ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Battlefield: Bad Company 2

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

black.assassin
29-04-2010, 21:13
اقایون با سلام من تازه اومدم واقعا حوصله ندارم برگردم به صفحه 40 و دوباره از اونجا شروع به خوندن همه ی مطالب کنم
اگه راهی واسه مولتی این بازی اومده و تست شده به منم بگین که مفیوز شم:31:

اومده . باید کی اورجینالش رو بخری یا اینکه xbox داشته باشی :31:

MILIN3M
29-04-2010, 21:59
با 360 دوستان امتحان کردم میشه بازی کرد انلاین ..بن نشیم

zadis
01-05-2010, 09:16
سلام دوستان اين بازي Battlefield 2 Forgotten Hope
چيه ديگه دو تا دي وي دي هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirchifekkardi
01-05-2010, 14:26
اومده . باید کی اورجینالش رو بخری یا اینکه xbox داشته باشی :31:
خسته نباشید منظورم کرک شدش بود

Transporter2009
02-05-2010, 20:53
آقا من يه كرك خيلي عالي براي اين بازي ميخوام.
چي بهم پيشنهاد مي كنيد. در ضمن اگر لينكش رو هم براي دانلود بزاريد خيلي ممنون ميشم.

nois3
02-05-2010, 21:01
سلام دوستان اين بازي Battlefield 2 Forgotten Hope
چيه ديگه دو تا دي وي دي هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Forgotten Hope 2 این یه بازی 1CD

Forgotten Hope 2+ Battlefield: Bad Company 2
داخل 2 DVD:5:

KAHAKDAM
02-05-2010, 23:32
Forgotten Hope 2 این یه بازی 1CD

Forgotten Hope 2+ Battlefield: Bad Company 2
داخل 2 DVD:5:
سلام
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟!این Forgotten Hope 2 چه فرقی داره؟

nois3
03-05-2010, 13:51
سلام
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟!این Forgotten Hope 2 چه فرقی داره؟

این Forgotten Hope 2 ربطی به Battlefield: Bad Company 2 نداره!!!
دوست عزیز بعضی از شرکتها برای اینکه فضای DVD های بازیشون خالی نمونه،که یکی از دی وی دی های Battlefield: Bad Company 2 نصفش خالی هست،یه بازی 1 سی دی یا 2 سی دی مجانی میزارن داخلش که اون فضای خالی پر بشه.
که این شرکت هم Forgotten Hope 2 رو انتخاب کرده.:8:

saman3230
03-05-2010, 21:01
آقا عجب بزیه این Battele

چه جوری می تونم انلاین با شما بازی کنم ؟

black.assassin
04-05-2010, 06:18
آقا عجب بزیه این Battele

چه جوری می تونم انلاین با شما بازی کنم ؟

در دو صورت :
xbox داشته باشی و یا بازی رو اورجینال از شرکت سازندش خریده باشی .

NINTENDO_DS
04-05-2010, 12:40
ولی من حال نکردم خیلی دیگه تقلید از مادرن وارفیر2 هست

البته اون بازی یک چیز دیگه بود مخصوصا مقایسه کنین پله بالا رفتن وارفیر 2 رو با بد کمپانی ببینین اکتیویژن چقدر زحمت کشیده

Turok-71
04-05-2010, 15:37
ولی من حال نکردم خیلی دیگه تقلید از مادرن وارفیر2 هست

البته اون بازی یک چیز دیگه بود مخصوصا مقایسه کنین پله بالا رفتن وارفیر 2 رو با بد کمپانی ببینین اکتیویژن چقدر زحمت کشیده
اکتیویژن که زحمتی نکشید فقط پول خرج کرد و چند برابرشم به جیب زد.
با جدا شدن اینفنیتی وارد از اکتیویژن دیگه سری CoD رو به زوال میره و سری بتلفیلد
اوج میگیره!این نسخه بتلفیلد یا سری بد کمپانی پیشرفت وحشتناکی داشتن و نسخه بعد
این بازی خیلی باید قوی باشه.
حالا ببینید من کی گفتم...

KAHAKDAM
04-05-2010, 15:57
اکتیویژن که زحمتی نکشید فقط پول خرج کرد و چند برابرشم به جیب زد.
با جدا شدن اینفنیتی وارد از اکتیویژن دیگه سری CoD رو به زوال میره و سری بتلفیلد
اوج میگیره!این نسخه بتلفیلد یا سری بد کمپانی پیشرفت وحشتناکی داشتن و نسخه بعد
این بازی خیلی باید قوی باشه.
حالا ببینید من کی گفتم...
سلام
صد البته.درسته که این نسخه با باگهایی مواجه بود ولی درکل بازیه بسیار زیبایی بود و این شرکت با تجاربی که در این نسخه و نسخه ی پیشین داشت حالا فکر کنید که bad company 3 که به گفته ی داستان توی کانادا اتفاق میفته چی باشه... به نظر من که یه بازی عالی و بی نقص میشه...به امید ان روز...:5:

hoha881
04-05-2010, 17:05
بازیش خیلی خوب بود. نشونه گیریش که لگد تفنگ رو هم حساب کرده بودن و تخریب پذیریش که فوق العاده بود.ولی با این وجود من COD 6 رو ترجیح میدم.(راحت تر بود؟؟)

Transporter2009
04-05-2010, 22:25
آقا من يه كرك خيلي عالي براي اين بازي ميخوام.
چي بهم پيشنهاد مي كنيد. در ضمن اگر لينكش رو هم براي دانلود بزاريد خيلي ممنون ميشم.
اينجا كسي پيدا نميشه يه كرك به من بده؟؟؟؟!!!!!!!!

htotti2006
05-05-2010, 15:06
سلام دوستان
اگه ممکنه محل ذخیره سیوهای این بازی در ویندوز xp کجا هستش

hoha881
05-05-2010, 17:19
تویه 7 که تویه my document هست. برو یک سر بزن.c>usere>....>my document

Soap
05-05-2010, 19:58
البته اين بازي يه فرق بزرگ با سريه call of duty داره و اون اينه كه اي بازي مربوط به جنگهاي چريكي و نامنظم توسط گروهك ها ي كماندويي هست ولي modern warfare دقيقا تلفيقي از جنگهاي نامنظم و كلاسيك هست.
در هر صورت به نظر من بازي هوش مصنوعي بهتري نسبت به مدرن وارفير داره چون دشمنان از همه ي امكاناتشون براي متوقف كردن ما استفاده ميكنن.
ولي درهرصورت با همه ي اين حرفا بازي روي درجه ي سختي hard حرفي براي گفتن نداشت.

golmohammadi
05-05-2010, 21:50
سلام دوستان
بازی خیلیخوبی هست
عین کال او هست ولی کمی فرق میکنه
حالا یه مشکل دارم
توی دموها صدای افراد خیلی ضعیفه
چیکار کنم ؟

shahabprince
06-05-2010, 22:45
واقعا باید بگم که این بازی از MW2 خیلی عقب تره و واقعا باگهای زیادی داشت.من این بازی رو تموم کردم ولی اصلا باهاش حال نکردم.بر عکس MW2 رو وقتی خریدم 5 ساعت بکوب بازی کردم و تمومش کردم و خیلی حال داد در حد لالیگا.

black.assassin
06-05-2010, 22:52
واقعا باید بگم که این بازی از MW2 خیلی عقب تره و واقعا باگهای زیادی داشت.من این بازی رو تموم کردم ولی اصلا باهاش حال نکردم.بر عکس MW2 رو وقتی خریدم 5 ساعت بکوب بازی کردم و تمومش کردم و خیلی حال داد در حد لالیگا.

این هزار و یکمین باره که این بازی داره مقایسه میشه با MW2 . آخه شما فقط سینگل بازی رو بازی کردید . یه سر به مولتی بزنید . MW2 به گرد پاشم نمی رسه . وقتی بازی بعد از وارکرفت بیشترین زمان بازی آنلاین رو داشته یعنی چی ؟
خواهشا پست اول بنویسید که بازی با MW2 مقایسه نشود :31:

bayern
06-05-2010, 23:02
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم...تو اون مرحله برف.اخره بازی که باید بری روی پشته بوم تا بتونی سوار هلی کوپتر بشی...وقتی سوار میشم..از بازی میپره بیرون...میشه بگید چجوری باید مشکل رو حل کنم
اگر سیو بعد از این مرحله رو هم بهم بدید...فکر کنم مشکلم حل بشه

golmohammadi
06-05-2010, 23:24
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم...تو اون مرحله برف.اخره بازی که باید بری روی پشته بوم تا بتونی سوار هلی کوپتر بشی...وقتی سوار میشم..از بازی میپره بیرون...میشه بگید چجوری باید مشکل رو حل کنم
اگر سیو بعد از این مرحله رو هم بهم بدید...فکر کنم مشکلم حل بشه

این بازی سیو مرحله به مرحله داره؟
اگه داره من بزارم

راستی هر گیمی لذت خودشو داره
من مدرن وارفر را تمومش کردم
اما اینم میچسبه

bayern
06-05-2010, 23:40
این بازی سیو مرحله به مرحله داره؟
اگه داره من بزارم

راستی هر گیمی لذت خودشو داره
من مدرن وارفر را تمومش کردم
اما اینم میچسبه

سلام
فکر میکنم یه فایل کلی داشته باشه...همون رو برام بزاری ممنون میشم

Soap
07-05-2010, 01:27
اينم يه wallpaper خوشگل از بازي.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

golmohammadi
07-05-2010, 13:07
سلام

اینطوری نمیشه که
چون من بیشتر رفته ام
و قسمتهایی از گیم را از دست میدی
انتخاب مرحله داره ؟

Soap
07-05-2010, 13:32
اینطوری نمیشه که
چون من بیشتر رفته ام
و قیمتهایی از گیم را از دست میدی
انتخاب مرحله داره ؟

تو قسمت singleplayer كه ميري دو گزينه ي آخر مربوط به همين موضوعه : يكي مربوط به كل تسليحاتيه كه شما جمع كرديد ويكي هم مربوط به انتخاب مرحله ها براي بازيه مجدده.

aminrafael3
07-05-2010, 13:52
سلام من تازه نصب کردم یوزر و پسورد چه جوری بسازم و join game بزنم

mehdy.z
07-05-2010, 16:52
سلام
بفرما اینجا کامل توضیح دادم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shahabprince
07-05-2010, 21:40
این هزار و یکمین باره که این بازی داره مقایسه میشه با MW2 . آخه شما فقط سینگل بازی رو بازی کردید . یه سر به مولتی بزنید . MW2 به گرد پاشم نمی رسه . وقتی بازی بعد از وارکرفت بیشترین زمان بازی آنلاین رو داشته یعنی چی ؟
خواهشا پست اول بنویسید که بازی با MW2 مقایسه نشود :31:

چرا شلوغش میکنی عزیز.من فقط نظر خودم رو گفتم اگه گیم اسپات به این بازی 10 از 10 میداد باز هم نظرم عوض نمیشد که MW2 از این بازی بهتره (Bad Company 2 :2:) :27:

black.assassin
07-05-2010, 23:03
چرا شلوغش میکنی عزیز.من فقط نظر خودم رو گفتم اگه گیم اسپات به این بازی 10 از 10 میداد باز هم نظرم عوض نمیشد که MW2 از این بازی بهتره (Bad Company 2 :2:) :27:

منم با نظرتون موافقم ولی در مورد قسمت تک نفره بازی که بهتره بگم روش کار نکردن چه برسه به اینکه ضعیف کار کردن یا ... . شما مولتی رو ببین و بعد قضاوت کن . نمره گیم اسپات هم بر اساس همین بوده . یعنی شما به وارکرفت برای بازی آفلاینش از 10 چند میدی ؟

SIMON137
07-05-2010, 23:11
آماری که من اینجا از گیم اسپات دادم ، آمار یوزر ها ( گیمر ها ) بود نه کارشناسای گیم اسپات
جان هرکی دوست دارید مقایسه رو بیخیال بشید ، یک بار دیگه مقایسه کنید شخصا وارد عمل میشم : دی

bayern
08-05-2010, 10:47
سلام
اون مرحله تانکها..که باید یه هلیکوپتر رو از راه دور کنترل کنیم...چجوری میشه هلیکوپتر رو کنترل کرد
همش سقوط میکنه و بالا نمیره

monaj
08-05-2010, 12:01
سلام
اون مرحله تانکها..که باید یه هلیکوپتر رو از راه دور کنترل کنیم...چجوری میشه هلیکوپتر رو کنترل کرد

لازم نیست بالا بره. کلید w باعث حرکت به جلو میشه. شما روی اهداف Lock کن و منهدمشون کن.

golmohammadi
08-05-2010, 12:42
سلام
تمومش کردم
بازی بدی نبود
فکر میکنم کمی زود تموم شد
در مورد سیوها
مسیر سیوها کجات تا بزارم
یه پوشه در مای داکیومنت هست ولی فکر کنم برا تنظیمات بازی هست
مسیر اصلی سیوها باید جای دیگه ای باشه

KAHAKDAM
08-05-2010, 15:42
سلام
سلام
درست یادم نیست ولی فکر کنم که با F و R یا T و با S وW جلو و عقب کنترل میشد و بالا و پایین میرفت.

mehdy.z
08-05-2010, 17:32
سلام
تمومش کردم
بازی بدی نبود
فکر میکنم کمی زود تموم شد
در مورد سیوها
مسیر سیوها کجات تا بزارم
یه پوشه در مای داکیومنت هست ولی فکر کنم برا تنظیمات بازی هست
مسیر اصلی سیوها باید جای دیگه ای باشه
نه دوست من سیوهای بازی توی همون پوشه(BFBC2) است:46:

golmohammadi
08-05-2010, 21:07
پس من سیو بازی را میذارم
تا اخر رفتمش
پس تمام مراحل باز هستند

سیو Battlefield Bad Company 2 تمام مراحل :

bayern
08-05-2010, 22:05
سلام
بالاخره تموم شد...تحت هیچ شرایطی به کال آف نمیرسه...ولی بازی قشنگی بود...این بازی قشنگ بود.به شرطی که نخواهیم با کال آف مقایسه اش کنیم
ولی به قول شاعر این بازی حکمه لنگه کفش تو بیابون رو داره و مدتی سرگرم شدیم

Soap
09-05-2010, 01:15
حالا صبر كنيد تا نسخه ي جديد مدال افتخار بياد (پاييز 2010) اونوقت ببينيدو مقايسه كنيد كدوم يكي از اين 3 تا بازي قشنگتره........

golmohammadi
09-05-2010, 10:00
اگه بحث مقایسه بیاد که فرق میکنه
اینم بقول دوستمون کمی سرگرممون کرد
هیچوقت نمیتونه به کال او برسه
هر چند بعضی جاهاش برام بیشتر از کال او میچسبید

تو اویل هم یادمه همش مقایسه میکردند
اویل 5 که اومد همه میگفتند اویل 4 خیلی بهتر بود
هر چند 4 بهتر و کاملتر بود و 5 بیشتر اکشن شده بود
ولی با در نظر نگرفتن نسخه 4 5 نیز خودش خوب بود

Soap
09-05-2010, 23:57
فكر ميكنم چون بازي روون و روتيني بود و گيم پلي مناسبي هم داشت مراحل خيلي راحت شدن . كسي مشكلي تو اين ضمينه نداره
براي همين كسي از بازي صحبت نميكنه و همه اونو با بازيهاي ديگه مقايسه مي كنن .

htotti2006
10-05-2010, 08:42
با سلام و خسته نباشید یه سوال در مورد بتلفیلد:bad company 2 داشتم
که چرا وقتی که این بازی رو تو ویندوز seven اجرا میکنم فقط 60 درصد سی پی یو و 450 مگابایت رم استفاده میکنه قبل از اجرای بازی رم مصرفی ویندوز 500 مگابایت هستش و حین اجرای بازی 950 مگابایت میشه . cpu هم athlon 2 x2 240 2.8gh هستش مشکل از کجاست تنظیمات گرافیکه بازی همه متوسط و آنتی آنالایزینگ 4x ,آنتی تروپینگ 16x هستش تعداد فریم به طور متوسط 25 هستشد

alpha007
10-05-2010, 11:06
من این بازی رو تا وسطاش میرم بعد جاییکه میخواد سیو کنه دوباره از اول همون مرحله شروع میشه یعنی تو لوپ میفته
مشکل از کجاست؟
درایور گرافیک آخرین ورژنه
ویندوز هم 7
کرکی چیزی میخواد؟

hoha881
10-05-2010, 11:23
کدوم مرحله رو میگی؟
اگه اون مرحله ای که اولش سوار قایق موتوری توی جنگلن مشکلی نیست.

alpha007
10-05-2010, 11:42
کدوم مرحله رو میگی؟
اگه اون مرحله ای که اولش سوار قایق موتوری توی جنگلن مشکلی نیست.
نه اونجاییکه موشک میخوره به شهر بعد اونا میرن کنار کلاهک یه چیزی پیدا میکنن
اون مرحله رو تا جاییکه میخواد هلیکوپترو بزنه میره بعد دوباره از اول همون مرحله شروع میشه
کرکش ایراد داره؟

aram24
12-05-2010, 07:47
سلام دوستان
اين بازي رو هنوز هم نميشه LAN بازي كرد ؟؟؟؟؟؟

monaj
12-05-2010, 09:53
نه اونجاییکه موشک میخوره به شهر بعد اونا میرن کنار کلاهک یه چیزی پیدا میکنن
اون مرحله رو تا جاییکه میخواد هلیکوپترو بزنه میره بعد دوباره از اول همون مرحله شروع میشه
کرکش ایراد داره؟

اگر منظورت اون مرحله ای هست که هلیکوپتر دشمن بهتون حمله میکنه و مدام جابجا میشه ... اونجا باید هر چه سریعتر هلیکوپتر رو بزنی و لفتش ندی. وگرنه همون اتفاقی که میگی میفته.

...ALI...
12-05-2010, 23:17
سلام دوستان
اين بازي رو هنوز هم نميشه LAN بازي كرد ؟؟؟؟؟؟

نه هنوز.....

saman3230
13-05-2010, 00:15
آقا چندتا مرحله است

من الا پشت تانکم خیلی دیگه مونده ؟

robert
13-05-2010, 08:10
ما که این بازی رو فعلا تموم نکردیم... ولی به نظر من چیز زیاد جالبی نیست... مخصوصا اینکه صدا گذاری این بازی واقعا افتضاحه....

نقشه جالبی نداره... به واقعیت نزدیک نیست و میشه از روی کوه و تپه پرید پایین....

خلاصه اینکه بازی خیلی خوبی نیست... البته راست کار EA هم اکشن سازی نیستش....

Hirad HRD
13-05-2010, 16:50
دوستان من به مرحله ای رسیدم که دارم یخ میزنم:19: و فلش ها رو دنبال میکنم به یک خونه ای میرسم که شومینه داره:8: بازم میدوام :18:و به یک جایی میرسم که ثانیه شمار میده که باید منطقه روترک کنی ولی همش میمیرم :2:چه کار کنم چواب بدین ممنون

black.assassin
13-05-2010, 17:14
دوستان من به مرحله ای رسیدم که دارم یخ میزنم:19: و فلش ها رو دنبال میکنم به یک خونه ای میرسم که شومینه داره:8: بازم میدوام :18:و به یک جایی میرسم که ثانیه شمار میده که باید منطقه روترک کنی ولی همش میمیرم :2:چه کار کنم چواب بدین ممنون

باید بشکه های سر راهت رو بزنی تا اتیش بگیرن و گرم بشی تا نمیری . همین طوری بری جلو حله .

Farshid72
13-05-2010, 17:42
بازی جالبی نیس

من توییه همون مراحل اولی ازش خارج شدم

seyed_mahdi
14-05-2010, 23:11
من سیستمم زیاد قوی نیست اما بازیش که خیلی مزخرف بود.
بازی Dirt2 به راحتی رو سیستم من اجرا شد حالا دیگه خودتون بررسی کنید.
اما crisys عالی بود هر دو نسخش.

Snip3r
17-05-2010, 19:57
اقا من یه مشکل دارم با موس فقط سمت چپ میره با بالا دیگه چپ و راست هم نمیره مشکل از چیه؟

saman3230
17-05-2010, 20:25
آقا عجب بازیه همه چیزش فوق العاده است

اما نه به اون موقع که بازی اصلا داستان نداشت نه به الان که ماشاالله تموم نمیشه

چرا اینقدر طولانیه ؟

Snip3r
18-05-2010, 10:51
اقا من یه مشکل دارم با موس فقط سمت چپ میره با بالا دیگه چپ و راست هم نمیره مشکل از چیه؟

کسی نمی دونه؟ یعنی فقط من این مشکل و دارم!

saman3230
19-05-2010, 12:12
آقا این بازی فوق العاده بود

من همیشه از سری بازی Battlefield بدم میومد

اما این یکیو که گرفتم واقعا لذت بردم محشر بود محشر

چه کیفیتی چه GAME PLAY چه داستانی محشر بود !!

راستی در آخرش اسم یه ایرونی بود YASHAR MORADBAKHTI

واقعا عالی بود عالی

Cell phone
15-06-2010, 18:38
گرافیک من 5770 هست ولی پرش فریم دارم تو تنظیمات هم ysinc نیست که فعال کنم چکار کنم؟

youfo
17-06-2010, 22:31
یه سوال دیگه من بازی Battlefield Bad Company™ 2 رو گرفتم ولی داخل بازی هی موس به سمت راست و بالا کشیده میشه ، نه میشه بیای به سمت چپ نه میشه بیای پایین ، لطفا راهنمایی کنید .

Dark.Life
30-06-2010, 16:49
من تازگی این بازیو گرفتم ولی یه مشکلی داره
نمیدونم اینجا مطرح شده یا نه ... با کنترلش مشکل دارم ... موسو چه به پایین چه به بالا ببرم فقط میره بالا و پایین نمیاد ... همینطور در جهت چپ و راست و حرکت ... تو کنترلشم درسته ... یعنی چپش d هست و راستش a ولی فقط به راست میره حتا اگه a رو بزنم
لطفاً راهنمایی کنید

alborz_k
30-06-2010, 17:54
سلام . برای آنلاین بازی کردن باید چه کار کنیم؟! کرک یا پچ خاصی می خواد؟!
xfire سرور های این بازی رو پیدا نمی کنه .

*Mehran*
02-07-2010, 10:24
دوستان ، شما این بازی رو بازی می کنین ؟ به نظرم گرافیکش رو خیلی مزخرف کردن ، مگه نه ؟ آخه من نیمتونم این بازی رو بازی کنم
چون به رزولیشن بالاتر از 1024 نیاز داره !!! یکی ترفندی داره بذاره ؟:11:

mehdy.z
02-07-2010, 10:40
دوستان ، شما این بازی رو بازی می کنین ؟ به نظرم گرافیکش رو خیلی مزخرف کردن ، مگه نه ؟ آخه من نیمتونم این بازی رو بازی کنم
چون به رزولیشن بالاتر از 1024 نیاز داره !!! یکی ترفندی داره بذاره ؟:11:
مصخرف نیست فقط بیخود سنگینه!!!
اونم اگه از ضعف گرافیکت نباشه با آپگرید درایور اون فریم دهی خیلی بهتر میشه:20:
در ضمن اگه نمیتونی رزولوشن رو کم کنی روی آیکون اصلی بازی راست کلیک کن و از گزینه compatibility یه رزولوشن ساده تر رو انتخاب کن ببین بهتر میشه یا نه!!

B.3.S.T
06-07-2010, 15:50
یه سوال دیگه من بازی Battlefield Bad Company™ 2 رو گرفتم ولی داخل بازی هی موس به سمت راست و بالا کشیده میشه ، نه میشه بیای به سمت چپ نه میشه بیای پایین ، لطفا راهنمایی کنید .

آره منم امروز نصب کردم تا رفتم تو بازی همین مشکل رو داشتم!!!
فکر کنم مشکل داره کلآ چون من با دسته هم تست کردم ولی درست نشد!

دوستان اگر کسی میدونه مشکل کجاست به ما هم بگه که دیگه آخر هر چی زد حال شده:20:

خدایی بدون تعارف بگم کیفیت صدای تیر و نوع انفجارها خیلی طبیعی کار شده...یکم از mwf2 طبیعی تره به نظرم(فقط تیر اندازی ها و انفجارها) گرافیک محیط به mwf2 نمیرسه:5:

ali_disslove
15-07-2010, 04:02
من وقتی میرم توی بازی بازی تمام صفحه اجرا نمیشه وقتی میزنم رو همون صفحه که داره فیلمه اولشو نشون میده که فول اسکرینش کنم صفحه 3 ثانیه سیاه میشه و از بازی میپره بیرون --آیا مشکل از کرکه ؟؟؟میشه یه کرک سالم واسه من بزارید و اگه از کرک نیست راهش چیه ؟؟در ضمن گرافیکم اصلا ضعیف نیست و این بازی رو قورت میده

کرک 18 مگی و دیگر کرک ها همگی فیلترند ممنون میشم جایی دیگه آپ کنید

درایو گرافیک بروزه--ویندوز 7

B.3.S.T
15-07-2010, 09:42
من وقتی میرم توی بازی بازی تمام صفحه اجرا نمیشه وقتی میزنم رو همون صفحه که داره فیلمه اولشو نشون میده که فول اسکرینش کنم صفحه 3 ثانیه سیاه میشه و از بازی میپره بیرون --آیا مشکل از کرکه ؟؟؟میشه یه کرک سالم واسه من بزارید و اگه از کرک نیست راهش چیه ؟؟در ضمن گرافیکم اصلا ضعیف نیست و این بازی رو قورت میده

کرک 18 مگی و دیگر کرک ها همگی فیلترند ممنون میشم جایی دیگه آپ کنید

درایو گرافیک بروزه--ویندوز 7

دوست عزیز شما همه محتویاط داخل پوشه کرک رو (حتی فایلهای not ) رو کپی کن در محل بازی درست میشه
به تنظیمات گرافیک بازی هم الکی دست نزن که فقط خرابترش می کنه:46:

موفق باشی

ali_disslove
15-07-2010, 12:58
دوست عزیز شما همه محتویاط داخل پوشه کرک رو (حتی فایلهای not ) رو کپی کن در محل بازی درست میشه
به تنظیمات گرافیک بازی هم الکی دست نزن که فقط خرابترش می کنه:46:

موفق باشی

مشکل از dirext x بود من نمیدونم چرا واسه این بازی گیر میداد وگرنه هیچ بازی مشکل نداشت--دایرکس رو که گرفتم عینه هولو اجرا شد

ممنون

ali_disslove
21-07-2010, 16:01
من توی یه مرحله گیر کردم برفه باید هزاران کیلومتر بدوم وبعد یه آدمو بکشم بعد باید به 3 جا برم یعنی 3 جا رو تو نشقه نشون میده منم میرم توی یه قلعه و آدما رو میکشم اما همش تو قلعه گیر میکنم یعنی راهی نیست که دیگه از این شهر یا قلعه برم بیرون

چی کار کنم ؟کجا برم ؟اصلا از همون اول لازم بود برم تو قلعه ؟؟

soltanarash
21-07-2010, 16:19
من توی یه مرحله گیر کردم برفه باید هزاران کیلومتر بدوم وبعد یه آدمو بکشم بعد باید به 3 جا برم یعنی 3 جا رو تو نشقه نشون میده منم میرم توی یه قلعه و آدما رو میکشم اما همش تو قلعه گیر میکنم یعنی راهی نیست که دیگه از این شهر یا قلعه برم بیرون

توی قلعه یکی از افرادت مستقر می شه.از قلعه از همون راهی که اومدی بیرون بیا و به سمت علامت های دیگه برو که در هر علامت یکی از افرادت مستقر می شن و در آخر خودت تنها به سمت علامت جدیدی که توی نقشه ظاهر می شه برو.

B.3.S.T
21-07-2010, 16:20

قلعه؟!!:13:الان شما اون مرحله ای که باید سریع از تو محیط برف و بورانه رد شدی؟دقیقآ اون جایی رو میگم که اگر تو برف و بوران واستی میمیری و سریع باید بری تو خونه ها!؟ من هرچی فکر می کنم قلعه یادم نمیاد(شایدم فراموش کردم)جواب این سوالمو بده تا برم ببینم کجا رو میگی:46:

ali_disslove
21-07-2010, 16:55
نه اونجارو رد کردم که از سرما باید بری تو قلعه یا بشکه بترکونی یه چند مرحاه هم رد شد

اول این مرحله این جوری شروع شد که باهلیکوپتر بودم بعد دشمنان با یه جیپ بودند تکو تنها وسط برفا هلیکوپتر مارو پیاده کرد یه یارو داشت فرار میکرد گذاشتم از دورادور دنبالش رفت جایی و اون یه نفرو کشتم و بعد طبق پست قبلیم 3 تا جا رو نشون داد که برم اما .....

soltanarash
21-07-2010, 20:56
نه اونجارو رد کردم که از سرما باید بری تو قلعه یا بشکه بترکونی یه چند مرحاه هم رد شد

اول این مرحله این جوری شروع شد که باهلیکوپتر بودم بعد دشمنان با یه جیپ بودند تکو تنها وسط برفا هلیکوپتر مارو پیاده کرد یه یارو داشت فرار میکرد گذاشتم از دورادور دنبالش رفت جایی و اون یه نفرو کشتم و بعد طبق پست قبلیم 3 تا جا رو نشون داد که برم اما .....خوب من که گفتم چکار کنی. کار مشکلی نیست از همون راهی که اومدی برگرد و سوار جیپ شو و برو به علامت دیگه نقشه

ali_disslove
21-07-2010, 21:51
خوب من که گفتم چکار کنی. کار مشکلی نیست از همون راهی که اومدی برگرد و سوار جیپ شو و برو به علامت دیگه نقشه

شرمنده پستتونو ندیدم-این همه رفتم تو قلعه حالا همشو برگردم؟جیپ کجاست؟بیرونه قلعه؟

tommy vercetti
22-07-2010, 00:12
شرمنده پستتونو ندیدم-این همه رفتم تو قلعه حالا همشو برگردم؟جیپ کجاست؟بیرونه قلعه؟
همون جا رو نگاه کنی یه جیپ می بینی. بیرون پارکه!:21:

ali_disslove
22-07-2010, 03:44
ممنون تونستم جیپ رو پیدا کنم باید یه کم بر میگشتم و از پله ها بالا میرفتم و......

حالا من کل اون مرحله که هی باید با جیپ هزاران کیومترو برمو بیامو تموم کردم رسیدم اونجا که هلیکوپتر هستیم یهو اون فلزه از دسته رفیقم ول میشه میپرم پایین از هلیکوپتر میگیرمشو با چتر فرود میام --حالا خیلی دیگه از بازی مونده ؟تقریبا چند درصد بازی رو تموم کردم ؟

mehdi30nema
22-07-2010, 07:04
اینقدر بی بازی موندم که دوباره این بازی را روی 360 شروع کردم .
واقعا تو این بی بازی ارزش داره دوباره بازی کنیم .

B.3.S.T
22-07-2010, 09:00
ممنون تونستم جیپ رو پیدا کنم باید یه کم بر میگشتم و از پله ها بالا میرفتم و......

حالا من کل اون مرحله که هی باید با جیپ هزاران کیومترو برمو بیامو تموم کردم رسیدم اونجا که هلیکوپتر هستیم یهو اون فلزه از دسته رفیقم ول میشه میپرم پایین از هلیکوپتر میگیرمشو با چتر فرود میام --حالا خیلی دیگه از بازی مونده ؟تقریبا چند درصد بازی رو تموم کردم ؟

اونجا که گفتی تو صحراست نه برف ..:31:گفتم تو این بازی که قلعه ای ندیدم تو برف باشه یا مرحله ای اینجوری!!ما هم که خیلی وقته بازی کردیم یادمون رفته بود....شرمنده
نه دیگه آخراشه...یک مرحله سخت بعد از اینه اونو تموم کنی میری مرحله آخرش که تو هواپیماست :46:

KAHAKDAM
22-07-2010, 17:18
سلام بچه ها
هنوزم نمیشه این بازی رو LANبازی کرد؟یعنی پچی چیزی برای این راه وجود نداره؟

ali_disslove
23-07-2010, 14:06
با تشکر از همه بچه ها دیشب بازیو تموم کردم آقا عاااااااااااااااالی بود واقعا حال کردم تو این هفته یه اسپلینترسل بازی کردم یه بتلفیلد جفتش معرکه بود

حالا بازی بعدیم پرنس باشه یا اسیسین؟اسیسنو قبلیشو دارم اما بازی نکردم اگه جدیده رو اول بازی کنم بازیش زشت میشه ؟؟یا حتما باید اول اسیس 1 رو بازی کنم ؟؟

کدوم هیجانی تره ؟این 2تا بازی طولانیند ؟از بتل خیلی طولانی ترند؟

gap
23-07-2010, 14:13
با تشکر از همه بچه ها دیشب بازیو تموم کردم آقا عاااااااااااااااالی بود واقعا حال کردم تو این هفته یه اسپلینترسل بازی کردم یه بتلفیلد جفتش معرکه بود

حالا بازی بعدیم پرنس باشه یا اسیسین؟اسیسنو قبلیشو دارم اما بازی نکردم اگه جدیده رو اول بازی کنم بازیش زشت میشه ؟؟یا حتما باید اول اسیس 1 رو بازی کنم ؟؟

این به نظر شخصی خود شما مربوط میشه،من شخصا از AC2 بیشتر خوشم میاد ولی از POP اصلا خوشم نمیاد!من pop رو این جدیدش رو بازی نکردم،داداشم بازی کرده،زیاد طول نکشید(از Ac2 کمتر بود).
داستان ac2 هم خیلی به نسخه اولش مربوط نیست،
به هر حال،شما بهتره برید و در تایپک ها مربوط به خود بازیها مطرح کنید:
Assassin's Creed 2:

Prince of Persia: The Forgotten Sands:

Retired User
23-07-2010, 14:57
ســـلام:31:
اینجا رو باید چی کار کنم؟
اول مرحله sangre del toro
همون اول اولش
سه تا راه دارم
مستقیم که بستست
چپ و راست هم همینطور

Senator_Offline
23-07-2010, 15:09
ســـلام:31:
اینجا رو باید چی کار کنم؟
اول مرحله sangre del toro
همون اول اولش
سه تا راه دارم
مستقیم که بستست
چپ و راست هم همینطور

از سمت راست برو (یا اون بشکه ها رو بترکون شاید از مسقیم راه باز میشد)بگرد یک جایی هست باید از جعبه ها بری بالا بری بالای نردبون بری سمت دیگه کشتی.
ببخشید اگه اطلاعاتم دقیق نیست چند وقت پیش بازی کردم این مرحله خیلی خوب یادم نبود:46:
من بازی رو کامپیوترم نصب نیست وگرنه دقیق بت میگفتم.
دادا با رمز میری:31:

Retired User
23-07-2010, 15:14
[SPOILER="عکس"]
از سمت راست برو (یا اون بشکه ها رو بترکون شاید از مسقیم راه باز میشد)بگرد یک جایی هست باید از جعبه ها بری بالا بری بالای نردبون بری سمت دیگه کشتی.
ببخشید اگه اطلاعاتم دقیق نیست چند وقت پیش بازی کردم این مرحله خیلی خوب یادم نبود:46:
من بازی رو کامپیوترم نصب نیست وگرنه دقیق بت میگفتم.
دادا با رمز میری:31:
اون ماله مرحله قبل بود که دو تا هلیکوپتر رفته بودن رو اعصاب دی:

اینجا رو میگی؟
البته سمت چپه ولی هر کار میکنم نمیپره اون بالا

peyman_nn
24-07-2010, 09:11
سلام
وقتی فیلم های وسط بازی پخش میشه یک خط از بالا تا پایین رد میشه و بازم تکرار میشه
مشکلی از بابت قطعات ندارم و همه بالا هستند با اخریت اپدیت
شما نمیدونید مشکل چیه ؟

shs_micro2
25-07-2010, 15:54
سلام دوستان من یه مشکلی دارم
اونجایی که بعد از مرحله برفی باید برم بالای خونه و سوار هلیکوپتر بشم (بعد از دفاع از بمب)به محظ رسیدن زیر هلیکوپتر بدون هیچ اخطاری بازی بسته میشه
ممنون میشم کمکم کنید

mhi916
25-07-2010, 21:42

اول اسسین 1 رو بازی کن تا داستان بازی رو بفهمی. وگرنه اگه اول نسخه دومش رو بازی کنی یکم گیج میشی. داستانش رو هم خوب نمی فهمی

B.3.S.T
26-07-2010, 10:25
به نظر من سخت ترین مراحلش یکی مرحله همون قلعه هست که چند تا هلی کوبتر میان و باید با اون پدافندهای هدایت شونده بزنیشون که خیلی خیلی سخت بود و یکی هم اون مرحله ای که باید از یک منطقه مسکونی که مدام بمباران میشد رد میشدیم بود...

shs_micro2
27-07-2010, 11:34
سلام دوستان من یه مشکلی دارم
اونجایی که بعد از مرحله برفی باید برم بالای خونه و سوار هلیکوپتر بشم (بعد از دفاع از بمب)به محظ رسیدن زیر هلیکوپتر بدون هیچ اخطاری بازی بسته میشه
ممنون میشم کمکم کنید
هیچ کس نبود؟؟؟

mehdy.z
27-07-2010, 12:57
هیچ کس نبود؟؟؟
البته هنوز فکر کنم دلیل خیلی خاصی براش نیومده(چون خیلی ها این مشکل رو داشتند) ولی بهترین راهی که میدونم اینه که درست از سیو بعد از اون مرحله بری(درست بعد ازاینکه سوار هلیکوپتر میشی میره مرحله بعد)سیوش رو هم اینجا برات گذاشتم شما فقط روی resume کلیک کن مطمئن باش چیزی ار بازی رو از دست ندادی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما فقط فولدر توش(BFBC2) رو بنداز توی my document و بعد دکمه yes(اجازه جایگزینی فولدر)روبزن...
(فقط امیدوارم فایل رو درست اپلود کرده باشم...چون بازیش رو خیلی وقته پاک کردم:31:...البته اگه بعدش مرحله تانک هست کاملا درسته:46:)

KAHAKDAM
27-07-2010, 13:28
سلام بچه ها
هنوزم نمیشه این بازی رو LANبازی کرد؟یعنی پچی چیزی برای این راه وجود نداره؟
سلام
کسی نیست جواب بده؟

shs_micro2
27-07-2010, 15:31
البته هنوز فکر کنم دلیل خیلی خاصی براش نیومده(چون خیلی ها این مشکل رو داشتند) ولی بهترین راهی که میدونم اینه که درست از سیو بعد از اون مرحله بری(درست بعد ازاینکه سوار هلیکوپتر میشی میره مرحله بعد)سیوش رو هم اینجا برات گذاشتم شما فقط روی resume کلیک کن مطمئن باش چیزی ار بازی رو از دست ندادی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما فقط فولدر توش(BFBC2) رو بنداز توی my document و بعد دکمه yes(اجازه جایگزینی فولدر)روبزن...
(فقط امیدوارم فایل رو درست اپلود کرده باشم...چون بازیش رو خیلی وقته پاک کردم:31:...البته اگه بعدش مرحله تانک هست کاملا درسته:46:)
ممنون ولی اینکه رفت اون مرحله ای که هواپیماش سقوط کرده (مرحله آخر )بعدشم اسم سازنده اومد
تانک من ندیدم

mehdy.z
27-07-2010, 18:16
ممنون ولی اینکه رفت اون مرحله ای که هواپیماش سقوط کرده (مرحله آخر )بعدشم اسم سازنده اومد
تانک من ندیدم
شرمنده سیو 100% بازی بوده:31:
بازم مشکلی نیست شما توی قسمت select campaign ببین تا کدوم مرحله رو رفتی مرجله بعدی(که غلط نکنم باید همون تانک باشه) رو انتخاب کنی ...

Senator_Offline
28-07-2010, 15:00
[SPOILER="عکس"]
اون ماله مرحله قبل بود که دو تا هلیکوپتر رفته بودن رو اعصاب دی:

اینجا رو میگی؟
البته سمت چپه ولی هر کار میکنم نمیپره اون بالا

اره فکر کنم همینجا بود روبه رو بپر بالای اون صندوق های فلزی برو بالا نردبون.:10:

matrix_3s
29-07-2010, 17:25
خداییش ای بازی چند تا سوتی داشت
یکیش هم اینه 100 متر از یارات فاصله میگرفتی و اونا هم پشت سرت نمی اومدن بعد یه دفعه ظاهر میشدن..........:41::31:

I3 E L O \/ E D
30-07-2010, 16:41
دوستان من با صدای بازی مشکل دارم.
بعضی از دیالوگا تو خود بازی قطع و وصل میشه و بعضی ها هم اصلا نیست
صدای دموهام که دیالوگگاش یا قطعه یا با صدای بسیار کم.
مشکل از چیه؟ بازی ریپ شده؟

xerxes again
31-07-2010, 16:09
کلاَ کمتر از انتظارم بود. هم خیلی آسون بود به نظرم(من نرمال بازی کردم)
اسلحه هاش هم خــیلی داغون بود.
پایانشم یه جوری بود.

kavehj4488
31-07-2010, 20:08
نمی خوام تبلیغ کنم ولی این بازی مثل Call Of Duty تنوع در مرحله و اسلحه نداره و مثل Call Of Duty سخت نیست . هوش مصنوعی یار ها ضعیفه . راستی این هم بعد از یه مدت تیر نخوردن دوباره حالش خوب میشه ( قبلی ها اینجور نبود ) پس از Call Of Duty تقلید شده.:13:

lucky_luke
01-08-2010, 05:30
سلام
کرک این بازی چطوریه؟
اول نسخه اصل بازی نصب میشه بعد کرکش میکنید؟
من میتونم سریال بازی رو گیر بیارم ولی نمی دونم برای بازیهای موجود در بازار میشه از سریال استفاده کرد یا نه
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه

ممنونم

hassanmirabi
02-08-2010, 14:29
اين بازي رو حتما آنلاينشو تست كنيد خيلي با حاله.مهمترين نكتش اينه كه توي خالت آنلاين ميتونيد سوار ماشين هاي زرهي و تانك هم بشيد.در ضمن همه ساختمونا و سنگرا قابل تخريبا و ديگه نميشه مثل مادرن وارفير دو يه جا كمين كنيد و دخل همه رو بياريد.
البته به نظر من هنوز خيلي مونده تا به مادرن وارفير 2 برسه.من تك نفرشو هنوز بازي نكردم ولي موتتي پليرش خيلي عاليه ولي با وجود عالي بودن بازم مادرن وارفير 2 نميشه.نمي دونم شايد چون من عاشق مادرن وارفيرم اينجوري فكر ميكنم

gap
02-08-2010, 19:13
اين بازي رو حتما آنلاينشو تست كنيد خيلي با حاله.مهمترين نكتش اينه كه توي خالت آنلاين ميتونيد سوار ماشين هاي زرهي و تانك هم بشيد.در ضمن همه ساختمونا و سنگرا قابل تخريبا و ديگه نميشه مثل مادرن وارفير دو يه جا كمين كنيد و دخل همه رو بياريد.
البته به نظر من هنوز خيلي مونده تا به مادرن وارفير 2 برسه.من تك نفرشو هنوز بازي نكردم ولي موتتي پليرش خيلي عاليه ولي با وجود عالي بودن بازم مادرن وارفير 2 نميشه.نمي دونم شايد چون من عاشق مادرن وارفيرم اينجوري فكر ميكنم
به نظر من مولتیش خیلی جالب نبود!خیلی سخت میشه لول گرفت: د ی
توی مدرن وارفر 2 همش بهت امتیاز میده: د ی و لولت میره بالا!: د ی
من بعد از 2-3 روز هنوز تو این لول 3 بودم،تو مدرن وارفر 2 لول 24 بودم!!!
خیلی تنوع مد هاش کم بود!

hamijoon
02-08-2010, 19:23
به نظر من مولتیش خیلی جالب نبود!خیلی سخت میشه لول گرفت: د ی
توی مدرن وارفر 2 همش بهت امتیاز میده: د ی و لولت میره بالا!: د ی
من بعد از 2-3 روز هنوز تو این لول 3 بودم،تو مدرن وارفر 2 لول 24 بودم!!!
خیلی تنوع مد هاش کم بود!

دادا اين حرفو نزن ... Multi ش معركه بود . درسته سخت لولت ميره بالا اما واقعا قشنگه . لولت كه بره بالا تازه بهت فاز ميده .

من لولم شده بود 11 حال ميكردم . ببين اونا كه بالاترن ديگه چيه:40:

B.3.S.T
03-08-2010, 10:01
چجوری اینو آنلاین بازی کنم ؟؟؟یکی یک راهنمایی میکنه...مرسی:11:

popowoody
03-08-2010, 10:30
این بازی چند DVD یا VCD هست ؟؟؟

این سوال رو همه کسانی که تو این تاپیک شرکت کردند می دونند...پس سریع جواب بدید.:31:

hassanmirabi
03-08-2010, 10:33
چجوری اینو آنلاین بازی کنم ؟؟؟یکی یک راهنمایی میکنه...مرسی:11:
اگه ميخواي روي pc آنلاين بازي كني بعيد ميدونم بتوني.مگه اين كه ارجينالش رو بخري.ما روي ايكس باكس آنلاين ميزنيم

B.3.S.T
03-08-2010, 10:45
اگه ميخواي روي pc آنلاين بازي كني بعيد ميدونم بتوني.مگه اين كه ارجينالش رو بخري.ما روي ايكس باكس آنلاين ميزنيم

بازی الان رو سیستمم نصبه و مشکلی هم نداره...سرعت adsl هم اداریه و بالاست پس چرا نمیشه؟؟؟

mahdi_ctr
03-08-2010, 11:48
بازی الان رو سیستمم نصبه و مشکلی هم نداره...سرعت adsl هم اداریه و بالاست پس چرا نمیشه؟؟؟

به خاطر اینکه شما بازی کپی شده رو خریداری کردید و با نصب کرک دارید بازی میکنید
برای بازی انلاین باید نسخه ارجینال رو تهیه کنید و یا صبر کنید تا یه کرک برای آنلاین بازی کردن بیاد

hassanmirabi
03-08-2010, 11:59
به خاطر اینکه شما بازی کپی شده رو خریداری کردید و با نصب کرک دارید بازی میکنید
برای بازی انلاین باید نسخه ارجینال رو تهیه کنید و یا صبر کنید تا یه کرک برای آنلاین بازی کردن بیاد
كه معمولا اون كرك ها هم فقط چند روز كار ميكنن و بعدش تو خماري ميذارنتون.
اصلا ارجينالش dedicated server داره؟ چون مادرن وارفير كه نداره.اونايي كه ارجينال خريدن هم نتونستن آنلاين زنن.اينفينيتي وارد چون بازي كرك شد.dedicated server رو حذف كرد

popowoody
03-08-2010, 12:00

یکی جواب بده!!!!؟؟؟؟

matrix_3s
03-08-2010, 12:03

یکی جواب بده!!!!؟؟؟؟
این بازی 3 تا دی وی دیه
منظورتو از وی سی دی نفهمیدم:41:

popowoody
03-08-2010, 12:57
این بازی 3 تا دی وی دیه
منظورتو از وی سی دی نفهمیدم:41:

منظورم همون سی دی معمولیه.بهشون میگن vcd

B.3.S.T
03-08-2010, 13:06

vcd!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما منظورت همون cd هست, فکر کنم اشتباه تایپیه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alex_pk
03-08-2010, 13:38

VCD یعنی Video CD
منظور شما همون cd بوده احتمالا.

Ho$∑∫N
03-08-2010, 18:22
با سلام. دوستان من يه لپ تاپ دارم با كانفيگ زير :

Cpu : AMD Turion X2 ultra 2.6
RAM : 4 GB DDRIII
VGA : 1 GB Dedicated DDRIII Radeon HD 4650
و مانيتور LED با رزولويشن 1366x768 است.

ولي بازي رو تنها روي llow ميتونم با 30 fps اجرا كنم. در مورد ACII و Conviction هم همينطوره. البته بايد بگم درايور لپ تاپ مربوط به سال 2009 . ميخوام بدونم با آپديت درايور مشكل تا چه حد حل ميشه چون درايور گرافيك لپ تاپ تو بازار نيست و من بايد دانلود كنم اونم با اين سرعت ميخوام بدونم ارزشي داره ؟ در ضمن تنظيمات توي كاتاليست رو performance تنظيم شده. خيلي ممنون.

mhadishirani
03-08-2010, 18:25
با سلام. دوستان من يه لپ تاپ دارم با كانفيگ زير :

Cpu : AMD Turion X2 ultra 2.6
RAM : 4 GB DDRIII
VGA : 1 GB Dedicated DDRIII Radeon HD 4650
و مانيتور LED با رزولويشن 1366x768 است.

ولي بازي رو تنها روي llow ميتونم با 30 fps اجرا كنم. در مورد ACII و Conviction هم همينطوره. البته بايد بگم درايور لپ تاپ مربوط به سال 2009 . ميخوام بدونم با آپديت درايور مشكل تا چه حد حل ميشه چون درايور گرافيك لپ تاپ تو بازار نيست و من بايد دانلود كنم اونم با اين سرعت ميخوام بدونم ارزشي داره ؟ در ضمن تنظيمات توي كاتاليست رو performance تنظيم شده. خيلي ممنون.
گزافیکتون بیشتر از این توانایی نداره

matrix_3s
03-08-2010, 18:47

VCD یعنی Video CD
منظور شما همون cd بوده احتمالا.
منم به خاطر همین متوجه نشدم
یه لحظه فکر کردم اصطلاحه جدیده که بازی های کامپیوتر روی سی دی میگن vcd:31:

َalireza
04-08-2010, 16:42
بازی قشنگیه ؟:دی
از بیکاری مردم!
از 4 بهش نمره بدین ! لطفا!:دی

gap
04-08-2010, 17:15
بازی قشنگیه ؟:دی
از بیکاری مردم!
از 4 بهش نمره بدین ! لطفا!:دی
2.5
دلایل:

تعداد مود هایی که میکشی کمه(منظورم اینه که مثلا شما 10 نفر رو بکش،6 تاش مثل هم میمیرن و رو زمین می افتن) 5/10
گرافیک: 8/10
مولتی پلیر: 6/10
گیم پلی: 7/10
داستان: 6/10

نمره کل از 50: 32
نمره از 4: 2.56
(اینا نظرات شخصی بود!)

matrix_3s
04-08-2010, 19:06
تیراندازیش هم خیلی ضایع بود خدایی
وقتی که تیر میزدی نیم ساعت بعد نشونه میومد سر جای اولش.............

َalireza
04-08-2010, 19:30
من خیلی ازش تعریف شنیده بودم!:20:

mhadishirani
04-08-2010, 19:45
من از 4 بهش 3 میدم.
چون بجز داستان به نظر من باقی چیزاش عالی بود

B.3.S.T
05-08-2010, 09:32
4\3.5 میدم چون خیلی تیر اندازی ها(صدا و نوع برخورد گلوله به نقطه مورد نظر) طبیعی و زیبا کار شده بود.داستان بازی کمی مبهمه ولی جالبه در نوع خودش.گرافیکش در کل خیلی توپه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

app_app24
06-08-2010, 21:59
دوستان کرک سالم این بازیرو میخواستم از کدوم پست بگیرمش؟؟؟

B.3.S.T
07-08-2010, 09:15
دوستان کرک سالم این بازیرو میخواستم از کدوم پست بگیرمش؟؟؟

کرک سالم این بازی : ( محتویاط داخل پوشه کرک بازی حتی فایلهای نوت رو حتمآ کپی کنید در محل بازی)

L.A.M.P.A.R.D
07-08-2010, 12:52
دوستان یکم بازیه من ایراد داره................وقتی اتش سوزی میشه ، اون منطقه رو سیاه نشون میده.........

L.A.M.P.A.R.D
09-08-2010, 11:10
کسی نیست به من کمک کنه ؟!!!!!

mehdy.z
09-08-2010, 18:02
دوستان یکم بازیه من ایراد داره................وقتی اتش سوزی میشه ، اون منطقه رو سیاه نشون میده.........

کسی نیست به من کمک کنه ؟!!!!!
احتمالا ضعف گرافیک هست دوست من!!
مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...

javad2015
09-08-2010, 18:45
چه جوری این بازی رو آنلاین بازی کنم؟

A.M.D.D.E.V.I.L
09-08-2010, 18:50
بازی ارجینال رو بخر از استیم آنلاینش کن

javad2015
09-08-2010, 21:06
بازی ارجینال رو بخر از استیم آنلاینش کن

اینو که خودمم میدونستم:31:منظورم با کرک هست.

MobinS
10-08-2010, 00:08
می تونی tunggle بگیری تا آنلاین بزنی

L.A.M.P.A.R.D
10-08-2010, 12:13
احتمالا ضعف گرافیک هست دوست من!!
مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...

ok

vga : Nvidia GeForce 9400 GT

cpu : amd 5600

ram : 2GB

mehdy.z
10-08-2010, 12:19
ok

همون.... گرافیکت ضعیفه:13:
شما تموم تنظیمات رو روی low بگذار و رزولوشن رو هم تا جای ممکن بیار پایین احتمال داره درست شه...

L.A.M.P.A.R.D
10-08-2010, 12:48
یعنی سرم کلا رفته ؟
گرافیک 1gb هستا !!!

mehdy.z
10-08-2010, 13:02
یعنی سرم کلا رفته ؟
گرافیک 1gb هستا !!!
اگرچه اینجا جاش نیست ولی اولین و مهمترین فاکتور درقدرت گرافیک GPU اون هست نه رم اون!!
شما شاید رمت قوی باشه(که اونم بیستر برمیگرده به سرعتش نه میزان حافظه اون)ولی چون پردازنده اصلی اون ضعیفه زیاد به کارش نمیاد...حالا شما کاری که من گفتم بکن ببین مشکلت رفع یا لااقل بهتر میشه یا نه.

...ALI...
10-08-2010, 23:26
ok

عزیز سیستمت مثل منی به نوعی.
اگه روی سون بازی می کنی که افت فریم پیدا می کنه به همین دلیل quality رو low کن و رزلوشن رو بزار رو 1024 در 768
.
اگه ایک پی هستی روی گرافیک میوم هم خوب می یاد.
ضمنن راستش این کارته 9400 کلا کارته ضعیفی.
همونطور دوستمون هم گفتن زیاد موقع خرید فکر حافظه کارت نباش سرعت رو بچسب مگر باز اشتباه من و می کنی.

بردیا
11-08-2010, 17:54
از نظر کلاس تیراندازی به cod میرسه یا نه؟
من گذاشتمش برای دانلود

matrix_3s
11-08-2010, 20:08
من گذاشتمش برای دانلود
به پای اون که نمیرسه ولی درکل بازی خوبی هستش
ارزش 2 3 بازی بازی کردن رو داره.........................

Retired User
11-08-2010, 20:47
من گذاشتمش برای دانلود
شخصا باهاش اصلا حال نکردم
باگ های خیلی زیادی داشت
+
چک پوینتها خیلی کم بود

بعضی جاها مجبور بودم از نیم ساعت قبل برم

در کل اصلا به کال آو دیوتی نمیرسه
اصلا

---
پ.ن:این نظر من بود

hamijoon
11-08-2010, 20:49
بله تو Single Player به Cod نميرسه اما تو Multi ميخورتش . واقعا معركست .

من امروز آپديت 400 مگي رو دان كردم واسه بازي اما تغييري نكرد . كسي دان كرده ؟؟

samyar_red
12-08-2010, 09:39
وای خدا چقدر این بازی زیاد بود لامصب مگه تموم میشد هرچی میرفتم!

keb
12-08-2010, 09:40

به نظر من که بعضی جاها از CoD هم بهتر بود.

aramesh_61
12-08-2010, 11:49
سلام دوستان
آقا چجوری میشه مالتی بازی کرد؟ مالتیش کرک شده یا باید ارجینال بخرم؟

matrix_3s
13-08-2010, 20:18
به نظر من که بعضی جاها از CoD هم بهتر بود.
درسته منم با مرحله اول که شب بود خیلی حال کردم
خیلی طبیعی کار کرده بودن

Alex merccer
14-08-2010, 07:59

منم دانلود کردم آپدیتو فقط هم 2 تا تغییر دیدم
1-دمیج تفنگها نسبت به کل تفنگها بود نه نسبت به تفنگهای همون کیت(مثلا دمیج اسنایپر ها تغیری نگرده بود اما assult rifle ها دمیجشون کم شده بود)
2-وقتی می خوای کیت انتخاب کنی یک عکس از شکل آدمی که این کیت رو داره سمت زاست صفحه میاد

gta6767
14-08-2010, 13:38
آقا شايد اين سوالي كه من ميپرسم جاش اينجا نباشه ولي من وقتي ميزارم بصب بشه تا يك جايي ميره ولي data error ميده يكي كمك كنه

alex_pk
14-08-2010, 15:29
خب اگه سورست روی دیسکه
احتمال داره دیسکت مشکل داشته باشه
یبار رو هارد کپی کن مستقیم ببین کپی میشه.

بعد نصب کن.

بردیا
14-08-2010, 15:58
مولتی پلیر بازی کردنش راحته؟

Layken
14-08-2010, 21:38
مولتی پلیر بازی کردنش راحته؟
بله بردیا جان راحته مودهای مختلفی داره که بسیار جالب هستند.
من خودم توی LIve تجربه کردم و لذت بخش بود رهم واسه pc جالب هستند.
و خیلی هم راحت.

mafr07
15-08-2010, 11:23
از لحاظ داستان و گرافیک به COD نمیرسه اما همینکه زود تموم نشد خیلی حال داد . واقعا بازی قشنگی بود.

AMIRICE
15-08-2010, 13:20
سلام دوستان
من موقع اجرای بازی این Error رو میگیرم
The program cant start because bink32.dll is missing from ypur computer. Try reinstalling the program to fix this problem.

matrix_3s
15-08-2010, 14:52
سلام دوستان
من موقع اجرای بازی این Error رو میگیرم
The program cant start because bink32.dll is missing from ypur computer. Try reinstalling the program to fix this problem

تو اکثر بازی ها این فایل تو محل نصب بازی هستش و برای پخش فیلمهای داخل بازی ازش استفاده میشه
یه بار دیگه نصب کن درست میشه

Alex merccer
15-08-2010, 20:57
کسایی که مولتی بازی می کنن نمیدونین sa که آخر بعضی تفنگا نوشته چیه و چه جوری باید گرفت چیکار می کنه و ...(sa مخفف specact هست)

بردیا
16-08-2010, 02:08
من بازیو دانلود کردم ولی خب سی دی کی ندارم:دی
تو نت هم پیدا نکردم چیز به درد بخوری
یکی مرام میزاره سی دی کی بده:دی

ویرایش:حل شد،تو یکی از فولدرا کیجن پیدا کردم

بردیا
16-08-2010, 02:47
ای بابا این دوربینش چرا اینطوریه
اصلا کنترل ندارم روش
یه حرکت به موس میدم دوربین میره بالا دیگه فقط آسمون رو میشه نگاه کردش
همون اول کار هم موقعی که تو قایق بودم اصلا جلو رو نمیتونستم نگاه بکنم و کله یارو رو به سمت راست بود همش
اصلا کنترل روی دوربین بازی ندارم

جالب هم اینجاست که وقتی exit game میزنم از بازی خارج نمیشه و تو همون منو میمونه و مجبورم با ctrl+alt+delete از بازی خارج بشم

mohammadrezams
16-08-2010, 10:43
ای بابا این دوربینش چرا اینطوریه
اصلا کنترل ندارم روش
یه حرکت به موس میدم دوربین میره بالا دیگه فقط آسمون رو میشه نگاه کردش
همون اول کار هم موقعی که تو قایق بودم اصلا جلو رو نمیتونستم نگاه بکنم و کله یارو رو به سمت راست بود همش
اصلا کنترل روی دوربین بازی ندارم

جالب هم اینجاست که وقتی exit game میزنم از بازی خارج نمیشه و تو همون منو میمونه و مجبورم با ctrl+alt+delete از بازی خارج بشم
سلام

Arrowtic
16-08-2010, 10:48
آقا من بازيم هي توش مربع هاي سياه مياد تو صفحه.چي كار بايد كنم؟

بردیا
16-08-2010, 13:05
این نشانگر مربوط به تعداد گلوله های باقی مونده نداره؟

ویرایش شد:مث اینکه فقط توی مرحله اول که آموزشی بود نداشت

Kianoosh
17-08-2010, 01:05
دوستان پچی بعد از 553292 (درست گفتم؟ :دی) نیومده؟

bax_021
18-08-2010, 18:51
بازی خوبی بود
واقعا لذت بردم ازش
بعضی جاها از COD بهتر بود
ولی بازم مثل اون نمی شد
داستان و شخصیت ها عالی بودن
به همه پیشنهاد می کنم بازی کنن :10:

AMIRICE
19-08-2010, 18:57
من تو کشتی که داخل بیابون هست گیر کردم
نمیدونم چه کار کنم:41:

Khan gholi
19-08-2010, 22:04
اگر اشتباه نکنم شما میرید بعد سمت راست یا چپ یک راه هست که یک سری وسائل کشتی ریخته و حالت شیب رو بوجود اورده ازش میرید بالا و مستقیم میرید تا برید اتاق بعدی

kiarash3500
19-08-2010, 22:44

به مواد انفجاری شلیک کن یه پل برای عبورت درست میشه

Retired User
20-08-2010, 03:18
دوست عزیز راتو ادامه تا به بم بست برسی
بعد باید بری چپ
یه نردبوم جلوته
چند تا جعبه هست بپر رو اونها بعد بپر رو نردبوم
بقیشم آسونه

AMIRICE
20-08-2010, 10:58
دوست عزیز راتو ادامه تا به بم بست برسی
بعد باید بری چپ
یه نردبوم جلوته
چند تا جعبه هست بپر رو اونها بعد بپر رو نردبوم
بقیشم آسونه

ممنون از راهنمایی
اما دیشب ساعت 1 رد کردم اینجا رو

mehraboun1985
23-08-2010, 15:21
میشه یکی به من کمک کنه؟دیوونه شدم دیگه.

من بازی رو خریدم.وقتی میخوام بازی رو نصب کنم(توی هر 3 دیسک) این ارور رو بهم میده:
crc error:the file ---------- doesnt match the file in the setup's .cab file.the medi........

از روی هر 3 دیسک image گرفتم.باز هم ارور داد(البته فقط توی دیسک آخر توی یگی از فایلها که میخواست توی آدرس C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\Output\win32\movies\attraction.res )

اگه بزنم که این ارور رو ignore کنه،بازی رو نصب میکنه، ولی باز هم اجراش نمیکنه و این ارور رو میده:
c:\program files\.......\BFBC2Game.exe
this application has failed to start because the application configuration is incorrect.
reinstalling the application may fix the problem.
که تا حالا 10 بار نصبش کردم ولی درست نشده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی فولدر بازی هم که میرم یه فایلی هستش به اسم BFBC2Updater.exe ،این رو که میزنم یه پیغام میده که :
your version is:515195
lastest version is :553292
you'll have to update to the latest version to be able to play.
do you want to update to the latest version?
این رو هم میزنم آپدیت کنه.یه فایله 830 مگی دانلود میکنه.ولی بعدش هم کار نکیکنه.هرچقدر هم که این فایلهای آپدیت جدید رو میریزم تو فولدرهای اصلی و ... فایده نداره.

directx رو هم از روی خود دیسکها نصب کردم.کلا هرچی روی دیسک بود رو نصب کردم.مشکل هم از امکانات سیستم نباید باشه .
4gig ram ,vga 9500gt 1g ,cpu quad 6600 ویندوزم هم الان xp sp3 هستش.
تا حالا به خاطر این بازی 6-7باز ویندوز ریختم.ویستا هم ریختم باز کار نکرد.روی 7 هم (روی یه دستگاه دیگه) ریهتم باز کار نکرد.

بعد دوباره بازی رو از یه جای دیگه خریدم.اینم 3 تا دیسکه.این هم کار نمیکنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته این یه جاهای دیگه اون ارور اولی crc رو میده.

توی هیچکدوم از 2 سری که خریدم هم پوشه crack وجود نداره.یعنی بدون کرک باید نصب بشه.حتی شماره سریال و ... هم نمیخواد

تا حالا 20 بار خود بازی رو نصب کردم.5-6بار ویندوز عوض کردم.من میخوام بازی کنم.

کمک کنییییییییییییییییییییییی د

بردیا
25-08-2010, 15:25
چطوری میشه مولتی پلیرشو بازی کرد؟
مراحلش طولانیه بعضی وقتا خسته کنندست ولی استفاده از وسایل نقلیش جالبه نسبتا

panther99
26-08-2010, 11:48
دوستان خسته نباشید . سیستم مورد نیاز برای این بازی که AMD باشه چیه . ممنون.

Kianoosh
26-08-2010, 12:41
چطوری میشه مولتی پلیرشو بازی کرد؟
مراحلش طولانیه بعضی وقتا خسته کنندست ولی استفاده از وسایل نقلیش جالبه نسبتا

باید سریال نامبر اصل رو بخری حدود 20 تومن هست

بردیا
26-08-2010, 13:05
باید سریال نامبر اصل رو بخری حدود 20 تومن هست

نه پول نه:دی
راه غیرقانونی نیستش؟:دی

Kianoosh
26-08-2010, 16:23
نه پول نه
راه غیرقانونی نیستش؟

فکر نمی کنم نه مولتی پلیرش ه-ک شده نه کرک آنلاین اومده:دی

بردیا
27-08-2010, 16:29
چقدر کوتاه بود سینگل پلیرش
همش 12-13 مرحله بیشتر نبود اینکه
یکی از بچه ها میگفت از cod طولانی تره

ولی قشنگ بود
تو تیراندازیش به پای cod نمیرسید ولی در کل بازی خوبی بود

subasa
28-08-2010, 14:49
من اين بازي رو در عرض 4 ساعت تموم كردم. خيلي زود تموم شد.

محمد ه ف
28-08-2010, 15:11
من روی Ps3 بازی کردم
روزی 1 ساعت بازی میکردم و در یک هفته تمومش کردم
کلا خیلی قشنگ بود ولی به شماره یکش نمیرسید Bad Company 1 رو میگم.

رضا جنگنده
28-08-2010, 21:22
بازيش خيلي از COD پايين تره.
اصلا قابل مقايسه نيستند.
مثلا مرحله ي آخرش خيلي مزخرف بود.

parsa5564
28-08-2010, 23:14
دوستان من این بازیو تازه نصب کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده.چیکارش کنم؟مشکل از کجاست؟

mehdy.z
29-08-2010, 00:10
دوستان من این بازیو تازه نصب کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده.چیکارش کنم؟مشکل از کجاست؟

DX داخل dvd بازی رو نصب کن...اگه جواب نداد از اینجا آخرین نسخه_ش رو دانلود کن:

بازم اگه جواب نگرفتی از اینجا فایل مورد نظر رو دانلود و توی پوشه system 32 ویندوز کپی کن:

parsa5564
29-08-2010, 03:16
DX داخل dvd بازی رو نصب کن...اگه جواب نداد از اینجا آخرین نسخه_ش رو دانلود کن:

بازم اگه جواب نگرفتی از اینجا فایل مورد نظر رو دانلود و توی پوشه system 32 ویندوز کپی کن:

ممنون.درست شد
این بازی directx 11 ساپورت می کنه؟کارت گرافیک من 5750 هست.من توی تبلیغش دیدم نوشته از directx 11 ساپورت می کنه؟باید کار خاصی انجام بدم یا اینکه خودش با directx 11 اجرا میشه؟

kian-sh
29-08-2010, 10:55
بازی خیلی قشنگی بود ولی به COD نمیرسه.

mehdy.z
29-08-2010, 20:36
ممنون.درست شد
این بازی directx 11 ساپورت می کنه؟کارت گرافیک من 5750 هست.من توی تبلیغش دیدم نوشته از directx 11 ساپورت می کنه؟باید کار خاصی انجام بدم یا اینکه خودش با directx 11 اجرا میشه؟
البته من توی بازی گزینه ای ندیدم که مثلا فقط با DX11 روشن شه....ولی اگه بازی DX رو ساپورت کنه کلا توی seven روی اون بالا میاد:46:

parsa5564
31-08-2010, 12:22
اصلا با این بازی حال نکردم.تیر اندازیش خیلی افتضاحه.اصلا هیجان نداره.گرد پای call of رو هم جمع نمی کنه

Vahid67
02-09-2010, 00:02
بازی خیلی خوبی بود و خیلی قسمتهاش از cod بهتر بود و مطمئنم نسخه های بعدیش که بیاد کلا cod دیگه حرفی برای گقتن در مقابلش نداشته باشه حالا یه سوال فایل های save بازی کجا ذخیره میشن؟؟؟

mehdy.z
02-09-2010, 00:15
بازی خیلی خوبی بود و خیلی قسمتهاش از cod بهتر بود و مطمئنم نسخه های بعدیش که بیاد کلا cod دیگه حرفی برای گقتن در مقابلش نداشته باشه حالا یه سوال فایل های save بازی کجا ذخیره میشن؟؟؟
اینجا:

B.3.S.T
02-09-2010, 00:36
آقا cod الان 6 سری گذشته ازش تا شده call of duty و این همه اسم و آوازه پیدا کرده واسه خودش!حالا این battlefield بیچاره تازه 2 قسمتش اومده...حالا اینم در نظر داشته باشین کهbf bad company 2 تازه 1 سال از معرفیش می گذره که به نظرم جا داره رقیب جدیه cod باشه.به واقع من تا به این اندازه ندیدم تو یک بازی اول شخص جنگی این چنین فیزیک بالایی واسه تخریب اجسام و ساختمانها و وسایل نظامی دشمن به کار رفته باشه...اگر هم واقعآ نقصی تو داستان و گیم پلی بازی بوده فیزیک بالای گرافیک ,همه اینها رو جبران کرده

Vahid67
02-09-2010, 05:04
اینجا:

سه تا فایل setting داره درسته؟؟ همیناس؟؟؟

mehdy.z
02-09-2010, 11:44
سه تا فایل setting داره درسته؟؟ همیناس؟؟؟
بله منتها کل پوشه BFBC رو در نظر بگیر چون هر کدوم از اون فایلها قسمتهایی از نحوه تنظیمات وسیوهای شما رو دربر داره...

javadlf
20-09-2010, 18:52
الان بازی رو تموم کردم.

داستانش عالی بود و گرافیک و تیراندازی تو بازی هم قابل قبول بود.

در کل از COD6 بهتر بود. به خصوص اینکه حالت یک نفرش خیلی طولانی تر از COD بود.

کسی نمیدونه battlefield 3 کی میاد؟ می خواهیم بریم ALASKA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B.3.S.T
20-09-2010, 23:17
الان بازی رو تموم کردم.

داستانش عالی بود و گرافیک و تیراندازی تو بازی هم قابل قبول بود.

در کل از COD6 بهتر بود. به خصوص اینکه حالت یک نفرش خیلی طولانی تر از COD بود.

کسی نمیدونه battlefield 3 کی میاد؟ می خواهیم بریم ALASKA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بتلفیلد بعدی مربوط به زمان جنگ ویتنام هست که در حال حاضر هم ساختش به پایان رسیده
در tgs 2010 از این بازی رونمایی شده

javadlf
21-09-2010, 00:25
بتلفیلد بعدی مربوط به زمان جنگ ویتنام هست که در حال حاضر هم ساختش به پایان رسیده
در tgs 2010 از این بازی رونمایی شده

البته اونی که شما میگی battlefield 3 نیست. اونطوری که توی bad company تموم شد، نسخه 3 باید تو خود آمریکا اتفاق بیفته.

B.3.S.T
21-09-2010, 01:24
البته اونی که شما میگی battlefield 3 نیست. اونطوری که توی bad company تموم شد، نسخه 3 باید تو خود آمریکا اتفاق بیفته.

من گفتم battlefield 3 ؟؟؟!
نسخه بعدیه این بازی اسمش هست Battlefield: Bad Company 2: Vietnam نه battlefield 3
فکر نمی کنم ربطی داشته باشه که چون بازی تو آمریکا تموم شده اگر روزی بخوان نسخه 3 رو بسازن حتمآ باید از همون نقطه آغاز بشه...همانند حال و روز خیلی از بازیهای نامدار مانند dmc,pop,....

arash_uiq3
23-09-2010, 03:40
دوستان من همین 2 ساعت پیش بعد از یک هفته از خرید بازی تموم کردم.
بازی خیلی قشنگی بود و لذت بردم.
ولی در مورد نسخه بعدی فکر کنم توی دموی آخر بازی رییسشون میاد میگه آلسکا !!!
فکر کنم منظورشون اینه که ماموریتتون هنوز تموم نشده و باید برید آلسکا
حالا درست نمی دونم

javadlf
24-09-2010, 13:01
دوستان من همین 2 ساعت پیش بعد از یک هفته از خرید بازی تموم کردم.
بازی خیلی قشنگی بود و لذت بردم.
ولی در مورد نسخه بعدی فکر کنم توی دموی آخر بازی رییسشون میاد میگه آلسکا !!!
فکر کنم منظورشون اینه که ماموریتتون هنوز تموم نشده و باید برید آلسکا
حالا درست نمی دونم

درسته دوست عزیز
اونطور که فرمانده میگه روسیه از شمال آمریکا و آلاسکا به مرزهای آمریکا حمله کرده.

البته تاریخ اومدن battlefield 3 معلوم نیست و به قول دوستمون b3st1 معلوم نیست که حتما ادامه داستان باشه و در آلسکا شروع بشه.

AMIR.KIK
05-11-2010, 01:52
سلام دوستان مثله اینکه پچ واسه بازی اومده؟اینم آدرسش.

daneshjooyan
05-11-2010, 12:29
سلام دوستان
من بازي Battlefield Bad Company 2 را كه نصب مي كنم اين پيغام رو مي ده
the application has faild to start because the application is incorrect
و مي گه كه دوباره نصب كن البته يه بار بعد از نصب اجرا شد ولي دوباره كه ويندوز رو عوض كردم پريد و ديگه نصب نمي شه مي خواستم بدون مشكل از كجاست؟؟؟ لطفا كمك كنيد

Gregar
05-11-2010, 23:17
این Campaign اش رو که یه روزه تموم کردیم . دیگه هیچی نداره ؟ همش همین بود ؟

3Dmajid
06-11-2010, 10:29
میشه بگید چند وقته که این بازی اومده ؟ :10:
من چند روز پیش تازه نصب کردم ... واقعا حال کردم با بازیش... گرافیک و گیم پلی و داستان عالیه ! :40:

popowoody
06-11-2010, 14:27
بازی 2 مارچ 2010 منتشر شده

KAHAKDAM
06-11-2010, 16:52
سلام
بچه ها ایا پچی برای شبکه بازی کردن بازی وجود داره؟خدا لعنتشون کنه که این امکان رو به بازی ندادن!

daneshjooyan
06-11-2010, 17:33
من بازي Battlefield Bad Company 2 را كه نصب مي كنم اين پيغام رو مي ده
the application has faild to start because the application is incorrect
و مي گه كه دوباره نصب كن البته يه بار بعد از نصب اجرا شد ولي دوباره كه ويندوز رو عوض كردم پريد و ديگه نصب نمي شه مي خواستم بدون مشكل از كجاست؟؟؟ لطفا كمك كنيد

AMIR.KIK
07-11-2010, 01:55
جدیدترین پچ بازی

اینم لینک دانلود

Gregar
07-11-2010, 20:03
اقا نمیشه این بازی رو به صورت Multiplayer با AI بازی کرد ؟ من این قسمتش رو خیلی دوست دارم فقط تک نفره نمیشه .

tranceyou
20-11-2010, 18:01
سلام یه سوال دارم توی یه مرحله باید یه تانکی رو از بین برد چیکار باید کرد؟ تو زمستون هست

!@#$%^&*()
20-11-2010, 18:08
جدیدترین پچ بازی
عجب ترجمه ی مزخرفی داره...همون انگلیسیشو میزاشتی بهتر بود...

B.3.S.T
21-11-2010, 00:37
آمار تغییرات ثبت نام بیش از وزارت بهداشت به BC2 آورده ؛ رفع اشکالات چند مشتری

امتیازات سرور ارسال شده اند افزایش یافته است ، برخی از hitboxes خود تغییر کرد. این دقت اسلحه ، افزایش خواهد شد ، اما بسیاری از اختلاف به چاقو را ندارد.

2 - ایمنی در هنگام تخم ریزی دوم / زنده بودن هم اکنون می توانید بلافاصله حذف خواهد شد یا با شلیک ، زوم کردن ، و یا هر جنبش
(حرکت ، دولا شدن ، پریدن). فقط نگاه کردن به اطراف خواهد اسیب ناپذیری را حذف کنید. در اصل : اگر حرکت فرد ، او هرگز رویین تن.
3D دید ثابت.

ثابت مثل حلزون حرکت کردن تفنگ crosshair زوم بر روی کامپیوتر به طوری که آنها را بهتر نشان دادن دقت دوربرد. ضربدر اکنون نزدیک تر بر روی کامپیوتر ، شبیه به کنسول.

افزایش آسیب چلپ چلوپ AT4 را پس از آن با استفاده از سلاح در پیاده نظام ، انتظار : کاهش رقابت دیگر. AT4 هنوز آسیب حداقل چلپ چلوپ از تمام سلاح در.

کاهش آسیب چلپ چلوپ از کارل گوستاو به آن را در خط با استفاده از سلاح دیگر مواد منفجره. کارل گوستاو هنوز آسیب ترین چلپ چلوپ از تمام سلاح در.

دقت F2000 در حال حرکت به نقش برجسته خود را به عنوان علیرضا تلفن همراه افزایش یافته است.
من موندم چه نرم افزار حرفه ای بوده که به این شکل ترجمه کرده!!!
به قول دوستمون هم انگلیسی بود بهتر متوجه میشدیم! : دی

S A M S U N G
22-11-2010, 12:35
سلام .

دوستان بخش آنلاین بازی سرور dedicated server داره ؟ یا همیشه میره هر سروری که دوست داشت ؟

کلا توصیه میکنید اورجینال بخرم ؟

مخلصیم .

Jadda
25-11-2010, 19:14
سلام یه سوال دارم توی یه مرحله باید یه تانکی رو از بین برد چیکار باید کرد؟ تو زمستون هست

کلید 5 را بزن یک دوربین داره که در میاره بعد روی تانک زوم کن تمام است ......

HoJJaT_007
08-12-2010, 19:01
سلام .

بازی چند روز پیش رسید به دستم :دی فقط یه مشکلی هست .

وسط بازی افت فریم ندارم اصلا . ولی موقع فیلم (همون دمو :دی ) یکمی افت فریم هست که قابل تحمله . چیزی که قابل تحمل نیست اینه که ساب-تایتل هماهنگ نیست . مثلا الان میگه Ready ? حدودا 5-10 ثانیه بعد میاد نوشتش !

mehdy.z
08-12-2010, 19:14
سلام .

بازی چند روز پیش رسید به دستم :دی فقط یه مشکلی هست .

وسط بازی افت فریم ندارم اصلا . ولی موقع فیلم (همون دمو :دی ) یکمی افت فریم هست که قابل تحمله . چیزی که قابل تحمل نیست اینه که ساب-تایتل هماهنگ نیست . مثلا الان میگه Ready ? حدودا 5-10 ثانیه بعد میاد نوشتش !
نا هماهنگی بین subtitle و تصویر در 90% مواقع به خاطر افت فریم موجود در تصویر هست چون زیر نویس و تصویر بازی هر کدوم به صورت جداگانه پردازش میشن و اگه در برخی مواقع CPU یا GPU شما ضعیف باشه باعث ایجاد این مشکل میشه...
البته دلیل اصلی افت فریم شما در دموهای بازی به خصوص اینکه در خود بازی افت فریم نداری به احتمال 90% ضعف CPU سیستم هست چون در اکثر بازیهای کنونی عمل لودینگ در طول دموی بازی انجام میشه که در اینحالت اگه CPU ضعیف باشه قادر به انجام دو کار همزمان (load بازی و پخش فیلم) نیست پس شما دچار افت فریم میشی...

HoJJaT_007
08-12-2010, 20:07
دقیقا . cpu منم ضعیفه .

کدوم عامل گرافیکی مربوط به cpu ؟ تکسچر ؟ منظورم تنظیماتشه . چیو بیارم پایین ؟ رزولیشن یا .. ؟

mehdy.z
08-12-2010, 20:16
دقیقا . cpu منم ضعیفه .

کدوم عامل گرافیکی مربوط به cpu ؟ تکسچر ؟ منظورم تنظیماتشه . چیو بیارم پایین ؟ رزولیشن یا .. ؟
متاسفانه تقریبا برای تموم حالات عملکرد CPU ثابته!!
البته اگه شما جزئیات بازی رو کم کنی ممکنه در مقداری از فشار روی CPU رو به علت کم کردن عوامل محیطی و تکستورها بیاری پایین ولی بازم این تغییر خیلی محسوس نخواهد بود:13:
در کل اینو بگم که کمتر بازی تنظیمات خاصی برای کاهش فشار CPU داره و ضعف CPU خیلی مشکل جبران میشه!!

HoJJaT_007
08-12-2010, 20:24
خب میتونید سیستم مورد نیاز بازی رو بگید ؟ رو جلد بازی نوشته بود پنتیوم D 2GHZ ولی من یه چیز بهتر از این دارم نسبتا ( CPU رو میگم . )

mehdy.z
08-12-2010, 22:02
خب میتونید سیستم مورد نیاز بازی رو بگید ؟ رو جلد بازی نوشته بود پنتیوم D 2GHZ ولی من یه چیز بهتر از این دارم نسبتا ( CPU رو میگم . )
این سیستم مورد نیاز بازی هست:

Minimum System Requirements
Processor: Core 2 DUO @ 2 GHz
Memory: 2 GB
Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive

Recommended System Requirements
Processor: Any Quadcore Processor
Memory: 2 GB
Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
Video Memory: 512 MB (NVIDIA GeForce GTX 260)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive

HoJJaT_007
08-12-2010, 22:35
با یه سری روش خاص این مشکلو بهتر کردم 2 ثانیه اختلاف فقط توی بعضی از دمو ها . به هر حال . (ساب تایتل رو دیر تر میگه !)

تو مرحله سوم اینا . که از یه خونه باید دفاع کنی یه قایق میاد به تیر میبنده . میگه برو rpg بردار . یه rpg توی یه جعبه به صورت عمودی هست اما قابل برداشتن نیست (توی خونه) .
کجاس این rpg ؟

HoJJaT_007
09-12-2010, 16:18
مشکل قبلی حل شد . اما این بازی یه ضعف بسیار بزرگ داره اونم هوش مصنوعی . مثلا اول باید تو حرکت کنی بعد دشمنا . یا مثلا اولین تیرو باید تو بزنی . توی مرحله سوم که اینطوریه حداقل . بعد همون زدن قایق اینطوریه . فقط بعد یه سری دمو اونا حرکت میکننو مثلا اونجایی که کارگاه چوبه اول باید تو بری جلو تازه یارات همه رو میزنن الا دشمنا .
نمیشه اونا برن جلو بعد تو پشتشون بری ؟

GHOST RECON
09-12-2010, 17:59
سلام دوستان من تازه اين بازي رو گرفتم ولي يه مشكلي دارم بعد از نصب بازي و اجراي اون وقتي اجراي بازي رو ميزنم دموي اول بازي كه چند نفر تو قايق هستن مياد ولي وسطش يكدفعه از بازي خارج ميشه هر كاري هم كردم درست نشد به نظر شما مشكل از كجاست؟

mafr07
11-12-2010, 21:04
ممکنه از کرکش یا ضعف سیستمتون باشه

B.3.S.T
11-12-2010, 23:48
سلام دوستان من تازه اين بازي رو گرفتم ولي يه مشكلي دارم بعد از نصب بازي و اجراي اون وقتي اجراي بازي رو ميزنم دموي اول بازي كه چند نفر تو قايق هستن مياد ولي وسطش يكدفعه از بازي خارج ميشه هر كاري هم كردم درست نشد به نظر شما مشكل از كجاست؟

کرش می کنه یا مثلآ موس قاطی می کنه و رو هوا رو نشون میده ؟
حالا ضرر نداره هر چی تو فایل کرک هست رو کپی کنی محل نصب بازی(حتی فایل not و text)

3Dmajid
12-12-2010, 22:31
واقعا خیلی بازی قشنگی بود :40:

HoJJaT_007
12-12-2010, 23:09
من یکی دو مرحله رفتم زده شدم .
هوش مصنوعی یارا ضعیفه . مثلا باهات حرکت نمیکنند یا جلو جلو برند باید یک کیلومتری بری بعد پشتت بیان . مثل َCOD و MOH نیست.

3Dmajid
12-12-2010, 23:42
هوش مصنوعی یارا ضعیفه . مثلا باهات حرکت نمیکنند یا جلو جلو برند باید یک کیلومتری بری بعد پشتت بیان . مثل َCOD و MOH نیست.

من که به یارا کار نداشتم خودم تکی میرفتم جلو :20:
کاشکی یه بازی تک نفره بسازن همه بازیا شده گروهی :41:
البته Wolfenstein 2 تک نفره بود خیلی حال داد :31:

آره قبول دارم یارا هوششون ضعیفه ... ولی واقعا بازیش خیلی حال داد بهم ... مخصوصا گرافیکش !
داستان خوبی هم داشت ... بازیش خشک نبود و از همه مهمتر توجه به جزئیاتش بود !
همین که به هر جایی میزنی درب و داغون میشه خیلی باحال بود :40:
به نظرم گیم پلی ش نسبت به اون دو تا بازی که گفتی واقعی تر بود و همینطور گرافیکش

system1000
13-12-2010, 00:04
بازی خوب بود و داستان و مدت زمان و گرافیک هم به نظرم خوب بود.فقط اینکه انتظار داشتم حداقل یکی از اینا آخر کشته بشه اما انگار هرکول بودن و هیچ چیز نمیتونست جلوشون رو بگیره!

mafr07
13-12-2010, 00:07

مسلما توی این سبک بازی ها هیچی به پای cod نمیرسه

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------

بازی خوب بود و داستان و مدت زمان و گرافیک هم به نظرم خوب بود.فقط اینکه انتظار داشتم حداقل یکی از اینا آخر کشته بشه اما انگار هرکول بودن و هیچ چیز نمیتونست جلوشون رو بگیره!

خلبانشون که مرد.

GHOST RECON
14-12-2010, 23:08
کرش می کنه یا مثلآ موس قاطی می کنه و رو هوا رو نشون میده ؟
حالا ضرر نداره هر چی تو فایل کرک هست رو کپی کنی محل نصب بازی(حتی فایل not و text)
اين بازي كه من دارم كرك نداره تو سي ديش ( براي شركت HRB يا همون همراه رايانه بهسان هستش)
(اون اول دمو كه تو قايق دارن صحبت ميكنن يهو بازي بسته ميشه و ميره تو ويندوز)

HoJJaT_007
14-12-2010, 23:16
آقا مراحلشم خسته کنندست . هیجان خاصی نمیده به آدم . یعنی دقیق نمیگه چیکار کنیم . مثلا الان مرحله دو هستم . باید از روی یه تپه دو سه تا برجو بزنم . بعد هی میگه برو تو رودخونه . خب من برم تو رودخونه کل ملت میفهمن که ! معلوم نیست چی میگه کلا.

3Dmajid
14-12-2010, 23:52
آقا مراحلشم خسته کنندست . هیجان خاصی نمیده به آدم . یعنی دقیق نمیگه چیکار کنیم . مثلا الان مرحله دو هستم . باید از روی یه تپه دو سه تا برجو بزنم . بعد هی میگه برو تو رودخونه . خب من برم تو رودخونه کل ملت میفهمن که ! معلوم نیست چی میگه کلا.

دقیق نمیگه یا دقیق نمیگیری چی میگه ؟ :31:
حیف که یادم نیست وگرنه کمکت میکردم ... ولی من که اصلا یادم نمیاد جاییش گیر کرده باشم ... فقط یه جا بود که سوار قایق بود تو جنگل اون جا هی به یه چیزی گیر میکردم و نه میتونستم برم جلو نه عقب :13:

HoJJaT_007
15-12-2010, 00:05
دقیق نمیگه . اگه از اونجا اسنایپ کنی همه میفهمن . اگه بری تو رودخونه بازم همه میفهمن !!

3Dmajid
15-12-2010, 11:33
دقیق نمیگه . اگه از اونجا اسنایپ کنی همه میفهمن . اگه بری تو رودخونه بازم همه میفهمن !!

یه مرحله ش یادمه اسنایپ باید میکردی از بالا که تو جنگله، رفیقتم داره با دوربین میبینه ...
اونو با اسنایپ دشمنا رو نشونه میگیری وقتی رفیقت گفت Fire When Ready باید شلیک کنی وگرنه میبازی ...
نمیدونم همینو گفتی یا نه :31:

HoJJaT_007
15-12-2010, 13:01
نه اونجا که صدا رعد و برق میاد میدونم.

اونجایی که اصلا هیچی نمیگه .

بردیا
15-12-2010, 20:21

خب رودخونه یه راه فرار هستش دیگه
در کل هر کاری بکنی میفهمن ولی باید از طریق رودخونه خودتو به چک پوینت بعدی برسونی

kumarbaz
20-12-2010, 13:45
دوستان من یه مشکلی که تو اجرای این Game دارم اینه که بالا و پایین صفحه مانیتور حین اجرای این Game سیاه میشه.کرکی برای حل این مشکل دارین؟

javadlf
23-12-2010, 13:53
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam هم دو روز پیش اومده کسی بازی نکرده؟

توی سایت gamespot بهش نمره 8.5 دادان

neon_91
26-01-2011, 13:46
سلام نسخه 1 بازی واسه pc اومده همون battlefield bad company 1.چون اگه داستان bad company 2 ادامه قسمت اولش باشه و به اون ربط پیدا کنه واقعا ضدحاله اگه واسه پی سی نیاد نسخه یکش

soha is the beSt
28-02-2011, 00:35
سلام
من این بازی رو واسه پیسی دان کردم کد هم زدم بهش ولی متاسفانه هی میگه اپدیت میخواد
یه فایلی چیزی نیست که اپدیت رو غیر فعال کنه؟

pooriya_hp
28-02-2011, 20:51
یه مرحله ش یادمه اسنایپ باید میکردی از بالا که تو جنگله، رفیقتم داره با دوربین میبینه ...
اونو با اسنایپ دشمنا رو نشونه میگیری وقتی رفیقت گفت Fire When Ready باید شلیک کنی وگرنه میبازی ...
نمیدونم همینو گفتی یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه آقا ....

من کلی تو این مرحله اعصابم خورد شده بود ...

pooriya_hp
01-03-2011, 12:45
بازیش واقعا عالی بود ....

بخصوص اون خنجرش (( خیلی بهم حال داد ))
اسلحه ها خوب بودن مخصوص اسنایپ و رگبارش
وسایل نقلیه که عالی بودن ...
صداگذاری زیاد جالب نبود ...
هوش مصنوعی دوستان پایین بود ...

اما بازی یکسری باگ ها داشت (( البته طبیعی هست ))

در کل من امتیاز 8 رو میدم ...

Lord-Babak
02-03-2011, 01:17
دوستان من مشکلی که دارم اینه که همون اول وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم یه چند ثانیه ساعت شنی میاد و بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته
دی وی دی ها هم مشکل نداره چون یکی از دوستام نصب کرد کامل هم اجرا شد

کمک کنید لطفا:19:

Lord-Babak
04-03-2011, 11:50
ینی کسی تاحالا این مشکلو نداشته؟:19:

soha is the beSt
04-03-2011, 16:27
تموم شد :دی

Layken
04-03-2011, 18:23
دوستان من مشکلی که دارم اینه که همون اول وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم یه چند ثانیه ساعت شنی میاد و بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته
دی وی دی ها هم مشکل نداره چون یکی از دوستام نصب کرد کامل هم اجرا شد

کمک کنید لطفا:19:
شما یه بار ویندوزتو عوض کن درست میشه...

iCe m@n
05-03-2011, 22:11
دوستان یه ترینر برای بازی میخوام

ممنونم میشم اگه کسی این ترینر رو برای من بذاره:11:

Tomas Angelos
09-03-2011, 19:21
سلام دوستان
اون قسمت از بازی که تو بیابونه یه کشتی هست چندتا کانتینرم روشه چه جوری باید رد کردش:20:
ممنون

iCe m@n
09-03-2011, 19:25
سلام دوستان
اون قسمت از بازی که تو بیابونه یه کشتی هست چندتا کانتینرم روشه چه جوری باید رد کردش:20:
ممنون

شما توی اونجا روی کانتینر ها چند تا بشکه هست که باید بهشون شلیک کنید تا کانتینر ها برای شما یک راه درست کنند که بتونید رد بشید

موفق باشید:11:

J@viD
09-03-2011, 20:42
دستت درد نکنه آقا ....

من کلی تو این مرحله اعصابم خورد شده بود ...

قضیش اینه که دقیقا باید وقتی شلیک کنی که رعد و برق میزنه :31: که کسی صدای شلیکو نشنوه
منم یه 10 دقیقه ای الاف بودم تا فهمیدم

S A M S U N G
11-03-2011, 13:57
دوستان واسه نصب بازی ، من پچ 1 رو دانلود کردم . پچ 2 هم باید دانلود بشه ؟

مخلصیم .

havas_1980
11-03-2011, 15:53
دوستان واسه نصب بازی ، من پچ 1 رو دانلود کردم . پچ 2 هم باید دانلود بشه ؟

مخلصیم .بستگی به خودتون داره... اگه پچ R8 رو گرفته باشین که میشه ورژن 553292 و 8 مین پچ, همین مورد کفایت میکنه... (ماجرا از این قراره از میون 12 پچی که برای این بازی اومده فقط سه موردش دانلود کردنیه)

پچ R9 که میشه ورژن 589035 رو وقت ازاد داشتین دنبالش برین. پچ R10 رو هم که مطمئنا دنبالش نمیرین چون 2 و خورده ایی گیگه!

kane32
14-03-2011, 15:56
با سلام خدمت دوستان گلم دوستان این بازی برای من در ویندوز سون کمی با مشکل اجرا میشه ایا پچی چیزی داره بزنم رووون بشه گیریس گاری بشه

رم3 گیگ
کارت گرافیک یه گیگ

silent-assassin
14-03-2011, 18:15
بستگی به خودتون داره... اگه پچ R8 رو گرفته باشین که میشه ورژن 553292 و 8 مین پچ, همین مورد کفایت میکنه... (ماجرا از این قراره از میون 12 پچی که برای این بازی اومده فقط سه موردش دانلود کردنیه)

پچ R9 که میشه ورژن 589035 رو وقت ازاد داشتین دنبالش برین. پچ R10 رو هم که مطمئنا دنبالش نمیرین چون 2 و خورده ایی گیگه!

سلام

هومان جان پچ ها تاٍثیری توی قسمت تک نفره هم داره؟

شما کدوم را پیشنهاد میکنید؟

kane32
15-03-2011, 09:28
با سلام خدمت دوستان گلم دوستان این بازی برای من در ویندوز سون کمی با مشکل اجرا میشه ایا پچی چیزی داره بزنم رووون بشه گیریس گاری بشه

رم3 گیگ
کارت گرافیک یه گیگ

دوستان وارد لطفا راهنمایی کنن

sima_6600
15-03-2011, 19:01
بابا یکی لینک دانلود نسخه ریپک این بازی رو بده من کل اینترنت رو گشتم نیستتتتتتتتتتتت