مشاهده نسخه کامل
: ◄◄ مباحث و مشکلات دیکشنری Babylon بابیلون
سلام من نمیدونم چرا این بابیلونم انگلیسی به انگلیسی نداره؟
K A R I M I
09-02-2008, 13:13
شایدشما ورژن دیگری از بابیلون را دنلود کرده اید آخرین ورژن از بابیلون که زبان انگلیسی داره باید Babylon7_setup_eng_eng_oxford.exe باشه ، همان طوری که مشاهده می کنید از اسم فایل معلومه که دارای دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست ...
blackspider
10-02-2008, 14:58
چگونه میشه یک Glossary برای بابیلون نوشت .
مثلا آلمانی به فارسی و فارسی به آلمانی.
تقریبا در بابیلون برای همه زبان ها به فارسی یک چیزی پیدا میشه . ولی برای آلمانی نه .
پس ما اینجا داریم راجع به چی بحث می کنیم؟؟!!
با Babylon Builder میشه یه دیکشنری برای بابیلون نوشت دیگه، اگه طرز کارشم بلد نیستی بگم...
الان فهمیدم ظاهرا انگلیسی به انگلیسی هم داره اما برای یه کلمه میده برای 4 تا کلمه نمیده
....
شما لینک کم حجم بابیلون انگلیسی به انگلیسی رو دارین؟ خودم یه دونه پیدا کردم که درست دانلود نمیشد
K A R I M I
10-02-2008, 23:27
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم اینجا بتونید دانلود کنید !
Mirko_vucinic999
13-02-2008, 14:14
من دارم اما متاسفانه 33 مگابایته !!!!!!!!!!!
با سلام به خدمت همه دوستان:
سه سوال داشتم آیا بابیلون لغتنامه یا دائره المعارف در مورد پزشکی یا موارد مشابه داره ؟
از کجا میتونم دانلود کنم؟
با تشکر
mahdi7610
18-02-2008, 09:57
با سلام به خدمت همه دوستان:
سه سوال داشتم آیا بابیلون لغتنامه یا دائره المعارف در مورد پزشکی یا موارد مشابه داره ؟
از کجا میتونم دانلود کنم؟
با تشکر
سلام بهنازی
تا جایی که من می دونم اره بابیلون در مورد اکثر رشته های تخصصی لغتنامه داره . حتی پزشکی . چون خودم سی دی اونا دیدم و تخصصی پزشکی هم داره .
دانلود کردنش را هم باید بری و تو قسمت درخواست نرم افزار درخواست بدی .
ممنونم مهدی
ولی نمیشه اینجا لینکشو بدین؟
تو اینجا میتونی همهی دیکشنریهای بابیلون رو ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdi7610
18-02-2008, 15:02
تو اینجا میتونی همهی دیکشنریهای بابیلون رو ببینی:
سلام بهنازی
خوب مثل اینکه Carl عزیز زحتمشا براتون کشیدن
mahdi7610
18-02-2008, 15:02
می بخشید دوبار ارسال شد
خب نسخه جدیدش 18 مگابایته
لینکش رو هم فکر کنم با یه سرچ بشه پیدا کرد
Mirko_vucinic999
25-02-2008, 16:11
سلام دوستان شاید این سوال همه ما باشه اما خیلی راحت میشه این کار را انجام داد که وقتی به اینترنت متصل شدیم بابیلون کارایی خودش رو از دست نده
برای این کار بابیلون رو اجرا و مسیر زیر رو دنبال کنید
Menu بعد configuration بعد که یک صفحه برای شما باز شد از منوی بالا connection رو انتخاب و تیک connection through proxsy / filewall sarver رو انتخاب کنید سپس در قسمت proxy server عدد زیر را انتخاب کنید : 127.0.1.12 و در قسمت port عدد 1080 را وارد کنید و تیک remmeber password را هم بزنید
از این پس بابیلون صداش در نمیاد تا ویندوز خراب بشه . تحت هر شرایطی صداش در نمیاد و به راحتی به اینترنت وصل بشین و از بابیلون هم استفاده کنید .
نکته مهم : اعداد را در بابیلون کپی نکنید خودتان وارد کنید و بجای( ،) بین اعداد نقطه ( . ) بزارید .
نکته : تمام کلمات انگلیسی رو از روی خودم نوشته پس اگه غلط املایی بود ببخشید اگه سوال هم داشتید بپرسید .
نکته : چرا من خودم نقطه بین اعداد نذاشتم ؟ جوابش راحته اشتباه تایپی بود و حسش نبود که دوباره بنویسمش ( حاضر بودم نقطه نزارم ولی دو تا نکته بنویسم )
--------------------------------------------------------------
میدونم این مشکل رو خیلی ها دارند اما من این پست رو قبلا زده بودم اما نمیدونم چرا مدیران محترم به تراش فرستادن این پست را . و من هم این دفعه گذاشتم توی بحث نرم افزاری ، فکر کنم دفعه قبل توی درخواست نرم افزار بود به هر حال اگه مدیران اشکالی در این پست میبینند لطف کنند و ما رو با یه پیغام خصوصی خبر کنند
با تشکر
piremard
25-02-2008, 18:00
دوست عزیز ببیلون برای تشخیص جعلی بودن یا نبودن نرم افزارش فید بک می فرسته و کاری با آپ دیت و کانکشن برای ترجمه نداره
این مشکل رو در آخرین ورژن این نسخه تا اندازه ای حل کردند کرکر ها
بهر حال ممنون از به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون
ver7..0.2(r3)
golmohammadi
25-02-2008, 23:18
خيلي وقت پيش هست كه اين مشكل حل شده
در ضمن اعداد ذكر شده مهم نيست
هر چي از خودتون بنويسيد فرقي نميكنه چشاتونو ببنديد و اعداد را وارد كنيد
blackspider
02-03-2008, 23:02
این نرم افزار که فقط برای ساخت دیکشنریه!!
برای اصلاح و اضافه نمودن یک لغت به یک دیکشنری باید چه کرد؟؟
تا اونجايى كه مىدونم فايلهاى توليد شده توسط اين برنامه قابل ويرايش نيستن.
◙
blackspider
04-03-2008, 23:24
تا اونجايى كه مىدونم فايلهاى توليد شده توسط اين برنامه قابل ويرايش نيستن.
◙
تا اونجایی هم که من می دونم از سایت بابیلون میشه این کار را کرد، اما دقیقاً نمی دانم چگونه...
king_p30
29-03-2008, 22:25
سلام به همه
چطور می تونم اولین کلمه داخل هر کدام از دیکشنری های بابیلون رو ببینم؟
سلام
من که منظور شما رو نفهمیدم.
اولین کلمه رو میخوای ببینی یعنی چی؟
خوب توضیح بده.
AdriftSlave
03-04-2008, 01:20
سلام دوستان
امروز یه فایلی دانلود کردم که لغات تخصصی رشته تحصیلیمو داره و متاسفانه برای babylon هست . ایا راهی وجود داره که بنده این فایل رو که مخصوص babylon در narcis اجرا کنم .
(امیدوارم منظورمو فهمیده باشید چون خودمم نفهمیدم چی گفتم:31:)
منتظر شما.
moslem.b
03-04-2008, 10:45
من وقتي توي بابيلون 7 يه کلمه رو مي نويسم نميتونه ترجمش کنه کرکش رو هم نصب کردم مشکل از چيه ؟
يه سوال ديگه اينکه اين 3 تا Glossarie وجود داره ؟
1- فارسي به عربي
2- عربي به فارسي
3- فارسي به فارسي
سلام
بابیلونو از اینترنت دانلود کردی اگه اینکارو کردی باید Glossarie های اونو دانلود کنی.
اینم آدرس برای دانلود Glassarie های بابیلون.
AdriftSlave
06-04-2008, 10:49
دوستان 3 روزه که این تاپیکو زدم ! حداقل یه نظری بدید .
Mr.reCoder
06-04-2008, 11:23
ساختار فایلهای هرکدام از این نرم افزارها کاملا متفاوت است. یعنی اصلا امکان ندارد. مگه اینکه یکی بیاد و یه Convertor بنویسه!!!
AdriftSlave
09-04-2008, 14:21
حالا که این نشد میشه یه درخواست کنم (البته میدونم که جاش اینجا نیست):
رشته من مهندسی صنایع ست ، ایا میشه مثل babylon لغات تخصصی رشتمو به نارسیس اضافه کنم؟
سلام
میخواستم ببینم میشه کلمات glossary های babylon به صورت فایل قابل ویرایش مشاهده کرد یا نه.
shahab_f
23-05-2008, 15:06
سلام دوستان.
بابیلون 6 من به هیچ وجه قسمت Rate (که مربوط به تبدیل ارز و واحد پول کشور هاست) رو آپدیت نمی کنه ,ازتون می خواستم که اگر کسی این مشکلو نداره آخرین فایل آپدیت شده رو برای من بذاره , برای این کار کافیه به مسیر زیر برید و فایل 4 کیلوبایتی Rates رو برام آپ کنید.
\Babylon\Babylon-Pro\Updates
ممنون و متشکرم:11:
شرمنده که دیر شد، واسه ورژن 7هست اما فکر نکنم توفیری بکنه :46:
tinyurl.com/5dkhq7
سلام دوستان نرم افزار بابیلون رو روی ویستا نصب کردم ولی Error میدهد می خواهم Uninstall کنم از چه نرم افزاری استفاده کنم تا بعدا مشکلی پیش نیاید؟از نظر رجیستری کلا پاک شود؟
shahab_f
29-05-2008, 20:48
شرمنده که دیر شد، واسه ورژن 7هست اما فکر نکنم توفیری بکنه :46:
tinyurl.com/5dkhq7
مرسی , ما همش به شما زحمت میدیما !!:46::11:
سلام
تصویر یا متن ارور را هم قرار دهید
دوست عزیز سلام.قبلا یک نسخه از بابیلون رو سیستم نصب بود پیغام initialization errorمیداد.رفتم توadd remove programs پاکش کردم .وقتی که خواستم نسخه جدید را نصب کنم میگه نسخه قبلی روسیستم است و این رو نصب نمیکنه.ایا با نرم افزار your uninstaller میتونم قبلی را پاک کنم.تولیست نرم افزارها بابیلون را نشون نمیدهد.چطوری این کار را بکنم؟:11:
دوست عزیز سلام.قبلا یک نسخه از بابیلون رو سیستم نصب بود پیغام initialization errorمیداد.رفتم توadd remove programs پاکش کردم .وقتی که خواستم نسخه جدید را نصب کنم میگه نسخه قبلی روسیستم است و این رو نصب نمیکنه.ایا با نرم افزار your uninstaller میتونم قبلی را پاک کنم.تولیست نرم افزارها بابیلون را نشون نمیدهد.چطوری این کار را بکنم؟:11:
سلام
همونطور که اشاره شد بابیلون یکی از نرم افزارهایی است که تا نسخه ی قبلی به طور کامل حذف نشود امکان اجازه ی نسخه ی جدید را نمی دهد شما از ابتدا باید با یکی از نرم افزارهای حذف کننده کار می کریدن برای حذف این مورد اما حال...
یکی از تمییز کننده ی رجیستری را نصب و دستور العمل ها رو دنبال کنین
پیشنهاد من: Ashampoo WinOptimizer و Registry Optimizer هر دو تاپیک مختص به خودشون را در تالار معرفی دارند
موفق باشید
sokote mordab
18-06-2008, 07:36
سلام
من بابیلون 7 را از اینترنت دانلود کردم هر چیزی که می خواهد ترجمه کند می گوید باید سرور وصل بشه به اینترنت هم وصل که میشه معنی نمیکنه کرکش هم کردم تنظیمات خاصی دارد لطفا راهنمایی کنید چون ضد حاله بعد از 2 ساعت دانلود اینجوری کار نکنه؟
ممنون
سلام
شما بهتره بريد از مغازه بخريدش چون منم همين مشكلو باهاش داشتم هر كاريش كردم خوب نشد
ولي شايد به ويندوزت سازگاري نداره رويه يه ويندوز ديگم امتحانش كن
mehdy.delshekaste
21-06-2008, 09:56
سلام
مشكل از ويندوز يا برنامه شما نيست.
فقط شما كدكهاي فارسيشو نصب نكردين .اگه سي دي بابيلون رو داشته باشين توي اون يه پوشه هست به نام Babylon Glossary farsy ياfarsi language كه توش فرهنگ هاي لغات انگليسي به فارسي متفاوتي وجود داره كه شما بايد اونا رو نصب كنين.
البته از تو اينترنت هم ميتونين پيدا كنين .اما من لينكشو ندارم
تاپيك بابيلون دانولد نرم افزار و Glossary هاي برنامه ( توپست اول لينك دانولد لغت نامه هاي فارسي و مورد نياز هست)
Babylon محبوبترین دیکشنری دنیا / تمام ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
بخش دانولدBabylon Glossary از سات خودش فارسي رو جستجوكن
برو لغت نامه هاشو دانلود کن آدرس زیر.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن یه سوالی داشتم
این لغت نامه ها بعد از چند وقتی آپدیت میشه؟
آدرس هم در پست بالا هست.
یه چیز عجیب!!!
چرا این دو تا لینک هر کدوم حجمش فرق میکنه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دومی رو خودم جا به جا کردم حجم بالا از آب در اومد.
پست های پشت سر هم ادغام شد
Jalal
lord_ashkan_z
29-06-2008, 13:45
همون طور كه بچه ها گفتند شما بايد data base كلمات را از اينترنت دانلود كنيد زيرا كه شما فقط قالب برنامه را دانلود كرده ايد.
مشکل اینه که وقتی بابیلون در حال اجراست به هیچ وجه نباید به اینترنت وصل شد. چون دیگه کار نمیکنه و باید از اول نصب کرد.
من یه سوالی داشتم
این لغت نامه ها بعد از چند وقتی آپدیت میشه؟
یه چیز عجیب!!!
چرا این دو تا لینک هر کدوم حجمش فرق میکنه؟
لینک دومی رو خودم جا به جا کردم حجم بالا از آب در اومد.
کسی نمیدونه؟؟
hamid2006gh
09-07-2008, 16:56
من هم این مشکل تازگی برام پیش اومده در حالی که قبلا اینطوری نبود .الان بابیلون من از کار افتاده و پیغام Expire میده . چطوری باید مشکل رو حل کنم ؟
من قبلام این مشکل رو نداشتم در حالی که دارم همون بابیلون رو نصب میکنم . میشه دوستان بگید که قضیه چیه ؟ و چرا قبلا این طوری نبوده ولی جدیدا اینطوری شده ؟
با تشکر
من هم این مشکل تازگی برام پیش اومده در حالی که قبلا اینطوری نبود .الان بابیلون من از کار افتاده و پیغام Expire میده . چطوری باید مشکل رو حل کنم ؟
من قبلام این مشکل رو نداشتم در حالی که دارم همون بابیلون رو نصب میکنم . میشه دوستان بگید که قضیه چیه ؟ و چرا قبلا این طوری نبوده ولی جدیدا اینطوری شده ؟
با تشکر
شما مثل اینکه کرکش نکردین.
کدوم نسخه هست؟
دوستان چرا بابیلون 6 متن رو ترجمه نمیکنه؟ ما که به اینترنت وصل هستیم.
هی خطای
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
میده چرا؟
دوستان چه طوری میشه proxy server و port رو برداشت من که هر کاری کردم نتونستم ورش دارم. کلا میخوام اونجا هیچ شماره ای نمونه.
hamid2006gh
10-07-2008, 15:48
شما مثل اینکه کرکش نکردین.
کدوم نسخه هست؟
ورژن 6 هست . و کرکش هم نکردم .
من قبلا این مشکل رو نداشتم و connect میشدم و مشکلی هم پیش نمی اومد ولی اخیرا این مشکل بوجود اومده و فکر میکنم از زمانی که ویندوز رو عوض کردم اینطوری شده .
آقا یکی بگه چکار کنم که بابیلون 6 آنلاین متن رو ترجمه کنه.
هر کاری کردم میگه Loading Results یکسره اینو مینویسه چیکار کنم؟؟؟
دوستان بیبیلون هوشمنده وقتی ببینه با یه یریال چندین نفر سه سایت وصل بشن اون سریال رو باطل میکنه در ضمن به نظر من تنها راه اینه که وقتی به اینترنت وصل میشین بیبیلون رو اگزید کنید(exit)
بهترین راه اینه که با برنامه internet lock دسترسی بابیلون به اینترنت رو کاملا قطع کنید (دقیقا همون کاری که فایروال ها میکنند)
روش کارش هم خیلی راحته حتی میتونید پسوورد بهش بدید تا از شما برای دسترسیش به اینترنت اجازه بگیره
واسه من بخ هوبی کار می کنه !!!
براي اپديت نشدن يه پ.ر.و.ك.سي سرور غلط بهش بدين. براي من كار كرد.
shayan_p30
27-07-2008, 10:39
با سلام :11:
سوال: كودوم كاراكتر واسه تلفظ آمريكايي در بابيلون بهتره؟:14:
با سلام :11:
سوال: كودوم كاراكتر واسه تلفظ آمريكايي در بابيلون بهتره؟:14:
سلام, منظورتون از کاراکتر شخصیته یا حرف الفبا ؟
اگر شخصیته که فکر نمی کنم از نظر تلفظ فرقی بینشون باشه. فقط صداهاشون فرق داره.
اگر حرف الفباست, که حروفی مثل Z در تلفظ انگلیسی و امریکایی فرق دارن. یکی ضد و یکی ضی.
shayan_p30
27-07-2008, 18:51
سلام, منظورتون از کاراکتر شخصیته یا حرف الفبا ؟
اگر شخصیته که فکر نمی کنم از نظر تلفظ فرقی بینشون باشه. فقط صداهاشون فرق داره.
اگر حرف الفباست, که حروفی مثل Z در تلفظ انگلیسی و امریکایی فرق دارن. یکی ضد و یکی ضی.
منظورم همون شخصيت بود!:20:
سلام.
می خواستم بدونم چجوری باید از قابلیت ترجمه ی متون بابیلون 7 استفاده کنم .. آخه وقتی گزینه ی Text Translation رو می زنم و متن مورد نظر رو می نویسم و گزینه ی Translation رو می زنم ارور زیر رو میده :
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
سلام.
می خواستم بدونم چجوری باید از قابلیت ترجمه ی متون بابیلون 7 استفاده کنم .. آخه وقتی گزینه ی Text Translation رو می زنم و متن مورد نظر رو می نویسم و گزینه ی Translation رو می زنم ارور زیر رو میده :
سلام
برای استفاده از ترجمه متن, باید آنلاین باشید تا نرمافزار به سرور یا همون سایتش متصل بشه.
دقت کنید که فایروالتون هم Babylon رو بلاک نکرده باشه و اجازه اتصال به اینترنت رو داشته باشه.
مال من بابیلون 7 ترجمه میکنه ولی درست ترجمه نمیکنه. کلمه هایی رو جا میزاره چرا؟
MehranVB
05-09-2008, 11:23
برو قسمت Configuration و ببین که Proxy وارد نکرده باشی. در ضمن اگه توی connection هم پراکسی وارد کرده باشی باید پاکش کنی. خلاصه هر چیزی که باعث بشه ارتباط برنامه با اینترنت قطع شه...
با سلام:
دوستان عزیز من از یه نسخه پرتابل Babylon استفاده میکنم که فارسی رو ساپورت نمیکنه چه جوری میتونم گلاسریهای فارسی رو که دانلود کردم به اون اضافه کنم ؟؟آیا در نسخه پرتابل اصلا" میشه گلاسری و یا دیکشنری دیگه ای اضافه کرد ؟؟
لطفا" راهنمایی کنید .
ممنونم
با سلام:
دوستان عزیز من از یه نسخه پرتابل Babylon استفاده میکنم که فارسی رو ساپورت نمیکنه چه جوری میتونم گلاسریهای فارسی رو که دانلود کردم به اون اضافه کنم ؟؟آیا در نسخه پرتابل اصلا" میشه گلاسری و یا دیکشنری دیگه ای اضافه کرد ؟؟
لطفا" راهنمایی کنید .
ممنونم
سلام
اجراش کن و
Options \ Dcitionaries \ Install Dictionaries From Disk
سلام
اجراش کن و
Options \ Dcitionaries \ Install Dictionaries From Disk
دوست عزیز میشه لطف کنید بگید گزینه option کجای دیکشنری هستش متاسفانه من پیداش نمیکنم؟؟؟
دوست عزیز میشه لطف کنید بگید گزینه option کجای دیکشنری هستش متاسفانه من پیداش نمیکنم؟؟؟
گزینه دیکشنری در منوی حاصل از فشار دادن دکمه Option هست.
گزینه دیکشنری در منوی حاصل از فشار دادن دکمه Option هست.
دوست عزیزم ببخشید که بازم مزاحم شدم آیا منظور شما از option همون Configuration هستش؟؟؟؟؟؟ من نمیتونم گزینه option رو پیدا کنم!!!!!!!!!!!!!!!!
مال من بابیلون 7 ترجمه میکنه ولی درست ترجمه نمیکنه. کلمه هایی رو جا میزاره چرا؟
کسی نمیدونـــــــــــــــــــ ــــه؟؟
hosein66
11-09-2008, 18:43
دوست عزیزم ببخشید که بازم مزاحم شدم آیا منظور شما از option همون Configuration هستش؟؟؟؟؟؟ من نمیتونم گزینه option رو پیدا کنم!!!!!!!!!!!!!!!!
تو عکس واضحه:
hosein66
21-09-2008, 05:00
کسی نمیدونـــــــــــــــــــ ــــه؟؟
فک کنم از خود بابيلون باشه يعني با ساختار زبان فارسي اين مشکلو داره
سلام
بابیلون من مدت زیادی روی سیستمم نصب بود و همیشه خوب کار میکرد.ولی الان 2 روزه که اجرا نمیشه و این ارور رو میده:
storage initialization failed
error 3
حالا چی کار کنم؟
hosein66
24-09-2008, 22:28
سلام
بابیلون من مدت زیادی روی سیستمم نصب بود و همیشه خوب کار میکرد.ولی الان 2 روزه که اجرا نمیشه و این ارور رو میده:
storage initialization failed
error 3
حالا چی کار کنم؟
مطمئن باشيد که اکسپاير نشده باشد يه بار ديگه برنامه رو نصب کنيد
MM-Aquarius
02-10-2008, 14:40
من وقتی با بابیلون 7 روی یک کلمه ای در اینترنت اکسپلورر کلیک می کنم که ترجمش کنه یهو اینترنت اکسپلورر ارور میده و بسته میشه(قفل می کنه).هم با بابیلون 6 و 7 همین مشکل لعنتی رو دارم.
ریده تو اعصابم!(ببخشید ولی کفر منو درآورده!)
کسی می دونه چیکار باید کرد؟؟
hosein66
02-10-2008, 16:53
من وقتی با بابیلون 7 روی یک کلمه ای در اینترنت اکسپلورر کلیک می کنم که ترجمش کنه یهو اینترنت اکسپلورر ارور میده و بسته میشه(قفل می کنه).هم با بابیلون 6 و 7 همین مشکل لعنتی رو دارم.
ریده تو اعصابم!(ببخشید ولی کفر منو درآورده!)
کسی می دونه چیکار باید کرد؟؟
شما IE 7 را نصب کنید مشکلتان حل می شه برای IE 6 باید وصله های امنیتی را از سایت مایکروسافت دریافت نمائید
MM-Aquarius
03-10-2008, 02:10
شما IE 7 را نصب کنید مشکلتان حل می شه برای IE 6 باید وصله های امنیتی را از سایت مایکروسافت دریافت نمائید
IE7 دارم.مشکل از بابیلونه فکر کنم چون بعضی ها با مکستون هم همین مشکلو دارند.
دقت که کردم دیدم وقتی صفحه کامل لود نشده این اتفاق میفته.البته مطمئن نیستم.
hamid2006gh
05-10-2008, 02:10
باسلام دوستان
بابيلون كه م استفاده ميكنم اين ورژن هست 7.0.1.4
متاسفانه expire شده و نميتونم استفاده كنم لطفا راهنمايي كنيد چكار كنم .
hosein66
05-10-2008, 06:05
باسلام دوستان
بابيلون كه م استفاده ميكنم اين ورژن هست 7.0.1.4
متاسفانه expire شده و نميتونم استفاده كنم لطفا راهنمايي كنيد چكار كنم .
کاریش نمی شه کرد نباید می ذاشتی به سرور وصل بشه
hamid2006gh
05-10-2008, 20:48
کاریش نمی شه کرد نباید می ذاشتی به سرور وصل بشه
يعني چي كاري نميشه كرد ؟
آخه من حتي نميتونم اونو Remove كنم . چطوري بايد Remove كنم ؟
چطوري نميذاشتم به سرور وصل بشه ؟
باتشكر
hosein66
07-10-2008, 07:01
يعني چي كاري نميشه كرد ؟
آخه من حتي نميتونم اونو Remove كنم . چطوري بايد Remove كنم ؟
چطوري نميذاشتم به سرور وصل بشه ؟
باتشكر
هیچی به سرور وصل شده و سرور اونو از کار انداخته
hamid2006gh
07-10-2008, 07:52
هیچی به سرور وصل شده و سرور اونو از کار انداخته
خوب حالا بفرماييد براي اينكه دوباره بابيلون رو داشته باشم چكار بايد بكنم؟
2-دوباره كه نصب كردم چطور نذارم به سرور وصل بشه ؟
hosein66
08-10-2008, 07:41
خوب حالا بفرماييد براي اينكه دوباره بابيلون رو داشته باشم چكار بايد بكنم؟
2-دوباره كه نصب كردم چطور نذارم به سرور وصل بشه ؟
بایبلون های کرک شده را سرور بابیلون از کار میندازه قبل از انلاین شدن باید اونو از کنار ساعت ویندوز exit کنید
در کل هنگام انلاین شدن استفاده نکن
iammahdi
09-10-2008, 21:36
من دیکشنری بابیلون نسخه 5 رو نصب کردم اما دیکنری فارسی به انگلیسی یا انگلیسی به فارسی نداره فقط انگلیسی به انگلیسیه ...
باید چیکار کنم درست بشه...
بعد من بابیلونو نیاید آپدیت کنم دیگه به خاطر از کار افتادن اون سریالی که بهس دادم...
در ضمن شما که گفتین "بایبلون های کرک شده را سرور بابیلون از کار میندازه قبل از انلاین شدن باید اونو از کنار ساعت ویندوز exit کنید" این جوری که دیگه بابیلون به درد نمی خوره دیگه تو اینترنت نمی شه رو کلمه کیلیک کرد تا معنیش رو بده... نمی شه کاری کرد..
ممنون....
hosein66
12-10-2008, 10:35
من دیکشنری بابیلون نسخه 5 رو نصب کردم اما دیکنری فارسی به انگلیسی یا انگلیسی به فارسی نداره فقط انگلیسی به انگلیسیه ...
باید چیکار کنم درست بشه...
بعد من بابیلونو نیاید آپدیت کنم دیگه به خاطر از کار افتادن اون سریالی که بهس دادم...
در ضمن شما که گفتین "بایبلون های کرک شده را سرور بابیلون از کار میندازه قبل از انلاین شدن باید اونو از کنار ساعت ویندوز exit کنید" این جوری که دیگه بابیلون به درد نمی خوره دیگه تو اینترنت نمی شه رو کلمه کیلیک کرد تا معنیش رو بده... نمی شه کاری کرد..
ممنون....
نسخه 5 رو ول کن از نسخه 6 و یا 7 استفاده کن
شما می تونید از بابیلون هایی که حسابی کرک شده ان استفاده کنید مثلا همین بابیلون فروشگاه p30world تو بازار هم هست
قبل از اینا بابیلون های قسمت دانلود همین انجمن را امتحان کن
charmerunco
13-10-2008, 06:32
دوستان من گلاسری آکسفورد (The Concise Oxford English Dictionary and Thesaurus) و مریم وبستر(Merriem- webster) رو از سایت بابیلون دانلود کردم ولی متاسفانه هردوش تریال هستن(برای 7 روز) و پس از اون نیاز به لایسنز دارند.
از دوستانی که خریدن یا کرک شدش رو دارن تقاضا میکنم کمکم کنن.
panther99
19-10-2008, 18:21
آقا من بابيلون 7 رو دارم حالا يه اكستنشني چيزي ميخوام كه دقيقا مثل ديكشنري برام تلفظ هر لغت رو بنويسه . همونطوري كه تو ديكشنري جلوي هر لغت هست . ممنون ميشم . يه كم فوريه .
Reza_994
19-10-2008, 19:01
سلام آيا ديكشنري مثل oxford elementary learner,s dictionary براي بابيلون هست
كه تلفظ كلمه رو داشته باشه مثل /a:t/
panther99
19-10-2008, 22:29
كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
من بايبيلون7.0.3 دارم
متأسّفانه در اين ورژن، امكان افزايش سايز رو نداره
راه حلّي وجو داره؟
دست كم كدام ورژن هاي قبل از اين ، اين امكان رو داره؟
lonely_man
04-11-2008, 20:16
با سلام خدمت همه برو بچه ها.
من چند وقت پیش آخرین نسخه از بابیلون رو نصب کردم.با اینکه کیجنش رو هم داشتم
ولی بعد از یه مدت دیگه از کار افتاد و نمیتونم ازش استفاده کنم.
العان اگه بخوام دوباره نصبش کنم باز هم همین مشکل رو داره و اصلا نمیزاره اجراش کنم.
کسی میدونه کدوم فایل رو باید پاک کنم تا بتونم اجراش کنم.
یه سوال دیگه اینکه تو این دیکشنری بعد از نصب چند دیکشنری فارسی فونت فارسی ها به هم میریزه
و هر کاری کردم درست نشد.
فقط اون دیکشنری که به صورت تصویر هستش تغییری در فونتش ایجاد نمیشه.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه.!!!
awsedrft
07-11-2008, 11:03
سلام
با اینکه من دیکشنری آنلاین ویکی پدیا را نصب کردم و فعال هم هست و همچنین همیشه به اینترنت پرسرعت وصلم(داخل دانشگاه)، ولی نتایج این دیکشنری نشان داده نمیشود.
لطفا راهنمایی کنید چطوری بتونم نتایج را ببینم یا باید چه تنظیمات خاصی را انجام دهن.
ممنون
armin321
16-11-2008, 11:18
سلام
من قبلا بابيلون ورژن 7 داشتم
بعد از چند روز خراب شد و خواستم پاك كنم
اصلا پاك نمشد
حالا بزور و زحمت پاك كردم ولي براي نصب ورژن جديد اين ايراد رو ميگيره
چيكار كنم با اين مشكل
سلام خدمت همه دوستان
هر چند این بحث خیلی تکراری شده ولی میخواستم بدونم کسی میتونه کمک کنه وقتی که بایلون به نت وصل میشه و خودشو اکسپایر میکنه و غیر فعال میشه کسی میدونه چطور باید درستش کرد یا نه
من پرسیدم میگن تنها راهش عوض کردن ویندوز هست.
من هر چی پاک کردم و دوباره نصب کردم بازهم همون پیغام رو میده و کار نمیکه!
ممنون و معذرت.
*hamedkhatar*
03-12-2008, 10:07
سلام
من یه دو سالی هست که این مشکل رو دارم ولی تا حالا جایی مطرح نکردم
گفتم بگم شاید حل شه
بعضی از دیکشنریهای بابیلون فونتشون اینطوریه که تو عکس هست
ایا فونت خاصی باید نصب کنم؟
میشه لینک فونت رو برام بگذارید؟
ممنون از شما
*hamedkhatar*
04-12-2008, 09:50
یعنی کسی به این تاپیک سر نمیزنه؟
مدیران محترم هم جواب رو نمیدونند؟
aaaammmm87
07-12-2008, 13:55
سلام
اين تاپيك رو چقدر گشتم آخر هم پيدا نكردم تا مهدي جان لطف كردن ادرس رو دادن . بهر حال
دوستان Babylon رو نصب كردم وقتي كه ميزنم ترجمه كنه كلمه رو كادر زير واسم باز ميشه وقتي كه كادر رو مي بندم ترجمشو بهم ميدي . ديگه كلافم كرده بايد چكار كنم .
mahdi7610
07-12-2008, 20:17
سلام
اين تاپيك رو چقدر گشتم آخر هم پيدا نكردم تا مهدي جان لطف كردن ادرس رو دادن . بهر حال
دوستان Babylon رو نصب كردم وقتي كه ميزنم ترجمه كنه كلمه رو كادر زير واسم باز ميشه وقتي كه كادر رو مي بندم ترجمشو بهم ميدي . ديگه كلافم كرده بايد چكار كنم .
سلام
به خاطر این که کرکی که براش استفاده کردید معتبر نبوده و به خاطر همین expired شده .
کرک معتبر باید براش پیدا کنید .
از روش زیر استفاده کنید و ببینید جواب می ده .
كافيه پس از Expire شدن Babylon روي آيكون آن در كنار ساعت ويندوز راست كليك كنيد
سپس روي گزينه Enter Licence كليك كنيد و هر كد دلخواهي به عنوان لايسنس وارد كرده و سپس روي دكمه OK كليك كنيد !!!
شما مي توانيد اين كار را براي هر باز اكسپاير شدن Babylon تكرار كنيد
برای ورژهای پایین جواب می داد .
موفق باشید .
*hamedkhatar*
08-12-2008, 15:04
سلام
من یه دو سالی هست که این مشکل رو دارم ولی تا حالا جایی مطرح نکردم
گفتم بگم شاید حل شه
بعضی از دیکشنریهای بابیلون فونتشون اینطوریه که تو عکس هست
ایا فونت خاصی باید نصب کنم؟
میشه لینک فونت رو برام بگذارید؟
ممنون از شما
واقعا کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
کسی کرک درست و جدیدی برا بابیلون 7.0.3 نداره ؟ جدیدا بعد از 6 ماهی که من راحت از این ورژن استفاده میکردم ارور اکسپارد میده .
سلام:
من از بابيلون 7 استفاده ميكنم يه يك ماهي است كه وقتي روي يك كلمه اون كليد ميانبر ميزنم تا برام تر جمه كنه اون كلمه رو نميتونه خوب تشخيص بده منم مجبورم خودم براش بنويسم كه خيلي وقت گيره درضم توسط mrt كرك شده
ممنون
sari-1369
12-12-2008, 23:55
سلام دوستان ، یه مشکل کوچیک .
تو ویندوز ویستا هر وقت babylon رو اجرا می کنم و یه کلمه توش تایپ میکنم این پیغامو میده . لطفا کمکم کنید .
sari-1369
14-12-2008, 02:29
یعنی هیچ کسی نمیتونه کمکم کنه ؟؟؟ help me plz
چه طور میشه از expire شدن بیبیلون 5 جلوگیری کرد؟؟
دوستان شرمنده ! دیکشنری Babylon (یا دیکشنری دیگه ای) ، بصورت Portable ( البته همه چیش پرتابل ! ) موجود هست؟
منظورم اینه که لازم نباشه ترجمه هاشو از اینترنت یا از روی هارد بگیره!
اگر هست ممنون میشم لینک بدید!
مثله اينكه تاپيك متروه شده!!!!!!!!!
بابا يكي به اين سوالات پاسخ بده!!!!!!!!!!!
می گم کسی دیکشنری برای بابلیون نداره ؟؟؟؟؟ یعنی اگه بخوام به صورت افلاین کار کنه ! کسی دیکشنری نداره ؟ توی خود سایتش رفتم یکی دو تا بود ولی فیل تر بود !
با سلام به دوستان عزیز
یه مشکل من با بابیلون دارم
من ورژن جدید این برنامه رو نصب کردم حدود 1 ماهه و مشکلی باهاش نداشتم یعنی روی هر کلمه ای
که کلیک مرکردم معنی کلمه رو نشوم میداد
مشکل اینه که الان رویه کلمه ای کلیک میکنم معنی کلمه رو بهم نمیده تویه عکس واضحه و فقط دیکشنریها نمایش داده میشه
به تنظیمات برنامه هم دست نزدم مشکل از چیه؟ البته قبلا هم برام این اتفاق افتاده که مجبور شدم دوباره نصب کنم
ممنون
درخواست کرک یا لایسنس برای Babylon Pro v7.5.2 r4 با تشکر
درخواست کرک یا لایسنس برای Babylon Pro v7.5.2 r4 با تشکر
سلام
بفرمایید من خودم تست کردم و داره کار میکنه
Name : Team REA
Serial : VF7V757DMFHGA90WDV
R_M_1002
26-12-2008, 15:42
هنگامی که در حالت اجرا ی دیکشنری
babylon 7.x
به اینترنت متصل میشوم. بلافاصله پیغام
license Expire
ظاهر میشود و از دروغی بودن لایسنز وارد شده آگاه میشود و دیگر حتی در حالت آفلاین هم نمیتوانیم برنامه را با اطلاعات قبلی رجیستر کنیم
نسخه ای از بابیلون وجود دارد که این مشکل را نداشته باشد ؟
دوست عزیز
شما باید برنامه رو از حالت آپدیت اتوماتیک در بیاری و بهتره که به هنگام اتصال به اینترنت برنامه رو disable کنی
البته تا امروز برای من همچین موردی پیش نیومده منم دارم ورژن 7 این برنامه رو استفاده میکنم
میخوای ورژن 7.5.2 رو استفاده کن با لایسنسی که من گذاشتم فکر نکنم مشکلی برات پیش بیاد البته
اپدیت اتوماتیک رو حتما تیکش رو بردار
MESHKIPOSH
04-02-2009, 11:05
مگه اینطور نیست که اگه babylon به اینترنت وصل بشه غیر فعال میشه و میفهمه ما نرم افزارش رو نخریدیم ؟ پس چطور میشه متن رو در babylon 7 ترجمه کرد ؟؟؟؟؟؟؟ ( با توجه به اینکه با وصل شدن به اینترنت متن رو میشه در babylon ترجمه کرد )
کرک خاصی داره ؟؟ یا .....؟
میشه راهنمایی کنید ؟
setare_m
04-02-2009, 12:26
سلام
من یه بابیلون از همین سایت خریدم که تو نصبش مشکل دارم.نصبش کردم ولی کار نمی کنه !وقتی به نت وصل می شم کار می کنه !این دیکشنری تحت وب هستش؟روش اینو ننوشته >من نمی خواستم تحت وب باشه .من درست نصب نکردم یا ...؟
مگه اینطور نیست که اگه babylon به اینترنت وصل بشه غیر فعال میشه و میفهمه ما نرم افزارش رو نخریدیم ؟ پس چطور میشه متن رو در babylon 7 ترجمه کرد ؟؟؟؟؟؟؟ ( با توجه به اینکه با وصل شدن به اینترنت متن رو میشه در babylon ترجمه کرد )
میشه راهنمایی کنید ؟
من يه دونه پرتابلشو قبلا دانلود كرده بودم كه با وصل شدن به اينترنت هم هيچ بلايي سرش نمي يومد.
اون موقع نياز به ترجمه متن داشتم. رفتم تستش كردم يك ترجمه افتضاحي داد كه نگو. (متن تخصصي برق بود)
چيز ديگه هم براي ترجمه بهش ندادم. الانم نمي دونم كجاي هاردمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواستم بگم اگه براي ترجمه تخصصي مي خواهيش قيدشو بزن اگه هم مي خواي تستش كني ببين اون پرتابلو رو مي توني پيدا كني چيز باحالي بود.
سلام
من یه بابیلون از همین سایت خریدم که تو نصبش مشکل دارم.نصبش کردم ولی کار نمی کنه !وقتی به نت وصل می شم کار می کنه !این دیکشنری تحت وب هستش؟روش اینو ننوشته >من نمی خواستم تحت وب باشه .من درست نصب نکردم یا ...؟
میشه راهنمایی کنید ؟
سلام
من از سایت پی سی دانلود گرفتم. محشره ، هیچ مشکلی هم با آنلاین شدن نداره. تو لینک زیر دو نوعش رو گذاشته:
- یکی برنامه + کرک
- یکی هم نرم افزار افزار اصلی + لغت نامه های معروف فارسی - 18.4 مگابایت ( که نیازی به کرک نداره )
من دومی رو گرفتم .
بجای ----------- بذارین : p30 download ( البته بدون فاصله وسط )
موفق باشید
میشه راهنمایی کنید ؟
بله بابیلون کرک داره.
کرک جدید کسی داره ؟
امتحان کنید.
سلام علیکم ! نمی دونم چرا نمی تونم این دیکشنری ها رو از سایت بابیلون بگیرم ... کسی می تونه این دیکشنری رو برای من یه جا آپلود کنه ؟
Swedish Persian (Majid Tafarroji) Dictionary - Babylon
ehsan3057
17-02-2009, 12:09
سلام
روی لپ تاپم که سیستم عاملش ویستا می باشد . بابیلون نصب کردم که تریال بود و مدتش تمام شد . و حذفش کردم . حالا هر چی مجدد نصب می کنم از همون اول پیام میده باید بخریش چاره ای داره یا نه ؟
متشکر
awsedrft
21-02-2009, 10:02
سلام
با اینکه من دیکشنری آنلاین ویکی پدیا را نصب کردم و فعال هم هست و همچنین همیشه به اینترنت پرسرعت وصلم(داخل دانشگاه)، ولی نتایج این دیکشنری نشان داده نمیشود.
لطفا راهنمایی کنید چطوری بتونم نتایج را ببینم یا باید چه تنظیمات خاصی را انجام دهم.
ممنون
sarmast65_ata
30-03-2009, 17:09
بچه ها من دیکشنری Babylon رو روی پی سی نصب کردم حتی رجیستر هم شده فقط برای اینکه متن رو به فارسی ترجمه کنه باید چکاری انجام بدم؟ممنونم میشم ازتون که راهنماییم کنید
بچه ها من دیکشنری Babylon رو روی پی سی نصب کردم حتی رجیستر هم شده فقط برای اینکه متن رو به فارسی ترجمه کنه باید چکاری انجام بدم؟ممنونم میشم ازتون که راهنماییم کنید
سلام
از شما بعیده :31:
برای اینکه متن رو ترجمه بکنه شما باید به اینترنت وصل باشی فقط متن رو آنلاین ترجمه میکنه. این خیلی بده :13:این دیکشنری بزرگیه ولی مشکلش اینه که باید برای ترجمه ی متن به اینترنت وصل باشی. :13:
برای اینکار یه متن رو تو بابیلون Paste کن بعد Text Translator میاد یا خودت میتونی تو تنظیمات یا یه جایی پیداش کنی. بعدش هم آسونه. اگه نفهمیدی بگو :دی
sarmast65_ata
31-03-2009, 17:08
سلام
از شما بعیده :31:
برای اینکه متن رو ترجمه بکنه شما باید به اینترنت وصل باشی فقط متن رو آنلاین ترجمه میکنه. این خیلی بده :13:این دیکشنری بزرگیه ولی مشکلش اینه که باید برای ترجمه ی متن به اینترنت وصل باشی. :13:
برای اینکار یه متن رو تو بابیلون paste کن بعد text translator میاد یا خودت میتونی تو تنظیمات یا یه جایی پیداش کنی. بعدش هم آسونه. اگه نفهمیدی بگو :دی
نه بعید نیست:31:
می دونم بصورت آنلاین هستش و وقتی که به اینترنت وصل هستم می تونم ترجمه کنم ولی بازم این کارو انجام نمیده یعنی انجام میده ها ولی برای بعضی از نوشته هاست همه نوشته ها رو از همه سایتها ترجمه نمیکنه امروزم که همش میگه باید آپگرید کنی و دیگه هیچی ترجمه نمیکنه الان آپگرید رو زدم آپگرید کرد مشگل رجیستر و این چیزا پیدا نمیکنه؟راهنمایی میکنی؟:10:
مشکل بابیلون با کاسپر
در هر برنامه و پنجره ای در ویندوز وقتی کلید وسط موس رو میزنم(توی بابیلون این کلید رو تنظیم کردم)بابیلون کلمه مورد نظر رو معنی میکنه اما نمیدونم چرا در پنجره های کاسپر وقتی کلید رو فشار میدم هیچ اتفاقی نمیفته حتی پنجره بابیلون هم نمیاد
خیلی وقته این مشکل رو دارم وتقریبا با همه ورزن های کاسپر اینطوری بود
حالا میخواستم بدونم ایا کسایی که این دو برنامه رو دارن همچین مشکلی دارن؟
واینکه دلیلش چی هست و چطور میشه درستش کرد؟
14-04-2009, 16:05
من ورژن جديد Babylon Pro 7.5.2.5 را نصب كرد و كرك انرا نصب كردم از همينجا
ولي بعد از چند دقيقه كار نمي كنه و ارورر زير را ميده
حالا نه ميتونم اين ورژن را بصورت كامل از سيستم حذف كنم
و نه ميتونم ورژن قبلي اينو نصب كنم كه ازش خيلي راضي بودم
چي كار بايد كرد
shahinfarasystem
03-05-2009, 01:22
سلام
من یه مشکلی با بابیلون دارم وقتی می خوام روشون کلیک کنم که کلمات رو highlight و ترجمه کنه اصلا یا درست حسابی نمیگیره کلمه رو یا اصلا یه چیز عجیب غریب ترجمه می کنه مشکل از چیه؟؟؟
البته ابتدا نصب ویندوز مشکلی نداره بعد چند روز اینجوری میشه.............
چاره چیست؟؟؟؟
armin319
05-05-2009, 12:09
سلام چرا وقتي babylon رو نصب مي کنم ترجمه نميکنه
سلام چرا وقتي babylon رو نصب مي کنم ترجمه نميکنه
سلام
شاید شما خواستین متن رو ترجمه کنید بابیلون فقط آنلاین متن رو ترجمه میکنه.
یا شاید خود بابیلون رو دانلود کردی و گلسوریهاش رو دانلود نکردی.
نسخه ی بابیلون رو هم بگید.
بابیلون از نظر لایسنس چیزی نمیگه تو قسمت لایسنس active نشان داده میشود .
تنها مشکل اینه که ترجمه ها رو نشون نمی ده یعنی علامت فلش اصلا کار نمی کنه
Amin.M.1986
18-05-2009, 10:07
آيا راهي هست كه بشه لغاتي كه توي گلاسوري هاي بابيلون هست استخراج كنم ازش؟؟؟ :5::5::5::5:
سلام دوستان
من بابیلون 8 را نصب کردم وتی بعد از کانکت شدن بلافاصله متوجه میشه و اونو اکسپر میکنه.ایا پچ مطمنی که اکسپر نشه نمیشناسید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
shahinfarasystem
06-06-2009, 15:16
سلام دوستان
من بابیلون 8 را نصب کردم وتی بعد از کانکت شدن بلافاصله متوجه میشه و اونو اکسپر میکنه.ایا پچ مطمنی که اکسپر نشه نمیشناسید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
توي قسمت configuratiuon تنظيمات ip,proxy مربوط به اون رو دو تا عدد الكي وارد كن تا به اينترنت وصل نشه
مثلا 10.10.10.10 به عنوان ip
و 1010 به عنوان proxy
در ضمن متاسفانه الان نميشه بابيلون رو كاري كرد كه دوباره به كار بيفته تا موقعي كه دوباره ويندوز رو عوض كنيد
سربلند باشيد
سلام
کسایی که ورژن 8 رو نسب کردن و الان اکسپایر شده یا میخوان نسب کنن فایل زیر رو نسب کنین و هنگام بعد از نسب اجازه ی کانکت شدن ندین
خوبم ورژن هشت داشتم که اکسپایر شده بود و با این فایل که پچ شده ی babylone 8 r20 هستش مشکلم حل شد
سلام
کسایی که ورژن 8 رو نسب کردن و الان اکسپایر شده یا میخوان نسب کنن فایل زیر رو نسب کنین و هنگام بعد از نسب اجازه ی کانکت شدن ندین
خوبم ورژن هشت داشتم که اکسپایر شده بود و با این فایل که پچ شده ی babylone 8 r20 هستش مشکلم حل شد
اگه نشه آنلاین استفاده کرد که بدرد نمیخوره پچ آنریل بدرد همین کار میخوره.
حکمت متعالی
10-06-2009, 01:59
لطفآ کرک درستو حسابی
!Bikhaneman!
10-06-2009, 21:15
سلام
من ویندوز 7 دارم و بابیلون 7 رو که قبلا تو ویستا هم نصب کرده بودم ، دارم استفاده می کنم اما نمی دونم چرا تو محیط اینترنت اکسپلورر که ورژن 8 هست کار نمی کنه !
یعنی همه جا کار میکنه و وقتی روی یه کلمه کلیک می کنم معنی می کنه اما اصلا تو محیط اینترنت اکسپلورر بالا نمیاد و عمل نمی کنه
مشکل از چیه ؟ از امنیت اینترنت اکسپلورر ؟
سلام
من ویندوز 7 دارم و بابیلون 7 رو که قبلا تو ویستا هم نصب کرده بودم ، دارم استفاده می کنم اما نمی دونم چرا تو محیط اینترنت اکسپلورر که ورژن 8 هست کار نمی کنه !
یعنی همه جا کار میکنه و وقتی روی یه کلمه کلیک می کنم معنی می کنه اما اصلا تو محیط اینترنت اکسپلورر بالا نمیاد و عمل نمی کنه
مشکل از چیه ؟ از امنیت اینترنت اکسپلورر ؟
سلام
شاید با آخرین نسخه حل بشه بابیلون رو میگم
!Bikhaneman!
11-06-2009, 11:53
سلام
شاید با آخرین نسخه حل بشه بابیلون رو میگم
سلام
ممنون..اما فکر نکنم با ورژن حل شه آخه فقط وسط صفحه اینترنت اکسپلورر کار نمی کنه اما تو حاشیه ها کار میکنه ! انگار خود اکسپلورر نمی ذاره این عمل کنه شاید یه عنوان یه Spy Ware میشناسه و اجازه فعالیت نمی ده
با این حال ورژن 8 رو هم نصب می کنم ببینم چی میشه
!Bikhaneman!
11-06-2009, 15:57
سلام
ممنون..اما فکر نکنم با ورژن حل شه آخه فقط وسط صفحه اینترنت اکسپلورر کار نمی کنه اما تو حاشیه ها کار میکنه ! انگار خود اکسپلورر نمی ذاره این عمل کنه شاید یه عنوان یه Spy Ware میشناسه و اجازه فعالیت نمی ده
با این حال ورژن 8 رو هم نصب می کنم ببینم چی میشه
متاسفانه مشکل با وجود نصب بابیلون ورژن 8 همچنان پابرجاست
Dreamland
11-06-2009, 19:38
جدیدترین نسخه از معروف ترین مترجم دنیا Babylon Pro 8.0.0 با امکانات فارسی
قابلیت های کلیدی نرم افزار:
- استفاده بسیار آسان و فعال شدن تنها با یک کلیک
- قابلیت ترجمه متن با امکان پشتیبانی از 17 زبان زنده دنیا
- قابلیت بهره برداری و پشتیبانی از 75 زبان زنده دنیا از جمله زبان شیرین پارسی
- قابلیت تبدیل واحد های مختلف
- امکان تلفظ کلمات با قابلیت پشتیبانی از زبان های مختلف
- تغییر محیط کاربری نرم افزار و البته جذاب تر شدن آن
- امکان ترجمه سایت تنها با چند کلیک ساده (جدید)
- امکان نمایش ترجمه ها همراه با توضیحات Wikipedia
- قابلیتی به نام Globle ، موجود در محیط کار ویندوز که دسترسی به نرم افزار را سریعتر می کند
- به روز رسانی های نرم افزار
- قابلیت تغییر پوسته های نرم افزار
- قابلیت Auto Completion
- قابلیت ترجمه متون Document ها با قابلیت پشتیبانی از فرمت های TXT ، PDF و Word (جدید)
- قابلیت اضافه شدن منو برای تلفظ و ترجمه در MS Office (جدید)
- پشتیبانی کامل از زبان های عربی و زبان پارسی
- سازگار با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز 7
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید طريقه فعالسازي : پس از نصب و اجرای برنامه به طور کامل از نرم افزار خارج شده و با کپی نمودن Patch در محل نصب نرم افزار و اجرای آن ، برنامه راکرک نمائید. برای اجرا و نصب دیکشنری های فارسی هم کافیست از فولدر Glossory و اجرای هریک از دیکشنری های مورد نظر منتظر نصب آن ها در Babylon باشید.
پسورد فايل زيپ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza_994
11-06-2009, 19:52
سلام
وقتی یک سریال نامبر بدلیل برقراری با سرور از کار افتاده و بابیلون آن را قبول نمیکند (حتی در صورت پاک و دوباره نصب کردن آن و پاک کردن رد آن در ریجستری)
چطور میشه کد قبلی را به بابیلون بدهیم و دوباره استفاده کنیم
blackrose2196
12-06-2009, 02:24
سلام
کسی می دونه چه جوری میشه فایل های گلوسری (bgl) رو به excel تبدیل کرد؟؟؟
bargozideh
13-06-2009, 13:40
سلام يكي به من بگه توي بابيلون 8 نميشه عين ورژن هاي قبلي پوشه ي گلوسري رو بهش بدي تا خودش همه رو نصب كنه؟ من حدود 150 تا گلوسري دارم كه اگه بخوام روي تك تك كليك كنم تا نصب بشه كه پير مشم
bargozideh
15-06-2009, 13:53
جالبه يه چيزي رو الآن فهميدم بابيلون خليج فارس رو خليج معني مي كنه البتهوقتي كه به صورت تكي بنويسي
farhad_s5
22-06-2009, 17:08
اين ليست لغاتي كه ميشه دانلود كرد و به بابيلون اضافه كرد رو از كجا ميتونم دانلود كنم؟!
دوستان یکی یه کرک درست حسابی واسه babylon 8.0.0 r20 بده
یه کرک دان کردم که همونی بود که miladzahraei داد اما وقتی اونو توی محل نصب کپی می کنم و patch رو میزنم پیغام میده که فایل رو پیدا نمیکنه
برنامه رو هم میبندم اما کار نمیکنه
shahab_f
28-06-2009, 11:41
سلام دوستان فایل Glossary (با فرمت bgl ) دیکشنری HmT - Persian to English Glossary.bgl رو می خواستم لطفا !
bargozideh
12-07-2009, 13:19
با سلام .دوستان مفتخرم اعلام نمايم كه بنده اولين ديكشنري فارسي به عربي براي بابيلون رو ساختم.براي اطلاعات بيشتر ودانلود اون به وبلاگم سري بزنيد
دوستان یکی یه کرک درست حسابی واسه babylon 8.0.0 r20 بده
یه کرک دان کردم که همونی بود که miladzahraei داد اما وقتی اونو توی محل نصب کپی می کنم و patch رو میزنم پیغام میده که فایل رو پیدا نمیکنه
برنامه رو هم میبندم اما کار نمیکنه
این جواب میده :20:
این جواب میده :20:
اومیدوارم جواب بده.
68sajjad
22-07-2009, 12:58
سلام به همه ی دوستان و مهندسین عزیز ، من بابیلون 8 رو دارم و مترجم متنش کار نمی کنه و این ارور رو میده :
"
Babylon failed to connect to the server.
If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
"
چی کار باید بکنم ؟ یهکی بهم گفت برای آنتی ویروسمه ، ربطی داره ؟ من ند32 دارم
ممنون میشم کمک کنید
سجاد جان، باس بابیلونت اریجینال باشه. اگه هم اریجیناله، باس حتما به اینترنت متصل باشی.
68sajjad
26-07-2009, 16:02
سجاد جان، باس بابیلونت اریجینال باشه. اگه هم اریجیناله، باس حتما به اینترنت متصل باشی.
ممنون دوست عزیز ، آخه مشکل اینجاست که هم اریجیناله هم به نت وصله ! :41:
reza3600
26-07-2009, 21:33
بیبیلون 8 من دکمه بک نداره تا برگردم روی لغات قبلی؟
چرا؟ مدلشه؟
ممنون
بیبیلون 8 من دکمه بک نداره تا برگردم روی لغات قبلی؟
چرا؟ مدلشه؟
ممنون
بله نیست
اعصابو خورده میکنه گاهی وقت ها لازم میشه.
فک کنم یادشون رفته بزارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahmadn73
27-07-2009, 11:29
back نداره ؟ !!! این دیگه چجورشه ؟ یعنی برای بک زدن باید یکبار دیگه برنامه رو ببندیم و باز کنیم ؟!!!
alihacker2008
27-07-2009, 15:01
اگه بک نداره همون ادرس بارش روکه باز کنی همه ی لغات قبلی روذخیره کرده میتونی ازاون استفاده کنی مال منم نداره
afshin316
29-07-2009, 10:34
چه طوري ميشه ارتباط برنامه را با اينترنت قطع كرد
bleu2u4u
02-08-2009, 10:05
برای من یه مشکلی که داره اینه که وقتی که کلمه رو از توی متن انتخاب میکنم همیشه کلمه ی بغلی رو انتخاب میکنه
گاهی این خطا یه سانته و گاهی 10 سانت
shahinfarasystem
02-08-2009, 18:32
چه طوري ميشه ارتباط برنامه را با اينترنت قطع كرد
شما توی قسمت CONFIGURATION مربوط به CONNECTION برو و در اونجا یه ip وproxy الکی وارد کن
دیگه وصل نمیشه
hamid_diablo
02-09-2009, 14:04
سلام دوستان من بابیلون 8 رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم تلفظ جمله ها رو بشنوم لطفا راهنماییم کنید
hamid_diablo
03-09-2009, 13:41
سلام
من بابیلون 8 رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم تلفظ لغات رو بشنوم لطفا راهنمایی کنید
سلام
من بابیلون 8 رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم تلفظ لغات رو بشنوم لطفا راهنمایی کنید
باید پک مربوط به Voice رو نصب کنید.
صدای مرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصدای زن:
hamid_diablo
04-09-2009, 13:53
یه سوال دیگه داشتم بعد از 3 یا 4 بار استفاده از بابیلوت 8 پیغام buy now ظاهر میشه و برنامه باز نمیشه برنامه رو پاک کردم ودوباره نصب کردم ولی بازم همون پیغام اومد
یه سوال دیگه داشتم بعد از 3 یا 4 بار استفاده از بابیلوت 8 پیغام buy now ظاهر میشه و برنامه باز نمیشه برنامه رو پاک کردم ودوباره نصب کردم ولی بازم همون پیغام اومد
تا حال نمیدونستی باید چیکار کنی؟ :27:
برو کرکش کن درست میشه :31:
چندین راه وجود داره:
1- استفاده از کرک
2- استفاده از روشی که در پست 409 گفته شد.
3- بلاک کردن Babylon توسط آنتی ویروس و اجازه ندادن اون برای اتصال به سرورهای اون.
تا حال نمیدونستی باید چیکار کنی؟ :27:
برو کرکش کن درست میشه :31:
دوست عزیز
حتما نمیدونسته که پرسیده.
این عیبه؟!؟
hamid_diablo
04-09-2009, 17:55
خوب دوستان جه جوری کرکش کنم فایل کرکشو ندارم اگه بزارید ممنون میشم
hamid_diablo
04-09-2009, 17:57
فایل کرکشو ندارم اگه ممکنه برام بزارید
خوب دوستان جه جوری کرکش کنم فایل کرکشو ندارم اگه بزارید ممنون میشم
فایل کرکشو ندارم اگه ممکنه برام بزارید
hamid_diablo
06-09-2009, 14:00
سلام
تلفظ بابیلون رو نصب کردم ولی بعضی از لغات رو درست تلفظ نمیکنه مثل quality - appearance
tashakor
06-09-2009, 23:41
فایل های بابیلون را برای دانلود می خواستم؟؟؟؟؟؟
از کجا دانلود کنم؟
فایل های بابیلون را برای دانلود می خواستم؟؟؟؟؟؟
از کجا دانلود کنم؟
لینک دانلود ورژن 8:
کرک:
The_matrix
07-09-2009, 15:02
سلام
برای ورژن 6 دیکشنری فارسی به انگلیسی ندارید
فارسی به انگلیسی!
ممنون میشم دوستان
به نظر من چاره درد شما این برنامه است.
"Internet Lock"
سلام
فارسی به انگلیسی!
ممنون میشم دوستان
برای این کار شما سه راه دارید:
1-گوگل
2-سایت خود بابیلون
3-سس دی های مجموعه نرم افزار (البته از نوع قدیمی)
سلام
فارسی به انگلیسی!
ممنون میشم دوستان
هر نسخه بابیلون که نصب کنی فرقی نمیکنه.
فارسی به انگلیسی اگه خودت داری برای ورژن های دیگه هم باید بشه.
HmT - Persian to English Glossary
Ourstat - Farsi to English Dictionary
اینم هست MHM_Persian_>_English_Dictionary
fa to en = fomestan
amin khan
08-09-2009, 12:44
دوستان من ورژن 8 رو نصب کردم
ولی هیچ کلمه ای رو معنی نمیکنه
چجوری باید معنی کنه
ظاهرا باید دو تا فایل فارسی به انگیلیسی و بالعکس نصب بشه
از کجا بیارم ؟
و بعد این دو تا فایل رو کجا بریزم؟
دوستان من ورژن 8 رو نصب کردم
ولی هیچ کلمه ای رو معنی نمیکنه
چجوری باید معنی کنه
ظاهرا باید دو تا فایل فارسی به انگیلیسی و بالعکس نصب بشه
از کجا بیارم ؟
و بعد این دو تا فایل رو کجا بریزم؟
دوست عزیز
جوابتون تو پست قبل هست.
داخل اون لینک ها فایل مربوطه را دانلود کنید و روی بابیلون تون نصب کنید.
من دیکشنری لانگمن بابیلون رو نصب کردم..ولی تلفظش ( فونتیکاش ) خونده نمیشه....اینم عکس..باید چیکار کنم..؟ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سوال دیگه...من فقط با کیبورد کار میکنم..چه جوری میشه با زدن یک دکمه بالافاصله بری روی قسمتی که کلمه رو وارد میکنی..ممنون
babak2002
09-09-2009, 12:41
سلام
من نسخه رایگان دیکشنری webster و oxford رو برای بابیلون می خواستم توی خود سایت بابیلون هست اما رایگان نیستند. :41::13:
amin khan
09-09-2009, 16:24
سلام اون دو تا رو دانلود ونصب کردم ولی بازم چیزی معنی نمیکنه
تنظیماتش به چه شکلیه ؟
rezabanderas2000
09-09-2009, 21:28
Babylon Pro v8.0.0 (r38) Multilingual
amin khan
11-09-2009, 19:08
این پست بالایی چیه ؟
دوستان جواب منو کسی نمیدونه ؟
من اون دو تا دیکشنری صفحه قبل رو گرفتم ولی نمیدونم چرا کلمات انگلیسی رو اصلا معنی نمیکنه
و فارسی هم نصفه نیمه معنی میکنه
چکار کنم ؟
من دیکشنری لانگمن بابیلون رو نصب کردم..ولی تلفظش ( فونتیکاش ) خونده نمیشه....اینم عکس..باید چیکار کنم..؟ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سوال دیگه...من فقط با کیبورد کار میکنم..چه جوری میشه با زدن یک دکمه بالافاصله بری روی قسمتی که کلمه رو وارد میکنی..ممنون
جواب نمیدید دوستان گل
شما توی قسمت CONFIGURATION مربوط به CONNECTION برو و در اونجا یه ip وproxy الکی وارد کن
دیگه وصل نمیشه
نه دوست عزیز
این روش مال ورژن 6 به پایین بود
ورژن 8 وصل میشه
این پست بالایی چیه ؟
دوستان جواب منو کسی نمیدونه ؟
من اون دو تا دیکشنری صفحه قبل رو گرفتم ولی نمیدونم چرا کلمات انگلیسی رو اصلا معنی نمیکنه
و فارسی هم نصفه نیمه معنی میکنه
چکار کنم ؟
اون زبان هایی که نصب کردید تو لیست زبان های Babylon اومده؟
تیکش زده است؟
نه دوست عزیز
این روش مال ورژن 6 به پایین بود
ورژن 8 وصل میشه
برای ورژن 8 از این Patch استفاده کنید:
برای ورژن 8 از این Patch استفاده کنید:
مرسی عزیز
ولی من خودم مدت زیادیه که از یه کرک برای ورژن 8 استفاده میکنم تاحالا هم هیچ مشکلی با اینترنت و...نداشته.
اگه کسی خواست بگه تا بذارم
موفق باشید
amin khan
16-09-2009, 06:13
اون زبان هایی که نصب کردید تو لیست زبان های Babylon اومده؟
تیکش زده است؟
آره فکر کنم اینجوریه :
ولی همونجور که گفتم کلمات انگلیسی رو اصلا معنی نمیکنه
و فارسی هم نصفه نیمه معنی میکنه...
minizoro
16-09-2009, 18:49
آره فکر کنم اینجوریه :
ولی همونجور که گفتم کلمات انگلیسی رو اصلا معنی نمیکنه
و فارسی هم نصفه نیمه معنی میکنه...
مشکل شما رو منم داشتم :دی
شما گلوسوری ها رو نصب نکردین (مرجع های دیکشنری) البته اگه کرک شده باشه فک کنم با وصل شدن به اینترنت تو دیکشنری های اون ور آبم میگرده
تو این تاپیک که مخصوص بابیلون ورژن8 هست پچ و گلوسوری های لازمو گذاشتم.
amin khan
18-09-2009, 14:26
مشکل شما رو منم داشتم
شما گلوسوری ها رو نصب نکردین (مرجع های دیکشنری) البته اگه کرک شده باشه فک کنم با وصل شدن به اینترنت تو دیکشنری های اون ور آبم میگرده
من این تایپیک رو دیدم سرم گیج رفت دی:....
میشه یه مقدار توضیح در مورد گلوسوری ها بدین؟...
در ضمن من نمیخوام به اینترنت وصل بشه و معنی کنه که ، میخوام آفلاین باشه
برنامه اینترنت لاک هم دارم که نذاره به سایتش وصل بشه...
این بابیلون هم شورش رو در آورده ها
خب کسی که دیکشنری میگیره حتما اون مرجع دیکشنری هم میخواد دیگه...
شیطونه میگه مهاجرت کنیم به نارسیس...
amin khan
21-09-2009, 08:51
مشکل شما رو منم داشتم
دوستان کسی نیست جواب ما رو بده ؟
این تایپیکی هم که دوستمون معرفی کرد من توضیحی در مورد گلوسوری ندیدم
در ضمن توی همون پست اولش اینو نوشته :
در اين تاپيک فقط و فقط مسائل مربوط به کرک دیکشنری بابيلون مطرح میشه.
لطفا از طرح سایر مسائل مرتبط با این برنامه از قبیل مشکلات نصب برنامه , گلاسوریها ,
درخواست لینک دانلود برنامه و غیره در این تاپیک پرهیز کنید
سلام.من از اپرا 10 استفاده میکنم.توی این ورژن اپرا بابیلون نمیتونه خوب کار کنه.یعنی وقتی میخوای یک لغت رو انتخاب کنی فقط 1 حرفش انتخاب میشه.در صورتی که توی ورژن های قبلیش مشکلی نداشت.
دوستان میتونن راهی پیشنهاد بدن تا این مشکل حل بشه؟
ممنون.
سلام.من از اپرا 10 استفاده میکنم.توی این ورژن اپرا بابیلون نمیتونه خوب کار کنه.یعنی وقتی میخوای یک لغت رو انتخاب کنی فقط 1 حرفش انتخاب میشه.در صورتی که توی ورژن های قبلیش مشکلی نداشت.
دوستان میتونن راهی پیشنهاد بدن تا این مشکل حل بشه؟
ممنون.
..............
Copy&Past
خیلی ممنون از راه حل پیچیدتون.
این کاریه که الان میکنم.میخوام مثل قبل فقط با یک حرکت نتایج رو بگیرم نه چندتا کلیک اضافه.
این مشکل ربطی به Babylon شما نداره.
میتونین بگین مشکل از چیه؟
قابل حله؟
amin2011
11-10-2009, 08:32
یکی از دوستان بگه این گلوسری های پولی چین ؟
کدومشون از همه بهتره ؟
چجوری و از کجا باید اونا رو دانلود کنم؟
با سلام
بعضی از دیکشنریهای بابیلون فونت فارسی رو اینطوری قروقاطی نشون میدن
کسی میدونه چجوری باید درستش کرد؟
ممنون
با سلام
بعضی از دیکشنریهای بابیلون فونت فارسی رو اینطوری قروقاطی نشون میدن
کسی میدونه چجوری باید درستش کرد؟
ممنون
برای ما مشکلی نداره
حتماً از ویندوزته
شاید ویندوز فارسی رو پشتیبانی نمیکنه یا زبان فارسی نصب نیست.
خسته نباشيد من ميخوام با بابيلون كار كنم ميگه بايد به اينترنت وصل بشي
mehdi_halla
21-10-2009, 19:11
َشما دیکشنری نصب نکردی براش(glossary).
بعد از نصب دیکشنری (دبل کلیک روی اون دیکشنری که فرمتش BGL هستش)؛ توی قسمت my dictionaries شما میتونی تیک دیکشنری های آنلاین رو برداری.
ghermezeteh
24-10-2009, 01:06
بعضی وقتها این پنجره باز میشه وقتی تازه وارد ویندوز شدم ولی اون تیک always show this screen رو نمیشه یرداشت چرا؟
بعضی وقتها این پنجره باز میشه وقتی تازه وارد ویندوز شدم ولی اون تیک always show this screen رو نمیشه یرداشت چرا؟
لایسنس پریده.
اگه قبلا دادید وقتی به اینترنت وصل شدید، به سرورش وصل شد و Expire شده است.
دوباره نصب کنید و بعد از نصب:
1- از Patch های معتبر که این مشکل رو برطرف می کنند استفاده نمائید.
2- در فایروال Babylon رو بلاک کنید و دسترسی به اینترنت رو براش ببندید.
سلام:
من يك مشكل با بابيلن 7 دارم كه در بابيلون 8 هم همين مشكل رو دارم
من بابيلن 7 رو نصب كردم در يوزر ادمين راحت باز ميشه و كار ميكنه
ولي در يوزر هاي ديگه ارو زير رو ميده:
من تازه ويندوز عوض كردم روز هاي اول اين جوري نبود ولي بعد يك هفته اينجوري شد
درضم اون MSxml رو نصب كردم ولي بازم حرفه خودش رو ميزنه ديگه داره ميره رو اعصابم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد چون بايد تو يوزر هاي ديگه باز بشه
با تشكر
خسته نباشيد مبخشيد براي تلفظ كه ميكنه بابيلون تنظيمات نداره چون صداش خيلي بم وكلفته ميشه كاري كرد؟
خسته نباشيد مبخشيد براي تلفظ كه ميكنه بابيلون تنظيمات نداره چون صداش خيلي بم وكلفته ميشه كاري كرد؟
سلام.
شما باید صدا های دیگه ای نصب کنید روی برنامه...
یه سرچ کنید پیدا میکنید.
موفق باشید :11:
تو Setting /Miscellaneous میتونید عوض کنید یا سرعت رو تنظیم نمائید.
یا برید و تلفظ های دیگه رو نصب کنید.
تو Setting /Miscellaneous میتونید عوض کنید یا سرعت رو تنظیم نمائید.
دوست عزيز ميشه مراحل رو از اول بگيد سيتينگ رو پيدا نكردم:11:
mehdi_halla
07-11-2009, 09:37
شما کلیک راست کن روی آیکون بابیلون کنار ساعت.بعد configuration بعد توی تب voice میتونی یه کارایی بکنی.
البته این برای ورژن 8 هستش.
در قسمت configuration /Miscellaneous میتونید تلفظ عوض کنید یا سرعت تلفظ رو تنظیم نمائید.
اینم 2 تا تلفظ: (یکی مرد و یکی زن)
rezabanderas2000
24-11-2009, 21:33
hamid090
03-12-2009, 23:56
سلام
برای بایبلون 7.0.3 (r26)، فایل babylon.bof رو لود کردم و یه مدت درست بود اما جدیداً اوضاع بهم ریخته و expire شده راه حلی ممکنه محبت کنید و بگین؟
متشکرم
من ورژن 8 رو نصب کردم کرکی هم که همیشه نصب میکردم و جواب میداد رو هم زدم
ولی متاسفانه یادم رفت با فایروال بگم به اینترنت وصل نشه که مثل اینکه شده با اینکه تتوی سرورش و ------ عدد الکی زده بودم حالا اکس پایر شده
پاکش هم کردم دوباره نصب کردم نشد
حالا باید چیکار کنم
همین دیروز هم سیستم نصب کردم..باید چیکار کنم؟ که بتونم استفاده کنم ممنون...
من ورژن 8 رو نصب کردم کرکی هم که همیشه نصب میکردم و جواب میداد رو هم زدم
ولی متاسفانه یادم رفت با فایروال بگم به اینترنت وصل نشه که مثل اینکه شده با اینکه تتوی سرورش و ------ عدد الکی زده بودم حالا اکس پایر شده
پاکش هم کردم دوباره نصب کردم نشد
حالا باید چیکار کنم
همین دیروز هم سیستم نصب کردم..باید چیکار کنم؟ که بتونم استفاده کنم ممنون...
ریجستری رو از Babylon تمیز کنید و دوباره امتحان کنید.
amir69_k
10-12-2009, 10:42
سلام بچه ها من رشتم مترجمی اینگلیسی هست ولی یک مدت از این بابیلون استفاده کردم هیچ وقت معنی اول را نمیده نمیدونم مشکل از چی هست در ضمن یک بار یک نسخه گرفتم که اینترنتی بود و خودش نمیتونست چیزی را ترجمه کنه باید حتما به اینترنت وصل میشدم اگر میشه یک نسخه کامل و تلفظ دار و این 3 حالت را داشته باشه برام بزارید
En><PER
PER><EN
EN><EN
reza.mansori
10-12-2009, 11:53
دوستان بهترین دیکشنری فارسی بابیلون چی است؟
دوستان بهترین دیکشنری فارسی بابیلون چی است؟
سلام
معمولا از Farajbeik Farsi استفاده میشه که کامل هم هست.
موفق باشید :40:
Setareh 2006
13-12-2009, 17:09
سلام
من از طریق این لینک :
این ورژن رو دانلود کردم که شامل فایل ستاپ و یک پوشه است که توش سه تا پوشه با این اسامی هستش :
Babylon.v8.0.0-ZWT. Lic.Chrysler.Corporation
Duden.Dictionaries.Licenses-Beta.Master
Beta.Master.lics
میشه دقیقا منو راهنمایی کنید که بعد از نصب خود برنامه ، این 3 تا پوشه رو به ترتیب باید چکار کنم ؟
ممنون میشم که خیلی به زبان ساده برام توضیح بدین
mahdi_ctr
21-12-2009, 00:01
سلام به همه دوستان
آقايون من ورژن 8.2 رو دان كردم و چندتا مشكل دارم
اول از همه موس من 5 دكمه هست و 2تا دكمه در كنار موس براي عقب و جلو رفتن در صفحه ها استفاده ميشه
قبلا با اين دكمه ها ميتونستم به كلمه قبلي كه ترجمه كردم برم اما الان نميشه
چيكار كنم كه بشه ازش استفاده كنم؟
بهترين ديكشنري فارسي براي نصب روي اين نسخه چي هست؟
ممكنه لينك بديد
ananthisnameisz
24-12-2009, 10:52
سلام دوستان......میخواستم بدونم دیکشنریهایی که توسط خود بابیلون دانلود میشن کجا ذخیره میشه و میشه اونا رو به کامپیوتر دیگه ای منتقل کرد؟
ممنون
سلام دوستان......میخواستم بدونم دیکشنریهایی که توسط خود بابیلون دانلود میشن کجا ذخیره میشه و میشه اونا رو به کامپیوتر دیگه ای منتقل کرد؟
ممنون
معمولا:
Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Gloss
ananthisnameisz
25-12-2009, 10:41
معمولا:
Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Gloss
خیلی ممنون دوست عزیز:11::11::11::11:
درسته همه دیکشنریهایی که دانلود کرده بودم اونجا بود....
کاش قبلا پرسیده بودم چون خیلی از دیکشنریهای قبلی از بین رفت.:41:
reza66kh
25-12-2009, 21:23
سلام
من بابیلون رو توی لپتاپ که ویندوز ویستا 64 بیت داره نصب کردم اما وقتی میخوام با کلیدای ترکیبی (بدون کپی پیست )کلمه ای رو از توی یه فایل متنی یا یه سایت اینترنتی ترجمه کنم اون کلمه وارد برنامه نمیشه به جاش چند حرف بیر ربط وارد برنامه و ترجمه میشه به نظر شما مشکل از چیه ؟
به نظر من ورژن 8 بابیلون یه باگهایی داره که آدم و وسوسه میکنه بره سراغ ورژنهای قدیمی تر
سلام
من بابیلون رو توی لپتاپ که ویندوز ویستا 64 بیت داره نصب کردم اما وقتی میخوام با کلیدای ترکیبی (بدون کپی پیست )کلمه ای رو از توی یه فایل متنی یا یه سایت اینترنتی ترجمه کنم اون کلمه وارد برنامه نمیشه به جاش چند حرف بیر ربط وارد برنامه و ترجمه میشه به نظر شما مشکل از چیه ؟
همه جا این مشکل رو دارید یا در متن های خاصی این مشکل براتون پیش میاد؟
shahla1376
27-12-2009, 00:45
متاسفانه مشکل با وجود نصب بابیلون ورژن 8 همچنان پابرجاست
مشکل شما حل شد؟
منم همین مشکلو دارم!
reza66kh
30-12-2009, 14:38
همه جا این مشکل رو دارید یا در متن های خاصی این مشکل براتون پیش میاد؟
فقط توی خود برنامه بابیلون درست کار میکنه بقیه جاها ایراد داره
mahdi_ctr
01-01-2010, 00:12
سلام به همه دوستان
آقايون من ورژن 8.2 رو دان كردم و چندتا مشكل دارم
اول از همه موس من 5 دكمه هست و 2تا دكمه در كنار موس براي عقب و جلو رفتن در صفحه ها استفاده ميشه
قبلا با اين دكمه ها ميتونستم به كلمه قبلي كه ترجمه كردم برم اما الان نميشه
چيكار كنم كه بشه ازش استفاده كنم؟
بهترين ديكشنري فارسي براي نصب روي اين نسخه چي هست؟
ممكنه لينك بديد
من هنوز منتظرم............
babylon 8.05 r5
Ship Storm
03-01-2010, 15:03
اینجا محل عنوان کردن و معرفی نرم افزار نیست و فقط مربوط به مباحث نرم افزاری هست
reza.mansori
12-01-2010, 15:29
دوستان آیا بابیلون دیکشنری داره که در آن مثال کلمات استفاده شده باشه ؟
دوستان آیا بابیلون دیکشنری داره که در آن مثال کلمات استفاده شده باشه ؟
میشه واضح تر بفرمائید.
eshghe eskate
21-01-2010, 14:52
ورژن آخر کرک شده رو کسی داره؟!
mahdi_ctr
21-01-2010, 19:07
سلام
من چند روزي هست ميخوام متن ترجمه كنم وقتي متن رو ميدم بهش اين پيغام رو ميده
Babylon failed to connect to the server.
If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
من به اينترنت وصل هستم اما ميگه كانكت نيست!
مشكل از كجاست؟
mohsenavrm
21-01-2010, 22:58
هنگامی مه از آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می خواهم تلضظ ها رو دانلود کنم هی خود bobylon 8 می خواهد دانلود شه!!!
چه جری تلفظ ها رو گیر بیارم؟
mummified
24-01-2010, 16:01
با سلام
نسخه 8 بابیلون به همراه گلسوری هاش(glossary) رو در یکی از سیستمهای تحت شبکه نصب کردم!
زمانی که با یوزر administrator بر روی اون سیستم کار میکنم بابیلون ترجمه متن رو میده ولی وقتی با یوزر x که مربوط به همون کامپیوتر هست وارد محیط کاربری میشم بابیلون ترجمه متن رو نمیده و مرتب دنبال ترجمش میگرده در حالی که فرهنگ لغاتش نصب شده ولی هیچ ترجمه ای تحویل نمیده.
لطفاً راهنمائیم کنید. (توضیح: سیستم عامل شبکه من ویندوز 2003 سرور هست که با اکتیو دایرکتوری یوزر تعریف کردم. و سیستم عامل این یوزری که بر روی اون بابیلون نصب شده: ویندوز xp sp3 هست.)
T I G E R
29-01-2010, 22:51
من وقتی Babylon رو از آیکن بار Exit میکنم چنانچه فایرفاکس باز باشه اونهم بسته میشه ؟
کسی چنین مشکلی داشته و راه حلی در این مود ندارید ؟
malkemid
29-01-2010, 23:13
بچه ها بابیلون برای پاکت پیسی هم ورژنی داره؟
من بابیلون 8 رو دارم.
ایا برنامه هست که قابلیت speech رو به این برنامه اضافه کنه ؟!!
ورژن آخر کرک شده رو کسی داره؟!
تا اونجایی که من میدونم باید Babylon Pro 8.0.5 (r5) آخرین ورژنش باشه.
حالا شاید بویلد های جدیدی هم از این نرم افزار اومده باشه خبر ندارم.
هنگامی مه از آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می خواهم تلضظ ها رو دانلود کنم هی خود bobylon 8 می خواهد دانلود شه!!!
چه جری تلفظ ها رو گیر بیارم؟
من بابیلون 8 رو دارم.
ایا برنامه هست که قابلیت speech رو به این برنامه اضافه کنه ؟!!
میتوانید 2 تلفظ زن و مرد رو از لینک زیر دانلود کنید:
سلام رفقا:10:
اوضاع دیکشنری مون بی هوا اینجوری شد .:18:
تو ویندوز XP ناقلا بازی در نیورد ، ویندوز 7 نصب کردم وکانکت شدم این ریختی شد.
ميشه لطفا لطفا لطفا لطفا راهنمايي كنيد.:7:
دم مرام همتون...
ببا اتصال به اینترنت به سرورش وصل شده و فهمیده تقلبی کرک شده.
بعدش اکسپایرش کردن.
راه حل:
پاکش کنید.
دوباره نصب کنید.
تو فایروال اجازه اتصال به اینترنت را از babylon بگیرید.
سلام دوستان ... چجوری میشه زبونهای دیگری به بابیلون اضافه کرد ؟ من خود دیکشنری رو دان کردم ولی فقط
انگلیسی داره ... میخوام فارسی و ترکی بهش اضافه بشه
ممنون:11:
دوستان خواهشا جواب بدین ... چطوری یه زبون دیگه به بابیلون اضافه کنیم ؟؟؟
عليرضا خان
26-03-2010, 19:32
چرا در نسخه 8 ديكشنري بابيلون نمي توان ترتيب ديكشنري ها را عوض كرد؟
مثلا من مي خوام اول hFarsi در بالا ظاهر شود و زير آن Oxford . اما نمي شود !
من به همین دلیل از همون مرژن 7 استفاده میکنم !
تو رو خدا یکی کمک کنه .
من فایروال نصب کردم هر چی که بخواید .
از کاسپر استفاده کردم که نسخه kis بود ولی اخطاری مبنی بر اتصال بایلون به اینترنت نمیداد و از داخل خود کاسپر هم نمیشد بابیلون رو بلاک کرد .
فایروال pctools هم داشتم که اون هم اخطار میداد و من میگفتم که بابیلون رو بلاک کن که زیاد مشکل نداشتم تا اینکه یک مرتبه کل پروفایل هایی که برای برنامه ها ساخته شده بود در این فایروال ، پاک شد و بابیلون هم دسترسی به اینترنت پیدا کرد و اکسپایر شد .
از داخل ویندوز سون و اکس پی هم از طریق فایروال ، فایل babylon.exe رو بلاک کردم که باز هم این برنامه وصل نیشه به اینترنت و با کمال پر رویی میگه آپدیت شدم !!:18: بعدش هم اکسپایر میشه !!
یکی بگه دقیقا با فایروال چطوری این برنامه رو block میکنید که به اینترنت وصل نشه .
خیلی ممنون.
mehdi_halla
30-03-2010, 21:19
من وقتی Babylon رو از آیکن بار Exit میکنم چنانچه فایرفاکس باز باشه اونهم بسته میشه ؟
کسی چنین مشکلی داشته و راه حلی در این مود ندارید ؟
بله دوست عزیز من همچین مشکلی داشتم.
فکر کنم فایرفاکس رو نسخه جدیدش رو نصب کردم حل شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.