ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA Manager 10

صفحه ها : 1 [2] 3 4

t.sunami
17-12-2009, 13:40
بابا يكي بياد اين سريال نامبرشو بده.فيفا منيجر10 رو ميگم.من كرك رو تو دي وي ديم دارم.سريال رو ميخوامممممم

تورو خدا

lampard_1368
17-12-2009, 13:54
بابا يكي بياد اين سريال نامبرشو بده.فيفا منيجر10 رو ميگم.من كرك رو تو دي وي ديم دارم.سريال رو ميخوامممممم

تورو خدا
عزیزم شمامشکلت تو صفحات قبلی اگه بگردی حل میشه.صفحات 14اینا باید باشه تقریبا که دوستمون danial حسابی راجع به مشکلات نوشته

lampard_1368
17-12-2009, 13:56
راستی mophid جان این پچ ها که تو این سایت هست چه تقیراتی تو بازی ایجاد میکنه؟.مثلا همین پچ داورای اسپانیایی خوب پس چرا عکس داورارو وقتی میرم تو بازی نمیزنه آخه از اسمشونم که نمیشه فهمید واقعین یا نه؟فقط عکس داورا ومربیان انگلیسی خودشونه.راستی فایلینداره که بشه پس زمینه بازی روهم تغییر داد مثلا؟

M.Z.KAKA
17-12-2009, 14:34
راستی mophid جان این پچ ها که تو این سایت هست روکجا باید بریزیم یعنی تو کدوم فایل بازی باید ریختشون تا ازشون استفاده کنیم.مثلا همین پچ داورای اسپانیایی رو کجا باید ریخت؟وهمچنین بقیه پچ ها.اگه ریختی برای ما هم توضیحی بده

شما باید بعد از کپی کردن فایل Country45 و تکست Lg45 باید یک بار EdManager10 رو باز کنی و گزینه write current رو بزنی تا اطلاعات سیو بشه و ضمنا به این نکه هم توجه داشته باش که باید بازی رو از اول شروع بکنی .(لازم به ذکره که با انجام این کار اطلاعات کادر تمام تیمها و تمام داورهای لیگ واقعی میشه)

saeidhidari
17-12-2009, 16:27
دوستان کسی می تونه کمک کنه این بازی رو انلاین ریجستر کرد من هرچی کرک نصب میکنم جواب نمی ده
راستی دوستان با ویندوز ویستا کار میکنه یا نه ؟

lampard_1368
17-12-2009, 22:47
شما باید بعد از کپی کردن فایل Country45 و تکست Lg45 باید یک بار EdManager10 رو باز کنی و گزینه write current رو بزنی تا اطلاعات سیو بشه و ضمنا به این نکه هم توجه داشته باش که باید بازی رو از اول شروع بکنی .(لازم به ذکره که با انجام این کار اطلاعات کادر تمام تیمها و تمام داورهای لیگ واقعی میشه)
چرا فقط مربیای لیگ اسپانیا درست شدن؟بقیه لیگها چی؟

mophid
18-12-2009, 06:36
چرا فقط مربیای لیگ اسپانیا درست شدن؟بقیه لیگها چی؟

عزیزم برای این که اون پچ مال لیگ اسپانیا هست...این که خیلی واضحه:18:....شما بدون این که بشناسی دانلود میکنی؟..................

danial86
18-12-2009, 08:38
سلام
اقا این بازیه من اجرا نمیشه
2 تا فایل exe دارم
اولی میگه باید انلاین باشی و سریال هم میخواد ( کسی داره ؟! )
دومی هم هیچ کاری نمیکنه
چیکار کنم ؟

منظورت از فایل exe دقیقن چیه؟manager10.exe؟یا منظورت مرحله نصب بازیه؟از اون طرف میگی بازی اجرا نمیشه از طرف دیگه میگی سریال میخواد که فقط قسمت آنلاین این مشکل رو داره!!

آقا من نمی تونم staff استخدام کنم پولم تو قسمت salary زیاد دارم هی اینو میگه (پچ 1و2 و کرکها رو هم نصب کردم)
your salary budget is too low to sign this assistant

به نظر من مشکل از پچ و کرک نیست salary باشگاه فقط برای staff نیست تو باید اون پول رو برای حقوق بازیکنانت تا آخر فصل کنار بزاری.من یه باشگاه در پیت گرفتم تو انگلستان دقیقن همین مشکل رو داشتم ولی فصل دوم مشکل مالی حل شد دیگه استخدام میکرد.اگه باشگاهت معروفه دیگه به عقل من قد نمیده!!

تورو خدا

اینم سریال نامبر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نتونستی دانلود کنی اینم سریال نامبر : WHH9RSLPVUJJJ4GZ7D3N

mophid خیلی کارت درسته که لینکهای فیفا منیجر رو میزاری!دمت قیژ!!

کی پچی خود فیفا رو که mophid گذاشت نصب کرده؟هرکی کرده بگه!من نصب کردم بازی رو خراب کرد!

mophid
18-12-2009, 13:25
دوستان کسی می تونه کمک کنه این بازی رو انلاین ریجستر کرد من هرچی کرک نصب میکنم جواب نمی ده
راستی دوستان با ویندوز ویستا کار میکنه یا نه ؟

در ویندوز ویستا هم اجرا میشه...البته به سیستم شما بستگی داره چون سرعت انجام بازی با هر سیستمی متفاوته...

خیلی کارت درسته که لینکهای فیفا منیجر رو میزاری!دمت قیژ!!

کی پچی خود فیفا رو که mophid گذاشت نصب کرده؟هرکی کرده بگه!من نصب کردم بازی رو خراب کرد!

با تشکر از لطف danial86.....این که من میگردم این پچ ها رو گیر میارم در حالیه که هنوز بازی رو نصب نکردم...
در ضمن قبلا خودم هم مطلب شما رو گفته بودم اما کسی جواب نداده بود...جناب aghaferi2006 نوشته بود که هر دو آپدیت رو نصب کرده...
جناب danial86 اگه امکان داره مشکل دوستمون جناب saeidhidari رو حل کنید...ممنون.

ITALIA MEGAPATCH 2010

حالا میخوام یه حال اساسی به طرفداران لیگ ایتالیا-کالچیوئی ها- بدم و امیدوارم که استفاده کنن مخصوصا جناب M.Z.KAKA....این آدرس صفحه ای هست که در اونجا کل لیگ ایتالیا به تفکیک موضوع قرار داره، میخواستم به همون صورت قبلی که پچ میذاشتم این پست رو بذارم اما چون تعدادش زیاده اونم با توضیحات دیدم خیلی وقت گیره لینکش رو قرار میدم خودتون دانلود کنید. در اون صفحه که میرید لینکاش مستقیمه پس مشکلی نیست...

تشکر هم از مد افتاده

Good Luck

lampard_1368
18-12-2009, 17:37
عزیزم برای این که اون پچ مال لیگ اسپانیا هست...این که خیلی واضحه:18:....شما بدون این که بشناسی دانلود میکنی؟..................
آخه من پچ پرتغال رو هم دانلود کردم اما مربیای اونا درست نشدن.راستی بقیه پچ ها مربوط به چی هستن تو اون سایت.خوب خیلیاشون واضحن که برای چی هستن اما میخوام بدونم مثلا همین پچ لوگو که اینجا هم گذاشتین مربوط به لوگوهای چه تیماییه؟و کلا چه تغییراتی ایجاد میشه چون من فقط تغییرات اسپانیا که مربی و داوراش اضافه شدنو فهمیدم.یا لیگ آرژانتین چیا رو اضافه کرده.فقط اسم بازیکنا با باشگاههای اون کشور رو؟

lampard_1368
18-12-2009, 17:45
در ویندوز ویستا هم اجرا میشه...البته به سیستم شما بستگی داره چون سرعت انجام بازی با هر سیستمی متفاوته...

آخه هنوز مشکل بازی آنلاین ایران برطرف نشده که اصلا ما که سرعتمونم زیاده آنلاین بازی کنیم

lampard_1368
18-12-2009, 17:50
نه عزیزم من بدون شناخت دانلود نمیکنم آخه لیگ اسپانیا رو هم دانلود کردم اما تغییراتشو نفهمیدم یا مثلا لیگ آرژانتین رو که نفهمیدم چیا بهش اضافه شدن.فقط لیگ اسپانیا مربیاش با داوراش درست شدن.میخوام بدونم بقیه پچ ها مربوط به چی هستن.البته غیر از اونایی که مشخصه.مثلا همون پچ لوگو چی رو اضافه کرده؟لوگوی چه تیمایی؟

danial86
18-12-2009, 19:25
این بحث قسمت آنلاین بازی قبلن بحث شده
راستش هنوز من راهی پیدا نکردم
فکر کنم lampard بود که خیلی طلبه بود واسه بازی آنلاین
شایدم اشتباه کنم در هر صورت من هنوز راه پیدا نکردم اگه کسی فهمید بگه که همه استفاده کنن

mophid
19-12-2009, 14:16
آخه هنوز مشکل بازی آنلاین ایران برطرف نشده که اصلا ما که سرعتمونم زیاده آنلاین بازی کنیم
منظور من مشکلات سخت افزاری هست...چون من رم یک گیگ دارم هنگام اجرای بازی مشکلات بیشتری دارم تا کسی که رم و گرافیک و سی پی یو قوی تری داره...

نه عزیزم من بدون شناخت دانلود نمیکنم آخه لیگ اسپانیا رو هم دانلود کردم اما تغییراتشو نفهمیدم یا مثلا لیگ آرژانتین رو که نفهمیدم چیا بهش اضافه شدن.فقط لیگ اسپانیا مربیاش با داوراش درست شدن.میخوام بدونم بقیه پچ ها مربوط به چی هستن.البته غیر از اونایی که مشخصه.مثلا همون پچ لوگو چی رو اضافه کرده؟لوگوی چه تیمایی؟
قصد جسارت ندارم اما شما یا توی پست زدن مبتدی هستی که بعید هست و یا از اینترنت قدرتمندی بهره میبری که اینجوری پست میزنی...در هر حال این پچ های که تا به حال من برای دانلود گذاشتم همه توضیحات کامل داره و خودم تست نکردم اما یکی از کاربران تست کرده و مشخصه که هر چی که در توضیحات پچ هست درست است...کلا شما سخت نگیر...

اما به درخواست جناب lampard_1368 تعدادی بکگراند قرار میدم....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم میز کار

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن سوال هم داشتم...صفحه بازی دوستان هم سایز کدام تصویر زیر هست؟
این سوال خیلی مهمه...لطفا همه جواب بدن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.Z.KAKA
19-12-2009, 16:16
آخه من پچ پرتغال رو هم دانلود کردم اما مربیای اونا درست نشدن.راستی بقیه پچ ها مربوط به چی هستن تو اون سایت.خوب خیلیاشون واضحن که برای چی هستن اما میخوام بدونم مثلا همین پچ لوگو که اینجا هم گذاشتین مربوط به لوگوهای چه تیماییه؟و کلا چه تغییراتی ایجاد میشه چون من فقط تغییرات اسپانیا که مربی و داوراش اضافه شدنو فهمیدم.یا لیگ آرژانتین چیا رو اضافه کرده.فقط اسم بازیکنا با باشگاههای اون کشور رو؟

اون پچ لوگو ربطی به لگوی تیمها نداره بلکه لوگو و عکس جام ها ولیگهای مختلفه که شما باید اونها رو توی فولدر های مربوط به خودش توی داکیومنتت کپی کنی تا لوگو وعکس جام تمام لیگها واقعی بشه.

lampard_1368
19-12-2009, 20:30
در ضمن سوال هم داشتم...صفحه بازی دوستان هم سایز کدام تصویر زیر هست؟

برای من هیچکدومشون نیست برای من فقط بخش اصلی مشخصه و با رفتن به چپ و راست و بالا پایین بقیه موارد رو میشه دید.حالا بقیه رو نمیدونم

mophid
20-12-2009, 11:54
اینم یه راه حل برای کسانی که میخوان تغییرات بعد از نصب پچ رو متوجه بشن...این آدرس متعلق به سایت باشگاه CF Benidorm هست که لیست بازیکنان این تیم در این فصل رو قرار داده. میتونید برید اونجا و اسامی و چهره ها رو با اونچه که در بازی هست مقایسه کنید.....

لازم به ذکره که این تیم در دسته 3 اسپانیا بازی میکنه... First team. Season 2009 / 2010. 2nd Division B

djsnowman
21-12-2009, 10:58

دوست عزیز این پچ هایی که بچه ها قرار میدن مربوط به یک سایت اسپانیا یی و برای اینکه سر در بیاریم مربوط به چی هستش یاید با گوگل ترانسلیت ترجمه بشه که البته اگر مستقیم از اسپانیایی به فارسی ترجمه بشه چیزی نمیشه فهمید و بهتره به انگلیسی ترجمه بشه در اینصورت تقریبا میشه فهمید پچ ها مربوط به چه چیزی هستند.پارسال پچ های اضافه شده به بازی را همینجوری در هم میذاشت ولی امسال به چند بخش تقسیم کرده که راحت تر میشه فهمید هر پچ مربوط به چه چیزی هست اول دسته بندی بصورت قاره ای هست و یک بخش هایی هم مربوط به اسکریپت ها ی تغییر داده شده و ... است .از پارسال که من از این سایت پچ دانلود میکنم میتونم بگم هیچ کدوم از پچ هاش مشکلی ندارن البته این اسکریپت مقدماتی جام جهانیش مشکل داره و به خاطر زمان بندی بد بازیها دو ماه اول سیستم کند میشه .یک مقداری هم این سایت دزده ! چون هر چی تو نت پچ باشه به اسم خودش میزنه ولی فعال ترین سایت مربوط به دادن پچ هستش و در ضمن خیلی فتوشاپش ضعیفه من همیشه فایلای گرافیکی که از این سایت دانلود میکنم را مجبور میشم خودم دوباره دست کاریشون کنم.(چقدر حرف زدم !)

mophid
21-12-2009, 11:56
دوست عزیز این پچ هایی که بچه ها قرار میدن مربوط به یک سایت اسپانیا یی و برای اینکه سر در بیاریم مربوط به چی هستش...

از جناب djsnowman تشکر میکنم بابت این توجهتون اما فکر نمیکنید که پستهایی که بنده تا به حال قرار دادم همه با توضیحات انگلیسی بوده. این کم لطفی شما رو به حساب حضور کم شما در این تاپیک میذارم....

saeidhidari
21-12-2009, 22:27
دوستان اگر کسی بازی رو نصب کرده بدون مشکل یک پیغام خصوصی بده به من یک جوری سی دی اون رو برای من برسونه هزینه هم هرچی شد با کمال میل میپردازم خواهشن دیگه دارم دیونه مشم

M.Z.KAKA
22-12-2009, 13:42
دوستان اگر کسی بازی رو نصب کرده بدون مشکل یک پیغام خصوصی بده به من یک جوری سی دی اون رو برای من برسونه هزینه هم هرچی شد با کمال میل میپردازم خواهشن دیگه دارم دیونه مشم

شما اول بگو توی نصب بازی چه مشکلی داری شاید بشه مشکلتو حل کرد....

danial86
22-12-2009, 16:56
اینجا چرا همه تریپ کل برداشتن؟؟
فوریوم داره فرسایشی میشه

lampard_1368
22-12-2009, 19:38
اون پچ لوگو ربطی به لگوی تیمها نداره بلکه لوگو و عکس جام ها ولیگهای مختلفه که شما باید اونها رو توی فولدر های مربوط به خودش توی داکیومنتت کپی کنی تا لوگو وعکس جام تمام لیگها واقعی بشه.
عزیز این فایلا که exe هستن و نمیشه کپیشون کرد

saeidhidari
22-12-2009, 21:49
شما اول بگو توی نصب بازی چه مشکلی داری شاید بشه مشکلتو حل کرد....

سلام دوست من بنده ابتدا فابل های زیپ رو بر روی سیستم نصب میکنم بعد نصب میکنم کرک داخل سی دی رو داخل فولدر نصب میکنم وقتی که میخوام بازی رو اچرا کنم ارور میده و مگه close کن اجرا نمیشه

دیونه ام کرده فکر کردم ایراد از ویندوز هست ویندوز هم عوض کردم اما ....
لطفا کمک کنید

danial86
22-12-2009, 23:12
سلام دوست من بنده ابتدا فابل های زیپ رو بر روی سیستم نصب میکنم بعد نصب میکنم کرک داخل سی دی رو داخل فولدر نصب میکنم وقتی که میخوام بازی رو اچرا کنم ارور میده و مگه close کن اجرا نمیشه

دیونه ام کرده فکر کردم ایراد از ویندوز هست ویندوز هم عوض کردم اما ....
لطفا کمک کنید

پچ نصب کردی؟

saeidhidari
23-12-2009, 09:13
پچ نصب کردی؟

پج رو هم یک بار اون موقع نصب کردم اما نشد این بار که ویندوز عوض کردم نصب نکردم ممکن است که مال پچ باشه ؟

danial86
23-12-2009, 22:30
پج رو هم یک بار اون موقع نصب کردم اما نشد این بار که ویندوز عوض کردم نصب نکردم ممکن است که مال پچ باشه ؟

بیبن عزیز اینکه کلوز میده مشکل باید یا از ست آپ بازی باشه یا کرک
بعد از نصب بازی اگه پچ نریخته باشه باید کرک 14 مگابایتی رو از دی وی دی کپی کنی
اینکارو می کنی بازم کلوز میده؟

djsnowman
24-12-2009, 09:04
اشتباه شد !

djsnowman
24-12-2009, 09:08
از جناب djsnowman تشکر میکنم بابت این توجهتون اما فکر نمیکنید که پستهایی که بنده تا به حال قرار دادم همه با توضیحات انگلیسی بوده. این کم لطفی شما رو به حساب حضور کم شما در این تاپیک میذارم....

دوست عزیز اگر اشتباه نکنم این زبون اسپانیولی هست

Patch Brazil:

Base de dados do Brasil: 2 Divisões + Taça, 50 equipas, dados dos clubes, 1170 jogadores, staff e árbitros.

Patch Argentina

Base de dados da Argentina: 2 Divisões, 44 equipas, dados dos clubes, 1069 jogadores, staff e árbitros.

ولی فکر کنم بقیه پستها انگلیسی باشه.در هر صورت منظور من متوجه اون دوستی بود که اطلاعاتی در مورد پچ می خواست و گرنه شما حتی اگر باهمون زبان غیر انگلیسی هم پست بزنید لطف بزرگی کردید.

saeidhidari
24-12-2009, 10:50
بیبن عزیز اینکه کلوز میده مشکل باید یا از ست آپ بازی باشه یا کرک
بعد از نصب بازی اگه پچ نریخته باشه باید کرک 14 مگابایتی رو از دی وی دی کپی کنی
اینکارو می کنی بازم کلوز میده؟

سلام خوبی قربان
از روی دی وی دی کرک رو کپی کردم 14 مگابایتی رو گفتم شاید خراب باشه از اون فایل های داخل سایت دانلود کردم اما بازم مشکل سر جاش باقی است .

t.sunami
24-12-2009, 12:07
سلام.
من الان فصل دومم ولي نميدونم چرا اول فصل 3 امتياز ازم كم كردن و اجازه بازيكن گرفتن ندارم.؟؟كسي چيزي ميدونه؟؟اخواهشا كمك!!!!!!!!!!!!!!!!

danial86
24-12-2009, 14:01
سلام.
من الان فصل دومم ولي نميدونم چرا اول فصل 3 امتياز ازم كم كردن و اجازه بازيكن گرفتن ندارم.؟؟كسي چيزي ميدونه؟؟اخواهشا كمك!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه اشتباه نکنم امتیاز منفی در شرایطی هست که لیگ دست دو نداشته باشی یا اینکه توی لیگی بازی کنی که پایینترین سطح یه کشور باشه تو این شرایط اگه جز چند تیم آخر بشی امتیاز منفی میگیری چون دیگه جایی برای سقوط به دسته پایینتر نداری حالا اگه جز تیمهای آخر جدول نبودی دیگه من نمیدونم!!!

سلام خوبی قربان
از روی دی وی دی کرک رو کپی کردم 14 مگابایتی رو گفتم شاید خراب باشه از اون فایل های داخل سایت دانلود کردم اما بازم مشکل سر جاش باقی است .

چون نمیدونم پچ الان رو بازیت نصب هست یا نه دوبار توضیح میدم
1-پچ نصب نیست:ببین این فایلهایی که میگم رو به ترتیب کپی کن

بعدشم این یکی(توی این صفحه فایلی که در قسمت FIFA Manager 10 v1.0 [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE هست که تقریبن میشه آخر صفحه رو دانلود کن)

2-پچ نصب کردی: اولش مثله قبلی هست

بعدش اگه لینک پچ از من بود توی صفحه پایین فایل درقسمت FIFA Manager 10 v1.1 [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE رو دانلود کن و اگه پچت ورژن 2 هست از قسمت FIFA Manager 10 v1.2 (v2.0.0.4) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE دانلود کن

:13::2:

t.sunami
25-12-2009, 15:55
نه توي ليگ انگليس هستم و آخر فصل هم در رتبه ي دهم بودم.جالا دليل اينكه بازيكن نميتونم بگيرم چيه؟

shakerifar
25-12-2009, 16:31
نه توي ليگ انگليس هستم و آخر فصل هم در رتبه ي دهم بودم.جالا دليل اينكه بازيكن نميتونم بگيرم چيه؟
احتمالا شما بودجه کم اوردی
من از وقتی فصل دوم رو شروع کردم دیگه تو قسنت simulation تاریخ بازی بعدی رو نمی زنه کسی می دونه مشکل چیه؟؟

t.sunami
26-12-2009, 10:51
احتمالا شما بودجه کم اوردی
من از وقتی فصل دوم رو شروع کردم دیگه تو قسنت simulation تاریخ بازی بعدی رو نمی زنه کسی می دونه مشکل چیه؟؟

آره.ولي در فصل جديد يه 2 3 ميليوني پول داشت.در ضمن يه سري ايميل واسم مياد كه يه سري بازيكنا انگار ازم طلبكارن.همش دارن پول باشگاهو ميخورن. شما نمي دونين دليلش چيه؟؟

نميشه بازيكنا رو تنبيه كرد؟مثلا جريمه نقدي؟

shakerifar
26-12-2009, 13:35
آره.ولي در فصل جديد يه 2 3 ميليوني پول داشت.در ضمن يه سري ايميل واسم مياد كه يه سري بازيكنا انگار ازم طلبكارن.همش دارن پول باشگاهو ميخورن. شما نمي دونين دليلش چيه؟؟

روند بازی اینطوریه که در اخر هر فصل شما باید یه License بگیرید اگر کسر بودجه بیارید شما رو محروم می کنند و برای ادامه مربیگریتون باید یه شرایط خاصی رو رعایت کنید که اکثرا نخریدن بازی کن هستش
در مورد بازیکنا هم یه ذره بیشتر توضیح بدید تا راهنماییتون کنم

djsnowman
27-12-2009, 22:16

ببین دوست عزیز اگر پایان فصل کشت (cash) منفی باشه فصل بعد تحت شرایطی مثلا عدم ترانسفر بهت لیسانس میده و اجازه مربی گری میده اگر خیلی منفی باشی از تیمت سه امتیاز کم میشه و اگر خیلی خیلی منفی باشه میفرستت دسته دو.
در مورد اون طلبکار بودن بازیکنا زمانیکه باهاشون قرار داد میخواید ببندید یعنی همون اول که بازیکن را میخرید علاوه بر پولی که به باشگاه میدید و با اضافه کردنش اون نوار پایین بسمت راست میره و بازیکن را راضی میشه کرد میتونید از بقیه آپشن هایی که قرار داره هم استفاده کنید منتهی هر ماه یک مبلغ زیادی بابت اون آپشن ها کم میشه مثلا من وقتی رئال رفتم اگر می خواستم فابرگاس بخرم قیمتش دو برابر بود بجاش همون قیمت خودش خریدم ولی هر ماه چهار میلیون از سالاریم کم میشد که چون چند تا بازیکن دیگه هم بودن که همچین وضعیتی داشتند آخر فصل کشم میشد منفی 250 میلیون که قیدش را زدم.
تنبیه و جریمه نقدی را در شرایطی میتونی بکنی که تیمت از نظر اتمسفر داخل تیم و نایج تیم مشکل پیدا کنه که قسمت کانترکت یکی از تبها وضعیت تیم رامیزنه و اونجا در صورت وجود مشکل میتونی بونوس تیم را کات کنی.

t.sunami
28-12-2009, 19:28
مرسي.ولي فقط يه چيزي من همشcash()حدود 20ميليون ضرر ميدم چكار كنم اخه؟؟من نميخوام دوباره محروم شم

saeidhidari
28-12-2009, 20:03
سلام
ما نتونستیم این بازی رو نصب کنیم احتمالا بعد از تعطیلات ژانویه یک نسخه اورجینال اون رو می خرم .
از همه دوستان ممنونم که به من کمک کردید

milad_se63
28-12-2009, 23:27

من معذرت میخوام اما من الان اینارو دانلود کردم اما دقیقا نمیفهمم باید چی کار کنم.
اینا میرن خودشون رو توی mydocument/fifa manager 10 میریزن.
خب من توی اونجا این 2تا فایل رو دارم باید کپیشون کنم بعد کجا پیست کنم؟؟؟
یعنی قبل ریختن اینا باید کپی میکردم بعد overwrite???
میشه دقیق توضیح بدید. ممنون میشم.

amir_engineer
29-12-2009, 10:51
اقا با سلام این لینک هایی که مربوط به عکس هاست و هر کدوم 200mb هست چون rapidsher هست هی قطع می شود اگر لینک تورنت رو بتونید بزارید من حتما down می کنم و نتیجه رو می گم

djsnowman
29-12-2009, 13:26
مرسي.ولي فقط يه چيزي من همشcash()حدود 20ميليون ضرر ميدم چكار كنم اخه؟؟من نميخوام دوباره محروم شم

دمت گرم بابا فقط 20میلیون!
بودجه اولیه تیمت چقدر بوده؟
اگر نیم فصل اولی , تو نقل انتقالات ژانویه با فروش بازیکن کشت را مثبت کن در غیر اینصورت در قسمت کانسترکشن دیسایبل کن ساختمونات را چون هر ماه یک پولی بابت اونها کم میشه و قسمت بلیط فروشی را هم خودت مدیریت کن.خیلی کارای دیگه هم میشه کرد حالا اگر نتونستی مثبت کنی بگو اونارو هم بگم ولی اینا مهمترین کارها بود.

t.sunami
29-12-2009, 16:20
دمت گرم بابا فقط 20میلیون!
بودجه اولیه تیمت چقدر بوده؟
اگر نیم فصل اولی , تو نقل انتقالات ژانویه با فروش بازیکن کشت را مثبت کن در غیر اینصورت در قسمت کانسترکشن دیسایبل کن ساختمونات را چون هر ماه یک پولی بابت اونها کم میشه و قسمت بلیط فروشی را هم خودت مدیریت کن.خیلی کارای دیگه هم میشه کرد حالا اگر نتونستی مثبت کنی بگو اونارو هم بگم ولی اینا مهمترین کارها بود.

ببين همه رو بگو و دقيق بگو كجا بايد اين كارا رو بكنم.(انگليسي اسم هارو بنويس)

rose_cute720
30-12-2009, 18:33
سلام

من آپدیت 2 رو دانلود کردم ولی نمیتونم نصبش کنم مشکل کرکم ندارم کرک اصلی رو دارم ولی وقتی میخوام آپدیت نصب کنم این ارور میده که عکسش گذاشتم یه نسخه دیگه دانلود کردم فرقی نکرد ویندوز عوض کردم فرقی نکرد کسی میدونه مشکل چیه؟

milad_se63
30-12-2009, 19:51
سلام

من آپدیت 2 رو دانلود کردم ولی نمیتونم نصبش کنم مشکل کرکم ندارم کرک اصلی رو دارم ولی وقتی میخوام آپدیت نصب کنم این ارور میده که عکسش گذاشتم یه نسخه دیگه دانلود کردم فرقی نکرد ویندوز عوض کردم فرقی نکرد کسی میدونه مشکل چیه؟

دوست من شما نباید بعد از نصب کرک بریزید.
باید اول بعد از نصب پچ های 1 و 2 رو بریزید و بعد کرک پچ رو روش بریزین.
کرک آخرین پچی که ریختین رو میگم/ تمام پچها کرک مخصوص خودشون رو دارن.

milad_se63
30-12-2009, 19:54
من معذرت میخوام اما من الان اینارو دانلود کردم اما دقیقا نمیفهمم باید چی کار کنم.
اینا میرن خودشون رو توی mydocument/fifa manager 10 میریزن.
خب من توی اونجا این 2تا فایل رو دارم باید کپیشون کنم بعد کجا پیست کنم؟؟؟
یعنی قبل ریختن اینا باید کپی میکردم بعد overwrite???
میشه دقیق توضیح بدید. ممنون میشم.

یکی نیست جواب مارو بده؟؟؟ بابا این پچ های اضافه رو چه جوری نصب میکنین.؟؟
این country و اونیکی فایلو باید کجا کپی کنم.؟؟
یکی بیاد بگه من الان لنگ این موندم بازی نمیکنم که اینا اول را بیوفته.

rose_cute720
30-12-2009, 21:39
دوست من شما نباید بعد از نصب کرک بریزید.
باید اول بعد از نصب پچ های 1 و 2 رو بریزید و بعد کرک پچ رو روش بریزین.
کرک آخرین پچی که ریختین رو میگم/ تمام پچها کرک مخصوص خودشون رو دارن.

نه من کرک نریختم بعد نصب میخوام پچ نصب کنم که نمیشه

باید حتما هر دوتا پچ با هم بریزی هم 1 هم 2 ؟ فقط 2 کار نمیکنه؟

rose_cute720
31-12-2009, 06:03
نه من اشتباه کردم منظورم از کرک اصلی فایل اجرایی اصلی بود . کرک نکردم .

حالا نمیدونم مشکل چیه

zibarezaei
31-12-2009, 11:49
چنین اطلاعاتی را چطور میشه از بازیکن در حین بازی گرفت؟

M.Z.KAKA
31-12-2009, 12:35
سلام

شما باید اول فایل 11مگرو کپی کنی تا بتونی آپدیت رو نصب کنی و بعد باید کرک 3.66 مگی رو کپی کنی تا بازی بالا بیاد .(لینکهای دانلودش رو هم از صفحه های قبل میتونی پیدا کنی.)

rose_cute720
31-12-2009, 16:10
چنین اطلاعاتی را چطور میشه از بازیکن در حین بازی گرفت؟

اول باید بازی رو نگه داری با زدن کلید p بعد روی بازیکن راست کلیک میکنی

rose_cute720
31-12-2009, 16:12
شما باید اول فایل 11مگرو کپی کنی تا بتونی آپدیت رو نصب کنی و بعد باید کرک 3.66 مگی رو کپی کنی تا بازی بالا بیاد .(لینکهای دانلودش رو هم از صفحه های قبل میتونی پیدا کنی.)

ممنون هنوز امتحان نکردم ولی دانلود میکنم ایشالا که اینجوری که میگی میشه

rose_cute720
31-12-2009, 17:00
اون فایلم دانلود کردم ولی بازم نشد بازم همون ارور میده

rose_cute720
31-12-2009, 23:50

منظورت از فایل 11 مگی همونی که زیپ شده ؟ بازش میکنی میشه 21 مگ؟

rose_cute720
02-01-2010, 00:23
مشكل حل شد مشكل از ويندوز بود با ويندوز 7 حل شد

ممنون از دوستان

M.Z.KAKA
02-01-2010, 11:25
منظورت از فایل 11 مگی همونی که زیپ شده ؟ بازش میکنی میشه 21 مگ؟
آره خودشه.ضمنا خودم فقط آپدیت 2 رو تونستم اعمال کنم .

danial86
02-01-2010, 20:47
آپدیت 100 مگابایتی رو کی نصب کرده؟
همون که همه میگه آپدیت دو!!گرچه دو نیست!
کسی بازی football manager 2010 رو خریده؟اگه آره سریال نامبرشو میزاره؟

farshad.88
02-01-2010, 22:24
آپدیت 100 مگابایتی رو کی نصب کرده؟
همون که همه میگه آپدیت دو!!گرچه دو نیست!
کسی بازی football manager 2010 رو خریده؟اگه آره سریال نامبرشو میزاره؟
دوست عزیز من 2 ماه قبل خریدم و نصب کردم. به سریال نامبر هم احتیاجی نداشت. از خود سایت p30world هم خریدم

danial86
03-01-2010, 07:50
دوست عزیز من 2 ماه قبل خریدم و نصب کردم. به سریال نامبر هم احتیاجی نداشت. از خود سایت p30world هم خریدم
من دانلود کردم لعنتی سریال نامبر میخواد در هر صورت مرسی

MB3d
03-01-2010, 08:01
باحاله ؟؟؟
بابا برای هر بازی یه نظر سنجی امتیاز بازی بزارین

lampard_1368
03-01-2010, 22:06
یکی از بچه ها بود که گفت این فایل مقدماتی جام جهانی رو که بریزیم یه 3 ماهی سرعت میاد پایین.این قضیه اشک منو در آورده مخصوصا که ایران رو هم برداشتم.خود کشور ایران سرعت رو میاره پایین چون اضافه شده.حالا چیکار کنم؟میخوام یه جوری این مقدماتی جام جهانی رو پاک کنم فایلش رو. چیکار کنم سرعتش مثل قبل بشه؟

وین رونی
04-01-2010, 08:21
باحاله ؟؟؟
بابا برای هر بازی یه نظر سنجی امتیاز بازی بزارین

خوب مشخصاً اگه از بچه های این تاپیک بپرسید بازی چطوره همه میگن باحاله.
در این بازی هیجان خیلی کم دیده میشه.مربی گریه دیگه.یعنی باید حواست کامل به همه مسائل تیمت باشه:
تمرین،قرارداد،آنالیز بازی بعد،نحوه عملکرد دستیاران و ...

کلاً بگم باید به مربی گری علاقه داشته باشی.اگه نه عاشق PES یا FIFA هستی شاید زیاد این بازی به دلت نچسبه

djsnowman
04-01-2010, 15:05
یکی از بچه ها بود که گفت این فایل مقدماتی جام جهانی رو که بریزیم یه 3 ماهی سرعت میاد پایین.این قضیه اشک منو در آورده مخصوصا که ایران رو هم برداشتم.خود کشور ایران سرعت رو میاره پایین چون اضافه شده.حالا چیکار کنم؟میخوام یه جوری این مقدماتی جام جهانی رو پاک کنم فایلش رو. چیکار کنم سرعتش مثل قبل بشه؟

منظورت از مقدماتی جام جهانی اسکریپتشه دیگه؟
باید اسکریپت ارجینال بازی را به جای اینی که ریختی بریزی , البته فقط تا دو ماه یا سه ماه بازی کند میشه و بعد اینکه مقدماتی جام جهانی تموم شد سرعت بازی به روال عادی بر می گرده , مشکلش هم تایم بازی هاست یعنی روزها را خیلی بد برنامه ریزی کرده منم هرچی ور میرم باهاش و روزها را تغییر میدم سرعت تغییره خاصی نمیکنه .همه چیز فیفا منیجر ایرانم تکمیل جز این اسکریپت که شاید بیخیالش بشم.شما لیگ ایران را خودت درستش کردی؟

djsnowman
04-01-2010, 15:07
البته اگر اسکریپت جدید بریزی و قبلی را پاک کنی باید از اول بازی را شروع کنی

lampard_1368
04-01-2010, 16:22
من بازیو دوباره ریختم آخه تو اون دو ماه مشکل زیادی تو سرعتش نبود.ازونجا که منم ایرانو انتخاب میکردم و ایرانم جزو تیمهای اضافه شده بود یکم سرعت کشور ایران برای تغییر ترکیب کم میشد اما وقتی به روز 30/8 میرسید یعنی پایان نقل و انتقالات دیگه جلو نمیرفت و هنگ میکرد 20 بار امتحان کردم.الان دوباره ریختم با simulation رفتم او روز ایر ان رو هم برداشتم اما اون اسکریپت مقدماتیو نریختم.ولی اون فایل world cup رو ریختم .اما این دفعا راحت تونستم 30/8 رو رد کنم.حالا الان میخوام بازی کنم تازه

lampard_1368
04-01-2010, 16:28
همه چیز فیفا منیجر ایرانم تکمیل جز این اسکریپت که شاید بیخیالش بشم.شما لیگ ایران را خودت درستش کردی؟

من ایران رو ساختم اما به صورت فایل با پسوند clb. از همه تیمها اون بازیکنایی رو که میدونستم رو اضافه کردم مثلا تیم شاهین 6 تا بازیکنش.اما تیم های اصلی همشون.و سعی نکردم چون طرفدار تیم پرسپولیسم اونو قویتر کنم.بازیکنا با قدرت واقعی هستن.اما فکر نمیکنم به کاملیه شما باشه اونجور که میگفتی عکسها رو هم گذاشتی.اگه بخوای کمکت میکنم تکمیل شه

lampard_1368
04-01-2010, 16:30
راستی من اون پچ عکس مربیا و داورای اسپانیا رو ریختم دوباره اما حالا اونارو اجرا نمیکنه یعنی تو بازی مربیای اسپانیا ساخته نشدن.اما میرم تو داکیومنتم میبینم عکسهاشون هست تو قسمت staff .البته این رو هم بگم که همه پچ های مربوط به اسپانیا رو هم ریختم اما درست نشده

lampard_1368
04-01-2010, 16:37
من الان اون فایل هارو امتحان کردم که بالیگ ایران بازی کنم چون اونارو تو تابستون قبل اینکه 2010 بیاد ساختم با 2009 اما حالا میبینم نوشته ساپورت نمیکنه ورژن 2009 رو.نمیدونی چه تغییری باید داد که قبول کنه؟اخه پسوندهاشم همون clb هست

danial86
05-01-2010, 08:37
ای بابا lampard جان این لیگ ایران رو آپلود کن همه حالشو ببریم دیگه!!

amir_rahmani
05-01-2010, 09:10
آقا من خوراکم فیفا منیجر هست!
فکر کنم منو توی تاپیک 2007-08-09 هم دیده باشید:d
این دوره کمتر سر زدم آخه 4 ماه بن بودم:d
اگه میشه کل این اسکریپ ها و آپدیت ها را با توضیح یکی در پست اول یا بعد از پست من بگذاره!
دمتون گرم!

djsnowman
05-01-2010, 13:44
من بازیو دوباره ریختم آخه تو اون دو ماه مشکل زیادی تو سرعتش نبود.ازونجا که منم ایرانو انتخاب میکردم و ایرانم جزو تیمهای اضافه شده بود یکم سرعت کشور ایران برای تغییر ترکیب کم میشد اما وقتی به روز 30/8 میرسید یعنی پایان نقل و انتقالات دیگه جلو نمیرفت و هنگ میکرد 20 بار امتحان کردم.الان دوباره ریختم با simulation رفتم او روز ایر ان رو هم برداشتم اما اون اسکریپت مقدماتیو نریختم.ولی اون فایل world cup رو ریختم .اما این دفعا راحت تونستم 30/8 رو رد کنم.حالا الان میخوام بازی کنم تازه

آهان شما منظورت تیم ملی ایران بود نه لیگ ایران, اون فیال ورد کاپ فکر کنم فقط خود جام جهانی یعنی مقدماتی را نداره. مشکل اصلی همون اسکریپت مقدماتی جام جهانی که زمان بازیها را خیلی بد گذاشته بعد این تایمی که گذاشته با بازیهای لیگ هم تداخل میکنه و باید برنامه بازیهای لیگ را دستکاری کنی.اصلا گند زده با این اسکریپت نوشتنش, من برنامه واقعی مسابقات را از سایت afc در آوردم می خوام رو اون امتحان کنم ببینم چی میشه.

monolater
05-01-2010, 13:45
سلام
راستش من بعد از Fifa Manager 09 از منیجیر نا امید شدم، همون رو هم یه دو سه هفته ای بازی کردم و بعد بی خیالش شدم بس که افتضاح کاری داشت. بازی های 3D که رسماً توهین به اسم FIFA بود، گیم پلی بازی هم نسبت به 08 و 07 عملاً هیچ تغییر خاصی نداشت. وقتی 09 رو گرفتم انگار که داشتم 08 رو با همون مسخره بازی بازیکن ها ادامه می دادم. این شد که طرفش نرفتم دیگه. حالا می خوام ببینم می ارزه دوباره برم سراغ 10 یا نه؟ اینجور نیست که انگار داریم همون 09 رو ادامه می دیم؟

راستی، فروم رو که داشتم از اول می خوندم، دیدم دوستان انگار خیلی از 09 دق دلی داشتند. خواستم یادشون بیارم تو 08 و حتی 07 یادشون نیست سر ضربه ایستگاهی همه ی بازیکن ها می رفتن پشت خط نیمه ی خودی؟ رسماً منیج کردن خلاصه شده بود به ترکیب چیدن، که آخرش اون هم بی فایده بود، برا خط حمله ی 2 تایی حریف اگه هر کاری به جز 2 تا هافبک دفاعی گذاشتن با یه Sweeper نمی کردی، رسماً سوراخ سوراخ بودی؟ اخ یعنی اون آهنگ خوشحال اول این 3، 4 تا نسخه ی آخر ... اعصاب اون رو دیگه ندارم!!

بخریم یا نخریم دوستان؟ مسئله این است؟

به نظر من اصلا پیشرفت نداشته و کاملا مثل ورژن 2009 هست، خیلی خیلی جزئی تغییر کرده. بهتر بگم اصلا تغییر نداشته

djsnowman
05-01-2010, 13:55
من ایران رو ساختم اما به صورت فایل با پسوند clb. از همه تیمها اون بازیکنایی رو که میدونستم رو اضافه کردم مثلا تیم شاهین 6 تا بازیکنش.اما تیم های اصلی همشون.و سعی نکردم چون طرفدار تیم پرسپولیسم اونو قویتر کنم.بازیکنا با قدرت واقعی هستن.اما فکر نمیکنم به کاملیه شما باشه اونجور که میگفتی عکسها رو هم گذاشتی.اگه بخوای کمکت میکنم تکمیل شه

اتفاقا منم می خواستم قبلش رو فیفا 9 درست کنم ولی تو وبلاگ سازنده بازی خودنم که امکان انتقال فایل های 09 به 10 وجود نداره و شانس آوردم چون عمرا دوباره نمیشستم برای 10 درست بکنم,البته من پارسال کامل لیگ را درست کردم ولی ماشا الله تو لیگ ایران همه بازیکنا تیمشونو عوض میکنن, کلا ترکیب تیمها عوض میشه. .داخل انجمن گفتگو سایت اصلی برنامه هم چند نفر این سوال کردن که راهی وجود داره یا نه ولی مثل این که امکان انتقالش نیست متاسفانه.این منیجری که من ساختم به کاملی لیگ های معروف , عکس داورها مربیا جام ها بازیکنا , حتی عکس تعدا زیادی از بازیکنای لیگ دسته یک هم هست , عکس استادیوم و شهر ها و چون تو جام باشگاههای آسیا هستیم لیگهای ژاپن قطر امارات عربستان ازبکستان و چین را هم عکس بازیکنان و استادیوم ها و شهرهاشون را گذاشتم لیگ کره و استرالیا هم عکس بازیکناش را اضافه کردم , اسکریپت جام باشگاهها را هم درست کردم و تیم چهارم ایران تو جام باشگاهها قهرمان جام حذفی حالا یک سری تغییرات دیگه هم هست که یادم نیست الان بعدا همرو دقیق تو وبلاگ یا سایتم میزنم.راستشو بخوای تموم شده همه چیز فقط این اسکریپت مقدماتی مونده خیلی خوشحال میشدم که با کمک هم تموم کنیم ,انشا الله سال دیگه , ممنون از لطفت.

lampard_1368
05-01-2010, 13:56
آهان شما منظورت تیم ملی ایران بود نه لیگ ایران

اتفاقا منظورم لیگ ایران بود که ساختم.تو 4تا تایپیک نوشتم که چه جوری ساختم.فقط گفتم که فایلها clb هستند و من با منیجر 2009 ساختمش تو مهر اما حالا تو این منیجر اجرا نمیکنه نمیدونم چیکار کنم مشکلش حل بشه.اگه یکی کمک کنه درستش کنم که تو این ورژن بخونه کل تیمهارو آپلود میکنم همه استفاده کنن

djsnowman
05-01-2010, 13:58
راستی من اون پچ عکس مربیا و داورای اسپانیا رو ریختم دوباره اما حالا اونارو اجرا نمیکنه یعنی تو بازی مربیای اسپانیا ساخته نشدن.اما میرم تو داکیومنتم میبینم عکسهاشون هست تو قسمت staff .البته این رو هم بگم که همه پچ های مربوط به اسپانیا رو هم ریختم اما درست نشده

شاید رایت کارنت را نزدی یا .داخل ادیتور بازی یک چک بکن ببین اسامی استاف ها وارد شده یا نه فکر کنم مشکلت یکی از این دو تا باشه

lampard_1368
05-01-2010, 13:59
حالا نمیدونی برای این که عکسهای مربی ها و داورای لیگ اسپانیا تو بازیم نمیاد باید چیکار کرد؟ با اینکه فایل عکسها تو داکیومنتم هست

شاید رایت کارنت را نزدی یا .داخل ادیتور بازی یک چک بکن ببین اسامی استاف ها وارد شده یا نه فکر کنم مشکلت یکی از این دو تا باشه

نه اتفاقا من خود ادیت رو چک کردم اول وقتی دیدم لیست مربیا و داورا بهشون اضافه نشد فهمیدم تو بازی هم عکسای مربیا اضافه نمیشه.بابا من با ادیت بازی از سال 2006 که اصلا ادیت نداده بود با خود cd آشنا بودم و خودم فایل ادیتشو از اینترنت دانلود کرده بودم

djsnowman
05-01-2010, 14:12
به نظر من اصلا پیشرفت نداشته و کاملا مثل ورژن 2009 هست، خیلی خیلی جزئی تغییر کرده. بهتر بگم اصلا تغییر نداشته

از منیجر نباید انتظار تغییرات آنچنانی داشت همین که بازیکنا داخل زمین کمتر رفتار احمقانه بکنن و چند تا آپشن اضافه بشه به نظر من خیلی خوبه,البته خیلی از ایرادات 09 بر طرف شده

یک مورد چون خیلی حال کردم بگم مثلا تو 09 agent را که برای خرید بازیکن و اطلاع از قیمتش و سالاریش میفرستادی ارقامی که میداد با ارقام واقعی که میخریدیش زمین تا آسمون فرق داشت ولی الان ارقامش کاملا درسته البته یکم کمتر هم بسته به شرایط میتونی بخری ولی کاملا میشه رو ارقامش حساب کرد.موارد خیلی زیادی مثل این مورد هست.
یا تعویض بازکنا بین دو تا باشگاه تو09 خیلی راحت انجام میشد ولی تو 10 فقط بازیکنای ناراضی یا بعضی بازیکنا ی خاص قبول میکنن .
من که خوره منیجرم به نظرم این منیجر جدید خیلی عالیه البته من یک چند باری برای چک کردن منیجر فارسی سه چهار فصل بازی کردم ولی در کل با ورژن پر اشتباه فصل پیش قابل مقایسه نیست.

djsnowman
05-01-2010, 14:22
نه اتفاقا من خود ادیت رو چک کردم اول وقتی دیدم لیست مربیا و داورا بهشون اضافه نشد فهمیدم تو بازی هم عکسای مربیا اضافه نمیشه.بابا من با ادیت بازی از سال 2006 که اصلا ادیت نداده بود با خود cd آشنا بودم و خودم فایل ادیتشو از اینترنت دانلود کرده بودم

خوب یعنی اسم مربیا تو ایدتور نیست؟ مگه نمیگی همه پچ های اسپانیا رو ریختی ؟ اگر همرو ریخته باشی باید اسامی استاف اضافه شده باشه.
برو تو همون سایت اسپانیایی با گوگل ترانسلیت برو که زبانش را به انگلیسی ترجمه کنه اون پچ مربوط به مربیا اسپانیا را دانلود کن همه چی حل میشه.

milad_se63
05-01-2010, 21:41

داداشی من 2هفته اینقدر داد زدم یکی نیومد بگه چه جوری آخر خودم راش انداختم...
برو به این آدرس ها:C:\Users\Milad\Documents\FIFA MANAGER 10\database
یک فایل به نام country file داره اونو با بریز به آدرسه.:
\FIFA MANAGER 10\database جایی که بازیت install شده.

و همچنین ار آدرس : C:\Users\Milad\Documents\FIFA MANAGER 10\script
فایل lg45.txt رو بریز به آدرس:\FIFA MANAGER 10\script جایی که بازی رو نصب کردی.
بعد برو ادیتور و write current رو بزن.
همه چی ok میشه.
میدونی بعضیا میان فقط یه فایل میذارن و میرن اصلا انگار نباید بگن چه جوری...؟
هنر نیست که منم بلدم برم google یه سرچ کنم مهم اینه که طریقه نصب باشه..
موفق باشی عزیزم.

djsnowman
06-01-2010, 01:07
داداشی من 2هفته اینقدر داد زدم یکی نیومد بگه چه جوری آخر خودم راش انداختم...
برو به این آدرس ها:C:\Users\Milad\Documents\FIFA MANAGER 10\database
یک فایل به نام country file داره اونو با بریز به آدرسه.:
\FIFA MANAGER 10\database جایی که بازیت install شده.

و همچنین ار آدرس : C:\Users\Milad\Documents\FIFA MANAGER 10\script
فایل lg45.txt رو بریز به آدرس:\FIFA MANAGER 10\script جایی که بازی رو نصب کردی.
بعد برو ادیتور و write current رو بزن.
همه چی ok میشه.
میدونی بعضیا میان فقط یه فایل میذارن و میرن اصلا انگار نباید بگن چه جوری...؟
هنر نیست که منم بلدم برم google یه سرچ کنم مهم اینه که طریقه نصب باشه..
موفق باشی عزیزم.

یعنی چی؟!
خوب این که معلموه وقتی پچ را دانلود میکنی فایل دیتا مربوط به اون کشور را باید داخل این درایو

F:\Program Files\EA SPORTS\My Project Name-12\database
البته بجای F هر درایوی که بازی را نصب کردی باید جایگزین کنی
جایگزین کنی
این دوستمون گفته بود از 4 سال پیش با ادیتور آشناست و ازین حرفا
شما هم زیاد حرص نخور من که چیزی برای دانلود نذاشتم ولی اونایی که گذاشتن همین که زحمت کشیدن بقول شما تو گوگل سرچ کردن و لینک دانلود کپی پیس کردن دمشون گرم.
برای نمایش عکس مربیا نیازی به جایگزینی اسکریپت لیگ اسپانیا نیست

lampard_1368
06-01-2010, 13:02
خوب یعنی اسم مربیا تو ایدتور نیست؟ مگه نمیگی همه پچ های اسپانیا رو ریختی ؟ اگر همرو ریخته باشی باید اسامی استاف اضافه شده باشه.
برو تو همون سایت اسپانیایی با گوگل ترانسلیت برو که زبانش را به انگلیسی ترجمه کنه اون پچ مربوط به مربیا اسپانیا را دانلود کن همه چی حل میشه.

منم دارم شاخ درمیارم آخه من قبلا این پچ هارو نصب کرده بودم و لیست داورا و مربیا تو ادیتور اومده بود اما حالا دارم شاخ درمیارم.بابا من اون فایل لیگ اسپانیا با عکسهای داورا و مربیا رو که 3 تا فایل میشه رو دانلود کردم.کپی هم میکنم تو بخش database اما درست نمیشه.مگه اون فایل نمیشه country45 ؟عجیبه

monolater
07-01-2010, 16:12
قسمت coopration به چه کاری میاد؟
همیشه غیرفعال هستش:19:

M.Z.KAKA
08-01-2010, 14:27
قسمت coopration به چه کاری میاد؟
همیشه غیرفعال هستش:19:

coopration فقط اول هر فصل و اول نیم فصل فعال میشه و به این درد میخوره که شما میتونید با تیمهای سطح پایین مثل تیمهای Coca-Cola League One و لیگ های دسته سوم هر کشور قرار داد ببندید و به ارتقا اون تیم کمک کنید و به اون بازیکن قرض بدید یا باهاش در طول فصل بازی دوستانه انجام بدید...

djsnowman
08-01-2010, 18:13
coopration فقط اول هر فصل و اول نیم فصل فعال میشه و به این درد میخوره که شما میتونید با تیمهای سطح پایین مثل تیمهای Coca-Cola League One و لیگ های دسته سوم هر کشور قرار داد ببندید و به ارتقا اون تیم کمک کنید و به اون بازیکن قرض بدید یا باهاش در طول فصل بازی دوستانه انجام بدید...

البته عکسش هم میشه یعنی اگر تیم ضعیفی باشید با تیم های سطح بالاتر میتونید قرار داد ببندید و هم کسب در آمد بکنبد و هم ازشون بازیکن قزضی بگیرید

aliyou
09-01-2010, 15:06
سلام دوستان
اگه امکان داره پچها و اموزشش رو تو یه تاپیک کامل بذارید تا تو تمام صفحات نبال پچ و اموزش نصبش نگردیم اگه مدیر اینکارو بکنه که ممنون می شیم اخه همونطور که دارید می بینید تعداد صفحات داره زیاد میشه وبا این سرعت اینترنت مشکل که بخوایم تو تمام صفحات دنبال پچها بگردیم
ممنون

asaasaasa
10-01-2010, 17:11
از منیجر نباید انتظار تغییرات آنچنانی داشت همین که بازیکنا داخل زمین کمتر رفتار احمقانه بکنن و چند تا آپشن اضافه بشه به نظر من خیلی خوبه,البته خیلی از ایرادات 09 بر طرف شده

یک مورد چون خیلی حال کردم بگم مثلا تو 09 agent را که برای خرید بازیکن و اطلاع از قیمتش و سالاریش میفرستادی ارقامی که میداد با ارقام واقعی که میخریدیش زمین تا آسمون فرق داشت ولی الان ارقامش کاملا درسته البته یکم کمتر هم بسته به شرایط میتونی بخری ولی کاملا میشه رو ارقامش حساب کرد.موارد خیلی زیادی مثل این مورد هست.
یا تعویض بازکنا بین دو تا باشگاه تو09 خیلی راحت انجام میشد ولی تو 10 فقط بازیکنای ناراضی یا بعضی بازیکنا ی خاص قبول میکنن .
من که خوره منیجرم به نظرم این منیجر جدید خیلی عالیه البته من یک چند باری برای چک کردن منیجر فارسی سه چهار فصل بازی کردم ولی در کل با ورژن پر اشتباه فصل پیش قابل مقایسه نیست.

نظر شمارو قبول دارم البته تغییرات کم نبوده که هیچ زیاد هم بوده همون طور که گفتید در نقل و انتقال بازیکنا تغییرات خوبی داشته تو بخش سه بعدی و تکست مود تغییرات خوبی داشته و تو نحوه انتخاب کمپ تمرینی وتعداد کمپ ها خیلی بهترشده اسپانسرینگ طبیعی تر شده و همینطور آپشنهای اداره ورزشگاه بهتر شدن و بخشی که اضافه شده برای کنترل قیمت مکانهای مختلف استادیوم مثل بوفه مترو vip و... اضافه شده و...
اما یسری چیزها همونطور که قبلا دوستان گفتن تغییر نکرده و جای تغییر داره تا بهت بشه مثلا چیزی که الان یادم هست اینکه هر چند بازی یک بار بازی از روند طبیعی خارج میشه و تو یه بازی دو نفر ازتیمت مصدوم میشن یه نفر اخراج میشه و تیمی که تا بازی قبل بسختی گل میخورد یکهو 6 تا گل میخوره میاد بیرون به نظرم باید یه فکری به حال این شرایط بکنن.

djsnowman
10-01-2010, 17:50
نظر شمارو قبول دارم البته تغییرات کم نبوده که هیچ زیاد هم بوده همون طور که گفتید در نقل و انتقال بازیکنا تغییرات خوبی داشته تو بخش سه بعدی و تکست مود تغییرات خوبی داشته و تو نحوه انتخاب کمپ تمرینی وتعداد کمپ ها خیلی بهترشده اسپانسرینگ طبیعی تر شده و همینطور آپشنهای اداره ورزشگاه بهتر شدن و بخشی که اضافه شده برای کنترل قیمت مکانهای مختلف استادیوم مثل بوفه مترو vip و... اضافه شده و...
اما یسری چیزها همونطور که قبلا دوستان گفتن تغییر نکرده و جای تغییر داره تا بهت بشه مثلا چیزی که الان یادم هست اینکه هر چند بازی یک بار بازی از روند طبیعی خارج میشه و تو یه بازی دو نفر ازتیمت مصدوم میشن یه نفر اخراج میشه و تیمی که تا بازی قبل بسختی گل میخورد یکهو 6 تا گل میخوره میاد بیرون به نظرم باید یه فکری به حال این شرایط بکنن.

این حرفتو قبول دارم از این نظر که وقتی خودم بازی میکنم و اینجوی میشه حسابی اعصاب آدم بهم میریزه یا مثلا داورها ناداوری میکنن و تیم ما کلی حمله میکنه ولی حریف رو یک شوت به گل میرسه ولی اینا تو فوتبال واقعی هم هست منتهی یک یقدار اگر تعدیل بشه فکر کنم بهتر باشه.
البته مواردی که مربوط به گیم پلی بازی میشه را میشه با جایگزین کردن فایلهایی که سایتای خارجی قرار میدن تا حدودی مشکلش رو رفع کرد,یک پسر ایتالیا یی فایلهای کانفیلگش که مربوط به گیم پلی بازی میشه از هم بهتر که یک وبلاگ هم داره ,ولی در کل من از منیجر جدید راضیم,یک چیزی هم که هست اینه که امسال بیشتر تمرکزشون روی بازی بصورت آن لاین بوده که هم نسخه های تقلبی نتونن شرکت کنن و هم انصافا هیجان خیلی زیادی داره ,ما پارسال با بچه ها چند شب میموندیم خونه همدیگه و چند نفره بازی میکردیم با اینکه خیلی طول میکشید ولی حال میداد.

وین رونی
10-01-2010, 22:36
من فکر می کنم تاکتیک در این بازی زیاد به چشم نمیاد.
شده تا به حال عقب باشید و به نحوی تیم رو رو به جلو بکنید؟میشه یه جناح زمین رو بیشتر پوشش داد؟پرسینگ اعمال میشه؟

monolater
12-01-2010, 22:55
من فکر می کنم تاکتیک در این بازی زیاد به چشم نمیاد.
شده تا به حال عقب باشید و به نحوی تیم رو رو به جلو بکنید؟میشه یه جناح زمین رو بیشتر پوشش داد؟پرسینگ اعمال میشه؟

آقا تاکتیک اصلا کاربردی نداره، اینم که دوستان مرتب میگن تغیرش زیاد بوده اگه همین یکی دوتا ایراد هم از قبلی نمیگرفتن که زحمت میکشیدن
شما بازی هایی که هر سال ورژن بالاترش میاد رو ببین چقدر تغییرات اساسی میکنه
به اینا که تغییر نمیگن
با اینکه فیفا منیجر رو خیلی خیلی دوست دارم اما داره ناامیدم میکنه:13:

lampard_1368
14-01-2010, 21:28
یکی بیاد در مورد پچ 3 توضیح بده که آیا این پچ خیلی تغییرات ایجاد میکنه؟چیزهایی رو تو سایت خود بازی خوندم در مورد این پچ اما میخوام کسی که ریخته پچ رو توضیح بده.و آیا این پچ رو هم بریزیم باز باید کرک بریزیم؟و فایل کرکش رو به ما معرفی کنه.

monolater
15-01-2010, 00:56
من امتحان کردم اول و نیمه فصل باز هم این قسمت غیرفعال هست و هیچ تیمی توش نیست.
:13:

owuse
15-01-2010, 18:28
سلام
میخواستم بدونم کسی پچ لیگ ایران برای fifa manager 10 یا football manager 10 سراغ داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

djsnowman
15-01-2010, 20:18
سلام
میخواستم بدونم کسی پچ لیگ ایران برای fifa manager 10 یا football manager 10 سراغ داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امروز عصر بالاخره پچ ایران و آسیا تموم شد , اشکالات بازی هم برطرف شد فقط یک مشکلی هست اگر اسکریپت مقدماتی جام جهانی را بزارم از وسط ماه هفتم تا ماه نهم یعنی 2 ماه بازی کند میشه ولی بعدش سرعت بازی درست میشه ولی اسکریپتش واقعیه به جز یک بازی که تیم ملی همون اول بازی میکنه ولی اگر یک اسکریپت غیر واقعی بزارم سرعت درسته ولی واقعی نیست فقط همین مونده خودم همون واقعیه رو ترجیح میدم.اطلاعات کامل و عکسهای بازی را امشب و فردا میزارم تو وبلاگم و البته فردا میرم با شرکتا مذاکره کنم ببینم چی میشه اگر نشد خودم فروش اینترنتی میکنم

owuse
15-01-2010, 22:11
امروز عصر بالاخره پچ ایران و آسیا تموم شد , اشکالات بازی هم برطرف شد فقط یک مشکلی هست اگر اسکریپت مقدماتی جام جهانی را بزارم از وسط ماه هفتم تا ماه نهم یعنی 2 ماه بازی کند میشه ولی بعدش سرعت بازی درست میشه ولی اسکریپتش واقعیه به جز یک بازی که تیم ملی همون اول بازی میکنه ولی اگر یک اسکریپت غیر واقعی بزارم سرعت درسته ولی واقعی نیست فقط همین مونده خودم همون واقعیه رو ترجیح میدم.اطلاعات کامل و عکسهای بازی را امشب و فردا میزارم تو وبلاگم و البته فردا میرم با شرکتا مذاکره کنم ببینم چی میشه اگر نشد خودم فروش اینترنتی میکنم

ممکنه آدرس وبلاگتو بدی
ممنون

owuse
15-01-2010, 22:12
ممکنه آدرس وبلاگتو بدی
ممنون

lampard_1368
16-01-2010, 14:29
اگه میشه اون اسکریپت مقدماتی جام جهانی رو نریز اخه تو مال من یه مشکل اساسی با او اسکریپت داره.جوری که من بازی رو دوباره ریختم

lampard_1368
16-01-2010, 14:33

اگه ممکنه اون اسکریپت رو نذار چون من مشکل اساسی با اون اسکریپت دارم و ترجیح میدم اون اسکریپت نباشه.طوری با اون مشکل داشتم که بازی از ماه 9 جلو نمیرفت و دوباره ریختم بازی رو

وین رونی
16-01-2010, 19:10
ببخشید من این وسط هی پارازیت میدم اما می خوام متخصصین این بازی بگن آیا در این بازی تاکتیک یا فرمیشن در نتیجه گیری یا تغییر دادن نتیجه یا حفظ نتیجه تاثیری داره؟

djsnowman
17-01-2010, 21:47
ممکنه آدرس وبلاگتو بدی
ممنون

نمیدونم گذاشتن لینک وبلاگ شخصی مجاز یا نه اگر مدیر انجمن پاکش کرد پیام شخصی بدید

persianfifamamanger.persianblog.ir

djsnowman
17-01-2010, 21:51
اگه ممکنه اون اسکریپت رو نذار چون من مشکل اساسی با اون اسکریپت دارم و ترجیح میدم اون اسکریپت نباشه.طوری با اون مشکل داشتم که بازی از ماه 9 جلو نمیرفت و دوباره ریختم بازی رو

جدی؟ برای من جلو میرفت ولی خیلی کند منتهی بعدش درست شد.نمیدونم چیگارش کنم.
شما نباید دوباره بازی میریختی فقط کافی بود اسکریپ اصلی بازی را جایگزین کنی همین.همیشه یک بک آپ از این چیزیایی گه ریپلیس میکنی بپیر چون اینایی که برای آپلود میزارن خیلیاش مشکل داره.چقدر تایپ با لپ تاپ سخته.

djsnowman
17-01-2010, 21:54
من امتحان کردم اول و نیمه فصل باز هم این قسمت غیرفعال هست و هیچ تیمی توش نیست.
:13:

باید یا تیم ضعیفی باشید یا تیم قوی که بتونید با یک تیم بالاتر یا پایین تر از خودتون قرارداد ببندید یعنی یک تیم دسته یکی انگلیس با یک تیم تو لیگ برتر یا دسته یک یا دسته دو نمیتونه قرارداد ببنده

lampard_1368
18-01-2010, 22:01
جدی؟ برای من جلو میرفت ولی خیلی کند منتهی بعدش درست شد.نمیدونم چیگارش کنم.
شما نباید دوباره بازی میریختی فقط کافی بود اسکریپ اصلی بازی را جایگزین کنی همین.همیشه یک بک آپ از این چیزیایی گه ریپلیس میکنی بپیر چون اینایی که برای آپلود میزارن خیلیاش مشکل داره.چقدر تایپ با لپ تاپ سخته.

نمیدونستم چه جوری باید اسکریپت اصلی رو بریزم اما از من میشنوی اون اسکریپت جام جهانی رو نریز.یه اسکریپت داشت اون سایت که درسته مثل اون اسکریپت جام جهانیه مقدماتیش پلی آف نداره اما من اون رو ریختم و اون اصلا مشکلی نداشت و برنامه بازی هارو درست کرده بود

aliyou
19-01-2010, 00:14
سلام به همه
آقا مدیر اینجا کیه چرا جوابی نمیده آقا من 2 هفته یه سوال کردم آیا امکانش هست تمام پچها و کرکها رو تو اول این تاپیک بذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Google Spider
19-01-2010, 05:43

اقا من کلا 4 ساله که این بازی رو میگیرم این بازی رو امسال نگرفتم . میترسیدم دوباره مثل قبل معتادش بشم.
ولی با دیدن وبلاگ شما یهو مو های بدم سیخ شد. مخصوصا وقتی عکس فرهاد مجیدی و خسرو حیدری رو دیدم .
اگه بشه کاری کرد که کل متن های بازی هم فارسی بشه دیگه عالی میشه.
من حاضرم با کمک هم این کار رو انجام بدیم.
اگه کلا فارسی بشه یه انقلاب توی این بازی به وجود میاد.
البته برای همکاری با شما من تخصص خاصی توی ادیت بازی ندارم ولی هر کاری بتونم میکنم.

وین رونی
19-01-2010, 08:09
معلومه که خیلی روی بازی کار کردی.وبلاگ را دیدم خیلی جالب بود
یعنی تمام اطلاعات لیگهای دسته های پایین ایران را هم وارد کردی؟:18:

راستی چندوقت کار برد؟چندکیلو کم کردی؟:31:
موفق باشی

danial86
19-01-2010, 08:20
یکی بیاد در مورد پچ 3 توضیح بده که آیا این پچ خیلی تغییرات ایجاد میکنه؟چیزهایی رو تو سایت خود بازی خوندم در مورد این پچ اما میخوام کسی که ریخته پچ رو توضیح بده.و آیا این پچ رو هم بریزیم باز باید کرک بریزیم؟و فایل کرکش رو به ما معرفی کنه.

من که نصب نکردم ولی چیزی که هست هر پچ جدید کرک جدید مخواد پس تا کرک نیومده نصب نکن

lampard_1368
19-01-2010, 19:16
کسی نیست مشکل آنلاین بازی کردن این سری از منیجر رو حل کنه؟ یکی از تفاوتهای اصلیه منجر نسبت به سری های قبل اینه اونوقت ما بهش دسترسی نداریم

B U L U T
19-01-2010, 19:51
چی شد پیج ایران امد

djsnowman
20-01-2010, 03:51
مرسی از لطف همه دوستان راستش من این کار را بیشترش را پارسال انجام دادم ولی چون آخرای فروردین تموم شد بیخیالش شدم و گذاشتم برای امسال
امسال هم از روزی که بازی را گرفتم و البته دو هفته قبلش مداوم داشتم رو بازی کار میکردم و هر قسمتی که سایتای خارجی برای لیگشون درست می کردن من هم برای ایران درست کردم
در مورد فارسی کردن بازی راستش را بخواهید من خیلی حال نمیکنم نه اینکه زبانم خیلی خوب باشه ولی دیگه عادت کردیم مثل گوشی میمونه من گوشیایی که زبانش فارسی به سختی میتونم باهاشون کار کنم ولی از یک نظر خوبه چون هم به قول یکی از دوستان یک انقلابی میشه تو این بازی و هم اینکه عده خیلی زیادی ازین بازی استقبال میکنن
اتفاقا یک انجمن برزیلی این کار را انجام دادن ولی بصورت پولی بود دانلودش مگه اینکه از همون کسایی باشی که تو کار ترجمه کمک کردن حضور داشتن .ولی میشه فارسیش کرد
اون اسکریپ جام جهانی هم اگر ممکن برام بفرستش البته من ـخرین اسکریپشو گرفتم و اون جواب داد و مشکلی نداشت ولی یکم سرعت میاد پایین منتهی قابل تحمل
البته میتونم یکم بیشتر وقت بزارم و رو این اسکریپ کار کنم ولی راستش دیگه خسته شدم
ببخشید اگر بد تایپ کردم چون سیستمم در راه منیجر شهید شد و فعلا با لپتاپ کار میکنم اینم کی بوردش مثل پی سیم راحت نیست
راستی به نظر شما بهترین راه فروشش چیه
یکی از رفیقام تو یکی از شرکتای بازی بود ولی متاسفانه گرفتنش و فعلا ازش خبری نیست کسی آشنایی داره
یک چیز دیگه با اینکه تابلو من استقلالی دو آتیشم ولی همه چیز استقلال و پیروزی را مساوی گذاشتم فقط اوریج کل بازیکنان پیروزی بیشتر ولی استقلال اوریج تلنتش بیشتر و تعداد طرفدارای پیروزی از استقلال بیشترن عوضش طبق آمار یکی از این سایتا تا پایان نیم فصل اول آمار تماشاچیای استقلال بیشتر از پیروزی بود
بودجه استقلال هم چون تو جام باشگاهاست از پبروزی بیشتره در غیر اینصورت مساوین و پرستیجاشونم یکی گذاشتم چون هر دو بازیکنا و مربیای در یک حد میگیرن.بعد استقلال تیم دوم من با اینکه ازش بدم میاد ولی بین بقیه تیم ها پرسپولیس چون تیم شهرمه

djsnowman
20-01-2010, 03:57
البته اوریج یازده بازیکن سپاهان از همه تیم ها بالاتره چون همین طور هم بود و تماشاچیای تراکتور هم از همه تیم ها بالاتر بیشتر گداشتم

وین رونی
20-01-2010, 09:34
مرسی از لطف همه دوستان راستش من این کار را بیشترش را پارسال انجام دادم ولی چون آخرای فروردین تموم شد بیخیالش شدم و گذاشتم برای امسال
امسال هم از روزی که بازی را گرفتم و البته دو هفته قبلش مداوم داشتم رو بازی کار میکردم و هر قسمتی که سایتای خارجی برای لیگشون درست می کردن من هم برای ایران درست کردم
در مورد فارسی کردن بازی راستش را بخواهید من خیلی حال نمیکنم نه اینکه زبانم خیلی خوب باشه ولی دیگه عادت کردیم مثل گوشی میمونه من گوشیایی که زبانش فارسی به سختی میتونم باهاشون کار کنم ولی از یک نظر خوبه چون هم به قول یکی از دوستان یک انقلابی میشه تو این بازی و هم اینکه عده خیلی زیادی ازین بازی استقبال میکنن
اتفاقا یک انجمن برزیلی این کار را انجام دادن ولی بصورت پولی بود دانلودش مگه اینکه از همون کسایی باشی که تو کار ترجمه کمک کردن حضور داشتن .ولی میشه فارسیش کرد
اون اسکریپ جام جهانی هم اگر ممکن برام بفرستش البته من ـخرین اسکریپشو گرفتم و اون جواب داد و مشکلی نداشت ولی یکم سرعت میاد پایین منتهی قابل تحمل
البته میتونم یکم بیشتر وقت بزارم و رو این اسکریپ کار کنم ولی راستش دیگه خسته شدم
ببخشید اگر بد تایپ کردم چون سیستمم در راه منیجر شهید شد و فعلا با لپتاپ کار میکنم اینم کی بوردش مثل پی سیم راحت نیست
یکی از رفیقام تو یکی از شرکتای بازی بود ولی متاسفانه گرفتنش و فعلا ازش خبری نیست کسی آشنایی داره
یک چیز دیگه با اینکه تابلو من استقلالی دو آتیشم ولی همه چیز استقلال و پیروزی را مساوی گذاشتم فقط اوریج کل بازیکنان پیروزی بیشتر ولی استقلال اوریج تلنتش بیشتر و تعداد طرفدارای پیروزی از استقلال بیشترن عوضش طبق آمار یکی از این سایتا تا پایان نیم فصل اول آمار تماشاچیای استقلال بیشتر از پیروزی بود
بودجه استقلال هم چون تو جام باشگاهاست از پبروزی بیشتره در غیر اینصورت مساوین و پرستیجاشونم یکی گذاشتم چون هر دو بازیکنا و مربیای در یک حد میگیرن.بعد استقلال تیم دوم من با اینکه ازش بدم میاد ولی بین بقیه تیم ها پرسپولیس چون تیم شهرمه

دستت درد نکنه
برای فروش نظر من اینه که با یه شرکت تو این زمینه کار کنی.مثل مثلاً آبی کامپیوتر و اینکه یه نامه به سایت و دوهفته نامه دنیای بازی بزنی و توضیح بدی.
فکر کنم اگه بخوای تنهایی بفروشی(منظورم اینه که بدون کمک از شرکتی)خودت هم مثل کامپیوترت شهید بشی :31:
البته می تونی تو سایتهای بزرگ تبلیغ هم تبلیغ بازیتو بکنی.یا سایتهای بازی مثل همین سایت پی سی یا BC یا تو سایتهایی مثل نوین تبلیغ.بعضی از اینها تو یه مدت کوتاهی تبلیغ شما را مجانی انجام میدن.

البته باید از الآن فکر کاور هم باشی

وین رونی
20-01-2010, 09:35
دستت درد نکنه
برای فروش نظر من اینه که با یه شرکت تو این زمینه کار کنی.مثل مثلاً آبی کامپیوتر و اینکه یه نامه به سایت و دوهفته نامه دنیای بازی بزنی و توضیح بدی.
فکر کنم اگه بخوای تنهایی بفروشی(منظورم اینه که بدون کمک از شرکتی)خودت هم مثل کامپیوترت شهید بشی :31:
البته می تونی تو سایتهای بزرگ تبلیغ هم تبلیغ بازیتو بکنی.یا سایتهای بازی مثل همین سایت پی سی یا BC یا تو سایتهایی مثل نوین تبلیغ.بعضی از اینها تو یه مدت کوتاهی تبلیغ شما را مجانی انجام میدن.

البته باید از الآن فکر کاور هم باشی

lampard_1368
20-01-2010, 12:57

باشه من او اسکریپت اولیه رو برات ایمیل میکنم اون اسکریپت بهتره.فقط بهم ایمیلتو بده

B U L U T
21-01-2010, 08:57
این team atmosphere چطوری درست کنم

Arrowtic
21-01-2010, 11:04
این بازی که دیگه هزارتا فایل نمی خواد براش دان کنیم؟

وین رونی
21-01-2010, 13:11
بچه ها فروم اصلی خود بازی اطلاعات خوبی داده
مثلاً من در یک تاپیک دیدم شخصی پرسیده بود چطور می تونیم استعدادهای ناب را کشف کنیم.راههای زیر را پیشنهاد داده بودند:
ببخشید وقت ترجمه کردن نداشتم:

Build Youth camps. This is the number one way to discover talent. Also the most expensive way. Make sure you have enough money to build these. , or will you find yourself broke after a couple of seasons.

-Buy a scouting system. Buy one, change the settings to 15-20, 55-60 and shortlist everyone who you think is worth a deep scout. Select the option scouts scout players on your short list.

-Send your scouts out on permanent scouting. This is also a very good way. Choose a country, Level and age and your off, you get weekly updates added to your scouting database.

-Youth Tournaments. At the start of the season, there is a youth tournament. Shows the best players for that. If you have a good enough team, they will choose you over their current team.

-Poaching. Go to all the top teams in the world ( Barcelona, Real Madrid, Bayern Munich, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Man Utd, Ac MIlan, INter, Juventus, Lyon etc.) Shortlist the ones you think look interesting and let the scout scout them automatically.

-Talent screen. At the end of the season, there is a screen that shows you all the best talent in the world. You can offer them all contracts if you want lol. Offer the best ones contracts. This is the second best way.

-Database Editor. This is to find REAL talent. GO to your editor and go to player list. Select all continents and order by age.

danial86
21-01-2010, 13:43
پچ 3 منیجر :

کرک برای پچ 3 :
از قسمت FIFA Manager 10 v1.3 (v2.0.0.5) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE در صفحه ی زیر دانلود کنید

ویژگی های پچ 3 :

This is the complete list of all new features and bug fixes in Update 3 (no responsibility is taken for the correctness of this information):

- option to display the live ticker sentence by sentence
- option to display the live ticker word by word
- finished matches in live ticker now change their colour
- no commentary in live ticker conference mode
- massive increase of UK player pictures and of the XXL pictures (1,786 new pictures, 200 additional XXL pictures)
- many additional city pictures (103) and 332 clubs with a new picture
- Ups & Downs reworked and now more difficult
- added reserve leagues to various countries (Bulgaria etc.)
- option to lock players on the scouting list (excludes them from Delete All)
- option to scout a whole list of players (up to 20) with one click (no drag&drop of every single player required)
- original shirts in the 3rd Division and in the regional leagues of Germany
- ONLINE: Goals and ratings are displayed on the player info screen, additional warnings
- ONLINE: New player condition tooltip
- ONLINE: Extension of the highscore list to 50,000 players

Bug Fixes:

- CaC bug in Portugal fixed
- contract offers for players with a remaining contract longer than 6 months no longer possible
- less talent changes for highly talented players, more changes for player with less talent
- maximum 10-years contract at Game Start
- colours now work in the stadium editor
- fan banners issues solved in the stadium editor
- height and weight of the player manager work correctly
- problem with the Champions Cup screen (crash team>personal life) fixed
- overlapping Line-up screen in the 3D match fixed (still opens for injuries)
- less penalties in the 3D match
- less handballs in the 3D match
- goalkeepers not as good as after Update 2
- Shift feature for player suggestions during half-time
- Hall of Fame rule (options) now workiThis is the complete list of all new features and bug fixes in Update 3 (no responsibility is taken for the correctness of this information):

- option to display the live ticker sentence by sentence
- option to display the live ticker word by word
- finished matches in live ticker now change their colour
- no commentary in live ticker conference mode
- massive increase of UK player pictures and of the XXL pictures (1,786 new pictures, 200 additional XXL pictures)
- many additional city pictures (103) and 332 clubs with a new picture
- Ups & Downs reworked and now more difficult
- added reserve leagues to various countries (Bulgaria etc.)
- option to lock players on the scouting list (excludes them from Delete All)
- option to scout a whole list of players (up to 20) with one click (no drag&drop of every single player required)
- original shirts in the 3rd Division and in the regional leagues of Germany
- ONLINE: Goals and ratings are displayed on the player info screen, additional warnings
- ONLINE: New player condition tooltip
- ONLINE: Extension of the highscore list to 50,000 players

Bug Fixes:

- CaC bug in Portugal fixed
- contract offers for players with a remaining contract longer than 6 months no longer possible
- less talent changes for highly talented players, more changes for player with less talent
- maximum 10-years contract at Game Start
- colours now work in the stadium editor
- fan banners issues solved in the stadium editor
- height and weight of the player manager work correctly
- problem with the Champions Cup screen (crash team>personal life) fixed
- overlapping Line-up screen in the 3D match fixed (still opens for injuries)
- less penalties in the 3D match
- less handballs in the 3D match
- goalkeepers not as good as after Update 2
- Shift feature for player suggestions during half-time
- Hall of Fame rule (options) now working

وین رونی
21-01-2010, 13:52
پچ 3 منیجر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک برای پچ 3 :
از قسمت FIFA Manager 10 v1.3 (v2.0.0.5) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE در صفحه ی زیر دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتغییرات بعد از نصب پچ :

About FIFA Manager Patch #3

You can continue to play with your old save games. Update 2 includes Update 1.

This is the full feature list:

Live Ticker

- Live Ticker: Referee pictures are displayed (user generated content)
- Live Ticker: Number of assists is displayed after a goal (league matches)
- Live Ticker: Team Status is displayed

3D Match

- 3D match improvements (Version 3)
- 3D camera improvements (TV and free camera)

Database

- Improved database (12.12.08)

Other features

- Notepad added
- Instant Calculation mode now shows the last 5 events
- New training camp features (more camps, improved calculation of the effects, option to add your own training camps)
- Player character icons now displayed on the player info screen
- Several smaller improvements (e.g. youth player scouting, night matches in generic stadiums)

Fixed Bugs

- Various bug fixes

رفیق این پچی که شما گذاشتی برای منیجر 09 هست.

lampard_1368
21-01-2010, 16:30
راست میگه پچ شماره 3 manager09 هستش

danial86
21-01-2010, 18:13
رفیق این پچی که شما گذاشتی برای منیجر 09 هست.

اشتباه لپی بود

لینک اصلاح شد

مرسی که گفتین

lampard_1368
23-01-2010, 13:48
کسی نیست مشکل آنلاین بازی کردن این سری از منیجر رو حل کنه؟ یکی از تفاوتهای اصلیه منجر نسبت به سری های قبل اینه اونوقت ما بهش دسترسی نداریم

lampard_1368
23-01-2010, 14:19
من این پچ جدید رو دانلود کردم اما وقتی اومدم نصب کنم گفت آخرین ورژن روش نصب نشده؟من ورژن 1 رو نصب کردم اما پچ 2 رو نصب نکردم.الان یعنی برای اینکه نصب بشه باید پچ 2 هم روش ریخته بشه؟

danial86
23-01-2010, 21:45
من این پچ جدید رو دانلود کردم اما وقتی اومدم نصب کنم گفت آخرین ورژن روش نصب نشده؟من ورژن 1 رو نصب کردم اما پچ 2 رو نصب نکردم.الان یعنی برای اینکه نصب بشه باید پچ 2 هم روش ریخته بشه؟

من هیچ پچی نصب نکرده یه دفعه پچ 3 رو نصب کردم

ربطی به پچ نداره.مشکل کرکه.باید اول فایل manager10.exe اورجینال که کرک نشده رو بریزی اگه نداری واسه دانلود گذشتم قبلن بعدش پچ نصب کنی و آخرشم کرک کنی.

lampard_1368
24-01-2010, 13:04
ok dorost shod

وین رونی
24-01-2010, 15:23
ok dorost shod
خب توضیح بده مشکل چی بود و چطور درستش کردی تا ما هم به مشکل خوردیم بدونیم چه کنیم

paroucia
24-01-2010, 15:26
وقتي تو football manager بازي رو سيو مي كنم و ميام بيرون و وقتي كه مي خوام لود كنم بازي لود ميشه اما يه حالتي ميشه كه انگار پشت در باشگاه گير كردم و نمي تونم هيچ كاري بكنم.يعني تو تمام ليگ ها و باشگاه ها مي تونم سرك بكشم حتي تو تيم خودمم هم مي رم و اسم من رو به عنوان سر مربي نوشته اما هيچ كاري نمي تونم بكنم.اما مطمئنم كه يه راه حل ساده داره كسي مي دونه؟براي اولين بار هست كه دارم فوتبال منژر بازي مي كنم اگر يه راهنمايي كلي بكنيد براي بازي كردن خيلي خوشحال مي شم.مثلا همون ابتدا كه وارد باشگاه شدم متوجه شدم كه يه بازيكن جوان خريدن بدون اينكه از مشورت بگيرن!
در ضمن فيفا منژر بهتره يا ايني كه دارم؟ تو سري هاي قبلي كه لودش پدر سيستمو در مياورد. همش هنگ مي كرد!
با سپاس

lampard_1368
24-01-2010, 18:04
خب توضیح بده مشکل چی بود و چطور درستش کردی تا ما هم به مشکل خوردیم بدونیم چه کنیم
همون مشکلی که رفیقمون هم گفت برای این پچ اتفاق افتاد.وقتی میخوایم یه پچ جدید رو بریزیم یه ارور میده که میگه نمیتونم پچ رو بریزم. برای حل اون باید کرک اصلی بازی رو دوباره کپی کنی که اون فایل 21 مگ هست و دانیال تو پستهای اولیه لینک دانلودش رو داده میتونی بری دانلود کنی اگه تا به حال دانلودش نکردی.و سپس اون پچ رو بریزی و بعد از ریختن پچ باید اون کرک مخصوص اون پچ رو کپی کنی.همین

djsnowman
25-01-2010, 01:47
این پچ ها را ریختید غیر از تصاویر گرافیکی که اضافه شده تغییر دیگه ای احساس کردید؟
مشکل این پچا اینه که بعضا دیتابیس بعضی کشورها را تغییر میده و دردسر ساز میشه.
یکی از بچه ها قرار شد این اسکریپ جام جهانی را بفرسته
این یکی اسکریپ را هم تست گرفتم سرعت کند میکنه.
منیجر پچ ایران را هم با چند نفر در حال رایزنی هستم.
راستی کسی ادیتور فایلای big فیفا را داره؟ ادیتور جنرال هست ولی رو فیفا جواب نمیده.

lampard_1368
26-01-2010, 04:11
این پچ ها را ریختید غیر از تصاویر گرافیکی که اضافه شده تغییر دیگه ای احساس کردید؟
مشکل این پچا اینه که بعضا دیتابیس بعضی کشورها را تغییر میده و دردسر ساز میشه.
یکی از بچه ها قرار شد این اسکریپ جام جهانی را بفرسته
این یکی اسکریپ را هم تست گرفتم سرعت کند میکنه.
منیجر پچ ایران را هم با چند نفر در حال رایزنی هستم.
راستی کسی ادیتور فایلای big فیفا را داره؟ ادیتور جنرال هست ولی رو فیفا جواب نمیده.

اون فایل رو که برات فرستادم درسته کند میکنه اما اشکالی ایجاد نمیکنه.چون تو اون پچ جام جهانی بعد از ماه 8 دیگه جلو نمیره.والا من ریختم تا به حال به مشکلی نخوردم اما عکس اکقر بازیکنا فرق کرده و قبلا که مربی تو بازی اخراج میشد بازیه بعدی میتونست مربیگری کنه اما حالا من از بازیه بعدی هم محروم شدم.این یه تغییری بود که حس کردم

وین رونی
26-01-2010, 13:05
پس اینجور که فهمیدم پچ 3 را نصب نکنیم؟درسته؟

djsnowman
26-01-2010, 21:28
اون فایل رو که برات فرستادم درسته کند میکنه اما اشکالی ایجاد نمیکنه.چون تو اون پچ جام جهانی بعد از ماه 8 دیگه جلو نمیره.والا من ریختم تا به حال به مشکلی نخوردم اما عکس اکقر بازیکنا فرق کرده و قبلا که مربی تو بازی اخراج میشد بازیه بعدی میتونست مربیگری کنه اما حالا من از بازیه بعدی هم محروم شدم.این یه تغییری بود که حس کردم

ا ! جدی چه باحال عین واقعیت پس منم اگر مشکلی واسه دیتابیس ایجاد نکنه میریزم.
آقا بابت ایمل زدن اسکریپ ممنون ولی این اصلا اسکریپ جام جهانی نبود .این مال جام ملتهای اروپاست !

v.foroughi
27-01-2010, 01:23
سلام دوستان عزیز

من دی وی دی فیفا منیجر 10 رو خریدم اما اریجینال نیست موقع نصب ازم cd key میخاد

کسی میتونه کمکم کنه و cd key رو بهم بده؟

راهی واسه پیچوندنش نیس؟

lampard_1368
27-01-2010, 01:25
ا ! جدی چه باحال عین واقعیت پس منم اگر مشکلی واسه دیتابیس ایجاد نکنه میریزم.
آقا بابت ایمل زدن اسکریپ ممنون ولی این اصلا اسکریپ جام جهانی نبود .این مال جام ملتهای اروپاست !

مهم نیست آخه همون گروه بندی رو برای جتم جهانی تو تمامیه قاره ها انجام میده.کیفیت بازیتو با اون اسکریپت جام جهانی که مشکله نیار پایین.درضمن قابلتو هم نداشت.

v.foroughi
27-01-2010, 01:34
سلام دوستان dvd فیفا منیچر من رایتی بود cd key
رو ندارم .کسی میتونه کمکم کنه؟

djsnowman
27-01-2010, 11:34
مهم نیست آخه همون گروه بندی رو برای جتم جهانی تو تمامیه قاره ها انجام میده.کیفیت بازیتو با اون اسکریپت جام جهانی که مشکله نیار پایین.درضمن قابلتو هم نداشت.

یعنی چی همون گروه بندی را برای جام جهانی میکنه؟
حالا الان دوباره چکش میکنم رو بازی ببینم دقیقا چیه.اصلا من اشتباه گفتم این اسکریپ جام باشگاههای اروپاست هم اسم خود اسکریپ و هم داخل اسکریپ نوشته !

djsnowman
27-01-2010, 13:36

مال هممون کپی ارجینالش را که باید کلی پول بدی.منظورت از سی دی کی چیه؟

danial86
27-01-2010, 13:49

اینم سریال بازی

xeNociDe
27-01-2010, 17:07
واقعا برای همتون متاسفم که بازی به این خنکی رو بازی می کنید!
من موندم این همه بازی خوب مثل PES 2010 و FIFA 10 هست اونوقت شما مثل ... چسبیدین به فیفا منیجر!؟

xeNociDe
27-01-2010, 17:09
البته . . . تقریباً بازی اش مثل واقعیت اما برای بازی کردن یکم مشکل برام پیش اومده!
خیلی پیچیده است!

r4004
27-01-2010, 19:57
من با دل پیرو تا سال 2015 قرارداد دارم اما سال 2011 از فوتبال خداحافظی میکنه چرا اینطور هست

xeNociDe
27-01-2010, 20:01
من میگم بازی اش بدرد نخوره باز این هی سوال میکنه!!!
یهکهی!

djsnowman
27-01-2010, 20:05
واقعا برای همتون متاسفم که بازی به این خنکی رو بازی می کنید!
من موندم این همه بازی خوب مثل PES 2010 و FIFA 10 هست اونوقت شما مثل ... چسبیدین به فیفا منیجر!؟

درست صحبت کن !

وین رونی
28-01-2010, 08:03
من میگم بازی اش بدرد نخوره باز این هی سوال میکنه!!!
یهکهی!
در پست قبلی برای ما تاسف خورده بودید که این بازی به این خنکی را انجام میدیم و چرا نمیریم Fifa یا PES بازی کنیم.

من برای شما تاسف نمی خورم چون احتمالاً از بازی زیاد اطلاعاتی ندارید.این بازی به هیچ وجه با دو بازی که فرمودید قابل مقایسه نیست.این بازی شبیه ساز مربی گری هست.خیلی کلی و ساده بگم شما در این بازی باید تیم و باشگاه را هم از نظر فنی و هم از مالی مدیریت کنید.

شما می تونید یکی از بازیهای جنگ جهانی که در اون در مرحله ای برای مدت کوتاه شاید سوار بر هواپیما بشید را با بازی flight simulation مقایسه کنید؟
این سه بازی با اینکه ورزشی هستند و شاید در مواردی هم شباهت داشته باشند اما به قول معروف میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است

موفق باشید

danial86
28-01-2010, 18:06
وین رونی تو هم بیکاری
به نظرت ارزش داره واسه چنین آدمهایی انقدر توضیح بدی؟؟!!
تازه این بنده خدا از فیفا منیجر سر در نیاورده انتظار داری از حرف تو سر در بیاره!!
بابا بیخیال

paroucia
28-01-2010, 19:34
دوستان ميشه يه راهنمايي بكنن ما رو؟
با اينكه خيلي به منژر علاقه دارم اما ذره اي استعداد ندارم و با اينكه تا به حال 3 سشري رو بازي كردم و الان هم football manager 2010 رو دارم اما خيلي سريع تيم تو شرايط بغرنج قرار مي گيره.دوستان مي تونن ما رو يه راهنمايي كامل و جامع بكنن؟اگر اين كار و بكنن خيلي خيلي ممنون مي شم

s4lish
29-01-2010, 12:59
سلام....من اون زمان که m08 رو بازی می کردم به صورت شانسی و اتفاقی یه کد تقلب از این بازی پیدا کردم که حتی تو m10 هم جواب می ده و می تونید پولتونو تا چند بیلیون افزایش بدید و باشگاه بخرید و تا می تونید بازیکن بخرید و خسته بشید....
ولی بهتره که کمتر از این روش استفاده کنید چرا که جذابیت بازی واقعا کم میشه....
برای fifa m 2010
قبل از اینکه لیگ و بازی رو شروع کنید..ابتدا به مسیر بازی برید...
وارد پوشه private_items و سپس فایل house.txt رو باز کنید...
در آخرین خط نوشته ها یه مقدار عددی می بینید( مثلا 120000) که برابر قیمت خانه تو بازیه ..این مقدار را به 999999999- تغییر بدید. حالا سیو کنید و خارج بشید...
وارد بازی که شدید هر وقت که خانه بخرید 1 بیلیون به حساب شما وارد می شه و دیگه از اینجا شیت بازار شروع میشه:31:..
نکته: در وسط لیگ این دستور کار نمی کنه....یعنی فکر کنم که کار نکنن...تو 08 که کار نمی کرد ولی تو 2010 امتحان نکردم که ایا از وسط لیگ هم کار می کنه یا نه..
ولی اگه از اول شروع کنید...می تونید حس یه عرب پولدار و ولخرج رو تجربه کنید.....:27:

djsnowman
30-01-2010, 18:23
سلام....من اون زمان که m08 رو بازی می کردم به صورت شانسی و اتفاقی یه کد تقلب از این بازی پیدا کردم که حتی تو m10 هم جواب می ده و می تونید پولتونو تا چند بیلیون افزایش بدید و باشگاه بخرید و تا می تونید بازیکن بخرید و خسته بشید....
ولی بهتره که کمتر از این روش استفاده کنید چرا که جذابیت بازی واقعا کم میشه....
برای fifa m 2010
قبل از اینکه لیگ و بازی رو شروع کنید..ابتدا به مسیر بازی برید...
در آخرین خط نوشته ها یه مقدار عددی می بینید( مثلا 120000) که برابر قیمت خانه تو بازیه ..این مقدار را به 999999999- تغییر بدید. حالا سیو کنید و خارج بشید...
وارد بازی که شدید هر وقت که خانه بخرید 1 بیلیون به حساب شما وارد می شه و دیگه از اینجا شیت بازار شروع میشه:31:..
نکته: در وسط لیگ این دستور کار نمی کنه....یعنی فکر کنم که کار نکنن...تو 08 که کار نمی کرد ولی تو 2010 امتحان نکردم که ایا از وسط لیگ هم کار می کنه یا نه..
ولی اگه از اول شروع کنید...می تونید حس یه عرب پولدار و ولخرج رو تجربه کنید.....:27:

خیلی قدیمیه ! شما اتفاقی کشف کردید؟!
من کلا با این کداهای تقلب حال نمیکنم.راه های دیگه ای هم برای تقلب و خریدن باشگاه هست.البته تقلب قانونی ! همشونم قبلا تو انجمنای منیجر اینجا 400 دفعه مطرح شده.

lampard_1368
30-01-2010, 19:02
بچه ها این آپدیت 3 کلا گند زد به database بازی و همه اطلاعات بازی رو خراب کرد من تا حالا فقط load میکردم و ادامه بازیه قبلیمو بازی میکردم اما حالا تازه متوجه شدم این پچ چه فاجعه ایه.طوری که من که اومدم با دوستم از اول بازی کنم اما وقتی بارسا و رئال رو برداشتیم.اصلا این دو تیم تو جام باشگاهها نبودن و من واقعا شوکه شدم.دارم منیجر رو پاک میکنم دوباره میریزم.اون دوستمون djsnowman درست میگفت

r4004
30-01-2010, 19:54
من با دل پیرو تا سال 2015 قرارداد دارم اما سال 2011 از فوتبال خداحافظی میکنه چرا اینطور هست
کسی جواب من را نمیده

وین رونی
30-01-2010, 20:01
بچه ها مثل اینکه این آپدیت 3 خیلی مشکل داره.تو فروم خود بازی هم خیلی ها شکایت دارن از این آپدیت:

1-After updating the game crashes after the 3d match every time - so now I cant play the game.....

Anyone else???

2-I have just installed the update and during my first 3D match it crashed just before half-time. I will run more 3D matches to see if the problem repeats.

3-Just skipped one match with instant result....... next match same problem - crash after end of game.

Well, that is it for me......

4-NOPE...... the game is ruined for me - no more 3d match........ crash after crash after crash [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Will there be an update 4?

Can I downgrade??

5-Same problem with me. crash after crash.

6-I have the same problem - 3d match dont work at all... F...ing sad [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Maby it something in our datedase wrong?
I dont use they database after 3 upd !!! who else???

7-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Again bad update - it just excellent [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی هم گفته همه مشکلشون را با این پچ بگن تا ببینیم کسی میاد جواب بده؟

Hello. I have a similar problem. I can see well the first match in 3d, but when i see the second it crashes to the desktop while i am seeing the match. I put IGNORE_LEAGUE_LIMITATION=1 in user.ini and i am playing with more leagues that my memory "supports" (Until update 2 i was able to play with maximum 40 competitions; now, after update 3 and editing the user.ini, i play with 58 leagues). This is what causes me the problem? Should i reduce the number of competitions to solve this?

9-They have say this update (3) have been tested???
Did the tester test on 3D?? They must be know about the crashes

تا حالا هم کسی جواب نداده-یکی هم گفته آپدیت 4 تو ماه فوریه میاد که اون هم فقط دیتابیس را آپدیت میکنه.

با این اوصاف امسال هم گند زده شد به منیجر.البته میشه با همون آپدیت 2 بازی کرد.

لینک تاپیک مورد نظر:

s4lish
30-01-2010, 23:10
خیلی قدیمیه ! شما اتفاقی کشف کردید؟!
من کلا با این کداهای تقلب حال نمیکنم.راه های دیگه ای هم برای تقلب و خریدن باشگاه هست.البته تقلب قانونی ! همشونم قبلا تو انجمنای منیجر اینجا 400 دفعه مطرح شده.
شما به بزرگواریه خودت ببخش..اصلا نمی دونستم که قدیمیه....فکر می کردم اولین کسی هستم که چنین باگی رو از بازی پیدا کردم...به خودم امیدوار شده بود ولی انگار :19:

sia-saketi
31-01-2010, 03:11
سلام بچه ها... منو که توی انجمن ظFM09 یادتونه؛

من یه غلطی کردم و اول بازی فقط لیگ های دسته 1 (لیگ های برتر) رو برای چتدتا کشور انتخاب کردم. حالا که آخرای فصل هستم و نتیجه های خوبی گرفتم و حیفم میاد که از اول بازی رو شروع کنم.

می خواستم بدونم راهی هست که بشه لیگ هایی رو که در اول بازی انتخاب کردیم افزایش بدیم؟ مثلا من الان لیگ برتر کشورای آلمان و انگیس و اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و ترکیه رو فقط انتخاب کردم ولی می خوام لیگ دسته 1 و 2 این کشورا به علاوه ی لیگ کشورای سوئیس و دانمارک و سوئد و اسکاتلند و ایرلند و آمریکا رو هم اضافه کنم.

راهی هست که بشه بدون شروع مجدد بازی این لیگ ها رو اضافه کرد؟
تورو به خدا کمکم کنید، جون من کمک کنید!!! شدیداً روانم خراب این مسئله شده!

danial86
31-01-2010, 10:08
آقا پچ 3 یکم بازی رو هم واسه من کند کرد
البته پچ 2 هم اینجوری بود
و البته اگه مشکل از سیتم من نباشه
دیگه داره یادم میرم کاربرد پچ چی بود
قدیما واسه بهتر شدن بازی بود حالا میزنه خرابش میکنه

خراب سیستم
31-01-2010, 13:27
سلام
من آپدیت 2 رو از سایت fifa manager دانلود کردم اما بلد نیستم نصب کنم
اسمش این Manager_10_Update_2.exe و حجمش 105 مگ هست
کلیک که روش میکنم ارور می ده و میگه برنامه باید دوباره نصب بشه اینکار رو هم کردم اما نتیجه نگرفتم
کسی می تونه کمکم کنه که باید چیکار کنم؟

r4004
31-01-2010, 21:23
هنوز کسی جواب من را نداده!!!!!!!!!!!!!

lampard_1368
01-02-2010, 01:04

khob sene bala rabty be gharardad nadare bazi vaghta kasayike seneshon balast khod be khod khodahafezi mikonan.shoma hamin alan boro masalan canavaro ro bekhar mogheeike dari bahash gharardad mibandi 5 sale mitoni bebandi ama onke ta 43 bazi nemikone

djsnowman
01-02-2010, 02:55

من تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم یعنی اگر همچین چیزی باشه یک جور باگ به حساب میاد.
حالا چه کاریه رفتی بازیکن سن بالا خریدی اگر خیلی دوسش داری دو ساله میبستی بعد میزدی بیاد استافت بشه.

sia-saketi
01-02-2010, 02:55

من یه غلطی کردم و اول بازی فقط لیگ های دسته 1 (لیگ های برتر) رو برای چتدتا کشور انتخاب کردم. حالا که آخرای فصل هستم و نتیجه های خوبی گرفتم و حیفم میاد که از اول بازی رو شروع کنم.

می خواستم بدونم راهی هست که بشه لیگ هایی رو که در اول بازی انتخاب کردیم افزایش بدیم؟ مثلا من الان لیگ برتر کشورای آلمان و انگیس و اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و ترکیه رو فقط انتخاب کردم ولی می خوام لیگ دسته 1 و 2 این کشورا به علاوه ی لیگ کشورای سوئیس و دانمارک و سوئد و اسکاتلند و ایرلند و آمریکا رو هم اضافه کنم.

[COLOR="Orange"]ای بابا! یه جوانمرد پیدا نشد منو کمک کنه. خداییش گرفتار این مشکل شدم./COLOR]

اکثراً کسایی که سنشون زیاده این اتفاق می افته و وقتی که به بازیکن در طول فصل و مسابقات کمتر بازی بدی و اونو نیمکت نشین کنی این احتمال که زودتر از فوتبال خداحافظی کنه بیشتر میشه.:46:

djsnowman
01-02-2010, 03:00

هیچ راهی نداره باید از اول شروع کنی.

djsnowman
01-02-2010, 03:11
شما به بزرگواریه خودت ببخش..اصلا نمی دونستم که قدیمیه....فکر می کردم اولین کسی هستم که چنین باگی رو از بازی پیدا کردم...به خودم امیدوار شده بود ولی انگار :19:

خواهش میکنم البته این موضوع فکر کنم تا حالا تو تاپیک منیجر 10 مطرح نشده بود.

---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------

بچه ها این آپدیت 3 کلا گند زد به database بازی و همه اطلاعات بازی رو خراب کرد من تا حالا فقط load میکردم و ادامه بازیه قبلیمو بازی میکردم اما حالا تازه متوجه شدم این پچ چه فاجعه ایه.طوری که من که اومدم با دوستم از اول بازی کنم اما وقتی بارسا و رئال رو برداشتیم.اصلا این دو تیم تو جام باشگاهها نبودن و من واقعا شوکه شدم.دارم منیجر رو پاک میکنم دوباره میریزم.اون دوستمون djsnowman درست میگفت

یعنی انقدر فاجعست پچ 3؟!
پارسال خوب بود ولی ظاهرا امسال گند زده.
راستی اون اسکریپ را هم مشکلش را حل کردم بالاخره.بمنتهی مقدماتی جام جهانی تو آسیا و استرالیا یک ماه و نیم اول فصل تقریبا هر سه روز بازی دارن تیم ها یک کم سیستم کند میشه بخصوص واسه باز کردن کلندر ولی بعدش همه چیز حل میشه.

p_p_k
01-02-2010, 21:16
سلام.كسي سريال نصب بازيرو داره بهم بده؟؟ براي افزايش بودجه تيم كه بشه تيمو ثروتمند كرد كدوم فايلو بايد دستكاري كنم؟ ميتونين راهنماييم كنين؟ اگرم كسي اين كارو كرده ميشه فايلو براي منم بزاره؟؟

sia-saketi
02-02-2010, 15:57
سلام؛ من توصیه می کنم که از این کار صرف نظر کنی چون کل مزه ی این بازی به اینه که خودت با سختی ومشکلات مبارزه کنی و خودت از طریق درست و صحیح مدیریت باشگاه هزینه های باشگاه رو در بیاری.
ولی به هر حال این روش پول نامحدود برای باشگاه هست که بازم تاکید می کنم سعی کن از استفاده نکنی چون بازی بی مزه میشه:

اول به درایوی که بازی رو اونجا نصب کردی برو و به مسیر رو دنبال کن FIFA MANAGER 10\private_items حالا از اونجا فایل House رو باز کن. این فایل شامل لیستی از خونه ها و قیمت های این خونه هایی هست که در بازی می تونی اونا رو بخری.

حالا قیمت یکی از این خونه ها رو یه مقدار منفی بده مثلا:
Palace,Palais,Schloss,Palacio,Palazzo,Palac,-912000000,palace.bmp,2005

حالا فایل رو save کن و اون رو ببند؛ وارد محیط بازی شو و برو همون خونه ای رو که براش یه مقدار منفی تعریف کردی رو بخرش؛ حالا با خریدن اون خونه به حساب شما پول واریز میشه!
هر وقت که پول تموم کردی باز اون خونه رو بخر تا بهت پول بده. در ضمن فراموش نکن که قبل از تمامی این کارا از فایل House یه کپی تهیه کنی تا اگر مشکلی برای بازی پیش اومد اون رو جایگزین کنی.

سریال رو هم ندارم متاسفانه...

lampard_1368
02-02-2010, 23:48
یعنی انقدر فاجعست پچ 3؟!
پارسال خوب بود ولی ظاهرا امسال گند زده.
راستی اون اسکریپ را هم مشکلش را حل کردم بالاخره.بمنتهی مقدماتی جام جهانی تو آسیا و استرالیا یک ماه و نیم اول فصل تقریبا هر سه روز بازی دارن تیم ها یک کم سیستم کند میشه بخصوص واسه باز کردن کلندر ولی بعدش همه چیز حل میشه.

یه چیزی بالاتر از فاجعه.راستی چه جوری مشکل اون پچ رو حل کردی که بازم کند میشه؟خوب تنها مشکلی که داشتیم همین کند بودنش بود دیگه. اما من ازین میترسم که همون بلایی که تو پچ مقدماتی اومد تو کار شما تکرار بشه که حیفه چون کیفیتش میاد پایین

djsnowman
03-02-2010, 12:21
یه چیزی بالاتر از فاجعه.راستی چه جوری مشکل اون پچ رو حل کردی که بازم کند میشه؟خوب تنها مشکلی که داشتیم همین کند بودنش بود دیگه. اما من ازین میترسم که همون بلایی که تو پچ مقدماتی اومد تو کار شما تکرار بشه که حیفه چون کیفیتش میاد پایین

نه آخه اون قبلیا خیلی سرعت را میاورد پایین در حدی که اگر لیگایی که اول بازی انتخاب میکردی زیاد بود دیگه فقط باید با سیمیولیت اون تیکرو رد میکردی ولی اینی که من گذاشتم هم رود تموم میشه و هم سرعت خیلی کند نمیشه تو قبلیا اصلا نمیشد کلندر زا بار کنی ولی تو این میشه منتهی یکم کند.حالا پچش را میزارم اینجا ودت ببین چطوره.
این فیفا منیجریا تو وبلاگشون نوشته بودن ما 4 نفر بیشتر نیستیم و سالهاست داریم باهم رو بازی منیجر کار میکنیم خلاصه یجورایی درد دل کرده بودن و وعده یک بازی بی نقص را تو منیجر 11 دادن.:13:
منم خوب شد صبر کردم.لیپ ژاپن را ساخته بودم ولی 7 تیمش را با عکساشون گذاشته بودم یک بنده خدایی کامل لیگ ژاپن را ساخته با 800 تا عکس مال من فقط 250 تا عکس بود.ولی دیگه همه چیز تموم شد زودتر باید کار فروش را شروع کنم.اول اسفند اعزامم :41:

lampard_1368
04-02-2010, 21:31
پس شوع کن که ما همه مشتریم

lampard_1368
05-02-2010, 13:32
فقط یه سوالی دارم.من موندم که چه جوری عکس بازیکنا رو به بازی اضافه کردی.چون من حتی با این پچ اسپانیا که مربیا و داوراشو باید اضافه کنه نمیتونم کار کنم و هرکاری میکنم عکسهای داورا و مربیا تو داکیومنتم هست و 100 بار هم ادیتور بازیو چک کردم و هرکاری میکنم مربیا بهشون اضافه نمیشن.در حالی که اینو برای دوستم ریختم و شد اما موندم چرا برای من نمیشه.شما میدونی djsnowman ؟

djsnowman
06-02-2010, 05:52
فقط یه سوالی دارم.من موندم که چه جوری عکس بازیکنا رو به بازی اضافه کردی.چون من حتی با این پچ اسپانیا که مربیا و داوراشو باید اضافه کنه نمیتونم کار کنم و هرکاری میکنم عکسهای داورا و مربیا تو داکیومنتم هست و 100 بار هم ادیتور بازیو چک کردم و هرکاری میکنم مربیا بهشون اضافه نمیشن.در حالی که اینو برای دوستم ریختم و شد اما موندم چرا برای من نمیشه.شما میدونی djsnowman ؟

راستش خیلی عجیب.با توجه به اینکه دوستت عکسارو ریخته و اضافه شده پس اشکال از عکسا و دیتابیس نیست.شما ویندوزت را عوض کن یا بازی را کامل پاک کن از اول بریز شاید درست شد.چیز دیپه ای به ذهنم نمیرسه.

lampard_1368
06-02-2010, 21:53
راستش خیلی عجیب.با توجه به اینکه دوستت عکسارو ریخته و اضافه شده پس اشکال از عکسا و دیتابیس نیست.شما ویندوزت را عوض کن یا بازی را کامل پاک کن از اول بریز شاید درست شد.چیز دیپه ای به ذهنم نمیرسه.

والا من 3 بار بازیو از اول ریختم اما نمیدونم چرا نمیاد بعدشم من لپتاب دارم نمیتونم به خاطر یه عکس ویندوز عوض کنم.اگه راهیو میدونی بهم بگو

djsnowman
06-02-2010, 22:15
والا من 3 بار بازیو از اول ریختم اما نمیدونم چرا نمیاد بعدشم من لپتاب دارم نمیتونم به خاطر یه عکس ویندوز عوض کنم.اگه راهیو میدونی بهم بگو

برای نمایش عکس استف و غیره اول باید اسامی استف ها در دیتابیس موجود باشه و اسامی عکسها و استافها یکی باشه در ضمن باید حتما بعد از ریختن دیتابیس جدید رایت کارنت را زد.
دوم عکسها باید در جای مناسب در قسمت مای داکیومنت ریخته بشه.
اگر فرمت عکسهارو تغییر نداده باشی و همونی باشه که از سایت گرفتی که لازم به چک کردن فرمت عکسها نیست.
دیگه همین.من که خودم 116تا مربی و استف ایرانی اضافه کردم و بدون هیچ مشکلی نشونشون میده.

owuse
10-02-2010, 23:32
ای بابا رفیق چی شد این فایلت؟؟؟؟؟؟؟

ashkanshahroozy
16-02-2010, 01:30
سلام دوستان
آقا 1 سوال داشتم اونم اینه که این بازی برای PS3 هم منتشر میشه یا نه ؟ ممنون میشم پاسخ بدین

djsnowman
17-02-2010, 19:42
در مورد این پچ منیجر با شرکتی به توافق نرسیدم و شنبه هم اعزامم.شما میگید چیکار کنم؟
احتمالا میوفته بعد عید البته در صورتیکه آموزشیمون تا همین اسفند باشه و دیگه برای بعد تعطیلات عید نریم.آیا کسی شرکتی میشناسه که حاظر باشه بخره بازی را یا اصلا کسی حاظر کار را بخره و بعد خودش به شرکتا بفروشه؟ البته فردا و جمعه فقط وقت هست.اگر کسی تمایل داشت پیام شخصی بده شماره بدم تلفنی صحبت کنبم.:41: من دیگه عمرا نمیشینم این همه وقت بزارم برای منیجر :41::41::41:

Spaniuly
17-02-2010, 22:19
سلام دوستان
آقا 1 سوال داشتم اونم اینه که این بازی برای PS3 هم منتشر میشه یا نه ؟ ممنون میشم پاسخ بدین
نه فقط این تاپیک اگه سوال مشابه داشتید در مورد بازی دیگه می تونید به پست اول اون تاپیک مراجعه کنید توی پست اول تاپیک ها اطلاعات جامع اون بازی قرار داده میشه مثل تاریخ انتشار بازی سازنده و ناشر اون بازی و همچنین پلتفورم هایی که بازی براشون ساخته میشه و شما اگه پست اول رو مطالعه کنید همه این اطلاعات رو کسب کنید. البته این رو عرض کردم خدمتتون که اگه سوال مشابهی داشتید در مورد بازی دیگه از این شیوه بهره بگیرید.

در هر صورت فیفا منیجر مخصوص PC هست نه کنسول

موفق و پیروز باشید:10:

r4004
19-02-2010, 16:08
در مورد این پچ منیجر با شرکتی به توافق نرسیدم و شنبه هم اعزامم.شما میگید چیکار کنم؟
احتمالا میوفته بعد عید البته در صورتیکه آموزشیمون تا همین اسفند باشه و دیگه برای بعد تعطیلات عید نریم.آیا کسی شرکتی میشناسه که حاظر باشه بخره بازی را یا اصلا کسی حاظر کار را بخره و بعد خودش به شرکتا بفروشه؟ البته فردا و جمعه فقط وقت هست.اگر کسی تمایل داشت پیام شخصی بده شماره بدم تلفنی صحبت کنبم.:41: من دیگه عمرا نمیشینم این همه وقت بزارم برای منیجر :41::41::41:
این بازی طرفدارن زیادی تو ایران نداره که یه شرکت بیاد هزینه ای بابن ان پرداخت کنه
اگر دوست داشتی به صورت رایگاه در اختیار دوستان قرار بده
البته این نظر من هست
با تشکر

naraqi110
19-02-2010, 20:50
عزیزانی که فصل روتموم کردند ،این هم مثل قبلی کلیه بازیکنان تیم 17-18سال رو که قراردادنبستید ،آخرفصل بیرون می اندازد یا فقط اونایی که جلوی اسمشون علامت داره وسنشون برای سال بعد زیاده (یعنی بازیکن 16،17ساله روهم بیرون می اندازد)؟یه سوال دیگه چه جوری میشه تیم ایران رو به تیم های ملی اضافه کرد ؟ مقدماتی جام جهانی توآسیا رو داره ؟

SANR
20-02-2010, 12:42
سلام دوستان،

فیفا منیجر 10 دو مرحله ای نصب میشه.
مرحله اول نصب شد،ولی پسوند اجرایی نداره!
کدوم شاخه بایستی پیداش کنم؟سرچ هم کردم نبود.اتوران هم اجرایی نداره.ولی کراک داره.

djsnowman
20-02-2010, 22:40
این بازی طرفدارن زیادی تو ایران نداره که یه شرکت بیاد هزینه ای بابن ان پرداخت کنه
اگر دوست داشتی به صورت رایگاه در اختیار دوستان قرار بده
البته این نظر من هست
با تشکر

اینم یک جور نظر!
ولی چرا باید مجانی در اختیار بقیه بزارم؟!
شما 3 ماه مجانی برای بقیه کار میکنید؟
شایدم بیشتر از سه ماه.
بگذریم من 4شنبه اعزام میشم به هتل 05 کرمان !:41:
حالا تا چهارشنبه ببینم چیکار میشه کرد هر چند تریجیح میدم این چند روزه رو خوش بگذرونم.اگر تهران بودم و اگر فرصت داشتم بصورت اینترنتی میزارم برای فروش برای اینکه میدونم برای طرفدارای منیجر پچ فوق العاده ای خوهد بود.

djsnowman
20-02-2010, 22:50
عزیزانی که فصل روتموم کردند ،این هم مثل قبلی کلیه بازیکنان تیم 17-18سال رو که قراردادنبستید ،آخرفصل بیرون می اندازد یا فقط اونایی که جلوی اسمشون علامت داره وسنشون برای سال بعد زیاده (یعنی بازیکن 16،17ساله روهم بیرون می اندازد)؟یه سوال دیگه چه جوری میشه تیم ایران رو به تیم های ملی اضافه کرد ؟ مقدماتی جام جهانی توآسیا رو داره ؟

از طریق ریختن اسکریپ مقدماتی آسیا
تنها از این طریق میشه

Spaniuly
20-02-2010, 23:31
اینم یک جور نظر!
ولی چرا باید مجانی در اختیار بقیه بزارم؟!
شما 3 ماه مجانی برای بقیه کار میکنید؟
شایدم بیشتر از سه ماه.
بگذریم من 4شنبه اعزام میشم به هتل 05 کرمان !:41:
حالا تا چهارشنبه ببینم چیکار میشه کرد هر چند تریجیح میدم این چند روزه رو خوش بگذرونم.اگر تهران بودم و اگر فرصت داشتم بصورت اینترنتی میزارم برای فروش برای اینکه میدونم برای طرفدارای منیجر پچ فوق العاده ای خوهد بود.

شما مسلما به کاری که کردید علاقه داشتید درسته؟ از روی علاقه وقت گذاشتید شاید وقتی شروع به ساخت پچ کردید با نیت پول در آوردن نبود زمانی به این فکر افتادید که از پچتون استفاده اقتصادی کنید که متوجه شدید وقت زیادی براش گذاشتید و واقعا براش زحمت کشیدید. البته این طبیعی هست ولی خوب وقتی می بینید کسی بابت کار شما پول نمی ده می تونید اون رو رایگان در اختیار دوستانتون قرار بدید. البته شما می تونید هر تصمیمی که دلتون می خواد بگیرید. ولی خود من که برای pes یا فیفا پچی چیزی می سازم از اونجا که از روی علاقه هست و این کار رو واقعا به خاطر استفاده خودم می سازم به خاطر قرار دادنش در اختیار دوستانم انتظار پاداش ندارم. موفق باشید دوست عزیز:10:

rima_11788
21-02-2010, 01:06
کی رتهی برای پول در آوردن بطور اصولی رو بلده؟

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

کی راهی برای پول در آوردن بطور اصولی رو بلده؟

mophid
22-02-2010, 06:03
سلام به همه دوستان...بعد از مدتها ما از ماداگاسکار برگشتیم...من یه پچ برای لیگ فرانسه رو دانلود کردم که البته حجمش 619 مگ بود و کل لیگ فرانسه رو کامل میکنه....بعد از اینکه فایل هاش رو کپی کردم، میخواستم دیتابیس رو اجرا کنم با این پیغام مواجه شدم:

An unhandled exception occurred.Do you want to save a diagnostic file

بعد اگه yes بزنم این پیغام میاد

Saved dump file to "D:/Games/EA SPORT/My Project Name-12/EdManage10.dmp
بعدش هم هیچ اتفاقی نمی افته...

لطفا کمک کنید....

owuse
22-02-2010, 16:13
یه نظر من هم مجانی یه کم نامردیه با این همه کار
بذار فروش اینترنتی هرچند که شرکتا میگیرن و میفروشن و پولش میره به حساب اونا
ولی بذار برای فروش
اینجوری نری که ما تو کف میمونیم
من از وقتی سایتتو دیدم یازی نکردم منتظر پچم

:46:

naraqi110
22-02-2010, 17:27
از طریق ریختن اسکریپ مقدماتی آسیا
تنها از این طریق میشه
ازکجامیشه گرفت این اکریپ آسیارو ؟ جواب سوالم درمورد تیم 17،18سال روهم بدید.ضمنایه وقتهایی تویpress any keyبازی گیر میکنه وهر دکمه ای بزنی وارد نمی شه ،چرا؟

rima_11788
22-02-2010, 18:43

---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

چه کار کنم که تو فصل بازیکنا زیاد خسته نشن؟

djsnowman
23-02-2010, 12:25

---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

آهان منظورت از راه اصولی برای پول در آوردن تو بازی بود ! من فکرکردم تو دنیای واقعی میگی!
شما یک زحمتی بکش برو هر 40 صفحه را بخون کلی راه برای پول درآوردن پیدا میکنی.

naraqi110
23-02-2010, 12:40
خرید بازکینان با قدرت بدنی بالا ،کارروی قدرت بدنی وریکاوری درتمرینات ،استفاده ازسیستم چرخشی (برای جام ها یا تیم های کوچک از ذخیر ها وجوانان استفاده کن )

بادست کاری فایل ها ویا یک انتقال گران قیمت در ادیتو ر می توانی ناجونمردانه صاحب ثروت شوی ولی راه درست دربازی مشخص است ،بنده خودم باخرید بازیکنان جوان وآینده دار و بازیکنان آزاد وبازی دادن به آنها وفروششان به تیمهای بزرگ حدود 300میلیون دلار در یک فصل سودکردم .سرمایه گذاری ،ساخت مغازه ها،مدیریت خوب فروشگاه اقلام ورزشی،گرفتن وام های معقول،جذب اسپانسر دوم ،فروش نام استادیوم ،فروش نام جایگاه تماشاگران و....راههای کسب درآمد دربازی است (که مدیریت اقتصادی شماراهم تقویت می کند)البت هبرخی عواقبی دارد مثل قرض گرفتن که موجب پرداخت سود است یا فروش نام استادیوم که موجب ناراحتی طرفداران است .حالا چندبازیکن پول ساز ochoa,adler,ben arfa;که البته شاهد مثال بودند .

djsnowman
23-02-2010, 12:44
یه نظر من هم مجانی یه کم نامردیه با این همه کار
بذار فروش اینترنتی هرچند که شرکتا میگیرن و میفروشن و پولش میره به حساب اونا
ولی بذار برای فروش
اینجوری نری که ما تو کف میمونیم
من از وقتی سایتتو دیدم یازی نکردم منتظر پچم

:46:

چه عجب یک آدم منصف پیدا شد!
دمت گرم!
دیگه برای فروش اینترنتی فرصت نیست حالا من 4شنبه بعد از ظهر اعزامم ولی از 27 اسفند تا 13 فروردین تهرانم .انشالله اون موقع بصورت اینترنتی میزارم برای فروش.
در ضمن من این پچ را بیشتر برای علاقه خودم ساختم ولی امسال تصمیم گرفتم برای فروش بسازمش و حیلی وقت گذاشتم این پچ به کاملیه پچ لیگ برترت انگلیس فقط دیگه اسامی و عکس بازیکنای دسته دو را پیدا نکردم و گرنه لیگ برتر کامله کامل ولی دسته یک تقریبا نصف کمترش موند.عکس استادیوم و شهرهای حتی دسته سه و مربیا و عکساشون داورها و عکس جام ها و کلی چیز دیگه را با زحمت فراوون درست کردم در ضمن پچ آسیا مربوط به ژاپن چین کره اماران ازبکستان عربستان استرالیا و قطر را با کلی سرچ به زبونای مختلف تونستم درست کنم که شامل اسامی و عکس بازیکنا بود.البته بعد از کلی زحمت که برای پچ ژاپن کشیدم یک ژاپنیه پچ کاملش را ساخته بود .پچ ژاپن من 300 تا عکس بازیکن داشت ولی مال اون 800 تا !
در هر صورت من خیلی وقت گذاشتم و کل پچ هم حجمش 4 گیگ شد.
حتما 27 برگشتم فروش اینترنتی را شروع میکنم.

your_star
24-02-2010, 02:39
بازی بدون مشکل تو اکس پی اجرا میشد ولی تو ویستا ارور میده چه کنیم حالا؟کسی راهی بلد نیست؟
باید اکس پی نصب کرد؟

mophid
24-02-2010, 11:09
سلام به همه دوستان...بعد از مدتها ما از ماداگاسکار برگشتیم...من یه پچ برای لیگ فرانسه رو دانلود کردم که البته حجمش 619 مگ بود و کل لیگ فرانسه رو کامل میکنه....بعد از اینکه فایل هاش رو کپی کردم، میخواستم دیتابیس رو اجرا کنم با این پیغام مواجه شدم:

An unhandled exception occurred.Do you want to save a diagnostic file

بعد اگه yes بزنم این پیغام میاد

Saved dump file to "D:/Games/EA SPORT/My Project Name-12/EdManage10.dmp
بعدش هم هیچ اتفاقی نمی افته...

لطفا کمک کنید....

کسی جواب ما رو نمیده...:5:

your_star
25-02-2010, 22:45
آقا من دوباره اکس پی نصب کردم ولی الان یه مشکل عجیب دارم:

وقتی پچ دورو میزنم که اجرا شه میزنه ورژن شما نسخه 2 هست و نیاز به آپدیت نداره!!!!!!!!!!ولی وقتی پچ ورژن 2 رو میریزم که بازی اجرا شه بازی اجرا نشده میاد بیرون.
بازی با پچ اولیه البته اجرا میشه که بعید میدونم بازی آپدیت شده باشه وگرنه نباید با پچ 1 اجرا شه!
کسی در این مورد چیزی نمیدونه؟
عجب گرفتاری شدیم ها

lampard_1368
02-03-2010, 21:29
من لیگ ایران رو ساختم اما نه مقل اون دوستمون با عکس و کلی امکانات.من بازیکنای تیمهارو ساختم و سعی کردم تا اونجا که میتونم لیست بازیکنای تیمهای لیگ رو دربیارم از هر تیم تقریبا 12 بازیکن به بالا رو ساختم و سعی کردم قیافشونم شبیه خودشون بسازم.هرچند که مثل کار اون دوستمون نیست اما باحال شده

فقط یه چیزی شما وقتی میخواین تیم انتخاب کنید همون اول بازی وقتی لیگ ها رو تیک میزنید لیگ ایران هم بینشون هست؟من یادمه لیگ ایران رو داشتم اما الان نیست تو لیستم که بخوام تیمی رو بردارم

Martanima 21
03-03-2010, 13:32
من شنیدم خودت بازی نمیکنی بلکه مربی گری میکنی درسته؟

lampard_1368
03-03-2010, 19:58
من شنیدم خودت بازی نمیکنی بلکه مربی گری میکنی درسته؟

آره دیگه از اسم بازی هم میشد این رو فهمید.مربیگری یعنی فقط و فقط مربیگری

xeNociDe
03-03-2010, 20:07
من همه لژیونر هارو خریدم...حالا قرار داد تمدید نمی کنن!
چی کار کنم...پولم زیاد میدم باشگاه گیر میده!:41:

your_star
03-03-2010, 20:45
من همه لژیونر هارو خریدم...حالا قرار داد تمدید نمی کنن!
چی کار کنم...پولم زیاد میدم باشگاه گیر میده!:41:
تنها راهت اینه که موقع تمدید اون تیک the highest pay in team یا یه همچین چیزی رو فعال کنی با این کار معمولا راضی میشن بمونن و باشگاه هم گیر نمیده(اصل حقوق و باقی مزایا رو میتونی خیلی خیلی کم بدی یا اصلا ندی چون دیگه مهم نیست)
این تیک معنیش اینه که یازیکن در حال تمدید دقیقا بالاترین قراردادی که در حال حاضر با بازیکن ها داری رو میگیره(مثلا تو منچستر میخوای با اورا تمدید کنی اگه اون تیک و بزنی حقوق و مزایاش اندازه ی رونی میشه)
فقط یه بدی داره که اگه با چند نفر این کار رو بکنی احتمالا ورشکست میشی:)مدیر بیچاره هم از همین میترسه

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

کسی جواب ما رو نمیده؟؟

KaveH_KJ
04-03-2010, 19:22
اقا یکی به من کمک میکنه ؟
من دیونه شدم این بازی خیلی باگ داره وقتی مربی بازیکن رو انتخاب می کنی یه قسمت هست که لباست رو انتخاب می کنی قد ووزن رومیدی بعد که می خوایتوانایی هات رو انتخاب کنی و بعد که میری تو بازی همه چیت فرق داره مشخصات فیزیکیت
احتمالا تو پچ ها از بین رفته این مشکل هرچی دنبال orginal exe این بازی گشتم پیدا نکردم اینجا هم که هر 2 تا سایت که بچه گذاشتن فیلتر هست و وقتی هم به سختی دانلود می شه فایل خراب هست کسی می تونه تو رپید شیر اپ کنه برای من ؟

کسی این دورو برا نسیت ؟

سلام

بچه ها منکه تازه اینجا رو پیداکردم ولی خودم منیجر رو فکرکنم از 2003 یا 2004 داشتم یه جورای هم زیر ابش رو در اوردم ولی از 09 اصلا خوشم نیومد تا این این خیلی با حال تره حتی دیدم اینجا شما ها لیگ ایران رو درست کردین من 08 رو درست کردم که حتی واسه خود EA هم فرستادم چون گفته بودن که هر کسی که لیگ کشورش رو درست کنه برا ما بفرسته که بتونیم اضافه کنیم ولی خوب مشکل ازاینجا بود که برام E-mail زدن که از ایران باید مجوز بگیرن وهمین طوری نمیتونن اضافه کنن تلاش کردن ولی ایران مخالفت کرده حالا دیگه نمیدونم بگذریم
راجب تمام این پچ هایی که گفتین من نصب کردم بلاخره چون بازی رو تازه گرفته بودم من این مشکلاتی رو که شما ها میکین ندارم به هیچ وجه البته من سیستم قوی هست
CPU 4200 2core
4 GB ram
graphic card 1024 nvidia 8600
دارم مشکلی که من نداشتم به جوز یه باگ ساده که نصفش با پچ 3 درست شد وقتی مربی بازیکن رو انتخاب میکردی قد و وزنت رو اون جای که می خوای لباس و صورتت رو تنظیم کنی درست می کردی ولی بعد که می رفتی تو خود بازی اون جا این ها تغییر می کرد به علاوه این که اگه خودت رو 2 nationality انتخاب می کردی ( من خودم رو ایرانی انگلیسی انتخاب می کردم می رفتم اسپانیا - انگلیسم می شد اسپانیایی ) حالا تو پچ 3 قد و وزن دست شده ولی چیز جالب اینجاست که وقتی تو ترکیب دیتیل خودت رو می بینی اسپانیایی زده ولی وقتی پروفایل مربی گری خودم رو دیدم انگلیسی زده به هر حال این بازی باگ زیاد داره
ولی هیچ بازی رو دستش نیست

naraqi110
06-03-2010, 11:29
من لیگ ایران رو ساختم اما نه مقل اون دوستمون با عکس و کلی امکانات.من بازیکنای تیمهارو ساختم
منم ساختم فقط چندتاسوال دارم که بی پاسخه :
1- طریقه تصحیح اسکریپ ها:1- اضافه کردن مقدماتی جام جهانی درآسیا وتیم ایران وحتی جام ملتها2- تصحیح جام باشگاههای آسیا که هر چهار تیم کشور توی یه گروه نیفتند وانتخاب تیم چهارم از جام حذفی
یه سوال قبلا کردم که آیا بازیکنان 17ساله تیم 17-18ساله هاهم مثل سری قبل درصورت نبستن قرارداد اخراج میشوند ؟

KaveH_KJ
06-03-2010, 20:25
سلام

فقط یه سوال چجوری میتونم ایران رو بیارم واسه قسمتیکه میخوایتیم های ملیرو انتخاب کنی برای مربیگری ؟

lampard_1368
07-03-2010, 21:06
منم ساختم فقط چندتاسوال دارم که بی پاسخه :
1- طریقه تصحیح اسکریپ ها:1- اضافه کردن مقدماتی جام جهانی درآسیا وتیم ایران وحتی جام ملتها2- تصحیح جام باشگاههای آسیا که هر چهار تیم کشور توی یه گروه نیفتند وانتخاب تیم چهارم از جام حذفی
یه سوال قبلا کردم که آیا بازیکنان 17ساله تیم 17-18ساله هاهم مثل سری قبل درصورت نبستن قرارداد اخراج میشوند ؟

سوالایی رو که جوابشو میدونم ایناست:
2- اسکریپتش تو همون سایت هست که میتونید دانلود کنید اسکریپت جام جهانی و کشور ها رو اونوقت این مسئله حل میشه
4- آره اگه سنشون از 18 بگذره اخراج میشن و کاملا طبیعیه که نمیتونن تو تیم 17-18 بازی کنن و تیم تو هم که نمیخوادشون. بازیکنای جوانان پایینتر میان به جاشون

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

فقط من دارم رنج میکشم از اینکه لیگ ایران رو ساختم اما تو لیست کشورهایی که همون اول قبل از انتخاب تیم تیک میزنیم لیگ ایران نیست که من برم توش.اما مطمئنم قبلا بوده مگه اینطور نیست؟نمیدونم چی شده که نیست.کسی میتونه کمک کنه؟

naraqi110
07-03-2010, 22:42
فقط من دارم رنج میکشم از اینکه لیگ ایران رو ساختم اما تو لیست کشورهایی که همون اول قبل از انتخاب تیم تیک میزنیم لیگ ایران نیست که من برم توش.اما مطمئنم قبلا بوده مگه اینطور نیست؟نمیدونم چی شده که نیست.کسی میتونه کمک کنه؟
قاعدتاوقتی لیگ یه کشوررودستکاری می کنید ویه مشکلی داره اینجوری میشه دنبال مشکل لیگ ایران بگرد (مثلاباproblem tool)
ضمنا منظورت از همون سایت ،چه سایتیه ؟ البته بنده الان یه پچ گرفتم که هم اسکریپ هارودرست میکنه هم کشورهای ایران و..اضافه میکنه ولی امتحانش نکردم ،اینم لینکش برای همه کسانی که جام جهانی وبقیه جام هارو تصحیح شده وبا تیم ملی ایران می خواهند (البته برای حضور درجام جهانی ایران رودر اسکریپ جایگزین نیوزلندکنید )

lampard_1368
08-03-2010, 19:15
قاعدتاوقتی لیگ یه کشوررودستکاری می کنید ویه مشکلی داره اینجوری میشه دنبال مشکل لیگ ایران بگرد (مثلاباproblem tool)
ضمنا منظورت از همون سایت ،چه سایتیه ؟

سایتش اینه:
اما منظورت از problem tool چیه؟ تو کدوم قسمته ؟

naraqi110
08-03-2010, 23:09
سایتش اینه:
اما منظورت از problem tool چیه؟ تو کدوم قسمته ؟
توقسمت ASSISTANSادیتور ،که هشدارهارو مشخص میکنه ،البته راه حل کاملی نیست

KaveH_KJ
09-03-2010, 01:13
سلام دادا
تا جاییکه من یادمه منم همین مشکل رو داشتم باید تمام لیگ رو بسازی + اینکه روز های بازی ها رو تعیین کنی نیم فصل رو مشخص کنی در کل باید استراکچر لیگ کامل باشه اگه کامل نباشه نمیاره موقع ساختن لیگ یه گزینه داره که چک می کنه و ایرادات رو بهت می گه سعی کن به کمک اون بتونی لیگت رو بسازی و این رو بدون همیشه بعد از اینکه write ..... رو میزنی تو قسمت فایل سیو هم کن اگه باز مشکلی داشتی این یاهوو ای دی من هست warrior_of_persia

یادم رفت بگم هر 3 قسمت ساخت لیگرو باید بسازی
league composition
calender
fixture list
هر سه تای این ها باید دقیق تنظیم شه سعی کن لیگ هایدیگه روببینی تا یه کمک بکنه و بهتر درک کنی چه جوری بتونی استراکچر لیگت رو بسازی

yikilmish
09-03-2010, 15:08
سلام
اين اسكريپ جام جهاني اشكال داره
رو سرور ديگه نداريد
لطفا بذاريد

lampard_1368
09-03-2010, 22:29
دستتون درد نکنه درستش کردم

naraqi110
10-03-2010, 12:44
4- آره اگه سنشون از 18 بگذره اخراج میشن و کاملا طبیعیه که نمیتونن تو تیم 17-18 بازی کنن و تیم تو هم که نمیخوادشون. بازیکنای جوانان پایینتر میان به جاشون
مسئله اینه که توسری قبلی کلیه تیم رو جابجا میکرد کاری به سن نداشت مثلا بازیکن 11ساله رو که فصل بعد میشد 12سالش میبرد توتیم 13-14 ساله ها والی آخر وبازیکنهای 16 ساله 17-18ساله هارو هم اخراج می کرد ،2010هم همینطوره ؟

سلام
اين اسكريپ جام جهاني اشكال داره
رو سرور ديگه نداريد
لطفا بذاريد
تودانلود مشکل داری ؟
من از همین جادانلود کردم .این سایت اصلی :

اینم سایت آپلود فایل :

که رویdownload nowکلیک میکنی

همین الان امتحان کردم هیچ مشکلی نداره (اگه توبازی مشکل داره بگو )اگه جایی خط چین شده اصلش این بوده .--------------(فایل فرونت دات کام )

xeNociDe
10-03-2010, 15:10
آقایون هیچ راهی نداره تیم رو از بحران مالی نجات بدیم...؟

naraqi110
10-03-2010, 15:55
آقایون هیچ راهی نداره تیم رو از بحران مالی نجات بدیم...؟
می تونی با دست کاری درفایل Furnishing.txtمی تونی خودت رو از بحران نجات بدی .واگه نمی خوای اینکارروبکنی با فروش یه سری ازبازیکنان و گرفتن وام وبردن جام یه کاری بکنی(ولی راه حل بهتر اینه که ابتدابادستکاری مقدار لازم پول رو کسب کنی بعد بازی روبصورت عادی ادامه بدی )

xeNociDe
10-03-2010, 15:57
خب چطوری دستکاری کنم میتونی بیشتر توضیح بدی؟؟؟

naraqi110
10-03-2010, 16:56
خب چطوری دستکاری کنم میتونی بیشتر توضیح بدی؟؟؟
این روش قبلا اومده وخلاصه اش رو میگم فایل رو که باز می کنی لیست بخش Furnishingبازی میاد که در قسمت مبلغ که قبل نام تصویره باید یه علامت منفی بگذاری حالا هروقت توی بازی اون شی روبخری بچای کم شدن پول همون مقدار پول گیرت میاد وبرای سهولت می تونی مبلغ رو بزرگ کنی ،بعدهم از پول خودت بده به باشگاه تامشکلت حل بشه (یا باشگاه روبخر وبعد تزریق پول دوباره پس بفروش البته اگه نمی خوای صاحب باشگاه بمونی )برای مثال در فایل این متن هست :
Table Football,Foot de table,Tischfußball,Futbolín,Biliardino,Piłkarzy ki,1000,tablesoccer.bmp,0,2005
شما این طوریش می کنی :
Table Football,Foot de table,Tischfußball,Futbolín,Biliardino,Piłkarzy ki,_1000000000,tablesoccer.bmp,0,2005
همینجا هم میتونی اگه خاصی چیزی رواضافه کنی وبعداز گذاشتن اسمش ومبلغش ونام عکسش اون رو دربازی بخری

SevenCity
12-03-2010, 20:09
football manager 2010 با fifa manager فرق داره؟ :31:

sia-saketi
13-03-2010, 03:03
بله فرق دارن.

naraqi110
13-03-2010, 12:00
football manager 2010 با fifa manager فرق داره؟
بله دوباز ی درمورد مربی گری ولی فیفامنیجر مال شرکت ای اسپورت (تولیدکننده فیفا)هست وفوتبال فکر کنم مال سگاباشه هرکدوم هم خصوصیات خودش روداره (من هردورو بازی کردم وشخصا فیفامنیجر روخیلی ترجیح میدم )
یکی جواب سوال ماروبده

farshad.88
14-03-2010, 12:22
همه که میخوان توی بازی تغیر بدن. اقا این بازی احتیاج به تغیر و پچ اضافی از این جور چیزا نداره. یه ذره از بازی لذت ببرید. من فوتبال منیجر بازی میکنم. بدون حاشیه های اضافی ( زن و بچه و خرید پنت هاوس و مادر زن و ... )
طرف هنوز بازی رو شروع نکرده میخواد پچ جام جهانی رو بریزه توش.
این بازی واسه اینه که خودتونو محک بزنید. ببینید در حد فرگوسن هستید یا توپ جمع کن مالدیو. حالا یکی 2 روز از بازی نگذشته میخواد هلی کوپتر بخره. اونم با تقلب.
من واسه همین فوتبال منیجر رو به فیفا منیجر ترجیح میدم. اخه فوتبال با سیمز فرق داره.
معمولا بازیکنایی که توی فوتبال منیجر آقای گل میشن. 3 یا 4 سال بعدش توی فوتبال واقعی هم شناخته میشن. وقتی رئال مادرید هانتلار رو خرید من خیلی کیف کردم. یا وقتی چیلینی ( یوونتوس ) رو کشف کردم و الان ستون اصلی تیم یوونتوسه. برید بازی کنید حالشو ببرید . نه اینکه همش به فکر تغییر توی بازی و تقلب باشید
اگه فکر میکنید لحن صحبتم پرخاشگرانه بود .پیشاپیش معذرت میخواهم

naraqi110
14-03-2010, 15:31
من حرف شمارو تاحدی قبول دارم این بازی ها توجه خاصی دارند اگه دستکاری نکنی هم توان مدیریتت میره بالا وهم حقیقت تیمهاو بازیکنهابرات رو می شه که مثلا کدوم بازیکن آینده داره و..... ولی خب پچ جام جهانی چه اشکالی داره ؟ من بعنوان یه ایرانی دوست دارم تیم ملی کشور خودم روهدایت کنم ودر جام جهانی به موفققیت برسم

mazzi
14-03-2010, 16:17
بچه ها چجوری میشه این بازی رو آن لاین بازی کرد؟
من یه اکانت ساختم
ولی وقتی لاگین میکنم میگه باید کد فعال سازی رو وارد کنی
اون کد رو از کجا میشه پیدا کرد؟

lampard_1368
15-03-2010, 00:06
بچه ها چجوری میشه این بازی رو آن لاین بازی کرد؟
من یه اکانت ساختم
ولی وقتی لاگین میکنم میگه باید کد فعال سازی رو وارد کنی
اون کد رو از کجا میشه پیدا کرد؟

دقیقا منم الان یه چند ماهی هست دنبال همینم به طرز وحشتناکی دوست دارم آنلاین کل همه رو بخوابونم اما هنوز پیدا نکردم

mazzi
15-03-2010, 00:32
الان دیدم تو سایت خود بازی Update4 رو گذاشته
چه تغییراتی رو ایجاد میکنه
حجمش هم نزدیک 700 مگابایتی میشه

sia-saketi
15-03-2010, 02:53
فکر نمی کنید که برای آنلاین بازی کردن نیاز به بازی اوریجینال دارید! نه یه بازی کرک شده؟:دی
شما که تو فکرشی اول برو اوریجاینالش رو بخر و یه اینترنت حداقل 256 واقعی بگیر و بعد برو دنبال اینکه چه طور میشه آنلاین گیم بزنی!

mazzi
15-03-2010, 06:19
فکر نمی کنید که برای آنلاین بازی کردن نیاز به بازی اوریجینال دارید! نه یه بازی کرک شده؟:دی
شما که تو فکرشی اول برو اوریجاینالش رو بخر و یه اینترنت حداقل 256 واقعی بگیر و بعد برو دنبال اینکه چه طور میشه آنلاین گیم بزنی!

حرف شما درسته دوست عزیز
ولی توی دنیای آی تی همیشه راههای زیادی برای تقلب هست
.
بچه ها اومدم پچ شماره 4 رو نصب کنم با این خطا مواجه شم

حالا به نظرتون مشکل چیه؟

windows XP sp3

.

الان اینو تو پستهای قبلی دیدم
ولی اشاره نشده دقیقا از کجا باید دانلود کرد

من هیچ پچی نصب نکرده یه دفعه پچ 3 رو نصب کردم

ربطی به پچ نداره.مشکل کرکه.باید اول فایل manager10.exe اورجینال که کرک نشده رو بریزی اگه نداری واسه دانلود گذشتم قبلن بعدش پچ نصب کنی و آخرشم کرک کنی.

ribery
15-03-2010, 23:30
سلام......................به نظر من 3d فیفا منیجر 10 به همه ی منیجر های 9 و 8 می ارزززه!!!!
منیجر 10 فوق العاده است!!!

najafiinfo
20-03-2010, 16:23
دوستان سلام
من سریال نصب بازی رو می خواستم ممنون میشم کسی کمکم کنه

djsnowman
28-03-2010, 08:33
سلام من بالاخره برای مرخصی برگشتم . هنوز کسی نتونسته راهی واسه آن لاین بازی کردن پیدا کنه؟

arian1374
28-03-2010, 18:01
دوستان اگه میشه یه کدی پیدا کنید ما خواهان این هستیم آنلاین بازی کنیم وگرنه خودکشی میکنم:19:

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

دوستان یه کدی پیدا کنید برای آنلاین بازی کردن:13:

yikilmish
04-04-2010, 12:36
سلام دوستان گلم
عيدتون پساپس مبارك
اين فايل زير رو وقتي من دانلود مي كنم نصب نميشه و يه پيغام ايرور ميده كه نوشته شما فضاي خالي نداريد ميشه نصب اينو برام توضيح بديد البته بگم كه من فضاي خالي حدود 2 گيگ تو ون درايو دارم

مرسي و ممنون شما
يا حق

mophid
04-04-2010, 13:08
سلام من بالاخره برای مرخصی برگشتم . هنوز کسی نتونسته راهی واسه آن لاین بازی کردن پیدا کنه؟

سلام جناب djsnowman
رسیدن به خیر
سربازی خوش میگذره
راستی سال نو مبارک...

djsnowman
06-04-2010, 12:49
سلام جناب djsnowman
رسیدن به خیر
سربازی خوش میگذره
راستی سال نو مبارک...

سلام مرسی سال نو شما هم مبارک.بد نبود یکم سخت بود ولی گذشت امروز دوباره میرم تا آخر ماه.دعا کنید بیفتم تهران.خوش باشی.

ehsan_ssv
11-04-2010, 13:52
دوستان ! من تو فصل نقل و انتقالات آخر فصل وقتی بازیکن از باشگاههای دیگه میخرم ! اصلا نمیتونم ازشون تو ترکیب استفاده کنم ! رنگشون قرمز میشه ! و میگه اجازه استفاده نداری ! حتی بعد از چند فصل هم کماکان همونطوری میمونه ! ممنون میشم بگین مشکلش چیه !

mory_net
12-04-2010, 03:28
سلام

دوستان کسی database بازیکنان ایران و باشگاهاش رو نداره...؟؟؟؟

سلام
Badges یا پرچم باشگاهای ایران :

Download =====>>

در ضمن دوستانی امکان کمک در مورد کامل کردن لیگ ایران رو دارن اعلام آمادگی کنن.....

وین رونی
12-04-2010, 11:25
پچ یا بهتر بگم آپدیت 4 هم اومد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی وارد این صفحه شدید بر روی فلش آبی رنگ پایین صفحه کلیک کنید.در صفحه کوچیکی که باز میشه بر روی Yes I agree کلیک کنید و بعد...
تقریباً 680 میگ هست

تاپیک مربوط به این آپدیت در سایت بازی:

---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
مگا پچ!!!!

Mega Patch for Fifa Manager 2010
2,632 Stadiums.
Leagues for 205 countries.
Extended English League structure - includes Combined Counties Leagues.
3 config files.
Gooners Realism scripts.

دانلود:

منبع:

مگا پچ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNote: A new game must be started for the database and stadiums to work.
1... Load your Database Editor
2... Click on "Write Current Database For Game"
3... Close your editor and start the game

3D Realism Pro V2.0
There is no need to start a new game if replacing the new config file with the one included in the mega patch [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Camera: Side view (best viewed in 1024x768)

Camera: High view #1

Camera: High view #2

Camera: Default view

منبع تمام این پچها:

hamidrayaneh
12-04-2010, 18:07
سلام به همه دوستان كسي رمز پول براي اين بازي رو نداره؟
يه پچ دارم ولي كار نميكنه.كسي ميتونه كمك كنه؟ ممنون

وین رونی
12-04-2010, 18:44
پول دار شوید:

این روش قبلا اومده وخلاصه اش رو میگم فایل رو که باز می کنی لیست بخش Furnishingبازی میاد که در قسمت مبلغ که قبل نام تصویره باید یه علامت منفی بگذاری حالا هروقت توی بازی اون شی روبخری بچای کم شدن پول همون مقدار پول گیرت میاد وبرای سهولت می تونی مبلغ رو بزرگ کنی ،بعدهم از پول خودت بده به باشگاه تامشکلت حل بشه (یا باشگاه روبخر وبعد تزریق پول دوباره پس بفروش البته اگه نمی خوای صاحب باشگاه بمونی )برای مثال در فایل این متن هست :
Table Football,Foot de table,Tischfußball,Futbolín,Biliardino,Piłkarzy ki,1000,tablesoccer.bmp,0,2005
شما این طوریش می کنی :
Table Football,Foot de table,Tischfußball,Futbolín,Biliardino,Piłkarzy ki,_1000000000,tablesoccer.bmp,0,2005
همینجا هم میتونی اگه خاصی چیزی رواضافه کنی وبعداز گذاشتن اسمش ومبلغش ونام عکسش اون رو دربازی بخری

وارد بازی که شدید هر وقت که خانه بخرید 1 بیلیون به حساب شما وارد می شه و دیگه از اینجا شیت بازار شروع میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mory_net
14-04-2010, 09:56
سلام
Badges یا پرچم باشگاهای ایران :

Download

در ضمن دوستانی امکان کمک در مورد کامل کردن لیگ ایران رو دارن اعلام آمادگی کنن.....

با سلام به دوستان
فایل در پست قبلم بالا مشکل داره ......
این فایل کامل شده هستش.

---------------------------------------------------
دوستانی امکان کمک در مورد کامل کردن لیگ ایران رو دارن اعلام آمادگی کنن.....

وین رونی
15-04-2010, 07:05
دوستان بگردید برای آپدیت 4 کرک پیدا کنید.اینجوری که من از تو فروم خود بازی خوندم این آپدیت خیلی از مشکلات را حل میکنه اما لامصب کرک می خواد

lampard_1368
15-04-2010, 17:57
[SIZE=2]---------------------------------------------------
دوستانی امکان کمک در مورد کامل کردن لیگ ایران رو دارن اعلام آمادگی کنن.....
[/CENTER]

من لیگ ایران رو ساختم تمامیه تیمهارو درست کردم با بازیکناش حتی تیمهای شاهین بوشهرو این چیزا.هفته های لیگ برتر رو هم درست کردم.اما بلد نیستم پچش کنم

shahram_10
16-04-2010, 20:03
سلام خسته نباشید.
من مشکلی واسم پیش اومده اونم اینه که بعد از نصب این بازی و اجرای اون وقتی بازی رو اجرا میکنم بازیکنها
بصورت دست باز ومثل مترسک وارد زمین میشن در حالیکه تو فیفا 10 این مشکل رو ندارم.
بعید میدونم ایراد از کارت گرافیک باشه و بازی فیفا10 بدونه هیچ ایرادی اجرا میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

mss_195
16-04-2010, 23:26
آقا من یه مشکل خیلی عجیب دارم، اگه کسی میتونه لطفا کمکم کنه.
من الان 5 فصله که توی یه باشگاهم، همون اول شروع کار همه پست های staff رو استخدام کردم. حالا که میخوام به جای اونایی که بازنشست شدن یه جدید استخدام کنم میزنه: "your budget salary is too low" و این در حالیه که من همچین مشکلی ندارم. حتی برای اطمینان از یه trainer که salary رو کرد 2,000,000,000 هم استفاده کردم ولی درست نشد. اگه کسی میتونه لطفا کمکم کنه.

mory_net
17-04-2010, 11:35
من لیگ ایران رو ساختم تمامیه تیمهارو درست کردم با بازیکناش حتی تیمهای شاهین بوشهرو این چیزا.هفته های لیگ برتر رو هم درست کردم.اما بلد نیستم پچش کنم

سلام.
دستت درد نکنه....
فایل Country161.sav رو از \EA SPORTS\FIFA MANAGER 10\database برام ایمیل کن به tdk.persian@gmail.com تا من تست کنم و بعد یکجا آپلود کن تا همه استفاده کنن...:46:

دوستان بگردید برای آپدیت 4 کرک پیدا کنید.اینجوری که من از تو فروم خود بازی خوندم این آپدیت خیلی از مشکلات را حل میکنه اما لامصب کرک می خواد

از اینجا دانلودش کن....

من الان 5 فصله که توی یه باشگاهم، همون اول شروع کار همه پست های staff رو استخدام کردم. حالا که میخوام به جای اونایی که بازنشست شدن یه جدید استخدام کنم میزنه: "your budget salary is too low" و این در حالیه که من همچین مشکلی ندارم. حتی برای اطمینان از یه trainer که salary رو کرد 2,000,000,000 هم استفاده کردم ولی درست نشد. اگه کسی میتونه لطفا کمکم کنه.

اگر در باشگاه هنوز مربی هستی و پول زیاد داری بهتر که باشگاه رو بخری و دیگه مشکلی برای پول خرج کردن نداری..... و مقداری از پولهات به باشگاه بده....
(( این نظر من هستش ))

sia-saketi
18-04-2010, 05:53
منم مشکل آقای mss_195 رو دارم خواهشاً یکی به دادم برسه که staff ندارم الان!

وین رونی
18-04-2010, 06:56
از اینجا دانلودش کن....

[/QUOTE]

فکر نمی کنم هنوز کرکی برای آپدیت 4 اومده باشه.من داخل این لینکی که گذاشته بودید بودید رو نگاه کردم
چنین فایلی رو دانلود کردم امام هنوز تست نکردم:
FIFA Manager 10 v1.4 (v2.0.0.6) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE

متشکر

mory_net
18-04-2010, 09:52
از اینجا دانلودش کن....

فکر نمی کنم هنوز کرکی برای آپدیت 4 اومده باشه.من داخل این لینکی که گذاشته بودید بودید رو نگاه کردم
چنین فایلی رو دانلود کردم امام هنوز تست نکردم:
FIFA Manager 10 v1.4 (v2.0.0.6) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE

متشکر[/QUOTE]

شرمنده...
لینک عوض شد....

من خودم الان دارم باهاش کار میکنم.
حجمشم 3.6 mb هستش.

سلام خسته نباشید.
من مشکلی واسم پیش اومده اونم اینه که بعد از نصب این بازی و اجرای اون وقتی بازی رو اجرا میکنم بازیکنها
بصورت دست باز ومثل مترسک وارد زمین میشن در حالیکه تو فیفا 10 این مشکل رو ندارم.
بعید میدونم ایراد از کارت گرافیک باشه و بازی فیفا10 بدونه هیچ ایرادی اجرا میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
به نظر من یک directx تازه نصب کن ، و اگر نشد یکبار دیگه درایور کارت گرافیک رو نصب کن.
ولی در کل من وقتی 3D بازی میکنم بیشتر حرس میخورم.

اگر پول کافی داری بهتر هستش که باشگاه رو بخری و مبلغی از سرمایه شخصیت به باشگاه بده ، اینطوری مشکلی برای پول خرج کردن و خرید در باشگاه نداری دیگه..

وین رونی
18-04-2010, 19:39
بچه ها به نظر شما چه نحوی بازی رو انجام بدیم بهتره؟3D یا text mode یا مودهای دیگه؟
اگه 3D بازی می کنید به صورت بازیکن مربی هست یا نه؟

mss_195
18-04-2010, 23:31
آقای mory_net دستت درد نکنه ولی اگه یکی یه راه مسالمت آمیزتر برای حل مشکل staff بلده لطفا بگه چون اونجوری بی مزه میشه بازی. یعنی کس دیگه ای همچین مشکلی نداره؟! بقیه با staff کاری ندارن یا بازی من مشکل داره؟!

shahram_10
19-04-2010, 10:38
سلام
به نظر من یک directx تازه نصب کن ، و اگر نشد یکبار دیگه درایور کارت گرافیک رو نصب کن.

ویندوزم 7 هستش و احتیاج به نصب درایو کارت گرافیک نداره و همونطور که گفتم تو فیفا 10 که فکر نکنم
گرافیکش کمتر از فیفا منجر 10 باشه هیچ مشکلی نیستش و راحت اجرا میشه.
مشکل از سی دی بازی یا .... میتونه باشه؟
مرسی.

[QUOTE=shahram_10;4861374][QUOTE=mory_net;4857932]سلام

ویندوزم 7 هستش و احتیاج به نصب درایو کارت گرافیک نداره و همونطور که گفتم تو فیفا 10 که فکر نکنم
گرافیکش کمتر از فیفا منجر 10 باشه هیچ مشکلی نیستش و راحت اجرا میشه.
مشکل از سی دی بازی یا .... میتونه باشه؟
مرسی.

چرا این بخش اینقدرررررررررررررررررررر ررررر فعالههههههههههههههههه.
خسته نباشید واقعا.
یکسال گذشت...

mss_195
21-04-2010, 14:51
آقا من باشگاهو خریدم ولی وقتی میخوام بازیکن بخرم میگه بخاطر وضعیت Financial نمیتونی اینکارو بکنی ولی من به اندازه کافی پول دارم، کسی ایده ای نداره؟

وین رونی
21-04-2010, 16:05
[QUOTE=shahram_10;4861374]

چرا این بخش اینقدرررررررررررررررررررر ررررر فعالههههههههههههههههه.
خسته نباشید واقعا.
یکسال گذشت...
مطمئن نیستم اما شاید مشکل از کرک باشه...
یا اگه پچ نصب کردی شاید هم از اون باشه...
شاید هم به قول خودت از سی دی بازی باشه.

اگه خیلی پایه این بازی هستی یه سی دی دیگه بخر نصب کن ببین چی میشه.
راستی یکی دو صفحه قبل پچ بهبود گرافیک را قرار دادم قبل از هر چیز اونها رو نصب کن

aidin64
21-04-2010, 23:38
شما هم مشکل سه صفر شدن بازیو دارین؟ کسایی که پچ 4 نصب کردن مشکل سه هیچ شدن بر طرف شده یا نه؟ اگه کسی می دونه این مشکل چجوری بر طرف میشه لطفا کمکم کنه

shahram_10
23-04-2010, 18:57
[QUOTE=shahram_10;4868401]
مطمئن نیستم اما شاید مشکل از کرک باشه...
یا اگه پچ نصب کردی شاید هم از اون باشه...
شاید هم به قول خودت از سی دی بازی باشه.

اگه خیلی پایه این بازی هستی یه سی دی دیگه بخر نصب کن ببین چی میشه.
راستی یکی دو صفحه قبل پچ بهبود گرافیک را قرار دادم قبل از هر چیز اونها رو نصب کن

سلام
مشکل حل شد.
به این ترتیب که با دانلود و نصب درایور nvidia از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 197.45_win7_winvista_32bit_english_whql
واسه دوستانی که یه همچین مشکلی دارند.

ممنون.

وین رونی
25-04-2010, 20:23
ای بابا اینجا همه تو نصب گیر کردن.بچه ها یه کاری کنید دیگه.پدرم در اومد تو فرومهای خارجی تا کمی تاکتیک یاد بگیرم.
فرمیشن تیمتون را قرار بدید.
به نظر شما فرمیشین را خودمون کنترل کنیم یا کمک مربی؟در طول بازی چی؟تمرینات را شما خودتون طراحی می کنید یا کمکتون؟

من تمرینات رو خودم بر عهده دارم اما چیدمان و تعویضها و تغییر فرمیشن در طول بازی را دادم به عهده کمکم که بیشتر به چهار سه سه wing علاقه داره.البته بعضی مواقع سوتی هم میده مثلاً تیم عقبه یهو میبینی فوروارد رو کشید بیرون سیستم رو کرد 1-5-4 !!!

sia-saketi
27-04-2010, 05:58
به نظر شما فرمیشین را خودمون کنترل کنیم یا کمک مربی؟
این مسلمه که اگه خودت تعیین کنی خیلی بهتره...
من الان دارم با 433 Diamond بازی می کنم و خیلی موفق بودم... حتی با HSV رئال رو توی بازی رفت و برگشت Champions لیگ شکست دادم باهاش
در طول بازی هم خودت تغییر بده
من تمرینات تیم اصلی رو خودم طراحی می کنم ولی رزرو و جوانان رو کمک مربی ها