مشاهده نسخه کامل
: ◄◄ درخواست مربوط به PDF فقط در این تاپیک
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
شاهوند جان اين كه شما گذاشتي فارسيرو كه ساپورت نميكنه ميكنه؟
دوستان يكي يه برنامه معرفي كنه كه بشه پي دي اف فارسي رو به برنامه ورد برد من خودم يه برنامه دارم ولي فقط مال انگليسي هست . شرمنده شايتم معرفي كرده باشيدولي من 25 تا صفحه رو نخوندم.
سلام,
من هم به همچین نرم افزاری نیاز فوری دارم دوستان!
میخوام یک سری متون فارسی (PDF) رو به فایل ورد (.Doc) تبدیل کنم! ولی نمیتونم...
وقتی این کار رو با کانورتور های مختلف انجام میدم هیچ کدوم جواب نمیدن!
بعد تبدیل کاراکترهای فارسی به هم میریزن و به سورت اشکال نا مفهوم در میان.
لطفا اگه میشه نرم افزاری که زبان فارسی رو در تبدیل فایل های پی دی اف به ورد پشتیبانی میکنه معرفی کنید.
موفق باشید, ممنون!:10:
منم كانورتورفارسي پي دي اف به آفيس نيازدارم هركي داره كوتاهي نكنه :40:
c0dest0rm
04-09-2007, 10:42
سلام!
من یک نرم افزار میخوام برای طبقه بندی پی دی اف هام.
یه جورایی پی دی اف دیتا بیس! یعنی بتونم طبقه بندی کنم و اطلاعاتی در مورد اون فایل وارد کنم.
قابلیت سرچ در بین اطلاعاتی که وارد کردم رو هم داشته باشه ( حالا اگر داخل پی دی اف ها رو هم سرچید بهتر!)
حجمش هم مهم نیست!
اگر نسخه لینوکس هم داشته باشه ( یا فقط لینوکس هم باشه مشکلی نیست!) خیلی خوب میشه! اگر هم نشد به ویندوز قانعم!
فعلا همین قدر!!!:31:
متشکر و منتظرم!
بی زحمت برنامه ای برای تبدیل PDF به Word که زبان فارسی رو ساپورت کنه بزارید با تشکر
Eat_me_drink_me
07-09-2007, 20:49
دوستان مي شه يه برنامه بگذاريد كه بشه پي دي اف فارسي ساخت ؟!
Maximillion
12-09-2007, 06:30
چرا براي ساخت Pdf از برنامه Pdf Factory استفاده نمي كنيد.زبون فارسي رو هم ساپورت ميكنه.
دوستان مي شه يه برنامه بگذاريد كه بشه پي دي اف فارسي ساخت ؟!
بیشتر نرم افزارهای ساخت pdf فارسی رو هم ساپورت میکنن از جمله Pdf Factory و pdf995 (که شخصا از همین استفاده میکنم) .
دانلود pdf995 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم 2 مگابایت
بی زحمت برنامه ای برای تبدیل PDF به Word که زبان فارسی رو ساپورت کنه بزارید با تشکر
اکثر برنامه های تبدیل pdf به word فارسی رو ساپورت نمیکنن . این نرم افزار هم که ساپورت میکنه تقریبا 50-60 درصد درست جواب میده :
[QUOTE=arash_irani;211466]سلام دوست من
اين برنامه تو كارش حرف نداره Solid Converter PDF
من خودم 3 الي 4 نمونه در اين خصوص برنامه دارم ولي اين يكي از اون برنامه هاست ولي يه خورده حجمش زياده راستي تبديل متقابل Word به PDF و PDF به Word فارسی رو هم ساپورت میکنه یعنی با هر فونتی که نوشته باشی از ورد به پی دی اف کردن مشکلی نداره
SolidConverter PDF v2.2.158
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16.24 mb
crack:
یا این کرک (جفتش یکیه )
----------------------------------------
Solid Converter PDF Professional 3.0 build 268
14.52 mb
کرک: :: لينك اصلاح شد ::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ld.268_crack.html
ضمنا اگه از adob acrobat 8 مخصوص خاورمیانه (نسخه ME) استفاده کنین تقریبا تا 90 درصد درست جواب میده .
Eat_me_drink_me
13-09-2007, 21:12
pd2006 واقعا سپاسگذارم فقط يك چيز ... من اين برنامه رو كه گفتي دانلود كردم همش رو !! اجرا هم مي شه ولي واقعا نمي دونم چي كار كنم يه مقدار راهنماييي مي كني ؟
تبدیل Word To PDf رو میخواستم !!!!!!
unforgiven123
18-09-2007, 12:57
دوستان عزیز اینم یه نرم افزار فوق العاده قدرتمند برای تبدیل فایلهای Word , Excel , PowerPoint , HTML, BMP, TIFF, GIF, JPEG, PNG , PSD , ... به PDF .
می تونم به جرات بگم که از لحاظ قدرت و سرعت چیزی از Adobe Acrobat Professional کم نداره و با توجه مقایسه حجم انها که NitroPDF حدودا یک هشتم حجم Adobe هستش میشه گفت کارش خیلی عالیه ولی بهر حال Adobe چیزه دیگس.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
22.51 مگابایت
ولی یه مشکلی هست که وقتی فایلی مثل word رو به pdf تبدیل کنید در وسط صفحات لینک سایت سازنده به صورت کم رنگ نوشته میشود.
اگر راهی برای حل کردن این موضوع هست لطفا ما را هم با خبر کنید.
اقا دستت تیتانیوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen57
21-09-2007, 02:05
یه برنامه خوب برای تبدیل pdf به exe می خوام با کرک یا سربال. با زبان فارسی هم مشکلی نداشته باشه.
این برنامه BroadGun pdfMachine Ultimate 12.12 هم فوق العاده است :
یه فایل 280 صفحه ای pdf فارسی رو باهاش تقسیم کردم ، عکس اضافه کردم و عکسش رو حذف کردم .
فارسی رو هم جواب داد ، بدون کوچکترین تغییری .
در توضیحاتش نوشته که فونت های اسیایی رو هم ساپورت میکنه .
همچنین :
- ساخت سریع فایل های PDF از اسناد متنی به سرعت، تنها با یک کلیک، بدون تظیمات پیشرفته و قابل استفاده برای کاربران مبتدی و حرفه ای.
- توانایی ویرایش کامل فایل های PDF .
- توانایی باز کردن و یکپارچه کردن اسناد PDF ـی که توسط دیگر نرم افزار ها ساخته شده اند.
- پشتیبانی کامل از انواع فونت های آسیایی، عبری، عربی و ... .
- سازگاری و هماهنگ شدن کامل با نرم افزارهای ارسال کننده ایمیل مانند Netscape، Outlook Express، Outlook برای سهولت فرستادن فایل های PDF ساخته شده به وسیله Email .
- حجم بسیار کم فایل های PDF ساخته شده توسط این نرم افزار در مقایسه با اصل اسناد.
- توانایی اضافه کردن watermark (نشانه) های متنی به صفحات دلخواه فایل PDF .
- توانایی محافظت از اسناد PDF از Print گرفتن، کپی کردن محتویات آنها و ... به وسیله پسورد گذاری بر روی آنها به وسیله تکنولوژی رمزگذاری 40-بیت و 128-بیت.
- توانایی ساخت فایل PDF از صفحات وب سایت ها و ایمیل ها به قابلیت فعال بودن لینک ها در فایل PDF.
- قابلیت تبدیل چند صفحه مختلف فایل PDF به یک صفحه. به منظور صرفه جویی در صفحات و استفاده ساده تر از اسناد PDF !
- اضافه کردن نوار ابزاری به نام pdfMachine MS Office toolbar به برنامه های مختلف مایکروسافت آفیس از جمله : Outlook، PowerPoint، Excel و Word برای تبدیل هر چه سریع تر اسناد به فایل های PDF .
- توانایی ایجاد یک Printer مجازی و معرفی آن به دیگر کامپیوتر های شبکه به منظور تبدیل اسناد به فایل های PDF به وسیله تمام کامپیوتر های شبکه.
- توانایی تبدیل مستقیم اسناد اسکن شده به فرمت PDF .
- توانایی قرار دادن خواص مختلف بر روی فایل های PDF مانند : مولف، عنوان، کلمات کلیدی و ... .
- توانایی ایجاد پروفایل های مختلف برای ایجاد فایل های PDF. مثلا یک پروفابل برای ایجاد اسنادی که با پسورد محافظت می شوند، یک پروفایل برای ایجاد فایل های PDF نرمال و ... .
- قابلیت اجرا بر روی تمام ویندوز های 64 بیتی.
- توانایی چسباندن و تعبیه کردن اسناد با دیگر فرمت ها در فایل های PDF.
و ... .
لینک دانلود :
حجم : فقط 6.1 مگابایت
پسورد فایل :
(منبع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )
Golden-Dragon
28-09-2007, 16:05
سلام
برنامه ای هست که بشه باهاش pdf هایی که صفحه اسکن هستند (مثلا از یه کتاب) را به متن تبدیل کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من برنامه ای میخوام برای تبدیل پی دی اف به ورد2007 که خصوصیات زیر رو داشته باشه!!
-سازگاری کامل با زبان فارسی
-تبدیل Pdf های حجیم به Word2007 با بهترین کیفیت و کمترین اشکال
-کاربرد آسان
ممنون دوستان
سلام
متاسفانه هیچ کدوم از نرم افزارهای pdf به word حتی 90 درصد هم برای فارسی جواب صحیح نمیدن ، چه برسه به پشتیبانی کامل .
bijan.sh.ka
05-10-2007, 23:50
دوستمون درست مي گن اما شما فقط تنها كاري كه مي تونيد بكنيد اينه كه يا به صورت عكس بفرستيش تو ورد يا اينكه با ocr فارسي تبديلشون بكني به متن كه فكر كنم 1000 سال طول ميكشه اگه متن هاتون زياد باشن چون بايد تعداد كلمه ها رو خيلي كم بهش بدي ولي تبديل مي كنه به متن ولي اگه براي استادتون است مي تونيد كه اون هارو تبديل بكنيد به عكس و در داخل ورد بزرگشون بكنيد و بعد پرينت كنيد يهش بديد چون من خودم اين كار رو كردم و خيلي بهتر از pdf شده بود و در مورد تبديل ورد به پي دي اف بايد بگم كه شما چرا اينقدر برنامه كتو كلفت با حجم زياد معرفي مي كنيد شما مي تونيد از pdf reader استفاده كنيد و هم متن ورد رو به pdf تبديل كنيد به بهترين شكل و هم متن هاي pdf خودتون رو به راحتي با اين برنامه بخونيد كه به نظرم از بقيه خيلي بهتر است و اگه كسي خواست بگه تا بزارم تو سايت
موفق باشيد
نرم افزار آموزش spss را میخواستم متشکرم
Ship Storm
18-10-2007, 11:42
سلام
متاسفانه هیچ کدوم از نرم افزارهای pdf به word حتی 90 درصد هم برای فارسی جواب صحیح نمیدن ، چه برسه به پشتیبانی کامل .
90% یکم زیاده ولی چون من خودم با این برنامه ها کار میکنم تقریبا میشه گفت 50% سازگار نیستند تو این چند مدته هیچ نرم افزاری رو به سرعت Pdf2Word ورژن 3 ندیدم ولی حیف که سریالش رو نمیتونم گیر بیارم و همش میگه سریال غلطه وگرنه از نظر سرعت واقعا عالی و بی نظیره یه نرم افزار دیگه هم هست به نام DESKPDF اون هم خوبه و فرمت های فارسی رو بصورت کامل پشتیبانی میکنه ولی خیلی طول میده دقیقا 10 برابر قبلی هم بیشتر طول میکشه وقتی میخواد تبدیل کنه
Maximillion
19-10-2007, 07:35
بهتره بعضي وقتا به خود سايت هم سري بزنيد:
ولي نظرات رو كه خوندم بعضيا گفتند كه برنامه pdf2word درست كار نميكنه و با فونت ها مشكل داره
من برنامه Portable Adobe Acrobat
را دانلود کردم اما مشکلش اینه که وقتی برنامه را اجرا می کنم تجرا می شه اما وقتی فایلی رو فرا می خونم و چند صفحه این ور اون ور می رم برنامه بسته می شه
آیا دوستان با این برنامه کار کردمد یا این برنامه را دارند که با اون مشکلی نداشته باشند
با تشکر کیان
Mohsen6558
22-10-2007, 17:10
ین Reader کلا این Portable نوشته شده برنامش بی نیاز به فایل دیگه هست یه EXE هست
اینم از Editor
اینم از Creator
رابطه بین Foxit و Acrobat مثل FF و IE هست
حجم همه رو هم 6 مگ نمی شه مطمین بعضی ها کرک دارن که توش هست
من برنامه Portable Adobe Acrobat
را دانلود کردم اما مشکلش اینه که وقتی برنامه را اجرا می کنم تجرا می شه اما وقتی فایلی رو فرا می خونم و چند صفحه این ور اون ور می رم برنامه بسته می شه
آیا دوستان با این برنامه کار کردمد یا این برنامه را دارند که با اون مشکلی نداشته باشند
با تشکر کیان
سلام
بعضا نرم افزارهای portable این مشکل رو دارن که بر میگرده به درست portable نشدن شون .
rosetanha
24-10-2007, 23:50
دوستان سلام
من يه نرم افزار مي خوام كه بتونم چند فايل پي دي اف رو با هم تركيب كنم و ازشون يه فايل پي دي اف بسازم
منظورم اينه كه همه رو بهم متصل كنم
لطفا خيلي فوري كمكم كنيد
ممنونم
منتظر هستم
دوستان سلام
من يه نرم افزار مي خوام كه بتونم چند فايل پي دي اف رو با هم تركيب كنم و ازشون يه فايل پي دي اف بسازم
منظورم اينه كه همه رو بهم متصل كنم
لطفا خيلي فوري كمكم كنيد
ممنونم
منتظر هستم
سلام
بگمونم کارتون رو راه بندازه :
این برنامه BroadGun pdfMachine Ultimate 12.12 هم فوق العاده است :
یه فایل 280 صفحه ای pdf فارسی رو باهاش تقسیم کردم ، عکس اضافه کردم و عکسش رو حذف کردم .
فارسی رو هم جواب داد ، بدون کوچکترین تغییری .
در توضیحاتش نوشته که فونت های اسیایی رو هم ساپورت میکنه .
همچنین :
- ساخت سریع فایل های PDF از اسناد متنی به سرعت، تنها با یک کلیک، بدون تظیمات پیشرفته و قابل استفاده برای کاربران مبتدی و حرفه ای.
- توانایی ویرایش کامل فایل های PDF .
- توانایی باز کردن و یکپارچه کردن اسناد PDF ـی که توسط دیگر نرم افزار ها ساخته شده اند.
- پشتیبانی کامل از انواع فونت های آسیایی، عبری، عربی و ... .
- سازگاری و هماهنگ شدن کامل با نرم افزارهای ارسال کننده ایمیل مانند Netscape، Outlook Express، Outlook برای سهولت فرستادن فایل های PDF ساخته شده به وسیله Email .
- حجم بسیار کم فایل های PDF ساخته شده توسط این نرم افزار در مقایسه با اصل اسناد.
- توانایی اضافه کردن watermark (نشانه) های متنی به صفحات دلخواه فایل PDF .
- توانایی محافظت از اسناد PDF از Print گرفتن، کپی کردن محتویات آنها و ... به وسیله پسورد گذاری بر روی آنها به وسیله تکنولوژی رمزگذاری 40-بیت و 128-بیت.
- توانایی ساخت فایل PDF از صفحات وب سایت ها و ایمیل ها به قابلیت فعال بودن لینک ها در فایل PDF.
- قابلیت تبدیل چند صفحه مختلف فایل PDF به یک صفحه. به منظور صرفه جویی در صفحات و استفاده ساده تر از اسناد PDF !
- اضافه کردن نوار ابزاری به نام pdfMachine MS Office toolbar به برنامه های مختلف مایکروسافت آفیس از جمله : Outlook، PowerPoint، Excel و Word برای تبدیل هر چه سریع تر اسناد به فایل های PDF .
- توانایی ایجاد یک Printer مجازی و معرفی آن به دیگر کامپیوتر های شبکه به منظور تبدیل اسناد به فایل های PDF به وسیله تمام کامپیوتر های شبکه.
- توانایی تبدیل مستقیم اسناد اسکن شده به فرمت PDF .
- توانایی قرار دادن خواص مختلف بر روی فایل های PDF مانند : مولف، عنوان، کلمات کلیدی و ... .
- توانایی ایجاد پروفایل های مختلف برای ایجاد فایل های PDF. مثلا یک پروفابل برای ایجاد اسنادی که با پسورد محافظت می شوند، یک پروفایل برای ایجاد فایل های PDF نرمال و ... .
- قابلیت اجرا بر روی تمام ویندوز های 64 بیتی.
- توانایی چسباندن و تعبیه کردن اسناد با دیگر فرمت ها در فایل های PDF.
و ... .
لینک دانلود :
حجم : فقط 6.1 مگابایت
پسورد فایل :
(منبع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )
rosetanha
25-10-2007, 23:20
مرسي دوست گلم استفاده كردم
سلام اینم یه pdf ساز دیگه
3.5MB
دست شما دردنكنه.تعريف اين برنامه رو خيلي شنيدم.من
SolidConverter PDF v2.2.158 رو دانلود كردم ولي وقتي ميخوام بازش كنم كد يا پسورد ميخواد.لطفا راهنماييم كنيد.ممنونم.
mh_kh_1609
02-11-2007, 20:37
من دنبال آموزش publisherهستم آيا كسي هست مراياري كند؟
دوستان آیا کسی ادبی اکروبات پرتابل دارد من از رپیت شیر دانلود کردم بعد از اجرا وفراخواندن اولین فایل سرع بسته می شود آیا کسی این برنامه را دارد یا ادرسی برای فروش دارند؟
با تشکر
pooyahacker
05-11-2007, 22:24
سلام
آیا برنامه ای وجود داره که بتونه فایل های Pdf حجیم رو به چند فایل Pdf کم حجم تبدیل کنه ؟
سلام
آیا برنامه ای وجود داره که بتونه فایل های Pdf حجیم رو به چند فایل Pdf کم حجم تبدیل کنه ؟
سلام
نرم افزار BroadGun pdfMachine Ultimate 12.12 که در صفحه قبل و در پست 278 بکار شما میاد .
سلام
من يه فايل پي دي اف دارم با يكي از اين نرم افزار هاي pdf2txt تبديل كردم ولي متاسفانه هيچ يك از فاصله ها رو نذاشته بود
چه كوار كونم !!؟؟:41::2:
راه حلي هست ؟؟!
يه پي دي اف 220 ص اي است!
salman24h
09-11-2007, 22:01
سلام به همگی
من یه سری فایل pdf دارم که واسه تحقیق دانلود کردم
این فایل های pdf از بدشانسی من همه password دارن و نمیشه ازشون پرینت گرفت
راهی سراغ دارین که بتونم ازشون پرینت بگیرم
البته بجز عکس گرفتن از اون صفحه ها... چون تعداد صفحات خیلی زیاده
ممنون
salman24h
10-11-2007, 21:27
سلام
اگه چیزی به ذهنتون میرسه تو رو خدا کمک کنید!
سلام به همگی
من یه سری فایل pdf دارم که واسه تحقیق دانلود کردم
این فایل های pdf از بدشانسی من همه password دارن و نمیشه ازشون پرینت گرفت
راهی سراغ دارین که بتونم ازشون پرینت بگیرم
البته بجز عکس گرفتن از اون صفحه ها... چون تعداد صفحات خیلی زیاده
ممنون
سلام
شما میتونین از PDF Password Remove استفاده کنین .
کارش نسبتا خوبه .
انشالله که مشکل تون حل میشه .
لینک دانلود PDF_Password_Remover_3.1 :
حجم : 2.9 مگابایت .
سلام
من يه فايل پي دي اف دارم با يكي از اين نرم افزار هاي pdf2txt تبديل كردم ولي متاسفانه هيچ يك از فاصله ها رو نذاشته بود
چه كوار كونم !!؟؟:41::2:
راه حلي هست ؟؟!
يه پي دي اف 220 ص اي است!
چرا جواب نمیدین
؟؟:41::41:
awsedrft
14-11-2007, 21:29
سلام
کدام یک از نرم افزارهای تبدیل پی دی اف به ورد، می تواند فرمولهای موجود در متن انگلیسی پی دی اف استخراج کند؟
ممنون
Backstreetboys
15-11-2007, 03:16
سلام
چه جوری میتونم در یک فایل pdf تغییراتی (مثل اضافه کردن متن) ایجاد کنم ...؟؟؟؟
salman24h
15-11-2007, 15:31
سلام
چه جوری میتونم در یک فایل pdf تغییراتی (مثل اضافه کردن متن) ایجاد کنم ...؟؟؟؟
سلام
یه برنامه به درد بخور برات آپ کردم
امیدوارم بهت کمک کنه
1.5 مگابایته
موفق باشی
salman24h
15-11-2007, 15:46
سلام
شما میتونین از PDF Password Remove استفاده کنین .
کارش نسبتا خوبه .
انشالله که مشکل تون حل میشه .
لینک دانلود PDF_Password_Remover_3.1 :
حجم : 2.9 مگابایت .
واقعا نمی دونم چطوری ازت تشکر کنم
نمی دونی چقدر کمکم کردی
:11:
bijan.sh.ka
16-11-2007, 03:41
سلام
بچه ها من يه نرم افزار مي خوام ولي فكر نكنم كسي بتونه بهم بده ولي مي گمش ، شايد خدا خواست و تونستيم دانلودش كنيم
نرم افزار Adobe Acrobat 8 Professional رو من از يه سايتي مي خوام كه قابليت ريسام داشته باشه كسي مي تونه بهم بده سايت مذكور رو ، و اين Adobe Acrobat 8 Professional حجمي حدود 274 مگ يا بيشتر رو داره و من تا حالا از هر كه مي خوامش ، نتونسته بهم بده ، اگه كسي اون رو داره لطف كنه بزاره تو تاپيك تا ما ازش استفاده كنيم و اين نرم افزار يه پرينتر مجازي هم درست مي كنه كه در برنامه هاي آفيس مي تونيد ازش استفاده كنيد
اگه كسي سايتي مي شناسه كه نرم افزار كامل و بدون اشكال ( براي اين مي گم اشكال كه چند روز پيش رفته بودم و همين نرم افزار را از بيرون گرفته بودم ولي براي يه بار كدش فعال بود و براي دفعه هاي بعد نتونستم كه كدش رو فعال كنم و بعد از 8 ثانيه برنامه رو مي بست حالا اگه كسي اين برنامه رو داره كه سالم است و سايتش هم قابليت ريسام داره بهم بده ممنون مي شم
bijan.sh.ka
16-11-2007, 03:51
سلام
تا يادم نرفته بچه ها اين نرم افزار چون جديد است فارسي رو هم ساپرت مي كنه چون من خودم چند شب پيش كه نصبش كرده بودم تبديل كرد و لي از شانس بد من چون نرم افزارم كامل نبود ( همين طور كه در پست قبلي گفتم ) نرم افزار ديگه كار نمي كنه اگه كسي مي دونه سايتي با قابليت ريسام
لطف كنه بگه آدرسش رو
Backstreetboys
16-11-2007, 21:33
سلام
یه برنامه به درد بخور برات آپ کردم
امیدوارم بهت کمک کنه
1.5 مگابایته
موفق باشی
این برنامه که ویروسی از اب در اومد........
iranesabz
17-11-2007, 16:37
سلام خدمت دوستان.
يه برنامه مي خواستم براي كم كردن حجم يك pdf.
آيا روشي براي كم كردن حجم pdf وجود داره؟
با تشكر از توجه دوستان.
pooyahacker
17-11-2007, 16:57
سلام
نرم افزار BroadGun pdfMachine Ultimate 12.12 که در صفحه قبل و در پست 278 بکار شما میاد .
خیلی مننون از راهنماییتون
من این نرم افزار رو دانلود کردم ولی
اولا رجیستر شده نبود
دوما ، برنامه رو که باز میکنم فقط یک گزینه واسه open داره که وقتی فایل مورد نظرمو انتخاب میکنم ، اررور میده it may not have been a valid pdf or created by pdf machin
شما میدونید باید چی کار کرد ؟!
salman24h
18-11-2007, 15:41
این برنامه که ویروسی از اب در اومد........
سلام
من همین آلان امتحانش کردم
تروجان داره
اگه قبل از نصب clean ش کنی فایل نصب از بین میره
شما برنامه رو نصب کن و بعد از نصب اون فولدری رو که برنامه رو اونجا نصب کردی اسکن کن. 7 تا تروجان پیدا میکنه
من روی سیستمم Kaspersky دارم. بعد از نصب هم هیچ مشکلی پیش نیومد.
سلام خدمت دوستان.
يه برنامه مي خواستم براي كم كردن حجم يك pdf.
آيا روشي براي كم كردن حجم pdf وجود داره؟
با تشكر از توجه دوستان.
برنامه هست ولی اون قدر ی فشرده نمیکنه.البته بستگی به نوع pdf تم داره.
Free PDF Compressor 1.12
Publisher's description
Compress PDF file and reduce the actual size of PDF document with this completely free PDF Compressor.
سلام
کدام یک از نرم افزارهای تبدیل پی دی اف به ورد، می تواند فرمولهای موجود در متن انگلیسی پی دی اف استخراج کند؟
ممنون
abby finereader با دقتی بهتر از همه میتونه البته اگه دیگه فرمولهات خفن باشن کم میاره ولی کلا تو متن های انگلیسی حرف اول رو میزنه.(نظر شخصی).خودم دنبال ورژن کرک شده نه شم.
Fxsignal
26-11-2007, 14:54
سلام من برنامه پاک کردن پسورد pdf میخوام ! لینک درست باشه ممنونم
c0dest0rm
26-11-2007, 15:37
سلام من برنامه پاک کردن پسورد pdf میخوام ! لینک درست باشه ممنونم
اگر پسوردشو بدونید، میتونید از این برنامه ها استفاده کنید، اگر نمیدونید بحثش جداست.
AAA PDF PASSWORD REMOVER:
AAA PDF Password Remover can be used to decrypt (recovery, remover, unlock) the owner Password protected Adobe Acrobat PDF files! AAA PDF Password Remover V2.0 can be used to decrypt the protected Adobe Acrobat PDF files, which have “owner” password set, preventing the file from editing, printing, selecting text and graphics etc.
It is the fast, affordable way to decrypt a lot of protected pdf files to decryped pdf files once time for saving your time! Its easy-to-use interface allows you to decrypt PDF files by simply few clicks. The decrypted file can be opened in any PDF viewer (e.g. Adobe Acrobat Reader). All versions of Adobe Acrobat PDF (including 7.x, which features 128-bit encryption) are supported. And AAA PDF Password Remover V2.0 don’t need any software such as adobe acrobat.
Download:
The PDF Password Remover is a useful and reliable software which can be used to decrypt protected Adobe Acrobat PDF files, which have "owner" password set, preventing the file from editing (changing), printing, selecting text and graphics (and copying them into the Clipboard), or adding/changing annotations and form fields.
Decryption is being done instantly. Decrypted file can be opened in any PDF viewer (e.g. Adobe Acrobat Reader) without any restrictions - i.e. with edit/copy/print functions enabled. All versions of Adobe Acrobat (including 7.x, which features 128-bit encryption) are supported.
The standard security provided by PDF consists of two different methods and two different passwords, 'user password' and 'owner password'.
A PDF document may be protected by password for opening ('user' password) and the document may also specify operations that should be restricted even when the document is decrypted: printing; copying text and graphics out of the document; modifying the document; and adding or modifying text notes and AcroForm fields (using 'owner' password).
Download:
c0dest0rm
26-11-2007, 15:53
abby finereader با دقتی بهتر از همه میتونه البته اگه دیگه فرمولهات خفن باشن کم میاره ولی کلا تو متن های انگلیسی حرف اول رو میزنه.(نظر شخصی).خودم دنبال ورژن کرک شده نه شم.
این خدمت شما:
کرک:
________
اگر خود نرم افزار با کرک رو میخواین:
یا
Download ABBYY FineReader 9.0 Professional Multilanguage ESD Version:
یا:
Abbyy FineReader Pro Multilanguage v9 (2007)
1 -
2 -
3 -
4 -
یا
یا
مریم مقدس
26-11-2007, 18:38
سلام:11:
این اولین تجربه من در پی سی ورد هست که میام و پست میدم:10::11::20:
یه برنامه میخواستم که بشه باهاش از سایت هایی که حق کپی رایت دارن و نمیشه مطالبشون رو کپی کنی توی کامپیوتر ذخیره کنی یا اونو مستقیم به pdf تبدیل کنه
منظورم پسوند های html,htm,php رو به word document یا pdf تبدیل کنه
یه برنامه دیگه رو هم میخوام که عکس ها رو مثل bitmap ,Jpg,GIF رو به pdf یا word document تبدیل کنه
نیاز خیلی زیادی رو به این برنامه ها دارم:20::11:
Fxsignal
26-11-2007, 19:42
اگر پسوردشو بدونید، میتونید از این برنامه ها استفاده کنید، اگر نمیدونید بحثش جداست.
AAA PDF PASSWORD REMOVER:
AAA PDF Password Remover can be used to decrypt (recovery, remover, unlock) the owner Password protected Adobe Acrobat PDF files! AAA PDF Password Remover V2.0 can be used to decrypt the protected Adobe Acrobat PDF files, which have “owner” password set, preventing the file from editing, printing, selecting text and graphics etc.
It is the fast, affordable way to decrypt a lot of protected pdf files to decryped pdf files once time for saving your time! Its easy-to-use interface allows you to decrypt PDF files by simply few clicks. The decrypted file can be opened in any PDF viewer (e.g. Adobe Acrobat Reader). All versions of Adobe Acrobat PDF (including 7.x, which features 128-bit encryption) are supported. And AAA PDF Password Remover V2.0 don’t need any software such as adobe acrobat.
Download:
The PDF Password Remover is a useful and reliable software which can be used to decrypt protected Adobe Acrobat PDF files, which have "owner" password set, preventing the file from editing (changing), printing, selecting text and graphics (and copying them into the Clipboard), or adding/changing annotations and form fields.
Decryption is being done instantly. Decrypted file can be opened in any PDF viewer (e.g. Adobe Acrobat Reader) without any restrictions - i.e. with edit/copy/print functions enabled. All versions of Adobe Acrobat (including 7.x, which features 128-bit encryption) are supported.
The standard security provided by PDF consists of two different methods and two different passwords, 'user password' and 'owner password'.
A PDF document may be protected by password for opening ('user' password) and the document may also specify operations that should be restricted even when the document is decrypted: printing; copying text and graphics out of the document; modifying the document; and adding or modifying text notes and AcroForm fields (using 'owner' password).
Download:
نه دوست من پسوردشو نمیدونم !
c0dest0rm
26-11-2007, 22:19
سلام:11:
این اولین تجربه من در پی سی ورد هست که میام و پست میدم:10::11::20:
یه برنامه میخواستم که بشه باهاش از سایت هایی که حق کپی رایت دارن و نمیشه مطالبشون رو کپی کنی توی کامپیوتر ذخیره کنی یا اونو مستقیم به pdf تبدیل کنه
منظورم پسوند های html,htm,php رو به word document یا pdf تبدیل کنه
یه برنامه دیگه رو هم میخوام که عکس ها رو مثل bitmap ,Jpg,GIF رو به pdf یا word document تبدیل کنه
نیاز خیلی زیادی رو به این برنامه ها دارم:20::11:
عرض کنم که!
خوش پستیدید!:11:
راستش وقتی یک سایت میخواد نزاره یک کاری رو بکنید، سعی میکنه جلوی تمام راهها رو بگیره، به هر حال، هر برنامه ای باشه، اول باید صفحه رو سیو کنه بعد تبدیل کنه به پی دی اف. درسته؟
یک نکته ای هم هست اینه که سایتی که صفحاتش پسوند های داینامیک داشته باشه مثل پی اچ پی ، ای اس پی یا .... معمولا قابل دانلود نیست، ولی میتونی تک تک صفحات رو دستی سیو کنید ( دلیلش جاش توی این تاپیک نیست:20:) مثلا این فروم رو نمیتونی دانلود کنی ( البته الان انقدر حجمش بالاست که نمیشه! ولی حجمش هم کم بود نمیشد!)اگر صفحاتتون محدوده و قابل سیو به صورت دستی، کافیه یک برنامه پی دی اف سار نصب کنید، بعد صفحه مورد نظر رو پرینت کنید با پرینتر اون برنامه.
الان یک چیزی به فکرم رسید! یک برنامه ای بود از وب پیج ها عکس میگرفت سیو میکرد به صورت JPEG
شاید اون کمک کنه، اونطوری سیو کنید، بعد بزاریدش پشت هم توی یک پی دی اف.
پیداش کردم!
نسخه قابل حمل و بدون نیاز به نصب و کرک شده:
برای مورد دوم! کاری نداره! عکس ها رو بزارید توی یک فایل ورد میشه Word Document ، خواستید پی دی اف بشه، با یک برنامه تبدیلش کنید! اگر برنامشو ندارید بگید بزارم.
نه دوست من پسوردشو نمیدونم !
ما را هم در غم خویش شریک بدانید!:21:
Password Remover نداریم برای این حالت! یعنی پسورد رو ندونی و برات حذف کنه یا آبم روش!
پسورد کرکر داریم که برات آپلود کردم:
من خوردم یک پسورد پی دی اف رو باهاش کرک کردم. با توجه به نوع پسورد و قدرت سی پی یو زمان هاش فرق میکنه ولی اگر زمان به سمت بینهایت!!! بره حتما جواب میده! :27:
خود دانی!
اگر بتونی هول و حوش پسورد رو در بیاری که مثلا عدد داره یا نه، حرف بزرگ داره یا نه و اینجور چیزا خیلی کمک میکنه! یک کاراکتر هم حذف کنی یک کاراکتره! ولی اگر اشتباه کنی دیدی همون یک کاراکتر باعث شد به جواب نرسی!
Fxsignal
27-11-2007, 00:41
ما را هم در غم خویش شریک بدانید.gif
Password Remover نداریم برای این حالت! یعنی پسورد رو ندونی و برات حذف کنه یا آبم روش!
پسورد کرکر داریم که برات آپلود کردم
ممنون از لطفتون ببینم چی میشه
مریم مقدس
27-11-2007, 03:30
عرض کنم که!
خوش پستیدید!:11:
راستش وقتی یک سایت میخواد نزاره یک کاری رو بکنید، سعی میکنه جلوی تمام راهها رو بگیره، به هر حال، هر برنامه ای باشه، اول باید صفحه رو سیو کنه بعد تبدیل کنه به پی دی اف. درسته؟
یک نکته ای هم هست اینه که سایتی که صفحاتش پسوند های داینامیک داشته باشه مثل پی اچ پی ، ای اس پی یا .... معمولا قابل دانلود نیست، ولی میتونی تک تک صفحات رو دستی سیو کنید ( دلیلش جاش توی این تاپیک نیست:20:) مثلا این فروم رو نمیتونی دانلود کنی ( البته الان انقدر حجمش بالاست که نمیشه! ولی حجمش هم کم بود نمیشد!)اگر صفحاتتون محدوده و قابل سیو به صورت دستی، کافیه یک برنامه پی دی اف سار نصب کنید، بعد صفحه مورد نظر رو پرینت کنید با پرینتر اون برنامه.
الان یک چیزی به فکرم رسید! یک برنامه ای بود از وب پیج ها عکس میگرفت سیو میکرد به صورت JPEG
شاید اون کمک کنه، اونطوری سیو کنید، بعد بزاریدش پشت هم توی یک پی دی اف.
پیداش کردم!
نسخه قابل حمل و بدون نیاز به نصب و کرک شده:
برای مورد دوم! کاری نداره! عکس ها رو بزارید توی یک فایل ورد میشه Word Document ، خواستید پی دی اف بشه، با یک برنامه تبدیلش کنید! اگر برنامشو ندارید بگید بزارم.
خیلی ممنون ولی کمکی نشد به من:41:
خیلی از سایت ها هستن که نمیشه ازشون کپی برداری کرد که خوب بالاخره راهی باید باشه...
من به آقا جلال مدیر نرمافزار گفتم.گویا ایشون بلد هستن:10::5:
به هر حال ممنون:11::40:
siamak_mu
27-11-2007, 22:36
سرچ كردم چيز به درد بخوري پيدا نكردم.
مي دونم سؤالي تكراري هست ولي شايد جديداً كسي دلش به حال فارسي زبان ها سوخته باشه و ساخته باشه.
جديداً كسي نرم افزاري براي تبديل pdf فارسي به متن قابل برداشت سراغ داره؟
من نرم افزار img2pdf را ميخواهم تا حالا هم 10 دفعه دانلود كردم ولی پسوند همشون tgz هست آيا نوعی
فايل فشرده است يا چيزه ديگه ایه لطفاً يا لينك دانلود قرار دهيد يا راهنمایی كنيد.
سلام
آقا اون برنامه که PDF رو به Word تبدیل میکرد و فارسی بود رو دانلود کردم ولی فارسی رو پشتیبانی نمیکنه ولی گفتید که میکنه!!!!
ممنون
بای بای
با با خود مدیرا این پست رو حذفش کنن...زیادیه...
چقدر ناجوره که آدم نمیتونه پستی رو که خودش داده حذفش کنه!
کسی هست که برای برنامه خوب pdf factory pro ورژن جدیدش کرک داشته باشه؟
درخواست نرم افزار تبديل pdf فارسي به متن قابل برداشت
مي دونم سؤالي تكراري هست ولي شايد جديداً كسي دلش به حال فارسي زبان ها سوخته باشه و ساخته باشه.
مثل اينكه هيچ كي پست ما رو نديده ما گفتيم اگه كسي يه نرم افزار يا برنامه اي بري برداشتن پسوورد مقاله ها با پسووند pdf داره بده
ممنون
'-----------------------------------------------------
cls
سلام
چطوری خوبی خوشی خوش هستی در سلامتی کامل به سر می بری هــــــــــــــــــــــــ ــا؟!
شوخی کردم که یکم غمتو فراموش کنی
و اما در مورد نرم افزاری که خواستی آقا آخرشه! چی!
اسمش : Pdf password cracker enterprise v3.0 هستش می تونی تو گوگل جشت و جو کنی و پیداش کنی
end.
درخواست نرم افزار تبديل pdf فارسي به متن قابل برداشت
عزیز این برنامه ها به اون قدرتی که شما انتظار دارید نیست.برنامه های جدید الان به فروش گذاشته شدند که به نظر من هنوز به اون قدرت نیستند که براشون بخوایین پول بدین دیگه حالا بستگی داره به کار شما
کسی هست که برای برنامه خوب pdf factory pro ورژن جدیدش کرک داشته باشه؟
pdfFactory Pro 3.25 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
'-----------------------------------------------------
cls
سلام
چطوری خوبی خوشی خوش هستی در سلامتی کامل به سر می بری هــــــــــــــــــــــــ ــا؟!
شوخی کردم که یکم غمتو فراموش کنی
و اما در مورد نرم افزاری که خواستی آقا آخرشه! چی!
اسمش : Pdf password cracker enterprise v3.0 هستش می تونی تو گوگل جشت و جو کنی و پیداش کنی
end.
PDF Password Remover v3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
آقا اون برنامه که PDF رو به Word تبدیل میکرد و فارسی بود رو دانلود کردم ولی فارسی رو پشتیبانی نمیکنه ولی گفتید که میکنه!!!!
ممنون
بای بای
عزیز این برنامه ساپورت میکنه:
Readiris تبدیل نوشته فارسی تو عکس به متن / تمام ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
adobe acrobat professional 8 چرا فایلای word 2003 رو تبدیل به pdf نمی کنه؟
اگه هم بخوام حجم فایلای pdf رو کم کنم چکار باید بکنم؟
اگه هم بخوام حجم فایلای pdf رو کم کنم چکار باید بکنم؟:19:
عزیز تبدیل میکنه ولی اگه نمیتونی تو انجمن بحث مطرح کن
blue2006
23-12-2007, 07:44
به غیر از برنامه Readiris_Professional_11 برنامه دیگه ای سراغ ندارید برای تبدیل pdf به متن فارسی
zartosht 2008
23-12-2007, 09:36
من خودم تايپيست هستم بهترين برنامه اي كه اصلا فونتها رو هم به هم نريزه و خودم هم باهاش كار كردم jaws to pdf هست كه خيلي عاليه من فقط نمي تونم برنامه برنامه رو براتون بزارم اگه منو راهنمايي كنيد كه چطوري upload كنم براتون مي زارمش
zartosht 2008
23-12-2007, 09:45
اين لينكشه از اينجا دانلود كن
سلام
برنامه برای تبدیل Html به Pdf میخوام
ممنون
سلام
چطور (با چه نرم افزاری) میتونم بخشی از یک فایل pdf رو کات کنم و دوباره به شکل pdf ذخیره کنم؟
مثلا من یه فایل pdf ، سیصد صفحه ای دارم و مثلا فقط صفحات 150 تا 200 رو میخوام به عنوان یه فایل pdf جدا داشته باشم
در ضمن نمیشه هم در فایل ورد ذخیره اش کنم چون نوع فایل طوریه که برخلاف اکثر pdf ها وقتی کلش رو در ورد کپی میکنم، عکس های فایل حذف میشن.
ممنون
سلام به همگي
من قصد تبديل چند كتاب كه فرمتشون Pdf هستش و ناشرشونم شركت Cambridg را به فرمتهاي ديگه مانند .doc يا .html يا .txt دارم و از برنامه هاي مختلفي هم براي اين كار استفاده كرده ام كه از جمله انها Pdf2word V3 هستش ولي تنها نتيجه اي كه ميده يه فايل كه تنها عكس جلد كتاب كه در صفجه اول هستش رو دارا ميباشه و هيچ متني نداره.لطف كنيد راهنماييم كنيد چطور ميتونم تكست اين كتابها رو استخراج كنم؟
با تشكر.
Javadpro
30-12-2007, 00:25
خوب حالا که اساتید برنامه هاشون رو معرفی کردن منم با اجازه معرفی کنم.
اونم برنامه PDF Machine 9.9
کارش فوق العاده است و حرف نداره.
خواستید بفرمایید تا براتون بفرستم.
چون حجم زیادی نداره 2.50 mb.
saeed410
30-12-2007, 00:30
سلام دوست عزیز اگه ممکنه یک دیکدر برای فایلهای pdf معرفی کنی ممنونت می شم البته خودم چندتا نرم افزار دارم ولی هیچ کدومشون فایلهای فارس رو درست تبدیل نمی کنند.:40:
من خودم تايپيست هستم بهترين برنامه اي كه اصلا فونتها رو هم به هم نريزه و خودم هم باهاش كار كردم jaws to pdf هست كه خيلي عاليه من فقط نمي تونم برنامه برنامه رو براتون بزارم اگه منو راهنمايي كنيد كه چطوري upload كنم براتون مي زارمش
تو این سایت چند تا نرم افزار هستش کدومشون رو شما می گید
آخر ما نفهمیدیم که کدوم برنامه رو برای تبدیل pdf به ورد دان کنیم که فونت های فارسی رو بهم نریزه؟
کسی هست کمک کنه؟
دوستان من برنامه Jaws PDF Desktop Suite رو دان کردم توش Jaws ToPDF هم هست اما تبدیل به pdf داره
و به ورد تبدیل نمیکنه؟
یکی یه برنامه خوب بهم معرفی کنه اگر لینکش رو هم بزارید(مستقیم) ممنونتون میشم
دوستان من برنامه Jaws PDF Desktop Suite رو دان کردم توش Jaws ToPDF هم هست اما تبدیل به pdf داره
و به ورد تبدیل نمیکنه؟
یکی یه برنامه خوب بهم معرفی کنه اگر لینکش رو هم بزارید(مستقیم) ممنونتون میشم
عزیز هیچ برنامه ای با دقتی که شما میخوایی وجود نداره بهترینش همینه:
Readiris تبدیل نوشته فارسی تو عکس به متن / تمام ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترین نرم افزار برای تبدیل فایلهای PDF به EXE:
With PDF2EXE, you can distribute your Adobe PDF files to your customers, share PDF documents with your friends without worrying about whether they can read it or not. PDF2EXE users can have more control over PDF files
لینک دانلود از سایت رپیدشر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed410
31-12-2007, 00:19
عزیز هیچ برنامه ای با دقتی که شما میخوایی وجود نداره بهترینش همینه:
سلام دوست عزیز من این نرم افزار را نصب کردم و کلی باهاش کار کردم ولی اصلاً درست عمل نمی کنه و به نظر من اگه فایل های pdf رو دوباره تایپ کرد زودتر به نتیجه می رسیم . آخه این جور برنامه ها با استفاده از نقشه برداری پیکسلی نوشته می شن و نوشتن اینگونه برنامه ها خیلی سخته:40:
سلام به شما دوستان اگه میشه کمکم کنید.
من یک نرم افزار ثبت نام دانشگاه می خواهم برای پروژه پایان ترم اگه کسی داره کمک کنه یا من رو راهنمایی کنید که چطور باید بسازم
سلام خدمت آقا بهروز . حال شما خوبه من دانشجوی رشته کامپیوتر سال آخرم برای پایان نامه نر م افزار ثبت نام دانشگاه رو می خواهم شما می توانید کمک کنید؟
سلام دوست عزیز من این نرم افزار را نصب کردم و کلی باهاش کار کردم ولی اصلاً درست عمل نمی کنه و به نظر من اگه فایل های pdf رو دوباره تایپ کرد زودتر به نتیجه می رسیم . آخه این جور برنامه ها با استفاده از نقشه برداری پیکسلی نوشته می شن و نوشتن اینگونه برنامه ها خیلی سخته:40:
عزیز منم بارها گفتم که هیچ نرم افزاری خوبی برای این کار نداریم
Gamer_Man
14-01-2008, 23:23
يك كانورتور خوب ميخوام كه بشه باهاش فايل هاي word 2007 رو به PDF تبديل كرد خيلي خيلي نياز دارم!!از WORD2PDF هم استفاده كردم ولي جواب نداد!!
B O L O T
15-01-2008, 00:01
يك كانورتور خوب ميخوام كه بشه باهاش فايل هاي word 2007 رو به PDF تبديل كرد خيلي خيلي نياز دارم!!از WORD2PDF هم استفاده كردم ولي جواب نداد!!
bijan.sh.ka
17-01-2008, 00:08
سلام
در مورد فايل هاي pdf :
1) كسايي كه مي خوان فايل هاي pdf فارسي خودشون رو به word تبديل كنن بايد بگم كه برنامه اي درست نكردن كه كامل تبديل كنه و معمولا كلمات رو بهم ميريزه يا اصلا چرت و پرت مي نويسه
2) برنامه هاي زيادي هستند براي تبديل به pdf كه از بهترين آنها مي شه به Adobe Acrobat 8 Professional اشاره كرد كه يه پرينتر مجازي درست مي كنه كه نوشته هاي شما رو به pdf تبديل مي كنه
3) در مورد كم كردن حجم فايل هاي pdf بايد بگم كه يا بايد فايل هاتون رو زيپ كنيد يا بايد dpi فايل هاي pdf رو زير 300 بياريد در اين صورت نوشته هاي شما يه كم وضوحش پايين مي ياد ولي حجمش كم مي شه
4) در مورد پاك كردن پسورد فايل هاي pdf مي تونيد از اين برنامه استفاده كنيد PDF Password Remover v3.0 كه كل پسورد ها رو هم پسورد هايي كه از نوشته ها نگهداري مي كنن و هم پسورد هايي كه نمي زارن فايل باز بشه رو از بين مي بره اين برنامه بسيار قوي حتي پسورد هايي كه Adobe Acrobat 8 Professional هم مي زاره رو به راحتي پاك مي كنه و شما مي تونيد با اين برنامه از شر پسورد ها راحت شيد
در كل مي خواستم كمكي به دوستان بكنم
موفق باشيد
bijan.sh.ka
17-01-2008, 10:33
سلام
آقاي usfelmeL شما اگه خوب بخونيد نوشته من رو ، مي بينيد كه نوشتم كسايي كه مي خوان فايل هاي pdf فارسي خودشون رو به word تبديل كنن
يعني منظورم اينه كه شما يه فايل داريد كه pdf است و فارسي هم است حالا شما مي خواهيد اون رو به متن تبديل بكنيد ، شما با اون برنامه اي كه معرفي كرديد نمي تونيد كه به متن تبديلش كنيد و اگه به اسم برنامه هم توجه كنيد نوشتهjaws pdf creator نه Converter بنا براين فكر كنم كه شما اشتباه برداشت كرديد موفق باشيد
Backstreetboys
17-01-2008, 14:38
برنامه ای که باهاش چند فایل pdf رو به یک فایل تبدیل کرد چیه ؟
Mohsen6558
21-01-2008, 15:53
VERTX PDF Splitter and Merger v3.0
blackspider
22-01-2008, 00:13
وقتی با برنامه PDF995 ورد را تبدیل به Pdf می کنم، حاشیه هایی که برای صفحات ورد گذاشتم بهم می ریزه، باید چه کنم؟؟؟
Mohsen6558
22-01-2008, 00:24
وقتی با برنامه PDF995 ورد را تبدیل به Pdf می کنم، حاشیه هایی که برای صفحات ورد گذاشتم بهم می ریزه، باید چه کنم؟؟؟
از این استفاده کن
Mohsen6558
22-01-2008, 16:27
Sonic PDF Creator 2.0
Mohsen6558
23-01-2008, 00:33
دوستان برای راحتی کار لینک مستقیم قرار داده شده از رپید :
Macromedia FlashPaper 2
Instantly create or e-mail documents from Microsoft Office programs.
Simple Drag and Drop Document Creation
Effortlessly create a Flash or PDF version of any printable document.
Instant PDF Creation and E-mailing
Create and e-mail PDF versions of any open Microsoft Office document with a single click.
Instantly generate Flash documents that can be accessed by over half a billion web users, or transform files into secure, compact PDFs for e-mailing, archiving, and printing.
* Enable affordable e-document creation
* Generate Flash and PDF documents
* Utilize Microsoft Office integration
* Eliminate costly product training
Direct Link :
دوستان برای راحتی کار لینک مستقیم قرار داده شده از رپید :
Macromedia FlashPaper 2
Instantly create or e-mail documents from Microsoft Office programs.
Simple Drag and Drop Document Creation
Effortlessly create a Flash or PDF version of any printable document.
Instant PDF Creation and E-mailing
Create and e-mail PDF versions of any open Microsoft Office document with a single click.
Instantly generate Flash documents that can be accessed by over half a billion web users, or transform files into secure, compact PDFs for e-mailing, archiving, and printing.
* Enable affordable e-document creation
* Generate Flash and PDF documents
* Utilize Microsoft Office integration
* Eliminate costly product training
Direct Link :
آقای محسن عزیز.
ضمن تشکر بابت معرفی و لینک مستقیم برنامه:
لطفا بفرمائید که
* این برنامه در office2007 هم کار میکنه یا نه؟
*برتری این برنامه نسبت به سایر برنامه ها چیه ؟
ممنون میشم اگر جواب بدید.
Mohsen6558
23-01-2008, 00:57
آقای محسن عزیز.
ضمن تشکر بابت معرفی و لینک مستقیم برنامه:
لطفا بفرمائید که
* این برنامه در office2007 هم کار میکنه یا نه؟
*برتری این برنامه نسبت به سایر برنامه ها چیه که بهترین برنامه شده؟
ممنون میشم اگر جواب بدید.
خواهش می کنم
رو ویستا تست نکردم واقعیتش بد نیست شما تست بکنی اگه تونستی
البته دارم می گردم ببینم ساپورت می شه تو ویستا یا نه
در مورد بقیه هم
کرک داره یعنی سریال داره که داخل فایل هست
برتریش رو هم اینجا توضیح دادم
موفق باشین
Mohsen6558
23-01-2008, 01:00
همون طوری که فکر می کردم ساپورت نمی کنه
* IBM PC or 100% compatible
* 486 System processor (or higher)
* Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 (.NetServer2003)
یعنی ننوشه که ساپورت می شه
این واسه 2004 هست اون زمان ویستا یه افسانه بود
همون طوری که فکر می کردم ساپورت نمی کنه
یعنی ننوشه که ساپورت می شه
این واسه 2004 هست اون زمان ویستا یه افسانه بود
در محیط ویستا خود برنامه نصب میشه ولی نمیتونه پرینتر مجازیشو نصب کنه.
ایکاش برنامه 4سال پیش رو اول یه تست میکردی تا 13مگابایت از ترانسفرمون بیخودی کم نمیشد.
زدم به حسابت:46:
Mohsen6558
23-01-2008, 01:15
در محیط ویستا خود برنامه نصب میشه ولی نمیتونه پرینتر مجازیشو نصب کنه.
ایکاش برنامه 4سال پیش رو اول یه تست میکردی تا 13مگابایت از ترانسفرمون بیخودی کم نمیشد.
زدم به حسابت:46:
عجب تست کردم اما نه تو ویستا کسی هم از ویستا حرفی نزد خب
عجب تست کردم اما نه تو ویستا کسی هم از ویستا حرفی نزد خب
من در مورد کارائیش در office2007 پرسیدم و شما از ویستا صحبت فرمودید. به هرحال برنامه خوبی بود برای اونایی که هنوز از xp استفاده میکنن.
موفق باشید.
Mohsen6558
23-01-2008, 01:29
من در مورد کارائیش در office2007 پرسیدم و شما از ویستا صحبت فرمودید. به هرحال برنامه خوبی بود برای اونایی که هنوز از xp استفاده میکنن.
موفق باشید.
آفیس 2007 رو ایکس پی هم نصب می شه
نمیدونم قبلا هم معرفی شده بود یا نه اگه تکراری بود ببخشید.
من برای تبدیل اسناد به pdf از برنامه General Cadd Pdf Writer استفاده میکنم که چند تا مزیت داره:
1 - این برنامه کاملا رایگان هست (نیاز به هیچ کرک یا سریالی نداره)
2 - در تمام سیستم عاملهای ویندوز کار میکنه (ویستا و xp و...)
3 - در تمام محیطهای ویندوز کار میکنه (از جمله آفیس 2007)
4 - سرعت برنامه (بیشتر از چند ثانیه طول نمیکشه)
5 - پشتیبانی کامل از زبان فارسی (من که تا حالا به مشکل برنخوردم)
6 - حجم کم برنامه (کمتر از 4مگابایت)
و...
در ضمن این برنامه فقط شامل یک پرینتر مجازی هست که با نام GCP PDF Writer به لیست پرینترهاتون اضافه میشه و قسمتهای اضافی نداره.
برای تنظیماتش هم از منوی استارت قسمت برنامه ها General cadd3 و Preferences رو اجرا کنید.
این برنامه مفید رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
توجه: برای نصب برنامه فایل Install PDF Writer.exe رو از داخل فایل زیپ اجرا کنید و برای تکمیل مراحل نصب سیستمتون رو یک بار ریستارت کنید.
موفق باشید.
agaa_hojat2007
02-02-2008, 16:22
ممنون.......... من یه مبدل دارم که زبان فارسی رو ساپرت نمیکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نمی تونی یه برنامه تبدیل به ورد بذاری که زبان فارسی رو هم ساپرت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما یه چند تا صفحه قبل رو هم مطالعه کن
Mohsen6558
03-02-2008, 19:21
Foxit PDF Creator v1.0.2231 Cracked-User
mehdibarghi
04-02-2008, 01:58
برنامه pdf to word رو میتونید از تو تبیان دانلود کنید
mehdibarghi
04-02-2008, 01:58
فارسی شو می گم هان
نرم افزاری برای برداشتن محدودیت های pdf می خواستم.مثل A-pdf restrict remover
ورژن فول باشه
برنامه pdf to word رو میتونید از تو تبیان دانلود کنید
عزیز سایت تبیان هم همینو گذاشته:
نرم افزاری برای برداشتن محدودیت های pdf می خواستم.مثل A-pdf restrict remover
ورژن فول باشه
کسی adobe Acrobat 8 (بدون Reader) با قابلیت اجاد پرینتر مجازی و ساخت pdf و پشتیبانی از زبان عربی ( ترجیحا زبان فارسی) رو داره
با تشکر
کسی adobe Acrobat 8 (بدون Reader) با قابلیت اجاد پرینتر مجازی و ساخت pdf و پشتیبانی از زبان عربی ( ترجیحا زبان فارسی) رو داره
با تشکر
این برنامه مثل اون چیزی که میخوایی:
Jaws PDF Creator 4.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه مثل اون چیزی که میخوایی:
Jaws PDF Creator 4.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
09-02-2008, 17:05
سلام من یه فایل pdf دارم ولی نمیتونم بخونمش باید چی کار کنم؟
اصلا هیچ فایل pdfرو نمیتونم بخونم البته زیاد آشنایی نیستم میشه کمی راهنمایی کنید
اگه ممکنه خود برنامه رو بدین
عزیز هیچ فرقی با اون چیزی که میخوایی نداره ومن برنامه ای رو که شما میخوایید ندیدم
عزیز یه پست کافی بود!!
شما بفرمایید مشکل فایلتون چیه
همین یه دونه باز نمیشه یا کلا فایلهای pdf رو نمیتونید بخونید؟
پسورد داره؟
......
با اجازه usfelme عزيز
mehromahtab جان شما برای مشاهده فايلهای pdf نياز به نرم افزار Acrobat reader داريد البته از نرم افزارهای ديگه هم ميشه ولی معروف ترينش همينه.
اگر باهاش مشكلی داشتی ميتونی از pdf reader استفاده كنی. موفق باشی
mohsen57
12-02-2008, 00:50
من یک فایل html فارسی دارم می خوام به pdf تبدیلش کنم یه برنامه خوب که با فارسی مشکلی نداشته باشه معرفی کنید.
محسن جان بهترين نرم افزار كه با فارسی مشكلی نداره pdf factory است.
ميتونی از تاپيك زير دانلودش كنی.
omid.sarmad
26-02-2008, 14:45
اصلا هیچ فایل pdfرو نمیتونم بخونم البته زیاد آشنایی نیستم میشه کمی راهنمایی کنید
سلام.تعجب می کنم شما که به این خوبی می نویسی چه جوری نمی تونی بخونی؟:10::11:
Mohsen6558
27-02-2008, 11:16
All Foxit PDF Tools
Best APP For PDF
--------------------------------------------------
Foxit PDF Creator Only 1.54 MB Vista Compatible
An extremely small, fast and accurate PDF creator!
Foxit PDF Creator is a small, fast and easy PDF creation tool that converts any type of printable Windows document, including DOC, XLS, PPT, TXT, E-MAIL and even HTML, to a universally accepted PDF format with the click of a button.
Foxit PDF Creator is a virtual printer that allows any application with printing capability to generate high-quality PDF documents conveniently and efficiently. Like the popular Foxit Reader, Foxit PDF Creator is designed specially based on the same Foxit core PDF technologies. With powerful search ability and high-performance PDF displaying and processing, it is small, fast and accurate for converting any popular file formats to professional quality PDF files. Once installed as a print driver, it enables you to create reliable PDF files at an incredibly fast speed while retaining the look and feel of the original documents. It supports Windows 2000/2003/XP/Vista and is compatible with PDF standard 1.7.
There are many tools available for creating PDFs using a virtual printer. The created PDF may look same, but they are very different under the hood:
> Search ability: Many PostScript-driver based PDF creation tools create PDFs without character encoding information. Therefore it's not possible to do a search in the resulted PDFs. Even though you can look at all those characters, you can't search them. Foxit PDF Creator retain all character encoding information, so you can search it, extract it, and convert back to pure text document.
> Display and process efficiency: Many PDF creation tools break text contents into individual characters, causing some performance issues for displaying and processing. Foxit PDF Creator groups texts with similar "display attributes" together, which improves performance when the PDF gets displayed or processed.
> File size: Many PDF creation tools require all or many fonts to be embedded with the PDF file, resulting in bigger file size for the PDF. Foxit PDF Creator can reduce the file size for many documents.
> Speed: Many PDF creation tools adopt a two phase creation procedure: first print to PostScript language, then convert to PDF, not only is some information lost during the process, but it also takes more time. Foxit PDF Creator directly creates PDFs from any printing application fastest among all current PDF creation tools.
> Accuracy: Many PDF creation tools don't handle complicated Windows drawing features like transparency, the generated PDFs are not identical to the original documents. Foxit PDF Creator processes all Windows drawing functions so your PDF is always same as your original document.
> Compatibility: As developer of popular Foxit Reader, Foxit Software knows PDF standard very well. This ensures that PDFs created by Foxit PDF Creator will have the best result in any standard PDF reader.
Here is a list of key features Foxit PDF Creator offers:
* Convert any type of printable document (DOC, XLS, PPT, HTML, EML, TXT, AutoCAD drawings, E-mail and much more) into searchable PDF files just click the button "print to Foxit PDF Printer"
* Enable powerful search capability like searching (press "Ctrl+F" ) , extracting (click on"copy" and " paste"), converting back to pure text document (click on " text viewer" in Foxit Reader to preview the whole text file converted from a PDF file)
* Enable accurate and efficient PDF displaying and processing
* Support embedding Windows fonts
* Support image resolution up to 4000 DPI
* Reduce file size in the resulted PDFs for many documents
* Simplify the PDF creation procedure and save time
* Print like a real printer with custom paper size support (like Letter, Legal, A3, A4, A5, A6, ...)
* Feel free to set page margins and orientation when printing to "Foxit PDF Printer"
* Easily install: everything is installed within minutes
* Comply with PDF 1.6 specification
* Does not require Ghost Script or other 3rd party software to create PDF files
* Automatically output PDF file to a specific path
System Requirements:
At least Intel Pentium II
At least 32MB RAM
Windows 2000/2003/XP/Vista
Foxit PDF Reader installed to view generated PDF files
Foxit PDF Page Organizer Pro v.2.93
There are a number of affordable PDF creators on the market that can convert printed documents to PDF files. However, you'll often need to use very expensive tools like Adobe Acrobat to do post processing tasks like merging different documents together, re-arranging pages, composing page outlines, etc. Foxit PDF Page Organizer provides a reliable alternative to those expensive and complicated tools. It displays an overview page without any additional software (like Adobe Acrobat Reader), so you can easily know what you are working on.
Basic Version and Pro Version
Foxit PDF Page Organizer has two different versions for different users' needs. The basic Foxit PDF Page Organizer allows you to split, merge and reorganize pages in your PDF documents.
Foxit PDF Page Organizer Pro also allows you to create outlines (bookmarks) for your PDF document, so that your readers can browse the document more efficiently. Also, Foxit PDF Page Organizer Pro allows you to create annotations for your PDF document. Annotations can be displayed or printed in some or all the pages of your document. It's very useful if you want to add something like comments, or copyright marks to a document.
What's New in Version 2.93?
Foxit PDF Page Organizer Version 2.93 Build 080116 has introduced some new features and enhancements listed below:
File Association: Version 2.93 creates .ppo file association automatically. To open a .ppo file with Foxit PDF Page Organizer, you just need to double-click on it.
Rotating Preview:
You can now preview page rotation in the Preview window.
Multi-line Annotations: Now you can insert multi-line stamp or free text to the designated pages with Foxit PDF Page Organizer.
Unicode Support: Better Unicode support for annotation editing.
Streamlined UI: The User Interface has been redesigned thoroughly, making organizing your PDF files much easier.
Bug Fixes.
Known Issues:
With the Evaluation Version or Standard Version, Foxit PDF Page Organizer may pop up a message box preventing you from opening a .ppo file when double-clicking on it. The Professional Version works fine.
Limited Unicode support.
Foxit PDF Reader Pro 2.2 Build 2129 New
Foxit PDF Reader is the only eligible alternative reader/viewer for PDF files (eBooks). It's free, smaller, faster, and cleaner. And it starts up immediately, so you don't need to wait the annoying "Welcome" screen to disappear. Foxit PDF Reader is extremely easy to use, just double click it to start and then click open button to open your PDF document. If you want to print, click on "Print" button. If you want to setup the page layout for printing, select "Print Setup" from "File" menu. Foxit Reader supports Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista
Unlike Adobe® Reader, this one has size about than 2.1 MB, needs no installation and opens up immediately. You don't need to go throught lengthy installation process to start using Foxit PDF Reader, just UNZIP the downloaded "pdfrd.zip" package into any place you want, then run PDFReader.exe. You can set Foxit PDF Reader as your default PDF reader, so you can double click on PDF files to open them within Foxit PDF Reader.
Now with Foxit Reader, you don't have to endure such pain any more. The following is a list of compelling advantages of Foxit Reader:
* Incredibly small: The download size of Foxit Reader is only 2.1 M which is a fraction of Acrobat Reader 20 M size.
* Breezing-fast: When you run Foxit Reader, it launches instantly without any delay. You are not forced to view an annoying splash window displaying company logo, author names, etc.
* Annotation tool: Have you ever wished to annotate (or comment on) a PDF document when you are reading it? Foxit Reader allows you to draw graphics, highlight text, type text and make notes on a PDF document and then print out or save the annotated document.
* Text converter: You may convert the whole PDF document into a simple text file.
* High security and privacy: Foxit Reader highly respects the security and privacy of users and will never connect to the Internet without users' permission. While other PDF readers often silently connect to the Internet in the background. Foxit PDF Reader does not contain any spyware.
Foxit Reader Pro is the professional version of Foxit Reader, the popular free PDF reader.
Foxit Reader Pro supports all features provided in Foxit Reader, and includes the following functions:
* Annotation
* Text viewer and text converter
* Form filler
* Spell checker
* Advanced editing tools, including loupe tool, measure tools, image tool, file attachment tool, link tools, annotation selection tool, and more
Actually without Pro Pack, you are still able to annotate a PDF document and print it out. However when you save the annotated document, it will be stamped with an evaluation mark on the top-right corner of the annotated pages. If you purchase a Pro Pack add-on, then there will be no evaluation mark.
What's new in Version 2.2:
New features:
* Capture words via mouse: If you are using a dictionary software, you may want to use your mouse to capture words inside a PDF file and has it translated. You can turn on this feature by checking "Screen word-capturing" option under "Edit">"Preference">"General".
* Search PDF in another way: Now you can search a string either in a single PDF file or in multiple PDF files under a specified folder. When the search finishes, all occurrences will be listed in a tree view, allowing you to quickly preview the contexts and jump to specific locations.
* Minimize Foxit Reader to the system tray: You now can save space on your task bar by minimizing the Foxit Reader to system tray. This feature can be turned on by checking "Minimize to system tray" option under "Edit">"Preference">"General".
* Work with friendly bookmarks: Now when you navigate through the PDF document, the highlighted bookmark item will automatically be kept in sync with the current page being displayed. And you can click on a handle to hide or show the bookmark panel.
* Remove all evaluation marks at once: For trial users, Foxit Reader will stamp evaluation marks on edited pages. After they purchase and install licenses, they can choose "Help">"Remove Evaluation Marks" to remove all the evaluation marks on this file at once.
* View PDF page size: Now the actual size of each PDF page is displayed on the status bar.
* Select text easily: Now, when you click and drag your mouse to select some text, you can keep moving your mouse and Foxit Reader will scroll automatically. This will allow you to select text out of current view. Version 2.2 also fixes some bugs of the text selection tool in the previous version.
* Enjoy other improved features: You will enjoy many other improved features, including:
o Well-organized toolbars
o Better command line support
o Enhanced support for eastern Asian languages
o Many bug fixes
* Many bug fixes
Foxit PDF Editor Professional v2.0 Latest *Fully Cracked*
Overview
Have you ever faced one of the following challenges?
* You are ready to print out a PDF file, and suddenly find some typos.
* You want to fill out a PDF form electronically, but realize it is non-fillable.
* You receive a PDF file from your colleague and want to make some changes before forwarding it to others.
* You want to consolidate several PDF report files into a single PDF document.
Now, with Foxit PDF Editor, you can easily meet the above challenges. Foxit PDF Editor is the only real PDF editor. Unlike other so-called "PDF Editor", which only works with notes or limited page contents, Foxit PDF Editor allows you to modify any page contents within any PDF document. You can select, insert, change, remove, rotate, copy and paste texts, images and graphics. You can insert, import, delete pages or design page layout. After you finish editing, you can print out the result PDF file or save it to overwrite the original file or create a new file. To find out more details about the actions Foxit Editor enables you to perform on a PDF file, please click on the following links:
* Open, View and Save PDF Files
* Insert, Remove and Modify PDF Pages
* Select, Modify and Delete Page Objects
Key Benefits
* Modifies any contents of any PDF file
* Edits document intuitively, in a what-you-see-is-what-you-get way
* Requires no inside knowledge of PDF file format
* Displays PDF file fast and perfectly
* Presents a simple and neat user interface
* Packs in a small downloadable package
* Occupies small hard disk space after installation
* Supports multi-language PDF content
* Is affordable
What’s New in Version 2.0?
Version 2.0 has introduced many new features and improvement as below:
* New Toolbars:: Toolbars have been renovated thoroughly. New buttons for many functions have been added to the toolbars. These toolbars look professional and will greatly increase users’ productivity.
* Improved Status Bar: Now, users can specify page number or zooming factor in status bar.
* Floating Property List: Newly-designed property list can be dragged anywhere in the screen and hid or shown anytime. This allows users to view any part of a page. Users will be able to modify object properties and see the changes come to effect instantly. In addition, special setting dialogs can be invoked for users to change complex settings, such as colors setting, clipping setting and dashing line setting.
* Default Settings: Version 2.0 allows a user to specify default settings of parameters and behaviors inside Edit/Option dialog.
* Drag Action: In previous versions, a user has to explicitly enter values to specify many parameters. Now with Version 2.0, a user can use a mouse to drag the control points of an object to manipulate it and set the parameter implicitly. For instance, a user can drag the control point of a text object to resize it.
* Flexible Image Editor: Users may double click on an image to enter the image editor.
o Several new tools have been added to image editor, including Magic Wand tool, Polygonal Lasso tool and Layer tool.
o Other tools have been improved, including Selection tool, Dodge tool and Burn tool.
o In previous versions, users can only undo or redo the latest action in Image Editor. This new version allows users to Undo/Redo multiple steps, as long as the program doesn’t reach the memory limit of the PC.
o With Version 2.0, a user can edit images from multiple PDF files at the same time which is impossible in previous versions. The user can copy and paste image areas across different files.
o Several short-cut keys have been added to speed up image operations.
* Intuitive Graphics and Clipping Editor: In previous versions, graphics and clipping path are edited in separate small dialogs which do not show the PDF page content behind the path. This is very unintuitive. Version 2.0 allows users to edit them in the main window, with bigger and consistent view showing the PDF content behind them.
* Intuitive Layout Editor: In previous versions, layout is edited in a separate small dialog. Version 2.0 allows users to edit it in the main window, with a bigger and consistent view.
* Editing Encrypted PDF: Version 2.0 allows users to read and edit encrypted PDF files, which is a new and useful feature.
* Improved In-place Editing: Version 2.0 enables users to add or delete text easily and quickly. You can click on a selected text object and select the "Edit Object" button to enter the in-place editing mode, then move your mouse cursor directly to the proper place where you'd like to edit.
* Extensibility: Version 2.0 adopts a new framework consolidating different function modules and allowing for future extension to add more modules, e.g. form design module.
mahdi17729
27-02-2008, 15:33
من یک برنامه برای پاک کردن پسورد pdf میخوام
من یک فایل pdf خریدم که این فایل یک برنامه از اینترنت download میکنه و حتما باید این برنامه رو download کنه بعد اجازه نمیده که فایل رو پرینت کنم
من برای این کار امدم از print screen صفحه کلید استفاده کردم و توی paint کپی کردم
ولی کیفیتش خیلی امد پایین
حالا برنامه ای هست که بشه ازش استفاده کرد
البته بگم از تمام برنامه های داخل king که پسور pdf پاک میکرد استفاده کردم ولی فایده نداشت
sum_yari
27-03-2008, 07:16
با عرض سلام خدمت همه دوستان.
من يك نرم افزار قذرتمند و عالي مي خواست م كه بتواند به صورت كامل از يك تك صفحه فايل
PDF عکس کامل و خوبي بگيرد.
لطفا به همراه کرک و سريال باشد.
در ضمن لطفا فقط نرم افزار Adobe Acrobat Reader را معرفي نكنيد.
لطفا پاسخ كامل و كلي بدهيد.
Mohsen6558
27-03-2008, 18:31
با عرض سلام خدمت همه دوستان.
من يك نرم افزار قذرتمند و عالي مي خواست م كه بتواند به صورت كامل از يك تك صفحه فايل
PDF عکس کامل و خوبي بگيرد.
لطفا به همراه کرک و سريال باشد.
در ضمن لطفا فقط نرم افزار Adobe Acrobat Reader را معرفي نكنيد.
لطفا پاسخ كامل و كلي بدهيد.
من همین پست بالا معرفی کردم FoxitPDFCraetor
من یک برنامه برای پاک کردن پسورد pdf میخوام
من یک فایل pdf خریدم که این فایل یک برنامه از اینترنت download میکنه و حتما باید این برنامه رو download کنه بعد اجازه نمیده که فایل رو پرینت کنم
من برای این کار امدم از print screen صفحه کلید استفاده کردم و توی paint کپی کردم
ولی کیفیتش خیلی امد پایین
حالا برنامه ای هست که بشه ازش استفاده کرد
البته بگم از تمام برنامه های داخل king که پسور pdf پاک میکرد استفاده کردم ولی فایده نداشت
این کارو به راحتی می تونین انجام بدین
PDF Password Remover 3.0.0.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست من
من خودم 3 الي 4 نمونه در اين خصوص برنامه دارم ولي اين يكي از اون برنامه هاست ولي يه خورده حجمش زياده راستي تبديل متقابل Word به PDF و PDF به Word فارسی رو هم ساپورت میکنه یعنی با هر فونتی که نوشته باشی از ورد به پی دی اف کردن مشکلی نداره
16.24 mb
crack:
یا این کرک (جفتش یکیه )
14.52 mb
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ld.268_crack.html
420 kb
موفق باشید
یا حق
سلام.ممنون.لینک کرک ها سالمند؟
pedram_ashena
07-04-2008, 16:53
ممنون از دوستاني كه زحمت ميكشند
يك نرم افزار حرفه اي تبديل ورد2007 به پي دي اف ميخواهم .ترجيحا در خود ورد بنشيند.
اگر برنامه هاي فوق ويرايش آخر هستند و همين كار را ميكنند اطلاع دهيد
ممنون از دوستاني كه زحمت ميكشند
يك نرم افزار حرفه اي تبديل ورد2007 به پي دي اف ميخواهم .ترجيحا در خود ورد بنشيند.
اگر برنامه هاي فوق ويرايش آخر هستند و همين كار را ميكنند اطلاع دهيد
Nitro PDF Professional نرم افزاری قدرتمند برای ساخت وویرایش فایلهای pdf /تمامی ورژنها در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aboozar728
10-04-2008, 02:13
کسی کرک یا سریال Solid Converter PDF v3.1 رو نداره ؟
Mohsen6558
10-04-2008, 07:17
Solid Converter PDF Professional v3.1 Build 437 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r)
pedram_ashena
16-04-2008, 15:17
من 400 تا فايل ورد 2003 دارم كه ميخواهم با يك برنامه همه را همزمان تبديل به پي دي اف نمايم.كدام يك از نرم افزارهاي پيشنهادي اين قابليت را دارد؟
ممنون
omid.sarmad
16-04-2008, 15:24
Nitro PDF Professional 5.1.1
Mohsen6558
16-04-2008, 22:00
من 400 تا فايل ورد 2003 دارم كه ميخواهم با يك برنامه همه را همزمان تبديل به پي دي اف نمايم.كدام يك از نرم افزارهاي پيشنهادي اين قابليت را دارد؟
ممنون
دوست عزیز
اکثر برنامه های تبدیل بخشی رو به منوی راست کلیک اضافه می کنن شما می تونین با انتخاب پرینتر مبدل به عنوان پیش فرض و انتخاب تمام اسناد و راست کلیک کردن و انتخاب گزینه ی Print همه رو به PDF تبدیل کنین
farasat_ms
22-04-2008, 11:02
PDF2EXE 1.0
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1.6MB
WOOKMAN عزيز با تشكر يك لطف ديگه اي بكن و كرك اين نرم افزار را يا برام ايميل كن يا همين جا بزار خيلي ممنون
farasat_ms
22-04-2008, 11:10
HTML to PDF Convert Software 7.0
4.12MB
WOOKMAN جان لينك خرابه خواهشاأ اصلاح بفرما
WOOKMAN عزيز با تشكر يك لطف ديگه اي بكن و كرك اين نرم افزار را يا برام ايميل كن يا همين جا بزار خيلي ممنون
Pdf2Exe 1.5.2.738 Profesional
Pass:
سلام
اگه امکان داره این نرم افزار رو بذارین واسه دانلود:
Foxit PDF Editor 2.0 Build 1011
البته با کرک میخوام ها
اونی که تو صفحات قبل بود هم این ورژن نبود هم بتا بود و هم اشکال داشت :13:
ممنون
Mohsen6558
23-04-2008, 15:01
فکر نمی کنم از اونی که چند صفحه پیش بود بهتر باشه
Foxit PDF Editor v2.0.1011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر نمی کنم از اونی که چند صفحه پیش بود بهتر باشه
Foxit PDF Editor v2.0.1011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
اگه امکان داره تو یه جای دیگه مثل دپوزیت آپ کن دیگه
لامصب هر وقت میرم میگه تمام اسلاتهای ایران پر هستش
در ضمن اون نسخه چندین صفحه قبل اشکال داشت
مثلا میخواستی عکسی ایمچورت کنی برنامه هنگ میکرد
ولی این نسخه نمیکنه
babak razaghi
28-04-2008, 15:05
سلام دوست من
16.24 mb
crack:
یا این کرک (جفتش یکیه )
14.52 mb
420 kb
موفق باشید
یا حق
دستت درد نکنه ، این نرم افزار عالی بود ، حسابی کارم راه افتاد . با تشکر
hossein811
29-04-2008, 00:40
با سلام
من تعدادی متن دارم که به زبان فارسی هست و به صورت pdf در امده حالا وقتی با اکربات بازش میکنم و copy میکنم داخل ورد اصلان دیگه فونت ها شناسایی نمیشن فونت ویندوز کامل کردم .از نرم افزار تبدیل به ورد استفاده کردم اما هنوز مشکل خل نشده ممنون میشم کمک کنید
وقتی داخل ورد کپی میشه اینطور میشه
ko KBui G. Aü. Kpu{ GBül Glü. ..P. AyBoû ..î .. @k.. kAoA. yI.o ô AkoA. AcvBu. ô AWP.BI.
.. GByl ôGpA. Gp.pU ...k. ..Bq..lüùB. g.k koAü. q.... ...Aoû G. k.HBë q.lâ. AWP.BI. G.kû AuQ,
..`... Aq .pU| kü.p, A.vB. ..W.k. GB ..Bq..lüùB. Gv.Bo.. GByl. G. Aü. kè.ê Aq ânyP. OB G. A.pôq
uI. koGp.pAo. AoOHBE GB ....IB. g.k kAyP. OB Glü. ôu.é. kooAû .vI A.çIBR ôGB.Gpk. kA.{ g.k
âBï GpkAok ôWùQ GùH.k ypAüE g.k ô....IB.{ Oç} ..Bül.
kocBë cBApOé×. ..pAû oA .. O.A. G. I..A. ü.. Aq .ù.Ppü. ôuBüê AoOHB.. .Bï Gpk, AôAüê Eù.oAü.
دوست عزیز با کپی کردن به اینصورت نمیشه!
هنوز برنامه ی قوی برای اینکار ساخته نشده فعلا این برنامه:
از این برنامه ها کدومشون می توونند چند صفحه از pdf رو حذف کنند؟
از این برنامه ها کدومشون می توونند چند صفحه از pdf رو حذف کنند؟
Nitro PDF Professional نرم افزاری قدرتمند برای ساخت وویرایش فایلهای pdf /تمامی ورژنها در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه چیز کم حجم تر نیست؟
من فقط می خوام دو صفحه از یه pdf رو حذف کنم
Mohsen6558
02-05-2008, 20:27
یه چیز کم حجم تر نیست؟
من فقط می خوام دو صفحه از یه pdf رو حذف کنم
Foxit PDF Editor
نرم افزاری که بتونه فایل pdf فارسی رو ویرایش کنه.به هر روشی
farhangian-1355
11-05-2008, 13:32
با سلام .....از دوستان اگه میشه یه راهنمایی و اموزش کامل ودقیق برای استفاده از readiris pro 11 برای pdfهای فارسی به word بذارید(_اگه میشه اموزش در حالت بدون اسکن کردن باشه)...هر چند خروجی این برنامه انچنان تعریفی نیست ...ولی اگه دوستان نکاتی برای بالا بردن کیفیت بهتر دارند لطفا" راهنمایی بفرمایید بینهایت ممنون خواهم بود.............
یه مقاله از وب گرفتم 200 صفحه به صورت pdf فارسی است و یه مشکلی که دارم ابتدای هر صفحه متنی نوشته و برنامه ای می خوام که اون قسمت ابتدای هر صفحه رو یه طوری پا ک کنه تا من وقتی پرینت می گیرم نوشته های ابتدای صفحه نباشه.
از بچه های گلp30 می خوام منو راهنمای کنند.
یه مقاله از وب گرفتم 200 صفحه به صورت pdf فارسی است و یه مشکلی که دارم ابتدای هر صفحه متنی نوشته و برنامه ای می خوام که اون قسمت ابتدای هر صفحه رو یه طوری پا ک کنه تا من وقتی پرینت می گیرم نوشته های ابتدای صفحه نباشه.
از بچه های گلp30 می خوام منو راهنمای کنند.
Foxit PDF Editor v2.0 Build 1011
Pass:
با سلام
من حدود 400 فايل PDF دارم و ميخواهم اونا رو قفل كنم
يعني دقيقا مي خوام كسي نتونه از منوي File>Save As يا منوي File > Save a copy فايلمو كپي كنه تو كامپيوترش
آيا كسي بلده كمكم كنه ، داره دير ميشه خواهش ميكنم ؟
در ضم من مي خواهم اونارو رايت كنم نه اينكه توي كامپيوترم نگه دارم
اگه توي اين تايپيك كه حدود 41 صفحه است مطلبي مربوط به اين مسأله وجود دارد برام لينكشو برام بزارين
ممنون
Foxit PDF Editor v2.0 Build 1011
Pass:
تشکر میرم دان کنم آموزشی اگه لازمه به من درباره این برنامه بدید.
تشکر.
سلام برنامه عالیی هستش خیلی خیلی ممنون.
یه سوال
من باهاش کار کردم و تونستم به صورت تکی تکی روی هر صفحه اون قسمت رو پاک کنم ولی میشه کاری کرد که مثلاً 2 خط اول صفحه اول رو پاک کردم از صفحه 1 تا 200 کل فایل 2 خط اول پاک شه؟
بازم ممنون برنامه عالیی هستش.
كسي نيست كه به من كمك كنه
دوستان خواهش ميكنم
با سلام
يعني دقيقا مي خوام كسي نتونه از منوي File>Save As يا منوي File > Save a copy فايلمو كپي كنه تو كامپيوترش
اگه توي اين تايپيك كه حدود 41 صفحه است مطلبي مربوط به اين مسأله وجود دارد برام لينكشو برام بزارين
ممنون
كسي نيست كه به من كمك كنه
دوستان خواهش ميكنم
با سلام
ممنون
دوست عزیز فکر نکنم راهی باشه:
Disable "Save As" but retain "Print ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])"
how to disable save in pdf files? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
How to disable Save As option in Acrobat Reader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين كه كاري نداره :39:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نميشه ، نه ، نه نه نه نه خواهش ميكنم :19::18::41:
از تو رجيستري چي
اين كه كاري نداره :39:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نميشه ، نه ، نه نه نه نه خواهش ميكنم :19::18::41:
از تو رجيستري چي
عزیز شما میخواهید فایلاتون رو تو سیستم های دیگه هم ببرید پس با رجیستریتون چی کار دارید!
Linux Learner
13-05-2008, 20:16
یه برنامه میخوام که مثل PDF MACHINE کار کنه، ولی امکان Crop کردن هم داشته باشه.
من یه فایل PDF دارم که میخوام اونو به صفحات بیشتر با اندازه کوچیکتر تبدیل کنم.
در ضمن میخوام PDF خروجی هم بتونه عکس باشه و هم تکست و عکس.
**** خواهشا" کرک شده یا با کرک بدید. ****
ممنونم
عزیز شما میخواهید فایلاتون رو تو سیستم های دیگه هم ببرید پس با رجیستریتون چی کار دارید!
آقا ممنون از اينكه جواب ميدين
اگه شما بلدين بزارين من از طريق برنامه نويسي خودم رجيستري طرفو تغيير ميدم
كمك كمك كمك
nazanin-farda
14-05-2008, 07:30
سلام برنامه اي ميخوام كه حيب رو به ورد تبديل كنه يه برنامه هس كه فقط رو زبان انگليسي كار ميكنه
سلام برنامه عالیی هستش خیلی خیلی ممنون.
یه سوال
من باهاش کار کردم و تونستم به صورت تکی تکی روی هر صفحه اون قسمت رو پاک کنم ولی میشه کاری کرد که مثلاً 2 خط اول صفحه اول رو پاک کردم از صفحه 1 تا 200 کل فایل 2 خط اول پاک شه؟
بازم ممنون برنامه عالیی هستش.
بي جواب مان..
بي جواب مان..
عزیز من باهاش کار نکردم شما به دنبال گزینه هایی مثل batch بگرد!!
عزیز من باهاش کار نکردم شما به دنبال گزینه هایی مثل batch بگرد!!
سلام
ممنون
از دوستان کسی کار کرده؟
koorosh203
17-05-2008, 08:24
با سلام
بجز adobe
کدوم برنامه pdf creator بهتره
foxit, nitro, nuance
omid.sarmad
17-05-2008, 10:25
با سلام
بجز adobe
کدوم برنامه pdf creator بهتره
foxit, nitro, nuance
سلام.Nitro خیلی عالیه.
Foxit هم با توجه به حجمش امکانات خوبی داره.
ali587658
17-05-2008, 14:46
salam.
chegune mishavad dar file pdf farsi type kard.lotfan mara rahnamae konid
salam.
chegune mishavad dar file pdf farsi type kard.lotfan mara rahnamae konid
دوست عزیز به انجمن خوش اومدی فقط طبق قوانین از این به بعد فارسی تایپ کنید:
Foxit PDF Editor v2.0 Build 1011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نقل قول:عزیز شما میخواهید فایلاتون رو تو سیستم های دیگه هم ببرید پس با رجیستریتون چی کار دارید!
ميشه از تو رجيستري منوي file > save a copy يا save as رو غير فعال كرد
منظورم توي نرم افزار 8 adobe reader هستش
كمك كمك كمك
ميشه از تو رجيستري منوي file > save a copy يا save as رو غير فعال كرد
منظورم توي نرم افزار 8 adobe reader هستش
كمك كمك كمك
عزیز این پست رو که قبلا هم زدید به جان خودم اگه بلد باشم میگم!من به شما تو چند فروم خارجی نشون دادم که میگن نمیشه.
عزیز این پست رو که قبلا هم زدید به جان خودم اگه بلد باشم میگم!من به شما تو چند فروم خارجی نشون دادم که میگن نمیشه.
ببخشيد
تريپ ناراحت !
ببخشيد
تريپ ناراحت !
عزیز کشته ی لفظتیم.
ببین از اینا چیزی سر در میاری.من تو رجیستریم اینا رو نداشتم.شاید باید بسازی!
Registry927 1 SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\8.0\AVGeneral\cToolbars\cFile\cInternalButt ons a0 Open Registry_Main_User
Registry928 1 SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\8.0\AVGeneral\cToolbars\cFile\cInternalButt ons a1 Print Registry_Main_User
Registry929 1 SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\8.0\AVGeneral\cToolbars\cFile\cInternalButt ons a2 Save Registry_Main_User
Registry930 1 SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\8.0\AVGeneral\cToolbars\cFile\cInternalButt ons a3 SaveFileAs Registry_Main_User
Registry931 1 SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\8.0\AVGeneral\cToolbars\cFile\cInternalButt ons a4 AcroSendMail:SendMail Registry_Main_User
Registry932 1 SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\8.0\AVGeneral\cToolbars\cFile\cInternalButt ons a5 FindDialog Registry_Main_System[/LEFT]
sarmast65_ata
18-05-2008, 18:37
usefelme جان ببخشيد دوباره مزاحمت شدم ميخواستم بدونم اصلآ همچين چيزي وجود نداره كه بتونم pdf رو به word تبديل كنم؟فايل pdf هم فرسي هستش واقعآ بهش احتياج دارم ممنون ميشم كه كمكم كني.
usefelme جان ببخشيد دوباره مزاحمت شدم ميخواستم بدونم اصلآ همچين چيزي وجود نداره كه بتونم pdf رو به word تبديل كنم؟فايل pdf هم فرسي هستش واقعآ بهش احتياج دارم ممنون ميشم كه كمكم كني.
دوست عزیز خدمتتون گفتم برنامش اینه ولی خروجیش رضایت بخش نیست(البته به میزان پیچیدگی pdf تون هم ربط داره با شکل یا بی شکل ،تمیز باشه و ...)
عزیز کشته ی لفظتیم.
ببین از اینا چیزی سر در میاری.من تو رجیستریم اینا رو نداشتم.شاید باید بسازی!
بازم معرفت بعضيا (usfelme)
بازم دستت درد نكنه كه ما رو هم تحويل گرفتي
انشا الله هميشه موفق و پيروز باشي
مشكلم حل شد
يه جور ديگه جلوشو گرفتم
نرم افزار
CD.Secure
سلام دوستان عزیز
اگر شخصی محبت کند نسخه ی کامل دو نرم افزار را بدهد ممنون میشوم:10:
-
-
-
-
ali_3001
23-05-2008, 12:46
سلام
من از ( pdfFactory Pro ) استفاده ميكنم همه جا هم جواب ميده با هر زباني .
خلاصه عاليه . اينم سايتش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دارم دانلودش میکنم
فقط یه سوال
توی سایتش گزینه خرید برای برناه گذاشته بود
مگه موقع کار باهاش کرک یا سریال می خواد
اگه میخواد تو پست بزارید
ممنون
سلام
من دارم دانلودش میکنم
فقط یه سوال
توی سایتش گزینه خرید برای برناه گذاشته بود
مگه موقع کار باهاش کرک یا سریال می خواد
اگه میخواد تو پست بزارید
ممنون
سلام وقتی قسمت پرینت رو انتخاب کردی توی ابوتش سریال باید بدین.
(البته من نرم افزار قوی تری رو بهتون پیشنهاد می کنم که یک کم سنگینه )
کیجن:
سلام .
دو تا درخواست دارم ، ممنون اگه جواب بدین .
1 . کرک ABBY PDF Tranformer Pro2.0 رو اگر کسی داره محبت کنه لینک بده . سرچ کردم چیز به درد بخوری که کار کنه پیدا نشد.
2 . یه نرم افزار برای تبدیل فایل Word به PDF که با Office 2007 هم کار کنه میشه معرفی کنید .
ممنون از همگی
omid.sarmad
24-05-2008, 20:22
یه نرم افزار برای تبدیل فایل Word به PDF که با Office 2007 هم کار کنه میشه معرفی کنید .
Word To PDF Converter 3.0
Word To PDF Converter 3.0
ممنون ، اما یه لینکی ، آدرسی ، چیزی .....
italy2006
27-05-2008, 15:29
کسی نرم افزاری داره که بتونه الان که من در صفحه 44 هستم صفحات قبلی و بعدی رو بدون این که اونها رو باز کنم تبدیل به پی دی اف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
omid.sarmad
27-05-2008, 15:57
سلام.شرمنده من سرعتم خیلی پایینه.شاید بچه ها برات بزارن.:10:
سلام .
دو تا درخواست دارم ، ممنون اگه جواب بدین .
1 . کرک ABBY PDF Tranformer Pro2.0 رو اگر کسی داره محبت کنه لینک بده . سرچ کردم چیز به درد بخوری که کار کنه پیدا نشد.
2 . یه نرم افزار برای تبدیل فایل Word به PDF که با Office 2007 هم کار کنه میشه معرفی کنید .
ممنون از همگی
از این استفاده کن:
Foxit PDF Creator
من كرك اون برنامه اي كه تو صفحه اول پست پنجم گذاشتيد را ميخوام لطفا" يه جاي ديگه آپلود كنيد ممنون:
shahedi جان ممنون ، اما من فقط کرک ABBY PDF Tranformer Pro2.0 رو می خواستم .
اما به نظر شما کل برنامه رو گذاشتین ، حدود 55 مگا بایت هست .
سلام
من نرم افزار PDF Factry Pro رو برای ویندوز ویستا 64 بیت نیاز دارم
توجه داشته باشید که برنامه های مشابه به دردم نمیخوره و فقط خود این برنامه
ممنون
ahora50002000
06-06-2008, 19:04
سلام
نرم افزار تبدیل html به pdf با قابلیت پشتیبانی فونت فارسی وجود دارد یا نه
ahora50002000
10-06-2008, 21:04
سلام
نرم افزار تبدیل html به pdf با قابلیت پشتیبانی فونت فارسی وجود دارد یا نه
کسی جواب نمیده
Mohsen6558
10-06-2008, 23:14
تقریبا تمام نرم افزارهایی که PDF می سازنن یک Printer اضافه می کنن به ویندوز که این کارو انجام بده
شما می تونی از صفحه HTML خودت با اونا یه پرینت بگیری و درواقع PDF بسازی
و یا فایل HTML خودت رو تو ورد باز کنی ....
ahora50002000
11-06-2008, 14:03
تقریبا تمام نرم افزارهایی که PDF می سازنن یک Printer اضافه می کنن به ویندوز که این کارو انجام بده
شما می تونی از صفحه HTML خودت با اونا یه پرینت بگیری و درواقع PDF بسازی
و یا فایل HTML خودت رو تو ورد باز کنی ....
ممنون
برنامه ها را دارم ولی متاسفانه فونت فارسی را پشتیبانی نمی کنند
کرکی که برای PDF Factry Pro گذاشتید فقط شماره سریال میده..ولی خود برنامه یک اسم هم میخواد؟
چی باید بزنیم؟
huti_421
13-06-2008, 22:22
تو اینجا می تونی کرک مورد نظرت رو پیدا کنی :
فقط حواست به ورژنش باشه ...
سلام
اين قسمت دوم درخواستم خيلي مهمه حتما" سريالش را ميخوام.
huti_421
16-06-2008, 00:13
pdfMachine 10.2 :
Crack :
Mohsen6558
16-06-2008, 01:41
BroadGun pdfMachine Ultimate 12.12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BroadGun pdfMachine Ultimate 12.12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كرك؟ من آخرين نسخه را درخواست داده بودم تو پست دوم كه كرك گذاشتيد نسخه 10 هست و تو پست 3 كه نسخه 12 هست كرك نيست!
huti_421
16-06-2008, 15:57
كرك؟ من آخرين نسخه را درخواست داده بودم تو پست دوم كه كرك گذاشتيد نسخه 10 هست و تو پست 3 كه نسخه 12 هست كرك نيست!
دوست عزیز آخرین ورژن 13 هه ولی متاسفانه کرکی هووز واسش وجود نداره منم اینو واست گذاشتم چون کرک داشت !!!
Mohsen6558
16-06-2008, 18:00
ادغام می شه با
برنامه های مرتبط با Pdf در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ادغام می شه با
برنامه های مرتبط با Pdf در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
يعني چي؟ .
huti_421
17-06-2008, 00:40
يعني چي؟ .
یعنی اینکه یه تاپیکی هست که موضوع پست ها فقط حول محور PDF می گرده درخواست شما هم چون مربوط به همین مساله هست در نتیجه دو تاپیک با هم ادغام میشن ( یکی میشن ) !!!
دوستان برنامه واسه تبدیل html به pdf که از فارسی هم پشتیبانی کنه چی پیشنهاد میدید؟. واسه تبدیل تاپیک سوتی بازار به pdf میخوام .
huti_421
18-06-2008, 12:42
با pdf factory pro خیلی راحت می تونی دیگه یه پرینتر مجازی که با پرینت گرفتن از صفحه ی html اونو به pdf تبدیل می کنی ... لینکش هم همین جاها بود ...
ahora50002000
20-06-2008, 22:26
ممنون
برنامه ها را دارم ولی متاسفانه فونت فارسی را پشتیبانی نمی کنند
پس بالاخره برنامه ای که HTML را به PDF تبدیل کند و فونت فارسی را ساپورت کند وجود دارد یا نه
من چند تا فایل برای تبدیل word به pdf از اینجا دانلود کردم
ولی توی PDF هایی که می سازه، هر صفحه علامت یا سایت اون نرم افزار هم هست.
اگه نخوام این تبلیغات توش باشه باید چی کار کنم؟
huti_421
21-06-2008, 14:12
پس بالاخره برنامه ای که HTML را به PDF تبدیل کند و فونت فارسی را ساپورت کند وجود دارد یا نه
من میگم شما با پرینتر مجازی PDF Factory میتونی صفحات html رو به pdf تبدیل کنی دیگه !!!
ahora50002000
22-06-2008, 20:47
من میگم شما با پرینتر مجازی PDF Factory میتونی صفحات html رو به pdf تبدیل کنی دیگه !!!
استاد گرامی چند برنامه که با پرینتر صفحات را تبدیل می کند را امتحان کردم با صفحات انگلیسی خوب کار می کند ولی با صفحات فارسی ظاهرا مشکل دارد و آنها را به صورت زبان ماشین ذخیره می کند
آیا با نرم افزار فوق شما تست کرده اید
من چند تا فایل برای تبدیل word به pdf از اینجا دانلود کردم
ولی توی PDF هایی که می سازه، هر صفحه علامت یا سایت اون نرم افزار هم هست.
اگه نخوام این تبلیغات توش باشه باید چی کار کنم؟
این به این خاطر هست که شما نرم افزار رو کرک نکردید!
نرم افزارها اکثرا با کرک قرار داده شدند!
استاد گرامی چند برنامه که با پرینتر صفحات را تبدیل می کند را امتحان کردم با صفحات انگلیسی خوب کار می کند ولی با صفحات فارسی ظاهرا مشکل دارد و آنها را به صورت زبان ماشین ذخیره می کند
آیا با نرم افزار فوق شما تست کرده اید
ahora50002000
25-06-2008, 23:19
ممنون ولی پسورد می خواهد
alex winson
26-06-2008, 12:06
دوستان یه نرم افزار که درست کارکنه و فایل های PDF فقل شده رو به TXT یا Doc تبدیل کنه
بی زحمت
باتشکر محمد
ممنون ولی پسورد می خواهد
فایل rar رو باز کنید پسورد کنارش نوشته شده!
دوستان یه نرم افزار که درست کارکنه و فایل های PDF فقل شده رو به TXT یا Doc تبدیل کنه
بی زحمت
باتشکر محمد
PDF Password Remover 3.0.0.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ahora50002000
29-06-2008, 00:12
فایل rar رو باز کنید پسورد کنارش نوشته شده!
شرمنده قبل از باز کردن ZIP پسورد می خواهد امتحان کنید
شرمنده قبل از باز کردن ZIP پسورد می خواهد امتحان کنید
pass:
ahora50002000
02-07-2008, 10:34
pass:
ببخشید این نرم افزار فایلهای html را به pdf تبدیل می کند:41:
sepehr_x50
02-07-2008, 10:50
آیا نرم افزاری وجود داره که باهاش بشه مستقیما PDF رو ادیت کرد؟
من Nitro PDF رو دارم.
ولی ادیت نمیکنه؟!!
یه شماره سریال و نامی برای pdf factory pro بدید بی زحمت
huti_421
02-07-2008, 12:06
یه شماره سریال و نامی برای pdf factory pro بدید بی زحمت
شما ورژنش رو نگفتید که در ضمن ...
درخواست کرک ، سریال ، پچ :
بچه ها من نرم افزاری می خوام که فایل pdf(فارسی) رو به متن تبدیل کنه.
می دونم سوال خیلی تکراریه ولی با پیگیری تاپیک ها به جوابی نرسیدم...
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
بچه ها من نرم افزاری می خوام که فایل pdf(فارسی) رو به متن تبدیل کنه.
می دونم سوال خیلی تکراریه ولی با پیگیری تاپیک ها به جوابی نرسیدم...
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
متاسفانه همچین نرم افزاری نیست ...:41:
یه سوال دیگه :
من دیدم که متن رو از تو Acrobat reader کپی می کنند و تو Word پیست می کنند و متن با یکم جابه جایی میاد تو Word ولی تو بعضی سیستما مثل سیستم خودم این کار رو نمیشه کرد و وقتی متن رو میاریم این ور داغون میشه
سوال اینجاست که مشکل کجاست؟؟ ورژن Acrobat من پایین تره یا مشکل از چیز دیگس؟؟؟!!!
amirgooran
02-07-2008, 17:20
آیا نرم افزاری وجود داره که باهاش بشه مستقیما PDF رو ادیت کرد؟
من Nitro PDF رو دارم.
ولی ادیت نمیکنه؟!!
Foxit PDF Editor
:11:
اقاجان اينو دانلود نكنيد ويروس داره
AHMADUSE
05-07-2008, 16:29
سلام
کمک کمک کمک کمک خیلی فوری
من یه برنامه دارم pdf تو word هست اما وقتی تبدیل میکنه بصورت یه سری کدهای نامعلوم در میاره کسی میدونه چه باید کرد؟
با سلام...
با نرم افزار Portable Abdio PDF Editor v7.1 متن فارسي كه به صورت ورد بود رو تبديل به pdf كردم ولي تمام متن تبديل به علامت سوال شده بود . ممنون ميشم بنده رو راهنمايي بفرماييد
با تشكر
موفق باشيد
huti_421
07-07-2008, 02:14
سلام
کمک کمک کمک کمک خیلی فوری
من یه برنامه دارم pdf تو word هست اما وقتی تبدیل میکنه بصورت یه سری کدهای نامعلوم در میاره کسی میدونه چه باید کرد؟
99.9% نرم افزار های تبدیل pdf به doc از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنن فقط شنیدم adobe acrobat me میتونه این کارو بکنه ...
با سلام...
با نرم افزار Portable Abdio PDF Editor v7.1 متن فارسي كه به صورت ورد بود رو تبديل به pdf كردم ولي تمام متن تبديل به علامت سوال شده بود . ممنون ميشم بنده رو راهنمايي بفرماييد
با تشكر
موفق باشيد
مشکل از دکودینگشه بهتره از نرم افزار هایی استفاده کنید که زبون فارسی رو ساپورت کنه مثل pdf factory ...
99.9% .
مشکل از دکودینگشه بهتره از نرم افزار هایی استفاده کنید که زبون فارسی رو ساپورت کنه مثل pdf factory ...
دوست عزيز ممنونم از اينكه زحمت پاسخ دادن به پست هاي بنده رو ميكشيد . از pdf factory هم استفاده كردم ولي باز هم متنها به صورت علامت سوال در مياد .
با تشكر
موفق باشيد
M A T R I X
08-07-2008, 14:32
سلام
ویرایشگر برای PDF میخوام که بتونه Permission اون رو برداره ، منظورم پسورد نیست .فایل محافظت شدست پیغام Protected داره.از Foxit PDF Editor ورژن 2 هم استفاده کردم ، ولی نتونست.برنامه ای لازم دارم که یا گارد و سکیوریتی اون رو برداره ، یا با داشتن اینها قادر به ویرایش و ذخیره شدن فایل باشه .
كسي adobe acrobat me رو نداره بزاره دانلود كنيم
از pdf factory هم استفاده كردم ولي باز هم متنها به صورت علامت سوال در مياد .
با تشكر
موفق باشيد
ببخشید فکر کنم از Bnazanin ، font استفاده کنید، درست بشه ، چون من هم از pdf factory استفاده می کنم ولی همیشه از Bnazanin ، font استفاده می کنم . شاید درست بشه !
huti_421
08-07-2008, 20:47
1. باید فنتتون اینکد بشه برای این کار کافیه متن رو به نت پد برده و گزینه ی Unicode یا UTF-8 رو در قسمت سیو کردن انتخاب کنید ...
2. آکروبات میدل ایست :
huti_421
08-07-2008, 20:47
1. باید فنتتون اینکد بشه برای این کار کافیه متن رو به نت پد برده و گزینه ی Unicode یا UTF-8 رو در قسمت سیو کردن انتخاب کنید ...
2. آکروبات میدل ایست :
یه سوال دیگه :
من دیدم که متن رو از تو Acrobat reader کپی می کنند و تو Word پیست می کنند و متن با یکم جابه جایی میاد تو Word ولی تو بعضی سیستما مثل سیستم خودم این کار رو نمیشه کرد و وقتی متن رو میاریم این ور داغون میشه
سوال اینجاست که مشکل کجاست؟؟ ورژن Acrobat من پایین تره یا مشکل از چیز دیگس؟؟؟!!!
یه سوال دیگه :
اگه همون فایل هست مشکل از ورژنacrobat شما هست.
در ضمن باید تو انجمن بحث مطرح کنید!
2. آکروبات میدل ایست :
هومن حوصله ی تایپ نداشتی یا همیشه فونت رو اینجوری مینویسی!:31:
farhangian-1355
12-07-2008, 19:11
با سلام....اخیرا" در بعضی سایت ها این اگهی"تبدیل PDF پی دی اف فارسی به Word ورد"تبلیغ میشه خواستم ببینم کسی اینارو امتحان کرده؟؟(البته به نظر من اینا اکثرا"همشون یه سری کلاهبردارن. )نظر شما دراین مورد چیه؟.....
با سلام دوستان .
میشه یه PDF Reader خوب بزارید ؟
البته به جز Adobe Acrobat Reader چون من باهاش مشکل دارم .
ممنون میشم .
huti_421
13-07-2008, 20:21
با سلام دوستان .
میشه یه PDF Reader خوب بزارید ؟
البته به جز Adobe Acrobat Reader چون من باهاش مشکل دارم .
ممنون میشم .
Foxit Reader | برنامه ای مثل اكروبات ریدر :
بازم هستم مثلا : Sumatra PDF viewer یا Cool PDF Reader موفق باشید ... :11:
هومن حوصله ی تایپ نداشتی یا همیشه فونت رو اینجوری مینویسی!:31:
منظورت رو نفهمیدم اخوی گرامی :دی ( منظورت "فونتتون" بود یا UTF-8 ؟ )
Spaniuly
14-07-2008, 16:25
اينم يه نرم افزار براي تبديل فايل PDF به فايل Word
احتمال گرفتن نتيجه مطلوب پنجاه پنجاه هست.
حجم : 4 مگابايت
منبع :
peyman_tp
15-07-2008, 07:05
سلام. من نرم افزار Adobe Writer جدید ترین ورژن رو میخواستم (همراه کیجن ، کرک یا هر چیزی که لازم داره.)
مرسی
huti_421
16-07-2008, 19:47
بفرمایید :
farhangian-1355
17-07-2008, 01:04
باسلام.دوستان اگه لطف کنند در مورد برنامهocr فارسی راهنمایی بفرمایند(ایا میشه با این برنامه pdfفارسی رو به txt تبدیل کرد؟ درصد خطاش چقدره؟)در ضمن اگه ممکنه دوستان به فکر راهی برای دانلود رایگان برنامه نویسه خوان آراکس باشند(اخه یک میلیون و....تومن برای کاربر ایرانی برای این برنامه انصافه؟ باید تا کی در حسرت همچین برنامه ای باشیم) ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.