PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7

khatar_matar2020
19-04-2010, 15:32
منم دیشب تونستم بازی را تموم کنم .
در کل باید گفت بازی خوبی بود ولی نه اونقدر که تو بوق و کرنا کرده بودند .
کوتاه بودن بازی از یک طرف و ضعف های گرافیک و هوش مصنوعی و ... هم از طرف دیگه باعث شد این عنوان چندان متمایز نشه .

شما حتما بازی رو روی rookie رفتی وگرنه هوش مصنوعی بازی خیلی خوبه گرافیکشم عالی و باگ قابل توجهی هم نداشت
همچنین الان هم در صدر جدول فروش انگلستان هست

mehdi30nema
19-04-2010, 19:16
شما حتما بازی رو روی rookie رفتی وگرنه هوش مصنوعی بازی خیلی خوبه گرافیکشم عالی و باگ قابل توجهی هم نداشت
همچنین الان هم در صدر جدول فروش انگلستان هست
من کجای پستم از فروش یا باگ ایراد گرفتم . ؟؟
گرافیک را که تمام سایت ها ازش انتقاد کردن چون با موتور u2.5 ساخته شده . هوش مصنوعی هم همینطور به rookie و حالت های دیگه ربطی نداره کلا هوش مصنوعی ضعیفه .
اما در کل عنوان خوب و راضی کننده ایی هست .

mohammad_twe
19-04-2010, 20:04
rookie و حالت های دیگه ربطی نداره کلا هوش مصنوعی ضعیفه
حرف های جلب : دی به نظرم که هم روی نرمال تمومش کردم هم هارد هوش مصنوعی واقعا خوب کار شده بود...
کاری به عیب های دیگه ندارم اما وجدانن هوش مصنوعی پایین نبود:10:

halflife g
19-04-2010, 20:58
حرف های جلب : دی به نظرم که هم روی نرمال تمومش کردم هم هارد هوش مصنوعی واقعا خوب کار شده بود...

پایین نبود ولی بالا هم نبود..........من هم قسمت داستانی و هم ops ها و ...رو رو درجه realstic تموم کردم و هوش مصنوعی خارق العاده ای ندیدم یه هوش مصنوعی متوسط رو به بالا.

راستی اینم اضافه کنم که یکی از دلایلی که هوش مصنوعی ضعیف بنظر میرسه آسونی بیش از حد بازیه..........

mohammad_twe
19-04-2010, 22:15
من گفتم پایین نبود , نگفتم خارق العاده بود :دی فقط به خاطر اینکه کمی اسون بود که نمیگن هوش پایینه خوب . دشمنا تیز هوش :دی بودن اما بازی اسون بود ...

3taxxx
20-04-2010, 03:04
من گفتم پایین نبود , نگفتم خارق العاده بود :دی فقط به خاطر اینکه کمی اسون بود که نمیگن هوش پایینه خوب . دشمنا تیز هوش :دی بودن اما بازی اسون بود ...

ایول.ای گفتی.
اگه کسی بد بازی رو بره این چه ربطی به بدبخت هوش بازی داره.نه ه ه ه ه غلام؟!!!!!:31:
یا بلد نیستن مخفی برن میندازن گردن بد ساخته شدن بازی(با اینکه قبول دارم اکشن زیادی توی بازی هست.که خوبم هست)

mehdi30nema
20-04-2010, 08:28

هوش مصنوعی به نظرت واقعا خوب کار شده ؟
مثلا تو مراحل آخر تو یک اتاق پنج نفر را میکشی و اونم در شرایطی که درب اتاق بازه و کلی سرو صدا درست کردی ولی افرادی که تو اتاق بغلی هستند هیچ عکس العملی نشون نمیدن تا وقتی وارد اتاق بشی و ببیننت .
البته امکانش هست که کر بوده باشن و صدای تیر و.... را نشنیده باشن .

3taxxx
20-04-2010, 08:45
هوش مصنوعی به نظرت واقعا خوب کار شده ؟
مثلا تو مراحل آخر تو یک اتاق پنج نفر را میکشی و اونم در شرایطی که درب اتاق بازه و کلی سرو صدا درست کردی ولی افرادی که تو اتاق بغلی هستند هیچ عکس العملی نشون نمیدن تا وقتی وارد اتاق بشی و ببیننت .
البته امکانش هست که کر بوده باشن و صدای تیر و.... را نشنیده باشن .

سلام mehdi جونم
خدایش اگه اینجا همه اونا میفهمیدن و میریختن سرت و در عرض 2 ثانیه میکشتنت حال میکردی و میگفتی ایول هوش مصنوعی؟بعد اون موقعه تا سه روز گیر میکردی اینجارو و بعدشم میرفتی دنبال کد تقلبش.باید بعضی جاها هوش پایین باشه تا بشه بازی کرد

mohammad_twe
20-04-2010, 11:23
ه کر بوده باشن و صدای تیر و.... را نشنیده باشن .
صدا خفه کن داشته حتما :دی
مهدی جون بگو بینم وقتی توی اون اتاق بودی صفحه احیانا سیاه سفید نشده بود ؟؟ که نشون دهنده اینه که نه کسی رو درست حسابی نکشی نمیبیننت ؟؟ کلا این تیکه رو توی بازی گذاشتن واس بالابردن اکشن بازی ...
خوب حالا این رو بیخیال : دی
این co op چه باحاله :دی دیشب با یکی از دوستان تو لایو میرفتبم , مرحله 2 دهنمون سرویس شد تا تموم بشه :دی co op مخفی کاریاش بیشتره + اینکه یکی که داری باهاش بازی رو میری اونسره تهران و تو این سره تهران و فقط میحرفین با هم که چه کار کنین : اونجا نرو , وای برگرد , اخ اخ ریختن :دی یه حس و حال دیگه ای داره ,مخصوصا اینکه ما میخوایم بیشتر به صورت مخفی کاری بریم :دی
(خودمونیم دیشب 1:30 سر 1 مرحله گیر کردیم :دی , مسخره نکنین ها :دی)

mehdi30nema
20-04-2010, 13:04
صدا خفه کن داشته حتما :دی
مهدی جون بگو بینم وقتی توی اون اتاق بودی صفحه احیانا سیاه سفید نشده بود ؟؟ که نشون دهنده اینه که نه کسی رو درست حسابی نکشی نمیبیننت ؟؟ کلا این تیکه رو توی بازی گذاشتن واس بالابردن اکشن بازی ...
خوب حالا این رو بیخیال : دی
این co op چه باحاله :دی دیشب با یکی از دوستان تو لایو میرفتبم , مرحله 2 دهنمون سرویس شد تا تموم بشه :دی co op مخفی کاریاش بیشتره + اینکه یکی که داری باهاش بازی رو میری اونسره تهران و تو این سره تهران و فقط میحرفین با هم که چه کار کنین : اونجا نرو , وای برگرد , اخ اخ ریختن :دی یه حس و حال دیگه ای داره ,مخصوصا اینکه ما میخوایم بیشتر به صورت مخفی کاری بریم :دی
(خودمونیم دیشب 1:30 سر 1 مرحله گیر کردیم :دی , مسخره نکنین ها :دی)

درسته بعضی جاهای بازی خیلی سخت میشد که اعصاب خورد کن هم بود .
ولی به نظر من بهترین مرحله بازی تو عراق بود که واقعا خوب کار کرده بودن و خیلی باهاش حال کردم .

aha2012
20-04-2010, 13:30
همچنان منتظر نسخه ی pc هستیم
بیاد ببینیم چه فرقی با x360 داره:20:

miladddd
20-04-2010, 17:33
همچنان منتظر نسخه ی pc هستیم
بیاد ببینیم چه فرقی با x360 داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بد تر نشه بعیده بهتر بشه!

aha2012
20-04-2010, 21:00
من که فکر نمیکنم.فکر کنم از نظر گرافیک بهتر بشه

OM3D
20-04-2010, 21:03
وااااااااااااااااااای عجب گیمیه......خیلی خفنه...من امروز یه ذره بازی کردم کپ کردم.....
خیلی حال داد...مخصوصاً اونجا که زد سر و صورت اون زنه رو ترکوند....خیلی حال داد :دی

shahabprince
20-04-2010, 21:59

البته با توجه به اینکه pc خیلی نا محدود تر از کنسول ها است پس اگه شرکت یوبی سافت یکم ابتکار به خرج بده میتونه یه بازیه شاهکاراز نسخه ی pc رو روانه ی بازار بکنه نمونش همین GTA IV که تو pc غوغا کرد ولی تو کنسول ها همه رو ناامید کرد.گرچه این بازی واسه pc چند روز دیگه منتشر میشه و به احتمال زیاد فرق زیادی با نسخه های کنسولی نداشته باشه ولی UBI اگه تو pc این بازیو رو نامحدود تر(از لحاظ گرافیک و هوش مصنوعی) از کنسولها میساخت بی شک فروش زیادی میکرد.

mohammad_twe
20-04-2010, 22:19
GTA IV که تو pc غوغا کرد
توهم نگرفتت ؟؟ توی pc که پورت شده بود چطور از کنسول بهتر بود؟!!! از رو اسمون حرف نزنین که اطلاعات دیگران هم ناقص بشه:10:

Big-Boss
20-04-2010, 23:00
البته با توجه به اینکه pc خیلی نا محدود تر از کنسول ها است پس اگه شرکت یوبی سافت یکم ابتکار به خرج بده میتونه یه بازیه شاهکاراز نسخه ی pc رو روانه ی بازار بکنه

اونوقت باید فقط برای چند نفر که ابرسیستم دارند بازی بده
چون بازی رو برای گروه زیادی از pc گیمر ها منتشر میکنن سیستم های متوسط رو هم در نظر میگیرن
یکی از مزیت کنسول تو ارائه بازی اینه که توانش مشخصه برای هر کس که اون کنسول رو داشته باشه جزئیات و ... یکسانه

نمونش همین GTA IV که تو pc غوغا کرد ولی تو کنسول ها همه رو ناامید کرد.

:18:
یعنی عینا باید نمونه ای بیاری عکسش ثابت شده باشه!!!!!

گرچه این بازی واسه pc چند روز دیگه منتشر میشه و به احتمال زیاد فرق زیادی با نسخه های کنسولی نداشته باشه ولی UBI اگه تو pc این بازیو رو نامحدود تر(از لحاظ گرافیک و هوش مصنوعی) از کنسولها میساخت بی شک فروش زیادی میکرد.

اون موقع میشد موازی کاری و هزینه مضاعف اون هم همونجوری که گفتم واسه یه چند تا ابر سیستم
هیچ شرکتی حاضر نیست واسه یه بازی که ساخته یه بار دیگه یه تیم دیگه بسازدش واسه اینکه روی سیستم یه قشر محدودی بهتر اجرا بشه
اونموقع فروش نمیکرد که هیچی ورشکست هم میشد شرکت!!
ضمنا pirate بازی های pc خیلی بیشتر از کنسول هاست 

shahabprince
21-04-2010, 09:34
بابا حالا ما یه حرفی زدیم که همه ی کاربرهای فعال ریختن سرمون اخه چند نفر به یه نفر اصلا همتون درست میگید افرین به همگی:31:دیگه این حرفارو تمومش میکنم و میریم سر بازی که نسخه ی pc بازی 5 روز دیگه ریلیز میشه

Masoud King
21-04-2010, 11:50
سلام

چند روز پیش رفتم این Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو یه دو ساعتی بازی کردم... باید بگم که اصلا این همه صبر ارزش همچین بازی ای رو نداشت... واقعا برای یوبی متاسفم :13:

گرافیک بازی و بافتها آدم رو یاد بازی های چند سال پیش میندازه... گیم پلی هم خیلی کم مخفی کاری داشت و بیشتر شبیه یک شوتر بود تا مخفی کاری ... کلا من موندم IGN چطور به این بازی 9.2 داده.. خدا هدایتش کنه!!

همون 8 که گیم اسپات به بازی داد براش کافی هست...

فعلا

shahabprince
21-04-2010, 12:06
من که گیج شدم یکی میگه خیلی حال داد بازی کردیم یکی میگه گرافیک بازی پایین بود یکی میگه ..........
مثل اینکه باید صبر کنیم تا نسخه ی pc این بازی بیاد تا خودمون ببینیم بازی تو چه سطحیه

mohammad_twe
21-04-2010, 12:26
من که گیج شدم یکی میگه خیلی حال داد بازی کردیم یکی میگه گرافیک بازی پایین بود یکی میگه ..........
مثل اینکه باید صبر کنیم تا نسخه ی pc این بازی بیاد تا خودمون ببینیم بازی تو چه سطحیه
چون بعضی ها دوست داشتن بازی مثل قبل مخفی کاریایه درگیر کنندش رو داشته باشه واس همین زیاد بهشون نچسبیده
بعضی ها هم این چیزا واشون مهم نبوده و فقط داستان و خوده سم واسشون مهم بوده ( مثل خودم :دی) بازی بهشون چسبیده :دی

aha2012
21-04-2010, 13:17
این بحث مخفیکاری نبودنو بودن چقدر مطرح میشه.بذار نسخه ی pc ایش بیاد ببینم چی میگید:31:.اصلا ببینم سم چه مرگش شده:31:

halflife g
21-04-2010, 15:09

ببین دوست من گرافیک بازی از لحاظ بافت صعیفه ..نورپردازی قابل قبول و نسبتا زیباس و از لحاظ بافت هم لباسا و قیافه سم فوق العادس ولی محیط و دشمن از لحاظ بافت ضعیف هستن..............کلا تو pc هم از لحاظ گرافیک با این نسخه فرق چندانی نخواهد داشت...چون اینا تو ساخت گرافیک نسخه کنسولی تنبلی کردن چه برسه به نسخه pc.

در مورد گیم پلی هم اگه شماره های قبلی رو بازی کرده باشین و خوشتون اومده باشه از بازی کردن این نسخه ناامید خواهید شد.........چون کلا یه سم دیگه رو معرفی می کنه سم اکشن سمی که مثه شیر جلوی چند شلیک شاتگان وایمیسه و هیچیش نمیشه..:18: .ولی اگه نسخه های قبلی رو بازی نکرده باشین و یا خوشتون نیومده باشه از این نسخه لذت خواهید برد.

کلا کمی تغییر در ساختار این بازی احساس میشد و نیاز بود یکم باید بازی سرعتی تر بشه ولی خوب دیگه سازنده ها یکم پیاز داغشو زیاد کردن.

میشه گفت اون یه ذره قشنگی بازی هم به خاطر بخش دو نفره و بخشهای دیگشه و گرنه اگه فقط بخواهید سینگلشو بازی کنید ....شاید خوشتون بیاد ..ولی حس سم فیشری بهتون دست نخواهد داد.....

CATALONIA
21-04-2010, 16:24
بازي در نظر اول خوب هست . ولي به نظر من جاي كاره بيشتري داشتند سازندگان و شايد ميتونستند بعضي از قسمت هاي بازي رو خيلي بهتر بسازند ... 
به نظر من داستان بازي بسيار خوب كار شده و گيم پلي بازي هم عالي هست . 
مشكل بازي به نظر من گرافيك بازي اون هم در طراحي محيط هست . به نظرم خيلي تيره شده محيط بازي و البته محيط بازي خيلي شلوغ هم شده . 
در كل ميتونم بگم بازي خيلي خوب هست و ميشه يك شاهكار به حساب آور ولي اب وجود بازي هايي كه امسال عرضه ميشوند احتمال اين كه بازي در جمع ابر شاهكار ها قرار بگيره بسيار كم هست و به نظرم بازي هاي بهتر ديگه اي عرضه خواهند شد ولي بايد گفت كه هنوز هم اين بازي سلطان بازي هاي hiden هست و بازي به پاي اين بازي نميرسه ... البته من تا به حال كه بازي كردم چيزه زيادي به نام مخفي كاري در بازي نديدم و بيشتر چيزي كه ديدم سيستم كاور گيري بازي بود كه خوب كار شده و اكشن بازي كه بسيار بالا رفته . 

mohammad_twe
21-04-2010, 19:14
ولي به نظر من جاي كاره بيشتري داشتند
به نظر من این جای کار بیشتر رو اختصاص دادن به قسمت مولتی بازی .... چون یه جورایی قوی تر ساختن بیشتر از نظر مخفی کاری و هیجان

Mr.Kumarbaz
21-04-2010, 19:18
We Miss U Sam Fisher:41:

CATALONIA
21-04-2010, 19:55
به نظر من این جای کار بیشتر رو اختصاص دادن به قسمت مولتی بازی .... چون یه جورایی قوی تر ساختن بیشتر از نظر مخفی کاری و هیجان
درسته .... ولي امكان بازي مولتي براي همه فراهم نيست . ! 

vegas
21-04-2010, 20:06
سلام

چند روز پیش رفتم این Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو یه دو ساعتی بازی کردم... باید بگم که اصلا این همه صبر ارزش همچین بازی ای رو نداشت... واقعا برای یوبی متاسفم :13:

گرافیک بازی و بافتها آدم رو یاد بازی های چند سال پیش میندازه... گیم پلی هم خیلی کم مخفی کاری داشت و بیشتر شبیه یک شوتر بود تا مخفی کاری ... کلا من موندم IGN چطور به این بازی 9.2 داده.. خدا هدایتش کنه!!

همون 8 که گیم اسپات به بازی داد براش کافی هست...

فعلا
خوب دیگه وقتی موتور بازی Unreal Engine 2 باشه نباید زیاد انتظار بالایی از گرافیک بازی داشت !
حالا باز بیاین بگین بهینه شده و ...
پایه و اساس بازی همون Engine هست ....

3taxxx
22-04-2010, 00:35
چون بعضی ها دوست داشتن بازی مثل قبل مخفی کاریایه درگیر کنندش رو داشته باشه واس همین زیاد بهشون نچسبیده
بعضی ها هم این چیزا واشون مهم نبوده و فقط داستان و خوده سم واسشون مهم بوده ( مثل خودم :دی) بازی بهشون چسبیده :دی
اینو خوب اومدی ایول

---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

خيلي ميبخشيد كي گفته اين بازي بهترين در سبك مخفي كاري هست؟! مثل اين كه شما اسم Metal Gear Sold 4 به گوشتون نخورده؟! كه از گيم اسپات و آي جي ان نمره كامل 10 را گرفت! در ضمن بازي Alpha Protocol هم هست كه به زودي عرضه ميشه و من اميد زيادي بهش دارم!

اره کم مونده بشه کال اوف دیوتی این متال گیر.

ببینم شماها واسه چی بازی میکنین؟ لذت؟ اگه لذتو شادیه هدفتون این بازی به قدر کافی لذت بخشه. اگه بدت میاد از بازی دموها و عکساو پیش نمایشاشو که دیدی اکشنش بیشتر نسبت به مخفی کاری داره چرا خریدی بازی کردی؟ اگه دنبال لذتی چرا بهونه میگیری پس؟ بازی بر اساس داستانش چرخیده بازی که اصلا داستان جذابی در هیچ شماریش نداشت و الان داره.بازم میگم مخفی کاری بلد نیستین و درگیر میشین نندازین گردن بازی

vahidgame
22-04-2010, 11:26
بازي در نظر اول خوب هست . ولي به نظر من جاي كاره بيشتري داشتند سازندگان و شايد ميتونستند بعضي از قسمت هاي بازي رو خيلي بهتر بسازند ...
به نظر من داستان بازي بسيار خوب كار شده و گيم پلي بازي هم عالي هست .
مشكل بازي به نظر من گرافيك بازي اون هم در طراحي محيط هست . به نظرم خيلي تيره شده محيط بازي و البته محيط بازي خيلي شلوغ هم شده .
در كل ميتونم بگم بازي خيلي خوب هست و ميشه يك شاهكار به حساب آور ولي اب وجود بازي هايي كه امسال عرضه ميشوند احتمال اين كه بازي در جمع ابر شاهكار ها قرار بگيره بسيار كم هست و به نظرم بازي هاي بهتر ديگه اي عرضه خواهند شد ولي بايد گفت كه هنوز هم اين بازي سلطان بازي هاي hiden هست و بازي به پاي اين بازي نميرسه ... البته من تا به حال كه بازي كردم چيزه زيادي به نام مخفي كاري در بازي نديدم و بيشتر چيزي كه ديدم سيستم كاور گيري بازي بود كه خوب كار شده و اكشن بازي كه بسيار بالا رفته .
شهاب جان این مطلبت خیلی جالب بودش:31:
از یه طرف میگی بازی جای کار بیشتر داشتش و می تونست بهتر بشه بعد از یه طرف میگی یه شاهکار هستش. اگه اینجوری بخوای در نظر بگیری که همه بازی ها شاهکار میشن:31:
اونجوری که دوستان توضیح دادن این بازی جوری شده که دیگه مخفی کاری توش کمتر شده و یه جورایی مثل اویل 5 که نسبت به شماره های قبلی سبکش تغییر کده بود و فقط اکشن شده بود این بازی هم به همین صورت هست. مطمئنا کسانی که با شماره های قدیمی بازی هایی مثل اویل و اسپلینتر سل زندگی کردن خیلی خوششون نمیاد که بازی سبکش تا حدودی تغییر کنه و فقط اکشن باشه. الان اویل 5 نگاه کنی درسته خیلی از لحاظ اکشن و جلوه های ویژه عالی بودش ولی کسی که اویل بازی می کنه به خاطر این چیزا بازی نمی کنه و بیشتر به خاطر جو خاص اون و سبک منحصر به فردش بازی می کنه وگرنه میره یه بازی کاملا اکشن بازی می کنه. اسپلینتر سل هم همین شرایط رو داره. کسی که اسپلینتر سل بازی می کنه اصل بازی رو مخفی کاری اون می دونه. حالا این مخفی کاری کم بشه شاید برای طرفداران بازی خیلی جالب نباشه.
کلا بازی مطمئنا عالی هستش ولی عالی با شاهکار فرق داره. همچنین اینکه میگی هنوز سلطان بازی های مخفی کاری هستش درست نیستش چون شواهد نشون میده که مخفی کاری این بازی خیلی کم شده و از یه طرف در این سبک یه غول وجود داره به نام MGS که شماره چهارم این بازی تا اون جایی که می دونم از سایتهایی مثل گیم اسپات و IGN امتیاز 10 گرفت . چیزی که شاید هر چند سال یکبار اتفاق بیفته. همچنین MGS4 تقریبا میانگین امتیازش از حدود 60 سایت مختلف 9.4 هست.

CATALONIA
22-04-2010, 12:39
شهاب جان این مطلبت خیلی جالب بودش:31:
از یه طرف میگی بازی جای کار بیشتر داشتش و می تونست بهتر بشه بعد از یه طرف میگی یه شاهکار هستش. اگه اینجوری بخوای در نظر بگیری که همه بازی ها شاهکار میشن:31:
اونجوری که دوستان توضیح دادن این بازی جوری شده که دیگه مخفی کاری توش کمتر شده و یه جورایی مثل اویل 5 که نسبت به شماره های قبلی سبکش تغییر کده بود و فقط اکشن شده بود این بازی هم به همین صورت هست. مطمئنا کسانی که با شماره های قدیمی بازی هایی مثل اویل و اسپلینتر سل زندگی کردن خیلی خوششون نمیاد که بازی سبکش تا حدودی تغییر کنه و فقط اکشن باشه. الان اویل 5 نگاه کنی درسته خیلی از لحاظ اکشن و جلوه های ویژه عالی بودش ولی کسی که اویل بازی می کنه به خاطر این چیزا بازی نمی کنه و بیشتر به خاطر جو خاص اون و سبک منحصر به فردش بازی می کنه وگرنه میره یه بازی کاملا اکشن بازی می کنه. اسپلینتر سل هم همین شرایط رو داره. کسی که اسپلینتر سل بازی می کنه اصل بازی رو مخفی کاری اون می دونه. حالا این مخفی کاری کم بشه شاید برای طرفداران بازی خیلی جالب نباشه.
کلا بازی مطمئنا عالی هستش ولی عالی با شاهکار فرق داره. همچنین اینکه میگی هنوز سلطان بازی های مخفی کاری هستش درست نیستش چون شواهد نشون میده که مخفی کاری این بازی خیلی کم شده و از یه طرف در این سبک یه غول وجود داره به نام MGS که شماره چهارم این بازی تا اون جایی که می دونم از سایتهایی مثل گیم اسپات و IGN امتیاز 10 گرفت . چیزی که شاید هر چند سال یکبار اتفاق بیفته. همچنین MGS4 تقریبا میانگین امتیازش از حدود 60 سایت مختلف 9.4 هست.
من منظورم اين بود كه اگه بيشتر كار ميكردن ميشد يه ابر شاهكار مثله MGS ... 

اين قسمت حرفتو قبول ندارم ! چون كسي كه طرفدار اسپلينر سل هست بازي هر جوري باشه ف بازي ميكنه و عشق سم فيشر رو داره ... حالا چه مخفي كاري و چه اكشن ! 
-----------------------------------------------------------------------------
اون قسمت سلطان هم يه خورده اشتباه شد :دي 
من اصلا MGS يادم نبود و چون بازي نكردم نمي دونستم چطوريه ... 
معذرت :46:

titanium_zarin
22-04-2010, 12:54
باللخره واسه اومد يا ما حالا حالاها بايد كف كنيم؟؟؟

vahidgame
22-04-2010, 13:18
باللخره واسه اومد يا ما حالا حالاها بايد كف كنيم؟؟؟
باید یکمی صبر کنی. بازی برای PC منتشر بشه هم یکمی طول میکشه کرک بشه چون این بازی از سیستم DRM استفاده می کنه

اين قسمت حرفتو قبول ندارم ! چون كسي كه طرفدار اسپلينر سل هست بازي هر جوري باشه ف بازي ميكنه و عشق سم فيشر رو داره ... حالا چه مخفي كاري و چه اكشن !
عاشق اون که صد در صد همه هستن. من خودم یکی از فن های این بازی هستم.
ولی باید واقعیت رو در نظر بگریم. اینکه هر بازی بخواد از Uncharted یا Gears of war تقلید کنه خیلی خوب نیست. یعنی منظورم اینکه یه بازی باید سبک خودشو دنبال کنه. میتونه یه بازی از بازی های دیگه یکمی تقلید کنه ولی اصالت خودشو باید حفظ کنه. مثلا MGS با اینکه من شماره آخر اونو بازی نکردم ولی اصالت خودشو تا آخرین شمارش حفظ کرده. بازی هایی مثل Resident Evil و Splinter Cell سبکشون رو همه فقط با اکشن نمی شناسن. یعنی به جز اکشن این بازی های دارای خصوصیات منحصر به فرد خودشون هستن که بدون اونا این بازی ها هیچ وقت شاهکار نمی شدن.
کلا Ubi soft امسال خیلی سال جالبی براش بوده. یکی از پرحاشیه ترین شرکت ها بوده. اون از سیستم DRM که خیلی دردسار شدش. این از اینکه می خواد Splinter Cell Conviction رو برای PS3 هم بسازه.

aha2012
22-04-2010, 15:28
باید یکمی صبر کنی. بازی برای PC منتشر بشه هم یکمی طول میکشه کرک بشه چون این بازی از سیستم DRM استفاده می کنه

ولی باید واقعیت رو در نظر بگریم. اینکه هر بازی بخواد از Uncharted یا Gears of war تقلید کنه خیلی خوب نیست. یعنی منظورم اینکه یه بازی باید سبک خودشو دنبال کنه. میتونه یه بازی از بازی های دیگه یکمی تقلید کنه ولی اصالت خودشو باید حفظ کنه. مثلا MGS با اینکه من شماره آخر اونو بازی نکردم ولی اصالت خودشو تا آخرین شمارش حفظ کرده. بازی هایی مثل Resident Evil و Splinter Cell سبکشون رو همه فقط با اکشن نمی شناسن. یعنی به جز اکشن این بازی های دارای خصوصیات منحصر به فرد خودشون هستن که بدون اونا این بازی ها هیچ وقت شاهکار نمی شدن.
کلا Ubi soft امسال خیلی سال جالبی براش بوده. یکی از پرحاشیه ترین شرکت ها بوده. اون از سیستم DRM که خیلی دردسار شدش. این از اینکه می خواد Splinter Cell Conviction رو برای PS3 هم بسازه.
اتفاقا یوبی گفته تاخیرش بخاطر سیستمه DRM نیست:20:

hosseincode2008
22-04-2010, 16:10
اتفاقا یوبی گفته تاخیرش بخاطر سیستمه DRM نیست:20:
عزيزم اتفاقا شما همين حرفو قبلا هم زدي و اتفاقا من هم گفتم كه اين دروغ آپريل بوده .

aha2012
22-04-2010, 17:19
عزيزم اتفاقا شما همين حرفو قبلا هم زدي و اتفاقا من هم گفتم كه اين دروغ آپريل بوده .
اگه دروغ باشه که ما PC بازها بدبختیم:41::41::19::19:

aha2012
22-04-2010, 19:11

خاک بر سر یوبی سافت.این بازی باید انحصاری میشد.البته مثل اینکه زیاد بازیه شاخی هم نبوده.البته تا با چشم خودم روی pc نبینم زیاد باورم نمیشه:20:

3taxxx
23-04-2010, 04:36
متال گیر اصلا زیاد خوب نبود
مگه هر چی این سایتا بگن درسته؟دوست داشتن و مورد توجه قرار گرفتن یه بازی سلیقیه
هیچ بازی از هیچ بازی تقلید نمیکنه چون هدف بازی ساز نزدیک شدن به واقیعته.(از فردا بگین تفنگ دست گرفتن هم تقلیده)
شماره 3 اسپلینتر شما در هر مرحله که میخواستی وارد بشی حق انتخاب میداد که اکش باشی یا سایلنت پس این کار تازه ی نبود واسه اسپلینتر
بازم میگم این بازی واسه سم فیشریاست چون شماره قبلها به سم توجه کمی میشد و در مورد زندگیش هیچی نمیدونستیم
اگه عشق سایلنت رفتنی فقط(فقط)خوب همون متال رو برو یا هر روز اسپلینترهای قبلی رو برو.اگه دنبال داستانی که سم چی شد زندگیش این بازی رو برو
اره گرافیش ضعیفه ولی نه اونقدرا
خیلی ها میان اینجا و با نظرات شخصی شما رو برو میشن و یا قید بازی رو میزنن یا موقه بازی حس لذتو از دست میدن
پس نظرتون رو واسه خودتون نگه دارین.و همه بدونین بازی خیلی جذاب و لذت بخشه.سم سمه مخفی یا غیر مخفی.کاماندو یعنی همه فن حریف یعنی سم فیشر در این بازی
یه نصیحت دنبال بازی برید که بهتون لذت بده اگه میبنی بازی خوب نیست اونو نرید و ازش بد نگید (هر بازی)

masoud93
23-04-2010, 10:53
من یه جا گیر کردم:
فکر کنم اخرای بازی باشه تو یه ساختمون میرسم به یه جا دو تا دوشگا رو سقف هست یه دفعه تا منو میبینن شروع میکنن به تیر زدن نمیشه ازشون رد شد.

mohammad_twe
23-04-2010, 12:00
فکر کنم اخرای بازی باشه تو یه ساختمون میرسم به یه جا دو تا دوشگا رو سقف هست یه دفعه تا منو میبینن شروع میکنن به تیر زدن نمیشه ازشون رد شد.
اقا اونا دوشگا نی :دی مادون قرمز بزن تا بتونی از لیزر ها رد بشه , بودنه مادون قرمز نمیتونی .

halflife g
23-04-2010, 17:18
هیچ بازی از هیچ بازی تقلید نمیکنه چون هدف بازی ساز نزدیک شدن به واقیعته.(از فردا بگین تفنگ دست گرفتن هم تقلیده)
شماره 3 اسپلینتر شما در هر مرحله که میخواستی وارد بشی حق انتخاب میداد که اکش باشی یا سایلنت پس این کار تازه ی نبود واسه اسپلینتر
بازم میگم این بازی واسه سم فیشریاست چون شماره قبلها به سم توجه کمی میشد و در مورد زندگیش هیچی نمیدونستیم
اگه عشق سایلنت رفتنی فقط(فقط)خوب همون متال رو برو یا هر روز اسپلینترهای قبلی رو برو.اگه دنبال داستانی که سم چی شد زندگیش این بازی رو برو
خیلی ها میان اینجا و با نظرات شخصی شما رو برو میشن و یا قید بازی رو میزنن یا موقه بازی حس لذتو از دست میدن
پس نظرتون رو واسه خودتون نگه دارین.و همه بدونین بازی خیلی جذاب و لذت بخشه.سم سمه مخفی یا غیر مخفی.کاماندو یعنی همه فن حریف یعنی سم فیشر در این بازی
یه نصیحت دنبال بازی برید که بهتون لذت بده اگه میبنی بازی خوب نیست اونو نرید و ازش بد نگید (هر بازی)

ببینید دوست عزیز اولا ادب رو رعایت کنید نظر هر کس برای خودش محترمه........... .

دوما اینجا یک فروم هستش و سم فیشر هم یک بازی پس هر کس میتونه بیاد نظرشو اینجا بنویسه و در نوشتن نظر هم آزاد...اصلا قشنگی و زیبایی یک فروم در همین تبادل افکار و نظرات............. چون شما از یک بازی خوشتون اومده و عاشقش شدین دلیل بر این نیس که هیچ کس از بازی انتقاد نکنه.......... .

بهتره قبل از اینکه موس یا دسته کنسولو بگیریم دستمون و فرت و فرت بازی کنیم یاد بگیریم کمی ظرفیت و جنبه بحث رو در خودمون افزایش بدیم.................. .

ممنون

vahidgame
23-04-2010, 19:41
دوست عزیز خواهشا اینو جای دیگه نگید. دارید در مورد یکی از بهترین بازی های تاریخ صحبت می کنید. من خودم شماره چهارم MGS رو بازی نکردم ولی بازیی که از سایت های معتبر گیم اسپات و IGN امتیاز 10 از 10 می گیره و میانگین امتیاز اون از سایتهای معتبر حدود 9.4 از 10 هست می تونه این سلیقه ای باشه؟ این سایتها اگه قرار بود که سلیقه ای عمل کنن که اصلا به وجود نمیومدن. بعد چند تا امتیاز سلیقه ای بوده چرا بقیه سایت ها امتیازهای فوق العاده بالا و جایزه های زیاد به این بازی دادن؟
کلا این بحث MGS و SP جاش اینجا نیست ولی اینارو گفتم که شفاف سازی بشه.

اولا اینو بگم که من خودم جزو طرفداران این بازیم و به محض اینکه بازی برای PC کرک بشه اونو بازی می کنم. شما درست حرفای منو متوجه نشدید. انتقاد کردن از یه بازی چیز بدی نیست و هر کسی می تونه این کارو بکنم. من خودم توقعم از این بازی بیشتر بود. توقع داشتم که این بازی از گیم اسپات امتیاز 9 بگیره و میانگین امتیازهای اونم 9 به بالا باشه. ولی مثل اینکه به این صورت نبوده.
من هیچ وقت نمی گم این بازیو کسی بازی نکنه و مطمئنا کسانی که مطالب منو درست خوندن اینو متوجه میشن. خودم منتظر منتشر شدن اون در PC هستم. بعد اتفاقا اینایی که گفتم نظر شخص خودم نبود. نظر دوستان عزیز مثل S.V.K و halflife g و 779 و ... این بود که بازی در حد شاهکار واقعی نبودش. صد در صد بازی عالی هستش ولی شاهکار نیست. این نظر دوستانی هست که مطمئنا با سری بازی Splinter Cell زندگی کردن و منم نظر این دوستان رو قبول دارم.
در آخر اینو بگم که انتقاد کردن از یه بازی به معنی بد بودن یه بازی نیست. حتی بازی های بزرگ هم ممکنه مشکل داشته باشن ولی این دلیل نمیشه از اونا انتقاد نکرد و چون طرفدار اون بازی ها هستیم از اشتباهات بازی ها بگذریم.کلا باید سطح انتقاد پذیری ما ایرانی ها بالاتر بره و در این زمینه که مشکل داریم درست بشیم....

aha2012
24-04-2010, 13:59
yoohoo
بالاخره بعد از چند وقت انتظار این بازیو انجام دادم
عجب بازی ایه.البته من x360 ندارم و pc بازم .ولی عجب بازی ایه.
نسخه ی موبایلشو گفتما:31::31::31::31::31::31:

Khashayar King
24-04-2010, 14:04
اگه دروغ باشه که ما PC بازها بدبختیم

فقط غیر ممکن غیر ممکنه !

همین اساسینز کرید که یوبی با همین سیستم عرضه کرد رو دیدن که کرک شد ... خیلی ها هم میگفتن غیر ممکنه ...

حالا که روشش رو یاد گرفتن زودتر و بهتر کرک میشه ، همین اسپلینتر هم که عرضه شه میبینید که کرک میشه ...

3taxxx
25-04-2010, 00:34
خوبه افرین چه ازادی بیانی داره اینجا .مرسی از پاک کردن حرفام.واقعا شناختمتون با جنبه ها!!!.همینین تا مخالف میبینین باید نابودش کنین.حداقل به این نتیجه رسیدم که ...
عرضش حرف رو هم ندارین دیگه

NINTENDO_DS
25-04-2010, 10:14
خوبه افرین چه ازادی بیانی داره اینجا .مرسی از پاک کردن حرفام.واقعا شناختمتون با جنبه ها!!!.همینین تا مخالف میبینین باید نابودش کنین.حداقل به این نتیجه رسیدم که ...
عرضش حرف رو هم ندارین دیگه

شما کلا لحن صحبتتون مثل اینکه درست نیست ولی یک کلاس ادب برین بد نیست بعد بیاین پست بدین.

Guts
25-04-2010, 10:46
ولی فکر کنم این آخرین بازی‌هایی باشه که Ubisoft برای PC میده چون واقعاً دهن‌صاب‌بچش صاف شده، فکر کنید این‌همه هزینه برای DRM بعد نه تنها مشتری‌های پولی شاکی هستن بعد مدتی DRM هم کرک میشه و تمام زحماتشون دود میشه، کلاً باید دیوانه باشه بازم برای PC همچین عناوینی بیرون بده چون غیر دردسر هیچ‌چیز دیگه‌ای نداره براش؛ فوق فوقش برای 200-300 هزاتا نسخه این‌همه دردسر ارزش نداره، 1/10 همین هزینه ساخت و انتشار نسخه PC رو برای تبلیغات روی نسخه‌ی کنسولی بزارن دقیقاً کنسول‌ها این فروش رو جبران میکنن تازه نسخه کنسولی گرونترم هست همین الان این SplinterCell رو روی PS3 بدن حداقل 4-5 برابر PC فروش میکنه.

mehdy.z
25-04-2010, 11:18
ولی فکر کنم این آخرین بازی‌هایی باشه که Ubisoft برای PC میده چون واقعاً دهن‌صاب‌بچش صاف شده، فکر کنید این‌همه هزینه برای DRM بعد نه تنها مشتری‌های پولی شاکی هستن بعد مدتی DRM هم کرک میشه و تمام زحماتشون دود میشه، کلاً باید دیوانه باشه بازم برای PC همچین عناوینی بیرون بده چون غیر دردسر هیچ‌چیز دیگه‌ای نداره براش؛ فوق فوقش برای 200-300 هزاتا نسخه این‌همه دردسر ارزش نداره، 1/10 همین هزینه ساخت و انتشار نسخه PC رو برای تبلیغات روی نسخه‌ی کنسولی بزارن دقیقاً کنسول‌ها این فروش رو جبران میکنن تازه نسخه کنسولی گرونترم هست همین الان این SplinterCell رو روی PS3 بدن حداقل 4-5 برابر PC فروش میکنه.
خیالت راحت تا وقتی که ابر شرکتهای سخت افزاری هستند بازی برای pc متوقف نمیشه!!
زیر فشار این گونه شرکتها هم که باشه اینا مجبورند هرزگاهی چند بازی توپ رو برای pc بدند بیرون تا بازار چند 10 میلیاردی فروش سخت افزار که اکثر مشتریهاش رو گیمرها تشکیل میدند دچار مشکل نشه!!
مطمئن هم باش این شرکتهای بازیساز در این راستا از راه رشوه ای که از اینا میگرند درآمد کمی ندارند!!

vahidgame
25-04-2010, 11:52
خیالت راحت تا وقتی که ابر شرکتهای سخت افزاری هستند بازی برای pc متوقف نمیشه!!
زیر فشار این گونه شرکتها هم که باشه اینا مجبورند هرزگاهی چند بازی توپ رو برای pc بدند بیرون تا بازار چند 10 میلیاردی فروش سخت افزار که اکثر مشتریهاش رو گیمرها تشکیل میدند دچار مشکل نشه!!
مطمئن هم باش این شرکتهای بازیساز در این راستا از راه رشوه ای که از اینا میگرند درآمد کمی ندارند!!
من صد در صد موافقم.
هیچ وقت Ubi soft نمیاد pc رو ول کنه. تا حالا کم پیش اومده Ubi soft بازیو رو برای pc منتشر نکنه و انحصاری کنسول باشه.
اگه به کپی هستش که بازی های کنسول هم الان کپی هست. اگه بازی های pc فروش نداشت که شرکتهایی بزرگی مثل Blizzard و Bioware این همه روی pc سرمایه گذاری نمی کردن. این شرکت ها می دونن این قدر طرفدار دارن که هر بازی بیرون بدن فروش بالایی می کنه.Ubi soft هم تقریبا به همین شکل هست.
ممطئنا با حرف یه نفر یه شرکت نمیاد یه کاری بکنه. اونا خودشون بهتر این کارو می دونن و به حرف من شما کاری ندارن.

aha2012
25-04-2010, 11:59
البته اینو هم بگم که شرکت یوبی سافت بیشتر شرکتها و همچنین بیشتر بازیهایی رو که برای شرکتهای دیگه بوده رو خریداری کرده.
دولت هم هر سال 19میلیون دلار بهش کمک میکنه
در کل یوبی سافت شرکتیه که با پول و خرید دیگر شرکتها رشد کرد.
همچنین این شرکت توسط 5 برادر تاسیس شده
منبع هم سایت پردیس گیم برید سرگذشت یوبی سافتو نوشته.البته اینو مدیران تبلیغ به حساب نیارند.:20:
ممنون

3taxxx
26-04-2010, 00:17
شما کلا لحن صحبتتون مثل اینکه درست نیست ولی یک کلاس ادب برین بد نیست بعد بیاین پست بدین.
ممنون لطف دارین.شماها فکر خودتون باشین
شما هم یه کلاس ترک چاپلوسی و ترک خود بزرگ دونی بری بد نیست.خودت اگه با ادب بودی این حرف بی ادبی رو به من نمیزدی

djmd
26-04-2010, 00:34
خوب روی steam که زده 4 روز دیگه بازی unlock میشه واسه استفاده ...

Yi Yi
26-04-2010, 01:33
ولی فکر کنم این آخرین بازی‌هایی باشه که Ubisoft برای PC میده چون واقعاً دهن‌صاب‌بچش صاف شده، فکر کنید این‌همه هزینه برای DRM بعد نه تنها مشتری‌های پولی شاکی هستن بعد مدتی DRM هم کرک میشه و تمام زحماتشون دود میشه، کلاً باید دیوانه باشه بازم برای PC همچین عناوینی بیرون بده چون غیر دردسر هیچ‌چیز دیگه‌ای نداره براش؛ فوق فوقش برای 200-300 هزاتا نسخه این‌همه دردسر ارزش نداره، 1/10 همین هزینه ساخت و انتشار نسخه PC رو برای تبلیغات روی نسخه‌ی کنسولی بزارن دقیقاً کنسول‌ها این فروش رو جبران میکنن تازه نسخه کنسولی گرونترم هست همین الان این SplinterCell رو روی PS3 بدن حداقل 4-5 برابر PC فروش میکنه. حالا از کجا می دونید Ubisoft هزینه ی زیادی متحمل شده برای ساخت این DRM ? منبعی دارید؟
شرکت ubisoft اگه برای pc باز هم بازی بسازه، دیوانه نیست. درسته که معمولا فروش بازی نسبت به کنسول کمتره، ولی 2 مساله رو نباید فراموش کرد :

200 -300 هزار تا نسخه برای یک بازی 60 دلاری حداقل میشه 12 میلیون دلار . و هزینه‌ی ساخت بازی‌های multi platform معمولا چیزی بین 15 تا 25 میلیون دلاره. درسته که در مقایسه با فروش بازی در کنسول فروشش کمتره ولی این همه پول به عنوان سود چیز کمی نیست.
درسته که در مقایسه با فروش بازی در کنسول فروشش کمتره ولی هزینه‌ی ساخت بازی برای PC نسبت به ساخت بازی برای کنسول خیلی کمتره .

در ضمن اگه واقعا ادعاهای شما در مورد SC - C درست باشه، UbiSoft همین الانش هم یک دیوانه به حساب میاد! اگه واقعا مساله به همین سادگی بود، چرا پس از ده ها سال هنوز برای PC بازی ساخته میشه؟

mInI_ClockEr
26-04-2010, 03:29
من صد در صد موافقم.
هیچ وقت Ubi soft نمیاد pc رو ول کنه. تا حالا کم پیش اومده Ubi soft بازیو رو برای pc منتشر نکنه و انحصاری کنسول باشه.
اگه به کپی هستش که بازی های کنسول هم الان کپی هست. اگه بازی های pc فروش نداشت که شرکتهایی بزرگی مثل Blizzard و Bioware این همه روی pc سرمایه گذاری نمی کردن. این شرکت ها می دونن این قدر طرفدار دارن که هر بازی بیرون بدن فروش بالایی می کنه.Ubi soft هم تقریبا به همین شکل هست.
ممطئنا با حرف یه نفر یه شرکت نمیاد یه کاری بکنه. اونا خودشون بهتر این کارو می دونن و به حرف من شما کاری ندارن.
در ادامه باید بگم که این حرفها تا حدود زیادیدرسته مثل همین کرایسیس 2 که گفتند برای کنسول ها میاد فقط ولی برعکس شده

Guts
26-04-2010, 11:28
میشینیم و می‌بینیم.
راستی بازی برای PC هم اومد 7.7 گیگ حجمشه دوستمونم فکر کنم لینکاش رو گذاشتن دیگه تورنتشم ریخته، فعلاً CloneDVD نسخه داده و کرک نشده ولی به زودی کرکشم میاد.

Hojjat07
26-04-2010, 14:28
بحث PC رو از کنسول جدا کنین تا مثل AC II نشه !!!!

SAM_FISHER_HQ
27-04-2010, 01:34
منبع هم سایت پردیس گیم برید سرگذشت یوبی سافتو نوشته.البته اینو مدیران تبلیغ به حساب نیارند.

تا کی ما میخوام سورس هامون سایتهای فارسی زبان باشه؟ تا کی؟
بابا ول کنین این مسخره بازیها رو.... هر جا میرم یکی میگه فلان سایت (فارسی زبان) فلان حرف رو زده؟ یه جوری میگید که رفتین با مصاحبه Maxime Béland تو یکی از سورس های معتبری تو زینه خبر مثل: vg47 یا kotaku یا CAVG رو خوندین.

ببخشید یه خورده تند حرف زدم ولی اینقدر از این پستهای مسخره دیدم که دیگه....:2:

aha2012
27-04-2010, 09:08
تا کی ما میخوام سورس هامون سایتهای فارسی زبان باشه؟ تا کی؟
بابا ول کنین این مسخره بازیها رو.... هر جا میرم یکی میگه فلان سایت (فارسی زبان) فلان حرف رو زده؟ یه جوری میگید که رفتین با مصاحبه Maxime Béland تو یکی از سورس های معتبری تو زینه خبر مثل: vg47 یا kotaku یا CAVG رو خوندین.

ببخشید یه خورده تند حرف زدم ولی اینقدر از این پستهای مسخره دیدم که دیگه....:2:
من ناراحت نشدم شما تند حرف زدید ولی این سایتو گفتم که کسانیکه انگلیسیشون زیاد خوب نیست برن تو این سایت که قشنگ ترجمه کرده بتونن راحت بفهمن.اگه میخواین سایت خارجی کلی میشناسم بگم بهتون

alireza2099
27-04-2010, 12:25

دوست عزیز واقعا اگه اینطور باشه که شما میگین چرا شرکتی مثل Sega بازی مثل Total war رو فقط انحصاری برای Pc میزنه .:5:از این کار میتونیم اطمینان حاصل کنیم که حتما سود داره براشون که این بازی واقعا عظیم رو فقط روی Pc میدن.:46:
به نظرمن Ubisoft توی بازی های بعدیش نباید از این قفل استفاده کنه چون فقط براش هزینه داره هیچ سودی هم نداره .همین الان امولاتور اومده ولی value براش نیومده اونم هروقت بازی رو ارجینال دارها تموم کنن میاد روی نت.:27:

mosolim
27-04-2010, 14:53
سلام
آقا من این بازی رو دانلود کردم . نصب هم کردم. اما فکر نکنم بتونم بازی کنم. چون همین الان وصل شده به DRM و ubisoft game luancher اومد بالا که احتمالا سریال بازی رو میخواد. کرکش اومد ما رو بیخبر نزارید.

دوستان اون کرک skidrow که برای اساسین بود رو ریختم تو گیم لانچر . بازی بالا اومد اما وقتی خواست وارد منو بشه ارور کانکت نبودن داد و اومد بیرون. فکر کنم skidrow بتونه یه کرک درست بده بیرون . بالاخره دستشون اومده چکار کنن.

amirpers
27-04-2010, 16:08
انشالله همين روزا كرك ميشه اما حيف كه ظاهرا اون بازي اي نيست كه منتظرش بوديم و سبكش عوض شده.
اين سبك فقط در اختيار اسپلينتر سل بود و بازيهاي ديگه هيچ وقت نتونستن جاي اون رو بگيرن و حالا خود يوبيسافت خواسته بازي رو خراب كنه.

aha2012
27-04-2010, 16:33
ای بابا یوبی اینم DRM ای کرد؟
خیلی دیگه شورشو درآورده.خیلی مسخرس:2:

malkemid
27-04-2010, 16:53
skidrow تو توضیحات کرکش حرف خوبی زده بود: این سامانه حتی برای کسانی که بازی رو خریدن هم عذاب آوره!!!ما بازی رو برای اونها هم آسونتر کردیم!

aha2012
27-04-2010, 17:23
درسته من بازیو انجام ندادم و x360نندارم و pc بازم ولی داستانه بازیو میدونم.لو بدم؟:31:
از توی بازیه موبایلش فهمیدم داستانش چیه:31:نگفتید لو بدم؟شوخی کردم:31:
ولی واقعا رسما داره حالم بهم میخوره از یوبی سافت با این سیستمه مزخرفش
دومین کمپانی ای بود که ازش خوشم میومد الان آشغال ترینه
حتما میخواد prince رو هم اینطوری کنه
اگه اینطوری کنه واقعا دیگه ...............پوف ولش کنید .خودتونو ناراحت نکنید.همینه دیگه:20:

plsboy
27-04-2010, 19:42
خبری نیست؟
کسی value پیدا نکرده؟
با server آفلاینی که واسه ac2 داده بودند میشه اجراش کرد ولی مثل کرک skidrow توی منو میزنه که connection failed و فقط میشه از بازی بیرون بیای...

PS2PS2PS2
27-04-2010, 19:58
آقا من كه اين بازي رو تا آخر رفتم ولي چنين صحنه هايي رونديدم .مخصوصا اين ريشاي زياد رو.
اگه ميدونيد كجاست به ما هم بگيد
-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Big-Boss
27-04-2010, 20:46
آقا من كه اين بازي رو تا آخر رفتم ولي چنين صحنه هايي رونديدم .مخصوصا اين ريشاي زياد رو.

این عکس ها مال زمان معرفی بازیه
از اون موقع چندین بار طراحی کارکترها و داستان و ... تغییر کرده.
اصلا قرار نبود سم این ابزار آلات پیشرفته اش رو داشته باشه.

morrigan_neit
27-04-2010, 23:34
بچه ها بالاخره بازی واسه پی سی هم اومدا:D:D
امروز یکی dvd رو اورده بود نخریدم تا وقتی مطمین شم میتونم کرکشو پیدا کنم توو اینترنت.

کرکشو کسی پیدا کرد لینک کنه ه تک خوری نکنین :D:D

Mohammad_Sn2001
28-04-2010, 01:44
این هم کرکش مثل AC II هستش ؟؟

:13: :13: :13:

DRM شد بازم یعنی بازم اینترنت بازی و Vale جدید قدیم داره میشه ؟؟؟

:41: :41: :41:

خیلی از شرکت یوبی سافت خوشم میومد بخاطر بازیهای توپش ولی دیگه داره شورش رو در میاره

:2: :2: :2:

SAM_FISHER_HQ
28-04-2010, 01:57
من ناراحت نشدم شما تند حرف زدید ولی این سایتو گفتم که کسانیکه انگلیسیشون زیاد خوب نیست برن تو این سایت که قشنگ ترجمه کرده بتونن راحت بفهمن.
بازم ببخشید بابت اون پست. ولی این چند وقته چیزهای عجیب و غریبی توی بعضی از پستهای کاربران میبینم. منظورم شما نیستید کلا دارم میگم.

اگه میخواین سایت خارجی کلی میشناسم بگم بهتون
صحبت سر سایتهای های خارجی نیست. صحبت سر اینکه بعضی از سایت های فارسی زبان میان عشقی واسه خودشوت شعر ورهایی تاب میدن که در نوع خودش خنده داره !
مثلا یه سایت نسبتا معروف رفتم توش دیدم بازی مکس پین3 و مافیا2 رو واسه فروش گذاشته. (البته این مال خیلی وقت پیشه).
واقعا اون مدیر اون سایت چی فکر کرده؟ مردم رو هالو فرض کرده؟ نباید بگیم ادمین اون سایت باید بگیم دزد. چون واقعا کارشون دزدی و کلاهبرداریه.

اکثر خبرههایی هم که میذارند همین وضعیت رو داره!

واسه همین من که با این حال زیاد زبانم خوب نیست سعی میکنم تمامی خبرهایی که میشنوم و میبینم برای سورسهای خارجی باشه. اگه هم خبر رو توی یه سایت فارسی زبان میبینم باید ترجمه درست از سورسهای معتبر خارجی باشه نه اینکه یه الف بچه بیاد یه سایت راه اندازی بکنه بعد برای خودش عشقی خبر بزاره, خبری که معلوم نیست منبعش کجاست؟! 4نفر دیگه هم اون خبر رو بخونن بیان توی فروم های دیگه بیان بگن فلان سایت (فارسی زبان) فلان خبر رو گفته !

3taxxx
28-04-2010, 01:58

اینا عکس مخفیه .مال اون موقعیه که یکی دوتا از بچه ها ماشین صورت تراش سم رو برداشته بودن تا سر به سرش بزارن :31:و اگه دقت کنی در عکس اول سم فهمیده کار کیه و با مخ زدتش زمین:8::20:

بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟یکی ادرس بده مرسی:11::40:
همین دیروز نسخه ایکس باکسشو تموم کردما ولی رو پی سی یه چیز دیگست

IRAN_KING
28-04-2010, 09:42
من مرحله 7 موندم امن قسمت که میری تو دوربین مدار بسته و بعد faild میشه

قراره ریس جمهور بیاد یک جای بزرگی هست وپله های پهن داره

aha2012
28-04-2010, 11:17
اینا عکس مخفیه .مال اون موقعیه که یکی دوتا از بچه ها ماشین صورت تراش سم رو برداشته بودن تا سر به سرش بزارن :31:و اگه دقت کنی در عکس اول سم فهمیده کار کیه و با مخ زدتش زمین:8::20:

خیلی باحال نوشتی کلی خندیدیم:31:
راستی من میخوام xboxبخرم .میخواستم بدونم رو کنسول حال میده این جور بازیا یا به گفته ی خودت pc یه چیز دیگست؟
بعد چه مدلیشو بخرم؟

E Z I O
28-04-2010, 11:19
این هم کرکش مثل AC II هستش ؟؟

:13: :13: :13:

DRM شد بازم یعنی بازم اینترنت بازی و Vale جدید قدیم داره میشه ؟؟؟

:41: :41: :41:

خیلی از شرکت یوبی سافت خوشم میومد بخاطر بازیهای توپش ولی دیگه داره شورش رو در میاره

:2: :2: :2:
تا چند وقت دیگه میفهمه چه اشتباهی کرده این قفل را به صورت کامل برمیداره

aha2012
28-04-2010, 11:24
اگه اینو درست نکنه من فکر میکنم از سایتها نمره ی 7 رو بگیره.البته حقشه.
تازگیا داره شورشو درمیاره این یوبی سافت

shahabprince
28-04-2010, 12:48
چه قدر این یوبی سافت کم عقله.این همه خرج این سیستم DRM کرد اخر هم کرک کردن ولی بازهم الان تو این بازی این سیستم رو گذاشته.واقعا تنش میخاره.حقشه که این بازی نمره ی پایین بگیره واقعا برای یوبی متاسفم.

IRAN_KING
28-04-2010, 13:14
من مرحله 7 موندم قسمت که میری تو دوربین مدار بسته و بعد faild میشه
اتاق کنترل میزنه کامپیوتر ---- کن بعد از دوربین در نمییاد بیرون و میگه باختید :41:
کسی میدونه چکار باید کرد

Big-Boss
28-04-2010, 13:20
راستی من میخوام xboxبخرم .میخواستم بدونم رو کنسول حال میده این جور بازیا یا به گفته ی خودت pc یه چیز دیگست؟
بعد چه مدلیشو بخرم؟

کلا بازی سوم شخص رو کنسول بهتر جواب میده.

SAM_FISHER_HQ
28-04-2010, 14:23

بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟یکی ادرس بده مرسی:11::40:

این برای نسخه اولیه CONVICTION هست که ساخته شده و چند ماه مونده بود به عرضه بازی ساخت بازی رسما کنسل شد و دوباره شروع به ساخت بازی کردند. اینی که داری بازی میکنی نسخه دومی هست که ساختند.
دلیل طولانی شدن ساخت این بازی هم همینه ! وگرنه این بازی دوسال پیش آماده بود.

devilboys
28-04-2010, 17:05
سیستم مورد نیازش چیه؟

mosolim
28-04-2010, 17:44
سلام
خبری از کرک نشد؟ بابا کف کردم از بی بازی . آخه زور داره بازی رو سیستم نصب باشه و بعد نتونی بازی کنی. (لعنت به یوب سافت).

Bs_panzer
28-04-2010, 18:27
دانلود بازي :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدor

Splinter Cell Conviction-PC

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا دیگه پر لینک نکنید تاپیکو :13:

shahabprince
28-04-2010, 22:29
سلام
خبری از کرک نشد؟ بابا کف کردم از بی بازی . آخه زور داره بازی رو سیستم نصب باشه و بعد نتونی بازی کنی. (لعنت به یوب سافت).

بازی رو میشه با همون سرور مجازی ac2 کرک کرد ولی باید صبر کنیم تا values بیاد.

shahabprince
28-04-2010, 23:14
یه خبر خوب.skidrow یه کرک واسه ac2 زده که سیستم DRM به کلی منحل میشه و من این فکر رو کردم که شاید با این بشه بازی رو کرک کرد فایل رو از لینک زیر دانلود کنید

or

بعد از اینکه که این فایل رو دانلود کردید در مسیر زیر کپی کنید
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher

hamed_dij
28-04-2010, 23:26
یه خبر خوب.skidrow یه کرک واسه ac2 زده که سیستم DRM به کلی منحل میشه و من این فکر رو کردم که شاید با این بشه بازی رو کرک کرد فایل رو از لینک زیر دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اینکه که این فایل رو دانلود کردید در مسیر زیر کپی کنید
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher

بچه ها امتحان كردن عملي نيست.
فعلا بريم نيمه 2 بازي بارسا - اينتر رو ببينيم

3taxxx
29-04-2010, 00:54
بعد چه مدلیشو بخرم؟
سلام
روی ایکس باکس یه کم بازی اول شخص سخته(کنترلش) ولی برای بازهای سوم شخص به گفته دوستمون عالیه. اگه هم با پی سی هم با ایکس باکس باشی بهتره.قیمتو جنسشم 365 تومن الیت جاسپر
ببخشید اگه خارج از بحث بود

NINTENDO_DS
29-04-2010, 10:42
سلام
روی ایکس باکس یه کم بازی اول شخص سخته(کنترلش) ولی برای بازهای سوم شخص به گفته دوستمون عالیه. اگه هم با پی سی هم با ایکس باکس باشی بهتره.قیمتو جنسشم 365 تومن الیت جاسپر
ببخشید اگه خارج از بحث بود

اتفاقا اول شخص به خاطر طراحی عالی دسته ایکس باکس خیلی راحته ولی تنها ایرادی که ایکس باکس داره اینه که بازی های ریسینگ رو نمی شه با هیجان بالا بازی کرد به خاطر مدل کنترلر ایکس باکس

pedram_sad
29-04-2010, 11:16
اتفاقا اول شخص به خاطر طراحی عالی دسته ایکس باکس خیلی راحته ولی تنها ایرادی که ایکس باکس داره اینه که بازی های ریسینگ رو نمی شه با هیجان بالا بازی کرد به خاطر مدل کنترلر ایکس باکس
نظرتون محترم و با این که اینجا جاش نیست
اما اتفاقا هم برای FPS هم Driving هم TPS فوق العاده عالی طراحی شده و راحته
مشکلس یا بهتر بگم سختیش برای بازی های fighting هست
که اونم به دلیل عادت کردن اکثر gamer ها به PS Controller هست

morrigan_neit
29-04-2010, 13:03
بچه ها یه سوال
منظورتون از value چیه؟؟

توو فروم اساسینز کرید هم هی مینویسن value من متوجه نمیشم یعنی چی؟؟:D: :D
اخه من اسایسینز هم بدون این دنگ و فنگا نصب کردم بازی کردم تمومم کردم.هیچ فایلی هم از اینترنت نگرفتم فقط یه کرک گرفتم دیگه نفهمیدم value چیه :-؟؟

mosolim
29-04-2010, 13:57
بچه ها یه سوال
منظورتون از value چیه؟؟

توو فروم اساسینز کرید هم هی مینویسن value من متوجه نمیشم یعنی چی؟؟:D: :D
اخه من اسایسینز هم بدون این دنگ و فنگا نصب کردم بازی کردم تمومم کردم.هیچ فایلی هم از اینترنت نگرفتم فقط یه کرک گرفتم دیگه نفهمیدم value چیه :-؟؟

شما وقتی با سرور آفلاین یا مجازی بازی میکنید نیاز به فایلی دارید که مراحل بازی رو براتون باز کنه . این فایل رو افرادی که نسخه اصلی بازی رو با سرور حقیقی خوده بازی بازی کردن قرار میدن تا کسایی که با سرور مجازی بازی می کنند هم بتونن اون مراحل رو بازی کنن. ولو کامل هم ولویی که تمام مراحل تکمیل شده باشه. امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب رسونده باشم.

morrigan_neit
29-04-2010, 20:13
مرسی واقعا ممنون. فهمیدم بالاخره:D :D
حالا واسه sp این فایلا اوومده که با خیال راحت بگیرم نصب کنم بازیشو:D?

pedram_sad
29-04-2010, 21:57
بازی امروز به دستم رسید

گرافیکش واقعا عالی کار شده
نورپزدازی و طراحی مرحله ها قوی و عمیق هست
از همون سکانس های اولیه بازی خود نمایی میکنه

چهر خود sam کم نظیره

روند داستانی بازی هم خیلی جالبه با flashback زدن هاش
یک مورد جالب دیگه هم tutorial های بازی هست که به سبک نو و خلاقانه ارائه میشه

از منوبندی جدید و خلاقانه بازی هم خیلی خوشم اومد

با یک بازی قوی طرف هسیتم از هر فاکتور
البته تا اینجا !

morrigan_neit
29-04-2010, 22:06
ببخشید پدرام جان شما نسخه ی کامپیوترشو گرفتین؟؟
نصبش چطور بود؟

titanium_zarin
29-04-2010, 22:17
نصبش چطور بود؟

تا جايي كه من ميدونم اقا پدرام xbox دارن....احتمالا اينم با همون ميگن...

pedram_sad
29-04-2010, 22:19
نصبش چطور بود؟
نه دوست عزیز
نسخه Console

یک مورد دیگه که الان دیدم تو option تو بخش sound صدای 5.1 هست که فاز بازی رو چنیدن برابر کرد
به خصوص که Sam مرتب با handsfree که bluetooth هست در ارتباط هست

Ami R 940
30-04-2010, 11:07
خیلی بازی خوش ساخت و زیبایی بود کاور گیری فوق العاده کار شده بود , تنها ضعفش به نظر من گرافیکش بود.

mehdi30nema
30-04-2010, 11:47
gamespot به نسخه pc امتیاز ضعیف 6.5 را داد .

sinak3
30-04-2010, 11:51

انقد واسه PC بد شده؟ به خاطره DRM هست؟

aha2012
30-04-2010, 11:56
ah
من میخواستم بگم:31::31:

night lord
30-04-2010, 12:02

هر کی نسخه پیسی رو بازی کرده بیاد بگه چجوری شده و یه شفاف سازی بکنه لطفا

havas_1980
30-04-2010, 12:19
انقد واسه PC بد شده؟ به خاطره DRM هست؟
مشخص بود وقتی که نسخه XBOX از طرف Gamespot نمره 8 بگیره, نسخه پی سیش نمره کمتری نسبت به اون می گیره. (البته من انتظار نمره 7 رو داشتم و نه 6.5) همون طور که نمره نسخه پی سی Assassin's Creed II با کنسولش یه نمره فرق داشت... مشکلات DRM و نبود چت متنی یا صوتی در حالت CO CO ایرادات اضافه به نسخه پی سیه که مشخصه 1 نمره بابت DRM کم شده و نیم نمره هم بابت نبود چت.

متاسفانه تو بازیهای بعدی UBI بایستی همین تفاوت نمره رو از طرف منتقدان Gamespot داشته باشیم.

vahidgame
30-04-2010, 12:22
نسخه Xbox 360 امتیاز 8 گرفته بود. نسخه PC حداقل 1 امتیاز به خاطر سیستم DRM ازش کم میشه. چیزی که برای AC2 اتفاق افتاد.
اینجوری پیش بره نسخه PC بازی های شرکت ubi soft بالاتر از 8 نمی گیرن.
گیم اسپات یه سری معیارها خاص خودشو داره.ولی مثلا امتیاز 8 به AC2 اصلا قابل درک نیست.این سیستم که جدیدا گیم اسپات به کار می گیره خیلی خوب نیست یعنی به بازی ها مثلا امتیاز 8 و 8.5 و 9 و... میده و دیگه مثل قبل امتیازهایی مثل 8.7 و 8.8 و 8.9 و ... در کار نیست. همین AC2 حقش حداقل همون امتیاز 8.9 سایت IGN بود.
ولی امتیاز 6.5 به این بازی یه فاجعست! من یادم نمیاد که شماره ای از بازی بزرگ Splinter cell همچین امتیازی گرفته باشه.

Alixbox
30-04-2010, 12:59
این راهنمای فارسی برای کرک کردن . این کرک کار میکنه . من خودم امتحان کردم

1. ابتدا این فایل را دانلود نمایید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2.فایل را در یک پوشه استخراج نمایید

3.این فایل را دانلود نمایید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فقط فایل Ubisoft Game Launcher در پوشه ی C/Program Files/UBISOFT به جای فایل اصلی استخراج نمایید .

4. فایل hosts را دانلود نمایید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فایل hosts در جای /Windows/System32/Drivers/Etc/ کپی پیس کنید .

5 . CMD را بار کنید ( Task Manager را باز کنید در پنجره ی application روی گزینه new task کلیک کرده و CMD را تایپ کرده و OK را بزنید ) و ipconfig /flushdns را تایپ کنید . (توجه کنید درست تایپ کنید . بین ipconfig و / یک اسپیس هست.)

6. کامپوترتان را ری استارت کنید .

7.ابتدا فایل server.exe را باز کنید ( ازپوشه ی test که در قسمت 1دانلود کردید ) و بعد بازی را اجرا کنید .

لذت ببرید .

لطفا اگر این مطلب را کپی میکنید منبع را نیز درج نمایید

hamed_dij
30-04-2010, 13:23
این راهنمای فارسی برای کرک کردن . این کرک کار میکنه . من خودم امتحان کردم
عمرا با اين روش بشه save / load كرد.

Bigwarrior
30-04-2010, 13:32
عمرا با اين روش بشه save / load كرد.
بازی به وسیله این روش اجرا میشه ولی ماموریت جدیدی به شما نیمده و باید فکر کنم منتظر value یا ی چیزی تو همین مایه ها باشیم:31:
باز قضیه این value و این چیزا شروع میشه!!چه حالی کنیم:31:

Guts
30-04-2010, 13:56
صبر کنید تا Skidrow دوباره بازی رو کرک کنه شایدم اینبار یکی دیگه زودتر کرک کرد.

mosolim
30-04-2010, 15:48
سلام
آره باید زودتر بدن بیرون چون یبار این کارو کردن و دیگه دستشون اومده که چطوری میشه این سیستمو -- کرد.

sinak3
30-04-2010, 15:57
مشخص بود وقتی که نسخه XBOX از طرف Gamespot نمره 8 بگیره, نسخه پی سیش نمره کمتری نسبت به اون می گیره. (البته من انتظار نمره 7 رو داشتم و نه 6.5) همون طور که نمره نسخه پی سی Assassin's Creed II با کنسولش یه نمره فرق داشت... مشکلات DRM و نبود چت متنی یا صوتی در حالت CO CO ایرادات اضافه به نسخه پی سیه که مشخصه 1 نمره بابت DRM کم شده و نیم نمره هم بابت نبود چت.

متاسفانه تو بازیهای بعدی UBI بایستی همین تفاوت نمره رو از طرف منتقدان Gamespot داشته باشیم.

کاملا درسته هومان جان.فک کنم مثل AC2 از کاربرای GS یک یا دو بگیره.دی:
البته نسخه کرک شده حتما امتیاز بالاتری میگیره.دی:

Alixbox
30-04-2010, 17:37
راستی دوستان من با سازنده ی کرک صحبت کردم میگه داره روی مشکلش کار میشه . گفت میشه از savepoints استفاده کرد . بعد من تو خود بازی یک قسمت دیدم که فقط میشه ادم کشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا دل رو گرم میکنه

aha2012
30-04-2010, 18:16
واقعا حقشه این یوبی سافت.خیلی حال کردم وقتی حدس زدم 6.5 میگیره و 6.5 هم گرفت:21::26:
امیدوارم هی امتیازهای کمتری بگیره تا آدم بشه.به قول اون پیرزنه تو سریال زن بابا خیلی بیشوره:31::31::31:

mosolim
30-04-2010, 19:11
من یکی که امتیاز خوشگل 3.5 دادم. راستش داره میره رو اعصابم الان 4 روزه که نصبه ولی نمیتونم بازی کنم. منم از داغ دلم دادم 3.5 . فکر کنم که زیادشم بوده .

morrigan_neit
30-04-2010, 20:30
دوستای عزیز میگم نمیشه sp رو هم مثل assassins نصب کرد؟؟؟

آخه من واسه نصب اساسینز رفتم سایت یوبی عضو شدم بعد ساین این کردم دیگه مشکلی واسه بازی نداشتم.فقط آخر نصب به اینرنت وصل شدم موقع بازی هم هرموقه ارور میده میم به اینترنت وصل میشم

اگه sp هم اینجوری میشه نصب کرد برم با خیال راحت بخرم بازی کنم :D??

djmd
30-04-2010, 20:32
همینه دیگه وقت واسه PC فقط Port میشه و یه DRM هم بهش اضافه میشه دیگه ازین بهتر نمیشه ... یادتونه SC های قدیم مخصوصا Chaos theory واقعا رو PC محشر بود ...
البته اواخر ریویو به مشکلات سرورهای یوبی سافت و قطع شدن بازی و باگهای مسخره نسخه PC خیلی اشاره کرده بود و اعصابش ظاهرا ازین مطلب خیلی خورد بود ..

mohebbinodej
30-04-2010, 21:05
سلام بچه ها میشه این لینک ubisoft game luncher رو که تو صفحه قبل بود رو یه جا دیگه اپلود کنید
آخه megaupload برا من ف....ی.....ل...ت.....ر هست

Guts
01-05-2010, 00:35
این Skidrow انگار منتظر بود من بگم کرک بده بیرون :31:.
نسخه Skidrow بازی اومد کرکش 17 مگه و مثل AC2 در حد همون کپی‌پیست هست، خیلی حال داد :31::31:.
کرکم فکر کنم فکر کنم روی نسخه‌های دیگه کار نمیکنه فقط روی خوده نسخه Skidrow کار میکنه، البته اینو مطمئن نیستم بازم باید تست بشه.

اینم آدرس کرک:

سلطان SKIDROW:42:.

aha2012
01-05-2010, 10:35
دمش گرم.yohoooooooooooo
حالا واقعا کار میکنه؟کسی تست کرده؟

starn
01-05-2010, 12:52
خوب بالاخره کرک شد کسی از دوستان بازی رو دانلود کرده؟

----------
برای دانلود بازی به لینک زیر مراجعه کنید + کرک

kasra_khan2003
01-05-2010, 12:58
کی یه نسخه ی خوبش میاد تو بازار که بخریم؟!

Bs_panzer
01-05-2010, 13:13
دانلود بازي :

Splinter Cell Conviction-PC

لطفا دیگه پر لینک نکنید تاپیکو :13:

این تایپیک برای بحث و بررسی یا راهنمایی در مورد بازی ـه

نه WAREZ !

لینک هم دادم که اونجا در مورد کرک و لینک های دانلود و غیره بحث قشنگتون رو ادامه بدید

تاپیک های دیگه هم همین طور شده :2:

Hunter lord
01-05-2010, 13:27
آی گفتی بهداد جان .

یک بازی که نسخه ی PC اش می آید کل تاپیک بهم می ریزه .

صفحات اول پربار هستند ولی این صفحات جدید فقط نوشتن چجوری کرک کنیم - چرا سیو نمی شه !

Mostafa NBA
01-05-2010, 13:28
مشخص بود وقتی که نسخه XBOX از طرف Gamespot نمره 8 بگیره, نسخه پی سیش نمره کمتری نسبت به اون می گیره. (البته من انتظار نمره 7 رو داشتم و نه 6.5)

همیشه اینطور نیست, بازی Just Cause 2 از PC نمره 8.5 و از کنسول نمره 8 گرفت. :11:

Big-Boss
01-05-2010, 13:34
کی یه نسخه ی خوبش میاد تو بازار که بخریم؟!

به زودی :31:

hosseincode2008
01-05-2010, 13:48
آی گفتی بهداد جان .

صفحات اول پربار هستند ولی این صفحات جدید فقط نوشتن چجوری کرک کنیم - چرا سیو نمی شه !
هر چي باشه اسم فروم روشه ! P30World
شما ميتونيد در انجمن هايي كه PC و كنسول جدا هستند فعاليت كنيد .
:46:

sinak3
01-05-2010, 13:51
آی گفتی بهداد جان .

صفحات اول پربار هستند ولی این صفحات جدید فقط نوشتن چجوری کرک کنیم - چرا سیو نمی شه !میگم رامتین تو توو تاپیک های PS3 از Xbox بد میگی تو تاپیک های X360 از Pc بد میگی . نکنه جاسوس 2 جانبه هستی ؟ هان یالا اعتراف کن ببنم. ( بهتره از این به بعد تاپیک بازی های یوبی تاپیکاشون فرق کنه مثل AC2 که هومان جان زحمتش رو کشیدن )

همیشه اینطور نیست, بازی Just Cause 2 از PC نمره 8.5 و از کنسول نمره 8 گرفت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مصطفی جان مشکل اینجاست که JC2 روش DRM نبود.

Hunter lord
01-05-2010, 13:56
میگم رامتین تو توو تاپیک های PS3 از Xbox بد میگی تو تاپیک های X360 از Pc بد میگی . نکنه جاسوس 2 جانبه هستی ؟ هان یالا اعتراف کن ببنم. ( بهتره از این به بعد تاپیک بازی های یوبی تاپیکاشون فرق کنه مثل AC2 که هومان جان زحمتش رو کشیدن )

سینا جان کم لطفی نکن دیگه ! :31: راست می گم . من چند روزه به تاپیک سر می زنم فقط بحث کرک شدن بازی شده .

در ضمن شاید جبهه را عوض کردم و X360 FAN شدم . بستگی به ALAN و سیاست نادرست شرکت سونی داره !

kortol
01-05-2010, 13:58
میگم رامتین تو توو تاپیک های PS3 از Xbox بد میگی تو تاپیک های X360 از Pc بد میگی . نکنه جاسوس 2 جانبه هستی ؟ هان یالا اعتراف کن ببنم. ( بهتره از این به بعد تاپیک بازی های یوبی تاپیکاشون فرق کنه مثل AC2 که هومان جان زحمتش رو کشیدن )

.................................................. .................................................. .........
موافقم...بهتره تاپیک بازی از نسخه کنسولی و پی سی جدا بشه مثل AC II اینجوری راحت تره ........کنسولی های عزیز هم راحت می تونند مشکلات و راهنمایی هاشونو بپرس.تداخلی هم پیش نمیاد.....

mosolim
01-05-2010, 14:28
آی گفتی بهداد جان .

سلام
تنها زمانی که یه بازی نسخه pc میاد رونق میگیره ورگرنه تا قبل از اون مثل تاپیک های مرده ست. شما برو یه نگاهی به تاپیک بازی های انحصاری یا بازی هایی که برای pc نمیاد بنداز ببین چند نفر اونجان یا اصلا آخرین مطلب مال کی بوده. تاپیک بازی هایی مثل GOW 3 و یا Uncharted 2 یا HEAVY rain که به اصطلاح قول بازی های ps3 هستند یا بازی های انحصاری x360 مثل bayonetha و یا ... خیلی وقته که خوابیده پرنده هم پر نمیزنه. تازه وقتی یه بازی برای pc میاد تاپیکش جون میگیره. اینو صفحات تاپیک بازی های انحصاری و بازی مولتی مشخص میکنه. راستی من دارم کرکو دان میکنم تا حدود یه نیم دیگه نتیجه رو میگم.
فعلا...

Bs_panzer
01-05-2010, 14:53
سلام
تنها زمانی که یه بازی نسخه pc میاد رونق میگیره ورگرنه تا قبل از اون مثل تاپیک های مرده ست. شما برو یه نگاهی به تاپیک بازی های انحصاری یا بازی هایی که برای pc نمیاد بنداز ببین چند نفر اونجان یا اصلا آخرین مطلب مال کی بوده. تاپیک بازی هایی مثل GOW 3 و یا Uncharted 2 یا HEAVY rain که به اصطلاح قول بازی های ps3 هستند یا بازی های انحصاری x360 مثل bayonetha و یا ... خیلی وقته که خوابیده پرنده هم پر نمیزنه. تازه وقتی یه بازی برای pc میاد تاپیکش جون میگیره. اینو صفحات تاپیک بازی های انحصاری و بازی مولتی مشخص میکنه. راستی من دارم کرکو دان میکنم تا حدود یه نیم دیگه نتیجه رو میگم.
فعلا...

شما برو بازیسنتر میبینی هیچم این طور نیست این جا همه تقریبا pc gamer و x360 gamer هستن

morrigan_neit
01-05-2010, 15:09
دوستای عزیز طرز کار این کرک که لینکش هست چجوریه؟؟
از زیپ خارجش کنم بعد همونجا که بازیو نصب کردم برم کپی پیست کنم؟؟
دیگه تغییر دیگه ای نمیخواد؟

shahi-007
01-05-2010, 15:11
دوستان لینکی که بچه ها تو صفحه 62 گذاشتند برا من کار نکرد! ولی من خودم از این لینک استفاده کردم و به درستی کرک شد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]

morrigan_neit
01-05-2010, 15:18
دوستان چرا یه کرک که لینک کردین توو فروم همین سپلینتر واسه پی سی 7 مگه ولی اینی که الان اینجاس 17 مگه؟؟

کدومو دی ال کنم؟؟ چه فرقی دارن؟

mosolim
01-05-2010, 15:25
سلام
آقا ما کرک رو دان کردیم ریختیم و بازی کردیم. ممنون از دوستانی که کرک قرار دادن و ممنون از تیم skidrow . من کرک 17 مگی رو دان کردم و ریختم تو پوشه بازی .

black.assassin
01-05-2010, 17:16
دوستانی که بازی رو تا حدی بازی کردن بگن که واقعا ارزش بازی داره یا الکی وقت تلف نکنم . چون gta : liberty city هم هست و وقت گیره و نمیشه هر دو تا شو تا آخر ماه بازی کرد . تازه just cause رو هم هنوز تموم نکردم . با این حال می ارزه که من بازی های دیگه رو کنار بزارم و اینو بازی کنم ؟

aha2012
01-05-2010, 17:45
سلام
آقا ما کرک رو دان کردیم ریختیم و بازی کردیم. ممنون از دوستانی که کرک قرار دادن و ممنون از تیم skidrow . من کرک 17 مگی رو دان کردم و ریختم تو پوشه بازی .
میشه لینکشو برام بذاری؟
ممنون

havas_1980
01-05-2010, 17:50
همیشه اینطور نیست, بازی Just Cause 2 از PC نمره 8.5 و از کنسول نمره 8 گرفت. :11:منظور من در مورد بازیهای جدید UBI بود... آخر اون صحبتم اشاره کردم.

shahabprince
01-05-2010, 18:38
خیلی حال کردم از اینکه UBI نمره ی کمی از این بازی گرفته و مردشور خودشو اون سیستم DRM ش رو ببرند.حالا که این بازی کرک شده نمک به زخم UBI پاشیده شده.

sinak3
01-05-2010, 19:02
خیلی حال کردم از اینکه UBI نمره ی کمی از این بازی گرفته و مردشور خودشو اون سیستم DRM ش رو ببرند.حالا که این بازی کرک شده نمک به زخم UBI پاشیده شده.

هر چی باشه یوبی حق داره رو محصولاتش هر کاری میخواد بکنه.چه خوب چه بد!!!!!!!

morrigan_neit
01-05-2010, 19:48
دوستان من بازیو امروز گرفتم نصب کردم خیلی هم راحت نصب شد

نه نیازی به کانکت شدن داشت نه نیازی به کرک

نصب کردم پلی کردم اوومد

:D:D
هیچ مشکلی هم نداره تا اینجا که رفتم هم سیو میکنه هم لود هم مراحل میاد

خیلی بازی ردیفیه

من کلی حال کردم

راحت نصب شدنش هم کلی منو شاد کرد

خداییش حیف این بازیه که بش نمره ی پایین دادن
از امروز فعلا اساسینز نمیرم فقط اسپلینتر سام :X :x

---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------

دوستانی که بازی رو تا حدی بازی کردن بگن که واقعا ارزش بازی داره یا الکی وقت تلف نکنم . چون gta : liberty city هم هست و وقت گیره و نمیشه هر دو تا شو تا آخر ماه بازی کرد . تازه just cause رو هم هنوز تموم نکردم . با این حال می ارزه که من بازی های دیگه رو کنار بزارم و اینو بازی کنم ؟

من الان هم اساسینز 2 رو دارم هم اسپلینتر هم gta . به نظر من اسپلینتر یه چی دیگس.
البته نظر منه ها من که خیلی حال کردم باهاش
گیم پلی بازی خیلی تووپه.میشینی پاش دلت نمیخواد بلند شی
صدا گذاری هم تووپه توووپه
فلش بکایی هم که میزنه به گذشته خیلی جذاب میکنه بازیو

Hojjat07
01-05-2010, 20:57
save بازی تو کدوم فولدره!!!

Steps-Rap
01-05-2010, 21:16
بچه ها از این بازی راضی اید؟؟
قشنگه؟؟؟
گفتم اگه خوبه بگیرمش.

morrigan_neit
01-05-2010, 21:21
بچه ها از این بازی راضی اید؟؟
قشنگه؟؟؟
گفتم اگه خوبه بگیرمش.

به نظر من که خیلی بازی ردیفیه

خیلی تووپه. بعد از مدت ها یه بازی منو بدجوری درگیر کرده :D

amirpers
01-05-2010, 21:54
دوستان
این کرک با کرک اساسینز کرید 2 تداخلی نداره؟

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

دوستان

titanium_zarin
01-05-2010, 22:05
دوستان

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

دوستان

نه دوست من....چه تداخلي؟؟؟؟
دوتا بازي جدا هستن....برو حال كن ...:5:

halflife g
01-05-2010, 22:07
خوب میانگین امتیازات بازی که تو "متا" ثبت شده تا حالا 86 هستش .........یک امتیاز فقط خوب....

mjorh
01-05-2010, 22:14
من بازي رو نصب كردم اما وقتي تو بازي ميرم اين ارور رو ميده:

---------------------------
Conviction: conviction_game.exe - Application Error
The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred in the application at location 0x59a80bac.

OK Cancel
لطفا كمك كنين.

mjorh
01-05-2010, 22:33
در ضمن من وقتي به اينترنت وصل ميشم و ميرم تو بازي اين ارور رو نميده.

jericho-sina
01-05-2010, 23:21
دوستان به نظر شما گرافیک 8600 gt من واسه این بازی چطوره؟

3taxxx
02-05-2010, 00:27
چی شده بازی کرکش مگه اومده ؟
ادرس بدین ما هم دانلود کنیم کرکو

Mohammad_Sn2001
02-05-2010, 01:07
این رو همین الان پیدا کردم

amirpers
02-05-2010, 06:32
نه دوست من....چه تداخلي؟؟؟؟
دوتا بازي جدا هستن....برو حال كن ...:5:

منظورم اينه كه دوتاشون يه جا كپي نميشند كه ؟ چون جفتشون DRM استفاده كردند.

hoomi_gta
02-05-2010, 08:22
دوستان ما که نمیتونیم بازی دانلود کنیم ، الان نسخه های موجود تو بازار ایران چجوریه؟ این کرکی که دادید برای اونا قبال استفادس؟ خودشون کرک دارن؟ لطفا راهنمایی کنید. هر روزی که نمیتونم اسپلینتر سل جدید و بازیکنم دپرس تر میشم!

hoomi_gta
02-05-2010, 08:34
میشه کرک 17 مگی را در رپید آپ کنید؟ هات فایل فیلتره! مرسی

hamed30
02-05-2010, 09:13
با سلام
من بازی رو نصب کردم اون کرک 17 مگی رو هم ریختم تو پوشه بازی ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد از لوگوی یوبی و یه سری نوشته دیگه تو صفحه لود که یک صفحه سیاه هست با سه تا نقطه سفید که گوشه تصویر می چرخند گیر می کنه هیچ اروری هم نمیده .لطفا کمک....

abnoos662
02-05-2010, 09:58

Mostafa NBA
02-05-2010, 10:50
چند روزی هست که نیلوفر آبی بازی رو آورده.بازی هایی هم که میاره از نظر کرک بدون مشکل هستن. بروبکس مشهدی میتونن از اونجا تهیه کنن.

titanium_zarin
02-05-2010, 11:04
منظورم اينه كه دوتاشون يه جا كپي نميشند كه ؟ چون جفتشون DRM استفاده كردند.

نه عزيز....پوشه جدا نصب ميشن...:46:

kumarbaz
02-05-2010, 11:57
به سلامتی ازادی اینجانب از BAN اجماعا بزن کفو :8:

Hojjat07
02-05-2010, 12:05
کرک معتبر بازی :

دو تا کرک از SKIDROW هست که میتونه مشکل گشا باشه !!!!!

morrigan_neit
02-05-2010, 12:18
دوستان ما که نمیتونیم بازی دانلود کنیم ، الان نسخه های موجود تو بازار ایران چجوریه؟ این کرکی که دادید برای اونا قبال استفادس؟ خودشون کرک دارن؟ لطفا راهنمایی کنید. هر روزی که نمیتونم اسپلینتر سل جدید و بازیکنم دپرس تر میشم!

منم تهرانم بازیو دیروز خریدم

من که بازیو خریدو نصب کردم دیگه هیچ نیازی به کرک از اینترنت نداشتم.خود بازی خیلی راحت اجرا شد

نه نیازی به کانکت شدن داشت نه چیز دیگه

فک کنم خود بازی کرک شده بوود توو دی وی دی :D چون یه فایل skid row توش بوود

واسه من 3تا دی وی دی بوود

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

با سلام
من بازی رو نصب کردم اون کرک 17 مگی رو هم ریختم تو پوشه بازی ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد از لوگوی یوبی و یه سری نوشته دیگه تو صفحه لود که یک صفحه سیاه هست با سه تا نقطه سفید که گوشه تصویر می چرخند گیر می کنه هیچ اروری هم نمیده .لطفا کمک....

یه بار دیگه بازیو نصب کن این دفغه کرک 17 مگی رو نریز
قبل اینکه بریزی بازی رو اجرا کن

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

من بازي رو نصب كردم اما وقتي تو بازي ميرم اين ارور رو ميده:

Conviction: conviction_game.exe - Application Error
The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred in the application at location 0x59a80bac.

OK Cancel
لطفا كمك كنين.

کرک skid row رو دی ال کن اونجا که بازو ریختی کپی کن دیگه نیازی هم به اینترنت نداری حل میشه ایشالا

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------

دوستان به نظر شما گرافیک 8600 gt من واسه این بازی چطوره؟

اجرا که میشه ولی احتمالا باید تنظیمات رو بذاری روو medium

من با 9500 همه رو گذاشتم روو high روون اجرا میشه

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

چی شده بازی کرکش مگه اومده ؟
ادرس بدین ما هم دانلود کنیم کرکو

کرکش که اومده توو بحث هم هست اگه واسه شما ف ی ل ت ر بود بگین من از یه جا دیگه واستون آپ کنم لینکشو بذارم

mjorh
02-05-2010, 12:29
منم تهرانم بازیو دیروز خریدم

من که بازیو خریدو نصب کردم دیگه هیچ نیازی به کرک از اینترنت نداشتم.خود بازی خیلی راحت اجرا شد

نه نیازی به کانکت شدن داشت نه چیز دیگه

فک کنم خود بازی کرک شده بوود توو دی وی دی :D چون یه فایل skid row توش بوود

واسه من 3تا دی وی دی بوود

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

یه بار دیگه بازیو نصب کن این دفغه کرک 17 مگی رو نریز
قبل اینکه بریزی بازی رو اجرا کن

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

کرک skid row رو دی ال کن اونجا که بازو ریختی کپی کن دیگه نیازی هم به اینترنت نداری حل میشه ایشالا

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------

اجرا که میشه ولی احتمالا باید تنظیمات رو بذاری روو medium

من با 9500 همه رو گذاشتم روو high روون اجرا میشه

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

کرکش که اومده توو بحث هم هست اگه واسه شما ف ی ل ت ر بود بگین من از یه جا دیگه واستون آپ کنم لینکشو بذارم
من اين كرك رو دارم و تو محل بازي هم كپي كردم.اما همين اورو رو ميده. متوجه نشدم منظورت از دي ال چيه؟

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

يه سرو ايموليتر مثل واسه اسسينيس كريد 2 براي اين بازي وجود نداره ؟

morrigan_neit
02-05-2010, 12:31
منظورم دانلود بود

یه بار دیگه نصب کن بازیو آخر نصب به اینترنت کانکت شو. بعد قبل اینکه کرکی که دانلود کردیو کپی کنی بازیو اجرا کن

شاید خود بازی ای که خریدی کرک شده باشه

mosolim
02-05-2010, 13:13
سلام
بازی خیلی جالبیه و ارزش یکی دوبار بازی کردن رو داره. متاسفانه سبکش کامل عوض شده اما نه اونطور که تو ذوق بزنه من یکی که خودم دارم به شیوه قبلیا بازی میکنم . یواشک اینور اونور میرم و هرچی کلید و پریز خاموش میکنم و یا چراغارو میشکنم تا مخفی بمونم. گرافیک خوبه در حد بازی های روزه ولی نمیدونم چرا برای من بعضی جاهای سنگین افت فریم داره. در حالی تمام بازی های روزی رو که بازی کردم بابالاترین گرافیک 40 50 فریم میگیرفتم اما اینو بعضی جاها به 10 میرسه نمیدونم مشکل کم اوردن سیستمه یا باگه گرافیکیه بازی. ؟؟؟؟؟؟

plsboy
02-05-2010, 13:28
save بازی تو کدوم فولدره!!!
توی win vista و 7 تقریبا عین همند و توی این فولدر هستش...

البته اون milad رو با یوزر خودتون باید عوض کنید...:46:

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

آقایون بازی واسه من خیلی crash داره واسه شما هم همینطوره؟
سیستم من
ati 4870 1gig gddr5
cpu e7600
4gig ram ocz 1066
هستش...

morrigan_neit
02-05-2010, 13:39
چرا این بازی یه نقشه نداره معلوم بشه دشمنا کجان :D:D

یهو میریزن سر آدم :D

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

سلام
بازی خیلی جالبیه و ارزش یکی دوبار بازی کردن رو داره. متاسفانه سبکش کامل عوض شده اما نه اونطور که تو ذوق بزنه من یکی که خودم دارم به شیوه قبلیا بازی میکنم . یواشک اینور اونور میرم و هرچی کلید و پریز خاموش میکنم و یا چراغارو میشکنم تا مخفی بمونم. گرافیک خوبه در حد بازی های روزه ولی نمیدونم چرا برای من بعضی جاهای سنگین افت فریم داره. در حالی تمام بازی های روزی رو که بازی کردم بابالاترین گرافیک 40 50 فریم میگیرفتم اما اینو بعضی جاها به 10 میرسه نمیدونم مشکل کم اوردن سیستمه یا باگه گرافیکیه بازی. ؟؟؟؟؟؟

من گذاشتم روو بالاترین گرافیکش افت فریم هم ندارم خیلی روون اجرا میشه
چش نخوره بزنم به تخته :D

hosseincode2008
02-05-2010, 14:08
بازم يه سورپريز ديگه از SKIDROW :46:
كرك براي بازي آنلاين تو PC هم اومد .

mosolim
02-05-2010, 14:18
چرا این بازی یه نقشه نداره معلوم بشه دشمنا کجان :D:D

یهو میریزن سر آدم :D

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

من گذاشتم روو بالاترین گرافیکش افت فریم هم ندارم خیلی روون اجرا میشه
چش نخوره بزنم به تخته :D

سلام
سیستمون چیه؟ من 4400 amd دارم و 3 گیگ رم ژل 800 و 4670 ati با 1 گیگ رم و ddr3. فکر کنم مشکل از cpu باشه چون همون اول هم کهسیستمو چک میکنه از cpu ایراد میگیه و میگه ضعیفه. بماند که من با همین سیستم خیلی از بازی ها نظیر اساسین و یا بایو و یا کال اف و خیلی دیگه رو با بالاترین جزییات اجرا کردم.

Ali-TP
02-05-2010, 15:07
سلام من بازی نصب کردم کرکم کپی کردم ولی میزنه که
Video cart: NVIDIA GeForce GT 330M not supported
چه کار کنم تا اجرا شه مرسی

hosseincode2008
02-05-2010, 15:11

بازي كارت گرافيك شما رو پشتيباني نميكنه . يعني نميتونيد بازي رو انجام بديد .

djmd
02-05-2010, 15:13
بازم يه سورپريز ديگه از SKIDROW :46:
كرك براي بازي آنلاين تو PC هم اومد .

کو مهندس ؟! بازیهای آنلاین و شبکه ای ؟!

plsboy
02-05-2010, 15:15
بازی خیلی خوشگل و تر تمیز داره بهت میگه که روی این کارت گرافیک بازی اجرا نمیشه...:13:
شرمنده...:41::41:

hosseincode2008
02-05-2010, 15:30
کو مهندس ؟! بازیهای آنلاین و شبکه ای ؟!

اونم خودتي ;)

SIMON137
02-05-2010, 16:14
مطمئن هستید مولتیش کرک شده ؟ ( واژه ه.ک در پی سی قیلتر شد )
کسی تست کرده ؟
فوق العاده میشه اگر مولتیش کرک شده باشه

Bs_panzer
02-05-2010, 16:20
آموزش Splinter Cell : Conviction آنلاین

hosseincode2008
02-05-2010, 18:26
1. كرك رو دانلود كنيد و كپي كنيد .
2. يك اكانت در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بسازيد و از طريق ايميل اونو فعال كنيد .
3. Username/Password كه ساختيد رو در Skidrow.ini قرار بديد .
4. قسمت انلاين بازي رو به راحتي بازي كنيد !

منبع : فايل Release NFO

hosein_133
02-05-2010, 19:43
ممکنه یکی لینک مستقیم این بازیو قرار بده
ممنون

Bs_panzer
02-05-2010, 20:50
امر دیگه ندارید ؟ :دی

هیچ کس هاستش زیادی نکرده 7-8 گیگ بشینه آپ کنه :دی

تورنت بسرچ

shaaheen
02-05-2010, 21:03
ممکنه یکی لینک مستقیم این بازیو قرار بده
ممنون

آقا امين گل تو اين تاپيك گذاشته لينك مستقيم و تك لينكشو برو حال كن.ازشم تشكر كن خدايي خيلي زحمت ميكشه.من از اينجا دانلود كردم خودم.

morrigan_neit
02-05-2010, 21:17
بازیش خیلی تووپه ها ولی اینکه یه map نذاشتن خیلی عذاب میده منو :D:D

hassan_magic2000
02-05-2010, 21:45
سلام دوستان

من وقتی کرک رو ریپلیس میکنم و سرور رو اجرا میکنم بعد که بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده :ubisoft game luncher eror:error code 2

بدون سرور هم همین ارور رو میده

ممنون میشم کمک کنید

Mostafa NBA
02-05-2010, 22:31
سلام دوستان

من وقتی کرک رو ریپلیس میکنم و سرور رو اجرا میکنم بعد که بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده :ubisoft game luncher eror:error code 2

بدون سرور هم همین ارور رو میده

ممنون میشم کمک کنید

فهمیدم. احتمالا آنتی ویروست کسپر اسکای هست. اول آنتی ویروس رو غیر فعال کن بعدش دوباره محتویات کرک رو از داخل DVD بازی توی فولدر بازی کپی کن و بازی رو اجرا کن.

:11:

SIMON137
02-05-2010, 22:57
اینم قشنگه ها ولی نمی دونم چرا با دابل ایجینت بیشتر حال می کردم

hassan_magic2000
02-05-2010, 23:17
فهمیدم. احتمالا آنتی ویروست کسپر اسکای هست. اول آنتی ویروس رو غیر فعال کن بعدش دوباره محتویات کرک رو از داخل DVD بازی توی فولدر بازی کپی کن و بازی رو اجرا کن.

ممنون درست شد

ولی کسپرسکی به کرک گیر میده میگه تروجانه :19:

mosolim
02-05-2010, 23:40
دوستان فکر کنم بازی برا من یه باگ گرافیکی داره. من وقتی برای اولین بار وارد یه منطقه یا ساختمون جدید میشم بدجور افت فریم داره اما اگر مثلا کشته بشه و دوباره بیام اونجا مثل هلو روونه. نمیدونم مشکل کجاست.

nima sohrabi
03-05-2010, 00:17
سلام
رفقا هر چه زودتر برای فعال کردن قسمت انلاین بازی اقدام کنید که بد فاز میده
امیدوارم فردا شب کلّی ایرانی اونجا ببینم
موفق باشید

3taxxx
03-05-2010, 07:10
سلام
میگم کانوکشن هم مثل اسیسن کریده و باید هر چند وقت یه بار کرک جدید (یا حالا هر فایلی دیگه ی) رو دانلود کرد یا با همین کرک میشه تا اخرین مرحله رفت بازی کانوکشن رو؟

MILAD2799
03-05-2010, 08:06
درود به همه
واسه ماکه درسته و تا الان با کرک خودش راحت بازی میکنم چه به نت وصل باشم و چه نباشم ولی یه سوال داشتم و انو اینکه که از اونجا که مالتیش کرک شده و کرک اون جدا هست من اگه اون کرک رو روی کرک سینگل بریزم . چک پوینت هام میپره؟
چون از یکی از دوستان شنیدم که همین کار رو کرده و سیو هاش پریده
آیا درسته این قضیه؟

hoomi_gta
03-05-2010, 08:21
خوب من هم این بازی و گرفتم. هم راحت نصب شد و کرک هم نخواست. تا حالا هم که خبو بوده سیو هم کرده. موندم چرا گیم اسپات بهش 6.5 داده! تا حالا که خیلی قشنگ بوده بازی. البته مرحله 1 و رفتم. همون صحنه اول که سم و دیدم رفتم تو جو بازی!! بازی حسابی تغییر کرده نسبت به نسخه های قبلی! اکشن تر شده و داستانش هم بکلی فرق فوکوله! سم برای خودش کار می کنه ایندفعه! حسابی درگیر داستانش شدم!! لول سختش هم دارم میرم ! :دی ببینیم چی میشه!

mosolim
03-05-2010, 09:56
درود به همه
واسه ماکه درسته و تا الان با کرک خودش راحت بازی میکنم چه به نت وصل باشم و چه نباشم ولی یه سوال داشتم و انو اینکه که از اونجا که مالتیش کرک شده و کرک اون جدا هست من اگه اون کرک رو روی کرک سینگل بریزم . چک پوینت هام میپره؟
چون از یکی از دوستان شنیدم که همین کار رو کرده و سیو هاش پریده
آیا درسته این قضیه؟

دقیقا دوست عزیز. برای من همینطور شد و تمام سیو هام پرید و مجبور شدم new game بزنم. البته خوشبختانه انقدری نرفته بودم که بخوام اذیت بشم. میگم یکاری کن برو به پوشه storage یه بکاپ بگیر و کرک رو بریز. بعد ببین میتونی از دوباره همون چک پوینت های قبلی رو استفاده کنی.

hamed30
03-05-2010, 10:31
با سلام
خودم فهمیدم مشکل از کجاست local area connection نباید disable باشه disable بود enable کردمش درست شد رفت تو بازی:31:

AlexMercer
03-05-2010, 11:53
اقا یکی سیو مرحله ای که تو شهر بازی هستی و سه نفر رو باید در تاریکی بازجویی کنی رو به من میده؟ من هر سه نفر رو باز جویی کردم ولی دیگه معلوم نیست چه کار باید کرد.

plsboy
03-05-2010, 12:32
آقایون بازی واسه من خیلی crash داره واسه شما هم همینطوره؟
سیستم من
ati 4870 1gig gddr5
cpu e7600
4gig ram ocz 1066
هستش...
کس دیگه ای این مشکل رو نداره؟:41::41:

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

اقا یکی سیو مرحله ای که تو شهر بازی هستی و سه نفر رو باید در تاریکی بازجویی کنی رو به من میده؟ من هر سه نفر رو باز جویی کردم ولی دیگه معلوم نیست چه کار باید کرد.

دوست من بعد از اون میری طرف اون برج مخروطی شکل و وارد یک اتاق میشی که با رفیقت صحبت میکنی...:10::10:

drbehnam
03-05-2010, 13:12
دوستان من کرک بازیو ریختم ولی یه دونه از فایلها به نامubiorbitapi r2 dll ویروس trojan داره اگه کرک کم حجم یا این فایلubiorbitapi r2 dll رو مکان دانلودشو میدونین خواهشا بزارید

hassan_magic2000
03-05-2010, 13:20
دوستان من کرک بازیو ریختم ولی یه دونه از فایلها به نامubiorbitapi r2 dll ویروس trojan داره اگه کرک کم حجم یا این فایلubiorbitapi r2 dll رو مکان دانلودشو میدونین خواهشا بزارید

برای منم تروجان تشخیص میده ولی کلا کرک همین جوریه یعنی احتمال میدم آنتی ویروس اشتباه میکنه

من که دارم با همین بدون مشکل بازی میکنم

بازی خیلی فوق العاده است :8:

drbehnam
03-05-2010, 14:27

MILAD2799
03-05-2010, 14:34
دقیقا دوست عزیز. برای من همینطور شد و تمام سیو هام پرید و مجبور شدم new game بزنم. البته خوشبختانه انقدری نرفته بودم که بخوام اذیت بشم. میگم یکاری کن برو به پوشه storage یه بکاپ بگیر و کرک رو بریز. بعد ببین میتونی از دوباره همون چک پوینت های قبلی رو استفاده کنی.

من میترسم :18:
ولش کن بذار اول بازیو تموم کنیم که بعد اگه ایجوری شد خیالمون راحت تر باشه:27:

kasra_khan2003
03-05-2010, 15:22
دوستان میشه یکی بگه با این سیستم کار میکنه یا نه که ما هم حالشو ببریم:دی :

aha2012
03-05-2010, 15:24
یکی یه عکس از محیط بازی میذاره؟موقعی که سم داره combo میزنه

MILAD2799
03-05-2010, 15:53
اینم یه چند تا شات

Alex Fera
03-05-2010, 16:19
اقا مگه بازی واسه pc توی ایران اومده

SIMON137
03-05-2010, 16:22
زکی ، چیزی نمونده بچه ها بازی رو تموم کنن : دی
میگم این چیه که وقتی فرار می کنیم جامون می مونه ؟

hassan_magic2000
03-05-2010, 16:22

بله اومده 2 تا دی وی دی هم هست

morti18
03-05-2010, 16:44
سلام دوستان !
من تازه اومدم !
میشه بگید که کرک بازی اومده یا نه ! یا اطلاعاتی بدید که مثلا کی میاد !
با تشکر

SIMON137
03-05-2010, 16:52
سلام دوستان !
من تازه اومدم !
میشه بگید که کرک بازی اومده یا نه ! یا اطلاعاتی بدید که مثلا کی میاد !
با تشکر
شما پست منو خوندی ؟

چیزی نمونده بچه ها بازی رو تموم کنن : دی

morti18
03-05-2010, 17:25
جدی ؟
یعنی کرک اومده ؟
میشه لینک کرک رو بدین !
راستش من تازه دیدم که بازی برای پی سی هم اومده !
قبلا وقتی یه چیزی میومد مثل این بازی ، کل اینترنت خبرشو میگفت !
ببخشید خلاصه که سوالم به جا نبود !

omid405
03-05-2010, 19:02
سلام.

یه قسمت بازی یه جا هست که یه یارو همنجور تیر اندازی می کنه و اجازه کشتنشم ندارم. بهشم که نزدیک میشم میکشه منو. چحوری باید بگیرمش؟؟؟

MILAD2799
03-05-2010, 19:07
سلام.

یه قسمت بازی یه جا هست که یه یارو همنجور تیر اندازی می کنه و اجازه کشتنشم ندارم. بهشم که نزدیک میشم میکشه منو. چحوری باید بگیرمش؟؟؟

از پشت بهش نزدیک شو و کلید c رو بزن تا اونو بگیره

morrigan_neit
03-05-2010, 19:09
زکی ، چیزی نمونده بچه ها بازی رو تموم کنن : دی
میگم این چیه که وقتی فرار می کنیم جامون می مونه ؟

اون سفید محلیی رو نشون میده که دشمنات دیدنت و فکر میکنن اونجایی:d:d

من بازم میگم چرا map نداره :D:D

mosolim
03-05-2010, 19:15
جدی ؟
یعنی کرک اومده ؟
میشه لینک کرک رو بدین !
راستش من تازه دیدم که بازی برای پی سی هم اومده !
قبلا وقتی یه چیزی میومد مثل این بازی ، کل اینترنت خبرشو میگفت !
ببخشید خلاصه که سوالم به جا نبود !

سلام دوست عزیز
بفرمایید اینم کرکی که زحمتشو دوستان کشیده بودن. هم میتونید خوده بازی رو برید هم آنلاین. البته من هنوز آنلاین نرفتم. یعنی رفتم موفق نشدم.

morti18
03-05-2010, 19:40
سلام دوست عزیز
بفرمایید اینم کرکی که زحمتشو دوستان کشیده بودن. هم میتونید خوده بازی رو برید هم آنلاین. البته من هنوز آنلاین نرفتم. یعنی رفتم موفق نشدم.

سلام دوست عزیز :40:
ممنون ، دستتون درد نکنه !
فقط یه سوالی داشتم !
کرکش مثل بازی اساسین کرید 2 روش خاصی داره !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ! ( البته هنوز بازی رو دانلود نکردم )
با تشکر

dezmond1470
03-05-2010, 20:24
:19:اقا واسه من خیلی افت فریم میده بعضی قسمتهایم کلا از بازی بیرون میاد سیستمم مثل سیستم پیشنهادی بازیه جالب اینجاست که روی تنظیمات کف بازیم افت فریم داره.
مشخصات سیستم اینه:
4670 ATI
CPU Core to due 2.4
ram 2gig
win 7
درایور کارتمم 10.3
لطفا بهلپین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

dezmond1470
03-05-2010, 20:28
اقا واسه من خیلی افت فریم میده بعضی قسمتهایم کلا از بازی بیرون میاد سیستمم مثل سیستم پیشنهادی بازیه جالب اینجاست که روی تنظیمات کف بازیم افت فریم داره.
مشخصات سیستم اینه:
4670 ATI
CPU Core to due 2.4
ram 2gig
win 7
درایور کارتمم 10.3
لطفا بهلپین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

aha2012
03-05-2010, 21:14
salam
خب منم امروز بازیو خریدم 3 دی وی دی بود و به راحتی نصب شد و خداروشکر راحت دارم بازیش میکنم:20:
راستی سم چرا انقدر سبک حرکت میکنه؟انگار وزن روش تعریف نشده.زیاد با این قسمتش حال نکردم:41:
یه سوال دیگه:اول اول مرحله یه دمو نشون میده دارن از یه مرده بازجویی میکنن بعدش یهو رفت یه صحنه ی
دیگه که سم رو صندلی نشسته بود و یه گارسن برامون هدست و .....آورد.میخواستم بدونم که داشتن از
یارو بازجویی میکردن بعدش یه دفعه رفت تو دموی سم؟؟؟؟برای شما هم اینطوری بود؟؟

shahabprince
03-05-2010, 21:36
میخواستم بگم که این بازی خیلی به من حال داد چون با ابتکار باید دشمنت رو بکشی و از مغزت برای کشتن اونها استفاده کنی و جاهایی که دشمن زیاد هست نمیشه رو در رو باهاشون مبارزه کنی و باید مخفیانه همه رو بکشی.در اویل این تاپیک دوستانی که نسخه ی کنسول این بازی رو داشتند از گرافیک این بازی ناراضی بودند و عقیده داشتند که گرافیک این بازی پایین است اما من به جدیت میتونم بگم گرافیک بازی خیلی عالی است و شاید در کنسول ها گرافیک پایین بازی دوستامون رو اذار داد.

aha2012
03-05-2010, 21:41
آره گرافیکش خوبه ولی اگه یه کم بیشتر روش کار میکردند من به شخصه به گرافیکش 9/10 میدادم ولی الان 8/10 میدم.حالا یه کم بیشتر:31:
به سوال ما هم جواب بدید اون بالاست:20:

shahabprince
03-05-2010, 22:01
salam
خب منم امروز بازیو خریدم 3 دی وی دی بود و به راحتی نصب شد و خداروشکر راحت دارم بازیش میکنم:20:
راستی سم چرا انقدر سبک حرکت میکنه؟انگار وزن روش تعریف نشده.زیاد با این قسمتش حال نکردم:41:
یه سوال دیگه:اول اول مرحله یه دمو نشون میده دارن از یه مرده بازجویی میکنن بعدش یهو رفت یه صحنه ی
دیگه که سم رو صندلی نشسته بود و یه گارسن برامون هدست و .....آورد.میخواستم بدونم که داشتن از
یارو بازجویی میکردن بعدش یه دفعه رفت تو دموی سم؟؟؟؟برای شما هم اینطوری بود؟؟

اره واسه منم همینجوری بود.
فکر کنم سم توهم زده:31:
بعد از اونجا که گارسون هدست رو میاره باید
دشمنات رو بکشی که چند بار سم توهم میزنه و تو اتاق دخترش میریم.
بدبخت سم:31:دیگه پیر شده الزایمر داره میگیره:31:

HASHEM289
03-05-2010, 22:19
خیلی سنگین اجرا می شه این بازی به نظر شما بازی مشکل نداره یا سیستم من پیر شده

morrigan_neit
03-05-2010, 22:46
چرا همه میگین بازی سنگین اجرا میشه؟ بعضیاتون سیستمتون از منم قوی تره که

ولی واسه من خیلی روون اجرا میشه همش رو هم گذاشتم high خیلی راحت میاد

فقط تند دویدن سام خیلی روو اعصابه اصلا نمیشه کنترلش کرد همیشه باید آروم راه برم باهاش

یه map نداره این بازی :)) :)) :))

HASHEM289
03-05-2010, 22:48

فقط تند دویدن سام خیلی روو اعصابه اصلا نمیشه کنترلش کرد همیشه باید آروم راه برم باهاش

دوست عزیز گرافیک شما چیه

AlexMercer
03-05-2010, 23:12
هوش مصنوعی بازی افتضاح بود. پولم حیف شد

mosolim
04-05-2010, 00:02
اره واسه منم همینجوری بود.
فکر کنم سم توهم زده:31:
بعد از اونجا که گارسون هدست رو میاره باید
دشمنات رو بکشی که چند بار سم توهم میزنه و تو اتاق دخترش میریم.
بدبخت سم:31:دیگه پیر شده الزایمر داره میگیره:31:

آره این جز بخش اول بازیه و مشکل یا باگ نیست. راستی به نظر من هم گرافیکش خوبه یعنی در حد بازی های امروزیه. همنجوریه که باید باشه.

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

هوش مصنوعی افتضاح بود؟ من که داره دیونه میگنه. این دشمنا مثل آدم که یکجا آروم نمیگیرن. هی اینور اونور میرن به کوچکترین صدای تیر واکنش نشون میدن و اگه چراغا رو بشکونی با چراغ قوه میان به سمتی که از اونجا شلیک شده. به نظر من هوش مصنوعیش افتضاح نیست.

---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

سلام دوست عزیز :40:
ممنون ، دستتون درد نکنه !
فقط یه سوالی داشتم !
کرکش مثل بازی اساسین کرید 2 روش خاصی داره !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ! ( البته هنوز بازی رو دانلود نکردم )
با تشکر

نه اصلا فقط تو دایرکتوری بازی کپی کنید . همین.

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

دوست من آخرشم از گرافیک و cpu ت نگفتی ها؟ بگو چنده که ببینم مشکل از بازیه یا چیزه دیگه. راستی چه گیری به مپ دادی . بیخیال این اینطوریه دیگه نداره. اینم یه مدلشه. چه فرقی میکنه به هرحال گله به گله متر میزنه که چقدر تا هدف مونده راس تفنگتو بگیر برو جلو . فقط یه مینی مپ برای موقعیت دشمنا کم داره که فکر کنم برای سختر شدن بازی اونو نذاشتن.

morrigan_neit
04-05-2010, 00:53
دوست عزیز گرافیک شما چیه

گرافیک من 9500 GT

---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

آره این جز بخش اول بازیه و مشکل یا باگ نیست. راستی به نظر من هم گرافیکش خوبه یعنی در حد بازی های امروزیه. همنجوریه که باید باشه.

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

هوش مصنوعی افتضاح بود؟ من که داره دیونه میگنه. این دشمنا مثل آدم که یکجا آروم نمیگیرن. هی اینور اونور میرن به کوچکترین صدای تیر واکنش نشون میدن و اگه چراغا رو بشکونی با چراغ قوه میان به سمتی که از اونجا شلیک شده. به نظر من هوش مصنوعیش افتضاح نیست.

---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

نه اصلا فقط تو دایرکتوری بازی کپی کنید . همین.

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

دوست من آخرشم از گرافیک و cpu ت نگفتی ها؟ بگو چنده که ببینم مشکل از بازیه یا چیزه دیگه. راستی چه گیری به مپ دادی . بیخیال این اینطوریه دیگه نداره. اینم یه مدلشه. چه فرقی میکنه به هرحال گله به گله متر میزنه که چقدر تا هدف مونده راس تفنگتو بگیر برو جلو . فقط یه مینی مپ برای موقعیت دشمنا کم داره که فکر کنم برای سختر شدن بازی اونو نذاشتن.

اره این بار آخر که گفتم خودمم فهمیدم خیلی گیر به مپ دادم :D تا حالا به این فک نکرده بودم آخه توو بازیا مپ چقد کاربرد داره

من گرافیکم 9500 GT
رم 2گیگ ddr3
cpu 5300 core2

3taxxx
04-05-2010, 01:34
میخواستم بگم که این بازی خیلی به من حال داد چون با ابتکار باید دشمنت رو بکشی و از مغزت برای کشتن اونها استفاده کنی و جاهایی که دشمن زیاد هست نمیشه رو در رو باهاشون مبارزه کنی و باید مخفیانه همه رو بکشی.در اویل این تاپیک دوستانی که نسخه ی کنسول این بازی رو داشتند از گرافیک این بازی ناراضی بودند و عقیده داشتند که گرافیک این بازی پایین است اما من به جدیت میتونم بگم گرافیک بازی خیلی عالی است و شاید در کنسول ها گرافیک پایین بازی دوستامون رو اذار داد.
سلام
موافقم شدید.من روی کنسول هم رفتم بازی رو ولی روی پی سی گرافیکش خیلی بهتره

---------- Post added at 03:34 AM ---------- Previous post was at 03:30 AM ----------

هوش پایین نیست سازنده بازی گفته بود میخواستن بازی رو اسون کنن و خیلی روی این موضوع تاکید داشتن.بعضی جاها هم سخته مثلا اونجاهای که میفهمن لب پنجره هستی اگه ببینن کارتو یه سره میکنن.

HASHEM289
04-05-2010, 08:24
من گرافیکم 9500 GT
رم 2گیگ ddr3
cpu 5300 core2

cpu و رمتون خوبه اما گرافیکتون خیلی ضعیفه

با این سیستم شما نهایت گرافیک بازی می کنی :41:

aha2012
04-05-2010, 09:13
سلام
یوبی سافت باید اعتراف کنه که از چندتا بازی تقلید کرده.حالا نمیخوام اسم همشونو بگم ولی بارزترینشون بازیه the sabotuer ه.
اونجایی که تو محل نازیها میرفتیم محیط سیاه سفید میشد اینم دقیقا همینطوریه وقتی میریم پیش دشمنا محیط ساه سفید میشه:20:

xlife
04-05-2010, 09:33
يوبي كمپاني مورد علاقه من بود چون نسبت به داستانه اي شرقي علاقه وافري داشت مي گم بلخصوص بازي پرنس واساسين 1
اما چرا و باسه چي روي سام كم كاري كرده موندم با اونهمه تبليغات درو كردن جوايز متعدد اون وقت اينجوري از آب در بياد نمره 8از كنسول و X360 و 8.3 از عمراش به درازا باد PC والا قباحط داره اساسين كريد 2 به اون انقلاب اش حالا اين وقتشه سام ديد در شب اش رو خاموش كنه چون همينطور كه پير مي شه بازيش هم گند مي شه ولي هر چه باشه من بازي اش مي كنم چون يو بي ماندگاره

---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

سلام
یوبی سافت باید اعتراف کنه که از چندتا بازی تقلید کرده.حالا نمیخوام اسم همشونو بگم ولی بارزترینشون بازیه the sabotuer ه.
اونجایی که تو محل نازیها میرفتیم محیط سیاه سفید میشد اینم دقیقا همینطوریه وقتی میریم پیش دشمنا محیط ساه سفید میشه:20:
اگه توجه كن بازي درجه سه اي مثل sabotue از اول تا آخراش كپي محض وتقليد سرسري از بازي هاي مطرح مثل اساسين كرد و همچين فيلم سين و از همه بدتر صد رحمت به اون هيتمن بود خوب چه كنيم كه استوديدو شو غول مافيا بست

nima sohrabi
04-05-2010, 09:33
سلام
دوستان بیایید یک برنامه بریزیم برای بازی آنلاین
هر کسی یک پیشنهادی برای مود و ساعت داشته باشه
من پیشنهادم هست:

Game Mode: Hunter
Time: 24:00

من ساعت 12 شب به بعد را پیشنها میکنم
موفق باشید

MILAD2799
04-05-2010, 09:42
جاتون خالی الان یه 30 دقیقه ای مالتی زدم خیلی حال داد
اسم شخصیتمم N4RUT0210
خواستید بگید باهم بزنیم:10:

xlife
04-05-2010, 09:45
سلام
دوستان بیایید یک برنامه بریزیم برای بازی آنلاین
هر کسی یک پیشنهادی برای مود و ساعت داشته باشه
من پیشنهادم هست:

Game Mode: Hunter
Time: 24:00

من ساعت 12 شب به بعد را پیشنها میکنم
موفق باشید

الانه كه يكي بياد بگه
بهتره بري تايپيك اش رو بزني اينجا جاي خودش رو داره
من نبود ام ها
دومي اساسين 2 جانم خوب حوصله اي داري و لي جدا از اين بحث سام پير شد مرد رفت اون رمزنگاري ها كه تكه تكه فيلم نشون مي داد كه دو نقر داشتند فرار مي كردند كه اين يو بي رو بكشم هر كاري الان از اش بر مي ياد فكر كنم آدم وحوا بودن از بهشت خدا جيم مي زدن
چي بود

aha2012
04-05-2010, 10:14
جاتون خالی الان یه 30 دقیقه ای مالتی زدم خیلی حال داد
اسم شخصیتمم N4RUT0210
خواستید بگید باهم بزنیم:10:
روش مالتی و به من یاد بده من پایتم:20:

Bigwarrior
04-05-2010, 10:36
سلام دوستان منم ی 5 دیقه ای ردم بدن:31:
اگر پایه اید فردا ساعت 12 ظهر من هستم!!میام ی نیم ساعتی توی hunter هاست میشم و منتظورتون می مونم!!
اگه شما ساعت مورد نظری در ذهن دارید بگید ایشا... که می تونم بیام
راستی یوزر من: Bigwarrior73

aha2012
04-05-2010, 11:38
سلام دوستان منم ی 5 دیقه ای ردم بدن:31:
اگر پایه اید فردا ساعت 12 ظهر من هستم!!میام ی نیم ساعتی توی hunter هاست میشم و منتظورتون می مونم!!
اگه شما ساعت مورد نظری در ذهن دارید بگید ایشا... که می تونم بیام
راستی یوزر من: Bigwarrior73
روش مالتیو یاد میدی؟؟؟

jericho-sina
04-05-2010, 11:46
دوستان لطفا کمک کنین

من میخوام این بازی رو در گیم نت با یک نفر دیگه lan کنیم بازی کنیم
من کرک multi رو ریختم ولی موقعی که به اینترنت وصل نیستم و find match یا lan رو میزنم ارور میده

splinter cell conviction serevers are not available right now try agian later

اگه به اینترنت وصل باشم توی بخش lan اول سرچ میکنه بعد که بازی پیدا نکرد میتونم یه match خودم بسازم

کسی نمیتونه مشکل اینترنت رو رفع کنه
چون ما که تو گیم نت امکانشو نداریم
تاره موقعی که به انترنت وصل هستم هم توی بخش find match ارور میده و نمیره تو
فقط میتونم تا همون جا که گفتم توی lan جلو برم

میشه کمک کنین؟

Ardavan
04-05-2010, 12:04
سلام
دوستان مثل اینکه ما هر بازی میگیریم باید یک جاش بلنگه:31:
این صداش مثل اینکه دیر لود میشه تیکه تیکه میشه
رو اعصاب ادم راه میره،کاری میشه کرد؟
واسه مالتی هم یک توضیح بدید!
ممنون!
هر کسی حوصله داشت جواب سوال هایم رو بده:10::40:

MILAD2799
04-05-2010, 12:24
درود یه سوا
من صبحی یه کم مالتی بازی کردم ولی الان که میخوام سرچ کنم چیزی پیدا نمیکنه یعنی طول میکشه و کسی رو نمیاره ممکنه مشکلم از پینگ باشه؟

aha2012
04-05-2010, 12:27
درود یه سوا
من صبحی یه کم مالتی بازی کردم ولی الان که میخوام سرچ کنم چیزی پیدا نمیکنه یعنی طول میکشه و کسی رو نمیاره ممکنه مشکلم از پینگ باشه؟
روش مالتی و یاد بدی ثواب کردیا:20:.تو هر پست مینویسم یاد بدید انگار نه انگار

MILAD2799
04-05-2010, 12:35
روش مالتی و یاد بدی ثواب کردیا:20:.تو هر پست مینویسم یاد بدید انگار نه انگار

ببخشید :11:

اول کرک رو دانلود کن

بعد طبق این پست کاراشو انجام بده

aha2012
04-05-2010, 12:45
ببخشید :11:

اول کرک رو دانلود کن

بعد طبق این پست کاراشو انجام بده

اگه یه کم تند صحبت کردم به بزرگیه خودت ناراحت نشو:31:
دستت درد نکنه
حالا کار میکنه؟باید حتما کرکو بریزم؟نریزم چی میشه؟بریزم بازیم خراب نشه ؟

MILAD2799
04-05-2010, 12:56
اگه یه کم تند صحبت کردم به بزرگیه خودت ناراحت نشو:31:
دستت درد نکنه
حالا کار میکنه؟باید حتما کرکو بریزم؟نریزم چی میشه؟بریزم بازیم خراب نشه ؟

اوه یادم رفت
حتما از 3 تا فایل کرک قبلیت یعنی همون کرک سینگل پلیری که ریختی تو بازی از اونا یه کپی بگیری چون وقتی ایک کرک رو بریزی جای اونا تمام سیو هات پاک میشه که اگه یو وقت خواستی از هون سیو ها بیایی دوباره همون کرک قبلی رو بریزی

اینم چند تا شات از موقعه که داشتم مالتی میزدم

kiuna
04-05-2010, 14:02
من تو این بازی چطوری باید قفل در رو باز کنم
اون قسمتی که ساختمانی هست که روی دیوارش پرچم فرانسه هست بعد از اینکه
اون دو نفر رو کشتم در که قفل هست رو چطوری باید باز کنم ؟
فقط با اینه از زیر در نگاه میکنه و هر کاری میکنم در باز نمیشه !

aha2012
04-05-2010, 14:12
من تو این بازی چطوری باید قفل در رو باز کنم
اون قسمتی که ساختمانی هست که روی دیوارش پرچم فرانسه هست بعد از اینکه
فقط با اینه از زیر در نگاه میکنه و هر کاری میکنم در باز نمیشه !
یا باید از دیوار بری بالا بعد اونجا پنجره هست از تو پنجره برو تو یا باید با دکمه ی C درو بشکونی

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

این بازی چند مرحله داره؟

kiuna
04-05-2010, 14:49
یا باید از دیوار بری بالا بعد اونجا پنجره هست از تو پنجره برو تو یا باید با دکمه ی C درو بشکونی

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

این بازی چند مرحله داره؟
اخه وقتی از اون در دور میشم تصویر سیاه و سفید میشه پنجره ندیدم
در رو با لگد باید بشکونم ؟

hosein_artist
04-05-2010, 15:10
با درود به همه دوستان گرامی من بازی را خریدم 3 دی وی دی بود بازی کرک شدده هست اما وقتی بازی را نصب می کنم و روی آیکون بازی کلیک می کنم صفحه سیاه می شود اما دوباره می پره بیرون مشکل از کجاست؟ در ضمن سیستم من خیلی قوی هست مشکل سخت افزاری ندارم .لطفا کمک کنید.

starn
04-05-2010, 15:35
یکم برو به طرف راست بعد از دیوار برو بالا بعد اونجا دم پنجره یکی وایساده c رو بزن پرتش می کنه زمین

aha2012
04-05-2010, 15:48
اخه وقتی از اون در دور میشم تصویر سیاه و سفید میشه پنجره ندیدم
در رو با لگد باید بشکونم ؟
خب دور که بشی یعنی مسیرو داری اشتباه میری.c رو بزنی خودش درو میترکونه حالا با لگد یا با تنه.
تو رو دیوارو نگاه کن مینویسه چیکار باید بکنی الان.
فکر کنم الان مرحله ی 2 باشی؟درسته؟
خب باید از دیوار بری بالا اونجا پنجره هست بعد دیگه حله:20:

king_darkness
04-05-2010, 16:05
سلام من اين بازي رو امروز براي pc گرفتم
سيستم من معمولي هستش
بعد از نصب بازي رو اجرا كردم و يه صفحه اومد كه گفت بايد يه دكمه رو فشار بدم
اما وقتي اينتر ميكنم از بازي خارج ميشه و ارور زير رو ميده

aha2012
04-05-2010, 16:07
گیم پلیش چرا اینطوریه؟انگار سم اصلا وزن نداره
صندلی ها ،قوطی هاو چیزای دیگه هم اصلا وزن ندارن
کلا با بازیش حال کردم ولی با این یه تیکش حال نکردم

راستی اونجا که میره تو عراق نوشت 20 سال پیش.اصلا 20 سال پیش آمریکا به عراق حمله نکرده بود.
اینم دومین مورد منفی

Big-Boss
04-05-2010, 16:31
گیم پلیش چرا اینطوریه؟انگار سم اصلا وزن نداره

راستی اونجا که میره تو عراق نوشت 20 سال پیش.اصلا 20 سال پیش آمریکا به عراق حمله نکرده بود.
اینم دومین مورد منفی

Gulf War

mjorh
04-05-2010, 16:59
[QUOTE=aha2012;4913235]گیم پلیش چرا اینطوریه؟انگار سم اصلا وزن نداره

اینم دومین مورد منفی[/QUOT

منم با شما موافقم از نظر گيم پلي يه نمه كم داره . يه چند تا مورد شما گفتي يكي ديگه اين كه مثلا c4 رو بر ميداره ميزاره تو شكمش. اصلا جاي مشخصي وجود نداره كه وسايل رو بزاره. شما يه نگاه به بازي mass effect 2 بنداز براي هر تفنگ يه جاي مشخصي بود ديگه از توي شكمش وسايل در نمياورد.

amirpers
04-05-2010, 17:19
دوستانت من هم اون 4 تا فایل کرک رو کپی کردم تو فولدری که توی بازی هست (جای خودش) توی بازی که میره ، بعد از لوگوی یوبی سافت و آنریل و ... یه صفحه سیاه میاد و 3 تا نقطه سفید می چرخند اما بازی لود نمیشه ؟
کمک کنید لطفا

shahi-007
04-05-2010, 17:21
یه سوال:
من وقتی می خوام با این weapon .... تفنگام رو upgrade کنم یا انتخاب کنم بعد از این کار که می آم بیرون کلاً سم می ره تو حالت تیر اندازی و مثلاً اگه مسلسل بردارم یه تیکه تیر می زنه. باید چیکار کنم؟ این باگه یا مشکل کرک هست؟