مشاهده نسخه کامل
: کلوپ HTC Touch ViVA
kasra_khan2003
03-06-2009, 15:14
سلام دوستان، من دیروز این گوشی رو تو دست دوستم دیدم و خوشم اومد!
کلا عاشق هرچی گوشی تاچ هست، هستم! مخصوصا اونایی که خودشون یه کیبورد فیزیکی هم دارن
خواستم لطف کنین یه عکس از کیبورد این بزارین! کیبورد اسکیرین منظورم چون این که کیبورد جدا نداره، میخوام ببینم سایز حروف چقدر هست.
شما مثلا دارین راه میرین میتونین راحت تایپ کنین؟ Landscape هم میشه کیبرودش؟
AryanLand
04-06-2009, 01:57
سلام دوستان، من دیروز این گوشی رو تو دست دوستم دیدم و خوشم اومد!
کلا عاشق هرچی گوشی تاچ هست، هستم! مخصوصا اونایی که خودشون یه کیبورد فیزیکی هم دارن
خواستم لطف کنین یه عکس از کیبورد این بزارین! کیبورد اسکیرین منظورم چون این که کیبورد جدا نداره، میخوام ببینم سایز حروف چقدر هست.
شما مثلا دارین راه میرین میتونین راحت تایپ کنین؟ Landscape هم میشه کیبرودش؟
سلام.
سلام کیبوردهای ویندوز موبایل دارای سایز های مختلفی هستن که شما با توجه به نیازت میتونی نصب کنی تا سایز کل صفحه( ّ فول اسکرین).ضمنا" حالت Landscape رو هم کثرا" ساپورت میکنن ولی نه همشون.
kasra_khan2003
04-06-2009, 18:20
سلام.
سلام کیبوردهای ویندوز موبایل دارای سایز های مختلفی هستن که شما با توجه به نیازت میتونی نصب کنی تا سایز کل صفحه( ّ فول اسکرین).ضمنا" حالت Landscape رو هم کثرا" ساپورت میکنن ولی نه همشون.
من این رو میدونم، خودم با چند تا ppc کار کردم، اما با این حال دوست داشتم عکسش رو ببینم.
درخواست عکس کردم، نه یک توضیح کلی...
AryanLand
05-06-2009, 01:08
من این رو میدونم، خودم با چند تا ppc کار کردم، اما با این حال دوست داشتم عکسش رو ببینم.
درخواست عکس کردم، نه یک توضیح کلی...
سلام.
شما بفرمایید کدوم کیبرد رو میخواهید ببینید من براتون عکسش رو میزارم.حتی اگر نداشته باشم نصب میکنم و اسکرین شاتش رو میزارم.شما کلی گفتید میخواهید عکسش رو ببینید اما یکی دو تا کیبرد نیست که واسه همین من بصورت کلی گفتم تا سایز فول اسکرین کیبرد هست.
kasra_khan2003
06-06-2009, 12:37
سلام.
شما بفرمایید کدوم کیبرد رو میخواهید ببینید من براتون عکسش رو میزارم.حتی اگر نداشته باشم نصب میکنم و اسکرین شاتش رو میزارم.شما کلی گفتید میخواهید عکسش رو ببینید اما یکی دو تا کیبرد نیست که واسه همین من بصورت کلی گفتم تا سایز فول اسکرین کیبرد هست.
منظورتون با نصب نرم افزار هایی هست که شکل و شمایل خاصی به گوشی میدن؟ مثل نرم افزار های Resco ؟
نه زیاد برام فرق نمیکنه، الان خودتون چی رو گوشیتون هست؟ احتمالا با اون راحتین دیگه، همون رو میخوام ببینم.
امروز دیدم ویترین یه مغازه زده، viva ارزون ترین تاچ دنیا! امیدوارم خز نشه!:2:
Ship Storm
06-06-2009, 13:45
سلام.
مورد جی پی اس , بله شما میتونید برنامه GPS Garmin رو نصب کنید و تمام امکاناتش رو داشته باشید البته بدون کانکشن که کار نمیکنه باید به ماهواره ها کنکت بشید که بدون هزینه هست و گوشی های دارای چیپست جی پی اس امکان اتصال به ماهواره هارو دارن.
از نحوه استفاده از GPS اون آموزشی چیزی داری؟خیلی برام جالبه بدونم چطوری GPS اینها کار مکنه چون من با GPS های GARMIN کار کردم خیلی راحت و بدون دردسر بوده و میخوام روی این گوشی هم ببینم به همون دقت و با همون امکانات هست یا نه
ممنون:11:
می خوای اول کهنه بشه بعد هدیه بدیش؟
اگه من جای اون شخص هدیه گیرنده بودم تا الان دلم آب شده بود.:37:
اون رو دادم به طرف :31:
Amin.M.1986
07-06-2009, 14:59
منظورتون با نصب نرم افزار هایی هست که شکل و شمایل خاصی به گوشی میدن؟ مثل نرم افزار های Resco ؟
نه زیاد برام فرق نمیکنه، الان خودتون چی رو گوشیتون هست؟ احتمالا با اون راحتین دیگه، همون رو میخوام ببینم.
امروز دیدم ویترین یه مغازه زده، viva ارزون ترین تاچ دنیا! امیدوارم خز نشه!:2:
spb بهترین کیبرده که من دیدم... هرجا سرچ بزنی هم پیدا میشه...در مت خز ورد خز شدن هم خیالت راحت.... نمیشه... ویندوز موبایله ناسلامتی... کسی که استفاده ای از ویندوز موبایل نداره با همین پول میره یه سیمبین میخره با امکانات بیشتر
spb بهترین کیبرده که من دیدم... هرجا سرچ بزنی هم پیدا میشه...در مت خز ورد خز شدن هم خیالت راحت.... نمیشه... ویندوز موبایله ناسلامتی... کسی که استفاده ای از ویندوز موبایل نداره با همین پول میره یه سیمبین میخره با امکانات بیشتر
سلام. دقیقاً منظورتون از این جمله چیه؟ شما چه استفادهای از ویندور موبایل میکنید که تو سیمبین به اون دسترسی ندارید. آخه من میخوام این گوشیو بخرم و چون تا حالا ویندوز موبایل نداشتم کمی تردید دارم.
Amin.M.1986
07-06-2009, 21:00
سلام. دقیقاً منظورتون از این جمله چیه؟ شما چه استفادهای از ویندور موبایل میکنید که تو سیمبین به اون دسترسی ندارید. آخه من میخوام این گوشیو بخرم و چون تا حالا ویندوز موبایل نداشتم کمی تردید دارم.
عزیزم من واسه زبان به یه دیکشنری کامل و سخنگو نیاز دارم چون استفاده ی حرفه ای دارم ازش و فلش کارت... دیگه اینکه یه ماشین حساب مهندسی و تا حدی هم آفیس رو نیاز دارم... که البته تمام اینها نسخه سیمبین داره ولی با کمی کارآیی کمتر... و یک سری کارهای دیگه... شما اگه استفاده ی خاصی مد نظرت نیست که مجبور به استفاده از ویندوز موبایلت کنه پاکت نخر... با همین پول یا کمتر میتونی یه گوشی با صفحه بهتر صدای بهتر و سرعت بهتر بخری... دیکشنری هم برای سیمبین زیاده ولی من استفادم متفاوت بود...کمکی خواستی در خدمتم:10:
sAeEd_kHaAn
07-06-2009, 21:00
ویندوز خیلی وسیعتر و گسترده تر از سیمبین هست و از نظر برنامه هاش خیلی حرفه ای تره سیمبین در مقایسه با ویندوز یه سیستم عامل ابتدایی به حساب میاد
منم اولین تجربه ویندوز رو با viva شروع کردم و کاملا راضی ام :5:
Ship Storm
08-06-2009, 05:55
هنزفری 25 هزار تومان به نظرتون بخریم؟
اینطوری که گوشی برای ما تموم شد 300 تومن دقیق :31:
ماشین رو خریدیم حالا باید هی دنبال لاستیک و رینگ و شیشه و باد کردن لاستیک و این چیزهاش باشیم :31:
255 گوشی + 10 کیف چرمی htc + رم 2 گیگ 7 تومن + 25 هم بدیم واسه هندزفری شد 300 تومن سر راست
emprator_kochak
09-06-2009, 08:32
هنزفری 25 هزار تومان به نظرتون بخریم؟
اینطوری که گوشی برای ما تموم شد 300 تومن دقیق :31:
ماشین رو خریدیم حالا باید هی دنبال لاستیک و رینگ و شیشه و باد کردن لاستیک و این چیزهاش باشیم :31:
255 گوشی + 10 کیف چرمی htc + رم 2 گیگ 7 تومن + 25 هم بدیم واسه هندزفری شد 300 تومن سر راست
سلام، چی شد هندزفری رو گرفتید یا نه ؟ اگه گرفتید چند ؟ از کجا ؟
اگه شد یه 2تا عکسم ازش بزاری ممنون میشیم :11:
faravahar
09-06-2009, 15:20
درود. من می خوام تا تیر یک پاکت پیسی بگیرم. حالا به نظرتون با 260 تومن یک ویوا بگیرم یا یک 3g دست دوم. در ضمن من مشهدم اما تهران هم میام. به نظرتون قیمت ها چقدر فرق می کنه؟ ارزش داره بیام تهران بگیرم یا نه؟
soranstar
09-06-2009, 20:41
با سلام دوستان
این htc viva و htc 3G رو خود گوشی فارسی نداره ؟
منظورم اینه sms های فارسی رو نمیخونه ؟
و باید براش فارسی ساز نصب کرد و مشکلی پیش نمیاد؟
AryanLand
10-06-2009, 00:09
با سلام دوستان
این htc viva و htc 3G رو خود گوشی فارسی نداره ؟
منظورم اینه sms های فارسی رو نمیخونه ؟
و باید براش فارسی ساز نصب کرد و مشکلی پیش نمیاد؟
سلام.
خیر ,نداره باید خودتون نصب کنید و هیچ مشکلی هم نداره.
سلام.
خیر ,نداره باید خودتون نصب کنید و هیچ مشکلی هم نداره.
سلام درسته به صورت پیش فرض نداره اما ظاهراً گوشیهایی که جدیداً با گارانتی یاس عرضه میشن روشون فارسی ساز هم نصب شده.
من دیروز این گوشی رو 256 تومن خریدم با گارانتی پرشین تله کام اما فارسی ساز نداره.
AryanLand
10-06-2009, 00:29
از نحوه استفاده از GPS اون آموزشی چیزی داری؟خیلی برام جالبه بدونم چطوری GPS اینها کار مکنه چون من با GPS های GARMIN کار کردم خیلی راحت و بدون دردسر بوده و میخوام روی این گوشی هم ببینم به همون دقت و با همون امکانات هست یا نه
اون رو دادم به طرف :31:
سلام.
نحوه کار که مثل GPS های معمولیه برای نصب و راهنمای نصب هم برنامه رو تو قسمت GPS صفحه 8 یا 9 گذاشتم میتونید دانلود و نصب کنید.
emprator_kochak
10-06-2009, 10:53
سلام درسته به صورت پیش فرض نداره اما ظاهراً گوشیهایی که جدیداً با گارانتی یاس عرضه میشن روشون فارسی ساز هم نصب شده.
من دیروز این گوشی رو 256 تومن خریدم با گارانتی پرشین تله کام اما فارسی ساز نداره.
بابا مبارکه، پس کو شیرینی :31:
از کجا گرفتید حالا ؟
Ship Storm
10-06-2009, 15:19
سلام، چی شد هندزفری رو گرفتید یا نه ؟ اگه گرفتید چند ؟ از کجا ؟
اگه شد یه 2تا عکسم ازش بزاری ممنون میشیم :11:
نه من نگرفتم هنوز :31: ولی گفتم با حساب هندزفری 300 تومن تموم میه برامون یکی از بچه ها تو صفحه قبل از اون نمایندگی Htc تو تهران که معرفیش کردم قیمتش رو گرفته بود گفته 25 تومن
درود. من می خوام تا تیر یک پاکت پیسی بگیرم. حالا به نظرتون با 260 تومن یک ویوا بگیرم یا یک 3g دست دوم. در ضمن من مشهدم اما تهران هم میام. به نظرتون قیمت ها چقدر فرق می کنه؟ ارزش داره بیام تهران بگیرم یا نه؟
با 260 که 3g نمیتونی بگیری برای 3g باید 400 هزینه کنی
سلام.
نحوه کار که مثل GPS های معمولیه برای نصب و راهنمای نصب هم برنامه رو تو قسمت GPS صفحه 8 یا 9 گذاشتم میتونید دانلود و نصب کنید.
پس باید به اون طرف که گوشی رو دادم بهش اطلاع بدم بیاد رو گوشیش تنظیمات رو اعمال کنه
بابا مبارکه، پس کو شیرینی :31:
از کجا گرفتید حالا ؟
سلام. ممنون لطف دارید. شیرینی هم در خدمتیم.:27:
راستش من گوشی رو از یکی از مغازه های کنار پاساژ علاالدین خریدم (قیمتش از همه جا ارزونتر بود). هم با گارانتی تله کام داشت و هم کامتل من تله کام گرفتم.
توی علاالدین هم از همه مغازه ها قیمت گرفتم. از 260 تا 275 تومن قیمت می دادند. بیشتر گارانتی کامتل موجود بود و تله کام. یاس خیلی کم بود. یه جا هر سه گارانتی رو داشت و هر سه تا رو 265 می داد.
فعلاً هم که از گوشی راضی ام و دارم زیروبمشو در می ارم چون واقعاً یه فضای جدیدیه. صدا، تصویر و تاچش که خیلی عالیه.
مخلصیم:11:
Ship Storm
11-06-2009, 13:04
سلام. ممنون لطف دارید. شیرینی هم در خدمتیم.:27:
راستش من گوشی رو از یکی از مغازه های کنار پاساژ علاالدین خریدم (قیمتش از همه جا ارزونتر بود). هم با گارانتی تله کام داشت و هم کامتل من تله کام گرفتم.
توی علاالدین هم از همه مغازه ها قیمت گرفتم. از 260 تا 275 تومن قیمت می دادند. بیشتر گارانتی کامتل موجود بود و تله کام. یاس خیلی کم بود. یه جا هر سه گارانتی رو داشت و هر سه تا رو 265 می داد.
فعلاً هم که از گوشی راضی ام و دارم زیروبمشو در می ارم چون واقعاً یه فضای جدیدیه. صدا، تصویر و تاچش که خیلی عالیه.
مخلصیم:11:
منم از اون مغازه بیرونی پاساژ خریدم قیمتش خیلی خوب بود نسبت به بقیه جاها
شما از فروشگاه جزیره نمایندگی رسمی گوشی های htc خرید نکردید احیانا؟ چون من از اونجا خریدم
emprator_kochak
15-06-2009, 09:27
سلام، آقا به نظر شما ما واسه این هندز فری چی کنیم که اینقدر هزینه نکنیم ؟
Ship Storm
15-06-2009, 15:05
سلام، آقا به نظر شما ما واسه این هندز فری چی کنیم که اینقدر هزینه نکنیم ؟
این گوشی چینی ها هستن, هندزفری هاشون یو اس بی هستن یسریشون حالا نمیدونم بهشون میخوره یا نه برو همونجا گوشی رو هم ببر تست کن ببین میخوره یا نه ارزونتره قیمتش
Amin.M.1986
23-06-2009, 10:48
ببخشيد يه سوال .. البته ميدونم كلاس پاكت يه چيز ديگس .. جريان اينه كه من ميخوام براي يه نفر گوشي بخرم كه اصلا اهل وسايل الكترونيكي نيست و چون چشمش ضعيفه نميتونه بدون عينك با دكمه هاي گوشي كار كنه... به نظرتون ويوا بخرم براش و يه سري برنامه بريزم كه شماره گرفتن و اينجور كارها رو راحت كنه.. با اين تفاسير ويوا بخرم براش؟؟؟ مشكلي پيش نمياد؟؟ فقط هم استفادش زنگ زدنه ولي من دوست دارم يه گوشي خوب بخرم براش.نظر دوستان چيه؟
emprator_kochak
23-06-2009, 11:22
ببخشيد يه سوال .. البته ميدونم كلاس پاكت يه چيز ديگس .. جريان اينه كه من ميخوام براي يه نفر گوشي بخرم كه اصلا اهل وسايل الكترونيكي نيست و چون چشمش ضعيفه نميتونه بدون عينك با دكمه هاي گوشي كار كنه... به نظرتون ويوا بخرم براش و يه سري برنامه بريزم كه شماره گرفتن و اينجور كارها رو راحت كنه.. با اين تفاسير ويوا بخرم براش؟؟؟ مشكلي پيش نمياد؟؟ فقط هم استفادش زنگ زدنه ولي من دوست دارم يه گوشي خوب بخرم براش.نظر دوستان چيه؟
سلام دوست من، من به شخصه اصلاً بهت پیشنهاد نمینم که این کارو بکنی، چون پاکت پی سی متفاوته با گوشیای دیگه و از نظر کار کردن متفاوت تره نسبت به دیگر گوشیا و این دوست شما هم که میگید اهل دیجیتال نیست و چشماشم ضعیفه این گوشی به کارش نمیاد، شما میتونید یه گوشی جاوا ( منظورم برنامه خوریشه ) از برندهای سونی اریکسون و سامسونگ انتخاب کنی، این روزا این دو برند گوشیای جاوای با کلاس زیادی دادن بازار، در کل این نظر شخصی من بود/ موفق باشی . :11:
AryanLand
23-06-2009, 23:50
سلام.
منم فکر میکنم با این شرایطی که فرمودید هیچ پاکت پی سی از هیچ برندی نمیتونه به شخص مورد نظر شما کمکی بکنه و نیازهاشو برطرف کنه برعکس من فکر میکنم مشکلاتی رو هم به مشکل اصلی که ضعیف بودن چشم ایشون هست اضافه کنه.(البته به عنوان نظر شخصی).
اما یک کار میتونید بکنید : شما که خودت پاکت پی سی داری برای امتحان گوشیت رو مدتی به ایشون بدی تا تست بکنه ببینه باهاش راحته یا نه بعد اقدام به خرید بکنی.
Amin.M.1986
24-06-2009, 07:57
سلام.
منم فکر میکنم با این شرایطی که فرمودید هیچ پاکت پی سی از هیچ برندی نمیتونه به شخص مورد نظر شما کمکی بکنه و نیازهاشو برطرف کنه برعکس من فکر میکنم مشکلاتی رو هم به مشکل اصلی که ضعیف بودن چشم ایشون هست اضافه کنه.(البته به عنوان نظر شخصی).
اما یک کار میتونید بکنید : شما که خودت پاکت پی سی داری برای امتحان گوشیت رو مدتی به ایشون بدی تا تست بکنه ببینه باهاش راحته یا نه بعد اقدام به خرید بکنی.
نظرت خيلي خوبه ولي گفتم شايد چون صفحه پاكت من از ويوا بزرگتره نتونه امتحان خوبي باشه... دليل اينكه به اين فكر افتادم اين بود كه واسه پاكت يه سري برنامه هست كه كل صفحه ميشه شماره گير و ديدنش راحت ميشه.. ولي براي سيستم عامل هاي ديگه نديدم... مخصوصا واسه جاوا.. حالا اگه بازم راهنمايي كنيد ممنون ميشم
saadi126
24-06-2009, 09:03
خب دوست من پيشنهاد ميكنم گوشي LG Viewty رو براشون بگيري كه هم صفحه اش تاچ هست (البته حساسيت تاچش نسبت به پاكت پي سي هايي مثل HTC خيلي كمتره) و هم اينكه شماره گير بزرگ تمام صفحه داره.
ويژگي متفاوت اين گوشي نسبت به پاكت پيسي اينه كه جاوا هستش و برنامه هاش ساده شده اند و براي اين شخص ديگه گيج كننده نميشه. من خودم 5-6 ماه داشتمش و تازه فروختمش خيلي ازش راضي بودم فكر كنم الان حدود 220-230 با گارانتي بتوني بگيريش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
solmazym
24-06-2009, 12:18
سلام
اینم یه فارسی ساز خوب واسه ویوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
کد:
طریقه نصبش هم فایل cab رو روی مموری گوشی یا حافظه خارجی گوشی بریزید و از داخل گوشی نصبش کنید
بعد از نصب هم به فولدر نصب برید و زبان فارسی رو انتخاب کنید
موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
سلام
من فارسي رو امتحان كردم ولي اشكال server داده. نتونستم نصبش كنم.
كمكككككككك
sAeEd_kHaAn
25-06-2009, 08:06
همینطور که دوستای دیگه هم نظر دادن منم پیشنهاد میدم از فکر ppc بیا بیرن چون به کار دوستت نیماد و کار کردن باهاش مشکله واسه کسی که اهل به قول شما دیجیتال نیست . یه گوشی ساده براش بگیر که راحت بتونه باهاش زنگ بزنه :20:
Amin.M.1986
26-06-2009, 12:22
همینطور که دوستای دیگه هم نظر دادن منم پیشنهاد میدم از فکر ppc بیا بیرن چون به کار دوستت نیماد و کار کردن باهاش مشکله واسه کسی که اهل به قول شما دیجیتال نیست . یه گوشی ساده براش بگیر که راحت بتونه باهاش زنگ بزنه :20:
شما گوشی میشناسی که صفحه اش بزرگ باشه و کل صفحه شماره گیر باشه... یعنی شماره هاش بزرگ باشه... و همینطور نوشته های روی صفحه بزرگ باشه؟؟
saadi126
27-06-2009, 09:11
دوست خوب، اين گوشي LG مدل ويوتي كه گفتم رو اول ببين مطمئن باش نظرت عوض ميشه. هم صفحه بزرگ داره (3 اينچ) هم دكمه ها و فونتش بزرگ هست. فارسيش هم بدونه نقصه تازه منوهاش هم همه خيلي ساده هستند و حتي به راحتي ميتونه باهاش كار كنه
Amin.M.1986
27-06-2009, 12:13
دوست خوب، اين گوشي LG مدل ويوتي كه گفتم رو اول ببين مطمئن باش نظرت عوض ميشه. هم صفحه بزرگ داره (3 اينچ) هم دكمه ها و فونتش بزرگ هست. فارسيش هم بدونه نقصه تازه منوهاش هم همه خيلي ساده هستند و حتي به راحتي ميتونه باهاش كار كنه
ممنون دوست عزیز...ویوتی رو که همون اول که اومد دیدم... ولی راستش اون موقع خوشم نیومد... البته اون موقع واسه خودم گوشی میخواستم... دوباره میرم میبینم.... غیر از ویوتی؟؟؟
sAeEd_kHaAn
27-06-2009, 20:31
شما گوشی میشناسی که صفحه اش بزرگ باشه و کل صفحه شماره گیر باشه... یعنی شماره هاش بزرگ باشه... و همینطور نوشته های روی صفحه بزرگ باشه؟؟
گوشی های زیادی با این مشخصات هستن شما برو یه تاپیک دیگه مطرح کن کلوپ سونی اریکسون یا نوکیا تو این برند گوشی زیاد دارن :20:
P A R S A
05-07-2009, 23:25
دوستان چند تا سوال:
1. ساپورت رم چقدره؟
2. شتابسنج داره؟
3. من گوشی فعلی ام سیمبین دار هست، می خوام این رو بگیرم، نکته خاصی به ذهنتون نمیرسه در این باره؟
4. کلا مزایا و معایب گوشی رو لطف کنید بی طرفانه بگید!
Bs_panzer
05-07-2009, 23:35
1 . 4 گیگ
2. خیر
3. 5800 بهتره برات
4.
مزایا : مقرون به صرفه ....... ! وای فای عالی
معایب : دوربین مزخرف و سی پی یو ضعیف من تورو میشناسم می خوای بازی کنی روش با این نمیتونی
S@nti@go_s&k
06-07-2009, 00:42
سیلام
8 گیگ روش تست شده جواب داده
ویندوز که قوی تر از سیمبین هستش
بازی هم واسش زیاده اونقدر هم سی پیو ضعیفی نداره
k i a r a s h
06-07-2009, 02:31
سلام . بچه ها من 3 - 4 روزه ویند.ز موبایل 6.5 رو ریختم . خداییش خیلی خوشگل تر از 6.1 شده . فعلا که دارم باهاش حال می کنم .
sAeEd_kHaAn
06-07-2009, 08:55
سلام . بچه ها من 3 - 4 روزه ویند.ز موبایل 6.5 رو ریختم . خداییش خیلی خوشگل تر از 6.1 شده . فعلا که دارم باهاش حال می کنم .
سلام میشه لینک دانلود و طریقه نصبشو بگی منم 6.5 بریزم روش دعات کنم :31:
k i a r a s h
06-07-2009, 19:07
سعید جان تو پیغام برات لینک ها رو گذاشتم . اینم دو ، سه تا عکس از وین 6.5 که نصب کردم . البته تم تاچ فلو رو خودم بعدش نصب کردم:
من از خیلی ها شنیدم که می گفتن 6.5 اصلا رو ویوا جواب نمی ده . ولی به نظر من سرعتش اگه زیاد نشده باشه اصلا کم نشده . همون طور که می بینید تغییرات اساسی کرده و کوکر این رام یه چیزای قشنگی هم توش کار کرده . مثل Slide to Answer که بدون ایراد کار می کنه و خیلی زیباست . من کلی دنبالش بودم .
یا اضافه کردن برنامه هایی مثل pim backup & psShutXP & Nitrogen & بازی Rubic و .....به رام .
یکی از ویژگی های بسیار خوبش اضافه شدن 35 مگ فضای بیشتر به رم داخلیه . که بسیار عالیه .
تا الان یکی دوتا چیز بدم توش دیدم . نداشتن اپرا که البته میشه نصبش کرد . هر چندتا برنامه باز و بسته می کنم اصلا Task Manager چیزی نشون نمیده که برنامه ای باز مونده . برای همین بعد از مدتی فضای رم اشغال میشه . حالا باید یه Task Manager نصب کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه . در کل از نظر گرافیکی و زیبایی خیلی خوشگل تر از 6.1 هستش .
S@nti@go_s&k
06-07-2009, 19:26
مرسی کیارش جان
35 مگ ایول خیلی خوبه
راستی اون برنامه های پیش فرض که اضافه شده برا چیه
hamed_bijari
06-07-2009, 19:37
آره اگه لینک دانلودش و طریقه نصبش جایی هست لطفا بگو
P A R S A
06-07-2009, 20:28
خب حالا چند تا سوال در مورد ویوا:
1. برنامه هاش چطور نصب میشن؟ (راحته یا فیلم داره؟)
2. جاوا رو چطور اجرا میکنه؟
3. کیفیت LCD چطوره؟
4. ساپورت رم چند گیگ؟
5. زیبایی اینترفیس چطوره؟
6. یه کم راجع به کیبرد مجازی و حالت هاش و ... توضیح بدین!
7. کلا هرچی اسکرین شات از اینترفیس و گالری و ... گوشی دارین لطف کنید!
8. میشه صفحه اصلی اینقدر شلوغ نباشه؟
k i a r a s h
07-07-2009, 02:23
مرسی کیارش جان
35 مگ ایول خیلی خوبه
راستی اون برنامه های پیش فرض که اضافه شده برا چیه
یکی از اونا که بازی معروفه . pim backub برای بکاپ از قسمت های مختلف گوشی . nitrogen هم برنامه ای هست برای پخش فایل های صوتی . psShutXP هم برنامه ایه که می تونی راحت گوشیت رو ریست کنی و نیازی نیست که دیگه در پشت رو باز کنی و با قلم ریست کنی .
k i a r a s h
07-07-2009, 02:28
آره اگه لینک دانلودش و طریقه نصبش جایی هست لطفا بگو
بفرمایید:
آموزش تصویری آنلاک کردن و نصب رام های غیر رسمی در Viva:
معرفی رام های غیر رسمی 6.5 برای ویوا:
AryanLand
08-07-2009, 00:50
یکی از اونا که بازی معروفه . pim backub برای بکاپ از قسمت های مختلف گوشی . nitrogen هم برنامه ای هست برای پخش فایل های صوتی . psShutXP هم برنامه ایه که می تونی راحت گوشیت رو ریست کنی و نیازی نیست که دیگه در پشت رو باز کنی و با قلم ریست کنی .
سلام.
PIM بکاپ از قسمتهای مختلف گوشی بکاپ نمیگره بلکه از PIM بکاپ میگره.(کانتکت ها, اس ام اس ,Email , Taskها ,و تو این زمینه...)
*LionHeart*
10-07-2009, 17:55
با سلام خدمت تمامي دوستان
مي خواستم بدونم كه كسي از دوستان تا حالا Memory 8G روي اين گوشي انداخته يا نه ؟
چون من انداختم كار نكرد
AryanLand
11-07-2009, 12:05
با سلام خدمت تمامي دوستان
مي خواستم بدونم كه كسي از دوستان تا حالا Memory 8G روي اين گوشي انداخته يا نه ؟
چون من انداختم كار نكرد
سلام.
من این گوشی رو ندارم که تست کنم.اما پچ SDHC برای گوشیهای HTC هست اگر مطمئن شدی که بصورت دیفالت این گوشی SDHC رو ساپورت نمیکنه(بالای 2گیگ مموری رو ساپورت نمیکنه)بگو برات لینکش رو بزارم نصب کن اونموقع ساپورت میکنه .منتها قبلش باید مطمئن بشی که تداخلی با نرم افزارهای خود گوشی بوجود نیاد.
Bs_panzer
11-07-2009, 14:10
احتمالن رام عوض نکرده تو لینکشو بذا براش
چون من دیدم 8 گیگ انداخته بودن
*LionHeart*
11-07-2009, 20:02
سلام.
من این گوشی رو ندارم که تست کنم.اما پچ SDHC برای گوشیهای HTC هست اگر مطمئن شدی که بصورت دیفالت این گوشی SDHC رو ساپورت نمیکنه(بالای 2گیگ مموری رو ساپورت نمیکنه)بگو برات لینکش رو بزارم نصب کن اونموقع ساپورت میکنه .منتها قبلش باید مطمئن بشی که تداخلی با نرم افزارهای خود گوشی بوجود نیاد.
با تشكر از AryaLand عزيز
من خودم Memory 4G دارم و تا الان مشكلي نداشته ولي چند روز پيش يك رم 8G كه انداختيم زماني كه ميرفتم تو قسمت Status Ram ميزد Not Installed اگه ممكنه لينك اين برنامه رو بزارين ممنون ميشم
sAeEd_kHaAn
11-07-2009, 20:43
من 4 انداختم مثل هلو جواب میده
یه فارسی ساز اس ام اس میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااام
AryanLand
11-07-2009, 23:19
سلام.
Mobidiv V 4.16
S@nti@go_s&k
11-07-2009, 23:26
سلام
عزیز پست دوم هست
خب الان فكر كنم بزرگترین مشكلی كه هركس بعد از خرید این گوشی باهاش مواجهه عدم نمایش حروف فارسی باشه...
من خودم یكم تو نت گشتم و چندین برنامه واسه فارسی كردنش پیدا كردم ولی فكر نكنم بشه به اینا اعتماد كرد. در حال حاضر مطمئن ترین راه به نظرم برای فارسی (یا بهتر بگم عربی) كردن گوشی استفاده از رام عربی ارائه شده از خود شركت اچتیسی باشه.
البته من خودم هنوز این روش رو امتحان نكردم و نمیدونم آیا برای فارسی هم جواب میده (یعنی "چ گ پ ژ" رو نشون میده) یا نه؟ دوستان اگه كسی تست كرده ما رو هم بی خبر نذاره لطفا... :)
لینك دانلود رام عربی از سایت رسمی اچتیسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نحوه آپگرید هم در سایت توضیح داده شده...
احتمالا اگه این روش جواب بده با نصب یك كیبورد فارسی (كه تعدادشون در اینترنت كم هم نیست) میشه به راحتی فارسی تایپ كرد و خواند.
فقط اگه كسی این روش رو امتحان كرده تو همین تاپیك خبر بده كه بقیه هم استفاده كنن، ممنون:11:
اگه روش های دیگه هم برای فارسی سازی بلدید كه مطمئن و تست شده هستش لطفا همینجا بگید.
رام عربی رو من نصب کردم با کیبورد فارسی از SPB. خیلی خوبه!
signal2000
15-07-2009, 07:16
خود شرکت رایگان فارسی ساز نصب میکند.
sizanjavad
15-07-2009, 19:17
با سلام خدمت دوستان.
من میخوام فردا برم علاء الدین یه گوشی ویوا بخرم. این اولین تجربه ویندوز موبایل منه. لطفا منو راهنمای کنین که موقع خرید چه چیزایی رو تست کنم. اعم از قطعات جانبی و یا نرم افزارش اگه لازمه که خدایی نکرده کلاه سرم نره
hamed_bijari
16-07-2009, 10:34
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
من touch viva دارم ،چند روزه وقتی بلوتوثشو فعال میکنم هیچ اتفاقی نمیفته...!
وقتی برمی گردم تو setting/bluetooth دوتا تیکش غیر فعاله
saeidsmxo
16-07-2009, 11:45
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
من touch viva دارم ،چند روزه وقتی بلوتوثشو فعال میکنم هیچ اتفاقی نمیفته...!
وقتی برمی گردم تو setting/bluetooth دوتا تیکش غیر فعاله
براي منم يه بار اين طور شد كه هارد ريست كردم:20:
sizanjavad
18-07-2009, 20:27
سلام خدمت دوستان.
من دو روزه یه گوشی ویوا خریدم.
برای پخش فیلم و موسیقی یه coreplayer روش ریختم ولی چون موقع نصب گوشیم به کامپیوتر وصل بود و کامپیوترمم به اینترنت.ظاهرا coreplayer خودش رو تقلبی تشخیص داده و اجازه کار بهم نمیده.
چیکار کنم حالا؟؟؟
sAeEd_kHaAn
24-07-2009, 17:11
سلام
عزیز پست دوم هست
عزیز باز نمیشه مشکل داره سایتش
Sadeq_ME
31-07-2009, 10:07
سلام. کسی میدونه چجوری میشه اسم Bluetooth رو عوض کرد?
Sadeq_ME
31-07-2009, 16:54
و یه سٔوال دیگه،میخواستم ببینم چه جوری باید ایکون یک بازی رو از تو games پاک کرد
Sadeq_ME
31-07-2009, 16:56
البته بعد از remove کردن
AryanLand
31-07-2009, 23:34
و یه سٔوال دیگه،میخواستم ببینم چه جوری باید ایکون یک بازی رو از تو games پاک کرد
البته بعد از remove کردن
سلام.
باید یک برنامه برای پاک کردن TEMP ها نصب کنی مثل Clear Temp که بتونه لینکهای اضافه رو پاک کنه.
Sadeq_ME
01-08-2009, 11:39
دوستان،گوشی شما هم وقتی الارم ساعت رو تنظیم میکنید اگه گوشی رو خاموش کنید پخش نمیکنه.
Sadeq_ME
05-08-2009, 10:14
سلام
نمیدونم چرا وقتی توی input گزینهٔ FULL QWERTY رو انتخاب میکنم و OK رو میزنم وقتی بر میگردم میبینم باز دوباره گزینهٔ Keyboard فعاله.هر کاریش کردم درست نشد.به غیر از Hard reset راه دیگه نیست؟
Sadeq_ME
05-08-2009, 22:50
سلام.
دوستان آیا من میتونم IP گوشیم رو عوض کنم؟
k i a r a s h
07-08-2009, 17:41
سلام. کسی میدونه چجوری میشه اسم Bluetooth رو عوض کرد?
سلام . عزیزم هر اسمی برای owner بزاری میشه اسم بلوتوثت . از تو ستینگ به راحتی می تونی عوضش کنی .
نیازی به نصب برنامه نیست . این مسیر رو دنبال کن:
File Explorer--->Windows--->Start Menu--->Programs--->Games
حالا آیکون مورد نظرت رو پاک کن
دوستان،گوشی شما هم وقتی الارم ساعت رو تنظیم میکنید اگه گوشی رو خاموش کنید پخش نمیکنه.
بله برای همه همینطوره . بهترین کار اینه که بزاری رو حالت silent
موفق باشی
nic_chagal
07-08-2009, 18:24
با سلام خمت اساتید من یک ویوا خریدم دیروز می خواستم بدونم چه می شه توصفحه home در وسط صفحه alarm و calender رو حذف کرد که والپیپر بهتر معلوم باشه ممنون
saeidsmxo
08-08-2009, 10:49
پایینترین قیمت هندزفری چه قیمتیه برای این گوشی؟
یکی به من بگه چرا این گوشی این قطعه مهم رو نداره؟؟
k i a r a s h
08-08-2009, 12:22
با سلام خمت اساتید من یک ویوا خریدم دیروز می خواستم بدونم چه می شه توصفحه home در وسط صفحه alarm و calender رو حذف کرد که والپیپر بهتر معلوم باشه ممنون
سلام . دوست من با استفاده از برنامه ی Manilla 2D Customizer می تونی به راحتی این کار رو بکنی . اگه پیدا نکردیش بگو تا بهت لینک بدم
پایینترین قیمت هندزفری چه قیمتیه برای این گوشی؟
یکی به من بگه چرا این گوشی این قطعه مهم رو نداره؟؟
برای پایین آوردن قیمت این گوشی توش هندزفری نذاشتن دوست من
Highbury
09-08-2009, 17:13
چند تا سوال داشتم در مورد این گوشی:
1-سرعتش نسبت به گوشیهایی مثل پی1 یا ان73 و گوشیهای پرسرعت جدید نوکیا چطوره؟
2-مشکلی با نصب برنامه های جاوا نداره؟
3-دوربینش آیا در حد کا750 هست؟فیلمبرداریش با چه فرمتی و با چه سرعتی هست؟
4-صداش نسبت به گوشیهایی از قبیل کا750/دبلوی810 یا همچین گوشیهای تابلویی چطوره؟در کل میشه به عنوان موزیک فون هم روش حساب باز کرد؟
5-تایپ و پیام نوشتن در این گوشی آیا راحته؟کیبوردش به صورت افقی میشه؟
6-الان قیمت این گوشی چنده؟مدل 3g چنده؟
7-فیلمهایی با سایز 640*480 رو آیا نشون میده؟کلا توی زمینه ی نشان دادن فیلم چطوره ؟تیک نداره؟
8-برنامه واسش زیاده؟
9-معایب و سایر محاسن؟تا یک ماه دیگه امکان داره ویوا و 3g ارزانتر بشه؟
mohamadreza666
09-08-2009, 17:50
خیلی راحت و بی دردسر هم به اینترنت وصل میشه البته اینم بگم که اصلا تنظیمات نداشت همینطوری وصله : د ی
سوالی بود بپرسید اگر بتونم جواب میدم .:40::11:
داستان وصل بودن به اینترنتش چیه؟؟؟!!!
یعنی مجانی میری توی اینترنت؟؟!!:13:
آخه یه زمانیقبل از اینکه GPRS توی ایران بیاد میگفتن یه گوشی هایی هست مجانی میرن توی اینترنت!!!
اینم همونطوره؟
سبز باشی...!!!:10:
Sadeq_ME
09-08-2009, 20:19
۱.من که تاحالا مشکلی نداشتم.سرعتش بد نیست.عالی هم نیست.
۲.نه
۳.دوربینش در حد ۵۳۰۰ نوکیا است!!!مقایسه کردم ها.
۴.صداش با توجه به اسپیکری که داره عالیه.
۵.واسه تایپ باید با قلمش کار کنی.
۶.با گارانتی ۲۷۰
۸.آره از نظر برنامه و بازی تکمیله.آخه ویندوز موبایل ناسلامتی ها!
Sadeq_ME
09-08-2009, 20:22
البته واسه بعضی بازیهای جاوا با مشکل نداشتن کیبورد مواجهی.
Bs_panzer
09-08-2009, 20:36
دوستان ویوا دار یه بازی می ذارم به گوشی هاتون امیدوار شید :دی
pass word :
Rapidshare
10 mb
Bs_panzer
09-08-2009, 20:39
این بازی مشکلی با سی پی یو این گوشی نداره و تقریبا روونه !
افسوس که که اومنیا دی-پد نداره :دی
من قبلا روی جاس جم ریخته بودم حال میده کلی :دی
Sadeq_ME
09-08-2009, 20:53
دوستان اگه میشه تا جایی که (CPU(201 MHz این گوشی جواب میده یه چند تا بازی با حجم و گرافیک بالا بذارین.ممنون.
Bs_panzer
09-08-2009, 20:55
حال کردی با این نه ؟ :دی
دوستان بیایید با کمک همدیگه تایپیکه بازی های پاکت پی سی رو آباد کنیم :دی !
Sadeq_ME
09-08-2009, 21:24
موقع Extract ارور میده:The archive is either in unknown format or damaged
Highbury
09-08-2009, 21:29
مثل ویوتی میشه صفحه رو افقی کرد و فقط با انگشت تایپ کرد یا کیبوردش خیلی کوچیکه؟
به سوال شماره 7 هم اگه میشه جواب بدین ممنون میشم.
10-قیمت 3g چنده؟آیا ارزش این تفاوت قیمت رو دارند؟
11-تفاوتش با touch معمولی در چیه؟قیمت تاچ الان چنده؟
12-در کل الان اقتصادی ترین و ارزانترین پاکت توی بازار چیه؟اگه میشه چند مدل معرفی کنید.
با تشکر
Bs_panzer
09-08-2009, 21:41
3 جی 360 تومنه :دی
این ویوا زیاد چیزه جالبی نیست
آره میارزه !
قیمت تاچ 370 !!!!!!! به خدا راست میگم 10 تومن هم از 3جی گرون تره تازه دوستم خریده !
تفاوتش با تاچ .... کیفیت صفحه بهتر و در همین حال کیفیت ساخت پایینتر (برای قیمت)
ولی با توجه به توقعات شما پاکت پیسی پیشنهاد نمیشه :دی
Highbury
10-08-2009, 13:32
به نظرتون تاچ 3g گوشی مناسبی هستش با این قیمت؟افت قیمت نمیکنه؟احتمال داره تا یک ماه دیگه به حدود 320 برسه؟
خب من فکر میکنم اگه پول 3 جی رو جور کردم یه چند تومان روش میذارم i900 میگیرم که هم دوربین بهتری داره و هم صفحه نمایش بزرگتر و هم هشت گیگ حافظه داخلی.
اما یه گوشی متفاوت میخوام.دوربین 3 مگاپیکسلی 3جی واسم مهم نیست اون GPS رو اگه روی ویوا میذاشتن من ویوا رو انتخاب میکردم.
میشه تا یک ماه دیگه 3جی رو بدون گارانتی حدود 320 پیدا کرد؟
Bs_panzer
10-08-2009, 13:57
1 ماه نه ولی 2 ماه چرا میرسه
الان هم بدون گارانتی با اون قیمت (320) پیدا می کنی :دی
Highbury
10-08-2009, 14:22
متاسفانه ویوا GPS نداره وگرنه میخریدم.
راستی GPS مدل 3 جی مثل گوشیهای نوکیا و سامسونگ میشه به راحتیا ستفاده کرد؟رایگان هست؟
با گارانتی یاس 3جی 370 بود پس به نظر شما 320 پیدا میشه؟ارزانترین جا کجاست؟
ویوا فیلمهای VGA یا حتی 320*240 رو به راحتی نشون میده؟
توی پک 3جی هندسفری و کیف هست؟اخه توی ویوا نیستش و دارم برآورد قیمت میکنم.هدفونش خوبه؟
Bs_panzer
10-08-2009, 16:43
آره کیف نه ولی لوازم جانبی داره
این مورد و از ویوا دادران بپرس ! (فیلم)
بهترین جا علائدین هست !
جی پی اس هم به راحتی و رایگان میشه استفده کرد :دی
Bs_panzer
10-08-2009, 16:47
آره کیف نه ولی لوازم جانبی داره
این مورد و از ویوا دادران بپرس ! (فیلم)
بهترین جا علائدین هست !
جی پی اس هم به راحتی و رایگان میشه استفده کرد :دی
m.behnam
10-08-2009, 17:24
مقایسه کنید::
k i a r a s h
10-08-2009, 19:03
مقایسه کنید::
دوست عزیز این 2 تا گوشی اصلا قابل مقایسه با هم نیستن . چی رو مقایسه کنیم؟
Bs_panzer
10-08-2009, 20:19
چرا قابل مقایسه نیستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما ویوا بهتره ؟؟ (البته مقایسش با تاچ ورژن 2)
آهان ببین این عکسی تو امضات گذاشتی (داره زنگ میخوره) چیه قضیش ؟؟؟
تو موبایلستان هم هر وقت میرم با این عکسه دل منو میسوزونی ! :دی به گوشی من می خوره این ؟ اومنیا
تو موبایلستان من Uncle_snoopy هستم یادته منو ؟؟ :دی
Bs_panzer
10-08-2009, 20:32
موقع Extract ارور میده:The archive is either in unknown format or damaged
لینک اولی که مشکل نداره خودم دانلود کردم !
راپید شیر رو نمی دونم (شاید خراب دانلود شده)
Highbury
10-08-2009, 23:41
من حدود 230 دارم.بدون قیمت میشه ویوا رو خرید؟قیمت جهانیش 155 یورو هستش
دوستانی که ویوا دارند میشه به سوالات من جواب بدند مخصوصا قضیه ی تماشای فیلم رو میگم.این سی پی یو میتونه فیلم رو نشون بده با فرمت خوب و بدون مشکل
در ضمن نمیشه جی پی اس اکسترنال واسش خرید و استفاده کرد؟
Amin.M.1986
11-08-2009, 08:52
آوردن اسم سایت دیگه هم خلاف مقررات هست:31:.. منم تو موبایلستان با همین اسم پی سی ورلدم هستم:10:...
.. اون دوستی که میگن فیلم رو چجور میشه دید خدمتش بگم که کلا زیاد گیر فیلم نباش.. ببین تو صفحه به این اندازه که نمیشه زیاد فیلم دید... منم که عشق فیلم هستم و اسم دیوید لینچ میاد روحم پر میزنه تو امنیا که صفحش بزرگتره هم زیاد فیلم نمیبینم یعنی کم میبینم.. میدونی چی میگم؟ میگم واسه پاکت فیلم دیدن تو اولویت های بعدیه.. شما باید اول این ها رو بررسی کنی: تاچ .. سرعت انتقال دیتا ..... حافظه و قابلیت ارتقا( البته با یه پچ مشکل افزایش ارتقا حل میشه و میتونی رم بالای 4 بذاری)- نور صفحه... میزان نگهداری شارژ- وزن- هنگ- کیفیت بدنه-طراحی یوزر فرندلی باشه- و کیفیت صدا تو هندزفری( تاکید میکنم که تو هندزفری چون اکثر پاکت ها تو صدا تعریفی ندارن) پیدا شدن قطعات جانبی تو بازار
Highbury
11-08-2009, 10:11
واسه من تک بودن و زیبا بودنش مهمه و اینکه وایرلس داره.در وهله ی بعدی هم هندسفریش اولویت داره.
بقیه سوالاتی که پرسیدم جز جزئیات بود خب بهتره که آدم بدونه
Sadeq_ME
11-08-2009, 11:24
اتفاقا Touch Viva اسپیکرش عالیه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhooode
11-08-2009, 11:45
ضعیف ترین پاکت پی سی با این قیمت همینه
free_touch
11-08-2009, 17:28
گوشی lg ks20 با قیمت 250 دلار هم زیباتر از ویواست هم بهتر.حیف که ایران نیومد.
اگه ایران میومد بهترین پاکت پی سی با قیمت دانشجویی بود.
Bs_panzer
11-08-2009, 22:11
با قیمت دانشجویی
jama 101 هم هست ارزون تر سی پی یوش 300 مگاهرتزه :دی
180-90 باید باشه
Bs_panzer
11-08-2009, 22:13
آره خیلی حیف شد تازه تاچ فو 3 بعدی هم رو ش نصب میشه !
قیمت جهانیش 155 یورو هستش
خوب چه ربطی داره جی 1 هم 160 یورو اینجا 560 !
یا دایموند 200 یورو این جا !
free_touch
12-08-2009, 00:24
من آخر نفهمیدم که چرا محصولات htc تو ایران نسبت به قیمت جهانیش اینقدر گرون تر هستن.
یکی می گفت به خاطر اینه که با گارانتی اصلی میاد.اما الان می بینیم بدون گارانتیم با قیمت جهانیش خیلی تفاوت دارن.
تازه گارانتی اصل محصولاتش به اندازه نصف قیمت گوشی بدون گارانتیش گرون تره!!!!
اما سایر برندها این جوری نیستن.
free_touch
12-08-2009, 00:26
با قیمت دانشجویی
180-90 باید باشه
اصلا حرف i-mate رو نزن.گوشیاش واقعا بدرد نخوره.(تجربه شخصی)
jama کجا lg ks20 کجا.
k i a r a s h
12-08-2009, 00:27
چرا قابل مقایسه نیستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما ویوا بهتره ؟؟ (البته مقایسش با تاچ ورژن 2)
آهان ببین این عکسی تو امضات گذاشتی (داره زنگ میخوره) چیه قضیش ؟؟؟
تو موبایلستان هم هر وقت میرم با این عکسه دل منو میسوزونی ! :دی به گوشی من می خوره این ؟ اومنیا
سلام . به به بابا چه قدر آشنا تو این سایت بود و ما خبر نداشتیم . خوبی؟
به نظر من اصلا قابل مقایسه نیستن . خداییش ویوا خیلی خیلی سرتره . نه برای اینکه من دارم . از هر لحاظ بگی ویوا بهتره . راستی متاسفانه این دیالر که دلت رو برده رو امنیا نصب نمیشه :41:
Highbury
12-08-2009, 00:30
با قیمت دانشجویی
180-90 باید باشه
آیا گوشی خوبیه؟سرعتش از ویوا بهتره؟من شنیدم که وایرلس نداره
k i a r a s h
12-08-2009, 00:37
اگه ایران میومد بهترین پاکت پی سی با قیمت دانشجویی بود.
عزیزم اول اینکه این گوشی بیاد تو ایران با 2 برابر قیمت ویوا فروش بفروش میرسه . پی با ویوا مقایسه نکن . در ضمن تنها برتری این گوشی به ویوا سی پی یو اونه که 400 هستش . اونم به خاطر رم و رام پایین نمی تونه خودش رو نشون بده . مثل مشکلی که در امنیا هست . در ضمن برند ال جی رو تو پاکت پی سی هیچ وقت با اچ تی سی مقایسه نکن که به نظر من اصلا حرفی برای گفتن نداره
free_touch
12-08-2009, 00:51
عزیزم اول اینکه این گوشی بیاد تو ایران با 2 برابر قیمت ویوا فروش بفروش میرسه . پی با ویوا مقایسه نکن . در ضمن تنها برتری این گوشی به ویوا سی پی یو اونه که 400 هستش . اونم به خاطر رم و رام پایین نمی تونه خودش رو نشون بده . مثل مشکلی که در امنیا هست . در ضمن برند ال جی رو تو پاکت پی سی هیچ وقت با اچ تی سی مقایسه نکن که به نظر من اصلا حرفی برای گفتن نداره
اولا اینکه با 2 برابر قیمت میدن درست نیستش.اگه این جور بود renoir یا کوکی یا ویوتی الان باید با 2 برابر قیمت بفروش برسن نه مثل قیمت جهانیشون.مگه چه فرقی بین پاکت پی سی ال جی با سایر گوشیاش هستش که اونو 2 برابر بدن.(مگر اینکه یکی بره بیاره و واسه خودش هر قیمتی خواست بده).اگه مثل سایر گوشی های ال جی شرکتی وارد بشه قیمتش با جهانیش تفاوت چندانی نداره.
در ضمن ساخت پاکت پیسی ساختن آپولو نیستش که ال جی نتونه به خوبیه ا چ تی سی بسازه.
در ضمن برتری های ال جی کا اس 20 نسبت به ویوا عبارتند از:
1- داشتن 3g
2- سی پی یو قوی تر 400 مگاهرتزی
3- دوربین بسیار بهتر(دارای فلاش led اتوفوکوس)
4- بسیار زیباتر
5- داشتن دوربین دوم
تنها برتری ویوا داشتن خاصیت تاچ فلو هستش.
free_touch
12-08-2009, 00:53
البته اینکه اچ تی سی تجربش از ال جی بیشتره درسته.اما دلیل نمیشه.
سلام,دوستان عزیز,من می خوام ویوا بخرم,مغازه است که میگه بدون گارانتی دارام هندزفری روشه ,به نظر اساتید بخر م,اصلا گارانتی بودن گوشی به درد میخوره؟یک سوال دیگه واسه اجرای pdfفارسی مشکلی نداره؟برای نصب و اجرای نرم افزار و بازی از لحاظ cpuمشکلی نداره؟
Bs_panzer
12-08-2009, 19:16
من آخر نفهمیدم که چرا محصولات htc تو ایران نسبت به قیمت جهانیش اینقدر گرون تر هستن.
یکی می گفت به خاطر اینه که با گارانتی اصلی میاد.اما الان می بینیم بدون گارانتیم با قیمت جهانیش خیلی تفاوت دارن.
تازه گارانتی اصل محصولاتش به اندازه نصف قیمت گوشی بدون گارانتیش گرون تره!!!!
اما سایر برندها این جوری نیستن.
برای این که کمتر کسی طرفش میره..................
Bs_panzer
12-08-2009, 19:19
آیا گوشی خوبیه؟سرعتش از ویوا بهتره؟من شنیدم که وایرلس نداره
خیلی ارزونه !
ببینم صدای اسپیکرش رو کسی شنیده ؟؟؟؟؟؟ خیلی زیاده :دی
بعدشم ویوا با هندزفری و یو اس بی همون 290-300 میشه ولی جاما 101 با گارانتی اصلی و وسایل 170-180 هست
Bs_panzer
12-08-2009, 19:20
ببینم تو کدوم مدلش رو داشتی که این طوری بهش فحش میدی ؟؟؟ :دی
AryanLand
13-08-2009, 01:54
jama کجا lg ks20 کجا.
سلام.
البته این نظر رو فقط شما داری . من تا ا الان هر کدوم از گوشیهای آیمیت رو داشتم باهاشون هیچ مشکلی نداشتم.
free_touch
13-08-2009, 02:04
ببینم تو کدوم مدلش رو داشتی که این طوری بهش فحش میدی ؟؟؟ :دی
jasjam رو داشتم.
بعد یک مدت محل اتصال کیبورد به صفحه گوشی خراب میشه.(البته واسه اکثر کسایی که این گوشیو داشتن این اتفاق افتاده.نقل قول:یکی از تعمیرکاران حرفه ای ای میت در پاساژ علاء الدین).
من فکر می کردم فقط واسه من این طوری شد اما اون بنده خدا گفت اکثر کسایی که این گوشیو دارن این مشکلو داشتن.
قشنگتر اینه که خرج تعمیرش 120-130 تومن هستش :31:
این تازه گوشی 700 تومنیش بود وای به حال سایر محصولاتش.
free_touch
13-08-2009, 02:07
سلام.
البته این نظر رو فقط شما داری . من تا ا الان هر کدوم از گوشیهای آیمیت رو داشتم باهاشون هیچ مشکلی نداشتم.
این نظرو خیلی ها دارن.شما میتونی ساده ترین کار را انجام بدی .یعنی سرچ کنی و مقایسه کنی ای میتو با اچ تی سی.و مشکلات کسایی که ای میت دارنو بخونی.
در ضمن اگه ای میت گوشی خوبی بود مثل الان جاش تو مغازه ها خالی نبود (بر خلاف اچ تی سی).
در ضمن من خودم اچ تی سی ندارم که فکر کنید حرفم از روی تعصب هستش.
سلام,دوستان عزیز,من می خوام ویوا بخرم,مغازه است که میگه بدون گارانتی دارام هندزفری روشه ,به نظر اساتید بخر م,اصلا گارانتی بودن گوشی به درد میخوره؟یک سوال دیگه واسه اجرای pdfفارسی مشکلی نداره؟برای نصب و اجرای نرم افزار و بازی از لحاظ cpuمشکلی نداره؟
آقا یکی من را دریابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میشه یکی از دوستان جواب بده مرسی
Bs_panzer
13-08-2009, 15:51
jasjam رو داشتم.
بعد یک مدت محل اتصال کیبورد به صفحه گوشی خراب میشه.(البته واسه اکثر کسایی که این گوشیو داشتن این اتفاق افتاده.نقل قول:یکی از تعمیرکاران حرفه ای ای میت در پاساژ علاء الدین).
من فکر می کردم فقط واسه من این طوری شد اما اون بنده خدا گفت اکثر کسایی که این گوشیو دارن این مشکلو داشتن.
قشنگتر اینه که خرج تعمیرش 120-130 تومن هستش :31:
این تازه گوشی 700 تومنیش بود وای به حال سایر محصولاتش.
آریان لند جان ! میدونه که من چند وقت جاس جم رو داشتم بابا تهه سگ جون بود !
S@nti@go_s&k
13-08-2009, 20:55
آقا یکی من را دریابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میشه یکی از دوستان جواب بده مرسی
سلام
گارانتی به خودتون بستگی داره .................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگیری بهتره با گارانت
سیپی یو هم شاید به عدد ضعیف باشه اما مشکلی پیش نمیاره مخصوصا تو برنامه
pdf هم یه جوری باز میکنه حالشو ببری:دی
k i a r a s h
14-08-2009, 13:12
در ضمن ساخت پاکت پیسی ساختن آپولو نیستش که ال جی نتونه به خوبیه ا چ تی سی بسازه.
چرا عزیزم هست . اگه توجه کنی می بینی که الجی بعد از این چندتا پاکت پی سی که ساخت به هیچ جایی نرسید . اگه نبود الان اچ تی سی بزرگ ترین شرکت ساخت پاکت پی سی نبود . اگه نبود شرکت بزرگ و قولی مثل سونی اریکسون برای ساخت اکسپریا از اچ تی سی کمک نمی گرفت . و اگه نبود .....
پس تو رو خدا این 2 تا برند رو تو پاکت پی سی اصلا با هم مقایسه نکن .
در ضمن برتری های ال جی کا اس 20 نسبت به ویوا عبارتند از:
1- داشتن 3g
2- سی پی یو قوی تر 400 مگاهرتزی
3- دوربین بسیار بهتر(دارای فلاش led اتوفوکوس)
4- بسیار زیباتر
5- داشتن دوربین دوم
تنها برتری ویوا داشتن خاصیت تاچ فلو هستش.
1- بله
2- این رو که گفتم . برتری عددی فقط کافی نیست . این مهمه که این سی پی یو به اندازه ی 400 جواب میده یا نه . که من به شما میگم نمیده .
3- تا اون جایی که من می دونم دوربینش اتوفوکوس نیست
4- به نظر من که خیلی زشت تر
5- اینم که اصلا تو ایران به درد نمی خوره .
حالا منم چندتا ویژگی ویوا رو میگم:
1- داشتم رابط کاربری فوق العاده عالی و سریع .
2- داشتم wifi بسیار بسیار قوی در میان تمامی گوشی های موجود
3- کیفیت ساخت عالی
4- بدنه ی سرامیکی عالی و ضد خش
5- قیمت کمتر و به صرفه بودن در مقابل قیمت پرداختی
6- داشتن برند اچ تی سی که فکر می کنم خودش در مقایسه با برند الجی 500 هزار میرزه
7- پشتیبانی عالی نرم افزاری از سوی اچ تی سی مثل ارایه رام های مختلف و Hotfix های مختلف
8- ویندوز موبایل جدیدتر ویوا نسبت به الجی
9- باطری بسیار قویتر از الجی
بازم بگم؟
در مورد گوشی های آیمیت هم که فرمودید باید خدمتتون عرض کنم که گوشی های آیمیت هم زیر نظر اچ تی سی تولید میشه . منم از گوشی های جدیدش زیاد خوشم نمیاد ولی عزیزم من هم کاجم داشتم هم جاسجم . ولی هیچ مشکلی با این 2 تا گوشی نداشتم و عالی بودن . موفق باشید
Sadeq_ME
16-08-2009, 12:06
چه قدر ساکته اینجا!کسی نیست یه چند تا برنامه و بازی توپ واسه این VIVA بذاره؟
Bs_panzer
18-08-2009, 00:32
بابا جاسجم رو دادی ویوا گرفتی ؟؟؟؟؟ !!!!
Bs_panzer
18-08-2009, 00:33
چه قدر ساکته اینجا!کسی نیست یه چند تا برنامه و بازی توپ واسه این VIVA بذاره؟
برو صفحه ی آخر تایپیک بازی های پاکت پی سی ببین چه بازی هایی گذاشتم !
mr_mashmash
18-08-2009, 08:02
اقا تايپ كردن توي ويوا بدون قلم راحته؟ ميخوام بدونم اندازه كيبوردش مثل گوشي هاي ديگه به حالت افقي و بزرگ هم در مياد؟
متاسفانه review اي كه از منوها و كاركردش باشه پيدا نكردم كسي چيز خوبي سراغ داره؟
Amin.M.1986
18-08-2009, 08:20
اقا تايپ كردن توي ويوا بدون قلم راحته؟ ميخوام بدونم اندازه كيبوردش مثل گوشي هاي ديگه به حالت افقي و بزرگ هم در مياد؟
متاسفانه review اي كه از منوها و كاركردش باشه پيدا نكردم كسي چيز خوبي سراغ داره؟
عزیزم اون حالت بزرگ و افقی یعنی لنداسکیپ... و از قابلیت های کیبرد هست نه گوشی .. شما میتونی به راحتی کیبردی رو که مناسب کارت هست نصب کنی:10:
mr_mashmash
18-08-2009, 11:19
عزیزم اون حالت بزرگ و افقی یعنی لنداسکیپ... و از قابلیت های کیبرد هست نه گوشی .. شما میتونی به راحتی کیبردی رو که مناسب کارت هست نصب کنی:10:
اقا من چون ويندوز موبايل كارنكردم اينو نمي دونستم، الان سخت سر دوراهي گير كردم ميخوام بين 5800 نوكيا و تاچ ويوا يكي رو بخرم. ويوا خيلي طراحي توپي داره و اينترفيسthouchflo ش هم كه خيلي رديفه، فقط gps نداره كه منو شديدا دودل كرده چون خيلي نياز دارم بهش. اخرين قيمتش چنده الان؟
5800 كه شديدا مراحل خز شدن رو طي ميكنه ولي امكاناتش ادم رو وسوسه ميكنه! نظر شما چيه؟
Bs_panzer
18-08-2009, 15:08
من میگم ویندوز موبایل یهتره (سیستم عاملش)
ولی 5800 قوی تره از ویوا
S@nti@go_s&k
18-08-2009, 20:42
5800 یه دوربینش بهتر از ویواهستش وگرنه چیز دیگه نداره
Michael Ropy
18-08-2009, 21:27
3- تا اون جایی که من می دونم دوربینش اتوفوکوس نیست اینو دیگه خداییش هست! :دی
2 MP, 1600x1200 pixels, autofocus, LED flashمنم باشم ویوا می گیرم چون نسخه ی بالاتری هم داره.
Phenomenon
19-08-2009, 13:06
سلام
می خواستم بدونم که توی جعبه viva چی هست.
هندزفیریش استریو ست یا تک گوشه؟
S@nti@go_s&k
19-08-2009, 15:52
هنزفریش بدون گوشه :دی
هنزفری ندارد
فقط سیدی
دفترچه :دی
یواس بی
شارژر:دی
Phenomenon
22-08-2009, 11:27
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم بدونم الان قیمت htc viva چنده بد جور می خوامش!!
2- می خواستم بدونم فرق گارانتی تله کام و یاس جهان چیه ؟؟
اخه می گن تله کام بیمه داره اگر لطف کنید ممنون می شم!!
Sadeq_ME
22-08-2009, 11:37
قیمت:۲۶۰-۲۷۰ با گارانتی
mr_mashmash
22-08-2009, 16:57
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم بدونم الان قیمت htc viva چنده بد جور می خوامش!!
2- می خواستم بدونم فرق گارانتی تله کام و یاس جهان چیه ؟؟
اخه می گن تله کام بیمه داره اگر لطف کنید ممنون می شم!!
من امروز از طبقه آخر علائدین یکی گرفتم بدون گارانتی 225 تومن. هندزفری هم توی پکش داره.
Ship Storm
22-08-2009, 17:37
من امروز از طبقه آخر علائدین یکی گرفتم بدون گارانتی 225 تومن. هندزفری هم توی پکش داره.
اردیبهشت ماه که من خریدم هندزفری نداشت و 255 گرفتیم با گارانتی پارس تله کام که بیمه نامه و کارت گارانتی رو تو جعبش داشت
فقی یک سوال این گوشی از دست من یکبار خور زمین ولی چون کیفی اورجینال خودش رو خریده بودم مشکل خاصی براش پیش نیومد فقط این بغل قلمش یکم خراشیده شده, حالا این بیمه نامه تو این شرایط چیزی رو متقبل میشه؟
Amin.M.1986
22-08-2009, 21:02
هندزفریش اورجیناله؟ چند تیکه هست؟
Amin.M.1986
22-08-2009, 21:04
اقا من چون ويندوز موبايل كارنكردم اينو نمي دونستم، الان سخت سر دوراهي گير كردم ميخوام بين 5800 نوكيا و تاچ ويوا يكي رو بخرم. ويوا خيلي طراحي توپي داره و اينترفيسthouchflo ش هم كه خيلي رديفه، فقط gps نداره كه منو شديدا دودل كرده چون خيلي نياز دارم بهش. اخرين قيمتش چنده الان؟
5800 كه شديدا مراحل خز شدن رو طي ميكنه ولي امكاناتش ادم رو وسوسه ميكنه! نظر شما چيه؟
اینجوری که نمیشه گفت.. شما نیازهاتون رو بگید
Highbury
23-08-2009, 00:03
پس قیمتش 225 شده چه قدر خوب.
مدل 3 جی الان بدون گارانتی و گارانتی چنده؟کاش ویوا جی پی اس داشت.میشه جی پی اس اکسترنال بهش وصل کرد؟قیمت اکسترنالش چنده؟
S@nti@go_s&k
23-08-2009, 00:24
سیلام
اردیبهشت ماه که من خریدم هندزفری نداشت و 255 گرفتیم با گارانتی پارس تله کام که بیمه نامه و کارت گارانتی رو تو جعبش داشت
فقی یک سوال این گوشی از دست من یکبار خور زمین ولی چون کیفی اورجینال خودش رو خریده بودم مشکل خاصی براش پیش نیومد فقط این بغل قلمش یکم خراشیده شده, حالا این بیمه نامه تو این شرایط چیزی رو متقبل میشه؟
حامد جان کلا گارانتی ضربه خوردن خیس شدنو شامل نمیشه
.میشه جی پی اس اکسترنال بهش وصل کرد؟
فکر میکنم بشه شاید 30_40 مایش باشه
mr_mashmash
23-08-2009, 11:52
هندزفریش اورجیناله؟ چند تیکه هست؟
آره اورجيناله، يك تكه است و روي خود هندزفري ولوم تنظيم صدا داره
Ship Storm
23-08-2009, 13:31
سیلام
حامد جان کلا گارانتی ضربه خوردن خیس شدنو شامل نمیشه
فکر میکنم بشه شاید 30_40 مایش باشه
بیمه نامه رو میگم گارانتی که جداست سروش جان
S@nti@go_s&k
23-08-2009, 13:42
سلام حامد جان
توی بیمه نامه مواردشو نوشته ؟؟؟؟؟؟؟
ولی در کل اونارو شامل نمیشه باز اگر تو بیمه نامه ننوشته به گارانتی زنگ بزن ولی بازم فکر نکنم شامل شه
ولی یه سوال کن
Ship Storm
23-08-2009, 18:46
سروش جان نوشته
شرکت بیمه نوین به موجب این گواهی بیمه و با رعایت شرایط و مندرجات قرارداد فوق موافقت مینماید در ازاء پرداخت نقدی حق بیمه حسارت های فیزیکی وارد به تلفن همراه با مشخصات زیر ناشی از آتش سوزی انفجار سقوط از بلندی برخورد جسم خارجی شکست صفحه ال سی دی نفوذ مایعات به داخل اجزاء حمل و جابجایی نوسانات جریان الکتریسیته باشد حداکثر تا ارزش جایگزینی ی مبلغ بیمه شده (هرکدام کمتر باشد) و با کسر فرانشیز مقرر که صرفا توسط مرکز خدمات پس از فروش پرشین تله کام تعمیر یا تعویض گردد طبق شرایط عمومی قرارداد شماهر فوق که بخشهایی از آن در ذیل این گواهی بیمه درج گردیده جبران نماید.
آتش سوزی و انفجار 10% حداقل 50000 ریال - سقوط از بلندی 20% خسارت حداقل 200000 ریال - برخورد جسم خارجی 20% .... شکست ال سی دی 20% .... و ......
حالا طبق این قرارداد شرایط چطوریه؟
سلام.
چون خیلی تو انتخاب گوشی حساسیت به خرج میدم که بهترین رو توی مقدار مایه ای که دارم بخرم ، هر 39 صفحه ی این تاپیکو با چندتا از صفحات
تو موبایلستان و .... خوندم.(ریویوی خوبی پیدا نکردم.چرا GSMArena و Mobilereviwe هیچ ریویویی برا این PPC ندارن؟)ریویوی phonearena رو هم
خوندم!!!
چند تا سوال و درخواست دارم:
1.شما تا حالا از گارانتی یاس و ... خیری بهتون رسیده تا به اینجای کار؟
2.از تهران بگیرم بهتره یا بگم از ابوظبی برام بیارن؟
3.من که تا حالا 6120 داشتم و ازش تا اونجا که شده کار کشیدم تا اینکه حالا بعد 14 ماه یه MP3 player و یه 1200 نوکیا
بهم بدن با گوشیم هیچ فرقی ندارن چون که که کاملا از گوشیم خسته شدم.من خاطرات خوبی از سیمبین دارم اما حالا
ازش خسته شدم.به نظر شما مثلا N78 منو میتونه راضی کنه؟مطمئنا جواب منفیه چون که واقعا N78 چیزی نداره که بخواد
منو تا مدت حداقل یه سال به خودش جذب کنه.پیشنهاد بعد 5800 هست که مثلا از N78 و حتی N95 و N96 حتی (از نظر
من برا سرگرم کردن) بهتره.اون هم میتونه تجربه ی خوبی باشه چون که لمسی هست ولی اون هم نهایتا با اون سیتم
عامل نسخه ی 5 شاید بتونه منو تا 4-5 ماه سرگرم کنه.مهم اینه که سیمبینه و تغییر اساسی نسبت به 6120 خودم
نداره.پس فقط ویندوز موبایل میمونه و توی پولی که من میتونم بدم برا گوشی فقط VIVA موجوده.به نظرتون VIVA میتونه
منو واقعا راضی کنه؟
4.اینجا کلوپ VIVA هستش ولی خلییا از 3G هم پرسیدن.پس منم میپرسم.الآن قیمت 3G چنده؟شاید VIVA که رسیده به
225 اونم به پول من بخوره ... .
5.مدیریت توی این گوشی چطوره؟روی برنامه ها تسلط کامل هست؟می شه هرکاری که میخوای انجام بدی؟مثلا کپی و
پیست و رینیم و ... .
6.از نظر بدنه مقاومت گوشی چطوره؟من خودم اگه جای 6120م بودم تا حالا 7 تا کفن پوسونده بودم اما اون الآن فقط یه
ترک روی شیشه ی روی LCDش هست.(چون میدونم سگ جونه باهاش بد رفتاری میکنم وگرنه باهاش با احساسات رفتار
میکردم!!!)
7.هماهنگی با PC چطور هست؟مثلا توی SE هر پوشه ای بسازی توی گوشی هم همون شکله اما توی نوکیا فقط توی
FileManager مث توی PC هست که FileManager نوکیا هم خیلی ضعیفه و اگه X-Plore نداشته باشی کارت زاره چون
توی گالری کاملا به هم میریزه.
8.موزیک پلیر گوشی چطوره؟تنظیماتش در چه حده؟پیشرفتست؟اکولایزرش در حد حرفه ای یا اینکه نه؟
9.چون من تا حالا با ویندوز موبایل (اونم فک کنم 5 بود) بالای 1 دقیقه کار نکردم هیچی ازش نمیدونم.اگه توضیحات خاصی
هست لطف کنید بگید.
10.لطفا چندتا اسکرین شات از جاهای مختلف گوشی (مث منو اصلی ، تنظیمات ، گالری یا هرچیزی مث اون و ... ) اگه
مقدوره بذارید.
11.باطری گوشی چطوره؟چقدر دووم میاره؟
12.مدیریت مخاطبا چطوره؟
13.تا حالا به جایی از گوشی برخورد کردین که چون گوشی تاچ هست با مشکل رو به رو بشید؟
14.ممکنه توی نسخه های بعدی ویندوز رادیو به گوشی اضافه بشه؟چون فک نمیکنم قطعه ی خاصی نیاز باشه برا رادیو.
15.این رام همون فریمور تو گوشی های نوکیا هست؟(به نظرم تعدادشون نسبت به فریمور کمتر و تغییرات بسیار بیشتر
باشه.درسته؟)
16.این قضیه ی Dead شدن چیه؟توی چه حالت هایی اتفاق میفته؟توی VIVA هم این احتمال هست؟اگه گوشی مرد دیگه
زنده نمیشه؟
17.Organiser توی VIVA شامل چه چیزایی هست؟یه توضیح هم اگه میشه در موردشون بدید.به طور مثال آلارم به راحتی
و به هر اندازه ای که بخوایم میتونه باشه؟
18.برنامه و بازی هایی که توشون قابلیتی برای گوشی های لمسی تعبیه نشده چی میشه؟کیبرد مجازی میاد؟
19.پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری چطوره(بدون برنامه ی جانبی)؟
20.اونایی که هنزفری گرفتن برای گوشی هنوز نگفتن هندزفریشون خوب جواب داده و کیفیتش چطوره.اگه ممکنه یه
مقایسه بکنید.
21.این برنامه های ویندوزموبایل چجوریه قضیشون؟با چه پسوندی هستن؟چیزی مث هک برای ساپورت کامل برنامه ها
مث توی سیمبین نیاز هست یا اینکه همه ی برنامه ها راحت و کاملا بدون دردسر جواب میدن؟
22.حجم اکثر برنامه و بازی ها چقدره؟میانگین؟
23.فایل هایی که با بلوتوث ارسال میشن از طرف مقابل کجای گوشی میرن؟
24.این گوشی به اینترنت که هیچ وابستگی نداره درسته؟
25.رم این گوشی کم نمیاره؟چون من توی 6120 با تم و والپیپر دلخواه،فقط میتونم X-Plore ، پلیر TTPod و نهاتا اگه گوشی
خیلی حال کنه یه چیز سبک مث بازی Gravityd... اجرا کنم و بیشتر از این گوشی کم میاره.یا مثلا برا اجرای N.Gage حتی
مجبورم تم گوشی رو روی تم اولیه ی گوشی نتظیم کنم و همه ی برنامه ها رو ببندم تا یکمی باهام راه بیاد.
26.مکالمات توی گوشی چطوره؟بلندی اسپیکر؟ویبره خوب عمل میکنه؟
27.آخرین سوال.به نظرتون این گوشی میتونه یه حال اساسی به من بده؟
اینا سوالاتی هستن که واقعا منو درگیر کردن.با خرید این گوشی قید چیزایی مث دوربین خوب و GPS رو باید زد.من که بچه
مایه دار نیستم که اگه ازش خوشم نیومد بپرم یه گوشی دیگه بگیرم.مجبورم این حجم عظیم سوالات رو سرازیر کنم که
شما لطف کنید به سوالام جواب بدین و منو راهنمایی کنین تا بهترین رو انتخاب کنم.
پیشاپیش ممنون.
راستی یه چیز دیگه.چرا گوشی شاپ ، گوشی رو زده ساخت تایوان؟مگه نگفتید فقط چینیه؟
S@nti@go_s&k
24-08-2009, 00:44
حالا طبق این قرارداد شرایط چطوریه؟
خوب اینجور که گفته میشه 20 درصد یعنی 20 هزار تومن
اگر خیلی قابش داغون باشه اگر بشه عوض کرد باید یه چیزی هم بدی
یه عکس بزار ببینم چقدر داغون شده
S@nti@go_s&k
24-08-2009, 01:01
راستی یه چیز دیگه.چرا گوشی شاپ ، گوشی رو زده ساخت تایوان؟مگه نگفتید فقط چینیه؟
HTC تایوانیه اما این گوشیو چون خاستن ارزون تموم شه واسشون دادن به چین زیر نظر خود اچتیسی
در مورد سوالات
ببین گارانتی به خودت بستگی داره اما من که تاحالا رام ائنطرفا نخورده
از تهران یا ابوظبی؟ هر جا که راحتی
مدیریت کپی پست بله داره
برنامه هاش پسوندش CAB و EXE هستش راححححححححححححححت نصب میشه
مثه آب خوردن
محیطشو میتونی عوض کنی
به دلخاه خودت
بازی و برنامه همجوره هست حجماش از 200 کیلو بایت تا بازی های حجم بالا 200 مگابایت
باتری گوشی عالیییییی بهترین گوشی هستش تو نگه داشتن شارژ بین پاکت پیسیها
در مورد پلایرش خوب میتونی پلایر دلخاتو نصب کنی فایلهای زیادی هم ساپورت میکنه که اینم مثه کامپیوتر
وقتی یه چیزو نخونه یا....... برنامشو نصب میکنی ردیف میشه از نظر ساپورت برنامه و بازی عالی هستش ویندوز
بدنه خوش دست و مقامی داره البته در مقابل خطو خش در مقابل ضربه تا حالا ضربه نخورده که بخام بگم
فولدر بسازی میره تو فایل منجر
صدای اسپیکر خوبه واسه مکالمه کامل و واضح
به اینترنت بستگی نداره ؟ نه اصلا هیچ ارتباطی نداره
سوالاتو دونه دونه بپرسی بهتره ممنون
Ship Storm
24-08-2009, 04:45
خوب اینجور که گفته میشه 20 درصد یعنی 20 هزار تومن
اگر خیلی قابش داغون باشه اگر بشه عوض کرد باید یه چیزی هم بدی
یه عکس بزار ببینم چقدر داغون شده
سروش جان چیزیش نشده یه خش افتاده بغلش آدم روش نمیشه ببره بگه این خش افتاده عوضش کنید :31:
فقط خواستم بدونم بیمه نامه این رو قبول میکنه دیگه که افتاده و باید بر اساس قرارداد خسارت بده :31:
ممنون از توجه و راهنماییتون.
HTC تایوانیه اما این گوشیو چون خاستن ارزون تموم شه واسشون دادن به چین زیر نظر خود اچتیسی
این رو میدونم اما اگه یه سر به لینک زیر بزنید بزنید میبینین که گوشی شاپ گوشی رو زده ساخت تایوان.
(وای کار غیر قانونی کردم!)
در مورد سوالات
ببین گارانتی به خودت بستگی داره اما من که تاحالا رام ائنطرفا نخورده
از تهران یا ابوظبی؟ هر جا که راحتی
مدیریت کپی پست بله داره
برنامه هاش پسوندش CAB و EXE هستش راححححححححححححححت نصب میشه
مثه آب خوردن
محیطشو میتونی عوض کنی
به دلخاه خودت
بازی و برنامه همجوره هست حجماش از 200 کیلو بایت تا بازی های حجم بالا 200 مگابایت
باتری گوشی عالیییییی بهترین گوشی هستش تو نگه داشتن شارژ بین پاکت پیسیها
در مورد پلایرش خوب میتونی پلایر دلخاتو نصب کنی فایلهای زیادی هم ساپورت میکنه که اینم مثه کامپیوتر
وقتی یه چیزو نخونه یا....... برنامشو نصب میکنی ردیف میشه از نظر ساپورت برنامه و بازی عالی هستش ویندوز
بدنه خوش دست و مقامی داره البته در مقابل خطو خش در مقابل ضربه تا حالا ضربه نخورده که بخام بگم
فولدر بسازی میره تو فایل منجر
صدای اسپیکر خوبه واسه مکالمه کامل و واضح
به اینترنت بستگی نداره ؟ نه اصلا هیچ ارتباطی نداره
والله من جواب این سوالا رو نگرفتم اگر هم شما جواب دادید چون یه خورده (نه خیلی ها:دی) به هم ریخته بود من نفهمیدم.اگه ممکنه ...
3.من که تا حالا 6120 داشتم و ازش تا اونجا که شده کار کشیدم تا اینکه حالا بعد 14 ماه یه MP3 player و یه 1200 نوکیا بهم بدن با گوشیم هیچ فرقی ندارن چون که که کاملا از گوشیم خسته شدم.من خاطرات خوبی از سیمبین دارم اما حالا ازش خسته شدم.به نظر شما مثلا N78 منو میتونه راضی کنه؟مطمئنا جواب منفیه چون که واقعا N78 چیزی نداره که بخواد منو تا مدت حداقل یه سال به خودش جذب کنه.پیشنهاد بعد 5800 هست که مثلا از N78 و حتی N95 و N96 حتی (از نظر من برا سرگرم کردن) بهتره.اون هم میتونه تجربه ی خوبی باشه چون که لمسی هست ولی اون هم نهایتا با اون سیتم عامل نسخه ی 5 شاید بتونه منو تا 4-5 ماه سرگرم کنه.مهم اینه که سیمبینه و تغییر اساسی نسبت به 6120 خودم نداره.پس فقط ویندوز موبایل میمونه و توی پولی که من میتونم بدم برا گوشی فقط VIVA موجوده.به نظرتون VIVA میتونه منو واقعا راضی کنه؟
4.اینجا کلوپ VIVA هستش ولی خلییا از 3G هم پرسیدن.پس منم میپرسم.الآن قیمت 3G چنده؟شاید VIVA که رسیده به 225 اونم به پول من بخوره ... .
10.لطفا چندتا اسکرین شات از جاهای مختلف گوشی (مث منو اصلی ، تنظیمات ، گالری یا هرچیزی مث اون و ... ) اگه مقدوره بذارید.
12.مدیریت مخاطبا چطوره؟
14.ممکنه توی نسخه های بعدی ویندوز رادیو به گوشی اضافه بشه؟چون فک نمیکنم قطعه ی خاصی نیاز باشه برا رادیو.
15.این رام همون فریمور تو گوشی های نوکیا هست؟(به نظرم تعدادشون نسبت به فریمور کمتر و تغییرات بسیار بیشتر باشه.درسته؟)
16.این قضیه ی Dead شدن چیه؟توی چه حالت هایی اتفاق میفته؟توی VIVA هم این احتمال هست؟اگه گوشی مرد دیگه زنده نمیشه؟
17.Organiser توی VIVA شامل چه چیزایی هست؟یه توضیح هم اگه میشه در موردشون بدید.به طور مثال آلارم به راحتی و به هر اندازه ای که بخوایم میتونه باشه؟
18.برنامه و بازی هایی که توشون قابلیتی برای گوشی های لمسی تعبیه نشده چی میشه؟کیبرد مجازی میاد؟
20.اونایی که هنزفری گرفتن برای گوشی هنوز نگفتن هندزفریشون خوب جواب داده و کیفیتش چطوره.اگه ممکنه یه مقایسه بکنید.
23.فایل هایی که با بلوتوث ارسال میشن از طرف مقابل کجای گوشی میرن؟
25.رم این گوشی کم نمیاره؟چون من توی 6120 با تم و والپیپر دلخواه،فقط میتونم X-Plore ، پلیر TTPod و نهاتا اگه گوشی خیلی حال کنه یه چیز سبک مث بازی Gravityd... اجرا کنم و بیشتر از این گوشی کم میاره.یا مثلا برا اجرای N.Gage حتی مجبورم تم گوشی رو روی تم اولیه ی گوشی نتظیم کنم و همه ی برنامه ها رو ببندم تا یکمی باهام راه بیاد.
27.آخرین سوال.به نظرتون این گوشی میتونه یه حال اساسی به من بده؟
.
.
.
در مورد این باید بگم که تا اونجایی که یادمه میگفتن تمام عرایض رو یه جا بفرمایید که تاپیک شلوغ نشه ولی اگه شما راحتید چشم این سوالام که جواب بگیرم دیگه بعدش همه ی سوالامو دونه دونه میپرسم.
اگر ممکنه جواب سوالا رو که میدید قبلش شماره ی سوالو بنویسید که معلوم بشه کدوم جواب مال کدو سواله.
بازم خیلی خیلی خیلی ممنون.
Amin.M.1986
24-08-2009, 12:49
در مورد این باید بگم که تا اونجایی که یادمه میگفتن تمام عرایض رو یه جا بفرمایید که تاپیک شلوغ نشه ولی اگه شما راحتید چشم این سوالام که جواب بگیرم دیگه بعدش همه ی سوالامو دونه دونه میپرسم.
اگر ممکنه جواب سوالا رو که میدید قبلش شماره ی سوالو بنویسید که معلوم بشه کدوم جواب مال کدو سواله.
عزیزم اختیار با شماس که یدونه یدونه بپرسی یا جدا جدا.. فقط لطف کن وقتی این همه سوالت زیاده یکم بین خط ها رو فاصله بده که آدم سرش گیج نره.. ممنون
S@nti@go_s&k
24-08-2009, 14:51
این رو میدونم اما اگه یه سر به لینک زیر بزنید بزنید میبینین که گوشی شاپ گوشی رو زده ساخت تایوان.
سیلام
شما به GSM.IR هیچ وقت اطمینان نکن دیگه گوشی شاپ که سایت فروشه دیگه خودت تا آخرشو بخون
واسه خودش گفته ...................ویوا چینیه .
والله من جواب این سوالا رو نگرفتم اگر هم شما جواب دادید چون یه خورده (نه خیلی ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به هم ریخته بود من نفهمیدم.اگه ممکنه .
من کلی توضیح دادم اگر میخونی جواب اکثر سوالات توش بود عزیز
4_قیمت از همون گوشی شاپ بگیر
12_خوبه
14_نه
15_بله تقریبا
16_والا حرفا زیاده در این مورد ولی به خاطر همینه میگن با گارانتی بگیر
17_عزیزم ویوا ویندوز هستش و خوراک برنامه هر کار بخای میتونی انجام بدی
18_ این همه برنامه واسه ویندوز هستش شما میخای برنامه غیر وین نصب کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ نه کیبورد نمیاد
23_ مای داکیومنت البته شاید بشه تنظیم کرد جای دیگه بره من تاحالا سرک نکشیدم چون از بلوتوث استفاده نمی کنم
25_ نه کم نمیاره
27 _ نمیدونم من اخلاق شمارو نمیدونم
هر جور راحتی
چون سوالات زیاد بود بخاطر این گفتم اگر سوالات حداکثر 5 تا 5 تا بپرسی بهتره مرسی جیگر
Phenomenon
24-08-2009, 15:38
سلام دوستان خسته نباشید!!
من حسابی کیج شدم
در صفحه ی قبلی یکی نوشته بود که من اردیبهشت ماه ویوا رو با گارنتی خریدم 225
بعد توی همین سایت که معرفی کردید زده 263 تومان !! اخرش کدوم ؟؟؟؟
1-اگر بگردیم دونبالش می تونی ارزون تر از 263 پیدا کرد؟؟؟
2- من می خوام برنامه های مثل vb6 و +c کار کنم ! برای ویوا این برنامه ها هست من خودم +c رو دیدم !! و اگر ای برنامه ها رو اجرا کنیم می شه باهاشون کار کردن یعنی کم نمی یاره! ویوا
3- فرق گارانتی یاس و پرشين تلكام چیه! ؟
ممنون
S@nti@go_s&k
24-08-2009, 17:01
1_ الان 225 هستش
2_این کم نمیاره جریانش چیه من نمیدونم اگر کم میوورد HTC این گوشی نمی داد بیرون
3_ جفتشون گارانتی های اصلی HTC در ایرانن البته یاس قدیمی تره
من کلی توضیح دادم اگر میخونی جواب اکثر سوالات توش بود عزیز
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز.لطف کردی.
1-اگر بگردیم دونبالش می تونی ارزون تر از 263 پیدا کرد؟؟؟
با گارانتی 263 و بدون گارانتی 225 هم دوستان خریدن.
armin_software
24-08-2009, 20:42
با گارانتی 263 و بدون گارانتی 225 هم دوستان خریدن.
کجا؟
htc ها کجایی هستن؟
Bs_panzer
24-08-2009, 21:01
چین و تایوانن
البته فرقی با هم ندارن که زیاد حساسیت نشون بدبید
سلام از S@nti@go_s&k واقعاً ممنونم!! مرسی
راستی شما چه مموری روش انداختید !! 8g هنگ نمی کنه!! من برام دوربین اصلاً مهم نیست اما ویندوزش ، برنامه اش (مخصوصاً برنامه نویسی ) ، صداش مهمه!!!
روی مموری 8g هنگ نمی کنه!! ؟؟؟
ممنون
S@nti@go_s&k
24-08-2009, 22:15
سلام
نه هنگ نمیکنه من امتحان نکردم اما دوستم امتحان کرده بود
هنگی نداره هنگ کردن بخاطر سرعت پایین گوشی هستش که این گوشی سرعتش پایین نیست
صداشم خوبه هم با کیفیته
در مورد برنامه هم برنامه هایی زیادی واسه ویندوز هستش یعنی از سیستم عاملهای دیگه برنامه های کاربردی تری داره
Highbury
24-08-2009, 23:52
جی پی اس اکسترنال آیا بهش میخوره؟کسی امتحان کرده؟جی پی اس های اکسترنال از نظر کیفیت نسبت به اینترنال ها چطوره مخصوصا 3جی
mr_mashmash
25-08-2009, 09:00
کجا؟
htc ها کجایی هستن؟
HTC تايوانيه، بدون گارانتي طبقه آخر علائدين روز شنبه همين هفته 225 تومن بود.
مطمئنی؟چون VIVA برعکس همه ی HTC ها تا اونجایی که من شنیدم چینیه!!!
شما پشت گوشیت نوشته ساخت تایوان؟
Sadeq_ME
25-08-2009, 12:03
نخیر پشت گوشی مینویسن چین چون بخاطر ارزونی در چین میخوان قیمت گوشی( VIVA ) بیاد پائین
نخیر پشت گوشی مینویسن چین چون بخاطر ارزونی در چین میخوان قیمت گوشی( VIVA ) بیاد پائین
این طور که شما گفتین "مینویسن ..." انگار گوشی تایوانیه روش مینویسن چین!
میدونم چینیه که ولی این دوستمون گوشی رو خریده میگه تایوانیه.میخوام بدونم پشت گوشیش که خریده نوشیته تایوان یا اینکه چون HTC ها تایوانین فک میکنه VIVA هم ساخت تایوانه .
Bs_panzer
25-08-2009, 19:27
بابا هیچ فرقی نداره از نظر کیفیت
من الان بگم Xbox 360 چینیه (واقعا هست یعنی کلا چینیه) بگم به درد نمی خوره ؟
این گوشی های کپی که چند وقته تو ایران رواج پیدا کرده ذهن مردم رو خراب کرده.......
بابا هیچ فرقی نداره از نظر کیفیت
من الان بگم Xbox 360 چینیه (واقعا هست یعنی کلا چینیه) بگم به درد نمی خوره ؟
این گوشی های کپی که چند وقته تو ایران رواج پیدا کرده ذهن مردم رو خراب کرده.......
من که اگه چینی باشه مشکل ندارم...
گفتم شاید تایوانی هم هست که دوستمون میگه تایوانیه...
بدونیم که بهتر از اینه ندونیم...
منم فقط میخوام بدونم ...
EHSAN_149
26-08-2009, 00:23
سلام دوستان عزیز .من 2هفته پیش از رمضانی تو علائدين خریدم 260 با گارانتی پرشین تلکام اگر میدونستم بدون گارنتی اینقدر ارزونتره از رمضانی نمیگرفتم.سرم کلاه رفت!
کلا گوشی خوبیه تا حالا باهاش به مشکلی بر نخوردم.
دوستان بخاطر قیمت پایین این گوشی از خریدش منصرف نشن! به خدا اگر قیمتش 500 بود الان کلی سرو صدا کرده بود و و طرفدارای متعصب داشت!
به هر حال که من بدجوری به این گوشی علاقه مند شدم و بهش عادت کردم.
armin_software
26-08-2009, 12:29
این گوشی تا 8 گیگ مموری رو ساپورت می کنه؟
S@nti@go_s&k
26-08-2009, 15:30
این گوشی تا 8 گیگ مموری رو ساپورت می کنه؟
بله
گفتم شاید تایوانی هم هست که دوستمون میگه تایوانیه...
عزیزااااااااااااااااااان HTC شرکتش تایوانیه حالا دوست داشته ویوارو بده چین بزنه
وگرنه کلیه محصولاتش تایوانیه
در ضمن HTC یکی از بزرگترین شرکتها در زمینه ویندوز موبایل هستش
مطمین باشین وقتی میده گوشیو به چین نظارت کامل رو محصولش داره برعکس نوکیا و سونی که گوشیهای چینیشون اصلا خوب
نیست نسبت به اصلیشون
EHSAN_149
26-08-2009, 15:57
مطمین باشین وقتی میده گوشیو به چین نظارت کامل رو محصولش داره برعکس نوکیا و سونی که گوشیهای چینیشون اصلا خوب
نیست نسبت به اصلیشون
دوستان یجوری میگن چین که انگار دارن در باره آنگولا حر ف میزنن.بابا چین الان جزء ابر قدرتاست هم از نظر تکنولوژی هم نظامی... الان گوشیای نوکیا و خیلی از برند های معروف دیگه تو چین ساخته میشه. من چند سال پیش یه k750 داشتم که ساخت چین بود این گوشی بعد از 4سال هنوز داره کار میکنه. من متوجه حرف دوستمون نمیشم که میگن((مطمین باشین وقتی میده گوشیو به چین نظارت کامل رو محصولش داره برعکس نوکیا و سونی که گوشیهای چینیشون اصلا خوب نیست نسبت به اصلیشون)) یعنی هر چی چینی بود اصل نیست؟؟!! شما از کجا به این نتیجه رسیدی که گوشیای نوکیا و سونی که ساخت چینن خوب نیستن؟
S@nti@go_s&k
26-08-2009, 23:04
از اونجا که گوشیهای ساخت فنلاندو با ساخت چین مقایسه کردم
وقتی میام اینجا یه چیزی میگم چرت و پرت نمیگم جیگر اونجوری بر میگردی میگی
در ضمن منم میدونم جنسای چینی خوبه اما به پای جنس اصلی سازندش نمیرسه
Bs_panzer
27-08-2009, 01:12
از اونجا که گوشیهای ساخت فنلاندو با ساخت چین مقایسه کردم
وقتی میام اینجا یه چیزی میگم چرت و پرت نمیگم جیگر اونجوری بر میگردی میگی
در ضمن منم میدونم جنسای چینی خوبه اما به پای جنس اصلی سازندش نمیرسه
شما استاد مایی :دی
من با سانتیگو موافقم!!!! خدا وکیلی هیچکدوم از حرفایی که می زنه این جا الکی و بی خود نیست!!!
مرسی واقعاً
EHSAN_149
27-08-2009, 13:51
من خدمت شما قصد جسارت نداشتم.به هر حال یکی از دلایلی که مغازه دارای عزیز سر ما کلاه میزارن خود ماییم!خوبیه این بحثا اینکه یه سری افکار غلط تصحیح میشه.مثلا من بعد از شنیدن این حرفا دیگه نمیام 50تومان بیشتر بدم تا پشت گوشیم لیبل فنلاند خورده باشه به جای چین.و اینو میدونم که اگر فنلاندیه بر فرض واقعا فنلاندیم باشه بازم با چینیش فرقی نمیکنه.
Bs_panzer
27-08-2009, 21:07
دوستان بیاین ان جا به Windows mobile رای بدین !
Sadeq_ME
27-08-2009, 22:22
دوستان Wi-Fi ویوا بردش چقدره؟
سلام خسته نباشید
یه سوال
کسی ویندوز 6.5 بتا رو viva نصب کرده؟؟
اگر نصب کرده چطور شده ! سرعت کم نشده ؟؟
Bs_panzer
28-08-2009, 15:17
سرعت کم نمیشه (البته من ویوا ندارم) ولی میدونم کم نمیشه که در بعضی رام ها بیشتر هم میشه :دی
Sadeq_ME
28-08-2009, 15:32
سلام خسته نباشید
یه سوال
کسی ویندوز 6.5 بتا رو viva نصب کرده؟؟
اگر نصب کرده چطور شده ! سرعت کم نشده ؟؟
لینک دانلودش رو داری؟
سلام
لینک دانلودش تو صفحات قبل هست دقیقاً نمی دونم تو کدوم صفحه اما یکی همراه با طریقه ی نصبش گذاشته بود
اگر viva دارید و نصبش کردید به من هم بگید سرعتش چطوری می شه
دوستان 2 سوال :
1-این کلید وسطیه ، پایین گوشی که فک کنم چهار جهته هست به چه دردی میخوره؟
2-این viva چجوریه صفحش؟wvga؟qvga؟vga؟wqvga؟
لینک دانلودش رو داری؟
رام های ویندوز موبایل 6.5 برای تاچ Viva
آموزش تصویری آنلاک کردن و نصب رام های غیر رسمی در Viva
S@nti@go_s&k
28-08-2009, 16:27
دوستان 2 سوال :
1-این کلید وسطیه ، پایین گوشی که فک کنم چهار جهته هست به چه دردی میخوره؟
2-این viva چجوریه صفحش؟wvga؟qvga؟vga؟wqvga؟1_همون کاری که جواستیک انجام میده برای بالا پایین رفتن تو فایل منجیر و ستینگ و پروگرام و............
2_QVGA
Bs_panzer
28-08-2009, 18:51
بابا بیاین به تاچ فلو رای بدین !
armin_software
28-08-2009, 20:18
من هم همین سوال رو داشتم!
رام چیه؟
Bs_panzer
28-08-2009, 20:35
رام چیه؟
رام همون ویندوز خودمونه !
یعنی مثلا ویندوزت 6.1 پاک می کنی 6.5 میریزی !
S@nti@go_s&k
28-08-2009, 23:01
دقیق بردش رو نمیدونم اما یکی از قوی ترین وای فای هارو داره تو ppc ها
Sadeq_ME
29-08-2009, 10:17
میگم واسه ویوا میشه کابل TV گرفت و به تلویزیون وصلش کرد؟
Bs_panzer
29-08-2009, 12:57
میگم واسه ویوا میشه کابل TV گرفت و به تلویزیون وصلش کرد؟
نه ! :دی
دقیق بردش رو نمیدونم اما یکی از قوی ترین وای فای هارو داره تو ppc ها
تایید میشه
سلام دوستان خسته نباشید
دیروز قیمت viva رو گرفتم
با گارانتی کامتل == 235 تومان
با گارانتی پرشین تله کام == 250 تومان
با گارانتی یاس جهان == 260 تومان
می خواستم بدونم کامتل بیمه نام هم دارخ؟؟
كسي فارسي ساز رو نداره آپ كنه اوني كه گذاشتين خرابه
mr_mashmash
31-08-2009, 11:36
اقا اين opra رو توي viva نميشه landscape كرد؟ من هرچي گشتم راهي پيدا نكردم، لطفا راهنمايي كنيد.
S@nti@go_s&k
31-08-2009, 20:19
اقا اين opra رو توي viva نميشه landscape كرد؟ من هرچي گشتم راهي پيدا نكردم، لطفا راهنمايي كنيد. نه نمیشه میتونی با یه برنامه کلا (البته دستی) صفحرو روتیت کنی
بچه ها یه سایت بگین بی دردسر و رایگان بشه فایل آپلود کرد هم فارسی سازو بزارم هم برنامه زیاد دارم بزارم
مرسی
Sadeq_ME
31-08-2009, 21:07
نه نمیشه میتونی با یه برنامه کلا (البته دستی) صفحرو روتیت کنی
بچه ها یه سایت بگین بی دردسر و رایگان بشه فایل آپلود کرد هم فارسی سازو بزارم هم برنامه زیاد دارم بزارم
مرسی
اکثر سایتها رو باید عضو بشی.4shared فکر کنم عضو شدنش آسونه.:13:
EHSAN_149
31-08-2009, 21:44
بچه ها صدای زنگ SMS این گوشی کلا ضعیفه یا برای من فقط اینجوریه؟
S@nti@go_s&k
31-08-2009, 22:37
ضعیف نیست
زنگاشو عوض کن ببین همش اینجوریه یا اون آهنگی که شما گذاشتی؟
EHSAN_149
01-09-2009, 15:11
ضعیف نیست
زنگاشو عوض کن ببین همش اینجوریه یا اون آهنگی که شما گذاشتی؟
ممنون از راهنماییتون..الان رو همون زنگ پیش فرضش هستش.فکر کنم نیاز به هارد ریست داره.
S@nti@go_s&k
01-09-2009, 18:35
خوب زنگای دیگرو امتحان کردی؟؟؟؟؟
یه زنگ دیگه بزار روش خوب
EHSAN_149
01-09-2009, 21:13
خوب زنگای دیگرو امتحان کردی؟؟؟؟؟
یه زنگ دیگه بزار روش خوب
آره امتحان کردم.فایده نداشت.خب این از ضعفای ویندوز موبایل. .این سیستم عامل یکم حساس تشریف دارن.
S@nti@go_s&k
01-09-2009, 23:01
واسه من که مشکلی نداره اگر صدای زنگتم اینجوریه و گارانتی داری ببر نمایندگی
EHSAN_149
02-09-2009, 01:10
واسه من که مشکلی نداره اگر صدای زنگتم اینجوریه و گارانتی داری ببر نمایندگی
نه صدای زنگ مشکلی نداره. این گوشی واقعا از نظر حساسیت صفحه نمایش بی نظیره.یعنی 5800 نوکیا جلو این هیچ حرفی برا گفتن نداره.
سلام دوستان خسته نباشید
من شنبه دارم می روم viva بخرم
در ولیعصر یه مغازه دیدم viva رو با گارانتی پرشین تله کام و یه پک 40 هزار تومانی برنامه می داد 260 تومان
بنظرتون بگیرم ؟؟؟؟
مرسی
موفق باشید
hamed_bijari
04-09-2009, 02:08
چقدر ارزون شده ،من تقریبا پارسال خریدم 390
حیف یکم سی پی یوش ضعیفه ولی در کل نسبت به قیمتش عالیه
سلام دوستان خسته نباشید
من شنبه دارم می روم viva بخرم
در ولیعصر یه مغازه دیدم viva رو با گارانتی پرشین تله کام و یه پک 40 هزار تومانی برنامه می داد 260 تومان
بنظرتون بگیرم ؟؟؟؟
مرسی
موفق باشید
اگه میتونی و حوصلشو داری تو اینترنت همه برنامه هاش هست
هر روزم چیزای جدیدتری میتونی پیدا کتی
بازم هرجور خودت فکر میکنی بهتره
موفق باشی
سلام بر همه ی دوستان....
میخواستم بدونم برای این گوشی کیف مخصوص یا قاب کریستالی پیدا میشه یا نه .
از لطفتون ممنونم...
S@nti@go_s&k
04-09-2009, 15:35
قاب کریستالی که نداره :دی چون لمسیه البته اگرم باشه فایده نداره
کیف رو نمیدونم اگرم باشه باید بری نمایندگی چون تو علادین که من پیدا نکردم
با تشکر از جناب سانتیاگو....
البته برای گوشی های f480 و 5800 که لمسی هستند قاب کریستالی پیدا میشه.
در ضمن، کیفیت بدنه گوشی در چه حدی هست؟ رنگ بدنه از بین میره یا نه ؟ ممنون میشم بهم کمک کنین.
S@nti@go_s&k
04-09-2009, 17:58
نه از بین نمیره
avrin_62
05-09-2009, 03:11
سلام.
میخواستم بدونم GPS external که داخل تنظیمات این گوشی هست چیه؟
آیا همون gps هست که مدلهای بالاتر دارن و اینکه چه جوری ازش میشه استفاده کرد.
همچنین میخواستم ببینم آیا میشه کاری کرد که فایلهای دریافتی از ریق بلوتوث مستقیم توی رم ذخیره بشن؟
خیلی ممنون از راهنمایی تون.
قاب کریستالی که نداره :دی چون لمسیه البته اگرم باشه فایده نداره
کیف رو نمیدونم اگرم باشه باید بری نمایندگی چون تو علادین که من پیدا نکردم
من برا گوشیم از علاالدین کیف چرمی خریدم.
سلام دوستان خسته نباشید
من امروز viva خریدم
جنس بدنه ی عالی داره! فعلا تو کفش هستم
دارم روش برنامه نصب می کنم
یه سوال بلوتوث که می گیری کجا می ره اون بلوتوث ها
2- من من یه بازی ریختم توش
می خوام ایکون بازی رو بریزم تو پوشه ی گیم چیکار کنم
کسی تم داره برای این گوشی ؟؟؟
S@nti@go_s&k
05-09-2009, 16:48
آخه من گوشیمو خیلی وقت پیش گرفتم اون موقع هر چی گشتم نبود یه عکس از کیفت میندازی
راستی کیفش مخصوصه ویواست دیگه؟
میخواستم بدونم GPS external که داخل تنظیمات این گوشی هست چیه؟فکر میکنم باید یه قطعه به گوشی وصل بشه تا کار کنه
همینجوری که نه کار نمیکنه
سلام
کیف من این شکلیه فقط بالاش قسمت دکمه ای رو نداره و آهن رباییه. در ضمن مخصوص ویوا هم هست روش حک شده Designed for HTC Touch VIVA
به نظر من این کیف از این لحاظ که از گوشی در مقابل آسیب دیدگی محافظت می کنه خوبه اما دو تا عیب داره:
1- اوایل گوشی توی کیف فیته فیته اما بعد از مدتی استفاده، کیف کمی جا باز می کنه و گوشی ویوا هم چون بدنه صیقلی داره اگه مواظب نباشین و کیفو وقتی درش بازه سر و ته کنید گوشی از توش میوفته. این اتفاق تا حالا دو بار برا گوشیم افتاده :41:
2- چون کیف تمام سطح گوشی به جز صفحشو می پوشونه به نظر من زیبایی گوشی رو از بین می بره :13:
اگه کیف پایینی رو بشه پیدا کرد به نظرم از کیفی که من خریدم بهتره. هم زیبایی گوشی رو نمی پوشونه و هم مشکل افتادن گوشی رو هم نداره :27:
:11:
S@nti@go_s&k
05-09-2009, 19:48
مرسی
چند خریدی؟
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال دارم خواهش کسانی که ویوا دارن جوابم رو بدن!
من می خوام یه برنامه ای که نصب کردم رو پاک کنم
چطور این کار رو کنم!؟؟؟
S@nti@go_s&k
05-09-2009, 22:45
سیلام پاک نمیشه باید ببری نمایندگی:دی
شوخی کردم
از اینجا برو
SETTING
SYSTEM
REMOVE PROGRAMS
بعدش اسم برنامرو پیدا کن
روش یدونه بزن با قلم :دی
بعد گزینه REMOVE اون پایین روشن شد REMOVE رو بزن
سلام ممنونم سانتیگو!!
سانتیگو جان شما تم چی روش نصب کردی من یه تم نصب کردم اجرا نشد ؟؟
برای من برنامه های جاوا رو هر وقت خواستی استفاده کنی باید نصب بشه مال شما هم اینطوره ؟؟
S@nti@go_s&k
05-09-2009, 23:41
تم که فکر میکنم به یه برنامه دیگه احتیاج داری
من از شل استفاده میکنم
در مورد برنامه های جاوا هم بله باید نصب بشه
hamed_bijari
06-09-2009, 00:45
آخه من گوشیمو خیلی وقت پیش گرفتم اون موقع هر چی گشتم نبود یه عکس از کیفت میندازی
راستی کیفش مخصوصه ویواست دیگه؟
سلام دوست عزیز
اینم چند تا عکس از کیف گوشی که از مشهد خریدم (5000 تومن)
درسته مختص ویوا نیست ولی خیلی عالیه
مرسی سانتیگو جان
من برای گوشی یه کیف گرفتم روش که ارم htc هست رو بسته اش هم نام ویوا خورده بود! گوشی توش کیپ اصلا نمی یوفته!
راستی این شل که گفتید یعنی چی ؟؟؟
Sadeq_ME
06-09-2009, 13:21
سلام دوست عزیز
اینم چند تا عکس از کیف گوشی که از مشهد خریدم (5000 تومن)
درسته مختص ویوا نیست ولی خیلی عالیه
یه سوال:
تو عکس آخر چه جوری ساعت دیجیتالی رو اون جوری کردیش!به منم یاد بدین...
سلام دوستان می شه لطف کنید! یه لینک برای اینکه viva فارسی هم ساپورت کنه می دین
ممنونم می شم یه چیز بدین که خودتون نصب کرده باشین
S@nti@go_s&k
06-09-2009, 15:56
منظورم از شل این بود
یه نوع پوستس
مرسی
چند خریدی؟
خواهش
من کیفمو با موبایلم خریدم. قیمتش هم 10 تومن داد که به نظرم گرون حساب کرد :21: ولی من چون کلا موبایل زیاد از دستم می افته مجبور بودم کیف بخرم و از همون جایی که موبایلمو خریدم کیفم گرفتم.:5:
سلام
سانتیاگو جان می شه برنامه مربوط به این شل رو هم بزاری :46:
سلام دوستان می شه لطف کنید! یه لینک برای اینکه viva فارسی هم ساپورت کنه می دین
ممنونم می شم یه چیز بدین که خودتون نصب کرده باشین
فارسی ساز برای ویوا در صفحه اول این تاپیک توسط سانتیاگو جان قرار داده شده.
من خودم اونو نصب کردم به جز یه اشکال کوچیک به خوبی روی ویوا کار می کنه
Sadeq_ME
06-09-2009, 17:46
یه سوال:
تو عکس آخر چه جوری ساعت دیجیتالی رو اون جوری کردیش!به منم یاد بدین...
یکی بگه دیگه
avrin_62
06-09-2009, 18:21
سلام.
ميخواستم بدونم GPS external که داخل تنظيمات اين گوشي هست چيه؟
آيا همون gps هست که مدلهاي بالاتر دارن و اينکه چه جوري ازش ميشه استفاده کرد.
همچنين ميخواستم ببينم آيا ميشه کاري کرد که فايلهاي دريافتي از ريق بلوتوث مستقيم توي رم ذخيره بشن؟
خيلي ممنون از راهنمايي تون.
avrin_62
06-09-2009, 18:25
سلام.
ميخواستم بدونم GPS external که داخل تنظيمات اين گوشي هست چيه؟
آيا همون gps هست که مدلهاي بالاتر دارن و اينکه چه جوري ازش ميشه استفاده کرد.
همچنين ميخواستم ببينم آيا ميشه کاري کرد که فايلهاي دريافتي از ريق بلوتوث مستقيم توي رم ذخيره بشن؟
خيلي ممنون از راهنمايي تون.
S@nti@go_s&k
06-09-2009, 18:39
سلام
سانتیاگو جان می شه برنامه مربوط به این شل رو هم بزاری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من برنامه زیاد دارم گفتم جایی سراغ دارین رایگان آپلود کنه:دی
بیا این شل از خود سایتش بگیر فعلا
جای ایمیل ........ایملتو بزن بعد دانلود CAB رو بزن
یه صفحه دیگه میاد I AGREE رو بزن میره واسه دانلود 6 مگ هم حجمشه دانلود کردی بیا سریالشم بهت بدم تا پیدا کنم
سلام behrox جان
رفتم صفحه ی اول
وقتی لینک رو کپی می کنم not found می ده! فایلی نیست! اگر یکی لطف کنه اپلودش کنه ممنون می شم!!!
سلام
میشه یکی توضیح بده این شل ها رو چطور می شه نصب کرد
_____
اجی من سرطان خون داره
اجی واقعیم نیست اما مثل خواهر نداشتم هستش
دکتر ها قطع امید کردن براش دعا کنین!
S@nti@go_s&k
07-09-2009, 13:03
فایلشو دانلود کن بریز رو مموری گوشیت بعد از رو گوشی نصب کن
یه کلیک کنی گزینه yes no میاد yes کن بعد بریز روی مموری همین
سلام سانتیگو جان
این هم ادرس چند سایت برای اپلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مال وبلاگ خودم هست خودم توش اپلود می کنم ... بدون مشکل با لینک مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت نیاز به ثبت نام داره اما طول نمی کشه ثبت نامش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فکر کنم از بقیه بهتر باشه
فقط یه چند تا تم و برنامه یا شل خوب بزارید ممنون می شم :11:
Mahyar.Online
08-09-2009, 11:02
سلام
دوستان من تصميم دارم يه touch viva بگيرم . تو همين تاپيك و در جاهاي ديگه از cpu ضعيفش خيلي صحبت مي شد. من گوشي قبليم imate jam بود . مي خوام بدونم
1- اين cpu اذيت مي كنه يا نه ؟
2- مورد تشخيص اصل و فرع بودنه گوشيه . چطوري تشخيص بدم ؟
3- كيفيت پخش تو هندزفري چطوره ؟
4- گوشي اهل هنگ كردن هست يا نه ؟
5- اين گوشي G-sensor داره ؟ اگه نه پس auto rotate چيه كه مي گن داره !
مرسي از لطف همه .
hamed_bijari
08-09-2009, 12:23
سلام
دوستان من تصميم دارم يه touch viva بگيرم . تو همين تاپيك و در جاهاي ديگه از cpu ضعيفش خيلي صحبت مي شد. من گوشي قبليم imate jam بود . مي خوام بدونم
1- اين cpu اذيت مي كنه يا نه ؟
2- مورد تشخيص اصل و فرع بودنه گوشيه . چطوري تشخيص بدم ؟
3- كيفيت پخش تو هندزفري چطوره ؟
4- گوشي اهل هنگ كردن هست يا نه ؟
5- اين گوشي G-sensor داره ؟ اگه نه پس auto rotate چيه كه مي گن داره !
مرسي از لطف همه .
1- در touch viva سی پی یو 200 و تو imate jam سی پی یو 416 هستش
touch viva بازیهای گرافیک بالا رو اجرا نمیکنه بخاطر همین cpu ضعیفش
2- من تا حالا در مورد تقلبی بودن این گوشی چیزی نشنیدم
3- هندز فری هم به خاطر قیمت بالاش نخریدم (پارسال که من خریدم اصلا نبود بعدشم 40 تا الان که فکر کنم 18 بشه پیدا کرد - منظورم قیمتشه)
4- اگه نرم افزارای مخصوص همین ورژن رو روش نریزی و پرش کنی و کلا چیزای سمنگین روش نصب کنی بعضی وقتا اذیتت میکنه - وقتی میخوای نرم افزار نصب کنی اگه ورژنش به ویندوز 6.1 نخوره خودش یه پیغامی میده با رنگ قرمزم مینویسه ،نصب نکنی بهتره
5- اصلا این گوشی G-sensor نداره که بخواد Auto Rotate هم داشته باشه
----------------------------------------------------------------------------------
تنها مزیت این گوشی داشتن Touch Flow و بدنه ضد خش و زیباش هست
اصلا از دوربینش توقع زیادی نداشته باش (با عکس برداری بدون فلش شاید بتونی کنار بیای ولی با فیلمبرداری slow motion ش اصلا)
در کل به قیمتش میارزه
Mahyar.Online
08-09-2009, 12:41
والا برنامه سنگين كه شايد مثلا دو مدل پلير يا شل و ديكشنري روش نصب كنم .
در مورد بازي هم نهايتا شايد بازي مثل poker , black jack و بيليارد نصب كنم .
دوربين هم همون 1,3 jam واسم كافي بود چون نيازي ندارم بهش. (يعني در اون حدم باشه بسه)
بيشتر برام سرعت منو ها ، و هنگ نكردن مهمه .
من تجربه touch flo رو روي diamond 2 داشتم. حالا نمي خوام اينم عين اون باشه ! اما مثل اون باشه .
Wifi گوشي واسم مهمه و سرعت . همين ديروز تو علادين مي دادن 265 ، و اينكه گوشي با گارانتي بگيرم يا بدون گارانتي ؟ سودي داره ؟
بازم سپاس از رسيدگي .
S@nti@go_s&k
08-09-2009, 16:14
سلام سانتیگو جان
این هم ادرس چند سایت برای اپلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مال وبلاگ خودم هست خودم توش اپلود می کنم ... بدون مشکل با لینک مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت نیاز به ثبت نام داره اما طول نمی کشه ثبت نامش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فکر کنم از بقیه بهتر باشه
فقط یه چند تا تم و برنامه یا شل خوب بزارید ممنون می شم
سلام
مرسی
مگه شلرو دانلود نکردی لینکشو گذاشتم که:دی
- در touch viva سی پی یو 200 و تو imate jam سی پی یو 416 هستش
touch viva بازیهای گرافیک بالا رو اجرا نمیکنه بخاطر همین cpu ضعیفش
این CPU ضعیف به جز بازی های سنگین دیگه کجاها مشکل سازه؟اگه فقط اجرا نکردن بازی های سنگین باشه که مشکلی نیست ...
hamed_bijari
09-09-2009, 00:26
در جواب مهیار باید بگم که ،سرعت منوهاش در حد دیاموند و پرو نیست ولی اصلا آزار دهنده نیست
وقتی گوشی رو خاموش میکنی و دوباره روشن میکنی (اصطلاحا restart میکنی) اول یکم کنده تا اینکه یه بار بری تو منو ها ،بعد سرعتش خوب میشه که فکر کنم تو ویندوز (چه موبایل چه PC) یه امر طبیعیه
در مورد هنگ هم بهت گفتم نرم افزارایی که تو نصب بهت پیغام ندن رو اگه نصب کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد ،ولی اگه این کار رو نکنی ممکنه تعدادشون که زیاد شد بعضی وقتا هنگ بکنه (مال من که اینجوریه) ،بعد اگه نرم افزار مذکور رو پاک کنی باز همه چی طبیعی میشه
تمی هم که مخصوص این گوشی نباشه اگه روش نصب کنی سرعت رو به شدت میاره پایین
یکی از دوستام یه تم نصب کرد که شبیه ساز آیفون بود ،گرافیک کم آورد اصلا ویندوز بالا نیومد که مجبور شد hard reset کنه
در مورد wifi هم بهت بگم یکی از گوشی های خوب htc هستش ،همچنین باطریش که خیلی ازش تعریف شده
در مورد گارانتی هم نمیشه تو ایران روش حساب کرد
من یکیه خودم و دوستمو با گارانتی پرشین تله کام گرفتم ولی تا حالا که مشکلی پیش نیومده
یعنی تو یه سال مگه اینکه چی بشه گذرت به گارانتی بیافته
عربستان رفتم نمایندگی اتصالات ،فکر میکنی گوشیا چند سال گارانتی داشت !؟
10 سال !!!!!!!!!!!!!!
اونم اتصالات ،گوشیا هم همه اصل ،30 - 40 تومنم تازه از ایران ازرونتر
saeidsmxo
09-09-2009, 01:02
دوستان نرم افزار آلارم برای ppc ویوا چیزی هست لینک بدین؟
این CPU ضعیف به جز بازی های سنگین دیگه کجاها مشکل سازه؟اگه فقط اجرا نکردن بازی های سنگین باشه که مشکلی نیست ...
:19:سلام . همیشه دنبال این بودم که یه جوری Theme Touch Flo رو تو گوشیم عوض کنم . راستش وقتی می دیدم که Pro و HD این قابلیت رو دارند یه جورایی حسودی هم می کردم . تا این که به این نتیجه رسیدم که تم های 2D Manilla این کار رو در گوشی های Viva و 3G انجام میده . خیلی هم راحته فقط یه کم مشکلات خاص خودش رو داره .
توجه: اين مطالب شامل تمامي افرادي که از برنامه ي 2D Manilla استفاده مي کنند هم مي شود فقط بايد اين برنامه را دانلود ونصب کنند .
2 نوع تم داريم:
الف) تم هايي که به صورت فايل Cab هستند ونيازي به برنامه ي خاصي براي اجرا ندارند و فقط بايد در حافظه اصلي گوشي نصب شوند . پس از نصب کافيست که گوشي را يکبار Restart کنيد .
ب) تم هايي که به صورت فايل Zip هستند و پس از باز کردن مي توانيد آن ها را در هر کجا که دوست داريد (مثل حافظه جانبي) ذخيره کنيد . براي اجراي اين تم ها نياز به برنامه Manilla 2D Customizer داريد که ورژن 0.27 اين برنامه رو براتون آپلود کردم . اين برنامه باعث ميشه که شما بتونيد تم هاي مختلف رو انتخاب کنيد و يا در تاچ فلو خودتون تغييرات جالبي رو اعمال کنيد .
روش نصب تم:
ابتدا برنامه Manilla 2D Customizer رو در گوشي نصب کنيد . حال براي اجراي تم هاي نوع دوم (تم هايي که به صورت فايل Zip هستند) به قسمت Theme در برنامه برويد و فايل تم را Add کرده و پس از آن Apply کنيد .
توجه: قبل از اين که هر گونه تمي بريزيد ، اول از همه به قسمت Restore در برنامه بريد و Backup M2D Theme رو بزنيد تا از تم اصلي شما Backup بگيرد . اين کار باعث مي شود که هرگاه که مي خواستيد تم اصلي خود را داشته باشيد تنها با رفتن به همان بخش Restore و زدن Restore M2D Theme تم اصلي خود را داشته باشيد . در غير اين صورت با پاک کردن تمي که ريخته ايد تم اصلي شما نمي آيد و چاره اي جز Hard Reset نداريد .
به اين نکته هم توجه داشته باشيد که هر بار که مي خواستيد تم جديدي Apply کنيد ابتدا بايد تم را به حالت اصلي برگردانيد (يعني همان تمي که اول از آن backup گرفتيد) وبعد تم جديد را بريزيد . چون در غير اين صورت تم ها بر روي يکديگر ريخته مي شوند و با هم ترکيب مي شوند .
:19:
این هم یه تم که با اون برنامه ای که بالا دادم بتونید ازش استفاده کنید:11:
این هم مایکروسافت آفیس 2007 :
فقط مخصوص ویندوز موبایل 6
:20::20::20:
نرم افزار هاي اين مجموعه:
Spb Backup
Spb Diary
Spb Finance
Spb Full Screen Keyboard
Spb GPRS Monitor
Spb Imageer
Spb Insight
Spb Mobile DVD
Spb Mobile Shell
Spb Phone Suite
Spb Pocket Plus
Spb Pocket Tips & Tricks
Spb Time
Spb Traveler NEW!
Spb Wallet
Spb Weather
ممكن است نرم افزار Anti Virus شما فايل هاي Key Gen اين مجموعه را تهديد امنيتي تشخيص دهند؛
ولي شما نگران نباشيد؛ چون اين فايل ها فقط براي شركت Spb Software House تهديد محسوب مي شوند
.
اينم يه بازي شطرنج زيبا براي علاقهمندان.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از نصب روي گوشي، براي رجيستر كردن بازي، عدد 11 را وارد كنيد.
:43::43:
رمز فایل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vahid_A1200
10-09-2009, 01:52
سلام دوست من.
فارسی ساز و میشه برای دانلود بزاری؟:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.