مشاهده نسخه کامل
: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)
من فقط از این قسمت DVD KEY میترسم :31:
میترسم سیم اینا رو پاره کنم دیگه خر رو بیار باقالی رو بار کن:31::31:
نه به دقت انجام بده یه سیم که کلا باید قطع بشه اون یکی سیم هم با سیم لخت کن لختش کن و یا با کبریتی فتدکی چیزی لختش کن اینجوری بهتره
فقط بعد کار با چسب برق اون سیم لخت و قطع شده رو وصل بکن
Mostafa NBA
27-09-2011, 21:30
برای من موقع اجرای فیفا 12 مشکل زیر پیش اومده.میخواستم بیینم من اگه فقط LT+ 1.9 بریزم کافیه ؟ کار ه دیگه نباید بکنم ؟ همه چی درست میشه دیگه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه به دقت انجام بده یه سیم که کلا باید قطع بشه اون یکی سیم هم با سیم لخت کن لختش کن و یا با کبریتی فتدکی چیزی لختش کن اینجوری بهتره
فقط بعد کار با چسب برق اون سیم لخت و قطع شده رو وصل بکن
دستگاه رفت تو باقالیا :18: دیگه درش باز نمی شه :18:
yadam.nemiad
28-09-2011, 09:38
کیت جدید تیم xecuter برای ریست گلیچ طراحی جدید افزایش سرعت بوت شدن xell از 2-3 دقیقه به 5 ثانیه . پشتیبانی از تمامی مادربوردها حتی فالکون.
از 9/30 دوروز دیگه یه تعدادی عرضه میشه به قیمت 25دلار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم برای jtag مشکل کیت سخت افزاری نباشه فقط باید منتظر ریبوتری باشیم که بتونه همه امکانات معمولی کنسول رو در اختیار بذاره... فعلا باید صبور بود
Hamid Hamid
28-09-2011, 11:58
سلام دوستان.
من امروز اومدم فيفا 12 رو نصب كنم وقتي 100 درصد شد يه پيغامي اومد كه نميدونم بيا آپديت كن ... من جواب مثبت رو زدم و شروع كرد اما وقتي به نصف رسيد گفتش آپديت مشكل خورد و دوباره ديسك رو وارد كن ... خلاصه ديگه هرچي امتحان كردم نشد كه نشد با ديسك هاي مختلف.
بعد وقتي حتي هارد و ديسك رو هم دراوزدم باز همون صفحه ي مشكي آپديت اومد و نتونستم ديگه حتي داشبورد رو ببينم !
الان دستگاه من چش شده؟! 3 چراغه نشده ها ... ولي ديگه رو داشابرد نمياد. من بادي چي كار كنم الان؟! بدمش اين آپديت جديد رو نصب كنن درست ميشه؟ واسه من اون آپديتي بود كه نياز به خراش دادن نداشت.
ممنون
yadam.nemiad
28-09-2011, 12:56
سلام دوستان.
من امروز اومدم فيفا 12 رو نصب كنم وقتي 100 درصد شد يه پيغامي اومد كه نميدونم بيا آپديت كن ... من جواب مثبت رو زدم و شروع كرد اما وقتي به نصف رسيد گفتش آپديت مشكل خورد و دوباره ديسك رو وارد كن ... خلاصه ديگه هرچي امتحان كردم نشد كه نشد با ديسك هاي مختلف.
بعد وقتي حتي هارد و ديسك رو هم دراوزدم باز همون صفحه ي مشكي آپديت اومد و نتونستم ديگه حتي داشبورد رو ببينم !
الان دستگاه من چش شده؟! 3 چراغه نشده ها ... ولي ديگه رو داشابرد نمياد. من بادي چي كار كنم الان؟! بدمش اين آپديت جديد رو نصب كنن درست ميشه؟ واسه من اون آپديتي بود كه نياز به خراش دادن نداشت.
ممنون
تعدادی از دوستان هم به این مشکل برخوردن آپدیت از دیسک های بازی جدید از bodycount به اینطرف همه گویا مشکل دارن و نصفه نیمه میمونن شما باید دوباره lt بریزین و با فلش آپدیت کنید.. اینجا (چند صفحه آخر)
بیشتر کمک خواهد کرد
سلام
ورژن داشبورد من 13599وال تی پلاس 1.91
بازی کال آو 6و بلک آپس رو اجرا نمیکنه.
موقع وارد شدن به بازی میزنه disc unsupport
راهی واسه درست کردنش نیست؟
Hamid Hamid
28-09-2011, 13:36
تعدادی از دوستان هم به این مشکل برخوردن آپدیت از دیسک های بازی جدید از bodycount به اینطرف همه گویا مشکل دارن و نصفه نیمه میمونن شما باید دوباره lt بریزین و با فلش آپدیت کنید.. اینجا (چند صفحه آخر)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیشتر کمک خواهد کرد
ممنون از توضيحت دوست عزيز.
يه سوال ديگه : اينكه بعد از اون آپديتي كه باهاش كرايسيس 2 رو بازي كرديم آپديت جديدي هم اومده ؟! اگه انجام بديم ديگه بازي هايي كه ميان رو ميشه به راحتي اجرا كرد يا بازي هايي كه هست رو؟! مثل همين درايور جديد؟
ممنون.
yadam.nemiad
28-09-2011, 14:22
سلام
ورژن داشبورد من 13599وال تی پلاس 1.91
بازی کال آو 6و بلک آپس رو اجرا نمیکنه.
موقع وارد شدن به بازی میزنه disc unsupport
راهی واسه درست کردنش نیست؟
فکر کنم بخاطر اینکه بازیا ap2.5 هستن باید دوباره متناسب با lt1.91 پچ بشن . آموزش در بازی سنتر دیدم در این انجمن نمیدونم باشه یا نه !!!ولی تو تاپیک سئوالات عمومی 360 مطرح کنی حتما بچه های همین انجمن راهنماییت میکنن.
ap2.5
ممنون از توضيحت دوست عزيز.
يه سوال ديگه : اينكه بعد از اون آپديتي كه باهاش كرايسيس 2 رو بازي كرديم آپديت جديدي هم اومده ؟! اگه انجام بديم ديگه بازي هايي كه ميان رو ميشه به راحتي اجرا كرد يا بازي هايي كه هست رو؟! مثل همين درايور جديد؟
ممنون.
قابلی نداشت فکر کنم آپدیت تو بازی کرایسیس 13146 هست برای انجام بازی های جدید از bodycount باینطرف باید به 13599 آپدیت باشید و lt1.91 داشته باشی. برای driver و GOW3 چون این بازیها قفل XGD3 دارن باید LT2 داشته باشی که گفته شده اوایل اکتبر ریلیز میشه ( خداداند!)
Leon-117
28-09-2011, 18:08
این پست پاک بشه...............
Leon-117
28-09-2011, 18:14
یه خبر خوب:
c4eva: liteon phat 2.0 complete, booting gow3 backup fine
توی سایت c4eva هم وضعیت این درایو به In Testing تغییر کرده.......
c4eva اینو هم دیروز گفت بود:
c4eva: Benq LT 2.0 complete, working on Liteon Phat
davud_gh
29-09-2011, 14:15
آموزش -- کنسول جدید لطفا
yadam.nemiad
01-10-2011, 08:23
خبرای امروز از C4 اینا
سامسونگ هم به مرحله تست رفت
[2011-10-01 01:02AM UTC] #c4e <c4eva> sammy is complete, ys
برای بازیهای XGD3 فعلا نیازی به abgx نیست
the xgd3 0800 rips are good, as they are using our leaked tools, so no need for abgx for now
و اینکه LT2 در راهست (تنهافرقش اینه که soon نگفته :31:)
[2011-10-01 01:32AM UTC] #c4e <Swagg> c4 how soon until you release 2.0 [2011-10-01 01:52AM UTC] #c4e <c4eva> 2.0 is coming!
اینرو هم قبلا گفته بود بابت امینت xgd3 درلایو که مشکلی نخواهد بود
[2011-09-29 10:26PM UTC] #fw <paxman> put it this way c4e is xgd3 as safe as xgd2 on live?
[2011-09-29 10:28PM UTC] #fw <c4eva> xgd3 backup is as safe as any backup can be,passing all their checks
امیدواریم این هفته خبرای خوبی بشنویم
یه سایت ایرانی (یه فروشگاه) زده که آبدیت LT.2 رو انجام میده! چی میگه!!!؟؟ - * ویرایش : زنگ زدم گفت یه مشکلی واسه LT.2 پیش اومده فعلا انجام نمیدیم!! =)) چی فرض میکنن ملت رو؟! *
یه سایت ایرانی (یه فروشگاه) زده که آبدیت LT.2 رو انجام میده! چی میگه!!!؟؟ - * ویرایش : زنگ زدم گفت یه مشکلی واسه LT.2 پیش اومده فعلا انجام نمیدیم!! =)) چی فرض میکنن ملت رو؟! *
دوستان خبرfakeهست که فقط برای بعضی درایو ها ریلیز شده که اونم مثل عادت همیشگیc4نگه میدارن تا مال همه درایو ها آمدا بشه
سلام دوستان یه سوال داشتم:
من الان lt+1.91 رو نریختم (همون قبلیه هست) به نظرتون اگه صبر کنم lt+2 بیاد بعد ببرمش برای آپدیت دیگه نیازی به lt+1.91 برا بازی هایی مثل fifa12 و pes 12 نیست؟
(منظورم اینکه دیگه یه بار نبرم برا lt+1.91 ویه هم برای lt+2 )
.:PAR3A:.
01-10-2011, 19:42
دوستان خدایی نکرده مریضین عکس با این حجم میزارین ، اون وخ توی نقل قول هم حتما باید باشه؟؟؟ نیس اینترنتامون نامحدوده خیلی :|
سلام دوستان یه سوال داشتم:
من الان lt+1.91 رو نریختم (همون قبلیه هست) به نظرتون اگه صبر کنم lt+2 بیاد بعد ببرمش برای آپدیت دیگه نیازی به lt+1.91 برا بازی هایی مثل fifa12 و pes 12 نیست؟
(منظورم اینکه دیگه یه بار نبرم برا lt+1.91 ویه هم برای lt+2 )
صبر کنین تا LT+ 2.0 بیاد (تا 1-2 هفته دیگه احتمالا میاد) ، بعد یه دفعه بدین LT+ 2.0 بریزن براتون...
HESAM_5700
01-10-2011, 21:13
دوستان سایت C4 باز میشه ؟! برا من باز نمیشه ! خبریه ؟ :دی
01-10-2011, 21:34
به خوشگلی وا میشه :)
devasations3000
02-10-2011, 22:04
سلام دوستان
جطوری 13599رو ابدیت کنم؟ یعنی اول ابدیت کنم بعد lt+2.0رو بریزم قضیه ججوریاست
درایورم lite on ........اسلیم میباشد
میشه رو 13599 ابدیت کنم ولی1.91 باقی بمونه تا ببینیم 2.0 کی میاد؟
سلام دوستان
جطوری 13599رو ابدیت کنم؟ یعنی اول ابدیت کنم بعد lt+2.0رو بریزم قضیه ججوریاست
خوب ببینید هنوزLT+2ریلیز نشده که بتونید بریزید و کلا برای ریختن فریم ویر ها باید اول نوع درایو و نوع کنسولتون رو بگید تا من آموزش مربوطه رو معرفی کنم...
برای آبدیت داشبرد هم برید به سایتXBOX.COMو بعد آبدیت مربوطه رو دانلود کنید(برایCDویا فلش مموری)بعد هم اونو رو فلش یاCDبریزید و بزنید به کنسول بعد هم ریاستارت کنید در این صورت آبدیت میشه به13599
نکته:الان بهترین کار که میتونید بکنید صبره یعنی فعلا هیچ کاری نکید اگه یکم صبر کنید(یکی دو هفته)LT+2ریلیز میشه اونموقع این کارا رو بکنید تا راحت تر بشه و یع دفعه کارتون تموم بشه
devasations3000
02-10-2011, 22:39
درایورمlite on کنسولم اسلیم هست
LT+ 2.0 برای Phat ها رلیز شد :31::8:
yadam.nemiad
03-10-2011, 08:54
جزئیات LT2 (برای فت فعلا)
سازگاری کامل و بدون مشکل با xgd3 .رایت بازیها xgd3 بدون هیچ اروری روی دیسک های معمولیDVD+R DL
همینطور ریلیز جانلگل فلشر جدید
پشتیبانی ssv2 , ap2.5 ,XGD3
راحت تر شدن رایت بازی ها بوسیله فرم ویر جدید تیم جانگل که دیگه احتیاجی به دی وی دی کی نیست احتیاجی به اسپوف کردن درایو نیست و احتیاجی باستفاده از activate.iso برای استفاده در pc نخواهد بود.
اسلیم 0225 هم مثل 9504(0272) تکمیل و بمرحله تست رفت
[2011-10-03 05:02AM UTC] #c4e <c4eva> 0225 LT 2.0 complete, testing
فکر کنم برای فت هم هنوز لینک دانلود منشر نشده(من که چیزی نیافتم ) و همه فرم ویرهارو باهم ریلیز کنه مثله قبل با این سرعت فکر کنم نهایتا فردا LT2 تو جیب باشه :)
iXtreme LT+ v2.0 and 0800 v3 released
[source: C4E @ LTPlus2.0.nfo & iXtreme_0800-v3.nfo] I would like to dedicate this fw to the Xbox Live Enforcement Team and the recent false (AP25) bans and subsequent reversal. Keep up the good work guys. Thanks go to Team Jungle for their hard work and efforts in the development process. Thanks also go to Team Xecuter for their support to this project.
Official release of the iXtreme LT+ v2.0
- Support for XGD3 ixtreme backups using LT-MAX for maximum capacity on standard DVD+R DL discs. Passes all security checks for XGD3 including correct capacity.
- Support for large capacity DVD+R DL media (no errors when burning)
---
Team Jungle Presents IXtreme 3.0 0800 firmware for Benq and Liteon drives
-------------------------------------------------------------------------
IXtreme fw for Benq and Liteon drives!
Features
--------
-Common API designed for easier application use!
-Support for SS V2!
-Support for AP25!
-Support for XGD3 ripping!
-Direct 0800 mode for game dumping including SS v2!
This firmware is =NOT FOR USE IN A CONSOLE= and is provided
with the intended use of being in a dedicated "ripping" drive.
This means:
a. Does not need your DVD key,
b. Does not need spoofing as another drive,
c. Does not need to use the tray half open and
d. Does not need to use the activate.iso to use this firmware on the pc.
دانلودiXtreme LT+ 2.0
یا
دانلود جانگل V0.1.88 beta (280)
samad_sr
03-10-2011, 13:37
یعنی بدون داشتن dvdkey میشه درایو رو اپدیت کرد
سلام خدمتت دوستان گلم :
iXtreme LT plus v2.0
HESAM_5700
03-10-2011, 13:45
دوستان کسی ال تی 2 زده ؟!
روش و ایناش فرقی نکرده ؟! بزنیم ؟ :دی
yadam.nemiad
03-10-2011, 13:48
یعنی بدون داشتن dvdkey میشه درایو رو اپدیت کرد
برای کپی گرفتن از بازیها با استفاده از جانگل جدید و درایو 0800 نیازی به dvd key نخواهد بود.
برای lt2 مثل قبلیا به dvd key نیاز دارید
yadam.nemiad
03-10-2011, 13:56
دوستان کسی ال تی 2 زده ؟!
روش و ایناش فرقی نکرده ؟! بزنیم ؟ :دی
دوست عزیز اینجارو یه نگا بنداز بنظرم فرقی نکرده فقط یچیزایی راجع به ورژن داشبورد باید مدنظر قرار بگیره من درست متوجه نشدم.
از xt هست توسط uber
hope its help
HESAM_5700
03-10-2011, 14:15
این گفته که قبل از ال تی زدن داشبورد رو ببرین 13599 ...
من دارم میریزم تموم شد خبر میدم :دی
جزئیات LT2 (برای فت فعلا)
سازگاری کامل و بدون مشکل با xgd3 .رایت بازیها xgd3 بدون هیچ اروری روی دیسک های معمولیDVD+R DL
همینطور ریلیز جانلگل فلشر جدید
پشتیبانی ssv2 , ap2.5 ,XGD3
راحت تر شدن رایت بازی ها بوسیله فرم ویر جدید تیم جانگل که دیگه احتیاجی به دی وی دی کی نیست احتیاجی به اسپوف کردن درایو نیست و احتیاجی باستفاده از activate.iso برای استفاده در pc نخواهد بود.
اسلیم 0225 هم مثل 9504(0272) تکمیل و بمرحله تست رفت
فکر کنم برای فت هم هنوز لینک دانلود منشر نشده(من که چیزی نیافتم ) و همه فرم ویرهارو باهم ریلیز کنه مثله قبل با این سرعت فکر کنم نهایتا فردا LT2 تو جیب باشه :)
دانلودiXtreme LT+ 2.0
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود جانگل V0.1.88 beta (280)
دوست عزیز اموزش نصب بازر لصفا چون بلد نیستم
برای کپی گرفتن از بازیها با استفاده از جانگل جدید و درایو 0800 نیازی به dvd key نخواهد بود.
برای lt2 مثل قبلیا به dvd key نیاز دارید
مگه کپی کردن بازی ها DVD key میخواد ؟!
yadam.nemiad
03-10-2011, 14:42
مگه کپی کردن بازی ها DVD key میخواد ؟!
تو امکانات جانگل جدید نوشته بود البته در پست خودم هم اشاره کردم چون تجربه ای برای کپی کردن بازیا ندارم فقط ترجمه میکنم
Team Jungle Presents IXtreme 3.0 0800 firmware for Benq and Liteon drives
-------------------------------------------------------------------------
IXtreme fw for Benq and Liteon drives!
Features
--------
-Common API designed for easier application use!
-Support for SS V2!
-Support for AP25!
-Support for XGD3 ripping!
-Direct 0800 mode for game dumping including SS v2!
This firmware is =NOT FOR USE IN A CONSOLE= and is provided
with the intended use of being in a dedicated "ripping" drive.
This means:
a. Does not need your DVD key,
b. Does not need spoofing as another drive,
c. Does not need to use the tray half open and
d. Does not need to use the activate.iso to use this firmware on the pc.
شایدم من منظورشو نفهمیدم.!!؟
دوستان میشه مثل روش قبل ریخت ؟ اونجوری راحت ترم ! متظورم روش سوزن و اینچیزاست !
همون بلد نیستم چون تا حال خودم ابدیت نکردم یکی بگه چه طوری
HESAM_5700
03-10-2011, 15:12
دوستان میشه مثل روش قبل ریخت ؟ اونجوری راحت ترم ! متظورم روش سوزن و اینچیزاست !
من با همون روش قبلی همین الان زدم و صفا کلاً : دی
فقط چون دی وی دی کی رو داری دیگه نمیخواد درایو رو باز کنی و سوزن بزنی فقط کلید رو بزن برا رفتن به وندور ( یعنی کل مراحل میشه : Erase - Spoof - Write :دی )
من با همون روش قبلی همین الان زدم و صفا کلاً : دی
فقط چون دی وی دی کی رو داری دیگه نمیخواد درایو رو باز کنی و سوزن بزنی فقط کلید رو بزن برا رفتن به وندور ( یعنی کل مراحل میشه : Erase - Spoof - Write :دی )
آره میدونم ! عاشقتم حسام :دی
خوب دوستان منLt+2رو ریختم و امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت همه بازی ها و بازی هایap2.5وxgd3اجرا شدند بدون مشکل فقط اینکه بعضی وقتا بازی هایهxgd3اجرا نمیشن به خاطر نامرغوب یا خراب بودن فایل هاست و اگه درست رایت بشه هیچ مشکلی نیست.
Spaniuly
03-10-2011, 18:11
Does not need your DVD key
این شدیدا ذهنیت ایجاد کرده برام...
این یعنی چی که به DVD Key نیاز نیست... مثلا اگه یه درایو DVD Key پاک شده باشه میشه روش این فریمور رو ریخت؟ تا قبل این اصلا چنین چیزی امکان نداشت درایو که DVD Key اون بدون مشخص بودن از دست بره درواقع به فنا می رفت... یکی بیاد شفاف سازی بکنه...
کسانی که lt2 ریختند آپدیت داشبرد هم انجام دادن؟؟؟؟
کسانی که lt2 ریختند آپدیت داشبرد هم انجام دادن؟؟؟؟
آره مثل اینکه حتما باید قبلش13599بریزی رو کنسول منم ریخته بودم از قبل
devasations3000
03-10-2011, 20:17
سلام دوستان واسه اسلیم درایور lite on اومده؟
روش نصب روی این مدل ججوریاست
اگه الان به13599ابدیت کنم lt1.91ای که ریختم میبره؟
سلام،
خیر،هنوز برای اسلیم چیزی نیومده!
بله اگه آپدیت کنید کپی خوری دستگاه می پره:20:
HESAM_5700
03-10-2011, 22:45
آخرش منم به این درد گرفتار شدم :|| !
دستگاه با دیسک آپدیت شده ، وسط آپدیت گیر میکنه ! ارور : Status Code : 3080-3143-B200-0700-C000-0013
قبلاً یه فلش که فایل آپدیت داشت میزدیم حل میشد الان هر کاری کردم نشد !
آپیدت داشبرد به 13599 - ال تی : قدیمی تر از 1.9 !
چی کارش کنم بچه ها !؟!؟!؟!؟!؟ ( کمک کلاً : دی ) :||
underworld
03-10-2011, 23:32
فعلا LT 2.0+ اومده ولی شامل درایو Hitachi برای فت و درایو های اسلیم نمیشه اما دارن روی اونها هم کار میکنن
یه سوال فنی:31::
مگه برای آپدیت LT نباید درایو باز بشه تاDVD KEY رو بدست بیاریم؟؟!!!!!!!
پس چرا درایو کنسول من باز نشده؟(اخه برچسب مربوط به وارانتی که رو دره درایو زده شده کنده نشده)
یعنی DVD KEY درایو ها مثل همه و فروشنده از DVD KEY که داشته استفاده کرده؟:23:
سلام
میگم بعد از اپدیت داشبورد که دیگه نیاز نیست از دوباره dvdkey و dummy.bin استخراج کنیم . همون قبلیاست ؟ فرقی که نمیکنه؟
بعد فایل های که من با روش سوزنی در اوردم 5 تاست که شامل key و dummy.bin هم میشه همین کافیه؟ برم توکاره پاک کردن و ریختنن فریم ویر؟
یه سوال فنی:31::
مگه برای آپدیت LT نباید درایو باز بشه تاDVD KEY رو بدست بیاریم؟؟!!!!!!!
پس چرا درایو کنسول من باز نشده؟(اخه برچسب مربوط به وارانتی که رو دره درایو زده شده کنده نشده)
یعنی DVD KEY درایو ها مثل همه و فروشنده از DVD KEY که داشته استفاده کرده؟:23:
اونو که همه کنسولا دارن ! :دی
اونو که همه کنسولا دارن ! :دی
دوست عزیز اونو که میدونم ولی خب وقتی در درایو باز بشه دیگه اون حالت اولیه رو نداره دیگه درسته؟
ولی برای من انگار اصلا باز نشده
دوست عزیز اونو که میدونم ولی خب وقتی در درایو باز بشه دیگه اون حالت اولیه رو نداره دیگه درسته؟
دوست من برای دراوردنdvd keyفقط روش سوزن و اینا نیست خیل روش های دیگه هست که ممکنه اصلا نیاز به باز شدن درایوت نداشته باشه
soheilnouri
04-10-2011, 15:14
Light on يعني چي؟
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
دوستان نازم:40: من دو ماه قبل وقتي داشتم فيفا ١١ ميزدم ايكس بكس ١٢٠ گيگم بن شد:41::41: الان چكا ميتونم بكنم ؟حاضرم همين كنسولو ارجينالىخور كنم كه بتونم راحت برم لايو بدون مشكل.چكا كنم؟
devasations3000
04-10-2011, 15:35
چي فرمودین؟
Light on يعني چي؟
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
دوستان نازم:40: من دو ماه قبل وقتي داشتم فيفا ١١ ميزدم ايكس بكس ١٢٠ گيگم بن شد:41::41: الان چكا ميتونم بكنم ؟حاضرم همين كنسولو ارجينالىخور كنم كه بتونم راحت برم لايو بدون مشكل.چكا كنم؟
Light on نه Lite on ! :دی
اسم یه نوع درایو هست !
هیچکاری هم نمیتونی بکنی که از بن در بیای عزیزم !
Oah هنوز یک ماه نشده که دادشتیم فیفا میزدیم میگی دو ماه :دی
آهان من فک کردم اونو میگی که رو دکمه Eject و Tray هست :دی
سلام
ما هم به صحت و سلامتی LT 2.0 رو زدیم و حالشو میبریم. فقط متاسفانه دی وی دی گیرز 3 که گرفتم خراب بود و اجرا نشد ( البته تست کردم دستگاه هیچ مشکلی نداره چون همه بازی هامو اجرا کرد بعد از اپدیت و رایت LT ) اما این بازی شانس ما خراب رایت شده. حالا بعد از ظهر برم برا نسخه ی سالمش.
دوستان هر سوالی هم داشتین در خدمتم.
mohammadi23
04-10-2011, 21:00
با سلام خدمت دوستان و اساتید چندتا سوال داشتم:
1-قبل از ریختن LT2 باید داشبورد آپدیت کرد، حالا میخواستم ببینم برای آپدیت داشبورد برا اینکه کنسول فلگ نشه باید رو درایو کنسول فریمور اصلی بریزیم؟؟؟
2-فریمور اصلی همون فایل dummy.bin هست که در مرحله خوندن dvdkey به دست میاد؟؟؟
کنسولم Lite-on فت هست.
با سلام
در هنگام پاک کردن فریمور درایو برق رفت(از شانس خوب ما) حالا نه کامپیوتر درایو رو میشناسه نه ایکس باکس اروور E64
چه کار کنم؟درایو بندازم دور؟
در ضمن کلید درایو و Dummpy.bin رو دارم.
با تشکر
آهان من فک کردم اونو میگی که رو دکمه Eject و Tray هست :دی
دیگه از این فکرا نکن:31:
yadam.nemiad
05-10-2011, 08:30
ریلیز LT2 برای اسلیم تا یکشنبه :8::8::8:
#c4e <c4eva> LT 2.0 for all Liteon slims to be released this weekend
arashpr9
05-10-2011, 10:25
خدا خیرت بده با این خبر خوشحالم کردی
خدا کنه 15 ام داشبورد جدید نیاد .
shayan2626
05-10-2011, 13:17
سلام .
من چند روز پيش تو سايت ها ديدم كه يك اپديت براي اينكه xbox بازي هاي jtag را بخواند اومده.{ مثل gers of war3 }
حالا من هم مي خوام بدونم چطور بايد اين رو رو xbox بريزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/
ومهم تر از اون مي خوام بدونم اگه اين كارو بكنم كپي خورم نمي پره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو را به خدا كمكم كنيييييييييييد!!!؟؟$؟؟!!
:18::10::19::18:
devasations3000
05-10-2011, 15:29
ریلیز LT2 برای اسلیم تا یکشنبه :8::8::8:
خوش خبر باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ابدیت جدید داشبورد خبر نداری؟
yadam.nemiad
05-10-2011, 15:50
خوش خبر باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ابدیت جدید داشبورد خبر نداری؟
خواهش میشه
دوست عزیز همونطور تو تاپیک آپدیت داشبوردها پست کرده بودم به نقل از xecuter میگن یه خبرایی درز کرده که 15 نوامبر قراره بیاد و اون ویدئو هم داشبورد جدیدو نشون میده. فعلا هنوز هیچ قطعیتی ندارد.
yadam.nemiad
05-10-2011, 16:01
سلام .
من چند روز پيش تو سايت ها ديدم كه يك اپديت براي اينكه xbox بازي هاي jtag را بخواند اومده.{ مثل gers of war3 }
حالا من هم مي خوام بدونم چطور بايد اين رو رو xbox بريزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/
ومهم تر از اون مي خوام بدونم اگه اين كارو بكنم كپي خورم نمي پره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو را به خدا كمكم كنيييييييييييد!!!؟؟$؟؟!!
:18::10::19::18:
دوست عزیز لطفا منبع ذکر کن چون تا اونجا که بنده میدونم jtag حتما نیاز به سخت افزار جانبی داره و ریبوتر خاص خودش که فعلا تیم FSD داره روش کار میکنه یه ویدئو هم از داشبورد خاص خودش که برای ریست گلیج(طریقه جی تگ جدید) هست داده بودن که قبلا مطلبشو گذاشته بودم. من متوجه نمیشم یعنی شما یه آپدیت داری که میریزی رو کنسول و jtag میشه :18::18:
بیشتر توضیح بده عزیز
codec_pack
05-10-2011, 21:30
بچه ها من هیچی سرم نمیشه چطور باید با این lt 2 کار کرد ؟
لینک دانلود و روش -- رو کسی میزاره ؟
بچه ها من هیچی سرم نمیشه چطور باید با این lt 2 کار کرد ؟
لینک دانلود و روش -- رو کسی میزاره ؟
تاپیک آموزش کاملش تو همین انجمن هست . ولی کار ریسک بالایی داره.
shayan2626
06-10-2011, 11:15
دوست عزیز لطفا منبع ذکر کن چون تا اونجا که بنده میدونم jtag حتما نیاز به سخت افزار جانبی داره و ریبوتر خاص خودش که فعلا تیم FSD داره روش کار میکنه یه ویدئو هم از داشبورد خاص خودش که برای ریست گلیج(طریقه جی تگ جدید) هست داده بودن که قبلا مطلبشو گذاشته بودم. من متوجه نمیشم یعنی شما یه آپدیت داری که میریزی رو کنسول و jtag میشه :18::18:
بیشتر توضیح بده عزیز
سلام . شما به سايت sibdownload.com و ----------.com مراجعه كنيد ببينيد كه موضوعش چيه وچه طور ميشه ريختش رو xbox.:10:
HESAM_5700
06-10-2011, 21:39
دوستان کابل پاور درایو هیتاچی و لایت آن فرقی دارن ؟!
میشه از کابل پاور درایو هیتاچی برای گرفتن دی وی دی کی از لایت آن استفاده کرد ؟!
arashpr9
07-10-2011, 17:42
سلام
ببخشید دوستانی که LT 2 رو ریختن
بازی های ap2.5 کار میکنن؟ خودشون امتحان کردن ( چون تو خود سایت نوشته ساپورت میکنه ولی چند تا از دوستان میگن کار نمیکنه )
HESAM_5700
07-10-2011, 18:59
آره من COD : Bo و Cod : MW1 رو که پچ 1.91 داشتن گزاشتم کار کرد به راحتی
:-<
آره من COD : Bo و Cod : MW1 رو که پچ 1.91 داشتن گزاشتم کار کرد به راحتی
:-<
پچ1.91؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 3:
برای1.91 که پچ نیومده بود ولی بازی هایی که برای1.9 پچ شده بودن من خودم اجرا کردم
smallfrank
07-10-2011, 20:11
دوستان الان lt2 برای اسلیم ها اومده ؟
arashpr9
07-10-2011, 20:14
nope
فردا یا پس فردا حتما ریلیز میشه
moh3en_sh
07-10-2011, 21:47
سلام برا ما اسلیمی ها که فردا یا پس فردا میاد
وقتی دادیم lt 2 بریزن بگیم آپدیت هم کنن؟
کلا هزینش چقدر در میا؟
دوستان عزیز کسی تو شیراز جای مطمئنی رو میشناسه بدیم -- کنن؟
HESAM_5700
07-10-2011, 22:02
پچ1.91؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 3:
برای1.91 که پچ نیومده بود ولی بازی هایی که برای1.9 پچ شده بودن من خودم اجرا کردم
آدمو روانی میکنن دیگه :دی منظورم همون 1.9 بود : دی ! این باسوادا رو بازیا چاپ کردن پچ1.91 منم حواسم نبود : دی !
خبری از هــک های جدیدی نیس ؟! ( جی تگی چیزی ؟ )
LiverBarca
07-10-2011, 23:01
دوستان نمیشه از داخل دستگاه مستقیم به نت وصل شد و داشبرد رو اپدیت کرد؟؟؟
چون بلد نیستم از نت pc دانلود کنم و با فلش بریزم تو دستگاه...
خواهشا فوری بگین تا اگه مشکلی نداشت امشب با دستگاه وصل بشم نت و اپدیت کنم داشبرد دستگاه رو...
یه وقت بن نکنن اگه از خود دستگاه بخوام اپدیت کنم؟؟؟
سلام برا ما اسلیمی ها که فردا یا پس فردا میاد
وقتی دادیم lt 2 بریزن بگیم آپدیت هم کنن؟
کلا هزینش چقدر در میا؟
دوستان عزیز کسی تو شیراز جای مطمئنی رو میشناسه بدیم -- کنن؟
اگه داشبرد ات13599نبومد بگو هم داشبرد رو آبدیت کنن همlt+2بریزن ولی اگه13599رو داری مشکلی نیست.
دیگه شیرازم نمیشناسم:d
------------------------------------
دوستان نمیشه از داخل دستگاه مستقیم به نت وصل شد و داشبرد رو اپدیت کرد؟؟؟
چون بلد نیستم از نت pc دانلود کنم و با فلش بریزم تو دستگاه...
خواهشا فوری بگین تا اگه مشکلی نداشت امشب با دستگاه وصل بشم نت و اپدیت کنم داشبرد دستگاه رو...
یه وقت بن نکنن اگه از خود دستگاه بخوام اپدیت کنم؟؟؟
میشه ولی هم دردسر اش بیشتره و هم امکان بن تا حدود کمی هست برای همین آموزش ریختن با فلش رو برات اینجا میزارم با همون کامپیوتر بریزی:
اول فلش رو FAT32فرمت اش بکن
بعد آخرین فایل داشبرد رو از اینجا دانلود بکنش:
بعد از حالت فشرده خارج اش بکن فقط یه نکته حیاطی هست که اگه رعایت نکنی آبدیت نمیشه اونم اینه که دقیقا پوشه$systemupdateرو بزاری تو فلش دقیقا همین و داخل اون پوشه فایل ها باشه نه چیز دیگه.
راستی بگم اگه آخرینLT+هارو نداری کپی خورت میپره ها!!!!!
LiverBarca
08-10-2011, 15:51
اگه داشبرد ات13599نبومد بگو هم داشبرد رو آبدیت کنن همlt+2بریزن ولی اگه13599رو داری مشکلی نیست.
دیگه شیرازم نمیشناسم:d
------------------------------------
میشه ولی هم دردسر اش بیشتره و هم امکان بن تا حدود کمی هست برای همین آموزش ریختن با فلش رو برات اینجا میزارم با همون کامپیوتر بریزی:
اول فلش رو FAT32فرمت اش بکن
بعد آخرین فایل داشبرد رو از اینجا دانلود بکنش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از حالت فشرده خارج اش بکن فقط یه نکته حیاطی هست که اگه رعایت نکنی آبدیت نمیشه اونم اینه که دقیقا پوشه$systemupdateرو بزاری تو فلش دقیقا همین و داخل اون پوشه فایل ها باشه نه چیز دیگه.
راستی بگم اگه آخرینLT+هارو نداری کپی خورت میپره ها!!!!!من دیشب از اینجا دانلود کردم:
و الان تو هارد pc هستش...
این لینکی که شما دادی با اینی که من دانلود کردم فرق میکنه؟؟؟
اگه فرق داره بیزحمت بگو تا امشب اینی که شما دادی رو دان کنم...:40:
ممنون...:11:
yadam.nemiad
08-10-2011, 16:19
من دیشب از اینجا دانلود کردم:
و الان تو هارد pc هستش...
این لینکی که شما دادی با اینی که من دانلود کردم فرق میکنه؟؟؟
اگه فرق داره بیزحمت بگو تا امشب اینی که شما دادی رو دان کنم...:40:
ممنون...:11:
دوست عزیز شما آپدیت رو برای نصب از طریق دیسک دان کردی
برای نصب از طریق فلش از این لینک استفاده کنید
شایعه شده بود که lt2 ورژن میخوره (مثل 2.1 2.0.1 ) بعلت اینکه تو بازی فروزا 4 یک چک امنیتی دیگه دیده شده ‘CIV’ content integrity verification که بعداز کلی جنگ و جدل خود c4 گفته QUOTE]fw is fine, working on forza 4[/QUOTE] که نمیدونم یعنی با همین lt کار میده یا اینکه واقعا مشکلی رو فورزا4 هست که داره روش کار میکنه .
امیدوارم مشکلی نباشه یا اگه باگی چیزی هست قبل ریلیز واسه اسلیم مرتفع بشه :20: دیگه حوصله صبر نداریم بخدا.!!
mr_peyman5623
09-10-2011, 07:46
به سلامتی LT+2 واسه اسلیم هم اومد:
سلام
من دیشب بازی fifa 12 رو تو دستگاه گزاشتم بعد گزینه update رو yes زدم
بعد وسط update یک اخطار اومد به اسم system update stopped که دستگاه هم خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم این اخطار نمیره
خواستم بدونم این اخطار چی هست ؟
ممنون
arashpr9
09-10-2011, 10:50
سلام
من دیشب بازی fifa 12 رو تو دستگاه گزاشتم بعد گزینه update رو yes زدم
بعد وسط update یک اخطار اومد به اسم system update stopped که دستگاه هم خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم این اخطار نمیره
خواستم بدونم این اخطار چی هست ؟
ممنون
به دلیل پایین بودن ورژن LT کنسول شما از حالت کپی خور بودن در اومده . باید LT 2 بریزید اگه خودتون میدونید چه بهتر اگه نمیدونید بدید بیرون واستون درست میکنن هزینه اش از 6 تا 30 تومن ( بستگی به انصاف مغازه دار داره )
LiverBarca
09-10-2011, 11:55
دوستان من دیروز نسخه ی usb 13599 رو از سایت خود ایکس باکس دانلود کردم و امرووز گذاشتم دستگاه اپدیت بشه که وسط اپدیت گفت فلش رو دوباره وصل کن که وصل بود و منم دوباره بیرون اوردم و وصلش کردم به دستگاه و یه چیزی دوباره پر شد!!!
الان وقتی میرم داشبرد دستگاه رو ببینم همون قبلی رو نوشته و کپی خورش هم پریده(هر چند میدونستم اگه اپدیت بشه کپی خورش میپره ولی الان همون داشبرد قبلی رو نوشته و کپی خورش هم پریده!!!)
وقتی فلش رو دوباره وصل میکنم تا اپدیت بشه هم اپدیت نمیشه و هیچی نمیاد دیگه!!!
تا حالا هم با دستگاه به لایو نرفتم و همین الان تو قسمت info (فک کنم) اینو نوشته:
الان این دقیقآ چی میگه و من باید چیکار کنم؟؟؟بن یا فلگ نشدم؟؟؟
ببرم بیرون بدم هم اپدیت کنن و هم lt 2 رو بریزن؟
ویرایش:داشبرد اپدیت شد(اشتباه از من بود)
الان فقط یکی از دوستان لطف کنه بگه اون نوشته عکس چی میگه؟؟؟
دوستان من دیروز نسخه ی usb 13599 رو از سایت خود ایکس باکس دانلود کردم و امرووز گذاشتم دستگاه اپدیت بشه که وسط اپدیت گفت فلش رو دوباره وصل کن که وصل بود و منم دوباره بیرون اوردم و وصلش کردم به دستگاه و یه چیزی دوباره پر شد!!!
الان وقتی میرم داشبرد دستگاه رو ببینم همون قبلی رو نوشته و کپی خورش هم پریده(هر چند میدونستم اگه اپدیت بشه کپی خورش میپره ولی الان همون داشبرد قبلی رو نوشته و کپی خورش هم پریده!!!)
وقتی فلش رو دوباره وصل میکنم تا اپدیت بشه هم اپدیت نمیشه و هیچی نمیاد دیگه!!!
تا حالا هم با دستگاه به لایو نرفتم و همین الان تو قسمت info (فک کنم) اینو نوشته:
الان این دقیقآ چی میگه و من باید چیکار کنم؟؟؟بن یا فلگ نشدم؟؟؟
ببرم بیرون بدم هم اپدیت کنن و هم lt 2 رو بریزن؟
ویرایش:داشبرد اپدیت شد(اشتباه از من بود)
الان فقط یکی از دوستان لطف کنه بگه اون نوشته عکس چی میگه؟؟؟
خوب دوست من این خاصیت13599 هست که فلش میکنه به فریم ویر استوک بعد ایننهمه بحث در موردش تعجب میکنم چرا بدون اطلاعات ریختن آبدیتو
حالا هرچی ولش کن الان کپی خورت پریده و بایدlt+2بریزی رو دستگاه یا خودت بریز یا بده بیرون البته این کار یه کوچولو سخته
LiverBarca
09-10-2011, 15:00
خوب دوست من این خاصیت13599 هست که فلش میکنه به فریم ویر استوک بعد ایننهمه بحث در موردش تعجب میکنم چرا بدون اطلاعات ریختن آبدیتو
حالا هرچی ولش کن الان کپی خورت پریده و بایدlt+2بریزی رو دستگاه یا خودت بریز یا بده بیرون البته این کار یه کوچولو سخته
داداش من میدونستم کپی خور میپره و مشکلی هم با این قضیه نداشتم و ندارم....
فقط تو اون عکس چی گفته؟؟؟(فقط نمیدونم تو اون عکسی که گذاشتم چی گفته!!!)
من تو پست قبلیم م گفتم که اشتباه از من بود که فکر میکردم داشبرد اپ نشده و شده بود...
چون نمیخوام دست به سیم چین و انبردست و...بشم میدم بیرون برام بریزن ولی از دفعه ی بعد که dvd key رو فهمیدم خودم میریزم....
راستی الان به جز پریدن کپی خور اتفاق دیگه ای که نیفتاده؟؟؟(از سطر اول نوشتت سر در نیاوردم!)
داداش من میدونستم کپی خور میپره و مشکلی هم با این قضیه نداشتم و ندارم....
فقط تو اون عکس چی گفته؟؟؟(فقط نمیدونم تو اون عکسی که گذاشتم چی گفته!!!)
من تو پست قبلیم م گفتم که اشتباه از من بود که فکر میکردم داشبرد اپ نشده و شده بود...
چون نمیخوام دست به سیم چین و انبردست و...بشم میدم بیرون برام بریزن ولی از دفعه ی بعد که dvd key رو فهمیدم خودم میریزم....
راستی الان به جز پریدن کپی خور اتفاق دیگه ای که نیفتاده؟؟؟(از سطر اول نوشتت سر در نیاوردم!)
منظور من از سطر اول اینبود که این داشبرد13599و13146پدر سوخته مایکروسافت:دی فریم ویر های کپی رو فلش میکنن به ورژن استوک(یعنی فریم ویر اصلی رو که کنسول رو اورجینال خور میکنه میزارن جای اون فریم ویر که کپی خور میکنه و اینجوری میشه که کپی خورت میپره)
در واقع اتفاق دیگه ای نیافتاده
اون عکس هم که گزاشتی هیچی نیست واسه منم از اول مینویسه کلا چیز خاصی نیست
yadam.nemiad
09-10-2011, 16:59
یک خبر بد
دوستان فعلا با این LT2 بازی فورزا4 کار نمیده و فرم ویر جدید نیازمند تغییراتی برای حل مشکل چک امنیتی جدیدی است که فعلا رو دیسک فورزا4 مشاهده شده(CIV’ content integrity verification) مطمئنا ورژن جدید از +LT در آینده خواهیم داشت امیدوارم فقط زیاد طولانی نشه .
c4eva has advised that Forza 4 should not be booted due to new checks and that a fix in LT+ is forthcoming
دوستانی که هنوز LT2 نریختن( یکیش خود من) اگه خودشون نمیریزن چندروزی صبر کنند که هزینه اضافی ندن ولی مابقی دوستان که ریختن یا خودشون استاد اینکار هستن که فعلا حالشو ببرن تا رفع مشکل فورزا4 :5:
یک خبر بد
دوستان فعلا با این LT2 بازی فورزا4 کار نمیده و فرم ویر جدید نیازمند تغییراتی برای حل مشکل چک امنیتی جدیدی است که فعلا رو دیسک فورزا4 مشاهده شده(CIV’ content integrity verification) مطمئنا ورژن جدید از +LT در آینده خواهیم داشت امیدوارم فقط زیاد طولانی نشه .
دوستانی که هنوز LT2 نریختن( یکیش خود من) اگه خودشون نمیریزن چندروزی صبر کنند که هزینه اضافی ندن ولی مابقی دوستان که ریختن یا خودشون استاد اینکار هستن که فعلا حالشو ببرن تا رفع مشکل فورزا4 :5:
این C4مارو مسخره کرده یا خودشو یا مایکروسافتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه بار میگن مشکل داریم بعد میان میگم نه آقا حله درسته بعد دوباره میگن اااا ترو خدا ببخشید شرمنده مثل اینکه اجرا نمیشه گرفتن مارو؟
به هر حال بازم کارشون قابل ستایشه ولی هر چیزی100%بشه اینجا میزارن:
HESAM_5700
09-10-2011, 21:19
این C4مارو مسخره کرده یا خودشو یا مایکروسافتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه بار میگن مشکل داریم بعد میان میگم نه آقا حله درسته بعد دوباره میگن اااا ترو خدا ببخشید شرمنده مثل اینکه اجرا نمیشه گرفتن مارو؟
بيچاره به اين سي٤ ، اينهمه بهمون حال ميده خوب نيس جلو جمع ضايعش كنيم :31:
درسته زياد خودشو لوس ميكنه :دى ولي اگه نبود الان باس ٨٠$ ميداديم برا يه بازي : دي
بعد اين خبر يعني فورزا٤ XGD3 نيس ؟!؟!
yee_pesare
10-10-2011, 18:51
سلام, بچه ها یه سوال. من دستگاه اسلیمو بردم ال تی ٢ ریختم gears of war. گذاشتم اپدیت خواست انجام دادم بعد الان بازیو اجرا میکنه راحت, ولی fifa 12 و pes میزارم. دوباره اپدیت میخاد نمیدونم yes بزنم یا نه , مشکلی ایجاد نمیشه؟ یکی ج مارو بده, اقای s.j-rez میشه بگی چیکار کنم
سلام, بچه ها یه سوال. من دستگاه اسلیمو بردم ال تی ٢ ریختم gears of war. گذاشتم اپدیت خواست انجام دادم بعد الان بازیو اجرا میکنه راحت, ولی fifa 12 و pes میزارم. دوباره اپدیت میخاد نمیدونم yes بزنم یا نه , مشکلی ایجاد نمیشه؟ یکی ج مارو بده, اقای s.j-rez میشه بگی چیکار کنم
ما ترسوندی ها !
منم آپ دیت lt2 انجام gear of war 3 رو هم اجرا کردم (البه دستگاهم فت هستش) حال اگر گیمی گذاشتیم و آپ دیت خواست چکار کیم؟
HESAM_5700
10-10-2011, 19:56
نباید آپدیت بخواد :-؟
اگه داشبورد 13599 هست که آپدیت نمیخواد اگرم خواست فکر نکنم اتفاقی بیوفته اگه Yes بزنین :-؟
yadam.nemiad
11-10-2011, 13:36
جنگ همجنان ادامه داره
درایو جدید برای کنسول xbox
Lite-On 1175 DG-16D5S
داشبورد جدید از امروز سه شنبه . از قول این یارو لری (بوق) گفته با آپدیت جدید از 11 اکتبر مواجه خواهید شد و هیج جزئیاتی ازش نگفته نامرد باحتمال زیاد چک های امنیتی بیشتری خواهیم دید. یکی c4 یکی مایکرو:31:
Sometime during the early morning hours tomorrow (Pacific Time, Tuesday, October 11th) we are pushing out a mandatory system update. If you are signed into LIVE already, you may be signed out. Once the update has been completed, you’ll be able to sign-in again and back online in a few moments.
This is a general system maintenance update and there are no new features that will show up once your system has been updated.
Xbox 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Xbox Live ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) By Larry Hryb, Xbox LIVE's Major Nelson
samad_sr
11-10-2011, 15:45
مشکل نداره اپدیت کن
khanmohammadi
13-10-2011, 07:55
سلام .من دستگاهمو آپدیت کردم به 13599.0 و کپی خورش از بین رفته بود
وبعد چندروز ال تی +2 هم روش ریختم ....... الان که باهاش کار میکنم
بازیهارو اجرا میکنه و من هم به بازیهای جدید فعلاً دسترسی ندارم
اما بازی hallo و b.ops رو که گذاشتم اجرا نکرد اما allan wake رو اجرا کرد
میتونین راهنمایی کنین که مشکل کجاست ?
بایددوباره ال تی بریزم؟
مشکل از ال تی درایو هستش یا چیزه دیگه ای؟
ممنون..
بایددوباره ال تی بریزم؟
ممنون..
Halo و CoD:BO دارای قفل امنیتی AP2.5 هستن اگه بازی ها Patch نشدن باید با آخرین ورژن abgx360 ابتدا Patch بشن تا LT قادر به اجرای اونا باشه.
بایددوباره ال تی بریزم؟
ممنون..
نه به خاطر پچ بازی باید بری همون بازی هارو پچ کنی یا از بیرون بازی رو بگیری و بگی با آخرین ورژن پچ شده باشه
----------------------------------------
مشکل نداره اپدیت کن
مگه اومده که میگید مشکل نداره؟
SA33D_GT
13-10-2011, 19:14
سلام،من درایو دستگاه رو فرستادم تهران برای lt2 دستگاه آرکید هست،
حالا وقتی درایو رسید چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟
سلام،من درایو دستگاه رو فرستادم تهران برای lt2 دستگاه آرکید هست،
حالا وقتی درایو رسید چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟
هیچی وصل میکنی به ایکس باکس کار دیگه نمیخواد فقط ارزش نداشت بفرستی تهران خودت میریختی بهتر بود
shayan2626
13-10-2011, 23:25
سلام من داشبرم رو چند وقت پيش يه اپديت كردم براي بازي body count كه اپديت مي خواست.و وقتي رفتم تو كنسول ستينگ در بخش سيستم اينفو ديدم داشبردم 2 و خرده اي ! مي خواستم ببينم ايكس باكسم الان lt+2 هست يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي.
Mostafa NBA
14-10-2011, 00:05
یک سوال مبتدیانه ... برای نصب LT 2 و گرفتن Key باید یک طرف کابل ساتا از اول تا آخر به درایو کنسول باشه و طرف دیگه به مادربرد کامپیوتر؟
HESAM_5700
14-10-2011, 11:38
دقــــیــقــاً :دی
Amin4All
15-10-2011, 02:14
خبری از lt 2 برای اسلیم ها نشده؟
yadam.nemiad
15-10-2011, 08:41
سلام من داشبرم رو چند وقت پيش يه اپديت كردم براي بازي body count كه اپديت مي خواست.و وقتي رفتم تو كنسول ستينگ در بخش سيستم اينفو ديدم داشبردم 2 و خرده اي ! مي خواستم ببينم ايكس باكسم الان lt+2 هست يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي.
خیر دوست عزیز شما داشبوردتون رو آپدیت کردین (2.013599) ریختن LT2 فرق فوکوله. نیازمند بازکردن کنسول و صل کردن درایو به pc و ریختن فرم ویر روی چیپ درایو (با شرایط و ضوابط متغیر نسبت به نوع درایو و کنسول).
دوست عزیز بهتره شما سئوالتت رو اینجا مطرح کنید
خبری از lt 2 برای اسلیم ها نشده؟
دوست عزیز LT2 واسه اسلیم یه 10 روزی هست اومده . بریز حالشو ببر
و خبری خوب در رابطه با فرم ویر جدید که c4 داره روش کار میکنه که با رایتر خاصی که هنوز اطلاعاتی ازش نگفته دیسک های XGD3 تا 100% رایت میشن بدون هیچ اروری و از نظر امینت در لایو هم بسیار ایمن تر از دیسکهایی هستن که باروشهای فعلی رات میشن.:20:
خیر دوست عزیز شما داشبوردتون رو آپدیت کردین (2.013599) ریختن LT2 فرق فوکوله. نیازمند بازکردن کنسول و صل کردن درایو به pc و ریختن فرم ویر روی چیپ درایو (با شرایط و ضوابط متغیر نسبت به نوع درایو و کنسول).
و خبری خوب در رابطه با فرم ویر جدید که c4 داره روش کار میکنه که با رایتر خاصی که هنوز اطلاعاتی ازش نگفته دیسک های XGD3 تا 100% رایت میشن بدون هیچ اروری و از نظر امینت در لایو هم بسیار ایمن تر از دیسکهایی هستن که باروشهای فعلی رات میشن.:20:
دقیقا توضیح نداده که این رایتر چه سخت افزاری میخواد؟یا باید رایتر های معمولی روeditکرد؟ کلا ممنون میشم اگه اطلاعات دقیق تری دارید بدید
اگه یه رایتر مخصوص باشه پدرمون در میاد تا رایتر بیاد برسه ایران و بعد بازی رو بفروش هر دیسکxgd3هم حتما میدن10تومن:دی
yadam.nemiad
15-10-2011, 10:01
دقیقا توضیح نداده که این رایتر چه سخت افزاری میخواد؟یا باید رایتر های معمولی روeditکرد؟ کلا ممنون میشم اگه اطلاعات دقیق تری دارید بدید
اگه یه رایتر مخصوص باشه پدرمون در میاد تا رایتر بیاد برسه ایران و بعد بازی رو بفروش هر دیسکxgd3هم حتما میدن10تومن:دی
نه دوست من هنوز اسمی از مدل درایو ندادن میخوان سورپرایز کنن یهو میان میگن سامسونگ :31:
جزئیات فرم ویری که c4 داره مینویسه
Features:
100% Customized burner firmware - never been done before !
Full 8.7GB 100% Backups on standard Dual Layer DVD+R DL
Flashable via Jungle Flasher (Upcoming Version)
No IMGBurn Errors
No CIV errors
Passes all current checks
Requirements:
Verbatim Dual Layer DVD+R DL compatible only at this time
********** SATA DVD Burner
تنها خبری که از سخت افزار درایو گفتن اینه
Note: The model of the DVD Burner will be announced shortly. There are several different versions of this model and we want to make sure that each one can be patched before we tell you to go out and buy.
خیلی زود معرفی میکنن چون درایو مدلهای مختلفی داره دارن همرو چک میکنن که قابل پچ کردن باشن میخوان به جمعبندی کامل برسن قبل از معرفی درایو (واقعا ایول دارن)
Amin4All
15-10-2011, 11:21
مطمئنی برا اسلیم اومده؟
توی پست های قبلی چیزی ندیدم.
مطمئنی برا اسلیم اومده؟
توی پست های قبلی چیزی ندیدم.
بله آقا خیلی وقته اومده +لینک دانلود:
جانگل فلشر1.89:
فریم ویر:
Leon-117
16-10-2011, 22:37
سایت c4 آپدیت شد.
مثل اینکه LT 2.01 فقط برای درایو های سامسونگ منتشر میشه و برای بقیه درایو ها نیازی نیست و همون LT 2 کافیه.
دلیلش رو هم توی یه X360iso چند نفر گفته بودن که این درایو بتونه بازی های رایت شده توسط DVD Burner FW رو اجرا کنه...
masoodkhansari
17-10-2011, 00:42
سلام بچه ها
من تازه واردم و در مورد -- کنسول چیز زیادی نمیدونم
اتفاقی که برام افتاد این بود که با فلش مموری آخرین آپدیت دستگاه رو ریختم و کپی خورش پرید
خلاصه با بدبختی فراوان دستگاه رو بازکردم از شانس نامردم درایو دی وی دی دستگاه هیتاچی مدل 0078FK بود
حال میةخوام درستش کنم و چون خودم میخوام یاد بگیرم نمیدم بیرون
چون درایو دستگاه هیتاچی برای فلش کردن فریم ورش چیزی نتونستم پیدا کنم (ترجمه فارسیش نبود)
اون طوری که شنیدم درایوهای هیتاچی از همه سختتر فلش میشن بازم از شانسم LT این درایوها ازهمه دیرترمییاد
خوی الان دستگاه بازه بسم ا... چکار باید بکنم از کجا شروع کنم
لطف کنید راهنمایی کنید
mory_net
18-10-2011, 15:56
سلام به همه
من دستگاهم اپدیت کردم به 2.0.13599 و کپی خور شده با LT2.تست کردم جواب داده.
حالا بازی های Call Of - black ops وassassins - brotherhood رو دستگاه میشناسه ولی وقت شروع بازی میگه disk Not Suported.....
ایا کارمن اشکال داره یا موضوع مربوز=ط به بازی ها میشه.
سلام به همه
من دستگاهم اپدیت کردم به 2.0.13599 و کپی خور شده با LT2.تست کردم جواب داده.
حالا بازی های Call Of - black ops وassassins - brotherhood رو دستگاه میشناسه ولی وقت شروع بازی میگه disk Not Suported.....
ایا کارمن اشکال داره یا موضوع مربوز=ط به بازی ها میشه.
این ها بازی های ap2.5هستند خوب اگه بازی پچ نشدست که باید بازی پچ شده بخره ولی اگه نه پچ نشده یه قضیه داره!!
والا این مشکلیه که از چند تا کنسول براش پیش میاد تو همین فروم برای چند تا از دوستان هم پیش اومده و تقریبا غیر قابل حله اما ضرر نداره بری و دوباره یه بازی بخری و بگی با آخرین ورژن پچ شده باشه شاید حل شد
mory_net
18-10-2011, 16:22
این ها بازی های ap2.5هستند خوب اگه بازی پچ نشدست که باید بازی پچ شده بخره ولی اگه نه پچ نشده یه قضیه داره!!
والا این مشکلیه که از چند تا کنسول براش پیش میاد تو همین فروم برای چند تا از دوستان هم پیش اومده و تقریبا غیر قابل حله اما ضرر نداره بری و دوباره یه بازی بخری و بگی با آخرین ورژن پچ شده باشه شاید حل شد
حالا اگر من LT2 به LT1.91 برگردونم طبق نوشته زیر فکر میکنید که مورد رفع بشه یا نه ؟؟
LT+1.91
RELEASED
This version is for dashboard version 2.0.13599.0 – It is based on the latest firmware as updated by the recent dashboard update. The stock firmware version should now be 04421C. It supports XGD3 originals, but not XGD3 backups. It also supports the new AP2.6 checks however there is no longer any protection against bad/incorrect burns with older patches so MAKE SURE your burns are patched with the latest ABGX. If they are then there is no need to re-burn.
حالا اگر من LT2 به LT1.91 برگردونم طبق نوشته زیر فکر میکنید که مورد رفع بشه یا نه ؟؟
LT+1.91
RELEASED
This version is for dashboard version 2.0.13599.0 – It is based on the latest firmware as updated by the recent dashboard update. The stock firmware version should now be 04421C. It supports XGD3 originals, but not XGD3 backups. It also supports the new AP2.6 checks however there is no longer any protection against bad/incorrect burns with older patches so MAKE SURE your burns are patched with the latest ABGX. If they are then there is no need to re-burn.
نه نه فرقی به حالت نمیکنه چون با1.91هم همین مشکل رو داشتن و در ظمن اگه برگردی بازی هایxgd3میمونه من توصیه میکنم یک بازیap2.5بخری بگی با آخرین پچ باشه
yadam.nemiad
19-10-2011, 13:06
فرمویر برای رایت بازی های XGD3 آخر هفته ریلیز میشه.
این فرمویر “iXtreme Burner MAX” امکان رایت 100% بازی های XGD3 رو فراهم میکنه روی Verbatim MKM001 باسرعت 2.4x و Verbatim MKM003 باسرعت 2.4یا4x بدون هیچ اروری رایت میشن.با این فرم ویر جدید علاوه بر این قابلیت خوب :31: تمامی قابلیتهای قبلی درایوها مثل LightScribe, LabelTag, Smart-Erase و..... حفظ میکنه.
رایتر ها همگی لایت آن هست چند مدل در حال تست هست . که درایوهایی که چیپ مدیاتک دارن مورد استفاده قرار خواهد گرفت
مدلها (درایو لایت آن برای PC)
iHAS124B
iHAS224B
iHAS324B
iHAS424B
iHAS524B
iHAS624B
مدلهایی که به A ختم میشن چیپ مدیاتک دارند ولی قدیمی هستن و تست هم نشدن. مدلهایی که به Y ختم میشن دارای چیپ NEC هستن و ریختن فرم ویر مناسب نیستند.
البته هنوز تو مرحله تست هستن برای خرید عجله نکنید.
HESAM_5700
19-10-2011, 13:39
این فرمویر “iXtreme Burner MAX” امکان رایت 100% بازی های XGD3 رو فراهم میکنه روی Verbatim MKM001 باسرعت 2.4x و Verbatim MKM003 باسرعت 2.4یا4x بدون هیچ اروری رایت میشن.با این فرم ویر جدید علاوه بر این قابلیت خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمامی قابلیتهای قبلی درایوها مثل LightScribe, LabelTag, Smart-Erase و..... حفظ میکنه.
مگه الان رایت نمیشن ؟! :-؟
+ این یعنی دیگه روی تی - گیت نمیشه رایت کرد ! ؟ و این فریمور روی درایو پی سی باید ریخته شه ؟! مثل ال تی + ؟ :دی
yadam.nemiad
19-10-2011, 14:05
مگه الان رایت نمیشن ؟! :-؟
+ این یعنی دیگه روی تی - گیت نمیشه رایت کرد ! ؟ و این فریمور روی درایو پی سی باید ریخته شه ؟! مثل ال تی + ؟ :دی
چرا رایت میشن ولی رو 97% ارور میده و دلیلی که میگن استفاده از این دیسکها باعث بن و فلگ میشه همینه که این مشکل کامل با فرم ویر جدید حل میشه.
بگمانم بشه c4 رو ورباتیم تست کرده و گفته بدون ارور هست. البته دیگه باید مثله LT رو درایو pc ریخته بشه
فرمویر برای رایت بازی های XGD3 آخر هفته ریلیز میشه.
این فرمویر “iXtreme Burner MAX” امکان رایت 100% بازی های XGD3 رو فراهم میکنه روی Verbatim MKM001 باسرعت 2.4x و Verbatim MKM003 باسرعت 2.4یا4x بدون هیچ اروری رایت میشن.با این فرم ویر جدید علاوه بر این قابلیت خوب :31: تمامی قابلیتهای قبلی درایوها مثل LightScribe, LabelTag, Smart-Erase و..... حفظ میکنه.
رایتر ها همگی لایت آن هست چند مدل در حال تست هست . که درایوهایی که چیپ مدیاتک دارن مورد استفاده قرار خواهد گرفت
مدلها (درایو لایت آن برای PC)
iHAS124B
iHAS224B
iHAS324B
iHAS424B
iHAS524B
iHAS624B
مدلهایی که به A ختم میشن چیپ مدیاتک دارند ولی قدیمی هستن و تست هم نشدن. مدلهایی که به Y ختم میشن دارای چیپ NEC هستن و ریختن فرم ویر مناسب نیستند.
البته هنوز تو مرحله تست هستن برای خرید عجله نکنید.
هان این فریم ویر روی درایو PCریخته میشه دیگه درسته؟ بعد اونوقت اینو با چه برنامه ای میشه ریخت؟
soheilnouri
19-10-2011, 15:23
اقايون ناز من كنسولم 2 ماهه كه از لايو بن شده هركاري بگيد مكنم تا بتونم باز برم لايو و فيفا 12 بزنم چون فقط من همين يه بازيو بيشتر نيرم.هاردم سالمه
اقايون ناز من كنسولم 2 ماهه كه از لايو بن شده هركاري بگيد مكنم تا بتونم باز برم لايو و فيفا 12 بزنم چون فقط من همين يه بازيو بيشتر نيرم.هاردم سالمه
خوب بابا هیچ کاری فعلا نمیشه کرد شما اگه تونستی دانگل ریست گلیچ پیدا کنی میشه کاری کرد ولاغیر فعلا!!!!
yadam.nemiad
19-10-2011, 15:46
هان این فریم ویر روی درایو PCریخته میشه دیگه درسته؟ بعد اونوقت اینو با چه برنامه ای میشه ریخت؟
بله روی درایو pc ریخته میشه . برنامه ای هنوز اس برده نشده بگمانم بشه با همین جانگل خودمون بریزیم باید درایو شناسایی بشه بعد وندور بره و رایت که همه اینکارارو جانگل میتونه بکنه. :20:
masoodkhansari
21-10-2011, 16:23
سلام بچه ها
من تازه واردم و در مورد -- کنسول چیز زیادی نمیدونم
اتفاقی که برام افتاد این بود که با فلش مموری آخرین آپدیت دستگاه رو ریختم و کپی خورش پرید
خلاصه با بدبختی فراوان دستگاه رو بازکردم از شانس نامردم درایو دی وی دی دستگاه هیتاچی مدل 0078FK بود
حالا میخوام درستش کنم و چون خودم میخوام یاد بگیرم نمیدم بیرون
چون درایو دستگاه هیتاچی برای فلش کردن فریم ورش چیزی نتونستم پیدا کنم (ترجمه فارسیش نبود)
اون طوری که شنیدم درایوهای هیتاچی از همه سختتر فلش میشن بازم از شانسم LT این درایوها ازهمه دیرترمییاد
خوی الان دستگاه بازه بسم ا... چکار باید بکنم از کجا شروع کنم
لطف کنید راهنمایی کنید
خیلی ممنون که به اینجنب اعتنا فرمودید :27:
ممنون میشم جواب بدید
چون چند بار پرسیدم و کسی جواب نداده
من یه اسلیم با درایو 0401 دارم
که دی وی دی کی هم داره
میخواستم ببینم جریان لاک واسه رایت فریمور چیه؟
ممنون میشم اموزشی چیزی واسم بزارید
masoodkhansari
22-10-2011, 00:47
به خدا چهار سال پیش که رفتم کنسولو خریدم اصلا نمی دونستم که مایکروسافت قراره بعد از چند سال به درایوهای کپی خور شده گیر بده بعدش هم چطوری درایوهارو باید از هم تشخیص می دادم که هیتاچی یا لایت آن, الان هم که هیچ کس به داد ما نمی رسه.:37:
بابا این هیتاچی دارها رو هم دریابید:13:
rogersniper
22-10-2011, 16:21
سلام دوستان حرفه ای. من XBOX 360 slim گرفتم. 2.3 روز پیش آپدیت کردم. LT+2 ریختم. ورژن داشبورد هم 13599 شده. اما بعضی از بازی ها رو که میذارم تو کنسول ( مثل DRIVER3 و Gear of war 3 و .... ) DVD رو که میخونه بعد میگه OPEN TRAY . دکمه ی A ( سبز ) رو که میزنم DVD میاد بیرون. مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید. !!! T H A N K S !!!
22-10-2011, 16:57
احتمالا برای شما LT+ 2.0 رو نزدند و به عبارتی سرتون رو کلاه گذاشتن ;) :دی
این 2 تا بازی که ذکر کردین ، XGD3 هست که باید با LT+ 2.0 رایت بشن... یه احتمال دیگه هم هست که بازی هاتون ایراد دارن...
rogersniper
22-10-2011, 19:04
ممنونم از جواب دادنت ! اما مگه FIFA12 و PES12 به LT+2 نیاز ندارن ؟ اینا رو اجرا میکنه ... این به این معنی نیست که LT+2 دارم ؟ یا بازم ربطی نداره و طرف سرم کلاه گذاشته ؟
ممنونم از جواب دادنت ! اما مگه FIFA12 و PES12 به LT+2 نیاز ندارن ؟ اینا رو اجرا میکنه ... این به این معنی نیست که LT+2 دارم ؟ یا بازم ربطی نداره و طرف سرم کلاه گذاشته ؟
نه اونا نیازی ندارن اوناxgd3نیستند
به نظرم طرف کاشته تو رو کاش بگی خودش براتgears of war3رو تست بکنه
22-10-2011, 20:08
سلام... نه دوست عزیز ، این بازی ها با LT + 1.9 و 1.91 و 1.92 هم اجرا میشن ، به احتمال زیاد برای شما به جای 2.0 ، یه ورژن قدیمی تر ریختن...
rogersniper
22-10-2011, 20:32
ممنونم از همتون . آقا مطمئنی دیگه ؟ برم سراغش بترکونمش دیگه ؟ D:
ممنونم از همتون . آقا مطمئنی دیگه ؟ برم سراغش بترکونمش دیگه ؟ D:
با رعایت ادب و احترام بترکونش:دی آره این بازی ها با ورژن های قدیمی هم اجرا میشدن ولی بگم ها شاید مشکل از بازی تم باشه(بعیده ولی)اول بگو برات تست کنه اگه اجرا نشد دیگه بترکون(با رعایت ادب و احترام:دی)
underworld
24-10-2011, 16:40
سلام
ببخشید من کنسولم رو تابستان سال 89 خریدم و تاحالا برای ریختن فریم ور جدید جایی نبردمش
برای همین هم نمیدونم فریم ور فعلیش کدوم ورژنه
داشبوردش هم 12625 هست
میخواستم بپرسم
برای ریختن LT 2.0 باید اول به داشبورد جدید ارتقاش بدم؟
نیازی به پاک کردن فریم ور به Stock هست؟
shayan2626
26-10-2011, 17:58
سلام اقا من یه راهنمایی خیلی خیلی مهم میخوام!
من امروز دادم ابدیت کنن(ابدیت جدیده) قبلا هم xboxام بازی هارو یه جورایی نمیخواند(cant read) حالا بدتر شده دیگه اصلا نمیگه کنت رید بلکه تو بازی گیر میکنه؟
چی کار کنم .
بابامم میگه دیگه بهت بول نمیدم ! چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:41:
سلام اقا من یه راهنمایی خیلی خیلی مهم میخوام!
من امروز دادم ابدیت کنن(ابدیت جدیده) قبلا هم xboxام بازی هارو یه جورایی نمیخواند(cant read) حالا بدتر شده دیگه اصلا نمیگه کنت رید بلکه تو بازی گیر میکنه؟
چی کار کنم .
بابامم میگه دیگه بهت بول نمیدم ! چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:41:
اولا اینکه بر عصاب خودت مسلسل باش:دی
خوب ببین تو همه ی بازی ها این مشکل پیش میاد یا همه ی بازی ها؟
اگه همه بازی ها میشه احتمالا لنزت مشکل داره و تعمیر کار این مشکل رو احتمالا به وجود آورده خوب ببر پیش همون تعمیر کار اگه خوش مشکل رو به وجود آورده باشه باید مجانی(مجانی)تعمیر کنه و اگه چیز دیگه ای هم هست باید اول بدونیم مشکل چیه پس یه سر ببر پیش تعمیرکار
---------------------------------------------------
سلام
ببخشید من کنسولم رو تابستان سال 89 خریدم و تاحالا برای ریختن فریم ور جدید جایی نبردمش
برای همین هم نمیدونم فریم ور فعلیش کدوم ورژنه
داشبوردش هم 12625 هست
میخواستم بپرسم
برای ریختن LT 2.0 باید اول به داشبورد جدید ارتقاش بدم؟
نیازی به پاک کردن فریم ور به Stock هست؟
بله برایlt+2باید آخرین داشبرد رو داشته باشی
بهرته لوا استوک کنی تا احتمال فلگ هم کم بشه ولی اگه لایو نمیری میتونی به استوک هم نبری
new evil
29-10-2011, 11:37
سلام
من کنسولمو اپدیت 13599 کردم کپی خورش از بین رفته
می خوام ببینم خودم می توم کپی خورش کنم؟اگه می شه چطوری؟؟؟
Alex Fera
29-10-2011, 20:19
باید با LT+ 2 کنسول رو هـک کنی................
زیاد کار سختی نیست اما بدی بیرون برات این کارو بکنن خیلی راحتتری..................
new evil
29-10-2011, 22:02
باید با LT+ 2 کنسول رو هـک کنی................
زیاد کار سختی نیست اما بدی بیرون برات این کارو بکنن خیلی راحتتری..................
مشکلی نیست
اگه میشه راهنمایی کنید چطور هکش کنم
ممنون
Alex Fera
30-10-2011, 19:55
کنسول شما فت هستش یا اسلیم؟؟؟
درایو دستگاتون چیه؟
new evil
30-10-2011, 20:26
کنسول شما فت هستش یا اسلیم؟؟؟
درایو دستگاتون چیه؟
الیت هستش
فکر کنم لایت ان(مطمئن نیستم) باشه
yadam.nemiad
31-10-2011, 08:57
قابل توجه دوستانی که درایو هیتاچی دارند
LT2 برای هیتاچی فت در آینده نزدیک
c4 خبر داده فرم ویر تقریبا آماده هست ولی تاریخی اعلام نکرده
<c4eva> phat hitachi , almost done
:20::20::20:
masoodkhansari
31-10-2011, 10:14
اگه لطف كنيد روش فلش كردن درايو هيتاچي رو هم بذارين ممنون ميشيم :11:
amirfiri
31-10-2011, 19:51
اخرین ورژن ه ک LT2 هستش یا LT2+?
اخرین ورژن ه ک LT2 هستش یا LT2+?
در واقعlt2نداریم همونLt+2هست
بعد از کلی استرس خودم تونستم ال تی پلاس 2 رو بریزم واقعا ساده بود فقط یکم دقت میخواد از آموزشی که توی همین تاپیکا بود استفاده کردم جا داره از تمام کسانی که این آموزشارو گذاشتن تشکر کنم فقط یه نکته باز کردن قابش خیلی سرطانه!!!
p3yman_xl
01-11-2011, 18:41
فقط یه نکته باز کردن قابش خیلی سرطانه!!!
بله دوسته من سخت ترین قسمت همینه ... من Xbox قبلیم رو زدم قابش رو شکوندم اما الان دیگه قلق کار دستم اومده.
میشه بگید اون چند تا خار پشتو چطور باز میکنید من داغونش کردم تا تونستم بازش کنم یه آموزش از یو تیوب گرفتم تو آموزش راحت باز میشد ولی برای من خیلی سخت بود در ضمن چند تا از خاراش هرز شده ولی بازم به زور باز میشه با پیچ گوشتی افتادم به جونش
میشه بگید اون چند تا خار پشتو چطور باز میکنید من داغونش کردم تا تونستم بازش کنم یه آموزش از یو تیوب گرفتم تو آموزش راحت باز میشد ولی برای من خیلی سخت بود در ضمن چند تا از خاراش هرز شده ولی بازم به زور باز میشه با پیچ گوشتی افتادم به جونش
شما چی کار داری با یوتیوب بیا اینجا
خوب توضیح داده فقط بگم اون خارها طوری ان که مثلا اونور که4تاخار داره هر چهارتاشو باید با هم باز کنی و اونور که دوتا داره هر دوتاشو باید با هم باز بکنی و خار هارو هم باید به طرف پایین فشارشون بدی
03-11-2011, 11:03
اتفاقا منم از اون آموزش سایت نتونستم ، چون باید یه جسم سخت بازش کنه... کاور سی دی نمیتونه فشار بیاره... ضمنا ساجد نیازی به همزمان باز شدن هم نیست...
شما با یه پیچ گوشتی ریز ، اول اون 3 تای داخلی ردیف 4 تایی رو باز کنین ، بعد دستتونو بزارین بین دو تا قسمت و فشار بیارین ، در همون حین 4ــمی که توی حاشیه هست رو با آچار ریز بزنین... همین کارو واسه 2 تایی هم بکنین...
دوستان چه جوری با جانگل فلشر DVD Key رو بدون روش سوزن کشید بیرون ؟
03-11-2011, 15:05
واسه لایت آن ها همین روشه فقط... البته با یه سری کیت و میت و اینا میشه از روش های دیگه هم در آورد فکر کنم... اگه 83850ورژن2 (اگه اشتباه نکنم) با فرمویر استاک باشه میشه با Open Half Tray هم در آورد...
دوستان وقتی خواستم با سوزن DVD Key رو بگیرم ارور دادداد بعد از اون دیگه درایو شناخته نمیشه تو رو خدا کمک کنید . DVD key هم ندارم .
دوستان وقتی خواستم با سوزن DVD Key رو بگیرم ارور دادداد بعد از اون دیگه درایو شناخته نمیشه تو رو خدا کمک کنید . DVD key هم ندارم .
ازlite on eraserاستفاده نکردی؟
مطمینی سوزن به جای دیگه نخورد؟دودی چیزی بده بیرون
در غیر اینصورت مشکلی نیست کنسول و کامپیوتر رو ریستارت کنی باید حل بشه اگه نشد احتمالا درایو سوخته که بعیده البته برای من هم همچین مشکلی به وجود اومده ولی با ریستارت حل شد .راستی از گزینه یviaهم استفاده بکن
شک دارم دقیقا خورده باشه . یکم اینورتر شاید رو جاهای سبز . ری استارت هم کردم نشد !
شک دارم دقیقا خورده باشه . یکم اینورتر شاید رو جاهای سبز . ری استارت هم کردم نشد !
منم همین مشکل رو داشتم که فهمیدم دستم تکون خورده زدم جای دیگه و برد دی وی دی رام رو عوض کردم درست شد.
ببین کنسول رو روشن میکنی ic بزرگه روی برد درایو خیلی داغ میشه.اگه شد مشکلت مثل ماله منه
چه جوری باید عوض کرد ؟ چقدر خرجش میشه ؟
چه جوری باید عوض کرد ؟ چقدر خرجش میشه ؟
اگه خودت بلدی دقت کنی چهارتا سیم لحیم شده به برد درایو اونارو باید جدا کنی وصل کنی به برد جدید.
اگه بلد نیستی جمش کن ببر بیرون 2 دقیقه کار داره.حدودا 30 یا 40 تومنه قیمت بردش
دوستان یه چیزی : این کنسولی که خواستم LT بریزم نمیدونستم که آبدیت دشبردش از اون نیمه انجام شده هاس . یعنی وسط آبدیت دشبرد نیمه کاره تموم شده ! الان هم بعد از این کاری که کردم درایوش بیرون نمیاد . میتونه ربطی داشته باشه ؟
HESAM_5700
03-11-2011, 20:24
عـــلی جان زدی دستگاه رو پکوندی برادر :)
اگه دیگه نمیاد بیرون و تو داشبورد میزنه Oppening یعنی درایو نیم سوز شده ، چون DVDKey نداری ، پس جایگزین کردن درایو هم ممکن نیست => کنسول بریک شده ! ( DVD Player هم نیس دیگه : دی )
البته من این شرایط رو خودم دیدم که میگم ؛ بعد هم دستگاهی که آپدیتش گیر کرده ال تی بزنی هیچ تغییری نمیکنه راهش اینه یه فلش حاوی فایل آپدیتی که توی دیسکی که گزاشتن توش و اینجور شده وصل کنی تا از اون حالت در بیاد بعد باید ال تی بزنی ( این هم دیدم که میگم : دی )
احتمالا یه صدای ترکیدن و دود و بوی سوختگی هم از درایو خارج شد ؟!
نه والا هیچ صدایی نیومد نه دودی بلند شد . حسام ترسوندی منو . اصلا کنسول رو روشن میکنم یه صفحه سیاه میاد که میگه باید آپدیت (دشبرد) بشه !
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
آخه طرف به من نگفته بود که کنسولش وسط آپدیت دشبرد گیر کرده ! ای خداااا چکار کنم
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﺁ~ﺩﯾﺖ ﺩﺷﺒﺮﺩ ﻧﯿﻤﻪ ﮐﺎﺭﻩ ﺑﺸﻪ ﻧﻤﯿﺸﻪ LT ﺭﯾﺨﺖ ؟ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻨﺴﻮﻝ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ . ﺍﻣﺮﻭﺯ 2 ﺗﺎ ﮐﻨﺴﻮﻝ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺷﺪ . ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭﺍﯾﻮ ﻧﻮ ﺧﺮﯾﺪ ؟ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ ! :((
03-11-2011, 23:29
حرف حسام تایید میشه ، زدی ترکوندی کنسولو برادر :دی
با آپدیت داشبورد نیمه کاره اصلا کاری نداره...
وقتی کنسول رو روشن میکنی چراغ درایو چشمک میزنه؟؟؟
HESAM_5700
04-11-2011, 00:46
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﺁ~ﺩﯾﺖ ﺩﺷﺒﺮﺩ ﻧﯿﻤﻪ ﮐﺎﺭﻩ ﺑﺸﻪ ﻧﻤﯿﺸﻪ LT ﺭﯾﺨﺖ ؟ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻨﺴﻮﻝ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ . ﺍﻣﺮﻭﺯ 2 ﺗﺎ ﮐﻨﺴﻮﻝ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺷﺪ . ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭﺍﯾﻮ ﻧﻮ ﺧﺮﯾﺪ ؟ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ ! :((
ببین علی قضیه از این قراره :
1. کنسولی که وسط آپدیت گیر میکنه میشه ال تی زد اما هیچ تغییری نمیکنه رو همون حالت میمونه !
2. الان وقتی کنسول روشن میکنی چراغ پاور کنسول چشمک زنه ؟
3. اگه آره ، پس میشه همون که گفتم ؛ درایو نیم سوز و دی وی دی کی اگه پریده باشه پس کنسولم پریده :(
4. الان فایل آپدیت 13599 یا 13146 رو بزن رو یه فلش وصل کن به اکس باکس ببین چی میشه !
5. اگه گزینه 2 درست باشه هیچ راه برگشتی نداره !!!!
من یه بار یه کنسول آوردن برام دی وی دی کی ــش از قبل پریده بود ، بعد ما هم زدیم کنسولو گفتیم شاید در بیاد ! نصفه شب بود خسته بودم چشم و چارم نمیدید اشتباه زدم :دی درایو یه صدای مهیبی داد و یه تیکش آتیش گرفت بعد از اون به بعد پاور چشمک میزد و رو Oppening گیر کرده بود ! شانسی که داشتم این بود از قبل بریک بود ، بریک ترش کردم :دی
یکم ور برو ببین چی کارش میکنی !
ﻧﻪ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﮏ ﻧﻤﯿﺰﻧﻪ ﺛﺎﺑﺘﻪ !
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﻪ ﺻﺪﺍﯾﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﻧﻪ ﺁﺗﯿﺸﯽ ﮔﺮﻓﺖ !
04-11-2011, 12:32
پس فیلم کردی ما رو؟؟؟ سالم سالمه :دی
پس چی شده ؟ جانگل که نمیشناسش . DVD Key هم که ندارم . Tray هم که بیرون نمیاد . چکار کنم من الان ؟
HESAM_5700
04-11-2011, 12:59
Tray کلاً نمیاد بیرون ؟! به زور بکشش بیرون !
بعد یه فلش با فایل آپدیت داشبورد 13146 یا 13599 بزن بهش که از حالت گیر کردن وسط آپدیت در بیاد ببینیم تو داشبورد چی میگه !
:-؟ آخه اگه پکیده بود هم جانگل باید میشناخت !! ساتا ها رو دستکاری کن
ممنون . پس لینک آخرین آپدیت رو بده . یه سوال چه جوری به زور بکشمش بیرون . دیشب چنین خوابی رو دیدم :دی
04-11-2011, 14:30
بیا اینجا :
ای خدا میخوام آپدیت دشبرد کنم دسته رو به هیچ وجه نمیشناسه ! :((
سلام
ممنون میشم به سوالات زیر پاسخ بدید.
1- برای بازی های GOW 3 و BATMAN چه آپدیتی لازمه ؟
2- و اینکه ایا لطف میکنید منبع خارجی برای آموزش بذارید ؟ آخه عکس ها کاملا پاک شده اند!
ادیت :
3- ریسک های فلش کردن چیا هستند ؟ از کار افتادن کل ایکس باکس یا فقط سوختن درایو ؟ قیمت یک درایو چنده و آیا اینکه به فروش میره جداگانه یا خیر ؟!
4- توی آموزش هایی که در سایت های خارجی بود دیدم که برای گرفتن Key از یک سوزن بر روی بورد استفاده میکردند.
توی آموزش پست دوم این بخش رو ندیدم :-؟
لینک آموزش :
5- طبق این عکس درایو من باید فیلیپس باشه ولی در آموزش ها ندیدم نامی از این درایو برده شده باشه. (کنسول نوع الیت هستش و برای سال 2009)
سلام دوستان ... ممنون میشم این سوال منو جواب بدین ... بدونه ایکس باکس 360 اسلیم گیرم اومده
کپی خور هست . ولی LT2 ریخته نشده ... حالا میخوام همین کنسولو بخرم . راحی هست که بشه فهمید . کپی نرم افزاری شده یا سخت افزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون میخوام اگه نرم افزاری هست ازش بخرم ... برم ال تی دو بریزم . ممنون
yadam.nemiad
05-11-2011, 09:03
سلام
ممنون میشم به سوالات زیر پاسخ بدید.
1- برای بازی های GOW 3 و BATMAN چه آپدیتی لازمه ؟
2- و اینکه ایا لطف میکنید منبع خارجی برای آموزش بذارید ؟ آخه عکس ها کاملا پاک شده اند!
ادیت :
3- ریسک های فلش کردن چیا هستند ؟ از کار افتادن کل ایکس باکس یا فقط سوختن درایو ؟ قیمت یک درایو چنده و آیا اینکه به فروش میره جداگانه یا خیر ؟!
1-lt2 , داشبورد 13599
2-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بصورت تفکیکی برای هر درایو آموزش داره
3- در بدترین شرایط بورد درایو بسوزه درایو از کار بیفته اگه DVD key درایو رو داشته باشی میتونی یک درایو دیگه spoof کنی . بصورت جداگانه فروخته میشه من لایت آن زیاد دیدم ولی فیلیپس مطمئن نیستم.
دوست من بهتره سئوالتتون رو اینجا مطرح بفرمائید
دوستان حتما میدونید که LT2 برای هیتاچی فت دو روزه که تو تست هست . :)
ای خدا میخوام آپدیت دشبرد کنم دسته رو به هیچ وجه نمیشناسه ! :((
علی چیکار کردی کنسولو !؟
نگران نباش اگه درایو سوخته باشه در آخرش اینه که DVD-Key رو از CPU در میارن + تعویض بورد درایو که کلا مشکل بر طرف میشه.
ولی مطمئنا مشکلت با همین تعویض بورد حل میشه چون Alipsp هم همین مشکل تورو داشت.
سلام
درایو من لایتون هستش و میخواستم key رو استخراج کنم ولی چون مثل اینکه این کنسول من LT شده قبلا نمیشه اینکار رو انجام داد با روش half tray open حالا حتما باید سوزن داشته باشم ؟!
اصلا این DVD Key لازمه ؟! نمیشه یک سره فریمور جدید رو بریزم ؟
سلام
درایو من لایتون هستش و میخواستم key رو استخراج کنم ولی چون مثل اینکه این کنسول من LT شده قبلا نمیشه اینکار رو انجام داد با روش half tray open حالا حتما باید سوزن داشته باشم ؟!
اصلا این DVD Key لازمه ؟! نمیشه یک سره فریمور جدید رو بریزم ؟
dvd keyکاملا واجبه.
بهترین روش و راحت ترین روش سوزنی هست و این روش توصیه میشه راه های دیگه پر خرج و سخت هستن
yadam.nemiad
09-11-2011, 08:34
LT2 برای هیتاچی فت تمام شد و فرستاده شده برای تست توسط کاربران
Hitachi phat LT 2.0 complete, working fine, sent to testers!
و هیمنطور ورژن جدید ABGX v1.0.6 در دست اقدام هست برای پچ و چک کردن iso های دیسکهای xgd3
Masoud King
10-11-2011, 22:23
c4e <c4eva> all xgd3 games working fine on hitachi LT 2.0
تبریک : دی
pInumber
11-11-2011, 13:30
خسته نباشید :D
شرمنده من کاملا آماتورم توی بحث آپدیت xbox.
لطف میکنید به صورت کامل بگین که من چطور میتونم به lt2+ آپدیت کنم؟
دستگاه من slim هست با آپدیتی که روی dvd بازی fifa12 بود هست
ممنون
yadam.nemiad
12-11-2011, 10:13
خسته نباشید :D
شرمنده من کاملا آماتورم توی بحث آپدیت xbox.
لطف میکنید به صورت کامل بگین که من چطور میتونم به lt2+ آپدیت کنم؟
دستگاه من slim هست با آپدیتی که روی dvd بازی fifa12 بود هست
ممنون
دوست عزیز شما در اولین اقدام باید بدونی pc داشته باشی که چیپست مادربودش با برنامه جانگل فلشر سازگار باشه
جانگل فلشر رو از اینجا
دانلود کن فایل زیپ شده رو اکسترکت وبعد فایل libusb0.dll از فولدرش به جایی که فایل JungleFlasher.exe هست کپی کن تمامی درایوهای غیر ضرور رو از مادربورد جدا کن (cd ,dvd hdd) فقط هاردی که ویندوز روش داری وصل باشه درایو کنسولتو با کابل ساتا به ماردبورد وصل کن سیستمو روشن کن --اگه سون دار ی قبل بوتیندوز f8 بزن و Disable Driver Signature Enforcement انتخاب کن بعد از بوت کامل ویندوز کنسولو روشن کن
و بعد اگه ویستا سون داری با run as administrator جانگل رو اجرا کن از تب dvdkey تو قسمت i/o port تک تک پورتهارو انتخاب کن تا مشخصات درایو کنسولتو بشناسه درصورت شناختن درایو
slimkey رو بزن تا dvdkey درایوتو بگیری برنامه طی مراحلی که تو لاگش مینویسه یک فایل بهت میده که 5تا فایل بهت میده که مهمترینش فایل dummy.bin (dvdkey) کنسولت هست . تا اینجا اقدام کن فقط همین مراحل رو اگه تا اینجا ok بود بگو تا بقیه مراحل رو کمکت کنیم.
برنامه جانگل یک فایل pdf داره که واقعا کامل هست کلیه مراحل رو به انگلیسی آموزش داده
موفق باشی
diablo_h
12-11-2011, 18:35
سلام دوستان.
من یک xbox 360 slim تازه گیها خریدم از دوب ی و از کپی خور و اینا ه چ تجربه ای ندارم.
من خارج از ایران زندگی می کنم و اینجا کسی رو پیدا ک ردم که با ۷۰ تومان XBOX و کپی خور میکنه. آیا ارزش رو داره؟ یا بهتره خودم ین کارو بکنم اگه زیاد دن و فنگ نداره؟
در ضمن اون طرف گفت اگه کپ ی خور کنی دیگه نمیتونی live بازی کنی چون کپی خورت میپ ره آیا این صحت داره؟
در درجه آخرء آخرین متد کپ ی خور کردن رو از کجا میتو نم پیدا کنم که راحت باشه و بشه فهمید؟ و کپی خور کر دن چقدر طول میکشه؟
آیا آموزش تصویریش هم مثل youtube هست؟
پیشاپیش از وقتی که میذاری ن برای جواب دادن به این س والها ممنون.
Amin4All
12-11-2011, 20:43
دوستان سلام.
الان lt جدیدی که با forza هیچ مشکلی نداشته باشه اومده؟
همین lt با AC:R که تازه اومده مشکلی نداره؟
کسی اموزش فارسی ریختن LT 2 رو روی اسلیم دیده جایی؟اگر نیست اموزش انگلیسیش چی؟
دوستان سلام.
الان lt جدیدی که با forza هیچ مشکلی نداشته باشه اومده؟
همین lt با AC:R که تازه اومده مشکلی نداره؟
کسی اموزش فارسی ریختن LT 2 رو روی اسلیم دیده جایی؟اگر نیست اموزش انگلیسیش چی؟
بلهlt+2هست که خیلی وقته اومده.
منظورتrevolotionهست؟خوب این بازی که عرضه نشده هنوز ولی احتمالا با اومدن داشبرد جدید باز مشکل پیش بیاد.
لبنک متاسفانه تو سایت خودمون نیست برای همین لینک بازیسنتر میزارم:
Amin4All
12-11-2011, 21:03
بلهlt+2هست که خیلی وقته اومده.
منظورتrevolotionهست؟خوب این بازی که عرضه نشده هنوز ولی احتمالا با اومدن داشبرد جدید باز مشکل پیش بیاد.
لبنک متاسفانه تو سایت خودمون نیست برای همین لینک بازیسنتر میزارم:
revolotion تازه منتشر شده.
پس امکان داره که مثلا ماه بعد که کشتی کج بیاد باز نیاز به اپدیت داشته باشه و 20 تومن دوباره پیاده بشم؟
یا نه با یه اپدیت کوچیک که خودم بتونم انجامش بدم حل میشه(250 گیگ اسلیم)
در کل میخام بدم اپدیت اما از یه طرف برا بازی هایی که امده و از طرف دیگه برا کشتی کج جدید که نیومده میترسم دوباره لازم به اپدیت بشه.
============================
در ضمن در اپدیت LT 2 ریختن کل کنسول باید باز بشه؟
سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
=============================
در آخر هم خیلی عزیـــــزی.:40:
revolotion تازه منتشر شده.
پس امکان داره که مثلا ماه بعد که کشتی کج بیاد باز نیاز به اپدیت داشته باشه و 20 تومن دوباره پیاده بشم؟
یا نه با یه اپدیت کوچیک که خودم بتونم انجامش بدم حل میشه(250 گیگ اسلیم)
در کل میخام بدم اپدیت اما از یه طرف برا بازی هایی که امده و از طرف دیگه برا کشتی کج جدید که نیومده میترسم دوباره لازم به اپدیت بشه.
============================
در ضمن در اپدیت LT 2 ریختن کل کنسول باید باز بشه؟
سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
=============================
در آخر هم خیلی عزیـــــزی.:40:
خوب اگه تازی ریلیز شده قبل از داشبرد جدید هست و اونموقع بایدlT+2بتونه اجراش کنه.
بله امکانش هست.البته شایدم نباشه چی کار داری خودت بریز: دی
با داشبرد جدید احتمالا بهLT+نیاز میشه در این صورت نه با آبدیت کوچکک نمیشه
من توصیه میکنم با همون آموزش خودت بریز بره.
خوب شما اون لینک رو دیدی؟کاملا سخت افزاریه و کنسول باز میشه
خواهش میکنم
samad_sr
18-11-2011, 12:59
بابا دیگه حالم بهم میخوره از اپدیت کردن بازم قفل جدید:2:
فکر می کردم lt+2 حال حالاها موندگاره اما افسوس...
سلام به دوستان
اقا من تا 2 روز پیش بازی های xgd3 را اجرا میکردم اما امروز اصلا اجرا نمیشند
جریان چیه؟
بابا دیگه حالم بهم میخوره از اپدیت کردن بازم قفل جدید:2:
فکر می کردم lt+2 حال حالاها موندگاره اما افسوس...
کنسول دستکاری نشده + بازی نو برای آنلاین ها + بازی های دست دو برای اونهایی که نمیخوایم آنلاین بازی کنیم = زندگی راحت و هزینه کم .
سلام به دوستان
اقا من تا 2 روز پیش بازی های xgd3 را اجرا میکردم اما امروز اصلا اجرا نمیشند
جریان چیه؟
به لایو وصل شدی؟اگه آره باید بگم فاتحه
دیگه نمیتونی بازیشون کنی تا اینکه هکرها دست به کار بشن
Amin4All
19-11-2011, 16:59
از دیروز جمعه ( 18-11-2011) مایکروسافت اقدام به ریلیز آپدیت v2.0.14692.0 برای کنسولهایی که برای آپدیت پائیز 2011 ثبت نام کرده بودن کرده که کسانی هم که آپدیت پیشین v2.0.14686.0 (علی رقم اینکه فایل DAE.bin کنسول تغییر کرده بود) روی سیستم داشتن و میتونستن بازی های ap2.5/XGD3 رو بازی کنند بعد از نصب آپدیت 14692 این چالش افزوده شده فعال میشه و بازی کردن بازی های AP2.5/XGD3 حتی بازیهایی که پچ شده باشند با LT2 باعث فلگ شدن و بلوکه شدن بازی های میشه.(کاملا توسط تیم C4 تایید شده)
تمام دوستانی که آپدیت رسمی 13604 و همچنین آپدیت پیش نمایش 14692 دارند به هیچ عنوان بازی های کپی AP2.5/XGD3 رو آنلاین بازی نکنند.
نکته دیگه ای که باید حتما مورد توجه قرار بگیره اینکه این آپدیتی که این چند روز اخیر باعث تغییر در فایل DAE.bin میشه بصورت نامحسوس تغییر میکنه یعنی اینکه با وصل شدن به لایو بدون اینکه پیغامی برای آپدیت سیستم ظاهر بشه بصورت کاملا مخفیانه از دید کاربر انجام میشه. و خبر دیگه راجع به این موضوع اینه که فایل DAE.bin برای هر کنسول بصورت منحصر بفرد هست و حاوی اطلاعات شناسایی کنسول خواهد بود .
نتیجه اینکه کسانی آپدیت داشبورد 13604 و 14686 دارند به هیچ عنوان به لایو وصل نشن تا اطلاعات کامل تری راجع به این ضدحال مایکروسافت منتشر بشه.
نقل از c4evaspeaks.com
ali gamma
20-11-2011, 07:44
دوستان من یه اکسباکس اسلیم 4 گیگ گرفتم با LT 2 ریختم روش.
الان میخوام بازی های مثل MW3 یا گیرز 3 بازی کنم به صورت افلاین فقط. ایا اگه اینارو بازی کنم کنسو از کپی خور در میاد؟
farhad_fmg
20-11-2011, 09:07
سلام
با اجرا بازي L.A.NOIR يه آپديت رو دستگاه نصب شد(مدل اركاد) بعد از اون ديگه بازيهايي مثل CALL OF DUTY ديگه اجرا نميشه بايد چه نوع آپديتي نصب كنم؟
دوستان من یه اکسباکس اسلیم 4 گیگ گرفتم با LT 2 ریختم روش.
الان میخوام بازی های مثل MW3 یا گیرز 3 بازی کنم به صورت افلاین فقط. ایا اگه اینارو بازی کنم کنسو از کپی خور در میاد؟
نه داداش کپی خورش نمیپره .اونموقع ها هم که میپرید قبل از اجرای بازی میپرسید میخواید اپدیت کنید که دوستان yes رو میزدن و به حال ارجینال برمیگشت کنسولشون
سلام
با اجرا بازي L.A.NOIR يه آپديت رو دستگاه نصب شد(مدل اركاد) بعد از اون ديگه بازيهايي مثل CALL OF DUTY ديگه اجرا نميشه بايد چه نوع آپديتي نصب كنم؟
داداش اگه منظورت کا اف 7 یعنی بلک آپس هست که خوب باید پچ کنی بازی کنی
سلام
من الان رو کنسولم آپدیت 13604 رو دارم تا دیروز هم بازیهای AC:R و MW3 بازی میکردم ولی امروز به لایو وصل شدم دیدم این بازی ها اجرا نمیشن یعنی الان LT2 کنسول پریده و باید دویاره بریزم یا.....:41:
سلام
من الان رو کنسولم آپدیت 13604 رو دارم تا دیروز هم بازیهای AC:R و MW3 بازی میکردم ولی امروز به لایو وصل شدم دیدم این بازی ها اجرا نمیشن یعنی الان LT2 کنسول پریده و باید دویاره بریزم یا.....:41:
چرا قبلش نیومدی تو فرووم و تحقیق کنی؟
مایکروسافت یه آپدیت مخفی داده بیرون که خود به خود با وصل شدن به لایو آپدیت میشه بدون اینکه کاربر متوجه بشه.در نتیجه بازیهای جدیدو نمیتونی ران کنی
البته یه راهی براش اومده که تو همین تاپیک 360 بگردی پیدا میشه:20:
چرا قبلش نیومدی تو فرووم و تحقیق کنی؟
مایکروسافت یه آپدیت مخفی داده بیرون که خود به خود با وصل شدن به لایو آپدیت میشه بدون اینکه کاربر متوجه بشه.در نتیجه بازیهای جدیدو نمیتونی ران کنی
البته یه راهی براش اومده که تو همین تاپیک 360 بگردی پیدا میشه:20:
آقا ممنون:46: من چند روزی اینترنتم قطع بود همین دیروز وصل کردم که اونم...
آقا ممنون من چند روزی اینترنتم قطع بود همین دیروز وصل کردم که اونم...
میشه بگی کجا؟
بفرما اینم لینک تاپیکش
خب گویا قراره LT + V3.0 بیاد.:20:البته برای اجرا شدن بازیهای ap2.5
برای ران شدن بازیهای xgd3هم بچه ها زحمتشو کشیدن:
farhad_fmg
21-11-2011, 09:04
سلام
بازي CALL OF DUTY چندتا از نسخه هاشو گرفتم فروشنده ميگفت پچ شده ولي بازم وقتي DVDتو دستگاه ميزارم فقط يه صفحه سياه مياد؟:41:
سلام
بازي CALL OF DUTY چندتا از نسخه هاشو گرفتم فروشنده ميگفت پچ شده ولي بازم وقتي DVDتو دستگاه ميزارم فقط يه صفحه سياه مياد؟:41:
یا خبر نداشته خودش یا درست پچ نکرده
CRIS Joon CR7
23-11-2011, 01:34
MXIC بودن رو از کجا میشه فهمید؟
درایو تعویضی هست هم از کجا میشه فهمید؟
بازی با کنسول شده یا نشده هم بگید
کلا بگید:31:
Amin_h240
25-11-2011, 14:24
سلام میشه روش ریختن LT2 رو توضیح بدین اصلا کار ما میتونیم انجام بدیم ؟
داداش خلاصه میگم بهت
داداش یه سری کارای سخت افزاری و یه سری کارای نرم افزاری داره
شما اول باید کی درایو رو دربیارید(سخت افزاری) و با ال تی 2 مخلوط کنید و بعد بریزید تو درایو کنسول(نرم افزاری)
کی در آوردن نیاز به کابل برق خود 360 داره که باید سر یکی از سیم هاش یه سوزن یا سنجاق وصل کنی.
ریختن ال تی 2 هم نیاز به برنامه جانگل فلشر داره
سوال داشتی بپرس
CRIS Joon CR7
25-11-2011, 22:19
داداش خلاصه میگم بهت
شما اول باید کی درایو رو دربیارید(سخت افزاری) و با ال تی 2 مخلوط کنید و بعد بریزید تو درایو کنسول(نرم افزاری)
کی در آوردن نیاز به کابل برق خود 360 داره که باید سر یکی از سیم هاش یه سوزن یا سنجاق وصل کنی.
سوال داشتی بپرس
بابا تو هم استادیا:11:
اینجا لینک آموزش نداره
هی هر روز نریم در بقالی واسه فریم ور:31:
arashpr9
25-11-2011, 22:43
خیلی باید مواظب باشی . اگه میدونی نمیتونی انجام نده چون اگه اشتباه بزنی کنسولت به فنا میره
آموزش خواندن DVD Key و رایت کردن LT Plus 1.9 برای درایوهای Lite on phat :
داداش خلاصه میگم بهت
سوال داشتی بپرس
لطفا برای جلوگیری از زیاد شدن حجم تاپیک ثانیه به ثانیه پست ندید ( اگه پست میدید کامل باشه )
بابا تو هم استادیا:11:
اینجا لینک آموزش نداره
هی هر روز نریم در بقالی واسه فریم ور:31:
ممنون از اسپم های زیبات :13:
مواظب باش همینجور یا اسپم دادن جلو بری Ban میشی ( از ما گفتن بود ) سعید ببینه دیگه ....
لینک هم واست گذاشتم ولی واسه فت هاس
خب مثل اینکه قراره LT+3 ششم دسامر یعنی حدودا 10 روز دیگه بیاد:21: که البته باید بازی ها دوباره با این LT پچ بشن:
طبق گفته ی آقای C4 :31::
iXtreme LT+ v3.0 to be Released After December 6
With the new iXtreme LT+ v3.0, original game discs will need to be analyzed by Xbox Backup Creator in order to gain disc topology data. This data replaces the need for AP2.5/dae.bin data and enables any AP2.5 challenge to be answered correctly
AMINHETFIELD
26-11-2011, 17:07
با سلام خدمت دوستان.
من همه پستارو مطالعه کردم ولی یک سوال برام پیش اومده.
من یک xbox slim دارم.
میخوام بدونم که خودم میتونم Key رو استخراج کنم و---کش کنم؟
دیروز مغازه یکی از دوستام بودم که کاره کنسول میکنه.
بهم گفت که اسلیم یک کیت داره برای ---- کردن و بدون اون نمیشه انجام داد.
درست بهم گفته؟
یعنی خودم نمیتونم این کارو انجام بدم؟
هرچی من بهش گفتم که فکر نمیکنم این جوری باشه بهم گفت یه وقت خودت انجام ندی چون سخت افزار میخواد.
لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر
با سلام خدمت دوستان.
من همه پستارو مطالعه کردم ولی یک سوال برام پیش اومده.
من یک xbox slim دارم.
میخوام بدونم که خودم میتونم Key رو استخراج کنم و---کش کنم؟
دیروز مغازه یکی از دوستام بودم که کاره کنسول میکنه.
بهم گفت که اسلیم یک کیت داره برای ---- کردن و بدون اون نمیشه انجام داد.
درست بهم گفته؟
یعنی خودم نمیتونم این کارو انجام بدم؟
هرچی من بهش گفتم که فکر نمیکنم این جوری باشه بهم گفت یه وقت خودت انجام ندی چون سخت افزار میخواد.
لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر
بله میتونید خودتون انجام بدید ولی شایان زکره کار سختیه به خصوص برای اسلیم ها و من توصیه نمیکنم.
یه جورایی غلط به عرزتون رسونده الان اکثر مدل ها دیگه به کیت و اینا نیاز نداره البته شاید شمای کیت داشته باشه ولی چیز خاصی نیست.
میتونید ولی بازم میگم سخته و توصیه نمیشه.
ببینید این که بگیم یه دستگاه خاصی میخواد نه اینطور نیست الان اکثر مدل ها بدون دستگاه خاصی -- میشه
اینم لینک آموزش:(خودتون مطالعه کنید):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (جای اون خط ها به اینگیلیسی بنویسید بازیسنتر)البته ممکنه کنسول شما درایوش از اون ها باشه که کپی خور نشده و یا اون هایی که با این روش -- نمیشه در اینصورت یحتمل میخواستن دوستتونJTAGکنن که در اون صورت همچین قضیه ای پیش میاد که به دستگاه نیاز هست
Jeff hardy M
26-11-2011, 20:24
سلام
LT3 میخواد بیاد ؟!!!!!!!!!! من دیروز LT2 کردم :((
من الان LT2 (دقیقا نمیدونم 2 ریخت یا 3 !!!) رو انجام دادم و اپدیت داشبورد جدید رو ریختم . و میخوام انلاین بازی کنم . شرایطش چیه که بن نشم ؟ احتیاط لازمه ؟ :دی
لطفا راهنمایی کنید . میخوام مدرن وارفر 3 رو برم
ممنون
Reza31001
26-11-2011, 20:59
فعلا که ورود به xbl = فلگ و در ادامه حتما بن!
تازه شما که بری لایو خودش آپدیت برات میریزه همین mw3 رو هم دیگه نمیتونی آفلاین بازی کنی!
با lt2 همه شرایط برای آفلاین اوکی هست برای لایو هم باید lt3 بیاد :46:
سلام
LT3 میخواد بیاد ؟!!!!!!!!!! من دیروز LT2 کردم :((
من الان LT2 (دقیقا نمیدونم 2 ریخت یا 3 !!!) رو انجام دادم و اپدیت داشبورد جدید رو ریختم . و میخوام انلاین بازی کنم . شرایطش چیه که بن نشم ؟ احتیاط لازمه ؟ :دی
لطفا راهنمایی کنید . میخوام مدرن وارفر 3 رو برم
ممنون
خوب چون دیروزLT+3ریلیز نشده قطعا برای شما همLT+2ریخته.
ببینید اگه الان برید لایو مایکروسافت یه آپدیت مخفی براتون انجام میده و با این کار دیگه نمیتونید بازی هایXGD3رو بازی کنید و در ظمن خیلی هم بی امنیته الان و توصیه نمیشه.
من توصیه میکنم تاLT+3صبر کنید که به زودی از طرفC4ریلیز میشه.
amirfiri
27-11-2011, 13:22
:21: که البته باید بازی ها دوباره با این LT پچ بشن:
With the new iXtreme LT+ v3.0, original game discs will need to be analyzed by Xbox Backup Creator in order to gain disc topology data. This data replaces the need for AP2.5/dae.bin data and enables any AP2.5 challenge to be answered correctly
یه سوال برای من پیش اومد.
دستگاه من در حال حاضر LT1.9 داره.امروز چند تا بازی خریدم که LT2 می خواد.با این حساب برای اجرای این بازی ها باید LT2 بریزم و زمانی هم که LT3 بیاد نمی تونم این بازی ها رو باهاش اجرا کنم و باید این بازی ها رو بریزم دور؟
سوال بعدی اینکه LT3 برای اجرا افلاین هم لازمه؟ یعنی من که اصلا انلاین بازی نمی کنم هم برای اجرای افلاین بازی های جدید بایدLT3 بریزم؟
یه سوال برای من پیش اومد.
دستگاه من در حال حاضر LT1.9 داره.امروز چند تا بازی خریدم که LT2 می خواد.با این حساب برای اجرای این بازی ها باید LT2 بریزم و زمانی هم که LT3 بیاد نمی تونم این بازی ها رو باهاش اجرا کنم و باید این بازی ها رو بریزم دور؟
سوال بعدی اینکه LT3 برای اجرا افلاین هم لازمه؟ یعنی من که اصلا انلاین بازی نمی کنم هم برای اجرای افلاین بازی های جدید بایدLT3 بریزم؟
اینجور که اعلام کردن این پچ فقط برای بازی هایap2.5هست و نه بازی هایxgd3اگه هم lt+3بیاد بازی های فعلی قابل اجرا هست فقط بازی هایap2.5پچ دوباره میخوان.
lt+3برای امنیت بیشتر تو لایو هست و نیز برای کسانی که داشبردشون به طور مخفی آپدیت شده و دیگه نمیتونن بازی هایxgd3رو اجرا کنن.اگه شما تا حالا لایو نرفتید من توصیه میکنمlt+2رو بریزید و بازی هارو اجرا کنید.
البته تضمینی نیست که تا چند هفته دیگه مایکروسافت قفل جدیدی بیرون نده و به lt+جدید نیازی نباشه
lampard_1368
27-11-2011, 17:49
سلام من 2و3 روزه به جرگه xbox دارا پیوستم.من چیز زیادی از بازی هاش نمیدونم.راستیتش اکثرا هم فوتبالو بازیای ورزشی میکنم. دستگاه رو که میخریدم برام آخرین آپدیت رو برام ریختو کپی خورش کرد که فکر کنم با توضیحاتی که بچه ها نوشتن همون lt2 هست.بهم گفتن که اصلا آنلاین بازی نکنم.میخواستم بدونم اینکه نوشتید lt3 بیاد میشه آنلاین بازی کرد منظور چیه؟و کلا یه سری توضیحات بهم در مورد آپدیت ها و بازی های آنلاین اگه میشه بدید.ممنونم
سلام من 2و3 روزه به جرگه xbox دارا پیوستم.من چیز زیادی از بازی هاش نمیدونم.راستیتش اکثرا هم فوتبالو بازیای ورزشی میکنم. دستگاه رو که میخریدم برام آخرین آپدیت رو برام ریختو کپی خورش کرد که فکر کنم با توضیحاتی که بچه ها نوشتن همون lt2 هست.بهم گفتن که اصلا آنلاین بازی نکنم.میخواستم بدونم اینکه نوشتید lt3 بیاد میشه آنلاین بازی کرد منظور چیه؟و کلا یه سری توضیحات بهم در مورد آپدیت ها و بازی های آنلاین اگه میشه بدید.ممنونم
ببینید ما که داریم بازی کپی انجام میدیم در واقع کار خلاف قانونه.مایکروسافت هم یه مجازاتی برامون در نظر گرفته.اون مجازات اینه که اگه وصل بشی لایو هر کاری میکنه تا جلوی وصل شدن دوبارتو به لایو بگیره و یه سری کارای دیگه(مثلا بن کردن یا فلگ کردن)
حالا اینLt+ها هم فریم ویر های جایگزین کپی باز ها برای اجرای بازی های کپی هست که ما ازش استفاده میکنیم.و در ظمن این فریم ویر ها امنیت مارو تو لایو تامین میکنن.(لایو همون محیط آنلاین هست)البته هر چند وقت یکبار ماکروسافت هم یه کارایی زد این فریم ویر میکنه.یکی از جدیدترین این کارا اینه که به طور اتوماتیک داشبردتون رو آبدیت میکنه و در نتیجه دیگه نمیتونید بازی هایxgd3رو بازی کنید(یه قفل تقریبا جدید استxgd3)حالا برای این مشکل قرارهlt+3عرشه بشه پس به طور جد توصیه میکنم برای جلوگیری از بن شدن و نیز اجرای بازی های جدید فعلا لایو نرید تا بعد6دسامبر
lampard_1368
27-11-2011, 18:22
ببینید ما که داریم بازی کپی انجام میدیم در واقع کار خلاف قانونه.مایکروسافت هم یه مجازاتی برامون در نظر گرفته.اون مجازات اینه که اگه وصل بشی لایو هر کاری میکنه تا جلوی وصل شدن دوبارتو به لایو بگیره و یه سری کارای دیگه(مثلا بن کردن یا فلگ کردن)
حالا اینLt+ها هم فریم ویر های جایگزین کپی باز ها برای اجرای بازی های کپی هست که ما ازش استفاده میکنیم.و در ظمن این فریم ویر ها امنیت مارو تو لایو تامین میکنن.(لایو همون محیط آنلاین هست)البته هر چند وقت یکبار ماکروسافت هم یه کارایی زد این فریم ویر میکنه.یکی از جدیدترین این کارا اینه که به طور اتوماتیک داشبردتون رو آبدیت میکنه و در نتیجه دیگه نمیتونید بازی هایxgd3رو بازی کنید(یه قفل تقریبا جدید استxgd3)حالا برای این مشکل قرارهlt+3عرشه بشه پس به طور جد توصیه میکنم برای جلوگیری از بن شدن و نیز اجرای بازی های جدید فعلا لایو نرید تا بعد6دسامبر
ممنونم از توضیحات کامل و خوبت.پس من تو این انجمن هستم تا روش جدید با امنیت لایو عرضه بشه و از خودتون توضیحاتش رو یاد بگیرم که ما هم به لایو بازها بپیوندیم.بازم تشکر
devasations3000
27-11-2011, 20:30
تاریخ ساخت کنسول2011.2.22 هست فکر کنم 0225 باشه
تاریخ ساخت کنسول2011.2.22 هست فکر کنم 0225 باشه
و باز هم شمکل کم بود آموزش تو فروم خودمون.
متاسفانه تو فروم خودمون آموزشش نیست و من براتون لینک آموزش بازی سنتر رو میزارم(تو نقطه چین ها به اینگیلیسی بنویس بازی سنتر):
devasations3000
27-11-2011, 23:01
مرسی ...ولی چند تا سوال داشتم 1.چرا انلاک میکنیم یا از کجا بدونم مال من انلاک شده هست
2.روشهای دیگه هم هست که لحیم کاری و اینا نباشه یعنی نرم افزاری انجام بدیم و در اخر هم اینکه من وقتی کنسول رو خریدم 1.91 روش بود کنسول هم باز نشده بود اونا چیکار کردن ؟ میتونم اونطوری lt2.0 بریزم؟
خب Lt 2.01 برای درایوهای هیتاچی و سامسونگ عرضه شد. :) :)
28-11-2011, 21:48
مرسی ...ولی چند تا سوال داشتم 1.چرا انلاک میکنیم یا از کجا بدونم مال من انلاک شده هست
2.روشهای دیگه هم هست که لحیم کاری و اینا نباشه یعنی نرم افزاری انجام بدیم و در اخر هم اینکه من وقتی کنسول رو خریدم 1.91 روش بود کنسول هم باز نشده بود اونا چیکار کردن ؟ میتونم اونطوری lt2.0 بریزم؟
1. درایو های اسلیم (به جز 9504 که اونا هم با داشبورد جدید لاک میشن) Flash Protected هستن ، یعنی نمیشه فرمویر روشون فلش کرد... واسه همین باید اول آنلاک بشن ، تا بشه روش فرمویر ریخت...
2. واسه ی اسلیم ، تنها راه بستگی به برد درایو ، یا مته کاری ــه یا مقاومت و این کارا... امکان هم نداره بدون باز کردن کنسول LT+ زده باشن... واسه ی کنسول های فت هم که نیازی به دستکاری سخت افزاری نیست باید کنسول باز شه و درایو به پی سی وصل بشه...
Saeed System
01-12-2011, 01:43
سلام ...من می خواهم xbox رو پچ جدید برای بازیهای جدید کنم. یه جای مطمئن و ارزان قیمت معرفی کنید لطفا.
دفعه قبل (lt1.9) چون فکر میکردم اگر جای ارزان بدم شاید قطعه از روی ایکسباکسم بردارند برای همین جایی که میگفت 10 تومن
ندادم بردم جایی که می گفت 25 هزا رتومن و من بهش 20 تومن دادم.
آیا اصلا میشه از روی کنسول ( داخل کیسش) چیزی رو برداشت که ما نفهمیم؟
سوال بعدی باید lt2 کنم؟ دیگه؟ درسته؟ آخرین ورژن تو ایران همینه ؟
مرسی ازشما
این بازیهارو هم می خواهم اجرا کنه کنسول: gears of war 3 -modern of war 3 - battlefild3-asasin revel
این بازیهارو هم باید بگم پچ شدهش رو بدید؟ برای lt2?
میشه خواهش کنم فوری جواب بدید.چون آخه فردا صبح ساعت 9 میخوام برم توپخانه :11:
سلام ...من می خواهم xbox رو پچ جدید برای بازیهای جدید کنم. یه جای مطمئن و ارزان قیمت معرفی کنید لطفا.
دفعه قبل (lt1.9) چون فکر میکردم اگر جای ارزان بدم شاید قطعه از روی ایکسباکسم بردارند برای همین جایی که میگفت 10 تومن
ندادم بردم جایی که می گفت 25 هزا رتومن و من بهش 20 تومن دادم.
آیا اصلا میشه از روی کنسول ( داخل کیسش) چیزی رو برداشت که ما نفهمیم؟
سوال بعدی باید lt2 کنم؟ دیگه؟ درسته؟ آخرین ورژن تو ایران همینه ؟
مرسی ازشما
این بازیهارو هم می خواهم اجرا کنه کنسول: gears of war 3 -modern of war 3 - battlefild3-asasin revel
این بازیهارو هم باید بگم پچ شدهش رو بدید؟ برای lt2?
میشه خواهش کنم فوری جواب بدید.چون آخه فردا صبح ساعت 9 میخوام برم توپخانه :11:
من توصیه میگنم وقتی دارهLT+میریزه خودت بالا سرش واستی تا چیزی برنداره یا به جای مطمین بدیش.
والا آؤه قبلنا درایو رو عوض میکردن و میزاشتن رو اسلیم ها.ولی الان دیگه کم دیده میشه یا تقریبا دیگه دیده نمیشه ولی باید جانب احتیاط رو داشت.
آره آخرین نسخهLT+2هست باید بگی اونو بریزه.ابن بازی ها کلا برایLT+2پچ میشن و جر اون رو فریم ویر دیگه ای اجرا نمیشه پس قطعا پچ شدشو میده.
Saeed System
01-12-2011, 11:52
من توصیه میگنم وقتی دارهLT+میریزه خودت بالا سرش واستی تا چیزی برنداره یا به جای مطمین بدیش.
والا آؤه قبلنا درایو رو عوض میکردن و میزاشتن رو اسلیم ها.ولی الان دیگه کم دیده میشه یا تقریبا دیگه دیده نمیشه ولی باید جانب احتیاط رو داشت.
آره آخرین نسخهLT+2هست باید بگی اونو بریزه.ابن بازی ها کلا برایLT+2پچ میشن و جر اون رو فریم ویر دیگه ای اجرا نمیشه پس قطعا پچ شدشو میده.
همین الان برگشتم ا زتوپخانه ....10 تومن دادم lt2 کرد...3 تا بازی gow 3 mw3 ac revel رو هم خریدم...
کلا 5 دقیقه بیشتر طول نکشید کا رآپدیتش....ولی اول که وارد پیادره رو توپخانه شدم یه آقایی گیر داد که
xbox فروشی؟ گفتم نه گفت آپدیته؟ گفتم آره آوردم آپدیت کنم بعد یهویی اومد بغلم دستمو بگیره ببره گفتم آقا من خودم آشنا دارم اینجا گفت چه قدر میدی بهش گفتم 8 تومن..گفته نه 8 تومن کسی آپدیت نمیکنه...
بعد گفتم باشه خودم میرم نیم خواد شما بیای خلاصه باز داشت میومد گفتی حاجی گیر دادیها؟ خلاصه یکاری کردم برگشت رفت....بعد که رفتم داخل پاساژ دادم برا آپدیت گفتش اینا دلالن اگر با اون میومدی 15 تومن ازت میگرفتم...اون کارش همینه مشتری میاره 5 تومن میگیره برای آپدیت...
خلاصه همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد الانم دارم بازیهارو نصب میکنم البتهخ همه اینا بخاطر تولد داداشم بود چون من اصلا xbox بازی نمی کنم ...الان از مدرسه بیاد امروز تولدشه یهویی بهش بگم ا زخوشحالی سکته مغزی میکنه..:27:
Saeed System
01-12-2011, 16:53
دوستان یه مشکلی برای کنسول پیش اومده بعد از آپدیت lt2 . بازیهارو روی هارد ریختم ولی انگا راز روی dvd میخونه!
آِیا بعد از lt2 همه ایکس باکسا اینجوری میشن؟ قبلا که lt2 نبود فقط همون اول بازی رو چک میکرد بعد دیگه از روی هارد می خوند...الان همش د رحال خوندن بازیه از روی dvd در حالی که روی هارد نصبه بازی.
قضیه چیه؟
دوستان یه مشکلی برای کنسول پیش اومده بعد از آپدیت lt2 . بازیهارو روی هارد ریختم ولی انگا راز روی dvd میخونه!
آِیا بعد از lt2 همه ایکس باکسا اینجوری میشن؟ قبلا که lt2 نبود فقط همون اول بازی رو چک میکرد بعد دیگه از روی هارد می خوند...الان همش د رحال خوندن بازیه از روی dvd در حالی که روی هارد نصبه بازی.
قضیه چیه؟
تو بازی های جدید دارای قفلXGD3زیاد طول میکشه که اون لایه امنیتی که تو اول بازی چک میشه چک بشه.پس یکم بیشتر صبر کن اگه دیدی خیلی خیلی طول کشید این دیگه یه مشکل نباید بیش تر از2یا3دقیقه باشه
Saeed System
01-12-2011, 17:02
تو بازی های جدید دارای قفلXGD3زیاد طول میکشه که اون لایه امنیتی که تو اول بازی چک میشه چک بشه.پس یکم بیشتر صبر کن اگه دیدی خیلی خیلی طول کشید این دیگه یه مشکل نباید بیش تر از2یا3دقیقه باشه
مرسی داداش گلم :11: دقیقا بعد از 2-3 دقیقه صداش رفت و ا زروی هارد میخونه
مرسی داداش گلم :11: دقیقا بعد از 2-3 دقیقه صداش رفت و ا زروی هارد میخونه
خوب پس مشکلی نیست دلیل اینکه تو دیسک های جدید اینطوری میشه ایینه که چک های امنیتی بیشتری تو خودشون دارن و طول میکشه درایو اونهارو بخونه
masoodkhansari
10-12-2011, 00:04
سلام
میشه آموزش LT+2 برای هیتاچی 78/79 رو هم بذارید
باتشکر
Leon-117
12-12-2011, 18:37
یه خبر خوب.LT 3 برای درایوهای BenQ کامل شده و رفت برای تست!C4 گفته امشب روی درایو های Liteon کار میکنه.....
وقتی خودم خبرو دیدم خیلی تعجب کردم!
منبع:
c4evaspeaks
Reza31001
12-12-2011, 20:56
آقا یه سوال:
الان بخوایم رو کنسولمون lt+3 بریزیم دیگه آنلاک کردن نمیخواد دیگه؟
چون تو آموزش ها که نگاه کردم برای lt+2 قسمت سخت کار همون آنلاک کردن درایو هست ریختن ال تی زیاد دنگ و فنگ نداره
nima0661
13-12-2011, 02:23
یه خبر خوب.LT 3 برای درایوهای BenQ کامل شده و رفت برای تست!C4 گفته امشب روی درایو های Liteon کار میکنه.....
وقتی خودم خبرو دیدم خیلی تعجب کردم!
منبع:
c4evaspeaks
ایول بهc4:40::40::40::40::40::40::40:
amin200200
13-12-2011, 18:04
سلام
ساجد جان گفتی اینجا بحث و ادامه بدیم . باز کردن پنل جلو دستگاه راحته پیچی چیزی داره مدل الیت با بقیه فرقی نداره دستگاهم مشکی هستش .
سلام
ساجد جان گفتی اینجا بحث و ادامه بدیم . باز کردن پنل جلو دستگاه راحته پیچی چیزی داره مدل الیت با بقیه فرقی نداره دستگاهم مشکی هستش .
با با کاری نداره که.خوب اگه الایت داری به این شکله:
ببین کنسول رو برعکس به این شکل بزار رو میزی چیزی.(یعنی قسمت هارد رو میز باشه وپایه های پلاستیکی بالا.یه قسمت سوراخ هست انگشت شست تو بزار اونجا و بکش عقب یعنی به طرف خودت.
بعد هم مثل همون عکس قبلی که تو اون یکی تاپیک گزاشته بودم بگو اون سیم که از سوراخ دیده میشه چه رنگیه.
راستی چند تا عکس هم از کنسول خودم گرفتم تا دقیق نشونت بدم ولی خوب سرعت آپلود نمیدونم چرا کمه و نمیشه.به همین حرف ها اکتفا کنید و انجام بدید
دوستان LT3 واسه LiteOn کی میاد ؟
یه سوال دیگه: میشه از Title Update واسه دشبرد جدیده استفاده کرد ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
دوستان LT3 واسه LiteOn کی میاد ؟
یه سوال دیگه: میشه از Title Update واسه دشبرد جدیده استفاده کرد ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
گفتن بعد 6دسامبر و تاریخ جدید نگفتن فعلا تو برنامشون هست نه تست.
برای بعضی ها اجرا میشه با تایتل برای بعضی ها نه برای بعضی ها هم با مشکل.در این رابطه یکی دو صفحه قبلو بخونید.
lt+3 برای درایو BenQ رفت برای تست:20:
c4 گفته امشب هم رویliteon سری فت کار میکنه:20:
پست پاک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من یک کنسول 250 گیگ اسلیم لایت آن خریدم. با lt2 کپی خور شده بود. ولی از وقتی که اون آپدیت کذایی اومد ضد حال اساسی بهم زد چون دقیقا همون شبی که خریدمش به اینترنت وصل کردمش... یمدت با استفاده از روش تایتل بازی ها رو بالا می آوردم ولی بازی های جدید کینکت رو نه.
الان موندم چکار کنم؟ با LT2 دوباره کپی خور کنم یا اینکه چند روز دیگه هم تحمل کنم و LT3 رو بریزم؟ آیا خودم از پس آپدیتش بر میام؟
با تشکر فراوان
سلام
من یک کنسول 250 گیگ اسلیم لایت آن خریدم. با lt2 کپی خور شده بود. ولی از وقتی که اون آپدیت کذایی اومد ضد حال اساسی بهم زد چون دقیقا همون شبی که خریدمش به اینترنت وصل کردمش... یمدت با استفاده از روش تایتل بازی ها رو بالا می آوردم ولی بازی های جدید کینکت رو نه.
الان موندم چکار کنم؟ با LT2 دوباره کپی خور کنم یا اینکه چند روز دیگه هم تحمل کنم و LT3 رو بریزم؟ آیا خودم از پس آپدیتش بر میام؟
با تشکر فراوان
بابا جان من همه پست های قبلیرو بخونن به خدا دهمین بار این سوال رو جواب میدم.
ببینید اگه با تایتل آبدیت درست نشد کچ کنسول رو پاک کنید برای این کار برید بهsystem settingبعدmemoryبرید رو هاردyرو بزنید و بهد گزینه پاک کردنcachرو انتخاب کنید.احتمالا بازی های اجرا میشه.اگه نشد که دیگه باید تاlt+3صبر کنید و با ریختن دوبارهlt+2هم درست نمیشه.
در ضمن بازی های کینکت کهxgd3نیستن عجیبه که باهاشون مشکل داری مطمینی با بازی های دیگه مشکل نداری؟
بابا جان من همه پست های قبلیرو بخونن به خدا دهمین بار این سوال رو جواب میدم.
ببینید اگه با تایتل آبدیت درست نشد کچ کنسول رو پاک کنید برای این کار برید بهsystem settingبعدmemoryبرید رو هاردyرو بزنید و بهد گزینه پاک کردنcachرو انتخاب کنید.احتمالا بازی های اجرا میشه.اگه نشد که دیگه باید تاlt+3صبر کنید و با ریختن دوبارهlt+2هم درست نمیشه.
در ضمن بازی های کینکت کهxgd3نیستن عجیبه که باهاشون مشکل داری مطمینی با بازی های دیگه مشکل نداری؟
من قبلا کش رو پاک کردم
بعد دوبار دکمه های LB RB X رو زدم یچیزی از کنسول پاک شد. از اون موقع چراغ سبز کینکت چشمک میزنه و میگه برای استفاده از کینکت باید آپدیتش کنی
ضمنا یه سوال دیگه هم دارم : تو سایت C4 انواع لایت آن ها هست ولی چیزی به اسم اسلیم ندیدم! چرا؟
من قبلا کش رو پاک کردم
بعد دوبار دکمه های LB RB X رو زدم یچیزی از کنسول پاک شد. از اون موقع چراغ سبز کینکت چشمک میزنه و میگه برای استفاده از کینکت باید آپدیتش کنی
ضمنا یه سوال دیگه هم دارم : تو سایت C4 انواع لایت آن ها هست ولی چیزی به اسم اسلیم ندیدم! چرا؟
oوب اگه آبدیت میخواد بزار آبدیت کنه دیگه با اون آّدیت حل میشه.
خوب ببین اسلیم نوع کنسول نه درایو لایتون و اینا درایو هست.
amin200200
16-12-2011, 04:11
سلام
ساجد جان من پنل جلوی دستگاه رو برداشتم و اون سیمی رو که گفتی دیدم رنگش زرد بود . مدل هم که قبلا بهت گفتم الیت بود . منتطر راهنمائی شما هستم
16-12-2011, 13:43
سلام
ساجد جان من پنل جلوی دستگاه رو برداشتم و اون سیمی رو که گفتی دیدم رنگش زرد بود . مدل هم که قبلا بهت گفتم الیت بود . منتطر راهنمائی شما هستم
طبق این آموزش برید :
من شخصا نتونستم از داس فلش استفاده کنم... به نظر خودم استفاده از جانگل فلشر برای رایت یه مقدار راحت تره... میتونین برای رایت فرمویر و بردن به وندور مود از بخش دوم و سوم این آموزش استفاده کنین :
فقط به جای فایل LTPlus-025v1.91.bin ، فایل LTPlus-025v2.0.bin رو که توی آموزش اولی هم هست انتخاب کنین...
خوب دوستان به سلامتی یکی دیگه از درایو ها هم برایLT+3 رفت روی IN TESTING
یکی از درایو هایLITE ONهست این درایو:
سایت C4EVA:
c4evaspeaks.com
خوب دوستان به سلامتی یکی دیگه از درایو ها هم برایLT+3 رفت روی IN TESTING
یکی از درایو هایLITE ONهست این درایو:
سایت C4EVA:
c4evaspeaks.com
بله ایشون درایو بنده تشریف دارن.:31::31:
امیدوارم سریعتر هـک شه.:20:
ورژن درایو منم همین هستش.. تستش چقدر میخواد طول بکشه فقط خدا میدونه. اگه به lt3 آپدیت کنیم باید xgd3 هارو دوباره رایت کنیم؟ اگه آره که خیلی بد میشه!!!
C4EVA NEWS
C4اعلام کرد که قطعا تا کریسمسLT+3رو ریلیز میکنه.تاکید کردند که قطعا عرضه میشه ولی امیدواریم که تاخیر نخوره.
اما نسخه جدید برنامهABGX360ظاهرا تاخیر داره و قرار نیست به این زودی ها بیاد.در اینصورت برای پچ کردن بازی ها باید از برنامهXBOX BCاستفاده کنیم که خوب به خاطر اینکه این برنامه اتوماتیک نیست کار یکم سخت میشه.
منبع:
---------------------------------------------------------------
ورژن درایو منم همین هستش.. تستش چقدر میخواد طول بکشه فقط خدا میدونه. اگه به lt3 آپدیت کنیم باید xgd3 هارو دوباره رایت کنیم؟ اگه آره که خیلی بد میشه!!!
بله ظاهرا باید پچ بشن و رایت بشن ظاهرا بازی هایap2.5هم اینجوری است.
تست اش هم معلوم نیست چه قدر طول بشه ولی به زودی میاد
پست پاک بشه بی زحمت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leon-117
24-12-2011, 15:48
یه خبر خوب.
LT3 طی 24 ساعت آینده منتشر میشه!
<c4eva> creating nfo for 3.0, release within 24 hours, merry xmas everyone!c4 در مورد کنسول های اسلیم هم گفته:
<c4eva> slim will be done, takes extra time due to chip protection, working on it now!منبع:
c4evaspeaks.com
ویرایش:
مثل اینکه از اون 24 ساعت حدود 11-12 ساعت گذشته!(c4 اون پست رو 12 ساعت قبل فرستاده)
با این حساب تا 12 ساعت آینده LT 3 منتشر میشه.......
+
از بین درایو هایی که C4 برای رایت معرفی کرده کدومشون بهتره؟!اصلا فرقی هم دارن با هم؟
amin200200
24-12-2011, 19:23
سلام
دوستان من میخوام بدم بیرون واسم آپدیت کنن البته منظورم اینه که فریمور بریزند که همه بازی های جدید رو اجرا کنه مدل دستگاه هم الیت و درایو هم احتمالا باید lit on باشه آخه پانل جلو رو که برداشتم سیم زرد رنگ رو یدم . از دوستان و اساتید عزیز خواهش میکنم منو راهنمایی کنید اگه در تهران جایی رو سراغ دارید که مطمن باشه و با انصاف، ممنون میشم آدرسشو به من بگید . آخه نمی خوام جایی برم که قطعه ای چیزی از دستگاه بردارن راستی چه قدر طول میکشه منظورم اینه که جلوی خودم این کار رو انجام میده و اگه ممکنه حدود قیمت رو هم لطف کنید که زیادی ازم پول نگیرند . اگر هم که باید ببرم توپخونه دقیقا کجاش ببرم؟ با تشکر .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.