مشاهده نسخه کامل
: کلوپ HTC Touch ViVA
amins2007
12-03-2010, 23:13
RAM: 128
Rom: 256
توی مشخصاتش اینجوری نوشته.
RAM: 128
Rom: 256
توی مشخصاتش اینجوری نوشته.
سلام
انگار قاطی پاتی شد. منظورم از رم توی پست قبلی همون مموری بود که شما گفته بودی 2 انداختی. من میگم تا مموری 16 ساپورت میکنه میخوام ببینم اگه مموری 2 بگیرم فضا کم نمیاره برا برنامه ها و ...
amins2007
13-03-2010, 00:10
خب این بستگی به خودت داره که چقدر برنامه و آهنگ و ویدیو توش بریزی.
چیز مشخصی نداره که بشه گفت.
مثلا من رو گوشیام بیشتر برنامه نصب میکنم و آهنگ و از این چیزا زیاد ندارم.
واسه من 500 مگ هم زیاد بود.
بازم میگم بستگی به خودت داره، ولی در کل بیشتر بگیری ضرر که نداره
سلام
ممنون دوست عزیز. چاره چیه حالا بدون چرخش یه کاریش می کنیم. منظورم از رم این بود که فضا کم نیارم برای برنامه ها وگرنه گوشی که تا 16 ساپورت میکنه همین 5320 هم بچه ها 16 انداختن راحت کار کردن.
دیگه کامپیوتر نیست که...
همون 2 یا 4 ینذاز توش حالشو ییر.
AryanLand
13-03-2010, 23:55
دیگه کامپیوتر نیست که...
همون 2 یا 4 ینذاز توش حالشو ییر.
سلام.
اتفاقا" باید بالاتر بگیره چون تفاوت قیمت آنچنانی ندارن باهم.مثلا" مموری 2 با 4 فکر میکنم 2 تومن فرق داشته باشه.:11:
amins2007
14-03-2010, 09:53
سلام.
اتفاقا" باید بالاتر بگیره چون تفاوت قیمت آنچنانی ندارن باهم.مثلا" مموری 2 با 4 فکر میکنم 2 تومن فرق داشته باشه.:11:
منم موافقم
lifeless
14-03-2010, 12:39
من 4 دارم روش کلی برنامه و آهنگ ریختم 1 خالی دارم هنوز :27:
Amin.M.1986
14-03-2010, 13:34
سلام
انگار قاطی پاتی شد. منظورم از رم توی پست قبلی همون مموری بود که شما گفته بودی 2 انداختی. من میگم تا مموری 16 ساپورت میکنه میخوام ببینم اگه مموری 2 بگیرم فضا کم نمیاره برا برنامه ها و ...
2 ؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی کمه .. ببین زیر 4 بخری با اینکه نخری فرقی نداره.. بابا 2 واسه گوشی جوا کم میومد .. شما روی مموری 2 حتی 3 تا فیلم ریپ شده ی 699 مگی هم نمیتونی بریزی .. 2 نخر جانم 2 نخر
golmohammadi
14-03-2010, 15:19
مایکرو اس دی که قیمتی نداره
بهترین مارکش که توشیبا هست 4 گیگش 12 تومنه
منم علاوه بر 8 گیگ ان86 یکی از اینا خریدم گذاشتم رو ان86
amins2007
14-03-2010, 17:54
فکر نکنم مقدار رم اینقدر مهم باشه که داره روش بحث میشه. اصل ساپورت گوشی هستش که مشکلی نداره.
چقدرش دیگه بستگی به خود فرد داره دیگه.
ولی سوال منو کسی جواب نداد که شارژ کردن با کامپیوتر ضرر نداره؟؟
behjooei
14-03-2010, 18:11
شارژ با كامپيوتر از طريق پورت USB هيچ مشكلي ايجاد نميكنه. چون ولتاژ ثابته و تغييرات نداره.
سلام به همه دوستان
آقا بالاخره ما هم ویوایی :دی شدیم. ممنون که در مورد رم کمکم کردید. آقا ما گوشیو خریدیم ولی انگار یه چند روزی باید گیج بزنیم تا یاد بگیریم. هر چند وقت یه بار یه سوالایی می پرسم در موردش ممنون میشم جواب بدید. چیزایی که الآن نیاز دارم ایناس:
1-چجوری تنظیم کنک کنتاکت های فقط گوشی رو نشون بده و سیم رو نشون نده؟
2-پروفایل هاشو کجا تنظیم کنم؟ چجوری سایلنت کنم و ... . تنظیماتشون چجوریه مثلا میتیگ رو یه چیزایی تغییر بدم و اینا.
3-صدای صفحه کلیدو کجا قطع کنم؟
4-یه علامت E اومده کنار آنتن که وقتی میزنه میگه تنظیمات کانکشن اوکی نیست که برنامه ها اتومات آپدیت بشن. چجوری حذفش کنم؟ و چجوری تنظیم کنم که اتومات نره تو اینترنت؟
بازم سوال دارم ولی کم کم می پرسم :دی
5-راستی 4 میخوام بخرم همون توشیبا بخرم؟ گارانتی هم میخواد؟
6- بازم ببخشید این یکی خیلی مهمه یه فارسی ساز با راهنمای نصب لطفا بگید که ما راحت شیم و آیا کیبورد بزرگتر هم میشه نصب کرد براش؟ خرابکاری نمیکنه؟ کیبورد خودش برای اس ام اس نمی تابه؟
ممنون
amins2007
14-03-2010, 21:41
اولی رو نمیدونم، من سیم کارتمو خالی کردم.
2: دکمه بفل واسه صدا رو بزن، اونجا میتونی کم و زیاد صدا و ویبره یا سایلنت بودن رو تنظیم کنی.
3: واسه صدا ی کلیدا مثل قبل هستن فقط بالاش یه رینگ و سیستم نوشته که توی بخش سیستم صدا رو کم کن. رینگ واسه زنگه.
4:ماله من که پیش نیومده، واسه من G داره.
5 که من نمیدونم
6: فارسی ساز داره. من با MobiDiv فارسی کردم.
شهرام_ایرانی
14-03-2010, 21:46
من یک سری از سوالات شما رو جواب میدم
شماره 1 ) یک برنامه هست که این کار رو میکنه اما گوشی پس از هر بار ریستارت دوباره بر میگرده به این حالت
راه حل ) شما باید اسم ها رو یا روی سیم بزاری یا روی گوشی یکی از این دو مورد
شماره 2 ) پروفایل این گوشی نداره شما با تنظیم ولوم باید این کار رو بکنی یعنی یا بدون صدا یا با ویبره یا با صدای کم
شماره 3 ) صدای صفحه کلید هم این جوری قطع میشه
start > settings > sound > screen taps
شما اون کلیک رو از روش بردارد
شماره 4 ) نمی دونم
شماره 5 ) اساتید باید پاسخگو باشن
شماره 6 ) من فارسی ساز دارم اما فکر نکنم به این گوشی بخوره ، کیبورد هم انواع داره که سرچ کنی پیدا میکنی ، اصلا خرابکاری نمیکنه و فقط نوع کلید هاش فرق میکنه ، منظور قسمت آخر سوالت رو نفهمیدم
موفق باشی
سوالی بود در خدمتم
S@nti@go_s&k
14-03-2010, 21:57
4-یه علامت E اومده کنار آنتن که وقتی میزنه میگه تنظیمات کانکشن اوکی نیست که برنامه ها اتومات آپدیت بشن. چجوری حذفش کنم؟ و چجوری تنظیم کنم که اتومات نره تو اینترنت؟
این علامت همون gprs هستش
اگر ایرانسلی از اینجا تنظیم کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر همراه اول داری
برو تو سایت mci اونجا قسمت مربوطرو پیدا کن اسم گوشیت و شماره موبایلتو میدی همون لحظه یه اس ام اس میاد که حاوی تنظیمات گوشیت هستش
برای رم هم همون توشیبا کلاس 4 خیلی خوبه
ممنون از همه دوستان به خاطر جواب ها. فکر کنم یه منبع خوبی هم شد.
در مورد سوال 4 هی شکلش عوض میشه یا E هست یا G یا یه شکل دیگه که پیغامای همش یکیه.این خودش یه ستاپ مانند رفتم انگار تنظیمات mci رو گرفت. من می خوام کاری کنم اتومات یهو وصل نشه. خودش بخواد وصل بشه پیغام میده؟ اصلا نمیشه این علامته بره؟ مثه آنتن باید باشه؟ راستی نگفتید رم حتما باید با گارانتی بگیرم؟
برای این فارسی ساز و کیبورد لینک ندارید؟ اگرم فقط اسم و ورژن رو بگید خودم پیدا می کنم. منظورم از تابیدن اینه که کیبوردو بچرخونم که راحت تر بشه تایپ کرد.
واقعا ممنون شرمنده کردید.
amins2007
14-03-2010, 22:17
در مورد اینترنت که دوستان راهنمایی کردم.
Start -- settings ---connections --- comm manager
گزینه آخر Data Connection رو خاموش کن.
در مورد بقیه اطلاعات کاملی ندارم
سلام
آقا بازم ممنون. این بلوتوثشم لطفا یاد میدید؟ اصلا عکس و اینا چجوری بفرستم؟ اسم بلوتوثمو چجوری عوض کنم؟
amins2007
14-03-2010, 23:33
برای روشن کردن برو همون comm manager که بالا گفتم روشنش کن.
اسمش هم همون اسمی هست که واسه گوشیت گذاشتی:
Start -- settings ---system--- about --- Device ID -- Device name
واسه فرستادن هم توی فایل منیجر قلمو روی فایل فشار بده و نگه دار تا منو بیاد، اونجا Beam File رو بزن
بازم سوالی بود در خدمتم
امین جان واقعا لطف می کنی جواب میدی. فک کنم این دو صفحه یه مرجع خوبیم شد برای اونایی که تازه گوشیو میخرن. اگه بشه لینک بذاریم ازش توی پست اول خوب میشه پیسنهاد خوبیه؟ راستی امین جان نگفتی ورژن فارسی سازت چیه که منم بگیرم خوب کار کنه؟ لینک کیبورد هم ندادی رفیق.
بازم ممنون
amins2007
14-03-2010, 23:52
ممنون، لطف داری.
ماله من فارسی ساز توش کپی شده بود. یه برگه راهنما داشت که اونا رو انجام دادم، اول کاملا عربی شد و بعد توی تنظیمات ظاهر رو انگلیسی کردم و کیبورد عربی یا فارسی گذاشتم.
توی گوشیم نگا میکنم اگه شد دقیقا میگم چی بود...
سلام.آقا اين گوشي فايل با پسوند dat اجرا مي كنه؟
golmohammadi
15-03-2010, 16:38
سلام.آقا اين گوشي فايل با پسوند dat اجرا مي كنه؟
بله :20:
اما با برنامه کورپلیر
ابتدا برنامه را نصب میکنی
بعد فرمت .dat را به .mpg تبدیل میکنی
بعد کپیش میکنی گوشی
و با کورپلیر بازش میکنی ...
سلام دوستان
خسته نباشید دوباره اومدم با چند تا سوال جدید
1-آقا این ورژن و اسم فارسی ساز و کیبورد رو به ما ندادیدا!!! :دی این رام عربی خود سایت اچ تی سی و اون برنامه های قرآن و ... رو نصب کردید؟ چجوریاس؟ مطمئنه؟ گوشی بعدش هم انگلیسی داره هم عربی (فارسی) ؟
2-چکار کنم که دلیوری برای همه پیغام هایی که می فرستم فعال باشه؟ من فقط بلدم برای هر پیغامی که می فرستم توی Options تیک دلیوری رو بزنم
3- شکل و شمایل قسمتای دیه مثل Setting, File Manager و ... اینا رو نمیشه تغییر داد؟ آخه پشت سفید و معمولیه یه کم زشتهو فونت هم میشه تغییر داد؟
4-توی File Manager نحوه نمایش فایل ها مثل List ویندوز هست و مثلا عکس ها رو کوچیک نشون نمیده مثل حالت Tile یا Thumbnail . آیا اصلا همچین امکانی داره؟ و اگه داره چجوریاس؟
راستی مموری هم 4 خریدم توشیبا 5 سال گارنتی. گارانتی واقعیه؟ :دی
دوستان اگه لطف کنید یه لیستی هم از اسم برنامه های کاربردی که خودتون کار می کنید بدید ممنون میشم. واقعا شرمنده می کنید.
ممنون
smallfrank
16-03-2010, 13:30
سلام
من هم همین الان ویوا خریدم
فقط یه سوال فنی
این از اول شارژ داشت حالا باید همینجوری بزنم 12 ساعت به شارژ یا اول تمومش کنم بعد؟
ممنون
سلام
من هم همین الان ویوا خریدم
فقط یه سوال فنی
این از اول شارژ داشت حالا باید همینجوری بزنم 12 ساعت به شارژ یا اول تمومش کنم بعد؟
ممنون
سلام
مبارک باشه رفیق
مغازه داره به من گفت اول تمومش کم بعد خاحوش 12 ساعت شارژ کن. فک کنم اینجوری بهتره
تاره گفت دفعه دومم خاموش کن 7 ساعت خاموش شارژ کن
smallfrank
16-03-2010, 15:05
سلام
با تشکر دوست عزیز ilp
یه سوال دیگه
برای این گوشی نیازی نیست محافظ LCD بگیرم.
چون انگار خودش رو LCD یه صفحه داره که با لمس میره داخل.
سلام
با تشکر دوست عزیز ilp
یه سوال دیگه
رفیق از من خودش یه محافظ داشت دادم چسبوند روش. بگیری بهتره بالاخره تاچ هست و ممکنه خش بیفته.
کاش بچه های دیگه بیان هم سوالای منو جواب بدن هم سوالای شما رو تخصصی تر :دی
موفق باشید
AryanLand
18-03-2010, 00:46
سلام دوستان
خسته نباشید دوباره اومدم با چند تا سوال جدید
1-آقا این ورژن و اسم فارسی ساز و کیبورد رو به ما ندادیدا!!! :دی این رام عربی خود سایت اچ تی سی و اون برنامه های قرآن و ... رو نصب کردید؟ چجوریاس؟ مطمئنه؟ گوشی بعدش هم انگلیسی داره هم عربی (فارسی) ؟
2-چکار کنم که دلیوری برای همه پیغام هایی که می فرستم فعال باشه؟ من فقط بلدم برای هر پیغامی که می فرستم توی Options تیک دلیوری رو بزنم
3- شکل و شمایل قسمتای دیه مثل Setting, File Manager و ... اینا رو نمیشه تغییر داد؟ آخه پشت سفید و معمولیه یه کم زشتهو فونت هم میشه تغییر داد؟
4-توی File Manager نحوه نمایش فایل ها مثل List ویندوز هست و مثلا عکس ها رو کوچیک نشون نمیده مثل حالت Tile یا Thumbnail . آیا اصلا همچین امکانی داره؟ و اگه داره چجوریاس؟
راستی مموری هم 4 خریدم توشیبا 5 سال گارنتی. گارانتی واقعیه؟ :دی
دوستان اگه لطف کنید یه لیستی هم از اسم برنامه های کاربردی که خودتون کار می کنید بدید ممنون میشم. واقعا شرمنده می کنید.
ممنون
سلام.
فارسی ساز موبی دیو رو نصب کن (ورژنهاش مختلفه) توهمین تاپیک هم فکر میکنم خود من لینکش رو داده باشم.برای کیبرد هم من اس پی بی کیبرد رو پیشنهاد میکنم.اونم لینکش هست اگر پیدا نکردید بگید لینک بدم.
در مورد اون رام عربی هم بله هم عربی هست هم اینگلیسی اما اول گوشی عربی میاد بالا بعد باید تنظیم کنید برای انگلیسی.
در مورد دلیوری هم شما وقتی رفتید تو قسمت مسیج قبل از اینکه اس ام اسی رو باز کنید برید تو قسمت منو و از اونجا تولز رو انتخاب کنید و سپس از اونجا OPtion رو انتخاب کنید یک صفحه باز میشه از اونجا گزینه Text Message رو انتخاب کنید.(البته این گزینه تو گوشیهای مختلف متفاوت هست شاید هم بصورت MMS SMS باشه )سپس تو صفحه بعد تیک دلیوری رو بزنید.البته یک فایل پچ یک کیلو بایتی هم هست که همین کار رو انجام میده
در مورد قسمت 3 من منظورتون رو متوجه نشدم.
در مورد قسمت 4 با نصب برنامه امکانش هست.(رسکو اکسپلورر رو نصب کنید.)
در مورد مموری هم باید عرض کنم مموری خوبی خریدید.(البته اگر اصل باشه).
در مورد برنامه هم شما باید بفرمایید تو چه زمینه ای برنامه میخواهید و نوع کارتون رو مشخص کنید تا دوستان برنامه معرفی کنن.(نوع کار هر فرد با دیگری فرق میکنه )
سلام
با تشکر دوست عزیز ilp
یه سوال دیگه
سلام. بله محافظ ال سی دی رو بگیرید.اون چیزی که شما احساس میکنید میره پایین (که درست هم متوجه شدید).تاچ گوشی هست که میره پایین و به ال سی دی میچسبه تا عمل کنه.:11:
golmohammadi
18-03-2010, 17:12
میتونی رام گوشی را عوض کنی که همه چیزش تغییر میکنه
و برنامه هایی هم برای این کارها وجود داره
مثلا فایل منیجرهای مختلف
سلام دوستان
ممنون از کمک هاتون اون مشکل ها همه بر طرف شد و توی فروم یه سایتی که همتون می شناسید گرفتم اونایی رو که می خواستم :دی
دیشب هم وایرلس رو امتحان کردم و راحت وصل شد و چند تا سایت هم گشتم. ولی بعد دوباره بعد 2 ساعت کع اومدم کانکت بشم هر کاری کرئم کانکت نشد در قسمت وایرلس اسم مودم وایرلسه رو نوشته و نوشته Available و اون پایین هم کانکت نوشته که کانکت نمی شه و علامت آنتن وایرلس اون بالا هیچ حرکتی انجام نمی ده. و اینترنت هم کانکت نمی شه و تلاش می کنه با GPRS کانکت بشه در صورتی که دو ساعت قبلش با همون وایرلس وصل میشد. خلاصه که نشد حالا تا فردا دوباره برم ببینم چجوریه. اگه تنظیمات خاصی میخواد لطفا بگید هر چند من همه تنظیماتشو کار کردم فایده نداشت. مودمه هم درسته چون یه گوشی هیرو همون جا کانکت میشه.
ببخشید مثل یه انشا شد :دی
راستی دو تا سوال دیگه هم دارم یک این که چجوری از کانتکت و مسیج ها بکاپ بگیرم تو کامپیوتر و دو این که چجوری با کابل وقتی وصلم به اینترنت با پیسی، با گوشی هم کانکت شم؟
موفق باشید
smallfrank
19-03-2010, 11:29
سلام
یه سوال فوق مبتدی
زنگ اس ام اس این گوشی رو چه جوری عوض کنم؟
ممنون
سلام
یه سوال فوق مبتدی
زنگ اس ام اس این گوشی رو چه جوری عوض کنم؟
ممنون
سلام رفیق
Start>Settings>Sounds An Notification> Notification> Event: New Text message
اون پایین بین زنگا یه چیزی انتخاب کن
دوستان شما فیلم با چه بیت ریت و فرمتی راحت و بدون لگ می بینید؟
smallfrank
20-03-2010, 00:02
سلام
با تشکر شما دوست عزیز
یه سوال دیگه
نمیشه در حالت افقی SMS نوشت؟
ممنون
سلام
با تشکر شما دوست عزیز
یه سوال دیگه
نمیشه در حالت افقی SMS نوشت؟
ممنون
سلام
دوست عزیز باید کیبورد نصب کنی برای این کار که من پیشنهاد می کنم Spb Keyboard رو بگیری. قابلیت فارسی هم داره و فول اسکرین هم میشه. فقط برای فارسی قبلش باید فارسی ساز نصب کنی که من Microsoft Arabizer نصب کردم بدون مشکل
موفق باشی
دوستان به یک مشکل ناشناس بر خوردم. خواهشن جواب بدید ...
الان نگاه که می کنم به بعضی فایل های من یه پسوند اضافه شده که وقتی Rename هم می کنم اون فایل در نه در کامپیوتر و نه در گوشی اجراء نمیشه. اون پسوند هم .63da684d.menc هست!!!!
در حالتی که رو این پسوند باشه فایل داخل گوشی راحت اجراء میشه.
مثال : Siavash.mp3.63da684d.menc
الان نگاه که می کنم به بعضی فایل های من یه پسوند اضافه شده که وقتی Rename هم می کنم اون فایل در نه در کامپیوتر و نه در گوشی اجراء نمیشه. اون پسوند هم .63da684d.menc هست!!!!
مثل اینکه سوال ما جواب نداره.
سلام دوستان من سه هفته است اين گوشي را خريدم،دليوري فعال نميشه،داخل contact چطوري ميشه فقط شماره هاي گوشي را ديد ،براي موبايل فقط 1 شماره داره؟
golmohammadi
29-03-2010, 13:12
تغییر نام زمان تاثیرداره که پسوندشو عوض کنی
بیارش در کامپیوتر
و در فولدر اپشنز گزینه مربوط به نمایش پسوند را فعال کن
حالا تغییر نام کن و همگی را درست کن
hirondelle
03-04-2010, 00:09
ببخشید از کجا گارانتی اصلی HTC Touch Viva مشخص میشه؟بعد قیمت دارین ازش؟نسبت به مدل های مشابه سامسونگ در چه حده؟:46:
AryanLand
03-04-2010, 01:30
سلام دوستان من سه هفته است اين گوشي را خريدم،دليوري فعال نميشه،داخل contact چطوري ميشه فقط شماره هاي گوشي را ديد ،براي موبايل فقط 1 شماره داره؟
سلام.
برید به قسمت اس ام اس وقتی صفحه رو باز کردید برید تو منو (پایین صفحه).از قسمت منو تولز رو و سپس OPTION رو انتخاب کنید رو گزینه تکست مسیج (یا اس ام اس) کلیک کنید تو صفحه بعد تیک گزینه دلیوری رو بزنید.:11:
سلام.
برید به قسمت اس ام اس وقتی صفحه رو باز کردید برید تو منو (پایین صفحه).از قسمت منو تولز رو و سپس OPTION رو انتخاب کنید رو گزینه تکست مسیج (یا اس ام اس) کلیک کنید تو صفحه بعد تیک گزینه دلیوری رو بزنید.:11:
مرسي از جواب.ولي دوست خوبم اين گزينه را زده بودام ولي فعال نشد،ببخشيد واسه بقيه سوالام جواب نداريد
سلام دوستان،اگه ميشه راهنمايي كنيد چطور ميشه sms ها رو روي فلش مموري سيو كرد
hirondelle
03-04-2010, 12:21
دوستانی که گوشی رو دارن، سامسونگ 7320 رو ترجیح نمیدن؟یه سوال دیگه ، قطعات htc شنیدم مشکل گیر میاد
AryanLand
03-04-2010, 12:33
مرسي از جواب.ولي دوست خوبم اين گزينه را زده بودام ولي فعال نشد،ببخشيد واسه بقيه سوالام جواب نداريد
سلام.
برای فعال سازی دلیوری 2 تا راه موجوده من احتمل میدم شما از از گزینه دلیوری زمانی که اس ام اس رو نوشتید استفاده میکنید که فعال نمیشه.اون مسیری که من عرض کردم قبل از باز کردن اس ام اس ها یا نیو اس ام اس هست ینو تست کردید و نشده؟
اما سوال دومتون شما این فایل یک یلو بایتی رو بگیرید از زیپ خارجش کنید بریزید رو گوشیتون (کل فایل رو کپی کنید تو گوشی )و اجرا کنید با اجرای اول کانتکتهای سیم کارت مخفی شده و با اجرای بعدی اونا هم به کانتکتها اضافه میشه.(هر وقت بخوای کانتکتهای سیم رو داشته باشی یا نداشته باشی یکبار اجراش کن.)اما اینکه برای موبایل فقط یک شماره داره رو متوجه نشدم یعنی چی.:11:
hirondelle
03-04-2010, 12:36
در ضمن من الان زنگ زدم به شرکت یاس ،میگه تولیدش discontinue شده
bahram79
05-04-2010, 10:42
سلام. لطفا راهنمایی کنید.
چطوری میشه لیست کیبوردهارو به ترتیبی که
خودم میخوام مرتب کنم ؟
سلام.
برای فعال سازی دلیوری 2 تا راه موجوده من احتمل میدم شما از از گزینه دلیوری زمانی که اس ام اس رو نوشتید استفاده میکنید که فعال نمیشه.اون مسیری که من عرض کردم قبل از باز کردن اس ام اس ها یا نیو اس ام اس هست ینو تست کردید و نشده؟
اما سوال دومتون شما این فایل یک یلو بایتی رو بگیرید از زیپ خارجش کنید بریزید رو گوشیتون (کل فایل رو کپی کنید تو گوشی )و اجرا کنید با اجرای اول کانتکتهای سیم کارت مخفی شده و با اجرای بعدی اونا هم به کانتکتها اضافه میشه.(هر وقت بخوای کانتکتهای سیم رو داشته باشی یا نداشته باشی یکبار اجراش کن.)اما اینکه برای موبایل فقط یک شماره داره رو متوجه نشدم یعنی چی.:11:
مرسي از جوابتون aryanland جان،مشكل دليوري هل شد،منظورم از شماره موبايل اينكه ميشه براي يك نفر 2 تا شماره موبايل بدي نه اينكه شماره دوم بجاي home يا work سيو كني ٍبعد من اون فايلي كه فرموديد نفهميدم چيه:11:
دوستان ميشه بهترين نرم افزار واسه contacts بگين،مرسي
AryanLand
05-04-2010, 19:23
مرسي از جوابتون aryanland جان،مشكل دليوري هل شد،منظورم از شماره موبايل اينكه ميشه براي يك نفر 2 تا شماره موبايل بدي نه اينكه شماره دوم بجاي home يا work سيو كني ٍبعد من اون فايلي كه فرموديد نفهميدم چيه:11:
سلام.
شرمنده لینکش رو فراموش کرده بودم بزارم.:31::11:
AryanLand
05-04-2010, 19:40
سلام.
در مورد شماره ها ,رو بعضی از گوشیها میشه رو بعضی نمیشه.اما با نرم افزار میشه این مشکل رو حل کرد .نرم افزارهایی مثل Ine Soft Phone که البته بجز این موردی که شما خواستید دها مورد دیگه مثل فیلترینگ و.....رو هم همراهش داره.
hirondelle
05-04-2010, 21:08
دوستانی که هفت هشت ماهی هست گوشی رو دارن ، یه توضیح جزئی بدن:
1 - گوشی برا کار با اینترنت و آفیس به حد کافی جواب میده؟هنگ نمی کنه؟
2- دوربینش در حد 2 مگ مثلا نوکیا هست؟
3- باطری چند روز نگه می داره؟
4-LCD قابل قبول داره؟زیر نور و ....؟ و این که بادست به خوبی قلم کار می کنه؟
5 - مموری هشت رو کامل ساپورت می کنه؟
خیلی خیلی ممنون که زود جواب میدین(به روزه منتظرم!):40::11::40::11::40::11::40::11::40: :11:(می تونستم ، خودمم میومدم تو تاپیک کنار اینا وایمیستادم گل میدادم بهتون! فقط جواب بدین.مخلصیم)
NINTENDO_DS
06-04-2010, 11:32
دوستانی که هفت هشت ماهی هست گوشی رو دارن ، یه توضیح جزئی بدن:
1 - گوشی برا کار با اینترنت و آفیس به حد کافی جواب میده؟هنگ نمی کنه؟
2- دوربینش در حد 2 مگ مثلا نوکیا هست؟
3- باطری چند روز نگه می داره؟
4-LCD قابل قبول داره؟زیر نور و ....؟ و این که بادست به خوبی قلم کار می کنه؟
5 - مموری هشت رو کامل ساپورت می کنه؟
خیلی خیلی ممنون که زود جواب میدین(به روزه منتظرم!):40::11::40::11::40::11::40::11::40: :11:(می تونستم ، خودمم میومدم تو تاپیک کنار اینا وایمیستادم گل میدادم بهتون! فقط جواب بدین.مخلصیم)
من دو هفته پیش بعد از 8 ماه خرید فروختمش
ایمیل که با سیم کارت همراه اول نمی گرفت
دوربینشم افتضاح می تونید با دوربین نوکیا 6111 مقایسه کنید
باطریش بدک نبود
با دست اصلا خوب کار نمی کنه
آره مموری رو ساپورت می کنه
در کل به هیچ وجه نمی تونم با سامسونگ بی 7320 که دارمش مقایسه کنم
یکذره پول بزار بی 7300 سامسونگ بگیر
S@nti@go_s&k
06-04-2010, 11:48
یمیل که با سیم کارت همراه اول نمی گرفت
دوربینشم افتضاح می تونید با دوربین نوکیا 6111 مقایسه کنید
تایید میشه
باطریش بدک نبود
واسه من عالیههههههه
با دست اصلا خوب کار نمی کنه
حساسیت تاچش یکی از بهترین گوشیهاست حتی با hd2 برابری میکنه من با دست راحتم به هیچ وجه
قلمشو در نمیارم فقط زمانی که اس ام اس بدم اونم اگر عجله داشته باشم
در مورد آفیس خوبه اینترنتم بد نیست البته من زیاد صفحه باز نمیکنم از آب و هوا و مسنجرش استفاده میکنم
NINTENDO_DS
06-04-2010, 12:37
البته چون پردازندش 201 مگاهرتزه ممکنه از بقیه ویندوز موبایل ها کندتر باشه
سلام دوستان 1-من هر وقت گوشي را به pc وصل ميكنم ساعتش يك ساعت جلو ميره؟ 2- من با گوشي نمي تونم از اينترنت pc استفاده كنم ،تنظيمات خاصي داره؟
sAeEd_kHaAn
08-04-2010, 11:17
دوربینش اونقدرام بد نیست ون عکس هاسس که باهاش میگیرم کیفیت بدی ندارن یه عکس دارم که خودمم تعجب کردم وقتی دیدیمش حالا واستون میزارم تا ببینید کیفیت دوربینش در حد 2 هست و خیلی هم خوبه
سلام دوستان
والا یکی از دوستان گفته بود تاچ خوب نیست من که تو این یه ماه از تاچش دارم لذت می بر اتفاقا خیلی بهتر از تاچ سامسونگه چون اصلا مدل صفحه تاچ های اچ تی سی با سامسونگ فرق داره و کیفیت بهتری داره ( من با استار مقایسه کردم و یکی از همین سری های بی که دو سیم کارت میخوره)
یه سوالی از دوستان دارم شما ها هم سرعت بلوتوثتون پایینه؟ من با برنامه Obex که میگیرم و می فرستم سرعت رو 20 تا 30 نشون میده. اشکال از گوشیمه یا کلا سرعت پایینه؟
مشکل دیگه که دارم بعضی وقتا صدا قاتی می کنه یه کم و صدای زنگ کم میشه و تازه سریع پخش می کنه آهنگا رو انگار روی 1.5x بخوای پخش کنی. شما این مشکلا رو داشتید؟ راه حلی داره؟
ممنون
سوال: دوستان به یک مشکل ناشناس بر خوردم. خواهشن جواب بدید ...
جواب:
بیارش در کامپیوتر
حالا:
آقا اصلاً هیچ رقمه فایل و باز نمیکنه حتی زمانی که من .menc رو هم برمی دارم.
فایل های ضروری من این تو هست.
خواهشن یکی یه حالی بده جواب بده. خواهش می کنم
lifeless
13-04-2010, 00:32
سلام دوستان
من به دلیل مشکل مالیم میخوام گوشیمو بفروشم.
اگه مشتری هست برام پیام بفرسته.
خداییش گوشی سالم سالمه
در ضمن هنوز 7-8 ماه گارانتی داره و از لحاظ
نرم افزاری هم همه جوره خریدار رو ساپورت میکنم.
smallfrank
13-04-2010, 14:38
سلام
یه سوال
چه جوری عکسهارو زوم کنم؟
ممنون
NINTENDO_DS
14-04-2010, 11:33
سلام دوستان
والا یکی از دوستان گفته بود تاچ خوب نیست من که تو این یه ماه از تاچش دارم لذت می بر اتفاقا خیلی بهتر از تاچ سامسونگه چون اصلا مدل صفحه تاچ های اچ تی سی با سامسونگ فرق داره و کیفیت بهتری داره ( من با استار مقایسه کردم و یکی از همین سری های بی که دو سیم کارت میخوره)
یه سوالی از دوستان دارم شما ها هم سرعت بلوتوثتون پایینه؟ من با برنامه Obex که میگیرم و می فرستم سرعت رو 20 تا 30 نشون میده. اشکال از گوشیمه یا کلا سرعت پایینه؟
مشکل دیگه که دارم بعضی وقتا صدا قاتی می کنه یه کم و صدای زنگ کم میشه و تازه سریع پخش می کنه آهنگا رو انگار روی 1.5x بخوای پخش کنی. شما این مشکلا رو داشتید؟ راه حلی داره؟
ممنون
منم وقتی داشتمش قاطی می کرد
کلا میخوام دنیای ویندوز موبایل رو بزارم کنار و برم سراغ بلک بری چون الان قیمتهاش عالین
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
سلام
یه سوال
چه جوری عکسهارو زوم کنم؟
ممنون
اگر منظورت عکسهای توی گالریه که یاید با قلمش یک داره رو صفحه بکشی تا زوم کنه
smallfrank
15-04-2010, 20:45
سلام
یه مشکل دارم
جدیدا هر نرم افزاری نصب میکنم بدون سوال میره تو حافظه گوشی و در نهایت پر میشه
میشه یه کمکی بکنید...
ممنون
saeed__d
15-04-2010, 23:30
سلام دوستان می خواستم بدونم که آیا viva مثل daimond عمل می کنه .
منظورم تو ورق زدن اس ام اس ها یا عکس ها رو با حرکت دست به طرفین عوض کنه یا نه .
من خیلی دوست دارم مثل تاچ دایموند عمل کنه . آیا با افق و عمودی کردن گوشی تصویر نیز به همان صورت چرخش تغییر حالت می ده یا نه چون می خوام viva رو بخرم و نمی دونم این کارایی رو داره یا نه
سلام دوستان می خواستم بدونم که آیا viva مثل daimond عمل می کنه .
منظورم تو ورق زدن اس ام اس ها یا عکس ها رو با حرکت دست به طرفین عوض کنه یا نه .
من خیلی دوست دارم مثل تاچ دایموند عمل کنه . آیا با افق و عمودی کردن گوشی تصویر نیز به همان صورت چرخش تغییر حالت می ده یا نه چون می خوام viva رو بخرم و نمی دونم این کارایی رو داره یا نه
viva هم مثل diamond عمل میکنه اس ام اس ها یا عکس ها رو با حرکت دست به طرفین عوض میکنه که البته این ربتی به گوشی نداره یک نرم افزار هست که گوشی های جدید htc اکثرا دارن اسمش هم تاچ فلو هست .
در مورد سوال دوم نه با افق و عمودی کردن گوشی تصویر به همان صورت چرخش تغییر حالت نمی ده . این مورد سخت افزاری هست هر گوشی که توی مشخصاتش دیدی نوشته G-sensor یعنی این قابلیت چرخش رو داره :10:
saeed__d
17-04-2010, 14:20
viva هم مثل diamond عمل میکنه اس ام اس ها یا عکس ها رو با حرکت دست به طرفین عوض میکنه که البته این ربتی به گوشی نداره یک نرم افزار هست که گوشی های جدید htc اکثرا دارن اسمش هم تاچ فلو هست .
در مورد سوال دوم نه با افق و عمودی کردن گوشی تصویر به همان صورت چرخش تغییر حالت نمی ده . این مورد سخت افزاری هست هر گوشی که توی مشخصاتش دیدی نوشته G-sensor یعنی این قابلیت چرخش رو داره :10:
آقا دستت درد نکنه
بعد از 48 ساعت شما جواب منو دادین .
یک سوال دیگه هم دارم یکجا خوندم می شه رو ویوا ویندوز 6.5 رو نصب کرد واقعا می شه اگه می شه از نظر سی پی یو کم نمیاره و قیمت ویوا در حال حاضر چقدر هست .
آقا دستت درد نکنه
بعد از 48 ساعت شما جواب منو دادین .
یک سوال دیگه هم دارم یکجا خوندم می شه رو ویوا ویندوز 6.5 رو نصب کرد واقعا می شه اگه می شه از نظر سی پی یو کم نمیاره و قیمت ویوا در حال حاضر چقدر هست .
سلام دوست عزیز
یه پیشنهاد اول بدم سعی کن یه کم صبرت بیشتر باشه تو انجمن ممکنه پست های پشت سر همتو به عنوان اسپم گزارش کنن که خوب نیست
اما در جواب سوالت ویندوز 6.5 به طور رسمی برای ویوا نیومده ولی رام ها (ویندوز ها) ی کوک شده (دستکاری شده) ورژن 6.5 برای ویوا موجوده و توی فروم ها می تونی پیدا کنی. کسایی بودن که نصب کردن و تنها مشکلی که همشون چه فروم های ایرانی چه خارجی بهش اشاره می کنن مصرف بالای باتریه. فکر نکنم به صرفه باشه نصبش. همین 6.1 خیلی عالیه برای این گوشی
موفق باشی
Amin.M.1986
18-04-2010, 16:16
سلام دوست عزیز
یه پیشنهاد اول بدم سعی کن یه کم صبرت بیشتر باشه تو انجمن ممکنه پست های پشت سر همتو به عنوان اسپم گزارش کنن که خوب نیست
اما در جواب سوالت ویندوز 6.5 به طور رسمی برای ویوا نیومده ولی رام ها (ویندوز ها) ی کوک شده (دستکاری شده) ورژن 6.5 برای ویوا موجوده و توی فروم ها می تونی پیدا کنی. کسایی بودن که نصب کردن و تنها مشکلی که همشون چه فروم های ایرانی چه خارجی بهش اشاره می کنن مصرف بالای باتریه. فکر نکنم به صرفه باشه نصبش. همین 6.1 خیلی عالیه برای این گوشی
موفق باشی
رامش مشکلی نداره که بخوای عوضش کنی
bahram79
18-04-2010, 21:39
سلام به کاربر عزیز Aryanlandمیخواستم منو راهنمایی کنید. توی تاپیک معرفی نرم افزار دیدم که یه کاربریوراهنمایی کردی که چجوری تم 2d نصب کنه. اگه مکنه یبار دیگه اولا بگو تم 2d از کجا بیارم. و دوما چجوری نصب کنم.با تشکر
bahram79
18-04-2010, 21:50
سلام به همه ی کاربران عزیز
اگه کسی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه.
آیا Theme هایی هست که بشه ظاهر گوشیو تغییر داد. البته بدون نرم افزار spb shell
یعنی فقط ظاهر گوشی عوض بشه بدون اینکه تاچ فلو رو از دست بدم
ممنون
S@nti@go_s&k
18-04-2010, 22:36
بله هستش
شما با برنامه مانیلا باید اینکارو کنید که تم واسه تاچ فلو 2 دی هم فراوونه
از موبایلستان بگیر یه سرچ بزن اونجا هم برنامش هست هم
تمهاش
که یکی از دوستان خوبمون آقا kiarash زحمتشو کشیدن
*LionHeart*
19-04-2010, 00:05
نسخه ویندوز موبایل 6.5 اصل خود Htc اومده ؟
سلام دوستان
من رو htc viva يه برنامه كه از قبل نصب شده بود رو دوباره نصب كردم بعد گوشي گفت كه گوشي رو ري استارت كنيد و دوباره سعي كنيد (restart your device and try to uninstall again يه همچين چيزي بود كه دو تا گزينه ok و cancel هم داشت ) بعد از ok كردن گوشي ري استارت شد و ديگه بالا نيومد باتري رو م كشيدم و دوباره جا گذاشتم ولي باز هم بالا نيومد .
مي خوام بدونم ويندوز هم يه چيزي تو مايه هاي مستر ريست نوكيا ( سيمبين ) كه وقتي گوشي بالا نميومد دكمه هاي سبز . ستاره . 3 و پاور رو نگه ميداشتيم و گوشي ريست كلي ميشد داره يا نه ؟
NINTENDO_DS
19-04-2010, 11:50
نسخه ویندوز موبایل 6.5 اصل خود Htc اومده ؟
آره روی تاچ اچ دی 2 نصبه
ولی رو ویوا نصب نمی شه
S@nti@go_s&k
19-04-2010, 12:01
سلام دوستان
من رو htc viva يه برنامه كه از قبل نصب شده بود رو دوباره نصب كردم بعد گوشي گفت كه گوشي رو ري استارت كنيد و دوباره سعي كنيد (restart your device and try to uninstall again يه همچين چيزي بود كه دو تا گزينه ok و cancel هم داشت ) بعد از ok كردن گوشي ري استارت شد و ديگه بالا نيومد باتري رو م كشيدم و دوباره جا گذاشتم ولي باز هم بالا نيومد .
مي خوام بدونم ويندوز هم يه چيزي تو مايه هاي مستر ريست نوكيا ( سيمبين ) كه وقتي گوشي بالا نميومد دكمه هاي سبز . ستاره . 3 و پاور رو نگه ميداشتيم و گوشي ريست كلي ميشد داره يا نه ؟
سلام برای هارد ریست
دو دکمه call و end همون دو دکمه سبز و قرمز رو با هم نگه دارید بعد دکمه بالای گوشی که power هست رو یه بار بزنید
دکمه پاور را ول کنید ولی دو دکمه سبزو قروز رو چند ثانیه نگه دارید یه پیغامی میده که اگر سبزو بزنی هارد ریست میشه
قرمز رو بزنی به طور معمول میاد بالا که مثه اینکه برای شما معمولی بالا نمیاد همون دکمه سبزو بزن هارد ریست میشه
سلام برای هارد ریست
دو دکمه call و end همون دو دکمه سبز و قرمز رو با هم نگه دارید بعد دکمه بالای گوشی که power هست رو یه بار بزنید
دکمه پاور را ول کنید ولی دو دکمه سبزو قروز رو چند ثانیه نگه دارید یه پیغامی میده که اگر سبزو بزنی هارد ریست میشه
قرمز رو بزنی به طور معمول میاد بالا که مثه اینکه برای شما معمولی بالا نمیاد همون دکمه سبزو بزن هارد ریست میشه
خيلي ممنونم .
از يكي شنيدم كه اين ويندوزي كه الآن بالا اومده مدت داره يعني بعد از يه مدت معيني ديگه بالا نمياد و بايد دنبال يه رام خوب باشم اين موضوع صحت داره ؟؟
اگه ميشه رام خوب معرفي كنيد
bahram79
19-04-2010, 19:29
بله هستش
شما با برنامه مانیلا باید اینکارو کنید که تم واسه تاچ فلو 2 دی هم فراوونه
از موبایلستان بگیر یه سرچ بزن اونجا هم برنامش هست هم
تمهاش
که یکی از دوستان خوبمون آقا kiarash زحمتشو کشیدن
ممنون از راهنماییتون.
من به موبایلستان مراجعه کردم و راجع به نرم افزار مانیلا
سرچ کردم. اما ظاهرا طبق تجربیات کاربرا اصلا به دردسرش
نمیارزه که از این نرم افزار استفاده بشه چون دست آخر به احتمال
زیاد مجبور میشی که با هارد ریست از شرش خلاص بشی.
با این اوصاف بهتره بگم من دنباله چیزیم که بتونه تم تاچ فلوی
خود گوشیو برام عوض کنه.
حالا اگه شما در این رابطه اطلاعاتی دارین لطفا راهنماییم کنید.
بازم ممنون
Amin.M.1986
19-04-2010, 20:24
ممنون از راهنماییتون.
خود گوشیو برام عوض کنه.
بازم ممنون
مانیلا خیلی هم چیز جالبی نیست.. نرم افزار واسه shell زیاده.. یه تاپیک بهداد زده بود واسه همین موضوع به اسم شما کدام تودی پلاگین را میپسندید یا یه چی تو این مایه ها بود اسمش.. تو ون به طور مفصل بحث شد و من هم خودم چند تا نرم افزار اونجا لینک داده بودم.. سر بزنید میبینید
S@nti@go_s&k
19-04-2010, 21:51
خيلي ممنونم .
از يكي شنيدم كه اين ويندوزي كه الآن بالا اومده مدت داره يعني بعد از يه مدت معيني ديگه بالا نمياد و بايد دنبال يه رام خوب باشم اين موضوع صحت داره ؟؟
اگه ميشه رام خوب معرفي كنيدسلام
اگر باهاش درست بلد باشی کار کنی منظورم اینه که نحوه نصب برنامه و ...... را بدونی چه جوری اینکارو کنی نیاز
نیست
در مورد رام هم رام عوض کردن برای گوشیهایی هستش که تو بعضی از موارد مشکل دارن مثلا تو نسخه اصلیش
باطری و یا دوربینش مشکل داره که رام جدید میدن یا............
در مورد ویوا تو این 1 سال نیمی که من داشتم مشکلی ندیدم و نیاز به رام نداشتم و اینکه رام اصلی براش نیست
باید رامهای کوک شده بریزید که گفتم من که لازم ندیدم عوض بشه
ممنون از راهنماییتون.
خود گوشیو برام عوض کنه.
بازم ممنون من خودم با ظاهر ساده گوشی حال میکنم ولی یه بار نصب کردم استفاده کردم مشکلی نداشت
در ضمن مگه هارد ریست چیه؟
به نظر من هر چند وقت یه بار هارد ریست بشه بد نیست سرعت ppc بیشتر میشه به هر حال ...........
اگر باهاش درست بلد باشی کار کنی منظورم اینه که نحوه نصب برنامه و ...... را بدونی چه جوری اینکارو کنی نیاز متوجه منظورت نميشم:13:براي نصب برنامه بايد كار خاصي انجام بدم ؟؟ من چندتايي برنامه رو عادي نصب كردم مشكل خاصي نداشت بعد از هارد رست همه برنامه ها راحت و بدون مشكل نصب شد.
شايد منظورت نحوه كار با ويندوز باشه! :) آره هست ؟؟:eh:
با ويندوز راحتم تقريبا بهش مسلطم:46:
ممنون از راهنماييت
بسيار تشكرمندم:40:
S@nti@go_s&k
20-04-2010, 12:45
متوجه منظورت نميشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]براي نصب برنامه بايد كار خاصي انجام بدم ؟؟ من چندتايي برنامه رو عادي نصب كردم مشكل خاصي نداشت بعد از هارد رست همه برنامه ها راحت و بدون مشكل نصب شد.
شايد منظورت نحوه كار با ويندوز باشه! :) آره هست ؟؟:eh:
با ويندوز راحتم تقريبا بهش مسلطم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
درسته من درست منظورمو نرسوندم
منظورم اینه که یه سری برنامه هارو نصب نکنی بدونی چیرو تو مموری چیرو تو دیوایس نصب کنی
و کلا یه سری برنامه ها باید نصب نشن چون هم بدرد نخورن هم ویندوزو کند میکنن.
سلام
درسته من درست منظورمو نرسوندم
منظورم اینه که یه سری برنامه هارو نصب نکنی بدونی چیرو تو مموری چیرو تو دیوایس نصب کنی
و کلا یه سری برنامه ها باید نصب نشن چون هم بدرد نخورن هم ویندوزو کند میکنن.
آها !!!
خوب از كجا بايد اين چيزا رو بفهمم ؟!
S@nti@go_s&k
21-04-2010, 11:14
کلا یه سری برنامه ها هستن نصبشون کند میکنه ویندوزو واسه من که اینطور بود
بعد از نصب کلی برنامه خودت متوجه میشی .
البته گفتم چیز خاصی نیست نهایتش یه هارد ریست همین :40:
*LionHeart*
25-04-2010, 14:50
سلام دوستان
داشتم تاپيك رو ميخوندم و دنبال يه نرم افزار خوب واسه ي فارسي نوشتن اس ام اس ميگشتم
يكي از دوستان گفته بود كه ابتدا Microsoft Arabizer رو نصب كن بعد از اون هم SPB keyboard رو
ما هم نصب كرديم ولي خيلي سرعت گوشيم اومده پايين حتي وقتي هم كه برنامه رو پاك كردم سرعت گوشي به حالت اول نرفت
زماني هم كه ميخواستم Sms ها رو بالا پايين كنم (فارسي) خيلي طول ميكشيد
ميخواستم بپرسم كه دوستان چه برنامه اي رو براي اين گوشي پيشنهاد ميكنن ؟
*LionHeart*
25-04-2010, 15:14
راستي ميشه قابش رو عوض كرد چون قاب جلوش ضربه خورده و بعضي جاهاش زخمي شده ؟
NINTENDO_DS
26-04-2010, 12:09
آره می شه عوض کرد ولی بدین بیرون عوض کنن خودتون ور نرین
*LionHeart*
26-04-2010, 14:43
دوستان من الان وقتي كه گوشيم رو با Usb به كامپيوتر وصل ميكنم ميتونم whether رو Update كنم ولي نميتونم سايت باز كنم بايد چي كار كنم
دوستان لطفا راهنمايي كنيد
bahram79
26-04-2010, 17:21
سلام بر همگی.
من از وقتی که برنامه Inosoft Dialer رو نصب کردم دیگه آیکون مربوط
به بلوتوث وقتیکه بلوتوثم روشنه بالای صفحم نمیاد. باید چیکار کنم ؟
teraktor2003
26-04-2010, 17:49
سلام
ویندوز اصلی این موبایل 6.1 که از اول رو خودش نصب بوده رو کجا می تونم دانلود کنم؟! توی سی دی های خودش نیست!؟
tirdad_60
28-04-2010, 21:08
سلام
من امروز این گوشی رو خریدم
البته قصد خرید hd2 داشتم که پولش در کار دیگه ای مصرف شد
امیدوارم گوشی خوبی باشه:31:
amirviva
04-05-2010, 02:10
دوستان عزيز سلام
داشتم با كوشيم كارميكردم كه يهــــــــو صفحه لمسي كوشي غير فعال شد,سافت ريست هم كردم اما بازم كار نداد
اكر ويندوزشو عوض كنم درست ميشــــــه؟؟؟ اكر جوابتون مثبته لطفا طريقه نصب ويندوز رو واسم بزاريد ممنون
M0H@mM@d
09-05-2010, 21:25
salam dosstan.........ye barname mikhastam ke touchflo VIVA ro 3d bokone ya zaheresh 3d beshe ...lotfan komak
M0H@mM@d
10-05-2010, 18:13
سلام سعید جان خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
in them ya touch flo ke ro in VIVA hastesh ro mikham plz vasam linke downloadesho bezarid....akhe VIVA khodam ke daram in shekli inst in khoshgel tare themesh
سوال: دوستان به یک مشکل ناشناس بر خوردم. خواهشن جواب بدید ...
جواب:
بیارش در کامپیوتر
حالا:
آقا اصلاً هیچ رقمه فایل و باز نمیکنه حتی زمانی که من .menc رو هم برمی دارم.
فایل های ضروری من این تو هست.
خواهشن یکی یه حالی بده جواب بده. خواهش می کنم
جواب نداره؟
kalepoook
11-05-2010, 22:55
سلام
به نظر دوستان با قیمتی که امروز داشت 180 جایی برای پاکت پی سی های دیگه البته از نظر قیمت میزاره یا نه؟
ممنون
pardis11
12-05-2010, 18:04
برو تو سایت خود HTC و قسمت ساپورت مدل گوشی ویوا رو انتخاب کن . اونجا یه رام عربی گزاشته که فارسی ساپورت میکنه و البته اون کیبورد فارسی که خود گفتی رو هم نصب کن !
kalepoook
14-05-2010, 08:10
سلام
یه سوال دارم ،اونم اینه که میگن اونایی که گارانتی داره ساخت تایوان هستند و اونایی که ندارند ساخت چین!
چقدر درست هست این قضیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Lagon666
14-05-2010, 23:24
جواب نداره؟
وقتی ویندوز نصب میکنی اگه رم رو در نیوورده باشی همچین بلاهایی سر فایل هات ممکنه بیاد.
فکر کنم فقط فایل ها Rename شدن. اگه نسخه ی اصل فایل هارو داری از روی حجمشون اون هارو مقایسه کن. یا MD5 اونا رو مقایسه کن.
یا میتونی با یه HEX ادیتور ببینی چی توی این فایل ها نوشته شده. ببین نوع فایل علاوه بر اسمش هم تغییر داده شده یا که نه.
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
سلام
یه سوال دارم ،اونم اینه که میگن اونایی که گارانتی داره ساخت تایوان هستند و اونایی که ندارند ساخت چین!
چقدر درست هست این قضیه؟
من از کسانی که سری اول ویوا رو گرفتن سوال کردم. یکیشون می گفت از همون اول چینی بودن. من خودم الان یه چینیشو با گارانتی پارس تلکام دارم. اما احتمال میدم که این ها تایوانی باشه و فقط برای اینکه توی چین دست مزد کارگر پایین تره، اونجا گوشی رو میبندن.
اگه کسی هست که MADE IN TAIWAN ش رو داره لطفا بگه.
Lagon666
14-05-2010, 23:25
سلام
چقدر درست هست این قضیه؟
من از کسانی که سری اول ویوا رو گرفتن سوال کردم. یکیشون می گفت از همون اول چینی بودن. من خودم الان یه چینیشو با گارانتی پارس تلکام دارم. اما احتمال میدم که این ها تایوانی باشه و فقط برای اینکه توی چین دست مزد کارگر پایین تره، اونجا گوشی رو میبندن.
AryanLand
15-05-2010, 00:46
سلام
چقدر درست هست این قضیه؟
سلام.
این گوشی به طور کل تو چین و تحت لیسانس HTC ساخته میشه واسه اینکه ارزونتر تموم بشه تمام گارانتیها هم چینی هستن چون ساخت جای دیگه ای نداره.با خیال راحت خرید کنید.:11:
S@nti@go_s&k
15-05-2010, 03:53
in them ya touch flo ke ro in VIVA hastesh ro mikham plz vasam linke downloadesho bezarid....akhe VIVA khodam ke daram in shekli inst in khoshgel tare themesh یادش بخیر این پست رو من 1 سال پیش دادم
زمان چه زود میگذره هییییییییی جوونی
این برنامه Spb Mobile Shell هستش
اینم لینکش البته اینی که من نصب کرده بودم ورژن پایینترش بود
الان آخریش فک کنم این باشه
3.5.2
kalepoook
15-05-2010, 08:57
سلام.
این گوشی به طور کل تو چین و تحت لیسانس HTC ساخته میشه واسه اینکه ارزونتر تموم بشه تمام گارانتیها هم چینی هستن چون ساخت جای دیگه ای نداره.با خیال راحت خرید کنید.:11:
سلام
ممنون برای راهنمایی،من تو سایت گوشی شاپ دیدم که اونایی که گارانتی داشتند زده بود تایوان و بدون گارانتی رو هم زده بود چین،پس این یه جور تبلیغات هست برای فروش،ممنون
bahram79
16-05-2010, 12:44
[QUOTE=S@nti@go_s&k;4947158]یادش بخیر این پست رو من 1 سال پیش دادم
زمان چه زود میگذره هییییییییی جوونی
این برنامه Spb Mobile Shell هستش
اینم لینکش البته اینی که من نصب کرده بودم ورژن پایینترش بود
الان آخریش فک کنم این باشه
3.5.2
سلام دوست عزیز.
شما خودت این ورژن spb رو روی گوشیت نصب کردی؟ اگه نصب کردی روون کار میکنه یا نه؟
چون بعضیا میگن بهتره همون ورژن 3 رو نصب کنی تا گوشی کند نشه
S@nti@go_s&k
16-05-2010, 15:20
سلام دوست عزیز.
شما خودت این ورژن spb رو روی گوشیت نصب کردی؟ اگه نصب کردی روون کار میکنه یا نه؟
چون بعضیا میگن بهتره همون ورژن 3 رو نصب کنی تا گوشی کند نشه سلام
همونطور که خودتون گفتین ورژن جدیدش کند میکنه گوشیو من هم ورژن جدیدشو نصب کردم برای چند دیقه
ولی دیدم گوشی خیلی کند میشه پاکش کردم البته بعضیا میگن ورژن جدیدش براشون کند عمل نمیکنه
بازم امتحان کن ضرر نمیکنی 9 مگ بیشتر نیست :20:
S@nti@go_s&k
16-05-2010, 16:50
این ورژنو هم نصب کردم الان تست کنم
سرعتش خوبه مثه قبلیه
سلام دوستان
من یه سوال داشتم می خواستم ببینم چرا به این گوشی هنذفری بلوتوث وصل می کنی نمیتونی باهاش آهنگ گوش کنی (علامت هنذفری بلوتوث هم اون بالا نمی یاد):18::41::13:
سلام دوستان
من یه سوال داشتم می خواستم ببینم چرا به این گوشی هنذفری بلوتوث وصل می کنی نمیتونی باهاش آهنگ گوش کنی (علامت هنذفری بلوتوث هم اون بالا نمی یاد)
bahram79
18-05-2010, 09:57
سلام دوستان
من یه سوال داشتم می خواستم ببینم چرا به این گوشی هنذفری بلوتوث وصل می کنی نمیتونی باهاش آهنگ گوش کنی (علامت هنذفری بلوتوث هم اون بالا نمی یاد)
دوست عزیز تا جایی که من میدونم برای گوش دادن به آهنگ با هندزفری بلوتوث
باید از نرم افزار استفاده کنی. من نرم افزار BTA router رو بهت پیشنهاد میکنم.
bahram79
18-05-2010, 10:10
سلام
همونطور که خودتون گفتین ورژن جدیدش کند میکنه گوشیو من هم ورژن جدیدشو نصب کردم برای چند دیقه
ولی دیدم گوشی خیلی کند میشه پاکش کردم البته بعضیا میگن ورژن جدیدش براشون کند عمل نمیکنه
بازم امتحان کن ضرر نمیکنی 9 مگ بیشتر نیست :20:
سلام. ممنون از راهنماییت
یه سوال دیگه. این نرم افزارو باید در حافظه اصلی نصب کنم ؟
و ضمنا اگه خواستم پاکش کنم راحت uninstall میشه یا باید
hard reset کنم؟
البته شد 2 تا سوال !! :46:
S@nti@go_s&k
19-05-2010, 03:13
نرم افزارو فک کنم اصلا نپرسید که کجا نصب کنم خودش نصبید
نه بابا هارد ریست چیه:دی
مثه برنامه های دیگه راحت پاکش کن بعدشم نیاز به پاکیدن نیست که نخواستی ازش میای بیرون
یه دیقه نصب کن بره چقدر حساسیاااا فولاد:دی
Amin.M.1986
19-05-2010, 14:22
نرم افزارو فک کنم اصلا نپرسید که کجا نصب کنم خودش نصبید
نه بابا هارد ریست چیه:دی
مثه برنامه های دیگه راحت پاکش کن بعدشم نیاز به پاکیدن نیست که نخواستی ازش میای بیرون
یه دیقه نصب کن بره چقدر حساسیاااا فولاد:دی
ورژن های 2x سوال میپرسید که کجا میخواهید نصب کنید اما از 3 به بعد خودش رو حافظه ی اصلی نصب میکنه
S@nti@go_s&k
19-05-2010, 19:13
آره چون قبلیارو خیلی وقت پیش نصب کرده بودم یادم نبود
اینو هم که درسته روی اصلی ریخته
alternative
20-05-2010, 13:17
با سلام
ميخواستم بدونم كسي rom arabib 6.5 رو نصب كرده يا نه.
اگر نصب كرده راجع به interface و management , سرعت اجراي سيستم عامل يه كم اطلاعات بده و اگرهم شد چندتا screen shot بده كه ديگه عالي ميشه.
سلام دوستان
توی سایت اچ تی سی برای ویوا یک برنامه جدید به نام Hot Fix for resolving the prolonged ring response issue
گذاشته من گرفتم و نصب کردم ولی نمی دونم این برنامه چی کار می کنه اگه دوستان اطلاعاتی درباره این برنامه دارن بگن
مرسی:5::11:
mr_khodaei2008
22-05-2010, 19:09
سلام
ميخوام گوشيمو فارسي كنم يا حداقل فارسي داشته باشه چيكار كنم
AryanLand
24-05-2010, 00:23
سلام
ميخوام گوشيمو فارسي كنم يا حداقل فارسي داشته باشه چيكار كنم
سلام.
گوشی رو که میتونید به کل فارسی کنید اما برای خواندن و نوشتن فارسی باید یک فارسی ساز و یک کیبورد فارسی نصب کنید.اگر همین تاپیک رو بخونید بارها معرفی شده و لینک هردو هست.:11:
با سلام
با توجه با اینکه این گوشی - HTC Touch Viva - کار کرده هست ( میگه که یک ماه ) و قیمت اون در بازار 190 هزار تومان میباشد ، دست دوم این گوشی با چه قیمتی مناسب هست ؟
KAFEMILCHE
25-05-2010, 09:00
سلام بر دوستان عزیز و حرفه ای صبح بهاری شما بخیر
دوستان از اینکه در جمع شما وارد شدم خیلی خوشحالم، من چنذ تا سوال در مورد گوشی htc touch viva دارم که ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
1. من مسج های فارسی رو نمیتونم بخونم مسجهای فارسی رو بصورت شکلهای مربع و ... دریافت میکنم البته یکی از دوستان یک فایلی بنام mobidiv رو قرار داده بودند که ظاهرا فارسی ساز هستش اصلا نمیدونم که این فایل کار من رو راه میندازه؟ من نمیخوام فارسی تایپ کنم من فقط میخوام بتونم مسجهای فارسی رو بخونم و نمیدونم که باید این فایل یا هر فایل مربوط به این مشکل رو باید کجای گوشی بریزم.
2. آیا این گوشی رو چون G.sensor نداره دستی هم نمیشه یک پنجره ای رو rotate کرد؟ من با نرم افزاری کار میکنم که اگه horizontal بشه خیلی بهتره.
3. ماکزیمم ram که این گوشی ساپورت میکنه چند gig یا meg هست؟
4. چرا نمیتونم یک موزیک دلخواهم رو برای آلارم انتخاب کنم؟ خود گوشی آلارمهای آزار دهنده ای داره و صبح موقع بیدار شدن آدمو دپرس میکنه!!
5. فرق GPRS و EDGE توی چیه؟ من اینجا با سیمکارت ایرانسل کانکت میشم.
6. اگه توی یک محیطی وارد شدم که اینترنت وایر لس داشته باشه چطور باید گوشی رو تنظیم کنم؟
بسیار ممنون میشم چنانچه راهنماییم کنید....
با آرزوی بهاری خوش
NINTENDO_DS
25-05-2010, 15:51
حدودا بین 110 تا 120
سلام بالاخره بعد از خوندن این 112 صفحه دارم میرم ویوا رو بخرم.لطفا بگید چطور از اصل بودن باتری و شارژر مطمئن بشم؟اقلام همراه گوشی چه چیزایی هست؟اگه عکس ازشون بزارید که دیگه شرمنده میکنید.خیلی فوریه ممنمون
مخلص هر کی ویوا داره:27:
Amin.M.1986
28-05-2010, 10:39
با سلام
با توجه با اینکه این گوشی - HTC Touch Viva - کار کرده هست ( میگه که یک ماه ) و قیمت اون در بازار 190 هزار تومان میباشد ، دست دوم این گوشی با چه قیمتی مناسب هست ؟
دست دوم نخرید.. ارزش نداره.. معلوم نیست گوشی ضربه خورده یا خیر؟؟؟ یا اینکه رطوبت بهش داخل شده یا نشده
Amin.M.1986
28-05-2010, 10:43
سلام بالاخره بعد از خوندن این 112 صفحه دارم میرم ویوا رو بخرم.لطفا بگید چطور از اصل بودن باتری و شارژر مطمئن بشم؟اقلام همراه گوشی چه چیزایی هست؟اگه عکس ازشون بزارید که دیگه شرمنده میکنید.خیلی فوریه ممنمون
مخلص هر کی ویوا داره:27:
با گارانتی اورجینال و از نمایندگی رسمی بخرید مشکلی پیش نمیاد
tirdad_60
01-06-2010, 19:32
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطریقه نصبش هم فایل cab رو روی مموری گوشی یا حافظه خارجی گوشی بریزید و از داخل گوشی نصبش کنید
سلام
من این فایل رو دانلود کردم و باز کردم اما تعداد زیادی فایل توش هست کدوم رو باید بریزم روی گوشی؟
S@nti@go_s&k
01-06-2010, 19:35
نباید بازش کنی که :31: همونو بریز رو گوشی به نصب
دوستان ببخشید من خیلی از sound recorder استفاده می کنم ولی موقع پر کردن صفحه خاموش نمیشه و خیلی باتری رو میخوره،موقع پخش موزیک هم همینطور اگه دکمه بالای گوشی رو هم بزنی قطع میشه صدا! حالا چیکار کنیم؟راهی داره؟ خیییلی ممنونم!:20:
Lagon666
03-06-2010, 08:26
دوستان ببخشید من خیلی از sound recorder استفاده می کنم ولی موقع پر کردن صفحه خاموش نمیشه و خیلی باتری رو میخوره،موقع پخش موزیک هم همینطور اگه دکمه بالای گوشی رو هم بزنی قطع میشه صدا! حالا چیکار کنیم؟راهی داره؟ خیییلی ممنونم!:20:
Core Player رو نصب کن. توی تنظیمات یه چیزی داره که اگه گوشی رو خاموش کنی (نه Turn off) پخش صدا یا تصویر قطع نشه.
core player نصبیدم پخش موزیک حل شد ممنون ولی برای sound recorder چیکار کنم؟
یه سوال دیگه win6.5 چی نصب کنم روش خوبه؟دوستم یکی نصب کرده سرعتش از مال منم بیشتر شده و روون تره :27:ولی نمیدونم از کجا پیداش کنم:19:
Lagon666
04-06-2010, 00:34
یه سوال دیگه win6.5 چی نصب کنم روش خوبه؟دوستم یکی نصب کرده سرعتش از مال منم بیشتر شده و روون تره :27:ولی نمیدونم از کجا پیداش کنم:19:
فکر نمی کنم چنین امکانی برای Sound recorder پیش بینی شده باشه. (التبه فقط احتمال میدم). فکر کنم اگه از برنامه های دیگه ای استفاده کنی این مشکل حل بشه.
برای نصب ویندوز باید رام مخصوص گوشیتو بگیری. توی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چیز هایی پیدا میشه. من هم میخواستم 6.5 بزنم، اما بعد فهمیدم که از گارانتی خارج میشه. حالا گذاشتم تا گارانتیش تموم بشه تا بعد بزنم.
AryanLand
04-06-2010, 11:35
سلام.
انواع رامهای کوک شده واسه ویوا رو میتونید از ایجا بگیرید فقط قبلش باید توضیحاتی رو که سازنده و استفاده کننده هاش دادن(در مورد مزایا و معایبش)رو بخونی.:11:
eman_releeh
04-06-2010, 19:50
سلام
بچه ها ویوا تو جعبش هندزفری داره؟
صداش تو هندزفری چطوره؟
Lagon666
04-06-2010, 20:47
سلام
صداش تو هندزفری چطوره؟
ایمان جون، نداره
میتونی جدا بخری، فکر کنم نزدیک 20 تومن باشه.
bahram79
06-06-2010, 10:48
سلام بر دوستان عزیز و حرفه ای صبح بهاری شما بخیر
دوستان از اینکه در جمع شما وارد شدم خیلی خوشحالم، من چنذ تا سوال در مورد گوشی htc touch viva دارم که ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
1. من مسج های فارسی رو نمیتونم بخونم مسجهای فارسی رو بصورت شکلهای مربع و ... دریافت میکنم البته یکی از دوستان یک فایلی بنام mobidiv رو قرار داده بودند که ظاهرا فارسی ساز هستش اصلا نمیدونم که این فایل کار من رو راه میندازه؟ من نمیخوام فارسی تایپ کنم من فقط میخوام بتونم مسجهای فارسی رو بخونم و نمیدونم که باید این فایل یا هر فایل مربوط به این مشکل رو باید کجای گوشی بریزم.
2. آیا این گوشی رو چون G.sensor نداره دستی هم نمیشه یک پنجره ای رو rotate کرد؟ من با نرم افزاری کار میکنم که اگه horizontal بشه خیلی بهتره.
3. ماکزیمم ram که این گوشی ساپورت میکنه چند gig یا meg هست؟
4. چرا نمیتونم یک موزیک دلخواهم رو برای آلارم انتخاب کنم؟ خود گوشی آلارمهای آزار دهنده ای داره و صبح موقع بیدار شدن آدمو دپرس میکنه!!
5. فرق GPRS و EDGE توی چیه؟ من اینجا با سیمکارت ایرانسل کانکت میشم.
6. اگه توی یک محیطی وارد شدم که اینترنت وایر لس داشته باشه چطور باید گوشی رو تنظیم کنم؟
بسیار ممنون میشم چنانچه راهنماییم کنید....
با آرزوی بهاری خوش
سلام دوست عزیز . ورودتو به جمع viva داران تبریک میگم:46:
و اما راجع به سوالاتت تا اونجایی که اطلاعات دارم جواب میدم
1 . قاعدتا مشکل شما هم باید با همون فایل mobidiv حل بشه چون این گوشی نیاز به
یه فارسی ساز داره.
2. میتونی از نرم افزار Handy Menu برای rotate استفاده کنی. البته این نرم افزار
امکانات دیگه ای هم بهت میده مثل soft reset کردن و ...
3. تا 4 گیگ که حتما جواب ولی بعضی از دوستان تا 8 گیگ هم جواب گرفتن
4. برای اینکار هم میتونی از نرم افزار مثل G-Alarm استفاده کنی هم اگه مثل من دلت
نمیخواد میتونی آهنگی که دوست داریو اول به فرمت wav تبدیل کنی بعد بریزی تو این
مسیر My Device , windows
5. نمیدونم:41:
6. تنظیم خاصی نیاز نداره. از منوی start وارد setting میشی و از اونجا تب connections .
بعدشم گزینه ی wi fi رو میزنی. از نوار menu قسمت turn on wi fi رو انتخاب میکنی، خودش
میگرده وایرلسهای روشنو پیدا میکنه. اگه رمز بخواد که باید رمزشو وارد کنی اگرم نخواد که
برو حالشو ببر :31:
امیدوارم توضیحاتم برات مفید باشه. موفق باشی:13:
Lagon666
06-06-2010, 11:04
KAFEMILCHE جان
من هم زمانی فقط دنبال یک برنامه برای خواندن فارسی بودم، نه نوشتن، اما پیدا نکردم. الان بهترین انتخاب به نظر من نسخه ی 3 Mobidiv هست.
اگه رم بالا میخوای بزنی SanDisk بزن. میگن Transcend هم به درد نمیخوره. من خودم 4 گیگ TDK زدم. آخ هم نمیگه. (Sandisk گیرم نیومد). در ضمن فکر کنم TDK تقریبا 2 سال گارانتی هم داره. خود سایت HTC میگه 8 گیگ SanDisk بزنید.
Enhanced Data Rates for GSM Evolution یا سرعت داده افزایش یافته برای تحول جیاسام:
General Packet Radio Service یا سرویس بسته امواج رادیویی:
سلام
صداش تو هندزفری چطوره؟
دوست من ، دو سری از این گوشی توی بازار هستش که یه نوعش سفارش هند و دارای هندزفری اورجینال است.قیمتش هم تقریبا یکیه کلاه سرت نره حدود 200 چوق هست، خود گوشی هم دقیقا همون هست پس بگرد هندزفری دار بگیر،صداشم عالیه! راستی هندزفریش توی پلاستیک هست و با یه چسب محکم بسته شده ، غیر اصلی بهت ندن :10:
آقا چرا اینجا هیچکس اهل تعویض رام ویوا نیست! توی فرومهای دیگه به دستاوردهای زیادی رسیدند تو این زمینه،من خودم الان wm6.5 evo2.5A نصب کردم حرف نداره ، پیشنهاد می کنم یه تاپیک وسه این کار باز کنیم بازارش داغه:20:
Lagon666
11-06-2010, 18:56
فکر می کنم بیشتر به خاطر اینکه گارانتی از بین میره، کسی ریسک نمی کنه. (البته در مورد رام های کوک شده)
من 6.5 رسمی هم برای ویوا پیدا نکردم.
cyrus! در موردش بیشتر بگو شاید بقیه هم نظرشون عوض بشه.
AryanLand
11-06-2010, 23:38
فکر می کنم بیشتر به خاطر اینکه گارانتی از بین میره، کسی ریسک نمی کنه. (البته در مورد رام های کوک شده)
سلام.
موقع استفاده از گارانتی دوباره میشه دانگرید کرد.:11:
tirdad_60
13-06-2010, 21:57
خوب اگر دوستان استفاده کردند و مشکلی نداشتند
لینک بزارن البته به همراه آموزش نصب که ما هم استفاده کنیم
یکی از مشکلات این گوشی کم بودن حافظه RAM میباشد.
به همین دلیل اگر 3-4 تا برنامه با هم باز بشن و از wifi هم استفاده کنید امکان هنگ کردن گوشی خیلی زیاده.
برای استفاده کردن ازش باید حوصله به خرج بدی ولی همونطور که دوستان کفتند نسبت به قیمتش می ارزه
ویندوز 6.5 رسمی برای ویوا از طرف Htc معرفی نشده چون خیلی براش سنگینه .ولی تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست
من بزودی یه تاپیک واسه این کار میزنم الان درگیر امتحان های ارشدم.ولی در کل رامهای کوک شده تا چند وقت پیش پر از باگ بودن و مصرف باتری بالایی هم داشتن وخیلی هم کند کار میکردن.اما اخیرا رامهای 6.5 wm خیلی خوبی کوک شده که در مقایسه با رام اورجینال فوق العاده سریعتر و user friendly تر هستن.مصرف باتری هم در حد رام اصلی ویوا هست و تقریبا هیچ باگی ندارند.ضمنا گرافیک و animate گوشی به حدی بالا رفته که بعد از نصب باور نمیکنید این همون ویوای بی ادعای خودتونه و لذت واقعی کار کردن با یه پاکت پی سی تاچ اسکرین فوق العاده از HTC رو تجربه میکنید!:27:
sohiel742
14-06-2010, 22:49
سلام
قیمت جدید tuch viva الان چنده تو بازار با تشکر
Lagon666
15-06-2010, 00:07
من بزودی یه تاپیک واسه این کار میزنم الان درگیر امتحان های ارشدم.ولی در کل رامهای کوک شده تا چند وقت پیش پر از باگ بودن و مصرف باتری بالایی هم داشتن وخیلی هم کند کار میکردن.اما اخیرا رامهای 6.5 wm خیلی خوبی کوک شده که در مقایسه با رام اورجینال فوق العاده سریعتر و user friendly تر هستن.مصرف باتری هم در حد رام اصلی ویوا هست و تقریبا هیچ باگی ندارند.ضمنا گرافیک و animate گوشی به حدی بالا رفته که بعد از نصب باور نمیکنید این همون ویوای بی ادعای خودتونه و لذت واقعی کار کردن با یه پاکت پی سی تاچ اسکرین فوق العاده از HTC رو تجربه میکنید!:27:
میشه نسخه یا build رو بگی، تا ببینم می تونم پیدا کنم.
Samani_123
15-06-2010, 08:22
ببخشید به نظر شما این گوشی تا سال دیگه تو بازار هست ؟
چون امسال میخواهم توپ واسه کنکور بخونم میترسم تا سال دیگه تو بازار نباشه:40:
Lagon666
15-06-2010, 11:52
سلام
قیمت جدید tuch viva الان چنده تو بازار با تشکر
الان نمیدونم، فروردین ماه با گارانتی پارس تلکام 250 تومان، یه قرون هم کمتر نمیداد.
بدون گارانتی شاید تا 200 تومان هم پیدا کنی.
ببخشید به نظر شما این گوشی تا سال دیگه تو بازار هست ؟
چون امسال میخواهم توپ واسه کنکور بخونم میترسم تا سال دیگه تو بازار نباشه:40:
آره بابا، مگه طلائه، اگه نبود خودم یکی پیدا میکنم :دی
kalepoook
19-06-2010, 14:21
سلام
از دوستان کسی راک جدید وین 6.5 رو رو ویوا ریخته بدون مشکل باشه و مصرف باطری هم خوب باشه؟
اگه امتحان شده ممنون میشم برای دوستان دیگه هم لینک بزارین همراه با توضیح.
از دوستان کسی راک جدید وین 6.5 رو رو ویوا ریخته بدون مشکل باشه و مصرف باطری هم خوب باشه؟
اگه امتحان شده ممنون میشم برای دوستان دیگه هم لینک بزارین همراه با توضیح.
آخرین پست من رو بخون ،تا حالا بهترین رام هایی که وجود داره به نظر من v24 و evo2.5A هستش که از همه نظر عالی هستن،بزودی بهترش رو هم دارم براتون که مصرفش از رام اصلی هم کمتره:18:زمانش بستگی به تشکرهای شما داره:27:
kalepoook
19-06-2010, 21:00
آخرین پست من رو بخون ،تا حالا بهترین رام هایی که وجود داره به نظر من v24 و evo2.5A هستش که از همه نظر عالی هستن،بزودی بهترش رو هم دارم براتون که مصرفش از رام اصلی هم کمتره:18:زمانش بستگی به تشکرهای شما داره:27:
سلام
خوندم پست شمارو ولی گفتم شاید سر نزنید.
من یه سرچ کردم یه چند تا رام گفته بودن که مشکل باطری داشت و غیره....
ولی من خودم یه عمر دنبالت راه میفتم تو تاپیک هر پستی که بدی من تشکر میکنم،به جون بچم راست میگم.
شما بزار به ویوا دارا رحم کن.
ممنون
kalepoook
21-06-2010, 10:42
سلام
این مشکل تماس وقتی کسی زنگ میزنه و دکمه سبز رو میزنیم جواب نمیده ،مشکل از گوشی من هست یا کلآ تخیر دارن.
چون من تو سایت اچ تی سی هم رفتم دیدم که اپدیت گزاشتن برای این مشکل.
ولی شماره سریال وارد میکنم ارور میده ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند.
یه برنامه هست فکر کنم یا هر چیزی که مشکل رو حل کنه.
21-06-2010, 14:11
سلام
این مشکل تماس وقتی کسی زنگ میزنه و دکمه سبز رو میزنیم جواب نمیده ،مشکل از گوشی من هست یا کلآ تخیر دارن.
چون من تو سایت اچ تی سی هم رفتم دیدم که اپدیت گزاشتن برای این مشکل.
ولی شماره سریال وارد میکنم ارور میده ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند.
یه برنامه هست فکر کنم یا هر چیزی که مشکل رو حل کنه.
اگر یه جا هم مطرح کنید و دوستان جواب براش داشته باشن حتما" کمک میکنن.این پست رو شما تو سه جای مختلف مطرح فرمودید.:46::11:
kalepoook
25-06-2010, 12:21
سلام
آقا قرار بود رام معرفی کنی،کجایی؟
من evo2.5 رو نصب کردم منتظر اینم که شما یه رام بهتر که گفتین رو معرفی کنید.
ممنون
فعلا در امتحانات هستم هفته دیگه با 3 رام جدید میام فعلا باید در کف بمانید:31::10:
kalepoook
26-06-2010, 14:11
فعلا در امتحانات هستم هفته دیگه با 3 رام جدید میام فعلا باید در کف بمانید:31::10:
سلام علیکم
بازم جای شکرش باقیه که اومدین پست رو خوندین جواب دادین.:31:
ایشالا اتمحانات به سلامتی تموم بشه شما بیای معرفی کنید ما هم لذت دنیوی ببریم.:27:
فعلا که همون evo 2.5 رو نصب کردم بهتر از هیچیه.:46:
موفق باشین.
Highbury
04-07-2010, 02:06
الان خرید این گوشی به صرفه هست یا اینکه خیلی قدیمی شده؟
مدل 3جی قیمتش الان چنده نظرتون نسبت به اسمارت چیه؟
Lagon666
04-07-2010, 08:10
الان خرید این گوشی به صرفه هست یا اینکه خیلی قدیمی شده؟
مدل 3جی قیمتش الان چنده نظرتون نسبت به اسمارت چیه؟
سوال اول: به نظر من بستگی داره از چه گوشی میخوای به Viva مهاجرت کنی. اگه از سونی اریکسون های معمولی سری های K و W یا حتی نوکیاهای معمولی هستی، فکر می کنم viva امتحان بدی نباشه. بزرگترین مزیت این گوشی قیمت پایین در بین پاکت پی سی هاست و بزرگترین عیب اون CPU 200 مگاهرتزی اونه که معمولا با یه رام لایت حل میشه.
Highbury
04-07-2010, 10:13
گوشیم ال جی هست و فقط به خاطر اینکه تنوع بشه میخوام عوض کنم و ویوا بگیرم.نظرتون در مورد اسمارت چیه؟
توی گوشی شاپ زده 188 تومان که مطمئنا ارزانتر هم پیدا مشه
Lagon666
04-07-2010, 10:33
در مورد گوشیت زیاد نمیدونم، اما فقط اینو باید بگم که شاید ول کردم دوربین 5 مگاپیکسلی و چسبیدن به دوریبین 2 مگاپیکسلی ویوا که به نظر من در حد یه وب کم نیمه پیشرفته هست شاید برات یه خورده سخت باشه.
مشخصات اسمارت:
دوریبین 3 مگا با فلاش و فکوس (ویوا 2 مگا بدون فلاش و فکوس)
سی پی یو 300 مگاهرتز (ویوا 200)
از همه مهم تر سیستم عامل Brew (ویوا ویندوز موبایل)
وایرلس نداره (ویوا داره)
بازم هست...
Highbury
04-07-2010, 11:44
اونا رو میدونم.این سیستم عامل brew چه جوریه ؟همین که وایرلس نداره ناامیدم کر بی خیال شدم
Lagon666
04-07-2010, 15:07
اونا رو میدونم.این سیستم عامل brew چه جوریه ؟همین که وایرلس نداره ناامیدم کر بی خیال شدم
مثل اینکه یه سیستم عامل بی درو پیکره جدیده. اینطوری که بوش میاد خبری از برنامه های زیاد برای این سیستم عامل نیست.
اینجا توضیحات جالبی نوشته (توی تعریفش نوشته "یک پلتفرم توسعه برای گوشی های موبایل" نه یک سیستم عامل برای موبایل):
سلام دوستان من تازه ویوا گرفتم میگن gps نداره
ایا میشه با برنامههای نرم افزاری فکری به حالش کرد ممنون از راهنماییتون
AryanLand
04-07-2010, 23:27
سلام دوستان من تازه ویوا گرفتم میگن gps نداره
ایا میشه با برنامههای نرم افزاری فکری به حالش کرد ممنون از راهنماییتون
سلام.
خیر چون سخت افزار جی پی اس رو نداره.:11:
lifeless
05-07-2010, 20:09
سلام.
خیر چون سخت افزار جی پی اس رو نداره.:11:
سلام عرض شد
شما برنامه Google Maps رو با سیم کارت ایرانسل
تست کنید ( GPRS فعال باشه) تا ببینین دسته کمی از GPS
نداره :46:
AryanLand
05-07-2010, 22:47
سلام عرض شد
شما برنامه Google Maps رو با سیم کارت ایرانسل
تست کنید ( GPRS فعال باشه) تا ببینین دسته کمی از GPS
نداره :46:
سلام قربان.
اما بازم GPS نداره و من سوال اون دوستمون د ر مورد GPS رو عرض کرده بودم.:11:
lifeless
06-07-2010, 09:00
آقایون حرفه ای لطف میکنین یه لینک برای
آموزش عوض کردن رام گوشی اینجا بذارید
برام؟ منم میخوام عوض کنم راممو. در ضمن
نظرتون رو هم در این باره یعنی عوض کردن
رام گوشی بگین، ممنون میشم(من تو کار گارانتی نیستم :46: )
و اگه یه رام خوب که سرعت رو کم نکنه و مصرف
باطریش هم زیاد نباشه رو بهم معرفی کنین خیلی
بیشتر ممنون میشم. :40:
Lagon666
06-07-2010, 16:15
آقایون حرفه ای لطف میکنین یه لینک برای
آموزش عوض کردن رام گوشی اینجا بذارید
برام؟ منم میخوام عوض کنم راممو. در ضمن
نظرتون رو هم در این باره یعنی عوض کردن
رام گوشی بگین، ممنون میشم(من تو کار گارانتی نیستم :46: )
و اگه یه رام خوب که سرعت رو کم نکنه و مصرف
باطریش هم زیاد نباشه رو بهم معرفی کنین خیلی
بیشتر ممنون میشم. :40:
در مورد آموزش به لینک زیر برید. هر جا نا مفهوم بود بگید که من توضیح بدم.
من شخصا با نصب رام روی همچین گوشی مخالفم. من توی این هفته اول رام Evolution 2.5a رو زدم. رام خوبیه اما چندین باگ داره که بعضیاش قابل حله و بعضی ها هم خیر. اما اگر بخوام توی یه عبارت توضیحش بدم، میگم: زیبا و سریع و کم مصرف (البته خیلی از برنامه های پیش فرضو حذف کرده مثل آفیس). می تونید سرچ کنید که عکس هاشو هم ببینید.
اما دومین رام، رام v24 فام کوانگ (PhamQuang) بود که به دلیل اینکه استارت منوش اومده بود پایین خیلی برام سخت بود. اما در کل اگه بهش عادت کنید، جزو بهترین رام هایی هست که در حال حاضر برای ویوا وجود داره.
آخر سر دیشب رام اصلی خودشو از سایت HTC گرفتم، یعنی همون ویندوز 6.1 با تاچ فلوی آبی زشتش. فکر می کنم این بهترین انتخاب باشه.
lifeless
24-07-2010, 08:21
دوستان یه نفر لینک دانلود رام phamQuang v24 رو برا دانلود بذاره لطفاً ، ممنون.
bahram79
30-07-2010, 12:20
سلام
من یه مشکلی در رابطه با برنامه spb mobile shell 3.5 دارم
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
در قسمت contacts تب مربوط به favorites من چندتا از شماره هایی که بیشتر
ازشون استفاده میکنمو save کردم. اما هر بار که گوشیو خاموش میکنم بعد از
روشن کردن قسمت favorites دوباره پاک میشه. باید چیکار کنم ؟
AryanLand
30-07-2010, 19:04
سلام
من یه مشکلی در رابطه با برنامه spb mobile shell 3.5 دارم
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
در قسمت contacts تب مربوط به favorites من چندتا از شماره هایی که بیشتر
ازشون استفاده میکنمو save کردم. اما هر بار که گوشیو خاموش میکنم بعد از
روشن کردن قسمت favorites دوباره پاک میشه. باید چیکار کنم ؟
سلام.
شما یکبار برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن .:11:
hosein boy
06-08-2010, 10:53
سلام قیمت جدید چنده؟
Scud_MD2
09-08-2010, 18:57
سلام دوستان
آيا ورژن ويندوز موبايل اين گوشي قابل ارتقا به Windows mobile 7 هست؟:10:
Lagon666
09-08-2010, 20:05
سلام دوستان
شرکت میگه نه. مگر اینکه کوک بشه براش. اما اگر کمی فکرشو بکنیم میبینیم که CPU ی ویوا بیشتر از ویندوز 6 نمیکشه.
Amin.M.1986
10-08-2010, 01:29
شرکت میگه نه. مگر اینکه کوک بشه براش. اما اگر کمی فکرشو بکنیم میبینیم که CPU ی ویوا بیشتر از ویندوز 6 نمیکشه.
اصلا ویندوز 7 قراره تغییرات اساسی توش داده بشه و با سخت افزار های موجود معلوم نیست بشه از امکاناتش استفاده کرد
AryanLand
12-08-2010, 00:28
سلام دوستان
سلام.
قربان یکی از لازمه های ویندوز 7 مولتی تاچ بودنه که ویوا نداره ضمن اینکه با این مشخصات فنی که ویوا داره شما خودت چی فکر میکنی؟ فکر میکنی وین 7 براش بیاد؟!!!:46::11:
amb1371631
17-08-2010, 21:44
کیفیت صداش خوبه شاید اول بد به نظر بیاد اما بعد که مقایسه می کنی میبینی از خیلی گوشی ها بهتره من خریدم هندزفری هم باهاش بود کیفیت صدای هندزفریش واقعا بالاست حتی از بعضی express music های نوکیا و گوشی های سونی اریکسون بالاتره
pakbakhteh
23-08-2010, 10:53
سلام بچه ها خسته نباشيد
چند وقت پيش اين مدل از htc رو خريدم اما گوشي رو امانت به يكي از دوستام داده بودم ظاهرا اساسي دهن گوشي بيچاره رو زده سرويس كرده تنظيمات رو كارخانه اي كرده ويندوزي هم ديگه در كار نيست
خواستم ببينم براي نصب ويندوز بايد چي كار كنم
؟
Lagon666
23-08-2010, 12:25
سلام بچه ها خسته نباشيد
چند وقت پيش اين مدل از htc رو خريدم اما گوشي رو امانت به يكي از دوستام داده بودم ظاهرا اساسي دهن گوشي بيچاره رو زده سرويس كرده تنظيمات رو كارخانه اي كرده ويندوزي هم ديگه در كار نيست
خواستم ببينم براي نصب ويندوز بايد چي كار كنم
؟
هارد ریست کنی مشکل حل میشه.
pakbakhteh
24-08-2010, 11:07
ممكنه خواهش كنم مراحلشو بيشتر توضيح بدي؟
Lagon666
24-08-2010, 16:27
ممكنه خواهش كنم مراحلشو بيشتر توضيح بدي؟
گوشی رو خاموش کن. دکمه ی سبز (تماس) و قرمز (قطع تماس) رو با هم نگه دار. در حین اینکه اون دو دکمه رو گرفتی گوشی رو روشن کن.
بعد یه صفحه سیاه با نوشته های سفید میاد. حالا کلید ها رو رها کن و یک بار کلید سبز رو بزن.
دقت کن که اگه چیزی تو گوشی داری که برات مهمه بکاپ بگیر (شماره، اس ام اس، فایل)، چون همه چی نابوده میشه.
سلام.
این گوشی فارسی رو ساپورت میکنه وقتی میخریم ( با گارانتی یاس ) ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نه فارسی کردنش آسونه ؟
فقط میخوام بتونه اس ام اس فارسی رو بگیره و بفرسته.
الان مال شماها چجوری فارسی تایپ مینه ؟
کار بدون قلم باهاش راحته ؟
راستی چند تا اس ام اس میتونه نگه داره ؟ مثل سیمبین ها بی نهایته ؟
Amin.M.1986
25-08-2010, 14:58
[QUOTE=-reza-;5320112]سلام.
این گوشی فارسی رو ساپورت میکنه وقتی میخریم ( با گارانتی یاس ) ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نه فارسی کردنش آسونه ؟
فقط میخوام بتونه اس ام اس فارسی رو بگیره و بفرسته.
الان مال شماها چجوری فارسی تایپ مینه ؟
کار بدون قلم باهاش راحته ؟
راستی چند تا اس ام اس میتونه نگه داره ؟ مثل سیمبین ها بی نهایته ؟[/QUOTE
تو این موارد که فرمودید هیچ مشکلی وجود نداره ... هر وقت تهیه کردید بنده در خدمت هستم واسه کمک:11:
pashangi
28-08-2010, 12:06
با سلام
mac address گوشی رو چطوری باید پیدا کنم؟:41:
Lagon666
28-08-2010, 13:02
با سلام
mac address گوشی رو چطوری باید پیدا کنم؟:41:
برا چی میخوای.
Mac Address همون IP آدرسی هست که توی ویندوز استفاده میشه. فقط اونجا اسمش Mac آدرسه. هر چی بخوای میتونی به جاش بنویسی.
اگه بگی برا چه کاری هست شاید بشه کمک کرد.
pashangi
28-08-2010, 13:36
برا چی میخوای.
Mac Address همون IP آدرسی هست که توی ویندوز استفاده میشه. فقط اونجا اسمش Mac آدرسه. هر چی بخوای میتونی به جاش بنویسی.
اگه بگی برا چه کاری هست شاید بشه کمک کرد.
توی یه شبکه وایرلس دار چند تا IP و Mac address هست می خواستم ببینم کدم یکی گوشی هستش
این چند تا IP و Mac address مشخصات دیگری ندارند که بشه گوشی رو شناسایی کرد از برنامه Cisco.Network.Magic.Pro استفاده میکنم گوشی رو خاموش هم می کنم در تعداد IP و Mac address تغییری
ایجاد نمی شه:19:
Lagon666
28-08-2010, 15:44
تا حالا با این برنامه که گفتی کار نکردم. اگه با خاموش کردن گوشی تغییری ایجاد نمیشه 2 حالت داره:
1. اصلا گوشی وصل نشده به شبکه که آی پی بگیره و شما اونو ببینی
2. ممکنه وصل شده باشه و تو این زمان که گوشی خاموشه، برنامه ی Cisco از تو History آی پی ها رو نمایش میده. (ممکنه با Refresh حل بشه).
saeed__d
31-08-2010, 10:00
سلام به همه
من یم ویوا دارم می خوام اینترنت ایرنول یا همراه اول رو از طریق بلوتوث به لب تاب بدم تو رو خدا اگه کسی می ذونه راهنمایی کنه .
بزرگواری کنید ممنون از همه
سرعت گوشي اومده پايين چي كار كنم ؟؟؟ به نظرم گوشي كند شده برنامه اي هم باز نيست روي گوشي چند تا برنامه هم با هم استفاده نمي كنم توي قسمت رم هم استفاده از رم را زده 63 درصد ؟
ببخشيد تازه كارم . چه جوري مي تونم اس ام اس فارسي ارسال و دريافت كنم؟
AryanLand
09-09-2010, 23:59
سرعت گوشي اومده پايين چي كار كنم ؟؟؟ به نظرم گوشي كند شده برنامه اي هم باز نيست روي گوشي چند تا برنامه هم با هم استفاده نمي كنم توي قسمت رم هم استفاده از رم را زده 63 درصد ؟
ببخشيد تازه كارم . چه جوري مي تونم اس ام اس فارسي ارسال و دريافت كنم؟
سلام.
برای سعت گوشی یک ریست بکنید ببینید درست میشه یا نه.اما برای دریافت اس ام اس فارسی باید یک فارسی ساز نصب کنید و برای ارسالش هم باید یک کیبورد فارسی نصب کنید.تو همین تاپیک بارها معرفی شده سرچ کنید پیدا میکنید.:11:
سلام به همه
من یم ویوا دارم می خوام اینترنت ایرنول یا همراه اول رو از طریق بلوتوث به لب تاب بدم تو رو خدا اگه کسی می ذونه راهنمایی کنه .
بزرگواری کنید ممنون از همه
سلام (با اجازه از اساتید محترم ) دوست عزیز شما واسه این کار باید چنتا تنظیم رو هم روی لپ تاپ هم گوشی انجام بدی..
1)اول وارد Setting\connection\bluetooth شوید بعد در سربرگ Devices باید بلوتوث لپ تاپ رو براش تعریف کنی یا همون بشناسونیش.برای این کارم کافیه که بلوتوث لپ تاپتو روشن کنی بعد از همون سربرگ Devices گوشیت گزینه ی add New Device رو بزنی وقتی بلوتوث کامپیوتر رو شنیسایی کرد از شما Next می خواد فقط Next زده و بقیه ی تنظیمات رو عوض نکنید وبعد تنظیمات رو با زدن گزینه ی save ذخیره کنید
2)حالا باید تنظیمات لپتاپ رو انجام بدید بلوتوث لپ تاپو روشن کنید بعد به آدرس Start \Connect to رفته و روی گزینه ی Bluetooth Network Connection کلیک کنید در پنجره ای که باز می شود روی گزینه ی Add کلیک کنید و تیک My Device Is Set up and Ready To Be Found رو بزارید و بعد Next کنید منتظر بشید تا بلوتوث گوشی رو شناسایی کنه بعد Next رو بزنید . در این قسمت چند Option قابل انتخاب دیده می شود که شما می توانید آز طریق آن برای امنیت بیشتر می توانید رمز بگزارید ..اگر گزینه ی اول یا Choose a passkeyfor me را انتخاب کنید خود سیستم یه رمز به صورت رندوم انتخاب می کند که باید همان رمز را در گوشی خود وارد کنید که به نظر من رو همین گزینه بزارید بهتره...بعد از انتخاب Next کنید و Passkey که روی لپ تاپ مشاهده می کنیدو باید در گوشی هم وارد کنید....(گوشی به شما پیقام ارتباط میده و شما Yes رو بزنید بعد passkey رو وارد کنید)حالا روی لپتاپ Finish رو بزنید .میبینید که در پنجره ی bluetooth در سربرگ access point نام بلوتوث گوشی شما ثبت شده ...شما باید وارد programs گوشی شده بعد وارد برنامه ی Internet Sharing شوید بعد در قسمت PC Connection گزینه ی Bluetooth PAN رو انتخواب کنید و در قسمت Network Connection سرویس دهنده ی خود رو انتخواب کنید که اگه irancell باشه و تنظیمات GPRS رو انجام داده باشید اسمش به صورت پیش فرض Irancell-Internet هست اگرم همراه اوله به صورت پیش فرض MCI-Internet رو انتخواب کنید و بعد گزینه ی Connect رو بزنید .بغد از این کار گزینه ی Connect بلوتوث لپ تاپ هم بزنید تا به اینترنت وصل شید....
اگه توضیحات کم با نقص داره ببخشید همچنین اگه اساتید نظرات بهتری دارن بیان ککن و مارو ببخشن....:11:
امیدوارم که وصل شی یا حق :10:
دوستان سلام
ویندوز گوشیم پریده دیگه هم بالا نمیاد اگر امکان داره لینک دانلود ویندوزشو برام بزارید.
AryanLand
11-10-2010, 00:29
دوستان سلام
ویندوز گوشیم پریده دیگه هم بالا نمیاد اگر امکان داره لینک دانلود ویندوزشو برام بزارید.
سلام.
ویندوزتون که نپریده.شما باید هارد ریست کنید منتها باید بدونید که تمام اطلاعات روی مموری داخلی پاک میشه مثا کانتکتها ,اس ام اس و....
برای اینکار شما در باطری رو بردار که بتونی به دکمه ریست دسترسی داشته باشی.سپس دکمه های قطع و وصل تماس رو با هم بگیر (همزمان)و با قلم دکمه ریست رو بزن.قلم رو بر دار ولی دکمه های قطع و وصل رو نگهدار تا یه پیغام بیاد رو صفحه که میگه این عمل اطلاعاتت رو پاک میکنه برای ادامه دکمه وصل تماس رو بزن.(وقتی پیغام اومد دو دکمه رو ول کن و بعد برای ادامه دکمه وصل تماس رو بزن) :11:
Ship Storm
10-12-2010, 09:03
دانلود Spb Mobile Shell 3.5.5
خودم تست کردم روی گوشی به راحتی نصب میشه و سریال هاش هم جواب میده برای رجیستر نرم افزار که از حالت 15 روزه در بیاد
پیوست کردم به این پست
پسورد فایل هم اینه :
دوستان میصرفه خریدش؟و جدیدترین قیمتشو میخواستم....ممنون
Ship Storm
23-12-2010, 19:25
دوستان میصرفه خریدش؟و جدیدترین قیمتشو میخواستم....ممنون
این گوشی برای سپتامبر 2008 هست و بیش از 2 سال از ساختش میگذره و به نظر من دیگه ارزش خرید نداره چون گوشی های جدید که اومده خیلی بهتر و عملکر و کارایی بهتری رو دارند و قیمت نسبتا خوبی هم دارند(بدون گارانتی)
قیمت هم گارانتی متفرقه 185 و گارانتی اصلی 215 هست
Ship Storm
24-02-2011, 22:55
سلام
کسی از دوستان که این گوشی رو داره میدونه چطور میشه کاری کرد که با وصل کردن USB گوشی به کامپیوتر از طریق GPRS ایرانسل ما بتونیم روی کامپیوترمون در اینترنت گشت و گذار کنیم؟
saeed__d
05-03-2011, 21:12
از طریق کابل به کامپیوتر وصل شو بعدم تو منو ( گزینه استارت ) قسمت اینترنت شیرینگ گزینه یو اس بی رو انتخاب کن و کانکت رو بزن در ضمن بهتره Microsoft ActiveSync رو نصب داشته باشی
Ship Storm
21-04-2011, 22:56
نرم افزار یاهو مسنجر shmessenger
Version 3.2.14 (all phones - numeric keypad, full keyboard, touch screen) SIGNED
سلام دوستان
من دوستم این گوشی رو داره و داده من واسش فارسی کنم. (نمیخواد منو ها فارسی بشه, فقط فارسی رو تو مسیج ساپرت کنه)
گوشی خودم آندرویده و زیاد از ویندوز موبایل سر در نمیارم.
یه فارسی ساز توی پست 2 بود. اگه اونو نصب کنم قابلیت خوندن اس ام اس فارسی اضافه میشه ؟
واسه نوشتن چی ؟
اگه کیبورد لازم هست لطفا معرفی کنید. ممنون
:n13:سلام دوست عزیز واسه این گوشی میشه وایبر نصب کرد؟؟؟آخه من هر کاری میکنم نمیتونم واسه این موبایل اَپ وایبر پیدا کنم؟؟:n14:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.