PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

صفحه ها : 1 2 3 [4]

milad-769262
29-01-2013, 08:58
خوب سوالتون یه خورده نامفهومه،مزایا و معایب نسبت به چی؟!
اگه بخوایم RGH رو با Jtag بسنجیم خوب توی اولی میشه به راحتی بازیهارو از روی هارد اجرا کرد و روی درایو LT ریخت و از DVD هم استفاده کرد،توی دومی نمیشه از روی هارد بازی اجرا کرد ولی هر بازی ای با هر فرمت و هر جوری که رایت شده باشه بزارید توی درایو اجرا میشه توسط دستگاه.......................

موفق باشید./
ممنون دوست عزيز .

milad-769262
30-01-2013, 12:32
سلام
با J-TAG ك نميشه live بازي كرد بن ميشيم .
ولي RGH چطور ميشه باش live بازي كرد ؟

ATA_bros
16-02-2013, 09:39
دوستان سلام یه چند وقتی نبودم.
چندتا سوال داشتم که خدا رو شکر پ س ورد اساتید زیادی داره
1- می خوام یه ایکس باکس بگیرم چه مدلی بهترینه (البته با عنایت به سوال های بعدی)
2-اینطور که متوجه شدم jtag -RGH بهتر از jtag خالی هست درسته ؟ اگر اره چقدر تفاوت قیمت دارن ؟ و موقع خرید از کجا بفهمم کدوم روی کنسول نصبه؟!!!!
3-بعد از جی تگ ها می توان به راحتی داشبورد و یا فریمور رو اپدیت کرد بدون ترس از بن و یا 3چراغ شدن کنسول ؟!!!
4-بازی ها چطور روی -- عادی بهتر است یا روی ای جی تگ ها؟!!
5-شنیدم بعد از جی تگ روی کنسول سیستم عامل می ریزن و یک پروگرم انلاین شبیه اکس لایو برای انلاین بازا داره درسته؟!!!
6- در رابطه با کینکت به مشکلی توی کنسول های جی تگ نمی خورم؟
7- هارد با ظرفیت بالا میشه روش نصب کرد؟!!!
فقط خواهشی که دارم به جواب سوال هام با همون شماره سوالپاسخ بدید خیلی خیلی ممنون میشم!!!
ببخشید اگر سوال هام پیش پا افتاده و مسخره اس

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

ATA_bros
23-02-2013, 00:02
یعنی واقعا کسی چیزی نمیدونه؟

Alex Fera
23-02-2013, 23:09
دوستان سلام یه چند وقتی نبودم.
چندتا سوال داشتم که خدا رو شکر پ س ورد اساتید زیادی داره
1- می خوام یه ایکس باکس بگیرم چه مدلی بهترینه (البته با عنایت به سوال های بعدی)
2-اینطور که متوجه شدم jtag -RGH بهتر از jtag خالی هست درسته ؟ اگر اره چقدر تفاوت قیمت دارن ؟ و موقع خرید از کجا بفهمم کدوم روی کنسول نصبه؟!!!!
3-بعد از جی تگ ها می توان به راحتی داشبورد و یا فریمور رو اپدیت کرد بدون ترس از بن و یا 3چراغ شدن کنسول ؟!!!
4-بازی ها چطور روی -- عادی بهتر است یا روی ای جی تگ ها؟!!
5-شنیدم بعد از جی تگ روی کنسول سیستم عامل می ریزن و یک پروگرم انلاین شبیه اکس لایو برای انلاین بازا داره درسته؟!!!
6- در رابطه با کینکت به مشکلی توی کنسول های جی تگ نمی خورم؟
7- هارد با ظرفیت بالا میشه روش نصب کرد؟!!!
فقط خواهشی که دارم به جواب سوال هام با همون شماره سوالپاسخ بدید خیلی خیلی ممنون میشم!!!
ببخشید اگر سوال هام پیش پا افتاده و مسخره اس

سلام بر شما.................

1-بهترین و بدترین توی مدل های Xbox وجد نداره،بهینه ترین و جدیدترین مدل اسلیم هستش......................
2-اگه بخوایم RGH رو با Jtag بسنجیم خوب توی اولی میشه به راحتی بازیهارو از روی هارد اجرا کرد و روی درایو LT ریخت و از DVD هم استفاده کرد،توی دومی نمیشه از روی هارد بازی اجرا کرد ولی هر بازی ای با هر فرمت و هر جوری که رایت شده باشه بزارید توی درایو اجرا میشه توسط دستگاه.
3-بعد از jtag که کلا دیگه چیزی به اسم داشبرد و اپدیت وجود نداره دوست من،شما یه بار RGH یا JTag میکنید و دیگه نیازی به آپدیت و این حرفا نیست.
4-هرکس نظر خودش رو داره،اما خوده من LT یا همون به قول شما هـک عادی رو بیشتر میپسندم....................
5-بله،همچین شبکه آنلاینی وجود داره،ولی افراد زیادی درش وجود ندارن،البته خوده من امتحان نکردم اما شنیدم بسته به نوع بازی زیاد افراد آنلاین نیستن....................
6-خیر،کینکت مشکلی نداره،نه با RGH و نه با JTag................
7-بله،میشه نصب کرد،من تا 500 گیگ تست کردم،ولی شنیدم تا 1TB هم جواب میده.......................

موفق باشید./

Reza31001
12-03-2013, 21:49
دشبورد 16203 rgh میشه؟
اسلیم

sina818
17-03-2013, 20:55
سلام
با J-TAG ك نميشه live بازي كرد بن ميشيم .
ولي RGH چطور ميشه باش live بازي كرد ؟

با JTAG نمي تونيد به Live وصل بشيد ولي مي تونيد به سرور Team FSD وصل بشيد و آنلاين بازي كنيد، خيلي هم خوبه!

Alex Fera
17-03-2013, 21:45
دشبورد 16203 rgh میشه؟
اسلیم

همه مدل ها با تمام داشبوردها RGH میشن،ربطی نداره کلا...............

arashsard
30-03-2013, 00:17
دوستان امروز رفتم پیش یارو که قراره دستگاهمو jtag کنه... گفت اگه اهل لایو نیستی بیار jtag کنم... گفت اگه داشبوردت 15000 باشه باید آیسی 120 تمنی بندازم ولی اگه داشبوردن 30000 باشه 50 تمنی کافیه... الان نگاه کردم 15000 بود:n03: من همش نگرانم درایو مو عوض کنه....:n24: اگه بخواد عوض کنه احتمالا لنزو عوض میکنه و خود درایو رو میزاره... آدمه خوبی به نظر میرسه.... کلی وقته میشناسمش و ازش دیسکت میگیرم... نمیدونم چی کار کنم...:n13:

arashsard
30-03-2013, 00:17
من کنسولم slim 4 هست ولی یه هارد 250 روشه.... اصلا اهل لایو نیستم.... تو این یه سال یه بار به شبکه لایو وصل نشدم و کلا با خونواده بازی میکنیم... شنیدم کنسول های slim فقط میشه RGH کرد... اونجایی که قرار واسم این کارو کنه گفت اگه داشبورت 15000 باشه باید ic با قیمت 120 هزارتمن بندازم... گفت اگه 30000 بود با 50 تمنی کارتو راه مینداختم... احتما میخواد RGH کنه درسته ؟؟؟
بعد شنیدم میشه با این کار بازی های کنسول های قدیمی مثل ps1 و سگا با هر فرمتی رو اجرا کرد... درسته ؟؟؟
بعد یه سوال دیگه با این کار ممکنه در آینده دستگاهم با مشکل رو به رو بشه ؟؟؟
یه سری سوال دیگش بعد از اینکه RGH کردم از خدمتتون میپرسم...
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی...:n12:

Reza31001
30-03-2013, 15:08
دشبورد 30000 چیه دیگه؟:n02:
تا حالا آخرین دشبوردی که اومده 16203 هست که مال شما هم 15xxxx

بازیهای کنسولهای دیگه اگه ورژنی برای اکس باکس اومده باشه (که احتمالا اومده) میشه بازی کرد مثلا کالکشن سگا و ...
مشکل خاصی هم نباید پیش بیاد
حالا برو انجام بده بیا خبرش رو به منم بده چون منم امروز خواستم ببرم برای این کار طرف گفت اصلا نمیشه:n24: (یعنی بلد نبود!)
باید بفرستم تهران:n27:

arashsard
30-03-2013, 21:35
دشبورد 30000 چیه دیگه؟:n02:
تا حالا آخرین دشبوردی که اومده 16203 هست که مال شما هم 15xxxx

بازیهای کنسولهای دیگه اگه ورژنی برای اکس باکس اومده باشه (که احتمالا اومده) میشه بازی کرد مثلا کالکشن سگا و ...
مشکل خاصی هم نباید پیش بیاد
حالا برو انجام بده بیا خبرش رو به منم بده چون منم امروز خواستم ببرم برای این کار طرف گفت اصلا نمیشه:n24: (یعنی بلد نبود!)
باید بفرستم تهران:n27:

آقا اگه اهل لایو نیستی بیا jtag کن راحت شی....:n02: رفتم پیش طرف گفت نمیتونم داشبور 15xxx رو jtag کنم.... بعدش رفتم خیابون داریوش ( شیراز ) جایی که دستگاه رو ازش خریده بودم... طرف خیلی تحویلم گرفتم... گفت کدوم دیوونه ای گفته داشبورد 15xxx نمیشه jtag کرد.... من 16xxx رو jtag میکنم... بعد کنسولم باز کرد...گفت خیلی خوبه مادربوردت corona هست... مادربرد corona موقع بوت اذییت نمیکنه... گفت حالا بشین ببین نیم ساعته واسه jtag میکنم :n04: آقا نشستیم کنارش نیم ساعت نشده jtag کرد...:n04: اصلا مثل اینکه کلا حفظ بود...:n02: یه پیکیج کامل بازی arcade هم ریخت واسم و قفلشم باز کرد.... آقا این بازی های arcade آخره بازیه....مخصوصا shoot many robots .... بازیا خیلی راحت میاد بالا...
البته یه سری روش های خیلی جالب یادم داد واسه اینکه بازی از نت بگیرم بدون اینکه بخوام رایت کنم روو کنسول اجرا کنم... اما اصلا یاد نگرفتم :n02: خلاصه با 90 تمن واسم jtag کرد

راحت شدیم از این مسخره بازیا آهنگ پلی کردنو چه میدونم کنسول ری استارت کردنو این چیزا :n02: یه چند تا بازی هم داشتم اجرا نمیشد الان راحت اجرا میشه...

راستی اسمش هم آقای دانش هست و تووی سایت بازی سنتر هم گفت آموزش کامل این روشو گذاشتم...

Milad4171
30-03-2013, 22:18
Jtag حالت بازگشت نداره دیگه؟؟؟
لایو ایکس باکس خیلی خوبه!
ولی من از تمیرکارا میترسم
یه بار بردم واسه ال تی 2 زدن وای فای کنسول رو ترکوندن. کار نمیکنه دیگه
یه بار هم بردم ال تی 3 ریختم درایو عوض کردن دیگه دیسک نمیخونه!
-
اصن دیگه نمیدونم به کی بدم بس که همه دزد شدن!
:n27:

arashsard
30-03-2013, 23:11
Jtag حالت بازگشت نداره دیگه؟؟؟
لایو ایکس باکس خیلی خوبه!
ولی من از تمیرکارا میترسم
یه بار بردم واسه ال تی 2 زدن وای فای کنسول رو ترکوندن. کار نمیکنه دیگه
یه بار هم بردم ال تی 3 ریختم درایو عوض کردن دیگه دیسک نمیخونه!
-
اصن دیگه نمیدونم به کی بدم بس که همه دزد شدن!
:n27:

نه دیگه... بای بای لایو :n21: توو این یه سال یه بار لایو نزدم

لایو توو ایران آدم اذییت میشه... با این پینگ مسخره و قیمت اینترنت که پول خونه آدمه... نداشتن مستر کارت و این حرفا اذییت میشه آدم...بیا چنتا بازی arcade بزن... بازی خود ایکس باکس رو میزاره جیبش :n02:

صد در صد... اگه دستگاه بره تمیرگاه دیگه معلوم نیست چیزی ازش بمونه یا نه... اینجا هم که من jtag کردم بالای سرش بودم ... طرف خیلی کارش درسته...

diar.dost
01-05-2013, 11:55
لطفا یکی کمک کنه 2ماه xbox خریدم میخوام به لایو وصل شم میگه باید اپدیت کنی وقتی میخواد اپدیت بشه به 90% میرسه این ارور رو میده 3f4a-3f4b-1381-0300-c800-0036 با فلش و سی دی هم همین ارور رو میده اگه راحلی ندارید بگید چجوری کنسول ریست کنم تا دوباره ح.ک کنم شاید مشکل حل بشه خواهش میکنم جواب بدین

amindead
14-06-2013, 22:08
این Limited Edition ها رو میشه RGH کرد؟ مشکلی براش پیش نمیاد؟ آفلاین میخوام بازی کنم

Xbox 360 Gears of War 3 - 320GB
Xbox 360 Halo 4 - 320GB
Xbox 360 MW3 - 320GB

بین Limited Edition 320GB و Slim Black 250GB کدومشون بهتره برای RGH، یا اینکه فرقی ندارن؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mh_rayaneh
07-07-2013, 00:41
سلام دوستان:n01:.من 3 روزه xbox 360slim 4 gig خریدم.که بصورت نرم افزاری کپی خور شده.میخواستم ببینم میشه من بازی رو روی هارد بریزم و اجرا کنم؟
در ضمن سایت یا پیجی باشه که کلا یه توضیح جامع با زبان ساده از xbox و مسایل مربوطه ش داده باشه ممون میشم معرفی کنید
صفر صفرم .هیچی بلد نیستم ازش:n13:

aha2012
07-07-2013, 02:33
سلام دوستان:n01:.من 3 روزه xbox 360slim 4 gig خریدم.که بصورت نرم افزاری کپی خور شده.میخواستم ببینم میشه من بازی رو روی هارد بریزم و اجرا کنم؟
در ضمن سایت یا پیجی باشه که کلا یه توضیح جامع با زبان ساده از xbox و مسایل مربوطه ش داده باشه ممون میشم معرفی کنید
صفر صفرم .هیچی بلد نیستم ازش:n13:

salam دوست من
مبارکت باشه
یعنی کنسولت باز نشد موقع آپدیت کردن؟(کپی خور کردن)
اگه کنسولت باز نشه و بصورت سخت افزاری کپی خور نشه نمیتونی بازیهای کپی رو اجرا کنی-اینی که میگی نرم افزاری کپی خور کرده،فقط داشبوردتو آپدیت کرده همینو بس
مطمئنی؟
الان چه بازیهاییو انجام میدی؟
چون کنسولت 4 گیگیه درنتیجه هارد نداره و نمیتونی بازیهارو نصب کنی روی هارد مگر اینکه یه هارد براش بخری یا از یه فلش 16 گیگی استفاده کنی
در مورد آموزش هم تو همین تاپیک توضیحات لازم هست.اگه سوالی داشتی درموردش بپرس

mh_rayaneh
08-07-2013, 02:11
salam دوست من
مبارکت باشه
یعنی کنسولت باز نشد موقع آپدیت کردن؟(کپی خور کردن)
اگه کنسولت باز نشه و بصورت سخت افزاری کپی خور نشه نمیتونی بازیهای کپی رو اجرا کنی-اینی که میگی نرم افزاری کپی خور کرده،فقط داشبوردتو آپدیت کرده همینو بس
مطمئنی؟
الان چه بازیهاییو انجام میدی؟
چون کنسولت 4 گیگیه درنتیجه هارد نداره و نمیتونی بازیهارو نصب کنی روی هارد مگر اینکه یه هارد براش بخری یا از یه فلش 16 گیگی استفاده کنی
در مورد آموزش هم تو همین تاپیک توضیحات لازم هست.اگه سوالی داشتی درموردش بپرس
مرسی داداش.موقع خرید به ما گفتن 2 نوع میشه کپی خور کردویا سخت افزاری.یا نرم افزاری.که این نرم افزاری کپی خور شده.درایوشم لایتون اورجیناله!الآن شما یه توضیح بهم بدی ممنون میشم
الآن بازی های 5 6 تومنی رو اجرا میکنه بی دردسر.pes2013..most wanted..hiphop dance
داشبورد چیه؟

mohammad2567
08-07-2013, 02:54
با سلام خدمت دوستان من میخواستم آداپتور برای ایکس باکس 360 بگیرم فرق نمیکنه آداپتور جاسپر باشه با حتما باید فاکون باشه چون دستگاهم فاکونه .
باتشکر

aha2012
08-07-2013, 12:33
مرسی داداش.موقع خرید به ما گفتن 2 نوع میشه کپی خور کردویا سخت افزاری.یا نرم افزاری.که این نرم افزاری کپی خور شده.درایوشم لایتون اورجیناله!الآن شما یه توضیح بهم بدی ممنون میشم
الآن بازی های 5 6 تومنی رو اجرا میکنه بی دردسر.pes2013..most wanted..hiphop dance
داشبورد چیه؟
خواهش رفیق.کلا برای کپی خور کردن کنسول ،قاب کنسولو باز میکنن و رو برد درایو یه کارایی انجام میدن تا کنسول کپی خور بشه-بعد از این حالت داشبوردو(همون محیطی که میبینی(آواتار و ...توشن))آپدیت میکنن تا بازیهای روزو اجرا کنه
اگه این بازیهارو که گفتی اجرا میکنه احتمالا کنسولت باز شده و کپی خورش کردن

با سلام خدمت دوستان من میخواستم آداپتور برای ایکس باکس 360 بگیرم فرق نمیکنه آداپتور جاسپر باشه با حتما باید فاکون باشه چون دستگاهم فاکونه .
باتشکر

سلام-بعید بدونم مشکلی براش پیش بیاد ولی خب اگه برای خودش باشه(فالکون) بهتره

mh_rayaneh
08-07-2013, 13:09
نرم افزاری با jtag متفاوته؟lt ... چیه؟؟؟

aha2012
08-07-2013, 13:59
نرم افزاری با jtag متفاوته؟lt ... چیه؟؟؟

lt و jtag یه نوع هـک سخت افزارین
اولی برای لایو بازی کردن امنه و برای بازی کردن نیاز به دیسک بازی داری
دومی برای لایو بازی کردن اصلا امن نیست طوریکه حتی بن هم میشی ولی برای بازی کردن نیازی به دیسک نیست و میتونی بازیهارو روی هارد بریزی و بازیشون کن
نرم افزاری هم همون اپدیت داشبورده

mh_rayaneh
08-07-2013, 23:19
ی سوال اساسی.من بازی که میکنم.کجا و چجوری سیو کنم؟
pes 2013 رو که لیگ میزنم.نمیتونم سیو کنم که بعدا ادامه بدم.وقتی خاموش میکنم.میره از اول.حتی تنظیمات هم از اول باید انجام بشه

amin3k
09-07-2013, 15:55
سلام
یک سوال داشتم.
من میخوام یدونه کنسول 4 گیگ اسلیم از آلمان بگیرم.میخواستم بدونم بیارم ایران برای کپیخور کردن و این چیزا مشکلی نیست؟
یهنی راحت میشه کپی خور کرد؟؟
ممنون اگه زود جواب بدین :)

aha2012
09-07-2013, 16:14
ی سوال اساسی.من بازی که میکنم.کجا و چجوری سیو کنم؟
pes 2013 رو که لیگ میزنم.نمیتونم سیو کنم که بعدا ادامه بدم.وقتی خاموش میکنم.میره از اول.حتی تنظیمات هم از اول باید انجام بشه
خودش سیو میکنه
کنسولتو هی از برق میکشی ؟متاسفانه اگه از برق بکشی تاریخ کنسول میریزه بهم و اونموقع اگه حواست نباشه سیوهای بازیو نمیشناسه
تاریخ کنسولو درست کن تا سیوهاتو بشناسه

سلام
یک سوال داشتم.
من میخوام یدونه کنسول 4 گیگ اسلیم از آلمان بگیرم.میخواستم بدونم بیارم ایران برای کپیخور کردن و این چیزا مشکلی نیست؟
یهنی راحت میشه کپی خور کرد؟؟
ممنون اگه زود جواب بدین :)

سلام دوست من
باید ببینی مدل درایوش چیه.البته بیشتر مدلها کپی خور شدن ولی اگه یه دفعه شانست نزنه و درایوت 0800 باشه اونموقع کپی نمیشه
به این سایت یه نگاه بنداز-درایوهایی که کپی میشنو جلوشون نوشته released.
در ضمن برای تشخیص دادن نوع درایو هم باید کنسول باز بشه
پیشنهاد میشه از همین ایران بخری(درسته قیمتا بالاست) و اگه مشکلی پیش اومد ببری پیششون و درستش کنن

amin3k
09-07-2013, 16:18
خودش سیو میکنه
کنسولتو هی از برق میکشی ؟متاسفانه اگه از برق بکشی تاریخ کنسول میریزه بهم و اونموقع اگه حواست نباشه سیوهای بازیو نمیشناسه
تاریخ کنسولو درست کن تا سیوهاتو بشناسه

سلام دوست من
باید ببینی مدل درایوش چیه.البته بیشتر مدلها کپی خور شدن ولی اگه یه دفعه شانست نزنه و درایوت 0800 باشه اونموقع کپی نمیشه
به این سایت یه نگاه بنداز-درایوهایی که کپی میشنو جلوشون نوشته released.
در ضمن برای تشخیص دادن نوع درایو هم باید کنسول باز بشه
پیشنهاد میشه از همین ایران بخری(درسته قیمتا بالاست) و اگه مشکلی پیش اومد ببری پیششون و درستش کنن

اگه بر فرض درایوش همین 0800 که میگین باشه اونوقت چقد هزینش میشه که عوض بشه درایوش؟فقط درایو باید عوض بشه دیگه؟
ممنون

aha2012
09-07-2013, 16:40
اگه بر فرض درایوش همین 0800 که میگین باشه اونوقت چقد هزینش میشه که عوض بشه درایوش؟فقط درایو باید عوض بشه دیگه؟
ممنون

آره درایوو عوض میکنن-چیزی زیادی نباید بشه-قیمت هم ندارم متاسفانه-شاید حدود 100 تومن،دقیق نمیدونم

sonixax
09-07-2013, 17:28
ممنون

اگر کنسول فت براتون بیارند (اینجا هنوز نوش رو میفروشند) میتونید با استفاده از این راهنما از روی همون جعبه بفهمید که درایوش چیه :

در مورد اسلیم هم میتونید از روی تاریخ تولید خریداری کنید :

در نهایت اگر آلمان کسی رو دارید بگید برند از همین اندی کولین براتون یه کنسول بگیرند ! هم قیمت همون فروشگاه میشه ولی از قبل هَک شده هستش .

mh_rayaneh
09-07-2013, 20:15
نه از برق نمیکشم اصلا
ولی سیو نمیشه
اولش میگه برای سیو کردن پروفایل بساز
منم بلد نیستم اینکارو انجام بدم

تو قسمت setting,,,view games یه سری بازی هست که من تا حالا انجام ندادم.یا تو قسمت سیو های pes بازی هایی سیو شده که من انجام ندادم.این یعنی چی؟دست دوم بهم داده؟

aha2012
09-07-2013, 22:57
نه از برق نمیکشم اصلا
ولی سیو نمیشه
اولش میگه برای سیو کردن پروفایل بساز
منم بلد نیستم اینکارو انجام بدم

تو قسمت setting,,,view games یه سری بازی هست که من تا حالا انجام ندادم.یا تو قسمت سیو های pes بازی هایی سیو شده که من انجام ندادم.این یعنی چی؟دست دوم بهم داده؟

برای پروفایل ساختن برو تو Setting
اون بازیها هم تو خود 360 از همون اول هست

mh_rayaneh
12-07-2013, 05:56
سلام.از کجا بفهمم که کنسولم با چه روشی -- شده و کپی خور؟:n01:

aha2012
12-07-2013, 12:45
سلام.از کجا بفهمم که کنسولم با چه روشی -- شده و کپی خور؟:n01:

سلام
کلا دو روش بیشتر نداره :
1-ال تی میریزن
2-jtag میکنن
اولی میتونی به لایو وصل شی-بازیهات از رو دیسک اجرا میشن و .......
دومی هم بازیها از روی هارد اجرا میشن(بدون نیاز به دیسک)-با لایو باید خداحافظی کنی و .........
نحوه ی کپی شدن هم مشخص نیست باید پیش طرف باشی و خودت از نزدیک ببینی که چطوری کپی میکنه

fouad-pes
16-07-2013, 11:38
یه سوال دارم: میشه دستگاهی که jtag شده رو به حالت اول کارخانه ای یا LT2 یا 3 بُرد؟

aha2012
16-07-2013, 13:06
یه سوال دارم: میشه دستگاهی که jtag شده رو به حالت اول کارخانه ای یا LT2 یا 3 بُرد؟

بله میشه
فقط اینکه درایوت چیه؟lite onه یا هیتاچی؟
بعد اینکه برای چی میخوای ال تی بریزی؟برای لایو؟
اگه هیتاچی باشه مثل اینکه باید درایوت عوض بشه و هزینت میره بالا-حدود 90 تومن
اگه lite on باشه راحت میشه lt ریخت
حالا درایوت چیه؟؟

fouad-pes
16-07-2013, 14:03
بله میشه
فقط اینکه درایوت چیه؟lite onه یا هیتاچی؟
بعد اینکه برای چی میخوای ال تی بریزی؟برای لایو؟
اگه هیتاچی باشه مثل اینکه باید درایوت عوض بشه و هزینت میره بالا-حدود 90 تومن
اگه lite on باشه راحت میشه lt ریخت
حالا درایوت چیه؟؟

هنوز نخریدم. سایت دیجی کالا زده JTAG شده. نمیدونم میشه بخوام برام LT3 بریزن به جای jtag یا نه؟!
برای live میخوام

aha2012
16-07-2013, 14:09
هنوز نخریدم. سایت دیجی کالا زده JTAG شده. نمیدونم میشه بخوام برام LT3 بریزن به جای jtag یا نه؟!
برای live میخوام

دیجی کالا تا اونجایی که میدونم گرون میده-چند میده؟چه مدلی؟
در ضمن اگه jtag کنی باید با لایو خداحافظی کنی-بعد اگه بخوای ال تی بریزی باید یه هزینه جدا بدی
چه کاریه یه کنسول آک بخر بعدش ببر بیرون برات ال تی بریزن-تو توپخونه هم زیاد این کارو میکنن

roze ashegh
29-07-2013, 10:11
سلام آقا امید حالتون خوبه؟
ببخشید من تازه میخوام وارد دنیای xbox بشم.یدونه ایکس باکس دست دوم تمیز هست میخوام بخرمش.چند تا سوال از خدمتتون داشتم
1-از کجا میشه فهمید ک با چه روشی دستگاه ه*ک شده؟و کدومش به نظر خودتون بهتره؟
2-اگه به روش lt3 باشه میشه بازی ها رو روی هارد ریخت و بدون دیسک بازی کرد؟
3-بهترین درایو دستگاه چه مارکیه و میشه بدون باز کردن دستگاه تشخیص داد؟
4-دستگاهی ک میخوام بخرم اسلیم 250 با کینکت،گفته 940 تومن.می ارزه؟و به چه چیزایی توجه کنم؟
ببخشید طولانی شد آخه زیاد سر در نمیارم

aha2012
29-07-2013, 12:36
سلام آقا امید حالتون خوبه؟
ببخشید من تازه میخوام وارد دنیای xbox بشم.یدونه ایکس باکس دست دوم تمیز هست میخوام بخرمش.چند تا سوال از خدمتتون داشتم
1-از کجا میشه فهمید ک با چه روشی دستگاه ه*ک شده؟و کدومش به نظر خودتون بهتره؟
2-اگه به روش lt3 باشه میشه بازی ها رو روی هارد ریخت و بدون دیسک بازی کرد؟
3-بهترین درایو دستگاه چه مارکیه و میشه بدون باز کردن دستگاه تشخیص داد؟
4-دستگاهی ک میخوام بخرم اسلیم 250 با کینکت،گفته 940 تومن.می ارزه؟و به چه چیزایی توجه کنم؟
ببخشید طولانی شد آخه زیاد سر در نمیارم
سلام دوست من.ممنون خوبم.شما خوب هستین؟ :)
خوش اومدی
1-فهمیدنش زیاد آسون نیست.ولی کلا دو روش برای هـک کردن وجود داره:
ال تی میریزن
jtag میکنن
دومی هم بازیها از روی هارد اجرا میشن(بدون نیاز به دیسک)-با لایو باید خداحافظی کنی و .........
نحوه ی کپی شدن هم مشخص نیست باید پیش طرف باشی و خودت از نزدیک ببینی که چطوری کپی میکنه
بهترین هم ال تی ریختنه
2-خیر -بازیو میشه روی هارد ریخت ولی برای اجرای بازی باید دیسک تو درایو کنسول باشه
3-بهترین lite onه.بدون باز کردن میشه تشخیص داد ولی زیاد دقیق نیست روشش. و اونم فهمیدن از روی تاریخ ساخت کنسوله
4-خیر نمیارزهوالان آکش 1 میلیونو 40 تومنه-940 تومنو داره زیاد میگه-میتونی با کمی هزینه ی بیشتر یه کنسول آک بخری
به تمیز بودن کنسول-بن نشدن کنسول-سالم بودن و ........... باید توجه کنی
خواهش میکنم.بازم سوالی داشتی بپرس :) :n01:

roze ashegh
30-07-2013, 18:35
سلام دوست من.ممنون خوبم.شما خوب هستین؟ :)
خوش اومدی
1-فهمیدنش زیاد آسون نیست.ولی کلا دو روش برای هـک کردن وجود داره:
ال تی میریزن
jtag میکنن
بهترین هم ال تی ریختنه
2-خیر -بازیو میشه روی هارد ریخت ولی برای اجرای بازی باید دیسک تو درایو کنسول باشه
3-بهترین lite onه.بدون باز کردن میشه تشخیص داد ولی زیاد دقیق نیست روشش. و اونم فهمیدن از روی تاریخ ساخت کنسوله
4-خیر نمیارزهوالان آکش 1 میلیونو 40 تومنه-940 تومنو داره زیاد میگه-میتونی با کمی هزینه ی بیشتر یه کنسول آک بخری
به تمیز بودن کنسول-بن نشدن کنسول-سالم بودن و ........... باید توجه کنی
خواهش میکنم.بازم سوالی داشتی بپرس :) :n01:
مرسی امید جان ممنون از جوابتون.:n12:
عزیز من ساکن اصفهانم شما این قیمتی رو ک فرمودین مربوط ب کدوم فروشگاه میشه آیا فروش اینترنتی هم داره؟
راستی من خودم با توجه به اینکه تازه کارم میتونم روی دستگاه lt بریزم ؟

aha2012
30-07-2013, 20:25
مرسی امید جان ممنون از جوابتون.:n12:
عزیز من ساکن اصفهانم شما این قیمتی رو ک فرمودین مربوط ب کدوم فروشگاه میشه آیا فروش اینترنتی هم داره؟
راستی من خودم با توجه به اینکه تازه کارم میتونم روی دستگاه lt بریزم ؟

خواهش میکنم ..... جان(اسمتو نمیدونم :دی)
اگه تازه کار هستی اصلا سمت ریختن ال تی نرو چون یه ذره اشتباه کنی کنسولت دیگه بازیهارو اجرا نمیکنه
فروشگاه هم پ.خ شد:n01:

roze ashegh
30-07-2013, 21:27
کوچیک شما منوچهر هستم.:n01:
مرسی داداش از لطفت.ببخشید زیاد مزاحمت میشم.:n06:
قیمتها رو دیدم اون ایکس باکسی ک گفتم کارکردست با کینکت و یک دسته اضافست ک من فراموش کردم خدمتت بگم.

S0R3N4
31-07-2013, 20:55
آقا؛یه سوال؛من از کجا بفهمم کنسولم الان روش lt3 داره؟!!!
آخه هم بازی های جدید و هم بازی های قدیمی رو اجرا میکنه الان!!!! :n02:

بردم واسم توپ خونه lt3 ریخت ....

aha2012
31-07-2013, 21:09
آقا؛یه سوال؛من از کجا بفهمم کنسولم الان روش lt3 داره؟!!!
آخه هم بازی های جدید و هم بازی های قدیمی رو اجرا میکنه الان!!!! :n02:

بردم واسم توپ خونه lt3 ریخت ....

همین که اجرا میکنه یعنی ال تی 3 :)

Leon-117
31-07-2013, 22:20
سلام.
دوستان قاب X360 رو ک هباز میکنیم،زیرش یه صفحه فلزی هست که برد اصلی،درایو و. .. رو پوشونده،اگه اون صفحه‌ نباشه مشکلی پیش میاد؟(کنسول رو همیشه افقی میزارم)
دادم دستگاهمو rgh کنن طرف با اینکه مثلا آشنا و مطمئن بود اون صفحه فلزیه رو برداشته و به خودمم چیزی نگفته :|

محمد ه ف
17-08-2013, 05:24
سلام خسته نباشید
کنسولم Slim 250 LT3 هست ... یه فیفا 13 برنرمکس LT3 رو کنسولم اینستال کردم به مشکل بر خوردم ... بعد که پاکش کردم حالا میرم هرچی میرم تو Far Cry 3 ارور میده از بازی میاد بیرون ...
چیکار کنم این مشکلم حل شه؟:(

aha2012
17-08-2013, 11:58
سلام خسته نباشید
کنسولم Slim 250 LT3 هست ... یه فیفا 13 برنرمکس LT3 رو کنسولم اینستال کردم به مشکل بر خوردم ... بعد که پاکش کردم حالا میرم هرچی میرم تو Far Cry 3 ارور میده از بازی میاد بیرون ...
چیکار کنم این مشکلم حل شه؟:(

salam
ارورش چیه؟
احتمالا مشکل از دیسکه-بازیهاتو از جای معتبر بخر

محمد ه ف
17-08-2013, 12:16
salam
ارورش چیه؟
احتمالا مشکل از دیسکه-بازیهاتو از جای معتبر بخر

همون اروری که برا بازی های غیر lt3 میده ولی آخه این lt3 هست !
ارورش میگه:
یا سی دی مشکل داره تمیزش کنید دوباره وارد بازی شید یا کنسول رو ریستارت کنید ...
حالا با یه کلکی اوکیش کردم , ایشالله دیگه ارور نده :|

جای معتبر میشه کجا؟ :D همه بازیها کپی رایته دیگه :-؟؟

aha2012
17-08-2013, 14:02
همون اروری که برا بازی های غیر lt3 میده ولی آخه این lt3 هست !
ارورش میگه:
یا سی دی مشکل داره تمیزش کنید دوباره وارد بازی شید یا کنسول رو ریستارت کنید ...
حالا با یه کلکی اوکیش کردم , ایشالله دیگه ارور نده :|

جای معتبر میشه کجا؟ :D همه بازیها کپی رایته دیگه :-؟؟
همه بازیها کپیه ولی به نوع رایت و دیسک هم ربط داره
این فروش اینترنتی هم بعضیاشون خوبه

S0R3N4
27-08-2013, 17:51
سلام
دوستان
یه سوال
من شنیده بودم که بعد از نصب LT3 رو دستگاه؛دیگه نمیشه بازی های قبلی رو بازی کرد!!!
ولی من چند بازی سابق رو (مثلا Prison Break) رو تست کردم به راحتی اجرا شد !!!
یه سری بازی های دیگه مثل GTA IV و ... اجرا میشن؛ولی یهو وسط بازی ارور Unable Disk میده (البته به این نکته اشاره کنم که بدجوری خط و خش داشتن این بازی هایی که ازش میپریدن بیرون)
جریان چیه؟؟
ما بالاخره با این LT3 میتونیم بازی های قدیمی رو بازی کنیم یا نه!؟؟

aha2012
27-08-2013, 18:39
سلام
دوستان
یه سوال
من شنیده بودم که بعد از نصب LT3 رو دستگاه؛دیگه نمیشه بازی های قبلی رو بازی کرد!!!
ولی من چند بازی سابق رو (مثلا Prison Break) رو تست کردم به راحتی اجرا شد !!!
یه سری بازی های دیگه مثل GTA IV و ... اجرا میشن؛ولی یهو وسط بازی ارور Unable Disk میده (البته به این نکته اشاره کنم که بدجوری خط و خش داشتن این بازی هایی که ازش میپریدن بیرون)
جریان چیه؟؟
ما بالاخره با این LT3 میتونیم بازی های قدیمی رو بازی کنیم یا نه!؟؟
salam
بله میشه بازیهای قدیمیو اجرا کرد فقط بازیهاییکه زمان ال تی 2 خریده بودیو باید دوباره بخری تا اجرا بشن.فکر کنم از Gears 3 به بعد بود.(بازیهای xgd3 )

kingmor
19-09-2013, 10:13
سلام امیدوارم مشکلم اینجا حل بشه من میخوام وارد xbox live بشم کنسولمو jtag کردم آخرین آپدیت داشبورد رو نصب کردم ولی بازم وارد لایو نمیشه اگه بن شده باشم چطور آنبن کنم؟ ممنون :n16:
در قسمت test network connection هر چی میزنم xbox live رو تایید نمیکنه پیغامی هم مبنی بر اینکه بن شدم نمیده

pharm
19-09-2013, 10:41
سلام امیدوارم مشکلم اینجا حل بشه من میخوام وارد xbox live بشم کنسولمو jtag کردم آخرین آپدیت داشبورد رو نصب کردم ولی بازم وارد لایو نمیشه اگه بن شده باشم چطور آنبن کنم؟ ممنون :n16:
در قسمت test network connection هر چی میزنم xbox live رو تایید نمیکنه پیغامی هم مبنی بر اینکه بن شدم نمیده

jtag وقتی میکنی باید با live خداحافظی کنی شما نمیتونی انلاین بازی با کنسول jtag شده

kingmor
19-09-2013, 16:52
نه ... کسی که xbox تعمیر میکنه گفت کنسولی که ه-ک شده فقط در صورت jtag شدن میتونه وارد لایو بشه!!!

aha2012
20-09-2013, 00:09
نه ... کسی که xbox تعمیر میکنه گفت کنسولی که ه-ک شده فقط در صورت jtag شدن میتونه وارد لایو بشه!!!

ببخشیدا ولی طرف هیچی بلد نبوده همچین حرفی زده
وقتی کنسولو jtag میکنی باید به لایو goodbye بگی

erfan47
20-09-2013, 18:43
سلام
آقا منم همین مشکل کینکت و آواتار رو دارم. . .
من با xeBuild_GUI_2.091 آپدیت کردم اما وقتی آپدیت کینکت و آواتار رو می ریزم دستگاه شناسایی نمی کنه
من نه dashlaunch دارم نه FSD
وقتی هم که وارد xex menu می شم تو قسمت دیوایس ها هارد کنسولم رو نشون نمی ده!! فقط "flash" و "usb0" رو نشون می ده.
حالا چی می شه؟! :n05:

Xo0oX
20-09-2013, 23:27
دوستان -- همون jtag هست ؟
xbox بهتره jtag باشه یا نه بهتره نباشه ؟؟
من یه بدون jtag میخوام بخرم 4 گیگ مشکلی نداره با بازی ها ؟ یه هارد اکسترنال هم دارم 1 ترا . میتونم بازی بریزم تو هارد و بازی کنم ؟؟

M A X I M U M
21-09-2013, 18:29
سلام دوستان
من میخوام یه ایکس باکس بگیرم
یه جارو پیدا کردم تهران باهاش صحبت کردم میگه درایو لایتونه / کپی خوره / اورجینال
منم ازش پرسیدم جی تگه ؟ ( J Tag ) گفت نه جی تگ نیست لایتونه من که نفهمیدم منظورش چی بود
من فقط از چند نفر پرسیدم گفتن ایکس باکس با -- جی تگ بگیر که خیالت از بازی ها راحت میشه

میخواستم بپرسم فرق J Tag با این لایتون که میگه چیه ؟ راستی ازش پرسیدم اینی که شما میگید هارد میخوره و میتونم از رو هارد بازی کنم گفت آره مشکلی نداره
من فکر می کردم فقط جی تگ اینکارو می کنه
میتونید لطفا منو بطور کامل راهنمایی کنید تا من یه دستگاه خوب بگیرم راستش من هدفم این بود یه ایکس باکس 4 گیگ بگیرم با یه هارد 1 ترا اکسترنال

پیشاپیش ممنون

ویرایش : همین الان از یکی از دوستام شنیدم که می گفت -- لایتون ( LT ) که اون فروشنده بهم گفت هارد رو پشتیبانی می کنه اما برای جارای بازی بازم نیاز به دیسک بازی هست اما -- جی تگ ( J Tag ) نیازی به دیسک نداره و به راحتی میشه بازی هارو روی هارد ریخت و بازی کرد ولی بازم گفت که مطمئن نیست و بهتره از کسای که دیگه واردتر هستن بپرسم

بجای دوتا خط تیره کلمه ه/ک رو در نظر بگیرید

lionf3
21-09-2013, 20:02
دوستان من حدودِ ۱سال و نیمِ پیش یه Xbox 360 Slim 250 gig گرفتم و به جرات میتونم بگم شاید ۱۰ بار روشنش
کردم،Lt3 هم هستش و میخواستم ببینم اگر بخوام بفروشم حدودا چند قیمت بدم؟

Alex Fera
21-09-2013, 22:32
من یه بدون jtag میخوام بخرم 4 گیگ مشکلی نداره با بازی ها ؟ یه هارد اکسترنال هم دارم 1 ترا . میتونم بازی بریزم تو هارد و بازی کنم ؟؟

مشکلی نداره،میتونید بازی ها رو بریزید تو هارد و از دستگاه Jtag شده اجرا کنید..........
اما اجرا از روی دیسک و با درایو های LT بسیار راحت تر و کم دردسر تر هستش.............

سلام دوستان
یه جارو پیدا کردم تهران باهاش صحبت کردم میگه درایو لایتونه / کپی خوره / اورجینال
منم ازش پرسیدم جی تگه ؟ ( J Tag ) گفت نه جی تگ نیست لایتونه من که نفهمیدم منظورش چی بود
من فقط از چند نفر پرسیدم گفتن ایکس باکس با -- جی تگ بگیر که خیالت از بازی ها راحت میشه

میخواستم بپرسم فرق J Tag با این لایتون که میگه چیه ؟ راستی ازش پرسیدم اینی که شما میگید هارد میخوره و میتونم از رو هارد بازی کنم گفت آره مشکلی نداره
میتونید لطفا منو بطور کامل راهنمایی کنید تا من یه دستگاه خوب بگیرم راستش من هدفم این بود یه ایکس باکس 4 گیگ بگیرم با یه هارد 1 ترا اکسترنال

پیشاپیش ممنون

ویرایش : همین الان از یکی از دوستام شنیدم که می گفت -- لایتون ( LT ) که اون فروشنده بهم گفت هارد رو پشتیبانی می کنه اما برای جارای بازی بازم نیاز به دیسک بازی هست اما -- جی تگ ( J Tag ) نیازی به دیسک نداره و به راحتی میشه بازی هارو روی هارد ریخت و بازی کرد ولی بازم گفت که مطمئن نیست و بهتره از کسای که دیگه واردتر هستن بپرسم

اون دوستتون که توی ویرایش نوشتید کاملا درست گفتن...............
سوال دیگه ای دارید بفرمائید................

دوستان من حدودِ ۱سال و نیمِ پیش یه Xbox 360 Slim 250 gig گرفتم و به جرات میتونم بگم شاید ۱۰ بار روشنش

بین 700 تا 750..................

aha2012
21-09-2013, 22:35
سلام
هـک دو نوع داره:
jtag و lt3
بستگی به خودت داره-اگه دوست داری لایو بری بهتره ال تی 3 بریزی اگه دوست نداری لایو بری و دوست داری بازیهارو روی هارد اکسترنالت بریزی ،jtag خوبه.من به شخصه با ال تی 3 بیشتر موافقم
خیر مشکلی نداره-فقط از 16 گیگش میتونی استفاده کنی(شایدم 32 گیگ)-بیشتر نمیتونی و برای بیشتر استفاده کردن باید jtag کنی.البته یه کلکهایی هست که بشه از تمام ظرفیت هارد استفاده کرد با ال تی 3 ولی پیشنهاد نمیشه

سلام دوستان

پیشاپیش ممنون

سلام دوست من
مبارک باشه
کپی خوره و اوریج؟مگه میشه؟ :)
لایت آن نوع درایوه
اگه دوست داری بازیهارو روی هارد اکسترنالت بریزی و دوست نداری به لایو وصل بشی میخوای jtag کن.ولی خود من با ال تی 3 ریختن بیشتر موافقم تا جیتگ-با ریختن ال تی 3 هم خیالت از بازیها راحته
اگه با هارد بازیهارو ران کنی میشه jtag و طرف ممکنه درایو کنسولتو دربیاره-لایت آن هم گفتم نوع درایوه و برای هـک کردن روی بردش یه کارایی میکنن
من به شخصه با جیتگ موافق نیستم(نمیگم بده ها) ولی ال تی 3 با همه چیز okه.با لایو با بازیها و ......
خلاصه اگه سوالی بازم داشتی بپرس

سلام
طرفی که میخواد کنسولتو بخره به این کارا کاری نداره و میگه چون دست دوم هست قیمتشو کم میگن
شاید حدود 700-800 ازت بردارن.شاید

lionf3
22-09-2013, 10:45
بین 700 تا 750..................

جِدا!!
الان مشتری دست به نقد براش هست داره التماس میکنه ۹۰۰ بدم بهش.

aha2012
22-09-2013, 15:30
جِدا!!
الان مشتری دست به نقد براش هست داره التماس میکنه ۹۰۰ بدم بهش.

پس بده بره دیگه :)

lionf3
22-09-2013, 18:21
پس بده بره دیگه :)
آخه آشناس از یه طرف هم دِلم نمیاد ۲۰۰ گرون تر از قیمتی که گفتن بدم :n01:
آخر سر هم هنوز ۲دلم نمیدونم بفروشم یا نه.

kingmor
22-09-2013, 18:47
ببخشیدا ولی طرف هیچی بلد نبوده همچین حرفی زده
وقتی کنسولو jtag میکنی باید به لایو goodbye بگی

من ازیه نفر نپرسیدم ... دو نفر اینکاره که کارشون modify کردن ایکس باکس گفتن اگه Jtag باشه میشه آنلاین بازی کرد .البته فقط با اونایی که jtag هستن.. حالا ما حرف کی رو باور کنیم... یعنی واقعا به live وصل نمیشم؟!!:n27:

kingmor
22-09-2013, 19:19

aha2012
22-09-2013, 23:16
آخه آشناس از یه طرف هم دِلم نمیاد ۲۰۰ گرون تر از قیمتی که گفتن بدم :n01:
آخر سر هم هنوز ۲دلم نمیدونم بفروشم یا نه.
اگه میخوای بفروشی همین الان بفروش
اگه نمیخوای ،همین الان برو Gta رو بخر باهاش زندگی کن :)

من ازیه نفر نپرسیدم ... دو نفر اینکاره که کارشون modify کردن ایکس باکس گفتن اگه Jtag باشه میشه آنلاین بازی کرد .البته فقط با اونایی که jtag هستن.. حالا ما حرف کی رو باور کنیم... یعنی واقعا به live وصل نمیشم؟!!:n27:
آره -کسانیکه جیتگ میکنن به یه سرور دیگه وصل میشن که اصلا ربطی به مایکروسافت و لایو نداره-ممکنه با آپدیت جدید مایکرو هم دیگه نشه وصل شد

کلهم FAKE

fere1621
27-09-2013, 19:52
سلام بر دوستان
من قصد خرید یه اسلیم 250گیگ باکینکت رودارم چند جا قیمت گرفتم(شهر بندر عباس)1.400.000قیمت گفتن میخاستم ببینم
1-الان فی چنده؟؟
2-ایا فروشگاه انلاین مطمعن با قیمت مناسب هست؟دیجی کالا که میگن گرون میگه
3-در کل شما دوستان هکjtagروترجیح میدین یاlt3
ممنون میشم جواب بدین

tehran corner
27-09-2013, 20:29
الان جدیدترین -- آپدیت برای ایکس باکس ۳۶۰ کدام است؟
می‌خواهم باهاش GTA جدید بازی کنم

ممنون

aha2012
28-09-2013, 01:11
سلام بر دوستان
من قصد خرید یه اسلیم 250گیگ باکینکت رودارم چند جا قیمت گرفتم(شهر بندر عباس)1.400.000قیمت گفتن میخاستم ببینم
1-الان فی چنده؟؟
2-ایا فروشگاه انلاین مطمعن با قیمت مناسب هست؟دیجی کالا که میگن گرون میگه
3-در کل شما دوستان هکjtagروترجیح میدین یاlt3
ممنون میشم جواب بدین
سلام دوست عزیز
مبارکت باشه
1-قیمت همین حدوداس
2-خبر ندارم
3-ال تی 3

الان جدیدترین -- آپدیت برای ایکس باکس ۳۶۰ کدام است؟
می‌خواهم باهاش GTA جدید بازی کنم

ممنون

ال تی 3

moozmar
28-09-2013, 10:50
سلام

راهی برای رفع بن شدن کنسول بن شده هستش آیا؟

fere1621
28-09-2013, 16:06
سلام
شاید جای این سوال اینجا نباشه شرمنده
من انشا الله چند روز دیگه عازم تهران هستم گفتم حالا که تا اینجا اومدم xbox slimرو هم از تهران بگیریم
از برو بچه های تهران راهنمایی میخام که از کجا بگیرم که هم با انصاف باشه وهم جنس خوب داشته باشه
ممنون میشم ادرس بدین
xbox slim 250 g kinect lt3

Mool Tee
28-09-2013, 16:24
خوب داداش شما دیگه 360 نگیر ! وایسا one بیاد بگیر ! ! من که خودم خیلی عاشق one ام ! بعدش اگه نخواستی برو میدون امام خمینی اون گوشه یجا هست خیلی خوبه ! دقیقا سره نبشه ! طرف خیلی ادم باحالیه

aha2012
28-09-2013, 19:44
سلام

راهی برای رفع بن شدن کنسول بن شده هستش آیا؟

سلام
مثل اینکه بردو یا مادربوردو عوض میکنن،برای آنبن کردن.دقیق نمیدونم

fere1621
28-09-2013, 22:19
خوب داداش شما دیگه 360 نگیر ! وایسا one بیاد بگیر ! ! من که خودم خیلی عاشق one ام ! بعدش اگه نخواستی برو میدون امام خمینی اون گوشه یجا هست خیلی خوبه ! دقیقا سره نبشه ! طرف خیلی ادم باحالیه

oneکه میگن باید یه سره به اینترنت وصل باشی؟؟
حالا اومدیمو چند روز اینترنت قطع شد؟؟:n28:
اگه بازم ادرس جای خوب سراغ داشتین بگین

aha2012
28-09-2013, 23:17
oneکه میگن باید یه سره به اینترنت وصل باشی؟؟
حالا اومدیمو چند روز اینترنت قطع شد؟؟:n28:
اگه بازم ادرس جای خوب سراغ داشتین بگین

خیر نیازی به اینترنت یه سره نیست
برای 360 هم برات پیام دادم

fere1621
29-09-2013, 17:57
خیر نیازی به اینترنت یه سره نیست
برای 360 هم برات پیام دادم

تشکر از بابت ادرس
راستی کسی از زمان ورود oneبه بازار و قیمتش خبر نداره خبر نداره؟

Mool Tee
29-09-2013, 18:08
22 نوامبر میاد ! ولی تا بیاد ایران و کلا -- بشه باید یه 3 4 ماه دیگه صبر کرد ! شما هم One بگیر :X بازی های انحصاری خدایی داره! از جمله Ryse Son of rome و Forza 5 !

soha is the beSt
30-09-2013, 00:10
من دستگاهم -- شدس ولی میخوام بدونم ایا میتونم gta v اورجینالش رو بازی کنم؟ :n13: (اشکال نداره اگه بن شم)

aha2012
30-09-2013, 00:25
من دستگاهم -- شدس ولی میخوام بدونم ایا میتونم gta v اورجینالش رو بازی کنم؟ :n13: (اشکال نداره اگه بن شم)

بله میتونی عزیز
اگه اوریج باشه بن نمیشی که

soha is the beSt
30-09-2013, 03:30
بله میتونی عزیز
اگه اوریج باشه بن نمیشی که

اخه من lt 1.9 دارم. بازی رو بزارم تو دسگاه مگه اپدیت نمیخواد؟ گفتم شاید اپدیته بن کنه :n27:

aha2012
30-09-2013, 16:02
اخه من lt 1.9 دارم. بازی رو بزارم تو دسگاه مگه اپدیت نمیخواد؟ گفتم شاید اپدیته بن کنه :n27:

خب دشبوردتو آپدیت میکنه و کپی خور کنسولت میپره.ولی میتونی با بازی اوریج هم بازی کنی و هم آنلاین بزنی
اگه بخوای کپی هم بزنی باید بری ال تی 3 بریزی

fere1621
04-10-2013, 14:28
سلام دوستان
این hd contentکه در اول بعضی از بازیهامیگه باید نصب بشه کسی میدونه چی هست؟؟

aha2012
05-10-2013, 00:18
سلام دوستان
این hd contentکه در اول بعضی از بازیهامیگه باید نصب بشه کسی میدونه چی هست؟؟

salam عزیز
بله
با نصبش کیفیت بازی و بافتها بهتر میشن

fere1621
07-10-2013, 20:15
سلام
من برای اینکه بتونم بازیهایlt3 xbox slim خودمو از روی هارد اجرا کنم اول بازیو نصب کردم و بعد
قبل از اجرای بازی یه موزیک پلی کردم بعد از روی هارد بازیو اجرا کردم تا اینجا همه چی درسته
ولی بعد از اجرای بازی چرخش دیسک قطع نمیشه و همچنان از رو دیسک اجرا میشه تا یک ساعت هم صبر
کردم ولی قطع نشد کسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟؟

aha2012
07-10-2013, 21:09
سلام
من برای اینکه بتونم بازیهایlt3 xbox slim خودمو از روی هارد اجرا کنم اول بازیو نصب کردم و بعد
قبل از اجرای بازی یه موزیک پلی کردم بعد از روی هارد بازیو اجرا کردم تا اینجا همه چی درسته
ولی بعد از اجرای بازی چرخش دیسک قطع نمیشه و همچنان از رو دیسک اجرا میشه تا یک ساعت هم صبر
کردم ولی قطع نشد کسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟؟
salam
شما بازیتون 97 درصدیه،یعنی ناقص رایت شده.بازیهای رایت کامل یا برنرمکس بگیر نصب کن دیگه این مشکلو نداری:n01:

mhd1990
08-10-2013, 21:52
سلام من کنسولم جیتگ هست ایمیج بازی رو به گاد تبدیل میکنم میریزم تو یو اس بی فلش به ایکس باکس که میزنم تو محیط xex menu محتویات یو اس بی رو نشون نمیده یو اس بی رو به پی سی که میزنم میبینم پوشه گاد بازی نیست و به جاش یه پوشه دیگه هست که تو عکس میبینید بنظرتون مشکل از کجاس؟

a36ian
09-10-2013, 17:28
سلام چند وقتي تا به ايكس باكس لايو وصل مي شم مي گه سيستم اپديت داره اما مي ترسم اپديت كنم چون نمي دونم ممكنه هكم بپره يا نه و به طور كلي كسي راهي براي انلاين بازي كردن با بازي هاي كپي رو مي دونه چه جوريه ؟ لطفاً سريع كمكم كنيد

Reza31001
09-10-2013, 18:08
سلام من کنسولم جیتگ هست ایمیج بازی رو به گاد تبدیل میکنم میریزم تو یو اس بی فلش به ایکس باکس که میزنم تو محیط xex menu محتویات یو اس بی رو نشون نمیده یو اس بی رو به پی سی که میزنم میبینم پوشه گاد بازی نیست و به جاش یه پوشه دیگه هست که تو عکس میبینید بنظرتون مشکل از کجاس؟

اینو که نفهمیدم:n02: ولی
من بازی رو که تبدیل به گاد میکنم اول فلش رو با 360 کانفیگ میکنم و بعد با horizon بازی رو میریزم رو فلش و در نهایت move میکنم به هارد 360

aha2012
09-10-2013, 19:15
سلام چند وقتي تا به ايكس باكس لايو وصل مي شم مي گه سيستم اپديت داره اما مي ترسم اپديت كنم چون نمي دونم ممكنه هكم بپره يا نه و به طور كلي كسي راهي براي انلاين بازي كردن با بازي هاي كپي رو مي دونه چه جوريه ؟ لطفاً سريع كمكم كنيد

سلام عزیز
اگه کنسولت ال تی 3 هست بزن آپدیت بشه.خیالت راحت(آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟)
برای آنلاین بازی کردن با بازیهای کپی هم باید دیسکت برنرمکس (رایت کامل) و پچ شده باشه.

mhd1990
09-10-2013, 19:56
اینو که نفهمیدم:n02: ولی
من بازی رو که تبدیل به گاد میکنم اول فلش رو با 360 کانفیگ میکنم و بعد با horizon بازی رو میریزم رو فلش و در نهایت move میکنم به هارد 360
میشه توضیح بدی؟ پوشه گاد رو درگ کنم تو محیط horizon ؟

Reza31001
09-10-2013, 22:23
شما فلش رو کانفیگ میکنی بعد که زدی به پی سی horizon رو باز میکنی
برنامه فلش رو میشناسه بعد ...
با مثال توضیح میدم
الان این آدرس یه بازی گاد هست تو سیستم من
F:\games\C&C 3 Tiberium Wars\4541080E\00007000\575F178A654A395DD9B5.data
اگه برم به این آدرس
F:\games\C&C 3 Tiberium Wars\4541080E\00007000
یعنی یه فولدر قبل از فولدری که فایلهای بازی اونجاست یه تک فایل دارم : 575F178A654A395DD9B5

خوب حالا من تو horizon این فایل رو با درگ&دراپ یا گزینه ای که خودش داره (inject file) میریزم تو فلش و بعد بازی کپی میشه تو فلش
اکثرا که ایمیچ رو به گاد تبدیل میکنم همچین حالتی پیش میاد یعنی فایلهای بازی میره تو اون فولدر آخری و یه تک فایل به اسم فولدر قبلش میمونه که همون رو انتقال بدی کل فایلهای بازی میره
اگر هم این طوری نبود شما برو تو پوشه ای که فایلها هست و اولین فایل رو بریز رو فلش
بعدش که میزنی به کنسول و وقتی شناخت میری تو فلشت و بازی رو move میکنی (برای من کپی نمیشه حالا شاید برای شما شد) رو هارد و بدون نیاز به دیسک یا فلش بازی اجرا میشه

panther99
14-10-2013, 00:44
آقا من جای دیگه ای پیدا نکردم برای سوالم . قسمت سوالات عمومی هم بسته شده !!
سوال من اینه : بازی کرایسیس 3 رو تا پریشب بدون مشکل بازی کردم . دیشب کنسول رو باروشن کردم سی دی بازی هم همیشه تو کنسول هست ، اما موقعی که اومدم بازی کنم همش پیغام میداد دیسک کثیفه یا مشکل داره . دیسک رو تمیز کن یا کنسول رو ریستارت کن . چند بار اینکارو کردم بلاخره رفت تو بازی . تا امروز که همون اتفاق بازم افتاد ولی دیگه تو بازی نمیره !! :n04:
قبل از اینکه تو بازی بره هم باید طبق گفته دوستان موزیک رو پلی میکردم که همیشه اینکارو میکنم ولی امشب با وجود موزیک هم نرفت دیگه !!!!!!!!!!!!! بقیه بازیها این مشکل رو ندارن !
ایراد از کجاست ؟؟؟؟
دستگاه رو که بیشتر از یک ساله دادم ال تی 3 ریختن .
بازیهای دیگه رو امتحان کردم مشکلی نداشت !
با آپدیت داشبورد درست میشه ؟؟؟؟
ظاهر سی دی که نسبت به دوروز قبل فرقی نکرده ! پس مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aha2012
14-10-2013, 11:07
آقا من جای دیگه ای پیدا نکردم برای سوالم . قسمت سوالات عمومی هم بسته شده !!
سوال من اینه : بازی کرایسیس 3 رو تا پریشب بدون مشکل بازی کردم . دیشب کنسول رو باروشن کردم سی دی بازی هم همیشه تو کنسول هست ، اما موقعی که اومدم بازی کنم همش پیغام میداد دیسک کثیفه یا مشکل داره . دیسک رو تمیز کن یا کنسول رو ریستارت کن . چند بار اینکارو کردم بلاخره رفت تو بازی . تا امروز که همون اتفاق بازم افتاد ولی دیگه تو بازی نمیره !! :n04:
قبل از اینکه تو بازی بره هم باید طبق گفته دوستان موزیک رو پلی میکردم که همیشه اینکارو میکنم ولی امشب با وجود موزیک هم نرفت دیگه !!!!!!!!!!!!! بقیه بازیها این مشکل رو ندارن !
ایراد از کجاست ؟؟؟؟
دستگاه رو که بیشتر از یک ساله دادم ال تی 3 ریختن .
بازیهای دیگه رو امتحان کردم مشکلی نداشت !
با آپدیت داشبورد درست میشه ؟؟؟؟
ظاهر سی دی که نسبت به دوروز قبل فرقی نکرده ! پس مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

salam عزیز
گویا یه همچین مشکلی هم با بازی farcry 2 داشتی.نه؟
احتمالا دیسکهایی که تهیه میکنی نامرغوبن-یا اینکه لنز دستگاهت داره خراب میشه

panther99
14-10-2013, 11:38
آخه بازی میکنم و روی بعضی از بازیه مثل همین crysis 3 اونم بعد از چند مرحله و الان که دیگه آخرای بازی رسیده این مشکل پیش اومده !!!!!!!!farcry هم از نوع رایت بازی بوده ظاهرا . اما مشکل این واقعا برام عجیبه !!!!

hamidana
18-10-2013, 22:18
یه Xbox fat 250 jasper داره که -- Jtag کرده گویا از سر مجبوری و دستگاش به هیچ صراطی مستقیم نبوده...از اولش که مشکل عمومی Jtag دیر Boot شدن هستش رو داشت و دستگاش بعد مدت 2-3 دقیقه روشن میشد...اما ظاهرا امشب از ساعت 8 روشن کرده و بالا نمیاد تا اندازه ای که دستگاش خودبخود خاموش میشه....زیادم استفاده نمیکنه شاید هفته ای سر جمع 7ساعت...اگر کسی چیزی میدونه لطفا دریغ نکنید تا مشکل این دوستمون حل بشه...با تشکر از همگی

hamidana
18-10-2013, 22:23
یه Xbox fat 250 jasper داره که -- Jtag کرده گویا از سر مجبوری و دستگاش به هیچ صراطی مستقیم نبوده...از اولش که مشکل عمومی Jtag دیر Boot شدن هستش رو داشت و دستگاش بعد مدت 2-3 دقیقه روشن میشد...اما ظاهرا امشب از ساعت 8 روشن کرده و بالا نمیاد تا اندازه ای که دستگاش خودبخود خاموش میشه....زیادم استفاده نمیکنه شاید هفته ای سر جمع 7ساعت...اگر کسی چیزی میدونه لطفا دریغ نکنید تا مشکل این دوستمون حل بشه...با تشکر از همگی

یکی نیست جواب جواب منو بده

Bobby Sands
02-11-2013, 12:10
از اساتید یکی میتونه فرق بین lt3 و jtag رو کامل توضیح بده؟
اگر lt3 باشه دستگاه ، نمیشه بازی ها رو روی هاردش نصب کرد؟ حتما بازی باید نوع خاصی باشه که کار کنه ؟ و ...
من از یه جای معتبر میخوام بخرم اما فقط lt3 داره . برای همین میخوام بدونم از همون بگیرم یا برم از جای دیگه Jtag بگیرم.
لطفا یه راهنمایی کنید ممنونتون میشم.

sonixax
02-11-2013, 16:54
از اساتید یکی میتونه فرق بین lt3 و jtag رو کامل توضیح بده؟
اگر lt3 باشه دستگاه ، نمیشه بازی ها رو روی هاردش نصب کرد؟ حتما بازی باید نوع خاصی باشه که کار کنه ؟ و ...
من از یه جای معتبر میخوام بخرم اما فقط lt3 داره . برای همین میخوام بدونم از همون بگیرم یا برم از جای دیگه Jtag بگیرم.
لطفا یه راهنمایی کنید ممنونتون میشم.

Jtag در حقیقت نه دستکاری فرمور درایو بلکه دستکاری سیستم عامل خود کنسول هست + یک سری دستکاری های سخت افزاری که باعث میشه سیستم امنیتی کنسول دور زده بشه و شخص بتونه برنامه های ساین نشده رو روی کنسولش اجرا کنه .
Lt3 ولی داستانش فرق میکنه و خود کنسول و سیستم عاملش دستکاری نمیشه بلکه فقط و فقط فرمور درایو کنسول عوض میشه تا هر دیسکی رو به جای دیسک اورجینال به خورد کنسول بده .
برای همینه که شما با Lt3 میتونید آنلاین شید ولی با Jtag نه .
اگر آنلاین بازی کردن براتون مهمه بدون شک Lt3 باید باشه کنسول ولی اگر نه میخواید از این برنامه های چیت و HomeBrew و ... روی کنسول اجرا کنید و بخشهای آنلاین کنسول براتون مهم نیستند Jtag .
از اونجایی که هر دوتاش برای من مهم هستند من یک کنسول قدیمی Jtag شده دارم و یک کنسول دستکاری نشده با بازی های اوریج .

masiih
03-11-2013, 00:46
سلام.
میخوام یه ایکس باکس 250 گیگ بخرم ولی اینقدر تو این چند روز هرکسی بهم رسید یه چیزی گفت دارم دیگه پشیمون میشم! یکی میگه LT یکی میگه فقط j-tag موندم دیگه! کلی مارک درایو و برد و... :n02:
توی lt وقتی بازی رو میخوای اجرا کنی چجوریه؟ یکی میگفت قبلش باید آهنگ پلی کنی و کلی ترفند/ آره؟ دردسر داره؟

sonixax
03-11-2013, 02:09
سلام.
میخوام یه ایکس باکس 250 گیگ بخرم ولی اینقدر تو این چند روز هرکسی بهم رسید یه چیزی گفت دارم دیگه پشیمون میشم! یکی میگه LT یکی میگه فقط j-tag موندم دیگه! کلی مارک درایو و برد و... :n02:
توی lt وقتی بازی رو میخوای اجرا کنی چجوریه؟ یکی میگفت قبلش باید آهنگ پلی کنی و کلی ترفند/ آره؟ دردسر داره؟
توی LT دیسک بازی رو میذارید تو و میشینید بازی میکنید ! همین .
اگر دنبال آنلاین بازی کردن هستید LT اگر دنبال رمز و ترینر و برنامه های دستساز هستید JTag .

G.R.E.E.N
04-11-2013, 18:44
سلام
xbox فایل ها تصویری رو پخش میکنه؟
اگه آره چه فرمتهایی؟

payamnd
05-11-2013, 07:36
با سلام خدمت اساتید من دستگاه بیش از 1 سال و نیم پیش lt3 کردم گیمهای body count -crysis3-sniper2-tombrader6-tintim-deadrising2-resident evil 5-survivsal-fifa13-gun-spacemarine-army of two-most wanted را تمام کردم حالا جدیدا هرگیمی میخرم یا اجرا نمیشه یا مثل callofduty black 2 - assasin تا نصفه رفته و هنگ میکنه وسط بازی هر جا شروع کنم به همون قسمت که میرسه هنگ میکنه و مثلا farcry 3 یا bioshok با وجود رایت 100% اصلا ازهمون اول تا میخواد بره تو بازی هنگ میکنه ..... حالا اگه ممکنه بفرمایید مشکل کجاست آیا باید آپدیت شه ؟؟؟؟ یا ممکنه lt3خوب نباشه باید دوباره بریزم ؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟ الان هم dark رو گرفتم که اوایلشه و اجرا میکنه نمیدونم چی میشه !!! خیلی دوست دارم farcry 3 رو اجرا کنم

shervin_aleta
01-12-2013, 06:00
دوستان من فن پی اس هستم و از ایکس باکس جیزی نمیدونم
امروز واسه برادرم یه 360 250 اسلیم گرفتم
میخوام جیتگ کنم تا راحت با هارد بازی کنه و مشکلی هم نداشته باشه با بازی های جدید!
ممنون میشم بهم لینک و راهنمایی های لازم رو بکنید خیلی بازیهای جدید مثل جی تی ای 5 مهمه
در ضمن جیتگ کنم با اجرای بازی مشکلی ندارم!؟
و اینکه از کجا باید شروع کنم میخوام خودم این کارو انجام بدم
در ضمن در خارج از کشور هستم
با سپاس

j gh
06-12-2013, 16:23
با سلام
من می خوام slim 250 gb رو نرم افزاری ه/ک کنم میشه آموزش کامل فارسیش رو بزارین یا لینکش رو بدین
ممنون

j gh
06-12-2013, 16:47
اشتباهی فرستادم پاک شد

taoren
06-12-2013, 18:08
با سلام
من می خوام slim 250 gb رو نرم افزاری ه/ک کنم میشه آموزش کامل فارسیش رو بزارین یا لینکش رو بدین
ممنون
سلام
اینجارو ببینید مطمئنا پیدا میشه

j gh
06-12-2013, 18:56
سلام
مرسی ولی آدرس کامل نیستش

SAMCRO
09-01-2014, 23:24
سلام !

دوستان از کجا می شه مطمن شد یه بازی برنر مکسه ؟ ( هاردم منهدم شده :دي )
اگه به اینترنت وصل بشم بازی کنم اگه برنر مکس نباشه چی می شه ؟
منظور از اینکه کنسول لاک می شه چییه ؟ و ایا می شه انلاکش کرد ؟ :n02:
مرسی ..

aha2012
18-01-2014, 17:31
سلام !

دوستان از کجا می شه مطمن شد یه بازی برنر مکسه ؟ ( هاردم منهدم شده :دي )
اگه به اینترنت وصل بشم بازی کنم اگه برنر مکس نباشه چی می شه ؟
منظور از اینکه کنسول لاک می شه چییه ؟ و ایا می شه انلاکش کرد ؟ :n02:
مرسی ..

سلام دوست من
از خط رایت خود دیسک میشه فهمید-با برنامه abgx360 هم میشه
اگه بازی برنر نباشه ممکنه بن شی
لاک همون بن شدنه و نمیتونی دیگه به لایو وصل شی-آره بردو عوض میکنن دوباره آن بن میشی و میری لایو
خواهش :)

kian.star
03-04-2014, 16:42
با سلام
من یک ایکس باکس اسلیم با تاریخ تولید 12-04-2012 که فکر میکنم مادربورد آن فالکون باشد .. دارای درایور لایتون DG- 16D5S با ورژن 11.75 خریدم میخواستم بدونم بهترین روش برای آنلاک کردن این دستگاه چیه ...البته چند جا پرسیدم که جیتگ کردن و تعویض کردن برد درایور و LTU رو بهم گفتن یک نفر هم سوراخ کردن آی سی درایور رو پیشنهاد داد لطفا راهنمایی کنید بهترین روش کدام است و به چه علت ....
ممنون:n01:

.:Bardia:.
04-04-2014, 12:02
با سلام
من یک ایکس باکس اسلیم با تاریخ تولید 12-04-2012 که فکر میکنم مادربورد آن فالکون باشد .. دارای درایور لایتون DG- 16D5S با ورژن 11.75 خریدم میخواستم بدونم بهترین روش برای آنلاک کردن این دستگاه چیه ...البته چند جا پرسیدم که جیتگ کردن و تعویض کردن برد درایور و LTU رو بهم گفتن یک نفر هم سوراخ کردن آی سی درایور رو پیشنهاد داد لطفا راهنمایی کنید بهترین روش کدام است و به چه علت ....
ممنون:n01:

برد فالکون برای سری های قدیمی هست . مدل اسلیم از این برد استفاده نمیکنه ... مگه اینکه کنسول باز شده باشه و برد تعویض .

kian.star
04-04-2014, 16:18
برد فالکون برای سری های قدیمی هست . مدل اسلیم از این برد استفاده نمیکنه ... مگه اینکه کنسول باز شده باشه و برد تعویض .

بله اشتباه از من بود برد کورونا ورژن 3 می باشد برای این برد با درایور لایتون DG-15D5S با ورژن 11.75 RGH2 بهتره یا تعویض برد داریور
ممنون

naderagham
07-04-2014, 07:01
سلام دوستان من یک اسلیم jtag شده دارم که حدود ۵۰ تا بازی داخل هارد داخلی خودش داره برای دریافت عکسهای بازیه با اینکه مودم را شناخته و شبکه را میشناسد اعلام no conection found را میدهد درضمن اینترنت را از مبین نت و ۱ مگ سرعت گرفتم و با آیپد و لپتاپ راحت استفاده میکنم میخواستم بدونم آیا راه دیگری هست که با لپتاپ عکسها را دانلود کرده به xbox منتقل کنم ممنون

Explode
14-04-2014, 05:09
سلام
خواهشا به این سوالم جواب بدید خیلی برام مهمه

من xbox 60 دارم چند وقتی بود که بازیها رو اجرا نمیکرد و بردمش تعمیر
امروز که رفتم گفت لنزش رو تعویض کرده و گرفتم آوردم

من save بازیهام رو با برنامه Horizon که باز میکردم جلوی console ID عددی بود اما الان که از تعمیرگاه آوردم save بازیها در برنامه Horizon دارای عدد Console ID متفاوتی هست....
حالا سوالم اینه که مگه امکان داره با تعویض لنز عدد کنسول آی دی سیوها در برنامه هوریزون تغییر کنه؟

اصلا در چه صورتی میتونه این اتفاق بیفته؟
من خیلی شک دارم به اینکه کلا ایکس باکس رو اشتباهی بهم داده باشه

ممنون میشم راهنماییم کنید تا زودتر برم حالی ازش بگیرم

farid_badboy
16-04-2014, 12:02
سلام دوستان
یه xbox 360 slim E 250GB آکبند از خارج آوردم ولی کپی خور نیست
میخواستم بدونم چه راهایی واسه کپی خور کردنش هست و اینکه چه راه هایی واسه تشخیص برد و درایوش هست
ورژن داشبورد هم 2.0.16203.0
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنبن آخه تازه گرفتم زیاد سر در نمیارم ازش

سعید1400
04-06-2014, 02:43
دوستان ایا دستگاه هایnew slimرو میشه به روش j-tagهک کرد?

keymaker
06-06-2014, 12:33
سلام
من یک دستگاه از دوستم گرفتم slim 4GB هست حالا از کجا بدونم LT3 هست ؟ خودش نمیدونه من هم تا حالا کنسول نداشتم و وارد نیستم. از طرفی ۲ تا بازی هم دیروز واسش گرفتم FIFA14 و NSF Rivals که هر دو رو Dics Unreadable داد.
داشبورد فریمور رو هم چک کردم 2.0.16756 هست.
میشه من رو راهنمایی کنید ؟
مرسی

keymaker
06-06-2014, 14:10
سلام
من یک دستگاه از دوستم گرفتم slim 4GB هست حالا از کجا بدونم LT3 هست ؟ خودش نمیدونه من هم تا حالا کنسول نداشتم و وارد نیستم. از طرفی ۲ تا بازی هم دیروز واسش گرفتم FIFA14 و NSF Rivals که هر دو رو Dics Unreadable داد.
داشبورد فریمور رو هم چک کردم 2.0.16756 هست.
میشه من رو راهنمایی کنید ؟
مرسی
بازی ها رو هم با نرم افزار abgx360 چک کردم و ۱۰۰٪ بودن !
مشکل از کجا میتونه باشه ؟!
از طرفی مطمئنم کپی خور هست چون بازی های COD MW3 و NFS Run رو بهم داده راحت اجرا میشن و اوریج هم نیستن !

سعید1400
10-06-2014, 22:40
در جواب key maker: .سریع بوت میشه-بازی های جدید که فرمتش xgd3 هستش رو به راحتی اجرای میکنه و اینکه برای شروع بازی باید دیسک روش باشه . . .تشکر یادت نره

babak_raider2000
13-06-2014, 11:52
سلام به همگی.خواهش میکنم من راهنمایی کنید چون میخوام تو پشت شهرداری ایکس باکس بگیرم و کپی خور کنم .خواهشا با عکس برام توضیح بدید.خیلی نیازدارم خیلی.مرسی

IOG
08-02-2015, 03:31
سلام دوستان. آقا یه سوال با ایکس باکس LT3 میشه لایو بازی کرد؟ کلا مشکلی مثل بن شدن و اینا نداره ؟

SamGun
09-02-2015, 00:15
سلام دوستان. آقا یه سوال با ایکس باکس LT3 میشه لایو بازی کرد؟ کلا مشکلی مثل بن شدن و اینا نداره ؟

در صورت تست بازی توسط نرم افزار abgx360 خیر مشکلی پیش نمیاد یا اینکه از فروشنده معتبر بازی رو تهیه کنید .

پرونده ی کنسول بسته شده و دیگه آپدیت های امنیتی براش لحاظ نمیشه.

matr!x_2008
12-02-2015, 22:25
برای وصل شدن به لایو xbox باید سرعت اینترنت چقدر باشه؟ مثلا یا سرعت 1 مگ میشه بدون لگ بازی کرد؟ سوال دیگه اینکه اینترنتش با wifi هست با با کایل؟

mtehra
14-02-2015, 05:52
سلام دوستان عزیز من ایکس باکس خودم را به مانیتور وصل کردم از کابل اچ دی استفاده کنید و یک تبدیل به دی وی آی پشت مانیتور وصل کنیدوبرای صدا لبه اضافه سوکت کامپنت را ببرید بعد به دو سر خروجی های صدا دوتا مادگی که به اسپیکر بخوره را وصل کنید حالا تصویر را با کابل اچ دی داریم و صدا را از طریق دوتا فیش که برای اسپیکر وصل کردیم. من انجام دادم و دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم. تبدیل و فیشها کلا هشت هزار و پانصد تومان است. در صورتی که کابل وی جای ای به اچ دی را پرسیدم با خروجی صدا حدود نود هزار تومان است. موفق باشید.

m1988
04-04-2015, 13:49
سلام دوستان من یه ایکس باکس خریدم آرکید هستش فروشنده بهم گفت آپدیتش lt3هستش من از کجا بفهمم هستش؟ و سوال اصلیم اینه که سی دی برنرمکس رو میخوام نصب کنم ارورو میده دیسک کثیفه 6 تا دیسکه تمیز رو امتحان کردم تا 45 درصد میان همشون ارور میده از رو سی دی هم که بازی. میکنم میگه دیسک کثیفه و میاد بیرون فقط روی دیسکهای برنر مکس اینجوریه؟ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل. کجاست

m1988
04-04-2015, 13:51
سلام دوستان من یه ایکس باکس خریدم آرکید هستش فروشنده بهم گفت آپدیتش lt3هستش من از کجا بفهمم هستش؟ و سوال اصلیم اینه که سی دی برنرمکس رو میخوام نصب کنم ارورو میده دیسک کثیفه 6 تا دیسکه تمیز رو امتحان کردم تا 45 درصد میان همشون ارور میده از رو سی دی هم که بازی. میکنم میگه دیسک کثیفه و میاد بیرون فقط روی دیسکهای برنر مکس اینجوریه؟ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل. کجاست

taoren
27-04-2015, 20:58

سلام دوست عزیز ، اینکه بازی های کپی رو اجرا میکنه یعنی کپی خوره ولی برای دیدن نسخه ی داشبورد شما برو تو قسمت تنظیمات و اطلاعات نرم افزاری شماره داشبورد رو زده
دلیل کپی نشدن بازیتم اینکه بازیت برنرمکس نیست به همین راحتی ^_^

jerso
08-09-2015, 10:01
با سلام.

دوستان من یک مشکلی با xbox جیتگ شدم دارم و خیلی رو مخمه، ممنون میشم کمکم کنید.
بیشتر وقت ها وقتی دستگاه رو روشن میکنم و بازی رو اجرا میکنم (کپی رو هارد - دیسک خالی - آرکید .. هرچی) پس از چند ثانیه تا چند دقیقه دستگاه به کلی هنگ میکنه! و فقط صدای بازی بصورت رگبار تکرار میشه و تنها راه چاره اش خاموش کردن دستگاه با دکمه روی خود دستتگاهه.
پس از ریست هم به احتمال 90 درصد درست میشه.
(وقتی تو بازی هستم مشخصه میخواد هنگ کنه (بازی لگ زیاد داره)، اگر قبل از هنگ بیام داشبورد جلوی هنگ گرفته میشه (تو داشبورد اصلا هنگ نمیکنه.)
بدون هارد هم تست کردم. دستگاه معمولی روشن میشه (دیر روشن نمیشه،فقط بعضی وقتها یکم دیرتر روشن میشه، که اونطوری دیگه مشکلی نداره - خودم فکر میکنم مال این باشه)
دستگاه رو از مغازه دار گرفتم.
مدلش Arkade - 120gig - و آبدیت 2.0.16747.0 هست.

بسیار ممنون.

hamid_c
22-10-2015, 18:33
سلام، این داستان درسته که میگن بعد نصب هک جدید دیگه بازی های قدیمی رو ایکس باکس اجرا نمیشه؟؟؟

zadis
04-11-2015, 14:41
دوست عزیز ببخشید مزاحم شدم من یه ایک باکس 360 اسلیم 4 گیگ دارم کپی خوره
موقع اجرای بازی هنگ میکنه بعضی وقتا تا ده دقیقه و بعضی وقتا هم نیم ساعت و نمیشه هیچ کاری انجام داد باید کنسول رو خاموش کرد
شما میدونید مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟ ممنون

- - - Updated - - -

دوست عزیز ببخشید مزاحم شدم من یه ایک باکس 360 اسلیم 4 گیگ دارم کپی خوره
موقع اجرای بازی هنگ میکنه بعضی وقتا تا ده دقیقه و بعضی وقتا هم نیم ساعت و نمیشه هیچ کاری انجام داد باید کنسول رو خاموش کرد
شما میدونید مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟ ممنون

IOG
11-11-2015, 00:03
دوستان من ایکس باکس ۳۶۰ اسلیم کپی خور دارم. همیشه موقع روشن شدن پیغام میده که آپدیت بشه سیستم. موقع اجرای Fifa 16 هم پیغام میده که واسه اجرای بازی باید آپدیت شه و وقتی no میزنم بازی اجرا نمیشه. حالا میخام بدونم همینطوری آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ یا باید از روش دیگه ای استفاده کنم؟

Makarov
10-09-2017, 20:28
دوستان سلام
مشکل توی درایو xbox 360 slim دارم ممنون میشم اگر کسی از دوستان بتونه راهنمایی کنه.
دستگاه با سال ساخت 2011/05 مادربورد trinity. درایو lite-on .
دادم برای آپدیت LT3 ، بعد از مدتی درایوش کار نمیکنه.
میخوام درایو رو کامل عوض کنم بطوریکه کپی خور باشه. ظاهرا یا باید از درایو فلت استفاده کنم یا ی درایو نو اسلیم بگیرم قطعاتشو عوض کنم؟ راهی دیگه ای هست؟
لطفا اگر جای مطمئنی سراغ دارید بفرمایین چون قبلا دادم بیرون فقط خراب ترش کردن

HORROR
28-07-2019, 22:12
سلام. دوستان هزینه جیتگ 360 مدل فت چقدر میشه حدودا؟

smh6420
24-03-2020, 19:31
سلام
من یه ایکس باکس آرکید دارم که با فلش به آخرین نسخه آپدیتش کردم ولی بعد از آپدیت هیچ بازی رو اجرا نمی کنه سال تولیدش 2009 هست قبلا 5 تا بازی که داشتم رو اجرا می کرد یه بازی pes202 گرفتم درخواست آپدیت کرد که بعد از اون دیگه نه بازی های قبل رو اجرا می کنه و نه بازی جدید رو لطفا راهنمایی کنید

smh6420
24-03-2020, 19:33
سلام
من یه ایکس باکس آرکید دارم که با فلش به آخرین نسخه آپدیتش کردم ولی بعد از آپدیت هیچ بازی رو اجرا نمی کنه سال تولیدش 2009 هست قبلا 5 تا بازی که داشتم رو اجرا می کرد یه بازی pes2020 گرفتم درخواست آپدیت کرد که بعد از اون دیگه نه بازی های قبل رو اجرا می کنه و نه بازی جدید رو لطفا راهنمایی کنید

aha2012
30-04-2020, 21:15
سلام
من یه ایکس باکس آرکید دارم که با فلش به آخرین نسخه آپدیتش کردم ولی بعد از آپدیت هیچ بازی رو اجرا نمی کنه سال تولیدش 2009 هست قبلا 5 تا بازی که داشتم رو اجرا می کرد یه بازی pes2020 گرفتم درخواست آپدیت کرد که بعد از اون دیگه نه بازی های قبل رو اجرا می کنه و نه بازی جدید رو لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز.کنسولت قبلا کپی خور شده بود؟اگه نه و اوریجینال بوده بازیهاییکه تو بازار ایران هست همه کپی هستند بخاطر همین اجرا نمیشه.اگه کپی خور بوده باید بدونی چه نوع کپی خوری بوده(جیتگ یا lt3) اگه جیتگ بوده شما نباید به هیچ وجه آنلاین میشدی و اگه lt3 بوده نباید مشکلی باشه و باید دیسک از جای معتبر بخری