مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
mehdiporbaba
24-04-2010, 12:00
این شخصیت جدید هم اگه دمو ها رو ببنید و به حرف هاش گوش بدید متوجه میشید ادمکش نیست،مثلا وقتی به خونه دشمنشون فکر کنم مرحله ی سوم بود حمله می کنه و دمو میاد می بینیه که واسه پول اومدن ناراحت میشه چون بهش گفته بودن اونها یکی از دوستاش و افراد گروه رو کشتن
طرف یه کم کله خرابه تریپ مرام و غیرت میاد ادمکش نیست
matrix_3s
24-04-2010, 12:09
دوستان بعد از مدت ها انتظار اگه خدا بخواد امروز دیگه بازی دستم میرسه..............
راستی فایلی چیزی نیومده...بشه فریم اضافه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
این شخصیت جدید هم اگه دمو ها رو ببنید و به حرف هاش گوش بدید متوجه میشید ادمکش نیست،مثلا وقتی به خونه دشمنشون فکر کنم مرحله ی سوم بود حمله می کنه و دمو میاد می بینیه که واسه پول اومدن ناراحت میشه چون بهش گفته بودن اونها یکی از دوستاش و افراد گروه رو کشتن
طرف یه کم کله خرابه تریپ مرام و غیرت میاد ادمکش نیست
دقیقا با حرفات موافقم.اینو میخواستم بگم ولی تو گفتی دیگه:31:
نه ولی واقعا طرف به گفته ی دوستمون آدم بدی نیست.یعنی من بعد از مرحله ی سوم هم رفتم ولی اصلا دلش راضی به این کارا نیست.منظورم جانی هستا اشتباه نگیرید با لوییس
یه چیز خیلی توپم بگم که راک استار واقعا کارش درسته و رو همه چیز کار کرده ودمش گرم
یکی از کاراشو که باهاش حال کردم اینه:
وقتی تو بازیه نیکو و لوییس سوار موتور میشیم بعد از 2 ثانیه یه کلاه کاسکت سرشون میکنن.درصورتیکه تو جانی که عشقه موتوره و تیریپ لاتی هم داره بعد از اینکه سوار موتور میشی ،2ثانیه که هیچ 1 دقیقه هم رو موتور بشینی قبل از حرکت اصلا کلاه سرش نمیکنه.از این کار راک استار واقعا خوشم اومد.رو همه چی کار کرده.بازم میگم دمش گرم:20:
matrix_3s
24-04-2010, 13:48
وقتی تو بازیه نیکو و لوییس سوار موتور میشیم بعد از 2 ثانیه یه کلاه کاسکت سرشون میکنن.درصورتیکه تو جانی که عشقه موتوره و تیریپ لاتی هم داره بعد از اینکه سوار موتور میشی ،2ثانیه که هیچ 1 دقیقه هم رو موتور بشینی قبل از حرکت اصلا کلاه سرش نمیکنه.از این کار راک استار واقعا خوشم اومد.رو همه چی کار کرده.بازم میگم دمش گرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز میگی سه چیز میشنوی
راک استاره دیگه کارش درسته
A.M.D.D.E.V.I.L
24-04-2010, 13:59
اگه فرم مي خوايد بگيريد بايد صبر كنيد كه من بازيم برسه تا خودم بفهمم چطوري با اين مد كار ميكنن و به شما هم توضيح بدم
اين مد تو نظرات نوشتن فرم ميده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين مد هم نحوه ي كارش كمي سخته نه بيخيال لينك نميذارم مد اينجوري هست كه فايل هاي شما رو تبديل ميكنه به فايل هاي معمولي كه كامپيوترتون وقتشو صرف ترجمه كردن فايل هاي جديد نكنه (خودم نمفهمم يعني چي چون بازي رو ندارم)
matrix_3s
24-04-2010, 14:11
اين مد هم نحوه ي كارش كمي سخته نه بيخيال لينك نميذارم مد اينجوري هست كه فايل هاي شما رو تبديل ميكنه به فايل هاي معمولي كه كامپيوترتون وقتشو صرف ترجمه كردن فايل هاي جديد نكنه (خودم نمفهمم يعني چي چون بازي رو ندارم)
دمت گرم
اگه اینطوریه که عالی میشه............
به نظرتون چند تا فریم اضافه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46::46::46::46::46:
salmangordan
24-04-2010, 15:06
یه چیز میگی سه چیز میشنوی
راک استاره دیگه کارش درسته
ولی فکر کنم یه جاشو خراب کردن.:13: توی اون مرحله ای که پیش زنه elizabeta tores برای فروش مواد میرید playboy هم هست در صورتی که در بازی قبلی niko باید اونو می کشت:13:
Shahroozs2
24-04-2010, 15:10
ولی فکر کنم یه جاشو خراب کردن.:13: توی اون مرحله ای که پیش زنه elizabeta tores برای فروش مواد میرید playboy هم هست در صورتی که در بازی قبلی niko باید اونو می کشت:13:
تو gta قبلی niko از بین playboy و یه سیاه پوست دیگه یکیشونو میکشت.
matrix_3s
24-04-2010, 15:37
راستی
بازی به این گندگی چرا تایپکش اینقدر کند میره جلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
shaaheen
24-04-2010, 16:03
راستی
بازی به این گندگی چرا تایپکش اینقدر کند میره جلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
براي اينكه xbox دارا كه چند ماه پيش دخلشو آوردن.ps3 دارام كه انقد بازي شاخ دارن كم وقت صرف اين ميكنن.(اليبته اينم شاخه ولي ما انصافا دير به دير واسمون بازي درس حسابي مياد)
farhad_persona
24-04-2010, 16:08
از لحاظ گرافیکی و گرفتن فریم فرقی با GTA IV داره؟
از لحاظ گرافیکی و گرفتن فریم فرقی با GTA IV داره؟
از لحاظ گرافیکی بهتر شده و روونتر اجرا میشه:20:
farhad_persona
24-04-2010, 17:50
از لحاظ گرافیکی بهتر شده و روونتر اجرا میشه:20:
افزایش فریم هم داشته؟ خب این تفاوت گرافیکی محسوس هست؟
pedramcyrus
24-04-2010, 18:09
بابا این چه وضشه من وقتی میرم که تو مرحله high dive بعد از نشون دادن دمو وقتی تموم شد روی loading ... گیر می کنه اعصابمو خورد کرده . لطفا کمک کنید . کرکم هم razor هست با تصب بازی خودش نصب شد .
خواهش میکنم زودتر کمک کنید.
افزایش فریم هم داشته؟ خب این تفاوت گرافیکی محسوس هست؟
راستش من از iv بنچمارک نگرفتم که بگم افزایش فریم داشته یا نه.باید صبر کنی یه روزی بگیرم چون نیکو هم رو سیستمم نصبه
تفاوت گرافیکی آره یه کم محسوسه
matrix_3s
24-04-2010, 19:31
براي اينكه xbox دارا كه چند ماه پيش دخلشو آوردن.ps3 دارام كه انقد بازي شاخ دارن كم وقت صرف اين ميكنن.(اليبته اينم شاخه ولي ما انصافا دير به دير واسمون بازي درس حسابي مياد)
پشیمونم 360 نگرفتم.......................:19:
mehdiporbaba
24-04-2010, 19:42
بابا شما ها چه گیری دادین به فریم؟؟؟؟؟؟؟
هر کسی اون قبلی رو راحت اجرا کرده اینو راحت اجرا می کنه پایه گرافیکی همون قبلیس قرار نیست با یه بازی جدید طرف باشید
matrix_3s
24-04-2010, 19:42
آره موافقم
وقتی بازی میاد هم با صد تا دردسر افت فریم از این جور حرفا
حالا یه شرکتی مثل یوبی هم بیاد روش قفل بزنه نور علی نور میشه
djmoslemok
24-04-2010, 21:07
من با xpadder با کنترلر PS2 بازیش می کنم !
shaaheen
24-04-2010, 21:43
پشیمونم 360 نگرفتم.......................:19:
بزرگ ميشي يادت ميره بابا :31:
آخه آدم دو دل الآن كه xbox بگيره سال ديگه عمرش تموم نشه xbox 720 بياد :31::5:
pedramcyrus
24-04-2010, 22:00
سلام به اساتید محترم :
خوهشا می خوام به من کمک کنید من وقتی وارد مرحله high dive میشم وقتی دمو نشون داده میشه بعدش که به gameplay می خواد بر گرده روی loading ... گیر میکنه .
خواهش میکنم کمکم کنید .
وقتی بازیو نصب کردم کرک razor 911 همراه با هاش نصب شد .
میشه اشکال از کرک باشه؟
آیا با این حال که الان این کرک با بازی نصب شده میشه یه کرک دیگه به جاش نصب کرد؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید .:10::11:
باسلام.
من بازی Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City رو گرفتم ولی هنگام اجرا اروره زیر رو میده.کمک کنید.
The ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library xlive.dll.
فکر کنم باید جای فایل xlive.dll رو عوض کنم ولی نمیدونم باید کجا بذارمش.هرکس بازی رو نصب کرده سرچ کنه ببینه کجاس بهم بگه.ممنون
از داخل دی وی دی بازی برنامه xlive رو نصب کن مشکلت حل می شه
بابا شما ها چه گیری دادین به فریم؟؟؟؟؟؟؟
هر کسی اون قبلی رو راحت اجرا کرده اینو راحت اجرا می کنه پایه گرافیکی همون قبلیس قرار نیست با یه بازی جدید طرف باشید
برای من که اصلا اینطوری نبود
من نیکو رو رو آخرین سیستمم گذاشتم هی تیک میزد مجبور شدم از 1920*1200 به 1600*1024 بیارمش
درصورتیکه برای این episode سیستممو گذاشتم رو آخرین درجه یعنی رو 1920*1200 و همه ی گزینه ها هم رو high گذاشتم و عین باقلوا میکشه
Milad4171
25-04-2010, 00:36
برای من که اصلا اینطوری نبود
من نیکو رو رو آخرین سیستمم گذاشتم هی تیک میزد مجبور شدم از 1920*1200 به 1600*1024 بیارمش
درصورتیکه برای این episode سیستممو گذاشتم رو آخرین درجه یعنی رو 1920*1200 و همه ی گزینه ها هم رو high گذاشتم و عین باقلوا میکشه
منم این مشکل رو داشتم که تو قبلی هی تیک میزد و میپرید و اینا ولی تو این روی بالاترین تنظیمات خوب جواب میده.
من اینطوری فکر میکنم که دلیل اصلیش اینه که قبلی(نیکو) رو از X360 پورت کردن روی پی سی ولی این ورژن مخصوص پی سی هست.
مثل خیلی بازیهای دیگه که با پورت کردن اونا بازی هم با گرافیکی کمتر از حد معمول اجرا میشد هم مشکل کند بودن رو داشت!
اگه دقت کرده باشین سیستمی که بازی قبلی میخواست خیلی معمولی بود ولی هیچکس درست نتونست اجراش کنه که خود سایت با یه سری پچ اومد درستش کرد تا حدودی!
ولی این دیگه مشکل نداره!( فقط باید درایور گرافیک Update بشه به ورژن
10.3 واسه ATI
واسه Gforce هم
197.25 واسهSeven/Vista 64Bit
197.41 واسه Seven/Vista 32Bit
:46:
توی هیچ کدوم از دی وی دی ها برنامه xlive نبود شما لینکشو نداری من دانلود کنم؟
توی هیچ کدوم از دی وی دی ها برنامه xlive نبود شما لینکشو نداری من دانلود کنم؟
بفرما از همینجا میتونی دانلودش کنی:
کسانیکه میخوان این بازیو انجام بدن و میخوان بدونن با چه سیستمی راحت اجرا میشه من مینیمم سیستمم مورد نیازو اینجا میذارم :
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz
RAM: 1.5 GB
Hard Drive 20 GB Free Space
Video Card: 256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900
matrix_3s
25-04-2010, 11:46
ولی این دیگه مشکل نداره!( فقط باید درایور گرافیک Update بشه به ورژن
10.3 واسه ATI
واسه Gforce هم
197.25 واسهSeven/Vista 64Bit
197.41 واسه Seven/Vista 32Bitدوست عزیز لینک 197.41 رو ندارین بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا حجمشم بگین چقدره
مال من که NVIDIA Graphic 97.46 هستش
توی گوگل هم سرچ کردم 197.41رو پیدا نکردم
کسانیکه میخوان این بازیو انجام بدن و میخوان بدونن با چه سیستمی راحت اجرا میشه من مینیمم سیستمم مورد نیازو اینجا میذارم :
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz
RAM: 1.5 GB
Hard Drive 16 GB Free Space
Video Card: 256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900
دوست عزيز فكر كنم بازي 20GB جا ميگيره حداقل مال من كه اينطوريه بود.:13:
دوست عزيز فكر كنم بازي 20GB جا ميگيره حداقل مال من كه اينطوريه بود.:13:
منم که نوشتم 20 گیگ .شما یه دقتی کنید میبینید:20::31:
اگه به پست قبليه من نگاه كنيد ميبينيد كه اول اشتباه نوشتيد در هر صورت ممنون كه تصحيح كرديد.:20:
اگه به پست قبليه من نگاه كنيد ميبينيد كه اول اشتباه نوشتيد در هر صورت ممنون كه تصحيح كرديد.:20:
دوست عزیز مهدی جان
شما که اصلا بازیو ندارید.از کجا میدونی 20 گیگه؟؟
برای بعضیا 16 گیگه برای بعضیا هم 21 گیگ جا میگیره
پس در صورتیکه بازیو تهیه کردی پست بده:31::31::31:
دوست عزیز مهدی جان
اولا شما از دوستان من هستيد آقا اميد.:10:
دوما شك نكنيد كه من بازيو دارم.:20:
سوما لطفا انقدر اسپم الكي نديد و فضاي صفحه را الكي نگيريد.:41:
چهارما اگه بازيو نداشتم اصلا براي اين تاپيك وقت نميذاشتم.:5:
اولا شما از دوستان من هستيد آقا اميد.:10:
دوما شك نكنيد كه من بازيو دارم.:20:
سوما لطفا انقدر اسپم الكي نديد و فضاي صفحه را الكي نگيريد.:41:
چهارما اگه بازيو نداشتم اصلا براي اين تاپيك وقت نميذاشتم.:5:
ببین دوست من سلام:31:مهدی
شما خونتون با من فقط یه کوچه فاصله داره.و مطمئن هستم که بازیو نداری:20:
چون هر موقع من بازیو بگیرم یا تو بگیری 1 ثانیه بعد متوجه میشیم:31::31:
اون چهارما هم اصلاح کن چون 100% مطمئن هستم که بازیو نداری داداشم:31:
پس بحثو تموم کن تا بروبچ اسپم به حساب نیارن
بای بای:20:
ببین دوست من سلام:31:مهدی
شما خونتون با من فقط یه کوچه فاصله داره.و مطمئن هستم که بازیو نداری:20:
چون هر موقع من بازیو بگیرم یا تو بگیری 1 ثانیه بعد متوجه میشیم:31::31:
اون چهارما هم اصلاح کن چون 100% مطمئن هستم که بازیو نداری داداشم:31:
پس بحثو تموم کن تا بروبچ اسپم به حساب نیارن
بای بای:20:
دوست عزيز مثل اينكه شما اصلا متوجه نيستيد كه نبايد اسپم بدين.:31::31::31:
من بازيو دارم و خودت ميدوني كه امشب با نيكو ميايم در خونتون do you copy ؟
در هر صورت من تو اين تاپيك ديگه پست نميدم تا شما :31: بشيد
[QUOTE=Soap;4882477]
باشه تو برنده:31::31::31:شوخی:31::31::31:
DON AMIR
25-04-2010, 13:45
سلام
من تازه اومدم به این فروم
دوستان من یک مشکل اساسی دارم لطفا کمک کنید. در بازی تونی مرحله ی mama's boy وقتی لویی باید بره تو لینگ مبارزه و سومیو ببازه مرحلش برای من مشکل داره. اگه نفر سوم و بزنم صفحه لود میاد بعد نشون میده لویی مرده و مرحله را یمبازم . اگه نفر سوم را ببازم صفحه لود میاد و دیگه نمیره!! صفحه همینطور سیاه میمونه و لودینگ تموم نمیشه و مجبور میشم بازی و ببندم. عجیب حالم گرفتس. کسی نمیدونه چیکار باید بکنم؟ بازی لاست تا حالا مشکلی نداشته
مرسی
سلام منم همین مشکل رو دارم ! و تو مرحله collector's item هم این مشکل رو دارم ! با launch.exe هم مشکلم حل نشد چیکار کنم؟
Milad4171
25-04-2010, 14:03
دوست عزیز مهدی جان
آقا بحث الکی نکنید. روی همو ببوسید .این کارا چیه!؟:41:
من نصب کردم و دقیقا 20.4 GB نوشته. یعنی بیست گیگ و خورده ای.
و اینکه واسه بعضیا کمتر و بیشتر بشه راستش نمیدونم. ممکنه.مثلا ممکنه به نوع سیستم عمالش بستگی داشته باشه.
قبلی 16 گیگ بود.
دوست ما احتمالا روی جلد سی دی رو خونده. واسه من نوشته بود 16GB که 20 گیگ بود تازه!!!:20:
البته اعتباری به اینا نیست. من CPu Dual core دارم ولی بازی رو خوب اجرا میکنه در صورتی که نوشته کمترین سیستم واسه این بازی Core 2 duo 1.8 :31:
Milad4171
25-04-2010, 14:16
دوست عزیز لینک 197.41 رو ندارین بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا حجمشم بگین چقدره
مال من که NVIDIA Graphic 97.46 هستش
توی گوگل هم سرچ کردم 197.41رو پیدا نکردم
من متاسفانه دیگه به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم ولی حجمش حدودا 100 مگ هست.
و واقعا تاثیر داره و بهتره از خود سایت Nvidia کمک بگیری.
یه لینک میگذارم . امیدوارم به دردت بخوره. چون من مدل گرافیکت رو نمیدونم!
آخرین ورژن درایور گرافیکت رو از اینجا بگیر!
اگه نداشت بگو!:20:
amirpcp30
25-04-2010, 14:38
سلام
من بازیو تهیه کردم و باید بگم اونها یی که می گفتن اون 8 گیگه رو دان نکنید مشکل داره اشتباه کردند چون درسته
من الان گرفتم 2 تا دی وی دی 4 گیگه
یعنی همون 8 گیگ
خب
بازی خیلی رون تره
اما در iv بنچمارکش ضعیفتر بود به همین دلیل فریم بیشتری نشون میداد اینجا بنچ قدرت بیشتری رو میکشه و فریم کمتری نشون میده که از منو بالاترین تنظیمات و انتی 16 با روزولشن 1280*1024 داد 20 که در iv میداد 25 اما اونجا لگ میزد و کند اما اینجا خیلی خیلی روون چون بنچ اونجا قدرت کمتری میکشید و فریم بیشتری مینوشت
من تونی رو بازی کردم فقط اونهم 5 دقیقه نیکو هم در دمو دیدم
از نظر رنگ بندی فک کنم فرق کرده در iv رنگ های مرده به کار رفته بود اینجا خیلی بهتر شد
در کل من هم iv رو پاک کردم elfc ریختم واقعا بهتره هم از نظر سرعت هم گرافیک شده
کسانی که اون بازی رو راحت اجرا کردند اصلا نگران نباشن چون این خیلی راحت تر اجرا میشه با فریم بیشتر
نیاز به هیچی هم نداشت حدا اقل از من نه لانچر می خواست نه کرک چون کرک وقتی خودشو نصب کردم روش بود و...
فقط نصب کردم وارد بازی شدم و دیگر هیچ
فقط وقتی بازی کردم قبل از اینکه بیاد کدوم قسمت رو انتخاب کنم صفحه سیاه موند که نیاز به اینترنت داشت و کانکشن اومده بود بالا من هم باز رو اوردم پایین اون رو بستم بعد اوردم بالا درست شد ( اینو گفتم چون بعضی ها فک می کنن کرک لازمه و کار نمی کنه و...)
سپاس :11:
hoomi_gta
25-04-2010, 14:41
سلام منم همین مشکل رو دارم ! و تو مرحله collector's item هم این مشکل رو دارم ! با launch.exe هم مشکلم حل نشد چیکار کنم؟
آقای امیر مشکل من حل شد. رفتم چند تا ماموریت دیگه انجام دادم بعد برگشتم این ماموریت و مشکلش حل شد.
آقا این مرحله هلیکوپتر رفته رو نروم! کنترل هلیکوپتر خیلی سخته!!! هم با موس هم با کیبورد باید کنترلش کنم برای نشونه گرفتن هم حتما باید برم در زاویه دوربین که از داخل نشون میده. خیلی زود سقوط می کنه! کنترلش سخته! کس دیگه ای هم با کنترل کردن هلیکوپتر مشکل داره؟
سلام . تو قسمت لوییز یه مرحله است از اون آدمهایی که تو خیابون ازشون مرحله میگیره و عکس یه آدم تو نقشه هست . این آدم که ظاهرآ زن هست تو کلوپ تونی هست ولی من هر چی تو کلوپ رو میگردم کسی نیست که اون ماموریت رو بهم بده !! کسی تونسته این رو بفهمه ؟
A.M.D.D.E.V.I.L
25-04-2010, 14:49
نه IV گرافيك بدي نداشت ولي بايد مد هاي گرافيكيشو ميديدي كه الان روي EFLC هم كار ميكنن
وقتي بازي خودم برسه ميگم چطوري استفاده كنيد
مد ENB serie s براي EFLC
اگه بازي كرش كرد
فايل settings رو از
C:\Users\YOUR USER NAME\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
پاك كنيد EFLC ر. اجرا كنيد TBOGT يا TLAD رو انتحاب كنيد بريد به options و shadows و night shadow رو خاموش كنيد
اگر ميخواهيد سايه ها و ماه رو دو باره داشته باشيد اينو دانلود كنيد
و با فايل هاي قديمي جايگزينش كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر سنجي
مد هاي مربوط به اين بازي EFLC رو تو تاپيك اديت آي وي بزارم يا تو تاپيك مجزا كه خودم براش درست كنم؟
matrix_3s
25-04-2010, 15:36
مد هاي مربوط به اين بازي EFLC رو تو تاپيك اديت آي وي بزارم يا تو تاپيك مجزا كه خودم براش درست كنم؟
به نظر من یه تایپک دیگه واسش درست کنی بهتره......................
alirakab
25-04-2010, 15:44
من حدودا %50 این بازی رو رفتم
ولی یه سری جاها اذیت میکنه با پچ 5 و اینا تقریبا مشکل ایوی حل شده بود ولی این تو یکم بازی سرعتش اذیت میکنه
یه سری پچ واسش دیده بودم خود راکسنار داده بود ولی یه سری میگفتم واسه دانلودیاس حالا نمیدونم...
این بازی نسبت به ایوی یکم اذیت میکنه ها بعضی جاها فریم میزنه ایوی کم کم مشکلاتش حل شده بود ولی جایی راهی واسه این ندیدم
یه جا فقط دیدم پچ 1.1 راکستار برای dlc ها داده
که یه سری گفتن برای دانلودی هاس
matarsaak
25-04-2010, 16:23
یعنی این بازی مثل Grand Theft Auto IV کند نیست
من با اینکه سیتمم تقریبا بالاست و از آخرین پچ ها (1.06) استفاده کردم ولی یه ذره بازی کنده نمیدونم چرا
این مشخصات سیستممه
CPU : Core 2 Duo E7500-2.94 GHz
Ram : 4GB DDR2
Vga : Nvidia GF 9500GT
آخرین درایورش رو هم نصبیدم
حالا نمیدونم این Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City هم مثل همونه یا نه
آخه بازی های دیگه رو با گرافیک و سرعت عالی اجرا میکنه
فکر کنم عیب از همین بازی IV باشه
حالا دوستان بهم میگن که این بازی زیاد یا اون فرق داره یا نه مثل همونه در مورد کند بودن
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
matrix_3s
25-04-2010, 17:18
یعنی این بازی مثل Grand Theft Auto IV کند نیست
من با اینکه سیتمم تقریبا بالاست و از آخرین پچ ها (1.06) استفاده کردم ولی یه ذره بازی کنده نمیدونم چرا
این مشخصات سیستممه
CPU : Core 2 Duo E7500-2.94 GHz
Ram : 4GB DDR2
Vga : Nvidia GF 9500GT
آخرین درایورش رو هم نصبیدم
حالا نمیدونم این Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City هم مثل همونه یا نه
آخه بازی های دیگه رو با گرافیک و سرعت عالی اجرا میکنه
فکر کنم عیب از همین بازی IV باشه
حالا دوستان بهم میگن که این بازی زیاد یا اون فرق داره یا نه مثل همونه در مورد کند بودن
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
نه این دیگه مثله اون نیست....میگن درست شده
من تو آی وی اینقدر مشکل داشتم که کم بود گریه ام بگیره:31:
نه IV گرافيك بدي نداشت ولي بايد مد هاي گرافيكيشو ميديدي كه الان روي EFLC هم كار ميكنن
وقتي بازي خودم برسه ميگم چطوري استفاده كنيد
مد ENB serie s براي EFLC
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه بازي كرش كرد
فايل settings رو از
C:\Users\YOUR USER NAME\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
پاك كنيد EFLC ر. اجرا كنيد TBOGT يا TLAD رو انتحاب كنيد بريد به options و shadows و night shadow رو خاموش كنيد
اگر ميخواهيد سايه ها و ماه رو دو باره داشته باشيد اينو دانلود كنيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو با فايل هاي قديمي جايگزينش كنيد
نظر سنجي
هنوز بازی دست شما نرسیده.؟:18:
یادمه 4 روزه سفارش دادی.باید بیاره.من باشم میرم خودم میخرم و یارو هم اگه بعد از خرید من بیاره پرت میکنم تو صورتش:31:
ارزش نداره بخاطر این بازیه توپ صبر کنی.پیشنهاد میکنم همین فردا بری بخری.آخه این سایتها که سفارش میدی زیاد به قولشون عمل نمیکنن
آقا بحث الکی نکنید. روی همو ببوسید .این کارا چیه!؟:41:
من نصب کردم و دقیقا 20.4 GB نوشته. یعنی بیست گیگ و خورده ای.
و اینکه واسه بعضیا کمتر و بیشتر بشه راستش نمیدونم. ممکنه.مثلا ممکنه به نوع سیستم عمالش بستگی داشته باشه.
قبلی 16 گیگ بود.
دوست ما احتمالا روی جلد سی دی رو خونده. واسه من نوشته بود 16GB که 20 گیگ بود تازه!!!:20:
البته اعتباری به اینا نیست. من CPu Dual core دارم ولی بازی رو خوب اجرا میکنه در صورتی که نوشته کمترین سیستم واسه این بازی Core 2 duo 1.8 :31:
بابا این رفیقمه.میخواستیم یه کم شوخی کنیم:31:
ولی درکل این مینیمم سیستمو که نوشتم از خود سایت GAMES FOR WINDOWS LIVE نوشتم اینم سایتش:
با با ما با هم دوست صميمي هستيم و چيزايي كه اميد در مورد خونه گفت درسته ولي من بازيو دارم (شوخي كردم:31:)
ديديم تاپيك كم گفتگو شده گفتيم يه حركت بزنيم بچه ها دوباره بيان.
در مجموع خوب ولي مال من يكم باگ تو حركت دوربين داره مال شما همينطوريه ؟
Milad4171
25-04-2010, 19:44
با با ما با هم دوست صميمي هستيم و چيزايي كه اميد در مورد خونه گفت درسته ولي من بازيو دارم (شوخي كردم:31:)
ديديم تاپيك كم گفتگو شده گفتيم يه حركت بزنيم بچه ها دوباره بيان.
در مجموع خوب ولي مال من يكم باگ تو حركت دوربين داره مال شما همينطوريه ؟
خدا رو شکر. آخه من تازیگا هرجا پامو میگذارم یه دعوایی می بینم الکی الکی.قدمم بده!!:21:
من سیستمم رو گفتم یه بار دیگه میگم .با این خوب اجرا میکنم فقط بعضی وقتا یکم کند میشه
CPu Doal core 5300
Ram 2Gb
VGA 8600GT 512
Monitor:LCD Samsung 20
راستی بگم وجود ال سی دی واسه سیستم های Desktop خیلی خیلی تو بازی و گرافیک و تصویر تاثیر داره.
من اولین بار این رو توی بازی UnderCover احساس کردم:31:
pedramcyrus
25-04-2010, 19:47
آقا انگار کسی نیست جواب مارو بده من چه جوری می تونم مسئله گیر کردن رو loading .. . رو حل کنم.؟
matrix_3s
25-04-2010, 20:41
CPu Doal core 5300
Ram 2Gb
VGA 8600GT 512
پسر سیستممون کپی همه
به جز گرافیک
gtx 260
دوستان یه لینک سالم از این بازی بدید دانلودش کنم...
kaveh.ramin
25-04-2010, 23:56
بچه ها من هرکاری میکنم توی Windows Live که پروفایل درست میکنم و میرم ازم Product key میخواد..!!!
درغیر این صورت داخل پروفایل نمیره و من نمیتونم بازی رو ذخیره (save) کنم....!!!
لطفاً کمکم کنید
kaveh.ramin
25-04-2010, 23:59
سلام
بچه ها کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
من هرکاری میکنم بازی ذخیره نمیشه!!!
توی Windows Live که پروفایل درست کردم وقتی میخوام Sign in بشم ازم Product key میخواد.
درغیر این صورت داخل پروفایل نمیره و من نمیتونم بازی رو ذخیره کنم.
کمک کمک کمک
aramesh_61
26-04-2010, 01:24
سلام
خوبید؟ آقا من بازیو نصب کردم دوتا پچ 1010 و 1060 رو هم نصب کردم بازی هم روون اجرا میشه ولی بعضی وقتا تکسچرها یکم کند load میشه؟ کسی میدونه علت چیه؟ مثلا وقتی دارم رانندگی میکنم یه قسمتی از آسفالت خیابون بدون تکسچره ولی بعد 2 ثانیه Load میشه، کسی میتونه کمک کنه مشکلم حل بشه؟
ممنون
سیستم من هم اینه:
cpu:amd phenom II x4 810
graphic: ati radeon 4890
ram: 4gb
amirpcp30
26-04-2010, 06:01
سلام
اون 8 گیگ ها درستند؟ چون از من 2 دی وی دی 4 گیگ بود
اگه درستند یک بار دیگه لینکشو بدید برای بقیه مستقیم کنم چون مثل اینکه نیاز دارند
سپاس
سلام دوستان
من بازی را نصب کردم فقط در ذخیره کردن مشکل دارم اگر ممکنه راهنمایی کنین
ممنون
صادق هدایت
26-04-2010, 11:20
آخرش من نفهمیدم این بازی 20 گیگه یا 16 گیگ یا 8 گیگ؟!
یکی بیا شفاف سازی کنه!
سلام
خوبید؟ آقا من بازیو نصب کردم دوتا پچ 1010 و 1060 رو هم نصب کردم بازی هم روون اجرا میشه ولی بعضی وقتا تکسچرها یکم کند load میشه؟ کسی میدونه علت چیه؟ مثلا وقتی دارم رانندگی میکنم یه قسمتی از آسفالت خیابون بدون تکسچره ولی بعد 2 ثانیه Load میشه، کسی میتونه کمک کنه مشکلم حل بشه؟
ممنون
سیستم من هم اینه:
cpu:amd phenom II x4 810
graphic: ati radeon 4890
ram: 4gb
دقیقا منم همین موردو دارم.آسفالتها بدون تکسچر میشه بعد درست میشه
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
آخرش من نفهمیدم این بازی 20 گیگه یا 16 گیگ یا 8 گیگ؟!
یکی بیا شفاف سازی کنه!
برای من 5 دی وی دی بود و 20.4 گیگ هم فضا اشغال کرده
alirakab
26-04-2010, 14:03
کدوم پچ 10.10؟
پچ 1060 کسی میدونه رو dlc ها تاثیر داره یا نه؟
چون راکستار زده بود اگه میخواید از dlc ها استفاده کنید ان رو بریزید....
Morteza2020
26-04-2010, 16:40
سلام خدمت همگی
آقا می شه کاور بازی و لیبل قابل چاپشو بزارید؟البته منظورم نسخه PC هستش
ممون
happysilence
26-04-2010, 17:16
دوستان لطفا اگه کسی TRAINER تست شده ی خوب داره آپلود کنه... من هرچی گشتم چیز بدرد بخوری گیر نیاوردم. یا کار نمیکردن یا اینکه باعث میشدن بازی hang کنه و خارج بشه. فقط یه دونه Promo Edition گیر آوردم از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که کاملا درست کار می کنه ولی اون هم فقط 2 تا گزینه اش کار می کنه! حالا اگه کسی trainer کامل این سایت رو آپلود کنه یا هر ترینری که درست کار کنه واقعا لطف بزرگی کرده....
با سلام خدمت تمامی دوستان؛
من این بازی رو گرفتم (GTA 4 EFLC) ... نصب هم کردم، حدود 20GB هست و هر دو داستان The Lost and
Demands و The Balled of Gay Tony در بازی مثل اینکه هستش. فقط وقتی میخام وارد بازی بشم این Error را میدهد. راستی کرک Razor رو خود بازی بطور خودکار نصب میشه.
اینم از Error :
EFLC.exe - Ordinal Not Found
The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
لطفا کمک کنید... اگه فایلی لازم هست لطفا بذارید تا من هم دانلودش کنم
با تشکر:11:
night lord
26-04-2010, 17:24
آقا پچ 1060 رو میشه یکی بزاره؟ ممنون.
amirpcp30
26-04-2010, 17:53
سلام
من گرفتم 2 تا دی وی دی 4 گیگ بود یعنی 8 گیگ که نصب کردم شد 15 گیگ به هیچی هم نیاز نداشت خودش کرک و لایو رو نصب کرد
حالا می خواهم برای کسانی که می خواهند دانلود کنند مستقیم کنم
کدوم لینک از همه بهتره و 100 درصد کار می کنه؟
همون 8 گیگ خوبه؟
سپاس
با سلام خدمت تمامی دوستان؛
من این بازی رو گرفتم (GTA 4 EFLC) ... نصب هم کردم، حدود 20GB هست و هر دو داستان The Lost and
Demands و The Balled of Gay Tony در بازی مثل اینکه هستش. فقط وقتی میخام وارد بازی بشم این Error را میدهد. راستی کرک Razor رو خود بازی بطور خودکار نصب میشه.
اینم از Error :
EFLC.exe - Ordinal Not Found
The ordinal 5365 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
لطفا کمک کنید... اگه فایلی لازم هست لطفا بذارید تا من هم دانلودش کنم
با تشکر:11:
شما باید xlive رو از توی دی وی دیه بازی نصبش کنی.اگه نبود یه سرچ تو گوگل کن و بنویس games for windows live download بعد دانلودش کنو نصبش کن .مشکلت حل میشه:20:
Spaniuly
26-04-2010, 19:27
آقا پچ 1060 رو میشه یکی بزاره؟ ممنون.
بفرما
harrypotter2007
26-04-2010, 19:56
ببخشید این دو بازی با هم فرق میکنند. Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City و Grand Theft Auto IV
matrix_3s
26-04-2010, 20:07
ببخشید این دو بازی با هم فرق میکنند. Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City و Grand Theft Auto IV
صد در صد
از اسمشم معلومه
harrypotter2007
26-04-2010, 20:16
یعنی داستانشون فرق میکنه درضمن ه سیستمی میخواد و نصبت به Grand Theft Auto IV که سیستم را عزیت میرد بهتر نیست.
داستاناشون یه جورایی بهم مربوط میشن بعضی جاها.
از نظر اجرا خیلی روونتر از IV اجرا میشه:20:
matrix_3s
26-04-2010, 20:37
داستاناشون یه جورایی بهم مربوط میشن بعضی جاها.
از نظر اجرا خیلی روونتر از IV اجرا میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه بدون هیچ فایل کمکی
بذارین پچ و مدهاش بیاد روونتر هم میشه
شما از کدوم بازی خوشتون اومد؟
1-IV
2-lost & domned
3-ballad of tony
من که رسما با lost خیلی خیلی حال کردم.ولی IV و tony هم خوب بودن
دوستانlost & domned و ballad of tony کلا چند مرحله بود...
دو روزه تموم شد:27:
شما باید xlive رو از توی دی وی دیه بازی نصبش کنی.اگه نبود یه سرچ تو گوگل کن و بنویس games for windows live download بعد دانلودش کنو نصبش کن .مشکلت حل میشه:20:
شما مطمئن هستید، با فقط گمان میدهید، آخه میخوام مطمئن باشم و خیالم راحت باشه...
باز هم سپاس از اینکه راهنمایی کردید...:11:
شما مطمئن هستید، با فقط گمان میدهید، آخه میخوام مطمئن باشم و خیالم راحت باشه...
باز هم سپاس از اینکه راهنمایی کردید...:11:
بله مطمئن هستم.اصلا اگه این کارو نکنی بازی ران نمیشه از هر کی هم میخوای بپرس
Big-Boss
26-04-2010, 22:58
دوستانlost & domned و ballad of tony کلا چند مرحله بود...
دو روزه تموم شد:27:
زیاد نیست هر کدوم بیست و چند مرحله.
کلا با هم نصف مراحل GTA IV تقریبا.
hamhami_333
26-04-2010, 23:26
تونستم گرافیکه LOST و خوب کنم.
رفتم تو DISPLAY بازی بعد contrast و brightness بازیو دست کاری کردم خیلی توپ شد:5::20:
دوست عزیز من میرم تو DISPLAY اما این چیزارو نداره !!:18:
lost and damned تموم شد (روی 65 درصد)
aramesh_61
26-04-2010, 23:47
یه چیز خوب متوجه نمی شم چرا بیلی رو می کشیم تو زدان
کاش لو نمیدادی داستانو عزیز!
Big-Boss
26-04-2010, 23:54
یه اسپولری چیزی دوست عزیز الان واسه من که بازی رو تازه شروع کردم و پست شما رو خوندم یعنی جذابیت دنبال کردن داستان پرید. الان هر چی پیش بره میگم خب چی میشه پس که به اینجا ختم میشه ؟ !!!!
لطفا ویرایش کنید .
دوست عزیز من میرم تو DISPLAY اما این چیزارو نداره !!:18:
احتمالا قبل از بازی میری توش.باید بری تو محیط بازی واونموقع برو تو display همشو میبینی:20:
سلام دوستان میخواستم بپرسم د دوتا پچ 1010 و 1060
فریم بازی رو میبره بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه کرک بازی رو خراب نمیکنه
بازی من کرک رازور هست ممنون
سلام به همه!
دوستان من یک مشکلی دارم
من بازی رو گفتم و 5تا دی وی دی هم هست
کرک ریزور هست
وقتی میخواهد اجرا بشه این ارور رو میده
دیوانه من کرد
سلام به همه!
دوستان من یک مشکلی دارم
من بازی رو گفتم و 5تا دی وی دی هم هست
کرک ریزور هست
وقتی میخواهد اجرا بشه این ارور رو میده
دیوانه من کرد
دقیقا مشکلتو نمیدونم چیه ولی یه بار reset کن اگه درست نشد برو پس بده به طرف
Heidari1388
27-04-2010, 09:58
سلام
من گرفتم 2 تا دی وی دی 4 گیگ بود یعنی 8 گیگ که نصب کردم شد 15 گیگ به هیچی هم نیاز نداشت خودش کرک و لایو رو نصب کرد
حالا می خواهم برای کسانی که می خواهند دانلود کنند مستقیم کنم
کدوم لینک از همه بهتره و 100 درصد کار می کنه؟
همون 8 گیگ خوبه؟
سپاس
درسته دوست عزیز
من هم 2 تا دی وی دی رو دانلود کردم
چند پست قبلتر لینک مستقیمشو گذاشتم
:8:
سلام دوستان میخواستم بپرسم د دوتا پچ 1010 و 1060
فریم بازی رو میبره بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه کرک بازی رو خراب نمیکنه
بازی من کرک رازور هست ممنون
دوستان جواب سوال ما رو کسی نمیدونه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از کدوم بازی خوشتون اومد؟
1-IV
2-lost & domned
3-ballad of tony
من که رسما با lost خیلی خیلی حال کردم.ولی IV و tony هم خوب بودن
ار نظر داستان Iv و شخصیت نیکو .
از نظر جذاب بودن مراحل و سختی ballad و شخصیت شجاع لوییز .
از نظر سادگی و فقر هم lost و شخصیت با معرفت جانی .
hamhami_333
27-04-2010, 10:20
دوستان جواب سوال ما رو کسی نمیدونه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اقا من که نصب کردم هیچی مشد 18 فریم بیشتر نمیتونم بگیرم با این سیستم
VGA:ati 4870 1G
3G ram
cpu AMD 6000X2
جالبه که رو پایینترین حالتم میزارم همین قدر فریم میگیرم !!!:18: این GTA دیگه واقعا ر...ده
matrix_3s
27-04-2010, 10:46
3G ram
cpu AMD 6000X2
جالبه که رو پایینترین حالتم میزارم همین قدر فریم میگیرم !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این GTA دیگه واقعا ر...ده
روی چه سیستم عاملی بازی می کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamhami_333
27-04-2010, 10:50
روی چه سیستم عاملی بازی می کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
windows 7 unlimtate
دوستان من مشکل دیر لود شدن تکستنچرها رو درام مثلاً یک ساختمون رو فرز کنید بافت ها ورنگبنندیهاش فوراً در عرض دو ثانیه ظاهر می شه اعصاب آدم روبه همخ میریزه دیگه درختها همینجوری که داری سرعت میری 3 ثانیه اختلاف ظاهر می شه پرچین ها هم همینطور ولی فجیع نیست که آدم تو هوا و ماشین ها تو فظا اما می خوام بازیش کنم من 1 سال اون روگرفتم مرحله یکش ام به خاطر این مشکل نرفتم تمام راه حل ها رو از سایتها ی مختلف حتی سایت شما رو گفتم اما نشد
لطفاً پچ جدید کرک جدی باسه پچ
یا کرک اعصاب ام خورده بدجور نمی تونم درخواست ام رو بگم خودتون راهنمایی کنید
مال من GTAIV هستش نه Dlc هاش دقت کنید
دوستانی که lost رو تموم نکردن لطف کنن متن زیرو نخونن(متن رو به رنگ سفید نوشتم تا دیده نشه) چون موضوع لو می ره دوستانی که تمو کردن لطف کنن جواب بدن
راستی یه چیز خوب متوجه نمی شم چرا بیلی رو می کشیم تو زدان؟
matrix_3s
27-04-2010, 12:06
دوستان من مشکل دیر لود شدن تکستنچرها رو درام مثلاً یک ساختمون رو فرز کنید بافت ها ورنگبنندیهاش فوراً در عرض دو ثانیه ظاهر می شه اعصاب آدم روبه همخ میریزه دیگه درختها همینجوری که داری سرعت میری 3 ثانیه اختلاف ظاهر می شه پرچین ها هم همینطور ولی فجیع نیست که آدم تو هوا و ماشین ها تو فظا اما می خوام بازیش کنم من 1 سال اون روگرفتم مرحله یکش ام به خاطر این مشکل نرفتم تمام راه حل ها رو از سایتها ی مختلف حتی سایت شما رو گفتم اما نشد
لطفاً پچ جدید کرک جدی باسه پچ
یا کرک اعصاب ام خورده بدجور نمی تونم درخواست ام رو بگم خودتون راهنمایی کنید
مال من GTAIV هستش نه Dlc هاش دقت کنید
رفیق تو ویندوز 7 خوب اجرا نمیشه
حداقل ماله من خوب اجرا نشده
ازsp3 استفاده کن
راستی به تایپک مشکلات iv سر زدی.....راهنماییهشاون خیلی موثره
matrix_3s
27-04-2010, 12:20
windows 7 unlimtate آره راک استار واقعا .... .
شما از xp استفاده کن
من تو iv نتیجه اش رو دیدم
amirpcp30
27-04-2010, 12:42
من با ویندوز 7 دارم با بالاترین تنظیمات 20 فریم میگیرم
matrix_3s
27-04-2010, 13:04
من با ویندوز 7 دارم با بالاترین تنظیمات 20 فریم میگیرم
با چه سیستمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب در کل 20 تا تو مخیه
Electronic-Arts
27-04-2010, 13:19
3G ram
cpu AMD 6000X2
جالبه که رو پایینترین حالتم میزارم همین قدر فریم میگیرم !!!:18: این GTA دیگه واقعا ر...ده
دلیل اصلی اینه که cpu برای گرافیک محدودیت اعمال میکنه
matrix_3s
27-04-2010, 13:35
دلیل اصلی اینه که cpu برای گرافیک محدودیت اعمال میکنه
پس باید تو همه بازیا اینجوری باشه
nima20nima
27-04-2010, 13:40
بچه ها من هرکاری میکنم توی Windows Live که پروفایل درست میکنم و میرم ازم Product key میخواد..!!!
درغیر این صورت داخل پروفایل نمیره و من نمیتونم بازی رو ذخیره (save) کنم....!!!
لطفاً کمکم کنید
منم همین مشکل رو دارم اگه میشه کمک کنید
ویندوز لایو نمی ره رو افلاین سیو
Electronic-Arts
27-04-2010, 13:49
پس باید تو همه بازیا اینجوری باشه
کی همچین حرفی زده؟ هر چی که یک بازی سیستم قوی تری بخواد باید تناسب قطعات هم بهتر باشه من خودم یکی رو میشناسم که با همین گرافیک و cpu phenom ii x4 955 بالای 40 فریم میگیره فرض کن یک بازی گرافیک 4850 بخواد و cpu 945 وقتی با گرافیک 4850 و cpu athlon 630 بازی میکنی کارایی گرافیک در حد 4830 میاد پایین
Heidari1388
27-04-2010, 13:57
من با بازی اصلا مشکل ندارم و خیلی هم توپ اجرا میشه:5:
فقط باید Distance رو کم بزارم و Shadow هم متوسط ، بقیه تنظیمات همه روی High هست
سیستم من اینه:
Windows 7
Ram 2G Geil
VGA 9600 GT Giga
Main board Ep43T-UD3l
CPU 7400
A.M.D.D.E.V.I.L
27-04-2010, 14:06
بهترين كارت براي اين بازي 5850 هست حد اقل 20 تا ميگيري وقتي همه چيز آخرين حد هست (با استفاده از availablevidmem 2.0)
بعدا ياد ميدم چطوري ازش استفاده كنيد
shahabprince
27-04-2010, 14:22
بنچمارک من چطوره؟:5:
Statistics
Average FPS: 48.36
Duration: 59.50 sec
CPU Usage: 52%
System memory usage: 65%
Video memory usage: 20%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (85 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: On
View Distance: 25
Detail Distance: 31
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 5800 Series
Video Driver version: 8.14.1.6091
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)i7 870 @ 2.93GHz
A.M.D.D.E.V.I.L
27-04-2010, 14:25
تو بايد حد اقل 80 تا فرم بگيري
Video memory usage: 20%!!!!!!!!!!!!
Video Mode: 1280 x 1024 (85 Hz)!!!!!!
اين دو عامل هستند كه يكم عجيب هستند پس اگه بخواي با يك مانيتور بزرگ تر بازي كني چي كار ميكني؟ من با 1920x1080 ميتونم 20 تا فرم بگيرم البته فعلا با IV اينطوري هست (به همراه مد ENBSERIES )
به نظرتون چقدر افت فرم خواهم داشت؟ با اين EFLC?
shahabprince
27-04-2010, 14:31
چون من دو تا کارت گرافیک بستم(cross fire) برای همینه که از کارت گرافیکم کم استفاده میکنه.من ترجیح میدم تو همین رزولیشن بازی کنم برام کافیه.فکر نکنم افت فریم زیادی داشته باشی احتمالا همون حدود باید فریم بگیری.
aramesh_61
27-04-2010, 16:43
الان یه بنچمارک گرفتم براتون گذاشتم:
Statistics
Average FPS: 30.97
Duration: 36.39 sec
CPU Usage: 69%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 67%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (59 Hz)
Reflection Resolution: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Very High
View Distance: 50
Detail Distance: 100
Hardware
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 8.14.1.6099
AMD Phenom(tm) II X4 810 Processor
به نظر شما خوب هست یا نه؟
بله مطمئن هستم.اصلا اگه این کارو نکنی بازی ران نمیشه از هر کی هم میخوای بپرس
من حتما این کار را انجام میدم...
با تشکر از اینکه به پرسش من پاسخ دادید...:11:
الان یه بنچمارک گرفتم براتون گذاشتم:
Statistics
Average FPS: 30.97
Duration: 36.39 sec
CPU Usage: 69%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 67%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (59 Hz)
View Distance: 50
Hardware
Video Driver version: 8.14.1.6099
AMD Phenom(tm) II X4 810 Processor
به نظر شما خوب هست یا نه؟
عالیه.
بیخیال دیگه از این بنچمارک برید از بازیش واقعا لذت ببرید چون یه شاهکاره
راستی مانیتورت 20 اینچه؟
Electronic-Arts
27-04-2010, 17:35
عالیه.
راستی مانیتورت 20 اینچه؟
20 فول اچ دی نداریم 22 به بالا
amirpcp30
27-04-2010, 18:13
با چه سیستمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب در کل 20 تا تو مخیه
cpu:e5200 oc
vga:9800gt
:11:
yashar_silverboy
27-04-2010, 18:26
دوستان ترینرشو میشه بذلرید؟نیاز مبرم دارم بهش...مرسی
دقیقا مشکلتو نمیدونم چیه ولی یه بار reset کن اگه درست نشد برو پس بده به طرف
سلام دوست عزیز
والا اولش 2تا فایل .dll رو میخواست،گرفتمش از اینترن،حالا این پیغام رو میده،حالا ویندوزم رو عوض میخوام بکنم ببینم مشکلش حل میشه
Davood_titan
27-04-2010, 20:40
دوستان اینبار ارزش داره بگیریم 4 DVD
دوستان اینبار ارزش داره بگیریم 4 DVD
بخاطر 4dvd ارزش داره یا بخاطر چیز دیگه؟
آره .ارزش داره خیلی هم ارزش داره
farhad_persona
27-04-2010, 21:45
من با بازی اصلا مشکل ندارم و خیلی هم توپ اجرا میشه:5:
فقط باید Distance رو کم بزارم و Shadow هم متوسط ، بقیه تنظیمات همه روی High هست
سیستم من اینه:
Windows 7
Ram 2G Geil
VGA 9600 GT Giga
Main board Ep43T-UD3l
CPU 7400
دوست عزیز میشه یه بنچمارک بگذارید؟
gameloft2
27-04-2010, 21:56
من نمی تونم بازی رو سیو کنم کلی هم گشتم می گن باید توhome یه اکانت افلاین بسازم ولی اصلا مال من home نداره یعنی اجازه ی کلیک روش نمی ده لطفا اگه کسی روشی بلده کمک کنه
hamhami_333
27-04-2010, 22:06
کی همچین حرفی زده؟ هر چی که یک بازی سیستم قوی تری بخواد باید تناسب قطعات هم بهتر باشه من خودم یکی رو میشناسم که با همین گرافیک و cpu phenom ii x4 955 بالای 40 فریم میگیره فرض کن یک بازی گرافیک 4850 بخواد و cpu 945 وقتی با گرافیک 4850 و cpu athlon 630 بازی میکنی کارایی گرافیک در حد 4830 میاد پایین
من تو Assisence creed 2 همه چیزو چسبوندم ته راحت بازی میکنم این بازی کلا مشکل داره !!!:2:
من نمی تونم بازی رو سیو کنم کلی هم گشتم می گن باید توhome یه اکانت افلاین بسازم ولی اصلا مال من home نداره یعنی اجازه ی کلیک روش نمی ده لطفا اگه کسی روشی بلده کمک کنه
ببین برو صفحه ی 40 همه چیزو توضیح دادم با عکس:20:
Electronic-Arts
27-04-2010, 22:23
من تو Assisence creed 2 همه چیزو چسبوندم ته راحت بازی میکنم این بازی کلا مشکل داره !!!:2:
اون مطلبی که من گفتم کلی بود ولی این بازی هم به خاطر پورت شدنش مشکلات عدیده ای داره
سلام. موقع اجراي بازي اين ارورو داد بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. موقع اجراي بازي اين ارورو داد بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . طبق چیزی که دوستان صفحات قبل گفتن شما باید فایل xlive رو از تو دی وی دی بازی تو پوشه نصب کپی کنید .
سلام . طبق چیزی که دوستان صفحات قبل گفتن شما باید فایل xlive رو از تو دی وی دی بازی تو پوشه نصب کپی کنید .
شرمنده نميدونيد كدوم صفحه ميشه؟؟؟؟؟؟
داخل كدوم سيديشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چنتا فايل تو سيدي 5 بود كه اونا رو نصبيدم بعد اين ارورو داد. حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟
Electronic-Arts
27-04-2010, 23:34
چنتا فايل تو سيدي 5 بود كه اونا رو نصبيدم بعد اين ارورو داد. حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟
این که میگه باید سرویس پک 3 باشه ویندوزت
این که میگه باید سرویس پک 3 باشه ویندوزت
فايلي چيزي براش نيست؟؟؟؟؟؟؟:20:
يعني بايد ويندوز عوض كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
اگه sp2 باشه ویندوزت آره باید ویندوز بریزی یا xp sp3 یا vista sp1 ویا 7 sp1
سلام دوستان من موقع نصب این قسمت بازی
با این errorمواجه می شم
error1335.the cabinet file data11 .cab required for this installation is corrupt and cannot be used . this could indi cate a network error an error reading from the cd-rom or a problem white this packge
ignore retry abort
igone رو می زنم این پنجره باز می شه
error 2350.fdi server error
hamhami_333
28-04-2010, 10:19
بچه ها من پچ 1110 رو نصب کردم اما 1060 رو نصب نمیکنه هر کاری میکنم
باسلام.من Gta جدید رو نصب کردم ولی توی بازی تیک میزنه.تنظیمات گرافیک رو آوردم پایین ولی بازم تیک میزنه.بایدچیکارکنم؟
این سیستم منه:
گرافیک: 1G,ATI Radeon HD 4670 Edition.
سی پیو: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+2.41 GHz.
رم: 2GB
سلام .این روش رو من هم انجام دادم و جواب داد .
از منوی Start گزینه Run را انتخاب کنیدو در داخل Run کلمه Regedit را تایپ کنید و گزینه Ok را بزنید، و در صفحه ی باز شده به آدرس زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM -> CURRENTCONTROLSET -> CONTROL -> WINDOWS
حالا در صفحه باز شده بروی گزینه CSDVERSION دو باز کلیک کنید تا یک صفحه باز شود و در قسمت VALUE DATA عدد داخل آن را به 300 تغییر دهید و OK را بزنید .
حالا پنجره را بسته و کامپوتر را ریستارت کنید.
|برای تبدیل پک 3 به پک 2 آن عدد 300 را به عدد 200 تغییر کنید|
برای اینکه متوجه شوید که ویندوز شما به پک 3 تبدیل شده است بروی MY COMPUTER کلیک راست کنید و گزینه Properties کلیک کرده در صفحه با شده خط چهارم مشخص کرده است.
من برگ چغندر نیستم
با این errorمواجه می شم
error1335.the cabinet file data11 .cab required for this installation is corrupt and cannot be used . this could indi cate a network error an error reading from the cd-rom or a problem white this packge
ignore retry abort
hamhami_333
28-04-2010, 11:00
باسلام.من Gta جدید رو نصب کردم ولی توی بازی تیک میزنه.تنظیمات گرافیک رو آوردم پایین ولی بازم تیک میزنه.بایدچیکارکنم؟
این سیستم منه:
بازی مشکل داره
من
VGA 4870
cpu amd 6000 X2
3G ram
دارم زور زدم 28 فریم گرفتم
من یه پیشنهاد دارم:
کسانیکه یه بازیو میگیرن حالا هر بازی ای و بدون مشکل ران میکنن به کسانیکه بازیشون مشکل داره ،براشون این بازیو بفرستن تا
هم اونا حال کنن و هم اینا یه خیری ببینند:20:
parsa parsi
28-04-2010, 11:46
یه نفر لطف کنه و راهنمای کامل نصب بازی gta:eflc را همراه با لینکهای سالم قرار بده.خیلی ممنون میشیم اگه یکی ان کارو انجام بده.
hobgoblin
28-04-2010, 11:47
من برگ چغندر نیستم
با این errorمواجه می شم
ignore retry abort
معلومه ديگه دي وي دي بازيت مشكل داره.
يكي ديگه بخر
aramesh_61
28-04-2010, 12:04
عالیه.
راستی مانیتورت 20 اینچه؟
دارم بازیش میکنم، واقعا عالیه، مانیتورم LG W2261 هستش، 21.5 اینچه، full HD
Milad4171
28-04-2010, 12:30
معلومه ديگه دي وي دي بازيت مشكل داره.
يكي ديگه بخر
درسته . مشکل از دی وی دی هاست.
خیلی ریسک هست چون اینجا مجوز واسه انتشار نداره. اگه تهرانی از یه جای معتبر بخر. انقلاب و میدون ولیعصر داره!
البته بیشتر جاها دارن.من اصلا فکر نمیکردم الان اومده باشه. رفتم یه چیز دیگه بخرم گفت این بازی هم اومده. گرفتم ولی خوب ماله منم مشکل داره. یه جای بازی واسه تونی گیر میکنه میاد بیرون.
کپی هست دیگه!!!
دارم بازیش میکنم، واقعا عالیه، مانیتورم LG W2261 هستش، 21.5 اینچه، full HD
خواستم بزنم 21.5 اینچا نمیدونم چی شد دستم ییهو خورد به 20:31:
Electronic-Arts
28-04-2010, 13:55
من این بازی رو از همین p30 خریدم و وقتی میخوام وارد lost بشم لود که میشه میاد بیرون ویندوزم هم vista ultimate sp1
alirakab
28-04-2010, 14:02
من اورجینال بازی رو سراغ دارم عالیه
خودشم تا اخرش رفتم کسی میخواد بهم بگه
تضمینی
Electronic-Arts
28-04-2010, 14:36
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی که میزنم بازی لود بشه قبل از اینکه لود بشه و بیاد بیرون میگه که
downlodable content of this game required for auto load press enter to start a new game یعنی که باید بازی رو از اول شروع کنم ولی نفهمیدم میگه چی رو دانلود کنم
Big-Boss
28-04-2010, 14:39
من این بازی رو از همین p30 خریدم و وقتی میخوام وارد lost بشم لود که میشه میاد بیرون ویندوزم هم vista ultimate sp1
اپیزود دیگه این مشکل رو نداره؟ (برای من اولین بار همین جوری شد ولی بعدش که دوباره اجرا کردم حل شد فکر میکنم مربوط به اکتنت باشه)
میشه لینکش رو بدید از کجا گرفتید؟ من هر چی میگردم پیدا نمیکنم!
Heidari1388
28-04-2010, 15:01
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی که میزنم بازی لود بشه قبل از اینکه لود بشه و بیاد بیرون میگه که
downlodable content of this game required for auto load press enter to start a new game یعنی که باید بازی رو از اول شروع کنم ولی نفهمیدم میگه چی رو دانلود کنم
احتمالا شما پوشه ی بازی را جابجا کردید یا نام پوشه ی بازی رو تغییر دادید
به همین خاطر ریجیستر بازی پوشه بازی رو پیدا نمیکنه
اینم فایلی که زمیمه کردم رو تو پوشه ی بازی استخراج کن و بعد یکبار اجرا کن مشکلت حل میشه:
راستی ببینید بنچمارک من خوبه؟:31:
Statistics
Average FPS: 26.87
Duration: 36.29 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 85%
Video memory usage: 63%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Water Quality: Very High
View Distance: 28
Hardware
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 196.21
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz
File ID: TLAD-Benchmark.cli
radar khoob
28-04-2010, 15:18
modبراي gta iv episodes from liberty city نيومده؟
alirakab
28-04-2010, 15:34
اومده ولی کم یه سری مدهای ایوی باهاش سازگاری داره
اسکپریت هوک مخصوصشم اومده
SADEGH 7
28-04-2010, 16:31
تو TBOGT اون آدمک های توی نقشه که مراحل فرعی می دن. تو نقشه یه دختری هست که نزدیک کلاب ایستاده. ولی وقتی می رم اونجا هیچکس نیست.داخل کلاب هم رفتم ولی باز هم کسی نبود که بهم مرحله بده.
ممنون می شم اگه بگید چطور می شه این مرحله رو رد کرد.
تو TBOGT اون آدمک های توی نقشه که مراحل فرعی می دن. تو نقشه یه دختری هست که نزدیک کلاب ایستاده. ولی وقتی می رم اونجا هیچکس نیست.داخل کلاب هم رفتم ولی باز هم کسی نبود که بهم مرحله بده.
ممنون می شم اگه بگید چطور می شه این مرحله رو رد کرد.
اگه اون علامته زنه سفید باشه یعنی نیستش.وقتی رفتی نزدیکش آبی شد اونوقت میتونی بری توش.
اگه میخوای باز بشه یه چندتا ماموریت برو مثل T و Y تا باز بشه.
زیاد مرحله ی قشنگی نیست فقط طرفو باید ببری دکتر چون سرما خورده.:31:چیز خاصی نیست فکر بد نکنید:31:
SADEGH 7
28-04-2010, 17:35
اگه اون علامته زنه سفید باشه یعنی نیستش.وقتی رفتی نزدیکش آبی شد اونوقت میتونی بری توش.
اگه میخوای باز بشه یه چندتا ماموریت برو مثل T و Y تا باز بشه.
زیاد مرحله ی قشنگی نیست فقط طرفو باید ببری دکتر چون سرما خورده.:31:چیز خاصی نیست فکر بد نکنید:31:
ممنون از راهنمایی.
من بازی رو تموم کردم. چه ساعتی باید برم؟
دیگه از ما گذشته بخوایم دنبال فکر بد باشیم.:46: چون می خوام بازی رو کامل تموم کنم راه حل این مرحله رو پرسیدم.
ویرایش:
همون آبی شدن کمک کرد. دیگه خیالم راحت شد که کل بازی تموم شده. البته سرما نخورده بود. فیلمش رو پخش کردن.:31:
در کل مرسی.:11:
ممنون از راهنمایی.
من بازی رو تموم کردم. چه ساعتی باید برم؟
دیگه از ما گذشته بخوایم دنبال فکر بد باشیم.:46: چون می خوام بازی رو کامل تموم کنم راه حل این مرحله رو پرسیدم.
ویرایش:
همون آبی شدن کمک کرد. دیگه خیالم راحت شد که کل بازی تموم شده. البته سرما نخورده بود. فیلمش رو پخش کردن.:31:
در کل مرسی.:11:
خواهش میکنم:20:.ولی من وقتی نزدیکش شدم آبی شد.از دور برای من سفید بود
Bs_panzer
28-04-2010, 18:29
قیمت بازی افت کرد...
Electronic-Arts
28-04-2010, 18:31
اپیزود دیگه این مشکل رو نداره؟ (برای من اولین بار همین جوری شد ولی بعدش که دوباره اجرا کردم حل شد فکر میکنم مربوط به اکتنت باشه)
میشه لینکش رو بدید از کجا گرفتید؟ من هر چی میگردم پیدا نمیکنم!
احتمالا شما پوشه ی بازی را جابجا کردید یا نام پوشه ی بازی رو تغییر دادید
به همین خاطر ریجیستر بازی پوشه بازی رو پیدا نمیکنه
اینم فایلی که زمیمه کردم رو تو پوشه ی بازی استخراج کن و بعد یکبار اجرا کن مشکلت حل میشه:
من الان خونه نیستم وقتی برم خونه امتحان میکنم شما چه جوری بازی میکنی با پچ یا بدون پچ؟
اینم
مدیران هم لطف کنن تبلیغ به حساب نیارن مال خود p30 هست
من اولش پچ 1.1.1 و کرکش رو هم نصب کردم ولی قبل از این کار یه بک آپ از کل فایل های بازی گرفتم ولی بعدش دوباره بازی رو به حالت قبل برگردوندم ولی درست نشد
Electronic-Arts
28-04-2010, 19:21
مشکلم حل شد مربوط به رجیستری بود یه سوال دیگه هم دارم پچ و کرک مطمئن نیومده؟
سلام. داخل يكي از مرحله ها ميريم داخل يه ساختمون كه بعد منتظر نيكول و اون لباس رنگاورنگه ميمونيم. كعه بعد دوتا ژاپنيم اونجاست كه ييهو ميشه پر پليس. اونجا بايد چيكار كرد؟؟؟؟؟؟؟؟
wolfman_741
28-04-2010, 21:00
بعد از چند دقیقه بازی این پیغام ظاهر میشه:
از پچ هم استفاده میکنم
کسی میدونه دلیلش چیه ؟
namber_one
28-04-2010, 22:02
سلام به همه
دوستان من بازی رو توی ویندوز 7 با یکم لاگ اجرا کردم و هیچ مشکلی نداشتم
ولی حالا که روی ویندوز xp ریختم یه سره یه صدای نویز ( صدای خش خش ) از بازی میاد که روی اعصابمه
در ضمن روی ویندوز xp خیلی روون اجرا میشه و مشکل فقط همین صدای نویزه
کسی راه حلی سراغ داره براش؟
pedramcyrus
28-04-2010, 22:10
اساتید مشکل گیر کردن تو loading رو چه جوری میشه حل کرد ؟
Milad4171
29-04-2010, 01:09
بعد از چند دقیقه بازی این پیغام ظاهر میشه:
از پچ هم استفاده میکنم
کسی میدونه دلیلش چیه ؟
به نظرمیاد مشکل از کرک برنامه باشه.ولی باز اسایتد بیاد نظرشون رو بدن!
(ممکنه هم نقص تو فایلهای دیتای بازی باشه!)
wolfman_741
29-04-2010, 09:01
به نظرمیاد مشکل از کرک برنامه باشه.ولی باز اسایتد بیاد نظرشون رو بدن!
(ممکنه هم نقص تو فایلهای دیتای بازی باشه!)
همین نسخه از بازی با همین کرک رو دوستم به راحتی اجرا میکنه و مشکلی نداره .
hobgoblin
ممنون ام دوست عزیز حالا ذبگو چرا کوپی می شه اما نب نمی شه در ضمن ایراد از فایل بود ارور شناخته شده است اما این ارور اولین بار بود که تو ی 5 سال بازی بازیم با کامپیو تر دیدم
سلام. داخل يكي از مرحله ها ميريم داخل يه ساختمون كه بعد منتظر نيكول و اون لباس رنگاورنگه ميمونيم. كعه بعد دوتا ژاپنيم اونجاست كه ييهو ميشه پر پليس. اونجا بايد چيكار كرد؟؟؟؟؟؟؟؟
:44::9::9::13::13:
farhad_persona
29-04-2010, 15:57
بچه این بازی رو تهران از کجا با قیمت مناسب مثلا هر دیسک 500 بگیرم؟ جایی که مطمئن باشه و نسخه کامل و سالم بده به آدم.
لطفا دوستانی که میدونن یا همینجا بگن یا پی ام بدن چون میخوام سریع این بازی رو تهیه کنم.
مرسی
matrix_3s
29-04-2010, 20:45
بچه این بازی رو تهران از کجا با قیمت مناسب مثلا هر دیسک 500 بگیرم؟ جایی که مطمئن باشه و نسخه کامل و سالم بده به آدم.
لطفا دوستانی که میدونن یا همینجا بگن یا پی ام بدن چون میخوام سریع این بازی رو تهیه کنم.
مرسی
فکر نکنم حلقه ای 500 جایی بدن:20:
A.M.D.D.E.V.I.L
29-04-2010, 20:51
بچه ها كمكم كنيد
كركتونو بدين بهم حد اقل
بازي من يك مشكل اساسي پيدا كرده
تو مرحله ي party's over تو بازي g4y tony وقتي ميرم كلاب كه از توني مراقبت كنم 4 تا دشمن ميان وقتي دو تاي اول رو ميكشم مشكلي نيست ولي وقتي سومي رو مي كشم مينويسه TONY IS DEAD توني تو اون مرحله اونقدر جون داره كه نميتونه بميره يك بار شليك نكردم دشمنا اومدن بالا و توني رو زدن ولي هيچ چي نشد ولي وقتي من 3 تا شونو كشتم توني مرد
كمكم كنيد
تونیو میگی یا لوییس؟:20:خیلی فرق میکنه:31:
A.M.D.D.E.V.I.L
29-04-2010, 21:42
نه ببين وقتي كه هيچ كاري نمي كنم ولي 3 نفر از دشمن ها رو ميكشم توني هم ميميره خود به خود
تو فروم هاي خارجي هم بعضي ها اين مشكل رو داشتند
پس یه کرک خوب بگیر تا مشکلت حل شه
A.M.D.D.E.V.I.L
29-04-2010, 21:47
بده كه بگيرم
از كجا ميشه گرفت؟
Milad4171
29-04-2010, 23:01
بچه ها كمكم كنيد
كركتونو بدين بهم حد اقل
بازي من يك مشكل اساسي پيدا كرده
تو مرحله ي party's over تو بازي g4y tony وقتي ميرم كلاب كه از توني مراقبت كنم 4 تا دشمن ميان وقتي دو تاي اول رو ميكشم مشكلي نيست ولي وقتي سومي رو مي كشم مينويسه TONY IS DEAD توني تو اون مرحله اونقدر جون داره كه نميتونه بميره يك بار شليك نكردم دشمنا اومدن بالا و توني رو زدن ولي هيچ چي نشد ولي وقتي من 3 تا شونو كشتم توني مرد
كمكم كنيد
منم همچین مشکلی رو دارم .تو قسمت تونی. ولی با این تفاوت که من تو قسمتMoms'Boy فکر کنم. که عکس خونه هست. اول بازی. گیر کردم. بعد از اینکه میری چند نفر رو میزنی بعد با یکی صحبت میکنه بعد تا لود میشه بازی میاد میمیره!
من نمیخوام زود قظاوت کنم یا از کرک بازی هست یا از فایلهای دیتا!. هرکی این مشکل حل کرد ما رو هم در جریان بگذارد!!!!:31:
matrix_3s
29-04-2010, 23:22
كمكم كنيد
ای بابا اینم شد ac 2
:19::19:
دستتون درد نكنه. با راهنمايي شما تونستم مرحلرو رد كنم.:27:
بابا راهنمايي كنين ديگه.
:19::19:
دستتون درد نكنه. با راهنمايي شما تونستم مرحلرو رد كنم.:27:
بابا راهنمايي كنين ديگه.
تو بازیه lostه دیگه.درسته؟
اونجا تو منتظر نیکو و playboy میمونی بعد اون دو تا ژاپنی هم پلیس هستند یه چیزی میشه بعد اون دوتا ژاپنی نیرو میفرسته که تو باید تمام اون نیروها رو بترکونی بعد از تو ساختمون بیا بیرون و برو مرحله ی بعد:20:
Khashayar King
30-04-2010, 09:49
» » درخواست :
سلام بچه ها !
میبینم که یه سری یه مشکلات خفنی دارن تو بازی نمیخوام زود عمل کنم برا گرفتن این بازی .
ولی اونایی که برای PC گرفتن و تموم کردن (بدون مشکل)
میشه یه اطلاعی از محل خریدشون و تعداد DVD هاشون بدن که حداقل اونایی که میخوان بخرن دیگه این مشکلات رو پیدا نکنن...
از جمله خود من میخوام بخرم ولی به هیچ وجه حوصله ندارم بین بازی به مشکل بر بخورم ...
با تشکر.
doctornet000
30-04-2010, 11:42
» » درخواست :
سلام بچه ها !
میبینم که یه سری یه مشکلات خفنی دارن تو بازی نمیخوام زود عمل کنم برا گرفتن این بازی .
ولی اونایی که برای PC گرفتن و تموم کردن (بدون مشکل)
میشه یه اطلاعی از محل خریدشون و تعداد DVD هاشون بدن که حداقل اونایی که میخوان بخرن دیگه این مشکلات رو پیدا نکنن...
از جمله خود من میخوام بخرم ولی به هیچ وجه حوصله ندارم بین بازی به مشکل بر بخورم ...
با تشکر.
5 دی وی دی هستش ... میدون انقلاب همشون دارن ... اگر تو بازی مشکل افت فریم ریت داشتین پچ 1.1 رو نصب کنین بهتر میشه.
راستی آنلاین هم میشه بازی کرد بازی رو ...
farhad_persona
30-04-2010, 14:17
5 دی وی دی هستش ... میدون انقلاب همشون دارن ... اگر تو بازی مشکل افت فریم ریت داشتین پچ 1.1 رو نصب کنین بهتر میشه.
راستی آنلاین هم میشه بازی کرد بازی رو ...
این پچ 1.1 از کجا میشه دانلود کرد ؟ واقعا تو افزایش فریم ریت تاثیر داره؟
به نظر شما این از لحاظ فریم گیری از IV بهتر نیست؟
gigi_alex
30-04-2010, 14:40
سلام
بچه ها من یه مشکلی تو اجرای بازی دارم لطفا کمک کنید.
وقتی به این منو میرسم روی start کلیک میکنم صفحه سیاه میشه . دیگه هیچی نمیاد .
لطفا راهنمایی کنید
خیلی بهتر از iv هست.خیلی روون اجرا میشه:20:
hamhami_333
30-04-2010, 17:16
خیلی بهتر از iv هست.خیلی روون اجرا میشه:20:
میشه بگی با چه سیستمه چه تنظیماتی روون اجرا میکنی شما !!با چه ویندوزی ؟
میشه بگی با چه سیستمه چه تنظیماتی روون اجرا میکنی شما !!با چه ویندوزی ؟
Windows 7 Ultimate
NVIDIA GeForce GTS 250 1gig
Intel Core2 Quad CPU Q6700 2.66GHz
2gig ram ddr3
p5Q3 mainboard
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Electronic-Arts
30-04-2010, 18:45
دوستانی که مشکل دارن این کارا رو بکنن به اضافه نصب تمام برنامه های داخل DVD به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه
کسی میدونه ، از لحاظ طولانی بودن مراحل نسبت IV چقدر هست ؟
هم TLAD و هم TBoGT
کسی میدونه ، از لحاظ طولانی بودن مراحل نسبت IV چقدر هست ؟
هم TLAD و هم TBoGT
این دو تا روی هم رفته 50 مرحله در صورتیکه iv 94 مرحله بود:20:
doctornet000
30-04-2010, 19:32
این پچ 1.1 از کجا میشه دانلود کرد ؟ واقعا تو افزایش فریم ریت تاثیر داره؟
از سایت خود راکستار:
والا من نیاز نشد نصب کنم از بقیه هم چیزای مختلف شنیدم ولی ضرر نداره ...
از لحاظ فرم گیری هم بهتر از IV بدون پچ هست! مثلا اگر پچ 1.6 رو روی IV نصب کنید کلی فرقشه ...
سلام
بچه ها من یه مشکلی تو اجرای بازی دارم لطفا کمک کنید.
وقتی به این منو میرسم روی start کلیک میکنم صفحه سیاه میشه . دیگه هیچی نمیاد .
لطفا راهنمایی کنید
شما Games for Windows رو لوگین کردی؟ کلید Home رو بزن تو بازی ببینی ...
Spaniuly
30-04-2010, 19:47
یک سوال من بازی GTA IV رو نصب کردم و بعد پچ 1.06 رو نصب کردم (البته چون کرکی برای 1.06 پیدا نکردم از کرکی که برای 1.04 داشتم استفاده کردم برای اجراش چون کرک 1.03 جواب نداد اگه کسی کرک اختصاصی برای 1.06 داره بده)
حالا چیزی که می خوام اینه بعد نصب این پچ گزینه انتخاب بازی اضافه شده وقتی بازی میاد بالا 2 تا انتخاب میده میگه می خوای GTA IV رو بازی کنی یا EFLC رو وقتی اولی رو می زنی که همون با نیکو شروع میشه و وقتی دومی رو میزنی صفحه DLC ها میاد که مال Lost and Damned و Ballad of G@y Tony هست ولی وقتی روشون انتخاب می کنم اینا اجرا نمیشن البته خنگ نیستم می دونم که باید DLC ها دانلود بشن ولی منظورم اینجاست که از این فایل های نصب شده EFLC میشه کمک گرفت برای اجرای DLC ها تحت بازی GTA IV یا نه
namber_one
30-04-2010, 19:57
دوستان از ترینر خبری نشد ؟
حداقل برای افزایش پول
هیچ کدوم از مموری ادیت ها کار نمیکنن
hassan_magic2000
30-04-2010, 20:01
سلام دوستان
من یه سوال داشتم توی این ballad of g4444y tony اونجا که اولین بار از یوسف ماموریت میگیریم
باید هلیکوپتر رو بدزدیم و بعد کشتی رو منفجر کنیم
من میتونم کشتی رو منفجر کنم ( البته به سختی ) ولی بعدش که اون سه تی کشتی فرار میکنن اصلا نمیتونم بزنیمشون چون کنترل هلیکوپتر واقعا سخته
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
doctornet000
30-04-2010, 20:15
یک سوال من بازی GTA IV رو نصب کردم و بعد پچ 1.06 رو نصب کردم (البته چون کرکی برای 1.06 پیدا نکردم از کرکی که برای 1.04 داشتم استفاده کردم برای اجراش چون کرک 1.03 جواب نداد اگه کسی کرک اختصاصی برای 1.06 داره بده)
حالا چیزی که می خوام اینه بعد نصب این پچ گزینه انتخاب بازی اضافه شده وقتی بازی میاد بالا 2 تا انتخاب میده میگه می خوای GTA IV رو بازی کنی یا EFLC رو وقتی اولی رو می زنی که همون با نیکو شروع میشه و وقتی دومی رو میزنی صفحه DLC ها میاد که مال Lost and Damned و Ballad of G@y Tony هست ولی وقتی روشون انتخاب می کنم اینا اجرا نمیشن البته خنگ نیستم می دونم که باید DLC ها دانلود بشن ولی منظورم اینجاست که از این فایل های نصب شده EFLC میشه کمک گرفت برای اجرای DLC ها تحت بازی GTA IV یا نه
کرک 1.4 کاملا سازگار هستش برای همین کرک جدید نیومد.
سوال دوم هم فکر میکنم برای بازیهای اورجینال کاربر داشته باشه چون باید بازی رو کلا عوض کنه و فایل اجرایی ما کرک هستش.
دوستان از ترینر خبری نشد ؟
حداقل برای افزایش پول
هیچ کدوم از مموری ادیت ها کار نمیکنن
من خودم استفاده نکردم اینو و اگر نظر من رو بخواید Trainer استفاده نکنید خیلی بهتره، ترینر باید خیلی با بازی سازگار باشه تا مشکلی ایجاد نکنه اونم این بازی! از طرف دیگه پول تو این بازی ارزش زیادی نداره و بقیه چیزها هم Cheat داره که خیلی هم راحته ...
سلام دوستان
من یه سوال داشتم توی این ballad of g4444y tony اونجا که اولین بار از یوسف ماموریت میگیریم
باید هلیکوپتر رو بدزدیم و بعد کشتی رو منفجر کنیم
من میتونم کشتی رو منفجر کنم ( البته به سختی ) ولی بعدش که اون سه تی کشتی فرار میکنن اصلا نمیتونم بزنیمشون چون کنترل هلیکوپتر واقعا سخته
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
راهش همینه ولی یکم جلوتر میرسن به خشکی و میتونی اونجا بزنیشون! :دی
dverbame
30-04-2010, 20:25
:18::18:
برای شما دوتا گزینه میاد؟؟؟؟ :18::18:
منم پچ 1.0.6 رو نصب دارم و DLC ها هم گذاشتم واسه دانلود. اما با این که پچ رو نصب کردم. چیزی برای اجرای DLC ها نداره :18::18::18:
واسه کرک برای پچ جدید هم xliveless روتو محل نصب بازی بریز. به اینصورت که اول . پچ و کرک 1.0.3 یا 1.0.4 رو نصب کن (دقت کنین که هم پچ و هم کرکش ). بعد همین پچ 1.0.6 رو نصب کنید و xliveless رو دانلود و در پوشه بازی بریزین .
ولی من که هنوزم تو کفم..... چرا اسه من نیومده ؟؟....:18:
farhad_persona
30-04-2010, 20:27
از سایت خود راکستار:
از لحاظ فرم گیری هم بهتر از IV بدون پچ هست! مثلا اگر پچ 1.6 رو روی IV نصب کنید کلی فرقشه ...
از لحاظ فریم گیری GTA IV با پچ 1.06 بهتر هست یا Episodes from libery city ؟
شما میشه بنچمارک هاتون رو بگذارید؟
A.M.D جان میگفت پچ 1.6 تو iv تعداد فریم ها رو کاهش میده.
gigi_alex
30-04-2010, 20:39
از سایت خود راکستار:
شما Games for Windows رو لوگین کردی؟ کلید Home رو بزن تو بازی ببینی ...
ممنون از راهنماییت.
این کارو کردم. مشکلم حل شد. حالا یه مشکل دیگه دارم.
مشکل جدید اینه که وقتی داره بازیو لود میکنه. یه دفه از بازی میاد بیرون و error میده.
ممنون میشم راهنماییم کنی.
namber_one
30-04-2010, 21:02
کد:
من خودم استفاده نکردم اینو و اگر نظر من رو بخواید Trainer استفاده نکنید خیلی بهتره، ترینر باید خیلی با بازی سازگار باشه تا مشکلی ایجاد نکنه اونم این بازی! از طرف دیگه پول تو این بازی ارزش زیادی نداره و بقیه چیزها هم Cheat داره که خیلی هم راحته ...
ممنون دوست عزیز
ولی این ترینر رو قبلا خودم هم تست کردم
متاسفانه کار نمیکنه
دوستان ترینر گیرشون اومد لطف کنن خبر بدن
ممنون دوست عزیز
ولی این ترینر رو قبلا خودم هم تست کردم
متاسفانه کار نمیکنه
دوستان ترینر گیرشون اومد لطف کنن خبر بدن
ترینر برای اضافه کردن اسلحه و پول و قدرته مشت و غیره است؟؟؟
اگه اینه پیشنهاد میکنم این بازیو بدون رمز برید چون واقعا یه حال دیگه میده هم سختر میشه (از اونجایی که درجه سختی نداره)هم حال میده.واقعا حال میده:5::5::20:
دوستان میگم من gta iv رو نصب نکردم چون حس و حالش نبود ولی اینو دیدیم تو فروشگاها گفتن خیلی بهتر از اونه
این پک هست یا یه بازی جدید از اون سری هست ؟
بعدش مثل gta iv مشکلات نصب داره یا نه ؟؟؟
اگه کسی خریده راهنمایی کنه و اگه مشکلی نداشت واسه نصب بگید ما هم نصبش کنیم استفاده کنیم
البته یه توضیحی ازش تو یکی از سایتا خوندم میزارم تا بقیه هم استفاده کنن که فکر کنم 5 دی وی دی باشه الان
...........................................
پس از مدتها انتظار Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City بالاخره برای علاقمندان این بازی فوق العاده زیبا برای نسخه PC بصورت کاملا مستقل با قابلیتهای جدید و خیره کننده منتشر گردید!
آماده شوید تا جدیدترین سری از بازی های پرطرفدار GTA را بگونه ای که تاکنون هرگز نظیر آن را ندیده اید تجربه نمایید! این نسخه از بازی پیش از این بصورت انحصاری برای کنسول ایکس باکس ۳۶۰ عرضه شده بود، سرانجام پس از مدتها انتظار در تاریخ ۱۳ آپریل ۲۰۱۰ برای علاقمندان این بازی برروی پلتفرمهای PC و PS3 نیز منتشر گردید. این نسخه از بازی شامل کاراکترهای جدید، اسلحه های پیشرفته و جدید، نبردهای آنلاین چندنفره جدید و دو داستان جدید با گرافیک و افکتهای ویژه عالی می باشد، این دو داستان تحت عنوان های The Lost and Damned و The Ballad of G4y Tony می باشند که درآنها بصورت مستقل با دو شخصیت متمایز وارد دنیای شهر Liberty City می شوید. گیم پلی این بازی بیشتر شبیه به San Andreas است که در آن کارهای عجیب زیادی مثل پرش با چتر از هلی کوپتر، پرش از ماشین بر روی قطار و ... انجام می دهید، اسلحه های جدیدی نیز به این عنوان اضافه شده اند، از جمله یک سلاح با قابلیت شلیک ۲۰۰ گلوله و بمب هایی با قابلیت انفجار از راه دور. نکته مهم در مورد این نسخه تکمیلی این است که خود مستقل می باشد و نیازی به نصب و داشتن نسخه اصلی بازی Grand Theft Auto IV را برای استفاده از این نسخه را نخواهید داشت.
سازنده : كمپاني Rockstar Games
ناشر : كمپاني: Rockstar Games
تاريخ انتشار : April 13, 2010
رده بندي ژانر : اکشن سوم شخص
ميزان دشوار بودن : متوسط .
زمان مورد نياز براي آشنايي كامل با محيط بازي : حدود نیم ساعت.
درجه بندي ESRB در مورد محتواي بازي : +17 - مناسب برای تمامی افراد و گروههای سنی 17 سال و بالاتر.
ویژگی های منحصربفرد Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City :
* مستقل بودن دو بازی و عدم نیاز به نسخه اصلی بازی برای تجربه آن
* فناوری وضوح بالای تصویر که محیط بازی را با جزئیات گرافیکی خیره کننده ودقیق، بسیار واقعی نمایش می دهد
* قابلیت بازی چندنفره تا سقف ۳۲ نفر که نیازمند استراتژی و مهارت بالایی برای پیروز شدن می طلبد
* داستان زیبای بازی به همراه نمایش قابلیتهای جدید گیم پلی بازی
* بهترین تجربه سری بازی های GTA با بکارگیری سلاح های جدید و اتوماتیک قدرتمند در بازی و انفجارهای بسیار زیبا و طبیعی
* حالت بازی تک نفره و چندنفره برای هر دو اپیزود بازی
* عدم نیاز به اتصال اینترنت برای حالت بازی تک نفره
و...
abolfazl_gallant
01-05-2010, 07:28
دوستان میگم من gta iv رو نصب نکردم چون حس و حالش نبود ولی اینو دیدیم تو فروشگاها گفتن خیلی بهتر از اونه
این پک هست یا یه بازی جدید از اون سری هست ؟
و...
بازی از نظر محیط همون محیط هست مراحل فرق کرده:46:
------------------
نیاز به این همه توضیح نبود حدود 70 صفحه از تاپیک گذشته:31: و تو پست اول توضیح داده
بازم ممنون
Khashayar King
01-05-2010, 08:32
بچه ها درسته که میگن این بازی مغازه و فروشگاه برای خرید لباس نداره ؟!
hoomi_gta
01-05-2010, 08:37
بروبچ من باز به یک مشکل اساسی برخوردم لطفا کمک کنید. در بازی تونی مرحله ی no.3 که مربوط به موری میشه وقتی اول مرحله با ماشین به مقصد مشخص شده میرم یک دمو پخش می کنه که چند تا ماشین مسابقه توی یک گاراژ پارک شدن بعدش میاد لود کنه صفحه لودینگ دیگه نمیره !! هر چی صبر کردم لودینگ تموم نمیشه و باید از بازی بیام بیرون. کسی میتونه کمکم کنه؟
مرسی
namber_one
01-05-2010, 08:47
سلام به همه
دوستان بیخیال ترینر بشید
از چیت های ارجینال خود بازی استفاده کنید لذتشو ببرید
اینم از چیت ها
چیت ها به صورت عدد هستند که خط فاصله هم دارند
شما عدد ها رو بدون خط فاصله از موبایل ( تلفن همراه ) شخصیت بازی شماره گیری کنید
مشکلی داشتید در خدمتم
بفرمایید :
These codes will work on the new code base found within Episodes from Liberty City.
Give Armor. Cheat code: 362-555-0100
Gives Health, Armor And Ammo. Cheat code: 482-555-0100
Lower Wanted Level. Cheat code: 267-555-0100
Raise Wanted Level. Cheat code: 267-555-0150
Weapon Package #1. Cheat code: 486-555-0150
Weapon Package #2. Cheat code: 486-555-0100
Original codes for Lost and the Damned:
Spawn a Cognoscenti. Cheat code: 227-555-0142
Spawn a Comet. Cheat code: 227-555-0175
Spawn a FIB Buffalo. Cheat code: 227-555-0100
Spawn a Jetmax. Cheat code: 938-555-0100
Spawn a Sanchez. Cheat code: 625-555-0150
Spawn a Turismo. Cheat code: 227-555-0147
Spawn an NRG-900. Cheat code: 625-555-0100
Spawn Annihilator. Cheat code: 359-555-0100
Spawn Burrito. Cheat code: 826-555-0150
Spawn Double T. Cheat code: 245-555-0125
Spawn Hakuchou. Cheat code: 245-555-0199
Spawn Hexer. Cheat code: 245-555-0150
Spawn Innovation. Cheat code: 245-555-0100
Spawn Slamvan. Cheat code: 826-555-0100
Original codes for Ballad of Gay Tony:
Akuma (Bike). Cheat code: 625-555-0200
APC (Tank). Cheat code: 272-555-8265
Buzzard (Helicopter). Cheat code: 359-555-2899
Change Weather. Cheat code: 468-555-0100
Floater (Boat). Cheat code: 938-555-0150
Health and Armour. Cheat code: 362-555-0100
Health, Armor and Advanced Weapons. Cheat code: 482-555-0100
Parachute. Cheat code: 359-555-7272
Raise Wanted Level. Cheat code: 267-555-0150
Remove Wanted Level. Cheat code: 267-555-0100
Sniper Rifle Bullets Explode. Cheat code: 486-555-2526
Spawn Annihilator. Cheat code: 359-555-0100
Spawn Bullet GT. Cheat code: 227-555-9666
Spawn Cognoscenti. Cheat code: 227-555-0142
Spawn Comet. Cheat code: 227-555-0175
Spawn Jetmax. Cheat code: 938-555-0100
Spawn NRG-900. Cheat code: 625-555-0100
Spawn Sanchez. Cheat code: 625-555-0150
Spawn Super GT. Cheat code: 227-555-0168
Spawn Turismo. Cheat code: 227-555-0147
Spawns a FIB Buffalo. Cheat code: 227-555-0100
Super Punch (exploding punches). Cheat code: 276-555-2666
Vader (Bike). Cheat code: 625-555-3273
Weapons (Advanced, New Weapons). Cheat code: 486-555-0100
Weapons (Poor). Cheat code: 486-555-0150
در ضمن خیال مدیرا راحت باشه این مطلب رو از سایت های ایرانی کپی برداری نکردم ( از یکی از سایت های چیت انگلیسی گرفتم )
در ضمن پس از استفاده از هر چیت ، همون چیت به منویی به نام چیت توی تلفن همراه شخصیت بازی اضافه میشه
قربون همتون
Namber_one(Number_one)
بروبچ من باز به یک مشکل اساسی برخوردم لطفا کمک کنید. در بازی تونی مرحله ی no.3 که مربوط به موری میشه وقتی اول مرحله با ماشین به مقصد مشخص شده میرم یک دمو پخش می کنه که چند تا ماشین مسابقه توی یک گاراژ پارک شدن بعدش میاد لود کنه صفحه لودینگ دیگه نمیره !! هر چی صبر کردم لودینگ تموم نمیشه و باید از بازی بیام بیرون. کسی میتونه کمکم کنه؟
مرسی
سلام .این مشکل رو منم داشتم ،2 تا از مرحله های دیگه رو رفتم و این مرحله رو که رفتم بدون مشکل اومد . انشاالله برای شما هم همینطور میشه ...
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
سلام . بله ، البته لوییس تو خونه اش لباس داره ولی جانی رو من که براش لباس پیدا نکردم .لباسهای لوییس ولی قشنگ و دارای تنوع هست .
hoomi_gta
01-05-2010, 10:07
سلام .این مشکل رو منم داشتم ،2 تا از مرحله های دیگه رو رفتم و این مرحله رو که رفتم بدون مشکل اومد . انشاالله برای شما هم همینطور میشه ...
.
سلام دوست من . مرسی ولی من همینکار را کردم و 2 تا مرحله دیگه رد کردم وقتی رفتم باز این مشکل و داشت. من یکبار سر مرحله ی mama's boy هم همین مشکل را داشتم که با این روش حل شد. نمیدونم الان چیکار کنم. چاره ی دیگه ای هست؟ یا باید دونه دونه مراحل دیگه را برم وبعد این مرحله را امتحان کنم؟
میگم چیتی هست که بشه وقتی مرحله ای را شروع می کنیم با زدن اون چیت خود به خود مرحله تموم بشه؟ تا اگه درست نشد برای اون مرحله استفاده کنم؟
مرسی
دوستمون درست گفتند اما در مورد جانی :
جانی اگه لباس بخره گروهش بهش شک میکنن و بابت اینکه لباس گروهشو درآورده دیگه بهش ماموریت نمیدن و فکر میکنن برای گروه دیگه کار میکنه:31::31::31::31::31:
دو تا عکس که هر 3 شخصیت تو بازیه tony هستند:
doctornet000
01-05-2010, 10:43
:18::18:
برای شما دوتا گزینه میاد؟؟؟؟ :18::18:
منم پچ 1.0.6 رو نصب دارم و DLC ها هم گذاشتم واسه دانلود. اما با این که پچ رو نصب کردم. چیزی برای اجرای DLC ها نداره :18::18::18:
واسه کرک برای پچ جدید هم xliveless روتو محل نصب بازی بریز. به اینصورت که اول . پچ و کرک 1.0.3 یا 1.0.4 رو نصب کن (دقت کنین که هم پچ و هم کرکش ). بعد همین پچ 1.0.6 رو نصب کنید و xliveless رو دانلود و در پوشه بازی بریزین .
ولی من که هنوزم تو کفم..... چرا اسه من نیومده ؟؟....:18:
منظورش این صفحه ست:
اگر اینو نداری پچت 1.6 نیست. :دی
از لحاظ فریم گیری GTA IV با پچ 1.06 بهتر هست یا Episodes from libery city ؟
شما میشه بنچمارک هاتون رو بگذارید؟
A.M.D جان میگفت پچ 1.6 تو iv تعداد فریم ها رو کاهش میده.
دیگه اونا تو یه سطح هستن واقعا ...
ولی برای خود IV شک نکنید که 1.6 خیلی بهتره ...
Statistics
Average FPS: 32.13
Duration: 37.47 sec
CPU Usage: 58%
System memory usage: 35%
Video memory usage: 87%
Graphics Settings
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x8
Detail Distance: 70
Hardware
Video Driver version: 8.14.10.678
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz
File ID: Benchmark.cli
ممنون از راهنماییت.
این کارو کردم. مشکلم حل شد. حالا یه مشکل دیگه دارم.
مشکل جدید اینه که وقتی داره بازیو لود میکنه. یه دفه از بازی میاد بیرون و error میده.
ممنون میشم راهنماییم کنی.
چه اروری؟ Stopped Working؟! شاید سیستم کم میاره والا این دیگه ارور مشخصی نیست ...
gigi_alex
01-05-2010, 11:32
چه اروری؟ Stopped Working؟! شاید سیستم کم میاره والا این دیگه ارور مشخصی نیست ...
قبل از لود این پیغام رو میده
وقتی میخواد لود بکنه. دیگه صدا نداره .
بعد از لود هم این ارور رو میده : faild to load : start new game
بعد از این پیغام دیگه نمیشه هیچ کاری کرد .
Electronic-Arts
01-05-2010, 13:10
قبل از لود این پیغام رو میده
وقتی میخواد لود بکنه. دیگه صدا نداره .
بعد از لود هم این ارور رو میده : faild to load : start new game
بعد از این پیغام دیگه نمیشه هیچ کاری کرد .
من که آموزش گذاشتم گفتم که تمام برنامه های بازی رو نصب کن بعد اون کاری رو که گفتم بکن
Khashayar King
01-05-2010, 13:38
خوب امرو بازی رو گرفتم تازه نصبیدم و خدارو شکر هیچگونه مشکلی هم نداشت و راحت اجرا شد...
خیلی باحاله میشه گفت بدون پچ ، از ای وی بدون پچ خیلی بهتره افت فریم نداشتم و خیلی رون اجرا میشد
داستانش تحسین برانگیز ، دیالوگ ها هم آبکی نیست ، صدا پیشه هاصداهاشون خیلی به شخصیت ها میخوره
هندلینگش خیلی خوبه و نسبت به آی وی خیلی بهتره ، کلا باهاش حال کردم مخصوصا اپیزود تونی ، لویس خیلی باحاله
اول بازی هر سه شخصیت بودن خیلی باحال بود کلا راکستار سنگ تموم گذاشته ، شهر خیلی زیبا تر و شلوغ تر شده
دارم سعی میکنم ماموریت کمتر برم تا زود تموم نشه ... چون دلم واسش تنگ میشه
ولی واقعا فوق العاده هست و سرعت خیلی خوبی داره و اگه پچش هم دانلود و نصب کنید گرافیکش خیلی بهتر میشه
مولتی پلیر هم که با کپی میشه زد مثل اینکه تو فروم بازینما بچه ها آنلاین زده بودن ، حالا اینجا کسی بلده چه جوری آنلاین میشه زد با کپی به ما هم بگه ...
و 100% به همه ی Gta دوستان پیشنهاد میشه چون این DLC در حد یه بازی فول هست نه یه DLC
فوق العادست ....
خوب امرو بازی رو گرفتم تازه نصبیدم و خدارو شکر هیچگونه مشکلی هم نداشت و راحت اجرا شد...
خیلی باحاله میشه گفت بدون پچ ، از ای وی بدون پچ خیلی بهتره افت فریم نداشتم و خیلی رون اجرا میشد
داستانش تحسین برانگیز ، دیالوگ ها هم آبکی نیست ، صدا پیشه هاصداهاشون خیلی به شخصیت ها میخوره
هندلینگش خیلی خوبه و نسبت به آی وی خیلی بهتره ، کلا باهاش حال کردم مخصوصا اپیزود تونی ، لویس خیلی باحاله
اول بازی هر سه شخصیت بودن خیلی باحال بود کلا راکستار سنگ تموم گذاشته ، شهر خیلی زیبا تر و شلوغ تر شده
دارم سعی میکنم ماموریت کمتر برم تا زود تموم نشه ... چون دلم واسش تنگ میشه
ولی واقعا فوق العاده هست و سرعت خیلی خوبی داره و اگه پچش هم دانلود و نصب کنید گرافیکش خیلی بهتر میشه
مولتی پلیر هم که با کپی میشه زد مثل اینکه تو فروم بازینما بچه ها آنلاین زده بودن ، حالا اینجا کسی بلده چه جوری آنلاین میشه زد با کپی به ما هم بگه ...
و 100% به همه ی Gta دوستان پیشنهاد میشه چون این DLC در حد یه بازی فول هست نه یه DLC
فوق العادست ....
باهات موافقم
منم دوست دارم این بازیو آنلاین بزنم.یه آموزشی از بازی سنتر دیدم ولی هنوز امتحان نکردم
هرکس خواست بگه بهش بدم
اگه کار کرد به ما هم بگید ما هم بازی کنیم
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
البته من با لوییس زیاد حال نکردم .یه کم بیشوره:20:البته از اسم بازی معلوم بود
ولی در کل مامویتهاش خیلی قشنگه
منم مثل تو این بازیو کم بازی میکنم که زود تموم نشه:31:.البته اگه آنلاینشو یاد بگیریم هم زود تر تمومش میکنیم و هم
با هم یه دست آنلاین میزنیم
یه دست که کمه بیشتر میزنیم:31:
منتظرم
امير موسر
01-05-2010, 14:12
این منوی اول بازی هرکی چرا یه شکلیه !؟
این برای منه :
درسته !؟
بعد پچ برای افزایش فریم داره مثل IV !؟ اگه داره لطفا یکی بزاره همراه با کرکش !
A.M.D.D.E.V.I.L
01-05-2010, 14:24
بازي EFLC قراره يك پچ ديگه واسش بسازن كه بعضي مشكلات رو حل كنن و بعدش كاملا تمركز ميكنن رو GTA V
من خودم بازي IV رو آپديت كردم ولي نميدونم چرا اون منوي اصلي نمياد كه يا IV بازي كنم يا EFLC
اين هم از آهنگ ARAB MONEY كه آقا يوسف دوستش داشت
واسه مدينگ EFLC يك تاپيك جديد بزنم يا تو همون اديت آي وي مد بزارم؟ خودم ميخوام تااپيك بزنم
این منوی اول بازی هرکی چرا یه شکلیه !؟
این برای منه :
درسته !؟
برای منم همینطوریه.نگران نباش خیالت راحت:20:
A.M.D.D.E.V.I.L
01-05-2010, 14:28
فعلا اين ترينر رو بگيريد به بازي بريزيد
اول اينو بريزيد
و بعد دوباره اين رو بريزيد كه اگه گفت replace قبول كنيد
توي بازي F3 رو بزنيد و هر كاري ميخوايد بكنيد
اگه از چيت هاي خود بازي استفاده كنيد نميتونيد بازي رو 100% كنيد
بازي EFLC قراره يك پچ ديگه واسش بسازن كه بعضي مشكلات رو حل كنن و بعدش كاملا تمركز ميكنن رو GTA V
من خودم بازي IV رو آپديت كردم ولي نميدونم چرا اون منوي اصلي نمياد كه يا IV بازي كنم يا EFLC
واسه مدينگ EFLC يك تاپيك جديد بزنم يا تو همون اديت آي وي مد بزارم؟ خودم ميخوام تااپيك بزنم
دمت گرم.آهنگ موج electra رو هم میزاری........:20:
امير موسر
01-05-2010, 14:40
پچی چیزی برای افزایش فریم نداره !؟
A.M.D.D.E.V.I.L
01-05-2010, 14:44
كدوم؟ اسم آةنگ رو بلدي؟
وقتي تو ماشين/موتور/هلي آهنگي رو كه ميگي ميشنوي به اين شماره زنگ بزن
9485550100
و چند ثانيه صبر كن بهت يك SMS مياد كه توش اسم آهنگ رو نوشتن اون اسم رو بده به من كه من بهت دانلودش كنم و لينك بدم
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
پچی چیزی برای افزایش فریم نداره !؟
اگه بازيت خيلي لگ داره بهتره كه رمتو يك بار پاك كني و يا اينكه CLIP CAPTURE رو حتما ON كن
توي GAME OPTION
كدوم؟ اسم آةنگ رو بلدي؟
وقتي تو ماشين/موتور/هلي آهنگي رو كه ميگي ميشنوي به اين شماره زنگ بزن
9485550100
و چند ثانيه صبر كن بهت يك SMS مياد كه توش اسم آهنگ رو نوشتن اون اسم رو بده به من كه من بهت دانلودش كنم و لينك بدم
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
GAME OPTION
مر30.باشه بهت میگم.:20:
خوب من قبلا وقتی gta iv رو ادیت می کردم یه سایت برای حل مشکلات بازی پیدا کردم اگه می خواین یه سری به این سایت بزنید .یه فایل هم برای حل مشکل gta iv eflc داره حتما به درد می خوره.
ابنم سایت:
matrix_3s
01-05-2010, 16:43
دوستان بالاخره کسی از محیط بازی عکسی نذاشت
چند تا عکس بگیرید بذارید دیگه............:19::19::19::19::19::19::19:
دوستان بالاخره کسی از محیط بازی عکسی نذاشت
چند تا عکس بگیرید بذارید دیگه............:19::19::19::19::19::19::19:
خیلی دوست دارم بذارم ولی نمیتونم
هر وقت تو محیط بازی printscreenero میزنم و paste میکنم صفحه سیاه paste میکنه
اگه راهی بلدی بگو
اینو هم بگم که ویندوزم 7 هست
سلام من بازی grand theft auto episod from liberty city stories را هر کاری می کنم نمی تونم SAVE کنم در قسمت GAME LIVE FOR WINDOS شماره سریال می خواهد لطفا اگه کسی میدونه مرا راهنمایی کنه چطور این بازی SAVE کنم
farhad_persona
01-05-2010, 18:38
مشخص شده پچ بعدی EFLC کی میاد ؟
Khashayar King
01-05-2010, 18:44
آموزش آنلاین بازی کردن Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City به نقل از بازینما و دیگر سایتها :
خوب اولین قدم اینه که دو فایل رو دانلود کنید
اولین فایل {3.1 مگابایت} (بعد از دانلود فایل LogMeIn Hamachi اون رو نصب کنید .)
دومین فایل { 1.73 مگابایت} (این فایل رو در درایو c کپی کنید )
حالا teknohelper را اجرا کنید :
دوراه دارید میزبان شوید ! (host) یا مهمان دوستانتان (CLIENT)
- Host : اگر می خواهید host شوید گزینه ی Atumatic Mode (host) رو انتخواب کنید
- Cilent: اگر می خواهید در بازی دوستتان join شوید گزینه ی Atumatic Mode (CLIENT) را انتخواب کنید.
hamachi رو اجرا کنید و از قسمت network گزینه ی join an existing network رو بزنید و در سرور مورد نظر خود join شوید *
حالا باید در teknohelper سه گزینه ی اول تیک خورده باشن.
بازی EFLC رو اجرا کنید.اگر در BOGT قرار گزاشته اید به این بازی و اگر در LAD قرار گزاشته اید به ان بروید
با دکمه بالا موبایل را باز کنید.به قسمت مولتی پلیر بروید. PLAYER MATCH رو انتخواب کنید و سپس LAN رو بزنید.
در این مرحله نیز برای افراد HOST , CLIENT تفاوتی وجود دارد:
HOST:بعد از وارد شده به قسمت بعدی باید CREATE MATCH رو بزنید و از بین مود های بازی مود مورد نظرتون رو انتخواب کنید . سپس نیز START GAME رو بزنید و در بخش بعدی منتظر پلیر ها باشید و هر موقع خواستید وارد بازی شوید ENTER رو بزنید(در کوشه صفحه نیز یک سری تنظیماتی رو می توانید اعمال کنید)
CLIENT:کسانی که می خواهند جوین شوندو در TG H نیز CLIENT رو زده اند باید گزینه CUSTOM MATCH رو بزنند و بعد از زدن YES وارد صفحه ی پیدا کردن گیم می شوند.در این صفحه نیز باید دوستی را که می خواهید به ان JOIN شوید را انتخواب کنید و وارد لابی شوید.از ان جا هم با زدن ENTER وارد بازی می شوید.توجه داشته باشید که افرادی که می خواهند JOIN شوند باید در صفحه پیدا کردن مچ دکمه ی F12 رو بزنند
دیگه برید تو بازی و حال کنید
توجه:
حتما موقع join شدن F12 رو بزنید
* سروری که من برای این بازی درست کردم در HAMACHI به شرح زیر است :
id : EFLC IR
PASS: 12345
به نکته ای رو هم تجربی بگم اگه تکنو گاد OK نشد خودتون دستی این DLLLoad رو اجرا کنید همراه اون .
من و کامیاب هر 2 با ورژن 1 بازی کردیم یعنی به 1.1 اپدیت نکردیم .
حتما ANTI VIRUS رو خاموش کنید چون به TG گیر میده
حتما فایر وال رو خاموش کنید
منبع : بازی نما کاربر : marshall
منبع اصلی بازی نما ، ویرایش Khashayar king از انجمن P30world
Khashayar King
01-05-2010, 18:51
اینم سرور من ساختم join شین و تا بازی کنیم :
name : GTA:EFLC_iranians
Pass:Blackops
بازی BOGT
من وصل شدم و بازی کردم کسی نبود !! حالا زودتر بیاین و join شین چون من با سرعت 128 بدون افت فریم رفتم مولتی بیاید زود تر
matrix_3s
01-05-2010, 20:11
خیلی دوست دارم بذارم ولی نمیتونم
هر وقت تو محیط بازی printscreenero میزنم و paste میکنم صفحه سیاه paste میکنه
اگه راهی بلدی بگو
اینو هم بگم که ویندوزم 7 هست __________________
دوست عزیز از حالت شیشه ای ویندوزت رو بیار بیرون درست میشه...تو حالت windows 7 basic قرار بده
دوست عزیز از حالت شیشه ای ویندوزت رو بیار بیرون درست میشه...تو حالت windows 7 basic قرار بده
دقیقتر بگو.......
یعنی minimize کنم بعد عکس بگیرم؟
matrix_3s
01-05-2010, 20:30
تو دسکتاپ راست کلیک کن بیا روی personalize
بعد تم رو windows 7 basic بذار
ok کن .....حله
Electronic-Arts
01-05-2010, 21:17
کرک
ولی اول از فایل های بازی بک آپ بگیر تا یه زمان بازیت خراب نشه
سلام
مشکل من اینه هروقت gta eflc رو اجرا میکنم اررور efc20 میده
قبلا میومد اما ویندوزمو عوض کردم خراب شد
تو سون و اکسپی امتحان کردم
جیکار کنم؟
تو دسکتاپ راست کلیک کن بیا روی personalize
بعد تم رو windows 7 basic بذار
ok کن .....حله
دستت درد نکنه درست شد
بفرما اینم چندتا عکس از محیط بازی که خودم گرفتما:31:از اینترنت برنداشتم:31:
راستی چه ربطی به این کار داشت که از حالت شیشه ای درش بیارم؟چرا همینطوری نمیشد تو حالت شیشه ای؟
مسخره نبود این حرکت تا عکس بگیره؟
سایزشو کم کردم از 1920*1200 آوردم رو 800*500
hoomi_gta
02-05-2010, 08:27
من بعد از کلی سعی و تلاش مرحله ی NO.3 را اجرا کردم ولی اینبار وقتی مرحله تموم میشه باز صفحه ی لودینگ اومد و دیگه نرفت!!!! خیلی ضد حال شده!!
این سیستم منه:
tommy vercetti
02-05-2010, 11:48
سلام دوست عزیز ، چرا این آهنگ بری من فقط 0:41 ثانیه است ؟؟؟
اگر می شه یه جای دیگه آپ کنید ( منم این آهنگ رو خیلی دوست دارم :8:)
سلام دوست عزیز ، چرا این آهنگ بری من فقط 0:41 ثانیه است ؟؟؟
اگر می شه یه جای دیگه آپ کنید ( منم این آهنگ رو خیلی دوست دارم :8:)
برای من کامل بود:20:
tommy vercetti
02-05-2010, 12:06
برای من کامل بود:20:
من دوباره امتحان کردم ... اما بازم ... همون جوری بود ... محبت می کنین اونو برای من یه جای آپ کنین ؟؟؟
خیلی ممنون...
matrix_3s
02-05-2010, 12:11
دستت درد نکنه درست شد
بفرما اینم چندتا عکس از محیط بازی که خودم گرفتما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از اینترنت برنداشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چه ربطی به این کار داشت که از حالت شیشه ای درش بیارم؟چرا همینطوری نمیشد تو حالت شیشه ای؟
مسخره نبود این حرکت تا عکس بگیره؟
سایزشو کم کردم از 1920*1200 آوردم رو 800*500
مایکروسافتم ...تو این حرکت ری..ه
راستی یه بنچ مارک میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مایکروسافتم ...تو این حرکت ری..ه
راستی یه بنچ مارک میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکسها خوب بودند؟خوشت اومد؟راضی کننده بود؟
اینم بنچمارک البته تو بازیه LOST:
Statistics
Average FPS: 30.79
Duration: 36.18 sec
CPU Usage: 79%
System memory usage: 86%
Video memory usage: 47%
Graphics Settings
Night Shadows: High
Hardware
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTS 250
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6700 @ 2.66GHz
Electronic-Arts
02-05-2010, 13:34
عکسها خوب بودند؟خوشت اومد؟راضی کننده بود؟
اینم بنچمارک البته تو بازیه LOST:
Statistics
Average FPS: 30.79
Duration: 36.18 sec
CPU Usage: 79%
System memory usage: 86%
Video memory usage: 47%
Graphics Settings
Night Shadows: High
Hardware
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTS 250
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6700 @ 2.66GHz
من نمیدونم چرا همه فریم خوبی میگیرن ولی من نه
بعدش یه کم اورکلاکش کردم که بهتر بشه بدتر شد
matrix_3s
02-05-2010, 14:19
من نمیدونم چرا همه فریم خوبی میگیرن ولی من نه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش یه کم اورکلاکش کردم که بهتر بشه بدتر شد
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18:
سلام کارتت gtx285 هستش
من با gtx 260 از iv تا30 تا فریم میگرفتم اونم با استفاده از 28 درصد از کارتم
واسه تو برای چی اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
Electronic-Arts
02-05-2010, 14:27
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18:
سلام کارتت gtx285 هستش
من با gtx 260 از iv تا30 تا فریم میگرفتم اونم با استفاده از 28 درصد از کارتم
واسه تو برای چی اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
تو چه رزولوشنی؟ از بازی lost با همین تنظیماتی که من گذاشتم یه بنچ میگیری؟
matrix_3s
02-05-2010, 14:41
تو چه رزولوشنی؟ از بازی lost با همین تنظیماتی که من گذاشتم یه بنچ میگیری؟
اگه بازیو داشتم بنچمارک میذاشتم.................................... ....................................:31::31::31::3 1:
تو کف بازیم..................... . هرجا میگم gta طرف کپ میکنه
انگار ازش میخوام آدم بکشه.باید یه سر برم انقلاب....
Mehdi-HTC
02-05-2010, 14:50
دوستان بازی برای من وقتی Play میکنم یه صفحه سیاه میاد و اصلا وارد بازی نمیشه.......تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ پچی چیزی باید حتما نصب بشه ؟؟؟ سیستمم هم خوبه و مشکل رم و گرافیک ندارم فقط بگید باید چیکار کنم ؟؟؟؟ ممنونم
A.M.D.D.E.V.I.L
02-05-2010, 14:56
درايور كارت گرافيكتو آپديت كني شايد حل بشه
امير موسر
02-05-2010, 15:11
برای بازی آنلاین سرور بازینما و بازی سنتر که پره ! پی سی ورلد هم 4 نفر توشن که بازی نمیکنن یا بازیشون خرابه ! چه بکنیم !؟
A.M.D.D.E.V.I.L
02-05-2010, 15:18
چرا من هستم
بيا آي دي xfire
amdmax74
Mehdi-HTC
02-05-2010, 15:19
با بدبختی درستش کردم ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه و لودینگش تموم میشه یه دفعه ارور میده و بازی رو میبنده......مشکل چیه ؟؟؟
A.M.D.D.E.V.I.L
02-05-2010, 15:22
اگه مدي چيزي نصب كردي پاكشون كن و بازي رو دو باره نصب كن
سيستمت اگه قوي هست نمي دونم كه ديگه مشكل از چي ميتونه باشه
dverbame
02-05-2010, 16:43
بچه ها من بازی رو نصب کردم. اما قبل از ورود به بازی. وقتی روی eflc luncher کلیک میکنم. کرش میشه و مینویسه :
EFLC HAS STOPPED WORKING
بعد هم تو توضیحات کرش این چرت و پرتا رو میگه :41:
Description:
Critical runtime problem
Problem signature:
Problem Event Name: APPLICATION CRASH
System RAM: -1581056
Available RAM: -2008846336
Number of CPUs: 4
Video Card Manufacturer: NVIDIA
Video Card Description: NVIDIA GeForce 9800 GTx +
Video Card Driver Version: 8.17.0011.9745
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
اخرین ورژن گرافیک هم نصبه. بازی برای iv راحت و خیلی عالی اجرا میشد. اما واسه این داره اذیت میکنه. کسی راه حلی داره ؟؟:41:
tommy vercetti
02-05-2010, 17:03
بچه ها یه فکری دارم ...
به نظر من یه تاپیک بزنیم ... با نام" پرسش و پاسخ پیرامون نصب GTA:Episode from Liberty city "
چه طوره ؟؟؟(فکر کنم دیگه کسی تو این تایپیک پرسش در مورد خود بازی نداشته باشه ... )
چرا من هستم
بيا آي دي xfire
amdmax74
salam
میتونی موج liberty rock آهنگ motley croe:wild side برام آپ کنی:20:
ممنون
راستی این با هاماچی هست دیگه؟چه روزها و چه ساعتهایی on هستی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.