مشاهده نسخه کامل
: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)
سلام
دوستان من میخوام بدم بیرون واسم آپدیت کنن البته منظورم اینه که فریمور بریزند که همه بازی های جدید رو اجرا کنه مدل دستگاه هم الیت و درایو هم احتمالا باید lit on باشه آخه پانل جلو رو که برداشتم سیم زرد رنگ رو یدم . از دوستان و اساتید عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی کنید اگه در تهران جایی رو سراغ دارید که مطمن باشه و با انصاف، ممنون میشم آدرسشو به من بگید . آخه نمی خوام جایی برم که قطعه ای چیزی از دستگاه بردارن راستی چه قدر طول میکشه منظورم اینه که جلوی خودم این کار رو انجام میده و اگه ممکنه حدود قیمت رو هم لطف کنید که زیادی ازم پول نگیرند . اگر هم که باید ببرم توپخونه دقیقا کجاش ببرم؟ با تشکر .
جای این سوالا اینجا نیست ولی خوب روتو زمین نمیندازم و جواب میدم.
ببین ببر پیش آقا میثم سایتش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدودای قیمت دیگه تهش باید25اینا باشه.
اگه حرفا ای باشه نیم ساعته حله ولی خوب ممکنه یکمی طول بکشه تا45دقیقه
amin200200
24-12-2011, 19:57
ساجد جان اولا خیلی خیلی از شما و مدیران عذر خواهی میکنم واسه این که سوالمو در جای خودش مطرح نکردم و تشکر میکنم واسه پاسخ گویی سریع در ضمن من یه سوال دیگه داشتم که اونو در جای خودش مطرح میکنم . باز هم ممنون .
خوب همونطور که میدونید آخرین ورژنLT+برای LITE ONوBENqسری فت این کنسول عرضه شده.
لینک های لازمه رو قرار میدم:
LATSAT LT+3:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rapidbaz.com%2Fpremium%2F98aa47f1224ae9981a0fa83d7 7edd174%2F4ef68e36%2Fs105.us.%2F26301653%3FLatest_ iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack.rar)
JUNGLE FLASHER:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F136655938%2F2e1bb51%2FJungleFlasher.0.1.90.Beta%2 528293%2529.rar.html)
amin200200
25-12-2011, 19:59
سلام
دوستان من امروز دادم دستگاه رو واسم آپدیت کردن . واسم lt3 رو ریخت اما بازی های جدید رو اجرا نکرد و دوباره به lt2 واسم برگردوندن . از ساجد عزیز هم تشکر میکنم همون جایی که گفتید بردم آقا میثم نبودش اما دوستش اونجا بود و کارمو واسم راه انداخت .
IRAN_KING
25-12-2011, 20:06
سلام
دوستان من امروز دادم دستگاه رو واسم آپدیت کردن . واسم lt3 رو ریخت اما بازی های جدید رو اجرا نکرد و دوباره به lt2 واسم برگردوندن . از ساجد عزیز هم تشکر میکنم همون جایی که گفتید بردم آقا میثم نبودش اما دوستش اونجا بود و کارمو واسم راه انداخت .
بازی جدید رو با پچ ال تی 3 اجرا نشد ؟! :20:
بازی جدید رو با پچ ال تی 3 اجرا نشد ؟! :20:
خوب فعلا چند تا بازی بیشتر پچ نشده که.
براشون یه جورایی بهتر شد که برگردوند بهlT+2کسانی هم که آبدیت نکردن فعلا نکنن بهتره
خوب فعلا چند تا بازی بیشتر پچ نشده که.
براشون یه جورایی بهتر شد که برگردوند بهlT+2کسانی هم که آبدیت نکردن فعلا نکنن بهتره
ساجد جان اگه موقتی lt3 آپدیت کنم بعد میتونم برش گردونم به lt2? آیا lt3 بازیهای ap2.5 رو اجرا میکنه؟ ممنون:11:
ساجد جان اگه موقتی lt3 آپدیت کنم بعد میتونم برش گردونم به lt2? آیا lt3 بازیهای ap2.5 رو اجرا میکنه؟ ممنون:11:
بله میتونی برگردونی بهlt+2.
با پچ و همچنین روس هایی مثلtuمیشه اجرا کرد بازی هارو برایlt+3
amin200200
26-12-2011, 15:25
سلام
ساجد جان من که الان lt2 رو دارم ولی میخوام need for speed hot porsuit رو بازی کنم آخه این بازی رو خیلی دوست دارم . اگه ممکنه دقیقا راهنمایی کنید که باید چه کاری رو انجام بدم .
سلام
ساجد جان من که الان lt2 رو دارم ولی میخوام need for speed hot porsuit رو بازی کنم آخه این بازی رو خیلی دوست دارم . اگه ممکنه دقیقا راهنمایی کنید که باید چه کاری رو انجام بدم .
خوب داشبردتون چیه؟
به لایو وصل شدید؟
هنگام اجرا چه اروری میده؟
این پچ کردن بازی ها خیلی مسخرس به خدا ! ورژن جدید Abgx360 هم معلوم نیست کی میاد دیگه بدتر !:2:
سلام
دوستان از اونجایی که اینترنت پرسرعت نداریم میشهLite-On phat- 02510C DG-16D2S LT+ v3.0 رو برام آپ کنید؟:46:تشکر... برای آپدیت حتما باید جانگل جدید رو هم داشته باشیم؟
سلام
دوستان از اونجایی که اینترنت پرسرعت نداریم میشهLite-On phat- 02510C DG-16D2S LT+ v3.0 رو برام آپ کنید؟:46:تشکر... برای آپدیت حتما باید جانگل جدید رو هم داشته باشیم؟
بله خیلی بهتره که ورژن جدید باشه تقریبا یه جورایی لازمه!!!
اینم لینک:
این lt3 به درد ما که نخورد شاید به درد آنلاین بازا بخوره .تنها مزییتش اجرا نکردن xgd3هاست:31: شاید lt بعدی بترکونه شاید!
amin200200
27-12-2011, 04:11
خوب داشبردتون چیه؟
به لایو وصل شدید؟
هنگام اجرا چه اروری میده؟
سلام
دیسک بازی پیشم نیست و تست نکردم اما اینجوری که من خوندم بازی های A.P 2.5 روی lt+2 اجرا نمیشن درسته یا نه ؟
سلام
دیسک بازی پیشم نیست و تست نکردم اما اینجوری که من خوندم بازی های A.P 2.5 روی lt+2 اجرا نمیشن درسته یا نه ؟
نه اجرا میشن ولی باید پچ شده باشن.در ضمن اگهdea.binکنسولت آبدیت شده باشه باید تایتل آبدیت کنی و کش کنسول رو پاک کنی.در آخر اگه اجرا نشد میتونی به lt+3هم آبدیت کنی(البته اگهdea.binات عوض شده باشه)
سلام . الان واسه پچ کردن بازی ها همون درایو مخصوص لازمه ؟ اگه پچ کنیم واسه لایو امنه ؟
سلام . الان واسه پچ کردن بازی ها همون درایو مخصوص لازمه ؟ اگه پچ کنیم واسه لایو امنه ؟
بله پچ کنید واسه لایو امنه.
خود کار پچ کردن با همه رایتر ها میشه ولی چون باید100درصد رایت بشن باید بازی با بورنر مکس رایت شده باشه.در نتیجه بله لازمه
بله پچ کنید واسه لایو امنه.
خود کار پچ کردن با همه رایتر ها میشه ولی چون باید100درصد رایت بشن باید بازی با بورنر مکس رایت شده باشه.در نتیجه بله لازمه
پس اون Wave هایی که واسه ABGX360 دانلود میکردیم لازم نیست ؟
Burner Max چیه ؟ اگه با اون رایت نشه امن نیست ؟
به نظر من هدف مایکروسافت رعایت Copyright نیست بلکه به خرج انداختن ماست !:2:
پس اون Wave هایی که واسه ABGX360 دانلود میکردیم لازم نیست ؟
Burner Max چیه ؟ اگه با اون رایت نشه امن نیست ؟
به نظر من هدف مایکروسافت رعایت Copyright نیست بلکه به خرج انداختن ماست !:2:
نه دیگه ایندفعه روش پچ کردن فرق داره و چون فعلاabgx360جدید نیومده باید با روش دیگه انجام بدید.
c4یهfwساخته که نصب میشه روی درایو کامپیوتر و بازی هارو 100درصد رایت میکنه.اگه با اون رایت نشه خیر امن نیست حتی اگه تنها با اون هم رایت بشه امن نیست باید پچ هم شده باشه
amin200200
27-12-2011, 18:35
نه اجرا میشن ولی باید پچ شده باشن.در ضمن اگهdea.binکنسولت آبدیت شده باشه باید تایتل آبدیت کنی و کش کنسول رو پاک کنی.در آخر اگه اجرا نشد میتونی به lt+3هم آبدیت کنی(البته اگهdea.binات عوض شده باشه)
سلام
دوست عزیز من منظورم این بود که همون روش پچ کردن رو واسه بازی های A.P 2.5 واسه lt+2 رو بهم نشون بدی و این که از کجا بدونم dea.bin دستگاه آپدیت شده یا نه و همینطور آیا تایتل آپدیت کردن و پاک کردن کش کنسول واسه خوده دستگاه و اجرای بقیه بازی ها موردی رو به وجود نمیاره و اینو بگم که من اصلا لایو نمیرم و در آخر هم عذر خواهی میکنم که سوالاتم این قدر طولانی و غیر حرفه ای هستش ( باور کنید از جواب هایی که شما دوستان عزیز از جمله داداش ساجد با دقت و حوصله میدین بسیار لذت میبرم و واسه همه آرزوی تندرستی دارم )
سلام
دوست عزیز من منظورم این بود که همون روش پچ کردن رو واسه بازی های A.P 2.5 واسه lt+2 رو بهم نشون بدی و این که از کجا بدونم dea.bin دستگاه آپدیت شده یا نه و همینطور آیا تایتل آپدیت کردن و پاک کردن کش کنسول واسه خوده دستگاه و اجرای بقیه بازی ها موردی رو به وجود نمیاره و اینو بگم که من اصلا لایو نمیرم و در آخر هم عذر خواهی میکنم که سوالاتم این قدر طولانی و غیر حرفه ای هستش ( باور کنید از جواب هایی که شما دوستان عزیز از جمله داداش ساجد با دقت و حوصله میدین بسیار لذت میبرم و واسه همه آرزوی تندرستی دارم )
خوب برای پچ کردن بازی باید باlt+1.91پچ کنی که همون پچ روی lt+2هم جواب میده+آموزش پچ کردن:
خوب اگه لایو نمیری و داشبر14699(همین آخرین)رو نداریdea.binات عوض نشده.
تایتل و کش هم برای بازی ها مشکل به وجود نمیاره(لازم به زکره این دو روش برای کنسول هایی هست کهdea.binشون عوض شده پس اگهdea.binات آبدیت نشده نیازی به این کار نداری)
در آخر بگم وضیفت و تنها انتظارمون اینه که تو فروم فعال باشید و اطلاعاتی رو که الان به شما میدم شما به بقیه بدید
IRAN_KING
29-12-2011, 14:21
سلام
یک سوال ذهنمو مشغول کرده ..
من ارکید دارم با LT1.6 داشبورد ماله 7 8 ماه پیشه.
حالا میخوام LT3 بزنم .اول LT3 نصب کنم بعد این اپدیت جدیده 2.0.14699 --------- LT پاک میشه ؟ مشکل پیش میاد؟
چون می خوام فقط درایو بفرستم تهران برای LT3
دوستان وضعیتABGX360ورژن1.0.6رفت رویIN TESTING.
حتما همونطور که میدونید این برنامه بای پچ کردن بازی ها متناسب باCFWهاست و این نسخه جدید میتونه بازی هارو برایLT+3پچ کنه.لازم به ذکره این کار به طور دستی انجام پذیر بود ولی این برنامه به طور خودکار کار رو انجام میده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0updated%20instantly%20whenever%20and%20wherever%2 0c4eva%20speaks%20-%20Mozilla%20Firefox.jpg
--------------------------------------------------------
سلام
یک سوال ذهنمو مشغول کرده ..
من ارکید دارم با LT1.6 داشبورد ماله 7 8 ماه پیشه.
حالا میخوام LT3 بزنم .اول LT3 نصب کنم بعد این اپدیت جدیده 2.0.14699 --------- LT پاک میشه ؟ مشکل پیش میاد؟
چون می خوام فقط درایو بفرستم تهران برای LT3
اول باید فریم ویر استوک بریزید بعد داشبرد بعدlt+3این بهترین و درست ترین روش هست حالا اگه استوک نریزید و بعدlt+3آبدیت داشبرد کنید کپی خور نمیپره ولی احتمال فلگ شدن هست
tazarvmmr
03-01-2012, 15:51
دوستان سلام
پسر من یک xbox داره و یک بازی جدید براش آوردن PES 2012 گویا موقع نصب ازش خواسته که باید آپدیت بشه و اونم زده yes بعد منو صدا کرد دیدم که آپدیت از روی سی دی اجرا نمیشه، گشتم توی اینترنت و یک سایت خارجی دیدک یک فولدری رو برای دانلود گذاشته بود که از طریق فلش مموری تونستم مشکل ایکس باکس رو حل کنم! ولی از بعد از اون دیگه سی دی های کپی رو اجرا نمیکنه! انگار که سی دی تصویری داخلش گذاشتی!
لطفا یکی به داد من برسه که پسرم دیگه برام اعصاب نزاشته! دائم داره گریه میکنه! اینجا هم بازیهای XBOX اورجینال خیلی گرونه و من نه میتونم کنسول رو ببرم بدم به کسی که دوباره کپی خورش کنه و نه از پس خرید بازی های اورجینال بر میام!!!!!
اون چیزی که دانلود کردم و با فلش مموری زدم پشت ایکس باکس یک فوادری بود به نام $systemupdate حجمش هم
بعد از آنزیپ کردن 100 مگ
خیلی ممنونم
ABGX360 1.0.6 RELEASED.
همونطور که چندی پیش اعلام شد این برنامه برای پچ کردن بازی های به طور خودکار برایLT+3عمل میکنه.
وضعیت این برنامه توسط ناشر رسمی آن ازIN TESTINGبهRELEASEDتغییر کرده و هم اکنون این برنامه قابل دانلود و استفاده میباشد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0updated%20instantly%20whenever%20and%20wherever%2 0c4eva%20speaks%20-%20Mozilla%20Firefox.jpg
لینک دانلود برنامه:
شایان ذکر است روش پچ کردن به روال گزشته است و نیازی به تغییر نیست+میتونید از آموزش زیر استفاده کنید:
سایت اصلیc4eva:
--------------------------------------------------------------------
دوستان سلام
پسر من یک xbox داره و یک بازی جدید براش آوردن PES 2012 گویا موقع نصب ازش خواسته که باید آپدیت بشه و اونم زده yes بعد منو صدا کرد دیدم که آپدیت از روی سی دی اجرا نمیشه، گشتم توی اینترنت و یک سایت خارجی دیدک یک فولدری رو برای دانلود گذاشته بود که از طریق فلش مموری تونستم مشکل ایکس باکس رو حل کنم! ولی از بعد از اون دیگه سی دی های کپی رو اجرا نمیکنه! انگار که سی دی تصویری داخلش گذاشتی!
لطفا یکی به داد من برسه که پسرم دیگه برام اعصاب نزاشته! دائم داره گریه میکنه! اینجا هم بازیهای XBOX اورجینال خیلی گرونه و من نه میتونم کنسول رو ببرم بدم به کسی که دوباره کپی خورش کنه و نه از پس خرید بازی های اورجینال بر میام!!!!!
اون چیزی که دانلود کردم و با فلش مموری زدم پشت ایکس باکس یک فوادری بود به نام $systemupdate حجمش هم
بعد از آنزیپ کردن 100 مگ
خیلی ممنونم
خوب ببینید نه نیازی هست که بازی اورجینال بخرید و نه اینکه بدید کپی خورش کنن(البته این کار باید انجام بشه ولی خوب خودتون هم میتونید انجام بدید)
ببینید اون داشبرد خاصیت اش اینه که فریم ویر شما رو فلش کنه به استوک.در واقع یعنی از کپی خور درش بیاره تا دیگه بازی های کپی اجرا نشه.
حالا برای اینکه کنسول شما دو باره کپی خور بشه باید یه سری کار هارو انجام بدید.
برای اینکه بهترین چیز رو برای شما پیشنهاد کنم اول چند تا سوال ارتون میپرسم بعد بهترین گزینه رو معرفی میکنم.
اول باید بفهمید ورژن داشبردتون چیه برای این کار مسیر زیر رو از چپ به راست دنبال کنید(برید به اون قسمت ها)
SETTING-SYSTEM-CONSOLE SETTINGS-SYSTEM INFO
بعد کدی که جلویDنوشته رو بگید.
بعد هم لازمه که بگید ایکس باکستون چه مدلیه؟
قیافه کنسول چه شکلیه؟
سمت پچی هست یا راستی؟
اگه سمت چپی هست چه رنگیه؟
بعد از اینکه به سوالات جواب دادید باید درایو رو شناسایی کنید که روششو بعد جوابتون باید بگم .
و در آخر آموزش ریختنLT+رو برای کنسولتون بهتون معرفی میکنم(کپی خور مجدد)
به پسرتون هم سلام بنده رو برسونید:-BD
tazarvmmr
04-01-2012, 10:33
خیلی از لطفتون ممنونم
توی اون یکی پست جوابها رو براتون نوشتم حالا فقط بهم بگید کجا ادامه بدم؟ اینجا ادامه میدیم یا همون جا؟
سلام و واقعا ممنونم از اینکه راهنمایی میکنید
اول اون سیمی که گفتید رنگش زرد هستش، در مورد بازی کپی من به دو صورت تهیه میکنم گاهی اوقات دوستانی که از ایران میان میارن و گاهی هم از اینترنت دانلود میکنم و روی DVD DL کپی میکنم.
راستی مقداری که گفتید جلوی حرف D نوشته هم کاملش اینه:
D: 2.0.13599.0 - K: 2.0.13599.0 (BK: 2.0.1888.0)
بازم ممنون
خیلی از لطفتون ممنونم
توی اون یکی پست جوابها رو براتون نوشتم حالا فقط بهم بگید کجا ادامه بدم؟ اینجا ادامه میدیم یا همون جا؟
اصلش باید اینجا ادامه بدیم همینجا هم ادامه میدیم.
ببینید الان شما بایدLT+بریزید روی کنسول.ولی مهم اینه که کدوم ورژن رو بریزید.به نظر من با توجه به اینکه دسترسی زیادی به بازی های کپی ندارید و همون بازی هایی هم که قبلا داشتیم غنیمته و اگهLT+3بریزیم ممکنه چند تا از اون بازی ها اجرا نشه(بازی های دارای قفلXGD3 وAP2.5)توصیه میکنم LT+2بریزید.اگه تا حالا لایو نرفتید بهترین گزینه برای شما LT+2از اون استفاده کنید.
این آموزش ریختنLT+برای کنسول شماست:
این آموزش بالایی کامله ولی بعضی جاها عکس هاش نیست برای اون جاها از این تاپیک استفاده کنید:
فقط یک نکته اینم اینکه هر سوالی با آموزش داشتید تو همون تاپیک که برای آموزش دادم مطرح کنید.
به جای استفاده ازLT+1.91و ورژن قدیمی جانگل فلشر که اونجا لینک داده از این فایل ها که من میزارم استفاده کنید:
جانگل فلشر1.91:
LT+2:
iman_hashemi
06-01-2012, 23:44
همون داستان قدیمی
منم yes زدم
حالا توی تلم یعنی باید آپدیت کنم ؟
یا راه فرار داره؟
اگه باید آپدبت کنم از کجا بگیرم؟
با تشکر
Alireza.M67
07-01-2012, 12:49
کسی اینجا کنسولشو RGH کرده !؟
جایی رو می شناسین که این کار رو انجام بدن ؟
اگه آره چند میگیرن ؟
کسی اینجا کنسولشو RGH کرده !؟
جایی رو می شناسین که این کار رو انجام بدن ؟
اگه آره چند میگیرن ؟
من خودم تست نکردم!!!!
اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
120تومن
---------------------------------------
همون داستان قدیمی
منم yes زدم
حالا توی تلم یعنی باید آپدیت کنم ؟
یا راه فرار داره؟
اگه باید آپدبت کنم از کجا بگیرم؟
با تشکر
دوست عزیز من الان چه جور به شما کمک کنم؟
چی روyesزدید.؟؟بگید دقیقا چی کار کردید؟
iman_hashemi
07-01-2012, 14:53
چی روyesزدید.؟؟بگید دقیقا چی کار کردید؟[/QUOTE]
من از دیشب تا حالا تقریبا تموم پست ها رو خوندم الا بازش کردم xbox مو !!!
دارم میرم تو کارش که dvd keyرو بگیرم!!
چی روyesزدید.؟؟بگید دقیقا چی کار کردید؟
من از دیشب تا حالا تقریبا تموم پست ها رو خوندم الا بازش کردم xbox مو !!!
دارم میرم تو کارش که dvd keyرو بگیرم!![/QUOTE]
کاش میگفتید دقیقا وضع چه جوریاست شاید اشتباه میکنید
مطمین اید کارتون رو درست انتخاب کردید وdvd keyچاره مشکل شماست؟
iman_hashemi
07-01-2012, 16:52
اومدم بعد از مدت ها بازی کنم (آخرین بازی که کردم residentبود فکر کن!!!)
بعد pes2012 رو اومدم نصب کنم که ازم خواست update کنم
منم yes زدم بعدش error مشابه دوستان داد که آخرش 0013 بود .
و هر کار کردم دیگه بالا نمی اومد فقط همین صفحه میاد که lمی گه نمی تونه از روی دیسک بخونه!!!واسه آپدیت
الان بازش کردم کنسولمو- فقط موندم چرا سوکتی که برقش به این کابل بخوره روی مادربوردم نیست!!!
اومدم بعد از مدت ها بازی کنم (آخرین بازی که کردم residentبود فکر کن!!!)
بعد pes2012 رو اومدم نصب کنم که ازم خواست update کنم
منم yes زدم بعدش error مشابه دوستان داد که آخرش 0013 بود .
و هر کار کردم دیگه بالا نمی اومد فقط همین صفحه میاد که lمی گه نمی تونه از روی دیسک بخونه!!!واسه آپدیت
الان بازش کردم کنسولمو- فقط موندم چرا سوکتی که برقش به این کابل بخوره روی مادربوردم نیست!!!
شاید با آبدیت داشبرد از روی فلش حل میشد و اول اون رو امتحان میکردید بهتر بود!!!
منظورتون کابلsataهست؟کابل های رایتر و هارد معمولا از این نوع هستند و اگر هم نبود خوب مادربرد شماsataپشتیبانی نمیکنه
iman_hashemi
07-01-2012, 17:02
شاید با آبدیت داشبرد از روی فلش حل میشد و اول اون رو امتحان میکردید بهتر بود!!!
منظورتون کابلsataهست؟کابل های رایتر و هارد معمولا از این نوع هستند و اگر هم نبود خوب مادربرد شماsataپشتیبانی نمیکنه
چندین بار امتحان کردم !!! با ورزن های مختلف آپدیت ولی هیچ کدومو از روی فلش نمی خونه!!!
اوم فقط کابل ساتا باید وصل شه !!! عینی کابل برقمو نمی خواد به چیزی وصل کنم!!!
چندین بار امتحان کردم !!! با ورزن های مختلف آپدیت ولی هیچ کدومو از روی فلش نمی خونه!!!
اوم فقط کابل ساتا باید وصل شه !!! عینی کابل برقمو نمی خواد به چیزی وصل کنم!!!
نه پسر کابل برق یه سرش باید بخوره به درایور کنسول یه سرش هم به مادر برد کنسول.به مادر بردpcنمیخوره:دی
iman_hashemi
07-01-2012, 17:11
سوتی دادم خفن فک کنم نه!!!
مرسی ! می گم خدایا چرا همچین سوکتی نداره مادربردم
iman_hashemi
07-01-2012, 18:10
من ویندوزم 64 بیتی !!! وقتی نصبش می کنم error mide
می آد بالا و لی اون تیکه بالاش فعال نمی شه
Milad4171
07-01-2012, 18:16
آفا یه سوال . من پارسال کنسولم رو هـــک کردم الان که میخوام بدم واسم آپدیت کنن و ال تی 3 بریزن داستان DVDV Key و اینا هنوز برقراره. حالا اومدیم و یارو نداشت! یعنی باید کنسول رو بندازم تو این ماشینای اتوماسیون شهرداری؟؟؟
آفا یه سوال . من پارسال کنسولم رو هـــک کردم الان که میخوام بدم واسم آپدیت کنن و ال تی 3 بریزن داستان DVDV Key و اینا هنوز برقراره. حالا اومدیم و یارو نداشت! یعنی باید کنسول رو بندازم تو این ماشینای اتوماسیون شهرداری؟؟؟
مگهdvd key ات چی شده؟
الان بازی ها اجرا میشن قدیمی ها؟؟یعنی کلا میتونه درایو بازی بخونه؟
اگه بخونه که خوب مشکلی نیست میدی بیرونkeyرو درمیارن
اگه هم نه بایدjtagکنی که باید با روش ریست گلیج انجام بشه تاkeyاز مادربرد استخراج بشه که120 تومن ناقابل خرج داره:دی
وضعیت رو بگو بهتر راهنمایی کنیم
-------------------------------------------
من ویندوزم 64 بیتی !!! وقتی نصبش می کنم error mide
می آد بالا و لی اون تیکه بالاش فعال نمی شه
برو به چوشهlibusb و فایلی که توشه بزار کنار فایل جانگل فلشر یعنی از پوشه بیار بیرون.
اگه بازم اجرا نشد این64 بیتی ها کلا مشکل داره:دی
Milad4171
07-01-2012, 18:26
وضعیت کاملا روشنه. من سال گذشته از یه دوستی دستگاه خام گرفتم ( اسلیم 250 گیگ کینکت ) دادیم به یه دوست دیگه ای واسمون ال تی 2 فکر کنم ریخت و کلی بازی از جمله (bh-Fi3r-fifa11-mortal combat) رو اجرا میکنیم و همچنان هم این کارو ادامه میدیم ولی خوب من این چیزا دیگه بهم حال نمیده .میخواستم بازی NFS-RUN و DRIVER San Fransicco رو اجرا کنم که گویا ال تی 3 میخواد. البت واسه اسلیم هنوز نیومده گویا. حالا خواستم بدونم من واسه آپدیت کردنش به اون ورژن مشکلی دارم یا ندارم!؟
وضعیت کاملا روشنه. من سال گذشته از یه دوستی دستگاه خام گرفتم ( اسلیم 250 گیگ کینکت ) دادیم به یه دوست دیگه ای واسمون ال تی 2 فکر کنم ریخت و کلی بازی از جمله (bh-Fi3r-fifa11-mortal combat) رو اجرا میکنیم و همچنان هم این کارو ادامه میدیم ولی خوب من این چیزا دیگه بهم حال نمیده .میخواستم بازی NFS-RUN و DRIVER San Fransicco رو اجرا کنم که گویا ال تی 3 میخواد. البت واسه اسلیم هنوز نیومده گویا. حالا خواستم بدونم من واسه آپدیت کردنش به اون ورژن مشکلی دارم یا ندارم!؟
نه خوب مشکلی نیست ولی باید صبر کنی واسه اسلیم بیاد!!!
فقط بازی های xgd3و همجنین بازی هایxgd2 ap2.5باید متناسب باlt+3پچ بشن تا رون اجرا بشه.
ولی اگه لایو نرفتی و داشبرد14699 رو نریختی نیازی به lt+3نیست و رویlt+2همه بازی ها فعلا اجرا میشه ولی اگه بازی بیاد که داشبرد14699بخواد نیاز بهlt+3هست
iman_hashemi
07-01-2012, 18:34
منطقا الان باید dvd key داشته باشه دیگه:20:
منطقا الان باید dvd key داشته باشه دیگه:20:
خوب بله کنسول باdvd keyزنده هست و بازی میخونه.
منتهی برا بعضی هاkeyشون پریده از رو درایو بایدjtagکنن و از مادربدر بکشن.
اجرای بازی ها حکایت از وجود dvd keyروی درایو داره:دی
Milad4171
07-01-2012, 18:44
من لذت میبرم می بینم دوستان چقدر با عشق و علاقه مادر کنسول رو باز میکنن و دوباره سر هم میکنن! ( منظورم مادربرد هست ):31:
پس یعنی این بازی های مورد نظر بنده بدون مشکل الان میشه خریداریش کرد و اجراش کرد؟؟ دقیقا باید من وقتی میرم فروشگاه بگم مثلا دراویر واسه ال تی 2 میخوام یا پچ شده یا چی دقیقا؟؟
من لذت میبرم می بینم دوستان چقدر با عشق و علاقه مادر کنسول رو باز میکنن و دوباره سر هم میکنن! ( منظورم مادربرد هست ):31:
پس یعنی این بازی های مورد نظر بنده بدون مشکل الان میشه خریداریش کرد و اجراش کرد؟؟ دقیقا باید من وقتی میرم فروشگاه بگم مثلا دراویر واسه ال تی 2 میخوام یا پچ شده یا چی دقیقا؟؟
خوب شما داشبرد14699 رو نریختی که؟لایو نرفتی که؟
اگه هیچکدوم از این کارای بد بدو نکردی:دی میتونی هر دیسکی میخوای بخری فقط بگو باlt+3پچ نشده باشه.اگه بورنر مکس هم نبود نبود چون پول اضافیه.فقط بگو واسهLt+3پچ نشده باشه
Milad4171
07-01-2012, 18:55
راستش من یه بار وقتی کنسول خام بود رفتم نت الان حتی داشبردم اینم که شما میگی نیست!
12625 هست ( اینی که توی بخش info خوندم ) انگاری حتی داشبرد هم واسم آپدیت نکرده بود بی ناموس...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من یه بار وقتی کنسول خام بود رفتم نت الان حتی داشبردم اینم که شما میگی نیست!
12625 هست ( اینی که توی بخش info خوندم ) انگاری حتی داشبرد هم واسم آپدیت نکرده بود بی ناموس...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقت پیش بود؟اگه این اواخر لایو نرفتی مشکلی نیست.
بگو واسهlt+3پچ نشده باشه همینokِِِییه:دی
compund security
07-01-2012, 21:55
سلام داداش من تازه میخوام اکس باکس بگیرم میخوام تمامی اصطلاحات و مسئله ها و ... مربوط بهش رو بلد بشم چون هر راهنمایی میخونم هیچی نمیفهمم ممکنه بهم یه لینک بدید که این مطالب رو داشته باشه؟
راستی من اگه به داییم بگم از امریکا برام کنسول بیاره چون خیلی ارزونتر تموم میشه برام اینجا میتونم هکش کنم خواااااااااااااهش میکنم کامل جواب بدید خدا خیرتون بده:11::40::19:
shahin_mp3
07-01-2012, 22:12
سلام داداش من تازه میخوام اکس باکس بگیرم میخوام تمامی اصطلاحات و مسئله ها و ... مربوط بهش رو بلد بشم چون هر راهنمایی میخونم هیچی نمیفهمم ممکنه بهم یه لینک بدید که این مطالب رو داشته باشه؟
راستی من اگه به داییم بگم از امریکا برام کنسول بیاره چون خیلی ارزونتر تموم میشه برام اینجا میتونم هکش کنم خواااااااااااااهش میکنم کامل جواب بدید خدا خیرتون بده:11::40::19:
دوست عزیزمون ساجد اینجا زحمت کشیدند
سلام خدمت اساتید و دوستان
ممنون میشم کمک کنید
من یه اسلیم دارم دادم بیرون واسم ال تی 2 ریخت و دی وی دی کی هم بهم داد
بعد الان خواستم خودم آپدیت ال تی 3 بریزم
درایو را که باز کردم دیدم چیپش سوراخ شده
میخواستم ببینم چه جوری میتونم ال تی 3 بریزم؟
اگر آموزشی هست ممنون میشم بگیدو اینکه از کجا میشه فهمید که لاکش نکرده باشه؟
در ضمن دی وی دی کی و ال تی 3 را که میزارم تو جانگل فلش پایین مینویسه ال تی 2
در صورتی که ال تی 3 را میزارم تو جانگل!!
در ضمن دی وی دی کی و ال تی 3 را که میزارم تو جانگل فلش پایین مینویسه ال تی 2
در صورتی که ال تی 3 را میزارم تو جانگل!!
همراه با ریلیز ال تی 3 یه ورژن جدید از برنامه جانگل هم اومد که باید اونو دان کنید. و بعدش ال تی 3 نشون داده میشه تو برنامه
sh_fri_tnen
27-01-2012, 00:35
سلام خسته نباشید
من امروز بالاخره تونستم درایو اکس باکسمو هم کنم .
اولش lt+2 رو ریختم و بعد خوشحال اومدم بازی های جدید رو که گرفته بودم گذاشتم تو درایو و بازی رو شناخت و play کردم
اما نرفت تو بازی و ارور داد : this disc not supported
بعد با خودم گفتم شاید کپی خور نشده و برای امتحانش بازی های قدیمی ترمو گذاشتم مثل nfs shift و gts iv و .. دیدم اجرا کرد !
گفتم حتما باید lt+3 رو بریزم تا اجرا شن
این کار رو هم کردم اما بازم همون ارور رو داد ولی همچنان بازی های قدیمی رو اجرا می کرد .
این بازی هایی که تازه گرفتم اینان : saints row the third و nfs run و assassins creed revelations
حالا موندم مشکل از کجاست ؟؟!!!!!!
joykiller360
27-01-2012, 00:48
سلام خسته نباشید
من امروز بالاخره تونستم درایو اکس باکسمو هم کنم .
اولش lt+2 رو ریختم و بعد خوشحال اومدم بازی های جدید رو که گرفته بودم گذاشتم تو درایو و بازی رو شناخت و play کردم
اما نرفت تو بازی و ارور داد : this disc not supported
بعد با خودم گفتم شاید کپی خور نشده و برای امتحانش بازی های قدیمی ترمو گذاشتم مثل nfs shift و gts iv و .. دیدم اجرا کرد !
گفتم حتما باید lt+3 رو بریزم تا اجرا شن
این کار رو هم کردم اما بازم همون ارور رو داد ولی همچنان بازی های قدیمی رو اجرا می کرد .
این بازی هایی که تازه گرفتم اینان : saints row the third و nfs run و assassins creed revelations
حالا موندم مشکل از کجاست ؟؟!!!!!!
سلام....
دوست عزیز شما همون ال تی ۳ رو گه زدید دست نزنین به جاش بازی های مخصوص پچ ال تی ۳ رو تهیه کنین و به راحتی بازی کنین
sh_fri_tnen
27-01-2012, 01:00
ممنون از راهنماییت
ولی اخه برام سواله که چرا اجرا نمیشن !!! بالاخره یا باید lt+2 باشن یا lt+3 دیگه
مگه غیر از اینم میشه ؟؟؟
joykiller360
27-01-2012, 01:03
ممنون از راهنماییت
مگه غیر از اینم میشه ؟؟؟
بله احتمالا شما داشبوردتون ورژن ۱۴ هست
.:PAR3A:.
27-01-2012, 01:06
میتونین کش کنسول رو پاک کنین ، در اون صورت اجرا میشه...
sh_fri_tnen
27-01-2012, 01:08
اره همین امروز اخرین ورژن داشبورد رو دانلود کردم و ریختم بعد lt+3 زدم
راستش منظورت رو دقیقا متوجه نمیشم !
sh_fri_tnen
27-01-2012, 01:22
sh_fri_tnen
27-01-2012, 01:22
sh_fri_tnen
27-01-2012, 01:33
چرا چندین بار پست میدید؟
ببین برای اجرای کامل و درست حسابی باید بازی با بورنر مکس رایت شده باشه و پچ شده باشه.
ولی برای اینکه کارتو راه بندازی میتونی بازی رو از رو هارد پاک کنی.بعد تایتل آبدیت بریزی بعد هم کش رو پاک کنی اجرا میشه.
آموزش این کار هم بار ها تو فروم گفته شده و تاپیک داره سرچ کنید پیدا میکنید
-----------------------------------------------------------------------
ممنون از راهنماییت
مگه غیر از اینم میشه ؟؟؟
اگهdea.binکنسول آبدیت شده باشه که شده بله این مشکل پیش میاد.
king pooya
31-01-2012, 00:00
لطفآ جوابمو بدید . ممنون میشم
بازی marvel vs capcom 3 من دارم
وقتی میزارم تو xbox یچیزی میاد میگه میخایی update شه یا نه ؟
من اگه اره رو بزنم -- xboxam میپره ؟
به +lt چند لازم داره ؟
توروخدا جواب بدید
دارم از استرسه اینکه نخونه میترکم
سلام
ببخشید سوالم شاید تکراری باشه .
من الان LT 2.0 دارم . لایو نرفتم و تایتل آپدیت نشده کنسولم . الان میتونم راحت بازی های XGD3 قدیمیم رو بازی کنم . مثل GOW 3 , Driver , که همشون به روش معمولی رایت شدن .
میخواستم ببینم برای بازی کردن بازی های جدید مثل FINAL FANTASY XIII با همون LT 2.0 میتونم بازی کنم ؟
احتیاج به LT 3.0 ندارم ؟ یا اینکه میتونم بازی هارو از روی هارد اجرا کنم ؟
سلام دوستان یکی از دوستان ایکس باکس رو بعد از چند ماه خاک خوردن در اورده و بازی خرید براش و آپدیت کرده
حالا بازی جدید اجرا نمیکنه . چیکار باید کرد . میشه روش ال تی 3 ریخت . این داستان داشبود جدید چی هست ممنون از همه عزیزان
شرمنده نمیدونم چجور شد دو تا پست
alirezami
01-02-2012, 23:03
خیلی با حاله!!!
Abolfazl3007
03-02-2012, 10:16
دوستان من KEY و DUMMY و ... درایو کنسول اسلیم خودم رو دارم - و LT 2 هم روش نصبه . الان برای ارتقا به LT3 چیکار باید بکنم ؟ ( درایو 0401)
03-02-2012, 12:02
لطفا قبل پرسیدن یه جستجویی بکنین...
آموزش آنلاک درایو های اسلیم و رایت فرمویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abolfazl3007
03-02-2012, 22:32
آقا من وسط write فیرم ور بودم . کامپیوتر هنگ کرد و ریست شد . الان دیگه جانگل اصلا درایو رو نمیشناسه ...
هر کاری میکنم دیگه نمیاد ...
کنسول هم روشن میکنم درش دیگه باز نمیشه ...
چیکار کنم ؟ درایو از بین رفت ؟
03-02-2012, 23:12
یه بار Intro رو بزن و سعی کن ببری وندور ببین میره یا نه :-؟
Abolfazl3007
03-02-2012, 23:23
یه بار زدم نشد ... اصلا دیتکت نمیکنه ...
راهی هست ؟
:sad::sad::sad:
Abolfazl3007
04-02-2012, 01:02
درست شد .
آقا پارسا دمت گرم یه جرقه ای زدی تو ذهنم با همون روش و یکم ور رفتن درست شد . مرسی
واقعا الکی نیست جلوی جانگل بزرگ نوشته BETA ...
r.fathany
11-02-2012, 02:03
سلام به همگی. من تازه کارِ تازه کار هستم. حدود 10 صفحه از انجمن رو هم مطالعه کردم و یه سری اصلاعات به دست آوردم؛ اما درست و دقیق متوجه نشدم.
من یه ایکس باکس Arcade داشتم که بعد از یک سال و نیم دادم به داییم. اون موقع PES10 رو بازی می کردم. وقتی که PES12 اومد، بازی روی کنسول اجرا نشد و داییم خودش برده بود دستگاه رو پیش فروشنده و آپدیتش کرده بود. نمی دونم داشبورد آپدیت شده یا این که کنسول رو باز کردن. بعد از اون بازی های جدید مثل کال آف MW3 اجرا نمی شه روش. دلیلش رو هم که از فروشنده پرسیدم، گفتش که فاصله ی دو تا آپدیتی که ارائه شده دو هفته بوده و شما باید بیاری تا دوباره دستگاه رو آپدیت کنیم؛ اون وقت درست می شه. الان هم دستگاه دست داییم هست و دست خودم نیست. حالا من چی کار کنم که بتونم بازی های جدید رو روش اجرا کنم؟
من اصلا به ایکس باکس لایو وصل نمی شم و در کل دستگاه به "نت" وصل نشده.
می خواستم بدونم آیا با آپدیت کردن داشبورد به نسخه ی 2.0.13604.0 یا نسخه ی جدید تر، می شه بازی های جدید رو انجام داد یا نه؟
و این که آیا می تونم کماکان PES10 و بازی های قدیمی تر رو هم با این آپدیت بازی کنم یا باید کلا بی خیال بازی های قبلی بشم؟
اگه یه توضیح مختصری هم در مورد LT و نسخه های مختلفش از جمله LT+2.0 و LT3 که خیلی ازش بحث می شه بدید ممنونتون می شم. تا جایی که فهمیدم ارتقای LT سخت افزاری انجام می شه و به "لایو" باز ها مربوط می شه. امیدوارم درست متوجه شده باشم!
با سپاس فراوان. یا علی.
Jeff hardy M
11-02-2012, 15:56
من باکسم رو LT2 کردم . الان انلاین بازی کنم (MW3-2) بن نمیشم ؟
arashpr9
11-02-2012, 17:16
من باکسم رو LT2 کردم . الان انلاین بازی کنم (MW3-2) بن نمیشم ؟
نه بن میشی . واسه انلاین بازی کردن باید LT 3 داشته باشی
konami-pes
11-02-2012, 19:42
سلام به همگی. من تازه کارِ تازه کار هستم. حدود 10 صفحه از انجمن رو هم مطالعه کردم و یه سری اصلاعات به دست آوردم؛ اما درست و دقیق متوجه نشدم.
من یه ایکس باکس Arcade داشتم که بعد از یک سال و نیم دادم به داییم. اون موقع PES10 رو بازی می کردم. وقتی که PES12 اومد، بازی روی کنسول اجرا نشد و داییم خودش برده بود دستگاه رو پیش فروشنده و آپدیتش کرده بود. نمی دونم داشبورد آپدیت شده یا این که کنسول رو باز کردن. بعد از اون بازی های جدید مثل کال آف MW3 اجرا نمی شه روش. دلیلش رو هم که از فروشنده پرسیدم، گفتش که فاصله ی دو تا آپدیتی که ارائه شده دو هفته بوده و شما باید بیاری تا دوباره دستگاه رو آپدیت کنیم؛ اون وقت درست می شه. الان هم دستگاه دست داییم هست و دست خودم نیست. حالا من چی کار کنم که بتونم بازی های جدید رو روش اجرا کنم؟
من اصلا به ایکس باکس لایو وصل نمی شم و در کل دستگاه به "نت" وصل نشده.
می خواستم بدونم آیا با آپدیت کردن داشبورد به نسخه ی 2.0.13604.0 یا نسخه ی جدید تر، می شه بازی های جدید رو انجام داد یا نه؟
و این که آیا می تونم کماکان PES10 و بازی های قدیمی تر رو هم با این آپدیت بازی کنم یا باید کلا بی خیال بازی های قبلی بشم؟
اگه یه توضیح مختصری هم در مورد LT و نسخه های مختلفش از جمله LT+2.0 و LT3 که خیلی ازش بحث می شه بدید ممنونتون می شم. تا جایی که فهمیدم ارتقای LT سخت افزاری انجام می شه و به "لایو" باز ها مربوط می شه. امیدوارم درست متوجه شده باشم!
با سپاس فراوان. یا علی.
شما اگه قصدی واسه آنلاین بازی کردن نداری پس ببر واست LT2 رو بریزن و حتما به یارو بگو که فقط آفلاین بازی میکنی که دوزاریش بیفته.بله می تونی بازیهای قدیمی رو بازی کنی و مشکلی نیست.
LT مربوط به آبدیت درایو دستگاه میشه که واسه امنیت تو محیط لایو میاد و باعث گول زدن مایکروسافت میشه که نفهمه داریم بازی کپی استفاده میکنیم که کسایی که اهل لایو هستند مثل من:31: باید همیشه آخرین شماره LT رو که الان LT3 هست رو بریزن.بعد از ریختن LT3 دیگه چه برای آفلاین چه آنلاین باید بازیها رو با DVD های وربانیم بخری که به صورت برنر مکس رایت شده و قیمتشون 3 برابر بازیهای معمولی است به خاطر همینه که میگم دقت کن که به طرف بگی حتما واست LT2 بریزه نه LT3.ولی در آینده ای نه چندان دور سرانجام شما هم باید LT3 بریزی چون بازیهایی جدیدی که در راه هست فقط با LT3 سازگار هستند.
یا حق
Jeff hardy M
11-02-2012, 20:26
نه بن میشی . واسه انلاین بازی کردن باید LT 3 داشته باشی
در اون صورت حله ؟ یا 50 درصدی ؟ چقدر هزینش میشه ؟ :19:
arashpr9
11-02-2012, 20:54
در اون صورت حله ؟ یا 50 درصدی ؟ چقدر هزینش میشه ؟ :19:
100 % امنیت رو که نداری و هیچ تضمینی برای بن شدن نیست شاید خوردی تو Ban wave و بن شدی ولی حداقلش اینه که با بالاترین امنیت با بازی های کپی انلاین بازی میکنی
+
هزینه اش اگه فت باشه 5 الی 15 تومن
اگه اسلیم باشه10 تا 60 تومن بستگی به انصاف مغازه دار داره
سلام دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه جوابمو بدبد.من ایکس باکس اسلیم دارم و آپدیتمم lt2 بود 2ماه پیش به اینتر نت وصل شدم و به این مشکل اجرا نشدن بازی های جدید مبتلا شدم و منتظر اومدن lt3 شدم برا حل مشکلم الا ن بعد 2ماه که شنیدم lt3 اومده وقتی میرم مغازه بعضی مغازه ها میگن نیومده lt3 بعضی ها هم میگن باید صبر کنم چون این lt3 که اومده دمو هست و کار نمیکنه .کمکم کنید چکار کنم مشکلم حل بشه باید صبر کنم یا قید بازیهای جدیدو بزنم یا .......؟؟؟؟؟؟؟؟
CRIS Joon CR7
14-02-2012, 12:14
سلام دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه جوابمو بدبد.من ایکس باکس اسلیم دارم و آپدیتمم lt2 بود 2ماه پیش به اینتر نت وصل شدم و به این مشکل اجرا نشدن بازی های جدید مبتلا شدم و منتظر اومدن lt3 شدم برا حل مشکلم الا ن بعد 2ماه که شنیدم lt3 اومده وقتی میرم مغازه بعضی مغازه ها میگن نیومده lt3 بعضی ها هم میگن باید صبر کنم چون این lt3 که اومده دمو هست و کار نمیکنه .کمکم کنید چکار کنم مشکلم حل بشه باید صبر کنم یا قید بازیهای جدیدو بزنم یا .......؟؟؟؟؟؟؟؟
والله من هم میرم میگم :41:
طرف میگه این نسخه آزمایشی هستش و ناقصه:18:
شاید خودم دست به کار شدم و...:20:
Alex Fera
14-02-2012, 14:43
به خدا اون دفعه هم گفتم، LT3 نسخه آزمایشی،بتا،ناقص یا غیره نداره و هم روی دستگاه های فت و هم اسلیم به طور کامل عرضه شده.................
هیچ مشکلی هم نداره و کارایی رو که باید بکنه میکنه...................
Milad4171
14-02-2012, 15:14
یا بلد نیستن میخوان یه چیزی بگن دهن مشتری بسته بشه یا قبلا -- کردن خراب کردن فکر میکنن نسخه ای که دارن نافص هست!
CRIS Joon CR7
14-02-2012, 15:27
لینک های آموزش ریختن شو میشه لطف کنید
این سایت سایت دیگه
کلا ساده باشه
اگه با LT2 فرقی نداره هم خو مال LT2 بزارید
ببینم خودم میتونم؟
:11::11:
CRIS Joon CR7
18-02-2012, 19:03
خب راست میگن ناقصه
امروز رفتم پیله کردم که چرا میگی ناقصه؟
گفت امکانات LT2 رو نداره مثلا بازی نصب نمیشه و اگه نصب بشه مشکل داره
درسته؟
اتفاقا اومده من خودم اسلیم 4 گیگ دارم همین دوهفته پیش کردمش ال تی سه منتها برای اینکه بری لایو بازی کنی باید داشبورد رو اپدیت کنی و ال تی سه رو بریزی این روزها هم یه اپدیت دیگه هم اومده که من خودم اپدیت کردم ومشکلی نداشتم
موفق باشی
خب راست میگن ناقصه
امروز رفتم پیله کردم که چرا میگی ناقصه؟
گفت امکانات LT2 رو نداره مثلا بازی نصب نمیشه و اگه نصب بشه مشکل داره
درسته؟
بابا عزیز جون من الان دارم همه چیز کار میکنه فقط بازی های که با پچ جدید فکرنم xgd3 apk2,5 باشه نمیخونه اونم میتونید با روش رایت برنر مکس راحت اجراش کنید پس خیالتون راحت اونا واسه همین میگن ناقصه که اطلاع کافی احتمالا ندارند ولی اگه میخوای و ضررویه فرضا واسه لایو میخواید باید بری انجامش بدی
CRIS Joon CR7
18-02-2012, 19:48
اتفاقا اومده من خودم اسلیم 4 گیگ دارم همین دوهفته پیش کردمش ال تی سه منتها برای اینکه بری لایو بازی کنی باید داشبورد رو اپدیت کنی و ال تی سه رو بریزی این روزها هم یه اپدیت دیگه هم اومده که من خودم اپدیت کردم ومشکلی نداشتم
موفق باشی
بابا عزیز جون من الان دارم همه چیز کار میکنه فقط بازی های که با پچ جدید فکرنم xgd3 apk2,5 باشه نمیخونه اونم میتونید با روش رایت برنر مکس راحت اجراش کنید پس خیالتون راحت اونا واسه همین میگن ناقصه که اطلاع کافی احتمالا ندارند ولی اگه میخوای و ضررویه فرضا واسه لایو میخواید باید بری انجامش بدی
یعنی نصب هم میشه رو هارد؟
که دیسک دیگه غیر فعال شه
من برنر مکس میخرم
برنر مکس رو هارد میتونی نصب کنی
CRIS Joon CR7
18-02-2012, 21:31
حتی اگه 97 درصد باشه?
آخه اینا میگن دیسکامون برنر مکس هست ولی 97 درصد اند
اگه 100 درصد میخوای سه تومن بیشتره رو ورباتیم میزنیم سفارش بده
Alex Fera
18-02-2012, 22:07
حتی اگه 97 درصد باشه?
محسن جان دلبندم،شما اگه LT3 داشته باشید و بازیهاتون هم برنر مکس باشن امکان نداره مشکلی براتون پیش بیاد،بازیها هم راحت نصب میشن روی هارد...................
در ضمن برای بازیهای 100 درصد پول اضافی ندید،اگه شهرستان هستید اینترنتی بخرید
darkm4ster
18-02-2012, 23:50
حتی اگه 97 درصد باشه?
ببین lt +3هیچ مشکلی نداره و راحت میره لایو و اینا اون مغازه دار ها بلد نبودن پیچوندن دوست من 1ماه پیش ریخت بعد اونا الان بلد نیستن !
بازی ها هم دو نوع است یا برنر مکس هست که میشه رفت اینترنت و ریخت رو هارد ( 6 الا 8هزار تومانه)
یا تو دی وی دی اشغال و 97% هست که 2 هزار تومانه و رو هارد نصب نمی شه و اینترنت نباید بری و ممکنه فلگ شی
یعنی چی برنر مکس و 97 %:13:
CRIS Joon CR7
19-02-2012, 11:05
ببین lt +3هیچ مشکلی نداره و راحت میره لایو و اینا اون مغازه دار ها بلد نبودن پیچوندن دوست من 1ماه پیش ریخت بعد اونا الان بلد نیستن !
بازی ها هم دو نوع است یا برنر مکس هست که میشه رفت اینترنت و ریخت رو هارد ( 6 الا 8هزار تومانه)
یا تو دی وی دی اشغال و 97% هست که 2 هزار تومانه و رو هارد نصب نمی شه و اینترنت نباید بری و ممکنه فلگ شی
یعنی چی برنر مکس و 97 %:13:
اینو من دقیق نمیدونستم
یعنی برنر مکس صد در صد رایت شده؟
آخه اینا میگن برنر مکس ما 97 درصده:18:
Squall Leonhart
19-02-2012, 13:55
این حرف رو کی زده؟
به جون خودم دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم :16:
CRIS Joon CR7
19-02-2012, 16:21
این حرف رو کی زده؟
به جون خودم دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم :16:
اصلا فروشندگان شهر ما اینگار از یه دنیای دیگه اومدن همش چرت و پرت میگن
آدم به معلومات خودش هم شک میکنه
صد بار تو راه خونه پیش خودم میگفتم برنر مکس ما 97 درصده یعنی چی؟:18:
Squall Leonhart
19-02-2012, 18:16
احتمالا منظورشون این هست که داشتن به روش برنر مکس رایت میکردن که وسط کار ارور داده! الان هم میخوان یه جوری پولش بکنن دیگه! این نوع دیسک ها هیچ گونه برتری نسبت به دیسک های رایت شده به روش Truncate ندارن.
Spaniuly
19-02-2012, 23:26
اصلا فروشندگان شهر ما اینگار از یه دنیای دیگه اومدن همش چرت و پرت میگن
آدم به معلومات خودش هم شک میکنه
صد بار تو راه خونه پیش خودم میگفتم برنر مکس ما 97 درصده یعنی چی؟:18:
داری می گی فروشنده! اینا اگه راه پیدا کنن بازی های سوخته رو هم می دن می گن برای گروه سنی پائینه واسه همین ناقص رایت کردیم تا سانسور بشه بعد بدن دست ملت حالا این وسط وقتی می بینی واسه ما که فروم بازیم و ته همچین اطلاعات این شرو بر ها رو تحویل می دن از فحشم بدتره مغازه دارها همچین قلمبه سولمبه حرف می زنن آدم از دنیا سیر میشه
باز تو شهرای بزرگ مثل تهران خوبه بین مغازه دارها می تونی کار بلد پیدا کنی ولی توی شهرای کوچیک فقط بلدن آسمون ریسمون ببافن واسه آدم از رو هم نمیرن طفلکیا:2:
sadeghbb
19-02-2012, 23:34
دوستان من الان 3ماهی هست لایو نرفتم... و فریمورم الان lt2 هست...
الان باید برا لایو رفتن آپدیت کنم و میگن فلگ میشم اگر برم لایو...
باید چیکار کنم؟!
CRIS Joon CR7
19-02-2012, 23:47
داری می گی فروشنده! اینا اگه راه پیدا کنن بازی های سوخته رو هم می دن می گن برای گروه سنی پائینه واسه همین ناقص رایت کردیم تا سانسور بشه بعد بدن دست ملت حالا این وسط وقتی می بینی واسه ما که فروم بازیم و ته همچین اطلاعات این شرو بر ها رو تحویل می دن از فحشم بدتره مغازه دارها همچین قلمبه سولمبه حرف می زنن آدم از دنیا سیر میشه
باز تو شهرای بزرگ مثل تهران خوبه بین مغازه دارها می تونی کار بلد پیدا کنی ولی توی شهرای کوچیک فقط بلدن آسمون ریسمون ببافن واسه آدم از رو هم نمیرن طفلکیا:2:
درود بر آرمین جان:11:
درسته آدم رو هیچی هم حساب نمیکنن:13:
حالا یه سایت بگید بازی برنر مکس رو با نازلترین قیمت داشته باشه:20:
konami-pes
21-02-2012, 09:14
اینو من دقیق نمیدونستم
یعنی برنر مکس صد در صد رایت شده؟
برنر مکس 100 درصد رایت شده و اصلا ناقص نیست و از لحاظ حجم دقیقا شبیه بازی اورجیناله.به نظرم با اینکه آفلاین باز هستی اما بازم برنر مکس بنداز حلق درایو کنسولت چون هم برنر مکس تو هارد نصب میشه و هم اینکه عمر درایو کنسولت بیشتر خواهد بود و هم اینکه اصلا هنگ واسط بازی نخواهی داشت!
CRIS Joon CR7
21-02-2012, 09:36
برنر مکس 100 درصد رایت شده و اصلا ناقص نیست و از لحاظ حجم دقیقا شبیه بازی اورجیناله.به نظرم با اینکه آفلاین باز هستی اما بازم برنر مکس بنداز حلق درایو کنسولت چون هم برنر مکس تو هارد نصب میشه و هم اینکه عمر درایو کنسولت بیشتر خواهد بود و هم اینکه اصلا هنگ واسط بازی نخواهی داشت!
پس حداقل یه سایت رو اینجا یا خصوصی بگو برنر مکس داشته باشه بازی هاشن بیخودی گرون نباشه:11:
shahram mardani
21-02-2012, 22:18
با سلام خدمت اساتید
من یک ایکس باکس دارم که درایور نداره کاملا سوخته ((دی وی دی رام)) می خواستم که یه درایو دیگه ای نصب کن لطف کنید راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم جه مارکی باید بخرم ظمنا من کارم الکترونیکه شنیدم که باید جی تگ بشه اگه میشه نقشه نرم افزار و هرچی که میخواد منو راهنمایی کنید قبلا از راهنمایی شما تشکر می کنم
با سلام خدمت اساتید
من یک ایکس باکس دارم که درایور نداره کاملا سوخته ((دی وی دی رام)) می خواستم که یه درایو دیگه ای نصب کن لطف کنید راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم جه مارکی باید بخرم ظمنا من کارم الکترونیکه شنیدم که باید جی تگ بشه اگه میشه نقشه نرم افزار و هرچی که میخواد منو راهنمایی کنید قبلا از راهنمایی شما تشکر می کنم
سلام خدمت شما
شما اگه از درایو قبلی خودتون DVDkey تهیه کرده باشید میتونید Drive رو تعویض کنید در غیر اینصورت باید از طریق CPU و با Jtag کردن
Key رو استخراج کنید که کاره سختیه ولی شدنیه
برای Jtag هم روش های مختلفی هست که با کمی سرچ میتونید اطلاعات رو بدست بیارید.
از همه مهمتر پیدا کردن وسایل کار هست تا خوده کار به این دلیل که ممکن هست مقلا یک IC با کد فلان رو نتونید از بازار تهیه کنید
برای درست کردن PCB هم که آموزش های مختلفی وجود داره که با سرچ راحت پیدا میکنید
در ضمن درایو های این کنسول و تمام کنسول های بازی ورژن متفاوتی از درایو های نسخه PC هستن و باید از مراکز تعمیرات این کنسول در سطح تهران یا شهرستان این درایو رو تهیه کنید.
shahram mardani
23-02-2012, 09:53
با تشکر
سامان جان میشه محبت کنی نقشه یا سایتهایی که بشه برنامه ها و نقشه هارو به من معرفی کنی و ضمنن چه درایوری ازهمه بهتره خریداری کنم من با جی تگ کردن کاملا آشنایی دارم دستگاه پرو گرمر رو دارم البته اگه با دستگاه سازگاری داره و الا باید یکی دیگه بسازم اگه محبت کنید روش و برنامه هار معرفی کنید ممنون میشم
با تشکر
سامان جان میشه محبت کنی نقشه یا سایتهایی که بشه برنامه ها و نقشه هارو به من معرفی کنی و ضمنن چه درایوری ازهمه بهتره خریداری کنم من با جی تگ کردن کاملا آشنایی دارم دستگاه پرو گرمر رو دارم البته اگه با دستگاه سازگاری داره و الا باید یکی دیگه بسازم اگه محبت کنید روش و برنامه هار معرفی کنید ممنون میشم
سامان نه عزیزم , samgun :31: !
بهترین درایو الان LiteOn هست .
شما میتونی از آموزشی که زیا برای RGH قرار داده استفاده کنید :
forum.♥.com/thread50678
(به جای قلب عبارت بازیسنتر را تایپ کنید)
پیشنهاد میکنم حتما صفحات بعدی آموزش رو هم بررسی کنید تا مشکلات عدیده ای هم که برای دوستان رخ داده و پاسخ گرفتن رو قبل از شروع کار شما مطالعه کنید
سلام بچه ها یه سوال من الان التی 2 دارم و داشبوردم13604 .. کنسول فت الایته... درایو هم لایت ان
سوال من اینه منیخوام خودم التی 3 بریزم.. سوال اینجاس که باید مثلا برم التی3 برای لایت انو دانلود کنم کافیه یا نه باید ببینم لایت انم کدوم مدله مثلا Lite-On 9504/
0272, 0225,
0401, 1071 و التی 3 lمدل اونو دانلود کنم؟؟
سلام بچه ها یه سوال من الان التی 2 دارم و داشبوردم13604 .. کنسول فت الایته... درایو هم لایت ان
سوال من اینه منیخوام خودم التی 3 بریزم.. سوال اینجاس که باید مثلا برم التی3 برای لایت انو دانلود کنم کافیه یا نه باید ببینم لایت انم کدوم مدله مثلا Lite-On 9504/
0272, 0225,
0401, 1071 و التی 3 lمدل اونو دانلود کنم؟؟
آره باید فریمور متناسب با درایو رو بریزی .
samad_sr
27-02-2012, 15:26
سلام خدمت اساتید
می خواستم بدونم که در صورت ریختن lt+3 بازیهایی که نیاز به این فریمور ندارن هم برای نصبشون روی هارد باید به روش برنرمکس رایت بشن یا خیر؟
amirdastan
02-03-2012, 15:16
Agha torokhooda aksa kar nemikone file PDF nadare in tozihaat lootf mikonin mano rahnamaee konin
من میخوام طبق آموزس پست دوم کنسولم رو هـک کنم اما نمی دونم کدوم Firmware رو دانلود کنم!
طبق تصویر زیر درایو من Lite on هست. اما همونطور که توی صفحه بالا میبینید 3 مدل درایو Lite on وجود داره.
من کدوم رو باید دان کنم؟
سلام دوستان . من ایکس باکس فت دارم .و ال تی 2 دارم میخواستم بدونم برای ال تی 3 ریختن کار مشکلی دارم یا راحت میشه
یا باید ببرم بیرون بریزن . ممنون اگه راحته آموزشش کجا میتونم پیدا کنم . ممنون
دوستان LT3 چقدر میریزن بیرون ؟ چقدر میگیرن ؟
یه چیز دیگه : بازی با کینکت حال میده انصافا که الان 270 تومن پول براش بدم ؟
CRIS Joon CR7
09-03-2012, 13:32
دوستان LT3 چقدر میریزن بیرون ؟ چقدر میگیرن ؟
یه چیز دیگه : بازی با کینکت حال میده انصافا که الان 270 تومن پول براش بدم ؟
بستگی به انصاف طرف داره
از 15 تومن هست تا 30 یا 35 تومن
سوال دوم هم همون جوری که پرسیدی جواب میدم بله حال میده قیمت ها هم متغیر هستند:11:
hamidreza_shab
11-03-2012, 09:13
سلام دوستان
یه آرکید دارم که lt2 رو نزدم حالا میشه 3 رو بزنم؟؟
بعد یه سوال مهم با آرکید میشه اگه 3 رو بزنم برم لایو بازی کنم؟؟
و از 2تا سوال قبلیم مهم تر اگه lt3 رو بزنم بازی های قدیمیم بالا میاد؟ مثل pes11 , left for dead1 va2 ,prince of persia , و همین بازی های قدیمی باحال که معروفن و یادم نمیاد اسمشونو!
میشه به همین چنتا سوالم جواب بدین؟
Alex Fera
11-03-2012, 12:43
سلام دوستان
یه آرکید دارم که lt2 رو نزدم حالا میشه 3 رو بزنم؟؟
بعد یه سوال مهم با آرکید میشه اگه 3 رو بزنم برم لایو بازی کنم؟؟
و از 2تا سوال قبلیم مهم تر اگه lt3 رو بزنم بازی های قدیمیم بالا میاد؟ مثل pes11 , left for dead1 va2 ,prince of persia , و همین بازی های قدیمی باحال که معروفن و یادم نمیاد اسمشونو!
میشه به همین چنتا سوالم جواب بدین؟
بله میتونید LT3 بزنید....................
بله میتونید برید لایو،کانکت شدن به لایو ربطی به نوع دستگاه نداره..................
بستگی داره بازیهاتون برای LT2 پچ شده باشن یا نه،اگه برای LT2 باشن دیگه نمیتونید روی 3 بازی کنید ولی اگه بازیتون LT2 نخواد و روی نسخه های قبلی LT اجرا میکردید((که اینطورم هست))میتونید روی LT3 اونارو به راحتی اجرا کنید...............
hamidreza_shab
11-03-2012, 16:40
بله میتونید LT3 بزنید....................
بله میتونید برید لایو،کانکت شدن به لایو ربطی به نوع دستگاه نداره..................
بستگی داره بازیهاتون برای LT2 پچ شده باشن یا نه،اگه برای LT2 باشن دیگه نمیتونید روی 3 بازی کنید ولی اگه بازیتون LT2 نخواد و روی نسخه های قبلی LT اجرا میکردید((که اینطورم هست))میتونید روی LT3 اونارو به راحتی اجرا کنید...............
اگه منظورتونو درست فهمیده باشم این بود که گفتید بازی های قدیمیم هم رو lt3 میاد؟؟
اخه من وقتی lt رو 7 یا 8ماه پیش زدم چندتا بازیام دیگه اجرا نشد مثل hot persuite یا call of black ops و assasian brothers hood وچون اینارو اون موقع تازه خریده بودم خیلی ضد حال خوردم
حالا یه وقت lt3 رو بزنم باز اینطوری نشه که بازیام اجرا نشه؟؟ چون خیلی ضدحاله یهو می بینی اجرا نمیشه حال آدم گرفته میشه:41::41::41:
CRIS Joon CR7
11-03-2012, 17:04
اگه منظورتونو درست فهمیده باشم این بود که گفتید بازی های قدیمیم هم رو lt3 میاد؟؟
اخه من وقتی lt رو 7 یا 8ماه پیش زدم چندتا بازیام دیگه اجرا نشد مثل hot persuite یا call of black ops و assasian brothers hood وچون اینارو اون موقع تازه خریده بودم خیلی ضد حال خوردم
حالا یه وقت lt3 رو بزنم باز اینطوری نشه که بازیام اجرا نشه؟؟ چون خیلی ضدحاله یهو می بینی اجرا نمیشه حال آدم گرفته میشه:41::41::41:
اجرا میشه
اینایی که میگی XGD2 بود و مسلما با ریختن LT2 دوباره باید واسه LT2 پچ میکردی
ولی بازی های قبل از اونا اجرا میشن:11:
خواهشا یکی جواب بده
من dvdkey گرفتم بعد اومدم فایل dummy و lt3 واسه 0401 دادم و spoof کردم
بعد liteon erase زدم بعدم write زدم اما نمیدونم چرا انجام نشد پیغام زیر داد
وقتی liteon erase پیغام اون پیغامی که دورش قرمز کردم داد بعد wright که زدم اونی که دورشو مشکی کردم داد
hamhami_333
18-03-2012, 21:36
nدوستان جایی هست بازیهای جدید رو با پچ lt2 بفروشه اصلا این کار شدنیه ؟
CRIS Joon CR7
18-03-2012, 21:46
nدوستان جایی هست بازیهای جدید رو با پچ lt2 بفروشه اصلا این کار شدنیه ؟
دیگه کمتر جایی بازی های جدید مخصوصا XGD3 هارو با LT2 می فروشه:11:
LT3 بریز:11:
shayan2626
18-03-2012, 22:01
سلام.
ترا به خدا کمک کنید.:41:
من رفتم lt+3 کنم که گند زد توش !:18:
اومدم خونه روشنش کردم یهو ارور e64 داد و بدتر یه چراغه شد (یک چراغ قرمز روشن شد)!:blink::37:
اخه دلیلش چیه؟:exclamati
چی کار کنم خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا؟:42:
hamhami_333
18-03-2012, 22:39
دیگه کمتر جایی بازی های جدید مخصوصا XGD3 هارو با LT2 می فروشه:11:
LT3 بریز:11:
بازیهای قدیمیمو چی کا کنم اخه :41::41:
سلام.
ترا به خدا کمک کنید.:41:
من رفتم lt+3 کنم که گند زد توش !:18:
اومدم خونه روشنش کردم یهو ارور e64 داد و بدتر یه چراغه شد (یک چراغ قرمز روشن شد)!:blink::37:
اخه دلیلش چیه؟:exclamati
چی کار کنم خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا؟:42:
اول خونسردی خودتون رو حفظ کنید دوست من. تک چراغه قرمز هنوز پایداره؟ یا نه فقط همون یه دفعه...؟ تک چراغه قرمز اگه پایدار باشه ممکنه به علت جدا شدن اتصال gpu از برد باشه ( بیشتر به علت گرمای زیاد) ولی اگه پایدار نباشه مشکلی ندارید:11: واسه منم این مشکل پیش اومده موقع ریختن فریمور...
ودر ضمن مطمعن شو که کنسول درست بسته شده باشه( اینو حتما چک کن) و مشکل تهویه نداشته باشه
shayan2626
19-03-2012, 11:47
اول خونسردی خودتون رو حفظ کنید دوست من. تک چراغه قرمز هنوز پایداره؟ یا نه فقط همون یه دفعه...؟ تک چراغه قرمز اگه پایدار باشه ممکنه به علت جدا شدن اتصال gpu از برد باشه ( بیشتر به علت گرمای زیاد) ولی اگه پایدار نباشه مشکلی ندارید:11: واسه منم این مشکل پیش اومده موقع ریختن فریمور...
ودر ضمن مطمعن شو که کنسول درست بسته شده باشه( اینو حتما چک کن) و مشکل تهویه نداشته باشه
سلام.مرسی از جوابتون.
میگم پایدار یعنی چی؟
بعد من بیرون دادم lt+3 کنن !یعنی گند زده تو بستن یا تهویه اش!:18::45::37:
حالا امروز رفتم سراغش گفتم چه گندی زدی!:41:
خیلی ممنون:31::40::31:
سلام.مرسی از جوابتون.
میگم پایدار یعنی چی؟
بعد من بیرون دادم lt+3 کنن !یعنی گند زده تو بستن یا تهویه اش!:18::45::37:
حالا امروز رفتم سراغش گفتم چه گندی زدی!:41:
خیلی ممنون:31::40::31:
سعی کنید کنسول به جای معتبری واسه این کار بدید.. ( مثل آقا میثم صیام-تبلیغات نشه؟!:31:) یه اشتباه تو بستن کنسول ممکنه مشکل ایجاد کنه..خوب شما امروز رفتی بهت چی گفت؟
سعی کنید کنسول به جای معتبری واسه این کار بدید.. ( مثل آقا میثم صیام-تبلیغات نشه؟!:31:) یه اشتباه تو بستن کنسول ممکنه مشکل ایجاد کنه..خوب شما امروز رفتی بهت چی گفت؟
میثم که کارش ریختن ال تی نیست.فروش کنسوله.
رفیقای میثم هستن که ال تی میزنن.که اونا هم آدمای مزخرفی شدند.پیچ میچای کنسولارو خوب نمیبندند و بعضیاشو که اصلا نمیبندند و وقتی کنسولتو میاری خونه صدای هلیکوپتر میشنوی.نمیخوام از میثم بد بگم اتفاقا خیلی باهاش رفیق هستم و تمام کنسولایی که خریدم از میثم بوده فقط رفیقاش که ال تی میزنن یه نمه بازار روشون تاثیر گذاشته و آدمای مزخرفی شدند.
به هر حال....................:13:
shayan2626
19-03-2012, 17:08
گفت ببینم چی میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!(جفت کرده بود)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی گفت امروز حله![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یکی دو ساعت دیگه هم میرم ببینم چیکار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ht tp://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%2826%29.gif
ارور e64 رو یه جا خوندم نوشته بود ماله فریمور اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرشو بهتون میدم.مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی تو شیراز جای خوب برای تعمیر میشناسه بگه؟ممنون!:5:
دعا کنید مشکلم حل شه :42::40::42:
میثم که کارش ریختن ال تی نیست.فروش کنسوله.
رفیقای میثم هستن که ال تی میزنن.که اونا هم آدمای مزخرفی شدند.پیچ میچای کنسولارو خوب نمیبندند و بعضیاشو که اصلا نمیبندند و وقتی کنسولتو میاری خونه صدای هلیکوپتر میشنوی.نمیخوام از میثم بد بگم اتفاقا خیلی باهاش رفیق هستم و تمام کنسولایی که خریدم از میثم بوده فقط رفیقاش که ال تی میزنن یه نمه بازار روشون تاثیر گذاشته و آدمای مزخرفی شدند.
به هر حال....................:13:
خودش بچه با انصافی هست( انشالاه همینجوری بمونه) ولی اگه به خودش بگی بیشتر حوات رو داره من همیشه باهاش هماهنگی میکنم.
گفت ببینم چی میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!(جفت کرده بود)
ولی گفت امروز حله!
تا یکی دو ساعت دیگه هم میرم ببینم چیکار کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارور e64 رو یه جا خوندم نوشته بود ماله فریمور اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبرشو بهتون میدم.مرسی
اگه کسی تو شیراز جای خوب برای تعمیر میشناسه بگه؟ممنون!
دعا کنید مشکلم حل شه
ای بابا دوباره دستگاه دادی بهش؟؟!خدا کنه بلای دیگه سرش نیاره!:13: شما بعد از اینکه فریمور ریختید تونستید بازیای جدید رو بازی کنید؟
20-03-2012, 18:53
آخرین داشبورد و LT+ 3 رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
آخرین ورژن دشبورد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوجه: قبل از انجام آپدیت از تغییراتی که این آپدیت ایجاد میکنه اطمینان حاصل کنید؛ با انجام این آپدیت بازیهای Truncate اجرا نشده و دیگر نمیتوان کنسول را جی تگ کرد.
LT+ 3.0 Phat BenQ/Lite-on:
Download: iXtreme LT+ 3.0 Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F62272337%2FLatest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pa ck.rar%2FLatest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack.ra r)
Download: iXtreme LT+ 3.0 Mirror ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3F92qz9ht69y3uayi)
iXtreme LT+3.0 for Slims
Download: iXtreme LT+ 3.0 Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F62272337%2FLatest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pa ck.rar%2FLatest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack.ra r)
Download: iXtreme LT+ 3.0 Mirror ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3F92qz9ht69y3uayi)
توجه: قبل از انجام آپدیت از تغییراتی که این آپدیت ایجاد میکنه اطمینان حاصل کنید؛ با انجام این آپدیت بازیهای Truncate اجرا نشده و دیگر نمیتوان کنسول را جی تگ کرد. سلا
ممنونم.
Truncate یعنی چی ؟ من فقط میخوام بازیهایی مثل Resident Evil و Mass Effect 3 رو بازی کنم.
جی تگ یعنی چی ؟
یک سوال: درایو من لایتونه، دقیقا کدوم رو باید فلش کنم؟ دفعه قبل که دستگاه رو باز کردم با Probe دستی که ساخته بودم کی فایل و اینطور چیزا رو استخراج کردم و دارمشون ...
p3yman_xl
21-03-2012, 09:15
سلا
ممنونم.
Truncate یعنی چی ؟ من فقط میخوام بازیهایی مثل Resident Evil و Mass Effect 3 رو بازی کنم.
جی تگ یعنی چی ؟
یک سوال: درایو من لایتونه، دقیقا کدوم رو باید فلش کنم؟ دفعه قبل که دستگاه رو باز کردم با Probe دستی که ساخته بودم کی فایل و اینطور چیزا رو استخراج کردم و دارمشون ...
سلام
کنسول شما اسلیم هست یا فت ؟ اگه فته فایل اول رو دانلود کنین برای لایت آن و بنکیو هستش.
Truncate بازی هایی هستند که به صورت 99 درصد رایت میشند؛ روی Lt2 اجرا شده و بر روی هارد هم نصب میشند اما با نصب Lt3 اجرا نخواهند شد. و باید دوباره پچ و رایت بشند. بازی مس افکت 3 رو باید روی Lt3 اجرا کرد و همچنین باید به صورت برنرمکس رایت شده باشه تا روی هارد نصب بشه. اگر بخواین روی Lt2 اجرا کنین باید ایمیج بازی رو از Lt3 به Lt2 تبدیل کنید و ... خلاصه اینکه اگر Lt3 نصب کردید باید از فروشنده بخواهید بازی را به صورت BurnerMax به شما بفروشه که قیمت بالاتری داره.
جی تگ چیست ؟
همانطور که ذکر شد، در Xbox360 Jtag شده، اجرای هر کدی امکان پذیر است، برخی از امکانات اصلی دستگاه های Jtag شده عبارتند از:
-اجرای بازی های Xbox360 از روی هارد دیسک بدون نیاز به دیسک
-تغییر هارد Xbox360 به اندازه دلخواه ، بدون نیاز به استفاده از HDDHackr و قابلیت ساپورت
اکثر هارد ها بدون محدودیت در حجم ارائه شده توسط هارد های Microsoft
-دور زدن قفل های امنیتی مانند ap25 و بی نیاز بودن بازی از پچ شدن
-اجرای فایل های اجرایی XEX که مختص Xbox360 می باشند و امکان نوشتن فایل اجرایی برای Xbox360 و اجرای آن بر روی دستگاه
-استفاده از داشبورد دیگری به جای NXE که در حال حاضر رایج ترین آن ها Free Stye Dash (FSD) می باشد.
-امکان اجرای لینوکس بر روی Xbox360
-امکان تبدیل دستگاه به FTP Server برای انتقال فایل ها، بازی ها، و ... به هارد دستگاه
-امکان آنلاک کردن بازی های XBLA
-امکان استفاده از DLC بازی ها
-امکان تغییر سرعت فن دستگاه
-امکان تغییر LED های جلوی دستگاه به سه رنگ سبز،قرمز و نارنجی
-امکان استفاده از Emulator ها
-بی نیاز بودن از فلش کردن مکرر درایو
-امکان حذف پیغام آپدیت داشبورد در هنگام اجرای بازی
-امکان اجرای بازی های Xbox1 بدون نیاز به هارد
-استفاده از Mod های ساخته شده برای بازی ها
-ساختن تم های مختلف و استفاده از آن ها در Free Style Dash
-استفاده از Xlink Kai برای اتصال به سرویس بازی آنلاین
-اجرای بازی های چند دیسک بدون نیاز به تغییر دیسک
-اجرای بازی های Homebrew
-ریجن فری شدن دستگاه و قابلیت اجرای بازی های تمامی ریجن ها
و .....
shayan2626
21-03-2012, 17:34
خودش بچه با انصافی هست( انشالاه همینجوری بمونه) ولی اگه به خودش بگی بیشتر حوات رو داره من همیشه باهاش هماهنگی میکنم.
ای بابا دوباره دستگاه دادی بهش؟؟!خدا کنه بلای دیگه سرش نیاره!:13: شما بعد از اینکه فریمور ریختید تونستید بازیای جدید رو بازی کنید؟
بازیارو هم میخونه!:12:
ولی گفتم داشبردم اپدیت کن ولی نکرد!:9:
میگم نمیشه خودم اپدیت کنم که کپی خور نپره؟؟؟؟؟؟:15:
سلام
کنسول شما اسلیم هست یا فت ؟ اگه فته فایل اول رو دانلود کنین برای لایت آن و بنکیو هستش.
Truncate بازی هایی هستند که به صورت 99 درصد رایت میشند؛ روی Lt2 اجرا شده و بر روی هارد هم نصب میشند اما با نصب Lt3 اجرا نخواهند شد. و باید دوباره پچ و رایت بشند. بازی مس افکت 3 رو باید روی Lt3 اجرا کرد و همچنین باید به صورت برنرمکس رایت شده باشه تا روی هارد نصب بشه. اگر بخواین روی Lt2 اجرا کنین باید ایمیج بازی رو از Lt3 به Lt2 تبدیل کنید و ... خلاصه اینکه اگر Lt3 نصب کردید باید از فروشنده بخواهید بازی را به صورت BurnerMax به شما بفروشه که قیمت بالاتری داره.
جی تگ چیست ؟
همانطور که ذکر شد، در Xbox360 Jtag شده، اجرای هر کدی امکان پذیر است، برخی از امکانات اصلی دستگاه های Jtag شده عبارتند از:
-اجرای بازی های Xbox360 از روی هارد دیسک بدون نیاز به دیسک
-تغییر هارد Xbox360 به اندازه دلخواه ، بدون نیاز به استفاده از HDDHackr و قابلیت ساپورت
اکثر هارد ها بدون محدودیت در حجم ارائه شده توسط هارد های Microsoft
-دور زدن قفل های امنیتی مانند ap25 و بی نیاز بودن بازی از پچ شدن
-اجرای فایل های اجرایی XEX که مختص Xbox360 می باشند و امکان نوشتن فایل اجرایی برای Xbox360 و اجرای آن بر روی دستگاه
-استفاده از داشبورد دیگری به جای NXE که در حال حاضر رایج ترین آن ها Free Stye Dash (FSD) می باشد.
-امکان اجرای لینوکس بر روی Xbox360
-امکان تبدیل دستگاه به FTP Server برای انتقال فایل ها، بازی ها، و ... به هارد دستگاه
-امکان آنلاک کردن بازی های XBLA
-امکان استفاده از DLC بازی ها
-امکان تغییر سرعت فن دستگاه
-امکان تغییر LED های جلوی دستگاه به سه رنگ سبز،قرمز و نارنجی
-امکان استفاده از Emulator ها
-بی نیاز بودن از فلش کردن مکرر درایو
-امکان حذف پیغام آپدیت داشبورد در هنگام اجرای بازی
-امکان اجرای بازی های Xbox1 بدون نیاز به هارد
-استفاده از Mod های ساخته شده برای بازی ها
-ساختن تم های مختلف و استفاده از آن ها در Free Style Dash
-استفاده از Xlink Kai برای اتصال به سرویس بازی آنلاین
-اجرای بازی های چند دیسک بدون نیاز به تغییر دیسک
-اجرای بازی های Homebrew
-ریجن فری شدن دستگاه و قابلیت اجرای بازی های تمامی ریجن ها
و .....
سلام
راستش من الان LT 2+ هستم و کنسولم هم FAT هستش، اصلا جی تگ کردن نمیدونم به چه دردم میخوره، راه دیگه ای برای بازی کردن این بازیهای جدید هست یا حتما باید آپدیت بشه ؟
p3yman_xl
22-03-2012, 09:00
سلام
راستش من الان LT 2+ هستم و کنسولم هم FAT هستش، اصلا جی تگ کردن نمیدونم به چه دردم میخوره، راه دیگه ای برای بازی کردن این بازیهای جدید هست یا حتما باید آپدیت بشه ؟
راهش تبدیل ایمیج بازی Lt 3 به Lt2 هست ؛ البته اگر پچ مخصوص اون بازی عرضه شده باشه.
فعلا این روش کار راه اندازه ... اما کم کم دیگه باید به Lt3 آپدیت کرد.
در مورد جی تگ هم روش بسیار خوبیه ... فقط شما دیگه نمیتونی از شبکه لایو استفاده کنی.
سلام
من به هنگام Erase Liteon برنامه Failed داد با اینکه یه بار خاموش روشن کردم ولی الان ایکس باکس که روشن میشه فقط داره چشمک میزنه و درایو هم شناسایی نمیشه، حتی در درایو باز نمیشه.
چی شده ؟ سوخت ؟:دی
درایو چنده اگه بخوام بگیرم یکی ؟:دی
سلام
من به هنگام Erase Liteon برنامه Failed داد با اینکه یه بار خاموش روشن کردم ولی الان ایکس باکس که روشن میشه فقط داره چشمک میزنه و درایو هم شناسایی نمیشه، حتی در درایو باز نمیشه.
چی شده ؟ سوخت ؟:دی
درایو چنده اگه بخوام بگیرم یکی ؟:دی
سلام
خوب باید پیغام Failed بیاد:31: بعد درایو رو به حالت وندور ببری و بعدش فریمور رو رایت کنی:11:
سعی کنید از طریق intro درایو رو به حالت وندور ببرید...اگه نشد بیدید تعمیرکار 3 سوته درست میکنه...مشکل درایو شما اینه که هیچ فریموری نداره الآن که باید مجددا ریخته بشه.
سلام
خوب باید پیغام Failed بیاد:31: بعد درایو رو به حالت وندور ببری و بعدش فریمور رو رایت کنی:11:
سعی کنید از طریق intro درایو رو به حالت وندور ببرید...اگه نشد بیدید تعمیرکار 3 سوته درست میکنه...مشکل درایو شما اینه که هیچ فریموری نداره الآن که باید مجددا ریخته بشه.
خوب این چشمک زدن واسه چیه ؟ و اینکه من کابل برق رو از سر کنجکاوی یه لحظه برعکس زدم به درایو ... یکم بو و دود داد ولی در حد دو ثانیه بود که برش داشتم :دی البته قبل این هم در درایو باز نمیشد. دلیل باز نشدن درب درایو هم اینه که ایکس باکس با دستگاه در ارتباط نیست از طریق فریموری اصلا نصب نیست، درسته ؟!
حالت وندوری ببرم یه بار ازم میخواد خاموش روشن کنمش ولی توی یک ثانیه نمیتونم :دی یعنی نمیشه اصلا تو یه ثانیه ... به هر حال در این حالت چندین نقطه میاد و ... همینطوری ادامه داره ...
راستش دلم نمیخواد بدم دست تعمیر کار خودم میخوام انجام بدم...
حالت وندوری که رفت باید چیکار کنم؟ الان Erase کامل شده و یا اینکه خراب شده ؟!
یعنی باید فریمور LT3 رو write کنم یا چیز دیگه ؟
خوب این چشمک زدن واسه چیه ؟ و اینکه من کابل برق رو از سر کنجکاوی یه لحظه برعکس زدم به درایو ... یکم بو و دود داد ولی در حد دو ثانیه بود که برش داشتم :دی البته قبل این هم در درایو باز نمیشد. دلیل باز نشدن درب درایو هم اینه که ایکس باکس با دستگاه در ارتباط نیست از طریق فریموری اصلا نصب نیست، درسته ؟!
حالت وندوری ببرم یه بار ازم میخواد خاموش روشن کنمش ولی توی یک ثانیه نمیتونم :دی یعنی نمیشه اصلا تو یه ثانیه ... به هر حال در این حالت چندین نقطه میاد و ... همینطوری ادامه داره ...
راستش دلم نمیخواد بدم دست تعمیر کار خودم میخوام انجام بدم...
حالت وندوری که رفت باید چیکار کنم؟ الان Erase کامل شده و یا اینکه خراب شده ؟!
یعنی باید فریمور LT3 رو write کنم یا چیز دیگه ؟
متاسفم دوست عزیز زدی درایو رو ترکوندی! از روی کنجکاوی نباید کابل رو برعکس میزدی الآن برد درایو سوخته...بهتره ببری بدی تعمیرکار معتبر واست درستش کنه.( dvd key که داری؟!:31:) موقعی که liteon erase رو میزنی باید درایو به حالت 72 بره واگه نشد intro رو بزن و همون لحظه که yes زدی کنسول رو خاموش و درجا روشن کن! بعدش پیغام drive is vendor mode میاد که همون موقع باید رایت رو بزنی ...
DVDKey رو دارم ... خوب یه ثانیه بیشتر نشد ... یعنی خرابه ؟ و بورد سوخته ؟
حالا Intro Mode رو هم تست میکنم ولی اینکه میگید تو یه ثانیه باید خاموش و روشن کنم سخته !
فرض کنیم برد سوخته، چقدر هزینه داره ؟! تعمیر و یا تعویض اش...
DVDKey رو دارم ... خوب یه ثانیه بیشتر نشد ... یعنی خرابه ؟ و بورد سوخته ؟
حالا Intro Mode رو هم تست میکنم ولی اینکه میگید تو یه ثانیه باید خاموش و روشن کنم سخته !
فرض کنیم برد سوخته، چقدر هزینه داره ؟! تعمیر و یا تعویض اش...
خوب dvd key رو داری مشکلی نیست! میزان خرابیش رو نمیدونم ولی تو همون یه ثانیه میزنه برد رو ناکار میکنه( خودت هم گفتی دود بلند شد:27:) فکر کنم با 20 30 تومن کارت ردیف شه برای تعمیر( درایو نو الآن حدود100 تومن هست!)... فقط یادت نره موقع ریختن فریمور در درایو باید نیمه باز بمونه
خوب dvd key رو داری مشکلی نیست! میزان خرابیش رو نمیدونم ولی تو همون یه ثانیه میزنه برد رو ناکار میکنه( خودت هم گفتی دود بلند شد:27:) فکر کنم با 20 30 تومن کارت ردیف شه برای تعمیر( درایو نو الآن حدود100 تومن هست!)... فقط یادت نره موقع ریختن فریمور در درایو باید نیمه باز بمونه
من الان Intro رو زدم ازم خواست خاموش روشن کنم، والا وقتی خاموش میکنی تا بخوای روشن کنی بیشتر از یه ثانیه طول میکشه، در مورد در درایو هم گفتم که با دکمه ای که رو خود ایکس باکس هست اصلا باز نمیشه ...
جطوری نیمه باز بزارم ؟
در ضمن توی Intro که میبرم Frimware : n/a مینویسه ...
من الان Intro رو زدم ازم خواست خاموش روشن کنم، والا وقتی خاموش میکنی تا بخوای روشن کنی بیشتر از یه ثانیه طول میکشه، در مورد در درایو هم گفتم که با دکمه ای که رو خود ایکس باکس هست اصلا باز نمیشه ...
جطوری نیمه باز بزارم ؟
در ضمن توی Intro که میبرم Frimware : n/a مینویسه ...
من الآن نمیدونم دقیقا کجای کار مشکل داری میتونی یه عکس از برنامه بزاری؟ در ضمن وقتی برد بسوزه اول باید تعمیر بشه که داخل نرم افزار شناسایی بشه..( الآن درایو شما تو کما تشریف داره!:31:) خوب معلومه وقتی برد بسوزه در درایو بازو بسته نمیشه...فقط مواضب باش آسیب بیشتر به دستگاه وارد نکنی
mobilek800
25-03-2012, 01:35
سلام دوستان عزیز
آقا ما یه gears of war 2 و یه gears of war 3 داریم
هردو روی lt2 کار میکنند اما gow3 روی lt3 کار نمیکنه و gow2 روی lt3 کار میکنه
من خواستم که gow3 رو برای lt3 پچ کنم اما نه abgx360 v1.0.6 و نه xbox backup creator v2.9.0350 از روش image نگرفتن
البته فقط این دو بازی نیست
الان syndicate و neverdead روهم برای lt3 دارم که میخوام به lt2 پچ کنم ولی بازم تو مرحله اول کار که image گیری هست گیر کردم و هیچ کدوم از دو نرمافزار backup گیری که گفتم image نمیگیرند. چرا؟؟
خواهشا یکی کمک کنه
p3yman_xl
25-03-2012, 06:32
سلام دوستان عزیز
آقا ما یه gears of war 2 و یه gears of war 3 داریم
هردو روی lt2 کار میکنند اما gow3 روی lt3 کار نمیکنه و gow2 روی lt3 کار میکنه
من خواستم که gow3 رو برای lt3 پچ کنم اما نه abgx360 v1.0.6 و نه xbox backup creator v2.9.0350 از روش image نگرفتن
البته فقط این دو بازی نیست
الان syndicate و neverdead روهم برای lt3 دارم که میخوام به lt2 پچ کنم ولی بازم تو مرحله اول کار که image گیری هست گیر کردم و هیچ کدوم از دو نرمافزار backup گیری که گفتم image نمیگیرند. چرا؟؟
خواهشا یکی کمک کنه
برای ایمیج گرفتن از برنامه IMG Burn استفاده کنید.
hamhami_333
01-04-2012, 11:48
دوستان من الان اصلا با لایو کاری ندارم میخواستم بدونم نیازی هست LT3 بریزم یعنی در واقع همه بازیهای جدید با پچ LT2 موجود هستند ؟
دوستان من الان اصلا با لایو کاری ندارم میخواستم بدونم نیازی هست LT3 بریزم یعنی در واقع همه بازیهای جدید با پچ LT2 موجود هستند ؟
الآن 100% ضروری نیستش برای شما..ولی در آینده نه چندان دوری :31:ناچار به ریختنش میشید چون داشبورد از طریق دیسک بازیها آپدیت میشه که اونوقت حتما بایدlt3 بشه:11:
سلام
منو که یادتونه برد سوزونده بودم، درایوم لایتونه برد از کجا میتونم بخرم ؟!
درایو کامل گیر میاد ولی برد رو نه ... اگه کسی میدونه از کجا برام پیام خصوصی بذاره لطفا.
سلام خواستم بدونم کنسول من 250gb اسلیم lt3هست بعد اینکه نتونستم با ps3 بازیای جدیدو بازی کنم گرفتم حالا سوال اینه که من 1هفته بازیهای 97%را باهاش بازی کردم و ریختمشون توی هارد این تا اینجا.سوال 1 :91/1/17 رفتم تست کانکشن لایوو زدم بعد از چند ثانیه گفت باید اپدیت بشی من ترسیدم ه کم بپره ایا میپره؟2 :اگه لایو که کانکت بشم چون روی هاردم بازیهای کپی 97% ریختم و امتیاز جمع کرد و در کل تاحالا باهاش کپی بازی میکردم بن میشم؟سوال 3:برای خریداری(marketplace) اسلحه و لباس بازیها و در کل خریداری لزومات بازیه که تفنگو و غیره هست کانکت بشم بازم بن میشم یا بن فقط تو لایو تشخیص داده میشم؟سوال 4:برای لایو با همون اواتاری که باهاش کپی بازی میکردم انلاین بشم خطر بن شدنم هست یا باید اواتار بسازم؟ شرمنده سوالام زیاد بود اگه میشه راهنماییم کنید...تو ps3 کاملا حرفه ایم اما الان تازه ایکس باکس خرید صفر کیلومترم
بچه ها من الان کنسولم فت و درایو لایت انه...التی دو و داشبردم فک کنم اینه 13599
الان من میخوام التی 3 و داشبرد جدیدو بزنم.
1: اول التی 3 و بریزم بعد داشبردو و یا بلعکس؟؟
2: التی 3درایو لایت ان مدل هاش باهم فرق داره یا یکین؟
3: من رفتم از سایت جانگل فلشر اینو دانلود کردم درست؟؟؟
4: یه پوشه دانلود کردم اینا توشن چه فرقی دارن و از کدوم برای التی 3 باید استفاده کنم؟؟
AMINHETFIELD
09-04-2012, 07:36
با سلام خدمت دوستان.
من چند وقتی هست که Xbox دارم.
همیشه دادم بیرون برام LT ریختن الانم LT3 رو دستگاهمه.
دستگاهمم Slim هست.
میخوام از این به بعد خودم LT بزنم رو دستگاهم.
آموزش هایی که مطالعه کردم در مورده Slim با چیزی که تو مغازه دوستم دیدم یه مقدار فرق میکنه.
مثلا تو آموزش ها گفتن که اول با تبدیل ساتا به یو اس بی وصل کنین درایو رو ، درایو رو بازو بسته کنین ، با کابل ساتا مستقیم بزنین ولی تو مغازه دوستم این کار رو انجام نداد.از همون اول با تبدیل همه کار هارو انجام داد.
میشه راهنماییم کنین؟
بیشتر آموزش ها یا برای Fat هست و یا اگه برای اسلیم باشه احساس میکنم که الان روشش یه مقدار فرق کرده.
اگه کسی بتونه یه لینک آموزشی خوب هم بهم بده ممنون میشم.
با تشکر
ایکس باکس چراغ قرمز روشن میشه و یه سیستم اررور میده، چراغ راست پایین ... دلیلش چیه ؟!
راستش تازه آپگرید کردم بعد از اون قضایا، طرف هم برام تست کرد همونجا ولی چون چند روز مشغول بودم نرسیدم روشن کنم.
دلیل چیه ؟
تصحیح :
هارد رو جدا کردم و روشن شد و دوباره وصل کردم اوکی شد ! مرسی :31:
سلام من بازی driver sunfrancisco رو برای پسرم خریدم حالا که توی درایو میذارمش این ارور رو میده :this disk is not supported به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟در ضمن آپدیت دستگاه lt2+ هست ممنون از شما.به فروشنده که گفتم گفت که باید lt3+ رو نصب کنی آیا درست گفته یا نه؟ اگر درست گفته لطفا لینک آوزش ریختن lt3+ رو برام بذارید(اگر ریختنش مثل lt2+ هست آموزشش رو دارم)
amaranth_silent
25-04-2012, 11:11
ایکس باکس چراغ قرمز روشن میشه و یه سیستم اررور میده، چراغ راست پایین ... دلیلش چیه ؟!
راستش تازه آپگرید کردم بعد از اون قضایا، طرف هم برام تست کرد همونجا ولی چون چند روز مشغول بودم نرسیدم روشن کنم.
دلیل چیه ؟
تصحیح :
هارد رو جدا کردم و روشن شد و دوباره وصل کردم اوکی شد ! مرسی :31:
اصولا وقتي يه ايکس باکس چراغ قرمز بده يعني اينکه به درد سطل آشغال ميخوره مگر اينکه از سيستم پردازشش نباشه اين يه قانونه:20:
سلام این کنسول ایکس باکسم پدر مارو در اورده....قبلا تمام بازیهای ال تی 3 رو اجرا میکرد الان فقط سایلنت هیل رو بدون مشکل بالا میاره...بقیه هم بالا میاره اما صدای خش خش لنز در میاد و بعد از 1 یا 2 دقیقه ایرور میده و میگه واسه اطلاعات بیشتر به سایت ایکس باکس برم....لازمه ذکر کنم تازه اپدیت کردم داشبوردمو و فرمورم ال تی 3 هستش..درایور کنسولو باز کردم دیدم رو ای سیش واسه ه کش خیلی سوراخ کردن..این بزرگیش تبیعیه؟..چکار کنم یعنی فقط باید بازیهای بورنر مکس بگیرم؟پس چرا سایلنت هیلو بدون مشکل بالا میاره؟ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام.کنسول من elite liteoneه.میخواستم خودم ال تی 3 بزنم.آموزششو میخواستم.آخه بیرون که میدم تمام قطعات کنسولمو کش میرن لامصبا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در ضمن من تابحال ال تی نزدم.پس یه آموزش تپل بذارید که خودم بدون هیچ مشکلی ال تی 3 بزنم.باتشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Milad4171
25-04-2012, 12:50
سلام.کنسول من elite liteoneه.میخواستم خودم ال تی 3 بزنم.آموزششو میخواستم.آخه بیرون که میدم تمام قطعات کنسولمو کش میرن لامصبا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در ضمن من تابحال ال تی نزدم.پس یه آموزش تپل بذارید که خودم بدون هیچ مشکلی ال تی 3 بزنم.باتشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالت . هم حالش رو داره هم وقتش
من هيچ كدومش رو ندارم. ماهي يه بار ميام ميپرسم كجا ببرم آپديت كنم. ميرم تا يك ماه ديگه.
دو ساله كنسولم رو گرفتم يك سال صبر كردم كه هـــك بشه الانم خيلي وقته كه ال تي روي 1.9 مونده. حتي 2 هم نيست!
نميدونم كجا ببرم كه هم ارزون باشه هم به قول شما كش نرن چيزي رو. بلدم.
ولي نه حالش هست نه وقتش!
سلام,من 2 ماه پیش کنسولمو که LT2بود رو LT3 زدم حالا بازیهای LT2 و بعضی قدیمیترهارو نمیخونه و از طرف دیگه بازیهای LT3رو رو هارد نمیریزه(از رو دیسک اجرا میشه)... :(
حالا میخواستم بدونم اصلا کار درستی کردم یا نه!!؟
یا اگر نه میشه درستش کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید که از این بلاتکلیفی درام!
با تشکر
سلام,من 2 ماه پیش کنسولمو که LT2بود رو به LT3 اپدیت کردم حالا بازیهای LT2 و بعضی قدیمیترهارو نمیخونه و از طرف دیگه بازیهای LT3رو رو هارد نمیریزه(از رو دیسک اجرا میشه)... :(
حالا میخواستم بدونم اصلا کار درستی کردم یا نه!!؟
یا اگر نه میشه درستش کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید که از این بلاتکلیفی درام!
با تشکر
سلام
بازیهای xgd3 رو که قبلا برای ال تی 2 تهیه کردی دیگه نمیخونه و باید دوباره تهیه کنی
بازیهایی که میخری حتما 2-3 تومن میخری
آخه بازیهای xgd3 دوجور رایت میشن.یکی 97 درصدی و یکی 100 درصدی که شما احتمال زیاد اولیو خریدی.که اولی روی هارد نصب نمیشه و برای لایو هم خطرناکه
بازیهای 100 درصدی که کامل رایت میشن بهشون میگن برنرمکس و قیمتشون بالاست ولی روی هارد نصب میشن
.Behnam.
28-04-2012, 11:13
سلام
اگه من ببرم LT+3 بریزن واسم ، دیگه نمیشه بازی های قدیمی رو اجرا کرد ؟ ( مثلا GeOW 2 )
CRIS Joon CR7
28-04-2012, 11:30
سلام
اگه من ببرم LT+3 بریزن واسم ، دیگه نمیشه بازی های قدیمی رو اجرا کرد ؟ ( مثلا GeOW 2 )
GeOW 2 رو میتونی فقط از فیفا 12 به بعد و بازی هایی که XGD3 هستند رو نمیتونی که باید واسه LT3 پچ شده شو بخری:46:
.Behnam.
28-04-2012, 11:33
GeOW 2 رو میتونی فقط از فیفا 12 به بعد و بازی هایی که XGD3 هستند رو نمیتونی که باید واسه LT3 پچ شده شو بخری:46:
روی هارد هم میتونم نصب کنم؟
CRIS Joon CR7
28-04-2012, 11:36
روی هارد هم میتونم نصب کنم؟
اگه برنر مکس بخری آره:46:
(برنر مکس: رایت 100 درصد + قابلیت نصب روی هارد + امنیت لایو + قیمت بالاتر نسبت به 97 درصد)
سلام
سلام,باید نسخه LT3بازیو بگیری...
اگه برنر مکس بخری آره:46:
(برنر مکس: رایت 100 درصد + قابلیت نصب روی هارد + امنیت لایو + قیمت بالاتر نسبت به 97 درصد)
اکثر مغازهای توپ خونه ندارن,جایی میشناسی بفروشن؟ فرق قیمتش با بازی 97% چقدره!؟
من خیلی جاها سر زدم برنرمکس نداشتن,کسی جایی میشناسه داشته باشن؟
فرق قیمتش با کپی97%چقدره!؟
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
سلام
بازیهای xgd3 رو که قبلا برای ال تی 2 تهیه کردی دیگه نمیخونه و باید دوباره تهیه کنی
بازیهایی که میخری حتما 2-3 تومن میخری
آخه بازیهای xgd3 دوجور رایت میشن.یکی 97 درصدی و یکی 100 درصدی که شما احتمال زیاد اولیو خریدی.که اولی روی هارد نصب نمیشه و برای لایو هم خطرناکه
بازیهای 100 درصدی که کامل رایت میشن بهشون میگن برنرمکس و قیمتشون بالاست ولی روی هارد نصب میشن
مرسی از راهنماییت:20:
جایی میشناسی داشته باشن؟ فرق قیمتش با 97% چقدره!؟
CRIS Joon CR7
28-04-2012, 16:21
من خیلی جاها سر زدم برنرمکس نداشتن,کسی جایی میشناسه داشته باشن؟
فرق قیمتش با کپی97%چقدره!؟
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
مرسی از راهنماییت:20:
جایی میشناسی داشته باشن؟ فرق قیمتش با 97% چقدره!؟
اکثر فروشگاه های معتبر دارن
من برنر مکس از 5 تومن دیدم تا 6 یا شیش و پونصد:46:
یه نگاه به قیمت های این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت بنداز.
rezidentevilone
30-04-2012, 22:51
سلام دوستان
من یه 360 قدیمی دارم که نمی دونم دارای چه فریمور ی هست !
امروز گرز آف وار 3 رو گرفتم و اجرا نکرد و گفت باید آپدیت بشه
چطور می تونم آخرین آپدیت رو روش بریزم ؟
rezidentevilone
03-05-2012, 21:42
سلام دوستان
من یه 360 قدیمی دارم که نمی دونم دارای چه فریمور ی هست !
امروز گرز آف وار 3 رو گرفتم و اجرا نکرد و گفت باید آپدیت بشه
چطور می تونم آخرین آپدیت رو روش بریزم ؟
با تشکر از همه ! :|
manuelcalavera
05-05-2012, 12:28
دوستان من واسه اینکه بفهمم اسلیمی که دارم رو میتونم -- کنم یا نه باید چه اطلاعاتی رو واسه شما اینجا بذارم تا بشه متوجه شد ؟
LOT NO 1145X
چهارمین عدد سمت راست از سریال نامبر : 4
فی میکنم لایت-آن هم باشه.
Xx Hossein xX
07-05-2012, 21:33
سلام.
دوستان چطوری میشه فهمید که یک بازی پچ LT3 هستش یا LT2 ?
با نرمافزار ABGX360 میشه؟
ممنون.
CRIS Joon CR7
07-05-2012, 21:44
سلام.
دوستان چطوری میشه فهمید که یک بازی پچ LT3 هستش یا LT2 ?
با نرمافزار ABGX360 میشه؟
ممنون.
خب چرا راه سخت رو انتخاب میکنی؟
بزار تو کنسولی که میدونی چی روش نصبه
اگه رو کنسولت LT2 بود و بازی اجرا شد خب پچ LT2 هست دیگه:11:
البته این یه چیز منطقی بود که من گفتم
شاید اون راه سخته که شما گفتید راحتتر باشه:31:
Xx Hossein xX
07-05-2012, 22:17
خب چرا راه سخت رو انتخاب میکنی؟
بزار تو کنسولی که میدونی چی روش نصبه
اگه رو کنسولت LT2 بود و بازی اجرا شد خب پچ LT2 هست دیگه:11:
البته این یه چیز منطقی بود که من گفتم
شاید اون راه سخته که شما گفتید راحتتر باشه:31:
این راه رو میدونم.
ولی مشکل اینجاست که من بازی هامو دانلود میکنم و یه فایل ISO دارم.
عاقلانه نیست که رایتش کنم بعد اگه LT3 بود باید دوباره به LT2 تبدیلش کنم بعد رایتش کنم، اینطوری یه دی وی دی تلف میشه :31:
با ABGX نمیشه؟
ممنون:11:
sascovach
25-05-2012, 21:11
دوستان من این سه تا بازی رو گزفتم هیچ کدوم اجرا نمیشه ، تو همشون پیغام Disk is unreadable رو میده
witcher2
max payne 3
ghost recon
اشکال از چیه؟ باید ببرم LT 3 بریزن برام؟
silent hill downpour ولی اجرا شد
سلام دوستان.عمه ي من 19 تير قراره بياد ايران(سوئد زندگي ميكنه) و منم ميخوام بهش بگم واسم از اونجا يه ايكس باكس بياره.اولا اينكه از لحاظ خراب نشدن و دوام اين جديد ها(اسليم) با دوام تره يا همون سري قبل ها؟(چون يه بار آركيد گرفتم 9 ماه بعد سوخت)دوم هم اينكه وقتي بياره آكبند مياره،من خودم ميتونم هكش كنم تا بازي هاي كپي اينجا رو باز كنه؟يا بيرون بدم ميكنن اين كارو واسم؟(من اروميه هستم و اينجا هم آنچنان سر در نميارن ها!) اگه آره خرجش چقدره؟فكر ميكنين سوئد قيمتش چقدر باشه اسليم 250 گيگ؟(بدون كينكت)دركل بگين من به عمه م بگم چي بگيره بياره ؟(مثلا رجيونش پال باشه و ...)خودتون نكات ايمني رو بگين ديگه آخه من يه بار شكست خوردم :)
سلام دوستان.عمه ي من 19 تير قراره بياد ايران(سوئد زندگي ميكنه) و منم ميخوام بهش بگم واسم از اونجا يه ايكس باكس بياره.اولا اينكه از لحاظ خراب نشدن و دوام اين جديد ها(اسليم) با دوام تره يا همون سري قبل ها؟(چون يه بار آركيد گرفتم 9 ماه بعد سوخت)دوم هم اينكه وقتي بياره آكبند مياره،من خودم ميتونم هكش كنم تا بازي هاي كپي اينجا رو باز كنه؟يا بيرون بدم ميكنن اين كارو واسم؟(من اروميه هستم و اينجا هم آنچنان سر در نميارن ها!) اگه آره خرجش چقدره؟فكر ميكنين سوئد قيمتش چقدر باشه اسليم 250 گيگ؟(بدون كينكت)دركل بگين من به عمه م بگم چي بگيره بياره ؟(مثلا رجيونش پال باشه و ...)خودتون نكات ايمني رو بگين ديگه آخه من يه بار شكست خوردم :)
اگر امکانش هست و دوست دارید بگید براتون Ps3 بیاره - یک قیمتند ! .
در مورد سوالاتتون هم پاسخ مثبته ولی بدید بیرون بهتره . قیمت اسلیم هم حدو ۲۹۹ یورو هستش - به کرون باید بشه حدود ۲۹۹۰ کرون . اسلیم هم عمرش زیاده خیالتون راحت .
arash0999
03-06-2012, 03:09
سلام دوستان من میخوام ایکس باکسمو -- کنم ولی هر کاری میکنم jungle flasherدرایو رو شناسایی نمیکنه درایومم lite-onهستش پورت port i/oایکس باکسم نصب کردم
مادربوردم asus m5a97هستش و chipset amd 970/sb950
لطفا کمک کنید.................
دوستان من می خوام کنسولمو جیتگ کنم کسی توی تهران جای مطمئن و با انصاف سراغ داره؟
راستی کنسولم اسلیم هستش ...
بچه ها يه سوال داشتم.توي اروپا همه ي دسته هاي ايكس باكس همراه يه رسيور دسته واسه استفاده در كامپيوتر فروخته ميشه؟(روش ميدن؟)حدود قيمتش نميدونين چنده؟(چون عمه م قراره تيرماه از سوئد بياد اينجا)چون اينجا رسيور رو جدا و خيلي گرون مي فروشن!--------شرمنده پست لطفا حذف بشه.تاپيك اشتباهي اومدم
arash0999
04-06-2012, 00:39
سلام دوستان من میخوام ایکس باکسمو -- کنم ولی هر کاری میکنم jungle flasherدرایو رو شناسایی نمیکنه درایومم lite-onهستش پورت port i/oایکس باکسم نصب کردم
مادربوردم asus m5a97هستش و chipset amd 970/sb950
لطفا کمک کنید................. :19:
CHEGUEVARA.
05-06-2012, 08:27
سلام به بچه های گل p30world
فریمور دستگام یکی قبل lt یه(اسمشو یادم رفت) جدیدترین فریمور الان کدومه؟؟
خودم میتونم نصبش کنم یا باید بدم نصب کنن؟؟
ممنون
با سلام.من با اینکه دستگاه رو دادم و lt3 روش ریختم ولی با این حال وقتی میخوام مکس پین 3 رو بازی کنم ..حتما باید لایو باشم..وگرنه تموم مراحل سیو بازی میپره و باید از اول بازی کنم!!آیا این مورد طبیعیه!!!؟؟
soha is the beSt
14-06-2012, 07:54
سلام :دی
من اگه بخوام فریم ور رو به اخرین مدل اپدیت کنم باید چی کار کنم؟ اموزش هست؟
با عرض سلام ،
من يه اسليم 4 گيگ دارم كه lLT3 يه بازي استار وار براي كينكت خرديم ازم اپديت خواست به زور نصب شد از اون رو ارور كلين ديسك داد دستگاه يه روز كه خاموشه بازي مي ذاشتم ميومد مثلا چند بار بردم توپ خونه اونجا كه بازي توش ميذاشت ميومد دوباره كه ميوردم خونه نميومد تا اينكه بردم توپ خونه كلا لنزش عوض كرد يه مدت خوب بود اينقدر كه مكس پين و دو تا ديگه بازي رو تموم كردم الان دوباره قاطي كرده اين چه چيزي شده
براي بار اول كه يه ايكس باكس اسليم همين 4 گيگ داشتم اونم چراق قرمز شد هيشكي نفهميد البته دستگاه تازه اومده بود بردش الان اينه دق جلوي چشمامه !! كلا انداختيمش دور خواهشا كمك كنيد اينم اونطور نشه نميدونم چرا اين بلاهاي نادر گريببان من ميگيره
Shahroozs2
25-06-2012, 13:03
سلام من دستگاهم lt3 هست.میخواستم بدونم بازهای lt2 روش جواب میده؟چون امروز خواستم بازی اسمشو نبر 3 رو بگیرم فروشنده گفت روی lt3 جواب نمیده.باید حتما lt2 باشه. ممنون
CRIS Joon CR7
25-06-2012, 13:07
سلام من دستگاهم lt3 هست.میخواستم بدونم بازهای lt2 روش جواب میده؟چون امروز خواستم بازی اسمشو نبر 3 رو بگیرم فروشنده گفت روی lt3 جواب نمیده.باید حتما lt2 باشه. ممنون
اون بازی چون xgd3 هست باید پچ شده واسه LT3 شو بگیری:46:
Shahroozs2
25-06-2012, 15:05
اون بازی چون xgd3 هست باید پچ شده واسه LT3 شو بگیری:46:
اموزش پچ کردنشو بهم میگید؟
Amin4All
16-07-2012, 08:37
من میخاستم lt 2 رو روی XBOX 360 slim خودم بریزم . دیدم دنگ و فنگ داره منصرف شدم .لحیم کاری داشت و...
البته میتونستم ولی چون دستگاه تازه بود و منم اولین بار میخاستم اینکارو بکنم گفتم به ریسکش نمییرزه .دادم بیرون .
حالا که lt2 دارم روش ریختن lt3 چطوریه ؟ نرم افزاریه یا همون مراحل لحیم و ببر و بدوز هستش ؟
من میخاستم lt 2 رو روی XBOX 360 slim خودم بریزم . دیدم دنگ و فنگ داره منصرف شدم .لحیم کاری داشت و...
البته میتونستم ولی چون دستگاه تازه بود و منم اولین بار میخاستم اینکارو بکنم گفتم به ریسکش نمییرزه .دادم بیرون .
حالا که lt2 دارم روش ریختن lt3 چطوریه ؟ نرم افزاریه یا همون مراحل لحیم و ببر و بدوز هستش ؟
key driveرو بتون داده؟اگه داده باشه کارتون راحت تره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
اموزش پچ کردنشو بهم میگید؟
از این تاپیک کمک بگیر
velvet revoulver
20-07-2012, 13:06
سلام ..من دستگاهم رو جدیدا به LT3 ارنقا دادم اما تو بازی Batman ارور میده که : disk not supported (یا یه همچین چیزی) ....مشکل از کجاست ؟ از دیسک بازیه یا اینکه مشکل از دستگاه و درست تبدیل نشدن به LT3 هستش ؟
Reza31001
20-07-2012, 13:16
از هر کدوم میتونه باشه!
یه بازی جدید دیگه که برای اجرا نیاز به LT+3 داره رو امتحان کن اگه اجرا شد مشکل از دیسک بتمنه
ضمنا موقع خرید بازی دقت کن بازی رو با پچ LT+3 بخری که به مشکل نخوری
یکی لینک دانلود LT3+ رو برای Phat میزاره ؟
همه لینک ها خرابه :|
yadam.nemiad
27-07-2012, 12:44
یکی لینک دانلود LT3+ رو برای Phat میزاره ؟
همه لینک ها خرابه :|
LT3 4 pHat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شهاب اس-ای
18-08-2012, 11:05
الان همه xbox های slim قابل کپی خور شدنن؟!
اگه نه اونایی که کپی خور نمیشنو و میشنو بگین درایواشونو مشخصاتشونو لطفا:11:
Alex Fera
19-08-2012, 14:53
الان همه xbox های slim قابل کپی خور شدنن؟!
اگه نه اونایی که کپی خور نمیشنو و میشنو بگین درایواشونو مشخصاتشونو لطفا:11:
کلا دستگاه هایی که تاریخ تولیدشون بعد از برج 5 سال 2011 باشه هـک نمیشن،باندل ها هم هـک نمیشن...................
sajjadsa
30-08-2012, 17:37
الان کدوم بازی ها هستند که اگه LT3.0 بزنیم مجبوریم پچشون کنبم؟
آیا لیست مشخصی دارن؟
Goldfinger
31-08-2012, 23:00
سلام دوستان عزیز.جدیدا دیدم یک کیت روی بورد دستگاه نصب میکنن که کاملا ایکس باکس -- میشه.دیگه نیازی به دی وی دی نیست.فلش و هارد رو مستقیم میگیره و بازی ها بطور کامل از روی هارد نصب میشند و اجرا میشن.هیچ نیازی هم به روش رایت برنر نیست.تمام بازی های با LT های جدید و قدیم رو اجرا میکنه.و خیلی مزایای دیگه داره.
کسی میدونه این کیت چیه؟قیمتش بالای صدهزارتومن در میاد.
از کجا میارن؟
و میشه خودمون بسازیمش؟
سلام دوستان عزیز.جدیدا دیدم یک کیت روی بورد دستگاه نصب میکنن که کاملا ایکس باکس -- میشه.دیگه نیازی به دی وی دی نیست.فلش و هارد رو مستقیم میگیره و بازی ها بطور کامل از روی هارد نصب میشند و اجرا میشن.هیچ نیازی هم به روش رایت برنر نیست.تمام بازی های با LT های جدید و قدیم رو اجرا میکنه.و خیلی مزایای دیگه داره.
کسی میدونه این کیت چیه؟قیمتش بالای صدهزارتومن در میاد.
از کجا میارن؟
و میشه خودمون بسازیمش؟
این رو میگید :
قیمتش ۷۰ یورو هست
یکی دیگه هم هست :
که یه جورایی Jtag میکنه کنسول رو . معروفه به Glitch ---- اینجا ۸۰ یورو میگیرند نصبش میکنند توی ایران باید ارزون تر باشه .
رضا جنگنده
03-09-2012, 12:20
سلام
به نظر شنا من کنسولم روبدم j-tag کنن یا lt3?
لایو بازی نمی کنم ولی اونیوبگینکه برای کنسول ضرر کمتری رو داره.
رضا جنگنده
05-09-2012, 12:15
سلام
به نظر شنا من کنسولم روبدم j-tag کنن یا lt3?
لایو بازی نمی کنم ولی اونیوبگینکه برای کنسول ضرر کمتری رو داره.
کسی نمیدونه؟
کسی نمیدونه؟
شما اگه لایو هم نمی کنی بهتره جی تگ نکنی (به نظر خودم البته )
کلا هم برا فروشش هم برا چند مورد دیگه ال تی 3 بهتره
من که جی تگ رو پیشنهاد نمی کنم
تو یه سایت خوندم اگه بری لایو و برنامه netflix رو دانلود و نصب کنیم, میشه فیلمها رو بازیرنویس پخش کرد( البته منظورم mkv & mp4 هست).اینکارو کردم ولی جوابی نگرفت..شما امتحان کردید؟
Satan1992
10-09-2012, 12:30
سلام دوستان.من دو سوال ازتون دارم تو رو خدا هرچه سریعتر جوابشونو بدین:
1.ویندوز من سرویس پک 3 و هرچی تلاش میکنم نمیتونم برنامه هوریزانو اجرا کنم.خطای send و dont send میده.الان باید چیکار کنم؟برنامه جایگزینی هست؟یه برنامه تو سایت گفته شده ولی فایل دانلودش خرابه.
2.من تایتل آپدیت اسکایرمو میخوام،میرم تو سایت xbuc فایلهای زیادی هست نمیدونید باید کدومو بگیرم؟
Satan1992
10-09-2012, 15:42
سلام دوستان.من دو سوال ازتون دارم تو رو خدا هرچه سریعتر جوابشونو بدین:
1.ویندوز من سرویس پک 3 و هرچی تلاش میکنم نمیتونم برنامه هوریزانو اجرا کنم.خطای send و dont send میده.الان باید چیکار کنم؟برنامه جایگزینی هست؟یه برنامه تو سایت گفته شده ولی فایل دانلودش خرابه.
2.من تایتل آپدیت اسکایرمو میخوام،میرم تو سایت xbuc فایلهای زیادی هست نمیدونید باید کدومو بگیرم؟
کسی جواب نمیده:41:
pouyaabiboy
12-09-2012, 09:23
دوستان میشه لطف کنید کامل بگید این دمو fifa 13 رو که دارم دانلود میکنم چجوری ازش استفاده کنم ؟ dvd میخواد یا flash ؟
AMINHETFIELD
12-09-2012, 18:22
کسی جواب نمیده:41:
دوست من این جور ارور ها در ویندوز XP طبیعی هست ، فکر میکنم مشکلت با نصب dot net framework 3.5 حل بشه.
WOLF PACK
21-10-2012, 15:00
دوستان من دستگام یک سالی هست که پوکیده و از اون موقع انداخته بودمش یه گوشه...حالا می خوام تعمیرش کنم و راش بندازم فقط میخوام بدونم از اونجایی که دستگام مال چند ماه پیشه lt 2 هم نداره و من بخوام resident evil 6 و بازی های جدید رو برم به ال تی 3 نیاز دارم.می خوام بدونم چطوری میتونم دستگام رو به ال تی 3 اپدیت کنم؟یعنی اون مراحلی که باید به pc وصل کرد و ... ممنون میشم راهنماییم کنید.
Squall Leonhart
22-10-2012, 09:39
دوستان من دستگام یک سالی هست که پوکیده و از اون موقع انداخته بودمش یه گوشه...حالا می خوام تعمیرش کنم و راش بندازم فقط میخوام بدونم از اونجایی که دستگام مال چند ماه پیشه lt 2 هم نداره و من بخوام resident evil 6 و بازی های جدید رو برم به ال تی 3 نیاز دارم.می خوام بدونم چطوری میتونم دستگام رو به ال تی 3 اپدیت کنم؟یعنی اون مراحلی که باید به pc وصل کرد و ... ممنون میشم راهنماییم کنید.
مشکلش چی هست؟
پشت دستگاه رو نگاه بکن ببین تاریخ ساخت کنسول ماله کی هست؟
آخرین بازی که باهاش انجام دادی چی بوده؟ واسه ورژن داشبرد میپرسم.
WOLF PACK
22-10-2012, 10:30
مشکلش چی هست؟
پشت دستگاه رو نگاه بکن ببین تاریخ ساخت کنسول ماله کی هست؟
آخرین بازی که باهاش انجام دادی چی بوده؟ واسه ورژن داشبرد میپرسم.
دستگام ماله 2008 هست بردش فالکونه...و مشکلش ارور e74 هستش و چراغ سمت راست پایین چشمک قرمز میزنه و باید دستگاه رو x-clamp بکنمش...والا اخرین بازی هایی که باهاش رفتم الان فک میکنم la noir و mortal kombat و bulletstorm بود...LT 2 میشه دیگه؟؟حالا من دنبال اموزش اپدیت دستگاه به ال تی 3 میگردم که کامل توضیح داده باشه چیکار باید بکنم و چه مراحلی رو باید بگذرونم...همه رو هم خودم میخوام انجام بدم و نمی خوام بدم بیرون...
Squall Leonhart
22-10-2012, 11:34
هدفت از زدن LT3 چی هست؟ میخوایی لایو بازی بکنی؟ واسه اجرای بازی های جدید به صورت آفلاین LT2 هم کفایت میکنه.
البته اگه LT3 بزنی و بازی رو به صورت برنر مکس تهیه بکنی میتونی بازی رو روی هارد هم نصب بکنی که باعث افزایش طول عمر لنز درایو میشه.
به هر حال قبل ال تی باید E74 رو حل بکنی که کار خیلی سختی هست. تا اونجایی هم که میدونم تنها راه درمان دائمیش ریبال هست. میتونی توی یوتوب فیلم رو پیدا بکنی. بقیه روش ها موقتی هستن و به درد نمیخورن.
WOLF PACK
22-10-2012, 12:39
هدفت از زدن LT3 چی هست؟ میخوایی لایو بازی بکنی؟ واسه اجرای بازی های جدید به صورت آفلاین LT2 هم کفایت میکنه.
البته اگه LT3 بزنی و بازی رو به صورت برنر مکس تهیه بکنی میتونی بازی رو روی هارد هم نصب بکنی که باعث افزایش طول عمر لنز درایو میشه.
به هر حال قبل ال تی باید E74 رو حل بکنی که کار خیلی سختی هست. تا اونجایی هم که میدونم تنها راه درمان دائمیش ریبال هست. میتونی توی یوتوب فیلم رو پیدا بکنی. بقیه روش ها موقتی هستن و به درد نمیخورن.
والا نه برای لایو نمی خوام می خوام بازی های جدید رو برم مثل RESIDENT EVIL 6....خب مگه بازی های جدید همشون با LT 3 اجرا نمیشن؟؟
من تو اینترنت روش تعمیرش رو پیدا کردم (X-CLAMP) که به صورت پیچ و مهره و واشر X ها رو درست میکنی...ریبال همونه دیگه؟
Squall Leonhart
22-10-2012, 18:12
نه ریبال Reball یه چیز دیگه هست. کل GPU یا در صورت لزوم سی پی یو یا سوس بریج رو از مدار در میارن و لحیم قدیمی رو از زیرش پاک میکنن بعد لحیم جدید که به صورت توپ های کوچک هست رو با شابلون زیرش قرار میدن و میندازن روی برد و لحیم کاری میکنن. با تجهیزات معمولی هم نمیشه این کار رو انجام داد و باید ابزار حرفه ای داشته باشی که واقعا شک دارم بشه توی ایران پیدا کرد. از طرف دیگه قیمت این نوع تجهیزات هست که واسه تعمیر یه دونه ایکس باکس به صرفه نیست. در کل شاید بهتر باشه به جای تعمیر یه ایکس باکس دیگه بخری!
WOLF PACK
22-10-2012, 19:07
نه ریبال Reball یه چیز دیگه هست. کل GPU یا در صورت لزوم سی پی یو یا سوس بریج رو از مدار در میارن و لحیم قدیمی رو از زیرش پاک میکنن بعد لحیم جدید که به صورت توپ های کوچک هست رو با شابلون زیرش قرار میدن و میندازن روی برد و لحیم کاری میکنن. با تجهیزات معمولی هم نمیشه این کار رو انجام داد و باید ابزار حرفه ای داشته باشی که واقعا شک دارم بشه توی ایران پیدا کرد. از طرف دیگه قیمت این نوع تجهیزات هست که واسه تعمیر یه دونه ایکس باکس به صرفه نیست. در کل شاید بهتر باشه به جای تعمیر یه ایکس باکس دیگه بخری!
نه بعد اون ماجرای داغون شدن ایکس باکس یه ps3 گرفتم سیستم کامپیوترمم هم ردیفه مشکلی ندارم...گفتیم حالا این resident evil 6 اومده این ایکس باکسرو ردیفش کنیم اویل رو بریم...:31:
yadam.nemiad
31-10-2012, 11:06
قابل توجه دوستانی که اسلیم هیتاچی یا کلا اسلیمی داشتن که آنلاک نمیشد C4 یک فرمویر جدید داره میده که به نام LTU (LT Ultimate) که بوسیله PCB جدیدی که تیم xecuter تولید میکنه میتونه تمامی درایوهای اسلیم که تاحالا لاک مونده بود آنلاک کرد. این فرمویر بصورت تک فایل عرضه میشه یعنی اطلاعات تمامی درایوها توش هست و جانگل خودش اطلاعات صحیح رو انتخاب و استفاده میکنه این فرمویر جدید فقط برای برد جدید هست و باقی اسلیم ها که آنلاک هستن نیازی به ریختن این فرمویر ندارن تمامی جزئیات این فرمویر مثل LT3 هست. خلاصش اینه NEw Unlocked PCB+LTU = انلاک 0500/0502 هیتاچی و 1175/1532 لایت آن
با سلام من ایکس باکسمو از دبی گرفتم و آپدیت lt2 بود و برد دستگاه لاک بود الان آپدیت lt3 زدم میتونم آپدیتی بزنم که هم بازی های ال تی 2 و ال تی 3 را اجرا کنه . ؟؟؟
برای دستگاهه هایی که برد آنها لاک نیست هم هم چین کاری امکان پذیره؟
از تعمیر کارای توپخونه تلفنی سوال کردم گفتن اگه دستگاهت برک نباشه میشه منضور از از برک لودن دستگاه چیه .؟
Alex Fera
01-11-2012, 22:08
فکر نکنم راهی باشه که بشه هم LT2 اجرا کرد هم LT3......................
احتمالا اشتباه متوجه شده منظور شما رو.......................
منظور از بریک بودن دستگاه اینه که وقتی روشن میکنی ارور میده و چیزی اجرا نکنه....................
فکر نکنم راهی باشه که بشه هم LT2 اجرا کرد هم LT3......................
احتمالا اشتباه متوجه شده منظور شما رو.......................
منظور از بریک بودن دستگاه اینه که وقتی روشن میکنی ارور میده و چیزی اجرا نکنه....................
با جی تگ کردن جی میشه اینکارو انجام داد .؟
Reza31001
03-11-2012, 10:43
با جی تگ همه کار میشه انجام داد به غیر از لایو
در واقع با جیتگ LT+n اصلا معنی نداره دیگه
فقظ فکر میکنم دشبورد 15574 با بالا -- نشدن هنوز
با جی تگ همه کار میشه انجام داد به غیر از لایو
در واقع با جیتگ LT+n اصلا معنی نداره دیگه
فقظ فکر میکنم دشبورد 15574 با بالا -- نشدن هنوز
با دستگاه جی تگ شده هیچ جوری نمیشه لایو بازی کرد؟
Reza31001
03-11-2012, 16:02
اطلاعات دقیق ندارم ولی فکر میکنم میشه منتها سه سوته بن میشی
در واقع یکبار مصرفه!
شایدم کلا نمیشه
با دستگاه جی تگ شده هیچ جوری نمیشه لایو بازی کرد؟
خیر نمیشه.
بن میشی
velvet revoulver
05-11-2012, 13:25
سلام دوستان ...من تازه موفق شدم نسخه ی ایکس باکس Dishonored رو بگیرم ...اما به محض اجرای بازی پیغام میده که باید دستگاه اپدیت بشه ...در صورتیکه دستگاه من LT3 هست و فروشنده هم گفت که دی وی دی بازی LT3 هستش..ایا میتونه مربوط به اپدیت داشبورد باشه یا مشکل از -- lt3 هستش ؟ دوستان من کارم عجله ای هستش ..اگه مشکل از دی وی ذی باشه باید تا یکی دو روز دیگه پسش بدم ..چند جا دیگه هم مطرح کردم کسی جواب نداد ناچارا اینجا مطرح کردم..ممنون میشم جوابمو بدید کارم راه بیفته...
سلام دوستان ...من تازه موفق شدم نسخه ی ایکس باکس Dishonored رو بگیرم ...اما به محض اجرای بازی پیغام میده که باید دستگاه اپدیت بشه ...در صورتیکه دستگاه من LT3 هست و فروشنده هم گفت که دی وی دی بازی LT3 هستش..ایا میتونه مربوط به اپدیت داشبورد باشه یا مشکل از -- lt3 هستش ؟ دوستان من کارم عجله ای هستش ..اگه مشکل از دی وی ذی باشه باید تا یکی دو روز دیگه پسش بدم ..چند جا دیگه هم مطرح کردم کسی جواب نداد ناچارا اینجا مطرح کردم..ممنون میشم جوابمو بدید کارم راه بیفته...
سلام
داشبورد الانت چنده؟
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
نظر من اینه که آپدیتو بزنی مشکلی براش پیش نمیاد
احتمال زیاد ورژن داشبوردت پایینه و این بازی هم به داشبورد جدید نیاز داره.بزن بره آپ شه
velvet revoulver
06-11-2012, 02:39
سلام
داشبورد الانت چنده؟
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
نظر من اینه که آپدیتو بزنی مشکلی براش پیش نمیاد
احتمال زیاد ورژن داشبوردت پایینه و این بازی هم به داشبورد جدید نیاز داره.بزن بره آپ شه
اقا ممنون از پاسخگویی ...مشکلم همون داشبورد بود که ورژنش پایین بود .. اخرین ورژن رو دانلود کردم حل شد..بازم ممنون
velvet revoulver
07-11-2012, 22:33
سلام ...
یه سوال : اگه دی وی دی Burner max نباشه روی دستگاه نصب نمیشه ؟ یا اینکه نصب میشه اما اجرا نمیشه ؟ چون من یه دی وی دی گرفتم که تا 30,40 در صد نصب میشه اما بعدش ارور clean disk میده ...پیغام میده که دی وی دی کثیفه یا خش افتاده و باید تمیز شه ..اما دی وی دی مشکل خط وخش نداره.
CRIS Joon CR7
07-11-2012, 23:04
سلام ...
یه سوال : اگه دی وی دی Burner max نباشه روی دستگاه نصب نمیشه ؟ یا اینکه نصب میشه اما اجرا نمیشه ؟ چون من یه دی وی دی گرفتم که تا 30,40 در صد نصب میشه اما بعدش ارور clean disk میده ...پیغام میده که دی وی دی کثیفه یا خش افتاده و باید تمیز شه ..اما دی وی دی مشکل خط وخش نداره.
رایت ترونکیت یا همون (دی وی دی Burner max نباشه) هم اگر خوب باشه مثلا سرعت رایت و دیسک و عوامل دیگه ، باید نصب بشه که اون هم هنگام بازی از رو هارد مشکل داره و ارور میده که این مشکل هم با گذاشتن یکی از کارهای استاد علیرضا افتخاری که روی دیسک Audio هستش و روی هارد ریپ کردی ، دیگه ارور نمیده :sq_2:
برنرمکس بگیر خیالت از هم چیز راحت میشه
اه کلا به این دوکلمه برنرمکس و XGD3 حساسیت گرفتم :2:
velvet revoulver
07-11-2012, 23:29
رایت ترونکیت یا همون (دی وی دی Burner max نباشه) هم اگر خوب باشه مثلا سرعت رایت و دیسک و عوامل دیگه ، باید نصب بشه که اون هم هنگام بازی از رو هارد مشکل داره و ارور میده که این مشکل هم با گذاشتن یکی از کارهای استاد علیرضا افتخاری که روی دیسک Audio هستش و روی هارد ریپ کردی ، دیگه ارور نمیده :sq_2:
برنرمکس بگیر خیالت از هم چیز راحت میشه
اه کلا به این دوکلمه برنرمکس و XGD3 حساسیت گرفتم :2:
من برنر مکس نمیگیرم ...در عوضش همون روشی که شما گفتی رو انجام میدم ...یعنی اجرای موزیک و وارد شدن به بازی و بقیه س داستان هم که خودت بهتر میدونی...اما الان مشکل من اینه که یه بازی گرفتم که برنر مکس نیست اما رو هارد هم نصب نمییشه..فروشنده بهم گفت بعضی از بازیهایی که 97 درصد هستن نصب میشن و بعضی هم نصب نمیشن ...یعنی استثنا داره...سوال من هم همینه ..ایا مشکل الان از دی وی دیه که نصب نمیشه یا همون چیزی که فروشنده گفت درسته یعنی استثنا وجود داره؟
CRIS Joon CR7
07-11-2012, 23:33
من برنر مکس نمیگیرم ...در عوضش همون روشی که شما گفتی رو انجام میدم ...یعنی اجرای موزیک و وارد شدن به بازی و بقیه س داستان هم که خودت بهتر میدونی...اما الان مشکل من اینه که یه بازی گرفتم که برنر مکس نیست اما رو هارد هم نصب نمییشه..فروشنده بهم گفت بعضی از بازیهایی که 97 درصد هستن نصب میشن و بعضی هم نصب نمیشن ...یعنی استثنا داره...سوال من هم همینه ..ایا مشکل الان از دی وی دیه که نصب نمیشه یا همون چیزی که فروشنده گفت درسته یعنی استثنا وجود داره؟
چی شی استثنا وجود داره؟!:sq_6:
طرف یه چیزی نمیدونه فتوا میده؟
چرا اگه بازی خوب رایت بشه ولی برنرمکس نباشه نصب میشه...
راستی لنز دستگات ردیفه؟ خیلی کار نکرده؟
حالا بازیت چیه؟ بازی مثل فورزا 4 حتما باید برنرمکس باشه/
velvet revoulver
07-11-2012, 23:44
چی شی استثنا وجود داره؟!:sq_6:
طرف یه چیزی نمیدونه فتوا میده؟
چرا اگه بازی خوب رایت بشه ولی برنرمکس نباشه نصب میشه...
راستی لنز دستگات ردیفه؟ خیلی کار نکرده؟
حالا بازیت چیه؟ بازی مثل فورزا 4 حتما باید برنرمکس باشه/
لنز دستگاه که احتمال 99/9 در صد مشکل نداره...چون تا حالا شاید فقط مجموعا تو 2,3 سالی که دستگاه رو گرفتم کلا نیم ساعت از رو دی وی دی بازی کرده باشم...همه ی بازیهای دیگه هم براحتی نصب میشن که نشون میده دستگاه مشکل نداره...بازی هم آخرین قسمت Sherlock Holmes هستش....
tehran corner
07-11-2012, 23:47
بچهها آخرین آپ دیت جدید ایکس باکس ۳۶۰
کی آمده؟
ممنون
بچهها آخرین آپ دیت جدید ایکس باکس ۳۶۰
کی آمده؟
ممنون
یه دو سه هفته ای میشه
Milad4171
08-11-2012, 03:15
2222222222
persian gheysar
19-11-2012, 22:35
بچه ها من 6 ماهه ايکس باکس گرفتم.کنسولم lt2 بود اولي که خريدم.بازي هاي تو بازار يزد هم هنوز خيلياش lt2 بود.حالا ديگه همه بازي ها lt3 شده.فقط هموني که ازش کنسولمو گرفتم هنوز همه بازي هاي جديد رو واسه lt2 هم مياره.هم قيمت بازيهاش گرونتره هم راه مغازش دوره.براي همين به فکر اين افتادم اپديت کنم به lt3 تا سر کوچمون هم بتونم بازي بگيرم!.گرچه هنوز چندتا بازي lt2 دارم.خود فروشنده هم ميگه بهتره اپديت نکني.چون کنسول بايد باز بشه.باز کردن کنسول هم که بالاخره کار جالبي نيست.به نظرتون ريسکي نداره باز کردن و بيرون ريختن دل و روده دستگاه واسه اپديت؟ ممکنه عمر دستگاه کم بشه يا هم بريزه؟جون مايي زودي جواب بدين.بازي هاي جديد رو هنوز نگرفتم تا تکليف اپديت دستگاه رو مشخص کنم:sq_3:
yadam.nemiad
21-11-2012, 10:08
بچه ها من 6 ماهه ايکس باکس گرفتم.کنسولم lt2 بود اولي که خريدم.بازي هاي تو بازار يزد هم هنوز خيلياش lt2 بود.حالا ديگه همه بازي ها lt3 شده.فقط هموني که ازش کنسولمو گرفتم هنوز همه بازي هاي جديد رو واسه lt2 هم مياره.هم قيمت بازيهاش گرونتره هم راه مغازش دوره.براي همين به فکر اين افتادم اپديت کنم به lt3 تا سر کوچمون هم بتونم بازي بگيرم!.گرچه هنوز چندتا بازي lt2 دارم.خود فروشنده هم ميگه بهتره اپديت نکني.چون کنسول بايد باز بشه.باز کردن کنسول هم که بالاخره کار جالبي نيست.به نظرتون ريسکي نداره باز کردن و بيرون ريختن دل و روده دستگاه واسه اپديت؟ ممکنه عمر دستگاه کم بشه يا هم بريزه؟جون مايي زودي جواب بدين.بازي هاي جديد رو هنوز نگرفتم تا تکليف اپديت دستگاه رو مشخص کنم
:sq_3:
دوست عزیز شما یکبار کنسولت واسه LT2 باز شده و دلورودش بقول خودت اومده بیرون (البته فقط درایوش)برای استفاده بازیای روز باید LT3 بریزی و البته عاقلانه اینه که پیش مطمئن ترین کسیکه میشناسی ببری که ریسکه Badflash و همینطور جابجایی قطعه مثل لنز درایو و... کم بشه. تو عمر دستگاه تاثیری نداره فقط اگه طرف ناشی باشه ممکنه درایو به ملکوت بفرسته و اگه key نداشته باشی کنسول بشه پاره آجر . برای همین ریختن فرمویر توسط فرد مطمئن(انسان:sq_8:) و کاربلد بشدت توصیه میشه.
بچه ها من مدت ها بود زیاد از ایکس باکس استفاده نمی کردم، ولی امروز دو تا بازی جدید خریدم که یکی شون (یعنی Tekken Tag Tournament 2) روی دستگاه اجرا نمی شد، بنابراین آستین ها رو بالا زدم و فرم ور دستگاه رو از LT 2 به LT 3 ارتقا دادم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه بعد از ارتقا دیسک Tekken Tag Tournament 2 رو خوند. من هم طبق روال معمول بازی رو روی هارد نصب کردم، ولی بعد که زدم بیاد دیدم بعد از 3-2 دقیقه پیغام خطای Failure to Authorize Disc میاد و دستگاه از بازی میاد بیرون (و کنسول هم بعدش خاموش و روشن میشه). یه کم گوگل رو سرچ کردم و دیدم اگه بازی روی هارد نباشه این مشکل حل میشه. من هم بازی رو پاک کردم و از روی دیسک اجرا کردم و الان بدون هیچ مشکلی بازی داره اجرا میشه.
من چون یه مدت از این قضایا دور بودم زیاد از این اصطلاحات XDG 3 و Burnermax و این قضایا سر در نمیارم (یکی دو باری هم از این و اون پرسیدم، ولی کسی که جواب می داد یه طوری صحبت می کرد که معلوم بود خودش هم درست و حسابی بلد نیست)! میشه یکی بگه راهی برای نصب این بازی روی هارد (که درایو فرسوده نشه) وجود داره یا نه؟ و همچنین اگر ممکنه یه کم توضیح راجع به همین اصطلاحات. موتوشکرم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza31001
19-12-2012, 23:10
خلاصه کلام اینه که بازیهای جدید به دو روش رایت میشن 97% و 100% که 97% ها اگه روی هارد نصب بشن و بعد اجرا کنید وسط کار ارور میده و کنسول restart میشه 100% ها این مشکل رو ندارن منتها چون رایت کردنشون یکم دنگ و فنگ داره خوب گرونترم هستن ( به 100% ها
Burnermax هم میگن و ضمنا بازی با 97% در لایو باعث بن شدن میشه که با 100% ها این مشکلم نیست)
برای اجرای بی دردسر 97% ها از روی هارد از روش زیر استفاده کنید (خلاصه اونم میشه که یه آهنگ رو از روی فلش مموری اجرا کنید بعد وارد بازی بشید و بعد چند دقیقه آهنگ رو stop کنید)
نیازی نیست بازی برنر مکس بخرید ...بازی 97% رو از روی هارد اجرا کنید . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kianmaxx
27-12-2012, 10:38
سلام دستگاه من LT2+ هست یادمه که واسه این کار دستگاهمو فروشنده باز کرد و رو بوردش یه کارایی کرد ولی می تونم که JTAG نیست
حالا چطور باید LT3 بریزم روش و بازی ها رو از روی هارد اجرا کنم ؟
hamidbehzadi
28-12-2012, 23:37
سلام دوستان اگر میشه راهنمایی کنید. xbox 360 limited edetionها کپی خور میشن مثل گیرز اف وار هالو4 استار وارز وقیمتشونم بگید
emro0ziboy
22-01-2013, 21:06
آقا کسی میدونه جریان این LT4 چیه ؟؟؟ کی میاد ؟ اصلا قراره بیاد؟؟؟
دیروز رفتم بازی بخرم فروشنده گفت که به همبن زودیا میاد
آقا کسی میدونه جریان این LT4 چیه ؟؟؟ کی میاد ؟ اصلا قراره بیاد؟؟؟
دیروز رفتم بازی بخرم فروشنده گفت که به همبن زودیا میاد
ال تی 4 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هه :n02:
یارو سرکارت گذاشته.
تو سایت c4 اصلا حرفی ازش گفته نشده.
emro0ziboy
27-01-2013, 02:36
سلام مجدد
یه آموزش دیدم واسه lt2 .lite-on میخواستم ببینم واسه lt3 هم جواب میده یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جواب نمیده لطف کنید لینک آموزش lt3.lite-on رو بگذارید l
ممنون
================================================== ===============
یه سوال خیلی خیلی مهم دیگه
اینکه از LTPlus-0251-v3.0.bin استفاده کنم یا LT-liteon-0800-v3.bin ... از کدوم ورژن استفاده کنم ؟
milad-769262
27-01-2013, 10:23
سلام
میتونم کنسولمو -- j-tag کنم ؟ من x360 slim 250 gb دارم سال ساختشم 3-2012 هستش داشبوردش هم 2.0.15 هست. ممنون
كنسولم از دبي گرفتم من جنوبم اينجا كسي نميتونه هك كنه . خواهشا كمكك كنيد بگين ك چ هكي بهش ميخوره . الان 4 ماهه گرفتم اصلا باش بازي نتونستم بكنم .
دوستان من هر بازیی رو میزارم نمی خونه اصلا یا می نویسه باید دیسک رو تمیز کنید یا می نویسه unrecoganized disc یا mult imedia mixed چکار کنم؟ یه دفعه وسط بازی قطع میشه ارور میده قطع میشه سیدی در نمیاد و...
لنز رو هم تو خونه با الکل تمیز کردم ولی فایده نداشت مشکل همین لنزست؟
چون بازی ها هیچ مشکلی نداره
الان هم که لنز ها همه تقلبی و گرون
Alex Fera
27-01-2013, 20:55
سلام
میتونم کنسولمو -- j-tag کنم ؟ من x360 slim 250 gb دارم سال ساختشم 3-2012 هستش داشبوردش هم 2.0.15 هست. ممنون
كنسولم از دبي گرفتم من جنوبم اينجا كسي نميتونه هك كنه . خواهشا كمكك كنيد بگين ك چ هكي بهش ميخوره . الان 4 ماهه گرفتم اصلا باش بازي نتونستم بكنم .
Jtag که نمیتونید بکنید،میتونید ریست گلیچ(RGH)بکنید که یه جورایی Jtag هستش اما دقیقا اون نیست.......................
میتونید بفرستید تهران واستون انجام بدن................
دوستان من هر بازیی رو میزارم نمی خونه اصلا یا می نویسه باید دیسک رو تمیز کنید یا می نویسه unrecoganized disc یا mult imedia mixed چکار کنم؟ یه دفعه وسط بازی قطع میشه ارور میده قطع میشه سیدی در نمیاد و...
لنز رو هم تو خونه با الکل تمیز کردم ولی فایده نداشت مشکل همین لنزست؟
چون بازی ها هیچ مشکلی نداره
الان هم که لنز ها همه تقلبی و گرون
به احتمال زیاد مشکل از همون لنز هستش،اگه دستگاه بیشتر از 2 یا 3 سال کار کرده منطقیه..................
اگه دستگاه رو به تعمیرکار درست و حسابی و کاردست بدید مشکلی پیش نمیاد./
milad-769262
28-01-2013, 07:02
Jtag که نمیتونید بکنید،میتونید ریست گلیچ(RGH)بکنید که یه جورایی Jtag هستش اما دقیقا اون نیست.......................
میتونید بفرستید تهران واستون انجام بدن................
به احتمال زیاد مشکل از همون لنز هستش،اگه دستگاه بیشتر از 2 یا 3 سال کار کرده منطقیه..................
اگه دستگاه رو به تعمیرکار درست و حسابی و کاردست بدید مشکلی پیش نمیاد./
دوست عزيز ميشه درمورد هكش توضيح بدي ؟ چ فرقي با j-tag داره ؟ ممنون
aydin_eb7777
28-01-2013, 08:38
دوست عزيز ميشه درمورد هكش توضيح بدي ؟ چ فرقي با j-tag داره ؟ ممنون
j-tag از Exploit نرم افزاری در سیستم عامل دستگاه و نصب کرنل جدید و چند دیود روی مادربورد استفاده میکنه که با آپدیت از بین میره و دیگه قابل استفاده نیست
اما RGH از Exploit سخت افزاری استفاده میکنه که ابتدا Nand خوانده میشه و ECC نصب میشه که CPU Key رو بدست بیاره و بعد باید یک Freeboot ساخته و نصب بشه و در آخر کار هم با نصب Glitch kit کار تمام میشه که با آپدیت دشبورد هم این قابلیت باقی می مونه و مشکلی پیش نمیاد
اما هر دو روش امکانات یکسان رو در اختیار قرار میده
موفق باشی
milad-769262
28-01-2013, 10:09
سلام
مزايا و معايب هك rgh رو ميشه بگين ؟
Alex Fera
28-01-2013, 17:00
سلام
مزايا و معايب هك rgh رو ميشه بگين ؟
خوب سوالتون یه خورده نامفهومه،مزایا و معایب نسبت به چی؟!
اگه بخوایم RGH رو با Jtag بسنجیم خوب توی اولی میشه به راحتی بازیهارو از روی هارد اجرا کرد و روی درایو LT ریخت و از DVD هم استفاده کرد،توی دومی نمیشه از روی هارد بازی اجرا کرد ولی هر بازی ای با هر فرمت و هر جوری که رایت شده باشه بزارید توی درایو اجرا میشه توسط دستگاه.......................
موفق باشید./
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.