مشاهده نسخه کامل
: کلوپ HTC Touch ViVA
S@nti@go_s&k
13-12-2009, 23:51
مرسي واسه راهنماييت...پاك مردم فايلا رو!
من هر چي توي كامپيوتر و توي سرچ گوشي اسم آلارم ها رو زدم كه فرمتشون رو بدونم چيه نبود كه نبود.......نميدونم چي كار كنم! آخه بد بختي همه آلارماش هم كوتاهه آدم بيدار نميشه باهاشون
تکرار میشن
آلارمها هم توی پوشه windows داخل گوشی هستش
پوشش یه کم سنگین هستش یه کم صبر کن تا باز بشه
AryanLand
14-12-2009, 00:09
مرسي واسه راهنماييت...پاك كردم فايلا رو!
من هر چي توي كامپيوتر و توي سرچ گوشي اسم آلارم ها رو زدم كه فرمتشون رو بدونم چيه نبود كه نبود.......نميدونم چي كار كنم! آخه بد بختي همه آلارماش هم كوتاهه آدم بيدار نميشه باهاشون! :41:
سلام.
جواب رو که دوستمون S@nti@go_s&k دادن من فقط در تکمیل فرمایششون عرض میکنم شما وقتی پوشه ویندوز رو باز کردی یکی از آلارمارو پیدا کن بریز رو کامپیوترت اونجا بهت میگه فرمتشون چیه.همونطور که S@nti@go_s&k فرمودن پوشه ویندوز یکم سنگینه و وقتی کلیک میکنی یکم زمان میبره تا باز بشه.:11:
mr_mashmash
15-12-2009, 15:39
مرسي واسه راهنماييت...پاك كردم فايلا رو!
من هر چي توي كامپيوتر و توي سرچ گوشي اسم آلارم ها رو زدم كه فرمتشون رو بدونم چيه نبود كه نبود.......نميدونم چي كار كنم! آخه بد بختي همه آلارماش هم كوتاهه آدم بيدار نميشه باهاشون! :41:
داداش من فكر كنم نميشه الارمهاشو تغيير داد، منم هرچي زور زدم نشد كه نشد. به نظر من شما يا g-alarm يا هر الارم منيجر ديگه كه هست نصب كن. هم امكاناتشون بيشتره هم هزار مدل الارم با تنظيمات مختلف دارن هم هر اهنگي حال كردي ميتوني ست كني.
roham_06
15-12-2009, 18:00
بالاخره با كمك دوستان طلسم شكست.....................
هر آهنگي رو كه ميخواي با فرمت WAV بريز تو فولدر ويندوز...بعدش برو حالشو ببر ...البته چون من از آلارم منيجر و اينا استفاده نكردم نميدونم كدوم بهتره!
AryanLand
15-12-2009, 22:52
داداش من فكر كنم نميشه الارمهاشو تغيير داد، منم هرچي زور زدم نشد كه نشد. به نظر من شما يا g-alarm يا هر الارم منيجر ديگه كه هست نصب كن. هم امكاناتشون بيشتره هم هزار مدل الارم با تنظيمات مختلف دارن هم هر اهنگي حال كردي ميتوني ست كني.
سلام.
میشه قربان.:11:
lifeless
15-12-2009, 23:31
سلام دوستان
من Pocket dos رو نصب کردم، بعد خواستم Turbo C رو
با داس باز کنم ولی نمیدونم داس کجا درایو ساخته!
آخه باید فایل Turbo C رو داخل درایو ساخته شده توسط
Pocket DOs بزارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Sadeq_ME
16-12-2009, 20:47
سلام
کسی assassins creed رو واسه ویوا داره؟
loulivash
18-12-2009, 00:20
سلام !لطفا يكي ازدوستان يك كيبوردباساپورت فارسي براي htc viva به من معرفي كنه.
Amin.M.1986
18-12-2009, 12:15
سلام !لطفا يكي ازدوستان يك كيبوردباساپورت فارسي براي htc viva به من معرفي كنه.
فینگر کیبرد و spb کیبرد.. البته الان لینکش دم دستم نیست ولی تو گوگل بزن و برو از سایت اصلیشون دانلود کن .. فینگر که مجانیه و spb هم 14 روز تریال میده که من بهت کد رجیستر میدم همونو رجیستر کنی.
یا علی:11:
Ship Storm
18-12-2009, 21:01
این دوتا نرم افزار رو نصب کنید تا زبان فارسی گوشی فعال بشه و بتونید به راحتی اس ام اس های فارسی بدید و دریافت کنید
اول نرم افزار MOBIDIV رو نثب کنید و گوشی رو ریست کنید و بعد نرم افزار Persian_SPB_Full_Screen رو نصب کنید و گوشی رو ریست کنید و تو بخش اس ام اس ها که رفتید صفحه کیبرد رو روی SPB Keyboard قرار بدید و از فونت کیبردکاملا فارسی بهره بگیرید
موفق باشید :11:
lifeless
18-12-2009, 22:27
سلام دوستان
من Pocket dos رو نصب کردم، بعد خواستم Turbo C رو
با داس باز کنم ولی نمیدونم داس کجا درایو ساخته!
آخه باید فایل Turbo C رو داخل درایو ساخته شده توسط
Pocket DOs بزارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لطفا جواااااب!!!! :41:
سلام برو بچ اچ تی سی باز ...
لطفاً لینک برنامه .net framework رو بهم بدید... لازم دارم. دیکشنری بیبیلون رو می خوام نصب کنم ارور میده.ض
Amin.M.1986
19-12-2009, 13:29
سلام برو بچ اچ تی سی باز ...
لطفاً لینک برنامه .net framework رو بهم بدید... لازم دارم. دیکشنری بیبیلون رو می خوام نصب کنم ارور میده.ض
برو تو سایت ماکروسافت و دانلود کن.. بیبیلون هم فقط آنلاین کار میکنه و مثل ورژن کامپیوتر نیستش
ای بابا میشه یه دیکشنری آفلاین معرفی کنید اساتید؟
pashangi
19-12-2009, 14:11
از دیکشنری Lingvo soft استفاده کن کارش حرف نداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش الان کیبرد فارسی رسکو هم تاریخ آزمایشی تموم شده. کی جن و هرکاری می کنم ارور میده ... آیا باید تو فلدر خاصی نصب شه؟؟؟
Resco.Keyboard.PRO.v5.11.Full.rar.html بودش! کمکم کنین!
Amin.M.1986
19-12-2009, 15:23
ای بابا میشه یه دیکشنری آفلاین معرفی کنید اساتید؟
از دیکشنری Lingvo soft استفاده کن کارش حرف نداره
لینگو خیلی ناقصه .. فقط محیطش یکم قرطی بازی داره:31:.. دیکشنری زیر رو یه امتحان کن ببین نظرت چیه؟
آدرس سایت اصلیشو میذارم که اگه خواستی برنامه های دیگه هم واسه زبان دانلود کنی
یا علی
لینگو خیلی ناقصه .. فقط محیطش یکم قرطی بازی داره:31:.. دیکشنری زیر رو یه امتحان کن ببین نظرت چیه؟
آدرس سایت اصلیشو میذارم که اگه خواستی برنامه های دیگه هم واسه زبان دانلود کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا علی
من شرمنده ام امین جان ولی Heybell Dictionary رو 1 ساعت پیش نصب کردم فوق العاده هنگ میکنه رو گوشیم. با توجه به حجم کمش نمیدونم چرا میهنگه یکی هم این که اصلا دیتا بیس فارسی به انگلیسی خوبی نداره... بیا الان هم بازش کردم اررور میده .... در پیتیه...
داداش الان کیبرد فارسی رسکو هم تاریخ آزمایشی تموم شده. کی جن و هرکاری می کنم ارور میده ... آیا باید تو فلدر خاصی نصب شه؟؟؟
Resco.Keyboard.PRO.v5.11.Full.rar.html بودش! کمکم کنین!
فربون شکل ماهتون برم. کمک نمیکنین؟؟
AryanLand
19-12-2009, 23:52
فربون شکل ماهتون برم. کمک نمیکنین؟؟
سلام.
برنامه رسکو کی جن داره باید اسم گوشیتون رو بدید به کی جن سپس کد دریافتی رو وارد برنامه کنید.:11:
Amin.M.1986
19-12-2009, 23:54
من شرمنده ام امین جان ولی Heybell Dictionary رو 1 ساعت پیش نصب کردم فوق العاده هنگ میکنه رو گوشیم. با توجه به حجم کمش نمیدونم چرا میهنگه یکی هم این که اصلا دیتا بیس فارسی به انگلیسی خوبی نداره... بیا الان هم بازش کردم اررور میده .... در پیتیه...
اینی که میگید اولین باره میشنوم.. شاید فایل کامل دانلود نشده که ارور میده یا نت فرم ورک نصب نیست رو گوشیت یا با یه برنامه کانفیگ داره که من فکر کنم همون نت فرم ورک باشه..دیتابیس فارسیش هم قویه.. من خودم هم پارسال با سهیل(سازنده دیکشنری) در مورد دیکشنری صحبت میکردم و تو جریان ساخت دیتابیس ها بودم.. دیتابیس ها قوی هستش و مو لا درزش نمیره چون اصلا دیتا بیس ها رو ننوشته خودش که هرکدوم رو از یک جا استخراج کرده.. واسه محکم کاری هم یه دیکشنری تو قسمت معرفی نرم افزار گذاشتم.. شاد و سربلند باشی ایرانسرزمین آریایی من( به یاد آرین لند:31:)
Amin.M.1986
20-12-2009, 00:01
کامی و اسماعیل اومدن من میرم بخوابم:31::31::31: شب بخیر.. تون بهداد رو هم در یابید دیگه تو مسنجر هم آن نیست .. فکر کنم طفلک یه بلایی سر خودش آورده .. شایدم الان داره ارشاد میشه که دیگه گول نخوره:31::31:
AryanLand
20-12-2009, 00:04
کامی و اسماعیل اومدن من میرم بخوابم:31::31::31: شب بخیر.. تون بهداد رو هم در یابید دیگه تو مسنجر هم آن نیست .. فکر کنم طفلک یه بلایی سر خودش آورده .. شایدم الان داره ارشاد میشه که دیگه گول نخوره:31::31:
سلام.
والا هرچند اسپمه ولی لازم دیدم بگم اینی که من دیدم کارش از ارشاد و مرشد گذشته:31::11:
راستی شبت خوش و خدا حافظ.:11:
پ ن : راستی ممنونم ازینکه بیاد ما بودید.:10::40::11:
Mahyar.Online
20-12-2009, 22:46
سلام
این برنامه Wisbar AD رو نصب کردم ، بعدش پشیمون شدمو پاکش کردم.
الان اسم برنامه توی Add/Remove نیستش اما Shortcut هاش توی Program هست ، و از همه آزار دهنده تر اینه که وقتی گوشیو ریست می کنی ، یه Error میده که تو مایه های همون File Not Found خودمونه برای فایلی به نام PowerDaemon.exe یه پیشنهاد بدین برای خلاص شدن تورو خدا نگین هارد ریست ، کلی برنامه روش دارم . مرسی .
AryanLand
20-12-2009, 22:53
سلام
این برنامه Wisbar AD رو نصب کردم ، بعدش پشیمون شدمو پاکش کردم.
الان اسم برنامه توی Add/Remove نیستش اما Shortcut هاش توی Program هست ، و از همه آزار دهنده تر اینه که وقتی گوشیو ریست می کنی ، یه Error میده که تو مایه های همون File Not Found خودمونه برای فایلی به نام PowerDaemon.exe یه پیشنهاد بدین برای خلاص شدن تورو خدا نگین هارد ریست ، کلی برنامه روش دارم . مرسی .
سلام.
برنامه Clear Temp رو نصب کنید براتون فایلها و لینکهای باقی مونده رو پاک کنه.:11:
Mahyar.Online
20-12-2009, 23:04
سلام.
برنامه Clear Temp رو نصب کنید براتون فایلها و لینکهای باقی مونده رو پاک کنه.:11:
این لینکشو اگه بدی ، حال دادی اسمی ! دمت گرم
AryanLand
20-12-2009, 23:16
این لینکشو اگه بدی ، حال دادی اسمی ! دمت گرم
سلام.
این لینکش .اما بیاد داشته باش وقتی برنامه رو باز کردی میری تو قسمت منو از اونجا قسمت Selection و سپس Select All رو انتخاب میکنی و بعد Clean .تو قسمتهای دیگه باید خیلی با احتیاط تنظیماتش رو جابجا کنی چون کافیه یه اشتباه بکنی کل برنامه هات و پاک کنه.یا مموریت رو پاک کنه و ......:31::11:
Mahyar.Online
23-12-2009, 00:28
هنوز راهی اکتشاف نشده که بشه PC و PPC رو از Wlan بهم وصل کرد و File Sharing و Active Sync داشت ؟
ahriman323
25-12-2009, 14:29
دوستان یه عکس از کیبرد این گوشی بزارید(وقتی در حال sms نوشتنیم)
باطریش چند روز دوام میاره؟lcd زیاد روشن باشه برای sms دادن
دلیوری مثل گوشی های سونی اریکسون میاد؟
ظرفیت اس ام اسش چند تاست؟
اسمیلی داره تو SMS نوشتن؟
دوستان یه عکس از کیبرد این گوشی بزارید(وقتی در حال sms نوشتنیم)
باطریش چند روز دوام میاره؟lcd زیاد روشن باشه برای sms دادن
دلیوری مثل گوشی های سونی اریکسون میاد؟
ظرفیت اس ام اسش چند تاست؟
اسمیلی داره تو SMS نوشتن؟
تا 2 روز باطریش جواب میده اگه فول ازش کار بکشی
دلیوری سونی اریکسون و ندیدم ولی به صورت مسیج جداگونه میاد که میگه دریوری کردم...
99 تا برای هر شماره ( اس ام اس هاش هم مثل چت تو یاهو هستش )
همه اسمیلی ها رو داره تو اس ام اس! دیگه همه گوشی های جوات هم این ها رو داره...
گوشی خوبیه! داداش گلم اس ام اس بازی میکنی ؟
lifeless
03-01-2010, 11:06
منظورتون از "اسميلي" همون Smile هست؟ :31:
Smile هارو از كجا بايد بياريم؟
Highbury
04-01-2010, 18:14
قیمت بدون گارانتی این گوشی چنده؟توی نمایش فیلم دی وی دی هنگ نمیکنه؟
S@nti@go_s&k
04-01-2010, 18:29
قیمت دقیق نمیدونم ولی حدود 230_40
باید فیلمو به mp4 تبدیل کنید ...................
Highbury
04-01-2010, 18:38
ای بابا پس چرا ارزان نمیشه.
S@nti@go_s&k
04-01-2010, 18:40
دیگه چقدر ارزونتر بشه ؟
230 تومن واسه یک پاکت پیسی زیاده؟
Ship Storm
05-01-2010, 14:01
بدون گارانتی رو علائدین میداد 210 حدود 1 ماه پیش :31:
با گارنتی هم 240 هست :31:
Ship Storm
05-01-2010, 14:05
99 تا برای هر شماره ( اس ام اس هاش هم مثل چت تو یاهو هستش )
همه اسمیلی ها رو داره تو اس ام اس! دیگه همه گوشی های جوات هم این ها رو داره...
99 تا برای هر شماره؟ یا 99 تا در کل؟ فکر کنم 99 تا در کل درست باشه
اسمایلی نداره که یا اینکه داره من ندیدم؟ها؟کجاس اگه اسمایلی داره به ما هم بگید :31: چون اس ام اس که میزنن برای من اسمایلی های ورودی بصورت کد میاد و من هم بخوام اسمایلی بدم بره باید کدش رو وارد کنم
ding.....
من خریدم .
اول اینکه میشه ویندوزش رو 6.5 کرد ؟؟؟؟ اگه میشه آموزش هاشو کجا میشه پیدا کرد ؟؟؟؟ بهتر به 6.5 Up کنم یانه ؟؟؟
دوم میشه touchflo که روی HTC HD هست نصب کنم ؟ لینک دانلودش
bahram79
12-01-2010, 22:40
دوستان سلام. لطفا راهنمایی کنید، Reminder گوشیم یا همون calender دیگه کار نمیکنه، یعنی دیگه زنگ هشدار قطع شده. این اتفاق بعد از اینکه یه برنامه به اسم taskfacade رو نصب کردم افتاد. البته الان کامل پاکش کردم ولی هنوز مشکل REminder سر جاشه. چه کنم ؟
mohammad_s7201
14-01-2010, 20:26
سلام دوستان.
من یه تقویم فارسی میخوام. از اینا که چند سال رو با هم داره.
اگه کسی سراغ داره لطفا به منم بده.
ممنون
AryanLand
14-01-2010, 23:49
دوستان سلام. لطفا راهنمایی کنید، Reminder گوشیم یا همون calender دیگه کار نمیکنه، یعنی دیگه زنگ هشدار قطع شده. این اتفاق بعد از اینکه یه برنامه به اسم taskfacade رو نصب کردم افتاد. البته الان کامل پاکش کردم ولی هنوز مشکل REminder سر جاشه. چه کنم ؟
سلام.
این 2 مبحثی که فرمودید 2 تا مقوله کاملا" از هم جداست.یعنی Reminder یک چیزه و Calender یک چیزه دیگه.شما برای فعال کردن صدای زنگ هشدار گوشیتون باید برید تو قسمت ستینگ قسمت Personal سپس قسمت Sound &Notification سپس با داخل شدن به این قسمت تیک قسمت Notification رو بزارید و فعالش کنید.برای تنظیم نوع زنگ و نوع تکرار و.....هم باید برید توی تب Notification و اونجا ریمایندر رو انتخاب کنید و قسمتهای مورد نیازتون رو تنظیم کنید.:11:
سلام
من الان یه گوشی p1 دارم می خوام عوضش کنم دیگه ازش خسته شدم ولی بین این 4 گوشی موندم
HTC Viva
LG Cookie
Samsung Star
Samsung Corby
برام دوربین گوشی اصلا مهم نست فقط کیفیت صفحه و منوهاش و سرعت گوشی و کیفیت تاچش مهمه شما کدو م رو پیشنهاد می کنین؟ و یکی هم والپیپر ویوا رو می شه عوض کرد و یکی هم سنسور شتاب سنج داره ؟
خیلی ممنون
سلام
من الان یه گوشی p1 دارم می خوام عوضش کنم دیگه ازش خسته شدم ولی بین این 4 گوشی موندم
HTC Viva
LG Cookie
Samsung Star
Samsung Corby
برام دوربین گوشی اصلا مهم نست فقط کیفیت صفحه و منوهاش و سرعت گوشی و کیفیت تاچش مهمه شما کدو م رو پیشنهاد می کنین؟ و یکی هم والپیپر ویوا رو می شه عوض کرد و یکی هم سنسور شتاب سنج داره ؟
خیلی ممنون
اول که نمیشه مقایسه کرد چون ویوا ویندوز هست و بقیه جاوا
دوم به اندازه راهنمایی : LG cookie که اصلا به خاطر درصد خرابی بالا - بین star و corby استار کمی امکاناتش بیشتر هست و خوش دست تر از کوربی ولی هر دو خوب هستن - در مورد ویوا هم که بگم عالی هستش ولی بشرط اینکه با ویندوز موبایل مشکل نداشته باشی
میشه والپیپر رو عوض کرد ، تم گذاشت و اینترفیس عوض کرد . خیر کلا سنسور نداره .
خیلی ممنون از راهنماییتون من خودم p1 دارم براش مشتری پیدا شده برا اون می خوام بفروشمش یه گوشی بگیرم که بعد از سه چهار ماه می خوام بدم به مامانم تا برا خودم هیرو بگیرم راستش باید کار باهاش آسون باشه تا مامانم راحت بتونه ازش استفاده کنه پیشنهاد شما از بین کربی و استار کدومه؟
اسمایلی نداره که یا اینکه داره من ندیدم؟ها؟کجاس اگه اسمایلی داره به ما هم بگید :31: چون اس ام اس که میزنن برای من اسمایلی های ورودی بصورت کد میاد و من هم بخوام اسمایلی بدم بره باید کدش رو وارد کنم
داداشم... 99 تا برای هر شماره!
تست شده! اکی هست!
درضمن ببخشید اسمایلی هم نداره. من یه لحظه فکر کردم سیمبل ها رو میگی که (!@#$%^^&*) داره.
اساتید! یه خواهش! یه منشی تلفنی هم برای دانلود اگه دارید. لطف کنین پلیز...
سلام
HTC Viva
LG Cookie
Samsung Star
Samsung Corby
خیلی ممنون
من فکر میکنم اصلاً گوشی تاچ نخری خیلی بهتره. چون مامانا نمیتونن کار کنن... ولی اگه هم می خوایی بگیری من کربی و ویوا رو پیشنهاد میکنم. ویندوز هم کاری نداره یاد میگیری!
کبری امکانات توپی با توجه به قیمتش داره. مثلاً گوشیت اگه گم شه به یه سیمکارت دیگت اس ام اس میزنه که فلان شماره الان سیم کارتشو انداخته تو گوشیت. و دیگر امکاناتش اینه که تو گوشیت تعریف میکنی میگی اکه من C رو با انگشت رو صفحه کلید زدم Camera بیاد. گوشی فوق العاده ای هست!
ویوا هم امکانات ویندوزی داره! شاید نرم افزار های توپی که رو ویندوز اجرا میشه نتونی رو سیمبین پیدا کنی! سیستم ویندوز خوبه اگه ازش استفاده کنی!
ویندوز موبایل رو تست کن. خیلی خوبه!
teraktor2003
16-01-2010, 20:04
سلام
برای HTC VIVA کدی نیست که هنگام خرید گوشی مطمئن شیم گوشی همه چیش سالمه>؟!(کد تست قطعات) و اینکه تا به حال باهاش کار نشده و اکبند باشه؟!
سلام
برای HTC VIVA کدی نیست که هنگام خرید گوشی مطمئن شیم گوشی همه چیش سالمه>؟!(کد تست قطعات) و اینکه تا به حال باهاش کار نشده و اکبند باشه؟!
یه پیشنهاد میکنم و اون اینکه حتماً با گارانتی بخر (پرشین تلکام یا یاس) چون عین آمار از 4 نفری که گوشی بدون گارانتی خریدن 3 نفر گوشی شون خراب شد. یکی بالا نمیومد. یکی ولتاژ باطریش بالا پایین شد. یکی دیگه هم اسپیکرش هفته اول سوخت. چون گارانتی نداره این علاعدینی ها ماشالله بنجول تو پاچه نکنن!
teraktor2003
18-01-2010, 14:21
مرسی از پاسخگویی تون
اما من با خیلی ها صحبت کردم بدون گارانتی خریده بودن و همه راضی بودن...کلا گارانتی تو این مملکت یعنی پول اضافه!
فقط بحثی که هست اینه که چرا جنس بدون گارانتی بنجول بشه؟!
یه جا یکی از دوستان نوشته بود اگه تا به حال روشن و استفاده نشده باشه بار اول که میاد بالا تنظیمات ساعت و تاریخ می خواد...
وقتی گوشی ویندوزش عوض بشه دوباره اینو می خواد یا نه؟! کلا راه قابل اطمینانی هست؟!
AryanLand
18-01-2010, 23:28
مرسی از پاسخگویی تون
اما من با خیلی ها صحبت کردم بدون گارانتی خریده بودن و همه راضی بودن...کلا گارانتی تو این مملکت یعنی پول اضافه!
یه جا یکی از دوستان نوشته بود اگه تا به حال روشن و استفاده نشده باشه بار اول که میاد بالا تنظیمات ساعت و تاریخ می خواد...
وقتی گوشی ویندوزش عوض بشه دوباره اینو می خواد یا نه؟! کلا راه قابل اطمینانی هست؟!
سلام.
بله با عوض شدن ویندوز دوباره تمام تنظیمات رو از شما میخواد ضمن اینکه با گارانتی خریدن اینقدر ها هم که میکن پول مفت دادن نیست.
مرسی از پاسخگویی تون
امیدوارم اینطور که میگی باشه و خوش به حالشون برای اینکه گوشیشون حالش خوبه! گارانتی امام زمان:31: با بیمه نامه ابوالفضل؟؟
پول اضافه نیست! تو خود آمریکا هم اکثر جنس ها حتی لباس هاشون گارانتی داره!
بعد هم بدون گارانتی رو اگه قطعه رو عوض کنن یه چیز دیگه بندازن تو نمیفهمی! بعدش گوشیو آکبند میکنن! من خودم تو کاره چاپ هستم! میدونی چه قدر از این کارا کردم؟:21:
بعدش هم HTC یه خاصیت دیگه ای که سوای گوشی های دیگه داره بیمه نامه هست. یعنی اگه با دستای خودت گوشیت به دست حق تعالی بره میتونی بری درستش کنی تو همون دفتر گارانتی و 30% هزینه رو بدی!
حالا برو بدون گارانتی بخر بعد بگو گوشیم خراب شد...
teraktor2003
19-01-2010, 01:24
خب مشکل اینجاس که این گوشی کلش 200 تومنه و با گارانتی اصلی یاس 250 ! یعنی ارزش داره سر خرابی های احتمالی که شاید کلش 50 تومن هم نشه 1/5 پول گوشی رو گارانتی بدیم؟!
ضمنا من شهرستان هستم و اینم در نظر بگیرین!
golmohammadi
19-01-2010, 03:07
خب مشکل اینجاس که این گوشی کلش 200 تومنه و با گارانتی اصلی یاس 250 ! یعنی ارزش داره سر خرابی های احتمالی که شاید کلش 50 تومن هم نشه 1/5 پول گوشی رو گارانتی بدیم؟!
ضمنا من شهرستان هستم و اینم در نظر بگیرین!
واسه گوشی که قیمت کلش 200 تومن باشه
خریدنش این گوشی با گارانتی به قیمت 250 اصلا صلاح نیست ....
من فکر میکنم اصلاً گوشی تاچ نخری خیلی بهتره. چون مامانا نمیتونن کار کنن... ولی اگه هم می خوایی بگیری من کربی و ویوا رو پیشنهاد میکنم. ویندوز هم کاری نداره یاد میگیری!
کبری امکانات توپی با توجه به قیمتش داره. مثلاً گوشیت اگه گم شه به یه سیمکارت دیگت اس ام اس میزنه که فلان شماره الان سیم کارتشو انداخته تو گوشیت. و دیگر امکاناتش اینه که تو گوشیت تعریف میکنی میگی اکه من C رو با انگشت رو صفحه کلید زدم Camera بیاد. گوشی فوق العاده ای هست!
ویوا هم امکانات ویندوزی داره! شاید نرم افزار های توپی که رو ویندوز اجرا میشه نتونی رو سیمبین پیدا کنی! سیستم ویندوز خوبه اگه ازش استفاده کنی!
ویندوز موبایل رو تست کن. خیلی خوبه!
Ding ........
کاملا موافقم :10:
آقا پس اگه نظر نمیخواهی پست نده! برو بخر اصلاً بدون گارانتی.... منو سننه!
teraktor2003
20-01-2010, 00:45
ببخشید نمی دونستم در این سایت و دنیای مجازی از شما باید اجازه بگیرم پست بدم!
اینجا تاپیک هست برای این گوشی و سوال و جواب,دوست ندارید می تونید جواب ندید و ارام یک گوشه بشینید.من نظر شما رو نخواستم نظر جمع رو خواستم! اگه نظر فردی می خواستم که می رفتم با مغازه دار صحبت می کردم!
پ.ن:نکنه در شرکت های گارانتی کار می کنی اینقد جوش می زنی :دی
ببخشید نمی دونستم در این سایت و دنیای مجازی از شما باید اجازه بگیرم پست بدم!
اینجا تاپیک هست برای این گوشی و سوال و جواب,دوست ندارید می تونید جواب ندید و ارام یک گوشه بشینید.من نظر شما رو نخواستم نظر جمع رو خواستم! اگه نظر فردی می خواستم که می رفتم با مغازه دار صحبت می کردم!
پ.ن:نکنه در شرکت های گارانتی کار می کنی اینقد جوش می زنی :دی
شمایی که داری جوش میزنی حرف خودتو تو فروم جا می کنی! مشکل اینجاست که ایرانی ها بز خر هستن! نمونش خودم که احیاناً به شما بر نخوره چون من خودم گشتم به قیمت عمده بز خریدم ولی مطمئن. ولی فرق من و شما اینه که گوشی نا مطمئن می خرید.
اگه برای گارانتی کار می کردم دیوونه بودم برای یه گوشی جوش بزنم! حالا کاری نداره! از بچه های فروم بپرسیم کلاً بدون گارانتی بهتره یا با گارانتی. میدونی اگه LCD بشکنه 100 تومن هزینه گوشی باشه اونوقت تو 30 تومن رو میدی نه کل مبلغ و ... .
فرقش هم 30 تومنه نه 50 تومن برای گارانتی آقای محترم.
teraktor2003
20-01-2010, 01:42
شما کلا جوشی هستی برادر :دی
بابا بی خیال دوست من...
اصلا گوشی بدون گارانتی من می ترکه نابود می شه فدا سرت:31:
هندسفری پیدا کردم ولی 25000 تومنه... کسی ارزون ترشو داره؟؟
S@nti@go_s&k
21-01-2010, 12:08
هنزفری فابریکشو بخر خوب 16_17 تومنه.
Real Madrid C.F
21-01-2010, 12:54
میتونی بلوتوثی استریو بگیری که الان رو بورسه:46:
sasy.mankan12
21-01-2010, 16:28
سلام
من 5ماهه که خریدم:20:
اما حالا هندزفریی که براش خریدم یکم مشکل داره یعنی یکی از گوشی هاش کار نمیکنه:41:
و یه مشکل عجیب دیگه این که وقتی هندزفری میزارم برنامه voice speed dial اجرا میشه و اهنگو قطع میکنه
تازه بعضی وقتا هم به این و اون زنگ میزنه
اعصابم خورد شده لطفا کمک کنید:18::19::18:
در ضمن نصیحت واسه اونایی که میخان بخرن::10:
لوازم جانبیش خیلی گرونن:21::27::21:
مثلا هندزفری معمولی 16تومن وهندزفری که بشه باهاش اهنگو عوض کرد 47 تومن *
قاب محافظ 16 تومن *
قلم اورجینال 5تومن و قلم غیر اورجینال 16 تومن *:19:
اونی که نشون داد فابریک بود.
داداشی آدرس میدی؟؟ من گشتم ارزونتر از این نبود در ضمن تبدیل 3 تایی هم داشت اون 18 بود تبدیل یکی هم داشت 14 تومن.
ممنون میشم اساتید.
میتونی بلوتوثی استریو بگیری که الان رو بورسه:46:
چند هست؟؟ بیشتر از 30 نباشه!؟؟ پول مول یخت.
ahriman323
21-01-2010, 18:11
اونی که نشون داد فابریک بود.
داداشی آدرس میدی؟؟ من گشتم ارزونتر از این نبود در ضمن تبدیل 3 تایی هم داشت اون 18 بود تبدیل یکی هم داشت 14 تومن.
ممنون میشم اساتید.
هندزفری گوشیم به کارم نمیاد چند میخری
نو هست. فابریکیش
هندزفری گوشیم به کارم نمیاد چند میخری
نو هست. فابریکیش
به کارت هم که نمیاد(بزخری) 10 میدی؟ جای دیگه هم که نمیخرن! اگه بدی خیلی حال دادی منم در عوض جبران می کنم! نو هستش؟ اوضاع مالی خیته...
AryanLand
22-01-2010, 00:20
قلم اورجینال 5تومن و قلم غیر اورجینال 16 تومن *:19:
سلام.
شما اگر خواستی بگیری حتما" اوریجینالشو بگیر :31::46: از عجایبه اوریجینال ارزونتر از غیر اوریجیناله.:31::40::10::11:
(میدونم اشتباهه تایپی بوده واسه شوخی نوشتم.:40:)
داداش دست دوم در حد نو 2 بار استفاده شده 10.000 تومن! طرف خیلی با حال بود!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می ارزه؟
سوکت موکت تبدیل 3.5 میلیمتری هم داره! فقط تبدیل و قیمت گرفتم 14 بود. صداش هم تو فروم های خارجی تایید کردن.
smhasanizadeh
22-01-2010, 12:52
سلام.
من تصمیم گرفتم ویوا بخرم ولی قبل از خرید باید از چند مطلب مطمئن بشم:
۱) من اینترنت adsl دارم و لپ تاپی که به اون وصله با وایرلس لپ تاپ و میتونم شبکه ای درست کنم که گوشیم هم از اینترنت استفاده کنه؟
۲) لوازمی که داخل بسته وجود ندارند چیا هستند؟
مثلا رم هندزفری و ...
۳) من خیلی نسبت به خرید گوشی حساسم و وقتی گوشی خریدم حداقل ۲ سال باش کار می کنم و عوضش نمی کنم. آیا این گوشی قابلیت این رو داره که ۲ سال کاربرش رو راضی نگه داره؟
راستی! تفاوت قیمت ویوا و اچ دی الان چقدره؟
سوال اولیو باید از اساتید بپرسی ولی WiFi داره!
شارژر هستش با CD و همین. رمشو باید بخری که خوبش 30 تومنه و معمولیش هم 4-7 تومن پیدا میشه. ماله من 5 تومنه.
گوشی فوق العاده سگ جون! 2 سال کمشه. من خودم تو این 1 ماه 3 بار خورد زمین یه بار هم 50 متر شوت شد. ولی چیزیش نشد.
smhasanizadeh
22-01-2010, 16:23
پس کابل نداره؟:41:
teraktor2003
22-01-2010, 18:19
دوستان درسته که این گوشی ضد خشه؟
S@nti@go_s&k
22-01-2010, 18:24
پس کابل نداره؟
سلام
مگه میشه کابل نداشته باشه . کابل هم داره
دوستان درسته که این گوشی ضد خشه؟
اگر منظورتون ای سیدی گوشی هستش باید بگم نه ضد خش نیست
اگر هم منظورتون بدنه گوشی هستش اونم نه اما بدنش یه حالتی داره که خط و خش اصلا روش معلوم نمیشه
AryanLand
22-01-2010, 21:54
حذف بدلیل پست تکراری.
AryanLand
22-01-2010, 21:59
سلام.
۱) من اینترنت adsl دارم و لپ تاپی که به اون وصله با وایرلس لپ تاپ و میتونم شبکه ای درست کنم که گوشیم هم از اینترنت استفاده کنه؟
مثلا رم هندزفری و ...
۳) من خیلی نسبت به خرید گوشی حساسم و وقتی گوشی خریدم حداقل ۲ سال باش کار می کنم و عوضش نمی کنم. آیا این گوشی قابلیت این رو داره که ۲ سال کاربرش رو راضی نگه داره؟
سلام.
در مورد اتصال با وایرلس , بله میتونید اینکار رو انجام بدید و همزمان از ADSL وایرلس رو لپ تاپ و گوشیتون استفاده کنید.اما در مورد بقیه موارد دوستانی که دارن بهتر میتونن جواب بدن.:11:
پس کابل نداره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اول که دوستان فرمودن داره ثانیا" حالا اگه نداشته باشه هم طوری نیست که یک کابل یکسر مینی یو اس بی باید بخری که فکر میکنم نهایتا" 500 تومن باشه.:11:
smhasanizadeh
23-01-2010, 14:20
ببخشید، یه سوال دیگه:
این گوشی قابلیت چرخش خودکار رو داره؟ (با توجه به اینکه حسگر حرکتی نداره)
golmohammadi
23-01-2010, 16:29
نه نداره
=========
ببخشید، یه سوال دیگه:
داداش!
گوشی که 240 تومنه آخه انتظار داری بره صف نونوایی؟ خوب نمیره دیگه! همین که ویندوزه خودش کلیه!
S@nti@go_s&k
25-01-2010, 00:48
ببخشید، یه سوال دیگه:
با یه برنامه کم حجم میتونید روتیت رو دستی انجام بدید.
sasy.mankan12
25-01-2010, 01:40
سلام
چرا کسی جواب منو نمیده من کلی خرج افتاده رو دستم
سوال:وقتی هندزفریمو به گوشی وصل میکنم و اهنگ گوش میدم
گوشی خود به خود با بقیه تماس میگیره
و یا برنامه voice speed dial رو اجرا میکنه
خلاصه اهنگ قطع میشه و ضد حال میزنه
بعد از بستن برنامه یا قطع تماس دوباره این کارا رو انجام میده
اصل ضد حاله
سلام
چرا کسی جواب منو نمیده من کلی خرج افتاده رو دستم
سوال:وقتی هندزفریمو به گوشی وصل میکنم و اهنگ گوش میدم
گوشی خود به خود با بقیه تماس میگیره
و یا برنامه voice speed dial رو اجرا میکنه
خلاصه اهنگ قطع میشه و ضد حال میزنه
بعد از بستن برنامه یا قطع تماس دوباره این کارا رو انجام میده
اصل ضد حاله
من فکر کنم مشکل هندسفریت باشه.
حالا یه دور گوشیتو ریست کن اگه درست نشد برو هندسفریت رو عوض کن
S@nti@go_s&k
25-01-2010, 15:01
احتمالا از دکمه روی هنزفریت هستش
یا خیلی حساسه یا اینکه فرو رفته داخل
چون 2 بار اون دکمه زده شه تماس برقرار میشه
اونم هست....
sasy.mankan12
25-01-2010, 19:50
من فکر کنم مشکل هندسفریت باشه.
حالا یه دور گوشیتو ریست کن اگه درست نشد برو هندسفریت رو عوض کن
هارد ریست کردم-ویندوز عوض کردم:19:
فایده نداشت:18:
sasy.mankan12
25-01-2010, 19:54
فرو نرفته چون بازش کردم و بستم فرقی نکرد:27:
تازه من دکمه هندزفری رو چند بار پشت سر هم فشار دادم هیچی نمیشه
اصلا کار نمیکنه:18::19:
AryanLand
25-01-2010, 23:54
سلام.
من گوشی ویوا رو ندارم اما احتمال میدم تنظیماتی داره که باید انجام بشه.البته یک موضوع دیگه هم میتونه باشه و اونم اینکه شما نرم افزاری نصب کرده باشید که از حالت استاندارد خارج شده باشه گوشیتون.:11:
S@nti@go_s&k
26-01-2010, 15:38
فرو نرفته چون بازش کردم و بستم فرقی نکرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا کار نمیکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس یه هنزفری دیگه گیر بیار ببین با اون هم همین مشکلو داره یا نه .
در مورد اینکه فشار دادی :دی کار نکرد پس مشکل داره دیگه
دردش میگیره:46:... نکن این کارا رو با هندسفریت:31:... به دیار باقی رفت این هندسفری خدا بیامرزت. حالا بازم فشار میدی؟؟
دوستان نمیشه کاری کرد که ظرفیت اس ام اس ها بره بالاتر؟ میرسه به 99 انگار دیگه نمیشه کاریش کرد و پر میشه اینباکس و از اخر خودش حذف میکنه انگاری
نوکیا که داشتم میشد تغییر داد و تا 999 ظرفیت اینباکس رو برد بالا ولی هرچی گشتیم اینجا چیزی دستگیرمون نشد
سلام . يه شاخه درست کن توي اينباکست همه رو بفرست اونجا. النته من مشکل شما رو نداشتم ولي اينکارو کردم براي دسته بندي . الانم بالاي دوهزارتا پيامک دارم .
موفق باشيد.:20:
Behzad_v3
27-01-2010, 23:34
سلام به همه دوستان ويوا دار.
بعد از مدت ها اومدم باز.
از صفحه ي 79 جوابايي كه پاسخ داده نشد يا نكته هايي كه جا افتاد رو با اجازه دوستان عرض مي كنم.
اسمایلی نداره که یا اینکه داره من ندیدم؟ها؟کجاس اگه اسمایلی داره به ما هم بگید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اس ام اس که میزنن برای من اسمایلی های ورودی بصورت کد میاد و من هم بخوام اسمایلی بدم بره باید کدش رو وارد کنم
اولا كه 99 تا براي هر شماره صحيحه. دوما كه اسمايل گرافيكي نداره ولي در كال اسمايل داره. كافيه يكي از كيبورد هاي خود گوشي(يكي از اون 3 تا) رو انتخاب كنيد بعد روي دكمه ي sym بزنيد حالا بگرديد روي يه دكمه كه از بقيه بزرگتره و روش نوشته 1/13 يا 1/9. حالا وقتي حالت بالاش رو فشار بدي مي توني اسمايل ها رو كه به شكل كد هستند رو ببيني. مزيتش اينه كه نيازي به نوشتنشون نيست. من كه خيلي استفاده مي كنم.
اول اینکه میشه ویندوزش رو 6.5 کرد ؟؟؟؟ اگه میشه آموزش هاشو کجا میشه پیدا کرد ؟؟؟؟ بهتر به 6.5 Up کنم یانه ؟؟؟
دوم میشه touchflo که روی HTC HD هست نصب کنم ؟ لینک دانلودش
ويندوز 6.5 به صورت رسمي واسه ويوا نيست و بايد رام هاي كوك شده بريزي كه در اون صورت پس از دردسر هاي زياد وقتي نصب شد متوجه ميشي گوشيت از گارانتي خارج شده.
سلام
من 5ماهه که خریدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما حالا هندزفریی که براش خریدم یکم مشکل داره یعنی یکی از گوشی هاش کار نمیکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه مشکل عجیب دیگه این که وقتی هندزفری میزارم برنامه voice speed dial اجرا میشه و اهنگو قطع میکنه
تازه بعضی وقتا هم به این و اون زنگ میزنه
اعصابم خورد شده لطفا کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن نصیحت واسه اونایی که میخان بخرن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوازم جانبیش خیلی گرونن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا هندزفری معمولی 16تومن وهندزفری که بشه باهاش اهنگو عوض کرد 47 تومن *
قاب محافظ 16 تومن *
قلم اورجینال 5تومن و قلم غیر اورجینال 16 تومن *[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اين مشكل شما رو داشتم و هنوزم بعضي وقت ها دارم. نه با هارد ريست درست ميشه و نه با ور رفتن به هنزفري. من فكر مي كنم به اين دليل اينطور ميشه كه هنزفري ما اصل ويوا نيست. نه كه اصل نباشه ها! منظورم اينه كه مال 3g هستش. من كه واسه خودمو مطمئنم واسه 3g ئه.
منم اوايل خيلي عصبي مي شدم. ولي الان ديگه اين مشكل خيلي كم پيش مياد. هنوزم دليل خاصي واسش پيدا نكردم.
سلام.
مثلا رم هندزفری و ...
در صورتي كه شما adsl وايرلس بگيري مي توني استفاده كني ولي اگه مي خواين با وايرلس لبتاب و گوشي اين دو تا رو به هم وصل كنيد اين غير ممكنه. زيرا هر دوي اين دو دستگاه گيرنده ي وايرلس هستن و خودشون امواجي نميفرستن. پس اين خيال رو بنداز دور.
دوستان نمیشه کاری کرد که ظرفیت اس ام اس ها بره بالاتر؟ میرسه به 99 انگار دیگه نمیشه کاریش کرد و پر میشه اینباکس و از اخر خودش حذف میکنه انگاری
نوکیا که داشتم میشد تغییر داد و تا 999 ظرفیت اینباکس رو برد بالا ولی هرچی گشتیم اینجا چیزی دستگیرمون نشد
من فكر مي كنم شما يا اشتباه مي كنيد يا با اين برنامه هاي اضافي كه رو گوشي ريختين يه چيزي رو دستكاري كردين چون من اس ام اس هامو همه رو دارم و هيچ چيز پاك نميشه.
يكي هم گفته بود كه برنامه اي نيست كه روي اينباكس كد گذاشت. چرا هست.
دنبال برنامه Eye on privacy بگرد.
يكي هم گفته بود كه براي استفاده از اسكرول بار ها بايد حتما از قلم استفاده كرد. بايد به شما هم بگم اين درست نيست. متاسفانه شما اصلا با باحال ترين قابليت اين گوشي آشنا نشدين. شما هرجا كه اسكرولي ديديد دستتون رو به سمت بالا بكشيد. اون وقت ميبينيد چقدر ميره پايين و بالعكس.
آره ديگه خلاصه همين.
سوالي بود در خدمتم.
hoomand59
28-01-2010, 23:24
سلام
من با ویوا در فرستادن اس ام اس مشکل دارم. اس ام اس میگیرم ولی نمیتونم بفرستم تمام تنظیمات اس ام اس درسته.
Amin.M.1986
29-01-2010, 12:34
سلام
من با ویوا در فرستادن اس ام اس مشکل دارم. اس ام اس میگیرم ولی نمیتونم بفرستم تمام تنظیمات اس ام اس درسته.
من پیشنهاد میکنم مسیج سنتر رو عوض کنی... اگه همراه اول هستی رقم آخر رو تغییر بده اگه ایرانسل هستی هم رقم یکی مونده به آخر رو بذار 2.. البته دقت کن که گاهی تو ایرانسل مسیج سنتر به یه شماره غلط تغییر میکنه که باید دستی درستش کنی..
دوستان از یکم اسفند دوباره هر روز تو پی سی ورلد هستم و در خدمت شما:11:
AryanLand
29-01-2010, 21:22
من پیشنهاد میکنم مسیج سنتر رو عوض کنی... اگه همراه اول هستی رقم آخر رو تغییر بده اگه ایرانسل هستی هم رقم یکی مونده به آخر رو بذار 2.. البته دقت کن که گاهی تو ایرانسل مسیج سنتر به یه شماره غلط تغییر میکنه که باید دستی درستش کنی..
سلام.
به به چشم ما به جمال شما روشن شد امین خان.:11::10:
hoomand59
29-01-2010, 23:43
این کار رو هم کردم نشد. مشکل اینه که وقتی با یک نفر به شکل conversation اس ام اس میدم یکی میره و بعدی نمیره. وقتی میام new message میدم درست میشه. همه کار کردم هارد ریست و تنظیمات مجدد ولی باز هم همین طوره.
kalepoook
30-01-2010, 10:21
سلام
از دوستان کسی نمیدونه رام جدید اومده برای ویوا یا نه.
در ضمن کسی ویوا نداره برای تعویض یا فروش؟
ممنون
titanium_zarin
30-01-2010, 18:55
سلام.
این گوشی جی پی اس داره؟؟؟
teraktor2003
30-01-2010, 19:52
سلام
بهترین روش فارسی سازی ریختن فارسی سازه یا رام فارسی؟!
لطفا برای هر کدوم که بهتره لینکشو بذارین
مرسی.
S@nti@go_s&k
30-01-2010, 20:20
سلام.
این گوشی جی پی اس داره؟؟؟
سلام
خیر نداره
سلام
بهترین روش فارسی سازی ریختن فارسی سازه یا رام فارسی؟!
لطفا برای هر کدوم که بهتره لینکشو بذارین
مرسی.
فارسی ساز
سلام بهزاد...
از موقعی که ما ویوا خریدیم دیگه نیستی...
قدمم سنگین بود نه؟؟
داش بهزاد من چند بار سوال کردم. این زنگ آلارم و میخوام تغییر بدم. همش 2 ثانیه هم آلارم نمیزنه و من بیدار نمیشم.
میخوام زنگ دلخواه خودمو بذارم.
AryanLand
05-02-2010, 11:27
داش بهزاد من چند بار سوال کردم. این زنگ آلارم و میخوام تغییر بدم. همش 2 ثانیه هم آلارم نمیزنه و من بیدار نمیشم.
سلام.
زنگ مورد نظرت رو با فرمتی که زنگهای الارم گوشی داره(معمولا"WAV )رو بریز توی پوشه ویندوز.یا اینکه یک برنامه جانبی برای الارم نصب کن که قابلیت انتخاب زنگ از جاهای دیگه گوشی رو داشنه باشه.:11:
سلام.
زنگ مورد نظرت رو با فرمتی که زنگهای الارم گوشی داره(معمولا"WAV )رو بریز توی پوشه ویندوز.یا اینکه یک برنامه جانبی برای الارم نصب کن که قابلیت انتخاب زنگ از جاهای دیگه گوشی رو داشنه باشه.:11:
دمت گرم امتحان میکنم... ولی 5 دقیقه طول میده پوشه ویندوز بیاد بالا.
Sadeq_ME
05-02-2010, 15:02
سلام
یه برنامه میخوام که وقتی گوشی خاموش هست ساعت زنگ بخوره
ممنون
AryanLand
06-02-2010, 00:15
دمت گرم امتحان میکنم... ولی 5 دقیقه طول میده پوشه ویندوز بیاد بالا.
سلام.
5 دقیقه؟:18:
اگر اینطوره قطعا" گوشیت مشکل داره.پوشه ویندوز دیر باز میشه (دیرتر از پوشه های دیگه ) ولی به 30 ثانیه هم نمیرسه چه برسه به 5 دقیقه.!!!:46::11:
سلام.
5 دقیقه؟:18:
اگر اینطوره قطعا" گوشیت مشکل داره.پوشه ویندوز دیر باز میشه (دیرتر از پوشه های دیگه ) ولی به 30 ثانیه هم نمیرسه چه برسه به 5 دقیقه.!!!:46::11:
دقیقا آریا جون!
حالا به هر مشقتی بود ریختم. اسم آهنگم تو لیست زنگ ها قرار گرفت ولی وقتی انتخاب می کنم می پره رو default. میشه یه راهنمایی پلیز! چخ ممنون.
S@nti@go_s&k
06-02-2010, 14:05
سلام
درسته 5 دیقه نمیشه دیگه
برای من 10_15 ثانیه پوشرو باز میکنه
شاید رو حافظه گوشی برنامه زیاد نصب کردی
Behzad_v3
07-02-2010, 13:57
سلام بهزاد...
از موقعی که ما ویوا خریدیم دیگه نیستی...
قدمم سنگین بود نه؟؟
سلام. ما نوكر شما هم هستيم. بچه ها هستن ديگه. من حرفي نمي مونه بگم.
ولي گهگاه ميام سوالي كه بلد باشم بچه هاي ديگه نگفتن رو ميگم.
مشكل اينترنت دارم. دانشگاه هم كه شروع ميشه وقت نميمونه واسه آدم.
كلا پوزش
يه راهش همينه كه دوستان گفتن.
يه راهش اينه بري برنامه ي sound manager (لينك ندارم ازش) رو پيدا كني نصب كني رو گوشيت.
سرچ كني همينجا پيدا مي كني. با اين برنامه رو هر چيزي كه فكر كني مي توني صدا بذاري و تغيير بدي.
البته يكم مشكل داره گا هي اوقات. من اينم بت پيشنهاد نمي كنم. به نظر من يه برنامه spb alarm يا هر برنامه ي آلارم ديگه كه فكر مي كني خوبه نصب كن حله... اگه آهنگ هاي اينم خواستي عوض كني آهنگ مورد نظر رو تو همونجا كه آهنگ هاي خود اين برنامه هست كپي مي كني.
سلام
یه برنامه میخوام که وقتی گوشی خاموش هست ساعت زنگ بخوره
ممنون
خوب تو تنظيمات آلارم خود گوشي كه اين حالت رو داره. البته من امتحان نكردم ولي وقتي تو تنظيمات تيكش هست يعني كار مي كنه ديگه.
soheilsh
08-02-2010, 15:46
اقایون سلام ،
یه سوال در مورد این گوشی دارم ،
برنامه coreplayer رو این گوشی نصب میشه ؟؟؟
فایل های divx رو هم درست پخش می کنه؟؟ کند نیست ؟؟
Behzad_v3
08-02-2010, 23:56
اقایون سلام ،
یه سوال در مورد این گوشی دارم ،
برنامه coreplayer رو این گوشی نصب میشه ؟؟؟
فایل های divx رو هم درست پخش می کنه؟؟ کند نیست ؟؟
بله برنامه ي coreplayer مخصوص پاكت پي سي رو اين گوشي نصب ميشه.
من امتحان نكردم ولي coreplayer اكثر فرمت ها رو بسيار خوب اجرا مي كنه.
soheilsh
09-02-2010, 00:06
بله برنامه ي coreplayer مخصوص پاكت پي سي رو اين گوشي نصب ميشه.
من امتحان نكردم ولي coreplayer اكثر فرمت ها رو بسيار خوب اجرا مي كنه.
بله ، خوب پیشتیبانی می کند ولی رو تاچ ویوا که سی پی یو متوسطی دارد هم درست اجرا میشه ؟
S@nti@go_s&k
09-02-2010, 13:07
اجرا میشه ولی کلا برای دیدن فیلم باید به mp4 تبدیل بشه فیلمها
برای موزیک core مشکلی نداره
يه راهش همينه كه دوستان گفتن.
يه راهش اينه بري برنامه ي sound manager (لينك ندارم ازش) رو پيدا كني نصب كني رو گوشيت.
سرچ كني همينجا پيدا مي كني. با اين برنامه رو هر چيزي كه فكر كني مي توني صدا بذاري و تغيير بدي.
البته يكم مشكل داره گا هي اوقات. من اينم بت پيشنهاد نمي كنم. به نظر من يه برنامه spb alarm يا هر برنامه ي آلارم ديگه كه فكر مي كني خوبه نصب كن حله... اگه آهنگ هاي اينم خواستي عوض كني آهنگ مورد نظر رو تو همونجا كه آهنگ هاي خود اين برنامه هست كپي مي كني.
دمت گرم داشی!
دوستان گفتند که بریزم تو ویندوز... این کارو کردم. اسمش هم میاد تو لیست ولی هر چی می زنم انتخاب نمیشه و می پره رو گزینه default ... حالا این SBP ALARM چه طوره؟ میشه ؟؟ امتحان زدی؟
درضمن با همه دوستان ویوا دار:
برید تو پوشه ویندوز .... Sort رو کلیک کنین و type (بعنی sort by type) و انتخاب کنین!!! ماله من رو این گزینه هستش که 5 دقیقه طول میده میاد بالا! شما هم اگه امتحان کردید بیایید بگید! رو حالت معمولی 20 ثانیه هم طول نمیکشه!
دادا ! میشه خواهش کنم یه جوری لینکشو پیدا کنی؟؟ گشتم نبود!
Amin.M.1986
13-02-2010, 23:33
بله ، خوب پیشتیبانی می کند ولی رو تاچ ویوا که سی پی یو متوسطی دارد هم درست اجرا میشه ؟
اجرا میشه ولی کلا برای دیدن فیلم باید به mp4 تبدیل بشه فیلمها
برای موزیک core مشکلی نداره
یه سر اومدم فروم از سر دلتنگی به نظرم اومد اینجا یه توضیحی لازمه...
سی پی یو ویوا واسه کور پلیر جواب میده .. اون موقع که کور پلیر اومد سی پی یو ها همچین هم قوی نبود.. البته من به همه توصیه میکنم ورژن 1.25 رو داشته باشن رو کامپیوترشون که اگه احیانا در ورژن های جدید ناسازگاری پیش اومد بتونن همونو نصب کنن...
نکته بعد راجع به این که دوستمون گفت باید فیلم ها تبدیل بشه به mp4 ... نه جانم اصلا لزومی نداره.. اصلا اگه قرار باشه تبدیل کنیم به mp4 که رو گوشی جاوا فیلم میدیدیم و پاکت لازم نبود و تازه خیلی جاوا ها هم الان avi ساپورت میکنن .. مثلا ویوتی.. نکته فنی بعدی هم اینکه کلا از لحاظ فرمت هم اجرای mp4 سخت تر از خیلی از فرمت های دیگه هست و یه جورایی میشه گفت سنگینه واسه دستگاه و اگرم قرار باشه کانورتی صورت بگیره بهتره که به avi با کدک xdiv باشه که اجرای اون راحت تر باشه واسه دستگاه..
S@nti@go_s&k
13-02-2010, 23:42
نکته بعد راجع به این که دوستمون گفت باید فیلم ها تبدیل بشه به mp4 ... نه جانم اصلا لزومی نداره.. اصلا اگه قرار باشه تبدیل کنیم به mp4 که رو گوشی جاوا فیلم میدیدیم و پاکت لازم نبود و تازه خیلی جاوا ها هم الان avi ساپورت میکنن ..
فکر کنم یه 1 سالو نیم میشه ویوا دارم
دیگه میدونم چی نشون میده چی نشون نمیده عزیزم
300 بار امتحان کردم همه اینهارو avi با core تیک میزنه بد جوووووووور
Amin.M.1986
14-02-2010, 15:24
فکر کنم یه 1 سالو نیم میشه ویوا دارم
دیگه میدونم چی نشون میده چی نشون نمیده عزیزم
300 بار امتحان کردم همه اینهارو avi با core تیک میزنه بد جوووووووور
انشالا از جمعه که اومدم کامل توضیح میدم.. دوست گرامی اون با لگ پخش شدن به خاطر avi نیست و دلیلش بیت ریت فیلم و کدک مربوطه هست
S@nti@go_s&k
14-02-2010, 18:28
انشالا از جمعه که اومدم کامل توضیح میدم.. دوست گرامی اون با لگ پخش شدن به خاطر avi نیست و دلیلش بیت ریت فیلم و کدک مربوطه هست
بله دوست عزیز من تمام اون بیت ریت هارو هم کم و زیاد کردم جواب نداد در ضمن کیفیت و حجمی که mp4 داره خیلی خیلی بهتر
از avi هستش تماما امتحان کردم
موفق و موید باشید.:40:
سلام بچه ها من اين فارسي ساز رو كه يكي از بچه ها معرفي كرده بود نصب كردم بعد توي پوشه ويندوز برنامه customization_noi.cab رو نصب كردم حالا گوشيم عربي شده هر كاري هم ميكنم انگليسي نمي شه هارد ريستم كردم نشد:41:
گوشيم عربي شده چي كار كنم هارد ريستم كردم درست نشد
بچه ها قیمتش چنده؟
و اینکه خریدش به صرفه هست؟
teraktor2003
16-02-2010, 13:31
سلام
دوستان جریان رام و اینا چیه؟! من ویندوز موبایلم 6.1 هستش بکنمش 6.5؟! اصلا فرقی داره؟! ارزششو داره؟! برای رام چطور؟! سرعت رو افزایش می ده این رام؟!
و در اخر اینکه اگه جواب های بالا مثبته لینکه رام و ویندوز این موبایل رو بذارین پلیز
مرسی
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
سلام
برادر از برنامه G-ALARM استفاده کن
امرووز با همین بیدار شدم :دی
ته نوشت:اها راستی من یه مشکلی با ویبره این گوشی دارم! وقتی ویبره رو فعال می کنم برای زنگ گوشی عجیب رو اعصابه! یعنی به صورت ممتد ویبره می ره! راهی نیس فاصله زمانی ویبره ها رو درست کنیم!؟
دوستان من ميخوام گوشي بخرم ...
بين مدل هاي HTC ارزان قيمت که VIVA بهترينشونه و 5800 موندم !
با هر دو کار کردم ...
HTC واقع صفحه تيز و با دقتي داره ...
5800 هم امکاناتش خوبه ...
به نظر شما که من يک گوشي کاربردي کار راه انداز ميخوام کدوم برام ميتونه بهتر باشه ؟
منظورم از کار راه انداز يعني تمامي امکانات رو هم داشته باشه ولي نه به اون حدي که قيمتش بره بالا ... همه چيز در حد نياز ...
Heidari1388
16-02-2010, 13:42
سلام دوستان
من يه گوشي HTC Touch VIVA دارم
چطور ميتونم از كامپيوترم كه با ADSL به اينترنت وصله با كابل به گوشيم اينترنت بدم؟
راستي من هم مشكل ويبره با گوشي رو دارم كه ممتد ميزنه ، نميشه كاريش كرد ممتد نزنه؟
ممنون
ياعلي
با هر دو کار کردم ...
به نظر شما که من يک گوشي کاربردي کار راه انداز ميخوام کدوم برام ميتونه بهتر باشه ؟
منظورم از کار راه انداز يعني تمامي امکانات رو هم داشته باشه ولي نه به اون حدي که قيمتش بره بالا ... همه چيز در حد نياز ...
منم بین همین دو گوشی مونده بودم... تازه اون اکسپرس میوزیک (5800 کوچیکا فکر کنم 5830 هستش) هم مونده بودم... ولی HTC خریدم.:31:
5800 زود خستت میکنه! ولی این ویندوزه ... سگش شرف داره به 5800 تازه ارزونتر هم هست ولی هندسفری و رم هم بخوایی بخری تقریباً یه قیمته.
بازم خود دانی
سلام
دوستان جریان رام و اینا چیه؟! من ویندوز موبایلم 6.1 هستش بکنمش 6.5؟! اصلا فرقی داره؟! ارزششو داره؟! برای رام چطور؟! سرعت رو افزایش می ده این رام؟!
و در اخر اینکه اگه جواب های بالا مثبته لینکه رام و ویندوز این موبایل رو بذارین پلیز
مرسی
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
سلام
برادر از برنامه G-ALARM استفاده کن
امرووز با همین بیدار شدم :دی
ته نوشت:اها راستی من یه مشکلی با ویبره این گوشی دارم! وقتی ویبره رو فعال می کنم برای زنگ گوشی عجیب رو اعصابه! یعنی به صورت ممتد ویبره می ره! راهی نیس فاصله زمانی ویبره ها رو درست کنیم!؟
خسته نباشی دایی!
دایی یه سوال! گوشی ما کدوم رو داره که من دانلود کنم؟
QVGA/WQVGA
یا
VGA/WVGA
؟؟
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
سلام دوستان
چطور ميتونم از كامپيوترم كه با ADSL به اينترنت وصله با كابل به گوشيم اينترنت بدم؟
راستي من هم مشكل ويبره با گوشي رو دارم كه ممتد ميزنه ، نميشه كاريش كرد ممتد نزنه؟
ممنون
ياعلي
دادا!
هیچگونه راه نداااااره!
فقط در صورتی راه داره که مودم ADSL شما وایرلس باشه یا وایرلس لن داشته باشی!
teraktor2003
16-02-2010, 16:18
خسته نباشی دایی!
دایی یه سوال! گوشی ما کدوم رو داره که من دانلود کنم؟
QVGA/WQVGA
یا
VGA/WVGA
؟؟
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
دادا!
هیچگونه راه نداااااره!
دایی کیه :دی باز می خوای مارو بزنی :دی
برای ویوا qvga...
Heidari1388
16-02-2010, 18:28
اونو كه ميدونم از وايرلس ميشه استفاده كرد
ولي من ميخوام از طريق كابل اينترنت بگيرم:2:
يعني هيچ نرم افزاري در اين زمينه نيست؟!!
براي ويبره گوشي هم راه حل نيست كه ممتد نزنه؟
ممنون
منم بین همین دو گوشی مونده بودم... تازه اون اکسپرس میوزیک (5800 کوچیکا فکر کنم 5830 هستش) هم مونده بودم... ولی HTC خریدم.:31:
5800 زود خستت میکنه! ولی این ویندوزه ... سگش شرف داره به 5800 تازه ارزونتر هم هست ولی هندسفری و رم هم بخوایی بخری تقریباً یه قیمته.
بازم خود دانی
سلام
من جواب اينطوري نميخواستم ....
يک جواب تخصصي ميخوام ...
به هر حال ممنون ...
Mahyar.Online
17-02-2010, 00:52
سلام آقا من می خوام Weather گوشیم تو تاچ فلو انیمیشن بشه ، تو یه گوشی دیدم وقتی بارون میومد قطرات می ریخت رو صفحه . کمکک
AryanLand
17-02-2010, 02:44
سلام
مرسی
سلام.
رام و ویندوز هر دو یکیه اما اینکه ارزشش رو داره یا نه بستگس داره به نوع استفاده شما و امکانات رامی که میخوای بریزی .اما در حالت کلی( 99% مواقع) شما با نصب رامهای جدید تر مقداری کارایی به گوشیتون اضافه میشه و مقداری هم فضا براتون آزاد میکنه.اما شما هر رامی( ویندوزی ) که بخوای بریزی حتما" توضیخاتی داره اونا رو بخون و با شرایط خودت تطبیق بده ببین برات خوبه که تعویض کنی یا نه.سرعت رو هم بسته به نوع رام میتونه بالاتر ببره( میتونه هم نبره و حتی کند تر بکنه).
با هر دو کار کردم ...
سلام.
شما میفرمایی گوشی کاربردی کار راه انداز میخواهید باید نوع کاربردتون رو مشخص کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد در حالت کلی خوب ویندوز موبایل در مورد برنامه های مهندسی و کاربردی یک سرو گردن بالاتر از سیمبیان هست اما بازم دلیل نمیشه برای شما بهتر باشه نوع استفاده و خواسته هاتون رو بفرمایید تا دوستان بهتر راهنمایی کنن.:11:
سلام دوستان
ممنون
ياعلي
سلام.
در مورد ویبره نمیدونم (چون با ویوا خیلی کار نکردم)ام در مورد اتصال به اینترنت از طریق کابل ,شما زمانی که گوشی رو از طریق برنامه اکتیو سینک با کامپیوترتون سینک میکنید اگر کامپیوتر به اینترنت وصل باشه ( دایل آپ یا ADSL یا.....) گوشی شما بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و با باز کردن بروزر رو گوشیتون میتونید به اینترنت وصل بشید یا با زدن گزینه آپدیت در برنامه هایی که این گزینه رو دارن برای آپدیت از طریق اینترنت اقدام کنید.:11:
دادا!
هیچگونه راه نداااااره!
سلام.
راه داره قربان .قسمت بالایی رو مطالعه بفرمایید.:11:
bahram79
17-02-2010, 17:00
دوستان سلام. لطفا راهنمایی کنید.
چجوری میشه وقتی delivery یه sms میاد به جای اینکه شماره شخصو بهم بده اسمی که براش save کردمو بهم نشون بده
AryanLand
18-02-2010, 00:01
دوستان سلام. لطفا راهنمایی کنید.
چجوری میشه وقتی delivery یه sms میاد به جای اینکه شماره شخصو بهم بده اسمی که براش save کردمو بهم نشون بده
سلام.
تو حالت عادی امکانپذیر نیست اما با نصب برنامه این امکان اضافه میشه.برنامه های زیادی هستن که اینکارو میکنن اما من از Ine Soft Phone استفاده میکنم که علاوه بر این موضوع امکانات بسیار زیاد دیگه ای رو به گوشی اضافه میکنه.:11:
Heidari1388
18-02-2010, 00:39
سلام.
سلام.
در مورد ویبره نمیدونم (چون با ویوا خیلی کار نکردم)ام در مورد اتصال به اینترنت از طریق کابل ,شما زمانی که گوشی رو از طریق برنامه اکتیو سینک با کامپیوترتون سینک میکنید اگر کامپیوتر به اینترنت وصل باشه ( دایل آپ یا ADSL یا.....) گوشی شما بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و با باز کردن بروزر رو گوشیتون میتونید به اینترنت وصل بشید یا با زدن گزینه آپدیت در برنامه هایی که این گزینه رو دارن برای آپدیت از طریق اینترنت اقدام کنید.:11:
دوست عزيز من گوشي رو وصل كردم به كامپيوتر توسط اكتيو ساينس ولي بازم وصل نشد...
مطمئني گوشي هاي VIVA هم اين قابليت رو دارن؟!:13:
سلام.
راه داره قربان .قسمت بالایی رو مطالعه بفرمایید.:11:
حسابی ضایع شدم. چه خوب منم دنبالش بودم....
Heidari1388
18-02-2010, 01:56
حسابی ضایع شدم. چه خوب منم دنبالش بودم....
خوب عزيزان بگيد جه جوري وصل كرديد ،من هم بي نصيب نمونم:10::19:
golmohammadi
18-02-2010, 12:20
مطمئني گوشي هاي VIVA هم اين قابليت رو دارن؟!:13:
فکر نکنم به ویوا ربط داشته باشه
چون این امکان پاکت پی سی هست
Mahyar.Online
18-02-2010, 18:19
سلام آقا من می خوام Weather گوشیم تو تاچ فلو انیمیشن بشه ، تو یه گوشی دیدم وقتی بارون میومد قطرات می ریخت رو صفحه . کمکک
سوال من پرت بود ؟ خوب جواب بدین ثواب داره !
دوست عزیزی که می خوای اینترنت بگیری از ADSL ویندوزت چیه ؟
اگه ویستا باشه می تونی با Wlan اینترنت بگیری. اگه خواستی بگو تا راهشو بگم !
یه مسلمونی هم به ما کمک منه ! ثواب داره ها !
Amin.M.1986
18-02-2010, 21:37
سلام.
تو حالت عادی امکانپذیر نیست اما با نصب برنامه این امکان اضافه میشه.برنامه های زیادی هستن که اینکارو میکنن اما من از Ine Soft Phone استفاده میکنم که علاوه بر این موضوع امکانات بسیار زیاد دیگه ای رو به گوشی اضافه میکنه.:11:
برنامه بعد iconsoft هست .. تقریبا همین کار ها رو میکنه حجم برنامه بیشتره و ساخت یک شرکت روسی هست..
اگه کسی خواست لینک میکنم.:11:
AryanLand
18-02-2010, 21:37
سلام.
والا حتما" کسی جوابی نداشته که چیزی نگفته(من که نداشتم).در مورد اون دوستمونم مشکلشون وایرلس و ویندوز نیست بلکه USB و ویندوز موبایله.:11:
S@nti@go_s&k
18-02-2010, 22:27
تو یه گوشی دیدم وقتی بارون میومد قطرات می ریخت رو صفحه
on goshi ke didid viva bod?
chon viva tach flosh 2d hastesh 3d nist
man to hd2 didam ama to viva nadidam donbalesham nabodam vali ehtemalan to ye goshi dg didid
مطمئني گوشي هاي VIVA هم اين قابليت رو دارن؟!
rabti be viva nadare aksare goshiha mishan
dar morede internet 2 rah dare
baziya ba vasl kardan kabl va rah andakhtane active sync be net vasl mishan'
baziha ham bayad barname wifi router ro goshi nasb beshe
man az 2 rah raftam javab dade
dostan sharmande parsi nadashtam:31:
Heidari1388
19-02-2010, 22:13
سلام دوستان
من ویندوزم سون هست ، درحالت عادی که کابل رو توسط اکتیوساینس به گوشی وصل میکنم ، گوشی به اینترنت وصل نمیشه!
این WLAN که گفتی یعنی چه؟:13:
در مورد سوال شما اگه به اینترنت وصل بشی و بری به قسمت آب و هوا خودش انیمیشن میاد ، برای من که اینطور هست
Touch VIVA
AryanLand
19-02-2010, 22:25
سلام دوستان
من ویندوزم سون هست ، درحالت عادی که کابل رو توسط اکتیوساینس به گوشی وصل میکنم ، گوشی به اینترنت وصل نمیشه!
این WLAN که گفتی یعنی چه؟:13:
در مورد سوال شما اگه به اینترنت وصل بشی و بری به قسمت آب و هوا خودش انیمیشن میاد ، برای من که اینطور هست
Touch VIVA
سلام.
شما اگر ویندوزت 7 هست که اصلا" نمیتونی از طریق اکتیو سینک به کامپیوتر وصل بشی که.شما باید از سایت مایکروسافت برنامه Windows Mobile Device Center رو دانلود و نصب کنید اونموقع میتونید با کامپیوتر سینک بشید و از اینترنتش استفاده کنید.ضمنا" در نظر داشته باشید که ویندوزتون 32 بیت یا 64 بیت هست و ورژن مربوط به ویندوزتون رو دانلود کنید.:11:
لینک صفحه برنامه:(32 بیت یا 64 بیتش رو باید خودتون انتخاب کنید)
در مورد Wlan هم که پرسیدید شما باید فرستنده (مودم وایرلس ) یا اکانت وایرلس داشته باشید تا بتونید از این طریق وصل بشید.
MohammadJavad.T
20-02-2010, 02:50
سلام به همه دوستان
با توجه با این که شنیدم دوربین ضعیفی داره این پاکت پی سی
کسی از دوستان میتونه یه فیلم 15 ثانیه ای به همراه2 تا عکس بگیر اینجا اپلود کنه؟
منم برای جبران این حرکت , فردی که فایل رو اپلود کرد میتونه درخواست مستقیم کردن فابل های بالای 50 مگابایت و تا سقف400 مگابایت رو
از رویه دو فایل هاستینگ rapidshare و hotfile . از من برای یک بار بکنه . البته به صورت پیام خصوصی .
هیچکدام ارفایل ها با rapid baz و لیچر های مجانی و ... مستقیم نمیشه همه فایل ها با استفاده از سرور شخصی خودم مستقیم خواهد شد
Amin.M.1986
20-02-2010, 10:54
سلام به همه دوستان
با توجه با این که شنیدم دوربین ضعیفی داره این پاکت پی سی
کسی از دوستان میتونه یه فیلم 15 ثانیه ای به همراه2 تا عکس بگیر اینجا اپلود کنه؟
منم برای جبران این حرکت , فردی که فایل رو اپلود کرد میتونه درخواست مستقیم کردن فابل های بالای 50 مگابایت و تا سقف400 مگابایت رو
از رویه دو فایل هاستینگ rapidshare و hotfile . از من برای یک بار بکنه . البته به صورت پیام خصوصی .
هیچکدام ارفایل ها با rapid baz و لیچر های مجانی و ... مستقیم نمیشه همه فایل ها با استفاده از سرور شخصی خودم مستقیم خواهد شد
کاشکی این قسمت که هایلایت کردم رو شما نمیفرمودید.. اینجا کسی به قصد سود و منفعت کار نمیکنه و کارهایی از قبیل اینکه شما خواستید رو بارها و بارها بچه ها انجام دادن و توقعی هم نداشتن..
Real Madrid C.F
20-02-2010, 11:38
امین جان یکی رو فرستادم دهنتو طلا 24 عیار بگیره :11:
MohammadJavad.T
20-02-2010, 15:17
کاشکی این قسمت که هایلایت کردم رو شما نمیفرمودید.. اینجا کسی به قصد سود و منفعت کار نمیکنه و کارهایی از قبیل اینکه شما خواستید رو بارها و بارها بچه ها انجام دادن و توقعی هم نداشتن..
سلام من اصلا منظور بدی نداشتم و این هم میدونم اینجا کسی برای سود و منفعت خودش کار نمیکنه :20:
فقط خواستم با این کارم یه تشکر کوچیک از اون فرد بشه همین :10:
من 48 صفحه از این تاپیک رو خوندم و فیلم ندیدم البته یه دونه عکس دیدم .
شما اگه لینکی دارید که با دوربین VIVA فیلم گرفته شده اینجا بزارید ممنون میشم دوست عزیز
MohammadJavad.T
20-02-2010, 18:24
از دوستان VIVA دار کسی نمیتونه یه فیلم جند ثانیه ای تهیه کنه ؟؟؟
Amin.M.1986
20-02-2010, 22:14
سلام من اصلا منظور بدی نداشتم و این هم میدونم اینجا کسی برای سود و منفعت خودش کار نمیکنه :20:
فقط خواستم با این کارم یه تشکر کوچیک از اون فرد بشه همین :10:
من 48 صفحه از این تاپیک رو خوندم و فیلم ندیدم البته یه دونه عکس دیدم .
شما اگه لینکی دارید که با دوربین VIVA فیلم گرفته شده اینجا بزارید ممنون میشم دوست عزیز
من متوجه هستم شما منظورتون خوب بود اما راه خوبی نبود اینجا هرکس بتونه کمک میکنه و شما هم حتما در آینده به کسی که نیاز داره کمک میکنید.. من متاسفانه ویوا ندارم و اطرافیانم هم ویوا ندارند.. شما هم یکم صبر کن .. یه نکته دیگه هم این که دوربین ویوا ضعیفه حالا چه فرق میکنه چقدر ضعیف باشه؟؟؟ کسی پاکت رو واسه دوربینش نمیخره و تازه جدیدا دارن دوربین های خوب رو پاکت ها میذارن که البته اونا هم فقط در اسم خوب هستن و هنوز نمیشه کسی واسه دوربین پاکت بخره..
teraktor2003
20-02-2010, 22:15
سلام.
شما اگر ویندوزت 7 هست که اصلا" نمیتونی از طریق اکتیو سینک به کامپیوتر وصل بشی که.شما باید از سایت مایکروسافت برنامه Windows Mobile Device Center رو دانلود و نصب کنید اونموقع میتونید با کامپیوتر سینک بشید و از اینترنتش استفاده کنید.ضمنا" در نظر داشته باشید که ویندوزتون 32 بیت یا 64 بیت هست و ورژن مربوط به ویندوزتون رو دانلود کنید.:11:
لینک صفحه برنامه:(32 بیت یا 64 بیتش رو باید خودتون انتخاب کنید)
در مورد Wlan هم که پرسیدید شما باید فرستنده (مودم وایرلس ) یا اکانت وایرلس داشته باشید تا بتونید از این طریق وصل بشید.
سلام
اتفاقا می شه در ویندوز7 به راحتی با سی دی موجود در پک گوشی با سینک به کامی وصل شد! خیلی هم راحته اتفاقا!
AryanLand
20-02-2010, 22:58
سلام
اتفاقا می شه در ویندوز7 به راحتی با سی دی موجود در پک گوشی با سینک به کامی وصل شد! خیلی هم راحته اتفاقا!
سلام.
من نمیدونستم.شاید همون دیوایس سنتر رو رو سی دی ریختن واسه ویستا و 7 (البته تو پک تولیدات جدید)؟
به هر حال از راهنماییتون سپاسگزارم.:10::11:
nic_chagal
20-02-2010, 23:38
سلام ببخشید کیفیت پخش موسیقیش در هندفری خوبه؟ چون من ویوا دارم اگه کیفیتش خوبه بخرم
Heidari1388
21-02-2010, 00:04
سلام.
من نمیدونستم.شاید همون دیوایس سنتر رو رو سی دی ریختن واسه ویستا و 7 (البته تو پک تولیدات جدید)؟
به هر حال از راهنماییتون سپاسگزارم.:10::11:
دوستان...
من با اکتیو ساینس مشکلی ندار ، یعنی نسخه جدید و مخصوص ویندوز سون رو نصب کردم:27:
Amin.M.1986
21-02-2010, 00:06
سلام ببخشید کیفیت پخش موسیقیش در هندفری خوبه؟ چون من ویوا دارم اگه کیفیتش خوبه بخرم
کیفیت پخش همه ی پاکت ها تو هندزفری خوبه چون شما برنامه ی جانبی نصب میکنی و اکولایزر رو هم میتونی تنظیم کنی و دیگه مشکلی وجود نداره.یا علی:11:
MohammadJavad.T
21-02-2010, 00:58
من متوجه هستم شما منظورتون خوب بود اما راه خوبی نبود اینجا هرکس بتونه کمک میکنه و شما هم حتما در آینده به کسی که نیاز داره کمک میکنید.. من متاسفانه ویوا ندارم و اطرافیانم هم ویوا ندارند.. شما هم یکم صبر کن .. یه نکته دیگه هم این که دوربین ویوا ضعیفه حالا چه فرق میکنه چقدر ضعیف باشه؟؟؟ کسی پاکت رو واسه دوربینش نمیخره و تازه جدیدا دارن دوربین های خوب رو پاکت ها میذارن که البته اونا هم فقط در اسم خوب هستن و هنوز نمیشه کسی واسه دوربین پاکت بخره..
سلام با توجه به قیمتش میخواستم ببینم ایا می ارزه ادم پول بابت همچین پاکت پی سی بده.
منم پاکت رو واسه دوربینش نمیخوام بخرم واسه کار با پروجه های smatr device و برنامه نویسی به سمت
windows mobile میخوام بگیرم . حالا اگه یه سری امکانات جانبی مثل یه دوربین تقریبا خوب هم داشته باشه
بد نیست .
قدرت فیلم برداری این پاکت پی سی به nokia n70 میرسه؟
ممنون از توجهتون
AryanLand
21-02-2010, 02:59
دوستان...
من با اکتیو ساینس مشکلی ندار ، یعنی نسخه جدید و مخصوص ویندوز سون رو نصب کردم:27:
سلام.
خوب عزیز دل برادر این که شد همونی که من گفتم.شما میگی نسخه جدید مربوط به ویندوز سون رو نصب کردی .پس دیگه اکتیو سینک نیست همون دیوایس سنتری هست که بنده و مایکروسافت عرض کردیم خدمتتون .:46::11:
Heidari1388
21-02-2010, 03:02
نه دوست عزیز کیفیت دوربینش که زیاد خوب نیست ، اینم مشخصات یکی از فیللم هایی که گرفتم :
Video: MPEG4 Video 176x144 [Video]
Audio: 0x0000 8000Hz mono 128Kbps [Audio]
کیفیت عکسش هم بد نیست در حد همون N70 هست
ولی صدارو با کیفیت خوب همونطور که میبینی 128 ضبط میکنه ، یعنی برای ضبط صدا فوق العاده هست:5:
MohammadJavad.T
21-02-2010, 03:59
نه دوست عزیز کیفیت دوربینش که زیاد خوب نیست ، اینم مشخصات یکی از فیللم هایی که گرفتم :
Video: MPEG4 Video 176x144 [Video]
Audio: 0x0000 8000Hz mono 128Kbps [Audio]
کیفیت عکسش هم بد نیست در حد همون N70 هست
ولی صدارو با کیفیت خوب همونطور که میبینی 128 ضبط میکنه ، یعنی برای ضبط صدا فوق العاده هست:5:
ممنون از پاسختون
پس با این وجود میشه گفت دقیقا مثل Motorola v3i فیلم میگیره
راستی با پسوند 3gp میگیره ؟
MohammadJavad.T
21-02-2010, 05:38
سلام بالا خره یه ویدو از کیفیت VIVA پیدا کردم تو youtube
سایت youtube همون طور که میدونید فیلتر بخاطر همین من فایل رو کشیدم رو rapidshare
دانلود با حجم 1 مگابایت
لینک youtube
واقعا کیفیتش افتضاح بود .
Heidari1388
21-02-2010, 12:12
دوست عزیز من که گفتم کیفیت فیلمش بده ، با فرمت MP4 هم ضبط میکنه
اگه میخوای یه گوشی پاکت پی سی بگیری که کیفیت فیلم برداری و عکسبرداریش عالی باشه ، HD2 بگیر که 5 مگاپیکسل هست ، برادرم گرفته خیلی توپه، قیمتش حدود 700 تومن هست:27:
ولی بیشتر این گوشی رو به خاطر امکاناتش میگیرن نه برای فیلم برداری
S@nti@go_s&k
22-02-2010, 23:21
کیفیتش خوبه بخر باخیال راحت
در مورد فیلم برداری به هیچ وجه رو ویوا حساب باز نکن (من دیال آپ دارم وگرنه فیلمشو آپ میکردم)
ولی عکاسیش در حد 2 هستش بدک نیست ولی کلا ویوا دوربینش زیاد مال نیست (عکسهاشو قبلا گذاشته بودم )
teraktor2003
23-02-2010, 15:08
سلام
جدیدا یه مشکلی برام پیش اومده
قبلا وقتی اس ام اس جدیدی میومد به صورت شرتکات زیر صفحه اصلی اس ام اس رو نشون می داد با محتویاتش
اما جدیدا بعد از نصب چند برنامه و حذفشون این قابلیت رو ندارم دیگه! جایی هست که بتونم دستی برش گردونم؟!
ضمنا ارزش داره ویندوز 6.5 روش بریزم یا نه؟! یعنی سرعتش بهتر می شه یا نه؟!
ahriman323
23-02-2010, 15:17
T9 چجوری خاموش میشه برای همیشه
bahram79
23-02-2010, 16:50
سلام.
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
bahram79
23-02-2010, 16:53
دوستان عزیز، توی سایتها دیدم که جک 3.5 میلیمتری دارن 10-12 هزار تومن میفروشن. خواستم بگم من از علاالدین خریدم 1500. شاید شما بگردین ارزونترشم پیدا کنید!
amamiamiamir
23-02-2010, 18:40
سلام من می خوام touch viva بخرم . 1 قیمتش الان چنده؟؟؟
2 ارزش داره با گارانتی بگیر»؟؟؟
3 ویندوزشو میشه به 6.5 ارتقا داد؟؟؟
4 فرق ویندوز 6.1 با 6.5 چیه و جریان 7 چیه و اگه بیاد رو تاچ ویوا هم نصب میشه؟؟؟؟
5 معایبش هم بگین
ممممممممممممممنون
golmohammadi
23-02-2010, 19:48
4 فرق ویندوز 6.1 با 6.5 چیه و جریان 7 چیه و اگه بیاد رو تاچ ویوا هم نصب میشه؟؟؟؟
5 معایبش هم بگین
ممممممممممممممنون
1- قیمتش 220 فکر کنم باشه
شاید هم کمی گ
رونتر
2- بستگی به خودت داره
3- بله
4- ویندوز 6.5 تغییراتیداشه و مخصوصا گرافیکش بهتر شد
5- منظورت از معایب، معایب گوشی یا ویندوز 6.5 ؟
S@nti@go_s&k
23-02-2010, 20:06
T9 چجوری خاموش میشه برای همیشه
این فایلو پیدا کن دانلودش کن
BJK HTC EzInput ABC Default
من نتم تموم شده وگرنه برات پیدا میکردم
حجمش چند کیلو بایت بیشتر نیست نصب کن رو گوشی و یه ریست کن درست میشه.
amamiamiamir
23-02-2010, 20:38
1- قیمتش 220 فکر کنم باشه
شاید هم کمی گ
رونتر
2- بستگی به خودت داره
3- بله
4- ویندوز 6.5 تغییراتیداشه و مخصوصا گرافیکش بهتر شد
5- منظورت از معایب، معایب گوشی یا ویندوز 6.5 ؟
خوب هم معایب گوشی هم معایب ویندوز چند می گیرن ویندوز 6.5 کنن؟؟؟
ویندوز 7 کی میاد؟؟؟ اگه بیاد میشه ارتقا داد؟؟؟؟
AryanLand
23-02-2010, 21:54
سلام.
من گوشی رو ندارم که مزایا و معایبش رو بدونم.فقط سی پی یوش ضعیفه که اونم دوستانی که دارن میگن با توجه به مختصات گوشی جواب میده و مشکلی نداره واضح تر بگم انتخاب این سی پس یو برای این گوشی کارشناسی شده هست.اما ویندوز به نظر شخص من ایرادی نداره.در مورد اینکه بخوا ارتقا به 6,5 بدی لازم نیست چیزی بپردازی خودت میتونی اینکارو بکنی.در مورد ویندوز 7 هم فعلا" هیچی معلوم نیست و تازه مایکروسافت تو هفته پیش تو نمایشگاه بارسلون معرفیش کرده.:11:
هرکی پیدا کرد بی زحمت لینک کنه!
5 معایبش هم بگین
ممممممممممممممنون
این نظرات، نظرات شخصی بنده می باشد و لذا از درگیری لفظی با کاربرای فروم معذورم.:31:
تصمیمت مبارکه! بهترین کارو میکنی که تصمیم خرید ویوا رو گرفتی!
الان همون 250 هستش (گارانتی پرشین تلکام+بیمه نامه البرز) پری روز علائدین رفتم. البته بدون گارانتی (بیمه امام زمان) 220هم میتونی بخری. گارانتی و بیمه رو برای این میگم که خدایی نکرده اگه LCD رو زدی خودت شیکوندی همش 25% هزینه رو میدی و بقیه رو بیمه البرز تقبل می کنه!
ارزش داره با گارانتی بگیری! چون خودت میدونی گوشی قاچاق خریدن رو! مثل اینکه بری از بانه لوازم بدون گارانتی بخری و هیچ تضمینی نداشته باشه.
بلی میتونی ویندوز و 6.5 کنی!
معایب سخت افزاری نداره... دوربین و صداش ضعیفه. اگه دنبال موزیک گوش دادن یا دوربین خوب با این PPC هستی دنبال این گوشی نیا ولی تو رنج قیمتی خودش الان خیلی سرتره! (با هندسفری صدا عالیه)
بخر ضرر نمیکنی!
golmohammadi
24-02-2010, 00:52
حقیقتش فقط کسانی میتونند معایبش را بگند که این گوشیو دارند
من فقط میتونم معایب سیستم عاملش را بگم
و یا مشخصات ظاهری که داره
در کل نسبت به پولش خیلی خوبه
اگه اینترنت شما پر سرعت باشه میتونین یاد بگیرین که خودتون ویندوز بریزین
و نیاز نیست بدین بیرون اینکارو کنند واست
ویندوز 7 را بهتره بیخیال بشی
چون سخت افزار گوشی طوری نیست که 7 را بکشه
در ضمن حداقل 1 سال دیگه 7 میاد
راستی ویندوهای خود پاکت پی سی اکثرا خوب کار میکنند
مثلا برای x1 کلی ویندوز اومده
اینا برای تنوع هستند
یعنی ویندوز اصلی گوشی r3a ایراد خاصی نداره
به نظر شما تولید این گوشی کی متوقف میشه و آیا افت قیمت خودشو کرده یا از این پایین تر میاد؟
MohammadJavad.T
25-02-2010, 00:28
سلام به همه دوستان
من میخوام HTC touch 3g بگیرم فروشنده بدون گارانتی قیمت 230 تومان داده (البته تو شهرستان هستم من)
ایا ارزش داره بگیرم بدون گارانتی ؟ بعدا ممکن واسم مشکل پیش بیاد؟
راستی این گوشی toch flo ش مثل viva هست؟
تاچ LCD ان مثل VIVA حساس هست؟
Amin.M.1986
25-02-2010, 01:03
کلا نمیدونم چرا دست و دلم به پست دادن نمیره.. چند روزه فقط میام و پست ها رو میخونم..دست مدیران هم درد نکنه که تاپیک واسه احوال پرسی رو بستند.
به نظر شما تولید این گوشی کی متوقف میشه و آیا افت قیمت خودشو کرده یا از این پایین تر میاد؟
بله پایین تر میاد ولی افت خودشو کرده .. اگه واسه 10 تومن ارزونتر خریدن بخوای چند ماه صبر کنی ه کار جالبی نیست از نظر من.. خود دانی:11:
سلام به همه دوستان
من میخوام HTC touch 3g بگیرم فروشنده بدون گارانتی قیمت 230 تومان داده (البته تو شهرستان هستم من)
ایا ارزش داره بگیرم بدون گارانتی ؟ بعدا ممکن واسم مشکل پیش بیاد؟
راستی این گوشی toch flo ش مثل viva هست؟
تاچ LCD ان مثل VIVA حساس هست؟
شهرستان داریم تا شهرستان.. اگه جایی هستی که این گوشی توش کمه ممکنه گوشی از اول مورد دار باشه ها .. بدون گارانتی رو باید از جایی خرید که مطمئن باشی گوشی که میخری بدون مشکل هست و مغازه دار به تعداد از این گوشی که شما میخوای رو داره:11:
MohammadJavad.T
25-02-2010, 01:27
سلام ممنون بابت پاسخ
اینجای که من هستم HTC خیلی کم گیر میاد . طرف هم گفت باید برات سفارش بدم تا بیاد.(البته viva با گارانتی داشت)
-------------------
و اما نمایندگی HTC تو شهرمون هم واقعا گرون فروش . viva رو با گارانتی پرشین تلکام میده 250
3g رو هم با گارانتی پرشین تلکام داره میده 370 .
حالا واقعا نمیدونم چیکار کنم بدون گارانتی بگیرم؟؟؟
Amin.M.1986
25-02-2010, 11:21
سلام ممنون بابت پاسخ
اینجای که من هستم HTC خیلی کم گیر میاد . طرف هم گفت باید برات سفارش بدم تا بیاد.(البته viva با گارانتی داشت)
-------------------
و اما نمایندگی HTC تو شهرمون هم واقعا گرون فروش . viva رو با گارانتی پرشین تلکام میده 250
3g رو هم با گارانتی پرشین تلکام داره میده 370 .
حالا واقعا نمیدونم چیکار کنم بدون گارانتی بگیرم؟؟؟
پس با توجه به شرایط شهرتون بدون گارانتی بخری عاقلانه نیست.. چون اگه مشکلی پیش بیاد چند برابر پول گارانتی رو باید بدی واسه تعمیر و یا بیای تهران و کلی هم وقت تلف میشه.. با گارانتی اصل بگیر و 30 تومن بده و خیال خودتو راحت کن
:11:
S@nti@go_s&k
25-02-2010, 11:40
خیر سیپیو این گوشی 200 هستش
واسه وین 7 حداقل سیپیو 1 گیگاهرتز لازمه.
موفق باشید.
Highbury
25-02-2010, 14:08
به نظر شما 3 جی ارزش این رو داره که 100 تومان بیشتر بابتش بدیم؟
3جی دست دوم چند گیر میاد؟برم بازار دست دوم اچ تی سی آیا هست؟
من یه ویوا دست دوم تمیز که حتی برچسبش هم در نیورده بودن رو قیمت گرفتم 150 همراه با تست 24 ساعته میداد اما اون لحظه پول نداشتم و همچنین از طراجی ویوا خوشم نمیاد و بغلای صفحش خاک جمع میکنه
lifeless
25-02-2010, 15:47
به نظر شما 3 جی ارزش این رو داره که 100 تومان بیشتر بابتش بدیم؟
3جی دست دوم چند گیر میاد؟برم بازار دست دوم اچ تی سی آیا هست؟
من یه ویوا دست دوم تمیز که حتی برچسبش هم در نیورده بودن رو قیمت گرفتم 150 همراه با تست 24 ساعته میداد اما اون لحظه پول نداشتم و همچنین از طراجی ویوا خوشم نمیاد و بغلای صفحش خاک جمع میکنه
سلام
من الان 4 ماه هست که این گوشی رو دارم و واقعا ازش راضیم :20:
به نظر من Pocket PC دست دوم نگیر اصلا چون ممکنه مشکلی داشته باشه که تا 24
ساعت خودشو نشون نده. در مورد 3g هم چیزی نمیدونم. ولی اگه خواستی ویوا
بگیری حتما نو بگیر. آخه مگه چقدر تفاوت قیمت داره؟؟؟؟؟؟
سبز باشی:40:
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
آقایون کسی نرم افزار خوبی برای ساختن پروفایل سراغ
نداره؟ آخه پروفایلاش جالب نیستن و نمیشه تغییرشون داد.
در ضمن چجوری میشه یه زنگ دلخواه رو برای Alarm انتخاب
کرد؟
سلام
من الان 4 ماه هست که این گوشی رو دارم و واقعا ازش راضیم :20:
به نظر من Pocket PC دست دوم نگیر اصلا چون ممکنه مشکلی داشته باشه که تا 24
ساعت خودشو نشون نده. در مورد 3g هم چیزی نمیدونم. ولی اگه خواستی ویوا
بگیری حتما نو بگیر. آخه مگه چقدر تفاوت قیمت داره؟؟؟؟؟؟
سبز باشی:40:
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
آقایون کسی نرم افزار خوبی برای ساختن پروفایل سراغ
نداره؟ آخه پروفایلاش جالب نیستن و نمیشه تغییرشون داد.
در ضمن چجوری میشه یه زنگ دلخواه رو برای Alarm انتخاب
کرد؟
نرم افزار برای زنگ دلخواه هست! G Alarm رو 2 یا 3 صفحه پیش دوستان بهم پیشنهاد دادن. خوبه!
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
کلا نمیدونم چرا دست و دلم به پست دادن نمیره.. چند روزه فقط میام و پست ها رو میخونم..دست مدیران هم درد نکنه که تاپیک واسه احوال پرسی رو بستند.
بله پایین تر میاد ولی افت خودشو کرده .. اگه واسه 10 تومن ارزونتر خریدن بخوای چند ماه صبر کنی ه کار جالبی نیست از نظر من.. خود دانی:11:
شهرستان داریم تا شهرستان.. اگه جایی هستی که این گوشی توش کمه ممکنه گوشی از اول مورد دار باشه ها .. بدون گارانتی رو باید از جایی خرید که مطمئن باشی گوشی که میخری بدون مشکل هست و مغازه دار به تعداد از این گوشی که شما میخوای رو داره:11:
عزیزم آواتارم و دیدی؟؟ من خودم ویوا دارم! منظورم این بود که این گوشی از بورس خارج نمیشه؟؟ مثل 6600 جواد نمیشه؟
Amin.M.1986
26-02-2010, 08:37
عزیزم آواتارم و دیدی؟؟ من خودم ویوا دارم! منظورم این بود که این گوشی از بورس خارج نمیشه؟؟ مثل 6600 جواد نمیشه؟
نه ندیده بودم حالا اگه بخوای یه نگاه بهش میندازم...... من یادم نمیاد با شما صحبتی کرده باشم و یادم نمیاد تا الان در مورد اینکه این گوشی از بورس خارج میشه یا نه هم صحبتی کرده باشم... واقعلا از لحن شما و موضع گیریتون تعجب کردم:18:
lifeless
26-02-2010, 14:15
سلام دوستان
میخوام 2-3 تا نرم افزار توپ به وبوا دارا معرفی کنم، نگین اینجا جاش نیست، چون
خیـــــــــــــــلی گشتم تا نسحه های کرک شده این نرم افزارا رو پیدا کردم :13:
نرم افزار اول:
Eye On Privacy 0.61 Cracked
نرم افزاریه برا گذاشتن رمز بر روی خیلی از قسمتهای گوشی از جمله Inbox, call log, contacts
دانلود کنین و لذت ببرین :5:
لینک:
Default Password: 1234
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار دوم:
IM+ All-in-One Mobile Messenger
v5.35 CRACKED!
همونجوری که میدونید این نرم افزار شامل n تا مسنجر مختلف میشه: Yahoo, Google, Aol , ....
لینک:
نکته بسیار مهم: بعد از نصب این نرم افزار به هیچ عنوان وارد قسمت Registeration نشید چون که Crack نرم افزار میپره :19:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار سوم:
JGUI SMS Reports Eraser Pro v.5.5
این نرم افزار به صورت اتوماتیک Delivery Reportها رو پاک میکنه که واقعا حال میکنم باهاش و توصیه میکنم دانلودش کنین
البته از کرکش مطمین نیستم، تست کنین و بگین بهم تا اگه اوکی نبود یه نسخه دیگه بذارم.
لینک:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تشکر یادتون نره :10::11::27:
Highbury
26-02-2010, 18:23
برنامه های جاوا مشکلی ندارن؟
مثل نرم افزار بانک و نرم افزار های مذهبی و ایرانی
Amin.M.1986
26-02-2010, 18:30
نرم افزار سوم:
مطمئنید که 5.5 هست؟؟ چون ورژن قبل 3.3 بود.. کیدونید چه تغییراتی کرده؟؟
S@nti@go_s&k
26-02-2010, 19:36
برنامه های جاوا مشکلی ندارن؟
مثل نرم افزار بانک و نرم افزار های مذهبی و ایرانی
خیلیاشون نه خیلیاشون هم آره مشکل دارن باید مخصوص گوشیهای تاچ رو بگیری
نرم افزار بانک که با خیلی از گوشیها مشکل داره
ولی نرمافزارهای جاوای مذهبی مثه قرآن و مفاتیح دارم که خیلی خوبه یا دیکشنری pmd 2 و....................
lifeless
26-02-2010, 20:46
مطمئنید که 5.5 هست؟؟ چون ورژن قبل 3.3 بود.. کیدونید چه تغییراتی کرده؟؟
بله داداش، مطمئنمم. والا من قبلا ورژن 5.0 رو داشتم که 5.5 رو دیدم.
متاسفانه تفاوتشو با 3.0 نمیدونم. و در ضمن تفاوت چندانی با ورژن 5.0
نداره. من روی گوشیم نصب کردم لایسنس ازم نخواست و شاید دلیلش
این باشه قبلا نسخه 5.0 نصب بوده و لایسنس اونو خونده.
اگه نصب کردین لایسنس خواست ندایی بدین در خدمتم :46:
AryanLand
26-02-2010, 21:15
سلام دوستان
میخوام 2-3 تا نرم افزار توپ به وبوا دارا معرفی کنم، نگین اینجا جاش نیست، چون
خیـــــــــــــــلی گشتم تا نسحه های کرک شده این نرم افزارا رو پیدا کردم :13:
نرم افزار اول:
Eye On Privacy 0.61 Cracked
نرم افزاریه برا گذاشتن رمز بر روی خیلی از قسمتهای گوشی از جمله Inbox, call log, contacts
لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDefault Password: 1234
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار دوم:
IM+ All-in-One Mobile Messenger
v5.35 CRACKED!
همونجوری که میدونید این نرم افزار شامل n تا مسنجر مختلف میشه: Yahoo, Google, Aol , ....
لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته بسیار مهم: بعد از نصب این نرم افزار به هیچ عنوان وارد قسمت Registeration نشید چون که Crack نرم افزار میپره :19:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار سوم:
این نرم افزار به صورت اتوماتیک Delivery Reportها رو پاک میکنه که واقعا حال میکنم باهاش و توصیه میکنم دانلودش کنین
البته از کرکش مطمین نیستم، تست کنین و بگین بهم تا اگه اوکی نبود یه نسخه دیگه بذارم.
لینک:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تشکر یادتون نره :10::11::27:
سلام.
جاش اینجانیست.:31:
شما باید این نرم افزارهارو تو قسمت نرم افزار معرفی کنید تا همه بتونن استفاده کنن.چون این برنامه ها مخصوص ویوا نیستن و به ویندوز موبایل مربوط میشن و اگر اونجا معرفی بشه همه میتونن استفاده کنن و دعاتون کنن.:11:
ahriman323
26-02-2010, 21:59
ایول داری:40::40: نجاتم دادی
هرکی پیدا کرد بی زحمت لینک کنه!
نه ندیده بودم حالا اگه بخوای یه نگاه بهش میندازم...... من یادم نمیاد با شما صحبتی کرده باشم و یادم نمیاد تا الان در مورد اینکه این گوشی از بورس خارج میشه یا نه هم صحبتی کرده باشم... واقعلا از لحن شما و موضع گیریتون تعجب کردم:18:
ما مخلص شماییم! این صحبت شما 2 منظوره بود نمیدونم خوب یا بد بود دوست عزیز!:10:
---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 03:27 AM ----------
ایول داری:40::40: نجاتم دادی
فدایی داری به مولا! میام شیراز دست بوست. یه فالی هم میگیریم.
golmohammadi
27-02-2010, 13:59
اگه خواستین نرم افزاری را معرفی کنین
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی کنین تا بی نظمی ایجاد نشه
همچنین همگی بتونند استفاده کنند
ممنون از همکاری
teraktor2003
27-02-2010, 14:11
کسی برای مشکل ویبره راه حلی پیدا نکرد؟!
کسی برای مشکل ویبره راه حلی پیدا نکرد؟!
آخ تروخدا! منم میخوام! خیلی ضایع هست! ممتد که میزنه انگاری ریش تراش روشن کردی!!:31:
Highbury
27-02-2010, 18:55
بچه های مهمترین عیب این گوشی چیه؟
به نظرتون قیافه ی 3G خیلی بهتر نیست؟
حاشیه ی دور صفحه اش خاک جمع نمیشه/
بچه های مهمترین عیب این گوشی چیه؟
به نظرتون قیافه ی 3G خیلی بهتر نیست؟
حاشیه ی دور صفحه اش خاک جمع نمیشه/
آره خاک جم میشه! باید تمیز کنی ولی من چون حس ندارم میگم بذار خاک بشینه! چارش یه جوب کبریت که سرش پنبه باشه. گوش پاک کن هم امتحان کن!
3g هم خوبه چرا بد باشه! قیمت ندارم ولی اگه حتی 50 تومن از این گرونتر باشه به صرفست که viva بخری.
یکی از ایراد هایی که داره و من و اذیت میکنه دکمه (X( Close در گوشه بالای سمت راست هستش که با دست یکم دقت می خواد که بسته شه!
یکی هم این که در زمان رانندگی نمیتونی اس ام اس بدی چون یک دستت به فرمونه (البته این مختص تمام گوشی هاس مگر اینکه 4 سالی از ورود تاچ به ایران بگذره که بتونی با گوشیت تیکاف هم بکشی) و این که حتماً باید 2 دست فعال باشه! یکی گوشی و بگیره و با اون یکی اس ام اس بزنی!
همین! تا حالا نه نرم افزاری نه سخت افزاری مشکلی پیدا نکردم. CPU ش کنده ولی اگه حتی 1 برنامه سنگین مثل دیکشنری حجیم Lingosoft که سخنگو هم هست رو هم داشته باشی که Run باشه به راحتی ساپورت میکنه!
یه تشکر بزنی بقیه فالت رو هم میگیرم!:46:
Highbury
27-02-2010, 22:12
1-سرعتش واقعا نسبت به ان73 چطوره؟من شنیدم توی ستتینگ و کانتکت خیلی کنده.سرعتش یکم من رو دو دل کرده
الان قیمت این گوشی 200 هست +یک هدفن که میشه 220 و یک کیف که 230 هزار تومان هستش.بدون گارانتی که ایشالله مشکلی که پیش نمیاد.نه؟
3-توی پیام نوشتن نمیشه کاری کرد که کیبورد مجازیش بزرگتر بشه و بشه راحت تر تایپ کرد.
اگه 3 جی دست دوم یا دیاموند گیرم میومد خیلی خوب میشد به نظرتون علاالدین دست دومشون پیدا میشه؟
ahriman323
27-02-2010, 23:06
1-سرعتش واقعا نسبت به ان73 چطوره؟من شنیدم توی ستتینگ و کانتکت خیلی کنده.سرعتش یکم من رو دو دل کرده
الان قیمت این گوشی 200 هست +یک هدفن که میشه 220 و یک کیف که 230 هزار تومان هستش.بدون گارانتی که ایشالله مشکلی که پیش نمیاد.نه؟
3-توی پیام نوشتن نمیشه کاری کرد که کیبورد مجازیش بزرگتر بشه و بشه راحت تر تایپ کرد.
اگه 3 جی دست دوم یا دیاموند گیرم میومد خیلی خوب میشد به نظرتون علاالدین دست دومشون پیدا میشه؟
آره تو ستینگ یکم اذیت میکنه و باید صبور باشی- تو کانتاکت معمولی هست/سرعتش بد نیست در کل ولی تو ستینگش یه کم کمه
بدون گارانتی بگیر
میتونی کیبورد نصب کنی
lifeless
28-02-2010, 00:14
سلام ببین داداش من، بنده خودم هر نوع گوشی اعم از نوکیا، سونی اریکسون، سامسونگ، موتورولا، چینی و ..... داشتم و کلا" ویندوز موبایل (ویوا) مبحثش مجزاست و نباید مثلا" با N73 مقایسش کنی . داداش هر قدر پول بدی همونقدر آش میخوری. خب اگه میخوای گوشیت Real time کار کنه برو یه مدل بالا بگیر، اگرم نه که ویوا بگیر. من شخصا" با سرعتش مشکلی ندارم. در ضمن من اصولا" هیشوقت پول برا گارانتی نمیدم و خوشبختانه تا به حال به مشکلی هم بر نخوردم (بگو ماشاا..) :31: و توصیه آخر، خریدن Pocket Pc دست دوم کار درستی نیست. چون امکانش هستمشکلی داشته باشه و تا 24 ساعت خودشو نشون نده . یکی از دوستام سر همین موضوع کلا سرش رفت. :27: باباااا ویوا گوشیه خوبیــــــــــه :19:
بزن زنگو (تشکر) :10: :8:
AryanLand
28-02-2010, 00:36
(البته این مختص تمام گوشی هاس مگر اینکه 4 سالی از ورود تاچ به ایران بگذره که بتونی با گوشیت تیکاف هم بکشی)
سلام.
از ورود گوشی تاچ به ایران 4 سال بگذره؟!!!!:18:
الان نزدیک به هشت ساله که من دارم تو همین ایران از گوشی تاچ استفاده میکنم.البته کوشی که بخوای در حال رانندگی راحت باهاش اس ام اس بدی فقط JasJar یادش بخیر با سرعت 130 کیلومتر هم من راحت باهاش اس ام اس میدادم.البه تو جاده های خارج از شهر ولی خوب اگر عادت کنی با همین گوشیها هم میشه کما اینکه من اینکارو میکنم.(البته نه مثل JasJar).:31::11:
سلام.
از ورود گوشی تاچ به ایران 4 سال بگذره؟!!!!:18:
الان نزدیک به هشت ساله که من دارم تو همین ایران از گوشی تاچ استفاده میکنم.البته کوشی که بخوای در حال رانندگی راحت باهاش اس ام اس بدی فقط JasJar یادش بخیر با سرعت 130 کیلومتر هم من راحت باهاش اس ام اس میدادم.البه تو جاده های خارج از شهر ولی خوب اگر عادت کنی با همین گوشیها هم میشه کما اینکه من اینکارو میکنم.(البته نه مثل JasJar).:31::11:
سلام دوست من!
ماشاله خیلی حرفه ای هستی که با گوشی تاچ تک دست میتونی اس بدی!
میدونم8 ساله که تاچ اومده ولی بنده منظورم از زمانیه که رو بورس شده. شما 8 سال پیش میتونستی یه تاچ با 150 بخری؟؟ خوب نه! من منظورم از 4 سال از زمان بورس گوشی های تاچ!
panther99
28-02-2010, 01:22
من کلا خیلی محصولات HTC رو دوست دارم .
ولی نکته ای که هست سعی میکنم هیچوقت گوشی تاچ نگیرم به همون دلایلی که دوستان اشاره میکنن ( به خصوص اس ام اس ) .
ترجیح میدم هروقت پشت میز نشین شدم از یه گوشی تاچ استفاده کنم !! :31: ( کمی تا قسمتی شوخی )
Highbury
28-02-2010, 01:54
سلام ببین داداش من، بنده خودم هر نوع گوشی اعم از نوکیا، سونی اریکسون، سامسونگ، موتورولا، چینی و ..... داشتم و کلا" ویندوز موبایل (ویوا) مبحثش مجزاست و نباید مثلا" با N73 مقایسش کنی . داداش هر قدر پول بدی همونقدر آش میخوری. خب اگه میخوای گوشیت Real time کار کنه برو یه مدل بالا بگیر، اگرم نه که ویوا بگیر. من شخصا" با سرعتش مشکلی ندارم. در ضمن من اصولا" هیشوقت پول برا گارانتی نمیدم و خوشبختانه تا به حال به مشکلی هم بر نخوردم (بگو ماشاا..) :31: و توصیه آخر، خریدن Pocket Pc دست دوم کار درستی نیست. چون امکانش هستمشکلی داشته باشه و تا 24 ساعت خودشو نشون نده . یکی از دوستام سر همین موضوع کلا سرش رفت. :27: باباااا ویوا گوشیه خوبیــــــــــه :19:
بزن زنگو (تشکر) :10: :8:
حرف شما کاملا درست هستش.من میدونم که پولم کم هست:31:اما میخوام یه چیز خوب بگیرم زیاد اهل موزیک نیستم متوسط باشه کافیه دوربین هم مهمه اما یه دیجیتال 6 مگاپیکسل کانون دارم که کارش خیلی درسته:40:اما واقعا میخوام بدونم ویوا چه طوری هستش و با اطلاعات کامل این گوشی رو خرید کنم.
دوست دارم سرعتش معمولی باشه البته نه مثل پی 990 و پی1(اون زمان از سرعت این دو گوشی هم تعریف میکردن اما واقعا خوب نبود و ضعیف)اما سرعت ان73 که میگفتن ضعیفه من باهاش کنار میومدم حتی ان70 هم خوبه.
زیاد اهل برنامه بازی نیستم اما بیشتر با نت کار میکنم که قاعدتا وقتی با نت کار میکنم چندتا برنامه هم لازمم میشه.وایرلس برام مهمه چون رایگان میتونم استفاده کنم.
یه سوال: مثلا یک فیلم دایویکس با حجم بالا رو میتونه نشون بده؟البته با برنامه ی مربوطه ی خودش
اگه پول گیرم نیومد ویوا میخرم اما اگه پول بیشتر گیرم اومد 3g و دیاموند میخرم.
AryanLand
28-02-2010, 01:58
سلام دوست من!
ماشاله خیلی حرفه ای هستی که با گوشی تاچ تک دست میتونی اس بدی!
میدونم8 ساله که تاچ اومده ولی بنده منظورم از زمانیه که رو بورس شده. شما 8 سال پیش میتونستی یه تاچ با 150 بخری؟؟ خوب نه! من منظورم از 4 سال از زمان بورس گوشی های تاچ!
سلام.
پس برداشت من اشتباه بوده و عذر خواهی میکنم.
نه آقا با 150 تومن 7 هشت سال پیش گوشی تاچ؟ من اولین پاکت پی سی که گرفتم 760 هزار تومن.:31:
هنوزم دارمش و گاهی اوقات به یاد گذشته شارژش میکنم و میگیرم دستم .:31::11:
lifeless
28-02-2010, 10:03
حرف شما کاملا درست هستش.من میدونم که پولم کم هست:31:اما میخوام یه چیز خوب بگیرم زیاد اهل موزیک نیستم متوسط باشه کافیه دوربین هم مهمه اما یه دیجیتال 6 مگاپیکسل کانون دارم که کارش خیلی درسته:40:اما واقعا میخوام بدونم ویوا چه طوری هستش و با اطلاعات کامل این گوشی رو خرید کنم.
دوست دارم سرعتش معمولی باشه البته نه مثل پی 990 و پی1(اون زمان از سرعت این دو گوشی هم تعریف میکردن اما واقعا خوب نبود و ضعیف)اما سرعت ان73 که میگفتن ضعیفه من باهاش کنار میومدم حتی ان70 هم خوبه.
زیاد اهل برنامه بازی نیستم اما بیشتر با نت کار میکنم که قاعدتا وقتی با نت کار میکنم چندتا برنامه هم لازمم میشه.وایرلس برام مهمه چون رایگان میتونم استفاده کنم.
یه سوال: مثلا یک فیلم دایویکس با حجم بالا رو میتونه نشون بده؟البته با برنامه ی مربوطه ی خودش
اگه پول گیرم نیومد ویوا میخرم اما اگه پول بیشتر گیرم اومد 3g و دیاموند میخرم.
سلام داداش
آقا به نظر من با این قیمت، این گوشی واقعا می ارزه و فرق زیادی با 3g نداره. بهتره بیخود پول بیشتری بابت 3g ندی
مگر اینکه از قیافش خوشت اومده باشه. سرعتشم اگر کار خیلی سنگین ازش نکشی خوبه (بد نیست) . من خودم این
گوشی رو فقط به خاطر سیستم عاملش خریدم و خیلی حال میکنم باهاش :27:
برنامه هایی که برای این گوشی هست ممکنه برای گوشیهای سیمبین نباشه و در کل گوشی خوبیه :19:
سرعت وایرلسشم هیچ کم و کاستی نسبت به Pocket Pc های تا رینج 500 تومن نداره.
در مورد فیلمهای Divx باید بگم که به نظر من تا زمانی که حجم نرم افزاری گوشی سنگین نشده باشه، این فیلمها
راحت پخش میشن ولی باز دوستان بیان نظر بدن. :10:
پیروز باشی
Highbury
28-02-2010, 11:19
خیلی ممنون دوستان.درسته از قیافه ی 3g خوشم اومده اما پولش رو ندارم فعلا 220 دارم و خدا بخواد قبل از عید حتما میخرم.
قضیه ی این synk کردن یعنی چی؟
2-قیمت ویوا و 3g بدون گارانتی و با گارانتی چنده؟احتمال داره پایین تر بیاد؟مخصوصا 3g که خیلی گرونتر هست.
NINTENDO_DS
28-02-2010, 13:48
خیلی ممنون دوستان.درسته از قیافه ی 3g خوشم اومده اما پولش رو ندارم فعلا 220 دارم و خدا بخواد قبل از عید حتما میخرم.
قضیه ی این synk کردن یعنی چی؟
2-قیمت ویوا و 3g بدون گارانتی و با گارانتی چنده؟احتمال داره پایین تر بیاد؟مخصوصا 3g که خیلی گرونتر هست.
دوست خوبم راهنماییهای دوستان درسته ولی این گوشی نسبت به گوشی های دیگه سریع نیست چون پردازندش 200 مگاهرتزه
ولی مثلا خودم هم این گوشی هم سامسونگ بی 7320 دارم که اونم هم قیمت ویواست ولی هم جی پی اس داره و هم دوربین 3 مگ هم پردازنده 528 مگاهرتز
S@nti@go_s&k
28-02-2010, 14:01
دوست خوبم راهنماییهای دوستان درسته ولی این گوشی نسبت به گوشی های دیگه سریع نیست چون پردازندش 200 مگاهرتزه
من که مشکلی نداشتم تا حالا با سرعتش
اگر منظورتون تو بازی هاست خوب طبیعی هستش البته اونم چند ثانیه اختلاف داره با بقیه تا لود بشه.
ولی یه مورد هستش که قبول دارم اونم چند تا برنامه با هم باز بشه دیگه کند میشه .(البته بستگی به برنامش هم داره
برای مثال یکی از برنامه هایی که خیلی باعث کند شدنش میشه core player هستش .)
Highbury
28-02-2010, 18:20
ولی مثلا خودم هم این گوشی هم سامسونگ بی 7320 دارم که اونم هم قیمت ویواست ولی هم جی پی اس داره و هم دوربین 3 مگ هم پردازنده 528 مگاهرتز
درسته ولی سامسونگ کجا اچ تی سی کجا؟7320 ظاهر خوبی هم نداره.امنیا لایت هم به بازار اومده اما بازم قیافش زیاد جالب نیست به قیمت 270 تومان
حالا از لحاظ سرعت این دو تا با هم خیلی تفاوت دارند؟میشه یه مقایسه بکنید؟
smallfrank
28-02-2010, 19:55
سلام
چندتا سوال داشتم
این گوشی با فونت فارسی مشکلی نداره؟
قیمت الانش چنده؟
بدون گارانتی مطمئن هست؟
ممنون
Highbury
28-02-2010, 21:07
قیمت امشب رو من دارم
ویوا بدون گارانتی 200 و با گارانتی اصل 225
3 جی هم بدون گارانتی 300 تومان.
راستی هندسفری 3جی دو تیکه هستش؟کسی از اون عکس نداره؟
قیمت امشب رو من دارم
ویوا بدون گارانتی 200 و با گارانتی اصل 225
3 جی هم بدون گارانتی 300 تومان.
راستی هندسفری 3جی دو تیکه هستش؟کسی از اون عکس نداره؟
ماشالله ترکونده این تاپیک ویوا...
تا اونحایی که من میدونم یکی از دوستام گوشی من و دید رفت خرید با گارانتی پرشین تله کام 245 خرید ویوا رو.
من خودم شخصاً اعتقاد عجیبی به گارانتی دارم.
AryanLand
02-03-2010, 01:09
سلام برو بچز
3 تا نرم افزار خوب پیدا کردم:
VolumeKeys-0.4.1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای ولوم و اینا
ConnectingNotifierPocketPC
برای زدن ویبره هنگام وصل تلفن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو در انتها
Vibro_V06
این ایول داره واسه همین تنظیم ویبرس!
سلام.
اول که دستتون درد نکنه و برنامه هارو معرفی کردید اما جاش اینجا نبود ای کاش تو تاپیک مربوطه معرفی میکردی که همه دوستان با هر گوشی بتونن استفاده کنن و با مرور زمان گم نشه چون خیلی از دوستان فقط به تاپیک گوشی خودشون و تاپیکهای عمومی سر میزنن .:11:
teraktor2003
02-03-2010, 01:38
سلام اریا جان
شرمنده چون بیشتر به درد بچه های این تاپیک میخورد و دنبالش بودیم اینجا گذاشتم
اگه به درد بقیه هم می خوره خودت زحمتشو بکش...
مرسی.
golmohammadi
02-03-2010, 14:57
برنامه ها را باید اینجا معرفی کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن لینک از سایت دیگه ... ؟
این 3 برنامه باید کم حجم باشه
همونجا اپ کنین بهتره .
smallfrank
03-03-2010, 20:42
سلام
یه سوال داشتم
این گوشی با فونت فارسی مشکلی نداره؟نمایش میده؟
ممنون
AryanLand
03-03-2010, 21:53
سلام
یه سوال داشتم
این گوشی با فونت فارسی مشکلی نداره؟نمایش میده؟
ممنون
سلام.
خیر با نصب فارسی ساز شما هم میتونید فارسی بگیرید و هم فارسی تایپ کنید.:11:
ahriman323
03-03-2010, 22:14
چجوری میشه از تو کامپیوتر اس ام اس نوشت فرستاد؟
AryanLand
03-03-2010, 23:00
چجوری میشه از تو کامپیوتر اس ام اس نوشت فرستاد؟
سلام.
برنامه MyMobiler رو نصب کنید اینکارو میتونید بکنید.(با این برنامه کل گوشیتون رو میتونید رو PC ببینیدو باهاش کار کنید.):11:
سلام.
برنامه MyMobiler رو نصب کنید اینکارو میتونید بکنید.(با این برنامه کل گوشیتون رو میتونید رو PC ببینیدو باهاش کار کنید.):11:
این برنامه مخصوص HTC هست؟
S@nti@go_s&k
04-03-2010, 02:01
این برنامه مخصوص HTC هست؟
مخصوص htc که نیست تمام ویندوز موبایلا میتونن نصب کنن و استفاده کنن.
Highbury
05-03-2010, 01:03
متاسفانه یکم از پول هام کم شد و تقریبا از خرید 3 جی میشه گفت منصرف شدم مگه اینکه یک دست دوم تمیز و با قیمت مناسب گیرم بیاد.
از سرعت ویوا میترسم.دوستان سرعتش نسبت به پی1 و جی900 و یا ان73 یا ان70 چه جوره؟خواهشا کسانی که مقایسه کردن بگند تا تردیدم از بین بره .اگر هم سرعتش کم بود سعی میکنم یه کم دیرتر بخرم و 3جی یا تاچ2 بگیرم.
زمانی که میخواستم دبلیو950 بخرم همه میگفتن سرعتش بالاست یا پی1 میگفتن سرعتش حتی از جاوا هم بیشتره که متاسفانه سرعتشون از ان70 کمتر بود.
S@nti@go_s&k
05-03-2010, 01:22
سلام اون گوشیهایی که گفتین من در دسترس ندارم اما N82 دسترسه
سرعتش از 82 بالاتره دوست من
نمیدونم کی گفته سرعت ویوا کمه؟
smallfrank
05-03-2010, 09:29
سلام
صداش در حد کدوم گوشیه؟
مثل N82 یا 5800 هست؟
Highbury
05-03-2010, 10:07
خب خیلی خوب شد .اخه سرعت ان82 واقعا زیاده .
این ویوا با اینکه سی پی یوش از ان82 کمتره و حتی سیستم عاملش از اون سنگین تره بازم سرعتش بیشتره واقعا دمش گرم.
اینجوری در صد خرید این گوشی رفت بالا.
amins2007
05-03-2010, 10:26
سلام. من یه 6220 دارم. میخوام ردش کنم ویوا بگیرم.
از صفحه 1 شروع به خوندم مردم تا 30 خوندم. چند صفحه وسط رندوم و 10 صفحه آخر رو هم خوندم.
اگه چیز مهمی هست که ممکنه نیازم بشه بگین که برم بخونم.
راستی من لاهیجان هستم. اینجا چند جا سوال کردم گفتن باید سفارش بدم و حدود 250 تا 260 در میاد.
تهران قیمتش چطوره؟ ارزش داره بیام؟ هفته پیش بودم اما وقت نکردم برم دنبالش.
گارانتیش چقدر لازم میشه؟ چون تازه یه سامسونگ 5233 گرفتم زیاد پول ندارم.
بستگی داره گوشیمو چقدر رد کنم...
ممنون اگه راهنماییم کنین
Highbury
05-03-2010, 11:21
لاهیجان تا تهران که راهی نیست.گوشی های اچ تی سی خراب نمیشوند به این راحتی مگه اینکه حادثه ای براش اتفاق بیفته که هزینه ی تعمیرات زیاده.
توی علاالدین بین 195 تا 200 بدون گارانتی گیرت میاد البته بعضی ها هم 194 هم خریدند بدون گارانتی.
با گارانتی من سوال کردم از فروشگاه جزیره گفتند 225 هزارتومان.
amins2007
05-03-2010, 11:42
ممنون از راهنماییت.
من تاحالا ppc نداشتم. برای شروع این گوشی چطوره؟
اگه اطلاعاتی در مورد این گوشی ها لازمه بهم بدید. من تجربه ندارم
Highbury
05-03-2010, 12:23
به نظر من که خیلی خوبه.منم میخوام برای اولین بار تجربه کنم و چه بهتر که با hTC شروع بشه که بهترین مارک در این زمینه هستش.
ویوا میگیرم چون همه جوره گوشی کاملی هستش البته اول میخوام 3 جی بگیرم اونم فقط به خاطر اینه که از ظاهرش خوشم اومده اگر پولم نرسید ویوا میخرم.
lifeless
05-03-2010, 13:01
متاسفانه یکم از پول هام کم شد و تقریبا از خرید 3 جی میشه گفت منصرف شدم مگه اینکه یک دست دوم تمیز و با قیمت مناسب گیرم بیاد.
از سرعت ویوا میترسم.دوستان سرعتش نسبت به پی1 و جی900 و یا ان73 یا ان70 چه جوره؟خواهشا کسانی که مقایسه کردن بگند تا تردیدم از بین بره .اگر هم سرعتش کم بود سعی میکنم یه کم دیرتر بخرم و 3جی یا تاچ2 بگیرم.
زمانی که میخواستم دبلیو950 بخرم همه میگفتن سرعتش بالاست یا پی1 میگفتن سرعتش حتی از جاوا هم بیشتره که متاسفانه سرعتشون از ان70 کمتر بود.
بنده قبلاً طی دو سه پست براتون توضیح دادم باز همون سوالاتونو میپرسین؟ :41:
golmohammadi
05-03-2010, 19:23
تاچ ویوا کلا واسه کسی که ویندوز موبایلی تجربه نکرده خوبه
گوشیهای قبلیش هم گوشیهای معمولی و یا خوب در زمان خود بوده اند
مثلا کسی که الان ان86-ان97-امنیا اچ دی داره تاچ ویوا برای زیاد حال نمیده
در ضمن این سی پی یو و رم و .. در گوشی عملکرد مختلفی دارند
هم سیستم عامل گوشی و هم خود گوشی و محیط گرافیکی گوشی خیلی تاثیر دارند
ویوا درسته سخت افزارش قوی نیست ولی برای خودش جواب میده
نترس من پشتتم.
ترس نداره جیگر!
سرعتش میزونه دایی...:11:
NINTENDO_DS
06-03-2010, 13:00
درسته ولی سامسونگ کجا اچ تی سی کجا؟7320 ظاهر خوبی هم نداره.امنیا لایت هم به بازار اومده اما بازم قیافش زیاد جالب نیست به قیمت 270 تومان
حالا از لحاظ سرعت این دو تا با هم خیلی تفاوت دارند؟میشه یه مقایسه بکنید؟
آره از لحاظ سرعت وقتی دو تا گوشی رو کنار هم میزارین متوجه می شین که ویوا سرعتش کمه
شما کار راحت بکنین برنامه navitel روی هر دو گوشی نصب می شه ولی سرعت لودش روی سامسونگ با پردازنده 528 خیلی بالاتر از ویوا با پردازنده 201 هست
ولی باطری ویوا از گوشیهای ویندوز موبایل سامسونگ و سونی اریکسون بیشتر شارژ نگه می داره
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
چقدر پولتون کمه؟
اگر 330 دارین اصلا ویندوز موبایل نخرین برین اچ تی سی تاتو بگیرین ه آندروید داره چون همه سازندگان دارن گوشیهاشون رو با سیستم عامل اندروید بیرون می دن
NINTENDO_DS
06-03-2010, 13:06
سلام
صداش در حد کدوم گوشیه؟
مثل N82 یا 5800 هست؟
صدای خروجی اسپیکر پشتش فاجعه است تازه نمی فهمم چرا بعد از یک مدتی که دارمش هی صداش کمتر می شه؟
ولی اسپیکر جلویی خیلی عالیه
خب به پای 5800 که اصلا نمی رسه اون 2 تا بلندگوی استریو داره در حالی که بلندگوی ویوا یکدونه است و استریوی کامل نیست
ولی کلا توی این رنج گوشی بدی نیست البته خودم هنور ز گوشی بنکیو زیمنس ای 72 رو که توی این رنج قیمته رو امتحان نکردم ممکنه اون بهتر باشه
amins2007
08-03-2010, 20:20
من امروز رفتم خریدم.
خیلی باحاله...
بزارین یکم کار کنم بعد میگم چطوره
البته بگم 233 خریدم با گارانتی کامتل
Highbury
08-03-2010, 22:59
نترس من پشتتم.
ترس نداره جیگر!
سرعتش میزونه دایی...:11:
احتمالا میرم تو خطش مرسی داداش. باو جود شما دلگرم میشم
آره از لحاظ سرعت وقتی دو تا گوشی رو کنار هم میزارین متوجه می شین که ویوا سرعتش کمه
شما کار راحت بکنین برنامه navitel روی هر دو گوشی نصب می شه ولی سرعت لودش روی سامسونگ با پردازنده 528 خیلی بالاتر از ویوا با پردازنده 201 هست
ولی باطری ویوا از گوشیهای ویندوز موبایل سامسونگ و سونی اریکسون بیشتر شارژ نگه می داره
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
چقدر پولتون کمه؟
اگر 330 دارین اصلا ویندوز موبایل نخرین برین اچ تی سی تاتو بگیرین ه آندروید داره چون همه سازندگان دارن گوشیهاشون رو با سیستم عامل اندروید بیرون می دن
اندروئید از ویندوز بهتره؟به نظرم که زیاد هنوز واسش برنامه نیومده.میشه با تتو راحت با انگشت کار کرد؟شما کار کردید؟
من امروز رفتم خریدم.
خیلی باحاله...
بزارین یکم کار کنم بعد میگم چطوره
البته بگم 233 خریدم با گارانتی کامتل
مبارک باشه.چرا گرون شد.گرگان بدون گارانتی 210 تومان هستش.
Highbury
09-03-2010, 04:03
تصمیمم واسه خریدش تقریبا 90 درصد شده ان شالله یک هفته دیگه پول توی حسابم هست.
اگه میشه به این سوالاتم پاسخ بدین.
آیا هندسفری بلوتوث استریویی هست که بشه هم با این گوشی اهنگ گوش داد و هم اینکه بتوان مکالمه کرد؟قیمتش چنده؟کجا هست؟اگه عکسی دارید خواهش میکنم بذارید
-توی پک جهانی این گوشی ایا هندسفری هست؟مثلا اگه از دبی بخریم هندسفری وجود داره؟tatto اینجا گران هست ایا کس قیمتش رو توی دبی میدونی چنده؟
amins2007
09-03-2010, 22:03
من با viva خیلی حال کردم. از خریدش پشیمون نمیشی.
فقط بخاطر تاچ بودنش برای sms یکم مشکل دارم که کم کم دستم داره راه میوفته
smallfrank
09-03-2010, 22:56
دوستان
Delivery مسیجها چه جوریه؟
شنیدم به صورت SMS میاد.
نیمشه کاری کرد که فقط نمایش داده بشه؟
================================
راستی یه سوال دیگه
این گوشی رو با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟
ممنون
S@nti@go_s&k
10-03-2010, 00:28
دوستان
شنیدم به صورت SMS میاد.
چرا برنامه داره نصب میکنی بعد از نشون دادن دلیوری خودش پاک میکنه
مسج اریزر هستش اگر اشتباه نکنم یادم نیست ولی نصب کردم خوب بوده
ahriman323
10-03-2010, 00:46
تصمیمم واسه خریدش تقریبا 90 درصد شده ان شالله یک هفته دیگه پول توی حسابم هست.
اگه میشه به این سوالاتم پاسخ بدین.
آیا هندسفری بلوتوث استریویی هست که بشه هم با این گوشی اهنگ گوش داد و هم اینکه بتوان مکالمه کرد؟قیمتش چنده؟کجا هست؟اگه عکسی دارید خواهش میکنم بذارید
-توی پک جهانی این گوشی ایا هندسفری هست؟مثلا اگه از دبی بخریم هندسفری وجود داره؟tatto اینجا گران هست ایا کس قیمتش رو توی دبی میدونی چنده؟
بله
JABRA BT3030 BLUETOOTH HEADSET
قیمتشم دورو بر 60 فکر کنم باشه
من یکی خریدم گوشه خونه افتاده استفاده نمیکنم اگه خواستی بگو
من گوشی را خریدم هندسفری روش بود
دوستان
شنیدم به صورت SMS میاد.
================================
راستی یه سوال دیگه
این گوشی رو با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟
ممنون
اینجوری دی:
شما اینجا دلیت را بزنید بدون هیچ سوالی میره تو پوشه دلیت آیتم
و اگه نزنید به صورت یک دلیوری میره تو اینباکس (قیافش با اس ام اس فرق میکنه)
تو دلیوری فقط شماره نمایش داده میشه که با نصب برنامه اسم و فامیل هم نشون میده
یه برنامه دیگه هم هست که اسمش SMS Reports Eraser v3.3 هست و این سه تا کار رو انجام میده
1 - انداختن نام به جای شماره در Dilivery
2 - هشدار Report با صدای زن یا مرد
3 - انتقال به پوشه ی دیگر یا حذف Dilivery از Inbox
Amin.M.1986
10-03-2010, 01:37
:18::18::18::18::18: یکم زیادی اغراق کردید دیگه اینجوریا هم نیست... من که هنوز هم میگم که آندرونید رو بیخیال بشید موضوع آندرونید و ویندوز موبایل مثل موضوع پروژه موزیلا(فایرفاکس) و اینترنت اکسپلورر هست .. آندرونید هم یه روزی از وین مو جلو میزنه ولی نه تو مدت چند ماه.. فعلا وین مو کاملا معقول تره خریدنش:11:
سلام دوستان خسته نباشید. یه سوال کاملا آماتوری دارم از دوستانی که خودشون این گوشی رو دارن یا داشتن.
من الآن یه 5320 نوکیا دارم که ازشم راضی هستم و تقریبا همه کار باش کردم و بسیار دارم از سیمبین لذت میبرم. کار من با گوشی بیشتر اینه که با برنامه ها کار کنم و بازی کنم و اینا. تم هم کلا خیلی تغییر میدم ولی خی اگه نشه به همون بک گراند راضیم :دی و موسیقی هم اگه باشه بیشتر با هندز فری. حالا به نظر شما این گوشی VIVA میتونه نیاز های منو برطرف کنه که بیام گوشی فعلی رو بفروشم و اینو بخرم؟ مشکل برنامه و بازی نداره؟ اصلا بازی میشه نصب کرد؟ در مقایسه با 5320 که ان گیج داره؟ راستی مولتی تاچ که نیست این گوشی هست؟ وایرلسش چجوریه یعنی میشه با یه مودم ADSL وایرلس دار ازش استفاده کرد؟
سوال آخرم این که با گارانتی بهتره یا بی گارانتی؟
حواسم نبود اینا خیلی بیشتر از یه سوال شد
ممنون
smallfrank
10-03-2010, 19:28
راستی یه سوال دیگه
نمیشه SMSهای یک گوشی دیگه مثل نوکیا رو به این گوشی منتقل کنیم؟
ممنون
amins2007
10-03-2010, 20:08
سلام دوستان خسته نباشید. یه سوال کاملا آماتوری دارم از دوستانی که خودشون این گوشی رو دارن یا داشتن.
من الآن یه 5320 نوکیا دارم که ازشم راضی هستم و تقریبا همه کار باش کردم و بسیار دارم از سیمبین لذت میبرم. کار من با گوشی بیشتر اینه که با برنامه ها کار کنم و بازی کنم و اینا. تم هم کلا خیلی تغییر میدم ولی خی اگه نشه به همون بک گراند راضیم :دی و موسیقی هم اگه باشه بیشتر با هندز فری. حالا به نظر شما این گوشی VIVA میتونه نیاز های منو برطرف کنه که بیام گوشی فعلی رو بفروشم و اینو بخرم؟ مشکل برنامه و بازی نداره؟ اصلا بازی میشه نصب کرد؟ در مقایسه با 5320 که ان گیج داره؟ راستی مولتی تاچ که نیست این گوشی هست؟ وایرلسش چجوریه یعنی میشه با یه مودم ADSL وایرلس دار ازش استفاده کرد؟
سوال آخرم این که با گارانتی بهتره یا بی گارانتی؟
حواسم نبود اینا خیلی بیشتر از یه سوال شد
ممنون
من با هر یه مدت کار کردم. 5320 که 2 تا از دوستام دارن ویوا هم تازه خریدم. به نظر من کلاس کاریشون کاملا فرق میکنه. برنامه و بازی که زیاد هست ولی به دلیل تاچ بودن یکم سخت تره. برای بازی به نظر من نوکیا بهتره.
در مورد برنامه که بستکی به برنامه هایی که استفاده میکنی داره. معمولا مشکلی نیست.
در مورد تم برای ویوا زیاد نمیدونم.
صداش برای آهنگ خوبه ولی هندزفری باید حدود 20 تومن جدا بخری.
وایرلسش هم توپه. من خودم داره از اینترنت لپ تاپم با گوشی استفاده میکنم.
گارانتی هم بستگی به خودت داره.
من 2-3 روز پیش با گارانتی کامتل خریدم 233. البته توی شهر خودمون لاهیجان
ممنون امین جان از دوستان دیگه هم که بیشتر با گوشی کار کردن اگه کمک کنید ممنون میشم. می خوام بدونم بازی هایی که داخل انجمن معرفی میشه کار میده روش؟ بعد این که ورژن ویندوز موبایلش چجوریه چون من سرم نمیشه می خوام بدونم در حد خوب هست که مثلا برنامه و بازی کم نیاره یعنی هر برنامه و بازی برای ویندوز مو باشه کار می کنه روش؟ صدای آهنگ که میگید خوبه منظورتون اسپیکراشه؟ راستی وین مو از این ارزون تر که نیست هست؟ چرا اصلا ارزونه؟
ممنون
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
ممنون امین جان از دوستان دیگه هم که بیشتر با گوشی کار کردن اگه کمک کنید ممنون میشم. می خوام بدونم بازی هایی که داخل انجمن معرفی میشه کار میده روش؟ بعد این که ورژن ویندوز موبایلش چجوریه چون من سرم نمیشه می خوام بدونم در حد خوب هست که مثلا برنامه و بازی کم نیاره یعنی هر برنامه و بازی برای ویندوز مو باشه کار می کنه روش؟ صدای آهنگ که میگید خوبه منظورتون اسپیکراشه؟ راستی وین مو از این ارزون تر که نیست هست؟ چرا اصلا ارزونه؟
ممنون
amins2007
10-03-2010, 21:06
ورژن ویندوزش که میدونم 6.1 هستش.
در مورد بازی من امتحان نکردم، دوستان دیگه بگن خوشحال میشم. من فقط بازی monopoly رو نصب کردم که خوبه.
از این ارزونتر هم من که ندیدیم. ارزونی هم فکر کنم بخطر سی پی یوش باشه که ماله ویوا 201 هستش.
در کل برای من که واسه شروع خوب بود.
صداش هم آره، اسپیکر رو گفتم. من که راضی بودم.
amins2007
10-03-2010, 21:17
راستی دوستایی که این گوشی رو دارن بگن شارژ کردن با کامپیوتر مشکلی به وجود نمیاره؟
یکی از دوستان از این گوشی چینی ها داشت زد به کامپیوتر که شارژ کنه، واسه گوشیش مشکل پیش اومد. البته میدونم این گوشی با اونا خیلی فرق میکنه ولی خب هنوز میترسم
سلام به همه
اگه خدا بخواد تو همین چند روز 5320 رو میفروشم و میام قاطی بچه های ویوا. رفتم گوشی رو از نزدیکم دیدم خیلی خوش دست بود. تاپیک رو هم فعلا چندین صفحه ایش رو خوندم خدا رو شکر هیچ کس مشکلی باش نداره. یه سوال این که کارت حافظه چند گیگ براش بگیرم؟ چون برنامه و اینا قراره زیاد نصب کنم می خوام بدونم چقدر کافیشه؟ 2 خوبه یا 4؟ راستی دوستان اگه قیمت میخوان امروز اصفهان 205 بدون گارانتی و 260-270 با گارانتی یاس داشتن. راستی دوستان کسی اون تبدیل هدفون رو خریده؟ خوبه؟ یه چیز دیگه به خدا آخریشه: گوشی توانایی چرخش خودکار صفحه نمایش داره یا نه؟
ممنون بازم سوالا زیاد شد :دی
amins2007
12-03-2010, 22:35
چرخش خودکار نداره.
اگه گارانتی میخوای مثل من کامتل بگیر از بقیه ارزونتره. گفتم که 233 خریدم.
من رم 2 زدم ولی بچه ها با 4 راحت کار میکنم. بیشترشو نمیدونم.
هدفونم شرمنده
چرخش خودکار نداره.
اگه گارانتی میخوای مثل من کامتل بگیر از بقیه ارزونتره. گفتم که 233 خریدم.
من رم 2 زدم ولی بچه ها با 4 راحت کار میکنم. بیشترشو نمیدونم.
هدفونم شرمنده
سلام
ممنون دوست عزیز. چاره چیه حالا بدون چرخش یه کاریش می کنیم. منظورم از رم این بود که فضا کم نیارم برای برنامه ها وگرنه گوشی که تا 16 ساپورت میکنه همین 5320 هم بچه ها 16 انداختن راحت کار کردن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.