مشاهده نسخه کامل
: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
Bs_panzer
23-02-2010, 01:16
دو ماه و دو روز دیگه منتشر میشه!
این همه وقت دارید پول واسه نسخه اصلی جم کنید.........
mohammad_twe
23-02-2010, 10:33
فقط نسخه pc این بلا سرش میاد؟؟
همه که توان اینو ندارن
دوما اصلا یکی نسخه ی اصلی رو گرفت باید هر وقت بخواد بازی کنه به اینترنت وصل بشه که برای کسانی که دایل آپ دارن دشواره و هم پول می می افته
پس فقط داشتن نسخه ی اصلی کافی نیست....
یوبی سافت اگه میخواست سخت گیری کنه برای جلوگیری از کپی بازی باید از یه سیستم دیگه ای استفاده می کرد ولی متاسفانه.....
ولی 99% این مشکل هم به لطف هکر ها حل می شه ( ولی شاید زمان ببره)
joey jordison
23-02-2010, 15:26
فقط مرگ هست که راه حل نداره فعلا..............
سر یک ماه بازی را همچین کرک میکنن که حال کنید........:31:
Bs_panzer
23-02-2010, 15:51
فقط مرگ هست که راه حل نداره فعلا..............
سر یک ماه بازی را همچین کرک میکنن که حال کنید........:31:
کرک هم بشه multiplayer اش کرک نمیشه.........
mohammad_twe
24-02-2010, 12:02
ببینم نسخه 360 هم حتما باید انلاین باشیم ؟!!!!!! یا فقط pc ؟؟؟!!
resident_evil
24-02-2010, 13:18
ببینم نسخه 360 هم حتما باید انلاین باشیم ؟!!!!!! یا فقط pc ؟؟؟!!
نه بابا اين جنگولك بازيا مال 360 نيست راحت باش .
شما لايو رو رديف كن اينم Coop بريم : دي !
mohammad_twe
24-02-2010, 13:51
ایول :دی باشه حتما :دی
Bs_panzer
24-02-2010, 16:15
نه بابا اين جنگولك بازيا مال 360 نيست راحت باش .
شما لايو رو رديف كن اينم Coop بريم : دي !
ایول :دی باشه حتما :دی
شما ها مگه بن نشدین ؟
resident_evil
24-02-2010, 16:37
شما ها مگه بن نشدین ؟
نه بابا فكر كن من بن بشم نرم دوباره كنسول جديد بگيرم تا بيام لايو . زندگي بدون لايو اصلا معني نداره .
mohammad_twe
24-02-2010, 19:42
نوید قبلا فکر کنم بن شده بود اما من نه :دی
اهان اونکی ایکس باکسم پارسال بن شده بود :دی
نوید قبلا فکر کنم بن شده بود اما من نه :دی
اهان اونکی ایکس باکسم پارسال بن شده بود :دی
آقا از این بعد خواستی 360 بن شدت رو دور بندازی بگو ما سطل آشغال جادار بزرگ شیک جلو خونمون داریم، بده من برات بندازم :31:
shaaheen
25-02-2010, 10:00
آقا بازياي يوبي سافت مشكلشون كلا فقط اينترنت وصل بودنه يا اينكه اصلا نميشه بازي كپي استفاده كرد؟
آقا بازياي يوبي سافت مشكلشون كلا فقط اينترنت وصل بودنه يا اينكه اصلا نميشه بازي كپي استفاده كرد؟
خوب وقتی به اینترنت متصل باشی تشخیص میده بازی کپی یا اصله دیگه، قائدتا با بازی کپی نمیتونی به سروراشون متصل بشی و بازی کنی.
shaaheen
25-02-2010, 10:23
خوب وقتی به اینترنت متصل باشی تشخیص میده بازی کپی یا اصله دیگه، قائدتا با بازی کپی نمیتونی به سروراشون متصل بشی و بازی کنی.
به به چه عالي؟حالا بازي اورجينال تهران پيدا ميشه؟
Reza Azimy_RW
25-02-2010, 11:30
به به چه عالي؟حالا بازي اورجينال تهران پيدا ميشه؟
چیش عالیه رفیق ؟
شما یا وضع مالیت توپه ( ! ) یا نمیدونی قیمت بازی ارجینال چنده . هر بازی ارجینال حدود 80-100 هزار تومنه . بدبخت شدیم رفت
vahidgame
25-02-2010, 12:35
چیش عالیه رفیق ؟
شما یا وضع مالیت توپه ( ! ) یا نمیدونی قیمت بازی ارجینال چنده . هر بازی ارجینال حدود 80-100 هزار تومنه . بدبخت شدیم رفت
خوب اگه اینجوری هستش یه xbox360 بخریم که بهتره.
من موندم چرا اینا گیر دادن به pc. اگه میخوام بازی کپی نشه چرا برای xbox360 یه کاری نمیکنن که کپی نشه.از یوبی سافت که من خیلی اونو دوست دارم توقع نداشتم:13:
خوب اگه اینجوری هستش یه xbox360 بخریم که بهتره.
من موندم چرا اینا گیر دادن به pc. اگه میخوام بازی کپی نشه چرا برای xbox360 یه کاری نمیکنن که کپی نشه.از یوبی سافت که من خیلی اونو دوست دارم توقع نداشتم:13:
تو 360 دستشون باز نیست کار خاصی نمیتونن بکنن اگر کاری قرار باشه انجام بشه ماکروسافت باید انجام بده که همین چند وقت پیش انجامم داد و بیش از 1 میلیون نفر رو از شبکه لایو بیرون انداخت و یا هارد دستگاهاشون رو از کار انداخت ولی خوب روی PC دست شرکتها خیلی بیشتر بازه و بیشتر مسائل امنیتی بازیها دست خود شرکتهاست.
vahidgame
25-02-2010, 13:14
تو 360 دستشون باز نیست کار خاصی نمیتونن بکنن اگر کاری قرار باشه انجام بشه ماکروسافت باید انجام بده که همین چند وقت پیش انجامم داد و بیش از 1 میلیون نفر رو از شبکه لایو بیرون انداخت و یا هارد دستگاهاشون رو از کار انداخت ولی خوب روی PC دست شرکتها خیلی بیشتر بازه و بیشتر مسائل امنیتی بازیها دست خود شرکتهاست.
شاید با این کار میخوان مثلا کنسول همه بخرن.من یوبی سافت زیاد ندیده بودم که این کار رو بکنه ولی شرکتهایی مثل EA و ماکروسافت در این زمینه خز شدن:31:
SIMON137
25-02-2010, 13:32
هدفشون فقط مبارزه با بازی های کپی هست ...
masoud93
25-02-2010, 13:57
حالا چیشده؟ مگه بازی برا pc نمیاد؟
shaaheen
25-02-2010, 16:41
چیش عالیه رفیق ؟
بابا حالا ما يه چي گفتيم؟شما جدي برداشت كردي!!انقدم ديگه اوشگول نيستم فك كنم قيمت بازي ارجينال 2 تومنه تازه من واسه همين دو تومنياشم برنامه ريزي ميكنم كه كدومو بخرم كدومو نخرم.
halflife g
25-02-2010, 20:07
يه عكس از حالت coop آفلاين بازي كه بصورت splite screen هستش.......
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه واقعا اينطوري باشه و بشه راحت و روون همچين سبكي رو splite بازي كرد عالي ميشه...
Bs_panzer
26-02-2010, 09:16
چیش عالیه رفیق ؟
من تا حالا هیچ بازی با این قیمت ندیدم !
هر بازی قیمتش فرق داره 39 دلار 49 دلار 59 دلار قیمتا اینطوری میچرخه
به این جا نگاه بنداز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ACII هم 59 دلار داره پیش فروش میشه
این هم معلوم نیست ولی یا 49 یا 59 از این 2 حالت خارج نیست :دی
یوبی به احتمال عرضهی سری اسپلینترسل برای PS3 پاسخ داد
آقای مکس بیلند، از مسوولان کمپانی یوبیسافت معتقد است پس از انتشار کانویکشن در ماه آوریل سال جاری میلادی، مشکلی پیش روی انتشار مجموعه بازیهای اسپلینترسل برای کنسول پلیاستیشن3 و بقیهی پلتفرمها وجود نخواهد داشت.
از زمان شروع نسل حاضر بازیهای رایانهای تنها دو قسمت از مجموعه بازیهای اسپلینترسل تایید و ساخته شدهاند. مامور دو جانبه (Double Agent) که در ابتدا برای کنسول ایکسباکس360 منتشر شده بود پس از مدتی در اختیار پلتفرمهای پلیاستیشن3 و نینتندو Wii قرار گرفت. اما کانویکشن کاملا در انحصار پلتفرمهای رایانههای شخصی و ایکسباکس360 قرار دارد و تا این لحظه هیچ تاییدیهای در خصوص عرضهی آن برای کنسولهای دیگر منتشر نشده است.
با این وجود آقای بیلند عرضهی قسمتهای آتی مجموعه بازیهای اسپلینترسل را برای کنسول پلیاستیشن3 بطور ضمنی تایید کرد، هرچند هیچ اشارهای به عرضهی قسمت کانویکشن برای کنسول سونی نشد.
بیلند در مصاحبه با خبرگزاری Edge در این خصوص اذعان داشت: "شخصا پس از انعقاد قرداد مایکروسافت در خصوص انحصاریسازی اسپلینترسل به پروژهی ساخت این قسمت ملحق شدم، اما هیچ دلیلی وجود ندارد که مجموعه بازیهای اسپلینترسل برای پلتفرم پلیاستیشن3 عرضه نشود."
وی سخنان خود را اینچنین ادامه میدهد: "کانویکشن؟ نه، چون این قسمت جزو قردادهای انحصاری ما بشمار میرود. بعضا سخنانی در خصوص احتمال انتشار نسخهی پلیاستیشن3 بگوش میرسد، اما در استودیو یوبیسافت مونترآل کسی بر روی نسخهی پلیاستیشن3 کار نمیکند."
وی در ادامه افزود: "اگر مسوولان مایکروسافت بازهم تقاضای عناوین انحصاری داشته باشند طبیعتا با من کاری نخواهند داشت و با مدیرعامل کمپانی یوبیسافت تماس خواهند گرفت. اما شخصا معتقدم اگر مسوولان سونی هم خواستار عنوانی انحصاری باشند، مشکلی وجود نخواهد داشت."
بازی اسپلینترسل کانویکشن در ماه آوریل سال جاری میلادی برای پلتفرمهای رایانههای شخصی و ایکسباکس360 منتشر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SplinterCell: Conviction
سازنده: UbiSoft Montreal
ناشر: UbiSoft
سبک: اکشن سومشخص/ مخفیکاری
پلتفرم: PC - Xbox360
تاریخ انتشار: آوریل 2010 میلادی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Splinter Cell: Double Agent
Dbazinew
----------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مایکروسافت اعلام کرد که یک باندل از بازی Splinter Cell: Conviction بر روی کنسول خود در نظر گرفته است.
این باندل برای آمریکای شمالی، اروپا، استرالیا و نیوزیلند با قیمت 399 دلار در اوایل ماه آپریل قابل دسترس خواهد بود.
این بسته شامل خود بازی، یک هارد 250 گیگابایتی و 2 عدد کنترلر بی سیم خواهد بود.
نسخه ی پنجم از عنوان محبوب Splinter Cell در تاریخ 13 و 16 آپریل (گوش شیطون کر (!) ) به ترتیب در ایالات متحده و بریتانیا برای دو پلتفرم PC و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
بازی سنتر
Reza Azimy_RW
03-03-2010, 23:34
من تا حالا هیچ بازی با این قیمت ندیدم ! هر بازی قیمتش فرق داره 39 دلار 49 دلار 59 دلار قیمتا اینطوری میچرخه منم میدونم دقیقا قیمت بازیهایی که پیش فروش میشه چنده ولی بالاخره تا بیاد ایران خیلی میره روی قیمتش . یادمه وقتی رزیدنت ایول 5 اومده بود توی تایپیکش بحث بود که نسخه PS3 ه 90 هزار تومن قیمتشه . روی اون حسابا گفتم !
تریلر های جدید + تصاویر جدید
Multi-Player Experience Part I: Co-Op Story
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
Multi-Player Experience Part II: Deniable Ops
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Multi-Player Experience Part III: P.E.C.
Story Trailer
Exclusive Mansion Infiltration Gameplay Part I
Exclusive Mansion Infiltration Gameplay Part II
Exclusive Third Echelon Headquarters Gameplay
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید_____________________________
-------------------------------------------
منم میدونم دقیقا قیمت بازیهایی که پیش فروش میشه چنده ولی بالاخره تا بیاد ایران خیلی میره روی قیمتش . یادمه وقتی رزیدنت ایول 5 اومده بود توی تایپیکش بحث بود که نسخه PS3 ه 90 هزار تومن قیمتشه . روی اون حسابا گفتم !
بازیهای PS3 و 360 زمان عرضه قیمتشون 60 دلاراً اکثراً مگه بازیهای خاص مثل MW2 بازیهای PC هم 10$ ارزونتره.
ولی خوب تو ایران بیاد یه 10-15 تومن حداقل میکشن روش.
SIMON137
04-03-2010, 12:20
مولتی و کوآپش رو دیدیم ، همچین بگی نگی ، کرک و پرمان ریخت :دی
درود
روز ها از پس هم میگذرند و اگر بعد از اینهمه مدت ما هنوز عمرمان به این دنیا باشد و روزی عرضه شدن Splinter Cell: Conviction را ببینیم قرار است قسمت تک نفره ی ان را در 7 تا 8 ساعت به پایان برسانیم . البته این قضیه برای سختی نرمال بازی صدق می کند و چون بازی دارای درجات دیگری است این مدت برای این درجه سختی ذکر شده است .
Max Beland کارگردان بازی اعلام کرده است که تمام کردن قسمت Single Player در سختی معمولی 7 تا 8 ساعت به طول می انجامد .
Max این را در اخرین شماره از مجله ی 360 بیان کرده است . او همچنین اضافه کرده است که شما برای انجام دادن بازی در سختی Realistic دو برابر زمان صرف کنید .
اگر هنوز به عرضه ی بازی امیداوار هستید بدونید بازی اپریل 2010 برای PC و 360 عرضه خواهد شد !
منبع:بازی سنتر
UBI دمو SC:C را تاييد كرد
آقاي Max Beland اعلام كرد كه دمو قابل بازي از عنوان SplinterCell:Conviction قبل از انتشار رسمي بازي(در ماه آپريل)تاييد شده است.
در ضمن آقاي Beland فقط اعلام كرد كه اين نسخه تاييد شده است و هيچ گونه صحبتي بر اينكه قرار است چه مرحله اي از بازي يا چه مپي و حتي چه زماني قرار است اين دمو منتشر بشود نكرد.
آقاي Beland اضافه كرد"بله دمو قابل بازي حتمي است اما من هنوز نميتونم بگم چه نقشه اي(Map) و يا چه زماني اين دمو منتشر ميشود,به عبارتي ديگه لب هاي من مهر و موم شده است."
با وجود اينكه Ubisoft به ما(VG247)در ماه فبريه اعلام كرد كه "دمو قابل بازي در كار نيست"اما حالا اين دمو تاييد شده است,اميدوار باشيد كه با آرزويتان رسيديد.
و در آخر لازم به ذكر است كهSC:C در 16 آپريل براي PC,360 در UK منتشر خواهد شد.
منبع:
درود
روز ها از پس هم میگذرند و اگر بعد از اینهمه مدت ما هنوز عمرمان به این دنیا باشد و روزی عرضه شدن Splinter Cell: Conviction را ببینیم قرار است قسمت تک نفره ی ان را در 7 تا 8 ساعت به پایان برسانیم . البته این قضیه برای سختی نرمال بازی صدق می کند و چون بازی دارای درجات دیگری است این مدت برای این درجه سختی ذکر شده است .
Max Beland کارگردان بازی اعلام کرده است که تمام کردن قسمت Single Player در سختی معمولی 7 تا 8 ساعت به طول می انجامد .
Max این را در اخرین شماره از مجله ی 360 بیان کرده است . او همچنین اضافه کرده است که شما برای انجام دادن بازی در سختی Realistic دو برابر زمان صرف کنید .
اگر هنوز به عرضه ی بازی امیداوار هستید بدونید بازی اپریل 2010 برای PC و 360 عرضه خواهد شد !
ميگم 7 تا 8 ساعت براي تمام كردن قسمت Single Player كم نيست ؟
کلاً باید بیخیال این بازی روی PC شد، مگه نسخه اصلی رو بخرین اینم دقیقاً مثل AC2 هست اینطوری که پیش میره اینم بعیده کرک بشه.
کلاً باید بیخیال این بازی روی PC شد، مگه نسخه اصلی رو بخرین اینم دقیقاً مثل AC2 هست اینطوری که پیش میره اینم بعیده کرک بشه.
هنوز زوده برای قضاوت کردن در مورد کرک نشدن بازی های UBI . تا زمانی که Cracker ها نظر قطعی ندادند و اعلام نکردند که این بازی ها کرک نمی شند، هر گونه ادعایی از طرف غیر Cracker ها در این مورد بی اعتبار خواهد بود.
jericho-sina
13-03-2010, 23:54
یه نگاهی به این ضفحه بندازین
خالی از لطف نیست
amaranth_silent
14-03-2010, 11:29
فک کنم این بازی زیادی دیگه اکشنه گرافیکشم چیزهع خاصی اونطورا ککه باید باشه نیس یه چیزه دیگه هم که خیلی داره تو مخ میره قیافه سم هست که شباهت زیادی با قبل نداره حالا شما فرض کنید یه بازی سبک جدید با یه قیافه جدید ایا این بازی splintercell نام دارد؟؟؟؟
amaranth_silent
14-03-2010, 11:37
xxxxxxxxxxxxxxx
mohammad_twe
14-03-2010, 12:20
فک کنم این بازی زیادی دیگه اکشنه گرافیکشم چیزهع خاصی اونطورا ککه باید باشه نیس یه چیزه دیگه هم که خیلی داره تو مخ میره قیافه سم هست که شباهت زیادی با قبل نداره حالا شما فرض کنید یه بازی سبک جدید با یه قیافه جدید ایا این بازی splintercell نام دارد؟؟؟؟
شما گیم پلی بازی رو دیدی ؟؟
pandora tomorow رو بازی کرده بودی؟؟ یه نگاه به قیافه سم بنداز تو اونجا شباهت رو میبینه !
من فکر کنم از قبل بیشتر مخفی کاری داشته باشه + یه گیم پلی فوق العاده ! راه رفتن رو ببین جون داداش اخرشه :دی
amaranth_silent
14-03-2010, 12:41
:22::22::22:
شما گیم پلی بازی رو دیدی ؟؟
pandora tomorow رو بازی کرده بودی؟؟ یه نگاه به قیافه سم بنداز تو اونجا شباهت رو میبینه !
من فکر کنم از قبل بیشتر مخفی کاری داشته باشه + یه گیم پلی فوق العاده ! راه رفتن رو ببین جون داداش اخرشه :دی
مقایسه باید ماله 1 سال پیشش باشه نه 10 سال پیش الان سم انگار تازه 25 سالشه ولی بخاطره ناراحتی اعصابش موهاش سفید شده که اگه اونم رنگ کنه میتونه با یه دختره 16 ساله ازدواج کنه
mohammad_twe
14-03-2010, 14:32
چروکهای پیشونی و صورتش پس جیه؟؟
دموی بازی برای 18 مارچ تایید شد.
منبع:
Bs_panzer
16-03-2010, 12:59
:22::22::22:
مقایسه باید ماله 1 سال پیشش باشه نه 10 سال پیش الان سم انگار تازه 25 سالشه ولی بخاطره ناراحتی اعصابش موهاش سفید شده که اگه اونم رنگ کنه میتونه با یه دختره 16 ساله ازدواج کنه
فکر کردی ایرانه طرف سر 40 که رسید شکم میاره ایــــــــــن هوا شکسته میشه ;)
warmaster
16-03-2010, 13:14
من فکر کنم از قبل بیشتر مخفی کاری داشته باشه + یه گیم پلی فوق العاده ! راه رفتن رو ببین جون داداش اخرشه
مخفی کاری کجا بوده
کارگردان بازی گفته سم مثل یک ببر وحشی میمونه ایندفه:27::40: من که 5 ، 6 تا Trailer دیدم ازش مخفی کاریی وجود نداشت دیگه مثل قبلی نیست که هر چی کمتر بکشی با سر و صدای کمتر بری جلو از آخر امتیاز بیشتر!
باید ترتیب همه رو بدی پاک سازی کنی بری جلو:21:
مثل اینکه قراره Save های بازی به صورت آنلاین باشه برای جلوگیری از فروش نسخه های کپی
Razor1911 به دادمون برسه:42::42:
vahidgame
17-03-2010, 21:15
سیستم مورد نیاز این بازی برای pc منتشر شد:
Supported OS: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Processor: 1.8 GHz Intel Core2 Duo or 2.4 GHz AMD Athlon X2 64
RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7
Video Card: 256 MB DirectX 9.0c–compliant video card (512 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c–compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c
DVD-ROM: DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 10 GB
Peripherals Supported: Mouse, keyboard, headset, 12-button gamepads with analog sticks
Internet Connection: Broadband Internet connection
*Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA GeForce 7800 / 7900 / 8 / 9 / GTX series
ATI RADEON X1800 / X1900 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
Bs_panzer
17-03-2010, 21:18
هیچ خبری از انتشار نسخه ps3 نیست ؟
بازم عموبیل یه کار موذیانه دیگه کرده حالا انحصارش زمانیه یا دائم ؟
هیچ خبری از انتشار نسخه ps3 نیست ؟
بازم عموبیل یه کار موزیانه دیگه کرده حالا انحصارش زمانیه یا دائم ؟
فقط Xbox 360, PC بهداد جان.میگم شما هم فن ps3 هستی؟
دموی Splinter Cell: Conviction فقط برای X360 !!
دارندگان Xbox360 فردا می توانند دموی قابل بازی Splinter Cell: Conviction را دانلود کنند.
اما community manager یوبی سافت، Li Kuo در صفحه توییتر خود گفت: " متاسفم دوستان! دموی فردا فقط برای X360 است و هیچ برنامه ای برای عرضه آن روی PC نداریم! "
قبلا هم یوبی سافت اعلام کرده بود، Beta بازی Ghost Recon: Future Soldier، برای PC عرضه نمی شود و فقط کسانی که SC: C را در X360 خریداری کرده اند می توانند این Beta را دریافت کنند.
SC: C روز 13 آپریل در آمریکا و 15 آپریل در اروپا و استرالیا، به طور همزمان برای PC و Xbox360 عرضه خواهد شد.
Davood_titan
18-03-2010, 13:15
دق کردیم تا بازی بخواد بیا
دق کردیم تا بازی بخواد بیا
اگه بخوای واسه pc بگیری باید اوریج بگیری و اینترنت داشته باشی چون مثل AC2 یک قفل حالگیر به نام Drm داره.
Davood_titan
18-03-2010, 15:18
اگه بخوای واسه pc بگیری باید اوریج بگیری و اینترنت داشته باشی چون مثل AC2 یک قفل حالگیر به نام Drm داره.
از این فکرها نکن
یه زنگ میزنم بروبچ (Razor1911) رو میگم برامون کرک شده شو میفرستن خوبه
از این فکرها نکن
یه زنگ میزنم بروبچ (Razor1911) رو میگم برامون کرک شده شو میفرستن خوبه
خوب یه زنگم بزن بگو AC2 رو -- کنن مشتاقش زیاده.
بی خیال دادا.
kasra_khan2003
18-03-2010, 15:47
خوب یه زنگم بزن بگو AC2 رو -- کنن مشتاقش زیاده.
بی خیال دادا.
یعنی برای PC نمیاد؟ کرک شده رو میگم!
آخر من رو مجبور میکنین تو سن 23 سالگی برم xBox بگیرم:دی به بابام بگم به ریشم میخنده:19:
Davood_titan
18-03-2010, 16:36
آخر من رو مجبور میکنین تو سن 23 سالگی برم xBox بگیرم:دی به بابام بگم به ریشم میخنده:19:
چرا آخه یه جوون 23 ساله باید به باباش بگه من Xbox میخوام
pedramgolchin
19-03-2010, 11:36
پس من چی بگم داداش
تو سن 25سالگی xbox خریدم البته با این تفاوت که خودم خریدم بس که عرق جبین ریختم:19::31:
تصاویر جدید
منبع:
دموی Splinter Cell: Conviction برای PC نخواهد آمد!
Li Kuo اعلام كرد كه ما خبر های بدی برای دارندگان PC داريم.
دموی Splinter Cell: Conviction برای PC منتشر نخواهد شد !
خلاصه ی اين گفتگو:"متاسفم دوستان!دموی اين بازی فقط برای كنسول X360 ميايد و برنامه ای برای نسخه PC نداريم.
اين دمو امروز 18 مارس 2010 برای X360 در دسترس خواهد بود.
منبع:
Bs_panzer
19-03-2010, 18:15
فقط Xbox 360, PC بهداد جان.میگم شما هم فن ps3 هستی؟
نه من فن نیستم :دی
با همه چی بازی می کنیم :21:
دموی Splinter Cell: Conviction برای PC نخواهد آمد!
Li Kuo اعلام كرد كه ما خبر های بدی برای دارندگان PC داريم.
دموی Splinter Cell: Conviction برای PC منتشر نخواهد شد !
خلاصه ی اين گفتگو:"متاسفم دوستان!دموی اين بازی فقط برای كنسول X360 ميايد و برنامه ای برای نسخه PC نداريم.
اين دمو امروز 18 مارس 2010 برای X360 در دسترس خواهد بود.
منبع:
Ubisoft چی برای PC داره ؟؟؟؟!!!!
بازیهاش که قفل اینترنتی گذاشته دمو هم که نمیده !!!! :31:
احتمالا دمو هم به این دلیل منتشر نمیکنه که هنوز drm بازی تکمیل نشده !!!:2:
pedram_sad
20-03-2010, 13:36
خوب دوستان نسخه pc بازی با تاخیر 2 هفته ای مواجه شده و در April 27, 2010 منتشر میشه
خوب دوستان نسخه pc بازی با تاخیر 2 هفته ای مواجه شده و در April 27, 2010 منتشر میشه
کلا واسه pc منتشر نشه بهتره با اون Drm بیخود.فکر نکنم دیگه یوبی سافت به بازیهای pc همچین امیدی داشته باشه
بابا این ubisoft خودشو گیر آورده !!!
حالا ما خیلی بازی ها رو به آسونی گیر میاریم,اومده drm هم گذاشنه.همینطوری بازی برای pc کم میاد ایناهم دارن کمترش می کنن .پس باید بازی کردن با pc رو جمع کنیم.
من فکر میکردم ubisoft با pc بازها رابطه خوبی داره...اما حلا گند زده.صدای ما که هیچی صدای کل pc بازای دنیا رو در آورده!!
بدبختی اینجاست که بیچاره میشیم اگه شرکت های دیگه هم مثل یوبی از این گندبازیا در بیارن،یه جا خوندم یوبی این تکنولوژیشو داره به بقیه شرکت ها هم میده!به خدا راضیم واسه هر بازی 50-60 پول بدم،فقط تکلیف مارو روشن کنن،اگه کرکرا نمیتونن بگن که اورجینالشو بیارن ملت ما هم بخریم!
Splintercell : Conviction Hands-on
سلام دوستان
سال نو رو به همه شما عزیزان تبریک عرض می کنم . امیدوارم زیر سایه حق لحظاتی شاد همراه با آرامش را سپری کنید . اگر هم کسی سال پیش از دست من ناراحت شده بزرگواری کنه و مارو حلال کنه .
شما نمی توانید یوبی سافت را به شرکتی که تنها به گذشته خود افتخار می کند و تلاش برای آینده ندارد متهم کنید . به عنوان مثال Splintercell , فرنچایزی محک خورده و قابل اطمینان است که همیشه می دانسته خواسته طرفدارانش چه چیزی است : گیم پلی مخفی کارانه به همراه تعدادی وسایل جالب و داستانی جدی . شخصیت اول بازی سم فیشر بدون شک آدمیست سفت و سخت ولی او همیشه سعی کرده تا به صورت مخفیانه وارد پایگاه های دشمن شود تا اینکه بی مهابا شروع به شلیک کردن کند . خوب , سم فیشر در Conviction آدمیست شکست خورده . او نمی تواند بر مرگ دخترش فایق آید و Third Echelon – یکی از زیر شاخه های سازمان NSA - را به خیال خود رها کند . اگر فردی تا این حد به لب مرز رسیده باشد , به نظر می رسد خیلی بیشتر مشتاق باشد که به یکباره به دل دشمن بزند و از فاصله نزدیک به آنها شلیک کند . درسته که سم دیگه اون لباس سیاه و دوربین دید در شب معروفش را به همراه ندارد ولی , بیش از پیش عصبی به نظر می رسد .
مشخصا , یوبی سافت تصمیم گرفته تا نشان دهد در دنیایی که قهرمانان سبک اکشنش مانند : جیسون بورن , جک باور و جیمز باند بیشترعادت به مخفی کاری دارند , سم فیشر تا چه حدی می تواند قدرتمند باشد که حتی از ابتدای بازی متوجه می شوید این تصمیم هوشمندانه بوده است . قسمت اعتراف گیری سم در حمام که بارها نمایش داده شده است , مثالی عالی برای نشان دادن شخصیت سم جدید ماست . او در حال انجام ماموریتیست و هیچ چیز توان مقابله با او برای ندادن اطلاعاتی که مورد نیازش هست را ندارد . پس حال اگر تنها راه بدست آوردن اطلاعات کوبیدن سر فردی به سینک یا آینه و لگد زدن بهش باشد پس , بسم الله . سم مشکلی با این کارها ندارد .
شما ممکن نگران این باشد که Conviction به هیچ وجه عنوانی از سری Splintercell به حساب نیاید و در عوض , بیشتر شبیه عناوین سوم شخصیست که در آن مبارزات تن به تن وجود دارد ولی البته , بدون هیچ ترس و اضطرابی . بعد از امتحان کردن قسمت های ابتدایی نسخه ایکس باکس 360 برای ما کاملا روشن شد که جدیدترین بازی یوبی سافت بسیار شبیه به فرنچایز Splintercell است . سم دوربین دید در شب خود را به همراه ندارد ( حداقل اینکه تا جایی که ما بازی کردیم اثری ازش نبود ) ولی , او هنوز هم از تاریکی برای مخفی شدن از دید دشمنان استفاده می کند – در این حالت سایه ای خاکستری رنگ کاراکتر را احاطه می کند . همچنین سیستم پناهگیری مناسبی وجود دارد که به شما این اجازه را می دهد تا از مکانی به مکانی دیگر جا به جا بشید بدون اینکه دیده شوید . این بازی Splintercell of War نیست بنابراین , با یک مسلسل اتوماتیک به دیار باقی می روید یا اینکه حداقل مجبورتان می کند عقب نشینی کنید و به سرعت در پناهگاهی امن مستقر شوید .
گیم پلی که در Conviction تجربه می کنید , نوعی مخفی کاری با تمی خشن تر است . ممکن است در یک محیطی پر از گارد , از بین بردن چند چراغ مکانی امن را برای سم به وجود آورد ولی , اگر یکی از آنها را در گوشه ای گیر بیاندازد مرگی آنی و سریع را برایش به ارمغان می آورد , چه با استفاده از اسلحه یا روشی دیگر . این حرکات تمام کننده سم بسیار لذت بخش طراحی شده اند و استفاده از آنها باعث می شود که به بزرگ ترین قابلیت جدید Conviction دسترسی پیدا کنید : Take Down ها . هر بار که وارد مبارزه تن به تنی شوید , به مقدار امتیازات Takedown تان اضافه می شود و بسته به نوع اسلحه تان بعد از نشانه گذاری 2 یا چند گارد , می توانید فورا آنها را از پای درآورید . شما همچنین می توانید دشمنان مدنظرتان را از قبل علامت گذاری کنید , بنابراین , اگر در اتاقی 3 گارد در حال گشت زنی باشند , شما می توانید 2 تا از آنها که دورتر هستند را علامت گذاری کنید , سپس حمله خود را به سرعت شروع کنید و نزدیک ترین گارد را از بین ببرید و سپس با فشردن دکمه Y , شاهد نابودی 2 گارد دیگر باشید . این حرکت به سرعت انجام می گیرد و به هیچ کس مجال این را نمی دهد تا بتواند با بی سیمش تقاضای کمک کند .
قسمت تیر اندازی بازی هم محکم و اساسی کار شده است . تنها با شلیک یک گلوله به سر دشمنان با استفاده از کلت صدا خفه کنتان , آنها را به نزدیک ترین قبر موجود هدایت کرده اید . از طرفی , اسلحه های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک زمانی به کار می آیند که دیگر مخفی کاری راهگشا نیست و برای نابودی دشمنان بهترین گزینه می باشند . خارج شدن از پناهگاهی برای هد شات کردن دشمنی حس عالی القا می کند و همچنین , با انجام یکسری از حرکات مشخص امتیازاتی برای آپگرید کردن اسلحه هایتان بدست می آورید . این ایستگاه های آپگرید به راحتی در هر یک از مراحل پیدا می شوند و با فرض اینکه مهارت شما در انجام بازی بالا باشد , طولی نمیکشد که بتوانید تعدادی آپگرید ضروری مانند : " دقت " و " قدرت آتش " را برای اسلحه هایتان خریداری کنید .
پس یک بار دیگر هم اشاره میکنم , باز هم با Splintercell دیگری رو به رو هستید . شما ممکنه که بدون هیچ برنامه ای و به طرز عجیبی یورش ببرید ولی , بهتر است تا جایی که ممکن مخفی کاری را چاشنی کارتان کنید . لوله ها همیشه کمک سم بوده اند تا با قرار گیری در بالای سر دشمنان , بهره لازم را ببرد و تا آنجا که من مشاهده کردم , به اندازه کافی از آنها وجود خواهد داشت . با ترکیب کردن Take Down ها , تیراندازی دقیق به سر دشمنان و کشتن دشمنان از بالای سر ( پریدن روی دشمنی که در پایین قرار دارد ) , می توانید گروهی از دشمنان را در کسری از ثانیه نابود کنید . شما گاهی اوقات در انجام آنها شکست می خورید و شناسایی می شوید ولی , این به معنای پایان دنیا برای شما نخواهد بود .
یکی از جدیدترین ویژگی ها که در Conviction معرفی شده است , طبق اظهارات یوبی سافت " موقعیت " نام دارد . اگر گاردی شما را شناسایی کند و بعد از مدتی دومرتبه دیدش را نسبت به شما از دست دهد , به طرف آخرین جایی که شما را دیده است روانه می شود . در بازی آخرین موقعیت شما نشانه گذاری می شود و شما می توانید از این ویژگی به نفع خود استفاده کنید . تا زمانی که شما مخفی هستید , می توانید دشمن را فریب دهید تا به محل آخرین بار که دیدتان نزدیک شود . این حرکت موقعیت را برای شما فراهم می کند تا آنها را دور زده و از پشت غافلگیر کنید . البته , در جمع زیادی از گارد ها ایده چندان جالبی به نظر نمی رسد در عوض , در این شرایط می توانید از محیط به نفع خود استفاده کنید . بعضی از اشیا در محیط می توانند در نقش تله ظاهر شوند . در مراحل ابتدایی بازی می توانید از مجسمه های معلق و موتورهای هواپیماها بدین منظور استفاده کنید .
چیزی که کملا مشخص اینکه یوبی سافت خرج زیادی برای Conviction کرده است . سطح کیفی بازی ( با اینکه هنوز کامل نشده ) به حدی است که به سختی می توان همانند آن را پیدا کرد . من هنوز با ریخت و قیافه جدید سم کنار نیامده ام ( اون چهره ریشوی اولیه به نظرم بهتر با کاراکترش سنخیت داشت ) ولی , مسلما از نظر تکنیکی استیل و ترکیبش عالی کار شده . مراحل بازی به طور باورنکردنی پر جزییات طراحی شده اند که , شامل کاراکتر ها و اشیا می شود . نورپردازی و انیمیشن ها نیز عالی کار شده اند ولی با همه این وجود , این طرز نمایش ماموریت ها و اطلاعات هستند که Conviction را برای من منحصر به فرد کرده . شرح ماموریت ها بر دیوار ساختمان ها نقش می بندند و پیش زمینه ای از داستان معمولا به صورت ویدیویی بر روی دیوارها , آینه ها و دیگر سطوح نمایش داده می شود . فقط اندکی نگرانی وجود دارد آن هم این است که جلال و شکوه بازی به علت وجود رنگ هایی تکراری ممکن کمی تحت الشعاع قرار بگیرد که حتی با وجود این هم , باز با حالت بصری عالی رو به رو خواهید بود .
به نظر می رسد که Conviction که در ماه بعد عرضه می شود تصمیم گرفته تا تبدیل به یکی از بزرگترین عناوین انحصاری ایکس باکس 360 شود . جدای از بخش تکنفره غنی , بازی دارای قسمت های مسابقه ای و Co-op بخش مولتی پلیر می باشد که بازی را تبدیل به عنوانی کامل کرده است . با توجه به اینکه سری Splintercell تنها فرنچایز با کیفیت در ژانر مخفی کاری واقعی محسوب می شود ( متال گیر را در دسته علمی تخیلی دسته بندی می کنیم ) , تغییر رویکرد بازی و اکشن تر شدنش زنگ خطری را در ذهن من روشن کرده . برای بعضی از طرفداران پروپاقرص بازی ممکن سیستم جدید مبارزات آنطوری که انتظارش را داشتند نباشد ولی , طبق آنچه که من تجربه کردم بسیار عالی با شخصیت سم و روح فرنچایز تطابق داده شده اند .
منبع:
mohammad_twe
21-03-2010, 12:12
ملت دارن تو فروم همسایه دمو بازی رو بازی میکنن وای عجب چیزایی میگن به خدا ادم دیوونه میشه :19:
کاشکی زودتر وقت بگذره , اگه طرف اجازه میده سینا جان یه کپی از توضیحاتش اینجا کن همه منفجر شن :18::21:
ملت دارن تو فروم همسایه دمو بازی رو بازی میکنن وای عجب چیزایی میگن به خدا ادم دیوونه میشه :19:
کاشکی زودتر وقت بگذره , اگه طرف اجازه میده سینا جان یه کپی از توضیحاتش اینجا کن همه منفجر شن :18::21:
والا واسه ما که قسمت نشده دمو رو بازی کنیم.کلا به این سبک علاقه ندارم.تا حالا هیچ کدومشو بازی نکردم.شما از مطالب طرف کپی کنیم ما هم استفاده ببریم.
Leon-117
21-03-2010, 14:06
اين يوبي سافت تا پي سي گيمر ها رو نكسه ول نميكنه!براي پي سي 2 هفته تاخير خورده اين DRM كه شده ........!
vahidgame
21-03-2010, 16:33
امیدوارم این یوبی سافت این سیستم چرتو برداره. الان که چی مثلا ما میریم نسخه اصل اونو می خریم؟؟؟
تازه چند وقت پیش سایت یوبی سافت به خاطر همین قضیه ه.ک شده بود. مثل اینکه دوباره یوبی سافت دوست داره ه.ک بشه.برای من سوال هست که یوبی سافت نسبت به دیگر شرکت چه تفاوتی مگه می کنه. شرکتهای دیگه چرا تا حالا همچنین کاری نمی کردن.
الان همین بازی AC2 احتمالا من خودم تا یه هفته دیگه راحت توی PC بازی می کنم. هیچ وقت هم با این درآمد که توی ایران داریم به فکر خرید یه بازی اورجینال نمی افتم:31:
امیدوارم این یوبی سافت این سیستم چرتو برداره. الان که چی مثلا ما میریم نسخه اصل اونو می خریم؟؟؟
تازه چند وقت پیش سایت یوبی سافت به خاطر همین قضیه ه.ک شده بود. مثل اینکه دوباره یوبی سافت دوست داره ه.ک بشه.برای من سوال هست که یوبی سافت نسبت به دیگر شرکت چه تفاوتی مگه می کنه. شرکتهای دیگه چرا تا حالا همچنین کاری نمی کردن.
الان همین بازی AC2 احتمالا من خودم تا یه هفته دیگه راحت توی PC بازی می کنم. هیچ وقت هم با این درآمد که توی ایران داریم به فکر خرید یه بازی اورجینال نمی افتم:31:
آره،مثلا خودم میخوام بخرم اورجینالشو،چون وقتی هیچ راهی نباشه مجبوریم،
من دارم با بچه های آشیانه حرف میزنم که حمله ای به سرور یوبی بکنیم;)دعا کنین برامون;)
vahidgame
21-03-2010, 17:59
آره،مثلا خودم میخوام بخرم اورجینالشو،چون وقتی هیچ راهی نباشه مجبوریم،
من دارم با بچه های آشیانه حرف میزنم که حمله ای به سرور یوبی بکنیم;)دعا کنین برامون;)
در مورد بازی اورجینال مسئله این هست که فقط این بازی نیستش. حالا بازی AC2 که برای من زیاد مهم نیستش. ولی شماره جدید بازی اسپلینتر سل و پرنس هم هستش. از همه این مهمتر برای بازی پرنس هستش که هر جوری شده باید بازی کنم چون بدجور طرفدار این بازی هستم.
در مورد اون کاری می خوای بکنید من دعا می کنم موفق بشید. منم اگر از این کارا بلد بودم حتما این کارو می کنم. حیف که بلد نیستم.
mohammad_twe
22-03-2010, 12:47
ای بابا زدیم demo دانلود بشه شانس ما سرعت اینترنت منطق ما خوابیده :41: عجب ***** :13:
bito_hargez
22-03-2010, 23:09
این بازی بلاخره کی میاد پس ؟؟؟
mohammad_twe
23-03-2010, 01:13
واییییییییییییییی بازی کردم
:18:
دیوونه کنندست خدایی :18: این چی بود خدا ؟!!! سم دیوونه شده بدجور میزنه !! کی میگه مخفی کاری نداره ؟؟
داره اما کمتر از قبل , برعکس خشونت بازی زیاد شده :18:
گرافیک در حد اعلا تو بازیایه امروزی میتونه شاخی باشه واس خودش !!
گیم پلی رو نگو که یه جور گیم پلی جدیدی رو داره وارد صنعت بازی سازی میکنه واس ما بازی خورا :31:
واقعا گیم پلی بازی شاهکاره همین باعث شده که بازی خیلی بهتر از اونی باشه که باید باشه :20:
و اما ....
صدای سم عزیزم :40: همون طور که تو فروم همسایه شنیده بودم میگفتن مثل همیشه صدای سم تو دل برو+ شوخ طبعی تو دیالوگها + یک مقدار خل بازی :د ی اخه یهو با خودش حرف زد یک تیکه از بازی :18: :دی
راه رفتن سم خیلی طبیعی شده همینطور کاراکتر های دیگه بازی
معلومه که خیلی رو صورت سم کار کردن ! باور کنین یک لحظه فکر کردم واقعیت داره ! مثل فیلم :18: البته برای همون تیکه اول بازی اینجور به نظر میاد بعدا عادی میشه کلا گرافیک قابل تحسینی داره خیلی روی جزئیات کار شده مخصوصا تو اون wc که اون بنده خدارو میترکونیم :دی این هوش مصنوعی دشمنا یه کم پایینه گیج میزنن اما حتما درست میشه مثل killzone 2 که تو دمو هوش مصنوعی افتضاحی داشت اما تو بازی اصلی ترکوندن
ما که 15 دقیقه بازی کردیم و الان تو کفه ادامه بازی میباشیم امیدوارم روزا زودتر بگذره تا ایکس باکس رو بترکونم :دی
Bs_panzer
23-03-2010, 03:20
میگم به پای MGS4 می رسه ؟ :دی
Leon-117
23-03-2010, 09:02
MGS4 داستان خيلي خوبي داشت ولي داستان اين بازي مثل mgs4 نيست ولي توي گيم پلي شايد به mgs4 برسه.
mohammad_twe
23-03-2010, 13:14
میگم به پای MGS4 می رسه ؟
این 2 بازی تو یک سبکن ولی از نظر داستانی کلا با هم فرق میکنن , متال و اسنیک عزیز یک مقدار تخیل تو بازی هست اما تو این نیست , از نظر مخفی کاری هم سم مخفی کاریاش خیلی بیشتره ( سیکوریتی :دی ) 2 بازی واس خودشون شاخن و به نظرم زیاد نباید مقایسه بشن اخه فقط از نظر سبک مثل هم میمونن....
masoud93
23-03-2010, 15:16
مگه بازی برا xbox اومده؟
مگه بازی برا xbox اومده؟
demo بازی برای x360 اومده.
آقا این نسخه دموی بازی برای pc هم اومده که ما هم دانلودش کنیم؟!
من عاشق سری Splinter Cell هستم...اگه برای pc هم دموی بازی اومده لینکش رو لطف کنین
mohammad_twe
23-03-2010, 20:37
نه متاسفانه دمو رو برای pc ندادن
Bigwarrior
24-03-2010, 22:34
:18::18::18:
منم بازی کردم!!
شاهکار بود!!گیم پلی جذاب و گرافیک عالی داشت ولی حیف قسمت مورد علاقه ی من یعنی مولتی پلیر رو نداشت!!من فکر می کردم لباس سم زشت باشه اما خیلی هم قشنگ بود:31:
منتظر بازی اصلی هستیم تا افراد بیشتری رو شکنجه و له کنیم:31:
راستی من کلی سر این قضیه که بعضی مواقع mark&execioce(ی چیزی تو همین مایه ها:31:)که می کنی جهت بالای سر دشمنا سفید میشه و نمیشه زدشون گیر کرده بودم و آخر فهمیدم باید از نزدیک با مشت و لگد بزنی تا پر شه!!:31:
Electronic-Arts
24-03-2010, 22:59
:18::18::18:
منم بازی کردم!!
شاهکار بود!!گیم پلی جذاب و گرافیک عالی داشت ولی حیف قسمت مورد علاقه ی من یعنی مولتی پلیر رو نداشت!!من فکر می کردم لباس سم زشت باشه اما خیلی هم قشنگ بود:31:
منتظر بازی اصلی هستیم تا افراد بیشتری رو شکنجه و له کنیم:31:
راستی من کلی سر این قضیه که بعضی مواقع mark&execioce(ی چیزی تو همین مایه ها:31:)که می کنی جهت بالای سر دشمنا سفید میشه و نمیشه زدشون گیر کرده بودم و آخر فهمیدم باید از نزدیک با مشت و لگد بزنی تا پر شه!!:31:
شما چی رو بازی کردید؟
mohammad_twe
25-03-2010, 00:03
اجیانا ایشون هم دمو را بازی کردن دیگه !!
Electronic-Arts
25-03-2010, 10:52
اجیانا ایشون هم دمو را بازی کردن دیگه !!
مگه دمو رو بازی میکنن؟ یا نگاه میکنن؟
مگه دمو رو بازی میکنن؟ یا نگاه میکنن؟
دمو رو بازی میکنن:دی
تریلر رو نگاه میکنن:دی
Electronic-Arts
25-03-2010, 12:40
دمو رو بازی میکنن:دی
تریلر رو نگاه میکنن:دی
حالا این دموی بازی کردنی رو :31:میشه برای منم بذارین؟
mohammad_twe
25-03-2010, 20:14
شما اگه ایکس باکس داری لینکش هست
Electronic-Arts
26-03-2010, 00:43
شما اگه ایکس باکس داری لینکش هست
متاسفانه خیر ولی حالا شما لینکشو بذار:10:
چه فازی میدهاگه مولتی پلیر هم داشته باشه
Bs_panzer
28-03-2010, 21:02
هم Co-op داره هم multiplayer
farhad07
29-03-2010, 16:36
دوستان امکان داره این بازی برای ps3 بیاد ؟
دوستان امکان داره این بازی برای ps3 بیاد ؟
خیر این عنوان فقط برا PC & Xbox360 می اد
amaranth_silent
29-03-2010, 20:03
چند روز دیگه مونده؟؟
mohammad_twe
29-03-2010, 20:22
تا 24 فروردین میاد , البته حتما 2/3 روز قبلش برای دانلود پیدا میشه
_
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Launch Trailer
Mar,29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNew ScreenShots
(راست به چپ)
(راست به چپ)
mohammad_twe
30-03-2010, 23:41
دانلود تریلر قبلی از سرور گیم تریلرز بدون مشکل هیتلرینگ
دوستان یوبی از این قفل جدیدش منصرف نشده؟؟؟
یعنی 100%رو این باز هم می زاره :41: اون سیستم مذخرفشو
بعد از این همه انتظار برا بازی باز PC gamer ها بی نسیب ماندن .....
Big-Boss
31-03-2010, 14:31
آهنگ از جانی کش رو گزاشتن رو لانچ تریلرش دموشون گرم.
Mahdi_591
01-04-2010, 06:45
به نام خدا
سلام یه همه
دوستان آخرین ورژن این بازی که اومده چیه البته برا pc
اگر هم کسی لینک دانلود داره ممنون می شم بذاره
mohammad_twe
01-04-2010, 12:39
double agent برای pc هم اومد
این هم برای pc میاد
Bigwarrior
01-04-2010, 12:49
دوستان به نظرتون چیکار کنیم این که نمیشه:41:
Ac2 که کرک درست و حسابی نشد اما این بازی و شاهزاده ایرانی و ... هم تو راهه!!چیکار کنیم؟؟
من که تو فکر خرید ی 360 هستم!
به نظرتون ارزش داره؟؟
masoud93
01-04-2010, 12:55
اره ارزش داره ولی یه نمه باید از تنظیمات گرافیک بالای بازی کم بشه(یعنی یکی تو pc گرافیک ته بازی کنه تو یه خورده گرافیکت پایین تر از اون هست)من که یک ماه پیش خریدم و ازش رازی هستم.
Bigwarrior
01-04-2010, 13:33
اره ارزش داره ولی یه نمه باید از تنظیمات گرافیک بالای بازی کم بشه(یعنی یکی تو pc گرافیک ته بازی کنه تو یه خورده گرافیکت پایین تر از اون هست)من که یک ماه پیش خریدم و ازش رازی هستم.
وقتی نشه روی pc بازی کرد دیگه گرافیکش رو pc چه اهمیتی داره؟؟:31:
Big-Boss
02-04-2010, 00:14
یوبی سافت داره خیلی واسه این بازی خرج میکنه.
الان صفحه اول یوتیوب یه بنر تبلیغاتی متحرک (فلش+ویدئو+لینک پیش فروش) خیلی جالب گذاشته .
یوبی سافت داره خیلی واسه این بازی خرج میکنه.
الان صفحه اول یوتیوب یه بنر تبلیغاتی متحرک (فلش+ویدئو+لینک پیش فروش) خیلی جالب گذاشته .
آخه بازیش ارزشش رو هم داره!میاد واسه بازی هاش خرج میکنه و یه قفل خیلی با درصد امنیتی بالا میزاره،کاملا حق داره...من که دیگه خسته شدم از بس بازی تقلبی گرفتم...از این به بعد سریال قانونی بازی ها رو میگیرم...(سریال این بازی داره پیش فروش میشه تو یکی از فروم ها(پی تی))
روی کاور بازی که تو Gamespot گذاشته شده، نوشته شده A Permanent Internet Connection is Reqiured to play the game که یعنی احتمالا همون مشکل بازی Assassin 2 برای کرک شدن را خواهد داشت!!!
Bs_panzer
02-04-2010, 23:41
آخه بازیش ارزشش رو هم داره!میاد واسه بازی هاش خرج میکنه و یه قفل خیلی با درصد امنیتی بالا میزاره،کاملا حق داره...من که دیگه خسته شدم از بس بازی تقلبی گرفتم...از این به بعد سریال قانونی بازی ها رو میگیرم...(سریال این بازی داره پیش فروش میشه تو یکی از فروم ها(پی تی))
امیدوارم همین ubisoft مردم ایران رو عادت بده به خرید نرم افزار و بازی اورجینال :42::42::42:
mohammad_twe
02-04-2010, 23:47
امیدوارم همین ubisoft مردم ایران رو عادت بده به خرید نرم افزار و بازی اورجینال
البته مردم ایران هم باید از یه طرف نقلینه داشته باشن واس اینکه اورجینال بخرن ... با این تورم که نمیشه
مردم ما هم حق دارن خوب :دی
حالا بحث به بیراهه نره , اینکه بازی تا 10 روز دیگه منتشر میشه :18: ای جاااااااااااااان :10:
میخوام بدونم بازی از حالت جاسوسی ای که قبلا داشت خارج شده و به سمت action رفته؟
Hitman67
03-04-2010, 14:34
وای شماره معکوس برای انتشار بازی شروع شده ای کاش این دیگه مشکل AC2 رو نداشته باشه
mohammad_twe
03-04-2010, 15:24
میخوام بدونم بازی از حالت جاسوسی ای که قبلا داشت خارج شده و به سمت action رفته
هم بزن بکش بترکون داره هم جاسوسی
Bs_panzer
03-04-2010, 17:30
وای شماره معکوس برای انتشار بازی شروع شده ای کاش این دیگه مشکل AC2 رو نداشته باشه
مگه AC2 مشکل داشت ؟
Hitman67
03-04-2010, 17:32
مگه AC2 مشکل داشت ؟
منظورم کرک کردنش بود که خیلی طول کشید امیدوارم این یکی اینجوری نشه
باور میکنید این بازی از Engine قدیمی Unreal Engine 2 استفاده میکنه ؟؟؟؟!!!!! :41:
'Ubisoft :2:
mohammad_twe
03-04-2010, 20:12
باور میکنید این بازی از Engine قدیمی Unreal Engine 2 استفاده میکنه ؟؟؟؟!!!!! :41:
'Ubisoft :2:
میشه بگی این خبر رو کجا دیدن شما ؟؟!!!:18:
موتور: Unreal Engine 3
میشه بگی این خبر رو کجا دیدن شما ؟؟!!!:18:
همون Engine استفاده شده در Double Agent ....
mohammad_twe
03-04-2010, 20:44
اما این چیزی که ما تو demo game دیدیم فراتر از Unreal Engine2 بود !!!
نمیشه به wikipedia زیاد اطمینان کرد چون دستی میتونی خودتم هر page رو عوض کنی ! تو ign گشتم اصلا موتور بازی رو ندیدم که زده باشه !!
اما مطمئن باش که ورژن 3 موتور هست چون اون زمان هم گفته بودن
یوبیسافت اومده موتور Unreal Engine 2.5 رو تغییرات اساسی ای توش داده و با نام موتور L.E.A.D برایه این بازی به کار برده! دیوانه که نیستند بیان Unreal Engine 3 رو ول کنن و با UE2.5 کار کنن! احتمالا این Engine بیشتر به کارشون اومده که با این کار کردند! ( این مطلب رو خودشون میدونن و ما نمیتونیم بگیم که اینا دیوانه ان و فلان که اومدن از Engine نسل قبل استفاده کردند بعدشم موتور که موتور UE2.5 نیست! موتور پایه اون بوده که احتمالا کاربردش تویه این نوع سبک ها بیشتر بوده و ازش استفاده کردن و 110% تغییراتی تویه گرافیک و ... یه این موتور انجام دادند )
mohammad_twe
03-04-2010, 21:22
منم تعجب کردم ورژن 2 موتور اصلا نمیتونه همچین پردازشی تو گرافیک بازی داشته باشه !
حالا بیخیال Engine بازی ولی این بازی با رزولوشن 1024x576 بروی Xbox 360 اجرا میشه که حتی 720p هم نیست !:31:
vahidgame
03-04-2010, 22:53
حالا من کاری به این بحث ها ندارم ولی توی یه سایت معتبر قبلا یه خبری خونده بودم که اونو توی یه تاپیک هم گذاشته بودم. توی خبر نوشته بود که Splinter Cell Conviction پورت کنسولی رو PC با کیفیتی بالاتر هستش و نوشته بود که روی PC از نظر گرافیکی قوی تر از نسخه کنسولی هست.اینو من از خودم نگفتم و خود مسئولان یوبی سافت گفته بودن. الکی بحث راه ندازید:46:
mohammad_twe
03-04-2010, 23:24
حالا بیخیال Engine بازی ولی این بازی با رزولوشن 1024x576 بروی Xbox 360 اجرا میشه که حتی 720p هم نیست !
شما کلا اومدی ایراد بگیری برادر جان :دی ؟؟ اون برای دمو گیم بازی بود بازی اصلی 1080 هست
البته دیدیم با همون رزولیشن پایین بازی گرافیک پایینی نداشت و خیلی خوب کار شده بود
الکی بحث راه ندازی
کسی که بحث راه ننداخته که برادر pc باز :دی پس بازی از روی ورژن pc پورت شده و برای همین گرافیکش پایین تر هست در نسخه کنسولی ؟ :دی لطفا با منبع معتبر بیاین اخبار رو اطلاع بدین که باعث ایجاد بحث نشه :46:
فقط 7 روز تا ریلیز بازی ای خدا دارم دیوونه میشم روزا چه دیر میگذره :41::31:
vahidgame
04-04-2010, 14:50
کسی که بحث راه ننداخته که برادر pc باز پس بازی از روی ورژن pc پورت شده و برای همین گرافیکش پایین تر هست در نسخه کنسولی ؟ لطفا با منبع معتبر بیاین اخبار رو اطلاع بدین که باعث ایجاد بحث نشه
من قبلا توی تاپیک بازیهای جدید خبرهای کوتاه اونو گذاشته بودم.الان پیداش کردم. اینم منبع خبر:
من قبلا توی تاپیک بازیهای جدید خبرهای کوتاه اونو گذاشته بودم.الان پیداش کردم. اینم منبع خبر:
من این مصاحبه رو خوندم این طور که سازنده بازی گفته نسخه PC در قسمت سایه و Resolution و فریم ریت بالاتر و Anti-Aliasing بر نسخه Xbox 360 برتری داره !
mohammad_twe
04-04-2010, 18:44
این سایت یعنی خیلی معتبر هست ؟؟ !!! سازندگان بازی این حرف رو زدن ؟!!
vahidgame
04-04-2010, 18:48
این سایت یعنی خیلی معتبر هست ؟؟ !!! سازندگان بازی این حرف رو زدن ؟!!
بله. این سایت با سازندگان بازی مصاحبه کرده.
از این به بعد خواهشا الکی برای کسی حرف درنیارید:20:
halflife g
04-04-2010, 19:10
خوب بابا خواهشا این بحثتونو تموم کنین بذارین در مورد خود بازی بحث بشه...........نسخه pc بهتر .......ok..... بی خیال شین دیگه.
ممنون
resident_evil
04-04-2010, 21:30
بسوزه پدر گرافيك كه اينطور جووناي مارو به جون هم انداخته .
vahidgame
04-04-2010, 22:14
بسوزه پدر گرافيك كه اينطور جووناي مارو به جون هم انداخته .
خیلی حرف جالبی بودش:31:
دوستان نمی دونم چرا وقتی یه خبر من گذاشتم فکر می کنید بحث داره راه میفته. من یه خبری گذاشتم که یه سایت با مسئولان یوبی سافت مصاحبه کرده بود. برای من که فرق نداره گرافیک کدوم بهتره فقط می خواستم اون خبرو بذارم. چرا سریع فکر می کنید بحث می خواد راه بیفته. حالا چه فرق داره مثلا گرافیک این بازی در کدوم پلتفرم بهتره. من فقط عینا خبرو گذاشتم.
اگه بخواید من دیگه کلا توی سایت خبر نمی ذارم:31:
mohammad_twe
04-04-2010, 23:35
نه وحید جان سوءتفاهم نشه , دلیل حرف ما اینه اونا یه حرفی الکی زدن , چون بازی از روی نسخه pc پورت نشده :46:
شما هم به فعابیتت ادامه بده ....
بسوزه پدر گرافيك كه اينطور جووناي مارو به جون هم انداخته
نوید جون شما فعلا بیا بریم لایو یه دست دیگه فیفا بزنیم :دی در ظمن خودت رو برای co op این بازی هم کم کم اماده کن :دی میخوام اولین نفری باشیم که co op کانویکشن رو میریم :دی
resident_evil
05-04-2010, 00:55
نوید جون شما فعلا بیا بریم لایو یه دست دیگه فیفا بزنیم
1 بار تركوندمت بَس نبود ؟ : دي
در ضمن خودت رو برای co op این بازی هم کم کم اماده کن میخوام اولین نفری باشیم که co op کانویکشن رو میریم
اينو خوب اومدي . بالاخره يه پا برا coop بازي كردن پيدا شد .
Mahdi_591
05-04-2010, 06:39
دوستان اگر کسی لینک دانلود آخرین ورژن بازی Tom Clancy's Splinter Cell داره لطفا بذاره تا من دانلودش کنم
Bs_panzer
05-04-2010, 14:04
هنوز نیمده عمو جان :دی
از لایو می تونی دموش رو دانلود کنی
mohammad_twe
05-04-2010, 15:03
اخرین ورژن قبل از کانویکشن DOUBLE AGENT بود , فکر کنم ایشون اون رو بخوان
تو تورنت سرچ کنین لینک دانلود میاد
Turok-71
08-04-2010, 06:47
من رفتم بازی بخرم دیدم این بازی اومده تعجب کردم تو نگو نسخه دمو هستش!:دی
به نظر من گرافیک بازی بسیار زیباست و خوشگل کار کردن به خصوص وقتایی که مخفی میشه
که صفحه سیاه و سفید میشه خیلی خوبه و از سیستم قبلی کارآمد تره!
اگه بگم گیم پلی این بازی فوق العادس شاید باورتون نشه یعنی برای حمله شما حداقل سه گزینه پیش
روی خودتون دارید و باید بهترین رو انتخاب کنید!
تنوع سلاح ها هم زیاد شده.
اون عینک مخصوص هم خیلی به دردتون میخوره با زدنش می تونید تمام دشمنارو به رنگ سفید ببیند حتی اونایی که پشت
دیوار هستن.سیستم علامت گذاری هم خیلی خوبه و به سرعت بازی خیلی کمک کرده.
صداگذاری هم که عالیه...
بقیه چیزا هم بمونه واسه انتشار بازی ولی دمو خوبش اینه که از عطش اولیه تا حدود زیادی کم میکنه.:دی
mohammad_twe
09-04-2010, 17:38
خوب حالا وقتشه که لینک دانلود بازی بیاد اما برای لایو فعلاصبر کنین تا روزه اصلی عرضه .
اینم لینک دانلود از تورنت
mehdi30nema
09-04-2010, 18:38
خوشبختانه بازی اومد فقط امیدوارم فردا مغازه ها بیارن که دیگه نمیشه صبر کرد.
Bs_panzer
09-04-2010, 19:12
چند گیگه ؟
از دوستان کسی اطلاع داره که سیستم مورد نیاز بازی چیه؟!
mehdi30nema
09-04-2010, 19:44
از دوستان کسی اطلاع داره که سیستم مورد نیاز بازی چیه؟!
فعلا لینک های نسخه 360 اومده . pc که دو هفته هم تاخیر خورده .
اینم لینک دانلود از تورنت
خوشبختانه بازی اومد فقط امیدوارم فردا مغازه ها بیارن که دیگه نمیشه صبر کرد.
پس اینا چی بید؟!
یعنی همه دارن درباره نسخه کنسول بازی صحبت میکنن؟!
Masoud King
09-04-2010, 20:32
Splinter Cell Conviction review - 8/10 in EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad_twe
09-04-2010, 20:34
اره فعلا برای نسخه کنسولی
در ظمن حجم بازی حدود 7gig هست
oh !! اولین review با نمره 8 !! ها ؟!!!!!!!!!
اولین نمره نمره ی EDGE بود!!!!!!!!!! که 8 دادنش کاره حضرت فیله :دی
halflife g
09-04-2010, 21:25
اولین نمره نمره ی EDGE بود!!!!!!!!!! که 8 دادنش کاره حضرت فیله :دی
درسته امتیاز خیلی خوبی گرفته...اگه درست یادم مونده باشه gow3 هم 8 گرفته بود از این سایت..... .
تو نقدشم کلی از بازی تعریف کرده ...ولی بعضی ایرادا هم گرفته مثه کوتاه بودن بازی..
درسته امتیاز خیلی خوبی گرفته...اگه درست یادم مونده باشه gow3 هم 8 گرفته بود از این سایت..... .
تو نقدشم کلی از بازی تعریف کرده ...ولی بعضی ایرادا هم گرفته مثه کوتاه بودن بازی..
کلا مراد جان خیلی به این نمراتedge توجهی نکنید
همینطور دلش خوشه یه نمره میده !
این معیار ها و ملاک هاش برای به چالش کشیدن یک بازی رو که می خونیم به این نکته پی می بریم که اصلا در اون حد و اندازه هایی نیست که بخواد بازی ها رو Review کنه !
واقعا بی منطق ترین بی معیار ترین و آماتور ترین نقد ها همه و همه در edge Magazine !
شما اصلا فکر کنید تا الان نمره نگرفته این بازی
من نمی دونم این مجله با این سطح انتظارات و معیار هایی که داره چرا خودش یه بازی نمی سازه ؟
بگو شما که خیلی سطحتون بالاست و خیلی بلدید یه بازی بسیازید خیال ملتو راحت کنید !
بعدشم میگن Game Spot سخت گیره !
بازی برای 360 مثل اینکه اومده رو نت.
mohammad_twe
09-04-2010, 23:22
بازی برای 360 مثل اینکه اومده رو نت
صبح بخیر ::دی
صفحه قبل لینکش هست :دی
Masoud King
10-04-2010, 10:34
IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بازی نمره عالیه 9.3/10 رو داد!
Conviction is a Splinter Cell game in name more than anything else.
vahidgame
10-04-2010, 11:32
IGN به بازی نمره عالیه 9.3/10 رو داد!
خیلی جالبه! امتیاز بازی به این صورت هست:
Presentation 9
Graphics 8.5
Sound 9
Gameplay 9
Lasting Appeal 8
بعد میانگین این چه جوری 9.3 میشه! این IGN هم یه چیزی میشه:31: بیشتر سایتا فکر کنم میانگین اینو به عنوان امتیاز بازی در نظر می گیرن ولی IGN مثل اینکه ایجوری نیستش. الان مثلا امتیاز این بازی 8.7 می شدش.
Masoud King
10-04-2010, 11:42
بعد میانگین این چه جوری 9.3 میشه! این IGN هم یه چیزی میشه بیشتر سایتا فکر کنم میانگین اینو به عنوان امتیاز بازی در نظر می گیرن ولی IGN مثل اینکه ایجوری نیستش. الان مثلا امتیاز این بازی 8.7 می شدش.
خود IGNگفته:
It's important to note that the overall rating is not an average of the five individual categories.
خوب خوشبختانه این اولین بازی ایه که برای pc هم میاد.مردیم انقدر صبر کردیم تا بازیها اول برای ps3 و 360 بیان بعدا برای pc:20:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
من یادمه sam تو conviction اول این شکلی بود.چرا اینشکلی شد؟
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
خوب اینم اسباب بازیه samکه تو خارج همراه بازی به خریداران میدن.خوش بحالشون
خوب خوشبختانه این اولین بازی ایه که برای pc هم میاد.مردیم انقدر صبر کردیم تا بازیها اول برای ps3 و 360 بیان بعدا برای pc
این همه گیم برای pc عرضه شد....چطور شد که این اولین بازی برای pc هست؟!
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
خوب خوشبختانه این اولین بازی ایه که برای pc هم میاد.مردیم انقدر صبر کردیم تا بازیها اول برای ps3 و 360 بیان بعدا برای pc
راستی کسانیکه بازیو از خارج میخرن اینم بهشون میدن.بازم خوش بحالشون
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
نه منظورم این نبود.منظورم این بود که بالاخره بازی ای برای pc اومد که همزمان با بازیهای 360 باشه.
مثل assassin 2 نیست که بعد از 4 ماه برای pc بیاد
Davood_titan
10-04-2010, 20:39
اونا حاشو میبرن
ما افسوسش رو میخوریم
mohammad_twe
10-04-2010, 20:41
اونا حاشو میبرن
ما افسوسش رو میخوریم
ما هم میریم لایو با نوید co op تمومش میکنیم حالش رو میبریم :دی
نه منظورم این نبود.منظورم این بود که بالاخره بازی ای برای pc اومد که همزمان با بازیهای 360 باشه.
مثل assassin 2 نیست که بعد از 4 ماه برای pc بیاد
یعنی نسخه کنسول و PC با هم همزمان منتشر شدن؟!
توی بازار الان نسخه PC هست؟!
نسخه 360 که طبق معمول چند روز قبل از تاریخ رسمی Leak شد نسخه PC هم فکر کنم 1-2 هفته تأخیر خورده درسته!؟ در هر صورت تاریخ عرضه رسمی 16 اپریل بوده.
vahidgame
10-04-2010, 21:09
حالا اینارو ول کنید دوباره همون بحث های قدیمی پیش میاد.
الان توی خبرهای سایتهای مختلف نگاه می کردم چیزی خیلی جالبی درباره این بازی نوشته شده بود مثلا یه جا نوشته بود این بازی به Uncharted کمی شباهت داره و Uncharted در این بازی تاثیرگذار بوده. بخش اکشن بازی هم مثل اینکه به شدت هیجان انگیز تر و جذابتر شده.همچنین یه سایت پیش بینی کرده بود که بازی امتیازهای خیلی بالایی از سایت های مختلف می گیره و میانگین امتیازهای اون در حد خیلی بالایی خواهد بود.
shab_2008
10-04-2010, 23:28
خوب امشب عشقه من رسید دستم. :31:
خیلی نمیخوام در موردش صحبت کنم چون مزش میره! فقط چند نکته کلی رو میگم :
1: گرافیک : من در کل به گرافیک بازی نمره خوبی میدم الته جای کاره بیشتر را داشت.
2:داستان که ...! فقط میتونم بگم عالیه!
3: گیم پلی خیلی خوب و روونه و بهتر ازون چیزه که فکرشو میکردم! حرکات سم هم که حرف نداره!
4 : صدا گزاری هم نستا خوبه ولی عالی نیست.
در کل همونطور که پیشبینی میشد بازیه بسیار توپیه و احتیاج نیست که بگم حتما تهیه کنید چون بعید میدونم که کسی از خرید این بازی بگزره.
بالاخره بعد چند وقت یه بازی درست حسابی را تجربه کردیم!:20:
خوب امشب عشقه من رسید دستم. :31:
خیلی نمیخوام در موردش صحبت کنم چون مزش میره! فقط چند نکته کلی رو میگم :
1: گرافیک : من در کل به گرافیک بازی نمره خوبی میدم الته جای کاره بیشتر را داشت.
2:داستان که ...! فقط میتونم بگم عالیه!
3: گیم پلی خیلی خوب و روونه و بهتر ازون چیزه که فکرشو میکردم! حرکات سم هم که حرف نداره!
4 : صدا گزاری هم نستا خوبه ولی عالی نیست.
در کل همونطور که پیشبینی میشد بازیه بسیار توپیه و احتیاج نیست که بگم حتما تهیه کنید چون بعید میدونم که کسی از خرید این بازی بگزره.
بالاخره بعد چند وقت یه بازی درست حسابی را تجربه کردیم!:20:
خوش بحالت.ما که باید 2 هفته دیگه صبر کنیم تا بیاد.راستی از کجا گرفتی که انقدر زود رسید دستت؟
چون 2 روز دیگه بازیreleaseمیشه:20:
SAM_FISHER_HQ
11-04-2010, 02:32
خوش بحالت.ما که باید 2 هفته دیگه صبر کنیم تا بیاد.راستی از کجا گرفتی که انقدر زود رسید دستت؟
چون 2 روز دیگه بازیreleaseمیشه
نسخه 360 بازی دیروز لیک شد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi30nema
11-04-2010, 07:16
منم دیشب موفق شدم نسخه 360 را تهیه کنم و نیم ساعتی بازی کردم .
باید بگم که گرافیک واقعا حرف نداشت و صداگذاری هم عالی بود اما نمیدونم چرا گیم پلی زیاد بهم نچسبید ، شاید باید بیشتر بازی کنم .
SAM_FISHER_HQ
11-04-2010, 11:05
منم دیشب موفق شدم نسخه 360 را تهیه کنم و نیم ساعتی بازی کردم .
باید بگم که گرافیک واقعا حرف نداشت و صداگذاری هم عالی بود اما نمیدونم چرا گیم پلی زیاد بهم نچسبید ، شاید باید بیشتر بازی کنم .
بخاطر سیستم گیم پلی جدیده بازیه
mohammad_twe
11-04-2010, 18:49
خوب خوب خوب ...!
بازی رسید دستم (بازی = شاهکار)
فوق العادست , فکر نمیکردم تا این حد بتونه قد الم کنه ! ( یه جورای دمو بازی خیلی کم دلم رو زده بود اخه )
من موندم چرا این سایت ها به گرافیک بازی ایراد گرفتن ! گرافیک واقعا حیرت انگیزه و لپه کلام ; وقتی باد میوزه موهای سم تکون میخوره !! این کوچکترین بخش گرافیکی بازی .
حالا دیگه چهره خوده سم که دیگه انگار واقعیه بس روش کار کردن , همینطور کاراکتر های دیگه بازی...
گیم پلی رو نگو ....... احساس عجیبی بهم دست میده وقتی سم راه میره , خیلی طبیعی و رو به واقعیت راه میره ! ( یک مقدار سخته ولی خوب عادت میکنیم :دی تا حالا همچین گیم پلی ندیده بودم :دی )
صدای سم :18: ووووووی از قبل تو دل برو تر شده ! همینطور یک کم کتو کلفت تر شده :دی
کلا صدا گذاری بازی خوب کار شده ...
خوب اصل کار حرکاته سم هست .... هم مخفی کاری داره هم خشونت ( من خشونتش رو دوست دارم :دی )
دیگه همین ها بسته خودتون این شاهکار رو تجربه کنین و لذت ببرین ...
در ظمن سم خیلی جیگر شده :دی من دختر بودم به زور باهاش ارتیاط برقرار میکردم :دی
خوب منم بازی رو گرفتم.
در واقع همونطور که قبلا گفتم بازی کاملا اکشنه در بعضی مواقع میتونید بهش مخفی کاری اضافه کنید.
نه که بازی مخفی کاریه میتونین اکشن بهش اضافه کنید!:41:
بعضی مراحل که کلا بدونه اکشن اصلا نمیشه رفت! در ضمن سیستم مباره هم ( حداقل رویه Realistic ) خیلی خیلی سخته 4 تا تیر بخوری مردی خدا رحمتت کنه!
امکانات تا اینجایه بازی فوق العاده پایین اومده و مراحل تا اینجا زیاد جذاب نبوده ( من مرحله ی شهره بازی ام )
مثلا مثل قبل نیستش که دیگه سوت بزنی یارو حواسش پرت که این واقعا واقعا برام زجر آور بود :41::19: یک سری جاها فقط لازم بود دشمنت یک قدم بیاد جلوتر هرچی با خودم کلنجار رفتم نتونستم این کارو بکنم در حالی که نسخه هایه قبلی با برداشتن یک آجر یا سوت زدن راحت فرد مورده نظر رو میکشتی!
دیگه ماموریت هایه جذاب و مخفیه قدیم رو نداره و در واقعا بیشتر ماموریت هاش تا اینجا با خشونت و تیر اندازی تموم شده!
حرف از امکانات زدم... بله امکانات خیلی کم شده ( باز ها تا اینجایه بازی ) مثلا قبلا که دوربین میکردی زیره در افراد رو میدیدی الان یک شیشه شکسته ی ماشین میکنی زیره در :31:
دیگه نه از اون تیر هایه مخصوصی که دوربین داشت و ... خبری نیست.
سیستم کاور بازی خیلی قشنگ درست شده ( هرچند که به Gears of War نمیرسه ) و استیل فوق العاده ای هم سم داره ( از استیل Uncharted 2 پایین تره ، استیل ناتان( ؟ ) خیلی عالی بود )
گرافیک بازی هم مثله همیشه جزو بهترین گرافیک ها هست ( قیافه ی سم تغییر زیادی با گذشته کرده! دقت کنین گفتم قیافه :دی )
و حالا داستان بازی! بله داستان بازی تا اینجا پر از Flash Back هایه زیبا بوده و حالت Flash Back هایه مکس پین رو داره :دی بعضی وقت ها هم سم همش تصادف دخترش رو میبینه!
داستان بازی چون بیشتر خوی انتقام گیری و ... رو داره :دی ماموریت هاش بر پایه ی کشتن افراد ( باز هم تا اینجا ) می گزره مثلا قبلا تویه Double Agent داشتیم که باید یک فایلی رو دانلود میکردی و یا صدا ضبط میکردی یا تویه جاهایه حساسی میرفتی و ... اما اینجا سم خشک و خالی شده ( تا اینجا :دی ) و در واقعا جز همون آیینه ی شکسته :دی هیچی دیگه نداره!
همچنین داستان پر از سورپرایز هایه مختلف هستش که واقعا یکیش خیلی جالب بود :دی
سیستم Mark & Execute در واقع ضعف اکشن بازی رو تا حدودی جبران میکنه اما بازم کافی نیست! ( تویه Uncharted 2 ما ضعف زیادی در درگیری هایه تفنگی و تیر اندازی داشتیم! از اون سخت تره این بازی! )
Cut Scene هایه تغریبا زیبایی داشت و بیشتر به داستان مربوط میشد تا کشت و کشتار :دی
هوش مصنوعی هم تویه Realistic خیلی عالی بود و در واقع تا جایی که ممکنه به واقعیت نزدیک بود.
بازی در حده فوق العاده ای تا الان بوده و بسیار هیجان انگیز تر شده. هرچند که کلا یک بازیه Stealth داشتیم که اونم به اکشن تبدیل شد!:41:
mohammad_twe
11-04-2010, 21:12
خوب منم بازی رو گرفتم.
در واقع همونطور که قبلا گفتم بازی کاملا اکشنه در بعضی مواقع میتونید بهش مخفی کاری اضافه کنید.
نه که بازی مخفی کاریه میتونین اکشن بهش اضافه کنید!
بعضی مراحل که کلا بدونه اکشن اصلا نمیشه رفت! در ضمن سیستم مباره هم ( حداقل رویه Realistic ) خیلی خیلی سخته 4 تا تیر بخوری مردی خدا رحمتت کنه!
امکانات تا اینجایه بازی فوق العاده پایین اومده و مراحل تا اینجا زیاد جذاب نبوده ( من مرحله ی شهره بازی ام )
مثلا مثل قبل نیستش که دیگه سوت بزنی یارو حواسش پرت که این واقعا واقعا برام زجر آور بود یک سری جاها فقط لازم بود دشمنت یک قدم بیاد جلوتر هرچی با خودم کلنجار رفتم نتونستم این کارو بکنم در حالی که نسخه هایه قبلی با برداشتن یک آجر یا سوت زدن راحت فرد مورده نظر رو میکشتی!
دیگه ماموریت هایه جذاب و مخفیه قدیم رو نداره و در واقعا بیشتر ماموریت هاش تا اینجا با خشونت و تیر اندازی تموم شده!
حرف از امکانات زدم... بله امکانات خیلی کم شده ( باز ها تا اینجایه بازی ) مثلا قبلا که دوربین میکردی زیره در افراد رو میدیدی الان یک شیشه شکسته ی ماشین میکنی زیره در
دیگه نه از اون تیر هایه مخصوصی که دوربین داشت و ... خبری نیست.
سیستم کاور بازی خیلی قشنگ درست شده ( هرچند که به Gears of War نمیرسه ) و استیل فوق العاده ای هم سم داره ( از استیل Uncharted 2 پایین تره ، استیل ناتان( ؟ ) خیلی عالی بود )
گرافیک بازی هم مثله همیشه جزو بهترین گرافیک ها هست ( قیافه ی سم تغییر زیادی با گذشته کرده! دقت کنین گفتم قیافه )
و حالا داستان بازی! بله داستان بازی تا اینجا پر از Flash Back هایه زیبا بوده و حالت Flash Back هایه مکس پین رو داره بعضی وقت ها هم سم همش تصادف دخترش رو میبینه!
داستان بازی چون بیشتر خوی انتقام گیری و ... رو داره ماموریت هاش بر پایه ی کشتن افراد ( باز هم تا اینجا ) می گزره مثلا قبلا تویه Double Agent داشتیم که باید یک فایلی رو دانلود میکردی و یا صدا ضبط میکردی یا تویه جاهایه حساسی میرفتی و ... اما اینجا سم خشک و خالی شده ( تا اینجا ) و در واقعا جز همون آیینه ی شکسته هیچی دیگه نداره!
همچنین داستان پر از سورپرایز هایه مختلف هستش که واقعا یکیش خیلی جالب بود
سیستم Mark & Execute در واقع ضعف اکشن بازی رو تا حدودی جبران میکنه اما بازم کافی نیست! ( تویه Uncharted 2 ما ضعف زیادی در درگیری هایه تفنگی و تیر اندازی داشتیم! از اون سخت تره این بازی! )
Cut Scene هایه تغریبا زیبایی داشت و بیشتر به داستان مربوط میشد تا کشت و کشتار
هوش مصنوعی هم تویه Realistic خیلی عالی بود و در واقع تا جایی که ممکنه به واقعیت نزدیک بود.
بازی در حده فوق العاده ای تا الان بوده و بسیار هیجان انگیز تر شده. هرچند که کلا یک بازیه Stealth داشتیم که اونم به اکشن تبدیل شد!
اما من یا دویدن به پشت دیوار هایی که دشمن ها هستن و زدن rb به راحتی دشمنارو میکشم سمت خودم بعد میرم از پشت خفتش میکنم :دی
شما دیگه خیلی زیاد بازیو با اینایی که گفتی پکوندی :دی
اما بازی هنوز به صورت مخفی کاری هست < نکنه دازی EASY میری :دی ؟؟(شوخی :دی )
مثلا قبلا که دوربین میکردی زیره در افراد رو میدیدی الان یک شیشه شکسته ی ماشین میکنی زیره در
دیگه نه از اون تیر هایه مخصوصی که دوربین داشت و ... خبری نیست
شما این رو هم بگو که چون سم داره تنها کار میکنه و دیگه کسی مثل قدیم بهش از نظر تجهیزاتش کمک نمیکنه دیگه مجهز نیست ! (دیگه این یک تیکه رو نباید خداییش اینطوری میگفتی !!)
همین امکانات کم بازی رو جذابتر از قبل کرده .
hamijoon
11-04-2010, 21:29
به نظر منم محمد درست ميگه...
جذابيتش خيلي بيشتر شده... مخفي كاريش هم كه هست باز ...
دستمونو باز گذاشتن هم ميتونيد مخفي بريد هم بزني بتركوني :دي
در كل خيلي شاهكاره هم گرافيك هم گيم پلي ، صداگذاريش هم كه حرف نداره
فعلا من تا اينجارو ميتونم بگم بيشتر ادامه بدم بيشتر ميگم :10:
pezhmantoop
11-04-2010, 21:44
بچه ها این بازی برای کامپیوتر هم اومد ؟
کی میاد برای کامپیوتر ؟
اما به نظر من بازی جذابیتش از قبل بیشتر شده !! مخصوصا به خاطر موزیکش !دیگه یه مقدار اینجور که شما تعریف میکنی بازی داره خراب میشه !
مخفی کاری از بین رفته ؟ من اینطور فکر نمیکنم ! هم به صورت کشت و کشتار () میشه رفت هم مخفی کازی !
تنها جایی که بد روش کار کردن همون فلش بک هست که میریم عراق .
نه من بازی رو خراب نکردم! مشکل اینجایه که همه میخوان از بازی تعریف کنن! منم Fan این بازیم و خیلی دوسش داشتم. اما خداییش اکشن خیلی زیاد شده!
ببین برات مثال میزنم :
مرحله ی اول تویه موزه بودی. خوب آره اولش میشد هم مخفی کاری کنی هم اکشن اما نزدیک آخرش دیگه نمی شد و فقط باید وارد کار میشدی!
مرحله ی دوم که اصلا یادم نیست کجا بود :دی
مرحله ی عراق که مزخرف ترین مرحلش بود شده بود MW !
شهره بازی ام که باز آخرش اکشن خالی بود.
مرحله ی بعدشم که جایه دانشمندایه بازم اکشن داشت! اصلا نمیتونستی از دشمنان رد بشی باید حتمی بکشیشون مثلا جلویه در ورودی 2 نفر وایستادم 3 نفرم جلوشونن!
این از اکشن ( تا الان )
امکانات هم تازه که بهش کوله پشتی دادن درست حسابی شده ولی بازم مثله قبل کامل نیست. ( در واقع لوازم حرفه ای ندادن بهش )
ما من یا دویدن به پشت دیوار هایی که دشمن ها هستن و زدن rb به راحتی دشمنارو میکشم سمت خودم بعد میرم از پشت خفتش میکنم
والا RB که تا اونجایی که میدونم برایه Mark کردن دشمنه و اصلا جلب توجه نمیکنه! ( مثل سوته سم تویه نسخه ی قبلی که واقعا نباید برش میداشتن )
شما دیگه خیلی زیاد بازیو با اینایی که گفتی پکوندی
من واقعیات بازی رو گفتم و از تمام نکات مثبت بازی نام بردم تا اونجایی که بازی کرده بودم.
شما این رو هم بگو که چون سم داره تنها کار میکنه و دیگه کسی مثل قدیم بهش از نظر تجهیزاتش کمک نمیکنه دیگه مجهز نیست ! (دیگه این یک تیکه رو نباید خداییش اینطوری میگفتی !!)
همین امکانات کم بازی رو جذابتر از قبل کرده .
اینو که شوخی گفتم :دی
ولی امکاناته کم بازی رو جذاب نمیکنه. مثلا قبلا چیزایی داشت که واقعا باهاش حال میکردم.
مثله اون دوربینه که میزدی به دیوار صدا میداد بعد که یارو میومد گاز خفه کننده میداد.
mohammad_twe
11-04-2010, 23:35
گاز خفه کننده میداد.
به جای این الان یه مین دادن بهش که دوربین داره بعد که نزدیک شدن بهش میزنیم فعال میشه همشون میپکن :دی
بچه ها این بازی برای کامپیوتر هم اومد ؟
کی میاد برای کامپیوتر ؟
10 روز دیگه برای pc میاد
جالبه Pirate در 360 همینطوری موج میزنه ! اصلا کسی واسش مهم نیس ! حداقل چینی ها و خیلی از کشورهای تابلویه دیگه (مثل ایران) Pirate می کنن بازیهای 360 رو و حتی هکرش هم اونوری هست .. بعد اصلا معقوله دزدی در کنسولها مهم نیست ! حتی دربارش همینطوری صحبت هم نمیشه ! واقعا جالبه ...
mohammad_twe
12-04-2010, 00:08
جالبه Pirate در 360 همینطوری موج میزنه ! اصلا کسی واسش مهم نیس ! حداقل چینی ها و خیلی از کشورهای تابلویه دیگه (مثل ایران) Pirate می کنن بازیهای 360 رو و حتی هکرش هم اونوری هست .. بعد اصلا معقوله دزدی در کنسولها مهم نیست ! حتی دربارش همینطوری صحبت هم نمیشه ! واقعا جالبه ...
نکته جالبی بود...
اما خداییش جاش توی این تاپیک بود؟!!قبول دارم حرفت رو , ولی جای این حرف اینجا نیست !
خودت که میدونی خیلیا میان سر همین حرف تاپیک رو اسپم بارون میکنن....
resident_evil
12-04-2010, 00:09
آره واقعا جالبه قدرت خدا رو ببين .
ــــــــــــــ
ميبينم كه همه بازي رو گرفتن . به نوبت جا بگيريد بيام باهاتون coop برم : دي
hamijoon
12-04-2010, 00:11
اول :دي
من كه اولم نويدي بزار بگيرم باهم ميتركونيم
mohammad_twe
12-04-2010, 00:19
اول :دي
من كه اولم نويدي بزار بگيرم باهم ميتركونيم
حاج اقا زنبیل گذاشتیم حدودا 1 ماه پیش :دی
راستی خوبه که قسمت مولتی حالت split screen هم داره !
ما pc بازها هم همچنان در حسرت این بازی به سر میبریم :19::41:و برای این بازی لحظه شماری میکنیم.حالم بهم خورد از این همه لحظه شماری.:2:اه
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
کسی جوابه مارو نداد چرا؟
چرا قیافه اشو تغییر دادن.البته بهتر شدا:
mohammad_twe
12-04-2010, 00:50
حتما این قیافه به درد داستان بازی نمیخورده ! اخه این اصلا شبیه سم نیست که :دی توهمی اول گفتن این شکلیه :دی
vahidgame
12-04-2010, 00:56
ما pc بازها هم همچنان در حسرت این بازی به سر میبریم و برای این بازی لحظه شماری میکنیم.حالم بهم خورد از این همه لحظه شماری.اه
دوست عزیز نگران نباش. حالا دو سه هفته دیرتر که فرقی نداره. من الان دارم AC2 رو میرم و اصلا برام مهم نیست که بازی چند وقت پیش منتشر شده. مهم اینه که سیستم DRM یوبی سافت دیگه راحت کرک میشه.
سلام
DRM روشه؟یعنی یوبی گفته که هست؟
نمیخوام اسپم بدما نه ولی یه جا یکی از بچه ها گفت یوبی قفل گذاشته چون از pc خوششون نمیاد و به گیمراش اهمیت نمیده!!!!(این حرف من نیستا یه جا خوندم :راهی برای نجات pc( یوبی اومد نجات بده ولی قفلش شکست دیگه!! به نظر من یوبی اومد قفل بزاره که همه شرکتا هم این کارو بکنن و دیگه ترسی برای بازی دادن روی pc نداشته باشن و مثل کنسولها تند تند و فرت فرت بازی بدن برای PC و این drm نشون داد که یوبی یا حالا هر شرکتی به pc و گیمراش اهمیت میده.اگه نمیداد اصلا بازی رو واسه pc نمیزاشت.هر کی باشه دلش نمیخواد عمری زحمتشو مفت بده به کسی.ولی کاش گرون نبود بازی اصلش.
underworld
12-04-2010, 07:21
شکر خداوند منان از اونجایی که بازی AC2 بلاخره بعد از حدود یک ماه (که سابقه نداشت) توسط هکر های گمنام ... طی عملیات پیچیده ای کرک شد! میشه انتظار داشت که SC:Conviction رو زودتر از AC2 کرک کنن
-----------
ما هم تا اونموقع AC2 رو تمام میکنیم :10:
mohammad_twe
12-04-2010, 11:08
تموم شد !!!!!!!!!!!!!!
چه کوتاه اما دلچسب ...
من حدودا 5 ساعته تمومش کردم از دیروز که گرفتم ...
100% بازی ادامه داره , خیلی خداییش قشنگ بود , داستان عمقی و ....
+
چند مرحله که میرین امکانات قدیم رو بهش میدن ... مین دوربین و .... به جز اون سیمش که خفه میکرد :دی ( اما کم تر از قبل )
اما خداییش خیلی کوتاه بودا !!! عقده شد واسم هی میخوام بگم :دی داستان تازه عمق پیدا کرده بود ! :41:
نوید اماده باش از پس فردا CO OP هم بریم تموم کنیم ...
ali_ranger22
12-04-2010, 11:41
با چه درجه سختی رفتی ؟
قبلا گفته بودن حداقل 8 ساعت وقت می خواد برای تموم کردنش!
mohammad_twe
12-04-2010, 13:01
والا نرمال بود کلا بیشتر از 5:45 دفیفه نشد !!!!
پس با این حساب ما pc بازها روی hardبازی کنیم:20:
بابا حال نمیده مراحل کم.آدم یه جوری میشه.بازی باید مراحل خیلی زیادی داشته باشه .حالا زیادم نه :20:
amirpers
12-04-2010, 13:58
ما pc بازها هم همچنان در حسرت این بازی به سر میبریم :19::41:و برای این بازی لحظه شماری میکنیم.حالم بهم خورد از این همه لحظه شماری.:2:اه
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
کسی جوابه مارو نداد چرا؟
چرا قیافه اشو تغییر دادن.البته بهتر شدا:
دلیل اینکه چرا قیافش عوض شد رو نمی دونم اما فکر می کنم دلیلش این بود که سام رو جوون تر کنن تا داستان رو بتونن ادامه بدن .
underworld
12-04-2010, 14:48
یعنی بعد از اینهمه سال انتظار و تاخیر بازی دادن بیرون که توی حدود 5 ساعت میشه تمامش کرد؟!!! :18: :13:
واقعا که این یوبی مسخره کرده مارو!:19:
ali_ranger22
12-04-2010, 14:54
بخاطر همینه پس
چون گفته بودن روی آخرین درجه سختی بسیار بیشتر باید از مخفی کاری استفاده کرد به خاطر همین بازی طولانی تر میشه
LORD GAMES
12-04-2010, 17:05
سلام
دوستان من یک جا گیر کردم
اونجایی که میری یک جا بعد 3 تا ادمو میکشی میری روی یک دوربین دو تا دکترن دارن حرف میزنن یکی زنه یکی مرد بعد که حرفشون تموم میشه مرده سراغ دستگاه قهوه ساز بعد دیگه هیچی نمیشه معلمو نمیشه باید چی کار کردکسی میدونه به ما هم بگه؟
ممنون
vahidgame
12-04-2010, 17:57
واقعا بازی 5 ساعته!!! حالا فوقش توی آخرین درجه سختی 7 ساعت طول بکشه بازم خیلی کمه. بعد میگن چرا Call of duty همیشه خیلی کوتاهه. این بازی که از خجالت اونو دراومده:31: همچنین من فکر کنم به خاطر این بخش مخفی کاری کم شده که دیگه این بازیو با MGS مقایسه نکنن. یعنی یوبی سافت کار خودشو راحت کرده:31:
درسته Splinter Cell همیشه سعی داشته یه بازی فوق العاده باشه ولی فکر نکنم در پایان سال حتی کاندید بهترین بازی سال بشه. توی این همه عنوان بزرگ اگه بتونه جزو 10 بازی برتر سال هم بشه خیلی کار بزرگی کرده.
resident_evil
12-04-2010, 18:21
حالا چون بازي طولاني نبوده نميتونه موفق باشه ؟! coop هم داره كه اون بسيار لذت بخش تر خواهد بود
vahidgame
12-04-2010, 18:56
حالا چون بازي طولاني نبوده نميتونه موفق باشه ؟! coop هم داره كه اون بسيار لذت بخش تر خواهد بود
نه منظورم این نبود که بازی موفق نمی تونه باشه. بازی صد در صد بازی عالی هستش ولی فکر نکنم بتونه موفقیت های بازی هایی مثل Mass Effect 2 رو بدست بیاره. من منظورم اینه که در آخر سال بعیده با این همه عنوان بزرگ بتونه بهترین بازی سال بشه.
حالا این بخش coop هر چه قدر هم عالی باشه دیگه 5 ساعت برای بخش اصلی بازیی مثل Splinter Cell خیلی کمه. من خودم از طرفدارن این بازی هستم و مطمئنا موقعی که برای PC بیاد اونو بازی می کنم و ازش لذت می برم;)
چیز مهم اینکه قیمت این بازی حدود 50- 60 دلار هستش. اونایی تو خارج بازی می کنن فرض کنید مثلا یه نفر اصلا از طریق Live بازی نکنه و فقط بخواد بخش اصلی بازیو بره. به نظرتون اون شخص چه احساسی داره؟ بعضی سایت ها به این قضیه اشاره کرده بودن
حالا ببینم چند وقت دیگه بازی دستم رسید چه جوری هستش. امیدوارم این دو هفته تاخیر به خاطر یه سری چیزهای اضافی برای نسخه PC باشه و به خاطر سیستم DRM نباشه.
خوب منم بازی رو تموم کردم. ( ّدرجه ی Realistic )
دیشب از ساعت حدود 5 ساعت بازی کردم. صبح هم 2:30 ساعت امشبم 5 ساعت بازی کردم بازی تموم شد.
خیلی بازیه سختی بود واقعا آدم دقیقا احساس واقعیت رو میکرد واقعا سخت بودش 4 تا تیر میخوردی (دقیقا 4 تا ) میمردی کلا دهنت سرویس بود :دی به همه پیشنهاد میکنم با Realistic برن که واقعا بازی سخت میشه.
هوش مصنوعی فوق العاده بود یعنی از این بهتر نمی شد دیگه هرکاری که با عقل جور در میومد انجام میشد تو Detect شدن شما هم خیلی حرفه ای کار شده بود مثلا اگه تیرت ناقص به دشمن میخورد 100% جاتو میفهمید.
وسایل سم هم تقریبا برگشتند مثلا زمانی که تویه شهر میایم دیگه کامل ترین وسایل رو داریم البته فقط به صورت بمب هستند مثلا قبلا که اون دوربین رو به دیوار میزدیم با تفنگ الان مثل نارنجک میندازیم وسطشون Noise ش خیلی باهال بود :31: آهنگه رادیو میزاشت:دی
داستان که فوق العاده بود و کم و کسری ای نداشت.
اون مرحله ای که از تویه پارکینگ شروع میشه قشنگ ترین مرحلش از نظره من بود البته مرحله ی White House هم خیلی باهال بود.
تنوع در محیط ها خیلی کم بود کلا 80% بازی تویه ساختمون بودی. ( مثل Double Agent محیط هایه جذاب نداشت مثلا تویه کشتی ای جنگلی مثل Pandora Tomorrow و ... کلا زیاد حال نکردم با محیط )
صداگزاری هم که عالی بود صدایه سم که خیلی باهال بود :دی
بازم تاکید میکن که بازی خیلی سخت بود و در واقعا هر جایه سختشو حدود 10 بار میرفتم.
در آخرم که باید بگم مثل نسخه هایه قبلی به دلم نشست.:41:
mohammad_twe
12-04-2010, 20:31
اونجایی که میری یک جا بعد 3 تا ادمو میکشی میری روی یک دوربین دو تا دکترن دارن حرف میزنن یکی زنه یکی مرد بعد که حرفشون تموم میشه مرده سراغ دستگاه قهوه ساز بعد دیگه هیچی نمیشه معلمو نمیشه باید چی کار کردکسی میدونه به ما هم بگه؟
شما شبکه های دوربین رو عوض کن با انالوگ ها تا بری رو بخشه اصلی ....
بابا حال نمیده مراحل کم
مراحل طولانیه اما کلا بازی یک مقدار کوتاه هست ....( دیگه توقع دارین 40 ساعت گیم پلی داشته باشه ؟!)
خاطر این بخش مخفی کاری کم شده
کم نشده اونقدرا هم که میگن ... فقط سم اونموقع مثل یک برده بود یا باید بیهوش میکرد یا جاسوسی بدون خشونت...
اما تو این نسخه هرکار بخوای میکنی هم میتونی با مخفی کاری بری جلو هم با زد و خورد (دومی کار رو یه جورایی سخت میکنه )
اما اینکه بتونه موفقیت های mass effect رو به دست بیاره که نمیشه ! اخه تو سبک هم نیستن , اما تو سبک خودش میتونی شاخی باشه ...
Alireza.M67
12-04-2010, 20:33
انقدر بازی زیبا و گیرا بود که وقتی نشستم پاش تا 4 تا مرحله رد نکردم ولش نکردم .
ولي مرحله عراق دیگه خیلی پرت بود از حالت splinter cell خارج شده بود و به brother in arms شبیه شده بود .
مبارزات تن به تن که فوق العاده طراحی شده بودن . (مخصوصا اون حرکت که از پشت میزنه رو شونه طرف و وقتی یارو بر میگرده یه مشت حوالش میکنه)
Mark & Excute هم خیلی جالب بود و کار رو راحتتر میکرد .
سیستم کاور گیری هم که واقعا خوب طراحی شده بود و باید بگم یکی از بهترینها بود .
خوب منم بازی رو تموم کردم. ( ّدرجه ی Realistic )
به همه پیشنهاد میکنم با Realistic برن که واقعا بازی سخت میشه.
حالا ببین یه بازیو رو سختترین درجه تموم کردی چه معرکه ای گرفتی :31:
(شوخی)
rezakheyri
12-04-2010, 20:50
فکر نمیکردم انقد قشنگ باشه
مخصوصا اولش
هرچی بگم قشنگه کم گفتم.قیافه سمم خیلی تغییر کرده:42:
:33::39:
mehdi30nema
12-04-2010, 21:01
امروز وقت کردم یه مقدار دیگه بازی کنم و باید بگم هرچی جلوتر میرم قشنگ تر میشه ، واقعا بی نظیره .
در مورد کوتاهی بازی هم که بعضی از دوستان گله میکنند باید گفت با ورود بازی هایی مثل heavy rain چند سال بعد تایم بازی ها به اندازه یک فیلم سینمایی خواهد شد .
p3yman_xl
12-04-2010, 21:01
بازی قشنگی شده ؛ ولی گرافیکش توی ذوقم زد.. مخصوصا اول بازی.
یه سری از جاهای بازی متاسافانه سمبل شده.. بعضی از انیمیشن های سم هم مصنوعیه..
این بازی حدودا 4 سال تو development بوده انتظارات خیلی بیشتری داشتم.
ولی میگم در کل خوشم اومده از بازی.. بالاخره طرفدار قدیمی بازی هستم. خصوصا سم فیشر :40:
2 حالت وجود داره !
یا بشینی یکسره تا آخرش بری یا ماکزیمم 2 روزه تا آخرش بری (که اکثرا اینطوری بازی می کنن)
یا نشینی :دی
یا اینکه روزه مثلا 1 ساعت بازی کنی و تو سخت ترین درجه خودت رو 1 هفته درگیر بازی کنی ... اینطوری حداقل دلت کمتر می سوزه یه شاهکار رو یک هفته درگیرش بودن فکر کنم بیشتر بچسبه ... ؟!
خوب دوستان منم این بازی رو شروع کردم و متاسفانه باید بگم که ای کاش شروع نمی کردم
واقعا یاد Double Agent بخیر
یکی از زیبا ترین و لذت بخش ترین Stealth های زندگی من بود !
سری بازی های MGS بعد از 4 نسخه و تعداد زیادی نسخه ی جانبی بالاخره به سبک همیشگی خودش وفادار موند
اما SC بالاخره در جا زد و بد جور هم در جا زد
این که یک بازی Stealth تبدیل بشه به یک بازی سوم شخص شوتر واقعا کمی دور از انتظار بود و کاور گیری های GeOW و Uncharted با کیفیتی به مراتب پایین تر بهش اضافه بشه !
بله باید تکلیف خودمونو روشن کنیم
سبک بازی بالاخره چیه ؟؟؟
یکی می تونه اینو برای من مشخص کنه ؟! مخفی کاری با این که شروع کنیم به درو کردن دشمنا و بریم جلو خیلی فرق دراه به نظر من! یا تلفیقیه از دو تاش ؟؟؟ اینا با هم جور در نمیاد هر کدوم مشخصه های خاص خودشو داره
و یانه تفاوت یک بازی که به سبک خودش وفادار می مونه و یک بازی که به شکلی بسیار فاحش به همه چیز پشت پا میزنه !!! به سبک به چهره و به خصوصیات اصلی بازی
محمد جان در یک پست اشاره کردد به نظر من چهره ی سم نسبت به اون چهره ی قبلی کمی جوون تر شده تا داستان ادامهپیدا کنه
باور کنید حاضر بودم این بازی باری همیشه تموم بشه اما گیم پلیش کافی باشه و در یاد و خاطره ها بمونه !
MGS 4 هم هر روز Snake پیر تر می شد.پایانشم نوید مرگ اسنیک رو می داد خوب نتیجش چی بود ؟
گرفتن نمرات 10 از IGN و Game Spot و یکی از به یاد ماندنی ترین گیم های تاریخ !
اگر من الان به این شکل دار از بازی انتقاد می کنم چون با Double Agent زندگی کردم
ترجیه میدم به جای ادامه ی SC c برم و یک بار دیگه به یاد گذشته ها و سری بازی های بزرگ SC یک بار دیگه Double Agent رو بازی کنم !
در این که بازی زیباست هیچ شکی نیست اما نه در سبک Stealth
mohammad_twe
12-04-2010, 22:29
یه جورایی یحیی درست میگه سبک اکشن (فقط کشن)بهش بدن خوبه , یا اینکه تلفیقی از 2 تاش که نمیشه !(بعضی ها مثل یحیی که بیشتر مخفی کازی دوست دارن تو ذوقشون خورده , اما خوب دلیل اینکه سم مثل قبل نیست هم روشنه , واس اینکه همش به فکر انتقام و ... )
اما کلا ارزش بازی کردن داره ...
حالا ما CO OP رو از فردا شروع کنیم ببینیم اون چطوریاست :دی
S@nti@go_s&k
12-04-2010, 22:38
سلام
ما هم فردا بازی دستمون میرسه
در مورد مراحل بازی هم بگم مگه قبلیا چند ساعت طول میکشید؟ رو حالت سختش 10 ساعت
حالا 7_8 ساعت دیگه کم نیست که
در ضمن یه اسپلینتر سل باز واقعی :دی براش مهم نیست که بازی چند ساعته مهم اینه که تموم شد چند بار دیگه بازیو
تموم میکنه
من که سریای قبلشو تا چند وقت پیش نصب میکردم بازی میکردم :27:
خوب دوستان منم این بازی رو شروع کردم و متاسفانه باید بگم که ای کاش شروع نمی کردم
واقعا یاد Double Agent بخیر
یکی از زیبا ترین و لذت بخش ترین Stealth های زندگی من بود !
سری بازی های MGS بعد از 4 نسخه و تعداد زیادی نسخه ی جانبی بالاخره به سبک همیشگی خودش وفادار موند
اما SC بالاخره در جا زد و بد جور هم در جا زد
این که یک بازی Stealth تبدیل بشه به یک بازی سوم شخص شوتر واقعا کمی دور از انتظار بود و کاور گیری های GeOW و Uncharted با کیفیتی به مراتب پایین تر بهش اضافه بشه !
بله باید تکلیف خودمونو روشن کنیم
سبک بازی بالاخره چیه ؟؟؟
یکی می تونه اینو برای من مشخص کنه ؟! مخفی کاری با این که شروع کنیم به درو کردن دشمنا و بریم جلو خیلی فرق دراه به نظر من! یا تلفیقیه از دو تاش ؟؟؟ اینا با هم جور در نمیاد هر کدوم مشخصه های خاص خودشو داره
و یانه تفاوت یک بازی که به سبک خودش وفادار می مونه و یک بازی که به شکلی بسیار فاحش به همه چیز پشت پا میزنه !!! به سبک به چهره و به خصوصیات اصلی بازی
محمد جان در یک پست اشاره کردد به نظر من چهره ی سم نسبت به اون چهره ی قبلی کمی جوون تر شده تا داستان ادامهپیدا کنه
باور کنید حاضر بودم این بازی باری همیشه تموم بشه اما گیم پلیش کافی باشه و در یاد و خاطره ها بمونه !
MGS 4 هم هر روز Snake پیر تر می شد.پایانشم نوید مرگ اسنیک رو می داد خوب نتیجش چی بود ؟
گرفتن نمرات 10 از IGN و Game Spot و یکی از به یاد ماندنی ترین گیم های تاریخ !
اگر من الان به این شکل دار از بازی انتقاد می کنم چون با Double Agent زندگی کردم
ترجیه میدم به جای ادامه ی SC c برم و یک بار دیگه به یاد گذشته ها و سری بازی های بزرگ SC یک بار دیگه Double Agent رو بازی کنم !
در این که بازی زیباست هیچ شکی نیست اما نه در سبک Stealth
سلام
دبل اجنت به نظرم نصبت به نسخه های قبلیش کمی ضعیف تر بود فقط گرافیک بالای داشت اخرش هم بر عکس 3 شماره قبلش زیبا تموم نشد.
اما این نسخه شما توی سایها و مخفی برو و هر جا لازم بود از زدو خورد استفاده کن
.واقعا توی شماره های قبل هر وقت یکی میدید کارت دیگه تموم بود عین پشه میکشتنت ولی الان با دیدنت کشته نمیشی با یه حرکت اکشن پدرشو در میاری.
در ضمن همه نسخه های بازی وقتی میومدن همه انتقاد میکردن اه اه چه بازی سردی چه بی روح اصلا داستان نداره.این یارو فقط 1-ماموریت 2-مخفی شدن مثل ترسوها توی تاریکی و کشتن و 3-تمام(اینو بیشتر طرفدارای اسنیک (متال گیر میگفتن) )
ولی حالا بازی داستان داره.سم دیگه فقط توی تاریکی خطرناک نیست به قول یکی از سازندهاش سم دیگه یه مامی بزرگ بی دستو پا نیست.
سازندهاش بر عکس هر بازی دیگه ی گیم پلی رو بر اساس داستان تغییر دادن
به نظرم کارشون حرف نداره.یه کماندو باید همه فن حریف باشه.
دیول می کرای 4 رو یادتونه شخصیت نرو رو تا چندین مرحله گذاشت جای دانته اول همه فکر کردن بازی دیگه بدرد نمیخوره ولی اتفاقا عالی شد
حال میکنم با سم به این میگم کماندووووووووووو:40::10:
underworld
13-04-2010, 08:59
دلیل اینکه میگیم مراحل بازی کمه اینه که مدت خیلی زیادی از انتشار Double Agent میگذره و بیشتر از اینها انتظار میرفت که مراحل بازی ادامه داشته باشه
Double Agent با اینکه یک سال بعد از Chaos Theory منتشر شد ولی نظر شخصی خودم اینه که از تموم سریهای قبلیش جذاب تر بود....
این یکی که 4 ساله مارو توی خماری گذاشته!
Double Agent با اینکه تغییرات زیادی کرده بود مثل تنوع در لوکیشن های مراحل و تعدادی از مراحل که در روز روشن صورت گرفت مثل مرحله فرار از زندان, کشتی و افریقا + افزوده شدن قابلیت غواصی و غیره ولی باز هم حس و حال یک اپلینترسل واقعی رو دو چندان کرده بود
به نظرم همون Conviction که اول قرار بود بیاد خیلی بهتر بود...چون لااقل وقتی به قیافه سم که فراری بود با اون ریش و سر وعضش نگاه میکردی احساس میکردی واقعا پیر تر شده و ادامه همون Double Agent رو بازی میکنی
ولی توی این یکی انگار پسر سم فیشره که بزرگ شده داره بازی رو ادامه میده!! (هرچند سم اصلا پسر نداره! :31:)
در واقع سازنده های این بازی طرفدارای اصیل اسپلینترسل و سم فیشر رو قربانی تعداد اکثریت از جمعیت گیمر ها کرد که زیاد از سبک Stealth خوششون نمی اومد و بیشتر یک بازی سوم شخص بدون فکر و دارای صحنه های اکشن بسیار زیاد را ترجیح میدن, کردن
تعجبی نیست اگر اکثریت گیمرها از این بازی لذت ببرن و حتی بهتر از سریهای قبلیش بدونن
*به امید بازگشت سم فیشر به سری بازیهای اسپلینترسل!!*
Alireza.M67
13-04-2010, 10:06
کلا من با یحیی و شایان موافقم .
اکشن بازی دیگه خیلی زیاد شده و مخفی کاری کم شده و این باعث شده که بازی از چشم بعضی از طرفدارا بیفته .
ولی هنوزم یک splinter cell هست و برای کسایی که این سبک رو دوست دارن بازی خوب کم گیر میاد . بنابراین باید از بازی لذت برد .
دوستان قضیه ی این داستان Split Screen ش چی بود؟ یعنی کلا یک بازیه دیگه ی؟ من امروز با داداشم نشستم بازی کردم یک دفعه دیدم 2 نفر به اسم هایه Archer و اون یکی دیگه رو نمیدونم :دی از قایق پریدن به آب!!!! شده بود SC هایه قدیم یعنی این دو تا از Third Echole (؟) بودن؟ :دی باید جالب باشه یک دستم اونو تموم کنیم :دی
vahidgame
13-04-2010, 12:05
امتیازهای بازی فعلا خیلی خوب بود. میانگین امتیازها تقریبا 8.9 هست. امتیازهایی که تا حالا به نسخه Xbox 360 داده شده به این صورت هستش:
Gamepro 5/5
Msxbox-World 9.5/10
IGN 9.3/10
IGN UK 9.2/10
Eurogamer Italy 9/10
Videogamer 9/10
Original-Gamer 9/10
Original-Gamer 8.5/10
Gamereactor 8/10
JVN 7.5/10
NINTENDO_DS
13-04-2010, 12:20
یکم مراحل رو سخت تر نسبت به نسخه قبل کردن ولی افکت خون خیلی خوب کار شده
من کلا خیلی از بازی خوشم اومده ولی اگر دقت کنین محیط های بازی یکم شبیه هیتمن شده
king of the winds
13-04-2010, 12:20
تنها مشکل بازی کوتاه بودنشِ....!
در کل بازیه بسیار خوبیه!
Mostafa NBA
13-04-2010, 12:47
گیم اسپات هم به بازی نمره غیر قابل انتظار 8 رو داد. عجیبه ! همه نمره ها بالا و گیم اسپات این نمره رو داده, فکر کنم این نمره نسبتا ضعیف برای سری Splinter Cell رو در طرفداری از عاشقان سبک Stealth و طرفداران واقعیه این بازی داد.
ما که بیصرانی منتظر نسخه ی Pc هستیم (امیدوارم سریع کرک بشه)
دوستان یک سوال داشتم این آخرین نسخه ی بازی ؟ یا باز هم سری بعدی رو هم می سازن ؟
شنیده بودم این آخرین ورژن بازی و دیگه خبری از Splinter Cell نخواهد بود!؟
اینطور که به نظر می رسه .
این بازی انتظار ها رو براورده نکرده.
حالا اصلا کرک شده؟
havas_1980
13-04-2010, 15:04
اینطور که به نظر می رسه .
این بازی انتظار ها رو براورده نکرده.
حالا اصلا کرک شده؟هنوز تا انتشار بازی برای پی سی (رسمی) دو هفته مونده.
Masoud King
13-04-2010, 16:34
GameSpot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بازی نمره 8/10 داد !
2تا سوال از کسانیکه بازیو انجام دادند دارم:
1-بازی comboهم داره؟
2-سم تو بازی یه کاری میکنه که روحش رو هوا میمونه و بعد دشمن میره طرفش فکر میکنه سم اونجاست
ولی اونجا نیست.اون کار به چه دردی میخوره و چیه؟مسخره نیست؟؟؟
mohammad_twe
13-04-2010, 18:37
سم تو بازی یه کاری میکنه که روحش رو هوا میمونه و بعد دشمن میره طرفش فکر میکنه سم اونجاست
روح :دی روح نیست , یکجور سایه زنیه که مثلا رو جای که هستی میزاری بعد دشمنا میفکرن اونجایی بعد راحت از پشت میری خفتشون میکنی :دی
halflife g
13-04-2010, 18:47
GAMESPOT به بازی نمره 8/10 داد ! کاملا نمره درستیه...............این gamespot بهترین سایت نقد بازیهاس.
خوب ما هم بازی رو تموم کردیم...نظرمو میگم:
برای لذت بردن از بازی روی آخرین درجه و فقط با استفاده از یه کلت برین جلو ...........به غیر از این از بازی لذت نخواهید برد.
گرافیک بازی خوبه..ولی عالی نیس و جای کار بیشتری می طلبه....
موسیقی و صداگذاری عالیه
موضوع هم که شروع نشده تموم میشه از بس که قسمت داستانی این بازی کوتاه............ .
گیم پلیش دیگه نمیشه گفت گیم پلی شماره های قبل......میشه مخفی کاری رفت جلو (البته نه همیشه)...ولی نمیدونم چرا لذت شمار های قبلو نمیده....اکشنشم که شبیه بازیهای کاورگیری شده دقیقا.......(کلا بازی خیلی شبیه سری وگاس شده)
نقطه قوت کل بازی قسمت coop و قسمت hunter و....هستش که تا حد زیادی آدمو غرق بازی میکنه..البته قسمت coop کمی اکشنتر از داستانیه ولی قشنگه در کل
در کل این بازی هم مثه سری resident evil دچار دگردیسی شده و تقریبا ماهیت خودشو از دست داده...امتیاز گیم اسپات هم بهترین امتیاز (البته به شخصه انتظار امتیاز 8.5 از گیم اسپات رو داشتم که خوب....:31:)
دوستان قضیه ی این داستان Split Screen ش چی بود؟ یعنی کلا یک بازیه دیگه ی؟ من امروز با داداشم نشستم بازی کردم یک دفعه دیدم 2 نفر به اسم هایه Archer و اون یکی دیگه رو نمیدونم :دی از قایق پریدن به آب!!!! شده بود SC هایه قدیم یعنی این دو تا از Third Echole (؟) بودن؟ :دی باید جالب باشه یک دستم اونو تموم کنیم :دی
آره شایان جان دو نفر دیگن که فرستاده میشن به ماموریت...البته من این قسمتو با داداشم بازی میکردیم و فعلا تمومش نکردم........ولی تا اونجایی که بازی کردیم بدجور اکشن بود بازی....مثلا یهو تو یه اتاقی 6 نفر آدم هستن که خیلی نمیشد مخفی کاری کرد........ .
کلا قسمت coop قشنگیش به اون مپ هایی که hunter وبقیه مودها رو داره هستش.......... .
روح :دی روح نیست , یکجور سایه زنیه که مثلا رو جای که هستی میزاری بعد دشمنا میفکرن اونجایی بعد راحت از پشت میری خفتشون میکنی :دی
اینکه خیلی مسخره است:2:با واقعیت اصلا جور در نمیاد
vahidgame
13-04-2010, 19:14
کاملا نمره درستیه...............این gamespot بهترین سایت نقد بازیهاس.
اگه در کل در نظر بگیری درسته گیم اسپات بهترین سایت نقد بازی ها هستش و اکثر امتیازهایی که میده منطقی هستش ولی در بین امتیازهایی که میده یه سری امتیازهای عجیب هم دیده میشه. ولی در کل از سایتهای دیگه این سایت بهتره.
حالا دوستان این قدر از این بازی انتقاد کردین سام فیشر تصمیم گرفته که شبانه بره اسنیک رو به قتل برسونه:31:
ولی جدی یه سایت بازی های Splinter Cell: Conviction و Metal Gear Solid 4 رو از طریق ویدئو با هم مقایسه کرده. اینم لینک اون ویدئو:
البته واضح هستش که در کل کدوم بازی بهتره ولی فکر کنم دیدن این ویدئو جالب باشه.اگه کسی تونست ببینه برای ما هم توضیح بده.
اگه در کل در نظر بگیری درسته گیم اسپات بهترین سایت نقد بازی ها هستش و اکثر امتیازهایی که میده منطقی هستش ولی در بین امتیازهایی که میده یه سری امتیازهای عجیب هم دیده میشه. ولی در کل از سایتهای دیگه این سایت بهتره.
حالا دوستان این قدر از این باز انتقاد کردین سام فیشر تصمیم گرفته که شبانه بره اسنیک رو به قتل برسونه:31:
ولی جدی یه سایت بازی های Splinter Cell: Conviction و Metal Gear Solid 4 رو از طریق ویدئو با هم مقایسه کرده. اینم لینک اون ویدئو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته واضح هستش که در کل کدوم بازی بهتره ولی فکر کنم دیدن این ویدئو جالب باشه.اگه کسی تونست ببینه برای ما هم توضیح بده.
وحید جان منم کلا اولش با این نمرات GS خیلی مشکل داشتم
اما به نظر من مشکل اصلی سایت این سیستم 0.5 نمره ای هست که تقریبا با هر مشکل نیم نمره کم میکنه از بازی ! قبلا این طوری نبود و نمراتی مثل 9.6 - 9.7 یا 9.9 هم در GS دیده می شد
کلا معیار هاشو و انتقاد هاشو به بازی قبول دارم و به نظرم منطقیه
و در کل به نظر من بهترین نمره رو داده به SC C
ارزش کارش در اینه که نمره ی منطقی داده و ایرادات منطقی گرفته
Big-Boss
13-04-2010, 20:15
حالا دوستان این قدر از این بازی انتقاد کردین سام فیشر تصمیم گرفته که شبانه بره اسنیک رو به قتل برسونه:31:
البته واضح هستش که در کل کدوم بازی بهتره ولی فکر کنم دیدن این ویدئو جالب باشه.اگه کسی تونست ببینه برای ما هم توضیح بده.
نمیدونم چرا نمیتونم این ویدئو رو ببینم لینک مستقیمی ازش دارید؟
خیلی مایلم این مقایسه رو ببینم
Bigwarrior
13-04-2010, 20:42
اینکه خیلی مسخره است:2:با واقعیت اصلا جور در نمیاد
نه
خیلی از دوستان درست نمی دونن این سایه زنی چی هست!!این سایه زنی وقتی اتفاق می افته که دشمنان شما رو دیده باشن و بعد شما مخفی بشین که این سایه زنی مکانی که آخرین بار شما رو دیدن نشون میده!!کاربردشم اینه که دشمنا آخرین بار شما رو اونجا دیدن و قطعا اون رد رو دنبالتون میان و این یعنی این که شما باید از اون جا دور بشین یا به وسیله ی این سایه زنی بفهمی دشمنت کجا می خواد بره و از پشت بری بکشیش!!ولی در کل بیشتر به نظر میاد برای زیبا تر کردن بازی و گرافیکش هست!!
SAM_FISHER_HQ
13-04-2010, 22:23
گیم اسپات هم به بازی نمره غیر قابل انتظار 8 رو داد. عجیبه ! همه نمره ها بالا و گیم اسپات این نمره رو داده, فکر کنم این نمره نسبتا ضعیف برای سری Splinter Cell رو در طرفداری از عاشقان سبک Stealth و طرفداران واقعیه این بازی داد.
GS از همه نظر سایت نسبتا ضعیفیه....
از اون Realseبازیها ها بگیر تا....
Mostafa NBA
13-04-2010, 23:39
من GS رو جزو بهترین سایت ها میدونم ! البته بعضی مواقع به یک بازی نمره ی خیلی پایین میده و با خودم میگم داره سخت گیری میکنه ولی چند روز بعد میبینم به یک بازی متوسط نمره خیلی بالایی داده :31: کلاً کاراش عجیب غریبه :19:
arvinivra
14-04-2010, 10:32
واقعا شاهکار بازیه من با دبل ایجنت زیاد حال نکردم ولی این خیلی خداس
Arrowtic
14-04-2010, 15:09
آبروی این سری بازی رفت!خیلی مزخرفه.
ببینیم متال گیر سولید چه طور میشه.
halflife g
14-04-2010, 18:56
عجب..................:18::18: .به معلوماتمون اضافه شد.
Alireza.M67
14-04-2010, 22:15
امروز با داداشم نشستیم حالت coop رو به صورت split screen بازی کردیم و یه مرحله رو رد کردیم .
کسایی که می خواستن بدونن قضیه چیه باید بگم که کلا یک Story mode جدا در حالت دو نفره وجود داره .
شاید دلیل اینکه بعضیا میگفتن بازی کوتاهه هم همین باشه که داستان 2 نفره رو دنبال نکردن .
تو این حالت 2 تا کاراکتر وجود دارن ( که من Archer هستم ) که ماموریت ها رو انجام میدن و اتفاقا خیلی حال میده چون با هم هماهنگ میکنیم ، مثلا در 1 لحظه یکی یه آدم میزنه یکی چراغ و 1000 تا تاکتیک دیگه هم میشه چید .
در این حالت یه حالت double excute وجود داره که اونم خیلی جالبه و خودتون دیگه باید حدس بزنید که چیه ...
جالبه ... ما آخرش نفهمیدیم چرا بازیهایی که رو کنسول Split Screen دارن رو PC ندارن ؟! ... حتما باس آنلاین coop بازی کرد یا حداقل یه سیستم دیگه هم باید باشه ... البته قدیما اینطوری نبود بازیها نمی دونم جدیدا چه اتفاقاتی افتاده ...
Bs_panzer
15-04-2010, 12:39
چرا گیم پلی بازی اینطوری شده ! اصلا به کل با double Agent فرق کرده سریع تر هم شده قبلی ها خیلی کند و خشک بودن
امروز میرم MGS4 رو هم میگیرم کنار هم یه VS :دی
mehdi30nema
15-04-2010, 21:39
دوستان دو تا سوال دارم :
من الان مرحله هشت هستم . بازی چند تا مرحله داره ؟
یه جوری نمیشه کاری کرد که نشونه گر ماوس روی افراد قفل بشه در هنگام تیر اندازی ؟
vahidgame
15-04-2010, 22:21
میانگین امتیازهای بازی تا به الان حدود 8.7 هست. امتیازهای که به تازگی به بازی داده شده خیلی خوب نبوده. مثلا Eurogamer امتیاز 7 داده! امتیازهای بازیو می تونید اینجا ببینید:
نکته جالبه اینکه امتیازهای بالای بازی بیشتر مربوط به سایتهای مخصوص Xbox هستش. به جز یه سایت بقیه سایتهای مربوط به Xbox به این بازی امتیاز خیلی بالا مثل 9.6 و 9.5 دادن.
night lord
15-04-2010, 23:42
آقا حتما باید ورژنای قبلی رو بازی کررده باشیم تا اینوازش سر در بیاریم؟؟
mehdi30nema
16-04-2010, 19:00
من رسیدم به مرحله white house . چه قدر دیگه تا اخره بازی مونده ؟
halflife g
16-04-2010, 19:12
هنوز موندی تا آخرش ولی نه خیلی........... .
راستی این قسمت ops و قسمت coop اش خیلی خیلی باحالن واقعا ارزش بازی رو بالا میبرن............قسمت ops شامل چهار نوع بازی هستش که hunter از همشون بهتره تو این نوع بازی باید بصورت مخفی کاری مناطق رو پاکسازی کنین همیشه هم 10 نفر تو منطقه هستن اگه حین پاکسازی لو نرفتید میرین zone بعدی همون منطقه ولی اگه لو رفتین 10 نفر تبدیل به 25 نفر میشه و بازی سختتر و البته کمی اکشنتر میشه.............. .
خلاصه این قسمت ops ها بسیار اعتیادآور هستن و خیلی بهتر از حالت داستانی با سم فیشر هستن........ .
night lord
17-04-2010, 09:40
کسی به ما جواب نمیده؟
titanium_zarin
17-04-2010, 10:31
کسی به ما جواب نمیده؟
نيازي نيست دوست عزيز...
همينو بگير لذتش رو ببر...:10:
mohammad_twe
17-04-2010, 11:43
بازی کنی بهتر داستان رو درک میکنی , توصیه میشه قبل این حتما بازی کن , یا اول این رو بازی کن که تو کفی بعد قبلیارو :دی
نوید ؟؟ CO OP رفتی ؟؟ بازیه من FULL STEALTH نمیشه که بیام لایو CO OP رو بریم :41:
khatar_matar2020
17-04-2010, 14:41
بازی کنی بهتر داستان رو درک میکنی , توصیه میشه قبل این حتما بازی کن , یا اول این رو بازی کن که تو کفی بعد قبلیارو :دی
نوید ؟؟ CO OP رفتی ؟؟ بازیه من FULL STEALTH نمیشه که بیام لایو CO OP رو بریم :41:
co-op رو می تونی Splitscreen بری خیلی هم به قول دوستمون اعتیاد آوره
این آخرین قسمت بازی هست
Bs_panzer
17-04-2010, 14:56
دوستان کسی قسمت آنلاینشو بازی کرده یه توضیح بده باحاله یا نه
mohammad_twe
17-04-2010, 15:04
co-op رو می تونی Splitscreen بری خیلی هم به قول دوستمون اعتیاد آوره
تو لایو حالش بیشتره :دی split screen فاز نمیده :5:
Shahroozs2
17-04-2010, 16:28
من امروز بازی رو روی xbox تموم کردم.بازی خوبی بود فقط به باحالی double agent نبود.چون خوبی spilinter cell به مخفیانه کشتن هست ولی تو conviction مخفیانه کشتنش خیلی کمه.
halflife g
17-04-2010, 17:01
من امروز بازی رو روی xbox تموم کردم.بازی خوبی بود فقط به باحالی double agent نبود.چون خوبی spilinter cell به مخفیانه کشتن هست ولی تو conviction مخفیانه کشتنش خیلی کمه.
در کل قبول دارم که da مخفیانه کشتنش بهتر بود......ولی این بازی رو هم در 90 درصد مواقع میشه مخفیانه و با لذت تموم کرد.
برای مثال من خودم تمامی مپ های مود hunter رو مخفیانه رفتم و واقعا هم لذت بردم.......بی نهایت جالب بود.ولی خوب داستانیش از لحاظ مخفی کاری یکم ناجور دیگه....... .:13:
برای کامپیوتر اومد؟؟؟ تو پاساژای تهران پیدا میشه؟
نه برا pc دقیقا 9 روز بعد می اد یعنی 27 آپریل
یوبی سافت گفته تاخیر conviction به دلیل سیستمه DRMنیست:20:
eimanpaladin
18-04-2010, 10:52
با سلام سیستمش معلومه چی میخواد ؟؟
mehdi30nema
18-04-2010, 11:48
منم دیشب تونستم بازی را تموم کنم .
در کل باید گفت بازی خوبی بود ولی نه اونقدر که تو بوق و کرنا کرده بودند .
کوتاه بودن بازی از یک طرف و ضعف های گرافیک و هوش مصنوعی و ... هم از طرف دیگه باعث شد این عنوان چندان متمایز نشه . اما به هر حال از خیلی از بازی های هم رده خودش هم بالاتر بود و ارزش یکی دو بار تموم کردن را داره .
hosseincode2008
18-04-2010, 13:58
یوبی سافت گفته تاخیر conviction به دلیل سیستمه DRMنیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
بله اينو گفت ولي بعدا معلوم شد دروغ آپريل بوده !
سلام
به نظر من دبل انجنت نسبت به تمام نسخه های قبلش ضعیف تر بود.فکر کنم هرکی میگه دبل اجنت شماره 1 2 3 بازی رو اصلا نرفته.به نظر من این کانوکشن حداقل از دبل اجنت بهتره.توی دبل اجنت توی مرحله افریقاش بازی شده بود کال اف دیوتی.اخرش هم که مذخرف تموم شد.
انتقام!!!
اگه خود شما بخواین انتقام بگیرین اروم و خونسرد هستید؟نه.نیستید پس کانوکشن باید پر زدو خورد باشه من حتی توی دبل اجنت منتظر یه اتفاق و انتقام سم بودم که دیدم اینجوری نشد ولی این شماره شد.این شماره بازی روی شخصیت سم کار شده نه روی شرکت جاسوسی اسپلینتر سل
همین خود شماها اگه بازی مثل قبل میومد که سم فقط ماموریت بگیره و مثل رباط فرت فرت بکشو تمام کنه ماموریتو میگفتین اه اه بازم بازی تکراری و کلیشه ی اسپلینتر سل ادم خوابش میبره پای بازی.بازی کانوکشن هنوز از اب در نیومده 12 جایزه رو گرفت و بهترین بازی در نمایشگاه ی3 انتخاب شد اونم در برابر چه بازیهای
به نظر من نکته اول برای انتخاب بازی باید داستان باشه ...
NINTENDO_DS
19-04-2010, 11:56
به نظر منم بازی خوبی بود ولی منم زیاد توی کفش نرفتم ایرادی هم که داشت این بود که مثلا اگر توی تاریکی جلوی پای یک نفر دشمن میرفتی طرف نمی دیدت ولی از یک فرسخی توی روشنایی می دیدن
من کلا از مرحله بغداد یا همون مرحله دوم بیشتر خوشم اومد
کلا از بازی army of two بیشتر از این بازی خوشم اومد ولی اینم در کل بد نبود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.