مشاهده نسخه کامل
: آرشیو درخواست کـانورتور ها
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
sheytanparast
12-08-2007, 13:59
تبدیل عکس به فیلم دی وی دی رو میخواستم!
R10MessiEtoo
12-08-2007, 14:20
سلام دوست من ممنونم ولي من چه طوري اينا رو دانلود كنم؟
[/CENTER]
نــــــــه ايـــن قـــرارمـون نــبـود!!
شما گفتي اسمش هم بگيد كافيه!
من هم فقط اسمش رو گفتم و معرفي سايت سازندش
ولي اگر در همون سايت سازنده به قسمت دانلود بريد مي تونيد دموش رو دانلود كنيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
توضيح اينكه لينك مستقيم نمي گذارم چون مطمئن نيستم و اگر دانلودش كردي در قسمت درخواست كرك، سريالش رو درخواست بده:46:
javad_raouf_danger
12-08-2007, 16:23
Video AVI to GIF Converter v2.0.16
شايان ذكر مي باشه كه اين فقط فايلهاي avi رو تبديل ميكنه واسه بقيه فرمتها بايد اول با يك برنامه ديگه فايلات رو به avi تبديل كني.
در مورد اينكه كسي بهت جواب نميده سه حالت داره:
1- كسي اون برنامه رو نميشناسه و نداره
2- اون برنامه رو مي شناسه و داره ولي حال نمي كنه برات بگذاره (از استاد ديوي قمي قاپيدم:31:)
3- درخواستت بيش از حد تكراريه با يك جستجوي ساده بهش مي رسي
حالا فكر كن ببين كدومش بوده:21:
عزیزم ممنون از کمک
اولا درخواست من تکراری هست ولی جای دیگه ای هم که این درخواست رو کرده بودند همین نرم افزار شما رو معرفی کرده بودند اما این نرم افزار نیاز به کرک یا شماره سریال دارد که در اونجا که درخواست کردم هیچ کدومشون رو نداشتند منم اومدم اینجا درخواست کردم تا شاید یک نرم افزار دیگه ای باشه که حتما هم هست
دوما خیلی ها این نرم افزار رو می شناسند واین دلیل خوبی نیست
و اما گزینه بعد
اون برنامه رو مي شناسه و داره ولي حال نمي كنه برات بگذاره
این خیلی امکانش هست
حالا شما اگه شماره سریالی چیزی از این نرم افزار داری یک لطفی بکن
R10MessiEtoo
12-08-2007, 21:12
عزیزم ممنون از کمک
اولا درخواست من تکراری هست ولی جای دیگه ای هم که این درخواست رو کرده بودند همین نرم افزار شما رو معرفی کرده بودند اما این نرم افزار نیاز به کرک یا شماره سریال دارد که در اونجا که درخواست کردم هیچ کدومشون رو نداشتند منم اومدم اینجا درخواست کردم تا شاید یک نرم افزار دیگه ای باشه که حتما هم هست
دوما خیلی ها این نرم افزار رو می شناسند واین دلیل خوبی نیست
و اما گزینه بعد
البته کرک در داخل فایل زیپ قرار داشته بیده منتها مشکل سر اینه که نرم افزارش یک کم قاطی داره:13:
خب حالا که اونو نمی خوای این برنامه رو دانلود کن فقط دیگه نگو حجمش زیاده و اینا..
15 مگ هست گفته باشم!
Apex Video Converter Super 5.87
• Support MOV, MPEG, VCD, DCD, WMV, ASF, RM, RMVB, AVI, DIVX, PPC, iPod, Flash SWF, Flash FLV, Gif Animation, PSP, 3GP, Xbox, PMP video converter;
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Apple iPod, Sony PSP, Cell Phone 3GP, Microsoft Zune Player, Microsoft Xbox, Pocket PC, Portable Media Player ect. Moblie video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to AVI, Divx, Xvid, MPEG, MOV, WMV, RM, RMVB etc. PC Video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Flash SWF, Youtube FLV, Flash FLV .
• VCD Ripper -- Support ripper VCD movies from dat to any pop video formats
• DVD Ripper -- Support ripper unprotected DVD movies from vob to any pop video formats
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to MP3, WMA, WAV, MP2 Audio
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Gif Animation and GIF, BMP, EPS, JPG, PCX, PSD, PDF, TIFF, WMF, EMF, PNG, J2K IMAGE
کرک:
سلام ...
بچه ها کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش فایل های ویدئویی رو به ASF کانورت کرد و تمام پارامتر ها قابل دستکاری باشه ؟ همچنین بشه تمام پارامتر های فایل های ویدئویی رو خوند توی پند تا برنامه شد خوبه .
یکی از دوستای من یه دونه از این پلیر ها خریده که ASF چخش میکنه ولی من هر کاری کردم نتونستم کانورتوری گیر بیارم که متناسب با اون پخش کنه سیدی چیزی هم نداره دستگاه . ولی فایلی که ضبط میکنه مشخصاتش اینه :
width : 320
height 240
Video
Data rate : 1888 kb
Video sample size : 24bit
stream name : video 2
audio
bitrate : 1940kb
audio sample size : 4bit
channels : mono
audio sample rate : 8 Kh
من همین قدر تونستم مشخصات فایل رو بخونم اگر کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش اطلاعات بیشتری از فایل بدس آورد و با یه برنامه که همه پارامتر هاش قابل دستکاری باشه بشه کانورتش بی زحمت بگه - ممنون و بای
javad_raouf_danger
12-08-2007, 22:54
البته کرک در داخل فایل زیپ قرار داشته بیده منتها مشکل سر اینه که نرم افزارش یک کم قاطی داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
خب حالا که اونو نمی خوای این برنامه رو دانلود کن فقط دیگه نگو حجمش زیاده و اینا..
15 مگ هست گفته باشم!
• Support MOV, MPEG, VCD, DCD, WMV, ASF, RM, RMVB, AVI, DIVX, PPC, iPod, Flash SWF, Flash FLV, Gif Animation, PSP, 3GP, Xbox, PMP video converter;
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Apple iPod, Sony PSP, Cell Phone 3GP, Microsoft Zune Player, Microsoft Xbox, Pocket PC, Portable Media Player ect. Moblie video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to AVI, Divx, Xvid, MPEG, MOV, WMV, RM, RMVB etc. PC Video.
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Flash SWF, Youtube FLV, Flash FLV .
• DVD Ripper -- Support ripper unprotected DVD movies from vob to any pop video formats
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to MP3, WMA, WAV, MP2 Audio
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Gif Animation and GIF, BMP, EPS,
نوکرتم رفیق حجم زیاد چیه یک شب تا صبح فقط باید کامپیوتر روشن باشه اگه 40 مگابایتم بود دانلود می کردم
نــــــــه ايـــن قـــرارمـون نــبـود!!
شما گفتي اسمش هم بگيد كافيه!
من هم فقط اسمش رو گفتم و معرفي سايت سازندش
ولي اگر در همون سايت سازنده به قسمت دانلود بريد مي تونيد دموش رو دانلود كنيد
و
توضيح اينكه لينك مستقيم نمي گذارم چون مطمئن نيستم و اگر دانلودش كردي در قسمت درخواست كرك، سريالش رو درخواست بده:46:
سلام.
خيلي ممنونم كه بهم معرفي كردين ولي به نظر شما تو ايران پيدا ميشه؟:18:.
شهوند جون به دادم برس کجایی پس؟ من این نرم افزار AOA dvd ripper رو می خوام اگه ممکنه کرکش رو هم واسم پیدا کن چون من سر کار می رم زیاد وقت ندارم یه دنیا ممنون.
سلام.
یه برنامه بود به نام توتال ویدیو کانورتور که برایه تبدیا به 3 جی پی بود
کسی لینکشو داره بده؟
و اینکه نرم افزاری هست یه فایل تصویری رو تبدیل کنه به mp3 ؟
Mostafa_1384_2006
18-08-2007, 09:27
آقا کرک OsenXPSuite 2007 رو میخوام دارید؟
mostafa5s@yahoo.com
کمک
OsenXPSuite 2007
کرک OsenXPSuite 2007 رو میخوام
Lord of english
18-08-2007, 10:09
سلام خسته نباشید
آقا دستم به دامن همه جون مادرتون کمک کنید ثواب داره
خیای وقته که دنبال یک سری smile pack کامل برای get smile میگردم و در سایت زیر اونو پیدا کردم حالا دیدم که 115 مگابایت ظرفیت داره ولی من dial up هستم این سایتش تورنت هست و برای من خیلی طول میکشه که دانلود کنم شاید 3 ماه حالا کمتر یا بیشتر.
تو رو جون مادرتون هر کی میتونه یه کاری واسه من بکنه بخدا این پک و برنامه واسه همه خوبه وسایه ایمیل دادن
تنها کاری که میشه کرد اینه که با bittorrent دانلودش کرد و بعدش با برنامه kbg archiver اونو فشرده کرد که حجم 115 مگابای رو تبدیل به 1 مگابایت میکنه گرچه فشرده کردنش حدود 2 تا 3 ساعت وقت گیره یعنی طول می کشه
تو را بخدا یکی کمک کنه دست همه رو میبوسم واقعا محتاج کمکتون هستم اگه کسی مایل بود که یه منت هم سر من بذاره دستشو مببوسم اگه خواستین جون مادرتون بگین تا لینکشو بذارم(pm خصوصی بدین) بعد واسه همه بچه ها کاربرد داره
منتظرم تو رو به دینتون روم رو زمین نندازید جبران میکنم
سلام
من نرم افزار كانورتور dvd to Avi به اسم matroska convert رو مي خواستم ممنوم مي شم بزارين.
:19:سلام
من برنامه ای برای تبدیل فایلهای Mkv به فایلهای Avi می خواستم.
ممنون.:19:
با سلام ی برنامه میخواستم amr -->mp3 تبدیل کنه؟
ممنون انشالا... تکراری نباشه!
Mr.Lover
20-08-2007, 15:03
:19:سلام
من برنامه ای برای تبدیل فایلهای Mkv به فایلهای Avi می خواستم.
ممنون.:19:
سلام
MKV comes from Matroska video, Matroska is the extensible open standard Audio/Video container like avi, mp4, mpg, asf, rm, mov.
MKV TO AVI CONVERTER can convert mkv to avi file. MKV to AVI converter is also an MKV converter, splitter and editor. It changes the frame size, frame rate, video compression codec and audio compression codec. The key features include: Encode AVI with DIVX, XVID, Windows Media Audio and Video Codec, DV Video Encoder, etc. Split mkv file into smaller pieces.
Adjust the video aspect ratio. Change video file size with choosing the different encoding bitrate. Open compression system for video and audio. Convert other video formats MPEG, MPG, ASF, WMV, VCD, SVCD, DAT to avi file also.
دانلود:
موفق باشید.
برنامه ای که کلیپهای دانلودی ازYoutube با فرمت*FLV*را به فرمت قابل استفاده در موبال تبدیل کنه
مرسی
با سلام ی برنامه میخواستم amr -->mp3 تبدیل کنه؟
ممنون انشالا... تکراری نباشه!
ممنونم دوست عزیز!
سلام
یه کانورتور بود که مثلا یه تیکه فیلم ( با فرمت avi ) را دو قسمت میکردی بعد بدون کونورت کردن ( یعنی وقت تلف کردن ) سریع دو قسمت را بهت تحویل میداد
کسی نمیدونه اسمش چی بود
من با نرم افزار video convert master یه فیلم dvd را به vcd تبدیل کردم ولی فیلم الان دوبله نیست و انگلیسی صحبت
می کنند میخواستم ببینم باید با چه نرم افزاری تبدیل کنم که فیلم دوبله باشه.
نرم افزار تبدیل فرمت avi به vob که همون dvd هستش رو می خواستم البته یه سری کانورترها که نوشتن avi to dvd رو دانلود کردم اما اونا تبدیل میکنن به mpg در حالی که می خوام به vob تبدیل کنه
ممنون می شم کمک کنید
البته نتونستم جستجو کنم چون هر دو عبارت avi و vob تو موتور جستجوی سایت قابل شناسایی نیستند خلاصه اگه تکراری هستش شرمنده
من با نرم افزار video convert master یه فیلم dvd را به vcd تبدیل کردم ولی فیلم الان دوبله نیست و انگلیسی صحبت
می کنند میخواستم ببینم باید با چه نرم افزاری تبدیل کنم که فیلم دوبله باشه.
آقا یکی نیست جواب مارو بده.
يه نرم افزار واسه تبديل 3gp به wmv و برعکس ميخواستم
به جز xilisoft و imtoo
چون اين دوتا تاخير صدا دارن
يعني بعد از تبديل صدا و تصوير هماهنگ نيستن
R10MessiEtoo
22-08-2007, 11:24
برنامه ای که کلیپهای دانلودی ازYoutube با فرمت*FLV*را به فرمت قابل استفاده در موبال تبدیل کنه
مرسی
قبلا معرفي شده...
دوستان خواهشا قبل از درخواست اگه وقت كرديد يه سرچ تو همين تاپيك بزنيد
ضمنا اين برنامه فرمتهاي بسيار زيادي رو پشتيباني مي كنه از جمله 3gp...
R10MessiEtoo جون خیلی حال دادین مرسی
alireza fatemi
22-08-2007, 13:08
سلام
MKV comes from Matroska video, Matroska is the extensible open standard Audio/Video container like avi, mp4, mpg, asf, rm, mov.
MKV TO AVI CONVERTER can convert mkv to avi file. MKV to AVI converter is also an MKV converter, splitter and editor. It changes the frame size, frame rate, video compression codec and audio compression codec. The key features include: Encode AVI with DIVX, XVID, Windows Media Audio and Video Codec, DV Video Encoder, etc. Split mkv file into smaller pieces.
Adjust the video aspect ratio. Change video file size with choosing the different encoding bitrate. Open compression system for video and audio. Convert other video formats MPEG, MPG, ASF, WMV, VCD, SVCD, DAT to avi file also.
دانلود:
موفق باشید.
دستت درد نکنه ولی سریالش چی؟
نرم افزار تبدیل فرمت avi به vob که همون dvd هستش رو می خواستم البته یه سری کانورترها که نوشتن avi to dvd رو دانلود کردم اما اونا تبدیل میکنن به mpg در حالی که می خوام به vob تبدیل کنه
ممنون می شم کمک کنید
البته نتونستم جستجو کنم چون هر دو عبارت avi و vob تو موتور جستجوی سایت قابل شناسایی نیستند خلاصه اگه تکراری هستش شرمنده
کسی نیست به داد ما برسه؟:19:
حالا دیگه پستهای ما رو پاک می کنین فکر کردین کی هستین؟ من هر چی بخوام بدست میارم.از قدیم گفتن گوشت چیزتو بخور منت قصابو نکش. آقای شهوند خان تو هم فکر نکن خیلی مغزی چون اگه بودی تل الان ساندویچت می کردمو می خوردمت. خوش گذشت:4:
Hossein_Bahal
22-08-2007, 21:51
نسخه کامل ConvertXToDVD همراه با کرک و سریال رو میخواستم .
به جز xilisoft و imtoo
کسي نداره؟
rtin4002
23-08-2007, 01:02
سلام به همگي
كسي نرم افزار مدياتور8 (Mediator8) داره از دوستان ميخام كه اگر ميتونن به من كمك كنن
پيشاپيش از كمكتون ممنون
unforgiven123
23-08-2007, 01:45
سلام
لطفا نرم افزاری برای ساختن ebook قرار دهید که سایت های با اسم فارسی را نیز تبدیل کند
مثل اینکه اینجا فقط درخواست میشه و جوابی داده نمیشه
sheytanparast
23-08-2007, 07:34
تقریبا راست میگن
با سلام من ی کانورتور تبدیل فیلم میخوام که حجم فیلم کم کنه ولی کیفیتش (dvd)کم نشه لطفا بگید بعد از تبدیل با چه پلیری فیلم اجرا میشه!
با تشکر !
Mr.Lover
23-08-2007, 15:28
دستت درد نکنه ولی سریالش چی؟
سلام
امیدوارم درست باشه!
سلام
من یک کانورتور می خوام که بتونه فایل های WMV.DAT.AVI.MPEG رو به Real Video یا همون RM و MPEG-4 تبدیل کنه.MPEG-4 از نوعی باشه که روی MP4 Player و موبایل اجرا بشه
خیلی نیاز دارم
ممنونم
خیلی نیاز دارم
سلام
من یک کانورتور می خوام که بتونه فایل های WMV.DAT.AVI.MPEG رو به Real Video یا همون RM و MPEG-4 تبدیل کنه.MPEG-4 از نوعی باشه که روی MP4 Player و موبایل اجرا بشه
خیلی نیاز دارم
ممنونم
خیلی نیاز دارم
مثل اینکه به این تاپیک توجهی نمیشه وهیچ کس جواب پستها رو نمی ده.
سلام
خیلی نیاز دارم
ممنونم
خیلی نیاز دارم
خودم یکی رو جواب میدم شما باید از نرم افزار video convert master استفاده کنی که توی سایت خودش یک نسخه از آن موجود است.
با سلام من ی کانورتور تبدیل فیلم میخوام که حجم فیلم کم کنه ولی کیفیتش (dvd)کم نشه لطفا بگید بعد از تبدیل با چه پلیری فیلم اجرا میشه!
با تشکر !
تقریبا همه ی نرم افزار ها کانورت کیفیت را کم می کنند ولی بعضی ها کمتر اینکار را انجام می دهند در ضمن شما می خوای فیلم را به چه فرمتی تبدیل کنی چون هر کدام از پلیرها فقط چند فرمت را پشتیبانی می کنند.
شما هم می توانی از video convert master استفاده کنی که توی سایت خود نرم افزار هست وبیشتر فرمت ها را پشتیبانی می کند.
اینم یه نرم افزار دیگه any video convert free 1.3.3
اینم آدرس دانلودش
تقریبا راست میگن
خوب دوست عزیز کاربرای مثل خودتون هستن که میان و لطف میکنن جواب میدن :27:
سلام به همگی
دوستان من یه مبدل Swf To Gif بدون افت کیفیت وسرعت میخوام سرچ کوچولو کردم چیزی پیدا نشد
به جز xilisoft و imtoo
اين دومين نقل قولمه!!!!
Mr.Lover
24-08-2007, 19:22
سلام به همگی
دوستان من یه مبدل Swf To Gif بدون افت کیفیت وسرعت میخوام سرچ کوچولو کردم چیزی پیدا نشد
سلام
البته نمی دونم کیفیت کارش برای شما راضی کننده است یا خیر!
اما امیدوارم با کیفیت کار کنه.:31:
لینک دانلود:
کرک:
دوستان میشه یه نرم افزار معرفی کنید که باهاش بشه ویدیوهای با فرمت flv رو به فرمت 3gp یا mp4 تبدیل کید؟
مرسی.
سلام
البته نمی دونم کیفیت کارش برای شما راضی کننده است یا خیر!
اما امیدوارم با کیفیت کار کنه.:31:
لینک دانلود:
کرک:
سلام دوست عزیز مرسی ازراهنماییت ولی من نسخه پایین ترش رودارم که هم کیفیت رو میاره پایین هم سرعتو اگه محبت کنی کرک همین نسخه رو برام آپ کنی ممنون میشم شاید بهتر از ورژنی که من دارم باشه ممنونم منتظر کرک میمونم دمت گرم
Mr.Lover
25-08-2007, 18:04
سلام دوست عزیز مرسی ازراهنماییت ولی من نسخه پایین ترش رودارم که هم کیفیت رو میاره پایین هم سرعتو اگه محبت کنی کرک همین نسخه رو برام آپ کنی ممنون میشم شاید بهتر از ورژنی که من دارم باشه ممنونم منتظر کرک میمونم دمت گرم
سلام
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
Mr.Lover
25-08-2007, 18:13
دوستان میشه یه نرم افزار معرفی کنید که باهاش بشه ویدیوهای با فرمت flv رو به فرمت 3gp یا mp4 تبدیل کید؟
مرسی.
سلام
این نرم افزار مناسب کار شماست.
لینک دانلود:
پسورد :
Mr.Lover
25-08-2007, 18:22
اين دومين نقل قولمه!!!!
سلام
این نرم افزار مناسب هست؟!!
البته خودم امتحان نکردم.
لینک دانلود:
پسورد:
ميشه يه جاي ديگه آپلود کني؟
آخه خط تلفنمون مشکل داره
سرعت دانلودم 1 کيلوبايت در ثانيست
يه لينکي که قابليت resume داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانورتور Swf یا FLV به AVI یا هر فرمت تصویری دیگه...
Mr.Lover
26-08-2007, 15:52
کانورتور Swf یا FLV به AVI یا هر فرمت تصویری دیگه...
سلام
دوست عزیز شما می تونی یک نگاهی به پست #1299 در صفحه قبل بندازی و با نرم افزاری که معرفی شده کارتون راه بیفته.:46:
Mr.Lover
26-08-2007, 16:05
ميشه يه جاي ديگه آپلود کني؟
آخه خط تلفنمون مشکل داره
سرعت دانلودم 1 کيلوبايت در ثانيست
يه لينکي که قابليت resume داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست عزیز متاسفانه لینک دیگه برای ورژنی که قبلاً در صفحه پیش معرفی کردم پیدا نکردم اما شما می تونید ورژن بالاتر همین نرم افزار ( Plato Video to 3GP Converter V3.46) رو از سایت سازندش دریافت کنید امیدوارم موجب رضایت شما فراهم بشه.:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
ye convertor barey tabdile format mkv be mpg ya vcd mikham
ye convertor barey tabdile format mkv be mpg ya vcd mikham
نمیدونی پارگیلیسی نوشتن اینجا ممنوعه ؟؟؟:13::41:
بای:31:
Mohsen P
27-08-2007, 22:47
سلام بچه ها!
من یه کانورتر می خوام که بتونه با سرعت بالا فایله vob رو به mpg تبدیل کنه.
در ضمن من سرچ کردم نتونستم چیز خوبی پیدا کنم.
مرسّّــــــــــــــــی!:10:
البته کرک در داخل فایل زیپ قرار داشته بیده منتها مشکل سر اینه که نرم افزارش یک کم قاطی داره:13:
15 مگ هست گفته باشم!
• Support converting video from AVI, Divx, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT, RM, RMVB, VCD, DVD file to Gif Animation and GIF, BMP, EPS, JPG, PCX, PSD, PDF, TIFF, WMF, EMF, PNG, J2K IMAGE
کرک:
دستت درد نکنه ولی لینک که برا دانلود بود نسخه 5.91 دانلود شد ولی کرک ها برای نسخه های قبلی هست اگه میشه کرک رو یه جا اپ کن
resident
30-08-2007, 13:15
سلام.
من دیروز از ساعت 8 صبح تا 6 عصر نشسته بودم تا همه شوهایی که دارم رو کاملا مرتب و منظم (Menu , thumbnail , Sort by , .......) آماده کنم برای رایت کردن توی دی وی دی. از برنامه Nero Vision استفاده کردم. کارم که تموم شد به جای رایت توی دی وی دی رایت روی هارد دیسک رو زدم. زمانی که شروع به کار کرد Remaining Time رو حدود دو ساعت و نیم زد. بار اول اولاش گیر کرد. بار دوم وسطاش گیر کرد. خلاصه توی اون زمان کل سیستم کند میشه. حالا یه برنامه می خوام که باهاش تمام فایل های ویدویی رو به فرمت DVD تبدیل کنم. خاصیت تغییر و تعیین thumbail رو هم داشته باشه که عالی میشه. (فقط اسمش رو بگید کافیه ، خودم لینکش رو پیدا می کنم)
{اگر هم توی این تایپیک معرفی شده لطفا شماره پستش رو بنویسید. من جستوجو کردم ولی چیزی پیدا نشد}
خیلی ممنون
behnam_tr
30-08-2007, 15:39
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمام دوستان عزيز و محترم
من يك برنامه براي تبديل فايلهاي mkv به mpg or mpeg ميخام.در ضمن سرعتشم زياد باشه.ممنون از زحماتتون..........
Mr.Lover
30-08-2007, 22:14
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمام دوستان عزيز و محترم
من يك برنامه براي تبديل فايلهاي mkv به mpg or mpeg ميخام.در ضمن سرعتشم زياد باشه.ممنون از زحماتتون..........
سلام
دوست عزیز سری به صفحه 127 پست شماره #1265 بزن در ضمن یک سریال هم در صفحه 129 برای این نرم افزار هست.
موفق باشید.:40:
amirkayvan
31-08-2007, 09:24
با سلام لطفا بفرمایید چگونه فایل تصویری Flv به فایل های Mpg ,.. تبدیل کنم
سلام
دوست عزیز متاسفانه لینک دیگه برای ورژنی که قبلاً در صفحه پیش معرفی کردم پیدا نکردم اما شما می تونید ورژن بالاتر همین نرم افزار ( Plato Video to 3GP Converter V3.46) رو از سایت سازندش دریافت کنید امیدوارم موجب رضایت شما فراهم بشه.:46:
لینک دانلود:
اي بابا
اينکه 3gp رو به wmv تبديل نميکنه
kamran987456
31-08-2007, 13:06
من نرم افزاری می خوام که فیلم های dvd به vcd تبدیل کنه و کیفیتش هم زیاد کم نشه
اگه هست بگیداسمش چیه و لینک دانلود رو بزارید
با تشکر
Mr.Lover
31-08-2007, 15:27
اي بابا
اينکه 3gp رو به wmv تبديل نميکنه
سلام
دوست عزیز متاسفم که نرم افزار درستی معرفی نکردم!
خیلی جستجو کردم و همونطور که شما هم می دونید اکثر این نرم افزار های فایل های مختلف رو به 3gp تبدیل می کنند ولی کمتر نرم افزاری هست که بر عکس عمل کنه!!
ولی نرم افزاری پیدا کردم که ظاهراً می تونه این کار رو انجام بده:
لینک آموزش convert 3GP to WMV نرم افزار YASA Video :
لینک دانلود:
حجم نرم افزار: 3.37مگ
بابت نرم افزار قبلی متاسفم.:11:
آقا من میخوام یک فیلم را که فرمت vob هست رو به vcd تبدیل کنم ولی وقتی با چندین نرم افزار آن را تبدیل کردم نصف فیلم زبانش به انگلیسی تبدیل شد در صورتی که فیلم به زبان فارسی ودوبله است به نظر شما با چه نرم افزاری میشه
کاری کرد که زبان فیلم تغییر نکنه.
kamran987456
31-08-2007, 16:07
من نرم افزاری می خوام که فیلم های dvd به vcd تبدیل کنه و کیفیتش هم زیاد کم نشه
اگه هست بگیداسمش چیه و لینک دانلود رو بزارید
با تشکر
کسی جواب ما رو نمیده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
کسی برای تبدیل flv و swf به دیگر فرمت ها برنامه سراغ نداره؟(مخصوصا flv)
kopol_420
31-08-2007, 22:09
سلام من يه نرم افزاري مي خوام كه vcd رو به dvd تبديل كنه بهم معرفي كنيد يا واسم بزاريد
متشكر
آقا من میخوام یک فیلم را که فرمت vob هست رو به vcd تبدیل کنم ولی وقتی با چندین نرم افزار آن را تبدیل کردم نصف فیلم زبانش به انگلیسی تبدیل شد در صورتی که فیلم به زبان فارسی ودوبله است به نظر شما با چه نرم افزاری میشه
کاری کرد که زبان فیلم تغییر نکنه.
کسی نبود جواب مارو بده.
کانورتر برای تبدیل فرمت acc به mp3 یا wav یا هر فرمتی که برای گوشی قابل خوندن باشه. تورو خدا زود اعصابم خورد شده!
سلام
این نرم افزار مناسب کار شماست.
لینک دانلود:
پسورد :
آقا مرسی....ولی
اولا این نسخه آزمایشی این برنامست
دوما این فقط میتونه فایل های 3gp رو به flv تبدیل کنه.
ولی من یه چیزی میخوام که بتونه flv رو به 3gp یا mp4 تبدیل کنه...
mohsen.rajabi
01-09-2007, 15:27
با سلام
من یه نرم افزار توپ برای تبدیل فرمت فایلهای صوتی به یکدیگر می خوام؟
ممنون
آقا مرسی....ولی
منم دنبال یه برنامه هستم که ورودی flv داشته باشه
لطفا یه نفر معرفی کنه
flv به هرچی
Mr.Lover
01-09-2007, 19:49
آقا مرسی....ولی
منم دنبال یه برنامه هستم که ورودی flv داشته باشه
لطفا یه نفر معرفی کنه
flv به هرچی
سلام
دوستان امیدوارم مشکل تون با این نرم افزار حل بشه.
البته خیلی گشتم تا پیدا کنم چون این طور که معلومه همه چیز رو میشه به flv تبدیل کرد اما flv رو نمی شه.:18:
البته شد...
Free Flv to AVI Converter 1.5
سیستم عامل مورد نیاز:( All Windows (and Windows Vista
حجم نرم افزار: 4.11 MB
FREE
:10:
لینک دانلود:
موفق باشید.
:40:
ali reza majidi 14
01-09-2007, 20:56
آقا کسی نرم افزار تبدیل کننده ی word بهpdf داره اگه داره بزاره
ضمننا بگم شاهوند عزیز گزاشته بودند ولی تو ماله من کار نکرد
البته بگم من از word2007استفاده می کنم
خیلی ممنون
سلام
دوستان امیدوارم مشکل تون با این نرم افزار حل بشه.
البته خیلی گشتم تا پیدا کنم چون این طور که معلومه همه چیز رو میشه به flv تبدیل کرد اما flv رو نمی شه.:18:
البته شد...
Free Flv to AVI Converter 1.5
سیستم عامل مورد نیاز:( All Windows (and Windows Vista
حجم نرم افزار: 4.11 MB
FREE
لینک دانلود:
موفق باشید.
:40:
خیلی ممنون برم دانلود کنم ببینم چه جوریه
آقا کسی نرم افزار تبدیل کننده ی word بهpdf داره اگه داره بزاره
ضمننا بگم شاهوند عزیز گزاشته بودند ولی تو ماله من کار نکرد
البته بگم من از word2007استفاده می کنم
خیلی ممنون
آقا منم ميخوام لطفا.
سلام دوستان . يه سوال دارم . من کانورتورهاي زيادي رو امتحان کردم ولي مي خوام بدونم بهترين کانورتور که فايلهاي صوتي و تصويري رو بتونه تبديل کنه و البته معروف ترين و کاربردي ترين فرمت ها رو هم پشتيباني کنه چيه؟
dear_2007
02-09-2007, 15:27
سلام:
من از نرم افزرا Xilisoft Video Converter 3 برای تبدیل استفاده میکنم..اکثر فایل ها رو پشتیبانی میکنه ولی سرعتش یه کم کمه میخواستم ببینم پرسرعت ترین برنامه برای تبدیل فایل های تصویری چیه؟
shayan_p30
02-09-2007, 19:25
سلام دوستان :40: كسي كانورتور Mpg 2 Mp4 رو داره:question:
ali reza majidi 14
02-09-2007, 22:02
آقا تورج زحمتشو کشیده بودند
ولی من بازم گذاشتم
خدمت شما
کد:
اقا من یک نرم افزار می خواستم که باهاش فایلهای vob که مال dvd هست رو رایت کنم البته به صورت دی وی دی تصویری و اینکه کانورت نکنشون فقط اونها رو رایت کنه
dear_2007
03-09-2007, 14:21
سلام:
من از نرم افزرا Xilisoft Video Converter 3 برای تبدیل استفاده میکنم..اکثر فایل ها رو پشتیبانی میکنه ولی سرعتش یه کم کمه میخواستم ببینم پرسرعت ترین برنامه برای تبدیل فایل های تصویری چیه؟
یکی نبود؟؟؟
با سلام
من یه برنامه میخوام که فرمتهای معمول Image ها مثل nrg و bin و ... رو به ISO و بلعکس تبدیل کنه.
بدون افت کیفیت یا ایجاد خرابی در Image
salman24h
05-09-2007, 15:28
سلام
من دنبال یه نرم افزار برای تبدیل دی وی دی به وی سی دی میگردم
چندتا از همین فروم گرفتم اما همه لایسنس می خواستم
کمک لطفا
R10MessiEtoo
05-09-2007, 19:43
سلام:
سلام دوستان . يه سوال دارم . من کانورتورهاي زيادي رو امتحان کردم ولي مي خوام بدونم بهترين کانورتور که فايلهاي صوتي و تصويري رو بتونه تبديل کنه و البته معروف ترين و کاربردي ترين فرمت ها رو هم پشتيباني کنه چيه؟
هيچ وقت نميشه گفت چه نرم افزاري بهترينه. چون هر نرم افزاري يك ضعفي داره.
اما به نظر من نسخه جديد Vidio Convert Master بهترين هست. هم ايرادات نسخه هاي قبلي برطرف شده هم سرعت تبديلش در حد معقولي هست و همچنين فرمتهاي بسيار زيادي رو پشتيباني مي كنه.
لينكش هم از رپيدشير هست. اگر حال داشتم فردا يا پس فردا يا پسون فردا يا پس پسون فردا يا .... بلاخره يك وقتي يكجاي ديگه آپلود مي كنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کمک لطفا
بیشتر نرمافزارها لایسنس دارند.:46: شما بهتره به دنبال کرک یا شماره سریال برای نرمافزارهایی که گرفتید باشید تا دنبال یه نرمافزار رایگان!:11:
سلام
کمک لطفا
سلام
شخصا نرم افزارهای زیادی رو ازمایش کردم که گمون کنم بهترینش AllOK باشه .
شما از این لینک میتونین مجموعه کامل رو دانلود کنین که بصورت portable هستش ، یعنی نیازی به لایسنس نداره .
لینک دانلود :
پسورد فایل rar :
حجم : 65 مگابایت
البته حجمش زیاده ولی در عوض این مجموعه شامل :
audio convertor
avi to dvd/vcd
quick time ro avi
video to dvd burner
avi to dvd
mov convertoe
تبدیل چند فایل به یک فایل واحد با پسوندهای مختلفvideo joiner
mpeg to rm
avi to mpeg
mpeg4 convertor
تقسیم فایل به چند بخش به فرمت های مختلفvideo splitter
wmv to avi
هستش و شما میتونید باهاش هر تغییری در فایل های تصویری تون بدین .
mamy joon
07-09-2007, 17:00
سلام دوستان عزيز
من برنامه ي magic 3gp converter v.7.9.60 رو دارم اما هرجا ميگردم سريال نامبر يا كركشو پيدا نمي كنم و تا وقتي ريجستر نشه بيشتر از 5 دقيقه تبديل نمي كنه
حالا از شما مي خواستم كه كسي نسخه از اين سري نرم افزار ها(magic) رو نداره
آخه اصلا كيفيت فيلم تكون نمي خوره
reza_sunset
08-09-2007, 12:31
سلام
لطف کنید یه برنامه برای تبدیل mp3 به mp4 معرفی کنید.
KING iMAN
09-09-2007, 09:58
لطفاً ورژن 3.21 رجیستر شده برنامه ی ImTOO Video Converter رو بذارین
هيچ وقت نميشه گفت چه نرم افزاري بهترينه. چون هر نرم افزاري يك ضعفي داره.
اما به نظر من نسخه جديد Vidio Convert Master بهترين هست. هم ايرادات نسخه هاي قبلي برطرف شده هم سرعت تبديلش در حد معقولي هست و همچنين فرمتهاي بسيار زيادي رو پشتيباني مي كنه.
لينكش هم از رپيدشير هست. اگر حال داشتم فردا يا پس فردا يا پسون فردا يا پس پسون فردا يا .... بلاخره يك وقتي يكجاي ديگه آپلود مي كنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از راهنمايي شما
سلام
دوستا در این تاپیک فقط به درخواست های کانورتورهای صوتی و تصویری جواب داده میشه :20:
ممنون
اینم چندتا کانورتور برای شما دوستان :8:
Cucusoft Video Converter Pro 7.07 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A-Z Video Converter Ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
All Video Sound Extractor 3.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WinAVI Video Converter 8.0 Final ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
All Media To Mp3 converter Pro 5.3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AVS Video Tools v. 5.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apex Movie Converter v3.91 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WinXMedia DVD Audio Ripper v4.17 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WinXMedia DVD MPEG/AVI/Audio Converter v4.17 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apex MOV Converter v5.79 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apex AVI Converter v6.27 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
McFunSoft Video Convert Master 8.0.1.18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
McFunSoft Video Convert Master v8.0.4.20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ImTOO YouTube Video Converter 1.0.76 build_0731 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Any Video Converter Free/Pro v2.22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wondershare PPT2Flash Professional v4.3.6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wondershare Audio Converter v3.1.21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ImTOO YouTube Video Converter v1.0.76.0731 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Video To Audio Cutter v2.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HiFi MP3 Audio Batch Converter v2.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HiFi CD To MP3 RM Maker v1.70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Magic Video Converter v8.0.3.18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Power Video Converter 1.5.46 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Total Video Converter v3.10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Canopus ProCoder 2.04.02 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Power Video Converter 1.5.46 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Any Video Converter Professional v2.2.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Any Video Converter Professional v2.2.3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apex Video Converter Super v5.56 & All Apex Products ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lisa-Soft DVD to MP4 Platinum v5.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Magic Video Converter v8.0.3.18 - Incl Crack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک معرفی تمامی کانورتورهای صوتی و تصویری به هم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
التماس دعا
سلام
خیلی از دوستا شکایت دارن که به درخواست های این تاپیک جواب داده نمیشه :13:
خوب ماهم درشو می بندیم :31:
دوستان لطف کنن در خواست کانورتورهای صوتی و تصویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو اینجا بدن.
برای دیگر درخواست ها تا اطلاع بعدی تاپیک جدید در انجمن درخواست نرم افزار ایجاد کنید.
اینم یک فهرست از تمامی کانورتورهای موجود در انجمن معرفی نرم افزار که جا داره از دوست عزیزم saeed666 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بمنظور تهیه این فهرست تشکر کنم.
معرفی تمامی کانورتورهای صوتی و تصویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Perl Audio Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Xbox Converter v3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ConvertXtoDVD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RM to AVI MPEG WMV VCD SVCD DVD Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arial Audio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wondershare Audio Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WMV to AVI MPEG WMV VCD SVCD DVD Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Superconverter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WinAVI Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Video Converter 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Divx Create ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AOA advanced x video converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Moyea FLV to Video Converter + Flv player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Access2PostgreSQL Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WinAvi Converter 7.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amigo Easy Video ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Absolute Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Xilisoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Total Video ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
All In One Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SWF Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Bpoweramp Music Converter Reference ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Direct MIDI to MP3 Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PSP Movie Creator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Adolix PDF Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AVI to GIF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
All Imtoo Product ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
All Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AMR Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Allok MPEG4 Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MyVideoConverter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Flash SWF to GIF AVI Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CHM To PDF Converter Professional ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WinAVI Video ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Aone Ultra Flash Video FLV Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Graphics Converter Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Magic Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Apex Video Converter Super ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Chief Win PDF Converter Personal Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Naevius YouTube Converte ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])r ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony Ericsson Ringtone Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Total Audio Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
McFunSoft Video Convert Master ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wave To MIDI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
smart video converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Advanced Batch Convertor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه مبدل واحدهای مختلف کاملا فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MySuperSoft Flash2Video ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alive Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Exe 2 All ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Flash2Video ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترين تبديل كنند ه midi به mp3 و بالعكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
OSS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Audio Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Magic SWF2GIF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ABBY PDF Tranformer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Image To Text ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Acala Divx DVD Player Assist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Shark Video Converter Gold ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fox Video Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ultra DVD Creator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Blaze Video Magic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Roxio Copy And Convert ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MP3 To Ringtone Gold ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند برنامه تغيير فرمت همراه با توضيح كامل فارسي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CADzation AcroPlot Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Convert XLS 2 PDF For Excel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Convert ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Doc 2 PDF For Word ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Convert ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) XLS 2 PDF For Excel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Print2PDF Server Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ps3 Video 9 Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WinMPG Video Convert ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CloneDVD Mobile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Aone MOV to AVI MPEG WMV Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ESF Database Convert Enterprise ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HTML to Image ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Image2swf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Plato Video To Pocket PC Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sothink iPod Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Replay Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Honestech VHS to DVD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ultra AVI Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kingdia DVD to PSP Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kingdia DVD to 3GP Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kingdia DVD to MP4 Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hootech SWF to MP3 Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PDF-to-Word ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Allok Video to 3GP Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Aone Ultra Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
One Click Ringtone Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MyVideoConverter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WinAVI 3GP MP4 PSP iPod Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Charm Real Converter Pro ver. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ultra Video To Flash Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Power Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NewLive All To AVI VCD SVCD DVD MPEG Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Boilsoft RM Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WinXMedia DVD MPEG AVI Audio Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Allok Video to MP4 Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Power RM To MP3 Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amor Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
All Video to VCD SVCD DVD Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Batch WMV to AVI MPEG WMV VCD SVCD DVD Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ALO Video Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zealot RM to VCD SVCD DVD Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Best Converter XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Advanced MP3 converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SuperAVConverter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Awave Audio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Any to Icon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Picture To Icon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Graphics Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOV Converter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان اگه مشکلی دارن میتونن پیغام بدن
Saghachi
14-09-2007, 06:07
میگم تبدیلگر تصویری دارید که بشه هنگام تبدیل فونت زیرنویس رو هم تعیین کرد ؟
ضمن سلام من درخواست مبدل انواع فرمت های تصویری به فرمت mkv را دارم ممنون از زحمت شما
کدامیک از این نرم افزارها این کار را انجام میدهد
mamad_chagho
19-09-2007, 15:23
سلام
يه نرم افزاري ميخوام كه Mp4 و rmvb رو تبديل كنه به Avi يا Wmv يا MPEG يا ....
متشكرم.......
mamad_chagho
19-09-2007, 15:32
البته MPEG4 Direct Maker رو دارم.
نرم افزار قدرتمنديه ولي نتونستم ريجسترش كنم...
پس دوستان در صورت امكان يه نرم افزار ديگه معرفي كنند يا كركي سريالي چيزي از اين برنامه بذارند.....
زمين خورده ي همتون ......... ممد جواد
البته MPEG4 Direct Maker رو دارم.
نرم افزار قدرتمنديه ولي نتونستم ريجسترش كنم...
پس دوستان در صورت امكان يه نرم افزار ديگه معرفي كنند يا كركي سريالي چيزي از اين برنامه بذارند.....
زمين خورده ي همتون ......... ممد جواد
Artech365 MPEG4 Direct Maker v5.6.0.185
4.1MB
Pass :
سلام .
من یه نرم افزار می خام که فایل های تصویری DAT رو به 3gp تبدیل کنم .
هچنین نرم افزار برای تبدیل asf به 3gp .
شدیدا ً نیاز دارم .
اینایی که
گذاشتین واسه چیه ؟
چی کار مییکنه ؟
سلام،
آقا من یه فیلم 350 مگی دانلود کردم که 4 تیکه هست ولی الان که هر 4 تیکه رو کامل دان کردم موقع پخش فقط میشه تا تیکه ی اول رو دید:41:
برنامه ای هست که بشه این 4 تیکه رو چسبوند به هم؟
reza2pars
24-09-2007, 00:47
نرم افزاری که بتونه فایلها رو به midi یا amr تبدیل کنه کدومه؟
poloton7
26-09-2007, 22:50
بهترین وبا کیفیترین نرم افزار مبدل فایلهای صوتی چیه اگر کرک داره ادرس ان رابدید---متشکرم
سلام
اصلا نمیشه بصورت صد در صد معین کرد که کدوم نرم افزار مبدل بهتره . و در تاپیک های مختلف هم درباره اش بحث شده و دوستان نرم افزاری رو که باهاش راحت تر هستند ، معرفی میکنند .
یکی از برنامه های خوب در این زمینه ، که در عین ساده بودن ، به کاربر اجازه تعیین میزان کیفیت خروجی رو هم میده ، Easy CD-DA Extractor هست که چندین نوع فرمت رو ساپورت میکنه .
شخصا از نسخه portable این نرم افزار استفاده میکنم که نیاز به کرک و سریال هم نداره . و براتون اپلودش میکنم .
دانلود :
حجم : تقریبا 5 مگابایت .
با سلام خدمت بچه هایی که تو این تاپیک فعالیت می کنن. یکی از دوستان من چند روز پیش یه n73 me خریده و توی مموری اون فیلم ghostrider به صورت کامل بود. سوالی که واسه من پیش اومده اینه که این فیلم به صورت یه برنامه نصب هست و به صورت فایلهای تصویری رایج نیست تو مموری اون دو تا فایل به نام GhostRider.bkm=1kb و GhostRider.MO=282MB هست. ویه آیکن هم تو Applications به همین نام هست جالب اینجاست که این فیلم نصبت به حجمش کیفیتی در سطح DVD داره. من یه فیلم به مدت 52 دقیقه با فرمت AVI به بالا ترین کیفیت کانورت کردم 275 مگ شد ولی این فیلم با اینکه یک ساعت و 54 دقیقه هست فقط 282 مگ حجم داره. اگه کسی راجع به چگونگی تبدیل فیلم به این شیوه می دونه خواهش می کنم به ما هم یاد بده. از اینکه طولانی شد معذرت می خوام.شاید هم اینجا جای این سوال نبود در هر صورت شرمنده.
من با دی وی بی یک مقدار فیلم ضبط کردم که شد 4 گیگ با move maker نتوانستم فیلم رو قطعه قطعه کنم یه نرم افزار قوی برای اینکار معرفی کنید چند تا هم شد مشکلی نیست!
poloton7
27-09-2007, 22:34
سلام
اصلا نمیشه بصورت صد در صد معین کرد که کدوم نرم افزار مبدل بهتره . و در تاپیک های مختلف هم درباره اش بحث شده و دوستان نرم افزاری رو که باهاش راحت تر هستند ، معرفی میکنند .
یکی از برنامه های خوب در این زمینه ، که در عین ساده بودن ، به کاربر اجازه تعیین میزان کیفیت خروجی رو هم میده ، Easy CD-DA Extractor هست که چندین نوع فرمت رو ساپورت میکنه .
شخصا از نسخه portable این نرم افزار استفاده میکنم که نیاز به کرک و سریال هم نداره . و براتون اپلودش میکنم .
دانلود :
متشکرم از اینکه من را راهنمایی کردید-----[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif-
alireza28
28-09-2007, 10:39
سلام به همه
لطفا یه نرم افزار برای تبدیل فیلمها با فرمت mp4 به avi به من معرفی کنید. اگه لینکش رو هم بدید ممنون میشم .
سلام به همه
لطفا یه نرم افزار برای تبدیل فیلمها با فرمت mp4 به avi به من معرفی کنید. اگه لینکش رو هم بدید ممنون میشم .
سلام
شما میتونید از Apex Video Converter و یا MPEG4 Direct Maker استفاده کنید .
(شخصا MPEG4 Direct Maker رو توصیه میکنم که ساده تر و با امکانات فوق العاده بیشتره) .
لینک دانلود Apex Video Converter Super v5.94
دانلود کرک از :
حجم : حدود 15 مگابایت
دانلود MPEG4 Direct Maker با کرک
حجم : حدود 4 مگابایت
من با دی وی بی یک مقدار فیلم ضبط کردم که شد 4 گیگ با move maker نتوانستم فیلم رو قطعه قطعه کنم یه نرم افزار قوی برای اینکار معرفی کنید چند تا هم شد مشکلی نیست!
پس چی شد؟:41:
با سلام خدمت بچه هایی که تو این تاپیک فعالیت می کنن. یکی از دوستان من چند روز پیش یه n73 me خریده و توی مموری اون فیلم ghostrider به صورت کامل بود. سوالی که واسه من پیش اومده اینه که این فیلم به صورت یه برنامه نصب هست و به صورت فایلهای تصویری رایج نیست تو مموری اون دو تا فایل به نام GhostRider.bkm=1kb و GhostRider.MO=282MB هست. ویه آیکن هم تو Applications به همین نام هست جالب اینجاست که این فیلم نصبت به حجمش کیفیتی در سطح DVD داره. من یه فیلم به مدت 52 دقیقه با فرمت AVI به بالا ترین کیفیت کانورت کردم 275 مگ شد ولی این فیلم با اینکه یک ساعت و 54 دقیقه هست فقط 282 مگ حجم داره. اگه کسی راجع به چگونگی تبدیل فیلم به این شیوه می دونه خواهش می کنم به ما هم یاد بده. از اینکه طولانی شد معذرت می خوام.شاید هم اینجا جای این سوال نبود در هر صورت شرمنده.
جواب ما رو هم بدین لطفا
kiavash80
28-09-2007, 22:52
سلام
دوستان من یه سئوال دارم
اونم اینکه من یه سری فایل avi با استفاده از نرم افزار ares گرفتم ولی وقتی می خواهم تبدلشون کنم یا قطعه قطعه کنم فقط صدا تبدیل میشه با چند تا برنام امتحان کردم ولی بازم نمیشه ... حجم به اندازه ی اینکه تصویر هم باشه بزرگه ولی موقع پخش فقط صداست .
میشه یه نرم افزار درست حسابی معرفی کنید که این مشکل حل بشه ؟
massouditm
29-09-2007, 10:13
با سلام خدمت شما
من هم مثل یکی از دوستان نرم افزاری میخوام که بتونه mp3 رو به rm تبدیل کنه
Titan Boy
29-09-2007, 10:19
سلام.دوستان من یه کانورتری لازم دارم که بتونه فرمت dcf رو به MP3 یا Wav تبدیل کنه.خیلی هم گشتم ولی چیزی گیرم نیومد اگه میشه شما کمک کنید...
سلام
پسورد فایل چی هست ؟
از vcdcutter استفاده کنین .
لینک دانلود :
سلام
دوستان من یه سئوال دارم
اونم اینکه من یه سری فایل avi با استفاده از نرم افزار ares گرفتم ولی وقتی می خواهم تبدلشون کنم یا قطعه قطعه کنم فقط صدا تبدیل میشه با چند تا برنام امتحان کردم ولی بازم نمیشه ... حجم به اندازه ی اینکه تصویر هم باشه بزرگه ولی موقع پخش فقط صداست .
میشه یه نرم افزار درست حسابی معرفی کنید که این مشکل حل بشه ؟
سلام
احتمالا مدیاپلیر شما کدهای لازم برای نمایش فیلم مورد نظرتون رو نداره .
با دانلود و نصب برنامه /K-Lite_Codec_Pac مشکل تون رفع میشه :
لینک دانلود :
حجم : 6 مگابایت
و یا :
Titan Boy
29-09-2007, 17:05
سلام.دوستان من یه کانورتری لازم دارم که بتونه فرمت dcf رو به MP3 یا Wav تبدیل کنه.خیلی هم گشتم ولی چیزی گیرم نیومد اگه میشه شما کمک کنید...
دوستان پس ما چی؟؟؟
hamed1282
30-09-2007, 10:23
بهترين و كاملترين تبديل كننده ي فايلهاي تصويري به هم چه نرم افزاري مي باشد لطف كنيد لينك دانلودش رو هم بگذاريد
بهترين و كاملترين تبديل كننده ي فايلهاي تصويري به هم چه نرم افزاري مي باشد لطف كنيد لينك دانلودش رو هم بگذاريد
سلام
بهترین و کاملترین کانورتر بستگی داره به اینکه از چه نظر بگین .
بعضی ها فوق العاده ساده هستن ولی کیفیت فایل نتیجه ، زیاد جالب نیست و بعضی کمی پیچیده و در عوض تصویر نتیجه کیفیت خوبی داره .
در بین نرم افزارهایی که شخصا امتحان کردم MPEG4 Direct Maker و AllOK رو بهتر دیدم ولی ممکنه شخص دیگه نظری دیگه داشته باشه .
لینک دانلود MPEG4 Direct Maker با کرک :
حجم : 4 مگابایت
لینک دانلود Allok
پسورد فایل :
(البته این نسخه allok نسخه portable هست که میاز به رجیستر نداره و مجموعه ای از تمام نرم افزارهای Allok هست که 10 کار مختلف رو انجام میده) .
ضمن سلام من درخواست مبدل انواع فرمت های تصویری به فرمت mkv را دارم ممنون از زحمت شما
کدامیک از این نرم افزارها این کار را انجام میدهد
کسی جواب ما را نداد همچنان منتظرم
دنبال برنامه ای میگردم که فرمتهای تصویری Flv,wmv, 3gp رو به ویدئو سی دی تبدیل کنه.
اگه کسی سراغ داره لطفا با کرکش بذاره.
در ضمن کیفیت کار رو هم خراب نکنه و کار کردن باهاش هم راحت باشه.
مرسی.
Anathema&sin
02-10-2007, 19:20
سلام.خسته نباشید همه.من یه نرم افزار می خوام که فرمت FLV رو به 3gp یا MPEG تبدیل کنه.اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم راهنماییم کنه.
FLV>>>3gp
FLV>>>Mpeg
جواب من رو هم یکی بده لطفا
دنبال برنامه ای میگردم که فرمتهای تصویری Flv,wmv, 3gp رو به ویدئو سی دی تبدیل کنه.
اگه کسی سراغ داره لطفا با کرکش بذاره.
در ضمن کیفیت کار رو هم خراب نکنه و کار کردن باهاش هم راحت باشه.
مرسی.
اقا کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟ من روزی 7-8 بار میام اینجا سر میزنم و نا امید برمیگردم!
سلام
دوستان یه کنورتور میخام که فیلمای dvix رو رو موبایل ببینم
گوشیم دبلیو 810 هست حجم مهم نیست کیفیت مهمه
ورژن 3.2 رو بهمراه کرکش میتونین از اینجا دانلود کنین :
حجم : 4.3 مگابایت .
اقا کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟ من روزی 7-8 بار میام اینجا سر میزنم و نا امید برمیگردم!
سلام
فکر کنم نرم افزار Aone FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter و یا convertidor de video en todos los formatos) 3gp-video-audio-converter(avi, mpeg, 3gp, gif, flash, wmv, wma, wav, mp3, mp4, m4a, ogg, aa کارتون رو راه میندازه .
لینک دانلود Aone FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter :
حجم : 3.7 مگابایت
لینک دانلود convertidor de video en todos los formatos) 3gp-video-audio-converter(avi, mpeg, 3gp, gif, flash, wmv, wma, wav, mp3, mp4, m4a, ogg, aa :
حجم : 6.7 مگابایت
Titan Boy
04-10-2007, 14:10
بابا یا بگید دارید یا نه دیگه...روزی 100 بار میام ولی هیچی به هیچی.لطف کنید اگه ندارید بگید که ما هم اینقدر مزاحمتون نشیم!
اگه هم دارین خب بذارین دیگه...
سلام
دوستان یه کنورتور میخام که فیلمای dvix رو رو موبایل ببینم
گوشیم دبلیو 810 هست حجم مهم نیست کیفیت مهمه
w810 جاوا هست من که همچین برنامه ای واسه جاوا ندیدم اگه کیفیت واست مهمه می تونی فیلماتو به mp4 تبدیل کنی با نرم افزار Mpeg4 direct maker
سلام
ببینم اگه ا این برنامه تبدیل کن گوشیم نشون میده ای برنامه میتونه divxرو تبدیل کنه
لینک دانلودو میدی
؟
ممنون
درباره فرمت مورد نظرتون ، dcf هست یا dct ؟
برای dcf چیزی ندیدم ولی اگه dct باشه ، از این لینک میتونین کانورتورش رو دانلود کنین :
حجم : 375 کیلوبایت .
ضمنا این کانورتور ، فرمت های زیر رو به mp3 تبدیل میکنه :
wav (PCM, ADPCM+, aLaw+, uLaw+, and others)
mp3 (MPEG Layer 3)
mp2+ (MPEG Layer 2)
mpga+ (MPEG Audio)
au
aif/aiff
gsm
dct
vox
raw
ogg
flac
amr
wma*
wmv*
aac* (not aacPlus)
m4a*
mid+
act/rcd/rec+ (newer version of format not supported)
rm / ra / ram+
dvf+ (Not all dvf recorders are supported)
msv+ (Not all msv recorders are supported)
dss+ (SP Mode only)
sri+
shn+
cda+
mov !
avi+
mpg/mpeg+
.m3u+^
.pls+^
hellbrain666
07-10-2007, 20:44
سلام
من MPEG4 Direct Maker رو دانلود کردم ولی یکم کار باها ش سخته خواستم یه فیلم رو تبدیل کنم به mp4 کیفیتش خیلی خوب درنیومد برنامه بهتر از این سراغ ندارید؟
لطفا سریال یا کرکش رو هم بگذارید
ممنون
سلام
شما میتونین از نرم افزار Mkv Converter استفاده کنین .
ورژن 3.2 رو بهمراه کرکش میتونین از اینجا دانلود کنین :
حجم : 4.3 مگابایت .
سلام ضمن تشکر از کمک شما
من دنبال مبدل فایلهای تصویری DAT به MKV بودم ظاهرا این که معرفی کردی DAT رو سوپرت نمیکنه
سلام
من MPEG4 Direct Maker رو دانلود کردم ولی یکم کار باها ش سخته خواستم یه فیلم رو تبدیل کنم به mp4 کیفیتش خیلی خوب درنیومد برنامه بهتر از این سراغ ندارید؟
لطفا سریال یا کرکش رو هم بگذارید
ممنون
سلام
شما میتونین با تغییر تنظیمات MPEG4 Direct Maker کیفیت فیلم تون رو (بسته به سلیقه تون) بالاتر/پایین تر ببرین .
در مورد سایر نرم افزارها هم ، در صفحات قبلی این تاپیک و تاپیک زیر لینک دانلودشون گذاشته شده .
سلام
ببینم اگه ا این برنامه تبدیل کن گوشیم نشون میده ای برنامه میتونه divxرو تبدیل کنه
لینک دانلودو میدی
؟
ممنون
Divx رو نه . mpeg4 که بهتره. اینم لینک دانلود Mpeg4direct maker با کرک که توسط دوستمون pd2006 آپ شده.
من یه نرم افزار می خوام که باهاش فایلهای تصویری رو به فرمت MO تبدیل کنم. فرمت قابل پخش در n73
Convertor Wma TO MP3 رو میخواستم !
سلام من يه برنامه مي خوام كه باهاش بشه فيلم هاي روي موبايل رو با كامپيوتر بخونه .كسي هست راهنمايي كنه ؟
Convertor Wma TO MP3 رو میخواستم !
Arial Audio Converter 2.3.57
با استفاده از اين برنامه مي توانيد فرمتهاي صوتي MP3, WMA,OGG,MP2,WAV( PCM, DSP, GSM, ADPCM ),G721,G723,G726,VOX,ALAW,ULAW را به يکديگر تبديل کنيد. سرعت اين برنامه به دليل نساختن فايل Temp در هنگام تبديل بالاست
Name: ARIAL
Serial: azj7OBbkfuDMtaPIMq
سلام من يه برنامه مي خوام كه باهاش بشه فيلم هاي روي موبايل رو با كامپيوتر بخونه .كسي هست راهنمايي كنه ؟
جاش اینجا نیست ولی
K-Lite Mega Codec Pack 3.3.0
اين برنامه مجموعه تمام پلاگينهاي صوتي و تصويري براي پخش انواع فرمتهاي صوتي و تصويري در ويندوز مي باشد. اين نسخه تغييرات زيادي نسبت به نسخه قبل داشته است و به همين دليل در بخش دانلود سايت اضافه شد. شما با نصب اين برنامه در ويندوز مي توانيد با استفاده از برنامه هايي مانند JetAudio و Windows Media Player تمام فرمتهاي موجود را پخش کنيد و مثلا براي پخش فايلهاي RM و RAM نياز به نصب RealPlayer نداريد، براي پخش فايلهاي MOV نياز به نصب Quick Time نداريد. براي پخش DVD و SVCD نياز به نصب پلاگين يا برنامه اي مانند PowerDVD نداريد و .... اين نسخه آخرين و جديدترين نسخه اين برنامه مي باشد و فرمتهاي جديد را هم پشتيباني کرده و حجم کمتري هم نسبت به نسخه هاي قبلي دارد.
حجم فايل : 16 MB
هر چی فایل هست پخش میکنه
من یه نرم افزار می خوام که باهاش فایلهای تصویری رو به فرمت MO تبدیل کنم. فرمت قابل پخش در n73
لطفا یکی جواب بده
من تا حالا همچین فایلی ندیدم
فکر کنم اشتباه میکنی
من تا حالا همچین فایلی ندیدم
فکر کنم اشتباه میکنی
چه عجب یکی جواب داد.ببین این فرمتی که می گم تو n73me تو رم فابریکش هست. فیلم ghost rider نیکلاس کیج رو می گم از کسانی که دارن بپرس. فیلم به صورت یه نرم افزار نصبه . کیفیت در حد dvd هست جالب اینجاست که 1:45 فیلم فقط 282 مگ هست. می خوام ببینم چه جوری باید فیلمهامو به این صورت در بیارم خیلی واسم جالبه. من تو سایتش رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد این آدرسشه.
اینم دو تا کلیپ با فرمت sis خودت مدل گوشیتو انتخاب کن بعد دانلود کن ببین چه کیفیتی داره.
من چیزی نتونستم پیدا کنم منم نوکیا ندارم ولی دونبالش میگردم ولی حدس میزنم mp4 باشه چون از اون با کیفیت تر سراغ ندارم
ولی خوب شما میگی اون نیست
دنبالش هستم پیدا کردم برات میزارم
atrin777
14-10-2007, 01:20
چه عجب یکی جواب داد.ببین این فرمتی که می گم تو n73me تو رم فابریکش هست. فیلم ghost rider نیکلاس کیج رو می گم از کسانی که دارن بپرس. فیلم به صورت یه نرم افزار نصبه . کیفیت در حد dvd هست جالب اینجاست که 1:45 فیلم فقط 282 مگ هست. می خوام ببینم چه جوری باید فیلمهامو به این صورت در بیارم خیلی واسم جالبه. من تو سایتش رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد این آدرسشه.
اینم دو تا کلیپ با فرمت sis خودت مدل گوشیتو انتخاب کن بعد دانلود کن ببین چه کیفیتی داره.
اين فيلمو كه ميگي ميشه لينكشو بزاري ما هم حالشو ببريم .
ممنون
mohsen57
17-10-2007, 14:04
برنامه برای تبدیل Dvd به Vcd می خواستم.
برنامه برای تبدیل Dvd به Vcd می خواستم.
با سلام خدمت همه دوستان خوب ، من یک mp4 مدل iriver u10 دارم که متاسفانه هنوز نتونستم فیلمی رو در اون
مشاهده کنم . چون مبدل مطابق با فرمت مخصوص این ام پی تری را پیدا نکردم . لطفا مبدل تصویری از فرمت های مختلف
به avi که قابل خواندن در این مدل mp4 باشد رو به من معرفی کنید . یکی دو تا مبدل رو امتحان کردم و به فرمت avi تبدیل
کردم ولی در ام پی تری فوق قابل خواندن نیست . پیغام می ده فرمتش قابل خواندن نیست . اگه از دوستان کسی این
ام پی تری را داره و از دیدن فیلم در اون لذت برده لطفا مبدلش رو به من هم معرفی کنه . بسیار ممنون می شم .
حتی یکی از مبدل هایی رو که تو تاپیک یکی از همین انجمن ها بود که نوشته بود برای
iriver pmp هم کاربرد دارد دانلود کردم ( ALLOK MPEG4 CONVERTER) و تنظیمات را هم طبق فرمت درخواستی ام پی تری انجام دادم ولی باز پیغام داد که مطابقت ندارد .
پیغام خطایی که می ده اینه که میگه فرمت مطابقت نداره باید این جزئیات برای فرمت باشه
avi: 320* 240
15fps
384 kbps
mp3: 44.1khz
128kbps
cbr
لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی دوست دارم از این ام پی تری تصویری استفاده کنم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام من یه نرم فزار میخوام که اهنگ ها رو بشه به هم تبدیل کرد مثلا کیفیت 32 رو به 64 و 64 به 128 و ...
خیلی ضروریه خیلی خیلی حیلی
لطفا اگه میشه تا یه ساعت دیه بذارینش
دوستان سلام من یه نرم فزار میخوام که اهنگ ها رو بشه به هم تبدیل کرد مثلا کیفیت 32 رو به 64 و 64 به 128 و ...
خیلی ضروریه خیلی خیلی حیلی
لطفا اگه میشه تا یه ساعت دیه بذارینش
سلام
میتونین از Easy CD-DA Extractor استفاده کنین که چندین نوع فرمت رو ساپورت میکنه .
لینک دانلود :
اين فيلمو كه ميگي ميشه لينكشو بزاري ما هم حالشو ببريم .
ممنون
uعزیزم گفتم تو رم فابریک n73me هست فقط باید رمو در بیاری بذاری تو گوشیت تا ببینیش من حتی کل محتویات رمشو تو رم خودم کپی کردم ولی پیغام داد که شما این فیلم رو کپی کردین و اجازه پخش ندارین.
من چیزی نتونستم پیدا کنم منم نوکیا ندارم ولی دونبالش میگردم ولی حدس میزنم mp4 باشه چون از اون با کیفیت تر سراغ ندارم
ولی خوب شما میگی اون نیست
دنبالش هستم پیدا کردم برات میزارم
ازmp4 با کیفیت تر avi هست ولی این که من می گم در حد dvd هست در هر صورت ممنون که توجه کردین اگه چیزی پیدا کردین ما رو هم خبر کنین.
سلام
میتونین از Easy CD-DA Extractor استفاده کنین که چندین نوع فرمت رو ساپورت میکنه .
لینک دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم : تقریبا 5 مگابایت .
دستت درست عزیز :10:
به کارم نیومد این نمیشد به کیفیت بالاتر تبدیلش کرد فقط پایین تر بود 1
mehdi9352
19-10-2007, 00:48
سلام دوستان مبدلaac به mp3 رو مي خواستم
sadeq280
19-10-2007, 09:38
سلام من یه تبدیل کننده حرفه ای rm به فرمت های دیگه رو می خواهم که کیفیت رو خراب نکنه چون خودم با چند تا تبدیل کنننده امتحان کردم کیفیتش کم شد
kiavash80
19-10-2007, 15:16
سلام
احتمالا مدیاپلیر شما کدهای لازم برای نمایش فیلم مورد نظرتون رو نداره .
با دانلود و نصب برنامه /K-Lite_Codec_Pac مشکل تون رفع میشه :
لینک دانلود :
حجم : 6 مگابایت
و یا :
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
ولی مشکل من دیدن این فایلها نیست مشکل زمانیه که می خوام این فایلها رو ببرم و به قطعات کوچیکتر تبدلشون کنم ... نمی دونم شاید بد توضیح دادم قبلا ولی من یه برنامه می خوام که بتونه این فایلها رو به قسمت های کوچیک تر تقسیم کنه و صدا و تصویر داشته باشه ... چون با چند تا برنامه که این فیلمها رو می خواستم قسمت قسمت کنم بعد از تمام شدن فقط صدا بود .....
خدایی خیلی فوری بهش احتیاج دارم اگه کمک کنین ممنون میشم .
یه برنامه برای تیکه کردن فایل mp3 میخوام
یه برنامه برای تیکه کردن فایل mp3 میخوام
سلام
ساده ترین برنامه ها برای اینکار VCDCutter و Nero Wave Editor هستن .
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
ولی مشکل من دیدن این فایلها نیست مشکل زمانیه که می خوام این فایلها رو ببرم و به قطعات کوچیکتر تبدلشون کنم ... نمی دونم شاید بد توضیح دادم قبلا ولی من یه برنامه می خوام که بتونه این فایلها رو به قسمت های کوچیک تر تقسیم کنه و صدا و تصویر داشته باشه ... چون با چند تا برنامه که این فیلمها رو می خواستم قسمت قسمت کنم بعد از تمام شدن فقط صدا بود .....
خدایی خیلی فوری بهش احتیاج دارم اگه کمک کنین ممنون میشم .
سلام
لینک دانلود نرم افزار Allok :
mehdi9352
21-10-2007, 22:40
ايا همچين تبديل كننده اي نيست
mehdi9352
21-10-2007, 23:55
خودم يه چيز هايي پيدا كردم از اين سايت
به کارم نیومد این نمیشد به کیفیت بالاتر تبدیلش کرد فقط پایین تر بود 1
از JetAudio استفاده کن خیلی هم راحته :31:
سلام من یه تبدیل کننده حرفه ای rm به فرمت های دیگه رو می خواهم که کیفیت رو خراب نکنه چون خودم با چند تا تبدیل کنننده امتحان کردم کیفیتش کم شد
Boilsoft RM to MP3 Converter 1.48
با استفاده از اين بنرامه مي توانيد کليه فايلهاي فرمت RealMedia اعم از RA و RAM و RM و RMVB و RMS و ... و همچنين فايلهاي WMA را به دو فرمت MP3 و WAV با کيفيت هاي مختلف تبديل کنيد. براي اينکه اين تبديل به خوبي صورت گيرد يا بايد برنامه RealPlayer بر روي سيستم شما نصب باشد و يا اينکه از مجموعه پلاگيني مانند K-Lite Mega Codec Pack 1.59 استفاده کنيد تا پلاگين فايلهاي Real به ويندوز اضافه شود و تبديل به درستي صورت گيرد.
حجم فايل : 1.47 MB
Name : ----------------
Serial : 000HKW-BVDYFF-980ZXG-YDECHR-U554VJ-PM9WUK-64M7WE-5PYMWD
از این برنامه که معرفی شد میتونید استفاده کنید
Portable Easy CD-DA Extractor 10.0.6
برنامه بالا فقط برای تبدیل فایلهای صوتی
این برنامه قوی تره با تبدیل ویدیو اگه میتونی اینو دان کن
Xilisoft Video Converter v3.1.7.0630b
حجم فايل : 13.76 MB
Name: Tebyan
SN: AB4HJYLFNPCRC4CK7N1L780F-CF6A-1FF7-2C2D
اقا کسی برنامه سبک و جمع و جور برای تیکه کردن mp3 پیدا نکرد
اگه برنامه audio file cutter رو فول ورژن کسی داشت که بهتر
اقا کسی برنامه سبک و جمع و جور برای تیکه کردن mp3 پیدا نکرد
اگه برنامه audio file cutter رو فول ورژن کسی داشت که بهتر
برنامه ای که خودم استفاده میکنم
Sony Sound Forge Audio Studio 9.0
اگه خواستی بگو لینکشو بزارم ولی حجمش بالاس حجم فايل : 38.54 MB
یه برنامه که البته خودم تستش نکردم
FlexiMusic Composer
حجم فايل : 5.73 MB
با استفاده از اين برنامه مي توانيد بر روي آهنگها و موسيقي ها کار کنيد. در واقع شما مي توانيد با اين برنامه کار آهنگسازي را انجام دهيد. مي توانيد از يک تکه يک آهنگ با ريتمهاي خاص بسازيد. مي توانيد دو آهنگ را در هم ترکيب کنيد. مي توانيد صداها و فايلهاي موزيک را ويرايش کنيد. مي توانيد تعداد تکرار و فاصله آنها را تعيين کنيد. مي توانيد يک آهنگ را از مجموعه چند ترک بسازيد. مي توانيد بر روي آهنگ افکتهاي خاصي را اعمال کنيد. مي توانيد از Tutorialبرنامه براي آشنايي کلي و سريع با آن استفاده کنيد. با کليک راست بر روي هر قسمت و انتخاب Help مي توانيد در مورد آن قسمت برنامه اطلاعات کسب کنيد
crack
capitan black
22-10-2007, 14:52
سلام.دوستان من يه برنامه تبديل mp3 به swf واسه تبديل كردن يه اهنگ به فايل فلاش براي پخش اهنگ در
وب سايت رو ميخوام.ترجيحا free باشه.مرسي.من خودم با چند تا كار كردم تا 30 ثانيه بيشتر پخش نميكنه.!
سلام.دوستان من يه برنامه تبديل mp3 به swf واسه تبديل كردن يه اهنگ به فايل فلاش براي پخش اهنگ در
وب سايت رو ميخوام.ترجيحا free باشه.مرسي.من خودم با چند تا كار كردم تا 30 ثانيه بيشتر پخش نميكنه.!
فکر نمیکنم این روش خوبی باشه میتونی از کدها استفاده کنی
حجم فایلتم میره بالا و مناسب برای وب نیست ولی اگه میخای امتحان کنی برنامه Xilisoft Video Converter که بالا گذاشتم این کارو میکنه
برنامه ای که خودم استفاده میکنم
Sony Sound Forge Audio Studio 9.0
اگه خواستی بگو لینکشو بزارم ولی حجمش بالاس حجم فايل : 38.54 MB
یه برنامه که البته خودم تستش نکردم
FlexiMusic Composer
حجم فايل : 5.73 MB
با استفاده از اين برنامه مي توانيد بر روي آهنگها و موسيقي ها کار کنيد. در واقع شما مي توانيد با اين برنامه کار آهنگسازي را انجام دهيد. مي توانيد از يک تکه يک آهنگ با ريتمهاي خاص بسازيد. مي توانيد دو آهنگ را در هم ترکيب کنيد. مي توانيد صداها و فايلهاي موزيک را ويرايش کنيد. مي توانيد تعداد تکرار و فاصله آنها را تعيين کنيد. مي توانيد يک آهنگ را از مجموعه چند ترک بسازيد. مي توانيد بر روي آهنگ افکتهاي خاصي را اعمال کنيد. مي توانيد از Tutorialبرنامه براي آشنايي کلي و سريع با آن استفاده کنيد. با کليک راست بر روي هر قسمت و انتخاب Help مي توانيد در مورد آن قسمت برنامه اطلاعات کسب کنيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcrack
ماشااله به شما من یه برنامه میخواستم که فقط از تو یه اهنگ MP3 یه تیکه موزیکش رو دربیارم یا مثلا اهنگ رو به 2 قسمت کنم
من که نمیخوام اهنگسازی و خوانندگی کنم
البته برنامه Sony Sound Forge رو دارم ولی فکر کنم کار کردن باهاش زیاد راحت نباشه
ماشااله به شما من یه برنامه میخواستم که فقط از تو یه اهنگ MP3 یه تیکه موزیکش رو دربیارم یا مثلا اهنگ رو به 2 قسمت کنم
من که نمیخوام اهنگسازی و خوانندگی کنم
خوب شما کار خودتو بکن 5 مگ هم که بیشتر نیست :31:
چی 5 مگ کدوم کار خودم رو بکنم
capitan black
22-10-2007, 19:27
فکر نمیکنم این روش خوبی باشه میتونی از کدها استفاده کنی
حجم فایلتم میره بالا و مناسب برای وب نیست ولی اگه میخای امتحان کنی برنامه Xilisoft Video Converter که بالا گذاشتم این کارو میکنه
نه اتفاقا اين بهترين روشه.در ضمن اين ويديو كانورتره من mp3 به swf رو ميخوام.
چی 5 مگ کدوم کار خودم رو بکنم
دیگه از این بهتر نمیشه
MP3 Cutter Joiner
تبديل ، ويرايش و برش فايلهای موسيقي با فرمت MP3
مناسب برای ساخت آهنگ موبايل
حجم: 2.70 مگابايت
ریجستر هم داخلش هست
سلام
برنامه ای برای تبدیل فرمت Mkv به سایر فرمت های ویدیویی مثل Avi و Mpeg وجود داره که زیرنویس ها رو هم پشتیبانی کنه؟
ممنون
نرم افزار یا نرم افزارهایی معرفی کنین که این فرمت ها رو به هم تبدیل کنه :
3gp به Wmv
Mov به Wmv
Amr به Mp3
می خوام کیفیت فایل ها رو تغییر نده
3gp به Wmv
Mov به Wmv
می خوام کیفیت فایل ها رو تغییر نده
Amadis Video Converter Suite 1.0.1
Why Choose Amadis Video Converter Suite?
> High-speed encoder ensures smooth conversion of video and audio data.
> So easy to use that only a few clicks are enough.
> Output settings are all adjustable. It's suitable for veterans as well.
> Direct almost movies to other Video Format without losing quality.
Amadis Video Converter Suite is an all-in-one video converter application, which, is more powerful and conversion from videos to AVI (DivX, XviD, etc.), DV AVI, MP4 (inc. Sony PSP, Apple iPod,iPhone,AppleTV, Archos DVR, Creative Zen,MS Zune ), WMV, 3GP, 3G2,PSP,MP4, QuickTime (MOV, QT), SWF, DVD, VOB, VRO, MPEG 1,2, MPG, DAT, VCD, SVCD, ASF, MJPEG, H.263, H.264, Real Video (RM, RMVB), DVR-MS,MKV. Very user-friendly interface and easy to use. Very quick in conversion speed and no quality is lost!
Key Features
- Very fast and without any quality loss
- Support Batch convert
- Very user-friendly interface
- Supports AVI, Divx, Xvid, MPEG1, MPEG2, ASF, WMV, DAT, H264, H263, RM, RMVB,MKV
- All supported formats to MPEG I/II MPEG4
- All supported formats to VCD,SVCD,DVD(PAL,NTSC)
- All supported formats to Windows Media Format
- All supported formats to FLV/SWF
- All supported formats to 3GP/3GP2/PSP/MP4
- All supported formats to iPod/iPhone/AppleTV
- All supported formats to MS Zune/Creative Zen
- Support large video files, even large then 2GB
AVI/DIVX/XVID Converter
MPEG1/2/4 to AVI
WMV to AVI
ASF to AVI
RM to AVI
RMVB to AVI
MOV to AVI
QT to AVI
DVD/SVCD/VCD(NTSC/PAL) to QT
MP4 to AVI
3GP to AVI
iPod to AVI
MKV to AVI
WMV/ASF Converter
MPEG1/2/4 to WMV/ASF
AVI to WMV/ASF
Xivd to WMV/ASF
RM to WMV/ASF
RMVB to WMV/ASF
MOV to WMV/ASF
QT to WMV/ASF
DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL) to WMV/ASF
MP4 to WMV/ASF
3GP to WMV/ASF
iPod to WMV/ASF
Divx to WMV/ASF
H264/H263 to WMV/ASF
MKV to WMV/ASF
MPEG/DVD/VCD/SVCD Converter
MPEG1/2/4 to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
AVI to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
Xivd to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
RM to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
RMVB to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
MOV to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
QT to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
VCD(NTSC/PAL) to DVD(NTSC/PAL)
SVCD(NTSC/PAL) to DVD(NTSC/PAL)
Divx to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
MP4 to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
3GP to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
iPod to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
MKV to DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL)
MOV/QT Converter
MPEG1/2/4 to MOV/QT
AVI to MOV/QT
Xivd to MOV/QT
RM to MOV/QT
RMVB to MOV/QT
WMV/ASF to MOV/QT
DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL) to WMV/ASF
MP4 to MOV/QT
3GP to MOV/QT
iPod to MOV/QT
Divx to MOV/QT
H264/H263 to MOV/QT
MKV to MOV/QT
SWF/FLV Converter
MPEG1/2/4 to SWF/FLV
AVI to SWF/FLV
Xivd to SWF/FLV
RM to SWF/FLV
RMVB to SWF/FLV
WMV/ASF to SWF/FLV
DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL) to SWF/FLV
MP4 to SWF/FLV
3GP to SWF/FLV
iPod to SWF/FLV
Divx to SWF/FLV
H264/H263 to SWF/FLV
MKV to SWF/FLV
RM/RMVB Converter
MPEG1/2/4 to RM/RMVB
AVI to RM/RMVB
Xivd to RM/RMVB
SWF to RM/RMVB
FLV to RM/RMVB
WMV/ASF to RM/RMVB
DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL) to RM/RMVB
MP4 to RM/RMVB
3GP to RM/RMVB
iPod to RM/RMVB
Divx to RM/RMVB
H264/H263 to RM/RMVB
MKV to RM/RMVB
3GP/3GP2/PSP/MP4 Converter
MPEG1/2/4 to 3GP/3GP2/PSP/MP4
AVI to 3GP/3GP2/PSP/MP4
Xivd to 3GP/3GP2/PSP/MP4
SWF to 3GP/3GP2/PSP/MP4
FLV to 3GP/3GP2/PSP/MP4
WMV/ASF to 3GP/3GP2/PSP/MP4
DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL) to 3GP/3GP2/PSP/MP4
MP4 to 3GP/3GP2/PSP/MP4
3GP to 3GP/3GP2/PSP/MP4
iPod to 3GP/3GP2/PSP/MP4
Divx to 3GP/3GP2/PSP/MP4
H264/H263 to 3GP/3GP2/PSP/MP4
MKV to 3GP/3GP2/PSP/MP4
iPod/iPhone/AppleTV Converter
MPEG1/2/4 to iPod/iPhone/AppleTV
AVI to iPod/iPhone/AppleTV
Xivd to iPod/iPhone/AppleTV
SWF to iPod/iPhone/AppleTV
FLV to iPod/iPhone/AppleTV
WMV/ASF to iPod/iPhone/AppleTV
DVD/VCD/SVCD(NTSC/PAL) to iPod/iPhone/AppleTV
MP4 to iPod/iPhone/AppleTV
3GP to iPod/iPhone/AppleTV
iPod to iPod/iPhone/AppleTV
Divx to iPod/iPhone/AppleTV
H264/H263 to iPod/iPhone/AppleTV
MKV to iPod/iPhone/AppleTV
System Reqiurement
Micro$oft Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003 or later version
DVD-ROM Drive
1GMhz or better CPU
1GM or more RAM
link - 6.54MBs
CODE
password - da-warez.org
mohsen_sir
28-10-2007, 12:08
اینایی که
گذاشتین واسه چیه ؟
چی کار مییکنه ؟
تبديل فرمت هاي مختلف تصويري و صوتي
mohsen_sir
28-10-2007, 12:09
اینایی که
گذاشتین واسه چیه ؟
چی کار مییکنه ؟
تبديل فرمت هاي مختلف تصويري و صوتي
انشاء ا... فرمت كه مي دوني چيه؟
اقا من در به در دنبال برنامه ای میگردم که فایلهای تصویری با پسوند flv (یا همون فلش) رو به vcd (یا همون ویدئو سی دی) تبدیل کنه...خیلی هم ضروریه!
من روزی 2-3 بار میام اینجا سر میزنم...پس لطفا نا امیدم نکنید.
اقا فکر کنم این برنامه باشه...لطفا اگه کسی داره (اخرین ورژن) + کرک لطف کنه.
River Past Video Cleaner
اقا من در به در دنبال برنامه ای میگردم که فایلهای تصویری با پسوند flv (یا همون فلش) رو به vcd (یا همون ویدئو سی دی) تبدیل کنه...خیلی هم ضروریه!
من روزی 2-3 بار میام اینجا سر میزنم...پس لطفا نا امیدم نکنید.
تو صفحه قبل همون برنامه ای که Shahvand معرفی کرد به راحتی این کارو میکنه
Amadis Video Converter Suite 1.0.1
Backstreetboys
04-11-2007, 00:59
سلام
من یه فیلم با فرمت mp4 دانلود کردم ولی تو media player اجرا نشد
با برنامه Magic video Conventer اون رو تبدیل به فرمت MPEG_1 کردم حالا حجمش برای رایت رو سی دی
زیاد شده باید به چی تبدیلش کنم تا رو سی دی جا بشه ؟( مدت فیلم 1 ساعت و نیم هستش)
Titan Boy
04-11-2007, 11:40
سلام به همگی...دوستان یه درخواست!
یه کانورتر می خوام که بتونه فرمت 3gp رو Mp4 تبدیل کنه.
3gp ===> Mp4
Backstreetboys
04-11-2007, 16:56
سلام به همگی...دوستان یه درخواست!
یه کانورتر می خوام که بتونه فرمت 3gp رو Mp4 تبدیل کنه.
3gp ===> Mp4
به سایت زیر مراجعه کن همه چی داره
Anathema&sin
05-11-2007, 00:06
سلام بچه ها.خسته نباشید همگی
من میخوام یه فیلم Dvd رو کپی کنم روی هارد ....
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amir_gtv
05-11-2007, 10:20
سلام
دنبال یه برنامه میگردم که
صدا رو از تصویر جدا کنه
البته نرم افزار کوچیک باشه
هاردو زیاد اشغال نکنه
بعدشم بیشتره فرمت ها رو پشتابانی کنه
خصوصا divx
نیاز فوری
با تشکر
_________
video convert master یه کانورتر کامله.یکی از فرمتهای خروجیش mp3 ایه.تو تاپیک کانورتورها بگردی پیدا میکنی
Anathema&sin
05-11-2007, 15:23
سلام آقای SHAHVAND .خسته نباشید
ممنون از این همه زحمتی که میکشید.
من این نرم افزار Amadis Video Converter Suite 1.0.1 که صفحه ی قبل معرفی کردید رو میخوام دانلود کنم اما لینکش درست نیست .اگه ممکنه یه زحمت بکشید خودتون یه بار چکش کنید.
یه زحمت دیگه هم دارم , چی جوری میتونم یه فیلم Dvd رو کپی کنم روی هارد ...
خیلی ممنون میشم اگه راهنمائی بفرمائید.
camel_60
06-11-2007, 00:28
آقا سلام
من انقدر نرم افزار براي چسباندن فايلهاي avi-divx نصب كردم خسته شدم چون هم براي چسباندن طول ميده وهم
كيفيت فايل رو پايين مي ياره من از اين نرم افزار ها استفاده كردمAll Video Joiner-Super Video -VirtualDubMod-Zealot All VideoConverter-AVI MPEG RM WMV Joiner-AdobePremiere Pro -VCDCutPro 4.13 -Ulead VideoStudio 10.0 Plus ولي نتيجه مطلوب نبود ! شايد هم من بلد نبودم خروجي رو تنظيم كنم اگر نرم افزاري بهتر داريد بزاريد يا اگه نرم افزار هاي ذكر شده خوب است روش استفاده وتنظيم آ ن هم بگيد اگه هم شما مي گزاريد روش چسباندن انهم بگيد ممنون ميشم اين مشكل خيلي از دوستان است
آقا سلام
من انقدر نرم افزار براي چسباندن فايلهاي avi-divx نصب كردم خسته شدم چون هم براي چسباندن طول ميده وهم
كيفيت فايل رو پايين مي ياره من از اين نرم افزار ها استفاده كردمAll Video Joiner-Super Video -VirtualDubMod-Zealot All VideoConverter-AVI MPEG RM WMV Joiner-AdobePremiere Pro -VCDCutPro 4.13 -Ulead VideoStudio 10.0 Plus ولي نتيجه مطلوب نبود ! شايد هم من بلد نبودم خروجي رو تنظيم كنم اگر نرم افزاري بهتر داريد بزاريد يا اگه نرم افزار هاي ذكر شده خوب است روش استفاده وتنظيم آ ن هم بگيد اگه هم شما مي گزاريد روش چسباندن انهم بگيد ممنون ميشم اين مشكل خيلي از دوستان است
سلام
بیشتر نرم افزارهایی که شما معرفی کردین ، در بخش تنظیمات فرمت خروجی مورد نظرتون ، تنظیماتی دارن که کیفیت فایل نهایی رو مشخص میکنه و معمولا در حد نرمال تنظیم شده .
شما میتونین با تغییر تنظیماتش کیفیت فیلم خروجی رو بالاتر ببرین .
ضمن اینکه هر چه کیفیت خروجی بالاتر باشه ، زمان بیشتری هم برای عمل تبدیل مورد نیازه .
سلام
من یه فیلم با فرمت mp4 دانلود کردم ولی تو media player اجرا نشد
با برنامه Magic video Conventer اون رو تبدیل به فرمت MPEG_1 کردم حالا حجمش برای رایت رو سی دی
زیاد شده باید به چی تبدیلش کنم تا رو سی دی جا بشه ؟( مدت فیلم 1 ساعت و نیم هستش)
سلام
میتونین به XVid تبدیلش کنین تا در یک سی دی جا بشه .
Anathema&sin
06-11-2007, 15:31
دوستان لطفا به درخواست منم رسیدگی کنید.
من این نرم افزار Amadis Video Converter Suite 1.0.1 که صفحه ی قبل معرفی کردید رو میخوام دانلود کنم اما لینکش درست نیست
ممنون.............
دوستان لطفا به درخواست منم رسیدگی کنید.
من این نرم افزار Amadis Video Converter Suite 1.0.1 که صفحه ی قبل معرفی کردید رو میخوام دانلود کنم اما لینکش درست نیست
ممنون.............
سلام
ورژن Amadis Video Converter Suite 1.0.0 رو از این لینک میتونین دانلود کنین :
حجم : 7 مگابایت
بهترین نرم افزار برای کپی DVD بر روی هارد هم DVD Decrypter هست که از این لینک میتونین دانلودش کنین :
حجم : 1 مگابایت
سلام بچه ها.خسته نباشید همگی
من میخوام یه فیلم Dvd رو کپی کنم روی هارد ....
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بهترین نرم افزار برای کپی DVD بر روی هارد هم DVD Decrypter هست که از این لینک میتونین دانلودش کنین :
Anathema&sin
06-11-2007, 17:36
سلام
خیلی ممنون.خیلی لطف کردید.
arshia system
07-11-2007, 00:51
یک کانورتور میخواهم که mvp را به mpag یا avi تبدیل بکند
morimusic
08-11-2007, 09:31
سلام دوستان
نیاز فوری به یه کانورتور دارم که با سرعت نثبتا بالا و کیفیت عالی Dvd را به Vcd تبدیل کنه
خیلی خیلی ممنون ( هرچی کیفیت کانورتش بالا تر باشه بهتره ) سرعتش زیادم واسم مهم نیست
سلام به همگي
دو تا برنام مي خوام اگه ممکنه:
1- برنامه اي براي بريدن فايل هاي MP3 . البته از MP3 Cutter Joiner استفاده کردم . بد نيست ولي خوب يه مقدار حرفه اي تر باشه بد نيست.
2- يه Ringtone Maker
ممنون از همگي
ارادتمند
DEICIDE
CFC_JESTER99_EF
09-11-2007, 01:45
سلام .
convertor هست که فایل های SNG رو به فرمت های قابل پخش تبدیل کنه؟
اگر هست لطف کنید... خیلی وقته دنبالش میگردم ولی چیزی پیدا نمیکنم.
مرسی
M_Abieteh
10-11-2007, 18:25
سلام نرم افزاري ميخوام كه فايلهاي تصويري dat mpag و بقيه رو تبديل به dvd كنم.
يه فيلم(دمو)از بازي كانتر گرفتم با پسوند dem يه همچين چيزي يه نرم فزار مي خوام براي تبديلش به vcd
mhentezari
17-11-2007, 23:58
یک کانورتر قوی برای تبدیل قسمت از dvd به mp4 می خواستم.
سلام دوستان
نیاز فوری به یه کانورتور دارم که با سرعت نثبتا بالا و کیفیت عالی Dvd را به Vcd تبدیل کنه
خیلی خیلی ممنون ( هرچی کیفیت کانورتش بالا تر باشه بهتره ) سرعتش زیادم واسم مهم نیست
یک کانورتر قوی برای تبدیل قسمت از dvd به mp4 می خواستم.
برای ریپ DVD فقط همین برنامه (نظر شخصی):
Xilisoft DVD Ripper Platinum 4.0.83.0718
A DVD ripper that can easily rip DVD to all popular video and audio formats with fast speed
OR
سلام نرم افزاري ميخوام كه فايلهاي تصويري dat mpag و بقيه رو تبديل به dvd كنم.
يه فيلم(دمو)از بازي كانتر گرفتم با پسوند dem يه همچين چيزي يه نرم فزار مي خوام براي تبديلش به vcd
McFunSoft Video Convert Split Merge Studio / تمام ورژنها در این تاپیک
البته برای درخواست دومت جواب نمیده
amir_taghavi
20-11-2007, 12:15
ضمن عرض سلام و آرزوی اوقاتی خوش برای شما دوستان
دوستان گرامی بنده دنبال برنامه ای جهت تبدیل FLV به AVI / WMV / MPG هستم اگر چنین برنامه ای سراغ دارید لطفا" برنامه کامل (با کرک یا سریال) را معرفی فرمایید.
باید به حضورتان عرض کنم که یک برنامه خوب و کم حجم و با کیفیت بالا پیدا کردم ولی کرک یا سریالی برای برنامه فوق متاسفانه پیدا نکردم.
اسم برنامه [ Freez FLV to AVI/MPEG/WMV Converter 1.5 ]
ضمن عرض سلام و آرزوی اوقاتی خوش برای شما دوستان
دوستان گرامی بنده دنبال برنامه ای جهت تبدیل FLV به AVI / WMV / MPG هستم اگر چنین برنامه ای سراغ دارید لطفا" برنامه کامل (با کرک یا سریال) را معرفی فرمایید.
باید به حضورتان عرض کنم که یک برنامه خوب و کم حجم و با کیفیت بالا پیدا کردم ولی کرک یا سریالی برای برنامه فوق متاسفانه پیدا نکردم.
اسم برنامه [ Freez FLV to AVI/MPEG/WMV Converter 1.5 ]
amir_taghavi
20-11-2007, 15:44
جناب usfelme عزیز
از راهنمایی شما سپاسگزارم.:thumbsup::thumbsup::46:
همیشه موفق و سربلند باشید.
ممنون :8::20:
Oracle_Eldorado
21-11-2007, 22:36
ببخشید من یه کانورتر میخوام که بتونه یک DVD رو به VCD با صدا ( با منو یا بدون منو فرقی نداره ) تبدیل کنه .
برای مثال من یک DVD کنسرت یانی ( Yani ) دارم که میخوام تبدیلش کنم به چند سیدی .
ممنون میشم کمک کنید .
mhentezari
21-11-2007, 23:22
برای ریپ DVD فقط همین برنامه (نظر شخصی):
Xilisoft DVD Ripper Platinum 4.0.83.0718
این چجوری بخشی از dvd رو ریپ میزنه؟
ببخشید من یه کانورتر میخوام که بتونه یک DVD رو به VCD با صدا ( با منو یا بدون منو فرقی نداره ) تبدیل کنه .
برای مثال من یک DVD کنسرت یانی ( Yani ) دارم که میخوام تبدیلش کنم به چند سیدی .
ممنون میشم کمک کنید .
همون برنامه که در پست 113 معرفی شده کارت رو راه میندازه
این چجوری بخشی از dvd رو ریپ میزنه؟
این نرم افزار این قابلیت رو نداره شما اگه یه قسمت از dvd رو میخوای باید با dvd cutter یا نرم افزار معروف clone dvd این کار رو بکنی و بعد با xilisoft اون رو ریپ کنی.
emp-ehsan
25-11-2007, 03:26
من يك نرم افزار مي خوام كه dat رو به mp4 تبديل كنه
KING iMAN
26-11-2007, 11:48
گوشی N95 من با فرمت mp4 فیلمبرداری میکنه.
یه نرم افزار واسم بذارین که با کیفیت بالا به wmv تبدیل کنه.
KING iMAN
26-11-2007, 11:49
خودم از ImToo 3gp Video Converter استفاده میکنم ولی با اینکه کد رجیستر دام هر چند وقت یکبار خودبخود تریال میشه و باید Remove کنم.خسته شدم از دستش.
سلام
یه برنامه یوزر فریندلی می خواستم برای تبدیل dvd به mkv که از کدک x264 استفاده کنه
ممنون
گوشی N95 من با فرمت mp4 فیلمبرداری میکنه.
یه نرم افزار واسم بذارین که با کیفیت بالا به wmv تبدیل کنه.
خودم از ImToo 3gp Video Converter استفاده میکنم ولی با اینکه کد رجیستر دام هر چند وقت یکبار خودبخود تریال میشه و باید Remove کنم.خسته شدم از دستش.
ImToo 3gp Video Converter 3.1
سلام
یه برنامه یوزر فریندلی می خواستم برای تبدیل dvd به mkv که از کدک x264 استفاده کنه
ممنون
WinMKV DVD Ripper V.3.0
WinMKV DVD Ripper is a converter with the capability of ripping your favorite DVD directly to MKV formats and other formats.Such as: WMV, AVI , 3GP, MP4 etc. It supports Video Codec: Xvid MPEG-4 Codec, ISO MPEG-4, H.264 and Audio Codec: AAC, MP2, MP3, OGG. It permits to select subtile and sound. Just a few clicks to rip DVD.
WinMKV DVD Ripper V.3.0
WinMKV DVD Ripper is a converter with the capability of ripping your favorite DVD directly to MKV formats and other formats.Such as: WMV, AVI , 3GP, MP4 etc. It supports Video Codec: Xvid MPEG-4 Codec, ISO MPEG-4, H.264 and Audio Codec: AAC, MP2, MP3, OGG. It permits to select subtile and sound. Just a few clicks to rip DVD.
اینو داشتم ..
به هر حال ممنون بابت زحمتی که کشیدین :10:
sadeq280
30-11-2007, 11:49
سلام
من یه مبدل می خواهم که بتونه فایل هایdat که در فولدری هستند که نامشان فارسی است رو به 3gp .mp4.mp3 تبدیل کنه خودم خیلی برنامه هر رو امتحان کردم نشد حالا اگه توی یه برنامه هم نبود و سه تا برنامه بود اشکالی نداره
برای تبدیل به mp3 , mp4 میتونی از jetaudio (ورژن های آخرش باشه ) استفاده کنی برای 3gp فعلا دم دستی ندارم ولی با imtoo امتحان کردی.
سلام
نرم افزار براي تبديل فرمت flv به سايد فرمت هاي ويدئوئي مي خوام كه كيفيت فايل رو تغيير نده و حجم فايل
خروجي در حدود فايل اوليه باشه ، اگه قابليت چسبوندن چند تا فايل flv رو هم داشته باشه كه ديگه عاليه
نرم افزاري كه خودتون باهاش كاركرين و ازش راضي هستين رو معرفي كنين
سلام
من یه کانورتور می خام برای تبدیل فایل های DAT به 3gp
نیاز شدید دارم .
سارا
سلام
نرم افزار براي تبديل فرمت flv به سايد فرمت هاي ويدئوئي مي خوام كه كيفيت فايل رو تغيير نده و حجم فايل
خروجي در حدود فايل اوليه باشه ، اگه قابليت چسبوندن چند تا فايل flv رو هم داشته باشه كه ديگه عاليه
نرم افزاري كه خودتون باهاش كاركرين و ازش راضي هستين رو معرفي كنين
سلام
من یه کانورتور می خام برای تبدیل فایل های DAT به 3gp
نیاز شدید دارم .
سارا
video convert master برای تبدیل flv عالی عمل می کنه در ضمن کیفیت و سایز دست خودتونه.
برای تبدیل به 3gp هم نرم افزار عالی هست.(برای تبدیل به 3gp به ستینگاش دست نزنید که پیش فرض بهترین سایز و کیفیت رو داره و سرعت تبدیلش هم عالیست)
saman rossi
12-12-2007, 14:31
با سلام. برنامه اي براي تبديل فايلهاي Mix به mp3 مي خواستم
saman rossi
12-12-2007, 14:40
با سلام. برنامه اي براي تبديل فايلهاي Mix به mp3 مي خواستم
[QUOTE=saman rossi;1892959]با سلام. برنامه اي براي تبديل فايلهاي Mix به mp3 مي خواستم[/QUOTE
عزیز دقیقا مشخص کن فایلهای mix مربوط به چه برنامه ای هستند (برای بازی،نرم افزار آهنگ سازی و ....)
linkinkurd
14-12-2007, 14:31
سلام دوستان
نرم افزاری میخوام که فایلهای Vob رو به سایر فرمتهای ویدیویی تبدیل کنه البته با کمترین افت کیفیت.(خیلی ضروری)
اگر نرم افزار دیگری هم برای تبدیل مستقیم دی وی دی تو یه فایل تصویری دارید لطفا معرفی کنید.
سلام دوستان
نرم افزاری میخوام که فایلهای Vob رو به سایر فرمتهای ویدیویی تبدیل کنه البته با کمترین افت کیفیت.(خیلی ضروری)
اگر نرم افزار دیگری هم برای تبدیل مستقیم دی وی دی تو یه فایل تصویری دارید لطفا معرفی کنید.
Xilisoft DVD Ripper Platinum 4.0.83.0718 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من هم اطلاعات کاملی از .... tota video رو به همراه کرک یا سریالش که بتونه 3gp رو به فایل های خوندنی مدیا تبدیل کنه
Total Video Converter v3.11 Build 070908
Total Solution for your Media Conversion
"Convert all video files to 3gp, mp4,psp,iPod,swf,flv,DVD,VCD... !"
Convert and burn Avi Divx Xvid Rm Rmvb Wmv directly to DVD VCD Svcd Video Disc
Total Video Converter is a total solution for video conversion which supports reading, playing lots of video and audio formats and converting them to popular video formats. Total Video Converter includes a powerful media conversion engine internally so that you can convert media files with very high speed.
Total Video Converter V3.11 New Features:
1 Add a tool Total Flv Sniffer for automatically downloading flv
2 New method for video and audio syncing.
3 Solve the problem no audio for ripping DVD in some condition.
4 Solve the DVD subtitle problem while ripping CIF format DVD
5 Flv seek accurately
6 Enhance importing OGM format compatibility
7 Enhance importing RMVB,RM format compatibility
Main Features of Total Video Converter:
- Convert all kinds of videos to mobile videos or audios (mp4, 3gp, xvid, divx mpeg4 avi, amr audio) which are used by cell-phone, PDA, PSP, iPod;
Photos slide show combines multi-photos and musics with more than 300 photos fantasy transition effect;
- High compatibility and high efficiency for Importing RMVB or RM video/audio;
- Convert various videos to MPEG videos compatible with standard DVD/SVCD/VCD;
- Burn the converted videos to DVD/SVCD/VCD;
- Rip DVD to popular videos of all sorts;
- Extract audio from various of videos and convert which to all kinds of audios (mp3, ac3, ogg, wav, aac);
- RIP CD to audios of all sorts directly;
- Support using with command line;
- Combine several video and audio files to one video file;
- Demultiplex or extract video and audio;
- Multiplex video and audio to one file;
- Flv Nelly Mosser audio extract and decode.
Total Video Converter supports reading the following file formats:
> Video Formats:
. Convert from Rmvb (.rm,.rmvb)
. Convert from MPEG4 (.mp4)
. Convert from 3gp (.3gp, 3g2)
. Convert from Game Psp (.psp)
. Convert from MPEG1 (.mpg, mpeg)
. Convert from MPEG2 PS (.mpg, mpeg, vob)
. Convert from MPEG2 TS (--- Transport Stream)
. Convert from DIVX (.divx)
. Convert from Ms ASF (.asf, .wmv)
. Convert from Ms ASF (.asf, .wmv)
. Convert from Ms AVI (.avi)
. Convert from Macromedia Flash video FLV (.flv)
. Convert from Real Video (rm)
. Convert from Apple Quicktime (.mov)
. Convert from FLIC format (.fli, .flc)
. Convert from Gif Animation (.gif)
. Convert from DV (.dv) ¡¡
. Convert from Matroska (.mkv)
. Convert from ogm (.ogm)
. Convert from Video Formats Dx9 Directshow can open
> Audio Formats:
. Convert from CD audio (.cda)
. Convert from MPEG audio (.mp3, mp2)
. Convert from Ms WAV (.wav)
. Convert from Ms WMA (.wma)
. Convert from Real Audio (.ra)
. Convert from OGG (.ogg)
. Convert from Amr audio (.amr)
. Convert from AC3 (.ac3)
. Convert from SUN AU format (.au)
. Convert from Macromedia Flash embedded audio (.swf)
. Convert from Audio Formats Dx9 Directshow can open
> Game Video Formats:
. Technologies format, used in some games(.4xm)
. Playstation STR
. Id RoQ used in Quake III, Jedi Knight 2, other computer games
. format used in various Interplay computer games,Interplay MVE
. multimedia format used in Origin's Wing Commander III computer game,WC3 Movie
. used in many Sega Saturn console games, Sega FILM/CPK
. Multimedia formats used in Westwood Studios games, Westwood Studios VQA/AUD
. Used in Quake II, Id Cinematic (.cin)
. used in Sierra CD-ROM games, Sierra VMD
. used in Sierra Online games, .sol files
. Electronic Arts Multimedia, Matroska
. used in various EA games; files have extensions like WVE and UV2
. Nullsoft Video (NSV) format
Total Video Converter supports generating the following file formats:
> Video Formats:
. Convert to MPEG4(.mp4)
. Convert to 3gp(.3gp, 3g2)
. Convert to Game Psp (.psp)
. Convert to MPEG1 (.mpg, mpeg)
. Convert to NTSC, PAL DVD mpeg and Burn to DVD disc
. Convert to NTSC, PAL SVCD mpeg and Burn to SVCD disc
. Convert to NTSC, PAL VCD mpeg and Burn to VCD disc
. Convert to Ms Mpeg4 AVI (.avi)
. Convert to Divx AVI (.avi)
. Convert to Xvid AVI (.avi)
. Convert to H264 AVI (.avi)
. Convert to Mjpeg AVI (.avi)
. Convert to HuffYUV AVI (.avi)
. Convert to Swf Video (.swf)
. Convert to Flv Video (.flv)
. Convert to Gif Animation (.gif)
. Convert to Mpeg4 Mov (.mov)
. Convert to Apple Quicktime (.mov)
. Convert to DV (.dv)
. Convert to WMV (.wmv)
. Convert to HD Mpeg TS (.ts)
. Convert to ASF (.asf)
> Audio Formats:
. Convert to MPEG audio(.mp3, mp2)
. Convert to Ms WAV (.wav)
. Convert to Ms WMA (.wma)
. Convert to OGG (.ogg)
. Convert to Amr audio (.amr)
. Convert to AC3 (.ac3)
. Convert to SUN AU format (.au)
. Convert to m4a (mp4 audio)
. Convert to aac (aac audio)
. Convert to mmf (mmf audio)
. Convert to Flac (flac audio
download full ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahid_41852
21-12-2007, 12:52
سلام
من یه برنامه می خوام تا توسط اون فیلم ها رو به صورت یک CD با کیفیت بالا (xvid,divx) تبدیل کنم.
خواهشن بهترینشو واسه این کار بزارین اگه هم صفحه های قبل هستش اسمشو بگید.
ممنون از لطفتون
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
من یه برنامه برای تبدیل کردن فایل های ts میخواستم که کارش درست باشه چون با بعضی از برنامه ها که تبدیل میکنم
تصویر و صدای فایل خروجی با هم یکی نیست میخواستم ببینم برنامه ای هست که برای این فرمت باشه و یه همچین
مشکلاتی نداشته باشه؟؟؟
vahid_41852
21-12-2007, 13:12
برنامه برای تبدیل کردن فایل های ts
به نظر من بهترین برنامه Video Convert Premier v8.0 هستش
دوست عزیز میشه لینک دانلود این برنامه رو بزارین
سلام دوستان ....من یه نرم افزار دانلود کردم ولی رجیستر شده نیست...یه کانورتوره به این نام:Sony Ericsson Video Converter...و فقط 2 روز دیگه وقت دارم ازش استفاده کنم از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دان کردم کسی کدی keygen چیزی واسه این داره؟؟؟ خواهش میکنم خیلی واسم مهمه......ممنون میشم جواب بدبد..... تو پخش درخواست کد و کیجن تاپیک زدم ولی کسی جواب نداد......پیشاپیش مچکرم
vahid_41852
21-12-2007, 15:04
Sony Ericsson Video Converter
برنامت چه ورژنیه؟
برنامت چه ورژنیه؟
vol 1.0 اگه میشه لطفا یه password دستتون درد نکنه......:40::10:
دوست عزیز میشه لینک دانلود این برنامه رو بزارین
Video Converter Premier 8.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان ....من یه نرم افزار دانلود کردم ولی رجیستر شده نیست...یه کانورتوره به این نام:Sony Ericsson Video Converter...و فقط 2 روز دیگه وقت دارم ازش استفاده کنم از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دان کردم کسی کدی keygen چیزی واسه این داره؟؟؟ خواهش میکنم خیلی واسم مهمه......ممنون میشم جواب بدبد..... تو پخش درخواست کد و کیجن تاپیک زدم ولی کسی جواب نداد......پیشاپیش مچکرم
دانلود نسخه ی فول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahid_41852
21-12-2007, 18:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml)
vahid_41852
21-12-2007, 18:51
سلام
من یه برنامه می خوام تا توسط اون فیلم ها رو به صورت یک CD با کیفیت بالا (xvid,divx) تبدیل کنم.
ممنون از لطفتون
سلام
ممنون از لطفتون
عزیز شما مشخص کن که چی رو میخوایید تبدیل کنید
سلام آقای usfelme این که فول نیست ...تا نصب کردم گفت Your trial Expired !! please register on
دیگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کرک هم داخلش نبود دیگه اگه نه که والا لینکاش کمه نرم افزار تازه ای
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.