ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄ مباحث و مشکلات دیکشنری Babylon بابیلون

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

sajjad1973
18-06-2011, 21:36
دوستان خوب این بخش من به یه مشکل برخوردم که ممنون میشم اگه کمک کنید

من تا دیروز از بابیلون بدونه هیچ مشکلی استفاده میکردم و مشکلی نداشت اما از امروز صبح که IE9 دانلود کردم از اون موقع به بعد دیگه وقتی روی کلمات کلیک میکنم کار نمیکنه مشکلش چی هست. باید چه کارکنم

ممنون از کمکتون

One Mania
19-06-2011, 10:36
دوستان خوب این بخش من به یه مشکل برخوردم که ممنون میشم اگه کمک کنید

من تا دیروز از بابیلون بدونه هیچ مشکلی استفاده میکردم و مشکلی نداشت اما از امروز صبح که IE9 دانلود کردم از اون موقع به بعد دیگه وقتی روی کلمات کلیک میکنم کار نمیکنه مشکلش چی هست. باید چه کارکنم

ممنون از کمکتون

از کدام ورژن استفاده می کرده اید.

sajjad1973
19-06-2011, 10:57
از کدام ورژن استفاده می کرده اید.

ورژن 8 . babylone8

البته خود دیکشنری هنوز کار میکنه تنها مشکل اینه که موقع کلیک کردن روی کلمه معنی رو نمیاره و مجبورم کله رو خودم تایپ کنم که خوب با توجه به حجم زیاد کارهایی که دارم خیلی ازم وقت میگیره

Royce
19-06-2011, 11:08
ورژن 8 . babylone8

البته خود دیکشنری هنوز کار میکنه تنها مشکل اینه که موقع کلیک کردن روی کلمه معنی رو نمیاره و مجبورم کله رو خودم تایپ کنم که خوب با توجه به حجم زیاد کارهایی که دارم خیلی ازم وقت میگیره

متاسفانه مرورگرهای جدید همشون با بابیلون سر ناسازگاری گذاشتند میتونید از فایرفاکس ورژن 3.6.17 استفاده کنید

mohamad_beauty
20-06-2011, 00:00
سلام من گلاسوری نارسیس رو برای بابیلون میخوام ترجیحا با فرمت bgl
کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟

mehdisatss
20-06-2011, 17:20
سلام. چطوری میشه دسترسی نرم افزار به اینترنت رو قطع کنم توسط فایروال کاسپرسکی؟

Dead Space
28-06-2011, 12:31
سلام دوستان! منم مشکل دوستمون sajjad1973 رو دارم! تو بروزر ها وقتی رو کلمات کلیک می کنی معنی نمی کنه...!
ورژن بابیلون: Babylon.Pro.9.0.2.r10
ورژن مرورگر اپرا: 11.11
ورژن فایرفاکس: 4.0.1
کاریش میشه کرد!؟ خیلی لنگی داره.
-----
البته الان یه تیکت هم برای خود بابیلون فرستادم، ببینم چی می گن! شما هم اگه چیزی می دونید از ما دریغ نکنید.
ممنونم

ghafari3
30-06-2011, 00:08
سلام دوستان! منم مشکل دوستمون sajjad1973 رو دارم! تو بروزر ها وقتی رو کلمات کلیک می کنی معنی نمی کنه...!
ورژن بابیلون: Babylon.Pro.9.0.2.r10
ورژن مرورگر اپرا: 11.11
ورژن فایرفاکس: 4.0.1
کاریش میشه کرد!؟ خیلی لنگی داره.
-----
البته الان یه تیکت هم برای خود بابیلون فرستادم، ببینم چی می گن! شما هم اگه چیزی می دونید از ما دریغ نکنید.
ممنونم

سلام.

OCR بابیلون در نگارش جدید مرورگرها کار نمی کند.

eng2006
06-07-2011, 17:14
چرا بابیلون 8 من روی pdf باز نمیشه؟
یعنی نمیتونم متن پی دی اف رو ترجمه کنم

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

ghafari3
06-07-2011, 23:47

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

باید Adobe Reader 9 نصب کنید. با نگارش 10 ادوبی کار نمی کند.

Ghaioom
07-07-2011, 10:10
سلام
این گلاسوریها آپدیت نمیشه نه؟ مثلا گاهی کلمات انگلیسی معنیشون نیست!

death knight
07-07-2011, 11:18
من این نسخه اخر دانلود و نصب کردم
اما میگه منقضی شده
کرک هم کرده بودم اما کار نمیکنه
حالا راهی نداره که بتونم درستش کنم ؟

NIMA 36
09-07-2011, 11:31
این بابیلون 9 با ویندوز اکسپی مشکل داره؟؟
برا من عجیبه که چند بار پاک کردم و از اول نصب کردم ولی بازم مشکل هست و ناقص لود میشه!!!!

ghafari3
09-07-2011, 11:52
این بابیلون 9 با ویندوز اکسپی مشکل داره؟؟
برا من عجیبه که چند بار پاک کردم و از اول نصب کردم ولی بازم مشکل هست و ناقص لود میشه!!!!

این راه را تست کنید:

- حل مشکل نمایش نادرست پنجره بابیلون ۹ در ویندوز XP:
با توجه به اینکه برخی کاربران بابیلون ۹ در ویندوز ایکس پی با نمایش پنجره مترجم مشکل دارند، می توان با این روش مشکل را برطرف کرد. از بابیلون خارج شوید. برروی Shortcut (میانبر) بابیلون رایت کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید. وارد بخش Compatibility شده و Disable visual themes و Turn off advanced text services for this program را فعال کنید. برروی OK کلیک کرده و برنامه را اجرا کنید.

دوستانی که مشکل دارن، این ورژن تست شده و بیشتر از 2هزار مرتبه دانلود شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

death knight
09-07-2011, 12:43
این که کمپلت مشکل داره
دانلودش کردم پس از اجرا پنجره نصب باز میشه تا میخای نصب کنی ارور میده و میگه امکان نصب نیست بعد پنجره بسته میشه
پ ن : البته در حالت انلاین نصب شد و کرک هم شد اما چون توی توضیحات نوشته بود دیسکانکت بشید من هم اینکار کردم و نتیجه نداد
اما الان درست شد
تنکس

NIMA 36
09-07-2011, 13:45
این راه را تست کنید:

دوستانی که مشکل دارن، این ورژن تست شده و بیشتر از 2هزار مرتبه دانلود شده:

متاسفانه روشتون جواب نداد.

NIMA 36
10-07-2011, 12:45
کسی راهی برا حل این مشکل نداره؟

ghafari3
10-07-2011, 12:59
این که کمپلت مشکل داره
دانلودش کردم پس از اجرا پنجره نصب باز میشه تا میخای نصب کنی ارور میده و میگه امکان نصب نیست بعد پنجره بسته میشه
پ ن : البته در حالت انلاین نصب شد و کرک هم شد اما چون توی توضیحات نوشته بود دیسکانکت بشید من هم اینکار کردم و نتیجه نداد
اما الان درست شد
تنکس

ممنون از توجهتون

متاسفانه روشتون جواب نداد.

اگر مشکلتون حل نمیشه از بابیلون 8 استفاده کنید:

death knight
13-07-2011, 04:22
اقا این چرا اینجوریه من اصلا کاری نمیکنم
این خود بخود منقضی میشه

ghafari3
13-07-2011, 11:21
اقا این چرا اینجوریه من اصلا کاری نمیکنم
این خود بخود منقضی میشه
پیام منقضی شدن را گاهی اوقات نشون میده ولی ترجمه لغات کار میکنه (عملاً اکسپایر نشده) :20:

MahdiidhaM
16-07-2011, 20:33
سلام
چکار کنم که بابیلون روی فایلهای PDF هم کار کنه ؟

ghafari3
16-07-2011, 21:27
سلام
چکار کنم که بابیلون روی فایلهای PDF هم کار کنه ؟
سلام.

Adobe Reader 9 را نصب کنید.

MahdiidhaM
18-07-2011, 10:30
سلام.

Adobe Reader 9 را نصب کنید.
Adobe Reader من 9 هستش ولی رو کلمه که میبرم فقط یک حرفشو میبینه :41: البته بابیلونم 7 هست .
خواستم فایلهای PDF ام رو به WORD تبدیل کنم تا اینطوری کلماتش رو ببینه ولی کانورتر مناسب و کرک شده پیدا نکردم .

amirpers
18-07-2011, 11:45
من كه به تازگي هيچ نسخه اي جز 8 رو نمي تونم نصب كنم.
رو هر سيستمي انواع ورژن هاي 9 رو امتحان مي كنم ، موقع نصب ارور ميده.
8 هم كه از كار ميفته.
به فكر يه ديكشنري ديگه هستم. يا مشكلم حل بشه.

MahdiidhaM
18-07-2011, 14:11
8 هم كه از كار ميفته.
کاری که میخوام انجام بدم برا محل کارمه که اینترنتم دایال آپ هست تو خونه که ADSL دارم بابیلون هر ورژن و هر کرکی باشه ازکار میفته و هیج جوری هم حریفش نشدم !!
اگه نارسیس رو میشد تنظیم کنیم در وضعیت فعالش رو هر کلمه که کلیک کنیم ترجمه کنه مسئله کلاً حل بود خصوص که تلفظش عالیه :20:

ghafari3
19-07-2011, 11:04
Adobe Reader من 9 هستش ولی رو کلمه که میبرم فقط یک حرفشو میبینه :41: البته بابیلونم 7 هست .
خواستم فایلهای PDF ام رو به WORD تبدیل کنم تا اینطوری کلماتش رو ببینه ولی کانورتر مناسب و کرک شده پیدا نکردم .

سلام.

اگر PDF قفل نیست ابتدا کلید های Ctrl+A را برای انتخاب تمام متن در آکروبات فشار دهید و سپس در فایل Word آن را Paste کنید.

از نرم افزار زیر هم میتوانید استفاده کنید (فاصله ها را حذف کنید)

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

8 هم كه از كار ميفته.

قبل از اجرای فایل نصب بابیلون، به اینترنت متصل شده و سپس فایل نصب را اجرا کنید. به احتمال زیاد مشکل حل می شود.

amirpers
19-07-2011, 17:00
سلام.

اگر PDF قفل نیست ابتدا کلید های Ctrl+A را برای انتخاب تمام متن در آکروبات فشار دهید و سپس در فایل Word آن را Paste کنید.

از نرم افزار زیر هم میتوانید استفاده کنید (فاصله ها را حذف کنید)

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

قبل از اجرای فایل نصب بابیلون، به اینترنت متصل شده و سپس فایل نصب را اجرا کنید. به احتمال زیاد مشکل حل می شود.

دوست عزيز من به اينترنت وصل هستم اما بابيلون نصب نميشه كه نميشه.

mohsen_karimi
23-07-2011, 22:24
فایلی که آدرسش رو گذاشتم رو دانلود کنید از حالت زیپ خارجش کنید.کل فولدرش رو توی شاخه ی زیر کپی اش کنید مشکل حل میشه ;)
C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 8.0\Acrobat\plug_ins
البته بستگی به ورژن آکروبات و شاخه ی نصبش خودتون آدرسو درست کنید دیگه ;)
فایلش رو از آدرس پایین دانلود کنید:

amirpers
24-07-2011, 07:13
فایلی که آدرسش رو گذاشتم رو دانلود کنید از حالت زیپ خارجش کنید.کل فولدرش رو توی شاخه ی زیر کپی اش کنید مشکل حل میشه ;)
C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 8.0\Acrobat\plug_ins
البته بستگی به ورژن آکروبات و شاخه ی نصبش خودتون آدرسو درست کنید دیگه ;)
فایلش رو از آدرس پایین دانلود کنید:

اين راه حل شما كدوم مشكل رو حل مي كنه ؟

amir-shakh
16-08-2011, 17:11
سلام دوستان من میحوام تلفظ به بابیلون اضافه کنم
2تا فایل bab_ttsf و bab_ttsm رو دانلود و نصب کردم اما تو قسمت صدای نرم افزار چیزی اضافه نشده
ورژن من 9.0.0.30 هست

amir-shakh
20-08-2011, 13:10
توروخدا یکی جواب بده

ghafari3
20-08-2011, 20:48
توروخدا یکی جواب بده
تا حالا روی چند ده تا سیستم تست کردم، به محض اینکه این دو فایل نصب میشه، تلفظ ها هم اضافه میشه.

فایل های زیر تست شده هستند. میتونید مجدداً دانلود و نصب کنید شاید مشکلتون حل بشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اضافه کردن تلفظ با صدای مرد و زن در ویندوز XP و ویندوزهای قبل از آن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید .

.

Dark Shine
10-09-2011, 18:37
یـه چنـد مدتِ بابیلـون درستـ ترجمـه نمیکنـه ، یعنـی اصلاً ترجمـه نمیکنه .
همون اول کـه نصب کردم ( کـرک هـم کـردم ) یه عالمـه Dic نصب کـردم روش اما هیچکـدوم رو بـه جُز همون روز اوّل بـآز نکـرده .
تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقـتی روی گزینـه هم کلیـک میکنـم کـاری نمیشـه .

hossein_feiz
30-09-2011, 17:45
kheili mamnon faghat mikham bedonam in etelaato az koja miyarin

M-I-L-A-D
06-10-2011, 14:28
سلام
خوب این مهلتش تموم شده و باید یه کرک یا یه سریال براش گیر بیاری
حالا بوگو بینم وقتی Ok رو می زنی چی میشه؟

kamivh1
06-10-2011, 14:38
سلام بابیلون من وقتی به اینترنت وصل نیستم ترجمه نمیکنه میشه علتشو بگین؟

death knight
06-10-2011, 17:11
شما باید گالاسوری هش رو دانلود و نصب کنی تا افلاین هم کار کنه

M-I-L-A-D
08-10-2011, 10:54
با سلام
مدتيه كه آيكونها فرهنگ لغتهايي كه به babylon اضافه مي شه ديگه نشون داده نمي شن

M-I-L-A-D
08-10-2011, 11:12
سلام
ميخواستم بدونم ممكنه كه بابيلون كه رجيستر شده را پس از اينكه به اينترنت وصل شد و دوباره به حالت تريال در آمد را رجيستر كرد يا نه
چون من هر كاري كردم نشد كه نشد ( دوباره نصب كردم تمام رجيستري را پاك كردم )
ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه

M-I-L-A-D
09-10-2011, 17:59
سلام
من یه ديكشنري (انگلیسی به فارسی و بالعکس)تخصصی از Babylon برای رشته فیزیک میخواستم .
ممنون

A M ! N
09-10-2011, 18:13
سلام..
ورژن 9 خیلی مضخرف شده
من در حال حاضر از 7 استفاده میکنم خیلی بهتره.
موفق و موئید :11:باشین

saeednassiri
15-10-2011, 23:45
سلام!
من از بابیلون 7 استفاده میکنم، بابیلون من نه تو اکسپلورر ها، نه محیط ویندوز و نه ورد و پی دی اف کار نمیکنه! فقط تو محیط خود بابیلون میشه ار موس اکتیویشن استفاده کرد. کسی میتونه کمکم کنه؟

winxp
16-10-2011, 11:35
با سلام

من یه پروژه 100 صفحه ای انگلیسی مربوط به cpu دارم که برای مطالعه خودم میخوام ترجمه کنم
گفتن بابیلون خوبه
حالا نسخه 9 این برنامه رو نصب کردم ولی جملات رو به طور تخصصی معنی نمیکنه

چه کارهایی باید انجام بدم
راهنمایی بفرمائید

xeNociDe
16-10-2011, 17:49
با سلام

من یه پروژه 100 صفحه ای انگلیسی مربوط به cpu دارم که برای مطالعه خودم میخوام ترجمه کنم
گفتن بابیلون خوبه
حالا نسخه 9 این برنامه رو نصب کردم ولی جملات رو به طور تخصصی معنی نمیکنه

چه کارهایی باید انجام بدم
راهنمایی بفرمائید
پیشنهاد میدم متن رو به کسی بدید ترجمه کنه واستون ، اگر هم خودتون وقتش رو دارید ؛ جمله به جمله ترجمه کنید تا مفهوم رو بگیرید و ویرایش صحیح رو انجام بدید.

موفق باشید:40:

winxp
17-10-2011, 17:44
سلام عزیزم
خوب منم قصد ترجمه جمله به جمله رو دارم
منظور منو نفهمیدین
معمولا این برنامه ها برای ترجمه جمله ای قسمتی دارن که مشخص میکنی متن شما مربوط به چه رشته ای و بعد نرم افزار میاد جمله ها رو بر حسب اون رشته معنی میکنه

فرض کنید شما متنی دارین که مربوط به برنامه نویسی کامپیوتر هست
اینجا تو یه جمله کلمه program به کار برده شده
این کلمه دارای چند معنی هست که اینجا باید معنی ای که مربوط به کامپیوتر هست به کار برده شه
از این رو نرم افزار یه بخشی داره که مشخص میکنی متن شما مربوط به چه مبحثی هست

لطفا در این خصوص راهنمایی کنید برای ترجمه پروژه ای که مربوط به تربیت بدنی هستش باید چه کارهایی انجام بدم
ممنون

Greedy
17-10-2011, 20:29
سلام چطوری میشه تلفظ کلمات بهتر انجام بده babylon ? این پیشفرضش که زیاد متوجه نمیشیم

msm1600212
19-10-2011, 19:51
سلام!
من از بابیلون 7 استفاده میکنم، بابیلون من نه تو اکسپلورر ها، نه محیط ویندوز و نه ورد و پی دی اف کار نمیکنه! فقط تو محیط خود بابیلون میشه ار موس اکتیویشن استفاده کرد. کسی میتونه کمکم کنه؟
منم از ورژن 8 استفاده میکنم و همین مشکلو دارم! یکی کمک کنه!البته تا چند روز خوبه ولی بعد خراب میشه!

kaenat_quantom
20-10-2011, 02:25
با سلام مدیر عزیز این بخش اطفا جواب ما رو بدید.با سپاس

غم زرد
23-10-2011, 11:41
دوستان
گلاسری برای معماری داره؟
اگه هست ممنون می شم لینک دانلودش بزارید.

Erfan.B
23-10-2011, 20:30
سلام عزیزم
خوب منم قصد ترجمه جمله به جمله رو دارم
منظور منو نفهمیدین
معمولا این برنامه ها برای ترجمه جمله ای قسمتی دارن که مشخص میکنی متن شما مربوط به چه رشته ای و بعد نرم افزار میاد جمله ها رو بر حسب اون رشته معنی میکنه

فرض کنید شما متنی دارین که مربوط به برنامه نویسی کامپیوتر هست
اینجا تو یه جمله کلمه program به کار برده شده
این کلمه دارای چند معنی هست که اینجا باید معنی ای که مربوط به کامپیوتر هست به کار برده شه
از این رو نرم افزار یه بخشی داره که مشخص میکنی متن شما مربوط به چه مبحثی هست

لطفا در این خصوص راهنمایی کنید برای ترجمه پروژه ای که مربوط به تربیت بدنی هستش باید چه کارهایی انجام بدم
ممنون

اتفاقاً جناب ناظر انجمن دقیق منظورتون رو درک کردن و خیلی هم خوب راهنماییتون کردن ، شما بهتره متنت رو به یه مترجم بدی تا خیلی راحت برات ترجمه کنه و وقتت رو با این نرم افزارها بیخودی تلف نکنی چون تالرنسشون خیلی بالاست و اون چیزی که شما می خوای نمی شه!
موفق باشی دوست من:11:

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

سلام چطوری میشه تلفظ کلمات بهتر انجام بده babylon ? این پیشفرضش که زیاد متوجه نمیشیم

شما بهتره ربات تلفظ Michael رو پیدا کنی عالی تلفظ می کنه در ضمن باید بذاری رو Slow تا دقیق متوجه بشی استرس های کلمات رو.

Greedy
24-10-2011, 18:34
[B]شما بهتره ربات تلفظ Michael رو پیدا کنی عالی تلفظ می کنه در ضمن باید بذاری رو Slow تا دقیق متوجه بشی استرس های کلمات رو.

ممنون عزیز
فقط لینکی نداری از این ؟ من سرچ کردم چیز به خصوصی پیدا نکردم اصلا کلا طرز اضافه کردن تلفظ با صداهای مختلف به بابیلون چیه ؟ :40:

Erfan.B
25-10-2011, 13:43
ممنون عزیز
فقط لینکی نداری از این ؟ من سرچ کردم چیز به خصوصی پیدا نکردم اصلا کلا طرز اضافه کردن تلفظ با صداهای مختلف به بابیلون چیه ؟ :40:

خواهش می کنم دوست من:11:
من از طریق MS CLEAR TYPE فعالش می کنم یه خورده فعال کردن روبات MICHAEL سخته ، صبر و حوصله می خواد ولی به فعال کردنش می ارزه تلفظ خوبی داره.

Vampire killer
30-10-2011, 16:04
ببخشیدمن وقتی بازی میکنم کنترل و راست کلیک با هم میزنم از بازی خارج میشم این حالت اعصاب منو خراب کرده !
هم بابیلونو میخوام هم این مشکلشو نمیدونم چجوری حل کنم !

Masоud
30-10-2011, 17:36
ببخشیدمن وقتی بازی میکنم کنترل و راست کلیک با هم میزنم از بازی خارج میشم این حالت اعصاب منو خراب کرده !
هم بابیلونو میخوام هم این مشکلشو نمیدونم چجوری حل کنم !

سلام

به بخش Configuration برو و در سربرگ Activation روی Change کلیک کنید و دکمه ی ترکیبی انتخابی خودتو برای باز شدن بابیلون فشار بده و پنجره رو Close کن. مطابق عکس :

موفق باشید :40:

tak2750
30-10-2011, 18:40
سلام
من نمیتونم گلاسری ها بابیلون رو دانلود کنم.برای نمونه این لیتک دیکشنری ویکیپدیاست که دانلود نمیشه

حتی دیکشنری های فارسی رو هم نمی تونم دانلود کنم.
من از بابیلون 8 استفاده میکنم

Golbarg01
01-11-2011, 17:14
من بابیلون 9 رو دانلود کردم.
ولی صدایی که کلمه ها رو تلفظ میکنه یه صدای مردونه و خیلی نامفهوم شده!
چجوری می تونم صدای تلفظی رو مثل ورزن قبل کنم که یه صدای زنونه و واضحی بود؟

Erfan.B
01-11-2011, 18:04
من بابیلون 9 رو دانلود کردم.
ولی صدایی که کلمه ها رو تلفظ میکنه یه صدای مردونه و خیلی نامفهوم شده!
چجوری می تونم صدای تلفظی رو مثل ورزن قبل کنم که یه صدای زنونه و واضحی بود؟
شما اون بالا از منیو ، CONFIGURATION رو بزن و بعد به تب MISCELLANEOUS برو و تو قسمت آخر (SAY IT SETTINGS) قسمت VOICE رو انتخاب کن و صدای زنونه رو انتخاب کن در ضمن می تونی سرعتش رو هم با SPEED کم و زیاد کنی که واضح تر بشه.
موفق باشی:11:

Golbarg01
01-11-2011, 18:19
شما اون بالا از منیو ، CONFIGURATION رو بزن و بعد به تب MISCELLANEOUS برو و تو قسمت آخر (SAY IT SETTINGS) قسمت VOICE رو انتخاب کن و صدای زنونه رو انتخاب کن در ضمن می تونی سرعتش رو هم با SPEED کم و زیاد کنی که واضح تر بشه.
موفق باشی:11:

توی اون قسمت رفتم
ولی دو گزینه بود فقط یکی English و یکی هم More Languages
روی more languages که کلیک کردم هدایت شدم به این صفحه وب که خرید امن به صورت انلاین بود و از صدا توش خبری نبود!
جایی نیست که صداهای مختلف بشه دانلود کرد و به بابیلون اضافه کرد؟

tak2750
01-11-2011, 21:36
سلام
من نمیتونم گلاسری ها بابیلون رو دانلود کنم.برای نمونه این لیتک دیکشنری ویکیپدیاست که دانلود نمیشه

حتی دیکشنری های فارسی رو هم نمی تونم دانلود کنم.
من از بابیلون 8 استفاده میکنم

کسی تونسته گلاسری ها رو دانلود کنه؟

Amxstar
02-11-2011, 21:38
سلام دوستان
نمیدونم چرا چند وقتیه تو این نرم افزار بابیلون وقتی فارسی تایپ میکنم برای این که معادل انگلیسشو پیدا کنم ، زبان فارسی بصورت مربع هایی به شکل زیر نوشته میشه !!! لطفا دوستان راهنماییم کنند تا این مشکلمو برطرف کنم .
خیلی ممنون و موفق و پیروز باشید

tak2750
06-11-2011, 21:33
کسی تونسته گلاسری ها رو دانلود کنه؟

چرا هیچ کس جواب نمیده؟
هر بار که روی گلاسری کلیک میکنم به جای اون بابیلون 9 دانلود میشه

ghafari3
07-11-2011, 16:34
چرا هیچ کس جواب نمیده؟
هر بار که روی گلاسری کلیک میکنم به جای اون بابیلون 9 دانلود میشه
سلام.

بابیلون اگر اجرا شده باشه، از طریق خود بابیلون شروع به دانلود میکنه

tak2750
07-11-2011, 17:25
دانلود نمیشه.
ایا کسی تازگی ها از بابیاون گلاسری دانلود کرده؟

Amxstar
07-11-2011, 19:45
سلام دوستان
نمیدونم چرا چند وقتیه تو این نرم افزار بابیلون وقتی فارسی تایپ میکنم برای این که معادل انگلیسشو پیدا کنم ، زبان فارسی بصورت مربع هایی به شکل زیر نوشته میشه !!! لطفا دوستان راهنماییم کنند تا این مشکلمو برطرف کنم .

دوستان کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه !!! یه اشکالی تو فونتا فکر کنم پیش اومده باشه !!!
:41::41::41:

Greedy
08-11-2011, 00:52
خواهش می کنم دوست من:11:
من از طریق MS CLEAR TYPE فعالش می کنم یه خورده فعال کردن روبات MICHAEL سخته ، صبر و حوصله می خواد ولی به فعال کردنش می ارزه تلفظ خوبی داره.

عزیز یه کم بیشتر توضیح بدی ممنونت میشم کلا کدو قسمت باید برم اینا رو فعال کنم؟

ghafari3
08-11-2011, 11:46
سلام دوستان

دوستان کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه !!! یه اشکالی تو فونتا فکر کنم پیش اومده باشه !!!
:41::41::41:

تصویری که دیده نمیشه.

ویندوزتون چیه؟

در کنترل پنل، non-unicode programs را روی فارسی تنظیم کرده اید؟

amin-g
09-11-2011, 16:56
من اون تنظیماتی که باید برای باطل نشدن کرک انجام داد را انجام دادم اما وقتی کلمه ای وارد میکنم این پیغام را میده

Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)

tak2750
19-11-2011, 13:36
دانلود نمیشه.
ایا کسی تازگی ها از بابیاون گلاسری دانلود کرده؟

هنوز کسی امتحان نکرده؟

needer
23-11-2011, 15:42
من که میگم ورژن 8 بهتر از 9. هنوز تو اجرای 9 رو اکس پی مشکل دارم. ولی مشکل اکسپایر شدنبا اتصال به نت باقیه

Erfan.B
23-11-2011, 19:10
من که میگم ورژن 8 بهتر از 9. هنوز تو اجرای 9 رو اکس پی مشکل دارم. ولی مشکل اکسپایر شدنبا اتصال به نت باقیه
دوست من شما با کمک یک فایروال می تونی خیلی راحت از اتصال به اینترنت توسط BABYLON جلوگیری کنی.
موفق باشي :40:

S0R3N4
24-11-2011, 02:50
سلام دوستان
چطوری میشه Glossory های جدید به دیکشنری بابیلون اضافه کرد؟؟حتما باید به سرورش کانکت شه یا افلاین هم میشه ریخت روش؟از کجا میشه این گلاسوری هارو تهیه کرد؟؟
ممنونم

S0R3N4
26-11-2011, 01:07
یعنی اینجا کسی از بابیلون استفاده نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:41:

Erfan.B
27-11-2011, 06:30
سلام دوستان
چطوری میشه Glossory های جدید به دیکشنری بابیلون اضافه کرد؟؟حتما باید به سرورش کانکت شه یا افلاین هم میشه ریخت روش؟از کجا میشه این گلاسوری هارو تهیه کرد؟؟
ممنونم
دوست من می تونی از این جا دانلود کنی :

یا از این جا که به صورت پکیج هست :

خدمت شما :

موفق باشي :40:

MAHY@R
02-12-2011, 14:31
دوستان کسی دیکشنری ادونس انگلیسی به فارسی یا هر چیز دیگه ای رو داره
از خود سایت هیچ glossary نمیشه دانلود کرد

A M ! N
02-12-2011, 14:50
دوستان کسی دیکشنری ادونس انگلیسی به فارسی یا هر چیز دیگه ای رو داره
از خود سایت هیچ glossary نمیشه دانلود کرد
سلام
دوست من یکی Advance براتون آپ کردم اینجا مستقیم:

امیدوارم به کارتون بیاد

Take Care:40:

death knight
02-12-2011, 18:19
بچه ها من میخام دیکشنری من فرانسوی هم ترجمه کنه
یعنی هم لغات انگلیسی
چطوریه ؟
هر بار باید تنظیماتش تغییر بدم ؟

A M ! N
02-12-2011, 18:25
بچه ها من میخام دیکشنری من فرانسوی هم ترجمه کنه
یعنی هم لغات انگلیسی
چطوریه ؟
هر بار باید تنظیماتش تغییر بدم ؟
سلام خوبین دوست من؟

ورژن 7 که فقط همون دیکشنری فرانسوی رو نصب کن خودکار خودش میاره پایین انگلیسی ها
من اسپانیایی دارم خودم!

death knight
02-12-2011, 19:07
سلام :ی
الان یعنی گلاسوری بریزم یا از نو نصب کنم ؟

A M ! N
02-12-2011, 19:10
سلام :ی
الان یعنی گلاسوری بریزم یا از نو نصب کنم ؟
نه دیگه گلوسریش رو باید بریزی فقط عزیزم

death knight
02-12-2011, 19:54
اخه اگر مشکل اون باشه
از طریق انلاین که باید کار کنه الان

A M ! N
02-12-2011, 20:06
اخه اگر مشکل اون باشه
از طریق انلاین که باید کار کنه الان
ببین اگه میخوای فرانسه برای هر نتیجه ای بیاد باید گلاسری رو نصب کنی فقط
اگه نیاز داری من اینارو دارم :
ENG to French
French To english

میتونم برات آپلود کنم
کدومش رو نیاز داری ؟

A M ! N
02-12-2011, 20:12
فرانسه به انگلیسی و بالعکس:

death knight
02-12-2011, 20:12
نه لینک دارم
ممنون :X

jorj
02-12-2011, 20:14
سلام
گلوساری فارسی به استامبولی و برعکس نیاز دارم
ممنون می شم برام قرار بدهید.

A M ! N
02-12-2011, 20:17
سلام
گلوساری فارسی به استامبولی و برعکس نیاز دارم
ممنون می شم برام قرار بدهید.
استامبول منظورتون همون ترکیه ای هست دیگه ؟
فکر کنم داشته باشم

mohamad_beauty
04-12-2011, 23:57
دوستان لطفا کمک کنید توی سایت بابیلون هر چی گلاسوری میخوام دانلود کنم همش فایل ستاپ بابیلون رو میاره
بابیلون هم نصبه و خود بابیلون اونها را دانلود و نصب نمیکنه
چی کار کنم برای دانلود گلاسوری ها؟

jorj
05-12-2011, 10:57
استامبول منظورتون همون ترکیه ای هست دیگه ؟
فکر کنم داشته باشم

بله . فارسی به ترکیه ایی و برعکسس . ممنون می شم برام قرار بدهید.

A M ! N
05-12-2011, 12:47
بله . فارسی به ترکیه ایی و برعکسس . ممنون می شم برام قرار بدهید.
سلام

پارسی به ترکیه یا بالعکس که نداشتم و فکر نمیکنم گیر بیاد ولی جاش یک چیز دیگه برات آپلود کردم:

انگلیسی به ترکیه ای ( 2.95 ):

و

ترکیه ای به انگلیسی ( با حجم 6.27 ):

اینطوری میتونی کاملا بفهمی دیگه ، ها؟

راستی پست قبل من دیگه داشت میرفت لای گردوخاک تا شما جواب دادین!

metana
06-12-2011, 00:39
دوستان من وقتی میخوام بابیلون 9 -پرو رو بنصبم، ارور میده که نمیتونه به نصب ادامه بده و هیچ! قبلا یه حرکتی زدم درس شد. اما یادم نیس. میشه رانماییم کنید؟

A M ! N
06-12-2011, 00:52
دوستان من وقتی میخوام بابیلون 9 -پرو رو بنصبم، ارور میده که نمیتونه به نصب ادامه بده و هیچ! قبلا یه حرکتی زدم درس شد. اما یادم نیس. میشه رانماییم کنید؟
من در عوض میگم که اگه ورژن 7 رو نصب کنین از 9 بهتر هست دوست من.
9 ش مث اینکه ایراد هم داره گویا
ولی هفتش خوب کار میکنه
ضمنا اگه میخواید واقعا نصبش کنین باید اطلاعات بیشتری بدین که دقیقا چه اروری میده

Erfan.B
06-12-2011, 06:25
دوست عزیز شما مشخص کن چه اروری می ده تا بشه دقیق راهنماییت کرد.

موفق باشی :40:

metana
06-12-2011, 11:54
اگه ممکنه لینک دانلود و کرک 7 رو بدین...

اروری که میده رو دقیقا یادم نیست،اما تقریبا تو این مایه هاست:

iilliya
06-12-2011, 16:55
سلام من هر کاری کردم این بابیلون 9 یا نصب نمیشد ارور میداد یا میموند تو نصب یا اگه نصب میشد بعد کرک خل میشد
حالا چند تا درخواست دارم ممنون میشم کمک کنین
میشه یکی لطف کنه لینک دنلود بهترین ورژن رو اگه 7 بهترینه 7 رو برام بزاره
اگه هم کسی چند تا دیکشنری برای لغات مهندسی و صنعتی هم بهم بده خوبه
دیکشنری هست که مثلا اسم ماشین آلات صنعتی رو داشته باشه

A M ! N
06-12-2011, 19:02
لینک دانلود بابیلون ورژن 7 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود میشه و مشکلی هم نداره

A M ! N
06-12-2011, 19:39
دانلود کرک برای بابیلون 7 با آموزش انگلیسی که داخل پک هست:

Mitamo
07-12-2011, 16:09
دانلود کرک برای بابیلون 7 با آموزش انگلیسی که داخل پک هست:

آنتی ویروسم نمیذاره دانلود کنم.
مطمئنید فایل ایمن هست؟ (که آنتی ویروس رو غیر فعال کنم و بعد دانلود انجام بدم؟)

hamid090
08-12-2011, 00:55
سلام
لطفا یه کرک معتبر برای Babylon 7.5.2.r13 معرفی کنید..
متشکرم

jafarian
08-12-2011, 00:58
سلام
لطفا یه کرک معتبر برای Babylon 7.5.2.r13 معرفی کنید..
متشکرم

به تاپیک پایین مراجعه کنید:20:

A M ! N
08-12-2011, 14:58
آنتی ویروسم نمیذاره دانلود کنم.
مطمئنید فایل ایمن هست؟ (که آنتی ویروس رو غیر فعال کنم و بعد دانلود انجام بدم؟)
سلام
نه این فایل مشکلی نداره
آنتی ویروستون چی هست؟

birturkoglan
09-12-2011, 08:46
سلام.بچه ها من هم تا میخام بابیلون رو نصب کنم صفحه آبی مرگ میاد.بابیلونم نسخه 9.ویندوز رو هم عوض کردم باز درست نشد.چند تا نسخه رو امتحان کردم ولی مشکلم حل نمیشه.کسی میدونه راه حلش چیه؟

asmaill
18-12-2011, 14:23
من تلفظ آمریکایی برای بابیلون میخوام حالا چه به صورت صوتی چه متنی!
لطفا یکی از بچه ها بزارتش.
درضمن نرم افزار clint google translate قبلا تلفظ امریکایی داشت اما الان حذف شده میشه بگی مشکل از چی هست؟من خودم فکر کنم از تحریم باشه.

saber136
19-12-2011, 01:08
تو ویندوز 7 نم تونم مثل ایکس پی از بابیلون استفاده کرده یعنی با کلیک وسط ترجمه نمیشه و کلمه رو نمیتونه شناسائی کنه.

tak2750
25-12-2011, 12:37
سلام
من نمی تونم گلاسری های بابیلون رو دانلود کنم و به جاش این لینک دانلود میشه

لطفا کمک کنید

A M ! N
25-12-2011, 13:45
سلام دوستان گلاسری برای عمران میخواستم اگه دارین خیلی ضروریه

مرسی

reza,n
03-01-2012, 11:59
دوستان من بابیلون 9 رو نصب کردم و با کرک ریل کرکش کردم منتها سرعتش بسیار پایینه و در واقع اعصاب خورد کنه!! میشه بفرمائید مشکل از کجاست؟ و آیا شما هم با این مشکل برخورد کردید؟
ممنونم

ghafari3
05-01-2012, 16:42
دوستان من بابیلون 9 رو نصب کردم و با کرک ریل کرکش کردم منتها سرعتش بسیار پایینه و در واقع اعصاب خورد کنه!! میشه بفرمائید مشکل از کجاست؟ و آیا شما هم با این مشکل برخورد کردید؟
ممنونم
سلام.

نگارش های موجود در اینترنت که بصورت رسمی توسط بیبلون منتشر شده است، دارای فایلی مشکوک به مخرب (MyBabylonTB) هستند که در هنگام نصب، آنتی ویروس هایی مانند ناد۳۲ در مورد آن هشدار می دهند. در این پکیج، فایل مخرب حذف شده است. همچنین این نگارش نیاز به فعال سازی ندارد و از پیش رجیستر شده است.

این نگارش چندین ساعت تست و بررسی شده و در میان بابیلون های ک-ر-ک شده و موجود در اینترنت، بهترین در نوع خود می باشد و قابلیت استفاده از امکانات آنلاین را نیز دارد.

شخصاً این ورژن را Repack کرده ام و براحتی قابل استفاده است.

saber136
06-01-2012, 10:22
تو ویندوز 7 نم تونم مثل ایکس پی از بابیلون استفاده کرده یعنی با کلیک وسط ترجمه نمیشه و کلمه رو نمیتونه شناسائی کنه.
از دوستان کسی مشکلی با استفاده از بابیلون برای ترجمه سریع روی ویندوز 7 نداره؟

needer
09-01-2012, 09:27
ممنونم
سرعتش واقعا کمه به علاوه ورژن 8 کنارشلیست دیکشنری ها رو داشت که میتونستی انتخاب کنی بری سریع رو همون. اما تو 9 باید از اول کل دیکشنری ها رو بخونی تا برسی به اونی که میخوای. من که میگم 8 بهتر بود

whisper62
10-01-2012, 16:00
سلام
من یه مشکل عجیب تو بایبلون دارم
یه مدتیه بابیلون رو نصب کردم و بعد از چند روز متوجه می شم که تکست دیکشنری ها روی صفحه نمایش داده نمی شه
البته قبلا هم این مشکل رو داشتم که یک ویندوز دیگه ریختم اما بازم حل نشد
تصویرشو این زیر گذاشتم

amirpers
11-01-2012, 00:22
سلام
من یه مشکل عجیب تو بایبلون دارم
یه مدتیه بابیلون رو نصب کردم و بعد از چند روز متوجه می شم که تکست دیکشنری ها روی صفحه نمایش داده نمی شه
البته قبلا هم این مشکل رو داشتم که یک ویندوز دیگه ریختم اما بازم حل نشد
تصویرشو این زیر گذاشتم

این به خاطر کرکشه که از کار افتاده.

اما مشکل من :
من که اصلا ورژن 9 رو نمی تونم نصب کنم. رو دو تا سیستم امتحان کردم و نشد. همون موقعی که می خواد شروع کنه به نصب ارور میده.
الان هم که ورژن 9.0.4 r10 رو بعد مدتها گرفتم امتحان کنم ، این مشکل رو دارم و پنجره زیر ظاهر میشه و از بین نمیره :

whisper62
11-01-2012, 11:43
سلام....:13:فکر نمی کنم به خاطر کرکش باشه چون کرکش کردم و درست کار می کنه و مشگلی هم نداره
در ضمن ورژن 9 رو هم کخ می ریزم همین مشکل رو داره
یه نفر بهم گفت مشکل جاوا داری
نمی دونم
لطفا کمکم کنید:19:

ghafari3
11-01-2012, 13:39
سلام....:13:فکر نمی کنم به خاطر کرکش باشه چون کرکش کردم و درست کار می کنه و مشگلی هم نداره
نمی دونم
تا جایی که میدونم نمایش لغات در بابیلون به 2 مورد مربوط میشه:

1- اینترنت اکسپلورر
2- فلش پلیر

جدیدترین نگارش این دو را با توجه به ویندوز نصب و پس از ریست ویندوز، تست کنید.

amirpers
11-01-2012, 14:09
نمی دونم

دوست عزیز این مشکل رو من هم داشتم.
کرک می کردم و ارتباطش با اینترنت رو قطع هم می کردم اما بعد چند روز اینجوری میشد.
یه کرک دیگه پیدا کردم و درست شد.
این رو امتحان کن :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

whisper62
12-01-2012, 16:10
دوست عزیز این مشکل رو من هم داشتم.
کرک می کردم و ارتباطش با اینترنت رو قطع هم می کردم اما بعد چند روز اینجوری میشد.
یه کرک دیگه پیدا کردم و درست شد.
این رو امتحان کن :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fi2tlc9sgyx40q4v)

خیلی ممنونم.:46: لینکی که فرستادین کار نمی کنه
اما کرکشو عوض کردم درست شد
واقعا متشکرم:31:

amirpers
12-01-2012, 17:43
خیلی ممنونم.:46: لینکی که فرستادین کار نمی کنه
اما کرکشو عوض کردم درست شد
واقعا متشکرم:31:

خوشحالم مشکلت حل شو
البته لینک هم مشکل نداره.

ali_ab
14-01-2012, 18:14
با سلام به دوستان عزیز

ورژن 9 رو نصب کردم ولی اپشن spelling غیر فعال است . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید چطور این امکان رو فعال کنم.

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید

tak2750
15-01-2012, 10:06
سلام
من نمی تونم گلاسری های بابیلون رو دانلود کنم و به جاش این لینک دانلود میشه

لطفا کمک کنید

چرا هیچ س جواب نمیده؟

ghafari3
15-01-2012, 12:06
با سلام به دوستان عزیز

ورژن 9 رو نصب کردم ولی اپشن spelling غیر فعال است . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید چطور این امکان رو فعال کنم.

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید
از ویندوز XP استفاده می کنید؟

ali_ab
15-01-2012, 14:23
از ویندوز XP استفاده می کنید؟

با سلام ...

از توجه و لطف شما سپاسگزارم. ویندوز 7 روی سیستم نصب هست

با سپاس

پاینده و پیروز باشید

ghafari3
18-01-2012, 09:09
با سلام ...

از توجه و لطف شما سپاسگزارم. ویندوز 7 روی سیستم نصب هست

با سپاس

پاینده و پیروز باشید

ویندوز 7 بصورت پیشفرض TTS دارد و نباید مشکلی برای تلفظ داشته باشید.

ali_ab
18-01-2012, 11:48
ویندوز 7 بصورت پیشفرض TTS دارد و نباید مشکلی برای تلفظ داشته باشید.

با سلام ...

دوست عزیز فرمایش شما صحیح ولی اپشن spelling غیر فعال هست . ممکنه راهنمایی بفرمائید که چطور فعالش کنم؟

ممنون میشم یه گلاسوری واسه مکانیک معرفی بفرمائید. سرچ کردم موردی پیدا نشد.

با سپاس فراوان

پاینده و پیروز باشید

death knight
31-01-2012, 14:21
بچه ها لینک سالم کسی نداره ؟
من هر چی نصب میکنم ارور میده

death knight
05-02-2012, 13:41
بچه ها لینک سالم کسی نداره ؟
من هر چی نصب میکنم ارور میده

نبود کسی ؟
من هر چی دانلود میکنم نصب نمیشه
babylon setup coud not completed
would you like to try again ?

بعد دوباره هعمین داستان ادامه پیدا میکنه

J3
01-03-2012, 22:18
چطور مي شه ديكشنري هاي انگليسي به انگليسي مثل Cambridge و Macmillan رو توي بابيلون وارد كرد؟

epilot
09-03-2012, 17:38
سلام دوستان.

از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چرا ورژن 6 بابیلون توی ویندوز سون کلمات رو تشخیص نمیده؟ من این مشکل رو روی لپ تاپم که سون روش نصبه دارم.

با تشکر فراوان:20:

death knight
10-03-2012, 14:16
سلام دوستان.

از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چرا ورژن 6 بابیلون توی ویندوز سون کلمات رو تشخیص نمیده؟ من این مشکل رو روی لپ تاپم که سون روش نصبه دارم.

با تشکر فراوان:20:

برای من که همیشه این مشکل داشته

a_2008
11-03-2012, 02:28
کسی میدونه چرا بابیلون 8 من در فایرفاکس کلمات رو نمیشناسه ولی تو اینتذنت اکسبلور میشناسه؟! کسی نا به حال این مشکل رو داشته؟

raheraftee
11-03-2012, 18:28
من می خوام تو بابیلون متن های 5 6 خطی ترجمه کنم مطالب کامپیوتر این امکان هست؟دقیق هم نباشه اشکال نداره منظور می رسونه؟

باید چیکار کنم اگه میشه؟

اگه نمی شه چطور می تون نرم افزار دیگه هست؟

Bad Request
11-03-2012, 18:34
یه کرک درست و حسابی ندارین من یه .Bof داشتم از کار افتاد

aref10
21-04-2012, 16:50
برای ترجمه با دیکشنری بابیلون پرو باید به نت وصل شد حتما؟

amanita
22-04-2012, 07:48
سلام
چجوری میشه در حالت آفلاین هم از دیکشنری استفاده کرد

death knight
23-04-2012, 08:24
برای ترجمه افلاین باید گلاسوری ها را دانلود کنید

ghahremanimehdi
23-04-2012, 08:58
من می خوام تو بابیلون متن های 5 6 خطی ترجمه کنم مطالب کامپیوتر این امکان هست؟دقیق هم نباشه اشکال نداره منظور می رسونه؟

باید چیکار کنم اگه میشه؟

اگه نمی شه چطور می تون نرم افزار دیگه هست؟

you can use google translate:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|fa|

بهنازی
29-04-2012, 21:46
با سلام
چجوری میشه بعد از نصب بابیلون کاری کرد که اکسپایر نشه ؟
ممنون میشم کاملترین روش رو بفرمایید؟

amanita
01-05-2012, 11:10
برای ترجمه افلاین باید گلاسوری ها را دانلود کنید
متشکرم ولی اگه بگی چجوری باید دانلود کنم ممنون میشم .

aaaaaa111
23-05-2012, 13:11
سلام
بابیلون 9 را نصب کردم و از جایی دیگه دیکشنریهای فارسی را دانلود کردم ولی هرکاری کردم روش نصب نشد
چکار کنم؟

reza_3722
26-05-2012, 08:49
دوستان کسی این تلفظ ها که تو سایت Babylon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5Bdw%3A1%5D%5Borganic_word%3Ababylon%5D%5Bpd%3A412 1912999%5D%5Bpl%3A1%5D&vid=1337926513-715842652&guid=%7B16AF1C42-4766-452C-A9E6-E4C99C0291CD%7D&version=9004&template_id=6) هست رو داره؟
این Arabic Human Voice میتونه فارسی رو هم تلفظ کنه؟
اگه لینک دانلودی ازشون دارین لطف کنید (مخصوصا 3 تای اولی)
American English Babylon Human Voice
British English Babylon Human Voice
Arabic Babylon Human Voice
ممنون

A M ! N
29-05-2012, 19:38
ورژن 9 این برنامه همش باگه ، به نظر من هنوزم اگه میخواین نصب کنید ورژن 7 بهترین گزینه هست.

فقط تنها مشکل اینه که هنوز راهی برای کرک دائمی پیدا نکردم، راه رو اگه پیدا کردم میزارم اینجا.

بهترین آرزوها..

hamed29
30-05-2012, 20:28
اين خطاي بابيلون واسه چيه؟
تا حالا سالم بود ،الان که ميخوام اجراش کنم اين خطا رو ميده:

xboxhankson
01-06-2012, 08:01
سلام عزيز ...بابيلون يه برنامه جداگونه ‌‌Builder داره كه بايد نسب كني ...تازه اول تايپ كردنته بشين و تايپ كن ببينم چه ميكني...موفق باشي

Omega Replica Watches ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / TAG Heuer Replica Watches ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / Replica Watches ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / Chanel Replica Watches ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A M ! N
02-06-2012, 17:21
سلام.

من ورژن 9 نصب کردم باگ داشت ، 8 نصب کردم باگ خنده داری داشت . وقتی که حالت Display phonetic رو فعال میکردم حالت Auto complete غیر فعال میشد و همچنین اولین نتیجه ی بابیلون که Eng to Eng بود دیگه نمایش داده نمیشد، از طرفی حتی اگه Display phonetic رو هم باز غیر فعال میکردم دیگه درست نمیشدن!

این شد که دوباره برگشتم خدمت بابیلون 7 جون جونیه خودم.

اما برای کرک کردنش..

اول اینکه ارتباط با اینترنت رو قطع کنید.

این خطوط رو به انتهای فایل ( Hosts ( C:\Windows\System32\drivers\etc اضافه کنید :

بعد برنامه رو نصب کنید.
به بخش تنظیمات برین و در تب Connection برای پروکـــــــسی تنظیم کنید :

Server : 127.0.0.1 Port : 1111

تیک گزینه ی Enable Online updates رو بردارین.

این فایل رو بگیرین :

50943

مخفی های سیستمی و کل مخفی هارو باز کنید و فایل رو اکسترکت کنید به این آدرس کپی و جایگزین کنید:
C:\ProgramData\Babylon

بعد برای دریافت سریال هم ازین کیجنی که اینجا گذاشتم استفاده کنید:

50944

برای وارد کردن سریال هم به تب Licenses برین و در بخش Enter Licence سریال رو با نامی که داده شده وارد کنید.

کار تمومه..!

بهترین آرزوها..

hamid090
04-06-2012, 18:11
سلام. من ورژن 9 نصب کردم باگ داشت ، 8 نصب کردم باگ خنده داری داشت . وقتی که حالت Display phonetic رو فعال میکردم حالت Auto complete غیر فعال میشد و همچنین اولین نتیجه ی بابیلون که Eng to Eng بود دیگه نمایش داده نمیشد، از طرفی حتی اگه Display phonetic رو هم باز غیر فعال میکردم دیگه درست نمیشدن! این شد که دوباره برگشتم خدمت بابیلون 7 جون جونیه خودم. اما برای کرک کردنش.. اول اینکه ارتباط با اینترنت رو قطع کنید. این خطوط رو به انتهای فایل ( Hosts ( C:\Windows\System32\drivers\etc اضافه کنید :

بعد برنامه رو نصب کنید.

تیک گزینه ی Enable Online updates رو بردارین. این فایل رو بگیرین : 50943 مخفی های سیستمی و کل مخفی هارو باز کنید و فایل رو اکسترکت کنید به این آدرس کپی و جایگزین کنید: C:\ProgramData\Babylon بعد برای دریافت سریال هم ازین کیجنی که اینجا گذاشتم استفاده کنید: 50944 برای وارد کردن سریال هم به تب Licenses برین و در بخش Enter Licence سریال رو با نامی که داده شده وارد کنید. کار تمومه..! بهترین آرزوها..

در ادامه توضیحات کامل شما، واسه ورژن 7 راحت ترین راه (دو ساله انجام میدم)، بلاک بابیلون توسط فایروال هست و هیچگونه باطل شدن پچ و غیره هم نداره.:46:

آیا گلاسوری بابیلون با پسوند idx یا ann یا dsl وجود داره؟ طریقه نصبش چجوریه؟؟

A M ! N
04-06-2012, 18:41
از پسوندهایی که گفتین -> dsl برای دیکشنری Lingvo هستش

ann -> برای فایلهای Helper مایکروسافت هست.

idx -> یکی برای فایل فکس دیدم یکی هم زیرنویس ها.

برای بابیلون هم که bgl هست.

با آرزوی بهترینها.

hamid090
05-06-2012, 19:10
من از این لینک اینارو (idx یا ann یا dsl) دانلود کردم که مربوط به دیکشنری بابیلونه!!:11:

farshad_fa
05-06-2012, 22:05
سلام دوستان. مشکل جدید من با بایبلون 9 اینه که روی word 2010 و حتی notepad و windows explorer متن رو تشخیص نمی ده و ctrl+right click روی هیچ متنی که در این محیط ها باشن، کار نمی کنه. اما داخل IE مشکلی نداره و تکست رو تشخیص می ده ! حدس من اینه که نرم افزار فعال ساز office 2010 (ورژن جدید EZ-Activator ) یه سری تغییرات نامطلوب رو توی رجیستری نرم افزارهای مایکروسافت تو ویندوز 7 به وجود آورده. از دوستان کسی هست که بدونه چه جوری می تونم عیب یابی کنم ؟ آیا در صورت نصب مجدد بابیلون امکان رفع این مشکل هست ؟ با تشکر.

kiar
07-06-2012, 10:59
با سلام ...
من از بابیلون ورژن 9.0.3 (r12) استفاده میکنم ولی خیلی کند عمل میکنه مثلا حدود 15 ثانیه طول میکشه تا برنامه باز بشه
یا وقتی میخوام یه کلمه ای رو سرچ کنم حدود 10 ثانیه طول میکشه که وقتی از بابیلون 7 استفاده میکردم یه ثانیه بیشتر طول
نمیکشید میخواستم بدونم مشکل از کرکشه یا از جای دیگه ؟؟؟؟ لطفا سریع جواب بدین :19:

A M ! N
07-06-2012, 11:05
با سلام ...
من از بابیلون ورژن 9.0.3 (r12) استفاده میکنم ولی خیلی کند عمل میکنه مثلا حدود 15 ثانیه طول میکشه تا برنامه باز بشه
یا وقتی میخوام یه کلمه ای رو سرچ کنم حدود 10 ثانیه طول میکشه که وقتی از بابیلون 7 استفاده میکردم یه ثانیه بیشتر طول
نمیکشید میخواستم بدونم مشکل از کرکشه یا از جای دیگه ؟؟؟؟ لطفا سریع جواب بدین :19:

سلام . عزیز همونطر که گفتم -->> 888# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بابیلون ورژن 9 به عبارت صحیح داغونه !! پر از باگه. همچنین ورژن 8.. همون ورژن 7 رو نصب کنید. مشکل طول کشیدن رو دقیقا من هم داشتم..

ورژن 7 بهترین ورژن حال حاضرهست.

راه کرک کردنش هم چندپست قبلتر گفتم.

با آرزوی بهترینها..

pandemonium
08-06-2012, 15:08
سلام

من بابیلون 9 دارم ، با کاسپرسکی راه اینترنتش رو بسته ام و کار میکرد برام.
یک چند تا glossary دانلود کردم و نصب کردم.
یه مدت کار میکرد ولی جدیدا مشکل پیدا کرده.
وقتی یک کلمه بهش میدم در پاسخ به این شکل در میاد:

همان طور که میبینید هیچ جوابی از هیچ کدوم از glossary ها نمیاد و فقط "---" میاد در زیر هر glossary.
چه برای ترجمه به فارسی و چه ترجمه انگلیسی و ... همین حالت پیش میاد.

مشکل از چی هست و چه طور رفع میشه ؟

pandemonium
10-06-2012, 12:26
کسی هم که جواب نداد .

فکر میکنم مشکل از کامل کرک نشدن بابیلون 9 باشه .
این فایل کرکی که روش اجرا کرده ام گویا نتونسته کامل کرک کنه.

و با اینکه با کاسپرسکی راه ارتباط بابیلون با اینترنت رو کامل بستم ولی هنوز هم بابیلون متوجه مجوز نداشتنش میشه.

نسخه 9 توی کاربردهای معمول من که مشکلی نداشته.

یه روش درست حسابی و ماندگار برای کرک نسخه 9 وجود داره که اینجا قرار بدید؟

اگر صفحه های قبل هم گفته شده لطفا لینک پست مربوطه رو بدید.

FerineFast
13-06-2012, 12:45
سلام . عزیز همونطر که گفتم -->> 888# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بابیلون ورژن 9 به عبارت صحیح داغونه !! پر از باگه. همچنین ورژن 8.. همون ورژن 7 رو نصب کنید. مشکل طول کشیدن رو دقیقا من هم داشتم..

ورژن 7 بهترین ورژن حال حاضرهست.

راه کرک کردنش هم چندپست قبلتر گفتم.

با آرزوی بهترینها..

اول که تشکر میکنم ازت
خیلی خوبه که میبینم جوان هایی مثل شما توی این انجمن هستند که اطلاعات نرم افزاریشون بالاست و صرفا از کامپیوتر به عنوان یک سرگرمی استفاده نمی کنند.

کاملا با نظرت موافقم در مورد ورژن 7 و روش کرکش هم عالیه و مشکلی نداره.
یه مورد می مونه اینه که برخی از نرم افزار ها مثل مرورگرها به دلایل امنیتی نمی زارند اطلاعاتشون توسط سایر برنامه های خارجی استخراج بشه
و اینم میشه مشکلی برای ترجمه با شرتکات بابیلون از این نرم افزار ها
پس اگه راه حلی برای این مشکل هم سراغ داری ممنون میشم بگی

شاد باشی و دیگران رو هم شاد کنی

A M ! N
13-06-2012, 14:11
کسی هم که جواب نداد .

فکر میکنم مشکل از کامل کرک نشدن بابیلون 9 باشه .
این فایل کرکی که روش اجرا کرده ام گویا نتونسته کامل کرک کنه.

و با اینکه با کاسپرسکی راه ارتباط بابیلون با اینترنت رو کامل بستم ولی هنوز هم بابیلون متوجه مجوز نداشتنش میشه.

نسخه 9 توی کاربردهای معمول من که مشکلی نداشته.

یه روش درست حسابی و ماندگار برای کرک نسخه 9 وجود داره که اینجا قرار بدید؟

اگر صفحه های قبل هم گفته شده لطفا لینک پست مربوطه رو بدید.

سلام..

دوست من..
ازین پچ استفاده کنید. اما تضمینی نمیکنم

که مشکل اون نقص نوشته ها به خاطر کرک باشه

بابیلون 9 از لحاظ کارایی فرق چندانی با 7 نداره. جز اینکه باگ بیشتری داره

51640

موفق باشی

A M ! N
13-06-2012, 14:29
اول که تشکر میکنم ازت
خیلی خوبه که میبینم جوان هایی مثل شما توی این انجمن هستند که اطلاعات نرم افزاریشون بالاست و صرفا از کامپیوتر به عنوان یک سرگرمی استفاده نمی کنند.

کاملا با نظرت موافقم در مورد ورژن 7 و روش کرکش هم عالیه و مشکلی نداره.
یه مورد می مونه اینه که برخی از نرم افزار ها مثل مرورگرها به دلایل امنیتی نمی زارند اطلاعاتشون توسط سایر برنامه های خارجی استخراج بشه
و اینم میشه مشکلی برای ترجمه با شرتکات بابیلون از این نرم افزار ها
پس اگه راه حلی برای این مشکل هم سراغ داری ممنون میشم بگی

شاد باشی و دیگران رو هم شاد کنی

سلام
نظر لطف شما نسبت به بنده هست استاد گرامی.:11:

من خودم هم به شخصه عادت دارم که از هاتکی Ctrl + Right click برای ترجمه در

مرورگرها و Documnet reader ها از قبیل Adobe pdf reader یا Foxit reader ، استفاده کنم.

به هرحال اینجا مشکل فقط خود مرورگرها یا doc reader ها نیستن، بابیلون خودش هم با این قضیه مورد

داره. یکی از پاسخهای بابیلون در این مورد

Our developing department is already working to make Babylon 9 compatible with IE9, Chrome 10 and Firefox 4, and it should take about 3-4 weeks **

Babylon Company is making the adaptations **

Only users of Babylon 9 and users who purchased Babylon 8 in grace period, from the 1st of December of 2010, will be eligible to get the update **

hotfix این مشکل داخل یکی از آپدیتهای بابیلون بوده ، که متاسفانه ما از آپدیت محرومیم..! یعنی اینکه

به محض اولین آپدیت fake بودن لایسنس رو میشه..

داخل ویندوز xp ، بابیلون 7 به خوبی کار میکرد و با همه ی مرورگرها هم سازگار بود.

داخل ویندوز 7 اینطوری نیست، درواقع برای همه ی برنامه ها Integration براش تعریف نشده.
ولی بعد از نصب یکی از ورژنهای بابیلون خودم و کرک کردنش ، به طرز عجیبی بابیلون من با بیشتر برنامه ها مث ف.ف
بخوبی کار میکنه..

بازم در پی این قضیه هستم تا ببینم Workaround مناسب این چی هست

با آرزوی بهترینها..

farshad_fa
14-06-2012, 10:38
سلام
نظر لطف شما نسبت به بنده هست استاد گرامی.:11:

من خودم هم به شخصه عادت دارم که از هاتکی Ctrl + Right click برای ترجمه در

مرورگرها و Documnet reader ها از قبیل Adobe pdf reader یا Foxit reader ، استفاده کنم.

به هرحال اینجا مشکل فقط خود مرورگرها یا doc reader ها نیستن، بابیلون خودش هم با این قضیه مورد

داره. یکی از پاسخهای بابیلون در این مورد

hotfix این مشکل داخل یکی از آپدیتهای بابیلون بوده ، که متاسفانه ما از آپدیت محرومیم..! یعنی اینکه

به محض اولین آپدیت fake بودن لایسنس رو میشه..

داخل ویندوز xp ، بابیلون 7 به خوبی کار میکرد و با همه ی مرورگرها هم سازگار بود.

داخل ویندوز 7 اینطوری نیست، درواقع برای همه ی برنامه ها Integration براش تعریف نشده.
ولی بعد از نصب یکی از ورژنهای بابیلون خودم و کرک کردنش ، به طرز عجیبی بابیلون من با بیشتر برنامه ها مث ف.ف
بخوبی کار میکنه..

بازم در پی این قضیه هستم تا ببینم Workaround مناسب این چی هست

با آرزوی بهترینها..

سلام. منم مدتیه درگیر همین موضوع هستم. بابیلون روی word 2010 و حتی notepad، windows explorer و کلاً در همه محیط های اصلی ویندوز اصلاً با هات کی کار نمی کنه. احتمالاً یک سری آپدیت های امنیتی جدید ویندوز 7 اجازه نمی دن بابیلون با ctrl+right click (یا هر هات کی دیگه ای که برای بابیلون تعریف می کنم) باز بشه. اما در IE و فایل های pdf مشکلی نداره و باز می شه. عجیبه این مشکل من برعکس بقیه است! چون همه با web browser ها مشکل دارن اما مشکل من با document هاست. این مشکل بعد از نصب office 2010 و آپدیتهای جدید ویندوز که شامل یه حجم زیاد از آپدیت های امنیتی خود ویندوز 7 و office 2010 می شدن، پیش اومد. با اینکه اونها رو uninstall کردم همچنان مشکل باقی موند. اگه بشه اون قسمتی از رجیستری ویندوز که این تغییرات در اونجا به وجود اومدن رو پیدا کرد، فکر کنم مشکل قابل حل باشه. اگه دوستان ایده ای در این مورد دارن، ممنون می شم نظرات رو بشنوم.

A M ! N
14-06-2012, 12:18
سلام.

با وجود درس و امتحان و مشغله و .. امروز یک کشفی کردم اون هم اینکه ، مشکل نگرفتن متنها در بابیلون 7 توسط شورتکات Right Click + Ctrl به دو قضیه مرتبط میشه.:20:

← یکی اینکه داخل ویندوز 7 ، به صورت پیشفرض فونت روی حالت High readability تنظیم شده یعنی قبلیت ClearType فعال هست و بابیلون نمیتونه تشخیص بده. در ورژنهای 9 و 8 این حالت نیست و برطرف شده.

← دیگر اینکه در تنظیمات پیشفرض بابیلون 7 مقدار OCR یا Optical Character Recognition روی حد میانگین هستش.

رفع مشکل :

1. در دسکتاپ راست کلیک و گزینه ی Personalization رو انتخاب کنید و به مسیر زیر برین

Personalization > Display > Adjust ClearType text

تیک گزینه ی Turn on ClearType رو بردارین و Next کنید.

در My computer راست کلیک کنید Properties و به قسمت Advanced system settings برین ، به تب Advanced برین ، Settings اولی رو بزنین، و در تب اولی Visual Effects تیک گزینه ی "Smooth edges of screen fonts " رو بردارین

تمام اینکارهارو به راحتی میتونید فقط توسط برنامه ی TuneUp Utilities انجام بدین یعنی به قسمت Customize windows برین و Personalize options and behaviors برین و در تب آخر Font smoothing گزینه ی No Smoothing رو انتخاب کرده و اوکی کنید. سپس یکبار ریستارت کنید.

2. کار بعدی که باید انجام بدین تنظیم مقدار OCR هست ، وارد تنظیمات بابیلون 7 بشین و در تب general دکمه ی Advanced رو بزنید و مقدار رو ، روی High تنظیم کنید ، به قسمت Status توجه کنید که چند درصد تا حالا برنامه هماهنگ سازی شده، مثلا برای من اونجا 75% هستش ، هرچی بیشتر با شورتکات کار کنید ، دقت خوندن بابیلون بیشتر میشه.

من با این تنظیمات با بابیلون 7 هیچ کجا مشکلی ندارم به راحتی همه جا رو تشخیص میده.امیدوارم برای شما هم به همین شکل جواب بده.

با آرزوی بهترینها..

FerineFast
14-06-2012, 18:22
سلام.

با وجود درس و امتحان و مشغله و .. امروز یک کشفی کردم اون هم اینکه ، مشکل نگرفتن متنها در بابیلون 7 توسط شورتکات Right Click + Ctrl به دو قضیه مرتبط میشه.:20:

← یکی اینکه داخل ویندوز 7 ، به صورت پیشفرض فونت روی حالت High readability تنظیم شده یعنی قبلیت ClearType فعال هست و بابیلون نمیتونه تشخیص بده. در ورژنهای 9 و 8 این حالت نیست و برطرف شده.

← دیگر اینکه در تنظیمات پیشفرض بابیلون 7 مقدار OCR یا Optical Character Recognition روی حد میانگین هستش.

رفع مشکل :

1. در دسکتاپ راست کلیک و گزینه ی Personalization رو انتخاب کنید و به مسیر زیر برین

در My computer راست کلیک کنید Properties و به قسمت Advanced system settings برین ، به تب Advanced برین ، Settings اولی رو بزنین، و در تب اولی Visual Effects تیک گزینه ی "Smooth edges of screen fonts " رو بردارین

تمام اینکارهارو به راحتی میتونید فقط توسط برنامه ی TuneUp Utilities انجام بدین یعنی به قسمت Customize windows برین و Personalize options and behaviors برین و در تب آخر Font smoothing گزینه ی No Smoothing رو انتخاب کرده و اوکی کنید. سپس یکبار ریستارت کنید.

2. کار بعدی که باید انجام بدین تنظیم مقدار OCR هست ، وارد تنظیمات بابیلون 7 بشین و در تب general دکمه ی Advanced رو بزنید و مقدار رو ، روی High تنظیم کنید ، به قسمت Status توجه کنید که چند درصد تا حالا برنامه هماهنگ سازی شده، مثلا برای من اونجا 75% هستش ، هرچی بیشتر با شورتکات کار کنید ، دقت خوندن بابیلون بیشتر میشه.

من با این تنظیمات با بابیلون 7 هیچ کجا مشکلی ندارم به راحتی همه جا رو تشخیص میده.امیدوارم برای شما هم به همین شکل جواب بده.

با آرزوی بهترینها..

خیلی ممنون
فقط یه موردی می مونه که میزارم بعد از امتحانات مطرح می کنم

موفق باشی

wood56
14-06-2012, 18:33
پس از نصب بابیلون 9.0.1 با اینکه کرک، آن را نصب کرده ام. اما وقتی آن را فعال می کنم صفحه اصلی آن دیده نمیشود در واقع فقط قاب دور آن دیده می شود و در جایی که باید کلمه را وارد کنم و یا ترجمه آن دیده شودمتاسفانه یا صفحه سفیدی دیده می شود یا اینگه در این بخش دسکتاب دیده میشود ( عین یک صفحه شفاف)
چطوری میتونم این مشکل و حل کنم؟

FerineFast
14-06-2012, 19:42
به جای کرک از همین روش دوست عزیزمون Dr.Smith ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید :

و از لایسنس زیر استفاده کنید :

User Name: any
Code License: 49EGT4Y4DDXE8GN329AM2NPVJ

عليرضا خان
15-06-2012, 01:04
درود دوستان!

بنده ديكشنري PONS Universelles Wörterbuch Deutsch-Englisch رو كه خيلي به دردم مي خوره و لازمش دارم رو روي بابيلونم نصب كردم اما پايين اين گلاسوري نوشته:

Dictionary trial version (6 days)

چطوري مي تونم لايسنس اين گلاسوري رو پيدا كنم تا براي هميشه برام در بايبلون باقي بمونه؟

به كمكتون شديدا احتياج دارم.

ضمنا بنده از بابيلون 7 استفاده مي كنم و كاملا راضيم.

pandemonium
17-06-2012, 20:30
ممنون.

--------

چطور میتونم گلاسوری های رایگان رو از سایت رسمی بابیلون دانلود کنم؟

من وقتی یک گلاسوری رایگان رو از سایت بابیلون میخوام بگیرم به صفحه ای میره که لینک دانلود کل برنامه بابیلون و اون گلاسوری رو بصورت یکجا برای دانلود گذاشته.
به دانلود خود برنامه بابیلون احتیاج ندارم که، نصب دارمش. فقط میخوام گلاسوری دانلود کنم .
ولی لینک دانلود گلاسوری که معمولا کم حجم هستند، رو به تنهایی بهم نمیده.

از طرفی در سایت هایی دیدم که "لینک مستقیم" دانلود یک گلاسوری رایگان رو از سایت بابیلون قرار دادند و دیدم مستقیم قابل دریافت بوده خود اون گلاسوری.

خب چطور میتونم من هم به لینک دانلود خود گلاسوری های رایگان سایت بابیلون دسترسی پیدا کنم بدون دریافت دوباره خود نرم افزار و چیزهای اضافی؟

yas128
19-06-2012, 13:58
سلام دوستان...
من بابیلون رو نصب کردم ، بعد از اینکه یه مدت باهاش کار می کنم دیگه کلمه معنی نمی کنه!!! فقط لیست دیکشنری هارو میاره !!! وقتی به اینترنت وصل می شم اینجوری می شه . چیکار کنم؟

لطفاً راهنماییم کنید
با تشکر

FerineFast
19-06-2012, 14:14
سلام دوستان...
من بابیلون رو نصب کردم ، بعد از اینکه یه مدت باهاش کار می کنم دیگه کلمه معنی نمی کنه!!! فقط لیست دیکشنری هارو میاره !!! وقتی به اینترنت وصل می شم اینجوری می شه . چیکار کنم؟

لطفاً راهنماییم کنید
با تشکر

کرک قبلی رو پاک (یا دوباره نصب کتید) و از این روش کرک کنید :

سلام.
برای کرک کردنش..

اول اینکه ارتباط با اینترنت رو قطع کنید.

این خطوط رو به انتهای فایل ( Hosts ( C:\Windows\System32\drivers\etc اضافه کنید :

بعد برنامه رو نصب کنید.

تیک گزینه ی Enable Online updates رو بردارین.

این فایل رو بگیرین :

50943

مخفی های سیستمی و کل مخفی هارو باز کنید و فایل رو اکسترکت کنید به این آدرس کپی و جایگزین کنید:

بعد برای دریافت سریال هم ازین کیجنی که اینجا گذاشتم استفاده کنید:

50944

برای وارد کردن سریال هم به تب Licenses برین و در بخش Enter Licence سریال رو با نامی که داده شده وارد کنید.

کار تمومه..!

بهترین آرزوها..

برای ورژن 9 از لایسنس زیر استفاده کنید :

yas128
19-06-2012, 14:22

خیلی ممنون ...
اما من از روی lord نصب کردم و نوشته کرک شده هست که !!!
یه سوال دیگه ، این کارها رو که کنم تنظیمات شبکه که نمیریزه بهم؟؟؟؟؟ :18: آ

yas128
19-06-2012, 14:31
این خطوطی که گفتید به فایل hosts اضافه کنم را انجام نمیده !! میگه access denied

FerineFast
19-06-2012, 14:35
این خطوطی که گفتید به فایل hosts اضافه کنم را انجام نمیده !! میگه access denied

بله درسته
این کار رو انجام بدید
روی notepad رایت کلیک کنید و Run as administrator رو انتخاب کنید حالا فایل Hosts را با این notepad باز کنید.

مشکلی برای شبکه پیش نمیاد این فایل در واقع یک DNS هست و میگه که اگر برنامه ای خواست به سایت Babylon وصل شه اون رو به خود کامپیوتر ارجا بده تا نتونه به سایت وصل شه و بفهمه نسخه شما کرکی هست.

yas128
19-06-2012, 14:39
یعنی نمیخواد روی این فایل save کنم؟ فقط باز باشه؟ آخه save نمیکنه روش.
می شه لینک دانلود یه بابیلون رو واسم بذارید که به این روش کرک کنم؟ این از رو لرد هست که دارم.
با تشکر

FerineFast
19-06-2012, 14:55
شما با این روشی که گفتم باز کنید بعد می توندی save کنید(مشکل access denied)

روی برنامه notepad رایت کلیک کنید و Run as administrator رو انتخاب کنید حالا فایل Hosts را با این notepad باز شده باز کنید.

ورژن 9 :
پسورد برای Extract فایل ها:

ورژن 8:

ورژن 7:

پیشنهاد می کنم از ورژن 7 استفاده کنید، هم سریعتر هست و هم تمام امکانات نسخه 9 رو هم داره و مشکل و باگ هم خیلی کم داره.

wood56
19-06-2012, 15:49
پس از نصب بابیلون 9.0.1 با اینکه کرک، آن را نصب کرده ام. اما وقتی آن را فعال می کنم صفحه اصلی آن دیده نمیشود در واقع فقط قاب دور آن دیده می شود و در جایی که باید کلمه را وارد کنم و یا ترجمه آن دیده شودمتاسفانه یا صفحه سفیدی دیده می شود یا اینگه در این بخش دسکتاب دیده میشود ( عین یک صفحه شفاف)
چطوری میتونم این مشکل و حل کنم؟

FerineFast
19-06-2012, 16:04
از روش کرک اولین پست همین صفحه استفاده کنید

farshad_fa
24-06-2012, 08:50
سلام. همونطور که تو پست قبلی گفتم توی بابیلون 9 مشکلم اینه که هاتکی ctrl+right click (یا هر هاتکی دیگه ای) در محیط ویندوز 7 و Office کار نمی کنه (یعنی اصلاً صفحه بابیلون باز نمی شه که بخواد متن رو تشخیص بده) اما داخل نرم افزارهای دیگه از جمله اینترنت اکسپلورر و فایل های pdf مشکلی نداره.

نکته ای که متوجه شدم اینه که اگه در تب activation در تنظیمات بابیلون گزینه display the babylon icon at the top of your screen رو فعال کنم مشکل حل می شه. اما این آیکون هم پنجره ها رو شلوغ می کنه و هم سرعت بالا اومدن برنامه ها رو کند می کنه و کاملاً یه آیکون اضافیه. ضمن اینکه من در سیستم های قبلیم بدون مشکل از بابیلون 9 استفاده می کنم و نیازی به فعال کردن این گزینه نیست.

تنها تفاوت این سیستم جدیدم اینه که بعد از نصب Office 2010 از فعالساز EZ Activator (مخصوص کرک کردن Office) استفاده کردم که یه سری تغییرات نامطلوب رو هم توی تنظیمات رجیستری ویندوز به وجود آورده. حالا می خوام ببینم راهی هست که بدون فعال کردن آیکون بابیلون در بالای صفحات نرم افزارها، از بابیلون استفاده کنم ؟ آیا راهی هست که باگ به وجود اومده رو از طریق رجیستری ویندوز یا مثلاً افزودن یک plugin برطرف کنم ؟ ممنون از دوستان.

ehsan_old
24-06-2012, 10:42
سلام

واقعاً روش خوبی رو کشف کردید. من تست کردم و به خوبی کار میکنه.

فقط کیفیت دیده شدن خود کلمات در مونیتور یا LCD میاد پایین. فعلاً به عنوان یه راه حل آلترناتیو روش خوبیه. منم دارم دنبال راه حل اصلیش میگردم مخصوصاً اون آپدیتی که خود babylon بابت این موضوع ارائه داده. اگر به نتیجه رسیدم به شما هم اطلاع میدم.

باز هم ممنون بابت راه حل فعلی :11:

سلام.

رفع مشکل :

با آرزوی بهترینها..

behnmah66
08-07-2012, 10:15
نرم افزار babylon را هر کاری میکنم لغات را از روی متن pdf درست نمیگیره در حالی که همون متن را کپی میکنم تو یه فایل تکس درست میشه و لغت را درست میگیره

Mohammad King
08-07-2012, 15:54
خب طبیعیه چون pdf چیزی شبیه به عکسه برنامه هم فقط برای خوندن فایلهای متنی ساخته شده

behnmah66
08-07-2012, 21:02
یعنی راهی وجود نداره ؟
داخل pdf بصورت متن هست که متن رو میشه کپی کرد ( یعنی به اون حالتی که برخی کتابها رو اسکن میکنن نیست ) تایپ شده هست

behnmah66
10-07-2012, 06:10
فکر نمیکنم مشکل معمولی باشه چون تو Help نرم افزارها که بصورت txt هست هم همین مشکل رو داره
قبلا از یکجایی تنظیم میشد احتمالا کسی چیزی میدونه ؟

behnmah66
10-07-2012, 20:16
تقریبا هیچ جا غیر نوت پد ویندوز نمیتونه لغات رو بگیره در حالی که در ویندوز قبلی که داشتمش همه رو میگرفت

leo_meb
10-07-2012, 20:16

این روشی که دکتر اسمیت عزیز میگه،فکر میکنم ارتباط با سرور رو قطع میکنه؟؟ آره؟؟؟ واسه ترجمه متن ها مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟؟

A M ! N
11-07-2012, 01:33
این روشی که دکتر اسمیت عزیز میگه،فکر میکنم ارتباط با سرور رو قطع میکنه؟؟ آره؟؟؟ واسه ترجمه متن ها مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟؟

سلام.

بله این روش متاسفانه دسترسی به سرور بابیلون رو قطع میکنه،

ولی خب Text translation های ماشینی اصلا جالب نمیشه، بهتره

که ترجمه ی انسانی بشه، من خودم تابحال از Text translation
استفاده نکردم به طور کلی چه گوگل چه بابیلون.

حالا اگه شما همیشه آنلاین هستین میتونید از خود گوگل
استفاده کنید

موفق باشی.

needer
11-07-2012, 08:14
ورژن 8 یک مزیت داشت به 9 که لیست دیکشنری هاشو کنار پنجره میداد و اونطوری مستقیم میرفتیم سراغ دیکشنری مورد نظرمون اما تو 9 باید از اول همه دیکشنری های نصب شده چک بشن

30we
11-07-2012, 14:04
من لینک دانلود ver7 رو میخوام با کرکش.......همه لینک هایی که پیدا کردم مهلتشون تموم شده,ممنون میشم یه دونه سالمش رو بزارید.
ضمنا بعد از نصب کرک تو این ورژن هم باید ارتباط برنامه با اینترنت رو قطع کرد؟

ask_bl
12-07-2012, 08:27
شما برای Babylon یه Mouse Activation انتخاب کنین (از قسمت Configuration> Activation) و تو محیط Acrobat Reader گزینه Hand Tool رو انتخاب کنین، بعد اون کلید ترکیبی رو روی کلمه مورد نظرتون بزنین

مهندس الهه
12-07-2012, 09:26
بابیلوم مدتیه خودش رو همگام با نرم افزارها آپدیت نمیکنه دیگه
مثلا بر روی اکثر مرورگرها دیگه کار نمیکنه !

این مشکل پی دی اف شما نیست
مشکل از بابیلون هستش

leo_meb
15-07-2012, 19:32
یعنی راهی وجود نداره ؟
داخل pdf بصورت متن هست که متن رو میشه کپی کرد ( یعنی به اون حالتی که برخی کتابها رو اسکن میکنن نیست ) تایپ شده هست

با این برنامه های تبدیل پی دی اف به وورد اول تبدیلش کن ببین درست نمشه.( فکر کردم پی دی افش مثه فایلای ایمیجه!!
چون خودم همین مشکلو داشتم)

leo_meb
15-07-2012, 21:38
سلام من بابیلون رو نصب میکنم بعد از یه مدتی اینجوری میشه!!
یعنی حتما باید با اینترنت وصل شه تا صفحه اش بیاد، کسی میدونه علتش چیه؟؟؟
چند روز بعد که با انترنتم درست نمیشه و باید دوباره نصبش کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohamad_beauty
20-07-2012, 23:14
سلام این گلاسوری رو میخوام اگر کسی لطف کنه و اون رو دانلود کنه برام ممنون میشم

M0RTEZA_R
14-08-2012, 09:55
من هر ورژنی از بابیلون نصب میکنم کرک هم میکنم ولی گلاسوری که نصب میکنم میگه لایسنس نداری.مشکل چیه؟؟//

Sir Masoud
27-08-2012, 10:44
یعنی راهی وجود نداره ؟

براي فعال سازي Babylon در Adobe Reader X ، مراحل زير رو انجام بديد:
در نرم افزار Adobe Reader X بريد به مسير Edit > Preferences
در پنجره‌ ي جديد بريد به قسمت General
در قسمت General ، در بخش Application Startup ، تيک گزينه ي Enable Protected Mode At Startup رو برداريد.
نرم افزار Adobe Reader X رو يکبار Restart کنيد. Babylon حالا بايد به خوبي در اين نرم افزار کار کنه.

p3yman_xl
04-09-2012, 10:51
من نسخه portable بابیلون 8 رو دانلود کردم ولی هیچ کلمه ای رو ترجمه نمیکنه .. کسی میدونه مشکل از چیه ؟

ask_bl
05-09-2012, 23:42
من نسخه portable بابیلون 8 رو دانلود کردم ولی هیچ کلمه ای رو ترجمه نمیکنه .. کسی میدونه مشکل از چیه ؟
Glossary رو نصب کردین؟

mooli63
25-09-2012, 03:13
من این ورژن babylon 9 رو نصب کردم. تو تنظیمات زده alt+right click ولی نمی دونم چر مرگشه این دوتا رو که می زنم رو هر کلمه فقط پنجره بابیلون باز می شه و اثری از کلمه و ترجمش نیست. یه پنجره خالی فقط باز می شه. مثل این عکس.

persian0
25-09-2012, 03:32
منم این مشکل را دارم لطفا کمک

Guidance
27-09-2012, 11:25
سلام دوست عزیز
لغت نامه های آنرا را دانلود کردید؟مثلا لغت نامه ی فارسی؟ روی سیستم شما برنامه ای نیست که با بابیلون تداخل داشته باشد؟فکر کنم مثلا با adobe acrobat تداخل دارد!!

عليرضا خان
28-09-2012, 13:53
بابيلونم روي فايرفاكس عمل نميكنه.

يعني روي كلمات كليك ميكنم معني نميكنه.

راه حلي وجود داره تا OCR بابيلون روي فايرفاكس كار كنه؟

godfather_mk
23-10-2012, 18:31
با سلام خدمت دوستان
دیروز یه فرهنگ لغت دانلود کردم برای بابیلون که فقط با نسخه 9 قابل استفاده بود.
از انجایی که من تا بحال با نسخه 8 کار میکردم و مشکلی هم نداشتم، مجبور شدم بابیلون نسخه 9 رو دانلود و نصب کنم.
مشکلی که دارم اینه که در نسخه 8 تمام فرهنگ های لغت نصب شده به صورت فهرست وار در سمت چپ نمایش داده میشد.
اما در نسخه 9 هر چی گشتم نتونستم همچین امکانی رو پیدا کنم.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.

needer
24-10-2012, 09:49
کاملا درسته ن هم به همین دلیل ورژن 8 رو ترجیح میدم. چون اگه تعداد دیکشنرب زیاد باشه. نمیشه از اول با موس همه رو چک کنین.
ضمنا دیکشنری های جدید مثل آکسفورد 8 رو تو بابیلون 8 نصب کردم بعد از چند بار استفاده بابیلون ارور میده و بسته میشه. قبلا چنین مشکلی نداشتم. راه حلی داره؟

saman1330
02-11-2012, 16:33
درود
من یه بابیلون 9 داشتم که تو سایت منبع زده بود بدون نیاز به کرک.1هفته ای کار کرد و در خواست خرید لایسنس داد.
من برنامه رو با unistall gold پاک کردم(حتی رجیستر هاشو)
یه بابیلون 9 دیگه همراه با کرک گرفتم اما هیچکدوم از بابیلون ها دیگه نصب نمیشه و ابتدای نصب ارور میده
توی ارور میگه نصب نمیتونه کامل بشه!!!
کسی میدونه چرا.
مرسی:46:

Ghaioom
03-11-2012, 21:37
سلام

آخرین بیلد بابیلون 8 چنده؟
و بابیلون 9 تا حالا دان نکردم به نظرتون دان کنم؟

nariman-123
17-11-2012, 11:29
سلام ببخشید babylon 9 توی acrobat reader10 کار نمیکنه ،البته ویندوز7 دارم میشه کمکم کنید.

nariman-123
18-11-2012, 16:39
کسی قصد کمک به اینجانب را ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sq_3:

amir_14
01-12-2012, 17:07
عمل نکردن babylon 9 توی acrobat reader11

راه اول

Try unchecking "enable protection mode at startup" in adobe reader preferences

اگه جواب نداد

first uncheck this check mark
edit=>perferenve=>general=>use only certified plug-in
then goto this directory:
.....\Babylon-Pro\Utils
copy
BabylonRPI.api
and past in :
......Adobe\Reader 8.0\Reader\plug_ins
close and re-open both babylon and acrobat

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

behnmah66
03-12-2012, 15:09
من از بابیلون 9.0.3 r12 استفاده میکنم مشکلی که داره اینه که خیلی کنده تو دسکتاب و لب تاب تست کردم این ورژن این مشکل رو داره ؟
یک کلمه رو میزنم ترجمه کنه مدتی طول میده ورژن قبلیش به نظرم سبک تر و سریعتر بود
سیستم corei7 هم همینطور بود
دیگر دوستان هم همین مشکل را دارن ؟

behnmah66
04-12-2012, 09:13
حداقل بگید خودتون از چه ورژنی استفاده می کنید
سرعتش مناسبه ؟

mrmmnb
04-12-2012, 20:06
ورژن های 9 بابیلون افتضاح بودن خیلی سیستم رو کند میکردن مخصوصا اگه 64 بیتی میبود ولی دو ورژن اخرش خیلی خوب شد الان ورژنی که من دارم این هست 9.0.7 r0
ولی مشکلی که وجود داره این هست که کلیک کردنش با موس درست کار نمیکنه البته در 64 بیتی ولی توی 32 بیتی خوب کار میکنه
کسی راه حلی برا اون داره؟

mehranghj
05-12-2012, 14:35
با سلام خدمت شما دوست مهربان : من تمام نسخه های بابیلون را نصب کردم این مشکل در همه هست با اینکه به اینترنت وصل هستم موقع ترجه متن این ارورو داره و چند ماه هستم به دنبال رفع این مشکل هستم. خواهشمندم مرا راهنمایی فرمایید . با تشکرBabylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0193)

alaydyn
06-12-2012, 11:43
سلام هر کار میکنم نتایج را به این صورت نشان میدهد و هر چی هم روی علامت + کلیک میکنم فایده نداره نتایج نشان داده نمیشه باید چه کار کنم :

tajrobenik
06-12-2012, 19:41
بابیلون 9 رو نصب کردم ... اما درست نمایش داده نمی‌شه و وقتی نرم افزار باز می‌شه نا مشخص هست ... مشکل کجاست؟

behnmah66
06-12-2012, 21:02
یکی از دوستان یه ورژن خوب که کند نیست و درست جواب میده معرفی کنه مشکل خیلی ها حل میشه
نمیدونم چرا خبری نیست

FerineFast
07-12-2012, 21:20
منم با نظر دوستان موافقم که ورژن ۷ بهتر از بقیه عمل می کنه ضمنا کمی صفحات قبلتر رو هم مطالعه بفرمایید٫ نمونه :

meshkiposh2200
08-12-2012, 20:46
سلام.من ورژن Babylon Pro 8.0.0 (r22) را دارم وقتی میخام کرک کنم پیغام میده که در بابیلون در حال استفاده است در حالی از کنار ساعت exit کردم.کسی میدونه چطوری باید کرک کنم.

Mohammad King
13-12-2012, 14:19
توی تسک منیجر برین قسمت processes

ببین توی لیست برنامه ها بابی لون رو پیدا میکنید

اگر پیدا کردین روش کلیک کنید و end process رو بزنید

Manchester boy
13-12-2012, 21:04
وقتی نصب بابیلون تموم میشه ! یکدفعه سیستم خاموش میشه و بعد از ریستارت شدن هم کار نمیکنه ! انگار که ناقص نصب شده باشه !
چندتا نسخه رو امتحان کردم ! همین نتیجه !
درحالی که روی لپ تاپ هیچ مشکلی باش ندارم !
راه حلی ؟

meshkiposh2200
14-12-2012, 15:42
توی تسک منیجر برین قسمت processes

ببین توی لیست برنامه ها بابی لون رو پیدا میکنید

اگر پیدا کردین روش کلیک کنید و end process رو بزنید
ممنون اما چیزی توی لیست پروسس ها نبود تا اینکه به پیشنهاد یکی از دوستان ویندوز را safe mode اوردم بالا تا کرک شد.

gtyhju77
15-12-2012, 09:47
سلام. دو سه روز است که بابیلون روی سیستم من اون کاراکترهایی که بصورت تصویر هست (مثلاً فلش ها یا تصویر به شکل بلنگو برای تلفظ صدا و بقیه کاراکترهای تصویری) نمایش نمیده و بجاش مربع خالی هستش اما اگر کپی پیس کنی در ورد کاراکتر ها دقیقاً ظاهر می شوند. البته میتوانم حدس بزنم که بخاطر پاک کردن کش فایرفاکس بصورت دستی می باشد و درواقع خود فلدر کش را کلاً دیلت کردم (البته اگر استفاده از برنامه Regcure Pro با گزینه های پیشفرض نیز چنین میشود هرچند دیگر پاک کننده های ریجیستر مانند CCleaner و Advanced System Optimizer و بقیه این مشکل را ندارند) اگر کسی راه حلی ساده برای حل این مشکل بگه ممنون میشم.البته فایرفاکس را دوباره نصب کردم ولی نصب دوباره اینترنت اکسپلورر امتحان میکنم. با تشکر.

traviangta
21-12-2012, 13:50
سلام دوستان

من اصلا نمی تونم با این نرم افزار متنی رو ترجمه کنم ، این ارور رو میده :

به نظرتون مشکل از کجاست ؟

tajrobenik
24-12-2012, 18:46
بابیلون هفت از کجا دانلود کنیم؟ ( فقط نرم افزار با کرک )

ALI . R
24-12-2012, 20:42
بابیلون هفت از کجا دانلود کنیم؟ ( فقط نرم افزار با کرک )
اینجا مراجعه کنید : :n01:

* Babylon Pro V 7.0.2.3 * No Expire Special Version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

elahe_n12345
26-12-2012, 17:43
سلام. من babylon 8 دارم که تا دیروز مشکلی نداشت. ولی امروز وقتی 1 کلمه رو توش می نویسم به جای اینکه حواب و ترجمه اش رو نشون بده، اینجوری شده:

روی اون نوشته هم که کلیک می کنم، هی اون عدد 51 کم میشه تا میرسه به 0! ممنون میشم راهنماییم کنید.

Greedy
26-12-2012, 18:09
سلام دوستان

من اصلا نمی تونم با این نرم افزار متنی رو ترجمه کنم ، این ارور رو میده :

به نظرتون مشکل از کجاست ؟

سلام تا اونجایی که میدونم بابیلون نمیتونه جملات به صورت افلاین ترجمه کنه باید به اینترنت وصل باشی که بازم عملکرد خوبی نداره حداقل برای فارسی

elahe_n12345
27-12-2012, 23:26
کسی جواب منو نمیده؟ :n03:

من babylon 8 دارم که تا دیروز مشکلی نداشت. ولی امروز وقتی 1 کلمه رو توش می نویسم به جای اینکه حواب و ترجمه اش رو نشون بده، اینجوری شده:

Click here to view the original image of 540x411px and 28KB.

روی اون نوشته هم که کلیک می کنم، هی اون عدد 51 کم میشه

چند بار هم uninstall کردم و دوباره نصب کردم، ولی بازم همینجوریه. میشه راهنماییم کنید؟!

A M ! N
27-12-2012, 23:42

چند بار هم uninstall کردم و دوباره نصب کردم، ولی بازم همینجوریه. میشه راهنماییم کنید؟!

سلام من بابیلون هشت استفاده نکردم زیاد و جالب هم نیست. ممکنه کرک شما از کار افتاده باشه.
ولی اگه مشکل از کرک نبود به نظر من ورژن 7 رو نصب کن مثل ساعت خیلی بهتر از 8 کار میکنه...

amir_14
03-01-2013, 01:50

شما دیکشنری ها رو هم نصب میکنی ؟

a1l2i3z4a5h6r7
03-01-2013, 23:53
دوستان من بابیلون 9 دارم اما کلید های ترکیبی رو چه تو مروگر چه تو اکروبات ریدر میگرم پنجره بابیلون میاد اما لغت من نشون نمیده و کار نمیکنه دوستان راهنمایی کنن ویندوزم 8

ask_bl
04-01-2013, 00:55
Babylon | محبوبترین دیکشنری دنیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pedy.Spider
11-01-2013, 14:27
برای نصب glossary رایگان از خود سایت بابیلون مشکل دارم
کسی راه حلی بلده؟

**shaghayegh**
18-01-2013, 18:33
دوستان من بابیلون 9 دارم اما کلید های ترکیبی رو چه تو مروگر چه تو اکروبات ریدر میگرم پنجره بابیلون میاد اما لغت من نشون نمیده و کار نمیکنه دوستان راهنمایی کنن ویندوزم 8

سلام منم همین مشکل رو دارم
باید خودم دستی کلمه رو وارد کنم
ویندوزمم سون 64 بیت هستش
کسی راه حلی نداره؟

**shaghayegh**
19-01-2013, 14:47
کسی نیس کمک کنههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههه :n03:

A M ! N
23-01-2013, 13:59
ورژن هفت بابیلون رو آپلود کردم

پسورد: amin
================================================== ========

نحوه ی کرک :

اگه احیانن بعد از مدتی دوباره کرکش پرید ،اول بابیلون رو کامل ببندین بعد به آدرس زیر میرین :

فایل baball.dat رو پاک میکنید و دوباره این فایل زیر رو اونجا کپی میکنید

و دوباره بااستفاده از کیجن به برنامه سریال میدین.

مشکل نگرفتن تکست در بابیلون 7:

بانک جامع گلاسریهای بابیلون:

دیگه چی میخواید ؟؟؟ :n02:

amir_14
27-01-2013, 12:10

سلام منم همین مشکل رو دارم
باید خودم دستی کلمه رو وارد کنم
ویندوزمم سون 64 بیت هستش
کسی راه حلی نداره؟
اینجا توضیح دادم
#949 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

The Dreadnaught
29-01-2013, 04:20
دوستان پیشنهاد میکنم نسخه 10 رو دانلود کنید. رایگان هم شده این نسخه. البته یه سری از امکاناتش مثل تلفظ کلمات نیاز به full version داره که خب دوستان میتونن کرک کنن.

من خودم نسخه 9 رو داشتم و از یه license هم استفاده میکردم (کرک نشده بود) ولی به شدت کند بود و اعصاب خرد کن.

امشب نسخه 10 رو نصب کردم بدون مشکل روی نسخه 9 نصب شد و همون دیکشنری هایی که داشتم هم اضافه شد ، و خیلی سریع هست فکر کنم از نسخه 7 هم سریعتر باشه.

پیشنهاد میکنم حتما این نسخه رو امتحان کنید به خصوص که رایگان شده.

rahyarpaul
28-02-2013, 23:00
سلام من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمک کنید
گلاسوری با پسوند exe نصب میکنه
اما با bgl پیغام میده
the program was problem to sending the command to the program
هم اکنون نسازمند یاریتان هستیم

A M ! N
28-02-2013, 23:11
سلام من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمک کنید
گلاسوری با پسوند exe نصب میکنه
اما با bgl پیغام میده
the program was problem to sending the command to the program
هم اکنون نسازمند یاریتان هستیم

سلام عزیز منم این پیام رو داشتم ، ولی من وقتی برنامه ی بابیلون رو یکبار میبستم و باز میکردم حل میشــد

شما هم اول بابیلون رو کامل ببند از پردازش ها ، بعد بازش کن و بعد گلاسری ها رو نصب کن.. اگه برنامه بسته
باشه به نظرم این پیام رو میده.. برای من که اینطوری مشکلم حل میشد.

قربانت..

amir.orc
28-02-2013, 23:25
سلام .من از 9ش استفاده می کنم فوق العاده لغات رو کند میاره.خیلی رو مخه.میشه لطفا یکی یه نسخه درست حسابی و سریع بده.

A M ! N
28-02-2013, 23:29
سلام .من از 9ش استفاده می کنم فوق العاده لغات رو کند میاره.خیلی رو مخه.میشه لطفا یکی یه نسخه درست حسابی و سریع بده.

سلام عزیز.
ورژنهای 8 و 9 که خیلی مشکل دارن از لحاظ سرعت.. من شنیدم ورژن 10 خوب شده ولی خودم هنوز تست نکردم..
به هرحال اگه دیده باشی من همیشه میگم بهترین ورژن بابیلون همون ورژن 7 بود اینجا یه سری توضیح دادم به دردت
میخوره :

قربانت

rahyarpaul
01-03-2013, 01:01
سلام عزیز منم این پیام رو داشتم ، ولی من وقتی برنامه ی بابیلون رو یکبار میبستم و باز میکردم حل میشــد

شما هم اول بابیلون رو کامل ببند از پردازش ها ، بعد بازش کن و بعد گلاسری ها رو نصب کن.. اگه برنامه بسته
باشه به نظرم این پیام رو میده.. برای من که اینطوری مشکلم حل میشد.

قربانت..
برای من حل نشد رو ویندوز قبلی درست بود ولی الان نمیتونم و هی پیغام میده

A M ! N
01-03-2013, 01:06
برای من حل نشد رو ویندوز قبلی درست بود ولی الان نمیتونم و هی پیغام میده

ورژنت چنده برادر ؟ ورژن 8 این مشکل رو به طرز فجیه داره ،
فک کنم ورژن 7 برات خوب باشه... لینکش رو پست قبلی
دادم. تست کن امیدوارم مشکلت مرتفع بشه

rahyarpaul
01-03-2013, 01:19
7 هم نصبیدم
رو ویندوز 8 این مشکل رو خوردم

rahyarpaul
01-03-2013, 01:21
گلاسوریهای سد و راه و و چند تا دیگه که لازم دارم همشون bgl هست اما الان نمیشه قبلا رو ویندوز 7 همه نصب میشد اما ...
نمیدونم چه کنم

gianna michaels
02-03-2013, 19:48
دوستان چندتا سریال نامبر برای ورژن 8 و چند تا پجر معرفی کنید.......................

water_lily_2012
03-03-2013, 20:06
بابیلون 9 روی برنامه هایی مثل فایرفاکس 18 و 19 و adobe reader جدید کار نمی ده چه کار کنم؟؟؟؟:n13:

hossein e
21-03-2013, 18:30
سلام دوستان.من از ورژن 9 استفاده میکردم و خوب بود ولی یهو تلفظش از کار افتاد و دیگه هر کاری کردم درست نشد.بقیه ورژنا رو هم نصب کردم ولی تو اونا هم تلفظ کار نمیکنه.الان با ورژن 10 portable کار میکنم ولی اینم کار نمیکنه تلفظش.shortcut موسش هم کار نمیکنه و فقط با F10 میاد.

Royce
08-05-2013, 12:00
دوستان برای رفع مشکل ocr بابیلون با مرورگرهای جدید کسی راه حلی نداره؟

NorthBridge
06-06-2013, 16:17
ورژنت چنده برادر ؟ ورژن 8 این مشکل رو به طرز فجیه داره ،
فک کنم ورژن 7 برات خوب باشه... لینکش رو پست قبلی
دادم. تست کن امیدوارم مشکلت مرتفع بشه
نسخه ی 7 خوبه ولی یک قابلیت رو نمیدونم چرا نداره و اون اینه که دکمه ی back نداره تا برگردی سراغ کلمه های قبلی که بهش دادی ترجمه کنه
من نسخه ی 10 ریختم ولی دو تا ایراد داره:
دکمه های ctrl+right click فعاله ولی کار نمیکنه
صدای تلفظ کلماتش کار نمیکنه

victorman
15-06-2013, 15:29
کسی میتونه یه لینک از یه ورژن بزاره که کرکش از کار نیفته؟؟؟؟؟ 100 تا ورژن دانلود کردم همش از کار میفته دو روزه.

NorthBridge
15-06-2013, 16:59
کسی میتونه یه لینک از یه ورژن بزاره که کرکش از کار نیفته؟؟؟؟؟ 100 تا ورژن دانلود کردم همش از کار میفته دو روزه.

Alinho
16-06-2013, 23:38
دوستان موقع ترجمه متن این ارور میاد. باید چیکار کنم؟!!
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0193)

persian001
08-07-2013, 17:51
کسی babylon human voice - american english رو داره لینک دانلودشو بذاره؟

NorthBridge
08-07-2013, 18:09
کسی babylon human voice - american english رو داره لینک دانلودشو بذاره؟
ببین این دو تا صدا بدردت میخوره؟

needer
30-07-2013, 12:14
بابیلون 9 دارم. با مرورگر comodo dragon کار نمیکنه کسی راه حلی داره؟

A M ! N
30-07-2013, 17:53
دوستان ، پیرامون بحثی که قبلن درباره ی نحوه ی قطع دسترسی بابیلون گفته شد در لینک پایین:

نیاز دانستم یک نکته ای را هم اضافه کنم.. با اینکه شما در فایل hosts از دسترسی بابیلون به سرور خودش جلوگیری میکنید ، ولی اگر درحال استفاده از p-roxy باشید دیگه فایل hosts ایگنور میشود و در نظر گرفته نمیشود و بابیلون به راحتی میتواند با سرورش ارتباط برقرار کند. کلن در ویندوز وقتی که پروکــسی استفاده میکنید ، فایل hosts نادیده گرفته میشود و حتا با مرورگر میتوانید به سایتهایی که محدود کرده اید ، بروید. درصورتی که راهی برای این پیدا کردم اینجا خواهم گذاشت.

نسخه ی 7 خوبه ولی یک قابلیت رو نمیدونم چرا نداره و اون اینه که دکمه ی back نداره تا برگردی سراغ کلمه های قبلی که بهش دادی ترجمه کنه
من نسخه ی 10 ریختم ولی دو تا ایراد داره:
دکمه های ctrl+right click فعاله ولی کار نمیکنه
صدای تلفظ کلماتش کار نمیکنه

بابیلون 7 ، دکمه ی برگشت و همچنین دکمه ی جلو را دارد ، این یکی از قابلیتهایی هست که من را مجذوب خودش کرده. اگر اشتباه نکنم ورژن 8 این قابلیت را ندارد.

ehsanbh
16-08-2013, 12:44
بابیلون 7 رو روی ویندوز 8 نصب کردم وبه خوبی داره کار میکنه.فقط مشکل اینجاست که کلمات رو در گوگل کروم 28 تشخیص نمیده.کسی راه حلی داره؟

shayan.mr
18-08-2013, 06:33
ببین این دو تا صدا بدردت میخوره؟

چطوری این دوتا رو فعال کنیم؟
من نصبشون میکنم و لی هیچی نمیشه، تو قسمت sound هم چیزی اضافه نشد. چرا؟