مشاهده نسخه کامل
: FIFA Manager 10
Real Madrid C.F
01-09-2010, 18:09
من دارم روی دیتابیس یه سری تیمای بوندس لیگا کار میکنم تا از نظر تیم مربی گریشو سرپرستیش درست باشه
فقط یه سوال
چطور میتونم عکسشون رو بهشون اضافه بکنم درست مثل عکسای مربی های لیگ انگلیس؟
و اینکه chairman پستش بالاتره یا chief exe؟
و تفاوتشون دقیق چیه
به نظر من شما دارین وقتتونو تلف میکنین صبر کنین تا 2011 بیاد شاید خودش درستش کنه:10:....Chairman مدیره باشگاهه مثل Jorje Valldano تو Real Madrid ولی Chief exe خلاصه ی Chief Executive به معنی مدیر اجرایی هستش که زیر دسته Chairman هستش ....پارسال یکی از دوستان لطف کردن از سایتهایه خارجی قبل از اینکه 2010 بیاد تغییزاتشو نسبت به 2009 گفتن ...امسال دوستان قرار نیست این لطفو در حقه ما بکنن:11:
چرا ولی سوند مخصوص خودش را داره که میشه از ادیت بازی این کار را انجام بدی.
توی ادیت بازی من که راهی برای تغییر دادن یا گذاشتن عکس مدیر یا سرپرستای باشگاه پیدا نکردم
به نظر من شما دارین وقتتونو تلف میکنین صبر کنین تا 2011 بیاد شاید خودش درستش کنه:10:....Chairman مدیره باشگاهه مثل Jorje Valldano تو Real Madrid ولی Chief exe خلاصه ی Chief Executive به معنی مدیر اجرایی هستش که زیر دسته Chairman هستش ....پارسال یکی از دوستان لطف کردن از سایتهایه خارجی قبل از اینکه 2010 بیاد تغییزاتشو نسبت به 2009 گفتن ...امسال دوستان قرار نیست این لطفو در حقه ما بکنن:11:
منم امیدوارم توی نسخه 2011 بوندس لیگا و لالیگا و سری آ هم مثل لیگ برتر لیسانس بشن به طور کامل تا بازی واقعی تری رو شاهد باشیم
danial86
01-09-2010, 20:42
تاریخ دقیق انتشار بازی : 28 اکتبر 2010 مصادف با 6 آبان 89
popowoody
01-09-2010, 21:26
با سیستم زیر بازی اجرا میشه :
Ram : 3GB
CPU : 3.0 GHz
Graphic : 1GB NVIDIA GeForce GT 240
danial86
01-09-2010, 22:45
با سیستم زیر بازی اجرا میشه :
Ram : 3GB
CPU : 3.0 GHz
Graphic : 1GB NVIDIA GeForce GT 240
شما چه بازی رو دارین میگید؟؟؟؟رم 3-گرافیک1؟؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
popowoody
01-09-2010, 22:50
شما چه بازی رو دارین میگید؟؟؟؟رم 3-گرافیک1؟؟؟؟
معلومه دیگه FIFA MANAGER 10
danial86
02-09-2010, 04:00
معلومه دیگه FIFA MANAGER 10
بدتر شد
من فکر کردم 11 رو میگی
یکم زیاد گفتی برای این بازی.
اون لینکی دادم مشخصات مورد نیاز واسه 11 بود.حالا 10 که یکم پایینتره.
------------------------------------------------------------------
البته توی این بازی هر چی رم بالاتر باشه بهتره
your_star
03-09-2010, 05:46
من هر کاری کردم این بازی به من یکی نچسبید نمیدونم شاید سنم رفته بالا این جور شدم(چه ربطی داره آخه!)
من از 2002 تا 2008 معتاده این بازی بودم
اما این 2009 و 2010 رو هرکاری کردم معتادش شم(آخرین پچ ها رو هم ریختم شاید دردی دوا شه)نشد که نشد.
ببینیم شاید دوامون 2011 میاد!
پی نوشت:
اون 2002 با اون صفحه ی آبی تیره ش دنیایی بودها!پر از باگ بود یهو وسط بازی هنگ میکرد و وای به حالت اگه سیو نکرده بودی!
ولی وقتی آدم مینشست پشتش 4 یا 5 ساعتی مینیمم بازی میکرد
danial86
03-09-2010, 10:36
من هر کاری کردم این بازی به من یکی نچسبید نمیدونم شاید سنم رفته بالا این جور شدم(چه ربطی داره آخه!)
من از 2002 تا 2008 معتاده این بازی بودم
اما این 2009 و 2010 رو هرکاری کردم معتادش شم(آخرین پچ ها رو هم ریختم شاید دردی دوا شه)نشد که نشد.
ببینیم شاید دوامون 2011 میاد!
پی نوشت:
اون 2002 با اون صفحه ی آبی تیره ش دنیایی بودها!پر از باگ بود یهو وسط بازی هنگ میکرد و وای به حالت اگه سیو نکرده بودی!
ولی وقتی آدم مینشست پشتش 4 یا 5 ساعتی مینیمم بازی میکرد
یاد غم وغصه هامون افتادیمم:20:
آره.2009 خیلی افتضاح بود.2010 هم سیستم بازی عوض شده بود.
جالبه من بیشترین وقتی که گذاشتم واسه 2009 بود.یعنی ضعیفترین ورژن
یاد غم وغصه هامون افتادیمم:20:
آره.2009 خیلی افتضاح بود.2010 هم سیستم بازی عوض شده بود.
جالبه من بیشترین وقتی که گذاشتم واسه 2009 بود.یعنی ضعیفترین ورژن
منم وافقم.نسخه 2009 بدترین نسخه بود و 2008 به نظر من یکی از بهترین ها بود.
من که فقط از نسخه 2006 به بالا بازی کردم.
بچه ها یه سی دی کی بهم میدید که صددرصد مطمئن باشید کار میکنه؟
من خودم این کد را زدم راحت نصبش کردم.
خدمت شما:
danial86
04-09-2010, 18:20
بچه ها یه سی دی کی بهم میدید که صددرصد مطمئن باشید کار میکنه؟
تو مگه بازی نمیکردی؟چی شد؟الان سریال نامبر میخوای چیکار؟؟البته ببخشبد یکم فضولم:27::21:
برای پسرخالم میخوام
به اوونم دادم نصب بکنه ولی الان بالای 30تا سی دی کی تست کردیم هیچکدوم جواب نمیده
این یکی هم جواب نداد رضا جون
ویرایش:بالاخره یکی پیدا کردم که کار بکنه
بچه ها احیانا تو نت پیدا میشه که مثلا کسی دیتابیس بازیشو کامل آپدیت کرده باشه بعد آپلود کرده باشه رو نت که ما دانلود بکنیم و لازم نباشه هی نقل و انتقالات رو خودمون انجام بدیم؟:دی
ای بابا
راهی برای حل مشکل کمبود بودجه برای استخدام دستیار نیستش؟
من با بیرمنگام چهارم شدم ولی چندتا از کادر فنیم قراردادشون تموم شد که نه تونستم تمدید بکنم باهاشون و نه تونستم نفر جدید استخدام بکنم
الان چندتا از پستام هم خالیه
نمیخوام خودم همه کارارو به عهده بگیرم
بعدشم اینکه من با وجود قهرمانی توی جام حذفی و راهیابی به لیگ قهرمانان با وجود اون همه پاداش و جایزه ای که به تیم رسیده آخرش گزارش دادن که باشگاه 2میلیون ضرر کرده و مجموع بودجم حتی یه کم پایین تر از فصل قبل بود.
در حالی که من توی موارد مختلف از بودجه فصل قبلم هم توی هیچ کدوم از گزینه ها فراتر نرفتم و کمبود بودجه نیاوردم
danial86
07-09-2010, 20:21
بچه ها احیانا تو نت پیدا میشه که مثلا کسی دیتابیس بازیشو کامل آپدیت کرده باشه بعد آپلود کرده باشه رو نت که ما دانلود بکنیم و لازم نباشه هی نقل و انتقالات رو خودمون انجام بدیم؟:دی
والا تو همین تاپیک بچه ها گذاشته بودن پچهایی که اینکارو میکرد.اگه اشتباه نکنم.ولی چیزی که هست اگه باشه به صورت یک پارچه نیست یعنی مثلن فقط لیگ اسپانیا!
ای بابا
راهی برای حل مشکل کمبود بودجه برای استخدام دستیار نیستش؟
من با بیرمنگام چهارم شدم ولی چندتا از کادر فنیم قراردادشون تموم شد که نه تونستم تمدید بکنم باهاشون و نه تونستم نفر جدید استخدام بکنم
الان چندتا از پستام هم خالیه
نمیخوام خودم همه کارارو به عهده بگیرم
بعدشم اینکه من با وجود قهرمانی توی جام حذفی و راهیابی به لیگ قهرمانان با وجود اون همه پاداش و جایزه ای که به تیم رسیده آخرش گزارش دادن که باشگاه 2میلیون ضرر کرده و مجموع بودجم حتی یه کم پایین تر از فصل قبل بود.
در حالی که من توی موارد مختلف از بودجه فصل قبلم هم توی هیچ کدوم از گزینه ها فراتر نرفتم و کمبود بودجه نیاوردم
راستش این مشکلی کی نوشته بودی قبلن منم برخوردم.یکی گفته بود باگ بازیه ولی نیست.چون من قبلن این مشکلو حل کردم ولی راستش چون هیچی یادم نیامد جواب ندادم.آخه اگه بخوام بفهمم باید بازی رو نصب کنم.خیلی هم دلم میخواد.ولی یه حسی میگه تا ورژن 11 صبرکنم.
متوجه شدم چطور میشه مشکل استخدام دستیار رو حل کرد
برای حل مشکل کمبود بودجه برای استخدام دستیار باید برید به financial status
اونجا لیست هزینه ها و درامدای پیشبینی شده تیمتون برای فصل جاری هستش
یه گزینه داره به عنوان staff salary که باید زیادش بکنیم
به طور مثال اگه 2میلیون هستش بکنیدش 4یا5یا6
اونوقت با خیال راحت میتونید دستیار جدید استخدام بکنید یا تمدید قرارداد بکنید
من میگم توی این بازی باید یک امکانی باشه که سیو نسخه 10 را بشه بیاریم روی 11 اینجوری یعنی من سرمایه های یک باشگاهم بیهوده نبوده.اخه من توی کمپ نوجوانان بازکن 13 ساله دارم شش تا ستاره هستش.در ضمن یک پنج و نیم هم داشتم منچستر اومد خرید!!بدون اجازه من.تعجبم برد.راهی نداره که نزارم همینجوری بخره؟؟؟برای سیو بازی چی میگید؟
danial86
10-09-2010, 07:59
من میگم توی این بازی باید یک امکانی باشه که سیو نسخه 10 را بشه بیاریم روی 11 اینجوری یعنی من سرمایه های یک باشگاهم بیهوده نبوده.اخه من توی کمپ نوجوانان بازکن 13 ساله دارم شش تا ستاره هستش.در ضمن یک پنج و نیم هم داشتم منچستر اومد خرید!!بدون اجازه من.تعجبم برد.راهی نداره که نزارم همینجوری بخره؟؟؟برای سیو بازی چی میگید؟
بازیکنهای جوان رو تیمهای بزرگ میتونند بخرن مگه اینکه خودت بخریشون
در مورد سیو هم تو همین ورژن دوستم نسخه 09 رو توش لود کرد.احتمالن تو 11 هم میشه.
من لولم 6 هست ولی اصلا از تیم های ملی خوب پیشنهاد نمیگیرم.مثلا برای جام جهانی عربستان بهم پیشنهاد داد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Alex Fera
11-09-2010, 14:47
من لولم 6 هست ولی اصلا از تیم های ملی خوب پیشنهاد نمیگیرم.مثلا برای جام جهانی عربستان بهم پیشنهاد داد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بازی بیشتر روی باشگاه ها مانور میده و امکانات تیم های ملیش زیاد خوب نیست اگه دوست داری مربی تیم ملی باشی من بهت football manager رو پیشنهاد میکنم که خیلی بهتره
arian1374
12-09-2010, 21:18
من یه باشگاه تو لیگ ایتالیا تاسیس کردم(پایین ترین دسته)ویه فصل گذشت و من تیم رو اوردم بالا ولی میخوام برم برای فصل دوم بازی گیر میکنه و میاد بیرون.اگه میشه کمک کنید چون سر این تیم خیلی زحمت کشیدم
شما بگو توی کدوم قسمتش که میری میاد بیرون؟یعنی تا سال میخواهد شروع بشه میاد بیرون؟
danial86
14-09-2010, 18:20
من یه باشگاه تو لیگ ایتالیا تاسیس کردم(پایین ترین دسته)ویه فصل گذشت و من تیم رو اوردم بالا ولی میخوام برم برای فصل دوم بازی گیر میکنه و میاد بیرون.اگه میشه کمک کنید چون سر این تیم خیلی زحمت کشیدم
3علت میتونه داشته باشه:
1-ویندوزت خرابه
2-مادربرد یا رمت یا خرابه یا پایینه
3-باگهای بازی
گزینه ی سوم توی فیفا منجیر 09 خیلی زیاد بود اما 10 رو من نشنیدم کسی این اتفاق براش بیافته
arian1374
15-09-2010, 21:06
3علت میتونه داشته باشه:
1-ویندوزت خرابه
2-مادربرد یا رمت یا خرابه یا پایینه
3-باگهای بازی
گزینه ی سوم توی فیفا منجیر 09 خیلی زیاد بود اما 10 رو من نشنیدم کسی این اتفاق براش بیافته
رمم 2 گیگه و مادربردمم تازه گرفتم ولی به احتمال زیاد مشکل از همون ویندوزمه.
rz21 وقتی میخواد بره سال بعد میپره بیرون از بازی
Alex Fera
21-09-2010, 11:41
شما مطمئنی منیجر 10 رو بازی میکنی؟آخه تا حالا این مشکل برای 10 بازا پیش نیومده بود و فقط از بچه هایی که 09 رو بازی میکردن میشنیدیم که اون هم کرکش اومدو حل شد شاید مشکل از کرکت باشه؟
یه کرک جدید و معتبر دان کن شاید درست بشه
با سلام
یه سوال داشتم
چطور می تونیم تو بازی. بازیکنی که باید ضربه آزاد یا کرنر بزنه رو خودمون انتخاب کنیم
با تشکر
Alireza.M67
22-09-2010, 23:20
با سلام
یه سوال داشتم
چطور می تونیم تو بازی. بازیکنی که باید ضربه آزاد یا کرنر بزنه رو خودمون انتخاب کنیم
با تشکر
تو قسمت line-up که بری پایین صفحه سمت راست 3 تا دکمه قرمز داره که یکیش نوشته Role اونجا همه ی این چیزا تنظیم میشه .
برای مربیگری در تیمهای ملی خوب باید حداقل به Level 10 رسیده باشی وگرنه وضعیتت همینه. در ضمن اینو بدون که باید کارتو در رده ملی با همین تیمهای ضعیف شروع کنی تا در صورت موفقیت با اونها به Levelهای بالاتر برسی، چون توی رده باشگاهی از یه جایی به بعد روند افزایش Level کند میشه.
من دیگه بازی نمیکنم.چون که دوستان گفتند با پول و رمز داری گول خودت میزنی.و منم قبول کردم و فهمیدم با فیفا منیجر 10 داشتم گول خودم میزدم.منتظر فیفا منیجر 11 هستم تا با تلاش و کو شش :دی بتونم موفق بشم توی این بازی.
کسی تاریخ دقیق امدن فیفا منیجر 11 را نمیدونه؟
راستی فرق قوتبال منیجر با فیفا منیحر چیه؟ّعضی ها خیلی از اون خوششون میاد و بعضی ها هم از فیفا منیجر.اخه من فوتبال را بازی کردم قشنگ نبود؟
من دیگه بازی نمیکنم.چون که دوستان گفتند با پول و رمز داری گول خودت میزنی.و منم قبول کردم و فهمیدم با فیفا منیجر 10 داشتم گول خودم میزدم.منتظر فیفا منیجر 11 هستم تا با تلاش و کو شش :دی بتونم موفق بشم توی این بازی.
راستی فرق قوتبال منیجر با فیفا منیحر چیه؟ّعضی ها خیلی از اون خوششون میاد و بعضی ها هم از فیفا منیجر.اخه من فوتبال را بازی کردم قشنگ نبود؟
با سلام تاریخ عرضه اش
FIFA Manager 11
developer: Bright Future
publisher: Electronic Arts Inc.
genre: sports / soccer manager
platform: PC / Windows
release date: World: October 2010
Europe: October 2010
play modes: single player
game language: English
age requirements: everyone | media: 1 DVD
suggested system requirements:
Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, graphic card 128 MB (GeForce 6600 or better), 8 GD HDD, Windows XP/Vista/7.
در ضمن فوتبال منجر فقط 2 سی دی استش و بازی در مقایسه با فیفا از لحاظ گرافیکی خیلی ساده می باشد
popowoody
26-09-2010, 13:42
FIFA Manager 11
US : Q4 2010
danial86
02-10-2010, 10:57
تاریخ دقیق انتشار بازی : 28 اکتبر 2010 مصادف با 6 آبان 89
بازم سوال تکراری
yikilmish
02-10-2010, 15:40
سلام الان دو سپتامبره 4 روز گذشته هنوز به ایران نیومده
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
کسی نمیدونه تو کدوم فروشگاه ایرانی موجوده
danial86
02-10-2010, 17:24
سلام الان دو سپتامبره 4 روز گذشته هنوز به ایران نیومده
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
کسی نمیدونه تو کدوم فروشگاه ایرانی موجوده
وای تو دیگه کارت خیلی درسته!!!!
ماه های میلادی:
ژانویه
فوریه
مارچ
آپریل
می
جون
جولای
آگوست
سپتامبر
اکتبر
نوامبر
دسامبر
اکتبر بعد از سپتامبره
یعنی هنوز وقتش نشدهههههههه:41:
yikilmish
03-10-2010, 02:26
25 روز و 21 ساعت مونده
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
ممنونم که یاد آوری کردی دوست عزیز
soranstar
03-10-2010, 10:42
دوستان من که یه دفه اینو بازی کردم با چلسی همون بازی اول فکر کنم با اورتون بود کلی هم واسش برنامه ریختم .
آخرش 7 - 0 بازی باختم .
yikilmish
03-10-2010, 14:18
خوب دادا تو ضعیف بودی من الان 20 فصله بازی می کنم با هر جور یمیم که فکر کنی کار کردم از نسخه 7 هم بازی کردم اانم متظر 11 هستم
soranstar
03-10-2010, 18:52
خوب دادا تو ضعیف بودی من الان 20 فصله بازی می کنم با هر جور یمیم که فکر کنی کار کردم از نسخه 7 هم بازی کردم اانم متظر 11 هستم
اخه با چلسی اونم با کل نفرات اصلی تو یه بازی 7 تا گل بخوریو میشه گفت ضعیف بودن ؟
اگه یکی دوتا گل بود یه چیزی .
من فکر کنم اصلا بلد نبودم بازی کنم .
danial86
04-10-2010, 07:53
دوستان من که یه دفه اینو بازی کردم با چلسی همون بازی اول فکر کنم با اورتون بود کلی هم واسش برنامه ریختم .
آخرش 7 - 0 بازی باختم .
تو چه حالتی بازی کردی؟چلسی بعیده تو 3d هفت تا بخوره
اخه با چلسی اونم با کل نفرات اصلی تو یه بازی 7 تا گل بخوریو میشه گفت ضعیف بودن ؟
من یه بار با بیرمنگام 2-7 از تاتنهام خوردم ولی با چلسی 7تا خوردن خیلی باحاله:31:
من ولش کردم
منتظرم تا نسخه 11 بیاد بلکه بوندسلیگا کامل لیسانس شده باشه از نظر کادر مربیگری وگرنه با دورتموند برنامه ریزی بلند مدت داشتم:31:
Alireza.M67
04-10-2010, 11:20
شاید مشکل شما این بوده که بازیکنا رو درست سر جای خودشون نذاشتی .
هر بازیکن رو باید فقط تو پست هایی که نوشته می تونه بازی کنه بذاری وگرنه درجه ی تیمت میاد پایین و احتمال شکست میره بالا .
Alex Fera
05-10-2010, 15:27
آخرش 7 - 0 بازی باختم .
جالب بود بسی خنده کردیم
به نظر من باید توی فیفا منیجر اینده بازی از کسل بودن در بیاد.تا میتونند توی تنوع باشه.فیفا منیجر را نساختن که بریم 3d و سریع تموم کنیم.ساختن که به حواشی فوتبال پی ببریم.
باید این بازی به سوی واقعیت بره.مثلا باید سوالات خبرنگاران تنوع داشته باشه.من که همه ی سوالات فیفا منیجر 10 را حفظم.
danial86
05-10-2010, 17:58
به نظر من باید توی فیفا منیجر اینده بازی از کسل بودن در بیاد.تا میتونند توی تنوع باشه.فیفا منیجر را نساختن که بریم 3d و سریع تموم کنیم.ساختن که به حواشی فوتبال پی ببریم.
باید این بازی به سوی واقعیت بره.مثلا باید سوالات خبرنگاران تنوع داشته باشه.من که همه ی سوالات فیفا منیجر 10 را حفظم.
در مورد سوالات خبرنگارها اگه دقت کنی هر سال تغییر میکنه یعنی امسال هم تنوع بیشتری خواهد داشت
یه چیزی که هست اینه که باید از بازی با توجه به عمرش انتظار داشت.هنوز از اولین ورژن این بازی خیلی س نمیگذره.البته به نسبت برادر این بازی یعنی فیفا
Hadish kaka
14-10-2010, 14:22
سلام منيجر 11 كي مياى؟
با سلام
یه سوالی داشتم
من تیم لچه رو تو لیگ دسته 3 ایتالیا برداشته ام چند هفته باهاش بازی کردم
می خوام چند کادر فنی تو تیم اضافه کنم
هنگام انتخاب نوشته زیر میاید
You must extand or activate your Club Center before you can hire more staff
معنی ایش چیه؟
با تشکر
وین رونی
15-10-2010, 21:49
با سلام
یه سوالی داشتم
من تیم لچه رو تو لیگ دسته 3 ایتالیا برداشته ام چند هفته باهاش بازی کردم
می خوام چند کادر فنی تو تیم اضافه کنم
هنگام انتخاب نوشته زیر میاید
You must extand or activate your Club Center before you can hire more staff
معنی ایش چیه؟
با تشکر
معنیش اینه که باید باشگاهت رو ارتقاء بدی.الآن دقیقاً یادم نیست کجا باید بری اما یکی دوتا عکس می ذارم شاید خودت متوجه بشی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از وین رونی
آقا می خوام upgrade کنم می گه پول کافی نیست
you can not upgrade your bulding as long as it is under constraction or closed
ولی با کد تقلبی سرمایه پاشگاه رو بالا بردم
پول رو به کدوم قسمت واریز کنم تا پاشگاه upgrade شه
16-10-2010, 13:26
با تشکر از وین رونی
آقا می خوام upgrade کنم می گه پول کافی نیست
you can not upgrade your bulding as long as it is under constraction or closed
ولی با کد تقلبی سرمایه پاشگاه رو بالا بردم
پول رو به کدوم قسمت واریز کنم تا پاشگاه upgrade شه
عکس زیر و اون قسمتی که دورش خط قرمز کشیدم(البته این عکس از بازی من نیست من همچین هم بی ریخت نیستم :31: )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
ما این روش رو انجام دادیم
ولی تو قسمت بودجه budget مقدار مبلغ misc
افزایش می یابه ولی هرچقدر مقداری از بودجه رو به constroction cost اضافه می کنیم
اخطار the board has no intonation of approving these adjustments رو می ده
در ضمن بودجه ساخت بنا منفی شده (constroction cost)
وین رونی
16-10-2010, 19:18
با تشکر
ما این روش رو انجام دادیم
ولی تو قسمت بودجه budget مقدار مبلغ misc
افزایش می یابه ولی هرچقدر مقداری از بودجه رو به constroction cost اضافه می کنیم
اخطار the board has no intonation of approving these adjustments رو می ده
در ضمن بودجه ساخت بنا منفی شده (constroction cost)
کل باشگاه رو بخر.هیچ کاری از ساخت و ساز رو به دستیارات نده.خودت بر همه چیز نظارت کن
حتی نظارت بر قرارداد بازیکنانت رو هم خودت انجام بده.یه بار من اینکار رو کردم دیدم تو فصل نقل و انتقالات یکی از بازیکنان خوبم از دستم پرید
راستی چقدر به باشگاه کمک کردی؟اگه می تونی یه کمکی بالای 800 یا 900 میلیون انجام بده
کل باشگاه رو بخر.هیچ کاری از ساخت و ساز رو به دستیارات نده.خودت بر همه چیز نظارت کن
حتی نظارت بر قرارداد بازیکنانت رو هم خودت انجام بده.یه بار من اینکار رو کردم دیدم تو فصل نقل و انتقالات یکی از بازیکنان خوبم از دستم پرید
راستی چقدر به باشگاه کمک کردی؟اگه می تونی یه کمکی بالای 800 یا 900 میلیون انجام بده
دستت درد نکنه
اگه می شه یکم توضیح بدید چطور سهام باشگاه رو می شه خرید ( مثلا 30 درصد یا بالا) و اختیارات خودم رو تو باشگاه بالا ببرم
shahram_10
17-10-2010, 22:43
سلام خسته نباشید.
اگه ممکنه لینک آخرین پچ آپدیت بازی و روش ریختن اون رو واسم بذارین.
مرسی.
با سلام
یه سوال داشتم
آیا میشه یه بازیکن رو تو یه پست که خودت می خوای پیشرفت کنه تمرین داد
با سلام
یه سوال داشتم
آیا میشه یه بازیکن رو تو یه پست که خودت می خوای پیشرفت کنه تمرین داد
باید چند تا بازی را بهش در همون پستی که دوست داری بهش بدی.بعدش پست جدید به اطلاعاتش اضافه میشه.
اقا یکی تاپیک منیجر 11 را بزنه با توجه به قوانین.
danial86
22-10-2010, 08:36
اقا یکی تاپیک منیجر 11 را بزنه با توجه به قوانین.
اگه یه نگاهی بندازی خیلی وقته ساخته شده!!
اینم تاپیک جدید که دوستمون گفتند.
danial86
28-10-2010, 18:06
تمام دوستانی که هنوز به این تاپیک سر میزنن!!
تاپیک فیفا منیجر 11 مدتهاست باز شده.با توجه به اینکه فیفا منیجر 11 هم منتشر شد اگه سوالی در مورد فیفا منیجر (هر ورژنی)دارید اونجا مطرح کنید تا دیده بشه.
همونطور که rz21 جان گفت اینم لینک تاپیک جدید:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.