ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7

morrigan_neit
04-05-2010, 17:29
یه سوال:
من وقتی می خوام با این weapon .... تفنگام رو upgrade کنم یا انتخاب کنم بعد از این کار که می آم بیرون کلاً سم می ره تو حالت تیر اندازی و مثلاً اگه مسلسل بردارم یه تیکه تیر می زنه. باید چیکار کنم؟ این باگه یا مشکل کرک هست؟

نمیدونم مشکلش چیه ولی منم این مشکلو دارم

یه بار دیگه که بری توو همون قسمت weapon بیای بیرون درست میشه

بعد اگه دقت کنی اینجوری که میشه دیگه نمیتونی پشت دیوار پناه بگیری یعنی کلیم راستو نمیتونی نگه داری همش میاد بیرون از پناه:D

aha2012
04-05-2010, 17:32
برای من اصلا لوگوی یوبی سافت نمیاد.:41:جریان چیه؟؟؟تا بازیو ران میکنم مینویسه splinter cell conviction بعد کلیک میکنم میره تو منوی بازی

morrigan_neit
04-05-2010, 17:41
برای من اصلا لوگوی یوبی سافت نمیاد.:41:جریان چیه؟؟؟تا بازیو ران میکنم مینویسه splinter cell conviction بعد کلیک میکنم میره تو منوی بازی

مهندس لوگو میخوای چیکار جالا :D همه میا از این ناراحتن که فقط لوگو رو نشون میده ولی توو بازی نمیره حالا ایراد میگیری که لوگو رو نشون نمیده میره توو بازی:D:D

aha2012
04-05-2010, 17:48
مهندس لوگو میخوای چیکار جالا :D همه میا از این ناراحتن که فقط لوگو رو نشون میده ولی توو بازی نمیره حالا ایراد میگیری که لوگو رو نشون نمیده میره توو بازی:D:D
:20::20::20::20::31::31::31::31:
پس فقط توضیح بده چجوری میاد لوگوش؟آبیه یا قرمز ؟میخوام بدونم اندفعه چه حرکتی به این لوگوش داده یوبی سافت
TNX

morrigan_neit
04-05-2010, 18:26
:20::20::20::20::31::31::31::31:
پس فقط توضیح بده چجوری میاد لوگوش؟آبیه یا قرمز ؟میخوام بدونم اندفعه چه حرکتی به این لوگوش داده یوبی سافت
TNX

لوگوش قرمز میاد :D :D

king_darkness
04-05-2010, 19:20
دوستانت من هم اون 4 تا فایل کرک رو کپی کردم تو فولدری که توی بازی هست (جای خودش) توی بازی که میره ، بعد از لوگوی یوبی سافت و آنریل و ... یه صفحه سیاه میاد و 3 تا نقطه سفید می چرخند اما بازی لود نمیشه ؟
کمک کنید لطفا

دقيقا مشكل من همينه
همين بازي با همين دي وي دي ها بدون مشكل رو سيستم دوستم نصب و اجرا شد
اما براي من اصلا داخل بازي نميره :41::41::41:

hamed_dij
04-05-2010, 19:29

به حق چيزهاي نديده و نشنيده!!!!!!!!!!!!!:18:

shahabprince
04-05-2010, 19:32
بچه ها این مسیر سیو بازی کجاست؟
راستی میشه با dialup انلاین بازی کرد؟

jericho-sina
04-05-2010, 20:17
کسی هنوز نتونسته بخش دو نفره رو به حالت lan بازی کنه؟
حتما باید اینترنتی باشه؟

kasra_khan2003
04-05-2010, 20:18
یه سوال:
من وقتی می خوام با این weapon .... تفنگام رو upgrade کنم یا انتخاب کنم بعد از این کار که می آم بیرون کلاً سم می ره تو حالت تیر اندازی و مثلاً اگه مسلسل بردارم یه تیکه تیر می زنه. باید چیکار کنم؟ این باگه یا مشکل کرک هست؟

منم این مشکل رو دارم! اومده بودم اینجا بپرسم مشکل چیه که انگار شما هم دارین!

بعد یه سوال دیگه، بعد از اینکه حالت Hand to Hand میرین و میتونین 2 نفر رو مارک کنین ( خیلی چیز تمیزی هست! همیشه دلم میخواست به سازندگان Hitman همچین چیزی رو پیشنهاد کنم! ) اما یه مشکلی هست، این تعدادش بیشتر نمیشه؟! واسه من یه لحظه شد سه تا، اما بعد دوباره شد دوتا. یه جا نوشته بود که چطور زیاد میشه، اما تا اومدم بخونم، رفت...

hoomi_gta
04-05-2010, 20:33
عحب بازی !! خیلی داره فاز میده. فقط من یک مشکل اساسی دارم دوستان پلیز کمک کنید! گرافیک بازی حسابی باگ داره!! صفحه مرتب سیاه و سفید میشه و دوباره رنگی میشه! وقتی سم تیر میخوره یه ماکت ثابت از سم تو صفحه باقی میمونه!! کسی این مشکلات و داره؟ میتونید کمک کنید؟ البته با این باگ ها هم میسازیم و میسوزیم و فاز میبریم! :دی

silent-assassin
04-05-2010, 20:40
سلام

برای مارک کردن سه نفر باید اصلحه را آپگرید کنید
از << به <<<

میگم ظاهرا فعلا بازی با درایوهای گرافیک ati مشکل داره

الان 4-10 را دانلود کنم درست میشه یا صبر کنم5-10 بیاد؟

Hunter lord
04-05-2010, 20:42
من دیروز بازی رو تهیه کردم . تا اینجا که خوب بوده .

گرافیکش هم عالیه . فقط حیف محیط ها بی روح هستند .

سیستم پناه گیریش ولی ضایع است .

MILAD2799
04-05-2010, 20:43
عحب بازی !! خیلی داره فاز میده. فقط من یک مشکل اساسی دارم دوستان پلیز کمک کنید! گرافیک بازی حسابی باگ داره!! صفحه مرتب سیاه و سفید میشه و دوباره رنگی میشه! وقتی سم تیر میخوره یه ماکت ثابت از سم تو صفحه باقی میمونه!! کسی این مشکلات و داره؟ میتونید کمک کنید؟ البته با این باگ ها هم میسازیم و میسوزیم و فاز میبریم! :دی

برای مورد اول بگم که باگ نیست این بازی مثل سابوتار امیدوارم درست تلفظ کرده باشم میمونه یعنی جاه هایی که تو تاریکی هست و کسی اونو نمیبینه تصویر سیاه و سفیده ولی وقتی بره تو نور رنگی میشه
و در مورد مشکل دومت به اونم میگن تکنیکه سایه زنی که اخرین مکانی که دشمنا تورو دیدن رو بصورت یه سایه نشون میده یعنی دشمنا چون تورو اونجا دیدن میرن به اون قسمت
این ها باگ یا مشک نیستن بلکه از خوده بازین

shahabprince
04-05-2010, 20:45

یکی به ما جواب بده:42::3:

Davood_titan
04-05-2010, 20:55
دوستان من الان اینو نصب کردم  ولی وقتی بازی میکنم  از بازی میپره بیرون
ایرادش از کجاست
سیستم من 
CPU :intel e7300
VGA : ATI4670
RAM : 4 GIG
WIN  :  Windows 7

morrigan_neit
04-05-2010, 21:05
دوستان من الان اینو نصب کردم ولی وقتی بازی میکنم از بازی میپره بیرون
ایرادش از کجاست
سیستم من
WIN : Windows 7

دوستن توو پستای بالایی گفتن با ati ایراد داره.شاید مشکل از گرافیکت باشه

چه ارروری میده میاد بیرون؟

attari16
04-05-2010, 21:07
دوستان من الان اینو نصب کردم ولی وقتی بازی میکنم از بازی میپره بیرون
ایرادش از کجاست
سیستم من
WIN : Windows 7
آقا داوود از گرافیکت راضی هستی چون منم میخوام همین کارت گرافیک رو بخرم
(ببخشید اینجا این سوال رو میپرسم چون هنوز پستهام 10 تا نشده و نمیتونم پیام خصوصی بدم)

kumarbaz
04-05-2010, 21:12
دقيقا مشكل من همينه
مشکل منم دقیقا همینه,کسی راه حلی نمیدونه ؟:41:

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

دوستانت من هم اون 4 تا فایل کرک رو کپی کردم تو فولدری که توی بازی هست (جای خودش) توی بازی که میره ، بعد از لوگوی یوبی سافت و آنریل و ... یه صفحه سیاه میاد و 3 تا نقطه سفید می چرخند اما بازی لود نمیشه ؟
کمک کنید لطفا
مشکل منم دقیقا همینه,کسی راه حلی نمیدونه ؟:41:

Davood_titan
04-05-2010, 21:15
آقا داوود از گرافیکت راضی هستی چون منم میخوام همین کارت گرافیک رو بخرم
(ببخشید اینجا این سوال رو میپرسم چون هنوز پستهام 10 تا نشده و نمیتونم پیام خصوصی بدم)
اگه نظر من برات مهمه  اصلا Ati  نگیر  اگر هم خواستی بگیری  از اون مدل بالا ها بگیر   به نظر من Geforce  عالیه  حالا نظر دوستان  رو باید پرسید 

elendil
04-05-2010, 21:22
اگه نظر من برات مهمه اصلا Ati نگیر اگر هم خواستی بگیری از اون مدل بالا ها بگیر به نظر من Geforce عالیه حالا نظر دوستان رو باید پرسید

والا من 5770 دارم ندیدم توی چیزی تا حالا کم بیاره =))))))) حالا شما که میگی ای تی آی به درد نمیخوره نمیدونم والا چرا این نظر رو داری من قبلا 5200 Geforce هم داشتم که تو زمان خودش 7 سال پیش اون طورا برا خودش غولی بود ولی الان چی !!! پس دلیل نمیشه بگم جیفورس خوب نیست

در ضمن

دوستان این سیستم DRM که میگین رو مغازه هایی که آوردن کرک شده هستش یا نه چون تو بعضی پستا گفته شده که نیاز به کرک کردن و اینا نداشتن

shahabprince
04-05-2010, 21:30

hoomi_gta
04-05-2010, 21:30
برای مورد اول بگم که باگ نیست این بازی مثل سابوتار امیدوارم درست تلفظ کرده باشم میمونه یعنی جاه هایی که تو تاریکی هست و کسی اونو نمیبینه تصویر سیاه و سفیده ولی وقتی بره تو نور رنگی میشه
و در مورد مشکل دومت به اونم میگن تکنیکه سایه زنی که اخرین مکانی که دشمنا تورو دیدن رو بصورت یه سایه نشون میده یعنی دشمنا چون تورو اونجا دیدن میرن به اون قسمت
این ها باگ یا مشک نیستن بلکه از خوده بازین
چه جالب! من فکر میکردم از باگه! :دی . ولی به نظر من خیلی جالب نیست این حرکت! حالا اونجا ها که سیاه سفید میشه خیلی بد نیست ولی سایه زنی یجورایی بازی را از حالت واقعی درمیاره! اونقدر یجوریه که من واقعا فکر می کردم باگ گرافیکیه!

به هر حال مرسی. حالا با خیال راحت تری بازی می کنم :دی

alireza2099
04-05-2010, 21:32
سلام

از << به <<<

من 10.4 رو دان کردم به هیچ وجه مشکلی نداره .:46:
کارتمم 5770هستش.:8:

hoomi_gta
04-05-2010, 21:34
کارت گرافیک فقط گیگا! من الان چندین سال گیگا جیفورس 8500 دارم هنوزم که هنوزه بازی ها را عالی اجرا می کنه.

Davood_titan
04-05-2010, 21:48
دوستان یه کمکی  به ما بکنید  مشکل ما از چیه 

kasra_khan2003
04-05-2010, 21:50
سلام

از << به <<<

من کلتم رو تا آخر آپگرید کردم ولی نشد! فکر کنم یه جور دیگه هست...

یه چیزی درباره ی کارت گرافیک:

ATI و nVidia همیشه با هم کل داشتن! ولی من همیشه nVidia رو بهتر از ATI دیدم. این بحث هم اینجا ادامه ندین، چون به بحث خیلی تخصصی هست!!!

تازه بستگی داره کدوم مدل از این رو، با کدوم مدل از اون ( که تو یه رینج قیمت باشن ) مقایسه بشه.

aha2012
04-05-2010, 21:53

منم مسیر سیو بازیو پیدا نکردم
با dialupاگه هی قطع و وصل نشی فکر کنم بشه.ولی بیخیالش بشی بهتره دیگه .dialupه دیگه خودت میدونی سرعتش درپیته

دوستان یه کمکی به ما بکنید مشکل ما از چیه
مشکلتو بنویس ببینیم از چیه:20:

mosolim
04-05-2010, 22:00
سلام
دوستان نمیاید مولتی بزنیم. من رفتم برای find match نوشت که به دنبال بازی میگرده که با مد شما همخونی داشته باشه . ولی بعد حدود 5 دقیقه هیچی پیدا نکرد. کسی نیست بیاد بالا و مولتی بزنیم. اگه پا بودید یه قرار بزاریم یه ساعت مشخص Coop بزنیم.

aha2012
04-05-2010, 22:01
سلام
دوستان نمیاید مولتی بزنیم. من رفتم برای find match نوشت که به دنبال بازی میگرده که با مد شما همخونی داشته باشه . ولی بعد حدود 5 دقیقه هیچی پیدا نکرد. کسی نیست بیاد بالا و مولتی بزنیم. اگه پا بودید یه قرار بزاریم یه ساعت مشخص Coop بزنیم.
من پایتم ولی تو این چند روز نمیتون.خبرشو بهت پ.خ میدم:20:

Bs_panzer
04-05-2010, 22:04
دوستان عنوان تاپیک رو دقت کنید ;)

بحث های سخت افزاری انجمن جدا داره

ArashNAM
04-05-2010, 22:19
سلام
یه مشکل
ما بازی رو ریختیم رفتیم تو بازی همه چیز خوب بود که یهو don"t send اینا داد بستیم دوباره رفتیم تو بازی باز تا یه جایی رفتیم دباره انداخت بیرون بعد اعصابمون داغون شد کلان گفتم بی خیال امروز گفتم برم دوباره بزنیم دیدم اصلان تو بازی نمیره
erore کد میده یه ارور تو یه پنجره کوچیک
کسی نمیدونه مشکل چیه
کمک کنه ثواب داره به خدا
assasins که بازی نشد کنیم با اون کرکش لااقل این رو از دست ندم
خدا لعنت کنه این ubisoft رو با این طرح دادناش

werewolf
04-05-2010, 22:42
آرش جان سیستمت چیه؟اروری که میده چیه؟اگه میگه رمت یا سی پی یوت پایینه گزینه yes رو بزن و میره توی بازی.اگر ارور دیگه ای میده که متن خطا رو بنویسید تا بنده یا دوستان راهنمایی کنم.
بازی خیلی زیبایی بود.حیف که مدتش گیم پلی کم بود.یه شب تا صبح تموم شد.اگر کسی آنلاین بازی میکنه اینجا قرار بزارید.من هر وقت رفتم هیچ کسی رو پیدا نکرد.کرک مولتی مطمئنید سالمه؟البته فکر میکنم یکی از دوستان قبلاً مولتی بازی کرده.فقط روی makingmatch گیر میکنه.یعنی حدود 10 دقیقه گذاشتم چیزی پیا نکرد.در اصل هیچ سند و ریسیوی هم نداشتم.

پایدار باشید
عِطری

amirpers
04-05-2010, 23:10
دقيقا مشكل من همينه

راهش رو یدا کردم. باید کارت شبکه سیستم رو از حالت Disable بذاری رو Enable تا اجرا بشه .

jericho-sina
04-05-2010, 23:21
دوستان من به شدت پایه آنلاین بازی کردنم
لطفا برای من pm بدین

werewolf
04-05-2010, 23:33
amirpers جان اتفاقاً یکی از دوستان زنگ زد و همین رو پرسید و بنده هم همین پاسخ رو دادم.بعد متوجه شدم مشکل از بازی ایشون هست.در اصل اینکار برخی اوقات جواب داده اما در برخی مواقع خیر.

پایدار باشید
عِطری

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------

amirpers جان اتفاقاً یکی از دوستان زنگ زد و همین رو پرسید و بنده هم همین پاسخ رو دادم.بعد متوجه شدم مشکل از بازی ایشون هست.در اصل اینکار برخی اوقات جواب داده اما در برخی مواقع خیر.

پایدار باشید
عِطری

aha2012
05-05-2010, 00:07
آرش جان سیستمت چیه؟اروری که میده چیه؟اگه میگه رمت یا سی پی یوت پایینه گزینه yes رو بزن و میره توی بازی.اگر ارور دیگه ای میده که متن خطا رو بنویسید تا بنده یا دوستان راهنمایی کنم.
بازی خیلی زیبایی بود.حیف که مدتش گیم پلی کم بود.یه شب تا صبح تموم شد.اگر کسی آنلاین بازی میکنه اینجا قرار بزارید.من هر وقت رفتم هیچ کسی رو پیدا نکرد.کرک مولتی مطمئنید سالمه؟البته فکر میکنم یکی از دوستان قبلاً مولتی بازی کرده.فقط روی makingmatch گیر میکنه.یعنی حدود 10 دقیقه گذاشتم چیزی پیا نکرد.در اصل هیچ سند و ریسیوی هم نداشتم.

پایدار باشید
عِطری
چند تا مرحله بود؟:20:

kumarbaz
05-05-2010, 00:27
متاسفم برا Splinter Cell.:41:واقعا این بود بازی که این همه مدت بوق تو کرنا کرده بودن بخاطرش ؟ !!!
من تمام نسخه های قبلی رو بازی کردم و جدا لذت بردم,Chaos Theory حتی خود Double Agent قابل ستایش بود ولی این نسخه واقعا ناامیدکننده است.ترجیح میدم Chaos Theory رو از اول بازی کنم ولی دست به Conviction نزنم.
همون 6.5 گیم اسپات براش کافیه :13:

kumarbaz
05-05-2010, 00:33
سلام
یه مشکل
ما بازی رو ریختیم رفتیم تو بازی همه چیز خوب بود که یهو don"t send اینا داد بستیم دوباره رفتیم تو بازی باز تا یه جایی رفتیم دباره انداخت بیرون بعد اعصابمون داغون شد کلان گفتم بی خیال امروز گفتم برم دوباره بزنیم دیدم اصلان تو بازی نمیره
erore کد میده یه ارور تو یه پنجره کوچیک
کسی نمیدونه مشکل چیه
کمک کنه ثواب داره به خدا
assasins که بازی نشد کنیم با اون کرکش لااقل این رو از دست ندم
خدا لعنت کنه این ubisoft رو با این طرح دادناش
داداش اگه ویندوزت 7 هست,عوضش کن SP3 بزن مشکلات حل میشه .

black.assassin
05-05-2010, 06:01
هر کسی یه نظری داره . من که واقعا خوشم اومد از بازی . بیشتر به واقعیت نزدیکه . همین هم دلیل بر این شد که just cause 2 رو که خیلی بازی خوبی بود کنار بزارم . چون اصلا بازیش سختی نداشت و از نظر جون تامین بودی . ( البته بازم میگم این نظر منه )
دوستان من فقط یه مشکل دارم : بعضی وقتها که دموی اول مرحله میاد چند ثانیه اول صدا قطع و وصل میشه و با فیلم ناهماهنگه . بعد از 10 ثانیه یا درست میشه یا ارور صفحه آبی میده . مجبورم تمام دموها رو اسکیپ بزنم . راهنمایی کنید ممنون میشم

kurosh08
05-05-2010, 07:36
خوب
من بازی بدستم رسید و بدون هیچ مشکلی نصب شد و توی بازی رفت. بازی 3 تا DVD بود.
وقتی وارد بازی شدم سرعت بازی خیلی کم بود. توی منوی بازی ماوس خیلی حرکتش کند بود. مجبور شدم همه تنظیمات گرافیک رو پایین بیارم :41: و تازه سرعت بازی یه نفسی گرفت. رم 3 گیگ به همراه گرافیک 8600 و ویندوز 7
بازی از اون چیزی که انتظارش رو داشتم واقعاً بالاتر بود. بیشتر شبیه فیلم سینمایی شده بود تا بازی. من مرحله اول رو تموم کردم و فقط میتونم بگم عالی و فوق العاده بود.
فقط تنها مشکل من اینه که بازی خیلی روون اجرا نمیشه و بعضی مواقع یه گیرایی میکنه. نمیدونم این بازی سنگینه یا که کرکش باعث شده که بازی اینجوری بشه.
در ضمن کسائی که از این بازی ایراد میگیرن و میگن که سبکش عوض شده باید بدونن که سبک این بازی از زمان Double Agent عوض شده و این بازی فقط یه مقداری اکشن تر شد. به نظر من بهترین نسخه بازی که تا حالا درست شده همون نسخه Chaos Theory هستش.

shahabprince
05-05-2010, 09:58
متاسفم برا Splinter Cell.:41:واقعا این بود بازی که این همه مدت بوق تو کرنا کرده بودن بخاطرش ؟ !!!
من تمام نسخه های قبلی رو بازی کردم و جدا لذت بردم,Chaos Theory حتی خود Double Agent قابل ستایش بود ولی این نسخه واقعا ناامیدکننده است.ترجیح میدم Chaos Theory رو از اول بازی کنم ولی دست به Conviction نزنم.
همون 6.5 گیم اسپات براش کافیه :13:

منظورتون رو متوجه نمیشم!!!!!! چه چیز بازی مشکل داشته که شما ازش خوشتون نیومده؟

aha2012
05-05-2010, 10:44
چند تا سوال اساسی:
اول اینکه من بعد از مرحله ی شهربازی یه دفعه یه صحنه ای نشون داد که زنه سم و گروگان گرفته و اسلحه رو گذاشته پشت سرش
میخواستم بدونم که دموش حذف شده یا اصلا اونجا دمو نداره؟برای شما هم همین طوریه؟
دوم اینکه من قبل از اینکه این بازیو تهیه کنم چند تا دمو دیده بودم از نسخه ی x360 ش .تو نسخه ی کنسولش سم تو مرحله ی دوم آینه ی ماشینو
میشکونه و یه تیکه از آیینه دستشه ولی تو نسخه ی pc کلا اون آینه رو جدا میکنه
و سوم هم اینکه تو نسخه ی کنسولش سم دستش بریده بود ویک باند دورش پیچیده ولی تو pc اصلا باندی در کار نیست.برای شما هم اینطوریه؟؟؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gigi_alex
05-05-2010, 11:22
بچه ها من یه مشکلی توی بازی دارم.
اون مرحله هست که باید از یه اتاقی رد بشی که با لیزر محافظت میشه . بعد از عبور از اون اتاق وقتی میرسم به Andriy Kobin باید دکمه c رو بزنم. وقتی میزنم Andriy Kobin از دیوار رد میشه و ناپدید میشه . و کاره دیگه ای نمیکنه.
لطفا بگید مشکل از چیه ؟

alborz_k
05-05-2010, 11:48
هر کسی یه نظری داره . من که واقعا خوشم اومد از بازی . بیشتر به واقعیت نزدیکه . همین هم دلیل بر این شد که just cause 2 رو که خیلی بازی خوبی بود کنار بزارم . چون اصلا بازیش سختی نداشت و از نظر جون تامین بودی . ( البته بازم میگم این نظر منه )
دوستان من فقط یه مشکل دارم : بعضی وقتها که دموی اول مرحله میاد چند ثانیه اول صدا قطع و وصل میشه و با فیلم ناهماهنگه . بعد از 10 ثانیه یا درست میشه یا ارور صفحه آبی میده . مجبورم تمام دموها رو اسکیپ بزنم . راهنمایی کنید ممنون میشم
شما مدل کارت گرافیکتون چی هست؟! منم بعد از 2 دققیه بازی کردن با 4850، با ایرور dont sent ز بازی پرت می شم بیرون!!

drbehnam
05-05-2010, 12:33
دوستان لطفا کمکم کنید من اون کرکی که باید فایل scr رو کپی کنی رو وقتی میخوام کپی بکنم انتی ویروسم که دیروزم اپدیتش کردم می گه فایل ubiorbitapi r2 ویروس trojanداره دو سه تاهم کرک دانلود کردم {skidrow} بازم بازم میگه trojan داره اگه کسی کرکی غیر از {skidrow} سراغ داره خواهشا ادرسشو بزاره

kumarbaz
05-05-2010, 12:56
منظورتون رو متوجه نمیشم!!!!!! چه چیز بازی مشکل داشته که شما ازش خوشتون نیومده؟
1.Graphic بازی که واقعا نسبت به نسخه پیش افت داشته.
2.سرعت بیش از اندازه که کاملا بصورت Unreal هست.
3.هوش مصنوعی که در حد گلابی(البته نسخه های قبلم تا حدی این مشکلو داشتن ولی نه تا این حد)
4.Night Vision هم که چیزی دربارش نگم بهتره.

حالا من از شما 1 سوال بکنم:31:این نسخه رو ترجیح میدی یا Double Agent یا Chaos Theory ؟

malkemid
05-05-2010, 13:19
آقا ما نسخه 2 دی وی دی رو گرفتیم...بعد از نصب موقع اجرا یه چیزی میاد مینویسه system validation in progress بعد برنامش هنگ می کنه و خودش بسته میشه...کرک اسکیدرو هم نصبه روش

Davood_titan
05-05-2010, 13:46
دوستان مشکلش با گرافیک Ati  حل نشد 

silent-assassin
05-05-2010, 14:15
اگه نظر من برات مهمه  اصلا Ati  نگیر  اگر هم خواستی بگیری  از اون مدل بالا ها بگیر   به نظر من Geforce  عالیه  حالا نظر دوستان  رو باید پرسید 

بحث بین کارتهای گرافیک را فکر کنم با این پست تمومش کنیم:
ببین الان حدود 2 سالی میشه کهati أاره خودشو بالا میکشه و خوصوصا توی سری 5000 کارتهای خوبی زده
ati فقط یه مشکل (اونم اگه بهش گفت مشکل) داره اونم اینه که برای اجرای بهتر بازیها با ید هر ماه درایوهای آپدیت را حتما دانلود کنی تا به مشکل برنخوری

انگار یکی از دوستان با نصب نسخه 4-10 درایور مشکلش حل شده
بقیه هم از همین روش استفاده کنند
اگه نشه 100% با درایور 6-10 که باید کم کم عرضه بشه مشکلات حل میشن

mosolim
05-05-2010, 14:28
سلام
همه دوستان ati ای مثل خودم. درایور 10.4 مشکل رو حل کرد. اصلا از این رو به اون رو شد. فریم ریت اومد بالا در حد تیم ملی الان منی که با بازی مشکل داشتم حتی تو تنظیمات پایین دارم بازی رو بابالاترین گرافیک بازی میکنم. اما یه نکته بگم قبل از نصب. من از 7 استفاده می کنم . بعد از آپدیت درایور به 10.4 بازی به همه ریخت یعنی گرافیک بازی به هم ریخت. تصاویر در هم قاطی شد . خلاصه نمیشد بازی کرد. من اومدم یه بار دیگه بازی رو نصب کردم دیدم همون مشکل رو داره. گفتم بیام یه بار دیگه ویندوز بریزم حالا چرا چون همون گرافیک قاطی پاتی خیلی فریم ریتش نسبت به قبل بهتر شده بود. خوب ویندوز ریختم. بعد درایور 10.4 رو ریختم و بازی رو هم نصب کردم . محشر شده بود . اما دیگه از تصاویر اولیه خبری نبود. همون یوبی سافت و تام کلانسیس. فقط صداشون بود. و بعد اومد رو قسمتی که نوشته press any button . بعد رفتم تو منو دیدم که بازی رو باید از اول بازی کنم. حتی با ریختن سیو هام که کپی گرفته بودم هم درست نشد. متاسفانه خیلی از بازی رو هم رفته بودم. ولی حالا کیفیت خوب تصویر رو به از دست دادن سیو هام ترجیح دادم. اینم نکته ای برای کسایی که با فریم ریت بازی مشکل دارن.

alborz_k
05-05-2010, 14:36
سلام
همه دوستان ati ای مثل خودم. درایور 10.4 مشکل رو حل کرد. اصلا از این رو به اون رو شد. فریم ریت اومد بالا در حد تیم ملی الان منی که با بازی مشکل داشتم حتی تو تنظیمات پایین دارم بازی رو بابالاترین گرافیک بازی میکنم. اما یه نکته بگم قبل از نصب. من از 7 استفاده می کنم . بعد از آپدیت درایور به 10.4 بازی به همه ریخت یعنی گرافیک بازی به هم ریخت. تصاویر در هم قاطی شد . خلاصه نمیشد بازی کرد. من اومدم یه بار دیگه بازی رو نصب کردم دیدم همون مشکل رو داره. گفتم بیام یه بار دیگه ویندوز بریزم حالا چرا چون همون گرافیک قاطی پاتی خیلی فریم ریتش نسبت به قبل بهتر شده بود. خوب ویندوز ریختم. بعد درایور 10.4 رو ریختم و بازی رو هم نصب کردم . محشر شده بود . اما دیگه از تصاویر اولیه خبری نبود. همون یوبی سافت و تام کلانسیس. فقط صداشون بود. و بعد اومد رو قسمتی که نوشته press any button . بعد رفتم تو منو دیدم که بازی رو باید از اول بازی کنم. حتی با ریختن سیو هام که کپی گرفته بودم هم درست نشد. متاسفانه خیلی از بازی رو هم رفته بودم. ولی حالا کیفیت خوب تصویر رو به از دست دادن سیو هام ترجیح دادم. اینم نکته ای برای کسایی که با فریم ریت بازی مشکل دارن.
شما مشکلتون چی بود؟! بازی کرش هم می شد؟ می شه در مورد به هم ریختن تصویر توضیح بدین؟! و مدل کارت گرافیکتون چیه؟
در مورد نیومدن آرم اول یازی که گفتین ، یاد کرایسس افتادم که اون اوایل این مشکل رو داشتیم! :دی

mosolim
05-05-2010, 15:25
شما مشکلتون چی بود؟! بازی کرش هم می شد؟ می شه در مورد به هم ریختن تصویر توضیح بدین؟! و مدل کارت گرافیکتون چیه؟
در مورد نیومدن آرم اول یازی که گفتین ، یاد کرایسس افتادم که اون اوایل این مشکل رو داشتیم! :دی
سلام
بازی من اصلا کرش نداشت من تا اواسط بازی بدون مشکل رفته بودم. با تعویض ویندوز برای اپدیت درایور سیو هام پرید. تنها مشکل همینه. مدل کارت گرافیم 4670 ddr3 . ارم یوبی و تام کلانسیس که اول میومد حالا نمیاد فقط صدا هست و تصویر نداره. ولی منو میاد و راحت بازی اجرا میشه.

E Z I O
05-05-2010, 15:39
سلام!

بازي به نظر من فوق العاده بود (همچين از اين بازي انتقاد ميكردن دوستان كه من فكر كردم يه شكس بزگه اين بازي) ولي خداييش خيلي با اين بازي حال كردم حتي بيشتر از نسخه هاي قبلي كي ميگه مخفي كاري تو اين نسخه كم شده؟ به نظر من اون اشخاصي كه اين حرف را ميزنن كاملا در اشتباهن! چون بلد نيستند مخفي كاري كنند الكي ميان گير ميدن به اين بازي من همه ي مراحل را با مخفي كاري رفتم و فقط ميتونم اينو بگم كه بازي فوق العاده است گرافيكشم توپه!

gigi_alex
05-05-2010, 15:51
چند تا سوال اساسی:
اول اینکه من بعد از مرحله ی شهربازی یه دفعه یه صحنه ای نشون داد که زنه سم و گروگان گرفته و اسلحه رو گذاشته پشت سرش
دوم اینکه من قبل از اینکه این بازیو تهیه کنم چند تا دمو دیده بودم از نسخه ی x360 ش .تو نسخه ی کنسولش سم تو مرحله ی دوم آینه ی ماشینو
و سوم هم اینکه تو نسخه ی کنسولش سم دستش بریده بود ویک باند دورش پیچیده ولی تو pc اصلا باندی در کار نیست.برای شما هم اینطوریه؟؟؟
اینم عکسش:

ماله من باند داره

aha2012
05-05-2010, 16:06
ماله من باند داره

شاید بعدا دستش زخم شه:31:
حالا به سوال اولم هم جواب بدی ممنون میشم:20:

gigi_alex
05-05-2010, 16:52
شاید بعدا دستش زخم شه:31:
حالا به سوال اولم هم جواب بدی ممنون میشم:20:

ماله من دمو نشون داد .
آره آینه رو از جاش درآورد. نشکستش.

aha2012
05-05-2010, 17:04
ماله من دمو نشون داد .
آره آینه رو از جاش درآورد. نشکستش.
میشه بگی چجوری زنه سم و گرفت آخه من دمو نداشتم:41:
اصلا بعد از شهر بازی چی شد اومد پیش زنه بعد زنه گرفتش؟tNX

gigi_alex
05-05-2010, 17:28
میشه بگی چجوری زنه سم و گرفت آخه من دمو نداشتم:41:
اصلا بعد از شهر بازی چی شد اومد پیش زنه بعد زنه گرفتش؟tNX

بزار یه دور دیگه مرحله شهر بازی رو بازی کنم. هچیزو مینویسم.

black.assassin
05-05-2010, 17:28
شما مدل کارت گرافیکتون چی هست؟! منم بعد از 2 دققیه بازی کردن با 4850، با ایرور dont sent ز بازی پرت می شم بیرون!!

بره من 4770 هست . پس کلا با Ati مشکل داره . همیشه خواستن موفقیت های Ati رو یه جوری خراب کنن .

aha2012
05-05-2010, 17:33
بزار یه دور دیگه مرحله شهر بازی رو بازی کنم. هچیزو مینویسم.
دستت درد نکنه:10:

mohammad_twe
05-05-2010, 17:42
میشه بگی چجوری زنه سم و گرفت آخه من دمو نداشتم
اخر بازی معلوم میشه که زنه چه طور سم رو از پست با اسلحه نشونه کرده و میگه برو ...
flash back های بازی زیادن ! نگران نباش متوجه میشی .

hosein_artist
05-05-2010, 17:46
با درود من نسخه 3 دی وی دی باری را درام .بازی روی کامپیوتر دوستم راحت اجرا شد اما روی کامپیوتر خودم اصلا وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد همه چیز را چک کردم کامپیوترم از لحاظ سخت افزاری خیلی قوی هست درایور کارت گرافیکم هم به روز هست پورت lan را هم چک کردم اما هیچ فایده ای ندارد .لطفا کمک کنید.:41:

mehdy.z
05-05-2010, 18:28
بره من 4770 هست . پس کلا با Ati مشکل داره . همیشه خواستن موفقیت های Ati رو یه جوری خراب کنن .
این که بعضی از بازیهای خاص با کارتهای ATI مشکل دارند موافقم...ولی در خیلی از مواقع با آپدیت کردن کارت گرافیک شما می تونی این مشکل رو رفع(مخصوصا درایورهایی که معمولا درست بلافاصله بعد از بازیهای معروف میان)ولی بد بختی از اینجاست که خیلی از این مشکلها برمیگرده به برنامه nvidia phsyx که جدیدا توی خیلی از بازیها کاربرد پیدا کرده وباعث میشه کارتهای ATI گهگاه در بازی دچار مشکل بشن حتی وقتی توی منوی بازی خاموشش کنی(اگه روشن باشه که فکر کتم فریم بازی جدا از نوع کارت ماکزیمم روی 20-10 قفل کنه!!)

shahabprince
05-05-2010, 18:36
1.Graphic بازی که واقعا نسبت به نسخه پیش افت داشته.
2.سرعت بیش از اندازه که کاملا بصورت Unreal هست.
3.هوش مصنوعی که در حد گلابی(البته نسخه های قبلم تا حدی این مشکلو داشتن ولی نه تا این حد)
4.Night Vision هم که چیزی دربارش نگم بهتره.

حالا من از شما 1 سوال بکنم:31:این نسخه رو ترجیح میدی یا Double Agent یا Chaos Theory ؟

هرکسی یه نظری داره.نظر شما کاملا قابل احترامه.:10:
سری های قبلی بازی خوب بودند ولی نمیدونم چرا من از این نسخه بیشتر خوشم اومد.

alborz_k
05-05-2010, 19:16
من درایو 10.4 رو نصب کردم ، مشکلم کاملأ حل شد!! حالا با بالاترین سطح جزئیات در رزولوشن 1680*1050 و aa2x,af2x با تعداد فریم حدود 30 خیلی راحت باری می کنم .
به تمام دوستان هم توصیه می کنم که نسخه ی 10.4 رو از سایت ati دانلود کنند .
و خواهشأ این بحث ها در مورد کارت های ati و مشکلشون در بازی ها و ..... رو بزارین کنار!! چون اینجا نه جای این حرف ها هست و نه این حرف ها غلمی و منطقی هستند!!
و در مورد بازی و گیم پلی هم بگم که من هم جزء اون دسته افرادی هستم که سبک مخفی کاری صرف در chaos theory , double agent رو بیشتر دوست داشتم :دی

aha2012
05-05-2010, 19:20
اخر بازی معلوم میشه که زنه چه طور سم رو از پست با اسلحه نشونه کرده و میگه برو ...
flash back های بازی زیادن ! نگران نباش متوجه میشی .
دمت گرم.حالا بگو ببینم چند مرحله کلا داره؟؟:20:

shahabprince
05-05-2010, 19:42
ولی انصافا هوش مصنوعی بازی بالاست(از نظر من).اگه بالاتر از این بخواین بازی خیلی سخت میشه.تصور کنید اگه هوش مصنوعی این بازی شبیه به انسان بود واقعا نمیشد مرحله ها رو رد کرد.

mohammad_twe
05-05-2010, 19:43
دمت گرم.حالا بگو ببینم چند مرحله کلا داره؟؟
والا چون 1 شبه تموم کردم درست یادم نی چندتا بود !! اخه بازی وسط بعضی مراحل flash back هم داره !

8 تا اگه درست گفته باشم !
واس اطلاعات در مورد بعضی نکات بازی رو پروفایل این دوستمون که بهش کم و بیش توضیح دادم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aha2012
05-05-2010, 19:46
ولی انصافا هوش مصنوعی بازی بالاست(از نظر من).اگه بالاتر از این بخواین بازی خیلی سخت میشه.تصور کنید اگه هوش مصنوعی این بازی شبیه به انسان بود واقعا نمیشد مرحله ها رو رد کرد.
من رو آخرین درجه ی سختی دارم بازی میکنم.
قبول دارم هوش مصنوعی خوب روش کار شده ولی بعضی موقع ها هوش مصنوعیه الاغ بهش دادن:20::31::31:البته هوش الاغ خیلی بالاست ها:31::31::31:
البته نظر شخصی هست .امیدوارم دعوا نشه

morrigan_neit
05-05-2010, 20:15
چند تا سوال اساسی:
اینم عکسش:

چرادیگه توو مرحله 2 آینه ماشینو میشکونه با اون از زیر در اونورشو میبینه.من با این تیکش خیلی حال کردم

Arrowtic
05-05-2010, 20:20
به نظر من این بازی یه شاهکاره!!(نسخه ی کنسول*خیلی قشنگه ولی...
گرافیک من عینهو آدم نکشیدش!

drbehnam
05-05-2010, 20:34
دوستان لطفا کمکم کنید من اون کرکی که باید فایل scr رو کپی کنی رو وقتی میخوام کپی بکنم انتی ویروسم که دیروزم اپدیتش کردم می گه فایل ubiorbitapi r2 ویروس trojanداره دو سه تاهم کرک دانلود کردم {skidrow} بازم بازم میگه trojan داره اگه کسی کرکی غیر از {skidrow} سراغ داره خواهشا ادرسشو بزاره :41::20::41::20:

hamed_dij
05-05-2010, 20:36
به نظر من این بازی یه شاهکاره!!(نسخه ی کنسول*خیلی قشنگه ولی...
گرافیک من عینهو آدم نکشیدش!
بميرم برات.:31:
برو فكر يه گرافيك خوب واسه خودت باش .
واقعا حيفه از دستش بدي.
مگه چه گرافيكي و چه سيستمي داري؟

hamed_dij
05-05-2010, 20:47
يه نفر يه عكس از بازي با بالاترين تنظيمات نميذاره؟

drbehnam
05-05-2010, 20:52
لطفا کمکم کنید ادرس کرک غیر از {Skidrow}

aha2012
05-05-2010, 21:02
من برات میزارم البته باید صبر کنی برم ویندوز 7 .الان ویندوز xp هستم:20:

shahabprince
05-05-2010, 21:04
لطفا کمکم کنید ادرس کرک غیر از {Skidrow}

شما انتی ویروستون رو به طور موقت غیر فعال کنید چون این کرک هیچ ویروسی نداره بلکه هوش مصنوعی انتی ویروس شما این تشخیص رو میده که اشتباه ست.فکر نکنم غیر از کرک SKIDROW کرک دیگه ای باشه.

aha2012
05-05-2010, 21:31
بیا داداش البته از 1920*1200 آوردمش رو 800*600:

morrigan_neit
05-05-2010, 21:41
بچه ها من دارم به سیستم خودم شک میکنم :D هیچ کس چرا باور نمیکنه من با کارت گرافیک 9500 همه بازیارو با بالاترین کیفیت بازی میکنم:))

---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

دوستم همن بازی اسلینترو با یه گرافیک و رم خوف تر از من نتونست با بالاترین گرافیک اجرا کنه:D

mosolim
05-05-2010, 22:03
سلام
دوستان من با سینا یه دست انلاین زدیم .(البته با مصیبت ) خیلی حال داد. اذیت شدیم ولی نتیجه کار مثبت بود. اینو بدونید که میشه انلاین زد. کلی هم باحاله.

SIMON137
05-05-2010, 22:36
با هاماچی زدید ؟

farzan311
06-05-2010, 00:12
سلام دوستان
میدونم این از اون سوالاست که اگه یه کف گیر دستتون باشه محکم میکوبید تو سرم:31:
ولی خوب مشکل دارم دیگه من با این بازی و کرکش یه مشکل اساسی دارم یعنی اصلا نمیره تو بازی
و این جوری میشه

HASHEM289
06-05-2010, 00:33
دکمه view problem details رو بزنید متن داخلشو ترجمه کنید شاید بتونه کمکتون کنه

aha2012
06-05-2010, 00:41
سلام دوستان
ولی خوب مشکل دارم دیگه من با این بازی و کرکش یه مشکل اساسی دارم یعنی اصلا نمیره تو بازی
و این جوری میشه
خب برای منم همینطوری بود.باید صبر کنی اون پر بشه بعد خودش میره تو بازی:20:این دیگه کف گیر نمیخواست:31:

hosein_artist
06-05-2010, 01:04
سلام دوستان
و این جوری میشه

من هم دقیقا مشکل شما را دارم لود هم می شود اما داخل بازی نمی رود

MILAD2799
06-05-2010, 08:56
درود
جاتون خالی الان یه 1 ساعتی انلاین زدم حال داد
اینم یه چند تا شات

نامردا فن هم میزنن روی آدم

در حال درمان

منو گروگان گرفت

اسلحه میگیریم

shaaheen
06-05-2010, 09:04
درود
جاتون خالی الان یه 1 ساعتی انلاین زدم حال داد
اینم یه چند تا شات

نامردا فن هم میزنن روی آدم

در حال درمان

منو گروگان گرفت

اسلحه میگیریم

ايول...
منم بازي رو دانلود كردم فقط منتظرم gta تموم بشه ويندوز 7 بريزم خدمت ميرسم منم :31: يه كم كمتر بازي كنين كه دلتونو نزنه من ميام تنها نشم:27:

SIMON137
06-05-2010, 09:48
چرا همه میان میگن رفتیم آنلاین زدیم ؟
آخه یک توضیحی بدید چجوری

MILAD2799
06-05-2010, 10:05
چرا همه میان میگن رفتیم آنلاین زدیم ؟
آخه یک توضیحی بدید چجوری

درود
منم طبق این آموزش رفت و کار کرد

SIMON137
06-05-2010, 10:31
چقدر طول میکشه سرچ کنه و پیدا کنه ؟

farzan311
06-05-2010, 11:07
سلام دوستان
و این جوری میشه

دوستان هیچ پیشنهادی ندارید؟ هر چی کرک بود دانلود کردم یکی هفت مگ و یکی 16 مگ ولی فرقی نداره راستی من دارم assassin creed 2 رو با کرک skidrow بازی میکنم امکان نداره مشکل از اون باشه؟

aRThaS_08
06-05-2010, 11:21
راستی من دارم assassin creed 2 رو با کرک skidrow بازی میکنم امکان نداره مشکل از اون باشه؟
نه مشکلی از اون نیست! چون من ac2 رو با skidrow دارم بازی میکنم و درکنارش conviction هم بازی میکنم!

MILAD2799
06-05-2010, 11:25
چقدر طول میکشه سرچ کنه و پیدا کنه ؟

1 الی 2 دقیقه
ولی یه نکته جالب :18:
من فقط صبح ها میتونم بازی کنم و عصر ها هر چی میگرده کسی رو پیدا نمیکنه
راستی یه قابلیت که تو تنظیمات گرافیکی تون هست رو فعال کنید چون واسه من میزد که طرف مقابلم اینو داره ولی من ندارم و نمیتونم بازی کنم و اونم این vertical sync هست نمیدونم چه تاثیری داره و چرا. ولی بنظرم باید اون فعال باشه

joey jordison
06-05-2010, 11:47
بنده در حال حاظر از دنیا بی خبرم این بازی مشکل داره؟
این بازی سنگین اجرا میشه؟
یک توضیح مختصر بدید دستتون درد نکنه

farzan311
06-05-2010, 12:03
یکی یه راه حل به ما بده عجب شانسی داریم ماها:19:

malkemid
06-05-2010, 12:05
گرافیک بازی خوبه ولی رفلکس ها و حرکات سم واقعا افتضاحه...مقایسه کنید با حرکات اتزیو!!

سبک بازی هم که اکشن شده...حتی نمی تونی جسد هارو جابجا کنی...واقعا مسخرست!

در مجموع بازی پسرفت قابل ملاحظه ای داشته...امیدوارم داستانش خوب باشه حد اقل!

gigi_alex
06-05-2010, 12:05
بیا داداش البته از 1920*1200 آوردمش رو 800*600:

با چی عکس میندازی که اینقدر کیفیتش خوب میشه.
من با printscreen میندازم. خیلی گند میشه.

matrix_3s
06-05-2010, 12:23

باید توی فتوشاپ paste کنی...........!
یا برنامه ای که وقتی ذخیره میکنی کیفیتش هم بشه کم و زیاد کرد

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

راستی دوستان این بازی چطوریاس؟؟؟؟
به اینترنت نیاز داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
کاملا کرک شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farzan311
06-05-2010, 12:29

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

انگار برا همه کرک شده کاری هم نداره کرکش مثل کرک جدیده ac2 هست ولی برا من مشکل داره

matrix_3s
06-05-2010, 12:38
انگار برا همه کرک شده کاری هم نداره کرکش مثل کرک جدیده ac2 هست
کرک شده باشه یا ....اول باید به دستم برسه....................

ولی برا من مشکل داره
شانس:41:

drbehnam
06-05-2010, 12:40
دوستان اگه کسی کرکی غیر از {Skidrow} سراغ داره خواهشا بزاره

farzan311
06-05-2010, 12:46
دوستان اگه کسی کرکی غیر از {Skidrow} سراغ داره خواهشا بزاره

من خیلی گشتم انگار فقط همین کرکه پیدا کردی به منم بگو

matrix_3s
06-05-2010, 12:49
من خیلی گشتم انگار فقط همین کرکه پیدا کردی به منم بگو

ببین کرکش دنگ و فنگ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی من بازیو پیدا کنم OK میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

starn
06-05-2010, 12:51
دیشب منم تموم کردم خیلی عالی بود
امیدوارم باز هم شاهد نسخه ی های بعدی این بازی باشیم

farzan311
06-05-2010, 13:05
کرک کردنش خیلی سادست البته اگه جز یه درصد افراد بدشانسی مثل من نباشی

matrix_3s
06-05-2010, 13:11
کرک کردنش خیلی سادست البته اگه جز یه درصد افراد بدشانسی مثل من نباشی

هنوز مشکلت کشف نشده.......................................... .......................................؟

Mohammad_Sn2001
06-05-2010, 13:16
کسی میدونه این چه اروری هستش که نمیگذاره وارد بازی بشم ؟؟؟

هم با کرک سرور مجازی -- با کرک جدید SKIDROW امتحان کردم

لطفا کمک کنید

کارت گرافیکیم هم ATI Radeon HD 4800 هستش

HASHEM289
06-05-2010, 14:11
1 الی 2 دقیقه
ولی یه نکته جالب :18:
من فقط صبح ها میتونم بازی کنم و عصر ها هر چی میگرده کسی رو پیدا نمیکنه
راستی یه قابلیت که تو تنظیمات گرافیکی تون هست رو فعال کنید چون واسه من میزد که طرف مقابلم اینو داره ولی من ندارم و نمیتونم بازی کنم و اونم این vertical sync هست نمیدونم چه تاثیری داره و چرا. ولی بنظرم باید اون فعال باشه
دوست عزیز vertical sync ( فرکانس عمودی ) فعالش کنید تصویر بهتری دارید

Mohammad_Sn2001
06-05-2010, 14:16
کسی میدونه این چه اروری هستش که نمیگذاره وارد بازی بشم ؟؟؟

هم با کرک سرور مجازی -- با کرک جدید SKIDROW امتحان کردم

لطفا کمک کنید

کارت گرافیکیم هم ATI Radeon HD 4800 هستش

آپدیتش هم 10.2 هستش

کسی پیدا نشد بتونه به من کمک کنه

Arrowtic
06-05-2010, 14:18
یه چی بگم نمی زنید؟؟؟
یه سوال:
من رمم 2 گیگ.گرافیک 1 گیگ 8600GT دارم ولی رو low درست نمیکشه.ولی خیلیا با 8300 رو Medium بازی کردن ولی من رو low هم نمی تونم.مشکل چیه؟؟
واسه من خیلی گیر میکنه.هی گیر گیری راه میرن.

HASHEM289
06-05-2010, 14:46
یه چی بگم نمی زنید؟؟؟
یه سوال:
من رمم 2 گیگ.گرافیک 1 گیگ 8600GT دارم ولی رو low درست نمیکشه.ولی خیلیا با 8300 رو Medium بازی کردن ولی من رو low هم نمی تونم.مشکل چیه؟؟
واسه من خیلی گیر میکنه.هی گیر گیری راه میرن.

شما بعضی از تنظیمات گرافیکی تون بالاست دقت کنی متوجه می شی چند تا تیک پاین رو هم غیر فعال کن اگه
درست گفته باشم چون من از بازیش خوشم نیومد پاکش کردم :2:

drbehnam
06-05-2010, 15:59
لطفا کمکم کنید ادرس کرک غیر از {Skidrow}:19:

aha2012
06-05-2010, 16:06

من با printscreener عکس میندازم و تو paint ویندوز 7 paste میکنم وهمونجا هم resize ش میکنم:20:
نه تو فوتو شاپ paste نمیکنم ولی میشه paste کرد اونم خوب از آب درمیاد
کلا من رو 1920*1200 بازی میکنم کیفیتش خوب در میاد
بله کاملا کرک شده این بازی ولی انگار این کرکه دمو هار و حذف کرده.برای من که اینطوری بود
به اینترنت هم نیاز نداره فقط برای آنلاین
این بازی زیاد انتظاراتو برآورده نکرده از جمله خود من.من دارم رو درجه سختی هارد
بازی میکنم .درسته که هوش مصنوعیشون خوبه ولی بعضی جاها هوش مصنوعی الاغ و بهش دادن:20:.البته الاغ هم هوش بالایی داره ها:31::31:
باید این حرفم رو ویرایش کنم.الان یه چند دقیقه ای بازی کردم دیدم نه هوش مصنوعی خوب کار شده ومن اشتباه میکردم.
کلا رضایت بخشه ولی من همون نمره ی 6.5 بهش میدم:20:

دودودودو خبر خبر دو دو دودو خبرخبر:31::31::31:
البته ممکنه تکراری باشه:31::31::31:
حالا
کلا بازی 15 مرحله هست و تمام راهنمایی های لازم جهت رد کردن مرحله ها هم اینجاست:بفرمایید:
داغ داغه ها همین الان اومد رو سایت تا چند دقیقه پیش نوشته بود coming soon:20:

aha2012
06-05-2010, 17:23
یه سوال فنی::20:
تو بازی Q رو میزنیم بعد رو سر دشمنا یه فلش میاد .چه موقع این فلشا قرمز میشن و چه موقع سفید؟؟؟
بعد اینکه چجوری میشه این فلشا رو آپدیت کرد؟؟؟الان برای من 3 تا فلش میشه زد ولی تو یه عکسی دیدم 5 تا فلش رو سر دشمناست:20:

malkemid
06-05-2010, 17:31
یه سوال فنی::20:
تو بازی Q رو میزنیم بعد رو سر دشمنا یه فلش میاد .چه موقع این فلشا قرمز میشن و چه موقع سفید؟؟؟
بعد اینکه چجوری میشه این فلشا رو آپدیت کرد؟؟؟الان برای من 3 تا فلش میشه زد ولی تو یه عکسی دیدم 5 تا فلش رو سر دشمناست:20:

اگه دشمن از تیررس خارج باشه فلش سفید میشه...

در مورد تعدادش فکر می کنم هرچی جلوتر بری قابلتهاش زیاد میشه

hamed30
06-05-2010, 17:35

documents & settings\administrator folder\local settings \application data\storage\skidrow\2

ali33895822
06-05-2010, 18:05
اولا من بازییم اصلا کرک نداره می ریزی خیلی رون اجرا میشه با اخرین تظیمات با رزولوشین 1440x900
من تو اونجا که اسلحه منو می بنده به رگبار گیر کردم تا تا بغل اون مبیا رفتم ولی از پشت ستونم ادمو میزنه

9vin
06-05-2010, 19:10
documents & settings\administrator folder\local settings \application data\storage\skidrow\2

مسیر سیو بازی در سون کجاست?:20:

shahabprince
06-05-2010, 21:10
بازی رو تموم کردم واقعا اخرش جالب تموم شد

aha2012
06-05-2010, 21:19
منم باید یه چیزیو اعتراف کنم:5:
اول گفته بودم از بازی در حد متوسط خوشم میاد ولی هی میرم جلو واقعا داره بازی قشنگ میشه
و واقعا از بازی دارم لذت میبرم.مخصوصا اون مرحله که باید دنبال طرف میدویدیم خیلی فاز داد:20:

bayern
06-05-2010, 21:48
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم...باید بگم که خیلی گرافیک جالبی داره و فوق العاده اس

farzan311
06-05-2010, 22:04
خوب این بازی انگار حالا حالا میخواد حال منو بگیره با کلی فسفر سوزوندن بالاخره بازی رو اجرا کردم باید اسم یه فایل

رو تغییر میدادی تا درست بشه ولی وقتی میرم تو بازی با کمترین تنظیمات بازی افت فریم داره و هی هنگ میکنه و تا

سیستم رو روشن خاموش نکنم درست نمیشه من ac2 رو با همین مکبوکم با بالاترین تنظیمات بازی کردم دیگه

گرافیکش که ac2 خیلی بالاتر نیست شایدم کمتر باشه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم بازی رو اپدیت کنم بهتر میشه؟

morti18
06-05-2010, 22:20
سلام دوستان
من بازی رو به صورت ریپ شده ، یعنی با حجم 3 گیگ دانلود کردم !
میخواستم بپرسم این نسخه فرقی با نخسه 7 گیگ میکنه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید !
با تشکر

djmd
06-05-2010, 22:57
امشب داشتم قسمت 14 فصل آخر لاست رو نگا می کردم نمی دونم چرا نا خودآگاه هر وقت این یارو جک شفرد رو می دیدم یاد , سم فیشر می افتادم .. چهره ها رو یه مقایسه کوچیک بکنین ؟!:44:

mosolim
06-05-2010, 23:26
سلام
پای آنلاین نیست ؟ کسی نیست یه آنلاین بزنیم؟

Hallelujah
06-05-2010, 23:49
منم تمومش کزدم.هرچند اوایل خیلی حالمو گزفت...ولی به نظرم خیلی روند جالب و غبر منتظره ای داره.
کسی نمیدونه کجا میشه موسیقی تیتراژ بازی رو دانلود کرد؟

mohammad105
06-05-2010, 23:59
سلام. من در اجرای بازی مشکل دارم.(خود بازی نه multiplayer)
این مشکل طوریه که تبلیغات یوبی و لایسنس و اینا میان ولی وقتی لودینگ میکنه(همون سه تا چراغ سفید تو گوشه)، دیگه بالاتر نمیره و همونجا گیر می کنه.
کرکی هم که من روش دارم رو lizard ساختتش.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

amirpers
07-05-2010, 01:31
هنوز زیاد بازی نکردم . این سبک هم قشنگه اما حیفه که یه بازی که یه سبک مشخص داره ، یه دفعه عوض بشه و همه رو غافلگیر کنه .
امیدوارم راک استار هم از این بازی درس عبرت بگیره و مکس پین 3 رو برگردونه به سبک مکس پین 1 شرکت Remedy.

دوستان چرا تصویر تو تاریکی سیاه و سفید میشه ؟

Amin.P30
07-05-2010, 05:42
Splinter Cell Conviction Update Patch V1.02

havas_1980
07-05-2010, 10:22
دوستان چرا تصویر تو تاریکی سیاه و سفید میشه ؟
خب جوابش رو دادین دیگه!...

erno69
07-05-2010, 11:29
دوستان من میخوام بازی رو بخرم.نسخه ۲ دی وی دی سالمه یا ۳ دی وی دی؟؟؟
از چه کرکی استفاده کنم که مشکلی نداشته باشه؟ دوستانی که بازی رو تموم کردن راهنمایی کنند.

aha2012
07-05-2010, 12:17
از چه کرکی استفاده کنم که مشکلی نداشته باشه؟ دوستانی که بازی رو تموم کردن راهنمایی کنند.
برای من 3 دی وی دیه و کرک skidrow روشه:20:

black.assassin
07-05-2010, 12:23

بره من که 3 دی وی دی بود و تا الانم دارم بازی می کنم .

راستی 2 تا باگ گنده واسم پیش اومد . نمی دونم چرا اینطوری د . تو اون مرحله که هلی کوپتر سقوط می کنه یکم جلوتر که رفتم .، دیگه هیچ کاری نمی کرد . نه میشست نه شلیک می کرد و نه ... . فقط راه می رفت . موقعی هم که شلیک می کردن هیچیم نمی شد . همینطوری 2 تا چک پوینت رد کردم تا اینکه بازم ارور صفحه آبی اومد .

یه جا دیگه هم موقعی که به اون منطقه رسیده بودم و باید مرحله تموم می شد نشد و همینطوری رفتم جلو تا خیابونا و ... تموم شدن و رسیدم به صفحه سیاه . بعد از اون سم داشت از ارتفاع پایین می افتاد تا اینکه بعد 1 دقیقه خودش بازی رو از نو شروع کرد .

SIMON137
07-05-2010, 12:27
من این پچرو نمی تونم بگیرم ، لینک دیگه ای ندارید ؟

aha2012
07-05-2010, 12:28
مرحله ی شهر بازی تا تموم میشه آیا دمو داره یا نه؟؟؟
برای من تا مرحله شهر بازی تموم شد دیدم زنه سم و دستشو از پشت بسته و هفتیر و گذاشته پشتش
اگه برای شما دمو داشت بگید چی شد اونجا
ممنون

mohammad105
07-05-2010, 12:47
سلام.
یکی پیدا نمیشه که جواب سوال منو بده؟؟؟؟

jericho-sina
07-05-2010, 12:53
دوستان من بازی رو که خریدم فقط یه کرک داشت خبری از ubisoft game lucher نبود
راحت بازی میکردم
امروز من پچ1.02 رو نصب کردم
از اون به بعد عین assassin's creed 2 لانچر ubisoft میاد بالا بعدش ازم serial key بازی رو میخواد
دیگه نتونستم برم تو بازی

الان بازی رو پاک کردم
ubi soft luncher رو هم remove کردم

بعد که دوباره بازی رو نصب کردم بازم نمیدونم چرا ubisoft luncher امد در صورتی که دفعه اول نصب اینجوری نبود

نمیتونم اصلا تو بازی برم

خواهش میکنم کمکم کنین

havas_1980
07-05-2010, 13:26
آفا من پچ رو نصب کردم
قبل از پچ نیازی به ubisoft server اینا نبود
بعد پچ server میاد بالا
دیگه نتونستم برم تو بازی
serial میخواد ازمیا بازی رو برگردونین به حالت اول یا هم باید صبر کنین کرک این یکی ورژن بیادش...

jericho-sina
07-05-2010, 13:37
یا بازی رو برگردونین به حالت اول یا هم باید صبر کنین کرک این یکی ورژن بیادش...

دوستان این مشکلی رو که بعد از نصب پچ 1.02 به وجود میاد رو میشه با پاک کردن ubisoft game luncher
و ریختن روباره کرک خود بازی حل کرد

خودم الان تونستم

از مدیریت خواهش میکنم پست قبلی من رو حذف کنن

معذرت میخوام

Benygh
07-05-2010, 15:07
چقدر کوتاه بود :(
شروع نشده تموم شد ...
ولي پيشروي داستان واقعا خوب بود ...

فقط چند سوال :

چرا با اينکه اون جنراتور هارو دستکاري کرديم باز هم EMP منفجر شد ؟!

در نسخه قبل بازي ما ميتونستم لمبرت رو نکشيم ! اونوقت چي ميشد ؟!​:-؟

alipc9000
07-05-2010, 15:38
مسیر سیو بازی در سون کجاست?:20:

اول باید تو فولدر آپشن تیک show hidden file.folder. and drivers رو بزنی

این مسیر سیو هست

C:\Users\ali\AppData\Local\storage\SKIDROW

البته پوشه ali نسبت به اسمی که شما برای سیستم خودتون انتخاب کردید متغیره...

Amir homayun
07-05-2010, 16:29
سلام
برا من ناگهان از بازی میزنه بیرون
میدونید مشکلش چیه ؟ :13:

Hallelujah
07-05-2010, 16:34
چون خود Grim توضیح داد که نمیشه همه ی اونها رو خنثی کرد و به سم گفت بره اونی رو خنثی کنه که باعث نجات حون سارا میشه.
احتمالاً این آخر همین بازی یکی دیگه می کشتش

mohammad105
07-05-2010, 16:35
بالاخره کسی پیدا نشد که مشکل بنده رو حل کنه؟؟؟؟
بعد از اون تبلیغات بازی لودینگ میکنه و همونجا گیر میکنه.
مشکل از بازیه؟؟؟
دوتا کرک skidrow و lizard رو هم امتحان کردم ولی تاثیری نداشت.
خواهشا راهنمایی کنین:19:

jericho-sina
07-05-2010, 19:21
چقدر کوتاه بود :(
شروع نشده تموم شد ...
ولي پيشروي داستان واقعا خوب بود ...

فقط چند سوال :

چرا با اينکه اون جنراتور هارو دستکاري کرديم باز هم EMP منفجر شد ؟!

در نسخه قبل بازي ما ميتونستم لمبرت رو نکشيم ! اونوقت چي ميشد ؟!​:-؟

سه تا emp بود که grimm به شما میگه که برین سراغ اون یدونه تا اون emp محل زندگی سارا رو آسیب نزنه

فکر کنم در مورد lambert اگه نکشتینه بودینش بر اثر شکنجه ای که داده بودنش میمرد
(فکر کنم...حرفی ازش زده نمیشد)

s.hidden
07-05-2010, 19:46
سلام
برا من ناگهان از بازی میزنه بیرون
میدونید مشکلش چیه ؟ :13:

منم همین مشکلو دارم.
کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد ؟

morrigan_neit
07-05-2010, 19:59
مرحله ی شهر بازی تا تموم میشه آیا دمو داره یا نه؟؟؟
برای من تا مرحله شهر بازی تموم شد دیدم زنه سم و دستشو از پشت بسته و هفتیر و گذاشته پشتش
اگه برای شما دمو داشت بگید چی شد اونجا
ممنون

واسه منم دمو نداشت یهو دیدم منو گرفتن

:-؟؟

MILIN3M
07-05-2010, 21:58
خوب من هم بازی رو برای 360 گرفتم..انصافا باحاله من این تیریپ سم رو دوست دارم...درسته از اولش باهاش بودم تا این نسخه اما مثل این فیلمها شده که بر علیهشون یهو میشن و اکشن میشه کلی صفا کردم با بازیش..
..راستی گرافیک کامپیوتر بالاتره از 360؟>؟؟

AMINWAR
08-05-2010, 03:33
مسیر سیو بازی تو ویندز XP کجاست //از بس گشتم ولی هیچی گیر نیاوردم

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

kasra_khan2003
08-05-2010, 10:41

من با 2 دی وی دی خریدم و مشکلی نداره! اسم برندش هم MG هست.

دوستان این مسلسل های اتومات که با سنسور شلیک میکنن، دیگه دارن میرن رو اعصاب! اینا رو چطور باید رد کرد؟!

من الان داخل اون ساختمون قبلی ای هستم که سم کار میکرد. بعد اینکه اون یارو رو حسابی کتک میزنه و از بالا (دفترش) با لگد پرتش میکنه پایین.

الان میخوام از سنسور ها رد بشم، یه کار رو 2 بار میکنم، یه بار رد میشه، یه بار نمیشه!!! نمیدونم چی کار کنم.

aha2012
08-05-2010, 11:10
من با 2 دی وی دی خریدم و مشکلی نداره! اسم برندش هم MG هست.

دوستان این مسلسل های اتومات که با سنسور شلیک میکنن، دیگه دارن میرن رو اعصاب! اینا رو چطور باید رد کرد؟!

من الان داخل اون ساختمون قبلی ای هستم که سم کار میکرد. بعد اینکه اون یارو رو حسابی کتک میزنه و از بالا (دفترش) با لگد پرتش میکنه پایین.

الان میخوام از سنسور ها رد بشم، یه کار رو 2 بار میکنم، یه بار رد میشه، یه بار نمیشه!!! نمیدونم چی کار کنم.
من اونجا هنوز نرسیدم رسیدم بهت میگم
اینو شما بگید که بعد از مرحله ی شهر بازی برای شما دمو داشت یا نه؟برای من بعد از شهر بازی یهو نشون داد زنه دستتو از پشت بسته.اگه دمو داشت بگو چی نشون داد.ممنون:20:

kasra_khan2003
08-05-2010, 11:17
من اونجا هنوز نرسیدم رسیدم بهت میگم
اینو شما بگید که بعد از مرحله ی شهر بازی برای شما دمو داشت یا نه؟برای من بعد از شهر بازی یهو نشون داد زنه دستتو از پشت بسته.اگه دمو داشت بگو چی نشون داد.ممنون:20:
راستش یادم نمیاد، فکر کنم بعدش یه دمو نشون داد که سم تو پیاده رو داشت راه میرفت، یکی هم از جلو میومد، عادی از کنار هم رد شدن و سم خیلی آروم از دست مرده یه کارت پرسنلی گرفت برای اینکه خودش رو بجای پرسنل فیلم برداری جا بزنه...

aha2012
08-05-2010, 13:06
راستش یادم نمیاد، فکر کنم بعدش یه دمو نشون داد که سم تو پیاده رو داشت راه میرفت، یکی هم از جلو میومد، عادی از کنار هم رد شدن و سم خیلی آروم از دست مرده یه کارت پرسنلی گرفت برای اینکه خودش رو بجای پرسنل فیلم برداری جا بزنه...
دمت گرم ولی اینو که گفتیو دیدم.قبلتر از اونو میگم.دقیقا بعد از شهر بازی چه دمویی نشون میده؟؟؟

اما در مورد سوالت که پرسیده بودی:
اونجارو رد کردم.اونجا که مسلسله بالای سرته ،سمت چپت یه دره از اونجا برو مسلسلرو دور بزن بعد از اون یکی دره خارج شو:20::20:

یه چیزه دیگه:
دمو که نشون میده چرا انقدر گرافیکش از خود بازی بدتره؟؟؟

morrigan_neit
08-05-2010, 14:31
دمت گرم ولی اینو که گفتیو دیدم.قبلتر از اونو میگم.دقیقا بعد از شهر بازی چه دمویی نشون میده؟؟؟

اونجارو رد کردم.اونجا که مسلسله بالای سرته ،سمت چپت یه دره از اونجا برو مسلسلرو دور بزن بعد از اون یکی دره خارج شو:20::20:

یه چیزه دیگه:
دمو که نشون میده چرا انقدر گرافیکش از خود بازی بدتره؟؟؟

عزیزم اونجا که میگی واسه منم دمو نشون نداد یهو نشون داد که سم رو گرفتن

aha2012
08-05-2010, 14:50
عزیزم اونجا که میگی واسه منم دمو نشون نداد یهو نشون داد که سم رو گرفتن
دمت گرم مر30:20:

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

من هر چی میرم جولو از بازی خیلی خیلی خوشم میاد.خیلی داره قشنگ میشه انصافا:20:

kasra_khan2003
08-05-2010, 14:52

اگه دقیقا همونجا هست که من میگم، آره هم سمت چپ دره، هم راست. وسط هم که راهرو هست و مسلسل ها وصل شدن به سقف. من از در سمت چپ میرم، 3 چهار ردیف صندلی ( از این صندلی های سینما ) هست که از روش باید پرید، گاهی مسلسله گیر نمیده، گاهی میده!!! موندم چی کار کنم...

aha2012
08-05-2010, 15:06
اگه دقیقا همونجا هست که من میگم، آره هم سمت چپ دره، هم راست. وسط هم که راهرو هست و مسلسل ها وصل شدن به سقف. من از در سمت چپ میرم، 3 چهار ردیف صندلی ( از این صندلی های سینما ) هست که از روش باید پرید، گاهی مسلسله گیر نمیده، گاهی میده!!! موندم چی کار کنم...
مسلسله گیر میده یعنی تیر میزنه بهت؟؟؟
اگه اینطوریه خوب با nightvision لیزرارو ببین بعد اصلا به لیزرا نخور.
اگه این کارارو هم میکنی احتمالا باگ باشه.نمیدونم دیگه چیکار باید کرد.sorry:20:

AMINWAR
08-05-2010, 15:57
جون من یکی بگه سیو بازی تو xp کجاست یا اگه تو همین تاپیک هست صفحه چند چون من گیر نیاوردم //واسه ویندز 7 بود ولی روشش تو xp جواب نمیداد

shahabprince
08-05-2010, 16:08
من بازی رو تموم کردم الان هم برای بار دوم دارم تمومش میکنم.

fariborzzzz
08-05-2010, 17:15
بره من دموهاش گیر داره اعصابمو خورد کرده
رزولویشنو تا آخر پایین بردم detail هم low کردم حل نشد
گرافیک 1.5 gig gso
ram 4
cpu 5200

محمد رضا حیدری
08-05-2010, 17:32

از دوربین گرماییت استفاده کن تا لیزرها رو ببینی

MILIN3M
09-05-2010, 00:42
ببخشید من مرحله بعد اموزشی گیر کردم..اونجا که میخوایم بریم تو ساختمونه 2تا ادم دم در وایسادن..چی کارشون کنم؟؟

rxa946
09-05-2010, 08:41
سلام دوستان
من هر کاری میکنم رزولوشن تو تنظیمات از 768*1024 بالاتر نمیره ... حداکثرش همینه یا مشکل لز جای دیگه ست؟
ممنون از توجه تون

aha2012
09-05-2010, 09:22
سلام دوستان
من هر کاری میکنم رزولوشن تو تنظیمات از 768*1024 بالاتر نمیره ... حداکثرش همینه یا مشکل لز جای دیگه ست؟
ممنون از توجه تون
فکر کنم به مانیتورت ربط داشته باشه.:20:

hoomi_gta
09-05-2010, 10:15
عجیب درگیر بازی شدم! اون مرحله که میریم تو خاطرات جنگ عرق چقدر زیبا بود! خیلی خفن واقعی بود!! واقعا داستان زیبایی داره و خیلی پیشرفت کرده نسبت به سری های پیش. سر فیشر خیلی منو یاد جم باور میندازه :دی

beckham7
09-05-2010, 10:22
دوستان لطفا یکی جواب منو بده خیلی واجبه ثواب داره!
میشه بازی رو تو گیم نت شبکه کرد؟؟؟؟ اگه میشه چجوری ؟؟؟؟
چون الان خریدمش قسمت رو وقتی میزنی میگه ubi سرور در دسترس نیست باید به سرور یو بی ای وصل بشه حتما هیچ راهی نیست ؟؟پلیز

black.assassin
09-05-2010, 11:43
ببخشید من مرحله بعد اموزشی گیر کردم..اونجا که میخوایم بریم تو ساختمونه 2تا ادم دم در وایسادن..چی کارشون کنم؟؟

باید موس رو رو هرکدوم که نگه می داری با Q انتخابش کنی . یعنی هر دو تا رو انتخاب کن بعد E رو بزن . در جا دوتا شم می کشه . این خودش یکی از جذابیتهای بازیه که خیلی ازش خوشم اومد . البته وقتی این امکان رو میده که قبلش یه درگیری تن به تن داشته باشی ( بدون اسلحه )

aha2012
09-05-2010, 11:49
باید موس رو رو هرکدوم که نگه می داری با Q انتخابش کنی . یعنی هر دو تا رو انتخاب کن بعد E رو بزن . در جا دوتا شم می کشه . این خودش یکی از جذابیتهای بازیه که خیلی ازش خوشم اومد . البته وقتی این امکان رو میده که قبلش یه درگیری تن به تن داشته باشی ( بدون اسلحه )
نه بابا اینطوری نیست.وقتی موقعیت تیر اندازیت خوب باشه قرمز میشه بعدش هم .........
حالا در گیری تن به تن منظورت چیه ؟تازه بدون اسلحه؟منظورت همون C هست؟اسلحه رو چه جوری میزاره تو کمرش که دستش خالی شه؟

kasra_khan2003
09-05-2010, 12:11
نه بابا اینطوری نیست.وقتی موقعیت تیر اندازیت خوب باشه قرمز میشه بعدش هم .........
حالا در گیری تن به تن منظورت چیه ؟تازه بدون اسلحه؟منظورت همون C هست؟اسلحه رو چه جوری میزاره تو کمرش که دستش خالی شه؟

گاهی اوقات اصلا با قنداق اصلحه میزنه! کلا تو این زمینه سوتی ندادن:دی

محمد رضا حیدری
09-05-2010, 12:45

من با نظر ایشون موافقم.زمانی که کسی رو تن به تن ( با C)میکشی این قابلیت رو برای یک بار بهت میده.البته اسلحه های مختلف تعداد مارک کردنشون مختلفه.مثلا من اسلحه رو دارم که باهاش سه نفر رو مارک میکنم.

*hamedkhatar*
09-05-2010, 13:15
من هم بازی رو تموم کردم خیلی عالی بود
اولین باری بود که یکی از بازی های Splinter Cell رو تموم میکردم

malkemid
09-05-2010, 13:30
بازی اصلا اون سبک فوق العاده stealth رو نداره...مثلا تو دابل ایجنت 3-4 تا سرعت مختلف می تونستی داشته باشی با چرخوندن چرخ موس...ولی این یا راه میره یا می دوئه...

کلا جایزه بدترین تغییر سبک رو باید بهش داد...یه چیزی در حد کماندوز که آخریش افتضاح بود

SIMON137
09-05-2010, 14:00
من هم بازی رو تموم کردم خیلی عالی بود
اولین باری بود که یکی از بازی های Splinter Cell رو تموم میکردم

با این حساب به شما پیشنهاد می کنم حتما نسخه قبلی این بازی یعنی ، دابل ایجنت رو امتحان کنید تا لذتی دو چندان ببرید

*hamedkhatar*
09-05-2010, 14:03
با این حساب به شما پیشنهاد می کنم حتما نسخه قبلی این بازی یعنی ، دابل ایجنت رو امتحان کنید تا لذتی دو چندان ببرید

اون رو هم اون زمان یه دو تا مرحله ازش رد کردم ولی چون خیلی مخفی کاری نوش داشت بی خیال شدم
آخه من اصلا اعصاب درست و حسابی ندارم اگه تو بازی بخواند سر من قر بیاند یه هو دیدی با کله رفتم تو LCD خلاصه سعی میکنم اینجور بازیا رو انجام ندم :31:

kasra_khan2003
09-05-2010, 14:13
من با نظر ایشون موافقم.زمانی که کسی رو تن به تن ( با C)میکشی این قابلیت رو برای یک بار بهت میده.البته اسلحه های مختلف تعداد مارک کردنشون مختلفه.مثلا من اسلحه رو دارم که باهاش سه نفر رو مارک میکنم.

من با کلتم میتونم 4 نفر رو بزنم!

فقط تنها بدیش اینه که اگه 10 نفر رو پشت سر هم تو درگیر تن به تن بکشی، باز هم فقط یه بار میشه از این قابلیت استفاده کرد! یعنی جمع نمیشه. البته شاید تو حالت easy اینطور نباشه.

بازی اصلا اون سبک فوق العاده stealth رو نداره...مثلا تو دابل ایجنت 3-4 تا سرعت مختلف می تونستی داشته باشی با چرخوندن چرخ موس...ولی این یا راه میره یا می دوئه...

کلا جایزه بدترین تغییر سبک رو باید بهش داد...یه چیزی در حد کماندوز که آخریش افتضاح بود

من همه ی نسخه هاش رو بازی کردم، اتفاقا میتونم بگم که خیلی جالب شد! کلا با جریان داستان همخوانی داره. سم عصبی شده و دیگه واسه خودش کار میکنه، پایبند هیچ اصولی نیست و هرطوری بخواد کار میکنه...

راستی، اگه یکی پشت در باشه، میشه از این ور در بهش شلیک کرد؟ من گواهی دیدم که نیروهای دشمن، وقتی از اتاق بقلی صدای تورو میشنون، یهو به در شلیک میکنن، جای تیرشون هم از این سمت معلوم میشه.

aha2012
09-05-2010, 16:29
خب منم بازیو تموم کردم واقعا قشنگ بود.شاید دوباره بازیش کردم البته رو normal :31:چون دفعه ی اول رو hard بازی کردم:20:

Heidari1388
09-05-2010, 16:34
سلام
من این پچ 1.2 رو نصب کنم؟!
چیز مالی به بازی اضافه میکنه؟!
کرکشو اگه دارید لطف کنید برام بزارید

ممنون

rxa946
09-05-2010, 16:54
فکر کنم به مانیتورت ربط داشته باشه.:20:

با لپتاپ بازی میکنم... آخرین رزولوشن 900*1600 هست ... ولی بازی رو که شروع میکنم میرم تو تنظیمات خود بازی دیگه بیشتر از این اصلا آپشن نداره .... تو هیچ بازی دیگه ای این مشکل رو ندارم:13:

terevastrippper
09-05-2010, 17:39
من بازی نصب کردم و ایکونش رو دسکتاپ میاد ولی وقتی کلیک میکنم روش تو بازی نمی ره و میگه باید به اینترنت وصل شی این بازی مثل اسایسنت کرید 2 اقلاین سرور دار ه برای رفتن تو بازی ؟ لطفا راهنمایی کنید

Soap
09-05-2010, 19:59
لذت ببريد:31:

Heidari1388
09-05-2010, 21:01
سلام
من این پچ 1.2 رو نصب کنم؟!
چیز مالی به بازی اضافه میکنه؟!
کرکشو اگه دارید لطف کنید برام بزارید

ممنون

یکی جوابمو بده لطفا...
:13::13:

whitewolf
09-05-2010, 21:15
سلام .
دوستان این بازی رو کدوم سایت میشه تهیه کرد؟ کلا شماها از کجا گرفتین؟ من تهرانم ولی هرجا میرم نداره. سایت های فروش هم که یکی یکی دارن درشون رو تخته می کنن

Heidari1388
09-05-2010, 21:35
من دانلود کردم:31:
میخوای لینک بدم؟

aha2012
09-05-2010, 22:22
اینم چندتا عکس که خودم از محیط بازی گرفتم:20:
حجماشو کم کردم از 1920*1200 به 960*600
امیدوارم خوشتون بیاد:

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

من خودم از ششمین عکس خیلی خوشم میاد:20:

Bs_panzer
09-05-2010, 22:47
بچه ها تایپیک wallpaper بازی ها همین بقل ـه

aha2012
10-05-2010, 00:09
بچه ها تایپیک wallpaper بازی ها همین بقل ـه
این فرق فوکوله:20::31:

Big-Boss
10-05-2010, 00:15
دو تا از عکسات یه نیمچه اسپویلی داشتا !! :46:

aha2012
10-05-2010, 00:24
دو تا از عکسات یه نیمچه اسپویلی داشتا !! :46:
یعنی چی چی؟

Big-Boss
10-05-2010, 00:32
یعنی چی چی؟

داستان رو لو میداد.

whitewolf
10-05-2010, 00:40
من دانلود کردم:31:
میخوای لینک بدم؟

نه بابا دارم لینکشو . ولی نمی تونم دانلود کنم

کسی نمیدونه کدوم مغازه یا چه سایتی می فروشه بازی رو؟

aha2012
10-05-2010, 10:29
داستان رو لو میداد.
ok man sorry:20::31:

abbas_p
10-05-2010, 14:26
من بازی رو رو ویندوز7 64 بیت نصب کردم..کرک هم کردم...بازی اجرا میشه ..ولی بعد از اینگه عکسهای موتور بازی و اینطور چیزها میاد..بازی لود نمیشه و یک صفحه سیاه باقی میمونه..که گوشه سمت راست لودینگ میشه..ولی تو بازی نمیره...همینطوری میمونه..
کار دیگه ای هم باید انجام بدم..تا بازی اجرا بشه؟
کسی تو وبندوز 7 64 بیت بازی کرده؟

worldclass
10-05-2010, 14:27
سلام
ظاهرا برای بازی اپدیت اومده
لطفا لینکش رو همراه معرفی کارائی هاش قرار بدید

hosseincode2008
10-05-2010, 14:37
بابا يعني اينا اينقدر درك و شعور ندارن كه وقتي بازيكن رو آزاد نذاشتن تو سيو خودشون بايد چك بايد پوينت ها رو تو جاهاي مناسب بذارن ؟ اگه اونجايي كه در ها بسته ميشن صد بار بميرم بايد صد بار اين مكالمه ي بين اون منشي و فيشر رو ببينم ؟ چك پوينت رو بعد از مكالمه نذاشتي لااقل امكان Skip كردن ميذاشتي .
7 واسه اين بازي زياده :2:
NO Quote PLZ

aha2012
10-05-2010, 16:13
لطفا کمکم کنید
من دیروز بازی داشتم میکردم بعد زدم بیرون.بعد از چند ساعت رفتم تو فروم و بعد از فروم رفتم تو بازی
حالا امروز که میخوام برم تو بازی اصلا نمیره
یه امتحان با اینترنت کردم و وصل شدم به اینترنت و رفت تو بازی وسطای یه مرحله بودم
وقتی اینترنتو زدم بیرون و دوباره رفتم تو بازی نرفت و ارور داد
خلاصه اینکه وقتی وصل میشم به اینترنت بازی اجرا میشه و به محض اینکه اینترنتو قطع کنم بازی میاد بیرون
لطفا کمکم کنید
ممنون

Maggy_P
10-05-2010, 19:28
دوستان لطفا اگر عکس میزارید ، با لینک قرار بدین توی تاپیک
اینجوری صفحه دیر لود میشه :46:

kumarbaz
10-05-2010, 20:04
من بازی رو رو ویندوز7 64 بیت نصب کردم..کرک هم کردم...بازی اجرا میشه ..ولی بعد از اینگه عکسهای موتور بازی و اینطور چیزها میاد..بازی لود نمیشه و یک صفحه سیاه باقی میمونه..که گوشه سمت راست لودینگ میشه..ولی تو بازی نمیره...همینطوری میمونه..
کار دیگه ای هم باید انجام بدم..تا بازی اجرا بشه؟
کسی تو وبندوز 7 64 بیت بازی کرده؟
داداش Network Adapterاتو Enable کن,مشکلت حل میشه :5:

SHJafari
10-05-2010, 20:15
!!!!دوستان همگی توجه کنید!!!!
این پست شاید خیلی به درد خیلیا بخوره . اول از همه اینکه یوبی سافت خدا لعنتت کنه که همه رو به دردسر انداختی.
حالا هرکی توی Splinter Cell : Conviction PC مشکلی داره بهتره که این پچو که تازه هم اومده دانلود کنه و نصبش کنه که به احتمال زیاد مشکلا حل میشه، اگرم حل نشد حتماً مشکلاتتونو با مطرح کردن مشخصات سیستمتون بنویسید که مشکلی نیست که آسان نشود!
لینک دانلود پچ 1.02 اسپلینتر سل کانوکشن -- Splinter Cell : Conviction Patch 1.02 Free Download :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه لینک کار نکرد از برید به این صفحه و روی لینک دانلود کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باتشکر.

underworld
10-05-2010, 22:39
داداش Network Adapterاتو Enable کن,مشکلت حشل میشه :5:
ببخشید میشه یکی توضیح بده یعنی دقیقا باید چیکار کرد؟

abbas_p
10-05-2010, 22:52
ببخشید میشه یکی توضیح بده یعنی دقیقا باید چیکار کرد؟
منظورشون کارت شبکه کامپیوتر هست که adsl باهاش کانفیگ میشه برای وصل شدن به اینترنت...
من disable کرده بودم داخل بازی نمیرفت.enable کردم مشکلم حل شد.

Soap
10-05-2010, 23:39
کسی نیست یه کمکی به من بکنه؟:19::19::19:

وقتي در حال بازي كردن بوديد همزمان تو اينترنت هم بوديد ؟

اگه فرض كنيم بوديد حالا دوباره به اينترنت وصل بشيد و بازي اجرا كنيد وقتي وارد مرحله شديد اينترنت رو ديس كانكت كنيد وبه بازي ادامه بديد احتمالا مشكلتون حل ميشه .:8:

panther99
11-05-2010, 00:10
آقا با گرافیک 4350 کلاب 512 و رم 1 گیگ DDR3 و CPU 5300 میشه این بازی رو خوب و روان بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

SIMON137
11-05-2010, 00:18
خب شما که کاربر فعال بازیهای آنلاین هستی بگو ببینم برای آنلاین این بازی چیکار باید کرد؟؟؟
میدونم پستش هست ولی دقیقا متوجه نشدم.بیشتر توضیح بده
Tnx

تو بخش بازی های آنلاین توضیح داده
من جای شبهه ای نمی بینم
کرک رو میریزید ، تغییرات رو اعمال میکنید ، وارد بازی میشید در بخش مولتی ، جستجو می کنید و بازی میکنید

Soap
11-05-2010, 00:27
خوب اينم چندتا امضا ..............

capitan prise
11-05-2010, 02:43
عجب بازی خفنی منو یاد مرحوم مکس پین میندازه
ولی سم دگه پیر شده باید بفکر یه جانشین براش باشن مثل پسر یا دختر سم فیشر
اسمشم بزارن امپراتور سایه ها :31:

hoomi_gta
11-05-2010, 07:49
آره اسپلینتر 1 ، سم خیلی جوون تر بود! ولی جالبه تو پیری خیلی سریع تر شده! حسابی با تجربه شده و سریعتر عمل می کنه. کلا این بازی روندش خیلی سریع شده و حسابی فاز میده. من که بهش 9 دادم

pcali
11-05-2010, 07:51
بالاخره ما هم وقت کردیم نسخه xbox بازی رو بریم که روند بسیار عالی داره ولی من دقت کردم SAM
همچین پیر هم نشده تازه جون تر شده اما دلم برای pc بازها میسوزه که تمام بچه های کنسول بازی
رو تموم کردن ولی هنوز دوستان دارن با نسخه pc کلنجار میرن که مشکل داره یا فلان پچ رو نصب کنید
ببخشید این رو گفتم ولی یک واقعیته تلخه:31: لطفا بحث را ندازین

aha2012
11-05-2010, 09:09
وقتي در حال بازي كردن بوديد همزمان تو اينترنت هم بوديد ؟

اگه فرض كنيم بوديد حالا دوباره به اينترنت وصل بشيد و بازي اجرا كنيد وقتي وارد مرحله شديد اينترنت رو ديس كانكت كنيد وبه بازي ادامه بديد احتمالا مشكلتون حل ميشه .:8:
مهدی جان اگه دقت کرده باشی گفتم که با وصل شدن به اینترنت وارد بازی میشه ولی به محض اینکه dcمیکنم
از بازی میپره بیرون.و دیگه نمیتونی ادامه بدی:41:

mjorh
11-05-2010, 11:53
اين سيو بازي كجاست ؟ اصلا پيدا نميكنم

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

مهدی جان اگه دقت کرده باشی گفتم که با وصل شدن به اینترنت وارد بازی میشه ولی به محض اینکه dcمیکنم
از بازی میپره بیرون.و دیگه نمیتونی ادامه بدی:41:

واسه منم اين طوري ميشد رفتم local area connection رو فعال كردم حل شد.

aha2012
11-05-2010, 12:12
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

واسه منم اين طوري ميشد رفتم local area connection رو فعال كردم حل شد.
دوست من میشه بگی دقیقا کجاست این local area ؟؟البته تو ویندوز 7.ممنون:20:

ویرایش:: آقا ممنون پیداش کردم و درست شد .دستت درد نکنه:20::10:

Heidari1388
11-05-2010, 12:29
سیو بازی تو ویندوز 7 اینجاست :

C:\Users\you username\AppData\Local\storage
:10:

worldclass
11-05-2010, 14:24
سلام
دوستان من اپدیت رو ریختم اما موقع اجرا ارور An intent connection is required میده!

underworld
11-05-2010, 16:21
سلام دوستان من پچ 1.02 رو دیشب دانلود کردم و ریختم اما چون فایلهای اجرایی جدید و اصلی درست میکنه به اینترنت نیاز داره
حالا وقتی کرک رو از اول میریزم یه پیغام Critical Error میده!
باید کرک جدید دانلود کنم!؟

mjorh
11-05-2010, 16:52
سیو بازی تو ویندوز 7 اینجاست :

C:\Users\you username\AppData\Local\storage
سيو بازي تو ويندوز xp كجاست؟

azizalizad
11-05-2010, 17:52
آقا برای بخش مولتی پلیرش باید کار خاصی بکنیم اخه یک ساعت می گرده اخرش هم هیچی پیدا نمی کنه.

underworld
11-05-2010, 19:05
دوستان میشه لینک یه کرک بدن که بعد از ریختن پچ بشه ازش استفاده کرد؟

vahid_ba
11-05-2010, 21:18
اموزش بازی کردن به صورت co op

1- ابتدا پچ رو نصب کنید و سپس فایل کرک رو در پوشه مربوطه بازی کپی کنید
نوجه داشته باشید این کرک فقط برای بخش مولتی پلیر است

2- وارد سایت ubi.com شوید و در انجا یک اکانت جدید بسازید فراموش نکنید اکنت رو حتما در ایمیل خود تایید کنید

3-یوزر و پسورد خود را داخل فایل text به نام skidrow واقع در پوشه
G:\Ubisoft\Splinter Cell Conviction\src\system

کپی کنید

مانند عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 973x603 می باشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا بازی رو اجرا کنید و لذت ببرید

aban366
11-05-2010, 21:38
دوستان میشه لینک یه کرک بدن که بعد از ریختن پچ بشه ازش استفاده کرد؟
سلام
دقیقا منم همین مشکل رو دارم

aban366
11-05-2010, 21:47
همون اول بازی هم که با دخترش صحبت میکنه بعد کشتن اون دو نفر کیبردم قفل میشه و دیگه کار نمیکنه پچ رو هم ریختم اما کرکش رو پیدا نمیکنم

underworld
11-05-2010, 22:08
خوب من هم دیشب بازی رو برای بار اول نصب و اجرا کردم
راستش اولین چیزی که باعث تعجبم شد این بود که چطور یک نفر که قیافش اصلا شباهتی با سم فیشر نداره اینقدر صداش شبیه اونه!
این که شخصیت سم بعد اینهمه ماجرا خشن شده چیز عجیبی نیست اما اینکه قیافش بعد از 4 شماره بازی یکدفعه طوری تغییر کنه که نشه شناختش یه مسئله دیگست( کاش لااقل حالا که تغییرش دادن خوش تیپ ترش میکردن نه اینکه...)
حال و هوای گرافیک بازی هم کلا با سری های قبلیش فرق داره
دیگه خبری از انعکاس نور و رنگهای طبیعی محیط بازی سری اسپلینتر سل خبری نیست
سبک بازی هم که کلا دگرگون شده...در واقع یک سبک کاملا جدید که توی هیچ بازی دیگری ندیده بودم
مشخصه که سازنده های بازی ایندفعه حسابی ریسک به خرج دادن که باعث از بین رفتن یکسری جذابیتهای اسپلینترسل و از طرف دیگه افزوده شدن یه سری جذابیتهای جدید به بازی شده
یکی دیگه از تغییرات که به شدت توی ذوقم زد این بود که حرکات سم به شدت سریع,خشک و مصنوعی شده
یکی از ویژگیهایی که بازی اسپلینترسل رو از تموم بازیهای سوم شخص دیگه جدا میکرد وجود حرکات نرم و روان فوق لعاده طبیعی شخصیت بازی که حتی از شماره اولش این خصوصیت درش وجود داشت, بود
درست مثل این میمونه که بیان یه فیفای جدید بسازن اما حرکات بازیکنانش رو مثل سری فوتبال ساکر بکنن
البته به نظر من بازی یک بازی فوق لعاده قشنگ و جذابیه که مثل فیلم های اکشن با داستان جذاب روایت میشه...
در واقع یک سبک جدید از اکشن سوم شخص خوش ساخته
اما به هیچوجه یک اسپلینترسل قشنگ و جذاب که بتونه طرفدارای اصیلش رو که عاشق مخفی کاری اند ارضا کنه نیست!
اگر دقت کرده باشید از بین دوستان داخل انجمن, اون دسته از افراد که معمولا از سری بازی اسپلینترسل زیاد خوششون نمیومده با این یکی حسابی حال کردن
به هر حال ااگر اسم این بازی هرچیزی غیر از اسپلینترسل بود خیلی بیشتر از بازی کردنش میتونستم لذت ببرم و شاید هم سایتی مثل گیم اسپات که معلوم نیست چرا الان ف*یل*تر شده, ممکن بود بهش امتیاز بالاتری بده

vahid_ba
11-05-2010, 22:28
( کاش لااقل حالا که تغییرش دادن خوش تیپ ترش میکردن نه اینکه...)

:18::18::18::18::18::18:

همه میگن سم خوشتیپ شده اونوقت شما میگی ...!

مشخصه که سازنده های بازی ایندفعه حسابی ریسک به خرج دادن که باعث از بین رفتن یکسری جذابیتهای اسپلینترسل و از طرف دیگه افزوده شدن یه سری جذابیتهای جدید به بازی شده

موافقم

یکی دیگه از تغییرات که به شدت توی ذوقم زد این بود که حرکات سم به شدت سریع,خشک و مصنوعی شده

البته به نظر من بازی یک بازی فوق لعاده قشنگ و جذابیه که مثل فیلم های اکشن با داستان جذاب روایت میشه...

در واقع یک سبک جدید از اکشن سوم شخص خوش ساخته
اما به هیچوجه یک اسپلینترسل قشنگ و جذاب که بتونه طرفدارای اصیلش رو که عاشق مخفی کاری اند ارضا کنه نیست!

موافقم

کلا بازی هیچ نو اوری توش نبود در مخفی کاری!

Heidari1388
11-05-2010, 23:04
سيو بازي تو ويندوز xp كجاست؟

تو ویندوز XP نمیدونم کجاست!!
ولی شما در درایو ویندوزتون اسامی storage یا SKIDROW را سرچ کنید ، پیدا می کنید
راستی هنگام سرچ گزینه سرچ در فایل های پنهان رو هم تیک بزنید

panther99
12-05-2010, 00:24
آقا با گرافیک 4350 کلاب 512 و رم 1 گیگ DDR3 و CPU 5300 میشه این بازی رو خوب و روان بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

underworld
12-05-2010, 00:36
یک خبر خوب

بسیاری از دوستان از جمله خودم با این پچ جدید 1.02 مشکل پیدا کرده بودند و اینکه بعد از ریختن پچ دیگه نمیتونستن وارد بازی بشن و ارور internet connection میداد و یا اگر کرک رو بعد از نصب پچ دوباره میریختن بازی اصلا اجرا نمیشد وCritical Error میداد
خوشبختانه لازم به ذکره که شما اصلا نیازی به صبر کردن برای آمدن کرک جدید ندارید

اول میرم سر اصل مطلب و اینکه چیکار باید انجام بدید:

بعد از اینکه پچ رو نصب کردید شما نیاز دارید که فقط و فقط فایل به نام ubiorbitapi_r2.dl که یکی از 3 فایل کرک این بازی هست رو از dvd بازی کپی کرده توی مسیر
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher بریزین
اگر dvd بازی شما فایل کرک نداره میتونین این فایل رو از لینک زیر که براتون آپلود کردم دانلود کنید:

[/SIZE] راه حل مشکل رو زمانی متوجه شدم که بعد از نصب مجدد بازی اسپلینتر سل و اجرای اون چون با یک سری مشکلات عجیب مثل تیر اندازی خودکار سم, عدم امکان حرکت هنگام کاورگیری و غیره مواجه شدم, تصمیم گرفتم که دیگه بازیش نکنم و صبر کنم تا مشکلاتش با کرک جدید حل بشه
خوشبختانه بازی اساسینزکرید هنوز روی سیستمم نصب بود و تصمیم گرفتم که اجراش کنم اما در کمال تعجب دیدم که اساسینز هم ارور internet connection میده
با خودم گفتم که چه ارتباطی بین این دوبازی هست که وقتی من پچ رو نصب کردم هر دوشون دیگه نمیرن توی بازی...مسلما این دوبازی هردو از سیستم جدید RDM یوبی سافت استفاده میکنن پس حتما باید همانند اساسینز کرید یک پوشه در درایو C به آدرس: C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher هم برای اسپلینترسل وجود داشته باشه که درست محل ریختن کرک Skidrow برای بازی اساسینز بود
وقتی به این پوشه سر زدم دیدم که فایل کرک SKIDROW اساسینز توی این پوشه که ubiorbitapi_r2.dll نام داشت حجمش تغییر کرده...این یعنی اینکه اصلا یه فایل جدید جایگزینش شده و همش زیر سر همینه

capitan prise
12-05-2010, 01:05
عزیزان بازی واسه من خیلی کند اجرا میشه هر چقدرم گرافیکو میارم پایین باز همین مشکلو دارم
دقیقا مثل شیفت که با پچ درست شد این پچی چیزی نداره فریم ریت بعضی وقتا تا1-2 هم میرسه
خواهشا" کمک کنید....؟؟؟

aban366
12-05-2010, 09:55
یک خبر خوب

بسیاری از دوستان از جمله خودم با این پچ جدید 1.02 مشکل پیدا کرده بودند و اینکه بعد از ریختن پچ دیگه نمیتونستن وارد بازی بشن و ارور internet connection میداد و یا اگر کرک رو بعد از نصب پچ دوباره میریختن بازی اصلا اجرا نمیشد وCritical Error میداد

بعد از اینکه پچ رو نصب کردید شما نیاز دارید که فقط و فقط فایل به نام ubiorbitapi_r2.dl که یکی از 3 فایل کرک این بازی هست رو از dvd بازی کپی کرده توی مسیر

راه حل مشکل رو زمانی متوجه شدم که بعد از نصب مجدد بازی اسپلینتر سل و اجرای اون چون با یک سری مشکلات عجیب مثل تیر اندازی خودکار سم, عدم امکان حرکت هنگام کاورگیری و غیره مواجه شدم, تصمیم گرفتم که دیگه بازیش نکنم و صبر کنم تا مشکلاتش با کرک جدید حل بشه
خوشبختانه بازی اساسینزکرید هنوز روی سیستمم نصب بود و تصمیم گرفتم که اجراش کنم اما در کمال تعجب دیدم که اساسینز هم ارور internet connection میده
با خودم گفتم که چه ارتباطی بین این دوبازی هست که وقتی من پچ رو نصب کردم هر دوشون دیگه نمیرن توی بازی...مسلما این دوبازی هردو از سیستم جدید DRM یوبی سافت استفاده میکنن پس حتما باید همانند اساسینز کرید یک پوشه در درایو C به آدرس: C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher هم برای اسپلینترسل وجود داشته باشه که درست محل ریختن کرک Skidrow برای بازی اساسینز بود
وقتی به این پوشه سر زدم دیدم که فایل کرک SKIDROW اساسینز توی این پوشه که ubiorbitapi_r2.dll نام داشت حجمش تغییر کرده...این یعنی اینکه اصلا یه فایل جدید جایگزینش شده و همش زیر سر همینه
سلام
دوست عزیز پس مطمئنن امتحان کردی مشکل حل شد دیگه
اصلا حوصله ندارم دوباره بازی رو نصب کنم
ممنون بابت تیزهوشیت
موفق باشی

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

زیز همون فایل رو یه جا اپلود میکردی که تو دی وی دی من نیستش چون نسخه ای که من دارم فاقد کرک هستش و با خود نصب بازی نصب میشه تو اون ادرس هم نبود

---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

حجم این فایل همون 710 کیلو بایته مال تو هم همین حجمه

underworld
12-05-2010, 10:51
سلام
دوست عزیز پس مطمئنن امتحان کردی مشکل حل شد دیگه
اصلا حوصله ندارم دوباره بازی رو نصب کنم
ممنون بابت تیزهوشیت
موفق باشی

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

زیز همون فایل رو یه جا اپلود میکردی که تو دی وی دی من نیستش چون نسخه ای که من دارم فاقد کرک هستش و با خود نصب بازی نصب میشه تو اون ادرس هم نبود

---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

حجم این فایل همون 710 کیلو بایته مال تو هم همین حجمه

بله خودم تست کردم و بازی اجرا میشه
در ضمن اون حجم فایلیه که پچ میریزه 710 کیلوبایته اما حجم فایل کرک حدود 900 کیلوبایته که در پست قبلیم براتون ویرایش کردم و گذاشتم دانلود کنید

Mohammad_Sn2001
12-05-2010, 11:12
اول باید تو فولدر آپشن تیک show hidden file.folder. and drivers رو بزنی

این مسیر سیو هست

C:\Users\ali\AppData\Local\storage\SKIDROW

البته پوشه ali نسبت به اسمی که شما برای سیستم خودتون انتخاب کردید متغیره...

دستت درد نکنه

یه سوال داشتم کرک معمولی با مولتی پلیر مسیرش فرق داره ؟؟؟

من با کرک معمولیه بازی میکردم بعدش که مولتی پلیر رو کپیش کردم سیوهای قبلیم پریدن و نمیتونم پیداش کنم

:10: :10: :10:

Mohammad_Sn2001
12-05-2010, 11:20
این پچ جدید 1.02 چیکارش میکنه اصلحه یا چیزی دیگش رو تغییر میده ؟؟؟

موقعی که بازی باگ داشته باشه پچ جدید میدن من که با گرافیک آخرش بازی میکنم اصلا باگ نداره...

aban366
12-05-2010, 12:14
یک خبر خوب

اگر dvd بازی شما فایل کرک نداره میتونین این فایل رو از لینک زیر که براتون آپلود کردم دانلود کنید:

راه حل مشکل رو زمانی متوجه شدم که بعد از نصب مجدد بازی اسپلینتر سل و اجرای اون چون با یک سری مشکلات عجیب مثل تیر اندازی خودکار سم, عدم امکان حرکت هنگام کاورگیری و غیره مواجه شدم, تصمیم گرفتم که دیگه بازیش نکنم و صبر کنم تا مشکلاتش با کرک جدید حل بشه
با خودم گفتم که چه ارتباطی بین این دوبازی هست که وقتی من پچ رو نصب کردم هر دوشون دیگه نمیرن توی بازی...مسلما این دوبازی هردو از سیستم جدید RDM یوبی سافت استفاده میکنن پس حتما باید همانند اساسینز کرید یک پوشه در درایو C به آدرس: C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher هم برای اسپلینترسل وجود داشته باشه که درست محل ریختن کرک Skidrow برای بازی اساسینز بود

سلام
حقیقتش منم نمیدونم این پچ چه کارائی داره
میشه ویژگی های این پچ رو بگین
ممنون

underworld
12-05-2010, 12:27
راستش اینا رو هنگام نصب خودش مینویسه:

ولی یه سری اشکالات مثل شلیک کردن خودبه خودی سم و درست کاور نگرفتن رو خودم شاهدش بودم که درست شدند
حالا دیگه چه چیزهای دیگه خوب شده هنوز متوجه نشدم
[/COLOR]

mjorh
12-05-2010, 12:56
يكي بگه محل سيو بازي كجاست؟ xp

vahidgame
12-05-2010, 13:04
من الان بازیو نصب کردم.نمی دونم چرا بعد از این که آرم شرکت و این چیزا میاد دیگه چیزی نشون نمیده و صفحه سیاه می مونه و منوی بازی نمیاد.
نسخه ای که من دارم صد در صد سالمه ولی نمی دونم چرا اصن قاطی کردم که کرکش کدومه. یه فایل 50 کیلوبایتی به نام SKIDROW.exe هستش که من فکر می کردم کرک بازیه اینه ولی روش کلیک می کنی چیزی خاصی نمیاد. تازه یه لانچر هم نصب شدش که وقتی روش میرم ارور میده.حالا به نظرتون باید چی کارکنم؟
من چشمم آب نمی خوره بتونم بازیش کنم:13:

aban366
12-05-2010, 13:49
سلام
من کیبرد و موسم یو اس بی هستش که بعد چند دقیقه بازی کردن قفل میشه و نمیشه ازش استفاده کرد پچ رو هم ریختم اما درست نشده

Heidari1388
12-05-2010, 13:54
يكي بگه محل سيو بازي كجاست؟ xp

اینجاست:

Mohammad_Sn2001
12-05-2010, 14:27
ذوستان این هم تراینر برای کسایی که توی بازی مشکل دارن

ورژن 1.0 حجم 72 Kb

ورژن 1.2 حجم 72 Kb

موفق باشید

Mahdi_591
12-05-2010, 14:40
من الان بازیو نصب کردم.نمی دونم چرا بعد از این که آرم شرکت و این چیزا میاد دیگه چیزی نشون نمیده و صفحه سیاه می مونه و منوی بازی نمیاد.
نسخه ای که من دارم صد در صد سالمه ولی نمی دونم چرا اصن قاطی کردم که کرکش کدومه. یه فایل 50 کیلوبایتی به نام SKIDROW.exe هستش که من فکر می کردم کرک بازیه اینه ولی روش کلیک می کنی چیزی خاصی نمیاد. تازه یه لانچر هم نصب شدش که وقتی روش میرم ارور میده.حالا به نظرتون باید چی کارکنم؟

به نام خدا
سلام به همه

دوست عزیز من هم امروز بازی دانلودش تموم شد و همین الان نصبش کردم و با مشکل شما برخورد کردم
آومدم تو اینجا پیغام بدم دیدم شما زودتر نوشتی

آقا من همین الان اجراش کردم موقعی که به اینترنت وصل باشی صفحه سیاه رد می شه
تازه یه کار دیگه کارت شبکه سیستم رو فعال کن حتی اگه شبکه وصل نباشه فقط آیکونش کنار ساعت بیاد هم
صفحه سیاه رد می شه من الان دیسکانکت کردم و همین کارو کردم شد

underworld
12-05-2010, 14:41
من هم دقیقا این سوال رو کرده بودم و یکی از دوستان جوابمو دادن , درست 3 صفحه قبل , پست شماره 953
شما باید Local Area Connection رو Enable کنید به طریق زیر:

من disable کرده بودم داخل بازی نمیرفت.enable کردم مشکلم حل شد.

nelson
12-05-2010, 15:48
سلام اگه میشه بگین این local area connection توی ویندوز ویستا کجاست

havas_1980
12-05-2010, 16:07
سلام اگه میشه بگین این local area connection توی ویندوز ویستا کجاست
آدرسش که تو همون پنجره مشخصه. تو Vista هم به همین صورته. البته اگه کلیک کردنی می خوایین عمل کنین به صورت زیر میشه:

Control Panel >> Network and Sharing Center >> Manage Network Connection

Network and Sharing Center, تو نمایش غیر کلاسیک

kasra_khan2003
12-05-2010, 16:49
منم بازی رو تموم کردم، حیف که یکم کوتاه بود!

اما آخرش یکم فیلم هندی شد!!! تا سم اون 5-6 نفر رو کشت، نیروهای ارتش ریختن و ...

بدم نمیاد یه بار دیگه از اول شروع کنم:دی

nelson
12-05-2010, 17:43
اقا این local area conecction هر کاری میکنم فعال نمیشه و همون صفحه ی سیاه هستش کمک کنید

silent-assassin
12-05-2010, 18:44
سلام

من الان بازی را تموم کردم اما هنوز یکی دوتا اسلحه مونده که آزاد نشه
اونا را چه شکلی باید آزاد کرد؟

aha2012
12-05-2010, 19:01
اقا این local area conecction هر کاری میکنم فعال نمیشه و همون صفحه ی سیاه هستش کمک کنید
ویندوزت چیه؟برای من 7 هست و برای فعال کردنش باید راست کلیک کنی رو آیکن local area ......یعد Enable ش کن:20:همین بعد درست میشه.
فکر کنم تو روش دوبار کلیک میکنی در صورتیکه باید راست کلیک کنی بعدش هم enable:5:

Rossoneri
12-05-2010, 20:13
چطوری میشه بصورت lan قسمت co-op رو بازی کرد؟

m_maj2004
12-05-2010, 21:32
آقا این بازی باگ داره
من تو یک قسمت بازی گیر کردم بعد رفتم پچ 1.2 رو ریختم الان هی می خواد بره داخل بازی error می ده میگه:
ubisoft game lancher error
error code 1

aban366
12-05-2010, 21:52
چطوری باید پول جمع کرد برا اپگرید اسلحه ها کجاها پول هستش؟

Big-Boss
12-05-2010, 22:00
چطوری باید پول جمع کرد برا اپگرید اسلحه ها کجاها پول هستش؟

آنلاینش رو نمیدونم ولی تو سینگل پلیر پولی نیست امتیازیه. چند نفر هدشات کنید یه امتیازی داره با نارنجک بزنید یه امتیازی مارک کنید , بدون سلاح و ...

panther99
13-05-2010, 00:21

آقا یکی هم جواب منو بده . کسی منتظرمونه باید جوابشو بدیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!