مشاهده نسخه کامل
: آرشیو درخواست کـانورتور ها
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
shayan_p30
19-04-2007, 10:28
ببخشيد يادم رفت:happy::
در اين عكس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
my friend
19-04-2007, 16:58
سلام
لطفا یه مبدل برای تبدیل فایل های dat و mpg و flv به avi معرفی کنید.
کسی نیست ما رو دریابه؟
سلام
میگن این نرم افزار
Word(DOC) to PDF Converter V3.0
و
Word(DOC) to Image Converter V2.0
یه برنامه برای تبدیل فایل های pdf به word با پشتیبانی
کامل از زبان فارسیه
اگه این توریه لینکشو می ذارین (مستقیم باشه بهتره)
ممنون
دوسته عزیز این کانورتر هم با فارسی مشکل داره !!
در خواست فوری
دوستان من نرم افزاری میخوام که Vob رو به Avi تبدیل کنه اگه کسی میشناسه لطفا معرفی کنه اگرم بزارتش که لطف کرده
Sothink DVD Ripper 1.3
توی خود سایت معرفی شده ، کارش عالیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان حتما دیدید که اگه یه فایل Mpeg رو بخواهید با Nero به صورت وی سی دی رایت کنید، کلی encode کردنش طول می کشه....
آیا نرم افزاری وجود داره که فرمت های تصویری رو به dat تبدیل کنه؟؟؟
ممنونم
برای اینکه Nero خودش Encode نکنه لازم نیست حتما فرمت فایل Dat باشه ، کافیه VCD باشه .
معمولا کانورترا یه گزینه دارن به نام مثلا Mpeg Compatibale with Nero مثل برنامه Mpeg4 Direct Maker
در کل بیشتر کانورترا به VCD تبدیل می کنن که Nero هم اونارو Encode نمی کنه.
WinAVI Video Converter 7.7
Color7 Video Converter v7.3
Video Converter v4.1.16
Mpeg4 Direct Maker
Total Vodeo Convertor
وکلی صفحه های دیگه .
اینارو در عرض 2 دقیقه پیدا کردم.
دوستان من قبلا روی کامپیوترم با نصب کردن یک یولید 90درصد فایلهارو Windows Media Player اجرا می کردم ولی بعد از عوض کردن سیستم هم باز با نصب یولید دیگر این کار عملی نشد حالا می خواستم بدونم آیا نرم افزاری هست که این کار را بکند؟
2-در ضمن من هرچه با برنامه3GP کار کردم نتونستم فایل صوتی رو به MP3 تبدیل کنم لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه؟
این کاری که گفتین توسط نرم افزار خاصی انجام نمی شه ، در اصل Codec هایی که این نرم افزار ها همراه خودشون نصب می کنن باعث این کار می شه .
شما می تونین یه سری کدک ها رو دانلود کنین و نصب کنید.
کافی یه جستجو کنین ولی پیشنهاد بهتر اینه که 2 تا پلیر خوب و مطرح رو روی سیستمتون نصب کنین تا همه ی این کارارو انجام بدن.
سلام
من یه برنامه میخوام که نه تنها dat رو به dvd تبدیل کنه بلکه کیفیتشم تا حد قابل ملاحظه ای بالا ببره ممنونم
کیفیت رو نمیشه بالا برد !!!
99% کانورترایی که توی این تاپیک معرفی شدن این کارو انجام میدن .
چقدر جستجو کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان (به خصوص شما Mbt925 عزيز كه با Total Video Convertor كار كرديد) ميدونيدكه MP4 معروف كه همه جا صحبتشه كودومه:question:
با تشكر :11:
shayan_p30 ;)
MP4 ری که همه جا صحبتشو می شه یکی نیست.
کدک های مختلف داره.
بستگی به ابزاری داره که می خواین روی اون پخش بشه ، که Total Video Convertor خیلی واضح و روشن اونارو دسته بندی کرده.
البته ابزارای پخش MP4 هایی که الان توی بازارن معمولا همراه خودشون یه کانورتر مخصوص خودشون دارن که فرمت ها رو به MP4 ری که باهاش سازگارن تبدیل می کنه.
این نرم افزارم قبلا یکی از دوستان درخواست کرده بودن .
نسخه ی قبلیش قبلا معرفی شده
Any Video Converter v1.32 - Freeware
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:12.50 MB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کانورتر فرمتهای DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI رو به MPEG-4 برای iPod/PSP or other MP4 player ها و پلیر های قابل حمل تبدیل می کنه.
البته برای فرمت خروجی ، همه فرمت های ساپورت شدشو قبول می کنه !!!
اقا من یه فیلم divx با winamp می بینم زیر نویس نداره با jet audio می بینم زیر نویس داره...
می خام با ببینم برنامه ای هست divx رو به vcd تبدیل کنه با زیر نویسش...
مثل تبدیل dvd به VCD (قسمت SUBTITEL داشته باشه)...بتونم نوع زیرنویس رو مشخص کنم
خیلی بش نیاز دارم...ما را در یابید
Sothink DVD Ripper 1.3
این نرم افزار می تونه کاری که گفتین رو انجام بده.
Prism Video Converter 1.01
حجم:191 KB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه با حجم خیلی کمش فرمت های Avi,Wmv,Asf,Mpg,Mpeg,Mpe رو ساپورت می کنه و برای خروجیش فرمتهای
Avi-Asf-Wmv
من میخوام یه سیدی فیلم dvd حجمش کم کنم حالا اگهavi بهتره اونو به avi تبدیل کنم
دوستان از یکی دو تا شون استفاده کردم ولی موقع اد کردن فقط فایلهای تصویریش اونم تیکه تیکه میگیره
اگه میشه کمکم کنید
با تشکر
Sothink DVD Ripper 1.3
سلام.
من یه کانورتور برای 3GP می خوام که تمامی فایل های تصویری رو :D پشتیبانی کنه
برای K750 و 7610 می خوام .
بیشتر برنامه هایی که تا حالا امتحان کردم کیفیت خوبی از نظر صدا نداره پیشنهاد شما چیه؟
ImTOO 3GP Video Converter عالیه ، برای خروجی صداش هم ، همه چی قابل تنظیمه.
توی همین تاپیک معرفی شده.
یه فیلم هندیکم رو بوسیله ء کابل ریختم روی کامپیوتر که این کار رو اتوماتیک وار نرم افزار windows movie maker
انجام داد و فیلم رو با فرمت wmv یا همون windows media audio /video روی کامپیوتر save کرد که این فرمت هم بوسیلهء media player قابل اجراست هم بوسیله ء نرم افزارهای دیگه مثل ulead stadio قابل اجراست و میشه در اون فرمت و پسوندشو به mpgتغییر داد تا در نهایت بشه VCD حالا مشکل من :
وقتی movie maker داره فیلم هندیکم رو با فرمت انتخابی خودش wmv(که ظاهرا" قابل تغییر نیست ) می ریزه روی کامپیوتر در آن واحد و درحین ضبط فیلم , همزمان جداگانه فیلم رو به کلیپ های کوچک تقسیم می کنه تا بشه بین کلیپها افکت و جلوه قرار داد (افکتهائی بصورت استاندارد در movie maker وجود دارند) حال وقتی فیلم رو در این نرم افزار ویرایش میکنیم ظاهرا فقط با تنها فرمت موجود در نرم افزار که
احتمالا" MSWMM یا همون windows movie maker projects هست , ذخیره میکنه این فرمت نه توی نرم افزار های دیگه اجرا میشه و حتی شناخته هم نمی شه فقط با خود نرم افزار سازنده فیلم اجرا میشه!
حالا یه نرم افزاری می خواهم که بتونه فرمت بالا رو به فرمت قابل پخش در مدیا پلیر و نهایتا" به vcd تبدیل کنه . ممنون :19: :19: :41:
این چیزی که گفتین رو نمیشه بهش گفت فرمت .
کانورتری براش نیست.
کسی نیست ما رو دریابه؟
Total Video Convertor توی همین تاپیک معرفی شده.
Total Video Converter 3.10
حجم:5.1 MB
Serial : 0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801
تبدیل Srt به txt
خیلی عجله دارم.
آیا همچین مبدلی هست؟
فکر کنم این کارتونو راه بندازه :
Subtitle Workshop
حجم:1.03 MB
shayan_p30
19-04-2007, 19:09
MP4 ری که همه جا صحبتشو می شه یکی نیست.
کدک های مختلف داره.
بستگی به ابزاری داره که می خواین روی اون پخش بشه ، که Total Video Convertor خیلی واضح و روشن اونارو دسته بندی کرده.
البته ابزارای پخش MP4 هایی که الان توی بازارن معمولا همراه خودشون یه کانورتر مخصوص خودشون دارن که فرمت ها رو به MP4 ری که باهاش سازگارن تبدیل می کنه.
خيلي ممنون:20:
my friend
19-04-2007, 20:37
Total Video Convertor توی همین تاپیک معرفی شده.
ممنون
فایل های FLV رو هم تبدیل میکنه؟
ممنون
فایل های FLV رو هم تبدیل میکنه؟
بله ، می کنه.
Kolubive
20-04-2007, 14:03
با سلام :20:
آیا Convertor ایی برای تبدیل فایلهای HTM وجود داره ؟! ( HTM فرمت Webpage هایی که با FireFox ذخیره میشن ) :13:
فرقی نمی کنه فایل خروجی چه فرمتی باشه ....
H A M A S
21-04-2007, 07:03
بهترین برنامه برای تغییر فرمت 3gp به سایر فرمت ها چیه؟اگر کسی داره لینکشو بذاره ممنونش میشم
با سلام :20:
آیا Convertor ایی برای تبدیل فایلهای HTM وجود داره ؟! ( HTM فرمت Webpage هایی که با FireFox ذخیره میشن ) :13:
فرقی نمی کنه فایل خروجی چه فرمتی باشه ....
بله ، وجود داره.
بهترین برنامه برای تغییر فرمت 3gp به سایر فرمت ها چیه؟اگر کسی داره لینکشو بذاره ممنونش میشم
ImTOO 3GP Video Converter قبلا معرفی شده.
dark fear
21-04-2007, 14:55
من یه تبدیل ککنده میخام که فایلای زیادی رو مخصوصا 3gp و wmv و dat رو به mp4 تبدیل کنه ولی بعد از
تبدیل کیفیت پایی نیاد (در صورت امکان بالا بره ) و مهم تر از همه گیر نکنه و روون باشه (اگه چند تا نرم افزار هم
بود اشکال نداره مثلا یکی برای 3gp و یکی برای wmv و ... خواهش میکنم خیلی ضروریه
يه برنامه مي خام كه دي وي دي رو با حجم كم و كيفيت بالا به avi تبديل كنه.اگه سرعتش هم بالا باشه بهتره.با total video converter كار كردم وكي حجم رو مي بره بالا و صدا با تصوير نمي خونه.اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
Omid_Sadeghvand
23-04-2007, 12:19
برنامه ای برای تبدیل 3ds به Bsp میخوام.
من برنامه ای می خواهم که به وسیله ی ان بتوانم فایل های mov برنامه QuickTime را به فایلهای avi و یا wmv با کیفیت بالا تبدیل بکنه.
ممنون میشم اگه این زحمت را برایم بکشید.
ehsanesi
24-04-2007, 21:02
آقا من دنبال يه برنامه براي تبديل فايلهاي Mp3 به Mp4 ميگردم لطف كنيد ممنون ميشم.
يه برنامه مي خام كه دي وي دي رو با حجم كم و كيفيت بالا به avi تبديل كنه.اگه سرعتش هم بالا باشه بهتره.با total video converter كار كردم وكي حجم رو مي بره بالا و صدا با تصوير نمي خونه.اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
Sothink DVD Ripper 1.3
من یه تبدیل ککنده میخام که فایلای زیادی رو مخصوصا 3gp و wmv و dat رو به mp4 تبدیل کنه ولی بعد از
تبدیل کیفیت پایی نیاد (در صورت امکان بالا بره ) و مهم تر از همه گیر نکنه و روون باشه (اگه چند تا نرم افزار هم
بود اشکال نداره مثلا یکی برای 3gp و یکی برای wmv و ... خواهش میکنم خیلی ضروریه
من برنامه ای می خواهم که به وسیله ی ان بتوانم فایل های mov برنامه QuickTime را به فایلهای avi و یا wmv با کیفیت بالا تبدیل بکنه.
ممنون میشم اگه این زحمت را برایم بکشید.
آقا من دنبال يه برنامه براي تبديل فايلهاي Mp3 به Mp4 ميگردم لطف كنيد ممنون ميشم.
Total Video Convetor توی صفحه های قبل معرفی شده.
shahyar_2005
26-04-2007, 12:07
با عرض سلام و خسته نباشيد.
از مديران و متخصصان وارد در امور تبديل هاي ويديويي و فرمت هاي ويديويي لطفا به سوال هاي زير پاسخ كامل و كلي بدهند.
1.بهترين و قويترين نرم افزار را در هريك از موردهاي زير معرفي كنند :
1 - تبديل Divx CD به VCD و برعکس ( بدون هيچ افت کيفيت فيلم )
2 - تبديل DVD به VCD وبر عکس ( بدون هيچ افت کيفيت فيلم )
3 - تبديل Divx DVD به VCD و بر عکس ( بدون هيچ افت کيفيت فيلم )
لطفا جديدترين ورژن نرم افزارها باشد.
لطفا نام کامل نرم افزار و ورژن نرم افزارها را کامل بنويسيد.
لطفا ادرس دانلود و کرکو سريال را نيز بنويسيد.
لطفا اگر اموزشي دارند که براي تنظيم انها مي باشد را نيز بگذاريد.
لطفا پاسخ کاملي به سوال هاي بالا بدهيد.
Omid_Sadeghvand
27-04-2007, 01:08
کسی نیست کارم منو راه بندازه...تشکر
Oracle_Eldorado
27-04-2007, 01:21
من كانورتور Swf به Mpg ميخوام
اگه معرفي كرديد شماره صفحه و پست رو بديد .
Omran_MB
27-04-2007, 14:43
با سلام
کسي از شما برنامه اي کار کرده که بشه يه فايل PDF رو همون طوري که داخله Acrobat نشون ميده رو به WORD برد و جاي عکسهاش هم عوض نشه من مجبور بودم که با Readiris اين کارو انجام بدم ولي اونم کمي خطا داره البته فايلهاي PDF من انگليسي هستش.
مهم عوض نکردن قالب و جاي عکسهاست وگرنه که همون Acrobat و خيلي از برنامه ها اين کار رو انجام ميدن.
اگه کسي سراغي از اين برنامه داره اسمه برنامه رو هم بگه کافيه.
با تشکر از همه
Sothink DVD Ripper 1.3
اين لينك خرابه.لطفا برام آپلودش كن يا يه بهترشو بده
من یه نرم افزار برای خوندن فایل های zip میخوام میشه یکی لطف کنه
بابا اينجا چقدر خلوت شده .3روز 3روز جوابمون ميدن
samad1agha
29-04-2007, 11:18
تبدیل img به track
من قبلا یه بر نامه داشتم که فایل های امیجی که با کلون یا نرو میگرفتم به به ترک تبدیل میکرد؟؟؟ ( البته mp3 یا تصویری ) کسی نداره ؟؟؟
hamed rad
30-04-2007, 11:06
کرک video convertor برام میل میزنید
یه مبدل فایلهای Flv به دیگر فرمتهای تصویری میخوام.فقط لطفا همرا با کرک باشه.
تبدیل img به track
من قبلا یه بر نامه داشتم که فایل های امیجی که با کلون یا نرو میگرفتم به به ترک تبدیل میکرد؟؟؟ ( البته mp3 یا تصویری ) کسی نداره ؟؟؟
دوست عزیز اگه شما از سیدی ای که توش Mp3 یا تصویری داشتین ایمیج گرفتین میتونین اونو داخله یه درایو مجازی قرار بدین و با هر کانورتری که دوست دارین اونارو به هر چی که دوست دارین تبدیل کنید.
فکر نکنم کانورتر مستقیم برای این این تبدیلی که گفتین وجود داشته باشه .
البته با تجربه هام باید نظر بدن.
ولی توی یکی از فروم های خارجی یه نفر یه راه برای تبدیل غیر مستقیم این دو تا فرمت به هم دیگه معرفی کرده بود.
که گفته بود برای معرفی نرم افزار به من ایمیل بزنین.
و البته گفته بود برای همه ی حالات جواب نمیده.
در کل بیخیالش شین بهتره.
یه مبدل فایلهای Flv به دیگر فرمتهای تصویری میخوام.فقط لطفا همرا با کرک باشه.
فکر کنم یه کانورتر خوب برای این تبدیل معرفی کرده بودم . جستجو کنین اگه نبود بگین تا لینکشو بذارم.
البته Total Video Convertor هم Flv رو ساپورت می کنه (شاید نتونه خوب تبدیل کنه) ، تست کنید.
کرک video convertor برام میل میزنید
اگه منظورتون Total Video Convertor هست توی این صفحه همراه سریالش معرفی شده :
من كانورتور Swf به Mpg ميخوام
اگه معرفي كرديد شماره صفحه و پست رو بديد .
پست 836 :
Video2SWF v1.011
حجم:3.41 MB
کرک همراه برنامه.
: Rar pass
این کانورتر فرمت های ویدئویی رو به Swf و Flv تبدیل می کنه.
فرمت های ویدئویی ساپورت شونده توسط برنامه :
Avi, .Dv, .Mov.Qt, Mpeg (video only) , Mp4
فرمت های صوتی ساپورت شونده توسط برنامه :
Aiff, Mp3, Wav
فرمت های تصویری ساپورت شونده توسط برنامه :
Bmp, Gif, Jpg, Pic, Png, Psd, Tga, Tiff
Sothink FlashVideo Encoder v2.0 Build 61228
حجم:7.5 MB
کرک همراه برنامه.
:
: Rar passRar pass
این کانورتر فرمت های ویدئویی رو به فرمت Flv با کیفیت عالی (به گفته ی خودش) تبدیل می کنه.
و می تونه فلش پلیری با ظاهری دلخواه برای پخش این فرمت ایجاد کنه.
و ...
بابا يكي هم بداد ما برسه.يه كانورتور مي خاستم كه dvd رو به avi تبديل كنه و حجمش تا حدودي كم بشه ولي كيفيتش زياد تغيير نكنه.اگه سرعتش هم بالا باشه كه ديگه عالي ميشه اگر نبود با سرعت پايين هم ميسازيم فقط يه خورده سريعتر 10 روزه هر چي تاپيك مي زارم جوابم رو نمي دن يه بار هم كه جواب دادن لينكش سوخته بود
بابا يكي هم بداد ما برسه.يه كانورتور مي خاستم كه dvd رو به avi تبديل كنه و حجمش تا حدودي كم بشه ولي كيفيتش زياد تغيير نكنه.اگه سرعتش هم بالا باشه كه ديگه عالي ميشه اگر نبود با سرعت پايين هم ميسازيم فقط يه خورده سريعتر 10 روزه هر چي تاپيك مي زارم جوابم رو نمي دن يه بار هم كه جواب دادن لينكش سوخته بود
دوسته عزیز لینک مشکلی نداره.
برنامه توی خود سایت معرفی شده ، اگه با لینکی که دادم نتوستی به صفحه ی موردنظر بری کافیی توی سایت اسم برنامه رو جستجو کنی .
باور کنید سخت نیست !!!!
Sothink DVD Ripper 1.3
am00_messenger
03-05-2007, 16:56
سلام كسي نرم افزاري براي تبديل فايل هاي ويدئويي با فرمت ts به فرمت هاي رايج و قابل پخش ويندوز سراغ نداره؟اگه بزارين ممنون ميشم:10:
Best_Downloads
04-05-2007, 15:36
سلام.سريال برنامه Xilisoft Video Converter V2.1.43 رو مي خواستم
Best_Downloads
04-05-2007, 20:53
عذر ميخواهم.براي ورژن 3.1.29 كرك و Registration Key نداريد؟با تشكر
AHMADIAN
05-05-2007, 21:40
سلام
برنامه ای برای تبدیل Dvd به Dat اگر وجود دارد به بنده معرفی کنید.
با تشکر
Kolubive
06-05-2007, 08:26
سلام Mbt925 جان ....:5:
به این پست یه نگاهی بنداز ::46:
خب حالا اگه زحمت نیست اسم اون برنامه رو به من بگین ....:27:
ممنونت می شم :11:
parvin1987
06-05-2007, 09:43
من یه مبدل برای html به exe می خوام
عذر ميخواهم.براي ورژن 3.1.29 كرك و Registration Key نداريد؟با تشكر
Xilisoft Video Converter v3.1.29 build-0419b
حجم برنامه :14.1 MB
حجم کرک : 40.9 KB
دانلود برنامه همراه کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته برای درخواست کرک باید به بخش خودش مراجعه کنید !!!
سلام
برنامه ای برای تبدیل Dvd به Dat اگر وجود دارد به بنده معرفی کنید.
با تشکر
قبلا معرفی شده دوسته عزیز.
من یه مبدل برای html به exe می خوام
ehsan_khatar
08-05-2007, 12:09
سلام
من یه کانورتور برای تبدیل فایلهای 3gpp به Avi میخواستم .
ممنون
نرم افزاری برای تبدیل فرنت datبه3gبا این مشخصه که بتوان کییت صدا و تصویر رو حجم را خودمان به راحتی کنترل کنیم حتی الامکان کار با نرم افزار ساده باشه چون دلم میخواد ویدئو هام داخل گوشیم با کیفیت باشند
نرم افزاری برای تبدیل فرنت datبه3gبا این مشخصه که بتوان کییت صدا و تصویر رو حجم را خودمان به راحتی کنترل کنیم حتی الامکان کار با نرم افزار ساده باشه چون دلم میخواد ویدئو هام داخل گوشیم با کیفیت باشند
سلام
من یه کانورتور برای تبدیل فایلهای 3gpp به Avi میخواستم .
ممنون
ImTOO 3GP Video Converter 3.1.6 build-0519b
سلام بر و بچز
بنده نياز به يك عدد نرم افزار OCR به جهت تبديل PDF يا عكسهاي اسكن شده به Text فارسي دارم.
خواهشمندم بنده را منور نماييد. يا يه همچين چيزي
باي باي
سلام
مبدل 3gp به mp3 مي خوام
اگر از دوستان كسي داره لطف كنه
ممنون مي شم
Oracle_Eldorado
12-05-2007, 17:17
من یک Convertor میخوام که بتونه AVI رو به MPG تبدیل کنه .
خیلی ضروری ممنون .
سلام بر و بچز
بابا به ما كه رسيد همتون تركيدين!!! يه جوابي يه چيزي خجالت بدين ديگه!!!!
سلام به همگی
من چند تا فیلم avi , divx از اینترنت گرفتم می خوام یه سی دی dvd بزنم
لطفا یه برنامه مبدل خوب و رایت کردن dvd به من معرفی کنین ممنون میشم
Apex Video Converter 5.89 Free
حجم: 7.68 MB
این کانورتر WMV, ASF, RM, RMVB, MPG, MPEG, VCD, DVD, SVCD, MOV to avi, xvid یا divx رو بهم تبدیل می کنه
سلام بر و بچز
اصلاً خجالت نكشيد! من كه Ocr نخواستم!!! هان!
ما كه رفتيم، ولي با دل ناراحت رفتيم ....
سلام بر و بچز
رفقا در جواب حركت زيبا و غرور آفرين شما فجر آفرينان، بدينوسيله اينجانب مراتب تشكر خود را به شرح ذيل اعلام ميدارم (بگيرين حالشو ببرين):
crestrobeam
14-05-2007, 20:38
لطفا سریال pdf to image convertor 2.1رابرایم بگذارید
یا version دیگر ان همراه با سریال انرا بگذارید
سریالهای موجود در فوریوم جواب ندادند
ممنون
mustapha
15-05-2007, 16:52
سلام میخواستم بدونم غیر از کانورتور برنامه ی نرو 7 که فایلهای صوتی رو به Mp4 (صوتی) تبدیل میکنه نرم افزار دیگه ای هم هست که اینکار رو کنه یعنی فیلهای صوتی رو به ام پی فور صوتی تبدیل کنه ؟؟؟؟؟؟
سلام بر و بچز
بابا يه ذره محل بزارين. من كه چيزي به غير از يه ocr ساده نخواستم
night lord
15-05-2007, 19:29
به ما هم ندادن ... بعضیها محل نمیزارن
داداش آخه كارشون درسته!!!
golmohammadi
16-05-2007, 02:24
يه سوال
بهترين برنامه براي كاهش حجم فيلمهاي VCD چيست ؟
يكي كه هم سايز را خوب كم كنه
و هم كيفيتش بد نباشه
و هم سرعتش زياد باشه
من چند تا دار
ولي ميخوام بدونم بهترينش كدومه
من تو هاردم الان 60 تا فيلم دارم ميخوام سايزاشون را كم كنم فكر كنم wmv بهتره
لطفا هر كسي ميدونه كدوم برنامه بهتره بگه
ممنون از همگي
Mostafa_Amol
16-05-2007, 10:46
سلام
من یه نرم افزار می خواهم که پسوند amr را به mp3 یا یک پسوندی که media player اجرا کنه تبدیل کنه
ممنونم
بابا يه Ocr كه اينقدر علافي نداره بر و بچز!!!! اه دبيا
convertor pasvandha be 3gp mikham
khore_64
17-05-2007, 01:41
سلام
من یه نرم افزار می خواهم که پسوند amr را به mp3 یا یک پسوندی که media player اجرا کنه تبدیل کنه
ممنونم
منم میخوام.
khore_64
17-05-2007, 02:22
سلام.من پیداش کردم.
hossein-p30-f
18-05-2007, 15:36
سلام
من یه DVD رو با Clon DVD ریختم رو هاردم 7 تا ترک هست و حدود 7 گیگ حجمش هست و پسوند VOB یه کانورتور می خوام که تبدیلش کنم به یه پسوند متداول (( dat , wma ,.....)) و می خواستم ببینم حجمش کم میشه یا نه
(( هر ترک حدود 15 دقیقه هست اما حجمش 1 گیگ:18: :18: :41: ))
ممنون میشم راهنمایی کنید
ebru_gundes_206
18-05-2007, 19:19
آره با نرم افزار Total Video Converter به راحتی میتونی به فرمت Dat با حجم فکر کنم حدودا 1.2تا 1.7 گیگا بایت تبدیل کنی البته یه کم افت کیفیت داره
ولی با همین برنامه میتونی به فرمت DivX یا Xvid تبدیل کنی با حجم حدودا 3 گیگ بدون هیچ افت کیفیتی؟؟!!!!
ebru_gundes_206
18-05-2007, 19:23
آره با نرم افزار Total Video Converter به راحتی میتونی به فرمت Dat با حجم فکر کنم حدودا 1.2تا 1.7 گیگا بایت تبدیل کنی البته یه کم افت کیفیت داره
ولی با همین برنامه میتونی به فرمت DivX یا Xvid تبدیل کنی با حجم حدودا 3 گیگ بدون هیچ افت کیفیتی؟؟!!!!
سلام من يه کانورتور مي خوام که فايل هاي Gvi يا Gvp رو به يه فرمت تصويري مثل Mpeg يا Mpg يا هر فرمت ديگه اي که حجم پاييني داشته باشه ولي کيفيت اونو پايين نياره . ممنون مي شم .
سلام بر و بچز
انقدر Ocr دادين كف كردم. يه نظر بدين با اين همه Ocr چيكار ميشه كرد!!!
هان؟
ashkan22
20-05-2007, 09:11
با سلام
من دنبال نرم افزاري هستم كه بتونه فايلهاي m4a رو به mp3 تبديل كنه همچنين نرم افزاري براي تبديل فايلهاي ويديوئي به ام پي تري
cowbooy21
20-05-2007, 20:27
با سلام
من دنبال نرم افزاري هستم كه بتونه فايلهاي m4a رو به mp3 تبديل كنه همچنين نرم افزاري براي تبديل فايلهاي ويديوئي به ام پي تري
dooste aziz total video convert o emtahan kon albate verzhene 3.10
man tazmin mikonam
cowbooy21
20-05-2007, 20:29
man tazmin mikonam:20:
R10MessiEtoo
21-05-2007, 14:52
سلام بر و بچز
انقدر Ocr دادين كف كردم. يه نظر بدين با اين همه Ocr چيكار ميشه كرد!!!
هان؟
اگه به جای اینکه این همه پست می زدی یه سرچ تو گوگل می کردی زودتر پیدا می کردی برو به این آدرس
اما با اینکه کرک شده هم هست خیلی خوب کار نمی کنه چون همون طور که اولش توضیح داده این فقط بخشی از برنامه اصلیه اگه کاملشو می خوای باید بخری ضمنا پی دی اف فارسی رو نمی تونه تبدیل کنه فقط عکس و تصاویر اسکن شده!
Mostafa_Amol
21-05-2007, 21:59
سلام.من پیداش کردم.
سلام
ممنونم دوست من .... خیلی توپ بود
کسی نرم افزاری داره که بشه پسوند rm را به mp3 یا حداقل نرم افزاری که media player اجرا می کنه ، تبدیل کنه داره؟
ممنونم
سلام من یک نرم افزار میخوام که فیلم هایی که فرمتش avi ya mpg هستش رو به vob تبذیل کنه واسه رایت رو دی وی دی.
و یک سوال فیلم از دوربین رو سیستم کپچر میکنم اما کیفیت اصلی رو نداره بعد که میام به دی وی دی تبدیل و رایتش میکنم بازم فرقی نمیکنه چرا؟؟؟؟؟ ختی وقتی که با فرمت avi کپچر میکنم
مدل کپچرم Leadtek لطفا منو راهنمایی کنید.
ashkan22
22-05-2007, 08:58
man tazmin mikonam:20:
ممنون ولي لينكي ازش ندارين؟
سلام
چه جوری میتونم فایل ویدیویی با فرمت ریال پلیر را به مدیا پیلر تبدیل کنم؟
ممنون
بای بای
Mostafa_Amol
23-05-2007, 12:02
سلام
چه جوری میتونم فایل ویدیویی با فرمت ریال پلیر را به مدیا پیلر تبدیل کنم؟
ممنون
بای بای
البته می دونم که اینو می دونی ... ولی برای یاد آوری می گم:10:
ببین پسوندش چیه و بعد ببین به چه پسوندی می خوای تبدیل کنی بعد هم سرچ کن.... یعنی این طوری سرچ کن
convertor amr to mp3 (برای مثال گفتم):11:
Farbod_h
23-05-2007, 20:36
سلام
دوستان یه کانورتور برای flv2mpeg می خوام
کسی سراغ داره؟ البته فول
ممنون
mostafa69ir
24-05-2007, 11:23
سلام
من هرچی گشتم کمتر پیدا کردم
برنامه تبدیل فایل های تصویری هستش
نسخه ازمایشی 15 روز کار میکنه
اگه کسی سریال با کرک و کیجن داره لطف کنه ممنون میشم
لینک داون لود خود برنامه رو هم میزارم
ممنون
golmohammadi
25-05-2007, 00:13
سلام دوستان
يك Converter ميخوام كه سايز فيلمها را كم كنه
ميدونم كه اكثر برنامه هاي ارائه شده در اين تاپيك اينكارو ميتونند بكنند
ولي دنبال يكي هستم كه بهترينه
فيلمها با فرمت DAT و يا MPEG را به فرمت ديگه كه سايزش چند برابر كمتر بشه كه فكر كنم WAV تبديل كنه
و كيفيت فيلمها را در حدي بياره پايين كه قابل قبول باشه
و از سرعت Convert زيادي برخوردار باشه
منتظر هستم
فقط اگه لطف كنين زود معرفي كنين ممنون ميشم چون تو هاردم 100 تا فيلم دارم و ميخوام بزنمشون به DVD :31:
mrmostafa
25-05-2007, 13:36
كانورتور بهتر از Total Video Convertor 3 هستش چون اين كانورتور صدا به صدا و تصوير به تصوير و تصوير به صدا و حتي به فايلهاش فلش و برعكس كانورت ميكنه خيلي كامله
H A M E D
25-05-2007, 13:46
بهترين ابزار مبدل Video Convert Master هست كه همه فرمت ها رو به هم با سرعت بالا تبديل مي كنه از آدرس زير دانلود كنيد :
من كه از اين ابزار بهتر نديدم.
شماره سريال :
mrmostafa
25-05-2007, 16:27
بهترين ابزار مبدل Video Convert Master هست كه همه فرمت ها رو به هم با سرعت بالا تبديل مي كنه از آدرس زير دانلود كنيد :
من كه از اين ابزار بهتر نديدم.
شماره سريال :
رفيق آدرس خرابه موجود نميباشد!!!! ميشه جاي ديگه اپلود كني؟
golmohammadi
25-05-2007, 18:04
كانورتور بهتر از Total Video Convertor 3 هستش چون اين كانورتور صدا به صدا و تصوير به تصوير و تصوير به صدا و حتي به فايلهاش فلش و برعكس كانورت ميكنه خيلي كامله
من كاري ندارم كه چند دسته فرمت را پشتيباني ميكنه فقط فيلم را به WMV تبديل كنه با سرعت بالا
همين الان از Power Video Converter استفاده ميكنم با اينكه 100% CPU را به كار ميكشه ولي بازم سرعت كمه
golmohammadi
25-05-2007, 18:08
رفيق آدرس خرابه موجود نميباشد!!!! ميشه جاي ديگه اپلود كني؟
mrmostafa حق داري چون خرابه و دانلود نميشه
اگه لطف كنين لينك ديگه اي اگه سراغ دارين بزارين و اگه نه دوستان و بازم اگه نه خودمون سرچ كنيم:18:
golmohammadi
25-05-2007, 18:52
و اينم از Video Convert Master
Please select a mirror for free download Video Convert Master 8.0.1.8:
golmohammadi
26-05-2007, 23:30
از حامد تشكر ميكنم بابت راهنمايي
سرعت Video Convert Master خيلي بيشتر از Powe Video Converter هست
هر چند كه اولي از 50% CPU كار ميكشه ولي سرعتي تقريبا 3 برابر دومي داره
دوستان بازم اگر برنامه اي بهتر و قويتر بود حتما اشاره كنين
همچنين در مورد سريال برنامه Video Convert Master از ورژن ديگه اي استفاده كردم و جواب داد :
Video Convert Master v7.8
Name: crsky
Organization: TE2006
Code: VCM5947428
topoly1000
27-05-2007, 12:47
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
برنامه ای می خوام که فرمت mvk رو به فرمت (dvd ( vob تبدیل کنم . فکر کنم فرمت mkv یه پسوند فشرده باشه .
ممنون می شم کمکم کنید که چطوری این فرمت رو به دی وی دی تبدیل کنم .
با تشکر فراوان
topoly1000
27-05-2007, 12:49
راستی اگه این پست تکراری ببخشید . سرچ کردم ولی پیدا نکردم .
digitalboy60
28-05-2007, 10:34
سلام به همه دوستان.اگر ممکنه یک برنامه معرفی کنین که avi را به mp4 تبدیل کنه .اگه لینک دانلود رو بهم بگین ممنون می شم.من چندتا برنامه از اینترنت گرفتم ولی همه سزیال میخوان وکار نمی کنن.یعنی می گه تا سریال نزنی فیلم رو کامل convert نمی کنه.
لطفا کمک کنین.متشکرم
brad pitt
28-05-2007, 19:53
با سلام
یه برنامه میخواستم که :
یه فیلم dvd رو با همون کیفیت به vcd تبدیل کنم
مثلا :اگر بخوام یه فیلمه 2 ساعته رو تبدیل کنم چند ساعت طول مکشه
ممنون میشم
آیا برنامه ای هم هست که dvd به divx تبدیل بشه
فیلمه دوبله هست
میشه؟
شرمنده
ممنون از لطفتون
با سلام خدمت تمام دوستان:11:
من يه كانورتر ميخوام كه dat يا mpeg رو به 3gp تبديل كنه درضمن من خودم يه سري برنامه از قبيل
ImTOO3GP Video Converter-.-Total.Video.Converter 3-.-3gp convert-.-x-3gp-video-converter
گرفتم كه مشكل اساسي اونا اين بود كه بعد از تبديل فايل خروجي كه 3gp هست صدا و تصوير با
هم هماهنگ نيست يا برنامه ريجيستر نميشه اگه دوستان لطف كنن يه برنامه ي خوب معرفي كنن
ممنون ميشم:46:
Omid_Sadeghvand
29-05-2007, 18:20
سلام به همه دوستان زحمتکش
من به این برنامه خیلی احتیاج دارم اگه میشه اینو برام پیدا کنید...تشکر
3D GameStudio ( MDL ) to Quake 2 ( MD2 )
یا
mdl2md2
البته mdl , 3D GameStudio ( MDL ) باشه...تشکر.
shahyar_2005
30-05-2007, 09:30
دوستان عزيز من خيلي وقته كه نرم افزار زير را درخواست مي كنم ولي كسي پاسخي نمي
دهد.
من نرم افزاري را مي خواستم كه بهترين و قدرتمند ترين و پر سرعت ترين نرم افزار در زمينه زير
باشد.
1. تبديل Divx CD به VCD ( بدون افت کيفيت فيلم )
2. تبديل فيلم با فرمت DAT به VCD ( بدون افت کيفيت فيلم )
در مورد فيلم با فرمت DAT بگويم که اين فرمت جديدا بر روي دستگاه هاي VCD پخش نمي
شود و به همين خاطر اين نرم افزار را درخواست کردم.
***در ضمن در هر دو مورد به توان زير نويس فيلم ها را نيزدر VCD به همراه داشته باشد.
لطفا پاسخ کامل و کلي بدهيد.
senatore20042003
03-06-2007, 22:05
دوستان عزيز من خيلي وقته كه نرم افزار زير را درخواست مي كنم ولي كسي پاسخي نمي
دهد.
من نرم افزاري را مي خواستم كه بهترين و قدرتمند ترين و پر سرعت ترين نرم افزار در زمينه زير
باشد.
1. تبديل Divx CD به VCD ( بدون افت کيفيت فيلم )
2. تبديل فيلم با فرمت DAT به VCD ( بدون افت کيفيت فيلم )
در مورد فيلم با فرمت DAT بگويم که اين فرمت جديدا بر روي دستگاه هاي VCD پخش نمي
شود و به همين خاطر اين نرم افزار را درخواست کردم.
***در ضمن در هر دو مورد به توان زير نويس فيلم ها را نيزدر VCD به همراه داشته باشد.
لطفا پاسخ کامل و کلي بدهيد.
دوست عزیزفکر کنم نرم افزار dvd to divx vcd ripper رو اگر پیدا کنی نرمافزار خوبی باشه.
سلام دوستان
میخواستم یه نرم افزار بهتون معرفی کنم که کار بیشترتون را راه میندازه
داشتیم تو اینترنت میگشتیم :31: (البته ول میگشتم :19: ) که چشم به سایت این برنامه خورد و تبدیل فرمتهایی که نوشته بود و واقعلا تبدیل فرمتهاش واقعا عالی بود و فکر کنم حلال مشکلات بعضی از دوستان باشه
اقایان و خانومها :31: این شما و این هم برنامه ی :
MyVideoConverter v1.36
سایت نرم افزار :
فرمتهایی که تبدیل میکنه و کارایی که انجام میده :
دانلود نرم افزار (حجمش یه کم زیاده ولی می ارزه ) 12 مگابایت :
سریال نرم افزار :
یا :
دانلود کنید و لذت ببرید
sltavakoli
07-06-2007, 15:18
يه نرم افزار براي تبديل pdf به microsoft word 2007 ميخواستم
درخواست برنامه Softe Audio Converter v 1.38
يه نرم افزار براي تبديل pdf به microsoft word 2007 ميخواستم
VeryDOC PDF to Word Converter v2.0
دانلود:
mohsen57
10-06-2007, 01:12
برنامه تبدیل mpg به 3gp می خواستم
سلام دوستان
میخواستم یه نرم افزار بهتون معرفی کنم که کار بیشترتون را راه میندازه
داشتیم تو اینترنت میگشتیم :31: (البته ول میگشتم :19: ) که چشم به سایت این برنامه خورد و تبدیل فرمتهایی که نوشته بود و واقعلا تبدیل فرمتهاش واقعا عالی بود و فکر کنم حلال مشکلات بعضی از دوستان باشه
اقایان و خانومها :31: این شما و این هم برنامه ی :
MyVideoConverter v1.36
سایت نرم افزار :
فرمتهایی که تبدیل میکنه و کارایی که انجام میده :
دانلود نرم افزار (حجمش یه کم زیاده ولی می ارزه ) 12 مگابایت :
سریال نرم افزار :
یا :
دانلود کنید و لذت ببرید
علی آقا دمت گرم خیلی باحال بود :10:
برنامه تبدیل mpg به 3gp می خواستم
چرا از این برنامه استفاده نمی کنی :12:
اقایان و خانومها این شما و این هم برنامه ی :
MyVideoConverter v1.36
alireza999
11-06-2007, 23:51
من چند روز پیش رفته بودم CN
که یه نرم افزار با حال برای پخش 3gp و mp4 روی سیستمش نصب کرده بود
کسی لینک دانلود این نرم افزار سراغ داره؟
alireza999
11-06-2007, 23:51
من چند روز پیش رفته بودم CN
که یه نرم افزار با حال برای پخش 3gp و mp4 روی سیستمش نصب کرده بود Platform4_Player
کسی لینک دانلود این نرم افزار سراغ داره؟ Platform4_Player
یک کانورتور می خوام برای تبدیل Flv به بقیه فرمت ها ( Avi & ... ) ممنون می شم ! :46:
یک کانورتور می خوام برای تبدیل Flv به بقیه فرمت ها ( Avi & ... ) ممنون می شم ! :46:
خیلی ممنون از کمک دوستان !
خودم پیدا کرددم ! Riva FLV Enconder!
موفق باشید :46:
shayan_p30
14-06-2007, 13:08
سلام:20:
دوستان عزيز من مي خوام سي دي هايي با فرمت .DAT رو با نرم افزار Total Video Converter به MP4 تبديل كنم به طوري كه نه كيفيتش كم شه و نه سايزشو اينا.
كودومو انتخاب كنم.:question:
:11:
kaveh123
15-06-2007, 10:26
با سلام
سرچ کردم و خیلی از تاپیک ها را هم دیدم، دونه به دونه.
اما هیچ جا ذکری از فایل ACC نشده بود.
.
دوستان مبدل فایل ACC را میخواهم به فرمت هایی مثل MP3 - Wav .اگر لطف کنید ممنونتان میشوم .
.
با تشکر ...
mrmostafa
15-06-2007, 13:53
فايلهاي mp4 , 3gp رو كه با برنامه Total video convertor 3.10 تبديل ميكنيم به mpeg بدون صدا ميشه ولي با video convertor master تبديل ميكنيم صدا داره برنامه total ضعف داره
mohammadmother
16-06-2007, 07:34
یک کاناکتور برای تبدیل فایل های AVi یا Dat به 3gp می خواستم
فريد جان سلام . يه مشکلي براي من پيش اومده که با توجه به تخصص شما در زمينه کانورتورها مزاحم شما شدم تا به من کمک کنيد. من يه سري فايل با پسوند Flv دانلود کردم و بعد هم با همون نرم افزار اونا رو به Wmv تبديل کردم . حالا اين فايلها با هيچ نرم افزار ديگه اي کانورت نمي شه . تمام نرم افزار هاي اين تايپيک رو امتحان کردم (البته مهم هاشونو) ولي جواب نگرفتم. چون مي خوام اونا رو روي سي دي يا دي وي دي رايت کنم . اگه ممکنه راهنمايي بفرماييد.
Omid_Sadeghvand
16-06-2007, 23:57
برنامه ای میخوام برای تبدیل Wav به Sgt .ممنون میشه کمکم کنید.
Mohammadn17
17-06-2007, 00:32
سلام دوستان
يك Converter ميخوام كه سايز فيلمها را كم كنه
ميدونم كه اكثر برنامه هاي ارائه شده در اين تاپيك اينكارو ميتونند بكنند
ولي دنبال يكي هستم كه بهترينه
فيلمها با فرمت DAT و يا MPEG را به فرمت ديگه كه سايزش چند برابر كمتر بشه كه فكر كنم WAV تبديل كنه
و كيفيت فيلمها را در حدي بياره پايين كه قابل قبول باشه
و از سرعت Convert زيادي برخوردار باشه
منتظر هستم
فقط اگه لطف كنين زود معرفي كنين ممنون ميشم چون تو هاردم 100 تا فيلم دارم و ميخوام بزنمشون به DVD :31:
به پست شماره1117یه سر بزن.
من از این نرم افزار استفاده می کنم.
بدک نیست.
shayan_p30
17-06-2007, 08:09
آخه يكي نيست به ما كمك كنه!:37:
هشت پست بالاتر ...:43:
:11:
siavashjal
17-06-2007, 22:43
VeryDOC PDF to Word Converter v2.0
دانلود:
سلام دوست عزيز
اين برنامه اي كه گذاشت به كرك يا سريال نياز داره ( شايد هم Keygen)
اگه بتوني اينا رو برام بذاري يك دنيا ممنون مي شم.
سلام دوست عزيز
اين برنامه اي كه گذاشت به كرك يا سريال نياز داره ( شايد هم Keygen)
اگه بتوني اينا رو برام بذاري يك دنيا ممنون مي شم.
سلام ببخشید حواسم نبود اینم کیگنش:
دانلود:
پسورد:
به کوچک و بزرگ بودن حروف پسورد دقت کنید
شایان جان فکر کنم همون گزینه ای که خودت تو عکس دورش خط کشیدی :8:
Farid007
18-06-2007, 21:38
سلام به همه عزیزان
دوباره شرمنده ی شما شدم من . مدت خیلی زیادی فرصت سر زدن به این تاپیک رو نداشتم
اما خوشبختانه آخر سال هست و امتحانات داره تموم میشه . منم به همین زودیا برمیگردم
از دوستانی هم که سوالشون بی پاسخ مونده واقعا عذر ! میخوام .
موفق باشین ...
با سلام خدمت دوستان
من برنامه IMtoo 3GP Converter رو میخواستم
ممنون
sadeq280
19-06-2007, 12:34
سلام
من يه مبدل فايل هاي زرنگار به ورد ميخواهم
البته يكي خودم داشتم اما كد هاي انگليسي وسطش ميآورد و پاورقي هاش رو وسط متن ميآورد
در واقع من يه مبدل ميخواهم كه همون جوري كه توي زرنگار بود نوشته ها رو بياره توي ورد
من یه برنامه برای تبدیل یا اجرای3gp بهفرمت ویندوز میخوام.
سلام
برنامه ای که به درد شما میخوره اینه :
IMtoo 3gp Converter
که خودمم دنبال لینک دانلودش هستم و درخواست دادم که همین جا بزارن
بای:5:
ma.fardbastani
19-06-2007, 17:05
یه برنامه برای تبدیل فایب های صوتی به midi میخواستم.لطفا دمو نباشه !
سلام
IMtoo 3gp Converter
دوست عزیز اینم لینک ImTOO 3GP Video Converter 3.1.32.0601b
سلام
IMtoo 3gp Converter
سلام ، اون لینکی که دوستمون بالا گذاشتن هم درسته ولی این لینک مستقیمشه :
ImTOO 3GP Video Converter v3.1
یه برنامه برای تبدیل فایب های صوتی به midi میخواستم.لطفا دمو نباشه !
WIDI Recognition System 3.3 Professional
داتلود:
salam doostan
man ye barname mikham ke format MKV ya Matroska ro be format mpeg tabdil kone
mamnoon
ya ali
ممنون
اما یه کم حجمش زیاد بود
salam doostan
man ye barname mikham ke format MKV ya Matroska ro be format mpeg tabdil kone
mamnoon
ya ali
سلام دوست من دفعه ی دیگه فارسی بنویس چون فرسی نوشتن جزو قوانین اینجاست
شما نرم افزاری میخواستی که mkv را به mpeg تبدیل کنه این نرم افزاری که من بهت معرفی میکنم mkv را به avi تبدیل میکنه بعدش میتونی با برنامه های دیگه avi را به mpeg تبدیل کنی :
MKV TO AVI CONVERTER
دانلود:
:46:
سریال:
سلام من نیم ساعت اینجا و 4 ساعت جاهای دیگه دنبال این convert gvp to avi گشتم فقط این، نه .... gvi.... اگه دارید به من بیچاره این رو در یک پیغام خصوصی بدید.
Naevius GVI Converter
Naevius GVI Converter is a powerful Google video converter program that allows you to convert Google video files GVI to AVI format
650KB
dark fear
24-06-2007, 16:56
pdf to doc or text or jpeg please
لطفا لطفا ........
(فوق العاده ضروریست)
من نرم افزار Xilisoft Video Converter 3 رو میخوام.
تو انجمن هست ولی لینکش کار نمیکنه.
اول از هر چیز تاپیک جالبی هست و دوستان خیلی زحمت میکشن , جا داره که از همه شما عزیزان تشکر کنم
آیا کسی نرم افزار Xilisoft Video Converter البته ورژن پایین که حجمش کم باشه ( 2mb ) را با کرک یا رجیستر داره و دیگه
اینکه من نرم افزاری لازم دارم که بتونم با اون mp3 رو به فرمتهای midi و amr تبدیل کنم چون گوشی من ظرفیت پایینی داره .
من چند تا پیدا کردم ولی نه کرک اونها و نه کد رجیسترشون رو پیدا نکردم و فقط چند ثانیه رو بیشتر تبدیل نمیکنن. اگه این نرم
افزارها رو با کرک لطف کنید ممنون میشم . با تشکر
dark fear
25-06-2007, 12:24
نرم افزاری برای پخش یا تبدیل فایل bin (صوتیه)
dark fear
25-06-2007, 12:26
بهترین برنامه برای تبدیل فایل های mpeg 2 به فایل های کم حجم و با کیفیت تر بدون افت کیفیت
mojtaba-p30
25-06-2007, 19:57
سلام
لطفا نرم افزاری برای تبدیلMP3بهAACمعرفی کنید.
لطفا نرم افزاری برای رایت فایل های با فرمت AAC روی CD معرفی کنید
سلام به همگی خسته نباشید.
من یه نرافزار می خواستم که فایل هایی با فرمت dem رو به فرمتی تبدیل کنه که برای نرم افزار Adobe Premiere
Pro 2.0 قابل مشاهده و ویرایش باشه.
موفق باشید
من تعداد زیادی فابل ویدئویی با پسوند flv دارم می خواستم اونها را به پسوند دیگه ویدئویی تبدیل کنم که هم حجمش کمتر بشه ولی کیفیتش افت پیدا نکنه.چه پیشنهادی دارید؟:20:
دوستان عزیز اگه لطف کنین به درخواست من هم جواب بدین ممنون میشم ( نرم افزار Xilisoft Video Converter البته ورژن پایین که حجمش کم باشه ( 2mb ) را با کرک یارجیستر داره و دیگه اینکه من نرم افزاری لازم دارم که بتونم با اون mp3 رو به فرمتهای midi و amr تبدیل کنم چون گوشی من ظرفیت پایینی داره . من چند تا پیدا کردم ولی نه کرک اونها و نه کد رجیسترشون رو پیدا نکردم و فقط چند ثانیه رو بیشتر تبدیل نمیکنن . اگه این نرم افزارها رو با کرک لطف کنید ممنون میشم ) با تشکر
آقا ما نتونستیم این همه صفحه رو بخونیم
2 تا نرم افزار میخواد
1- تبدیل Rm به Wmv
2- نرم افزار برای کم کردن حجم ویدیو ها
ممنون
بای بای
Behroooz
01-07-2007, 23:12
سلام . من تبديل فايل flv ميخوام به mpg ويا dat .
flv يك نوع فايل تصويريه .
ممنون
بهروز
ن تعداد زیادی فابل ویدئویی با پسوند flv دارم می خواستم اونها را به پسوند دیگه ویدئویی تبدیل کنم که هم حجمش کمتر بشه ولی کیفیتش افت پیدا نکنه.چه پیشنهادی دارید؟
SAM-SON 70
02-07-2007, 16:56
با عرض سلام به همه دوستان
ميخواستم ببينم كه اگه زحمتي نيست يه FILTER شكن توپ براي ما بزارين
در ضمن اگه اينجا جاش نبود لطف كنيد بگيد كجا مطرح كنم.
با تشكر : SAM-SON 70
جواب ما رو کسی نداد؟ :10: :5: :41:
بای بای
Mohammadn17
03-07-2007, 00:28
سلام
می خواستم ببینم برنامه ای هست که باهاش بشه فایل های آیکن(ico) رو به Jpg،gif یا Png تبدیل کنه؟
اگه هست، لطفا لینکش رو بذارید. در ضمن نمی خوام از کیفیت یا از سایز آیکن کم کنه ها.
Mohammadn17
03-07-2007, 00:43
سلام . من تبديل فايل flv ميخوام به mpg ويا dat .
flv يك نوع فايل تصويريه .
ممنون
بهروز
سلام
میتونید از نرم افزار TOTAL VIDEO CONVERTER3.10 استفاده کنید. با این نرم افزار می تونید فایلتون رو به MPEG تبدیل کنید. برای تبدیل به dat باید اونو(غیر ازflv) به صورت vcd رایت کنید.
دانلود TVC3.10:
SAM-SON 70
03-07-2007, 09:36
ببينم كسي به ما جواب نميده
موندم بخدا ها
از : SAM-SON 70
سلام
واقعا خسته نباسيد.
من Ota Convertor ميحوام
كهGif را بهOta تبديل كنه لطفا.
SAM-SON 70
07-07-2007, 09:46
سلام
واقعا خسته نباسيد.
من Ota Convertor ميحوام
================================================== ==========
با عرض سلام به تو دوست عزيز
ببينم عكس يانگوم رو از كجا گرفتي بگو به ما هم بريم يه نيگاهي به ليست بيندازيم.
با تشكر : SAM-SON 70:5:
doyenboof
07-07-2007, 11:18
سلام به همه
من یک برنامه برای تبدیل mpg به dat با کمترین افت کیفیت رو به من معرفی کنید
متشکرم از همه
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
واقعا خسته نباسيد.
من Ota Convertor ميحوام
sadeq280
07-07-2007, 13:10
سلام
من قبلاً هم اینو درخواست کرده بودم اما چون کسی بهم جواب نداد دوباره مینوسیم
من به مبدل فایل های زرنگار به ورد میخواهم که پاورقی های اون رو هم تبدیل کنه به پاورقی های ورد
چون یکی خودم داشتم پاورقی ها رو توی متن میآورد
hamed_shams
09-07-2007, 15:10
اقایان سلام
همگی خسته نباشید
من یک برنامه می خواستم که فرمت Mp4 را به فرمتی تبدیل کند در کامپیوتر قابل خواندن باشد مانند:wmv
carnation
09-07-2007, 15:36
سلام
میشه منو راهنمایی کنین؟ یه رم افزار می خوام که بتونه فرمت AMR oudio رو به mp3 تبدیل کنه! نرم افزار تبدیل
فرمتی که من دارم AMR رو تبدیل نمی کنه!! بعضییام مدت زمانشون خیلی کمه !! منو می خوام رکوردهای موبایکم
رو به ام پی تری تبدیل کنم
goblet of fire
09-07-2007, 21:21
من خودم برنامه یXilisoft 3GP Video Converter را دارم ولی بعضی فایل ها را نمی تونه تبدیل کنه
میخواهم 3gp را به mp4 تبدیل کنم یک Converter خوب می خواستم
یه کانورتور توپ واسه بچه های P30 همراه با سریال
فقط به توضیحات نگاه کنید نوشته چه فایلهایی رو تبدل میکنه :20:
McFunSoft Video Convert Master 8.0.1.18
Highlights
-CONVERT BETWEEN ALL VIDEO FORMATS
Such as AVI (DivX, XviD, etc), MPEG 1,2 and 4, QuickTime, Real Video, WMV and DVD, SVCD, VCD.
- Burn DVD, VCD or SVCD
Create movie DVDs from video files of all supported formats to watch them on your home DVD player with
friends and family.
- SIMPLE TRANSFER
Capture from DV and analog cameras, VCRs, TV tuners and WEB cams.
Start making your movies from the first run.
- BATCH MODE PROCESSING
Process several files at once. Merge and split them. Delete unwanted scenes from your movies. Join several
video files and make one DVD.
- EXTRACT AUDIO AND IMAGES
Save audio streams as audio files, extract single frames and save them as
Image files
Video Convert Master Key Features :
- Burn videos in DVD/VCD/SVCD;
- Convert AVI, DVD, VCD, SVCD, MPEG, MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4, RM, RMVB, WMV and other video format;
- Convert your movies in batch mode
- Live preview during conversion
- Capture from DV, WEB Camera, VCR, TV Tuner, and Analog Camera.
- Split AVI, VCD, DVD or other videos into several ones
- Merge AVI, VCD, DVD or other videos in one movie
- Customizable Video size, audio/video bit rate, frame rate
And much more!
Fast Conversions:
- With the combination of DirectX 9.0 and the high-speed converting encoders available, you really won't
find any application that converts faster than Video Convert Master.
Create DVD, VCD and SVCD:
- Video Convert Master helps you to burn VCD/DVD/SVCD with AVI, WMV and other video formats. Additionally
its VCD/DVD/SVCD burning completely compatible with either PAL or NTSC mode. Just drag the converted file
into your favorite CD burning application, and burn it to VCD, DVD or SVCD.
Video Batch Conversion:
- Want to convert 'Star Wars' collection from AVI to something you can watch on DVD player? Well, 20 hours
movie might take a while to convert, and you don't want to be sitting there watching Video Convert Master
toggle the bits. So, just add all AVI files you want to convert, go to bed, and the next morning DVD videos
are all there waiting for you.
Split & Merge:
- Burning 'The Lord of Rings' generally takes more than two discs in VCD formats. If you really want watch
it with your VCD player you can think about splitting it. On the other hand, you may want to merge 2 AVI
videos into one sometime. Video Convert Master provides solutions in splitting and merging.
Input Formats:
- AVI (DivX, XviD, MS MPEG 4, Uncompressed, Cinepak and others)
- MPEG (MPEG 1, MPEG 2 Video, VCD, DVD, SVCD)
- WMV Windows Media Video
- Quick Time Apple video format for the Macintosh
Output Formats:
- AVI (DivX, XviD, MS MPEG 4, Uncompressed, Cinepak and others)
- MPEG (MPEG 1, MPEG 2 Video, VCD, DVD, SVCD)
- WMV Windows Media Video
- RM Real Networks Video
F A R H A D
10-07-2007, 08:07
لینک سالمه؟ من نمیتونم دانلود کنم
لینک سالمه؟ من نمیتونم دانلود کنم
لینک فعلا سالمه با حجم 18 مگ
نرم افزاری برای تبدیل فایلهای فیلم فلش به فایلهای استاندارد ویندوز می خواستم
با تشکر...
Saghachi
11-07-2007, 08:40
نرم افزاری برای تبدیل فایلهای فیلم فلش به فایلهای استاندارد ویندوز می خواستم
با تشکر...
اگه یکی از بچه ها یه برنامه غیر از MKV TO AVI CONVERTER رو سراغ داره بذاره که بشه باهاش MKV رو تبدیل کرد
اینجوری هم کار من راه میوفته هم کار این رفیقمون
چون اصولا تبدیل گر MKV فایل flv رو هم تبدیل می کنه
انتظار میکشیم
cheetoz_motori
12-07-2007, 15:28
مبدلی برای تبدیل فایلهای Autocad یا DWG به عکس با هر فرمتی BMP,JPG,... که کرک هم داشته باشه.چون من خودم همچین Converterی را دارم ولی محدودیت داره.بی زحمت با کرک اگه معرفی می کنید.ممنون.
mpeg 4 direct macker بهترين كانورتر با تنظيم كيفيت
يه تاپيك اب اين اسم هم دارم كه توش اموزشش هم هست
"mpeg 4 direct macker"
در مورد كانورت عكس هم فكر كنم paintمناسب باشه
asextor1
17-07-2007, 05:21
سلام
میشه منو راهنمایی کنین؟ یه رم افزار می خوام که بتونه فرمت AMR oudio رو به mp3 تبدیل کنه! نرم افزار تبدیل
فرمتی که من دارم AMR رو تبدیل نمی کنه!! بعضییام مدت زمانشون خیلی کمه !! منو می خوام رکوردهای موبایکم
رو به ام پی تری تبدیل کنم
شما میتونید از نرم افزار allok_amrconverter استفاده کنید .ببخشید لینکش رو نداشتم ولی میتونید توی گوگل سرچ کنید یا توی سایت زیر دنبالش بگردید . برای رجیسترش هم به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و در قسمت حرف a دنبالش بگردید .
اقایان سلام
همگی خسته نباشید
من یک برنامه می خواستم که فرمت Mp4 را به فرمتی تبدیل کند در کامپیوتر قابل خواندن باشد مانند:wmv
میتونید از 4U MP4 Video Converter استفاده کنید . برای دانلودش هم مثل بالا عمل کنید . goblet of fire جان شما هم دنبال همین بگرد .
Behroooz
18-07-2007, 15:06
در مورد كانورت عكس هم فكر كنم paintمناسب باشه
acd see بهتره .
رفقا کسی مبدل DVD به VCD سراغ داره ؟؟؟
مطمئنا توی صفحات قبل هست اما چون سیستم کلمات سه حرفی رو سرچ نمی کنه مجبور شدم درخواست بدم...
ممنون
R10MessiEtoo
19-07-2007, 11:30
رفقا کسی مبدل DVD به VCD سراغ داره ؟؟؟
مطمئنا توی صفحات قبل هست اما چون سیستم کلمات سه حرفی رو سرچ نمی کنه مجبور شدم درخواست بدم...
ممنون
DVD To VCD (حجم 980 کیلو بایت)
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::
DVD to VCD SVCD MPEG AVI Converter 2.05
اینم قرقش: (منظور کرک می باشد)
Kingdia DVD Ripper v3.0.6 حجم (8/3 مگابایت)
پسورد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sothink DVD Ripper 1.3
(البته این برنامه بیشتر مخصوص دی وی دی هایی هست که یک یا دو فیلم رو به صورت پک رویه یک دی وی دی ریختن)
Name : BKT/BRD
Serial: 000016-83WFG8-ZPK51M-P5FNYX-K9Q9DW-WXAHX1-RVC45M-9NZGUE-WUJUA5-NK44RR
Xilisoft DVD Ripper Platinum نرم افزاري کامل و بسيار سريع براي Rip کردن ديسک هاي DVD به Format هاي محبوب صوتي و تصويري (حجم9/12 مگا بایت)
(یکم بکف سعید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به طرز عجیبی کف کردیـــــــــــــــــــــ م ....
ممنون مهدی جان ... زحمت کشیدی !!!
SAM-SON 70
20-07-2007, 11:48
با عرض سلام به همه دوستان
مي خواستم ببينم كه ميشه به من بگين يه نرم افزار قوي براي فشردگي فايلها براي سيستمي كه FAT باشه هست يا نه كه من دانلود كنم ممنون ميشم.
با تشكر : SAM-SON 70
سلام
احيتاج به مبدل access به exeدارم
توي گوگل هر چي سرچ ميكنم، واسم در مورد فايل هاي ريسورسر مياره!!!
Lovely_angel200003
22-07-2007, 00:35
[quote=R10MessiEtoo;1325306]DVD To VCD (حجم 980 کیلو بایت)
DVD to VCD SVCD MPEG AVI Converter 2.05
اینم قرقش: (منظور کرک می باشد)
Kingdia DVD Ripper v3.0.6 حجم (8/3 مگابایت)
Sothink DVD Ripper 1.3
(البته این برنامه بیشتر مخصوص دی وی دی هایی هست که یک یا دو فیلم رو به صورت پک رویه یک دی وی دی ریختن)
Name : BKT/BRD
Serial: 000016-83WFG8-ZPK51M-P5FNYX-K9Q9DW-WXAHX1-RVC45M-9NZGUE-WUJUA5-NK44RR
Xilisoft DVD Ripper Platinum نرم افزاري کامل و بسيار سريع براي Rip کردن ديسک هاي DVD به Format هاي محبوب صوتي و تصويري (حجم9/12 مگا بایت)
ای ول دمت گرم! خیلی حال دادی ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ازدوسان عزیز تقاضا دارم اگر ممکن این مبدل را برایم بگذارند.اگر چه نمی دانم ایا تقاضایم درست مطرح کردم یا اینکه باید جای دیگری مطرح میکردم.ممنون ومتشکر alimor:40:
ازدوسان عزیز تقاضا دارم اگر ممکن این مبدل را برایم بگذارند.اگر چه نمی دانم ایا تقاضایم درست مطرح کردم یا اینکه باید جای دیگری مطرح میکردم.ممنون ومتشکر alimor:40:
Delta 2.01
SAM-SON 70
22-07-2007, 11:02
BA SALAM BE HAME
MAN NMETONAM KE FARSI BNVISAM CHON Language bar NDARM HALA KSE NARM AFZAR
DARE TA BTONAM FARSI BNEVISAM
MAMNON MESHAM .
BA SALAM BE HAME
MAN NMETONAM KE FARSI BNVISAM CHON Language bar NDARM HALA KSE NARM AFZAR
DARE TA BTONAM FARSI BNEVISAM
MAMNON MESHAM .
خوب چه ربطی به کانورتور داره عزیز دل
اضافه كردن زبان فارسي به ويندوز Xp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
احيتاج به مبدل access به exeدارم
توي گوگل هر چي سرچ ميكنم، واسم در مورد فايل هاي ريسورسر مياره!!!
فکر نمیکنم کانورتور داشته باشه باید از آقا جواد بپرسی :27:
مباحث تخصصي درباره Access ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر نمیکنم کانورتور داشته باشه باید از آقا جواد بپرسی :27:
مباحث تخصصي درباره Access ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی
منم هر چی زور زدم چیزی گیرم نیومد
گفتم شاید اینجا یکی یه چیزی از یه جایی پیدا کنه :31:
iranrock
23-07-2007, 14:49
اين رو امتحان كنيد
shahrokhxp
24-07-2007, 14:13
سلام دوستان عزیز
برنامه ای میخوام که آیکونهای با فرمت png رو بتونه به فرمت ico تبدیل کنه(بدون کاهش سایز آیکون و افت کیفیت اون)
شنیدم با ACDSEE میشه.آیا برنامه ای کم حجم تر سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید.
برنامه تبدیل اکثر فرمتها به mp4 واسه موبایل
Word To PDF هم بذارین ممنون میشم
درود به شما
من از بس کانورتور دانلود کردم دیوانه شودم :9:
یکی از یکی آشغال تر لطفا یک کانورتور که هر نوع فرمتی رو به هم کانورت کنه بدون افت کیفیت و خیلی قدرتمند.
زیادی کم اشتها هستم .:21:
با تشکر
کسی نبود ؟
kopol_420
26-07-2007, 17:58
سلام من برنامه اي مي خواستم كه بتونم فايلهاي تصويري موبايل رو فرمتشون رو عوض كنم اگه هست لطف كنيد
درود به شما
من از بس کانورتور دانلود کردم دیوانه شودم :9:
یکی از یکی آشغال تر لطفا یک کانورتور که هر نوع فرمتی رو به هم کانورت کنه بدون افت کیفیت و خیلی قدرتمند.
زیادی کم اشتها هستم .:21:
با تشکر
سلام من برنامه اي مي خواستم كه بتونم فايلهاي تصويري موبايل رو فرمتشون رو عوض كنم اگه هست لطف كنيد
تو ورد 2007 کار میکنه :46:
با سپاس Shahvand
برنامه ی خوبی بود.
سلام من اولین باره که به این تاپیک میام. یه کانورتور می خواستم که دی وی دی رو به وی سی دی تبدیل کنم البته با زیر نویس فارسی. خودم واسه این کار نرم افزار زیاد دارم ولی هیچ کدوم زیر نویسشو نمیاره . اگر هم قبلا معرفی شده شماره پستشو بگید تا دانلود کنم . ممنون
مبدل فرمت Msv به Mp3 رو میخواستم
سلام خدمت عزيزان من يه چنين نرم افزار قدرتمندي ميخواستم كه خيلي الان بهش احتياج دارم.
نرم افزاري كه بتونه فايل هاي LWO رو بخونه يا Import كنه و به 3ds سيو كنه يا Export كنه.
من چند تا از اين نرم افزار ها دارم مثلاً پوزر (poser) كه اين كارو ميكنه ولی براي ايمپورت و اكسپورت قدرتمند نيست.
شما اگه تونستيد خواهشاً چنين نرم افزاري رو اگه بهم معرفي هم كنين ممنون ميشم.
من خیلی دنبالش میگردم خواهش میکنم.:19:.
منتظرم.
قربان شما علي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif.
سلام من اولین باره که به این تاپیک میام. یه کانورتور می خواستم که دی وی دی رو به وی سی دی تبدیل کنم البته با زیر نویس فارسی. خودم واسه این کار نرم افزار زیاد دارم ولی هیچ کدوم زیر نویسشو نمیاره . اگر هم قبلا معرفی شده شماره پستشو بگید تا دانلود کنم . ممنون
ببین این بکارت میاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مبدل فرمت Msv به Mp3 رو میخواستم
کسی برنامه ای سراغ نداره؟
behzadjon
28-07-2007, 10:41
salam be hamegi
man yek converter be ASF mikhastam. na converter be ASF/WMW
baraye MP4 player
ببین این بکارت میاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام . از اینکه پاسخ دادین ممنون ولی این dvd به dvd هست من dvd به vcd می خوام بعضی از فیلم ها رو دیدین که اولش وقتی شروع می شه معلومه که از dvd کپی شده منظورم اینه که منو هاش رو هم نشون میده . من نرم افزار اون کارو می خوام بازم ممنون.
ali reza majidi 14
31-07-2007, 03:17
آقا منیه کانورتر میخوام کهفرمتflvرو به فرمتهایwmvیا mpgvویا و...............
دیگه تبدیل کنه
ممنون
ehsanema
31-07-2007, 11:00
با سلام
بی زحمت سریع
خواهشا برنامه اي كه فرمتهاي تصويري رو به 3gp تبديل كنه برام بذاريد كه حجمش 4 يا 5 مگ باشه
ما يه نرم افزار ميخواهيم ولي هيچ كس جواب نميده چرا؟؟؟؟؟؟
mpeg to dat میخواستم
ممنون
يه برنامه واسه تبديل flv به wmv ميخوام
behzadjon
02-08-2007, 10:02
lotfan yek converter be ASF begzarid
ما 2 روز داريم ميگيم ولي كسي نيست!!!!!!!!!!!!1
خواهشا برنامه اي كه فرمتهاي تصويري رو به 3gp تبديل كنه برام بذاريد كه حجمش 4 يا 5 مگ باشه
ما يه نرم افزار ميخواهيم يكي راهنمايي كنه.
حجمش 4 يا 5 مگ باشه
سلام لطفآ كرك Kaspersky را اگه دارين به من بدين
دوست عزيز 4 يا 5 مگ من سراغ ندارم
ولي xilisoft هست که حجمش 13 گيگه
يه سرچ تو فروم بکن گيرت مي آد
چي شد دوستان
R10MessiEtoo
02-08-2007, 14:42
آقا منیه کانورتر میخوام کهفرمتflvرو به فرمتهایwmvیا mpgvویا و...............
دیگه تبدیل کنه
ممنون
اين برنامه بهترين هست در نوع خودش. چون تو سايت پي سي ورلد معرفي شده ديگه توضيح نمي دم همه چيرو اينجا نوشته:
R10MessiEtoo
02-08-2007, 14:49
حجمش 4 يا 5 مگ باشه
تبدیل فایل های تصویری به فرمت تصویری مخصوص موبایل با ImTOO 3GP Video Converter v2.1.41
لینک دانلود نسخه کامل نرم افزار همراه با کرک :
حجمش هم كمه فكر كنم يك چيزي حدود 3 مگ
R10MessiEtoo
02-08-2007, 14:56
mkv to mpg....
با سلام
بی زحمت سریع
:: تبدیل فرمت های تصویری به یکدیگر توسط Kingdia Zune Video Converter v1.0.0 ::
Kingdia Zune Video Converter نام نرم افزاری قدرتمند در زمینه تبدیل فرمت فایل های تصویری می باشد که به وسیله آن شما قاد خواهید بود تا تمامی فرمت های تصویری مختلف را به یکدیگر تبدیل کنید. این نرم افزار تمامی فرمت های DivX, XviD, AVI, WMV, MPG, MPEG, ASF, RM, RMVB, MOV, ASX, MKV, OGM, 3GP, M4V, H261, H264, YUV, MJPEG, SVCD, VCD را برای تبدیل پشتیبانی می کند.
همچنین این نرم افزار توانایی تبدیل فرمت فایل های صوتی را نیز دارا می باشد و فایل های صوتی MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, WAV و ... را نیز به فرمت های نظیر WMA, MP3, AAC تبدیل می کند.
كرك:
يا:
كلا اگر تو سايت p30world.com بگرديد از اين برنامه ها فراوون ريخته!
تبدیل فایل های تصویری به فرمت تصویری مخصوص موبایل با ImTOO 3GP Video Converter v2.1.41
لینک دانلود نسخه کامل نرم افزار همراه با کرک :
حجمش هم كمه فكر كنم يك چيزي حدود 3 مگ
خيلي ممنونم ميشه لينك مستقيمش رو برام بذاري خواهشا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
Mp4 convertor
AoA iPod/PSP/3GP/MP4 Converter converts your videos quickly and easily into a format that your portable device (Sony PSP, iPod Video, Apple TV, 3G cell phone, MP4 player...) can play.
You can convert almost all popular video formats, e.g. AVI (DivX, XviD...), MOV/QT (QuickTime), MPEG (MPEG-1, MPEG-2), MPG, FLV (Flash Video), WMV/ASF, DAT, MP4 and 3GP.
Watch your movies on the go
With AoA iPod/PSP/3GP/MP4 Converter you can put your favourite videos on your mobile video equipment and watch them wherever and whenever you want. Let the kids watch their favourite cartoons in the car.
Convert videos to Apple iPod video format and take your movies on the road!
Copy videos to your Sony PSP and watch them absolutely anywhere!
Convert movies, save them on your 3G (Third Generation) cell phone's external memory card, and play them anytime you want. Enjoy the benefits wherever you go!
Supports AVI, MOV/QT (QuickTime), MPEG (MPEG-1, MPEG-2), MPG, FLV (Flash Video), 3GP, MP4, WMV/ASF, DAT to MP4/3GP files.
Various Video Conversion Modes
Entire Video - Convert the entire video file.
Video Clip - Trim your videos to cut unwanted parts before sharing. Make your videos just right before you play for friends and family.
Incredible Output Quality
Extremely Fast Conversion Speed
Batch Conversion
If you have a collection of video files to convert, you can transform them quickly in batch mode. Video Preview shows an overview of all selectable video files.
Adjust video/audio quality, bit rate, video size, volume
AOA dvd ripper
AoA DVD RIPPER provides a fast and easy way to convert your DVD movies or just the parts of the movie that you want. It copies in high quality AVI (DivX, XviD...), MPEG (MPEG-1, MPEG-2), WMV, 3GP, MP4, Flash Video (*.flv), VCD and SVCD formats. It also extracts audio tracks from DVD movies (to WAV).
With AoA DVD RIPPER, you can take your DVDs on the plane, train or automobile, watch them on your computer, laptop or the following pocket devices on vacation, at work or at school!
Apple iPod Video
Micro$oft Zune
Sony PSP
XBOX 360
Windows Mobile Pocket PC
Creative Zen Vision (and Vision M)
Archos Media Player
HP iPAQ Pocket PC
Windows Smartphone
Video Cell / Mobile Phone
Windows CE handheld device
ali reza majidi 14
02-08-2007, 18:38
اين برنامه بهترين هست در نوع خودش. چون تو سايت پي سي ورلد معرفي شده ديگه توضيح نمي دم همه چيرو اينجا نوشته:
کد:
آقا خواهشا کسی کرک اینو بزاره این که کرک نداره
شهوند جون یه جا دیگه آپ می کنی لینکش خرابه.
P-R-I-N-C-E
03-08-2007, 23:31
ایا برنامه ای هست که بشه فرمت dat رو به mp4 یا 3gp تبدیل کرد ممنون میشم لینک دانلود رو بزارین
حجمشم کم باشه با dial_up دانلود مشکله
سلام خدمت عزيزان من يه چنين نرم افزار قدرتمندي ميخواستم كه خيلي الان بهش احتياج دارم.
نرم افزاري كه بتونه فايل هاي LWO رو بخونه يا Import كنه و به 3ds سيو كنه يا Export كنه.
من چند تا از اين نرم افزار ها دارم مثلاً پوزر (poser) كه اين كارو ميكنه ولی براي ايمپورت و اكسپورت قدرتمند نيست.
من خیلی دنبالش میگردم خواهش میکنم.:19:.
منتظرم.
قربان شما علي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif.
سلام
كسي نيست جواب من بيچاره رو بده يه هفته هست منتظرم.
اگه نميدونين بگين تا منتظر نمونم.
سلام
من نرم افزار كانورتور dvd to Avi به اسم matroska convert رو مي خواستم ممنوم مي شم بزارين.
سلام.نرم افزاري ميخوام كه بتونه ؛ صوت را به متن تبديل كنه.مثلا ديالوگهاي يك فيلم را كه بصورت صدا (صوت) هست به نرم افزار بديم و متن صحبتها و ديالوگها را بگيريم.مثل برنامه wave to text .البته خود اين برنامه را نميخواهم.ممنون و سپاسگذارم.
SAM-SON 70
09-08-2007, 10:33
با سلام من نمیدونستم که این سوال رو کجا مطرح کنم پس به بزرگی خودتون ببخشید!
من نرم افزار NO LIMET که فکر کنم املاشو درست نوشتم رو میخوام این نرم افزار برای
از بین بردن بازی هایی هست که از اینترنت دانلود میکنیم مانند BIG FISH و REFLEXIVE
که بعد از دانلود میگه میتونی فقط 1 ساعت یا 30 دقیقه بازی کنی بعد از اون زمان میگه باید بازی
رو بخری اگه حالا این نرم افزار هم نشد شبیه این هم باشه عیبی نداره!
ممنون میشم که کمکم کنید.
با تشکر : SAM-SON 70
با سلام من نمیدونستم که این سوال رو کجا مطرح کنم پس به بزرگی خودتون ببخشید!
من نرم افزار NO LIMET که فکر کنم املاشو درست نوشتم رو میخوام این نرم افزار برای
از بین بردن بازی هایی هست که از اینترنت دانلود میکنیم مانند BIG FISH و REFLEXIVE
که بعد از دانلود میگه میتونی فقط 1 ساعت یا 30 دقیقه بازی کنی بعد از اون زمان میگه باید بازی
رو بخری اگه حالا این نرم افزار هم نشد شبیه این هم باشه عیبی نداره!
ممنون میشم که کمکم کنید.
با تشکر : SAM-SON 70
فکر نمیکنم این برنامه جزء کانورتورها باشه :27:
no Limit date faker
example....here :
August 1st you download a cool shareware...
August 31st you launch your cool shareware and a nasty nag
screen informs you that you cannot use this prog now because the
30 days limit is passed...bad news...
What can you do ??!
Here it is ! NoLimit can help you !
So, you launch NoLimit..
-First, you must select the main Executable of your cool shareware.
-Secondly, you have to enter a date before the date of expiration...
So, u are on 31 August... From the 1st to the 30 August, you have used the shareware with no
problem...So, enter a date between the 1st and the 30 August... "15/08/1999" for example...
-Quit NoLimit...
Then, a little launcher has been created by NoLimit in this
installation directory...Launch it !
Now, you can use your coolshareware by executing this launcher...
You can create a new shorcut to it, you can move it to another
directory...BUT NEVER RENAME IT OR IT WILL NOT RUN PROPERLY !!
Trial-Reset 3.0 RC7
Trial-Reset is an registry cleaning tool. The main function of Trial-Reset is remove the keys generated by commercial and freeware protector.
Trial-Reset not crack the program but only extend the Trial Period.
SAM-SON 70
10-08-2007, 09:48
فکر نمیکنم این برنامه جزء کانورتورها باشه :27:
no Limit date faker
example....here :
August 1st you download a cool shareware...
August 31st you launch your cool shareware and a nasty nag
screen informs you that you cannot use this prog now because the
30 days limit is passed...bad news...
What can you do ??!
Here it is ! NoLimit can help you !
So, you launch NoLimit..
-First, you must select the main Executable of your cool shareware.
-Secondly, you have to enter a date before the date of expiration...
So, u are on 31 August... From the 1st to the 30 August, you have used the shareware with no
problem...So, enter a date between the 1st and the 30 August... "15/08/1999" for example...
-Quit NoLimit...
Then, a little launcher has been created by NoLimit in this
installation directory...Launch it !
Now, you can use your coolshareware by executing this launcher...
You can create a new shorcut to it, you can move it to another
directory...BUT NEVER RENAME IT OR IT WILL NOT RUN PROPERLY !!
Trial-Reset 3.0 RC7
Trial-Reset is an registry cleaning tool. The main function of Trial-Reset is remove the keys generated by commercial and freeware protector.
Trial-Reset not crack the program but only extend the Trial Period.
================================================== =============
با سلام
من کهگفتم ببخشید!:13:
حالا مطمینی که این نرم افزار هک میکنه زمانو؟؟؟؟
از :5:: SAM-SON70
SAM-SON 70
10-08-2007, 09:58
در ضمن بلدی و میدونی که من باید باهلش چی کار کنم؟؟؟
از : SAM-SON 70
javad_raouf_danger
10-08-2007, 13:04
سلام خسته نباشید
من می خواستم از شما دوستان عزیز برنامه ای درخواست کنم که بتونه فیل های تصویری رو مثل dat.mpeg.avi و... رو به تصویر gif تبدیل کنه ممنون می شم اگه کمکم کنید
ما 2 روز داريم ميگيم ولي كسي نيست!!!!!!!!!!!!1
حجمش 4 يا 5 مگ باشه
اگه کسی رو می شناسی که 3250 داره cd گو شیشو ازش بگیر تو اون یه نرم افزار از کمپانی Ulead هست به اسم Ulead Video Toolbox که حجمش 301 مگ هست خیلی هم عالیه.
AOA dvd ripper
AoA DVD RIPPER provides a fast and easy way to convert your DVD movies or just the parts of the movie that you want. It copies in high quality AVI (DivX, XviD...), MPEG (MPEG-1, MPEG-2), WMV, 3GP, MP4, Flash Video (*.flv), VCD and SVCD formats. It also extracts audio tracks from DVD movies (to WAV).
With AoA DVD RIPPER, you can take your DVDs on the plane, train or automobile, watch them on your computer, laptop or the following pocket devices on vacation, at work or at school!
Apple iPod Video
Micro$oft Zune
Sony PSP
XBOX 360
Windows Mobile Pocket PC
Creative Zen Vision (and Vision M)
Archos Media Player
HP iPAQ Pocket PC
Windows Smartphone
Video Cell / Mobile Phone
Windows CE handheld device
من این نرم افزارو می خوام اگه ممکنه یه جا دیگه مثل 4shared آپ کنید من هر کاری کردم دانلود نشد میگه امکان دانلود این فایل وجود نداره.
javad_raouf_danger
11-08-2007, 09:48
سلام خسته نباشید
من می خواستم از شما دوستان عزیز برنامه ای درخواست کنم که بتونه فیل های تصویری رو مثل dat.mpeg.avi و... رو به تصویر gif تبدیل کنه ممنون می شم اگه کمکم کنید
یا همچینن برنامه ای نیست؟ یا کسی مارو تحویل نمی گیره؟ بابا یکی هم به داد من برسه
@shahram@
11-08-2007, 22:26
سلام
دوستان من احتیاج به نرم افزاری یرای برش بعضی از قسمتهای فیلم و چسباندن به هم
یعنی قطعه ای رو از فیلم بردارم دوباره به هم بچسب.نم
یکی از دوستان vcd کاتر برام گزاشت خوب کار میکنه ولی صدا رو برش نمیده یعنی فیلم رو بعد از برش دیگه صدا نداره
خواهش میکنم یه برنامه که کرک شده باشه کیفیت پائین نیاره وکار باهاش راحت باشه و هجم زیاد نداشته باشه
برای من بزارید
پیشاپیش مممنون
سلام اين هم هفته دوم.
من خیلی دنبالش میگردم خواهش میکنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif.
منتظرم.
كسي نيست اين نرم افزار رو بهم معرفي كنه؟فقط معرفي خودم ميرم ميخرمش.
R10MessiEtoo
12-08-2007, 12:25
سلام اين هم هفته دوم.
من خیلی دنبالش میگردم خواهش میکنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif.
منتظرم.
كسي نيست اين نرم افزار رو بهم معرفي كنه؟فقط معرفي خودم ميرم ميخرمش.
اين دو تا هست نميدونم مي تونه كمكت كنه يا نه.
3D Compression Technologies 3DCT
A server-side application for preparing and compressing 3D meshes. File Formats: STL, PLY, 3DS, OBJ, LWO, VRML 2.0. Platforms: Win 9x, ME, NT, 2000
3DWin-The File Converter
Shareware 3D format converter supporting the following formats:
*.raw X X Generic ASCII format
3DStudio *.3ds, *.prj, *.asc
Imagine *.iob, *.obj
Lightwave *.lwo, *.lws
Autodesk *.dxf X X
POV-Ray *.pob (*.pov)
Alias/Wavefront *.obj
SoftFX *.sce
RenderWare *.rwx
VRML 1.0/2.0 *.wrl
Direct X 3D *.x
OpenGL *.c
Real 3D *.rpl, *.obj
POV-Ray 3 and Moray *.inc, *.udo
Protein Data Bank *.pdb
LDraw (Lego) *.dat
R10MessiEtoo
12-08-2007, 12:34
سلام
دوستان من احتیاج به نرم افزاری یرای برش بعضی از قسمتهای فیلم و چسباندن به هم
یعنی قطعه ای رو از فیلم بردارم دوباره به هم بچسب.نم
یکی از دوستان vcd کاتر برام گزاشت خوب کار میکنه ولی صدا رو برش نمیده یعنی فیلم رو بعد از برش دیگه صدا نداره
خواهش میکنم یه برنامه که کرک شده باشه کیفیت پائین نیاره وکار باهاش راحت باشه و هجم زیاد نداشته باشه
برای من بزارید
پیشاپیش مممنون
ولي من باهاش كار مي كنم مشكلي نداره.
شما وقتي كه تكه هاي يك يا چند فيلم رو برش داديد و خواستيد بچسبونيدش به هم فرمت خروجي رو Mpg انتخاب كن حتما صدا داره.
اگر نداشت دو حالت پيش مياد:
1- اين ورژني كه باهاش كار مي كني مشكل داره.
2- كامپيوترت خيلي مدل پايينه نمي تونه صدا رو تو خروجي به درستي بياره (ميكس كنه)
====
ولي در كل اگر كسي نرم افزاري مي شناسه كه بشه فيلمها رو حرفه اي تر اديت كرد و البته به سرعتي كه vcd cutter اينكارو مي كنه باشه و خودش هم باهاش كار كرده دريغ نكنه و بذاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R10MessiEtoo
12-08-2007, 13:07
سلام خسته نباشید
یا همچینن برنامه ای نیست؟ یا کسی مارو تحویل نمی گیره؟ بابا یکی هم به داد من برسه
Video AVI to GIF Converter v2.0.16
شايان ذكر مي باشه كه اين فقط فايلهاي avi رو تبديل ميكنه واسه بقيه فرمتها بايد اول با يك برنامه ديگه فايلات رو به avi تبديل كني.
در مورد اينكه كسي بهت جواب نميده سه حالت داره:
1- كسي اون برنامه رو نميشناسه و نداره
2- اون برنامه رو مي شناسه و داره ولي حال نمي كنه برات بگذاره (از استاد ديوي قمي قاپيدم:31:)
3- درخواستت بيش از حد تكراريه با يك جستجوي ساده بهش مي رسي
حالا فكر كن ببين كدومش بوده:21:
اين دو تا هست نميدونم مي تونه كمكت كنه يا نه.
3D Compression Technologies 3DCT
A server-side application for preparing and compressing 3D meshes. File Formats: STL, PLY, 3DS, OBJ, LWO, VRML 2.0. Platforms: Win 9x, ME, NT, 2000
3DWin-The File Converter
Shareware 3D format converter supporting the following formats:
*.raw X X Generic ASCII format
3DStudio *.3ds, *.prj, *.asc
Imagine *.iob, *.obj
Lightwave *.lwo, *.lws
Autodesk *.dxf X X
POV-Ray *.pob (*.pov)
Alias/Wavefront *.obj
SoftFX *.sce
RenderWare *.rwx
VRML 1.0/2.0 *.wrl
Direct X 3D *.x
OpenGL *.c
Real 3D *.rpl, *.obj
POV-Ray 3 and Moray *.inc, *.udo
Protein Data Bank *.pdb
LDraw (Lego) *.dat
سلام دوست من ممنونم ولي من چه طوري اينا رو دانلود كنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.