PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

صفحه ها : 1 2 3 [4]

amiva
06-12-2009, 01:35
جناب ال تی اهواز کامارو یا اسپورتی که حتی فقط یه اتاق سالم داشته باشه سراغ ندارید؟

camaro lt
06-12-2009, 10:00
سلام
یه زمانی توی اهواز حداقل 60 تا 70 تا کامارو و پونتیاک میشناختم..اما حالا شاید نهایتا 5 یا 6 تا بیشتر نباشه..
من اتاق خالی ندیدم اما اگر به میدان شوش سری بزنید شاید بتونن براتون پیدا بکنند..
منظورتون از پلوس جلو همان سگدست نیست؟بهر حال درست میشه اما خرج داره..
amiva
06-12-2009, 12:47
راستش نمیدونم بهش سگدستم میگن یا نه، مکانیک ها که بهش میگن پلوس! ( محوری که به شاسی وصله و چرخ های جلو روش سوارند، دقت کنید زاویه چرخ ها تا به تا شده !!)

camaro lt
06-12-2009, 13:46
سلام

به آنها سگدست میگویند و نقشی در محرک بودن چرخها ندارد.پلوسها در چرخهای عقب هستند که محرکند.طبقها و پایه های اتصال آنها به شاسی کج یا شکسته شده..در هر صورت قابل تعمیر است اما هزینه میبرد..کل ماشین باید از نو بازسازی و تعمیر شود و حداقل بخش جلوی آن باید کاملا باز و موتور و..پیاده گردد..این کار را باید بصورت یکجا انجام دهید یعنی صافکار ..جلوبند ساز..رنگ آمیز..مکانیک..همگی در یک جا باشند تا با هم هماهنگ عمل کنند..
camaro lt
15-12-2009, 14:10
سلام

برای اینکه حوصله همه سر جاش بیاید این را ببینید که خیلی جالبه..تا بحال کامارو فرمان راست دیده بودید؟؟؟!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

camaro lt
24-12-2009, 21:03
سلام!!
گویا کرکره این تاپیک پایین کشیده شده!!.
رضا صادقی
25-12-2009, 19:27
بچه ها تاپيك خيلي غير فعال شده يه خرده فعالش كنيد

camaro lt
25-12-2009, 20:05
سلام

همه چیز به شروع اصل قضیه مربوط میشود یعنی بازسازی کامارو 1970...اگر شروع بشه اینجا هم رونق میگیره..
mohamad.hejazi
27-12-2009, 01:08
سلام.
خیلی ممنون از شما دوستان عزیز که به فکر کامارو هستید....
بازسازی خودرو که شروع شد این تاپیک هم رونق میگیره...
انشاالله فردا اگر خانه بودم عکس از جلو پنجره کامارو میگیرم و میزارم اینجا....
یا علی....

n@a
29-12-2009, 14:33
مبارکت باشه اگه جمش کنی ماشینه خیلی خیلی توپی میشه کلا ماشین امریکایا توپن
من خودم یه شورولت نوا c3 دارم و اگه قطعه ای لازم بشه جلدی میرم این مراکز اسقات که ماشینا رو می گرن اوراق می کنن تو هم اگه نزدیکیاتون از این جا ها هست سری بزنی بد نیست یه چیزای رو که شاید نوش بیرون پیدا نشه انتیک ترو بهتره شو گیر می اری
موفق باشی.:8::46:

mohamad.hejazi
31-12-2009, 17:10
مبارکت باشه اگه جمش کنی ماشینه خیلی خیلی توپی میشه کلا ماشین امریکایا توپن
من خودم یه شورولت نوا c3 دارم و اگه قطعه ای لازم بشه جلدی میرم این مراکز اسقات که ماشینا رو می گرن اوراق می کنن تو هم اگه نزدیکیاتون از این جا ها هست سری بزنی بد نیست یه چیزای رو که شاید نوش بیرون پیدا نشه انتیک ترو بهتره شو گیر می اری
موفق باشی.:8::46:
سلام.
خیلی ممنون وست عزیز....ما هم یه شورلت نوا c3 داریم...مال شما مدلش چنده؟
راستی توی اوراقی های اصفهان لوازم کامارو خیلی بد گیر میاد....

رضا صادقی
04-01-2010, 10:33
محمد به نظر من اون ترنس ام بود كه باله پشتش گذاشته بود بهش نمياد صاحبش سر حال باشه يه آماري ازش برام در مياري؟؟؟؟ اگه بيكار بودي و سرت خلوت بود د د د

mohamad.hejazi
05-01-2010, 21:03
ماشین رو بعضی وقتها تو خیابون میبینمش......اگه دیدمش میپرسم ازش....

رضا صادقی
06-01-2010, 09:32
خيلي آقاي محمد دستت درد نكنه

mohamad.hejazi
10-01-2010, 19:58
سلام.
رامین جان بیا اینم عکس جلو پنجره که قولش رو داده بودم:
به نظر من قشنگترین نوع جلو پنجره در کامارو های 70-73 همین مدله.
اگر کسی سالمش(یا تقریبآ سالم)رو سراغ داشت خریدارم...

اینم یه عکس از صندوق عقب ماشین:

camaro lt
16-02-2010, 22:16
سلام

برای پاک کردن رنگ از روی بدنه بهترین کاری که چند روز قبل بصورت کاملا عملی آن را دیدم استفاده از یک دستگاه سنگ جت و برس سیمی نصب شده روی آن است..با این وسیله کلیه بتونه و رنگهای قبلی پاک میشود و هیچ صدمه ای به فلز نخواهد خورد..این تجربه را روی یک پونتیاک تران آم دیدم.
رضا صادقی
16-02-2010, 23:10
سلام

اقا علی مکوان رو خریدید؟

rami_hemi
17-02-2010, 11:28
علی جان اون برس احتمال قوی اگه زیاد نرم نباشه به ورق بدنه خش بندازه
من شدیدا تو این مورد دنبال مواد رنگ بر میگردم
چون یه بار تو یه مقاله در مورد بازسازی ماکت ماشینا خوندم که مواد رنگ بر وجود داره میخوام ببینم این مواد چطوری هستن.

رضا صادقی
17-02-2010, 18:28
رامین جان اونقدر هم که فکر میکنی خشک نیست چون من خودم با این برس ها کار کردم

camaro lt
17-02-2010, 23:03
سلام

در مورد برس فلزی آنچه که دیدم نه خیلی نرم و نه خیلی زبر بود..با کمی دقت میتوان این کار را انجام داد و بسیار سریعتر و ارزانتر از مواد پاک کننده و رنگبر عمل میکند.من خراشی که نشان دهد از این روش پاکسازی باشد بر روی بدنه ندیدم و خیلی جالب کار انجام میشد و فکر کنم از مواد رنگبر دهها بار بهتر و سریعتر و ارزانتر عمل میکند.این مواد را در رنگ فروشیها میتوانید پیدا کنید اما برای پاک کردن رنگ یک خودروی قدیمی که سالها بدنه آن بتونه های جور واجور و رنگهای پی در پی خورده هزینه بسیار زیادی را میبرد..این مواد برای یک بخش کوچک از بدنه مناسب است که زیاد خرج بر ندارد..والبته بیشتر روی خودروهای مدل بالا کارایی دارند که کمتر بتونه خورده و شاید تنها همان رنگ و آستر فابریک کارخانه روی بدنه آنها است..
در مورد ماستنگ متعسفانه هنوز خیر..کارهای زیادی پیش آمد و مشکلاتی که وقت و زمان را برای فکر کردن و تصمیم جدی در این مورد را میگیرد.این داستان خودروهای فرسوده نیز که معلوم نیست بالاخره به کجا میرسد و آب پاکی روی دست مردم میریزند یا خیر؟؟شاید چند روز دیگر صافکارم را بالای سر ماشین ببرم تا تخمین قیمت و هزینه صافکاری را به من بدهد و آنوقت میتوانم بهتر تصمیم بگیرم که ارزش بازسازی را دارد یا خیر؟؟و البته بعد از آن نوبت فروشنده است که چقدر برای این ماشین پول بخواهد و دندان گردی کند!!
سوالی داشتم:آیا کسی خبر دارد که کارت سوخت ماشینهای مدل پایین باطل شده یا نه؟کسی بصورت حقیقی دیده که این کارتها باطل شده باشند؟مثلا مال دوست یا آشنایی که میشناسید؟در این صورت اگر ماشینی هم بگیریم گویا از بنزین 100 تومانی خبری نیست!اما اشکالی ندارد اگر بگذارند راه برویم این را هم حل میکنیم..
camaro lt
25-02-2010, 23:37
سلام

یک خبر جدید در مورد ماستنگ مک وان مورد نظر من..
دیگر آنجا نیست...
چند روز پیش تصمیم داشتم صافکارم را برای بازدید ماشین ببرم ولی قبل از آن یک حسی به من گفت انگار یه اتفاقی افتاده است!!رفتم و دیدم جایش خالی است!!آنرا برده اند...شاید برای بازسازی یا اوراق کردن و استفاده از قطعات..و شاید هم کوره ذوب فلز..
امیدوارم روزی بازسازی شده ببینمش..
دلم کمی گرفت..مدتها توی ذهنم برایش برنامه گذاشته بودم..از بردن آن از آنجا با جراثقال تا اولین روز روشن شدن و حرکتش بر روی زمین و صدای غرش سنگین موتور 8 سیلندر 450 آن..البته الان هم تصمیم جدی نداشتم اما داشتن قیمت صافکار برای بازسازی بدنه خودش یک قدم محسوب میشد..
الان یکی دیگر سراغ دارم که خیلی از این یکی سالمتر است اما باید دنبال صاحبش بگردم که گویا از این دنیا رفته!!اگر بازماندگانش بتوانند آن را بفروشند و قیمتن مناسبی هم بدهند مورد خوبی است..
رضا صادقی
28-02-2010, 23:43
سلام آقا علی ازاین مکوان که میگید عکس دارید؟ چه رنگیه؟

camaro lt
01-03-2010, 20:49
سلام

متاسفانه عکس ندارم..شاید اگر شد عکس بگیرم..
این یکی الان بدنه خوبی داره و تا مرحله آماده رنگ آمیزی حاضر شده اما سالهاست که خوابیده..خوشبختانه
چون در محل مناسبی نگهداری میشد و زیر سقف بوده سالم مونده و پوسیدگی نداره..توی یک گاراژ خالی و بسته نگهداری میشود و الان به یک نفر سپردم تا آدرس صاحب ماشین را برام بگیره برم سراغشون ببینم جریان چیه؟
رضا صادقی
02-03-2010, 11:40
مرسی آقا علی ما که منتظر عکس هستیم

منم خیلی مکوان 71 فستبک دوست دارم ولی حیف که موتور فابریکیش 155 اسب بخار تولید میکنه من دنبال یه چیزی هستم که فابریکی خودش 250 اسب بخار بهم بده

AmiRreZA_RAcEr
02-03-2010, 15:51
متظر عکسها هستیم !

hessam_ts
06-03-2010, 22:09
واقعا پشت کارت خوبه:18:

rami_hemi
07-03-2010, 08:32
محمد ماشین صد در صد SS هستش الان یادم افتاد این جلوپنجره و شکل خانه هاش مال SS هستش .
یادته اولا داشیتم سر و کله میزدیم بفهمیم این چه مدلی هستش.

TopGear
17-03-2010, 14:08
محمد ماشین صد در صد SS هستش الان یادم افتاد این جلوپنجره و شکل خانه هاش مال SS هستش .
ولی موتور SS ها همیشه بزرگترین و قویترین ها بوده، فکر کنم اگه موتورشم 454 بود میشد SS
نظر من اینه شاید هم اشتباه بکنم

TopGear
17-03-2010, 14:14
ولی موتور SS ها همیشه بزرگترین و قویترین ها بوده، فکر کنم اگه موتورشم 454 بود میشد SS
نظر من اینه شاید هم اشتباه بکنم

رضا صادقی
19-03-2010, 16:10
سلام

آقا علي چي شد؟

مكوان رو ميگم من عكس ميخوام ديوانه مكوان هستم

پس كو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rami_hemi
20-03-2010, 15:17
نه علی ss رده میانی بودش 350-400 پایینتر از اون rs بود موتورهای 450 475 بیشتر روی Z28 نسب شدن که یه ماسل اصیل بودش .
این ماشین محمد خیلی عجیب غریبه مثلا کاربرات SS 4 دهنه هستش مال این فابریک دو دهنه هستش و خیلی موارد عجیب دیگه بدنه و فابریک مال SS هستش .
ما فقط دو ماه دنبال این بودیم که بدونیم این چه مدلی هستش .
سپر یک تکه بدون باله عقب دماغه تیزتر (احتمال تعویض سپر با یک تیکه هستش )چراغهای تکی جلو

رضا صادقی
20-03-2010, 19:39
رامين جان به نظر بنده سپر دو تيكه بده كه عوض شده

به احتمال زياد سفارشي هستش كه صاحب اولي براي مصرف كم سفارش كارب دو دهنه داده و در مورد باله عقب نميدونم چي بگم.....

rami_hemi
20-03-2010, 19:58
نه آخه رضا جان
ماشین تو بررسی ها دیده شده که دماغه زیادی جلو بوده
SS سپر یک تیکه داره
RS و Z28 سپر دو تیکه دارن
حالا ما با اطلاعات چند سایت اینا رو میگیم حالا برسه ببینیم چی در میاد دیگه .
تا حالا تمام شواهد تو SS بودن ماشن هستش
در کل زیاد فرق نمیکنه ولی چون محمد الان میخواد ماشین رو فابریک جمش کنه و کلاسیک بزنه دنبال اصالتش هستیم .

camaro lt
21-03-2010, 14:10
سلام
سال نو بر همه دوستان مبارک
چشم!من دنبالش هستم فعلا به صاحبش دسترسی نیست و خودم هم خیلی مایلم زودتر از اون عکس بگیرم و اینجا بگذارم.حتما.
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

سلام

یه کامارو احتمالا مدل 76 هم پیدا شده که هنوز ندیدمش..گویا چند سالیه که خوابیده..
سراغ اون را هم باید بگیرم
camaro lt
25-03-2010, 22:11
سلام

سراغ کاماروی مورد نظر را گرفتم که گویا چند سال است در بیابان افتاده!!..من ندیدم اما دوستم که دیده بود میگفت بازسازی لازم دارد..
به صاحبش زنگ زدم و قیمت 2.500.000 داد!!!
علت را سوال کردم گفت وام 10.000.000 تومانی برایش گرفتم و روی ماشین است!!گفتم من که نمیخواهم اوراق کنم..وام برای خودتان..میخواهم بازسازی کنم..گفت:نه با هم است..
احتمالا پول وام هم که حساب کنیم باید 12.500.000 تومان این کامارو را قیمت زد!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

سلام

چند روز دیگه سراغ صاحب ماستنگ را میگیرم..البته اگر باز هم حرف وام..اوراقی..و..نباشد!!
بعضیها واقعا خیالات برشان داشته..!!!
camaro lt
25-03-2010, 22:27
سلام

کسی اطلاع داره که الان کارت سوخت کدام مدل از ماشینها باطل شده؟این مسئله روی قیمت آنها تاثیر گذاشته یا نه؟
camaro lt
25-03-2010, 22:47

rami_hemi
26-03-2010, 08:54
علی جان دیگه کارت سوخت رو فراموش کن
از خرداد به بعد دیگه سهمیه قطع میشه و بنزین لیتری 600-700 تومن باید آزاد بزنی همشو
انشا الله گاز رو هم سهمیه میکنن یا کیلویی میشه 100 تومن
خلاصه من که میخواستم واسهخ خونه هم ماشین بخرم دارم یه فکری واسه این سری جدید گاز میکنم
LCG این تازه اومده
الان تمام آمریکایی ها که موندن صاحباشون قیمتهای سر سام آور میدن
مثلا واسه یه کامارو درب و داغون میارن و قیمت 5 تومن میگن
باید وقتی میری سر ماشین بگی واسه اوراق میخوام تا 2 تومن بیشتر نگن .

camaro lt
26-03-2010, 13:25
سلام
کاملا حق با شماست..اما وقتی بگی میخواهم اوراق بکنم اونوقت بهانه میارن که سند لازم نیست!!یا اینکه وام روشه و....خلاصه هر جور شده یه تیکه آهن پاره را قیمت طلا میفروشند!!
چه میشه کرد...
شاید بنزین این قیمت نشه البته منهم مثل شما روی قیمت بنزین حساب نمیکنم..فقط بگذارند راه بره..بنزین پیشکش..!!
اما با گاز بشدت مخالفم..اگر کامارو یا ماستنگ سوار بشم باید هیولا باشه وگرنه میرم یه موتور گازی میخرم !!!
rami_hemi
29-03-2010, 13:39
علی آقا
این گاز مایع سوخت خوبی هستش ولی شرایط خاص خودش رو میخواد مثلا باید تجهیزاتش استاند ارد باشه
منم گاز رو واسه ماشین دم دستی میخوام .
احتمالا من فعلا نتونم دنبال یه آمریکایی برم البته چند تا دیدم ولی فعلا داداشم راضی شده دنبال یه مرسدس بنزی چیزی بگردیم .
شاید هم چند وقت دیگه وضعم خوب بشه یه ماشین سر پا از اف بادی ها میخرم
بذار ببینیم این قانون کلاسیک چی داره.

camaro lt
29-03-2010, 13:49
سلام
تمام مشکل همینه که هنوز هیچ چیزی مشخص نیست..حرفهایی زده شده اما واقعا قانونی که بشه روش حسابی باز کرد وجود نداره و هر لحظه ممکنه داستان چیز دیگه ای از آب در بیاد..توی این شرایط متلاطم هم که نمیشود کاری کرد...روی چه اصول و مبنایی باید حساب کرد؟..آیامیشه روی یک سطح نامناسب و غیر مطمئن خانه ای بسازیم؟؟و اگر ساخته شد واقعا اطمینانی به اون هست؟...
اگر جایی را پیدا کردین که یه جواب درست و قاطع بگوید و به قول معروف آب پاکی روی دست همه ما بریزد به من هم خبر دهید..!!
رضا صادقی
14-04-2010, 23:21
سلام

محمد جان کجایی؟ یه بحثی عکسی کلی÷ی از کامی بذار تا صفا کنیم

arash_panahi2002
23-04-2010, 18:57
با عرض سلام
اول بايد بگم كه من به تازگي عضو شدم اونم به خاطر همين تاپيك.
راستش رو بخواين ميخوام يه كاماوا ss 1968
بخرم،ميدونم نايابه ولي ميخوام ديگه...:31:
خواستم اين عكس ها رو ببينيد تا شما هم گالاردو،مورسيه لگو و اصولاً كل اسپورتي اهي مدرن رو فراموش كنين
با اين پست كلي حال كردم...ايولا آقا محمد،از صبح دارم ميخونم...الانم تو كفم:31:
اينم عكس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمناً چون من دانشجوي فوق هستم كم وقت ميكنم بيام،دعا كنين يه كامارو 68 پيدا كنم كه دارم ميتركم:2:

camaro lt
28-05-2010, 22:44
سلامی دوباره

برای شروع از جناب حجازی درخواست میکنم از آخرین تحولات کامارو 1970 خودشون برای ما بنویسند

saberbahall
05-06-2010, 03:13
سلام عرض می کنم خدمت تمام دوستان به خصوص ممد جون گل...
آقا این تاپیک رو تازه دیدمش...
واقعا علیه...
یه چیز ماشینت واسم جالبه... پلاکش..
من تو تبریز یه بیوک سنتری دیدم که پلاکش با ماله تو فقط یه حرف فرق داره
عکساشو میزارم...
6 ماه پیش 2600000 میگفت... حیف شد که نتونستم بخرمش:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saberbahall
05-06-2010, 03:51
آقایون یه سوال دیگه داشتم....
من تبریز یه کامارو دیدم که یه مدته خوابیده...
6 سیلندره.. موتورش واقعا تمیزه...
به نظر شما آخرش چه قدر به یارو پیشنهاد بدم خوبه؟؟؟؟

rami_hemi
05-06-2010, 22:04
آقایون یه سوال دیگه داشتم....
من تبریز یه کامارو دیدم که یه مدته خوابیده...
6 سیلندره.. موتورش واقعا تمیزه...
به نظر شما آخرش چه قدر به یارو پیشنهاد بدم خوبه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fu%2F726%2Fga1oxlcs.te.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fu%2F726%2Fga1oxlfs.j2.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fu%2F726%2Fga1oxlgw.h0.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fu%2F726%2Fga1oxli4.j7.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fu%2F726%2Fga1oxljb.xd.jpg)
میشه بپرسم کجا هستش این کامارو ؟
منظورم کجای تبریز؟
به نظر 75 میاد خودشم بیس
بدنه تمیزی داره
تزئیناتش نسبتا تکمیل به نظر میاد
نمیشههمینجوری هزینه بازسازی رو گفت
ولی در حدود 2 تومن باید برای یک بازسازی اصولی فکر کنم خرج داشته باشه.

saberbahall
06-06-2010, 01:23
باغمیشه
آره بدنش هم تمیزه...
به نظر شما چقدر واسه این ماشین پول بدم ارزش داره؟
موتورش تمیزه
راستی... اون بیوک سنتری رو دیده بودی رامین جان؟
4راه لاله..... رنگش واقعا عالیه.....

camaro lt
07-06-2010, 00:17
اگر از من میشنوی پولت را برای کامارو 6 سیلندر هدر نده که کلی دردسر داره..
برای یه شش سیلندر در بهترین شرایط نهایتا 2.5 تا 3 اگر خیلی تمیز باشه..این که من دیدم خیلی بیارزه 1.7 تا 2 تومان.

saberbahall
08-06-2010, 01:41
:10:
سلام کامارو lt جان...
آقا تو تیونینگ تاک که چند روزی چرخیدم فهمیدم که این 6سیلندر ارزش نداره زیاد بابتش پول بدی...
واقعا از راهنماییت ممنونم....
حتی فکر کنم این مدل کولر هم نداره..
قدرتش اگه اشتباه نکنم 115 اسب بخار....
فقط یه مشکلی که هست اینه که تو تبریز کامارو خیلی کمه...
ایشالا باید وقت بزارم برم از طهران بگردم.....
قربانت...

mohamad.hejazi
16-06-2010, 13:32
سلام دوستان عزیز....
منو ببخشید کم سر میزنم سرعت اینترنم بسیِییییار غیر عادی پایینه حتی یه مودم هم عوض کردم ولی فایده نداشته....
عرض م به حضورتون روی کامارو فعلآ هیچ کاری نکردم...
میخوام همش رو یکجا انجام بدم...
کامارو رو گذاشتم داخل پارکینگ خونه....شهرداری اومد گیر داد گفت ممکنه معتادها برش توش....البته بهشون گفتم نمیتونن برن چون درش قفله ولی خب 24 ساعت فرصت دادن و من هم گذاشتمش داخل پارکینگ...
====
جناب saberbahall خیلی خوشحالم از آشنایی با شما...آره پلاک این سنچوری هم خیلی باحاله کلآ از این مدل سنچوری خیلی خوشم میاد...
الان هم میفروشه؟اگه فروشندست یه آمار به من بدید....
مرسی....

rami_hemi
17-06-2010, 08:23
باغمیشه
آره بدنش هم تمیزه...
به نظر شما چقدر واسه این ماشین پول بدم ارزش داره؟
موتورش تمیزه
راستی... اون بیوک سنتری رو دیده بودی رامین جان؟
4راه لاله..... رنگش واقعا عالیه.....
بله صابر جان دیدمش سبز با استرایپ سفید ماشین ترو تمیزی هستش
البته الان دیگه اونجا نیست یه مدت واسه کمک سازی و این چیزا می اومد اونجا
کامارو توی تبریز زیاد نبود از اولش
بیشتر تبریز بیویک و نوا دیده میشه با کاپریس
من البته چند مورد فورد ماستنگ هم دیده بودم و یه ایمپالا 65 دو در چند تا هم کادیلاک دویل
برای اینکه بیشتر از این چیزا بخصوص بزیر ببینی بهتره بری رسالت و خیابان لاله .

camaro lt
19-06-2010, 23:26
جناب حجازی اگر هنوز برنامه خاصی برای کامارو نداری پیشنهاد میکنم اولین کار و که تقریبا ساده است و نیاز مبرمی هم به تخصص نداره انجام بدی..پاک کردن رنگ و بتونه با استفاده از سنگ جت که برس سیمی روی اون نصب شده باشه..قبلا هم دیدم که چقدر نتیجه کار عالی در میاد..اینجوری آماده بازسازی بدنه میشه و کلی جلو افتادی..

mohamad.hejazi
21-06-2010, 19:22
سلام.
ماشین الان تو پارکینگه و فضای کافی برای انجام این کار نیست
از طرفی
بهتر نیست که این رنگ فعلآ روش باشه؟برای این میگم که بارون که میاد نمیزاره بدنه ماشین زنگ بزنه....درسته؟؟

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------

سلام.
ماشین الان تو پارکینگه و فضای کافی برای انجام این کار نیست
از طرفی
بهتر نیست که این رنگ فعلآ روش باشه؟برای این میگم که بارون که میاد نمیزاره بدنه ماشین زنگ بزنه....درسته؟؟

camaro lt
21-06-2010, 22:28
خب البته از بعضی جهات درسته..اما اگر توی فضای محصور قرار داره و خیس نمیشه چه بهتر که برای بازسازی کمی کار را جلوتر بیاندازی(اگر در آینده نزدیک برنامه داشته باشی) واگر نه بهتره همینجور باشه تا روز مناسب..

saberbahall
22-06-2010, 09:52
سلام دوستان عزیز....
منو ببخشید کم سر میزنم سرعت اینترنم بسیِییییار غیر عادی پایینه حتی یه مودم هم عوض کردم ولی فایده نداشته....
عرض م به حضورتون روی کامارو فعلآ هیچ کاری نکردم...
میخوام همش رو یکجا انجام بدم...
کامارو رو گذاشتم داخل پارکینگ خونه....شهرداری اومد گیر داد گفت ممکنه معتادها برش توش....البته بهشون گفتم نمیتونن برن چون درش قفله ولی خب 24 ساعت فرصت دادن و من هم گذاشتمش داخل پارکینگ...
====
جناب saberbahall خیلی خوشحالم از آشنایی با شما...آره پلاک این سنچوری هم خیلی باحاله کلآ از این مدل سنچوری خیلی خوشم میاد...
الان هم میفروشه؟اگه فروشندست یه آمار به من بدید....
مرسی....
سلام ممد جان... منم از آشنایی با دوستانی مثل شما خوشحالم...
نه دیگه... طرف فروختش... صاحب جدیدش هم فکر نکنم بفروشتش... هر وقت که میبینمش دستمال دستشه و ماشین و پاک میکنه... ولی باز اگه خواستی ازش می پرسم...
قربانت....

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------

بله صابر جان دیدمش سبز با استرایپ سفید ماشین ترو تمیزی هستش
البته الان دیگه اونجا نیست یه مدت واسه کمک سازی و این چیزا می اومد اونجا
کامارو توی تبریز زیاد نبود از اولش
بیشتر تبریز بیویک و نوا دیده میشه با کاپریس
من البته چند مورد فورد ماستنگ هم دیده بودم و یه ایمپالا 65 دو در چند تا هم کادیلاک دویل
برای اینکه بیشتر از این چیزا بخصوص بزیر ببینی بهتره بری رسالت و خیابان لاله .
آره منم یه ماستنگ مک وان دیدم...
کلا اگه آمریکایی باز باشی و بخوای مازل کار ببینی بهترین جا تهرانه...
آقا شما تو تبریز مازل خوابیده سراغ نداری؟

rami_hemi
22-06-2010, 15:20
نه متاسفانه خوابیده ندیدم تا حالا
ماسل کلا تو تبریز کم هستش و نایاب
ولی پونی کار چند تا ماستنک 71 به بالا و چند تا هم کامارو که بیشتر 75 هستن .
همونطور که گفتم تبریز ماشین سدان آمریکایی زیاد هستش .

رضا صادقی
22-06-2010, 22:54
سلام
محمد جان خودت يه چند تا عكس از اون كاپرس جديده تا تاپيك آمريكايي بذار خسيس اگه نت خونه نداري برو كافي نت مرديم ما....
از كامي هم عكس تازه بذار ديگه!!!!

mohamad.hejazi
23-06-2010, 14:16
سلام/
آخه الان ماشین خیلی کثیفه طوری نیست؟باشه چندتا عکس میزارم....

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------

سلام/
آخه الان ماشین خیلی کثیفه طوری نیست؟باشه چندتا عکس میزارم....

رضا صادقی
23-06-2010, 20:54
نه !!!!!
من از نمايندگي بقيه دوستان ميگم طوري نيست همون كثيفش خوشمله!!!!!

camaro lt
24-06-2010, 00:41
درسته..یه بلیزر خاکی و گل الود خیلی جذابیت بیشتری نسبت به یه بنز شسته رفته داره..مثل یه کماندوی آمریکایی که از ماموریت پشت خاک دشمن برگشته...بلیزر عجب هیبتی داره با این گل و خاکها..بعد از سی و چند سال هنوز مثل روز اول چشمها را سمت خودش میگردونه...

mohamad.hejazi
01-07-2010, 13:05
سلام.
بچه ها امروز به سرم زد تودوزی رویی کامارو رو بکنم که تودوزی زیریش که فابریکه رو ببینم....و این کار رو کردم تودوزی عقبش خوب سالمه.

رضا صادقی
06-07-2010, 00:06
سلام
محمد قرار بود يه سري عكس و كليپ داغ داغ از كامي بذاري پس چي شد؟؟؟؟!!!!

BAD KING
07-08-2010, 18:39
محمد جان من تازه این تاپیک دیدم اگه هنوز مشکل لوازم یدکی داری برو یه سر تو امام خمینی سره این یارو وحید تو کار ماشین قدیمیه خیلی کاراش خوفه همون سمت شهرک رسالته روبهرویه مهدیه خبرشو بم بده اگه چیزی لازم داشتی در خدمتیم

mahdizxc
09-08-2010, 23:12
سلام
منم اهل اصفهانم و تازگی یه کامارو 76 خریدم و می خوام کامل بچینمش
البته در چند روز آینده ازش عکسم می زارم

mahdizxc
10-08-2010, 00:30
عالی بود
تمام 82 صفحه رو در عرض 1.5 ساعت خوندم
آقا محمد دمت گرم

mohamad.hejazi
15-08-2010, 18:31
محمد جان من تازه این تاپیک دیدم اگه هنوز مشکل لوازم یدکی داری برو یه سر تو امام خمینی سره این یارو وحید تو کار ماشین قدیمیه خیلی کاراش خوفه همون سمت شهرک رسالته روبهرویه مهدیه خبرشو بم بده اگه چیزی لازم داشتی در خدمتیم
سلام دوست عزیز بله اونجا رو میشناسم ولی اونجا قطعه برایکامارو ندارن البته من نصمیم گرفتم قطعات تزئینی ماشین رو نو بخرم....

Davood_titan
18-08-2010, 14:58
بلاخره به کجا رسید این پروژه 
عکس جدید میزاری از ماشینت 

omid2020-com
27-08-2010, 11:42
هنوزم داری روش کار میکنی؟
من از وقتی که اومدم داخل پی سی شما داشتی روش کار می کردی البته اون زمان شما تازه این ماشین رو خریده بودی
یه چیز دیگه
کلا چقدر براش خرج کردی؟

mohamad.hejazi
20-09-2010, 21:51
سلام دوستان فعلآ کار بازسازی خوابیده و عکس جدید هم چشم میزارم....
تا حالا حدود 1.5 پام در اومده

camaro lt
21-09-2010, 20:47
اگر امکان داره برای اطلاع دوستان شرح مختصری از کارهای انجام شده و هزینه ها را بنویسین احتمالا کسانی هم باشند که در آینده باید همین راه را ادامه بدهند.مثل جنابamiva که گویا قراره کامارو خودش را پس بگیره و بازسازی بکنه.
Mahdi_298
08-10-2010, 20:19
دوستان اگه بخام یکی مثل این بسازم چقدر خرج داره؟؟؟؟؟
(

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

در ضمن اینجا کسی از بوشهر یا برازجان هست؟

Mahdi_298
08-10-2010, 20:29
سلام
من دوج چارجر بگیرم بهتره یا کامارو؟

چه انجینایی از کاپوت میزنه بیرون؟

camaro lt
09-10-2010, 00:05
سلام جناب مهدی..توی تاپیک کلوپ خودروهای آمریکایی میتونین همه جوابها را پیدا کنید..اگر هم نبود همانجا دوباره جواب میدیم..
Mahdi_298
09-10-2010, 14:51
دست شما مرسی

aryamehr459
17-11-2010, 21:55
سلام
من تازه واردم
دوست دارم یه ماشین امریکایی بخرم
کلا 4 میلیون پول دارم
در بوشهر زندگی می کنم
راهنماییم کنید چی بگیرم
قطعات یدکی راحت گیر میاد یا نه
مرسی

amiva
18-11-2010, 20:17
سلام
من تازه واردم
دوست دارم یه ماشین امریکایی بخرم
کلا 4 میلیون پول دارم
در بوشهر زندگی می کنم
راهنماییم کنید چی بگیرم
قطعات یدکی راحت گیر میاد یا نه
مرسی

جای این سوال اینجا نیستا سوالت رو تو این تاپیک مطرح کن برادر

اما دوست من بنده با 6 تومن حاضرم یه کامارو سالم بگیرم اما گیر نمیاد، جدیدا همه امریکایی سوار ها تاقچه بالا میذارن!

دوست عزیز به نظر من بهترین گزینه واسه شما یه بیوکه تمیزه، پر شتاب، با قطعات نسبتا فراوان
این بیوکه به دردت میخوره؛

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگه 4.5 اما کمتر هم میتونی بگیری به نظر هم تمیز میاد

rami_hemi
16-01-2011, 14:35
بنا به دستور محمد عزیز به جمع هم وطنهای خودش اوردم تاپیک رو

shibayi
19-02-2011, 01:05
سلام دوسته خوبم
عزیز تو خیابون امام خمینی - مشیردوله یه مغاذس آقای زادهوش انصافش خوبه .
از خیابون امام خمینی که بر میگردی سر نبش پمپ بنزین رسالت یه کوچس اولین گاراژ آمریکایی بازن بگو حسینو می خوام کارش معرکس خیلیم خوش اخلاقه بگو از طرف ژله امدم

shibayi
19-02-2011, 01:06
سلام دوسته خوبم
عزیز تو خیابون امام خمینی - مشیردوله یه مغازس آقای زادهوش انصافش خوبه .
از خیابون امام خمینی که بر میگردی سر نبش پمپ بنزین رسالت یه کوچس اولین گاراژ آمریکایی بازن بگو حسینو می خوام کارش معرکس خیلیم خوش اخلاقه بگو از طرف ژله امدم

mohamad.hejazi
08-03-2011, 19:47
سلام دوست خوبم
ممنون بابات راهنمایی بله آقای زادهوش رو میشناسم ولی متاستفانه از تزئینی ماشین من چیزی ندارن

بله پشت پمپ رسالت هم هستن دوقلوها و باطری ساز که کارشون خوبه

mohamad.hejazi
11-03-2011, 03:40
خب اینم3تا عکس جدید از کامارو

رضا صادقی
18-03-2011, 11:33
محمد خدا وكيلي هي نگاه اين دماغه ميكنم لذت ميبرم الانه كه پژو رو پاره پوره كنه!!!!!!:47::47:

mohamad.hejazi
18-03-2011, 21:00
سلام
رضا صادقی چرا اینقدر کمیاب شدی؟
اون کامارو زرد 8 سیلندره چی شد؟

Davood_titan
19-03-2011, 10:31
از اون موقع چرا هیچ پیشرفتی این کامارو نداشته؟؟؟؟:13:

mohamad.hejazi
19-03-2011, 15:59
به خاطر اینکه به این نتیجه رسیدم خورد خورد خرج کردن هیچ فاید ای نداره
بازسازی باید یک جا بشه که فعلا پولش جور نیست

Davood_titan
19-03-2011, 21:13
خدا نکنه کسی با این ماشین تصادف کنه
این دماغه ای که این ماشین داره بعید میدونم کسی زنده بمونه

dashamir_007
19-03-2011, 22:20
با این هزینه سوخت
شما باید بفکر ی پول برای سوختشم باشی راستی اینارو نمیشه گاز سوز کرد

mohamad.hejazi
19-03-2011, 23:24
سوختش صدی 20 لیتر هم که باشه بازم ارزش داره و میزنم
گاز سوز هم که اصلآ فکرش رو نمیکنم چون نه با روحیه این ماشین سازگاره نه با روحیه خودم:31:

camaro lt
21-03-2011, 00:50
با این هزینه سوخت
شما باید بفکر ی پول برای سوختشم باشی راستی اینارو نمیشه گاز سوز کرد

عجب! اين منطق گاز سوز كردن ماشين امريكايي چيه و از كجا در امده من نميدونم! اگر دنبال كم مصرفي هستين كه اصلا دور و بر ماشين امريكايي آفتابي نشيد! گاز سوزش بكني؟؟!! اونوقت ميشه يه موتور گازي هشت سيلندر!! مايه خجالت و ابرو ريزي براي كل شركت جنرال موتورز و تاريخ توليداتش!! با شتاب و سرعت مرده اي كه بعد از گاز سوز شدن پيدا ميكنه بهتره اصلا با اون راه نري كه آبروي بقيه آمريكائيها هم بره! مصرف اين ماشين نسبت به حجم و قدرتش زياد نيست..اگر مقايسه ميكين با ماشيني هم رتبه و هم كلاس خودش مقايسه كنين نه با پرايد و رنو و M V M !!

رضا صادقی
26-03-2011, 10:42
سلام
والا داش محمد كم اومدنم اينه كه هر چي زور زدم نتونستم پول خريد رو جور كنم برا اين كم ميام رو سايت كه يكم از فكر ماشين امريكايي دور شم تا پولم جور اينجوري همش حسرت ميخورم:41:

diyukis
11-04-2011, 12:11
هر چي ميكشيم از دست اين پوله كثيفه .....اميدوارم بزودي زوود همه اين اسطوره ها دوباره ساخته بشه و تووو خيابوناي ما قدرت نمايي كنه.

mohamad.hejazi
13-04-2011, 00:52
سلام بچه ها امروز رفتم با یه صافکار صحبت کردم قرار شد بیاد ماشین رو ببینه برای صافکاری
یه جرقه هایی داره زده میشه

camaro lt
28-04-2011, 14:25
چه خبر خوبي..فقط حتما از اون بخواه كه تمام خطوط رو مثل اول بسازه....كلي عكس كامارو 70 نشونش بده تا خوب ببينه خطوطش چطوريه و چي داره و چي نداره تا فردا از خودش يه خط جديد توي بدنه و يا يه قوس تازه براش در نياره!

mh_nox
28-04-2011, 20:15
محمد جون خیلی خوشحال شدم
دوستمون درست فرمودن
شما هم که ماشالا خودت استادی دیگه
:40:

LiverBarca
28-04-2011, 21:07
دوستان منم از بچه گی عشق کامارو هستم...
الان قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟
اگه تمیز باشه؟؟؟

mohamad.hejazi
29-04-2011, 01:09
سلام.
این صافکاری که رفتم دیدم 10-15 سال پیش ماشین آمریکایی زیاد کار کرده برای همین میخوام اگه قبول کرد کار صافکاریش رو انجام بده
باید یه روز برم ماشین رو نشونش بدم

===
LiverBarca عزیز کامارو 6 سیلندر رو به راه رو میشه با 5 تومن گیر آورد
کامارو 8 سیلندر هم 6-7 تومن به بالا
یه تمیز و معقولش رو با 6-7 تومن میشه خرید

ali.azarbad
14-05-2011, 16:00
سلام
آقا اون دوستی که فرموده بود بیوک ریویرا 76 قیمت داره اگه لطف کنی یه قیمت و عکس بدی ممنون می شم

ali.azarbad
15-05-2011, 13:24
سلام
محمد آقا حجازی منم مثل شما دنبال آمریکایی هستم ولی اول بیشتر به بیوک ریویرا علاقه داروم اگه بتونی یه قیمت و چند تا عکس بدی خیلی لطف کردی
چاکریم
علی آذرباد

رضا صادقی
18-05-2011, 14:33
سلام
داش محمد چند تا عكس بذار از كاشين ميخوام به ياد ژذشته باهاش حال كنم
خيلي ماشينتو دوست دارم!!!!

mohamad.hejazi
18-05-2011, 23:42
سلام
محمد آقا حجازی منم مثل شما دنبال آمریکایی هستم ولی اول بیشتر به بیوک ریویرا علاقه داروم اگه بتونی یه قیمت و چند تا عکس بدی خیلی لطف کردی
چاکریم
علی آذرباد
سلام داداش حقیقتش الان ریویرا سراغ ندارم فروشی
اگه زیر 73 میخوای تقریبا نایابه اگرم پیدا بشه قیمت بالاست
ولی 74 به بالا هست تقریبا هم میشه به قیمتش رو گیر آورد

سلام
داش محمد چند تا عكس بذار از كاشين ميخوام به ياد ژذشته باهاش حال كنم
خيلي ماشينتو دوست دارم!!!!

رضا جان شرمنده عکس جدید فعلا ندارن
ولی اینها رو نذاشتم

اینم خود من و کامارو تقریبآ مال 3 سال پیشه!!!

اینم همین جوری

amirbahadorr
29-06-2012, 02:18
سلام من بک دستگاه کامارو 1970 تا 1973 کاردار میخوام برای مصرف شخصی اگر کسی داره و واقعا فروشندس اطلاع بده.
info@cckam.com
09191266658 شیخلو

TopGear
11-01-2023, 20:53
آقای حجازی ایکاش هیچوقت عکسای ماشیناتونو نمیگذاشتید در معرض دید عموم
آمدنمان بهر این کارها نبود

امام علی علیه السلام می فرماید: خداوند رحمت کند کسی را که بداند از کجا آمده و در کجاست و به کجا خواهد رفت.

روزها فکر من این است و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
از کجا آمده‌ ام آمدنم بهر چه بود
به کجا می‌ روم آخر ننمایی وطنم