مشاهده نسخه کامل
: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
سلام
بالاخره دانلودش کردم... ولی بعد از نصب وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم یه صفحه سیاه میاد بعد از 2-3 ثانیه میپره بیرون! هیچ اروری هم نمیده!
این پچ 1.04 رو هم 2 بار دانلود کردم ولی وقتی میخواد نصب کنه ارور زیر رو میده!!!!:18:(ولی من حداقل 20 گیگ فضای خالی {توی هر درایو} دارم!!!!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت گرافیکم هم ATI 5850 هست و درایورش هم آپدیت ورژن 10.8
ببخشید اگه سوالم تکراریه! هر چی سرچ میکنم ارور میده!
خواهشاً کمک کنید....
Bobby Sands
11-09-2010, 21:16
سلام
برای بعضی بازی ها Alt+Enter رو بزنی از فول اسکرین خارج میشه... یه امتحانی بکن شاید روی این هم جواب بده...
همه این روشها رو امتحان کردم نشد که نشد . هم اینکاری که گفتین و هم اضافه کردن window- تو شرت کات و ... . ولی کار نمیکنه!
دوستان میشه کاری کرد که این بازی تو حالت فول اسکرین اجرا نشه؟ مثل مافیا دو
من سیستمم نمیدونم چه مرگشه بعضی از بازیا صفحه یهو سیاه میشه دیگه هیچی کار نمیکنه باید ریست کنم.
مافیا دو هم همینطوری بود ولی وقتی از حالت فول اسکرین خارجش میکنم درست میشه.
این تو تنظیماتش چیزی نداره. ایا راهی هست؟
درایور گرافیکم رو هم اپ دیت کردم و ویندوز هم عوض کردم 3 بار ولی هیچ فرقی نکرد.
گرافیکم ati 4850 ست.
دوستان کسی راه حل دیگه ای نداره. خیلی گیرم .لطفا کمک کنید.
EngineeR EhsaN
12-09-2010, 11:18
همه این روشها رو امتحان کردم نشد که نشد . هم اینکاری که گفتین و هم اضافه کردن window- تو شرت کات و ... . ولی کار نمیکنه!
دوستان کسی راه حل دیگه ای نداره. خیلی گیرم .لطفا کمک کنید.
رزولوژن بازي رو عوض كن ببين درست ميشه :20:
تو بازیه h.a.w.x2 ، شخصیت kestlerو دیدم.اینم عکسش:
ATA_bros
22-09-2010, 13:52
کسی میخواد با هم آنلاین بزنیم؟
کسی میخواد با هم آنلاین بزنیم؟
salamداداش
با برنامه ی تانگل؟آره پایتم
ولی الان نه ساعت 3
ATA_bros
22-09-2010, 14:01
salamداداش
با برنامه ی تانگل؟آره پایتم
ولی الان نه ساعت 3
من 3 نیستم. میرم و 6:30، 7 میام.
خوبه؟
black.assassin
22-09-2010, 14:07
دوستان هستین مسابقه face off بزاریم . جایزش یه PS3 :دی هر کی پایس دستش بالا
امید عکست نمیاد قیلتره واسه من
ATA_bros
22-09-2010, 14:30
دوستان هستین مسابقه face off بزاریم . جایزش یه PS3 :دی هر کی پایس دستش بالا
امید عکست نمیاد قیلتره واسه من
مـــــــــــــــن پــــــایــــــم.
مگه میشه face off چند نفره بازی کنیم محمد جان؟!!:13:
من 3 نیستم. میرم و 6:30، 7 میام.
خوبه؟
آره خوبه اون موقع هم میزنیم
الان من پایم بریم؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا تو تانگل رووم 4
سلام
دوستان بعد از جایی که از لیزرها عبور میکنم وقتی میرسم به کوبین همه چی قاطی میشه و سم میره تو میز و کوبین میره رو هوا! وصدا هم قطع میشه..بازیم 3 dvd هستش و کرک شده لطفا راهنمایی کنید
دوستان خواهشا کمک کنید
کسی چیزی به ذهنش نرسید؟
اینو نمیدونم چه جوری ولی حلش کردم... الآن یه مشکله دیگه دارم موقعی که دمو پخش میشه یا در منوی بازی صدا قطعو وصل میشه برای این چکار کنم؟ لطفا این یکیو جواب بدید
black.assassin
24-09-2010, 12:51
کسی چیزی به ذهنش نرسید؟
اینو نمیدونم چه جوری ولی حلش کردم... الآن یه مشکله دیگه دارم موقعی که دمو پخش میشه یا در منوی بازی صدا قطعو وصل میشه برای این چکار کنم؟ لطفا این یکیو جواب بدید
شما اول پچ 1.04 + کرکش رو بگیرین و نصب کنین . باگهای بازی خیلیاش برطرف میشه . اون قطع و وصل شدن صدا که بعضی جاها هست عادیه و بره همینطوریه . البته موقع حرف زدن صدا قطع و وصل نباید بشه .
ben_2000
04-10-2010, 01:18
مسخره ترین جاش اون جا بود که شهر یه هو میترکه انگار رزیدنت اویله قبلیهاش خیلی بهتر بود
یه مودته که sc conviction اومده فک کنم همه تمومش کردن این بازی رو تو 2 ساعت میشه تموم کرد اونم رو hard به نظر من هیچ ربطی به double agent نداشت خیلی هم بد شروع میشه sam راهت نشسته روو صندلی در صورتی که بعد از duble agent میخوره sam تقیر چهره بده و از پلیس فرار کنه یا مخفی بشه تا مدرک جمع کنه و ثابت کنه که خودش مامور مخفی پلیسه اولین sc conviction رو که داشتن میساختن اگه دیده باشید sam با موی بلند و ریش تو خیابون های washington در جست و جوی قاتل sara از نظر من خیلی میتونست بهتر از اینی باشه که هیچ ربطی به قبلیهاش نداره بیشتر شبیه max payne بود تا splinter cell
خوشهال میشم اگه شما هم نظرتون رو بگین
black.assassin
08-10-2010, 10:48
آره ولی قسمت مولتی پلیرش خیلی خوب کار شده . می تونم بگم این بازی فقط بره مولتی ساخته شده و سینگلش زیاد بدرد بخور نیست .
gomgashte_r
17-10-2010, 23:47
با سلام خدمت همه دوستان
مي خواستم ازتون خواهش كنم كه لينك كرك بازي رو برام بزارين !
با تشكر
havas_1980
18-10-2010, 01:02
با سلام خدمت همه دوستان
مي خواستم ازتون خواهش كنم كه لينك كرك بازي رو برام بزارين !
با تشكر
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction v1.3 Patch | Size: 23.4 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدTom Clancy's Splinter Cell Conviction v1.3 Crack | Size: 5.3 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rezadevilmaycry
23-10-2010, 22:22
وااووو...
عجب بازی هستش کف کردم...:18:
من امروز این بازی به دستم رسید یک ساعت پیش نصبیدمش واقعا زیبا ساخته شده میتونم به جرات بگم جزوه زیباترین بازی های اکشنی هست که تا الان انجام دادم و انتظارمو بعد بازی کردن این نسخه نسبت به بازی ها خیلی بالاتر بردش و نسبت به این خیلی بازی ها به نظرم مسخره اومدن...
یک اکشن کامل با حرکات کماندویی و مخفیانه سم که این نسخه از اسپیلنتر سل به نظرم خیلی برتر نسبت به خیلی بازی ها کرده تا الان تو PC بازی به این قشنگی در این سبک انجام نداده بودم البته مدرن وارفیر2 خیلی زیبا بود ولی تو این سبک به نظرم این خیلی بهتر و قشنگتر بود
فضاسازی و شبیه سازی فوق العاده مناظر .حرکات و همینطور صداگذاری زیبا شلیک به جمجمه و پاشین خون به بیرون از جمجمه و .....اونو قشنگ کرده
(تا مرحله بعد عراق رفتم که مرحله ی عراقش صداگذاری افرادش خیلی خوف بود و همینطور عراقی ها خیلی خوب درست شده بودن )
البته یکم بازیش ساده هست و آسون تیر بی نهایت بودن اون رو ساده تر هم کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کلا من که خیلی لذت بردم البته دوست دارم مراحل مخفیانه و با سکوت کامل و فرار از دوربین ها و -- کردن سیستم های قبلی هم کمی در این نسخه باشه):31:
بهرحال فعلا تا همینجا بسته من برم باقیشو برم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو مرحله عراقم تو این مرحله گرافیک بازی خیلی اومده پایین بازی شما هم اینطوریه؟؟؟
rezadevilmaycry
24-10-2010, 11:48
من تو مرحله عراقم تو این مرحله گرافیک بازی خیلی اومده پایین بازی شما هم اینطوریه؟؟؟
نسبت به مرحله ی قبل اره خبلی کم پایین اومده (فکر کنم چون خاطره هستش گذشته داره به یاد میاره اونطوریه)البته من گرافیکمو بردم بالاتر و گرافیک بهتر شد:20:
من تو مرحله ی لیزرها هستم البته فعلا قسمت لیزر رو رد کردم میخوام بدونم چقدر از بازی مونده
rezadevilmaycry
25-10-2010, 03:45
خوب منم بازیرو تمام کردم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه دستم نمیره بازی که از حد و اندازه این بازی پایینتر باشه بکنم...:31:
خداییش به نظره بازی خیلی زیبایی بود صحنه های اکشنش مخصوصا کشتن با Q خیلی حال میداد همچنین کنترل سم نسبت به نسخه های پیشین خیلی بهتر و رونتر شده بود...
زیبایی های چهره پردازی مخصوصا چهره خوده سم خیلی به چشم میومد همچنین وقتی میخواست کسی شکنجه کنه وقتی کنار مثل در ماشین یا میز میرفتی نحوه ی شکنجش فرق میکرد که خیلی خوب کار شده بود خون رو دیواراپاشیده میشد و داستان بازی هم خوب بود...
تو کل این بازی به دوتا اشکال برخوردم 1.بازی خیلی کوتاه بود 2.کلت تیر بی نهایت بود که خیلی بازی ساده کرده بود که اگر این دوتا مشکل نداشت به نظرم خیلی بازی جذابتری میشد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکچی دیگه یکی از نکته های جذاب بازی تبدیل شدن بازی به فیلم بود مخصوصا آخر فیلم که سم تیر میخوره توسط دختره و باید ما راه بریم زیبا ساخته شده بود
بازی یکبار تموم کردم آخرش یارو رو اول به دستاش تیر زدم و بعد کشتم دومین بارتیر نزدم و نکشتمش گفتم شاید آخر بازی عوض بشه شاید حداقل یک مرحله دیگه بتونم این بازی زیبا رو برم ولی نشد دیگه دختره دخل مرده رو به جای من آورد...هههههههه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:45 AM ---------- Previous post was at 04:42 AM ----------
من تو مرحله ی لیزرها هستم البته فعلا قسمت لیزر رو رد کردم میخوام بدونم چقدر از بازی مونده
بعد مرحله لیزر حدود 3 یا 4 تا مرحله اگر اشتباه نکنم باید مونده باشه:20:
milad1987
05-11-2010, 09:54
سلام به دوستان عزیزم.من تازه بازی رو شروع کردم.ولی یه مشکل عجیب دارم!
من بازی رو روی لپ تاب نصب گردم.5010 با گرافیک 550v.همه ی بازی ها روی سیستم من عالی اجرا میشن.ولی این یکی خیلی گیر میکنه.حتی تنظیمات گرافیکو تا اخر پایین اوردم.ولی بازم درست نشد.فکر میکنید مشکل چیه؟سیستم من کم میاره یا خود بازی که خریدم مشکل داره؟؟؟؟؟؟
سلام به دوستان عزیزم.من تازه بازی رو شروع کردم.ولی یه مشکل عجیب دارم!
من بازی رو روی لپ تاب نصب گردم.5010 با گرافیک 550v.همه ی بازی ها روی سیستم من عالی اجرا میشن.ولی این یکی خیلی گیر میکنه.حتی تنظیمات گرافیکو تا اخر پایین اوردم.ولی بازم درست نشد.فکر میکنید مشکل چیه؟سیستم من کم میاره یا خود بازی که خریدم مشکل داره؟؟؟؟؟؟
بازی کلا اینطوریه موقع پخش دمو ها گیر میکنه صدا هم قطع میشه با تغییر گرافیگ هم درست نمیشه ولی خدایه بازیه من خیلی باهاش حال کردم
peyman_nn
14-11-2010, 16:53
دوستان سلام
در ادامه ی 100 پست قبلی مبنی بر نصب نشدن این بازی روی سیستمم
خواهشمندم اگر کرک جدیدی سراغ دارید به من برسونید و یک خانواده رو از نگرانی در بیاورید
پیش پیش ممنون
من تازه دارم اینو بازی میکنم :20:
خیلی حال میده
ولی الان یه جایی گیر کردم IQم قد نمیده چه جوری باید ردش کنم :31:
همون مرحله که اولش توی یه پارکینگی که هیچ کی نباید ببیندت، دوربین امنیتی هم داره.
خیلی جلوترش وارد یه دفتر میشی که اسلحه خودکار اتوماتیک هر وقت تو رو ببینه بهت شلیک میکنه، آخه بدبختی یکی هم نیست دو تاس :31: چه جوری باید اونجا رو رد کنم ؟ :46:
Dark Soul
26-11-2010, 13:02
من تازه دارم اینو بازی میکنم :20:
خیلی حال میده
ولی الان یه جایی گیر کردم IQم قد نمیده چه جوری باید ردش کنم :31:
همون مرحله که اولش توی یه پارکینگی که هیچ کی نباید ببیندت، دوربین امنیتی هم داره.
خیلی جلوترش وارد یه دفتر میشی که اسلحه خودکار اتوماتیک هر وقت تو رو ببینه بهت شلیک میکنه، آخه بدبختی یکی هم نیست دو تاس :31: چه جوری باید اونجا رو رد کنم ؟ :46:
اونجا لیزر هست که فکر کنم با Night Vision دیده می شوند
peyman_nn
13-12-2010, 17:15
سلام
من نمیتونم کرک جدید از اینترنت پیدا کنم
اون قبلی ها هم کار نمیکرد برای من
تو این تاپیک و تاپیک مشکلات نصب ، 100 تا پست دادم
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من نمیتونم کرک جدید از اینترنت پیدا کنم
اون قبلی ها هم کار نمیکرد برای من
تو این تاپیک و تاپیک مشکلات نصب ، 100 تا پست دادم
ممنون میشم کمکم کنید
بفرما
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction v1.4 Patch | Size: 23.49 MB
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction v1.4 Crack | Size: 5.4 MB
peyman_nn
15-12-2010, 15:59
ممنونم دوست عزیز
ولی باز هم همون اش و همون کاسه
تو اکس پی : تبلیغات اولیه میاد ولی تا سر منوی بازی نمیره
تو 7 : میره و میپره بیرون
من که همین پچی که گراشتم رو دانلود و دارم باهاش بازی میکنم
اینجا رو باید چجوری رد کنم ؟
هی آدم میاد
و دستگاه هم هی صدا میده
بازی میگه که بمون دستگاه دانلودش تموم بشه و خرابش کنم
اینجا رو باید چجوری رد کنم ؟
هی آدم میاد
و دستگاه هم هی صدا میده
بازی میگه که بمون دستگاه دانلودش تموم بشه و خرابش کنم
خب داری اطلاعاتو دان میکنی باید صبر کنی تا دانلودش 100 درصد بشه
هر چی آدم هم میاد باید بترکونی چون اگه نترکونیشون میان دانلودتو قطع میکنن و باید از اول دان کنی
رو درو دیوار هم درصدتو نوشته که چقدرش دان شده
majid322
28-12-2010, 20:57
تو این مرحله یه روش خیلی خوب برا رد کردنش هست
یکی این که بری یه جا پشت پنجره قایم شی از اونجا بزنیشون و میتونی دور اون اسانسور رو بمب بگذاری تا اومدن بالا منفجر کن
نباید بزاری به دستگاه نزدیک بشن اگه نزدیکش بشن قطعش میکنن
ben_2000
01-01-2011, 21:14
ایا در سال 2011 original splinter convction رو میسازن؟
Amin.P30
05-01-2011, 21:52
سلام.
این عکسه همون سام فیشره؟چرا اینقدر پیر شده؟این عکس مال همین conviction هستش؟
بعد اینجا چرا اینهمه جوونه؟
قرار بود اول عکس اولیه بازیه اصلی باشه ولی یهو تیم سازنده تصمیم گرفت که بازیو مثل عکس دومی بسازه.نمیدونم دقیقا
ولی فکر کنم چون میخواسته سریه اسپلینترسل ادامه پیدا کنه یه نمه جوونترش کردن تا دوباره بتونن بازی براش بسازن
اتفاقا خبر جدیدی اومده که اسپلینتر 6 دردست ساخته
اتفاقا این سوال واسه منم پیش اومده بود ...
قرار بود تو این نسخه پیر باشه ولی اینجوری نشد !
اتفاقا این سوال واسه منم پیش اومده بود ...
قرار بود تو این نسخه پیر باشه ولی اینجوری نشد !
من نسخه_های قبل این بازی رو انجام ندادم به خاطر همین سند وسالش دستم نیست:31:
ولی همچین جوون هم نبود که!!...یادتون باشه اونجا آدم 55 ساله در ظاهر مثل 40 ساله میمونه تو ایران!!!
rezakheyri
06-01-2011, 01:11
ولی یه خورده مخفی کاریش کم بود
دلیلش اینه که بازی یه بار کامل نوشته شد بعد برنامه نویسای عزیز بازی و تهیه کنندگانش بیخیال نسخه نوشته شده شدن و دوباره از اول شروع به برنامه نویسی و طراحی بازی کردن
peyman_nn
06-01-2011, 10:55
کرک و پچ جدید براش نیومد ؟؟
من هنوز نصبش نکردم
ben_2000
13-01-2011, 00:38
کسانی که conviction جدید و خسته کنندرو قبول دارند خیانت کار هستند به splinter cell
این جدیده هم زود تموم شد و هیچ ربطی به سام فیشر نداشت
اولین conviction توش کاملان مشخص بود که سام بعد از double agent تقیر چهره داده تا از دست پلیس مخفی بمونه
این جدیده نه قیافش شبیه سام فیشر بود نه داستانش وخیلی منی که طرفدار این بازی هستم رو نا امید کرد
کسانی که conviction جدید و خسته کنندرو قبول دارند خیانت کار هستند به splinter cell
این جدیده هم زود تموم شد و هیچ ربطی به سام فیشر نداشت
اولین conviction توش کاملان مشخص بود که سام بعد از double agent تقیر چهره داده تا از دست پلیس مخفی بمونه
این جدیده نه قیافش شبیه سام فیشر بود نه داستانش وخیلی منی که طرفدار این بازی هستم رو نا امید کرد
خیانت کار چیه دیگه :31: الکی جو نده :31:
خب هر کسی یه سلیقه ای داره ... من که با این ورژن خیلی حال کردم :11:
wrongring
14-01-2011, 01:34
من هنوزم اين بازي رو دوست دارم و هم داستانش رو
.راستي كسي از فيلم اين بازي خبري داره؟
wrongring
14-01-2011, 02:12
يه سوال ديگه . deluxe edition چه فرقي با اديشن هاي قبلي داره؟ و منظورش چيه . يعني مراحل اضافه داره؟
ben_2000
14-01-2011, 02:32
خیانت کار چیه دیگه :31: الکی جو نده :31:
خب هر کسی یه سلیقه ای داره ... من که با این ورژن خیلی حال کردم :11:
تو اصلا دیدی اولیشو که همینجور یچی میگی؟
من هنوزم اين بازي رو دوست دارم و هم داستانش رو
.راستي كسي از فيلم اين بازي خبري داره؟
قبلا که یک خبرایی در مورد ساخت فیلمش بود
ولی دیگه خیلی وقته که اصلا صحبتی در مورد فیلمش نیست
البته همون فیلمش ساخته نشه بهتره...خیلی از گیم ها بودن که فیلمشون یک اثر کاملا ناموفق شد
به نظرم بهترین گیمی که فیلمش خوب ظاهر شد فیلم Silent Hill بود که نسخه دومش هم در راهه...بقیه زیاد خوب نبودن و انتظار دیگه ای از فیلمشون میرفت
Splinter cell هم از اون بازی هاست که طرفدار زیاد داره...مخصوصا کاراکتر بازی یعنی سم فیشر ...و حساسیت روی اون به نظرم زیاده و کافیه یک فیلم بد یا متوسط ساخته بشه تا همه چیز رو خراب کنه.
ولی اگه اثری خوب بتونن بیرون بدن من موافقم...ولی به نظر من کار سختیه و کلا خبر آنچنانی هم در مورد فیلمش موجود نیست
تو اصلا دیدی اولیشو که همینجور یچی میگی؟
دوست عزیز شما هم زیادی سخت گرفتی
به نظر من هم که این نسخه مشکلی نداشت و بازی خوبی بود
قرار نیست که همیشه بازی یک روند تکراری رو طی کنه...بعضی وقتها نیاز به تغییر و تنوع هست
توی این نسخه هم این مسئله و تغییرات اعمال شد و خوب بود
شما هم اینقدر خودت رو اذیت نکن
ali_disslove
14-01-2011, 20:30
کسی خبر نداره نسخه بعدیش کی قرار بیاد یکی از زیباترین و خاطره انگیز ترین و بهترین بازی عمرم همین بود
قسمت بعدی گفتن که اخته خواهد شد ولی فقط در حد سخن بوده
The Rover
15-01-2011, 00:26
قسمت بعدی گفتن که اخته خواهد شد ولی فقط در حد سخن بوده
این یعنی چی؟
ben_2000
15-01-2011, 00:52
قبلا که یک خبرایی در مورد ساخت فیلمش بود
ولی دیگه خیلی وقته که اصلا صحبتی در مورد فیلمش نیست
البته همون فیلمش ساخته نشه بهتره...خیلی از گیم ها بودن که فیلمشون یک اثر کاملا ناموفق شد
به نظرم بهترین گیمی که فیلمش خوب ظاهر شد فیلم Silent Hill بود که نسخه دومش هم در راهه...بقیه زیاد خوب نبودن و انتظار دیگه ای از فیلمشون میرفت
Splinter cell هم از اون بازی هاست که طرفدار زیاد داره...مخصوصا کاراکتر بازی یعنی سم فیشر ...و حساسیت روی اون به نظرم زیاده و کافیه یک فیلم بد یا متوسط ساخته بشه تا همه چیز رو خراب کنه.
ولی اگه اثری خوب بتونن بیرون بدن من موافقم...ولی به نظر من کار سختیه و کلا خبر آنچنانی هم در مورد فیلمش موجود نیست
دوست عزیز شما هم زیادی سخت گرفتی
به نظر من هم که این نسخه مشکلی نداشت و بازی خوبی بود
قرار نیست که همیشه بازی یک روند تکراری رو طی کنه...بعضی وقتها نیاز به تغییر و تنوع هست
توی این نسخه هم این مسئله و تغییرات اعمال شد و خوب بود
شما هم اینقدر خودت رو اذیت نکن
دوست عزیز شما دقت نکردی به حرفم
من مخالف تغییر نیستم من گفتم اولین version از conviction. اون که کاملا تغییر کرده بود
ولی این خیلی نا مردیه که تعدادی طراح یه بازی رو طراحی کنن و بعد اونارو بندازن بیرون
و از نو اونو بنویسن
من فقط نظرم رو گفتم شماچرا اذیت شدی؟؟
این یعنی چی؟
یعنی همین دیگه :31:
قسمت بعدی که ایشون گفته فکر کنم منظورش این بوده که قرار بوده فیلمش ساخته بشه که فقط در حد حرف بوده
من مخالف تغییر نیستم من گفتم اولین version از conviction. اون که کاملا تغییر کرده بود
ولی این خیلی نا مردیه که تعدادی طراح یه بازی رو طراحی کنن و بعد اونارو بندازن بیرون
و از نو اونو بنویسن
نه دوست عزیز من اذیت نشدم
دیدم شما خیلی نسبت به این مسئله اعتراض داری و بدجوری جوش آوردی من هم نظرم رو گفتم
در ضمن بازی با همین تغییراتی که شما رو عصبی و ناراضی کرده , کلی فروش داشته
البته میدونم هیچوقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت ولی به نظرم اکثریت نظر مثبتی رو این بازی داشتن
البته این بار بگم که این نظر من بود...امیدوارم دوباره ناراحت نشی :31:
The Rover
15-01-2011, 09:39
و از نو اونو بنویسن
آره اولین نسخه ها که موی سم بلند بود (همین اواتار شما) بسیار جالب تر به نظر میومد!
مثلا همین prince of persia سه گانه مورد علاقه ما رو زدن ناکار کردن و به سبک 2008ـیه ساختنش! منم خیلی ناراحت شدم.ولی خب وقتی طرفدار کسی باشی تو هر گیمی باشه مجبوری بازی کنی! اگه گیمش بدتر بشه هم حرص میخوری و هم لذت میبری!
Spaniuly
15-01-2011, 12:32
ben_2000 و leonz13 قصد داشتم مشکل بوجود اومده بین شما رو به مدیریت ارجاع بدم... ولی منصرف شدم... پست توهین آمیز داده نخواهد شد چه پیغام خصوصی چه عمومی چه تاپیک مشکلتون رو خارج از اینجا حل کنید و به همدیگه ناسزا نگید من بررسی کردم و ابتدا ben_2000 اسم سم رو سام نوشته حالا اینکه درست هست یا غلط جواب leonz13 که اولین پستش بود به بدترین شکل ممکن داده شده... اگه اشتباه هست شما (leonz13) باید با لفظ مناسب بهش بگید نه با اون لفظ توهین آمیز پس شروع کل کل توسط leonz13 هست... بنابراین خاطی محسوب میشه... در ادامه ben_2000 علنا ناسزا گفته این کار خلاف قوانین هست پس ایشون نیز خاطی هستند و مستحق گرفتن اخطار و بعد از پست ایشون leonz13 هم به جای ارجاع دادن موضوع به مدیریت متقابلاً شروع به توهین و ناسزا کرده... مشکل جزئی بوجود اومده رو بیخودی گنده اش کردید... توصیه میکنم همین جا به پایان برسه این جدال لفظی وگرنه کاری رو که ازش منصرف شدم رو انجام میدم...
مطمئنم که هر دو کاربر به قدری با شعور هستند که خواهش من رو قبول می کنن و دیگه به هم توهین و ناسزا نمی گن پست های مربوط به دعوای طرفین پاک میشه...
موفق باشید
ben_2000
15-01-2011, 21:30
نه عزیزم این سری خیلی طرفدار کم داشت حرف شما درست طرفدار عام و بازی های action و کشکی زیاد داشت
اما طرفداران خاصشو کامل از دست داد
mf.designing
23-01-2011, 00:37
دوستان کسی لینک پچ جدید + کرک رو داره ؟! من بدجوری گیر کردم :41:
peyman_nn
23-01-2011, 10:23
برای منم که اصلا اجرا نشده تا حالا
marsan_1
24-01-2011, 09:52
سلام
من یه یوزر و پسورد واسه tunngle درست کردم و آخرین ورژنش رو هم از خود سایت گرفتم اما وقتی login میزنم یه مدت checking version میزنه و بعدشم میگه نصخه ی شما قدیمیه و باید آپدیت شه ؟!
می خواستم بدونم کسی نصخه ی دیگه ای نداره (آخه این نصخه که من دارم بتا هستش)
satrianism
24-01-2011, 23:36
امروز تمومش کردم فوق العاده بود بازیش .حرف نداشت.حتی از call of 7 هم بیشتر حال داد :5::5::31:
بازی بخش co-op خیلی قوی داره واقعا لذت بشخه...
حتما بازی کنید.
بازی بخش co-op خیلی قوی داره واقعا لذت بشخه...
حتما بازی کنید.
حامد با لایو داری میزنی؟یا با آنلاین pc?
راستی من اصلا از لایو سر در نمیارم میشه برام توضیح کامل بدی؟
حامد با لایو داری میزنی؟یا با آنلاین pc?
راستی من اصلا از لایو سر در نمیارم میشه برام توضیح کامل بدی؟
لایو هم میشه زد...
ولی من افلاین بازی میکنم. روی کنسول با پسر خاله
چون که بخش دو نفری بازی روایت جداگانه ای از داستان بازی رو هم داره واقعا لذت بخشه..
لایو هم میشه زد...
ولی من افلاین بازی میکنم. روی کنسول با پسر خاله
چون که بخش دو نفری بازی روایت جداگانه ای از داستان بازی رو هم داره واقعا لذت بخشه..
من خودم آنلاین pcشو با یکی از بچه های فروم تا آخرش رفتم و خیلی جذابه.واقعا از خود بازیش قشنگتره
راستی آخر بازی غافلگیر میشی بدجور
اره صفحه رو به طور عمودی نصف می کنه خیلی عالی هستش.
دو نفری مخفی کاری میکنیم
مثلا میبنید یکی رو گرفتن صحنه اهسته میشه زوم میکنی بعد میزنی مخ کسی که رفیقتو گرفته می ترکونی.
کاملا بازی در این قسسمت استراتژی های خاص دو نفره رو داره
ben_2000
27-01-2011, 00:32
من شنیدم convicton رو که تو سال 2007 میخاستن بسازن جدیدن میشه اون یک مرحله ای که ساخته بودن رو دانلود کرد
اگر کسی لینکشو داره لطف کنه:20:
wrongring
29-01-2011, 01:02
يه سوال داشتم
شما فكر ميكنيد لمبرت واقعا مرده؟
من كه فكر ميكنم هنوزم زندست چون موقعي سم بهش شليك كرد هنوزم زنده بود و سم بهش گفت (hang on backup is coming) طاقت بيار نيروي كمكي تو راهه,
اما تام ريد موقعي كه داشت با سم حرف ميزد گفت lost time i checked he was dead ) نميدونم
ممكنه شايد مثل كاپيتان پرايس كه فكر كردم تو شماره قبلش مرده اما زنده بود لمبرت هم زنده باشه ! شايد يه روزي با سم دوباره متحد بشه يا شايد با هم دشمن بشن
البته اينا حدس و گمان ها و تخيلات منه و هيچ رسميتي نداره
ben_2000
29-01-2011, 16:51
يه سوال داشتم
شما فكر ميكنيد لمبرت واقعا مرده؟
من كه فكر ميكنم هنوزم زندست چون موقعي سم بهش شليك كرد هنوزم زنده بود و سم بهش گفت (hang on backup is coming) طاقت بيار نيروي كمكي تو راهه,
اما تام ريد موقعي كه داشت با سم حرف ميزد گفت lost time i checked he was dead ) نميدونم
ممكنه شايد مثل كاپيتان پرايس كه فكر كردم تو شماره قبلش مرده اما زنده بود لمبرت هم زنده باشه ! شايد يه روزي با سم دوباره متحد بشه يا شايد با هم دشمن بشن
البته اينا حدس و گمان ها و تخيلات منه و هيچ رسميتي نداره
اول این که سم در اصل به jimmy washangton تیرمیزنه (انتخاب با خودتان است)
بعد jimmy به lambert
و lambert زخمی میشه ولی نمیمیره
تو اولین conviction که ساخته بودن مثل این که lambert زنده بود
بعدهمه چی رو تغییر دادن وگفتن مرده و conviction مضخرف شد
نمیدونم شاید بعدیش زنده باشه
double agent بهترین splinter cell بود :46:
تو این سایت فیلم اولین conviction رو میتونی ببینی شاید اون lambert باشه شایدم یه کارکتر جدید :
The Rover
29-01-2011, 22:42
تو اولین conviction که ساخته بودن مثل این که lambert زنده بود
بعدهمه چی رو تغییر دادن وگفتن مرده و conviction مضخرف شد
نمیدونم شاید بعدیش زنده باشه
سم کشتنِ لمبرتو تو Essentials تایید میکنه و این قضیه 100در100ـه! مهم نیست تو Double Agent چه تصمیمی گرفته شد.
ولي شايد تو سري جديدش احتمالا زنده باشه
اذیت می کنیدها! :31: خودشون 1000در100 تایید کردن که ایشون مرده! اینم صفحش:
wrongring
29-01-2011, 22:56
اين كه فيتلر بود ولي شايد تو سري جديدش احتمالا زنده باشه
ben_2000
31-01-2011, 15:46
[QUOTE=waiting4assassin;5813836]سم کشتنِ لمبرتو تو Essentials تایید میکنه و این قضیه 100در100ـه! مهم نیست تو Double Agent چه تصمیمی گرفته شد.
اذیت می کنیدها! :31: خودشون 1000در100 تایید کردن که ایشون مرده! اینم صفحش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOT
نمیدونستی عوض شده کارکنان این بازی؟
اون اماتورا هرچی میخان تایید کنن
به حر حال چه سم بزنه چه جیمی لمبرت نمیمیره
The Rover
31-01-2011, 17:56
نمیدونستی عوض شده کارکنان این بازی؟
اون اماتورا هرچی میخان تایید کنن
داستانو مگه تام کلنسی نمینویسه؟ با تغییر سازنده ها در نهایت گیم پلی عوض شده خط داستانی سرجاشه و همونه
به هر حال چه سم بزنه چه جیمی لمبرت نمیمیره
لابد یه جایشو زدن مرده دیگه! کلا بر نمیگرده
ben_2000
31-01-2011, 23:37
داستانو مگه تام کلنسی نمینویسه؟ با تغییر سازنده ها در نهایت گیم پلی عوض شده خط داستانی سرجاشه و همونه
لابد یه جایشو زدن مرده دیگه! کلا بر نمیگرده
سارا هم مرده بود
مثل این که به سم دروغ گفته بودن که سارا مرده
در صورتی که سارا کشته نشده بود و این از برنامه های کمپانی بوده
همونطور که دیدی بعد به سم کمک میکنن تا سارا رو دوباره ببینه
The Rover
01-02-2011, 09:55
سارا هم مرده بود
همین طوره که دوستمون گفت قضیه سارا فرق داره و یه پیچش داستانیه.چون خود سم ندیده بود فقط حرفای نزدیکترین دوستشو(لمبرت) رو باور کرد اما اینجا خود سم شخصا کشته شدن لمبرتو به چشم دیده و تو بازجویی گفت و تایید کرد.
حالا اگه بخوان لمبرتو از تو قبرش در بیارن یا باید شکل زامبی باشه یا تام کلنسی خط داستانی بازی رو به هم بریزه که مضحک میشه
ben_2000
01-02-2011, 14:00
تا الانشم مضحک شده با این گندیکه تو اخریش زدن اون از اون سارا که یدفه گفتن مرده یدفه زندست
اون از اون مسخره بازیش که شهر یهو ترکید
البته ممکنه لمبرت هم زنده باشه و سم به اونا یکدستی زده باشه
همین معماهای داستان بازی باعث جذابیت اون میشه...من نمیدونم مشکل شما چیه که اینقدر شاکی شدی!!!
دیگه یوبی که کسی رو مجبور نکرده به زور بیاد بازی کنه...هر کی خوشش اومد بازی میکنه هر کی هم نخواست بی خیال میشه
ولی به نظر من که نسخه آخری خیلی خوب شده بود
ben_2000
01-02-2011, 16:36
چرا هر دفه من انتقادمیکنم تو فک میکنی من شاکیم؟
من از کل splintercell انتقاد نکردم فقط از conviction
دیگه فردا هم بیان بگن لمبرت زندست که احتمالشم هست, بچه بازی میشه مثل سارا که خنده دار بود واسه بازی به این مهمی
کلا بازی مزخرفی و کوتاهی بود البته منظورم سینگل پلیر بازی ....
انلاینش بهتره مثل اینکه ...
The Rover
02-02-2011, 10:44
تا الانشم مضحک شده با این گندیکه تو اخریش زدن اون از اون سارا که یدفه گفتن مرده یدفه زندست
اون از اون مسخره بازیش که شهر یهو ترکید
کجاش مضحکه؟ یعنی اون اتفاق خیلی خنده داره و باور قضیه سارا برای گیمر سخت و غیر ممکنه؟ ولی به نظر من بسیار زیبا و حرفه ای بود.داستان ترکیدن بمبای EMP ها هم جالب بود.دلیلی نداره اگه سارا تو این مدت زنده بود لمبرت یا هرکسی که مرده تو شماره های بعدی بیاد.حالا اگرم بیاد(که بعیده) با یه داستان و توجیه منطقیه!
کلا نمیشه از داستان تام کلنسی ابراد کلی بگیرید!به نظرم اگه اگه کسی از گیم پلی جدید بدش میاد ربطی به داستان نداره.
قبلا هم گفتم وقتی یه سری قدیمی رو تغییر میدن میشه از 2 جنبه بهش نگاه کرد:
1-به عنوان ادامه ی سری اصلی که شاید conviction موفق نبود
2-به عنوان یه بازی که conviction خیلی خوب بود!
منم کاملا قبول دارم اگه اونجوری بود بهتر بود ولی اینم ایتقد بد نیست که شما میگی!
نزدیکترین مثالش همین پرنس کلا تغییرش دادن ولی باز از هیچی که بهتره و برای یه بازی خوبه! اینطور نیس؟
ben_2000
02-02-2011, 15:34
کجاش مضحکه؟ یعنی اون اتفاق خیلی خنده داره و باور قضیه سارا برای گیمر سخت و غیر ممکنه؟ ولی به نظر من بسیار زیبا و حرفه ای بود.داستان ترکیدن بمبای EMP ها هم جالب بود.دلیلی نداره اگه سارا تو این مدت زنده بود لمبرت یا هرکسی که مرده تو شماره های بعدی بیاد.حالا اگرم بیاد(که بعیده) با یه داستان و توجیه منطقیه!
کلا نمیشه از داستان تام کلنسی ابراد کلی بگیرید!به نظرم اگه اگه کسی از گیم پلی جدید بدش میاد ربطی به داستان نداره.
قبلا هم گفتم وقتی یه سری قدیمی رو تغییر میدن میشه از 2 جنبه بهش نگاه کرد:
1-به عنوان ادامه ی سری اصلی که شاید conviction موفق نبود
2-به عنوان یه بازی که conviction خیلی خوب بود!
منم کاملا قبول دارم اگه اونجوری بود بهتر بود ولی اینم ایتقد بد نیست که شما میگی!
نزدیکترین مثالش همین پرنس کلا تغییرش دادن ولی باز از هیچی که بهتره و برای یه بازی خوبه! اینطور نیس؟
بابا تو دیگه خیلی داری خوب میگی ازش واقعا هیچی نداشت دیگه
فقط یه راه مستقیمو میگیری میری جلو مرحله تموم میشه
من به تام کلنسی حق میدم هر کی بود گند میزد چون ساختمان کل بازی بل کل عوض شد
مشکل از تام کلنسی نیست مشکل جای دیگست
البته میشه گفت این بازی بد نبود ولی splinter cell هم نبو مثل هزاران بازی اکشن که میادو میره زودم تموم میشه
سلام لینک مستقیم وکم حجم این بازی کسی نداره اینجا بزاره؟؟؟؟؟؟
The Rover
02-02-2011, 20:25
البته میشه گفت این بازی بد نبود ولی splinter cell هم نبود مثل هزاران بازی اکشن که میادو میره زودم تموم میشه
کاملا قبول دارم.امیدوارم شماره بعدی (اگه داره) مثل سری اصلی باشه
khatarnak121
14-02-2011, 12:00
سلام
دوستان عزیز
به جای اسپم گذاشتن الکی و طرح یه سوال به 10000 نوع مختلف و تلف کردن وقت و هزینه
اولا الکی تاپیک ها رو شلوغ نکنید که ادم توش گم بشه ( الان 159 صفحه است ، کی حال و وقت خوندنشو داره )
دوما من خیلی تو این تاپیک ها بالا پایین رفتم
کسی کرک مولتی بازی رو برای Lan اون هم بدون نیاز به اتصال به اینرنت سراغ داره
با این هزینه اینترنت و پینگ بد که نمیشه انلاین بازی کرد
یاهو آی دی من : m_roshan_121@yahoo.com
آی xfire : من : khatarnak121
pesarirooni_ma
26-02-2011, 14:52
سلام دوستان نمیدونم اینجا کسی میتونه کمکم کنه یا نه ولی خواهشن هرکی هرجور اطلاعاتی داره دریغ نکنه!
من Tom Clancy's Splinter Cell Conviction نسخه pc رو دارم بازی میکنم خیلی وقته یجاش گیر کردم:
یه ساختمانه که رو دیوارش تصویر سارا رو نشون میده که ظاهرا تصادف میکنه
از پله ها که بالا میری یه دره که با شکوندن اون در کلی آدم میریزن سرت
اونها رو که کشتی یه نفر میمونه که ظاهرا رئیسشونه که همینجوری به درو دیوار تیر میزنه و فحش میده! :31:
ولی وقتی میخوای اونو بزنی نمیتونی و روش یه علامت ضربدر میاد یعنی نمیشه کشتش
تا نزدیکشم رفتم هیچ کاریش نمیشه کرد :41:
تمام اون ساختمون رو هم گشتم هیچ راهی نداره
نمیدونم چجوری باید رد کنم اینجا رو
خواهش میکنم یکی کمکم کنه
The Rover
26-02-2011, 20:32
سلام دوستان نمیدونم اینجا کسی میتونه کمکم کنه یا نه ولی خواهشن هرکی هرجور اطلاعاتی داره دریغ نکنه!
من Tom Clancy's Splinter Cell Conviction نسخه pc رو دارم بازی میکنم خیلی وقته یجاش گیر کردم:
یه ساختمانه که رو دیوارش تصویر سارا رو نشون میده که ظاهرا تصادف میکنه
از پله ها که بالا میری یه دره که با شکوندن اون در کلی آدم میریزن سرت
اونها رو که کشتی یه نفر میمونه که ظاهرا رئیسشونه که همینجوری به درو دیوار تیر میزنه و فحش میده! :31:
ولی وقتی میخوای اونو بزنی نمیتونی و روش یه علامت ضربدر میاد یعنی نمیشه کشتش
تا نزدیکشم رفتم هیچ کاریش نمیشه کرد :41:
تمام اون ساختمون رو هم گشتم هیچ راهی نداره
نمیدونم چجوری باید رد کنم اینجا رو
خواهش میکنم یکی کمکم کنه
باید مخفیانه بهش نزدیک شی با attack/human shield (پیش فرض C یا هرچیزه دیگه اگه کنترل عوض کردی) یگیریش
کسی کرک مولتی بازی رو برای Lan اون هم بدون نیاز به اتصال به اینرنت سراغ داره
با این هزینه اینترنت و پینگ بد که نمیشه انلاین بازی کرد
آفلاین نداره! حتما باید با نرم افزارای موجود و آنلاین بازی کنید
لطفا آپدیت(همون پچ) جدید این گیم و کرکش رو که درست کار کنه لینکشو بهم بدید... چند ساعته دارم میگردم چیز درست حسابی پیدا نمیکنم...
ممنون.
موفق باشید.
The Rover
02-03-2011, 12:41
لطفا آپدیت(همون پچ) جدید این گیم و کرکش رو که درست کار کنه لینکشو بهم بدید... چند ساعته دارم میگردم چیز درست حسابی پیدا نمیکنم...
ممنون.
موفق باشید.
پچ 4 میگن کرک نشده و مشکل آفرینه.
به جاش از پچ 3 استفاده کنید:
همه کرک ها:
دوستان فایل سرور چیزی هست که بشه بازی رو شبکه بازی کرد نه انلاین
The Rover
11-03-2011, 20:06
نه.فقط میشه آنلاین بازی کرد
بله هست
tunggleو دان کن و به راحتی لن بزن
hamed_dij
18-03-2011, 17:51
کسی سیو مرحله بعد از اونجایی که تو جنگ عراق هست رو نداره؟
اگه دارین بذارین چند روزه معطل شدم به بدبختی تا ایجاش اومدم سیوهام پاک شد دیگه حوصله ندارم یه بار دیگه برم تا اینجا.
ممنون
کسی سیو مرحله بعد از اونجایی که تو جنگ عراق هست رو نداره؟
اگه دارین بذارین چند روزه معطل شدم به بدبختی تا ایجاش اومدم سیوهام پاک شد دیگه حوصله ندارم یه بار دیگه برم تا اینجا.
ممنون
من چندتا مرحله بعد از اونو دارم :31:
hamed_dij
18-03-2011, 21:03
من چندتا مرحله بعد از اونو دارم :31:
اگه بذاری خیلی خیلی ممنون میشم ازت
دمت گرم
ببین این کار میکنه :
hamed_dij
19-03-2011, 00:24
ببین این کار میکنه :
شرمنده رفیق سیوها رو باید تو کدوم قسمت کپی کنم؟
مسیر سیوهای بازی کجا هست؟
شرمنده رفیق سیوها رو باید تو کدوم قسمت کپی کنم؟
مسیر سیوهای بازی کجا هست؟
فک کنم اینجاس :20: خودمم یه ذره شک دارم با یه مسیر دیگه ... حالا تو امتحان کن اینو ببین جواب میده یا نه :
mohammad450
19-03-2011, 14:43
دوستام من وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم که بره تو بازی این ارور رو میده چه کنم؟
ubisoft game launcher error:error code 2
دوستام من وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم که بره تو بازی این ارور رو میده چه کنم؟
ubisoft game launcher error:error code 2
به اینترنت نباید وصل باشی
اگه هم وصل نیستی برو local area connection و اگه فعاله غیر فعال کن و برعکس
mohammad450
22-03-2011, 10:22
local area connection
یه ادرس دقیقتر میشه بدید
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
local area connection
یه ادرس دقیقتر میشه بدید
یه ادرس دقیقتر میشه بدید
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
یه ادرس دقیقتر میشه بدید
start / control panel / network connections
peyman_nn
23-06-2011, 17:50
با پوزش از بالا اوردن تاپیک
من هنوز نتونستم این بازی رو نصب کنم چون هر روز اروری میداد
نسخه جدید یا اینکه لینک جدیدی از بازی ندارید که من داونلود کنم ؟؟؟؟ لینک راپید
یا کرک جدید که همون بازی قبل رو نصب کنم ولی کرکش جدید باشه ؟؟؟
یا لینک بازی و کرک جدید ؟؟؟؟
ببخشید دیگه
شرمنده
payambar41
23-06-2011, 23:48
اگه میشه طریقه ی انلاین بازی کردنش با کرک رو بگید و کرک هم بزارید ممنون:46:
amir eshghi
24-06-2011, 13:46
توی تنظیمات این بازی میشه کاری کرد که بازی از سوم شخص به اول شخص تغییر کنه؟
توی تنظیمات این بازی میشه کاری کرد که بازی از سوم شخص به اول شخص تغییر کنه؟
نه دوست عزیز نمیشه.
peyman_nn
27-06-2011, 11:36
دوستان خواهشا کار من راه بیندازید
پوزش از پست های پیاپی
Mohammad8x
28-06-2011, 19:13
سلام
من توی کرک کردن بازی مشکل دارم. خیلی هم توی اینترنت دنبال راه حل گشتم ولی مشکلم حل نشد. موقع اجرای بازی به این ارور بر میخورم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستش دیگه نمیتونم صبر کنم! این بازی بازی مورد علاقهم هست. همهی نسخههاش رو تموم کردم ولی حالا آخرین نسخهش رو نمیتونم بازی کنم! ممنون میشم کمکم کنید.
پچ رو نصب کردم حالا بازی اجرا میشه ولی میگه game lost connection resume. چه باید کرد؟
Mohammad8x
29-06-2011, 02:34
مشکل من حل شد :) بعد از نصب پچ باید از یه کرک خاص استفاده میکردم (کامپیوترم پر شده از کرکهای این بازی، فکر نمیکردم فرقی داشته باشن).
میگما چر این بازی گاهی جاها 2 تا dvd گاهی جاها 3 تاس؟!! بیشتر تو نت 2 تاس تو مغازه 3 تا!
سلام علیکم
چرا بعد از اینکه لوگوها اومد یه صفحه میاد که سمت راست گوشه 3 تا گوی هست هی داره میچرخه و آهنگ هم داره پخش میشه ولی همینجوری میمونه بازی نمیاد؟!!
The Rover
01-07-2011, 21:01
سلام علیکم
چرا بعد از اینکه لوگوها اومد یه صفحه میاد که سمت راست گوشه 3 تا گوی هست هی داره میچرخه و آهنگ هم داره پخش میشه ولی همینجوری میمونه بازی نمیاد؟!!
باید Local Area Connection فعال باشه
اینو امتحان کن،امیدوارم جواب بده
باید Local Area Connection فعال باشه
اینو امتحان کن،امیدوارم جواب بده
باشه
کرک مرک چی؟
The Rover
02-07-2011, 10:08
باشه
کرک مرک چی؟
همین که تو بازی رفته نشون می ده کرک سالمه
اونو امتحان کن،امیدوارم درست شه :31:
local area connection رو فعال کردم درست شد. گاهی بازی ها یه مشکلاتی دارن که تو مغرتم نمیگنجه! (چی گفتم) :31:
ممنون
shiapics
03-07-2011, 11:43
این بازی شاهکار بازی های کامپیوتر بود ،
من که هنوزم صحنه های بازی رو میبینم عشق میکنم
به امید نسخه جدید بازی
این بازی شاهکار بازی های کامپیوتر بود ،
من که هنوزم صحنه های بازی رو میبینم عشق میکنم
به امید نسخه جدید بازی
آره از عکسهاش معلوم بود. خیلی شاهکاره.
اون مارک کردناش هم قشنگ بود.
قشنگ ساختن.
Sam Fisher 11
04-07-2011, 14:39
کسی رو ایکس باکس رو ریلیستیک تموم کرده؟
چند روز پیشا به قصد اچیوش یه بار دیگه رفتم اما چیزی نداد...واس کسه دیگه ای هم اینطوری شده؟
یه اچیومنت 50گیم اسکوری باس میداد ناکس نمیدونم چرا نداد.
panther99
05-07-2011, 00:36
کلا splinter cell یه شاهکار تو بازیها بوده و هست . از همون اولی که اومد تا conviction !!! به همه گیم بازهای عزیز پیشنهاد میکنم حتما بازی کنن .
LXCARTOON
05-07-2011, 14:12
سلام دوستان
من بازی Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو نصب کردم اما هر کار میکنم فایل ubiorbitapi_r2.dll از کرک کپی نمیشه...آنتی ویروس رو آف کردم فایروال رو بستم....کرک دانلود کردم...حتی ویندوز هم عوض کردم....میگین چه کار کنم..؟؟؟؟ اگه کمکم کردین به ایمیلم میل بزنید آخه زیاد نمیتونم نت باشم..... lxcartoon@yahoo.com (lxcartoon@yahoo.com)
ممنون دوستان مهربون
e_mohsen83
14-07-2011, 17:31
دوستان سلام
من بازیو تازه گرفتم موقعی که میخواد وارد بشه این ارور رو میده:
ubsoft game launcher error
error code 2
Ganji1985
31-07-2011, 09:57
سلام
این بازی اسپلینتر را نصب کردم کرکش را هم کپی کردم ولی موقع اجرا ارور میده:
ubisoft game launcher error: error code 2
اگه ممکنه کمکم کنید
ممنون میشم
آنتی ویروس رو غیرفعال کنید فکر کنم باید درست بشه.
اگه نشد دوباره نصب کنید موقعی که داره نصب میشه آنتی ویروس رو غیرفعال کنید.
Ganji1985
31-07-2011, 12:00
آقا ممنونم درست شد
ند 32 فعال بود که غیر فعالش کردم و درست شد
ولی حالا یه مشکل دیگه دارم و اون اینه که بعد از ورود به بازی و قبل از منوی بازی یه صفحه میاد که پایین صفحه 3تا دایره میگرده و همونجا گیر میکنه، و وارد منوی بازی نمیشه،
بازم یه کمکتون نیاز دارم
ممنون میشم کمکم کنید
برا منم اینطوری میشد نود رو غیر فعال بکن و بازی رو از اول تو همون مسیری که نصب کردی نصب کن (یه دقیقه هم طول نمیکشه) بعدش برو تو بازی
راستی مشخصات سیستمت چی هست
من تو صفحه قبل پرسیده بودم باید local area connection فعال باشه.
Ganji1985
31-07-2011, 15:46
بله خیلی ممنونم LAN را فعال کردم درست شد،
سیستمم اینه:
notebook toshiba a665
gerafic: nvidia geforce m310, 512MB
ram: 4G
cpu: core i5 m450, 2.40GH
آقا دمتون گرم کمکم کردین، عجب بازی با حالیه...
bermuda.sys
09-08-2011, 19:30
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من امروز بازی Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو نصب کردم . وقتی روی آیکن این بازی روی دسکتاپ کلیک کردم که بازی رو اجرا کنم پیغام زیر اومد :
UBIsoft game Luncher error
Error Code:2
من دوباره نرم افزار UBI Soft Game Luncher رو که داخل DVD بود نصب کردم ولی فایده نداشت . این نرم افزار رو از اینترنت هم گرفتم و نصب کردم فایده نداشت .
به نظرتون اشکال از چیه ؟
ممنون میشم زود جواب بدید
با تشکر و قدردانی
Bermuda.sys
soltan_reza
17-08-2011, 19:56
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم ولی برای اجرا به این مشکل بر خورد کردم
چیکار باید بکنم؟
بازی رو روی لب تاپیم نصب کردم ، وقتی میرم توی بازی دمو بازی رو نشون میده و بعدش که باید به منوی بازی بره روی لودینگ میمونه و چیزی نمیشه ، در حالی که لودینگ هی داره پر میشه
سی پی یو: core i5
رم: 4
گرافیک : geforce 525M
بازی رو روی لب تاپیم نصب کردم ، وقتی میرم توی بازی دمو بازی رو نشون میده و بعدش که باید به منوی بازی بره روی لودینگ میمونه و چیزی نمیشه ، در حالی که لودینگ هی داره پر میشه
سی پی یو: core i5
رم: 4
گرافیک : geforce 525M
من که برای بار چندم گفتم. همین چند پست قبلی گفتم خود شماها خوب نگا نمیکنین!!!!!
باید local area connection فعلا باشه.
وقتی local ندارم چیو فعال کنم ؟ فقط enable باشه ؟
وقتی local ندارم چیو فعال کنم ؟ فقط enable باشه ؟
مگه چطوری به نت وصل میشی؟ باید ...local رو داشتی باشی دیگه.
برای این بازی به نت هم وصل نباشی فقط enable کنی میتونی بازیش کنی.
مولتي اين بازي خيلي حال ميده!
mohsen14014
11-11-2011, 13:55
من تو این بازی چطوری باید قفل در رو باز کنم
اون قسمتی که ساختمانی هست که روی دیوارش پرچم فرانسه هست بعد از اینکه
اون دو نفر رو کشتم در که قفل هست رو چطوری باید باز کنم ؟
فقط با اینه از زیر در نگاه میکنه و هر کاری میکنم در باز نمیشه !
من الان تو همین مرحله ام
همه رو میکشم اما خب قاتل خواهرم رو نباید بکشم و باید زنده گیرش بیارم (همون که دیوانه وار با مسلسل به اطراف شلیک میکنه). خیلی هم بهش نزدیک میشم ولی نمیدونم دست آخر چیکار باید بکنم . در ضمن من در رو نشکوندم و از پنجره وارد شدم ...:21:
.
mohsen14014
11-11-2011, 17:38
من الان تو همین مرحله ام
همه رو میکشم اما خب قاتل خواهرم رو نباید بکشم و باید زنده گیرش بیارم (همون که دیوانه وار با مسلسل به اطراف شلیک میکنه). خیلی هم بهش نزدیک میشم ولی نمیدونم دست آخر چیکار باید بکنم . در ضمن من در رو نشکوندم و از پنجره وارد شدم ...:21:
.
کس نخارد پشت من ... :31:
خودم ردش کردم
.
arash-king
28-06-2012, 21:42
سلام.دوستان من سال پیش این بازی را روی Pc تموم کردم و الان یه لپ تاپ دارم که بازی روی 2 دستگاه نصبه....الان میخوام با برادرم LAN کنم و به صورت آفلاین بازی کنیم....شنیدم که بازی به صورت 2نفره این بازی خیلی جذابه واسه همین نصب کردیم
میشه منو راهنمایی کنید که کلا باید چه کارهایی انجام بدم ؟؟؟؟؟ 2 دستگاه را با هم شبکه میکنیم ولی وقتی میریم تو بازی ارور میده میگه servers not available at this time please try again later
یه سوال دیگه .... بعضی از جاها نوشته که اگه بخوایم 2 نفره بازی کنیم تصویر بازی به صورت split screen درمیاد . یعنی تصویر بازی 2تا میشه ؟؟؟؟
سوال کلی من اینه که میشه این بازی را روی 2دستگاه انجام داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
arash-king
30-06-2012, 16:31
سلام.دوستان من سال پیش این بازی را روی Pc تموم کردم و الان یه لپ تاپ دارم که بازی روی 2 دستگاه نصبه....الان میخوام با برادرم LAN کنم و به صورت آفلاین بازی کنیم....شنیدم که بازی به صورت 2نفره این بازی خیلی جذابه واسه همین نصب کردیم
میشه منو راهنمایی کنید که کلا باید چه کارهایی انجام بدم ؟؟؟؟؟ 2 دستگاه را با هم شبکه میکنیم ولی وقتی میریم تو بازی ارور میده میگه servers not available at this time please try again later
یه سوال دیگه .... بعضی از جاها نوشته که اگه بخوایم 2 نفره بازی کنیم تصویر بازی به صورت split screen درمیاد . یعنی تصویر بازی 2تا میشه ؟؟؟؟
سوال کلی من اینه که میشه این بازی را روی 2دستگاه انجام داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبوووووووووووووود جواب بده ؟؟؟؟؟ :19:
کسی نبوووووووووووووود جواب بده ؟؟؟؟؟ :19:
بخش Co-Op بازی به صورت دو نفره انلاین میشه و تصویر به صورت خطی از وسط نصف میشه
ولی روی یک سیستم (کنسول) بوده و Lan انجام ندادیم
مراحلش هم خیلی اسون هستش تو همون منو بازی بخش Co-Op افلاین هستش که موقع وارد شدن با جزییاتی هم روبرو هستی که یکی انتخاب شخصیت مورد نظر هستش..
کار خاصی نداره (روی دو دستگاه من امتحان نکردم)
arash-king
02-07-2012, 16:32
میشه 2 سیستم را LAN کرد و قسمت Dinable Ops (( همون بخشی که چند مود داره مثل Last stand و Hunter ))) را 2 نفره به صورت آفلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟؟
سلام
من تازه این بازی رو گرفتن میدونم خیلی دیره :20:
ولی یه سوال داشتم مرحله دومش از ماشین پیاده میشه میره سمت در چرا باز نمیشه در ..
میگید چه کار باید بکنم ...
________--
فمیدم خودم آینه میندازه زیر در بعد در و باز میکنه ..
میخواستم پستمو پاک کنم ولی گزینه حذف نداشت:41:
Alishmas
04-07-2012, 23:06
کسی لینک کرک پچ 1.04 رو داره ؟
black.assassin
05-07-2012, 21:05
کسی لینک کرک پچ 1.04 رو داره ؟
اگه پیدا نکردی بگو آپ کنم ؟؟؟ برای آنلاین می خوای ؟
Alishmas
06-07-2012, 16:19
اگه پیدا نکردی بگو آپ کنم ؟؟؟ برای آنلاین می خوای ؟
پيدا کردم ، دمت گرم
horseman
15-07-2014, 05:22
دارم اینو تموم می کنم قبل اینکه برم سراغ بلک لیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.