ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA Manager 10

صفحه ها : 1 2 [3] 4

وین رونی
27-04-2010, 07:28
این مسلمه که اگه خودت تعیین کنی خیلی بهتره...
من الان دارم با 433 Diamond بازی می کنم و خیلی موفق بودم... حتی با HSV رئال رو توی بازی رفت و برگشت Champions لیگ شکست دادم باهاش
در طول بازی هم خودت تغییر بده
من تمرینات تیم اصلی رو خودم طراحی می کنم ولی رزرو و جوانان رو کمک مربی ها
در چه مودی بازی می کنی؟
3D یا Text Mode یا Instant result؟

mss_195
27-04-2010, 21:52
کلا اگه غیر تیم های پایه و رزرو بقیه پستها و کارها رو خودت بگیری از بازی بیشترین لذتو میبری. اولش که یه سیستم جدید میزاری حداقل باید یکی دو ماهی دندون رو جیگر بذاری تا بازیکنا توی سیستمت جا بیفتن. یکم عجیب و زیادی حرفه ای به نظر میرسه واسه یه بازی، ولی این چیزیه که من اکیدا اونو تجربه کردم.
در ضمن سعی کن در طول فصل سیستمتو عوض نکنی مگر در شرایط خیلی استثنایی، چون اگه توجه کرده باشی هربار که سیتمت رو عوض میکنی توی قسمت training میبینی که team work درجش کلی میاد پایین.
سیستمی که من بعد از کلی ور رفتن به fifammanager07,08,09,10 بهش رسیدم سیستم 442 با دو تا هافبک دفاعیه. اگه اون نکات بالا رعایت بشه تیمت بهترین خط دفاعیه لیگو بدست میاره که من خیلی بهش اهمیت میدم. البته باید با توجه به تراکم بازیکنات در پست های مختلف تیمو بچینی، مثلا یکی از مهاجما میتونه RW باشه یا همینطور یه هافبک LM . ولی توی همه اینا باید چند هفته صبر کنی تا سیستمت جا بیوفته.
راستی حتما تعویضا رو خودت انجام بده، چون میتونی بنا به نتیجه و میزان خستگی بازیکنا عمل کنی ولی assistantها بر اساس raiting تعویض میکنن که همیشه معقول نیست. 

sia-saketi
28-04-2010, 05:48
معذرت می خوام، من سیستم رو اشتباه نوشته بودم توی پست قبلیم؛ سیستم من 343 Diamond هست

3D یا Text Mode یا Instant result؟
من توی مدهای مختلف بازی می کنم ولی اکثر اوقات instant result رو ترجیح میدم

همون طوری که دوستمون توی پست قبلی گفته 442 هم خوبه، منم توی فیفا منیجرهای قبلی و کلی با این سیستم پیشرفت می کردم و تقریبا کم شکست می خوردم؛ ولی الان با توجه به بازیکن هایی که دارم 343 Diamond خیلی بهم کمک کرده

مثلا اولین فصل همین بازی، من با 442 بازی می کردم که موفق هم بودم، ولی چون چندتا از بازیکنای تیم خداحافظی کردن و بعضی از جوونا و رزرو های تیم پیشرفت کردن و از بازیکنای ترکیب قبل بهتر شدن، من مجبور شدم 343 Diamond رو انتخاب کنم که خیلی برام عالی بوده و الان که 17 بازی از فصل میگذره و من صدر جدول لیگ هستم و فقط 2 تا شکست داشتم

توی Chamions لیگ هم فقط یه بار توی بازی برگشت توی خونه ی شاختاردونتسک شکست خوردم و همون طور که گفتم، رئال رو هم شکست دادم.

درضمن این دوست عزیز هم به نکته ی خوبی اشاره کرد که من نگفتم؛ سعی کن تیم رو در طول فصل با یه سیستم ثابت بازی بدی، چون اگر راهنمای بازی رو هم خونده باشی گفته اگه با یه سیستم بازی کنی که به مرور باهاش پیشرفت کنی، team work بالا میره

اگر هم خواستی به هر علتی سیستم عوض کنی، اول فصل یا نیم فصل باشه بهتره، این طوری می تونی با ترتیب دادن بازی های دوستانه با تیمای دسته چندم و فوق العاده ضعیف هم روحیه و Form بازیکنا رو زیاد کنی هم بازیکنا رو با سیستم جدید عادت بدی و team work رو بالا ببری

حالا یکی به من بگه من چطوری می تونم خودم marchandise و finance رو به عهده بگیرم؟ (چون من دادمش دست staff)
من با اینکه خودم اینا رو اداره کنم مشکل دارم...

mss_195
28-04-2010, 10:26
قابل توجه sia-saketi: درباره marchandise و finance که طور خاصی نداره دوست من، میری اولا توی staff در قسمت assign tasks این دو مورد رو ادارشو به عهده خودت میزاری بعدم مثلا برای marchandise به منوی مربوط به اون میری و میتونی چیزهایی که میخوای توی فروشگاه داشته باشی به همراه مقداری که دوست داری از اونا رو خریداری کنی تعیین کنی.
اما finance کنترلش شامل چند مورد میشه که باید در طول فصل حواست به همش باشه که البته کار هر کسی نیست، چون برای اینکه وضعیت financial خراب نشه عملا باید مدیریت ساخت وساز، استادیوم، club facilities ،stadium estension، خرید و فروش بازیکن، sponsering و به قول خودت marchandise رو به عهده بگیری که مدیریتش به این آسونیا هم نیست.
توصیه من اینه که club facilities و ترنسفر بازیکنا رو حتما خودت به عهده بگیری، چون staffهایی برای این کارا میزاری اکثرا اونقدر اصراف کار(!) هستند که ذره ذره همه پولهاتو تموم میکنند مخصوصا facilities.  

وین رونی
28-04-2010, 10:31
دستتون درد نکنه.استفاده کردم اما یه چیزی.
من چند تا بازی اول رو 3D بازی کردم اما از بس که تو دفاع و میانه پاسهای کوتاه به هم میدادن رفتم سراغ Text Mode.
برای شما هم همینجوره؟موقعیت حمله در 3D کم پیش میاد.یعنی موقعیت هست اما الکی با هم پاسکاری می کنن.

mss_195
28-04-2010, 21:16
من خودم همیشه در حالت text mode کار میکنم، دلیلش هم اینه که تعویض ها، raitingها، میزان خستگی بازیکنا،tacticها و دستورهای تیمی و کلا همه چیز بیشتر توی مشتته و این در حالیه که توی 3d بازی یکم زیادی طول میکشه و همون مشکلاتی که خودت گفتیو داره و برعکس توی video text و instant result همه چیز اونقدر سریع تموم میشه که اصلا احساس مربی بودن بهت دست نمیده.
در هر حال این فقط نظر من بود.

آقا لطفا یکی بگه که توی پچ 4چیه و آیا ارزش گرفتنو داره یا نه...؟

وین رونی
30-04-2010, 22:56
آقا لطفا یکی بگه که توی پچ 4چیه و آیا ارزش گرفتنو داره یا نه...؟
من پچ 4 رو نصب کردم.والا دقیقاً نمی دونم چه تغییراتی تو گیم پلی داده!!! اما خوب صد در صد دیتابیس تغییر کرده.

نظرتون راجع به این عکس چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف تو فروم بازی گفته خودش این بازیکن را پرورش داده تا به این حد رسیده!!!!

sia-saketi
01-05-2010, 01:27
عکس جالبیه! ولی بدیش اینه که یارو عربستانیه!!!
ولی من که باورم نمیشه خودش اینو تا به این حد پرورش داده باشه

احتمالا یه ترفند و دوز و کلکی در کارش بوده! لابد خود یارو هم عربستانیه!:2:

درضمن عکس مال فیفا منیجر 09 هست نه 10

وین رونی
01-05-2010, 06:51
درضمن عکس مال فیفا منیجر 09 هست نه 10
:31: حواسم نبود.

mss_195
01-05-2010, 12:52
چندتا نکته درباره اون عکس:

1. تابلوست که طرف از یه جور cheat یا trainer استفاده کرده، چون اگه به اون علامت صندوق گنج دقت کرده باشید میفهمید که برای رسیدن باشگاه هوفنهایم به همچین وضعیتی خیلی بیشتر از 2037 زمان لازمه!(این عکس وقتی در پایین صفحه fifa manager 09 ظاهر میشد که ثروت باشگاه بیلیونی بود) 

2. این بازیکن یه مهاجمه و با توجه به اینکه طرف گفته اونو خودش پرورش داده...بد خالی بسته چون این مهاجم 28 ساله که از تیم پایه هونهایم به اینجا رسیده با همچین قدرت هایی دارای 1 گل زده در مجموع 3 بازیه.

3. من همین الان در fifam10 یک هافبک دفاعی 21 ساله دارم که 70m ارزش داره و 100% کار تیم پایه ست.

نتیجه: کار این بابا تابلو ساختگیه ولی رسیدن به بازیکنی با همچین قدرت هایی غیر ممکن نیست.

lampard_1368
02-05-2010, 01:17
منم خیلی با ساختن بازیکن جوون حال میکنم.هر دفعه هم میترکونم تو این قضیه سالیانه کلی سودم از جوانانه

A.N.A.P
02-05-2010, 12:34
این بازی روی X360 نمیاد ؟؟؟

mss_195
02-05-2010, 14:02
قابل توجه A.N.A.P: اگه این بازیو تجربه کرده باشی خیلی راحت متوجه میشی که سبکش کاملا مربوط به یک PC هستش. نمیدونم چقدر با این جمله ارتباط برقرار کردی ولی باید باهاش کار کرده باشی تا بفهمی چی میگم...حتی وقتی این بازیو با یه لپت تاب انجام دادم اون لذت PC رو بهم نداد.
این همه چرت و پرت گفتم تا بگم که نه دوست عزیز، من هر سایتیو نگاه کردم فقط نوشته PC. 

iranpes
03-05-2010, 18:49
سلام,دوستان عزیز همگی خسته نباشید این تاپیک فوق العاده هستش منم خیلی علاقه دارم و شرکت میکنم.
اول اینکه من پچ ایران رو کامل کامل درست کرده بودم ولی متاسفانه هاردم ویروسی شد و فایلهاش ناقص شد الان دوباره دارم کار میکنم کدوم یک از دوستان میتونه همکاری کنه؟:40:
این پچ شامل تیمهای لیگ برتر و 10 تیم لیگ آزادگان + لوگو تمامی تیمها + استادیوم + عکس شهرهاشون و ... خلاصه خیلی کامل بود ولی اشکال نداره دوباره درستش میکنیم با کمک شما دوستان.
الان من رو لوگوها کار میکنم حدودا 85% کارش انجام شده اگه lampard عزیز رو دیتا بیس کار کرده میتونیم زود پچ رو ارائه بدیم.

سلام دوستان خسته نباشید تاپیک خیلی خولی راه انداختید(منم هستم)
من دارم لیگ ایران رو درست میکنم(البته یه بار درست کرده بودم کامله کامل بود ولی هاردم ویروسی شد و فایلهاش ناقص شد)
اینم بگم که به خاطر علاقه شخصی درست میکنم و فروشی نیست بعد از تکمیل به دوستان ارائه میکنم.
الان 85% لوگو رو تموم کردم و خیلی زود آمادش میکنم البته با کمک شما دوستان عزیز.
لطفا هرکی هر کمکی میتونه بکنه بگه تا زود پچ لیگ برتر و لیگ آزادگان رو ارائه بدیم.

وین رونی
03-05-2010, 20:36
سلام دوستان خسته نباشید تاپیک خیلی خولی راه انداختید(منم هستم)
من دارم لیگ ایران رو درست میکنم(البته یه بار درست کرده بودم کامله کامل بود ولی هاردم ویروسی شد و فایلهاش ناقص شد)
اینم بگم که به خاطر علاقه شخصی درست میکنم و فروشی نیست بعد از تکمیل به دوستان ارائه میکنم.
الان 85% لوگو رو تموم کردم و خیلی زود آمادش میکنم البته با کمک شما دوستان عزیز.
لطفا هرکی هر کمکی میتونه بکنه بگه تا زود پچ لیگ برتر و لیگ آزادگان رو ارائه بدیم.
سلام بر شما
خوبه اما امیدوارم به سرنوشت اون دوستمون که داشت همین کار شما را میکرد دچار نشی.
اون بنده خدا رو فکر کنم به جرم ساختن لیگ ایران بردن خدمت سربازی :31: دیگه خیلی وقته ازش خبری نیست
موفق باشی

iranpes
04-05-2010, 08:54
نه رونی جان مطمئن باش.
دوستان کسی لوگو نساجی مازندران و مس رفسنجان رو داره برام آپلود کنه ؟

با سلام.
لوگوی لیگ برتریها تکمیل شد+50% اسامی تیمها

وین رونی
04-05-2010, 14:14
نه رونی جان مطمئن باش.
دوستان کسی لوگو نساجی مازندران و مس رفسنجان رو داره برام آپلود کنه ؟
لوگو سایت تیم صنعت مس که در اون می تونی لوگو باشگاه را ببینی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم نساجی مازندران:

این هم در حقیقت لوگوی سایت هست که در اون لوگو باشگاه قرار داده شده.

lampard_1368
04-05-2010, 22:16
یکی از بچه ها لوگوی تیم های لیگ برتری رو گذاشته بود.من همه تیمهای لیگ رو با هفته های لیگ درست کردم با عکس بازیکنا اما غیر از استقلال و پرسپولیس بقیه تیمها نصفه گذاشتم عکساشونو.تقریبا 85 درصد کامله

وین رونی
04-05-2010, 23:20
بچه ها اون دو تا آیکون در قسمت Sta که با فلش مشخص کردم یعنی چی؟

shezem
05-05-2010, 06:20
کارت زرد یعنی بازیکن دو کارته شده و محرومه .... دایره آبی یعنی بازکن شما غیر اروپایی هستش که تو بعضی از لیگها نمی تونی از 3 تا بیشتر غیر اروپایی استفاده کنی

وین رونی
05-05-2010, 11:22
کارت زرد یعنی بازیکن دو کارته شده و محرومه .... دایره آبی یعنی بازکن شما غیر اروپایی هستش که تو بعضی از لیگها نمی تونی از 3 تا بیشتر غیر اروپایی استفاده کنی
ولی من در ابتدای یک بازی همین علامت زرد رنگ را بر روی یکی از بازیکنانم که تو ترکیب 11 نفره بود دیدم

mss_195
05-05-2010, 12:01
رونی جان اون کارت زرد یعنی که مثلا توی لیگ اسپانیا اگه یه بازیکنی 5 کارته بشه از یه بازی محرومه و زمانیکه بازیکنت 4 کارته میشه این علامت میاد. خلاصه یعنی اینکه اگه توی بازی بعدیش کارت زرد بگیره یه بازی محروم میشه.

iranpes
05-05-2010, 12:03
سلام.
این علامت زرد یعنی بازیکن شما اگه یه کارت دیگه بگیره بازی بعدی محروم میشه.حالا اگه دیدین بازی بعدی مهمه تو اون بازی اون بازیکن رو بازی ندین که یه زمان کارت بگیره و بازی بعدی رو از دست بده.
خبر جدید...
از دیتا بیس اسامی بازیکنان + تاریخچه باشگاهها + قدرت (Ability) تکمیل شده.
اون لوگوها رو دانلود کردم بعضی ها کیفیت نداشت و بعضی ها هم قدیمی بودن.
لمپارد جان میتونی عکس بازیکنانی که درست کردی رو برام بزاری ببینم کدومها رو درست کردی ؟؟

mss_195
05-05-2010, 14:36
آقا من توی new centre یه دونه mail برام اومده که عنوانش اینه: fan shop must be renovated
بعد هم توی توضیحاتش گفته: your fan shop in spain must be renovated

کسی میدونه این یعنی چی؟ باید چیکار کرد؟

iranpes
05-05-2010, 16:59
خب خوشبختانه پچ ما به سرعت در حال تکمیل شدنه.
آخرین تغییرات...
تنظیم قدرت پاها + پست بازیکنان + تکمیل کادر فنی تیمها + تاریخچه و رنکینگ تیمها در لیگ ایران + هفته بندی مسابقات(یعنی بازیها مثل لیگ برتر انجام میشه یعنی اگه سپاهان و پیروزی هفته آخر بازی کردن تو بازی هم همینطوریه).
یه سوال هر کروم از دوستان میدونه سریع جوابشو بنویسه/
لوگو لیگ برتر و جام آزادگان رو با چه اسمی باید تو داکیومنت بزارم.(مثلا برای لوگو پیروزی باید فایل رو با اسم 00A10009.tga ذخیره کنیم) حالا برای لیگها چه باید بنویسیم ؟

ehsan_ssv
05-05-2010, 18:59
همین مشکل رو که این دوستمون داره من 1 جور دیگه دارم ! وقتی فصل تموم میشه و فصل جدید میاد تو نقل و انتقالات هر بازیکنی که میخرم حتی بازیکنی که ملیتش با باشگاه یکیه جلوش 1 علامتی شبیه همین میاد به رنگ قرمز و اصلا نمیشه ازش استفاده کرد !
میدونین مشکلش چیه ؟

iranpes
05-05-2010, 20:25
خب دوستان لباس تیمها + تنظیمات لیگ + تکمیل تیمهای لیگ 2 هم انجام شد.
یه سوال...
چگونه میشه 4 تا سهمیه برای ایران تو لیگ آسیا در نظر گرفت و اینکه باید چیکار کرد که در مسابقات آسیا تو یه گروه نیفتن ؟
من قصد دارم پچ رو همین فردا پس فردا بزارم واسه دانلود(البته هنوز خیلی کار داره تا یه پچ واقعی بشه) تا با نظرات و پیشنهادات شما پچ رو کاملتر بکنیم نظرتون چیه ؟

mss_195
05-05-2010, 20:48
منم دقیقا نمیدونم اون عکس کره زمین روبروی اسم بازیکنا چیه. مثلا من 3 تا برزیلی توی تیمم دارم ولی فقط یکیشون این آرمو داره...کسی نمیدونه؟
خجالت نکشید، حرف بزنید یکم راه بیوفته!

iranpes
06-05-2010, 11:57
منم خیلی دوست دارم این تاپیک راه بیوفته :46:
از اون 3 تا بازیکن برزیلی 2 تاشون که اون آرم رو ندارن یعنی ملیت اروپایی هم دارن و اونی که ارم رو داره فقط ملیت برزیلی داره و بازیکن غیر اروپایی محسوب میشه.
راستی کسی جواب سوالهای منو نمیدونه؟
1- چگونه میشه 4 تا سهمیه برای ایران تو لیگ آسیا در نظر گرفت و اینکه باید چیکار کرد که در مسابقات آسیا تو یه گروه نیفتن ؟
2- لوگو لیگ برتر و جام آزادگان رو با چه اسمی باید تو داکیومنت بزارم.(مثلا برای لوگو پیروزی باید فایل رو با اسم 00A10009.tga ذخیره کنیم) حالا برای لیگها چه باید بنویسیم ؟

فکر کنم علاقمندان به این بازی فوق العاده تو ایران کمه(حیفه واقعا)
خب من picture سازی رو شروع کردم نظرتون چیه ؟

sia-saketi
07-05-2010, 01:48
کارت عالیه... فقط بگو چطوری این پچ رو درست می کنید شماها... به منم یاد بدین!!!

اصلا این پچ دقیقاً یعنی چی؟ چطوری می تونی لباسای تیما رو درست کنی؟ یا مثلا چطوری می تونی لیگ آزادگان رو اضافه کنی؟
مثلا الان ایران فقط لیگ برتر رو داره توی بازی.

Alex Fera
07-05-2010, 12:29
آقا من توی new centre یه دونه mail برام اومده که عنوانش اینه: fan shop must be renovated
بعد هم توی توضیحاتش گفته: your fan shop in spain must be renovated

کسی میدونه این یعنی چی؟ باید چیکار کرد؟
میگه فروشگاه شما در اسپانیا خراب شده و باید یه دونه جدیدشو بسازید

mss_195
07-05-2010, 13:16
من نمیفهمم، آخه من حدود 20 تا فروشگاه توی نقاط مختلف دنیا دارم و این برای همشون این پیامو داده...یعنی باید همشو خراب کنم و از نو بسازم؟! نمیشه که...توی marchandise هم قسمتی نداره که بشه upgrade کردشون...

؟ 

iranpes
07-05-2010, 22:53
اصلا این پچ دقیقاً یعنی چی؟ چطوری می تونی لباسای تیما رو درست کنی؟ یا مثلا چطوری می تونی لیگ آزادگان رو اضافه کنی؟
مثلا الان ایران فقط لیگ برتر رو داره توی بازی.
پچ یعنی یه نوع اضافه شونده به بازی که برای ساخت هر نوع پچ باید از دیتا بیس ادیتور بازی استفاده کنیم.:46:

واقعا آدم وقتی این استقبال رو از پچ میبینه نا امید میشه بیاین برین تو فرومهای خارجی واسه این بازی سرودست میشکنن ولی ما...
به هر حال من خودم علاقه شدیدی به این بازی دارم از total club manager 2004 همه ساله این بازی رو داشتم و هیچوقت از سیستمم پاک نشده امیدوارم شما هم علاقمند بشین.
پک عکس تیم پاس رو واسه پچ ساختم نظر ؟

sia-saketi
08-05-2010, 01:45
دوست عزیز؛ اتفاقا منم از total club manager 2004 این بازی رو شروع کردم و هر سال بازیش رو گرفتم...

فقط نگفتی این عکس بازیکنا و عکس شهر و استادیوم و لباس تیم و... رو چطوری با ادیتور وارد بازی می کنی... اصلا یه آموزش کلی بذار اگه می تونی...

ممنون

iranpes
08-05-2010, 10:18
فقط نگفتی این عکس بازیکنا و عکس شهر و استادیوم و لباس تیم و... رو چطوری با ادیتور وارد بازی می کنی... اصلا یه آموزش کلی بذار اگه می تونی...

ممنون

اگه با دیتا بیس ادیتور بازی کار کرده باشی باید متوجه شده باشی که هر چیزی از جمله عکس بازیکن و شهر و... رو باید به صورت tga درست کنی و در فولدر داکیومنت ذخیره کنی مثلا برای اینکه عکس مهدی رحمتی رو به بازی اضافه کنی باید فایل tga اونو با این نام RahmatiSe16061982 در مسیر
C:\Documents and Settings\FM 10\My Documents\FIFA MANAGER 10\Graphics\Portraits\Players\160x160
ذخیره کنی تا نمایش داده بشه.
به همین ترتیب هر بازیکن یا استادیوم یا هر تیمی یه شماره مخصوص و فولدر مخصوص داره :46:

mss_195
08-05-2010, 10:37
داداشی حالا حجم این پچ چقدره؟ dial up جواب میده یا باید بریم کافی نت بیگیریمش؟!

iranpes
09-05-2010, 09:10
حجمش زیاد نمیشه شاید 5یا6 مگ.
خب من شروع کردم تک تک تیمها رو آپدیت میکنم به این ترتیب که ...
سن واقعی و دقیق بازیکنان + قد و وزن اونها + سابقه بازیشون در تیمهای مختلف که انصافا این آخری رو تو هیچ پچی ندیدم درست کنن.
پچ خیلی خوبی میشه منتظز باشید.

mohammad12000
09-05-2010, 21:43
هر چه سریع تر بزاری ممنون می شیم :46:

lampard_1368
09-05-2010, 23:21
داداش این عکس هایی که من گذاشتم مثل مال شما ادیت شده و از روی صورت نیست.در ضمن جز استقلال پرسپولیس و سپاهان و استیل اذین اسم همه بازیکنا رو وارد نکردم.فقط بازیکنایی که تونستم در بیارم .به طوریکه حداقل یه تیم مثل شاهین 10تا بازیکنش رو ساختم.اگه میخوای ایمیل بده بفرستم

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

راستی بچه ها میتونین برین لینک زیر پچ ایران رو گذاشته:

p_p_k
10-05-2010, 00:31
سلام. بچه ها پچ رو چجوري بايد وارد بازي كنم؟؟؟؟ ميشه كامل تو ضيح بدين. ممنون.

iranpes
10-05-2010, 10:36
من ایم پچ رو دانلود کردم چون اجنبیها ساختنش اکثر بازیکنا پای چپ و راستشون اشتباهه
پست اکثرشون اشتباه و ...
الان بازیکنان همه تیمها آپدیت شدن (سن واقعی و دقیق بازیکنان + قد و وزن اونها + سابقه بازیشون در تیمهای مختلف) و فقط مونده که چهرشون رو تقریبا مثل خودشون بکنم(عکس از هر بازیکن هم که داشتیم میتونیم عکسش رو بسازیم)
منتظر پچ باشید.

mss_195
10-05-2010, 17:13
فقط فراموشت نشه که بهترین تیمش ذوب آهن باشه...!

R O O T
11-05-2010, 09:56
سلام من میخام این بازیو بگیرم و میخاستم بدونم ایا مثل نسخه قبل انرژی بازیکنا بعد از دو مسابقه سریع تموم میشه یا نه ؟ یا کلا ارزششو داره بخرم یا نه ؟ تشکر

وین رونی
11-05-2010, 10:47
سلام من میخام این بازیو بگیرم و میخاستم بدونم ایا مثل نسخه قبل انرژی بازیکنا بعد از دو مسابقه سریع تموم میشه یا نه ؟ یا کلا ارزششو داره بخرم یا نه ؟ تشکر
بستگی به تمرینات داره-تمرینات گروهی و مخصوصاً تمرینات اختصاصی هر بازیکن که چند در صد از توانش رو خرج تمرین بکنه

Alex Fera
11-05-2010, 12:25
شما بلد نیستی بازیکنا رو تمرین بدی چرا میندازی تقصیر بازی؟

iranpes
11-05-2010, 22:02
دوستان سلام.
خبر خوب پچ کامل شد حدود 7.3 مگ حجمش شد فقط فردا باید برم کافی نت تا آپلودش کنم.

p_p_k
12-05-2010, 00:26
اقا براي من تازه واردم يه توضيح بدين كه چجوري بايد پچ رو وارد بازي كنم. ممنون.

mohammad12000
12-05-2010, 14:28
اقا براي من تازه واردم يه توضيح بدين كه چجوري بايد پچ رو وارد بازي كنم. ممنون.

دوست عزیز پس از پچ در محل نصب بازی بر روی فایل EdManager10 کلیک کرده بر روی گزینه write current database for game کلیک کن تا پچ نصب شه سپس برنامه رو بسته و برو در بازی و تیمها رو مشاهده کن

دوستان سلام.
خبر خوب پچ کامل شد حدود 7.3 مگ حجمش شد فقط فردا باید برم کافی نت تا آپلودش کنم.

دوست گرامی پس پچ چی شد منتظریم متشکر

وین رونی
12-05-2010, 20:09
دوست عزیز پس از پچ در محل نصب بازی بر روی فایل EdManager10 کلیک کرده بر روی گزینه write current database for game کلیک کن تا پچ نصب شه سپس برنامه رو بسته و برو در بازی و تیمها رو مشاهده کن

دوست گرامی پس پچ چی شد منتظریم متشکر
آقا فکر کنم ایشون رو هم فرستادن سربازی.مثل همون رفیق قبلیمون که پچ ساخت تا اومد پچشو ریلیز کنه گرفتن بردنش سربازی :31:
من نمی دونم چرا این مسئولین نظام وظیفه اینقدر با پچرهای FM لج هستن.

شوخی کردم ما هنوز هم منتظر پچیم.
متشکر

mohammad12000
13-05-2010, 20:20
پچ میزاری یا نه ما منتظریما :19:

sia-saketi
14-05-2010, 01:37
write current database for game
خب وقتی این کارو کنیم، اون وقت اطلاعات بازی هایی که تا الان کردیم عوض نمیشه؟
یعنی مثلا من الان توی سال 2016 هستم و کلی بازیکن عوض خرید و فروش کردم و خیلی کارای دیگه، اینا با نصب پچ تغییری نمی کنن؟

اگه تغییر کنن که به درد نمی خوره... این طوری باید از اول بازی کنیم.

mory_net
14-05-2010, 01:45
خب وقتی این کارو کنیم، اون وقت اطلاعات بازی هایی که تا الان کردیم عوض نمیشه؟
یعنی مثلا من الان توی سال 2016 هستم و کلی بازیکن عوض خرید و فروش کردم و خیلی کارای دیگه، اینا با نصب پچ تغییری نمی کنن؟

اگه تغییر کنن که به درد نمی خوره... این طوری باید از اول بازی کنیم.

سلام
اطلاعات تغییر نمیکنه تا زمانی که بازی رو از اول شروع کنی دوباره ....
ولی تصاویر بازیکنها و پرچمها تغییر میکنه.

Alex Fera
14-05-2010, 12:20
همچنان در انتظار پچ

mohammad12000
14-05-2010, 16:02
اقا اگر سرعت اینترنت هم 1 بایت بود تا حالا آپلود شده بود اگر کافی نت هم آمریکا بود تا حالا رسیده بودی پس چی شد اگر سر کاری بود لاعقل بگو دلمون فکرته شاید اتفاقی برات افتاده باشه یا بقول دوستمون گرفتن بردنت سر بازی بهر صورت خبرمون کن

ila58
14-05-2010, 16:27
منم خیلی با ساختن بازیکن جوون حال میکنم.هر دفعه هم میترکونم تو این قضیه سالیانه کلی سودم از جوانانه
-----------
سلام
من تازه اين بازي رو گرفتم و فقط تاكتيك و تركيبش رو ميفهمم ولي از پرورش بازيكن سر در نميارم در ضمن با بلكرن تو ليگ خوب نتيجه گرفتم ولي از لحاظ اقتصادي بلد نبودم باشگاه رو اداره كنم اخراج شدم .
كسي ميتونه كمي توضيح درباره خرج و مخارج و افزايش دارايي و پرورش بازيكن و استخدام كارمندان كمكم كنه تا ديگه اخراج نشم؟
در ضمن هنوز نتونستم قيمت بليط و ظرفيت ورزشگاه و ديگر امكانات رو سر در بيارم .
متشكر ميشم اگر يه راهنمايي جامع كنيد تا از اين بازي زده نشم؟:2:

mss_195
14-05-2010, 21:49
قابل توجه ila58: دوست من این سوالاتی که پرسیدی اگه بخایم به همش بپردازیم یه 2-3 صفحه ای توضیح داره ولی بطور خلاصه میگم:
اولا بهت توصیه میکنم که زده شدن تو از بازی این بازی کاملا به خودت و علاقت به فوتبال و مربی گری بستگی داره چون به جرات بهت میگم که از هر 10 گیمری که من میشناسم یکیشون اونم به زور حاضر میشه که این بازیو فقط یه بار امتحان کنه و این در حالیه که یکی مثل من به قول مامانم به این بازی معتاده...

1. درباره staffها که توضیح خاصی وجود نداره باید به قسمت مربوطه بری و از زبونه search در پستهای مورد نظرت اونا رو استخدام کنی، این قسمت زیاد نیازی به صرفه جویی نداره و سعی کن بهترینها رو انتخاب کنی.

2. درباره finance: میری اولا توی staff در قسمت assign tasks مواردی روکه میخای ادارشو به عهده خودت میزاری بعدم مثلا برای marchandise به منوی مربوط به اون میری و میتونی چیزهایی که میخوای توی فروشگاه داشته باشی به همراه مقداری که دوست داری از اونا رو خریداری کنی تعیین کنی.
اما امور مالی کنترلش شامل چند مورد میشه که باید در طول فصل حواست به همش باشه که البته کار هر کسی نیست، چون برای اینکه وضعیت financial خراب نشه عملا باید مدیریت ساخت وساز، استادیوم، club facilities، خرید و فروش بازیکن، sponsering وmarchandise رو به عهده بگیری که مدیریتش به این آسونیا هم نیست.
توصیه من اینه که club facilities و ترنسفر بازیکنا رو حتما خودت به عهده بگیری، چون staffهایی که برای این کارا میزاری اکثرا اونقدر اصراف کار(!) هستند که ذره ذره همه پولهاتو تموم میکنند مخصوصا facilities

3. پرورش بازیکن چیزی نیست که بشه توی یک فصل به اون رسید و البته وابسته به چند چیزه: اول اینکه باید بازیکن جوون داشته باشی که معمولا داری، اگه یه سر به youth team بزنی کلی از بازیکنای آیندتو اونجا میبینی! اگرم احساس کردی که توی بعضی پستها نیاز به بازیکن (جوون و آینده دار) داری میتونی یکم دست توی جیبت بکنی و بازیکنای جوونو باقیمت بسیار کمی به خدمت بگیری فقط باید حواست باشه که روی کی داری سرمایه گذاری میکنی، راههای تشخیص بازیکن آینده دار: اولا بازیکن مورد نظرتو scout کن تا کارمندت که مسوول این کاره یه گزارش کامل درباره خوبیها و بدیهای اون بازیکن بهت بده. دوما اگه به صفحه مشخصات اون بازیکن یه نگاه بندازی میتونی از روی ستاره هایی که این بازیکن داره بفهمی که چقدر قراره پیشرفت کنه و مهمترین نکته اینکه یه جوری عمل کن که به اون بازیکن بازی برسه چون استعدادی که بازی نکنه همونقدری و با رشد پایین میمونه اگه هم لازمه اونو قرضی به تیمهای دیگه بده تا اونجا بتونه ثابت باشه.

iranpes
15-05-2010, 11:18
سلام به همه دوستان عزیز از همگی معذرت میخوام که دیر شد ولی یه سری کارا برام پیش اومد که چند روزی خونه نبودم الان رسیدم.
خب دوستان عزیز پچ آپلود شد و در اختیار شما عزیزان قرار میگیره
پچ رو دانلود کنید و تمامی فایلهاش رو هم جایگزین کنید.
بعد دوستان هر پیشنهاد که داشتن رو بگن که در آپدیت پچ ارائه کنیم.
این پچ شامل لیگ برتر ایران 18 تیم + لیگ آزادگان 8 تیم + تمامی لوگوها و لوگو لیگ برتر و جام آزادگان هستش.
عکس بازیکنان رو به این خاطر که حجم بالا میرفت برداشتم تا جداگانه براتون بزارم.

دانلود پچ لیگ برتر ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](PGC%2010).rar)

:11::40::11:

خب دوستان عزیز پچ آپلود شد و در اختیار شما عزیزان قرار میگیره
پچ رو دانلود کنید و تمامی فایلهاش رو هم جایگزین کنید.
بعد دوستان هر پیشنهاد که داشتن رو بگن که در آپدیت پچ ارائه کنیم.
این پچ شامل لیگ برتر ایران 18 تیم + لیگ آزادگان 8 تیم + تمامی لوگوها و لوگو لیگ برتر و جام آزادگان هستش.
عکس بازیکنان رو به این خاطر که حجم بالا میرفت برداشتم تا جداگانه براتون بزارم.

دانلود پچ لیگ برتر ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](PGC%2010).rar)

:11::40::11:

دوستان عزیزم پچ آپلود شد و لینک رو برای استفاده شما عزیزان قرار میدم.فقط چند نکته...
1- پچ شامل لیگ برتر 18 تیم + لیگ آزادگان 8 تیم + لوگو تیمها و لیگها + نحوه برگزاری صحیح لیگ قهرمانان آسیا و جام ملتها و...
2- بعد از دانلود همه فایلها رو جایگزین کنید و بعد از بازی کردن هر پیشنهادی که برای بهتر شدن پچ داشتید بگید تا در آپدیت بعدی ازش استفاده کنیم.
3- عکس بازیکنان که حدود 8 مگ بود رو برداشتم تا حجم پچ بیاد پائین ولی بعدا اونها رو هم برای دانلود میزارم.
4- پچ 100% تست شده هست و هیچ مشکلی نداره.
امیدوارم از بازی کردن لذت ببرید.

ila58
15-05-2010, 13:03
سلام
بر شما دوستان
لازم ميدونم يه مقدمه بگم
من تو سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عضويت چند ساله دارم.
اونجا براي اينكه جوونهاي ايراني رو متوجه اين بازي كنند اولا سايتش رو به همت بچه ها فارسي كردن و دوما انجمنها و سايتهاي كمكي فارسي زيادي هم راه اندازي كردن و براي جلب توجه جواناي ايراني خيلي كارهاي ديگه كردند كه يكيش رو ميخوام اينجا پيشنهاد بدم كه اميدوارم هر كي ميتونه راه بندازه تا استقبالش زياد بشه.
اونجا يه انجمن داريم بنام پرسش و پاسخ كه ما هم ميتونيم اينجا انجمن پرسش و پاسخ به فيفا منينجر 10 رو راه بندازيم.
ابتدا تو اول انجمن پاسخ به سوالات متداول رو ميزاريم هر كس جواب سوالشو رو اونجا پيدا نكرد ميتونه اون موقع سوالش رو بپرسه.
خوب خودم كه تازه واردم چندين سوال رو مطرح ميكنم و از شما دوستان با حوصله و با تجربه تقاضا دارم پلسخ بديد و هر كي بلد انجمن پرسش و پاسخ رو راه بندازه اينكار رو كنه و بجز سوالاي من چند تا سوال ديگه هم اضافه كنه و در قالب انجمن قرار بدهتا باشد كساني كه به فكر خريد اين بازي ميافتن با ديدن راهنمايي اين بازي خيالشون از بابت سر در گمي در انجمنهاي مختلف راحت بشه و با دسترسشي آسان اين بازي رو تهيه و در انجمنش فعال بشن .
اميدوارم استقبال كنيد:

construction cost-1
squad size-2
Value of squad-3
Salaries-4
Costruction costs-5
misc -6
total -7
------------------------------------
salaries
last season
boards proposal 27/760/000
difference -40/000
your demand 27/800/000
---------------------------------------
transfer
lost season
boards proposal 1/328/000
difference -2/000
your demand 1/330/000
-----------------------------------------
construction cost

lost season
boards proposal 7/200/000
difference 0
your demand 7/200/000
-----------------------------------------
misc

lost season
boards proposal 2/768/000
difference -2/000
your demand 2/770/000
--------------------------------------------
stadium
extend capacity
seats 0->
standing area 0->
vip seats 0->
red-add stadium elements after expansion(0)
expansion costs: 0 revert changes
comstruction timw : completed extend
open stadium editor
--------------------------------------------
club facilities
large office bailding extend
doctors surgery with phychology center
fan center
youth boarding school
additional small filds
sports medieine institute
own luxury studio
maintenance
investments
income
mintenance
-----------------------------------------------
fan and mmcrchandise
fans
servise
= free tickets every match<-->
= adv free tickets for next match <-->
hour -long . autograph seassion in tow <-->
---------------------------------------------
marchandising
shirts 0-->
leisure wear 0-->
scarves and caps 0-->
accessories 0-->
multimedia 0-->
-------------------------------------------
buy article
= selected article
= all standard articles
number =...........
buy articlo
------------------------------
ticketing
extra charges and discountk
= auto extra chargs
discount for friendlies 50%
srason ticket discont 20%

p_p_k
15-05-2010, 14:30
سلام. بچه ها من اول پچو دانلود كردم كه حدود 2 مگ و خورده اي بود. بعد ستاپ پچ رو داخل محل نصب بازي نصبيدم و بعد رفتم داخل EdManager10 و گزينه write current database for game رو زدم و يه چيزي پر شد و بعد كه اومدم صفحه رو ببندم زدم yes. ولي اصلا تغييري نكرد تيما. مشكلم كجا بوده؟؟؟؟؟

iranpes
15-05-2010, 15:57
دوست عزیز بعد اینکه پچ رو دانلود کردی باید فایلهای داخل پچ رو جایگزین فایلهای خودت بکنی تا پچ اجرا بشه.

p_p_k
15-05-2010, 22:11
سلام. اقا اگر ميشه عكس بازيكنارو هم درست كن.

sia-saketi
18-05-2010, 05:36
من پچ رو هنوز نگرفتم ولی میشه یه توضیحی هم در این مورد بدی:

من توی یه فروم خارجی خوندم که نوشته بودن که حتما باید بازی رو از اول آغاز کنید! تا تغییرات ناشی از پچ رو ببینید!...

راست میگه؟ باید از اول شروع کنیم؟ خب من این همه فصل رو بازی کردم و تمامی پیشرفت ها و... یعنی هیچ و پوچ؟

mss_195
18-05-2010, 11:53
آره سیا جون یعنی هیچ و پوچ، کلا هر تغییری که توی database میدی همینجوریه...

یعنی خود تاپیک فعال...

iranpes
21-05-2010, 21:13
به خدا من از اینهمه استقبال شوکه شدم !!

mss_195
21-05-2010, 21:22
داداشی دستت درد نکنه، من گرفتمش و زحمتت قابل تقدیره.
فقط اون عکساشونم اگه بزاری که عالی میشه.

میدونی که این بازی مثل اینکه هرروز داره طرفداراش کمتر میشه، در هر حال شما کارت درسته...

mohammad_tezar
22-05-2010, 12:17
داداش پس عکساش چی شد؟:13:

ila58
22-05-2010, 13:49
سلام
موقع چيدن تركيب اون قسمتها كه مثلا نوشت فوروارد ران يا پاس و اون چند تاي ديگه چه تاثيري داره كسي توضيح ميده؟

manper
22-05-2010, 14:30
صورت بازیکنان چی شد؟

ila58
23-05-2010, 23:08
سلام
خوشبختانه اينقدر به من لطف داريد كه تا به حال هيچ سوال من بي جواب نمونده اينو جواب بديد لطفا
من تيم اتلتيك بيلبائو رو برداشتم و باهاش خوب نتيجه ميگيرم فبلا هم چند تيم ديگه رو امتحان كردم
با تيمهاي ديگه ميتونستم بازيكن بخرم ولي در اين تيم نميشه و اين پيغام رو ميده يعني چي؟
you can only buy basque players
پول هم دارم

mohammad_tezar
24-05-2010, 02:06
سلام
خوشبختانه اينقدر به من لطف داريد كه تا به حال هيچ سوال من بي جواب نمونده اينو جواب بديد لطفا
من تيم اتلتيك بيلبائو رو برداشتم و باهاش خوب نتيجه ميگيرم فبلا هم چند تيم ديگه رو امتحان كردم
با تيمهاي ديگه ميتونستم بازيكن بخرم ولي در اين تيم نميشه و اين پيغام رو ميده يعني چي؟
you can only buy basque players
پول هم دارم

اگه یه کوچولو زبان بلد باشی خیلی راحت میفهمی مشکل چیه!!!!!:5:

این پیغام یعنی= شما فقط میتونید بازیکنایی که اهل ایالت باسک هستند رو بخریذ.

یعنی بازیکنایی که تو مشخصاتشون ایالت باسک تیک داره

ila58
24-05-2010, 07:55
اگه یه کوچولو زبان بلد باشی خیلی راحت میفهمی مشکل چیه!!!!!:5:

این پیغام یعنی= شما فقط میتونید بازیکنایی که اهل ایالت باسک هستند رو بخریذ.

یعنی بازیکنایی که تو مشخصاتشون ایالت باسک تیک داره
سلام
يعني يه تيم ديگه بردارم چون اينجوري كه خيلي سخته بازيكن دلخواه رو بخرم:18:

manper
24-05-2010, 09:33
سلام
يعني يه تيم ديگه بردارم چون اينجوري كه خيلي سخته بازيكن دلخواه رو بخرم:18:

تو تو نیم فصل یا فصل جدید امتحان کن فکر کنم درست بشه چون من هم بعضی وقت ها این پیغام رو می بینم.

ila58
25-05-2010, 11:26
سلام
اين تيم دوم يا جوانان چطوري پيشرفت ميكنه من تو قسمت تسك استف گذاشتم مربي كارهاشو انجام بده ولي پيشرفتش رو نميفهمم چيزي محسوس نيست و متوجه پيشرفتشون نميشم آيا خودم بايد بازيكناي ناقابلش رو كه زياد اسكيل نداره اخراج كنم و جايگزين بخرم؟

mss_195
26-05-2010, 10:37
اولا اون پیامی که گفتی مخصوص تیم اتلتیک بیلبائوست، اگه اهل فوتبال اسپانیا باشی میدونی که این تیم هیچ وقت از بازیکن خارجی (یعنی خارج از ایالت باسک) توی ترکیبش استفاده نمیکنه و فکر میکنم این یکی از ویژگیهای قشنگ این بازیه که تو بهش اشاره کردی.

- برای تیمهای پایه باید یکم صبر داشته باشی. (منظورم از یکم چند فصله!) و انتظارم نداشته باش که همه بازیکنات بشن سوپراستار. البته میتونی با تاسیس youth camp به پیدایش استعدادهای جدید سرعت ببخشی.

shahram_10
26-05-2010, 12:43
سلام خسته نباشید

ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدیانه است.
می خواستم بدونم وقتی اخراج میشی از یک تیم باید اینقدر منتظر بمونی تا بهت پیشنهاد بدن یا میتونی خودت اقدام کنی.
و سوال دوم اینکه این علامت ! که به رنگ قرمز کنار اسم بازیکن میاد واسه چیه و چیکار باید کرد؟

مرسی.

alikamani
26-05-2010, 13:56
کمک
لطف کنید کمکم کنید من الان سرمربی رئال مادرید هستم و کلی بازیکن مطرح و بزرگ خریدم اما از اونا نمیتونم استفاده کنم
نه تو لیگ نه تو جام باشگاههای اروپا فقط تو بایهای دوستانه میتونم استفاده کنم.یه علامت جلوی اسم بازیکن میاد که عکس جام هست و یه خط قرمز روشه.چکار کنم کمکم کنید خواهشا ممنون

ehsan_ssv
27-05-2010, 11:28
من هم دقیقا همین مشکل این دوستمون رو دارم ! اگر میشه راهنمایی کنید چطوری میشه این مشکل رو حل کرد

ila58
27-05-2010, 15:43
کمک
لطف کنید کمکم کنید من الان سرمربی رئال مادرید هستم و کلی بازیکن مطرح و بزرگ خریدم اما از اونا نمیتونم استفاده کنم
نه تو لیگ نه تو جام باشگاههای اروپا فقط تو بایهای دوستانه میتونم استفاده کنم.یه علامت جلوی اسم بازیکن میاد که عکس جام هست و یه خط قرمز روشه.چکار کنم کمکم کنید خواهشا ممنون
سلام
من تازه كارم ولي فكر كنم بعد از نيم فصل يا پايان فصل شما ميتونيد از بازيكنان تازه خريداري شدتون استفاده كنيد
فكر كنم!:11:

mss_195
27-05-2010, 21:15
1. علامت تعجب برای بازیکن هایی به نمایش در میاد که قراردادشون رو به اتمامه.

2.  عکس جام نشان دهنده ی اینه که این بازیکن توی لیست بازیکناتون برای فصل جدید قرار نداره که در این صورت دو وضعیت پیش رو دارید: اول: باید صبر کنید تا مهلت نقل و انتقالات بعدی تا دوباره لیست بازیکنا رو رد کنید. دوم: هم اکنون در مهلت نقل و انتقالات قرار دارید و منتظر بشید تا پس از پایان این مهلت زمانیکه لیست بازیکنا برای انتخاب نمایش داده میشن اون بازیکنایه مد نظرتونو با تیک مشخص کنید.  

M.Shirazi
27-05-2010, 21:28
بابت پچ ممنون

دوستان میشه یکی به من کمک کنه که این هارو توی کدوم قسمت بریزم

خیلی ببخشین من زیاد وارد نیستم

عکس بازیکن ها چطور میشه عوض کرد یا واسه یازیکنی که عکس نداره عکس گذاشت ؟

بابت پچ ممنون

دوستان میشه یکی به من کمک کنه که این هارو توی کدوم قسمت بریزم

مشکلم حل شد ممنون

خیلی عالی شده علی آقا دستت درد نکنه

alikamani
28-05-2010, 10:07
کمک

یعنی باید تا پایان فصل صبر کنم؟
من کلی از بازیکنام اینجوری شدن حتی دیارا که از قبل تو رئال بود:41:

M.Shirazi
28-05-2010, 11:14
یعنی باید تا پایان فصل صبر کنم؟
من کلی از بازیکنام اینجوری شدن حتی دیارا که از قبل تو رئال بود:41:
من زیاد وارد نیستم ولی فکر می کنم دلیلش همین باشه که الان توضیح میدم

بعد از هر فصل نقل و انتقالات لیست بازیکنات رو بهت میده بازیکن هایی که میخوای ازشون تو لیگ و ... استفاده کنی رو تیک میزنی فکر می کنم مشکل شما این بوده تیک ها اتوماتیک زده شما هم اوکی کردین و اینطوری شده

الان هم باید صبر کنید تا پایان نزدیک ترین فصل نقل و انتقالات

shahram_10
28-05-2010, 14:16
سلام خسته نباشید

ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدیانه است.
این علامت ! که به رنگ قرمز کنار اسم بازیکن میاد واسه چیه و چیکار باید کرد؟
یه سوال دیگه
اختیار تغییر بازیکنها و سیستم تیم قبل از شروع بازی از دستم خارج شده و فقط بین دونیمه میتونم این تغییرات رو بدم!
در حالیکه قبل از این اینجوری نبود و چطور میشه تمرینات رو بطور کامل زیر نظر داشت واز حالت اتوماتیک خارج کرد و خودت برنامه تمرین بدی؟

مرسی.

یه خودم امیدوارشدم!
یعنی هیچکس نمیتونه جواب بده؟!

ila58
28-05-2010, 14:17
سلام
دو تا سوال داشتم
1- چطوري ميتونم سيو اين بازي رو جايي بريزم كه اگر يك دفعه ويندوز يا بازي پريد تييم رو كه براش زحمت كشيدم و بازيكن خريدم از بين نره و بتونم با نصب بازي اون سيو رو دوباره قرار بدم كجاشه ؟
2- موقع چيدمان تيمها روي بعضي از بازيكناي حريف علامت دست يا تاج و يا چيزي شبيه اينا مياد ولي بازيكناي من ندارن يعني چي؟

mss_195
28-05-2010, 16:39
آقایون نمیدونم...متوجه هستید که صفحات و پستهای قبلی هم میتونید بخونید یا نه!!!
من هم جواب اون علامت ! رو دادم و هم جواب عکس جام...نمیدونم والا...

قابل توجه ila58: سیوهای بازی در آدرس My Documents/FIFA MANAGER 10/Data\SaveGames قرار دارند. اون علامت هایی هم که روی بازیکنا میاد نشان دهنده وضعیت اونا توی این فصله. من دقیق همشونو بلد نیستم ولی مثلا عکس تاج نشون دهنده ی اینه که اون بازیکن بهترین توی تیمشه و یکی از خوبهای اونا در این فصله. 

M.Shirazi
28-05-2010, 19:34
کسی میتونه یه آموزش از ادیت سایت و اسپانسر برای بازی بده ؟

shahram_10
29-05-2010, 01:21
دوست عزیز بعد اینکه پچ رو دانلود کردی باید فایلهای داخل پچ رو جایگزین فایلهای خودت بکنی تا پچ اجرا بشه.

میشه بیشتر توضیح بدین.
مثلا پوشه grphics رو کجا باید ریخت من هرچی می گردم تو فایلهای خودم چنین پوشه ای نمی بینم!
مرسی

sia-saketi
29-05-2010, 01:37
موقع چيدمان تيمها روي بعضي از بازيكناي حريف علامت دست يا تاج و يا چيزي شبيه اينا مياد ولي بازيكناي من ندارن يعني چي؟
تاج= بازیکن بهترین rating رو از بین هم تیمی های خودش توی بازی های گذشته داشته
دست= بازیکن بیشترین پاس گل رو از بین هم تیمی های خودش داده

shahram_10
29-05-2010, 02:23

سلام

روش ریختن فایلها به این صورته؟

Database و International Competitions محتویاتش رو باید در مسیر نصب ریخت و قسمت Graphics رو باید تو مسیر documents ریخت؟

من همین کار رو انجام دادم لیگ ایران همراه اسم بازیکنها آپدیت شد ولی Badges درست نیستش.

مرسی

saeedblue
29-05-2010, 13:39
سلام دوستان خوب...
یه سوال داشتم...توی ورژن های قبلی امکان این بود که بودجه ترانسفر باشگاه رو تو ادیتور تغییر بدی..اما تو این ورژن نمیشه درسته!..چه طور میشه بودجه رو زیاد کرد...ترینر یا هر ادیت واری...
مرسی

Bllizzardwow
29-05-2010, 15:49
من این بازی رو نصب کردم ولی یه مقدار dly دارم کسی میدونه مشکل چیه ؟

arian1374
30-05-2010, 17:57
سلام دوستان

من بعد از مدت های زیادی برگشتم به انجمن یه سوال داشتم:

آیا تونستید کدی برای آنلاین بازی کردن پیدا کنید یا نه:31:

به خدا من از اینهمه استقبال شوکه شدم !!
ایول داداش خیلی پچت توپ بود واقعن حال کردم و خسته هم نباشی بابت این همه زحمت.:11:
فقط پچ عکس ها هم زودتر بزار که دیگه کلن با این بازی حال کنیم:27:

سلام دوستان خوب...
یه سوال داشتم...توی ورژن های قبلی امکان این بود که بودجه ترانسفر باشگاه رو تو ادیتور تغییر بدی..اما تو این ورژن نمیشه درسته!..چه طور میشه بودجه رو زیاد کرد...ترینر یا هر ادیت واری...
مرسی
شما باید بری توی EdManager10 بازیکنتو انتخاب کنی
بری تو شاخه Historical Data پایین صفحه نوشته Transfer Fee اونجا میتونی
قیمت بازیکنتو عوض کنی

mss_195
04-06-2010, 14:27
اگه کسی هنوز این تاپیکو میخونه لطفا کمکم کنید:

1. توی اون قسمتی که youth campها قرار دارند، وقتی یکی از از کمپ هامو باز میکنم در قسمت yearly cost وقتی مقدارشو زیاد میکنم بعد از مثلا یک هفته دوباره مقدارش به مینیموم میرسه، شکر خدا مشکل مالی هم ندارم و به این دلیل هم نمیتونه باشه...کسی میدونه چرا؟

2. کسی میدونه cooperation چیه و به چه دردی میخوره؟

arian1374
04-06-2010, 18:17
اگه کسی هنوز این تاپیکو میخونه لطفا کمکم کنید:

1. توی اون قسمتی که youth campها قرار دارند، وقتی یکی از از کمپ هامو باز میکنم در قسمت yearly cost وقتی مقدارشو زیاد میکنم بعد از مثلا یک هفته دوباره مقدارش به مینیموم میرسه، شکر خدا مشکل مالی هم ندارم و به این دلیل هم نمیتونه باشه...کسی میدونه چرا؟

2. کسی میدونه cooperation چیه و به چه دردی میخوره؟

من خوادم سر میزنم ولی کسی نمیاد:

1-شاید دستیارات میارن پایین ولی مطمئن نیستم

2-اونجا واسه اینه که مثلن تو با یه تیم ضعیف قرارداد میبندی و بهشون یا کمک مالی میکنی یا بازیکن بهشون

قرض میدی و کلن واسه روابط بین دو باشگاه هست که باید تیمت خیلی قوی باشه که بتونی قرارداد ببندی.من

خودم هنوز نتونستم با تیمی قرارداد ببندم ولی اینو بچه ها توی تاپیک 09 FIFA MANAGER گفته بودند

navid0069
05-06-2010, 09:22
من خوادم سر میزنم ولی کسی نمیاد:

1-شاید دستیارات میارن پایین ولی مطمئن نیستم

2-اونجا واسه اینه که مثلن تو با یه تیم ضعیف قرارداد میبندی و بهشون یا کمک مالی میکنی یا بازیکن بهشون

قرض میدی و کلن واسه روابط بین دو باشگاه هست که باید تیمت خیلی قوی باشه که بتونی قرارداد ببندی.من

خودم هنوز نتونستم با تیمی قرارداد ببندم ولی اینو بچه ها توی تاپیک 09 FIFA MANAGER گفته بودند

من خودم بعد از 4 سال تونستم با لسترسیتی همکاری کنم

mss_195
05-06-2010, 11:43
خب چرا واسه من cooperation همیشه غیر فعاله؟ به همه گزینه هاشم ور رفتم ولی درست نشد نه با smaller club و نه با bigger. اول و آخر و وسط فصلم فرقی نمیکنه...با این توضیحاتی که arian1374 داد من خیلی خمار این قسمت شدم، اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا...

danial86
06-06-2010, 12:09
خب چرا واسه من cooperation همیشه غیر فعاله؟ به همه گزینه هاشم ور رفتم ولی درست نشد نه با smaller club و نه با bigger. اول و آخر و وسط فصلم فرقی نمیکنه...با این توضیحاتی که arian1374 داد من خیلی خمار این قسمت شدم، اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا...
عزیز اینو قبلن یه بنده خدا توضیح داده بود.این منو بین دو فصل یا احتمالن نیم فصل فعال هستش

sia-saketi
07-06-2010, 05:40
همون طور که اون دوستمون گفت شاید یکی از assistant ها این yearly cost رو تغییر میده و باید توی قسمت assign task staff چک کنی ببینی این طور هست یا نه و اونو به عهده خودت بذاری.

شاید هم این رقم رو توی زمان خاصی از فصل میشه انجام داد مثلا فقط در نیم فصل اول و یا ابتدای فصل و...

یه سوال: این کمپی که ازش حرف می زنی الان به طور کامل ساخته شده و اونو upgrade نکردی؟ شاید ugrade کردی و هنوز تکمیل نشده و به همین خاطر این مشکل هست چون من توی 07 یه زمانی همین مشکل رو داشتم و متوجه شدم که به خاطر اینکه هنوز upgarde کمپ کامل نشده این مشکل به وجود اومده

در قسمت cooperation هم تا اونجایی که من می دونم فقط توی نیم فصل اول میشه با یه تیم قرارداد همکاری امضا کنی. از اونجایی که اختمالا شما داری با یه تیم مطرح بازی می کنی، باید بگم که بهتره بی خیال bigger club بشی چون باشگاه شما خودش بزرگ محسوب میشه به همین خاطر هیچ تیم بزرگی با تیم شما قرارداد نمیبنده

شما باید گزینه smaller club رو انتخاب کنی و از بین تیم هایی که آماده و خواهان همکاری با باشگاه شما هستن (توی لیست فقط تیمایی رو نشون میده که خواهان و آماده همکاری با شما هستن) یکی رو انتخاب و مفاد قراردادتون رو هم نتظیم کنی و با باشگاه مقابل وارد مذاکره بشی

درضمن شما باید لیگ های دسته پایین تر رو انتخاب کنی تا باشگاه های خواهان همکاری رو ببینی! اگر هم بخوای با تیم های کشورای دیگه قرارداد ببندی هم باید همین کارو کنی و امیدی به قرارداد بستن با تیمای دسته برتر رو نداشته باش.
فقط تیمای لیگ های پایین تر/ مثلا من خودم الان فقط با تیمای لیگ دسته 3 و پایین تر لیگ آلمان می تونم قرارداد ببندم و گاهی هم اگه یه در پیت از لیگ 2

اگه با اون قسمت سمت راست صفحه مشکلی داشتی بگو توضیح بدم...

mss_195
07-06-2010, 11:44
با تشکر از دوستان، هر دو تا مشکلم حل شد.

برای cooperation که اینقدر پیگیر شدم تا یه تیم دسته سومی انگلیس پیدا شد. قضیه youth camp هم نمیدونم مشکلش چی بود چون از staffها نبود و همه ساخت و ساز و مدیریتها دست خودمه ولی در هر حال با پایان فصل درست شد.

aaa1990
07-06-2010, 23:40
من اين پچ 4 رو دانلود كردم...حجمش 681 مگه:18:.....ولي موقع نصب اين پيغام رو ميده.:19:

aaa1990
09-06-2010, 22:57
كسي بلد نيست؟؟؟!!!:ohno:

yikilmish
10-06-2010, 01:57
سلام
خوبید فیفا منیجر 11 هم تو راهه فقط اگه میشه یه سر به این سایت بزنید و ببینید معنی این قسمت چیه :

اینم اون قسمته :
The following points are mandatory in your mail of application: Your name, your EA Forum account, your date of birth, your country of residence, the country you are interested in editing. - Of course, we would also like to know what makes you an expert for the country/league and whether or not you have experience working with our editor. All these points are relevant, so please check your mail for completeness. The mail’s subject should be application database editor – country/league. In English or German

.ااا
اینم چندتا عکس از محیط منیجر 11 :

و

یا حق

danial86
10-06-2010, 18:11
كسي بلد نيست؟؟؟!!!:ohno:

عکستو نتونستم ببینم عزیز اما با توجه به اینکه حجم فایلت درسته احتمالن مشکل کرکه.فایل Manager10.exe نباید کرک شده باشه.باید فایل اورجینال باشه.چون در اینصورت هیچ پچ اورجینالی روش نصب نمیشه.من در این مورد قبلن تو پستهای خیلی قبلتر توضیح داده بودم.اگه پیدا کردم لینکشو میزارم.:13:

عکستو نتونستم ببینم عزیز اما با توجه به اینکه حجم فایلت درسته احتمالن مشکل کرکه.فایل Manager10.exe نباید کرک شده باشه.باید فایل اورجینال باشه.چون در اینصورت هیچ پچ اورجینالی روش نصب نمیشه.من در این مورد قبلن تو پستهای خیلی قبلتر توضیح داده بودم.اگه پیدا کردم لینکشو میزارم.:13:

پیدا کردم

اینم لینک فایل اورجینال اگه نداری

باید اول فایل اورجینال رو بریزی بعد پچ رو نصب کنی و در آخر کرک مخصوص پچ 4 رو بریزی

aaa1990
11-06-2010, 05:51
پیدا کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک فایل اورجینال اگه نداری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباید اول فایل اورجینال رو بریزی بعد پچ رو نصب کنی و در آخر کرک مخصوص پچ 4 رو بریزی

آقا دستت درد نكنه..ولي مشكل من اينه كه اصلا پچ رو نصب نميكنه.ميگه:

the installation is not possible.there is already a later version of the game installed

ولي من اصلا پچي نصب نكردم رو بازي اصلي.

اون لينك كرك هم خرابه..اگه جديدش رو معرفي كنين ممنون ميشم.

danial86
12-06-2010, 12:11
آقا دستت درد نكنه..ولي مشكل من اينه كه اصلا پچ رو نصب نميكنه.ميگه:

the installation is not possible.there is already a later version of the game installed

ولي من اصلا پچي نصب نكردم رو بازي اصلي.

اون لينك كرك هم خرابه..اگه جديدش رو معرفي كنين ممنون ميشم.

پیغامی که نوشتی واسه من آشنا نیست ولی دو تا حدس میشه زد یکی اینکه ورژن موجود بازیت 4 باشه و نیازی به پچ نداشته باشه.یعنی بازی رو از هر شرکتی خریدی روش پچ 4 نصب بوده.دوم اینکه همون مشکل قبل یعنی کرک.این لینکی که گذاشته بود کرک نبود فایل اوجینال بود.معمولن بازی ها یا کرک شده اند یا استفاده کننده کرک میکنه(یعنی فایل اورجینال در دی وی دی هست به علاوه یک فایل کرک که تو فولدر کپی میکنی).حالا تو باید یه چرخی تو دی وی دی بازی بزنی ببینی فایل Manager10.exe با حجم 21.6 مگابایت یا همین حدود پیدا میکنی دقت کن یک فایل 14 یا 15 یا 16 مگابایتی کرک شده است.
اگه فایل بود اول اونو کپی کن بعد پچ نصب کن.آخرشم کرک مخصوص پچ 4 رو بریز.اگه پیدا نکردی از لینک زیر دانلود کن چون همونطور که گفتی لینک قبلی حذف شده.البته این یکی چون مگا آپلوده و پروکسیه اگه مشکلی داشتی بگو تا سر فرصت برات آپلود کنم تو یه سایت دیگه.

اگه بازم مشکل حل نشد دیگه آقا شرمنده:41:

SOROUSH120
14-06-2010, 16:02
سایت مگا اصلا فیلتر نیست

danial86
17-06-2010, 22:50
سایت مگا اصلا فیلتر نیست

والا چی بگم واسه ما هم مثه شما فیلتر نبود من حتی این فایل رو آپلود کردم اما یه دوستی اومد گفت فیلتره فیلتره.از اون به بعد واسه منم فیلتر شد.الان فیلتره.

sisa
24-06-2010, 20:31
سلام به همگی
قربون مرامتون
آقا کسی لینک ادیتور fifa manager 10 رو داره
یا چیزی که بشه بازیکنان و نقل و انتقالات رو ادیتش کرد
مثل عکس زیر

وین رونی
24-06-2010, 22:21
سلام به همگی
قربون مرامتون
آقا کسی لینک ادیتور fifa manager 10 رو داره
یا چیزی که بشه بازیکنان و نقل و انتقالات رو ادیتش کرد
مثل عکس زیر

این عکسی که گذاشتید مربوط به ادیتور خود بازی هست.داخل پوشه نصب شده بازی می تونید پیداش کنید.اسمش هم چیزی تو مایه های fifa manager 10 editor هست.البته عکس شما برای fm 11 هست

sisa
25-06-2010, 00:53
این عکسی که گذاشتید مربوط به ادیتور خود بازی هست.داخل پوشه نصب شده بازی می تونید پیداش کنید.اسمش هم چیزی تو مایه های fifa manager 10 editor هست.البته عکس شما برای fm 11 هست

سلام وین رونی جان
مرسی که جوابمو سریع دادی
عزیز آره درست گفتی
خودمم چند صفحه قبل رو خوندم فهمیدم اوضاع از چه قراره
الان متوجه سوتیم شدم
عزیز من تو همونجایی که شما گفتی وارد شدم بعد تغییرات مورد دلخواهم رو دادم
منتها موقع save این error رو میده
At least one error occurred during saving. Please make sure that you have write permissions for the directory.

کسی میدونی باید چه کار کنم؟

Headphone
25-06-2010, 13:46
سلام
going public توی منیجر 10 ، پنج تا شرط داره . من الان 4 شرط رو انجام دادم.
فقط مونده 1 شرط : a minimum of 8.0 m as security in buildings
کسی میدونه این چیه ؟

rose_cute720
25-06-2010, 16:16
سلام
کسی میدونه این چیه ؟

فکر کنم یعنی اینکه باشگاه باید بالای 8 میلیون قیمت داشته باشه که بتونی سهامش بفروشی به طرفدارات

من آپدیت 5 دانلود کردم و نصب کردم کرک آپدیت 5 رو هم ریختم ولی وقتی میخوام برم تو بازی ارور (انکورد ارور ) میده و خارج میشه کسی میتونه دلیلش چیه ؟

من قبلا" هیچ کدوم از آپدیت ها رو نصب نکردم ممکنه به خاطر این باشه؟

کسی میتونه یه آموزش کامل و قدم به قدم باری ادیت بده ؟

مثلا" اگه بخوام برای یه بازیکن که عکس نداره عکس بذارم چی باید بکنم ؟

لطفا" هر کی میتونه یه آموزش کامل بده چون فیفا منیجر 11 که تو تابستون نمیاد حداقل منیجر 10 با یکمی تغیرات بتونیم بازی کنیم .

MobinS
25-06-2010, 17:48
نمیشه از پشت مربی باشیم و نگاه کنیم به عنوان مربی؟؟؟؟

mss_195
25-06-2010, 19:55
موقع save این error رو میده:
At least one error occurred during saving. Please make sure that you have write permissions for the directory.
کسی میدونه باید چه کار کنم؟

احتمالا به خاطر اینه که userی که توی ویندوز باهاش کار میکنی اجازه محدود داره و یا بازی برای یک user دیگه نصب شده...

وین رونی
25-06-2010, 23:08
سلام وین رونی جان
مرسی که جوابمو سریع دادی
عزیز آره درست گفتی
الان متوجه سوتیم شدم

یادمه تو fm09 بعد از اعمال تغییرات در ادیتور موقع save اروری میومد.یه بابایی گفت چند تا تغییر جزئی در کشوری مثل اوکراین بده،مثلاً تعداد تماشاچی های یکی از تیمهای باشگاهی اوکراین را تغییر بده و ... بعد سیو کن مشکلی پیش نمیاد.این کارو کردم و دیگه ارور نیومد.شما هم این کار رو بکن ببین چی میشه البته توضیحی mss_195 داده به نظر منطقی تر میاد

Headphone
26-06-2010, 23:22
فکر کنم یعنی اینکه باشگاه باید بالای 8 میلیون قیمت داشته باشه که بتونی سهامش بفروشی به طرفدارات

نه بابا ، من یه تیم از دسته 3 انگلیس آوردم . قدم به قدم رسوندمش به لیگ برتر.
الان قیمت باشگاه 48.0m یورو هست!

کسی نمیدونه برای انجام اون شرط باید چکار کنم ؟(a minimum of 8.0 m as security in buildings)

Vahid67
27-06-2010, 00:05
دوستان لینک سالم از بازی هست دانلود کنیم؟؟

sia-saketi
27-06-2010, 01:38
آقای هدفون عزیز، تا اون جایی که یادمه به این معنی هست که شما باید ارزش فروش ساختمان های باشگاهتون حداقل 8 میلیون باشه.

یا اینکه به ارزش 8 میلیون ساختمون بسازی!

تا اون جایی که یادمه یه همچین معنی می داد!

rose_cute720
27-06-2010, 15:40
آقای هدفون عزیز، تا اون جایی که یادمه به این معنی هست که شما باید ارزش فروش ساختمان های باشگاهتون حداقل 8 میلیون باشه.

یا اینکه به ارزش 8 میلیون ساختمون بسازی!

تا اون جایی که یادمه یه همچین معنی می داد!

یه چیز دیگه که فکر کنم این باشه فکر کنم سود سالیانه ای که داری بایدی بیشتر از 8 میلیون باشه

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

کسی میتونه یه آموزش کامل و قدم به قدم باری ادیت بده ؟

مثلا" اگه بخوام برای یه بازیکن که عکس نداره عکس بذارم چی باید بکنم ؟

لطفا" هر کی میتونه یه آموزش کامل بده چون فیفا منیجر 11 که تو تابستون نمیاد حداقل منیجر 10 با یکمی تغیرات بتونیم بازی کنیم .

میشه یکی لطف کنه یه آموزش کامل و مقدماتی بده ؟:41:

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

من آپدیت 5 دانلود کردم و نصب کردم کرک آپدیت 5 رو هم ریختم ولی وقتی میخوام برم تو بازی ارور (انکورد ارور ) میده و خارج میشه کسی میتونه دلیلش چیه ؟

من قبلا" هیچ کدوم از آپدیت ها رو نصب نکردم ممکنه به خاطر این باشه؟

کسی نمیدونه مشکل چیه؟

دوستان لینک سالم از بازی هست دانلود کنیم؟؟

این لینک دانلود تورنت این بازیه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][MULTI5][PCDVD]

Vahid67
27-06-2010, 19:56
این لینک دانلود تورنت این بازیه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][MULTI5][PCDVD]

تست شده هستش؟؟ 5 گیگ نگیرم کار نکنه!!!!! قبلا از بلاها سرم اومده!!!

danial86
29-06-2010, 15:36
سلام وین رونی جان
مرسی که جوابمو سریع دادی
عزیز آره درست گفتی
الان متوجه سوتیم شدم

عزیز من فکر میکنم شما یه کاری رو نمیکنی.پایین سمت چپ گزینه ی export to game رو زدی؟اسم دکمه اش اینه write current ...
اول باید اینو بزنی بعد سیو کنی

سلام
کسی میدونه این چیه ؟

تقریبن چیزی که sia-saketi گفت درسته
باید ساختمونهات رو انقدر ارتقا داده باشی که حداقل قیمتشون 8 میلیون باشه همین

AlexMercer
29-06-2010, 15:46
واقعا چرا football manager 2010 رو بازی نمیکنید؟ واقعی تر از اینه.

M@M
29-06-2010, 19:02
دوستان ایا کسی جایی رو سراغ داره که این بازی رو بفروشه(جدیدا گرفته باشه)

ایا من امروز هر جا میرفتم میگفتن این بازی ممنوع هست و ما نمیاریم(به دلیل حضور تیم اسراییل)

اگه ادرس بدید یا امکانش باشه برام بفرستید ممنون میشم
من خودم داشتم و پاک شد و دی وی دیش رو هم دیگه ندارم

مرسی

sia-saketi
30-06-2010, 02:53
به خاطر تیم اسرائیل!!! این دیگه از اون حرفاست!!! مگه شما کجا زندگی می کنی؟

M@M
30-06-2010, 05:11
تهران هستم

وین رونی
30-06-2010, 07:46
دوستان ایا کسی جایی رو سراغ داره که این بازی رو بفروشه(جدیدا گرفته باشه)

ایا من امروز هر جا میرفتم میگفتن این بازی ممنوع هست و ما نمیاریم(به دلیل حضور تیم اسراییل)

اگه ادرس بدید یا امکانش باشه برام بفرستید ممنون میشم
من خودم داشتم و پاک شد و دی وی دیش رو هم دیگه ندارم

مرسی
!!!!!!
همین الآن سایت neek.ir که بازیهاش رو بر اساس قوانین داخلی ایران می فروشه این بازی را برای فروش گذاشته.

ashkan3758
30-06-2010, 08:53
کاری نداره شما 2 جا بپرسین ببینید راست میگم یا دروغ

sia-saketi
30-06-2010, 14:38
آقا خبر دارین یا نه؟ 8 پا پیشبینی کرده آلمان برنده میشه!:27: به افتخار آقا 8 پا!!!:31::40:

KaveH_KJ
02-07-2010, 00:38
سلام ببینم این پچ عکس های بازیکنان روکسی گرفته ؟

danial86
02-07-2010, 15:50
بابا دمتون گرم.اسرائیل کیلو چند!!؟؟خوب شد یارو نگفت چون رنگ زمینش سبزه بازی ممنوعه ما نمیاریم!!
گربه دستش به گوشت نمیرسید می گفت پیف پیف!!!

آقا اگه تهرانی برو انقلاب دور میدون دارن.چندتا از مغازه ها دارن.من خودم البته خیلی وقت پیش از اونجا گرفتم

amin22majidi
03-07-2010, 11:31
من تازه به این انجمن اومدم. چند تا از پست ها رو خوندم بیشتریها هم نخوندم.
1-بعضی ها میخواستن پولدار شن .... من ندیدم کسی جوابشون رو داده باشه که دارم جواب اون ها رو میدم
آقایان این کار که میگم بکنن تا پولدار شن: برید فایل های قیمت های ماشین و خونه و ... را پیدا کنید و عددهاشون تغییر بدید(منفیش کنید.)بعد برید تو بازی بخریدش.اینطوری به جای پول کم کردن اضافه میکنه. اگه کسی نمودونه فایل خونه و ماشین کجاست بگه تا بگم.

2- لیگ ایرانم قرار دادم با ویزگی های: 1- اسامی تمام بازیکنان لیگ آزادگان و لیگ برتر
2-لوگو تمام تیم های لیگ برتر و آزادگان
3-لوگو لیگ برتر و آزادگان
4-اسامی مربیان و مدیران باشگاه ها
تنها مشکل این نداشتن ویس بازیکنان و مدیران و مربیان هست که اگه عکس بازیکنان هر تیم رو تو فایل های جدا و زیپ شده بزارید به کمک بچه های هتریک واستون درست میکنیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](pgc_10).rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](pgc_10).rar)

از زی

داتم میگفتن که ییهو ارسال شد
محتویات international competitions و database اون قسمتی که بازی رو نصب کردین داخل پوشه های مربوط به خودشون کپی می کنین و محتویات پوشه گرافیک رو هم داخل مای داکیومنت و فیفا منیجر 10 و گرافیک و هر عکس روداخل پوشه مخصوص خودش

KaveH_KJ
03-07-2010, 16:14
چی شد بلاخره ؟
عکس هار کسی درست کرد ؟ یا عکس هارو کسی داره ؟

سلام چی شد این عکس ها کسی این عکسی هی صورت هارو داره ؟

amin22majidi
03-07-2010, 17:59
سلام چی شد این عکس ها کسی این عکسی هی صورت هارو داره ؟
عکس چی میخوای؟

KaveH_KJ
04-07-2010, 00:19
من هچی به خدا چرا میزنی دادا :D

راستش عکس صورت های بازیکنان لیگ ایران رو می خوام لیگ رو کهازاینجا گرفتم قرار بوده مثل اینکه عکس های بازیکنان هم جدا بزارن !
صفحه 56 57 رو نگا ه کن

mehdiporbaba
04-07-2010, 08:10
سلام
کسی میدونه این چیه ؟

همه ی دوستان کلا اینو اشتباه گفتن
من خیلی وقته این بازی رو دیگه انجام نمی دم اما اونی که یادمه تو منجیر 8 یا 9 بود که تو قسمت ساخت و ساز یه ساختمون بود با پس زمینه ی رعد و برق اسمون طوفانی که مربوط به بخش امنیتی و حفظ امنیت ورزشگاه بود باید یه تعدادی از اون می ساختی که فکر کنم حول و حوش 15 تا 20 تا میشد که کل مبلغش میشد 8 میلیون و تامین امنیت برقرار میشد اونوقت می تونستی وارد بورس بشی که اون موقع به تجربه بهم ثابت شد که وارد بورس شدن به دردسرش نمی ارزه

amin22majidi
04-07-2010, 16:00
من عکس استقلال و پرسپولیس وچند تا از بازیکنان رو درست کردم فردا میرم کارت ورود به جلسه بگیرم آپلود میکنم

اینم قولی که داده بودم.
ایشالا کنکور رو دادم فیس تمام بازیکنان لیگ رو و تمام ریزه کاری های لیگ براتون میزارم
اینم لینک .فقط اگه موردی داشت خبر بدید

کسی دان کردی
مشکلی نداشت؟

alikamani
07-07-2010, 13:28
سلام
من پچ لیگ ایران رو دانلود کردم ولی اسامی بازیکنها درست نمیشه بازی جدید هم شروع کردم اما باز هم درست نشد
ولی پرچم تیمها درسته یکی کمکم کنه لطفا

amin22majidi
08-07-2010, 12:37
سلام
من پچ لیگ ایران رو دانلود کردم ولی اسامی بازیکنها درست نمیشه بازی جدید هم شروع کردم اما باز هم درست نشد
ولی پرچم تیمها درسته یکی کمکم کنه لطفا

اون رو از زیپ در بیار بعد یه جا اینیستال کن بعد محتویات International Competitions و Database اون قسمتی که بازی رو نصب کردین داخل پوشه های مربوط به خودشون کپی می کنین و محتویات پوشه گرافیک رو هم داخل مای داکیومنت و فیفا منیجر 10 و گرافیک و هر عکس روداخل پوشه مخصوص خودش .
درست شد خبر بده!

rz21
08-07-2010, 15:34
سلام دوستان!
من از نسخه 7 این بازی دارم این بازی رو میکنم!واقعا محشره.
میخواستم ببینم به این سیستم من نسخه 10 میخوره؟بهتر از 8 شده؟
Ram:1.25gb
graphic:geforce fx 5500
cpu:2.4
ممنون میشم سریعا جواب بدید.چون که تا شنبه باید حتما این بازی رو بخرم.

amin22majidi
08-07-2010, 16:57
سلام دوستان!
من از نسخه 7 این بازی دارم این بازی رو میکنم!واقعا محشره.
میخواستم ببینم به این سیستم من نسخه 10 میخوره؟بهتر از 8 شده؟
Ram:1.25gb
graphic:geforce fx 5500
cpu:2.4
ممنون میشم سریعا جواب بدید.چون که تا شنبه باید حتما این بازی رو بخرم.

آره واقعا بازی آلییه البته برای بعضی ها....
فیفا منیجر 10 نسبت به 7 و 8 خیلی پیشرفت داشته . تو 9 هم که ریده. ماشالا این قدر باگ داره که نمیشه بازی کرد . ولی تو 10 پیشرفت خوبی داشته و کلی امکانات جدید بهش اضافه شده.
رم و cpuمیخوره ولی گرافیکتو شک دارم!

rz21
08-07-2010, 18:59
آره واقعا بازی آلییه البته برای بعضی ها....
فیفا منیجر 10 نسبت به 7 و 8 خیلی پیشرفت داشته . تو 9 هم که ریده. ماشالا این قدر باگ داره که نمیشه بازی کرد . ولی تو 10 پیشرفت خوبی داشته و کلی امکانات جدید بهش اضافه شده.
رم و cpuمیخوره ولی گرافیکتو شک دارم!
دوست عزیز.خیلی ازت ممنونم.دستت طلا.!:دی
گرافیک من 3d را نمیخواهم نگاه کنم.مشکلم از گرافیک نیست!
پس من میرم شنبه میخرم و یکمی بازی میکنم و دوباره بهتون قول میدم این تاپیک را راه میندازم!مثل تایپک fm08!

behcinema
10-07-2010, 17:25
به نظر من این بازی در بخش فوتبال بازی کردنش اصلا لذت نداره.
به نظر من این بازی باید منحل بشه و بجاش با بخش MANAGER MODE بازی FIFA ( فوتبال) تلفیق بشه و در قالب یک بازی بشه.
چرا که به نظر من بخش منجر مود فیفا خیلی جذابتره و فقط اگه کمبودهاش با تلفیق شدن این بازی با این بخش رفع بشه فوق العاده میشه.
البته این نظر شخصی منه ...:20:

rz21
11-07-2010, 12:03
به نظر من این بازی در بخش فوتبال بازی کردنش اصلا لذت نداره.
به نظر من این بازی باید منحل بشه و بجاش با بخش MANAGER MODE بازی FIFA ( فوتبال) تلفیق بشه و در قالب یک بازی بشه.
چرا که به نظر من بخش منجر مود فیفا خیلی جذابتره و فقط اگه کمبودهاش با تلفیق شدن این بازی با این بخش رفع بشه فوق العاده میشه.
البته این نظر شخصی منه ...:20:
این بازی هم طرفدارای خودشو داره!چی چیو منحل شه!؟
من اکه اصلا نمیرم 3d !اصلش اینه که به حواشی بپردازی.مثل تمرین و کمک مربی و...
نسخه 10 به نظر م بهترین نسخه این بازی هستش.
مربی ها هم لاسنس شدن.

Dark Shine
11-07-2010, 12:19
سلام 2shared واسه من هیلتره جایه دیگه آپ میکنین؟

B U L U T
12-07-2010, 18:33
لینک پیج ایران رو بدید ahhhhhhhhh

alikamani
14-07-2010, 11:59
وایییییییییییییییی
کمکم کنید بازیم لود نمیشه کلی اومدم جلو و افتخارات کسب کردم این ارور رو میده :41:
بازی اجرا میشه و بازی جدید هم کار میکنه اما وقتی میخوام فایلمو لود کنم که ادامه بدم از بازی میاد بیرون و این ارور میاد

rz21
14-07-2010, 16:22
وایییییییییییییییی
کمکم کنید بازیم لود نمیشه کلی اومدم جلو و افتخارات کسب کردم این ارور رو میده :41:
بازی اجرا میشه و بازی جدید هم کار میکنه اما وقتی میخوام فایلمو لود کنم که ادامه بدم از بازی میاد بیرون و این ارور میاد

سایتت ف ل ت ر ه .
ولی فکر کنم وقتی داشتی سیو میکردی یک مشکلی برات پیش اومده و سیو فایلت خراب شده!

MobinS
15-07-2010, 16:24
من هیچی از این بازی سر در نمیارم !!!!! الان یک سال هست که توی میز اصلیمم و یک بازی هم شروع نشده! چیکار کنم؟ یک آموزش کلی کسی نداره ، گیج کنندس بازی!

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

درضمن میشه دوربین مربیگری داشته باشی؟ مثلا در چشم مربی بازی رو ببینی؟

rz21
16-07-2010, 11:52
نه-گیچ کننده نیست!احتمالا شما تیم برنداشتین!
در ضمن دوربینش این قابلیت را نداره.ولی خوب میتونی سر بازیکنانت داد بزنی.!
منظورتون از توی میز اصلیمم چیه؟

shahram_10
19-07-2010, 16:44
این سایت آدرس جدید نداره؟
بدون ف ی ل ت ر.

rz21
20-07-2010, 10:01
این سایت آدرس جدید نداره؟
بدون ف ی ل ت ر.
پی سی ورلد را با .ir باز کن .میاد.

sajjad kharrazi
20-07-2010, 18:38
دقت کردید که چقدر این فروم شلوغ پلوغه و درهم ورهمه و یه نظم خاصی نداره
واسه پیدا کردن اون پچی که می خوای باید تمام صفحات رو بگردی

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

الآن که من مثلا دنبال پچ3 ام دارم همینجور می گردم ولی خبری نیست
پچ4 رو بعد از سال ها پیدا کردم ولی....

آقا من دارم الآن پچ2 رو دانلود می کنم
چون که مثل اینکه پچ3 گند می زنه به بازی و پچ4 هم که حجمش خیلی زیاده بیخیال شدم و همین پچ2 رو دانلود می کنم
میشه یه آموزش نصب بدید؟ که به مشکل نخورم...
راستی پچ2 که بازی رو خراب نمی کنه که؟ نه؟

آقا این فایل کرک آپدیت2 فیلتر شده
میشه برام تو یه سایت دیگه آپلود کنید
می دونم قدیمیه ولی دلیلش رو توضیح دادم(قبلا)

V A H í D
20-07-2010, 19:07
اقا یه سوال :
چرا پچ نصب می کنین ؟

danial86
21-07-2010, 18:11
توضیح نصب پچ قبلن گفته شده!!!!
یه چیزه دیگه پچ کاربرد های مختلفی داره.اما پچ های رسمی این بازی برای رفع مشکلاتشه.

sajjad kharrazi
21-07-2010, 22:10
توضیح نصب پچ قبلن گفته شده!!!!
یه چیزه دیگه پچ کاربرد های مختلفی داره.اما پچ های رسمی این بازی برای رفع مشکلاتشه.

hala chi mishod shoma ye tozihi midadid
alan man bekham beram tozih pach2 ro peyda konam ke 20 sa'at tul mikeshe

danial86
22-07-2010, 08:12
hala chi mishod shoma ye tozihi midadid
alan man bekham beram tozih pach2 ro peyda konam ke 20 sa'at tul mikeshe
بابا دمت گرم فقط خود من واسه نصب پچ فکر کنم 4 یا5 بار توضیح دادم!!!!حالا بماند که دوستای دیگه هم از من بیشتر توضیح دادن!!بازم انتظار داری توضیح بدیم!!حالا مشکلت چیه؟!!

sajjad kharrazi
22-07-2010, 09:30
بابا دمت گرم فقط خود من واسه نصب پچ فکر کنم 4 یا5 بار توضیح دادم!!!!حالا بماند که دوستای دیگه هم از من بیشتر توضیح دادن!!بازم انتظار داری توضیح بدیم!!حالا مشکلت چیه؟!!

من بچ رو وقتی دانلود کردم مثل بچ های Manager 09 نبود که روش کلیک کنی و خودش نصب کنه
الآن یه سری فایل هست که نمی دونم چچیکار باید بکنم
توی فایل خود Manager رو هم گشتم فایلی با چنین بسوندهایی نبود

danial86
23-07-2010, 07:44
من بچ رو وقتی دانلود کردم مثل بچ های Manager 09 نبود که روش کلیک کنی و خودش نصب کنه
الآن یه سری فایل هست که نمی دونم چچیکار باید بکنم
توی فایل خود Manager رو هم گشتم فایلی با چنین بسوندهایی نبود

اولن پچ رو احتمالن اشتباه دانلود کردی.چون دقیقن مثله منیجر 9 هستش.دومن در مورد فایل manager10.exe غیر ممکنه نباشه.چون فایل اجرایی بازیه شماست.

توضیح نصب تمام پچها :

لینک فایل اورجینال یا 21 مگا بایتی یا کرک نشده :

لینک دانلود تمامی پچها :

لینک دانلود تمامی کرکها :

New Appearance options in FIFA MANAGER 11

The appearance options in the last years have not been dramatically changed, but this year we implemented many new features to individualize players.

New dialogue for player appearance in FIFA MANAGER 11

From FIFA MANAGER 11 onwards, the user has nine preferences to customize player appearances.

Face
Skin Colour
Variation (skin condition)
Eye Colour
Hair Colour
Hair Style
Sideburns
Beard
Beard Colour

You no longer have to choose from predefined pictures, e.g. African17 or Caucasian13, you now can individually assemble every player face. FIFA MANAGER 11 also contains all facial attributes from FIFA 10, leading to a much higher number of possible variations. The following list shows the a compariosn between FIFA MANAGER 10 and its successor.

FIFA MANAGER 10FIFA MANAGER 11Faces90135Skin Colour/7Variation/3Eye Colour/7Hair Colour58Hair Style3998Sideburns/2Beard69Beard Colour/5

As you can easily see, considerably more variations and choices are now possible compared to FIFA MANAGER 10. We also improved the visual layout by significantly enlarging the 3D Face area, all changes can now be seen more clearly.

A further innovation can be found on the XXL-Image tab. The standard player picture is now included on this tab as well. This might come in handy for creators of XXL-images, since you can now directly compare the two images

We also wanted to simplify the editing of the various attributes. If you want to select a haircut, the editor now has a new separate screen that can be opened (of course you can still click through the single hairstyles as before). On this preview screen you can see all haircuts and easily select the best match for your game face. The player picture (if available) will be displayed at the right part of that window, making it easier to compare the hairstyle you chose with the actual one of the player

Many filter options at the top let you decide whether all hairstyles or only long hair, short hair or another category is shown. These are the Filters in the category hairstyle:

(All)
Short hair
Medium hair
Long hair
Special hair

Appearance of generated players:

The allocation of player attributes for generic and youth players has been completely revised as well. Up to now it could happen that a dark-skinned player was generated with long, straight, blond hair. This was not very realistic and decreased the fun of playing, but it is a thing of the past now.

We studied the characteristic physiognomies of the world population and analyzed statistics in order to reallocate the attributes in our editor. We are now capable to define face types and assign them to the specific countries with the help of a realistic allocation formula.

Altogether, there are eleven different types:

African 1
African 2
Arabic 1
Arabic 2
Asian
Indian
Latino
Eastern Europe Dark
Eastern Europe Light
Western Europe Dark
Western Europe Light

Each type has a predefined pool of attributes the computer can use to generate new players. Each of the eleven presets has a default assortment of the attributes Face, Skin Colour, Variation, Eye Colour, Hair Colour, Hair Style, Sideburns, Beard and Beard Colour. The probability of those attributes is also set up. Short hairstyles that are in fashion at the moment are more common than long hair styles or ponytails; the probability of no hair or short hair for dark-skinned players is much higher than e.g. a Rasta hair style.

Players will less likely have a beard. (The type Western Europe Light is beardless with an 80.8% probability, followed by 4.6% for a 3 o’clock shadow). To give an example, the face Western Europe Light is composed of skin colour 1 and 2, all blond hair colours, 43 faces and 70 hair styles. This face type would be typical for Sweden, where it will appear with a chance of 60.6%, followed by Western Europe Dark (31.8%) and Eastern Europe Dark and Eastern Europe Light (both 3.8%).

This might all sound a little much and extreme, but the difference towards more realism can be seen quite obvious in the game.

source :

بردیا
31-07-2010, 23:50
آخرین پچی که مال آپدیت نقل و انتقالات هستش کی اومده؟
اینم مثل منیجر09 باید آپدیتا رو به ترتیب دانلودکرد و نصب کرد یا نه؟

MobinS
01-08-2010, 07:03
لینک آموزش قدم به قدم و کامل رو دارین بدین؟

danial86
01-08-2010, 12:46
آخرین پچی که مال آپدیت نقل و انتقالات هستش کی اومده؟
اینم مثل منیجر09 باید آپدیتا رو به ترتیب دانلودکرد و نصب کرد یا نه؟

این منیجر هم مثله 09 پچها مستقل از هم هستند.یعنی شما میتونید آخرین پچ رو نصب کنید.نیاز به همه نیست.

بردیا
01-08-2010, 14:01
آخرین آپدیت نقل و انتقالاتش مال چه تاریخیه؟

راستی آپدیت 5،همونی که یه گیگ هستش آخرین آپدیت مربوط به نقل و انتقالات و دیتابیس بازی هستش؟

shahram_10
07-08-2010, 09:22
سلام

میشه لینک آخرین پج و لینک آموزش نصب پچ رو بذارین؟

ممنون

تو سایت که میری واسه دانلود آخرین آپدیت 5تا گزینه هست.
کدوم یکی رو باید دانلود کرد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید؟؟؟

بردیا
08-08-2010, 08:27
فکر کنم آپدیت چهارم مناسب ترینش باشه

sisa
08-08-2010, 14:52
سلام
بچه ها یه سوال داشتم
وقتی تو قسمت ادیت فیفا منیجر یه تغییراتی میدم و بعد ذخیره میکنم کجا اینا ذخیره میشه
آدرسش تو کامپیوتر رو میخوام
چون میخوام ویندوزم رو عوض کنم و وقتی دوباره بازی رو نصب کردم بتونم این ذخیره ها دوباره سره جاش paste کنم

danial86
08-08-2010, 18:24
آخرین آپدیت نقل و انتقالاتش مال چه تاریخیه؟

راستی آپدیت 5،همونی که یه گیگ هستش آخرین آپدیت مربوط به نقل و انتقالات و دیتابیس بازی هستش؟

تا جایی که من میدونم نقل انتقالات با پچها درست نمیشه.اگه هم بشه من نمیدونم.ولی تغییراتی که ایجاد میکنه رو میتونی اینجا بخونی :

درضمن حجمش همن یک گیگ یا 999مگابایت هستش

تو سایت که میری واسه دانلود آخرین آپدیت 5تا گزینه هست.
کدوم یکی رو باید دانلود کرد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید؟؟؟
اسمش اینه : FIFA World Cup™ Update

سلام
بچه ها یه سوال داشتم
وقتی تو قسمت ادیت فیفا منیجر یه تغییراتی میدم و بعد ذخیره میکنم کجا اینا ذخیره میشه
آدرسش تو کامپیوتر رو میخوام
چون میخوام ویندوزم رو عوض کنم و وقتی دوباره بازی رو نصب کردم بتونم این ذخیره ها دوباره سره جاش paste کنم

اولن بهت توصیه میکنم اینکارو نکنی.چون آخرین باری که من این کار رو کردم با وجود اینکه کل فولدر فیفا منیجر و سیو داکیومنت رو کپی کرده بودم وقتی رفتم تو ادیتور دونت سند میداد.اما اگه خواستی اینکارو بکنی اولن پوشه ی فیفا منیجر تو داکیومنت رو کامل کپی کن.دومن فایلهای دیتابیس تو فولدر منیجر.

MohammadT15
08-08-2010, 23:15
این بازی واسه چه کنسولاییه؟خیلی جالب به نظر میاد

IRAN_KING
10-08-2010, 10:17
یکی از مشکل های بازی فیفا در سانت کردن به سمت دروازبان و سر زدن به توپ هست ؟ که در تمام نسخه هاش هست ولی شرکت کونامی فوتبالش این طور نیست کی این مشکل رو رفع می کنند ؟ فیفا ...

shahram_10
10-08-2010, 12:40
سلام خسته نباشید

من آخرین آپدیت رو که حدود 1g بود رو دانلود کردم ولی هنگام نصب این پیغام رو میده :

the installation is not possible.there is already a later version of the game installed.

خواهشن راهنمایی کنید.

shahram_10
11-08-2010, 10:47
چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟؟؟

کشتین ما رو با این سرعت جواب دادنتون!

danial86
11-08-2010, 11:08
یکی از مشکل های بازی فیفا در سانت کردن به سمت دروازبان و سر زدن به توپ هست ؟ که در تمام نسخه هاش هست ولی شرکت کونامی فوتبالش این طور نیست کی این مشکل رو رفع می کنند ؟ فیفا ...

شما مثله اینکه فروم رو اشتباه اومدی

سلام خسته نباشید

من آخرین آپدیت رو که حدود 1g بود رو دانلود کردم ولی هنگام نصب این پیغام رو میده :

the installation is not possible.there is already a later version of the game installed.

خواهشن راهنمایی کنید.

یه سرچ تو فروم بزنی جوابتو میگیری

shahram_10
11-08-2010, 11:59
ببخشید میشه دقیقتر بگین این سوال رو باید کجا مطرح کنم و جواب بگیرم؟

مگه این تایپیک مربوط به fifia manager 10 نیست؟

[QUOTE=danial86;5255363]تا جایی که من میدونم نقل انتقالات با پچها درست نمیشه.اگه هم بشه من نمیدونم.ولی تغییراتی که ایجاد میکنه رو میتونی اینجا بخونی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرضمن حجمش همن یک گیگ یا 999مگابایت هستش

شما که اطلاع نداری چرا بیخودی اظهار نظر می کنی؟
این فایلی که اسمشو گذاشتی دانلود کردم به حجم 1گیگ که حروم شد رفت!
چون وقتی می خوام نصبش کنم میگه نسخه نصب شده جدیدتر از این نسخه است!
واقعا خسته نباشی.
گند زدی.اه اه اه....

danial86
12-08-2010, 13:09
[QUOTE=danial86;5255363]تا جایی که من میدونم نقل انتقالات با پچها درست نمیشه.اگه هم بشه من نمیدونم.ولی تغییراتی که ایجاد میکنه رو میتونی اینجا بخونی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرضمن حجمش همن یک گیگ یا 999مگابایت هستش

شما که اطلاع نداری چرا بیخودی اظهار نظر می کنی؟
این فایلی که اسمشو گذاشتی دانلود کردم به حجم 1گیگ که حروم شد رفت!
چون وقتی می خوام نصبش کنم میگه نسخه نصب شده جدیدتر از این نسخه است!
واقعا خسته نباشی.
گند زدی.اه اه اه....

شما هم خسته نباشی عزیز.قبل از دانلود باید یه تحقیقی میکردی.اگه یه سرچی تو همین تاپیک بزنی خواهی دید که بعضیها مشکل تو رو داشتند.و جواشون رو هم گرفتن.درضمن بهتره یه بار دیگه بخونی من چی نوشتم.و بازم من از شما تشکر میکنم که من راهنماییت کردم.

ببخشید میشه دقیقتر بگین این سوال رو باید کجا مطرح کنم و جواب بگیرم؟

مگه این تایپیک مربوط به fifia manager 10 نیست؟

ببین عزیز تو همین تاپیک.مشکل شما اینه که احتمالن فایل manager10.exe شما کرک شده است.باید فایل اورجینال رو اول بریزی.یه چند صفحه بری عقب یه جا در مورد طریقه نصب پچ توضیح داده شده.احتمالن مشکلت با اون حل میشه.خوش باشی.

بردیا
12-08-2010, 13:26
آپدیت نسخه 4 که کرک شده درسته؟

danial86
12-08-2010, 15:14
آپدیت نسخه 4 که کرک شده درسته؟

همه ی آپدیتها کرک شدن

savage
12-08-2010, 18:57
کسی فیفا منیجر 2010 رو رو ویندوز سرور 2003 نصب کرده؟ امکانش هست؟منو راهنمایی کنید لطفا

danial86
13-08-2010, 04:24
کسی فیفا منیجر 2010 رو رو ویندوز سرور 2003 نصب کرده؟ امکانش هست؟منو راهنمایی کنید لطفا

این چیزیه که تو سایت رسمیش نوشته.پس احتمالن ساپورت نمیکنه.ولی میتونی ویندوز مجازی نصب کنی!من خیلی از چیزا که ویندوزم ساپورت نمیکنه رو اینکارو میکنم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپوستر فیفا منیجر 2011.البته این پوستر آلمانه.اما فرقش احتمالن با جاهای دیگه کلمه ی فوسباله که میشه فوتبال.

تو سایتش تایمرش واسه 6 روز دیگه ست.ولی من فکر میکردم پاییز میاد.

بردیا
13-08-2010, 12:36
فکر نمیکنم 6روز دیگه بیادش
بابا یعنی چی
من 7گیگ دانلود کردم نسخه 10رو حالا 11داره میادش؟:دی

ویرایش:من خبرا رو چک کردم همه گفتن که توی پاییز میادش

danial86
13-08-2010, 15:33
منم شنیدم پاییز میاد.اصلن تو همین سایتی که تایمر گذاشته خوندم.لعنتی زبونشم آلمانیه.قسمت انگلیسی هم تایمر نداره.
من حدس میزنم اگه بازی نباشه تا 5 روز دیگه دموی بازی بیاد.یا شایدم قرار 5روز دیگه بیاد آلمان.

بردیا
14-08-2010, 15:00
یه سوال
مربیای تیمای مختلف توی این نسخه 2010 لیسانس شدن یا همچنان مثل 2009 اسم سرمربی تیمای بزرگ،همون مربی اصلیشون نیستش؟

danial86
14-08-2010, 19:12
یه سوال
مربیای تیمای مختلف توی این نسخه 2010 لیسانس شدن یا همچنان مثل 2009 اسم سرمربی تیمای بزرگ،همون مربی اصلیشون نیستش؟

اگه اشتباه نگم مربی ها و داورهای لیگ انگلیس فقط لیسانس شده باشند.با عکس.
لیگهای معروف دیگه اسمها درسته اما عکس ندارند

بردیا
14-08-2010, 20:08
من بازی به دستم رسید
نصب و کرکش کردم ولی بعد اینکه رفتم تو بازی و بعد اینک پیغام داد press any key
زدم و بعدش فقط این صفحه رو نشون میده

ویرایش:مشکل حل شدش.دایرکت ایکس جدید نصب کردم

من یادمه نسخه قبلی که میرفتیم توی line up برای ترکیب چیدن لول بازیکناهم زده شده بود کنارشون که مثلا وقتی توی پستای مختلف جابجاشون میکردیم کاراییشون رو اعلام میکرد ولی توی این یکی چرا نیستش

danial86
15-08-2010, 12:11
من یادمه نسخه قبلی که میرفتیم توی line up برای ترکیب چیدن لول بازیکناهم زده شده بود کنارشون که مثلا وقتی توی پستای مختلف جابجاشون میکردیم کاراییشون رو اعلام میکرد ولی توی این یکی چرا نیستش

من بازی رو سیستمم نصب نیست منتظر جدیدشم.ولی یادمه که وقتی میخواستی بازی رو شروع کنی و همون قسمتی که ازت میپرسه میخوای با باشگاه های پایین شروع کنی یا باشگاه تاسیس کنی یا ...
همون جا یه گزینه داره که باید تیک بزنی.دقیقن یادم نیست که چی نوشته.ولی مربوط به talent میشد.اون باید تیک داشته باشه.فکر کنم تیک اونو نزده باشی.

بردیا
15-08-2010, 15:38
توی کدوم قسمت بود زبانای دیگه رو یاد میگرفتیم؟

shahram_10
15-08-2010, 17:21
سلام به بروبچی که مشکله پچ رو دارن راه حلش مثله ورژنهای قبلی فیفا ست
اول باید بگم دی وی دی ها دو دسته اند یه دسته کرکشون بصورت فایل جداست که باید کپی کنی یه دسته دیگه فایل خودش کرک شده هست نیازی به کپی کردن نداره
در هر صورت برای نصب پچ نباید فایل رو کرک کنید در واقع باید حجم فایل Manager10.exe که تو پوشه فیفا منیجر هست 21.6 MB یا همین حدود باشه توجه کنید که فایل 14 مگابایتی کرک شدهاست اگه بود که بهتر اگه نبود باید فایل 21 مگابایتی رو دانلود کنیم
اگه همه چی اوکی بود پچ رو نصب میکنیم بعد نیاز به کرک جدید داریم چون کرک قبلی دیگه کار نمیکنه اونم میشه از آدرسه پایین دانلود کرد
این واسه پچ با حجم 56 مگابایت :
اینم واسه کرک پچ جدید : با حجم 3.6 مگا بایت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!7z

سلام

میشه لینک سالم و بدون ف ی ل 3.6 مگابایتی رو بزارین؟
من آپدیت 56 مگی رو دانلود کردم میشه یه توضیح کامل بدین که باید چیکار کنم؟

مرسی.

بردیا
15-08-2010, 17:38
سلام

میشه لینک سالم و بدون ف ی ل 3.6 مگابایتی رو بزارین؟
من آپدیت 56 مگی رو دانلود کردم میشه یه توضیح کامل بدین که باید چیکار کنم؟

مرسی.

کار خاصی نباید بکنید
فقط روش کلیک کنید،به صورت اتوماتیک توی محل نصب،اینستال میشه

ولی من که از آپدیت استفاده نکردم
خودم نزدیک یک ساعتو نیم دیتابیس بازی رو تغییر دادم با 90 درصد نقل و انتقالای انجام شده

shahram_10
15-08-2010, 18:23
من تازه به این انجمن اومدم. چند تا از پست ها رو خوندم بیشتریها هم نخوندم.
1-بعضی ها میخواستن پولدار شن .... من ندیدم کسی جوابشون رو داده باشه که دارم جواب اون ها رو میدم
آقایان این کار که میگم بکنن تا پولدار شن: برید فایل های قیمت های ماشین و خونه و ... را پیدا کنید و عددهاشون تغییر بدید(منفیش کنید.)بعد برید تو بازی بخریدش.اینطوری به جای پول کم کردن اضافه میکنه. اگه کسی نمودونه فایل خونه و ماشین کجاست بگه تا بگم.

2- لیگ ایرانم قرار دادم با ویزگی های: 1- اسامی تمام بازیکنان لیگ آزادگان و لیگ برتر
2-لوگو تمام تیم های لیگ برتر و آزادگان
3-لوگو لیگ برتر و آزادگان
4-اسامی مربیان و مدیران باشگاه ها
تنها مشکل این نداشتن ویس بازیکنان و مدیران و مربیان هست که اگه عکس بازیکنان هر تیم رو تو فایل های جدا و زیپ شده بزارید به کمک بچه های هتریک واستون درست میکنیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](pgc_10).rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](pgc_10).rar)

از زی

داتم میگفتن که ییهو ارسال شد
محتویات international competitions و database اون قسمتی که بازی رو نصب کردین داخل پوشه های مربوط به خودشون کپی می کنین و محتویات پوشه گرافیک رو هم داخل مای داکیومنت و فیفا منیجر 10 و گرافیک و هر عکس روداخل پوشه مخصوص خودش

این لینک هم خراب شده اگه میشه از دوستان هرکسی لینک سالم داره بذاره.

مرسی

---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

کار خاصی نباید بکنید

خودم نزدیک یک ساعتو نیم دیتابیس بازی رو تغییر دادم با 90 درصد نقل و انتقالای انجام شده

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

کار خاصی نباید بکنید

مشکل اینه که نصب نمیشه.
پیغام میده میگه بازی رو reinstall کن و پچ رو نصب کن منم این کاررو کردم بی فایده بود دوباره همین پیغام رو داد!

danial86
16-08-2010, 10:48
توی کدوم قسمت بود زبانای دیگه رو یاد میگرفتیم؟

نه بابا میگم اولش که میخوای تازه شروع کنی یه بازی جدید.که پاییترش گزینه داشت انتخاب میکردی
1player
2player
3player
4player

danial86
16-08-2010, 10:54
این لینک هم خراب شده اگه میشه از دوستان هرکسی لینک سالم داره بذاره.

مرسی

---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

مشکل اینه که نصب نمیشه.
پیغام میده میگه بازی رو reinstall کن و پچ رو نصب کن منم این کاررو کردم بی فایده بود دوباره همین پیغام رو داد!

فکرکنم تو این قسمت کامل توضیح دادم.به اون راحتی که بردیا گفت نیست.در مورد ------ فعلن نمیتونم کاری بکنم.اگه میخوای صبر کن تا 2هفته دیگه شاید اوکی کردمش.

rz21
16-08-2010, 12:13
کسی میدونه چه طوری تعداد player هایی که دوستمون اون بالا گفت بیشتر بشه کرد؟؟؟؟برای لیگ فانتزی باید چه جوری از طریق این بازی لیگ فانتزی راه بندازی؟؟؟

بردیا
16-08-2010, 12:44
نه بابا میگم اولش که میخوای تازه شروع کنی یه بازی جدید.که پاییترش گزینه داشت انتخاب میکردی
1player
2player
3player
4player

نه بابا اون مشکل که حل شدش همون موقعی که گفتی رفتم تیک اون گزینه show general talent رو زدم

توی منیجر09 یه جا بود با مربیت میتونستی زبانای خارجی رو هم یاد بگیری

rz21
16-08-2010, 13:01
برو توی بخش که عکست زده و نمیدونم میتونی مشخصات و بیوگرافی خودت را ببینی اونجا یک گزینه ای داره میتونی یاد بگیری.
کسی جواب سوال من را نمیدونست؟

danial86
16-08-2010, 14:12
برو توی بخش که عکست زده و نمیدونم میتونی مشخصات و بیوگرافی خودت را ببینی اونجا یک گزینه ای داره میتونی یاد بگیری.
کسی جواب سوال من را نمیدونست؟

منظورت از تعدا پلیر دقیقن چیه.توی این بازی میتونی تعداد پلیر رو زیاد کنی ولی به نظرم خیلی مزخرف میشه.چون اگه مثلن دو نفر باشید هر دوتا باید با یه کامپیوتر کار کنید که زیاد جالب نیست.اگه منظورت اینه که همون اول که میخوای شروع به بازی کنی گزینه برای تعدا پلیر داره.یه روش دیگه هم میشه پلیر رو زیاد کرد که همون قسمت جدید بازی آنلاینه.که البته تو ایران به دلیله اورجینال نبودن اجرا نمیشه.
در مورد لیگ فانتزی که گفتی منظورتو نفهمیدم.

بردیا
16-08-2010, 14:16
تماشاگرا همش از کمبود facilities توی ورزشگاه شکایت میکنن
من همه امکانات رو به حداکثر رسوندم به جز برنامه بازی که 20هزارتا برای هربازی چاپ میکنم ولی بازم پیغامشو میدم

rz21
16-08-2010, 14:48
منظورت از تعدا پلیر دقیقن چیه.توی این بازی میتونی تعداد پلیر رو زیاد کنی ولی به نظرم خیلی مزخرف میشه.چون اگه مثلن دو نفر باشید هر دوتا باید با یه کامپیوتر کار کنید که زیاد جالب نیست.اگه منظورت اینه که همون اول که میخوای شروع به بازی کنی گزینه برای تعدا پلیر داره.یه روش دیگه هم میشه پلیر رو زیاد کرد که همون قسمت جدید بازی آنلاینه.که البته تو ایران به دلیله اورجینال نبودن اجرا نمیشه.
در مورد لیگ فانتزی که گفتی منظورتو نفهمیدم.
ممنون کمکم کردی.منظورم همون اول که فقط میتونه 4 نفره بازی کنی.من برای لیگ فانتزی این کار را میخواهم.یعنی لیگی که بچه ها در یک فروم خاص پلن و ترکیب و تاکتیک و... با میدن من بازی ها را اجرا میکنم.میخواهم بیشتر از 4 تا پلیر بشه!!!
بردیا بیشتر توضیح بده.

mehdi
17-08-2010, 11:01
دوستان میدونم برا این سوال یه کم دیره ولی:
میشه بگید تو اصفهان از کجا میتونم بازی رو بخرم؟
اگه به احمد آباد نزدیک باشه خیلی عالیه

danial86
17-08-2010, 19:04
Fifa Manager 11
NEW SCREENSHOTS

mehdi
17-08-2010, 19:48
دوستان میدونم برا این سوال یه کم دیره ولی:
میشه بگید تو اصفهان از کجا میتونم بازی رو بخرم؟
اگه به احمد آباد نزدیک باشه خیلی عالیه

کسی نظری نداره؟من خیلی جاهارو گشتم ولی نبود
خواهشــــــــــــــــــــ ــــــا کمک کنین

rz21
17-08-2010, 19:52
راستش کسی توی اصفهان نیست که بخواهد نظر بده.من خودم از حاهایی که سی دی و این چیزا بود پیدا کردم.
کسی مشک من را نفهمید؟؟چگونه تعداد پلیر ها را از 4 تا بیشتر کنم؟؟

mehdi
17-08-2010, 21:05
آقا میگم این بازی چقدر با manager9 فرق داره؟
اصلا بهتر شده؟
چه چیزاییش تغییر کرده؟

rz21
17-08-2010, 21:12
بهتر شده؟؟؟به نظر من عالی شده.منیجر 9 خیلی شلوغ پلوغ بود.یکم هم سخت.ولی این بازی خیلی بهتر شده.
تجهیزات و بقیه چیز ها مثل منیجر 9 هستش.یک جستجو بکنی فرقش را پیدا میکنی.

mehdi
17-08-2010, 21:18
بهتر شده؟؟؟به نظر من عالی شده.منیجر 9 خیلی شلوغ پلوغ بود.یکم هم سخت.ولی این بازی خیلی بهتر شده.
تجهیزات و بقیه چیز ها مثل منیجر 9 هستش.یک جستجو بکنی فرقش را پیدا میکنی.

میگم اون گرافیک مزخرف بازی بهتر شده؟
اون حرکات بازیکنان که تا محوطه جریمه حریف میرفتن و بر میگشتن چطور شده؟

shahram_10
17-08-2010, 22:52
سلام

کسی میدونه تو کدوم منو بازی میشه شماره بازیکنها رو عوض کرد؟

مرسی.

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

fifa 11 رو نمی دونم اومده یا نه؟
یه سری به شهر نرم افزار تو مجتمع پارک بزن یا تماس بگیر ببین اومده یانه.

fifa 10 که نداشت پرسیدم گفتم چرا ندارین فروشنده گفت چون کسی اینجا نمی خره ما نمیاریم!

rz21
17-08-2010, 23:07
سلام

کسی میدونه تو کدوم منو بازی میشه شماره بازیکنها رو عوض کرد؟

مرسی.

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

fifa 11 رو نمی دونم اومده یا نه؟
یه سری به شهر نرم افزار تو مجتمع پارک بزن یا تماس بگیر ببین اومده یانه.

fifa 10 که نداشت پرسیدم گفتم چرا ندارین فروشنده گفت چون کسی اینجا نمی خره ما نمیاریم!
در منوی merchandsing همینجور چیزیه!!!!'گزینه اخر kit میزنی و پایینش نوشته change player numbers.حله.

میگم اون گرافیک مزخرف بازی بهتر شده؟
اون حرکات بازیکنان که تا محوطه جریمه حریف میرفتن و بر میگشتن چطور شده؟
فرق انچنانی نکرده.ولی هوش مصنوعی نسبتا بالا رفته.

چگونه تعداد پلیر ها را از 4 تا بیشتر کنم؟؟

shahram_10
17-08-2010, 23:41
این آپدیت رو آخر من نتونستم نصب کنم هیچکس هم جوابمو نداد.

آپدیت 50مگی رو تا می خوام نصب کنم پغام reinstall game میده!
این کار رو هم کردم ولی بازم بی فایده بود!
بگین چیکار کنم؟

مرسی.

danial86
18-08-2010, 04:27
راستش کسی توی اصفهان نیست که بخواهد نظر بده.من خودم از حاهایی که سی دی و این چیزا بود پیدا کردم.
کسی مشک من را نفهمید؟؟چگونه تعداد پلیر ها را از 4 تا بیشتر کنم؟؟

فکر کردم جواب دادم.واسه اون سبک بازی که تو میخوای حداکثر4تا میشه.بیشترنمیشه.

Dark Shine
18-08-2010, 10:09
کسی نفهمیده چطوری روی بازیکن عکس بزاریم؟:13:

rz21
18-08-2010, 10:35
فکر کردم جواب دادم.واسه اون سبک بازی که تو میخوای حداکثر4تا میشه.بیشترنمیشه.
نه.من توی جاهای دیگه هم دیدم.

کسی نفهمیده چطوری روی بازیکن عکس بزاریم؟
توی ادیت بازی میتونی عکس بزاری.ولی خوب سایز و پسوند خودش را میخواهد.
در مورد اپدیت هم بگم که من تا حالا اپدیت نکردم ولی خوب بازیرا از اول نصب کن . وبدون کپی کردن کرک اپدیت را نصب کن.حل میشه.

danial86
18-08-2010, 11:42
نه.من توی جاهای دیگه هم دیدم.

والا تا جایی که من میدونم حداکثر 4تا میشه.اگه غیر از اینه من نمیدونم.در ضمن اگه به صورت آنلاین بازی بشه میشه تا بینهایت بازیکن بازی کنن.البته با کامپیوتر های مختلف.بازم نمیدونم حالا اگه چیزی فهمیدم میگم.

فردا ساعت 10 صبح تایمر سایت فیفا منیجر تموم میشه.احتمالن اگه خود بازی نباشه دموی بازی هستش.

Dark Shine
18-08-2010, 19:31
کسی با این ترینره که Budget ها رو افزایش میده کار کرده؟
تو Main menu کلید F1 رو میزنم Active میشه
بعد 2 Numpad رو میزنم میگه Able بعد اضافه نمیشه!
من Transfer Budget میخوام!

danial86
18-08-2010, 20:34

خیلی راحت تر از این حرفهاست.با دستکاریه ساده تو یه فایل تکست درست میشه.اما ببخشیدا من نمیگم البته نه بخاطر اینکه قبلن توضیح داده شده.بیشتر واسه اینکه به نظرم واسه ی این بازی نیاز به اینکارا نیست.:13:یعنی از جذابیت می افته.اما اگه بازم اصرار داری تو همین تاپیک سرچ کن پیدا می کنی.البته شاید بقیه بچه ها جواب دادن.

Dark Shine
18-08-2010, 20:36
منظورت همونه که تو پوشه privite items رو تغییر میدی؟
آخه من زن و بچه ندارم!
چطوری وسط فصل زن بگیرم؟:20:

mehdi
18-08-2010, 23:53
آقا مثله اینکه این بازی قحط شده
من دست کم 15 تا سی دی فروشی رو گشتم.یه سریشون اصلا نمیفهمن چی میخوام ، بقیشونم میگن بازیش طرفدار نداره

rz21
19-08-2010, 10:26
منظورت همونه که تو پوشه privite items رو تغییر میدی؟
آخه من زن و بچه ندارم!
چطوری وسط فصل زن بگیرم؟:20:
زن و بچه نمیخواهد!!!در پوشه private items و گزینه ماشین ها بیار و اخرین ماشین را یک منفی بزار جلوش.بعد برو تو بازی و ماشینی که عدد منفی داره بخر.

آقا مثله اینکه این بازی قحط شده
من دست کم 15 تا سی دی فروشی رو گشتم.یه سریشون اصلا نمیفهمن چی میخوام ، بقیشونم میگن بازیش طرفدار نداره
فرئشگاه های ایترنتی

Dark Shine
19-08-2010, 11:26
زن و بچه نمیخواهد!!!در پوشه private items و گزینه ماشین ها بیار و اخرین ماشین را یک منفی بزار جلوش.بعد برو تو بازی و ماشینی که عدد منفی داره بخر.
من میخوام خب !
میخوام بگیرم!
چی کار کنم؟:دی

shahram_10
19-08-2010, 12:11
این آپدیت رو آخر من نتونستم نصب کنم هیچکس هم جوابمو نداد.

آپدیت 50مگی رو تا می خوام نصب کنم پغام reinstall game میده!
این کار رو هم کردم ولی بازم بی فایده بود!
بگین چیکار کنم؟

مرسی.

کسی جوابی نداره؟

rz21
19-08-2010, 12:39
من میخوام خب !
میخوام بگیرم!
چی کار کنم؟:دی
باید صبر کنی تا دوست دختر به صورت اتوماتیک پیدا کنه.!!!بعد از چند ماه و براش هدیه خریدن میتونی بهش پیشنهاد بدی!!!

کسی جوابی نداره؟ خط اخر پست 712 را بخون.

بچه ها یک مشکل اساسی پیدا کردم.
نمیدونکم چرا ولی وقتی میخواهم دستیار بگیرم میگه بودجه کافی نداری!!!من خیلی پول دارم.هر کسی را انتخاب میکنم میگه بودجه کافی نداری!!!
در ضمن دستیاری که برای تاکتیک خوب باشه سراغ ندارید؟؟

mss_195
20-08-2010, 11:22
توی main menu کلید F1 رو میزنی، بعد بازیتو لود میکنی و از قسمت Financial Status توی قسمت Status از آپشنهایی که میخوای و به قول خودت Numpad 1, 2, 3, 4 استفاده میکنی.

بچه ها یک مشکل اساسی پیدا کردم.
نمیدونم چرا ولی وقتی میخواهم دستیار بگیرم میگه بودجه کافی نداری!!!من خیلی پول دارم.هر کسی را انتخاب میکنم میگه بودجه کافی نداری!!!
در ضمن دستیاری که برای تاکتیک خوب باشه سراغ ندارید؟؟
این یکی معدود باگهای F Manager 10 به حساب میاد، چون منم چند وقت پیش این مشکل برام پیش اومد در حالیکه تنها چیزی که کم نداشتم پول بود. البته توی تیم ملی این مشکل بعد چند ماه درست میشه ولی مشکل من با باشگاه هیچ وقت حل نشد. راه حلشم استفاده از حرکت ناجوانمردانه trainer میباشد.

danial86
20-08-2010, 12:33
FM 11(Preview)

بردیا
20-08-2010, 14:12
منم دچار مشکل کمبود پول برای دستیار گرفتن شدم
مجبورم هر فصل فقط 3-4تا دستیار عوض بکنم

sisa
20-08-2010, 19:00
سلام به همگی
خیلی ها هستن که واسه باز کرد یوتیوب مشکل دارن
اگه میشه یه نفر زحمت بکشه و این فایل رو تو 4shared آپلود کنه

دم همتون گرم

rz21
20-08-2010, 19:01
من یک مشکل جدید دارم.
تیمم پارسال خیلی عالی بود و همه ی جام ها میبرد.دست به تیمم نزدم و گفتم خوبه.ولی امسال وضعش خرابه.چی کار کنم؟؟؟
شما ترجیح میدید که سیستمتون را عوض کنید یا همیشه با یک سیستم بازی میکنید؟

mss_195
20-08-2010, 20:53
شما ترجیح میدید که سیستمتون را عوض کنید یا همیشه با یک سیستم بازی میکنید؟
سعی کن اول فصل سیستمهای مختلف رو امتحان کنی و بهترینشو با توجه به بازیکنایی که داری انتخاب کنی که اکیدا توصیه میکنم وسط فصل دست به ترکیبت نزنی.(مگر در شرایط استثنایی) چون باعث پایین اومدن team work میشه. در ضمن برای هر ترکیب جدید به یکی دو ماه زمان برای ایجاد هماهنگی لازم داری!

Dark Shine
20-08-2010, 21:01
من که از Assistant ها کمک میگیرم که خیلی روش خوبی هم هست!:46:

rz21
20-08-2010, 21:51
game detabe پیش بینی کرده بود که سیتسم اینده فیفا منیجر یازده به این شکل هستش.
1.5 gb ram
6600 geforce
2.8 intel
7gb hdd

danial86
20-08-2010, 22:47
سلام به همگی
خیلی ها هستن که واسه باز کرد یوتیوب مشکل دارن
اگه میشه یه نفر زحمت بکشه و این فایل رو تو 4shared آپلود کنه

دم همتون گرم

زیاد ارزش دیدن نداره.به درد کسایی میخوره که آلمانی بلدند.بیشترش دیالوگ سرپرست گروه سازنده هستش.واسه همین من زیاد توصیه نمیکنم.من چون سایت رسمیش گذاشته بود لینک دادم ولی بعدن که دیدم پشیمون شدم.

game detabe پیش بینی کرده بود که سیتسم اینده فیفا منیجر یازده به این شکل هستش.
1.5 gb ram
6600 geforce
2.8 intel
7gb hdd

جسارتن این عین چیزیه که سایت فیفا منیجر در مورد ورژن جدیدش گفته :

Supported software:
Microsoft XP SP3 (Microsoft Windows 95, Windows 98/ME, Windows 2000 and Microsoft Windows NT are not supported), Microsoft Windows Vista™, Microsoft Windows 7

Minimum hardware requirements:
Windows XP SP3
CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz or equivalent
RAM: 1 GB
Video Card: ATI Radeon 9500 Pro 128MB or greater, NVIDIA GeForce 6600 256MB or greater, Pixel shader 2.0 and above.

Windows Vista™ SP2 / Windows 7
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz or equivalent
RAM: 1.5 GB
Video Card: ATI Radeon 9500 Pro 128MB or greater, NVIDIA GeForce 6600 256MB or greater, Pixel shader 2.0 and above.

8 GB available hard disk space
8x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c compatible sound card

Dates
Publisher: Electronic Arts Inc.
Studio: Bright Future GmbH
Release: Fall 2010
Genre: Sports Management Simulation

بردیا
21-08-2010, 15:03
مگه توی قسمت kit نمیشد که شماره بازیکنا رو تغییر داد؟
پس کجاست؟

rz21
21-08-2010, 17:05
مگه توی قسمت kit نمیشد که شماره بازیکنا رو تغییر داد؟
پس کجاست؟
در بخش merchandsing و بعدش kit بعدش یک گزینه کوچولو داره به نام change player numbers.

بردیا
23-08-2010, 19:00
marketing campaign در واقع مزایده هستش یا مناقصه؟
اونی که پیشنهادش بیشتره رو قبول کنم یا کمتره؟

rz21
23-08-2010, 19:55
من معمولا این کار ها را میدم دست کمک مربیم.
شما هم همینکار رو بکن.

danial86
26-08-2010, 04:14
چه بی رونق شده اینجا!!!

وین رونی
26-08-2010, 08:17
می دونی چرا از این بازی استقبال نمیشه؟این بازی با این همه امکانات مربی گری اولش یه حس فوق العاده ای بهت میده اما بعد از یه مدت بازی کردن و مربی گری وقتی می بینی اولاً بازی سه بعدیش افتضاح است و در ثانی هر چی تمرین میدی برای بهبود ضعفهای تیم آنچنان عملیاتی نمیشه دیگه اون حس اولیه می پره.
FM08 یه استثناء بود حتی تو بخش فوتبال سه بعدی.
سه بعدی این بازی خیلی افتضاحه بازیکنت میرسه جلوی دروازه حریف یه پاس رو به عقب میده و موقعیت بهدر میره.پاسکاری های بی خود و استپ هایی که انگار از روی استپهای علی دایی کپی برداری شده!!!!
اگه بخوای text mode هم بازی کنی بعد از یه مدتی خسته میشی

منتظریم ببینیم fm11 چطوره؟

sisa
26-08-2010, 13:23
می دونی چرا از این بازی استقبال نمیشه؟این بازی با این همه امکانات مربی گری اولش یه حس فوق العاده ای بهت میده اما بعد از یه مدت بازی کردن و مربی گری وقتی می بینی اولاً بازی سه بعدیش افتضاح است و در ثانی هر چی تمرین میدی برای بهبود ضعفهای تیم آنچنان عملیاتی نمیشه دیگه اون حس اولیه می پره.
سه بعدی این بازی خیلی افتضاحه بازیکنت میرسه جلوی دروازه حریف یه پاس رو به عقب میده و موقعیت بهدر میره.پاسکاری های بی خود و استپ هایی که انگار از روی استپهای علی دایی کپی برداری شده!!!!

باهات موافقم
من شنیدم موتور گرافیکی فیفا واسه پی سی قراره پیشرفت کنه خدا کنه تو منیجر هم چنین پیشرفتی دیده بشه
وثعا حیفه بازی به این پر امکاناتی و داشتن جوانب زیاد و چشمگیر موقعی که میخوای بازی رو ببینی تو ذوقت بزنه
من که واسم چندین بار پیش اومده بود یه بازیکنم همه رو دربیل میداد تک به تک میشد با دروازبان بعد سانتر میکرد به طرف دروازه خودی !!!
یا لب تاب من خیلی از بازیهای سنگین رو اجرا کرده بود منتها تو بازی کاکا و کریس رونالدو رو کچل نشون میداد از دور !!! ولی از نزدیک درست میشد !
یا مثلا دروازه خالی بازیکن پاس به عقب میداد یا خیلی از این ایرادات ضایع دیگه که خیلی ناراحت کننده بود
که حتی باعث شد من همش instant result بازی کنم

امیدوارم یه تغییر اساسی تو 3d داده بشه

danial86
26-08-2010, 14:52

در مورد 3d باهت موافقم.البته اینکه مگی 08 استثنا بود زیاد قبول ندارم.خوب بود ولی استثنا نبود.ولی من به خاطره 3d بازی نمیکنم که خسته بشم.من تکست مود رو بیشتر دوست دارم.اگه میخواستم 3d بازی کنم میرفتم فیفا یا ساکر.در مورده پیشرفت باهات 100% مخالفم.چون من کاملن نتیجه گرفتم.من یه تیم رو از مسابقات منطقه ای انگلستان آوردم لیگ برتر داشتم قهرمان لیگ قهرمانان میشدم که سیو پرید.فعلن بازی نمیکنم.چون این همه وقتم هدر رفته.اگه پیشرفت نمیکرد که مسخره بازی بود.منم منتظر 11 هستم.
یه چیزی خیلی واضحه.من قبلن هم تو این تاپیک گفتم.این بازی نیاز به افرادی داره که عاشق این بازی باشن.چون 90% بازی اصلن جذابیت نداره.بازی هم اگه جذابیت نداشته باشه خوب نباید طرفدار داشته باشه.واسه همین خیلی زود دلتو میزنه.
یه چیز دیگه عمر این بازی از فیفا یا ساکر خیلی کمتره.واسه همین باید ازش یه پیشرفت معقول رو انتظار داشته باشیم.
مثلن احتمالن انتظار نداشتین فیفا 98 از موشن کپچر استفاده کنن و .....

بردیا
27-08-2010, 02:44
بعد یه مدت خسته کننده میشه
چون چند فصل که بازی میکنی با تقویت تیمت به احتمال زیاد افتخارات اصلی رو کسب میکنی بعدشم بخوای بری یه باشگاه دیگه میبینی که بازیکنای اصلیش تغییر کردن و یه سری بازنشست شدن و غیره و حس و حال میپره
بعد مجبور میشی دوباره از اول بری یه تیم دیگه رو مربی گری کنی

ترینری نداره که از اول که شروع میکنی لول منیجر بالاتر باشه؟

rz21
27-08-2010, 10:53
من بیشتر به حواشی بازی میپردازم تا خود بازی.مثلا نقل و انتقالات و مربی گری در تیم ملی و باید در این بازی برای خودت انگیزه بیاری.
ولی به نظر من 08 بهترین نسخه بود.

danial86
27-08-2010, 12:49
یه چیز جالب اینه که ترینر بازی افت این بازیه.یعنی کاملن نابود میکنه.چون اگه تو از اول پول دار باشی یا از اول بهترین استادیوم بسازی یا از اول بالاترین لول مربی گری رو داشته باشی یا از اول بهترین تیم باشی ....اصلن واسه چی داریم بازی میکنیم.فراموش نکنیم که ما به عنوان یه منیجر کار میکنیم.نه به عنوان یه باشگاه.
در مورده قضیه ای که بردیا گفت خیلی موافقم.اینکه بعد از یه مدت که میری یه تیم بزرگ میبینی بازیکناش تغییر کردن و یا بازنشسته شدن.من یادمه بعد از فصل هفتم یا هشتم چلسی دیگه هیچ بازیکن معروفی نداشت اما همه قوی بودن.
البته من خودم چون با جوونتر ها حال میکنم زیاد این مثله واسم مهم نیست.
به نظرم باید منیجر رو با حوصله بازی کرد.اینکه تند تند ردش کنی فایده نداره.

B U L U T
27-08-2010, 13:03
ترینری نداره که از اول که شروع میکنی لول منیجر بالاتر باشه؟
من هم این ترینر رو اگه کسی پیدا کرد میخواهم

mss_195
27-08-2010, 13:50
به نظرم باید منیجر رو با حوصله بازی کرد. اینکه تند تند ردش کنی فایده نداره.
زیباترین جمله ای که توی 3-4 تا پست اخیر نوشته شده!

بابا این بازی یه سبک منحصر به فرد داره که کاملا به حوصله و علاقه طرف بستگی داره. واقعا لذت بخش بود برام زمانیکه داشتم تیم الچه! از دسته دوم اسپانیا رو رهبری میکردم و بالاخره موفق شدم که توی نقل و انتقالات یه بازیکن متوسط رو به بالا رو جذب کنم. واقعا عالی بود وقتی فهمیدم بعد یه فصل طاقت فرسا تیمم به لالیگا صعود کرده. وقتی تونستم از تیمی مثل والنسیا و بارسا مساوی بگیرم در پوست خودم نمیگنجیدم.

بعدشم به نظر من بازی توی حالت 3d اصلا نمیچسبه، من text mode بازی میکنم که هم مشکلات اعصاب خرد کن هوش مصنوعی ضعیفو نداره و هم یه جورایی با همه جزئییات و دقت کامل و در عین حال سرعت بیشتر بازیو دنبال میکنی.

یه نکته دیگه هم اینکه سعی کنید اگه به این بازی علاقه دارید و قصد دنبال کردنشو دارید خودتونو با منوهاش و گزینه های مختلفش سرگرم کنید. من خودم بعضی وقتها به خودم اومدمو دیدم که 1 ساعت کامله که گیر دادم به استادیوم!

راستی اینم بگم که من بازیو در حالت روزانه(و نه 3 روزه و هفتگی و ماهانه!) دنبال میکنم که البته حوصله و علاقه زیادی میخواد ولی در عوض تیم و تمریناتش کاملا توی مشتته.

danial86
27-08-2010, 14:08
راستی اینم بگم که من بازیو در حالت روزانه(و نه 3 روزه و هفتگی و ماهانه!) دنبال میکنم که البته حوصله و علاقه زیادی میخواد ولی در عوض تیم و تمریناتش کاملا توی مشتته.

من یادم رفته بود اینو بگم که mss_195 عزیز گفت.اگه واقعن دوست دارین درست بازی کنین بزارید روی حالت روزانه.و اگر نمیخواین اینجوری بازی کنین برید فیفا بازی منید.قسمت منیجر فیفا حتمن براتون جذابتره.
من یه دوستی داشتم اول انقدر عاشق بازی شد که از صبح تا شب مینشست پای بازی شبها فقط 6ساعت میخوابید.آخرش تونست یه ماه یا شایدم کمتر بازی رو تموم کنه!!!!!!!!!فکر کنم 20سال یا 25 سال بازی کرد.البته منیجر قبلی که یکی از ضعیفترینها بود رو میگم.حالا این بنده خدا دیگه ازین بازی خوشش نمیاد.منیجر 10 رو هم بازی نکرده.

sisa
27-08-2010, 14:57
واقعا با نظرات mss_195 و danial86 حال کردم
دمتون گرم
من خودم بعد کلی ترفند و شروع مجدد لیگ و لود کردنهای فراوان به نتیجه ای رسیدم که دوستان خوبمون گفتن
راستی شما خبر ندارید که بازی اومده یا نه ؟
چون فصل تو خاورمیانه با تو اروپا فرق داره !!!
فصل پاییز تو اروپای غربی از هفته ی دیگه شروع میشه !
و سایت رسمی بازی هم روزشمارش خیلی وقته قطع شده

بردیا
27-08-2010, 15:36
من توی این چند وقت طبق ساعتی که خود بازی داده 2روز کامل بازی کردم
روز به روز هم میره جلو تقویم برام مث دوستمون نه 3روز یا یه هفته یک بار
رکورد فروشم هم لوکاس پودولسکی بود که 80میلیون یورو فروختم به آرسنال
رکورد خریدم هم تونی کروس بود که 37میلیون یورو خریدمش از بایرن
ولی بعضی وقتا قیمتایی که باشگاها روی بازیکناشون میزارن غیرطبیعی بالاست

ولی حال بازی به کار کردن با بازیکنای معروفشه به نظر من
وقتی رفتم چلسی دیدم نه لمپارد رو داره نه دروگبا رو داره نه آنلکا کلا اومدم بیرون

danial86
28-08-2010, 04:16
راستی شما خبر ندارید که بازی اومده یا نه ؟
چون فصل تو خاورمیانه با تو اروپا فرق داره !!!
فصل پاییز تو اروپای غربی از هفته ی دیگه شروع میشه !
و سایت رسمی بازی هم روزشمارش خیلی وقته قطع شده

مهر یا آبان میاد.مثله همیشه.اینجور که من فهمیدم در مورده شمارش معکوس مربوط به یه قسمتی بود تو سایت ای سافت.البته شک دارم.لعنتی این سایتش 2قسمت داره.آلمانی و انگلیسی.گاهی مطالب آلکانی و انگلیسی فرق داره.در مورد شمارش معکوس قسمت انگلیسی چیزی نگفت.بازم دم گوگل ترانسلیت گرم.

وین رونی
28-08-2010, 12:51
چندتا عکس از نسخه 11

کلی عکس دیگه در این آدرس هست:

بردیا
29-08-2010, 16:57
من دارم روی دیتابیس یه سری تیمای بوندس لیگا کار میکنم تا از نظر تیم مربی گریشو سرپرستیش درست باشه
فقط یه سوال
چطور میتونم عکسشون رو بهشون اضافه بکنم درست مثل عکسای مربی های لیگ انگلیس؟

و اینکه chairman پستش بالاتره یا chief exe؟
و تفاوتشون دقیق چیه

Alex Fera
29-08-2010, 18:49
زیباترین جمله ای که توی 3-4 تا پست اخیر نوشته شده!

بابا این بازی یه سبک منحصر به فرد داره که کاملا به حوصله و علاقه طرف بستگی داره. واقعا لذت بخش بود برام زمانیکه داشتم تیم الچه! از دسته دوم اسپانیا رو رهبری میکردم و بالاخره موفق شدم که توی نقل و انتقالات یه بازیکن متوسط رو به بالا رو جذب کنم. واقعا عالی بود وقتی فهمیدم بعد یه فصل طاقت فرسا تیمم به لالیگا صعود کرده. وقتی تونستم از تیمی مثل والنسیا و بارسا مساوی بگیرم در پوست خودم نمیگنجیدم.

بعدشم به نظر من بازی توی حالت 3d اصلا نمیچسبه، من text mode بازی میکنم که هم مشکلات اعصاب خرد کن هوش مصنوعی ضعیفو نداره و هم یه جورایی با همه جزئییات و دقت کامل و در عین حال سرعت بیشتر بازیو دنبال میکنی.

یه نکته دیگه هم اینکه سعی کنید اگه به این بازی علاقه دارید و قصد دنبال کردنشو دارید خودتونو با منوهاش و گزینه های مختلفش سرگرم کنید. من خودم بعضی وقتها به خودم اومدمو دیدم که 1 ساعت کامله که گیر دادم به استادیوم!

منم تیمport vale از دسته 3 انگلیس رو قهرمان اروپا کردم خیلی حال داد البته تو سال 2019

کریستیانو رونالدو هم خداحافظی کرد ابته نمیدونم چرا اینقدر زود تازه 34 سالش بود ولی مسی تو تیم من بود

mehdi
30-08-2010, 00:23
دوستان خواهشا یه راه حل برا مشکل استخدام staff پیدا کنین
من چند تا fan shop و کمپ جوانان ساختم که بدون دستیار درست کار نمیکنه مثلا سود فروشگاه خیلی کمه و حتی به هزینه ی خودشم نمیرسه

popowoody
31-08-2010, 09:51
بازی چند DVD یا CD هست ؟؟؟

بردیا
31-08-2010, 17:59
یعنی امکان گذاشتن عکس برای مربی و رئیس باشگاه وجود نداره؟

rz21
01-09-2010, 16:39
یعنی امکان گذاشتن عکس برای مربی و رئیس باشگاه وجود نداره؟
چرا ولی سوند مخصوص خودش را داره که میشه از ادیت بازی این کار را انجام بدی.

بازی چند DVD یا CD هست ؟؟؟
2 دی وی دی هستش.