PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄ مباحث و مشکلات دیکشنری Babylon بابیلون

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

hawker
19-08-2013, 22:18
دیکشنری بابیلون نسخه 9 بدون نیاز به نصب از پیش اکتیو شده بدون نیاز به کرک

کلیه گلاسوریهای زیر قبلا نصب شده است ونیاز به نصب مجدد آن نیست.
گلاسوری دیکشنری اکسفورد ویرایش 8
گلاسوری دیکشنری های زبان فارسی زیر به طور پیش فرض نصب شده ونیاز به نصب مجدد آنهانمی باشد.
گلاسوری دیکشنری های زبان فارسی
گلاسوری دیکشنری نارسیس
گلاسوری دیکشنری انگلیسی به فارسی آریانپور
گلاسوری دیکشنری فارسی به انگلیسی آریانپور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
21-08-2013, 10:34
خب ، به نظر من بهترین راهش بلاک کردن بابیلون با یه فایروال قوی هستش، من الان با کومودو بابیلون رو بلاک کردم دیگه نفس نمیتونه بکشه :دی

دوستان ، پیرامون بحثی که قبلن درباره ی نحوه ی قطع دسترسی بابیلون گفته شد در لینک پایین:

نیاز دانستم یک نکته ای را هم اضافه کنم.. با اینکه شما در فایل hosts از دسترسی بابیلون به سرور خودش جلوگیری میکنید ، ولی اگر درحال استفاده از p-roxy باشید دیگه فایل hosts ایگنور میشود و در نظر گرفته نمیشود و بابیلون به راحتی میتواند با سرورش ارتباط برقرار کند. کلن در ویندوز وقتی که پروکــسی استفاده میکنید ، فایل hosts نادیده گرفته میشود و حتا با مرورگر میتوانید به سایتهایی که محدود کرده اید ، بروید. درصورتی که راهی برای این پیدا کردم اینجا خواهم گذاشت.

aban366
02-09-2013, 12:26
سلام
دوستان برای بابیلون هفت رو ویندوز هشت این کلیک کار نمیکنه تا معنی رو ببینیم
یه راهیم یکی تو صفحات قبل داده بودن که انجام دادم بهتر که زیاد تاثیری نداشت اما بدتر فونت ویندوز رو خیلی ازار دهنده کردش
هیچ راهی وجود نداره؟
بابیلون 10 هم این مشکل رو داره؟ کدوم ورژن این مشکل رو رو ویندوز هشت نداره که ممنون میشم لینک دانلود با کرکش رو بدین کلی دعا میکنم به خدا

S0R3N4
03-09-2013, 11:14
دوستان
بهترین گلاسوری فارسی به انگلیسی و انگیلیسی به فارسی کدومه که از همه کامل تر باشه و نیاز نباشه چندتا گلاسوری فارسی نصب کنم و اینا....
؟؟؟

A M ! N
03-09-2013, 11:53
دوستان
بهترین گلاسوری فارسی به انگلیسی و انگیلیسی به فارسی کدومه که از همه کامل تر باشه و نیاز نباشه چندتا گلاسوری فارسی نصب کنم و اینا....
؟؟؟

درود بر دوست گرامی ام جناب دکتر.. :)

گلاسری آریان پور فوق العادس هم ورژن پارسی به انگلیسی داره و هم بالعکس :) نارسیس هم کنارش نصب باشه بهتره. همین دو تا کافین.

aban366
03-09-2013, 17:11
سلام
دوستان برای بابیلون هفت رو ویندوز هشت این کلیک کار نمیکنه تا معنی رو ببینیم
یه راهیم یکی تو صفحات قبل داده بودن که انجام دادم بهتر که زیاد تاثیری نداشت اما بدتر فونت ویندوز رو خیلی ازار دهنده کردش
هیچ راهی وجود نداره؟
بابیلون 10 هم این مشکل رو داره؟ کدوم ورژن این مشکل رو رو ویندوز هشت نداره که ممنون میشم لینک دانلود با کرکش رو بدین کلی دعا میکنم به خدا
کسی از دوستان نیست جواب من رو بده؟

S0R3N4
05-09-2013, 02:16
درود بر دوست گرامی ام جناب دکتر.. :)

گلاسری آریان پور فوق العادس هم ورژن پارسی به انگلیسی داره و هم بالعکس :) نارسیس هم کنارش نصب باشه بهتره. همین دو تا کافین.

مرسی رئیس...
علاقه به نصب دو نرم افزار مشابه ندارم؛پس همونی که گفتی بگیرم؟دیگه نیازی به چیز دیگه نیس؟؟؟؟

راستی,آلمانی به فارسی و فارسی به آلمانی چی بگیرم؟؟؟

needer
15-09-2013, 07:31
دوستان من دیکشنری بابیلون رو همیشه با word همراه می کنم. اما در نسخه 2013 که نصب کردم ایکن بابیلون که در لیست لغات پیشنهادی با راست کلیک در word می اومد دیگه ظاهر نمیشه.
ورژن بابیلونم 8 هست.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

The Dreadnaught
16-09-2013, 01:19
دوستان بابیلون نسخه 10 رو نصب کنید.

نسخه های 8 و 9 به هیچ وجه پیشنهاد نمیشن. به شدت کند لغات رو میارن. من خیلی وقته از نسخه 10 استفاده میکنم و کاملا راضی هستم هم خیلی سریع هست و هم از نسخه های قبلی بهتر شده.

needer
16-09-2013, 06:00
خوب یک مشکل اساسی در نسخه 10 وجود داره. اینکه لیست دیکشنری ها رو در sidebar نمیاره مثل 8 . برای من که تعداد دیکشنری هام زیاده مجبور میشم از همون اول یکی یکی همه رو چک کم تا برسم به اونی که میخام. راه حلی برای این دارید؟
ضمن اینکه اگر دیکشنری 10 رو نصب کنم آیا دوباره پیشنهاد لغت دادن تو MS word 2013 فعال میشه؟

kasi58
17-09-2013, 21:19
امروز که میخواستم بابیلون را که باز کنم صفحه پیوندها میاد؟
چی کار کنم؟

Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2

alaydyn
18-09-2013, 22:52
امروز دیکشنری بابیلون نسخه 10 ورژن r16 نصب کردم خیلی سریع هستش ولی مشکل صدا دارم باهاش در ویندوز 8 وقتی روی بلندگو میزنم صداش در نمیاد در صورتیکه ورژن های قبلی مشکلی نداشتم و بعد از نصب صداها به راحتی استفاده میکردم ؟ حالا باید چه کنم کسی چنین مشکلی ندارم به چه طریق مشکل حل کنم ؟

needer
20-09-2013, 10:07
سرعت به چه درد می خوره وقتی مجبورید 40 تا دیکشنری رو از بالا به پایین یکی یکی چک کنین! تا برسین به دلخواهتون

kasi58
20-09-2013, 10:58
دوستان چی کار کنم اصلا نمیتونم استفاده کنم

kasi58
20-09-2013, 10:59
امروز که میخواستم بابیلون را که باز کنم صفحه پیوندها میاد؟
چی کار کنم؟

دوستان چی کار کنم اصلا نمیتونم استفاده کنم

Mehdi.7600
21-09-2013, 10:11
دوستان من هروقت بابیلون 9 رو باز می کنم به جای صفحه اصلی برنامه ، صفحه چیلترینگ میاد!! چیکار کنم؟ پاکش کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد.چیکارش کنم؟

nooshvash
22-09-2013, 21:04
سلام. منم این مشکلو دارم. صفحه پیوندها باز میشه. کلافم کرده. لطفا کمک کنید...

needer
22-09-2013, 21:54
دوستان یک راه حل ساده برای ocr بابیلون در فایر فاکس و مرورگرهای جدید. ابتدا لغت رو هایلایت کنید سپس f10 رو بزنید

Apocalypse Now
01-10-2013, 11:02
آقا منم مشکل صفحه پیوندها رو دارم... داستان چیه؟:n13:

amirkhan_0o0
03-10-2013, 22:00
این مشکل پیوندها همه گیر شده!
یا باید بابیلون رو ما ایرانی ها بازویسی کنیم و یا این که از ورژن 7 استفاده کنیم و یا این که به کل بریم سراغ یه چیز دیگه!!

amirkhan_0o0
03-10-2013, 22:18
دیکشنری گلدن دیکت
Golden Dict
گلاسری های بابیلون رو می خونه
اما به خوبی بابیلون نیست

worldclass
04-10-2013, 23:23
سلام
من فایرفاکس 24 دارم و وقتی میخوام یک لغت رو تو وب با دکمه وسط موس ترجمه کنم اون لغت وارد babylon نمیشه.
ضمنا با ورژن 8 و 10 babylon تست کردم.
اینم یک عکس برای رسوندن منظورم.

alaydyn
13-10-2013, 22:41
سلام بابیلون ورژن 10.0.0.1 r16 را دارم تا دیروز خیلی خوب و سریع کار میکرد بدون هیچ مشکلی خیلی راضی بودم کارت گرافیک آپدیت کردم الان اجرا میشه ولی هیچ صفحه ای نمایش داده نمیشه انگار مخفی هستش یعنی کادرش باز نمیشه ولی وقتی موس را روی اون قسمتی که باید بیاد می برم حالت موس عوض میشه پاک کردم دوباره نصب کردم نشد ؟؟؟؟ چه باید کرد ؟

mehrshadmmm
14-10-2013, 15:52
خنده داره...مدتیه برای من وقتی بابیلون رو باز میکنم صفحه پیوند ها میاد :n08::n08::n08:از فایروال و دوباره نصب کردن هم کاری بر نمیاد:n13:

Butterfly-Effect
14-10-2013, 16:20
سلام
من فایرفاکس 24 دارم و وقتی میخوام یک لغت رو تو وب با دکمه وسط موس ترجمه کنم اون لغت وارد babylon نمیشه.
ضمنا با ورژن 8 و 10 babylon تست کردم.
اینم یک عکس برای رسوندن منظورم.

درود

بابیلون یک Add-on داره به نام babylon translation activation که باید به اون اجازه نصب بدین.

alaydyn
14-10-2013, 16:45
خنده داره...مدتیه برای من وقتی بابیلون رو باز میکنم صفحه پیوند ها میاد :n08::n08::n08:از فایروال و دوباره نصب کردن هم کاری بر نمیاد:n13:

امروز من هم نگاه کردم دیدم دقیقا مشکلم مثل شماست اگر حلش کردی به من هم بگو چه کنم ممنونم

amirkhan_0o0
14-10-2013, 16:59
فعلا بابیلون 7 کار می کنه! البته با مشکل OCR

alaydyn
15-10-2013, 22:00
کسی نتوانست مشکلش حل کنه ؟

mehrshadmmm
15-10-2013, 22:11
من برای نصب بابیلون 10 هم نتونستم کاری بکنم...کلبدش کار نمیکنه...کسی کرک نمیشناسه واسش ؟

nooshvash
16-10-2013, 18:20
سلام من یک ماهه این مشکل صفحه پیوندها را دارم. بابیلون 7 هم که دوستمون میگه کار می کنه را نتونستم پیدا کنم. اگه کسی لینک خوبی ازش داره بگه لطفا

kasi58
16-10-2013, 18:47
فعلا بابیلون 7 کار می کنه! البته با مشکل OCR
OCR چه مشکلی هست ؟
من که الان نمیتونم ببیام ورژن بابیلون ام چند هست چون صفحه پیوند ها میاد ..چی کار کنم ؟

amirkhan_0o0
16-10-2013, 19:09
OCR چه مشکلی هست ؟
من که الان نمیتونم ببیام ورژن بابیلون ام چند هست چون صفحه پیوند ها میاد ..چی کار کنم ؟
مخفف Optical Character Recognitionهست. یعنی از روی متن، تصویر رو انتخاب کنه!
توی مرورگر هم اشکالاتی داره! و با کروم نمی خونه

worldclass
27-10-2013, 14:49
درود

بابیلون یک Add-on داره به نام babylon translation activation که باید به اون اجازه نصب بدین.

لطفا لینکش رو بدین چون موقع نصب همچین چیزی نیومد.

kasi58
27-10-2013, 14:51
کسی راه حلی برای صفحه پیوندها پیدا کرد؟

Butterfly-Effect
27-10-2013, 23:03
لطفا لینکش رو بدین چون موقع نصب همچین چیزی نیومد.

خود بابیلون در هنگام نصب این add-on رو اضافه می کنه، بعدش در اولین باری که فایرفاکس رو باز می کنید ازتون تایید می گیره برای نصب add-on. البته این رو در مورد بابیلون 10 گفتم، فعلا که بابیلون 10 مشکل داره.

در حال حاضر بابیلون 7 درست کار می کنه.

مشکل OCR بابیلون 7 هم با غیرفعال کردن ClearType در ویندوز تا حدی حل میشه.

alaydyn
28-10-2013, 20:50
ان افرادی که مشکل صفحه پیوندها را دارند بابیلون حذف کنند دوباره نصب و از این کرک استفاده کنند ببیند مشکلشان حل میشه برای من حل شد

ولی مشکلی الان دارم تلفظ هستش فکر کنم اونهم به خاطر اینه من کلا دسترسیش به اینترنت قطع کردم صداهای افلاین هم ریختم فرقی نکرد تلفظ کلمات نمی اره

kasi58
29-10-2013, 18:46
ان افرادی که مشکل صفحه پیوندها را دارند بابیلون حذف کنند دوباره نصب و از این کرک استفاده کنند ببیند مشکلشان حل میشه برای من حل شد

ولی مشکلی الان دارم تلفظ هستش فکر کنم اونهم به خاطر اینه من کلا دسترسیش به اینترنت قطع کردم صداهای افلاین هم ریختم فرقی نکرد تلفظ کلمات نمی اره
کدوم ورژنش را نصب کنیم با این کرک ؟
لینک دانلودش را لطف میکنی بگذاری ؟

mehdiamar
03-11-2013, 05:35
یعنی انقد که من تو اینترنت تحقیقات انجام دادم برا حل مشکله صفحه پیوندها، اگه برا پایان نامم انجام میدادم الان انیشتینی بودم برا خودم.
آخرشم حل نشد که نشد.
برنامه های دیگه هم به خوبی بابیلون نیستن. کار راه میندازن ولی هیچ برنامه ای مثل این نرم افزار جاسوسی(بابیلون) نمیشه.
:n29:

alaydyn
03-11-2013, 23:04
کدوم ورژنش را نصب کنیم با این کرک ؟
لینک دانلودش را لطف میکنی بگذاری ؟

ببخشید دیر جواب میدم ورژن10 r16 بابیلون که داخل همه سایت ها هست من یکبار کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم و بعد از کرکی که گذاشتم که مال ورژن r18 است استفاده کردم و بعد هم تو فایروال ویندوز و فایروال آنتی ویروسم کلا دسترسی به اینترنتش را Block کردم به خوبی کار میکنه اما تلفظ دیگه نداره حتی صداهای افلاین نصب کردم فایده نداشت اما ترجمه کلمات با OCR خیلی قوی و سریع انجام میدهد

reza2005-447
29-11-2013, 06:48
یعنی انقد که من تو اینترنت تحقیقات انجام دادم برا حل مشکله صفحه پیوندها، اگه برا پایان نامم انجام میدادم الان انیشتینی بودم برا خودم.
آخرشم حل نشد که نشد.
برنامه های دیگه هم به خوبی بابیلون نیستن. کار راه میندازن ولی هیچ برنامه ای مثل این نرم افزار جاسوسی(بابیلون) نمیشه.
:n29:

ابتدا بابیلونو پاک کن، از طریق سرچ رجیستری کلمه بابیلونو جستجو کن و هر جا که پیدا کرد حذفش کن، بعد کامپیوترو ریست کن و اتصال اینترنت قطع کن.
بابیلونو دوباره نصب کن و باز ش کن ببین مشکل پیوندها حل شده یا نه، اگه حل نشده بود فرآیند تمیزکاری رجیستری کامل انجام نشده و اگه صفحه پیوندها رو نیاورد، از طریق سرچ ویندور کلمه بابیلونو جستجو کن، هر جا که فایلی بصورت .exe بود توسط windows Firewall بلاکش کن. طریقه بلاک کردن توسط windows Firewall رو میتونی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینی.

arash11
05-12-2013, 09:54
بابیلون را نصب کردم ولی فارسی به انگلیسی ترجمه نمیکند چند تا واژه نامه هم نصب کردم نشد. ایا باید جایی از تنظیمات را درست کنم؟
ممنون

arash11
05-12-2013, 17:59
مشکل حل شد .از اول نصب کردم.ممنون

RAHA40
31-12-2013, 18:40
سلام .من هنگام ترجمه متن در بابیلون 8 بااین متن مواجه میشم چیکار کنم؟Babylon failed to connect to the server.

If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)

omid.sarmad
20-04-2014, 09:33
باید Glossary های برنامه رو نصب کنید.

farhad_persona
12-05-2014, 23:07
دوستان من بابیلون 10 آخرین ورژن رو روی ویندوز 8.1 64bit نصب کردم. موقعی که میخوام نرم افزار رو اجرا کنم یک دقیقه طول میکشه تا پنجرش باز بشه و بعدش هم درست کار نمیکنه و مدام هنگ میکنه. کس دیگه ای بابیلون رو روی این نسخه از ویندوز نصب کرده؟

omid.sarmad
12-05-2014, 23:53
من نصب دارم. مشکلی نداره. آخرین نسخه رو از اینجا بگیرید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farhad_persona
16-05-2014, 18:34
من نصب دارم. مشکلی نداره. آخرین نسخه رو از اینجا بگیرید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما همین نسخه رو روی ویندوز 8.1 enterprise شصت و چهار بیت نصب کردید؟

omid.sarmad
30-05-2014, 13:28
بله

بیتا24
03-06-2014, 15:10
دوستانی که خطای Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0193

براشون ظاهر میشه هنگام ترجمه ی متن ...باید توجه کنن که حتما ادرس پ ر و ک س ی رو درست وارد کنن مثلا برای نرم افزار قند شکن فـــــــــــــری کیت
باید از

127.0.0.1

8580

استفاده کنن ..درغیر این صورت بابیلون نمیتونه به نت وصل بشه چون اسراییلی تشریف داره و شیلتر شده س

menue-setting-connection-
'گزینه ی دوم رو بزن تا بتونی وارد کنی
به ترتیب
127.0.0.1

8585

تمام میتونی متن رو ترجمه کنی

komail
04-06-2014, 11:14
دوستان این عکس تنظیمات فایر فاکسه
فاعدتا وقتی تب باز میکنم باید blank page باز کنه ولی سرچ بابیلون باز میشه
هر کاریم میکنم درست نمیشه
راه حلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

extreme2006gh
07-06-2014, 23:35
من بابیلون 9 دارم ولی Speech اون کار نمیکنه تلفظ کار نمیکنه
چکار کنم ؟

fa_shinobi
30-06-2014, 14:19
دوستان این عکس تنظیمات فایر فاکسه
فاعدتا وقتی تب باز میکنم باید blank page باز کنه ولی سرچ بابیلون باز میشه
هر کاریم میکنم درست نمیشه
راه حلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما Home page رو یه صفحه دیگه بذارید مثل گوگل. بعد وارد Add-ons بشید و تو قسمت Extension یا Plug- in اگه بابیلون هستش اون رو Disable کنید.

fa_shinobi
07-07-2014, 21:44
سلام. من بابیلون ورژن 7 دارم. خیلی خوبه نه مشکل کرک دارم نه کنده.
اما میخوام تو adobe reader 11 ازش استفاده کنم نمیشه. یعنی همون دکمه موس رو فشار بدم و خودش کلمه رو ترجمه کنه. تو این فروم هم گشتم مشکل حل نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا من این مشکلم حل شد. مراحل کارم ایناست. باید آخرین BabylonARP رو دانلود کرد و ریخت اینجا:
C:\Program Files\Adobe\Reader 11.0\Reader\plug_ins

بعدم باید توی تنظیمات پیشرفته رفت ( با فشردن Ctrl + k) و این دو تا تیک رو برداشت:
General > Use only certificated Plug-ins
security(enhanced )> Enable Protected mode at startup
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما هنوز یه مشکل دارم. الان شرقو میگیرم غربو میزنه. جایی رو که انتخاب میکنم ترجمه نمیکنه، معلوم نیست خودش از کجا کلمه میاره. توی فایل تکست دقیق ترجمه میکنه.

roya.rashidi
09-08-2014, 04:22
سلام . چرا بابیلون رو باز میکنم سریع باز نمیکنه ؟ حتی دیر تر Visual Studio 2013 باز میشه .
یه کلمه ایی هم مینویسی 30 ثانیه اینا طول میکشه تا ادامه حروفمو بیاره
کرکشم کردم . تو فایروالم گذاشتم.
cori5 . رم 8 .

omid.sarmad
09-08-2014, 10:40
سلام. احتمال زیاد با برنامه دیگه ای تداخل داره. پروسه های دیگه رو ببنیدید و چک کنید.
خصوصا برنامه های کنترل املا و ...

ایرانی.
09-08-2014, 12:03
سلام. احتمال زیاد با برنامه دیگه ای تداخل داره. پروسه های دیگه رو ببنیدید و چک کنید.

علاوه بر این پاسخ، احتمال داره به خاطر نصب تعداد زیادی گلاسری این اتّفاق افتاده باشه.

roya.rashidi
09-08-2014, 17:18
برنامه کنترل املا ؟؟؟

علاوه بر این پاسخ، احتمال داره به خاطر نصب تعداد زیادی گلاسری این اتّفاق افتاده باشه.
فقط دوتا نصب کردم . اونم Hfarsi که 9مگه یه دونه فارسی یه انگیلیسی که 1مگ اینا بود .

عجیبه بعد از دوماه الان درس شد !!!!!! تنها کاری که کرم Visual Studio رو اپدیت کردم . دیگه ربطشو نمیدونم:n13:
راستی فایل EXE داخل فولدر Units رو هم پاک کرده بودم .

sky1sky
15-08-2014, 18:14
بچه ها با خود بابیلون یک دیکشنری رو دانلود کردم یعنی وقتی کلمه رو پیدا می کنه و در دیکشنری های انلاین هم جستجو می زنه و می نویسه
download this dictionary روی دانلود کلیک کردم تا دانلود شه در پایان اتمام دانلود هم اتومات پنجره نصب دیکشنری امد و نصب شد اما بعد اون هم هر وقت برای ان کلمه خاص چک می کنم نتایج رو نشون نمیده !!!!در لیست دیکشنری های نصب شده هم اسم اون دیشکنری نیس ! به عبارتی انگار نه انگار که نصب شده ! پوشه گلوسری های نصب شده رو هم دیدم اونجا هم نبود ! پس یعنی چی شده
؟ کجا رفته
؟ ؟ مرسی

roya.rashidi
17-08-2014, 00:03
سلام . خوبین ؟؟
متنمو وارد میکنم واسه ترجمه . این میاد که
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration
به اینترنت وصلم گلوسری هم اون Hfarsi که نه مگه نصب کردم .

اگه برنامه بهتر یا راه بهترکه بشه ترجمه کرد بی زحمت بگین. زیاد برام مهم نیست حتما از بابیلون استفاده کنم فقط میخام درست و سریع ترجمه کنه . همیشه هم به اینترنت دسترسی دارم . ممنون

S0R3N4
31-08-2014, 19:31
سلام دوستان
بهترین گلاسوری برای دیکشنری بابیلون (هم انگلیسی به فارسی و هم فارسی به انگلیسی) چیه؟
لینک دانلودش هم اگه میشه لطف کنید

ali_khujaste
08-09-2014, 18:06
سلام خوبین؟
آقا آخریم ورژن برنامه چه ورژن ـی هستش؟!

کرک ـش رو هم لینک بدید ممنون میشم.

Hamid_m
09-09-2014, 06:17
سلام. من بابیلون ورژن 7 دارم. خیلی خوبه نه مشکل کرک دارم نه کنده.
اما میخوام تو adobe reader 11 ازش استفاده کنم نمیشه. یعنی همون دکمه موس رو فشار بدم و خودش کلمه رو ترجمه کنه. تو این فروم هم گشتم مشکل حل نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا من این مشکلم حل شد. مراحل کارم ایناست. باید آخرین BabylonARP رو دانلود کرد و ریخت اینجا:
C:\Program Files\Adobe\Reader 11.0\Reader\plug_ins

بعدم باید توی تنظیمات پیشرفته رفت ( با فشردن Ctrl + k) و این دو تا تیک رو برداشت:
General > Use only certificated Plug-ins
security(enhanced )> Enable Protected mode at startup
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما هنوز یه مشکل دارم. الان شرقو میگیرم غربو میزنه. جایی رو که انتخاب میکنم ترجمه نمیکنه، معلوم نیست خودش از کجا کلمه میاره. توی فایل تکست دقیق ترجمه میکنه.
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم، کلمه ها رو درست تشخیص نمیده و کلمه ای که سرچ میکنه اولین حرف کلمه ی بعدی هم بهش چسبیده برای همین کلمات عجیب غریب برا خودش سرچ میکنه، من که احتمالا از خیر این نسخه ی جدید ادوبی میگذرم و میرم همون نسخه ی قدیمی سال 2011 رو نصب مکینم، مگر اینکه راه حلی پیدا بشه.
پی نوشت: مثل اینکه فقط برای بعضی پی دی اف ها اینطوری مشکلی وجود داره، یعنی ممکنه بعضی فونت ها درست خونده نشه.

Immunology
09-09-2014, 23:54
دوستان این خطا چیه؟
storage initialization failed

roya.rashidi
12-09-2014, 22:46
سلام . بابیلون من خیلی دیر لود میشه نه سی پی یوم فعاله نه هاردم .
شماها که مشکل لود یا ترجمه ندارید کدوم ورژنشو نصب کردید ؟؟؟

ask_bl
13-09-2014, 08:40
سلام . بابیلون من خیلی دیر لود میشه نه سی پی یوم فعاله نه هاردم .
شماها که مشکل لود یا ترجمه ندارید کدوم ورژنشو نصب کردید ؟؟؟
سلام
10.0.2 r13

پي سي ورد1
15-09-2014, 16:22
سلام ببخشيد بعد از دانلود گلاسري بابيلون وقتي روي اين گلاسري ها كليك مي كنم .پيغام زير ظاهر ميشه:

The publisher could not be verified .Are you sure you want to run this software? Run /cancel

و بعداز كليك روي Run هيچ اتفاقي نميافته.(نه مراحل نصبي نه لودينگي چيزي...)
مشكل كجاست؟

roya.rashidi
15-09-2014, 19:18
سلام ببخشيد بعد از دانلود گلاسري بابيلون وقتي روي اين گلاسري ها كليك مي كنم .پيغام زير ظاهر ميشه:

The publisher could not be verified .Are you sure you want to run this software? Run /cancel

و بعداز كليك روي Run هيچ اتفاقي نميافته.(نه مراحل نصبي نه لودينگي چيزي...)
مشكل كجاست؟ باید برنامه رو اجرا کنید بعد نصب کنید .

پي سي ورد1
16-09-2014, 17:22
در يك فيلم كسي در مي زند و در داخل خانه فردي كه از در دورتر است به دوستش مي گويد: Buzz him inو به اين صورت ترجمه شده است :باز كن بياد تو.كه درست به نظر مي رسد.اما ديكشنري بابيلون كلمه Buzz را به اين صورت ترجمه كرده است: وزوز كردن‌، ورور كردن‌، نامشخص‌ حرف‌ زدن‌، وزوز، ورور،شايعه‌، همهمه‌، اوازه‌
پس براي پيدا كردن معاني كامل اين قبيل كلمات بايد به كجا مراجعه كنيم؟ (گلوسري ها رو هم نصب كردم)
google translate هم اين ترجمه را نمي دهد؟ (يعني اين ترجمه غلط است؟!
با تشكر

needer
25-09-2014, 17:34
من جدیدا ویندوز 8.1 رو نصب کردم. و بابیلون 8 رو چند سالی هست که استفاده میکنم. رو این ویندوز وقتی پشت سر هم از بابیلون استفاده کنم درسته اما کافیه چند ثانیه استفاده نکنم بعد هنگ میکنه و پیام task manager , not responding میده .باید مدتی صبر مدتی کنم تا دوباره درست بشه.
لطفا راهنمایی کنید.
دوستانی که بابیلون 10 دارند. اگر تعداد گلاسوری زیاد باشه چطور بین اونها سوئیچ میکنید؟ در ورژن 7 و 8 sidebar وجود داشت اما 10 نداره.
برای تلفظها بهترین پیشنهاد چیه؟

needer
25-09-2014, 17:54
دوستان من بابیلون 10 آخرین ورژن رو روی ویندوز 8.1 64bit نصب کردم. موقعی که میخوام نرم افزار رو اجرا کنم یک دقیقه طول میکشه تا پنجرش باز بشه و بعدش هم درست کار نمیکنه و مدام هنگ میکنه. کس دیگه ای بابیلون رو روی این نسخه از ویندوز نصب کرده؟

ویندوزتون 8.1 pro vl هست؟

mmahdi302
30-10-2014, 00:25
سلام دوستان
منم ورژن 10 بابیلون دارم روی ویندوز 8.1 اما نمیتونم ازش استفاده کنم
هنگامی که کلیک می کنم در اون قسمت که کلمه مورد نظرم رو تایپ کنم تا ترجمه کنه کراسر یه لحظه چشمک میزنه یا مثلا روی منو کلیک می کنم سریع منو رو می بنده
مکل چیه؟ ویروس هم ندارما

mt20
03-12-2014, 02:53
سلام به همگی
ورژن 10 بابیلون هم که تا حالا بی نقص کار میکرده دچار مشکل شده و با اینکه کرک و پچ و شماره سریال به درستی انجام شده و آیپی سرور و کانکت خودکار هم به درستی دستکاری شده، بعد از 2 سال کارکرد بی اشکال حالا اکسپایر شده!!! مشکل از نصب نیست همه چیش درسته و تجربه میگه که این بابیلونیا یه کاری کردن وگرنه 100 درصد من به درستی نصب اطمینان دارم.
دوستان اگر کسی راهی برای فعال سازی(نه پاک کنیم و دوباره بعد نصب و دستکاری رجیستری همین آشو همین کاسه بشه) میدونه لطفا راهنمایی کنه.
متشکرم

achaemenian
06-12-2014, 18:23
سلام چکار کنم وقتی روی یک کلمه دکمه وسط موس رو فشار بدم بابیلون خودش کلمه رو از داخل adobe reader ترجمه کنه!؟
تنظیمات مربوط به کلید وسط رو انجام دادم و توی ورد درست کار میکنه ولی توی adobe reader کار نمیکنه

با تشکر

ghomeishi
06-12-2014, 18:56
سلام چکار کنم وقتی روی یک کلمه دکمه وسط موس رو فشار بدم بابیلون خودش کلمه رو از داخل adobe reader ترجمه کنه!؟
تنظیمات مربوط به کلید وسط رو انجام دادم و توی ورد درست کار میکنه ولی توی adobe reader کار نمیکنه

با تشکر

فایل BabylonRPI.api را از محل نصب بابیلون داخل پوشه util به فولدر plug_ins محل نصب ادوب ریدر کپی کنید
و تیک دو گزینه use only certified plug-in و enable protection mode at startup را از تنظیمات ادوب ریدر بردارید

sky1sky
07-12-2014, 14:13
سلام روی سیستم ویندوز 7 ، بابیلون نصب کردم و بعد افزودن گلوسری ها سیستم هنگ کرد وحتی taskmanager هم وارد نمیشد تا یک ساعت سیستم همین طوری بود که محبور شدم پاور فشار بدم:n27:
علت هنگ چی میتونه باشه ؟ایا بابیلون با نرم افزاری تداخل ایجاد می کنه؟؟
مرسی

نسخه ای که نصب کردم مشکل نداره چون روی یه سیستم دیگه راحت نصب شد

achaemenian
13-12-2014, 19:43
فایل BabylonRPI.api را از محل نصب بابیلون داخل پوشه util به فولدر plug_ins محل نصب ادوب ریدر کپی کنید
و تیک دو گزینه use only certified plug-in و enable protection mode at startup را از تنظیمات ادوب ریدر بردارید

با تشکر از شما دوست گرامی
آیا راهی هست تا بابیلون روی PDF-XChange Editor هم کار کنه؟

sara_thebest
21-12-2014, 08:41
سلام بابیلون برام ترجمه متنی انگلیسی به فارسی رو نمیکنه با اینکه دیکشنریش رو هم نصب کردم این ارور رو میده: babylon failed to conect to the server if you are conected to the internet please chek your conection sretting to the configuration
میشه کمکم کنید؟

ghomeishi
21-12-2014, 10:31
سلام بابیلون برام ترجمه متنی انگلیسی به فارسی رو نمیکنه با اینکه دیکشنریش رو هم نصب کردم این ارور رو میده: babylon failed to conect to the server if you are conected to the internet please chek your conection sretting to the configuration
میشه کمکم کنید؟

باید به اینترنت وصل بشید

sara_thebest
21-12-2014, 14:49
ممنون از راهنماییتون :n16:فقط یه سوال دیگه اگه به اینترنت وصل شم سایت بابیلون برنامه من رو بلاک نمیکنه؟:n13:

a1l2i3z4a5h6r7
21-12-2014, 15:20
سلام دوستان بهترین ورژن بایلون چه نسخه هست که مشکل نداشته باشه ؟

ghomeishi
21-12-2014, 15:32
ممنون از راهنماییتون :n16:فقط یه سوال دیگه اگه به اینترنت وصل شم سایت بابیلون برنامه من رو بلاک نمیکنه؟:n13:

احتمال زیاد کرک از کار میفته بهتره از google translate استفاده کنید

a1l2i3z4a5h6r7
21-12-2014, 20:49
میشه کمکم کنید؟
شما میتونی با یک فایروال قوی برنامه رو بلوک کنی که به سرور خودش وصل نشه مثل comdo یا انتی ویروس نسخه فایروال دارش مثل eset smart security فقط برای ترجمه کلمه .سوال اولتون این که بابیلون تا اونجا که یادمه فقط کلمه ترجمه میکنه اگر متن بخواین ترجمه کنین این قابلیت فقط در بخش انلاین این نرم افزار هست و باید اورجینالش خریداری شه چون کرکش قابل شناسی هست بهتر از همین google transelte استفاده کنین

sky1sky
29-12-2014, 19:20
سلام :n01:

چون کلیک راست در ورد کار نمی کنه باید افزونه بابیلون رو ازکار بندازم و ازتنظیمات ورد میرم remove میکنم افزونه بابیللون رو کار روانجام میدم و بعدش کلیک راست منوش فعال میشه اما
اما مشکل اینه که با هر بار ریسترت سیستم با خاموش کردن سیستم باید مجدد افزونه بابللون رو حدف کنم یعنی به طور ابدی و همیشگی پاک نمیشه افزونه بابلیون از ورد!!!
جالب اینکه اگه بخوام سایر افزونه ها مثل end note یا ویراستار یا سایر افزونه ها رو حذف کنم اگه یک بار من ازتنظمیات افزونه ورد remove بزنم دیگه هرگز افزونه اش نمیاد مگه اینکه دستی برم اضافش کنم اما این افزونه بابلیون از روو نمیره هر چی حذف کنم دفعه بعدی که لپ تاپ و خاموش کنم مجدد در ورد میاد !
حتی بابیلون روی start up هم تنظیم نیست و با بوت ویندوز تنظیم کردم لود نشه اما جالبه که پروسس افزونه اش خودکار اجرا میشه و به ورد مجدد اضافه میشه
بچه ها راه حلی دارین ک فقط افزونه بابیلون رو برای همشه از ورد غیرفعال کنم؟؟؟؟

پیشاپیش مرسی:n16:

ali_ab
22-01-2015, 16:57
با سلام به دوستان عزیز
نسخه تحت اندروید بابیلون رو نصب کردم ولی متاسفانه کار نمیکنه . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید. ایا بایستی گلوسوری نصب کنم؟
از کمک دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید

IRIMAN
27-01-2015, 02:41
بچه ها راه حلی دارین ک فقط افزونه بابیلون رو برای همشه از ورد غیرفعال کنم؟؟؟؟

سلام، اسم فایل BabylonOfficePI.dll رو که تو پوشه Utils هست تغییر بدین، دیگه هرچیم به ورد اصرار کنین نمیاره :n39:

931
03-02-2015, 21:35
سلام
دیکشنری بابیلون رو تازه نصب کردم ولی یه مشکل داره

بعد از یک استفاده کردن ازش صفحش سفید میشه و تا ریستارت شدن کامپیوتر درست نمیشه. حتی اگزیت میکنم دوبتره اجراش میکنم ولی بازم جواب نمیده

IRIMAN
05-02-2015, 16:27
با سلام به دوستان عزیز
نسخه تحت اندروید بابیلون رو نصب کردم ولی متاسفانه کار نمیکنه . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید. ایا بایستی گلوسوری نصب کنم؟
از کمک دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام به نظرم نسخه اندروید بابیلون چندان جالب نیست. من خودم از bluedict برای اندروید استفاده میکنم خیلی بهتره. یه جستجو تو گوگل کنید پیدا میشه

سلام
دیکشنری بابیلون رو تازه نصب کردم ولی یه مشکل داره

بعد از یک استفاده کردن ازش صفحش سفید میشه و تا ریستارت شدن کامپیوتر درست نمیشه. حتی اگزیت میکنم دوبتره اجراش میکنم ولی بازم جواب نمیده
سلام اینترنت را موقت قطع کنین برنامه را پاک کنین و دوباره نصب کنین و دسترسیش را به اینترنت قطع کنین
فکر نکنم دیگه اینطوری بشه

MehranVB
19-05-2015, 18:49
دانلود دیکشنری Wiktionary (آپدیت آپریل 2015):

alaydyn
19-05-2015, 22:38
دانلود دیکشنری Wiktionary (آپدیت آپریل 2015):

این چه نوع دیکشنری مثل بابیلونه یا بهتره ؟

MehranVB
20-05-2015, 06:46
این چه نوع دیکشنری مثل بابیلونه یا بهتره ؟

لینکی که گذاشتم فایل bgl (گلاسری بابیلون) هست که توسط یکی از دوستان ساخته شده.
دیکشتری اتگلیسی به انگلیسی هست و از روی سایت wiktionary ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ساخته شده.

hadi14236
23-05-2015, 18:10
سلام
این برنامه رو با اندرید نوشتم .لطفا نظرات خودنونو به من ارسال کنید

a.karimi623
01-07-2015, 13:45
سلام من هر ورژنی از بابیلون رو که نصب می کنم .. بعد از نصب وقتی بازش می کنم نامرئی میشه یعنی توی نوار پایین دسکتاپ می یاد و نشون میده که الان باز شده اما توی صفحه نامرئیه!!!
خیلی لطف می کنید اگه به من بگید چی کار کنم ...چون شدیدا الان به این نرم افزار احتیاج دارم.
a.karimi623@yahoo.com
RAHA40
02-07-2015, 13:14
سلام
درنوار پایین بر روی بابیلون کلیک راست کنید و configuration را انتخاب کنید سپس در صفحه باز شده در قسمت appearance چک کنید خط اخر تیک نخورده باشد

a.karimi623
02-07-2015, 13:30
سلام نوارپایین یعنی کجا؟ میشه دقیقتر بفرمایید.

RAHA40
02-07-2015, 17:59
سمت راست نوار ابزارپایین دسکتاپ،فلشی که به سمت بالاست
(show hidden icons) را کلیک کرده بابیلون دراین قسمت وجود دارد،کلیک راست کرده ومراحل بعدی را ادامه دهید.

superaryan
16-09-2015, 18:41
دوستان هیچ ورژنی از بابیلون سراغ دارید که بدون مشکل کار کنه؟
من از ورژن‌های آخر این برنامه هر کدوم رو امتحان کردم باید تاریخ ویندوز رو برگردونیم به سال ۲۰۱۴ تا نصب بشه و بشه باهاش کار کرد که همین تغییر تاریخ هم باعث کلی مشکل دیگه در ویندوز میشه. دیدم بعضی دوستان پیشنهاد داده بودن که از مترجم گوگل استفاده کنیم بجای بابیلون. بنظر من مترجم گوگل اصلا در حد و اندازه های بابیلون و گلاسوری‌هاش نیست.

MVGroup
16-09-2015, 21:00
دوستان هیچ ورژنی از بابیلون سراغ دارید که بدون مشکل کار کنه؟
من از ورژن‌های آخر این برنامه هر کدوم رو امتحان کردم باید تاریخ ویندوز رو برگردونیم به سال ۲۰۱۴ تا نصب بشه و بشه باهاش کار کرد که همین تغییر تاریخ هم باعث کلی مشکل دیگه در ویندوز میشه. دیدم بعضی دوستان پیشنهاد داده بودن که از مترجم گوگل استفاده کنیم بجای بابیلون. بنظر من مترجم گوگل اصلا در حد و اندازه های بابیلون و گلاسوری‌هاش نیست.

سلام.
من از ورژن 6.0.0 بابیلون که شرکت پرند کرکش کرده استفاده می کنم و مشکلی که شما گفتید ندارم. از سایت ir language. com دانلود کرده بودم ولی الآن تو سایتش نتونستم پیدا کنم. براتون آپلود کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

superaryan
19-09-2015, 01:17
خیلی ممنون دوست عزیز:n12:

alaydyn
17-10-2015, 21:41
سلام.
من از ورژن 6.0.0 بابیلون که شرکت پرند کرکش کرده استفاده می کنم و مشکلی که شما گفتید ندارم. از سایت ir language. com دانلود کرده بودم ولی الآن تو سایتش نتونستم پیدا کنم. براتون آپلود کردم:

دیکشنری که گذاشتید ocr ان قوی هستش ؟؟

- - - Updated - - -

سلام.

MVGroup
19-10-2015, 08:29

- - - Updated - - -

من لغات رو دستی وارد می کنم. از کیفیت OCR اش اطلاع ندارم.

fa_shinobi
05-02-2016, 01:46
سلام. من خودم از ورژن 7 استفاده میکنم که سرعت و ظاهر خوبی داره. توی ویندوز 7 تا جایی که یادمه میشد توی note pad از OCR استفاده کرد. یعنی دکمه وسطی ماوس رو میزدی خودش محدوده کلمه رو میشناخت و معنی میکرد. در ویندوز 8 این امکان پذیر نیست. اما یه چیزی که به تازگی فهمیدم اینه که اگه دیکشنری گردو رو نصب کنید(که با کپی کلمه معنیش رو میاره) یه قابلیت به adobe reader اضافه میکنه که OCR بابیلون هم اونجا کار میکنه و خیلی کاربردیه. من همیشه با معنی کردن سریع تو PDF مشکل داشتم که الان خیلی راحت دارم این کار رو انجام میدم.

fa_shinobi
19-02-2016, 14:22
البته این روش بالا توی ویندوز 10 جواب نمیده و من که الان تازه نصب کردم نمیتونم این مشکل رو حل کنم. اگه کسی فهمید ممنون میشم که اینجا بنویسه

sepantax
29-03-2016, 10:55
سلام
من ورژن 10.5 این نرم افزار رو روی win 10 نصب کردم
glosserry فارسی جداگانه دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری باید این رو به برنامه اضافه کرد
دوستان لطفا راهنمایی کنند

adel28
29-03-2016, 15:45
برای مک نسخه ای از Babylon سراغ دارید؟

mmahdi302
02-06-2016, 14:26
آقا یکی به من کمک کنه
ویندوزم 8.1 هست
تو اجرای پچ این نرم افزار مشکل دارم
وقتی اجرا می کنم به این شکل میاد و نمیتونم روی دکمه ها کلیک کنم

ali-aza
11-06-2016, 19:25
من هر ورژنی وصل کردم ویروس یاب های مختلف پاکش کردن آخر سر نرم افزار Lingoes_2.9.0 جایگزین کردم

esilovexp
23-06-2016, 15:06
سلام بر همه دوستان .....
..............
یه مشکل تو نصب گلوساری های بابیلون دارم ...
نصب نمیشه .. این پیغامو میده ... نمیدونم چه کارش کنم .. ممنون میشم راه حلی واسش دارین .... به منم یاد بدین ..
:n16:
there was a problem sending the command to the program

XDELPIERO
28-06-2016, 05:40
سلام
من ورژن 10 از بابیلون رو از همین سایت دانلود کردم ولی موقع نصب اررور زیر را میدهد:

the license you entered was accepted, but you need additional licenses in order to activate Babylon

یه بابیلون قبلا رو سیتمم نصب بوده خراب شد، پاکش کردم.
توی خیلی از سایتها گشتم نوشته بودن که مثلا باید با برنامه your uninstaller پاکش کنی ولی اصلا چیزی پیدا نمیکرد در قسمت advanced هم نبود، در حالت safe mode نشد.
با برنامه هایی که رجیستری را پاک میکنند هم نشد.

فقط یه مطلب پیدا کردم که نوشته بودند باید تاریخ سیستم رو برگردونی، اینجوری شد! :n01:
و بعد از نصب هم کار میکرد،
ولی خوب وقتی میخوام تاریخ رو به روز کنم دیگه ترجمه نمیکنه... :n03:

کل 111 صفحه این تایپیک رو خوندم! ولی چیزی دستگیرم نشد که بعد از اینکه هنگام نصب تاریخ رو برگردوندم، چکار کنم که وقتی تاریخ رو درست میکنم باز هم بابیلون کار کنه...؟ :n27:

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

nimakhodadad
28-06-2016, 13:24
دوستان برای حل مشکل عدم ترجمه با کلیک برای adobe reader یا acrobat به قسمت تنظیمات رفته و از زیر شاخه security enhanced تیک enable protection mode at start-up بردارین همه چی درست میشه

واسه فایرفاکس و کروم هم همین طور که تنظیمات جدید این دو مرورگر برای افزایش امنیت این امکان غیر فعال کردن ...این دو تا هم خودتون پیدا کنید ، اینا هم فک کنم در قسمت سکیوریتی باشن

دعا خیر پدرمادرم یادتون نره

nimakhodadad
28-06-2016, 13:26
سلام
چطور میشه از مترجم متن Babylon استفاده کرد.
ممنون:11:

دوستان برای حل مشکل عدم ترجمه با کلیک برای adobe reader یا acrobat به قسمت تنظیمات رفته و از زیر شاخه security enhanced تیک enable protection mode at start-up بردارین همه چی درست میشه

واسه فایرفاکس و کروم هم همین طور که تنظیمات جدید این دو مرورگر برای افزایش امنیت این امکان غیر فعال کردن ...این دو تا هم خودتون پیدا کنید ، اینا هم فک کنم در قسمت سکیوریتی باشن

nimakhodadad
28-06-2016, 13:29
دوستان...
من آکروبات ریدر 8 رو نصب کردم، یک مقاله انگلیسی میخونم.
بابیلون 6 در آکروبات ریدر 7 بخوبی روی این مقاله عمل میکرد.
اما الان وقتی برای پیدا کردن معنی روی کلمه کلیک میکنم
خطا میده که :
Babylon failed to read text from an Acrobat Reader document.

بر اساس راهنمایی که میگه هم عمل میکنم ولی کار نمیکنه.
کمکم کنید...

ممنون

- - - Updated - - -

احتمال داره بابیلون ورژن 8 آکروبات رو ساپورت نکنه !

;)

XDELPIERO
04-07-2016, 20:51
سلام
من ورژن 10 از بابیلون رو از همین سایت دانلود کردم ولی موقع نصب اررور زیر را میدهد:

the license you entered was accepted, but you need additional licenses in order to activate Babylon

توی خیلی از سایتها گشتم نوشته بودن که مثلا باید با برنامه your uninstaller پاکش کنی ولی اصلا چیزی پیدا نمیکرد در قسمت advanced هم نبود، در حالت safe mode نشد.

فقط یه مطلب پیدا کردم که نوشته بودند باید تاریخ سیستم رو برگردونی، اینجوری شد! :n01:
ولی خوب وقتی میخوام تاریخ رو به روز کنم دیگه ترجمه نمیکنه... :n03:

کل 111 صفحه این تایپیک رو خوندم! ولی چیزی دستگیرم نشد که بعد از اینکه هنگام نصب تاریخ رو برگردوندم، چکار کنم که وقتی تاریخ رو درست میکنم باز هم بابیلون کار کنه...؟ :n27:

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

کسی نیست جواب ما رو بده ...؟

fa_shinobi
30-07-2016, 10:33
دوستان کسی میدونه چطوری میشه ترجمه بابیلون رو در opera فعال کرد؟
الان در adobe reader فعاله. ولی در notepad و mozilla و opera 36 کار نمیکنه.
تیک مربوط به تنظیمات امنیتی رو در adobe reader برداشتم. اما موزیلا و opera رو نمیدونم چطوری باید انجام بشه.

نسخه پورتابل رو استفاده کنید.
ضمنا نسخه 7 نسخه بسیار خوبی هست که من همچنان دارم از اون استفاده میکنم در ویندوز 10. خیلی هم مشکلی در کرک و... نداره. فقط مشکل در OCR داشت که یادم نیست چطوری حلش کردم.:n02:

aminalex
03-01-2017, 12:45
آقا منم این مشکل رو دارم. لطفا راهنمایی کنید

سلام

فقط یه مطلب پیدا کردم که نوشته بودند باید تاریخ سیستم رو برگردونی، اینجوری شد!
:n01:

ولی خوب وقتی میخوام تاریخ رو به روز کنم دیگه ترجمه نمیکنه...
:n03:

کل 111 صفحه این تایپیک رو خوندم! ولی چیزی دستگیرم نشد که بعد از اینکه هنگام نصب تاریخ رو برگردوندم، چکار کنم که وقتی تاریخ رو درست میکنم باز هم بابیلون کار کنه...؟
:n27:

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

MJYousefi
27-04-2017, 18:19
یک راه حل کلی برای حل این مشکل پیدا کنید
منم دچار همین مشکل شدم، حتی با تنظیم تاریخ سیستم هم نتونستم نصب ش کنم

خطای the license you entered was accepted, but you need additional licenses in order to activate Babylon دارم.

از آخرین نسخه عرضه شده استفاده کردم و ویندوز سیستمم 10 هست
قبلا بابیلون نصب بوده، ولی اکسپایر شده، حالا وقتی میخوام مجددا نصب ش کنم این پیغام خطا میگه کد لایسنس وارد شده قابل قبوله ولی برای نصب نرم افزار نیست
راه حلی دارید ؟

fa_shinobi
27-04-2017, 19:23
یک راه حل کلی برای حل این مشکل پیدا کنید
منم دچار همین مشکل شدم، حتی با تنظیم تاریخ سیستم هم نتونستم نصب ش کنم

خطای the license you entered was accepted, but you need additional licenses in order to activate Babylon دارم.

از آخرین نسخه عرضه شده استفاده کردم و ویندوز سیستمم 10 هست
قبلا بابیلون نصب بوده، ولی اکسپایر شده، حالا وقتی میخوام مجددا نصب ش کنم این پیغام خطا میگه کد لایسنس وارد شده قابل قبوله ولی برای نصب نرم افزار نیست
راه حلی دارید ؟
نسخه 7 رو نصب کن. از همه بهتر و سریعتره. درگیری با لایسنس و .... هم نداره.

mahmoodmgh
22-01-2019, 21:47
سلام دوستان. مشکلی که من دارم اینه که یک سری گلوسری ها رو نصب کردم امّا اجراشون نمی کنه. میرم توی تنظیمات، توی قسمت status اون گلوسری های نوشته not licensed. چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

mahdiyeshm
22-11-2021, 12:47
سلام
ویندوز من 10 هست و بابیلون 7 رو اجرا کردم . تلفظ بریتیش و امریکن رو نمیاره
وقتی روی کلمه ا ی هم کلیک راست می کنم ترجمه نمی کنه. مشکل از چیه ؟

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام