مشاهده نسخه کامل
: Battlefield: Bad Company 2
halflife g
13-03-2010, 23:01
نمیدونم جدی گفتی یا داشتی شوخی میکردی.
تکنولوژیی که بتونه این حرف شما رو به واقعیت برسونه, هنوز نیومده.
اگر واقعا قرار باشه تیکه آجر ها تو محیط بیفتن ده هزار و یک مشکل ایجاد میشه که من به 2 تا اشاره میکنم :دی :
1: افت 100% فریم ریت
2: سد راه بودن اون دیوارهای خورد شده برایPlayer و گیر کردن به پای اون :دی(مسلما طبق گفته شما باید Random بیفتن دیگه؟)
يه مطلبي ميگم كه خيلي در جواب پست شما نيس ولي خوب ديگه دونستنش خوبه.....تو بازي gears of war2 مثلا بعد از افتادن تيكه هاي ستون(گچش) رو زمين تا چند دقيقه رو زمين ميمونه و اگه پاي شما هم بهش بخوره به اطراف پرت ميشه......حتي اگه مثلا يه جايي شما 3...4 نفرو بكشي بعد از رو جنازه هموشون ردشي پات به اونا گير مي كنه.......
خودشم اين بازي مال سال 2008 هستش و مال كنسولم هس..(قابل توجه بعضي ها كه كنسول رو....) جالبه با اين كارش هنوز هم bfbc2 گاهي اوقات افت فريم داره..... .
البته بازم ميگم خيلي به اين بازي ربط نداشت ولي نكته مهمي بود
vahidgame
13-03-2010, 23:16
يه مطلبي ميگم كه خيلي در جواب پست شما نيس ولي خوب ديگه دونستنش خوبه.....تو بازي gears of war2 مثلا بعد از افتادن تيكه هاي ستون(گچش) رو زمين تا چند دقيقه رو زمين ميمونه و اگه پاي شما هم بهش بخوره به اطراف پرت ميشه......حتي اگه مثلا يه جايي شما 3...4 نفرو بكشي بعد از رو جنازه هموشون ردشي پات به اونا گير مي كنه.......
خودشم اين بازي مال سال 2008 هستش و مال كنسولم هس..(قابل توجه بعضي ها كه كنسول رو....) جالبه با اين كارش هنوز هم bfbc2 گاهي اوقات افت فريم داره..... .
البته بازم ميگم خيلي به اين بازي ربط نداشت ولي نكته مهمي بود
آقا نگاه کن با همین حرفها دوباره بحث درست میشه:20: بهتره در مورد فقط بازی Battlefield: Bad Company 2 صحبت کنیم. من الان واقعا خودم خیلی حسرت می خورم توی ایران نمیشه اینو مولتی پلیر بازی کرد حداقل من که نمی تونم:13:
در ضمن بازیی که از همه سایت ها امتیاز بالایی میگیره و از سایت سختگیری مثل گیم اسپات 9 میگیره نمیشه بازی فوق العاده ای نباشه.
vahidreza2007
13-03-2010, 23:46
اقا به جاي اين كل كل ها يكي به من كمك كنه . سيو مرحله 11 رو مي خوام . بازي تو مرحله 10 با يه باگ لعنتي گير ميكنه و نمي تونم جلو برم .
بابا يعني كسي نيست اين سيو خودش رو بده تا بازي رو تموم كنم . اي خدا .
[
حا لا چرا میزنی:31:
بیا اینم سیو 100% ماله خودمه رمزش:123456
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
اقا به جاي اين كل كل ها يكي به من كمك كنه . سيو مرحله 11 رو مي خوام . بازي تو مرحله 10 با يه باگ لعنتي گير ميكنه و نمي تونم جلو برم .
بابا يعني كسي نيست اين سيو خودش رو بده تا بازي رو تموم كنم . اي خدا .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
halflife g
14-03-2010, 00:32
آقا نگاه کن با همین حرفها دوباره بحث درست میشه:20: بهتره در مورد فقط بازی Battlefield: Bad Company 2 صحبت کنیم. من الان واقعا خودم خیلی حسرت می خورم توی ایران نمیشه اینو مولتی پلیر بازی کرد حداقل من که نمی تونم:13:
در ضمن بازیی که از همه سایت ها امتیاز بالایی میگیره و از سایت سختگیری مثل گیم اسپات 9 میگیره نمیشه بازی فوق العاده ای نباشه.
من اصلا قصدم راه انداختن بحه بين كنسول و پي سي نيس....فقط خواستم در تاييد حرفاي laykan بگم كه اين نوع تخريب پذيري حالا با وسعتي كمتر) در بازي كه مال 1.5 سال قبل انجام گرفته ولي براي اين بازي انجام نشده..... .
vahidreza2007
14-03-2010, 01:29
[
حا لا چرا میزنی:31:
بیا اینم سیو 100% ماله خودمه رمزش:123456
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
داش گلم دستت واقعا درد نكنه . دو روزه گير اين باگ مرحله 10 بودم و هر كاري كردم رد نميشد . واقعا بابت سيو ها ممنون . الان دو سوته اون سه تا مرحله رو هم مي تركونم بره پي كارش . بازم مرسي .
mamaloo_shz
14-03-2010, 07:27
درود
دوستان کرک سالم و بدون باگ و ... میشه لینک بدین !؟ .. من بازیو خریدم ، 3 دی وی دی .... نصبش که میکنم، خودش آیکونش میاد روی دسکتاپ، توی دی وی دی ها هم کرک نیست ... اونی هم که رو دسکتاپه نمیشه باهاش بازیو اجرا کرد .. خلاصه کرک میخوام :(
دوستان کسی نبود ؟!
دوستان کسی نبود ؟!
بفرمایید دوست عزیز منم از همین کرک استفاده کردم درست بود فقط تمام محتویات کرک
رو بدون هیچ کم و کاستی کپی کن در ضمن یک فایل به اسم rld-bbc2 در پوشه هست که به شما
شماره سریال نصب بازی رو اگر در هنگان نصب درخواست کرد بتونید از طریق این فایل استخراج
کنید و در آخر این رو بگم در ابتدای بازی شما باید از چاقو در کشتن دو تن از دشمنان اقدام کنید که
برای این کار باید از کلید پیش فرض دکمه وسط ماوس استفاده کنید که بیشتر ماوس ها این رو ندارن
اگر از شما داره که هیچی اگر نداره در تنظیمات بازی این کلید رو تغییر بدید و اگرم joystick به سیستمتون
وصله اون رو در بیارید تا بازی قاطی نکنه:31:
KAHAKDAM
14-03-2010, 10:09
سام.بچه ها من نمیدونم چرا بازیم یک دفعه دو مرحله برگشت به عقب!!!!!!:18:نمی دونید مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟من دیگه حوصله بازی کردن دوباره رو ندارم.(با این داستان مضخرف)
راستی پچی یا کرکی هنوز نیومده که مثل 2142 بازیو پرچمی هم اضافه کنه؟من یه توی یه سایت خارجی بود دیدم ولی دانلودش پولی بود؟
*hamedkhatar*
14-03-2010, 10:36
سلام
من فکر کنم آخرای بازی باشم
اونجا که این یارو کچله پشت اون شیشه هست شیشه رو منفجر میکنیم یه چیز گرد میچرخه بعد از چند ثانیه منفجر میشه
اونجا باید چکار کرد؟
ممنون
KAHAKDAM
14-03-2010, 10:44
سلام.بچه برید توی این سایت هرچی از بازی بخواهید داره.از کرک گرفته تا lan یا پچ:
linkin_park
14-03-2010, 11:04
آقا من مشکل موس دارم همون اول بازی به سمت بالا نگاه میکنه و پایین نمیاد .... چرا هنوز کسی راه حلشو نیافته ؟!
A M I R 1 1 0
14-03-2010, 11:43
من اينو با ايكس باكس به پايان رسوندم و ميخوام با ژي سي هم بازي كنم به نظرتون سيستم چي باشه ميتونم بازي را بدون مشكل اجرا كنم.....؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
اگه اكشن بازي بتلفيلد هم مثل كال اف ديوتيه هم خيلي سريع و شلوغ ژس ژيشنهاد ميكنم البته بايوشاك هم خوبه ولي اگه شماره ي 1 را دوست داري:10:
كسي جواب بنده ي حقير را ندا؟؟؟؟:13:
آقا من مشکل موس دارم همون اول بازی به سمت بالا نگاه میکنه و پایین نمیاد .... چرا هنوز کسی راه حلشو نیافته ؟!
راحلش مشخص مشگل از کرک شماس
كسي جواب بنده ي حقير را ندا؟؟؟؟:13:
سیستم شما چیه؟
mamaloo_shz
14-03-2010, 14:39
ادیت شده ... دلیل رفع مشکل !
ArashNAM
14-03-2010, 15:31
سلام
میخواستم ببینم تا حالا کسی از دوستان به این مشکل برخوردن که وسط بازی بپره بیرون
صفحات زیاد بود نمیشد دید همشون رو تا جاییکه دیدم بیشتر در مورد انلاین بحث شده بود
اگه کسی میدونه ایراد از چیه کمک کنه
با تشکر
Amir_Ariamehr2003
14-03-2010, 15:52
دهن من آسفالت شد واسه گیره موس
و منه ابله یادم به سایت همیشگی خودم توی زمینه بازی نبود
که در عرض 3 ثانیه که اومدم فهمیدم مشکل کرک هست
amirchifekkardi
14-03-2010, 16:28
اقا یون ببخشید این مشکل خیلی ها بوده ولی باز نمی تونم راح حل ای رو که گذاشتن پیدا کنم
من جایی هستم که یه helicopter نزدیک می شه و مثل اینکه باید زدش توی مرحله ی snowblind هستم
ولی helicopter رو که می زنم بدون هیچ پیامی دوباره از Save قبلیم میاد!!!
چی کار کنم؟ خواهش میکنم کمک کنید
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
سلام.بچه برید توی این سایت هرچی از بازی بخواهید داره.از کرک گرفته تا lan یا پچ:
من تو این لینک می تونم مشکل خودمو حل کنم؟ کدوم یکی رو باید دانلود کنم؟ البته اگه مشکل از کرک باشه اگر نه فقط راهنمایی کنید
زمان خاصی داره که helicopter رو بزنی یا مشکل از کزک هست؟
دوستان مثل قبلیه هست که اسمش یه تاریخ بود
وهنوز مخصوص کیم نت یا تک نفره هم میشه بازی کرد
بیشتر منظورم اینه که یه خط داستانی برای تک نفره داره مثل cod mw2 یانه
KAHAKDAM
14-03-2010, 17:12
دوستان مثل قبلیه هست که اسمش یه تاریخ بود
وهنوز مخصوص کیم نت یا تک نفره هم میشه بازی کرد
بیشتر منظورم اینه که یه خط داستانی برای تک نفره داره مثل cod mw2 یانه
سلام.bfbc2 حالت قدیمیه خودش رو از دست داده و داستانی شده.ولی اینطور که من دیدم حالت پرچمی هم در اینده بهش اضافه میشه.
یون ببخشید این مشکل خیلی ها بوده ولی باز نمی تونم راح حل ای رو که گذاشتن پیدا کنم
من جایی هستم که یه helicopter نزدیک می شه و مثل اینکه باید زدش توی مرحله ی snowblind هستم
بله.باید بگم که منم چنین مشکلی رو دارم.البته بازی من به مرحله ی قبل برمی گرده.من بیچاره که دوباره بازی کردم باز همون اش و همون کاسه.بچه ها کسی سیو مرحلهی بعدشو نداره.خواهش میکنم اگر دارید دریغ نکنید.لازم داریم!!!!!
vahidreza2007
14-03-2010, 17:34
خوب منم بازي رو تموم كردم . در كل بازي خوبي بود اما پر از باگ :27:
اول كه بازي رو شروع كردم گفتم اين مي تونه با مدرن وار فار ها رقابت كنه اما الان كه تمومش كردم ميبنم كه نه بابا خيلي كار داره تا به پاي اون بازي برسه .
امتياز هاي من به بازي اينطور هستش .
گرافيك 8.5
صدا گذاري 9
موسيقي 6.5
فيزيك 9
گيم پلي 9
داستان بازي 7
اخر بازي هم كه معلوم شد قسمت بعدي هم در كار هستش . اميدوارم با تجربه اي كه تو اين قسمت بدست اوردند بتونند قسمت دوم رو بهتر كار كنند .
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
راستي از تا يادم نرفته از دوست گلم با ايدي RAMB0o0 هم تشكر مي كنم كه سيو خودش رو داد تا بتونم اون مرحله 10 رو كه با باگ مواجه بودم رو رد كنم . بازم مرسي داري دوست من .
*hamedkhatar*
14-03-2010, 17:44
سلام
من فکر کنم آخرای بازی باشم
اونجا که این یارو کچله پشت اون شیشه هست شیشه رو منفجر میکنیم یه چیز گرد میچرخه بعد از چند ثانیه منفجر میشه
اونجا باید چکار کرد؟
ممنون
کسی نمیدونه چطوریه؟
یعنی کسی بازی رو تموم نکرده؟
mamaloo_shz
14-03-2010, 17:46
رو بدون هیچ کم و کاستی کپی کن در ضمن یک فایل به اسم rld-bbc2 در پوشه هست که به شما
شماره سریال نصب بازی رو اگر در هنگان نصب درخواست کرد بتونید از طریق این فایل استخراج
کنید و در آخر این رو بگم در ابتدای بازی شما باید از چاقو در کشتن دو تن از دشمنان اقدام کنید که
برای این کار باید از کلید پیش فرض دکمه وسط ماوس استفاده کنید که بیشتر ماوس ها این رو ندارن
اگر از شما داره که هیچی اگر نداره در تنظیمات بازی این کلید رو تغییر بدید و اگرم joystick به سیستمتون
درود
دوست عزیزم من بعدز از دانلود و اوررایت کردنش ، باز هم نمیتونم وارد بازی شم و اررور قبلی رو میده :
The application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem
اما بازیو 3 دفعه نصب کردم ... هر 3 دفعه همین مشکل رور داره :(
کسی نمیدونه چطوریه؟
یعنی کسی بازی رو تموم نکرده؟
باید به وسط اون وسیله ای که در حال چرخش هست شلیک کنی تا خاموش بشه !
همین
خوب منم بازي رو تموم كردم . در كل بازي خوبي بود اما پر از باگ :27:
اول كه بازي رو شروع كردم گفتم اين مي تونه با مدرن وار فار ها رقابت كنه اما الان كه تمومش كردم ميبنم كه نه بابا خيلي كار داره تا به پاي اون بازي برسه .
امتياز هاي من به بازي اينطور هستش .
گرافيك 8.5
صدا گذاري 9
موسيقي 6.5
فيزيك 9
گيم پلي 9
داستان بازي 7
اخر بازي هم كه معلوم شد قسمت بعدي هم در كار هستش . اميدوارم با تجربه اي كه تو اين قسمت بدست اوردند بتونند قسمت دوم رو بهتر كار كنند .
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
راستي از تا يادم نرفته از دوست گلم با ايدي RAMB0o0 هم تشكر مي كنم كه سيو خودش رو داد تا بتونم اون مرحله 10 رو كه با باگ مواجه بودم رو رد كنم . بازم مرسي داري دوست من .
سلام.خیلی ممنون وظیفم بود:31:
شما اگه میخوای جذابیت بازی رو ببینی باید حتما قسمت مولتی شو بازی کنی تاجذابیت بازی رو بفهمی.ولی اگه بخوایم در مورد سینگلش نظر بدیم حق کاملا با شماس و بازی از MW2عقب.
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
درود
دوست عزیزم من بعدز از دانلود و اوررایت کردنش ، باز هم نمیتونم وارد بازی شم و اررور قبلی رو میده :
The application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem
این مشگل شما هیچ ربطی به کرک نداره معمولا این ارور در هنگامی که یه نرم افزار خاصی روی پی سیه شما نصب نباشه میده مثل:DX یا C++
اقا یون ببخشید این مشکل خیلی ها بوده ولی باز نمی تونم راح حل ای رو که گذاشتن پیدا کنم
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
من تو این لینک می تونم مشکل خودمو حل کنم؟ کدوم یکی رو باید دانلود کنم؟ البته اگه مشکل از کرک باشه اگر نه فقط راهنمایی کنید
زمان خاصی داره که helicopter رو بزنی یا مشکل از کزک هست؟
دوست من مشگل شما از کرک نیست. در اون مرحله شما به هلیکوپتر نباید اجازه بدین که اون تانکر بزرگ رو(همونیکه از آسمون میوفته زمین شکل یه بمبه همونو میگم:31:) با RPGبزنه باید با راکت هلیکوپترو بتر کونی خیلی زود یعنی دیر بجونبی اون تانکرو میتر کونه و از سیو قبلیت باید ادامه بدی.
mamaloo_shz
14-03-2010, 21:30
این مشگل شما هیچ ربطی به کرک نداره معمولا این ارور در هنگامی که یه نرم افزار خاصی روی پی سیه شما نصب نباشه میده مثل:DX یا C++
نصب نباشه ؟ یا نصب باشه !؟
الان C++ روی سیستمم هست ... باید پاکش کنم !؟ ؟! :5:
KAHAKDAM
14-03-2010, 22:37
سلام.نه باید نصب باشه.توی خود دی وی دی بازی یه سری برنامه جانبی هست باید اون هارو نصب کنی.
نه پاکش نکن
*hamedkhatar*
14-03-2010, 23:29
چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟
کسی تا حالا بازی کرده آنلاین رو؟
ممنون
deldare_ashegh30
14-03-2010, 23:57
the application was unable to start correctly(0xc0000142). click OK to close the application
سلام آقایون
اساتید محترم من نسخه 2 dvd این بازی رو نصب میکنم اما موقعی که میخوام اجراش کنم ارور بالا رو میده ترو خدا یکی کمک کنه بابا مردیم از کفففف ...:41:
راستی ویندوز من 7 نسخه 64 بیتی هست
سیستم :
cpu :AMD phenom 9650 x4
graphic: ATI 4670 1gig ddr 3
2gig ram 1066
rezakheyri
15-03-2010, 00:09
بازیه خیلی خیلی جالبیییییییهههههههههه:31::11: :8::8::8:
underworld
15-03-2010, 09:03
سلام
من تاحالا این بازی رو نکردم.....ولی عکسهاش رو که میبینم یاد COD MW میفتم
تاپیکش هم که ماشالا مهم شده
یعنی به همون قشنگیه!؟
KAHAKDAM
15-03-2010, 10:02
سلام
من تاحالا این بازی رو نکردم.....ولی عکسهاش رو که میبینم یاد COD MW میفتم
تاپیکش هم که ماشالا مهم شده
یعنی به همون قشنگیه!؟
سلام.حتی یک لحظه هم شک نکن.البته من فقط بخش تک نفرش رو بازی میکنم.خیلیها میگن پر از باگ تصویری هست و لی من تاحالا خوشبختانه باگ تصویری ندیدم!بخش مولتیش اینجور که میگن خیلی هیجانیه.:21:
hosseincode2008
15-03-2010, 10:14
بازی رو تموم کردم! البته فقط بخش تک نفره!
فقط به بخش تک نفرش میدم 8 دلیلش هم باگ های زیاد ، چک پوینت های بد ، نداشتن سینه خیز که این مورد چون بازی تخریب پذیری بالایی هم داشت خیلی رو اعصاب بود . همگروهی ها هم بعضا خیلی احمق و بعضا خیلی باهوش میشدن ؛ خیلی اتفاق افتاد که همگروهیام چند متر عقب تر از من میموندن و و من باید میرفتم همه رو بکشم تا اونها بیان ! کنترل وسایل نقلیه هم یک جوری بود !
در کل بخش تک نفره ش خوب بود ولی آدم فکر میکنه اصلا بازی رو تست نکردن !
deldare_ashegh30
15-03-2010, 10:34
the application was unable to start correctly(0xc0000142). click OK to close the application
سلام آقایون
اساتید محترم من نسخه 2 dvd این بازی رو نصب میکنم اما موقعی که میخوام اجراش کنم ارور بالا رو میده ترو خدا یکی کمک کنه بابا مردیم از کفففف ...:41:
سیستم :
2gig ram 1066
آقایون ما سوال کردیما مثلا......همتون میاین بازی رو تعریف و تمجید مکنید اما به مشکلات دیگران اصلا اهمیت نمیدین،این رسمش نیست
آقایون ما سوال کردیما مثلا......همتون میاین بازی رو تعریف و تمجید مکنید اما به مشکلات دیگران اصلا اهمیت نمیدین،این رسمش نیست
شما از بابت سیستم مشکلی ندارید.
یا باید ویندوزتو عوض کنی و اپدیت اخرین ورژن گرافیک رو هم بزن.
بعد اگه درست نشد نسخه بازیت ایراد داره.
amirchifekkardi
15-03-2010, 14:48
دوست من مشگل شما از کرک نیست. در اون مرحله شما به هلیکوپتر نباید اجازه بدین که اون تانکر بزرگ رو(همونیکه از آسمون میوفته زمین شکل یه بمبه همونو میگم:31:) با RPGبزنه باید با راکت هلیکوپترو بتر کونی خیلی زود یعنی دیر بجونبی اون تانکرو میتر کونه و از سیو قبلیت باید ادامه بدی.
اره نمی دونستم که helicoptere چیو می زنه یا به عبارتی اصلا ندیدم چیو می زنه ولی خوب اون تیککه رو رد کردم در ضمن اون بمب نیست ماهواره هست
M A X I M U M
15-03-2010, 14:50
الان دارم نصب مي كنم
نسخه 3 دي وي ديه الان دي وي دي 3 داره نصب ميشه
مطمئنا از گرفتن بازي پشيمون نخواهم شد
mfani2008
15-03-2010, 15:40
سلام بازي فوق العادس پيشنهاد ميشه
ولي به پاي MW2 نمي رسه ولي خيلي زيادم كم نداره (يعني به MW2 بدم 9.2 به اين ميدم 8.9)
سلام...
من اول بازی که یه تانک میاد با یه مشت آدم.....
تانکو چطور نابود کنم ؟؟؟ دیونم کرد .......!!!!:46:
king-hitler2
15-03-2010, 18:44
سلام...
من اول بازی که یه تانک میاد با یه مشت آدم.....
تانکو چطور نابود کنم ؟؟؟ دیونم کرد .......!!!!:46:
با دکمه 5 دوربین رو بیار بعد برو نزدیک سمت راست بگیر رو تانک سمت چپ بوم
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
سلام آقایون
سیستم :
2gig ram 1066
اول شرمنده که دو بار پست دادم یادم نبود
عزیزم شما ویژوال بیسیک 2003 {تلفظ فکر کنم این باشه یا ویژوال ++c که تو بیشتر بازی ها هستش رو نصب کنی اجرا میشه
مال منم همین مشکل رو داشت
Ghost_MRB
15-03-2010, 20:35
چطوری باید انلاین بازی کرد؟
تو ایران سرور نداره؟
deldare_ashegh30
15-03-2010, 21:09
عزیزم شما ویژوال بیسیک 2003 {تلفظ فکر کنم این باشه یا ویژوال ++c که تو بیشتر بازی ها هستش رو نصب کنی اجرا میشه
مال منم همین مشکل رو داشت
دوست عزیز ممنون به خاطر توجهی که داشتی
خواستم بگم من آلان microsoft visual C++ redistributabble توی سیستمم نصب هستش آیا منظورت همینه؟؟؟
kiarash3500
15-03-2010, 21:17
ما هم بالاخره این بازی رو تموم کردیم! ولی نمیدونم چرا اینقدر کم بود!
در هر صورت از لحاظ گیم پلی خیلی خوب بود حداقل به من یکی که خیلی حال داد.
داستانش هم که مالی نبود البته به علت ریز بودن زیر نویس ها مجبور شدم فقط حرفاشونو برای فهمیدن داستان گوش کنم که خوب یکم کارو مشکل میکرد ولی در هر صورت داستان خیلی ... بود!:31:
یه سری باگ هم داشت که خیلی البته کم بود مثلا یه چنتا از دشمنا بودن که هر چی تیر میزدم نمیموردن! ویه جایی هم تو مرحله اخر یه سربازه رو کشتوندم ولی همینطور مثله مجسمه وایسابود و نمیوفتاد زمین!:31:
میشه داستانش رو کامل تعریف کنی؟
A M I R 1 1 0
15-03-2010, 22:05
گرافيك من 9400 جي تي 1 گيگ
رم من 2 گيگا بايت
ميتونم اين بازي را با پي سي راحت بازي كنم راستي من نسخه ي كنسولي را دارم نسخه ي پي سي نسبت به نسخه ي كنسول تغيير گرافيكي نداشته؟؟؟
گرافيك من 9400 جي تي 1 گيگ
رم من 2 گيگا بايت
ميتونم اين بازي را با پي سي راحت بازي كنم راستي من نسخه ي كنسولي را دارم نسخه ي پي سي نسبت به نسخه ي كنسول تغيير گرافيكي نداشته؟؟؟
نه ففکر نکنم تغییر زیادی بکنن در ضمن شما میتونین بازی رو با این سیستم بازی کنین.
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
چطوری باید انلاین بازی کرد؟
تو ایران سرور نداره؟
باید ارجینال داشته باشی و در مورد سوال دومتون:نه نداره باید سرورو از eaاجاره کرد تا بشه سرور زد:31:
miladddd
15-03-2010, 23:34
تازه بازیو گرفتم
یه کپی برداریه درست و حسابی از cod هست، بعضی جاها بهترعمل کرده و بهضی جاها هم بدتر!
یه سوال، اینکه تو فضاهای بسته صدا یه مقدار اکویی بشه طبیعیه یا بازی من مشکل داره؟!
king-hitler2
16-03-2010, 00:48
دوست عزیز ممنون به خاطر توجهی که داشتی
خواستم بگم من آلان microsoft visual C++ redistributabble توی سیستمم نصب هستش آیا منظورت همینه؟؟؟
اره دوباره نصبش کن جواب میده
Ghost_MRB
16-03-2010, 01:03
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
باید ارجینال داشته باشی و در مورد سوال دومتون:نه نداره باید سرورو از eaاجاره کرد تا بشه سرور زد:31:
بالاخره بخش multi کرک میشه دیگه؟
اگه کرک شد یه ندا بدید:31:
M A X I M U M
16-03-2010, 03:40
اكانت EA ساختم موقع ارتباط سريال ميخواد
سريال فيك رو امتحان كردم قبول نكرد سريال شير شده اي هست ؟
deldare_ashegh30
16-03-2010, 10:16
به نظرم میاد این بازی توی سیستم های 64 بیتی اجرا نمیشه ، کسی هست که این بازی رو توی 64 بیتی بازی کرده باشه؟
miladddd
16-03-2010, 10:28
یه سوال، اینکه تو فضاهای بسته صدا یه مقدار اکویی بشه طبیعیه یا بازی من مشکل داره؟!
خواهش میکنم سوال منم یکی جواب بده
به نظرم میاد این بازی توی سیستم های 64 بیتی اجرا نمیشه ، کسی هست که این بازی رو توی 64 بیتی بازی کرده باشه؟
من تو ویستا 32 و xp 64 اجراش کردم
البته تو xp داخل مراحل بازی نرفتم
mehdi30nema
16-03-2010, 10:34
دوستان این مرحله 9 و 10 خیلی طولانی بود و خیلی طول کشید تا تموم شه . مراحل بعدی هم به همین صورت هست ( از نظر زمانی ) ؟
Bigwarrior
16-03-2010, 10:37
دوستان این مرحله 9 و 10 خیلی طولانی بود و خیلی طول کشید تا تموم شه . مراحل بعدی هم به همین صورت هست ( از نظر زمانی ) ؟
سلام
مرحله ی 11 و 12 هم طولانی هست تقریبا ولی 13 خیلی سولانی نیست
deldare_ashegh30
16-03-2010, 10:42
اره دوباره نصبش کن جواب میده
من رفتم ورژن C++ 2008 x64 و از سایت مایکرو سافت دانلود و نصب کردم اما متاسفانه بازم ارور
رو میده....:45:
آقا این ارور دیگه رفته تو مخه من شبا هم خوابه این ارورو میبینم.....یا ایها الناس کمککککککککککککک!!!! :(
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ghost_MRB
16-03-2010, 12:52
من روی WIN7 64bit راحت اجرا کردم.
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
خواهش میکنم سوال منم یکی جواب بده
دوست عزیز این که شما میگید تو فضای بسته صدا می پیچه مربوط به صدا گذاری بازیه.
البته صدا گذاری بازی واقها عالی هست.
Turok-71
16-03-2010, 17:27
بازی خیلی خفنگه و کلا از همه چیز داریم لذت می بریم.
گرافیک و کنترل رو کنسول که خداس رو pc چطور میزنه؟
دوستان،اون مرحله که توی صحرا هستی(نمیدونم آدرس دقیق میدم یا نه)آخرش باید 2 تا هلیکوپتر رو بزنی،نمیشه هرکار میکنم!!
از دوستان کسی هست که از مرحله بعد از اون سیو داشته باشه؟یا اگه میشه بگید چیکارشون کنم؟فقط یک سرباز هم باهام مونده(اون عینکیه)!
Turok-71
16-03-2010, 18:12
این که خیلی آسونه!!!
یه چیز شبیه دوربین عکاسی همون دور و وراس با اون بزنش اره دوتا هم هستن میتونی راکت ها رو هم هدایت کنی.
سلام دوستان محل سيو بازي در ويندوز سون كجاست با تشكر
سلام الیکم دوستان
اقا ما تو اجرا این بازی بتلفیلد 2 گیر کردیم
وقتی بازی رو اجرا میکنم تقریبا 5 ثانیه ای ساعت شنی به نشانه اینکه بازی در حال اجرا میاد ولی بازی هرگز اجرا نمیشه :41: ممنون میشم کمکم کنید جبران میکنم:10:
درضمن تعداد دی وی دی هایی که خرید 3 تا بود.
اینم از سیستم:
ram 2G
گرافیک geforce 9400GT رم 1G
CPU intel core 2 duo ( E7400 ) 2.8 GHz
کارت گرافیکم رو به جدیدترین نسخش به روز کردم .:46:
ممنون میشم اگه بهم کمک کنید :40:
سلام دوستان محل سيو بازي در ويندوز سون كجاست با تشكر
C:\Users\H@DI\Documents\BFBC2
جای اون h@di باید اسمت ویندوزت باشه !
سلام الیکم دوستان
اقا ما تو اجرا این بازی بتلفیلد 2 گیر کردیم
وقتی بازی رو اجرا میکنم تقریبا 5 ثانیه ای ساعت شنی به نشانه اینکه بازی در حال اجرا میاد ولی بازی هرگز اجرا نمیشه :41: ممنون میشم کمکم کنید جبران میکنم:10:
درضمن تعداد دی وی دی هایی که خرید 3 تا بود.
اینم از سیستم:
ram 2G
گرافیک geforce 9400GT رم 1G
CPU intel core 2 duo ( E7400 ) 2.8 GHz
کارت گرافیکم رو به جدیدترین نسخش به روز کردم .:46:
ممنون میشم اگه بهم کمک کنید :40:
یه نسخه ای از دایرکس باید تو دی وی دی هاش باشه اونم نسب کن .
این ویژوال سی ++ (microsoft visual c ++) رو هم نسب کن شاید درست بشه .
یه نسخه ای از دایرکس باید تو دی وی دی هاش باشه اونم نسب کن .
این ویژوال سی ++ (microsoft visual c ++) رو هم نسب کن شاید درست بشه .
ممنون از اینکه جوابمو دادید
من این دو رو + یه نرم افزار دیگه که در دی وی دی 3 بود نصب کردم ولی هم چنان مشکل پا برجاست میگم اگه ک ر ک یا پتچ چیزی دارید واسه دانلود بدبد دان کنم ببینم درست میشه یا نه
خیلی ممنون:11:
aramesh_61
16-03-2010, 23:40
سلام
خوبید دوستان؟ آقا این بازیه battel field bad company 2 واقعا این قدر سنگینه یا کلا مشکل داره؟ آخه من نمیتونم رو ماکزیمم تنظیمات گرافیک بازی کنم، وقتی رو ماکزیمم میذارم افت فرم پیدا میکنم و یه جورایی بی مورد تیک میزنه. اگه patchای هم واسه بازی اومده بی زحمت لینکشو بدید.
cpu:amd phenomII 810 x4
graphic: amd sapphire radeon 4890 1g ddr5
ram: 4g ddr3
روی هردوتا ویندوز نصبش کردم روی xp sp3 بهتر از win 7 64bit اجرا میشه. کسی میتونه کمک کنه؟ ممنون
online_amin
17-03-2010, 07:13
این بازی پرفروش ترین بازی هفته لقب گرفته و Assassins Creeds 2 هم تو این زمینه سوم هست.
سلام
خوبید دوستان؟ آقا این بازیه battel field bad company 2 واقعا این قدر سنگینه یا کلا مشکل داره؟ آخه من نمیتونم رو ماکزیمم تنظیمات گرافیک بازی کنم، وقتی رو ماکزیمم میذارم افت فرم پیدا میکنم و یه جورایی بی مورد تیک میزنه. اگه patchای هم واسه بازی اومده بی زحمت لینکشو بدید.
cpu:amd phenomII 810 x4
graphic: amd sapphire radeon 4890 1g ddr5
ram: 4g ddr3
روی هردوتا ویندوز نصبش کردم روی xp sp3 بهتر از win 7 64bit اجرا میشه. کسی میتونه کمک کنه؟ ممنون
من روی سیستم از این پایین تر،با ماکزیمم کیفیت بازی کردم،افت فریم هم نداشتم!
deldare_ashegh30
17-03-2010, 10:40
آقا تو این مملکت اسلامی کسی پیدا نمیشه که بتونه جواب سوال ما رو بده؟
اگه جوابی ندارید حداقل یه پیشنهادی بدین شاید درست شد این ارور لعنتی .....:19:
اقایکی به منم کمک کنه نزدیکه از دست این بتلفیلد برم خودکشی:19:
سوالم صفحه قبل هست :31: ممنون میشم اگه یه کمکی هم به ما بکنید :10:
خیلی بازیه خوفیه!!!! من تا مرحله 6 رفتم تا الان فکرکنم!:31:
kiarash3500
17-03-2010, 13:45
اونجایی که سوار هلی کوپتر هستیم و باید آرپی جی زن ها رو بزنیم من هی میمیرم
کسی سیو یا ترینری برای جون بینهایت هلی کوپتر نداره؟
night lord
17-03-2010, 13:50
بچه ها پچی برای lan بازی کردن نیومده؟
چجوری میشه رو شبکه خانگی بازی کرد؟
ترینرا بیشترشون کار نمیکنن!
اونجا فقط چپ کلیک رو نگه دارو تیربزن،من خودمم 3 بار مردم توش،ولی اگه بتونی حدود 1.5 دقیقه دووم بیاری،سیو میکنه بازی و بمیری 100 میشه healthت.
یه 2 ساعت برو کتابی چیزی بخون،بعد بازی کن درست میشه:دی الان اعصابت خورده نمیتونی بازی کنی;
بچه ها پچی برای lan بازی کردن نیومده؟
چجوری میشه رو شبکه خانگی بازی کرد؟
هنوز نه متاسفانه،فقط اریج ها میتونن!
من سیو 100 % خودمو می دم !
:
اینو تو محل سیو بازی که تو داکیومنت هست کپی کن .
من سیو 100 % خودمو می دم !
:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینو تو محل سیو بازی که تو داکیومنت هست کپی کن .
آخرش به نظرت چطور بود؟به نظر من خیلی باحال بود،(هونجایی که با کلت باید اون یارو رو بزنی(از هواپیما افتادی بیرون))
فکر کنم نسخه بعدیش هم به زودی بیاد(2 سال دیگه:دی) چون آخرش بازهم این بیچاره ها رفتن که به ارتش آمریکا کمک کنن و علیه روسیه بجنگن
اقایکی به منم کمک کنه نزدیکه از دست این بتلفیلد برم خودکشی:19:
سوالم صفحه قبل هست :31: ممنون میشم اگه یه کمکی هم به ما بکنید :10:
همه جوابشون رو گرفتن به جز منه بدبخت :41:
amirchifekkardi
17-03-2010, 14:20
آخرش به نظرت چطور بود؟به نظر من خیلی باحال بود،(هونجایی که با کلت باید اون یارو رو بزنی(از هواپیما افتادی بیرون))
فکر کنم نسخه بعدیش هم به زودی بیاد(2 سال دیگه:دی) چون آخرش بازهم این بیچاره ها رفتن که به ارتش آمریکا کمک کنن و علیه روسیه بجنگن
بدک نبود اونجا من تیر میزدم ولی معلوم نمی شد تیرم میخوره یا نه!
ولی بازیه خوبی نبود ندای وظیفه 6 خیلی بهتر بود توی این بازی سرجم 7 نوع تفنگ داشت! حتی M4 و کلاش(به معنی واقعیش) نداشت البته یک اصلحه از سری اسلحه های AK داشت
Electronic-Arts
17-03-2010, 14:24
من روی ویستا 64 بیت دارم بازی میکنم و مشکلی ندارم
بدک نبود اونجا من تیر میزدم ولی معلوم نمی شد تیرم میخوره یا نه!
ولی بازیه خوبی نبود ندای وظیفه 6 خیلی بهتر بود توی این بازی سرجم 7 نوع تفنگ داشت! حتی M4 و کلاش(به معنی واقعیش) نداشت البته یک اصلحه از سری اسلحه های AK داشت
مطمئنی 7 تا تفنگ بود؟
amirchifekkardi
17-03-2010, 15:04
مطمئنی 7 تا تفنگ بود؟
نوعش اره حالا Attachment هاش هم که یه red dot sight داشت با sight با حالت معمولی و یک grenade launcher خیلی تفنگاش کم بود
SIMON137
17-03-2010, 15:18
من limited editoin خریدم ، فرقش با نسخه عادی چی هست ؟
miladddd
17-03-2010, 15:55
آقا تو این مملکت اسلامی کسی پیدا نمیشه که بتونه جواب سوال ما رو بده؟
اگه جوابی ندارید حداقل یه پیشنهادی بدین شاید درست شد این ارور لعنتی .....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو dvd بازی دو تا فایل هست که باید نصب بشه(احتمالا dvd آخر بازی)
یکیش اسمش c++ ... هست، یکی دیگشم نمیدونم !
ولی تابلوست دیگه، برو تو dvd ها بگرد پیداشون میکنی
خب منم تمومش کردم. امروز به دستم رسید.
مثل mw2 زود تموم شد.
گیم پلی خوبی داشت.
گرافیک هم چون من xp دارم زیاد جالب نبود واسم. البته میدونم توی vista یا 7 خیلی فرق داره.
چیزی که من بیشتر باهاش حال کردم صداگذاریش بود. عالی بود.
از کسی هم که خوشم اومد توی بازی، همون عینکیه بود، با تمام منگولیش کارش درست بود. :دی
وقتی بازی میکردم حسرت یه چیزو میخوردم، اونم مولتی پلیرش بود.
در کل بازی خوبی بود به نظرم.
hydrix868
17-03-2010, 17:47
بچهها من سریال آنلاین این بعضی رو خریدم توش میره ولی اصلا نمیتونه سرور پیدا کنه به نظرتون مشکل چیه؟
نکنه سریالش به درد نخور بوده؟
لطفا اگه اینجوریه سریعتر بگید با بقیه جاها مشکل ندارم پیدام میکنه اکانت و همه چیو لطفا یکی سریع جواب منو بده مشکل از کجاست؟
پلل طرفو هنوز ندادم که سریال ازش خریدم
میخوام ببینم اگه مشکل از سریال بش ندم
Leon-117
17-03-2010, 17:59
من limited editoin خریدم ، فرقش با نسخه عادی چی هست ؟
روي كاورش اينجوري نوشته:
Includes:Six Exclusive Unlocks
CATALONIA
17-03-2010, 18:10
داستان بازي رو ميشه به صورت كامل يك نفر بگه
ممنون
A M I R 1 1 0
17-03-2010, 18:25
به نظرتون حالت تك نفره ي بتلفيلد زياد بود يا كال اف ديوتي 6؟؟؟؟
M A X I M U M
17-03-2010, 19:19
داستان بازي رو ميشه به صورت كامل يك نفر بگه
ممنون
تا جايي كه من بازي كردم 4 نفر سبرباز بعلاوه يه چند تن ديگه ميرن وارد خاك ژاپنيا ميشن براي آوردن يه پروفسور با خودشون
پروفسورو پيدا مي كنن بعد مي فهمن كه ژاپن يه سلاح ويژه ساخته از طرفي بايد يه چيزي رو كه محرمانه است براي فرمانده مياوردن
بعد كه مرحله اول تموم ميشه فرمانده ميگه كه ايني كه آورده تقلبيه و بايد دوباره به پايگاه برگرديد يه پايگاهي كه اونجا اين تحقيقات انجام ميشه يه جايي تو جنگل هاي بوليوي ...
shaaheen
17-03-2010, 19:22
دوستان داستان بازي به سري قبليش ربط داره كه براي pc نيومده؟يعني من اونو بازي نكردم اينو نخرم؟
Bs_panzer
17-03-2010, 20:48
نه ربط نداره
amirchifekkardi
17-03-2010, 21:53
بازی خیلی ایراد داشت یکیش هوش مصنوعی بود که واقعا خندا دار بود بعضی وقت ها هم که یار ها عقب میفتادن یک دفه ای جلوتر از ما ظاهر می شدن اینو من به چشم خودم تو مینی مپش دیدم!!!!
یکی دیگه هم لکه های سیاه بود که روی خورشید میفتاد
یکی دیگه هم دیدم از این موتور چار چرخ ها جلوم بود خواستم با Snipe بزنمش غیب شد رفتم جلوتر ظاهر شد بعد خواستم بزنم شروع کرد به حرکت یک دفه ای غیب شد رفتم جلو تر دیدم با اینکه داشت حرکت می کرد اما دقیقا از اون جایی که غیب شده بود دوباره اومد و دوباره حرکت کرد!!!!
A M I R 1 1 0
17-03-2010, 22:05
من كه با كنسول بازي كردم باگ خاصي نديدم و لي وجدانن كال اف ديوتي 6 يه چيز ديگه بود....
CATALONIA
17-03-2010, 22:29
تو اين مرحله برفي اول بازي چطوري بايد تانك رو بزنيم ؟
تو اين مرحله برفي اول بازي چطوري بايد تانك رو بزنيم ؟
یکم دقیق تر توضیح بده؟
-
همیشه اون اطراف rpg هست;)
یا 5 رو بزن،شاید با اون دوربینه اگه آن باشه بتونی;)
سلام
من اونجا گیر کردم که میگه از ماهواره محافظت کن
اصلا ماهواره رو پیدا نکردم
بعد یه هلیکوپتر میاد که بزنمش
بعد از چند min بازی کردن دوباره بر میگرده اول مرحله
اعصابمو به هم ریخته
ممنون میشم کمکم کنید
CATALONIA
17-03-2010, 22:43
یکم دقیق تر توضیح بده؟
-
همیشه اون اطراف rpg هست;)
یا 5 رو بزن،شاید با اون دوربینه اگه آن باشه بتونی;)
بعد از اين كه اون ژاپني رو برديم يه مر حله هست به نام cool war و اخرش هم بايد به يك تانك نميدونم چيكار كنيم
همون مراحل اول بازي
فكر كنم مرحله 2 باشه
من با xbox بازي ميكنم طي اين دو مرحله يك دفعه ديدم اصلا تفنگ دستم نيست يعني علامت نشونه گيريش بود ولي شليك نميكرد اصلا چيزي تو دستم نبود و نميشد تفنگي هم برداريم
يه مرحله هم بقيه ي افراد همينطوري دور خودشون چرخ ميخوردن
كلا از بازي زياد خوشم نيومد تا اينجا چون به نظرم حدود 60 % اقتباس از Cod:MW2 بود
هيچي MW2 نميشه
البته من در كل به بازي هاي modern shooter علاقه دارم
amirchifekkardi
17-03-2010, 23:04
سلام
من اونجا گیر کردم که میگه از ماهواره محافظت کن
اصلا ماهواره رو پیدا نکردم
بعد یه هلیکوپتر میاد که بزنمش
بعد از چند min بازی کردن دوباره بر میگرده اول مرحله
اعصابمو به هم ریخته
ممنون میشم کمکم کنید
خوب انجا باید سریع عمل کنی که helicopter ماهواره رو نزنه اون ماهواره ه شبیه بمب هست که می خوره به شهر همونی که خیلی شبیه بمب هست! منم اولش فکر کردم بمب هست ولی بعد فهمیدم ماهواره هست
فقط سریع عمل کن
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
بعد از اين كه اون ژاپني رو برديم يه مر حله هست به نام cool war و اخرش هم بايد به يك تانك نميدونم چيكار كنيم
همون مراحل اول بازي
فكر كنم مرحله 2 باشه
من با xbox بازي ميكنم طي اين دو مرحله يك دفعه ديدم اصلا تفنگ دستم نيست يعني علامت نشونه گيريش بود ولي شليك نميكرد اصلا چيزي تو دستم نبود و نميشد تفنگي هم برداريم
كلا از بازي زياد خوشم نيومد تا اينجا چون به نظرم حدود 60 % اقتباس از Cod:MW2 بود
هيچي MW2 نميشه
5 رو بگیر بعد با دوربین روش نگه کن و کلیک چپ رو بزن! همین
همون مراحل اول بازي
فكر كنم مرحله 2 باشه
هيچي MW2 نميشه
خوب انجا باید سریع عمل کنی که helicopter ماهواره رو نزنه اون ماهواره ه شبیه بمب هست که می خوره به شهر همونی که خیلی شبیه بمب هست! منم اولش فکر کردم بمب هست ولی بعد فهمیدم ماهواره هست
فقط سریع عمل کن
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
5 رو بگیر بعد با دوربین روش نگه کن و کلیک چپ رو بزن! همین
با توجه به اینکه با 360 بازی میکنی،خودش باید بهت بگه کدومو بزنی تا اون دوربینرو بیاره،5 ماله پی سی هست،خودش هیچی نمینویسه؟
p30worldapm
18-03-2010, 01:03
برای من هرجا دود تولید می شه صفحه سیاه می شه!
بعضی وقتا که پشت سر هم انفجار می شه و بعدش هم دود داره کل صفحه سیاه می شه و ... می میرم.
لطفا یکی کمک کنه چون بعضی وقتا واقعا هیچی معلوم نیست.
A M I R 1 1 0
18-03-2010, 11:47
دوستان من بازي را نصب كردم اما دوربين بازي تكون ميخوره در هنگام بازي كردن چه حركت كنم چه بايستم دوربين به طرز خلي بدي تكون ميخوره و سر ادم درد ميگيره ميشه بگيد چگونه اين بازي را رو كيفيت پايين اجرا كنم اخه بازي ميزارم رو Low باز هم حركت اهسته هست.....
9400 gt
1گيگ
رم
2 گيگ
تو رو خدا كمك كنيد بد جور گيرم اخه تو ايكس باكس دوربين اينجوري تكون نميخورد
برای من هرجا دود تولید می شه صفحه سیاه می شه!
بعضی وقتا که پشت سر هم انفجار می شه و بعدش هم دود داره کل صفحه سیاه می شه و ... می میرم.
لطفا یکی کمک کنه چون بعضی وقتا واقعا هیچی معلوم نیست.
شما یا سیستمت نمیکشه یا اینکه آخرین نسخه آپدیت کارت گرافیک رو نصب نکردی
دوست عزیز بازیهای روز علاوه بر سیستم بالا احتیاج به آخرین آپدیتهای کارت گرافیک
دارن که خیلی در دادن فریم و کیفیت بازی تاثیر داره:10:
eimanpaladin
18-03-2010, 13:13
ببخشید این آپدیت جدید از کجا باید دانلود کنیم . مال من جی فورس هست و حجمش چقدر هست
ممنون
A M I R 1 1 0
18-03-2010, 13:24
دوستان من بازي را نصب كردم اما دوربين بازي تكون ميخوره در هنگام بازي كردن چه حركت كنم چه بايستم دوربين به طرز خلي بدي تكون ميخوره و سر ادم درد ميگيره ميشه بگيد چگونه اين بازي را رو كيفيت پايين اجرا كنم اخه بازي ميزارم رو Low باز هم حركت اهسته هست.....
9400 gt
1گيگ
رم
2 گيگ
جواب بنده داده نشد؟؟؟؟:31:
malkemid
18-03-2010, 13:26
9400 gt
1گيگ
رم
2 گيگ
مشکل از کرکت هست..از لینک زیر بگیر
A M I R 1 1 0
18-03-2010, 13:28
بابا من وقتي بازي رو نصب كردم اصلا كرك نداشت:دي
p30worldapm
18-03-2010, 13:44
شما یا سیستمت نمیکشه یا اینکه آخرین نسخه آپدیت کارت گرافیک رو نصب نکردی
دوست عزیز بازیهای روز علاوه بر سیستم بالا احتیاج به آخرین آپدیتهای کارت گرافیک
دارن که خیلی در دادن فریم و کیفیت بازی تاثیر داره:10:
من g force 8800 gts دارم بعید می دونم نکشه! چون کرای سیس رو با گرافیک آخرش اجرا کردم.
خب حالا آخرین نسخه آپدیت رو از کجا باید دانلود کنم؟ می شه یه لینک بدین؟
خواهشا زودتر یکی کمک کنه.
kiarash3500
18-03-2010, 14:05
ترینرا بیشترشون کار نمیکنن!
اونجا فقط چپ کلیک رو نگه دارو تیربزن،من خودمم 3 بار مردم توش،ولی اگه بتونی حدود 1.5 دقیقه دووم بیاری،سیو میکنه بازی و بمیری 100 میشه healthت.
یه 2 ساعت برو کتابی چیزی بخون،بعد بازی کن درست میشه:دی الان اعصابت خورده نمیتونی بازی کنی;
هنوز نه متاسفانه،فقط اریج ها میتونن!
مرسی از توصیتون
اونجا که یه کامیونی میاد آتیش گرفته مستقیم میاد طرفمون باید چی کار کرد؟
KAHAKDAM
18-03-2010, 14:07
سلام.بچه ها هنوز پچی ، کرکی نیومده برای lan.
KAHAKDAM
18-03-2010, 14:16
مرسی از توصیتون
سلام.کار خواصی نباید بکنی.فقط همون اول باایست و تماشا کن.یارات می زننش.
Bigwarrior
18-03-2010, 14:38
اگه ی جا وایسی میاد می خوره بهت میمیری یارا هم هیچ کاری نمی کنن!!
بپر پاینن و زیر پاتو نگاه کن یک چیز مثل جوب هست که روش با میله گرفه شده.به میله ها یر بزن و بعد بپر داخل جوب.
kiarash3500
18-03-2010, 15:07
مرسی
منم تمومش کردم
راستی تو دومی آخر من معنیش رو کامل نفهمیدم
مافوقشون بهشون چی میگه؟
ممنون
مرسی
منم تمومش کردم
راستی تو دومی آخر من معنیش رو کامل نفهمیدم
مافوقشون بهشون چی میگه؟
ممنون
بیچاره ها فکر کنم تو مکزیکو فرود اومدن دیگه؟میخواستن برن خونشون و فکر کردن دیگه راحت شدن،بعد این یارو فرمانده اومد و گفت باید بریم به ارتش آمریکا کمک کنیمو با روسیا بجنگیم!
amirchifekkardi
18-03-2010, 15:32
مرسی از توصیتون
یه راه فاضلاب هست برو توش بشین
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
من g force 8800 gts دارم بعید می دونم نکشه! چون کرای سیس رو با گرافیک آخرش اجرا کردم.
خب حالا آخرین نسخه آپدیت رو از کجا باید دانلود کنم؟ می شه یه لینک بدین؟
خواهشا زودتر یکی کمک کنه.
اپدیت کارت گرافیک رو از خود سایت گرافیکتون می شه گرفت مال من جی فورس هست که از nvidia می گیرم
malkemid
18-03-2010, 15:40
بابا من وقتي بازي رو نصب كردم اصلا كرك نداشت:دي
حتما کرک داشته که وارد بازی شدی!! اونی که گفتم رو کپی کن درست میشه
vahidgame
18-03-2010, 15:45
دوستان یه سوال داشتم. قبل از سوال بگم که می دونم از سایتهای مختلف امتیازهای فوق العاده ای بازی گرفته و الان هم فکر کنم میانگین امتیازش 9 یا بالاتر هستش.
من می خواستم بازیو بگیرم اونایی که بازیو گرفتن به نظرتون بخش تک نفره بازی خیلی خوب هستش؟ بخش مولتی رو کاری ندارم چون اصلش اون هستش و احتمالا اونو من نمی تونم بازی کنم.
این سوال خیلی شاید جالب نبودش:31: مسئله من این هست که الان کلی بازی رو سرم ریخته و وقت ندارم اونو بازی کنم اگه با توجه به شرایطی که بالا گفتم ارزش داره بازی کنم حتما بگید تا شاید دو سه هفته دیگه وقت کنم اونو بازی کنم!
دوستان یه سوال داشتم. قبل از سوال بگم که می دونم از سایتهای مختلف امتیازهای فوق العاده ای بازی گرفته و الان هم فکر کنم میانگین امتیازش 9 یا بالاتر هستش.
من می خواستم بازیو بگیرم اونایی که بازیو گرفتن به نظرتون بخش تک نفره بازی خیلی خوب هستش؟ بخش مولتی رو کاری ندارم چون اصلش اون هستش و احتمالا اونو من نمی تونم بازی کنم.
این سوال خیلی شاید جالب نبودش:31: مسئله من این هست که الان کلی بازی رو سرم ریخته و وقت ندارم اونو بازی کنم اگه با توجه به شرایطی که بالا گفتم ارزش داره بازی کنم حتما بگید تا شاید دو سه هفته دیگه وقت کنم اونو بازی کنم!
بازیش عالیه،عالی!ولی همین تخریب پذیریش کارو خراب کرده!هر جا میری خراب میشه:دی
shahramcat
18-03-2010, 16:21
بالاخره امروز بازی رو تموم کردم ..... از هر نظر عالی بود .... میتونه رقیب جدی برای Call Of Duty 6 باشه .... در مورد Multiplayer هم ازش خیلی تعریف شنیدم حتی خیلیها در مقایسه با MW2 این رو برتر میدونن !
ببخشید من یه سوال داشتم من بازی رو تو win7 راحت اجرا کردم ولی الان که win xp نصب کردم وقتی میرم تو بازی نصف صفحه سیاه میشه انگار کامل لود نمیشه کسی نمیدونه مشکل از چیه
vahidgame
18-03-2010, 18:44
بالاخره امروز بازی رو تموم کردم ..... از هر نظر عالی بود .... میتونه رقیب جدی برای Call Of Duty 6 باشه .... در مورد Multiplayer هم ازش خیلی تعریف شنیدم حتی خیلیها در مقایسه با MW2 این رو برتر میدونن !
من کاری ندارم کدوم یک از بازی های BC2 یاMW2 بهتر هستش ولی اگر مثلا BC2 از MW2 برتر باشه خیلی جای تعجب نداره. درسته بازی MW2 خیلی بازی خوبی بودش ولی اینجوری که توی ایران ازش تعریف می کنن و اونو به عنوان بهترین بازی سال انتخابش می کنن نبودش.
این نظر شخصی نیستش شما سایتهای خارجی رو نگاه کنید حتی 5 تا سایت هم اونو به عنوان بهترین بازی PC انتخاب نکردن. اکثر سایتها بازی دیگه ای رو انتخاب کردن. حتی بعضی سایتها مثل IGN اونو به عنوان بهترین بازی شوتر سال هم انتخاب نکردن.
دوستان من بحث نمی خوام راه بندازم ولی توصیه می کنم از یه بازی بت نسازید;) این بازی فقط یه بازی عالی بودش نه بیشتر...
فکر کنم تو خارج همین بازی BC2 هم خیلی بیشتر از MW2 طرفدار داشته باشه و امتیازهای بیشتری گرفته باشه ولی حتی این بازی هم اینجوری نیستش که حتما به عنوان بهترین بازی سال انتخاب بشه تازه در این زمینه شانس شاید کمی باشه.
امیدوارم حداقل در سال 89 بعضی گیمرها در ایران اولا زبان انگلیسی خودشون رو تقویت کنن بعد یکمی سبکهای دیگه هم ببینن وجود داره. البته این که من میگم احتمالا در 100 سال آینده در ایران اتفاق میفته:31:
majid_cat
18-03-2010, 18:58
سلام.من امورز این بازی رو نصب کردم ولی یه مشکلی دارم! موس تو بازی درست کار نمی کنه! طرف چپ و پایین نمی ره و فقط سمت راست و بالا می ره! تو Control هم رفتم تا درستش کنم ، بازم نشد.
ویندوزم ویستاست.
p30worldapm
18-03-2010, 19:07
یه راه فاضلاب هست برو توش بشین
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
اپدیت کارت گرافیک رو از خود سایت گرافیکتون می شه گرفت مال من جی فورس هست که از nvidia می گیرم
من رفتم تو سایت ان ویدیا بعد download drivers > download drivers رو زدم بعد مشخصاتم رو وارد کردم geforce 8 series و ویندوز سون 64 بیت بعد دکمه سرچ رو زدم که یه صفحه باز می شه که یه دکمه دانلود اونتو هست وقتی اون رو می زنم یه صفحه خاکستری باز می شه و هیچ اتفاقی نمی افته!
چی کار باید بکنم؟
Electronic-Arts
18-03-2010, 19:29
من رفتم تو سایت ان ویدیا بعد download drivers > download drivers رو زدم بعد مشخصاتم رو وارد کردم geforce 8 series و ویندوز سون 64 بیت بعد دکمه سرچ رو زدم که یه صفحه باز می شه که یه دکمه دانلود اونتو هست وقتی اون رو می زنم یه صفحه خاکستری باز می شه و هیچ اتفاقی نمی افته!
چی کار باید بکنم؟
اینم برای سری 8 ویندوز ویستا و 7 64 بیت
kiarash3500
18-03-2010, 19:36
بیچاره ها فکر کنم تو مکزیکو فرود اومدن دیگه؟میخواستن برن خونشون و فکر کردن دیگه راحت شدن،بعد این یارو فرمانده اومد و گفت باید بریم به ارتش آمریکا کمک کنیمو با روسیا بجنگیم!
واسم جالب شد!!!!
میشه کامل از اول تعریف کنین؟
تو رو خدا
من بازی کردم تا آخرش اما قشنگ متوجه نشدم
بعد هم یه سوال داشتم
حالا ارزش داره برم شماره یکش رو هم تهیه کنم؟
Khan gholi
18-03-2010, 19:42
تنها کمبود که خیلی تو چشم میاد نبود اهنگ زیبا که شما رو به شور بیاره.از نظر من که این بازی از cod 6 خیلی قشنگ تره.cod 6 باسازی cod 4 بود فقط همین.
اونجا Texas بود !
بازیش عالیه،عالی!ولی همین تخریب پذیریش کارو خراب کرده!هر جا میری خراب میشه:دی
نمیدونم داری شوخی می کنی یا نه !
ولی به نظرم بعد از صداگذاریش همین تخریب پذیری از نقاط قوتش هست.
majid_cat
18-03-2010, 20:33
من جوی استیکم وصل بود و وارد بازی شدم، حالا موس قاطی کرده و چپ و پایین نمی ره، دسته رو کندم بازم همینطوریه، چی کار کنم؟
mojtaba57
18-03-2010, 20:50
به نظر من بازی قشنگیه و افکت های گرافیکی خوبی داره ولی یه کم احساس می کنم یه تقلید از cod باشه . نظرتون چیه/
دوستان فایل اجرایی بازی شامل دو فایل هست که یکیش دایرکت ایکس 11 نوشته. ولی زمانیکه اونو اجرا می کنم وارد بازی میشه . ولی همون اولش که نوشته های new game , ... رو داره هنگ میکنه . چه جوری با دایرکت ایکس 11 میشه بازی کرد. فکر کنم از نظر گرافیکی بهتر باشه.:41:
کارت گرافیکم هم gtx260 هست.
هم میتونی یه کرک دیگه امتحان کنی و هم اینجا مطرح کنی:
: >>>درخواست كرك و سريال و پچ بازيها فقط اينجا <<<
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها
amirpers
18-03-2010, 21:57
دوستان این بازی چرا اینقدر سخته ؟ من همون اول گیر کردم و نمی تونم تانک رو از بین ببرم .
چه کار کنم ؟ هیچ ترینری هم ظاهرا کار نمی کنه .
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
دوستان این بازی چرا اینقدر سخته ؟ من همون اول گیر کردم و نمی تونم تانک رو از بین ببرم .
p30worldapm
18-03-2010, 21:58
اینم برای سری 8 ویندوز ویستا و 7 64 بیت
خیلی ممنون
این رو نصب کردم. الآن درست شده و دارم بازی می کنم.
فقط یه سوال این لینک رو از کجا اووردی؟
amirchifekkardi
18-03-2010, 22:11
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
بابا جان این سوال رو صد نفر دیگه پرسیدن 5 رو بگیر البته اگه کامپیوتر هست 5 رکه گرفتی باهاش به تانک نگاه کن و روش کلیک چپ کن
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
خیلی ممنون
بابا دانلود کردن اپدیت کارت گرافیک جز اسون ترین کار ها هست! من نمی دونم تو چرا نتونستی دتنلود کنی جای تعجب داره!
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
من نمی دونم شما چرا می گین اینقدر بازی قشنگه؟ من از هیچ بازی طرف داری نمی کنم ولی با وجود باگ های بسیار تو ان بازی خندم می گیره برنامه نویسی مزخرفی هم داشت یه سری افکت بیجا که باعث افت سرعت بازی بود
mehdi30nema
18-03-2010, 22:25
بالاخره امروز این بازی را تموم کردم . مراحل اولیه اش خیلی بهتر بود ولی مرحله آخر خیلی کوتاه و بی مزه بود . اما کلا بازی بدی نیود و بعد از تجربه mw2 تجربه خوبی بود .
hamhami_333
18-03-2010, 23:06
بچه ها نمیشه این زیر نویساشو یکم بزرگتر کنیم خیلی ریزه !!!؟
bejanyar
18-03-2010, 23:15
سلام ....
علاوه بر زیر نویس ها که خیلی ریز هستن من یه مشکل دیگه دارم با این بازی و اونم اینه که دستش خیلی تکون میخوره ..... تو تنظیماتش جایی نیست که بشه کمش کرد ؟؟؟ نمی تونم باهاش خوب بازی کنم ..... mw2 خیلی بهتر بود ....
amirchifekkardi
18-03-2010, 23:58
سلام ....
علاوه بر زیر نویس ها که خیلی ریز هستن من یه مشکل دیگه دارم با این بازی و اونم اینه که دستش خیلی تکون میخوره ..... تو تنظیماتش جایی نیست که بشه کمش کرد ؟؟؟ نمی تونم باهاش خوب بازی کنم ..... mw2 خیلی بهتر بود ....
دستش که اصلا لرزش نداره فقط موقع تیر زدن بعضی از تفنگ ها خیلی پرش دارن
A M I R 1 1 0
19-03-2010, 00:31
نه دستش هي پالا و پايين ميره نه در حد تير تفن و انفحار!!!!در حد زلزله خيلي تكون ميخوره چه تير بزني چه نزني در هنگام راه رفتن وايستادن فرق نميكنه هي تكون ميخوره...
metaler-soad
19-03-2010, 03:32
بازی رو تموم کردم
میخوام برم مالتی پلیر بازی کنم....میگه باید اکنت داشته باشی
میام اکنت میسازم....بعد از اینکه ایمیل و پسورد دادم بهش...میگه کد سریالی رو وارد کن....از تو پوشه بازی یه کیجن دارم اونو اجرا میکنم....بعد سریالی که تو کیجن هست رو وارد میکنم....ولی میگه مورد قبول نیست...البته اینم بگم این کیجن برا زمان نصب بازی نیستا.....وقتی بازی رو نصب میکنم میاد تو فولدر بازی....منم گفتم حتما همینه دیگه .... ولی مثل اینکه این نبود
پس من این سریال کد رو از کجا بیارم ؟؟؟؟؟؟
بچه هایی که مولتی پلیر بازن کمک کنن لطفا........
metaler-soad
19-03-2010, 03:38
نه دستش هي پالا و پايين ميره نه در حد تير تفن و انفحار!!!!در حد زلزله خيلي تكون ميخوره چه تير بزني چه نزني در هنگام راه رفتن وايستادن فرق نميكنه هي تكون ميخوره...
از چه کرکی استفاده کردی دوست عزیز ؟؟؟
wordship
19-03-2010, 09:02
بازی رو تموم کردم
میخوام برم مالتی پلیر بازی کنم....میگه باید اکنت داشته باشی
میام اکنت میسازم....بعد از اینکه ایمیل و پسورد دادم بهش...میگه کد سریالی رو وارد کن....از تو پوشه بازی یه کیجن دارم اونو اجرا میکنم....بعد سریالی که تو کیجن هست رو وارد میکنم....ولی میگه مورد قبول نیست...البته اینم بگم این کیجن برا زمان نصب بازی نیستا.....وقتی بازی رو نصب میکنم میاد تو فولدر بازی....منم گفتم حتما همینه دیگه .... ولی مثل اینکه این نبود
پس من این سریال کد رو از کجا بیارم ؟؟؟؟؟؟
بچه هایی که مولتی پلیر بازن کمک کنن لطفا........
عزیز برای انلاین باید پچ 500مگابایتیشو دانلود کنی اگه میتونی ادرس بهت بردم.
از اینجا بگیرش:
اینم ترینرش که صد درصد کار میکنه برای من هم کار کرد:
amirchifekkardi
19-03-2010, 09:54
حالا واقا کار می کنه؟ اخه 500 مگ زیاده اگه کار نکرد که. . .
شما خودت تست کردی؟
wordship
19-03-2010, 10:05
حالا واقا کار می کنه؟ اخه 500 مگ زیاده اگه کار نکرد که. . .
شما خودت تست کردی؟
بله ولی باید کرکت سالم باشه
اگر نباشه نه.
KAHAKDAM
19-03-2010, 10:45
سلام.بچه ها باید برای lan بازی کردن چیکار کرد؟ایا پچی ،کرکی نیازه؟
amirchifekkardi
19-03-2010, 10:55
بله ولی باید کرکت سالم باشه
اگر نباشه نه.
کرک چیم سالم باشه؟ معمولیش؟ من بازی کردم تمومش هم کردم مشکلی نداشتم
wordship
19-03-2010, 11:06
کرک چیم سالم باشه؟ معمولیش؟ من بازی کردم تمومش هم کردم مشکلی نداشتم
موقعی که میرفتی توی بازی دو تا ارور نمیداد؟؟؟
اگه میداد کرکت بدرد مولتی نمیخوره
ولی اگه نمیداد پچ رو دانلود کن بعد اکانت بساز بازی کن.
A M I R 1 1 0
19-03-2010, 12:19
از چه کرکی استفاده کردی دوست عزیز ؟؟؟
من بازي را نصب كردم اورد كرك هم نخواست فقط يه تست بود كه اونم تو ديوي دي اخر بود اونو اجرا كردم اورد...:10:
alireza2099
19-03-2010, 12:34
عزیز برای انلاین باید پچ 500مگابایتیشو دانلود کنی اگه میتونی ادرس بهت بردم.
از اینجا بگیرش:
اینم ترینرش که صد درصد کار میکنه برای من هم کار کرد:
اقا یه کم دقت کن اون پچ ماله bf2 هستش نه bf: bc2 .
خوب بود خودت صفحه رو باز میکردی بعد میومدی به بقیه لینک بدی.:13:
Niloofar_Hot69
19-03-2010, 13:20
واقعا بازی توپیه گرافیکشو آدمو یاد کرایسیس میندازه دست cod از پشت بسته دستت درد نکنه EA گل کاشتی هم داستان قوی هم گرافیک قوی
player13
19-03-2010, 13:50
یکی ما رو راهنمایی کنه !
تو مرحله ی SNOWBLID وقتی می خوام سوار هلیکوپتر بشم از بازی میپره بیرون !
یکی راهنمایی کنه !:19::19::19:
سلام به دوستان
من هم همین مشکلو دارم ولی هرچی تو تاپیک گشتم چیزی گیرم نیومد
تازه داشتیم با بازی حال میکردیم :18: که حالمون گرفته شد :19:
لطفا راهنمایی کنید
wordship
19-03-2010, 14:31
اقا یه کم دقت کن اون پچ ماله bf2 هستش نه bf: bc2 .
خوب بود خودت صفحه رو باز میکردی بعد میومدی به بقیه لینک بدی.:13:
دوستمون هم همینو که گزاشتم میخواست
Electronic-Arts
19-03-2010, 15:24
خیلی ممنون
خیلی آسونه نوع کارت گرافیک رو انتخاب میکنی بعد یه صفحه میاد قوانین رو نوشه گزینه "من قوانین را خونده ام و قبول دارم" رو میزنی و بعد دانلود
به همین سادگی به همین خوشمزگی:31:
night lord
19-03-2010, 15:33
این بازی واقا خوفه . خداییش CODMW2 رو ترکونده .
night lord
19-03-2010, 15:47
دوستان فایل اجرایی بازی شامل دو فایل هست که یکیش دایرکت ایکس 11 نوشته. ولی زمانیکه اونو اجرا می کنم وارد بازی میشه . ولی همون اولش که نوشته های new game , ... رو داره هنگ میکنه . چه جوری با دایرکت ایکس 11 میشه بازی کرد. فکر کنم از نظر گرافیکی بهتر باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت گرافیکم هم gtx260 هست.
پس چرا برای من DX11 نداره . البته فقط یه فایل d3dx11_42.dll داره
که عین همین برای DX10 و DX9 هم هست . ولی آیکون اجرای بازی بر اساس DX11 نداره؟
میشه اینو DX11 بازی کرد؟
amirchifekkardi
19-03-2010, 15:59
ااااااااااااااااااااااه من نمی دونم چرا بعضی ها می گن این بازی خوبیه؟؟؟؟؟ البته هر کس نظری داره دیگه:27:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
دوستمون هم همینو که گزاشتم میخواست
خسته نباشید بابا من فکر کردم btbc2 هست اخه توی این تایپیک ادم دنبال یه بازی دیگه میگرده؟
سلام.من امورز این بازی رو نصب کردم ولی یه مشکلی دارم! موس تو بازی درست کار نمی کنه! طرف چپ و پایین نمی ره و فقط سمت راست و بالا می ره! تو Control هم رفتم تا درستش کنم ، بازم نشد.
ویندوزم ویستاست.
یکی این مشکل رو حل کنه منم این مشکلو دارم
majid_cat
19-03-2010, 18:15
راستی این مشکل فقط مال موس نیست، دکمه ی A به جای اینکه به چپ ببره ، مثل D عمل می کنه و به راست می بره (بازیکن رو)
تو ویندوز Xp هم امتحان کردم ، بازم مشکل داشت.
ممکنه به سخت افزار ربط داشته باشه؟ چون دوستم همین DVD رو نصب کرده و واسش مشکلی پیش نیومده، البته ویندوزش Seven هست.
mamaloo_shz
19-03-2010, 19:01
درود
درود
دوستان من کماکان همین مشکل رو دارم ... چی کار کنم !؟ :( ... رو نروم هست ... چه برنامه های جانبی باید نصب کنم ؟!
porya_spy
19-03-2010, 19:32
سلام من این بازی رو دیروز گرفتم. 2 دی وی دی. نصب کردم. الان میزنم روی آیکون بازی یه ثانیه ساعت شی میاد کنار موس و میره و دیگه چیزی نمیاد. 2تا برنامه جانبی هم توی سیدی بود که اونا رو هم نصب کردم. کرک هم این شرکته خودش میندازه رو بازی. اما من کرک هم دانلود کردم روختم روش اما بازم نشد. کسی میتونه کمک کنه؟
سلام من این بازی رو دیروز گرفتم. 2 دی وی دی. نصب کردم. الان میزنم روی آیکون بازی یه ثانیه ساعت شی میاد کنار موس و میره و دیگه چیزی نمیاد. 2تا برنامه جانبی هم توی سیدی بود که اونا رو هم نصب کردم. کرک هم این شرکته خودش میندازه رو بازی. اما من کرک هم دانلود کردم روختم روش اما بازم نشد. کسی میتونه کمک کنه؟
DX نصب کن،شاید درست شه;)
کرک رو عوض کن،ایشاالله درست میشه
amirchifekkardi
19-03-2010, 22:08
من میگم مسوولین محترم چرا سوال های اکثر مردم رو به یک پست در صفحه ی یک انتقال نمی دن؟
مثلا همین که موس قاطی می کنه 100 نفر تا حالا این رو پرسیدن
تشکر یادتون نره اگه به موضوع خوبی اشاره کردم
Niloofar_Hot69
19-03-2010, 22:36
چه قدرت تخریبی آفرین داره یکم باید COD یاد بگیره فکر کنم نمره پایین تر از 9 نگرفته باشه خیلی بازیه توپیه گرافیکش منو کشته راستس اولیش که واسه ps3 اومده بود گرافیکو تخریبش همینطوری بود؟
capitan black
19-03-2010, 22:54
دوستان این مشکل افت فریم خیلی توی ذوق میزنه !..با اینکه سیستم قویه ولی...جریان چیه؟!
Niloofar_Hot69
19-03-2010, 23:01
دوستان این مشکل افت فریم خیلی توی ذوق میزنه !..با اینکه سیستم قویه ولی...جریان چیه؟!
اره افت فریم داره مخصوصا وقتی انفجار یا بارون میاد
majid_cat
19-03-2010, 23:16
DX نصب کن،شاید درست شه;)
کرک رو عوض کن،ایشاالله درست میشه
فایل کرک 18 مگه(اونی که تو دی وی دی من بود) ، دانلودش برای من که دایال آپ دارم مقدور نیست، در ضمن شک دارم مشکل از اینجا باشه، آخه تو کامپیوتر دوستم همین کرک درست کار کرده!
porya_spy
20-03-2010, 01:40
DX نصب کن،شاید درست شه;)
منظورتون از DX اگه همون دایرکتیس که نصب کردم. من خودم احتمال میدم از کرک باشه چون این شرکت 90% بازی هایی که ازش میگیرم مشکل کرک دارن.
فایل کرک 18 مگه(اونی که تو دی وی دی من بود) ، دانلودش برای من که دایال آپ دارم مقدور نیست، در ضمن شک دارم مشکل از اینجا باشه، آخه تو کامپیوتر دوستم همین کرک درست کار کرده!
مشکل شما که مطمئنا از کرک هست عزیز;)تا حالا بیشتر مشکلای ماوس از کرک بوده;)البته گاهی به ویندوزتون هم مربوط میشه(مثلا تو xp اینجوریه ولی تو سون یا ویستا اینجوری نیست!)
چون dial up هستی،متاسفانه یا باید قید بازی رو بزنی(از نظر کرک)یا بری که کافی نت کرک دانلود کنی!یا بدی یکی از رفقات که adsl داره برات دانلود کنه!لینک کرک خواستی یا همینجا بگو،یا اینجا(که این بهتره: )
منظورتون از DX اگه همون دایرکتیس که نصب کردم. من خودم احتمال میدم از کرک باشه چون این شرکت 90% بازی هایی که ازش میگیرم مشکل کرک دارن.
بله،منظورم همونه;) میدونی که باید برای هر بازی جدا نصبش کنی که؟در ضمن این بازی به نظرم زمان نصبش چند تا چیز دیگه ای هم میگفت که باید نصب شه(اونا رو هم نصب کردی؟(الان یادم نیست،چون 3-4 روزی هست که بازی رو پاک کردم))،شما هم به احتمال 20 % ممکنه از کرک باشه،لینک خواستی مثل دوستمون یا توی همین تاپیک بگو یا این تاپیک:
چه قدرت تخریبی آفرین داره یکم باید COD یاد بگیره فکر کنم نمره پایین تر از 9 نگرفته باشه خیلی بازیه توپیه گرافیکش منو کشته راستس اولیش که واسه ps3 اومده بود گرافیکو تخریبش همینطوری بود؟
کجای تخریب پذیریش خوب بود؟!هرجا که میرفتی سریعا اونجا میرفت رو هوا!خدا نکنه دشمت rpg داشته باشه!
Niloofar_Hot69
20-03-2010, 13:20
کجای تخریب پذیریش خوب بود؟!هرجا که میرفتی سریعا اونجا میرفت رو هوا!خدا نکنه دشمت rpg داشته باشه!
توی واقعیت هم همینه عزیزم این باعث میشه شما یه تکونی به خودت بدیو مثل ترسوها یه گوشه نمونی هی خشاب خالی کنی
amirchifekkardi
20-03-2010, 13:24
اگه کد می خواست رو تخریب پذیری کار کنه یکم بیشتر از 5 تا دی وی دی می شد اخه یکم فکر کنید میبینید که تمام تخریب پذیری ها توی این بازی(بتلفیلد) یک نوع هست البته حالت های مرگش هم زیاد نبود با قوی ترین اسنایپ می زدی تو مغز طرف فقط میافتاد ولی خوب بعضی وقط ها هم پرتاب شدن رو به همراه داشت
به هر حال اگه کد روی تخریب پذیری کار می کرد مثل این نمیشد خونه رو میاری پایین همه چی خونه پودر می شه انگار وجود نداشته
malkemid
20-03-2010, 13:46
به نظر من کلا بازی خوبیه ...ولی باگ زیاد داره...یارو 100 متری ته..بعد یهو میبینی افتاده رو سرت! ولی خوبیش اینه که یه حالت رقاتی ایجاد می کنه که مثلا دفعه بعد cod مجبور شه خلاقیت بیشتری تو بازیش نشون بده...چیزی که به نظر من در mw2 کمبودش حس می شد.
در ضمن این بازی کات سین های قشنگی داره...
porya_spy
20-03-2010, 14:17
لطف میکنید یه کرک سالم و کامل برای این بازی بزارید.!!! روی آیکون بازی که میزنم هیچی نمیاد.
A M I R 1 1 0
20-03-2010, 14:56
دوستان اين باگ هايي كه ميگيد مشكل از دي وي دي تون هست من كه با ايكس باكس بازي كردم حتي يك باگ هم نديدم تازه چنديدن بار هم تا اخر رفتم...
amirchifekkardi
20-03-2010, 15:34
دوستان اين باگ هايي كه ميگيد مشكل از دي وي دي تون هست من كه با ايكس باكس بازي كردم حتي يك باگ هم نديدم تازه چنديدن بار هم تا اخر رفتم...
عزیزم مال کامپیوتر رو ندیدی وگرنه این حرف رو نمی زدی
h_zaman06
20-03-2010, 17:35
بازی خوبی بود ... اما زود تموم شد ... 3روز پیش گرفتم ... گفتم تا آخر عید یه حالی میکنیم ... دیروز ظهر یه دفعه دیدم زد The end
کلی خورد تو ذوقم ... اما در کل بد نبود هر چند هیجان و سرعت cod بیشتر بود
خوب منم یه چند ساعتی بازی کردم(یکی دو تا مرحله رفتم جلو)در کل بازی خوبیه ولی به نظر من یکی دو تا مشکل داره:
1-اول از همه نحوه فریم دهی در این بازیه با اینکه گرافیک این بازی با MW2 از بسیاری جهات مشابه هست و اگه خوب توی بحر بازی بریدمتوجه می شیدکه این دو بازی از تکستورها بسیار به هم نزدیک هستند(قبول دارم در خیلی از جهات این بازی از نظر گرافیک از MW2 سر تره...البته نه خیلی زیاد)ولی توی فریم دهی این دوبازی اختلاف بسیار فاحشی دارند به طوری که توی این بازی ممکنه شما حتی تا بیش از نصف فریم دهی رو نسبت به MW2 داشته باشید!!
جدا از این مسئله به نظر من بعد از بازی crysis این دومن بازی از نظر غیر ثابت بودن فریم دهی هست به طوری که خود من در بعضی صحنه ها ماکزیمم 60 فریم می گرفتم ولی در بعضی جاها حتی وقتی روی medium میگذاشتم با گرافیک HD3870 فریم به زور به 25 میرسید!!که واقعا اعصاب خورد کن بود...البته می دونم این بازی از اون بازیهای هست که شدیدا به آخرین درایور گرافیک احتیاج داره ولی خود من چون اینترنت زغالی دارم این گیر کردن ها رو به دانلود 70-60 مگابایت ترجیح دادم:31::13:
2-دومین نکته ای که در این بازی می تونم بهش اشاره کنم من یکی شخصا اعتقاد دارم این بازی از نظر سطح هیجان وسرعت عمل اصلا به پای بازی نظیر MW2 نمی رسه توی MW2 یکی از عوامل هیجان بازی سرعت تقریبا بالا به همراه دیالوگهای زیبای در حین بازی بود ولی این بازی به نظر من به جای اینکه به MW2 شباهت داشته باشه بیشتر به بازیهای real war شباهت داره یعنی اینکه شما دیگه نمی تونید مثل سری COD مستقیم بزنید به قلب دشمن و باید تقریبا باید حساب شده برید جلو چون اگه فقط چند قدم رو بی حساب جلوتر از یارانتون برید کلکتون کندست و شهید میشید :31: و این به نظر شخص من یک کم از هیجان بازی کم میکنه به طوری که باعث میشه این بازی یک کم نسبت به MW2 کسل کننده تر برشه(البته این یک نظر کاملا شخصیه!!)
3-از نظر داستان هم همینطور که گفتم من دو سه تا مرحله بیشتر نرفتم و دقیق نمی تونم درباره داستان نظر بدم ولی تا همینجا هم که رفتم حدس میزنم که از نظر داستان حداقل به پای داستان MW نمی رسه البته بایدبیستر برم تا بهتر بشه نظر داد...
چون من معمولا به طور متوسط یک هفته طول میکشه تا یک باز رو تا آخر برم به خاطر همین گفتم فعلا یه نظراجمالی درباره بازی داده باشم تا ببینم چی میشه:46:
موفق باشید...
amirchifekkardi
20-03-2010, 19:43
با سلام می خواستم عید رو به همه تبریک بگم امید وارم در زندگی پیروز باشید
امید وارم این Spam حساب نشه
Niloofar_Hot69
21-03-2010, 00:15
خوب منم یه چند ساعتی بازی کردم(یکی دو تا مرحله رفتم جلو)در کل بازی خوبیه ولی به نظر من یکی دو تا مشکل داره:
1-اول از همه نحوه فریم دهی در این بازیه با اینکه گرافیک این بازی با MW2 از بسیاری جهات مشابه هست و اگه خوب توی بحر بازی بریدمتوجه می شیدکه این دو بازی از تکستورها بسیار به هم نزدیک هستند(قبول دارم در خیلی از جهات این بازی از نظر گرافیک از MW2 سر تره...البته نه خیلی زیاد)ولی توی فریم دهی این دوبازی اختلاف بسیار فاحشی دارند به طوری که توی این بازی ممکنه شما حتی تا بیش از نصف فریم دهی رو نسبت به MW2 داشته باشید!!
جدا از این مسئله به نظر من بعد از بازی crysis این دومن بازی از نظر غیر ثابت بودن فریم دهی هست به طوری که خود من در بعضی صحنه ها ماکزیمم 60 فریم می گرفتم ولی در بعضی جاها حتی وقتی روی medium میگذاشتم با گرافیک HD3870 فریم به زور به 25 میرسید!!که واقعا اعصاب خورد کن بود...البته می دونم این بازی از اون بازیهای هست که شدیدا به آخرین درایور گرافیک احتیاج داره ولی خود من چون اینترنت زغالی دارم این گیر کردن ها رو به دانلود 70-60 مگابایت ترجیح دادم:31::13:
2-دومین نکته ای که در این بازی می تونم بهش اشاره کنم من یکی شخصا اعتقاد دارم این بازی از نظر سطح هیجان وسرعت عمل اصلا به پای بازی نظیر MW2 نمی رسه توی MW2 یکی از عوامل هیجان بازی سرعت تقریبا بالا به همراه دیالوگهای زیبای در حین بازی بود ولی این بازی به نظر من به جای اینکه به MW2 شباهت داشته باشه بیشتر به بازیهای real war شباهت داره یعنی اینکه شما دیگه نمی تونید مثل سری COD مستقیم بزنید به قلب دشمن و باید تقریبا باید حساب شده برید جلو چون اگه فقط چند قدم رو بی حساب جلوتر از یارانتون برید کلکتون کندست و شهید میشید :31: و این به نظر شخص من یک کم از هیجان بازی کم میکنه به طوری که باعث میشه این بازی یک کم نسبت به MW2 کسل کننده تر برشه(البته این یک نظر کاملا شخصیه!!)
3-از نظر داستان هم همینطور که گفتم من دو سه تا مرحله بیشتر نرفتم و دقیق نمی تونم درباره داستان نظر بدم ولی تا همینجا هم که رفتم حدس میزنم که از نظر داستان حداقل به پای داستان MW نمی رسه البته بایدبیستر برم تا بهتر بشه نظر داد...
چون من معمولا به طور متوسط یک هفته طول میکشه تا یک باز رو تا آخر برم به خاطر همین گفتم فعلا یه نظراجمالی درباره بازی داده باشم تا ببینم چی میشه:46:
موفق باشید...
عزیزم مثل اینکه شما یکی از طرفداران سرسخته Cod هستید هرچی تعریف بود از Cod کردی قبول Cod بهترین شوتره اما یکم خوب به این بازی نگاه کن گفتی چون روند بازی حساب شده پیش میره واقعا جای امیذواریه به این نوع بازی ها چون من متنفرم از بازی شوتری که یک تنه بزنی به قلب دشمنو یه لشگرو از پا دراری اخه کجا دیدی یکی یک تنه یه لشگرو از پا دراره:13:!!!!این آبکی بازیا نه اینکه هیجانی نداره بلکه روندی یکنواخت رو واسه بازی کننده میاره اگه Bad Company 2 بازی کرده باشی وقتی مثل Cod یه تنه میزنی به قلب دشمن دوستات صدات میزنن که برگردی یا پناه بگیری بعضی وقتا میبینی تا باهاشون جلو نریو با دشمن درگیر نشی اونا هم کاری نمیکنن بعضی وقتا هم شجاعت بخرج میدنو چه تو باشی یا نباشی میزنن به قلب دشمن ببین چقدر سعی کردن که بازیو به حقیقت نزدیک کنن این هیجانه نه اونی که یه کشگرو یه تنه از پا درمیاره گرافیکو نگو که Cod به پاشم نمیرسه به نظر من خیلی نزدیک به کرایسیسه آدم لذت میبره از بازی حالا اول بازی هستی یکم بازی کن عاشقش میشی دیگه انقدر COD COD نمی کنی گلم:46:
CATALONIA
21-03-2010, 00:43
عزیزم مثل اینکه شما یکی از طرفداران سرسخته Cod هستید هرچی تعریف بود از Cod کردی قبول Cod بهترین شوتره اما یکم خوب به این بازی نگاه کن گفتی چون روند بازی حساب شده پیش میره واقعا جای امیذواریه به این نوع بازی ها چون من متنفرم از بازی شوتری که یک تنه بزنی به قلب دشمنو یه لشگرو از پا دراری اخه کجا دیدی یکی یک تنه یه لشگرو از پا دراره:13:!!!!این آبکی بازیا نه اینکه هیجانی نداره بلکه روندی یکنواخت رو واسه بازی کننده میاره اگه Bad Company 2 بازی کرده باشی وقتی مثل Cod یه تنه میزنی به قلب دشمن دوستات صدات میزنن که برگردی یا پناه بگیری بعضی وقتا میبینی تا باهاشون جلو نریو با دشمن درگیر نشی اونا هم کاری نمیکنن بعضی وقتا هم شجاعت بخرج میدنو چه تو باشی یا نباشی میزنن به قلب دشمن ببین چقدر سعی کردن که بازیو به حقیقت نزدیک کنن این هیجانه نه اونی که یه کشگرو یه تنه از پا درمیاره گرافیکو نگو که Cod به پاشم نمیرسه به نظر من خیلی نزدیک به کرایسیسه آدم لذت میبره از بازی حالا اول بازی هستی یکم بازی کن عاشقش میشی دیگه انقدر COD COD نمی کنی گلم:46:
تا اونجايي كه من اطلاع دارم مهدي جان از آدم هايي نيست كه روي بازي تعصب داشته باشه !
در ضمن نظر من هم يه چيزي تو همين مايه ها هست
البته من COD fan نيستم ولي به نظرم يه خورده بيش از حد به MW2 شباهت داشت و من تا اين جايي كه رفتم كه البته اولاشه هيچ نو آوري نسبت به MW2 نديدم ! همون جنگ ها ي سرد در برف و كوهستان ... همون قايق ... البته من خيلي از بازي نرفتم ولي تا حالا كه اينطوري بوده
+
شوتر بازي بسيار بد كار شده !
اين خيلي بده كه تا نزديك يكي از دشمن ها زوم ميكني خود به خود ميره روي خود دشمن و تو فقط بايد تير بزني
اين حركت در دنياي واقعي امكان ناپذيره !
ولي در كل بازي خوبي هست و كمي سخت تر از MW2 هم هست !
عزیز دل بابا،ایشون ذکر کردن که نظر شخصیشون هست در مورد اینکه در این بازی باید حساب شده کار کنی،نباید بزنیش که:دی
_
به نظر من گرافیکش در حد mw2 بود،حالا شاید یکم بیشتر،ولی اینکه باید با دوستات بری جلو و تنهایی واقعا کارت ساختست رو من واقعا تحسین میکنم،اینجوری واقعا میری تو حال و هوای جنگ،اصلا من یه دفعه شهید چمران رو دیدم تو بازی:دی
من فقط یکم از تخریب پذیریش بدم اومد که اونم از نقاط قوت بازی هست،چون واقعا همینجوریه تو جنگ(شهید چمران هم اینو قبول کرد:دی)
من یادمه تو جبهه که همینجوری بود،باور کنین!هی من میرفتم توی این خونه های آبادان پناه میگرفتم،ناگهان این عراقیا با rpg خونرو رو سرم خراب میکردن،:دی
ولی خب،بازیش تو بسیاری از موارد از cod mw2 تقلید کرده بود و البته در بسیاری از موارد خیلی از mw2 کم می آورد....اصلا جلوه های ویژه ی mw2 رو من تاحالا تو هیچ بازی ندیدم!!!این آخرش مثل آخر mw1 بود تقریبا که البته mw1 جالب تر بود!اخر این باید با کلت تو هوا طرف رو میزدی و آخر mw1 هم باید با کلت طرف و 2 تا از سربازاشو میزدی که اصلا حال و هوای آخره mw1 با این قابل قیاس نبود!
به هر حال،بازی یه سری ایراد و البته یه سری برتری هم داشت که در آخر به قول دوستمون به نفع ما هستش،باعث رقابت میشه بین cod و Battle field،بالاخره Battle field اگه از cod بهتر نباشه،کمتر نیست;)
mamaloo_shz
21-03-2010, 09:21
بازی خوبی بود ... اما زود تموم شد ... 3روز پیش گرفتم ... گفتم تا آخر عید یه حالی میکنیم ... دیروز ظهر یه دفعه دیدم زد The end
کلی خورد تو ذوقم ... اما در کل بد نبود هر چند هیجان و سرعت cod بیشتر بود
درود
سال نو رو به همه ایرانی های عزیز تبریک میگم .
امیدوارم سال خوبی باشه برای همه دوستان عزیزم در این فروم .
شدیدا" تایید میشه :( ... منم عین خوشال ها میخواستم عید باهاش حال کنم .... خیلی خیلی زود تموم شد :( ... واسه عید هیچی ندارم :(( ... چی کار کنم ؟ :( ... بشینم mass effect 2 رو از اول برم ؟ :دی
Niloofar_Hot69
21-03-2010, 11:42
خوب اینم تموم شد بعد یه مدت یه بازی خوشگل به پستمون خورد اونم تموم شد رفت:46:حالا بقیه تعطیلات چیکار کنیم؟:44:
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
:13:
عزیز دل بابا،ایشون ذکر کردن که نظر شخصیشون هست در مورد اینکه در این بازی باید حساب شده کار کنی،نباید بزنیش که:دی
_
به نظر من گرافیکش در حد mw2 بود،حالا شاید یکم بیشتر،ولی اینکه باید با دوستات بری جلو و تنهایی واقعا کارت ساختست رو من واقعا تحسین میکنم،اینجوری واقعا میری تو حال و هوای جنگ،اصلا من یه دفعه شهید چمران رو دیدم تو بازی:دی
من فقط یکم از تخریب پذیریش بدم اومد که اونم از نقاط قوت بازی هست،چون واقعا همینجوریه تو جنگ(شهید چمران هم اینو قبول کرد:دی)
من یادمه تو جبهه که همینجوری بود،باور کنین!هی من میرفتم توی این خونه های آبادان پناه میگرفتم،ناگهان این عراقیا با rpg خونرو رو سرم خراب میکردن،:دی
ولی خب،بازیش تو بسیاری از موارد از cod mw2 تقلید کرده بود و البته در بسیاری از موارد خیلی از mw2 کم می آورد....اصلا جلوه های ویژه ی mw2 رو من تاحالا تو هیچ بازی ندیدم!!!این آخرش مثل آخر mw1 بود تقریبا که البته mw1 جالب تر بود!اخر این باید با کلت تو هوا طرف رو میزدی و آخر mw1 هم باید با کلت طرف و 2 تا از سربازاشو میزدی که اصلا حال و هوای آخره mw1 با این قابل قیاس نبود!
به هر حال،بازی یه سری ایراد و البته یه سری برتری هم داشت که در آخر به قول دوستمون به نفع ما هستش،باعث رقابت میشه بین cod و Battle field،بالاخره Battle field اگه از cod بهتر نباشه،کمتر نیست;)
آقای محترم منم نظر شخصیمو گفتم عمومی نبود که لشگر کشی کردی واسم.این جریان شهید چمران چیه دیگه!!!!!!!!!!!!!!:13:خیلی بیمزه بود:13:در ضمن مگه NFS که هر نسخه نوآوری داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wordship
21-03-2010, 11:48
دوستانی که با کرک این بازی مشکل دارن با کیجنراتور سریال بهش بدن
keygenerator battle field2:
دوست عزیز مثل اینکه شما هنوز با اخلاقیات وروحیات من آشنایی ندارید...
من به هیچ وجه آدم متعصبی نیستم واصلا تعصب رو قبول ندارم چون حداقل از نظر خودم تعصب یکی از عوامل اصلی عقب موندگی انسان در زندگی میشه(از هر لحاظ)چون به شدت دامنه تفکر انسان رو محدود میکنه!!!
ولی اینکه چرا من این بازی رو با MW2 مقایسه کردم...دلیل اصلیش این بود که اگه یادتون باشه قبل از اینکه این بازی بیاد خود سازنده های این بازی اعلام کرده بودن که در اصل خالق سری این سبک بازی ما هستیم و می خواهیم بازی رو بدیم بیرون که یه جورایی از همه لحاظ رقیب سری MW باشه!!!
اما چرا من اعتقاد دارم سطح سرگرمی سازی MW2 نسبت به این بازی بالاتره:
خوب بنده یکی از دلایل اصلی این مزیت رو در MW2 ضرب آهنگ بالاتر در این بازی می دونم البته شما وقتی به طور کامل حرفهای من رو درک میکنید که هر دوی این بازی ها رو روی کامپیوترتون داشته باشید اون وقت مثلا شما هر کدوم از این دو بازی رو در دو محیط شبیه به هم بازی کنید اونوقت خودتون متوجه میشید که در کدوم بازی سطح هیجان(عامل اصلی که باعث جذاب شدن یک بازی میشه) شما بالاتر میره واین نکته زمانی حائز اهمیت هست که شما یک بازی رو در یک گیم پلی طولانی بازی کنید دقیقا متوجه میشید که از کدوم بازی زودتر خسته میشید!!!
البته بازم بگم من نگفتم که این بازی بده نه خیلی هم خوبه فقط همین طور که قبلا گفتم بیشتر به جای اینکه شبیه سری COD باشه به بازیهای real war نزدیکتره همین!
در ضمن باید به اینکه توجه شه که بدون شک در این سه بازی (MW,MW2,bc2)مشخصه که برگ برنده در دست MW هست چون در واقع این سبک بازی در MW بود که دچار این تحول عظیم شد و اصلا یه جورایی میشه اون رو خالق این سبک بازی دونست و در اصل MW2 و BC2 تقریبا دنباله روی این بازی بودند و به طور مشهود در مقابل این بازی خلاقیت آنچنانی از خودشون نشون ندادند!!
ولی در کل اینو بگم که هدف من فقط از گفتن این حرفها اطلاع رسانی هست و بس و همینطور که قبلا گفتم در دنیای امروز این من و شما نیستیم که برتری یک بازی رو مشخص میکنیم بلکه میزان فروش یک بازی در سطح جهانی(البته تحت شرایط خاص خودش)هست که تکلیف یک بازی رو مشخص میکنه و ما فقط می تونیم نظراتمون رو در مورد بازی فقط به منظور کمک کردن به دوستان بدیم... همین و بس:20:
موفق باشید:46:
kiarash3500
21-03-2010, 15:42
سلام به دوستان
من هم همین مشکلو دارم ولی هرچی تو تاپیک گشتم چیزی گیرم نیومد
تازه داشتیم با بازی حال میکردیم :18: که حالمون گرفته شد :19:
لطفا راهنمایی کنید
اونجا یه نردبون دیگه هست از اون نردبون برین رو پشت بوم
mummified
21-03-2010, 16:08
با سلام من پس از ورود به بازی و بعد از ورود به قسمت سینگل پلیر و انتخاب نقشه و ورود به بازی بعد چند دقیقه از بازی میاد بیرون لطفا من را راهنمایی کنید
در ضمن سیستمم هم مشکل گرافیکی نداره و وقتی فایل تست بازی رو اجرا میکنم همه چیز رو با رنگ سبز تائید میکنه. کرکش رو هم نصب کردم و همینطور c++ و DX هم نصبه.:13:
توی انجمن های دیگه هم گشتم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم.
please help me!:42:
M A X I M U M
21-03-2010, 18:54
فكر كنم رسيدم به اواخر بازي خيلي اومدم جلو
اوايل بازي كه بودم نويد يه پستي داده بود راجب هوش مصنوعي ياراي كناري ما كه در اندازه هاي جلبك هاي گنديده دريايي هستن !!
باور كنيد جلبك ها به اينا شعف دارن دشمن چه هوش مصنوعي داره من دارم روي درجه سخت ميرم
داره ميزنن پدر منو درميارن اين ورمو نگاه مي كنم اون ورمو نگاه مي كنم پس يارام كو ؟
پشت سرمو نگاه كردم ديدم 15 متر عقب تر نشستن رو زمين
اصلا من موندما همه چيزش خوبه گزافيك صدا و .... همه از نظر هوش مصنوعي ياران ما خيلي ضعيفه خيلي خيلي
صد رحمت به MW2 اونجا هر كي پيشت بود حسابي مي جنگيد
اين مشكل در آخراي بازي كه كار سخت تر ميشه خودشو نشون ميده
amirchifekkardi
21-03-2010, 21:36
فكر كنم رسيدم به اواخر بازي خيلي اومدم جلو
اوايل بازي كه بودم نويد يه پستي داده بود راجب هوش مصنوعي ياراي كناري ما كه در اندازه هاي جلبك هاي گنديده دريايي هستن !!
باور كنيد جلبك ها به اينا شعف دارن دشمن چه هوش مصنوعي داره من دارم روي درجه سخت ميرم
داره ميزنن پدر منو درميارن اين ورمو نگاه مي كنم اون ورمو نگاه مي كنم پس يارام كو ؟
پشت سرمو نگاه كردم ديدم 15 متر عقب تر نشستن رو زمين
اصلا من موندما همه چيزش خوبه گزافيك صدا و .... همه از نظر هوش مصنوعي ياران ما خيلي ضعيفه خيلي خيلي
صد رحمت به MW2 اونجا هر كي پيشت بود حسابي مي جنگيد
اين مشكل در آخراي بازي كه كار سخت تر ميشه خودشو نشون ميده
انصافا به پای MW2 نمی رسه این بازی پر باگ هست اونایی که میگن تخریب پذیری توپی داره برن به دو تا ساختمون تیر بزنن (موشک انداز) ببینند یک جور خراب می شه یا نه(البته به یک قسمت خونه)؟
لطفا بحث رو ادامه ندین راجب به پست من این نظر کاملا شخصی هست هر کس سلیقه ی خودشو داره
به هر حال یکم تو سایت های خارجی گشت بزنین راجب به نمرهی بازی جاهای مختلف بگردین حساب کار دستتون میاذ
M A X I M U M
21-03-2010, 22:05
دوست عزيز
هر كس نظر خودش رو داره و آزاده كه نظرشو بيان كنه و بقيه بايد بهش احترام بذارن
دوم اينكه فيزيك و گرافيك بازي خوب كار شده و بايد توجه كنيد كه براي اولين بار در كنسول هاست كه چنين بازي اي با چنين قابليت تخريب پذيري ساخته شده پس استارت رو زده اين بازي و مسلما بازي هاي بعدي بهتر خواهند بود
منظورم اينه كه ميشه بطور از يه سري باگ هاي كوچيك گذشت اما واقعا از هوش مصنوعي بيش از اندازه پايين ياراي خودي نميشه ديگه اين در حد و اندازه هاي هوش مصنوعي بازي ماريو سگا هستش !
amirchifekkardi
21-03-2010, 22:07
دوست عزيز
هر كس نظر خودش رو داره و آزاده كه نظرشو بيان كنه و بقيه بايد بهش احترام بذارن
دوم اينكه فيزيك و گرافيك بازي خوب كار شده و بايد توجه كنيد كه براي اولين بار در كنسول هاست كه چنين بازي اي با چنين قابليت تخريب پذيري ساخته شده پس استارت رو زده اين بازي و مسلما بازي هاي بعدي بهتر خواهند بود
منظورم اينه كه ميشه بطور از يه سري باگ هاي كوچيك گذشت اما واقعا از هوش مصنوعي بيش از اندازه پايين ياراي خودي نميشه ديگه اين در حد و اندازه هاي هوش مصنوعي بازي ماريو سگا هستش !
در مورد این هوش مصنوعی وقتی خیلی تو نقشه عقب میفتن یه نگاهی به مینی مپ بنداز جلوتر ظاهر میشن!
در این مورد چند صفحه قبل من پست دادم
M A X I M U M
22-03-2010, 01:29
خب بازي تموم شد
فكر كنم بر روي درجه سخت به 5 ساعت هم نرسيد
بازي جالبي بود و خب بد نبود
همه چيز بازي قابل قبول و رضايت بخش بود به جز همين يه نكته
نمره كلي من به اين بازي 8.5 هستش
mummified
22-03-2010, 09:18
با سلام من پس از ورود به بازی و بعد از ورود به قسمت سینگل پلیر و انتخاب نقشه و ورود به بازی بعد چند دقیقه از بازی میاد بیرون لطفا من را راهنمایی کنید
در ضمن سیستمم هم مشکل گرافیکی نداره و وقتی فایل تست بازی رو اجرا میکنم همه چیز رو با رنگ سبز تائید میکنه. کرکش رو هم نصب کردم و همینطور c++ و DX هم نصبه.:13:
توی انجمن های دیگه هم گشتم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم.
please help me!:42:
یکی جواب بده
من خمار بازیشم
دوست من شما ویندوزتو عوض کن دررست نشد به احتمال زیاد یکی از فایل های استارت بازی شما در نسخه شما کمه
برو یکی دیگه بخر درستشو که تو ماله دیگری کار کرده باشه.
mummified
22-03-2010, 10:53
دوست من شما ویندوزتو عوض کن دررست نشد به احتمال زیاد یکی از فایل های استارت بازی شما در نسخه شما کمه
برو یکی دیگه بخر درستشو که تو ماله دیگری کار کرده باشه.
آخه ویندوزم XP Sp3 2010 و دو هفته نمیشه عوضش کردم و مشکلی هم نداره. همینم روی سیستم برخی ها کار میکنه و رو سیستم برخی کار نمیکنه.
خب میخوام ببینم مشکلش از کدوم فایله که کمه؟ اگر فایلش کم باشه که اصلاً نباید بازی اجرا بشه ولی این بازیش اجرا میشه و یهو میره بیرون.:41:
آخه ویندوزم XP Sp3 2010 و دو هفته نمیشه عوضش کردم و مشکلی هم نداره. همینم روی سیستم برخی ها کار میکنه و رو سیستم برخی کار نمیکنه.
خب میخوام ببینم مشکلش از کدوم فایله که کمه؟ اگر فایلش کم باشه که اصلاً نباید بازی اجرا بشه ولی این بازیش اجرا میشه و یهو میره بیرون.:41:
دوست من اگه همین بازی که دست شماست حتی روی یک سیستم دیگه هم جواب داده پس بازی سالمه...
در این صورت به احتمال زیاد سیستم شما یک مشکلی داره اگه از سیستمت مطمئنی که هیچ شما مهترین و بهترین کار اینه که درایور گرافیکت رو آپدیت کنی وگرنه اگه ضعیفه مشخصات کامل سیستمت رو بگذار تا بشه بهتر نظر داد...
amirchifekkardi
22-03-2010, 14:49
امکان این هست که از کرک باشه با اینکه روی بعضی از سیستم ها سالم کار کرده اما بازم مشکل از کرک هست من نسخه ی خودم سالم هست اما دادم به کسی مشکل داره یه بار دیگه نصب کرد مشکل اون تیککش رفع شد اما باز یه مشکل دیگه پیدا کرده
shaaheen
22-03-2010, 15:30
بابا حيف نيست modern warfare رو با اين مقايسه ميكنين.يه مرحلش بود كه بايد ميزدي تانكرو ميتكوندي.كنار تانك سرباز زاييده ميشد فوق العاده مضحك بود.نمره ي من به اين بازي 4 از 10 البته ولقعا از نظر من زيادشه :31:
shaaheen
22-03-2010, 15:44
بابا حيف نيست modern warfare رو با اين مقايسه ميكنين.يه مرحلش بود كه بايد ميزدي تانكرو ميتكوندي.كنار تانك سرباز زاييده ميشد فوق العاده مضحك بود.نمره ي من به اين بازي 4 از 10 البته ولقعا از نظر من زيادشه :31:
شما رو به خدا کمک کنید
BattleField Bad Company 2
من تو این مرحله موندم
اونجایی که تو اول بازی یه تانک میاد . باید چه طوری عمل کنم . چطوری موفق بشم . آخه هر کاری میکنم نمیشه .
خب بازي تموم شد
فكر كنم بر روي درجه سخت به 5 ساعت هم نرسيد
بازي جالبي بود و خب بد نبود
همه چيز بازي قابل قبول و رضايت بخش بود به جز همين يه نكته
نمره كلي من به اين بازي 8.5 هستش
شما رو به خدا کمک کنید
من تو این مرحله موندم
اونجایی که تو اول بازی یه تانک میاد . باید چه طوری عمل کنم . چطوری موفق بشم . آخه هر کاری میکنم نمیشه .
جون من کمک کنید دیگه
شما رو به خدا کمک کنید
من تو این مرحله موندم
A M I R 1 1 0
22-03-2010, 18:58
بابا پروفسور تو پروفايل من تو انجمن ويدئو گيمز هم درخواست دادي گفتم بايد سريع بدويي پشت تانك از پشت تانك را ببيني كسي كه تير اندازي ميكنه معلومه اونو خدا بيامرز كن
amirchifekkardi
22-03-2010, 20:19
موافقم البته بازیش زیاد هم بد نیست ولی در حددی نیست که با COD مقایسه بشه
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
جون من کمک کنید دیگه
شما رو به خدا کمک کنید
من تو این مرحله موندم
اگه با کامپیوتر هستید دکمه ی 5 رو بزنید تا دوربیت رو در بیاره. کلیک راست کنید تا توی دوربین نگاه کنه بعد روی تانک نگاه کنید و بعد کلیک چپ
A M I R 1 1 0
22-03-2010, 20:40
موافقم البته بازیش زیاد هم بد نیست ولی در حددی نیست که با COD مقایسه بشه
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
اگه با کامپیوتر هستید دکمه ی 5 رو بزنید تا دوربیت رو در بیاره. کلیک راست کنید تا توی دوربین نگاه کنه بعد روی تانک نگاه کنید و بعد کلیک چپ
اينجوري هم ميشد و ما نميدوستيم؟؟؟؟:27:
amirchifekkardi
22-03-2010, 21:05
عزیز جان الان منو مسخره کردی؟
فکر کنم اینجا یه سوء تفاهمی شده چون خود من هم که همینطوری ردش کردم!!
طبق گفته دوستمون شما باید روی تانک با دوربین قفل کنی تا پشتیبانی هوایی بزندش...اصلا نمیشد بری پشتش که!!
bejanyar
22-03-2010, 22:51
بچه ها من تموم کردم بازی رو ..... اصلا خوب نبود ها .. ولی از شدت نداشتن بازی دیگه ای ، مجبور شدم بازیش کنم ....!! :41:
آخرش خیلی لوس تموم شد .... رفتن تو یه هواپیمایی ... بعد هواپیما داشت سقوط می کرد که اینا پریدن پایین و بعدم بازی تموم شد .... اصلا انتظار این پایان داغون رو نداشتم !!!!
یاد آخر MW2 افتادم که با چاقو اون یارو رو کشتیم ..... چقدر باحال و هیجان انگیز بود ....
amirchifekkardi
23-03-2010, 00:00
بچه ها من تموم کردم بازی رو ..... اصلا خوب نبود ها .. ولی از شدت نداشتن بازی دیگه ای ، مجبور شدم بازیش کنم ....!! :41:
آخرش خیلی لوس تموم شد .... رفتن تو یه هواپیمایی ... بعد هواپیما داشت سقوط می کرد که اینا پریدن پایین و بعدم بازی تموم شد .... اصلا انتظار این پایان داغون رو نداشتم !!!!
یاد آخر MW2 افتادم که با چاقو اون یارو رو کشتیم ..... چقدر باحال و هیجان انگیز بود ....
کی گفته اخرش این بوده؟ توی هوا باید یکیو بکشی که باهات می پره بیرون میخواد چتره تورو بدزده
تو می کشیش بعد وسط مکزیکو سیتی میای پایین اگه اشتپ نکنم بعد فکر می کنیم رسیدیم خونمون که یارو میاد می گه باید بریم جنگ
عزیزم شاید نسخت کامل نبوده نکنه کلا دمو های بازی رو نداشته؟
hamed_dij
23-03-2010, 00:47
از بين metro و bad company2 كدوم رو بگيرم بچه ها كدوم بازيش بهتره؟
این دوتا هر کدوم تقریبا یه سبک جدا هستن،بستگی به نظر خودت داره،به نظر من bfbc2
من قبلا زیاد با BC2 حال نمی کردم تا کارت گرافیکم رو آپ کردم.الان واقعا به هم میچسبه.حتما از نظر من اینو بگیر.جون زیاد از مترو 2033 تعریف نمیشه.
البته نظر نهایی با خودته
شـیـفــو
23-03-2010, 05:45
اين بازي چه سبكيــه ؟ استراتژيـــه ؟؟
تریلر لينك مستقيم ازش داريد با حجم كم بذاريد برا دانلود !!
Leon-117
23-03-2010, 08:52
استراتژي؟!اصلا.بازي اكشن اول شخص هست.حالت داستاني(تك نفره) كوتاهي داره ولي مولتي پليرش واقعا عالي هست(كه من هنوز بازي نكردم!)
سلام دوستان
من توی یه قسمت بازی موندم
جایی که یه محوطه هست و جلوش یه سرباز داره نگهبانی میده و صدای موزیک هم میاد
این متن نوشته میشه :
Down! sniper nest up there.covering the river
marlowe.he,s yours . do it quit
نمیدونم باید چیکار کنم.
هر کاری میکنم میسوزم .
amirpers
23-03-2010, 15:55
دوستان میدونید Save بازی کجاست ؟
من گشتم ، پیداش نکردم. تو My Document هم که ظاهرا فقط Setting بازیه .
سلام دوستان
این متن نوشته میشه :
نمیدونم باید چیکار کنم.
هر کاری میکنم میسوزم .
]
اول باید بری آدمه که توی سنگر هست را با چاقو بکشی.بعدش میری داخل سنگر اگه اشتباه نکم یک قسمت دمو نشان میده بعد بهت یک snipe میده.باید صبر کنی تا رعد و برق زد افرادی که آن پایین هستند را بزنی تا دوستات از بین دشمن رد شوند.فقط دقت کن وقتی که صدای رعد و برق میاد شلیک کنی که صدای تفنگت داخل صدای رعد و برق محو شود.
من میخوام به ea gameایمیل بزنم کسی هست که کمکم که؟
من میخوام به ea gameایمیل بزنم کسی هست که کمکم که؟
میخوای درباره ی چی ایمیل بزنی؟ انتقاد کنی؟
میخوای درباره ی چی ایمیل بزنی؟ انتقاد کنی؟
حل شد مشگلم مرسی
saeid127
24-03-2010, 16:14
من امروز تمومش کردم.چقدر silgle ش کم بود!!!!
کسی multi player بازی کرده؟
حداقل چقدر سرعت میخواد برای آنلاین بازی کردن؟
دوستان میدونید Save بازی کجاست ؟
من گشتم ، پیداش نکردم. تو My Document هم که ظاهرا فقط Setting بازیه .
نه دوست من پوشه سیو بازی (همون پوشه BFBC2) که هم سیوهای شما و هم تنظیماتی که شما توی بازی کردی رو شامل میشه:46:
shaaheen
24-03-2010, 18:08
آقا من حرفمو پس گرفتم.واقعا بازي قشنگيه البته به پاي modern warfare نميرسه.ولي نميدونم چرا اينقدر مرحله اولش زد تو ذوقم؟!!!
Mahdi_Moosavi
24-03-2010, 19:38
گرافیک این بازی فراتر از حد تصور شخص من بود !! تو 1 ساعتی که وقت کردم یه تست اجمالی ازش داشته باشم به جرات میشه گفت از نظر گرافیکی خیلی از COD MW2 سرتره !
فقط مشکلی که باهاش دارم اینه که تو صحنه های شلوغ و انفجار ها به شدت افت FPS دارم ! به طوریکه با RADEON HD5770 با تنظیمات گرافیکی حداکثر در رزولوشن 1050* 1680 - 4X AA - 8X AF اگر به صورت میانگین تو صحنه های عادی 40 -50 FPS داشته باشم، بعضی اوقات به صورت لحظه ای حتی تا 20 FPS هم افت FPS دارم !!
این مشکل منه یا بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارند ؟
گرافیک این بازی فراتر از حد تصور شخص من بود !! تو 1 ساعتی که وقت کردم یه تست اجمالی ازش داشته باشم به جرات میشه گفت از نظر گرافیکی خیلی از COD MW2 سرتره !
فقط مشکلی که باهاش دارم اینه که تو صحنه های شلوغ و انفجار ها به شدت افت FPS دارم ! به طوریکه با RADEON HD5770 با تنظیمات گرافیکی حداکثر در رزولوشن 1050* 1680 - 4X AA - 8X AF اگر به صورت میانگین تو صحنه های عادی 40 -50 FPS داشته باشم، بعضی اوقات به صورت لحظه ای حتی تا 20 FPS هم افت FPS دارم !!
این مشکل منه یا بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارند ؟
بله دوست من افت فریم خوراک این بازیه:13:
همینطور که قبلا گفتم تقریبا بعد از crysis(شاید حتی بدتر!!)این دومین بازیه که تا این حد فریم در طول بازی ناپایداره(البته طبق تحقیقاتی که من کردم این عامل در کارتهای سری ATI مشهود تره!) به نظر من هنوز حالا حالاها باید روی موتورش کار کنند!!
البته اینم بگم که این بازی به شدت به آخرین ورژن درایور گرافیک احتیاج داره که تاثیر زیادی توی نحوه فریم دهی می تونه داشته باشه...
mamaloo_shz
24-03-2010, 20:32
دوستان یا من نمیدونم افت فریم چیه، یا با حداکثر تنظیمات ، افت فریم نداشتم .... گرافیک 9600 دارم ..
دوستان یا من نمیدونم افت فریم چیه، یا با حداکثر تنظیمات ، افت فریم نداشتم .... گرافیک 9600 دارم ..
دوست عزیز معمولا افت فریم در بازیها به فریم کمتر از 30 اتلاق میشه...
البته خیلی از دوستان ممکنه توی یک بازی حتی با 20 فریم هم هیچ مشکلی نداشته باشند و راحت بازیشون رو بکنند ولی به طور کلی برای اینکه شما بتونی صحنه یک بازی رو مانند یک فیلم روون دنبال کنی به حداقل فریم بالای 25 احتیاج داری:20:
البته شما برای اینکه نحوه فریم دهی در یک بازی رو مشاهده کنی می تونی از نرم افزارهای مختلفی که معروفترین اونها fraps هست استفاده کنی
اگه خواستی میتونی از اینجا دانلود کنی:46::
A M I R 1 1 0
24-03-2010, 21:18
چرا با رم 2 گيگ و گرافيك 1 گيگ 9400 جي تي بازي را حركت اهسته مياره ...
تازه از اون گذشته وقتي گرافيك رو ي Low هست هيچ فرقي با گرافيكي كه روي High هست نداره و هردوشون بي كيفيتن و بازي هم يواش و اهسته اجرا ميشه
خواهش ميكنم يكي كمك كنه
wordship
24-03-2010, 21:27
درسته
من روی Cpu q6600افت فریم دارم که بچه ها میدونند روون بودن بازی بیشتر از هرچیزی به cpuبستگی داره.
ولی روی سیستم مورد نیازش هم اینو زده
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Main memory: 2GB
Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900
Graphics memory: 256MB
Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2); 10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943
که من همه اینارو دارم.
Mahdi_Moosavi
24-03-2010, 21:27
بله دوست من افت فریم خوراک این بازیه:13:
همینطور که قبلا گفتم تقریبا بعد از crysis(شاید حتی بدتر!!)این دومین بازیه که تا این حد فریم در طول بازی ناپایداره(البته طبق تحقیقاتی که من کردم این عامل در کارتهای سری ATI مشهود تره!) به نظر من هنوز حالا حالاها باید روی موتورش کار کنند!!
البته اینم بگم که این بازی به شدت به آخرین ورژن درایور گرافیک احتیاج داره که تاثیر زیادی توی نحوه فریم دهی می تونه داشته باشه...
آها ! تا جایی که من دستگیرم شد چون این بازی از DirectX 11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم پشتیبانی می کنه، این افت FPS در مدل ها سری 5XXX Radeon به دلیل افکت های معمولا سنگین این API خیلی مشهود تره !
از طرفی Engine این بازی ( Frostbite Engine ) یک موتور گرافیکی کاملا Parallelized شده داره و توانایی پردازنده می تونه سهم زیادی در بهتر اجرا شدن این بازی مخصوصا در حالت DirectX 11 داشته باشه .
چند مورد تست GPU Performance این بازی در رزولوشن های مختلف در بالاترین جزئیات گرافیکی :
و تست تاثیر فرکانس کاری پردازنده در این بازی :
دوستان علاقه مند می تونن اطلاعات تکمیلی رو از رویو وب سایت Techspot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کسب کنن .
چرا با رم 2 گيگ و گرافيك 1 گيگ 9400 جي تي بازي را حركت اهسته مياره ...
تازه از اون گذشته وقتي گرافيك رو ي Low هست هيچ فرقي با گرافيكي كه روي High هست نداره و هردوشون بي كيفيتن و بازي هم يواش و اهسته اجرا ميشه
خواهش ميكنم يكي كمك كنه
دوست عزیز قسمت اول حرفتون رو قبول دارم یعنی بین حالت low و high این بازی تفاوت فاحشی وجود نداره(تفاوت هست ولی خیلی زیاد نیست شاید حداکثر 30تا 40 درصد ماکزیمم!!)
ولی در مورد سوالتون باید بگم خوب گرافیک شما ضعیفه و حداکثر می تونه قدرتی یه کم بیشتر از8500gt ارائه بده که برای همچین بازی با این موتور شاهکارش و مخصوصا اینکه رزولوشن کمتر از 768*1024 رو هم ساپورت نمیکنه ضعیفه ولی بازم میگم شما درایور گرافیکت رو به روز گن احتمال داره که بهتر بشه...
mes que un club
24-03-2010, 22:19
سلام به همگی.خوب ما هم بازی گرفتیم خداییش عجب گرافیکی داره.به امید بازی کردن بازی کرک شده:31:
night lord
24-03-2010, 23:36
آقا منم رو medium تموم کردم دوباره هاردشو شروع کردم (بیکاریم دیگه ):46:
خبری از lan نشد؟ اصلا امکان اومدن پچی براش هست؟
KAHAKDAM
25-03-2010, 06:35
آقا منم رو medium تموم کردم دوباره هاردشو شروع کردم (بیکاریم دیگه ):46:
خبری از lan نشد؟ اصلا امکان اومدن پچی براش هست؟
سلام.اره بابا من چنین کرکی رو دیدم که امکان LAN رو به بازی اضافه میکنه ولی دانلودش پولیه.باید یه چند وقتی صبر کرد تا وارد سایت ها بشه.:8:
من که بی صبرانه منتظرشم.:40:
mamaloo_shz
25-03-2010, 08:09
دوست عزیز معمولا افت فریم در بازیها به فریم کمتر از 30 اتلاق میشه...
البته خیلی از دوستان ممکنه توی یک بازی حتی با 20 فریم هم هیچ مشکلی نداشته باشند و راحت بازیشون رو بکنند ولی به طور کلی برای اینکه شما بتونی صحنه یک بازی رو مانند یک فیلم روون دنبال کنی به حداقل فریم بالای 25 احتیاج داری:20:
البته شما برای اینکه نحوه فریم دهی در یک بازی رو مشاهده کنی می تونی از نرم افزارهای مختلفی که معروفترین اونها fraps هست استفاده کنی
اگه خواستی میتونی از اینجا دانلود کنی:46::
ممنونم ...
فریم من در این بازی متغیر بود و از 29 تا 40 و خوردی بود ... اما اغلب 31 تا 34 بود . ( همه تنظیمات هم های بود )
باز هم ممنون .
mes que un club
25-03-2010, 09:43
سلام دوستان یه مشکل.من الان مرحله برفی هستم اونجایی هست که یه هلیکوپتر میاد بالای سرت باید چی کار کنی تو نقشه هم هست که باید بری آر پی جی برداری ولی من برداشتم اما دوباره بازی از اول اومد.باید سریع برم آر پی جی برادارم بزنمش یا....:31:
wordship
25-03-2010, 09:50
سلام.اره بابا من چنین کرکی رو دیدم که امکان LAN رو به بازی اضافه میکنه ولی دانلودش پولیه.باید یه چند وقتی صبر کرد تا وارد سایت ها بشه.:8:
من که بی صبرانه منتظرشم.:40:
عزیز من اون پچ رو دارمش 500مگابایته میخوای
از اینجا دانلودش کن فقط باید عضو سایت شی که مجانیه
:
KAHAKDAM
25-03-2010, 10:05
عزیز من اون پچ رو دارمش 500مگابایته میخوای
از اینجا دانلودش کن فقط باید عضو سایت شی که مجانیه
:
سلام.این که برای battlefield 2 هستش.یعنی میگی اینو روی بد کمپانی نصب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
night lord
25-03-2010, 10:50
سلام.این که برای battlefield 2 هستش.یعنی میگی اینو روی بد کمپانی نصب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
نه بابا مگه میشه پچ یه بازی رو رو بازیه دیگه ریخت و کار کنه!!!!!!!!!!:27:
سلام دوستان.
یه مشکلی پیش اومده واسم.
توی مرحله ای که برف هست باید از کوهستان تنهایی بیای پایین.من میام پایین.اون هلیکوپتر هم میاد دنبالم همین که میرم بالا پشت بوم که سوار شم بازی میاد بیرون.
مشکل از چی هست؟
mes que un club
25-03-2010, 11:32
خوب ردش کردم.حالا رسیدم یه جی برفی که خودم تنها هستم.هی میرم جلو یخ میزنم بعد هم میمیرم.باید چی کار کنم؟
سلام دوستان.
یه مشکلی پیش اومده واسم.
توی مرحله ای که برف هست باید از کوهستان تنهایی بیای پایین.من میام پایین.اون هلیکوپتر هم میاد دنبالم همین که میرم بالا پشت بوم که سوار شم بازی میاد بیرون.
مشکل از چی هست؟
اینجور مشکلات عموما از کرک هستند،کرک رو عوض کنید،درست میشه;)
سلام دوستان.
یه مشکلی پیش اومده واسم.
مشکل از چی هست؟
البته هنوز فکر کنم دلیل خیلی خاصی براش نیومده(چون خیلی ها این مشکل رو داشتند) ولی بهترین راهی که میدونم اینه که درست از سیو بعد از اون مرحله بری(درست بعد ازاینکه سوار هلیکوپتر میشی میره مرحله بعد)سیوش رو هم اینجا برات گذاشتم شما فقط روی resume کلیک کن مطمئن باش چیزی ار بازی رو از دست ندادی:46::
شما فقط فولدر توش(BFBC2) رو بنداز توی my document و بعد دکمه yes(اجازه جایگزینی فولدر)روبزن...
CATALONIA
25-03-2010, 14:22
مرحله up river رو چجري بايد رد كنيم ؟
من اونجايي هستم كه يك پل شكسته وجود داره
چي كار بايد بكنيم ؟!
ممنون
مرحله up river رو چجري بايد رد كنيم ؟
من اونجايي هستم كه يك پل شكسته وجود داره
چي كار بايد بكنيم ؟!
ممنون
شهاب جون آروم بپر تو آب برو طرف چپ یه سری آدم رو بکش.
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
دوستان خوب ما هم بازی رو تموم کردیم.چرا دروغ بگم بازی قشنگی بود.داستان جالبی هم داشت.تنوع مراحل هم که خیلی خوب بود.گرافیک بازی هم خیلی خوب بود.تخریب پذیری واقعا بالا بود که بعضی وقتا واقعا پناه گرفتن کار سختی بود.مرحله آخر هم جالب بود.دشمنا هم که ماشالا همه یه RPG دستشون بود تکون میخوردی میزدن تو سرت.
در کل می تونم بگم بازی قشنگی بود و وقتمون رو پر کرد.
سلام
من رو hard تمومش کردم
خداییش باحال بود ولی اصلا به mw2 نمی رسه
افت فریمش خیلی زیاد بود
سیستم من:
cpu intel 2180 2.0 gh
graphic 8600 gt 512 mb
ram 2gb
windows 7
خیلی افت فریم داشتم
هوش مصنوعیش افتضاح بود
همون بهتر که یارات نباشن
night lord
25-03-2010, 14:51
خوب ردش کردم.حالا رسیدم یه جی برفی که خودم تنها هستم.هی میرم جلو یخ میزنم بعد هم میمیرم.باید چی کار کنم؟
باید بری تو خونه ها تا یخ نکنی و نمیری . به صورت زیک زاک برو تو خونه ها چند ثانیه صبر کن.
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
سلام
من رو hard تمومش کردم
افت فریمش خیلی زیاد بود
سیستم من:
cpu intel 2180 2.0 gh
graphic 8600 gt 512 mb
ram 2gb
windows 7
خیلی افت فریم داشتم
هوش مصنوعیش افتضاح بود
همون بهتر که یارات نباشن
شما کارت گرافیکت ضعیفه . ولی فکر کنم این بازی یه مقدار باگ هم داشته باشه
چون من از خیلیا شنیدم که حرف شما رو میزنن .
هوش مصنوعی هم به cod mw2 نمیرسه و پایینه.
سلام
من رو hard تمومش کردم
افت فریمش خیلی زیاد بود
سیستم من:
cpu intel 2180 2.0 gh
graphic 8600 gt 512 mb
ram 2gb
windows 7
خیلی افت فریم داشتم
هوش مصنوعیش افتضاح بود
همون بهتر که یارات نباشن
نمی دونم ولی تو بازی من واقعا هوش مصنوعی خوب بود.واقعا به دردم میخوردن.
a.salireza
25-03-2010, 15:08
خب . امروز کرک سالم را دان کردم و بازی رو شروع کردم . یه 30 دقیقه ای بازی کردم . به نظر من ، تو بیشتر قسمتا از CoD جلو تره . به جز گرافیک که خیلی من باهاش مشکل داشتم . فکر میکنم هوش مصنوعی هم قویتره . تخریب پذیری هم که فوق العادست ! :18: اصلآ نمیتونستم کاور بگیرم .
اما برتری دیگری که نسبت به CoD داره ، اینه که دیگه دوربین روی دست نیستی و دیگه هر چی کارگردان میخواد نمیبینی :13:
چقدر وقت بود پست نداده بودم :31:
M A X I M U M
25-03-2010, 19:22
دوست عزيز
اوايل بازي هوش مصنوعي زياد خودشو مشخص نمي كنه
مراحل آخر كه رسيدي به قول سينا چند نفر با آر پي جي جم مي خوري ميزدن تو سرت اونجاست كه هوش مصنوعي خودشو نشون ميده و مبيني يارات 15 متر عقب نشستن دارن با هم درد دل مي كنن
bejanyar
25-03-2010, 21:10
کی گفته اخرش این بوده؟ توی هوا باید یکیو بکشی که باهات می پره بیرون میخواد چتره تورو بدزده
تو می کشیش بعد وسط مکزیکو سیتی میای پایین اگه اشتپ نکنم بعد فکر می کنیم رسیدیم خونمون که یارو میاد می گه باید بریم جنگ
عزیزم شاید نسخت کامل نبوده نکنه کلا دمو های بازی رو نداشته؟
خوب منم منظورم همون بود که تو میگی .. !!
ولی خواستم خلاصه بنویسم !!! :31:
باید با یک کلت یارو رو رو هوا می کشتیم .....
دموهای بازی رو هم داشتم همه رو کامل .....
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
سلام دوستان
این متن نوشته میشه :
نمیدونم باید چیکار کنم.
هر کاری میکنم میسوزم .
تنها نکته ای که حتما باید دقت کنی اینه که وقتی با اسنایپر به سربازای دشمن شلیک کنی که اون یارو تو بیسیم بهت اجازه بده و بگه : Fire when ready !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.