مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
SaeedEminem2
08-02-2011, 18:32
سلام
پچ بازی Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City که افراد جدیدی توی بازی می آیند مثلا اون فرد که توی نسخه قبلی جی تی ای بود میاد با مراحل جدید کسی لینک دانلودش رو نداره؟
قرار بود یه دی وی دی جدا بیاد که به اون 4 تا دی وی دی فبلی اضافه کنیم
اما 5 تا دی وی دیش باهم اومد و از هم جدا نیست
به جای اینکه 21 گیگ دانلود کنی بهتره بری دی وی دیشو بخری
نسخه ی 4 دی وی دی و 3 تایی هم هست که بهتره همون 5 تایی که کامل تره رو بخری
IranApadana
08-02-2011, 18:47
سلام.
من این بازی رو تازه خریدم (نسخه 5 دی وی دی)
نصبش کردم.
مشکل گرافیکی ندارم.
فقط میشه بگید چه چیزهایی نیاز هست دانلود و نصب کنم؟
مثلاً پچی چیزی..
اگه نکته ای هم هست بگید ممنون میشم.
SaeedEminem2
08-02-2011, 21:50
سلام.
من این بازی رو تازه خریدم (نسخه 5 دی وی دی)
نصبش کردم.
مشکل گرافیکی ندارم.
فقط میشه بگید چه چیزهایی نیاز هست دانلود و نصب کنم؟
مثلاً پچی چیزی..
اگه نکته ای هم هست بگید ممنون میشم.
چیز خاصی نمی خواد
2 تا پچ داره که اولیش اصلا نصب نمی شه
دومیش هم که من نصب کردم تاثیر خاصی ندیدم
حالا شما برو یه کم بازی کن فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد
اگه مشکلی بود بیا بگو
FOURTH RETURN
09-02-2011, 15:11
من بازی رو خیلی وقته تمام کردم هر دو شونو اما یه سوال دارم این gang war ها تمومی داره یا نه؟ همون gang war هایlost and damned
بله ، تمومی داره. فکر کنم 24 تا باشه.
SaeedEminem2
10-02-2011, 01:02
واقعا اینجا هیچکی نبوده که در وسطای بازی مجبور شه ویندوزشو عوض کنه؟
بعد از تعویض ویندوز سیوهای قبلی کار نمی کنه
djhamed70
10-02-2011, 13:51
قرار بود یه دی وی دی جدا بیاد که به اون 4 تا دی وی دی فبلی اضافه کنیم
اما 5 تا دی وی دیش باهم اومد و از هم جدا نیست
به جای اینکه 21 گیگ دانلود کنی بهتره بری دی وی دیشو بخری
نسخه ی 4 دی وی دی و 3 تایی هم هست که بهتره همون 5 تایی که کامل تره رو بخری
دادا من هرچی گشتم پیدا نکردم خرید پستیشو نداری، ضمنا جداگانشو نداری؟
SaeedEminem2
10-02-2011, 22:56
دادا من هرچی گشتم پیدا نکردم خرید پستیشو نداری، ضمنا جداگانشو نداری؟
راستش من از بازار خریدم چون 5 تا دی وی دی کلا شد 2000 تومان
اگه بخوای اینترنتی بخری احتمالا هزینش خیلی بیشتر می شه
از همون موقه که هنوز واسه کامپیوترش نیومده بود من تو اینترنت دنبالش گشتم
بعد یه جا تو تورنت پیدا کردم که نصفش بیشتر دانلود نشد
الان تو تورنت هم همون نسخه ی 5 دی وی دیش هست
اما شاید بشه همون 1 دی وی دی رو جدا پیدا کرد که من پیشنهاد نمی کنم بری دنبالش
چون ممکنه با اون نسخه ای که الان داری هماهنگ در نیاد و دانلودت به هدر بره
حالا من می گردم اگه فروش اینترنتیش رو پیدا کردم واست پیام خصوصی می کنم
FOURTH RETURN
10-02-2011, 23:17
بله ، تمومی داره. فکر کنم 24 تا باشه.
من از 24 تا هم بیشتر رفتم اما تموم نشد از 30 تا هم بیشتر شده بازی هم تموم کردم اما باز تموم نشدن
واقعا اینجا هیچکی نبوده که در وسطای بازی مجبور شه ویندوزشو عوض کنه؟
بعد از تعویض ویندوز سیوهای قبلی کار نمی کنه
دوست عزیز سیو ها عمل میکنه ولی شما باید ویندوزتون یکی باشه یعنی سیو ویندوز XP توی ویندوز 7 کار نخواهد کرد
ولی اگه شما سیو رو روی 7 داشته باشید و باز بخواید روی 7 بریزید عمل میکنه من خودم چند بار ویندوز عوض کردم و مجددا از سیو هام استفاده کردم
من از 24 تا هم بیشتر رفتم اما تموم نشد از 30 تا هم بیشتر شده بازی هم تموم کردم اما باز تموم نشدن
حالا شما چه گیری دادید به این ها مهم این بوده که بازی رو تموم کردید من هم بازی رو تموم کردم بعد چند تا از این ها رو رفتم خسته شدم دیدم تمومی نداره بی خیال شدم شما هم زیاد سخت نگیر:31:
SaeedEminem2
10-02-2011, 23:57
دوست عزیز سیو ها عمل میکنه ولی شما باید ویندوزتون یکی باشه یعنی سیو ویندوز XP توی ویندوز 7 کار نخواهد کرد
ولی اگه شما سیو رو روی 7 داشته باشید و باز بخواید روی 7 بریزید عمل میکنه من خودم چند بار ویندوز عوض کردم و مجددا از سیو هام استفاده کردم
ویندوز یکی بوده
جی تی ای 4 هم همینطور بود که یه فایل Xlive می ریختیم و سیوها می اومد
اما الان این با Xlive هم نمیاد
هرکاری هم کردم نیومده
البته شاید نسخه ی شما با من فرق داشته باشه
من نسخه ی 1911 Razor یا همون EFLC رو دارم شما چی؟
ویندوز یکی بوده
جی تی ای 4 هم همینطور بود که یه فایل Xlive می ریختیم و سیوها می اومد
اما الان این با Xlive هم نمیاد
هرکاری هم کردم نیومده
البته شاید نسخه ی شما با من فرق داشته باشه
من نسخه ی 1911 Razor یا همون EFLC رو دارم شما چی؟
برای من هم همین Razor 1911 یا همون EFLC هست
بدون پچ که حتی Xlive هم نمیخواد ولی زمانی که پچ 2 رو میریزی Xlive هم میخواد
من بدون پچ بازی میکنم چون پچش اصلا هیچ تاثیری نداره توی بازی و همون فایل سیو بازی توی درایو C رو بر میدارم بعد از نصب ویندوز هم همونجا دوباره میریزم فایل سیو رو و تا الان شاید 5 بار این کار رو کردم و سیو ها هم عمل کرده همیشه:21:
شما فکر کنم خیلی بد شانسی که اینجوری شده:31:
من هم سیو وسطای مراحل رو ندارم وگرنه برات میزاشتم:41:
خودش می نویسه. مثلا می نویسه 30 تا از اینقدر تا جنگ رو تموم کردی. تمومی داره. تعدادشم 50 تا هست.
hoomanfarzin
12-02-2011, 13:28
سلام.کسی از دوستان ترینر این بازی را داره که تست شده و کار بده؟
من چند روز هست اینترنت را زیر و رو کردم حدود 10-15 تا ترینر برای این بازی دانلود کردم که هیچ کدوم کار نمی ده.دیگه خسته شدم.اگه کسی از دوستان ترینر این بازی را داره لطف کنه لینک دانلودش را قرار بده.برای pc می خوام.ممنون می شم.
سلام.کسی از دوستان ترینر این بازی را داره که تست شده و کار بده؟
من چند روز هست اینترنت را زیر و رو کردم حدود 10-15 تا ترینر برای این بازی دانلود کردم که هیچ کدوم کار نمی ده.دیگه خسته شدم.اگه کسی از دوستان ترینر این بازی را داره لطف کنه لینک دانلودش را قرار بده.برای pc می خوام.ممنون می شم.
من یک ترینر از این سایت دانلود کردم که کار میکنه ولی دقیقا نمیدونم کدوم قسمتش هست اگه میخوای خودت میتونی بری پیداش کنی اینم ادرس سایت هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگرم حال نداری بگردی اینجا مطرح کن حتما دوستان بهت جواب میدن
amirpcp30
12-02-2011, 14:25
سلام
من یکی دو صفحه پیشو خوندم ولی یکم گیج شدم
ورژن جدیدش دوباره اومده؟ یعنی همون طور که iv بود بعد شد elfc الان جدید تر اومده که به جای دو تا داستان 3 تا داره؟
گرافیکشم بهتر شده یا مشکلات قبلی رو داره؟ چون من با سیستمم دارم از elfc 30 فریم میگیرم
سی پی یو corei7 930 @ 3.8 turbo on
گرافیک msi 460 hawk *2 sli
سلام
من یکی دو صفحه پیشو خوندم ولی یکم گیج شدم
ورژن جدیدش دوباره اومده؟ یعنی همون طور که iv بود بعد شد elfc الان جدید تر اومده که به جای دو تا داستان 3 تا داره؟
گرافیکشم بهتر شده یا مشکلات قبلی رو داره؟ چون من با سیستمم دارم از elfc 30 فریم میگیرم
سی پی یو corei7 930 @ 3.8 turbo on
گرافیک msi 460 hawk *2 sli
نه دوست عزیز ورژن جدیدی نیومده بحث سر ماموریت های متفرقه همین EFLC هست و پچ های بازی همین:46:
cescjoon
13-02-2011, 19:36
این بازی باید حتما قبلش GTA IV رو نصب کرده باشی؟ آخه من این بازی رو خریدم 5 DVD هم هست و بصورت کامل و بدون هیچ مشکلی اون رو نصب کردم اما موقع اجرا پیغام زیر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.
این بازی باید حتما قبلش GTA IV رو نصب کرده باشی؟ آخه من این بازی رو خریدم 5 DVD هم هست و بصورت کامل و بدون هیچ مشکلی اون رو نصب کردم اما موقع اجرا پیغام زیر رو میده:
بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.
باید برنامه ی games for windows رو بگیری و نصب کنی.اون موقع درست میشه
cescjoon
13-02-2011, 23:31
باید برنامه ی games for windows رو بگیری و نصب کنی.اون موقع درست میشه
لینک دانلودی اگه ازش داری برام پ خ کن
با تشکر فراوان
Spaniuly
14-02-2011, 09:47
لینک دانلودی اگه ازش داری برام پ خ کن
با تشکر فراوان
این برنامه داخل دیسک بازیتون حتما موجود هست! نیازی به دانلودش نیست. حتی اگه دیسک GTA IV رو دارید به داخل اونها هم نگاهی بندازید.
SaeedEminem2
16-02-2011, 01:03
چرا سیوهای من بعد از تعویض ویندوز کار نمی کنه؟
یعنی یه جی تی ای باز خفن اینجا نبود مارو راهنمایی کنه؟
adrenalin
17-02-2011, 12:54
سلام دوستان بعد از مدت ها وقت کردم می خوام بازی کنم :دی GTA به سیستمی نیاز داره یعنی مشخصات سیستمی چی می خواد بعد این بازی رو از کجا میشه تهیه کرد با اینکه می دونم خیلی به سختی گیر میاد این بازی :21:
لینک سایت رو تو پروفایلم بدید
باتشکر
سلام دوستان بعد از مدت ها وقت کردم می خوام بازی کنم :دی GTA به سیستمی نیاز داره یعنی مشخصات سیستمی چی می خواد بعد این بازی رو از کجا میشه تهیه کرد با اینکه می دونم خیلی به سختی گیر میاد این بازی :21:
لینک سایت رو تو پروفایلم بدید
باتشکر
سلام دوست عزیز سیستم مورد نیاز بازی
Minimum System Requirements
CPU:Intel Core 2 Duo 1.8 GHz, AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
RAM:1.0 GB (Windows XP) 1.5 GB (Windows Vista
VGA:256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900
DX:DirectX 9.0c
OS:Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3
HDD:16 GB of free space
Sound:100% DirectX 9.0c compliant card
Network:Internet connection required for activation and multiplayer
آدرس سایت فروش هم توی پروفایلتون میذارم:46:
موفق باشید:11:
SaeedEminem2
18-02-2011, 22:58
چرا سیوهای من بعد از تعویض ویندوز کار نمی کنه؟
یعنی یه جی تی ای باز خفن اینجا نبود مارو راهنمایی کنه؟
اینجا که کسی نبود جواب مارو بده
یه سوال دیگه؟
من با اینکه سیستمم خیلی قویه آپ دیت گرافیک رو هم گرفتم پچ ها رو هم نصب کردم
اما وقتی کیفیت سایه های روز رو Very High می کنم یه کم کند می شه (البته خیلی کمه اما محسوسه)
اما تمام تنظیمات دیگه رو که تا آخر بردم هیچ مشکلی پیش نیومده و همه رو رو Very High گذاشتم
اما Shadoe Detail رو فقط رو High می شه گذاشت
SaeedEminem2
25-02-2011, 04:09
سلام دوست عزیز سیستم مورد نیاز بازی
Minimum System Requirements
CPU:Intel Core 2 Duo 1.8 GHz, AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
RAM:1.0 GB (Windows XP) 1.5 GB (Windows Vista
VGA:256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900
DX:DirectX 9.0c
OS:Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3
HDD:16 GB of free space
Sound:100% DirectX 9.0c compliant card
Network:Internet connection required for activation and multiplayer
آدرس سایت فروش هم توی پروفایلتون میذارم:46:
سلام
اینجا هم خیلی گفتم اما کسی جواب نداد
راستی وقتی سیوهارو تو محل خودش کپی می کنم تمام تنظیماتی که خودم تغییر داده بودم مثل گرافیک همه هست
یعنی فقط سیوهارو نمی شناسه
خطایی هم که وقت لود سیو می ده یه بار می گه رو این هارد هیچ سیو گیمی نیست یه بار هم می گه سیو گیمی ارائه نشده اینجا
سلام
اینجا هم خیلی گفتم اما کسی جواب نداد
راستی وقتی سیوهارو تو محل خودش کپی می کنم تمام تنظیماتی که خودم تغییر داده بودم مثل گرافیک همه هست
یعنی فقط سیوهارو نمی شناسه
خطایی هم که وقت لود سیو می ده یه بار می گه رو این هارد هیچ سیو گیمی نیست یه بار هم می گه سیو گیمی ارائه نشده اینجا
ببین دوست عزیز قبلا گفتم دوباره هم میگم اگه شما این نسخه رو بدون پچ بازی میکنید نیازی به Xlive نیست و فقط باید از این مسیر سیو هاتون رو بر میداشتید
C:User/User name/AppData/Local/Rockstar Games
این فولدر که قرمز کردم رو باید برمیداشتید و دوباره بعد از نصب بازی یا ویندوز توی همین آدرس یعنی
این فولدر رو کپی میکردید
که با این کار اگه سیو ها برای یک ویندوز باشند و زمانی که سیو بازی رو برمی داشتید بازی رو با پچ اجرا نمیکردید
این سیو عمل خواهد کرد
ولی اگه با پچ بازی رو اجرا میکردید یک فولدری رو به نام Xlive باید از این آدرس به غیر از فولدر اصلی سیو بر میداشتید تا بعد از جایگزینی سیو و Xlive بتونید از سیو هاتون استفاده کنید
C:User/User name/AppData/Local/Microsoft/Xlive
ایشالا که مشکلتون حل بشه اگه نشد من سیو دارم که برای ویندوز 7 هست و بدون پچ اجرا میشه براتون میذارم ولی همه مراحل تمام شده و فقط مأموریت های متفرقه مونده خواستید بگید آپلود میکنم میذارم براتون
SaeedEminem2
26-02-2011, 06:02
ببین دوست عزیز قبلا گفتم دوباره هم میگم اگه شما این نسخه رو بدون پچ بازی میکنید نیازی به Xlive نیست و فقط باید از این مسیر سیو هاتون رو بر میداشتید
این فولدر که قرمز کردم رو باید برمیداشتید و دوباره بعد از نصب بازی یا ویندوز توی همین آدرس یعنی
این فولدر رو کپی میکردید
که با این کار اگه سیو ها برای یک ویندوز باشند و زمانی که سیو بازی رو برمی داشتید بازی رو با پچ اجرا نمیکردید
این سیو عمل خواهد کرد
ولی اگه با پچ بازی رو اجرا میکردید یک فولدری رو به نام Xlive باید از این آدرس به غیر از فولدر اصلی سیو بر میداشتید تا بعد از جایگزینی سیو و Xlive بتونید از سیو هاتون استفاده کنید
C:User/User name/AppData/Local/Microsoft/Xlive
ایشالا که مشکلتون حل بشه اگه نشد من سیو دارم که برای ویندوز 7 هست و بدون پچ اجرا میشه براتون میذارم ولی همه مراحل تمام شده و فقط مأموریت های متفرقه مونده خواستید بگید آپلود میکنم میذارم براتون
سلام
گفتی 2 تا پچ داره به شک افتادم رفتم نگاه کردم
پچ واسه همین بازیه. یه تکست هم باهاشه که هم نوشته EFLC هم تغییراتی که ایجاد می کنه رو گفته
از تو پراپرتیز فایل ستاپش ورژنش هم این بود 3.2.6.0 با حجم 116 مگ
هم اون فایل اکس لایوی که آدرسشو دادی کپی کردم هم بی اون امتحان کردم
شاید مشکل از همین پچه باشه
راهی هست که بشه پچ رو Uninstall کرد؟
الان تو سایت خود بازی یعنی راک اند رول نگاه کردم پچ این بازی با ورژن Patch 1.1.2.0 و همون حجم 116 مگه
پس این پچ 7 که همش گفته می شه چیه
rashnan-1991
27-02-2011, 22:56
سلام من بازی Grand Theft Auto IV رو نصب کردم همه ی مرال نصبش رو انجام دادم ولی موقع اجرا این error رو میده اگه می تونید کمک کنید. GTA IV FATAL ERROR: RMN40
سلام من بازی Grand Theft Auto IV رو نصب کردم همه ی مرال نصبش رو انجام دادم ولی موقع اجرا این error رو میده اگه می تونید کمک کنید. GTA IV FATAL ERROR: RMN40
دوست عزیز برای حل این مشکل شما باید ویندوز XP سرویس پک 3 نصب بکنید
در ضمن از این به بعد اگر سوالی راجع به این بازی داشتید توی تاپیک خودش مطرح کنید
لینک تاپیک
موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گفتی 2 تا پچ داره به شک افتادم رفتم نگاه کردم
پچ واسه همین بازیه. یه تکست هم باهاشه که هم نوشته EFLC هم تغییراتی که ایجاد می کنه رو گفته
از تو پراپرتیز فایل ستاپش ورژنش هم این بود 3.2.6.0 با حجم 116 مگ
هم اون فایل اکس لایوی که آدرسشو دادی کپی کردم هم بی اون امتحان کردم
شاید مشکل از همین پچه باشه
راهی هست که بشه پچ رو Uninstall کرد؟
الان تو سایت خود بازی یعنی راک اند رول نگاه کردم پچ این بازی با ورژن Patch 1.1.2.0 و همون حجم 116 مگه
پس این پچ 7 که همش گفته می شه چیه
سلام
بله این بازی دوتا پچ بیشتر نداره
EFLC 1.1.10 و EFLC 1.1.2.0 که اولی اصلا کار نمیکنه دومی هم همونطور که گفتی توی بازی تاثیر خاصی نداره
برای پاک کردن پچ باید بازی رو UNISTALL کنی و دوباره نصب کنی راه دیگه ای نداره
این پچ 7 هم برای نسخه اصلی بازی هست یعنی Grand Theft Auto:IV که تا الان براش 7 تا پچ اومده
SaeedEminem2
28-02-2011, 03:53
سلام
بله این بازی دوتا پچ بیشتر نداره
EFLC 1.1.10 و EFLC 1.1.2.0 که اولی اصلا کار نمیکنه دومی هم همونطور که گفتی توی بازی تاثیر خاصی نداره
برای پاک کردن پچ باید بازی رو UNISTALL کنی و دوباره نصب کنی راه دیگه ای نداره
این پچ 7 هم برای نسخه اصلی بازی هست یعنی Grand Theft Auto:IV که تا الان براش 7 تا پچ اومده
سلام ممنون
باید برم همینو امتحان کنم چون اکثرا می گفتن بدون هیچ کاری تو ویندوز بعدی هم سیوها کار می کنه
فکر هم می کنم اولین سری که از این بازی اومد همون Razor1911 بود که 5 تا دی وی دی بود و تو دیسک آخر تمام نرم افزارهای جانبی مورد نیاز رو داشت
که اکثرا همین نسخه رو دارن
باز هم ممنون
دوستان تو اون مرحله از گی تونی که باید بریم خونه مامانش بعد اون یارو میبردمون تو اون دعواهه
اونجا که میری شرط بندی میکنی یا خودت دعوا میکنی
قسمت اولش که دعوا هست رو من تموم میکنم بعد که میان بیرون دمو نشون میده حزف میزنن بعد دمو لودینگ میاد بعد یه هو میبینم افتاده رو زمین و مرده و بازی میره و از بیمارستان شروع مبشه بدون اینکه من اصلا بازی کنم چطوری اینجا رو رد کنم؟
SaeedEminem2
02-03-2011, 00:30
دوستان تو اون مرحله از گی تونی که باید بریم خونه مامانش بعد اون یارو میبردمون تو اون دعواهه
قسمت اولش که دعوا هست رو من تموم میکنم بعد که میان بیرون دمو نشون میده حزف میزنن بعد دمو لودینگ میاد بعد یه هو میبینم افتاده رو زمین و مرده و بازی میره و از بیمارستان شروع مبشه بدون اینکه من اصلا بازی کنم چطوری اینجا رو رد کنم؟
فکر کنم با همونی که از خونه ی ننش میاد بیرون و می ره سمت اون مشت خونه، بعد از اینکه میاد بیرون با همون دعوا می کنه
البته تو دست خالی و اون با چاقو
حالا چرا گیر می کنه و نمیادشو نمی دونم
اما دلیل مردنت همینه که اون سریع با چاقو می زنه می کشت
البته نه انقدر سریع که اصلا نبینیش
دوست عزیز توی اومن مرحله که شما میری دعوا باید 2 نفر اول رو بزنی و بعد با نفر سوم یکمی دعوا رو طول بدی و بعد باید از نفر سوم کتک بخوری تا اون مرحله رد بشه یعنی نفر سوم باید ببره که خودش بعد از 1 دقیقه میگه که فلان دکمه رو بزن فکر کنم دکمه E هست که باید بزنی تا بیفتی زمین و اون نفر سوم برنده بشه
امیدوارم فهمیده باشی اگه نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدم
pedramas
02-03-2011, 12:40
من این 170 صفحه رو دیدم گیج شدم
میشه یکی به من کرکی .. سیوی .. کوفتی بده ؟؟ مال من سر لودینگ یه مرحله گیر میکنه ..
ظاهرا شما ها مشکلتون حل شده ...
یکی خواهش جواب بده
اگه لینک هم میدن یه چیزی باشه که فیلتر نباشه
دوست عزیز توی اومن مرحله که شما میری دعوا باید 2 نفر اول رو بزنی و بعد با نفر سوم یکمی دعوا رو طول بدی و بعد باید از نفر سوم کتک بخوری تا اون مرحله رد بشه یعنی نفر سوم باید ببره که خودش بعد از 1 دقیقه میگه که فلان دکمه رو بزن فکر کنم دکمه E هست که باید بزنی تا بیفتی زمین و اون نفر سوم برنده بشه
مرسی این سری یه تست میکنم اینی که گفتین رو اگه شد که چه خوب نشد مزاحمت میشم باز
نشد که نشد داداش گیر میکنه تو لودینگ فک کنم این دوستمون هم همون مرحلس
میشه سیو بعد این مرحله رو بدین؟
نشد که نشد داداش گیر میکنه تو لودینگ فک کنم این دوستمون هم همون مرحلس
میشه سیو بعد این مرحله رو بدین؟
دوست عزیز سیو بعد از این مرحله روکه ندارم
ولی باور کن اینجوری که گفتم اگر دقیقا همینطوری عمل کرد باشی باید لودینگ رو رد کنه من خودمم سر همین مرحله گیر کرده بودم تا فهمیدم که اینطوری رد میشه که باید 2 نفر اول رو بزنی و از نفر سوم از قسط ببازی یعنی خودت باید الکی خودت رو بندازی زمین که یعنی اون برده که بعد از چند پانیه خود بازی میگه کدوم دکمه ر بزنید که بیفتید
و اینجوری بازی درست میشه
حالا شما یک بار دیگه امتحان کن ببین چی میشه؟
دوست عزیز pedramas شما هم همین راه رو برو ببین چی میشه نتیجه رو بگین
Opera-Baz
03-03-2011, 15:23
سلام من هر کاری میکنم نمیشه سیو کرد بازیو مشکل از کجاس دوستان ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام من هر کاری میکنم نمیشه سیو کرد بازیو مشکل از کجاس دوستان ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
یعنی چی نمیشه سیو کرد باید روی تخت بخوابی توی خونت و بعد بازی رو سیو کنی
البته من منظورت رو درست نفهمیدم بیشتر توضیح بده
نمیشه خدایی سه بار رفتم
دوتا اولی رو یه نفس زدم سومی رو یکم زدم بعد خوردم بعد گفت e رو بزن زدم یه مشت خورد افتاد رو زمین
بعد رفت تو دمو اون یارو اومد یکم حرف زد بعد رو روی لودینگ مونده قفل نمیشه دستگاه ها بازی میمونه و لودینگه هی میدرخشه :(
نمیشه این مرحله رو رد نکرد مرحله های بعدی بیاد :( الان فقط همین یکی هست رو نقشه
نمیشه خدایی سه بار رفتم
دوتا اولی رو یه نفس زدم سومی رو یکم زدم بعد خوردم بعد گفت e رو بزن زدم یه مشت خورد افتاد رو زمین
بعد رفت تو دمو اون یارو اومد یکم حرف زد بعد رو روی لودینگ مونده قفل نمیشه دستگاه ها بازی میمونه و لودینگه هی میدرخشه :(
والا من دیگه نمیدونم باید چی کار کرد جون من و همه دوستان توی همین تاپیک همینجوری این مرحله رو رد کردیم
نمیدونم چرا برای شما اینجوری هست من هم برای سیو بعد از این مرحله هیچی پیدا نکردم فقط سیو مرحله آخر هست همین
ولی حالا شما یک کرک دیگه هم تست کن شاید اینجوری مشکلت حل بشه
لینک کرک بازی
FOURTH RETURN
04-03-2011, 08:44
نمیشه خدایی سه بار رفتم
برو توی تنظیمات گرافیک بازی همه موارد رو بیار روی کمترین بعد که این مرحله رو رد کردی و سیو شد میتونی دوباره تنظیمات رو بذاری روی حالت اولیه من هم توی همین مرحله مشکل داشتم چند تا مرحله دیگه هم هست که گیر میکنن
برو توی تنظیمات گرافیک بازی همه موارد رو بیار روی کمترین بعد که این مرحله رو رد کردی و سیو شد میتونی دوباره تنظیمات رو بذاری روی حالت اولیه من هم توی همین مرحله مشکل داشتم چند تا مرحله دیگه هم هست که گیر میکنن
ای دمت گرم حاجی ایول
ردیف شد مرسی
mohammad450
12-03-2011, 20:08
این ارور واسه چیه؟
seculauncher:application.failed to start [2000] ok
اول بازی میاد
این ارور واسه چیه؟
seculauncher:application.failed to start [2000] ok
اول بازی میاد
اگه میتونی یه عکس از ارور بگیر اونجوری بهتر میشه راهنمایی کرد ولی فکر میکنم که از رجیستری باشه ولی اگه یه عکس بذاری بهتر میشه راهنمایی کرد:46:
اگه میتونی یه عکس از ارور بگیر اونجوری بهتر میشه راهنمایی کرد ولی فکر میکنم که از رجیستری باشه ولی اگه یه عکس بذاری بهتر میشه راهنمایی کرد:46:
سلام-شاييد بتونيد به اين بي نوا كمك كنيد؟
اين هم عكس هاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول اين را ميده بعد
هم اي ارور را ميده ............ با تشكر
:41:
سلام-شاييد بتونيد به اين بي نوا كمك كنيد؟
اين هم عكس هاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول اين را ميده بعد
هم اي ارور را ميده ............ با تشكر
دوست عزیز من اروری اینجا نمیبینم؟
بچه ها کسی نمیدونه از کجا میشه این بازی رو به صورت سالم دنلود کرد؟!
بچه ها کسی نمیدونه از کجا میشه این بازی رو به صورت سالم دنلود کرد؟!
مهدی جان چرا میخوای دانلود کنی برو بخر توی تهران که فراوون باید پیدا بشه
در ضمن حجمش هم خیلی هست حدود 16GIG
narges_msh
13-03-2011, 16:39
سلام، میشه لطفا مراحل نصب بازی رو از اول بنویسین (5 dvd) ممنون میشم
بعد از اینکه 5 تا نصب شد چه فایل هایی باید کپی و نصب بشه ( از درایورا) ممنون
سلام، میشه لطفا مراحل نصب بازی رو از اول بنویسین (5 dvd) ممنون میشم
بعد از اینکه 5 تا نصب شد چه فایل هایی باید کپی و نصب بشه ( از درایورا) ممنون
مراحل نصب خاصی نداره
شما بازی رو کامل نصب کن و بعد کرک رو کپی کن وتمام
برای درایور هم درایور خاصی نمیخواد فقط سعی کنید آخرین آپدیت درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید همین مراحل خاصی نداره
حالا اگه این مراحل رو درست انجام دادید و به مشکل برخوردید
همینجا مطرح کنید تا راهنمایی کنم
مهدی جان چرا میخوای دانلود کنی برو بخر توی تهران که فراوون باید پیدا بشه
در ضمن حجمش هم خیلی هست حدود 16GIG
خریدش که میدونم از کجا بخرم
باشه ممنون
دوست عزیز من اروری اینجا نمیبینم؟
شرمنده شدم - ببخشيد
pooria-ir
13-03-2011, 22:38
سلام
کسی این مد رو دانلود کرده ؟ بازی کرده ؟؟
خریدش که میدونم از کجا بخرم
باشه ممنون
من اگه میگم بخری بهتره به خاطر اینه که راحت و بی دردسر میتونی بازی رو بدست بیاری وگرنه اگه خواستی لینک دانلود هم بذارم ولی ریسکه دیگه؟:46:
سلام
کسی این مد رو دانلود کرده ؟ بازی کرده ؟؟
این مد فکر کنم برای بازی GTA sanandreas هست
چون نوشته دانلود مد جدید بازی gta 5 sanandreas
vooroojak
14-03-2011, 13:23
خوندن 18 صفحه خیلی واسم سخته با اینترنت ذغالی
این بازی فایلی چیزی داره برای اینکه ماشینهارو عوض کرد و ماشینهای مدل بالا گذاشت؟
اگه داری بی زهمت لینکی چیزی بزارید برام.
راستی طریقه استفاده از مود را کجا باید آموزش ببینم؟
مچکرم
من اگه میگم بخری بهتره به خاطر اینه که راحت و بی دردسر میتونی بازی رو بدست بیاری وگرنه اگه خواستی لینک دانلود هم بذارم ولی ریسکه دیگه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اگه تست شده داری بده :دی
نه اگه تست شده داری بده :دی
نه تست شده که ندارم ولی میشه پیدا کرد ولی همونطور که گفتم خرید این بازی هم ریسکش کمتره هم دردسرش
چون همینجوری بازی کلی باگ داره وای به حال اینکه لینک بازی هم بخواد مشکل ساز بشه:13:
شرمنده شدم - ببخشيد
دشمنت شرمنده مهم نیست
شما یه مراحلی هست که اگه هیمنطوری که من میگم انجام بدی باید مشکلت حل بشه
مراحل قبل از اجرای بازی
پس از نصب بازی به طور کامل محتویات فولدر کرک را در فولدر EFLC به طور کامل Paste کنید
توی استارت ویندوز در قسمت Run تایپ کنید regedit پس از باز شدن registry editor به آدرس زیر برین
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Rockstar Games/EFLC
در صورت نبود فولدر EFLC روی Rockstar Games کلیک راست کرده و یک key به نام EFLC باز کنید
در داخل EFLC یک stringvalue ایجاد کنید و اسم آن را InstallFolder بگذارید روی این value راست کلیک کرده modify را انتخاب کنید و در قسمت value data آدرس محل نصب بازی را بنویسید
بر روی lunchEFLC.exe کلیک کرده و وارد بازی شوید
این رو من به صورت فارسی نوشتم ولی این هم به زبان انگلیسی ولی به فارسی توضیح داده رو میذارم
1:pas az extract kamele bazi dar drive folder crack ra dar folder EFLC betore kamel paste konid.
2:rooye start windows click karde dar ghesmate run regedit ra type konid. pas az baz shodane registry editor be addresse HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Rockstar Games/EFLC rafte va dar soorate nabood in ghesmat dar Rockstar game yek key be esme EFLC baz konid. dar dakhele in ghesmat yek stringvalue ijad karde va esme an ra InstallFolder bogzarid. rooye in value rightclick karde va modify ra entekhab konid va dar ghesmate value data addresse mahale extract bazi ra benevisid.
3: bar rooye lunchEFLC.exe click konid va bazi konid.
اگر تمام این کار ها رو درست انجام بدی بازی اجرا خواهد شد
سؤالی داشتی بپرس:46:
دوستان من چه پچی بریزم که رو ویندوز سون این بازیو بتونم روون و بدون مشکل اجرا کنم و بتونم بازیو سیو کنم
دوستان من چه پچی بریزم که رو ویندوز سون این بازیو بتونم روون و بدون مشکل اجرا کنم و بتونم بازیو سیو کنم
به نظر من که اصلا پچ نریز چون هیچ تاثیری نداره و شاید تازه بازی رو مشکل دار هم بکنه
ولی اگه کسی از دوستان هست که دانلود کرده باشه و سالم بوده به من بگه
ولی اگه کسی از دوستان هست که دانلود کرده باشه و سالم بوده به من بگه
من اگه یه لینک درست و حسابی پیدا کردم که تست شده بود برات حتما میذارم:46:
vooroojak
14-03-2011, 23:49
چرا انقدر دردسر؟
سیستم من
cpu: AMD Athlon X2 dual Core processor 5200+ 2.70GHZ
Graphic: Gforce9500 GT
Ram 4ddr2 (3.90 Usable)
بنچمارک تست=
cpu 98%
memory:56%
%graphic 33
Windows 7 Enterprise
من با این سیستم دارم خیلی روون و بدون پچ بازی میکنم.5 تا دیویدی هست.
هرکی تهران میشینه و میخواد بگه براش رایت کنم پولم نمیخواد.غرب میشینیم.(پیغام خصوصی)
چرا انقدر دردسر؟
سیستم من
cpu: AMD Athlon X2 dual Core processor 5200+ 2.70GHZ
Graphic: Gforce9500 GT
Ram 4ddr2 (3.90 Usable)
بنچمارک تست=
cpu 98%
memory:56%
%graphic 33
Windows 7 Enterprise
من با این سیستم دارم خیلی روون و بدون پچ بازی میکنم.5 تا دیویدی هست.
هرکی تهران میشینه و میخواد بگه براش رایت کنم پولم نمیخواد.غرب میشینیم.(پیغام خصوصی)
کلا این نسخه GTA IV و این نسخه همینجوری هست از هر 20 تا یکیش سالم و کامل از آب در میاد من خودمم بازی رو نسخه 4DVD دارم و هیچ مشکلی هم ندارم ولی شانس بعضی ها اینجوری از آب در مباد دیگه:13:
دوستان این windows live game چی هست که باید نصب بشه و توش پروفایل بسازیم برای بازیها
لینک دانلودی ازش پیدا نکردم
سیستممم سون 64 هست
دوستان این windows live game چی هست که باید نصب بشه و توش پروفایل بسازیم برای بازیها
لینک دانلودی ازش پیدا نکردم
سیستممم سون 64 هست
دوست عزیز این برای نسخه اصلی IV احتیاج هست که زمانی که میخواید بازی رو بازی کنید باید یه اکانت آفلاین برای خودتون بسازید تا بتونید بازی رو انجام بدید و بازی رو سیو کنید ولی این نسخه این برنامه رو نمیخواد
دشمنت شرمنده مهم نیست
مراحل قبل از اجرای بازی
پس از نصب بازی به طور کامل محتویات فولدر کرک را در فولدر EFLC به طور کامل Paste کنید
توی استارت ویندوز در قسمت Run تایپ کنید regedit پس از باز شدن registry editor به آدرس زیر برین
در صورت نبود فولدر EFLC روی Rockstar Games کلیک راست کرده و یک key به نام EFLC باز کنید
در داخل EFLC یک stringvalue ایجاد کنید و اسم آن را InstallFolder بگذارید روی این value راست کلیک کرده modify را انتخاب کنید و در قسمت value data آدرس محل نصب بازی را بنویسید
این رو من به صورت فارسی نوشتم ولی این هم به زبان انگلیسی ولی به فارسی توضیح داده رو میذارم
1:pas az extract kamele bazi dar drive folder crack ra dar folder EFLC betore kamel paste konid.
2:rooye start windows click karde dar ghesmate run regedit ra type konid. pas az baz shodane registry editor be addresse HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Rockstar Games/EFLC rafte va dar soorate nabood in ghesmat dar Rockstar game yek key be esme EFLC baz konid. dar dakhele in ghesmat yek stringvalue ijad karde va esme an ra InstallFolder bogzarid. rooye in value rightclick karde va modify ra entekhab konid va dar ghesmate value data addresse mahale extract bazi ra benevisid.
سؤالی داشتی بپرس:46:
سلام خسته نباشید بچه ها
بازی که من خریدم داخلش کرک وجود نداره
داخل پوشهای بازی EFLC هم نیستش
ادرسی که داده بودید رفتم EFLC را پیدا کردم داخلش همینی که گفته بودید با ادرس نصب بازی وجو داشت و تکمیل بود
اما وارد بازی نشد فکر کنم از نداشتن کرک باشه :13:
سلام خسته نباشید بچه ها
بازی که من خریدم داخلش کرک وجود نداره
داخل پوشهای بازی
EFLC هم نیستش
ادرسی که داده بودید رفتم EFLC را پیدا کردم داخلش همینی که گفته بودید با ادرس نصب بازی وجو داشت و تکمیل بود
اما وارد بازی نشد فکر کنم از نداشتن کرک باشه :13:
بله امکان داره که از کرک باشه این لینک کرک برای این بازی هست که میتونید کرک رو دانلود کنید
بله امکان داره که از کرک باشه این لینک کرک برای این بازی هست که میتونید کرک رو دانلود کنید
سلام
ميتونم بپرسم كجا بايد بريزم كرك ها را
داخل پوشه نصب بازي يا جاي ديگه؟
ممنون از راهنمايي ها
سلام
ميتونم بپرسم كجا بايد بريزم كرك ها را
داخل پوشه نصب بازي يا جاي ديگه؟
ممنون از راهنمايي ها
سلام
بله توی فولدر اصلی بازی باید کپی کنید:46:
خسته نباشید دوستان
من از کجا بفهمم ورژن بازی چنده؟
درود .
تو این بازی چطور میشه داف بلند کرد ؟ من به عنوان یه جوان انقلابی و با بصیرت به عظما رفتم انقدر جلوی هر کس تو پیاده رو بود بوق زدم ! :31:
استکبار نمیخوام ما از کف دربیایم ! یکی کمک کنه ! تو نماز شب دعاش میکنم دی: :27:
درود .
تو این بازی چطور میشه داف بلند کرد ؟ من به عنوان یه جوان انقلابی و با بصیرت به عظما رفتم انقدر جلوی هر کس تو پیاده رو بود بوق زدم ! :31:
استکبار نمیخوام ما از کف دربیایم ! یکی کمک کنه ! تو نماز شب دعاش میکنم دی: :27:
همه که سوار نمیشن ولی بعضی ها هستند که هم از لحاظ ضاهری و هم از لحاظ پوششی وضعیت مناسبی ندارند و همیشه هم کنار خیابون ها وایسادن که خیلی هم تابلو هستند یعنی یکمی دفت کنی خودت متوجه میشی
میری جلوشون بما اشین یه بوق میزنی میاد جلو یکمی عشوه میاد و بعد دکمه E رو بزن تا سوار بشه و بعدشم که خودت میدونی:21:
اول باید ماشینت خوب باشه
دوم بوق بزن میان طرف ماشین
سوم E رو بزن سوارشون کن
چهارم هم خودت بلدی دیگه:31:
اول باید ماشینت خوب باشه
دوم بوق بزن میان طرف ماشین
سوم E رو بزن سوارشون کن
چهارم هم خودت بلدی دیگه:31:
من این رو قبول ندارم که حتما باید ماشین خوب داشته باشی
چون من با ماشین داغون هم داف بلند کردم :46:31:
سلام
1.این کلوپ هاش از چند درصد همشون باز میشن؟
2.حداکثر چندتا ماشین بهش اضافه شده؟
3.چه کار های جدیدی بهش اضافه شده؟
4.میشه لینک دانلود سیو %100 liberty رو بهم بدین؟
ممنون:21::11:
سلام
1.این کلوپ هاش از چند درصد همشون باز میشن؟
2.حداکثر چندتا ماشین بهش اضافه شده؟
3.چه کار های جدیدی بهش اضافه شده؟
4.میشه لینک دانلود سیو %100 liberty رو بهم بدین؟
ممنون:21::11:
بفزما دوست عزيز اينم سيو من خودم اين رو تست نكردم ببين اگه بدردت نخورد بگو تا يكي ديگه بزارم
اين ها هم سيو هاي تك تك مرحله ها هست
موفق باشيد:11:
سلام
بله توی فولدر اصلی بازی باید کپی کنید:46:
سلام خسته نباشي دوست عزيز
اين كرك ها را ريختم داخل ژوشه ولي كار نداد همون خطا را داد اكه مي توني يه كرك بهتر برام پيدا كن تا ماهم دعاتون كنيم كه سالي خوب وخوش داشته باشي.
راستي : عيد نوروز را به شما و خانواده ي بزرگ P30WORLD تبريك ميگم...........................:10::27:
سلام خسته نباشي دوست عزيز
اين كرك ها را ريختم داخل ژوشه ولي كار نداد همون خطا را داد اكه مي توني يه كرك بهتر برام پيدا كن تا ماهم دعاتون كنيم كه سالي خوب وخوش داشته باشي.
راستي : عيد نوروز را به شما و خانواده ي بزرگ P30WORLD تبريك ميگم...........................:10::27:
سلام سلامت باشی
شما یکی از دو کرکی که توی اون سایت بود رو باید میریختید توی بازی نه دو تاش رو
عید شما هم مبارک:11:
سلام سلامت باشی
شما یکی از دو کرکی که توی اون سایت بود رو باید میریختید توی بازی نه دو تاش رو
عید شما هم مبارک:11:
قربون دستت اون دوتا را لينك جدا بده چون من كمي گيج شدم ببخشيد:9::blink:
قربون دستت اون دوتا را لينك جدا بده چون من كمي گيج شدم ببخشيد:9::blink:
بفرما دوست عزیز این لینک ها هر کردوم مربوط به یه ورژن هست
لینک ورژن 1.1.1.0 با حجم 188k
لینک ورژن 1.1.2.0 با حجم 185k
که شما یکی از این دو تا رو دانلود کن و بریز توی پوشه بازی
SaeedEminem2
23-03-2011, 09:21
در نهایت نا باوری اینم تموم شد!!!
این نسخه دقیقا تو چه تاریخی اومد و هیچ اطلاعی از سری بعدش هست یا نه؟
در نهایت نا باوری اینم تموم شد!!!
این نسخه دقیقا تو چه تاریخی اومد و هیچ اطلاعی از سری بعدش هست یا نه؟
خب خیلی خوبه که تمومش کردی ولی یکیمی دیر تموم کردی:31:
این نسخه که یک سال بعد از نسخه IV اومد البته اول فقط برای XBOX انحصاری اومد و بعد از چند وقت برای pc هم اومد
والا شایعات مبنی بر این هستند که GTA V آخرای سال 2011 یا اوایل 2012 میاد ولی فقط فعلا شایعه ای بیش نیست و هیچ جا حرفی نزده خود راک استار هم فعلا چیزی نگفته
باید منتظر باشیم
راستی شما اگه سیو بازی 100% شده بزار اینجا که یکی از دوستان دنبال سیو 100% بود ولی من چون خیلی وقت پیش تموم کردم الان سیو رو ندارم شم اگه بتونی بزاری خیلی خوب میشه:46:
ببخشید میشه ادرس همه این کلوب هارو به من روی نقشه نشون بدین؟
ممنون:11:
ببخشید میشه ادرس همه این کلوب هارو به من روی نقشه نشون بدین؟
دوست عزیز من که بازی رو ندارم پاکش کردم ولی توی همین تاپیک یه سرچ بکنی میتونی گیر بیاری:46:
سلام
یه مشکل با این بازی دارم
من این بازی رو قبلا رو لپتاپ تموم کرده بودم
حالا که میخوام رو pc برم ،title update کار نمیکنه و وقتی آپدیت میکنم و کرک رو میریزم
روی قسمت release date check گیر میکنه و ارور میده
میشه این مشکل رو حل کرد؟؟؟
اگه نمیشه لطفا لینک آخرین آپدیت و کرکشو بزارین
بفرما دوست عزیز این لینک ها هر کردوم مربوط به یه ورژن هست
لینک ورژن 1.1.1.0 با حجم 188k
لینک ورژن 1.1.2.0 با حجم 185k
که شما یکی از این دو تا رو دانلود کن و بریز توی پوشه بازی
ممنون استاد :10:
راستش من اين رو نفهميده بودم كه ورژن بازي من چنده؟ - باييد از كجا بفهمم؟
تشكر
ممنون استاد :10:
راستش من اين رو نفهميده بودم كه ورژن بازي من چنده؟ - باييد از كجا بفهمم؟
تشكر
خواهش مبکنم
شما اگه پچ نصب کردی که باید همونی که به ورژن پچ میخوره بریزی
یعنی اگه پچ 1.1.2.0 رو نصب کردی باید کرک هم 1.1.2.0 بریزی ولی اگه پچ نصب نکردی همون اولی رو بریز به احتمال زیاد حل میشه اگه عمل نکرد دومی رو امتحان کن:46:
موفق باشید
سلام
یه مشکل با این بازی دارم
من این بازی رو قبلا رو لپتاپ تموم کرده بودم
حالا که میخوام رو pc برم ،title update کار نمیکنه و وقتی آپدیت میکنم و کرک رو میریزم
روی قسمت release date check گیر میکنه و ارور میده
میشه این مشکل رو حل کرد؟؟؟
اگه نمیشه لطفا لینک آخرین آپدیت و کرکشو بزارین
بفرما دوست عزیز
لینک پج 1.1.2.0 با حجم 115mb
اگر کرک نداشت اینم لینک کرک مخصوص این پچ
لینک کرک ورژن 1.1.2.0 با حجم 185k
دوست عزیز من که بازی رو ندارم پاکش کردم ولی توی همین تاپیک یه سرچ بکنی میتونی گیر بیاری
من که هرچی گشتم پیدا نکردم!!
و بگین که کدمشون از همه بهتره؟؟:21:
من که هرچی گشتم پیدا نکردم!!
و بگین که کدمشون از همه بهتره؟؟:21:
امکان نداره نباشه اگه حال داشته باشی از اول تمام صفحه ها رو نگاه کنی حتما پیدا میکنی
حالا من هم برات میگردم ببینم چیزی گیر میارم برات بزارم:46:
سلام اين هم پچي كه دنبالش بودين اما هجمش يكم برا من زياده 115 mb اگه اينترنت پر سرعت داري بگيرش
با تشكر:46:
سلام اين هم پچي كه دنبالش بودين اما هجمش يكم برا من زياده 115 mb اگه اينترنت پر سرعت داري بگيرش
با تشكر:46:
ممنون عزیز ولی کی پچ خواسته بود؟
در ضمن من 4 تا پست بالاتر این پچ رو گذاشته بودم که:31:
سلام خسته نباشي
اون دوتا بود لینک ورژن 1.1.1.0 با حجم 188 لینک ورژن 1.1.2.0 با حجم 185k
براي ما كار نداد باز هم مون ارور را ميده!
شاييد بايد اين پچ 115 mb را بريزم
ديگه نميدونم چيكار كنم
امروز هم حالم حسابي گرفته gta iv امروز تموم شد اما اين هنوز درست نشده:41::19:
سلام خسته نباشي
اون دوتا بود لینک ورژن 1.1.1.0 با حجم 188 لینک ورژن 1.1.2.0 با حجم 185k
براي ما كار نداد باز هم مون ارور را ميده!
شاييد بايد اين پچ 115 mb را بريزم
ديگه نميدونم چيكار كنم
امروز هم حالم حسابي گرفته gta iv امروز تموم شد اما اين هنوز درست نشده:41::19:
ای بابا مهم نیست
شما این پچ رو بریز با این کرک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک
كاشكي درست بشه
تشكر
تشكر
تشكر
كاشكي درست بشه
تشكر
تشكر
تشكر
ایشالا که درست میشه:46:
فكر كنم بايد بيخيال اين بازي بشم پچ و كرك را ريختم اما باز هم همون ارور را ميده
راستي سيستمم اين
cpu:3.2 gh intel
vga: 1gb
ram: 2gb
راستي سيستمم اين
عزیز ارور رو میشه دوباره بزاری ببینم چی هست؟:46:
بفرما استاد فكر كنم همين باشه
بفرما استاد فكر كنم همين باشه
باز نميشه عزيز ارور ميده ارور
Bandwidth Limit Exceeded
اگه ميتوني يه جاي ديگه آپلود:46:
FOURTH RETURN
29-03-2011, 16:08
راستي سيستمم اين
خیلی حیفه بازیهایی مثل این کم پیدا میشه هر چند که نمیشه گفت از همه لحاظ از آی وی بهتره
باز نميشه عزيز ارور ميده ارور
Bandwidth Limit Exceeded
اگه ميتوني يه جاي ديگه آپلود:46:
مراحل قبل از اجرای بازی
سؤالی داشتی بپرس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود آخرین و جدیدترین کرک و پچ رو میشه لطف کنید؟
بفرما دوست عزیز
لینک پج 1.1.2.0 با حجم 115mb
لینک کرک ورژن 1.1.2.0
یادم میاد قبلا که بازی میکردم بعضی مراحل گیر میکرد
مثل همونجایی که باید با هلیکوپتر تیراندازی میکردم به یک هلیکوپتر دیگه که یک ماشین رها شه....
توی این پچ رفع شده این مشکلات؟
یادم میاد قبلا که بازی میکردم بعضی مراحل گیر میکرد
مثل همونجایی که باید با هلیکوپتر تیراندازی میکردم به یک هلیکوپتر دیگه که یک ماشین رها شه....
توی این پچ رفع شده این مشکلات؟
والا من بدون پچ هم توی اون مرحله و هیچ مرحله دیگه ای مشکل هنگ کردن نداشتم
برای شما یا بازیتون مشکل داره یا مشکل از کرک بوده حالا شما این پچ و کرکش رو نصب کن ایشالا که مشکل حل مبشه:46:
Silence so loud
30-03-2011, 10:58
سلام
تو قسمت gay toni تو قسمت lady night من گیر کردم
نمیدونم چیکار باید بکنم
یعنی با هلی کوپتر یارو رو تو شهر هم تعقیب میکنم ولی وقتی ماشین میره تو زیرگذر
اونجا گیر میکنم
میدونین اونجا چیکار باید کرد؟
FOURTH RETURN
30-03-2011, 11:26
مزخرف ترین مرحله این بازی همینه چون اصلا کنترل هلیکوپتر توی این بازی پر از اشکاله توی نسخه نیکو بلیک هم همینطور بود مرحله آخرش دمارم درومد تا با هزار جور شانس و نذر و صلوات ردش کردم توی این بازی و این مرحله هم تنها کاری که میشه کرد اینه که تا اونجایی که میتونی تعقیبش کنی و اون مکان رو بخاطر بسپار بعد اگه باختی هر وقت وارد این مرحله شدی خودتو زودتر برسون به اون محل و وقتی یارو رسید تعقیبش کن
والا من بدون پچ هم توی اون مرحله و هیچ مرحله دیگه ای مشکل هنگ کردن نداشتم
برای شما یا بازیتون مشکل داره یا مشکل از کرک بوده حالا شما این پچ و کرکش رو نصب کن ایشالا که مشکل حل مبشه:46:
خب این پچ شامل چه تغییراتی هست>؟
خب این پچ شامل چه تغییراتی هست>؟
تغییرات خاصی نمیکنه فقط توی افت ریم تاثیر داره و اینکه ورژن بازی بالاتر میره:46:
من که نصب کردم عالی شد...
اولین مرحله از B رو نمیتونستم قبلا برم ولی الان میشه و گیر نمیکنه
البته قبلا سی پی یوم ضعیف بود
FOURTH RETURN
30-03-2011, 16:44
من که نصب کردم عالی شد...
اولین مرحله از B رو نمیتونستم قبلا برم ولی الان میشه و گیر نمیکنه
البته قبلا سی پی یوم ضعیف بود
ربطی به سی پی یوت ندره من اگه بگم با چه سیستمی بازی کردم شاخ در میاری یه سیستم زغالی خیلی هم روون بازی کردم
ربطی به سی پی یوت ندره من اگه بگم با چه سیستمی بازی کردم شاخ در میاری یه سیستم زغالی خیلی هم روون بازی کردم
شما سیستمت چیه؟
چرا به CPU هم ربط داره من خودم توی 3 تا دستگاه امتحان کردم و اونی که CPU پایین داشت بازی روش کند تر از اون دو سیستم دیگه اجرا میشد.
سلام به همه دوستان
این مشکل ما حل نشد . بازی را دوباره نصب کردم-به قسمت ران کامپیوتر رفتم درست درست بود-پچ 115MB را ریختم بعد امتحانش کردم نشد-بعد کرک کرک ورژن 1.1.2.0 را ریختم بازم کار نداد.
باز همون ارور را میده
نکنه از ویندوزه-الان ویندوزم XP 3
شما روچه سیستم و ویندوزی اجراش کردین؟
سلام به همه دوستان
این مشکل ما حل نشد . بازی را دوباره نصب کردم-به قسمت ران کامپیوتر رفتم درست درست بود-پچ 115MB را ریختم بعد امتحانش کردم نشد-بعد کرک کرک ورژن 1.1.2.0 را ریختم بازم کار نداد.
باز همون ارور را میده
نکنه از ویندوزه-الان ویندوزم XP 3
شما روچه سیستم و ویندوزی اجراش کردین؟
ببین عزیز من یه کاری میگم بکن ببین جواب میده
شما مسیر نصب بازی رو اینجوری بده
به طور مثال
E خالی بده الیته به جای E هر local disk دوست داری بزار
من هم توی XP اجرا کردم هم توی 7
FOURTH RETURN
30-03-2011, 21:47
شما سیستمت چیه؟
چرا به CPU هم ربط داره من خودم توی 3 تا دستگاه امتحان کردم و اونی که CPU پایین داشت بازی روش کند تر از اون دو سیستم دیگه اجرا میشد.
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.60GHz
NVIDIA GeForce 8500 GT
ram:2g
منظورم این بود که سی پی یوش خوبه نه اینکه اصلا ربطی نداره
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.60GHz
NVIDIA GeForce 8500 GT
ram:2g
منظورم این بود که سی پی یوش خوبه نه اینکه اصلا ربطی نداره
بله خب CPU شما خوب هست
منم تعجب کردم که گفتی به CPU اصلا ربطی نداره:31:
amir raya
31-03-2011, 09:40
سلام دوستان.
توی این سری ایستگاه پلیسی هست که بریم توش. بعد لباس پلیس بپوشیم و مراحل پلیس بریم. توی سمت جنایات ماشین پلیس هیچی نشون نمیده. میگه به سرور وصل نمیشه. همیشه همینطوره یا اگه پلیس بشیم درس میشه؟
SaeedEminem2
31-03-2011, 13:11
متاسفانه بازی تموم شد!!!
خیلی ضد حال خوردیم
بازی به طرز عجیبی بی نقص بود و هیچ کدوم از مرحله هاش سختی اذیت کننده و اعصاب خورد کن نداشت
یکی راجع به تعقیب با هلیکوپتر مشکل داشت باید بگم اون یکی از باحالترین مرحله های بازی بود و اگه دکمه ی کپس لوک رو بزنی نشون می ده الان ماشین قرمزه کدوم طرف داره می ره
راستی هیچ خبری از سری بعدی این بازی در دست نیست؟
واقعا این بازی هزار برابر از تمام بازی های ساخته شده بهتره و عنوان برترین بازی برازندشه
والا خبر قطعی که نیست ولی شایعات مبنی بر این هستند که GTA V اواخر 2011 یا اوایل 2012 خواهد اومد:46:
amir raya
31-03-2011, 13:39
متاسفانه بازی تموم شد!!!
خیلی ضد حال خوردیم
بازی به طرز عجیبی بی نقص بود و هیچ کدوم از مرحله هاش سختی اذیت کننده و اعصاب خورد کن نداشت
یکی راجع به تعقیب با هلیکوپتر مشکل داشت باید بگم اون یکی از باحالترین مرحله های بازی بود و اگه دکمه ی کپس لوک رو بزنی نشون می ده الان ماشین قرمزه کدوم طرف داره می ره
راستی هیچ خبری از سری بعدی این بازی در دست نیست؟
واقعا این بازی هزار برابر از تمام بازی های ساخته شده بهتره و عنوان برترین بازی برازندشه
منم خیلی وقته تمومش کردم. الان بیکارم. شما جواب مارو نمیدونی؟
دوست عزیز من سوال شما رو ندیدم ببخشید:31:
نه توی این نسخه نمیشه لباس پلیس بپوشید و در نقش پلیس باشید متاسفانه:41:
SaeedEminem2
31-03-2011, 14:11
خب خیلی خوبه که تمومش کردی ولی یکیمی دیر تموم کردی:31:
این نسخه که یک سال بعد از نسخه IV اومد البته اول فقط برای XBOX انحصاری اومد و بعد از چند وقت برای pc هم اومد
والا شایعات مبنی بر این هستند که GTA V آخرای سال 2011 یا اوایل 2012 میاد ولی فقط فعلا شایعه ای بیش نیست و هیچ جا حرفی نزده خود راک استار هم فعلا چیزی نگفته
باید منتظر باشیم
راستی شما اگه سیو بازی 100% شده بزار اینجا که یکی از دوستان دنبال سیو 100% بود ولی من چون خیلی وقت پیش تموم کردم الان سیو رو ندارم شم اگه بتونی بزاری خیلی خوب میشه:46:
از اون موقع تا حالا تو این تاپیک نیومده بودم
دیر تموم نکردم چون خودم کم کم ازش بازی می کردم
شبی یکی 2 مرحله که زود تموم نشه
آخر 2011 هم خیلی دوره چه برسه به 2012
تازه اگه باز نسخه ی پی سیش دیر تر نیاد
راستش من فقط خود بازی رو انجام دادم و تو ریس یا مبارزه هاش نرفتم
اگه سیو رو خواستین پیام خصوصی بدین حتما می ذارم
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
منم خیلی وقته تمومش کردم. الان بیکارم. شما جواب مارو نمیدونی؟
تا 9 صفحه قبل رفتم اما از شما سئوالی ندیدم
از اون موقع تا حالا تو این تاپیک نیومده بودم
دیر تموم نکردم چون خودم کم کم ازش بازی می کردم
شبی یکی 2 مرحله که زود تموم نشه
آخر 2011 هم خیلی دوره چه برسه به 2012
تازه اگه باز نسخه ی پی سیش دیر تر نیاد
راستش من فقط خود بازی رو انجام دادم و تو ریس یا مبارزه هاش نرفتم
اگه سیو رو خواستین پیام خصوصی بدین حتما می ذارم
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
تا 9 صفحه قبل رفتم اما از شما سئوالی ندیدم
حالا این هم که گفتن اخر 2011 یا اوایل 2012 فعلا شایعه هست و معلوم نیست صحت داشته باشه یا نه
خب تو سیو رو الان اینجا بزار تا همه دانلود کنند چرا پیام خصوصی بدن خلاف قوانین نیست که سیو گذاشتن:46:
سوال اون دوستمون هم اولا من جواب دادم بعد هم 1 پست بالاتر از پست خودت هست
amir raya
31-03-2011, 14:27
بابا تو دیگه کی هستی؟؟؟!!!
تو همین صفحس.
دوست عزیز من که جواب شما رو دادم گفتم نمیشه
SaeedEminem2
31-03-2011, 14:44
آها آخه دیدم یکی اون سئوال رو جواب داده و می دونستم نمی شه همچین چیزی گفتم شاید یه سئوال دیگه بوده
تازه پلیساش که خیلی راحت با کد تقلب می رن
--------
چندتا سیو دارم که ببینم کدومش درسته تا شب آپ می کنم
amir raya
31-03-2011, 15:01
واقعا نمیشه. توی gta : vice city درپیت میشد اینکارو کرد. اینجا نمیشه؟
--------------
آقا سعید شما مراحل دارو و چتربازی رو هم کامل کردید؟
لاست اند دمند رو چطور؟
نه توی این نسخه نمیشه حتی توی نسخه SANANDEREAS میشد با آمبولانس و آتشنشانی هم ماموریت انجام داد ولی توی این نسخه نمیشه:13:
payambar41
31-03-2011, 15:53
سلام یادمه توی نسخه ی سوم بازی GTA همون سان اندرس میشد ماشین ها رو اسپورت کرد و رینگا شونو عوض کرد حالا تو ی نسخه ی جهارم بازی ایا میشه همچین کاری کرد ؟ اگه میشه چه طوری ؟
ممنون
سلام یادمه توی نسخه ی سوم بازی GTA همون سان اندرس میشد ماشین ها رو اسپورت کرد و رینگا شونو عوض کرد حالا تو ی نسخه ی جهارم بازی ایا میشه همچین کاری کرد ؟ اگه میشه چه طوری ؟
ممنون
نه عزیز توی این نسخه اسپرت نمیشه کرد فقط میشه رنگ ماشین رو تغییر داد
FOURTH RETURN
01-04-2011, 12:38
توی این نسخه میشه نقش پلیس رو بازی کرد اما نمیشه اونیفورمشون رو پوشید برای اینکار باید سوار یه ماشین پلیس بشید و E رو بزنید تا وارد کامپیوتر مرکزی بشید اونجا میتونید انواع خلافکارا و دزدا رو پیدا کنید و به هلاکت برسونید اما بعضی وقتا کامپیوتر پلیس به سرور وصل نمیشه درست نمیدونم اما فکر کنم وقتی دارید مرحله ای از بازی رو انجام میدید اینجوریه
توی این نسخه میشه نقش پلیس رو بازی کرد اما نمیشه اونیفورمشون رو پوشید برای اینکار باید سوار یه ماشین پلیس بشید و E رو بزنید تا وارد کامپیوتر مرکزی بشید اونجا میتونید انواع خلافکارا و دزدا رو پیدا کنید و به هلاکت برسونید اما بعضی وقتا کامپیوتر پلیس به سرور وصل نمیشه درست نمیدونم اما فکر کنم وقتی دارید مرحله ای از بازی رو انجام میدید اینجوریه
بله اینجوری هم یشه ولی نه میشه در نقش پلیس بود و هم اگه پلیس ها هنگام درگیری شما رو ببیند ستاره دار می می شید که این اصلا خوب نیست و انگار شما در نقش ارازل و اوباش هستید نه پلیس
ولی فکر میکنم منظور دوستمون کلا تغییر شخصیت بود که کلا تبدیل به پلیس بشه
SaeedEminem2
01-04-2011, 13:05
سلام آپلود کردم
یه فایل زیپ که 2 تا سیو توشه یکی واسه TLAD و یکی هم TBOGT
درضمن فقط بازی انجام شده و مراحل جانبی مثل چتر بازی رو نرفتم
سلام به همه مخصوصا به iCe m@n
اي بابا درست نشد با E هم امتحان كردم اما باز هم همون ارور امد.لطفا اين عكس ها را نگاه كن اين همون پيش فرض هستش.
اين هم همون كاري كه گفته بوديد انجام بدين؟!
درست انجام دادم؟
سلام به همه مخصوصا به iCe m@n
اي بابا درست نشد با E هم امتحان كردم اما باز هم همون ارور امد.لطفا اين عكس ها را نگاه كن اين همون پيش فرض هستش.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين هم همون كاري كه گفته بوديد انجام بدين؟!
درست انجام دادم؟
سلام دوست عزیز
لینک ها مشکل داره:31:
SaeedEminem2
01-04-2011, 13:16
سلام دوست عزیز
لینک ها مشکل داره:31:
مشکل نداره جای نقطه ها بنویس وطن دانلود
up.-------------.com
اين هم درستش
SaeedEminem2
01-04-2011, 13:28
اين هم درستش
چند صفحه رفتم عقب اما درست نفهمیدم اصل مشکل چیه
اما فکر کنم شما اون نسخه ی Razor 1911 رو نداری
اما چند نکته هست که اگه رعایت نشه بازی اجرا نمی شه
مثل DirectX مناسب یا نصب Windows Live یا حتی سخت افزار مناسب
اینا درست باشه محل نصب تاثیری در اجرا نداره
حالا شما یه کم بیشتر توضیح بده شاید منم بتونم کمک کنم
اين هم درستش
عزیز شما الان کلا اون فایل Rockstar Games رو پاک کن و بعد خودت یه دونه بساز و توش یه فایل EFLC درست کن و توی EFLC یه InstallFolder بساز و آدرس محل نصب رو بده ببین درست میشه
چون توی رجیستری تو هم الان یه فایل به نام EFLC داری هم فایل خود بازی برای همین به احتمال زیاد با هم تداخل پیدا کردند
دوستان یکی بگه چجوری این مرحله S3XY TIME باید رد کرد همون که هلیکوپتر و باید بدزدی بعد اون قایق ها رو داغون کنی خیلی سخته 100 بار رقتم دیگه اعصابمون به ف رفت
SaeedEminem2
01-04-2011, 13:59
دوستان یکی بگه چجوری این مرحله S3XY TIME باید رد کرد همون که هلیکوپتر و باید بدزدی بعد اون قایق ها رو داغون کنی خیلی سخته 100 بار رقتم دیگه اعصابمون به ف رفت
یه کم بیشتر توضیح بده نفهمیدم کدوم مرحله رو می گی
همون مرحله که اولش باید یه کشتی رو نابود کنی بعدش 3 تا قایق ازش در میاد و اونارو هم باید بزنی؟
یه کم بیشتر توضیح بده نفهمیدم کدوم مرحله رو می گی
همون مرحله که اولش باید یه کشتی رو نابود کنی بعدش 3 تا قایق ازش در میاد و اونارو هم باید بزنی؟
اره اره همون، چیکار باید کرد؟ :13:
نه اين جوري هم كار نداد باز هم همون ارور....
مشكل من اين ارور قبل از شروع بازي هستش
SaeedEminem2
01-04-2011, 15:27
اره اره همون، چیکار باید کرد؟ :13:
شما تا کجاش پیش رفتی؟
اولش که باید با زدن دکمه ی اسپیس دوربین رو بیاری رو حالت نشونه گیری
بعد باید یه دستت ثابت رو دکمه ی شلیک گلوله باشه
بعد می بینی که سیبلت از هدف خیلی بالاتره و از یه حدی بیای پایین تر می افتی تو آب
واسه این کار باید بری از عقب و بالا کم کم نزدیک شی و پایین نیای
و واسه اینکه سیبلت به کشتی برسه چون دستت رو شلیکه و پیوسته داری رگبار می فرستی کافیه در حد 1 تا 2 ثانیه وقتی نزدیک شدی نوک هلیکوپترت رو بیاری پایین و بعدش رد شی بری که گلوله بهت نخوره
هر 2 یا 3 تا موشک که بهت خورد کد تقلب سلامت رو بزنی هلیکوپترتم نو می شه
بعدش در مورد اون سه تا قایق ها زدنشون یه کم راحت تر می شه
همون رگبار رو بگیری روشون به همون روش قبلی لاقل یکیشون می خوره
بعد که به ساحل رسیدن فکر کنم هیچ محدودیت تایمی نداشت
یکی یکی دنبالشون برو
واسه من یکیشون انقده طول کشید و این ور اون ور رفت که دیگه خودش ثابت وایساد تا بزنمش
جالب اینجاس که بازم نمی شد زدش!!!
اما مهمترین نکته در کل این قسمت اینه که بری دکمه های هلیکوپتر رو طوری تغییر بدی که به راحت و سریع ترین شکل ممکن بتونی ازشون استفاده کنی
یعنی مثلا من کار 4 و 6 رو با A و D عوض کردم
و همچنین شلیک رو هم از موس به خود کیبورد و دکمه های شیفت و کنترل تغییر دادم
SaeedEminem2
01-04-2011, 15:50
نه اين جوري هم كار نداد باز هم همون ارور....
مشكل من اين ارور قبل از شروع بازي هستش
یه چیزایی تو اینترنت پیدا کردم
بعضی ها مشکلشون با اجرا کردن برنامه با پاک کردن Visual C++ 2005 Redistributable از تو کنترل پنل و نصب مجددش حل شده
شما هرچی دات نت فریم وورک نصب کردی پاک کن و دوباره نصب کن
اگه تو بازی کرک ریختی هم بازی رو از اول نصب و با کرک یا آیکون اصلیش اجرا کن
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
و دقت کن اگه ویندوزت 32 بیتیه فریم وورکت هم 32 بیتی باشه یا 64 بیتی هم همینطور
اگه برنامه رو هم ران از ادمینستریتور بزنی شاید کمک کنه
سلام
ممنون
من بازي را نصب كرده بودم همين تور بود چه از داخل پوشه چه از روي دسكتاپ همين ارور را ميداد بعدا پچ و كرك ريختم باز هم حل نشد اين دوستمون هم هرچه گوفته من كردم بازم حل نشده.
ببين اين سيستم من هستش:
cpu: 3.2 intel
ram: 2 gb
vga: 9400 gt nvidia
حالا ايني كه گفتي را امتحانش ميكنم ببينم چه طور ميشه:10:
سلام
ممنون
من بازي را نصب كرده بودم همين تور بود چه از داخل پوشه چه از روي دسكتاپ همين ارور را ميداد بعدا پچ و كرك ريختم باز هم حل نشد اين دوستمون هم هرچه گوفته من كردم بازم حل نشده.
ببين اين سيستم من هستش:
cpu: 3.2 intel
ram: 2 gb
vga: 9400 gt nvidia
حالا ايني كه گفتي را امتحانش ميكنم ببينم چه طور ميشه:10:
بله این موضوعی رو که سعید جان هم گفت میشه مشکل رو حل کنه ولی من فکر کردم که شما این برنامه هارو نصب داربد که گفتید من تمام کار ها رو کردم و فقط برای رفتن توی بازی ارور میده
سیستم شما هم برای اجرای بازی مشکلی نداره ولی روی تنظیمات بالا نمی تونید بازی و بازی کنید چون سیستم قوی میخواد این بازی
عزیز شما الان کلا اون فایل Rockstar Games رو پاک کن و بعد خودت یه دونه بساز و توش یه فایل EFLC درست کن و توی EFLC یه InstallFolder بساز و آدرس محل نصب رو بده ببین درست میشه
چون توی رجیستری تو هم الان یه فایل به نام EFLC داری هم فایل خود بازی برای همین به احتمال زیاد با هم تداخل پیدا کردند
چند دقيقه پيش رفتم اين كار را كردم باز هم همون ارور مياد -يعني پوشه را پاك كردم و خودم يكي ساختم اما بازم نشد!:45:
البته هنوز از اقا سعيد را امتحان نكردم
چند دقيقه پيش رفتم اين كار را كردم باز هم همون ارور مياد -يعني پوشه را پاك كردم و خودم يكي ساختم اما بازم نشد!:45:
البته هنوز از اقا سعيد را امتحان نكردم
خب شما حتما این راه هم امتحان کن که سعید جان گفت چون من فکر میکردم که شما برنامه های جانبی بازی رو کامل نصب داری برای همین هم این راه ها رو بهتون گفتم که انجام بدید
ایشالا که مشکل شما حل بشه:46:
یه چیزایی تو اینترنت پیدا کردم
بعضی ها مشکلشون با اجرا کردن برنامه با پاک کردن Visual C++ 2005 Redistributable از تو کنترل پنل و نصب مجددش حل شده
شما هرچی دات نت فریم وورک نصب کردی پاک کن و دوباره نصب کن
اگه تو بازی کرک ریختی هم بازی رو از اول نصب و با کرک یا آیکون اصلیش اجرا کن
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
و دقت کن اگه ویندوزت 32 بیتیه فریم وورکت هم 32 بیتی باشه یا 64 بیتی هم همینطور
اگه برنامه رو هم ران از ادمینستریتور بزنی شاید کمک کنه
ميشه اين برنامه را براي 32 بيتي دانلودش را بزاري شايد درست بشه
ممنون
ممنون
بفرما عزیز
لینک دانلود
پسوورد فایل:
SaeedEminem2
01-04-2011, 21:15
ممنون
البته
بفرما
البته فکر می کنم نیاز باشه که Game For Windows - LIVE رو هم چک کنی
وقتی نصب باشه از تو استارت و All Programs این گزینه Microsoft Games for Windows Marketplace باید باشه که یه چیزی مثل یاهو مسنجر باز می کنه
اگه اون باز نشه بازم بازیت اجرا نمی شه
اهههههههههههههههههههههههه ههههای درست شد
دسدت درد نکنه حل شد از همین 32 بیتی بود
خیلی ممنون
متشکر
اقا کارتون خیلی درسته:31::5::8::10::21::40:
SaeedEminem2
01-04-2011, 21:40
اهههههههههههههههههههههههه ههههای درست شد
دسدت درد نکنه حل شد از همین 32 بیتی بود
خیلی ممنون
متشکر
اقا کارتون خیلی درسته:31::5::8::10::21::40:
خب خدارو شکر
کلا نصبش خیلی دردسره اما ارزش وقت گذاشتن داره
راستی من مشکل کندی بازی را با IV هم داشتم-میشه کاریش کرد درست بشه؟
بازی یه کمی کنده اما میشه بازی کرد IV را هم همین جوری تموم کردم.
SaeedEminem2
01-04-2011, 21:55
پجش رو نصب کردی؟
اگه بعد از پچ نشه باید تنظیمات بازی رو کم کنی
وگرنه تنها راه ارتقا سخت افزاره
نه عزیز چون سیستم شما برای این بازی ضعیف هست نمیتونی خیلی روون بازی کنی
در ضمن خیلی خوشحال شدم که مشکل حل شد:46:
پجش رو نصب کردی؟
اگه بعد از پچ نشه باید تنظیمات بازی رو کم کنی
وگرنه تنها راه ارتقا سخت افزاره
سعید جان شاید باورت نشه ولی پچ بازی زیاد روی گرافیک و افت فریم تاثیر گذار نیست
چون من هر دو پچ رو نصب کردم ولی هیچ تغییری احساس نکردم البته من سیستمم کلا قوی هست و افت فریمی ندارم ولی روی سیستم ضعیف هم تست کردیم تاثیر خاصی نداشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خیلی ممنون که توی این مدت به من کمک کردین
پچ را ریختم خوب Load ها تندر رد میشن سرعتش بیشتر شد اما همون جور که اقای ای سی من گفتن بازی کنده مونده فقط load سریع شده
ممنون بابت همه چی
سلام خیلی ممنون که توی این مدت به من کمک کردین
پچ را ریختم خوب Load ها تندر رد میشن سرعتش بیشتر شد اما همون جور که اقای ای سی من گفتن بازی کنده مونده فقط load سریع شده
ممنون بابت همه چی
خواهش میکنم عزیز وظیفه بود:46:
اون ضعف توی بازی همونطور که گفتم برای سیستم شما هست که نمی تونید روون بازی رو اجرا کنید و هیچ کارش هم نمیشه کرد جز ارتقاء سیستم
SaeedEminem2
01-04-2011, 23:47
سعید جان شاید باورت نشه ولی پچ بازی زیاد روی گرافیک و افت فریم تاثیر گذار نیست
چون من هر دو پچ رو نصب کردم ولی هیچ تغییری احساس نکردم البته من سیستمم کلا قوی هست و افت فریمی ندارم ولی روی سیستم ضعیف هم تست کردیم تاثیر خاصی نداشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا موافقم چون خود منم هیچ تاثیری ندیدم
البته شاید جون سیستم ما قوی بوده اثری نذاشته و تو سیستم های ضعیف تر اثرش محسوس تر باشه
کاملا موافقم چون خود منم هیچ تاثیری ندیدم
البته شاید جون سیستم ما قوی بوده اثری نذاشته و تو سیستم های ضعیف تر اثرش محسوس تر باشه
نه دیگه هیچ اثری نداره چون این دوستمون هم میگه توی افت فریم تاثیرچندانی نداره
پس معلوم میشه که به سیستم ربطی نداره:46:
vivabarca
02-04-2011, 11:25
یه سوال ،
کسی می دونه آیا امکان وارد کردن ماشین های جدید به این بازی هست یا نه ؟ و اگه هست چطوری میشه این کار رو کرد ؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید .
یه سوال ،
کسی می دونه آیا امکان وارد کردن ماشین های جدید به این بازی هست یا نه ؟ و اگه هست چطوری میشه این کار رو کرد ؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید .
بله عزیز این امکان که بشه ماشین اضافه کرد هست که بهش میگن (مد)
ولی من خودم تا الان مد توی بازی نریختم برای همین هم متاسفانه نحوه ریختن مد توی بازی رو نمیدونم متاسفانه ولی شما توی Google یه سرچ بزنید اطلاعات کاملی برای اینکار هست:46:
FOURTH RETURN
02-04-2011, 17:56
توی مراحل فرعی هم میشه هنگام درگیری سوار ماشین پلیس شد و از پلیسها کمک گرفت
توی مراحل فرعی هم میشه هنگام درگیری سوار ماشین پلیس شد و از پلیسها کمک گرفت
این پست شما سوالی بود یا نه؟:31:
اگه سوالی بود باید بگم که فقط شما میتونید بیسیم بزنید تا پلیس ها به جایی که شما هستید بیان و اگه درگیری باشه توی درگیری دخالت میکنن ولی اگه شما هم تیر اندازی کنید یا توی درگیری شرکت کنید شما هم ستاره دار میشید و پلیس ها با شما هم درگیر میشن
سلام خسته نباشيد
مي تونيد راه نمايي كنيد كه كدوم قسمت از سيستمم را بايد ارتقا بدم تا مشكل حل بشه؟
يا يه سيستم معرفي كنيد كه تا چند سال بازي ها را ساپورت كنه؟
سلام خسته نباشيد
مي تونيد راه نمايي كنيد كه كدوم قسمت از سيستمم را بايد ارتقا بدم تا مشكل حل بشه؟
عزیز این دیگه کار ما نیست شما اینجا مطرح کن که همه دوستان استاد هستند در این زمینه
مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات
لینک تاپیک
البته شما باید گرافیک رو ارتقاء بدید ولی اگه برای قطعات کلی میخواید همینجایی که گفتم مطرح کنید
SaeedEminem2
03-04-2011, 11:08
سلام خسته نباشيد
سلام
واسه بازی 3 قسمت از سیستم مهم تره
کارت گرافیک سی پی یو و رم
بهتره بری با یه فروشنده ی منصف مشورت کنی
کسی که نخواد زود جنسشو قالب کنه
چون اگه بخوای هر 3 رو عوض کنی احتمالا باید مادربردتم عوض کنی که کلا خرجش می ره بالای 500 هزار تومان
گفتی کارت گرافیکت 9400 بود؟
فکر می کنم گرافیکت زیاد بد نباشه
اما واسه اینکه ببینی سی پی یوت چقدر کشش داره وسط بازی برو رو تسک منیجر ببین چند درصد از سی پی یوت درگیر شده
اگه چسبیده به بالا خب این نیاز به ارتقاء داره و اگه خوش شانس باشی که مادربردت سی پی یوهای جدید رو ساپورت کنه حدود 200 هزینه ی یه سی پی یو خوبه که تا چند سال جواب بده
به نظر من رم 2 گیگ خیلی کم نیست و بیشتر سی پی یو رو چک کن که اگه دیدی در حین بازی 100% نشده بدون کارت گرافیکت ضعیف شده
FOURTH RETURN
03-04-2011, 11:53
این پست شما سوالی بود یا نه؟:31:
اگه سوالی بود باید بگم که فقط شما میتونید بیسیم بزنید تا پلیس ها به جایی که شما هستید بیان و اگه درگیری باشه توی درگیری دخالت میکنن ولی اگه شما هم تیر اندازی کنید یا توی درگیری شرکت کنید شما هم ستاره دار میشید و پلیس ها با شما هم درگیر میشن
نه سوالی نبود اما توی نسخه نیکو بلیک اگه خودت هم درگیر میشدی پلیسا کاریت نداشتن:27:
Переклад не
04-04-2011, 12:00
بچه ها من پیکان رو برا gta iv دانلود کردم الان نمیدونم چجوری باید تو قسمت بازی اجراش کنم
دوتا فایل هستش که باید یه جایی ریخته بشن
SaeedEminem2
04-04-2011, 13:20
بچه ها من پیکان رو برا gta iv دانلود کردم الان نمیدونم چجوری باید تو قسمت بازی اجراش کنم
پیکان؟ ماشین قحط بود؟
یه مدل لمبرگینی داره که اگه پیدا کنی دیگه دنبال پیکان نمی ری
یعنی پرواز می کنه
باید برنامه SparkIV رو دانلود کنی
Переклад не
04-04-2011, 15:27
اونو نصب کردم اما نمیدونم چجوری کار میکنه
ببینید اولا برنامه رو اجرا کنید بعد Browse رو بزنید بعد از شناسایی مکان بازی به صورت اتوماتیک از قسمت سمت چپ برید
شاخه PC رو پیدا کنید
بعد زیر مجموعه models
بعد روی cdimages کلیک کنید بعد از روی قسمت سمت چپ روی vehicels.img کلیک کنید تا لیست ماشینها بیاد
حالا اسم ماشینها ظاهر شده شما باید اون فایل ماشینی که دانلود کردید همون 2تا فایل رو به اسم ماشین مورد نظر در داخل بازی تغییر بدید بعد که تغییر دادید از بالای پنجره import رو بزنید میتونید 2تا فایل رو بیارید
در آخر هم Save رو بزنید حتما
پیکان؟ ماشین قحط بود؟
یعنی پرواز می کنه
سعید جان فکر میکنی که پیکان حال نمیده
ولی توی این بازی ها که همه ماشین های مدل بالا هست و توی آمریکا هست پیکان یه حال و جذابیت خاصی داره توی بازی
الان همین بازی که توی امضا من هست هم ما با وجود کامیون های توپ و ردیفی که داره دنبال کامیون های ایرانی براش هستیم خیلی حال میده جدیدا هم یه بنز برای بازی پیدا کردیم که من فقط با اون بار می برم:31:
راستی دوست عزیز یه زحمت میکشی لینک دانلود این پیکان رو اینجا هم بزاری که ن هم دانلود کنم یه حالی توی بازی بکنم
SaeedEminem2
04-04-2011, 20:28
سعید جان فکر میکنی که پیکان حال نمیده
ولی توی این بازی ها که همه ماشین های مدل بالا هست و توی آمریکا هست پیکان یه حال و جذابیت خاصی داره توی بازی
الان همین بازی که توی امضا من هست هم ما با وجود کامیون های توپ و ردیفی که داره دنبال کامیون های ایرانی براش هستیم خیلی حال میده جدیدا هم یه بنز برای بازی پیدا کردیم که من فقط با اون بار می برم:31:
آخه من اکثرا با تاکسی نقل مکان می کردم
اما جدا اگه همون تاکسی هاش پیکان می شد خیلی باحال می شد
حالا تاکسی که به کنار تو فرض کن یه پیکان سفید خوابیده سیستم بستی روش بندازی توی شهر های آمریکا بین اون همه ماشین مدل بالا تازه سر اگزوز هم برداشته باشی صدای نازی میده وقتی باهاش رانندگی کنی بعد بری باهاش با اعتماد به نفس دختر هم بلند کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت تصور کن چه حالی به آدم میده سعید جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
حالا تاکسی که به کنار تو فرض کن یه پیکان سفید خوابیده سیستم بستی روش بندازی توی شهر های آمریکا بین اون همه ماشین مدل بالا تازه سر اگزوز هم برداشته باشی صدای نازی میده وقتی باهاش رانندگی کنی بعد بری باهاش با اعتماد به نفس دختر هم بلند کنی:31:
خودت تصور کن چه حالی به آدم میده سعید جان:27:
SaeedEminem2
04-04-2011, 21:17
حالا تاکسی که به کنار تو فرض کن یه پیکان سفید خوابیده سیستم بستی روش بندازی توی شهر های آمریکا بین اون همه ماشین مدل بالا تازه سر اگزوز هم برداشته باشی صدای نازی میده وقتی باهاش رانندگی کنی بعد بری باهاش با اعتماد به نفس دختر هم بلند کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت تصور کن چه حالی به آدم میده سعید جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
حالا تاکسی که به کنار تو فرض کن یه پیکان سفید خوابیده سیستم بستی روش بندازی توی شهر های آمریکا بین اون همه ماشین مدل بالا تازه سر اگزوز هم برداشته باشی صدای نازی میده وقتی باهاش رانندگی کنی بعد بری باهاش با اعتماد به نفس دختر هم بلند کنی:31:
راستی مگه می شه تو این سری با اعتماد به نفس یه کارایی انجام بدی؟!
از این نظر فقط یه مورد خیلی کوتاه داشت و کلا بازی ضعیف بود
Переклад не
04-04-2011, 22:16
ببینید اولا برنامه رو اجرا کنید بعد Browse رو بزنید بعد از شناسایی مکان بازی به صورت اتوماتیک از قسمت سمت چپ برید
شاخه PC رو پیدا کنید
بعد زیر مجموعه models
بعد روی cdimages کلیک کنید بعد از روی قسمت سمت چپ روی vehicels.img کلیک کنید تا لیست ماشینها بیاد
حالا اسم ماشینها ظاهر شده شما باید اون فایل ماشینی که دانلود کردید همون 2تا فایل رو به اسم ماشین مورد نظر در داخل بازی تغییر بدید بعد که تغییر دادید از بالای پنجره import رو بزنید میتونید 2تا فایل رو بیارید
در آخر هم Save رو بزنید حتما
برای من فقط این رو میاره:
هر چقدم محل بازی رو مشخص میکنم فایده ای نداره باز
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
پیکان
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
رفیق کی گفته که آمریکا از سیر تا پیاز ماشینهای مدل بالاست و هیچ ماشین کهنه و مدل پایینی پیدا نمیشه؟
یعنی خود برنامه رو کلا باز نمیکنه؟!
پیکان
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
رفیق کی گفته که آمریکا از سیر تا پیاز ماشینهای مدل بالاست و هیچ ماشین کهنه و مدل پایینی پیدا نمیشه؟
اولا که بایت لینک دستت درد نکنه عزیز :11:
ثانیا من منظورم از ماشین های مدل پایین همین پیکان خودمون بود وگرنه میدونم که ماشین های مدل پایین هم هست حتی ماشین های درب و داغون هم هست:31:
SaeedEminem2
04-04-2011, 23:52
امریکا ماشین درب و داغون نداره چون اونجا خودرویی که ضرب دیده یا مثلا جاییش شکسته یا هرگونه نقص فنی داره اجازه ی تردد نداره
یعنی خیلی جالبه که ماشینی که مثلا تصادف کرده باید آنی بره تعمیر کنه وگرنه پلیس توقیفش می کنه
تو خود بازی هم هیچ ماشین بدردنخوری دیده نمی شه
چون نزدیک به 100 درصد سعی می کنن بازی رو بر اساس واقعیت جامعه بسازن
Переклад не
05-04-2011, 10:54
دوست عزیز من که از نزدیک نرفتم ببینم اونجا چه خبره
پس شما هم رعایت کن
چنتا ماشین زنگ زده هم هست تو بازی که وقتی گاز میدی اگزوزش میترکه
یعنی خود برنامه رو کلا باز نمیکنه؟!
نمیدونم والا
شاید مشکل از خوده نرم افزاره
چیکار کنم حالا
FOURTH RETURN
05-04-2011, 10:57
پیکان؟ ماشین قحط بود؟
یعنی پرواز می کنه
اسمش INFERNUS هست
Infernus - 5 gears 4WD, 1700kg, $100000, 336 km/h (208 mph), 4.4 seconds
FOURTH RETURN
05-04-2011, 11:06
یه مدل pagani zonda هست یا لمبورگینی دقیقا نمیدونم من هر چی توی گوگل سرچ کردم آخر نفهمیدم این یه مدل pagani zonda هست یا لمبورگینی یا یه ماشین آمریکایی کسی اطلاعی داره در این مورد؟
دوست عزیز من که از نزدیک نرفتم ببینم اونجا چه خبره
پس شما هم رعایت کن
چنتا ماشین زنگ زده هم هست تو بازی که وقتی گاز میدی اگزوزش میترکه
نمیدونم والا
شاید مشکل از خوده نرم افزاره
چیکار کنم حالا
خب یک ورژن بالاتر بگیرید... یا توی Xp امتحان کنید
امریکا ماشین درب و داغون نداره چون اونجا خودرویی که ضرب دیده یا مثلا جاییش شکسته یا هرگونه نقص فنی داره اجازه ی تردد نداره
یعنی خیلی جالبه که ماشینی که مثلا تصادف کرده باید آنی بره تعمیر کنه وگرنه پلیس توقیفش می کنه
تو خود بازی هم هیچ ماشین بدردنخوری دیده نمی شه
چون نزدیک به 100 درصد سعی می کنن بازی رو بر اساس واقعیت جامعه بسازن
چرا سعید توی بازی هست از این ماشین های درب و داغون که من هم خیلی باهاشون حال میکنم:31:
تو که دیگه باید توی بازی دیده باشید این ماشین ها رو تو دیگه چرا این حرف رو میزنی
اسمش INFERNUS هست
Infernus - 5 gears 4WD, 1700kg, $100000, 336 km/h (208 mph), 4.4 seconds
ایول من این ماشین رو توی بازی دارم خیلی فضایی هست اصلا نمیشه کنترلش کرد از بس سرعتش زیاده:46:
حالا شما فرض کنید توی این جایی که این ماشین ها هاست پیکان هم باشه ببین چه حالی میده:31:
amir h1999
05-04-2011, 15:27
خوب اگر پیکان هم باشه حال می ده درست
اما راننده ی پیکان از ناراحتی می میره!!!
خوب اگر پیکان هم باشه حال می ده درست
اما راننده ی پیکان از ناراحتی می میره!!!
چرا از ناراحتی میمیره؟:31:
FOURTH RETURN
05-04-2011, 22:16
ایول من این ماشین رو توی بازی دارم خیلی فضایی هست اصلا نمیشه کنترلش کرد از بس سرعتش زیاده:46:
حالا شما فرض کنید توی این جایی که این ماشین ها هاست پیکان هم باشه ببین چه حالی میده:31:
البته فکر کنم توی نسخه نیکو بلیک سرعتش بیشتر بود توی این نسخه مثل اینکه یه اشکال فنی داره:31:
Переклад не
05-04-2011, 23:01
بچه ها ناراحت نشید ولی این وسط فقط meha حرفای بدرد بخور میزنه
الان خداییش همتون دارین سر نمیدونم چی چی بحث میکنید
پیکان به جهنم
درست حسابی کسی نبود اون نرم افزاره رو لینکشو بده و اونو که درست کار کنه و بگه مشکل برنامه ی من(همونی که میخوام پیکانو توسط اون بذارم تو بازی) چی بود
برای خودم اینه شما دانلود کن ببین میشه یا نه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر نشد مطمئنا توی Xp میشه
بچه ها ناراحت نشید ولی این وسط فقط meha حرفای بدرد بخور میزنه
الان خداییش همتون دارین سر نمیدونم چی چی بحث میکنید
پیکان به جهنم
درست حسابی کسی نبود اون نرم افزاره رو لینکشو بده و اونو که درست کار کنه و بگه مشکل برنامه ی من(همونی که میخوام پیکانو توسط اون بذارم تو بازی) چی بود
دوست عزیز مگه شما از ما این برنامه رو خواستی که ما به شما ندادیم شما داشتی با دوست عزیزم meha راجع به این موضوع بحث میکردی و من هم توی کارتون دخاالت نکردم شما میگفتی هر کی میتونه این برنامه رو بذاره اگه من نمیذاشتم اون وقت میگفتی کسی چواب نمیده یا حرف درست نمیزنه
Переклад не
06-04-2011, 16:08
برای خودم اینه شما دانلود کن ببین میشه یا نه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر نشد مطمئنا توی Xp میشه
نه بیخیالش
کار نمیکنه
نه بیخیالش
کار نمیکنه
خب من یکمی دخالت کنم توی بحث شما :31:
الان چی شده مشکل چی هست؟
Переклад не
06-04-2011, 21:30
میخواییم پیکان رو وارد بازی کنیم
چکار کنیم حالا؟
SaeedEminem2
06-04-2011, 21:39
این لمبرگینی که می گفتین منظورم نبود
یه مدلی هست که پشتش یه دایره داره از توش آتیش میاد بیرون
اون خیلی سریعه و تو یه بزرگراه خیلی دراز نتونستم به حداکثر سرعتش برسم
بعد سرعتش از یه حدی که بالاتر رفت نوع تصویر فرق کرد
چیزی که مطمئن باشین با هیچ ماشینی تو این بازی ندیدین
در مورد ماشین داغون بگم که ماشین قدیمی داره اما از مدل ماشین های که ما می بینیم نداره
مسلما ماشین قدیمی از نظر فنی ضعیف تره و اگه گاز بدی سالم بمونه باید تعجب کرد
و همین که همه چی رو عین واقعیت گذاشتن بازی رو متمایز کرده
و حالا بحثمون هرچی هست به نظرم اینکه گیر اضافه کردن یه مدل ماشین به بازی باشی یه کم غیر منطقیه
بازی پره از مسائلی که اگه توش بگردی و حوصله داشتی باشی پشت سر هم چیزهای جالب می بینی
از نظر تنوع ماشین هم عالی کار شده و بر عکس سری قبلی که تو کل بازی یه دونه لمبرگینی تو یه کوچه پیدا کردم تو این سری لمبرگینیش هم زیاده
اما شما این همه زیبایی رو ول کردی و چسبیدی به ماشین
در مورد ماشین داغون بگم که ماشین قدیمی داره اما از مدل ماشین های که ما می بینیم نداره
و حالا بحثمون هرچی هست به نظرم اینکه گیر اضافه کردن یه مدل ماشین به بازی باشی یه کم غیر منطقیه
بازی پره از مسائلی که اگه توش بگردی و حوصله داشتی باشی پشت سر هم چیزهای جالب می بینی
از نظر تنوع ماشین هم عالی کار شده و بر عکس سری قبلی که تو کل بازی یه دونه لمبرگینی تو یه کوچه پیدا کردم تو این سری لمبرگینیش هم زیاده
سعید جان همه اینهایی که میگی رو من و بقیه دوستان هم قبول داریم
ولی بعضی مواقع همین اضافه کردن یه ماشینی که خودت دوستش داری یا دوست داری توی بازی باشه خیلی می تونه به جزابیت بازی اضافه کنه در صورتی که شاید به قول تو یه چیز خیلی معمولی و جزئی باشه توی بازی:46:
اون لامبورگینی رو هم که میگی من دارم اون هم خیلی توپ و ردیف هست و من هردوتا رو دارم که حتی چون خیلی کمیاب هستند دلم نمیاد زیاد یاهاشون رانندگی کنم چون میترسم جو گیر بشم یه موقع چپشون کنم از کفم برن:31:
SaeedEminem2
06-04-2011, 22:58
مگه تو سری جدید می شه ماشین رو حفظ کرد؟
گاراژ نداره که؟
من حتی بردمش در خونه تو کوچه و 4 تا چرخشم پنچر کردم که کسی نبرش اما دفعه ی بعدی اومدم نبودش!!!
چرا از کف بره؟ وقتی تو ماشینی کد تقلب سلامت رو بزنی ماشینت هم نو می شه
کدش اینه
-482-555-0100-
مگه تو سری جدید می شه ماشین رو حفظ کرد؟
گاراژ نداره که؟
من حتی بردمش در خونه تو کوچه و 4 تا چرخشم پنچر کردم که کسی نبرش اما دفعه ی بعدی اومدم نبودش!!!
چرا از کف بره؟ وقتی تو ماشینی کد تقلب سلامت رو بزنی ماشینت هم نو می شه
کدش اینه
-482-555-0100-
آره سعید جان میشه ماشین رو نگه داشت شما جلوی خونت یه جای مخصوص هست که وقتی توی اون جا ماشین رو بزاری ماشین برات میمونه و اونجا حکم گاراج رو داره
با این کارت هم خیلی حال کردم:31:
میدونم با کد تقلب میشه ماشین رو نو کرد ولی اگه چپ بشه ماشین دیگه از کف آدم میره
FOURTH RETURN
07-04-2011, 18:35
آره سعید جان میشه ماشین رو نگه داشت شما جلوی خونت یه جای مخصوص هست که وقتی توی اون جا ماشین رو بزاری ماشین برات میمونه و اونجا حکم گاراج رو داره
با این کارت هم خیلی حال کردم:31:
میدونم با کد تقلب میشه ماشین رو نو کرد ولی اگه چپ بشه ماشین دیگه از کف آدم میره
نه با یه ماشین دیگه هی بزن بهش تا راست بشه:27:
FOURTH RETURN
07-04-2011, 18:47
نه با یه ماشین دیگه هی بزن بهش تا راست بشه:27:
خسته نباشی تو من همیشه زمانی که یه ماشین رو دوست دارم و چپ میکنم همین طوری ماشین رو دوباره راست میکنم ولی بعضی مواقع جوگیر میشم جوری ماشین چپ میشه که بعد از 5 ثانیه میترکه:31:
1.به این یکی gta چندتا ماشین اضافه شده؟؟؟من که فقط یه سواری پیدا کردم با یه 4x4 همین!!!
بعد...
2.بهترین خیابون این بازی چیه؟
کجا هست؟
یه خیابونی میخوام که خفن باشه بشه داخلش هر کاری که دلت میخواد رو انجام بدی
Переклад не
08-04-2011, 14:34
ای بابا عجب بحثی شد
این لامبورگینی رو لازم نیس دنبالش بگردی چون تو اکثر جاها وجود داره
راستی تو اواسط مراحلش (60 درصد) رولز رویز هم پیدا میشه که روبازش ماله یوسف هستش (اون عربه)
1.به این یکی gta چندتا ماشین اضافه شده؟؟؟من که فقط یه سواری پیدا کردم با یه 4x4 همین!!!
بعد...
2.بهترین خیابون این بازی چیه؟
کجا هست؟
یه خیابونی میخوام که خفن باشه بشه داخلش هر کاری که دلت میخواد رو انجام بدی
ماشین های زیادی اضافه نشده سر جمع شاید 10 تا بشه
چون این سرس از gta جدید نیست یه نوع dlc هست مه اومد و توی این نسخه بازی openworld شده و چند تا ماشین اضافه شده و در نقش دو نفر میتونی بازی کنی
والا اسم خیابون رو که نمیدونم ولی من توی شهر اولش یه جا بود که خیلی خفن بود و همه کار میشد بکنی میرفتم:21:
ای بابا عجب بحثی شد
راستی تو اواسط مراحلش (60 درصد) رولز رویز هم پیدا میشه که روبازش ماله یوسف هستش (اون عربه)
اتفاقا زیاد هم این لامبورگینی توی همه مناطق یافت نمیشه پیدا کردنش خیلی سخته
آره اون رو خود یوسف به من داد بعد از اتمام مراحل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FOURTH RETURN
10-04-2011, 11:18
ای بابا عجب بحثی شد
این لمبورگینی نیست احتمالا فورد جی تی هست اما نمیدونم چرا توی بازی مارکش مارکه فورد نیست در مورد اون لمبورگینی هم که مدلش توی بازی اسمش اینفرنوسه من توی دنیای واقعی ماشینی و یا مدلی از لمبورگینی که اسمش اینفرنوس باشه ندیدم عجیب اینکه توی بازی هم مارکش مارکه لمبورگینی نیست من که سرگیجه گرفتم نفهمیدم چی به چیه کسی اطلاعی داره در این مورد؟
این لمبورگینی نیست احتمالا فورد جی تی هست اما نمیدونم چرا توی بازی مارکش مارکه فورد نیست در مورد اون لمبورگینی هم که مدلش توی بازی اسمش اینفرنوسه من توی دنیای واقعی ماشینی و یا مدلی از لمبورگینی که اسمش اینفرنوس باشه ندیدم عجیب اینکه توی بازی هم مارکش مارکه لمبورگینی نیست من که سرگیجه گرفتم نفهمیدم چی به چیه کسی اطلاعی داره در این مورد؟
زیاد جدی نگیر این موضوع و اینا فقط خودشون از اسم هایی که روی ماشین ها میذارن سر در میارن زیاد خودت رو اذیت نکن:31:
Переклад не
10-04-2011, 19:24
شما از کجا به این نتیجه رسیدید که اونی که من میگم لامبورگینی نیست؟
عجب بابااااااااااا
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
اصلا چجوری میشه از محیط بازی عکس گرفت؟
تو این بازی من نمیتونم اصلا عکس بگیرم
Переклад не
10-04-2011, 20:47
خب عکسا آماده شد:
و اینم رلزرویز:
راستی واسه بدست اووردن اون ماشین زنگ زده کلی با پلیس درگیر شدم طوری که واسه دزدیدن هواپیما انقدر مشکل نبود خداییش:دی
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
خب حالا حدث بزنید این چیه!!!!!!!!!!
بله لامبورگینی
خسته نباشی واقعا
پیدا کردن این ماشین ها که کاری نداره همشون جز لامبورگینی توی شهر پر هستند:31:
تازه اون ماشین زرده هم براش رمز هست که میزنی و دیگه هم نمیخواد برای بدست آوردنش خودت رو خسته کنی:31:
این لامبورگینی هم که من دارم رنگش رو هم قرمز کردم خیلی مال شده
سلام
اخرین سری از این بازی همین Liberty City هست؟
قشنگترین ورژنش کدومه؟
به لحاظ گرافیک و گیم پلی
سلام
اخرین سری از این بازی همین Liberty City هست؟
قشنگترین ورژنش کدومه؟
به لحاظ گرافیک و گیم پلی
بله همین هست
از نطر من همه ورژن های GTA واقعا قشنگ هست
ولی اگه از لحاظ گیم پلی و گرافیک می خوای همین Liberty City خیلی خوب هست توی تمام سری های GTA
vivabarca
10-04-2011, 22:24
راستی واسه بدست اووردن اون ماشین زنگ زده کلی با پلیس درگیر شدم طوری که واسه دزدیدن هواپیما انقدر مشکل نبود خداییش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم عکس ها رو کم می کردی تا ما دایال آپی ها هم ببنیم ! راستی مگه تو این نسخه هواپیما هم وجود داره ؟!!! اگه هست کجا باید پیدا کنی ؟
حجم عکس ها رو کم می کردی تا ما دایال آپی ها هم ببنیم ! راستی مگه تو این نسخه هواپیما هم وجود داره ؟!!! اگه هست کجا باید پیدا کنی ؟
نه عزیز توی این نسخه هواپیما نمیشه سوار شد فقط میتونی هلیکوپتر سوار بشی:46:
Переклад не
11-04-2011, 09:15
خسته نباشی واقعا
پیدا کردن این ماشین ها که کاری نداره همشون جز لامبورگینی توی شهر پر هستند:31:
تازه اون ماشین زرده هم براش رمز هست که میزنی و دیگه هم نمیخواد برای بدست آوردنش خودت رو خسته کنی:31:
این لامبورگینی هم که من دارم رنگش رو هم قرمز کردم خیلی مال شده
:3: مرسی:34:
بذار فقط حرفایی بگه که به اینو اون بربخوره
مرده حسابی آخه کی گفته من اینارو رفتم گشتم
اینا کدشون تو نت پره دیگه خودتم میدونی
FOURTH RETURN
11-04-2011, 10:59
خب عکسا آماده شد:
و اینم رلزرویز:
راستی واسه بدست اووردن اون ماشین زنگ زده کلی با پلیس درگیر شدم طوری که واسه دزدیدن هواپیما انقدر مشکل نبود خداییش:دی
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
خب حالا حدث بزنید این چیه!!!!!!!!!!
بله لامبورگینی
از کجا فهمیدی لمبورگینیه؟ مارکشو از نزدیک نگاه کن مارک لمبورگینی نیست:13:
Переклад не
11-04-2011, 11:16
ای داده بیداد
دوست عزیز تو بازی برای اینکه نخواسته هیچ شرکتی رو تبلیغ کنه ، مارک هیچ ماشینی به اسمه اصلی خودش نیست اصلا
حتی رلزریس
حتی موتور سیکلت ها
حتی لباسهاش
حتی قایقها و هلی کوپترها
پاینده باشید
:3: مرسی:34:
بذار فقط حرفایی بگه که به اینو اون بربخوره
مرده حسابی آخه کی گفته من اینارو رفتم گشتم
اینا کدشون تو نت پره دیگه خودتم میدونی
ناراحت نشو از دست من عزیز
من قصد توهین و مسخره کردن رو نداشتم اینکه گفتم واقعا خسته نباشی هم چون این عکس ها رو گذاشتی گفتم وگرنه قصد مسخره کردن نداشتم :10:
دوستان من میگم این بحث ماشین رو بی خیال بشیم دیگه بسه:46:
FOURTH RETURN
11-04-2011, 14:03
ای داده بیداد
دوست عزیز تو بازی برای اینکه نخواسته هیچ شرکتی رو تبلیغ کنه ، مارک هیچ ماشینی به اسمه اصلی خودش نیست اصلا
حتی رلزریس
حتی موتور سیکلت ها
حتی لباسهاش
حتی قایقها و هلی کوپترها
پاینده باشید
جدی؟ یعنی اینطوریه؟:13:
جدی؟ یعنی اینطوریه؟:13:
بله دوست عزیز بیشتر مواقع این طوریه خیلی کم پیش میاد که مارک اصلی ماشینی به اسم خودش باشه:46:
SaeedEminem2
12-04-2011, 12:33
خب اون مشخصه که لمبرگینیه دیگه
مارکش عوض شه اصلش که عوض نمی شه
حالا هرچی هست باشه بی خیال سعید ولش کن تازه این بحث تموم شده:31:
باور کن دو صفحه هست که فقط داریم راجع به یه مدل ماشین بحث میکنیم که به هیچ جا هم نرسیده بحث
تو هم بی خیال شو دیگه:31:
چون اگه بخوایم این بحث رو ادامه بدیم 10 صفحه ای میره جلو باور کن به هیچ نتیجه ای هم نمیرسیم:27:
FOURTH RETURN
12-04-2011, 13:00
نمیدونم کدوم رو میگی چندتا هستن مثل توریسمو اینفرنوس اما توریسمو چراغ جلوش مال لمبورگینی نیست اینفرنوس هم ترکیبی از لمبورگینی و پاگانی زوندا هست اصلا چنین ماشینهای توی واقعیت وجود نداره ساخت خود بازیه:31:
نمیدونم کدوم رو میگی چندتا هستن مثل توریسمو اینفرنوس اما توریسمو چراغ جلوش مال لمبورگینی نیست اینفرنوس هم ترکیبی از لمبورگینی و پاگانی زوندا هست اصلا چنین ماشینهای توی واقعیت وجود نداره ساخت خود بازیه:31:
حالا زیاد مهم نیست که وجود داره یا نه
دمشون گرم که این ماشین ها رو توی بازی گزاشتن که ما هم یه حالی بکینم:31:
FOURTH RETURN
12-04-2011, 17:54
حالا زیاد مهم نیست که وجود داره یا نه
دمشون گرم که این ماشین ها رو توی بازی گزاشتن که ما هم یه حالی بکینم:31:
به گمونم اونی که میگی مازراتی گرن توریسمو هستش نه لمبورگینی آره دمشون گرم به نظرم یه چندتا مدل ماشین فرمول یک هم میذاشتن بد نبود :27: کلا دست فرمون ماشیناش عالیه حتی بازیهای ریسینگ هم به پاش نمیرسن
hamed1282
12-04-2011, 19:06
سلام
من بازی نصبیدم
خیلی افت فریم داره ایا راهی هست که بهتر شه
سیستمم
dell 5010
ram=4
vga=1g
cpu=corei3
سلام
من بازی نصبیدم
خیلی افت فریم داره ایا راهی هست که بهتر شه
سیستمم
dell 5010
ram=4
vga=1g
cpu=corei3
شما گرافیکت دقیقا چند هست؟
شما میتونی پچ نصب کنی که یکمی از افت فریم رو کم کنه
لینک پچ 1.0.7.0
malavan.ehsan
13-04-2011, 22:30
دوستان برای من موقع نصب اخطار EFLC FATAL ERROR: XNetstartup failed-Please re-boot your system and/or re-install the game
میده دوباره نصب کردم باز هم حل نشد خواهشا کمک کنید؟
دوستان برای من موقع نصب اخطار EFLC FATAL ERROR: XNetstartup failed-Please re-boot your system and/or re-install the game
میده دوباره نصب کردم باز هم حل نشد خواهشا کمک کنید؟
دوست عزیز اگه میتونی از ارور یه عکس بزار تا بهتر بشه راهنمایی کرد:46:
shahlolak
14-04-2011, 22:16
بچه ها کسی کد تقلب های اینو نداره؟
بچه ها کسی کد تقلب های اینو نداره؟
بفرما دوست عزیز
Akuma (Bike)
625-555-0200
APC(Tank)
272-555-8265
Buzzard(Helicopter)
359-555-2899
Change Weather
468-555-0100
Floater(Boat)
938-555-0150
Health & Armour
362-555-0100
Health, Armor and Advanced Weapons
482-555-0100
Parachute
359-555-7272
Raise Wanted Level
267-555-0150
Remove Wanted Level
267-555-0100
Sniper rifle bullets explode
486-555-2526
Spawn Annihilator
359-555-0100
Spawn Bullet GT
227-555-9666
Spawn Cognoscenti
227-555-0142
Spawn Comet
227-555-0175
Spawn Jetmax
938-555-0100
Spawn NRG-900
625-555-0100
Spawn Sanchez
625-555-0150
Spawn Super GT
227-555-0168
Spawn Turismo
227-555-0147
Spawns a FIB Buffalo
227-555-0100
Super Punch (exploding punches)
276-555-2666
Vader(Bike)
625-555-3273
Weapons (Advanced) (New Weapons)
486-555-0100
Weapons (Poor)
486-555-0150
SA.JJ.AD
15-04-2011, 01:21
لینک پچ 1.0.7.0
رفیق این اخرین پچی هستش که برا این بازی اومده ؟! :20:
رفیق این اخرین پچی هستش که برا این بازی اومده ؟! :20:
بله آخرین پچ هست :46:
FOURTH RETURN
15-04-2011, 15:31
کسی کد اون هلیکوپتر گنده هرو داره؟ همون که میشه واگن قطار رو باهاش بلند کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.