ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Battlefield: Bad Company 2

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

p_p_k
26-03-2010, 01:39
اي بازيو كي برا pc اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M A X I M U M
26-03-2010, 06:52
حدود يك ماه پيش نه تنها براي PC بلكه براي X360 هم اومد اما احتمال ميدم براي PS3 نيومده

KAHAKDAM
26-03-2010, 08:38
سلام بچه ها.خبری از LAN نشده؟

Oracle_Eldorado
26-03-2010, 08:56
با سلام .
ببخشید دوستان من بازی رو نصب کردم ، کرک هم کپی کردم ولی وقتی میخوام برم داخل بازی ،
اول میگه باید آپدیت کنی تا بتونی بازی کنی ، وقتی هم میخوام آپدیت کنم نمیشه و ارور میده که اینترنت مشکل داره !
وقتی هم از طریق این فایل : BFBC2Game میخوام بازی رو اجرا کنم Don't Send ویندوز 7 رو میده .
کسی میدونه باید چیکارش کنم ؟

mehdy.z
26-03-2010, 11:40
با سلام .
ببخشید دوستان من بازی رو نصب کردم ، کرک هم کپی کردم ولی وقتی میخوام برم داخل بازی ،
اول میگه باید آپدیت کنی تا بتونی بازی کنی ، وقتی هم میخوام آپدیت کنم نمیشه و ارور میده که اینترنت مشکل داره !
وقتی هم از طریق این فایل : BFBC2Game میخوام بازی رو اجرا کنم Don't Send ویندوز 7 رو میده .
کسی میدونه باید چیکارش کنم ؟
موقعی که میخواد آپدیت کنه firewal و آنتی ویروست رو خاموش کن...
(البته پیشنهاد میکنم که بازی رو دوباره نصب و قبل از کرک اپدیت و ترجیحا directX توی dvd بازی رو هم نصب کنی) اگه آپدیت کرد که هیچ و گرنه اگه حتی بعد از کرک ایراد گرفت به احتمال زیاد مشکل از کرکت هست!!

Oracle_Eldorado
26-03-2010, 12:13
موقعی که میخواد آپدیت کنه firewal و آنتی ویروست رو خاموش کن...
(البته پیشنهاد میکنم که بازی رو دوباره نصب و قبل از کرک اپدیت و ترجیحا directX توی dvd بازی رو هم نصب کنی) اگه آپدیت کرد که هیچ و گرنه اگه حتی بعد از کرک ایراد گرفت به احتمال زیاد مشکل از کرکت هست!!

والا عزیز این بازی رو یکی از دوستان دانلود کرد و نصب کرد .
بدون هیچ مشکلی با همین کرک اجرا شد .
حالا منم نصب کردم و همین کرک رو کپی کردم
ولی میگه باید آپدیت کنی !
شما لینک یه کرک سالم رو دارین به من بدین ؟

hamedchtsz
26-03-2010, 13:34
سلام دوستان. لطفا لینک کرکی که مشکل موس رو حل کنه اینجا قرار بدید. ا توی بازی بازیکن همش به بالا نگاه می کنه انگار می خواد یه لحظه هم از یاد خدا غافل نشه !!!
گه ممکنه لینک مستقیم باشه چون با د
ایال آپ دانلود می کنم...

M A X I M U M
26-03-2010, 13:49
بفرماييد عزيز :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aha2012
26-03-2010, 13:57
عجب بازیه توپیه .من الان مرحله ی 10 هستم.چند تا دیگه مونده تا تموم بشه؟

jax2
26-03-2010, 16:38
سلام دوستان. لطفا لینک کرکی که مشکل موس رو حل کنه اینجا قرار بدید. ا توی بازی بازیکن همش به بالا نگاه می کنه انگار می خواد یه لحظه هم از یاد خدا غافل نشه !!!
گه ممکنه لینک مستقیم باشه چون با د
ایال آپ دانلود می کنم...

اگه برای اجرای بازی از آیکون روی دیکتاپ استفاده می کنید دلیلش همینه
مال منم همینجوری بود
آیکون روی دسکتاپ مال یه فایلیه به نام BFBC2Updater
برین داخل پوشه ی باز و فایل BFBC2Game.exe را اجرا کنید
مال من که اینجوری درست شد

mehdy.z
26-03-2010, 18:00
دوست عزیز والا من خودم که dial up دارم فایل اصلی بازی هم یه چیزی حدود 18MB هست به خاطر همین امکان آپلود ندارم شرمنده...
خوب شما می تونی از بخش درخواست کرک بخوای تا بچه ها در اختیارت بگذارند:

یا حداقل کسی که اینجا ADSL داره براتون آپ کنه:20:
در ضمن این کارهایی رو هم که گفتم کردی چون اگه روی سیستم دیگه اجرا شده دیگه مشکل نمی تونه از کرک باشه احتمال داره همون fiewall یا آنتی ویروس سیستم اجازه آپدیت رو نمی ده!!
برای اطمینان هم بهت پیشنهاد میکنم از گزینه compatibility سیستم هم همون ویندوزی رو که روی سیستم دوستتون جواب داده انتخاب کنید ببینید جواب میده یا نه...

mes que un club
26-03-2010, 18:18
سلام.خوب منم تمومش کردم(نرمال).چه زود تموم شد.حالا باید منتظر کرک باشیم:5:

aha2012
26-03-2010, 20:04
منم تمومش کردم.عجب بازیه توپی بود.تو این عید هم سرگرم شدیم

p_p_k
27-03-2010, 13:08
سلام دوستان

من توی یه قسمت بازی موندم
جایی که یه محوطه هست و جلوش یه سرباز داره نگهبانی میده و صدای موزیک هم میاد

این متن نوشته میشه :

Down! sniper nest up there.covering the river

marlowe.he,s yours . do it quit

نمیدونم باید چیکار کنم.
هر کاری میکنم میسوزم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان. منم داخل همينجا موندم. به هر طريقي كه سربازو رو بزنم ميسوزم. يكي از دوستان گفت بايد صبر كني تا بهت اجازه شليك بده ولي من 10 دقيقه صبر كردم ولي اجازه نداد. چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟:5:

mamaloo_shz
27-03-2010, 16:11
سلام دوستان. منم داخل همينجا موندم. به هر طريقي كه سربازو رو بزنم ميسوزم. يكي از دوستان گفت بايد صبر كني تا بهت اجازه شليك بده ولي من 10 دقيقه صبر كردم ولي اجازه نداد. چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟:5:
دوستان این سربازه رو نگفتن، شما اینو باید آروم بری پشتش و با چاقو بکشی، بعد یارهات میرن پایین، اون موقع تو اسنایپر دستت هست، وقتی رعد و برق میزنه و یارت تو بیسیم اجازه میده ، اون موقع شلیک میکنی !!!

R O O T
27-03-2010, 17:35
سلام دوستان من این بازیو امروز خریدم ولی وسط بازی بعضی موقع ها تصویر سیاه میشه و بعد درست میشه مشکل از کجاست ؟ ممنون

sinak3
27-03-2010, 17:37
سلام دوستان من این بازیو امروز خریدم ولی وسط بازی بعضی موقع ها تصویر سیاه میشه و بعد درست میشه مشکل از کجاست ؟ ممنون

آره.درسته . واسه منم اینجوری میشد تا آخرین آپدیت کارت گرافیکم رو نصب کردم و درست شد.شما هم اینکارو کن

Electronic-Arts
27-03-2010, 19:12
دوست عزیز والا من خودم که dial up دارم فایل اصلی بازی هم یه چیزی حدود 18MB هست به خاطر همین امکان آپلود ندارم شرمنده...
خوب شما می تونی از بخش درخواست کرک بخوای تا بچه ها در اختیارت بگذارند:

یا حداقل کسی که اینجا ADSL داره براتون آپ کنه:20:
در ضمن این کارهایی رو هم که گفتم کردی چون اگه روی سیستم دیگه اجرا شده دیگه مشکل نمی تونه از کرک باشه احتمال داره همون fiewall یا آنتی ویروس سیستم اجازه آپدیت رو نمی ده!!
برای اطمینان هم بهت پیشنهاد میکنم از گزینه compatibility سیستم هم همون ویندوزی رو که روی سیستم دوستتون جواب داده انتخاب کنید ببینید جواب میده یا نه...

alis63
27-03-2010, 21:32
اگه برای اجرای بازی از آیکون روی دیکتاپ استفاده می کنید دلیلش همینه
مال منم همینجوری بود
آیکون روی دسکتاپ مال یه فایلیه به نام BFBC2Updater
برین داخل پوشه ی باز و فایل BFBC2Game.exe را اجرا کنید
مال من که اینجوری درست شد
اقا دست گلت درد نکنه مشکل منم حل شد البته این روش همون مشکل سیاه شدن وتاری تصویر در هنگام انفجار هارو هم حل میکنه ممنون

M A X I M U M
27-03-2010, 22:23
با نگه داشتن Shift بدو طرفش و بعد سريع چاقوش كن ( دكمه وسط موس )
بعدش ميري اونجا و ياراتو پوشش ميدي
نشانه بگير نيروهاي دشمنو و هر موقع صداي رعد و برق اومد شليك كن اينطوري صداي گلوله با صداي رعد قاطي ميشه و كسي بويي نمي بره

hamedchtsz
28-03-2010, 17:23
بفرماييد عزيز :

اين كرك 18 مگي مشكل موس رو حل مي كنه فشرده شده فقط 5 مگ حجم داره روي سه تا سرور هم آپلود شده
ممنون از دوستمون كه اين كرك رو اينجا قرار دادند

saman3230
28-03-2010, 21:11
بچه ها یه سئوال داشتم

اینطور که من شنیدم این بازی تنها بازی از سری battle field که سناریو داره ؟

می خواستم بازی چه جورسایت مثل call of هست و ارزش خرید رو داره ؟

shaaheen
28-03-2010, 21:15
بچه ها یه سئوال داشتم

اینطور که من شنیدم این بازی تنها بازی از سری battle field که سناریو داره ؟

می خواستم بازی چه جورسایت مثل call of هست و ارزش خرید رو داره ؟

آره دقيقا مثل modern warfare ميمونه.شايد يكم ضعيفتر از نظر خط داستاني.ولي گرافيك گيم پلي همه چيزش عالي كار شده.حتما بگير.

mehdy.z
29-03-2010, 00:31
خوب منم این بازی رو تموش کردم:5:
در مورد بازی که قبلا حرفهام رو زدم و تقریبا نظرم هنوز در همون حدی هست که قبلا گفتم:20:
اما این وسط برای اینکه سوء تفاهم پیش نیاد باید بگم که به نظر من هم این بازی بسیار خوب و با گیم پلی جذابه ولی فقط من اعتقاد دارم تا اون حدی که از MW2 لذت بردم از این بازی نبردم همین(همین طور که به نظرم اون لذت تازگی که توی MW بود در MW2 نبود)...
همگی موفق باشید:46:

kotlet110
29-03-2010, 13:10
این اصلا با MW2قابل مقایسه نیست

gap
29-03-2010, 13:58
چرا اتفاقا،یک رقیب بسیار سرسخت و مهم برای mw2 به حساب میاد،در اندکی از موارد از mw2 این بازی جلوتر و جالب تر هستش،ولی در بسیاری از موارد کمتر و یا برابر با mw2 هستش،
______
همونطور که مهدی عزیز گفتن این بازی ها با mw قابل مقایسه نیستند،و همچنین خود ایشون دلیلش رو هم چندین صفحه قبل گفتن که mw استارت این بازی ها رو زد و این بازی ها همه پیرو اون هستن;)

KAHAKDAM
29-03-2010, 15:21
سلام.بابا چرا این بازیو با mw مقایسه میکنید.چه ربطی به هم دارند.فکر کنم 50 درصد پستها شده مقایسه این دو.بالاخره هرکسی سلیقه ای برای خدش داره کسانی که battlefield بازند از این بازی لذت بردند و کسانی که از battlefield خوششون نمیاد لذت نبردند.تو رو خدا این بحث های بی خود رو بزارید کناروتا کی؟:41:

mehdy.z
29-03-2010, 17:30
سلام.بابا چرا این بازیو با mw مقایسه میکنید.چه ربطی به هم دارند.فکر کنم 50 درصد پستها شده مقایسه این دو.بالاخره هرکسی سلیقه ای برای خدش داره کسانی که battlefield بازند از این بازی لذت بردند و کسانی که از battlefield خوششون نمیاد لذت نبردند.تو رو خدا این بحث های بی خود رو بزارید کناروتا کی؟:41:
نه عزیز اینا اول خودشون شروع کردندشما این پست رو بخون:

اگرچه بعدا خواستند جبران کنند که اونم فکر کنم به خاطر این بود که خوشون رو از شر انتقادات راحت کنند!! :

ولی در کل با حرف شما موافقم که هر کس سلیقه ای داره و هر نظری در جای خودش قابل احترامه:20:

RAMB0o0
29-03-2010, 18:11
سلام.شما قسمت MP این بازیو دیدی که میگی اصلا قابله مقایسه با mw2 نیست!!!
اگه فقط یه نیم ساعت قسمت اصلی بازی یعنی MP رو بازی کنی اونوقطه که نظرت 180درجه فرق میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

light
29-03-2010, 20:14
مرحله 5 يا 6 كه تو برف هست و كلا سفيده مانيتور بايد چيكار كنم ؟ تا يه كم ميمونم خود به خود ميميرم

چجوري ميشه BF2 رو LAN بازي كرد ؟

aha2012
29-03-2010, 20:20
مرحله 5 يا 6 كه تو برف هست و كلا سفيده مانيتور بايد چيكار كنم ؟ تا يه كم ميمونم خود به خود ميميرم

چون هوا سرده دور مانیتورت شروع میکنه به یخ زدن.باید بری تو خونه ها و با شومینه خودتو گرم کنی یا میتونی بشکه ها رو بترکونی و از آتیشش برای گرم کردنت استفاده کنی.انقدر باید این کارو انجام بدی تا مرحله تموم شه و تو هم از سرما نمیری:20:

gap
29-03-2010, 20:21

برو تو خونه ها و جاهایی که از خونه ها فاصله داری برو اون بشکه های نفت رو منفجر کن;)

Oracle_Eldorado
29-03-2010, 20:22
منم این بازی رو تموم کردم .
خیلی باهال بود .
ولی یه کپی از روی سری Call Of Duty !!!
هم لودینگ هاش ، هم داستان و کل بازی .
ولی کلا داستان جالب و گیرایی داشت .
آخرش هم بدک نبود .
ممنون از دوستانی که واسه اجرای بازی کمکم کردن .

KAHAKDAM
29-03-2010, 20:52
سلام.ای بابا من این پست رو دادم تا از این حرف ها دست بردارید مثل اینکه بدتر شد.:31:

syamak790
30-03-2010, 09:53
سلام
یه سوال داشتم در مورد این بازی
این بازی حالت چند نفره داره برای xbox ؟
نه آنلاین ها
حالتی که بشه با 4 تا دسته باهاش بازی کرد

ممنون:31:
مثل modern warfare 2 که گروه بندی میشه

alis63
30-03-2010, 13:03
سلام منم بازی رو تموم کردم. واقعا گرافیکش عالیه این گستردگی فضا وهمین طور جنگل هاش آدمو یاد کرایسیس میندازه واقعا عالی بود حیف که زود تموم شد.

MILIN3M
30-03-2010, 13:46
ببینم با اون پچ 500مگی باگها درست میشن؟؟؟ میشه انلاین بازی کرد؟؟؟؟؟
اگه میتونین یه کرک برای پچ500مگی بدین

aha2012
30-03-2010, 14:36
EAهم بازیه قشنگیو درست کرد تو عید کلی حال کردیم
حالا اینارو بیخیال بچسب به medal of honor که ترکونده و پوز cod رو به خاک مالیده .اینم دموش، ببینیدو خودتون قضاوت کنید:

Master_of_Rock
30-03-2010, 17:31
من بازی رو نصب کردم وقتی روش کلیک می کنم می گه باید اپدیت کنی . شما هم این مشکل رو داشتین ؟
اگه آره حجم فایلهای آپدیت چقدره ؟

saeid127
30-03-2010, 17:37
من بازی رو نصب کردم وقتی روش کلیک می کنم می گه باید اپدیت کنی . شما هم این مشکل رو داشتین ؟
اگه آره حجم فایلهای آپدیت چقدره ؟

احتمالا مشکل از کرک شماست.
یک کرک مطمئن دانلود کن.

Master_of_Rock
30-03-2010, 17:45
همون کرکی که اینجا معرفی شده بود رو هم دانلود کردم 5 مگ بود که بعد از باز کردنش 18 مگ میشه

byebye
31-03-2010, 00:09
من بازیو تموم کردم ،اکشن بازی خیلی خوبه و صدا گزاری اون عالیه واقعا و از شنیدن صداها من واقعا کیف کردم .
در کل بازیه خوبیه و کاملا ارزش بازی کردن داره ///

hamed_dij
31-03-2010, 00:55
بازیش از cod6 که همه میگن بهتر نیست در حد brothers in arm (اخرین نسخه اش اسمش یادم نیست)هست؟
بازی افت فریم نداره؟
کلا بازی باحالی هست یا نه؟
خواهشا راهنمایی کنید اگه خوبه میخوام بگیرمش.
مردم از بس انتظار کرک شدن ac2 کشیدم

CATALONIA
31-03-2010, 09:16
بازیش از cod6 که همه میگن بهتر نیست در حد brothers in arm (اخرین نسخه اش اسمش یادم نیست)هست؟
بازی افت فریم نداره؟
اين كه از MW2 بهتره يا نه بستگي به خودت و نگاه به بازي داره .

ولي مي تونم بگم تو بعضي جا ها بهتر از MW2 از شده .
در كل اگه از بازي هاي modern shooting يا همون MW2 خوشت اومد ، از اين هم خوشت مياد . 
معمولا همه ي بازي ها افت فريم دارن ، ولي بعضي بازي ها كم تر بعضي بيشتر . ولي اين بازي زياد افت فريم نداره ( البته به سيستم PC شما هم بستگي داره ) 

در كل بازي خوبي هست و به بازي كردنش مي ارزه ... 

Master_of_Rock
31-03-2010, 10:35
یکی راهنمایی کنه لطفا بازی رو دیروز گذاشتم آپیدت شد ولی بازم وقتی میخوام اجرا کنم هیچ اتفاقی نمی افته و بازی اجرا نمی شه :41:

---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------

احتمالا مشکل از کرک شماست.
یک کرک مطمئن دانلود کن.

لطفا لینک کرک مطمئن رو بذارید ممنون

gap
31-03-2010, 11:40
بازی افت فریم نداره؟
بازی تقریبا با MW2 برابری داره،در بعضی از موارد از MW2 بهتره ولی در بیشتر موارد با MW2 یکسان و یا بدتر هستش(50% موارد مثل هم هستن،20%بهتره،30% کم میاره)
این بازی با Brothers in arm کمی فرق داره (این جالب تره)
بازی افت فریم نداره(به قول دوستمون به سیستم شما بستگی داره)
در کل بازی جالبیه و سرگرمتون میکنه;)

یکی راه نمایی کنه لطفا بازی رو دیروز گذاشتم آپیدت شد ولی بازم وقتی میخوام اجرا کنم هیچ اتفاقی نمی افته و بازی اجرا نمی شه :41:

---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------

لطفا لینک کرک مطمئن رو بذارید ممنون
جالبه که بازی من اصلا کرک نداشت و اجرا شد:دی

MILIN3M
31-03-2010, 12:34
اقا من این پچ 500 مگی رو گرفتم تا میزنم برای اینستال میگه فولدر بتل فیلدو پیدا نیمکنه..کپیشم کردم تو فلدر بازی بازم نشد چی کار کنم؟؟

night lord
31-03-2010, 13:27
اقا من این پچ 500 مگی رو گرفتم تا میزنم برای اینستال میگه فولدر بتل فیلدو پیدا نیمکنه..کپیشم کردم تو فلدر بازی بازم نشد چی کار کنم؟؟

یا مال این بازی نیست یا با ورژن بازی که1.0.1.0 هست مطابقت نداره

yar1993
31-03-2010, 13:50
سلام
من این بازیو دیروز روی pc نصبیدم ولی وقتی میرم داخل بازی تو صحنه هایی که خیلی تیراندازی میشه آسمون بازی گرافیکش به هم میریزه و سیاه میشه(هر چی بیشتر جنگ باشه بیشتر اینجوری میشه ولی اگه همه چی آروم باشه اینطوری نمیشه!!
اعصابمو خورد کرده
اینم مشخصات سیستم:
گرافیک:nvidia geforce 275 gtx xfx
رم:6gig bus 2000 ocz
سی پی یو:intel cori7
حالا شما میدونی مشکل از کجاست
حتی کرافیکشو هم روی پایین ترین حد میذارم ولی بازم همونجوری میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sinak3
31-03-2010, 14:58
سلام
من این بازیو دیروز روی pc نصبیدم ولی وقتی میرم داخل بازی تو صحنه هایی که خیلی تیراندازی میشه آسمون بازی گرافیکش به هم میریزه و سیاه میشه(هر چی بیشتر جنگ باشه بیشتر اینجوری میشه ولی اگه همه چی آروم باشه اینطوری نمیشه!!
اعصابمو خورد کرده
اینم مشخصات سیستم:
گرافیک:nvidia geforce 275 gtx xfx
رم:6gig bus 2000 ocz
سی پی یو:intel cori7
حالا شما میدونی مشکل از کجاست
حتی کرافیکشو هم روی پایین ترین حد میذارم ولی بازم همونجوری میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که قبلا هم گفتم باید آخرین نسخه ی آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنی.

vahidgame
31-03-2010, 15:21
همونطور که قبلا هم گفتم باید آخرین نسخه ی آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنی.
کاملا درسته.
مطمئنا سیستم شما بالا هستش و همه بازی ها رو می تونید راحت در آخرین کیفیت بازی کنید.
منم خودم جدیدا آخرین درایور کارت گرافیک رو از سایت Nvidia گرفتم.تاریخ اون برای 25 مارس بود و خیلی جدید هستش. شما هم بری اون جا آخرین درایور کارت گرافیک خودتو بگیری مشکلت حل میشه و راحت میتونی این بازیو در آخرین کیفیت بازی کنی.

MILIN3M
31-03-2010, 20:22
یا مال این بازی نیست یا با ورژن بازی که1.0.1.0 هست مطابقت نداره
مال این بازی که هست چی کارش کنم؟

happyfeat
31-03-2010, 21:22
کسی میدونه تو مرحله دوم برای از بین بردن تانک که هی شلیک میکنه باید چی کار کرد ؟

mehdy.z
31-03-2010, 21:33
کسی میدونه تو مرحله دوم برای از بین بردن تانک که حی شلیک میکنه باید چی کار کرد ؟
باید با زدن دکمه 5 بری روی دوربین بعد راست کلیک و وقتی با دوربین داری تانک رو می بینی روش چپ کلیک کن تا پشتیبانی هوایی بزندش:46:

light
31-03-2010, 22:40
كسي ميدونه چطوري ميشه بصورت Lan بازي كرد ؟

Bs_panzer
01-04-2010, 00:13
امروز بازی دستم رسید عجب بازییه

مولتی پلیرش محشره

یه نقد از مولتی پبیرش میذارم به زودی ( مثل MW2)

vahidgame
01-04-2010, 01:40
امروز بازی دستم رسید عجب بازییه

مولتی پلیرش محشره

یه نقد از مولتی پبیرش میذارم به زودی ( مثل MW2)
برای مولتی پلیر فقط با نسخه اصلی بازی میشه بازی کرد؟
این از اون بازی ها هستش که واقعا ارزش داره که اصلشو بخریم. همه سایتها بدجور از بخش مولتی پلیر بازی تعریف کردن.

mummified
01-04-2010, 09:57
دوستان من توی مرحیله ای که دوستشون رو گروگان میگیرند و دارند آزدش میکنند موندم.
آخرش جلوی یه استخر یه تانک هست و که چپ و راست بمباران میکنه و اینجا گیر کردم.
نه با آرپی جی میشه زدش و نه پشتیبانی هوائی فعاله.
اینم تصویری از همون مرحله!

با تشکر:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم!

gap
01-04-2010, 10:08

با تشکر:

اینجایی که خط کشیدم میتونی بری؟با اون میشه زدش:

اون اطراف مثل این چیزی نیست؟

mummified
01-04-2010, 10:15
اینجایی که خط کشیدم میتونی بری؟با اون میشه زدش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون اطراف مثل این چیزی نیست؟
الان شما پریسکوپش رو نشون دادی.
با آر پی جی بزنم به پریسکوپش؟

kold
01-04-2010, 11:22
برای مولتی پلیر فقط با نسخه اصلی بازی میشه بازی کرد؟
این از اون بازی ها هستش که واقعا ارزش داره که اصلشو بخریم. همه سایتها بدجور از بخش مولتی پلیر بازی تعریف کردن.

مولتیش فوق العاده هست فقط مشکلی کلی که بود یه دوهفته پیش کل سرورهاش دان شده بودن .

واقعا مولتی بازی کردن یه لذت دیگه داره . خود بازی رو لازم نیست اصل بخری سریالشو بخر

black.assassin
01-04-2010, 12:59
با تشکر:

نمیدونم کدوم مرحلس ولی اینو میدونم که 3 نوع میشه تانک رو منفجر کرد . آر پی جی ، پشتیبانی هوایی ، با تانک . یا شایدم باید از بغلش رد شی بری . ببین تو ماموریت هات چی نوشته . حتما کمکت می کنه .

mummified
01-04-2010, 13:16
نمیدونم کدوم مرحلس ولی اینو میدونم که 3 نوع میشه تانک رو منفجر کرد . آر پی جی ، پشتیبانی هوایی ، با تانک . یا شایدم باید از بغلش رد شی بری . ببین تو ماموریت هات چی نوشته . حتما کمکت می کنه .
مر سی عزیز!
یه چند بار با آرپی جی زدمش. منهدم شد! :D

syamak790
01-04-2010, 14:40
سلام
یه سوال داشتم در مورد این بازی
این بازی حالت چند نفره داره برای xbox ؟
نه آنلاین ها
حالتی که بشه با 4 تا دسته باهاش بازی کرد

ممنون:31:
مثل modern warfare 2 که گروه بندی میشه

سلام
کسی این رو امتحان نکرده ؟

kold
01-04-2010, 16:52
سلام

حداکثر ۲ نفر میتونن در حالت افلاین بازی کنن

kold
01-04-2010, 17:01
سلام

حالت آفلاین حداکثر ۲ بازیکنه هست

kold
01-04-2010, 17:24
واقعا این کمپانی های بازی سازی لیاقت حمایت ندارن همون باید کرک شده بازی کرد .

من یه ۴ روزی آنلاین بازی کردم الان دوباره یه هفته هست نمیتونم آنلاین بازی کنم میل زدم جواب دادن میگن سرورها خیلی شلوغه یا

بقول خودشون بار روی سرورها خیلی زیاده و جواب میدم

Sorry Please understand :18:

واقعا فقط کرک از بس پول مفت گرفتن حتی حاضر نیستن یه دو تا سرور اضافه کنن

KAHAKDAM
01-04-2010, 17:39
سلام

سلام.نه فکر نمی کنم چنین قبلیتی داشته باشه.ولی کرکی هست که این قابلیت رو به بازی اضافه کنه که البته دانلودش پولیه.

wahid2003vj
01-04-2010, 18:23
سلام

من نسخه روسی این بازی رو دانلود و نصب کردم وقتی بازی اجرا میشه ولی بعد از اومدن اون نوشته های ایتدایی که شروع بازی رو

روایت میکنه صفحه سفید میشه و هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته.

باید بگم من بازی رو رو لب تاپ Acear Aspire 5738zg اجرا می کنم که 512 گرافیک و 3 گیگ رم داره ...

حالا چی کار باید بکنم؟

ali_ranger22
01-04-2010, 19:04
چقدر زود تموم شد ! تازه داشتم با بازی انس می گرفتم ! این آخراش وقتی به بازی عادت کردم خیلی حال میداد مخصوصا این اسنایپ ! استاد شده بودیم در حد لالیگا ! طرف در حین حرکت رو مخش رو می ترکوندم :دی
حیف فعلا دسترسی به مولتیش ندارم اینطور که معلومه خیلی حال باید بده

Benygh
01-04-2010, 19:26
نسخه درست حسابي از بازي موجوده ؟!​:-؟

bleu2u4u
01-04-2010, 19:38
بع ...
این دیگه چی بود؟
هنوز صندلیم گرم نشده بازی تموم شد.
فکر کنم این جور که پیداست بحش تکنفره رو فقط برای خالی نبودن عریضه گذاشتن وگرنه فکر نکنم بیشتر از 6-7 ساعت گیم پلی داشت

sinak3
01-04-2010, 20:26
نسخه درست حسابي از بازي موجوده ؟!​:-؟

شما با نسخه ای که الان داری مشکلی داری؟ کجاش مشکل داری؟ آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کردی؟

mehdi30nema
01-04-2010, 20:44
بع ...
این دیگه چی بود؟
هنوز صندلیم گرم نشده بازی تموم شد.
فکر کنم این جور که پیداست بحش تکنفره رو فقط برای خالی نبودن عریضه گذاشتن وگرنه فکر نکنم بیشتر از 6-7 ساعت گیم پلی داشت
شش هفت ساعت که خوبه . modern warfare 2 با اون عظمتش فقط 5 ساعت گیم پلی داشت .
به نظر من که این بازی خوب بود حداقل نه در مقایسه با modern warfare 2 ولی کلا نسبت به خودش که خیلی عالی بود .

kold
01-04-2010, 21:52
چقدر زود تموم شد ! تازه داشتم با بازی انس می گرفتم ! این آخراش وقتی به بازی عادت کردم خیلی حال میداد مخصوصا این اسنایپ ! استاد شده بودیم در حد لالیگا ! طرف در حین حرکت رو مخش رو می ترکوندم :دی
حیف فعلا دسترسی به مولتیش ندارم اینطور که معلومه خیلی حال باید بده

اره خیلی حال میده و کو سرور تا بتونی بازی کنی زده جای خالی داره ولی نیتونی بری تو ۱۰۰ بار سعی کنی تا یه بار بتونی بازی کنی:19:

gap
01-04-2010, 22:22
DICE گفت: ما هیچگاه برای مپ های جدید BC2 از هیچکس مبلغی دریافت نخواهیم کرد.(بطور رایگان برای دانلود منتشر میشود)
سازنده Battle Field : Bad company 2 ،کمپانی DICE قول داده است که هیچگاه برای مپ هایی که منتشر خواهد کرد،پولی از گیمر ها دریافت نخواهد کرد.
این خبر زمانی منتشر شد که Infinity Ward،قیمت Modern Warfare 2 Stimulus Map Pack خود را،Microsoft Point 1200 اعلام نمود.
Modern Warfare 2 Stimulus Map Pack در تاریخ 30 مارس عرضه شد،این dlc که مخصوص 360 میباشد،شامل 5 مپ بود:
Bailout،Storm،Salvage،Crash،Overgrown
این در حالی است که DICE از این به بعد DLC های خود را،به طور رایگان برای دانلود عموم قرار خواهد داد:
"ما هیچوقت برای مپ های BC2،از مردم پول نمیگیرم و به EA هم اصرار میکنیم که این سیاست بسیار مهم،وقتی به اجرا دربیاد،ما میتونیم عموم مردم رو شاد نگه داریم و از خودمون راضیشون کنیم و باهم به بازی بپردازیم!"Patrick Bach،مدیر عامل DICE در گفتگو با مجله Xbox World 360
وی افزود: ما همچنین بخشندگی و حمایت از گیمر هارو در DLC هامون که قراره در آینده منتشر افزایش خواهیم داد.
او همچنین با اصرار گفت:

ما درسته عضوی از EA هستیم و تمامی سهام ما مربوط به EA هست،ولی ما هنوز هم DICE هستیم،اون هم شدید!
___
منبع: CVG
ترجمه: Amir.gmms [gap]

afshin50cent
02-04-2010, 00:29
سلام به بچه های گل این تاپیک! مثل اینکه همه شما این بازیو تموم کردید اونوقت من تازه امروز رفتم این بازیو گرفتم!:31: اخه یه مدتی سرم شلوغ بود نمیتونستم زیاد به بازی برسم! بگذریم!..............
حقیقتش اولش که نصب کردم نرفت تو بازی یه ارور داد گفت بازی اگه دوباره بنصبی شاید درست شه منم رفتم دو سه تا از برنامه های تو خود dvd رو نصب کردم ایندفعه رفت تو بازی! بعد یه مرحله که رفتم مرحله بعدی که اسمش cold war بود رو خواست لود کنه یه دفعه از بازی اومد بیرون! حالا به نظر شما مشکل از دیسک بازی یا چیز دیگه ایه؟ کارت گرافیکم هم اپدیتش ماله پارساله!:19: ولی خوب همون مرحله اولشو تمام تنظیمات ویدیو رو high کردم و بدون مشکل بازی کردم!:5:.......حالا اگه کسی میتونه یه کمکی هم به ما بکنه! تشکر!:11:

starn
02-04-2010, 08:09
من هم دیروز تموم کردم بد نبود
روی تخریب پذیری بازی خیلی خوب کار شد بود :8:

Bs_panzer
02-04-2010, 14:08
آقا خیلی حال میده مولتی پلیر فقط ایرانی زیاد اد ندارم !

PSN : xbehix

کسی بود من 24 ساعت پایه ام

فقط چرا این قدر سیستم لول دهیش کنده MW2 یه 2 دست می زدی همون اول (کمتر از نیم ساعت) لولت 4-5 میشد

اینو 6 ساعت بازی کردم 4 شد :دی

amirchifekkardi
02-04-2010, 15:36
عزیزم MW2 لولت که میرفت بالا xp ای که می خواستی هم بیشتر می شد من خودم رو کشتم شدم لول 70شدم که بعد دوباره ریست کردم و لول 49 هستم(بودم) 5 بار می تونی ریست کنی که در هر بار ریست کردن یک custom class بهت اضافه می شه

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

من این JOY STICK رو دارم اما نمی تونم توی بازی های shooter اول شخص مثل همین COD ازش استفاده کنم تو فیفا می شه اما تو shooter نمی شه تمام دکمه هاش رو از کنترل پنل چک کردم سالم هست درایورش رو هم نصب کردم اینم عکسش هست
یکی کمک کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wahid2003vj
02-04-2010, 17:32
سلام

من نسخه روسی این بازی رو دانلود و نصب کردم وقتی بازی اجرا میشه ولی بعد از اومدن اون نوشته های ایتدایی که شروع بازی رو

باید بگم من بازی رو رو لب تاپ Acear Aspire 5738zg اجرا می کنم که 512 گرافیک و 3 گیگ رم داره ...

حالا چی کار باید بکنم؟

کسی نمیدونه ما باید چی کار کنیم؟

mehdy.z
02-04-2010, 18:36
سلام

حالا چی کار باید بکنم؟

دوست من از مشخصاتی که شما نوشتی نمیشه گفت دقیقا کدوم گرافیک روی لپ تاپ شما سواره ولی فقط یه چیز رو می دونم کلا این سری گرافیکی که به درد بازی بخوره نداره به احتمال 99% مشکل از پردازشگر گرافیکت هست بازم اگه خواستی برای اطمینان در قسمت adapter مخصوص گرافیکت ببین دقیقا مدل گرافیکت چیه و dedicated video memory(یا همون حافظه اختصاصی گرافیک) چقدره!!
ولی من بازم میگم بیخود دنبالش نرو گرافیک برای این بازی ضعیفه:13:

محمد ه ف
02-04-2010, 18:59
بچه ها من دارم بازی میکنم

به یه جا رسیدم که تو بیابون هست بعد از 20Km پیاده روی(:دی)رسیدم به یه جا ک سربازا مث گاو(دور از جون گاو)میریزن سرم

کجای بازی هستم

اخراش هستم؟

amirchifekkardi
02-04-2010, 19:45
عزیزم MW2 لولت که میرفت بالا xp ای که می خواستی هم بیشتر می شد من خودم رو کشتم شدم لول 70شدم که بعد دوباره ریست کردم و لول 49 هستم(بودم) 5 بار می تونی ریست کنی که در هر بار ریست کردن یک custom class بهت اضافه می شه

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

من این JOY STICK رو دارم اما نمی تونم توی بازی های shooter اول شخص مثل همین COD ازش استفاده کنم تو فیفا می شه اما تو shooter نمی شه تمام دکمه هاش رو از کنترل پنل چک کردم سالم هست درایورش رو هم نصب کردم اینم عکسش هست
یکی کمک کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی چیزی در این رابطه نمی دونه؟

afshin50cent
02-04-2010, 22:34
سلام به بچه های گل این تاپیک! مثل اینکه همه شما این بازیو تموم کردید اونوقت من تازه امروز رفتم این بازیو گرفتم!:31: اخه یه مدتی سرم شلوغ بود نمیتونستم زیاد به بازی برسم! بگذریم!..............
حقیقتش اولش که نصب کردم نرفت تو بازی یه ارور داد گفت بازی اگه دوباره بنصبی شاید درست شه منم رفتم دو سه تا از برنامه های تو خود dvd رو نصب کردم ایندفعه رفت تو بازی! بعد یه مرحله که رفتم مرحله بعدی که اسمش cold war بود رو خواست لود کنه یه دفعه از بازی اومد بیرون! حالا به نظر شما مشکل از دیسک بازی یا چیز دیگه ایه؟ کارت گرافیکم هم اپدیتش ماله پارساله!:19: ولی خوب همون مرحله اولشو تمام تنظیمات ویدیو رو high کردم و بدون مشکل بازی کردم!:5:.......حالا اگه کسی میتونه یه کمکی هم به ما بکنه! تشکر!:11:

تشکر از راهنماییتون!!!!!!!:13::19:

HORROR
02-04-2010, 23:48
سلام
پسر چه گرافیکی داره مرحله اولش! من که خشکم زده بود ولی بعد از اون کمکم تبو تابه بازی خوابید.راستی خیلی سنگین هست بازیش.به نظر شما چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

black.assassin
03-04-2010, 00:02
بچه ها من دارم بازی میکنم

به یه جا رسیدم که تو بیابون هست بعد از 20Km پیاده روی(:دی)رسیدم به یه جا ک سربازا مث گاو(دور از جون گاو)میریزن سرم

کجای بازی هستم

اخراش هستم؟

نباید 20 کیلومتر پیاده روی کنی باید موقعی که رسیدی به کانتینرها از بغلشون بری بالا بعد به بشکه تیر اندازی کنی تا راه وا شه و با ماشین بری و پیاده نری .
در ضمن این بازی اول و آخرش یکیه . فقط کار یه روزه . روی سینگل بازی کار نکردن . فقط یه چیز دادن بیرون که فردا بهشون فحش ندن . حیف نمی تونم خودمو راضی کنم و کلی پول واسه سریال بازی بدم وگرنه حتما مولتی رو امتحان می کردم .

hosein_133
03-04-2010, 14:19
سلام دوستان
من این بازیو نصب کردم اما وقتی که اجراش میکنم نرفته میپره بیرون
هیچ اروری هم نمیده
ممنون میشم راهنماییم کنید
راستی ویندوزمم 7 32 بیت

درست شد!

noia
04-04-2010, 18:08
درود،
آخر بازی چی می‌شه؟
چرا می‌رن آلاسکا؟

xeNociDe
04-04-2010, 18:30
ما تو بازی این هستیم!؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] YmuYGOZwIFWvGOrCU-nzBhF5Ar2xiI1g3XB-77skJW9pYVlMD/P30World_MS73.PNG

mohammad_twe
04-04-2010, 23:45
از بروبچ کسی لایو نیست ؟؟ ما 2 روزه لایو میریم عجیب اعتیاد پیدا کردیم:41::31:
نوید خدا بگم چیکارت نکنه :دی امروز 7 ساعت یک ضرب داشتم اینو تو لایو بازی میکردم :دی
هرکی بود ادد کنه گیمرت. من رو : mamad021

...ALI...
05-04-2010, 10:16
ما تو بازی این هستیم!؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] YmuYGOZwIFWvGOrCU-nzBhF5Ar2xiI1g3XB-77skJW9pYVlMD/P30World_MS73.PNG

بله.

از دوستان کسی نمی دونه آیا می شه این بازی رو با کرکی چیزی آنلاین بازی کرد یا حتما باید نسخه ی اصلی شو بخریم؟

aron110
05-04-2010, 10:23
سلام
آقا من این بازی رو برای کامپیوتر گرفتم و نصب کردم برای رفتن تو بازی دکمه joen رو زدم و یه قسمت اومد که باید من به اینترنت وصل میشدم و یه کانکشن میساختم تا یه سریال نامبر بده تو خود دی وی دی که خریدم برنامه ای برای پیدا کردن سریال نامبر یا کد رجیستر بود ولی هیچ کدوم کار نمیکنه . مشکل کجاست میشه کمکم کنید.؟؟؟؟؟؟؟

KAHAKDAM
05-04-2010, 11:17
سلام
آقا من این بازی رو برای کامپیوتر گرفتم و نصب کردم برای رفتن تو بازی دکمه joen رو زدم و یه قسمت اومد که باید من به اینترنت وصل میشدم و یه کانکشن میساختم تا یه سریال نامبر بده تو خود دی وی دی که خریدم برنامه ای برای پیدا کردن سریال نامبر یا کد رجیستر بود ولی هیچ کدوم کار نمیکنه . مشکل کجاست میشه کمکم کنید.؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز.شما بازیو برای انلاین میخواهی یا برای تک نفره؟شما اصلا اشاره نکردین که بازیو برای چی میخوای؟شما داری از قسمت انلاین میرید توی بازی.برای کد از دوستانی که انلاین بازی میکنند بپرسی به نتیجه میرسی.مثل اقای manhatan.

black.assassin
05-04-2010, 11:41
برای آنلاین بازی کردن باید پول خرج کنید و اگه نمی خواید بازی های جدید رو فعلا امتحان کنید ، اینو بدونید که ارزش داره واسه خرید کی اورجینال پول خرج کنید . چون هیچ سایتی نیست که از مولتی پلیر این بازی تعریف نکنه . همه بازی های آنلاین دیگه پیشش سوسکن ( البته تو این سبک ) .

aron110
05-04-2010, 11:56
[سلام دوست عزیز.شما بازیو برای انلاین میخواهی یا برای تک نفره؟شما اصلا اشاره نکردین که بازیو برای چی میخوای؟شما داری از قسمت انلاین میرید توی بازی.برای کد از دوستانی که انلاین بازی میکنند بپرسی به نتیجه میرسی.مثل اقای

نه من نمیخوام آنلاین بازی کنم .

...ALI...
05-04-2010, 12:01
سریال اصلی قیمتش چه قدره و از کجا می شه خرید رفقا؟

KAHAKDAM
05-04-2010, 15:43
[سلام دوست عزیز.شما بازیو برای انلاین میخواهی یا برای تک نفره؟شما اصلا اشاره نکردین که بازیو برای چی میخوای؟شما داری از قسمت انلاین میرید توی بازی.برای کد از دوستانی که انلاین بازی میکنند بپرسی به نتیجه میرسی.مثل اقای

نه من نمیخوام آنلاین بازی کنم .

سلام دوست عزیز.خوب اگر نمی خواهی انلاین بازی کنی پس چرا جوین رو میزنی.باید بری توی قسمت سینگ پلیر در قسمت بالای بازی.

aron110
05-04-2010, 17:10
بچه ها کسی نمیدونه بازی pes09 روو چه جوری میشه آنلاین بازی کرد
آخه من زیادی بازیم خوبه همه روو میبرم یکی روو میخوام پیدا کنم کمتر بهش گل بزنم:21:

Turok-71
05-04-2010, 17:45
چی؟:دی
تاپیک رو اشتباهی نیمودی برادر؟

Bs_panzer
05-04-2010, 18:57
از بروبچ کسی لایو نیست ؟؟ ما 2 روزه لایو میریم عجیب اعتیاد پیدا کردیم:41::31:
نوید خدا بگم چیکارت نکنه :دی امروز 7 ساعت یک ضرب داشتم اینو تو لایو بازی میکردم :دی
هرکی بود ادد کنه گیمرت. من رو : mamad021

لولت چنده حالا ؟ :دی

من دارم 10 میشم ولی لایو ندارم حیف شد (از وقتی بن شدم به PSN کوچ کردم :دی)

xeNociDe
05-04-2010, 18:59
آقايون چي بازيه خفنيه دارم كيف ميكنم با اين بازي فقط يك بدي بزرگ و اساسي داره وقتي كه بمب منفجر ميشه زمين خيلي ميلرزه به طوريكه ديگه واي نميسته و مجبور ميشم كه دكمه Esc رو بزنم و باز دوباره Resume داره كلافم ميكنه كسي راهي بلد نيست!
در ضمن آقايون پچي چيزي ازش نيومده ... آخه يك جا شنيدم كه پچي اومده كه ميشه به جاي 2 اسلحه از 5 اسلحه استفاده كرد!
( ممنون )

mohammad_twe
05-04-2010, 21:49
لولت چنده حالا ؟

من دارم 10 میشم ولی لایو ندارم حیف شد (از وقتی بن شدم به PSN کوچ کردم )
رانک امشب 4 میشه به لطف دوستانی که باید بکشم :دی
2 روزه اومدم لایو , بدجور اعتیاد اوره :دی

Advanced Ali-001
05-04-2010, 22:19
دوستان عجب بازي محشريه من تا حالا فكر ميكردم ادامه بتلفيد مسخرس ولي حالا ميبينم عين كال اف ديوتي6ميمونه عاليه:19:
فقط اولش نفهميدم قضيه اون قايقا چيه؟ كسي ميدونه به ماهم بگه:46:
اون اولش من كپ كرده بودم چون دكمشو نميدونستم مجبور شدم دكمشو عوض كنم تا اون يارورو با چاقو بزنه:27:

Torch Bearer
06-04-2010, 07:50
این بازی برای من بیشتر یاد اور کرایسیس بوده تا بازیه دیگه ای!
مرحله ای که باید قبل از یخ زدن به اتیش برسیم تا یخ نزنیم.درخت های قطع شدنی.علامت گذاری یک محل با دوربین دوچشمی برای بمبارون شدن.راکت های بازی که مستقیم نمیرن و کمی متمایل به پایین میشن(به خاطر سنگینی)
همشون برام یاد اور کرایسیس هستن.

tantan09
06-04-2010, 13:49
سلام به همگی
من بعد از هزار بار نصب و هزار تا راه الان نصب شده و تو بازی هم می ره ولی دکمه ها کار نمی کنه و کلا 2-3 تا دکمش کار میکنه!!!!
توی قسمت آپشن رفتم بازم نشد همهی دکمه هاشم درست نوشته بود چه کار کنم ؟؟؟ ویندوز 7هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bijan.
06-04-2010, 13:59
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم
تا بازی شروع میشه همون اول وقتی نوشته ها دارن میان میزنه بیرون کسی میدونه مشکلش چیه ؟
C++ و Directx رو نصب کردم!!!

pedram_sad
06-04-2010, 15:39
خوب تعطیلات عید دلیلی شد برای وقفه برای انجام این شاهکار

شمالره اول این بازی یک بازی فوق العاده بود و این شماره هم همینطور
فعلا فقط مرحله اول رو بازی کردم همونطور که انتظار میرفت هم گرافیک هم صدا گذاری عالی کار شده بودن

اون قسمتهایی که با ماشین از اون بالای رودخونه به سمت پایین می اومدیم اوج نورپردازی و گرافیک بازی با هیجان مخلوط شده بود و برای من یکی جنگل و درخت های حاشیه شدیدا تداعی کننده بازی crysis بود
روند داستانی جالبی هم به نظر میرسه داشته باشه

xeNociDe
06-04-2010, 15:54
دقيقا منم مثل كال اف مدرن 2 دكمه اش رو E كردم...
قضيه اون قايق ها احتمالا ميخواسته اولين شاهكار روسيه و امريكا براي بمب اتم رو بگه كه موضوع رو سياسي كنه...
چون ميدونيد كه شما تنها نيروهاي آمريكايي هستيد كه دارن با روس ها نبرد زميني ميكنند!
( خب ديگه موضوع سياسي نشه بريم پي بازيمون!:31:)

wahid2003vj
06-04-2010, 21:39
دوست من از مشخصاتی که شما نوشتی نمیشه گفت دقیقا کدوم گرافیک روی لپ تاپ شما سواره ولی فقط یه چیز رو می دونم کلا این سری گرافیکی که به درد بازی بخوره نداره به احتمال 99% مشکل از پردازشگر گرافیکت هست بازم اگه خواستی برای اطمینان در قسمت adapter مخصوص گرافیکت ببین دقیقا مدل گرافیکت چیه و dedicated video memory(یا همون حافظه اختصاصی گرافیک) چقدره!!
ولی من بازم میگم بیخود دنبالش نرو گرافیک برای این بازی ضعیفه:13:

کارت گرافیک لب تاپ HD 4570 هست و 512 هم Deidicate میکنه...

باز هم برای بازی کردن کمه؟

black.assassin
06-04-2010, 23:25
دوستانی که مشکل دارند . مطمئن بشن بازی شون رو درست کرک کردن . یک فایل 18 مگی تو همین تاپیک دوستان قرار دادند که کرکش سالمه . همچنین موقع کپی تمام محتویات پوشه رو کپی کنید . کار نکردن دکمه ها یکی از مشکلاتی که بعد از کرک غلط دیده میشه .

tantan09
07-04-2010, 12:58
الان من توی بازی مشکلات گرافیکی دارم که قبلش نبود چه کار کنم؟ همه چیه گرافیکم هم بالا هست و آپدیت است

hamijoon
07-04-2010, 13:28
عجب صدا گذاري داره اين بازي . واقعا آدم رو تو حال و هواي جنگ قرار ميده

با هدفون كه بازي ميكنم انگار وسط جنگم :40:

tantan09
07-04-2010, 14:18
الان من توی بازی مشکلات گرافیکی دارم که قبلش نبود چه کار کنم؟ همه چیه گرافیکم هم بالا هست و آپدیت است

Advanced Ali-001
07-04-2010, 17:06
دوستانی که مشکل دارند . مطمئن بشن بازی شون رو درست کرک کردن . یک فایل 18 مگی تو همین تاپیک دوستان قرار دادند که کرکش سالمه . همچنین موقع کپی تمام محتویات پوشه رو کپی کنید . کار نکردن دکمه ها یکی از مشکلاتی که بعد از کرک غلط دیده میشه .

سلام ممنون از راهنماییتون ولی منظورتون از کار نکردن دکمه ها چیه؟ کدوم دکمه ها؟

Alex merccer
07-04-2010, 18:21
کسی اینو تو xbox Live بازی نمی کنه:2:؟
اگه کسی بود منو اد کنه:31:
MY acount: unlivedarcher 

konami-pes
07-04-2010, 18:30
کسی اینو تو xbox Live بازی نمی کنه:2:؟
اگه کسی بود منو اد کنه:31:

من تو لایو بازی می کنم
تو منو اد کن چون الان مسافرت هستم و جمعه بر میگردم و Accept می کنم. یادت نره ها . ضمنا من خودم یه تیم دارم که همه همزمان میریم تو هم بیا با ما :5:
این گیمر تگ منه : Farshad777

Alex merccer
07-04-2010, 19:00
من تو لایو بازی می کنم
تو منو اد کن چون الان مسافرت هستم و جمعه بر میگردم و Accept می کنم. یادت نره ها . ضمنا من خودم یه تیم دارم که همه همزمان میریم تو هم بیا با ما :5:
این گیمر تگ منه : Farshad777

اددت می کنم اما من روز های غیر تعطیل 2 ساعت در روز بیشتر نمی تونم بازی کنم اون هم بعد ساعت 4 بعد از ظهر:31: عیبی نداره؟:13:

black.assassin
07-04-2010, 19:59
سلام ممنون از راهنماییتون ولی منظورتون از کار نکردن دکمه ها چیه؟ کدوم دکمه ها؟

معمولا دکمه های چپ و عقب کار نمی کنن و موس هم دچار مشکل میشه .

Advanced Ali-001
07-04-2010, 20:19
معمولا دکمه های چپ و عقب کار نمی کنن و موس هم دچار مشکل میشه .

ممنون ولی مال من که از اولش کار میکنه که.........
بازممنون:40:

mohammad_twe
07-04-2010, 23:04
کسی اینو تو xbox Live بازی نمی کنه؟
اگه کسی بود منو اد کنه
ما هم پایه میباشیم :دی
mamad021
البته هنوز اپدیت نکردم که بیام :دی ترس از flag :دی
ادد کن
بیشتر موقع ها هم میام هروقت اپدیت کنم

B U L U T
08-04-2010, 15:41
من مرحله ای گیر کردم
میگه هیلیکوپتر رو بزن میزنم و من میزنم ولی هیچی نمیشه بازی دوباره از اول شروع میشه

...ALI...
08-04-2010, 16:03
من مرحله ای گیر کردم
میگه هیلیکوپتر رو بزن میزنم و من میزنم ولی هیچی نمیشه بازی دوباره از اول شروع میشه

کدوم مرحله؟
بیشتر توضیح بده کمکت کنم؟

B U L U T
08-04-2010, 18:34
کدوم مرحله؟
بیشتر توضیح بده کمکت کنم؟
lموشک رو میزنن به یک شهره بعد ما میریم تو
یعد میریم سمت راست میجنگیم یعد میریم سمت چپ در حال جنگ هلیکوچتر میاد میگه بزن
میزنم ولی بازی ریستارت میشه

alborz_k
08-04-2010, 19:07
lموشک رو میزنن به یک شهره بعد ما میریم تو
یعد میریم سمت راست میجنگیم یعد میریم سمت چپ در حال جنگ هلیکوچتر میاد میگه بزن
میزنم ولی بازی ریستارت میشه
سلام. در اون مرحله باید هلیکوپتر رو از آر پی جی زن ها حفظ کنید ، بعضی ها روی دیوار هستند و آخر سر هم یکی با هلیکوپتر می اد!! اگه 3 موشک به ماهواره اصابت کنه ، بازی رو باختی!! پس اول اون هایی که روی سقف خونه ها هستن رو قبل زا شلیک بزن ، بعدش هم هلیکوپتر رو قبل از شلیک از بین ببر!

night lord
08-04-2010, 20:14
هنوز خبری از پچ برای lan نشده؟؟:41:

KAHAKDAM
09-04-2010, 09:49
هنوز خبری از پچ برای lan نشده؟؟:41:
سلام.نه مطئسفانه!:41:منم بی صبرانه منطزرم.چنین پچی وجود داره و لی دانلودش پولیه.
توی گوگل سرچ کن:lan game battlefield bad company 2

konami-pes
09-04-2010, 10:16
اددت می کنم اما من روز های غیر تعطیل 2 ساعت در روز بیشتر نمی تونم بازی کنم اون هم بعد ساعت 4 بعد از ظهر:31: عیبی نداره؟:13:

من که فعلا معتاد شدم و اکثر ساعات تو لایو هستم:5: اد کردی حتما بهم مسیج بزن:11:

aron110
09-04-2010, 15:26
سلام بچه ها من ی جایی تو بازی گیر کردم
یه جا هست که یه کشتی شکسته توی بیابونه و یه جا داره که چند تا کانتینر که انگاری باید از روی اونا بپری اون ور ولی من هر کاری میکنم نمیپره اگه فهمیدید چی گفتم لطفا راهنماییم کنید
ممنون

sinak3
09-04-2010, 15:45
یه جا هست که یه کشتی شکسته توی بیابونه و یه جا داره که چند تا کانتینر که انگاری باید از روی اونا بپری اون ور ولی من هر کاری میکنم نمیپره اگه فهمیدید چی گفتم لطفا راهنماییم کنید
ممنون

شما کناره چپ ، بالای کشتی نگاه کن یه سری TNT هست.اونارو منفجر کن راه باز میشه.

Alex merccer
09-04-2010, 16:43
واقعا این بازی end مولتیه.
من هم اینو بازی کردم مولتی هم MW2 اما این واقعا خفن تره آدمو معتاد می کنه:20: به نظر من ارزش اورجینال گرفتن داره(البته من رو لایو و با بازی کپی بازی می کنم:41:) اما به همه ی دوستانی که می خوان MW2 رو بگیرم توصیه می کنم بیخیال شن و اینو بگیرن به دو دلیل:
1-از MW2 ارزون تره:31:
2- من با اینتر نت 128 با سرور های خارجی پینگم 200 هست:18:
3-در عرض 2 ثانیه سرور پیدا می کنه(بر عکس MW2 که 10 دقیقه تا 5 دقیقه معطل می شدی:21:)(البته اینو دلیل حساب نکردم چون ممکنه یکی بیکار باشه بخواد وقت بگذرونه و این تو MW2 راحت تره:27:)

black.assassin
09-04-2010, 17:14
ممنون

از گوشه سمت راست برو داخل و کانتینرها رو رد کن بعد برگرد و به بشکه ها شلیک کن . راه باز میشه . بعد با ماشین برو . پیاده بری پیرت در میاد . فکر نکنم اصلا برسی :27:

aron110
09-04-2010, 17:45
بچه ها سلام من یه جای بازی Battlefield Bad Company 2 گیر کردم
یه جا هست که خودم تو بازی تنهام و توی یه بیابونم و یه کشتی شکسته راه روو گرفته چیکار باید کرد کسی میدونه

Alex merccer
09-04-2010, 18:18
بچه ها سلام من یه جای بازی Battlefield Bad Company 2 گیر کردم
یه جا هست که خودم تو بازی تنهام و توی یه بیابونم و یه کشتی شکسته راه روو گرفته چیکار باید کرد کسی میدونه

جوابت دقیقا تو پست بالایی هست:5:31:

Bs_panzer
09-04-2010, 18:29
2 روز نت قطع بود تازه سینگل پلیر رو تموم کردم ولی داستان MW2 قوی تر از این بود به نظر من

Advanced Ali-001
09-04-2010, 18:32
دوستان 100%ما BATTLE FIELD BAD COMPANY 3 رو در عمرمون میبینیم دیگه انشا ا...نه؟

Alex merccer
09-04-2010, 18:52
2 روز نت قطع بود تازه سینگل پلیر رو تموم کردم ولی داستان MW2 قوی تر از این بود به نظر من

دیگه تو هم:41::31:
از تو دیگه انتظار نداشتم:20:
خودت می دونی که بخش سینگل رو فقط برای این گذاشتن تا مردم دری وری بهشون نگن پس چرا دیگه انتقاد می کنی؟
به نظر من سینگلش نسبت به مولتیش مینی گیم محسوب می شه.(اما به حر حال اتهامت وارد بود:10:)

S A M S U N G
09-04-2010, 21:01
سلام .

بجه ها این بازی سرور ایرانی هم داره ؟ :دی

میشه راحت بازی کرد آنلاین ؟ یعنی میگین دانلود کنم ؟

مخلصیم .

mohammad_twe
09-04-2010, 21:05
ما که تو لایو خیلی راحت بازی میکنیم , سرور ایرانی نه اما با رفقا میتونین برین بازی کنین

محمد ه ف
09-04-2010, 22:40
سلام بچه ها

من یه جایی گیر کردم که تو مراحل صحرا هستم

یه جا هستم که ده یازده نفر ادم هستن همشون رو میکشم و سپس دو سه تا هلیکوپتر میان که از پسشون بر نمیام و اونا منو میکشن

وقتی هم که میخوامی هیلی ها رو با اسلحه مخصوصشون یا همون RPG بزنم به هدف نمی خوره و اینور و اونور تا در نهایت منو میزنن

لطفا کمکم کنید

hamijoon
09-04-2010, 22:43
خدايي لايوش خيلي معركست ... واقعا جذابه . ميشيني پاش يهو 3 4 ساعت ميگذره

محمد ه ف
09-04-2010, 22:46
بچه ها من چه جوری میتونم Live بازی کنم

یکی درست و حسابی منو راهنمایی کنه

ممنون

black.assassin
09-04-2010, 22:59
سلام .

بجه ها این بازی سرور ایرانی هم داره ؟ :دی

میشه راحت بازی کرد آنلاین ؟ یعنی میگین دانلود کنم ؟

مخلصیم .

اگه بازی رو بره pc دانلود می کنید ، به نظر من نکنید . چون بره pc پچ و کرکی نیومده که بشه آنلاین بازی کرد و باید نسخه اورجینالش ( حدود 20 تومن ) رو بخرید که البته فکر کنم فقط شماره سریالش 20 تومنه خود بازی حدود 35 تومنه .
ولی هر کی که آنلاین بازی کرده گفته میارزه که پول بابتش بدی . از هر کی هم بپرسی همینو می گه . :46:

...ALI...
09-04-2010, 23:46
فرق limited Edition با ورژم معمولی این بازی چیه؟

aron110
10-04-2010, 00:03
سلام بچه ها یه سوال دیگه درباره بازی
من یه جا هستم که از بالا داره یه اردگاه روو نشون میده و یه سرباز ما هم اونجا اسیر شده من همه سربازای اون اردوگاه روو میکشم ولی بعدش نمیدونم چیکار کنم .راست و چپ هم جاده هست ولی ازشون نمیشه رفت وقتی میری شروع میکنه به شمارش از 10 به 0 و وقتی صفر شد میترکم

Advanced Ali-001
10-04-2010, 06:11
من یه جا هستم که از بالا داره یه اردگاه روو نشون میده و یه سرباز ما هم اونجا اسیر شده من همه سربازای اون اردوگاه روو میکشم ولی بعدش نمیدونم چیکار کنم .راست و چپ هم جاده هست ولی ازشون نمیشه رفت وقتی میری شروع میکنه به شمارش از 10 به 0 و وقتی صفر شد میترکم

خب بروجلوی اون سربازای بیچاره بعد دکمهEروبزن بعد اون بیچاره ها آزاد میشن بعد یه کلت بهشون میدی وسلام بعدشم باید دکمه استارت رو بزنی نقشرو ببینی تابلوئه کدوم وری باید بری:46:
تشکر یادت نره اگه مشکلت حل شد...

MILIN3M
10-04-2010, 09:50
هنوز راحی برای انلاین نیومده عزیزان

aron110
10-04-2010, 10:40
خب بروجلوی اون سربازای بیچاره بعد دکمهEروبزن بعد اون بیچاره ها آزاد میشن بعد یه کلت بهشون میدی وسلام بعدشم باید دکمه استارت رو بزنی نقشرو ببینی تابلوئه کدوم وری باید بری:46:
تشکر یادت نره اگه مشکلت حل شد...

من میگم پاین نمیره نه از سمت راست میره نه از سمت چپ

king-hitler2
10-04-2010, 11:15

اگه منظورت تو اون باغ هستش
باید بری تو خونه وایسی یه سری دشمن میاد میزنی بعد تانک میاد بنگ بعد مستقیم از اون جاده برو:2:

aron110
10-04-2010, 12:33
اگه منظورت تو اون باغ هستش
باید بری تو خونه وایسی یه سری دشمن میاد میزنی بعد تانک میاد بنگ بعد مستقیم از اون جاده برو:2:

خوب از اوباغ که رد میشی یه جا هست که از بالا باید اردوگاه دشمن روو بزنی و همه روو بکشی
بعدش چیکار باید کرد

king-hitler2
10-04-2010, 14:33
خوب از اوباغ که رد میشی یه جا هست که از بالا باید اردوگاه دشمن روو بزنی و همه روو بکشی
بعدش چیکار باید کرد

خوب وقتی یارتو ازاد گرتی باید مواظبش باشی که نمیره باهاش حرکت کن در بیاد بالا

Alex merccer
10-04-2010, 16:31
بچه ها من چه جوری میتونم Live بازی کنم

یکی درست و حسابی منو راهنمایی کنه

ممنون

باید اول وصل بشی به لایو
شرایط:
تنظیم کانکشن مودم بر روی حالت always on
تغییر MTU بر روی عددی بیشتر از 1364
بودن NAT type بر روی حالت open
بعد که وصل شدی به لایو باید آپدیت هارو بگیری.یک اکانت بسازی بعد هم تو بازی بری قسمت مولتی ،quick game رو انتخاب کنی بعد مود بازی و آخر هم join:8::26::thumbsup:

aron110
10-04-2010, 16:46
دوستان ممنون از راهنمایتون بازی تمام شد:21:

xeNociDe
10-04-2010, 17:45
دوستان ممنون از راهنمایتون بازی تمام شد:21:
چطوری تمومش کردی...!؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
چند وقته میشینی پاش ماکه به حساب خیلی بازی میکنیم هنوز جای هلیکوپترشیم!!

aron110
10-04-2010, 18:11
چطوری تمومش کردی...!؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
چند وقته میشینی پاش ماکه به حساب خیلی بازی میکنیم هنوز جای هلیکوپترشیم!!

نه بابا من 3 روزه شروع کردم و امروز تموم شد.
روزی 3 یا 4 ساعت :46:

mamad gonzo
10-04-2010, 18:19
پسر منم تمومش كردم ...
عجب صدا گذاري داشت مردونه صداي اسپيكر رو زياد كرده بودم داشتم بازي ميكردم احساس ميكردم تو ميدون جنگ هستم ....
انتظارداشتم و ميدونستم بازي قشنگي خواهد بود ولي انصافا با اين حال منو شوكه كرد...

aron110
10-04-2010, 18:51
نه بابا خیلی آسون بود و به نظر من call of duty modern warfare 2 بهتر بود

ولی این بازی خیلی سخت تز از اون بود

محمد ه ف
10-04-2010, 21:00
سلام بچه ها

من یه جایی گیر کردم که تو مراحل صحرا هستم

یه جا هستم که ده یازده نفر ادم هستن همشون رو میکشم و سپس دو سه تا هلیکوپتر میان که از پسشون بر نمیام و اونا منو میکشن

وقتی هم که میخوامی هیلی ها رو با اسلحه مخصوصشون یا همون RPG بزنم به هدف نمی خوره و اینور و اونور تا در نهایت منو میزنن

لطفا کمکم کنید

دوستان یکی نیس به داد ما برسه؟:10::40::11:

black.assassin
10-04-2010, 21:12

شما باید به سختی این مرحله رو رد کنی :دی
می تونی از آر پی جی های ایستاده که کنار دیوار هست استفاده کن . تنها جایی که من چند بار مردم همین جا بود

Alex merccer
10-04-2010, 21:14

احتمالا اونجا از این RPG ثابت ها هست:32:
شما برو کاور بگیر تا هلی ها ثابت شدن برو رو RPG و بزنشون:31:
اگه تونستی توضیح بیشتر بدی می تونم راهنماییت کنم:10:
یک چیز دیگه:تونستی به لایو وصل بشی:46:؟

Advanced Ali-001
10-04-2010, 21:19

اون مرحله صحرا که توی اون قلعه هستی یه چیزی شبیه فانوسم روبروته دیگه اونجا روی اون قلعه یه چیزایی مثلRPG هست روی پایه روی زمین اون بالا روی اون سایه بونه منطقرو بگردی پیدا میکنی اونا میری جلوشون E رو میزنی توشون دوربین داره دقیق میتونی منفجرشون کنی:31:

nois3
11-04-2010, 13:04
دوستان چه جوری میشه این بازی رو با 2 تا پرو فایل بازی کرد.pc game
من جدا برای خودم برم.:31:
داداشم جدا.:41:

xeNociDe
11-04-2010, 13:43
دوستان چه جوری میشه این بازی رو با 2 تا پرو فایل بازی کرد.pc game
من جدا برای خودم برم.:31:
داداشم جدا.:41:
فكر نكنم بشه البته مگر اينكه شما سيو هاتو برداري بعد داداشت دوباره بازي رو شروع كنهبعد هر وقت شما خواستي بري سيو هاتو بزاري و ادامشو بري...
فكر كنم!

internet
12-04-2010, 00:30
من بازي رو نصب کردم اولش که اجرا کردم لود شد بعد يه دفعه صفحه سفيد شد بعد منوها اومد
بعد بازي اجرا کردم اولش اومد بعد يه دفعه سفيد مي شه صدا هم داره تنظيمات تصوير هم low گذاشتم انگار يه مشکلي هست و گرافيک اش يه دفعه سفيد مي شه کامل
سيستم ام به روز هست سي پي يو 4 هسته اي am3
مين بورد گيگابايت
گرافيک ام انبورد HD 4200 هست که الان درايورش هم به روز کردم
رم دو گيگ
هارد دو ترا
لطفا راهنمايي کنيد مشکل از چي هست

nois3
12-04-2010, 11:25
من بازي رو نصب کردم اولش که اجرا کردم لود شد بعد يه دفعه صفحه سفيد شد بعد منوها اومد
بعد بازي اجرا کردم اولش اومد بعد يه دفعه سفيد مي شه صدا هم داره تنظيمات تصوير هم low گذاشتم انگار يه مشکلي هست و گرافيک اش يه دفعه سفيد مي شه کامل
سيستم ام به روز هست سي پي يو 4 هسته اي am3
مين بورد گيگابايت
گرافيک ام انبورد HD 4200 هست که الان درايورش هم به روز کردم
رم دو گيگ
هارد دو ترا
لطفا راهنمايي کنيد مشکل از چي هست

من هم همین مشکل رو داشتم که با نصب درایور (Driver) جدید کارتم،مشکل حل شد.

a.g g.a
12-04-2010, 13:23
سلام
من این بازیو گرفتم اولش توی زمان قدیم هست تا آخرش که اینجوری نیست؟

pedram_sad
12-04-2010, 13:29
سلام
نه عزیز
مرحله اولش اینطوریه فقط

واقعا بازی گرافیک عالی داره
هر چیزی رو که خواستن نشون بدن عالی کار کردن
برف و صحرا و جنگل و گرد و خاک و دود و ....

a.salireza
12-04-2010, 13:31
سلام

نه بابا . فقط همون مرحله تو قدیم اتفاق میوفته . چون کل داستان ، مربوط به اتفاق آخر همون مرحلست :46:

░▒▓█ Adel █▓▒░
12-04-2010, 20:07
نه عزیز
مرحله اولش اینطوریه فقط

واقعا بازی گرافیک عالی داره
هر چیزی رو که خواستن نشون بدن عالی کار کردن
برف و صحرا و جنگل و گرد و خاک و دود و ....

باهات موافقم..خیلی زیبا بود ..فک کنم برای اولین باره تو بازی های رایانه ای یخ زدن از سرما به این شکل و زیبا درس شده باشه..

BBc2 کلا به عنوان دسر قابل خوردن بود..ولی قابل مقایسه با بازی های نسل جدید نیست

internet
13-04-2010, 10:04
سلام
دوستان يه راهنمايي بفرمائيد
يه جايي از بازي هست که يه عده رو مي کشيد بعد يه چيزي عين ضامن رو زمين هست بر مي دارم بعد يه عده سرباز هستند
اين ضامن ها رو بايد بندازم رو زمين چيکارش بايد بکنم بعد هم اگه کار خاصي نکنم بر مي گرده اول اون مرحله
چيکار بايد بکنم
در مورد لايو بازي کردن به چه شکل هست؟ اينترنت adsl 512 و مودم هم Tp link 8811 هست
من تا بحال لايو بازي نکردم از دوستان مي شه لينک و يه راهنمايي ساده بفرمائيد البته پيچيده نباشه خيلي بهتره
با تشکر

internet
13-04-2010, 11:05
يه جايي از بازي هست که يه عده رو مي کشيد بعد يه چيزي عين ضامن رو زمين هست بر مي دارم بعد يه عده سرباز هستند که بايد بکشيم بعد اين ضامن هم دست من هست اين ضامن ها رو بايد بندازم رو زمين چيکارش بايد بکنم؟ بعد هم اگه کار خاصي نکنم بر مي گرده اول اون مرحله
کلا هر کاري کردم بر مي گرده اول همون مرحله

internet
13-04-2010, 13:01
کسي نيست کمک کنه از صبح منتظرم

aha2012
13-04-2010, 13:11
عکس بذار متوجه بشیم.اونموقع شاید تونستم کمکت کنم

pedram_sad
13-04-2010, 13:16
این بازی یا بهتر بگم فوق بازی هم امروز تمام شد
بسی لذت بردیم از انجام بازی
ایده های خلاقانه و باحالی داشت
صدا گذاری و گرافیک که واقعا عالی بود

به خصوص مرحله اخر که با اون شاتگان اونطوری در و دیوار و اون صندلی های هواپیما رو تیکه تیکه میکرد و تکه هایش تو هوا میموند
وسایل نقلیه بازی هم خیلی باحال بودن

من از 30 تا اچیو بخش افلاین 23 تاش رو گرفتم
اخرش هم تابلو شده شماره 3 در کار است

jax2
13-04-2010, 13:30
يه جايي از بازي هست که يه عده رو مي کشيد بعد يه چيزي عين ضامن رو زمين هست بر مي دارم بعد يه عده سرباز هستند که بايد بکشيم بعد اين ضامن هم دست من هست اين ضامن ها رو بايد بندازم رو زمين چيکارش بايد بکنم؟ بعد هم اگه کار خاصي نکنم بر مي گرده اول اون مرحله
کلا هر کاري کردم بر مي گرده اول همون مرحله

دوست عزز یکم بیشتر توضیح بدبد
اگه منظورتون اونجایی هست که اوی بازی با جیپ راه میفتید و بعد از توقف چند نفرو میکشید اون ضامن نیست بمبه
با کلیک راست اونو روی در بندازید و با کلیک چپ منفجرش کنید همین.:10:

internet
13-04-2010, 16:15
اسم اين مرحله SNOW BILND هست در اين مرحله شما يه چند تا ماشين رو دنبال مي کنيد بعد يه دفعه يه منطقه هست يه بمبي مي ياد يا حالا يه چيزي مي زنه شهر رو نابود مي کنه مثل بمب اتمي يا يه چيزي مي خوره به شهر
بعد نشون مي ده شما با ياراتون توي شهر هستيد و همه چي نابود شده عکس زير نشون مي ده که شما در اول اين مرحله هستيد و اول يه تعداد رو مي کشيد و بعد يه تعداد هستند توي سرازيريه مي يان و ما رو مي زنند در اين جا من نمي دونم اين ضامن رو بايد چيکار کنم و بازي مرتب بر مي گرده به اول همين قسمت

حالا نمي دونم بايد چيکار کنم

اين هم تصاوير اول اين مرحله عکس ضامن هم گذاشتم:

با تشکر

Alex merccer
13-04-2010, 16:21
سلام
يه جايي از بازي هست که يه عده رو مي کشيد بعد يه چيزي عين ضامن رو زمين هست بر مي دارم بعد يه عده سرباز هستند
اين ضامن ها رو بايد بندازم رو زمين چيکارش بايد بکنم بعد هم اگه کار خاصي نکنم بر مي گرده اول اون مرحله
چيکار بايد بکنم
در مورد لايو بازي کردن به چه شکل هست؟ اينترنت adsl 512 و مودم هم Tp link 8811 هست
من تا بحال لايو بازي نکردم از دوستان مي شه لينک و يه راهنمايي ساده بفرمائيد البته پيچيده نباشه خيلي بهتره
با تشکر

برای لایو شما 3 تا کار باید بکنی بعد هم مودم رو بزنی به xbox و بری تو لایو:
1-MTU مودمت باید بیشتر از 1364 باشه
2-NAT type مودمت باید open باشه
3-کانکشن مودمت باید always on باشه بعد هم وصل می شی لایو و بقیه اش هم توضیح لازم نداره:20:

alborz_k
13-04-2010, 16:23
اسم اين مرحله SNOW BILND هست در اين مرحله شما يه چند تا ماشين رو دنبال مي کنيد بعد يه دفعه يه منطقه هست يه بمبي مي ياد يا حالا يه چيزي مي زنه شهر رو نابود مي کنه مثل بمب اتمي يا يه چيزي مي خوره به شهر
بعد نشون مي ده شما با ياراتون توي شهر هستيد و همه چي نابود شده عکس زير نشون مي ده که شما در اول اين مرحله هستيد و اول يه تعداد رو مي کشيد و بعد يه تعداد هستند توي سرازيريه مي يان و ما رو مي زنند در اين جا من نمي دونم اين ضامن رو بايد چيکار کنم و بازي مرتب بر مي گرده به اول همين قسمت

حالا نمي دونم بايد چيکار کنم

اين هم تصاوير اول اين مرحله عکس ضامن هم گذاشتم:

با تشکر
سلام. اون ضامن بمب هایی هست که خودتون می تونید کار بزارین و اصلأ ربطی به ادامه ی بازی نداره!!
فکر کنم که شما اون مرحله ای رو می گین که ماهواره سقوط کرده و می خواین اطلاعاتش رو بردارین ، در این مرحله ، دشمنان می خوان ماهواره رو نابود کنند ، و با لانچر می زنندش ، پس باید شما جلو موشک اندازهاشون رو ، ور در آخر هم اون لیکوپتره رو بگیرین تا ماهواره رو نابود نکنند ، اگه 3 لانچر به ماهواره برخورد کنه ، باید اون قسمت رو از اول شروع کنید.

internet
13-04-2010, 16:43
برای لایو شما 3 تا کار باید بکنی بعد هم مودم رو بزنی به دسگاه و بری تو لایو:
1-MTU مودمت باید بیشتر از 1364 باشه
2-NAT type مودمت باید open باشه
3-کانکشن مودمت باید always on باشه بعد هم وصل می شی لایو و بقیه اش هم توضیح لازم نداره:20:

ببخشيد من اصلا نمي دونم شما داري راجع به چي صحبت مي کنيد؟
مودم رو بزني به دسگاه چيه؟
با تشکر

black.assassin
13-04-2010, 19:58
ببخشيد من اصلا نمي دونم شما داري راجع به چي صحبت مي کنيد؟
مودم رو بزني به دسگاه چيه؟
با تشکر

مودم رو به xbox وصل کن .
اگه منظورت از لایو بازی کردن بازی با PC هست ، باید سریال قانونی بازی رو بخری که حدود 20 تومنه

KAHAKDAM
13-04-2010, 23:43
مودم رو به xbox وصل کن .
اگه منظورت از لایو بازی کردن بازی با PC هست ، باید سریال قانونی بازی رو بخری که حدود 20 تومنه
سلام.این سریال رو که مگید توی ایران که گیر نیاد؟پس از کجا؟

resident_evil
14-04-2010, 01:46
امشب چه حالي داد آنلاين ! جاي همگي خالي . كلا در اوج به سر ميبرديم : دي
2 روز پيش هم كه تو يه round حدود 28000 Score گرفتم حالي به حولي .

mohammad_twe
14-04-2010, 10:22
من که اومدم نامردی کردین تیم نداشتم تنها بودم :دی اما خوب بین بکس کم نیوردم :دی
من اعلام میکنم این نوید نامرده :دی حالا امروزم بریم ببینیم چند چندیم :دی

narotu
14-04-2010, 13:25
سلام کسی میدونه چطور میشه این بازی رو بصورت انتخاب نقشه ای و دو گروه و افلاین بازی کرد
راهی داره مثل سرور افلاین؟

resident_evil
14-04-2010, 13:38
من که اومدم نامردی کردین تیم نداشتم تنها بودم :دی اما خوب بین بکس کم نیوردم :دی
من اعلام میکنم این نوید نامرده :دی حالا امروزم بریم ببینیم چند چندیم :دی

ديشب بكس قديمي هم اومده بودن تو هم كه عشق فيفايي ! ازين به بعد ديدي من آن هستم سريع BC2 رو فرو كن تو كنسول : دي . حالا اين سري بهت sms ميدم تو هم بياي Squad 4 نفره بشيم بريم لذتشو ببريم .

black.assassin
14-04-2010, 20:11
سلام.این سریال رو که مگید توی ایران که گیر نیاد؟پس از کجا؟

می تونید از کسایی که visa card , master دارند بخواید که براتون بخرند .

internet
14-04-2010, 21:39
سلام. اون ضامن بمب هایی هست که خودتون می تونید کار بزارین و اصلأ ربطی به ادامه ی بازی نداره!!
فکر کنم که شما اون مرحله ای رو می گین که ماهواره سقوط کرده و می خواین اطلاعاتش رو بردارین ، در این مرحله ، دشمنان می خوان ماهواره رو نابود کنند ، و با لانچر می زنندش ، پس باید شما جلو موشک اندازهاشون رو ، ور در آخر هم اون لیکوپتره رو بگیرین تا ماهواره رو نابود نکنند ، اگه 3 لانچر به ماهواره برخورد کنه ، باید اون قسمت رو از اول شروع کنید.

دوستان کمک کنيد در همين قسمت که توي برف هست و دست هاش يخ مي زنه اخرش يه هليکوپتر هست که روي پشت بام بايد سوار بشم و دمو بشه
مشکلي که دارم با اين که همه چيز رو در حالت LOW گذاشتم وقتي رو بام مي رم دمو که مي شه کلا بازي بسته مي شه و دستکتاپ مي ياد و بازي به طور کامل بسته شده است چند بار هم چک کردم ريست کردم سيستم رو نشد که نشد
مشکل از چي هست کارت گرافيک آنبورد HD 4200 و رم دو گيگ و cpu amd X4

internet
15-04-2010, 11:40
کسي نمي دونه باس چيکار کنم
بتلفيلد سه هم ساخته شد و من همچنان منتظرم

alborz_k
15-04-2010, 11:57

دوستان کمک کنيد در همين قسمت که توي برف هست و دست هاش يخ مي زنه اخرش يه هليکوپتر هست که روي پشت بام بايد سوار بشم و دمو بشه
مشکلي که دارم با اين که همه چيز رو در حالت LOW گذاشتم وقتي رو بام مي رم دمو که مي شه کلا بازي بسته مي شه و دستکتاپ مي ياد و بازي به طور کامل بسته شده است چند بار هم چک کردم ريست کردم سيستم رو نشد که نشد
مشکل از چي هست کارت گرافيک آنبورد HD 4200 و رم دو گيگ و cpu amd X4
بازی کردن با گرافیک آنبرد بیشتر شبیه معجزه هست!!! دو حالت کلی وجود داره: 1_سخت افزاری 2_نرم افزاری
مشکل اول رو نم یشه حل کرد و باید به فکر یک کارت گرافیک مناسب برای بازی باشید . (البته می تونید رزولوشن رو روی کمترین سزح قرار بدین و ببینید که باز از بازی بیرون می اد یا نه!)
برای مشکل دوم هم بهتره که درایو گرافیکتون رو چک کنید ، اه ورژن جدید ترش اومده بود ، حتمأ دانلود کنید (بار ها دیده شده که ین گونه مشکلات با یک آپدیت درایو کاملأ حل می شه) . اگه هم directx آپدیت نیست ، اون رو هم آپدیت کنید .
امیدوارم که مشکلتون از نوع دوم باشه و بتونید بازی رو تا پایان برین .
یک نکته ، اون عکسی که تو گذاشتی ، از بازی من که با 4850 انجام دادمش ، با کیفیت تره! :دی

Bs_panzer
15-04-2010, 12:07
دوستان این limited edition چه فرقی با معمولی داره ؟ میخوام بفروشم اونو بگیرم اگه زیاد فرقش نیست بگید

internet
15-04-2010, 13:14
بازی کردن با گرافیک آنبرد بیشتر شبیه معجزه هست!!! دو حالت کلی وجود داره: 1_سخت افزاری 2_نرم افزاری
مشکل اول رو نم یشه حل کرد و باید به فکر یک کارت گرافیک مناسب برای بازی باشید . (البته می تونید رزولوشن رو روی کمترین سزح قرار بدین و ببینید که باز از بازی بیرون می اد یا نه!)
برای مشکل دوم هم بهتره که درایو گرافیکتون رو چک کنید ، اه ورژن جدید ترش اومده بود ، حتمأ دانلود کنید (بار ها دیده شده که ین گونه مشکلات با یک آپدیت درایو کاملأ حل می شه) . اگه هم directx آپدیت نیست ، اون رو هم آپدیت کنید .
امیدوارم که مشکلتون از نوع دوم باشه و بتونید بازی رو تا پایان برین .
یک نکته ، اون عکسی که تو گذاشتی ، از بازی من که با 4850 انجام دادمش ، با کیفیت تره! :دی

اقا ممنون اين تکه اخرش جالب بود در مورد گرافيک 4850 البته عکس رو من کيفيت اش رو خيلي کم کردم که بشه اينجا گذاشت
حقيقت اش رو بخواهيد براي همين بازي هم که شده درايور کارتم رو که آنبورد هست از سايت ati دانلود و آپديت کردم با اين که مي دونستم با نصب درايور برنامه catalyst control center از کار مي افته و از کار هم افتاد نمي دونم چرا وقتي درايور کارت رو به جز اوني که روي سي ديش هست به روز مي کنم برنامه Catalyst control center از کار مي افته و بعد اين رو هم دانلود کردم 10-3_xp32-64_ccc_lang1.exe که همون درايور هست و گفتم شايد کاتاليست برگرده ولي بر نگشت
در مورد رزولوشن مانيتور قديمي هست LG F700 P رزلوشن 768*1024 ولي چيزي که هست درون بازي در Option همه رو روي LOW يا NO گذاشتم ولي رزولشن پايين تر در بازي نيست و کمترين همين 768*1024 با فرکانس 60 هرتز هست
دايرکت ايکس هم چشم الان به روز ترين رو پيدا مي کنم و اجرا مي کنم
حالا از دوستان هر کسي مي دونه باس چيکار کنم و اين مشکلات رو چه طور حل کنم ممنون مي شم راهنمايي کنه
با تشکر

با تشکر و سپاس

...ALI...
15-04-2010, 14:37
دوستان این limited edition چه فرقی با معمولی داره ؟ میخوام بفروشم اونو بگیرم اگه زیاد فرقش نیست بگید

سواله منم هست؟

ع.ص
15-04-2010, 22:50
منم امروز بازی رو تموم کردم.واقعا میشه گفت بهترین بازی اول شخصی بود که تاحالا تو عمرم بازی کردم.

آخرین مرحله اش بهترین مرحله اش بود خیلی قشنگ بود

Esi-72
16-04-2010, 06:26
با سلام ، آقا من توی مرحله ای که سرمای شدید رو رد می منه و میره که سوار هلیکوپتر توی پشت بام بشه گیر کردم و وقتی که وارد خونه میشم و رو پشت بوم میرم و می خوام که سوار هلیکوپتر بشم از بازی میاد بیرون .

nois3
17-04-2010, 10:55
با سلام ، آقا من توی مرحله ای که سرمای شدید رو رد می منه و میره که سوار هلیکوپتر توی پشت بام بشه گیر کردم و وقتی که وارد خونه میشم و رو پشت بوم میرم و می خوام که سوار هلیکوپتر بشم از بازی میاد بیرون .

شما بازی رو روی windows 7 نصب کن+ driver جدید گرافیکت+ directx 10 یا 9
اگه باز هم مشکل داشتی بگو

KAHAKDAM
17-04-2010, 11:22
شما بازی رو روی windows 7 نصب کن+ driver جدید گرافیکت+ directx 10 یا 9
اگه باز هم مشکل داشتی بگو
سلام.خوب من ویندوز 7 دارم و همه ی این کارهارو هم کردم.البته من بازیو تمومش کردم ولی یه بار دیگه که این مرحله رو میرم میاد بیرون ولی دفعه ی قبل اینطور نبود!!!!!!!!!:18:

nois3
17-04-2010, 11:50
سلام.خوب من ویندوز 7 دارم و همه ی این کارهارو هم کردم.البته من بازیو تمومش کردم ولی یه بار دیگه که این مرحله رو میرم میاد بیرون ولی دفعه ی قبل اینطور نبود!!!!!!!!!:18:

این بازی خیلی bug داره!! یعنی بیشتره مشکلها از خود بازی هستش
بنظر من windows 7 مشکلها رو از حداکثر به حداقل میرسونه.

KAHAKDAM
17-04-2010, 17:26
این بازی خیلی bug داره!! یعنی بیشتره مشکلها از خود بازی هستش
بنظر من windows 7 مشکلها رو از حداکثر به حداقل میرسونه.
سلام
نه اتفاقا.خیلی از بچه ها میگن که بازی پر از باگ تصویری و... بود ولی من خوشبختانه در کل بازی فقط 1 باگ دیدم و اونم همین باگ بود.برای من که خوشبختانه خیلی خوب اجرا شد.بدونه کرک.:27:

sofia123456
18-04-2010, 20:47
بازی را از محل نصب تا آنجایی که ارور نمیده آپدیت کن تا درست شود . پچ های مختلف در سایت های گوناگون وجود دارد .

internet
18-04-2010, 21:53

برو در قسمت تنظيمات رزولوشن و advanced دو تا گزينه هست sync و يکي که فکر کنم با H شروع مي شه فعالشون کن
دوباره برو اجرا مي شه

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

دوستان در مرحله اي که در هواپيما هست و يک کره اي داره مي چرخه و من يک کلت دستم هست بايد چيکار کنم
چيزي به ذهنم نرسيد

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

برو در قسمت تنظيمات رزولوشن و advanced دو تا گزينه هست sync و يکي که فکر کنم با H شروع مي شه فعالشون کن
واضح تر بگم تنها دو گزينه در قسمت رزولوشن ادونس هست که on و off داره اگه Off هست on کن احتمال زياد ردش مي کني
دوباره برو اجرا مي شه

*IN*
18-04-2010, 21:55
دوستان در مرحله اي که در هواپيما هست و يک کره اي داره مي چرخه و من يک کلت دستم هست بايد چيکار کنم
چيزي به ذهنم نرسيد
شلیک کن به کرهه

internet
18-04-2010, 22:39
شلیک کن به کرهه

تمام شد
ولي بهترين بازي بود که ديده بودم
خيلي بهتر از کال آف ديوتي هست کال آف ديوتي اعصاب خورد کن هست

KAHAKDAM
19-04-2010, 07:03
سلام.اینم پچ دوم که همراهش یه کرک هم داره:روش دانلود:اول freeرو پایین صفحه انتخاب کنید و بعد حروف رو وارد کنید و دانلود فایل رو بزنید.

mostafa_gm
19-04-2010, 07:33
اصلا در حد و اندازه بازيهاي همرده خودش نيست. گرافيك پايين با افت فريم زياد و گيم پلي نسبتاً ضعيف. متاسفانه خواسته تقليدي از COD باشه ولي حتي به پاي نسخه 4 اون هم نميرسه!

monaj
19-04-2010, 07:48
اصلا در حد و اندازه بازيهاي همرده خودش نيست. گرافيك پايين با افت فريم زياد و گيم پلي نسبتاً ضعيف. متاسفانه خواسته تقليدي از COD باشه ولي حتي به پاي نسخه 4 اون هم نميرسه!

نمی دونم چرا یک عده همش سعی دارن این بازی رو با cod مقایسه کنند. این مقایسه کاملا اشتباهه. اگر افت فریم داشته مربوط به نسخه بازی و یا سیستم شماست. من که در آخرین جزئیات هیچ افت فریمی و یا کرشی نداشتم. در ضمن گرافیک محیط و افکتهای بازی وقعا حیرت انگیز بود. مثل محیط صحرا (طوفان شن) و کولاک برف. به هیچ وجه هم سعی نداشته تقلیدی از cod باشه.

KAHAKDAM
19-04-2010, 08:04
سلام دوست عزیز.به نظر من شما اصلا بازیو با گرافیگ بالا بازی نکردین.چون اگر بازیو با گرافیک بالا بازی می کردین نظرتون مطمئنا 180 درجه فرق می کرد.سایه،گرد و غبار،مه،تخریب بازی و هزاران جزئیات دیگه که واقعا خیلی زیبا کار شده.:27:
من هر دو بازیو دارم و هر دو رو هم بازی می کنم.و واقعا از هر 2 لذت می برم.این 2تا بازی کلا از پایه با هم فرق میکنند.چرا مقایسه می کنید.؟؟؟؟:19::19::19:

mostafa_gm
19-04-2010, 08:15
اگه بگم بازم ميگيد مقايسه! ولي تو COD6 به هيچ وجه افت فريم نداشتم. نميدونم چطور جزئيات پايين گرافيكي اين بازي رو پيش خودتون توجيه ميكنيد؟ از نزديك كه به يك ديوار يا اسلحه يا سطح آب يا برگ و بوته نگاه كنيد متوجه ميشيد. البته اكثرا وقتي از يك بازي خوششون مياد هيچ عيبي رو توش نمي بينن.
به يه چيزي دقت كنيد، وقتي سربازاي دشمن كشته ميشن نصفشون انيمشن مردنشون شبيه هم هست، يعني همون حالتي كه گردنشون رو ميگيرن انگار دارن خفه ميشن و ميفتن رو زمين، يا حالت مردن خود كاراكتر كه يهو صفحه افقي ميشه! از تيرهاي اسلحه دشمن هم ميتونيد براي اسلحه خودتون استفاده كنيد درحالي كه سلاح ها كاملا متفاوتند، جاي پاي افراد رو زمين هيچ اثري يا گرد و خاكي ايجاد نميكنه، افراد خودي هم كه اصلا كشته نميشن حتي در اثر انفجار نارنجك زير پاشون! همين جزئيات هستند كه نشون ميدن اين بازي غير حرفه اي كار شده و در حد و اندازه يك بازي 2010 نيست.
بهر حال اميدوارم از اين بازي لذت ببريد.

KAHAKDAM
19-04-2010, 08:32
اگه بگم بازم ميگيد مقايسه! ولي تو COD6 به هيچ وجه افت فريم نداشتم. نميدونم چطور جزئيات پايين گرافيكي اين بازي رو پيش خودتون توجيه ميكنيد؟ از نزديك كه به يك ديوار يا اسلحه يا سطح آب يا برگ و بوته نگاه كنيد متوجه ميشيد. البته اكثرا وقتي از يك بازي خوششون مياد هيچ عيبي رو توش نمي بينن.
به يه چيزي دقت كنيد، وقتي سربازاي دشمن كشته ميشن نصفشون انيمشن مردنشون شبيه هم هست، يعني همون حالتي كه گردنشون رو ميگيرن انگار دارن خفه ميشن و ميفتن رو زمين، يا حالت مردن خود كاراكتر كه يهو صفحه افقي ميشه! از تيرهاي اسلحه دشمن هم ميتونيد براي اسلحه خودتون استفاده كنيد درحالي كه سلاح ها كاملا متفاوتند، جاي پاي افراد رو زمين هيچ اثري يا گرد و خاكي ايجاد نميكنه، افراد خودي هم كه اصلا كشته نميشن حتي در اثر انفجار نارنجك زير پاشون! همين جزئيات هستند كه نشون ميدن اين بازي غير حرفه اي كار شده و در حد و اندازه يك بازي 2010 نيست.
بهر حال اميدوارم از اين بازي لذت ببريد.
بله!دیگه مطمئن شدم که شما بازیو با گرافیک بالا بازی نمی کنید.اخه ادم خوب اینا چیه که پشت پای سربازا بلند میشه حیف که ویندوز 7 نمیشه عکس از بازی گرفت مگر نه یه عکس می زا شتم از بازی تا این گرد و غبار رو که شما نمی دونم چی بهش میگید رو نشون بدم.این که میگید کشته شدن ها یکیه والا من که توی کال او هم همین وضعیت رو دیدم و تقریبا توی هر دو بیشتر از 5 یا 6 روش مردن نیست.ولی یه چیز خنده دار توی مطلب شماست اونم مسئله نارنجکه.دوست عزیز خوب توی کال او هم یارای اصلی کشته نمیشن.و اینم که میگید عاشق یه بازی باشید ایراد اونو نمی بینید به یه چیز دیگه میگن که اینجا بحثش نیست.ولی در کل هر دو هم زیبا هستند و هم چر از ایراد.:2::21::27::21::27::21::2:

monaj
19-04-2010, 09:00
مثلا تو cod افرادی مثل ghost یا price و ... کشته می شدند؟! در ضمن در مورد گرافیک، شما اصلا با چه سیستمی این بازی رو انجام دادی؟
البته بهتره این بحث همینجا خاتمه پیدا کنه. فایده ای نداره. واقعا تعجب آوره که عده ای چنان تعصب مضحکی به بازیهای خاص دارند که هر کی ندونه فکر می کنه صاحب شرکت بازیساز هستند.

KAHAKDAM
19-04-2010, 09:47
مثلا تو cod افرادی مثل ghost یا price و ... کشته می شدند؟! در ضمن در مورد گرافیک، شما اصلا با چه سیستمی این بازی رو انجام دادی؟
البته بهتره این بحث همینجا خاتمه پیدا کنه. فایده ای نداره. واقعا تعجب آوره که عده ای چنان تعصب مضحکی به بازیهای خاص دارند که هر کی ندونه فکر می کنه صاحب شرکت بازیساز هستند.
سلام عزیزم.چرا عصبانی میشی حالا! بابا من که اولش گفتم هر دو رو دارم و از هر دو لذت می برم.شما چرا جوش میزنی.اول از این که این بحثها از وقتی که یا دمون میاد بوده و هست و هیچ وقت تمومی ندارن.این یک قاعدس که وقتی بازیی وارد بازار میشه خیلی ها اونو نمی پسندند و خیلی ها هم خوششون میاد.این که میگید توی کد ghost وprice کشته میشن مربوط میشه به داستان که منم موافقم باید battlefield حد اقل 2 یا 3 تا کشته میداد.البته همین طوریش ننگ کپی رو به این بازی رو میزنند حالا دیگه اگر 2 تا کشته هم میداد دیگه چی میشد.ولی به هر حال من طرفدار هر دوی این بازی ها هستم و خیلی هم خوشم میاد از هر دو.:27:
شما هم یکم با انصاف قضاوت کنید.ممنون.:11::31::11::31::11:

...ALI...
19-04-2010, 10:25
ولی این روشنه گرافیکه این بازی از cod6 بیشتره دوستان.
هم گرافیکه محیط و هم گرافیک اشخاص که واقعا معرکه کار شده. شما حتما با گرافیکه پایین بازی کردین.
اگه یادت باشه یه صحنه توی هلی کپتره به نصف صورت اون یارو که ما بودیم نور آفتاب زده بود که این معرکه بود من هیچ وقت فراموش نمی کنم. 

monaj
19-04-2010, 10:30
سلام عزیزم.چرا عصبانی میشی حالا! بابا من که اولش گفتم هر دو رو دارم و از هر دو لذت می برم.شما چرا جوش میزنی.اول از این که این بحثها از وقتی که یا دمون میاد بوده و هست و هیچ وقت تمومی ندارن.این یک قاعدس که وقتی بازیی وارد بازار میشه خیلی ها اونو نمی پسندند و خیلی ها هم خوششون میاد.این که میگید توی کد ghost وprice کشته میشن مربوط میشه به داستان که منم موافقم باید battlefield حد اقل 2 یا 3 تا کشته میداد.البته همین طوریش ننگ کپی رو به این بازی رو میزنند حالا دیگه اگر 2 تا کشته هم میداد دیگه چی میشد.ولی به هر حال من طرفدار هر دوی این بازی ها هستم و خیلی هم خوشم میاد از هر دو.:27:
شما هم یکم با انصاف قضاوت کنید.ممنون.:11::31::11::31::11:
من که با شما نبودم داداش! من هم طرفدار هر دو بازی هستم. من با اون دوست عزیزی بودم که می گقت cod فلانه و این بهمانه!

ASM Gamer
19-04-2010, 12:51
سلام دوستان، من هر دو تا بازی رو با بالاترین کیفیت بازی کردم و هر دو سری بازیها رو همیشه دنبال کردم. تفاوت اصلی این بازی با cod6 استفاده ازnvidia physix هستش که برای واقعی تر و سینمایی شدن برخوردها تو موتور بازی به کار میره. کلا این تکنولوژی نیاز به سخت افزار خوب داره اگه توی بازی دچار افت فریم میشین تا 70 درصد به مشخصات سیستم و بروز بودن درایور کارت گرافیک مربوط میشه.
درایور پیشنهادی انویدیا برای این بازی ورژی 197.13 یا 197.45 هستش چون phisix رو آپدیت میکنه. اینم لینک دانلود نسخه سون 32 بیتی:

در ضمن اگه از SLI یا Crossfire استفاده نمیکنید حتما Antialising رو روی پایینترین حالت تنظیم کنید. اگه در مورد تنظیم گرافیک بازی سوالی داشتین در خدمتم.

internet
19-04-2010, 20:30
سلام دوستان، من هر دو تا بازی رو با بالاترین کیفیت بازی کردم و هر دو سری بازیها رو همیشه دنبال کردم. تفاوت اصلی این بازی با cod6 استفاده ازnvidia physix هستش که برای واقعی تر و سینمایی شدن برخوردها تو موتور بازی به کار میره. کلا این تکنولوژی نیاز به سخت افزار خوب داره اگه توی بازی دچار افت فریم میشین تا 70 درصد به مشخصات سیستم و بروز بودن درایور کارت گرافیک مربوط میشه.
درایور پیشنهادی انویدیا برای این بازی ورژی 197.13 یا 197.45 هستش چون phisix رو آپدیت میکنه. اینم لینک دانلود نسخه سون 32 بیتی:

در ضمن اگه از SLI یا Crossfire استفاده نمیکنید حتما Antialising رو روی پایینترین حالت تنظیم کنید. اگه در مورد تنظیم گرافیک بازی سوالی داشتین در خدمتم.

سلام
دوستان اگه مي تونند راهنمايي کنند
مين بورد سيستم من اين هست:
GA-MA785G-UD3H
مشخصات کامل مين بوردم به فارسي از سايت گيگابايت:

کارت گرافيک مشخص هست آنبورد 4200 HD
ويندوز xp
مشکلي که دارم اينه که وقتي درايور کارت رو از سايت ati.com مي گيرم برنامه کنترل پنل يا همون کاتاليست کنترل سنتر ديگه کار نمي کنه
ولي از ديسک خود cd مين بورد و درايورها که نصب مي کنم اين برنامه وجود داره و نصب مي شه چيکار کنم؟
اين هم لينک اخرين درايور که من نصب کردم:

teznade
19-04-2010, 21:51
بله!دیگه مطمئن شدم که شما بازیو با گرافیک بالا بازی نمی کنید.اخه ادم خوب اینا چیه که پشت پای سربازا بلند میشه حیف که ویندوز 7 نمیشه عکس از بازی گرفت مگر نه یه عکس می زا شتم از بازی تا این گرد و غبار رو که شما نمی دونم چی بهش میگید رو نشون بدم.این که میگید کشته شدن ها یکیه والا من که توی کال او هم همین وضعیت رو دیدم و تقریبا توی هر دو بیشتر از 5 یا 6 روش مردن نیست.ولی یه چیز خنده دار توی مطلب شماست اونم مسئله نارنجکه.دوست عزیز خوب توی کال او هم یارای اصلی کشته نمیشن.و اینم که میگید عاشق یه بازی باشید ایراد اونو نمی بینید به یه چیز دیگه میگن که اینجا بحثش نیست.ولی در کل هر دو هم زیبا هستند و هم چر از ایراد.:2::21::27::21::27::21::2:
واقعا لذت بردم از این جوابی که دادیی من توی مرحله صحرا فقط دوست داشتم ساختمون خراب کنم چون خیلی قشنگ ساختمونا خراب میشن اینگار اون تیکه ها واقعی هستن bd2 ترکونت و خاهی ترکونت و بازهم می ترکاند چنان که ترکانیده است

night lord
20-04-2010, 13:43
پچ برای lan نیومده هنوز؟؟

KAHAKDAM
20-04-2010, 14:59
پچ برای lan نیومده هنوز؟؟
سلام.خیلی وقته اومده اما پــــــــــــــــــــــــ ـــــولیه؟!؟!؟:41::2::41:

mostafa_gm
20-04-2010, 15:07
عزيز جان گرافيك رو روي high گذاشتم ولي اونهايي رو كه گفتم نديدم.
ضمناً نه با شركتي دشمني دارم و نه رفاقتي!
لزومي هم نمي بينم ديگه بيشتر از اين وقتم رو تو اين بحث مسخره تلف كنم.
بازم ميگم اگه خوشتون اومده اميدوارم ازش لذت ببريد.

KAHAKDAM
20-04-2010, 17:11
عزيز جان گرافيك رو روي high گذاشتم ولي اونهايي رو كه گفتم نديدم.
ضمناً نه با شركتي دشمني دارم و نه رفاقتي!
لزومي هم نمي بينم ديگه بيشتر از اين وقتم رو تو اين بحث مسخره تلف كنم.
بازم ميگم اگه خوشتون اومده اميدوارم ازش لذت ببريد.
سلام
خوب عزیزم اگر از اول چندتا پست پیش رو خونده بودی ما که گفته بودیم این بحث ها مسخرست.ما که از همون اول داریم میگیم ادامه ندید.شما مرتباً مقایسه میکنید.ولی باشه دیگه حوصله کل کل رو ندارم.ممنون.:27::2::27:

night lord
20-04-2010, 23:19
سلام.خیلی وقته اومده اما پــــــــــــــــــــــــ ـــــولیه؟!؟!؟:41::2::41:

نه این لینکی که شما گذاشتین از روی این سایتای الکیه و حسابو کتابی در موردش نیست .
قصد توهین نداشتما :11:. اگه این پچ واقعی بود رو صد تا سرور و سایت دیگه هم بود و تورنتشم پیدا میشد.
پس هنوز نیومده.

KAHAKDAM
21-04-2010, 08:44
نه این لینکی که شما گذاشتین از روی این سایتای الکیه و حسابو کتابی در موردش نیست .
قصد توهین نداشتما :11:. اگه این پچ واقعی بود رو صد تا سرور و سایت دیگه هم بود و تورنتشم پیدا میشد.
پس هنوز نیومده.
سلام
عزیزم توی گوگل سرچ کن:lan game battlefield bad company 2

samyar_red
21-04-2010, 11:15
واقعا یه کار استثنایی بود این بازی
هرچند که خیلی زیاد بود اما انقدر لذت داشت من اصلا نفهمیدم کی رسیدم اخرش!
هرچند که 90% بازی رو از رو call of duty اسکی رفته بودند اما من اینو از کال آو سرتر میدونم :5:

...ALI...
23-04-2010, 22:53
روش آنلاین بازی کردن BFBC2 ( جدید )
با سلام.به نظر میرسه که حالا میتونیم این بازی زیبا رو هم آنلاین بزنیم.
من تازگی روشی پیدا کردم که میتونید با استفاده از اون براحتی آنلاین بازی کنید.

1- ابتدا از آدرس زیر کرک رو دانلود کنید. دقت داشته باشید که این فایل Torrent هست و برای استفاده از اون باید نرم افزار Bit torrent داشته باشید(یا هر نرم افزار دیگه) که از سایت bittorrent.com دانلود میشه.

HTML کد:

2- نرم افزار Sream رو از اینجا دانلود کنید

HTML کد:

3 - فایل دانلود شده مرحله 1 رو باز کنید و فایل BFBC2 Online crack.exe رو Extract کنید(البته روی دسکتاپ)
4- آنتی ویروس خود را غیرفعال کنید.
5- نرم افزار Steam رو اجرا کنید.
6- سپس BFBC2 Online crack.exe رو اجرا کنید.
7- سپس بازی رو از دسکتاپ اجرا کنید.

امیدوارم با این شیوه بتونیم آنلاین بازی کنیم...

دوستان اینو دوستمون iog گذاشته بود توی تاپیکه آنلاین این بازی گفتم بزارم اینجا بیشتر مشاهده شه.
نمی دونم کار می کنه یا نه nod32 که ویروس می شناسه اینو.

...ALI...
24-04-2010, 01:04
اقا جایی هست هست که سریاله این بازی رو با پرداخت اینترنتی بشه خرید؟پ

من دارم دق می کنم. یکی یه چی بگه؟:41:

hadi h
24-04-2010, 02:08
روش آنلاین بازی کردن BFBC2 ( جدید )
با سلام.به نظر میرسه که حالا میتونیم این بازی زیبا رو هم آنلاین بزنیم.
من تازگی روشی پیدا کردم که میتونید با استفاده از اون براحتی آنلاین بازی کنید.

1- ابتدا از آدرس زیر کرک رو دانلود کنید. دقت داشته باشید که این فایل Torrent هست و برای استفاده از اون باید نرم افزار Bit torrent داشته باشید(یا هر نرم افزار دیگه) که از سایت bittorrent.com دانلود میشه.

HTML کد:

2- نرم افزار Sream رو از اینجا دانلود کنید

HTML کد:

3 - فایل دانلود شده مرحله 1 رو باز کنید و فایل BFBC2 Online crack.exe رو Extract کنید(البته روی دسکتاپ)
4- آنتی ویروس خود را غیرفعال کنید.
5- نرم افزار Steam رو اجرا کنید.
6- سپس BFBC2 Online crack.exe رو اجرا کنید.
7- سپس بازی رو از دسکتاپ اجرا کنید.

امیدوارم با این شیوه بتونیم آنلاین بازی کنیم...

دوستان اینو دوستمون iog گذاشته بود توی تاپیکه آنلاین این بازی گفتم بزارم اینجا بیشتر مشاهده شه.
نمی دونم کار می کنه یا نه nod32 که ویروس می شناسه اینو.
این کرک رو که تورنت بود دوباره آپ کردم :

hoomi_gta
24-04-2010, 09:11
آخر بازی بود لا مصب! از اون بازی هایی که هروقت از پاش بلند میشدی زود تر میخواستی بری سراغش!! زود هم تموم شد!! منم موافقم خواسته بودن از COD تقلید کنن من MW2 را بهتر از این بازی می دونم ولی باز اینم در حد تیم ملی بود!! خیلی فاز داد!

...ALI...
24-04-2010, 12:47
اقا جایی هست که سریاله این بازی رو با پرداخت اینترنتی بشه خرید؟

؟:41:

من دارم دق می کنم. یکی یه چی بگه

mohammad_twe
24-04-2010, 13:52
دیشب لایو بودیم با دوستان همه مشکل داشتن په اونور اب چه اینجا
داشتم میدویدم :دی خود به خود 10 متر میرفت عقب :دی

...ALI...
24-04-2010, 18:53
دوستان من هم موفق شدم که سریال اصلی رو بگیرم فقط اینکه الان توی همون ورژن کرک شده ی بازی که زدم سریال رو قبول کرد ولی وقتی JOIN GAME و می زنم هیچی پیدا نمی کنه؟
آپدیت ها رو نصب کنم تمومه؟
یکی آقایی کنه درست توضیح بده . ما هم امشب با شما همراه باشیم.

Bs_panzer
24-04-2010, 19:06
گویا باید از اول تو EA Download Manager بزنین کلا شما آپدیت هارو هم نباید بگیری تا ورژنت با سرور ها هماهنگ باشه

دوستان چرا دیگه بازی حال نمیده DLC هم نمیاد براش ؟ 2 تا map pack فقط اومد تو psn store که زیاد مپ های باحالی نبودن

مپ Africa Harbor و حالت rush رو از همه بیشتر دوست دارم

وسیله مورد علاقم هم UAV هست :دی

alex_pk
24-04-2010, 19:19
سلام
من امروز اینو نصب کردم و وقتی وارد بازی شدم دیدم موس رو اگر به سمت چپ یا رایت حرکت بدم همش میره سمت راست!
و اگر به سمت بالا یا پایین حرکت بدم کلا یره سمت بالا.

حالا جریان چیه؟
من نتونستم هنوز چیزی بازی کنم همش داره هوا رو نگاه میکنه
مشکل از کرکه آیا؟!
حل کنید مشکل مارا.
مرسی.

...ALI...
24-04-2010, 19:23
گویا باید از اول تو EA Download Manager بزنین کلا شما آپدیت هارو هم نباید بگیری تا ورژنت با سرور ها هماهنگ باشه

دوستان چرا دیگه بازی حال نمیده DLC هم نمیاد براش ؟ 2 تا map pack فقط اومد تو psn store که زیاد مپ های باحالی نبودن

مپ Africa Harbor و حالت rush رو از همه بیشتر دوست دارم

وسیله مورد علاقم هم UAV هست :دی

دوسته من من EA Download Manager نصبه و وقتی سریال رو بش دادم نوشت که با موفقیت نصب شده و ضمنن همون بازی ای که داشتم رو به عنوانه بازی اصلی شناخت.
فقط وقتی می خوام اجراش کنم باید اول آپدیتاش نصب بشه که اونم به این شکل خیلی طول می کشه که نصب شه.

...ALI...
24-04-2010, 21:24
سلام
من امروز اینو نصب کردم و وقتی وارد بازی شدم دیدم موس رو اگر به سمت چپ یا رایت حرکت بدم همش میره سمت راست!

حالا جریان چیه؟
مشکل از کرکه آیا؟!
حل کنید مشکل مارا.
مرسی.

آره رفیق ماله کرکه. توی همین تاپیک کرک سالمش هست.

black.assassin
24-04-2010, 21:31
دوسته من من EA Download Manager نصبه و وقتی سریال رو بش دادم نوشت که با موفقیت نصب شده و ضمنن همون بازی ای که داشتم رو به عنوانه بازی اصلی شناخت.
فقط وقتی می خوام اجراش کنم باید اول آپدیتاش نصب بشه که اونم به این شکل خیلی طول می کشه که نصب شه.

شما می تونی آپدیت ها رو از سایت هایی مثل game spot یا خود سایت بازی دانلود کنی و لازم نباشه هر دفعه برای دانلودش وقت بزاری

alex_pk
24-04-2010, 21:54
حالا ما بیایم 100 صفحه بگردیم : دی
یه کرک کم حجم و سالم اگه یکی میتونه بذاره (ارجاع ندید به تاپیک دیگه)
بعد اگه مطمئنید کمرکه من دانلود کنم چون سرعتمک عجیب پایینه و دیال آپ هستم.

ممنون.

black.assassin
25-04-2010, 13:40
حالا ما بیایم 100 صفحه بگردیم : دی
یه کرک کم حجم و سالم اگه یکی میتونه بذاره (ارجاع ندید به تاپیک دیگه)
بعد اگه مطمئنید کمرکه من دانلود کنم چون سرعتمک عجیب پایینه و دیال آپ هستم.

ممنون.

خیلی کم حوصله ای ها :دی
شما مطمئنی همه فایلهای کرک رو کپی کردی حتی notepad های داخل پوشه رو کپی کن اگه نشد دانلود کن .
راستش منم حوصله گشتن تو تاپیک 100 صفحه ای ندارم . :دی
آقای ایجاد کننده تاپیک ، لطفا کرک سالم رو تو پست اول قرار بده .

alex_pk
25-04-2010, 15:51
آره خوب خیلی وقته منتظر یه بازی خوب هستم
شنیدم این بازی قشنگیه

همه فایل هارو کپی کردم اتفاقی نیفتاده.

بخاطر این نمیگیردم چون برای gears of war یه کرک خوب میخواستم تو هر تایپیک درخواست دادم کلی هم گشتم و دانلود کردم ولی بازم کرک سالم پیدا نکردم و نشد باز کنمش.
میگم شاید اینم اینطوری بشه!

matarsaak
25-04-2010, 19:47
منم این بازی رو امروز خریدم و نصبش کردم
اصلا به گرد پای CAD Modern Warefare2 نمیرسه
وقتی یکی شلیک میکنه کل زمین میلرزه
حالا اگه کرکی یا پچ جدیدی یا افزونه ای هست به ما هم بگید دانلود کنیم

capitan prise
25-04-2010, 21:00
فقط
Call of Duty: Modern Warfare 2

resident_evil
25-04-2010, 21:44
فقط
Call of Duty: Modern Warfare 2

خُب كه چي ؟

ILLIDAN-D
25-04-2010, 21:56
واقعا باید آدم چقدر بیییییپ باشه که همچنان بعده این همه توضیح این دو بازیو باهم مقایسه می کنه

عزیزه من این بازی اصلا رو داستانش کار نشده هر وقت آنلاین بازی کردیش بعدا بگو Mw2 من هنوز که هنوزه Battlefield 2 رو دارم بازی می کنم و شدیدا لذت می برم

hosseincode2008
25-04-2010, 22:10
سلام

حالا جریان چیه؟
مشکل از کرکه آیا؟!
حل کنید مشکل مارا.
مرسی.
اين مشكل علتش چيزهاي زيادي ميتونه باشه .
اول مطمئن بشيد دسته يا هر USB به كيس وصل نباشه . تنظيمات بازي رو ببينيد اگر Invert Mouse يا هر گزينه ي ديگه براي تغيير جهت موس فعال باشه اونو غير فعال كنيد . در پوشه ي كرك هر چي هست تو محل نصب بازي كپي كنيد و مطمئن بشيد 2 يا 3 فايل متني txt رو هم كپي ميكنيد . فايل هاي txt با نام هاي jabberwocky.txt و pitoni.txt حتما بايد در پوشه ي نصب بازي وجود داشته باشند تا مشكل موس پيش نياد .
اينها رو امتحان كنيد اگر جواب نداد چند راه حل و پيشنهادهاي جزئي ديگه هم هست .

matarsaak
25-04-2010, 22:18
دوست عزیز من موقع تیر اندازی لرزش داره بازی
مردم از بس این همه صفحه رو گشتم
آخرین کرکی که براش امده رو لینک میدید؟
و اینکه ؟آیا برای این بازی پچی هم امده؟ با افزونه خاصی؟
توی محل نصبش یه فایل هست برای آپدیت
حجم این آپدیت چقدره؟ کسی از دوستان آپدیت کرده؟

mohammad_twe
25-04-2010, 23:10
مپ Africa Harbor
منم عاشق این مپم تو گروهمون همیشه تو اینجا اولم :دی اما مپ های دیگه تر تر تر :دی

alex_pk
26-04-2010, 19:01
ممنون مشکل حل شد

چند ساعتی بازی کردم فکر کنم آخراشه

در رابطه با بازی:
-گیم پلی در حد متوسط
-داستان :اصلا دقت نکردم
گرافیک: متوسط

کلا بازی خیلی متوسطه و اصلا در حد اندازه های MW نیست که بخواد مقایسه بشه.(با توجه به اینکه صفخحات قبل مقایسه هایی انجام شده بود مقایسشون درست نیست اصلا)
بازی رو هم تو نهایت گرافیک اجزا کردم.

ظاهر اسلحه ها هم اصلا جالب نبود و اصلا جزئیات نداشتن.
چیز جدیدی ندیدم
فقط یچز جالبی که داشت و تو چنتا بازی دیگه دیدم این بود که مثلا سمت درختها نارنجک مینداختیم در ختها خیلی جالب میخوردن زمین...
یجا که درخته خیلی سنگین بود دوبار به زمین برخورد کرد.(مثل توپ) حالا نمیدونم بهش فیزیک میگن یا چیز دیگه.
یچیزی هم که یه مقدار هیجان میداد ولی رو نرو آدم میرفت این بود که هر گلوله ای که میزدن به دیوار ، دیوار تخریب میشد و نمیتونستیم خیلی یک جا پناه ببریم.
خلاصه الان که بازی های Modern First Person Shooter کمه این بازی فعلا میتونه گزینه خوبی (رو به متوسط)باشه.

احتمالا بخش آنلاینش چیزای بیشتری برای گفتن داره./.

resident_evil
26-04-2010, 19:05
کلا بازی خیلی متوسطه و اصلا در حد اندازه های MF 2 نیست

منظورت MW2ـه ؟

alex_pk
26-04-2010, 19:10
آره : دی
====
پ.ن:
چه خبرا نوید ؟

vegas
26-04-2010, 19:12
ممنون مشکل حل شد

چند ساعتی بازی کردم فکر کنم آخراشه

در رابطه با بازی:
-گیم پلی در حد متوسط
-داستان :اصلا دقت نکردم
گرافیک: متوسط

کلا بازی خیلی متوسطه و اصلا در حد اندازه های MF نیست که بخواد مقایسه بشه.(با توجه به اینکه صفخحات قبل مقایسه هایی انجام شده بود)
بازی رو هم تو نهایت گرافیک اجزا کردم.

ظاهر اسلحه ها هم اصلا جالب نبود و اصلا جزئیات نداشتن.
چیز جدیدی ندیدم
فقط یچز جالبی که داشت و تو چنتا بازی دیگه دیدم این بود که مثلا سمت درختها نارنک مینداختیم در ختها خیلی جالب میخوردن زمین...
یجا که درخته خیلی سنگین بود دوبار به زمین برخورد کرد.(مثل توپ) حالا نمیدونم بهش فیزیک میگن یا چیز دیگه.
یچیزی هم که یه مقدار هیجان میداد ولی رو نرو آدم میرفت این بود که هر گلوله ای که میزدن به دیوار ، دیوار تخریب میشد و نمیتونستیم خیلی یک جا پناه ببریم.
خلاصه الان که بازی های Modern First Person Shooter کمه این بازی فعلا میتونه گزینه خوبی (رو به متوسط)باشه.

احتمالا بخش آنلاینش چیزای بیشتری برای گفتن داره./.
بله قسمت Single Player بازی خوب کار نشده و متوسط هست ولی Multiplayer که قسمت اصلی بازی هست عالی کار شده و خیلی ها میگن حتی از MW 2 هم بهتر هست !

mohammad_twe
26-04-2010, 19:24
خیلی ها میگن حتی از MW 2 هم بهتر هست
واقعا از مولتی mw2 شاخ تاره , مولتی مدرن مثل کانتر میمونه
مولتی بتل : هیجان و تخریب و وسایل نقلیه زیاد ....
از همه نظر مولتی مدرن رو میخوره اما از نظر سینگل نه ! اصلا سیر داستانی نداره و خیلی از مدرن ضعیف تره !

amirchifekkardi
29-04-2010, 20:59
اقایون با سلام من تازه اومدم واقعا حوصله ندارم برگردم به صفحه 40 و دوباره از اونجا شروع به خوندن همه ی مطالب کنم
اگه راهی واسه مولتی این بازی اومده و تست شده به منم بگین که مفیوز شم:31: