مشاهده نسخه کامل
: ◄◄ درخواست مربوط به PDF فقط در این تاپیک
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
من یه نرم افزار میخوام که عکس های داخل فایل PDF رو برام تبدیل کنه با سرعت بالا به JPG
این نرم افزار PDF to BMP JPG TIFF Converter 22 رو نصب کردم کرک هم کردم ولی فایلی رو که میخوام عکس ازش بگیرم PAGE 4 به بعد کار نمیکنه
asbfrooshan
01-01-2010, 20:03
با سلام
من فایل های زیادی از pdf دارم و می خواهم آنها را به word تبدیل کنم به چه نرم افزاری راحتر می توانم انجام دهم.
به غیر از نرم افزار pdf 2 word این نرم افزار ریختم ولی جواب نداد 1 برنامه دگه می خوام.
ممنون میشم مرا راهنماییی کنید
Ship Storm
02-01-2010, 07:31
با سلام
من فایل های زیادی از pdf دارم و می خواهم آنها را به word تبدیل کنم به چه نرم افزاری راحتر می توانم انجام دهم.
به غیر از نرم افزار pdf 2 word این نرم افزار ریختم ولی جواب نداد 1 برنامه دگه می خوام.
ممنون میشم مرا راهنماییی کنید
سلام
متن PDF شما چیه؟ اگه انگلیسی هست یشنهاد میشه از Nitro PDF استفاده کنی درغیر اینصورت اگه فارسی هست که تبدیل صورت میگیره ولی فونت ها بصورت درستی تبدیل نمیشند
asbfrooshan
02-01-2010, 09:08
سلام
متن PDF شما چیه؟ اگه انگلیسی هست یشنهاد میشه از Nitro PDF استفاده کنی درغیر اینصورت اگه فارسی هست که تبدیل صورت میگیره ولی فونت ها بصورت درستی تبدیل نمیشند
متن های من فارسی هست؟
من یه نرم افزار میخوام که عکس های داخل فایل PDF رو برام تبدیل کنه با سرعت بالا به JPG
این نرم افزار PDF to BMP JPG TIFF Converter 22 رو نصب کردم کرک هم کردم ولی فایلی رو که میخوام عکس ازش بگیرم PAGE 4 به بعد کار نمیکنه
کیست مرا یاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟
Ship Storm
02-01-2010, 20:18
متن های من فارسی هست؟
درحال حاضر PDF فارسی رو کاری نمیشه کرد چون تبدیلش کنی فونت هاش درهم ریخته میشه
mm-morteza
03-01-2010, 00:21
با سلام....دوستان برنامه ای وجود داره که بشه فایلهای dbf رو به فایلهای pdf ویا word تبدیل کنه...ممنون مییشم راهنمایی کنید....بینهایت متشکرم
theocrat
03-01-2010, 00:32
ttp://crackdb.com/get_57327_Solid.converter.pdf.professional.3.0.bui ld.268_crack.htm:8:
با سلام....دوستان برنامه ای وجود داره که بشه فایلهای dbf رو به فایلهای pdf ویا word تبدیل کنه...ممنون مییشم راهنمایی کنید....بینهایت متشکرم
سلام
e-PDF Converter and Creator Printer v2.1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :40:
mm-morteza
06-01-2010, 20:40
بینهایت ممنون....دوست عزیز....خیلی لطف کردی....دارم دانلودش میکنم
MRW.REZAI
09-01-2010, 14:27
سلام من برنامه خوب وحرفه ای میخوام که بتواند فایل های و پنجره های Internet Explorer را فایل pdf تبدیل کند
Ship Storm
09-01-2010, 14:39
سلام من برنامه خوب وحرفه ای میخوام که بتواند فایل های و پنجره های Internet Explorer را فایل pdf تبدیل کند
یکم درست تر از این بنویسی دیگه همه میبینن
MRW.REZAI
09-01-2010, 15:01
یکم درست تر از این بنویسی دیگه همه میبینن
من هر چقدر که دلم بخواهد از تمام امکانات سایت استفاده میکنم این یک میل شخصی
Ship Storm
10-01-2010, 10:41
من هر چقدر که دلم بخواهد از تمام امکانات سایت استفاده میکنم این یک میل شخصی
ما هم پست های شما رو پاک میکنیم و اخطار بهتون میدیم چون این امکانات شخصیه;)
اومدم اینجا فقط بگم Office 2010 تبدیل به PDF داره و دیگه نیازی به برنامه های دیگه نیست.:31:
Ship Storm
10-01-2010, 13:35
اومدم اینجا فقط بگم Office 2010 تبدیل به PDF داره و دیگه نیازی به برنامه های دیگه نیست.:31:
در ورژن 2007 هم این قابلیت وجود داره
davy jones
11-01-2010, 12:04
سلام. من دنبال نرم افزاری هستم که بشه باهاش صفحات pdf رو به java تبدیل کرد و توی موبایل دید. یه چیزی شبیه به این کاری که کتابهای پرنیان کرده.
اگه ممکنه کمکم کنید.
ممنون.
در ورژن 2007 هم این قابلیت وجود داره
به صورت Default که نیست باید برنامه ش رو نصب کنی.
البته بعضی سیدی های 2007 رو بیرون دیدم که این قابلیت هم داشت و خودشون بهش اضافه کردن.
به صورت Default که نیست باید برنامه ش رو نصب کنی.
البته بعضی سیدی های 2007 رو بیرون دیدم که این قابلیت هم داشت و خودشون بهش اضافه کردن.
سلام
یک Plug in است که باهاش نصب میشه.
davy jones
14-01-2010, 22:31
سلام. من دنبال نرم افزاری هستم که بشه باهاش صفحات pdf رو به java تبدیل کرد و توی موبایل دید. یه چیزی شبیه به این کاری که کتابهای پرنیان کرده.
اگه ممکنه کمکم کنید.
ممنون.
نبود؟؟:19::19::19:
الآن تقریبا 5 روز میشه که درخواست دادم.
نبود؟؟:19::19::19:
الآن تقریبا 5 روز میشه که درخواست دادم.
سلام
محسن جان لینک ها به دلیل عدم نمایش اسم سایت کار نمیکنن.
لینک زیر رو یه نیگا بنداز :
* ها رو از داخل آدرس بردار.
davy jones
15-01-2010, 12:35
سلام
محسن جان لینک ها به دلیل عدم نمایش اسم سایت کار نمیکنن.
لینک زیر رو یه نیگا بنداز :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* ها رو از داخل آدرس بردار.
مسعود خان، لینکهایی که توی اون فروم بود هم خرابن.:41:
JOSTOJUGAR
15-01-2010, 18:24
سلام
وقتتون بخیر
من چند وقت به خاطر تبدیل فایلهای متنی با فونت فارسی PDF به WORD خیلی سرچ کردم و خیلی از نرم افزارها رو تست کردم اما بیشتر نرم افزارها متن رو UNCODE میکرد و نمیشد از اون استفاده کرد یا جملات رو خیلی به هم میریخت اونقدر که زمان بیشتری از تایپ کردن متن صرف می کرد
یک نرم افزار نسبت به بقیه برای این مورد بهتر بود نرم افزار PdfGrabber امیدوارم مورد استفاده واقع بشه
اردس سایتش ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لینک ها تست شده اند.
دانلود نرم افزار :
فايل هاي زير را دانلود كن و درون فولدر Plugins بريز :
سایت مرجع :
سلام
وقتتون بخیر
من چند وقت به خاطر تبدیل فایلهای متنی با فونت فارسی PDF به WORD خیلی سرچ کردم و خیلی از نرم افزارها رو تست کردم اما بیشتر نرم افزارها متن رو UNCODE میکرد و نمیشد از اون استفاده کرد یا جملات رو خیلی به هم میریخت اونقدر که زمان بیشتری از تایپ کردن متن صرف می کرد
یک نرم افزار نسبت به بقیه برای این مورد بهتر بود نرم افزار PdfGrabber امیدوارم مورد استفاده واقع بشه
اردس سایتش ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
اینم لینکش :
با خسته نباشيد راستش من يه نرم افزار با كرك واسه ادغام پي دي اف ها به هم مي گردم راستي چند شماره قبل هفته نامه كليك روزنامه جام جم يه نرم افزار معرفي كرده بود كه با اون مي تونستي فايل پي دي اف رو بصورت يك كتاب الكترونيكي تبديل كني كه مي تونستي باهاش ورق بزني يعني درست مثل يك كتاب خواهشن اگه كسي اسم اين نرم افزار رو هم مي دونه بگه و اگه لينكشم بود كه واقعا ممنون مي شوم
اقايون پس چي شد از ديروز منتظرم كه يه نرم افزار معرفي كنيد:19::11:
hamed-sos
19-01-2010, 14:14
آیا هنوز هم نرم افزاری که به درستی pdf فارسی را به ورد تبدیل کند نیامده؟
aryasoft2872
19-01-2010, 14:44
دنبال کتاب های شرلوک هلمز (ترجیحا فارسی) می گردم کسی نداره (به جز رسوایی در بوهاما و درنده باسکرویل)
Ship Storm
19-01-2010, 16:25
نخیر موجود نیست
مسعود خان، لینکهایی که توی اون فروم بود هم خرابن.:41:
سلام
اینم یه لینک سالم ازش :
با خسته نباشيد راستش من يه نرم افزار با كرك واسه ادغام پي دي اف ها به هم مي گردم راستي چند شماره قبل هفته نامه كليك روزنامه جام جم يه نرم افزار معرفي كرده بود كه با اون مي تونستي فايل پي دي اف رو بصورت يك كتاب الكترونيكي تبديل كني كه مي تونستي باهاش ورق بزني يعني درست مثل يك كتاب خواهشن اگه كسي اسم اين نرم افزار رو هم مي دونه بگه و اگه لينكشم بود كه واقعا ممنون مي شوم
سلام
PDFToolkit 1.0
نرم افزار PDFToolkit برای کار با فایلهای PDF میباشد و به شما امکان میدهد تا کارهای بسیاری نظیر جداسازی فایلهای PDF ، ادغام کردن آنها ، رمزدار کردن و یا برداشتن رمز آنها را انجام دهید.
نرم افزار شامل کلیه ابزارهای لازم جهت کار با فایل های PDF می باشد و یک برنامه کاربردی مستقل است و وابسته به نرم افزار Adobe Acrobat و یا حتی Acrobat Reader نمی باشد.
شما توسط نرم افزار PDFToolkit می توانید برای ترکیب کردن فایل های PDF چندگانه استفاده کنید و یا صفحاتی را از یک یا چند فایل انتخاب کرده و آنها را در یک فایل PDF قرار دهید.
PDFToolkit می تواند فایل های PDF را با استاندارد 40 بیتی و یا 128 بیتی رمزگذاری کند و همچنین قابلیت رمزگشایی یک فایل PDF رمزشده از طریق معین کردن رمز آن را دارد
Password :
نخیر موجود نیست
در ورژن جدید نرم افزار Readiris این قابلیت اضافه شده :
اقا مسعود راستش هر چي مي خوام برنامه رو دانلود كنم تا 99% پيش مي ره ولي بعد اون خطا مي ده خواهشن كمك كنيد.:19::19:
humankhan
20-01-2010, 11:59
سلام
وقتتون بخیر
Pdf Grabber رو من دارم ولی نمی شه که ازش کپی برداری کرد من هرچی کار می کنم نمی شه از متن فارسی یه Pdf با این نرم افزار کپی بگیرم اگه مشکل خاصی دارم می شه راهنماییم کنین؟
اقا مسعود راستش هر چي مي خوام برنامه رو دانلود كنم تا 99% پيش مي ره ولي بعد اون خطا مي ده خواهشن كمك كنيد.:19::19:
سلام
این لینک رو امتحان کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[Archive.Orq.IR].rar
سلام دوستان امروز یه کاری برام پیش اومد و خواستم که یه فایل پی دی اف رو به ورد تبدیل کنم.یاد PDF Grabber افتادم.رفتم نصبش کردم به امید اینکه کار کنه ولی موقع نصب ارور میده که زبان فارسی ساپرت نمیشه و وقتی یه فایل پی دی اف رو باهاش تبدیل کردم تو هر خط ده تا غلط داشت.اگه میشه یه راهنمایی بکینید یا اگه نرم افزار دیگه ای واسه تبدیل پی دی اف فارسی به ورد میشناسین واسم بزارین.ممنون میشم.
اینم ارورش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ship Storm
21-01-2010, 22:05
سلام
PDFToolkit 1.0
نرم افزار PDFToolkit برای کار با فایلهای PDF میباشد و به شما امکان میدهد تا کارهای بسیاری نظیر جداسازی فایلهای PDF ، ادغام کردن آنها ، رمزدار کردن و یا برداشتن رمز آنها را انجام دهید.
نرم افزار شامل کلیه ابزارهای لازم جهت کار با فایل های PDF می باشد و یک برنامه کاربردی مستقل است و وابسته به نرم افزار Adobe Acrobat و یا حتی Acrobat Reader نمی باشد.
شما توسط نرم افزار PDFToolkit می توانید برای ترکیب کردن فایل های PDF چندگانه استفاده کنید و یا صفحاتی را از یک یا چند فایل انتخاب کرده و آنها را در یک فایل PDF قرار دهید.
PDFToolkit می تواند فایل های PDF را با استاندارد 40 بیتی و یا 128 بیتی رمزگذاری کند و همچنین قابلیت رمزگشایی یک فایل PDF رمزشده از طریق معین کردن رمز آن را دارد
Password :
در ورژن جدید نرم افزار Readiris این قابلیت اضافه شده :
تست کردید نرم افزار رو که زبان فارسی رو به خوبی پشتیبانی میکنه؟
تست کردید نرم افزار رو که زبان فارسی رو به خوبی پشتیبانی میکنه؟
سلام
خیر . ولی بنظر میاد بتونه بطور رضایت بخشی این کارو انجام بده.
بابا ما يه نرم افزار واسه ادغام پي دي اف و همچنين ساخت كتاب با پي دي اف خواستيم كه مثل يك كتاب واقعي بشه اونو صفحه زد راستي تو ضميمه كليك جام جام هم معرفي كرده بود ولي متاسفانه ضميمه فوق رو گم كردم.خواهشن كمك كنيد.:41::19:
Ship Storm
25-01-2010, 23:02
سلام
خیر . ولی بنظر میاد بتونه بطور رضایت بخشی این کارو انجام بده.
وقت کردی یه تست کن نتیجه رو اعلام کن , و یا اینکه من خودم تست کنم ببینم چطور عمل میکنه؟
.::SMS::.
26-01-2010, 00:20
میشه فایلها رو طوری به pdf تبدیل کرد که به هیچ وجه نشه از اطلاعات داخلش کپی گرفت حتی با ocr؟
یه جوری که نشه از اطلاعات توش سوء استفاده کرد؟
آخه خیلی مهمن برام
ايا كتاب خواني براي فايلهاي pdfكه از فونتهاي فارسي پشتيباني كند وجود دارد كه ما مجبور نباشيم براي خواندن كتاب pdf مرتب به كامپيوتر مراجعه كنيم
قيمت تقريبي اين دستگاه در بازار ايران چنداست ؟
میشه فایلها رو طوری به pdf تبدیل کرد که به هیچ وجه نشه از اطلاعات داخلش کپی گرفت حتی با ocr؟
آخه خیلی مهمن برام
سلام
در اینجا توضیح داده شده :
با سلام به دوستان عزیز
نرم افزاری هست که صفحات وب (xtml) رو به pdf تبدیل کنه؟ البته سایتی وجود داره که این کار رو بکنه ولی نرم افزارشو می خواستم.
با سپاس فراوان
کامیاب باشید
V
با سلام به دوستان عزیز
نرم افزاری هست که صفحات وب (xtml) رو به pdf تبدیل کنه؟ البته سایتی وجود داره که این کار رو بکنه ولی نرم افزارشو می خواستم.
با سپاس فراوان
کامیاب باشید
V
سلام
این رو امتحان کن :
Sonic PDF Creator 2.0 | 13 MB
آقا یکی به داد ما هم برسه!!!!
سلام دوستان امروز یه کاری برام پیش اومد و خواستم که یه فایل پی دی اف رو به ورد تبدیل کنم.یاد PDF Grabber افتادم.رفتم نصبش کردم به امید اینکه کار کنه ولی موقع نصب ارور میده که زبان فارسی ساپرت نمیشه و وقتی یه فایل پی دی اف رو باهاش تبدیل کردم تو هر خط ده تا غلط داشت.اگه میشه یه راهنمایی بکینید یا اگه نرم افزار دیگه ای واسه تبدیل پی دی اف فارسی به ورد میشناسین واسم بزارین.ممنون میشم.
اینم ارورش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshidshd
28-01-2010, 18:40
سلام
با فوتوشاپ صفحات PDF رو تکی تکی میشه ویرایش کرد
واسه اینکه مثلا 10 تا صفحه PDF رو به هم وصل کنیم یعنی 10 تا بشن 1 فایل PDF با 10 صفحه چی کار باید کنیم؟؟
میشه ؟
29-01-2010, 22:13
آخه خیلی مهمن برام
سلام
در اینجا توضیح داده شده :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی با pdf password remover راحت تونستم قفلشو بردارم
راه دیگه به ذهنتون نمیرسه
Ship Storm
29-01-2010, 22:19
ممنون ولی با pdf password remover راحت تونستم قفلشو بردارم
راه دیگه به ذهنتون نمیرسه
خوب شما میتونی فایل PDF رو تبدیل کنی به RAR و روی اون پسورد بزاری هروقت خواستی ازش استفاده کنی
29-01-2010, 22:32
خوب شما میتونی فایل PDF رو تبدیل کنی به RAR و روی اون پسورد بزاری هروقت خواستی ازش استفاده کنی
میخوام فایل pdf در دسترس همه باشه ولی نشه از مطالبش کپی گرفت
نخیر نمیشه
من یه سوالی در مورد تبدیل متن به پی دی اف دارف دارم
ایا برای تبدیل کردن 2 روش داریم ؟چون توی بعضی پی دی اف ها امکان انتخاب متن وجود نداره و حالت اینه که هر صفحه مثل عکس میشه
1)یکی اینکه تبدیل میکنیم و میشه ویرایش داد و نوشته هارو select کنیم (که در این حالت ممکنه که اگه فونتی رو نداشته باشیم به صورت به هم ریخته بشود)
2)و یکی دیگه اینه که میشه جوری تبدیل به پی دی اف کنیم که امکان ویرایش دیگه نداره و هر صفحه پی دی اف مثل عکس مننند میشه و دیگه امکان نداره که بشه تغییر داد و متن رو select کرد(با هر فونتی باشه نشون میده)
اگه ممکنه در مورد هر 2تا روش توضیح بدین
سلام
باید اونارو به حالت Secure دربیاری تا افراد دیگر فقط حق خوندن اونو داشته باشند :
PDF Prime 2.0
این رو هم بخون :
اقا مسعود بابت نرم افزار واقعا ممنون:11::42::wub:
راستي اقا مسعود در مورد اون يكي نرم افزار اگه امكان داره كمكم كني همون كه فايل پي دي اف رو مثل يه كتاب مجازي مي كنه يعني به شكل يه كتاب واقعي در مي اره و مي توني توش صفحه بزني درست عين كتاب واقعي:42::32::34::devil:
major_magic_majid
31-01-2010, 16:42
لطفاً برنامه AdultPDF PDF to Word v2.1
major_magic_majid
31-01-2010, 16:42
برنامه Visagesoft eXPert PDF Professional v5.0.1040.0 یا قویتر و بهتر
بابا يكي كمك كنه خواهشن الان چند روزه كه منتظره راهنمايي شما هستيم ها!
راستي اقا مسعود در مورد اون يكي نرم افزار اگه امكان داره كمكم كني همون كه فايل پي دي اف رو مثل يه كتاب مجازي مي كنه يعني به شكل يه كتاب واقعي در مي اره و مي توني توش صفحه بزني درست عين كتاب واقعي:42::32::34::devil:
سلام
راستش تا الان من همچین چیزی رو ندیدم و سرچ هم کردم ولی چیزی نیافتم.
لطفاً برنامه AdultPDF PDF to Word v2.1
خدمت شما :
AdultPDF to Word v2.1
برنامه Visagesoft eXPert PDF Professional v5.0.1040.0 یا قویتر و بهتر
بفرمایید :
sohrabtatari
05-02-2010, 12:05
ی سایت به من بگین تا بتونم adobe reader 8دانلود کنم
چون تمام سایت ها ی جورایی بسته اس
Ship Storm
05-02-2010, 13:09
ی سایت به من بگین تا بتونم adobe reader 8دانلود کنم
چون تمام سایت ها ی جورایی بسته اس
تو انجمن خودمون تاپیک مربوط به این نرم افزار هست
Adobe Acrobat / تمامی ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه ای برای تبدیل pdf to word میخوام که بتونه متن دارای فرمول را به word تبدیل کند
من برنامه nitro pdf دارم ولی موقع تبدیل به word فرمول ها خراب میشوند و فقط میتونه متن و شکل را به ورد تبدیل کنه
طلفا به من برنامه ای معرفی کنید که بتونه فرمول ها را به word تبدیل کنه (متن من انگلیسی هست)
majid_sd2009
06-02-2010, 01:49
من از BatchToPDF v1.2 استفاده میکن خیلی عالیه.
چیزی رو هم تو صفحه به هم نمیریزه و همونجوری به pdf تبدیل میکنه.
کلی گشتم تا تونستم این نرم افزار رو پیدا کنم که خوب کار کنه.با بقیه مشکل داشتم.:31:
اینم کی نمونش ولی من از اینجا دانلود نکردم
Ship Storm
06-02-2010, 08:08
برنامه ای برای تبدیل pdf to word میخوام که بتونه متن دارای فرمول را به word تبدیل کند
من برنامه nitro pdf دارم ولی موقع تبدیل به word فرمول ها خراب میشوند و فقط میتونه متن و شکل را به ورد تبدیل کنه
طلفا به من برنامه ای معرفی کنید که بتونه فرمول ها را به word تبدیل کنه (متن من انگلیسی هست)
شما متنت فارسی که نیست احیانا؟
من میخوام pdf رو به word تبدیل کنم .نه ورد به پی دی اف
متن هم مقاله انگلیسی همراه با فرمول هست
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
سلام
در حال حاضر هیچ کانورتوری نتونسته این کارو بخوبی انجام بده
این رو امتحان :
خواهشن اگه كسي برنامه flipping book publisher رو همراه با كرك داره لطف كنه در خصوص تبديل فايلهاي پي دي اف به كتاب الكترونيكي بصورت فلش و exe كمك كنه لطفاً:4::33::34::thumbsdow
من برنامه Nitro PDF Professional را دارم
میخواستم بدونم چطور میشه با این برنامه متن ورد را به پی دی اف (متن پیکسلی یعنی حالت متن اسکن شده ) در بیارم؟
خواهشن اگه كسي برنامه flipping book publisher رو همراه با كرك داره لطف كنه در خصوص تبديل فايلهاي پي دي اف به كتاب الكترونيكي بصورت فلش و exe كمك كنه لطفاً:4::33::34::thumbsdow
سلام
FlippingBook PDF Publisher 0.5.6
کرک در لینک زیر :
اقا مسعود از پاسخت ممنون ولي متاسفانه تو لينك فوق اقا رضا هم مثل من دنبالش كركه كركش نبود
اقا مسعود از پاسخت ممنون ولي متاسفانه تو لينك فوق اقا رضا هم مثل من دنبالش كركه كركش نبود
سلام
در انجمن زیر درخواست واسه کرک بده :
pooria.rio
08-02-2010, 17:54
چه ها سلام
واسه تبدیل PDF فارسی به ورد چی کار کنم ؟؟؟؟ :13:
Ship Storm
08-02-2010, 18:54
چه ها سلام
دوست خوبمون مسعود عزیز نرم افزاری رو معرفی کردند که میگن فارسی رو ساپورت میکنه ولی من شخصا تست نکردم
این از لینک پست مربوطه :
چه ها سلام
سلام
پست آقا مسعود :
Ship Storm
08-02-2010, 18:56
میخواستم بدونم چطور میشه با این برنامه متن ورد را به پی دی اف (متن پیکسلی یعنی حالت متن اسکن شده ) در بیارم؟
منظورتون اینه از کیفیت اون کمی کاسته بشه؟
Ship Storm
08-02-2010, 19:00
سلام
پست آقا مسعود :
نه خوب خوبه بزار باشه این نشون میده چقدر تیم فعاله تو زمینه کمک رسانی و امداد و نجات : دی
آقا احیانا سوال پرسیدیم مثل اینکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا احیانا سوال پرسیدیم مثل اینکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دو تا پست عقب تر ،2 تا پست پشت سر هم برای تبدیل PDF فارسی به ورد زده شده !
اقا مسعود از شما و كليه دوستان عزيز واقعاً ممنون چون واقعاً فروم فعاليه واقعا كمكم كردين.:11:
نقل قول:
نوشته شده توسط eng2006 مشاهده تاپيک
منظورتون اینه از کیفیت اون کمی کاسته بشه؟
نه
متنی که به پی دی اف تبدیل میکنیم 2 حالت برای تبدیل داره یکی اینکه قابلییت ادیت داره و یکی اینکه نداره
منظورم اینه که متنی که از ورد به پی دی اف میخوام تبدیل بشه جوری باشه که انگار به عکس تبدیل شده باشه و دیگه قابلیتedit یا select کردن رو در پی دی اف نداشته باشه.
مثلا اگه متنی در ورد هست به همون حالت به پی دی اف تبدیل بشه انگار از متن ورد عکس گرفته باشن و عکسه به پی د ی اف تبدیل بشه .
مثلا اگه فونت خاصی در متن ورد هست بتوان با هر نوع نرم افزار پی دی اف خوان بازش کرد که فونتش بهم نریزه چون به صورت اسکن شده (عکس مانند )تبدیل شده
سلام دوستان من همچنان با نرم افزار Pdf Grabber مشکل دارم.نسخه مولتی لانگویج این برنامه هم در موقع نصب ارور پیدا نشدن زبان فارسی رو میده،چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
khatamimehdi
26-02-2010, 22:41
دانلود نرم افزار تبدیل فایل های cdr به pdf
sarina_sh
28-02-2010, 17:10
نرم افزاری هست که صفحات وب رو به پی دی اف تبدیل کرد ؟
Ship Storm
28-02-2010, 17:24
سلام بر .. . جای خالی را پر کنید :31:
HTML2PDF Pilot 2.13
حجم 3.4 مگابایت
sarina_sh
28-02-2010, 17:27
دست گل شما درد نکنه دوست عزیز : دی
Ship Storm
28-02-2010, 17:30
دست گل شما درد نکنه دوست عزیز : دی
قربانت بچسبانم : دی
راستی از نرم افزار Nitro PDF Professional هم میتونی استفاده کنی الآن برسی کردم دیدم این قابلیت رو داره
Nitro PDF Professional | نرم افزاری قدرتمند برای ساخت ، ویرایش و تبدیل فایل های PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
یک ورژن رو من خودم دارم که استفاده میکنم خیلی عالیه ورژن جدید هم هست و سریالش هم موجود دارم
:11:
habib_2008
28-02-2010, 18:28
سلام خوبین ایشالاه
سلام بر .. . جای خالی را پر کنید :31:
HTML2PDF Pilot 2.13
حجم 3.4 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fload%2Fhtmlpdf.msi)
جواب برای جای خالی :
ask_bl نمیشه !:31:
- - - - -
Ship Storm این جور بحث ها رو در پروفایل ادامه بدبن ،در صورت تکرار اخطار خواهین گرفت :exclamati همچنین شما sarina_sh :31:
اینم جواب شما :
آنلاین تبدیل کن :
یا :
و یا :
ehsan321
04-03-2010, 09:05
سلام
باید اونارو به حالت Secure دربیاری تا افراد دیگر فقط حق خوندن اونو داشته باشند :
PDF Prime 2.0
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین رو هم بخون :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید :40:
خیلی ممنون
کرک رو هم می تونید بذارید
من آخرین نسخه اکروبات ریدر رو می خوام از سایتش دانلود کنم ولی access denied میده چی کار باید بکنم؟
خیلی ممنون
کرک رو هم می تونید بذارید
سلام
فعلا کرکی واسش نیومده.
من آخرین نسخه اکروبات ریدر رو می خوام از سایتش دانلود کنم ولی access denied میده چی کار باید بکنم؟
Adobe Acrobat / تمامی ورژنها در این تاپیک
سلام...
من یک فایل زبان انگلیسی دارم که فرمول هم داره بینش...میشه به ورد تبدیلش کنم...؟
سلام...
من یک فایل زبان انگلیسی دارم که فرمول هم داره بینش...میشه به ورد تبدیلش کنم...؟
سلام
اگر زبانش انگلیسیه که دیگه مشکلی نیست .
AdreamSoft PDF to Word
---------------------------------
Wondershare PDF to Word Converter 1.0
---------------------------------
AdultPDF PDF to Word v2.1
***پسورد تمامی فایل ها آدرس زیر میباشید***
سلام
فایل هایی که قابل پرینت نیستن .... قفل شده هستن .... با چه نرم افزاری میشه مشکل رو حل کرد ؟
PDF Password Cracker رو دانلود کردم ... ولی کرک ندارم !
سلام
فایل هایی که قابل پرینت نیستن .... قفل شده هستن .... با چه نرم افزاری میشه مشکل رو حل کرد ؟
PDF Password Cracker رو دانلود کردم ... ولی کرک ندارم !
سلام
از نرم افزار زیر استفاده کنید :
Advanced PDF Password Recovery
masoud_c_i_v_i_l
09-03-2010, 18:42
سلام
من برنامه اي ميخوام كه بتونم فايل Ms-word رو Pdf تبديل كنم. اگه سريال يا كرك هم داره لطفا بفرماييد
Ship Storm
09-03-2010, 20:30
سلام
من برنامه اي ميخوام كه بتونم فايل Ms-word رو Pdf تبديل كنم. اگه سريال يا كرك هم داره لطفا بفرماييد
اگه متن Word شما فارسی باشه تبدیل کردن اون درست انجام میشه ولی بلعکس رو ناقص میزنه
Nitro PDF Professional | نرم افزاری قدرتمند برای ساخت ، ویرایش و تبدیل فایل های PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
سلام
سلام
2 نرم افزار زیر اکثر زبان ها از جمله فارسی رو پشتیبانی میکنند :
Word To PDF Converter 3.0
Sonic PDF Creator 2.0
سلام
خسته نباشید
من یه برنامه برای تبدیل pdf به jpg میخوام
با تشکر
Mohsen6558
18-03-2010, 20:36
PDF رو تو فوتوشاپ باز کن
Save as jpg
سلام.
من یه نرم افزار پرینتر مجازی میخوام.
هر برنامه ای که تا حالا نصب کردم بعد از یک بار ریستارت از تو لیست پرینترها میره و باید دوباره نصب کنم تا بیاد.
نرم افزارهایی مثل dopdf و pdf creator و nitro pdf و... نصب کردم که این مشکل رو داشته.
سلام.
من یه نرم افزار پرینتر مجازی میخوام.
هر برنامه ای که تا حالا نصب کردم بعد از یک بار ریستارت از تو لیست پرینترها میره و باید دوباره نصب کنم تا بیاد.
نرم افزارهایی مثل dopdf و pdf creator و nitro pdf و... نصب کردم که این مشکل رو داشته.
سلام
Polestar Virtual Printer
نرم افزارهای دیگه ای هم واسه این کار هستند :
Adobe Acrobat
CutePDF Writer
DoPDF
FinePrint
PDFCreator
Universal Converter
PrimoPDF
اطلاعات بیشتر در لینک زیر :
omid-p30
25-03-2010, 14:54
سلام.
نرام افزار تبدیل pdf به word رو میخوام با پشتیبانی از پی دی اف های فارسی.
ممنون.
سلام.
نرام افزار تبدیل pdf به word رو میخوام با پشتیبانی از پی دی اف های فارسی.
ممنون.
سلام
هنوز هیچ نرم افزاری نتونسته این کار رو صحیح و سالم و کامل به انجام برسونه .
سلام من یه نرم افزار می خوام که پسورد PDF رو حذف کنه ممنون می شم UP کنید یا لینک جدید بذارین
یه نرم افزار تو همین تاپیک بود ولی لینکش خراب بود
ممنون
سلام
من دنبال يك نرم افزار قوي search and replace ميگردم
چند تا برنامه را تست كردم ولي هيچ كدومشون به درد نخوردند، فقط search مي كنند ولي replace نمي تونند
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام من یه نرم افزار می خوام که پسورد PDF رو حذف کنه ممنون می شم UP کنید یا لینک جدید بذارین
یه نرم افزار تو همین تاپیک بود ولی لینکش خراب بود
ممنون
سلام
Advanced PDF Password Recovery
ashkan 261
30-03-2010, 20:14
سلام
استخراج فونت از فایل pdf :
اکثر فایل های پی دی اف فونت مخصوصشون داخل خودشون هست و وقتی کپی میکنیم (مطالب فارسی) نامنظم و ناخوانا نمایش داده میشه .
میشه راهی برای استخراج فونت های داخل فایل معرفی کنید ؟
یا روشی معرفی کنید که بتونیم نوشته های تمام فایل های فارسی پی دی اف رو کپی کنیم
had-hasrat1i
31-03-2010, 15:30
سلام من نرم افزار Readiris Pro 12 رو دارم روی سی دی هم نوشته تبدیل PDF فارسی به نوشته در کمترین زمان اما من هر کاری میکنم قاطی پاطی تحویل میده(کلمات انگلیسی عجیب و غریب) میشه کسی راهنمایی کنه
mina tina
01-04-2010, 01:02
سلام بهمه:10:
دوستان يه فايل pdf دارم از رپيدبازكه جواب چندتاسؤال توشه با چي ميتونم بازش كنم آخه تا حالا
كارم نيفتاده بااين pdf نميدونم چي بدردش ميخوره ضمناً فارسي فكركنم ممنون اگه راهنمايي كنيد:11:
Ship Storm
01-04-2010, 06:06
سلام بهمه:10:
دوستان يه فايل pdf دارم از رپيدبازكه جواب چندتاسؤال توشه با چي ميتونم بازش كنم آخه تا حالا
كارم نيفتاده بااين pdf نميدونم چي بدردش ميخوره ضمناً فارسي فكركنم ممنون اگه راهنمايي كنيد:11:
سلام
با استفاده از نرم افزاری که در تاپیک زیر معرفی شده:
Adobe Acrobat / تمامی ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
و یا از لینک زیر دانلود کنید :
Adobe Reader FREE v9.3
Ship Storm
01-04-2010, 06:08
سلام من نرم افزار Readiris Pro 12 رو دارم روی سی دی هم نوشته تبدیل PDF فارسی به نوشته در کمترین زمان اما من هر کاری میکنم قاطی پاطی تحویل میده(کلمات انگلیسی عجیب و غریب) میشه کسی راهنمایی کنه
سلام
به پست زیر رجوع کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mrmostafa
07-04-2010, 09:17
من برنامه تبديل pdf to power point ميخوام يه برنامه به اسم Wondershare PDF to PowerPoint نصب كردم و كانورت كردم ولي فونت ها بهم ريخته هست و فايل pdf صفحاتش 46 صفحه هست ولي اين 37 تا آورده و وسط هاي فايل چند صفحه نياورده. من يه برنامه قوي ميخوام كه همون فايل pdf بدون كم و كاست تبديل كنه بشه روش تغييرات انجام داد.
من برنامه تبديل pdf to power point ميخوام يه برنامه به اسم Wondershare PDF to PowerPoint نصب كردم و كانورت كردم ولي فونت ها بهم ريخته هست و فايل pdf صفحاتش 46 صفحه هست ولي اين 37 تا آورده و وسط هاي فايل چند صفحه نياورده. من يه برنامه قوي ميخوام كه همون فايل pdf بدون كم و كاست تبديل كنه بشه روش تغييرات انجام داد.
این به صورت آنلاین :
این هم نرم افزار :
سلام خدمت دوستان عزيز
يه نرم افزار داريم كه خروجي گزارشاتش Qrp هست
يه برنامه ميخوام كه فرمت Qrp رو به Pdf تبديل كنه .
تشكر
سلام خدمت دوستان عزيز
يه نرم افزار داريم كه خروجي گزارشاتش Qrp هست
يه برنامه ميخوام كه فرمت Qrp رو به Pdf تبديل كنه .
تشكر
درود
SmartQRP
arsess2012
07-04-2010, 20:27
سلام به همگی من یه نرم افزار میخوام که فایل pdf رو به فایل نوشتاری ترجیحا ورد تبدیل کنه.
ضمنا متن هم فارسی هست. ببخشید وقت نداشتم سرچ کنم!
درود
SmartQRP
مرسي
دست گلت درد نكنه عالي بود
:11::40:
سلام به همگی من یه نرم افزار میخوام که فایل pdf رو به فایل نوشتاری ترجیحا ورد تبدیل کنه.
ضمنا متن هم فارسی هست. ببخشید وقت نداشتم سرچ کنم!
سلام
DDARVISH
12-04-2010, 13:59
سلام
حالا اگر قصد داشته باشی که فایل pdf رو به word تبدیل کنی باید ار چه برنامه ای استفاده کرد .
لطفا" راهنمائی کنید ..............
ممنون
هشت بهشت
13-04-2010, 10:56
سلام دوستان .
به نظر من بهترین روش برای تبدیل pdf های فارسی به word روش آنلاین هست . یعنی برای سایتی که این کار را انجام میده فایلت را میفرستی و اون سایت تبدیل شده ی فایل مورد نظر را برات ایمیل میکنه .
هرچند بعضی ها میگن این یک روش جاسوسی هست ، اما برای فایل هایی که شامل اطلاعات حیاتی افراد نباشه خوبه .
من از این سایت استفاده می کنم .
13-04-2010, 11:46
اینم نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد لینک دانلود از دیوشیر خودم اپیدم:31:
sasantanha
14-04-2010, 13:14
سلام
بنده می خواستم صفحاتِ مربوط به نرم افزارهای pdf را ببینم، اما متوجه شدم که این صفحات بسیار زیاد است
درخواستم این است که نرم افزاری را برای دانلود قرار دهید که بتوانم با آن قسمتِ Save As را در فایل های PDF غیر فعال کنم
البته نمی خواهم فایل pdf من هنگامِ ورود پسوردی از کاربر بخواهد[/FONT][/B]
mh.attari
17-04-2010, 12:00
خسته نباشید
نرم افزاری میخواستم که یه سایت رو به pdf تبدیل کنه؟
hamed-sos
17-04-2010, 13:05
با تشکر
آیا نرم افزار تبدیل pdf به word برای متون فارسی ...به دنیا نیامد؟!!!
با تشکر
آیا نرم افزار تبدیل pdf به word برای متون فارسی ...به دنیا نیامد؟!!!
اومده
نرم افزار pdf grabber این کارو میکنه
mh.attari
18-04-2010, 10:42
خسته نباشید
نرم افزاری میخواستم که یه سایت رو به pdf تبدیل کنه؟
من مانده ام تک و تنهاااااا ...:11:
Mohsen6558
18-04-2010, 12:04
من مانده ام تک و تنهاااااا ...:11:
دوست من سلام
اصول کار نرم افزار های تبدیل به PDF اضافه کردن پرینتر مجازی هست
پس
با این پرینتر می تونین سایت رو پرینت کنین (در واقع پرینت مجازی تبدیل به PDF) یا یه صفحه ورد
یا TXT یا Paint و هر چیز دیگه
Nitro PDF رو توصیه می کنم
من از Adobe PDF Profesional به جای Adobe Acrobat reader استفاده می کنم و هر فایلی از عکس گرفته تا نامه و اکسل و هر چی بگویید به پی دی اف تبدیل می کند و حتی قفل هم می گذارد و توانایی فشرده سازی یک پی دی اف حجم سنگین ( اسکن شده سیصد دی پی آی ) را هم دارد.
اما این نرم افزار نزدیک دویست مگابایت حجم دارد که نمی توان آپلود کنم ، اما سریال نامبرش را دارم.
اومده
نرم افزار pdf grabber این کارو میکنه
نرم افزار پی دی اف گربر یک تروجان خطرناک دارد ، دانلود نکنید.
hamed-sos
18-04-2010, 22:58
پس نیومده!!!!
mh.attari
19-04-2010, 20:45
دوست من سلام
اصول کار نرم افزار های تبدیل به PDF اضافه کردن پرینتر مجازی هست
پس
با این پرینتر می تونین سایت رو پرینت کنین (در واقع پرینت مجازی تبدیل به PDF) یا یه صفحه ورد
یا TXT یا Paint و هر چیز دیگه
Nitro PDF رو توصیه می کنم
مشکل اینه مثلا اینجا رو که سیو میکنم رنگ ابی پس زمینه نمیوفته و ناقص هست کلا
یه چیز کامل و هتر ممنون میشم معرفی کنید
Mohsen6558
19-04-2010, 20:51
دوست من بهترین کاراستفاده از Snagit هستش
عکس زیر رو نگا کنین گزینه ی Scrolling Window
عکس تهیه می کنه از صفحه
بعد می تونین ویرایشش کنین
mh.attari
20-04-2010, 21:15
دوست گلم همون کاری که شما گفته بودید کردم ولی عکس رو فقط از همین صفحه میندازه پایینش میمونه؟
mh.attari
22-04-2010, 14:56
خسته نباشید
دوست عزیزم من دقیقا همون کاری که شما گفتید رو میکنم ولی بازم عکس اینجوری در میاد و پایین نمیوفته
میرم رو گزینه ی گرقتن عکس کلیک میکنم بعد موس رو هر جا میبرم قرمز میشه ولی کلا نمی شه
Iranian boy10
24-04-2010, 15:45
سلام .
من نرم افزاري ميخوام كه بشه رو پرونده هاي PDF قفل(پسورد) بزاره و قابليت حذف قفل هم داشته باشه حتماً همراه كرك يا كد فعالسازي باشه ! ، چون كارم خيلي حساسه :46:
ممنون ميشم :40:
mh.attari
24-04-2010, 23:05
دوستان کسی با این نرم افزار اشنایی نداره به ما یاد بده؟
سلام من برنهمه ای می خوام که گوشی سونی اریکسون هم فایل های pdf رو بخونه
xeNociDe
29-04-2010, 12:24
یک نرم افزار خوب در این باره پیدا کردم روی OFFICE نصب میشه گفتم خوب باشه برای دانلود بزارم:
Word To PDF Creator - Converts
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
EbooK Reader For Mobile
shabkard
29-04-2010, 12:33
رفقا یک برنامه خوب برای تبدیل پی دی اف فارسی به تکست موجود نیست؟
چند تا بود عملا به درد نمیخوره؟
سلام دوستان عزیز !
تعداد زیادی عکس (سکن شده ی یک کتاب رو ) می خواستم pdf کنم با چه نرم افزاری راحت مقدور و میسر ه این کـــار ؟!
ghasem13
04-05-2010, 09:07
رفقا یک برنامه خوب برای تبدیل پی دی اف فارسی به تکست موجود نیست؟
چند تا بود عملا به درد نمیخوره؟
من چند روز پیش این نرم افزار E - PDF to Text Converter رو از سایت تبیان با حجم حدودا یک مگ دانلود کردم که نوشته بود باهاش میشه پی دی اف فارسی رو به تکست تبدیل کرد ولی من نتونستم از دوستان اگه کسی امتحان کرده یا جواب گرفته ممنون میشم راهنمایی کنه.
دوستان با سلام
من يه فايل pdf دارم البته قبلا پاورپوينت بوده كه الان به pdf تبديل شده است الان ميخوام اونو ويرايش كنم و بك گراند اسلايد هت رو عوض كنم اما نميشه و وقتي به پاور پوينتم تبديلش مي كنم بازم نميسه اونو ويرايش كرد لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم؟
دوستان با سلام
من يه فايل pdf دارم البته قبلا پاورپوينت بوده كه الان به pdf تبديل شده است الان ميخوام اونو ويرايش كنم و بك گراند اسلايد هت رو عوض كنم اما نميشه و وقتي به پاور پوينتم تبديلش مي كنم بازم نميسه اونو ويرايش كرد لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم؟
درود
فارسی هست یا انگلیسی ؟
درود
فارسی هست یا انگلیسی ؟
انگليسي است دوست عزيز
انگليسي است دوست عزيز
با نرم افزار زیر میتونین pdf رو ویرایش کنین :
Readiris | تبدیل نوشته فارسی تو عکس به متن
mortezaon
14-05-2010, 19:06
براي تبديل پي دي اف فارسي به متن فارسي من تمام نرم افزار هاي موجود در اين پست رو امتحان كردم ولي تمام كلمات خرچنگ غورباغه مي افته
آيا نرم افزار ي كه اي ن مشكلو نداشته باشع سراغ داريد؟
باتشكر
براي تبديل پي دي اف فارسي به متن فارسي من تمام نرم افزار هاي موجود در اين پست رو امتحان كردم ولي تمام كلمات خرچنگ غورباغه مي افته
آيا نرم افزار ي كه اي ن مشكلو نداشته باشع سراغ داريد؟
باتشكر
سلام
متاسفانه هنوز هیچ نرم افزاری نتونسته این کارو درست و کامل انجام بده.
Mohammad Karol
15-05-2010, 13:29
سلام دوستان،
وقتتون به خير،
نرم افزاري ميخوام كه بهش باهاش يه فايل PDF ساخت،
اما ميخوام امكانات زير رو داشته باشه:
حجمش كم باشه،
امكان مستقيم تايپ درون خود برنامه رو داشته باشه،
كاملا از زبان فارسي پشتيباني كنه،
ممنون ميشم اگر سراغ داريد بهم معرفي كنيد.
Ship Storm
16-05-2010, 07:39
سلام دوستان،
وقتتون به خير،
نرم افزاري ميخوام كه بهش باهاش يه فايل PDF ساخت،
اما ميخوام امكانات زير رو داشته باشه:
حجمش كم باشه،
امكان مستقيم تايپ درون خود برنامه رو داشته باشه،
كاملا از زبان فارسي پشتيباني كنه،
ممنون ميشم اگر سراغ داريد بهم معرفي كنيد.
شما تو خود نرم افزار word باید فایلتون رو ایجاد کنید و با نرم افزار word to pdf (word2pdf) عمل تبدیل رو انجام بدید
سلام من یه pdf دارم که وقتی بازش می کنم خطش اجق وجقه نمی تونم بخونمش .پرسیدم گفتن که اکروباتت ورژنش پایینه ،اکروبات 9.03 نصب کردم مشکلش حل نشد . البته وقتی فایل رو باز می کنم میگه فونت .... نیست در حالی که من این فونت رو دارم.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام ؛ دوستان اگه دقت کرده باشین وقتی می خوایم یه فایل pdf رو پرینت بگیریم بعضی اوقات
برای این که کپی رایت رعایت شه آرم اون سایت و یا منبع تو پرینت خودشو نشون میده
واسه این که این حالت پیش نیاد و به بدون علایم پرینت شه راهی هست..؟
Mohammad Karol
19-05-2010, 15:00
شما تو خود نرم افزار word باید فایلتون رو ایجاد کنید و با نرم افزار word to pdf (word2pdf) عمل تبدیل رو انجام بدید
ممنون دوست عزيز،
ولي دنبال برنامه اي هستم كه مثل خود Word بشه توش تايپ كرد و وقتي بعد از تايپ فايل رو Save كردم يه فايل PDF ايجاد شده باشه،
ممنون ميشم اگر همچين برنامه اي سراغ داريد به بنده هم معرفي كنيد.
سلام من يه فايل پاور پوينت دارم كه به pdf تبديل شده حالا مي خام بك گراند اسلايد ها رو عوض كنم اما نميشه چيكار كنم؟
Iranian boy10
22-05-2010, 20:50
سلام .
من نرم افزاري ميخوام كه بشه رو پرونده هاي PDF قفل(پسورد) بزاره و قابليت حذف قفل هم داشته باشه حتماً همراه كرك يا كد فعالسازي باشه ! ، چون كارم خيلي حساسه :46:
ممنون ميشم :40:
كسي نبود كه جواب بده ؟!! :18:
Oracle_Eldorado
25-05-2010, 11:17
دوستان هنوز راهی واسه ویرایش فایل های PDF به زبان فارسی پیدا نشده ؟
morbidtale82
25-05-2010, 20:28
سلام
من دنبال یک برنامه هستم که بتونم باهاش فرمهای پی دی اف به زبان فارسی بسازم. این فرمها قسمتهای خالی داره که بعدا توسط مشتری به زبان فارسی پر میشه.
adobe acrobat رو امتحان کردم همه چیزش عالیه فقط زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه. از اون طرف هم وقتی فرم رو توسط adobe reader و یا foxit reader باز میکنم و میخوام پرش کنم باز هم زبان فارسی پشتیبانی نیست.
من چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟ آیا adobe acrobat ورژن Middle eastern ( ME هم داره؟
مرسی.
popowoody
29-05-2010, 11:18
به نظر من بهترین نرم افزار و راحت ترین نرم افزار تبدیل ورد پی دی اف pdf camp است فقط آدرس محل ورد - محل ذخیره پی دی اف و تمام ولی شماره سریالش نمی دونم چیه میشه کمکم کنید ؟
Ariarman85
04-06-2010, 18:27
درود:
من احتیاج به یک برنامه ی قدرتمند و بدون مشکل تبدیل html به pdf دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سپاس
hamed-sos
04-06-2010, 19:25
هنوز هم تبدیل پی دی اف به ورد.... فارسی نیومده؟
xeNociDe
05-06-2010, 06:20
سلام ؛ دوستان اگه دقت کرده باشین وقتی می خوایم یه فایل pdf رو پرینت بگیریم بعضی اوقات
برای این که کپی رایت رعایت شه آرم اون سایت و یا منبع تو پرینت خودشو نشون میده
واسه این که این حالت پیش نیاد و به بدون علایم پرینت شه راهی هست..؟
دوست من برای اینکار شما میتونی نسخه کامل رو بگیری چون روی نسخه کامل دیگه Copyright رو نمیزنه.
درود:
من احتیاج به یک برنامه ی قدرتمند و بدون مشکل تبدیل html به pdf دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سپاس
سلام
در لینک های زیر معرفی شده اند :
هنوز هم تبدیل پی دی اف به ورد.... فارسی نیومده؟
مبدلش هست ولی همه شون متن رو بهم میریزند.
shahshahani
13-06-2010, 14:04
سلام مسعود خان
من یه PDF دارم که با اداب ریدر باز نمیشه.
فکر کنم خودت بدونی کدوم pdf رو میگم :دی
با چه برنامه ای باید بازش کنم؟
سلام مسعود خان
من یه PDF دارم که با اداب ریدر باز نمیشه.
فکر کنم خودت بدونی کدوم pdf رو میگم :دی
با چه برنامه ای باید بازش کنم؟
سلام
اونی رو که میگی باز نمیشه با Reader 9 بازش کردم . مشکلی نداشت.
پیغامی چیزی میده ؟
از چه ورژنی استفاده میکنی ؟
shahshahani
13-06-2010, 14:31
سلام
اونی رو که میگی باز نمیشه با Reader 9 بازش کردم . مشکلی نداشت.
پیغامی چیزی میده ؟
از چه ورژنی استفاده میکنی ؟
reader 5
پس با ورژن 9 باز میشه؟
لینک دانلودش رو میدی؟
نسخه 5 رو باید قبلش آنینستال کنم؟
reader 5
پس با ورژن 9 باز میشه؟
لینک دانلودش رو میدی؟
نسخه 5 رو باید قبلش آنینستال کنم؟
سلام
5 که دیگه منقرض شده :31:
خدمت شما عزیز :
shahshahani
13-06-2010, 14:51
نسخه 5 رو باید آنینستال کنم یا رو همون نصب کنم ارتقا میده؟
چون قبلا یه بار این کار رو کردم ( ارتقا ) جواب نداد.
نسخه 5 رو باید آنینستال کنم یا رو همون نصب کنم ارتقا میده؟
چون قبلا یه بار این کار رو کردم ( ارتقا ) جواب نداد.
سلام
5 رو Uninstall کن و بعد 9 رو نصب کن.
Sorena_777
15-06-2010, 10:20
سلام
من یه برنامه میخوام برای تبدیل word to pdf
ممنون:11:
ramin_pilot
17-06-2010, 13:50
سلام خسته نباشید ، بیزحمت تبدیل pdf به عکس (jpg&gif ) رو می خواستم با کرک برنامه
مرسی
†morteza †
18-06-2010, 12:16
سلام دوستان
تو اين تاپيك درمورد Pdf, Pdf Convertors,و.... صحبت ميكنيم.
با اين تاپيك ديگه نياز نيست كه دوستان و اعضا محترم تو انجمنها دنبال Pdf و مبدل Doc به Pdf و... باشند.
هر كس در مورد برنامه هاي مرتبط با Pdf چيزي رو ميشناسه اينجا لطفا معرفي كنه.
براي شروع من برنامه اي ميخوام كه بتونم فايل Ms-word رو Pdf تبديل كنم.
معرفی نرم افزار ::
یکی از بهترین نرم افزارها برای خواندن و ویرایش فایل های pdf ...
به همه دوستان استفاده از این نرم افزار رو پیشنهاد میکنم.
لینک دانلود اخرین نسخه ::
6.0.2.6 Nitro PDF Professional
سلام
من یه برنامه میخوام برای تبدیل word to pdf
ممنون:11:
سلام
سلام خسته نباشید ، بیزحمت تبدیل pdf به عکس (jpg&gif ) رو می خواستم با کرک برنامه
مرسی
Office Convert PDF to JPG JPEG TIFF Free 6.3
Sorena_777
18-06-2010, 18:01
ممونن از توجهتون:11:
ولی این برنامه ها رو نمیتونم دان کنم چون فیلتر هستن:41::13:
mh.attari
18-06-2010, 19:40
چرا ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
ممونن از توجهتون:11:
ولی این برنامه ها رو نمیتونم دان کنم چون فیلتر هستن:41::13:
سلام
شرمنده . خدا بگم چیکارت کنه مخابرات که تمامی سایت های Sharing رو هیلتر کرده.
لطفا همین امروز دانلود کنید چون تا 24 ساعت دیگه از روی سرور پاک میشه.
*Mehran*
19-06-2010, 16:58
با سلام من یک نرم افزار می خوام که بشه با اون فایل PDF ساخت . ممنون میشم ...
*Mehran*
20-06-2010, 09:35
پس چرا جواب نمی دین ؟ ، در ضمن لطفا آخرین ورژن این برنامه رو بگذارین ممنون ....
این هم نرم افزار ساخت pdf و ویرایش ان فقط امکاناتش کمه
با حجم باور نکردنی فقط 1.7 مگا بایت
لینک = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maleki reza
20-06-2010, 23:12
سلام لطفاَ یک مبدل pdf to word که حجم کمی هم داشته باشه را معرفی کنید و حتی المقدور لینک دانلودش رو برام بزارید با تشکر.
xeNociDe
21-06-2010, 05:10
سلام لطفاَ یک مبدل pdf to word که حجم کمی هم داشته باشه را معرفی کنید و حتی المقدور لینک دانلودش رو برام بزارید با تشکر.
Tipard PDF to Word Converter v3.0.12 | 5.30 MB
سلام
AdreamSoft PDF to Word
Wondershare PDF to Word Converter 1.0
AdultPDF PDF to Word v2.1
سلام من یه برنامه میخوام برای اینکه فرمت pdf را تبدیل کنه به فرمتی که برروی موبایل اجرابشه اصلا همچین برنامه ای هست؟
سلام من یه برنامه میخوام برای اینکه فرمت pdf را تبدیل کنه به فرمتی که برروی موبایل اجرابشه اصلا همچین برنامه ای هست؟
کسی نیست جواب من را بده؟
:8:
کسی نیست جواب من را بده؟
:8:
سلام
اگر روی گوشیتون Adobe Reader نصبه (که در گوشی های نوکیا اینطور هست) براحتی میتونید فایل رو باز کنید و بخونید.
نه خیر من گوشیم سونی اریکسونه حالا چی کار کنم؟
xeNociDe
25-06-2010, 17:53
نه خیر من گوشیم سونی اریکسونه حالا چی کار کنم؟
PDF Reader Mobile (Smartphone) description
ashkan_enrique7
26-06-2010, 00:11
سلام
بر نامه ای هست که مبدل pdf به world باشه و فایل های اسکن شده رو هم تبدیل به world کنه. در ضمن فارسی هم ساپورت کنه.
Ship Storm
26-06-2010, 10:15
سلام
بر نامه ای هست که مبدل pdf به world باشه و فایل های اسکن شده رو هم تبدیل به world کنه. در ضمن فارسی هم ساپورت کنه.
برای تبدیل فایل اسکن شده باید از OCR استفاده کنی و مبدل PDF به Word فقط انگلیسی ساپورت میکنه و زبان فارسی رو درهم تبدیل میکنه
سلام
سلام
یکی از نرم افزارهای OCR که حامد جان (Ship Storm) هم اشاره کردند ، نرم افزار Readiris هستش.
باید از نسخه ی ME این نرم افزار که مخصوص خاورمیانه هست ، استفاده کنید.
البته تمام نوشته ها رو دقیق در نمیاره ولی از هیچی بهتره.
Readiris | تبدیل نوشته فارسی تو عکس به متن
mojtaba_sa
27-06-2010, 15:44
سلام دوستان
برنامه PdfFactory Pro v3.00 رو میخوام که روی ویندوز 7 کار کنه !:10:
سلام دوستان
برنامه PdfFactory Pro v3.00 رو میخوام که روی ویندوز 7 کار کنه !:10:
سلام
اینو امتحان کن :
FinePrint PdfFactory Pro v3.50 Incl Keymaker-ZWT | 2 MB
32 بیت :
64 بیت :
morteza51
27-06-2010, 18:18
DF Unlocker Some PDF documents are prevented from the users for editing, copying, pasting or printing it’s contents by the PDF author and this action will effectively render certain functions to be completely disabled within the PDF files. SysTools PDF Unlocker is perfect solution to easily remove PDF document restrictions.:31:
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
eXPert PDF Pro is a software that allows you to create and edit PDF documents. With PDF Printer Driver anyone can create PDF documents that can be published on web sites, emailed or archived. eXPert PDF makes it really easy to convert any document into high quality PDF files. One click and you are done! Converting an Excel sheet or a Word document into a secured PDF file has never been so quick. Enhanced features enables you to send your generated files by e-mail, and reinforce your documents' security and authenticity.:5:
mhv_kntu
30-06-2010, 10:53
لینک Word2PDF غیر rapidshare
کرک هم داشته باشه عالی میشه.
payan_zaman
30-06-2010, 11:01
Word 2 PDF Ver 3.50 رو Trial دانلود کن
نیاز به کرک نداره
این سریالو می تونی وارد کنی
Name : ParandCo
Serial : df07-b930-dd78-316e
سلام
Word To PDF Converter 3.0
لینک مستقیم همراه با سریال.
sina1415
01-07-2010, 18:43
سلام نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه ؟/
ایا پی دی اف به ورد فارسی هم هست
ghasem13
02-07-2010, 08:37
تا جایی که من می دونم هنوز نرم افزاری درست نشده که بتونه به طور کامل و بدون ایراد این کار رو انجام بده
takin_soft
09-07-2010, 10:33
سلام نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه ؟/
ایا پی دی اف به ورد فارسی هم هست
والا بودنش که هست که به نظر من pdf grabber از همه بهتره ولی هیچ برنامه ای کامل و درست فارسی رو تبدیل نمی کنه کلی تبدیل بشه ولی معمولا یه بخش هاییش می ریزه بهم که بعدا باید دستی درست کنی
بادرود به همه دوستان
نرم افزاري ميخوام كه چند صفحه pdf رو به يك صفحه تبديل كنه ممنون ميشم اگه سريعتر به من معرفي كنيد
p30sezar
15-07-2010, 12:22
بادرود به همه دوستان
نرم افزاري ميخوام كه چند صفحه pdf رو به يك صفحه تبديل كنه ممنون ميشم اگه سريعتر به من معرفي كنيد
در این تایپیک پست آخر دوست خوبمون M.Masoud.M
در این تایپیک پست آخر دوست خوبمون M.Masoud.M
با درود و سپاس به شما
با اون روشي كه دوستمون گفته نمي شه ولي من يه نرم افزار معرفي ميكنم كه تمام اين امكانات رو يكجا داره
SonicPDF.exe فقط بايد كرك شده اين نرم افزار رو به دست بيارم.اگه كسي اين نرم افزار رو كرك شده اش رو داره به من بده.ممنون ميشم.
با درود و سپاس به شما
با اون روشي كه دوستمون گفته نمي شه ولي من يه نرم افزار معرفي ميكنم كه تمام اين امكانات رو يكجا داره
SonicPDF.exe فقط بايد كرك شده اين نرم افزار رو به دست بيارم.اگه كسي اين نرم افزار رو كرك شده اش رو داره به من بده.ممنون ميشم.
masood hashemy
19-07-2010, 05:44
با سلام
ببخشید من یک فایل pdf چند صد صفحه ای دارم که میخوام brightness یا contrast کل صفحات رو یکجا تغییر بدم اما نمیدونم چه جوری ولی تنها راهی که به ذهن خودم خورد اینکه تمام صفحات رو به صورت عکس extract کنم و حالا او چند صد تا عکس رو دست کاری کنم ولی باز هم یک مشکل که چه جوری این چند صد تا عکس رو همزمان دست کاری کنم.
با تشکر
p30sezar
19-07-2010, 09:44
با سلام
ببخشید من یک فایل pdf چند صد صفحه ای دارم که میخوام brightness یا contrast کل صفحات رو یکجا تغییر بدم اما نمیدونم چه جوری ولی تنها راهی که به ذهن خودم خورد اینکه تمام صفحات رو به صورت عکس extract کنم و حالا او چند صد تا عکس رو دست کاری کنم ولی باز هم یک مشکل که چه جوری این چند صد تا عکس رو همزمان دست کاری کنم.
با تشکر
برای اینکار برنامه های سری PDF Editor رو امتحان کن
قسمت آخر صحبت هات در مورد تغییر کنتراست و شفافیت عکس به طور همزمان باید از قابلیت اکشن action در فتوشاپ استفاده کنی
AFSORDEH
24-07-2010, 15:51
بهترين نرم افزار خوب براي ساخت فايل هاي pdf چي هست؟؟؟ لينك دانلود هم بذاريد ممنون ميشم.........:20:
Nima_Designer
24-07-2010, 16:35
من یک فایل pdf میخام پرینت بگیرم اما گزینه print خاموشه.
مشکل از کجاست؟
از کی تا حالا فایل های PDF هم جزو نرم افزار حساب میشن...؟! :13: :38:
Nima_Designer
24-07-2010, 20:07
آخه میدونم یه نرم افزاری هست که این حق کپی رایت چاپ رو از بین می بره.
من اونو می خام.
Ship Storm
27-07-2010, 05:16
بهترين نرم افزار خوب براي ساخت فايل هاي pdf چي هست؟؟؟ لينك دانلود هم بذاريد ممنون ميشم.........:20:
باز هم بستگی داره به انتخاب شما
ولی Word To PDF یکی از بهترین ها و ساده ترین روش هاست
من یک فایل pdf میخام پرینت بگیرم اما گزینه print خاموشه.
مشکل از کجاست؟
سلام
مشکلی وجود نداره . سازنده ی اون فایل با گذاشتن پسورد یا قفل کردن تعدادی از بخش ها این امکان رو از شما گرفته.
برای حل کردن این موضوع یا باید پسورد رو بدونید و قفل رو باز کنید یا از نرم افزارهای قفل شکن مثل نرم افزار زیر استفاده کنید :
Advanced PDF Password Recovery 5.03
ba mobilam babte finglish ozr mikham. ye form pdf daram ke mishe tush type kare ama ejaze save ro nemide va faghat mishe print kard, ba che narmafzari mishe save ham kard? Tedad safahat ziade, nemishe hamaro por kard yekja
Ship Storm
12-08-2010, 18:42
ba mobilam babte finglish ozr mikham. ye form pdf daram ke mishe tush type kare ama ejaze save ro nemide va faghat mishe print kard, ba che narmafzari mishe save ham kard? Tedad safahat ziade, nemishe hamaro por kard yekja
سلام
لطفا قوانین رو رعایت کنید از تایپ بصورت فنگلیش خودداری کنید
ممنون
omid_juve
15-08-2010, 22:27
یه نرم افزار برای تبدیل فایل های djvu به pdf میخوام کرکم حتما داشته باشه بدون کرک واتر مارک میندازه.
mjrezvan
17-08-2010, 12:56
آقا من این ادرس رو نمیتونم باز کنم باید چکار کنم؟
Dew Drop
17-08-2010, 13:28
آقا من این ادرس رو نمیتونم باز کنم باید چکار کنم؟
هیچ مشکلی نداره.بعد اینکه ادرس رو تو مرورگرتون وارد کردید دانلودش کنید بعد بخونید.من که تونستم بازش کنم.
meysam_toroto
18-08-2010, 14:41
سلام به همه دوستان
من دنبال 1 نرم افزار برا تبدیل فایل word به pdf میگرم که از زبان فارسی پشتیبانی کنه
تا حالا نر افزارای زیادی رو دانلود کردم
اما هیچ کدوم از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه
اگه کسی نرم افزاری سراغ داره که بتونه کار منو راه بندازه معرفی کنه ممنون میشم
من يه pdfفارسي دارم كه ارم پشتش خورده چه شكلي بايد حذف كنم؟
xeNociDe
19-08-2010, 10:17
اون Water Mark هست که میتونی با Register کرنش اونو حذف کنی.
راه های ریجستر کردن:
Crack
Serial Number
Buy
چيو رجيستر كنم؟برنامه رو؟pdf من يه مقاله هست يه مقاله ي برق پر از عكس و فرمول كه نويسنده اسم سايتش رو زده.ميخوام اسم سايتش بره
xeNociDe
19-08-2010, 10:40
چيو رجيستر كنم؟برنامه رو؟pdf من يه مقاله هست يه مقاله ي برق پر از عكس و فرمول كه نويسنده اسم سايتش رو زده.ميخوام اسم سايتش بره
ها فکر کردن نرم افزار هست...
نه اون رو نمیتونی پاک کنی.
البته نرم افزار هایی در زمینه PDF to Word ساختن که زیاد جالب نیست.
با این نرم افزار میتونی PDF رو به World تبدیل کنی و اون رو ویرایش کنی.
من يه pdfفارسي دارم كه ارم پشتش خورده چه شكلي بايد حذف كنم؟
سلام
اگر کامل توسط سازندش قفل نشده باشه با نرم افزار زیر میتونی پاکش کنی :
Nitro PDF Professional | نرم افزاری قدرتمند برای ساخت ، ویرایش و تبدیل فایل های PDF
تشكر رفيق منتها چه شكلي بايد حذف كنم؟از كدوم قسمت استفاده كنم؟
تشكر رفيق منتها چه شكلي بايد حذف كنم؟از كدوم قسمت استفاده كنم؟
سلام
اینجا نباید این سؤالو میپرسیدی .
روی نوشته ای که در پست زمینه قرار داره کلیک کن و دکمه ی Delete رو بزن.
Mohammad_Asus
23-08-2010, 16:44
سلام
میتونم خواهش کنم یه لینک برای دانلود Adobe Distiller 6 قرار بدین ، ممنون
سلام دوستان
اگر کسی میخواد ماه رمضونی ثواب کنه :31: یه برنامه درست و حسابی برای تبدیل Word به PDF اینجا بذاره . بسه هرچی برنامه دیدم که یا فونت فارسیش مشکل داشت یا کرکش نبود یا فقط یه صفحه رو تبدیل میکرد :13:
KING ESFANDIYAR
24-08-2010, 09:40
سلام دوستان
اگر کسی میخواد ماه رمضونی ثواب کنه :31: یه برنامه درست و حسابی برای تبدیل Word به PDF اینجا بذاره . بسه هرچی برنامه دیدم که یا فونت فارسیش مشکل داشت یا کرکش نبود یا فقط یه صفحه رو تبدیل میکرد :13:
سلام دوست عزیز
Adobe Acrobat Pro 9.0 سلطان بینظیری برای اینکاره....تازه از همه زبانهای دنیا پشتیبانی می کنه...من خودم به ژاپنی و انگلیسی و عربی تسلط و تکلم دارم و تمامی فایلهای ژاپنی ام رو تو Office Word می نویسم و با همین برنامه به PDF
تبدیل می کنم.
شاهکاره...تازه تو زبان ژاپنی یه فونت خیلی نایاب دارم که اون رو هم کامل ساپورت می کنه.فارسی که دیگخ واسش آب خوردنه...
چند تا لینک دانلود پیدا کردم
نسخه Pro 9 extended یه جا حجمش 384 مگ بود یه جا 844 ، نسخه پرو 9 معمولی هم 400 مگ بود ، حالا کدومشو دانلود کنم ؟ میشه از یه سایت معتبر لینک بدید ؟
سلام دوستان
سلام
xeNociDe
25-08-2010, 12:17
سلام
میتونم خواهش کنم یه لینک برای دانلود Adobe Distiller 6 قرار بدین ، ممنون
Adobe Distiller
reza3600
26-08-2010, 19:52
سلام
یه پرینتر مجازی که با فرمت pdf پرینت بگیره میخام. اگه رایگان باشه که چه بهتر
ممنون
سلام اگر برنامه mdi2pdf به همراه کرکش قرار بدید ممنون میشم.:11::11:
P A R M I S
27-08-2010, 12:49
سلام
من يه نرم افزازر نياز دارم كه فايلهاي پي دي اف رو به هم پيوند بزنه يعني پشت سر هم نمايش بده
لطفا راهنمايم كنيد
مرسي
Dew Drop
27-08-2010, 13:50
سلام
من يه نرم افزازر نياز دارم كه فايلهاي پي دي اف رو به هم پيوند بزنه يعني پشت سر هم نمايش بده
لطفا راهنمايم كنيد
مرسي
سلام
من همیشه از نرم افزار tipard pdf استفاده میکنم.می تونید از لینک زیر دانلودش کنید.
serhossien
27-08-2010, 20:39
یه نرم افزار می خوام که فایل اچ تی ام ال رو به پی دی اف تبدیل کنه ولی نمی خوام که لینک توی صفحه اچ تی ام ال رو به پی دی اف تبدیل کنه یعنی حتی بعد ز تبدیل به پی دی اف به صورت لینک باقی به مونه :11:
Dew Drop
27-08-2010, 21:44
یه نرم افزار می خوام که فایل اچ تی ام ال رو به پی دی اف تبدیل کنه ولی نمی خوام که لینک توی صفحه اچ تی ام ال رو به پی دی اف تبدیل کنه یعنی حتی بعد ز تبدیل به پی دی اف به صورت لینک باقی به مونه :11:
سلام
پست زیر روببینید.
P A R M I S
27-08-2010, 22:07
سلام
من همیشه از نرم افزار tipard pdf استفاده میکنم.می تونید از لینک زیر دانلودش کنید.
مرسي از لطفت
دانلودكردم و نصبشم كردم ولي بعداز join كردن فايهاي پي دي اف وبازكردن فايل جديد اين خطاروميده به معني اين كه فايل قابل خوندن نيست!!!!!!!!!
there was a problem reading this document (20)
اگر راه حلي داره لطفا بهم بگيد
تشكر
peaceful1
27-08-2010, 22:14
مرسي از لطفت
دانلودكردم و نصبشم كردم ولي بعداز join كردن فايهاي پي دي اف وبازكردن فايل جديد اين خطاروميده به معني اين كه فايل قابل خوندن نيست!!!!!!!!!
there was a problem reading this document (20)
اگر راه حلي داره لطفا بهم بگيد
تشكر
اگه شما نرم افزار Adobe Acrobat 9 Pro Extended رو داشته باشی تو قسمت file یه جاییش بود فکر کنم combine انجام میده همونطوری که از اسمش بر میاد.
xlsaltolx
29-08-2010, 10:45
سلام برنامه تبدیل pdf فارسی به ورد که درست کار کنه میشناسید............؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
safavy2002
30-08-2010, 12:55
با عرض سلام و خستنه نباشید خدمت دوستان و مدیران محترم
بنده یه برنامه ای رو میخواستم که صفحات اینترنتی رو به pdf تبدیل کنه ممنون میشم یه برنامه خوب باشه با pdf995 انجام میده ولی کلیه بجثها رو بهم میریزه اگه برنامه ای دیگه ای هست ممنون میشم با تشکر
safavy2002
30-08-2010, 12:59
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیران محترم ضمن قبولی طاعت و عبادات
بنده یه برنامه ای میخواستم که بتونم صفحات اینترنتی رو مستقیما به pdf تبدیل کنم بدون هیچ مشکلی از برنامه pdf995 استفاده کردم ولی بخشهارو بهم میریزه ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه با تشکر
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید :40:
هیچ کدوم کار نکردن
اولی که از رپید شیر آپلود نمیشد
دومی هم که نه نصب درست حسابی میشد نه کرک
Dew Drop
30-08-2010, 15:32
با عرض سلام و خستنه نباشید خدمت دوستان و مدیران محترم
بنده یه برنامه ای رو میخواستم که صفحات اینترنتی رو به pdf تبدیل کنه ممنون میشم یه برنامه خوب باشه با pdf995 انجام میده ولی کلیه بجثها رو بهم میریزه اگه برنامه ای دیگه ای هست ممنون میشم با تشکر
parsa5564
02-09-2010, 18:00
دوستان یه برنامه سبک و کار درست می خوام که بتونم باهاش یه pdf درست کنم که هم بشه توش لینک گذاشت هم عکس و از زبان پارسی هم پشتیبانی کنه
parsa5564
03-09-2010, 13:06
یعنی تو این سایت یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
omid_juve
03-09-2010, 15:56
یه نرم افزار برای تبدیل فایل های djvu به pdf میخوام کرکم حتما داشته باشه بدون کرک واتر مارک میندازه.
Ship Storm
04-09-2010, 15:49
دوستان یه برنامه سبک و کار درست می خوام که بتونم باهاش یه pdf درست کنم که هم بشه توش لینک گذاشت هم عکس و از زبان پارسی هم پشتیبانی کنه
یعنی تو این سایت یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
شما از Nitro PDF استفاده کنید
طراحی خودتون رو تو ماکروسافت ورد انجام بدید بعد از طریق نرم افزار فوق فایل DOC رو به PDF تبدیل کنید
parsa5564
04-09-2010, 15:58
شما از Nitro PDF استفاده کنید
طراحی خودتون رو تو ماکروسافت ورد انجام بدید بعد از طریق نرم افزار فوق فایل DOC رو به PDF تبدیل کنید
راستش دارم Adobe Acrobat Pro Extended رو دانلود می کنم؟با این برنامه نتیجه میگیرم؟
xeNociDe
04-09-2010, 20:41
تقریباً برنامه خوبی هست اما بعضی مواقع کاماتی چون : پ،چ،گ،ژ : رو به صورت % میزنه همون Nitro PDF بهتره.
mohsen3828
05-09-2010, 15:39
با سلام من يه تازه واردم ولي فكر كنم براي اين adobe acrobat 8 professional و يا 9 خيلي خوب باشه در ضمن
بقيه format ها رو هم به pdf تبديل مي كنه ولي حجمش بالاست و نمي تونم كرك شدش رو بزارم . . .
alibh3444
06-09-2010, 23:54
نرم افزاری جذاب به نام aloaha_pdf_suite کهمیتونین از سایت زیر دانلود کنین
landscape
10-09-2010, 17:58
سلام به دوستان عزيز....بالاخره آيا نرم افزاري كه پي دي اف فارسي رو به ورد تبديل كنه يافت شد؟؟؟
من خيلي نياز دارم، اگه يه مقدار فونتا هم به هم بريزه مشكلي نيست، دستي درست ميكنم،ولي خيلي واجبه
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.