مشاهده نسخه کامل
: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***
mohamad.hejazi
20-09-2009, 15:22
راستی مگه واسه اینجور ماشینها پلاک مخصوص ماشینهای کلاسیک نمیدن؟
سلام.
قراره یه همچین قانونی تصویب کنن.ولی فعلآ تصویب نشده.
اگرم تصویب بشه اینقدر مکافات داره به این راحتیا به هر ماشینی پلاک کلاسیک نمیدن.
camaro lt
21-09-2009, 14:58
سلام.
من هم شنیدم و این جریان با کمک راهنمایی و رانندگی..سازمان میراث فرهنگی..انجمن اتومبیل رانان ایران...و چند جای دیگه قراره قوانینش بر قرار بشه اما هنوز اول راهه..گویا یه لیست بلند و با لا از ماشینهای کلاسیک و آنتیک و کلکسیونی ترتیب دادن و حتما کامارو و موستانگ و پونتیاک هم جزو آنهاست..ولی چیز خوبی که شنیدم این بود که هر ماشین دیگه هم اگر سالم باشه و معاینه فننی رو بگذرونه حتی اگر کلاسیک و...هم به حساب نیاد باز میتونه پلاک ویزه بگیره و حرکت بکنه شاید همین اخبار بوده که باعث شد قیمت اینها یه دفعه سر به فلک بزنه..
از جناب مرد خسته خبری نیست..از ایشان سوال داشتم.
21-09-2009, 15:26
کلاسیک بخش بزرگی رو در بر گرفته دوستان بعدا یه بحث مفصل در بارش میکنیم
فقط اینو بگم که میگن اگه ماشینی بازسازی بشه و قطعاتش در حد امکان با نمونه اصلی تعویض بشه میتونه مجوز حرکت بگیره .
ولی این قوانین این رو نمیگه که شما میتونید یه ماشین نمایشی یا حتی واسه درگ نمیتونید جم کنید .شاید این ماشین مجوز تردد خیابانی نگیره ولی میتونه پلاک ریس یا فدراسیون بگیره .
کلا به ماشینهای ویژه فدراسیون یه امکانی میده که مجوز تردد بگیرن .
mard_khasteh
22-09-2009, 12:33
سلام.
من هم شنیدم و این جریان با کمک راهنمایی و رانندگی..سازمان میراث فرهنگی..انجمن اتومبیل رانان ایران...و چند جای دیگه قراره قوانینش بر قرار بشه اما هنوز اول راهه..گویا یه لیست بلند و با لا از ماشینهای کلاسیک و آنتیک و کلکسیونی ترتیب دادن و حتما کامارو و موستانگ و پونتیاک هم جزو آنهاست..ولی چیز خوبی که شنیدم این بود که هر ماشین دیگه هم اگر سالم باشه و معاینه فننی رو بگذرونه حتی اگر کلاسیک و...هم به حساب نیاد باز میتونه پلاک ویزه بگیره و حرکت بکنه شاید همین اخبار بوده که باعث شد قیمت اینها یه دفعه سر به فلک بزنه..
از جناب مرد خسته خبری نیست..از ایشان سوال داشتم.
ممنون از مطالبتون دوست عزیز... من همین دور و بر هستم.. امری هست در خدمتم... :20:
camaro lt
22-09-2009, 21:11
سلام و تشکر.
من دنبال شماره تلفن و آدرس یدک فروشهای فورد آمریکایی در خیابان اکباتان و سعدی میگردم..نمی دونم هنوز توی همون رسته کار میکنن یا عوض شده..این رو دوستای تهران میتونن بگن..
22-09-2009, 21:23
سلام.
کامارو جان یه سوال:
کامارو شماه هم لای درزهای شیشه دربش باز بود؟
من دادم شیشه ها رو برام بستن یعنی خیر سرم پیش یکی بردم که کارش تو اصفهان خیلی معروفه برام درست کرد ولی خوب چفت نشده....خیلی هم سفارش کردم حتی پول خون پدرش رو ازم گرفت برای نصب 2 تا شیشه بغل(60 تومن)
باید یه بار دیگه ببرمش تا دوباره ریگلاژش کنه.
البته اکثر کامارو هایی که دیدم همین مشکل رو داشتن.
camaro lt
23-09-2009, 07:46
سلام.
این مشکل بیشتر توی ماشینهایی که درب آنها کلاف نداره دیده میشه(کلاف همان ریل و چهار چوبیه که شیشه موقع بالا و پایین رفتن داخل آن قرار گرفته)
البته برای کامارو پونتیاک و موستانگ و..ماشینهایی که کلاف ندارند این مسئله بیشتر به 2 دلیل پیش میاد
1.فرسوده شدن لاستیکهای دور ستون و محل کیپ شدن با شیشه.این نوارهای لاستیکی باید موقع بسته شدن در و زمانی که شیشه بالا است بتونن کاملا آب بندی کنن اما بدلیل فرسوده شدن و خشک شدن دیگه نمیشه روش حساب کرد و باید تعویض بشه..این لاستیکا توی بازار ایران پیدا نمیشه و سال 84 من کل بازار تهران و میدان شوش را برای این لاستیکها گشتم اما فقط چند تا دست دوم پیدا کردم که دیدم مال ماشین خودم از آنها سالمتره!
یه نفر توی چراغ برق تهران هم بود که بصورت دست ساز از این لاستیکها درست میکرد.یکی برای امتحان خریدم(فکر کنم 6 یا 7 هزار تومن بود) اما اصلا جواب نداد و دوباره قبلی را سوار کردم..فرم ناودانی و خاص این لاستیکها و البته نسبت نرمی و قطر آن خیلی باید حساب شده انتخاب بشه.
کاری که من انجام دادم صرف وقت و حوصله زیاد و با یک ابتکار ساده بود:
داخل ماشین نشستم و شیشه را بالا کشیدم و از یه نفر خواستم تا مثل زمانی که باران میبارد روی ماشین آب بریزد.
تمام محلهایی که از دور شیشه آب به داخل نفوذ میکرد را علامت زدم .
بعد از این کار محل را کاملا خشک کردم و محلهای علامت زده شده را با چسب سلیکون سیاه که همرنگ خود لاستیک بود ترمیم و پر کردم البته با دقت و ضرافت زیاد تا کاملا شبیه خود لاستیک باشه.بعد حد اقل 2 تا 3 روز صبر کردم تا چسب کاملا خشک بشه و آزمایش باران رو دوباره انجام دادم..
این کار را آنقدر انجام دادم تا به بهترین نتیجه برسم البته گاهی لازم میشه از چسبی که زدی کمتر یا بیشتر بکنی و این کار حساس و دقیقی است...
برای صاف کردن سطح چسب خیس از یک قاشق غذا خوری که آغشته به مایع ظرفشویی باشه استفاده کردم و مثل ماله چسبها رو فرم و شکل و حالت میدادم.گاهی هم که چسب خشک شده بود برای فرم دادن از تیز بر استفاده میکردم.
در کل نتیجه ای که گرفتم بهتر از لاستیک قدیمی و دست ساز بود.
2.اینجور که فهمیدم شیشه های بغل کامارو شما شکسته بوده و حالا دوباره شیشه جدید گذاشتید..
اگر شیشه دست دوم و اصل آمریکایی باشه که موردی نداره و اشکال از همون لاستیکها و البته درست رگلاز نبودن شیشه است.
اما اگر شیشه ایرانی نصب شده که باید بگم اصلا بدرد نمی خوره.
توی چند تا کامارو دیده بودم شیشه ایرانی نصب شده بود و همه این مشکل را داشتند که اگر شیشه بالا بود درب بسته نمی شد و لبه شیشه با ستون و سقف برخورد میکرد و اگر بسته بود و شیشه بالا باز کردن امکان نداشت چون به همان وضعیت باز به ستونها و لبه سقف گیر میکرد..هیچ رگلازی هم فایده نداشت و انگار که اصلا شیشه نافرم بود.
من اندازه گیری دقیق کردم و دیدم شیشه های ایرانی چیزی بین 4 تا 6 میل بزرگتر ساخته شده!!یعنی اینکه استاندارد نیست .
اگر شیشه ایرانی است که باید پس بدید و دست دوم آمریکایی بگیرید..
قیمتی که تعمیرکار از شما گرفته خیلی زیاد بوده!البته من هیچ وقت پیش کسی نبردم و مثل اکثر کارها همه چیز را خودم انجام میدادم...نمی دانم شاید هم اینقدر هزینه داشته اما به هر حال شما هزینه دادید و باید مشکل شما را حل بکنه..
23-09-2009, 13:33
سلام و تشکر.
من دنبال شماره تلفن و آدرس یدک فروشهای فورد آمریکایی در خیابان اکباتان و سعدی میگردم..نمی دونم هنوز توی همون رسته کار میکنن یا عوض شده..این رو دوستای تهران میتونن بگن..
سلام کامارو جان... والا من که دیگه فکر نمی کنم لوازم فروش خاصی منحصرا واسه فورد دیگه وجود داشته باشه.... ولی می پرسم ببینم چیزی هست یا نه؟؟! راستی شما چی می خوای؟ و مربوط به چه مدلی از فورد؟
آقا خسرو هم که بهتون گفته بودم... اگه از لوازم فروش ها به نتیجه ای نرسیدید، اون می تونه کمک کنه.. خودش هم یه gt-350 داره و تو کار جمع کردن فورد هستش..
mard_khasteh
23-09-2009, 22:07
ممد جان چراغا چی شد ؟!
camaro lt
23-09-2009, 22:29
سلام.
از لطف شما متشکرم..در حال حاظر قصد ندارم چیزی بخرم اما احتمال کمی وجود داره که در آینده(معلوم نیست دقیقا کی..) یه آمریکایی بگیرم..و این ممکنه که یک فورد موستانگ مک وان باشه..شاید مدل 72 یا 73 که برای بازسازی کار زیادی داره..در اهواز هیچ وقت لوازم فورد آمریکایی نبوده..تهران چندتا بودن که نمی دونم الان هستن یا نه .فعلا در حد جمع آوری اطلاعات عمل میکنم.
25-09-2009, 13:01
سلام.
کامارو جان خیلی ممنون مثل همیشه استفاده کردیم.
====
سعید جون هی بابام میندازه عقب خودمم هی یادم میره.
شنبه یه زنگ بهش میزنم.آخر زحمتش پای خودته.
mohamad.hejazi
26-09-2009, 12:28
سلام.
اینم چند تا عکس از کامارو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وسایل کامارو:
راستی این تو صندوق عقب ماشین بود نمیدونم چیه؟!کسی میدونه؟
اینم کد موتور کامارو:
راستی این تو صندوق عقب ماشین بود نمیدونم چیه؟!کسی میدونه؟
فكر كنم براي دعوا باشه :31:
camaro lt
27-09-2009, 14:11
سلام
وسیله مورد نظر شما دستگاه قفل کاپوت کامارو است که احتمالا خراب شده و این بخش باقی مانده آن است..آیا الان کاپوت ماشین ضامن ندارد؟این قطعه را نگهدار شاید روزی بدرد بخورد.
27-09-2009, 14:14
اتفاقآ حدث میزدم.
راستی یه سوال مهم.
ماشین من قفل کاپوت نداره البته اون قسمت فنر مانندش رو دارم ولی قسمتی که به دماغه وصله رو ندارم.
یه نفر گفت مال نوا هم بهش میخوره.میخوره؟
قیمتش چنده؟
camaro lt
27-09-2009, 22:16
سلام.
ضامن کاپوت کامارو دارای یک فنر و پین مرکزی و محل درگیری قلاب ضامن آن است که روی کاپوت سوار میشود و قابل رگلاز است
بخش دوم در فضای مابین سینی نگهدارنده رادیاتور و دماغه توسط 4 عدد مهره نصب میشود.
چیزی را که در عکس میبینم همان بخش 2 است اما قسمت پهنی که باید به عنوان تکیه گاه و محل اتصال به دماغه و سینی جلو باشد را ندارد.شاید این بخش هنوز روی ماشین سوار باشد.
من فکر نمیکنم مال نوا به آن بخورد چون اندازهای مختلف دارند اما اگر توانستی اندازه بگیر شاید هم خورد.قیمت سالم و کامل آن هم باز بستگی به فروشنده دارد اما اگر سالم و خوب کار بکند من آن را بین 12 تا 15 تومان قیمت میگذارم..حالا شاید بیشتر یا کمتر بدهند..
به یک تعمیر کار لولای درب (جفتگیر) مراجعه بکن شاید توانست درستش کند
این قطعه را نگهدار شاید روزی بدرد بخورد.
نگفتم به درد دعوا میخوره ؟؟؟ :دی
نگه دار برا دعوا....گوش کن به حرف :دی
mohamad.hejazi
28-09-2009, 09:37
نگفتم به درد دعوا میخوره ؟؟؟ :دی
نگه دار برا دعوا....گوش کن به حرف :دی
برای دعوا یه چوپ بیس بال دارم که میزارم زیر صندلی.:31:
=========
=========
برای دعوا یه چوپ بیس بال دارم که میزارم زیر صندلی
ااااا.....از کجا آوردی؟ :دی
منم میخوام جدا!
mohamad.hejazi
28-09-2009, 10:56
ااااا.....از کجا آوردی؟ :دی
منم میخوام جدا!
نمیدونم از قبل داشتیم.
ولی به هر چی بخوره نابود میکنه.
الانه که مدیرا بیان و گیر بدن
شیشه جلو پیدا نکردی براش؟؟؟ !!!!
گیر میاد اصلا؟؟؟ :دی
mohamad.hejazi
28-09-2009, 11:40
شیشه جلو پیدا نکردی براش؟؟؟ !!!!
گیر میاد اصلا؟؟؟ :دی
بابا این عکس ماله 2 سال پیشه.:31::31:
الان تمام شیشه هاش رو خریدم.
ا ا ا ا
پس عسک جدید بذار :دی
farzan.B
28-09-2009, 18:25
ا ا ا ا
تایید میشه.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
camaro lt
28-09-2009, 22:02
سلام
امیدوارم هرچه زودتر این بازسازی به صورت جدی آغاز بشه چون من یکی بد جوری به آن احتیاج دارم...
28-09-2009, 22:12
سلام
امروز فیلم بسیار زیبایی از سینمای آمریکا دیدم بهنام HIGHT WAY MEN که داستان قاتلی بود دارای نقص عضو و با ماشینش خودش به عنوان سلاح ماشینهای دیگه را نابود میکرد و آنها را به یه گاراز متروکه در بیابان میبرد اما یه پسر جوان با یه دوج باراکودا با اون میجنگه.....
حتما ببینید..قدرت و توان و خشونت ماشین آمریکایی در این فیلم به خوبی نشان داده شده ..
قديم ديده بودم فيلمش رو :31:
خداييش اون موستانگ قرمز چه ميكنه.... :31:
با سلام خدمت تمامی دوستان مخصوصاً آقا محمد با اون ماشین خوشگلش
یه چند تا سوال ساده و مسخره از این تیپ ماشین یعنی کامارو ss داشتم. یه دونه دیدم که احتیاج به بازسازی داره. می خوام ببینم برم طرفش یا نه.کامارویی که دیدم ss هستش مدل 72. شیفترش هم خلبانیه! عاشق شیفترشم!!
اول اینکه فضای جلو برای راننده چقدره؟ میشه راحت باهاش رانندگی کرد؟ مثلاً من تو کامارو 77 اصلاً راحت نیستم. هم هیکلم بزرگه و هم قدم بلنده. مثلاً صندلیش چقدر میره عقب؟ یا اینکه فرمونش بشکن هست یا نه؟
شما که یه مدت دنبال کاراش هستی به چه چیزهایی موقع خرید باید دقت کرد؟ معمولاً موتور و گیربکس فابریک این تیپ کامارو ها چیه؟
کامارویی که دیدم هیچکدوم از آینه بقلها و همچنین برف پاکن ها رو نداشت. کلی هم بتونه روش خوابوندن. اما جلو پنجره و چراغها و خیلی از لوازم دیگش و مخصوصاً رینگاش فابریک بود. راستی یه پوسیدگی خیلی بدی هم گلگیر عقبش داشت. طوریکه حتماً باید اون یه تیکه رو ببرن و فلز جوش بدن. شاید جای دیگش هم داشته باشه. باید دقیقتر میشدم توش. با این تیپ بدنه که یه مقداری پوسیدگی داره میشه بازسازی رو انجام داد یا کلاً بیخیالش بشم بهتره؟
camaro lt
30-09-2009, 12:13
قديم ديده بودم فيلمش رو :31:
خداييش اون موستانگ قرمز چه ميكنه.... :31:
سلام
اون ماشین موستانگ نبود بلکه یک دوج باراکودا بود.البته ضاهرش کمی به ماشینهای معمولی میخوره تا یه اسپورت آمریکایی ولی در واقع مثل گرگ در لباس میش است..
برای دعوا یه چوپ بیس بال دارم که میزارم زیر صندلی.:31:
حال کردم خدایی!دمت گرم....تیریپ آمریکایی اصل![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا به ماشینت هم میاد....
mohamad.hejazi
30-09-2009, 23:30
ا ا ا ا
باشه میزارم:20:
تایید میشه.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم:40:
سلام
امیدوارم هرچه زودتر این بازسازی به صورت جدی آغاز بشه چون من یکی بد جوری به آن احتیاج دارم...
هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی
با سلام خدمت تمامی دوستان مخصوصاً آقا محمد با اون ماشین خوشگلش
یه چند تا سوال ساده و مسخره از این تیپ ماشین یعنی کامارو ss داشتم. یه دونه دیدم که احتیاج به بازسازی داره. می خوام ببینم برم طرفش یا نه.کامارویی که دیدم ss هستش مدل 72. شیفترش هم خلبانیه! عاشق شیفترشم!!
اول اینکه فضای جلو برای راننده چقدره؟ میشه راحت باهاش رانندگی کرد؟ مثلاً من تو کامارو 77 اصلاً راحت نیستم. هم هیکلم بزرگه و هم قدم بلنده. مثلاً صندلیش چقدر میره عقب؟ یا اینکه فرمونش بشکن هست یا نه؟
شما که یه مدت دنبال کاراش هستی به چه چیزهایی موقع خرید باید دقت کرد؟ معمولاً موتور و گیربکس فابریک این تیپ کامارو ها چیه؟
کامارویی که دیدم هیچکدوم از آینه بقلها و همچنین برف پاکن ها رو نداشت. کلی هم بتونه روش خوابوندن. اما جلو پنجره و چراغها و خیلی از لوازم دیگش و مخصوصاً رینگاش فابریک بود. راستی یه پوسیدگی خیلی بدی هم گلگیر عقبش داشت. طوریکه حتماً باید اون یه تیکه رو ببرن و فلز جوش بدن. شاید جای دیگش هم داشته باشه. باید دقیقتر میشدم توش. با این تیپ بدنه که یه مقداری پوسیدگی داره میشه بازسازی رو انجام داد یا کلاً بیخیالش بشم بهتره؟
سلام.
اول از همه عکسی چیزی ندارین؟اینطوری بهتر میشه قضاوت کرد.
اگر دوست داری و پول داری و از این مدل کامارو خوشتون میاد که برین سراغش چون ماشین با ارزشیه.
مطمئن هستید که ss هست؟؟خیلی خوبه اگه باشه.
فضای جلوش کمه!منم قدم بلنده و جاش برام یکمی تنگه!
باهاش کاملآ راحت میشه رانندگی کرد.
کلآ کامارو یه ماشین خفنیه داخلش!یعنی دید داخل اتاق ماشین طوریه که به سرنشینان احساس خوف دست میده!مخصوصآ اگه داخلش مشکی باشه!
فکر نکم فرمان بشکن داشته باشه.
میتونی راحت بفهمی که داره یا نه.
بغل دسته راهنما را نگاه کن یه دسته دیگه هم باید باشه که اگه بود بشکن ه داره.
آینه ها برف پاکن و هر چی که فکرش رو بکنی گیر میاد.
من خودم رفتم شوش تمام قطعات ماشینم رو داشت.
پوسیدگی هم درست میشه و به نظر من چیز مهمی نیست.
قیمت رو چند گفته؟
راستی نگفتی چند سیلندره؟فکر کنم 8 باشه.
اگه زیر 2 بده خیلی خوبه.
ولی باید عکس بزاری.
rami_hemi
02-10-2009, 10:47
راستی اگه اون کامارو رو نخواستی و زیر 2 تومن بود به من بگو :دی
خب اتاقهای 70 تا 73 با دماغه زیباشون واقعا ماشینهای زیبایی هستن
راستی محمد من اون روز داشتم عکسای ماشینت رو نگا میکردم به نظرم اون دو تا خط مشکی رو از وسط کلا کشیده بشن به نظرت قشنگ میشه یا همینطوری فابریک جلو نزدیک هم عقب از هم دور باشن؟
mohamad.hejazi
02-10-2009, 11:27
نفهمیدم درست چی میگی,
اگه منظورت اینه که یه خط باشه بهتره یا 2 خط به نظر من 2 خط بهتره.
====
چند روز پیش یه نوا زرد رنگ دیدم مثل کاماروی من خط 2 تا خط کشیده بود رو ماشینش.!!!!
rami_hemi
02-10-2009, 22:30
ببین محمد اون دو تا خط میمنه
الان خطا روی کاپوت جلو به هم نزدیک هستن
ولی روی در صندوق عقب به از هم دور هستن رفتن دو طرف صندوق
من میگم میخوای از اول تا آخر هر دو تا خط تو یه امتداد باشن یا مثل الانش باشه .
mohamad.hejazi
03-10-2009, 07:33
هر چی که طرح فابریکش باشه همون رو پیاده میکنم.
به نظر من اینطور بهتره.نه؟
rami_hemi
03-10-2009, 11:37
آره مسلما بهتره .
تو که میخویا این رو فابریک کنی همه چیزش رو
راستی محمد شیشه ایمپلا رو گرفتی؟اونم پلاک کنید بره دیگه
اون نوا هم حتما یه گوشه افتاد نه؟
اون دوج هم که گوشه حیاتتون به خدا حف میشن این ماشینا البته نوا زیاد هم به دل نمیشینه ولی اون دوج خیلی ماشین خوبیه
mohamad.hejazi
03-10-2009, 13:34
آقا بابام دیشب گفت تو این هفته دیگه ایمپالا رو پلاک میکنیم.....البته پدرم از اینها حرفها زیاد میزنه....ولی نزدیکه....
نوا هم تو پارکینگه...
آخ گفتی دوج......واقعآ ماشین تکیه
آخه میدونی بابام نمیرسه حال و حوصله این کارها هم تقریبآ میگه نداره.....ولی میگه درستش میکنم....حالا خودم تصمیم دارم روشنش کنم هر هفته با همین قیافه یه دور باهاش بزنم....البته تمیزش میکنما...
اینم یه عکس:
سلام.
اول از همه عکسی چیزی ندارین؟اینطوری بهتر میشه قضاوت کرد.
اگر دوست داری و پول داری و از این مدل کامارو خوشتون میاد که برین سراغش چون ماشین با ارزشیه.
مطمئن هستید که ss هست؟؟خیلی خوبه اگه باشه.
فضای جلوش کمه!منم قدم بلنده و جاش برام یکمی تنگه!
باهاش کاملآ راحت میشه رانندگی کرد.
کلآ کامارو یه ماشین خفنیه داخلش!یعنی دید داخل اتاق ماشین طوریه که به سرنشینان احساس خوف دست میده!مخصوصآ اگه داخلش مشکی باشه!
فکر نکم فرمان بشکن داشته باشه.
میتونی راحت بفهمی که داره یا نه.
بغل دسته راهنما را نگاه کن یه دسته دیگه هم باید باشه که اگه بود بشکن ه داره.
آینه ها برف پاکن و هر چی که فکرش رو بکنی گیر میاد.
من خودم رفتم شوش تمام قطعات ماشینم رو داشت.
پوسیدگی هم درست میشه و به نظر من چیز مهمی نیست.
قیمت رو چند گفته؟
راستی نگفتی چند سیلندره؟فکر کنم 8 باشه.
اگه زیر 2 بده خیلی خوبه.
ولی باید عکس بزاری.
والا فکر کنم ss باشه. البته باید vin رو چک کرد. اما هزار جای ماشین آرم ss خورده بود.مثلاً روی فرمون. البته به این چیزا نمیشه اعتماد کرد. سپر جلوش دو تیکه هستش. شیفترش هم خلبانیه. به خاطر همین احتمال میدم ss باشه.
هم پولش هست و هم علاقش! اما با یه جماعتی به اسم خانواده یه ماهی جنگ اعصاب با خرید این ماشین دارم!ولی بیخیال. با اون کنار میام.
فکر کنم 8 سیلندر باشه. البته مطمئن نیستم.امیدوارم باشه!تا کاپوت رو بالا نزنم نمی تونم بفهمم.راستی راه دیگه ای هم داره که بشه فهمید؟؟!!!!
راستی پلاکش هم قدیمیه. یعنی پلاک ملی هم نداره. یه شری هم داره واسه پلاک شدنش.در مورد فرمون بشکن هم میدونستم که یه اهرم کنارش داره. اما اینقدر ماشین کثیفه که به زور توش معلومه.گفتم شما که یه نمونش رو داری بهتر می تونی راهنماییم کنی.
خیلی وقته یه گوشه افتاده و خاک میخوره. یه جورایی مشکوک هم میزنه. احتمال میدم صاحب اصلیش مرده باشه و دست وراث باشه.
فعلاً دارم کانال میزنم ببینم چه جوری میشه خریدش. اگه خودم نخواستم همین جا اعلام میکنم یکی از بچه های همین جا بره بخرش
mohamad.hejazi
04-10-2009, 12:47
سلام.
شما اصلآ میدونی فروشیه یا نه؟
همچین ماشین فکر نکنم فروشی باشه...
این ماشین 100% ss است.
به خاطر اینکه روی فرمانش ss نوشته.
به نظر من سریع برو سراغش خودت بخر.
البته میگم فکر نکنم فروشی باشه اگرم باشه قیمت بالاست.
اگرم تونستی عکس بزار.
سلام.
شما اصلآ میدونی فروشیه یا نه؟
همچین ماشین فکر نکنم فروشی باشه...
این ماشین 100% ss است.
به خاطر اینکه روی فرمانش ss نوشته.
به نظر من سریع برو سراغش خودت بخر.
البته میگم فکر نکنم فروشی باشه اگرم باشه قیمت بالاست.
اگرم تونستی عکس بزار.
سلام. به قول شما شاید اصلاً فروشی نباشه!! آخه می دونی چیه؟ این ماشین خیلی وقته خوابیده.شاید حدود 2 سال یا بیشتر. فکر کنم خیلی از بچه های اینجا هم دیده باشنش. این ماشین پارکینگ بیهقی توی آرژانتین هستش. مدیر کل پارکینگ دوست داداشمه. علت اینکه هم از شما مشورت گرفتم اینه که اصلاً برم سراغش که بگم آمارشو در بیاره یا نه. آخه طرف خیلی کلفتیه.واسه این چیزا یه ذره سخته بهش رو بندازی. بعدشم نمیشه همینجوری الکی بهش رو انداخت بعدش بگی نمی خوامش!
وقتی شما گفتی خوبه اینقدر به داداشم گیر دادم تا اینکه به طرف رو بندازه.با کلی غر زدن و دعوا بالاخره به طرف گفت. جالبه که طرف گفت این کارا که کار من نیست! (منظورش این بود که کار سطح پایینی هستش و چرا اصلاً به من میگی! که اینم خودش واسم شد یه شر!!بماند) حتی برگشت به شوخی گفت بیا ماشینمو بهت میدم بیخیالش شو! خودش یه لکسوز داره!قرار شده آمارشو تا آخر هفته در بیاره.
علت اینکه میگم احتمالاً فروشی هستش و اینکه صاحب اصلیش مرده اینه که کرایه پارکینگ هر ماشین در یک شبانه روز تو پارکینگ بیهقی حدود 2500 تومنه. حسابشو بکن تا الان چقدر فقط پول پارکینگش شده. چرا با اینکه روزی 2500 تومن کرایه پارکینگه صاحبش نمیاد ورش داره؟ اینجوری که هزینش خیلی میره بالا؟ تازه اگه یه مدت زیادی ماشین پارکینگ بمونه طوریکه قیمت ماشین با کرایه پارکینگ یکی بشه پارکینگ بیهقی ماشین رو به نفع خودش ضبط میکنه و میفروشه.
به خاطر همین احتمالات هستش که میگم شاید بشه یه حرکتهایی واسه خریدش کرد. شاید هم یه تیری باشه تو سیاهی !!!!نمی دونم. باید تا آخر هفته صبر کنم ببینم چی میشه.
یه سری عکس گرفتم. ببینید و نظر بدید. راستی رینگاشم فابریکه. به پوسیدگی گلگیر سمت عقب شاگرد هم توجه ویژه کنید!
taghi_ramzi
04-10-2009, 20:15
ای بابا ! پس تو پارکینگ بیهقیه ؟
اگه راهی پیدا کردی به ما هم خبر بده
اونجا یه کرونت و یه الدورادو هم هست، من طلبه ی الدورادوهه ام !
(ببین چطوریه که من شهرستانی، می دونم اونجا چه ماشینی هست !!!)
اینی که شما گذاشتی هم ظاهرا بد به نطر نمیاد، تا قیمت فروشش چی باشه.
mohamad.hejazi
04-10-2009, 21:54
بابا این ماشین طلاست!!!!
خیلی تمیزه...
در ضمن اینطور که معلومه مدلش 70 هست چون صندلیهاش کوتاهه....و این خبر میده که یه موتور حداقل با قدرت 300 اسب بخار داره.
fixxer جان حتمآ آمارش رو به دست بیار مخصوصآ اینکه آشنا داری....حتمآو....
اگه فروشی بود حتمآ بخر اگرم نخواستی بچه ها و اگرم بچه ها نخواستن من خودم میخرم.....
taghi_ramzi
04-10-2009, 23:21
برادر فیکسر
شما که زحمت می کشی، لطف کن و یه آماری بگیر ، ببین یه شخص عادی چطور می تونه از اون ماشینها بخره ؟
اگه فقط باید با روابط باشه، یه آماری در مورد اون الدورادو سفید بگیر ببین شرایطش چطوره
شاید آقا طلبید و ما هم کادیلاک دار شدیم !
ای بابا ! پس تو پارکینگ بیهقیه ؟
اگه راهی پیدا کردی به ما هم خبر بده
اونجا یه کرونت و یه الدورادو هم هست، من طلبه ی الدورادوهه ام !
(ببین چطوریه که من شهرستانی، می دونم اونجا چه ماشینی هست !!!)
اینی که شما گذاشتی هم ظاهرا بد به نطر نمیاد، تا قیمت فروشش چی باشه.
بابا این ماشین طلاست!!!!
خیلی تمیزه...
در ضمن اینطور که معلومه مدلش 70 هست چون صندلیهاش کوتاهه....و این خبر میده که یه موتور حداقل با قدرت 300 اسب بخار داره.
fixxer جان حتمآ آمارش رو به دست بیار مخصوصآ اینکه آشنا داری....حتمآو....
اگه فروشی بود حتمآ بخر اگرم نخواستی بچه ها و اگرم بچه ها نخواستن من خودم میخرم.....
برادر فیکسر
شما که زحمت می کشی، لطف کن و یه آماری بگیر ، ببین یه شخص عادی چطور می تونه از اون ماشینها بخره ؟
اگه فقط باید با روابط باشه، یه آماری در مورد اون الدورادو سفید بگیر ببین شرایطش چطوره
شاید آقا طلبید و ما هم کادیلاک دار شدیم !
والا اونقدرها هم تمیز نیست. همونجور که گفتم پوسیدگی داره.
اگه می دونستم میگفتم آمار الدورادو رم هم دربیاره. حالا بذار ببنینم چه گلی به سرمون میزنه. اگه تحویلمون گرفت و آمار این ماشین رو داد الدورادو رو هم بهش میگم. ولی اون الدورادو اونجا سرطانه. اگه خواستی بهت میگم چرا.
راستی تهران-ج فکر می کنم 72 باشه ها.حالا باز شما بهتر می دونی.
اگه این ماشین فروشی باشه اون ادم تنها کسیه که می تونه واسم از اونجا بیارتش بیرون. اگه به اون مرحله رسید یا خودم برش می دارم یا آمارشو تو پیغام خصوصی به بچه های امریکایی باز میدم که برن برش دارن
mohamad.hejazi
06-10-2009, 11:16
پوسیدگی در اون حد که چیز مهمی نیست.
به خدا حیف این ماشینه اتاق خیلی خوبی داره.
من تو کمتر کامارویی زه های دور کاپوت دیدم که این ماشین داره.
دماغه اش هم که خیلی سالمه.عقب و جلوی ماشین خیلی سالمه.
تا سال 72 صندلی کوتاه بوده ولی نمیشه بازم دقیق تشخیص داد مدل این ماشین چیه!
ممکنه این ماشین 2 سال تو آمریکا بود بعد آوردنش ایران.
mohamad.hejazi
06-10-2009, 18:30
سلام سلام.
آقا خبر دارم خبر:33:
در حد تیم ملی
سعید زحمت کشید و رفت چراغهای ماشین رو گرفت.:26:
جزئیاتش باشه دیگه با سعید.
سعید جون فقط بیا کامل توضیح بده اونجا چی شد.
یا علی
rami_hemi
06-10-2009, 19:57
ای ول سعید جان خدا روشکر پس چراغ عقب جور شد .
حالا مونده زه دور شیشه و این چیزا .
mohamad.hejazi
06-10-2009, 20:14
سلام.
آقا عکس ها داغ داغ رسید....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یه دونش ترک داره که دیگه چاره ای نبود.
البته با اونی که خودم دارم 2 تا یکیش میکنم.
=====
سعید جون دستت درد نکنه به قول خودت کلی با این عکسها زندگی کردیم.
rami_hemi
06-10-2009, 23:41
تبریک تبریک تبریک
خب یکی هم خودت داشتی دیگه
اونم این طلقش رو دو تا یکی کنی تکمیل میشه
ولی محمد به نظرم یهبار با فرچه سیمی بی افت به جون پشت چراغا
قشنگ تمیز کن یه رنگ حسابی بزن تا خدایی نکرده بعدا کاسه چراغا پوسیده نشن.
taghi_ramzi
06-10-2009, 23:47
حاج محمد قدم بعدی چیه ؟
موتورو میاری پایین ، یا احتیاجی به پایین اومدن نداره ؟
(خدایی من نمیتونم صبر کنم تا این کاماروی تو رو سرحال ببینم !)
mard_khasteh
07-10-2009, 03:00
سلام سلام.
آقا خبر دارم خبر:33:
در حد تیم ملی
سعید زحمت کشید و رفت چراغهای ماشین رو گرفت.:26:
جزئیاتش باشه دیگه با سعید.
سعید جون فقط بیا کامل توضیح بده اونجا چی شد.
یا علی
سلام مخلص عمو ممد و بقیه دوستان.. ای بابا کاری نکردم که پسر...
امروز ساعت 4 زنگ زدم به اون بنده خدا گفت صاحب مغازه نیس رفته ناهار ! گفت 1 ساعت دیگه میاد.. منم اگه می خواستم تا ساعت 5 منتظر باشم که ببینم اون میاد یا نه ، دوباره قضیه بهم می خورد.. چون اونا ساعت 6 می بستن.. می خواستم ازش بپرسم چراغ ها آماده هست یا نه...
خلاصه دیدم اینطوریه ... سوار مترو ی نازنین شده و به شوش عازم شدیم.. گفتم یا میشه یا مثل روز قبل ضایع میشیم برمی گردیم :31: آخه روز قبلش هم دقیقا 2 دقیقه بعد از بسته شدن گاراژ رسیده بودم و ناکام ماندم :31:
خلاصه رفتیمم پیش ایشون و بعد از سلام و احوال پرسی خواستار چراع غقب های حاج ممد حجازی شدیم :31:
تو اون حال و هوا بودیم که یه صحنه ناراحت کننده دیدم.. یه ازمبیل کاتلاس 90 نو افتاده بود رو ماشین های دیگه.. ماشین خیلی تمیزی بود :13: نمیدونم چرا آورده بودنش تو اون خرابه.. آخه اونجا مثل زباله دونی ماشین ها بود.. همه ماشین ها رو انداخته بودن رو هم..
خلاصه اون بنده خدا رفت و چراغ ها رو داد بهم و گفت به سلامت ! :31:
تو این لحظه احساس کردم داره سرم کلاه میره.. چون دیدم یه طلق از چراغ ها شکستگی داره.. سه سوت زنگ زدم به ممد و دم در مغازه جزییات شکستگی رو توضیح دادم... (لابته ممد خان قطع کرد وو خودش تماس گرفت بنده خدا) بعدش اون بنده خدا یه کمی شاکی شد که من دارم انقدر ریز بینی می کنم.. گفت : آقای حجازی پول کاسه چراغ هم حساب کنیم؟ ؟ :31: اونجا بود که فهمیدم این بنده خدا کاسه چراع هم مفتی داده.. :31: خلاصه خوشحال و شادان برگشتیم به سمت خونه.. ولی حیف اون نامرد یه پلاستیک هم بهم نداد... :41: گفت نداریم.. خودم رفتم از جای دیگه گرفتم.. تو راه مث گرگ از چراغ ها محافظت کردم :21::21::21:
خلاصه رسیدیم خونه و خوشحال بودیم که ما هم یه کار خیر در راه بازسازی کامارو ی حاج ممد کردیم... :46:
راستی ممد جان خواستی بشوریش با مسواک بشورش.. من که تو راه سکته کردم تا رسیدم خونه.. چون مال 40 سال پیش هست و شکننده است.. و خیلی باید مراقب بود.. خواستم بفرستم هم یه جعبه ی مقوایی آماده می کنم و توش رو پر از روزنامه مچاله شده می کنم که ضربه نخوره..
راستی کامارو ی خدا بیامرز قبلی قرمز بوده !!
محمد جان باز اگه چیزی از شوش خواستی بهم بگو.. فعلا ما بریم.. یا علی.. :11:
rami_hemi
07-10-2009, 08:24
خسته نباشی سعید جان دستت بیست
یه روز اومدم تهران میام سراغت بریم شوش بگردیم شاید یه کم چشم و دلمون باز شد .
حالا یه چیزی روزنامه مچاله شده نه سعید بشین روزنامه ها رو خرد کن بعدا بریز توش اینطوری بهتره .
اون وضعیتی هم که من دیدم با مسواک نمیزه چاره کار کمش گازوئیل هستش.
راستی سعید اینا تلقشون دو لایه نیستش؟
mohamad.hejazi
07-10-2009, 11:19
حاج محمد قدم بعدی چیه ؟
موتورو میاری پایین ، یا احتیاجی به پایین اومدن نداره ؟
(خدایی من نمیتونم صبر کنم تا این کاماروی تو رو سرحال ببینم !)
سلام.
قدم بعدی چراغها که دسید به دستم نصبش میکنم و چندتا عکس خوشگل میگیرم میزارم اینجا.
موتور باید بیاد پایین چون احتیاج به تعمیر داره.
من خودمم دلم میخواد زودتر باهاش یه سفر شمال برم!!!
اصلآ اگه درست شد هممون میریزیم توش و میریم شمال.
سلام مخلص عمو ممد و بقیه دوستان.. ای بابا کاری نکردم که پسر...
امروز ساعت 4 زنگ زدم به اون بنده خدا گفت صاحب مغازه نیس رفته ناهار ! گفت 1 ساعت دیگه میاد.. منم اگه می خواستم تا ساعت 5 منتظر باشم که ببینم اون میاد یا نه ، دوباره قضیه بهم می خورد.. چون اونا ساعت 6 می بستن.. می خواستم ازش بپرسم چراغ ها آماده هست یا نه...
خلاصه دیدم اینطوریه ... سوار مترو ی نازنین شده و به شوش عازم شدیم.. گفتم یا میشه یا مثل روز قبل ضایع میشیم برمی گردیم :31: آخه روز قبلش هم دقیقا 2 دقیقه بعد از بسته شدن گاراژ رسیده بودم و ناکام ماندم :31:
خلاصه رفتیمم پیش ایشون و بعد از سلام و احوال پرسی خواستار چراع غقب های حاج ممد حجازی شدیم :31:
تو اون حال و هوا بودیم که یه صحنه ناراحت کننده دیدم.. یه ازمبیل کاتلاس 90 نو افتاده بود رو ماشین های دیگه.. ماشین خیلی تمیزی بود :13: نمیدونم چرا آورده بودنش تو اون خرابه.. آخه اونجا مثل زباله دونی ماشین ها بود.. همه ماشین ها رو انداخته بودن رو هم..
خلاصه اون بنده خدا رفت و چراغ ها رو داد بهم و گفت به سلامت ! :31:
تو این لحظه احساس کردم داره سرم کلاه میره.. چون دیدم یه طلق از چراغ ها شکستگی داره.. سه سوت زنگ زدم به ممد و دم در مغازه جزییات شکستگی رو توضیح دادم... (لابته ممد خان قطع کرد وو خودش تماس گرفت بنده خدا) بعدش اون بنده خدا یه کمی شاکی شد که من دارم انقدر ریز بینی می کنم.. گفت : آقای حجازی پول کاسه چراغ هم حساب کنیم؟ ؟ :31: اونجا بود که فهمیدم این بنده خدا کاسه چراع هم مفتی داده.. :31: خلاصه خوشحال و شادان برگشتیم به سمت خونه.. ولی حیف اون نامرد یه پلاستیک هم بهم نداد... :41: گفت نداریم.. خودم رفتم از جای دیگه گرفتم.. تو راه مث گرگ از چراغ ها محافظت کردم :21::21::21:
خلاصه رسیدیم خونه و خوشحال بودیم که ما هم یه کار خیر در راه بازسازی کامارو ی حاج ممد کردیم... :46:
راستی ممد جان خواستی بشوریش با مسواک بشورش.. من که تو راه سکته کردم تا رسیدم خونه.. چون مال 40 سال پیش هست و شکننده است.. و خیلی باید مراقب بود.. خواستم بفرستم هم یه جعبه ی مقوایی آماده می کنم و توش رو پر از روزنامه مچاله شده می کنم که ضربه نخوره..
راستی کامارو ی خدا بیامرز قبلی قرمز بوده !!
محمد جان باز اگه چیزی از شوش خواستی بهم بگو.. فعلا ما بریم.. یا علی.. :11:
دستت طلا سعید خیلی زحمت کشیدی.
عجب داستانی داشتیا....
انشاالله بتونم جبران کنم.
ای بابا من که هر کاری که دارم زحمتش گردن توء که.....
کامارو که بازسازی شد جبران میکنم.
mohamad.hejazi
07-10-2009, 14:44
سلام.
من یه عکس بهتر از اون داخل اون اون کامارو که داخل پارکینگه پیدا کردم.
mard_khasteh
07-10-2009, 17:52
خسته نباشی سعید جان دستت بیست
یه روز اومدم تهران میام سراغت بریم شوش بگردیم شاید یه کم چشم و دلمون باز شد .
حالا یه چیزی روزنامه مچاله شده نه سعید بشین روزنامه ها رو خرد کن بعدا بریز توش اینطوری بهتره .
اون وضعیتی هم که من دیدم با مسواک نمیزه چاره کار کمش گازوئیل هستش.
راستی سعید اینا تلقشون دو لایه نیستش؟
نوکرتم حاج رامین.. بیا قدمت رو چشم... باشه خرد می کنه روزنامه رو... ولی انقدر ها هم کثیف نیس.. فقط خاک گرفته.. حتی با یه دستمال خیس هم میشه تمیز کردشون... طلقش رو دیدم دولایه نبود..
==========
نوکرتم حاج ممد... اتفاقا من هم بعد از خرید نوا می خوام برم شمال... آخه ما یه شمال و چلوس و دریا که بیشتر نداریم که... :8:
mohamad.hejazi
07-10-2009, 21:55
آره شمال خیلی حال میده مجردی منم تصمیم دارم یا با ایمپالا یا با ازمبیل یه سفر برم..البته هنوز موقعیتش جور نشده.
===========
امروز یه نفر بهم زنگ زد برای خرید کامارو گفتم نمیفروشم نمیدونم شماره ام رو از کجا پیدا کرده!
mohamad.hejazi
12-10-2009, 22:11
سلام.
امروز افتادم به جون چراغ عقبهای ماشین با مسواک اسکاچ مایع ظرف شویی......برای هر کدوم 1 ربع وقت گذاشتم جمعآ 3 ربع....الان برق افتاده البته بعضی جاهاش رنگ پاشیده شده که اونها رو فکر کنم با تینر بشه پاکش کرد.
عکسش رو به زودی میزارم......
mard_khasteh
13-10-2009, 02:04
سلام.
امروز افتادم به جون چراغ عقبهای ماشین با مسواک اسکاچ مایع ظرف شویی......برای هر کدوم 1 ربع وقت گذاشتم جمعآ 3 ربع....الان برق افتاده البته بعضی جاهاش رنگ پاشیده شده که اونها رو فکر کنم با تینر بشه پاکش کرد.
عکسش رو به زودی میزارم......
دمت گرم.. خسته نباشی... من و دوستان منتظر عکس ها هستیم..
داریوش جان......نه ببخشی....محمد جان عکس رو بذار :دی
mohamad.hejazi
14-10-2009, 22:58
داریوش جان......نه ببخشی....محمد جان عکس رو بذار :دی
عزیزم من داریوش هستم, محمد یکی دیگست....:31::31::31:
باشه میزارم...
mard_khasteh
15-10-2009, 03:42
منم از امروز فریدون فروغی ام (جون عمم !! :دی)
ممد زود بذار عکس ها رو دیگه... یه کامارو 70 هستش و یه 4 تا چراغ عقب هاش !!!
لامصب چراغ عقب های کامارو و اصلا کلا عقب کامارو 70 بدجوری تو مخ کار میکنه... انگار میگه بیا به من گاز بده....
mohamad.hejazi
15-10-2009, 12:50
سلام.
فریدون جان باشه یه دوربین جور میکنم میزارم....
راستی این چراغهایی که داده یه چیز مهم کم داره اونم زه دور اون چراغ کوچولو وسطه که جلوه ی خاصی میده...که نداره...
حالا من خودم 2 تا زه دارم میتونم بزارم روی اون البته میزارم روی چراغ دنده عقب....بعدآ با عکس نشونتون میدم....
mard_khasteh
15-10-2009, 17:06
آها فهمیدم کدوم رو میگی.. آره اونا خیلی خوشگل می کنه... باشه منتظر عکس هستیم.. :دی
Hamid..God
21-10-2009, 15:26
آقا وپتبریک وقتی تاپیک رو دیدم خونم به جوش اومد کل تاپیک و از اول تا الانش رو خوندم (اولین باره میام قسمت اتوموبیل P30W)
راستش مدتیه دارم دنبال یه Chevrolet Camaro SS 350 می گردم هر جایه ایرانم باشه موردی نداره باسش تا همه جا میام
البته میدونم خیلی چیزه خوفی می خوام
بودجم هم برا خرید ماشین 10تا 14 تومنی هست 10 تومنم حاظرم برا باز سازی بدم فقط اگه دیدین خبر بدین تا زانتیا رو بفروشم
فکر می کنین با این پول می تونم یدونشو گیر بیارم ؟ چون ته بودجمه
در ضمن چون اینجا تازه واردم نمی دونستم کجا باید این پستو می زاشتم اگه نا مربوط بود شرمنده
در ضمن فقط دنبال مدل سال 1969 هستم (تصویرشو پایین می زارم)
چند وقت پیش یدونشو تو رالیه خودرو هایه کلاسیک تهران شمال دیدم ولی صاحبش حاضر به فروش نشد
ب نظرتون می شه یدونه از اینا از اونور خرید وارد کرد
rami_hemi
21-10-2009, 15:42
مدلش رو بگید آقا حمید مدل چه سالی میخواید بخرید اگه مثل همین عکسی که گذاشتین 68-69 بخواین کمی سخت گیر میاد
کلا کامارو زیر 74 کم هستش ولی میشه پیدا کرد با بودجه شما هم یه دونه خوبش رو میشه پیدا کرد.
mohamad.hejazi
21-10-2009, 16:29
سلام.
خسته نباشید...
این آدرس کلوپ خودروهای آمریکاییه:
این ماشینی که شما میخواهید پیدا میشه...شک نکنید مخصوصآ با 10-14 تومن....که حتمآ میتونید بخرید.....
اگر تهران زندگی میکنید برید پیش جی ام کاران و....کلآ کسانی که معامله ماشین آمریکایی میکنن....از آونها جویا بشید....حتمآ سراغ دارن...
Hamid..God
21-10-2009, 22:05
کلی خوش حالم کردین ولی من از اونایی هستم که کل ماشینو می ریزن بیرون تا خرخره تیونینگ می کنن (یعنی گند می زنن به ماشین)باسه همین یه چیزی می خوام که از خراب کردنش عذلب وجدان نگیرم
اگه نوشو بگیرم دیگه دلم نمی یاد بهش دست بزنم یه چیزی می خوام که هم داغون باشه(البته قابل تعمیر) وهم ارزون تا پول بیشتری داشته باشم که تغییراتی که می خوام رو بهش بدم
یهچیزی که از لحاظ سالم بودن مثل همین کامروئه دوستمون باشه ولی همین مدل 69 رو می خوام چون ظاهره با ضرافت ولی با ابهت داره کامارو هایه 70 به بعد اوهترو دان ولی اون ضرافت رو نه
rami_hemi
23-10-2009, 14:35
حمید جان ماشین امریکایی اصولی واسه تیونینگ داره مثل یه پراید یا پژو نیست که هر چیزی رو بشه روش بست .
البته من تیونینگ رو نه از نظر بدنه بلکه همیشه فنی و دقیق تفصیر میکنم .
مثلا یه آمریکایی وقتی میتونه تیونینگ خوبی داشته باشه که از قطعات اشتاندارد تیون استفاده بشه مثلا انداختن رینگ 18 روی این ماشینها اونم یه رینگ تایوانی یعنی جنایت ماشین آمریکایی رینگ آمریکایی میخواد هدرز دست ساز میخواد یه بلوئر کروک کاری شده میخواد که از توی کاپوت بزنه بیرون یه جفت اگز.ز استیل کروم کاری شده میخواد تا زیر درها بیاد بیرون و صدای این هیولای 8 سیلندر رو به زمین و زمان برسونه.لاستیکهای اسلایک پهن واسه عقب ماشین .
این ماشینها مثل یه ماشن فرانسوی نیستن که هر چیزی رو بهش بشه خوروند .یا مثل ژاپنی ها نیستن که کلی لوازم افتر مارکت داشته باشن و هر تیونری براشون کیت بدنه بتونه طراحی کنه .
ماشین آمریکایی و آلمانی توی تیون خیلی حساس هستن و نمیشه هر کاری روی اونها انجام داد .
شما ماشین مورد نظر خودتون رو توی تاپیک آمریکایی ها بپرسید تا ما هم هر کمکی و فکری به نظرمون مفید باشه به شما بگیم و کاری بکنید که انشا ال... یکی از تک ترین آمریکایی های تیون شده رو شما صاحب بشدی.
ما براتون جاهایی رو هم معرفی میکنیم تا برای راهنمایی و مشاوره تخصصی تر با اونجا تماس بگیرید فقط شما ماشین مورد نظرتون رو بگید.
Hamid..God
23-10-2009, 15:53
نترس تیونشو بلدم خرابش نمی کنم (بابا دیگه می دونم با یه ماشین ژاپنی فرق داره)
ولی با این حال یه تغییر کوچیک تو یه سالمش یه جنایت بزرگه(من که تحمل عذاب وجدانشو ندارم)ترجیح می دم رو یه بی حالش کار کنم تا هم زنده کرده باشمش هم نگران به هم خوردن کلاسیک بودنش نباشمو هم لذت بازسازیشو تجربه کنم
در ضمن چیزی که اخرش می خوام در بیارم شبیه همونه که تو آواتارت هست البته اگه بودجه ی 20 تومنیم که پول ماشینم ازش کم می شه جواب بده باسه همینم دنبال یه چیزی هستم که کمتر بودجمو باسه خرید ماشین بسوزونه چون نو بودن یا نبودنش برام فرق نمی کنه چون در هر دو حالت دوباره باز سازی میشه
در ضمن یه توضیحی هم در مورد این جی ام کاران بهم می دی؟
rami_hemi
24-10-2009, 08:50
منظورت همین عکس بالایی هستش؟
کامارو 69 ss ؟
اگه میخوای این شکلی بکنی که جنایت نکردی فقط ماشین رو به یه ماشین تمیز تک تبدیل کردی .
روی بدنه من هیچ کار غیر اورجینال خوبی ندیدم ولی موترو جای کار زیاد داره .
همین ماشین محمد با پول تو دست من بود الان یه ماشین واسه درگ متولد شده بود .
Hamid..God
24-10-2009, 15:44
چرا اتفاقا رو بدنه هم خیلی کارا می شه کرد (من یه طراح صنعتی هستم و تو این کارا تخصص دارم) یه تغیرات ریزی تو نظرم دارم که به هیچ عنوان قیافه ی ماشینو غیر ارجینال نمی کنه ولی شدیدا روش تاثیر داره)
رو موتورم راستش می ترسم زیاد کار کنم (رانندگیم خیلی خوب نیست منظورم اینه که تا حالا با ماشین بالایه 110 رانندگی نکردم حالا برم رویه 350 با تورک بالا !)
البته الان باسه این حرفا خیلی خیلی خیلی زوده حتی ماشینو نخریدم
اگه میشه جاهایی که می تونم توش دنبال اینجور ماشینا بگردم رو بهم معرفی کنین حتی اگه اوراقی باشه
mard_khasteh
25-10-2009, 23:51
کامارو 67 تا 69 نو تهران چند تایی هست.. ولی ! اکثرا یه جایی خوابیدن که فعلا دست کسی بهشون نمیرسه..
برای مثال : اون کامارو rs 69 زرد که اومده بود تو همایش و رنگش پریده بود و تازه می خواست بازسازی کنه ! صاحبش یه پسر جوان کم سنی بود که می گفت ماشین چندین ساله خوابیده.. و الان رسیده به ایشون..
یا اون ss 69 مشکی که اون هم مال یه جوان بود و اونم تازه خریده بود و می خواست تازه جمع کنه.. آورده بود ماشینش رو تو محل ما واسه تعمیر.. اونم تازه خریده بود..
نظر من اینه که دنبال کامارو تو کوچه و خیابون نباش... چون تو کوچه و خیابون این ماشین رو روی هوا زدن قبلا...
در ضمن کسی که 67 تا 69 داشته باشه به این راحتی نمی فروشه.. کار سختی خرید یه 67 تا 69 !!
mard_khasteh
26-10-2009, 00:02
راستی حواسم به پولی که شما گفتی نبود.. 10 میلیون !!! حرف محمد رو کاملا تایید می کنم... با 10 میلیونی که شما داری می تونی یه کامارو 69 پیدا کنی... کافیه به قول محمد یه آمار از جی ام کاران های تهران بگیری.. مطمئن باش می تونی پیدا کنی..
جی ام کاران همون خرید و فروش کنندگان ماشین های آمریکایی هستند.. تو نیازمندی های همشهری، تو قسمت خرید ماشین، تو قسمت شورلت می تونی شماره هاشون رو ببینی...
تو همایش ماشین آمریکایی هم بیا.. بعضی ها قصد فروش دارند...
Hamid..God
26-10-2009, 21:38
tanx ,tanx, tanx
همایش خودرو هایه 8 سیلند تو دریاچه تهران رو می خوام برم، 15 آبان بود دیگه؟
به نظرتون کمترین قیمتی که می تونم گیر بیارم چقدره؟(می خوام تا جایی که ی شه پولمو برا تیون نگه دارم)
وقتی ماشینو خریدم برا باز سازی یه تاپیک مثل همین، اینجا می زنم تا دومین ماسکل کار P30W بشه با هم حالشو ببریم
mard_khasteh
27-10-2009, 01:37
tanx ,tanx, tanx
همایش خودرو هایه 8 سیلند تو دریاچه تهران رو می خوام برم، 15 آبان بود دیگه؟
به نظرتون کمترین قیمتی که می تونم گیر بیارم چقدره؟(می خوام تا جایی که ی شه پولمو برا تیون نگه دارم)
وقتی ماشینو خریدم برا باز سازی یه تاپیک مثل همین، اینجا می زنم تا دومین ماسکل کار P30W بشه با هم حالشو ببریم
امیدوارم یه دونه تمیز و سالمش رو تو همایش پیدا کنی!! ما هم از خدامونه پیدا کنی !! بستگی داره که چقدر تمیز باشه.. ولی مطمئنا باید بالای 5-6 بدی..
راستی الان که فکر می کنم تو همین همایش ها تا حالا بیش از 6 تا کامارو 69 و 1 دونه 68 دیدم... انقدر ها هم مثل چلنجر و چارجر کمیاب نیست.. حداقل با همه اونجا مشورت کنی میتونی ببین کی کامارو 69 سراغ داره.. امید وارم تو همین همایش پیدا کنی...
Hamid..God
27-10-2009, 09:36
من دقیقا یه چیزی می خوام تو مایه هایه این سیاهه
راستی این چرا گل گیراش باد داره؟!
mohamad.hejazi
27-10-2009, 11:36
سلام.
مثل این سیاهه گیر نمیاری همون کامارو رو بچسب....
اون گلگیر هم مدلشه..
mard_khasteh
27-10-2009, 17:23
آره اون سیاهه خیلی 20 بود
کاپوت رو داده بود بالا !! من رفتم لای خط جوش ها و گلگیر و .... همه جاشو دیدم.. تصادف نداشته بود انگار..
اون گلگیر عقبش هم ازش پرسیدم... گفت صاحب قبلی این خراب کاری رو کرده ( با ناراحتی ) و گفت که درستش می کنه..
mohamad.hejazi
27-10-2009, 19:31
مثل اینکه منم سوتی دادم.....
من منظورم از گلگیر اون الدزمبیل بود که الان فهمیدم منظورتون اون کامارو هستش....
mohamad.hejazi
01-11-2009, 19:20
سلام....
اینم چند تا عکس از کامارو با چراغ عقب...
camaro lt
04-11-2009, 14:31
سلام بر همه
مدتی نبودم...الان بیشتر فرصت هست
کامارو خیلی سرحالتر شده تبریک
سرمایه بازسازی جور شد؟امیدوارم زودتر جور بشه
05-11-2009, 02:19
سلام به کامارو LT جان و بقیه دوستان.. ممد خیلی زندگی کردم با ماشینت.. !! شیشه عقب هم خیلی عالی شده..
تو رو خدا یه مایه ای جور کن این ماشین رو از این وضعیت در بیار :( منبع اگزوز هم بکن بنداز پایین که ماشین هیولا شه :دی
rami_hemi
05-11-2009, 08:16
سعید مگه میخواد شیشه پنجره بیاره پاین
بابا این ماشین با اگزوزش همه در و پنجره ها رو میلرزونه فکر کن منبع هم نداشته باشه ببین چی میشه ماشین همون روز اول پارکینگ.
محمد جان فصل برف و بارون رسید سعی کن ببریش یه جای بسته .
mohamad.hejazi
05-11-2009, 08:58
سلام بر همه
مدتی نبودم...الان بیشتر فرصت هست
کامارو خیلی سرحالتر شده تبریک
سرمایه بازسازی جور شد؟امیدوارم زودتر جور بشه
یه مدتی نبودی کامارو جان دلمون تنگ شده بود...:20:
مرسی....
نه هنوز جور نشده....
بازم تشکر....
سلام به کامارو LT جان و بقیه دوستان.. ممد خیلی زندگی کردم با ماشینت.. !! شیشه عقب هم خیلی عالی شده..
تو رو خدا یه مایه ای جور کن این ماشین رو از این وضعیت در بیار :( منبع اگزوز هم بکن بنداز پایین که ماشین هیولا شه :دی
بابا همین جوری چندتا سوراخ تو انبارش داره واااررررررررر وااااررررررر میکنه دیگه وای به حال اینکه وقتی....:31:
سعید مگه میخواد شیشه پنجره بیاره پاین
بابا این ماشین با اگزوزش همه در و پنجره ها رو میلرزونه فکر کن منبع هم نداشته باشه ببین چی میشه ماشین همون روز اول پارکینگ.
محمد جان فصل برف و بارون رسید سعی کن ببریش یه جای بسته .
درسته ماشین رو یا یه چادر ضده آب میکشم روش یا میبرمش تو پارکینگ خانه پدر بزرگم(سرپوشیده)
mard_khasteh
06-11-2009, 21:05
یه ماشین آمریکاییه و یه منبع اگـــــــــــزوز...
این چند وقت به خاطر مسائل سیاسی سایت های آپلود فایل کار نمی کنن.. وگرنه چند تا صدای منبع اگزوز می زاشتم همگی با هم زندگی کنیم...
در اولین فرصت می ذارم
rami_hemi
06-11-2009, 22:04
منبع اگزوزهای استیل با روکش کروم براق ؟
گاهی از زیر درها سر اگزوزها زدن بیرون و صدای قژ قژ و نعره زوزه مانند موتور رو بیرون میدن.
Mohammad.Reza.N
08-11-2009, 03:21
من اولین باره که دارم تو این سایت مینویسم.
خیلی صفحه با حالی زدی.
در ضمن منم اهل نصف جهان هستم:10: و دنبال یه تعداد لوازم کامارو 75-76 میگردم.
اگه کسی بتونه کمک کنه مخصوصا بچه های همشهرم که خیلی عالی میشه.
یا علی.
من دنبال شیشه عقب و راننده کامارو میگردم تو اصفهان لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه. ممنون.
یا علی.
mohamad.hejazi
08-11-2009, 15:10
من اولین باره که دارم تو این سایت مینویسم.
خیلی صفحه با حالی زدی.
در ضمن منم اهل نصف جهان هستم:10: و دنبال یه تعداد لوازم کامارو 75-76 میگردم.
اگه کسی بتونه کمک کنه مخصوصا بچه های همشهرم که خیلی عالی میشه.
یا علی.
من دنبال شیشه عقب و راننده کامارو میگردم تو اصفهان لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه. ممنون.
یا علی.
سلام خسته نباشید....
شیشه عقب و بقل کامارو مدل بالا که تو شاپور هست و راحت گیر میاد...
شما هم کامارو داری؟
آقای شاه بندری رو میشناسی؟
اون یه کامارو مدل 74 داره با تمام لوازم و 8 سیلندر فقط سند نداره میده 600 تومن....میتونی اونو بخری و لوازمش رو باز کنی....اون از این چیزها زیاد سراغ داره....
اگه خواستی بگو تا شماره اش رو بهت بدم....
camaro lt
09-11-2009, 08:37
سلام بر همه دوستان
شما حتما این سایت را میشناسید اما مطالب این دفعه آنقدر مهیج است که ....
بخصوص کورس AMG BENZ با پونتیاک
taghi_ramzi
09-11-2009, 10:50
سلام بر همه دوستان
شما حتما این سایت را میشناسید اما مطالب این دفعه آنقدر مهیج است که ....
بخصوص کورس AMG BENZ با پونتیاک
عجب آدمهای عقده ای ای پیدا می شن :41:
(البته منظورم نویسنده ی خزعبلات اون وبلاگه بود.)
camaro lt
10-11-2009, 09:40
سلام
البته من هم فرم کلام ایشان را در آن سایت تائید نمی کنم اما منظورم اتفاقاتی بوده که رخ داده و آمریکاییهای دهه 60 و 70 میلادی توانستند از پس قول قدرتهایی مثل بنز های AMG و BMW بر آیند..آنچه که رخ داده قابل برسی است و شاهدان زیادی داشته..کاش بازهم دوباره انجام شود و ما هم آنجا باشیم
10-11-2009, 16:39
منم از لحنش اصلا خوشم ناومد
هر چی باشه آلمانی و زاپنی و هر چیز دیگه برای ما محترمه اینم بگم ایشون که میگن همه چیز استاندارد بود اینطوری ا هم نبود فورد عمو خوسرو یعنی کوپه سفید رنگ 67 با استرایپ آبی رنگ کل لوازم موتورش تازه اومده بود و نمیشه گفت همه اون ماشینها استاندارد جلوی ام پاورهای اصل وایساده باشن .
البته اون مرسدس تنها یه sl 350 معمولی با کیت بدنه بود نه AMG واقعی و به احتمال قوی هیچکدوم از بی ام و ها تقویت شده نبودن و فقط کارهای جزئی روشون کرده بودن .
اگه گفته های تایشون درست باشه که این ماشینهای رقیب یعنی آلمانی ها تیون شده بودن چرا پس آلتیمای سیاه رنگ تونست به راحتی در تایم از سد وایپر 560 اسبی بگذره یا چطور میشه میتسوبیشی لنسر اوو مقام اول رو کسب میکنه ؟
حتما اون بی ام و ها هیچ تغییرات خاصی نداشتن.
و مطمئن باشید اگه یک آمریکایی درست تییون شده باشه با شناختی که از موتورهای بلوک کوچیک هشت سیلندر دارم تبدیل به هیولا میشن که هیچ کس نمیتونه توان و گشتاور سرسام آور اونا رو ناد یده بگیره.
taghi_ramzi
10-11-2009, 16:48
خوشحالم که از بچه های این فوروم کسی همچین اخلاقی نداره و خوشبختانه همه آقا هستن .
بالاخره یه ماشین سرعتش زیادتر از اونیکیه ، این دلیل نمیشه که اینطوری و با این ادبیات به یه عده توهین بشه
مگه همین چند وقت پیش و توی تهران نبود که سوزوکی هایابوسا، دوج وایپر رو سوسک کرد ؛ حالا چیزی از ارزش وایپر کم شد ؟
این افراد واقعا ترحم برانگیز هستن ! من هشت نه سالم بود طرز فکرم اینطوری بود که هر ماشینی تندتر بره بهتره !
rami_hemi
10-11-2009, 17:01
دوستان به زحمتی که روی یه ماشین کشیده میشه باید احترام گذاشت مثلا اگه توی تی تی برید و بخش پروژه رو بخونید چند تا پروژه واقعا عالی رو میبینید که یکی همین نیسان آلتیمای مرتضی هستش یا آلتیمای کیاوش که موتور یاتاقان زد و خوابید و به درگ نرسید یا E30 آیدین که کلی وقته علی فراهانی روش کار میکنه یا گلف محمد اسپرت لاین گلف محسن 206 خودمون اینا خیلی ارزش دارن البته خیلی از آمریکایی ها نون موتورهای خودشون رو خوردن که ذاتا توان و. گشتاور خوبی دارن و مطمئن باشید این موتورها حداقل با کمی تغییرات اومده بودن حداقل یه کاربراتور عوض شده داشتن ولی من میخوام از محمد یه خواهش کنم
محمد این ماشین رو شهری نکن بیا یه دست تیون درگ واسش جور کن .
واقعا خوشحالم دوستان گلم همیشه با احترام برخورد میکنن .
mard_khasteh
12-11-2009, 13:57
گردهمایی 22 آبان 1388 قطعی شد.
اعلام زمان و مکان پنجمین گردهمایی کلوپ IRANMUSCLECARS
زمان: صبح جمعه مورخ 22 آبان88 از ساعت 9 صبح الی 12ظهر
مکان: اسلات اول پارکینگ پیست اتومبیل رانی مجموعه ورزشی آزادی ( واقع در ضلع غربی استادیوم )
حضور تمامی مالکین و دوستداران اتومبیلهای امریکایی در این گردهمایی آزاد است.
شرکت و بازدید از گردهمایی رایگان میباشد. ( هزینه ورودی پارکینگ، طبق روال عادی مسابقات فدراسیون متعلق به مسئولین نگهداری پارکینگ می باشد. )
عدم رعایت نظم گردهمایی، عدم توجه به تذکرات مامورین انتظامات و انجام هرگونه حرکت نمایشی در محوطه گردهمایی منجر به اخراج شرکت کننده مذکور خواهد شد!
با تشکر. مدیریت کلوپ iranmusclecars
mohamad.hejazi
12-11-2009, 15:14
اینم چند تا عکس با رزولیشن 1024 از جزئیات ماشین به سفارش رضا صادقی:
mard_khasteh
12-11-2009, 15:37
دمت گرم.. گل کاشتی..
Mohammad.Reza.N
12-11-2009, 17:17
سلام خدمت دوستان عزیز به خصوص اصفهانی ها.
من یه کامارو 76 خریدم براش دنبال شیشه عقب و راننده میگردم .
لطفا بهم کمک کنید.:11:
Mohammad.Reza.N
12-11-2009, 17:18
سلام من هم توی اصفهان دنبال شیشه کامارو76 میگردم از دوستان عزسز میخوام بهم کمک کنند. ممنون.:11:
رضا صادقی
12-11-2009, 17:39
ايول داش ممد تركوندي حالا اين عكسا مال چند روز پيشه؟؟؟؟
mohamad.hejazi
12-11-2009, 17:49
سلام خدمت دوستان عزیز به خصوص اصفهانی ها.
من یه کامارو 76 خریدم براش دنبال شیشه عقب و راننده میگردم .
لطفا بهم کمک کنید.:11:
سلام.
من که بهتون یه بار گفتم شاهپور قدیم دارن خیلی راحت میتونی بخری...
ايول داش ممد تركوندي حالا اين عكسا مال چند روز پيشه؟؟؟؟
تازه از آب گرفته شده مال همین امروزه:31:
rami_hemi
12-11-2009, 20:11
محمد ای ول
ولی ببینم مگه تو چراغ پش مگه یه طرف رو خودت مگه نداشتی؟چرا ننداختی روش؟
راستی انگار بازم شیشه عقب رو هم در آوردی.
رضا صادقی
12-11-2009, 20:33
مرسي آقا محمد شما و دوستان ديگر لطف داريد:40::40:
mohamad.hejazi
13-11-2009, 00:43
محمد ای ول
ولی ببینم مگه تو چراغ پش مگه یه طرف رو خودت مگه نداشتی؟چرا ننداختی روش؟
راستی انگار بازم شیشه عقب رو هم در آوردی.
چرا الان 3 تا چراغ دارم ولی فعلآ روش نزاشتم چون یا میدزدن یا میشکونندش یه وقت...شیشه عقب هم چسب نزدم بهش چون یه وقت میشکنه ولی دیگه داره فصل بارون میشه باید چسب بزنم بهش و ماشین رو ببرم تو پارکینگ....
camaro lt
13-11-2009, 12:21
سلام بر همه دوستان
دیروز یکی از دوستان GM باز را دیدم که قبلا کامارو داشته..و فروخته.او به تازگی یک کامارو 1976 ال تی 8 سیلندر و اتومات خریده به قیمت 2.500.000 تومان!ماشین حدود 20 سال دست یک آدم مسئولیت پذیر بوده و به خوبی از آن نگهداری شده بود.رنگ و تودوزی و داشبورد در حد بسیار خوبی و جالبی سالم مانده و تنها در حال اور هال موتور و گیربکس است..رنگ آن آبی متالیک و سقف نیم چرم با شیشه های برقی و گرمکن شیشه عقب و....خلاصه یک جواهر منحصر به فرد..مبارکش..
هنوز از این موارد پیدا میشه و باید گشت ..اما ظاهرا این دوست ما چند ماه تقلا کرده تا توانسته صاحبش را به فروش راضی کند.گویا بچه ها از این ماشین خسته شده و خوششان نمی آمد و لی گفت روزی که ماشین را از منزل آنها میبردم همه خانواده با حسرت و شاید گریان رفتن کامارو را نگاه میکردند..گویا خاطراتشان با آن ماشین تداعی میشد..
من هم با دیدن آن یاد کامارو خودم و خاطراتش افتادم..کاش هنوز داشتمش..کاش...
13-11-2009, 12:35
علی آقا واقعا زیبا بود آدم یه حس خای پیدا میکنه وقتی این صحنه ها رو توصیف میکنید
شما انگار نمیتونید تحمل کنید بدون امریکایی سر کنید
mohamad.hejazi
13-11-2009, 12:37
سلام بر همه دوستان
دیروز یکی از دوستان GM باز را دیدم که قبلا کامارو داشته..و فروخته.او به تازگی یک کامارو 1976 ال تی 8 سیلندر و اتومات خریده به قیمت 2.500.000 تومان!ماشین حدود 20 سال دست یک آدم مسئولیت پذیر بوده و به خوبی از آن نگهداری شده بود.رنگ و تودوزی و داشبورد در حد بسیار خوبی و جالبی سالم مانده و تنها در حال اور هال موتور و گیربکس است..رنگ آن آبی متالیک و سقف نیم چرم با شیشه های برقی و گرمکن شیشه عقب و....خلاصه یک جواهر منحصر به فرد..مبارکش..
هنوز از این موارد پیدا میشه و باید گشت ..اما ظاهرا این دوست ما چند ماه تقلا کرده تا توانسته صاحبش را به فروش راضی کند.گویا بچه ها از این ماشین خسته شده و خوششان نمی آمد و لی گفت روزی که ماشین را از منزل آنها میبردم همه خانواده با حسرت و شاید گریان رفتن کامارو را نگاه میکردند..گویا خاطراتشان با آن ماشین تداعی میشد..
من هم با دیدن آن یاد کامارو خودم و خاطراتش افتادم..کاش هنوز داشتمش..کاش...
مبارکش باشه ماشاالله خیلی خوب خریده این روزها کامارو 2.5 خیلی سخت گیر میاد...:20:
میدونم خیلی سخته آدم ماشین رو که سالها داشته و بهش عادت کرده رو بفروشه....:41:
camaro lt
13-11-2009, 15:16
سلام و تشکر از بابت لطف همه دوستان
یک سوال مهم:
آیا امکان این هست که بصورت جداگانه بتوان نوارهای گرمکن شیشه عقب را بر روی آن سوار کرد؟منظورم این است که اگر شیشه ماشینی گرمکن نداشته باشه آیا میتوان این گرمکن را جداگانه از بازار تهیه کرد و روی هر ماشینی نصب کرد؟سالها قبل من چیزی شبیه آن را دیدم ولی گویا کارایی زیادی نداشت..شاید این روزها با پیشرفت علم این قطعه هم به بازار آمده باشد.
13-11-2009, 16:07
من در مورد ماشینهای دیگه دیده بو.دم ولی کارای چندانی نداشت فقط دور همون المنتها کمی گرم میشد ولی الان به فکر یه چیزایی هستم گرمکن و خنک کن صندلی و کرمکن شیشه عقب رو هم یه چیزایی میخوام طراحی کنم ساده باشه ساختنش و دوستان هم راحت بسازن .
rami_hemi
13-11-2009, 16:07
من در مورد ماشینهای دیگه دیده بو.دم ولی کارای چندانی نداشت فقط دور همون المنتها کمی گرم میشد ولی الان به فکر یه چیزایی هستم گرمکن و خنک کن صندلی و کرمکن شیشه عقب رو هم یه چیزایی میخوام طراحی کنم ساده باشه ساختنش و دوستان هم راحت بسازن .
Mohammad.Reza.N
14-11-2009, 13:45
سلام.
من که بهتون یه بار گفتم شاهپور قدیم دارن خیلی راحت میتونی بخری...
:31:
من هنوز نمی تونم پیغام خصوصی برات بذارم ، آخه تازه کارم:20: یه زحمت بکش یه شماره تماس ایمیل بکن تا بات تماس بگیرم.
شما که قبلا خریدی قیمتش چه جوری بود؟ شیشه فابریک بود یا ایرانی؟
راستی دماغه فایبر جلوش هم شکسته،سالم پیدا میشه یا باید همین رو بدم تعمیر کنند؟
محمد جان ممنون میشم اگه راهنمائیم بکنی.
یا علی.
Mohammad.Reza.N
14-11-2009, 13:51
سلام camaroLT این قیمتی که داری میگی خیلی عالی.
من یه 76lt پیدا کردم رنگ کامل میخواد،چند تا از شیشه هاش هم شکسته چند سال هم هست که زیر باد و باران خوابیده طرف میگه 2 میلیون کمتر نمیدم.؟!!!
به نظر شما ارزشش رو داره؟
Mohammad.Reza.N
14-11-2009, 13:57
محمد جان اگه ممکنه شماره اون آقای شاه بندری رو برام بفرست.:20:
ماشینش سالم بود؟ تزئیناتش رو داشت؟
راستی کاپوت و دماغه جلو کامارو 76 رو داره ؟ اگه خودت هم سراغ داری لطف کن آدرس بده.
مکانیک آمریکائی خوب خودم سراغ دارم اما صافکار و نقاش خوب نه، راهنمائی کنید.....:11:
camaro lt
14-11-2009, 23:46
من یه 76lt پیدا کردم رنگ کامل میخواد،چند تا از شیشه هاش هم شکسته چند سال هم هست که زیر باد و باران خوابیده طرف میگه 2 میلیون کمتر نمیدم.؟!!!
سلام بر همه دوستان و البته یار جدیدمون جناب محمد رضا.
این روزها پیدا کردن ماسل زیر قیمت که راه بره واقعا کفش فولادی و عصای آهنی میخواد!
اگر کسی را سراغ دارید که بتونه برای شما یک چک آپ سطحی انجام بده و وضعیت ماشین را بسنجه که بهتر اگر نه ببینین مقدار پوسیدگی چقدره و یه صافکار رو ببرید ماشین رو از نظر هزینه بازسازی اصولی بدنه قیمت بزنه.آنوخت میتونید با یه ال تی 76 تمیز مقایسه کنین که قیمتش مناسب هست یا نه..شیشه چیز خاصی نیست و گیر میاد اما وضعیت داخل بخصوص داشبورد خیلی مهمه که به این سادگی قابل بازسازی نیست فکر کنم از بدنه هم مهمتره...در مورد موتور و گیربکس هم از حالا همه رو خراب فرض کنین و یه 2 تومان براش کنار بگذارید..البته تا ماشین برای بازسازی جدی وارد پروژه نشه نمیشه نظر 100% داد..من باشم زیاد منتظر نمی مونم و اگر دلم با ماشین بود میگیرمش...ماشین آمریکایی رو برای دل و روح میخرن و میسازن و میرونن..زیاد تو فکر سود و زیان نباشین که این حرفها چندان در دنیای ماسل جایی نداره!!!!!
mohamad.hejazi
15-11-2009, 10:41
من هنوز نمی تونم پیغام خصوصی برات بذارم ، آخه تازه کارم:20: یه زحمت بکش یه شماره تماس ایمیل بکن تا بات تماس بگیرم.
شما که قبلا خریدی قیمتش چه جوری بود؟ شیشه فابریک بود یا ایرانی؟
راستی دماغه فایبر جلوش هم شکسته،سالم پیدا میشه یا باید همین رو بدم تعمیر کنند؟
محمد جان ممنون میشم اگه راهنمائیم بکنی.
یا علی.
سلام.
پیغام خصوصی بهت دادم...
من شیشه بقل رو خریدم 25 هزار تومان
شیشه جلو 70 تومان
شیشه عقب 100 تومان...
شیشه عقب فقط فابریک بود بقیه ایرانی
هم فابریک سالم گیر میاد و هم میتونی بدی تعمیرش کنن...
البته بستگی داره که چطوری شکسته باشه یا چقدر داغون باشه...
خوبی ماشین من اینه که دماغش آهنیه:21:
ماشین اصفهان؟
8 سیلندر؟
اگه خواستی یه قرا بزار با هم بریم ماشین رو ببینیم....
محمد جان اگه ممکنه شماره اون آقای شاه بندری رو برام بفرست.:20:
ماشینش سالم بود؟ تزئیناتش رو داشت؟
راستی کاپوت و دماغه جلو کامارو 76 رو داره ؟ اگه خودت هم سراغ داری لطف کن آدرس بده.
مکانیک آمریکائی خوب خودم سراغ دارم اما صافکار و نقاش خوب نه، راهنمائی کنید.....:11:
همین شاه بندری همه اینها رو سراغ داره....اگه نداشت یه نفر دیگه سراغ دارم که اون تخصصش ماسله...
اون کامارو رو ندیدم ولی میگه بد نیست....
البته مدلش 74 ه و شیشه عقبش با مال 76 فرق میکنه....
Mohammad.Reza.N
15-11-2009, 18:44
سلام.
ماشین 8 سیلندر با موتور 350
گیربکسش هم 3 دنده اتوماتیک که ظاهرا باید 350 باشه.
واقعیت رو بخواید اصلا یادم نیست که داشبوردش سالم یا شکستگی و خرابی هم داره؟!!!!؟
ولی رنگ کامل میخواد
تودوزیش هم جالب نبود
اما این قدر خاک گرفته و کثیف بود که داخلش رو درست ندیدم.!!!!
اما رنگ کامل میخواد.
شاید مجبور بشم کاپوت رو هم عوض کنم. چون جای لولاش خرابی و جوش داره.
اگه داشبوردش خراب باشه سالمش قیمتش چنده؟؟؟؟
اصلا میشه پیدا کرد؟؟؟
mohamad.hejazi
15-11-2009, 19:09
داشبورد نو که گیر نمیاد....
اگه نو میخوای باید از اونور بیاری
دست دوم باید بخری...
من یه دونه اش رو تهران قیمت کردم چندتا ترک داشت میگفت 110 تومن....
camaro lt
17-11-2009, 13:46
[quote=Mohammad.Reza.N;4404786]سلام.
ماشین 8 سیلندر با موتور 350
گیربکسش هم 3 دنده اتوماتیک که ظاهرا باید 350 باشه.
واقعیت رو بخواید اصلا یادم نیست که داشبوردش سالم یا شکستگی و خرابی هم داره؟!!!!؟
ولی رنگ کامل میخواد
تودوزیش هم جالب نبود
اما این قدر خاک گرفته و کثیف بود که داخلش رو درست ندیدم.!!!!
اما رنگ کامل میخواد.
شاید مجبور بشم کاپوت رو هم عوض کنم. چون جای لولاش خرابی و جوش داره.
اگه داشبوردش خراب باشه سالمش قیمتش چنده؟؟؟؟
اصلا میشه پیدا کرد؟؟؟[/quote
سلام
در درجه اول اگر ماشین رو گرفتید بیشتر روی موتور و گیربکس و قطعاتی که در حرکت خودرو کارایی داره تمرکز کنید چون در این حال ماشین میتونه با پای خودش به تعمیرگاه و صافکاری و رنگ آمیزی و...بره داشبورد و تودوزی هم مهمه اما نه آنقدر که بیشتر از فنی باشه اگر داشبورد زیاد خراب نبود با بازسازی داشبورد ساز هم میشه درستش کرد یه آدم وارد خوب میتونه درش بیاره توی اصفاهان آدمای وارد توی اینجور کارها کم نیست بلاخره از قلم زنی و منبت کاری و مینیاتور که سختتر نیست!!!
نتیجه را به ما هم بگید
23-11-2009, 08:25
سلام بر همه دوستان
چه خبر شده؟؟!!چرا اینقدر سکوت برقرار شده؟؟!!
امیدوارم این نشانه آن باشد که جناب حجازی بازسازی کامارو را آغاز کرده باشد و دیگر فرصت زیادی برای سر زدن به اینجا نداشته.
23-11-2009, 09:12
سلام بر همه دوستان
چه خبر شده؟؟!!چرا اینقدر سکوت برقرار شده؟؟!!
امیدوارم این نشانه آن باشد که جناب حجازی بازسازی کامارو را آغاز کرده باشد و دیگر فرصت زیادی برای سر زدن به اینجا نداشته.
راست میگی سکوت خیلی برقرار شده
متآستفانه بازسازی کامارو هنوز شروع نشده 5-6 تومن پول قلمبه میخواد که من فعلآ ندارم...
امروز انشاالله یه استارتی به کامارو میزنم و اگه شد یه فیلم هم میگیرم و میزارم اینجا...
راستی دیروز یه مشتری اومده بود برای کامارو که من خونه نبودم....!
camaro lt
23-11-2009, 22:04
سلا م بر همگی..
مشتری برای کامارو زیاده اما خریدار واقعی کمه..بیشتر دنبال مرده خری هستند..
فروش آن موقعی خوب است که جایگزین مناسبی برای آن داشته باشید..البته این نظر من است..
من مار گزیده ای هستم که از ریسمان سیاه و سفید میترسه.!!!
23-11-2009, 22:50
سلام كامارو جان راستي شما فروشگاه لوازم چي داريد؟
ما در خرم آباد نمايندگي استاني فروش لوازم ايران خودرو رو داريم
mohamad.hejazi
23-11-2009, 22:57
سلا م بر همگی..
مشتری برای کامارو زیاده اما خریدار واقعی کمه..بیشتر دنبال مرده خری هستند..
فروش آن موقعی خوب است که جایگزین مناسبی برای آن داشته باشید..البته این نظر من است..
من مار گزیده ای هستم که از ریسمان سیاه و سفید میترسه.!!!
درسته همه فکر میکنن که میتونن ماشین رو مفت بخرن که.....
همیشه گفتم کامارو رو هیچ وقت نمیفروشم جز وقتی که یه ماشینی که واقعآ بیشتر از کامارو دوست داشته باشم حاضرم بفروشم...
البته وقتی که کامارو رو بازسازی کردم دیگه فکر نکنم بفروشمش!
camaro lt
24-11-2009, 14:08
سلام كامارو جان راستي شما فروشگاه لوازم چي داريد؟
ما در خرم آباد نمايندگي استاني فروش لوازم ايران خودرو رو داريم
سلام بر همه
منم هم لوازم پیکان و پراید و پژو میفروشم..همش آهن قراضه...
باور کنید حرصم میگیره میبینم این ماشینای جدید بدون کیفیت راحت لوازم دارن و میتوانند راه برن اما واسه یه آمریکایی با استیل و جذاب اینقدر ادا و اصول در میآد....
چند روز پیش بازم برای ماشینهای 35 سال به بالا خط و نشون کشیدن..نمی دونم مگر قرار نبود معاینه بشه و بازم بتونن راه برن؟پس این قانون به چه دردی میخوره؟چرا هیکس از این مسئولها یه روده راست تو شکمش نیست؟؟!!!
یعنی حق داشتن ماشین مدل سی و چند سال قبل اینقدر براشون سخته که از ما دریق میکنند؟
اگر کسی از دوستان خبر دست اول و موثقی داره بگه که بدونیم تکلیف چیه؟؟
تصویر کامارو 70 شما هم خیلی زیباست..ممنون جناب صادقی
24-11-2009, 22:56
کامارو جان ببین این کامارو عجب رنگی داره....واقعآ بهترین رنگ رو بهش زدن:
میتونم همچین خط کشی رو کامارو انجام بدن نظرتون چیه؟
camaro lt
25-11-2009, 00:04
سلام..
عالیه!!
رنگ زرد توی ماشینهای امروزی که همشون رنگهای دلگیر و کدر دارند خیلی چشمگیر میشود..من تجربه آن را داشتم...
امیدوارم زودتر کامارو شما اینجوری بشه که دلم آب شد!!
25-11-2009, 01:23
سلام
مخلصیم.
آقا تکلیف من رو رشن کنید بلاخره اون 76 lt که تو پستهای قبلی گفتم به نظرتون می ارزه یا نه؟
آقا محمد حجازی گل شما که همشهری هستی یه کمکی بکن!!!!
اگه بگیرم تو پیدا کردن وسایل میتونید کمک کنید؟
رنگ ماشین به نظرتون چه جوریه؟؟؟؟؟؟ سبز متالیک!!!!!
mohamad.hejazi
25-11-2009, 08:55
سلام..
عالیه!!
رنگ زرد توی ماشینهای امروزی که همشون رنگهای دلگیر و کدر دارند خیلی چشمگیر میشود..من تجربه آن را داشتم...
امیدوارم زودتر کامارو شما اینجوری بشه که دلم آب شد!!
سلام
مخلصیم.
آقا تکلیف من رو رشن کنید بلاخره اون 76 lt که تو پستهای قبلی گفتم به نظرتون می ارزه یا نه؟
آقا محمد حجازی گل شما که همشهری هستی یه کمکی بکن!!!!
اگه بگیرم تو پیدا کردن وسایل میتونید کمک کنید؟
رنگ ماشین به نظرتون چه جوریه؟؟؟؟؟؟ سبز متالیک!!!!!
سلام.
آقا محمد حدآقل یه عکس از ماشین بزار تا بشه گفت میآرزه یا نه....
اگه بگیری میتونم قطعاتش رو برات جور کنم البته از تهران!
کامارو تمام وسایلش هست....
rami_hemi
25-11-2009, 09:34
سلام محد نه استرایپ یا همون خط وسط رو مثل اولش بندازی قشنگتره
ولی خداییش رنگ زرد محشری داره
میشه یه لیست از کارایی رو که کردی بذاری ؟
موتور و گیربکس تو چه وضعی هستش؟کاربرات چطور هستش؟ماشین رو نمیخوای ببری یه جایی زیر سقف؟
بهتره یه ردیف کاری هم بنویسی ببینی چی رو باید انجام بدی و کی
فکر میکنم الان داری فقط روی تزئینات کار میکنی.
راستی از جلوپنجره ماشین یه عکس بگیر بذار.همونی که میگی شکسته
mard_khasteh
25-11-2009, 20:39
اوه اوه !!! ممد عجب عکسی بود اون کامارو زرده !! :41: اعصاب و روانم ریخت به هم...
camaro LT عزیز شما کامارو 8 سیلندر دور و بر 4 تومن سالم سراغ نداری؟ آخه من هر چی دور و بر 4 تا 4500 دیدم همه یا مشکل تصادف شدید و پوسیدگی دارن یا مشکل موتور و گیربکس.. :41:
نمی دونم 6 بگیرم یا 8 :41:
camaro lt
25-11-2009, 23:12
سلام
در مورد ماشین کلا من فکر میکنم فعلا دست نگه دارید ببینید این جریان اول بهمن چی میشه چون مدام خط و نشون میکشند البته به این سادگی هم نیست که بشه جلوی کلی ماشین رو یه روزه گرفت ..مسلما با پرداخت یه پولی مشکل رو حل میکنند!!امیدوارم که اینجوری باشه..
در مورد کامارو 4 تومانی پیدا میشه کرد اما باید بگردید و اگر پیدا کردین واقعا سریش و پیله بشید!!!!چون صاحبش به این مفتی نمیفروشه..(مگر نه جناب حجازی!1درست میگم؟؟!!)
در نظر من و با تجربه ای که داشتم موتورهای هشت سیلند در کل از 6 سیلندر بهتره..به دلایل زیاد مثل قویتر بودن و نرمتر کار کردن و زیادتر بودن لوازم یدکی و اوراقی آن..اما اگر 6 سیلند تمیز و مناسب و ارزان هم پیدا کردید چرا که نه؟؟!!بگیرید...
camaro lt
26-11-2009, 00:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
camaro lt
26-11-2009, 00:14
سلام آخرش ندونستم چطوری اینجا میشه عکس گذاشت؟این را کپی کردم و پیست انجام شد البته با اجازه!!اما عکسهای دیگه را نمی شه کپی کرد و در صورت کپی شدن هم پیست نمی شه..لطفا ساده ترین راه را بفرمائید
26-11-2009, 00:15
سلام
در مورد ماشین کلا من فکر میکنم فعلا دست نگه دارید ببینید این جریان اول بهمن چی میشه چون مدام خط و نشون میکشند البته به این سادگی هم نیست که بشه جلوی کلی ماشین رو یه روزه گرفت ..مسلما با پرداخت یه پولی مشکل رو حل میکنند!!امیدوارم که اینجوری باشه..
در مورد کامارو 4 تومانی پیدا میشه کرد اما باید بگردید و اگر پیدا کردین واقعا سریش و پیله بشید!!!!چون صاحبش به این مفتی نمیفروشه..(مگر نه جناب حجازی!1درست میگم؟؟!!)
در نظر من و با تجربه ای که داشتم موتورهای هشت سیلند در کل از 6 سیلندر بهتره..به دلایل زیاد مثل قویتر بودن و نرمتر کار کردن و زیادتر بودن لوازم یدکی و اوراقی آن..اما اگر 6 سیلند تمیز و مناسب و ارزان هم پیدا کردید چرا که نه؟؟!!بگیرید...
ممنونم camaro LT جان.. کاش شما اسمتون رو می گفتید..
باز من اومدم ماشین بخرم همه چی خراب شد :19:
پس واسه همینه همه دارن آمریکایی ها رو می فروشن !! :19: همشهری دیروز و امروز تهران رو اگه باز کنید یه ردیف کامل ماشین آمریکایی گذاشتن واسه فروش :41: عجب زمونه ایه !!! دارن دستس دستی ما رو کراکی می کنن... همینه مردم میرن معتاد میشن دیگه..
taghi_ramzi
26-11-2009, 00:20
سعید جان اون کامارو ss آبی شیش سیلندره که 3.2 میلیون می گفتو دیدی ؟ نپسندیدی ؟ عکسهاش به نظر تمیز میومد.
mard_khasteh
26-11-2009, 00:21
تفاوت شتاب و کشش 6 و 8 چقدره ؟؟
یه سری سوال رو فقط محض اطلاع می پرسم :
آیا با 6 هم میشه مث 8 تیک-آف یا برن-اوت کرد ؟؟ اصلا میشه رو کامارو ی 6 سیلندر به عنوان یه ماسل حساب باز کرد؟
کامارو 6 سیلندر و 8 سیلندر از لحاظ شتاب در حد چه ماشینی هستند؟ اگه ممکنه مثال بزنید.. فرضا کامارو 6 سیلندر سالم می تونه 206 رو بگیره؟ ( شرمنده اینا رو فقط واسه اطلاع می پرسم )
کامارو 8 سیلندر چطور؟
mard_khasteh
26-11-2009, 00:26
سلام آخرش ندونستم چطوری اینجا میشه عکس گذاشت؟این را کپی کردم و پیست انجام شد البته با اجازه!!اما عکسهای دیگه را نمی شه کپی کرد و در صورت کپی شدن هم پیست نمی شه..لطفا ساده ترین راه را بفرمائید
الان یاهو مسنجر من خراب شده.. وگرنه دقیق توضیح می دادم.. شما اول عکس رو یه جا upload کنید..
آیا عکستون رو آپلود کردید ؟
سعید جان اون کامارو ss آبی شیش سیلندره که 3.2 میلیون می گفتو دیدی ؟ نپسندیدی ؟ عکسهاش به نظر تمیز میومد.
مخلصم تقی جان.. والا اون بتونه زیاد داره.. ماشین شمال هم هست و پوسیدگی و .......
خلاصه دیگه فکرش رو نکردم..
فردا هم دارم میرم دو تا 75 ببینم.. ببینم چی میشه.. دمت گرم
mard_khasteh
26-11-2009, 00:58
البته من فکر می کنم به چند دلیل نمی تونن ماشین های قدیمی تمیز رو جمع کنن :
یکی اینکه افراد زیادی هستن که از این ماشین های کلاسیک حمایت می کنن.. و خیلی برش دارن.. مث مدیر سایت IranMuscleCars که مطمئنا اجازه نمی دن بلایی سر این ماشین ها بیاد.. یا مدیر گردهمایی خودرو های کلاسیک تو اصفهان. و...
و دوم اینکه ماشین های زیادی هستن که ارزش مالی بالایی دارن.. مثل اون کادیلاک ضد گلوله... یا اون شلبی 67 که آقا خسرو داره بازسازی می کنه..
نکته سوم : چون راهنمایی و رانندگی معیار دقیقی واسه جدا سازی ماشین های قدیمی از هم نداره بنابراین نمی تونه تر و خشک رو با هم بسوزونه.. چون خیلی از این ماشین ها میراث کشور هستند و باید تو موزه باشن.. نه خیابون
به نظر من اگه این دوره هم بگذره و دست از سر ماشین های قدیمی بر دارن قیمت ماشین های قدیمی بالا میره.. (البته نظر شخصیم هست و ممکنه اشتباه باشه) چون الان خیلی ها از ترس دارن ماشیناشون رو می فروشن... اما اگه پلاک کلکسیونی بدهند چی میشه !!!
من فردا میرم راهنمایی و رانندگی دقیقا بفهمم داستان چیه.. میام نتیجه رو میگم...
من چند روز پیش با یه افسر صحبت می کردم.. بهم گفت اگه ماشین سالم باشه و پلاک داشته باشه که دیگه مشکلی نداره.. !!
میری معاینه رو می گیری و حله !!
mard_khasteh
26-11-2009, 01:03
ولی خوب خودمونیم .. آدم تنش می لرزه بخواد 4500 پول پای ماشین بده که حتی به احتمال 1% فردا ممکنه نتونی باهاش تردد کنی :41::41:
ای روزگار...
BLACK-BLACK
26-11-2009, 01:08
آیا با 6 هم میشه مث 8 تیک-آف یا برن-اوت کرد ؟؟ اصلا میشه رو کامارو ی 6 سیلندر به عنوان یه ماسل حساب باز کرد؟
کامارو 6 سیلندر و 8 سیلندر از لحاظ شتاب در حد چه ماشینی هستند؟ اگه ممکنه مثال بزنید.. فرضا کامارو 6 سیلندر سالم می تونه 206 رو بگیره؟ ( شرمنده اینا رو فقط واسه اطلاع می پرسم )
کامارو 8 سیلندر چطور؟
شتابشون خیلی تفاوت داره از اون طرف استهلاک 8 بیشتره یعنی با خرید 6 خرج متوسطی که چند ماه یه بار باید برای ماشینت بکنی کمتر میشه و اینکه از نظر حداکثر سرعت 8 و 6 در یه اندازه هستند
برن اوت تو کدوم خیابونا؟خیابونای ایران؟!تو خیابونای ما اینقدر ترافیک هست که اگه بتونی با دوچرخه برن اوت بزنی شاهکار کردی!
کلا 8 و 6 از نظر شتاب مثل هم نیستن ولی شتاب 6 هرچقدر هم کمتر باشه بازم از 206 بیشتره(البته 6 دارم تا 6 ها)به دست فرمون خودتم بستگی داره
کلا به نظرمن اگه علا وه بر اینکه میدونی کارت سوخت ماشینای بالای 35 سال داره باطل میشه و از سال 90 هم ترددشون به چند کیلومتر در روز محدود میشه بازم میخای ماشین امریکایی بگیری 6 سیلندر بگیر
mohamad.hejazi
26-11-2009, 13:47
سلام محد نه استرایپ یا همون خط وسط رو مثل اولش بندازی قشنگتره
ولی خداییش رنگ زرد محشری داره
میشه یه لیست از کارایی رو که کردی بذاری ؟
موتور و گیربکس تو چه وضعی هستش؟کاربرات چطور هستش؟ماشین رو نمیخوای ببری یه جایی زیر سقف؟
بهتره یه ردیف کاری هم بنویسی ببینی چی رو باید انجام بدی و کی
فکر میکنم الان داری فقط روی تزئینات کار میکنی.
راستی از جلوپنجره ماشین یه عکس بگیر بذار.همونی که میگی شکسته
سلام.
آره همون 2 خطی بهتره....
واقعآ من وقتی این عکس رو دیدم برای چند دقیقه ای رفتم تو کما!:31:
باشه یه لیست از کارهایی که انجام دادم رو میزارم اینجا
موتور کمپرس داره
گیربکس خرابه تقه میزنه و روغن رو رد میکنه که باعث میشه شتاب ماشین بیاد پایین
یا یه چادر میخرم برای ماشین یا میبرمش زیر یه سقف.
در حال حاضر زورم فقط به تزئینات میرسه:31:
عکس از جلو پنجره هم میزارم.
اوه اوه !!! ممد عجب عکسی بود اون کامارو زرده !! :41: اعصاب و روانم ریخت به هم...
camaro LT عزیز شما کامارو 8 سیلندر دور و بر 4 تومن سالم سراغ نداری؟ آخه من هر چی دور و بر 4 تا 4500 دیدم همه یا مشکل تصادف شدید و پوسیدگی دارن یا مشکل موتور و گیربکس.. :41:
نمی دونم 6 بگیرم یا 8 :41:
راستی اون کامارو 73 8 سیلندر آبیه که گفتم مال دوستمه گفت اگه 4 تومن بخرن میفروشمش...
8 بگیر
سلام
من که کاری به این قانون ممنوعیت ندارم هر کاری که میخوان بکنن...
کاملآ موافقم 8 سیلندر یه چیز دیگست....
هم نرمتر کار میکنه
هم شتابش بالاتر از 2 برابر از 6 سیلندره
6 بیدردسرتره
کامارو 8 سیلندر چطور؟
تفاوت 6 با 8 از زمین تا آسمونه.....
من تا حالا پشت کامارو 6 سیلندر نشستم ولی با نوا و ایمپالا که نمیشه تیک آف و... کرد...
کامارو 6 سیلندر از لحاظ قانونی اصلآ ماسل به حساب نمیاد...
از من میشنوی 8 سیلندر بگیر که اگه یه جا خواستی قدرت ماشینت رو به رخ بقیه بکشی کم نیاری!:31:(6 کم میاره)
نوای ما شتابش به اندازه یه پرایده!!!206 لوله میکنه نوا رو...
من خودم با نوا بعضی جاها که میخواستم گازش رو بگیرم با ترس و لرز این کارو انجام میدادم چون میدونستم احتمالش هست که کم بیاره...
8 سیلندر بگیر با کارب 4 دهنه باهاش معکوس بکش اونوقت میفهمی 8 سیلندر یعنی چی...
بازم دارم میگم 8 بگیر
اگه تونستم یه فیلم از معکوس کشیدن الدزمبیل میزارم...
camaro lt
26-11-2009, 14:35
سلام بر همه
داستان ماشینای قدیمی خیلی پیچ وا پیچ شده و هزار توی عجیب و غریبی پیدا کرده..البته توی ایران اینجوریه وگرنه توی آمریکا و کانادا این یه جریان ساده و روز مره است و اگر بدونن توی ایران اینجور با این ماشینها برخورد میشه کلی به ما میخندند..و حق هم دارند...مگر داشتن یه ماشین قدیمی جرمه که برخورد قانونی میشه؟؟؟!!!اینها همه از بی برنامگی و بی هدف بودن راه کارهای مسئولین این ماجرا است وگر نه ما هایی که عاشق و صاحب این ماشینها هستیم بلدیم چه جوری از انها نگهداری کنیم تا هر بار که میریم توی خیابان ملت از لذت و هیجان دیدن این جواهرات رنگارنگ میخ کوب بشن..
اما در هر صورت من فکر میکنم آنهایی که دارند نباید بفروشند و آنهایی که ندارند دست نگه دارند و نخرند تا وضعیت کاملا معلوم بشه مگر اینکه حسابی دل به دریا بزنین و مثل یه عاشق بی پروا برید توی دل حوادث این داستان....
در مورد تفاوت 6 سیلند و 8 سیلند این هم کلی بالا و پایین داره..من تجربه شخصی و مسائلی را که رودر رو با آن برخورد داشتم را ملاک بگذارم میتونم بگم 8 بهتره و استهلاک کمتری داره..چرا؟
مثلا در 8 شما 2تا سر سیلندر دارید که هرکدام جدا از دیگری است اگر یکی خراب بشه کاری به دیگری نداره و این یعنی هزینه کمتر در حالی که توی 6 شما یه سر سیلندر ردیفی دارید و اگر یکی از دهنه ها مشکلی پیدا بکنه کل سر سیلندر باید عوض بشه..
هزینه تعویض سر سیلندر در 6 و 8 اصلا قابل قیاس نیست!!
قیمت یه سر سیلند 6 با سوپاپها که آماده کار بود (دست دوم) سال 84 حدوده 400.000 تومان بود و البته با کلی جستجو و درد سر ..اما همان موقع هر کدام از سر سیلندر های 8 چیزی بین 85000 تا 120.000 قیمت داشت!!!و البته به تعداد زیاد پیدا میشد..الان هم هنوز با تمام این جریانات خیلی راحتتر میشه سر سیلندر و میل لنگ و ...یه 8 را نسبت به 6 پیدا کرد...
همان کامارو ال تی آبی که گفتم 2500.000 تومانی که یک ماه قبل خریده شده بود 2تا سر سیلندر گرفته و با سوپاپها و آماده و کاملا سالم چیزی حدود 350.000 شده...من 8 را همیشه به 6 ترجیح میدم..
واتر پمپ 6 سیلندر توان خنک کردن 6 تا سیلندر در طول را نداره و معمولا در دهنه های 5 یا 6 دچار سوختگی سوپاپ یا ترک میشه..این مسئله 2 بار برای یک نوا که داشتم پیش آمد و بیش از یک میلیون برام هزینه داشت و آخر سر هم همانجوری فروختم..یه نوا هم مال دوستم بود که آنهم همین مشکل را پیدا کرد..الالن دیگه موتورهای خورجینی بهترین کارایی را دارند و 6 سیلند ردیفی به تاریخ پیوست...
شتاب را هم که دیدم همیشه 8 بالاتر از 6 بوده..
من با کامارو خودم که گیربکس اتو داشت با نوا دوستم که گیربکس 4 دنده دستی داشت کورس گذاشتم...میدانید که شتاب اتومات از دستی کمتره(در حالت مهمولی و بدون استفاده از کمکی)
من همیشه جلوتر از او بودم و خودش میگفت که شتاب 8 خیلی بهتره..این را در نوا و بیوک که بدنه یک سان دارند کاملا میتونید ببینید..
اما 6 سیلندر را هم دست کم نگیرید...
همان نوا دوستم خیلی راحت یه زانتیا exclusive را جا گذاشت...البته بدنه نوا سنگینتر از زانتیا است و خودتان حدس بزنید اگر سبکتر بود شتاب چقدر بالاتر میرفت؟؟
در مورد burn out به همان صورتی که تصور دارید باید روی ماشین و بخصوص موتور کار زیادی انجام و حسابی تقویت بشه وگرنه کار نشد نداره..اما همون وضعیت معمولی اینها هم کلی شتاب و تیک آف میتونه براتون بیاره که حسابی حال میده اما زیاد این کارو نکنید که برای دیفرانسیال و موتور و لاستیکها خوب نیست..از این وضعیت در مواقع ضروری باید استفاده کرد..مثل فرار از یک تصادف...
من اگر مطمئن باشم که مشکل تردد ندارم دیگه کاری با کارت سوخت و قیمت بنزین و هزینه لوازم یدکی و..ندارم..حاضرم با بنزین لیتری 1000 تومان هم برم مسافرت و لذت ببرم..مگر آدم چند سال زنده است و جوان میمونه که بخواد حساب و کتاب این چیزا رو بکنه؟؟؟!!!مثلا اگر توی یه سفر من 500 لیتر بنزین بسوزونم که بشه 500 هزار تومان این پول نه من را گدا میکنه نه میلیاردر..اما خاطره ای جذاب و به یاد ماندنی از یه سفر با یه آمریکایی برام باقی میگذاره که برای تمام عمرم با اون خوشم..باور نمی کنید؟؟؟!!از این خاطرات زیاد داشتم..کاش بازم بشه رفت...
در نهایت بهترین تصمیم و آخرین آن را خود شما میتونید بگیرید و نه من و دوستان و یا راهنمایی و رانندگی!!
اسم کوچیک من علی هست..اما گویا علی اینجا زیاده پس همان camaro lt بهتره!!
26-11-2009, 20:18
سلام بر همه
داستان ماشینای قدیمی خیلی پیچ وا پیچ شده و هزار توی عجیب و غریبی پیدا کرده..البته توی ایران اینجوریه وگرنه توی آمریکا و کانادا این یه جریان ساده و روز مره است و اگر بدونن توی ایران اینجور با این ماشینها برخورد میشه کلی به ما میخندند..و حق هم دارند...مگر داشتن یه ماشین قدیمی جرمه که برخورد قانونی میشه؟؟؟!!!اینها همه از بی برنامگی و بی هدف بودن راه کارهای مسئولین این ماجرا است وگر نه ما هایی که عاشق و صاحب این ماشینها هستیم بلدیم چه جوری از انها نگهداری کنیم تا هر بار که میریم توی خیابان ملت از لذت و هیجان دیدن این جواهرات رنگارنگ میخ کوب بشن..
اما در هر صورت من فکر میکنم آنهایی که دارند نباید بفروشند و آنهایی که ندارند دست نگه دارند و نخرند تا وضعیت کاملا معلوم بشه مگر اینکه حسابی دل به دریا بزنین و مثل یه عاشق بی پروا برید توی دل حوادث این داستان....
در مورد تفاوت 6 سیلند و 8 سیلند این هم کلی بالا و پایین داره..من تجربه شخصی و مسائلی را که رودر رو با آن برخورد داشتم را ملاک بگذارم میتونم بگم 8 بهتره و استهلاک کمتری داره..چرا؟
مثلا در 8 شما 2تا سر سیلندر دارید که هرکدام جدا از دیگری است اگر یکی خراب بشه کاری به دیگری نداره و این یعنی هزینه کمتر در حالی که توی 6 شما یه سر سیلندر ردیفی دارید و اگر یکی از دهنه ها مشکلی پیدا بکنه کل سر سیلندر باید عوض بشه..
هزینه تعویض سر سیلندر در 6 و 8 اصلا قابل قیاس نیست!!
قیمت یه سر سیلند 6 با سوپاپها که آماده کار بود (دست دوم) سال 84 حدوده 400.000 تومان بود و البته با کلی جستجو و درد سر ..اما همان موقع هر کدام از سر سیلندر های 8 چیزی بین 85000 تا 120.000 قیمت داشت!!!و البته به تعداد زیاد پیدا میشد..الان هم هنوز با تمام این جریانات خیلی راحتتر میشه سر سیلندر و میل لنگ و ...یه 8 را نسبت به 6 پیدا کرد...
همان کامارو ال تی آبی که گفتم 2500.000 تومانی که یک ماه قبل خریده شده بود 2تا سر سیلندر گرفته و با سوپاپها و آماده و کاملا سالم چیزی حدود 350.000 شده...من 8 را همیشه به 6 ترجیح میدم..
واتر پمپ 6 سیلندر توان خنک کردن 6 تا سیلندر در طول را نداره و معمولا در دهنه های 5 یا 6 دچار سوختگی سوپاپ یا ترک میشه..این مسئله 2 بار برای یک نوا که داشتم پیش آمد و بیش از یک میلیون برام هزینه داشت و آخر سر هم همانجوری فروختم..یه نوا هم مال دوستم بود که آنهم همین مشکل را پیدا کرد..الالن دیگه موتورهای خورجینی بهترین کارایی را دارند و 6 سیلند ردیفی به تاریخ پیوست...
شتاب را هم که دیدم همیشه 8 بالاتر از 6 بوده..
من با کامارو خودم که گیربکس اتو داشت با نوا دوستم که گیربکس 4 دنده دستی داشت کورس گذاشتم...میدانید که شتاب اتومات از دستی کمتره(در حالت مهمولی و بدون استفاده از کمکی)
من همیشه جلوتر از او بودم و خودش میگفت که شتاب 8 خیلی بهتره..این را در نوا و بیوک که بدنه یک سان دارند کاملا میتونید ببینید..
اما 6 سیلندر را هم دست کم نگیرید...
همان نوا دوستم خیلی راحت یه زانتیا exclusive را جا گذاشت...البته بدنه نوا سنگینتر از زانتیا است و خودتان حدس بزنید اگر سبکتر بود شتاب چقدر بالاتر میرفت؟؟
در مورد burn out به همان صورتی که تصور دارید باید روی ماشین و بخصوص موتور کار زیادی انجام و حسابی تقویت بشه وگرنه کار نشد نداره..اما همون وضعیت معمولی اینها هم کلی شتاب و تیک آف میتونه براتون بیاره که حسابی حال میده اما زیاد این کارو نکنید که برای دیفرانسیال و موتور و لاستیکها خوب نیست..از این وضعیت در مواقع ضروری باید استفاده کرد..مثل فرار از یک تصادف...
من اگر مطمئن باشم که مشکل تردد ندارم دیگه کاری با کارت سوخت و قیمت بنزین و هزینه لوازم یدکی و..ندارم..حاضرم با بنزین لیتری 1000 تومان هم برم مسافرت و لذت ببرم..مگر آدم چند سال زنده است و جوان میمونه که بخواد حساب و کتاب این چیزا رو بکنه؟؟؟!!!مثلا اگر توی یه سفر من 500 لیتر بنزین بسوزونم که بشه 500 هزار تومان این پول نه من را گدا میکنه نه میلیاردر..اما خاطره ای جذاب و به یاد ماندنی از یه سفر با یه آمریکایی برام باقی میگذاره که برای تمام عمرم با اون خوشم..باور نمی کنید؟؟؟!!از این خاطرات زیاد داشتم..کاش بازم بشه رفت...
در نهایت بهترین تصمیم و آخرین آن را خود شما میتونید بگیرید و نه من و دوستان و یا راهنمایی و رانندگی!!
اسم کوچیک من علی هست..اما گویا علی اینجا زیاده پس همان camaro lt بهتره!!
من نمیدونم که تو امریکا الان بنزین لیتری چنده ولی اینو میدونم که اگه ما هم بخایم به این شیوه مصرف بنزینمون ادامه بدیم تا چند سال دیگه باید بنزینو مثل همون امرکا وکانادا لیتری چندین هزار تومن بخریم
نه اصلا هم جرم نیست ته نظر من حروم کردن سرمایه مملکت جرمه وقتی شما یه راهی رو با 20 لیتر بنزین میتونی بری چرا باید همون راهو بایه ماشین دیگه با60 لیتر بنزین بری؟
اینهمه امریکایی دیدیم و اینهمه رفیق امریکایی باز داشتیم بار اوله میشنوم که استهلاک 8 کمتر از 6ه!
بحث داشتن قطعه اضافی کاملا از 6 یا 8 بودن جداس مثلا در صورتی که بلوک موتور شما ترک ورداره هزینه ای که برای تعویض بلوک 8سیلندر باید بدی صدر در صد بیشتر از بلوک 6 سیلندر هستش
منم یه مدتی طرز فکر شما رو داشتم ولی همین 500 تومنا رو اگه روی هم جمع کنی میبینی که بعد از چندین سال هزینه ای رو که با صرفه جوییش میتونستی به خیلی جاهای دیگه زندگیت بزنی الکی ریختی تو شیکم ماشین
mard_khasteh
26-11-2009, 22:05
فردا دارم میرم یه 75 دیگه ببینم.. ممد جان یه لطف می کنی این اطلاعات رو از دوستت بگیری واسه من؟
این 73 مشکل موتور و گیربکس نداره؟ چند وقته از معاینه اش می گذره؟ تصادف شدید نداشته؟؟؟؟ بیمه داره؟ پوسیدگی چطور؟ تایپش می دونی چیه؟ پلاک داره؟
camaro lt
26-11-2009, 22:09
سلام بر همگی.
دوست عزیز ما جناب black black
من مایلم بدانم چند سال است که ماشین آمریکایی داشته اید؟چند عدد و از چه مدل و به چه صورت؟
چه تجاربی در مورد تعمیرات و بازسازی اعم از فنی و ظاهری روی آن انجام دادید؟
چند بار موتور تعمیر کردید و یا اینکه گیر بکس اتومات را باز و بسته کردید؟
و هزاران چند دیگر...
البته اگر اجازه دید از مورد اول شروع میکنم:
بنزین در امریکا و اصولا در کشور های دیگر به نرخ روز فروخته میشود.مثلا در کانادا هر لیتر بنزین حدودا 95 سنت است که گاهی ممکن است بالاتر هم برود..تابلویی در ورودی پمپ بنزینها نصب شده که به صورت آنلاین آخرین بهای بنزین را نشان میدهد و از ساعت 12 شب ممکن است بر اساس قیمت نفت خام بالا یا پایین برود (در طول بحران بهای نفت که بالای 100$ رسید قیمت هر لیتر بنزین در کانادا از مرز 2$ نیز گذشت....البته آنها حداقل 5 تا 7 مدل بنزین دارند و حتی برای خودروهای کلاسیک نیز بنزین مناسب آن را همیشه فراهم میکنند برعکس ایران که بنزینش دخل ماشینهایی مثل ب ام و و پورشه را آورده!!!
خرید بنزی لیتری 1000 تومان اشکال ندارد به شرطی که ضمینه آن آماده شود که این یک بحث اقتصادی است و جایش اینجا نیست..
راه رفتن با ماشین قدیمی جرم نیست و شما هم اشاره فرمودید اما مطمئن باشید آن 60لیتر بنزین حرام نشده بلکه در جای خودش مصرف گشته..توضیح این مقوله نیز بحث مفصلی را میطلبد که این پست مکان آن نیست اما آزادی افراد در حق انتخاب شرط اول دموکراسی است که باید مراعات شود...
داشتن دوستی که سوار ماشین آمریکایی میشود و یا اینکه خود آدم صرفا از آن استفاده کند کسی را آمریکایی باز نمی کند..من از 15 سالگی با ماشین آمریکایی سر و کار داشتم و تا الان که40 سال دارم تعداد زیادی از آنها را در مدلهای گوناگون و شرایط مختلف استفاده کردم..در این 25 سال شخصا و یا با همراهی دوستان دیگر تعمیرات موتور و گیربکس انجام دادم و بارها سر سیلندر و بلوک موتور و دیفرانسیال و...باز و بسته و تعمیر کرده ام..اظهار فضل نمی کنم اما در جمعی که صحبت از ماشین آمریکایی باشد من هم حرفی برای دوستان دارم و از تجربه های خوبی که داشتم آنان را نیز مطلع میکنم..بنابر این اگر تفاوتهای 6 و 8 را برایتان توضیح دادم از روی قیافه موتور یا حدس و گمان نبوده.
در مورد قطعات موتورهای 6 و 8 و تفاوت قیمت آنها و کثرت یا کمبود آن باید بارها به دنبالش رفته باشید تا بتوانید نظر جامع تری بدهید.
امیدوارم شما بتوانید با این 500.000 تومانها به تمامی آرزوهای خود برسید...
و در آخرین کلام ادیبی گفت:
همیشه کاری را انجام دهید که خون را در رگهای شما به جریان بیاندازد....
خودروی آمریکایی خون را به غلیان می آورد...قدرت و خشونت زیبایی را تداعی میکند...احساس زندگی و رهایی از شر و بدی را در دل می آفریند...و ذهن را خلاق و روشن میسازد..
گفتار من را کسانی که مانند من سالها با خودروهای آمریکایی سر کرده اند درک میکنند...کسانی که میدانند از یک خودرو چه میخواهند و لذت رانندگی را در چه میبینند...
از شما خواهش دارم اجازه دهید این پست از مسیر خود منحرف نشده و به بحث اصلی خودش که بازسازی کامارو 1970 است باز گردد...مسلما در گروههای دیگری میتوانید شنونده و همفکر زیادتری برای گفتارتان بیابید...
از جناب حجازی و بقیه دوستان پوزش میطلبم که بحث به بیراهه کشیده شد..
سپاسگزارم
mard_khasteh
26-11-2009, 22:47
من نمیدونم که تو امریکا الان بنزین لیتری چنده ولی اینو میدونم که اگه ما هم بخایم به این شیوه مصرف بنزینمون ادامه بدیم تا چند سال دیگه باید بنزینو مثل همون امرکا وکانادا لیتری چندین هزار تومن بخریم
نه اصلا هم جرم نیست ته نظر من حروم کردن سرمایه مملکت جرمه وقتی شما یه راهی رو با 20 لیتر بنزین میتونی بری چرا باید همون راهو بایه ماشین دیگه با60 لیتر بنزین بری؟
اینهمه امریکایی دیدیم و اینهمه رفیق امریکایی باز داشتیم بار اوله میشنوم که استهلاک 8 کمتر از 6ه!
بحث داشتن قطعه اضافی کاملا از 6 یا 8 بودن جداس مثلا در صورتی که بلوک موتور شما ترک ورداره هزینه ای که برای تعویض بلوک 8سیلندر باید بدی صدر در صد بیشتر از بلوک 6 سیلندر هستش
منم یه مدتی طرز فکر شما رو داشتم ولی همین 500 تومنا رو اگه روی هم جمع کنی میبینی که بعد از چندین سال هزینه ای رو که با صرفه جوییش میتونستی به خیلی جاهای دیگه زندگیت بزنی الکی ریختی تو شیکم ماشین
BLACK-BLACK جان یه موضوعی که من درباره شما یادمه اینه که همیشه شما حرف های نا امید کننده درباره ی این ماشین ها می زنی.. از شما که انقدر اطلاعاتت قوی هستش بعیده که بخوای هر دفعه بزنه تو سر ماشین آمریکایی...
کسی که دنبال ماشین آمریکایی میره عشقش رو داره.. یکی پولش رو تو اعتیاد دود می کنه ، یکی توی رفیق بازی.. یکی تو ماشین بازی.. اگه دقت کنی ماشین بازی از همه ی این تفریحات سالم تره...
در ضمن شما داری در مورد مصرف بنزین ماشین آمریکایی بدجوری بی انصافی می کنی...
مرد حسابی ماشین های آمریکایی اکثرا بالای 600 - 700 تا بنزین تو کارت سوختشون دارن...
کسی که ماشین آمریکایی داره که صبح ها باهاش سرکار نمیره... ماشین رو هفته ای یه بار میاره بیرون..
تو رو خدا راجع به مصرف سوخت و این بحث ها هم بحث نکنیم که موضوع سیاسی نشه..
مرد حسابی مملکت ویرون شده.. همه چی داره میره.. شما گیر دادی به این 10 لیتر بنزینی که بعضی ماشین آمریکایی ها آخر هفته می خوان بسوزونن؟؟؟ اینجا کسی واسه مردم دل نمی سوزونه.. شما هم خودتو اذیت نکن.. ما که این کار رو نمی کنیم.. ولی شما سعی کن از همه ی امکانات استفاده کنی.. حیف عمر من و شماست که داره میره..
یا علی
mard_khasteh
26-11-2009, 22:59
خدا وکیلی Black جان یه حرفایی میزنی که آدم اعصاب و روانش میریزه به هم... مرد مومن سرمایه ملی چیه؟؟؟ اینا حرف های بابا برقیه.. یه کم واقع بین باش.. ببین ما مردم داریم تو چه شراطی زندگی می کنیم...
اینجا همون مملکتیه که بدون توجه به علایق و سلیقه ی مردم می خوان تا اول بهمن ماشین های بالای 35 سال رو اسقاط کنن..
دل به کدوم سرمایه ملی می خوای خوش کنی؟ :31:
taghi_ramzi
26-11-2009, 23:14
حروم کردن سرمایه ی مملکت سیخی چنده برادر
بچه ی یارو دونه درشته وقتی باک پرادوی 18 لیتر تو 100 کیلومتر بابا جونشو پر می کنه و می سوزونه حروم نمیشه ، چهار تا جوون با پول دسترنج خودشون نباید برن دنبال عشقشون؟
سرمایه ملی رو مصرف نکنیم ببرن بریزن تو دهن [بیــــــب] یا صادر کنن به [بیــــــب]، که چی بشه ؟
mohamad.hejazi
26-11-2009, 23:23
سلام.
در مورد سوخت باید بگم خیلی چیزهای دیگه تو این مملکت داره از بین میره و اسراف میشه که شاید آخرین موردش بنزین باشه....
مگه چند تا ماشین آمریکایی تو ایران هست؟که بخواد مصرف بنزینش مشکل ساز باشه؟
اول از همه دولت باید یه فکری به حال این پیکانهای مدل پایین بکنه که مصرف سوختشون خیلی خوب که باشه صدی 17 ه....
(تو اصفهان از این پیکانهای مدل پایین ریخته)
نه به آمریکایی های که 1000 تاش دیگه تو ایران نمونده....تازه ماشینهای با ارزشی هستن...
چند وقت پیش بود با ایمپالا سر چراغ خطر ایستادم که یک پیکان مسافر کش مدل پایین دهه 50(1350)اومد کنارم....
گفت بنزینش رو از کجا میاری؟صدی چند میسوزونه؟همون وقت گفتم شرط میبندم از پیکان تو کمتر میسوزونه....(آدم خوش اخلاقی بود و دوست داشت بحث کنه)
گفتم پیکان تو چند میسوزونه؟گفت صدی 15-17 تازه تنظیمه....
خب منم بهش گفتم ماشین من 6 سیلندره خیلی بسوزونه صدی 15 میسوزونه....
تازه ماشین من امنیت بیشتر(که حاضرم به خاطر این مطلب بنزین لیتری 1000 بزنم)جادارتر-اتوماتیک-سواری نرم فرمان هیدرولیک-زیباتر و...داره که ماشین شما نداره......
یه لبخندی زد گفت راست میگی ماشینهای خوبیه و خداحافظی کردیم....
خودم کیف کردم که قانع ش کردم!:31:
=====
سعید کامارو ء کلآ درجه 2 هستش پلاک ملی نداره بیمه هم تازه تموم شده...
تیپش فکر کنم lt باشه چون سقفش چرمه....
اگه تونستم عکس میگیرم ازش....
mard_khasteh
26-11-2009, 23:29
وای ممد جان ولش کن.. :41: آخه حیف این ماشین نیس که رفیقت نرفته دنبال پلاک ؟؟؟؟؟ راستش من دنبال ماشین پلاک دار با حداکثر 6 ماه معاینه فنی می گردم.. به هر حال دمت گرم
mohamad.hejazi
26-11-2009, 23:32
رفیقم که نیست....باهاش آشنام خونشون هم نزدیک خونمونه باهاش سلامو علیک دارم....
آره راست میگی تو ماشین پلاک دار میخوای...
camaro lt
26-11-2009, 23:53
سلام به همه دوستان
مصرف بنزین در هر خودرویی باید بر اساس وضعیت و ساختار فیزیکی آن ماشین سنجیده شود.اینکه تا یکی ازآنها از نظر ما مصرفش بالاتر از حد انتظارمان بود دلیل بی کیفیتی آن نیست.
خودروهای آمریکایی برای زمان خودشان دارای استانداردهای بسیار بالای کم کردن مصرف سوخت بودند و البته در این راه خوب هم پیش رفتند.آنها به جای کم کردن وزن ماشین و کم شدن ایمنی مثل پلاستیکی شدن قطعات و سپر و یا نازک کردن بدنه سعی در بهبود کارایی موتور داشتند و دارند...
الان در ایران ماشینهای بسیار مشکلسازی وجود دارد که کسی هم متوجه آن نیست..نیسان پاترول یکی از آنهاست با یک موتور بسیار مورد دار و پرمصرف و بدنه زشت و سنگین...تازه بعد از سالها شرکت نفت به فکر جایگزینی آنها افتاد...
اگر به جای آن موتور 6 پاترول موتور نوا سوار میکردند بسیار بهتر بود..
بد نیست بدانید موتور پاترول یک تقلید شکست خورده از موتورهای دوج جنگی آمریکایی در جنگ جهانی دوم است(که نمونه های آن در شمال کشور تردد میکنند و یا میکردند)راستی آنها هم جمع میشوند؟؟!!!
همانطور که دوستان اشاره کردند تعداد بسیار کم آمریکایی و تردد کم آنها در خیابان اصلا چیزی نیست که بتوان آنها را عامل کمبود بنزین دانست و البته صاحبان آنها هم ترجیح میدهند کمتر راه بروند تا کمتر آسیب ببینند..(به علت زیاد شدن نو تصدیقهایی که از رانندگی فقط گاز دادن را بلدند و به در و دیوار میکوبند..)
اگر جمع کردن ماشینهای قدیمی خوب بود مطمئن باشید خود آمریکایها از ما زرنگتر بودند و اول از همه این کار را میکردند...الن توی امارات هم کم کم برای این قدیمیها ارزشی قائل شدند و برنامه هایی در مورد بازسازی انواع موستانگ و کامارو و پونتیاک و..در تلویزیون دیدم..حالا ما آنقدر پیشرفته شدیم که باید فقط و فقط نو سوار شویم؟؟؟؟
بهتر است اول از هواپیماهای فرسوده خودشان شروع کنند که 100 تا 100تا ملت را راهی آن دیار میکند..
یا قطارهای زهوار در رفته که مدام از ریل خارج میشود و توی تونل دود وارد آن میگردد و خفگی ایجاد میکند...
یا اتوبوسها که دیگر یک قتلگاه متحرک شدند...
دیگر از کجا بگویم جناب black black ؟
دلم خیلی پر است و نمی توانم سکوت کنم...
تشکر...
BLACK-BLACK
27-11-2009, 13:32
سلام به همه دوستان
مصرف بنزین در هر خودرویی باید بر اساس وضعیت و ساختار فیزیکی آن ماشین سنجیده شود.اینکه تا یکی ازآنها از نظر ما مصرفش بالاتر از حد انتظارمان بود دلیل بی کیفیتی آن نیست.
خودروهای آمریکایی برای زمان خودشان دارای استانداردهای بسیار بالای کم کردن مصرف سوخت بودند و البته در این راه خوب هم پیش رفتند.آنها به جای کم کردن وزن ماشین و کم شدن ایمنی مثل پلاستیکی شدن قطعات و سپر و یا نازک کردن بدنه سعی در بهبود کارایی موتور داشتند و دارند...
الان در ایران ماشینهای بسیار مشکلسازی وجود دارد که کسی هم متوجه آن نیست..نیسان پاترول یکی از آنهاست با یک موتور بسیار مورد دار و پرمصرف و بدنه زشت و سنگین...تازه بعد از سالها شرکت نفت به فکر جایگزینی آنها افتاد...
اگر به جای آن موتور 6 پاترول موتور نوا سوار میکردند بسیار بهتر بود..
بد نیست بدانید موتور پاترول یک تقلید شکست خورده از موتورهای دوج جنگی آمریکایی در جنگ جهانی دوم است(که نمونه های آن در شمال کشور تردد میکنند و یا میکردند)راستی آنها هم جمع میشوند؟؟!!!
همانطور که دوستان اشاره کردند تعداد بسیار کم آمریکایی و تردد کم آنها در خیابان اصلا چیزی نیست که بتوان آنها را عامل کمبود بنزین دانست و البته صاحبان آنها هم ترجیح میدهند کمتر راه بروند تا کمتر آسیب ببینند..(به علت زیاد شدن نو تصدیقهایی که از رانندگی فقط گاز دادن را بلدند و به در و دیوار میکوبند..)
اگر جمع کردن ماشینهای قدیمی خوب بود مطمئن باشید خود آمریکایها از ما زرنگتر بودند و اول از همه این کار را میکردند...الن توی امارات هم کم کم برای این قدیمیها ارزشی قائل شدند و برنامه هایی در مورد بازسازی انواع موستانگ و کامارو و پونتیاک و..در تلویزیون دیدم..حالا ما آنقدر پیشرفته شدیم که باید فقط و فقط نو سوار شویم؟؟؟؟
بهتر است اول از هواپیماهای فرسوده خودشان شروع کنند که 100 تا 100تا ملت را راهی آن دیار میکند..
یا قطارهای زهوار در رفته که مدام از ریل خارج میشود و توی تونل دود وارد آن میگردد و خفگی ایجاد میکند...
یا اتوبوسها که دیگر یک قتلگاه متحرک شدند...
دیگر از کجا بگویم جناب black black ؟
دلم خیلی پر است و نمی توانم سکوت کنم...
تشکر...
عزیزم من که قاتل ماشین امریکایی نیستم اتفاقن خیلی هم عاشقشونم منتها به شرطها وشروطها
بله استانداردهای ماشینای امریکایی در حد زمان خودشون خیلی عالی بوده ولی الان چی ؟همون سرعتی رو که اونها با یا موتور 8 سیلندر 5700 سی سی میزنن یه ماشین 1600 سی سی 4 سیلندر میزنه به نظر شما این ضعف محسوب نمیشه؟به نظر من اولین شرط واسه داشتن یه ماشین امریکایی کم مصرف بودنش نسبت به ماشینای زمان حاله که اونم با راهی جز عوض کردن موتور با مدلهای جدیدتر میسر نمیشه (که نزدیک به 99 درصد کسایی که امریکایی دارن این کارو نکردن ونمیکنن)
خواهشن بحث ماشین رو با هواپیما واتوبوس قاطی نکنید ما تا حالا اینهمه با هواپیما و اتوبوس اینور اونور رفتیم یه خراش کوچولو هم برنداشتیم
عزیز من یعنی شما ایران رو با امریکا و امارات مقایسه میکنی؟
ظرفیت تولید بنزین ایران با یه تعداد پالایشگاه قدیمی درب داغون محدوده
میگم قیمت بنزین امرکا ازاده لیتری چندین هزار تومنه اونوقت شما داری با بنزین لیتری چنصد تومن ایران مقایسش میکنی؟!
من نمیدونم چرا بعضی ها واسه خرید یه وسیله 4 چرخ که هدف اصلی ساختش راحت کردن حمل و نقل بوده اینقدر تعصب به خرج میدن حالا ماشین امریکایی نباشه شما به مقصد نمیرسی؟!
camaro lt
27-11-2009, 13:58
سلام..
دوست عزیز من جناب black
اینجا محل صحبت در مورد بازسازی کامارو 1970 است و نه چیز دیگر..اگر خیال جر و بحث بی مورد دارید لطفا در پستهای دیگری که برایش در نظر گرفته شده بروید چون گوش من و بقیه دوستان از این نصایح به واقع خسته شده است....
خواهش میکنم دیگر ادامه ندهید چون حفهای شما برای عده ای خاص قابل قبول است .
لطفا به خواست اکثریت در اینجا احترام بگذارید و دیگر ادامه ندهید..
27-11-2009, 17:55
ولی بچه ها توجه دارید هنوز کسی نتونسته تیپ کاماروی منو بفهمه؟؟!!!!
کلآ ما هر چی ماشین داریم ماشینهای عجیبی هستن..!!:31:اون از ایمپالا که همچین وین کدی براش ساخته نشده!!!!
اینم از کامارو که تیپش معلوم نیست......
ss که نیست چون کارب 4 دهنه داره اس اس
rs هم میگن نیست چون Rs سپر 2 تکه داره....
بیس هم نیست چون که بیس موتورهای 250 و 307 داره که مال من 350 هست....
کامارو جان نظر شما چیه؟
عکس از جلو پنجره یادم رفت بگیرم الان هم شبه فردا میگیرم....
BLACK-BLACK
27-11-2009, 19:21
سلام..
دوست عزیز من جناب black
اینجا محل صحبت در مورد بازسازی کامارو 1970 است و نه چیز دیگر..اگر خیال جر و بحث بی مورد دارید لطفا در پستهای دیگری که برایش در نظر گرفته شده بروید چون گوش من و بقیه دوستان از این نصایح به واقع خسته شده است....
خواهش میکنم دیگر ادامه ندهید چون حفهای شما برای عده ای خاص قابل قبول است .
لطفا به خواست اکثریت در اینجا احترام بگذارید و دیگر ادامه ندهید..
این پست اخرم تو این تاپیکه امیدوارم پاک نشه
فکر نمیکنم صحبت در مورد سیاستهای دولت هم ربطی به تاپیک باز سازی کامارو داشته باشه مقصر کسیه که اول تاپیکو به بیراهه کشیده
لطف کنید برای من تریپ عشق امریکایی و ارمانی پیاده نکنید چون اگه من گیر یه سری مسایل نبودم تا الان هزار باره امریکایی گرفته بودم از بچگیمم قاطی امریکاییهابودم خصوصا کامارو حتی قبل از اینکه بدونم چی هست واسمش چیه عاشقش بودم
من شمارو نصیحت نکردم به طور کلی دارم وقایع رو روشن میکنم خوبه کهانسان یه خورده فراتر از حد خودشو ببینه وبه خاطر موضوعات بزرگتر از مباحث کوچکتر و کم اهمیت تر گذشت کنه
در هر حال امیدوارم که هر چه سریعتر مبحث ماشینای فرسوده تموم بشه که نه شاهد معترضینی چون من و نه شاهد طرفداران متعصبی چون شما باشیم
امیدوارم تو فروم پی سی ورلد فروم ایران ماسل کارز شماره 2 راه نیفته
رضا صادقی
27-11-2009, 19:49
از همه اينا گذشته قصد بي ادبي نداشتم بلك جان ولي حرفهاي كامارو جان كاملا صحيح و متين هست
وقتي يارو لامبور گيني مورسيه لاگو وارد ميكنه و با 12 سيلندر به گفته مجله ماشين چيزي حدود صدي 28 ميسوزونه
ما حق نداريم با ماشين آمريكايمون تفريح و عشق و حال كنيم؟ تفاوت ما با همون آقا كه ماشين 500 ميليوني ميخره نداشتن پولشه و گرنه
اون خلق خدا هست و ما هم همونطور
در مورد رسيدن به مقصد با ماشين آمريكايي يا غيره فرقي نداره ولي اينا همه عشق هستن من نميرم به فرض مثال يه كامارو بخرم چون پول ندارم يه هيونداي كوپه بخرم با مصرف صدي 8 و شتاب بالاتر از آمريكايي ها اين علاقمه كه ميرم ماشين آمريكايي ميخرم و كسي كه علاقه و عشق داره اين چيزا براش مهم نيست.....
camaro lt
27-11-2009, 20:56
این پست اخرم تو این تاپیکه امیدوارم پاک نشه
فکر نمیکنم صحبت در مورد سیاستهای دولت هم ربطی به تاپیک باز سازی کامارو داشته باشه مقصر کسیه که اول تاپیکو به بیراهه کشیده
لطف کنید برای من تریپ عشق امریکایی و ارمانی پیاده نکنید چون اگه من گیر یه سری مسایل نبودم تا الان هزار باره امریکایی گرفته بودم از بچگیمم قاطی امریکاییهابودم خصوصا کامارو حتی قبل از اینکه بدونم چی هست واسمش چیه عاشقش بودم
من شمارو نصیحت نکردم به طور کلی دارم وقایع رو روشن میکنم خوبه کهانسان یه خورده فراتر از حد خودشو ببینه وبه خاطر موضوعات بزرگتر از مباحث کوچکتر و کم اهمیت تر گذشت کنه
در هر حال امیدوارم که هر چه سریعتر مبحث ماشینای فرسوده تموم بشه که نه شاهد معترضینی چون من و نه شاهد طرفداران متعصبی چون شما باشیم
امیدوارم تو فروم پی سی ورلد فروم ایران ماسل کارز شماره 2 راه نیفته
جناب black
کمی به عقب برگردید و ببینید چه کسی این تاپیک را به بیراهه کشید؟؟؟
ما که با استفاده از تجارب حقیقی و روزانه ای که با ماشینهای آمریکایی داریم و بر اساس آنها نظر خود را میدهیم و یا شما که با استفاده از شعارهای تکراری یک مبحث تجربی و علمی را مخدوش میکنید؟؟
تا قبل از تشریف آوردن شما از این چیزها توی این تاپیک نبود...
حتی چند وقت قبل همه ما از فرم گفتاری و نوشتاری یکی از دارندگان سایتی در مورد خودروهای آمریکایی انتقاد کردیم وی با مقداری تند روی ارزش خودروهای مثل ب ام و و بنز و غیره را زیر سوال برده بود اما هیچ کدام از ما با وی هم آواز نشده و بلکه از این شیوه سخن گفتن انتقاد کردیم... ..
با اینکه همی ما طرفدار و دوستدار خودروهای آمریکایی هستیم ولی احترام به نظر دیگران در وهله اول رفتار قرار دارد...میتوانید به صفحات قبل مراجه کنید و خودتان ببینید...
ما در اینجا به چیزی تعصب نداریم بلکه با همدیگر علایق خود را به اشتراک گذاشتیم.اگر روی مسئله ای تاکید میکنیم حتما دلیل خوبی هم برای آن داریم اما اگر دیگران نمی توانند و یا نمی خواهند درک کنند این دیگر مشکل ما نیست.
من باز هم تکرار میکنم لطف کنید اگر میخواهید در اینجا مطلبی بگذارید در چها چوب قوائد و قوانین سایت عمل کنید همانطور که همه ما که تا الان در اینجا مطلب نوشتیم از این حدود فراتر نرفتیم که اگر اینجور بود تا بحال در این تاپیک را تخته کرده بودند...
ماجرای خودروهای فرسوده نیز تمامی نخواهد داشت چون حد اقل سالی چندین هزار دستگاه به مرز سنی مورد نظر میرسند و نمی توان همه را یک شبه رد کرد..دولت محکوم است که بودن ما را باور و قبول کند..
امیدوارم دوستداران بیشتری با ما همراه شده و تاپیکهای بیشتری نیز در مورد خودروهای آمریکایی ایجاد شود..
27-11-2009, 21:01
کلآ ما هر چی ماشین داریم ماشینهای عجیبی هستن..!!:31:اون از ایمپالا که همچین وین کدی براش ساخته نشده!!!!
کامارو جان نظر شما چیه؟
سلام و تشکر از لطف همه
من فکر میکنم چون ماشینهای آمریکایی سالهاست در ایران هستند و خیلی از قطعات آنها با قطعه اورجینال عوض نشده از حالت اصلی خودش خارج شده و به این شکل نا هماهنگی که شما هم اشاره کردید در آمده اند..شاید کامارو شما واقعا یک SS باشد اما موتورش عوض شده...
باید دنبال یک سایت مرجع باشیم تا بادادن شماره های سریال پشت شیشه شاید بتونه مشخص بکنه که دقیقا جریان چیست؟؟
27-11-2009, 21:28
سلام
این مطالب را در یک تاپیک پیدا کردم شاید جالب باشه..
آئین نامه خودروهای کلاسیک
نویسنده : کمیته کلاسیک فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی
۱۶ بهمن ۱۳۸۵
بر اساس دستورالعمل اجرایی ماده 7 آئین نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده مصوب 26-6-82 آئین نامه تعیین ضوابط خودروهای کلکسیونی به شرح ذیل به تصویب کار گروه مربوطه رسید .
ماده 2) تعاریف
2-1- خودروهای کلکسیونی : به طور کلی خودروی کلکسیونی به موجب این آئین نامه به سه نوع 1- آنتیک 2- کلاسیک 3- با ارزش معنوی تقسیم می شود
2-2- خودروی آنتیک : خودرویی که بیش از 50 سال از تولید آن گذشته باشد .
2-3- خودروی کلاسیک : خودروی است که از تولید آن بیش از 25 سال گذشته باشد و عواملی چون طراحی خاص آن – مهندسی ساخت – سبک استفاده از آن و یا حتی سلامت کامل فنی و یا کاربردی آن بعد از گذشت بیش از دو دهه می تواند بر ارزش آن اضافه نماید .
2-4- خودروی با ارزش معنوی : این نوع خودرو همان طور که می تواند مشمول بند 2 و3 تعریف شده بالا باشد ، از طرفی به دلیل وابستگی احساسی و موروثی و یا تاریخی آن نزد مالک بسیار با ارزش است .
2-5 معاینه فنی خودروی کلکسیونی : متناسب با استاندارهای زمان تولید آن انجام می گیرد
2-6 شناسنامه خودروی کلکسیونی : سندی است مبنی بر کلکسیونی بودن یک خودرو که کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیلرانی آن را بر اساس ضوابط تشخیص خودروهای کلکسونی به تصویب کار گروه رسانده و آن را صادر می نماید .
2-7 پلاک کلکسیونی : پلاکی که توسط معاونت راهنمایی و رانندگی ناجا پس از اخذ برگ معاینه فنی و بر اساس معرفی کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیلرانی برای خودروی کلکسیونی صادر و مجوز تردد آن محسوب می شود. این پلاک می تواند بر اساس شخصی و یا دولتی بودن خودرو صادر شود .
2-8کار گروه : عبارت است از گروه کارشناسی کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیلرانی که در ماده 7 آئین نامه نحوه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ( مصوبه شماره 2508 / ت 22175ه مورخ 24-1-132) آمده است .
ماده 3 ) صدور شناسنامه و پلاک مخصوص خودروی کلکسیونی
3-1- مرجع تشخیص و صدور شناسنامه خودروی کلکسیونی کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیلرانی میباشد.
3-2- نحوه تشخیص و ریز ضوابط مربوط به انواع خودروهای کلکسیونی وصدور شناسنامه مخصوص ، توسط کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیلرانی تعیین و به تصویب کار گروه خواهد رسید.
3-3- مرجع صدور پلاک کلکسیونی بعهده معاونت راهنمایی و رانندگی ناجا می باشد.
3-4- مراحل اجرائی اخذ پلاک کلکسیونی :
1- کارشناسی خودرو توسط کار گروه کمیته کلاسیک فدراسیون
2- صدور شناسنامه کلکسیونی توسط کمیته کلاسیک فدراسیون
3- معرفی خودرو پس از مراحل فوق جهت اعزام به مراکز معاینه فنی
4- صدور پلاک کلکسیونی توسط ناجا پس از طی مراحل فوق و ارائه مدارک قانونی مبنی بر احراز هویت و مالکیت خودرو
تبصره : 3-4 الف : اخذ پلاک کلکسیونی مشروط به اخذ معاینه فنی خودرو می باشد
ب: نقل و انتقال خودروی کلکسیونی که به تشخیص کار گروه کمیته کلاسیک آمادگی بازسازی استاندارد داشته باشد پس از اخذ شناسنامه خودروی کلکسیونی بلامانع است بدیهی است این خودرو تا زمان اخذ معاینه فنی مجاز به تردد نمی باشد .
3-5- مدت اعتبار معاینه فنی خودرو کلکسیونی بر اساس استاندارد های بین المللی دو سال می باشد .
3-6- پلاک جدید کلکسیونی به منزله مجوز تردد خودرو است . تردد غیر مجاز این خودروها تخلف محسو.ب شده و مجازات آن توسط معاونت راهنمائی و رانندگی ناجا تعیین خواهد شد .
3-7- پس از صدور پلاک جدید کلکسیونی پلاک قبلی خودروی مربوطه به عنوان یک عنصر تزئینی و تاریخی نزد مالک حفظ خواهد شد .
ماده 4) عوارض و هزینه ها
4-1- هزینه صدور شناسنامه خودروی کلکسیونی به ازاء هر سیلندر 50.000 ریال میباشد که باید در وجه حسابی به نا م فدراسیون اتومبیلرانی ( کمیته کلاسیک ) واریز میشود.
4-2- نرخ عوارض مربوط به صدور پلاک کلکسیونی متعاقبا توسط معاونت راهنمایی و رانندگی ناجا تعیین و به تصویب خواهد رسید.
4-3- مالیات خودروهای کلکسیونی به ازاء هر سیلندر 30.000 ریال می باشد که باید به حساب شهرداری واریز شود.
4-4- مرجع بازنگری و اصلاح در عوارض و هزینه های مذکور در این ماده بر اساس تفاهم نهادهای ذکر شده می باشد .
ماده 5) معافیتها
5-1- خودروهای کلکسیونی که در نهایت موفق به اخذ شناسنامه و پلاک کلکسیونی شده اند جزء خودروهای فرسوده محسوب نمی شوند و بعد از اخذ معاینه فنی هیچگونه ممنوعیت تردد ندارند .
5-2- خودروی کلکسیونی که مجاز به تردد می باشد می تواند سالانه حداکثر تا 5.000 کیلومتر مسافت تردد نمایند و بدیهی است در صورت مشاهده تخلف به ازاء هر کیلومتر .جریمه ای معادل 20.000 ریال توسط معاونت راهمکایی و رانندگی ناجا مشمول جریمه خواهد شد.
camaro lt
27-11-2009, 21:30
سلام
این نیز در یک تاپیک دیگر و در مورد vin
VIN چيست ؟
هر اتوموبيلي داراي چندين شماره سريال است که اين شماره ها هر کدام مربوط به يک قسمت مي باشد. انواع شماره سريالهاي روي موتور ، گيربکس، اتاق و ... که هر کدام توسط روش
خاصي رمزگشايي مي شوند. اما اصلي ترين و کاربردي ترين آنها Vin هست که مخفف Vehicle Identification Number هست. VIN در طول تاريخ اتوموبيل سازي تغييرات زيادي کرده و درحال
حاضر از 17 کاراکتر تشکيل شده است. اما در اين مقاله هدف ما VIN هاي 13 کاراکتري هست. اين VIN ها در طي سالهاي 1972 تا 1980 استفاده مي شد و از آنجايي که بيشتر ماشينهاي
آمريکايي موجود در ايران متعلق به همين سالهاست ما به بررسي اين سري VIN مي پردازيم.
VIN در کجاي ماشين قراردارد؟
اين شماره معمولا بر روي سطحي چاپ مي شوند که بر اثر مرور زمان از بين نروند و در هر سالي در قسمت خاصي از ماشين ها به صورت استاندارد قرار مي گيرد. براي پيدا کردن محل
قرارگرفتن VIN در اتوموبيل بايد سال توليد آن را حدودا بدانيم:
1953 تا اوايل 1960 - در کنار در راننده
1960 تا سال 1962 -
1963 تا سال 1967 -
1968 تا امروز - در جلوي راننده ، محل اتصال داشبود و شروع پنجره از کاپوت ماشين
نحوه خواندن VIN از نوع 13 کاراکتري متعلق به 1972 تا 1980
کاراکتر اول - نشان دهنده نوع کارخانه توليد کننده خواهد بود. به طور مثال هميشه کارخانه Chevrolet داراي شماره 1 است !
کاراکتر دوم - نشان دهنده نام ماشين خواهد بود. به طور مثال L مربوط به Impala خواهد بود. البته اين مورد بنا با کاراکتر اول متفاوت خواهد بود
کاراکتر سوم و چهارم - نوع بدنه ماشين - به طور مثال 17 نشان دهنده بدنه هاشبک 2 در کوپه با ظرفيت 6 سرنشين است.
کاراکتر پنجم - نشان دهنده نوع موتور خواهد بود.
کاراکتر ششم - سال توليد اتوموبيل - به طور مثال 7 نشان دهنده 1977 خواهد بود
کاراکتر هفتم - محل خط توليد اتوموبيل را نشان مي دهد
کاراکتر هشتم تا سيزدم - شماره سري ساخت اتوموبيل که از 100001 شروع خواهد شد و به 999999 خطم خواهد شد.
مثال
براي اينکه به طور دقيق بتوانيم VIN را رمزگشايي کنيم، بايد جدول هر قسمت را داشته باشيم. به طور مثال اگر براي کاراکتر دوم حرفي را مشاهده کرديم بايد بدانيم که نسبت به کاراکتر اول
اين عدد نشان دهنده چه چيز خواهد بود. من در اينجا براي مثال به بررسي VIN اتوموبيل خودم مي پردازم. بعد از اينکه من اين VIN رو رمزگشايي کردم توسط پست الکترونيک نامه اي به GM
ارسال کردم و در آن VIN اتوموبيل خودم رو نوشتم و جوابي که گرفتم. روش رمزگشايي من رو تصديق کرد.
شماره VIN ماشين من اينه :
1L69U7J162597
کاراکتر اول - 1 = جنرال موتورز - شورلت
کاراکتر دوم - L = ايمپالا Impala
کاراکتر سوم و چهارم - 69 = 4 در سواري با ظرفيت 6 سرنشين
کاراکتر پنجم - U = موتور 305 اينچ مکعب - 145 اسب بخار و کاربراتور دو دهنه
کاراکتر ششم - 7 = توليد در سال 1977
کاراکتر هفتم - J = خط توليد Jamesville در ايالت WI آمريکا
باقي کاراکتر ها هم مربوط به سري ساخت هست.
خوب تا اينجا با مفهوم و نحوه رمزگشايي VIN هاي 13 کاراکتري 1972 تا 1980 آشنا شديم. حالا نيازمند يک جدول براي Decode کردن هستيم. من در اين زمينه چيز زيادي بدست نياوردم. اما
در حال حاضر اين اطلاعات رو در اختيار دارم.
جدول 1 - کاراکتر اول - کارخانه
1 = هميشه شورلت !!!
2 = پونتياک
3 = اولدزوموبيل
4 = بيوک
5 = GM Overseas که نمي دونم يعني چي ! احتمالا به معني GM اونور آبيه !
6 = کاديلاک
7 = GM در کانادا
9 = GM Overseas
C = ماشين هاي سنگين شورلت Chevy Trucks
T = ماشين هاي GMC Truck
جدول 2 - کاراکتر دوم - نام اتوموبيل
البته اين قسمت نسبت به کاراکتر یک سنجيده خواهد شد.
براي شورلت ( يعنی کاراکتر اول مساوی 1 ) :
L = ايمپالا
N = کاپريس کلاسيک
Q = کامارو
S = کامارو برلينتا
X = نوا
Y = نواي Custom شده
Z = مونته کارلو ( البته من در يک سايت ديگه اين کاراکتر رو براي کوروت هم ديدم .. نمي دونم کدوم درسته )
T = ماليبو
W = ماليبو کلاسيک و ال کامينو
جدول 3 - کاراکتر سوم و چهارم - مدل بدنه و اتاق
توجه : سواري به معني Sedan هست
17 = 2 در - هاچبک کوپه - 6 سرنشين
19 = 4 در - سواري - 6 سرنشين
27 = 2 در - کوپه يا نوچ بک ! (= Notchback نمي دونم يعني چي شما بگين ! ) 4 يا 6 سرنشين
35 = 4 در - استيشن واگن
37 = 2 در - کوپه اسپرت - 6 سرنشين
47 = 2 در - کوپه معمولي - 6 سرنشين
69 = 4 در - سواري - 6 سرنشين
87 = 2 در - کوپه اسپرت - 4 سرنشين ( مثل کامارو )
جدول 4 - کاراکتر ششم - سال توليد
2 = سال 1972
3 = سال 1973
...
9 = سال 1979
A = سال 1980
جدول 5 - کاراکتر هفتم - خط توليد
مکان فيزيکي خط توليدها را نشان ميدهد.
A = Lakedown
B = Baltimore
C = Lansing
D = Doraville
E = Linden
F = Flint - Chevrolet
G = Framingham
H = Flint - Buick
J = Jamesville
K = Kosai
K = Leeds
L = Van Nuys
M = Lansing
N = Norwood
P = Pontiac - Pontiac
Q = Detriot
R = Arlington
S = St. Louis
S = Ramos Arizpe
T = Tarrytown
U = Hamtramck
V= Pontiac - GMC
W = Willow Run
X = Fairfax
Y=Wilmington
Z = Fremont
1 = Wentzville
1 = Oshawa #2
2 = Moraine - T&B
2 = St. Therese
3 = Detroit - T&B
3 = St. Eustache
4 = Orion
4 = Scarborough
5 = Bowling Green
5 = London
6 = Oklahoma City
7 = Lordstown
8 = Shreveport
8 = Fujisawa - Japan - Luv
9 = Detroit - Cadillac
9 = Oshawa #1
0 = GM Truck Pontiac
camaro lt
27-11-2009, 21:44
سلام
این یک دیکودر برای دوج است
27-11-2009, 21:49
سلام
این هم نمونه از vin code کامارو در مدلهای مختلف
27-11-2009, 22:53
کامارو جان نظر شما چیه؟
ممد جان تو مطمئنی ماشینت کاربراتش 2 دهنه فابرکه؟؟؟ اول اینو مطمئن بشی بهتره..
بعدش هم احتمال تعویض سپر هم وجود داشته تو این 40 سال.. زیاد سپر رو ملاک قرار نده..
یه چیز دیگه : این کامارو ی 75 Limited Edition رو دیدی تو سایت ایران ماشین؟
ببین از این ماشین های سفارشی زیاد تولید می شده ها... شاید مال تو هم سفارشی باشه..
camaro lt
27-11-2009, 23:11
سلام بر همه.
گفته جناب مرد خسته کاملا درسته و اکثرا قطعات با چیزهایی بجز قطعه اصلی و نمونه کارخانه تعویض میشه و البته نمونه های سفارشی هم که جای خود داره..فکر میکنم دیگه خود جنرال موتورز هم یادش رفته که چی ساخته یا نساخته!!!
این تصویر کامارو جنرال لمیتد سیاه سفید با تمام سادگی که داره چقدر زیباست...سالها پیش یکی بود که رنگ سبز زمردی متالیک داشت..هنوز جلوه رنگش برام تازگی داره..
از همه بخصوص جناب مرد خسته سپاسگزارم
28-11-2009, 01:49
تاپیک بسیار عالی هست!منو جو گرفت زنگ بزنم ایران بابامو بگم اگه مایه هست یه 1 تومن 2 تومن بده یه کامارو بخره بزاره پارکینگ هر وقت رفتم ایران برم سر وقتش برا بازسازی!!!فکر کنم به خاطر این قانون جدیدشون ماشینهای قدیمی مثل همین کامارو رو صاحاباشون ارزون رد کنند؟درسته؟در ضمن برا مخالفت با این قانون هم که شده اصلا همه بریم ماشین قدیمی بخریم!راستی یه چیز دیگه ممد حجازی جان میدونی ماشینت 39 سالشه و داره وارد 40 سال میشه!هر جوری حساب میکنم خیییییییلییییه!!!D:بگو ماشاالله!یاد هیلمن زرد بابا بزرگم افتادم که هنوز هم داردش!!!اون هم 35 ساله کار میکنه و انصافا چشم نخوره سر حاله!
rami_hemi
28-11-2009, 09:40
سلام
ما vin ماشین محمد رو چک کردیم موتور استاندارد بود یعنی 350 کاربرات دو دهنه حتی کد موتور رو هم یادمه یه بار چک کردیم .
من شکم به سپرهای ماشین میره البته پلاک ماشیبن خیلی خاص بود خیلی خیلی رند بود واسه همین ما خیلی شک داریم که ماشین سفارشی باید باشه مثلا یکی از بچه های تی تی هم بود که یه چلنجر داشره که 6 سیلندر هستش .در حالی که توی هیچ جای دنیا چلنجر 6 وجود نداره و این موتور فابریک روی این ماشین بوده .
================================================== ===================
در مورد بعضی از دوستان هم باید بگم دلم میخواست جواب بدم بهشون ولی به خاطر وظایفی که دارم نمیتونم درگیر بشم با اعضا .
ایشون همیشه ادعا میکردن که عشق آمریکایی دارن ولی به نظر من جز اطلاعات سطحی از خودرو هیچ اطلاعی ندارن و به نوعی خودشونم مسایل دیگه رو همیشه قاطی نظراتشون میکنن
camaro lt
28-11-2009, 10:57
سلام و تشکر از همه
این مطالب را امروز پیدا کردم..شاید شما هم خوانده باشید..
کاش در ایران هم این روحیه بین خانمها وجود داشت و آنوقت جمع آمریکایی بازها خیلی بیشتر میشد و حرفمون برو تر داشت..
باید به این خانم آفرین گفت..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg&imgrefurl=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5A7%25D8%25B1%25D9%2588&hl=fa&usg=__vf-I8rQIrHghM9KeKC9IEXPDJrw=&ei=x84QS-WsCtGv4Qbtm9GXBA&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image&ved=0CA0Q9QEwAw
28-11-2009, 11:27
اگه اشتباه نکنم منظور علی LT جان این صفحه ها بوده :
علی جان خدمتت عرض کنم که من واقعا لذت میبرم وقتی خانوم های آمریکایی سوار رو می بینم...
یه خانومی یه مدت تو محله ی ما دیدم ... یه بلیزر مشکی تازه رنگ شده و فوق العاده داشت که از این لاستیک های بزرگ انداخته بود زیرش و با ماشین تو خیابون ها حکومت می کرد.. واقعا لذت می بردم صدای ول ول ماشینش رو می شنیدیم.. دم همه خانوم های آمریکایی سوار گرم...
دیشب متوجه شدم یکی از ماشین هایی که واسه بازسازی پیش گروه sccci بردن یک کامارو z28 هستش که متعلق به یه خانومه :27::18:
mohamad.hejazi
28-11-2009, 11:33
سلام.
کامارو جان وین موتور و حتی کاربراتو ماشین رو چک کردم همه متعلق به سال 1970 هستن....
=====
شاید کاماروی من هم سفارشی باشه....
Prince_Amin حق با شماست من بعضی وقتها همین فکر رو میکنم که 40 سال برای این ماشین خیلی زیاده یه جورایی به قیافه اش نمیاد!!!
قربون پلاکش هم که برم با ماشین هر جا که میرم(مثلآ تعمیرگاه-تنظیم باد و...)همه میحکوب پلاک ماشین میشن....عجب آدمی بوده صاحب اول این ماشین....
====
camaro lt
28-11-2009, 12:26
سلام بر همه
فکر کنم تونستم یه کاری انجام بدم
File #1: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
camaro lt
28-11-2009, 12:31
سلام.
کامارو جان وین موتور و حتی کاربراتو ماشین رو چک کردم همه متعلق به سال 1970 هستن....
=====
شاید کاماروی من هم سفارشی باشه....
Prince_Amin حق با شماست من بعضی وقتها همین فکر رو میکنم که 40 سال برای این ماشین خیلی زیاده یه جورایی به قیافه اش نمیاد!!!
قربون پلاکش هم که برم با ماشین هر جا که میرم(مثلآ تعمیرگاه-تنظیم باد و...)همه میحکوب پلاک ماشین میشن....عجب آدمی بوده صاحب اول این ماشین....
====
اگه اشتباه نکنم منظور علی LT جان این صفحه ها بوده :
علی جان خدمتت عرض کنم که من واقعا لذت میبرم وقتی خانوم های آمریکایی سوار رو می بینم...
یه خانومی یه مدت تو محله ی ما دیدم ... یه بلیزر مشکی تازه رنگ شده و فوق العاده داشت که از این لاستیک های بزرگ انداخته بود زیرش و با ماشین تو خیابون ها حکومت می کرد.. واقعا لذت می بردم صدای ول ول ماشینش رو می شنیدیم.. دم همه خانوم های آمریکایی سوار گرم...
دیشب متوجه شدم یکی از ماشین هایی که واسه بازسازی پیش گروه sccci بردن یک کامارو z28 هستش که متعلق به یه خانومه :27::18:
ممد جان تو مطمئنی ماشینت کاربراتش 2 دهنه فابرکه؟؟؟ اول اینو مطمئن بشی بهتره..
بعدش هم احتمال تعویض سپر هم وجود داشته تو این 40 سال.. زیاد سپر رو ملاک قرار نده..
یه چیز دیگه : این کامارو ی 75 Limited Edition رو دیدی تو سایت ایران ماشین؟
ببین از این ماشین های سفارشی زیاد تولید می شده ها... شاید مال تو هم سفارشی باشه..
سلام
جناب مرد خسته لطفا آدرس سایتی که این عکسها را توانستی در انجا آپلود کرده و اینجا بگذاری برای ما بنویس و روش آن را هم توضیح بده..من هر کاری میکنم نمی شه!!
28-11-2009, 12:39
شما عکست رو یه جا آپلود کن ، مثلا اینجا imagehost.org
بعد روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن و آدرس عکست رو اونجا وارد کن
آدرسی که توی پنجره وارد می کنی باید با http شروع و با jpg یا gif یا png ختم بشه.
کدش خود به خود این شکلی میشه :
واین هم نتیحه ش :
camaro lt
28-11-2009, 12:44
سلام!!!
مرسی !!خیلی عالیه!!اینهم کامارو ال تی 1976 من ..البته دیگه نیست...
28-11-2009, 12:48
camaro lt
28-11-2009, 12:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg
camaro lt
28-11-2009, 12:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg
mohamad.hejazi
28-11-2009, 12:54
سلام.
به به به این کامارو....همون طور که گفتین ماشین بسیار تمیزیه کامارو واقعآ..رنگش هم که زرده:31:...کاملآ پیداست ماشین روپاییه.....
راستی یه سوال:
اون قسمت پایینی جلو پنجره رو ماشین شما داشته؟تو این عکس درست پیدا نیست....
90% کاماروهایی که دیدم این قسمت رو ندارن....
این قسمت گیر میاد؟
camaro lt
28-11-2009, 12:55
سلام بر همه و بخصوص جناب ramzi
خیلی جالب بود..دیگهخ یاد گرفتم..ممنونم..
کلی عکس دارم و کم کم میزارم اینجا..
آدم با دیدن این خانم جوان که اینهمه حس و حال GM داره روحش زنده و شاد میشه!
به کارگاهش نگاه کنید چقدر تمیز و مرتبه؟؟!!حاضرم شاگردش مکانیکش بشم!!!
28-11-2009, 12:57
سلام..
نه نداشت و منم ندیدم که داشته باشن جز یکی دوتا و همون کامارو التی آبی 2500.000 تومانی که دوستم 1 ماه قبل گرفته..معمولا توی ضربه شکسته میشه و گیر هم نمیاد..
28-11-2009, 13:28
علی LT جان واقعا ماشین نازی داشتی.. حتما باز هم عکس بذار منتظریم... راستی اون کامارو Limited Edition هم گذاشته واسه فروش به قیمت 20 میلیون :18:
camaro lt
28-11-2009, 14:42
سلام.
این هم یکی دیگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]PHTO0013.jpg
camaro lt
28-11-2009, 14:44
نمی دونم چرا اینبار جواب نداد...
camaro lt
28-11-2009, 14:53
camaro lt
28-11-2009, 15:04
camaro lt
28-11-2009, 15:24
فکر کنم متوجه شدم چرا نشد چون هیچکدام از عکسهایی که از کامارو خودم آپلود کردم آدرس آنها به jpg ...gif...png ختم نشده..حالا چجوری مشکل را حل کنم؟؟؟
28-11-2009, 15:31
فکر کنم متوجه شدم چرا نشد چون هیچکدام از عکسهایی که از کامارو خودم آپلود کردم آدرس آنها به jpg ...gif...png ختم نشده..حالا چجوری مشکل را حل کنم؟؟؟
وقتی که آپلود تموم شد باید آدرس Hotlink رو بردارید و کپی کنید . اینو من همین الان آپلودش کردم:
camaro lt
28-11-2009, 16:25
سلام..
اول هیچکدام از آدرسها hotlink نداره!!!
camaro lt
28-11-2009, 16:41
سلام.
حالا فهمیدم..
عکسی که شما از کامارو من گذاشتید بوسیله مبایل گرفته شده بود و کیفیت پایین داشت در آهجا آدرس مورد نظر با هات لینک بود ولی بقیه که توشط دوربین دیجیتال گرفتم و کیفیت بالا را برایش تنظیم کردم هیچ کدام هات لینک نداره..احتمالا مشکل از اینجاست..اگر راه حلی به نظرتان میرسد بفرمایید
28-11-2009, 16:43
اینجا براتون مشخص کردم کدوم آدرس رو باید بردارید :
ممکنه عکستون بیش از حد بزرگ یا فرمتش غیر عادی باشه
در این صورت توی فتوشاپ بازش کنید، برای تغییر اندازه Alt+Ctrl+ i رو بزنید و توی منویی که باز میشه ابعاد عکس رو کوچیک کنید
بعد Shift+Ctrl+S رو بزنید و عکس رو با فرمت jpg ذخیره کنید.
camaro lt
28-11-2009, 16:51
سلام
بله من هم میدونم کدام آدرس را باید بگذارم اما اصلا آن آدرس آخری وجود ندارد!!!!اما در عکسهای کم حجم و اینتر نتی آن آدرس بعد از آپلود هست..مشکل بیشتر از این حرفهاست..
28-11-2009, 16:52
PHTO0013.jpgForum Thumbnail LinkHTML Thumbnail LinkForum Text LinkHTML Text LinkText Link
camaro lt
28-11-2009, 16:53
Forum Thumbnail LinkHTML Thumbnail LinkForum Text LinkHTML Text LinkText Link
taghi_ramzi
28-11-2009, 16:59
علتش ابعاد خیلی بزرگ عکستونه
عکس رو کوچیکتر کنید و دوباره امتحان کنید.
mard_khasteh
28-11-2009, 17:18
ممنون علی LT جان... حتما باز هم عکس برامون بذار... ماشین تمیز و زیبایی داری... مخصوصا که LT هم هست.. !!
mohamad.hejazi
28-11-2009, 17:20
کامارو جا بسیار عالی بود....
از تقی جان هم تشکر میکنم...
کامارو جان او باله عقب رو خودتون گذاشتید یا فابریک بوده؟
رینگی که زیرشه چی؟مال بیوکه؟سایر 14؟یا 15؟
اگه 14 باشه مال بیوک b5 بوده....
اگه 15 باشه مال بیوک ریویرا رگال و...هست...
فکر کنم 14 باشه....
رضا صادقی
28-11-2009, 18:26
ايول آقا علي چه عكس خشگلي از داخلش هم بلطف بذارررر....
camaro lt
28-11-2009, 18:37
سلام.
تشکر از همه البته اون دیگه مال من نیست و نمی دونم الان کجاست..دلم براش خیلی تنگ شده..آخرین بار تهران بود و طرفهای شهرک غرب..صاحب جدیدش یه جورایی اصالت ماشین رو خراب کرد..سقف را تی تاپ کرد و گلگیرها را باد انداخت..رینگ و لاستیک خیلی پهن هم گذاشت زیرش..از این کارها که ماشین رو زیاد جالب نمی کنه..
رینگهای اون زمان مال بیوک بود و سایز 14 مال خودش خیلی خراب و مشکل دار بود و ناچارا عوض کردم کلی گشتم تا اونها رو پیدا کردم چون دلم میخواست یه جورایی مثل ریویرا توی سریال بسوی جنوب بشه...اون شبی که رینگها را آوردم و تمیز کردم و رنگ زدم تا صبح خوابم نبرد و همش نگاهشون میکردم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
camaro lt
28-11-2009, 18:43
سلام..
آدم چطور میتونه رویایی به این زیبایی رو فقط با مصرف بنزین و قیمتش بسنجه؟؟؟؟!!!
camaro lt
28-11-2009, 18:44
برای کوچک کردن عکسها زیاد وارد نیستم..باید برم پیش یکی از دوستان و راه و چاه رو از اون یاد بگیرم..
28-11-2009, 19:03
سلام..
آدم چطور میتونه رویایی به این زیبایی رو فقط با مصرف بنزین و قیمتش بسنجه؟؟؟؟!!!
سعید این مدل ها رو با چی میسازی؟3d max?خوب بلدیها!:31:
رویرا 73 تو اصفهان ندیدم....البته پدرم میگه چند سال پیش 1 دونش بود اصفهان بعد بردنش تهران....
mard_khasteh
28-11-2009, 20:06
نوکرتم ممد جون ما که پیر شدیم داداش.. الان تو فکرم فقط یه کامارو 75 هست و بس... گدشت دوران سه بعدی و مسائل مجازی..
اینم کار من نیس.. من دیگه خیلی وقته دست به 3ds max نزدم.. :20:
کامارو که گرفتم، حتما یه طرح 3 بعدی با کیفیت از روش می سازم.. هم مدل مال خودم و هم 70 برای شما .. :46:
راستی 1 سوال :
الان من کجا دنبال کامارو باشم؟ همشهری که روزی 1-2 تا بیشتر نمی ذاره..
mohamad.hejazi
28-11-2009, 20:32
دنبال کامارو برو اونجاهایی که گاراژ ماشین آمریکایی هست...یا تعمیرکارهای آمریکایی....یا کسانی که تو کار فروش ماشین آمریکایی هستن اونها سراغ دارن....مخصوصآ اینکه بودجه تو 2-3 نیست راحتتر میتونی ماشین با 4.5 پیدا کنی....
camaro lt
28-11-2009, 22:19
سلام
تا آنجایی که فهمیدم الان توی شهرای کوچیک ممکنه ماشین آمریکایی حتی خوابیده پیدا کرد.چند تا دیدم اینجوری پیدا کردند و چیزای خوبی هم گیرشون آمده..یکی توی شهر کرد و دیگری توی ماهشهر.
باید بگردین..معلوم نیست مصلا ممکنه الان یه کامارو ال تی تمیز و کم کارکرد توی یه خونه در کرمان خوابیده باشه که صاحبش پیره و بچه ها هم عشق 206 دارند..دونبال کسی هستند تا ماشین رو ببره و از شرش خلاص بشن!!!حالا اون خریدار خوشبخت کیه؟؟!!باید گشت هر جا و هر جوری که شده..شهر هایی که توی مسیر اصلی نیست..شاید یزد...بیرجند..آستارا...من حتی با قطار یه بار میرفتم تهران توی قم از کنار یه گاراژ رد شدیم که چند تا آمریکایی توش پارک بود...
باید بگردین..عصای فولادی و کفش آهنی..جوینده یابنده است..
28-11-2009, 22:26
camaro lt
28-11-2009, 22:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
فکر کنم کم کمک دارم یاد میگیرم..
اگر بد شد ببخشید
28-11-2009, 22:55
سلام
این عکسی است که دوستم از کانادا (تورونتو) برایم فرستاده..کامارو ال تی..آنجا صاحبان این نوع خودروها بدون هیچ نگرانی و البته با کلی افتخار چند وقت یک بار ماشینهایشان را در جایی برای نمایش قرار میدهند و البته کسی هم حق ندارد به آنها دست بزند!!تعداد زیادی خودرو آنجا بوده و کم کم عکسهایش را میگذارم البته چون حجم عکس زیاد بود آنرا کوچکتر کردم..
28-11-2009, 22:57
camaro lt
28-11-2009, 23:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_view.jpg
camaro lt
28-11-2009, 23:06
جناب مرد خسته توی کرج کامارو 78 دیدم برای بازسازی مناسب بود..آنجا هم سر بزنید بد نیست..پیدا میشه کرد
mohamad.hejazi
28-11-2009, 23:17
جناب مرد خسته توی کرج کامارو 78 دیدم برای بازسازی مناسب بود..آنجا هم سر بزنید بد نیست..پیدا میشه کرد
حق با کامارو جانه همیشه پدر من میگه کرج ماشین آمریکایی زیاد هست...
=====
من دوباره سرما خوردم امروز هم همش بارون میومد نتونستم برم عکس جلو پنجره رو بگیرم...جلو پنجره تو صندوق عقب کامارو,
جلو پنجره اش نصفه پایینیش کاملآ سالم بود که متاستفانه اون روز که ماشین رو با خودرو بر حمل کردم چون نوک دماغه ماشین تیز بود گیر میکرد و یکم فشار آورد به جلو پنجره که چندتا از شبکه هاش شکست..:41:
camaro lt
28-11-2009, 23:55
داخل کامارو 78[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
camaro lt
28-11-2009, 23:57
داخل lt 1976
camaro lt
29-11-2009, 00:00
آرم زیبای lt[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
camaro lt
29-11-2009, 00:01
عقب lt 76[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
camaro lt
29-11-2009, 00:04
و این هم کامارو خودم که توی یک سفر زمستانی به تهران اولین برف زمستان روش آمد...یادش به خیر...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
camaro lt
29-11-2009, 00:06
camaro lt
29-11-2009, 00:18
کوروت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
camaro lt
29-11-2009, 00:22
و این هم خود دوستم در کنار یک کوروت دیگه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mard_khasteh
29-11-2009, 00:26
دقیقا درسته.. کرج پره از آمریکایی سوار و آمریکایی باز و ماشین های بکر و دست نخورده.. با ممد صحبت کردم.. فردا میرم یه 8 سیلندر LT 75 رو تو کرج ببینم.. سعی می کنم عکس بگیرم.. راستی علی LT جان ممکنه شما بگید که کد موتور کامارو کجای موتور هست؟ (موتور v8 ) آیا روی پوسته موتور حک شده؟ ممنون میشم بگید.. با تشکر
camaro lt
29-11-2009, 00:29
فکرش رو بکنین یه دفعه بیان به همه این ماشین بازهای کانادایی بگن یالا ماشینها اوراق و همه برین پراید سوار بشین!!چی میشه؟
دوستم گفت چیزی دیده که باورش سخته..توی تورونتو پشت چراغ قرمز بوده که یه دفعه یک ...چی میبینه؟؟؟!!
یه پیکان!!!
در واقع یک هیلمن هانتر بود که همون پیکان دهه 60 خودمون میشه..صاحبش هم ایرانی بوده با یه پلاک که اسم ایرانی داشته..
آدم آنجا عشق پیکانی بمونه خیلی حرفه!!!
29-11-2009, 00:32
دقیقا درسته.. کرج پره از آمریکایی سوار و آمریکایی باز و ماشین های بکر و دست نخورده.. با ممد صحبت کردم.. فردا میرم یه 8 سیلندر LT 75 رو تو کرج ببینم.. سعی می کنم عکس بگیرم.. راستی علی LT جان ممکنه شما بگید که کد موتور کامارو کجای موتور هست؟ (موتور v8 ) آیا روی پوسته موتور حک شده؟ ممنون میشم بگید.. با تشکر
منظورتون اگر شماره موتور باشه که پیدا کردنش سخت نیست
درست پشت دینام و در قسمتی که روی لبه سیلندر قرار داره یک قسمت مستطیلی شکل هست که شماره روی آن حک شده..معمولا روش روغنی شده است و باید پاک کنین..یه چراغ قوه یا آینه لازمه تا ببینین زیاد توی دید نیست..
mard_khasteh
29-11-2009, 00:40
ممنون علی جان...
فکرش رو بکنین یه دفعه بیان به همه این ماشین بازهای کانادایی بگن یالا ماشینها اوراق و همه برین پراید سوار بشین!!چی میشه؟
دوستم گفت چیزی دیده که باورش سخته..توی تورونتو پشت چراغ قرمز بوده که یه دفعه یک ...چی میبینه؟؟؟!!
یه پیکان!!!
در واقع یک هیلمن هانتر بود که همون پیکان دهه 60 خودمون میشه..صاحبش هم ایرانی بوده با یه پلاک که اسم ایرانی داشته..
آدم آنجا عشق پیکانی بمونه خیلی حرفه!!!
آخه نامردها پراید بدهند خوبه.. فعلا به راننده تاکسی های بیچاره به زور دارن روا و سمند میدن...
مطمئنا کسی پول سمند رو نداره : در نتیجه => همه روا می خرن.. :41:
پراید شرف داره به روا..
camaro lt
29-11-2009, 22:53
سلام
بله حق با شماست.آردی و روا واقعا مشکل سازند...خرج پژو و سواری پیکان را دارد!!!معنای استهلاک بالا را در این ماشینها باید دید و نه در آمریکایی که با 5700 سی سی حجم موتور و 170 اسب بخار قدرت 17 لیتر میسوزاند...وقتی نسبتها را مقایسه میکنیم کاملا معلوم است کدام استهلاک بالا دارد..
29-11-2009, 23:34
سلام
منتظر اول بهمن شدم ببینم اینبار چیکار میکنن؟؟!!هرچی توی این ماجرا در بیاد روی موارد دیگه هم تاثیر میگذاره مثلا موستانگهای فست بک 1969 که کاملا بازسازی شده و چیزی بین 20 تا 30 تومان قیمت داره چه جوری با این قضیه بر خورد میکنن؟
امیدوارم جریان به نفع ما تمام بشه
30-11-2009, 12:52
متاسفانه خرید ماشین من کنسل شد.. یه مکانیک از خدا بی خبری تا تونسته رفته پشت سر شورلت به خونواده ی من حرف زده.. درباره ی خرج بالای بیمه و مالیات و بنزین و خرج موتور و گیربکس و از این شر و ور ها...
پدر و مادر من هم به هیچ وجه دیگه اجازه خرید آمریکایی نمیدن.. قرار بود امروز ساعت 11 برم یه کامارو 75 v8 قرمز (همون پاپانو ئلی) رو تو کرج معامله کنم که همه چی بهم خورد و ... اینم از شانس ما.. بعد از این همه مدت دقیقا شبی که می خوام برم ماشینو فرداش معامله کنم همه چی خراب میشه..
مقصر خونواده ها هستن که یه کم به حرف های جوان ها گوش نمی دن... جوان ها هم مجبورا" این تفریح سالم رو رها می کنن و میرن دنبال تفریحات دیگه که معلوم نیس سر از ناکجا آباد در میارن..
اونوقت خونواده ها از خودشون می پرسن : واقعا بهتر نبود خرج یه موتور v8 رو متحمل می شدیم اما جوانمون از بین نره؟
بهتر بود آدم ها یه کم به آینده فکر کنند....
camaro lt
30-11-2009, 14:22
سلام بر همه و البته جناب مرد خسته...
از رخداد بدی که برایتان پیش آمد متعاسفم اما شاید خواست خدا این بوده و شاید خدا برای شما چیزی بهتر را در نظر گرفته باشد..مثلا یک کامارو یا پونتیاک تمیزتر و یا قیمت پایینتر..برای خدا کاری نداره!!
البته کاری که آن مکانیک انجام داده شاید از سر خیر خواهی بوده ولی بیشتر به دوستی خاله خرسه شبیه بود تا یک حرکت از روی عقل و تدبیر.بهتر بود با خود شما صحبت میکرد تا ببیند آیا از چند و چون کار خبر دارید و چه مقدار در این مورد اطلاعات کسب کردید..البته من شخصا به فضولی کردن توی کار و زندگی مردم بشدت حساس هستم و از آن دوری میکنم مگر اینکه از من خواسته شود و من هم در حد عقل و دانش خود راهنمایی و کمک فکری میکنم اما همیشه در پایان گفتارم اضافه میکنم که:تصمیم نهایی با خود شماست و بهترین تصمیم را خود شما میتوانید بگیرید..
من در تمام این سالهای عمرم بارها به تجربه این مطلب را با تمام وجود حس کردم و بخاطر بعضی از فضولی های دیگران و یا ارشادات بیمورد در گیر گرفتاری های شدم که هنوز بعد از سالها سرگرم دست و پنجه نرم کردن با ان هستم...
صحبت از هزینه های ماشین آمریکایی شد ای کاش این جناب مکانیک یک نگاهی هم به هزینه های ماشینهای وطنی و روز می انداخت و آنگاه مقایسه میکرد..مورد زیاد است که خودم شب و روز با این مسئله سر و کار دارم و هر بار که خریداری برای خرید قطعه یدکی وارد فروشگاه میشود داستانی داریم...
هفته پیش من و دوستم که سوار پراید وی بودیم از سمت درب چپ(راننده) تصادف شدیدی داشتیم..مقصر نیز طرف مقبل بود..حال بماند که چه پیش امد و چقدر گرفتاری کار و دردسر داشتیم اما دیروز که ماشین را به صافکار سپردیم برای خرید یک درب نو سمت راننده به بدنه فروش مراجعه کردیم و در کمال نا باوری گفت که نداریم!!البته در فروشگاههای دیگر نیز اینطور بود و گویا درب سمت چپ قحط شده بود..از همه بدتر اینکه درب جلو چپ پراید با سه تا درب دیگر کلی تفاوت قیمت دارد.
سه تای دیگر هر کدام بین 50 تا 70 تومان است اما این یکی بین 120 تا 150 تومان!!
اصلا باورم نمیشد اما حقیقت داشت..در نهایت درب را با هزار بدبختی با قیمتی بسیار بالای 185000 تومان خریدیم...
فروشنده گفت به این علت که این درب کم شده قیمتش کمی بالاتر رفته!!البته ما هم معنای کمی را خوب فهمیدیم!!
یادم میاید یک درب سمت چپ کامارو را برای دوستی خریدم 25000 تومان..با کلیه لوازمات داخل آن که شامل دستگاه شیشه بالابر و ریلهای شیشه و دستگیره درب بازکن و...میشد...
پراید یک ماشین وطنی با تیراژ بالا و قطعات فراوان است....آیا واقعا این جوری است؟...من که میدانم نه هزینه کمی دارد و نه کیفیت..مردم از سر ناچار میخرند که اگر سوار نشوند پس چه کنند؟؟
صافکار حرف شما را میزد که اگر نگذارند جوانها از راه صحیح به زندگی خود برسند و دنبال علاقه سالم نروند سر از هزار جای ناجور در میآورند..معتاد و ...
سوار یک ماشین دلخواه شدن گویا واقعا جرم است چون که میبینم برخورد با آن دست کمی از برخورد با یک مجرم فراری ندارد...
خدا به داد همه ما برسد..آمین
30-11-2009, 15:13
علی LT جان از همدردی شما ممنونم.. عجب روزگاری شده... این همه مدت سعی کردیم به جای این که دنبال لذت های دنیوی باشیم به فکر یه لذت خاص و سالم باشیم... انگار قرار نیس انسانی در اینجا سالم زندگی کند.. اگر سالم بمانیم هم خرابمون می کنن...
نه فکر نکنم دیگه اسمی از ماشین آمریکایی تو خونه ی ما زده بشه..
من از 7-8 سالگی با دیدن ترنزم آقای کلانی تو خیابونمون و دوج کرونت همسایمون به ماشین آمریکایی علاقه مند شدم و از همون زمان با اطلاعات بچه گانه ی خودم آرزو داشتن یه ماشین آمریکایی رو داشتم... هر چه سن مون بالاتر رفت قدم به قدم به ماشین آمریکایی نزدیک تر شدم و حالا نیز دقیقا زمانی که آخرین قدم برای رسیدن رو برداشتم همه چیز از هم پاشید...
جالب تر از همه اینکه من مدت زیادی است که درباره خرید ماشین با خانواده صحبت کرده ام و رضایتشان را جلب کرده ام.. اما اون مکانیک از عقل خوودش فکر کرد ، با چشم خودش دید، و با عشق به یک ماشین آمریکایی نظر نداد...
علتش ابعاد خیلی بزرگ عکستونه
عکس رو کوچیکتر کنید و دوباره امتحان کنید.
سلام اقا ال تی!!!!این عکسارو تو اهواز گرفتی؟؟؟؟؟ساکن اهوازی؟؟؟؟
camaro lt
30-11-2009, 22:58
سلام بر همه
تشکر ویژه از جناب مرد خسته..امیدوارم بازهم برنامه شما جور شود..نگران نباشید..حرفها زود فراموش میشود . آن جناب مکانیک که نمی تواند هر روز بیاید و کار شما را خراب کند مگر آنکه حالش بد باشد...!!
چند وقت دیگر خانواده شما هم این مسائل را فراموش کرده و شما بازهم میتوانید دنبال آمریکایی مورد نظر خود بروید..مطمئن باشید...
و سلام به دوست جدید جناب boozzai
بله من ساکن اهواز هستم و در کنار آوتار من اسم اهواز نیز هست..
آن عکس مربوط به بیش از سه سال پیش است.در کنار جاده ساحلی و جنب پل پنجم(مسیر چهار شیر)احتمالا بارها از آنجا رد شدید..
الان دیگر آن کامارو مال من نیست و همان سه سال پیش فروخته شد..تنها یاد و خاطرش باقی مانده..
02-12-2009, 16:48
سلام
منتظر اول بهمن شدم ببینم اینبار چیکار میکنن؟؟!!هرچی توی این ماجرا در بیاد روی موارد دیگه هم تاثیر میگذاره مثلا موستانگهای فست بک 1969 که کاملا بازسازی شده و چیزی بین 20 تا 30 تومان قیمت داره چه جوری با این قضیه بر خورد میکنن؟
امیدوارم جریان به نفع ما تمام بشه
اتفاقا علی جان اگه اشتباه نکنم آقای خسرو داره اولین شلبی یا النور (فکر کنم مدل 67 ) رو بازسازی می کنه..
نکته مهم اینه که : خیابون های کثیف و پر از چاله چوله ی تهران که موتور سیکلت ها مث مور و ملخ از لای ماشین ها ویراژ می دن ، لیاقت اینو ندارن که یه موستانگ یا شلبی یا النور توشون حرکت کنه...
حالا چه اجازه تردد بدهند و چه اجازه ندن... مهم اینه که اون طرف که صاحب ماشینه در هر صورتی ماشینش رو تو این خیابون های این شهر نمیاره بیرون... حالا اینا بیان جمع کنن...
==============
بالاخره آزاد کردن قیمت بنزین رو باید از یه جایی شروع کنن دیگه... :27: چی بهتر از خودرو های قدیمی.. :27:
camaro lt
03-12-2009, 00:18
سلام
حق با شماست اما خبر خوبی دارم..هفته نامه این هفته دنیای خودرو را بخوانید در آن در مورد این قضیه فرسوده و کلاسیک و..صحبت شده..البته هنوز معلوم نیست که چه قاعده یا قانونی در مورد اینها هست اما وضعیت جوریه که معلومه کسی نمیتونه ماها رو از میدان به در بکنه..حتما بگیرید و بخونید..
03-12-2009, 09:20
این وضعیت که میگن رده خارج میکنن از طرفی واقعا به نفع هم میتونه باشه میدونید که کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیل رانی خیلی تلاش میکنه و این چند ساله فرهنگ کلاسیک رو خوب جا انداخته حتی در مورد تیون کردن هم فدراسیون خیلی تلاش کرده و اللان ماشینهای تقویت شده جایگاه خاصی دارن و کسی دیگه نمیتونه به اینا گیر بده چون فدراسیون خودش مجوز میده
اگه این طرح اجرایی بشه کمیته کلاسیک ماشینهایی رو که واقعا خوب بازسازی شدن و حتی تقویت شدن یعنی استاندارد همه چیز توی لاونا رعایت شده رو مجوز میده پس ماشینهایی میمونن که واقعا ارزش نگهداری دارن نه ماشینهایی مثل چند تا از کامارو ها که چراغ سمند انداخته بودن یا یه کامارو که به صورت مسخره ای چراغ 206 روش انداخته بودن (جلو)اینطوری حتی اگه ماشین مال ما هم نباشه باز از دیدن کیف میکنیم.
این حرفهایی که میزنن بیشتر جنبه رسانه ای داره که هیچکدوم از مسولان و خبرنگارهای ما بلد نیستن یه کلمه حرف درست حسابی بزنن ما خیلی از ماشینهای پایینتر از 1979 داریم (سال رده خارج بودن ماشینها 57 گفتن)که الان پلاک دارن و تردد میکنن در حالی مسولان ما چون قبل از 1357 توی دهاتشون حتی 4 پا هم نمیتونستن سوار بشن و ماشین برای اونها فقط عبارت هستش از صفر کیلومتر نمیتونن در مورد ماشینهای کلاسیک حرف بزنن مفهوم اونا رو نمیدونن .
خلاصه زیاد خودتون رو ناراحت نکنید همیشه جایی هست توی قانون که بشه از زیرش در رفت.
camaro lt
03-12-2009, 12:15
سلام
من با نظر جناب rami_hemi کاملا موافقم.اکثریت آنهایی که قراره قانونی برای تردد ماشینها وضع بکنن هیچ اطلاعی از خودرو و مسائل فنی ندارند و فقط بلدند یک کلمه را تکرار کنند...فرسوده..فرسوده...
فکر نمی کنم حتی سر و ته یک آچار را هم بتوانند تشخیص دهند که اگر اینطور بود با درایت و درک بالاتری از خودروها حرف میزدند..لااقل یه 4 تا سایت خارجی خودرو را که نگاه میکردند آنوقت میفهمیدند که داستان چیست و ما کجای این ماجرا هستیم..
واقعا برای آنها متعاسفم..
من یه z28 داشتم، به یه ادم بی جنبه فروختم ، باش یکی از ستون های شهر رو فتح کرد!!
جوری زده که شاسیش شکم کرده!
mard_khasteh
05-12-2009, 17:23
amiva جان عجب ماشین صفر و دست نخورده ای داشتی تو !! واقعا حیف این ماشین که اینطوری شد.. دارم حسرت می خورم..
چند فروختیش این ماشین به این تمیزی رو؟
( z28 با LT فرق می کنه.. ولی جفتشون 8 سیلندر هستن.. )
amiva جان عجب ماشین صفر و دست نخورده ای داشتی تو !! واقعا حیف این ماشین که اینطوری شد.. دارم حسرت می خورم..
چند فروختیش این ماشین به این تمیزی رو؟
( z28 با LT فرق می کنه.. ولی جفتشون 8 سیلندر هستن.. )
اره عزیزم ، یه بچه سوسول .... بود که این کارو کرد. من یه 2 سال پیش دادم 3.5 اوایل سهمیه بندی بود. مشکلات مالی ... .
اما من در مورد z26 و lt پرسیدم نه z28 :45:
camaro lt
05-12-2009, 18:48
سلام بر همه و البته بر دوست جدیدمان جناب amiva
واقعا کاماروی شما بسیار تمیز بود و بسیار حیف شد که از بین رفت..هر کسی لیاقت سوار شدن بر آمریکایی را ندارد و ای کاش صاحب بعدی ماشین شما یک آدم متعهد و آمریکایی باز مثل خودتان بود...
داستان من و شما یک جورهایی مثل هم است من هم تقریبا 2.5 سال قبل التی خودم را که تمیز بود با قیمت بسیار نازل 1600.000 فروختم اما من در درجه اول شخصیت خریدار برام مهم بود در حالی که قیمت 2000.000 و حتی 2500.000 تومان هم داده بودند اما آنها را با صلاحیت ندیدم...
امیدوارم بازهم روزی یکی از این آمریکایی ها را صاحب شوید.
من اولین بار است که اسم z26 را میشنوم.البته گویا هست اما کم و محدود..گویا یشتر 6 سیلندر هستند
اگر به جای این کامارو یک پژو یا پراید بود صدمات بسیار شدید و احتمال زیاد سرنشینان نیز بشدت زخمی یا کشته میشدند..ای کاش از ستون محل تصادف هم تصویری میگذاشتید...
الان وضعیت کامارو چطور است؟تعمیر شده؟یا اوراق شد؟
ببخشید..رو داشبوردی بود که تا خورده..من فکر کردم خود داشبورده که کج شده..شرمنده!!!:20:
منم سلام میکنم خدمت همه شماهایی که میدونید ماشین واقعی muscle ه !!
راستش تا اونجایی که من میدونم قیدش رو زده بود، نه فکر نمیکنم تعمیرش کرده باشه. چون شما هم که بهتر میدونید وسایل این ماشین ها گیر نمییاد. مثلا واسه چراغ هاش که یه بار شکست مجبور شدیم سفارش ساخت به یه کارگاه تو تهران بدم ...
نه، عکسی از محل برخورد ندارم، اما ستون که نبود پایه پل عابر پیاده بود، 120 مایل هم سرعت داشته. خودش صورتش به خاطر برخورد به فرمان پکیده بود.
اگه به عکس سوم و چهارم به دقت نگاه کنید و مقایسه کنید یه چیزی متوجه میشید که من نمیگم تا ببینم چه قدر نگاه تیز بین و دقیقی دارید.
راستش من زیاد دیدم به lt شما میگن z26 ! واسم سوال پیش اومده بود. اما الان که چک کردم دیدم با ال تی شما فرق داره
این لینک رو چک کنید:
mard_khasteh
05-12-2009, 22:29
واقعا حیف این ماشینه که 35 سال درست نگهداری شده.. اما در عرض یه سال توسط یه جوان نادان به این وضع رسیده.. !
معلومه شما هم خیلی به ماشینت علاقه داری که ازش رفتی و در شب و روز عکس گرفتی...
فکر کنم فرق عکس ها در این هست که عکس آخر چند مدت بعد از عکس تصادف قبلی گرفته شده.. و رو ماشین خاک نشسته.
و این نشون میده که ماشین تعمیر نشده ! بلکه فقط داره خاک می خوره..
Prince_Amin
05-12-2009, 22:46
اشکمان را جاری ساخت:19::18::18:یعنی هیچ راهی نداره دوباهر مثل عکس اولش بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
camaro lt
05-12-2009, 22:57
سلام
من تفاوتی ندیدم جز همان که جناب مرد خسته گفت:خاک خوردن ماشین و در انتظار تعمیر بودن..
الن هنوز هستش؟میفرشه؟قیمت داده؟
من فکر کنم زیر یک تومن راحت بشه خریدش و تعمیرش زیاد مشکل نیست..قبلا مورد بدتر از این دیدم که تعمیر کامل شده..یک نیم شاسی جلو میخواد که میشه پیدا کرد...دماغه و..هم پیدا میشه کردوو
05-12-2009, 23:24
دوستان گلم با اجازه من یه مسله ای رو بهتون گوشزد کنم خیلی کوتاه بگم که Z28 بهترین و قویترین نمونه کامارو بود یعنی یک ماسل واقعی بود نه یه پونی کار
مثلا LT یه پونی به حساب میاد چون موتور های کم حجمتری داشتن ولی Z28 مثل مدلهای فرمولا و trans am پونتیاک فایربرد موتورها 400 و بالاتر رو داشته در مورد ss و RS دقیقا نمیشه گفت توی گروه ماسلها قرار داشتن یا نه چون هر دو مورتورهای قوی داشتن ولی نه به قدرت خیلی بالا ماشین سابق ددوست عزیزمون هم تا جایی که میبینم مدل 77 یا بالاتر هستش ولی یادم نمیاد تو این سالها پکیج Z28 روی کامارو ارایه میشده یا نه
mard_khasteh
06-12-2009, 00:00
البته رامین جان 79 و 78 و حتی 74 هم z28 دارند..
=============================
گذشته از این موضوع من در صحبت با آمریکایی سواران
من خیلی شنیدم در بین عموم، کامارو 70 تا 73 به ss معروفه ( حتی مدل base رو هم ss میگن )
74 تا 77 در صورت 8 سیلندر بودن در بین افراد عادی به LT معروف شدند..
و 78 و 79 رو به اسم z28 میشناسن...
اما انگار ماشین دوستمون z28 استاندارد بوده.. درسته؟ چون پشتش نوشته V8 ... و در مدل 78 و 79 فقط z28 هست که هشت سیلندره..
camaro lt
06-12-2009, 00:06
سلام
در مورد مدلهای مختلف کامارو بعد از سالها که از عمرشون گذشته نمی شه از روی قیافه نظر داد..باید از نزدیک معاینه شود تا ببینیم چه موتوری روش سواره یا سوار بوده..بهر حال زیاد برای ما توی اینجا فرق نمی کنه همین که یکی داشته باشیم و بگذارند که راه بریم کلاهمون رو میندازیم هوا!!
رینگهای فابریک کامارو من اینجوری بود..ولی چون دیگه خیلی خراب شده بودن با رینگهای فولادی مدل بیوک اسکای لارک عوض کردم که توی عکسها معلومه..
mard_khasteh
06-12-2009, 00:08
سلام
من تفاوتی ندیدم جز همان که جناب مرد خسته گفت:خاک خوردن ماشین و در انتظار تعمیر بودن..
الن هنوز هستش؟میفرشه؟قیمت داده؟
من فکر کنم زیر یک تومن راحت بشه خریدش و تعمیرش زیاد مشکل نیست..قبلا مورد بدتر از این دیدم که تعمیر کامل شده..یک نیم شاسی جلو میخواد که میشه پیدا کرد...دماغه و..هم پیدا میشه کردوو
بله منم موافقم.. کار صافکاری گلگیر و کاپوت زیاد مشکل نیس.. اصل کاری همون نیم شاسی هست...
این تصادف ناجوری نیس.. به راحتی درست میشه.. ((( البته اگه ماشین دیگه بود باید مستقیم می رفت واسه سقف زدن و تبدیل به آهن )))) :31: ولی به هر حال واقعا ناراحت کننده ست.. :41:
راستی علی جان ممکنه ضربه ی وارد شده به نیم شاسی، شاسی رو هم خراب کرده باشه؟ یا شاسی رو کج کرده باشه؟ شما اطلاع داری نیم شاسی و شاسی با جوش به هم وصل هستند یا با پیچ؟
دماغ این 78 ها هم یه کم سخت پیدا میشه ولی به هر حال کار نشد نداره..
===================================
راستی یه مکته خنده دار یا شاید هم ناراحت کننده :
واقعا پول چقدر بی اهمیت شده که دوستان دوچرخه سوار من همه دوچرخه های ساده و در عین حال 1 یا 1.5 میلیونی دارند... الیته مال من قدیمیه..
اینجاس که ناراحت میشه آدم وقتی میشنوه یه کامارو 78 به این تمیزی به قیمت 3 تومن فروخته شده :41: یا کامارو علی آقا به قیمت 1600 !!
camaro lt
06-12-2009, 00:37
سلام
شاسی که کج شده و کاملا توی عکس مشخصه اما اینکه صدمه چقدر بوده و قابل ترمیم هست یا نه دیگه باید از نزدیک معاینه کرد.مثلا اگر فقط سر شاسی در جاهایی که به سپر متصل شده صدمه دیده باشه میشه درستش کرد اما اگر از کمر خم شده باشه چند تا مشکل بوجود میاد یکی اینکه صاف کردنش هزینه زیادی داره و کار بسیار دقیقی است که از هر صافکاری بر نمیاد و اگر درست شاسی سر جای اولش بر نگرده ماشین همش یه دست میکشه و یا لاستیک سابی پیدا میکنه و از جلوبندی هم کاری ساخته نیست.اینجوری عوض کردن نیمه شاسی جلو با یه سالم دست دوم بصرفه تر است.مورد دیگه دسته طبقهای بالا است که روی خود شاسی جوش خورده و معمولا توی تصادفهای شدید کج میشه و صاف کردن و میزان کردنشون حسابی مهارت و دقت میخواد..میلیمتر به میلیمتر این اندازها باید از روی یک شاسی سالم و یا توی اینتر نت در بیاد و روی اون پیاده بشه..اما از همه بدتر گرمای حرارت جوشکاری و نازل است که آلیاژ فلز شاسی را به آهن معمولی تبدیل میکنه و از توانش توی تصادفات احتمالی بعدی کم میشه...حالا کدام صافکاره که از پس همه این کارها بر بیاد؟؟؟اگر پیدا بشه چقدر میگیره؟؟؟
منظورت از نیم شاسی با شاسی چه جوری به هم وصل شده را متوجه نشدم.
شاسی که با پیچهای بزرگی به زیر اتاق متصل شده و این دسته اتاقها قابل تعویضه.اما کف اتاق که خودش بوسیله جوشکاری قطعاتش به هم وصل شده و تجربه به من نشون داده که خیلی محکم و قوی ساخه شده.
بعضی قطعات به این نیم شاسی با پیچ وصل شده.مثل پل گیربکس که با 4 تا پیچ 10 دنده ریز فولادی به خود نیم شاسی وصل شده.
دماغه را میشه ترمیم کرد البته بازم به تعمیر کارش بستگی داره.یه داشبورد ساز ماهر خوب میتونه درش بیاره و البته اگر سالم و نو یا دست دوم باشه که از هزینه تعمیر ارزانتر در بیاد که بهتره..کلا کار نشد نداره اگر عشق بازسازی وجود داشته باشه هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست...
حالا بهتره ببینیم اول این کاماروی نازنین مظلوم کجاست و وضعیتش چه جوریه و کی میتونه بخردش تا بسازتش؟کاشکی یکی از خودمون باشه که توی این تاپیک هم براش برنامه بگذاریم..
06-12-2009, 01:07
از اطلاعاتتون ممنون علی جان.. اصلا شما باید یه تاپیک بزنی و درباره کامارو صحبت کنی..
در مورد این جمله ام : وصل شدن نیم شاسی جلو به شاسی :
منظورم این بود که نیم شاسی جلو چطوری به کف اتاق وصل شده؟ که شما فرمودی دسته اتاق و پیچ های بزرگ و ... در کار هستش.. ( من به جای کلمه کف اتاق اشتباها نوشتم شاسی.. چون فکر می کردم زیر اتاق هم یه شاسی دیگه هستش.. )
ممنون به هر حال..
راستی احتما داره نیم شاسی جلو در صورت خم شدن ، کف اتاق رو هم خم کنه؟؟
ممنون
جرو بحث نکنید بابا صاحبش اومد!:46:
اقایون سلام
اون تفاوتیو که گفتم کج شدن پولوس جلو بود ....
دیگه تا تهش رو بخونید که چقدر خرج داره ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.