مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
Mohammad_666
21-05-2010, 12:45
نگاه کن...
روی سیستم دوم من که dont send میداد اولش نیومد..خیال کردم از ویندوزه...
کارایی که کردم را بهت میگم:
شما اول اینترنت را قطع بکن...
بازی را پاک بکن...و بهتره توی یه درایو دیگه نصب بکنی..
بعد اقدام به نصب بکن...بعد از نصب بروی توی dvd2 و اون اپدیت ها و دایرکتس بازی را همه ش را نصب بکن...
بعد اون کرک reloaded را کپی بکن و یه اپدیت مهم بازی هم درون اون هستش..اونم نصب بکن...
بعد این کرک 5 مگی را هم کپی بکن...حله انشاا... /.
amingh016 عزیز من کارایی رو که گفتی کردم و راحت بازی اجرا شد ممنونم ازت !
اما یه مشکلی دارم و اون در کنترل بازی هست وقتی یه تصادف میکنم خودش اتوماتیک گاز رو میگیره و جلو میره و صفحه هی تکون میخوره یه چیز تو مایه های وقتی مست میشد توی بازی قبلی اما خیلی بدتر کلا بعد از تصادف کنترل بازی به هم میریزه کسی میدونه چرا ؟
Electronic-Arts
21-05-2010, 13:04
اما یه مشکلی دارم و اون در کنترل بازی هست وقتی یه تصادف میکنم خودش اتوماتیک گاز رو میگیره و جلو میره و صفحه هی تکون میخوره یه چیز تو مایه های وقتی مست میشد توی بازی قبلی اما خیلی بدتر کلا بعد از تصادف کنترل بازی به هم میریزه کسی میدونه چرا ؟
این دفعه صدم که من دارم میگم مشکل از کرکه کرکی که من گذاشتم رو دانلود کن درست میشه
Amin.P30
21-05-2010, 13:13
توی loading بازی گیر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر کار میکنم بازم همون اول بازی وقتی فیلم را نشون میده که چند تا موتور سوار هستند بعدش loading میاد که همون جا گیر میکنه...یعنی loading را طول میده...هر چه قدر هم وایستم نمیاد...
با همون کرک 5 مگی اجراش کردی؟؟؟
سیستمت چیه؟؟؟؟
توی loading بازی گیر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر کار میکنم بازم همون اول بازی وقتی فیلم را نشون میده که چند تا موتور سوار هستند بعدش loading میاد که همون جا گیر میکنه...یعنی loading را طول میده...هر چه قدر هم وایستم نمیاد...
با همون کرک 5 مگی اجراش کردی؟؟؟
سیستمت چیه؟؟؟؟
من از یک کرک 500 کیلوبایتی استفاده کردم بازی خیلی راحت و روان اجرا شد :20:کرک هم برای رازور هست لینکشو از تورنت پیدا کردم..
برای شماها اینجا اپلود کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست کنید نتیجه رو بگید برای من که عالی جواب داد.
Mohammad_666
21-05-2010, 17:52
این دفعه صدم که من دارم میگم مشکل از کرکه کرکی که من گذاشتم رو دانلود کن درست میشه
دوست من منم از همون کرک استفاده کردم که شما گذاشتی زود قضاوت نکن لطفا!و بدون هیچ مشکلی اجراش کردم تنها ایرادمم در کنترل بازی هست!
Electronic-Arts
21-05-2010, 18:00
دوست من منم از همون کرک استفاده کردم که شما گذاشتی زود قضاوت نکن لطفا!و بدون هیچ مشکلی اجراش کردم تنها ایرادمم در کنترل بازی هست!
این مشکل کنترل کردن تو IV هم بود و فقط مربوط به کرکه
Amin.P30
21-05-2010, 22:28
من از یک کرک 500 کیلوبایتی استفاده کردم بازی خیلی راحت و روان اجرا شد :20:کرک هم برای رازور هست لینکشو از تورنت پیدا کردم..
برای شماها اینجا اپلود کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتست کنید نتیجه رو بگید برای من که عالی جواب داد.
برا من که بازم سر LOADING گیر میکنه..گیر کردن که نه LOADING ش داره حرکت میکنه ولی صفحه بعدی بازی نمیاد...
روی 2 تا سیستم هم امتحان کردم نشد...
سلام.
1- تو ویندوز 7 بعضی وقتها موقع حرکت، جاده ها خوب رندر نمی شن و در حد 1 یا 2 ثانیه طول می کشه تا دیده بشوند. البته همیشه اینطور نیست. اگر تو xp نصب کنم بهتر نیست؟
2- برای بکاپ گرفتن از سیو بازی و xlive در ویندوز ویستا به چه مسیری باید رفت؟
آقا منم بازی رو نصب و اجرا کردم.....
ولی وقتی میرم تو بازی کلا همش داره دوربین میچرخه!
دیگه حالت تحوع گرفتم.
مشکل از کرکه؟
majid2065
23-05-2010, 12:39
اقا منم توی قسمت lost توی اون مرحله که میری توی موزه برای الماسها آخره مرحله که میری کیفو تحویل اون دوتا موتوری میدی بعدش توی loading گیر میکنه چیکار کنم ؟؟؟
Amin.P30
23-05-2010, 12:45
اقا منم توی قسمت lost توی اون مرحله که میری توی موزه برای الماسها آخره مرحله که میری کیفو تحویل اون دوتا موتوری میدی بعدش توی loading گیر میکنه چیکار کنم ؟؟؟
گیر کردن توی LOADING ...............!!!!
مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
NFS SHIFT هم همین مشکل را داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
این ROCKSTAR هم همینطوری بازی میده بیرون..
خداییش یه تست نمیکنن بازی رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون از IV اینم از این/....:19:
یه سوال . شرمنده اگر تکراریه . نمیتونستم کل تاپیک رو بگردم !!!
این بازی ، شامل خود GTA IV هم میشه یا به IV اضافه میشه یا کلا یه بازی دیگه است ؟؟؟!!!
Spaniuly
23-05-2010, 13:34
یه سوال . شرمنده اگر تکراریه . نمیتونستم کل تاپیک رو بگردم !!!
این بازی ، شامل خود GTA IV هم میشه یا به IV اضافه میشه یا کلا یه بازی دیگه است ؟؟؟!!!
شما می تونی با دانلود یا خرید DLC ها روی GTA IV بریزیشون البته نیاز به نصب پچ 1.06 خواهی داشت و یا می تونی پکیج مجزای EFLC رو که یک پکج 16 گیگی هست رو تهیه کنی و مثل یه بازی مجزا نصب کنی بدون اینکه ربطی به IV داشته باشه. که اکثرا همینطوری دارن استفاده می کنن
Phonix Live
24-05-2010, 13:21
لینک دانلود این بازی بصورت تک لینک و مستقیم میخواستم
ممنون
Spaniuly
24-05-2010, 14:21
لینک دانلود این بازی بصورت تک لینک و مستقیم میخواستم
ممنون
توی تالار دانلود بازی موجود هست تاپیک دانلود بازی به اونجا مراجعه کنید
Phonix Live
24-05-2010, 17:43
توی تالار دانلود بازی موجود هست تاپیک دانلود بازی به اونجا مراجعه کنید
میشه لینکش رو محبت کنید
پیدا نکردم
ممنون
Amin.P30
24-05-2010, 18:11
میشه لینکش رو محبت کنید
پیدا نکردم
ممنون
توی این تاپیک:یکم سرچ کنی هر بازی ای بخای هست:
Davood_titan
24-05-2010, 19:10
دوستان من این فایل که مال IV قدیمی بود ریختم رو جدیده یه ذره Benchmarks رفت بالا
حالا شما اینو بریزن تو Root بازی بریزید ببینید تغییری حاصل میشه اگه کار نکرد پاکش کنید
اگه کار کرد یه تشکر بزن :11:
sepehr_x50
25-05-2010, 20:46
دوستان این بازی چطوره؟! از آی وی بهتره؟!
ارزش داره نصب کنم؟!
ارزش داره نصب کنم؟!
آره بابا خیلی قشنگه.تقریبا عین IVهستش.ولی از یه زوایای دیگه و دو تا شخصیت هم داره.خیلی بهتر شده از نظر گرافیک و ....ماشینهاشم بهتر شده و جدید
برو نصبش کن و حال کن.100%ارزش داره:20:
black.assassin
25-05-2010, 21:52
آره بابا خیلی قشنگه.تقریبا عین IVهستش.ولی از یه زوایای دیگه و دو تا شخصیت هم داره.خیلی بهتر شده از نظر گرافیک و ....ماشینهاشم بهتر شده و جدید
برو نصبش کن و حال کن.100%ارزش داره:20:
به نظر من ارزش نداره :دی
AlexMercer
25-05-2010, 22:26
اقا باززیه من مشکل داره میرم یک مرحله رو شروع کنم که دمو مرحله رو نشون میده و وبعد وارد مرحله نمیشه و تو صفحه loading میمونه چه کنم؟
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
شما بشین اساسین بازی کن. واقعا gta شاهکاره واقعا.
اقا باززیه من مشکل داره میرم یک مرحله رو شروع کنم که دمو مرحله رو نشون میده و وبعد وارد مرحله نمیشه و تو صفحه loading میمونه چه کنم؟
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
.
یه بار به این مشکل خوردم که رفتم یه مرحله دیگه رو انجام دادم و برگشتم درست شد .
راست میگه برو assassinتو بازی کن:31::31:اینجا مربوط به طرفداران Gta هست:31:
Amin.P30
26-05-2010, 07:39
شما بشین اساسین بازی کن. واقعا gta شاهکاره واقعا.
احتمالا درست اول بازی هستش...
منم همین مشکل را دارم...احتمالا از نسخه بازیه...
هر کرکی را نصب کردم فعلا نشده...
یه بار به این مشکل خوردم که رفتم یه مرحله دیگه رو انجام دادم و برگشتم درست شد .
شما هم اول بزی توی loading میمونه؟؟؟؟؟؟
چطوری به مراحل بعدی رفتید؟؟؟؟
سیو را کپی کردم قسمت load را پیدا نکردم...!؟
احتمالا درست اول بازی هستش...
منم همین مشکل را دارم...احتمالا از نسخه بازیه...
هر کرکی را نصب کردم فعلا نشده...
شما هم اول بزی توی loading میمونه؟؟؟؟؟؟
چطوری به مراحل بعدی رفتید؟؟؟؟
سیو را کپی کردم قسمت load را پیدا نکردم...!؟
نه از اول نه ! یکی از مراحل وسط بازی بود که تو لودینگ میموندش ! اگر از اول نمیاد فکر نکنم ایراد از سیستم باشه . تا حالا پچی رو بازی نصب کردی ؟
tommy vercetti
26-05-2010, 11:37
ارزش داره نصب کنم؟!
خیلی ... نصب نکنی کلی از داستان جی تی ای 4 رو نمی فهمی :21:
راستی بچه ها می گم چه طوره یه تاپیک جدید برای مشکلات نصب و اجراGrand Theft Auto: Episodes from Liberty City بزنیم . چه طوره ؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون :11:
mehrdad_andami
26-05-2010, 11:51
شما باید xlive رو از توی دی وی دیه بازی نصبش کنی.اگه نبود یه سرچ تو گوگل کن و بنویس games for windows live download بعد دانلودش کنو نصبش کن .مشکلت حل میشه:20:
سلام آقا من Xlive كه توي DVD GTA IV بود نصب كردم ولي باز هم نيومد تازه من قبلش ويندوز رو هم عوض كردم و Rockstar Games Social Club هم نصب كردم با هم ارور ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library xlive.dll رو ميده لطفا كمك كنيد بازي كه من خريدم 5تا DVD هستش و كرك RAZOR اتوماتيك باهاش نصب ميشه.... لطفا سريعتر كمك كنيد... چون اگه DVD خراب باشه بايد برم پسشون بدم...:41::45:
AlexMercer
26-05-2010, 12:14
دوستان من هم راه حل دارم و هم مشکل.
من تو مرحله MAMA`S BOY توی BALLAD OF GAY TONY گیر کردم. اونجا اول لودینگ میداد نمیرفت تو مرحله. حالا مشکلم حل شد. مرحله رو میرم که باید بری تو زیرزمین با دست با 3 نفر بجنگی. طبق چیزایی که خوندم اگر 3 نفر رو بکشی همراهت میاد باهات دعوا کنه بعد از دموی دوم بازی ولی من لودینگ که تموم میشه بدون اینکه با یارو مبارزه کنم میمیرم ومرحله میره از اول.
حالا اگر تو مبارزه با اون 3 نفر به سومی ببازی اون همراهت باهات کاری نداره و اون میره سمت خودش تو هم میری سمت خودت.ولی مثله اینه که اینجا تو لودینگ گیر میکنه:18: چه کنم؟
برای حل مشکل لودینگ قبل از رفتن به مرحله در یکی از خونه هاتون بازی رو سیو کنید.
ولی الان دوباره گیرم
Amin.P30
26-05-2010, 13:54
نه از اول نه ! یکی از مراحل وسط بازی بود که تو لودینگ میموندش ! اگر از اول نمیاد فکر نکنم ایراد از سیستم باشه . تا حالا پچی رو بازی نصب کردی ؟
پچ جدیدی مگه برای بازی اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
wrongring
27-05-2010, 20:46
موقع اجرا بازی fatal eror رو میده که باید xp spack3 نصب بشه حالا راهی نداره با xp spack2 بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
loyal_boy
27-05-2010, 22:59
سلام آقا این مشکل تکون خوردن و چرخیدن تصویر که توی جی تی ای 4 بود من توی این بازی هم دارم چیکار باید بکنم که مشکلم حل بشه ؟
Milad4171
29-05-2010, 10:38
سلام . ببینم با کرک جدید و همون 5 مگابایتی میشه مشکل مردن الکی رو بعد از لود شدن حل کرد.
من واسه همین دیگه بخیال بازی شدم. بعد از لود شدن یه مرحله تا میاد شروع بشه یارو میمیره. دلم هم نمیخواد دوباره پول بدم کلی واسه یه پک دیگه!
دوستان كسي نيست راهنمايي كنه ؟
بازي رو ميخوام اجرا كنم ميگه sp3 بايد نصب باشه
كاري كنم كه بازي رو sp2 بياد ؟
سلام
میگم میشه این بازیو بافرمون بازی کرد ؟
sk_vegas2008
29-05-2010, 12:16
دوستان كسي نيست راهنمايي كنه ؟
بازي رو ميخوام اجرا كنم ميگه sp3 بايد نصب باشه
كاري كنم كه بازي رو sp2 بياد ؟
اگر اشتباه نکنم یه راهی هست که این کار عملی بشه اما ارزش نداره اخه افت فریم نمیزاره بازی کنی
Heidari1388
29-05-2010, 21:30
سلام
من ویندوز عوض کردم حالا سیو بازی اجرا نمیشه ، یعنی فایل های ذخیره بازی رو جایگزین کردم ولی بازی لود نمیکنه و پیغام خطا میده
xlive_wrapper این بازی رو کسی داره؟!
Amin.P30
29-05-2010, 21:39
سلام
من ویندوز عوض کردم حالا سیو بازی اجرا نمیشه ، یعنی فایل های ذخیره بازی رو جایگزین کردم ولی بازی لود نمیکنه و پیغام خطا میده
xlive_wrapper این بازی رو کسی داره؟!
برنامه xlive را از چند صفحه قبل دانلود کن و در بازی کپی کن...
Heidari1388
30-05-2010, 01:04
برنامه xlive را از چند صفحه قبل دانلود کن و در بازی کپی کن...
دوست عزیز بازی مشکل نداره ها...
من داخل بازی میرم و سیو هم میشه ، ولی میخوام ادامه مراحل قبلی که سیو کردمو برم
تو GTA IV باید xlive_wrapper رو نصب میکردیم تا ذخیره ها لود بشن ، ولی تو این بازی جواب نمیده
Reza kheyri1373
30-05-2010, 09:49
سلام یه همگی من امروز میخوام نثدوبررسی بازی gta iv episodes from liberty city را براتون بزارم
این هم از نقدوبررسیش؟؟؟؟
مقدمه:
سری بازی های GTA طرفداران بسیاری در سطح جهان دارند کم تر کسی وجود دارد که تا بحال نام این بازی را نشنیده باشد حتما اگر زیاد با دنیای گیم سر کار نداشته باشد! تا بحال نسخه های مختلفی از این بازی وارد بازار شده اند که اصلی ترین آنها GTA IV بود این نسخه واقعاً بسیار عالی ساخته شده بود مجلات و سایت های خارجی زیادی از این عنوان تعریف های فراوانی کرده اند بعد از انتشار این بازی مدتی بعد DLC برای بازی ساخته شد که فقط از طریق Xbox Live قابل دانلود بود ، استودیوی بازی سازی Rock star North برای ساخت این بازی با مایکروسافت قرار دادی بسته بود به همین دلیل برای دسترسی به DLC قبلی حتما باید از XBL دانلود میکردید ولی بعد ها DLC دیگری هم ( The *** of ***) نام دارد منتشر شد به همین دلیل هم DLC های GTA IV به PS3 هم راه پیدا کردند ولی بعد از مدتی برای فروش بیشتر و عمل کردن به وعده های طرفداران تصمیم گرفته شد اپیزود جدیدی از بازی GTA IV که هر دو DLC در آن هستند با نام Grand Theft Auto Episodes From Liberty City را منتشر کنند این بازی فقط برای پلتفورم Xbox360 است.
باز گشته با هیجانی جدیدتر!
مدت کمی از انتشار بازی Grand Theft Auto Episodes From Liberty City میگذرد دقیقا همان زمانی که در پیشنمایش وعده ی آن را داده بودیم! GTAEFLC این بار آمده تنها برای بازیکنان خود! همیشه دوست داشتیم سری GTA کامل تر شود و همین اتفاق هم در این اپیزود جدید افتاده است ، Rock star North سارنده ی مشهور سری بازی های GTA با تیم قدیمی خود نسخه ی تکمیل کننده ی GTA IV را ساخته اند ادامه ای که با حال هوای خاصی شروع میشود شاید برای شما عجیب باشد ولی باید متوجه شوید دنیای جی تی ای میخواهد رنگ تازه ای را به شما نشان دهد دیگر تاریکی بس است! دنیای جی تی ای تغییر کرده است حال میخواهد به بازیکن خود لذت بیشتری بدهد و این لذت را سازندگان در چیزهای بسیار جالبی GTAEFLC دارد میتوانید متوجه شوید ، با اینکه DLC The Lost and Damned زیاد به آن صورت خوب نبود ولی سازندگان این مسئله را جراب کردند Lost and Damned تنها در داستان عالی بود ولی از نظر امکانات تا حد بسیار زیادی ضعیف عمل کرده است ، شرکت R* خواسته تا در آخرین اپیزود خود خاطره ی فراموش نشدنی ای را برای بازیکن به وجود آورد GTA که ما مدت ها پیش انتظار آن را داشتیم ساخته شد! در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید...
چه بر سر قربانی جدید GTA خواهد آمد؟!
بعد از اینکه GTA IV تمام شد در شهر آن چه میکردید؟! آیا تنها با وسایل نقلیه ای که در بازی وجود داشت در شهر دور میزنید؟! درست است که بازی مثل GTA هیچ وقت شما را خسته نخواهد کرد ولی یک روز خسته کننده میشود! ولی دیگر نگران نباشید چرا که GTAEFLC از هر نظر مشکل شما را حل کرده است وقت آن رسیده تا یک GTA بسیار جالب و با امکانات بیشتر طرف باشید سازندگان خواسته تا تنوع های بسیار زیادی را در بازی به وجود بیاورند اگر از هر نظر به بازی نگاه کنید متوجه میشوید تغییراتی در آن انجام شده است . باز هم همه چیز در شهر تاریخی GTA یعنی Liberty City اتفاق میافتد دیگر نیکو و جانی نیستند! این بار با شخصیت دیگری طرف هستیم که جانی نام دارد! شاید شخصیت هایی که در سری های GTA وجود داشتند بیشتر آنها از یک فرد بد بخت و بی چیز به مقام های بالایی رسیدند این باری بحث رسیدن گدا به پولدار نیست! اگر شخصیت هایی همانند تامی ، کارال سی جی و ... را به یاد داشته باشید همه ی اینها با دست پر از سری جی تی ای رفتند! ولی GTAEFLC دیگر نیمخواهد باز هم همین موضوع را به بازیکن خود تحمیل کند ، این بار در این اپیزود با شخصیت جدیدی به نام تونی طرف هستیم تونی با همه ی شخصیت هایی که در GTA وجود داشتند فرق دارد تونی به دنبال پول نیست او یکی از ثروتمندان شهر است که پدرش رئیس یکی از باند های مافیایی شهر است او و پدرش چندین کلوپ را اداره میکنند ، تونی یکی از بچه های مایه دار شهر است و همیشه دوست دارد در پارتی ها و مکان های مختلف شهر! خوش گذارانی کند مسلما یک جوان پولدار بهترین کاری که انجام میدهد خوش گذارانی است البته تونی کمی جسور تر از این حرف ها است و تا حدودی در کارهای خانواده ی قدرتمند خود که پدرش در باند مافیایی است دخالت میکند تونی بسیار جسور است و برای همین هم زیاد ترسو نیست نمیشود گفت به اندازه ی نیکو با جرات است ولی قدری هست که بتواند چندین نفر را بکشد! تونی ناگهان وارد داستان بسیار خطرناکی میشود باند های مافیایی دیگر قصد توطئه بر علیه خانواده ی تونی را دارند و چندین باز آنها را مورد سوء قصد قرار دادند برای همین هم تونی به فکر انتقام است او میخواهد با کمک باند خود حساب دشمنانش را برسد این تنها پایان ماجرا در این دنیای بی رحم GTA نخواهد بود .
داستان The Lost and Damned از شخصیتی بسیار خشن به نام جانی شورع میشود تنها عشق او متور سواری است برای همین هم به پیشنهاد یکی از دوستانش وارد یکی از گروه های متور سواری شهر که خلافکار هستند میشود بعد از ملاقات با رئیس آنها و انجام چنیدن کار وارد گروه Lost میشود ، رئیس این گروه بسیار بی رحم است او معتقد است اگر کسی از دستورات گروه و قانون آن سرپیچی کند باید سریع مجازات شود ، آیا جان دوست دارد در این گروه بماند؟ چه راهی پیش پای اوست! این تنها بخشی از داستان بسیار جالب TLAD است چرا که گروه های زیاد در بازی قرار دارند که دشمن شما هستند و قصد نا بودی گروه Lost را دارند ولی این بخش کوچکی از مشکل شما خواهد بود چرا که جانی بد ها با خود گروه هم مشکل پیدا میکند در DLC TLAD نیکو هم نقش دارد البته او تنها در یکی از مراحل بازی با شما خواهد بود ولی وجود او بازی را جذاب تر میکند . این دو DLC در کنار یک دیگر جمع شده اند تا Grand Theft Auto Episodes From Liberty City را تشکیل میدهند ولی سازندگان روی این Episodes بسیار عالی کار کرده اند واقعا این همان چیزی است که انتظار آن را میکشیدیم . هر دو بازی واقعاً با امکانات بسیار زیادی که دارند عالی هستند و میتواند بعد از تمام شدن بازی هم بازیکنان را بسیار سرگرم کند , با امکانات بسیار متنوعی که در بازی قرار دارد کم تر کسی را خسته میکند ، البته فکر نمیکنم در سری قبل از GTA IV خسته شده باشید چرا که اگر این نوع بازی ها را هر چقدر هم بازی کنیم باز هم خسته کننده نیستند ، در GTAEFLC سازندگان از یک شور حس خاصی در شهر LC استفاده کرده جزئیات بازی چندین برابر بیشتر شده است ، تمامی کمبود هایی که در GTA IV بود تا حدود بسیار خوبی بر طرف شد اینجاست که معنی واقعی GTA را خواهید فهمید.
گیم پلی:
مسلما با گیم پلی اصلی GTA آشنا هستید ، پس دیگر لازم نیست وقت آن بریم از جزئیات و امکانات جدید بازی صحبت میکنیم ، شهر شلوغ تر شده است ، بازیکن میتواند از اتومبیل های بسیار جالب و امکانات خاصی استفاده کند ، یکی از سازندگان بازی گفت با اتومبیل هایی که در GTA Vice City بود هم استفاده کرده ایم ، اتومبیل های بازی بسیار زیاد هستند و تنوعی عظیمی در GTA به وجود آورده ، ماموریت های بسیار جالب و یک بخش داستانی زیبایی در بازی قرار دارد اگر دوست دارید بار دیگر مراحل به یاد ماندنی را انجام دهید دیگر نگران باشید چرا که در GTAEFLC قسمتی وجود دارد که بازیکن میتواند تمامی مراحلی که انجام داده است را باری دیگر انتخواب کند ، بخش داستانی که در بازی قرار دارد بسیار جالب است و یک ماجرای زیبا را دنبال میکند ، مردم شهر Liberty City عوض شده اند با شخصیت های جالبی روبرو هستیم که از نظر هوش مصنوعی هم عالی هستند ، وقتی به جاده های شهر میرویم ترک های جدید ایجاد شده است که همانند تپه چاله هستند البته این را فقط در مکان های قدیمی شهر میتوانید مشاهده کنید.
اسم خیابان ها زیادفرقی نکرده اند به جزء چندین خیابان که نام آنها عوض شده است ، این بار بازیکن احساس خواهد کرد با یک جی تی ای جدید طرف است ، در مورد امکانات باز باید گفت یکی از جالب ترین آنها چتر نجات است (یاد GTA Sanadreas ( بخیر! شما میتوانید همانند جی تی ای قبلی از چتر نجات استفاده کنید هر طور که دل تان میخواهد از ساختمان های بزرگ و یا هلیکوپتر ها بپرید واقعاً لذت بی نظیری دارد ، سلاح های بازی تغییر کرده اند و بیشتر سلاح های مدرن در بازی اضافه شده اند! اتومبیل های زیادی در GTAEFLC قرار دارد که تجربه کرده هر یک از انها بسیار هیجان انگیز است ، سلاح هایی همچون (Pistol .44 . ÁMT Automag ، Explosive Shotgun ، Gold SMG . Uzi SMG ، FN P90 ، M249 SAW ، DSR-1 ) بهترین سلاح های بازی به حساب می آیند البته سلاح های بسیاری هم وجود دارد ... وسایل نقلیه محتلفی در بازی اضافه شده است از جدید ترین اتومبیل ها گرفته تا قدیمی ترین آنها ... در مورد هلیکوپتر ها هم باید گفت چندین نوع در بازی اضافه شده اند که یکی از جالب ترین آنها هلیکوپتر جنگی است که موشک و تیر هم میزند تصویر آن را میتواند در این نقد و بررسی مشاهده نمایید ، نوع دیگر یک نوع هلیکوپتر باری بسیار سنگین است وقتی منفجرش کنید انفجار محیبی رخ میدهد ! از متور سیکلت ها هم باید گفت (Bati Custom ، Hakuchou ، Double T ، و ... ) جالب ترین متور سیکلت های بازی هستند ، یکی دیگر از قابلیت هایی که در سریع جدید اضافه شده است متصل کردن توربو به اتومبیل است!! سازندگان بسیار عالی بر روی بخش های جزئیاتی گیم پلی بازی کار کرده اند ؛ هوش مصنوعی بازی از سری قبل هم پیشرفته تر شده است یا اگر هم پیشفرته نشده ولی مردم از خود حرکات جدیدی بروز میدهند که بسیار جالب هستند ...
گرافیک:
گرافیک بازی شاهد پیشرفت های فراوانی بوده است شاهد به سادگی نتوان متوجه ی این همه پیشرفت در بازی شد ولی اگر کمی بازی را انجام دهید و در آن به سیر سفر به پردازیم متوجه میشویم سازندگان بار دیگر دستی به سر روی گرافیک بازی کشیده اند ، در GTA IV هم واقعاً گرافیک بازی بی نظیر بود و مشکلی خاصی در آن دیده نمیشود ولی GTAEFLC از این نظر پیشرفت های بسیار خوبی کرده است یکی از مسائلی که میتواند ذهن هر بازیکن را نسبت به خود مشغول کند گرافیک بازی است ، مسلما این موضوع برای ما اهمیت فراوانی دارد و بسیاری بازیها را با خوب و یا بد بودن گرافیکشان در مورد آنها نظر میدهند ، اگر راستش را بخواهید گرافیک GTAEFLC به آن صورت تغییر نکرده است فقط سازندگان جزئیلت بسیار کوچکی را به بازی اضافه کرده اند مثلا طراحی شخصیت ها کمی بهتر شده به خصوص مردم شهر از تنوع بیشتری بر خوردار هستند ، این بازی شهر شلوغ تر از قبل به نظر میرسد ، اتومبیل های جدیدی که وارد بازی شده است از نظر طراحی و افجکت های گرافیکی حرف اول را میزنند ، دور نمای بازی بسیار عالی تر از قبل شده اند ، سازندگان این بازی بیشتر به ساختمان های بازی توجه کرده اند چرا که شما دیگر در آسمان شهر Liberty City هم کار دارید! ولی به چتر به پایین میپرید میتوانید بهتر شدن دورنما و کیفیت فاصله ی شما را زمین را مشاهده کنید ، چهره ها و مردم شهر بسیار جذاب تر از قبل به نظر میرسند باید خود بازی را امتحان کنید تا متوجه ی منظورمان شوید.
فیزیک:
اگر با فیزیک GTA IV آشنا باشید حرف ما را بهتر درک میکنید ، حرف خاصی نمیشود از فیزیک بازی زد چون همانند قبل است و اصلا هم لازم به تغییر کردن نبود شاید انتظاراتی از پیشرفت بخش های فیزیک بازی داشتیم ولی سازندگان دست کوچکی هم بر روی این قسمت کشیدن احساس میکنیم با فیزیک بهتری نسبت به قبل طرف هستیم البته شاید این یک حدس باشد ولی وقتی بازی را انجام میدهیم متوجه میشویم فیزیک کمی بهتر شده است مثلا جای گلوله ها به شکل زیبا تری بر روی بدن باقی میماند و یا تصادفات شدید تر هستند حتی اتومبیل ها در مقابل کوچکترین تصادفات عکس العمل نشان میدهند ... حتی دیده میشود زمان باقی ماندن اتومبیل های منجر شدن بسیار عالی تر شده ... واقعاً در سری قبل ما با بهترین فیزیک در سری GTA روبرو بودیم و این طور میتوان گفت اصلا این قسمت لازم به دست زدن دوباره نبود اما سازندگان بار دیگر دست کوچکی روی آن کشیدند این موضوع بار دیگر میتواند هیجان بسیار زیادی به بازی ببخشد . در GTA IV در پلتفورم Xbox360 مشکلات بسیار کوچکی در زمینه ی نور پردازی وجود داشت اما در سری جدید این مشکلات تا حد بسیار زیادی حل شده اند مثلا احساس میکنیم شهر از نورپردازی واقعی تر برخوردار است ، مثلا در غروب شهر حال هوای بسیار جالب دیدنی پیدا میکند ، سازندگان بسیار عالی بر روی این بخش کار کرده اند ، مثلا انعکاس نور در بعضی از مکان هایی که باید لازم باشد بیشتر شده است ، ولی مشکلات بسیار کوچکی دیده میشوند ... نور پردازی بازی بار دیگر توسط سازندگان ترمیم شده است به خصوص بخش های مثل سایه زنی و shield های بازی کامل تر شده اند .
توجه :
1 در پلتفورم Xbox360 حتما توصیه میکنم برای زود تر آپ شدن ابجکت های گرافیکی بازی را بر روی هارد کنسول خود Install کنید .
2بازی GTA IV به خاطر متور گرافیکی خود بسیار حساس است پس مراقب باشید دیسک آن خش نیفتد چرا که ممکن است بعض از افکت های گرافیکی دیر آپ شوند ممکن است تا بحال این مشکل برای شما پیش آمده باشد!
در GTA IV در پلتفورم Xbox360 مشکلات بسیار کوچکی در زمینه ی نور پردازی وجود داشت اما در سری جدید این مشکلات تا حد بسیار زیادی حل شده اند مثلا احساس میکنیم شهر از نورپردازی واقعی تر برخوردار است ، مثلا در غروب شهر حال هوای بسیار جالب دیدنی پیدا میکند ، سازندگان بسیار عالی بر روی این بخش کار کرده اند ، مثلا انعکاس نور در بعضی از مکان هایی که باید لازم باشد بیشتر شده است ، ولی مشکلات بسیار کوچکی دیده میشوند ... نور پردازی بازی بار دیگر توسط سازندگان ترمیم شده است به خصوص بخش های مثل سایه زنی و shield های بازی ،
صدا گذاری :
در سری قبل هم صدا گذاری بازی مشکلی نداشت ، تیم صداگذاری بازی بار دیگر صداگذاری بازی را ساخت ولی به گفته ی یکی از سازندگان بازی بخش هایی که لازم به تغییراتی در آنها نبودند تغییر نکردن ولی تعداد بسیار زیادی افکت های صوتی در بازی اضافه شد ، صدای متور و اتومبیل ها واقعاً عالی هستند به خصوص زمانی که گاز میدهد بودن شک صداگذاری بازی هیچ مشکلی ندارد ، افکت های صوتی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند ، کیفیت دیالوگ ها در بازی بیشتر شده است به خصوص وقتی که پای در شهر میگذارید صدای جمعیت را میشنوید ، سازندگان بار دیگر دست بسیار قدرتمندی بر سر صداگذاری بازی کشیده اند به جرات میتوان گفت بار دیگر بخش صداگذاری بازی عالی تر از قبل شده است ، سازندگان با دقت بر روی تمامی جزئیات بازی توجه کرده اند ، موسیقی های بازی بسیار زیبا است ، شما میتواند کانال های مختلفی را در رادیوی اتومبیل خود بشنوید واقعاً پیشرفته تر از قبل شده اند ... یکی از نکاتی که بیشتر توجه ی شما را به بازی جذاب خواهد کرد کیفیت بسیار عالی در دیالوگ های بازی است ، از صدا های متنوعی برای مردن شهر استفاده شده است ، راننده تاکسی ها وقتی تصادف میکند فحش میدهد و یا در زیر چراغ قرمز جو بسیار عالی به وجود می آید حتما باید خود تجربه ی آن را کرده باشید! صدا گذاری بازی برای این جذاب شده است چرا که در GTAEFLC ما با شهر شلوغ تر و جزئیات بیشتری طرف هستیم ، این قسمت واقعا شاهکاری پیش نیست.
نتیجه : اگر یکی از دوستاران بازی GTA هستید به شما پیشنهاد میکنیم که حتما این بازی بسیار زیبا را تهیه کنید! بهتر است بدون هیچ مقدمه ای این حرف را بزنیم! سازندگان واقعاً بسیار عالی بر روی تمامی جزئیات بازی کار کرده اند ، Rock star North همانند ساخت یک GTA جدید بر روی Grand Theft Auto Episodes From Liberty City کار کرده است ، سری قبل (GTA IV) واقعاً یک شاهکار پیش نبود ولی در قسمت جدید سازندگان سعی کرده اند دیگر دنیای تاریک سری قبل را فراموش کنند و یک حال هوای دیگری را در بازی به وجود بیاورند مطمئنا GTAEFLC آنقدر تغییر کرده است که اگر 100 ساعت GTA IV بازی کردید ولی باز هم احساس میکنید در جی تی ای جدیدی قرار دارید که میخواهد بار دیگر قدرت خود را به همه نشان دهد ، باز هم میگوییم این بازی واقعاً به صورت قطعی ارزش خریدن را دارد و ما به شما پیشنهاد میکنیم حتما این بازی را خریداری نمایید .
mohammadrezams
30-05-2010, 10:19
دوست عزیز بازی مشکل نداره ها...
من داخل بازی میرم و سیو هم میشه ، ولی میخوام ادامه مراحل قبلی که سیو کردمو برم
تو GTA IV باید xlive_wrapper رو نصب میکردیم تا ذخیره ها لود بشن ، ولی تو این بازی جواب نمیده
سلام
اگه اشتباه نکنم شما هم مثل خیلی ها از فولدر Xlive که توی ویندوز 7 تو مسیر C:\Users\[User]\AppData\Local\Microsoft هست کپی نگرفتی حالا سیو ها اجرا نمیشه . برای اجرای سیو ها به ترتیب زیر عمل کن :
1 - فایل XLiveLess 0.999 رو از لینک زیر دانلود کن .
2- این فایل رو در محل نصب بازی کپی کن .
3 - حالا یه بار برو توی بازی در یکی از اپیزودی ها سیو کن (فقط یه مرحله برو که سیو کنی) تا پوشه ی سیو ها تو My Documents ایجاد بشه .
4 - حالا فایل های سیو که اسماشون یه چیزایی مثل SGTA400 و SGTA401 و از این قبیل هست رو توی My Document در Rockstar Games\GTA IV\savegames کپی کن .
5 - حالا برو تو بازی سیو های خودت هست و کار هم می کنه .
موفق باشید ...
Heidari1388
30-05-2010, 11:23
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
چرا مسیر سیو بازی عوض میشه؟!
قبلا C:\Users\user\AppData\Local اینجا بود ولی حالا رفته My Documents
یعنی فایل xlive مسیر رو تغییر میده!؟
mohammadrezams
30-05-2010, 11:24
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
چرا مسیر سیو بازی عوض میشه؟!
قبلا C:\Users\user\AppData\Local اینجا بود ولی حالا رفته My Documents
یعنی فایل xlive مسیر رو تغییر میده!؟
بله Xlive این کار رو می کنه .
radar khoob
30-05-2010, 11:52
كسي كرك اين جي تي اي رو نداره؟
amirpers
30-05-2010, 22:11
چیزی که تو این بازی چشم من رو گرفته نحوه صحبت کردن کاراکترها و جور در اومدن کامل اون با صداهاست. کوچکترین حرکت لب و دهان و زبان در تلفظ حروف دقت شده .
xeNociDe
31-05-2010, 06:46
برادران بیایید اینور بازار من جدیداً DVD این بازی رو گرفتم و میخوام نصب کنم اما به یک فایلی که میرسه این ارور میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KXfmRGEACAMFYt3aAnZ-C2eQvPLtHDTfR/Problem_Liberty.png
حالا چیکار باید بکنم...!؟
ramin1988
31-05-2010, 09:57
دوستان سیستم من ....
ویندوز 7
رم 4 گیگ
گرافیک 256
نصب میشه برم بگیرم ....... ؟
Amin.P30
31-05-2010, 13:56
دوستان سیستم من ....
ویندوز 7
رم 4 گیگ
گرافیک 256
نصب میشه برم بگیرم ....... ؟
رم عالیه...
ولی گرافیکت پایینه.....مدل دقیق کارتت چیه؟؟؟؟؟؟؟
منم با 2000 تومان بازی را گرفتم.....
موقع نصب چند تا ارر داد ولی راحت اجرا شد...
ارری که RETRY داره بعد دیسک 2بعدی را باید گذاشت و RETRY را زد.و..
توی LOADING هم گیر نمیکنه......
ramin1988
01-06-2010, 03:51
رم عالیه...
ولی گرافیکت پایینه.....مدل دقیق کارتت چیه؟؟؟؟؟؟؟
منم با 2000 تومان بازی را گرفتم.....
موقع نصب چند تا ارر داد ولی راحت اجرا شد...
ارری که RETRY داره بعد دیسک 2بعدی را باید گذاشت و RETRY را زد.و..
توی LOADING هم گیر نمیکنه......
ATI 4200 ,,,,,,,
hobgoblin
01-06-2010, 07:04
عجب گرفتاري شديما
تو گي توني اون مرحله كه يه هليكوپتر از روي كشتي دزديدم گير كردم شديد.
با هليكوپتره كشتي رو زدم و اون 3 تا قايقو دنبال كردم تا رسيدن به ساحل. كلي آدم توي ساحل هست ولي نميشه با هليكوپتر زدشون. كنترلش خيلي شخميه.
xeNociDe
01-06-2010, 08:39
برادران بیایید اینور بازار من جدیداً DVD این بازی رو گرفتم و میخوام نصب کنم اما به یک فایلی که میرسه این ارور میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KXfmRGEACAMFYt3aAnZ-C2eQvPLtHDTfR/Problem_Liberty.png
حالا چیکار باید بکنم...!؟
کسی نمیدونه مشکل چیه؟؟:41:
generaltj
01-06-2010, 09:06
فک کنم مشکل از دی وی دی بازیته.
یا خوب رایت نشده یا فایلاش خرابه.
.Behnam.
01-06-2010, 15:11
سلام ...
این بازی با GTA IV فرق میکنه ؟
یا همونه ، فقط چند تا چیز بهش اضافه کردن ؟
hobgoblin
01-06-2010, 15:13
سلام ...
این بازی با GTA IV فرق میکنه ؟
یا همونه ، فقط چند تا چیز بهش اضافه کردن ؟
پايه اصلي همونه كه مراحل جديد با داستان و شخصيت هاي جديد بهش اضافه شده.
Electronic-Arts
01-06-2010, 16:35
اون فایلی رو که اسمش رو نوشته خرابه
.Behnam.
01-06-2010, 20:05
پايه اصلي همونه كه مراحل جديد با داستان و شخصيت هاي جديد بهش اضافه شده.
مراحل جدید و شخصیت اضافه شده یا جایگزین شده؟:13:یعنی کلاً بهتر از GTA IV هستش؟!
ممنون
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش می کنم صفحه سیاه می شه وپیغام "out of range " میده.
کسی می دونه چطوری باید این گیر رو رفع کنم؟
Amin.P30
02-06-2010, 06:28
مراحل جدید و شخصیت اضافهشده یاجایگزین شده؟:13:یعنی کلاً بهتر از GTA IV هستش؟!
ممنون
این نسخه در اصل 2 تا بازی هستش..یکی ادامه همون iv و دیگری فکر کنم با یه شخصیت دیگر...
من زیاد بازیش نکردم و لی کلا مراحلش که فرق میکنه....
بازی قشنگ تر از iv هستش..
---------- Post added at 07:28 AM ---------- Previous post was at 07:27 AM ----------
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش می کنم صفحه سیاه می شه وپیغام "out of range " میده.
کسی می دونه چطوری باید این گیر رو رفع کنم؟
سیستم و ویندوزت چی هست؟؟؟؟؟؟
سیستم و ویندوزت چی هست؟؟؟؟؟؟
xp
cpu : E8400
9600gt vga
ram : 2gig
Amin.P30
02-06-2010, 06:46
xp
cpu : E8400
9600gt vga
ram : 2gig
ویندوزت که اگر xp هستش حتما باید sp3 باشه...
سیستمت که راحت جواب میده..
یه کرک 5 مگی razor چند صفحه عقب تر هستش کرک خوبیه..اون را هم امتحان کن..
تمام اپدیت های بازی را هم نصب کن...
کارت گرافیکت را اپ دیت کن..
ببین چی میشه...
ببخشید
سیو کامل بازی را کسی دارد؟+فایل xlive.dll
سلام
من بازی را نصب کردم اما هرجا دنبال سیو میگردم نیست
اگرکسی داره برام بذاره
episodes from liberty city:41:
A.M.D.D.E.V.I.L
02-06-2010, 22:46
بیا
oghtapost
03-06-2010, 02:42
دوستان
سیستم من..
cpu 5300 intel
ram 2.5
vga:geforce 9500
windows xp sp3
توی بازی جون میکنه و اصلا سرعتش خوب نیست با این که گرافیکشو رو کمترین گزاشتم
(اینجوری باید باشه؟)
مم
نون
.
.
JING3LKHAN
03-06-2010, 11:52
مال من که رمم 4 گیگه و سی پی یو 4600 amd گراف 768 192bit دارم مثل حلزونه...احتمالا از کرک ه
oghtapost
03-06-2010, 11:57
بازی من نسخه ی استیمیه... کرک نداره
همه برنامه هاش هم آخرین نسخس دایرکت ایکس و....
لطفا یکی رسیدگی کنه...
kingali_menelion
03-06-2010, 12:05
این نسخه در اصل 2 تا بازی هستش..یکی ادامه همون iv و دیگری فکر کنم با یه شخصیت دیگر...
من زیاد بازیش نکردم و لی کلا مراحلش که فرق میکنه....
بازی قشنگ تر از iv هستش..
نه داداش من ادامه IV کجا بود؟! این دو تا بازی ماجراشون در موازات با همون IV رخ میده، با این تفاوت که شما در نقش دو نفر دیگه از خلافکارهای شهر بازی می کنید که هر کدومشون یه سری مراحلی رو انجام میدن و اگه دقت کنید توی بعضی مراحل با نیکو، شخصیت اصلی IV هم برخورد می کنید...
Amin.P30
03-06-2010, 12:16
مال من که رمم 4 گیگه و سی پی یو 4600 amd گراف 768 192bit دارم مثل حلزونه...احتمالا از کرک ه
بازی من نسخه ی استیمیه... کرک نداره
همه برنامه هاش هم آخرین نسخس دایرکت ایکس و....
لطفا یکی رسیدگی کنه...
این کرک را تست کنید:
من با این بازی یه مشکل دارم و اینه که سیو نمی شه و می گه باید online باشی تا سیو بشه.
چه کار باید بکنم؟
سلام
من با این بازی یه مشکلی دارم و اینه که اصلا سیو نمی کنه و موقعی که میخوام سیو کنم میگه حتما باید online باشی.
باید چه کار کنم؟
یکی راهنماییم کنه
ممنون
بازیه من سیو نمی شه. میگه حتما باید online باشی.
باید چه کار کنم.
ممنون
oghtapost
03-06-2010, 13:59
این کرک را تست کنید:
هیچ فرقی نکرد....
Electronic-Arts
03-06-2010, 17:12
هیچ فرقی نکرد....
به احتمال بسیار زیاد مشکل از گرافیک هست چون گرافیک DDR2 هست و برای این بازی به درد نمیخوره
A.M.D.D.E.V.I.L
03-06-2010, 17:18
سی پی یو حد اقل 3 هسته ای میخواد این بازی
مانیتور بزرگ کارت گرافیکی خوبی نیاز داره
برای اینکه بتونید این بازی رو بدون هییچ مشکلی (البته بدون مد ENB ) اجرا کنید و 30 -50 فرم بگیرید یک کارت گرافیکی 5870 بگیرید و البته به نسبت سی پی یو تون جواب میده
اگه میخواید بازی GTA IV 1.0.5.0 رو با مد ENB اجرا کنید و همه ی تنظیمات رو بیارید به شاخ ترین صورت برای اینکه یک فرمی مثل 30-50 تا بگیرید باید کارت گرافیکتون
2x5970
یا
3x 480GTX
باشه
چون مد ENB واقعا یک غول هست
oghtapost
03-06-2010, 18:06
خوب اینجوری به درد نیمخوره 600 بدم واسه یه بازی پورت شده؟...
تازه باید 100 پول پاور بدم و خرجای دیگه که واقعا نمی صرفه...
به نظرم بهتره برم یه xbox بگیرم....
مم
نون
.
.
mohammadaliarmin
03-06-2010, 20:12
سلام دوستان من نتونستم طاقت بیارم و رفتم این بازی رو خریدم فقط یه مشکل دارم و اون اینه که چند ثانیه بازی درست پیش میره بعد یکم گیر میکنه دوباره چند ثانیه درسته بعد دوباره گیر میکنه کسی نمیدونه بخاطر چیه رو کمترین تنظیمات هم همینجوریه لطفا کمک کنید :41:
abolfazl_gallant
03-06-2010, 21:42
سلام کسی میتونه لینک کرک سالم این بازی رو بده ممنون میشم
matrix_3s
03-06-2010, 22:25
سی پی یو حد اقل 3 هسته ای میخواد این بازی
مانیتور بزرگ کارت گرافیکی خوبی نیاز داره
برای اینکه بتونید این بازی رو بدون هییچ مشکلی (البته بدون مد ENB ) اجرا کنید و 30 -50 فرم بگیرید یک کارت گرافیکی 5870 بگیرید و البته به نسبت سی پی یو تون جواب میده
اگه میخواید بازی GTA IV 1.0.5.0 رو با مد ENB اجرا کنید و همه ی تنظیمات رو بیارید به شاخ ترین صورت برای اینکه یک فرمی مثل 30-50 تا بگیرید باید کارت گرافیکتون
2x5970
یا
3x 480GTX
باشه
چون مد ENB واقعا یک غول هست
03-06-2010, 22:48
چرا توی سایت
GTAFORUMS یک عده MAD MAN وجود دارن که با خاطر این بازی کار های احمقانه کردن مثلا خودشون از ALIEN WARE کارت های 600 جیتی ایکس از NVIDIA رو سفارش دادند و حتی 3 تا سفارش دادن که از بازی توی فرم های نجومی استفاده کنن!!!!
اگه خودت پول داشتی ایکس باکس میگرفتی (به قیمت نمیدونم فکر میکنم 400 تومن) یا 1500 تومن میدادی یک کارت گرافیکی غول بخری؟ تازه فرم های GTA IV +ENB 0.079SORA برابر با میدونی چی هست؟ نصف فرم هایی که از کرایسیس 2 توی آخرین تنظیمات میگیری !!!!
underworld
04-06-2010, 10:11
سلام
ببخشید من برای بار اول که میخوام بازی رو اجرا کنم وقتی Start New Game رو میزنم توی صفحه لود بازی هیچ آهنگی نمیزنه و هی تصویر شخصیتهای بازی رو نشون میده....هرچی هم صبر میکنم بازی لود نمیشه!
این مشخصات سیستم:
windows XP sp3
Cpu: 3.4 dual core
Ram: 2gig
VGA: 512 mb 256 bit
underworld
04-06-2010, 10:20
سلام
ببخشید من برای بار اول که میخوام بازی رو اجرا کنم وقتی Start New Game رو میزنم توی صفحه لود بازی هیچ آهنگی نمیزنه و هی تصویر شخصیتهای بازی رو نشون میده....هرچی هم صبر میکنم بازی لود نمیشه!
این مشخصات سیستم:
windows XP sp3
Cpu: 3.4 dual core
Ram: 2gig
VGA: 512 mb 256 bit
کسی نمیدونه اشکال از کجاست؟!
ضمنا یه پچ جدید اومده به ورژن 1.1.2 با حجم 115 مگ از لینک زیر میشه دانلودش کرد...کسی احیانا دانلودش کرده بگه چه تغییراتی میده؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/COLOR]
kourosh4
04-06-2010, 10:34
دوستا لطفا لینک دانلود مد enb رو میشه بزارید ....
هر چی گشتم پیداش نکردم.........
ممنون...
zombe_gta
04-06-2010, 11:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این مشکلیه که دارم وقتی Done رو میزنم اتفاقی نمیافته
وقتی فلش که بالا در چپ هستو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته
اگه کسی با این مشکل روبرو شده ممنون میشم چون کسی نتونسته مشکلمو حل کنه
اگه اینو رد نکنم نمیتونم save کنم تمامیه پچ ها و ... رو امتهان هم کردم که ربطی به این قضیه نداشتن
ممنون میشم کمکم کنین
Amin.P30
04-06-2010, 11:07
کسی نمیدونه اشکال از کجاست؟!
ضمنا یه پچ جدید اومده به ورژن 1.1.2 با حجم 115 مگ از لینک زیر میشه دانلودش کرد...کسی احیانا دانلودش کرده بگه چه تغییراتی میده؟
صفحه لود بازی که برا من هم تصویری نمیاد..
یه نسخه داشتم که توی LOADING گیر میکرد که بازی مشکل داشت..
یه نسخه دیگه گرفتم که مشکلی نداره..
حالا برای شما توی LOADING گیر میکنه؟؟؟؟؟؟
underworld
04-06-2010, 11:51
صفحه لود بازی که برا من هم تصویری نمیاد..
یه نسخه داشتم که توی LOADING گیر میکرد که بازی مشکل داشت..
یه نسخه دیگه گرفتم که مشکلی نداره..
حالا برای شما توی LOADING گیر میکنه؟؟؟؟؟؟
بله, همینطور توی صفحه لودینگ میمونه و اجرا نمیشه!
6 تومن پول دادم واسه این بازی! (4 تا دی وی دی 1500 تومنی!)
حالا باید چیکار کنم!؟ :41:
hassan_magic2000
04-06-2010, 11:59
سلام
واقعیتش من وقتی روی xp بازی میکنم اگر کابل مودم وصل باشه اصلا داخل بازی نمیشه و همین مشکل شما پیش میاد
برای همین من یا مودم رو خاموش میکنم یا کابلش رو در میارم بازی بدون مشکل اجرا میشه
شما هم یه تست بکن ببین جواب میده یا نه ؟!
underworld
04-06-2010, 12:20
ببینم این بازی مثل gta iv برای اجرا به Microsoft Games For Windows نیاز نداره؟...یعنی اول باید از طریق offline پروفایل بسازیم؟
چونکه برای من اصلا همچین منویی نمیاد که برم پروفایل بسازم
یعنی برنامشو نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم منوی Microsoft Games For Windows برام نمیاد!
Amin.P30
04-06-2010, 15:03
اگه اینو رد نکنم نمیتونم save کنم تمامیه پچ ها و ... رو امتهان هم کردم که ربطی به این قضیه نداشتن
ممنون میشم کمکم کنین
یه جا میگه که باید اکانت بسازید...
بعد صفحه را که بکشی پایین CREATE OFFLINE PROFILE داره..اونو بزنی سیو میتونی بکنی...
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
6000 تومان...!
دیگه حد اکثر بگو 4000 تومان...
من که هر دیسکی را 500 میگیرم...
برای این مشکل گیر کردن هم من هم هیچ کاری را نتونستم بکنم...
راه حل کابل مودم را هم تست کن...
این کرک RAZOR را هم ببین...
نشد به فروشنده بگو جلوت تست کنه اگر کار نکرد پولتو بگیر یا یه نسخه دیگه بگیر ازش...
underworld
04-06-2010, 15:30
کابل مودم رو هم کشیدم
2 تا کرک razor1911 و reloaded هم امتحان کردم
وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم پیغام زیر رو میده
وقتی هم که فایل xlive رو دانلود کردم و رفت توی منوی بازی, روی گزینه Live که کلیک میکنم هیچی نمیشه
وقتی هم که بدون ساختن اکانت گزینه start رو میزنم پیغام زیر رو میده
و وقتی که Enter میکنم توی لودینگ بازی میمونه و چند ثانیه بعدش میپره بیرون!
oghtapost
04-06-2010, 18:04
دوست عزیز...
نسخه ی اصل این بازی 5 dvd هست و نیاز به کرک نداره. 4 dvd ناقصه 5dvd بگیر مشکلات برطرف میشه البته اگه سخت افزار خیلی قوی داری...
توی 5 dvd توی dvd آخر همه ی برنامه ها از جمله microsoft game live , ..... و بقیه ی برنامه هارو با آخرین آپدیت داره
در ضمن بنده 7 تومن واسه این بازی دادم
مم
نون
.
.
zombe_gta
04-06-2010, 18:15
همچین چیزی امکان نداره وقتی رولو میکشم پایین اسم سایته Games for windows live را داده که هیچی صفحه ی دیگری هم در کار نیست از همون اول همین صفحه بوده و نمیتونم عوضش کنم
Amin.P30
04-06-2010, 19:25
برا من 4 دی وی دی بود..کرک با خود بازی نصب میشه..
یه چند تا ارر هم داد موقع نصب..
ولی در کل مشکلی نداره...
matrix_3s
04-06-2010, 20:47
چه قیمتایی دادین..........................
7تومن ، 6 تومن
من 4 تومن دادم بازم میگم زیاده
matrix_3s
04-06-2010, 20:56
A.M.D.D.E.V.I.L
04-06-2010, 21:11
آپدیت رو من دادم قبلا خیلی خوب شده سایه های very high یک جوری کند تر شدن 5 تا فرم بیشتر میگیرن بازی های IV و EFLC
تنظیمات مجزاشون سیو میشه و سایه های درخت ها درست شده توی تاپیک ادیت آی وی دادم
zombe_gta
04-06-2010, 21:14
ممنون میشم کمکم کنین
کسی نمیدونه چکار کنم
underworld
04-06-2010, 23:59
بازی رو یه بار پاک کردم دوباره نصب کردم مشکل ساخت اکانت حل شد
ولی بازهم توی لودینگ بازی میمونه!
ممکنه دانلود پچ 1.1.2 درستش کنه؟!!
.Behnam.
05-06-2010, 13:48
سلام بچه ها ...
آقا داستان این بازی با IV فرق داره ؟ شخصیتش چطور؟
Amin.P30
05-06-2010, 14:39
سلام بچه ها ...
آقا داستان این بازی با IV فرق داره ؟ شخصیتش چطور؟
underworld
05-06-2010, 22:49
سلام
بچه ها من فقط مشکلم اینه که توی لودینگ بازی میمونه و لودش تموم نمیشه و بازی رو لود نمیکنه
من از کرک 5 مگی Razor 1911 استفاده میکنم
ممکنه که از کرک باشه؟ اگه ممکنه لینک چندتا کرک دیگه رو برام بزارین امتحانشون کنم
Amin.P30
06-06-2010, 09:47
سلام
بچه ها من فقط مشکلم اینه که توی لودینگ بازی میمونه و لودش تموم نمیشه و بازی رو لود نمیکنه
من از کرک 5 مگی Razor 1911 استفاده میکنم
ممکنه که از کرک باشه؟ اگه ممکنه لینک چندتا کرک دیگه رو برام بزارین امتحانشون کنم
من میگم مشکل از بازیه..
برای منم همین مشکل را داشت...
با همون کرک RAZOR بازی اجرا میشه...
underworld
06-06-2010, 13:11
من رفتم پچ 1.1.2 با حجم 115 مگ رو دانلود کردم مشکل لودینگ اول بازی درست شد
بعدش که دمو اول بازی رو نشون میده و میخواد دوباره لود کنه ارور زیر رو میده و میپره بیرون از بازی:
EFLC FATAL ERROR: Invalid resource detected - Please re-install the game
توی بازی Gay Tony هم که میره اولش بازی اشکالات گرافیکی رو داره مثل عکس زیر...بعدش از بازی میپره بیرون و پیغام بالا رو میده
خواهشا کمک کنید
سلام بچه ها من gta episode from liberty city رو گرفتم نصب کردم.کرکشم razor 1911 .وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم.این ارور رو میده.
the ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
واسه چیه ؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممک؟؟؟؟؟؟
کار مارو هم راه بندازید.
reza_gifo
06-06-2010, 15:14
salam bacheha
man baziro rikhtam
amma moghe bazi hey vaimise 2bare addi mishe bad 2bare vaimise!
bayad chikar konam?
moshkelam az chie?
merc
underworld
06-06-2010, 15:19
سلام بچه ها من gta episode from liberty city رو گرفتم نصب کردم.کرکشم razor 1911 .وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم.این ارور رو میده.
the ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
واسه چیه ؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممک؟؟؟؟؟؟
کار مارو هم راه بندازید.
اولا بازی رو حتما توی درایو پیش فرض نصب کنید
دوما باید برنامه Microsoft games for windows رو نصب کنی که داخل پوشه support دی وی دی بازی هست
سلام
یه ترینر توپ (نه چیت که به صورت شماره هستش) کسی سراغ داره که جان و اسلحه و .... نا محدود باشه .سایت چیت هپن که ماشالله پولیه:13:.یه سوال دیگه اینکه از کجا میشه فهمید که ورژن جی تی ا چنده؟
اولا بازی رو حتما توی درایو پیش فرض نصب کنید
دوما باید برنامه Microsoft games for windows رو نصب کنی که داخل پوشه support دی وی دی بازی هست
مرسی بابت جوابت.واقعا تشکر.
این کارو کردم درست شد.حالا بازی رو که اجرا می کنم.بعد اومدن لوگوی راک استار صفحه سیاه میشه که می خواد بازیی بیاد همونجا گیر می کنه.
چی کار کنم.؟؟؟؟؟
A.M.D.D.E.V.I.L
06-06-2010, 16:18
سلام
یه ترینر توپ (نه چیت که به صورت شماره هستش) کسی سراغ داره که جان و اسلحه و .... نا محدود باشه .سایت چیت هپن که ماشالله پولیه:13:.یه سوال دیگه اینکه از کجا میشه فهمید که ورژن جی تی ا چنده؟
بابا جان
اینجا تاپیک مربوطه نیست
بیا اینم از کامل ترین ترینر دنیا
SIMPLE NATIVE TRAINER
از نیترو گرفتن تا پایین آوردن ماشین هر چی دلت خواست هست توش
underworld
06-06-2010, 16:41
مرسی بابت جوابت.واقعا تشکر.
این کارو کردم درست شد.حالا بازی رو که اجرا می کنم.بعد اومدن لوگوی راک استار صفحه سیاه میشه که می خواد بازیی بیاد همونجا گیر می کنه.
چی کار کنم.؟؟؟؟؟
حالا کجاشو دیدی؟!
برای اجرای این بازی بعضیها مثل خودم مجبورن هفت خان رستم رو رد کنن
1-هرچی برنامه توی پوشه support میبینی نصب کن
2- بازی رو فقط روی ویندوز xp sp3 نصب کن
3- این پست یکی از دوستان رو مطالعه کن و مطمئن شو همه کارهاشو انجام دادی:
matrix_3s
06-06-2010, 16:50
حالا کجاشو دیدی؟!
برای اجرای این بازی بعضیها مثل خودم مجبورن هفت خان رستم رو رد کنن
1-هرچی برنامه توی پوشه support میبینی نصب کن
2- بازی رو فقط روی ویندوز xp sp3 نصب کن
3- این پست یکی از دوستان رو مطالعه کن و مطمئن شو همه کارهاشو انجام دادی:
واسه ما که هیچ مشکلی نداشت
چند تا عکسم میگیرم واستون میذارم
underworld
06-06-2010, 16:56
واسه ما که هیچ مشکلی نداشت
چند تا عکسم میگیرم واستون میذارم
من نگفتم همه مشکل دارن
ولی این بازی قبلیش که همون IV بود واسه PC انقدر مشکلات داشت که مجبور شدن تاپیک جدا برای حل مشکلاتش بزنن که هنوزم توش میان پست میدن
لعنت بر PC و این راک استار که همیشه واسه ما pc بازها مشکل درست میکنه!
سلام
من این بازیو نصب کردم و بازی اول خوب و روون اجرا میشه ولی در Gay Tony وقتی play میزنم بازی لود نمیشه و در اون ارم قبل از اجرا می مونه و لود نمیشه . حالا به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
matrix_3s
06-06-2010, 22:04
من نگفتم همه مشکل دارن
ولی این بازی قبلیش که همون IV بود واسه PC انقدر مشکلات داشت که مجبور شدن تاپیک جدا برای حل مشکلاتش بزنن که هنوزم توش میان پست میدن
لعنت بر PC و این راک استار که همیشه واسه ما pc بازها مشکل درست میکنه!
بازی پورت شده همین دیگه
ولی پچ 6 مشکلاتو رفع میکنه
من iv رو با 39 فریم بازی میکنم
Milad4171
06-06-2010, 22:32
من خیلی وقت پیش گفته بودم که توی یه مرحله ای بعد از لود یهو میمرم. مشکل از کرک یا چیز دیگه ای هست رو نمیدونم
کرک سالم جدیدی اومده؟ جواب داده واسه کسی؟
reza_gifo
06-06-2010, 22:49
salam bacheha
man baziro rikhtam
amma moghe bazi hey vaimise 2bare addi mishe bad 2bare vaimise!
bayad chikar konam?
moshkelam az chie?
merc
underworld
06-06-2010, 22:53
بازی پورت شده همین دیگه
ولی پچ 6 مشکلاتو رفع میکنه
من iv رو با 39 فریم بازی میکنم
ببخشید پچ 6 دیگه کدومه؟!
لطفا لینک دانلودش رو بدین چون خیلی وقته بازی رو گرفتم هنوز نتونستم درست اجراش کنم
من خودم حدس میزنم ارور زیر دلیلش کرک ناسالم باشه...چون خودش داره میگه که یه فایل اجرایی ناسالم وجود داره و باید بازی رو از اولش نصب کنم (من کرک razor 5mb رو ریختم)
EFLC FATAL ERROR: Invalid resource detected - Please re-install the game
*Forgotten*
06-06-2010, 23:03
سلام
آیا بازی در حالت آفلاین یا LAN مد co-op story mode داره؟
ebjumong
07-06-2010, 03:53
ببخشید دوستان
من سیو بازی را بعد از هلی کوپتر دزدی را میخواهم
اخه هر چی بازی کردم رد نشد
بازیه منم درست شد .
دمت گرم underwourld جان.
فقط در خواست آخری رمز های بازی رو داری.
Amin.P30
07-06-2010, 09:05
بازیه منم درست شد .
دمت گرم underwourld جان.
فقط در خواست آخری رمز های بازی رو داری.
این ترینر را ببین:
underworld
07-06-2010, 10:09
بازیه منم درست شد .
دمت گرم underwourld جان.
خواهش میکنم
خوش به حالتون...ما که از غافله عقبیم!
میشه یکی از دوستان لطف کنه کرک 57 مگی Reloaded رو بزاره یه امتحانی بکنم شاید درست شد
dehghan1a
07-06-2010, 10:59
سلام به همه.
توی ویندوز7 پس از نصب بازی gta وقتی میخام فایلهایی که تو dvd هست رو نصب کنم بجز Win Live باقیشون این پیغاموم میدن:
Not enough Storage is available to process this command.
لطفا کمکم کنید.
Amin.P30
07-06-2010, 12:16
خواهش میکنم
خوش به حالتون...ما که از غافله عقبیم!
میشه یکی از دوستان لطف کنه کرک 57 مگی Reloaded رو بزاره یه امتحانی بکنم شاید درست شد
RELOADED :
reza_gifo
07-06-2010, 15:03
سلام بچه ها
من بازیرو نصب کردم اما موقع بازی هی وای میسه یعد 2باره درست میشه بازم هی تکرار میشه!
باید چیکار کنم؟
matrix_3s
07-06-2010, 20:29
ببخشید پچ 6 دیگه کدومه؟!
لطفا لینک دانلودش رو بدین چون خیلی وقته بازی رو گرفتم هنوز نتونستم درست اجراش کنم
من خودم حدس میزنم ارور زیر دلیلش کرک ناسالم باشه...چون خودش داره میگه که یه فایل اجرایی ناسالم وجود داره و باید بازی رو از اولش نصب کنم (من کرک razor 5mb رو ریختم)
منظورم iv هستش
فک کنم پچ 7 هم اومده باشه
این ترینر را ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این واسه کدوم یکی از بازیاس
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
سلام به همه.
توی ویندوز7 پس از نصب بازی gta وقتی میخام فایلهایی که تو dvd هست رو نصب کنم بجز Win Live باقیشون این پیغاموم میدن:
Not enough Storage is available to process this command.
لطفا کمکم کنید.
واسه منم نصب نشد ولی مشکلی هم پیش نیومد
oghtapost
08-06-2010, 23:29
متاسفانه ما هر چی میگیم دوستان گوش نمیکنن
هر کس میخواد بازی gat episodes from liberty city بگیره نسخه ی 5 dvd بگیره همراه با همه ی برنامه ها با آخرین آپدیت همه ی مشکلات واسه نسخه ی 4 dvd هست ( البته باید سیستم قوی هم داشته باشید..)
reza_gifo
08-06-2010, 23:57
بچه ها من سیستمم اینه:
cpu :intel t4400 2.2 ghz 800mhz
vga:ATI 512 4570
3g ram
320hard
به نطرتون میکشه واسه این بازی؟
مرسی از جوابتون:11:
Milad4171
09-06-2010, 02:06
من نمیدونم این راک استار چیکار داره میکنه. اینم مثل اون قبلی کسی نتونست درست حسابی بازی کنه. به جرات میگم مشکلاتی که من بااین بازی و قبلی داشتم توی هیچ بازی دیگه ای نداشتم و از سابقه ی راک استار هم نمیشه گذشت.
نمیدونم توی کنسول هم این مشکل هست یا نه! من که دیگه بیخیالش شدم!!!
silent mj
09-06-2010, 14:31
.::سلام بچه ها خسته نباشيد::.
من نسخه 5 DVD اين بازي رو نصب كردم و هيچ مشكل گرافيكي نداشتم،
ولي داخل بازي گي توني ، اون مرحله كه ميره مبارزه آزاد با سه نفر ،
وقتي سه تاشون رو كشتم بهد از لودينگ با دوستش دعواشون ميشه و يه لودينگ مياد و خود به خود ميميره
حتي چند مرتبه هم اين مرحله رو رفتم ولي باز همون اتفاق مي افته
بازي هم خودش كرك شده هست با كرك razor
مشكل آيا از خود بازي هست يا كرك يا چيز ديگه...
تازه سيستمم هم خيلي راحت بازيو ران كرده بدون هيچ مشكلي بازيو به انتها رسوندم.
سيستم من :
vga-9600 GT-TZL 1Gb GDDR3
CPU-Intel core 2 duo E7300
MB-Asus P5Q Pro
Ram-2 Gb
Hdd-250 Gb
Power-500 W-silver stone
تازه بايد بگم من اين سيستمو دو سال پيش بستم.
oghtapost
09-06-2010, 18:18
بچه ها من سیستمم اینه:
cpu :intel t4400 2.2 ghz 800mhz
vga:ATI 512 4570
3g ram
320hard
به نطرتون میکشه واسه این بازی؟
مرسی از جوابتون:11:
رم و هاردت خوبه
ولی cpu و vga ......
به نظرم فقط میتونی بازیو نصب کنی..
مم
نون
.
.
HELLBOY_HP
10-06-2010, 16:39
من نميدونم چرا شماها انقدر مشكل تو اين بازي داريد مال من كه خيلي راحت نصب شد حتي راحت تر از IV .
تازه سيستمم هم خيلي راحت بازيو ران كرده بدون هيچ مشكلي بازيو به انتها رسوندم.
سيستم من :
vga-9600 GT-TZL 1Gb GDDR3
CPU-Intel core 2 duo E7300
MB-Asus P5Q Pro
Ram-2 Gb
Hdd-250 Gb
Power-500 W-silver stone
تازه بايد بگم من اين سيستمو دو سال پيش بستم.
واقعا خسته نباشي فكر ميكني كم سيستمي داري بايدم راحت اجرا بشه داداش اجرا نشدن بازي رو سيستم شما در حد يه جوك اونم بي نمكش :27:
silent mj
11-06-2010, 11:37
.::سلام بچه ها خسته نباشيد::.
من نسخه 5 DVD اين بازي رو نصب كردم و هيچ مشكل گرافيكي نداشتم،
ولي داخل بازي گي توني ، اون مرحله كه ميره مبارزه آزاد با سه نفر ،
وقتي سه تاشون رو كشتم بهد از لودينگ با دوستش دعواشون ميشه و يه لودينگ مياد و خود به خود ميميره
حتي چند مرتبه هم اين مرحله رو رفتم ولي باز همون اتفاق مي افته
بازي هم خودش كرك شده هست با كرك razor
مشكل آيا از خود بازي هست يا كرك يا چيز ديگه...
***fandogh***
11-06-2010, 11:38
سلام دوستان منم این بازی رو تازه گرفتم 5 dvd هم داره نصب کردم تو بازی نمیره این پیغام رو میده
this application has faild to start because xlive.dll was not found.
re_installing the application may this problem
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
mehdi_vsgh
11-06-2010, 12:06
سلام دوستان منم این بازی رو تازه گرفتم 5 dvd هم داره نصب کردم تو بازی نمیره این پیغام رو میده
this application has faild to start because xlive.dll was not found.
re_installing the application may this problem
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
بايد حتما windows live را نصب كني.....
احتمالا تو دي وي دي بازي فايل نصبش باشه اگه نبود تو دي وي دي iv پيداش كن و نصبش كن اگه هم نبود بايد تو نت سرچ كني و دانلود و نصبش كني
ramin1988
11-06-2010, 12:30
THE ORDINAL 5365 COULD NOT BE LOCATED IN DYNAMIC LINK LIBRARY XLIVE.DLLL
این اخطار چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Spaniuly
11-06-2010, 12:39
كسي نميدونه مشكل چيه ، بابا گير كردم تو اين مرحله...:41:
مشکل از هیچ جا نیست. اون رو باید بکشی لامصب خیلی فرز هست دستشم چاقو هست اگه گیرت بندازه نمی تونی کاری کنی باید توی اولین لحظه بکشیش
***fandogh***
11-06-2010, 19:50
بايد حتما windows live را نصب كني.....
احتمالا تو دي وي دي بازي فايل نصبش باشه اگه نبود تو دي وي دي iv پيداش كن و نصبش كن اگه هم نبود بايد تو نت سرچ كني و دانلود و نصبش كني
درست شد رفت تو بازی ولی میخوام save کنم میگه باید Games for Windows � LIVE عضو شی یا هم چین چیزی حالا باید چکار کنم
شما هم همچین کاری رو کردین ؟
silent mj
11-06-2010, 20:24
مشکل از هیچ جا نیست. اون رو باید بکشی لامصب خیلی فرز هست دستشم چاقو هست اگه گیرت بندازه نمی تونی کاری کنی باید توی اولین لحظه بکشیش
آخه هنوز نرفته به بازي نشون ميده كه ميميره
يعني ميشه گفت حدود يك ثانيه يا كمتر صفحه رو نشون ميده دوباره لودينگ مياد و بعد ميميره
oghtapost
12-06-2010, 10:59
درست شد رفت تو بازی ولی میخوام save کنم میگه باید Games for Windows � LIVE عضو شی یا هم چین چیزی حالا باید چکار کنم
شما هم همچین کاری رو کردین ؟
وقتی که میری توی بازی win live باز میشه به صفحه میاد که از شما میخواد sign شی باید همون صفحه قسمت (پایین)local profile انتخاب کنی بعد اسم و بعد خودش sign میشه بعدم که نمیخواد هیچ کار دیگه ای کنی:18:
كسي نميدونه مشكل چيه ، بابا گير كردم تو اين مرحله...:41:
سیستمت ؟.....
مم
نون
.
.
GAMELAIN
12-06-2010, 11:10
ساختن پروفایل در GTA
بعد از ورود به بازی بر روی کیبورد کلید" HOME" را فشار دهید .
سپس گزینه "CREATE NEW PROFILE"راانتخاب کنید .
چرخ وسط ماوس را به سمت پایین بچرخانید وگزینه آبی رنگی که به نام "CREATE A LOCAL PROFILE"را انتخاب کنید .
سپس نامی برای پروفایل خود انتخاب کنید وگزینه "SUBMIT"را بزنید و در نهایت "DONE"را بزنید .
وارد بازی شوید واز بازی لذت ببرید .
GAMELAIN@LIVE.COM
GAMELAIN@YAHOO.COM
***fandogh***
12-06-2010, 12:35
ممنون مشکلم حل شد 2 روز سر این گیر کرده بودم
silent mj
12-06-2010, 22:12
سيستم من :
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz x 2 (2.70Ghz)
ram : 2 GB
VGA : NVIDIA GeForce 9500 GT - 1 GB
hard : 500 GB
بازي هم به راحتي مياد و همه گزينه هاي گرافيك روي high قرار داره.
oghtapost
13-06-2010, 12:30
سيستم من :
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz x 2 (2.70Ghz)
ram : 2 GB
VGA : NVIDIA GeForce 9500 GT - 1 GB
hard : 500 GB
بازي هم به راحتي مياد و همه گزينه هاي گرافيك روي high قرار داره.
البته سیستم من دقیقا سیستم شماست تازه 5/ گیگ رمم بیشتره اما به زور میتونم بازیو رو کمترین تنظیمات بازی کنم.....
فکر کنم مشکل از dvd بازی باشه یا شاید خوب نصب نشده باشه یا ditrect x نصب نیست...
خوب اگه اینجوریه یکی بیاد مشکل منو حل کنه من همین سیستم دوستمونو دارم روی low آخرین تنظیمات به زور میتونم بازی کنم در حالی که میگن من با آخرین تنظیمات بازی میکنم:18:
silent mj
13-06-2010, 13:36
1-روي كامپيوترم ditrect x10 نصبه كه داخل خود دي وي دي بازي بود
2-راستي مگه از چه ويندوزي استفاده ميكني ؟ من با xp sp3 تمام بازي هارو به راحتي ميارم.
oghtapost
13-06-2010, 16:42
1-روي كامپيوترم ditrect x10 نصبه كه داخل خود دي وي دي بازي بود
2-راستي مگه از چه ويندوزي استفاده ميكني ؟ من با xp sp3 تمام بازي هارو به راحتي ميارم.
se7en
روی xp sp3 هم نصب کردم ولی سرعتش کمتر بود....
البته فک کنم واسه سال ویندوز بود آخه مال سال 2006 بود(ولی بعید بدونم) دیگه نمیدونم مشکل از کجاست پاورم عوض کردم یه 650 انداختم درست نشد....
تازه جدیدا تو pes 2010 گیر میکنه
مم
نون
.
.
silent mj
13-06-2010, 18:09
اين تصوير تنظيمات منه كه از commandline استفاده ميكنم و Visual IV 1.6.3
* ببين برنامه اي چيزي به جز بازي از كارت گرافيك ، رم و سي پي يو كامپيوترت موقع اجراي بازي استفاده نكنه *
كرك بازي رو هم عوض كن ببين چي ميشه
---------
اينم عكس :
matrix_3s
13-06-2010, 20:40
* ببين برنامه اي چيزي به جز بازي از كارت گرافيك ، رم و سي پي يو كامپيوترت موقع اجراي بازي استفاده نكنه *
دوست عزیز سیستمت چیه؟؟؟؟
راستی commandline رو هم بذا واسه دانلود
silent mj
13-06-2010, 23:03
دوست عزیز سیستمت چیه؟؟؟؟
راستی commandline رو هم بذا واسه دانلود
سيستمم رو كه گفتم تو چند پست قبل
اينم commandline :
راستي فقط بريزش تو محل نصب بازي ، همين.
oghtapost
13-06-2010, 23:24
این بنچمارک سیستم....
با بیشترین تنظیمات
Statistics
Average FPS: 5.40
Duration: 34.65 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 69%
Video memory usage: 39%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: High
View Distance: 100
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 197.13
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.66GHz
با کمترین تنظیمات
Statistics
Average FPS: 11.04
Duration: 33.23 sec
CPU Usage: 98%
System memory usage: 64%
Video memory usage: 25%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Low
Shadow Quality: Off
Reflection Resolution: Off
Water Quality: Low
Texture Filter Quality: Tri-Linear
Night Shadows: Off
View Distance: 1
Detail Distance: 2
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 197.13
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.66GHz
فک کنم مشکل از cpu باشه..
مم
نون
.
.
shahab0261
14-06-2010, 07:41
سلام بچه من این بازی رو نصب کردم دفعه اول که لود شد با بالاترین گرافیک اومد بالا و وحشتناک گیر میکرد. بعد رفتم گرافیکشو گذشتم رو پائین ترین بازم گیر می کنه این سیتم منه
CPU: AMD Dual Core X2
4 GB Ram
1 GB 3d ATI Graphic card
Windows 7
راهنمائی کنید
سری قبل این بازی بهتر بود میدونید چرا چون که صحنه نداشت آبروم رفت چند جا صحنه داشت
حسابی ضایع شدم:31:
matrix_3s
14-06-2010, 10:24
رفیق Visual IV 1.6.3 رو هم لینکشو میذاری؟؟؟؟؟؟:11:
توی گوگل هرچی گشتم پیدا نکردم
silent mj
14-06-2010, 13:03
رفیق Visual IV 1.6.3 رو هم لینکشو میذاری؟؟؟؟؟؟:11:
توی گوگل هرچی گشتم پیدا نکردم
اينم VisualIV 1.6.3. ، چيز ديگه اي خواستي در خدمتيم.
Size: 4.44 MB
malaki_mall
14-06-2010, 20:25
ها کسی چیتی چیزی از ایی بازی نوداره؟
Tom Clancy's
14-06-2010, 20:29
سلام دوستان
اون مرحله ای که توی هلیکوپتر یه نفر رو میندازه پایین بعد باید با چتر بگیریش چه جوری رد میشه؟؟؟
सेंटिआगो
14-06-2010, 20:32
باید بپری بگیریش دیگه سخته یه مقدار منم چند بار رفتم تا رد کردم :46:
***fandogh***
14-06-2010, 22:09
رمز اسلحه کی داره با چند تا رمز با حال؟
سلام دوستان
اون مرحله ای که توی هلیکوپتر یه نفر رو میندازه پایین بعد باید با چتر بگیریش چه جوری رد میشه؟؟؟
منم اون مرحله رو 3-4 بار رفتم.باید wرو بزنی و برسی به طرف و وقتی طرفو گرفتی چترتو باز کن:20:
silent mj
15-06-2010, 10:21
رمز اسلحه کی داره با چند تا رمز با حال؟
رمز هاي gta :
# 826-555-0150 - Burrito
# 245-555-0125 - Double T
# 245-555-0199 - Hakuchou
# 245-555-0150 - Hexer
# 245-555-0100 - Innovation
# 826-555-0100 - Slamvan
# 359-555-0100 - Annihilator
# 227-555-0100 - FIB Buffalo
# Annihilator (Helicopter) - (359)-555-0100
# Cognoscenti (Car) - (227)-555-0142
# Comet (Car) - (227)-555-0175
# FIB Buffalo (Car) - (227)-555-0100
# Jetmax (Boat) - (938)-555-0100
# NRG-900 (Motorcycle) - (625)-555-0100
# Sanchez (motocross) - (625)-555-0150
# Super GT (Car) - (227)-555-0168
# Turismo (Car) - (227)-555-0147
اينا هم هست:
Cheat
Code
Health
Restocks health
4825550100
Armour
Bulletproof vest
3625550100
Weapons pack #1
Baseball bat, pistole, shotgun, sniper, MP5, M4, RPG and grenades.
4865550100
Weapons pack #2
Knife, Molotow-Cocktail, pistole, shotgun, uzi, RPG, Sniper and AK-47
4865550150
Change weather
Changing climate / brightness
4685550100
Decrease Wanted Level
Nikos wanted level decreases by 1
2675550100
Increase Wanted Level
Nikos wanted level increases by 1
2675550150
البته خودم همشون رو امتحان نكردم
Reza Azimy_RW
15-06-2010, 16:20
سلام دوستان :10:
من اين بازيو گرفتم که نسخه 5 دي وي دي بود ولي بعد از نصب توي ويندوز 7 و XP تست کردم . توي 7 فريم کمتري بهم ميداد ولي کلا برام عجيب بود که بالاترين تنظيمات نميکشيد چون نسخه IV رو با بالاترين تنظيمات بازي کردم و گفتم اين چون جديدتره حتما بهينه تره ولي توي IV 33 فريم ميگرفتم ( بنچمارک ) و توي Episodes from Liberty City 11 فريم ! و همينطور بعضي جاها تکسچرها درست لود نميشدند و صفحه يک لحظه کاملا سياه ميشد و برميگشت . و يا هر 30 ثانيه يک بار يک افت فريم 10 ثانيه اي ( حدودا ) شديد دارم .
ميخوام بدونم پچي چيزي براش نيومده ؟ از کجا بايد دانلود کنم ؟ يک کرک ديدم 56 مگ بود اونو دانلود کنم برطرف نميشه مشکلم ؟
سيستمم اينه :
VGA : ATI 1 GB 5670
RAM : 2 GB
CPU :Intel E5200
مطمينا" از سيستم نيست چون قبلي رو راحت اجرا کردم .
واقعا ممنون ميشم زود جواب بديد چون همونطور که گفتم کافي نتم
Amin.P30
15-06-2010, 16:54
سلام دوستان :10:
من اين بازيو گرفتم که نسخه 5 دي وي دي بود ولي بعد از نصب توي ويندوز 7 و XP تست کردم . توي 7 فريم کمتري بهم ميداد ولي کلا برام عجيب بود که بالاترين تنظيمات نميکشيد چون نسخه IV رو با بالاترين تنظيمات بازي کردم و گفتم اين چون جديدتره حتما بهينه تره ولي توي IV 33 فريم ميگرفتم ( بنچمارک ) و توي Episodes from Liberty City 11 فريم ! و همينطور بعضي جاها تکسچرها درست لود نميشدند و صفحه يک لحظه کاملا سياه ميشد و برميگشت . و يا هر 30 ثانيه يک بار يک افت فريم 10 ثانيه اي ( حدودا ) شديد دارم .
ميخوام بدونم پچي چيزي براش نيومده ؟ از کجا بايد دانلود کنم ؟ يک کرک ديدم 56 مگ بود اونو دانلود کنم برطرف نميشه مشکلم ؟
سيستمم اينه :
VGA : ATI 1 GB 5670
RAM : 2 GB
CPU :Intel E5200
مطمينا" از سيستم نيست چون قبلي رو راحت اجرا کردم .
واقعا ممنون ميشم زود جواب بديد چون همونطور که گفتم کافي نتم
بهترین کرک برای این بازی فکر کنم RAZOR هستش...
یه پچ اومده:
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
اینم کرک RAZOR:
این کرک هم مشکل نداره:
Tom Clancy's
15-06-2010, 21:17
منم اون مرحله رو 3-4 بار رفتم.باید wرو بزنی و برسی به طرف و وقتی طرفو گرفتی چترتو باز کن:20:
دوستان منم همین کار رو انجام میدم
منتها وقتی به طرف میرسم اونو میگیرم چترو باز میکنم نزدیکه آبه و می افته تو آب
من هم بازی رو خریدم، خودش کرک ریزر روی خودش هست. ولی توی بازی بعضی اوقات بازی هنگ میکنه و احساس میکنم که تکسچر خیابونها اون موقع لود نشده...
لطفا بگید مسکلم با پچ حل میشه یا نه، اگر میشه لطفا لینک دانلودش رو برای ELFC بذارید
با تشکر :11:
system1000
18-06-2010, 09:35
سلام.منم توی اجرای بازی مشکل دارم.
وقتی بازی رو نصب میکنم و وارد new game میشم این error رو میده:
load failed, starting a new game
بعد هر چقدر صبر میکنم صفحه سیاه میمونه و بازی کامل کرش میکنه.
نمیدونین مشکلم از چیه؟
ممنون
ebjumong
18-06-2010, 13:25
بچه ها کسی میتونه یک سیو به ما بده
یک سیو بعد از هلی کوپتر دزدی را می خوهم
Mehdi-HTC
18-06-2010, 14:33
سلام.منم توی اجرای بازی مشکل دارم.
وقتی بازی رو نصب میکنم و وارد new game میشم این error رو میده:
load failed, starting a new game
بعد هر چقدر صبر میکنم صفحه سیاه میمونه و بازی کامل کرش میکنه.
نمیدونین مشکلم از چیه؟
ممنون
دوستانی که مثل ایشون مشکل دارن 100% مشکل از سی دی بازیشونه که 4 دی وی دی هست.....نسخه درست بازی 5 دی وی دی هست که با عوض کردن اون مشکلتون کاملا درست میشه......
sepehr_x50
18-06-2010, 15:36
سلام.
من آهنگ ها رو ریختم تو یوزر میوزیک + تب Audio رفتم اسکن هم زدم. حالا چطور میتونم آهنگ هارو از رادیو گوش بدم؟!!
ممنون
روي ويندوز xpro نصب نميشه ؟
برای تمام کسایی که تو بازی مشکل دارن یه راه حل دارم خیلی سادس یه ایکس باکس بخرید و از شر پچ و مچو این حرفا راحت بشید من خودم از طرفداران پرو پا قرص پی سی بودم و فکر می کردم بازی با موس یه چیزه دیگست ولی بچه ها بعد از 2 ساعت بازی با ایکس باکس بهش عادت میکنید طوری که دیگه حتی حاضر نیستید 5 دقیقه پا کامپیوتر بشینید تازه نمیخواد چند ماه صبر کنید تا بعد از اینکه یه بازی واسه کنسولا اومد بازی واسه پی سی بیاد اونم با کلی مشکل ایکس باکس الان خیلی ارزونه و همین بازی gta که شما 7 یا 8 تومن جاش میدید واسه ایکس باکسو من گرفتم 2500 تازه بگذریم که واسه کامپیوتر سانسور شده و با کلی بدبختی میشه نسخه اصلیشو گیر اورد ولی نسخه ایکس باکس ...:5::31::21:
silent mj
18-06-2010, 23:08
سلام.
من آهنگ ها رو ریختم تو یوزر میوزیک + تب Audio رفتم اسکن هم زدم. حالا چطور میتونم آهنگ هارو از رادیو گوش بدم؟!!
ممنون
شبكه راديو رو روي INDEPENDENCE FM بزار
اينم عكسش :
aminbritney
19-06-2010, 12:26
قضیه این جی تی ای ها چیه؟
GTAIV Ballad of Gay Tony
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGTAIV: Lost & Damned
من آی وی رو دارم.ارزش داره Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City رو بخرم؟ (واسه پی اس3)
قضیه این جی تی ای ها چیه؟
GTAIV Ballad of Gay Tony
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGTAIV: Lost & Damned
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن آی وی رو دارم.ارزش داره Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City رو بخرم؟ (واسه پی اس3)
10000% ارزش داره بگیرو حالشو ببر.نگیری نصف عمرت بر فناست:20:.:5:
alex delpiero
19-06-2010, 16:15
نمیشه خود آی وی رو از داخل EFLC بازی کرد؟
آقا دوربین میچرخه شدید ! ماشین هم خودش همینجوری راه میره...
قبلاً اینطوری نبود... چی کار کنم ؟
arman258
19-06-2010, 17:45
سلام من این بازی رو گرفتم و نصب هم کردم ( 5 DVD هست ) بعد کرکی از خودش داست یعتی razor1991 کار نکرد و اروری مربوط به ریجستری بازی داد ... همین ارور مربوط به پست شماره 923 و بعد گشت و گذار بالاخره تغییرات رجیستری شو پیدا کردم ... که به این ترتیب بود :::>>
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\EFLC]
"INSTALL_LANG"="1033"
"InstallComplete"="1"
"InstallFolder"="d:\\Program Files\\Rockstar Games\\Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City"
"Design Installer "="1"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\1.00.0000]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\1.40.0000]
اون InstallFolder رو به خاطره این درایو d گذاشتم که اونجا نصبش کردم .. حالا ولی یه مشکل جدی الان راحت رفتم تو بازی ولی وقتی paly هر دو تا شخصیت ها رو میرنم ... صفحه سیاه میمونه و کاری نمی کنه .. مشکل از کجاست لطفا رهنمایی کنید و مثل پست های قبلی بعضی ها رو بی جواب نگزارید
system1000
20-06-2010, 16:55
سلام من این بازی رو گرفتم و نصب هم کردم ( 5 DVD هست ) بعد کرکی از خودش داست یعتی razor1991 کار نکرد و اروری مربوط به ریجستری بازی داد ... همین ارور مربوط به پست شماره 923 و بعد گشت و گذار بالاخره تغییرات رجیستری شو پیدا کردم ... که به این ترتیب بود :::>>
"INSTALL_LANG"="1033"
"InstallComplete"="1"
"InstallFolder"="d:\\Program Files\\Rockstar Games\\Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City"
"Design Installer "="1"
اون InstallFolder رو به خاطره این درایو d گذاشتم که اونجا نصبش کردم .. حالا ولی یه مشکل جدی الان راحت رفتم تو بازی ولی وقتی paly هر دو تا شخصیت ها رو میرنم ... صفحه سیاه میمونه و کاری نمی کنه .. مشکل از کجاست لطفا رهنمایی کنید و مثل پست های قبلی بعضی ها رو بی جواب نگزارید
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.فقط تصویر سیاه میمونه و وارد بازی نمیشه.ربطی هم به تعداد دی وی دی نداره چون مال من هم 5 تاست.توی فروم های خارجی هم همچین مشکلی رو دیدم که خیلیا دارن اما هنوز راه حلی براش پیدا نکردم.:41::sad:
arman258
20-06-2010, 18:40
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.فقط تصویر سیاه میمونه و وارد بازی نمیشه.ربطی هم به تعداد دی وی دی نداره چون مال من هم 5 تاست.توی فروم های خارجی هم همچین مشکلی رو دیدم که خیلیا دارن اما هنوز راه حلی براش پیدا نکردم.:41::sad:
"INSTALL_LANG"="1033"
"InstallComplete"="1"
"Design Installer "="1"
خواستم بگم که ویندوز من هم VISTA PACK 2 هست
oghtapost
20-06-2010, 20:23
لطف کنید...
سیو اپیزود gay tony مرحله ای که میره پارتی میرقصه و .....
مم
نون
.
.
arash.magical
21-06-2010, 00:03
آقا سلام .:5:
من تازه اومدم:31: .
libertycity ترینر داره که بازی رو داغون نکنه !؟!
مخصوصاً برای خون و اسلحه اگه میشه لینک مستقیمشو+ رمز خون (ترجیحاً نامحدود:دی) و اسلحه( ترجیحاً + خشاب نامحدود) و پلیس ( ترجیحاً حذف کامل پلیس:thumbsup: )
ممنون دوستان !!!!:42:
و میخواستم بدونم رو این سیستم اجرا میشه ؟ :
VGA: Nvidia q fx700 512mb
RAM : 3000mb
CPU : intel(R) core(TM) 2 duo CPU 2.53
directX : 10
armin_1242000
21-06-2010, 09:20
سلام دوستان. من با بیلی بازی میکنم. رسیدو جایی که واسه اولین بار میره پیشه billiys mami بعد میرم واسه کلوب با سه نفر دوا میکنم و برنده میشم بعد که میام بیرون گیر میکنه بهد failur میشم. اگه میشه کرکش رو بزارین.
.Behnam.
21-06-2010, 19:45
سلام ...بچه ها من GTA IV رو بازی نکردم ... ولی GTA Episodes from Liberty City رو چند روزی میشه گرفتم ولی خیلی بی سرو تهه .... کلا GTA IV هم اینجوریه ؟ ... نسبت به GTA :San Andreas خیلی بدتره به نظر من ... هیچی رو بهت نمیگه ... ولی فکر کنم اول باید IV رو بازی کنم ، نه؟ ...
راستی اگه میشه یه نقشه راهنمی واسه این بازی میزارین که توش همه ی جاها رو نوشته باشه .. ؟ ممنون
alpha007
21-06-2010, 20:57
از این GTA چند نسخه الان موجوده؟
من Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City رو گرفتم این آخرین نسخه شه؟
کدوم یکیش قشنگ تره؟
این نسخه خیلی بهتر هست مخصوصا خود شخصیت بازی که ازنیکو خوشتیپ تر هست و 2 تا داستان مججزا داره
به این سایت برو و توضیحات رو بخون(الته اول پیداش کن بعد روی توضیح بیشتر کلیک کن)
اگه پاک شده بنویس shop.iranget
S.THE ANIMAL
21-06-2010, 23:15
با سلام
بچه ها کسی میدونه چطور میشه از گیم پد در این بازی استفاده کرد.
اگر ممکنه کامل توضیح بدید.
ممنون
arman258
22-06-2010, 10:37
"INSTALL_LANG"="1033"
"InstallComplete"="1"
"Design Installer "="1"
یکی هم جواب منو بده متظرم ... هیشکی نمیدونه مشکلش چیه
tommy vercetti
22-06-2010, 14:57
سلام ...بچه ها من GTA IV رو بازی نکردم ... ولی GTA Episodes from Liberty City رو چند روزی میشه گرفتم ولی خیلی بی سرو تهه .... کلا GTA IV هم اینجوریه ؟ ... نسبت به GTA :San Andreas خیلی بدتره به نظر من ... هیچی رو بهت نمیگه ... ولی فکر کنم اول باید IV رو بازی کنم ، نه؟ ...
راستی اگه میشه یه نقشه راهنمی واسه این بازی میزارین که توش همه ی جاها رو نوشته باشه .. ؟ ممنون
به نظر من شما کمی اشتباه می کنی ... اتفاقاً داستانش منو خیلی مجذوب خودش کرد ...
اما در این باره که اول باید 4 رو بازی کرد نسبتاً موافقم ...
شما هر کجاش رو که متوجه نشدی بگو من برات به طور کامل توضیح می دم ...
از این GTA چند نسخه الان موجوده؟
3 نسخه :
1.GTA IV
2.The Lost and Da + mned
3.The Ballad of G+ ay Tony
من Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City رو گرفتم این آخرین نسخه شه؟
بله آخریشه
کدوم یکیش قشنگ تره؟
به نظر من GTA IV یه شاهکاره ... اما بعد از اون The Ballad of G+ ay Tony خیلی باحاله :46:
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
سلام دوستان. من با بیلی بازی میکنم. رسیدو جایی که واسه اولین بار میره پیشه billiys mami بعد میرم واسه کلوب با سه نفر دوا میکنم و برنده میشم بعد که میام بیرون گیر میکنه بهد failur میشم. اگه میشه کرکش رو بزارین.
بیلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئمنید که جی تی ای 4 هستش ؟؟؟
تا اونجایی که من یادم میاد ... جان و لوئیس بودند ... درست نمی گم ؟؟؟؟ :13:
بچه ها می گم این هم حداقل و ایده آل سیستم مورد نیاز برای این بازی: ( جون من دیگه نپرسین ... :41:)
حداقل:
Operating system: Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7 x86 or x64
CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+
Memory: 2 GB RAM
Video: Direct X 9.0c, 512 Mb VRAM GeForce 8000 GT series or ATI
Hard Disk: 16 GB
ایده آل :
Operating System : Vista SP1 / Windows 7 x86 or x64
Processor : Intel Core 2 Quad at 2.4 GHz or intel Corei series or AMD Phenom X3 at 2.1 GHz
Video Card : 1024 MB VRAM – nVidia GeForce 9000 GT / ATI Radeon HD3870
Memory : 4 GB RAM
Hard Disk : 16 GB of free Hard Drive Space
Sound : DirectX compatible sound card
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboad & Mouse / Gamepad
Installation : DVD-ROM Drive / Digital Download
راستی اگه میشه یه نقشه راهنمی واسه این بازی میزارین که توش همه ی جاها رو نوشته باشه .. ؟
این نقشه ی random people هستش :
هرکدام از این افراد بعد از مرحله ای در منطقه ای از شهر پدیدار می گردند :
1.Practice Swing
2.Bang Bang
3و4.Blog This!
5.Frosting on the Cake
اگر در مورد خود مرحله ها هم خواستی بگو برات توضیح می دم :10:
.Behnam.
22-06-2010, 20:37
خیلی ممنون از همه ی راهنماییت دوست عزیز ... تو رد کردن مرحله مشکلی ندارم ... فقط همین که باید خودم همه چیزو پیدا کنم بده ....تو این بازی میشه لباس عوض کرد ؟تو IV فکر کنم بشه ! مغازه ای چیزی داره ؟ ... اگه میشه ادرسشو بگید ... ممنون ...
arman258
22-06-2010, 21:19
"INSTALL_LANG"="1033"
"InstallComplete"="1"
"Design Installer "="1"
خواهش میکنم جون هر کی می پرستین جواب سوال منو بدین ... :41::2::19:
alex delpiero
22-06-2010, 22:01
منم مشکل تو رو روی ویندوز 7 32bit داشتم ویندوز 7 64it نصب کردم درست شد
خواهش میکنم جون هر کی می پرستین جواب سوال منو بدین ... :41::2::19:
نمیدونم مشکل شما کجاست..
ولی من این بازی رو نصب کردم برای من هم error داد ..از یک کرک دیگه استفاده کردم مشکل حل شد بازی رو هم تقریبا تا اخرش بازی کردم
شما بازی رو پاک کن یکبار دیگه نصب کن و از یک کرک دیگه استفاده کن..شاید مشکلت حل شد.
من از این کرک استفاده کردم..
لینک تورنت هستش.
tommy vercetti
22-06-2010, 22:31
تو رد کردن مرحله مشکلی ندارم ... فقط همین که باید خودم همه چیزو پیدا کنم بده ....تو این بازی میشه لباس عوض کرد ؟تو IV فکر کنم بشه ! مغازه ای چیزی داره ؟ ... اگه میشه ادرسشو بگید ... ممنون ...
خیلی ممنون از همه ی راهنماییت دوست عزیز ...
خیلی ممنون ... کاری نکردم ...
فقط همین که باید خودم همه چیزو پیدا کنم بده ...
اتفاقاً از 4 خیلی سر راست تره ... ( مرحله ی اون نقاشه :18:) ... اگه میشه یه مثال در باره ی همین همه چیز پیدا کردن بزنین
تو این بازی میشه لباس عوض کرد ؟مغازه ای چیزی داره ؟
...اگه میشه ادرسشو بگید
بله ، میشه توی این اپیزود متاسفانه نمی شه از هیچ مغازه ای خرید کرد. چون این یک اپیزود هست و نه یک complete Game به همین خاطر هم خیلی چیز ها رو نداره ... اما توی خونتون جلوی کمد که برین یه سری لباس های پیش فرض هست که می تونین از اونا استفاده کنین ...البته توی یه مرحله هم یه لباس جدید بهتون می ده ... ( خیلی باحاله:2:)...
تو IV فکر کنم بشه !
بازم بله ... توی 4 می شد ... می رفتین تو 3 مغازه ی شهر تو 3 جای مختلف ... و خرید می کردین ...
ممنون ...
خواهش می کنم :11:
سلام یه مشکلی دارم
وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این پیام میاد:
بازی رو re install کردم repair کردم ولی بازم درست نشد
چیکار کنم درست شه؟
armin_1242000
23-06-2010, 09:33
سلام دوستان. من با بیلی بازی میکنم. رسیدو جایی که واسه اولین بار میره پیشه billiys mami بعد میرم واسه کلوب با سه نفر دوا میکنم و برنده میشم بعد که میام بیرون گیر میکنه بهد failur میشم. اگه میشه کرکش رو بزارین. نامرده هرکی جوابه منو نده:( انگار که روحمو خودم خبر ندارم .
arash.magical
23-06-2010, 11:36
بچه ها می گم این هم حداقل و ایده آل سیستم مورد نیاز برای این بازی: ( جون من دیگه نپرسین ... :41:)
حداقل:
Operating system: Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7 x86 or x64
CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+
Memory: 2 GB RAM
Video: Direct X 9.0c, 512 Mb VRAM GeForce 8000 GT series or ATI
Hard Disk: 16 GB
ایده آل :
Operating System : Vista SP1 / Windows 7 x86 or x64
Processor : Intel Core 2 Quad at 2.4 GHz or intel Corei series or AMD Phenom X3 at 2.1 GHz
Video Card : 1024 MB VRAM – nVidia GeForce 9000 GT / ATI Radeon HD3870
Memory : 4 GB RAM
Hard Disk : 16 GB of free Hard Drive Space
Sound : DirectX compatible sound card
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboad & Mouse / Gamepad
Installation : DVD-ROM Drive / Digital Download
سلام :5:
من تمام سیستم حداقل اونو دارم به جز پردازنده و همین باعث شده بازی لگ اساسی داشته باشه و صحنه آهسته بشه راه حلی نداره؟
+ این بازی LC 20 گیگ جا گرفته اونی که نوشتید مال خود gta4 هستش نه ؟
.Behnam.
23-06-2010, 12:24
سلام دوستان. من با بیلی بازی میکنم. رسیدو جایی که واسه اولین بار میره پیشه billiys mami بعد میرم واسه کلوب با سه نفر دوا میکنم و برنده میشم بعد که میام بیرون گیر میکنه بهد failur میشم. اگه میشه کرکش رو بزارین. نامرده هرکی جوابه منو نده:( انگار که روحمو خودم خبر ندارم .
اقا اصلا تو این بازی شما با بیلی بازی نمیکنی ... منظورت Johnny هستش؟ .. همون کچله ؟ .. لباس مشکی داره ؟ ...
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
اتفاقاً از 4 خیلی سر راست تره ... ( مرحله ی اون نقاشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif) ... اگه میشه یه مثال در باره ی همین همه چیز پیدا کردن بزنین
همین لباس و اینجور چیزا .. که البته میگی لباس نمیشه بخری ... کلی ناراحت شدم .... راستی تو این بازی جایی هست که بشه ماشینو توپش کنی ؟ ... یعنی نیترو ، و اینجور چیزا.... خدا کنه باشه ...
tommy vercetti
23-06-2010, 12:40
فکر کنم شما منظورت لوئیس باشه ... به هر حال بهت تسلیت می گم برو این جا :
خیلی ها تو این مر حله مشکل دارن ... 4 دی وی دیه ؟؟؟ احتمالاً اشکال از سی دی بازیه ...
همین لباس و اینجور چیزا .. که البته میگی لباس نمیشه بخری ... کلی ناراحت شدم .... راستی تو این بازی جایی هست که بشه ماشینو توپش کنی ؟ ... یعنی نیترو ، و اینجور چیزا.... خدا کنه باشه ...
می دونم بازم ناراحت می شید اما دوباره تاکید می کنم که این تنها یه اپیزوده نه یه بازی کامل ... اما تو جی تی ای 4 هم قابلیت اسپرت کردن نبود و همیشه کمبودش احساس می شد ... اینکه تازه اپیزود اونه :27: ...
باید تا جی تی ای بعد صبر کنیم ... :41:
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
سلام یه مشکلی دارم
وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این پیام میاد:
بازی رو re install کردم repair کردم ولی بازم درست نشد
چیکار کنم درست شه؟
سلام ...
برو این جا
( حالا فکر کنم بهتر باشه . نه ؟ )
Mehdi-HTC
23-06-2010, 16:49
دوستان یه سوال فنی .....
آیا میشه مدهای ماشین واسه Gta IV رو روی این نسخه Episodes From Liberty City انجام داد تا هر ماشینی دلمون خواست بریزیم توی بازی ؟؟؟ کارهای خاصی باید انجام داد یا نه مثل همون GTA IV برای مدها باید عمل بکنیم ؟؟؟
arman258
23-06-2010, 16:53
نمیدونم مشکل شما کجاست..
ولی من این بازی رو نصب کردم برای من هم error داد ..از یک کرک دیگه استفاده کردم مشکل حل شد بازی رو هم تقریبا تا اخرش بازی کردم
شما بازی رو پاک کن یکبار دیگه نصب کن و از یک کرک دیگه استفاده کن..شاید مشکلت حل شد.
من از این کرک استفاده کردم..
لینک تورنت هستش.
سلام دوست من .. من این کرک رو هم ریختم ولی نشد که نشد .. وقتی Play میکنم هیچ صفحه ای باز نمیشه و سیاه می مونه .. در ضمن ویندوز من Vista Pack 2 هست .. لطفا راه حل دیگه بگویید .
من قبلا GTA IV رو روی کامپیوتر در ویندوز XP داشتم ولی بازم با یانکه سیستم خیلی خوب بود بازم ریپ میزد و فریم ها دیر جا به جا می شدن .. سیستم من اینه :
CPU : Intel 2 Core E7400 2.80GHz
Ram : 4 Gig
VGA : Nvidia Geforce 9500 GT 1024
اگه بخوام از حد اکثر کیفیت استفاده کنم چی لازم دارم ... چه برای این چه برای GTA EFLC
این نسخه خیلی بهتر هست مخصوصا خود شخصیت بازی که ازنیکو خوشتیپ تر هست و 2 تا داستان مججزا داره
به این سایت برو و توضیحات رو بخون(الته اول پیداش کن بعد روی توضیح بیشتر کلیک کن)
اگه پاک شده بنویس shop.iranget
دوستان کسی از این سایت خرید کرده؟ بازی کامل هست یا س...ور شده؟
من 16 گیگ بازی رو دانلود کردم، 2 فایل ISO دارم که نصبش میکنم، با کرک زارار کار نمیکنه لطفا کمک!
oghtapost
23-06-2010, 23:27
دوستان....
کسی ترینر سالم سراغ نداره؟
مم
نون
.
.
mehdi_vsgh
24-06-2010, 08:02
دوستان کسی از این سایت خرید کرده؟ بازی کامل هست یا س...ور شده؟
من 16 گیگ بازی رو دانلود کردم، 2 فایل ISO دارم که نصبش میکنم، با کرک زارار کار نمیکنه لطفا کمک!
چه پیغامی میده...
windows live رو نصب کردی آیا؟
Davood_titan
24-06-2010, 21:13
یه سوال فنی
من قبلا تو ویندوز 7 این بازی رو میکردم Benchmark اون 19.04 بود ولی الان که ویندوز XP SP3 دارم Benchmark الان شده 34 ;کسی میدونه
ممنون میشم
matrix_3s
24-06-2010, 21:55
یه سوال فنی
من قبلا تو ویندوز 7 این بازی رو میکردم Benchmark اون 19.04 بود ولی الان که ویندوز XP SP3 دارم Benchmark الان شده 34 ;کسی میدونه
ممنون میشم
جمله ات شبیه سوال نبود
واسه اینه که 7 از رم بیشتری استفاده میکنه.............!!!
malaki_mall
25-06-2010, 07:39
رمز هاي gta :
# 826-555-0150 - Burrito
# 245-555-0125 - Double T
# 245-555-0199 - Hakuchou
# 245-555-0150 - Hexer
# 245-555-0100 - Innovation
# 826-555-0100 - Slamvan
# 359-555-0100 - Annihilator
# 227-555-0100 - FIB Buffalo
# Annihilator (Helicopter) - (359)-555-0100
# Cognoscenti (Car) - (227)-555-0142
# Comet (Car) - (227)-555-0175
# FIB Buffalo (Car) - (227)-555-0100
# Jetmax (Boat) - (938)-555-0100
# NRG-900 (Motorcycle) - (625)-555-0100
# Sanchez (motocross) - (625)-555-0150
# Super GT (Car) - (227)-555-0168
# Turismo (Car) - (227)-555-0147
اينا هم هست:
Cheat
Code
Health
Restocks health
4825550100
Armour
Bulletproof vest
3625550100
Weapons pack #1
Baseball bat, pistole, shotgun, sniper, MP5, M4, RPG and grenades.
4865550100
Weapons pack #2
Knife, Molotow-Cocktail, pistole, shotgun, uzi, RPG, Sniper and AK-47
4865550150
Change weather
Changing climate / brightness
4685550100
Decrease Wanted Level
Nikos wanted level decreases by 1
2675550100
Increase Wanted Level
Nikos wanted level increases by 1
2675550150
البته خودم همشون رو امتحان نكردم
کدوما رو باس وارد کرد؟
Davood_titan
25-06-2010, 07:57
کدوما رو باس وارد کرد؟
هر کدوم که دوست داشتی
با موبایل اون شماره ها رو بگیر همین :31:
mehdi_vsgh
25-06-2010, 07:57
کدوما رو باس وارد کرد؟
داخل موبایلت اون شماره ها رو وارد میکنی و دکمه call را میزنی
malaki_mall
25-06-2010, 09:54
اگه نخوایم ماموریت انجام بدیم و واسه خودمون ... چرخ بزنیم باس چیکار کرد؟
دوم اینکه چطور میشه سیو آفلاین کرد؟
mehdi_vsgh
25-06-2010, 21:05
اگه نخوایم ماموریت انجام بدیم و واسه خودمون ... چرخ بزنیم باس چیکار کرد؟
دوم اینکه چطور میشه سیو آفلاین کرد؟
اگه نخوای ماموریت انجام بدی خوب نباید ماموریت انجام بدی دیگه:31:
اگه بخوای سیو آفلاین کنی باید یک اکانت افلاین تو ویندوز لایو بسازی......
معملوا همه تو ایران سیو آفلاین دارن چون بازیشون اورژینال نیست
من پارسال iv رو تا اخرش رفتم ایا این مثل iv هست یا نه کلافرق می کنه از نظر نقشه و شهر و ماموریت ها؟
matrix_3s
26-06-2010, 12:58
من پارسال iv رو تا اخرش رفتم ایا این مثل iv هست یا نه کلافرق می کنه از نظر نقشه و شهر و ماموریت ها؟
عینه همه فقط کاراکترش عوض میشه
گرافیکش هم بهتر شده و سبکتر...........
فقط خواستی بگیری دقت کن اونی که 20 گیگی داره رو بخر...................................
A.M.D.D.E.V.I.L
26-06-2010, 15:49
یعنی باید 5 دیویدی معمولی باشه
mehdi_vsgh
26-06-2010, 21:16
خوب ماهم داستان تونی را تموم کردیم
ولی خدایی نسبت به lost خیلی قشنگتر و هیجان انگیزتر بود....
لاست واقعا چیزی نداشت ولی این یکی خیلی عالی بود....
matrix_3s
26-06-2010, 22:13
یعنی باید 5 دیویدی معمولی باشه
آره دیگه........................................
oghtapost
27-06-2010, 10:10
آهنگای بازیو چطور میشه استخراج کرد؟!
مم
نون
.
.
Amin.P30
27-06-2010, 11:02
رمز های بازی بصورت PDF:
درون گوشی موبایل وارد کنید:
ali_chita
27-06-2010, 11:42
واااااااااااااااااااااااا اای:19:
سرگیجه گرفتن
یک ساعته دارم دنبال این میگردم چه جوری باید سیو کرد؟
حتما باید آنلاین باشه؟
لطفا راهنمایی کنید
Amin.P30
27-06-2010, 15:11
واااااااااااااااااااااااا اای:19:
سرگیجه گرفتن
یک ساعته دارم دنبال این میگردم چه جوری باید سیو کرد؟
حتما باید آنلاین باشه؟
لطفا راهنمایی کنید
یکم جلو بری یه خونه بهت میدن که توی رخت خواب بخوابی میتونی سیو کنی..
مثل ای وی....
ali_chita
27-06-2010, 15:27
خسته نباشی عزیزم
وقتی میخوام سیو کنم میگه باید آنلاین کد وارد کنید و از این حرفا
حالت آف لاینی هم نمیبینم
A.M.D.D.E.V.I.L
27-06-2010, 15:32
OPEN IV رو باز کن برو به این محل
G:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City\TBoGT\pc\audio\sfx
و EP2_SFX رو باز کن
ali_chita
27-06-2010, 15:58
دوست عزیز اون آدرسیو که گفتی رفتم ولی پسوند اون فایل که exe نیست
EP2_SFX.rpf
لطفا بیشتر توضیح بدید
OPEN IV رو باز کن برو به این محل
G:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City\TBoGT\pc\audio\sfx
و EP2_SFX رو باز کن
منظورتون از OPEN IV چیه؟
دوستان کمک کنید مورد اورژانسیه!!!!!
توبازی اجازه سیو کردن نمیده
به عبارت دیگه حالت آف لاین ندارم میگه باید آنلاین کد وارد کنید تا بتونید سیو کنید
:41:
matrix_3s
27-06-2010, 21:37
دوست عزیز اون آدرسیو که گفتی رفتم ولی پسوند اون فایل که exe نیست
EP2_SFX.rpf
لطفا بیشتر توضیح بدید
برنامه باید خودش باز کنه
من از SparkIV استفاده میکنم که خودش میخونه
Milad4171
27-06-2010, 22:16
ما همچنان دنبال یه پچ و کرک درست حسابی هستیم!!
امیدوارم زودتر گیر بیاد!!!
matrix_3s
27-06-2010, 22:36
دوستان من از enb برای gta iv استفاده کردم
خیلی قشنگ شد
حسش نیس این بازیو نصب کنم
امتحان کنید خبرشو بگید
آخرین ورژن
محل نصب بازی بریزینش
tommy vercetti
28-06-2010, 16:23
دوستان کاش یکم محبت می کردن و هر سئوالی رو توی جای خودش می پرسیدن ...
اون تاپیک هم الان اون جا نبود ...
تو رو خدا کسانی رو که بی اطلاع اند و اینجا می پرسن هم اطلاع بدین ... :41:
خیلی ممنون
wrongring
29-06-2010, 17:49
میخواستم ببینم آیا راهی هست که بشه باهاش آهنگهای داخل بازی به mp3 تبدیل کرد یا حداقل اونا رو شنید
matrix_3s
29-06-2010, 18:25
به اینجا یه سربزن
سلام
یه مشکل جــــــــــــــــــــــــ ــــدی دارم!
تا همین چند وقت پیش درست بود ولی الان یه مدتی هست وقتی بازی رو اجرا میکنم اجرانمیشه و این ارور میاد:
چیکار بادی بکنم؟
matrix_3s
29-06-2010, 21:49
سلام
یه مشکل جــــــــــــــــــــــــ ــــدی دارم!
تا همین چند وقت پیش درست بود ولی الان یه مدتی هست وقتی بازی رو اجرا میکنم اجرانمیشه و این ارور میاد:
چیکار بادی بکنم؟
دوست عزیز یه بار دیگه بازیو نصب باید بکنی..............
mes que un club
30-06-2010, 10:41
سلام دوستان.من دیشب بازیو نصب کردم.اول چندتا ارور ماله dll داد که دانلود کردم حل شد و حالا که میرم تو بازی جایی که نوشته هایه اول بازی میاد گیر میکنه:41:.ویندوزم هم 7 هست.لطفا کمک کنید:11:
matrix_3s
30-06-2010, 11:21
سلام دوستان.من دیشب بازیو نصب کردم.اول چندتا ارور ماله dll داد که دانلود کردم حل شد و حالا که میرم تو بازی جایی که نوشته هایه اول بازی میاد گیر میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویندوزم هم 7 هست.لطفا کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز از چه کرکی استفاده میکنین
به اینجا یه سر بزن کرکتو پیدا میکنی
mes que un club
30-06-2010, 11:35
من از کرک رازور استفاده میکنم:13:
این کار رو 2-3 بار کردم ولی درست نمیشه
matrix_3s
30-06-2010, 13:29
این کار رو 2-3 بار کردم ولی درست نمیشه سلام دوست عزیز
ممکنه بازی شما کپی باشه یعنی اینکه یکی از شرکتا واسش setup ساخته باشه اون فایلو توی درایو c نریزه
بعد من چرخی که تو گوگل زدم
1.راه حل اول نصب ویندوز
2.اگه میخوای فایل dwmcore.dll رو بزارم واسه دانلود
3. یه جا دیگه هم برنامه ای رو پیشنهاد کرده بودن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اطلاعات بیشتر به اینجا سر بزن
سلام دوستان.من دیشب بازیو نصب کردم.اول چندتا ارور ماله dll داد که دانلود کردم حل شد و حالا که میرم تو بازی جایی که نوشته هایه اول بازی میاد گیر میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویندوزم هم 7 هست.لطفا کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دقیقا کجا گیر میکنه
واسه خودم بعد از نشون دادن لوگوی راک استار گیر میکرد
اونجایی که میخواست وارد منو بشه
حالا اگه واسه شما هم اونجا گیر میکنه راه حلشو بهتون بگم/؟؟؟؟
tommy vercetti
30-06-2010, 14:57
بچه ها خواهشمندم که در تاپیک مربوطه بپرسید ...
آخه مگه این کار چه قدر سخته ؟؟؟؟
اینجا فقط مخصوص سئوال در مورد مراحل بازی و رفع اشکال ماموریت هاست ...
من دیدم دوستان تو تاپیک پرسیدن اما کسی جواب نداده ... ولی اینجا همه جواب می دن ... منم الان قیمت میوه و سبزی رو بپرسم جواب می دن ؟؟؟؟ ....
اینجا بپرسید و پاسخ بدهید ...
دوستان لطفاً پاسخ کسانی رو که در اینجا می پرسن رو ندن ...
در صورت ادامه پای مدیر سایت میاد وسط ...
دیگه منم این جا خودم رو خسته نمی کنم که هی برو تو اون تاپیک ... ( به من چه ؟؟؟؟)
afshin3371
30-06-2010, 18:02
سیو آخر این بازی از کجا بیارم وسیوها کجا میرن راهنمای بیشتری در این مورد بدین یه دنیا تشکر سیوی که ساختم هیج جا نیست
matrix_3s
30-06-2010, 22:28
میرن تو اینجا
malaki_mall
30-06-2010, 23:28
فولدر بازی رو تیلیت کنی و بعد نصب کنی فک کنم جواب ودد.
matrix_3s
01-07-2010, 10:07
دوستان خواهشا دیگه به سوالات در مورد نصب بازی اینجا پاسخ ندید.
تاپیک داره خودش
rasoul3300
01-07-2010, 16:32
بچه ها سرعت بازی پایینه گرافیکم کمه 1 پچ نیست ما دان کنیم روونتر شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
GAME-GTR
01-07-2010, 17:40
میشه یه توضیحی درباره این قسمت هایی از لیبرتی سیتی بدین ؟
این همون GTA IV؟
چه فرقایی دارن ؟
mohamad899710
01-07-2010, 19:11
این Distanceو Shadow رو چه طور بیارم؟
بچه ها من هرکاری میکنم توی Windows Live که پروفایل درست میکنم و میرم ازم Product key میخواد..!!!
درغیر این صورت داخل پروفایل نمیره و من نمیتونم بازی رو ذخیره (save) کنم....!!!
لطفاً کمکم کنید
tommy vercetti
01-07-2010, 19:45
بچه ها من هرکاری میکنم توی Windows Live که پروفایل درست میکنم و میرم ازم Product key میخواد..!!!
درغیر این صورت داخل پروفایل نمیره و من نمیتونم بازی رو ذخیره (save) کنم....!!!
لطفاً کمکم کنید
این Distanceو Shadow رو چه طور بیارم؟
بچه ها سرعت بازی پایینه گرافیکم کمه 1 پچ نیست ما دان کنیم روونتر شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان خواهشا دیگه به سوالات در مورد نصب بازی اینجا پاسخ ندید.
تاپیک داره خودش
البته در مورد اجرای بازی هم اونجاست ...
اما اگه شما می خواین مثل 4 وضعیت بازی رو بهتر کنین این جا برین
[آموزش] ادیت و پچ + مولتی پلیر برای بازی Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City/ راهنما در پست اول:
میشه یه توضیحی درباره این قسمت هایی از لیبرتی سیتی بدین ؟
این همون GTA IV؟
چه فرقایی دارن ؟
بله ...
بازی از لحاظ گرافیک و گیم پلی به جی تی ای 4 بی شباهت نیست . اما می تونیم بگیم بهتر شده ...
دو بازی اپیزود در قالب یک بازی نسبتاً بزرگ ... به نظر من بازی بسیار عالی و ماندگاری بود اما کوتاه بودن بازی کمی ما را رنج می دهد . در گ.ی تونی من کمی یکنواختی بخاطر بیش از حد در هوا بودن مراحل حس کردم ... اما چون چیز جدیدی بود تا پایان بازی شما را مجذوب خود می کند ...
به طور کلی اگر در سبک جی تی ای 4 خوشتون میاد بهترین انتخابه !!!
البته دو داستان ، دو شخصیت ، تاکید سلاح و ماشین متفاوت در این دو بازی است و اصلا همون جی تی ای 4 نیست !!!
سلام بچه ها من tony grey (اگه اشتباه نکنم تو اسمش ) رو بازی می کنم.
تو یه مرحله سخت گیر کردم.
اونجایی میری پیش tony اولین ماموریت رو بهت میده.که تو دموش هنگامی که پیششی یه آهنگ گذاشته و داره باهاش می خونه همزمان بعد شخصیت اصلی بازی میاد پیششو.....
تو اون ماموریت که بهم میده.رو نقشه مشخص میشه.یه نقطه ی قرمز روی اون جرثقیل وسط شهر هست بعد که میرم پیش اون جرثقیل هیچ کاری نمی تونم انجام بدم.باید اونجا چی کار کرد از نبردبان وسط جرثقیل هم نمی تونه بالا بره؟
چی کار کنم یکی کمک کنه؟
I3 E L O \/ E D
03-07-2010, 16:00
سلام بچه ها من tony grey (اگه اشتباه نکنم تو اسمش ) رو بازی می کنم.
تو یه مرحله سخت گیر کردم.
اونجایی میری پیش tony اولین ماموریت رو بهت میده.که تو دموش هنگامی که پیششی یه آهنگ گذاشته و داره باهاش می خونه همزمان بعد شخصیت اصلی بازی میاد پیششو.....
تو اون ماموریت که بهم میده.رو نقشه مشخص میشه.یه نقطه ی قرمز روی اون جرثقیل وسط شهر هست بعد که میرم پیش اون جرثقیل هیچ کاری نمی تونم انجام بدم.باید اونجا چی کار کرد از نبردبان وسط جرثقیل هم نمی تونه بالا بره؟
چی کار کنم یکی کمک کنه؟
اونجا بهت یه سلاح داده به نام Sticky Bomb (تو مایه های همون C4 خودمون) که طرز کار باهاشم عین سی چهاره...
سه تا بمب اطراف اون جرثقیل کار بذار و با زدن دکمه ی پایین کیبرد بترکونش :31:
tommy vercetti
03-07-2010, 21:15
دقیقاً دوستمون درست جواب داد.
اگه مشکل دیگه ای بود در خدمتم .
vahidreza2007
03-07-2010, 22:53
سلام دوستان من بازی رو گرفتم و نصب کردم و خودش خودکار کرک رازور روش بود و بازی رو بدون مشکل دارم بازی میکنم
حالا می خوام این پچ که تو صحفه اول دوستمون گذاشته و 115 مگابایت هستش رو دانلود کنم .
میشه بگید نصب این پچ چطوری هستش تا بعد دانلود به مشکل نخورم ؟
نصب این پچ باعث نمیشه که کرک بازی از کار بیافته ؟
چون اصلا حال و حوصله کرک جدید پیدا کردن و بازی رو از اول کرک کردن رو ندارم .
ممنون میشم یکی از دوستان که این پچ رو دانلود و استفاده کرده کاملا توضیح بده .
وقتی داری بدون مشکل بازی میکنی پچ به چه دردت میخوره؟
tommy vercetti
03-07-2010, 23:28
صفحه ی قبلی رو نیگا کردی ؟
اونجا بهت یه سلاح داده به نام Sticky Bomb (تو مایه های همون C4 خودمون) که طرز کار باهاشم عین سی چهاره...
سه تا بمب اطراف اون جرثقیل کار بذار و با زدن دکمه ی پایین کیبرد بترکونش :31:
تشکر بابت جواب دادن.
با کدوم دکمه کیبورد.؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.