ها رو هم قبول ميكنه ولي اين فرمت رو ساپورت نميكنه
مرسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shayan_p30
15-03-2007, 07:31
سلام:)
من مبدل DAT,MPG to MP4 رو نياز دارم.:)
همچنين حفظ كيفيت برام خيلي مهمه.:)
فكر نكنم كسي قبلا اين در خواست رو كرده با شه.:happy:
اگه زحمتي نيست لينك دانلود برنامه يا لينك پستي رو كه اين برنامه توش درخواست شده رو بذارين.:blush:
با تشكر --> shayan_p30;)
Omid_Sadeghvand
15-03-2007, 09:49
برنامه ای برای تبدیل فایلهای ویدویی به 3gp موبایل.
javadbka
15-03-2007, 13:55
اگه زحمتي نيست لينك دانلود برنامه يا لينك پستي رو كه اين برنامه توش درخواست شده رو بذارين.:blush:
با تشكر --> shayan_p30;)
فكر كنم اين به كارت بخوره :
Download
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه ای برای تبدیل فایلهای ویدویی به 3gp موبایل.
ImToo 3gp video convertor توی همین تاپیک معرفی شده
با تشكر --> shayan_p30;)
Color 7 Video Convertor عالیه
Apex Video Converter Super v5.39
حجم: 15.07 MB
کیجن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y-CRD.rar)
این کانورتر فرمت های AVI, MOV, QuickTime, MPEG, WMV, ASF, RM, RMVB, 3GP, MP4 to AVI, MPEG, VCD, DVD, MOV, RM, RMVB, WMV, ASF, iPod, PSP, 3GP, Xbox, PPC, PMP
رو ساپورت می کنه.
Omid_Sadeghvand
16-03-2007, 09:45
برنامه ای برای تبدیل wav به sgt میخواستم.
یا Audio to sgt
Omid_Sadeghvand
16-03-2007, 09:52
یه درخواست دیگه برنامه ای که بتونه فایل ها را به صورت یه فایل تبدیل که به صورت pak ذخیره کنه و قابلیت Encode کردن هم باشه.
arash_iran11
16-03-2007, 10:49
نقل قول:
نوشته شده توسط arash_iran11 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فكر كنم توي همين تاپيك معرفي شده باشه . کجا کدوم صفحه توی جستجوی تا ÷یک ÷ یدا نشد
Color7 Video Converter v7.3
حجم: 5.41 MB
این کانورتر فرمت های AVI, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, VCD, DVD, SVCD, RMVB, RM, WMV و فرمت های رایج ویدئویی رو ساپورت می کنه و می تونه اونا رو رایت کنه.
من نتونستم نسخه ی درست و حسابی همراه با کرک پیدا کنم ، برای همین نسخه ای که خودم داشتم رو همراه با کرک آپلود کردم.
shayan_p30
16-03-2007, 18:18
با سلام دوباره:46:
كاربر گرامي javadbka عزيز اگه يه كم در مورد اون برنامه توضيح بدي ممنون ميشم.آخه به دليل اينكه سرعت اينترنت من پايينه نميتونم دانلود و امتحانش بكنم:sad:.
واما دوست عزيز Mbt925 از اينكه راهنماييم كردي ممنونم:11: .فكر كنم اگه جواب اين سوال اونجوري باشه كه من مي خوام همين برنامه رو دانلود كنم چون هم حجمش نسبت به بقيه كمتره و هم اونچيزي رو كه من مي خوام داره(اگه جواب سوال...):wac:.
عزيزم در آخرين پستت گفتي كه:
این دانلودر فرمت های AVI, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, VCD, DVD, SVCD, RMVB, RM, WMV و فرمت های رایج ویدئویی رو ساپورت می کنه و می تونه اونا رو رایت کنه.
حالا چند تا سوال واسم پيش اومده:
1.منظورت از "ساپورت ميكنه" اينه كه همه رو ميتونه به هم تبديل كنه:question:
2.من ميخوام MPG,DAT,AVI رو به MP4 تبديل كنه.DAT رو ميتونه به MP4 تبديل كنه و اصلا راست كار من هست يا نه:question:
3.بعد از تبديل از كيفيت فيلم كم نميشه يا فيلم خراب نميشه يا ...:question:
با سپاس فراوان
نوشته شده توسط --> shayan_p30;)
با سلام دوباره:46:
حالا چند تا سوال واسم پيش اومده:
1.منظورت از "ساپورت ميكنه" اينه كه همه رو ميتونه به هم تبديل كنه:question:
2.من ميخوام MPG,DAT,AVI رو به MP4 تبديل كنه.DAT رو ميتونه به MP4 تبديل كنه و اصلا راست كار من هست يا نه:question:
3.بعد از تبديل از كيفيت فيلم كم نميشه يا فيلم خراب نميشه يا ...:question:
با سپاس فراوان
نوشته شده توسط --> shayan_p30;)
1. بله ، یعنی می تونه این فرمت های رو به هم تبدیل کنه
2.بله میتونه
3.اینکه شما توقع دارین Mp4 به فرمت هایی مثل Avi یا Dat تبدیل بشه و کیفیتش تغییری نکنه یه کم توقع زیادیه
ولی خوب این برنامه کارش خوبه
کیفیت خروجی بستگی به کیفیت ورودی داره .
shayan_p30
16-03-2007, 20:23
همينو (Color7 Video Converter v7.3) رو انتخاب كردم.:)
براي گرفتن ورژن جديد به اين تاپيك مراجعه فرماييد:درخواست ورژن جديد نرم افزار Color7 Video Converter
بازم ممنون;)
javadbka
16-03-2007, 20:23
shayan_p30 جان
من با اين نرم افزار ها كار نكردم من با Ulead كار ميكنم و كارش هم واقعا عاليه اگه خواستي بگو تا برات بذارم.
shayan_p30
16-03-2007, 20:25
shayan_p30 جان
من با اين نرم افزار ها كار نكردم من با Ulead كار ميكنم و كارش هم واقعا عاليه اگه خواستي بگو تا برات بذارم.
ممنون:10: ولي دير رسيدي:41:
Color7 Video Converter v7.8
حجم: 10.77 MB
سایت سازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کانورتر فرمت های AVI, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, VCD, DVD, SVCD, RMVB, RM, WMV و فرمت های رایج ویدئویی رو ساپورت می کنه و می تونه اونا رو رایت کنه.
این نسخه فکر کنم جدیدترین نسخه ی با کرک موجوده.
ConvertXToDVD 2 2.1.14.233
حجم: 6.32 MB
سربال ==>
این کانورتر فرمت های AVI,Mpeg, Mpeg, Mpeg4, MP4, VOB, WMV, DV رو به DVD تبدیل می کنه و می تونه اونا رو بصورت DVD رایت کنه.
این نرم افزار برای فرمت Avi به کدک خارجی احتیاج نداره.
shayan_p30
16-03-2007, 23:13
Mbt925 عزيز هر جفتشون يكي ان.:blink:
در ضمن يه سري بزن به اينجا:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببين از چه سايتي دانلود ميشه:wac:
سلام من یک برنامه میخواهم عالی برای این کار با کیفیت خوب و کرک واقعی درست
:5:
Flash/SWF to GIF/AVI 1.0
876KB
Mbt925 عزيز هر جفتشون يكي ان.:blink:
در ضمن يه سري بزن به اينجا:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببين از چه سايتي دانلود ميشه:wac:
هر جفته چیا یکین ؟
shayan_p30
17-03-2007, 12:33
هر جفته چیا یکین ؟
هر جفت اون عكسا كه امروز ساعت 11:01 دقيقه ي صبح يكيشون رو عوض كردي(پستشو ويرايش كردي.).:31:
:tongue:
Hossein bandarie
18-03-2007, 19:15
VooKMaN جان مدت زيادي از فرومها دور بودم . از نرم افزار معرفي شده متشكرم .
همواره پيروز باشيد .
سلام دوستان خسته نباشی
یک برنامه می خوام که فایلهای ویدوئی رابه mp3 تبدیل کنه
بازم ممنونم اگه کرکش راهم بزاری
shayan_p30
18-03-2007, 23:24
آقا كسي نميدونه Video Convert Master چه طوره؟خوبه يا بده؟
:)
ahmadreza1363
19-03-2007, 00:40
چطوری می تونم زیر نویس دی وی دی رو به دی وی دی در حال تبدیل به سی دی منتقل کنم؟
من با total video convertor کار می کنم.
اگه برنامه ای می شناسید بگید.
آقا كسي نميدونه Video Convert Master چه طوره؟خوبه يا بده؟
:)
برنامه ی خوبیه ، کار باهاش هم خیلی سادست.
چطوری می تونم زیر نویس دی وی دی رو به دی وی دی در حال تبدیل به سی دی منتقل کنم؟
من با total video convertor کار می کنم.
اگه برنامه ای می شناسید بگید.
زیرنویس دیویدی جزئی از فیلم نیست ، بنابراین فکر نکنم بشه همراه فیلم کانورتش کرد ، مگر اینکه یه کانورتر این قابلیت رو داشته باشه
سلام دوستان خسته نباشی
یک برنامه می خوام که فایلهای ویدوئی رابه mp3 تبدیل کنه
بازم ممنونم اگه کرکش راهم بزاری
سلام دوست عزیز
نرم افزار برای این کار توی این تاپیک زیاد معرفی شده ، من Total video convertor رو پیشنهاد می کنم.
Total Video Converter 3.10
حجم: 5.1 MB
سریال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کسی از دوستان مبدلی برای تبدیل فایلهای flv به wmv داره با کرک
shayan_p30
19-03-2007, 10:57
Mbt925 عزيز از راهنماييات ممنونم.
اما من در شكم كه بين Color7 Video Converter و Video Convert Master كودوم رو انتخاب كنم.
لطفا يه راهنمايي كنين:blush:
Mbt925 عزيز از راهنماييات ممنونم.
اما من در شكم كه بين Color7 Video Converter و Video Convert Master كودوم رو انتخاب كنم.
لطفا يه راهنمايي كنين:blush:
این دوتا نرم افزار خیلی خیلی شبیه همند ، اینطور که معلومه الگوریتمشون برای تبدیل هم یکی باید باشه ، پس زیاد فرقی نداره کدومو انتخاب کنید.
من خواستم برای تست یه Dat رو به Mp4 تبدیل کنم ولی هر دوتا برنامه بعد از چند ثانیه متوقف می شدن ، اگه برای شما هم همین اتفاق افتاد (چون فکر کنم این دوتا برنامه با فرمت Dat مشکل دارن) اول فرمت Dat رو با یه کانورتر دیگه به یه فرمت دیگه مثل Mpg یا Avi تبدیل کنید و بعد اونارو به Mp4 تبدیل کنید
ولی راهه سریعتر اینه که به Total Video Convertor مراجعه کنید.
کسی از دوستان مبدلی برای تبدیل فایلهای flv به wmv داره با کرک
از Total Video Convertor استفاده کنید.
اگه توی فرمت خروجیش Wmv نداشت ، به یه فرمت رایج تبدیل کنید ، بعد می تونین با هر کانورتری اونو به Wmv تبدیل کنین
shayan_p30
19-03-2007, 17:57
این دوتا نرم افزار خیلی خیلی شبیه همند ، اینطور که معلومه الگوریتمشون برای تبدیل هم یکی باید باشه ، پس زیاد فرقی نداره کدومو انتخاب کنید.
من خواستم برای تست یه Dat رو به Mp4 تبدیل کنم ولی هر دوتا برنامه بعد از چند ثانیه متوقف می شدن ، اگه برای شما هم همین اتفاق افتاد (چون فکر کنم این دوتا برنامه با فرمت Dat مشکل دارن) اول فرمت Dat رو با یه کانورتر دیگه به یه فرمت دیگه مثل Mpg یا Avi تبدیل کنید و بعد اونارو به Mp4 تبدیل کنید
ولی راهه سریعتر اینه که به Total Video Convertor مراجعه کنید.
پس منظورت اين بود كه Total Video Convertor از هر دوي اينا بهتره:question:
ممنون:11:
Any Video Converter 1.25
حجم: 12.9 MB
این کانورتر فرمتهای DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI رو به MPEG-4 برای iPod/PSP or other MP4 player ها و پلیر های قابل حمل تبدیل می کنه.
البته برای فرمت خروجی ، همه فرمت های ساپورت شدشو قبول می کنه !!!
Kate's Video Converter Beta 1.14 Freeware
حجم: 8 MB
این کانورتر فرمتهای AVI, WMV, MOV , DIVX, ASF, 3GP, MP4, MPEG1, MPEG2, VCD-PAL ,VCD-NTSC, SVCD-PAL, SVCD-NTSC, DVD-PAL, DVD-NTSC رو بهم تبدیل می کنه
Aplus Video Converter v7.0
حجم: 25.78 MB
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کیجن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کانورتر AVI, DivX, XviD, MPEG, WMV, MOV, RM to AVI,DivX, XviD, VCD, DVD, SVCD, MPEG1, MPEG2, WMV, RealMedia, MOV رو بهم تبدیل می کنه
Apex Video Converter 5.89 Free
حجم: 7.68 MB
این کانورتر WMV, ASF, RM, RMVB, MPG, MPEG, VCD, DVD, SVCD, MOV to avi, xvid یا divx رو بهم تبدیل می کنه
Okoker All to Mp3 Converter v1.8
حجم: 8.30 MB
این کانورتر فرمتهای avi, divx, xvid, mpeg, mpg, mpga, mpe, mpa, vcd, dvd, dat, vob, wmv, rm, rmvb, ra, ram, mp3, wav, wma, mov, qt, asf رو بهم تبدیل می کنه
shayan_p30
20-03-2007, 17:35
سلام:46:
از بس تو اين تاپيك كانورتور معرفي كرديد قاطي كردم:blink:.
آقايون خانما لطفا به من يه كانورتور معرفي كنيد كه بتونه:
1.DAT,MPG,AVI,... رو به MP4 تبديل كنه و برعكس.
2.از كيفيت فيلم ها كم نكنه مثلا وقتي DAT به MP4 تبديل ميشه كيفيتش كم نشه.
3.كار باهاش راحت باشه.
4.اشكالي چيزي نداشته باشه مثلا نوشته DAT رو به MP4 تبديل ميكنه ولي وسط كار يهو متوقف ميشه و ....
جون من.نياز فوري دارما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر:happy:
موفق باشيد;)
سلام:46:
از بس تو اين تاپيك كانورتور معرفي كرديد قاطي كردم:blink:.
آقايون خانما لطفا به من يه كانورتور معرفي كنيد كه بتونه:
1.DAT,MPG,AVI,... رو به MP4 تبديل كنه و برعكس.
2.از كيفيت فيلم ها كم نكنه مثلا وقتي DAT به MP4 تبديل ميشه كيفيتش كم نشه.
3.كار باهاش راحت باشه.
4.اشكالي چيزي نداشته باشه مثلا نوشته DAT رو به MP4 تبديل ميكنه ولي وسط كار يهو متوقف ميشه و ....
جون من.نياز فوري دارما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر:happy:
موفق باشيد;)
شما دارین زیادی وسواس به خرج می دین.
Total Video Convertor برای این کانورت مناسبه.
دیگه در این مورد نظری نمی دم.
Linux Learner
21-03-2007, 20:36
سلام من یک برنامه یا پلاگین یا کانورتور میخوام که بتونه فایل های dtx رو باز کنه و ذخیره هم بکنه.
اگه پلاگین یا کانورتور (از هر فرمتی به DTX باشه اشکال نداره) یا یه برنامه باشه فرقی نمیکنه ، فقط یه چی بهم معرفی کنید بدردم بخوره
به خدا یه خیلی گشتم
ye barname vase tabdile video be 3jp mikhastam hamrah ba registeresh.torokhosa komek konid
ye barname vase tabdile video be 3jp mikhastam hamrah ba registeresh.torokhosa komek konid
ورودتون رو به P30world خوشامد می گم.
فارسی نوشتن از قوانینه سایته.
برنامه ی Imtoo 3gp Video Convertor این کارو انجام میده -------
|
|
V
ImTOO 3GP Video Converter 3.1.6 build-0519b
حجم: 13.6 MB
سریال :
Name: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S/N: E8AFDD28208D50F2786E3DFD-B81E-B5C0-6E67
سلام من یک برنامه یا پلاگین یا کانورتور میخوام که بتونه فایل های dtx رو باز کنه و ذخیره هم بکنه.
اگه پلاگین یا کانورتور (از هر فرمتی به DTX باشه اشکال نداره) یا یه برنامه باشه فرقی نمیکنه ، فقط یه چی بهم معرفی کنید بدردم بخوره
به خدا یه خیلی گشتم
سخت بود پیدا کردنش :
Linux Learner
22-03-2007, 04:01
ولی من برنامه Ultra 3GP Convertor رو پیشنهاد میکنم.
فوق العادست!!!!!!!!
بزودی برات آپ میکنم.:5:
Linux Learner
22-03-2007, 04:03
سخت بود پیدا کردنش :
فکر میکنم ف ی ل ت ر باشه:41:
اگه میشه یه لینک دیگه بزار (البته با فیلتر شکن تست میکنم)
Linux Learner
22-03-2007, 04:21
فکر کنم یه مشکلی تو دانلود بود ولی حل شد. (ف ی ل ت ر نبود(سوتی).):31:
Linux Learner
22-03-2007, 04:33
فکر کنم یه مشکلی تو دانلود بود ولی حل شد. (ف ی ل ت ر نبود(سوتی).):31:
Linux Learner
22-03-2007, 04:35
ولی این بر نامه هم مثل بقیه برنامه هایی که خودم پیدا کردم فقط Dtx رو باز میکنه و با پسوندای دیگه ذخیره میکنه.
لطفا یه برنامه خوب برام بزارید (خواهش)
ولی این بر نامه هم مثل بقیه برنامه هایی که خودم پیدا کردم فقط Dtx رو باز میکنه و با پسوندای دیگه ذخیره میکنه.
لطفا یه برنامه خوب برام بزارید (خواهش)
منظورتون اینه که یه فرمت دیگه رو به Dtx تبدیل کنه ؟؟
castel_xd
23-03-2007, 12:32
اگه ميشه يه برنامه برام پيدا كنين كه بتونه فايل هاي تصويري Divix رو به VCD تبديل كنه
البته زياد تول نكشه وسري انجام بده
يه برنامه هم ميخواستم كه هم بتونم فايل هاي DIVIX و هم VCD رو تقسيم كنم
مثلا 50 دقيقه يه فايل و 30 دقيقه يه فايل ديگه
Linux Learner
23-03-2007, 22:43
منظورتون اینه که یه فرمت دیگه رو به Dtx تبدیل کنه ؟؟
آره دقیقا" منظورم همینه
البته اگه یه پلاگین برای فتوشاپ باشه که خیلی خوبه
اگه نبود همونم خوبه
مرسی وری ماچ:40:
Linux Learner
23-03-2007, 23:18
این هم Ultra 3GP Convertor با سریال نامبرش
برنامه:
سریال نامبر:
عشق کنید :10:
سلام
یه نرم افزار کامل ومرجع برای کاهش حجم فایل های صوتی وتصویری می خواستم
ممنون
Omid_Sadeghvand
24-03-2007, 14:15
برنامه ای برای تبدیل Max به MDL یا همون max2mdl
max : 3D Studio Max
MDL : 3D Studio Game
ممنون میشم
behnam alizadeh
25-03-2007, 14:50
لطفا سریال یا کرک برنامه Mobile Ringtone Converterv.2.3.48 را اعلام کنید .متشکرم
aminshirazi
27-03-2007, 13:28
سلام من یه سری فایل صوتی دارم که فرمتشون RealSystem Mediaهست و اونها رو فقط توی کامپیوتر اون هم منحصرا با RealOne Player میتونم اجرا کنم , تلاش کردم با Jetaudio یا Xilisoft converter فرمتشون رو به MP3
تبدیل کنم اما امکانپذیر نبود , لطفا" <<نرم افزاری برای اینکار+لینک دانلود>> اون بهم معرفی کنید فقط بی زحمت از تواناییش جهت هدف مورد اشاره مطمئن باشید چون با سرعت اینترنت ایران دانلودش وامصیبته و دوست ندارم بعد از دانلودش سر کار برم !! متشکرم.
سلام
ممكنه يك convertor كه تمام فرمتهاي تصويري از جمله mpg4 و 3gp رو پشتيباني بكنه معرفي بكنيد
مرسي
Total video converter
خودم امتحان نکردم اما فکر کنم همونیه که میخوای.
MyVideoConverter 1.35
You DON'T Have To Be An Expert Or A Geek to Start, MyVideoConverter has a topnotch, easy-to-use user interface that requires no technical knowledge from you whatsoever. It's child's play!
Features :
- Convert VCD to SVCD,DVD,AVI,ASF,WMV,SWF,3GP,MOV,RM,MP4,PSP;
- Convert SVCD to VCD,DVD,AVI,ASF,WMV,SWF,3GP,MOV,RM,MP4,PSP;
- Convert DVD to VCD,SVCD,AVI,ASF,WMV,SWF,3GP,MOV,RM,MP4,PSP;
- Convert AVI to VCD,SVCD,DVD,ASF,WMV,SWF,3GP,MOV,RM,MP4,PSP;
- Convert DIVX to VCD,SVCD,DVD,ASF,WMV,AVI,SWF,3GP,MOV,MP4,PSP;
- Convert ASF to VCD,SVCD,DVD,AVI,ASF,WMV,SWF,3GP,MOV,RM,MP4,PSP;
- Convert WMV to VCD,SVCD,DVD,AVI,ASF,WMV,SWF,3GP,MOV,RM,MP4,PSP;
- Convert 3GP to VCD,SVCD,DVD,AVI,ASF,WMV,SWF,MOV,MP4,PSP;
- Convert MOV to VCD,SVCD,DVD,AVI,ASF,WMV,SWF,3GP,MOV,MP4,PSP;
- Convert DAT to VCD,SVCD,DVD,AVI,ASF,WMV,3GP,SWF,MOV,RM,MP4,PSP;
- Convert MP4 to VCD,SVCD,DVD,AVI,ASF,WMV,3GP,SWF,MOV,PSP;
- Convert RM to VCD,SVCD,DVD,AVI,ASF,WMV,3GP,MOV,MP4,PSP;
- Setup output video width,height,framerate;
- Extract audio tracks from video files;
- Extract images from video files;
- High speed video conversion;
- Split a video file to some small pieces;
- Join multi-video files to one video files;
- Smart and neat interface, very easy to use
كرك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Size: 12.54 MB
Moh3en_DDD
28-03-2007, 16:02
برنامه ای برای تبدیل Max به MDL یا همون max2mdl
max : 3D Studio Max
MDL : 3D Studio Game
ممنون میشم
با سلام
آیا مبدل و کنورتوری برای تبدیل فرمتAVI یا mpg به gifوجود داره!؟
با تشکر
اگر بود خیلی لازمش دارم
البته ناگفته نماند بعد از گشتن کل تاپیک که بسیار هم عالی است از نرم افزاری که دوستمون معرفی کرده بود به نام TVCاستفاده کردم ولی کیفیت به نظرم خیلی پایین میاد
vahid_lool
30-03-2007, 02:08
تبدیل jpg به mpi یا mpd
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام به تمامی دوستان
من برنامه ای میخواستم که فایلهای عکس به این فرمتها تبدیل کنه
jpg به mpi یا mpd
ممنون از لطفتون
MichaelMoore
31-03-2007, 20:28
عزیزان من به دنبال مبدلwmaبه mp3 هستم هر کس لینک دانلود داره بذاره خیلی نیاز دارم بازم ممنون
عزیزان من به دنبال مبدلwmaبه mp3 هستم هر کس لینک دانلود داره بذاره خیلی نیاز دارم بازم ممنون
فکر کنم 1000 تا معرفی شده باشه توی این تاپیک.
95 % کانورترا این کارو انجام می دن.
کافیه 5 صفحه رو بگردین
با سلام
آیا مبدل و کنورتوری برای تبدیل فرمتAVI یا mpg به gifوجود داره!؟
با تشکر
اگر بود خیلی لازمش دارم
البته ناگفته نماند بعد از گشتن کل تاپیک که بسیار هم عالی است از نرم افزاری که دوستمون معرفی کرده بود به نام TVCاستفاده کردم ولی کیفیت به نظرم خیلی پایین میاد
Total Video Convertor یه نمونشه.
پایین اومدن کیفیت خیلی خیلی عادیه.
یعنی توقع دارین کیفیت Gif با Avi یا Mpg برابر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
سلام من یه سری فایل صوتی دارم که فرمتشون RealSystem Mediaهست و اونها رو فقط توی کامپیوتر اون هم منحصرا با RealOne Player میتونم اجرا کنم , تلاش کردم با Jetaudio یا Xilisoft converter فرمتشون رو به MP3
تبدیل کنم اما امکانپذیر نبود , لطفا" <<نرم افزاری برای اینکار+لینک دانلود>> اون بهم معرفی کنید فقط بی زحمت از تواناییش جهت هدف مورد اشاره مطمئن باشید چون با سرعت اینترنت ایران دانلودش وامصیبته و دوست ندارم بعد از دانلودش سر کار برم !! متشکرم.
Total Video Convertor
اگه ميشه يه برنامه برام پيدا كنين كه بتونه فايل هاي تصويري Divix رو به VCD تبديل كنه
البته زياد تول نكشه وسري انجام بده
يه برنامه هم ميخواستم كه هم بتونم فايل هاي DIVIX و هم VCD رو تقسيم كنم
مثلا 50 دقيقه يه فايل و 30 دقيقه يه فايل ديگه
Total Video Convetor
به تاپیک یه نگاهی بندازین بد نیست
aminshirazi
03-04-2007, 10:57
ممنون تونستم real رو به MP3 تبدیل کنم واقعا سپاسگزارم.
aminshirazi
03-04-2007, 16:05
نرم افزاری می خواهم برای تبدیل فرمتهای
1-فرمت ulead video stadio
2-فرمت windows movie maker
بتونه هر دو به فرمتی تبدیل کنه که در دستگاه پخش video CD قابل پخش باشه و نیازی به کامپیوتر نداشته باشه. ممنون
نرم افزاری می خواهم برای تبدیل فرمتهای
1-فرمت ulead video stadio
2-فرمت windows movie maker
بتونه هر دو به فرمتی تبدیل کنه که در دستگاه پخش video CD قابل پخش باشه و نیازی به کامپیوتر نداشته باشه. ممنون
منظورتون از فرمت این دو تا نرم افزار چیه؟
ebru_gundes_206
04-04-2007, 09:42
سلام من یه مبدل برای تبدیل به فرمت Divx میخوام البته به جز کانورتور خود Divx که سرعتش بالاتر از اون باشه
سلام من یه مبدل برای تبدیل به فرمت Divx میخوام البته به جز کانورتور خود Divx که سرعتش بالاتر از اون باشه
Total Video Convertor خیلی سریعه
و MPEG4 Direct Maker , #1 Video Converter v4.1.16 هم خوبن
که هر 3 تاشون توی همین تاپیک معرفی شدن
Free_swallow
06-04-2007, 10:49
سلام
من چطوری می تونم فایل های متنی که اسکن شده اند یا با دوربین دیجیتال گرفته شده را برای ادیت و ویرایش به text تبدیل کنم! مثلا من دادم از یک فرم اسکن گرفتند حالا می خوام اسمم و مشخصاتم بدم بعد از طریق کامپیوتر فاکس کنم اما نمی شه چون فرمتشJpeg
samoraei
06-04-2007, 16:41
من يك كانورتور مي خواهم كه فرمت میدی را به فرمت های دیگر تبدیل کند
man7tomani
06-04-2007, 23:38
با سلام و خسته نباشید
من یه کانورتور میخوام که هر فرمتی رو به vob تبدیل کنه
با تشکر
tlotn1385
07-04-2007, 10:15
با سلام
من یه کانورتور میخوام که mpeg ,dat, wma رو به 3gp تبدیل کنه
با تشکر
aminshirazi
07-04-2007, 17:49
منظورم از فرمت دقیقا" اینه :
یه فیلم هندیکم رو بوسیله ء کابل ریختم روی کامپیوتر که این کار رو اتوماتیک وار نرم افزار windows movie maker
انجام داد و فیلم رو با فرمت wmv یا همون windows media audio /video روی کامپیوتر save کرد که این فرمت هم بوسیلهء media player قابل اجراست هم بوسیله ء نرم افزارهای دیگه مثل ulead stadio قابل اجراست و میشه در اون فرمت و پسوندشو به mpgتغییر داد تا در نهایت بشه VCD حالا مشکل من :
وقتی movie maker داره فیلم هندیکم رو با فرمت انتخابی خودش wmv(که ظاهرا" قابل تغییر نیست ) می ریزه روی کامپیوتر در آن واحد و درحین ضبط فیلم , همزمان جداگانه فیلم رو به کلیپ های کوچک تقسیم می کنه تا بشه بین کلیپها افکت و جلوه قرار داد (افکتهائی بصورت استاندارد در movie maker وجود دارند) حال وقتی فیلم رو در این نرم افزار ویرایش میکنیم ظاهرا فقط با تنها فرمت موجود در نرم افزار که
احتمالا" MSWMM یا همون windows movie maker projects هست , ذخیره میکنه این فرمت نه توی نرم افزار های دیگه اجرا میشه و حتی شناخته هم نمی شه فقط با خود نرم افزار سازنده فیلم اجرا میشه!
حالا یه نرم افزاری می خواهم که بتونه فرمت بالا رو به فرمت قابل پخش در مدیا پلیر و نهایتا" به vcd تبدیل کنه . ممنون چهارشنبه برمیگردم خدانگهدار
man7tomani
07-04-2007, 21:06
آقا چرا کسی مارو کمک نمیکنه!!!
من یه کانورتور میخوام که هر فرمتی رو به vob تبدیل کنه
با تشکر
mahyarSAMSUNG
08-04-2007, 03:14
یه کانور تور میخواستم که mp3 رو یه mmf یا amr رو به mmf تیدیل کنه بدون تغییر در آهنگ
با سلام
من یه کانورتور میخوام که mpeg ,dat, wma رو به 3gp تبدیل کنه
با تشکر
به نظر من تو این زمینه Xilisoft 3GP Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zip) بهترینه ! سرعتشم بالاست .
من يك كانورتور مي خواهم كه فرمت میدی را به فرمت های دیگر تبدیل کند
برای تبدیل midi به mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای تبدیل midi به wav ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه کانور تور میخواستم که mp3 رو یه mmf یا amr رو به mmf تیدیل کنه بدون تغییر در آهنگ
mp3 to mmf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ah_Zarrabi
08-04-2007, 10:57
سلام
من چطوری می تونم فایل های متنی که اسکن شده اند یا با دوربین دیجیتال گرفته شده را برای ادیت و ویرایش به text تبدیل کنم! مثلا من دادم از یک فرم اسکن گرفتند حالا می خوام اسمم و مشخصاتم بدم بعد از طریق کامپیوتر فاکس کنم اما نمی شه چون فرمتشJpeg
سلام اگه کسی داره بذاره
من خیلی فوری بهش احتیاج دارم.
سلام اگه کسی داره بذاره
من خیلی فوری بهش احتیاج دارم.
دانلود Readiris Pro 11 Middle East Edition ! (تبدیل نوشته فارسی تو عکس به متن ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
;)
salam doose aziz in serial in barnamaro dorosrt kon ghalate
ahmadreza1363
09-04-2007, 00:10
اقا من یه فیلم divx با winamp می بینم زیر نویس نداره با jet audio می بینم زیر نویس داره...
می خام با ببینم برنامه ای هست divx رو به vcd تبدیل کنه با زیر نویسش...
مثل تبدیل dvd به VCD (قسمت SUBTITEL داشته باشه)...بتونم نوع زیرنویس رو مشخص کنم
خیلی بش نیاز دارم
Omid_Sadeghvand
09-04-2007, 09:26
برنامه ای میخوام که بشه 3DS رو به DirectX(*.x) تبدیل کنه
3ds2x
sadra121
09-04-2007, 12:32
سلام به همگی
من نرم افزاری میخوام که vcd یا mpeg رو تبدیل به dvd کنه کسی میدونه اسمشو یا لینکشو بگذار ه ممنون میشم :11: :11:
rainysky50
09-04-2007, 13:30
سلام.یک نرم افزار میخوام که بشه avi رو به mp4 و بالعکس تبدیل کرد .فقط jet audio نباشه که به نظر من اصلا کامل نیست.اگر چنین نرم افزاری دارین اسمشو بگین و اگه میشه بگین از کجا دانلود کنم. با تشکر
Any Video Converter 1.25
حجم: 12.9 MB
این کانورتر فرمتهای DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI رو به MPEG-4 برای iPod/PSP or other MP4 player ها و پلیر های قابل حمل تبدیل می کنه.
البته برای فرمت خروجی ، همه فرمت های ساپورت شدشو قبول می کنه !!!
دوست عزيز برنامه به كرك يا سريال نياز داره
اگر لطف كني ممنون ميشم.
دوستان سلام
اگر مبدلی میشناسید دریغ نکنید. ممنون
Omid_Sadeghvand
10-04-2007, 20:56
برنامه ای میخوام که بشه 3DS رو به DirectX(*.x) تبدیل کنه
3ds2x
کسی کار منو راه نمی اندازه.
aminshirazi
10-04-2007, 20:56
یه فیلم هندیکم رو بوسیله ء کابل ریختم روی کامپیوتر که این کار رو اتوماتیک وار نرم افزار windows movie maker
انجام داد و فیلم رو با فرمت wmv یا همون windows media audio /video روی کامپیوتر save کرد که این فرمت هم بوسیلهء media player قابل اجراست هم بوسیله ء نرم افزارهای دیگه مثل ulead stadio قابل اجراست و میشه در اون فرمت و پسوندشو به mpgتغییر داد تا در نهایت بشه VCD حالا مشکل من :
وقتی movie maker داره فیلم هندیکم رو با فرمت انتخابی خودش wmv(که ظاهرا" قابل تغییر نیست ) می ریزه روی کامپیوتر در آن واحد و درحین ضبط فیلم , همزمان جداگانه فیلم رو به کلیپ های کوچک تقسیم می کنه تا بشه بین کلیپها افکت و جلوه قرار داد (افکتهائی بصورت استاندارد در movie maker وجود دارند) حال وقتی فیلم رو در این نرم افزار ویرایش میکنیم ظاهرا فقط با تنها فرمت موجود در نرم افزار که
احتمالا" MSWMM یا همون windows movie maker projects هست , ذخیره میکنه این فرمت نه توی نرم افزار های دیگه اجرا میشه و حتی شناخته هم نمی شه فقط با خود نرم افزار سازنده فیلم اجرا میشه!
حالا یه نرم افزاری می خواهم که بتونه فرمت بالا رو به فرمت قابل پخش در مدیا پلیر و نهایتا" به vcd تبدیل کنه . ممنون :19: :19: :41:
silenthill
12-04-2007, 04:16
دو تا نرم افزار قوی برای تبدیل dvd به vcd , dvix
DVD TO DIVX VCD RIPPER
Super DVD Ripper
سلام.
من یه کانورتور برای 3GP می خوام که تمامی فایل های تصویری رو :D پشتیبانی کنه
برای K750 و 7610 می خوام .
بیشتر برنامه هایی که تا حالا امتحان کردم کیفیت خوبی از نظر صدا نداره پیشنهاد شما چیه؟
my friend
13-04-2007, 13:42
سلام
لطفا یه مبدل برای تبدیل فایل های dat و mpg و flv به avi زودتر معرفی کنید.
من میخوام یه سیدی فیلم dvd حجمش کم کنم حالا اگهavi بهتره اونو به avi تبدیل کنم
دوستان از یکی دو تا شون استفاده کردم ولی موقع اد کردن فقط فایلهای تصویریش اونم تیکه تیکه میگیره
اگه میشه کمکم کنید
با تشکر
تبدیل Srt به txt
خیلی عجله دارم.
آیا همچین مبدلی هست؟
ahmadreza1363
14-04-2007, 01:02
اقا من یه فیلم divx با winamp می بینم زیر نویس نداره با jet audio می بینم زیر نویس داره...
می خام با ببینم برنامه ای هست divx رو به vcd تبدیل کنه با زیر نویسش...
مثل تبدیل dvd به VCD (قسمت SUBTITEL داشته باشه)...بتونم نوع زیرنویس رو مشخص کنم
خیلی بش نیاز دارم...ما را در یابید
mohammad_molana
15-04-2007, 18:54
سلام
دوستان حتما دیدید که اگه یه فایل Mpeg رو بخواهید با Nero به صورت وی سی دی رایت کنید، کلی encode کردنش طول می کشه....
آیا نرم افزاری وجود داره که فرمت های تصویری رو به dat تبدیل کنه؟؟؟
ممنونم
سلام به دوستان گلم:11:
برنامه تبدیل mp3 به amr را میخواستم هر کس داره ممنون میشم لطف کنه:40:
Allok MP3 to AMR Converter 3.0.2
3.6MB
;)
boy iran
15-04-2007, 21:18
خیلی چاکریم ووکمن جان
ممنون جیگر
mahdi bg
16-04-2007, 08:29
سلام
میگن این نرم افزار
Word(DOC) to PDF Converter V3.0
و
Word(DOC) to Image Converter V2.0
یه برنامه برای تبدیل فایل های pdf به word با پشتیبانی
کامل از زبان فارسیه
اگه این توریه لینکشو می ذارین (مستقیم باشه بهتره)
ممنون
boy iran
16-04-2007, 08:54
سلام
آیا نرم افزار تبدیل mp3 به فایل midi هست اگر هست یکی از دوستان معرفی کنه
ووکمن جان کجائی داداشی
farjad003
16-04-2007, 09:32
دوستان من قبلا روی کامپیوترم با نصب کردن یک یولید 90درصد فایلهارو Windows Media Player اجرا می کردم ولی بعد از عوض کردن سیستم هم باز با نصب یولید دیگر این کار عملی نشد حالا می خواستم بدونم آیا نرم افزاری هست که این کار را بکند؟
2-در ضمن من هرچه با برنامه3GP کار کردم نتونستم فایل صوتی رو به MP3 تبدیل کنم لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه؟
mohsenktm
16-04-2007, 09:34
WIDI Recognition System Professional 3.2
Name:ttdown.com
Code:2p-wtJa-9ozo8HXCnrVL7giaKL6ppQerKEpv4s
سلام
من یه برنامه میخوام که نه تنها dat رو به dvd تبدیل کنه بلکه کیفیتشم تا حد قابل ملاحظه ای بالا ببره ممنونم
silenthill
19-04-2007, 03:10
در خواست فوری
دوستان من نرم افزاری میخوام که Vob رو به Avi تبدیل کنه اگه کسی میشناسه لطفا معرفی کنه اگرم بزارتش که لطف کرده
سلام
آیا نرم افزار تبدیل mp3 به فایل midi هست اگر هست یکی از دوستان معرفی کنه
ووکمن جان کجائی داداشی
سلام دوست من
این کاملترین برنامه ای است که من دیدم. خودم با کرکش برات آپلود کردم نام برنامه TS-AudioToMIDI
اینم لینکش:
shayan_p30
19-04-2007, 10:25
دوستان (به خصوص شما Mbt925 عزيز كه با Total Video Convertor كار كرديد) ميدونيدكه MP4 معروف كه همه جا صحبتشه كودومه:question:
با تشكر :11:
shayan_p30 ;)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.